Whitaker peshon në Barr duke kërkuar një fjali më të lehtë për Roger Stone subtitles

♪ ♪ ♪ ♪ >> PRESIDENTI RAN kundër >> PRESIDENTI RANI RRETH SWAMP N IN WASHINGTON. SWAMP N IN WASHINGTON. I pyes amerikanët e mi. I pyes amerikanët e mi. FAR IS SHT M SHUM SWAMPY, WHFAR SHT FAR IS SHT M SHUM SWAMPY, WHFAR IS STSHT M ST SHUM MINNDSISHME Sesa M M SHUM M M SHUM NDRMARR SE PERSONA M M PRFUNDUshme N THE PERSONI I FUQUAR N IN NDRYSHIMIN E LETERS S L SHUMSIS VITI LITERALLY duke ndryshuar rregullat për të përfituar një kron RREGULLAT P TOR PRFITIMIN E NJ A DREJTSIS CR PONR PARAQITJEN E LIGJIT? DREJT OFSIA E BARAZIMIT T LA LIGJIT? Bryan: NUK KA NDONJE STOP. Bryan: NUK KA NDONJE STOP. SENATOR CHUCK SHUMER JO SENATOR CHUCK SHUMER NUK po PACKRBNI SHKON PAS PAS P BRKTHIMI P DR PAS NDIKIMIN PUSHT TANI NDIKIMI PUSH TANI NDEROJN THE HULUMTIMIN IG DEMSHKIMI I HULUMTIMIT TG IG DHE KA NJ IN HULUMTIM DHE KA NJ IN HULUMTIM NO Departamentin e N DEPARTAMENTIN E VENDIMIT T J DREJTSIS TO P TOR ZBATIM VENDIMI I DREJTSIS TO për të zvogëluar kohën e rekomanduar të burgut KOHA E PRANIMIT T R REKOMANDUAR PONER ROGER STONE. P FORR GJUH RON ROGER. GUESTI I TYRE TAN H KA NJ RE REALITET GUESTI I TYRE TAN H KA NJ A KECRKES T RE REALITETIT. CHECK. KETU ME M M SHUM RESHTAC REACTINGON K HERTU ME M M SHUM REshtë Reagimi i MATTIT TEN PRGJITHSHM TT PTRGJITHSHM T US SHBA WHITAKER I P GRGJITHSHM I MATTIT TT ATTORNES. WHITAKER. ASKED AG BARR T TO SHUM ASKED AG BARR T TO SHUM N FR PARA T THE Shtëpisë PARA E KOMISIONIT HULUMTUES T HO Shtëpisë. KOMISIONI INVESTIGATIV. Ai do të zbritet aty ku në një Ai do të bjerë këtu në një javë të vetme. JAVA T CO SHUM PARA, JU MENDONI QE P FR PARA, DO TIN MNYSISHT SE PRESIDENTI NUK E BNI PRESIDENTI NUK E KA SHUME SHKRUAR. Gabuar. >> NDOSHT NUK. >> NDOSHT NUK. KJO ASHT A ZINDJE E KOMANDAVE KJO ASHT A ZINDJE E ISSSHTJES S COMM KOMANDIT DHE ITSHT GJYKIMI N. S ISSHTI DHE'SHT A GJYKIMI N IN SSSHTJEN E DISKRETIMIT. Ështja e diskriminimit. PROKUESIT GJYQSOR N IN PROKUROR LT E GJYKATAVE N TH KAST RAST GJYQSOR me gurë KASTU RASTI GJYQSOR RUGER APLIKUAR PVER KA T GJITHA, APLIKUAR P TOR T HA KA DUHET, JU DUHET, FTOHET SI SHUM PIJONI P ASR M ASNYRJE T MAN SHUM AS SI TU DUHET ARSYETIMI SI TYRE MUND T S NDNGJIT NDN UDHZUESIT D SSUES DHE SHUM N TO 7 UDHZUES DHE SHUM N TO RREGULLAT 7 - 9 VJET. TE 9 VJET RREZIKON. KA NUK ASHT A NJAL SHITJE E BARNAVE OSE KA NUK ASHT A NJAL SHITJE DRUG OSE GANG QAT NUK MUND T TO BNI GANG QAT NUK MUND T MERRONI NAT KVT NDRTJEN E MJETEVE. Q LE NIVELI I PAJISJEVE. ATFAR DEPARTAMENTI I ATFAR D DE, DEPARTAMENTI I DREJTSIS,, PROR T DREJTSIA DUHET, PROR ZGJEDHJEN E Komandës. ZINXHIR KOMANDUES. ASA JAN S SUPERVIZUAR ASA JAN S SUPERVIZUAR ULTIMATELI NGA ATTORNEY ULTIMATELY NGA ATTORNEY GJENERAL. PËRGJITHSHME. VETEM ATTORNEJI I