SESI TRACK subtitles

Dina Senen iki September tanggal 7, sing artine musim mburu elk wis diwiwiti. Kita arep mlaku ing jogging sing luwih cekak, mung kanggo panas sadurunge latihan kekuatan. Muga-muga kita ora ngganggu para pamburu. Dheweke kudu rampung sedina wae. Apik banget! Ing kene Kita cendhak banget kanggo nyangga pager kasebut Ing kana Wis digawe panas nganti 1 jam, sabanjure olahraga elastisitas lan kekuatan. Saiki kita menyang garasi, sejatine aku wis ngrampungake elastisitas. Mung latihan kekuatan sing isih ana! Sampeyan ngarani sing dadi panas? Dina iki aku nggawe interval skate Ing trek. Aku wiwitane wis ngrencanakake menyang "Ove berget" Nanging ora bisa urip tanpa numpak. Lan dina Rebo iki, tegese Emily budhal menyang Umeå luwih dhisik. Sing nggawe angel kanggo netepi rencana kasebut. Nanging trek kasebut kudu apik. Dadi aku bakal nindakake sing dina iki. Aku bakal nginep sedina maneh sadurunge aku mlebu Umeå. Iki jamur, sing wis garing banget. Sampurna Cuaca apik! Ayo, rampung karo sesi kasebut. Aku rasane atos saiki, nanging .. Ora ala banget. Iki bakal kedadeyan ing taun iki, yen awak sampeyan lagi abot. Bentuk bakal beda-beda. Sing penting tetep fokus karo tugas sing diterusake lan terus maju. Apik tenan! Tansah ngurmati rampung karo sesi interval sing angel. Saiki aku bakal mandheg sawetara lan mengko ing wayah awan aku bakal njupuk sesi pemulihan sing luwih entheng. Aku bisa uga numpak sepeda. Kita lagi ing Umeå. Aku mesthine kudu ngunci mobil, saiki kita lagi ing kutha. Kemis Aku arep tetep luwih saka seminggu Priksa iki Wektu Taco Enak! Aku luwe Sampeyan ora mandheg ing dalan ing kene? Yo wis. Aku duwe asu panas lan es krim ing Stugun. Ing Stugun? Lan kopi uga. Aku ndeleng (ora keprungu) Paling ora, kita wis tindak ing arah sing bener Nanging dheweke ora bakal bisa. Ora Sialan Iki salahmu. Ayo dibalik. Ngenteni, tahan sedhela, dakkira bisa ngrampungake. Aku ngerti caranya, sampeyan mung ngapusi aku menyang dalan liyane Coba delengen ing kene Kita menyang kana, Biltema ing Ersboda Sing ana ing kene. Lan kita mudhun ing kene. Yo wis Kita kudu milih sing bener, kaya sing kita pikirake. Iki carane mudhun ... Yen bali maneh lan kiwa ing dalan cedhak kita, kita bisa ngetutake sing kasebut. Ya, nanging kita bisa nggawe trabasan liwat halaman. Liwat pager Apa kita wis ngrampungake? Ya, pungkasane kita bisa sukses. Cuaca sing apik banget! Aku mung duwe pitakon kanggo sampeyan. Kepiye carane wit pinus kasebut bisa tuwuh ing kana !? Nerangake sing kanggo kula. Saka kabeh papan sing bakal tuwuh, wit pinus cilik iki milih urip ing kana, ing ndhuwur watu gedhe. Watu kasebut ora ana sing liya Ana sawetara lumut. Ora, lagi wae Pinus iku kaya sampeyan, bajingan cilik sing wangkal. Dakkandhani rada ora prelu Ya, iku dudu papan sing optimal kanggo dipanggoni Aku kepengin weruh apa sing dipikirake wit nalika arep urip ing kana. Iku edan! Apik banget Sugeng enjang! Dina Setu lan saiki waktune sawetara interval mlaku. Nanging sadurunge, aku bakal nyoba mangsuli sawetara pitakon sampeyan. Aku mutusake duwe QnA ing Instagram Storyku Dadi aku mikir bakal mangsuli sawetara wong ing sisa vlog kasebut. Aku entuk akeh pitakon sing padha, babagan olahraga favoritku lan jinis interval sing dakkarepake. Aku bakal ujar yen mlayu minangka jinis latihan sing paling disenengi. Loro-lorone nalika nerangake