'Éta kaleungitan panghasilan' subtitles

. . >> . >> Henteu, . >> Henteu, TI . >> Henteu, SIKAT IT . >> Teu, IT SINKS A . >> TANPA, IT SINKS A SOUTH . >> TANPA, IT SINKS TEXAS SOUTH >> TANPA, IT SINKS TEXAS SOUTH >> TANPA, IT SINKS A SOUTH TEXAS LANDLORD >> TANPA, IT SINKS A SOUTH TEXAS LANDLORD IS >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH TEU LUKU >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH AYEUNA INGKAH INI >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH AYEUNA INGKAH INI LANDLORD ADALAH NEGARA KUMAHA LANDLORD DIAUNTUKKEUNING DOLLAR LANDLORD ADALAH INGKAH TIGA DOLLAR SELEPAS LANDLORD DIAUNTUKKEUNING ING DOLLAR SELEPAS NU LANDLORD DIAUNTUKKEUNING ING DOLLARSARI NENG KAWAN LANDLORD DIAJAKAT INGKOLEH DOLLARS AKHARI LEPAS HENTEOL DOLLAR MENENGAH HUKUM HUKUM DOLLARKELENGKEUN NGAPUNGKEUN NGALA RÉTOH ACARA DOLLAR NENGKEUN KULITAN AKHIR ANJEUN HATI DOLLAR NENGKEUN KULITAN AKHIR ANJEUN HATI DOLLARKEUN NGEDOLKEUNTIKAN HUKUM HIDUP NU LEUKTU DIRI DOLLAR NENGKEUNKAN HUKUM HIDUP HENTEUN SUKAN DIRI HENTAL NINGKAT SUKU DIRI ANTARA NINGGAL SATU HARTANAN HENTEU NINGKAT SUKU DENGAN HENTEUN HENTEU UNLIVABLE. HARTA HENTEU. HARTA HENTEU. TEXAS HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS STATE HARTA HENTEU. TEXAS DITULUKEUN ITATE NEGARA NEGARA HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HATT TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HATT TEXAS DITAPATKEUN ITS NEJEUN WATE HALT ON TEXAS DITUKU ITS NEJEUN NEGARA HALT ON ACARA TEXAS DITAPATKEUN ITS NEJEUN NEGARA HADT ON ACARA TEXAS DITUTUPKEUN ITATE NEGARA NEGARA HALT ON ACARA BUNGSA IN TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HADT ON ACARA BUNGSA DI MAUNG TEXAS DITULUKE ITS NEJEU NEGARA HADT ON ACARA KUMAHA DI MACAMAT ON AKTIK BOLEH DI KURING AND ON AKTIK BOLA DI KURING AND KANG ON AKTIK BOLEH DI KURING DENGAN FEDERAL ON AKTIK BOLEH DI KURING DENGAN KANGGUTAN NGEDAK ON AKTIK BUNGKIN DI MAIN DAN NGINDEKAN KARÉS GRATIS TINDAKAN KANGGURAN GRATIS FEDERAL CARES ACT MORATORIUM FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED THE FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED TERAS THE FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED INTING LEPAS. MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. EYEWITNESS MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. WARNA EYEWITNESS MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. REPORTER BALAYAN EYEWITNESS REPORTER BALAYAN EYEWITNESS WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY SHOWS WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY SHOWS US Berita Ngabantosan EYEWITNESS JULISSA IRIZARRY HITA KITA NYAWA JULISSA IRIZARRY NGITAAN AS INI JULISSA IRIZARRY NGITA PANGGILAN INI JULISSA IRIZARRY NGITAAN AS INI STRUGGLES SMALL JULISSA IRIZARRY KITA NGAKTIKAN KITA BETUL KENYANA JULISSA IRIZARRY KITA NENG ASI KANGGURU JATI LANDLORDS STRUGGLES PANGGIHAN LANDLORDS AYA STRUGGLES PANGGALAKAN LANDLORDS AYA FACING STRUGGLES LANDLORDS KANDUNGAN AYA KASAHA STRUGGLES LANDLORDS PANGGILAN AYA NGUDAK DI ING LAMPIRAN LAMPIRAN GAMPANG TUNGGALUN DI KATURUAN LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN DI RUMAH DI KATUNGAN OF LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN DI RUMAH DI HATUR A NGAPASKEUNAN NINGKAT KECAP A NGAPASKEUNAN IN KURUNG PANDEMIK a. PANDEMI. PANDEMI. >> PANDEMI. >> NAON PANDEMI. >> APA NA PANDEMI. >> SUKAN SUKU SUKAN PANDEMI. >> APA ANU SAHAJAWA PANDEMI. >> APA ANU SUKAT PURUK >> APA ANU SUKAT PURUK >> APA ANU SUKA WANGI NYUKU >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI BASA >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI DITUTUPKEUN >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI BOLEH DITOLEH INTO DENGAN POTENTIAL TURNED INTO DENGAN POTENSI BOLEH DITOLEH INTO A DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKEUN DI PAKET DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKEUN DI PUNGSAAN PAKET DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKANG INTO PITFALL WALKING INTO DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKANG INTO PITFALL WALKING INTO DEBORAH PITFALL WALKING INTO DEBORAH PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA TERKINI PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA RENTAL TERKINI PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA HENTE RENTAL HENTE INS HANYA HENTEU RENTAL HENTEU KASIH HENTEU RENTAL HENTEU RENTAL CINTA HENTEU HENTEU RENTAL HENTE RENTAL HER HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU APLIK DENGAN HUKUMAN HENTEU ING HENTEU RENTAL HENTEU DENGAN HANYA HUKUM HENTEU ING HENTEU RENTAL HENTEU DENGAN HANYA SANGKAT HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU DIRI SENI DENGAN NULIS TULISAN HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU DIRI SENI DENGAN NANGKEUN NINGGAL SUKU MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGWATNA MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SUKANG NGIRI KAYU DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SUKA SIEUN MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SIEUN SAKOLA A NGIRI KAYU DENGAN PERANG KULIT SANGGU NENG SCARY KA ANU KILOS KULIT DIRI DENGAN NULIS KULIT SANGGU NENG SCARY KA ANYU LOSS KULIT DIRI DENGAN NULIS KULIT SANGGU NENG SCARY KA SIEUN SILANGKEUN KULIT DIRI DENGAN NULIS KANGGO SANGGU SANGGUP SIEUN SANGGUP KEUNYA KANGGURU SULITAN SIEUN KANGGO LOSS SHE WISHES SHE SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE COULD SULITAN SIEUN KANGGO RÉS WESES LOSS SHE SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE TUNGGALKEUN PAKAI SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE MANGSA NAMPANG TANAH SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE MANGSA NU DITUTUPKEUN TANPA DITUTUP TELAH MUDAH DIHENTEUN TANPA PENTING TULANG MUNGKIN TANPA TANPA PENTING RENTED TULANG MUNGKIN TANPA TANPA PENTING RENTEUT INI TULANG MUNGSAU BENTUK PENTADEUN BENTUK ING B TULANG MUNGSAU BENTUK PENTING RENTED OUT B BASA INI TELAH MANGSA NU TUNGGU TANJUNG DITAPOTKEUN INGKEUNYA B VALE HOME TULANG MUNGKU TANPA DIHENTEUN TANPA BUNGET INI B VALE HOME AT PUTIH INI B VALE HOME AT PUTIH INI B VALE HOME AT THE NINGGALKEUN INI B VALE HOME DI ATAWA PUTIH INI B VALE HENTEU DI ATAWA PUTIH INI B VALE HOME DI ATAWA ING NINGGALKE INI BANCANG B VALE ATAU MULA KONTAK PANDEMIK PUTIH INI B VALE HOME DI ATAWA TAPI PANDEMIK ANGGOSAN TAPI PANDEMIK ANGGOSAN PANDEMIK TAPI MANGSA ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA ANTARA ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA ANAKAN ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA MORATORIUM ACARA ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA MORATORIUM ANTARA AKAN ATAWA ANAK MORATORIUM ANTARA ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DIUKAN ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DIUTUS ATAWA ANAK MORATORIUM MORATORIUM DI ATAS ATAWA ANAK MORATORIUM MORATORIUM DITUTUP DI KASIH BENTUK ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DI ATAS DI SEMAK SEMEN DITUTUP DI SENI RENT TULISAN DITUTUPKEUN DI SUKARA BUKU HENTEUN CARI. Bébas. Bébas. >> Bébas. >> LAST Bébas. >> MINGGU LENGKAP Bébas. >> MINGGU LENGKAP MINGGU Bébas. >> MINGGU PINGGUAN MINGGU Mimitian Bébas. >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADUKAN >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADUKAN >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGGU NGEBATKEUN TELPON TELPON TELPON >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADILKEUNTAKKAN TELPON TELPON DARI >> MINGGU PINGGANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI KURANG >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI KURANG UNTUK TELPON TELPON DARI KURANG UNTUK TELPON TELPON DARI TUTUR PADANG A TELEPONAN TELPON DARI KURANG UNTUK BITIK. SAEUTIK. SAEUTIK. >> SAEUTIK. >> KAU SAEUTIK. >> KAU TAS SAEUTIK. >> KASU TAS kuring SAEUTIK. >> KAU TENTI AKU SAEUTIK. >> KAU TENTI AKU DENGAN AKU SAEUTIK. >> KA NU TEU AKU NAK NABI >> KA NU TEU AKU NAK NABI >> ANU NERANGKEYE AKU NU NABUNG AKU >> ANU NERANGKEYE AKU NU NENG AKHEUN SUKA >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA DI RISA >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA ATAWA RISIKO UNTUK >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA DI RISIKO KANGSAJANG >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NABI AKHEUN ATAWA RISIKO UNTUK DITASAR AYA DI ATAWA UNTUK DITASANGKEUN INGIN DI RISIKO UNTUK DITASANGKEUN SEJUK INGIN DI RISIKO UNTUK DITANGGANGKEUN DI KRIMINAL ING RISIKO UNTUK DIPASANGKEUN AYA PUTIH AKTIVITI KRIMINAL ATAWA RISIKO UNTUK DIPASANGKEUN KANGGURU KRIMINAL AKTIVITI I AKTIF KRIMINAL AKTIVITI I KONTAK AKTIF KRIMINAL I WENT KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND DREW KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND DREW UP KONTAK AKTIVITI KRIMINAL I NGENTOT AHEAD AND DREW UP A KONTAK AKTIF KRIMINAL I NGENTOT AHEAD AND DREW UP A LETTER PERHENTEAN AHEAD DAN HENTEU AYA UPANG PERHENTEAN AHEAD DAN HENTEU AYA UPANG. . . TIGA . TIAS ARAWA . TIAS HARI ARAH . TIAS HARI INI KE . TIAS DARI CATETAN Pikeun VACATE . TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD TIAS ING DARI CATETAN TO VACATE HAD DITULU TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD DITULU JATI TIGA ING DARI CATETAN TO VACATE HAD DIPENGKEUN SO I TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJAKKE KANA Kuring KAPAL TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KANA Kuring KAPAL TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KAYA NAMPAKKEUN sareng TIGA ING DARI CATETAN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KAYA NAMPAKKEUN ATAWA DIPASARATNA JADI kuring MAJI ATAWA DIPANGKATKEUN SUKU PERAK SATUJAWA DIPANGKATKEUN SUKU PERAK SATUJAWA ATAWA MANGSA NU NOBODY ON DIPASANGKE KANA SUKU JAWA ATAWA ANAK NU NOBODY ING DIPASANGKE KANA SUKU JAWA ATAWA ANAK NU NU TUNGGU NABI DIPASANGKE KAYA SUKU MAJAWA ATAWA NU INGKEBANGAN DI KABUPATENG HARTA NOBODY DI KABUPATAN HARTA NOBODY DI HUKUMAN HARTANAT UNTUK NOBODY DI KABUPATEN HARTANAT UNTUK NOBODY ON PRÉTIK SULUAT UNTUK KESAHAAN NOBODY IN THE PRODUK HENTSE Pikeun PANGGUNGAN NA NOBODY ON PRÉSÉ HENTEU Pikeun PANGGUNGAN SÉSAna NOBODY IN THE PRODUK HENTSE Pikeun PANGGUNGAN YANG SUKU UNTUK MENENGAH NYAJEUNG UNTUK PESESAN YANG TUNGGUH LEUWATNA UNTUK PESESAN ITU ANAK GOLONGAN A UNTUK KEBASAAN ANTARI SUKIRNA HENTE ING DENGAN UNTUK PESESAN ITU ANAK GOLEK ANJELAS YANG UNTUK PESESAN YANG LEFT SANGGU MUNGKULKE KESIHAN YANG LEPAT UNTUK KEBASAAN ANTARI SUKIRNA AYA MENGAJUT ANJEUN SUKURNA NGASILKE PESESAN ANJEUN SUKUR NGASUTKE PESESAN ANJEUN SUKANG MURID NGASUTKE PESESAN ANJEUN SUKAN DENGAN SUKU DENGAN NGARGO PESE ING GOLEK ANTARA NU DITAYANGKEUN DENGAN PELAKONAN NGARGO PESEAN INGIN LEPAT SUKU DENGAN PEMBANGUNAN SUKAN DITUSUSKAN DENGAN PELABURAN SAHA DITUSUSKAN DENGAN PELEKA DENGAN DIDINI DITUSUSKAN DENGAN PELEKA SORANG TENTANG TENTANG FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SORANG TENTANG TUNGGU FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SAHA NU TANGGAL MANGSA FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SAHA NU TENTUK ING RIPPLE TEU NYANGGO TANGGOLEH RIPPLE TIDAK PIKSA KESUKAN RIPPLE TIDAK PAKSA INGKEUN NGENEUNGAN RIPPLE NGANJAMAT TIDAK PIKSA AKU KANA KENAPA RIPPLE KONSEP TIDAK BALIK ING AKTIF KONEKSI KONEKSI PILIHAN RIPPLE NGANJAMIN KESILAIAN WEKTEK PERKARA WAKTOS NGAPENOT AKAN KONTAK WANIS KARANGAN NYAPAKAN GARONGAN KESAN WISI KUMAHA NYAWA GARONGAN KESANAN NYAPAKAN AKHEUN NABI PERKARA WARNA NYATA NYEKAL DI KABUPATAN HARTA PUNTAK INI BUKU HÉS TANGKAT KULIT AKSARI BABAR Laksanakeun DIHÉRAN HENTEGA RÉTOS ACARA NGAMBUNG HENTEUN HENTEU RÉSÉNG RÉTOS NYAWA NYABUNG NUI NU KOMPETENSI HENTEUS NAMPILKEUN NEGARA NEGARA NYABIL HENTEU HENTEU RÉSAN NANGKEUNKAN NEGARA KOMUNITAS KAMI REPORTS KOMUNITAS KOMUNITAS Urang REPORTS ACROSS MAJLIS Urang Kedah LAPORAN NAMPILKEUN NEGARA NEGARA Urang Wartoskeun ACROSS NEGARA BISA KITA NANGGANG RÉNKAN AKAN NRAKKEUN NEGARA KITA GOLENGKEUN HENTEUN Wartoskeun ACROSS NEGARA BISA KITA NAMANGKEUN HENTEU Srengenge TILIKKEUNYA AYA NU HENTEUN LAMPIRAN TILIK DIRI NAMPANG ANU HENTAS NANGGU KANGGURAN NU ANU NAMPI ANTARI TILIKKEUN AYA NU DIDANGKEUN HENTEUN DI BATTLES SMALL TILIK DIRI NAMPANG ANU HENTING DI BATTLES SMALL SCALE THE BATTLES SMALL SCALE THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN THE THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN THE MIDST THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE ING DENGAN TENGAH TUJUAN TANPA ING DENGAN JABATAN TUJUAN TANPA ING DENGAN TENGAH TUJUAN TANPA ING DENGAN PANDEMIK TUJUAN LANDLORD ING DENGAN KANDUNGAN TANPA PANDEMIK TUJUAN TANPA ING DENGAN PERTENGAHAN TANPA PANDEMIK AYA TEMPAT PANDEMIK AYA NAHA TUJUAN PANDEMIK AYA NYAWA TUJUAN PANDEMIK ANGGOTA KABEH TUJUAN PANDEMIK AYA GRATIS HENTEUN KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANTARA KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANAK KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANU GRATIS YANG GROUP ING GRATIS ING GROUP ING SUKAN NYAWA ING GROUP ING SUKAN NYAWA ING GROUP IN SADÉNA NA TANGKA KITU ING GROUP ING SUKAN NYAWA TANGGUP MUNGSA ING GROUP IN SADÉ ANTARA TANGGOLEH TANGGO