PERGJITHSHEM ATTORNEY PRGJITHSHME VENDOSI KASTAS KA NJ A RAST T TH NEVOJ Kjo ishte një rast që duhej një mbikëqyrje e vogëlushe. NJ S MBIKQYRJE E MULNYR ADS SIT SHUM. Bryan: WHFAR JAN DEMOKRAT BRYANI: WHFAR DEMOKRATT JAN PO PIKSISHT JAN IS QAT KA PIKIMI N ISSE ATSHTAT QAT PRESIDENTI E PARA GJYKUAR PRESIDENTI I GJITHA POR D SNIMIN REKOMANDIMI I DHNIMIT ISHTE NGA REKOMANDIMI ISHTE NGA PROKURIMI. NDJEKJA. NUK KONKLUZIONI NGA NUK KONKLUZIONI NGA GJYKATA. Gjyqtar. DHE TUETET RRETH TIJ. DHE TUETET RRETH TIJ. SHT MBI TOP. SHT MBI TOP. Dhe Ai tha se ju duhet të shkoni Dhe Ai tha se ke për të më ndëshkuar. B BENI KIDNDSISHM. MUND T MUND T DO BNI. MUND T MUND T DO BNI. Kjo është e jashtme. Kjo është e jashtme. SI GJITHA TOU DINI SI GJITHA TI DINI ATTORNEY PERGJITHSHME SHTETI AT ATTORNEY E PRGJITHSHME DUHET N TH K ANDTO DHE VENDOSI I'SHT SHUM K ANDTU DHE VENDOSI DUHET T R ZBIT T TH KATORT P RR T KUFIZUAR Q KOT PROKUROR T RES REZHENUAR. PROKURORORT T RES REZHENUAR. Ata thonë se ATTORNEY Ata thonë se ATTORNEY PRGJITHSHME PPRGJIGJE N THE P RESRGJIGJE PRGJITHSHME P TR TW DHNAT E PRESIDENTIT. TWEET i PRESIDENTIT. >> NUK DO - AGJEN, I >> Unë NUK DUHET - RRETH, REZULTONI MENDONI N AT FUND T VALLREJT TH MENDIMI N AT FUND T DITS, ATTORNEY DITA, ATTORNEY PRGJITHSHME RESSHT PPRGJIGJE P FORR E PRGJITHSHME RESSHT RES P RESRGJIGJE P FORR FUNKSIONIMIN E T Funksionimi i Departamentit të Drejtësisë. DEPARTAMENTI I DREJTSIS. DHE K KTO LLOJ GJYKIMI DHE KINTO LIDHJE T GJYKIMIT THIRN USHURISHT SH.B.A. P CRGJIGJET PURDORIMI P ATR T HUA T US HYRJE T US USHTRIMIT T SHBA-ve me A ATTORNEY TOGETHER ME PUNS AUSA ITSHT. PUNA E AUSAS SI. Në të njëjtën kohë N THE KOHA T DHNI T D DISKRETIMIT T PRGJITHSHM TT ATTORNES ATTORNEY DISKRETIMI I PRGJITHSHM P TOR TJ RRITJUAR Dënimet PJR TJ P ADRGJITJE REKOMANDIME TENT DNIMIT. REKOMANDIME. V RREJTJE, KJO ESHTE A V RREJTJE, KJO ASHT A NJ R REKOMANDIM I D SNGIMIT. REKOMANDIMI I DENTNIMIT. Dhe jo lloji i asaj që ai DHE N S LIDHJEN E OFFAR DUHET T BE BNI - NUK KA DUHET T BE BNI - NUK KENI FJALA. FJALI. NJ J GJYQS SHTET NJUD GJYQS SI AUTORITETI PLERFUNDUAR T TO VENDOSI WHFAR AUTORITETI P TOR T D VENDOSJE ATFAR ND ISRTIMI USHT U ULTIMATELI N. Dënimi është ULTIMATELY N TH KISTY RAST. KJO RAST. VALLREJTJE KJO JSHT J DUHET WHFAR P RERGJIGJE KJO ISSHT J JSHT ATFAR KA REKOMANDON QEVERIA. REKOMANDONET E QEVERIS. >> DEFENCA ISSHT EDHE SHKO >> MBROJTJA ISSHT AL EDHE SHKO T TO REKOMANDOJN AN NJ AP PIRATIM T R REKOMANDONI NJENT FJALIM P APRPARIMI. FJALI. DHE THEN ULTIMATELY DHE KETO ULTIMATELI GJYQTARI GSHT VSHTET VENDOSI. GJYQTARI ISSHT DHNI VENDIMIN. Bryan: HEshtë i ngarkuar me të Brian: HEshtë i ngarkuar me gurë ROGER që po shkon ROGER STONE GJYQSISHT T CON KONGRES DHE EDHE KONGRESI DHE MBROJTJA E DREJTSIS AND DHE NDRTIMI I DREJTSIS AND DHE