latihan jarak jauh lan interval. Jinis mlaku tartamtu ora penting. Mung ana gegayutane karo kasunyatan yen kegiyatan sing fleksibel. Nggoleki sing sampeyan butuhake yaiku sepasang sepatu. Sampeyan uga bisa mbukak ing endi wae, uga ing alas, ing trek utawa aspal. Pancen ora ana bedane. Dadi kanggo njawab pitakon sampeyan. Mlaku minangka interval paling apik miturut pendapatku. Paling ora nalika musim panas. Lan mlaku kanthi umum minangka bentuk olahraga sing paling disenengi. Bentuk olahraga sing saya becik, bisa mlaku dawa ing gunung. Wektu kanggo ngrampungake interval ing trek! Wis, bocah lanang! Kita miwiti kanthi 4x1000m kanthi jangkah ambang. Lap kaping pisanan yaiku 3:17 Lan telu liyane udakara 3: 13-3: 14. Antarane istirahat 2 menit ing antarane. Sawise iku, kita nindakake 10x200m Kanthi istirahat 30 detik Dheweke njupuk kita udakara 32 detik. Banjur 4x1000m maneh. Wektu puteran yaiku 3:10 ... 3:07, 3:06 lan 2:58 Sing pungkasan bisa uga wis ngluwihi kacepetan ambang. Ora paling ora 2,58. Angel Aku takon babagan pirang-pirang sesi interval sing daklakoni saben minggu. Lan wangsulane 2-3. Umume aku kerep nindakake nalika musim gugur. Ing sawetara minggu kalebu nganti patang sesi interval. Nanging biasane aku nggawe 2-3. Akeh wong sing kepengin weruh olahraga babagan pirang-pirang jam saben minggu. Kang beda-beda gumantung. Sawetara minggu, nalika aku duwe akeh sesi maneh Jumlah jam udakara udakara 30. Déné minggu nalika aku nindakake akeh interval lan kerja kanthi intensitas dhuwur ... Sampeyan ora bakal bisa olahraga, amarga awak kesel banget. Minggu-minggu kasebut mung bakal ngleksanani olahraga 15-20 jam. Nanging, seminggu umume 20-25 jam. Nanging gumantung banget karo olahraga sing sampeyan lakoni ing minggu kasebut lan tingkat intensitas rata-rata. Akeh mlayu bakal ngilangi otot sampeyan luwih saka ing ski. Sampeyan ora bakal bisa mlaku kanthi pirang-pirang jam kaya ing roller ski. Aku ora mikir manawa sampeyan kudu ngetrapake pirang-pirang jam olahraga. Fokus sampeyan luwih milih apa sing kalebu olahraga. Nanging yen sampeyan ngerti yen nggawe level intesitas sing luwih dhuwur, sampeyan ora bakal bisa nindakake 30 jam seminggu. Sesi iki mung kurang saka 1,5 jam Sing artine angel banget. Lan sampeyan kudu nindakake akeh supaya bisa regane 30 jam. Wangsulane yaiku beda-beda gumantung, apa jinis olahraga sing sampeyan lakoni. Aku duwe olahraga 6 dina saben minggu, lan meh rong sesi saben dina. Sing menehi 12 sesi seminggu. Aku mesthi duwe dina istirahat. Yaiku 30 detik. Lagi ngopo Aku lagi sinau motor. Apa sampeyan bisa nindakake iki? Mesthi wae. Terus wae. Ing kana Aku duwe pitakon kanggo sampeyan. Kepiye carane mbuwang yuta? Iki dudu wangsulan sing sampeyan goleki, nanging sejatine durung dakkarepake. Aku ngirit. Sampeyan bakal tuku bengi mangan kanggo kita? Mesthi, aku bisa nglakoni. Aku sejatine durung ngentekake akeh. Kita lagi arep golek panganan. Emily nglarang aku nyopir. Sampeyan pancen ala banget. Luwih becik sing duwe kompeten ana ing kursi pengemudi. Aku ora diidini nyopir amarga aku netral ing crosswalks lan carrefours lan ninggalake mobil rada suwe. Banjur dheweke rumangsa isin banget karo aku! Mula aku ora diidini ... Suwene kita dadi coulpe? Luwih saka patang taun. 4 taun. Lan dheweke isih isin karo aku. Pitakon sabanjure yaiku; Apa sing bakal daklakoni yen ora nindakake