„Тоа е вкупна загуба на приходот“ subtitles

. . >> >> . >> НЕ, . >> НЕ, ИТ . >> НЕ, БЕШЕ . >> НЕ, ПОДНЕСУВА А . >> НЕ, НИЕ ЈУРИ . >> НЕ, НИЕ ЈА ЈУКСКИ ТЕКСА >> НЕ, НИЕ ЈА ЈУКСКИ ТЕКСА >> НЕ, НИЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА РАБОТА >> НЕ, ПОДНЕСУВА ЛАНДЛОРД ЈАРСКО ТЕКСАС Е >> НЕ, СЕ ПРОДОЛУВА ЛАНДЛОРД НА ЈАРСКИ ТЕКСА >> НЕ, НИЕ ЈА ГОЛЕМИ ЛАНДЛОРД НА ЈАРСКИ ТЕКСАС е надвор од илјадници >> НЕ, НИЕ ЈА ГОЛЕМИ ЛАНДЛОР ЈАРСКО ТЕКСАС е надвор од илјадници лица од ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ ИЗ илјадници лица од ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО СЕ ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО СЕ ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈА ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ ИЗ илјадници ДОЛАРИ ПО ДРLDАВАТА НА ЕДИКЦИЈА ДОЛАРИ ПО ДРLDАВАТА НА ЕДИКЦИЈА ДОЛАРИ ПО СЛУЕТО НА ДЕЛОВНИОТ ЕВИКЦИЈА ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИОНОТ ДЕЛО ЕДЕН ДОЛАРИ ПО СЕКОЈОТ ОД ДЕЛОВНИОТ ЕДИКЦИЈА ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈАТА ОД ЛЕЕ ЕДНА ОД НЕГА ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈАТА ДОЛЕМА ЕДНА ОД ИЗВЕДОТ Лево еден од нејзиниот закуп Оставете една од нејзините закупнински имот ОСТАВЕТЕ ЕДНО НЕВЕРОБЕДНО СИТЕ ЛИ ЕДНИЦИ НА ИЗВЕДНИЧКИ СОСТАВИ. СООБРААЈНИ НЕВИДНО. СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS ЗАВРШЕН СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS ЗАВРШИ СИТЕ СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВ СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ НИВНО ДРАВНИОТ ШТИК СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОСЕБЕН СОСТОЈБА ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОСЕБЕН СОСТОЈБА ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВНИОТ ПРОДАБА ПОСЕБНА ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИК ЗА ПОСЕБНИЦИ ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОДНЕСНИ ПОСТАВ НА ЕВИКЦИИ ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОДНЕСЕН ПОСТАВ ЗА ЕВИКЦИИ ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИЧКО ПОСЛЕДНИК НА ДОБИВНИЦИТЕ ДО МОЕ ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИЧКО ПОСЛЕДНИК НА ЕВИКЦИИ ВО МО BЕ И МОЕ НА ЕКИКЦИИ НАПРАВНО ВО МОЕ И НА ЕКИКЦИИ НАПРАВОТ ВО МОЕ И ДА НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРАВНО ВО МОЕ И ФЕДЕРАЛ НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРАВНО ВО МОЕ И ФЕДЕРСКИТЕ ГРИА НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРЕД ВО МОЕ И АКТИВНИТЕ ГРИАНИ АКТ НА ФЕДЕРСКИОТ ЦАРИ ФЕДЕРАЛНИТЕ ГРИАНИ АКТ МОРАТОРИУМ ОД АКТ МОРАТОРИУМ ЗА ФЕДЕРСКИОТ ЦАРИ АКТ МОРАТОРИУМ ЗА АКТИВНИТЕ ЗАШТИКИ ЗАВРШИ КОН КОНТАКТ АКТ МОРАТОРИУМ ЗА АКТИВНИ РАБОТИ ЗАВРШНА ПОСЛЕДНАТА недела МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ОБИД МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ВЕЕ НА ВЕЕ МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСНИЦИ ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСНИЦИ ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИ ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИ ПРИКАЗНО ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПРИСТАПУВА НАС ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСТИ ЗА ИНВЕТНИСКА ISУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОКАНЕТЕ ТУКА ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА САМИ ТУКА ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОДНЕСУВА НА ОВИЕ СТРУГИ ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОКАУВА ОВИЕ ОВИЕ СТРУГИ МАЛКИ ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА НИЕ ОВИ СТРУГИ МАЛНИ ЛАНДАРИ ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА САМИ ОВИЕ СТРУГИЛИ МАЛИ ЛАНДАРИ СИТЕ САМО СВЕТИ ЛАНДАРИ СИТЕ РАБОТНИ МАЛИ ЛАНДАРИ СТРУГИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО СТРУГНИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО СТРУГНИТЕ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМИНА СТРУГНИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМАТА НА СТРУГНИТЕ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМАТА НА А. ФАКУВАЕ ВО ГОЛЕМАТА НА А. ФАКУВАЕ ВО ГОЛЕМИНА НА ПАНДЕМИКА. ПАНДЕМСКИ. ПАНДЕМСКИ. >> >> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО ПАНДЕМСКИ. >> ШТО БЕШЕ ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е ЕДНА ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е САМО ЕДНА ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е САМО КУА >> ШТО Е САМО КУА >> ШТО Е САМО КУПАРА СО >> КАКО ДА СЕ ЕДНИНА ПРИРАЧКА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА >> ШТО Е САМО КУПКА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА КАКО >> ШТО СЕ РАБОТИ ЕДНА ИЗГРАДА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА >> ШТО Е САМО КУПАРА СО ПОТЕНЦИЈАЛНО СЕ ВКЛУЧУВА ВО ДВЕ СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПОВЕЕ ВО ДВЕ СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ СЕ РАБОТИ ВО А. СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ СЕ РАБОТИ ВО ГОДИНА СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО ВЕНО ОБЈАВУВАЕ СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПРОДОЛУВА ВО ЈАВНА РАБОТА ВО ВЕСНИК СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПОВРЗАНИ ВО ВЕСНИЧКО РАБОТЕЕ ВО ДЕБОРАХ ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДЕБОРАХ ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО .УБОВОТ ДЕБОРА ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДОВЕРЛИОТ DEУБОВ НА ДЕБОРА ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО НАЈДОБРИОТ ИЗВЕШТАЈ НА VEУБОВТА ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДОБИВНАТА ИЗВЕШТАЈ НА ДЕБОРАВ УБОВ LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ ЛЕВСКО ПОВЕЕ НА ENTУБОВОТ ИЗВЕШТАЈ СО ЛЕТ ЛАЈТЕ ОД НАЈДОБРИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ ПОСТОЕ ЛАЈ НА LOУБОВОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВТА ЗАСТАПИ СО МНОГУ LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА VEУБОВТЕ ОД ОВИЕ СО МНОГУ МНОГУ LУБОВНИОТ ИЗВРШУВАЕ НА УБОВТА ОД ОВИЕ САМО СО МНОГУ МНОГУ РАБОТИ LУБОВНИОТ ИЗВРШУВАЕ НА УБОВТА ОД ОВИЕ САМО СО МНОГУ МНОГУ ДЕЈНОВИ Остави ја со многу неколку зборови до Остави го со многу малку зборови до страшно Остави го со многу малку зборови до тебе Оставете го со многу неколку зборови до страшно што сте Остави го со многу неколку зборови до тебе ГО изгуби Оставете го со многу неколку зборови до страв, губевте Остави го со многу неколку зборови до тебе, САМО ГИ ГОСПОДИТЕ Остави ја со многу неколку зборови до тебе, САМО ГИ ГОСПОДИТЕ СИЕ СВЕ LЕ ГО ГОСПОДИТЕ ГО САКАЕ СИЕ СВЕЕ ГО ГОСПОДИТЕ ГО САКАШТЕ СОВЕТНО СИЕ ГО СВОИТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, САКАТЕ ДА СЕ МОЕ СИЕ ГО СВЕЕТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, WЕКОВИТЕ, МО COЕ ДА ГО ПОГОЛЕМАТ СИЕ ГО СВОИТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, WУБОВИТЕ ДА СЕ МОUАТ ДА ИМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЛАСТА САРИВЕТЕ ГО ГОЛЕМИТЕ ГО