TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K subtitles

Sora Cina Kuring Hans Rey jadi tukang biker gunung profésional anu tilas juara dunya janten pelopor ngeunaan freeride sareng pangadeg amal amal Roda 4 Kahirupan. Sapédah gunung gunung kuring séri petualangan ngagabungkeun nungguan di sababaraha kota panggedéna di dunya éta dikurilingan ku alam anu indah sareng jalur éta sadayana kontrasna antara alam huru-hara sareng keharmonian sareng jamban perkotaan. Saatos Trans Angeles sareng Trans Napoli, Trans Hong Kong mangrupikeun petualangan anu sampurna pikeun ditangani di hareup gabung sareng kuring ngajajah sareng kuring hong kong salami lima dinten ka hareup henteu kunanaon dinten ayeuna salah sahiji petualangan urban Trans Hong Kong Abdi di dieu Téritori Anyar di kalér Hong Kong sareng Tiger Janten anjeunna nyaéta pangendara lokal sareng anjeunna badé gabung kuring ayeuna dina dinten anu munggaran sareng minggu anu sanés janten gabung ku sababaraha pengendara lokal sanés sareng hiji-sareng-Martin Martin Maes. Abdi bagja numpak sareng anjeun ayeuna nalika kuring ngora kuring kantos ningali video anjeun 'monyét ningali monyét do ', oh heuh éta super fun teras kuring naek motor sapédah sareng sapédah gunung. yén kumaha anjeun mimiti ningali pidio lawas kuring, saé. Téritori Anyar gaduh seueur jalur sapédah gunung ngawangun tujuan anu saé leuweung sareng alam anu éndah pikeun kabur ka kota anu sesebutan ieu perenahna kalér Kowloon sareng caket sareng wates gentrification Cina nyaéta dimana waé upami anjeun nganggap yén Hong Kong henteu sakitu ageung sareng langkung ti tujuh juta jalma cicing di dieu lamun datang ka perumahan ngan ukur pikeun dilegakeun nyaéta kalér Anyar Téritori ningali seueur kota-kota énggal sareng kamekaran pop up hatur nuhun loba rohangan héjo disisi waé anu urang dinikmati ayeuna. Henteu goréng mimitian ka Trans Hong Kong urang. Saé pisan ngawangun gunung sapédah gunung tilase ieu sapertos salah sahiji jalan anu pangsaéna di dieu? éta leres seueur seueur tiluan pangsaéna. Héi salajengna urang badé numpak Tin Man, mangrupikeun jalan anu saé nuhun pisan - yeuh heuh henteu kunanaon aya Hong Kong urang dilakukeun hatur nuhun anu seueur ogé manusa anu saé. Nyupiran Hong Kong énjing? nuhun wé leuweung perkotaan ayeuna kuring ngagabung ku Martin Maes salah sahiji enduro anu panggancangna sareng turun racers sapédah gunung di dunya urang bakal jalan ka jalan na lingkungan tina Kowloon leumpang béak sareng khianat caket-nangtung sapanjang tulang tonggong anu sempit nepi ka dugi ka cicingan sakedik dina tonggong anjeun patepung seueur ramah bumi anu saé pisan turis sareng expats sami sadayana bisu diadegkeun pikeun nyaksian kami dina bikes ieu mangrupikeun salah sahiji titik anu pangluhurna di Kowloon sareng anu henteu teratur pintonan kota narik ati di handap ti dieu anjeun tiasa kéngingkeun sakedik sudut pandang variasi Hong Kong ti kapuloan anu rada subur ka pusat kota rusuh ka kotang anu nyirep gedong tenement di luhureun silih dina Téritori Anyar ka pencakar langit monolitik mirrored kamungkinan nomer hiji tempat pikeun selfie obsessed pikeun pasang aksi éta luar biasa sabaraha Millennials nangtung di tepi nyandak gambar sorangan sareng silih sababaraha kali deui jelas pastime anu serius pikeun generasi instagram urang turun kana Kowloon numpang jalan pikeun ngabom jalan-jalan ngintunkeun riungan jalma-jalma dugi ka tepi jalan. Ngajalajah lokal anu saé dahareun sok janten bagian tina lalampahan kuring nalika urang ngaliwat mini mall anu urang mendakan bakery dikaluarkeun dina rak anu nyéépkeun hal-hal anu pikaresepeun ieu dilakukeun ku Martin seuri anjeunna tiasa yakin ngahakan tungtung kalér ieu langkung sapertos jalanan anu sempit tradisional Kowloon sempit sareng pasar, neon tanda pariwara hal-hal iklan anu urang henteu ngartos. Kami ngagelok panongton sareng lalulintas anu nyandak kana bau sareng sora anu anéh Bising pisan sengit sareng henteu pernah lirén urang ngadatangan hiji gedong susun anu diwangun minangka alun-alun gantung sampurna quad jero lanté naék luhur janten rohangan anu poék sareng henteu pikaresepeun kami bingung ku sababaraha kelompok awéwé nganggo klaster barudak babarengan linggih di lantai beton keras tétéla éta anu ngabantosan rumah tangga ti apartemen di