iki? Lan apa sing bakal daklakoni nalika karir ski wis rampung? Ora katon. Aku duwe akeh perkara sing pengin daklakoni. Aku rada kepengin sinau babagan bangunan log. Ana gandhengane karo konstruksi. Nanging aku uga duwe ide manawa aku pengin sinau teknik listrik. Aku rumangsa cukup narik ati. Aku duwe akeh ide. Nanging kita bakal weruh apa sing dakkarepake. Muni apik! Mesthi wae aku pengin terus olahraga. Aku ora pengin menehi kabeh. Mangkene nedha bengi. Sushi Aku kudu wis pesen tambahan. Nanging apa wae, iki bakal ditindakake. Panganan akeh. Yum Iki angel. Nanging aku ngatur. Kita bakal tetep QnA mlebu minggu ngarep. Supaya aku bisa mangsuli pitakon liyane. Aku mungkasi vlog ing kene. Seneng lan langganan, dadi sampeyan ora ketinggalan cicilan sabanjure. Kita bakal ing Sollefteå ing pungkasan sing kasebut. Kita tekan kana dina Jumuah aku percaya Bakal kepenak. Matur nuwun kanggo nonton! Aku bakal ketemu sampeyan. Pamit!

SESI TRACK

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.555" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="3.975" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="5.365" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="11.3" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="18.36" dur="2.04">Dina Senen iki</text>
<text sub="clublinks" start="20.66" dur="4.92"> September tanggal 7, sing artine musim mburu elk wis diwiwiti.</text>
<text sub="clublinks" start="25.76" dur="5.34"> Kita arep mlaku ing jogging sing luwih cekak, mung kanggo panas sadurunge latihan kekuatan.</text>
<text sub="clublinks" start="31.1" dur="4.32"> Muga-muga kita ora ngganggu para pamburu.</text>
<text sub="clublinks" start="35.62" dur="3.86"> Dheweke kudu rampung sedina wae.</text>
<text sub="clublinks" start="55.84" dur="1.4"> Apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="57.86" dur="1"> Ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="63.52" dur="2.68"> Kita cendhak banget kanggo nyangga pager kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="70.58" dur="1"> Ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="72.08" dur="4.8"> Wis digawe panas nganti 1 jam, sabanjure olahraga elastisitas lan kekuatan.</text>
<text sub="clublinks" start="76.88" dur="4.48"> Saiki kita menyang garasi, sejatine aku wis ngrampungake elastisitas.</text>
<text sub="clublinks" start="81.36" dur="1.66"> Mung latihan kekuatan sing isih ana!</text>
<text sub="clublinks" start="83.02" dur="1.74"> Sampeyan ngarani sing dadi panas?</text>
<text sub="clublinks" start="90.94" dur="3.02"> Dina iki aku nggawe interval skate</text>
<text sub="clublinks" start="94.56" dur="1.56"> Ing trek.</text>
<text sub="clublinks" start="96.46" dur="3.36"> Aku wiwitane wis ngrencanakake menyang "Ove berget"</text>
<text sub="clublinks" start="100.18" dur="3.88"> Nanging ora bisa urip tanpa numpak.</text>
<text sub="clublinks" start="104.32" dur="5.5"> Lan dina Rebo iki, tegese Emily budhal menyang Umeå luwih dhisik.</text>
<text sub="clublinks" start="109.82" dur="3.66"> Sing nggawe angel kanggo netepi rencana kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="113.62" dur="2.78"> Nanging trek kasebut kudu apik.</text>
<text sub="clublinks" start="116.4" dur="2.04"> Dadi aku bakal nindakake sing dina iki.</text>
<text sub="clublinks" start="118.66" dur="4.22"> Aku bakal nginep sedina maneh sadurunge aku mlebu Umeå.</text>