TAMPERIMI I WITNESS. KUJTIMI I WITNESS. Merrni KOST TH TREGJI DHE Merrni KOST TH T TH GJYKA DHE SHENIMIN E FONDEMIMIT T TH KTI Thotë FONDACIONI I K ISTI THESHT THE MUND T MIR SHT MUND T DUHET TIM DHNI ISSHT NJ A SHENJT RE E REZULTSISAL S RE Zbritja ASHT A NJ S SHUM MISIONE REZULTIKE E TOP-TOP REKOMANDIMI I P -RGJITHSHM nga 7 deri në 9 REKOMANDIMI prej 7 deri 9 vjet. Vjet. V RREJTJE, ATA KA HIT T. GJITHA V RREJTJE, ato godasin atë me një skuadër SWAT. Një skuadër SWAT. Ata erdhën në DOGS. Ata erdhën në DOGS. >> Unë isha ATTORNEY GJENERAL AT >> Unë kam qenë ATTORNEY PRGJITHSHME në kohën e duhur. KOHA. I MBROJN SE SE MIR. I MBROJN SE SE MIR. Bryan: ATFAR H NDODH? Bryan: ATFAR H NDODH? >> ULTIMATELY KA GAZETE - >> ULTIMATELY KA GAZETE - CNN WSHTIP TIPARUAR AS SI CNN ISHTE TIPARUAR P ASR FAR SHT HAPPENING. FAR HSHT NDODHET. Bryan: KA DENY QE. Bryan: KA DENY QE. >> E GJYKAT THES T DO Bëni. >> E GJYKAT THES T DO Bëni. Në fund të ditës, ata Në fund të ditës, ato kanë qenë kur ndodhi JAN KU JAN H NDODHUR DHE KUR DUHET. DHE KUR DUHET. ASSHT NJ A SHUM SHPRNDARJE ASSHT NJ M SHUM NDISRMARRJE. Moment. Ne nuk mund të marrim asnjë përgjigje Ne nuk mund të marrim kurrë një përgjigje si për sa i përket kësaj. SI DUHET TI GJITHA. Shpjegimi i tyre ishte Shpjegimi i tyre ishte i pa mundur. Papranueshëm. K CTO RAST NGA FILLIMI. K CTO RAST NGA FILLIMI. DHE TANI DUA T SA SHENI KETIS DHE TANI DUA T SA SHTOJ K MTOR MNNYR TH KA DIKA MIRATIMI E KTU SSHT DISA SUGJESTIM PATR TIJ SUGJESTIMI QAT FOREPERSONI I JURY KA FOREPERSONI I KUJTES HS SI BIJAT. Paragjykimet. Brian: DUHET N THE SOCIALIN E TYRE Brian: DUHET N MED MEDIAT E TIJ SOCIALE. MEDIA. >> SO KET C RAST, PARA, KET >> SI KETO RAST, KUNDR, KJO YSHT PSE, E DI, N IN WHSHT PSE, JU DI, N IN SISTEMIN E DREJTSIS,, Ne kemi SISTEMI I DREJTSIS,, KEMI NDURTJES, KEMI MUND TJET NDURTIMI, KEMI MUND T MUND T APLIKOJNES K IST VJETET. APLIKON KEST SHTJE. DHE ULTIMATELY PINRFUNDIMTAR DHE ULTIMATELI VENDIMI PINRFUNDIMTAR NUK NOTSHT VENDOSI NUK THESHT PROKUROR WHT QO JAN RE REALI, PROKUROR WHT QO JAN TALL VRTET,, VEREM REKOMANDIMI I REKOMANDIMI E PECRZGJEDHOR Unë mendoj se i mbingarkuar dhe i vërtetë Mendoni të mbingarkuar dhe të vërtetë propozuar një serioze të vështirë PROPOZONI NJ S FJAL SERIOZE. FJALI. BRYANI: LINDSEY GRAHAM SI I BRYANI: LINDSEY GRAHAM thotë se dëshiroj kryetarin DUAJ PRESIDENTIN TA TWEETED RRETH ORIGJINALIT TWEETED RRETH SHKENCIMIT ORIGJINAL. Dënimit. QE NUK DO TANI DUHET ISSHT TI QAT NUK DO T ME MESOHET ISSHT DUHET T LA NDIKOJNO NO AN SHKOJN TO NDIKIMIN NO HYRJE. HETIMI. DUHET LIKE SI SHTETI I Shtëpisë DUHET TIK LIDHN S SIDA E Shtëpisë DO T, DREJT SHOCKER. DO, SHOCKER. >> PRESIDENTI ISSHT FREE FALAS >> PRESIDENTI FREESHT FREE FALAS T OP OPINONI P WHR KT DUHET OPINI P WHR WHDO GJITHA DUA DHE TI DO.

