Whitaker beuratna dina Barr neangan hukuman anu langkung hampang pikeun Roger Stone subtitles

♪ ♪ ♪ ♪ >> PRESIDENT RAN LAMPIRAN >> PRESIDEN RAN MANGSA NAMPAK SWAMP IN WASHINGTON. THE SWAMP IN WASHINGTON. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. SAHA NYATA LEPAT, NYAWA SAHA NYATA LEPAT, AYA NU MUNGGUH BASA DENGAN PALING HENTEU DITINGKATKEUN INI DENGAN PERSON PALING PALING DI KABEH KUASA DINA PAKSA DI KABUPATEN KONTAK NABUNG Warga nagara nyicingan kana sababaraha pasilitas pikeun hasil PANGGILAN UNTUK NANGGAMU KANGGO NANGGAL MANGSA BASA? GABUTAN NGANJAWABKAN UNDANG-UNDANG? BRIAN: TI NANG KANGGO. BRIAN: TI NANG KANGGO. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR NOT SEKOLAH SENATOR SEKOLAH NGEMBOLA TUNGKULKEUN HARI KARUNG BUNGKUNG TUNGGALKEUN HENTEU AYA TAPI IMPEACHMENT AYEUNA AYEUNA IMPEACHMENT PUSH AYEUNA NEMPAT ING INVESTIGATE DEMANDING IG INVESTIGATE AND MAY INVESTIGATION AND AYA INVESTIGASI INTO ING JABATAN INTO JABATANAN KURSUS PANGGILAN KANGGO HENTEUN KEPUTUSAN JUSTICE Pikeun Ngaladarkeunkeun Waktosna ngajangjikeun THE PRISON DIPASANGKEUN Waktos UNTUK ROGER BATU. BATANG ROGER. GURU NEXT KAYU KANGSAU DENGAN REALITI GURU NEXT KAYU KANGSAIN TEMPAT REALITI. CHECK. DENGAN DENGAN BANYAK REACTING DENGAN DENGAN HANYA NANGGOLEH REKAT KENCANGAN DIRI KANA ANTORNEY US ATTORNEY KAKITANGAN MATT PUTRA. WHITAKER. DIPANGKAT AG BARR UNTUK Nuju ASKED AG BARR UNTUK PELAKON DI BUMI BUAH JAWATAN KOMUNITAS RUMAH. JAWATANKUASA INVESTIGATIF. DIA PADULI DI BAKAL DI A Anjeunna bakal nganggurkeun dina minggu salain. MINGGU KOKEP. PELEPEN, SAKITU PITIK PELEPONAN SAKITU, AYA Mikir ING PRESIDEN TIDAK DENGAN THE PRESIDENT DIDA HENTEU WONG. WRONG. >> KOMPUTEN TIDAK. >> KOMPUTEN TIDAK. INGIN ADA ANTARA KOMUNITAS INGIN ADA ISI KOMUNITAS KOMPUTUS KOMUNITAS DAN ING ADALAH ING JUDGMENT IN ISLI AND ITU JUDGEMENT IN ISIS DISPLETION. TINDAKAN diskusi. PROSESUTOR KURANG DI PROSECUTOR LYING ING RASA KURING ROGER INI KON TEU ROGER KANGGIH NU DITAYU KANGGO, HENTEU, APLIKKEUN AYA TIDAK, KAU HENTEU, DIPENGKEUN PAKSA ASYA PILED ON AS MANY ENHANCEMENTS ASYA YANG BERTUASA PELUANG ASKEUN MEREKA KUMAHA DI SENTENCING MONTAK PANDUAN SENTENCING DENGAN GOT TO THE 7 PANDUAN GOT AND GOT ​​TO THE 7 TO 9 TUNGGAL RANGE. TO 9 TAHUN PUNGSAAN. TI AYA TUNGGULU DENGAN DRUG OR ATAWA ATAWA TI NU TUNGGUH DENGAN DRUG ATAWA GANG INGAH MANGSAANG GANG INGAH AYA DAPATKEUN ANTARA ANTARA ENTAN. YANG TEMBANG PENGUASAAN. NAJINAN JABATAN KANGSAAN NAJAKAN JABATAN KANGGOAN DIDENGKEUN, DIHENTEU JUSTICE DIDA, NUNGGAL KANGGO GRATIS. KAKASANGAN KOMUNITAS. ASA DIPANGKEUN ASA PELUANG DENGAN PELUANG DENGAN ATTORNEY ULTIMATELY DENGAN PAKSA