MÉLÉ ING GROUP IN SADÉ NYAWA NYANGSAU KUKU ANTARA ANTARA GRATIS ING GRATIS ING SADÉNA NYANGSA ANU MANGGUH TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU MANGSAUJE TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU MANGSAUKUKAN TANGGIH NU TANGGO NU TIDAK NEGARA PROVIDE INI TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU TENTEU PROVIDE SERVICE INI TANGGO TANGGUH TU ANU HENTEU NAMPANGKEUN TIJUHAN INI TANGGIH NU TANGGO NU TIDAK NEGARA PROVIS INI NGADILKEUN INI ATAWA SERVISI INI TAPI ANDA ATAWA SERVISI INI TAPI INI SIEUN ATAWA SERVISI INI TAPI ANU KANGGO ATAWA SERVISI INI TAPI INI ANTARA NUNGGUH ATAWA SERVISI INI TAPI ANU MUNGGUH KOMPUTEN INI. TUNGGUH KANGGURU WAJIB. TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEU TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT AKU >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT AKU >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUTKAN SAYA >> TEMPAT MEREKA DIJANGKATKEUN PENDAPATAN >> TEMPAT MEREKA DIJANGKATKEUN AKAN NGANUTAN >> TAPI SUKA DENGAN PENTING AKU NANGGAP TAPI >> TEMPAT MERDEKA PENTING AKU NANGGUH TANGGAP MANGSA >> TEMPAT MEREKA DIJADIKAN AKU NGENTUT TAPI TAPI DENGAN NEGARA NANGGAP NGANUT TAPI DENGAN NEGARA MUNGKUR NGANUTIKAN TAPI TAPI DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN NGANUTIKAN TAPI TAPI DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN NGARUJURAN TAPI TAPI INI NGENTUKKEU DENGAN PERCAKASAN NGARUJURAN TAPI TAPI SIEUN NYAPIKEU DENGAN PELAKONAN NGARUJURAN TAPI TAPI TEU NYANGGURU DENGAN PELANGSAAN NANGSA DENGAN PELAKONAN PAKSA NU KITU DENGAN PELAKONAN PAKSA NU TIAK DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NANGKATKEUN DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NANGGALKEUN DI ATAWA DENGAN PELAKSANAAN INGKANG PADANG KANGGO NUNGGUH DENGAN PELAKSANAAN INGKEUN AYA NUNGGKEUN NABI DENGAN PELANGSAAN NU KANGGO NUNGGKEUN AYA NABI AYA KANGGO BUKU NABI AYA KANGGO NU TUJUK BUKU HARTA NU HENTE AKU KUNCI NU NU NU NU NU NU NU DANA ANTÉN AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU NU DESA NUKSE AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU NU DANA ANTÉN BASA AKU KUNCI NUKA BUKU NU NU NU NU DESA NAI NU ASI AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU DESA NUKA HARTA NATE NU TUA NU DESA ASING NATE NU DIGUNAKAN DUA AS NGADEKAN UNTUK NELANGKE TEU DUA AS NGADEKAN UNTUK DENGAN TURN NELANGKE TEU DUA AS NGADEKAN UNTUK MENGHATI INI NANGKAT TEU DUA AS NGADEKA ANJEUN UNTUK MELENGKEUN RUMAH ING MEMBANGKAN DIA MENTE NASA ASI NERANGKEUN UNTUK MELENGKEUN RUMAH INI NATE NU TUA NU DESA ASUH UNTUK MELENGKEUN RUMAH INI DENGAN PARAMAN MEMBANGKAN INI DUA AS UNTUNG LAWAN UNTUK MELENGKEUN INI DENGAN RUMAH PARIS UNTUK BUKU INI DENGAN RUMAH PARIS UNTUK BUKU INI JAWA BARAT KANGGO DI PARISH MENYEJUTKEUN INI KOMPAK UNTUK BUKU INI DENGAN RUMAH PARIS DENGAN SATU

'Éta kaleungitan panghasilan'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.17" dur="0.234"> . </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.067"> . >> </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.133"> . >> Henteu, </text>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167"> . >> Henteu, TI </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.067"> . >> Henteu, SIKAT IT </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.1"> . >> Teu, IT SINKS A </text>
<text sub="clublinks" start="4.938" dur="0.133"> . >> TANPA, IT SINKS A SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> . >> TANPA, IT SINKS TEXAS SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="2.87"> >> TANPA, IT SINKS TEXAS SOUTH </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> >> TANPA, IT SINKS A SOUTH TEXAS LANDLORD </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> >> TANPA, IT SINKS A SOUTH TEXAS LANDLORD IS </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.167"> >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH TEU LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="8.408" dur="0.067"> >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH AYEUNA INGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="8.475" dur="0.066"> >> TANPA, IT SINKS TEUTAS TEXAS SOUTH AYEUNA INGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.234"> LANDLORD ADALAH NEGARA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="0.133"> LANDLORD DIAUNTUKKEUNING DOLLAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> LANDLORD ADALAH INGKAH TIGA DOLLAR SELEPAS </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.134"> LANDLORD DIAUNTUKKEUNING ING DOLLAR SELEPAS NU </text>
<text sub="clublinks" start="9.109" dur="0.1"> LANDLORD DIAUNTUKKEUNING ING DOLLARSARI NENG KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.209" dur="0.066"> LANDLORD DIAJAKAT INGKOLEH DOLLARS AKHARI LEPAS HENTEOL </text>
<text sub="clublinks" start="9.275" dur="0.201"> DOLLAR MENENGAH HUKUM HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.066"> DOLLARKELENGKEUN NGAPUNGKEUN NGALA RÉTOH ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="9.542" dur="2.403"> DOLLAR NENGKEUN KULITAN AKHIR ANJEUN HATI </text>
<text sub="clublinks" start="11.945" dur="0.133"> DOLLAR NENGKEUN KULITAN AKHIR ANJEUN HATI </text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.134"> DOLLARKEUN NGEDOLKEUNTIKAN HUKUM HIDUP NU LEUKTU DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.066"> DOLLAR NENGKEUNKAN HUKUM HIDUP HENTEUN SUKAN DIRI HENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.301"> NINGKAT SUKU DIRI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.2"> NINGGAL SATU HARTANAN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="12.779" dur="0.1"> NINGKAT SUKU DENGAN HENTEUN HENTEU UNLIVABLE. </text>
<text sub="clublinks" start="12.879" dur="0.234"> HARTA HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> HARTA HENTEU. TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.1"> HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="13.313" dur="0.1"> HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="1.702"> HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS STATE </text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.166"> HARTA HENTEU. TEXAS DITULUKEUN ITATE NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="15.281" dur="0.067"> HARTA HENTEU. TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HATT </text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.167"> TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HATT </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.167"> TEXAS DITAPATKEUN ITS NEJEUN WATE HALT ON </text>
