'Ashtë një humbje totale e të ardhurave' subtitles

. . >> . >> JO, . >> JO, TI . >> JO, NDODHET . >> JO, NDONA A . >> JO, NDODH NJ SOUTH JUG . >> JO, SI NDON Një TEXAS Jugor >> JO, SI NDON Një TEXAS Jugor >> JO, NDODH NJ LANDLORD TEXAS Jugore >> JO, SI NDODH NJAND LANDLORD TEXASE JUGORE SHT >> JO, SI NDODH NJAND LANDLORD TEXAS Jugore është OUT >> JO, SI NDON NJ A LANDLORD TEXAS Jugore është mijëra >> JO, SI NDON NJ A LANDLORD TEXAS Jugore është mijëra të LANDLORD OSHT JETOR TJETAR T OF LANDLORD OSHT SI VETORINUS E DOLLARVE LANDLORD OSHT MJETO Mijëra DOLLAR AF PAS LANDLORD OSHT TIJETAJT E DOLLARAVE PAS THEMELIT LANDLORD OSHT RRETH VETOR MJETE DOLLAR AF PAS EVIKIMIT LANDLORD OSHT RRETH VETOR MJETE DOLLAR AF PAS MUAJIT T EV EVROCIONS DOLLAR AFT PAS HOLDING EVICTION DOLLAR AFT PAS MUNDS SLD MALLRAVE T HO MBAJTJES TIC EVROPS DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MBETSISHME TIC EVROKSIT DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MALLRAVE TIC MBAJTSISIC S LE MESM DOLLAR AFT PAS VLERIONSIMIT T HO M HOSUAR DHLDN TIC PAR. DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MLDSUAR DHLDN E QYTETAR HER E TIJ LEJE NJ OF QIRA E TJERA LEJE NJ OF T PRO PRONA TENT QETSISHT LEJE NJ OF TP TJERA T PRO PRONS me qira të Pavarur. VETIT TL PAVARUR. VETIT TL PAVARUR. TEXAS VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDUAR VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDISHT TIJ VETIT TL PAVARUR. TEXAS PEDRFUNDON SHTETIN E TIJ VETIT TL PAVARUR. TEXAS përfundoi shtetin e saj të gjerë VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT TEXAS PERFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT TEXAS PEDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T. GJITHA TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT T ON GJITHA T EV NDIKSHME TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV ND EVRMARRJES TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDIKSHME TEXAS P ENDRFUNDON SHTETIN E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDRMARRJES N EV MUND TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDRMARRJES N EV MUND DHE P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE T P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE FEDERAL P EVR VIKTIME P BR MUND DHE KUJDESET FEDERALE P EVR VIKTIME T B RREZIKUARA N M MUND DHE AKTET E KUJDESIT FEDERALE AKTI I KUJDESIT FEDERAL MORATORIUMI I KARESA FEDERALE KAPITULLI I KARESAVE FEDERALE MORATORIUM AKTUAR AUTOR MORATORIUMI I KUJDESEVE FEDERALE LAPSUAR P LRFUNDUAR KORESA FEDERALE AKT MORATORIUM TAP VAZHDUAR Java e fundit. JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. dëshmitar okular JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. LAJMET E RIJETSIS JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. RAPORTI I LAJMEVE T E RIJETSIS RAPORTI I LAJMEVE T E RIJETSIS RUAJTORI I LAJMEVE RRETH JULISSA RAPORTI I LAJMEVE T E NEWS JULISSA IRIZARRY RREGULLORE E LAJMEVE T E LAJMEVE JULISSA IRIZARRY SHUME RAPORTI I LAJMEVE T E REZULTESIT T J JULISSA IRIZARRY SHUM SHBA RAPORTI I LAJMEVE T E REZULTATIT T J JULISSA IRIZARRY SHA SHTY NE SHBA JULISSA IRIZARRY SHPSRNI KETO SHBA JULISSA IRIZARRY SHUM US K USTO STRUGJE JULISSA IRIZARRY SHUME K THTO STRUGJE T SM VOGLA JULISSA IRIZARRY SHUM US KTO K STRKESA LIDHJE T SM VDEKJEVE IRULLIMI I JULISSA SHTES US SHTYPI K THTO STRUGJLEST FJALT E VLERA JAN STRUGJLEST LIDHJE TAND VLERAVE TALL VOGLA JAN STRUGJLEST TAND DREJTS S SM VAJTJEVE T VOGLA JAN F FAKTOHEN STRUGJLEST LIDHJET E VLERA TALL VEPRUARA FAKTOHEN N. STRUGJLEST LIDHJET E VLERA TALL VEPRUARA FAKTOHEN N IN STRUGJLEST LEHTSIT E VLERA JAN FAKTOHEN N THE LART STRUGJLEST TAND DREJTS S SM VAJTJEVE T F VOGLA JAN F FAKTOHEN N THE LART T STRUGJLEST TAND QYTETARVE T SM VDEKJE janë duke u ballafaquar në lartësinë e A FAKTIMI N THE HEQTSIN OF E A FAKTIMI N THE HEQTSIN OF E NJ P PANDEMIKE. PANDEMI. PANDEMI. >> PANDEMI. >> FAR PANDEMI. >> WHFAR SHT PANDEMI. >> ATFAR W ONSHT E VRTET PANDEMI. >> ATFAR W ONSHT ON VETEM A PANDEMI. >> WHFAR ONSHT ON E VRTET NJ P BLERJE >> WHFAR ONSHT ON E VRTET NJ P BLERJE >> ATFAR ONSHTCE E VRTET NJ P BLERJE ME >> ATFAR ONSHTCE E KNDON NJ P PURRFUNDIM ME POTENCIAL >> WHFAR ONSHT ON SHTYPI NJ A BLERJE ME POTENCIAL >> ATFAR ONSHT ON E MUNDSISHT NJ P BLERJE ME POTENCIAL >> ATFAR ONSHT ON E KRKUAR NJUR PASRQYRJE ME POTENCIAL ME POTENCIALE KA MIRATUAR NO FUND ME POTENCIALE KA MIRATUAR N. A ME POTENCIALE KAN T SHUM ND ARMARRJE ME POTENCIALE KAN T SHUM ND INTRMARRJE N W NDRTIM PITFALL ME POTENCIALI KA Q TNDRUAR N A NDALRMJET PITFALL NDRMJET ME POTENCIALI KA Q TNDRUAR N A ND WRMJET PITFALL N INT DEBORAH NJ W V WSHTJE PITFALL N INT DEBORAH Një FALAS PITFALL N DASHURIN E DEBORAHIT Një LIDHJE PITFALL N V LNDSIN DE E DASHURIS DE DEBORAH NJ W FALAS PITFALL N R QIRN E fundit të DEBORAH LOVE Një PRANE PITFALL NO PRONERN E QETS S DETYRIT TVE LOBS PRONA E Qiramarrjes më të Fundit të DASHURIS LEVAJT E PRONS E QNDRUESHME E DASHURIT T LO LOVE PRONA E QIRAVE TAT DETYRUESHME T LO LOVS S LO DASHURIT PRONA E QIRAVE TAT DETYRUESHME T LO LOVS S LO DUHET T HER GJITHA Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDET E SHUM Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDET ME SHUM Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDROHEN ME SHUM FJAL Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDROHEN ME SHUM FJAL P TOR T LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO LFTNI T WITH GJITHA SHUM FJAL T TO frikshme LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO frikësuar LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO frikshme JU A LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHT TOU HUMBNJE LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHME TI A HUMBON LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHME NJ A DUHET DUHET LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUM SCSISHT TUAJ NJ A HUMBJE SI Dëshiron E frikshme JU DUHET TI Dëshiron I frikësuar ju një humbje ai dëshiron që mund të jetë E frikshme JU JENI DUHET SI DUHET TANI E frikshme JU JENI SHUM DUHET DUHET TU DUHET E frikshme JU DUHET SI DUHET TU DUHET T L SHENJT Toka I frikshëm ju një humbje dëshironi që mund të ketë me qira tokën e shmangur BUJQ HASIA KANENT QIRA T PARAQITUR BUJQ HASIA KAN AV Q SHENJTUAR TREG T SHENJTS BUJQSIA KANENT Q SHENJT TAND SHENJTAND T R QETARA T R KTU BUJQSIA KANENT Q SHENJT L TAND SHENJT T R SHENJT TA B BUJQSIA KANENT Q SHENJT T L SHENJT T R SHNUAR TIS K BT B VALE BUJQSIA KANENT Q SHENJT T R SHENJT T R SHNUAR P THR KT BA VALE BUJQSIA KANENT Q SHENJT L T R SHNUAR T R BNI VALE SHTYPI AT OUT B VALE SHTOMPI AT OUT SHTYPI B VALE NOM OY BA VALE SHTPI N START FILLIM