Витакер тежеше на Бар, барајќи полесна казна за Роџер Стоун subtitles

♪ ♪ ♪ >> ПРЕТСЕДАТЕТО РАН ПРОТИВ >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРОТИВ ПРОТИВ СВЕТОТ ВО Вашингтон. СВЕТОТ ВО Вашингтон. Ги прашувам МОYИТЕ ДРУГИ АМЕРИКАНИ. Ги прашувам МОYИТЕ ДРУГИ АМЕРИКАНИ. ШТО Е ПОВЕЕ СВЕТНО, ШТО Е ШТО Е ПОВЕЕ СВЕТСКО, ШТО Е ПОВЕ STЕ СТРИKУВА ОД НАЈДОВО ПОВЕЕ ДВЕЕ ДО НАЈДОВИНАТА МОНА ЛИЦА ВО МОНА ЛИЦА ВО ЛЕТЕРАЛНО ПРОМЕНА НА ЗЕМЈАТА Земја литературно менувајќи ги правилата за да се придобијат од круна ПРАВИЛИ ЗА ДОБИВОТ НА КОРИНСКО УПРАВУВА OFЕ ЗА ЗАБЕЛУВАЕ НА ЗАКОНОТ? УПАТСТВО ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЗАКОНОТ? БРИСАН: НИКОГАШ НЕ СТАПИ. БРИСАН: НИКОГАШ НЕ СТАПИ. СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР НЕ СЕНАТОР ПРОТИВ ШУМЕР НЕ СЕ ОДГОВОРУВА ПО СЕ ПОСТАВУВА DЕ ПО СЕГА ПРИМЕНАТА НА ПРИМАНОТ ПРИДОБРУВАЕ ПОСЛЕДЕТЕ СЕГА ДА ГО ПРАШАА ИГ ИНВЕСТИГАТ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ИГ ИНВЕСТИГАТ И ИМА ИСТРАУВАЕ И ИМА ИСПИТУВАЕ ВО ОД ДЕЛОТ НА ВО ОДДЕЛЕНИЕ ОД ОДЛУКА НА ВРАБОТУВАЕТО ЗА НАМАЛУВАЕ ОДЛУКА НА ВРАБОТУВА TOЕТО ЗА ОБРАБОТУВА THEЕ НА ПРЕПОРАЧАНОТ ЗА ВРЕМЕТО ПРАЗНИЦА ПРЕПОРАЧАНОТ ВРЕМЕ НА ПРИЗОН ЗА РОГЕР Стоун. ЗА РОГЕР СТОН. НАШИОТ ГОСТИНСКИ НАДВОРЕ HЕ РАБОТНО НАШАТА НАЈГОВОР НАШИОТ САМО ПРИМАНА НА РЕАЛИТЕТ. Проверете. ОВДЕ СО ПОВЕЕ РЕАКЦИИ ОВДЕ СО ПОВЕЕ РЕАКЦИРА НА НАДВОРЕШНИОТ НАДВОРЕШЕН ОПШТИ МАТТ БЕЗБЕДНИК НА ОПШТИ НА АТТОРНИОТ ОПШТИ МАТТ. Белиот. ПРАШАА АГ БАРР ДА ОДИМЕ ВО ПРАШАА АГ БАРР ДА ОДИ ПРЕД ДЕАТА СЛОБОДНИК ЗА ИНВЕСТИГАТИВНА КОМИСИЈА ЗА ДОМОТ. Истражен комитет. HEЕ DЕ БИДЕ ДА СЕ КАКО ВО А. HEЕ DЕ БИДЕ ДА СЕ КАКО ВО МОНИ ВЕДНИЦИ. СОВЕТНИ НЕДЕЛИ. ПРВ ОД, ДА СЕ СМЕТЕТЕ ТОА ПРВ ОД, ДА СЕ СМЕТЕТЕ ТАА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НИКОГАШ НЕ ПРЕТСЕДАТЕКОТ НЕ СЕ СПИШАВ НИШТО. РАБОТНО. БЕЗБЕДНО НЕ. БЕЗБЕДНО НЕ. ОВА Е ЗДРАВЈЕ НА КОМАНДА ОВА Е ЗДРАВЈЕ НА КОМАНСКОТО ПРАШАА И Е СУДЕЕ ВО ПРАШАА И ТОА Е ОСУДА ВО ДЕСКРЕТНИЧКО ЗЕМЈА. ПРАШАА НА ДИСКРИЦИЈА. ЛЕСНИТЕ ПРОСЕКУРИ ВО ОСНОВНИТЕ ПРОИЗВОДИ ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ НА РОГЕРСКИОТ камен ОВОЈ СЛУБЕН СЛУЧАЈ НА РОГЕРСКИОТ СВЕТСКО СЕ ЗНАЕ, ДА ЗНАЕТЕ, СОГЛАСНО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕТЕ, ПОВЕЕ НА КАКО МНОГУ ПОВЕЕ НА КАКО МНОГУ РАБОТНИ КАКО СЕ МОЕ ПРИДРУИНИ КАКО МОЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СУДНОСТА ПОД СОДРИНИ УСЛОВИ И ДА ОД 7 УПАТНИЦИ И ПОДИТЕ НА 7 до 9 ГОДИНИ РАНГ. ДО 9 ГОДИНИ РАНГ. ТОА НЕ Е ДИЛОВНА ПРОДАВНИЦА ИЛИ НЕ Е ДЕЛОВНИОТ ДИКУЛЕР ИЛИ БАНГ ДЕКА ДА СЕ ДОБИВИ ГАНГ ДЕКА НЕ ДА СЕ ДОБИВ ОД ОВИЕ ЛИВЕ НА РАБОТНИЦИ. ОВИЕ ЛИВЕ НА ПРИДРУНИЦИ. ШТО ДЕЈНИЕТО НА КАКО ПОДДРУВА ДЕПАРТМАНОТ ЗА ПРАВДА, ПРЕКУ ПРАВДА СЕ ПРОДОЛУВА, ПРЕКУ ПРАВОТО НА КОМАНДА. СИНЏИРОТ НА КОМАНДА. АСА ПОДДРШКИ АСАИТЕ НАДВОРЕШНО УЛИТИМАЛНО ОД АТТОРНИЈА УЛЕТИМАТНО ОД ОБЈЕКТИОТ ОПШТИ. ОПШТИ. ОДЛУЧЕН АТТОРНИЈА ГЕНЕРАЛ АТТОРНИОТ ОПШТИ ОДЛУЧИ ОД ОВИЕ СЛУЧАЈ СО СОГЛАСНО ПОТРЕБА ОВА Е СЛУЧАЈ ДОГОВОРЕН ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДНЕСУВА LЕ НА ЛАТЛОВСКИТЕ АДУЛТИ. ПОДНЕСУВАЕ НА СВЕТНИОТ ЗВОЛНИЦИ. БРИЈАН: КАКО ДЕМОКРАТИТЕ СЕ БРИЈАН: КОГА ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ПРОДАБА, но е тоа ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ПОВЕЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОД ОД РЕСУБЛИКАТА РЕЗУМЕНТИОТ ПРЕПОРАК ОД ОД ПРЕПОРАКА ASЕ ОД ОБЈАВУВАЕ. ПРОЦЕЦИЈА. НЕ ЗАКЛУЧОК ОД НЕ ЗАКЛУЧОК ОД СУДИЈАТА. СУДИЈА И ТИЕ ДВЕЕ ЗА ТОА. И ТИЕ ДВЕЕ ЗА ТОА. Тоа е над врвот. Тоа е над врвот. И НЕ СЕ ПОСЛЕТИ ДАЛИ ДА СЕ ДОБИ И СЕ СЕ ПРАВДИТЕ ДАЛИ ДА СЕ ДА СЕ IDУБИТЕ. БИДЕТЕ ДА СЕ УБИЕ. САМО НАЧИН МОЕ ДА СЕ ДА ГО ИСТО. САМО НАЧИН МОЕ ДА СЕ ДА ГО ИСТО. ОВА Е ОТРАГНО. ОВА Е ОТРАГНО. СЛЕДНО ОВИЕ ДА ЗНАЕТЕ СЛЕДНО ОВИЕ ДА ЗНАЕТЕ АТТОРНИОТ ОПШТИ OOУБОВ НА А.