<text sub="clublinks" start="15.682" dur="0.1"> TEXAS DITUKU ITS NEJEUN NEGARA HALT ON ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.067"> TEXAS DITAPATKEUN ITS NEJEUN NEGARA HADT ON ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="15.849" dur="0.066"> TEXAS DITUTUPKEUN ITATE NEGARA NEGARA HALT ON ACARA BUNGSA IN </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> TEXAS TAMAT ITS NEGARA NEGARA HADT ON ACARA BUNGSA DI MAUNG </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.066"> TEXAS DITULUKE ITS NEJEU NEGARA HADT ON ACARA KUMAHA DI MACAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="16.082" dur="0.167"> ON AKTIK BOLEH DI KURING AND </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.134"> ON AKTIK BOLA DI KURING AND KANG </text>
<text sub="clublinks" start="16.383" dur="0.133"> ON AKTIK BOLEH DI KURING DENGAN FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.516" dur="0.067"> ON AKTIK BOLEH DI KURING DENGAN KANGGUTAN NGEDAK </text>
<text sub="clublinks" start="16.583" dur="0.066"> ON AKTIK BUNGKIN DI MAIN DAN NGINDEKAN KARÉS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="16.649" dur="2.403"> TINDAKAN KANGGURAN GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.167"> FEDERAL CARES ACT MORATORIUM </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.1"> FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.133"> THE FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED TERAS </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.167"> THE FEDERAL CARES ACT MORATORIUM LAPSED INTING LEPAS. </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.334"> MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.1"> MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. EYEWITNESS </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.167"> MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. WARNA EYEWITNESS </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.066"> MORATORIUM LAPSED TERKINING MINGGU. REPORTER BALAYAN EYEWITNESS </text>
<text sub="clublinks" start="20.286" dur="0.234"> REPORTER BALAYAN EYEWITNESS </text>
<text sub="clublinks" start="20.52" dur="2.436"> WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.133"> WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY </text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.1"> WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY SHOWS </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> WARNA EYEWITNESS REPORTER JULISSA IRIZARRY SHOWS US </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.067"> Berita Ngabantosan EYEWITNESS JULISSA IRIZARRY HITA KITA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="23.356" dur="0.3"> JULISSA IRIZARRY NGITAAN AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="23.656" dur="0.101"> JULISSA IRIZARRY NGITA PANGGILAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="23.757" dur="0.166"> JULISSA IRIZARRY NGITAAN AS INI STRUGGLES SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.067"> JULISSA IRIZARRY KITA NGAKTIKAN KITA BETUL KENYANA </text>
<text sub="clublinks" start="23.99" dur="0.067"> JULISSA IRIZARRY KITA NENG ASI KANGGURU JATI LANDLORDS </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.267"> STRUGGLES PANGGIHAN LANDLORDS AYA </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.067"> STRUGGLES PANGGALAKAN LANDLORDS AYA FACING </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.066"> STRUGGLES LANDLORDS KANDUNGAN AYA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.434"> STRUGGLES LANDLORDS PANGGILAN AYA NGUDAK DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.134"> LAMPIRAN LAMPIRAN GAMPANG TUNGGALUN DI KATURUAN </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.1"> LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN DI RUMAH DI KATUNGAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="25.125" dur="0.066"> LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN DI RUMAH DI HATUR A </text>
<text sub="clublinks" start="25.191" dur="3.804"> NGAPASKEUNAN NINGKAT KECAP A </text>
<text sub="clublinks" start="28.995" dur="0.167"> NGAPASKEUNAN IN KURUNG PANDEMIK a. </text>
<text sub="clublinks" start="29.162" dur="0.167"> PANDEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="29.329" dur="0.1"> PANDEMI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.1"> PANDEMI. >> NAON </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.1"> PANDEMI. >> APA NA </text>
<text sub="clublinks" start="29.629" dur="0.067"> PANDEMI. >> SUKAN SUKU SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.167"> PANDEMI. >> APA ANU SAHAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.066"> PANDEMI. >> APA ANU SUKAT PURUK </text>
<text sub="clublinks" start="29.929" dur="0.201"> >> APA ANU SUKAT PURUK </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.166"> >> APA ANU SUKA WANGI NYUKU </text>
<text sub="clublinks" start="30.296" dur="1.936"> >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI BASA </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI DITUTUPKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> >> APA ANU ATAWA ANU ANU DENGAN POTENSI BOLEH DITOLEH INTO </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.167"> DENGAN POTENTIAL TURNED INTO </text>
<text sub="clublinks" start="32.732" dur="0.134"> DENGAN POTENSI BOLEH DITOLEH INTO A </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.167"> DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKEUN DI PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="3.169"> DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKEUN DI PUNGSAAN PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="36.202" dur="0.167"> DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKANG INTO PITFALL WALKING INTO </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.067"> DENGAN POTENSI BOLEH DIDANGKANG INTO PITFALL WALKING INTO DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="36.436" dur="0.267"> PITFALL WALKING INTO DEBORAH </text>
<text sub="clublinks" start="36.703" dur="0.133"> PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.134"> PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA TERKINI </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.167"> PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA RENTAL TERKINI </text>
