Whitaker mbahas Barr njaluk ukara sing luwih entheng kanggo Roger Stone subtitles

♪ ♪ ♪ ♪ >> PRESIDEN RAN LAMPIRAN >> PRESIDEN RAN INGKANG PUTEK ING WASHINGTON. ING SWAMPUNG WASHINGTON. AKU NANJI AMERIKAN FIKIR AKU. AKU NANJI AMERIKAN FIKIR AKU. APA BISA LAMPUNG, Apa maneh Apa maneh sing luwih gedhe, apa maneh sing luwih akeh ING NGENTANG-UNDUH MUNGSA ING ING KABEH PALING KABEH ing PERSON MANUSIA ING ING SEMBAH ING NEGARA NEGARA NEGARA NUKUL KANGGO ING UNTUK NAMPANG TENAGA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. GABUT PADAN ING NGANGGO LUKU? BRIAN: ING BISA PENTING. BRIAN: ING BISA PENTING. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR BUKAN SEKOLAH SEKOLAH SENATOR BUKTUR TEMBUNG TANPA ING BACKING TUNGGAL ING WULANG PUSH IMPEACHMENT SAIKI PUSH IMPEACHMENT SAIKI MENGGUNI INI INVESTIGATE Nemtokake INVESTIGATE IG lan Nemu INVESTIGASI Lan duwe INVESTIGASI INTO JABUTAN OF INTO JABAYAN JABATAN KANGGO MUNGKUL TANGGAL JUSTICE UNTUK MENENGAH ING PRISON sing Disaranake TUTUP PRISON sing DIPANGGO UNTUK BATANG ROGER. KANGGO BASA ROGER. OTAN NEXT KAMI Duwe TENAGA OTAN NEXT KAMI Duwe Carik Realitas. MRIKSO. DENGAN INI DENGAN INI LAN REACTING DENGAN ING DENGAN ING NGANGGO APA DENGAN MATERI NGENTOT US AS ATTORNEY MATT WHITAKER AS. WHITAKER. ASKED AG BARR KANGGO INGGRIS ASKED AG BARR KANGGO ING KONTAK KONTEN JAWATANKUASA KABUPATAN KOMUNITAS INGGRIS. JAWATANKUASA INVESTIGATIF. Dheweke bakal milih ing A Dheweke bakal milih ing minggu kepungkur. MINGGU KOKEP. ING PAKSA, Apa Sampeyan Apa ING PAKSA, Apa sampeyan mikir yen ora milih ING PRESIDEN ING TANPA WONG. SALAH. >> GAMPANG NAMPANG. >> GAMPANG NAMPANG. ING AKU CAMPANGAN KOMUNITAS ING ISAK INGGRIS ISU KOMUNITAS lan ING JUDGENS IN ISU lan ING JUDGEMENT ing ISI PEMBANGUNAN. Tanggepan ISP. ING PROSEKUTOR ING ING INS PROSEKUTOR ING ING ING KANGGO ROGER KAS KAWASAN ROGER KANG ING DIPANGGULKE DADI KANGGO, DITANGGUHKE ING KANGGO, sampeyan ngerti, PAKET ING AS MANY PILED ING DUMADUH MANUK MANUSING AS INGKU TANPA ING ENAKANCENSENAKEN ING KANGGO MACAPEN ING SENTENCING ING ING PANDUAN SENTENCING LAN GOT TO 7 Pedoman lan entuk menyang 7 nganti 9 taun. KANGGO 9 TAHUN PUNANG. Ya ora Nate TINDAK GAMPANG JAWA Ya ora Nate Duwe TANGGULIS DENGAN GAMPANG NGANGGO utawa GANG ING NGANGGO NU KANGGO GANG YANG NGANGGO NATE NGANGGO ING TENGAH KANGGO. ING TAHAP PENGUKURAN. ING JAMINAN OF ING JAMINAN NGANGGO JUSTICE, ING ING KANGGO JUSTICE DID, KANGGO MAJAWA KOMPUTER PAKAIAN KOMUNITAS. ASA DIPANGGUH ASA DIDENGKE ULTIMATELI DIPANGGAL DENGAN ATTORNEY ULTIMATELI OLEH INGGRUK