Lacak sési subtitles

Senén dinten ayeuna Séptémber 7, anu hartosna usum moro pikeun rusa parantos dimimitian. Urang badé angkat ka jogging anu langkung pondok, ngan haneut waé sateuacan latihan kakuatan. Mudah-mudahan kami henteu ngaganggu moro. Éta kedah dilakukeun sadidinten. Marahmay! Ieuh Kami pondok teuing pikeun kolong pager éta Tuh 1 jam pemanasan parantos réngsé, salajengna nyaéta sababaraha élastisitas sareng latihan kakuatan. Ayeuna urang nuju ka garasi, saleresna mah parantos réngsé élastisitasna. Ukur latihan kakuatan anu tinggaleun! Anjeun nyauran éta pemanasan? Dinten ayeuna kuring nuju interval skate Dina jalur. Kuring mimitina parantos ngarencanakeun badé angkat ka "Ove berget" Tapi éta henteu hirup tanpa tumpangan. Sareng dinten Rebo dinten ayeuna, anu hartosna Emily angkat ka Umeå langkung tiheula. Anu matak hésé nuturkeun rencana éta. Tapi jalurna kedah leres-leres waé. Janten kuring bakal ngalakukeun éta dinten ayeuna. Abdi badé cicing salami sadinten deui sateuacan abdi ogé angkat ka Umeå. Ieu supa, anu garing garing. Sampurna Cuaca ogé saé! Di dinya urang angkat, réngsé ku sési éta. Abdi ngaraos karaos kasar dinten ayeuna, tapi .. Éta henteu goréng teuing. Éta bakal kajadian waktos taun ieu, nalika awak anjeun dina kaayaan beurat. Bentukna bakal bénten-bénten. Anu penting nyaéta tetep fokus kana pancén anu masih aya sareng tetep jalan. Heboh! Salawasna ngahargaan dilakukeun ku sési interval anu sesah. Ayeuna kuring badé turun sakedap sareng engké soré kuring bakal sési pamulihan anu langkung énténg. Kuring sigana gé angkat nganggo sapédah. Kami di Umeå. Abdi sigana kedah ngonci mobil, ayeuna kami di kota. Kemis Abdi rarancang tetep langkung ti saminggu Pariksa ieu Waktos Taco Enak! abdi lapar Anjeun henteu lirén dina jalan ka dieu? Leres atuh. Abdi gaduh anjing panas sareng és krim di Stugun. Di Stugun? Sareng kopi ogé. Oh kitu (teu kadenge) Sahenteuna urang parantos angkat ka arah anu leres Tapi na moal jalan. Henteu Bangsat. Ieu kasalahan anjeun. Hayu urang baralik. Antosan, tahan sakedap, saur urang urang tiasa ngahontal. Kuring terang jalanna, anjeun ngan saukur nipu kuring kana sababaraha jalur anu sanés Tingali di dieu Kami nuju ka ditu, Biltema di Ersboda Anu dugi ka dieu. Sareng kami turun di dieu. Leres. Urang kedah nyandak anu leres, sapertos anu disangka. Ieu kumaha turunna ... Upami urang balik deui sakedik sareng kénca di jalan di gigir urang, urang tiasa nuturkeun anu éta. Leres, tapi urang tiasa ngadamel jalan pintas ngalangkungan halaman. Ngaliwatan pager hirup Naha urang parantos hasil? Leres, urang tungtungna tiasa. Cuaca anu saé! Kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan pikeun anjeun. Kumaha tangkal pinus éta tiasa tumuh di dinya!? Jelaskeun yén ka kuring. Kaluar tina sadaya tempat anu bakal tumuh, tangkal pinus alit ieu milih cicing di ditu, tepat di luhur batu anu masif. Teu aya anu sanés dina batu éta Aya sababaraha kamekaran lumut. Henteu, bieu Pinus éta sapertos anjeun, bangsat alit anu nekad. Abdi nyarios éta rada teu perlu Leres, éta sanés tempat anu optimal pikeun cicing Kuring heran naon anu dipikirkeun tangkal nalika mutuskeun cicing di dinya. Éta gélo! Pikaresepeun pisan Wilujeng énjing! Ieu dinten Saptu sareng waktuna kanggo sababaraha interval anu ngalir. Tapi sateuacan éta kuring bakal nyobian ngajawab sababaraha patarosan anjeun. Kuring mutuskeun gaduh QnA dina Instagram Story kuring Janten panginten kuring ngajawab sababaraha diantarana salami vlog. Kuring ngagaduhan seueur patarosan anu sami, ngeunaan naon anu dipikaresep ku kuring sareng naon jinis interval