luhur nyandak istirahatna éta apartemen anu alit sareng tangtuna sering imah tilu generasi pikeun sababaraha kulawarga moal aya rohangan komunal di éta imah-imah henteu pisan cekap pikeun tiap anggota kulawarga bobo dina waktos anu sareng ayeuna Kowloon masihan modal pikeun ngajalankeun artos bandara lami parantos dipindahkeun jauh ka lokasi anu anyar palabuhan sareng dasar laut parantos dirobih Wangunan glitzy naek jangkungna sareng kaca spion cerah anu super yacht bobbing dina cai sigana kitu kota paling narik anu kuring kantos ningali dina kahirupan kuring kadieu artosna di bank asuransi perusahaan perusahaan asuransi elegan sareng hotel swanky permata dina makuta kedah janten ritz-carlton di Pusat Konvénsi Internasional ieu mangrupikeun gedong paling luhur di Hong Kong kalayan 7,000 gedong skining langit sareng jumlah gedong pencakar langit di dunya. Sibuk pisan Hong Kong saatos tuangeun wengi urang angkat ka luar sareng adegan éta rada surtis nalika urang angkat ka bumi urang patepung sareng bukti gelas rusak tina halaman toko sareng smok bantosan korum tina sirén-peuting ngabéjaan peuting protés éta pisan remp up bari kami aya demonstrasi popping acak sacara acak liwat tempat anu sapertos adegan ti pilem Ridley Scott tapi ieu ogé teu aya pilem ieu nyata sareng sakedik pikasieuneun urang tiasa didieu dina waktos anu ningali Hong Kong ganti salamina lalaki aya sababaraha gunung gedé di Lantau teu aya. nuhun sareng sababaraha pandangan anu saé, tapi hayu parios jalur. Henteu kunanaon hayu urang ieu lokasina ka belah kidul di Pulo Hong Kong éta ayeuna janten tempat énggal Hong énggal Bandara Internasional Kong Lantau ogé katelah bumi Disneyland sareng tukang jalan satempat parah ngadamel Disneyland pikeun bikers gunung dinten numpak ieu pikeun ngajalajah jalur-tujuan ieu diwangun sareng nguji barang alusna kami gaduh spank lagu pompa anyar di dieu. Saé pendak deui anjeun. Ieu mangrupikeun HM ieu Martin. HM nyaéta utama guy dina ngawangun trails di Asia anjeunna ti Singapura tapi anjeunna ngawangun sadaya Hong Kong Trails anjeunna damel pikeun Dirt Traction sareng anjeunna damel kanggo IMBA sareng cool man. Janten bungah janten anjeun di dieu. Leres, naon anu anjeun kéngingkeun di dieu sadaya hal ieu katingali endah pisan eh eta taman sapédah énggal tempat pelatihan pelayanan désa anu urang pigawé hadé éta dalapan kilométer jalur di dieu, jalur pompa sareng daérah nonoman, sababaraha kutang jalur sareng kutang jalan lintas kutang pikeun pembalap generasi anyar. Heuh kami nitih sababaraha jalur sareng teras urang terang yén jalur pub anu luar biasa di tengah-tengah teu aya tempat sareng hébat ningali anjeun terang ningali lagu pompa di Hong Kong sareng anjeun terang aranjeunna nuju kasohor pisan sareng anjeun tiasa katingali lumayan di mana waé ayeuna janten hehehehe lah hebatna loba kelompok ngabelaan parantos damel di wewengkon-daerah Hong Kong kalebet Lantau ngawangun beuki jalur gunung biking daérah ieu ngagaduhan alam anu luar biasa sareng pandangan jalur nyaéta kelas dunya sareng éta pasti salah sahiji anu pangsaéna kami kedah ngalakukeun minggu ieu dina tungtung jalan Chi Ma Wan urang kénging-ngumbah lebu di Kidul Laut Cina salami sarapan dina dinten kaopat urang ningali dina TV yén protés naék khususna di Hong Kong Hong Kong dimana kami badé nyetél dinten ayeuna urang gé kedah ati-ati sareng nyingkahan bintik-bintik panas kami badé pendak sareng Nick Dover hiji pituduh lokal pikeun nunjukkeun ka kami jalan sakitar Hong Kong Pulo kami nganggo karéta ka tempat temu kami tapi sanaos ogé jam rurusuhan metro sigana rada sepi henteu saé tanda - énjing Hei Hei kumaha anjeun lakukeun? Alus ningali anjeun janten anjeun siap angkat ka Hong Kong, siap ngalakukeun éta. Hayu angkat dina féri bentang anu kasohor di jaban teluk anu ngécéskeun ka urang yén aya a aplikasi khusus anu ngabantosan ngawaskeun protés sareng kagiatan pulisi janten urang bisa kaluar tina gangguan waktosna urang di Hong Kong Island, anjeun tiasa ningali seueur kagiatan di dieu wéh leres ayeuna yeuh janten urang cobian sareng nyingkahan éta sareng mugia milarian anu gampang saé rute nepi ka puncak, éta kedah saé Martin coba salah sahiji ieu Anu mana? cobian salah wow éta saé agama sareng kaséhatan mayar bagian gedé dina budaya Cina tai chi katingal