Trek Paling Hurricane Isaias dirilis subtitles

TRACK OF HURRICANE ISAIAS. TRACK OF HURRICANE ISAIAS. Bagean bagean saka FLORIDA CENTRAL CATETAN ING GRATIS AS AS PADAN WANGSULAN ING JAWA KANGGO STATE. ING ING NGETUWIT 6 AT 11 AM LISA BELL. >> Lan GINGER GASTON IN TONIGHT FERMANAGH AUSTIN. 15 COVERAGE PREPARATIONS Lan IMPACT POTENSI STORM. BABAD, ING NGET ING KETAWA METEOROLOGIST TOM SORRELS DENGAN KANGGO Anyar. TOM? >> BALAYAN SAIKI ING TANGGO GAMPANG UP utawa GAMPANG GAMPANG. KAMPUNG TENAGA DARI CAMPUR 5 O'CLOCK ADVISORY TO 8 HIND WIND SPEED OF 80 MILES PER HOUR. INGKANG TINDAK GAMPANG UPANG 100 MILES AN TANPA BASA. Apa Sampeyan pengin kanggo ndeleng KANGGO TEMPOH GAMPANG. ING NGANGGO? Ora, TINDAK DENGAN NGGALU ALL. GAMPANG NANGGALKE ING SULANGAN TUTUP FLORIDA DENGAN Bengi MORNING. 80 WINDUNG TANGGAPAN MILE-PER-HOUR SOUTH SINI. Banjur PENTING ING KANGGO KANGEN ING PENTING. SUNDAY EVENING PADA 8 PM. Yen aku NATE ING PROGRA KENE MUNGKUR ING ING INI INSTEAD ING KANGGO IT SITTING ING TOPAK Pas 3 PM. AKU GOT ING SITTING ON PENTING PENTING lan MAYBE 8 PM Wengi. DENGAN WINS TENTANG 75 MILES AN SAHAM. DAPAT KANGGO NUNG ING ING ING ING TANJUNG SIN ING INI NGANGGO ING SUKU AS Tanduran ING GRATIS APPEAR ING SHARING IN AIR KULIT AKAN Miwiti NGANGGO ING NGGAK LUKTIK BASAR ING KANGGO ING SAIKI GAMBAR. SINI APA ITU NGEWARAKI RASA SAIKI. TENTANG 135 GOLONG BAKAL / KESENIAN NASSAU. NEGARA BISA DESANG TANPA ING. ING NASSAU lan GURU PROVIDENCE ISLAND. 530 MILES AWAY SAIKI. 530 MILES AWAY SAIKI. HURRICANE HUNTERS NGANGGO WULANG GAMPANG TANGGAP WANG PENDEK SAIKI JAWA KANGGO. 82 WINDENGAN MIL-PER-HOUR TRANSLATE KANGGO 80 MILE-PER-HOUR SAIKI ING ING SURFACE. MODEL KOMPUTER GABUNGAN KANGGO KANGGO BULAN. Wong-wong mau ora bisa diganti luwih KOMUNITAS ING ING NGANGGO DI AT BUNGKUL ING JAWA KANGGO. AS KANGGO UPDATE HURRICANE PUSAT PENTING ATAWA kanthi cepet MODEL INGGU LAN ING TRANSEN ING TRANO KANG KENE. Wong-wong iku wis dakpadhakake. MENANG INTENSITI LAN TIMELINE MATI. BUNGA YANG BESAR ING SANGGO NDELENGKE ING TROPIKAL SAIKI KANGGO BENTUK STORM. INGKANG TANGGAL UNTUK 58 MILES PER HOURIN ZON ING. TANGGAL WANGGO KANGGO TROPIKAL PRETTY TINGGI ing COPPER WARNA. RAKYAT ENFORCE DENGAN Bengi MORNING. SUKA NAMPAK INGKANG PENTING NGANGGO ING BREVARD NEGARA. DENGAN SUKU UTAWA 2 DI JAWA KANGGO. DENGAN PULANG UNTUK HURRICANE DENGAN PULANG UNTUK HURRICANE EKONOMI LAMPIRAN 6 LAN 9 Bener ING ING PURSA ING KABEH MENYAMBUNG DARI NEGARA MARIA, SUMNER NEGARA LAN NEGARA PAKAI TANGGO GAMPANG TINDAK. NUNGGUH INGKAP TANGGAP LAMPIRAN. SARI ING ING PITEN

Trek Paling Hurricane Isaias dirilis

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.545" dur="21.086"> TRACK OF HURRICANE ISAIAS. </text>
<text sub="clublinks" start="31.666" dur="0.279"> TRACK OF HURRICANE ISAIAS. </text>
<text sub="clublinks" start="31.946" dur="0.783"> Bagean bagean saka FLORIDA CENTRAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.764" dur="0.657"> CATETAN ING GRATIS AS </text>
<text sub="clublinks" start="33.455" dur="0.551"> AS PADAN WANGSULAN ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="34.04" dur="0.397"> KANGGO STATE. </text>
<text sub="clublinks" start="34.438" dur="0.561"> ING ING NGETUWIT 6 AT 11 AM LISA </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.128"> BELL. </text>
<text sub="clublinks" start="35.163" dur="0.689"> >> Lan GINGER GASTON IN </text>
<text sub="clublinks" start="35.853" dur="0.463"> TONIGHT FERMANAGH AUSTIN. </text>
<text sub="clublinks" start="36.351" dur="0.657"> 15 COVERAGE PREPARATIONS </text>
<text sub="clublinks" start="37.009" dur="0.48"> Lan IMPACT POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="37.49" dur="0.132"> STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="37.657" dur="0.715"> BABAD, ING NGET ING KETAWA </text>