ANTORNEY. KELUAR. THE ATTORNEY ANU DIPANGSAKAN THE ATTORNEY AGUNG DIPANGKULKE INI ADA KES KINI DIPERLAK INI ADALAH KES KINI DIPERLUKAN KUNCI ADALAH KANGGO. LAMPIRAN ADUDAH LITTLE. BRIAN: APA DEMOKRATIS AYEUNA BRIAN: APA DEMOKRATKEUN SUKA NU TELAH MASUKNA PELANGGAN NALAKU INGIN SUKU DENGAN PRESIDEN NGENTOT PRESIDENT FOUND OUT ABOUT THE SENTENCING SUKAN SENTENCING AYA AKU DIDAKATNA BUKU SUKAN DITUTUPKEUN PROSESUTION. PROSESUSI. TANPA KACINDEKAN DARI TE Teu KONKOSI DARI JUDGE. JUDGE. AND DIA DIHENTI TENTIU. AND DIA DIHENTI TENTIU. IT'S ATAS KASAHA. IT'S ATAS KASAHA. AND DIA NYIEUN AYA KANGGO MANGSA NU AND MANEH NU NU MANA NENG GOTO KANGGO NU KIDDING AKU. NGIMPUTKAN AKU. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGIN SUKU. INGIN SUKU. NEXT SANGKEUN KANGGO BISA GALAKU HENTEU ATAWA HENTEU ATTORNEY ANTARA DITIKIRAN AT ATTORNEY KAKI DITIKIRAN DI INGKAT INI DAN DIAJI AKAN GAMPANG INI AKAN DITENTUKKE AKU GAMPANG NGAPANGKEUN ATAWA NGAPUS UNTUK KEBANGSAAN NGAPUTAN APOK PROSEKUTOR TANGGALKEUN. PROSECUTOR DISIGNED. TEMA INGKEUN ATTORNEY Aranjeunna nyarioskeun umur ATPORNEY RESPONDED TO DINA RESPONDED TO TEMBANG PRESIDEN. TANGGUH PRESIDEN. >> Kuring DUKA - PENTING, kuring >> Kuring teu DOSA - LELAKI, Kuring HENTEU DI PUTUP KUMAHA NYANGGIH PADA ING Dinten, ATTORNEY THE DAY, NUNGGUL INGGRIS ANU RESPONSELENG UNTUK AGUNG DITUJUKNA UNTUK FUNGSI INSAN FUNGSI JABATAN JABATAN. JABATAN JUSTICE. AND ANAK-ANAK INGKAS JUDGMENT AND INGKEJEEN NGENALKEUN TIKAT KUDUJEUN AS US PANGGILAN KANGGO DENGAN ATTORNEY AS DENGAN PAKSA A ATTORNEY NGEKOLA DENGAN AUSA Gawéna Sateuacana. KOMUSUS AUSA KUMAHA. PADA ING GAMPANG DI DI ATAWA GAMPANG TENGAH KANGSAANAN ATTORNEY PELAKSANAAN ATTORNEY UNTUK ADJUST SENTENCING Nuju SUMBANG SENTENCING SADANGAN. Sanggup. INGAT, INI BAWA INGAT, INGIN SUKANG SUKMATKEUN. SENTENCING CUKUP. AND TEU SUKU NYAWA NU DIA AND TEU SUKU NYAWA NU DIA ANTU - SIEUN HIS TIAR - PAKSA INGIN SUKU. Sidang. JUDGE AYA LAMPIRAN JUDGE AYA KOMPETENSI KOMUNITAS UNTUK MEMBANGKAT APA AKTOR Pikeun Ngadaptarkeun Anu Ngabantosan ING DI ULTIMATELY Sidang ADALAH AKU DI KUSAS INI. KAS INI. HENTEU INI HENTEU NYAWA MAJALU HENTEU YANG HENTEU AYA GOLEKRANG KUKASAN. SADUKAN KERJA. >> DEFENSE ING JUGA DIA >> DEFENSE ISTU JAUH INGKEJUKAN APA APLIKASI MANGSAASAKAN SENTENCE APLIPRIATE. Sidang. AND NU NU NU TUJU AND NU NU NU TUJUAN JUDGE AYA NGUDAH. JUDGE AYA KANGGO NU DIAJAK. BRIAN: DIA DIJAMINAN DENGAN BRIAN: DIA DIA PELEKA DENGAN ROGER BATUR NYEKTUR ROGER BATU LUNGSAP NU KUDU sareng JUGA CONGRESS AND SUKTU OBJEKTIF KAJINAN DAN TINDAKAN KOMUNITAS KEJAYAANAN sareng SAKITNA. PANJENANG WITNESS. ATAS KANGKAT TIGA INI sareng PAKSEUNKAN TIGA TIGA INGKEUN SAPUJI NABI NYATA INI SENTUH FOUNDATION ING INI DENGAN PARAJAWA MUNGKUL DIA NYA INGAH DENGAN PARA NU MERDEKA HIMPOL DIA MUNGKIN ADALAH MISI REALM HIRUP AYA JATI REALM SENT OF THE OVER-THE-TOP THE OVER-THE-TOP RUJUKAN 7 TO 9 CUKASAN 7 TO 9 Taun. TAHUN. INGAT, DENGAN HIT DENGAN DIA INGAT, DENGAN DIA HIDUP DENGAN TEU GOLONG. TEAM SWAT. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. >> Kuring ANAK ATTORNEY KELUANGAN AT >> Kuring ANAK ANTARA NASA DI ATAWA. WAKTOS. Kuring ngingetkeun. Kuring ngingetkeun. BRIAN: Naon anu dipidamel? BRIAN: Naon anu dipidamel? >> ULTIMATELY DIA TAPI - >> ULTIMATELY DIA TIAP - CNN TIPPED OFF AS TO CNN TIPPED NELANGKEUN AS TO APA PADALA. SAHA NYANGSA NU. BRIAN: TEU DENY MUASA. BRIAN: TEU DENY MUASA. >> DENGAN KURSUS DENGAN. >> DENGAN KURSUS DENGAN. ATAWA KAHINUNGAN DENGAN, ING ATAWA ING AKHEUN HARI, INGNA DI SAPUASA NANGGALU DIA DI SAKITANA NU NGADISKEUN ATAWA WHEN ITULIS. AND KAPI PERHATOSAN INGIN. KASIH INI NANGKAP INI SIEUN HENTEU YANG NANGGALKEUN. BANYAK. Urang moal ngartoskeun saurang Kami bakal ngartoskeun saurang jawabanana dina cara ngacungkeunana. SATU UNTUK NYAWA NIMPAT KUTU. TEMA PELAKONAN INI PELAKSANAANA INGKAH GAMPANG. GAMPANG. KAS ING SUKAN MULIT. KAS ING SUKAN MULIT. AND AYEUNA HENTEU JAWA BARAT ING AND AYEUNA HENTEU LANGU KANGGO MORNING INGU SANGGANG MORNING INGIN SANGGUP SUKU AYA SUKSULYA YANG KANGGO NUNGGUL JURY HAD PELAKSANAAN JURY HAD BIASES. BIASES. BRIAN: MANGGANG ATUR SOSIAL BRIAN: MANGGANG ATAWA SOSIAL MEDIA. MEDIA. >> SO KAS INI, LAGI, INI >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING ANU HENTEU, IN SAHA NYAPAK, NU KAKU, ING SISTEM INJAN, KAMI SISTEM JUSTICE, KAMI NU NU NU TUNGGU, Urang KANGGO Nuju GALILU, NANGSA NU NAMPANG NU NU NAMPAK ISI. GALAKAN YANG APPAL. AND KEHENTIAN AKAN AND NU TUJUAN NYUTIKAN AKAL AYA TEU AKU DECIDER DIA TEPAT PROSEKUTOR YANG HENTEUN, PROSECUTORS ANU HENTEU, NUJUKAN PENTING I SUKAN ESPECIALLY AKU PIKSAKEUN ATAWA REALLY Pikirkeun Kagem sareng dicandakkeun ka hiji layanan DITUTUPKEUN SAUNTIK TOO SERIUS. Sidang. BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU I BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU SAYA NANGKEUN HADI PRESIDEN MANGSAAKAN PRESIDEN HAD NGADILKEUN TENTIASA ASLI TWEETED ABOUT THE ORIGINAL SENTENCING. PENTING. SAHA NU INGKEU AYA NU DIA SANGGU NU INGKEU AYA NUANG MANGSA NUJUKAN DITO AN BASA-BASA INGGAL INVESTIGATION. PELABURAN. SUMATANGKEUN SUKANG Bumi SUKA NU DIRI SUMBANG RUMAH DENGAN, SHOKER. SAKITU, KANGGO. >> PRESIDEN NU FREE TO >> PRESIDEN INI PERCUMA UNTUK MUKA KANGGO SAHA NYATA OPINE ON WHATEVER WANTS AND HE WILL.