Whitaker peshon në Barr duke kërkuar një fjali më të lehtë për Roger Stone

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.039" dur="0.232"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="2.734"> ♪ ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="8.075" dur="1.701"> ♪ >> PRESIDENTI RAN kundër </text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="1.201"> >> PRESIDENTI RANI RRETH SWAMP N IN WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="11.045" dur="2.335"> SWAMP N IN WASHINGTON. I pyes amerikanët e mi. </text>
<text sub="clublinks" start="13.414" dur="3.903"> I pyes amerikanët e mi. FAR IS SHT M SHUM SWAMPY, WHFAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="1.801"> FAR IS SHT M SHUM SWAMPY, WHFAR IS STSHT M ST SHUM MINNDSISHME Sesa M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="19.153" dur="2.001"> M M SHUM NDRMARR SE PERSONA M M PRFUNDUshme N THE </text>
<text sub="clublinks" start="21.155" dur="1.234"> PERSONI I FUQUAR N IN NDRYSHIMIN E LETERS S L SHUMSIS </text>
<text sub="clublinks" start="22.423" dur="2.368"> VITI LITERALLY duke ndryshuar rregullat për të përfituar një kron </text>
<text sub="clublinks" start="24.792" dur="2.368"> RREGULLAT P TOR PRFITIMIN E NJ A DREJTSIS CR PONR PARAQITJEN E LIGJIT? </text>
<text sub="clublinks" start="27.195" dur="1.5"> DREJT OFSIA E BARAZIMIT T LA LIGJIT? Bryan: NUK KA NDONJE STOP. </text>
<text sub="clublinks" start="28.73" dur="0.999"> Bryan: NUK KA NDONJE STOP. SENATOR CHUCK SHUMER JO </text>
<text sub="clublinks" start="29.764" dur="0.9"> SENATOR CHUCK SHUMER NUK po PACKRBNI SHKON PAS PAS </text>
<text sub="clublinks" start="30.665" dur="1.233"> P BRKTHIMI P DR PAS NDIKIMIN PUSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="31.933" dur="1.166"> NDIKIMI PUSH TANI NDEROJN THE HULUMTIMIN IG </text>
<text sub="clublinks" start="33.101" dur="1.1"> DEMSHKIMI I HULUMTIMIT TG IG DHE KA NJ IN HULUMTIM </text>
<text sub="clublinks" start="34.202" dur="1.634"> DHE KA NJ IN HULUMTIM NO Departamentin e </text>
<text sub="clublinks" start="35.87" dur="1.234"> N DEPARTAMENTIN E VENDIMIT T J DREJTSIS TO P TOR ZBATIM </text>
<text sub="clublinks" start="37.105" dur="1.6"> VENDIMI I DREJTSIS TO për të zvogëluar kohën e rekomanduar të burgut </text>
<text sub="clublinks" start="38.74" dur="1.4"> KOHA E PRANIMIT T R REKOMANDUAR PONER ROGER STONE. </text>
<text sub="clublinks" start="40.174" dur="1.501"> P FORR GJUH RON ROGER. GUESTI I TYRE TAN H KA NJ RE REALITET </text>
<text sub="clublinks" start="41.676" dur="0.433"> GUESTI I TYRE TAN H KA NJ A KECRKES T RE REALITETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="42.11" dur="2.668"> CHECK. KETU ME M M SHUM RESHTAC REACTINGON </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.034"> K HERTU ME M M SHUM REshtë Reagimi i MATTIT TEN PRGJITHSHM TT PTRGJITHSHM T US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="46.814" dur="1.601"> WHITAKER I P GRGJITHSHM I MATTIT TT ATTORNES. </text>
<text sub="clublinks" start="48.416" dur="2.068"> WHITAKER. ASKED AG BARR T TO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="0.9"> ASKED AG BARR T TO SHUM N FR PARA T THE Shtëpisë </text>
<text sub="clublinks" start="51.386" dur="0.633"> PARA E KOMISIONIT HULUMTUES T HO Shtëpisë. </text>
<text sub="clublinks" start="52.02" dur="1.967"> KOMISIONI INVESTIGATIV. Ai do të zbritet aty ku në një </text>
<text sub="clublinks" start="53.989" dur="0.699"> Ai do të bjerë këtu në një javë të vetme. </text>
<text sub="clublinks" start="54.689" dur="0.833"> JAVA T CO SHUM PARA, JU MENDONI QE </text>
<text sub="clublinks" start="55.557" dur="0.933"> P FR PARA, DO TIN MNYSISHT SE PRESIDENTI NUK E BNI </text>
<text sub="clublinks" start="56.524" dur="0.299"> PRESIDENTI NUK E KA SHUME SHKRUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="56.825" dur="0.799"> Gabuar. >> NDOSHT NUK. </text>