ГОЛЕМИТЕ SУБОВИ, МОЕТ СО МОЕ ДА ИМА ИМААТ ДА ИМА LА ПОВЕЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШЕНО ЛЕТО ПОВЕЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШУВА ЗЕМЈО ОВОЈ ДА СЕ ИЗВРШУВА ДОМААТА ДЕЛО МОUЕ ДА ИМА ИМАА ИЗГРАДИНА ЗЕМЈА ОД ОВОЈ Б МОUЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШЕНО ЗЕМЈОД ОД ОВОЈ Б ВАЛЕ МОUЕ ДА ИМА ИМАА ДА ИМА ИЗВРШУВА ЗЕМЈО, ОВАА Б ВАЛ ДОМ МОUЕ ДА ИМА ИМАА ДА ИМА ИЗВЕДУВА ЗЕМЈОДЕЛ ОД ОВОЈ Б ВАЛ ДОМА НА ОД ОВОЈ Б Вале дома ОД ОВОЈ Б Вале дома до ОД ОВОЈ Б ВАЛ ДОМ НА СТАРТА ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на пандемијата ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на ПАНДЕМСКОТО НО СТАРТ НА ПАНДЕМСКОТО НО СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, НО ТОГ СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, но ТОА АН СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, НО ТОА ЕВИКЦИЈА СТАРТ НА ПАНДЕМСКОТО НО, ДОГОВОРНА ЕВРОЦИЈА МОРАТОРИУМ СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ НО, ПОСТОЕ ПОСТОИ МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА ТОА Е МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА ПОДГОДИНА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА ТОА ДОГОВОРЕНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА ТОА РАБОТАТ НА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА ТОА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА Е СЛЕДНО ВО РЕПУБЛИКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ТОА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА PLЕ СЛЕДНО ВО РЕГИСТРАЦИНИ ПРОГРАВИ НИКОГАШ Сместени во изнајмување чекови Никогаш Сместени во изнајмување чекови Никогаш не дојде. Дојди Дојди >> >> Дојди КРАТКО Дојди >> ПОСЛЕДНА недела Дојди >> ПОСЛЕДНАТА недела Дојди >> ПОСЛЕДНАТА недела Дојди >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ДОБИВА >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ДОБИВА >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОСТАВУВАМ ДОБИВНИЧКО ТЕЛО >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ПОВИК НА ТЕЛЕФОНИТЕ >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОДОБРУВАМЕ ДОБИВНИ ТЕЛЕВНИ ПОВИКИ ОД >> ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА Јас започнав со ПОВИК НА ПОВЕ PHЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ >> ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА Јас започнав со ПОВИК НА ПОВЕЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ОД НАЈДОБРАТА >> ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА ПОВТОРНА ПОВИКУВАМЕ НА ТЕЛЕФОНИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ОД НАЈДОЛНО ЗА ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК ОД НАЈМАЛОТ ЗА ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК ОД НАЈМИОТ ЗА А. ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИКИ ОД НАЈДОБРА ЗА ГОДИНА. МАЛКУ. МАЛКУ. >> >> МАЛКУ. ВАС МАЛКУ. ДА БИДЕТЕ МАЛКУ. YЕ ДАЛИ МИСЛИ МАЛКУ. >> ДАЛИ ДАЛИТЕ ТОА МАЛКУ. >> OUЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈОТ МАЛКУ. >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈАТА СООДВЕТНОСТ >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈАТА СООДВЕТНОСТ >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ МОИТЕ СООБРААЈ >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ АВ >> LDЕ ДАЛИТЕ ТОА МОЕ МОИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYАТА СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА БИДЕ >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДНЕСУВАЕ ПОДГОТВУВА ЗА РИЗИК ЗА ПОДНЕСУВАЕ БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВА BЕ ПОДГОТОВКИ БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВАIMЕ ПО КРИМИНАЛ ПОДГОТВУВА ЗА РИЗИК ЗА КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ БЕЗ КРИКОВНА БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВА ПО КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ I ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА ДЕЈНОСТ I ПОДНЕСУВАМ КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ Јас САКАМ ОД ПОВЕЕ КРИВИЧНА АКТИВНОСТА ЈА САКАМ ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ И ЈАС ГО ПОБЕДИМЕ И ПОДНЕСУВАМЕ КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ, САМО AИВОТ И СВО ОД КРИМИНАЛНА АКТИВНИТЕТ ЈА САКАМ ПОСТОРНО И СПОЛНУВАМ ОД КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ САКАМ СЛОБОДНО И СПОЛНУВААМ А. ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА АКТИВНИТЕТ ЈА САКАМ ПОСТОЈБА И СМРИ ДА ПОСТОИ ПОБЕДИ ПОГОЛЕМО И СПОЛНУВА ЛЕТОР ПОБЕДИ ПОГОЛЕМО И СПОЛНУВА ЛЕТОР. . . Три . ТРИ ДЕНА . Три дена известување . Три дена известување до . Три дена известување да се распушти . Три дена известување да се распушти Три дена известување да се распушти ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИСТО ИСКУДУВА ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ЈАС ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛАВ ДА САКАМ ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМ И ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ И ТОА ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ И ТИЕ ДЕКА ИСКЛУЧЕН СИ ПОСТОИМЕ И ТИЕ ДЕКА ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕМА БЕЗБЕДНО ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГАШНО НЕВО ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГАШНО НАД ИСКОЛНО ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГОДИШТЕ НА СООДВЕТНОСТ ИСКОЛНО ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕМА НОБОДА НА ИЗВЕДОТ НА СОСТОЈБА НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ ЗА НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИЧКИОТ ПОСТОЈБА НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИКОТ ЗА МЕ MА ТОА НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАЕ НА СООДВЕТНИКОТ ЗА ПРАШААТА ТОА Е НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИКОТ ПО ПРАШААТА ТОА ПОВЕЕ ЗА МЕ MАТА ТОА КАКО ЛЕВ ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОИ ЛЕСНА ЗА ПРАШААТА ТОА ПОСТОИ ЛЕКОТ А. ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАЕ ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАА ПРАШАА ЗА МОНЕСКА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ МОНЕСКА ТОА лева ЗА МОНЕСКА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАЕ ПРАШАА ОД ОД ОД ЕДЕН ПОДНЕСЕ МАА ОД ОВОЈ ЛЕС ПОДНЕСЕ МА MА ОД КОИ ЛЕВ ЕДНА ФУСТРИРАНА ПОДНЕСУВА МАСА ОД КОИ ЛЕВ ЕДНА ФРАСТРИРАНА СО ПОДНЕСЕ МАКЕДА, ОВА ЛЕТ ЕДНА ФРОДУРТИРАНА СО ЛЕГИСЛАТОРИ ПОДНЕСЕ МАКЕДА, ОД КОИ ЛЕСНИ ЕДНО РЕГИСТРИРА СО ЛЕГИСЛАТОРИ КОЈ Фрустриран со легислатори КОЈ Фрустриран со легислатори кои не успеаја Фрустриран со легислатори кои не мислат Фрустриран со легислатори кои не мислат дека Фрустриран со легислатори кои не мислат на Фрустриран со легислатори кои не мислат на рипката НЕ МИСЛУВАМЕ НА РИППЛОТ Не размислувајте за рипскиот ефект НЕ МИСЛАТ ОД РЕПИЛНИОТ ЕФЕКТ ДА СЕ РАБОТИ НЕ РАЗГОВОРИТЕ НА РЕПЕЛОТ ЕФЕКТ ДА СЕ ОБЕДУВА НА ЕВИКЦИИ DЕ БИДЕ ДА НЕ СМЕАТЕ НА РИПЕЛОТ ЕФЕКТ ДА СЕ ОБЕДУВААТ ЕВИКЦИИ FFЕ БИДЕ ЕФЕКТИВНИ ЕВИКЦИИ ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ IVЕ САКАТЕ ЕФЕКТИВЕ ДА СЕ ОБИДУВААТ ЕВИКЦИИ ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ ЗА ДОБИВНИЦИТЕ ЕФЕКТИВНО ЕВИКЦИИ ЗА ДОБИВУВАЕ НА ВЕСНИЦИТЕ ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ ДЕКА TЕ ГО СПОДЕЛУВААТ НА ДОГОВОРИТЕ НА СООДВЕТНИКОТ Земете ги сопствениците на имотот Земете ги извештаите на сопствениците на имотот Земете ги предностите на сопствениците на извештаи на виделина Земете ги извештаите на сопствениците од извештаи, според нив СЛЕДЕТЕ НА ИЗВЕДУВАЕ НА ИЗВЕДУВАЧОТ НА СООДВЕТНИЦИТЕ ПРОТИВ ЗЕМЈА Земете ги сопствениците ИЗВЕСТУВАА НА СООДВЕТНИЦИТЕ ПРОТИВ СЕГАТА СЕ ИЗВЕШТАИ ПРЕД ЗЕМЈАТА НЕ ИЗВЕШТАИ ОД РЕГИСТРИНАТА СЕ ИМАМЕ ИЗВЕШТАИ ПРИ ЗЕМЈАТА ДА СЕ РАБОТИ ИЗВЕШТАИ ПРИ ЗЕМЈАТА НИЕ ИМАМЕ НЕКОИ ИЗВЕШТАИ ОД РЕГИСТРИНАТА НИЕ ПРАВИМЕ НЕКОГОД СВЕТЛИНА ИЗВЕШТАИ ОД РЕВИЗИРАНАТА САМО ПОДДР SУВАМЕ НИКОГА СВЕТЛО ПОВЕEDЕТЕ НЕКОГА ЛЕСНО ПОДВИДЕТЕ НЕКОИ СВЕТЛО ПОДВИДНЕТЕ НЕКОИ СВЕТЛИВНИ СВЕТИ НА БИТЕЛИ ОБЕДИНЕТЕ НЕКОГОВИНА СВЕТИ НА МАНИТЕ БИТЕЛИ ОБЕДИНЕТЕ НЕКОИ СВЕТИ НА МАТ СКАЛА НА БАТЕЛИТЕ МАЛКИОТ СКАЛА НА БАТЕЛИТЕ МАALLНИОТ ЛИЦА ЛАLА НА БИТЕЛИТЕ ПОСЕБНИОТ СИТЕ СМЕТКИ НА СВЕТСКИТЕ СТАНИЦИ БЕТЛИЦИТЕ МАЛКИ СКАЛА ЛАНДОРОР ПРОСТОР ВО ПОСЕБНИОТ ПАТКИ МАКЕДОНСКИ СКЛАН ЛАНДОЛОР СПОРЕД ВО ПОСЕБНИОТ СИТЕ ЛИЦА ЛАНДАРСКИ ПРОСТОР НА ПОБЕЛИТЕ ВО СЕДНА ПОСЕБНИОТ СИТЕ ЛИЦА ЛАНДОЛСКИ ПРОСТОР НА ПОБЕЛИТЕ СЕ СЕКОЈ НА ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СО СЕКОЈ НА ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД ВО СЕКОЈ НА ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СЕ СО ПАНДЕМИЧКОТО ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД ВО СЕКОЈ НА ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДОЛИ ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СРЕД ПАНДЕМСКИТЕ ЛАЈНИ ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ СЕ СЕ ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА ЛИЦЕ ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА ЛИЦЕТЕ ТОА САМО ГРУПА НА ЛИЦА ТОА САМО ГРУПА НА Луѓето што имаат САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДОБИВИ САМО ГРУПА НА ЛУЕ ШТО СЕ ДА СЕ ПРОДАВА САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ТОА САМО ГРУПА НА ЛУЕТО КОИ СЕ ДА СЕ ПРОДАБА ДА СЕ ТОА САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ ШТО СЕ ДА ГО ДОДЕЛИ ДА СЕ ТРЕБА ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ТРЕБА ДА СЕ ТРЕБА ДАЛИ ДАЛИ ТОА ТОА МОЕ ДА ОБЕДИТЕ ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДАЛИ ДАЛИ КАКО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБВРЗУВАЈТЕ ОВАА СЕРВИС ДАЛИ ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБВРСЕТЕ ОВАА УСЛУГА, НО ДАЛИ ДАЛИ КАКО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ СЕ СЕРВИНА, НО ВАС ОБЕДЕТЕ ОВАА УСЛУГА, но ВАС ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но имате ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но морате ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но мора да чекате ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но МО WAЕ ДА СЕ ОБЕДНЕТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. >> >> ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> нив ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> Тие се целосно ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> Тие целосно се отстрануваат ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ >> Тие комплетно ме одвраќаа од >> ОВОЈ ЦЕЛОСКО ГО ОТВОРИТЕ СО ВАШАТА >> ОВОЈНО СЕ ОБВРЗИТЕ СО ВКЛУЧНО >> ОВОЈ СИТЕ ПОВТОРНИ ВЕ ВЕ ПОВЕ MEЕ СО ВНАТРЕШНО, НО ТОА >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ СО ВНАТРЕШНИТЕ, А НИЕ СТРАНА >> ОВОЈ СИТЕ ПОВТОРНО ВЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ, но МОЕТЕ ДА СЕ УБИВ ЗА ДОБИВНИКОТ, но МОUЕТЕ МИС НА ДОБИВОТ, НО МОUTЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ СО ЗА ДОБИВНИКОТНО, МОUЕ ДА СЕ РАБОТИ СО СО НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ СПОДНЕТИ НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТРУЧИТЕ СО РАСПОДАЛНИТЕ ТРОШОЦИ НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ СО СИТЕ ТРОШОЦИ ТРОШОТ ТОА СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШАТ ТОА СО РАСПОДАЛНИТЕ ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ СО РАСПОДАЛНИТЕ ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ КОИ Е СЕ РАК СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИ ДА СЕ ДОБАВ СО ТРОШОЦИТЕ ПРОДАВНИЦИ ТОА WЕ ПОВТОРНИ СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИ ДЕКОГАШ ДА ГО ПОПРАВИ СО ИМААТА СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИТЕ, КОИ Е ПОГЛАСАТ НА ДАНОКОТ НА СООДВЕТНОСТ RЕ ПРИРАЧНИ ДАНОКОТ НА ДЕЛОВНИОТ ДАНОК ACKЕ ПРИРАЧНИТЕ СМЕТКОВИ ДВЕДНИЦИ RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БИДИТЕ ДАНОЦИТЕ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БИДЕ ДАНОКОТ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БАРАЕ ДАНОЦИТЕ ЗА СООБРААЕ НА СООБРААЈТЕ СИТЕ ДА СЕ КАКО RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ ИЗВЕДУВА ДАНОКОТ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ СИТЕ ДОСТОЈНИК RЕ СЕ РАБОТИ ДАНОЦИТЕ НА СООБРААЈТЕ НА СООДВЕТНИКОТ ДЕЈНОСКИ СИТЕ СИТЕ САМО ДАЛИ ДЕЛОВИ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КОН ЛОНСКИ РАБОТНИЦИ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ЛОНД ДОБИВ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ ДЕЛА ДА СЕ РАБОТИ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ ДЕЛА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ А БИЛИ СИТЕ ДА САМО ДАЛИ ДЕЛОВИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ ПАРИСКИ БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВОЈ ДОМ ПАРИСКИ РАЗВОЈ ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМ ПАРИСКИ НАПРАВ ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМ БАРА BЕ ПАРИСКИ ДОСТАВ ДА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМА ПАРИСКИ РАЗГОВОР ДО ЕДНО ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМА ПАРИСКИ РАЗВОЈ НА ЕДНО

„Тоа е вкупна загуба на приходот“