dipraktékna di sakumna tempat dina taman di promenade sareng rohangan héjo sareng tangtuna ubar kuno kuno legendaris pikeun efektifitasna na jalan sareng Hills dieusian ku candi anu alit sababaraha henteu langkung ti hiji gambar atanapi patung sareng menyan tumpuk anu sanésna ageung sareng nunjukkeun éta muka dina warna anu jelas sareng tradisi ieu tiasa aya hubunganana sareng kunaon warga Hong Kong cicing panjang umur rata-rata awéwé nyaéta 87 sareng lalaki 82 sareng sanaos kanyataan yén kota anu kotor meureun panginten spiritualitasna dicampur di kalayan latihan henteu trik pikeun umur panjang Puncak Victoria nyaéta bukit pangluhurna di Pulo Hong Kong anu gaduh tampilan anu narik ati liwat anu luar biasa langit sareng jalan anu sibuk di handap ieu ku urang jalan ti puncak anu ngagaduhan tempat tangga sareng tangga terpencil sadaya dugi ka a lingkungan dikenal salaku Soho di Central Hong Kong janten naon anu badé di dieu janten kami nembé parantos sumping kana kandelna nya euy kami ngagaduhan kana distrik bisnis pusat sigana kitu sapanjang Des Voeux Road West aya sababaraha kakuatan Raptor seueur kamungkinan gas cimata anu aya lebu di jalan kitu demonstran parantos ngaliwat ka dieu pulisi anu beurat unggal pulisi anu hadir jadi kami mangga cobian sareng nyingkahan éta bagian kota sigana mah henteu wijaksana pisan pikeun didieu sareng janten pacampur gaul sabab éta parantos rada serius aranjeunna nembak pélor karét gas cimata gaduh tim SWAT di dinya aya sagala jinis sampah sareng sampah di jalan-jalan urang jalan-jalan pisan gancang aya saurna urang kedah kaluar ti ayeuna ayeuna Ngidinan naek sasak di dieu, henteu sabar henteu aya, polisi parantos aya. heuh urang henteu aya didieu ngan sababaraha blok jauh kahirupan sigana jalma normal biasa dahar dor sareng latihan sapertos dinten anu sanésna urang atosna dinten urang ningali Symphony anu endah Tina Lampu nunjukkeun dina pencakar pencakar langit sareng indulgence tina kadaharan lokal lokal kami di Pulo Lamma kami ngan ngantosan salah saurang warga dugi ka ningalikeun urang di sekitar anjeun kedah janten Andy hehehe, hatur nuhun pikeun datang kaluar. Anjeun cicing didieu full-time hehehehe Kuring damel ti bumi - angkat sareng angkat - oke Pulo Lamma nyaéta sabalikna mutlak Hong Kong anu rada-jauh ditolak hippie getar seueur expats henteu aya mobil na pulo ngan bikes jalma boh naek atanapi leumpang pikeun ngaungakeun anu anéh ningali jalma-jalma ngalangkungan feri dina tungtung poé di baju kota na naek kana bikes na pikeun angkat ka bumi pulau anu anjeun tiasa ningali kunaon kitu Pulo anu pikaresepeun pisan 20 menit numpak féri sareng anjeun tiasa ngantunkeun kekacauan sareng polusi daratan anu teu kéngingkeun kickback dina katenangan sareng sepi. Lamma éta salah sahiji titik panas gunung sapédah asli di daérah Hong Kong ti saprak maka aya seueur deui daérah tunggang anu kami ngagaduhan pikeun conto sababaraha-leungeun anu diwangun tilase Alih Andy, hatur nuhun anu saé Martin - lain Trans Hong Kong dina éta buku - dina buku urang réngsé Trans Hong Kong sareng bir sareng ningali Matahari ngalembereh kana Kidul Laut Cina tungtung sampurna pikeun petualangan urban anu henteu mungkin Sigana Starbucks parantos nyungkeun kaamanan, protés oh anjeun kedah sponsor anu anyar Carmen

TransHongKong Urban MTB Petualangan w Hans Rey & Martin Maes - 4K

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.36" dur="5.14"> Sora Cina </text>
<text sub="clublinks" start="23.42" dur="6.16"> Kuring Hans Rey jadi tukang biker gunung profésional anu tilas juara dunya janten pelopor </text>
<text sub="clublinks" start="29.58" dur="5.159"> ngeunaan freeride sareng pangadeg amal amal Roda 4 Kahirupan. Sapédah gunung gunung kuring </text>
<text sub="clublinks" start="34.739" dur="4.441"> séri petualangan ngagabungkeun nungguan di sababaraha kota panggedéna di dunya éta </text>
<text sub="clublinks" start="39.18" dur="3.93"> dikurilingan ku alam anu indah sareng jalur éta sadayana kontrasna </text>
<text sub="clublinks" start="43.11" dur="6.359"> antara alam huru-hara sareng keharmonian sareng jamban perkotaan. Saatos Trans Angeles sareng </text>
<text sub="clublinks" start="49.469" dur="5.221"> Trans Napoli, Trans Hong Kong mangrupikeun petualangan anu sampurna pikeun ditangani di hareup </text>