Т. АТТОРНИОТ ОПШТИ ОБОДИ ОД ОВОЈ И ОДЛУГИ СЕ ОДБИВАМ ОВОЈ И ОДЛУГИ ДА СЕ ОДБИРАМ ДА СЕ ОДМЕСУВАМЕ ОВИЕ ЧЕТВРИ ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ЧЕТВИ ПРОСЕКУТОРИ. ПРАВИЛНИЦИ ПРАВИЛНИЦИ. Тие велат дека Аттореј Тие велат дека АТТОРНИОТ ОПШТИ ОДГОВОРЕНИ ДА ОПШТИ ОДГОВОРЕН ДВЕТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ТВЕР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. >> ДА НЕ - ПРОТИВ, јас >> НЕ ДОГОВОРИ - ПРОТИВ, ВИСТИНО СЕ СМЕINУВАМ НА КРАЈ НА Навистина мислам на крајот на денот, АТТОРНИЈА ДЕН, ОДГОВОРОТ ОПШТИ Е ОДГОВОРНО ЗА ОПШТИТЕ Е ОДГОВОРНО ЗА ФУНКЦИОНИРА OFЕ НА Функционирање на одделот за правда. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРАВДА. И ОВОЈ ВИД НА ОДГОВОР И ОВОЈ ВИД НА ОДГОВОРНИТЕ ГО ПОВИКУВА САМО САД ПОВИКУВА УСЛОВНО УСЛОВНИОТ НАДВОРЕШНИ ДЕЈНОС СО А. АТТОРНИЈА ГОДИНА СО РАБОТАТА НА АУСАТА. РАБОТА НА АУСА. НА САМО ВРЕМЕ НА НА САМО ВРЕМЕ АТТОРНИЈА ОПШТИ ДИСКРИЦИЈА ОДГОВОРНА ОПШТИ ДИСКРИЦИЈА ДА СЕ УПОТРЕБУВА СУДЕЕ ДА САМО ПРЕПОРАБОТЕТЕ ПОНУДУВАЕ ПРЕПОРАКИ. ПРЕПОРАКИ. ЗАПОМНЕТЕ, ОВА Е А ЗАПОМНЕТЕ, ОВА Е ПРЕПОРАБОТНА ПРЕПОРАКА. СОСТОЈБА ПРЕПОРАКА. И НЕ СЕРВИ НА ШТО СЕ И НЕ СИТЕ ОД КОЈ ДА СЕ БИДЕ - НЕ Е НЕГО ТРЕБА ДА БИДЕ - НЕ Е НЕГОВА СОСТОЈБА. СОСТОЈБА. JУДИСКИТЕ САМО КОМПЛЕТ СУДА САМО КОМПЛЕТНА ОБЛАСТ ДА ОДБИРА КАКО ОБВРЗИТЕ ДА СЕ РЕЗИМЕ ШТО СЕКОЈНА СОСТОЈБА СЕ УЧЕТНО ВО СОСТОЈБА Е УТРЕМАНО ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ. ОВА СЛУЧАЈ. Навистина ова е само што ВИСТИНО ОВОЈ Е ДА СЕ СЛОБОДНО ДА ГО ПРАВДА ВЛАДАТА. ПРЕПОРАКИ ЗА ВЛАДАТА. >> ОДБРАНАТА ДА СЕ ПРАВИ >> ОДБРАНАТА ДА СЕ ПРАВО ДА ПОВИДЕМЕ ДОДЕЛУВАЕ ЗА ПРЕПОРАБОТЕТЕ СО СОДРИНА СОСТОЈБА. СОСТОЈБА. И ТОА УЛТИМАТЕЛНО И ТОА УЛИТИМАТНО СУДАТА СЕ ОДЛУЧУВА. СУДИЈАТА СЕ ДА ОДЛУУВА. БРИЈАН: Е СЕ ПОГЛАСЕН СО БРИАН: Е СЕ ПОТВРДЕН СО РОГЕР Стоун, кој лежи до РОГЕР СТОН СЕ СМЕТЕ ДА СЕ КОНГРЕС И СЕ КОНГРЕС И СЕКО ОБВРШУВА OFЕ НА ПРАВДА И ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПРАВДА И СВЕТУВАЕ НА СВОЈОТ. СОВЕТУВАЕ НА СВЕТСКОТО. Земете ТИЕ Три работи и ЗЕМАТЕ ТИЕ ТРИ СИТЕ И СЕ вели ФОНДАЦИЈАТА НА ОВАА ВЕЕ ФОНДАЦИЈАТА НА ОВОЈ Е WИВОТОТ ПОСТОЕ Е НАЧИНОТ ПОВТОРНО ДОГОВОР СЕ ДОБИВ Е РЕАЛМИНА МИСИЈА ПОСТОЕНА НА ДОСТОЈБА Е РЕАЛМИНА МИСИЈА ПОСТОЕНА НА ГОЛЕМОТ-ТОП НАДВОРЕШНА ПРЕПОРАКА од 7 до 9 ПРЕПОРАКА од 7 до 9 години. ГОДИНИ. ЗАПОМНЕТЕТЕ, ОВИЕ САКААТ СО ЗАПОМНЕТЕТЕ, ТОА ИМААТ СО СВЕТСКА ТИМ. ТИМ СВЕТСКА. Тие дојдоа со дуги. Тие дојдоа со дуги. >> Јас бев привлечен генерал на >> СЕ БАРАМ АТТОРНИ ГЕНЕРАЛ ВО ВРЕМЕ. ВРЕМЕТО. Се сеќавам дека е добро. Се сеќавам дека е добро. БРИЈАН: ШТО СЕ СЛУЧИ? БРИЈАН: ШТО СЕ СЛУЧИ? >> УЛТИМАТЕЛНО ОВОЈ БЕЗ ПРАВО - >> УЛТИМАТЕЛНО ОВОЈ БЕЗ СВЕТИ - Ен-Ен беше избришан како што е Ен-Ен беше исклучен како што се случуваше. ШТО СЕ СЛУЧУВА. БРИЈАН: ОВА ДЕЛА ТОА. БРИЈАН: ОВА ДЕЛА ТОА. >> ОД СУДОТ >> ОД СУДОТ НА КРАЈОТ НА ДЕНОТ, ТИЕ НА КРАЈОТ НА ДЕНОТ, ОВИЕ ДАКО КАКО СЕ СЛУЧУВА ИМА ТОА КОГА СЕ СЛОБОДУВА И КОГА ДА СЕ ПОСТОИ. И КОГА ДА СЕ ПОСТОИ. БЕШЕ МНОГУ ДЕСПОСНУВАЕ БЕШЕ МНОГУ МОМЕН ПОПОЛНУВАЕ. МОМЕНТ. НЕ МОАМ НИКОГАШ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОР НЕ МОАМ НИКОГАШ ДА СЕ ПРИГОВИМЕ КАКО ДА СЕ КАКО ДА ГО ОДГОВОРИТЕ. КАКО КАКО ДА ГО ОДГОВОРИТЕ. СИТЕ ПОСТОРНИЦИТЕ СОВЕТНА ЕКСПЛАНСАЦИЈА БЕЗВЕДНО. Невозможно. ОВА СЛУЧАЈ ОД СТАРТ. ОВА СЛУЧАЈ ОД СТАРТ. И СЕГА ДА ГО ГО ПРАВИМЕ ОВА