<text sub="clublinks" start="37.137" dur="0.066"> PITFALL WALKING INTO DEBORAH CINTA HENTE RENTAL HENTE INS </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.201"> HANYA HENTEU RENTAL HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> KASIH HENTEU RENTAL HENTEU RENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> CINTA HENTEU HENTEU RENTAL HENTE RENTAL HER </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.769"> HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU APLIK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.339" dur="0.167"> HUKUMAN HENTEU ING HENTEU RENTAL HENTEU DENGAN HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.133"> HUKUM HENTEU ING HENTEU RENTAL HENTEU DENGAN HANYA SANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.067"> HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU DIRI SENI DENGAN NULIS TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.706" dur="0.067"> HUKUM HENTEU HENTEU RENTAL HENTEU DIRI SENI DENGAN NANGKEUN NINGGAL SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.233"> MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGWATNA </text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="3.303"> MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="43.309" dur="0.067"> NGIRI KAYU DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SUKA SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.167"> MIRI KULIT DENGAN PERANG KULIT SANGGU SANGGUP SIEUN SAKOLA A </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.1"> NGIRI KAYU DENGAN PERANG KULIT SANGGU NENG SCARY KA ANU KILOS </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> KULIT DIRI DENGAN NULIS KULIT SANGGU NENG SCARY KA ANYU LOSS </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> KULIT DIRI DENGAN NULIS KULIT SANGGU NENG SCARY KA SIEUN SILANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.067"> KULIT DIRI DENGAN NULIS KANGGO SANGGU SANGGUP SIEUN SANGGUP KEUNYA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="0.234"> SULITAN SIEUN KANGGO LOSS SHE WISHES SHE </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE COULD </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="2.836"> SULITAN SIEUN KANGGO RÉS WESES LOSS SHE </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.167"> SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE TUNGGALKEUN PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.133"> SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE MANGSA NAMPANG TANAH </text>
<text sub="clublinks" start="47.38" dur="0.067"> SULITAN AND A LOSS SHE WISHES SHE MANGSA NU DITUTUPKEUN TANPA DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.2"> TELAH MUDAH DIHENTEUN TANPA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.1"> TULANG MUNGKIN TANPA TANPA PENTING RENTED </text>
<text sub="clublinks" start="47.747" dur="0.034"> TULANG MUNGKIN TANPA TANPA PENTING RENTEUT INI </text>
<text sub="clublinks" start="47.781" dur="0.1"> TULANG MUNGSAU BENTUK PENTADEUN BENTUK ING B </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.1"> TULANG MUNGSAU BENTUK PENTING RENTED OUT B BASA INI </text>
<text sub="clublinks" start="47.981" dur="0.1"> TELAH MANGSA NU TUNGGU TANJUNG DITAPOTKEUN INGKEUNYA B VALE HOME </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> TULANG MUNGKU TANPA DIHENTEUN TANPA BUNGET INI B VALE HOME AT </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.2"> PUTIH INI B VALE HOME AT </text>
<text sub="clublinks" start="48.348" dur="0.1"> PUTIH INI B VALE HOME AT THE </text>
<text sub="clublinks" start="48.448" dur="0.067"> NINGGALKEUN INI B VALE HOME DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="48.515" dur="0.066"> PUTIH INI B VALE HENTEU DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="48.581" dur="0.134"> PUTIH INI B VALE HOME DI ATAWA ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.715" dur="1.601"> NINGGALKE INI BANCANG B VALE ATAU MULA KONTAK PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> PUTIH INI B VALE HOME DI ATAWA TAPI PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.234"> ANGGOSAN TAPI PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.066"> ANGGOSAN PANDEMIK TAPI MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="50.683" dur="0.167"> ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="50.85" dur="0.167"> ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA ANAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.017" dur="0.1"> ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA MORATORIUM ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.067"> ANGGOSAN PANDEMIK TAPI ANTARA MORATORIUM ANTARA AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.184" dur="0.267"> ATAWA ANAK MORATORIUM ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="51.451" dur="0.067"> ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DIUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.518" dur="0.1"> ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DIUTUS </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.133"> ATAWA ANAK MORATORIUM MORATORIUM DI ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="2.469"> ATAWA ANAK MORATORIUM MORATORIUM DITUTUP DI KASIH BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> ATAWA ANAK GAMPANG MORATORIUM DI ATAS DI SEMAK SEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.2"> DITUTUP DI SENI RENT TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="54.487" dur="0.1"> DITUTUPKEUN DI SUKARA BUKU HENTEUN CARI. </text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.167"> Bébas. </text>
<text sub="clublinks" start="54.754" dur="0.1"> Bébas. >> </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.1"> Bébas. >> LAST </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="0.034"> Bébas. >> MINGGU LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.167"> Bébas. >> MINGGU LENGKAP MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="55.155" dur="0.166"> Bébas. >> MINGGU PINGGUAN MINGGU Mimitian </text>
<text sub="clublinks" start="55.321" dur="0.067"> Bébas. >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.234"> >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.1"> >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="1.735"> >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGGU NGEBATKEUN TELPON TELPON TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="57.457" dur="0.067"> >> MINGGU PINGGANG MINGGU LUNGKU NGADILKEUNTAKKAN TELPON TELPON DARI </text>
<text sub="clublinks" start="57.524" dur="0.1"> >> MINGGU PINGGANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI </text>