<text sub="clublinks" start="54.69" dur="11.02"> gabung sareng kuring ngajajah sareng kuring hong kong salami lima dinten ka hareup </text>
<text sub="clublinks" start="68.93" dur="6.49"> henteu kunanaon dinten ayeuna salah sahiji petualangan urban Trans Hong Kong Abdi di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="75.42" dur="5.729"> Téritori Anyar di kalér Hong Kong sareng Tiger Janten anjeunna nyaéta pangendara lokal </text>
<text sub="clublinks" start="81.149" dur="4.561"> sareng anjeunna badé gabung kuring ayeuna dina dinten anu munggaran sareng minggu anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="85.71" dur="4.979"> janten gabung ku sababaraha pengendara lokal sanés sareng hiji-sareng-Martin Martin Maes. </text>
<text sub="clublinks" start="90.689" dur="6.96"> Abdi bagja numpak sareng anjeun ayeuna nalika kuring ngora kuring kantos ningali video anjeun 'monyét ningali </text>
<text sub="clublinks" start="97.649" dur="7.08"> monyét do ', oh heuh éta super fun teras kuring naek motor sapédah sareng sapédah gunung. </text>
<text sub="clublinks" start="104.729" dur="4.011"> yén kumaha anjeun mimiti ningali pidio lawas kuring, saé. </text>
<text sub="clublinks" start="136.37" dur="4.3"> Téritori Anyar gaduh seueur jalur sapédah gunung ngawangun tujuan anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="140.67" dur="4.98"> leuweung sareng alam anu éndah pikeun kabur ka kota anu sesebutan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="145.65" dur="4.44"> perenahna kalér Kowloon sareng caket sareng wates gentrification Cina nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="150.09" dur="4.38"> dimana waé upami anjeun nganggap yén Hong Kong henteu sakitu ageung sareng langkung ti tujuh </text>
<text sub="clublinks" start="154.47" dur="4.53"> juta jalma cicing di dieu lamun datang ka perumahan ngan ukur pikeun dilegakeun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="159" dur="6.42"> kalér Anyar Téritori ningali seueur kota-kota énggal sareng kamekaran pop up hatur nuhun </text>
<text sub="clublinks" start="165.42" dur="4.83"> loba rohangan héjo disisi waé anu urang dinikmati ayeuna. Henteu goréng </text>
<text sub="clublinks" start="170.25" dur="5.909"> mimitian ka Trans Hong Kong urang. Saé pisan ngawangun gunung sapédah gunung </text>
<text sub="clublinks" start="176.159" dur="2.33"> tilase </text>
<text sub="clublinks" start="189.49" dur="3.88"> ieu sapertos salah sahiji jalan anu pangsaéna di dieu? éta leres </text>
<text sub="clublinks" start="193.37" dur="6.89"> seueur seueur tiluan pangsaéna. Héi salajengna urang badé numpak Tin Man, mangrupikeun jalan anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="201.16" dur="4.74"> nuhun pisan - yeuh </text>
<text sub="clublinks" start="231.5" dur="32.709"> heuh </text>
<text sub="clublinks" start="264.78" dur="6"></text>
<text sub="clublinks" start="270.78" dur="7.89"> henteu kunanaon aya Hong Kong urang dilakukeun hatur nuhun anu seueur ogé manusa </text>
<text sub="clublinks" start="278.67" dur="3.57"> anu saé. Nyupiran Hong Kong énjing? nuhun wé </text>
<text sub="clublinks" start="282.24" dur="3.32"> leuweung perkotaan </text>
<text sub="clublinks" start="336.14" dur="5.32"> ayeuna kuring ngagabung ku Martin Maes salah sahiji enduro anu panggancangna sareng turun </text>
<text sub="clublinks" start="341.46" dur="3.75"> racers sapédah gunung di dunya urang bakal jalan ka jalan na </text>
<text sub="clublinks" start="345.21" dur="5.18"> lingkungan tina Kowloon </text>
<text sub="clublinks" start="356.29" dur="4.62"> leumpang béak sareng khianat caket-nangtung sapanjang tulang tonggong anu sempit </text>
<text sub="clublinks" start="360.91" dur="6.63"> nepi ka dugi ka cicingan sakedik dina tonggong anjeun patepung </text>
<text sub="clublinks" start="367.54" dur="4.65"> seueur ramah bumi anu saé pisan turis sareng expats sami </text>
<text sub="clublinks" start="372.19" dur="4.52"> sadayana bisu diadegkeun pikeun nyaksian kami dina bikes </text>
<text sub="clublinks" start="377.82" dur="4.51"> ieu mangrupikeun salah sahiji titik anu pangluhurna di Kowloon sareng anu henteu teratur </text>