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> . >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.133"> . >> НЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167"> . >> НЕ, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> . >> НЕ, БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.1"> . >> НЕ, ПОДНЕСУВА А </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.133"> . >> НЕ, НИЕ ЈУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> . >> НЕ, НИЕ ЈА ЈУКСКИ ТЕКСА </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="2.87"> >> НЕ, НИЕ ЈА ЈУКСКИ ТЕКСА </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> >> НЕ, НИЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> >> НЕ, ПОДНЕСУВА ЛАНДЛОРД ЈАРСКО ТЕКСАС Е </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.167"> >> НЕ, СЕ ПРОДОЛУВА ЛАНДЛОРД НА ЈАРСКИ ТЕКСА </text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.067"> >> НЕ, НИЕ ЈА ГОЛЕМИ ЛАНДЛОРД НА ЈАРСКИ ТЕКСАС е надвор од илјадници </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> >> НЕ, НИЕ ЈА ГОЛЕМИ ЛАНДЛОР ЈАРСКО ТЕКСАС е надвор од илјадници лица од </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.234"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ ИЗ илјадници лица од </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="0.133"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.134"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.109" dur="0.1"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ илјадници ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.066"> ЛАНДЛОРД Е ИСТО ИЛИ ИЗ илјадници ДОЛАРИ ПО ДРLDАВАТА НА ЕДИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.201"> ДОЛАРИ ПО ДРLDАВАТА НА ЕДИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> ДОЛАРИ ПО СЛУЕТО НА ДЕЛОВНИОТ ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.403"> ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИОНОТ ДЕЛО ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.133"> ДОЛАРИ ПО СЕКОЈОТ ОД ДЕЛОВНИОТ ЕДИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.134"> ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈАТА ОД ЛЕЕ ЕДНА ОД НЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> ДОЛАРИ ПО ЕВИКЦИЈАТА ДОЛЕМА ЕДНА ОД ИЗВЕДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.301"> Лево еден од нејзиниот закуп </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.2"> Оставете една од нејзините закупнински имот </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> ОСТАВЕТЕ ЕДНО НЕВЕРОБЕДНО СИТЕ ЛИ ЕДНИЦИ НА ИЗВЕДНИЧКИ СОСТАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.234"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS ЗАВРШЕН </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. TEXAS ЗАВРШИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="1.702"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.166"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ НИВНО ДРАВНИОТ ШТИК </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.067"> СООБРААЈНИ НЕВИДНО. ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОСЕБЕН СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.167"> ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОСЕБЕН СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.167"> ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВНИОТ ПРОДАБА ПОСЕБНА </text>
<text sub="clublinks" start="15.682" dur="0.1"> ТЕКСАС ЗАВРШИ ДА СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИК ЗА ПОСЕБНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОДНЕСНИ ПОСТАВ НА ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.066"> ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОДНЕСЕН ПОСТАВ ЗА ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИЧКО ПОСЛЕДНИК НА ДОБИВНИЦИТЕ ДО МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.066"> ТЕКСАС ЗАВРШИ СИТЕ ДРАВНИОТ ПОЛИТИЧКО ПОСЛЕДНИК НА ЕВИКЦИИ ВО МО BЕ И МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.082" dur="0.167"> НА ЕКИКЦИИ НАПРАВНО ВО МОЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> НА ЕКИКЦИИ НАПРАВОТ ВО МОЕ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.133"> НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРАВНО ВО МОЕ И ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.067"> НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРАВНО ВО МОЕ И ФЕДЕРСКИТЕ ГРИА </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.066"> НА ЕКИКЦИИТЕ НАПРЕД ВО МОЕ И АКТИВНИТЕ ГРИАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="16.649" dur="2.403"> АКТ НА ФЕДЕРСКИОТ ЦАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.167"> ФЕДЕРАЛНИТЕ ГРИАНИ АКТ МОРАТОРИУМ </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.1"> ОД АКТ МОРАТОРИУМ ЗА ФЕДЕРСКИОТ ЦАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.133"> АКТ МОРАТОРИУМ ЗА АКТИВНИТЕ ЗАШТИКИ ЗАВРШИ КОН КОНТАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.167"> АКТ МОРАТОРИУМ ЗА АКТИВНИ РАБОТИ ЗАВРШНА ПОСЛЕДНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.334"> МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ОБИД </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.167"> МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ВЕЕ НА ВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.066"> МОРАТОРИУМ ЗАВРШИ ПОСЛЕДНАТА недела. ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="2.436"> ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИ ПРИКАЗНО </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВАЧКИ ВЕСТИ ИЗВЕШТАЈ ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПРИСТАПУВА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.067"> ИЗВЕШТАЈ НА ВЕСТИ ЗА ИНВЕТНИСКА ISУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОКАНЕТЕ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.3"> ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА САМИ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="23.656" dur="0.101"> ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОДНЕСУВА НА ОВИЕ СТРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.166"> ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ГО ПОКАУВА ОВИЕ ОВИЕ СТРУГИ МАЛКИ </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.067"> ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА НИЕ ОВИ СТРУГИ МАЛНИ ЛАНДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.067"> ЈУЛИСА ИРИЗАРИЈА ПОСТАВУВА САМИ ОВИЕ СТРУГИЛИ МАЛИ ЛАНДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> СИТЕ САМО СВЕТИ ЛАНДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.067"> СИТЕ РАБОТНИ МАЛИ ЛАНДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.066"> СТРУГИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.434"> СТРУГНИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.134"> СТРУГНИТЕ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМИНА </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.1"> СТРУГНИ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="25.125" dur="0.066"> СТРУГНИТЕ МАЛИ ЛАНДАРИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ГОЛЕМАТА НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="3.804"> ФАКУВАЕ ВО ГОЛЕМАТА НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.167"> ФАКУВАЕ ВО ГОЛЕМИНА НА ПАНДЕМИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.167"> ПАНДЕМСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.1"> ПАНДЕМСКИ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.1"> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.1"> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.067"> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.167"> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е САМО ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> ПАНДЕМСКИ. >> ШТО Е САМО КУА </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.201"> >> ШТО Е САМО КУА </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> >> ШТО Е САМО КУПАРА СО </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="1.936"> >> КАКО ДА СЕ ЕДНИНА ПРИРАЧКА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> >> ШТО Е САМО КУПКА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> >> ШТО СЕ РАБОТИ ЕДНА ИЗГРАДА СО ПОТЕНЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> >> ШТО Е САМО КУПАРА СО ПОТЕНЦИЈАЛНО СЕ ВКЛУЧУВА ВО ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.167"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПОВЕЕ ВО ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.134"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ СЕ РАБОТИ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.167"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ СЕ РАБОТИ ВО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="3.169"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО ВЕНО ОБЈАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.202" dur="0.167"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПРОДОЛУВА ВО ЈАВНА РАБОТА ВО ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.067"> СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ ПОВРЗАНИ ВО ВЕСНИЧКО РАБОТЕЕ ВО ДЕБОРАХ </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.267"> ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДЕБОРАХ </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.133"> ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО .УБОВОТ ДЕБОРА </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.134"> ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДОВЕРЛИОТ DEУБОВ НА ДЕБОРА </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.167"> ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО НАЈДОБРИОТ ИЗВЕШТАЈ НА VEУБОВТА </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> ПОВТОРНО РАБОТЕЕ ВО ДОБИВНАТА ИЗВЕШТАЈ НА ДЕБОРАВ УБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.201"> LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> ЛЕВСКО ПОВЕЕ НА ENTУБОВОТ ИЗВЕШТАЈ СО ЛЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> ЛАЈТЕ ОД НАЈДОБРИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.769"> ПОСТОЕ ЛАЈ НА LOУБОВОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВ </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.167"> LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА УБОВТА ЗАСТАПИ СО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.133"> LУБОВНИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА VEУБОВТЕ ОД ОВИЕ СО МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> LУБОВНИОТ ИЗВРШУВАЕ НА УБОВТА ОД ОВИЕ САМО СО МНОГУ МНОГУ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.067"> LУБОВНИОТ ИЗВРШУВАЕ НА УБОВТА ОД ОВИЕ САМО СО МНОГУ МНОГУ ДЕЈНОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.233"> Остави ја со многу неколку зборови до </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="3.303"> Остави го со многу малку зборови до страшно </text>
<text sub="clublinks" start="43.309" dur="0.067"> Остави го со многу малку зборови до тебе </text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.167"> Оставете го со многу неколку зборови до страшно што сте </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.1"> Остави го со многу неколку зборови до тебе ГО изгуби </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> Оставете го со многу неколку зборови до страв, губевте </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> Остави го со многу неколку зборови до тебе, САМО ГИ ГОСПОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.067"> Остави ја со многу неколку зборови до тебе, САМО ГИ ГОСПОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="0.234"> СИЕ СВЕ LЕ ГО ГОСПОДИТЕ ГО САКАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> СИЕ СВЕЕ ГО ГОСПОДИТЕ ГО САКАШТЕ СОВЕТНО </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="2.836"> СИЕ ГО СВОИТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, САКАТЕ ДА СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.167"> СИЕ ГО СВЕЕТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, WЕКОВИТЕ, МО COЕ ДА ГО ПОГОЛЕМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.133"> СИЕ ГО СВОИТЕ ГО ГОСПОДИТЕ, WУБОВИТЕ ДА СЕ МОUАТ ДА ИМА ДА ГО ИСПОЛНУВА ЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.067"> САРИВЕТЕ ГО ГОЛЕМИТЕ ГО ГОЛЕМИТЕ SУБОВИ, МОЕТ СО МОЕ ДА ИМА ИМААТ ДА ИМА LА </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.2"> ПОВЕЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШЕНО ЛЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШУВА ЗЕМЈО </text>
<text sub="clublinks" start="47.747" dur="0.034"> ОВОЈ ДА СЕ ИЗВРШУВА ДОМААТА ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.1"> МОUЕ ДА ИМА ИМАА ИЗГРАДИНА ЗЕМЈА ОД ОВОЈ Б </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.1"> МОUЕ ДА ИМА ИМАА ИЗВРШЕНО ЗЕМЈОД ОД ОВОЈ Б ВАЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.1"> МОUЕ ДА ИМА ИМАА ДА ИМА ИЗВРШУВА ЗЕМЈО, ОВАА Б ВАЛ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> МОUЕ ДА ИМА ИМАА ДА ИМА ИЗВЕДУВА ЗЕМЈОДЕЛ ОД ОВОЈ Б ВАЛ ДОМА НА </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.2"> ОД ОВОЈ Б Вале дома </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.1"> ОД ОВОЈ Б Вале дома до </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> ОД ОВОЈ Б ВАЛ ДОМ НА СТАРТА </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.134"> ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на </text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="1.601"> ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на пандемијата </text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> ОД ОВОЈ Б Вале дома, на почетокот на ПАНДЕМСКОТО НО </text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.234"> СТАРТ НА ПАНДЕМСКОТО НО </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, НО ТОГ </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, но ТОА АН </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="0.167"> СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ, НО ТОА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> СТАРТ НА ПАНДЕМСКОТО НО, ДОГОВОРНА ЕВРОЦИЈА МОРАТОРИУМ </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.067"> СТАРТ НА ПАНДЕМИОТ НО, ПОСТОЕ ПОСТОИ МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.184" dur="0.267"> ТОА Е МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.067"> ПОДГОДИНА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.518" dur="0.1"> ТОА ДОГОВОРЕНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.133"> ТОА РАБОТАТ НА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="2.469"> ТОА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА Е СЛЕДНО ВО РЕПУБЛИКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> ТОА ДОГОВОРНА МОРАТОРИУМ ЗА ЕВИКЦИЈА PLЕ СЛЕДНО ВО РЕГИСТРАЦИНИ ПРОГРАВИ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.2"> Сместени во изнајмување чекови Никогаш </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.1"> Сместени во изнајмување чекови Никогаш не дојде. </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.167"> Дојди </text>