INGGAL. GENERAL. INGGO BASA ING KENE KANGGO INGRUKI INGGRIS ING INI KES KENE DIPANGGANG KENE INI KASUN sing ING ING NGANGGANG LAMPIRAN ADUL LITTLE. LAMPIRAN LAMPIRAN ADID. BRIAN: APA DEMOKRAT BRIAN: APA DEMOKRATI DIPENGGALKE INI DENGAN INI PELANGGAN ING AKU ING PRESIDEN NGENTOT PRESIDEN PUTIH ING TENTANG ING SENTENCING SUKUAN SENTENCING DIDAKANE ING SUKU KADUKAN ING PROSESUTI. PROSESUSI. Ora KONKOSUS DARI ING BUKAN KONKROSI DARI JAWA. JUDGE. Lan DIA NENGGALKE. Lan DIA NENGGALKE. ING KENE. ING KENE. Lan DIA SUKU DUMADANG GALO TO Lan DIA SUKU ING ING KANGGO Nuli AKU KIDDING AKU. BE KIDDING AKU. ING ING ING ING ING NGANGGO. ING ING ING ING ING NGANGGO. KANGGO SAIKI. KANGGO SAIKI. NATE NEGARA KENE NEXT ING NGEYANG ING NGANGGO INGGRIS ING ATTORNEY ATTORNEY UMUM DENGAN ING ING LAN INI ATI DITENTUKKE AKU GAMPANG KANGGO lan NUNGGUL AKU NUNGGUL ING KANGGO PUTRA KANGGO NUNGGAL APA PROSEKUTOR APA DITANGGUH. PROSECUTOR KANGGO. Wong-wong padha ngomong Wong-wong padha ngomong INGGRUK INGGRIS UNGGUL TANGGO UMUM TANGGO NUNGGUH TAMPIL PRESIDEN. TAMPILAN PRESIDEN. >> Aku ora NATE - LAGI, aku >> Aku ora - LAGU, aku mikir banget ING akhir KENYANA ING ING ING ING, ING KANGGO ING DAH, ING UMUM ATTORNEY TANGGUNGJAWA KELULUSAN TANGGAP UNTUK FUNGSI ING KABUPATEN ING PEMBANGUNAN JABATAN JABATAN. JABATAN JABATAN. Lan ING TINDAK JUDGMENT Lan ING TINDAKAN JUDGMENT CALLS kanthi bener AS TAK INGGRIS ING ASI KANGGO ING NGANGGO GOLONGAN ATTORNEY ING KANGGO AUSA KANGGO LIRIK. AUSA Nindakake BISA. PADA SAME WULANGAN PADA SAME PANJENENGAN KABUPATEN UMUM ATTORNEY PEMBANGUNAN ATTORNEY UNDANG-UNDANG UNGGIRI MENGGALAKI SENTENCING TO LAMPIRAN SENTENCING SENTENCING. Citra. NGEDLUK, ING IS A ING NGEDANG, ING SUKAN SUKAN. SUKUAN SENTENCING. Lan ora manggon ing Sapa Lan ora manggon ing endi sing kudu dheweke - ora Piyambak Piyambak - Ora Ngetokake TIGA. TENAGA. A JUDGE NAMPANG LAMPIRAN A JUDGE NAMPANG KABUPATEN ING UNTUK NGENTANG APA AUTHORITI KENE PADAYAHAN ING SENTENSANA KANGGO ING ING TINDAK TENAGA KANGGO INGKAS ING KAS. KAS. Bener SAIKI ING JAWA KANGGO GAMPANG INGKANG PADHIK ING SADHADI PABANGGO KANGGO. SUKAN GAMBANG. >> TULAGAAN ING NGANGGO PAKAI >> DEFENSE IS INGGRIS ING APLIKASI APLIKASI KANGGURU SENTENTANGAN APLIKASI. TENAGA. Lan banjur ULTIMATELY ING Lan banjur ULTIMATELY JAWA ING NGANGGO. JUDWE MUDAH NGADUKAN. BRIAN: IS DIA GAMPANG BRIAN: IS DIDANGKANG DENGAN ROGER TANPA KANGGO TO ROGER TANPA KANGGO ING KONGO DAN JUGA CONGRESS LAN JUGA TINDAKAN JAWA lan TINDAKAN INGKAT KEJAMINANAN lan KABUPATEN. TAMPILAN WITNESS. GAMPANG IKAL INI BULAN lan Nampa