<text sub="clublinks" start="57.624" dur="0.066"> >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="57.69" dur="0.067"> >> MINGGU LENGKEWANG MINGGU Mimitian GETTING TELPON TELPON DARI KURANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.167"> TELPON TELPON DARI KURANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="57.924" dur="0.1"> TELPON TELPON DARI TUTUR PADANG A </text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.1"> TELEPONAN TELPON DARI KURANG UNTUK BITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="58.124" dur="0.167"> SAEUTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.1"> SAEUTIK. >> </text>
<text sub="clublinks" start="58.391" dur="0.1"> SAEUTIK. >> KAU </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.067"> SAEUTIK. >> KAU TAS </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> SAEUTIK. >> KASU TAS kuring </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> SAEUTIK. >> KAU TENTI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.167"> SAEUTIK. >> KAU TENTI AKU DENGAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> SAEUTIK. >> KA NU TEU AKU NAK NABI </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.369"> >> KA NU TEU AKU NAK NABI </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> >> ANU NERANGKEYE AKU NU NABUNG AKU </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.1"> >> ANU NERANGKEYE AKU NU NENG AKHEUN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="61.594" dur="0.1"> >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA DI RISA </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.134"> >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA ATAWA RISIKO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.133"> >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NAIK AKHEUN AYA DI RISIKO KANGSAJANG </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.067"> >> ANU NERANGKEYE AKU NUNG NU NABI AKHEUN ATAWA RISIKO UNTUK DITASAR </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="2.469"> AYA DI ATAWA UNTUK DITASANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.167"> INGIN DI RISIKO UNTUK DITASANGKEUN SEJUK </text>
<text sub="clublinks" start="64.664" dur="0.134"> INGIN DI RISIKO UNTUK DITANGGANGKEUN DI KRIMINAL </text>
<text sub="clublinks" start="64.798" dur="0.066"> ING RISIKO UNTUK DIPASANGKEUN AYA PUTIH AKTIVITI KRIMINAL </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.067"> ATAWA RISIKO UNTUK DIPASANGKEUN KANGGURU KRIMINAL AKTIVITI I </text>
<text sub="clublinks" start="64.931" dur="0.234"> AKTIF KRIMINAL AKTIVITI I </text>
<text sub="clublinks" start="65.165" dur="0.1"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I WENT </text>
<text sub="clublinks" start="65.265" dur="0.1"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD </text>
<text sub="clublinks" start="65.365" dur="0.1"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND </text>
<text sub="clublinks" start="65.465" dur="0.067"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND DREW </text>
<text sub="clublinks" start="65.532" dur="0.033"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I PERHATOSAN AHEAD AND DREW UP </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="3.036"> KONTAK AKTIVITI KRIMINAL I NGENTOT AHEAD AND DREW UP A </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="0.067"> KONTAK AKTIF KRIMINAL I NGENTOT AHEAD AND DREW UP A LETTER </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.167"> PERHENTEAN AHEAD DAN HENTEU AYA UPANG </text>
<text sub="clublinks" start="68.835" dur="0.067"> PERHENTEAN AHEAD DAN HENTEU AYA UPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="68.902" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="69.135" dur="0.1"> . TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="69.235" dur="0.134"> . TIAS ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.067"> . TIAS HARI ARAH </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="0.133"> . TIAS HARI INI KE </text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="0.067"> . TIAS DARI CATETAN Pikeun VACATE </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.066"> . TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD </text>
<text sub="clublinks" start="69.702" dur="2.737"> TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD </text>
<text sub="clublinks" start="72.439" dur="0.066"> TIAS ING DARI CATETAN TO VACATE HAD DITULU </text>
<text sub="clublinks" start="72.505" dur="0.167"> TIGA DARI CATETAN Pikeun VACATE HAD DITULU JATI </text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> TIGA ING DARI CATETAN TO VACATE HAD DIPENGKEUN SO I </text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJAKKE KANA Kuring KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.133"> TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KANA Kuring KAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="73.039" dur="0.1"> TIGA DESA HENTEUN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KAYA NAMPAKKEUN sareng </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.067"> TIGA ING DARI CATETAN UNTUK VACATE HAD DIAJARKE KAYA NAMPAKKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.267"> DIPASARATNA JADI kuring MAJI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.067"> DIPANGKATKEUN SUKU PERAK SATUJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.54" dur="0.066"> DIPANGKATKEUN SUKU PERAK SATUJAWA ATAWA MANGSA NU NOBODY ON </text>
<text sub="clublinks" start="73.606" dur="0.134"> DIPASANGKE KANA SUKU JAWA ATAWA ANAK NU NOBODY ING </text>
<text sub="clublinks" start="73.74" dur="2.602"> DIPASANGKE KANA SUKU JAWA ATAWA ANAK NU NU TUNGGU NABI </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="0.067"> DIPASANGKE KAYA SUKU MAJAWA ATAWA NU INGKEBANGAN DI KABUPATENG HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.2"> NOBODY DI KABUPATAN HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="76.609" dur="0.067"> NOBODY DI HUKUMAN HARTANAT UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> NOBODY DI KABUPATEN HARTANAT UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.1"> NOBODY ON PRÉTIK SULUAT UNTUK KESAHAAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.876" dur="0.067"> NOBODY IN THE PRODUK HENTSE Pikeun PANGGUNGAN NA </text>
<text sub="clublinks" start="76.943" dur="0.1"> NOBODY ON PRÉSÉ HENTEU Pikeun PANGGUNGAN SÉSAna </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.067"> NOBODY IN THE PRODUK HENTSE Pikeun PANGGUNGAN YANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="77.11" dur="0.267"> UNTUK MENENGAH NYAJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="77.377" dur="0.033"> UNTUK PESESAN YANG TUNGGUH LEUWATNA </text>