<text sub="clublinks" start="54.754" dur="0.1"> Дојди >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> Дојди КРАТКО </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.034"> Дојди >> ПОСЛЕДНА недела </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.167"> Дојди >> ПОСЛЕДНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.166"> Дојди >> ПОСЛЕДНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="55.321" dur="0.067"> Дојди >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.234"> >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.1"> >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОСТАВУВАМ ДОБИВНИЧКО ТЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="1.735"> >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОВТОРНА ПОВИК НА ТЕЛЕФОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.067"> >> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОДОБРУВАМЕ ДОБИВНИ ТЕЛЕВНИ ПОВИКИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> >> ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА Јас започнав со ПОВИК НА ПОВЕ PHЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> >> ПОСЛЕДНАТА ВЕДЕНА Јас започнав со ПОВИК НА ПОВЕЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ОД НАЈДОБРАТА </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> >> ПОСЛЕДНАТА ВИДЕНА ПОВТОРНА ПОВИКУВАМЕ НА ТЕЛЕФОНИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ОД НАЈДОЛНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.167"> ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК ОД НАЈМАЛОТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.1"> ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК ОД НАЈМИОТ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.1"> ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИКИ ОД НАЈДОБРА ЗА ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.167"> МАЛКУ. </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> МАЛКУ. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.1"> МАЛКУ. ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.067"> МАЛКУ. ДА БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> МАЛКУ. YЕ ДАЛИ МИСЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> МАЛКУ. >> ДАЛИ ДАЛИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.167"> МАЛКУ. >> OUЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> МАЛКУ. >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈАТА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.369"> >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОЈАТА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> >> ДАЛИТЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ МОИТЕ СООБРААЈ </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.1"> >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ АВ </text>
<text sub="clublinks" start="61.594" dur="0.1"> >> LDЕ ДАЛИТЕ ТОА МОЕ МОИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.134"> >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYАТА СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.133"> >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.067"> >> TOЕ ДАЛИТЕ ДА СЕ ТОА МОYИТЕ СООБРААЈ БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="2.469"> ПОДГОТВУВА ЗА РИЗИК ЗА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.167"> БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВА BЕ ПОДГОТОВКИ </text>
<text sub="clublinks" start="64.664" dur="0.134"> БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВАIMЕ ПО КРИМИНАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="64.798" dur="0.066"> ПОДГОТВУВА ЗА РИЗИК ЗА КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ БЕЗ КРИКОВНА </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.067"> БЕЗ РИЗИК ЗА ПОДГОТВУВА ПО КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ I </text>
<text sub="clublinks" start="64.931" dur="0.234"> ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА ДЕЈНОСТ I </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАМ КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ Јас САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.1"> ОД ПОВЕЕ КРИВИЧНА АКТИВНОСТА ЈА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.1"> ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ И ЈАС ГО ПОБЕДИМЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.067"> ПОДНЕСУВАМЕ КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ, САМО AИВОТ И СВО </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.033"> ОД КРИМИНАЛНА АКТИВНИТЕТ ЈА САКАМ ПОСТОРНО И СПОЛНУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="3.036"> ОД КРИМИНАЛНА АКТИВНОСТ САКАМ СЛОБОДНО И СПОЛНУВААМ А. </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.067"> ПОДНЕСУВА КРИМИНАЛНА АКТИВНИТЕТ ЈА САКАМ ПОСТОЈБА И СМРИ ДА ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.167"> ПОБЕДИ ПОГОЛЕМО И СПОЛНУВА ЛЕТОР </text>
<text sub="clublinks" start="68.835" dur="0.067"> ПОБЕДИ ПОГОЛЕМО И СПОЛНУВА ЛЕТОР. </text>
<text sub="clublinks" start="68.902" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="69.135" dur="0.1"> . Три </text>
<text sub="clublinks" start="69.235" dur="0.134"> . ТРИ ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.067"> . Три дена известување </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="0.133"> . Три дена известување до </text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="0.067"> . Три дена известување да се распушти </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.066"> . Три дена известување да се распушти </text>
<text sub="clublinks" start="69.702" dur="2.737"> Три дена известување да се распушти </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.066"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.167"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИСТО ИСКУДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛАВ ДА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.133"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМ И </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.1"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИМА СЕ ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.067"> ТРИ ДЕНОВНО ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПРАВИЛНИК ИСПОЛНУВА ДА СЕ ОСТАВУВАМЕ И ТИЕ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.267"> ИСКЛУЧЕН СИ ПОСТОИМЕ И ТИЕ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.067"> ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕМА БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГАШНО НЕВО </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.134"> ИЗГРАДИ ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГАШНО НАД </text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="2.602"> ИСКОЛНО ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕКОГОДИШТЕ НА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="0.067"> ИСКОЛНО ДА СЕ ОДИМЕ И ТИЕ НЕМА НОБОДА НА ИЗВЕДОТ НА СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.2"> НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.067"> НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> НОБОДА НА ИЗВЕШТАЈОТ НА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.1"> НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИЧКИОТ ПОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.067"> НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИКОТ ЗА МЕ MА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАЕ НА СООДВЕТНИКОТ ЗА ПРАШААТА ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.067"> НОБОДА НА ИЗВЕСТУВАPЕ НА СООДВЕТНИКОТ ПО ПРАШААТА ТОА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.11" dur="0.267"> ЗА МЕ MАТА ТОА КАКО ЛЕВ </text>