И СЕГА ДА ГО ГО ПРАВИМЕ ОВОЈ УТРАВИЕ Е НЕКОГО ПОДГОТОВКА ТОА Е НЕКОГАШНА ПОВЕЕ ТОА ПОВЕЕ ТОА ПОСТОЈБА НА ЈУРИЈА ФОРЕПЕРСОТ НА ЈУРИТЕ ГО ПРИГОВОРИТЕ. БИЗНИЦИ. БРИСАН: ПОГЛЕДНЕТЕ НА СВОЈОТ СОЦИЈАЛНА БРИСАН: ПОГЛЕДНЕТЕ СИТЕ СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ. МЕДИУМИ >> ПО ОВА СЛУЧАЈ, ПОТВРД, ОВА >> ПО ОВА СЛУЧАЈ, ПРОТИВ, ОВА Е ЗОШТО, ЗНАЕТЕ, ВО Е ЗОШТО, ЗНАЕТЕ, ВО СИСТЕМОТ ПРАВДА, МОЕ СИСТЕМ НА ПРАВДА, НИЕ ГРАДЕЕ, ИМАМЕ НАЧИНИ ДА ГРАДЕЕ, НИЕМЕ НАЧИНИ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ОВИЕ ПРАШАА. ПРИМЕНА ОВИЕ ПРАШАА. И УЛТИМАТНО ЗАВРШНО И УЛЕТИМАТНА КОНВЕДНИОТ ДИЗИДЕР НЕ Е ОДНЕСУВА NOTЕ НЕ Е ПРАВНИЦИТЕ КОГО РЕАЛНИ, ПРОИЗВОДИ КОИ РЕАЛНИ, ПОСЕБНО ПРЕПОРАКА I ПОСЕБНО ПРЕПОРАКА Јас мислам дека ги надминав и навистина МИСЛИВИ ПРЕГЛЕДИ И РЕАЛНО ПРЕДВИДАТ САМО СЕРИОЗНО ПРЕДЛАГАНА САМО СЕРВИСКА СОСТОЈБА. СОСТОЈБА. БРИНАН: Линдзи Грахам вели: Јас БРИНАН: Линдзи Грахам вели дека посакувам Претседателот САКАТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТВИ ДВЕТЕРИ ОД ОРИГИНАЛНАТА ДВЕТИ ЗА ОРИГИНАЛНАТА СЕДНИЦА. СОСТОЈБА. ТОА НЕ СМЕЕ ДА Е Е ТОА НЕ СМЕЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА ЛАНИРАМЕ ВО АН ОДВЕЕ ДА ЛАНИРААТ ВО ИНВЕСТИГАЦИЈА. ИСПИТУВАЕ. OOУБОВИТЕ ПОДГОТВУВА ДОДЕЛНАТА КУ HOА OOЕЛИТЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕКОЈОТ ДОМАА ILLЕ, ШОКЕР. WЕ, ШОКЕР. >> Претседателот е БЕСПЛАТНО ДА >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е БЕСПЛАТНО ДА ОБЕЗБИРАТЕ СЕКОЈ ДА САКАТЕ ОПИН НА СЕКОЈ ШТО САКА И HEЕ.

Витакер тежеше на Бар, барајќи полесна казна за Роџер Стоун

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.039" dur="0.232"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="2.734"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="8.075" dur="1.701"> ♪ >> ПРЕТСЕДАТЕТО РАН ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="1.201"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРОТИВ ПРОТИВ СВЕТОТ ВО Вашингтон. </text>
<text sub="clublinks" start="11.045" dur="2.335"> СВЕТОТ ВО Вашингтон. Ги прашувам МОYИТЕ ДРУГИ АМЕРИКАНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.414" dur="3.903"> Ги прашувам МОYИТЕ ДРУГИ АМЕРИКАНИ. ШТО Е ПОВЕЕ СВЕТНО, ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="1.801"> ШТО Е ПОВЕЕ СВЕТСКО, ШТО Е ПОВЕ STЕ СТРИKУВА ОД НАЈДОВО </text>
<text sub="clublinks" start="19.153" dur="2.001"> ПОВЕЕ ДВЕЕ ДО НАЈДОВИНАТА МОНА ЛИЦА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="21.155" dur="1.234"> МОНА ЛИЦА ВО ЛЕТЕРАЛНО ПРОМЕНА НА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="22.423" dur="2.368"> Земја литературно менувајќи ги правилата за да се придобијат од круна </text>
<text sub="clublinks" start="24.792" dur="2.368"> ПРАВИЛИ ЗА ДОБИВОТ НА КОРИНСКО УПРАВУВА OFЕ ЗА ЗАБЕЛУВАЕ НА ЗАКОНОТ? </text>
<text sub="clublinks" start="27.195" dur="1.5"> УПАТСТВО ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ЗАКОНОТ? БРИСАН: НИКОГАШ НЕ СТАПИ. </text>
<text sub="clublinks" start="28.73" dur="0.999"> БРИСАН: НИКОГАШ НЕ СТАПИ. СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.764" dur="0.9"> СЕНАТОР ПРОТИВ ШУМЕР НЕ СЕ ОДГОВОРУВА ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.665" dur="1.233"> ПОСТАВУВА DЕ ПО СЕГА ПРИМЕНАТА НА ПРИМАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="31.933" dur="1.166"> ПРИДОБРУВАЕ ПОСЛЕДЕТЕ СЕГА ДА ГО ПРАШАА ИГ ИНВЕСТИГАТ </text>