ING TIGA ING SULU lan ING AKU PANJENONG ING INI SAIKI LUKSANA ING ING ING NGANGGANG PITULUH ING WALAYA PARAJAWA TEMPAT KANGGO MUNGGUL BASA ING ING ING REALM MISS PENTING SAIKI MISS REALM SENT ING NGANGGO-NGANGGO Rekomendasi OVER-THE-TOP 7 nganti 9 SUKU KASAHA 7 TO 9 Taun. TAHUN. ING NGEDANG, ING DENGAN INI SENG MACAM ING NGEDANGKU, ING DENGAN INI KANGGO MAJAWA SWAT TEAM. TEAM SWAT. TEMA ING INI DENGAN DOG. TEMA ING INI DENGAN DOG. >> AKU GALUNGAN ATTORNEY KANGEN >> AKU ING NGGAK INGGO ING WAKTU. WEKTU. Aku ngelingake yen WELL. Aku ngelingake yen WELL. BRIAN: ING NGANGGO NU? BRIAN: ING NGANGGO NU? >> SAIKI INI - >> ULTIMATELY ING NGANGGO - CNN NU TIPPED TO AS TO CNN BISA TIPPED AS ING KANGGO NUNGGUH. ING WANG NJAWA. BRIAN: INGKU INGKANG. BRIAN: INGKU INGKANG. >> ING KURSUS ING ING AKU. >> ING KURSUS ING ING AKU. Ing Pungkasan Dina, padha Nuju ING JAWA, ING INI INGKANG KENE INGKE BISA KANGEN NANGGUT LAN ING NGETO KANGGO. Lan NUNG NINI MUNGGUL. IT ING PENTING ITAU WANG PENTING. WEKTU. KITA KITA ora bakal nampa ANSWER Kita ora bakal entuk apa-apa kanggo maca apa-apa. AS ING NGE ING NGEWANG SUKU. TINDAK DIRI WULANGAN PENDIRIKAN ING AKU GAMPANG. GAMBAR. KES ING SARI INI. KES ING SARI INI. Lan SAIKI AKU NATE INGKU Lan SAIKI AKU NUNG MUNGGAL ING ING SORANGAN ING ING SUKU MORNING INGKANG SUKSES PAKENAN ING SAP GANTI SUKU POREKTOR ING KANGGO BASA JURY FOREPERSON ING JURY HAD BIASES. BIASES. BRIAN: SUKA PIRIK SOSIAL BRIAN: NENGGALU MEDIA SOSIAL TEMA. MEDIA. >> SO KAS ING, LAGI, ING >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING NGETO, ING ING IS KENE, Sampeyan ngerti, ING SISTEM JUSTICE, KAMI SISTEM JUSTICE, ING NGANGGO, KANGGO NUNGGUH PEMBANGUNAN, KANGGO NUNG NAMPAK MASUKI ISI. GAMPANG LAMPIRAN LAMPIRAN. Lan ULTIMATELY FINAL Lan ULTIMATELY DATENG PUTIH ING AKU ING TUTUPAN Dudu PROSESUTOR YANG TELAH, PROSESUTOR YANG NAMPANG, NYUKTIKAN LAMPIRAN I SUKU GAMPANG ESPECIALLY aku mikir banget lan pancen nyata Pikirake Obat-obat lan Mbuktekake A TOO SERIOUS DIPASANGGALKEJAWA TINDAK SAJA TOO. TENAGA. BRIAN: LINDSEY GRAHAM SENTIASA I BRIAN: LINDSEY GRAHAM SAIKI AKU NATE ING PRESIDEN GAMPANG PRESIDEN HAD KANGGO ING ING ASAL TAMPILAN ING UNTUK SENTENCING ASAL. SENTENCING. SUKU-INGO NGGAK NUNGGAL SUKU TINDAK DIDEKU ING ING NGANGGO ING ING AN Mlaku-mlaku Nggawe INVESTIGASI. INVESTIGASI. SUKA NU DENGAN PIRANG RUMAH SUKA NU DENGAN PIRANG RUMAH DIRI, KANGGO. NATE, SHOKER. >> PRESIDEN ING GRATIS TO >> PRESIDEN ING GRATIS KANGGO MUKA ING KANGGO DENGAN ING NGANGGO MUKA PAKET ING KENE DENGAN KANGGO NUNG DENGAN DENGAN KANGGO.