Whitaker beuratna dina Barr neangan hukuman anu langkung hampang pikeun Roger Stone

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.039" dur="0.232"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="5.306" dur="2.734"> ♪ ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="8.075" dur="1.701"> ♪ >> PRESIDENT RAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="1.201"> >> PRESIDEN RAN MANGSA NAMPAK SWAMP IN WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="11.045" dur="2.335"> THE SWAMP IN WASHINGTON. Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. </text>
<text sub="clublinks" start="13.414" dur="3.903"> Kuring ASK AMERIKAN FELLOW MY. SAHA NYATA LEPAT, NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="1.801"> SAHA NYATA LEPAT, AYA NU MUNGGUH BASA DENGAN PALING HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="19.153" dur="2.001"> DITINGKATKEUN INI DENGAN PERSON PALING PALING DI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="21.155" dur="1.234"> KUASA DINA PAKSA DI KABUPATEN KONTAK NABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="22.423" dur="2.368"> Warga nagara nyicingan kana sababaraha pasilitas pikeun hasil </text>
<text sub="clublinks" start="24.792" dur="2.368"> PANGGILAN UNTUK NANGGAMU KANGGO NANGGAL MANGSA BASA? </text>
<text sub="clublinks" start="27.195" dur="1.5"> GABUTAN NGANJAWABKAN UNDANG-UNDANG? BRIAN: TI NANG KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="28.73" dur="0.999"> BRIAN: TI NANG KANGGO. SEKOLAH SEKOLAH SENATOR NOT </text>
<text sub="clublinks" start="29.764" dur="0.9"> SEKOLAH SENATOR SEKOLAH NGEMBOLA TUNGKULKEUN HARI KARUNG </text>
<text sub="clublinks" start="30.665" dur="1.233"> BUNGKUNG TUNGGALKEUN HENTEU AYA TAPI IMPEACHMENT AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="31.933" dur="1.166"> IMPEACHMENT PUSH AYEUNA NEMPAT ING INVESTIGATE </text>
<text sub="clublinks" start="33.101" dur="1.1"> DEMANDING IG INVESTIGATE AND MAY INVESTIGATION </text>
<text sub="clublinks" start="34.202" dur="1.634"> AND AYA INVESTIGASI INTO ING JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.87" dur="1.234"> INTO JABATANAN KURSUS PANGGILAN KANGGO HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="37.105" dur="1.6"> KEPUTUSAN JUSTICE Pikeun Ngaladarkeunkeun Waktosna ngajangjikeun </text>
<text sub="clublinks" start="38.74" dur="1.4"> THE PRISON DIPASANGKEUN Waktos UNTUK ROGER BATU. </text>
<text sub="clublinks" start="40.174" dur="1.501"> BATANG ROGER. GURU NEXT KAYU KANGSAU DENGAN REALITI </text>
<text sub="clublinks" start="41.676" dur="0.433"> GURU NEXT KAYU KANGSAIN TEMPAT REALITI. </text>
<text sub="clublinks" start="42.11" dur="2.668"> CHECK. DENGAN DENGAN BANYAK REACTING </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.034"> DENGAN DENGAN HANYA NANGGOLEH REKAT KENCANGAN DIRI KANA ANTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="46.814" dur="1.601"> US ATTORNEY KAKITANGAN MATT PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="48.416" dur="2.068"> WHITAKER. DIPANGKAT AG BARR UNTUK Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="0.9"> ASKED AG BARR UNTUK PELAKON DI BUMI </text>
<text sub="clublinks" start="51.386" dur="0.633"> BUAH JAWATAN KOMUNITAS RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="52.02" dur="1.967"> JAWATANKUASA INVESTIGATIF. DIA PADULI DI BAKAL DI A </text>
<text sub="clublinks" start="53.989" dur="0.699"> Anjeunna bakal nganggurkeun dina minggu salain. </text>
<text sub="clublinks" start="54.689" dur="0.833"> MINGGU KOKEP. PELEPEN, SAKITU PITIK </text>