<text sub="clublinks" start="33.101" dur="1.1"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ИГ ИНВЕСТИГАТ И ИМА ИСТРАУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.202" dur="1.634"> И ИМА ИСПИТУВАЕ ВО ОД ДЕЛОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="35.87" dur="1.234"> ВО ОДДЕЛЕНИЕ ОД ОДЛУКА НА ВРАБОТУВАЕТО ЗА НАМАЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.105" dur="1.6"> ОДЛУКА НА ВРАБОТУВА TOЕТО ЗА ОБРАБОТУВА THEЕ НА ПРЕПОРАЧАНОТ ЗА ВРЕМЕТО ПРАЗНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="38.74" dur="1.4"> ПРЕПОРАЧАНОТ ВРЕМЕ НА ПРИЗОН ЗА РОГЕР Стоун. </text>
<text sub="clublinks" start="40.174" dur="1.501"> ЗА РОГЕР СТОН. НАШИОТ ГОСТИНСКИ НАДВОРЕ HЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="41.676" dur="0.433"> НАШАТА НАЈГОВОР НАШИОТ САМО ПРИМАНА НА РЕАЛИТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="42.11" dur="2.668"> Проверете. ОВДЕ СО ПОВЕЕ РЕАКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.034"> ОВДЕ СО ПОВЕЕ РЕАКЦИРА НА НАДВОРЕШНИОТ НАДВОРЕШЕН ОПШТИ МАТТ </text>
<text sub="clublinks" start="46.814" dur="1.601"> БЕЗБЕДНИК НА ОПШТИ НА АТТОРНИОТ ОПШТИ МАТТ. </text>
<text sub="clublinks" start="48.416" dur="2.068"> Белиот. ПРАШАА АГ БАРР ДА ОДИМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="0.9"> ПРАШАА АГ БАРР ДА ОДИ ПРЕД ДЕАТА </text>
<text sub="clublinks" start="51.386" dur="0.633"> СЛОБОДНИК ЗА ИНВЕСТИГАТИВНА КОМИСИЈА ЗА ДОМОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.02" dur="1.967"> Истражен комитет. HEЕ DЕ БИДЕ ДА СЕ КАКО ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="53.989" dur="0.699"> HEЕ DЕ БИДЕ ДА СЕ КАКО ВО МОНИ ВЕДНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="54.689" dur="0.833"> СОВЕТНИ НЕДЕЛИ. ПРВ ОД, ДА СЕ СМЕТЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="55.557" dur="0.933"> ПРВ ОД, ДА СЕ СМЕТЕТЕ ТАА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НИКОГАШ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.524" dur="0.299"> ПРЕТСЕДАТЕКОТ НЕ СЕ СПИШАВ НИШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="56.825" dur="0.799"> РАБОТНО. БЕЗБЕДНО НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="57.659" dur="1.733"> БЕЗБЕДНО НЕ. ОВА Е ЗДРАВЈЕ НА КОМАНДА </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.601"> ОВА Е ЗДРАВЈЕ НА КОМАНСКОТО ПРАШАА И Е СУДЕЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="61.029" dur="3.469"> ПРАШАА И ТОА Е ОСУДА ВО ДЕСКРЕТНИЧКО ЗЕМЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="1.434"> ПРАШАА НА ДИСКРИЦИЈА. ЛЕСНИТЕ ПРОСЕКУРИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="1.1"> ОСНОВНИТЕ ПРОИЗВОДИ ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ НА РОГЕРСКИОТ камен </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.9"> ОВОЈ СЛУБЕН СЛУЧАЈ НА РОГЕРСКИОТ СВЕТСКО СЕ ЗНАЕ, ДА ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="69.004" dur="2.2"> СОГЛАСНО ДА СЕ ТОА, ЗНАЕТЕ, ПОВЕЕ НА КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="1.1"> ПОВЕЕ НА КАКО МНОГУ РАБОТНИ КАКО СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.933"> ПРИДРУИНИ КАКО МОЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА СУДНОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="73.241" dur="8.908"> ПОД СОДРИНИ УСЛОВИ И ДА ОД 7 </text>
<text sub="clublinks" start="82.15" dur="1.367"> УПАТНИЦИ И ПОДИТЕ НА 7 до 9 ГОДИНИ РАНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="1.634"> ДО 9 ГОДИНИ РАНГ. ТОА НЕ Е ДИЛОВНА ПРОДАВНИЦА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.186" dur="0.8"> НЕ Е ДЕЛОВНИОТ ДИКУЛЕР ИЛИ БАНГ ДЕКА ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="86.021" dur="1.901"> ГАНГ ДЕКА НЕ ДА СЕ ДОБИВ ОД ОВИЕ ЛИВЕ НА РАБОТНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="87.923" dur="0.599"> ОВИЕ ЛИВЕ НА ПРИДРУНИЦИ. ШТО ДЕЈНИЕТО НА </text>