Whitaker mbahas Barr njaluk ukara sing luwih entheng kanggo Roger Stone

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.039" dur="0.232"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="2.734"> ♪ ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="8.075" dur="1.701"> ♪ >> PRESIDEN RAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="1.201"> >> PRESIDEN RAN INGKANG PUTEK ING WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="11.045" dur="2.335"> ING SWAMPUNG WASHINGTON. AKU NANJI AMERIKAN FIKIR AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="13.414" dur="3.903"> AKU NANJI AMERIKAN FIKIR AKU. APA BISA LAMPUNG, Apa maneh </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="1.801"> Apa maneh sing luwih gedhe, apa maneh sing luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="19.153" dur="2.001"> ING NGENTANG-UNDUH MUNGSA ING ING KABEH PALING KABEH ing </text>
<text sub="clublinks" start="21.155" dur="1.234"> PERSON MANUSIA ING ING SEMBAH ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="22.423" dur="2.368"> NEGARA NEGARA NUKUL KANGGO ING UNTUK NAMPANG TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="24.792" dur="2.368"> KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="27.195" dur="1.5"> GABUT PADAN ING NGANGGO LUKU? BRIAN: ING BISA PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="28.73" dur="0.999"> BRIAN: ING BISA PENTING. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="29.764" dur="0.9"> SEKOLAH SEKOLAH SENATOR BUKTUR TEMBUNG TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="30.665" dur="1.233"> BACKING TUNGGAL ING WULANG PUSH IMPEACHMENT SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="31.933" dur="1.166"> PUSH IMPEACHMENT SAIKI MENGGUNI INI INVESTIGATE </text>
<text sub="clublinks" start="33.101" dur="1.1"> Nemtokake INVESTIGATE IG lan Nemu INVESTIGASI </text>
<text sub="clublinks" start="34.202" dur="1.634"> Lan duwe INVESTIGASI INTO JABUTAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="35.87" dur="1.234"> INTO JABAYAN JABATAN KANGGO MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="37.105" dur="1.6"> TANGGAL JUSTICE UNTUK MENENGAH ING PRISON sing Disaranake </text>
<text sub="clublinks" start="38.74" dur="1.4"> TUTUP PRISON sing DIPANGGO UNTUK BATANG ROGER. </text>
<text sub="clublinks" start="40.174" dur="1.501"> KANGGO BASA ROGER. OTAN NEXT KAMI Duwe TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="41.676" dur="0.433"> OTAN NEXT KAMI Duwe Carik Realitas. </text>
<text sub="clublinks" start="42.11" dur="2.668"> MRIKSO. DENGAN INI DENGAN INI LAN REACTING </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.034"> DENGAN ING DENGAN ING NGANGGO APA DENGAN MATERI NGENTOT US </text>
<text sub="clublinks" start="46.814" dur="1.601"> AS ATTORNEY MATT WHITAKER AS. </text>
<text sub="clublinks" start="48.416" dur="2.068"> WHITAKER. ASKED AG BARR KANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="0.9"> ASKED AG BARR KANGGO ING KONTAK KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="51.386" dur="0.633"> JAWATANKUASA KABUPATAN KOMUNITAS INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="52.02" dur="1.967"> JAWATANKUASA INVESTIGATIF. Dheweke bakal milih ing A </text>
<text sub="clublinks" start="53.989" dur="0.699"> Dheweke bakal milih ing minggu kepungkur. </text>
<text sub="clublinks" start="54.689" dur="0.833"> MINGGU KOKEP. ING PAKSA, Apa Sampeyan Apa </text>
<text sub="clublinks" start="55.557" dur="0.933"> ING PAKSA, Apa sampeyan mikir yen ora milih </text>
<text sub="clublinks" start="56.524" dur="0.299"> ING PRESIDEN ING TANPA WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="56.825" dur="0.799"> SALAH. >> GAMPANG NAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="57.659" dur="1.733"> >> GAMPANG NAMPANG. ING AKU CAMPANGAN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.601"> ING ISAK INGGRIS ISU KOMUNITAS lan ING JUDGENS IN </text>