<text sub="clublinks" start="77.377" dur="0.033"> ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОИ ЛЕСНА </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.1"> ЗА ПРАШААТА ТОА ПОСТОИ ЛЕКОТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="77.51" dur="2.036"> ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.1"> ЗА МЕ MАТА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАА ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> ЗА МОНЕСКА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ МОНЕСКА ТОА лева </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.067"> ЗА МОНЕСКА ТОА ПОСТОЕ ПОСТОЕ ПРАШАЕ ПРАШАА ОД ОД ОД ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="79.846" dur="0.3"> ПОДНЕСЕ МАА ОД ОВОЈ ЛЕС </text>
<text sub="clublinks" start="80.146" dur="0.1"> ПОДНЕСЕ МА MА ОД КОИ ЛЕВ ЕДНА ФУСТРИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="0.201"> ПОДНЕСУВА МАСА ОД КОИ ЛЕВ ЕДНА ФРАСТРИРАНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.1"> ПОДНЕСЕ МАКЕДА, ОВА ЛЕТ ЕДНА ФРОДУРТИРАНА СО ЛЕГИСЛАТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.066"> ПОДНЕСЕ МАКЕДА, ОД КОИ ЛЕСНИ ЕДНО РЕГИСТРИРА СО ЛЕГИСЛАТОРИ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="80.613" dur="0.234"> Фрустриран со легислатори КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> Фрустриран со легислатори кои не успеаја </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> Фрустриран со легислатори кои не мислат </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.067"> Фрустриран со легислатори кои не мислат дека </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.133"> Фрустриран со легислатори кои не мислат на </text>
<text sub="clublinks" start="81.214" dur="0.067"> Фрустриран со легислатори кои не мислат на рипката </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="2.235"> НЕ МИСЛУВАМЕ НА РИППЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="83.516" dur="0.134"> Не размислувајте за рипскиот ефект </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.2"> НЕ МИСЛАТ ОД РЕПИЛНИОТ ЕФЕКТ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.1"> НЕ РАЗГОВОРИТЕ НА РЕПЕЛОТ ЕФЕКТ ДА СЕ ОБЕДУВА НА ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="83.95" dur="0.067"> DЕ БИДЕ ДА НЕ СМЕАТЕ НА РИПЕЛОТ ЕФЕКТ ДА СЕ ОБЕДУВААТ ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.233"> FFЕ БИДЕ ЕФЕКТИВНИ ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.067"> ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ IVЕ САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> ЕФЕКТИВЕ ДА СЕ ОБИДУВААТ ЕВИКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.167"> ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ ЗА ДОБИВНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.133"> ЕФЕКТИВНО ЕВИКЦИИ ЗА ДОБИВУВАЕ НА ВЕСНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.067"> ЕФЕКТИВНИ ЕВЕКЦИИ ДЕКА TЕ ГО СПОДЕЛУВААТ НА ДОГОВОРИТЕ НА СООДВЕТНИКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="84.751" dur="0.233"> Земете ги сопствениците на имотот </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="2.536"> Земете ги извештаите на сопствениците на имотот </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> Земете ги предностите на сопствениците на извештаи на виделина </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> Земете ги извештаите на сопствениците од извештаи, според нив </text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> СЛЕДЕТЕ НА ИЗВЕДУВАЕ НА ИЗВЕДУВАЧОТ НА СООДВЕТНИЦИТЕ ПРОТИВ ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> Земете ги сопствениците ИЗВЕСТУВАА НА СООДВЕТНИЦИТЕ ПРОТИВ СЕГАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.201"> ИЗВЕШТАИ ПРЕД ЗЕМЈАТА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.1"> ИЗВЕШТАИ ОД РЕГИСТРИНАТА СЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.188" dur="0.1"> ИЗВЕШТАИ ПРИ ЗЕМЈАТА ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> ИЗВЕШТАИ ПРИ ЗЕМЈАТА НИЕ ИМАМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.067"> ИЗВЕШТАИ ОД РЕГИСТРИНАТА НИЕ ПРАВИМЕ НЕКОГОД СВЕТЛИНА </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.066"> ИЗВЕШТАИ ОД РЕВИЗИРАНАТА САМО ПОДДР SУВАМЕ НИКОГА СВЕТЛО </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.167"> ПОВЕEDЕТЕ НЕКОГА ЛЕСНО </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.167"> ПОДВИДЕТЕ НЕКОИ СВЕТЛО </text>
<text sub="clublinks" start="88.855" dur="0.1"> ПОДВИДНЕТЕ НЕКОИ СВЕТЛИВНИ СВЕТИ НА БИТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.134"> ОБЕДИНЕТЕ НЕКОГОВИНА СВЕТИ НА МАНИТЕ БИТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> ОБЕДИНЕТЕ НЕКОИ СВЕТИ НА МАТ СКАЛА НА БАТЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="2.336"> МАЛКИОТ СКАЛА НА БАТЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.1"> МАALLНИОТ ЛИЦА ЛАLА НА БИТЕЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="0.2"> ПОСЕБНИОТ СИТЕ СМЕТКИ НА СВЕТСКИТЕ СТАНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.067"> БЕТЛИЦИТЕ МАЛКИ СКАЛА ЛАНДОРОР ПРОСТОР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.133"> ПОСЕБНИОТ ПАТКИ МАКЕДОНСКИ СКЛАН ЛАНДОЛОР СПОРЕД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.134"> ПОСЕБНИОТ СИТЕ ЛИЦА ЛАНДАРСКИ ПРОСТОР НА ПОБЕЛИТЕ ВО СЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.067"> ПОСЕБНИОТ СИТЕ ЛИЦА ЛАНДОЛСКИ ПРОСТОР НА ПОБЕЛИТЕ СЕ СЕКОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СО СЕКОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.167"> ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД ВО СЕКОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.167"> ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СЕ СО ПАНДЕМИЧКОТО </text>