OY BA VALE SHTAPI N START FILLIM OY BA VALE SHTAPI N THE FILLIMIN E OUT SHTYPI B VALE N THE FILLIMIN E PANDEMIKS P THR KT SHTYPI B VALE N THE FILLIMIN E POREMEMSIS FILLIMI I POREMEVE, POR HAPJA E PANDEMIKE POR THEN FILLIMI I PANDEMIKE POR PAS ANE FILLIMI I PANDEMIKE POR KETE NJOHJE HAPJA E PANDEMIKE POR PAS NJ AN MORATORIUM EVIKIMI HAPJA E PANDEMIKE POR PAS NJ MORATORIUM EVIKIMI ISHTE PAS NJ MORATORIUM EVIKIMI ISHTE PASQYRET NJ AN MORATORIUM EVIKIMI THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASshtë vendosur në THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASSHT E PLOTUAR NENT QIRA THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI PLshtë vendosur në kontrolle me qira THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASSHT E PLOTUAR NEC kontrolle me qira NUK KA NGJARJE E vendosur në kontrolle me qira asnjëherë E vendosur në kontrolle me qira kurrë nuk erdhi. CAME. CAME. >> CAME. >> FUNDIT CAME. Java e fundit CAME. Java e fundit CAME. >> Java e fundit që kam filluar CAME. >> JAVA E VNT I E KA FILLUAR T G GJITHA >> JAVA E VNT I E KA FILLUAR T G GJITHA JAVA E VNT E KA FILLUAR T G GJITHA TONE GJITHA JAVA E VRTETUESHME KA FILLUAR T G GJITHA telefonat e telefonit JAVA E VRTETUESHME FILLUAJ MUND T G GJITHA telefonat thirrje NGA JAVA E VNT E KA FILLUAR T G GJITHA telefonat thirrjet NGA JAVA E VNT I E KU FILLUAR MIR C T GJITHA telefonat thirrje nga e pakta JAVA E VRTETUESHME KA FILLUAR T G GJITHA telefonat thirrje nga të paktën Telefonat thirrje nga e pakta THIRRJET E telefonit nga të paktën për një Telefonatat thirrjet nga e pakta për një grimë. PAK. PAK. >> PAK. >> JU PAK. >> JU DUHET PAK. >> JU DUA M ME PAK. >> JU M SHUM ME Q Q TH PAK. >> JU MLD SHUM ME Q TH MUAJ PAK. >> JU MLD SHUM ME Q TH PRON MUAJ >> JU MLD SHUM ME Q TH PRON MUAJ >> JU MUND T ME MUND T TH BNI PRON PROT E MUAJ >> JU M SHUM ME Q PRO T PRO PRANUAR MUND TI NDON >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N AT RREZIK >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N AT RREZIK >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N RREZIK P FORR T BN >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH PRON TY MUND T PRON TY RREZIKUT PR T KUFITUAR WSHT R N RREZIK P FORR T ARDHUR WSHT R N R RREZIK P FORR T ARDHUR T B SHENJAT WSHT R NIS RREZIK P BER T ARDHUR T B KUFIZUAR PARAQë WSHT R NIS RREZIK P FORR T ARDHUR NGA AKTIVITETI PENALE WSHT R NIS RREZIK P FORR T ARDHUR NGA AKTIVITETI PENALE KUFIZUAR I SI AKTIVITETI PENALE I SI SHKENI AKTIVITETIN PENALE Q DUA SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUA PARA SI AKTIVITETI PENALE DUA DUHET DHE SI AKTIVITETI KRIMINALIT DUA DUHET DHE SHKRIMI SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUHET DHE DUHET SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUA AHEQ DHE SHUM D A SI AKTIVITETI KRIMINALIT DUA DUHET DHE SHPWRNI NJ L LETTERR DUA DUKE DUHET DHE SHPRNI NJ A LETTERR DUA DUKE DUHET DHE SHPRNI NJ A LETTERR. . . THREE . TRE DITË . TREGU Njoftim . TRE DITA NJOFTIM P TOR . TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKAT . TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATI HAD TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATI HAD TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKSIMIN E KAFSHIRUAR TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATIN E KA SHPIRTUAR TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATIN E KAFSHIRUAR N SO T TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR N SO DUA TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR SI DUA DHE TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR N ISE DUA DHE KETE TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR NSE DUA DHE KA ISHTE I SHPRNDARUR SI DUA DHE KA ISHTE I SHPRBARUAR SI DUA DHE KA ISHTE NOBODY EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA MUND T NO NDODHET EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA ISHTE NOBODY N THE EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA ISHTE NOBODY N PRO PRON EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA NDODH NDERGJES NCE PCERKUJTIMIN E PRONS NOBODY N EX EKSTPTT T PRONS NOBODY N EX EKSTPTT T PRONPS PR NOBODY N EX P EXRKUJTIMIN E PRONS P FORR NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESESS NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESESSN QE NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MES MN QAT ISHTE NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESA Q TH NDODHET P THER MESA QAT NDODHET P THER MESA QAT NDODH NDARJE P THER MESN Q NDODHIN NGA A P THER MESA Q TH NDODHIN NGA MESA P THER MESN Q NDODHIN NGA NJ M MESA Q SI P THER MESA QAT NDODHIN NGA MESA Q MUND T LEHT P THER MESA QAT NDODHIN NGA MESA Q NDODHET NJ BEHET NJ M MESA QAT NDODHET NJFT BEHET NJ M MESA QAT N LE MUND TNE LEHT NJ FR Fustëruar BEHET NJ M MESA Q TH LEJE NJFT FASTRATUAR ME BEHND NJ M MESA QAT GJITHA E MUND TFT FUSTRATUAR ME LEGJISLATORT SIPAS NJE MESA QE LEFTOJNE NJE Fustri me LEGJISLATORET WHO FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH JAN FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK KAN FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR I FRUSTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR T I FRUSTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR T THE SHUM Mos mendoni për riparimin Mos mendoni për efektin e shprishur Mos mendoni për efikasitetin e riprodhuar duke pritur Mos mendoni për efikasitetin e riprodhuar duke pritur EVIKIMET Mos mendoni se efikasiteti i riprodhimit do të donte të vlerësohej DUHET VEPRIMET E PRANIMIT VEPRIMET E VEPRIMIT TIV VAJZIMIT DUHET TAKE MERREN VEPRIMET E VEPRIMIT TIV VAJZIMIT DUHET TAKE BNI EFEKTI PRANE VLERSIMET DUHET T T FALOJN VEPRIMET E VEPRIMIT TIV PRANEVE DUHET TAKE FALOJMP T PRONS VEPRIMET E VEPRIMIT TIV PRANEVE DUHET TAKE FALOJN O TW FITUESIT TP PRONS Merrni pronarët e pronave Merrni RAPORTET E Pronarëve të PRONS Merrni REPORTE T O REPORTEVE TW PRONVE T AC PRANUESHROM Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS VENDIT Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS VENDIT NE RAPORTET NGA VENDI NE RAPORTET NGA VENDI që kemi RAPORTET PROR VENDIN Q HA KEMIN SHDES RAPORTET PROR VENDIN NE DUHET TED DUHET RAPORTET PROR SHTETIN NE KEMI DUHET DIKA Dritë RAPORTET PROR VENDIN Q WE KEMINDUAR DUHET T L DHN KANED SHENJ DISA LEHT DUHET T S DREJTOM DISA LEHTA N DUHET T S DREJTOM DHNI T DH BN ON N ON BASTE DUHET TOM DREJTOM DISA LEHTA N ON BATTLESLET E VOGL DUHET T S DREJTOM DISA LEHTA N ON SHKENC SM E VOGALLL BATTLES SHKALLA E VDETE BATTES LANDLORI I VARG S VDEKJEVE T SM VDEKJES HAPSIRI I ZONS S SM SHUMS S SHUMS S SHUMS S SHUMVE Hapësira e vogël