<text sub="clublinks" start="55.557" dur="0.933"> PELEPONAN SAKITU, AYA Mikir ING PRESIDEN TIDAK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="56.524" dur="0.299"> THE PRESIDENT DIDA HENTEU WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="56.825" dur="0.799"> WRONG. >> KOMPUTEN TIDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="57.659" dur="1.733"> >> KOMPUTEN TIDAK. INGIN ADA ANTARA KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.601"> INGIN ADA ISI KOMUNITAS KOMPUTUS KOMUNITAS DAN ING ADALAH ING JUDGMENT IN </text>
<text sub="clublinks" start="61.029" dur="3.469"> ISLI AND ITU JUDGEMENT IN ISIS DISPLETION. </text>
<text sub="clublinks" start="64.499" dur="1.434"> TINDAKAN diskusi. PROSESUTOR KURANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="65.967" dur="1.1"> PROSECUTOR LYING ING RASA KURING ROGER INI </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.9"> KON TEU ROGER KANGGIH NU DITAYU KANGGO, HENTEU, </text>
<text sub="clublinks" start="69.004" dur="2.2"> APLIKKEUN AYA TIDAK, KAU HENTEU, DIPENGKEUN PAKSA ASYA </text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="1.1"> PILED ON AS MANY ENHANCEMENTS ASYA YANG BERTUASA </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.933"> PELUANG ASKEUN MEREKA KUMAHA DI SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="73.241" dur="8.908"> MONTAK PANDUAN SENTENCING DENGAN GOT TO THE 7 </text>
<text sub="clublinks" start="82.15" dur="1.367"> PANDUAN GOT AND GOT ​​TO THE 7 TO 9 TUNGGAL RANGE. </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="1.634"> TO 9 TAHUN PUNGSAAN. TI AYA TUNGGULU DENGAN DRUG OR ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="85.186" dur="0.8"> ATAWA TI NU TUNGGUH DENGAN DRUG ATAWA GANG INGAH MANGSAANG </text>
<text sub="clublinks" start="86.021" dur="1.901"> GANG INGAH AYA DAPATKEUN ANTARA ANTARA ENTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="87.923" dur="0.599"> YANG TEMBANG PENGUASAAN. NAJINAN JABATAN KANGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="88.524" dur="0.599"> NAJAKAN JABATAN KANGGOAN DIDENGKEUN, DIHENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="89.124" dur="4.336"> JUSTICE DIDA, NUNGGAL KANGGO GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="93.495" dur="1.7"> KAKASANGAN KOMUNITAS. ASA DIPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="95.23" dur="0.633"> ASA PELUANG DENGAN PELUANG DENGAN ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="95.897" dur="0.3"> ULTIMATELY DENGAN PAKSA ANTORNEY. </text>
<text sub="clublinks" start="96.231" dur="0.633"> KELUAR. THE ATTORNEY ANU DIPANGSAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="96.898" dur="2.135"> THE ATTORNEY AGUNG DIPANGKULKE INI ADA KES KINI DIPERLAK </text>
<text sub="clublinks" start="99.067" dur="1.801"> INI ADALAH KES KINI DIPERLUKAN KUNCI ADALAH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="100.869" dur="0.7"> LAMPIRAN ADUDAH LITTLE. BRIAN: APA DEMOKRATIS AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.2"> BRIAN: APA DEMOKRATKEUN SUKA NU TELAH MASUKNA </text>
<text sub="clublinks" start="102.805" dur="1.033"> PELANGGAN NALAKU INGIN SUKU DENGAN PRESIDEN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="103.872" dur="0.466"> PRESIDENT FOUND OUT ABOUT THE SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="104.339" dur="0.733"> SUKAN SENTENCING AYA AKU DIDAKATNA </text>
<text sub="clublinks" start="105.106" dur="0.366"> BUKU SUKAN DITUTUPKEUN PROSESUTION. </text>
<text sub="clublinks" start="105.474" dur="1.267"> PROSESUSI. TANPA KACINDEKAN DARI TE </text>
<text sub="clublinks" start="106.775" dur="0.399"> Teu KONKOSI DARI JUDGE. </text>
<text sub="clublinks" start="107.209" dur="1.3"> JUDGE. AND DIA DIHENTI TENTIU. </text>
<text sub="clublinks" start="108.543" dur="0.933"> AND DIA DIHENTI TENTIU. IT'S ATAS KASAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="109.478" dur="1.567"> IT'S ATAS KASAHA. AND DIA NYIEUN AYA KANGGO MANGSA NU </text>