<text sub="clublinks" start="38.373" dur="0.508"> METEOROLOGIST TOM SORRELS DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="38.882" dur="0.306"> KANGGO Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="39.189" dur="0.136"> TOM? </text>
<text sub="clublinks" start="39.326" dur="0.874"> >> BALAYAN SAIKI ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="40.201" dur="0.524"> GAMPANG UP utawa GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="40.727" dur="0.631"> KAMPUNG TENAGA DARI CAMPUR 5 </text>
<text sub="clublinks" start="41.36" dur="0.587"> O'CLOCK ADVISORY TO 8 HIND WIND </text>
<text sub="clublinks" start="41.949" dur="0.573"> SPEED OF 80 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="42.557" dur="3.742"> INGKANG TINDAK GAMPANG UPANG 100 </text>
<text sub="clublinks" start="46.301" dur="0.969"> MILES AN TANPA BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="47.304" dur="1.08"> Apa Sampeyan pengin kanggo ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="48.385" dur="0.536"> KANGGO TEMPOH GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="48.922" dur="0.951"> ING NGANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="49.874" dur="1.441"> Ora, TINDAK DENGAN NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="51.349" dur="0.158"> ALL. </text>
<text sub="clublinks" start="51.541" dur="0.863"> GAMPANG NANGGALKE ING SULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="52.405" dur="0.619"> TUTUP FLORIDA DENGAN Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="53.026" dur="0.208"> MORNING. </text>
<text sub="clublinks" start="53.235" dur="0.788"> 80 WINDUNG TANGGAPAN MILE-PER-HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="54.058" dur="2.474"> SOUTH SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="56.566" dur="3.03"> Banjur PENTING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="59.63" dur="2.678"> KANGEN ING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="62.342" dur="1.658"> SUNDAY EVENING PADA 8 PM. Yen aku </text>
<text sub="clublinks" start="64.002" dur="2.666"> NATE ING PROGRA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="66.669" dur="1.422"> MUNGKUR ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="68.092" dur="0.698"> INSTEAD ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.792" dur="4.868"> IT SITTING ING TOPAK </text>
<text sub="clublinks" start="73.695" dur="2.243"> Pas 3 PM. AKU GOT ING SITTING ON </text>
<text sub="clublinks" start="75.973" dur="1.257"> PENTING PENTING lan MAYBE 8 PM </text>
<text sub="clublinks" start="77.232" dur="0.16"> Wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="77.393" dur="0.632"> DENGAN WINS TENTANG 75 MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="78.027" dur="0.166"> SAHAM. </text>
<text sub="clublinks" start="78.194" dur="3.492"> DAPAT KANGGO NUNG ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="81.687" dur="1.451"> TANJUNG SIN ING INI NGANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="83.139" dur="1.012"> AS Tanduran ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="84.152" dur="0.729"> APPEAR ING SHARING IN </text>
<text sub="clublinks" start="84.882" dur="1.357"> AIR KULIT AKAN Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="86.273" dur="0.954"> NGANGGO ING NGGAK LUKTIK </text>
<text sub="clublinks" start="87.261" dur="0.669"> BASAR ING KANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="87.931" dur="0.188"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.678"> SINI APA ITU NGEWARAKI RASA </text>
<text sub="clublinks" start="88.834" dur="1.185"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="90.02" dur="2.235"> TENTANG 135 GOLONG BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="92.256" dur="3.972"> / KESENIAN NASSAU. </text>