e zonave të zjarrit BATTLES HAPSIRI N IN FJAL HAPSIRANDSIA E LANDLORDIT T SM VDEKJEVE T SM VDEKJE TAT BATTS N IN HAPSIRI I VARG BS SAND SHUMSIS L SAND SHUMS S B SHUMS S BATTS N IN mes HAPSIRI I VARG BS SAND SHUMS S L SHUMS S L SHUMS S B BATTLESS N IN mes të Hapësira e tokës në mes të Hapësira e tokës në mesin e Hapësira e tokës në mes të pandemisë Hapësira e tokës në mesin e tokave pandemike Hapësira e tokës në mesin e tokave pandemike JAN TREGTET PANDEMIKE JANE TANET PANDEMIKE JANE TANET PANDEMIKE JANE VETEM TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I NJERZVE TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I NJERZVE Q GRUPI VETM I POPULLIT QAT GRUPI VETM I POPULLIT QAT KAN GRUPI VETM I POPULLIT QAT KA QENI GRUPI VETM I NJERZVE Q KAN HA DUHET TLD BNI GRUPI VETM i NJERZVE QAT KAN HA DUHET TLD BHET Q TH GRUPI VETM i POPULLS Q KA QENI QENI QENI TUAJ GRUPI VETM i NJERZVE Q KAN HA DUHET T TH BNI KA NEVOJ GRUPI VETM I NJERZVE Q KAN HA DUHET TLD BNI QAT KA NEVOJ JAN QLD DUHET QAT KA NEVOJ DUHET TLD DUHET Q TH KA NEVOJ T BN DUHET TLD BLDNI ATA Q Y KA NEVOJ T TO OFRONI KISTO DUHET TLD BLDNI ATA Q NE KA NEVOJ T TO OFRONI KISTU SHICERBIM DUHET TLD DUHET QAT KENI T NE NEVOJN TO TV OFRONI KT SH SERVRBIM, POR DUHET TLD BLDNI ATA QOU KA NEVOJ T TO OFRONI K THTU SH SERVRBIM, POR TY SHPRNI KIST SHRBIM POR TY DHNI KT SHRBIM, por ju keni DHNI KT SHRBIM, por duhet të bëni DHNI KT SHRBIM, por duhet të prisni DHNI KT SHRBIM, por duhet të prisni kompensimin. DUHET të presim kompensimin. DUHET të presim kompensimin. >> DUHET të presim kompensimin. >> TIJ DUHET të presim kompensimin. >> Ata janë plotësisht DUHET të presim kompensimin. >> Ata tërësisht të hequr DUHET të presim kompensimin. >> E KUJTUAR TLE GJITHA ME >> E KUJTUAR TLE GJITHA ME >> Ata tërësisht të hequr nga unë >> ATA T R KUJDES T R GJITHA ME TC ARDHURA >> ATA KUJT R TLE KUFIZUAR ME P INR T ARDHURA POR >> ATA T R KUJDES T GJITHA ME T IN ARDHURA POR TY >> ATA T R KUJDES T GJITHA ME TC ARDHURA POR ATU STUCK >> ATA T R KUJDES TEM GJITHA ME T OF ARDHURA POR T ST GJITHA ME STUCK E TC ardhurave, por ata STUCK ME E TC ARDHURA POR T ST GJITHA ME STUCK E T IN ARDHURAVE, POR ATA STUCK ME ME E T IN ARDHURAVE POR T ST STUCK ME ME SHPENZIMET P INR T IN ardhurat, por ato më interesojnë me SHPENZIMET E SHPENZIMEVE P INR T ardhurat, por ata më interesojnë me shpenzimet që shpenzojnë që ME SHPENZIMET SHPENZON QE ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T BNI ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKOJN ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON PRONN ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKONI TATIMIN E PRONS DO T R RREZIKON TATIMIN E PRONS DO T R RNDONI Faturat e tatimit në pronë DO T R RREZIKONI TATIMET E TATIMIT TA PRONS S TYRE DO T R RREZIKONI TATIMET E DETYRIMIT TA PRONS S THE TYRE DO T R RREZIKONI TATIMET E TATIMIT T PRONS SIPAS AS DO T R RREZIKOHET TATIMI I TATIMIT T PRO PRONS SIPAS DETYRIMIT T TYRE DO T R RREZIKOHET TATIMI I TP DHNAVE T PRO PRON THES SIPAS LIGJIT T L DYT Faturat e tyre si prova të gjata Faturat e tyre si në përpjekje të gjata Faturat e tyre si në përpjekjet e mëparshme për t'u tundur Faturat e tyre si rezultat i përpjekjeve të gjata për të provuar këtë Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi A Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi një komunitet Faturat e tyre si në përpjekjet e gjata për të përdorur këtë shtëpi një përmbledhje parisiene P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKOLL PAR PARISHT P TOR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një PARA PARISHT për P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKOLL PAR PARISHT P OR NJ P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKURT PARISHT për një nga

'Ashtë një humbje totale e të ardhurave'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.133"> . >> JO, </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167"> . >> JO, TI </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> . >> JO, NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.1"> . >> JO, NDONA A </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.133"> . >> JO, NDODH NJ SOUTH JUG </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> . >> JO, SI NDON Një TEXAS Jugor </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="2.87"> >> JO, SI NDON Një TEXAS Jugor </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> >> JO, NDODH NJ LANDLORD TEXAS Jugore </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> >> JO, SI NDODH NJAND LANDLORD TEXASE JUGORE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.167"> >> JO, SI NDODH NJAND LANDLORD TEXAS Jugore është OUT </text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.067"> >> JO, SI NDON NJ A LANDLORD TEXAS Jugore është mijëra </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> >> JO, SI NDON NJ A LANDLORD TEXAS Jugore është mijëra të </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.234"> LANDLORD OSHT JETOR TJETAR T OF </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="0.133"> LANDLORD OSHT SI VETORINUS E DOLLARVE </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> LANDLORD OSHT MJETO Mijëra DOLLAR AF PAS </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.134"> LANDLORD OSHT TIJETAJT E DOLLARAVE PAS THEMELIT </text>
<text sub="clublinks" start="9.109" dur="0.1"> LANDLORD OSHT RRETH VETOR MJETE DOLLAR AF PAS EVIKIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.066"> LANDLORD OSHT RRETH VETOR MJETE DOLLAR AF PAS MUAJIT T EV EVROCIONS </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.201"> DOLLAR AFT PAS HOLDING EVICTION </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> DOLLAR AFT PAS MUNDS SLD MALLRAVE T HO MBAJTJES TIC EVROPS </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.403"> DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MBETSISHME TIC EVROKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.133"> DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MALLRAVE TIC MBAJTSISIC S LE MESM </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.134"> DOLLAR AFT PAS VLERIONSIMIT T HO M HOSUAR DHLDN TIC PAR. </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> DOLLAR AFT PAS VLER HOSIMIT T HO MLDSUAR DHLDN E QYTETAR HER E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.301"> LEJE NJ OF QIRA E TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.2"> LEJE NJ OF T PRO PRONA TENT QETSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> LEJE NJ OF TP TJERA T PRO PRONS me qira të Pavarur. </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.234"> VETIT TL PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDISHT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="1.702"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS PEDRFUNDON SHTETIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.166"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS përfundoi shtetin e saj të gjerë </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.067"> VETIT TL PAVARUR. TEXAS PERFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.167"> TEXAS PERFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.167"> TEXAS PEDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T. GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="15.682" dur="0.1"> TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T SHTETIT T ON GJITHA T EV NDIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV ND EVRMARRJES </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.066"> TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> TEXAS P ENDRFUNDON SHTETIN E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDRMARRJES N EV MUND </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.066"> TEXAS P ENDRFUNDON HALTIN ​​E TIJ T ST SHTETIT T ON GJITHA T EV NDRMARRJES N EV MUND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="16.082" dur="0.167"> P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE T </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.133"> P EVR EVIKTIME P BR MUND DHE FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.067"> P EVR VIKTIME P BR MUND DHE KUJDESET FEDERALE </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.066"> P EVR VIKTIME T B RREZIKUARA N M MUND DHE AKTET E KUJDESIT FEDERALE </text>
<text sub="clublinks" start="16.649" dur="2.403"> AKTI I KUJDESIT FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.167"> MORATORIUMI I KARESA FEDERALE </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.1"> KAPITULLI I KARESAVE FEDERALE MORATORIUM AKTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.133"> AUTOR MORATORIUMI I KUJDESEVE FEDERALE LAPSUAR P LRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.167"> KORESA FEDERALE AKT MORATORIUM TAP VAZHDUAR Java e fundit. </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.334"> JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. dëshmitar okular </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.167"> JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. LAJMET E RIJETSIS </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.066"> JAVA MORATORIUM LETSUAR javën e fundit. RAPORTI I LAJMEVE T E RIJETSIS </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> RAPORTI I LAJMEVE T E RIJETSIS </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="2.436"> RUAJTORI I LAJMEVE RRETH JULISSA </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> RAPORTI I LAJMEVE T E NEWS JULISSA IRIZARRY </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.1"> RREGULLORE E LAJMEVE T E LAJMEVE JULISSA IRIZARRY SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> RAPORTI I LAJMEVE T E REZULTESIT T J JULISSA IRIZARRY SHUM SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.067"> RAPORTI I LAJMEVE T E REZULTATIT T J JULISSA IRIZARRY SHA SHTY NE SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.3"> JULISSA IRIZARRY SHPSRNI KETO SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="23.656" dur="0.101"> JULISSA IRIZARRY SHUM US K USTO STRUGJE </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.166"> JULISSA IRIZARRY SHUME K THTO STRUGJE T SM VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.067"> JULISSA IRIZARRY SHUM US KTO K STRKESA LIDHJE T SM VDEKJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.067"> IRULLIMI I JULISSA SHTES US SHTYPI K THTO STRUGJLEST FJALT E VLERA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> STRUGJLEST LIDHJE TAND VLERAVE TALL VOGLA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.067"> STRUGJLEST TAND DREJTS S SM VAJTJEVE T VOGLA JAN F FAKTOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.066"> STRUGJLEST LIDHJET E VLERA TALL VEPRUARA FAKTOHEN N. </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.434"> STRUGJLEST LIDHJET E VLERA TALL VEPRUARA FAKTOHEN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.134"> STRUGJLEST LEHTSIT E VLERA JAN FAKTOHEN N THE LART </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.1"> STRUGJLEST TAND DREJTS S SM VAJTJEVE T F VOGLA JAN F FAKTOHEN N THE LART T </text>
<text sub="clublinks" start="25.125" dur="0.066"> STRUGJLEST TAND QYTETARVE T SM VDEKJE janë duke u ballafaquar në lartësinë e A </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="3.804"> FAKTIMI N THE HEQTSIN OF E A </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.167"> FAKTIMI N THE HEQTSIN OF E NJ P PANDEMIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.167"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.1"> PANDEMI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.1"> PANDEMI. >> FAR </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.1"> PANDEMI. >> WHFAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.067"> PANDEMI. >> ATFAR W ONSHT E VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.167"> PANDEMI. >> ATFAR W ONSHT ON VETEM A </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> PANDEMI. >> WHFAR ONSHT ON E VRTET NJ P BLERJE </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.201"> >> WHFAR ONSHT ON E VRTET NJ P BLERJE </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> >> ATFAR ONSHTCE E VRTET NJ P BLERJE ME </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="1.936"> >> ATFAR ONSHTCE E KNDON NJ P PURRFUNDIM ME POTENCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> >> WHFAR ONSHT ON SHTYPI NJ A BLERJE ME POTENCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> >> ATFAR ONSHT ON E MUNDSISHT NJ P BLERJE ME POTENCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> >> ATFAR ONSHT ON E KRKUAR NJUR PASRQYRJE ME POTENCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.167"> ME POTENCIALE KA MIRATUAR NO FUND </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.134"> ME POTENCIALE KA MIRATUAR N. A </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.167"> ME POTENCIALE KAN T SHUM ND ARMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="3.169"> ME POTENCIALE KAN T SHUM ND INTRMARRJE N W NDRTIM PITFALL </text>