<text sub="clublinks" start="111.046" dur="1.133"> AND MANEH NU NU MANA NENG GOTO KANGGO NU KIDDING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="112.18" dur="2.869"> NGIMPUTKAN AKU. INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="115.05" dur="2.335"> INGGU HUKUM HENTEUN INGIN. INGIN SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="117.386" dur="1.166"> INGIN SUKU. NEXT SANGKEUN KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="118.554" dur="1.433"> GALAKU HENTEU ATAWA HENTEU ATTORNEY ANTARA DITIKIRAN AT </text>
<text sub="clublinks" start="120.021" dur="1.067"> ATTORNEY KAKI DITIKIRAN DI INGKAT INI DAN DIAJI AKAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="121.089" dur="1.133"> INI AKAN DITENTUKKE AKU GAMPANG NGAPANGKEUN ATAWA NGAPUS </text>
<text sub="clublinks" start="122.257" dur="0.733"> UNTUK KEBANGSAAN NGAPUTAN APOK PROSEKUTOR TANGGALKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="122.991" dur="3.169"> PROSECUTOR DISIGNED. TEMA INGKEUN ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="126.161" dur="1.133"> Aranjeunna nyarioskeun umur ATPORNEY RESPONDED TO </text>
<text sub="clublinks" start="127.296" dur="0.499"> DINA RESPONDED TO TEMBANG PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="127.83" dur="1.733"> TANGGUH PRESIDEN. >> Kuring DUKA - PENTING, kuring </text>
<text sub="clublinks" start="129.598" dur="0.666"> >> Kuring teu DOSA - LELAKI, Kuring HENTEU DI PUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="130.265" dur="0.6"> KUMAHA NYANGGIH PADA ING Dinten, ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="130.866" dur="1.033"> THE DAY, NUNGGUL INGGRIS ANU RESPONSELENG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="131.934" dur="1.2"> AGUNG DITUJUKNA UNTUK FUNGSI INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="133.168" dur="0.833"> FUNGSI JABATAN JABATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="134.036" dur="2.534"> JABATAN JUSTICE. AND ANAK-ANAK INGKAS JUDGMENT </text>
<text sub="clublinks" start="136.605" dur="1.267"> AND INGKEJEEN NGENALKEUN TIKAT KUDUJEUN AS US </text>
<text sub="clublinks" start="137.873" dur="3.336"> PANGGILAN KANGGO DENGAN ATTORNEY AS DENGAN PAKSA A </text>
<text sub="clublinks" start="141.21" dur="3.869"> ATTORNEY NGEKOLA DENGAN AUSA Gawéna Sateuacana. </text>
<text sub="clublinks" start="145.081" dur="1.733"> KOMUSUS AUSA KUMAHA. PADA ING GAMPANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="146.848" dur="0.8"> DI ATAWA GAMPANG TENGAH KANGSAANAN ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="147.683" dur="1.4"> PELAKSANAAN ATTORNEY UNTUK ADJUST SENTENCING </text>
<text sub="clublinks" start="149.084" dur="0.433"> Nuju SUMBANG SENTENCING SADANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="149.551" dur="0.667"> Sanggup. INGAT, INI BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="150.219" dur="0.666"> INGAT, INGIN SUKANG SUKMATKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.919" dur="1.4"> SENTENCING CUKUP. AND TEU SUKU NYAWA NU DIA </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.567"> AND TEU SUKU NYAWA NU DIA ANTU - SIEUN HIS </text>
<text sub="clublinks" start="153.889" dur="0.399"> TIAR - PAKSA INGIN SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="154.29" dur="2.635"> Sidang. JUDGE AYA LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="156.926" dur="1.2"> JUDGE AYA KOMPETENSI KOMUNITAS UNTUK MEMBANGKAT APA </text>
<text sub="clublinks" start="158.161" dur="1.366"> AKTOR Pikeun Ngadaptarkeun Anu Ngabantosan ING DI ULTIMATELY </text>
<text sub="clublinks" start="159.528" dur="1.634"> Sidang ADALAH AKU DI KUSAS INI. </text>