<text sub="clublinks" start="92.692" dur="0.067"> ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД ВО СЕКОЈ НА ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.067"> ПРОСТОР НА ЛАНДЛОРД СРЕД ПАНДЕМСКИТЕ ЛАЈНИ </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="2.536"> ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.1"> ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.134"> ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.133"> ПАНДЕМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.1"> ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.067"> ПАНДИМСКИТЕ ЛАНДАРИ се САМО ГРУПА НА ЛИЦЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.2"> САМО ГРУПА НА ЛИЦА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.134"> САМО ГРУПА НА Луѓето што имаат </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="2.135"> САМО ГРУПА НА ЛУЕ ШТО СЕ ДА СЕ ПРОДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.067"> САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.134"> САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ СЕ ДА ГО ПРОДАВИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="98.832" dur="0.1"> САМО ГРУПА НА ЛУЕТО КОИ СЕ ДА СЕ ПРОДАБА ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.066"> САМО ГРУПА НА ЛУЕ КОИ ШТО СЕ ДА ГО ДОДЕЛИ ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.234"> ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ТРЕБА ДА СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.133"> ДАЛИ ДАЛИ ТОА ТОА МОЕ ДА ОБЕДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.167"> ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="99.532" dur="0.1"> ДАЛИ ДАЛИ КАКО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБВРЗУВАЈТЕ ОВАА СЕРВИС </text>
<text sub="clublinks" start="99.632" dur="0.067"> ДАЛИ ДАЛИ ДАЛИ ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБВРСЕТЕ ОВАА УСЛУГА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> ДАЛИ ДАЛИ КАКО ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ СЕ СЕРВИНА, НО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.2"> ОБЕДЕТЕ ОВАА УСЛУГА, но ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но имате </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="2.502"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но морате </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.234"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но мора да чекате </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ ОВАА УСЛУГА, но МО WAЕ ДА СЕ ОБЕДНЕТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.2"> ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.2"> ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> нив </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.134"> ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> Тие се целосно </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.067"> ДА САКАТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ КОМПОНЗАЦИЈА. >> Тие целосно се отстрануваат </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.066"> ПОЧЕТУВАТЕ ДА ЈА ОБЕДИТЕ КОМПОНЗАЦИЈА. >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.167"> >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.969"> >> Тие комплетно ме одвраќаа од </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> >> ОВОЈ ЦЕЛОСКО ГО ОТВОРИТЕ СО ВАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> >> ОВОЈНО СЕ ОБВРЗИТЕ СО ВКЛУЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> >> ОВОЈ СИТЕ ПОВТОРНИ ВЕ ВЕ ПОВЕ MEЕ СО ВНАТРЕШНО, НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> >> ОВОЈНО СЕ ОТВОРИТЕ СО ВНАТРЕШНИТЕ, А НИЕ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.067"> >> ОВОЈ СИТЕ ПОВТОРНО ВЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ, но МОЕТЕ ДА СЕ УБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="106.239" dur="0.234"> ЗА ДОБИВНИКОТ, но МОUЕТЕ МИС </text>
<text sub="clublinks" start="106.473" dur="0.066"> НА ДОБИВОТ, НО МОUTЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="106.539" dur="0.167"> ЗА ДОБИВНИКОТНО, МОUЕ ДА СЕ РАБОТИ СО СО </text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="2.936"> НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ СПОДНЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТРУЧИТЕ СО РАСПОДАЛНИТЕ ТРОШОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.067"> НА ДОБИВНИОТНО, НЕ МОЕТЕ СО СИТЕ ТРОШОЦИ ТРОШОТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.234"> СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="110.11" dur="0.1"> СО РАСПОДАЛНИТЕ ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.066"> СО РАСПОДАЛНИТЕ ПРОТИВ ДОГОВОРИТЕ КОИ Е СЕ РАК </text>
<text sub="clublinks" start="110.276" dur="0.067"> СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИ ДА СЕ ДОБАВ </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.134"> СО ТРОШОЦИТЕ ПРОДАВНИЦИ ТОА WЕ ПОВТОРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.1"> СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИ ДЕКОГАШ ДА ГО ПОПРАВИ СО ИМААТА </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.066"> СО ТРОШОЦИТЕ ТРОШОЦИТЕ, КОИ Е ПОГЛАСАТ НА ДАНОКОТ НА СООДВЕТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="110.643" dur="0.234"> RЕ ПРИРАЧНИ ДАНОКОТ НА ДЕЛОВНИОТ ДАНОК </text>
<text sub="clublinks" start="110.877" dur="0.1"> ACKЕ ПРИРАЧНИТЕ СМЕТКОВИ ДВЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.977" dur="0.1"> RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БИДИТЕ ДАНОЦИТЕ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="111.077" dur="0.067"> RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БИДЕ ДАНОКОТ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="111.144" dur="0.1"> RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ БАРАЕ ДАНОЦИТЕ ЗА СООБРААЕ НА СООБРААЈТЕ СИТЕ ДА СЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="2.402"> RЕ ПРИРАЧНИ ДА СЕ ИЗВЕДУВА ДАНОКОТ НА ДОБИВНИОТ ДЕЈНОСТ СИТЕ ДОСТОЈНИК </text>
<text sub="clublinks" start="113.646" dur="0.067"> RЕ СЕ РАБОТИ ДАНОЦИТЕ НА СООБРААЈТЕ НА СООДВЕТНИКОТ ДЕЈНОСКИ СИТЕ СИТЕ САМО ДАЛИ ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.2"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КОН ЛОНСКИ РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="0.1"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ЛОНД ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.101"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ ДЕЛА ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ ДЕЛА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.033"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.133"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ А </text>
<text sub="clublinks" start="114.38" dur="0.101"> БИЛИ СИТЕ ДА САМО ДАЛИ ДЕЛОВИ ДА ГО ПРИРОДАТ ОВОЈ ДОМ ПАРИСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.481" dur="0.066"> БИЛИ СИТЕ ДА СЕ КАКО ДАЛИ РАБОТИ ДА ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВОЈ ДОМ ПАРИСКИ РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.167"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМ ПАРИСКИ НАПРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.1"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМ БАРА BЕ ПАРИСКИ ДОСТАВ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМА ПАРИСКИ РАЗГОВОР ДО ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="1.001"> ДА СЕ РАБОТИТЕ ОВА ДОМА ПАРИСКИ РАЗВОЈ НА ЕДНО </text>