<text sub="clublinks" start="130.54" dur="4.2"> Iki jamur, sing wis garing banget.</text>
<text sub="clublinks" start="135.34" dur="1"> Sampurna</text>
<text sub="clublinks" start="137.24" dur="1.68"> Cuaca apik!</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="3.44"> Ayo, rampung karo sesi kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="164.82" dur="3.28"> Aku rasane atos saiki, nanging ..</text>
<text sub="clublinks" start="168.54" dur="2.82"> Ora ala banget.</text>
<text sub="clublinks" start="171.54" dur="4.02"> Iki bakal kedadeyan ing taun iki, yen awak sampeyan lagi abot.</text>
<text sub="clublinks" start="175.88" dur="2.5"> Bentuk bakal beda-beda.</text>
<text sub="clublinks" start="178.52" dur="5.72"> Sing penting tetep fokus karo tugas sing diterusake lan terus maju.</text>
<text sub="clublinks" start="185.28" dur="1.62"> Apik tenan!</text>
<text sub="clublinks" start="186.9" dur="4.14"> Tansah ngurmati rampung karo sesi interval sing angel.</text>
<text sub="clublinks" start="191.06" dur="5.14"> Saiki aku bakal mandheg sawetara lan mengko ing wayah awan aku bakal njupuk sesi pemulihan sing luwih entheng.</text>
<text sub="clublinks" start="196.2" dur="2.44"> Aku bisa uga numpak sepeda.</text>
<text sub="clublinks" start="202.12" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="203.5" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="205.74" dur="1.5"> Kita lagi ing Umeå.</text>
<text sub="clublinks" start="207.38" dur="3.2"> Aku mesthine kudu ngunci mobil, saiki kita lagi ing kutha.</text>
<text sub="clublinks" start="210.82" dur="1.76"> Kemis</text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="3.36"> Aku arep tetep luwih saka seminggu</text>
<text sub="clublinks" start="218.1" dur="1.22"> Priksa iki</text>
<text sub="clublinks" start="220.74" dur="1.46"> Wektu Taco</text>
<text sub="clublinks" start="223.36" dur="1.22"> Enak!</text>
<text sub="clublinks" start="225.76" dur="1.9"> Aku luwe</text>
<text sub="clublinks" start="229.16" dur="2.72"> Sampeyan ora mandheg ing dalan ing kene?</text>
<text sub="clublinks" start="232.02" dur="1.56"> Yo wis.</text>
<text sub="clublinks" start="234.16" dur="3.46"> Aku duwe asu panas lan es krim ing Stugun.</text>
<text sub="clublinks" start="238" dur="1.02"> Ing Stugun?</text>
<text sub="clublinks" start="239.26" dur="1.04"> Lan kopi uga.</text>
<text sub="clublinks" start="240.4" dur="0.7"> Aku ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="242.8" dur="1.48"> (ora keprungu)</text>
<text sub="clublinks" start="245.22" dur="2.48"> Paling ora, kita wis tindak ing arah sing bener</text>
<text sub="clublinks" start="247.86" dur="1.44"> Nanging dheweke ora bakal bisa.</text>
<text sub="clublinks" start="249.54" dur="0.94"> Ora</text>
<text sub="clublinks" start="251.06" dur="0.8"> Sialan</text>
<text sub="clublinks" start="252.24" dur="1.64"> Iki salahmu.</text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="1.64"> Ayo dibalik.</text>
<text sub="clublinks" start="255.66" dur="3.06"> Ngenteni, tahan sedhela, dakkira bisa ngrampungake.</text>
<text sub="clublinks" start="258.72" dur="3.26"> Aku ngerti caranya, sampeyan mung ngapusi aku menyang dalan liyane</text>
<text sub="clublinks" start="261.98" dur="1.82"> Coba delengen ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="264.22" dur="3.46"> Kita menyang kana, Biltema ing Ersboda</text>