<text sub="clublinks" start="382.33" dur="5.79"> pintonan kota narik ati di handap ti dieu anjeun tiasa kéngingkeun sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="388.12" dur="4.23"> sudut pandang variasi Hong Kong ti kapuloan anu rada subur ka </text>
<text sub="clublinks" start="392.35" dur="5.52"> pusat kota rusuh ka kotang anu nyirep gedong tenement di luhureun </text>
<text sub="clublinks" start="397.87" dur="6.15"> silih dina Téritori Anyar ka pencakar langit monolitik mirrored kamungkinan </text>
<text sub="clublinks" start="404.02" dur="5.39"> nomer hiji tempat pikeun selfie obsessed pikeun pasang aksi éta luar biasa sabaraha </text>
<text sub="clublinks" start="409.41" dur="4.78"> Millennials nangtung di tepi nyandak gambar sorangan sareng silih </text>
<text sub="clublinks" start="414.19" dur="7.16"> sababaraha kali deui jelas pastime anu serius pikeun generasi instagram </text>
<text sub="clublinks" start="482.18" dur="4.44"> urang turun kana Kowloon numpang jalan pikeun ngabom jalan-jalan </text>
<text sub="clublinks" start="486.62" dur="6"> ngintunkeun riungan jalma-jalma dugi ka tepi jalan. Ngajalajah lokal anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="492.62" dur="4.29"> dahareun sok janten bagian tina lalampahan kuring nalika urang ngaliwat mini mall anu urang mendakan </text>
<text sub="clublinks" start="496.91" dur="3.93"> bakery dikaluarkeun dina rak anu nyéépkeun hal-hal anu pikaresepeun </text>
<text sub="clublinks" start="500.84" dur="11.809"> ieu dilakukeun ku Martin seuri anjeunna tiasa yakin ngahakan </text>
<text sub="clublinks" start="517.09" dur="4.57"> tungtung kalér ieu langkung sapertos jalanan anu sempit tradisional Kowloon sempit </text>
<text sub="clublinks" start="521.66" dur="4.65"> sareng pasar, neon tanda pariwara hal-hal iklan anu urang henteu ngartos. Kami </text>
<text sub="clublinks" start="526.31" dur="4.17"> ngagelok panongton sareng lalulintas anu nyandak kana bau sareng sora anu anéh </text>
<text sub="clublinks" start="530.48" dur="5.18"> Bising pisan sengit sareng henteu pernah lirén </text>
<text sub="clublinks" start="540.5" dur="5.74"> urang ngadatangan hiji gedong susun anu diwangun minangka alun-alun gantung sampurna </text>
<text sub="clublinks" start="546.24" dur="6.92"> quad jero lanté naék luhur janten rohangan anu poék sareng henteu pikaresepeun </text>
<text sub="clublinks" start="563.57" dur="4.35"> kami bingung ku sababaraha kelompok awéwé nganggo klaster barudak babarengan </text>
<text sub="clublinks" start="567.92" dur="4.74"> linggih di lantai beton keras tétéla éta anu ngabantosan rumah tangga </text>
<text sub="clublinks" start="572.66" dur="5.01"> ti apartemen di luhur nyandak istirahatna éta apartemen anu alit sareng tangtuna </text>
<text sub="clublinks" start="577.67" dur="4.62"> sering imah tilu generasi pikeun sababaraha kulawarga moal aya </text>
<text sub="clublinks" start="582.29" dur="4.56"> rohangan komunal di éta imah-imah henteu pisan cekap pikeun tiap anggota kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="586.85" dur="6.21"> bobo dina waktos anu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="593.06" dur="4.62"> ayeuna Kowloon masihan modal pikeun ngajalankeun artos bandara lami parantos dipindahkeun </text>
<text sub="clublinks" start="597.68" dur="4.2"> jauh ka lokasi anu anyar palabuhan sareng dasar laut parantos dirobih </text>
<text sub="clublinks" start="601.88" dur="4.62"> Wangunan glitzy naek jangkungna sareng kaca spion cerah anu super </text>
<text sub="clublinks" start="606.5" dur="3.2"> yacht bobbing dina cai </text>
<text sub="clublinks" start="618.92" dur="7.099"> sigana kitu kota paling narik anu kuring kantos ningali dina kahirupan kuring </text>
<text sub="clublinks" start="650.81" dur="5.16"> kadieu artosna di bank asuransi perusahaan perusahaan asuransi elegan sareng </text>
<text sub="clublinks" start="655.97" dur="4.559"> hotel swanky permata dina makuta kedah janten ritz-carlton di </text>
<text sub="clublinks" start="660.529" dur="4.681"> Pusat Konvénsi Internasional ieu mangrupikeun gedong paling luhur di Hong Kong </text>
<text sub="clublinks" start="665.21" dur="4.65"> kalayan 7,000 gedong skining langit sareng jumlah gedong pencakar langit di </text>
<text sub="clublinks" start="669.86" dur="3.56"> dunya. Sibuk pisan Hong Kong </text>