<text sub="clublinks" start="77.41" dur="0.1"> UNTUK PESESAN ITU ANAK GOLONGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="77.51" dur="2.036"> UNTUK KEBASAAN ANTARI SUKIRNA HENTE ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="79.546" dur="0.1"> UNTUK PESESAN ITU ANAK GOLEK ANJELAS YANG </text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> UNTUK PESESAN YANG LEFT SANGGU MUNGKULKE KESIHAN YANG LEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.067"> UNTUK KEBASAAN ANTARI SUKIRNA AYA MENGAJUT ANJEUN SUKURNA </text>
<text sub="clublinks" start="79.846" dur="0.3"> NGASILKE PESESAN ANJEUN SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="80.146" dur="0.1"> NGASUTKE PESESAN ANJEUN SUKANG MURID </text>
<text sub="clublinks" start="80.246" dur="0.201"> NGASUTKE PESESAN ANJEUN SUKAN DENGAN SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.1"> NGARGO PESE ING GOLEK ANTARA NU DITAYANGKEUN DENGAN PELAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.547" dur="0.066"> NGARGO PESEAN INGIN LEPAT SUKU DENGAN PEMBANGUNAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="80.613" dur="0.234"> DITUSUSKAN DENGAN PELABURAN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="80.847" dur="0.1"> DITUSUSKAN DENGAN PELEKA DENGAN DIDINI </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.067"> DITUSUSKAN DENGAN PELEKA SORANG TENTANG TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="81.014" dur="0.067"> FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SORANG TENTANG TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="0.133"> FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SAHA NU TANGGAL MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="81.214" dur="0.067"> FRUSTRATED DENGAN PELANGGAN SAHA NU TENTUK ING RIPPLE </text>
<text sub="clublinks" start="81.281" dur="2.235"> TEU NYANGGO TANGGOLEH RIPPLE </text>
<text sub="clublinks" start="83.516" dur="0.134"> TIDAK PIKSA KESUKAN RIPPLE </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.2"> TIDAK PAKSA INGKEUN NGENEUNGAN RIPPLE NGANJAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="83.85" dur="0.1"> TIDAK PIKSA AKU KANA KENAPA RIPPLE KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="83.95" dur="0.067"> TIDAK BALIK ING AKTIF KONEKSI KONEKSI PILIHAN RIPPLE </text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.233"> NGANJAMIN KESILAIAN WEKTEK </text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.067"> PERKARA WAKTOS NGAPENOT AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="0.067"> KONTAK WANIS KARANGAN NYAPAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="84.384" dur="0.167"> GARONGAN KESAN WISI KUMAHA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.133"> GARONGAN KESANAN NYAPAKAN AKHEUN NABI </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.067"> PERKARA WARNA NYATA NYEKAL DI KABUPATAN HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="84.751" dur="0.233"> PUNTAK INI BUKU HÉS </text>
<text sub="clublinks" start="84.984" dur="2.536"> TANGKAT KULIT AKSARI BABAR </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="0.067"> Laksanakeun DIHÉRAN HENTEGA RÉTOS ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="87.587" dur="0.167"> NGAMBUNG HENTEUN HENTEU RÉSÉNG RÉTOS NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.067"> NYABUNG NUI NU KOMPETENSI HENTEUS NAMPILKEUN NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.066"> NYABIL HENTEU HENTEU RÉSAN NANGKEUNKAN NEGARA KOMUNITAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="87.887" dur="0.201"> REPORTS KOMUNITAS KOMUNITAS Urang </text>
<text sub="clublinks" start="88.088" dur="0.1"> REPORTS ACROSS MAJLIS Urang Kedah </text>
<text sub="clublinks" start="88.188" dur="0.1"> LAPORAN NAMPILKEUN NEGARA NEGARA Urang </text>
<text sub="clublinks" start="88.288" dur="0.1"> Wartoskeun ACROSS NEGARA BISA KITA NANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="88.388" dur="0.067"> RÉNKAN AKAN NRAKKEUN NEGARA KITA GOLENGKEUN HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.066"> Wartoskeun ACROSS NEGARA BISA KITA NAMANGKEUN HENTEU Srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.167"> TILIKKEUNYA AYA NU HENTEUN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.167"> TILIK DIRI NAMPANG ANU HENTAS </text>
<text sub="clublinks" start="88.855" dur="0.1"> NANGGU KANGGURAN NU ANU NAMPI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.134"> TILIKKEUN AYA NU DIDANGKEUN HENTEUN DI BATTLES SMALL </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.066"> TILIK DIRI NAMPANG ANU HENTING DI BATTLES SMALL SCALE </text>
<text sub="clublinks" start="89.155" dur="2.336"> THE BATTLES SMALL SCALE </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.1"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="0.2"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.067"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN </text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.133"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.134"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE IN THE MIDST </text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="0.067"> THE BATTLES SMALL SCALE LANDLORD SPACE ING DENGAN TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="92.192" dur="0.166"> TUJUAN TANPA ING DENGAN JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="92.358" dur="0.167"> TUJUAN TANPA ING DENGAN TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="92.525" dur="0.167"> TUJUAN TANPA ING DENGAN PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="92.692" dur="0.067"> TUJUAN LANDLORD ING DENGAN KANDUNGAN TANPA PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="92.759" dur="0.067"> TUJUAN TANPA ING DENGAN PERTENGAHAN TANPA PANDEMIK AYA </text>
<text sub="clublinks" start="92.826" dur="0.166"> TEMPAT PANDEMIK AYA NAHA </text>
<text sub="clublinks" start="92.992" dur="2.536"> TUJUAN PANDEMIK AYA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.1"> TUJUAN PANDEMIK ANGGOTA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="0.134"> TUJUAN PANDEMIK AYA GRATIS HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.133"> KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="95.895" dur="0.1"> KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="95.995" dur="0.067"> KANDUNGAN PANDEMIK AYA ANU GRATIS ANU GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="96.062" dur="0.2"> YANG GROUP ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.134"> ING GROUP ING SUKAN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="96.396" dur="0.1"> ING GROUP ING SUKAN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="2.135"> ING GROUP IN SADÉNA NA TANGKA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.067"> ING GROUP ING SUKAN NYAWA TANGGUP MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.134"> ING GROUP IN SADÉ ANTARA TANGGOLEH TANGGO MÉLÉ </text>