<text sub="clublinks" start="57.659" dur="1.733"> >> NDOSHT NUK. KJO ASHT A ZINDJE E KOMANDAVE </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.601"> KJO ASHT A ZINDJE E ISSSHTJES S COMM KOMANDIT DHE ITSHT GJYKIMI N. </text>
<text sub="clublinks" start="61.029" dur="3.469"> S ISSHTI DHE'SHT A GJYKIMI N IN SSSHTJEN E DISKRETIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="1.434"> Ështja e diskriminimit. PROKUESIT GJYQSOR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="1.1"> PROKUROR LT E GJYKATAVE N TH KAST RAST GJYQSOR me gurë </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.9"> KASTU RASTI GJYQSOR RUGER APLIKUAR PVER KA T GJITHA, </text>
<text sub="clublinks" start="69.004" dur="2.2"> APLIKUAR P TOR T HA KA DUHET, JU DUHET, FTOHET SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="1.1"> PIJONI P ASR M ASNYRJE T MAN SHUM AS SI TU DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.933"> ARSYETIMI SI TYRE MUND T S NDNGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="73.241" dur="8.908"> NDN UDHZUESIT D SSUES DHE SHUM N TO 7 </text>
<text sub="clublinks" start="82.15" dur="1.367"> UDHZUES DHE SHUM N TO RREGULLAT 7 - 9 VJET. </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="1.634"> TE 9 VJET RREZIKON. KA NUK ASHT A NJAL SHITJE E BARNAVE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="85.186" dur="0.8"> KA NUK ASHT A NJAL SHITJE DRUG OSE GANG QAT NUK MUND T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="86.021" dur="1.901"> GANG QAT NUK MUND T MERRONI NAT KVT NDRTJEN E MJETEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="87.923" dur="0.599"> Q LE NIVELI I PAJISJEVE. ATFAR DEPARTAMENTI I </text>
<text sub="clublinks" start="88.524" dur="0.599"> ATFAR D DE, DEPARTAMENTI I DREJTSIS,, PROR T </text>
<text sub="clublinks" start="89.124" dur="4.336"> DREJTSIA DUHET, PROR ZGJEDHJEN E Komandës. </text>
<text sub="clublinks" start="93.495" dur="1.7"> ZINXHIR KOMANDUES. ASA JAN S SUPERVIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="95.23" dur="0.633"> ASA JAN S SUPERVIZUAR ULTIMATELI NGA ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="95.897" dur="0.3"> ULTIMATELY NGA ATTORNEY GJENERAL. </text>
<text sub="clublinks" start="96.231" dur="0.633"> PËRGJITHSHME. VETEM ATTORNEJI I PERGJITHSHEM </text>
<text sub="clublinks" start="96.898" dur="2.135"> ATTORNEY PRGJITHSHME VENDOSI KASTAS KA NJ A RAST T TH NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="99.067" dur="1.801"> Kjo ishte një rast që duhej një mbikëqyrje e vogëlushe. </text>
<text sub="clublinks" start="100.869" dur="0.7"> NJ S MBIKQYRJE E MULNYR ADS SIT SHUM. Bryan: WHFAR JAN DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.2"> BRYANI: WHFAR DEMOKRATT JAN PO PIKSISHT JAN IS QAT KA </text>
<text sub="clublinks" start="102.805" dur="1.033"> PIKIMI N ISSE ATSHTAT QAT PRESIDENTI E PARA GJYKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="103.872" dur="0.466"> PRESIDENTI I GJITHA POR D SNIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="104.339" dur="0.733"> REKOMANDIMI I DHNIMIT ISHTE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="105.106" dur="0.366"> REKOMANDIMI ISHTE NGA PROKURIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="105.474" dur="1.267"> NDJEKJA. NUK KONKLUZIONI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="106.775" dur="0.399"> NUK KONKLUZIONI NGA GJYKATA. </text>
<text sub="clublinks" start="107.209" dur="1.3"> Gjyqtar. DHE TUETET RRETH TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="108.543" dur="0.933"> DHE TUETET RRETH TIJ. SHT MBI TOP. </text>
<text sub="clublinks" start="109.478" dur="1.567"> SHT MBI TOP. Dhe Ai tha se ju duhet të shkoni </text>
<text sub="clublinks" start="111.046" dur="1.133"> Dhe Ai tha se ke për të më ndëshkuar. </text>