<text sub="clublinks" start="683.04" dur="4.409"> saatos tuangeun wengi urang angkat ka luar sareng adegan éta rada surtis nalika urang angkat ka bumi </text>
<text sub="clublinks" start="687.449" dur="4.801"> urang patepung sareng bukti gelas rusak tina halaman toko sareng smok </text>
<text sub="clublinks" start="692.25" dur="4.8"> bantosan korum tina sirén-peuting ngabéjaan peuting protés éta pisan </text>
<text sub="clublinks" start="697.05" dur="3.899"> remp up bari kami aya demonstrasi popping acak sacara acak </text>
<text sub="clublinks" start="700.949" dur="4.14"> liwat tempat anu sapertos adegan ti pilem Ridley Scott tapi ieu ogé </text>
<text sub="clublinks" start="705.089" dur="5.101"> teu aya pilem ieu nyata sareng sakedik pikasieuneun urang tiasa didieu dina waktos anu ningali Hong </text>
<text sub="clublinks" start="710.19" dur="3.079"> Kong ganti salamina </text>
<text sub="clublinks" start="756.96" dur="5.069"> lalaki aya sababaraha gunung gedé di Lantau teu aya. nuhun sareng sababaraha pandangan anu saé, tapi hayu </text>
<text sub="clublinks" start="762.029" dur="3.491"> parios jalur. </text>
<text sub="clublinks" start="765.52" dur="1.06"> Henteu kunanaon hayu urang ieu </text>
<text sub="clublinks" start="776.379" dur="4.99"> lokasina ka belah kidul di Pulo Hong Kong éta ayeuna janten tempat énggal Hong énggal </text>
<text sub="clublinks" start="781.369" dur="5.851"> Bandara Internasional Kong Lantau ogé katelah bumi Disneyland sareng </text>
<text sub="clublinks" start="787.22" dur="3.569"> tukang jalan satempat parah ngadamel Disneyland pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="790.789" dur="6.181"> bikers gunung dinten numpak ieu pikeun ngajalajah jalur-tujuan ieu diwangun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="796.97" dur="2.689"> nguji barang </text>
<text sub="clublinks" start="851.14" dur="8.29"> alusna kami gaduh spank lagu pompa anyar di dieu. Saé pendak deui anjeun. Ieu mangrupikeun HM ieu Martin. HM nyaéta utama </text>
<text sub="clublinks" start="859.43" dur="4.49"> guy dina ngawangun trails di Asia anjeunna ti Singapura tapi anjeunna ngawangun sadaya Hong Kong Trails anjeunna damel pikeun Dirt Traction sareng anjeunna damel kanggo IMBA sareng cool man. </text>
<text sub="clublinks" start="863.92" dur="11.08"> Janten bungah janten anjeun di dieu. Leres, naon anu anjeun kéngingkeun di dieu sadaya hal ieu katingali endah pisan </text>
<text sub="clublinks" start="875" dur="5.28"> eh eta taman sapédah énggal tempat pelatihan pelayanan désa anu urang pigawé hadé éta </text>
<text sub="clublinks" start="880.28" dur="5.22"> dalapan kilométer jalur di dieu, jalur pompa sareng daérah nonoman, sababaraha kutang </text>
<text sub="clublinks" start="885.5" dur="4.001"> jalur sareng kutang jalan lintas kutang pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="889.501" dur="2.449"> pembalap generasi anyar. Heuh kami </text>
<text sub="clublinks" start="891.95" dur="6.18"> nitih sababaraha jalur sareng teras urang terang yén jalur pub anu luar biasa di tengah-tengah </text>
<text sub="clublinks" start="898.13" dur="6.84"> teu aya tempat sareng hébat ningali anjeun terang ningali lagu pompa di Hong Kong sareng anjeun terang </text>
<text sub="clublinks" start="904.97" dur="4.05"> aranjeunna nuju kasohor pisan sareng anjeun tiasa katingali lumayan di mana waé ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="909.02" dur="8.44"> janten hehehehe lah hebatna </text>
<text sub="clublinks" start="966.66" dur="5.2"> loba kelompok ngabelaan parantos damel di wewengkon-daerah Hong Kong kalebet Lantau </text>
<text sub="clublinks" start="971.86" dur="5.13"> ngawangun beuki jalur gunung biking daérah ieu ngagaduhan alam anu luar biasa </text>
<text sub="clublinks" start="976.99" dur="4.32"> sareng pandangan jalur nyaéta kelas dunya sareng éta pasti salah sahiji anu pangsaéna </text>
<text sub="clublinks" start="981.31" dur="6.909"> kami kedah ngalakukeun minggu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1018.35" dur="5.1"> dina tungtung jalan Chi Ma Wan urang kénging-ngumbah lebu di Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="1023.45" dur="1.97"> Laut Cina </text>
<text sub="clublinks" start="1039.78" dur="4.409"> salami sarapan dina dinten kaopat urang ningali dina TV yén protés naék </text>