anu kuring pikaresep. Abdi nyarios lumpat mangrupikeun jinis latihan anu kuring pikaresep. Duanana nalika ngeunaan latihan jarak jauh sareng interval. Jinis khusus ngaji henteu masalah teuing. Éta ngan ukur aya hubunganana sareng kanyataan yén éta mangrupikeun kagiatan anu fleksibel. Ningali sakumaha anu anjeun peryogikeun nyaéta sapasang sapatu. Anjeun tiasa lumpat ka mana waé ogé, naha éta di leuweung, dina jalur atanapi dina aspal. Éta henteu ngajantenkeun seueur bédana. Janten pikeun ngajawab patanyaan anjeun. Ngajalankeun mangrupikeun bentuk interval anu pangsaéna dina pendapat abdi. Sahenteuna dina usum panas. Sareng ngajalankeun sacara umum mangrupikeun bentuk latihan anu dipikaresep kuring. Bentuk latihan anu ideal kuring, bakal janten jangka panjang anu hadé di gunung. Waktos pikeun ngalaksanakeun sababaraha interval dina jalur! Saé budak lalaki! Urang mimitian nganggo 4x1000m kalayan laju ambang. Lap kahiji nyaéta 3:17 Sareng tilu anu sanésna sakitar 3: 13-3: 14. Kalayan istirahat 2 menit di antawisna. Saatos éta kami ngalakukeun 10x200m Kalayan istirahat 30 detik Aranjeunna nyandak urang sakitar 32 detik. Sareng teras 4x1000m deui. Waktu kuir éta 3:10 ... 3:07, 3:06 jeung 2:58 Anu terakhir panginten tiasa ngalangkungan kagancangan ambang. Sanés 2.58 hiji sahenteuna. Tangguh Kuring ngagaduhan patarosan ngeunaan sabaraha sési interval anu kuring lakukeun unggal minggu. Sareng jawaban na 2-3. Umumna kuring ngalakukeun éta langkung sering di usum gugur. Dimana sababaraha minggu diwangun dugi ka opat sési interval. Tapi biasana kuring ngalakukeun 2-3. Seueur anjeun anu naros sabaraha jam latihan anu kuring ngahontal unggal minggu. Nu beda-beda pisan. Sababaraha minggu, nalika kuring gaduh seueur sési anu langkung panjang Jumlah jam bakal dugi ka 30. Padahal minggu dimana kuring ngalakukeun seueur interval sareng padamelan padamelan anu luhur ... Anjeun moal tiasa olahraga teuing, kusabab awak anjeun capé teuing. Minggu-minggu éta ngan ukur bakal ngaraos latihan 15-20 jam. Saminggu biasa tapi, 20-25 jam. Tapi éta gumantung pisan kana naon jinis latihan anu anjeun laksanakeun saminggu éta sareng tingkat tingkat intensitas rata-rata. Seueur jalan anu ngalir bakal ngaleungitkeun otot anjeun langkung ti ngan saukur dina ski. Anjeun moal tiasa ngalakukeun sababaraha jam ngaji sapertos dina ski sapatu. Saur anjeun henteu kedah neuleu kana jumlah jam latihan. Fokus anjeun kedahna waé kana naon anu janten latihan anjeun. Tapi upami anjeun terang yén anjeun ngalakukeun tingkat intésitas anu langkung luhur, anjeun moal tiasa ngalakukeun 30 jam minggu. Sési ieu nyandak kuring ngan pondok tina 1.5h Anu jelas hartosna éta sesah. Sareng anjeun kedah ngalakukeun seueur ieu pikeun kéngingkeun 30 jam. Walerna nyaéta yén éta beda-beda pisan, gumantung kana jinis latihan anu anjeun laksanakeun. Kuring gaduh 6 dinten latihan unggal minggu, sareng ampir dua kali sési unggal dinten. Anu masihan kuring 12 sesi saminggu. Kuring sok gaduh dinten istirahat. Éta 30 detik. Naon anu anjeun lakukeun? Abdi nuju diajar motor. Naha anjeun tiasa ngalakukeun ieu? Tangtosna. Cekelan. Tuh Abdi gaduh patarosan kanggo anjeun. Kumaha nyéépkeun sajuta éta? Ieu sanés jawaban anu anjeun milari, tapi dasarna mah henteu. Abdi ngahémat. Anjeun bakal mésér kami tuang wengi ayeuna? Pasti, kuring tiasa ngalakukeun éta. Sabenerna kuring henteu ngaluarkeun sakedik pisan. Kami nuju di jalan kéngingkeun tuang. Emily pareng kuring nyetir. Anjeun parah pisan. Langkung saé anu cekap dina korsi pengemudi. Kuring henteu kénging nyetir sabab kuring netepkeun dina nétral di crosswalks