<text sub="clublinks" start="269.3" dur="2.02"> Sing ana ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="271.32" dur="2"> Lan kita mudhun ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="273.48" dur="1.9"> Yo wis</text>
<text sub="clublinks" start="278.3" dur="3.04"> Kita kudu milih sing bener, kaya sing kita pikirake.</text>
<text sub="clublinks" start="281.34" dur="1.9"> Iki carane mudhun ...</text>
<text sub="clublinks" start="283.78" dur="4.4"> Yen bali maneh lan kiwa ing dalan cedhak kita, kita bisa ngetutake sing kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="288.18" dur="3.14"> Ya, nanging kita bisa nggawe trabasan liwat halaman.</text>
<text sub="clublinks" start="291.32" dur="1.28"> Liwat pager</text>
<text sub="clublinks" start="293.16" dur="1.72"> Apa kita wis ngrampungake?</text>
<text sub="clublinks" start="294.88" dur="2"> Ya, pungkasane kita bisa sukses.</text>
<text sub="clublinks" start="298.62" dur="1.54"> Cuaca sing apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="300.3" dur="2.22"> Aku mung duwe pitakon kanggo sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="302.62" dur="3.58"> Kepiye carane wit pinus kasebut bisa tuwuh ing kana !?</text>
<text sub="clublinks" start="306.2" dur="1.98"> Nerangake sing kanggo kula.</text>
<text sub="clublinks" start="308.18" dur="4"> Saka kabeh papan sing bakal tuwuh, wit pinus cilik iki milih urip ing kana, ing ndhuwur watu gedhe.</text>
<text sub="clublinks" start="312.2" dur="1.76"> Watu kasebut ora ana sing liya</text>
<text sub="clublinks" start="313.96" dur="1.7"> Ana sawetara lumut.</text>
<text sub="clublinks" start="315.66" dur="1.24"> Ora, lagi wae</text>
<text sub="clublinks" start="317.28" dur="3.12"> Pinus iku kaya sampeyan, bajingan cilik sing wangkal.</text>
<text sub="clublinks" start="320.4" dur="2.46"> Dakkandhani rada ora prelu</text>
<text sub="clublinks" start="322.86" dur="2.36"> Ya, iku dudu papan sing optimal kanggo dipanggoni</text>
<text sub="clublinks" start="325.42" dur="3.76"> Aku kepengin weruh apa sing dipikirake wit nalika arep urip ing kana.</text>
<text sub="clublinks" start="329.18" dur="1.4"> Iku edan!</text>
<text sub="clublinks" start="330.66" dur="1.64"> Apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="345.48" dur="1.48"> Sugeng enjang!</text>
<text sub="clublinks" start="347.08" dur="3.82"> Dina Setu lan saiki waktune sawetara interval mlaku.</text>
<text sub="clublinks" start="351.28" dur="4.98"> Nanging sadurunge, aku bakal nyoba mangsuli sawetara pitakon sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="357.14" dur="4.04"> Aku mutusake duwe QnA ing Instagram Storyku</text>
<text sub="clublinks" start="361.64" dur="4.16"> Dadi aku mikir bakal mangsuli sawetara wong ing sisa vlog kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="366.78" dur="7.12"> Aku entuk akeh pitakon sing padha, babagan olahraga favoritku lan jinis interval sing dakkarepake.</text>
<text sub="clublinks" start="374.46" dur="4.84"> Aku bakal ujar yen mlayu minangka jinis latihan sing paling disenengi.</text>
<text sub="clublinks" start="379.3" dur="3.86"> Loro-lorone nalika nerangake latihan jarak jauh lan interval.</text>
<text sub="clublinks" start="383.16" dur="4.16"> Jinis mlaku tartamtu ora penting.</text>