<text sub="clublinks" start="88.524" dur="0.599"> КАКО ПОДДРУВА ДЕПАРТМАНОТ ЗА ПРАВДА, ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="89.124" dur="4.336"> ПРАВДА СЕ ПРОДОЛУВА, ПРЕКУ ПРАВОТО НА КОМАНДА. </text>
<text sub="clublinks" start="93.495" dur="1.7"> СИНЏИРОТ НА КОМАНДА. АСА ПОДДРШКИ </text>
<text sub="clublinks" start="95.23" dur="0.633"> АСАИТЕ НАДВОРЕШНО УЛИТИМАЛНО ОД АТТОРНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="95.897" dur="0.3"> УЛЕТИМАТНО ОД ОБЈЕКТИОТ ОПШТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="96.231" dur="0.633"> ОПШТИ. ОДЛУЧЕН АТТОРНИЈА ГЕНЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="96.898" dur="2.135"> АТТОРНИОТ ОПШТИ ОДЛУЧИ ОД ОВИЕ СЛУЧАЈ СО СОГЛАСНО ПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="99.067" dur="1.801"> ОВА Е СЛУЧАЈ ДОГОВОРЕН ДА СЕ ПОДНЕСУВА ПОДНЕСУВА LЕ НА ЛАТЛОВСКИТЕ АДУЛТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="100.869" dur="0.7"> ПОДНЕСУВАЕ НА СВЕТНИОТ ЗВОЛНИЦИ. БРИЈАН: КАКО ДЕМОКРАТИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.2"> БРИЈАН: КОГА ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ПРОДАБА, но е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="102.805" dur="1.033"> ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ШТО Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.872" dur="0.466"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ОД ОД РЕСУБЛИКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="104.339" dur="0.733"> РЕЗУМЕНТИОТ ПРЕПОРАК ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="105.106" dur="0.366"> ПРЕПОРАКА ASЕ ОД ОБЈАВУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="105.474" dur="1.267"> ПРОЦЕЦИЈА. НЕ ЗАКЛУЧОК ОД </text>
<text sub="clublinks" start="106.775" dur="0.399"> НЕ ЗАКЛУЧОК ОД СУДИЈАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="107.209" dur="1.3"> СУДИЈА И ТИЕ ДВЕЕ ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="108.543" dur="0.933"> И ТИЕ ДВЕЕ ЗА ТОА. Тоа е над врвот. </text>
<text sub="clublinks" start="109.478" dur="1.567"> Тоа е над врвот. И НЕ СЕ ПОСЛЕТИ ДАЛИ ДА СЕ ДОБИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.046" dur="1.133"> И СЕ СЕ ПРАВДИТЕ ДАЛИ ДА СЕ ДА СЕ IDУБИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="112.18" dur="2.869"> БИДЕТЕ ДА СЕ УБИЕ. САМО НАЧИН МОЕ ДА СЕ ДА ГО ИСТО. </text>
<text sub="clublinks" start="115.05" dur="2.335"> САМО НАЧИН МОЕ ДА СЕ ДА ГО ИСТО. ОВА Е ОТРАГНО. </text>
<text sub="clublinks" start="117.386" dur="1.166"> ОВА Е ОТРАГНО. СЛЕДНО ОВИЕ ДА ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.554" dur="1.433"> СЛЕДНО ОВИЕ ДА ЗНАЕТЕ АТТОРНИОТ ОПШТИ OOУБОВ НА А.Т. </text>
<text sub="clublinks" start="120.021" dur="1.067"> АТТОРНИОТ ОПШТИ ОБОДИ ОД ОВОЈ И ОДЛУГИ СЕ ОДБИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="121.089" dur="1.133"> ОВОЈ И ОДЛУГИ ДА СЕ ОДБИРАМ ДА СЕ ОДМЕСУВАМЕ ОВИЕ ЧЕТВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="122.257" dur="0.733"> ДА СЕ ОДГОВОРИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ЧЕТВИ ПРОСЕКУТОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="122.991" dur="3.169"> ПРАВИЛНИЦИ ПРАВИЛНИЦИ. Тие велат дека Аттореј </text>