<text sub="clublinks" start="98.832" dur="0.1"> ING GROUP IN SADÉ NYAWA NYANGSAU KUKU ANTARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="98.932" dur="0.066"> GRATIS ING GRATIS ING SADÉNA NYANGSA ANU MANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="98.998" dur="0.234"> TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU MANGSAUJE </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.133"> TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU MANGSAUKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="99.365" dur="0.167"> TANGGIH NU TANGGO NU TIDAK NEGARA PROVIDE INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.532" dur="0.1"> TANGGIH NU TENGOK TANGGO NU TENTEU PROVIDE SERVICE INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.632" dur="0.067"> TANGGO TANGGUH TU ANU HENTEU NAMPANGKEUN TIJUHAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> TANGGIH NU TANGGO NU TIDAK NEGARA PROVIS INI NGADILKEUN INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.2"> ATAWA SERVISI INI TAPI ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> ATAWA SERVISI INI TAPI INI SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="2.502"> ATAWA SERVISI INI TAPI ANU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="102.535" dur="0.234"> ATAWA SERVISI INI TAPI INI ANTARA NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.1"> ATAWA SERVISI INI TAPI ANU MUNGGUH KOMPUTEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.2"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.1"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> </text>
<text sub="clublinks" start="103.169" dur="0.2"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEU </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.134"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.067"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="103.57" dur="0.066"> TUNGGUH KANGGURU WAJIB. >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT AKU </text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.167"> >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUT AKU </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="1.969"> >> TEMPAT MEREKA DIJEMPUTKAN SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> >> TEMPAT MEREKA DIJANGKATKEUN PENDAPATAN </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> >> TEMPAT MEREKA DIJANGKATKEUN AKAN NGANUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> >> TAPI SUKA DENGAN PENTING AKU NANGGAP TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.066"> >> TEMPAT MERDEKA PENTING AKU NANGGUH TANGGAP MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.067"> >> TEMPAT MEREKA DIJADIKAN AKU NGENTUT TAPI TAPI DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="106.239" dur="0.234"> NANGGAP NGANUT TAPI DENGAN NEGARA MUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="106.473" dur="0.066"> NGANUTIKAN TAPI TAPI DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="106.539" dur="0.167"> NGANUTIKAN TAPI TAPI DENGAN NEGARA MANGSA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="2.936"> NGARUJURAN TAPI TAPI INI NGENTUKKEU DENGAN PERCAKASAN </text>
<text sub="clublinks" start="109.642" dur="0.167"> NGARUJURAN TAPI TAPI SIEUN NYAPIKEU DENGAN PELAKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.067"> NGARUJURAN TAPI TAPI TEU NYANGGURU DENGAN PELANGSAAN NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.234"> DENGAN PELAKONAN PAKSA NU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="110.11" dur="0.1"> DENGAN PELAKONAN PAKSA NU TIAK </text>
<text sub="clublinks" start="110.21" dur="0.066"> DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NANGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="110.276" dur="0.067"> DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NANGGALKEUN DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="110.343" dur="0.134"> DENGAN PELAKSANAAN INGKANG PADANG KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.1"> DENGAN PELAKSANAAN INGKEUN AYA NUNGGKEUN NABI </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.066"> DENGAN PELANGSAAN NU KANGGO NUNGGKEUN AYA NABI </text>
<text sub="clublinks" start="110.643" dur="0.234"> AYA KANGGO BUKU NABI </text>
<text sub="clublinks" start="110.877" dur="0.1"> AYA KANGGO NU TUJUK BUKU HARTA NU HENTE </text>
<text sub="clublinks" start="110.977" dur="0.1"> AKU KUNCI NU NU NU NU NU NU NU DANA ANTÉN </text>
<text sub="clublinks" start="111.077" dur="0.067"> AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU NU DESA NUKSE </text>
<text sub="clublinks" start="111.144" dur="0.1"> AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU NU DANA ANTÉN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="2.402"> AKU KUNCI NUKA BUKU NU NU NU NU DESA NAI NU ASI </text>
<text sub="clublinks" start="113.646" dur="0.067"> AYA KANGGO NU NU NU NU NU NU DESA NUKA HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.2"> NATE NU TUA NU DESA ASING </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="0.1"> NATE NU DIGUNAKAN DUA AS NGADEKAN UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="114.013" dur="0.101"> NELANGKE TEU DUA AS NGADEKAN UNTUK DENGAN TURN </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> NELANGKE TEU DUA AS NGADEKAN UNTUK MENGHATI INI </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.033"> NANGKAT TEU DUA AS NGADEKA ANJEUN UNTUK MELENGKEUN RUMAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.133"> MEMBANGKAN DIA MENTE NASA ASI NERANGKEUN UNTUK MELENGKEUN RUMAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="114.38" dur="0.101"> NATE NU TUA NU DESA ASUH UNTUK MELENGKEUN RUMAH INI DENGAN PARAMAN </text>
<text sub="clublinks" start="114.481" dur="0.066"> MEMBANGKAN INI DUA AS UNTUNG LAWAN UNTUK MELENGKEUN INI DENGAN RUMAH PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.167"> UNTUK BUKU INI DENGAN RUMAH PARIS </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.1"> UNTUK BUKU INI JAWA BARAT KANGGO DI PARISH </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.067"> MENYEJUTKEUN INI KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="1.001"> UNTUK BUKU INI DENGAN RUMAH PARIS DENGAN SATU </text>