sareng carrefours sareng ngantepkeun mobilna rada teu lami. Teras anjeunna ngaraos isin pisan ka kuring! Éta sababna kuring henteu kénging ... Salami sabaraha lami urang janten coulpe? Ngan langkung ti opat taun. 4 taun. Sareng anjeunna masih isin ka kuring. Patarosan salajengna nyaéta; Naon anu bakal kuring lakukeun upami kuring henteu ngalakukeun ieu? Sareng naon anu kuring bakal lakukeun nalika karir ski kuring parantos réngsé? Éta henteu jelas. Kuring gaduh seueur hal anu hoyong dilakukeun. Kuring rada resep diajar ngawangun log. Aya hubunganana sareng pangwangunan. Tapi kuring ogé ngagaduhan ideu anu hoyong diajar rékayasa listrik. Kuring ngaraos rada pikaresepeun. Abdi gaduh seueur ideu. Tapi urang bakal ningali naon anu kuring tungtungna lakukeun. Sigana saé! Tangtosna kuring hoyong tetep ngalakukeun sababaraha jenis olahraga. Abdi henteu hoyong pisan masihan éta. Ieu tuangeun. Sushi Abdi pasti parantos mesen tambahan. Tapi naon waé, ieu bakal dilakukeun. Seueur pisan tuangeun. Yeuh Ieu sesah. Tapi kuring ngatur. Kami bakal tetep QnA tetep dina minggu hareup vlog. Supados kuring tiasa ngajawab sababaraha patarosan anjeun deui. Abdi ngeureunkeun vlog di dieu. Resep sareng langganan, janten anjeun moal sono cicilan salajengna. Urang bakal aya di Sollefteå dina tungtung anu hiji. Urang kantor di dinya dinten Jumaah kuring yakin Éta bakal pikaresepeun. Nuhun parantos nonton! Kuring bakal ningali anjeun. Dadah!

Lacak sési

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.555" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="3.975" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="5.365" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="11.3" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="18.36" dur="2.04">Senén dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="20.66" dur="4.92"> Séptémber 7, anu hartosna usum moro pikeun rusa parantos dimimitian.</text>
<text sub="clublinks" start="25.76" dur="5.34"> Urang badé angkat ka jogging anu langkung pondok, ngan haneut waé sateuacan latihan kakuatan.</text>
<text sub="clublinks" start="31.1" dur="4.32"> Mudah-mudahan kami henteu ngaganggu moro.</text>
<text sub="clublinks" start="35.62" dur="3.86"> Éta kedah dilakukeun sadidinten.</text>
<text sub="clublinks" start="55.84" dur="1.4"> Marahmay!</text>
<text sub="clublinks" start="57.86" dur="1"> Ieuh</text>
<text sub="clublinks" start="63.52" dur="2.68"> Kami pondok teuing pikeun kolong pager éta</text>
<text sub="clublinks" start="70.58" dur="1"> Tuh</text>
<text sub="clublinks" start="72.08" dur="4.8"> 1 jam pemanasan parantos réngsé, salajengna nyaéta sababaraha élastisitas sareng latihan kakuatan.</text>
<text sub="clublinks" start="76.88" dur="4.48"> Ayeuna urang nuju ka garasi, saleresna mah parantos réngsé élastisitasna.</text>
<text sub="clublinks" start="81.36" dur="1.66"> Ukur latihan kakuatan anu tinggaleun!</text>
<text sub="clublinks" start="83.02" dur="1.74"> Anjeun nyauran éta pemanasan?</text>
<text sub="clublinks" start="90.94" dur="3.02"> Dinten ayeuna kuring nuju interval skate</text>
<text sub="clublinks" start="94.56" dur="1.56"> Dina jalur.</text>
<text sub="clublinks" start="96.46" dur="3.36"> Kuring mimitina parantos ngarencanakeun badé angkat ka "Ove berget"</text>
<text sub="clublinks" start="100.18" dur="3.88"> Tapi éta henteu hirup tanpa tumpangan.</text>
<text sub="clublinks" start="104.32" dur="5.5"> Sareng dinten Rebo dinten ayeuna, anu hartosna Emily angkat ka Umeå langkung tiheula.</text>
<text sub="clublinks" start="109.82" dur="3.66"> Anu matak hésé nuturkeun rencana éta.</text>