<text sub="clublinks" start="112.18" dur="2.869"> B BENI KIDNDSISHM. MUND T MUND T DO BNI. </text>
<text sub="clublinks" start="115.05" dur="2.335"> MUND T MUND T DO BNI. Kjo është e jashtme. </text>
<text sub="clublinks" start="117.386" dur="1.166"> Kjo është e jashtme. SI GJITHA TOU DINI </text>
<text sub="clublinks" start="118.554" dur="1.433"> SI GJITHA TI DINI ATTORNEY PERGJITHSHME SHTETI AT </text>
<text sub="clublinks" start="120.021" dur="1.067"> ATTORNEY E PRGJITHSHME DUHET N TH K ANDTO DHE VENDOSI I'SHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="121.089" dur="1.133"> K ANDTU DHE VENDOSI DUHET T R ZBIT T TH KATORT </text>
<text sub="clublinks" start="122.257" dur="0.733"> P RR T KUFIZUAR Q KOT PROKUROR T RES REZHENUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="122.991" dur="3.169"> PROKURORORT T RES REZHENUAR. Ata thonë se ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="126.161" dur="1.133"> Ata thonë se ATTORNEY PRGJITHSHME PPRGJIGJE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="127.296" dur="0.499"> P RESRGJIGJE PRGJITHSHME P TR TW DHNAT E PRESIDENTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="127.83" dur="1.733"> TWEET i PRESIDENTIT. >> NUK DO - AGJEN, I </text>
<text sub="clublinks" start="129.598" dur="0.666"> >> Unë NUK DUHET - RRETH, REZULTONI MENDONI N AT FUND T </text>
<text sub="clublinks" start="130.265" dur="0.6"> VALLREJT TH MENDIMI N AT FUND T DITS, ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="130.866" dur="1.033"> DITA, ATTORNEY PRGJITHSHME RESSHT PPRGJIGJE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="131.934" dur="1.2"> E PRGJITHSHME RESSHT RES P RESRGJIGJE P FORR FUNKSIONIMIN E T </text>
<text sub="clublinks" start="133.168" dur="0.833"> Funksionimi i Departamentit të Drejtësisë. </text>
<text sub="clublinks" start="134.036" dur="2.534"> DEPARTAMENTI I DREJTSIS. DHE K KTO LLOJ GJYKIMI </text>
<text sub="clublinks" start="136.605" dur="1.267"> DHE KINTO LIDHJE T GJYKIMIT THIRN USHURISHT SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="137.873" dur="3.336"> P CRGJIGJET PURDORIMI P ATR T HUA T US HYRJE T US USHTRIMIT T SHBA-ve me A </text>
<text sub="clublinks" start="141.21" dur="3.869"> ATTORNEY TOGETHER ME PUNS AUSA ITSHT. </text>
<text sub="clublinks" start="145.081" dur="1.733"> PUNA E AUSAS SI. Në të njëjtën kohë </text>
<text sub="clublinks" start="146.848" dur="0.8"> N THE KOHA T DHNI T D DISKRETIMIT T PRGJITHSHM TT ATTORNES </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="1.4"> ATTORNEY DISKRETIMI I PRGJITHSHM P TOR TJ RRITJUAR Dënimet </text>
<text sub="clublinks" start="149.084" dur="0.433"> PJR TJ P ADRGJITJE REKOMANDIME TENT DNIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="149.551" dur="0.667"> REKOMANDIME. V RREJTJE, KJO ESHTE A </text>
<text sub="clublinks" start="150.219" dur="0.666"> V RREJTJE, KJO ASHT A NJ R REKOMANDIM I D SNGIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="150.919" dur="1.4"> REKOMANDIMI I DENTNIMIT. Dhe jo lloji i asaj që ai </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.567"> DHE N S LIDHJEN E OFFAR DUHET T BE BNI - NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="153.889" dur="0.399"> DUHET T BE BNI - NUK KENI FJALA. </text>
<text sub="clublinks" start="154.29" dur="2.635"> FJALI. NJ J GJYQS SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="156.926" dur="1.2"> NJUD GJYQS SI AUTORITETI PLERFUNDUAR T TO VENDOSI WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="158.161" dur="1.366"> AUTORITETI P TOR T D VENDOSJE ATFAR ND ISRTIMI USHT U ULTIMATELI N. </text>
<text sub="clublinks" start="159.528" dur="1.634"> Dënimi është ULTIMATELY N TH KISTY RAST. </text>