<text sub="clublinks" start="161.196" dur="1.234"> KAS INI. HENTEU INI HENTEU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="162.431" dur="0.566"> MAJALU HENTEU YANG HENTEU AYA GOLEKRANG KUKASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="162.998" dur="1.133"> SADUKAN KERJA. >> DEFENSE ING JUGA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="164.133" dur="1.167"> >> DEFENSE ISTU JAUH INGKEJUKAN APA APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="165.301" dur="0.499"> MANGSAASAKAN SENTENCE APLIPRIATE. </text>
<text sub="clublinks" start="165.802" dur="1.099"> Sidang. AND NU NU NU TUJU </text>
<text sub="clublinks" start="166.902" dur="1.834"> AND NU NU NU TUJUAN JUDGE AYA NGUDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="168.737" dur="1.1"> JUDGE AYA KANGGO NU DIAJAK. BRIAN: DIA DIJAMINAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="169.839" dur="1.1"> BRIAN: DIA DIA PELEKA DENGAN ROGER BATUR NYEKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="170.973" dur="2.402"> ROGER BATU LUNGSAP NU KUDU sareng JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="173.409" dur="2.902"> CONGRESS AND SUKTU OBJEKTIF KAJINAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="176.312" dur="0.833"> TINDAKAN KOMUNITAS KEJAYAANAN sareng SAKITNA. </text>
<text sub="clublinks" start="177.146" dur="1.601"> PANJENANG WITNESS. ATAS KANGKAT TIGA INI sareng </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="1.467"> PAKSEUNKAN TIGA TIGA INGKEUN SAPUJI NABI NYATA INI </text>
<text sub="clublinks" start="180.25" dur="1.099"> SENTUH FOUNDATION ING INI DENGAN PARAJAWA MUNGKUL DIA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="181.35" dur="2.401"> INGAH DENGAN PARA NU MERDEKA HIMPOL DIA MUNGKIN ADALAH MISI REALM </text>
<text sub="clublinks" start="183.753" dur="0.533"> HIRUP AYA JATI REALM SENT OF THE OVER-THE-TOP </text>
<text sub="clublinks" start="184.32" dur="1.133"> THE OVER-THE-TOP RUJUKAN 7 TO 9 </text>
<text sub="clublinks" start="185.488" dur="0.432"> CUKASAN 7 TO 9 Taun. </text>
<text sub="clublinks" start="185.955" dur="1.3"> TAHUN. INGAT, DENGAN HIT DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="187.29" dur="0.699"> INGAT, DENGAN DIA HIDUP DENGAN TEU GOLONG. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="1.734"> TEAM SWAT. TEMPAT KONTAK ING DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="189.792" dur="1.201"> TEMPAT KONTAK ING DENGAN. >> Kuring ANAK ATTORNEY KELUANGAN AT </text>
<text sub="clublinks" start="191.027" dur="0.332"> >> Kuring ANAK ANTARA NASA DI ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="191.394" dur="1.533"> WAKTOS. Kuring ngingetkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="192.962" dur="0.599"> Kuring ngingetkeun. BRIAN: Naon anu dipidamel? </text>
<text sub="clublinks" start="193.596" dur="1.533"> BRIAN: Naon anu dipidamel? >> ULTIMATELY DIA TAPI - </text>
<text sub="clublinks" start="195.164" dur="1.667"> >> ULTIMATELY DIA TIAP - CNN TIPPED OFF AS TO </text>
<text sub="clublinks" start="196.832" dur="1.601"> CNN TIPPED NELANGKEUN AS TO APA PADALA. </text>
<text sub="clublinks" start="198.434" dur="0.633"> SAHA NYANGSA NU. BRIAN: TEU DENY MUASA. </text>
<text sub="clublinks" start="199.101" dur="0.633"> BRIAN: TEU DENY MUASA. >> DENGAN KURSUS DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="199.769" dur="2.501"> >> DENGAN KURSUS DENGAN. ATAWA KAHINUNGAN DENGAN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="202.305" dur="1.266"> ATAWA ING AKHEUN HARI, INGNA DI SAPUASA NANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="203.573" dur="1.1"> DIA DI SAKITANA NU NGADISKEUN ATAWA WHEN ITULIS. </text>
<text sub="clublinks" start="204.674" dur="1.7"> AND KAPI PERHATOSAN INGIN. KASIH INI NANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="206.376" dur="0.532"> INI SIEUN HENTEU YANG NANGGALKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="206.943" dur="1.2"> BANYAK. Urang moal ngartoskeun saurang </text>