<text sub="clublinks" start="1044.189" dur="4.891"> khususna di Hong Kong Hong Kong dimana kami badé nyetél dinten ayeuna urang gé </text>
<text sub="clublinks" start="1049.08" dur="4.46"> kedah ati-ati sareng nyingkahan bintik-bintik panas </text>
<text sub="clublinks" start="1056.47" dur="5.2"> kami badé pendak sareng Nick Dover hiji pituduh lokal pikeun nunjukkeun ka kami jalan sakitar Hong Kong </text>
<text sub="clublinks" start="1061.67" dur="4.83"> Pulo kami nganggo karéta ka tempat temu kami tapi sanaos ogé </text>
<text sub="clublinks" start="1066.5" dur="3.27"> jam rurusuhan metro sigana rada sepi </text>
<text sub="clublinks" start="1069.77" dur="4.4"> henteu saé tanda - énjing </text>
<text sub="clublinks" start="1075.4" dur="3.69"> Hei Hei </text>
<text sub="clublinks" start="1079.1" dur="7.039"> kumaha anjeun lakukeun? Alus ningali anjeun janten anjeun siap angkat ka Hong Kong, siap ngalakukeun éta. Hayu angkat </text>
<text sub="clublinks" start="1124.67" dur="5.07"> dina féri bentang anu kasohor di jaban teluk anu ngécéskeun ka urang yén aya a </text>
<text sub="clublinks" start="1129.74" dur="5.01"> aplikasi khusus anu ngabantosan ngawaskeun protés sareng kagiatan pulisi janten urang </text>
<text sub="clublinks" start="1134.75" dur="3.17"> bisa kaluar tina gangguan </text>
<text sub="clublinks" start="1169.37" dur="3.6"> waktosna urang di Hong Kong Island, anjeun tiasa ningali seueur kagiatan di dieu wéh leres </text>
<text sub="clublinks" start="1172.97" dur="4.77"> ayeuna yeuh janten urang cobian sareng nyingkahan éta sareng mugia milarian anu gampang saé </text>
<text sub="clublinks" start="1177.74" dur="3.74"> rute nepi ka puncak, éta kedah saé </text>
<text sub="clublinks" start="1193.9" dur="1.52"> Martin coba salah sahiji ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1195.42" dur="2.29"> Anu mana? </text>
<text sub="clublinks" start="1200.93" dur="4.4"> cobian salah wow éta saé </text>
<text sub="clublinks" start="1218.86" dur="5.56"> agama sareng kaséhatan mayar bagian gedé dina budaya Cina tai chi katingal </text>
<text sub="clublinks" start="1224.42" dur="5.25"> dipraktékna di sakumna tempat dina taman di promenade sareng rohangan héjo sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1229.67" dur="5.25"> tangtuna ubar kuno kuno legendaris pikeun efektifitasna na </text>
<text sub="clublinks" start="1234.92" dur="4.56"> jalan sareng Hills dieusian ku candi anu alit sababaraha henteu langkung ti hiji </text>
<text sub="clublinks" start="1239.48" dur="4.89"> gambar atanapi patung sareng menyan tumpuk anu sanésna ageung sareng nunjukkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="1244.37" dur="4.83"> muka dina warna anu jelas sareng tradisi ieu tiasa aya hubunganana sareng kunaon </text>
<text sub="clublinks" start="1249.2" dur="5.88"> warga Hong Kong cicing panjang umur rata-rata awéwé nyaéta 87 sareng lalaki 82 </text>
<text sub="clublinks" start="1255.08" dur="5.4"> sareng sanaos kanyataan yén kota anu kotor meureun panginten spiritualitasna dicampur </text>
<text sub="clublinks" start="1260.48" dur="4.58"> di kalayan latihan henteu trik pikeun umur panjang </text>
<text sub="clublinks" start="1295.169" dur="4.69"> Puncak Victoria nyaéta bukit pangluhurna di Pulo Hong Kong anu gaduh tampilan anu narik ati </text>
<text sub="clublinks" start="1299.859" dur="5.13"> liwat anu luar biasa langit sareng jalan anu sibuk di handap ieu ku urang jalan </text>
<text sub="clublinks" start="1304.989" dur="4.86"> ti puncak anu ngagaduhan tempat tangga sareng tangga terpencil sadaya dugi ka a </text>
<text sub="clublinks" start="1309.849" dur="4.28"> lingkungan dikenal salaku Soho di Central Hong Kong </text>
<text sub="clublinks" start="1362.73" dur="4.84"> janten naon anu badé di dieu janten kami nembé parantos sumping kana kandelna nya euy kami </text>
<text sub="clublinks" start="1367.57" dur="6.9"> ngagaduhan kana distrik bisnis pusat sigana kitu sapanjang Des Voeux Road West aya </text>
<text sub="clublinks" start="1374.47" dur="6"> sababaraha kakuatan Raptor seueur kamungkinan gas cimata anu aya lebu di jalan kitu </text>
<text sub="clublinks" start="1380.47" dur="4.74"> demonstran parantos ngaliwat ka dieu pulisi anu beurat unggal pulisi anu hadir jadi kami </text>