<text sub="clublinks" start="113.62" dur="2.78"> Tapi jalurna kedah leres-leres waé.</text>
<text sub="clublinks" start="116.4" dur="2.04"> Janten kuring bakal ngalakukeun éta dinten ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="118.66" dur="4.22"> Abdi badé cicing salami sadinten deui sateuacan abdi ogé angkat ka Umeå.</text>
<text sub="clublinks" start="130.54" dur="4.2"> Ieu supa, anu garing garing.</text>
<text sub="clublinks" start="135.34" dur="1"> Sampurna</text>
<text sub="clublinks" start="137.24" dur="1.68"> Cuaca ogé saé!</text>
<text sub="clublinks" start="160.56" dur="3.44"> Di dinya urang angkat, réngsé ku sési éta.</text>
<text sub="clublinks" start="164.82" dur="3.28"> Abdi ngaraos karaos kasar dinten ayeuna, tapi ..</text>
<text sub="clublinks" start="168.54" dur="2.82"> Éta henteu goréng teuing.</text>
<text sub="clublinks" start="171.54" dur="4.02"> Éta bakal kajadian waktos taun ieu, nalika awak anjeun dina kaayaan beurat.</text>
<text sub="clublinks" start="175.88" dur="2.5"> Bentukna bakal bénten-bénten.</text>
<text sub="clublinks" start="178.52" dur="5.72"> Anu penting nyaéta tetep fokus kana pancén anu masih aya sareng tetep jalan.</text>
<text sub="clublinks" start="185.28" dur="1.62"> Heboh!</text>
<text sub="clublinks" start="186.9" dur="4.14"> Salawasna ngahargaan dilakukeun ku sési interval anu sesah.</text>
<text sub="clublinks" start="191.06" dur="5.14"> Ayeuna kuring badé turun sakedap sareng engké soré kuring bakal sési pamulihan anu langkung énténg.</text>
<text sub="clublinks" start="196.2" dur="2.44"> Kuring sigana gé angkat nganggo sapédah.</text>
<text sub="clublinks" start="202.12" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="203.5" dur="1"></text>
<text sub="clublinks" start="205.74" dur="1.5"> Kami di Umeå.</text>
<text sub="clublinks" start="207.38" dur="3.2"> Abdi sigana kedah ngonci mobil, ayeuna kami di kota.</text>
<text sub="clublinks" start="210.82" dur="1.76"> Kemis</text>
<text sub="clublinks" start="214.18" dur="3.36"> Abdi rarancang tetep langkung ti saminggu</text>
<text sub="clublinks" start="218.1" dur="1.22"> Pariksa ieu</text>
<text sub="clublinks" start="220.74" dur="1.46"> Waktos Taco</text>
<text sub="clublinks" start="223.36" dur="1.22"> Enak!</text>
<text sub="clublinks" start="225.76" dur="1.9"> abdi lapar</text>
<text sub="clublinks" start="229.16" dur="2.72"> Anjeun henteu lirén dina jalan ka dieu?</text>
<text sub="clublinks" start="232.02" dur="1.56"> Leres atuh.</text>
<text sub="clublinks" start="234.16" dur="3.46"> Abdi gaduh anjing panas sareng és krim di Stugun.</text>
<text sub="clublinks" start="238" dur="1.02"> Di Stugun?</text>
<text sub="clublinks" start="239.26" dur="1.04"> Sareng kopi ogé.</text>
<text sub="clublinks" start="240.4" dur="0.7"> Oh kitu</text>
<text sub="clublinks" start="242.8" dur="1.48"> (teu kadenge)</text>
<text sub="clublinks" start="245.22" dur="2.48"> Sahenteuna urang parantos angkat ka arah anu leres</text>
<text sub="clublinks" start="247.86" dur="1.44"> Tapi na moal jalan.</text>
<text sub="clublinks" start="249.54" dur="0.94"> Henteu</text>
<text sub="clublinks" start="251.06" dur="0.8"> Bangsat.</text>
<text sub="clublinks" start="252.24" dur="1.64"> Ieu kasalahan anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="254.02" dur="1.64"> Hayu urang baralik.</text>
<text sub="clublinks" start="255.66" dur="3.06"> Antosan, tahan sakedap, saur urang urang tiasa ngahontal.</text>
<text sub="clublinks" start="258.72" dur="3.26"> Kuring terang jalanna, anjeun ngan saukur nipu kuring kana sababaraha jalur anu sanés</text>