<text sub="clublinks" start="387.32" dur="3.34"> Mung ana gegayutane karo kasunyatan yen kegiyatan sing fleksibel.</text>
<text sub="clublinks" start="390.74" dur="2.78"> Nggoleki sing sampeyan butuhake yaiku sepasang sepatu.</text>
<text sub="clublinks" start="393.52" dur="4.5"> Sampeyan uga bisa mbukak ing endi wae, uga ing alas, ing trek utawa aspal.</text>
<text sub="clublinks" start="398.6" dur="2.78"> Pancen ora ana bedane.</text>
<text sub="clublinks" start="401.52" dur="3.98"> Dadi kanggo njawab pitakon sampeyan. Mlaku minangka interval paling apik miturut pendapatku.</text>
<text sub="clublinks" start="405.5" dur="1.74"> Paling ora nalika musim panas.</text>
<text sub="clublinks" start="407.24" dur="4"> Lan mlaku kanthi umum minangka bentuk olahraga sing paling disenengi.</text>
<text sub="clublinks" start="411.24" dur="5.28"> Bentuk olahraga sing saya becik, bisa mlaku dawa ing gunung.</text>
<text sub="clublinks" start="418.76" dur="3.38"> Wektu kanggo ngrampungake interval ing trek!</text>
<text sub="clublinks" start="482.56" dur="1.6"> Wis, bocah lanang!</text>
<text sub="clublinks" start="484.7" dur="4.44"> Kita miwiti kanthi 4x1000m kanthi jangkah ambang.</text>
<text sub="clublinks" start="489.9" dur="3.56"> Lap kaping pisanan yaiku 3:17</text>
<text sub="clublinks" start="495.1" dur="4.9"> Lan telu liyane udakara 3: 13-3: 14.</text>
<text sub="clublinks" start="500.02" dur="2.72"> Antarane istirahat 2 menit ing antarane.</text>
<text sub="clublinks" start="503.58" dur="2.66"> Sawise iku, kita nindakake 10x200m</text>
<text sub="clublinks" start="506.62" dur="3.34"> Kanthi istirahat 30 detik</text>
<text sub="clublinks" start="510.86" dur="2.28"> Dheweke njupuk kita udakara 32 detik.</text>
<text sub="clublinks" start="513.54" dur="2.76"> Banjur 4x1000m maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="516.3" dur="3.16"> Wektu puteran yaiku 3:10 ...</text>
<text sub="clublinks" start="520.2" dur="3"> 3:07, 3:06 lan 2:58</text>
<text sub="clublinks" start="523.56" dur="4.12"> Sing pungkasan bisa uga wis ngluwihi kacepetan ambang.</text>
<text sub="clublinks" start="528.12" dur="2.88"> Ora paling ora 2,58.</text>
<text sub="clublinks" start="532.02" dur="1.06"> Angel</text>
<text sub="clublinks" start="534.26" dur="3.94"> Aku takon babagan pirang-pirang sesi interval sing daklakoni saben minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="538.56" dur="2.24"> Lan wangsulane 2-3.</text>
<text sub="clublinks" start="540.8" dur="2.76"> Umume aku kerep nindakake nalika musim gugur.</text>
<text sub="clublinks" start="543.56" dur="3.32"> Ing sawetara minggu kalebu nganti patang sesi interval.</text>
<text sub="clublinks" start="546.88" dur="1.78"> Nanging biasane aku nggawe 2-3.</text>
<text sub="clublinks" start="548.66" dur="4.24"> Akeh wong sing kepengin weruh olahraga babagan pirang-pirang jam saben minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="553.08" dur="2.16"> Kang beda-beda gumantung.</text>
<text sub="clublinks" start="555.7" dur="5.08"> Sawetara minggu, nalika aku duwe akeh sesi maneh</text>
<text sub="clublinks" start="561.1" dur="4.08"> Jumlah jam udakara udakara 30.</text>
<text sub="clublinks" start="565.18" dur="3.92"> Déné minggu nalika aku nindakake akeh interval lan kerja kanthi intensitas dhuwur ...</text>