<text sub="clublinks" start="126.161" dur="1.133"> Тие велат дека АТТОРНИОТ ОПШТИ ОДГОВОРЕНИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="127.296" dur="0.499"> ОПШТИ ОДГОВОРЕН ДВЕТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="127.83" dur="1.733"> ТВЕР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. >> ДА НЕ - ПРОТИВ, јас </text>
<text sub="clublinks" start="129.598" dur="0.666"> >> НЕ ДОГОВОРИ - ПРОТИВ, ВИСТИНО СЕ СМЕINУВАМ НА КРАЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="130.265" dur="0.6"> Навистина мислам на крајот на денот, АТТОРНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="130.866" dur="1.033"> ДЕН, ОДГОВОРОТ ОПШТИ Е ОДГОВОРНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="131.934" dur="1.2"> ОПШТИТЕ Е ОДГОВОРНО ЗА ФУНКЦИОНИРА OFЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="133.168" dur="0.833"> Функционирање на одделот за правда. </text>
<text sub="clublinks" start="134.036" dur="2.534"> ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРАВДА. И ОВОЈ ВИД НА ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="136.605" dur="1.267"> И ОВОЈ ВИД НА ОДГОВОРНИТЕ ГО ПОВИКУВА САМО САД </text>
<text sub="clublinks" start="137.873" dur="3.336"> ПОВИКУВА УСЛОВНО УСЛОВНИОТ НАДВОРЕШНИ ДЕЈНОС СО А. </text>
<text sub="clublinks" start="141.21" dur="3.869"> АТТОРНИЈА ГОДИНА СО РАБОТАТА НА АУСАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="145.081" dur="1.733"> РАБОТА НА АУСА. НА САМО ВРЕМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="146.848" dur="0.8"> НА САМО ВРЕМЕ АТТОРНИЈА ОПШТИ ДИСКРИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="1.4"> ОДГОВОРНА ОПШТИ ДИСКРИЦИЈА ДА СЕ УПОТРЕБУВА СУДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="149.084" dur="0.433"> ДА САМО ПРЕПОРАБОТЕТЕ ПОНУДУВАЕ ПРЕПОРАКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="149.551" dur="0.667"> ПРЕПОРАКИ. ЗАПОМНЕТЕ, ОВА Е А </text>
<text sub="clublinks" start="150.219" dur="0.666"> ЗАПОМНЕТЕ, ОВА Е ПРЕПОРАБОТНА ПРЕПОРАКА. </text>
<text sub="clublinks" start="150.919" dur="1.4"> СОСТОЈБА ПРЕПОРАКА. И НЕ СЕРВИ НА ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.567"> И НЕ СИТЕ ОД КОЈ ДА СЕ БИДЕ - НЕ Е НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="153.889" dur="0.399"> ТРЕБА ДА БИДЕ - НЕ Е НЕГОВА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="154.29" dur="2.635"> СОСТОЈБА. JУДИСКИТЕ САМО КОМПЛЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="156.926" dur="1.2"> СУДА САМО КОМПЛЕТНА ОБЛАСТ ДА ОДБИРА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="158.161" dur="1.366"> ОБВРЗИТЕ ДА СЕ РЕЗИМЕ ШТО СЕКОЈНА СОСТОЈБА СЕ УЧЕТНО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="159.528" dur="1.634"> СОСТОЈБА Е УТРЕМАНО ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="161.196" dur="1.234"> ОВА СЛУЧАЈ. Навистина ова е само што </text>
<text sub="clublinks" start="162.431" dur="0.566"> ВИСТИНО ОВОЈ Е ДА СЕ СЛОБОДНО ДА ГО ПРАВДА ВЛАДАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="162.998" dur="1.133"> ПРЕПОРАКИ ЗА ВЛАДАТА. >> ОДБРАНАТА ДА СЕ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="164.133" dur="1.167"> >> ОДБРАНАТА ДА СЕ ПРАВО ДА ПОВИДЕМЕ ДОДЕЛУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.301" dur="0.499"> ЗА ПРЕПОРАБОТЕТЕ СО СОДРИНА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="165.802" dur="1.099"> СОСТОЈБА. И ТОА УЛТИМАТЕЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="166.902" dur="1.834"> И ТОА УЛИТИМАТНО СУДАТА СЕ ОДЛУЧУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="168.737" dur="1.1"> СУДИЈАТА СЕ ДА ОДЛУУВА. БРИЈАН: Е СЕ ПОГЛАСЕН СО </text>