<text sub="clublinks" start="261.98" dur="1.82"> Tingali di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="264.22" dur="3.46"> Kami nuju ka ditu, Biltema di Ersboda</text>
<text sub="clublinks" start="269.3" dur="2.02"> Anu dugi ka dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="271.32" dur="2"> Sareng kami turun di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="273.48" dur="1.9"> Leres.</text>
<text sub="clublinks" start="278.3" dur="3.04"> Urang kedah nyandak anu leres, sapertos anu disangka.</text>
<text sub="clublinks" start="281.34" dur="1.9"> Ieu kumaha turunna ...</text>
<text sub="clublinks" start="283.78" dur="4.4"> Upami urang balik deui sakedik sareng kénca di jalan di gigir urang, urang tiasa nuturkeun anu éta.</text>
<text sub="clublinks" start="288.18" dur="3.14"> Leres, tapi urang tiasa ngadamel jalan pintas ngalangkungan halaman.</text>
<text sub="clublinks" start="291.32" dur="1.28"> Ngaliwatan pager hirup</text>
<text sub="clublinks" start="293.16" dur="1.72"> Naha urang parantos hasil?</text>
<text sub="clublinks" start="294.88" dur="2"> Leres, urang tungtungna tiasa.</text>
<text sub="clublinks" start="298.62" dur="1.54"> Cuaca anu saé!</text>
<text sub="clublinks" start="300.3" dur="2.22"> Kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan pikeun anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="302.62" dur="3.58"> Kumaha tangkal pinus éta tiasa tumuh di dinya!?</text>
<text sub="clublinks" start="306.2" dur="1.98"> Jelaskeun yén ka kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="308.18" dur="4"> Kaluar tina sadaya tempat anu bakal tumuh, tangkal pinus alit ieu milih cicing di ditu, tepat di luhur batu anu masif.</text>
<text sub="clublinks" start="312.2" dur="1.76"> Teu aya anu sanés dina batu éta</text>
<text sub="clublinks" start="313.96" dur="1.7"> Aya sababaraha kamekaran lumut.</text>
<text sub="clublinks" start="315.66" dur="1.24"> Henteu, bieu</text>
<text sub="clublinks" start="317.28" dur="3.12"> Pinus éta sapertos anjeun, bangsat alit anu nekad.</text>
<text sub="clublinks" start="320.4" dur="2.46"> Abdi nyarios éta rada teu perlu</text>
<text sub="clublinks" start="322.86" dur="2.36"> Leres, éta sanés tempat anu optimal pikeun cicing</text>
<text sub="clublinks" start="325.42" dur="3.76"> Kuring heran naon anu dipikirkeun tangkal nalika mutuskeun cicing di dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="329.18" dur="1.4"> Éta gélo!</text>
<text sub="clublinks" start="330.66" dur="1.64"> Pikaresepeun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="345.48" dur="1.48"> Wilujeng énjing!</text>
<text sub="clublinks" start="347.08" dur="3.82"> Ieu dinten Saptu sareng waktuna kanggo sababaraha interval anu ngalir.</text>
<text sub="clublinks" start="351.28" dur="4.98"> Tapi sateuacan éta kuring bakal nyobian ngajawab sababaraha patarosan anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="357.14" dur="4.04"> Kuring mutuskeun gaduh QnA dina Instagram Story kuring</text>
<text sub="clublinks" start="361.64" dur="4.16"> Janten panginten kuring ngajawab sababaraha diantarana salami vlog.</text>
<text sub="clublinks" start="366.78" dur="7.12"> Kuring ngagaduhan seueur patarosan anu sami, ngeunaan naon anu dipikaresep ku kuring sareng naon jinis interval anu kuring pikaresep.</text>
<text sub="clublinks" start="374.46" dur="4.84"> Abdi nyarios lumpat mangrupikeun jinis latihan anu kuring pikaresep.</text>
<text sub="clublinks" start="379.3" dur="3.86"> Duanana nalika ngeunaan latihan jarak jauh sareng interval.</text>