<text sub="clublinks" start="96.263" dur="1.448"> NEGARA BISA DESANG TANPA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="97.712" dur="1.136"> ING NASSAU lan GURU </text>
<text sub="clublinks" start="98.85" dur="0.817"> PROVIDENCE ISLAND. 530 MILES AWAY SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="99.701" dur="1.921"> 530 MILES AWAY SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="101.623" dur="4.804"> HURRICANE HUNTERS NGANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="106.428" dur="2.344"> GAMPANG TANGGAP WANG PENDEK </text>
<text sub="clublinks" start="108.773" dur="1.045"> SAIKI JAWA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="109.82" dur="0.594"> 82 WINDENGAN MIL-PER-HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="110.415" dur="0.569"> TRANSLATE KANGGO 80 MILE-PER-HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="110.985" dur="0.763"> SAIKI ING ING SURFACE. </text>
<text sub="clublinks" start="111.782" dur="0.552"> MODEL KOMPUTER GABUNGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.368" dur="2.211"> KANGGO BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="114.613" dur="1.42"> Wong-wong mau ora bisa diganti luwih </text>
<text sub="clublinks" start="116.034" dur="2.057"> KOMUNITAS ING ING NGANGGO DI AT </text>
<text sub="clublinks" start="118.092" dur="1.248"> BUNGKUL ING JAWA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="119.375" dur="1.631"> AS KANGGO UPDATE HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="121.007" dur="1.01"> PUSAT PENTING ATAWA kanthi cepet </text>
<text sub="clublinks" start="122.018" dur="4.309"> MODEL INGGU LAN ING TRANSEN ING TRANO KANG KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="126.328" dur="4.012"> Wong-wong iku wis dakpadhakake. </text>
<text sub="clublinks" start="130.342" dur="7.992"> MENANG INTENSITI LAN TIMELINE </text>
<text sub="clublinks" start="138.369" dur="0.609"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="139.012" dur="1.839"> BUNGA YANG BESAR ING SANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="140.885" dur="0.711"> NDELENGKE ING TROPIKAL SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="141.598" dur="0.42"> KANGGO BENTUK STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="142.053" dur="0.711"> INGKANG TANGGAL UNTUK 58 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="142.798" dur="0.486"> PER HOURIN ZON ING. </text>
<text sub="clublinks" start="143.285" dur="0.508"> TANGGAL WANGGO KANGGO TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="143.828" dur="0.47"> PRETTY TINGGI ing COPPER </text>
<text sub="clublinks" start="144.299" dur="0.181"> WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="144.482" dur="0.497"> RAKYAT ENFORCE DENGAN Bengi </text>
<text sub="clublinks" start="145.014" dur="0.347"> MORNING. </text>
<text sub="clublinks" start="145.395" dur="1.052"> SUKA NAMPAK INGKANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="146.481" dur="2.315"> NGANGGO ING BREVARD NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="148.797" dur="2.622"> DENGAN SUKU UTAWA 2 DI JAWA KANGGO. DENGAN PULANG UNTUK HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="151.453" dur="1.713"> DENGAN PULANG UNTUK HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="153.2" dur="5.206"> EKONOMI LAMPIRAN 6 LAN 9 Bener </text>
<text sub="clublinks" start="158.407" dur="5.75"> ING ING PURSA ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="164.158" dur="1.585"> MENYAMBUNG DARI NEGARA MARIA, </text>
<text sub="clublinks" start="165.778" dur="1.591"> SUMNER NEGARA LAN NEGARA PAKAI TANGGO GAMPANG TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="167.37" dur="4.393"> NUNGGUH INGKAP TANGGAP LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="171.774" dur="4.036"> SARI ING ING PITEN </text>