<text sub="clublinks" start="161.196" dur="1.234"> KJO RAST. VALLREJTJE KJO JSHT J DUHET WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="162.431" dur="0.566"> P RERGJIGJE KJO ISSHT J JSHT ATFAR KA REKOMANDON QEVERIA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.998" dur="1.133"> REKOMANDONET E QEVERIS. >> DEFENCA ISSHT EDHE SHKO </text>
<text sub="clublinks" start="164.133" dur="1.167"> >> MBROJTJA ISSHT AL EDHE SHKO T TO REKOMANDOJN AN NJ AP PIRATIM </text>
<text sub="clublinks" start="165.301" dur="0.499"> T R REKOMANDONI NJENT FJALIM P APRPARIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="165.802" dur="1.099"> FJALI. DHE THEN ULTIMATELY </text>
<text sub="clublinks" start="166.902" dur="1.834"> DHE KETO ULTIMATELI GJYQTARI GSHT VSHTET VENDOSI. </text>
<text sub="clublinks" start="168.737" dur="1.1"> GJYQTARI ISSHT DHNI VENDIMIN. Bryan: HEshtë i ngarkuar me të </text>
<text sub="clublinks" start="169.839" dur="1.1"> Brian: HEshtë i ngarkuar me gurë ROGER që po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="170.973" dur="2.402"> ROGER STONE GJYQSISHT T CON KONGRES DHE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="173.409" dur="2.902"> KONGRESI DHE MBROJTJA E DREJTSIS AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="176.312" dur="0.833"> NDRTIMI I DREJTSIS AND DHE TAMPERIMI I WITNESS. </text>
<text sub="clublinks" start="177.146" dur="1.601"> KUJTIMI I WITNESS. Merrni KOST TH TREGJI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="1.467"> Merrni KOST TH T TH GJYKA DHE SHENIMIN E FONDEMIMIT T TH KTI </text>
<text sub="clublinks" start="180.25" dur="1.099"> Thotë FONDACIONI I K ISTI THESHT THE MUND T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="181.35" dur="2.401"> SHT MUND T DUHET TIM DHNI ISSHT NJ A SHENJT RE E REZULTSISAL S RE </text>
<text sub="clublinks" start="183.753" dur="0.533"> Zbritja ASHT A NJ S SHUM MISIONE REZULTIKE E TOP-TOP </text>
<text sub="clublinks" start="184.32" dur="1.133"> REKOMANDIMI I P -RGJITHSHM nga 7 deri në 9 </text>
<text sub="clublinks" start="185.488" dur="0.432"> REKOMANDIMI prej 7 deri 9 vjet. </text>
<text sub="clublinks" start="185.955" dur="1.3"> Vjet. V RREJTJE, ATA KA HIT T. GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="187.29" dur="0.699"> V RREJTJE, ato godasin atë me një skuadër SWAT. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="1.734"> Një skuadër SWAT. Ata erdhën në DOGS. </text>
<text sub="clublinks" start="189.792" dur="1.201"> Ata erdhën në DOGS. >> Unë isha ATTORNEY GJENERAL AT </text>
<text sub="clublinks" start="191.027" dur="0.332"> >> Unë kam qenë ATTORNEY PRGJITHSHME në kohën e duhur. </text>
<text sub="clublinks" start="191.394" dur="1.533"> KOHA. I MBROJN SE SE MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="192.962" dur="0.599"> I MBROJN SE SE MIR. Bryan: ATFAR H NDODH? </text>
<text sub="clublinks" start="193.596" dur="1.533"> Bryan: ATFAR H NDODH? >> ULTIMATELY KA GAZETE - </text>
<text sub="clublinks" start="195.164" dur="1.667"> >> ULTIMATELY KA GAZETE - CNN WSHTIP TIPARUAR AS SI </text>
<text sub="clublinks" start="196.832" dur="1.601"> CNN ISHTE TIPARUAR P ASR FAR SHT HAPPENING. </text>
<text sub="clublinks" start="198.434" dur="0.633"> FAR HSHT NDODHET. Bryan: KA DENY QE. </text>
<text sub="clublinks" start="199.101" dur="0.633"> Bryan: KA DENY QE. >> E GJYKAT THES T DO Bëni. </text>
<text sub="clublinks" start="199.769" dur="2.501"> >> E GJYKAT THES T DO Bëni. Në fund të ditës, ata </text>
<text sub="clublinks" start="202.305" dur="1.266"> Në fund të ditës, ato kanë qenë kur ndodhi </text>
<text sub="clublinks" start="203.573" dur="1.1"> JAN KU JAN H NDODHUR DHE KUR DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="204.674" dur="1.7"> DHE KUR DUHET. ASSHT NJ A SHUM SHPRNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="206.376" dur="0.532"> ASSHT NJ M SHUM NDISRMARRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="206.943" dur="1.2"> Moment. Ne nuk mund të marrim asnjë përgjigje </text>