<text sub="clublinks" start="383.16" dur="4.16"> Jinis khusus ngaji henteu masalah teuing.</text>
<text sub="clublinks" start="387.32" dur="3.34"> Éta ngan ukur aya hubunganana sareng kanyataan yén éta mangrupikeun kagiatan anu fleksibel.</text>
<text sub="clublinks" start="390.74" dur="2.78"> Ningali sakumaha anu anjeun peryogikeun nyaéta sapasang sapatu.</text>
<text sub="clublinks" start="393.52" dur="4.5"> Anjeun tiasa lumpat ka mana waé ogé, naha éta di leuweung, dina jalur atanapi dina aspal.</text>
<text sub="clublinks" start="398.6" dur="2.78"> Éta henteu ngajantenkeun seueur bédana.</text>
<text sub="clublinks" start="401.52" dur="3.98"> Janten pikeun ngajawab patanyaan anjeun. Ngajalankeun mangrupikeun bentuk interval anu pangsaéna dina pendapat abdi.</text>
<text sub="clublinks" start="405.5" dur="1.74"> Sahenteuna dina usum panas.</text>
<text sub="clublinks" start="407.24" dur="4"> Sareng ngajalankeun sacara umum mangrupikeun bentuk latihan anu dipikaresep kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="411.24" dur="5.28"> Bentuk latihan anu ideal kuring, bakal janten jangka panjang anu hadé di gunung.</text>
<text sub="clublinks" start="418.76" dur="3.38"> Waktos pikeun ngalaksanakeun sababaraha interval dina jalur!</text>
<text sub="clublinks" start="482.56" dur="1.6"> Saé budak lalaki!</text>
<text sub="clublinks" start="484.7" dur="4.44"> Urang mimitian nganggo 4x1000m kalayan laju ambang.</text>
<text sub="clublinks" start="489.9" dur="3.56"> Lap kahiji nyaéta 3:17</text>
<text sub="clublinks" start="495.1" dur="4.9"> Sareng tilu anu sanésna sakitar 3: 13-3: 14.</text>
<text sub="clublinks" start="500.02" dur="2.72"> Kalayan istirahat 2 menit di antawisna.</text>
<text sub="clublinks" start="503.58" dur="2.66"> Saatos éta kami ngalakukeun 10x200m</text>
<text sub="clublinks" start="506.62" dur="3.34"> Kalayan istirahat 30 detik</text>
<text sub="clublinks" start="510.86" dur="2.28"> Aranjeunna nyandak urang sakitar 32 detik.</text>
<text sub="clublinks" start="513.54" dur="2.76"> Sareng teras 4x1000m deui.</text>
<text sub="clublinks" start="516.3" dur="3.16"> Waktu kuir éta 3:10 ...</text>
<text sub="clublinks" start="520.2" dur="3"> 3:07, 3:06 jeung 2:58</text>
<text sub="clublinks" start="523.56" dur="4.12"> Anu terakhir panginten tiasa ngalangkungan kagancangan ambang.</text>
<text sub="clublinks" start="528.12" dur="2.88"> Sanés 2.58 hiji sahenteuna.</text>
<text sub="clublinks" start="532.02" dur="1.06"> Tangguh</text>
<text sub="clublinks" start="534.26" dur="3.94"> Kuring ngagaduhan patarosan ngeunaan sabaraha sési interval anu kuring lakukeun unggal minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="538.56" dur="2.24"> Sareng jawaban na 2-3.</text>
<text sub="clublinks" start="540.8" dur="2.76"> Umumna kuring ngalakukeun éta langkung sering di usum gugur.</text>
<text sub="clublinks" start="543.56" dur="3.32"> Dimana sababaraha minggu diwangun dugi ka opat sési interval.</text>
<text sub="clublinks" start="546.88" dur="1.78"> Tapi biasana kuring ngalakukeun 2-3.</text>
<text sub="clublinks" start="548.66" dur="4.24"> Seueur anjeun anu naros sabaraha jam latihan anu kuring ngahontal unggal minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="553.08" dur="2.16"> Nu beda-beda pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="555.7" dur="5.08"> Sababaraha minggu, nalika kuring gaduh seueur sési anu langkung panjang</text>
<text sub="clublinks" start="561.1" dur="4.08"> Jumlah jam bakal dugi ka 30.</text>
<text sub="clublinks" start="565.18" dur="3.92"> Padahal minggu dimana kuring ngalakukeun seueur interval sareng padamelan padamelan anu luhur ...</text>