<text sub="clublinks" start="569.1" dur="4.08"> Sampeyan ora bakal bisa olahraga, amarga awak kesel banget.</text>
<text sub="clublinks" start="573.2" dur="3.68"> Minggu-minggu kasebut mung bakal ngleksanani olahraga 15-20 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="576.94" dur="3.32"> Nanging, seminggu umume 20-25 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="580.44" dur="5.38"> Nanging gumantung banget karo olahraga sing sampeyan lakoni ing minggu kasebut lan tingkat intensitas rata-rata.</text>
<text sub="clublinks" start="585.82" dur="3.9"> Akeh mlayu bakal ngilangi otot sampeyan luwih saka ing ski.</text>
<text sub="clublinks" start="589.78" dur="4.68"> Sampeyan ora bakal bisa mlaku kanthi pirang-pirang jam kaya ing roller ski.</text>
<text sub="clublinks" start="594.46" dur="4.38"> Aku ora mikir manawa sampeyan kudu ngetrapake pirang-pirang jam olahraga.</text>
<text sub="clublinks" start="598.84" dur="2.94"> Fokus sampeyan luwih milih apa sing kalebu olahraga.</text>
<text sub="clublinks" start="601.96" dur="5.22"> Nanging yen sampeyan ngerti yen nggawe level intesitas sing luwih dhuwur, sampeyan ora bakal bisa nindakake 30 jam seminggu.</text>
<text sub="clublinks" start="609.8" dur="3.18"> Sesi iki mung kurang saka 1,5 jam</text>
<text sub="clublinks" start="613.54" dur="4.38"> Sing artine angel banget.</text>
<text sub="clublinks" start="618.26" dur="5"> Lan sampeyan kudu nindakake akeh supaya bisa regane 30 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="623.8" dur="4.84"> Wangsulane yaiku beda-beda gumantung, apa jinis olahraga sing sampeyan lakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="629.06" dur="5.86"> Aku duwe olahraga 6 dina saben minggu, lan meh rong sesi saben dina.</text>
<text sub="clublinks" start="635.38" dur="2.72"> Sing menehi 12 sesi seminggu.</text>
<text sub="clublinks" start="638.1" dur="1.58"> Aku mesthi duwe dina istirahat.</text>
<text sub="clublinks" start="643.96" dur="1.5"> Yaiku 30 detik.</text>
<text sub="clublinks" start="645.46" dur="1.76"> Lagi ngopo</text>
<text sub="clublinks" start="647.22" dur="2.06"> Aku lagi sinau motor.</text>
<text sub="clublinks" start="649.32" dur="1.1"> Apa sampeyan bisa nindakake iki?</text>
<text sub="clublinks" start="650.68" dur="1.22"> Mesthi wae.</text>
<text sub="clublinks" start="652.06" dur="0.84"> Terus wae.</text>
<text sub="clublinks" start="656.22" dur="1"> Ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="659.56" dur="2.92"> Aku duwe pitakon kanggo sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="662.72" dur="3.08"> Kepiye carane mbuwang yuta?</text>
<text sub="clublinks" start="666.48" dur="4.68"> Iki dudu wangsulan sing sampeyan goleki, nanging sejatine durung dakkarepake.</text>
<text sub="clublinks" start="671.16" dur="1.38"> Aku ngirit.</text>
<text sub="clublinks" start="672.54" dur="3.28"> Sampeyan bakal tuku bengi mangan kanggo kita?</text>
<text sub="clublinks" start="676.3" dur="1.74"> Mesthi, aku bisa nglakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="678.68" dur="2.82"> Aku sejatine durung ngentekake akeh.</text>
<text sub="clublinks" start="681.72" dur="2.28"> Kita lagi arep golek panganan.</text>
<text sub="clublinks" start="685.14" dur="2.62"> Emily nglarang aku nyopir.</text>
<text sub="clublinks" start="688.98" dur="1.9"> Sampeyan pancen ala banget.</text>