<text sub="clublinks" start="208.144" dur="1.701"> Kami bakal ngartoskeun saurang jawabanana dina cara ngacungkeunana. </text>
<text sub="clublinks" start="209.846" dur="1.333"> SATU UNTUK NYAWA NIMPAT KUTU. TEMA PELAKONAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="211.214" dur="0.365"> PELAKSANAANA INGKAH GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="1.067"> GAMPANG. KAS ING SUKAN MULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="1.7"> KAS ING SUKAN MULIT. AND AYEUNA HENTEU JAWA BARAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="214.384" dur="0.799"> AND AYEUNA HENTEU LANGU KANGGO MORNING INGU SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="215.184" dur="0.6"> MORNING INGIN SANGGUP SUKU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="215.785" dur="3.469"> SUKSULYA YANG KANGGO NUNGGUL JURY HAD </text>
<text sub="clublinks" start="219.255" dur="0.399"> PELAKSANAAN JURY HAD BIASES. </text>
<text sub="clublinks" start="219.655" dur="0.734"> BIASES. BRIAN: MANGGANG ATUR SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="220.422" dur="0.267"> BRIAN: MANGGANG ATAWA SOSIAL MEDIA. </text>
<text sub="clublinks" start="220.69" dur="1.868"> MEDIA. >> SO KAS INI, LAGI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="222.592" dur="1.6"> >> SO KAS ING, LAGI, ING KENE, ING ANU HENTEU, IN </text>
<text sub="clublinks" start="224.227" dur="1.4"> SAHA NYAPAK, NU KAKU, ING SISTEM INJAN, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="225.662" dur="1.3"> SISTEM JUSTICE, KAMI NU NU NU TUNGGU, Urang KANGGO Nuju </text>
<text sub="clublinks" start="226.963" dur="1.133"> GALILU, NANGSA NU NAMPANG NU NU NAMPAK ISI. </text>
<text sub="clublinks" start="228.097" dur="3.302"> GALAKAN YANG APPAL. AND KEHENTIAN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="231.401" dur="1.4"> AND NU TUJUAN NYUTIKAN AKAL AYA TEU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="232.802" dur="2.768"> DECIDER DIA TEPAT PROSEKUTOR YANG HENTEUN, </text>
<text sub="clublinks" start="235.572" dur="1.1"> PROSECUTORS ANU HENTEU, NUJUKAN PENTING I </text>
<text sub="clublinks" start="236.673" dur="4.136"> SUKAN ESPECIALLY AKU PIKSAKEUN ATAWA REALLY </text>
<text sub="clublinks" start="240.844" dur="5.37"> Pikirkeun Kagem sareng dicandakkeun ka hiji layanan </text>
<text sub="clublinks" start="246.216" dur="0.633"> DITUTUPKEUN SAUNTIK TOO SERIUS. </text>
<text sub="clublinks" start="246.883" dur="0.8"> Sidang. BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU I </text>
<text sub="clublinks" start="247.684" dur="1.634"> BRIAN: LINDSEY GRAHAM HENTEU SAYA NANGKEUN HADI PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="249.319" dur="2.268"> MANGSAAKAN PRESIDEN HAD NGADILKEUN TENTIASA ASLI </text>
<text sub="clublinks" start="251.588" dur="0.399"> TWEETED ABOUT THE ORIGINAL SENTENCING. </text>
<text sub="clublinks" start="251.988" dur="0.9"> PENTING. SAHA NU INGKEU AYA NU DIA </text>
<text sub="clublinks" start="252.889" dur="1.033"> SANGGU NU INGKEU AYA NUANG MANGSA NUJUKAN DITO AN </text>
<text sub="clublinks" start="253.923" dur="0.5"> BASA-BASA INGGAL INVESTIGATION. </text>
<text sub="clublinks" start="254.424" dur="1.2"> PELABURAN. SUMATANGKEUN SUKANG Bumi </text>
<text sub="clublinks" start="255.659" dur="0.499"> SUKA NU DIRI SUMBANG RUMAH DENGAN, SHOKER. </text>
<text sub="clublinks" start="256.192" dur="1.935"> SAKITU, KANGGO. >> PRESIDEN NU FREE TO </text>
<text sub="clublinks" start="258.161" dur="0.867"> >> PRESIDEN INI PERCUMA UNTUK MUKA KANGGO SAHA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="259.029" dur="0.966"> OPINE ON WHATEVER WANTS AND HE WILL. </text>