<text sub="clublinks" start="569.1" dur="4.08"> Anjeun moal tiasa olahraga teuing, kusabab awak anjeun capé teuing.</text>
<text sub="clublinks" start="573.2" dur="3.68"> Minggu-minggu éta ngan ukur bakal ngaraos latihan 15-20 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="576.94" dur="3.32"> Saminggu biasa tapi, 20-25 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="580.44" dur="5.38"> Tapi éta gumantung pisan kana naon jinis latihan anu anjeun laksanakeun saminggu éta sareng tingkat tingkat intensitas rata-rata.</text>
<text sub="clublinks" start="585.82" dur="3.9"> Seueur jalan anu ngalir bakal ngaleungitkeun otot anjeun langkung ti ngan saukur dina ski.</text>
<text sub="clublinks" start="589.78" dur="4.68"> Anjeun moal tiasa ngalakukeun sababaraha jam ngaji sapertos dina ski sapatu.</text>
<text sub="clublinks" start="594.46" dur="4.38"> Saur anjeun henteu kedah neuleu kana jumlah jam latihan.</text>
<text sub="clublinks" start="598.84" dur="2.94"> Fokus anjeun kedahna waé kana naon anu janten latihan anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="601.96" dur="5.22"> Tapi upami anjeun terang yén anjeun ngalakukeun tingkat intésitas anu langkung luhur, anjeun moal tiasa ngalakukeun 30 jam minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="609.8" dur="3.18"> Sési ieu nyandak kuring ngan pondok tina 1.5h</text>
<text sub="clublinks" start="613.54" dur="4.38"> Anu jelas hartosna éta sesah.</text>
<text sub="clublinks" start="618.26" dur="5"> Sareng anjeun kedah ngalakukeun seueur ieu pikeun kéngingkeun 30 jam.</text>
<text sub="clublinks" start="623.8" dur="4.84"> Walerna nyaéta yén éta beda-beda pisan, gumantung kana jinis latihan anu anjeun laksanakeun.</text>
<text sub="clublinks" start="629.06" dur="5.86"> Kuring gaduh 6 dinten latihan unggal minggu, sareng ampir dua kali sési unggal dinten.</text>
<text sub="clublinks" start="635.38" dur="2.72"> Anu masihan kuring 12 sesi saminggu.</text>
<text sub="clublinks" start="638.1" dur="1.58"> Kuring sok gaduh dinten istirahat.</text>
<text sub="clublinks" start="643.96" dur="1.5"> Éta 30 detik.</text>
<text sub="clublinks" start="645.46" dur="1.76"> Naon anu anjeun lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="647.22" dur="2.06"> Abdi nuju diajar motor.</text>
<text sub="clublinks" start="649.32" dur="1.1"> Naha anjeun tiasa ngalakukeun ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="650.68" dur="1.22"> Tangtosna.</text>
<text sub="clublinks" start="652.06" dur="0.84"> Cekelan.</text>
<text sub="clublinks" start="656.22" dur="1"> Tuh</text>
<text sub="clublinks" start="659.56" dur="2.92"> Abdi gaduh patarosan kanggo anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="662.72" dur="3.08"> Kumaha nyéépkeun sajuta éta?</text>
<text sub="clublinks" start="666.48" dur="4.68"> Ieu sanés jawaban anu anjeun milari, tapi dasarna mah henteu.</text>
<text sub="clublinks" start="671.16" dur="1.38"> Abdi ngahémat.</text>
<text sub="clublinks" start="672.54" dur="3.28"> Anjeun bakal mésér kami tuang wengi ayeuna?</text>
<text sub="clublinks" start="676.3" dur="1.74"> Pasti, kuring tiasa ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="678.68" dur="2.82"> Sabenerna kuring henteu ngaluarkeun sakedik pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="681.72" dur="2.28"> Kami nuju di jalan kéngingkeun tuang.</text>
<text sub="clublinks" start="685.14" dur="2.62"> Emily pareng kuring nyetir.</text>
<text sub="clublinks" start="688.98" dur="1.9"> Anjeun parah pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="691.38" dur="3.44"> Langkung saé anu cekap dina korsi pengemudi.</text>