<text sub="clublinks" start="169.839" dur="1.1"> БРИАН: Е СЕ ПОТВРДЕН СО РОГЕР Стоун, кој лежи до </text>
<text sub="clublinks" start="170.973" dur="2.402"> РОГЕР СТОН СЕ СМЕТЕ ДА СЕ КОНГРЕС И СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="173.409" dur="2.902"> КОНГРЕС И СЕКО ОБВРШУВА OFЕ НА ПРАВДА И </text>
<text sub="clublinks" start="176.312" dur="0.833"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПРАВДА И СВЕТУВАЕ НА СВОЈОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="177.146" dur="1.601"> СОВЕТУВАЕ НА СВЕТСКОТО. Земете ТИЕ Три работи и </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="1.467"> ЗЕМАТЕ ТИЕ ТРИ СИТЕ И СЕ вели ФОНДАЦИЈАТА НА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="180.25" dur="1.099"> ВЕЕ ФОНДАЦИЈАТА НА ОВОЈ Е WИВОТОТ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="181.35" dur="2.401"> Е НАЧИНОТ ПОВТОРНО ДОГОВОР СЕ ДОБИВ Е РЕАЛМИНА МИСИЈА ПОСТОЕНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="183.753" dur="0.533"> ДОСТОЈБА Е РЕАЛМИНА МИСИЈА ПОСТОЕНА НА ГОЛЕМОТ-ТОП </text>
<text sub="clublinks" start="184.32" dur="1.133"> НАДВОРЕШНА ПРЕПОРАКА од 7 до 9 </text>
<text sub="clublinks" start="185.488" dur="0.432"> ПРЕПОРАКА од 7 до 9 години. </text>
<text sub="clublinks" start="185.955" dur="1.3"> ГОДИНИ. ЗАПОМНЕТЕТЕ, ОВИЕ САКААТ СО </text>
<text sub="clublinks" start="187.29" dur="0.699"> ЗАПОМНЕТЕТЕ, ТОА ИМААТ СО СВЕТСКА ТИМ. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="1.734"> ТИМ СВЕТСКА. Тие дојдоа со дуги. </text>
<text sub="clublinks" start="189.792" dur="1.201"> Тие дојдоа со дуги. >> Јас бев привлечен генерал на </text>
<text sub="clublinks" start="191.027" dur="0.332"> >> СЕ БАРАМ АТТОРНИ ГЕНЕРАЛ ВО ВРЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="191.394" dur="1.533"> ВРЕМЕТО. Се сеќавам дека е добро. </text>
<text sub="clublinks" start="192.962" dur="0.599"> Се сеќавам дека е добро. БРИЈАН: ШТО СЕ СЛУЧИ? </text>
<text sub="clublinks" start="193.596" dur="1.533"> БРИЈАН: ШТО СЕ СЛУЧИ? >> УЛТИМАТЕЛНО ОВОЈ БЕЗ ПРАВО - </text>
<text sub="clublinks" start="195.164" dur="1.667"> >> УЛТИМАТЕЛНО ОВОЈ БЕЗ СВЕТИ - Ен-Ен беше избришан како што е </text>
<text sub="clublinks" start="196.832" dur="1.601"> Ен-Ен беше исклучен како што се случуваше. </text>
<text sub="clublinks" start="198.434" dur="0.633"> ШТО СЕ СЛУЧУВА. БРИЈАН: ОВА ДЕЛА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="199.101" dur="0.633"> БРИЈАН: ОВА ДЕЛА ТОА. >> ОД СУДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="199.769" dur="2.501"> >> ОД СУДОТ НА КРАЈОТ НА ДЕНОТ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="202.305" dur="1.266"> НА КРАЈОТ НА ДЕНОТ, ОВИЕ ДАКО КАКО СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="203.573" dur="1.1"> ИМА ТОА КОГА СЕ СЛОБОДУВА И КОГА ДА СЕ ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="204.674" dur="1.7"> И КОГА ДА СЕ ПОСТОИ. БЕШЕ МНОГУ ДЕСПОСНУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="206.376" dur="0.532"> БЕШЕ МНОГУ МОМЕН ПОПОЛНУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="206.943" dur="1.2"> МОМЕНТ. НЕ МОАМ НИКОГАШ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="208.144" dur="1.701"> НЕ МОАМ НИКОГАШ ДА СЕ ПРИГОВИМЕ КАКО ДА СЕ КАКО ДА ГО ОДГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="209.846" dur="1.333"> КАКО КАКО ДА ГО ОДГОВОРИТЕ. СИТЕ ПОСТОРНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.214" dur="0.365"> СОВЕТНА ЕКСПЛАНСАЦИЈА БЕЗВЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="1.067"> Невозможно. ОВА СЛУЧАЈ ОД СТАРТ. </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="1.7"> ОВА СЛУЧАЈ ОД СТАРТ. И СЕГА ДА ГО ГО ПРАВИМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="214.384" dur="0.799"> И СЕГА ДА ГО ГО ПРАВИМЕ ОВОЈ УТРАВИЕ Е НЕКОГО </text>