<text sub="clublinks" start="36.202" dur="0.167"> ME POTENCIALI KA Q TNDRUAR N A NDALRMJET PITFALL NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.067"> ME POTENCIALI KA Q TNDRUAR N A ND WRMJET PITFALL N INT DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.267"> NJ W V WSHTJE PITFALL N INT DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.133"> Një FALAS PITFALL N DASHURIN E DEBORAHIT </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.134"> Një LIDHJE PITFALL N V LNDSIN DE E DASHURIS DE DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.167"> NJ W FALAS PITFALL N R QIRN E fundit të DEBORAH LOVE </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> Një PRANE PITFALL NO PRONERN E QETS S DETYRIT TVE LOBS </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.201"> PRONA E Qiramarrjes më të Fundit të DASHURIS </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> LEVAJT E PRONS E QNDRUESHME E DASHURIT T LO LOVE </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> PRONA E QIRAVE TAT DETYRUESHME T LO LOVS S LO DASHURIT </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.769"> PRONA E QIRAVE TAT DETYRUESHME T LO LOVS S LO DUHET T HER GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.167"> Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDET E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.133"> Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDET ME SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDROHEN ME SHUM FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.067"> Prona me Qira më e fundit e DASHURIT E LFTNDROHEN ME SHUM FJAL P TOR T </text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.233"> LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="3.303"> LFTNI T WITH GJITHA SHUM FJAL T TO frikshme </text>
<text sub="clublinks" start="43.309" dur="0.067"> LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.167"> LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO frikshme JU A </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.1"> LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHT TOU HUMBNJE </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHME TI A HUMBON </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> LFTNI T HER DREJT WITH ME SHUM FJAL T TO SHUMSISHME NJ A DUHET DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.067"> LETR TI ME SHUM FJAL T TO SHUM SCSISHT TUAJ NJ A HUMBJE SI Dëshiron </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="0.234"> E frikshme JU DUHET TI Dëshiron </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> I frikësuar ju një humbje ai dëshiron që mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="2.836"> E frikshme JU JENI DUHET SI DUHET TANI </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.167"> E frikshme JU JENI SHUM DUHET DUHET TU DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.133"> E frikshme JU DUHET SI DUHET TU DUHET T L SHENJT Toka </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.067"> I frikshëm ju një humbje dëshironi që mund të ketë me qira tokën e shmangur </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.2"> BUJQ HASIA KANENT QIRA T PARAQITUR </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.1"> BUJQ HASIA KAN AV Q SHENJTUAR TREG T SHENJTS </text>
<text sub="clublinks" start="47.747" dur="0.034"> BUJQSIA KANENT Q SHENJT TAND SHENJTAND T R QETARA T R KTU </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.1"> BUJQSIA KANENT Q SHENJT L TAND SHENJT T R SHENJT TA B </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.1"> BUJQSIA KANENT Q SHENJT T L SHENJT T R SHNUAR TIS K BT B VALE </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.1"> BUJQSIA KANENT Q SHENJT T R SHENJT T R SHNUAR P THR KT BA VALE </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> BUJQSIA KANENT Q SHENJT L T R SHNUAR T R BNI VALE SHTYPI AT </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.2"> OUT B VALE SHTOMPI AT </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.1"> OUT SHTYPI B VALE NOM </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> OY BA VALE SHTPI N START FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> OY BA VALE SHTAPI N START FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.134"> OY BA VALE SHTAPI N THE FILLIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="1.601"> OUT SHTYPI B VALE N THE FILLIMIN E PANDEMIKS </text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> P THR KT SHTYPI B VALE N THE FILLIMIN E POREMEMSIS </text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.234"> FILLIMI I POREMEVE, POR </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> HAPJA E PANDEMIKE POR THEN </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> FILLIMI I PANDEMIKE POR PAS ANE </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="0.167"> FILLIMI I PANDEMIKE POR KETE NJOHJE </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> HAPJA E PANDEMIKE POR PAS NJ AN MORATORIUM EVIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.067"> HAPJA E PANDEMIKE POR PAS NJ MORATORIUM EVIKIMI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="51.184" dur="0.267"> PAS NJ MORATORIUM EVIKIMI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.067"> PASQYRET NJ AN MORATORIUM EVIKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="51.518" dur="0.1"> THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASshtë vendosur në </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.133"> THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASSHT E PLOTUAR NENT QIRA </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="2.469"> THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI PLshtë vendosur në kontrolle me qira </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> THEN NJ AN MORATORIUM EVIKIMI ASSHT E PLOTUAR NEC kontrolle me qira NUK KA NGJARJE </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.2"> E vendosur në kontrolle me qira asnjëherë </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.1"> E vendosur në kontrolle me qira kurrë nuk erdhi. </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.167"> CAME. </text>
<text sub="clublinks" start="54.754" dur="0.1"> CAME. >> </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> CAME. >> FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.034"> CAME. Java e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.167"> CAME. Java e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.166"> CAME. >> Java e fundit që kam filluar </text>