<text sub="clublinks" start="691.38" dur="3.44"> Luwih becik sing duwe kompeten ana ing kursi pengemudi.</text>
<text sub="clublinks" start="695.06" dur="7.66"> Aku ora diidini nyopir amarga aku netral ing crosswalks lan carrefours lan ninggalake mobil rada suwe.</text>
<text sub="clublinks" start="703.02" dur="3.44"> Banjur dheweke rumangsa isin banget karo aku!</text>
<text sub="clublinks" start="706.54" dur="3.04"> Mula aku ora diidini ...</text>
<text sub="clublinks" start="710.52" dur="2.86"> Suwene kita dadi coulpe?</text>
<text sub="clublinks" start="713.56" dur="1.54"> Luwih saka patang taun.</text>
<text sub="clublinks" start="715.86" dur="1"> 4 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="717.14" dur="2.18"> Lan dheweke isih isin karo aku.</text>
<text sub="clublinks" start="719.32" dur="3.46"> Pitakon sabanjure yaiku; Apa sing bakal daklakoni yen ora nindakake iki?</text>
<text sub="clublinks" start="723.1" dur="2.84"> Lan apa sing bakal daklakoni nalika karir ski wis rampung?</text>
<text sub="clublinks" start="726.72" dur="3.26"> Ora katon. Aku duwe akeh perkara sing pengin daklakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="729.98" dur="3.14"> Aku rada kepengin sinau babagan bangunan log.</text>
<text sub="clublinks" start="733.9" dur="4.14"> Ana gandhengane karo konstruksi.</text>
<text sub="clublinks" start="738.6" dur="5.86"> Nanging aku uga duwe ide manawa aku pengin sinau teknik listrik.</text>
<text sub="clublinks" start="744.46" dur="3.04"> Aku rumangsa cukup narik ati.</text>
<text sub="clublinks" start="747.5" dur="2.4"> Aku duwe akeh ide.</text>
<text sub="clublinks" start="750.28" dur="2.4"> Nanging kita bakal weruh apa sing dakkarepake.</text>
<text sub="clublinks" start="752.88" dur="1.1"> Muni apik!</text>
<text sub="clublinks" start="754.2" dur="4.74"> Mesthi wae aku pengin terus olahraga.</text>
<text sub="clublinks" start="760.84" dur="3.34"> Aku ora pengin menehi kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="764.42" dur="1.72"> Mangkene nedha bengi.</text>
<text sub="clublinks" start="768.02" dur="1"> Sushi</text>
<text sub="clublinks" start="771.6" dur="4.42"> Aku kudu wis pesen tambahan. Nanging apa wae, iki bakal ditindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="776.18" dur="1.48"> Panganan akeh.</text>
<text sub="clublinks" start="778.58" dur="1.06"> Yum</text>
<text sub="clublinks" start="780.92" dur="1.96"> Iki angel.</text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="2.28"> Nanging aku ngatur.</text>
<text sub="clublinks" start="785.98" dur="5.74"> Kita bakal tetep QnA mlebu minggu ngarep. Supaya aku bisa mangsuli pitakon liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="791.72" dur="2"> Aku mungkasi vlog ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="793.72" dur="3.54"> Seneng lan langganan, dadi sampeyan ora ketinggalan cicilan sabanjure.</text>
<text sub="clublinks" start="797.68" dur="5.88"> Kita bakal ing Sollefteå ing pungkasan sing kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="804" dur="2.54"> Kita tekan kana dina Jumuah aku percaya</text>
<text sub="clublinks" start="808.06" dur="1.52"> Bakal kepenak.</text>
<text sub="clublinks" start="809.58" dur="2.02"> Matur nuwun kanggo nonton!</text>
<text sub="clublinks" start="811.6" dur="1.92"> Aku bakal ketemu sampeyan. Pamit!</text>