<text sub="clublinks" start="61.029" dur="3.469"> ISU lan ING JUDGEMENT ing ISI PEMBANGUNAN. </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="1.434"> Tanggepan ISP. ING PROSEKUTOR ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="1.1"> PROSEKUTOR ING ING ING KANGGO ROGER KAS </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.9"> KAWASAN ROGER KANG ING DIPANGGULKE DADI KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="69.004" dur="2.2"> DITANGGUHKE ING KANGGO, sampeyan ngerti, PAKET ING AS MANY </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="1.1"> PILED ING DUMADUH MANUK MANUSING AS INGKU TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.933"> ENAKANCENSENAKEN ING KANGGO MACAPEN ING SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="73.241" dur="8.908"> ING ING PANDUAN SENTENCING LAN GOT TO 7 </text>
<text sub="clublinks" start="82.15" dur="1.367"> Pedoman lan entuk menyang 7 nganti 9 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="1.634"> KANGGO 9 TAHUN PUNANG. Ya ora Nate TINDAK GAMPANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="85.186" dur="0.8"> Ya ora Nate Duwe TANGGULIS DENGAN GAMPANG NGANGGO utawa GANG ING NGANGGO NU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.021" dur="1.901"> GANG YANG NGANGGO NATE NGANGGO ING TENGAH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="87.923" dur="0.599"> ING TAHAP PENGUKURAN. ING JAMINAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="88.524" dur="0.599"> ING JAMINAN NGANGGO JUSTICE, ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="89.124" dur="4.336"> JUSTICE DID, KANGGO MAJAWA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="93.495" dur="1.7"> PAKAIAN KOMUNITAS. ASA DIPANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="95.23" dur="0.633"> ASA DIDENGKE ULTIMATELI DIPANGGAL DENGAN ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="95.897" dur="0.3"> ULTIMATELI OLEH INGGRUK INGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="96.231" dur="0.633"> GENERAL. INGGO BASA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="96.898" dur="2.135"> KANGGO INGRUKI INGGRIS ING INI KES KENE DIPANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="99.067" dur="1.801"> KENE INI KASUN sing ING ING NGANGGANG LAMPIRAN ADUL LITTLE. </text>
<text sub="clublinks" start="100.869" dur="0.7"> LAMPIRAN LAMPIRAN ADID. BRIAN: APA DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.2"> BRIAN: APA DEMOKRATI DIPENGGALKE INI DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="102.805" dur="1.033"> PELANGGAN ING AKU ING PRESIDEN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="103.872" dur="0.466"> PRESIDEN PUTIH ING TENTANG ING SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="104.339" dur="0.733"> SUKUAN SENTENCING DIDAKANE ING </text>
<text sub="clublinks" start="105.106" dur="0.366"> SUKU KADUKAN ING PROSESUTI. </text>
<text sub="clublinks" start="105.474" dur="1.267"> PROSESUSI. Ora KONKOSUS DARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="106.775" dur="0.399"> BUKAN KONKROSI DARI JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="107.209" dur="1.3"> JUDGE. Lan DIA NENGGALKE. </text>
<text sub="clublinks" start="108.543" dur="0.933"> Lan DIA NENGGALKE. ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="109.478" dur="1.567"> ING KENE. Lan DIA SUKU DUMADANG GALO TO </text>