<text sub="clublinks" start="215.184" dur="0.6"> ПОДГОТОВКА ТОА Е НЕКОГАШНА ПОВЕЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="215.785" dur="3.469"> ПОВЕЕ ТОА ПОСТОЈБА НА ЈУРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="219.255" dur="0.399"> ФОРЕПЕРСОТ НА ЈУРИТЕ ГО ПРИГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="219.655" dur="0.734"> БИЗНИЦИ. БРИСАН: ПОГЛЕДНЕТЕ НА СВОЈОТ СОЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="220.422" dur="0.267"> БРИСАН: ПОГЛЕДНЕТЕ СИТЕ СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="220.69" dur="1.868"> МЕДИУМИ >> ПО ОВА СЛУЧАЈ, ПОТВРД, ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="222.592" dur="1.6"> >> ПО ОВА СЛУЧАЈ, ПРОТИВ, ОВА Е ЗОШТО, ЗНАЕТЕ, ВО </text>
<text sub="clublinks" start="224.227" dur="1.4"> Е ЗОШТО, ЗНАЕТЕ, ВО СИСТЕМОТ ПРАВДА, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="225.662" dur="1.3"> СИСТЕМ НА ПРАВДА, НИЕ ГРАДЕЕ, ИМАМЕ НАЧИНИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="226.963" dur="1.133"> ГРАДЕЕ, НИЕМЕ НАЧИНИ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ОВИЕ ПРАШАА. </text>
<text sub="clublinks" start="228.097" dur="3.302"> ПРИМЕНА ОВИЕ ПРАШАА. И УЛТИМАТНО ЗАВРШНО </text>
<text sub="clublinks" start="231.401" dur="1.4"> И УЛЕТИМАТНА КОНВЕДНИОТ ДИЗИДЕР НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="232.802" dur="2.768"> ОДНЕСУВА NOTЕ НЕ Е ПРАВНИЦИТЕ КОГО РЕАЛНИ, </text>
<text sub="clublinks" start="235.572" dur="1.1"> ПРОИЗВОДИ КОИ РЕАЛНИ, ПОСЕБНО ПРЕПОРАКА I </text>
<text sub="clublinks" start="236.673" dur="4.136"> ПОСЕБНО ПРЕПОРАКА Јас мислам дека ги надминав и навистина </text>
<text sub="clublinks" start="240.844" dur="5.37"> МИСЛИВИ ПРЕГЛЕДИ И РЕАЛНО ПРЕДВИДАТ САМО СЕРИОЗНО </text>
<text sub="clublinks" start="246.216" dur="0.633"> ПРЕДЛАГАНА САМО СЕРВИСКА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="246.883" dur="0.8"> СОСТОЈБА. БРИНАН: Линдзи Грахам вели: Јас </text>
<text sub="clublinks" start="247.684" dur="1.634"> БРИНАН: Линдзи Грахам вели дека посакувам Претседателот </text>
<text sub="clublinks" start="249.319" dur="2.268"> САКАТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТВИ ДВЕТЕРИ ОД ОРИГИНАЛНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="251.588" dur="0.399"> ДВЕТИ ЗА ОРИГИНАЛНАТА СЕДНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="251.988" dur="0.9"> СОСТОЈБА. ТОА НЕ СМЕЕ ДА Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="252.889" dur="1.033"> ТОА НЕ СМЕЕ ДА СЕ СМЕЕ ДА ЛАНИРАМЕ ВО АН </text>
<text sub="clublinks" start="253.923" dur="0.5"> ОДВЕЕ ДА ЛАНИРААТ ВО ИНВЕСТИГАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="254.424" dur="1.2"> ИСПИТУВАЕ. OOУБОВИТЕ ПОДГОТВУВА ДОДЕЛНАТА КУ HOА </text>
<text sub="clublinks" start="255.659" dur="0.499"> OOЕЛИТЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕКОЈОТ ДОМАА ILLЕ, ШОКЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="256.192" dur="1.935"> WЕ, ШОКЕР. >> Претседателот е БЕСПЛАТНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="258.161" dur="0.867"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е БЕСПЛАТНО ДА ОБЕЗБИРАТЕ СЕКОЈ ДА САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.029" dur="0.966"> ОПИН НА СЕКОЈ ШТО САКА И HEЕ. </text>