<text sub="clublinks" start="55.321" dur="0.067"> CAME. >> JAVA E VNT I E KA FILLUAR T G GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.234"> >> JAVA E VNT I E KA FILLUAR T G GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.1"> JAVA E VNT E KA FILLUAR T G GJITHA TONE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="1.735"> JAVA E VRTETUESHME KA FILLUAR T G GJITHA telefonat e telefonit </text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.067"> JAVA E VRTETUESHME FILLUAJ MUND T G GJITHA telefonat thirrje NGA </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> JAVA E VNT E KA FILLUAR T G GJITHA telefonat thirrjet NGA </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> JAVA E VNT I E KU FILLUAR MIR C T GJITHA telefonat thirrje nga e pakta </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> JAVA E VRTETUESHME KA FILLUAR T G GJITHA telefonat thirrje nga të paktën </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.167"> Telefonat thirrje nga e pakta </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.1"> THIRRJET E telefonit nga të paktën për një </text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.1"> Telefonatat thirrjet nga e pakta për një grimë. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.167"> PAK. </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> PAK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.1"> PAK. >> JU </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.067"> PAK. >> JU DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> PAK. >> JU DUA M ME </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> PAK. >> JU M SHUM ME Q Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.167"> PAK. >> JU MLD SHUM ME Q TH MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> PAK. >> JU MLD SHUM ME Q TH PRON MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.369"> >> JU MLD SHUM ME Q TH PRON MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> >> JU MUND T ME MUND T TH BNI PRON PROT E MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.1"> >> JU M SHUM ME Q PRO T PRO PRANUAR MUND TI NDON </text>
<text sub="clublinks" start="61.594" dur="0.1"> >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N AT RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.134"> >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N AT RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.133"> >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH MUND T PRON TUAJ N RREZIK P FORR T BN </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.067"> >> MUND T ME MUND T TH MUND T TH PRON TY MUND T PRON TY RREZIKUT PR T KUFITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="2.469"> WSHT R N RREZIK P FORR T ARDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.167"> WSHT R N R RREZIK P FORR T ARDHUR T B SHENJAT </text>
<text sub="clublinks" start="64.664" dur="0.134"> WSHT R NIS RREZIK P BER T ARDHUR T B KUFIZUAR PARAQë </text>
<text sub="clublinks" start="64.798" dur="0.066"> WSHT R NIS RREZIK P FORR T ARDHUR NGA AKTIVITETI PENALE </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.067"> WSHT R NIS RREZIK P FORR T ARDHUR NGA AKTIVITETI PENALE KUFIZUAR I </text>
<text sub="clublinks" start="64.931" dur="0.234"> SI AKTIVITETI PENALE I </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> SI SHKENI AKTIVITETIN PENALE Q DUA </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.1"> SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.1"> SI AKTIVITETI PENALE DUA DUHET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.067"> SI AKTIVITETI KRIMINALIT DUA DUHET DHE SHKRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.033"> SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUHET DHE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="3.036"> SI AKTIVITETI KRIMINAL DUA DUA AHEQ DHE SHUM D A </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.067"> SI AKTIVITETI KRIMINALIT DUA DUHET DHE SHPWRNI NJ L LETTERR </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.167"> DUA DUKE DUHET DHE SHPRNI NJ A LETTERR </text>
<text sub="clublinks" start="68.835" dur="0.067"> DUA DUKE DUHET DHE SHPRNI NJ A LETTERR. </text>
<text sub="clublinks" start="68.902" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="69.135" dur="0.1"> . THREE </text>
<text sub="clublinks" start="69.235" dur="0.134"> . TRE DITË </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.067"> . TREGU Njoftim </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="0.133"> . TRE DITA NJOFTIM P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="0.067"> . TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKAT </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.066"> . TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATI HAD </text>
<text sub="clublinks" start="69.702" dur="2.737"> TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATI HAD </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.066"> TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKSIMIN E KAFSHIRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.167"> TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATIN E KA SHPIRTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> TRE DITA NJOFTIM P TOR VAKATIN E KAFSHIRUAR N SO T </text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR N SO DUA </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.133"> TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR SI DUA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.1"> TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR N ISE DUA DHE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.067"> TRE DITA NJOFTIMI P VR VAKATN E KA SHPIRTUAR NSE DUA DHE KA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.267"> I SHPRNDARUR SI DUA DHE KA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.067"> I SHPRBARUAR SI DUA DHE KA ISHTE NOBODY </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA MUND T NO NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.134"> EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA ISHTE NOBODY N THE </text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="2.602"> EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA ISHTE NOBODY N PRO PRON </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="0.067"> EKSPIRUAR DUA DUA DHE KA NDODH NDERGJES NCE PCERKUJTIMIN E PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.2"> NOBODY N EX EKSTPTT T PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.067"> NOBODY N EX EKSTPTT T PRONPS PR </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> NOBODY N EX P EXRKUJTIMIN E PRONS P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.1"> NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESESS </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.067"> NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESESSN QE </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MES MN QAT ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.067"> NOBODY N EX PCERKUJTIMIN E PRONPS P FORR MESA Q TH NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="77.11" dur="0.267"> P THER MESA QAT NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="77.377" dur="0.033"> P THER MESA QAT NDODH NDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.1"> P THER MESN Q NDODHIN NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="77.51" dur="2.036"> P THER MESA Q TH NDODHIN NGA MESA </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.1"> P THER MESN Q NDODHIN NGA NJ M MESA Q SI </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> P THER MESA QAT NDODHIN NGA MESA Q MUND T LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.067"> P THER MESA QAT NDODHIN NGA MESA Q NDODHET NJ </text>