<text sub="clublinks" start="1385.21" dur="4.35"> mangga cobian sareng nyingkahan éta bagian kota sigana mah henteu wijaksana pisan pikeun didieu </text>
<text sub="clublinks" start="1389.56" dur="5.18"> sareng janten pacampur gaul sabab éta parantos rada serius aranjeunna nembak </text>
<text sub="clublinks" start="1394.74" dur="7.08"> pélor karét gas cimata gaduh tim SWAT di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="1415.349" dur="4.331"> aya sagala jinis sampah sareng sampah di jalan-jalan urang jalan-jalan pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1419.68" dur="4.91"> gancang aya saurna urang kedah kaluar ti ayeuna ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1427.78" dur="6.54"> Ngidinan naek sasak di dieu, henteu sabar henteu aya, polisi parantos aya. </text>
<text sub="clublinks" start="1435.24" dur="2.96"> heuh urang henteu aya didieu </text>
<text sub="clublinks" start="1449.88" dur="6.01"> ngan sababaraha blok jauh kahirupan sigana jalma normal biasa dahar dor sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1455.89" dur="5.16"> latihan sapertos dinten anu sanésna urang atosna dinten urang ningali Symphony anu endah </text>
<text sub="clublinks" start="1461.05" dur="6.2"> Tina Lampu nunjukkeun dina pencakar pencakar langit sareng indulgence tina kadaharan lokal lokal </text>
<text sub="clublinks" start="1518.16" dur="5.26"> kami di Pulo Lamma kami ngan ngantosan salah saurang warga dugi ka ningalikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1523.42" dur="9.03"> urang di sekitar anjeun kedah janten Andy hehehe, hatur nuhun pikeun datang </text>
<text sub="clublinks" start="1532.45" dur="2.82"> kaluar. Anjeun cicing didieu full-time hehehehe </text>
<text sub="clublinks" start="1535.27" dur="10.839"> Kuring damel ti bumi - angkat sareng angkat - oke </text>
<text sub="clublinks" start="1550.309" dur="5.31"> Pulo Lamma nyaéta sabalikna mutlak Hong Kong anu rada-jauh ditolak </text>
<text sub="clublinks" start="1555.619" dur="3.75"> hippie getar seueur expats henteu aya mobil na </text>
<text sub="clublinks" start="1559.369" dur="5.01"> pulo ngan bikes jalma boh naek atanapi leumpang pikeun ngaungakeun anu anéh ningali </text>
<text sub="clublinks" start="1564.379" dur="4.11"> jalma-jalma ngalangkungan feri dina tungtung poé di baju kota na </text>
<text sub="clublinks" start="1568.489" dur="5.581"> naek kana bikes na pikeun angkat ka bumi pulau anu anjeun tiasa ningali kunaon kitu </text>
<text sub="clublinks" start="1574.07" dur="4.169"> Pulo anu pikaresepeun pisan 20 menit numpak féri sareng anjeun tiasa ngantunkeun kekacauan </text>
<text sub="clublinks" start="1578.239" dur="5.88"> sareng polusi daratan anu teu kéngingkeun kickback dina katenangan sareng sepi. Lamma éta </text>
<text sub="clublinks" start="1584.119" dur="3.87"> salah sahiji titik panas gunung sapédah asli di daérah Hong Kong ti saprak </text>
<text sub="clublinks" start="1587.989" dur="4.831"> maka aya seueur deui daérah tunggang anu kami ngagaduhan pikeun conto sababaraha-leungeun anu diwangun </text>
<text sub="clublinks" start="1592.82" dur="2.39"> tilase </text>
<text sub="clublinks" start="1663.96" dur="6.09"></text>
<text sub="clublinks" start="1676.72" dur="5.17"> Alih Andy, hatur nuhun anu saé Martin - lain Trans Hong </text>
<text sub="clublinks" start="1681.89" dur="8.83"> Kong dina éta buku - dina buku </text>
<text sub="clublinks" start="1690.72" dur="6.699"></text>
<text sub="clublinks" start="1697.419" dur="4.59"> urang réngsé Trans Hong Kong sareng bir sareng ningali Matahari ngalembereh kana Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="1702.009" dur="8.63"> Laut Cina tungtung sampurna pikeun petualangan urban anu henteu mungkin </text>
<text sub="clublinks" start="1713.4" dur="8.9"></text>
<text sub="clublinks" start="1724.629" dur="9.42"></text>
<text sub="clublinks" start="1734.049" dur="5.18"></text>
<text sub="clublinks" start="1741.629" dur="8.76"></text>
<text sub="clublinks" start="1750.96" dur="6.929"> Sigana Starbucks parantos nyungkeun kaamanan, protés </text>
<text sub="clublinks" start="1760.75" dur="8.85"> oh anjeun kedah sponsor anu anyar Carmen </text>
<text sub="clublinks" start="1769.6" dur="7.78"></text>
<text sub="clublinks" start="1781.18" dur="4.65"></text>