<text sub="clublinks" start="111.046" dur="1.133"> Lan DIA SUKU ING ING KANGGO Nuli AKU KIDDING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="112.18" dur="2.869"> BE KIDDING AKU. ING ING ING ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="115.05" dur="2.335"> ING ING ING ING ING NGANGGO. KANGGO SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="117.386" dur="1.166"> KANGGO SAIKI. NATE NEGARA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="118.554" dur="1.433"> NEXT ING NGEYANG ING NGANGGO INGGRIS ING ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="120.021" dur="1.067"> ATTORNEY UMUM DENGAN ING ING LAN INI ATI DITENTUKKE AKU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="121.089" dur="1.133"> KANGGO lan NUNGGUL AKU NUNGGUL ING KANGGO PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="122.257" dur="0.733"> KANGGO NUNGGAL APA PROSEKUTOR APA DITANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="122.991" dur="3.169"> PROSECUTOR KANGGO. Wong-wong padha ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="126.161" dur="1.133"> Wong-wong padha ngomong INGGRUK INGGRIS UNGGUL TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="127.296" dur="0.499"> UMUM TANGGO NUNGGUH TAMPIL PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="127.83" dur="1.733"> TAMPILAN PRESIDEN. >> Aku ora NATE - LAGI, aku </text>
<text sub="clublinks" start="129.598" dur="0.666"> >> Aku ora - LAGU, aku mikir banget ING akhir </text>
<text sub="clublinks" start="130.265" dur="0.6"> KENYANA ING ING ING ING, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="130.866" dur="1.033"> ING DAH, ING UMUM ATTORNEY TANGGUNGJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="131.934" dur="1.2"> KELULUSAN TANGGAP UNTUK FUNGSI ING KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="133.168" dur="0.833"> PEMBANGUNAN JABATAN JABATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="134.036" dur="2.534"> JABATAN JABATAN. Lan ING TINDAK JUDGMENT </text>
<text sub="clublinks" start="136.605" dur="1.267"> Lan ING TINDAKAN JUDGMENT CALLS kanthi bener AS </text>
<text sub="clublinks" start="137.873" dur="3.336"> TAK INGGRIS ING ASI KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="141.21" dur="3.869"> GOLONGAN ATTORNEY ING KANGGO AUSA KANGGO LIRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="145.081" dur="1.733"> AUSA Nindakake BISA. PADA SAME WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="146.848" dur="0.8"> PADA SAME PANJENENGAN KABUPATEN UMUM ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="1.4"> PEMBANGUNAN ATTORNEY UNDANG-UNDANG UNGGIRI MENGGALAKI SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="149.084" dur="0.433"> TO LAMPIRAN SENTENCING SENTENCING. </text>
<text sub="clublinks" start="149.551" dur="0.667"> Citra. NGEDLUK, ING IS A </text>
<text sub="clublinks" start="150.219" dur="0.666"> ING NGEDANG, ING SUKAN SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.919" dur="1.4"> SUKUAN SENTENCING. Lan ora manggon ing Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.567"> Lan ora manggon ing endi sing kudu dheweke - ora Piyambak </text>
<text sub="clublinks" start="153.889" dur="0.399"> Piyambak - Ora Ngetokake TIGA. </text>
<text sub="clublinks" start="154.29" dur="2.635"> TENAGA. A JUDGE NAMPANG LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="156.926" dur="1.2"> A JUDGE NAMPANG KABUPATEN ING UNTUK NGENTANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="158.161" dur="1.366"> AUTHORITI KENE PADAYAHAN ING SENTENSANA KANGGO ING ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="159.528" dur="1.634"> TENAGA KANGGO INGKAS ING KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.196" dur="1.234"> KAS. Bener SAIKI ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="162.431" dur="0.566"> GAMPANG INGKANG PADHIK ING SADHADI PABANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="162.998" dur="1.133"> SUKAN GAMBANG. >> TULAGAAN ING NGANGGO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="164.133" dur="1.167"> >> DEFENSE IS INGGRIS ING APLIKASI APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="165.301" dur="0.499"> KANGGURU SENTENTANGAN APLIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="165.802" dur="1.099"> TENAGA. Lan banjur ULTIMATELY ING </text>