<text sub="clublinks" start="79.846" dur="0.3"> BEHET NJ M MESA QAT NDODHET NJFT </text>
<text sub="clublinks" start="80.146" dur="0.1"> BEHET NJ M MESA QAT N LE MUND TNE LEHT NJ FR Fustëruar </text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="0.201"> BEHET NJ M MESA Q TH LEJE NJFT FASTRATUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.1"> BEHND NJ M MESA QAT GJITHA E MUND TFT FUSTRATUAR ME LEGJISLATORT </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.066"> SIPAS NJE MESA QE LEFTOJNE NJE Fustri me LEGJISLATORET WHO </text>
<text sub="clublinks" start="80.613" dur="0.234"> FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH JAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK KAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.067"> I FRUSTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.133"> FRASTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR T </text>
<text sub="clublinks" start="81.214" dur="0.067"> I FRUSTRATUAR ME LEGJISLATORT Q WH NUK MUND T MENDUAR T THE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="2.235"> Mos mendoni për riparimin </text>
<text sub="clublinks" start="83.516" dur="0.134"> Mos mendoni për efektin e shprishur </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.2"> Mos mendoni për efikasitetin e riprodhuar duke pritur </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.1"> Mos mendoni për efikasitetin e riprodhuar duke pritur EVIKIMET </text>
<text sub="clublinks" start="83.95" dur="0.067"> Mos mendoni se efikasiteti i riprodhimit do të donte të vlerësohej </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.233"> DUHET VEPRIMET E PRANIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.067"> VEPRIMET E VEPRIMIT TIV VAJZIMIT DUHET TAKE MERREN </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> VEPRIMET E VEPRIMIT TIV VAJZIMIT DUHET TAKE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.167"> EFEKTI PRANE VLERSIMET DUHET T T FALOJN </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.133"> VEPRIMET E VEPRIMIT TIV PRANEVE DUHET TAKE FALOJMP T PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.067"> VEPRIMET E VEPRIMIT TIV PRANEVE DUHET TAKE FALOJN O TW FITUESIT TP PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="84.751" dur="0.233"> Merrni pronarët e pronave </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="2.536"> Merrni RAPORTET E Pronarëve të PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> Merrni REPORTE T O REPORTEVE TW PRONVE T AC PRANUESHROM </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS VENDIT </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> Merrni REPORET E PRANUESVE TW PRONS SIPAS VENDIT NE </text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.201"> RAPORTET NGA VENDI NE </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.1"> RAPORTET NGA VENDI që kemi </text>
<text sub="clublinks" start="88.188" dur="0.1"> RAPORTET PROR VENDIN Q HA KEMIN SHDES </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> RAPORTET PROR VENDIN NE DUHET TED DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.067"> RAPORTET PROR SHTETIN NE KEMI DUHET DIKA Dritë </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.066"> RAPORTET PROR VENDIN Q WE KEMINDUAR DUHET T L DHN </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.167"> KANED SHENJ DISA LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.167"> DUHET T S DREJTOM DISA LEHTA N </text>
<text sub="clublinks" start="88.855" dur="0.1"> DUHET T S DREJTOM DHNI T DH BN ON N ON BASTE </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.134"> DUHET TOM DREJTOM DISA LEHTA N ON BATTLESLET E VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> DUHET T S DREJTOM DISA LEHTA N ON SHKENC SM E VOGALLL BATTLES </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="2.336"> SHKALLA E VDETE BATTES </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.1"> LANDLORI I VARG S VDEKJEVE T SM VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="0.2"> HAPSIRI I ZONS S SM SHUMS S SHUMS S SHUMS S SHUMVE </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.067"> Hapësira e vogël e zonave të zjarrit BATTLES HAPSIRI N IN FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.133"> HAPSIRANDSIA E LANDLORDIT T SM VDEKJEVE T SM VDEKJE TAT BATTS N IN </text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.134"> HAPSIRI I VARG BS SAND SHUMSIS L SAND SHUMS S B SHUMS S BATTS N IN mes </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.067"> HAPSIRI I VARG BS SAND SHUMS S L SHUMS S L SHUMS S B BATTLESS N IN mes të </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> Hapësira e tokës në mes të </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.167"> Hapësira e tokës në mesin e </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.167"> Hapësira e tokës në mes të pandemisë </text>
<text sub="clublinks" start="92.692" dur="0.067"> Hapësira e tokës në mesin e tokave pandemike </text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.067"> Hapësira e tokës në mesin e tokave pandemike JAN </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> TREGTET PANDEMIKE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="2.536"> TANET PANDEMIKE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.1"> TANET PANDEMIKE JANE VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.134"> TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.133"> TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.1"> TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I NJERZVE </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.067"> TANET PANDEMIKE JAN THE GRUPI VETM I NJERZVE Q </text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.2"> GRUPI VETM I POPULLIT QAT </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.134"> GRUPI VETM I POPULLIT QAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> GRUPI VETM I POPULLIT QAT KA QENI </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="2.135"> GRUPI VETM I NJERZVE Q KAN HA DUHET TLD BNI </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.067"> GRUPI VETM i NJERZVE QAT KAN HA DUHET TLD BHET Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.134"> GRUPI VETM i POPULLS Q KA QENI QENI QENI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="98.832" dur="0.1"> GRUPI VETM i NJERZVE Q KAN HA DUHET T TH BNI KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.066"> GRUPI VETM I NJERZVE Q KAN HA DUHET TLD BNI QAT KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.234"> JAN QLD DUHET QAT KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.133"> DUHET TLD DUHET Q TH KA NEVOJ T BN </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.167"> DUHET TLD BLDNI ATA Q Y KA NEVOJ T TO OFRONI KISTO </text>