<text sub="clublinks" start="695.06" dur="7.66"> Kuring henteu kénging nyetir sabab kuring netepkeun dina nétral di crosswalks sareng carrefours sareng ngantepkeun mobilna rada teu lami.</text>
<text sub="clublinks" start="703.02" dur="3.44"> Teras anjeunna ngaraos isin pisan ka kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="706.54" dur="3.04"> Éta sababna kuring henteu kénging ...</text>
<text sub="clublinks" start="710.52" dur="2.86"> Salami sabaraha lami urang janten coulpe?</text>
<text sub="clublinks" start="713.56" dur="1.54"> Ngan langkung ti opat taun.</text>
<text sub="clublinks" start="715.86" dur="1"> 4 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="717.14" dur="2.18"> Sareng anjeunna masih isin ka kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="719.32" dur="3.46"> Patarosan salajengna nyaéta; Naon anu bakal kuring lakukeun upami kuring henteu ngalakukeun ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="723.1" dur="2.84"> Sareng naon anu kuring bakal lakukeun nalika karir ski kuring parantos réngsé?</text>
<text sub="clublinks" start="726.72" dur="3.26"> Éta henteu jelas. Kuring gaduh seueur hal anu hoyong dilakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="729.98" dur="3.14"> Kuring rada resep diajar ngawangun log.</text>
<text sub="clublinks" start="733.9" dur="4.14"> Aya hubunganana sareng pangwangunan.</text>
<text sub="clublinks" start="738.6" dur="5.86"> Tapi kuring ogé ngagaduhan ideu anu hoyong diajar rékayasa listrik.</text>
<text sub="clublinks" start="744.46" dur="3.04"> Kuring ngaraos rada pikaresepeun.</text>
<text sub="clublinks" start="747.5" dur="2.4"> Abdi gaduh seueur ideu.</text>
<text sub="clublinks" start="750.28" dur="2.4"> Tapi urang bakal ningali naon anu kuring tungtungna lakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="752.88" dur="1.1"> Sigana saé!</text>
<text sub="clublinks" start="754.2" dur="4.74"> Tangtosna kuring hoyong tetep ngalakukeun sababaraha jenis olahraga.</text>
<text sub="clublinks" start="760.84" dur="3.34"> Abdi henteu hoyong pisan masihan éta.</text>
<text sub="clublinks" start="764.42" dur="1.72"> Ieu tuangeun.</text>
<text sub="clublinks" start="768.02" dur="1"> Sushi</text>
<text sub="clublinks" start="771.6" dur="4.42"> Abdi pasti parantos mesen tambahan. Tapi naon waé, ieu bakal dilakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="776.18" dur="1.48"> Seueur pisan tuangeun.</text>
<text sub="clublinks" start="778.58" dur="1.06"> Yeuh</text>
<text sub="clublinks" start="780.92" dur="1.96"> Ieu sesah.</text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="2.28"> Tapi kuring ngatur.</text>
<text sub="clublinks" start="785.98" dur="5.74"> Kami bakal tetep QnA tetep dina minggu hareup vlog. Supados kuring tiasa ngajawab sababaraha patarosan anjeun deui.</text>
<text sub="clublinks" start="791.72" dur="2"> Abdi ngeureunkeun vlog di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="793.72" dur="3.54"> Resep sareng langganan, janten anjeun moal sono cicilan salajengna.</text>
<text sub="clublinks" start="797.68" dur="5.88"> Urang bakal aya di Sollefteå dina tungtung anu hiji.</text>
<text sub="clublinks" start="804" dur="2.54"> Urang kantor di dinya dinten Jumaah kuring yakin</text>
<text sub="clublinks" start="808.06" dur="1.52"> Éta bakal pikaresepeun.</text>
<text sub="clublinks" start="809.58" dur="2.02"> Nuhun parantos nonton!</text>
<text sub="clublinks" start="811.6" dur="1.92"> Kuring bakal ningali anjeun. Dadah!</text>