<text sub="clublinks" start="166.902" dur="1.834"> Lan banjur ULTIMATELY JAWA ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="168.737" dur="1.1"> JUDWE MUDAH NGADUKAN. BRIAN: IS DIA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="169.839" dur="1.1"> BRIAN: IS DIDANGKANG DENGAN ROGER TANPA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="170.973" dur="2.402"> ROGER TANPA KANGGO ING KONGO DAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="173.409" dur="2.902"> CONGRESS LAN JUGA TINDAKAN JAWA lan </text>
<text sub="clublinks" start="176.312" dur="0.833"> TINDAKAN INGKAT KEJAMINANAN lan KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="177.146" dur="1.601"> TAMPILAN WITNESS. GAMPANG IKAL INI BULAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="1.467"> Nampa ING TIGA ING SULU lan ING AKU PANJENONG ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="180.25" dur="1.099"> SAIKI LUKSANA ING ING ING NGANGGANG PITULUH ING </text>
<text sub="clublinks" start="181.35" dur="2.401"> WALAYA PARAJAWA TEMPAT KANGGO MUNGGUL BASA ING ING ING REALM MISS PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="183.753" dur="0.533"> SAIKI MISS REALM SENT ING NGANGGO-NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="184.32" dur="1.133"> Rekomendasi OVER-THE-TOP 7 nganti 9 </text>
<text sub="clublinks" start="185.488" dur="0.432"> SUKU KASAHA 7 TO 9 Taun. </text>
<text sub="clublinks" start="185.955" dur="1.3"> TAHUN. ING NGEDANG, ING DENGAN INI SENG MACAM </text>
<text sub="clublinks" start="187.29" dur="0.699"> ING NGEDANGKU, ING DENGAN INI KANGGO MAJAWA SWAT TEAM. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="1.734"> TEAM SWAT. TEMA ING INI DENGAN DOG. </text>
<text sub="clublinks" start="189.792" dur="1.201"> TEMA ING INI DENGAN DOG. >> AKU GALUNGAN ATTORNEY KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="191.027" dur="0.332"> >> AKU ING NGGAK INGGO ING WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="191.394" dur="1.533"> WEKTU. Aku ngelingake yen WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="192.962" dur="0.599"> Aku ngelingake yen WELL. BRIAN: ING NGANGGO NU? </text>
<text sub="clublinks" start="193.596" dur="1.533"> BRIAN: ING NGANGGO NU? >> SAIKI INI - </text>
<text sub="clublinks" start="195.164" dur="1.667"> >> ULTIMATELY ING NGANGGO - CNN NU TIPPED TO AS TO </text>
<text sub="clublinks" start="196.832" dur="1.601"> CNN BISA TIPPED AS ING KANGGO NUNGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="198.434" dur="0.633"> ING WANG NJAWA. BRIAN: INGKU INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="199.101" dur="0.633"> BRIAN: INGKU INGKANG. >> ING KURSUS ING ING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="199.769" dur="2.501"> >> ING KURSUS ING ING AKU. Ing Pungkasan Dina, padha </text>
<text sub="clublinks" start="202.305" dur="1.266"> Nuju ING JAWA, ING INI INGKANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="203.573" dur="1.1"> INGKE BISA KANGEN NANGGUT LAN ING NGETO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="204.674" dur="1.7"> Lan NUNG NINI MUNGGUL. IT ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="206.376" dur="0.532"> ITAU WANG PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="206.943" dur="1.2"> WEKTU. KITA KITA ora bakal nampa ANSWER </text>