<text sub="clublinks" start="99.532" dur="0.1"> DUHET TLD BLDNI ATA Q NE KA NEVOJ T TO OFRONI KISTU SHICERBIM </text>
<text sub="clublinks" start="99.632" dur="0.067"> DUHET TLD DUHET QAT KENI T NE NEVOJN TO TV OFRONI KT SH SERVRBIM, POR </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> DUHET TLD BLDNI ATA QOU KA NEVOJ T TO OFRONI K THTU SH SERVRBIM, POR TY </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.2"> SHPRNI KIST SHRBIM POR TY </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> DHNI KT SHRBIM, por ju keni </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="2.502"> DHNI KT SHRBIM, por duhet të bëni </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.234"> DHNI KT SHRBIM, por duhet të prisni </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.1"> DHNI KT SHRBIM, por duhet të prisni kompensimin. </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.2"> DUHET të presim kompensimin. </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> DUHET të presim kompensimin. >> </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.2"> DUHET të presim kompensimin. >> TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.134"> DUHET të presim kompensimin. >> Ata janë plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.067"> DUHET të presim kompensimin. >> Ata tërësisht të hequr </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.066"> DUHET të presim kompensimin. >> E KUJTUAR TLE GJITHA ME </text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.167"> >> E KUJTUAR TLE GJITHA ME </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.969"> >> Ata tërësisht të hequr nga unë </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> >> ATA T R KUJDES T R GJITHA ME TC ARDHURA </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> >> ATA KUJT R TLE KUFIZUAR ME P INR T ARDHURA POR </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> >> ATA T R KUJDES T GJITHA ME T IN ARDHURA POR TY </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> >> ATA T R KUJDES T GJITHA ME TC ARDHURA POR ATU STUCK </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.067"> >> ATA T R KUJDES TEM GJITHA ME T OF ARDHURA POR T ST GJITHA ME STUCK </text>
<text sub="clublinks" start="106.239" dur="0.234"> E TC ardhurave, por ata STUCK ME </text>
<text sub="clublinks" start="106.473" dur="0.066"> E TC ARDHURA POR T ST GJITHA ME STUCK </text>
<text sub="clublinks" start="106.539" dur="0.167"> E T IN ARDHURAVE, POR ATA STUCK ME ME </text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="2.936"> E T IN ARDHURAVE POR T ST STUCK ME ME SHPENZIMET </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> P INR T IN ardhurat, por ato më interesojnë me SHPENZIMET E SHPENZIMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.067"> P INR T ardhurat, por ata më interesojnë me shpenzimet që shpenzojnë që </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.234"> ME SHPENZIMET SHPENZON QE </text>
<text sub="clublinks" start="110.11" dur="0.1"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.066"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON </text>
<text sub="clublinks" start="110.276" dur="0.067"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.134"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.1"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKON PRONN </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.066"> ME SHPENZIMET SHPENZONA QAT DO T R RREZIKONI TATIMIN E PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="110.643" dur="0.234"> DO T R RREZIKON TATIMIN E PRONS </text>
<text sub="clublinks" start="110.877" dur="0.1"> DO T R RNDONI Faturat e tatimit në pronë </text>
<text sub="clublinks" start="110.977" dur="0.1"> DO T R RREZIKONI TATIMET E TATIMIT TA PRONS S TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="111.077" dur="0.067"> DO T R RREZIKONI TATIMET E DETYRIMIT TA PRONS S THE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="111.144" dur="0.1"> DO T R RREZIKONI TATIMET E TATIMIT T PRONS SIPAS AS </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="2.402"> DO T R RREZIKOHET TATIMI I TATIMIT T PRO PRONS SIPAS DETYRIMIT T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="113.646" dur="0.067"> DO T R RREZIKOHET TATIMI I TP DHNAVE T PRO PRON THES SIPAS LIGJIT T L DYT </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.2"> Faturat e tyre si prova të gjata </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="0.1"> Faturat e tyre si në përpjekje të gjata </text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.101"> Faturat e tyre si në përpjekjet e mëparshme për t'u tundur </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> Faturat e tyre si rezultat i përpjekjeve të gjata për të provuar këtë </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.033"> Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.133"> Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi A </text>
<text sub="clublinks" start="114.38" dur="0.101"> Faturat e tyre si në përpjekje të gjata për të përdorur këtë shtëpi një komunitet </text>
<text sub="clublinks" start="114.481" dur="0.066"> Faturat e tyre si në përpjekjet e gjata për të përdorur këtë shtëpi një përmbledhje parisiene </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.167"> P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKOLL PAR PARISHT </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.1"> P TOR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një PARA PARISHT për </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKOLL PAR PARISHT P OR NJ </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="1.001"> P TR T KUJTUAR K HT H SHTPI Një SHKURT PARISHT për një nga </text>