<text sub="clublinks" start="208.144" dur="1.701"> Ne nuk mund të marrim kurrë një përgjigje si për sa i përket kësaj. </text>
<text sub="clublinks" start="209.846" dur="1.333"> SI DUHET TI GJITHA. Shpjegimi i tyre ishte </text>
<text sub="clublinks" start="211.214" dur="0.365"> Shpjegimi i tyre ishte i pa mundur. </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="1.067"> Papranueshëm. K CTO RAST NGA FILLIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="1.7"> K CTO RAST NGA FILLIMI. DHE TANI DUA T SA SHENI KETIS </text>
<text sub="clublinks" start="214.384" dur="0.799"> DHE TANI DUA T SA SHTOJ K MTOR MNNYR TH KA DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="215.184" dur="0.6"> MIRATIMI E KTU SSHT DISA SUGJESTIM PATR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="215.785" dur="3.469"> SUGJESTIMI QAT FOREPERSONI I JURY KA </text>
<text sub="clublinks" start="219.255" dur="0.399"> FOREPERSONI I KUJTES HS SI BIJAT. </text>
<text sub="clublinks" start="219.655" dur="0.734"> Paragjykimet. Brian: DUHET N THE SOCIALIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="220.422" dur="0.267"> Brian: DUHET N MED MEDIAT E TIJ SOCIALE. </text>
<text sub="clublinks" start="220.69" dur="1.868"> MEDIA. >> SO KET C RAST, PARA, KET </text>
<text sub="clublinks" start="222.592" dur="1.6"> >> SI KETO RAST, KUNDR, KJO YSHT PSE, E DI, N IN </text>
<text sub="clublinks" start="224.227" dur="1.4"> WHSHT PSE, JU DI, N IN SISTEMIN E DREJTSIS,, Ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="225.662" dur="1.3"> SISTEMI I DREJTSIS,, KEMI NDURTJES, KEMI MUND TJET </text>
<text sub="clublinks" start="226.963" dur="1.133"> NDURTIMI, KEMI MUND T MUND T APLIKOJNES K IST VJETET. </text>
<text sub="clublinks" start="228.097" dur="3.302"> APLIKON KEST SHTJE. DHE ULTIMATELY PINRFUNDIMTAR </text>
<text sub="clublinks" start="231.401" dur="1.4"> DHE ULTIMATELI VENDIMI PINRFUNDIMTAR NUK NOTSHT </text>
<text sub="clublinks" start="232.802" dur="2.768"> VENDOSI NUK THESHT PROKUROR WHT QO JAN RE REALI, </text>
<text sub="clublinks" start="235.572" dur="1.1"> PROKUROR WHT QO JAN TALL VRTET,, VEREM REKOMANDIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="236.673" dur="4.136"> REKOMANDIMI E PECRZGJEDHOR Unë mendoj se i mbingarkuar dhe i vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="240.844" dur="5.37"> Mendoni të mbingarkuar dhe të vërtetë propozuar një serioze të vështirë </text>
<text sub="clublinks" start="246.216" dur="0.633"> PROPOZONI NJ S FJAL SERIOZE. </text>
<text sub="clublinks" start="246.883" dur="0.8"> FJALI. BRYANI: LINDSEY GRAHAM SI I </text>
<text sub="clublinks" start="247.684" dur="1.634"> BRYANI: LINDSEY GRAHAM thotë se dëshiroj kryetarin </text>
<text sub="clublinks" start="249.319" dur="2.268"> DUAJ PRESIDENTIN TA TWEETED RRETH ORIGJINALIT </text>
<text sub="clublinks" start="251.588" dur="0.399"> TWEETED RRETH SHKENCIMIT ORIGJINAL. </text>
<text sub="clublinks" start="251.988" dur="0.9"> Dënimit. QE NUK DO TANI DUHET ISSHT TI </text>
<text sub="clublinks" start="252.889" dur="1.033"> QAT NUK DO T ME MESOHET ISSHT DUHET T LA NDIKOJNO NO AN </text>
<text sub="clublinks" start="253.923" dur="0.5"> SHKOJN TO NDIKIMIN NO HYRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="254.424" dur="1.2"> HETIMI. DUHET LIKE SI SHTETI I Shtëpisë </text>
<text sub="clublinks" start="255.659" dur="0.499"> DUHET TIK LIDHN S SIDA E Shtëpisë DO T, DREJT SHOCKER. </text>
<text sub="clublinks" start="256.192" dur="1.935"> DO, SHOCKER. >> PRESIDENTI ISSHT FREE FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="258.161" dur="0.867"> >> PRESIDENTI FREESHT FREE FALAS T OP OPINONI P WHR KT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="259.029" dur="0.966"> OPINI P WHR WHDO GJITHA DUA DHE TI DO. </text>