<text sub="clublinks" start="208.144" dur="1.701"> Kita ora bakal entuk apa-apa kanggo maca apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="209.846" dur="1.333"> AS ING NGE ING NGEWANG SUKU. TINDAK DIRI WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="211.214" dur="0.365"> PENDIRIKAN ING AKU GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="1.067"> GAMBAR. KES ING SARI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="1.7"> KES ING SARI INI. Lan SAIKI AKU NATE INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="214.384" dur="0.799"> Lan SAIKI AKU NUNG MUNGGAL ING ING SORANGAN ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="215.184" dur="0.6"> MORNING INGKANG SUKSES PAKENAN ING SAP </text>
<text sub="clublinks" start="215.785" dur="3.469"> GANTI SUKU POREKTOR ING KANGGO BASA JURY </text>
<text sub="clublinks" start="219.255" dur="0.399"> FOREPERSON ING JURY HAD BIASES. </text>
<text sub="clublinks" start="219.655" dur="0.734"> BIASES. BRIAN: SUKA PIRIK SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.422" dur="0.267"> BRIAN: NENGGALU MEDIA SOSIAL TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="220.69" dur="1.868"> MEDIA. >> SO KAS ING, LAGI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="222.592" dur="1.6"> >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING NGETO, ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="224.227" dur="1.4"> IS KENE, Sampeyan ngerti, ING SISTEM JUSTICE, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="225.662" dur="1.3"> SISTEM JUSTICE, ING NGANGGO, KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="226.963" dur="1.133"> PEMBANGUNAN, KANGGO NUNG NAMPAK MASUKI ISI. </text>
<text sub="clublinks" start="228.097" dur="3.302"> GAMPANG LAMPIRAN LAMPIRAN. Lan ULTIMATELY FINAL </text>
<text sub="clublinks" start="231.401" dur="1.4"> Lan ULTIMATELY DATENG PUTIH ING AKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="232.802" dur="2.768"> TUTUPAN Dudu PROSESUTOR YANG TELAH, </text>
<text sub="clublinks" start="235.572" dur="1.1"> PROSESUTOR YANG NAMPANG, NYUKTIKAN LAMPIRAN I </text>
<text sub="clublinks" start="236.673" dur="4.136"> SUKU GAMPANG ESPECIALLY aku mikir banget lan pancen nyata </text>
<text sub="clublinks" start="240.844" dur="5.37"> Pikirake Obat-obat lan Mbuktekake A TOO SERIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="246.216" dur="0.633"> DIPASANGGALKEJAWA TINDAK SAJA TOO. </text>
<text sub="clublinks" start="246.883" dur="0.8"> TENAGA. BRIAN: LINDSEY GRAHAM SENTIASA I </text>
<text sub="clublinks" start="247.684" dur="1.634"> BRIAN: LINDSEY GRAHAM SAIKI AKU NATE ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="249.319" dur="2.268"> GAMPANG PRESIDEN HAD KANGGO ING ING ASAL </text>
<text sub="clublinks" start="251.588" dur="0.399"> TAMPILAN ING UNTUK SENTENCING ASAL. </text>
<text sub="clublinks" start="251.988" dur="0.9"> SENTENCING. SUKU-INGO NGGAK NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="252.889" dur="1.033"> SUKU TINDAK DIDEKU ING ING NGANGGO ING ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="253.923" dur="0.5"> Mlaku-mlaku Nggawe INVESTIGASI. </text>
<text sub="clublinks" start="254.424" dur="1.2"> INVESTIGASI. SUKA NU DENGAN PIRANG RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="255.659" dur="0.499"> SUKA NU DENGAN PIRANG RUMAH DIRI, KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="256.192" dur="1.935"> NATE, SHOKER. >> PRESIDEN ING GRATIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="258.161" dur="0.867"> >> PRESIDEN ING GRATIS KANGGO MUKA ING KANGGO DENGAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="259.029" dur="0.966"> MUKA PAKET ING KENE DENGAN KANGGO NUNG DENGAN DENGAN KANGGO. </text>