Објавена најновата песна на ураганот Исајас subtitles

СЛЕДНИЦА НА ИСТОИНИТЕ НА УПОТРЕБА. СЛЕДНИЦА НА ИСТОИНИТЕ НА УПОТРЕБА. ТОНИТЕН ДЕЛ НА ЦЕНТАРНА ФЛОРИДА ОСТАВУВА ВО КОМОНАТА КАКО МНОГУ КАКО РАБОТНИОТ СПАНИЕ НА Исток ГРАДЕЕ НА ДРАВАТА. ОВА Е ПРАВО НА 6 НА 11 часот ЛИСА БЕЛЕ. >> И INGИГЕРСКО ГАСТОН ВО ФЕРМАНГ АВСТИН тон. 15 ПОГЛАВЈЕ НА ПОДГОТОВКИ И ПОТЕНЦИЈАЛНИ ВЛИЈАНИЕ НА СТОРМ. ПРВИ, НИЕ СМЕ РАБОТНИ ГЛАС МЕТЕОРОЛОГИСТ ТОМ СОРАЛИ СО НОВИОТ СОВЕТ. ТОМ? >> Добрите новости НЕ Е BLИВЕТЕ ИЛИ GЕЛЕЗНИКОТ НА ГРАДЕЕ. ЗАВРШНА ЕНЕРГИЈА ОД 5-то ОВНОГУ ОБВРСКО НА 8 ХИТ WIND БИРНИЦИ НА 80 МИЛИ ПОД ЧАС. ЗБИРКИТЕ ДА СЕ ДОБАВ СО 100 МИЛС НА ЧАС ЦЕЛО. ШТО СЕ РЕАЛНО САКАТЕ ДА ГОДИТЕ Е Е ПАТ НА ОТВОРЕНО ДВИЕЕ. Дали се пресели? НЕ, НЕ МОЕ ДА ДВИЕ МНОГУ на СИТЕ. Сè уште донесувајќи го само КОСТ НА ФЛОРИДА СЕД СОНДОН Утрово. 80 ЗБИРНИ ЗБОРОВИ ЗДВИДНИЦИ Јужна ТУКА. ТОА ДОГОВОРИТЕ ВО НАШИОТ ОСНОВНИК ПРАВО НА ТОП НА КАПА. ВЕДНО ПОДНЕСУВАЕ во 20 часот. Ако СИТЕ ПРОГРЕС ЗАСТАНУВА Спуштете се таму РЕКАЛИБРАТИВЕН ИНТЕКАД НА САМО СЕ СОСТОЈБА НА ГОЛЕМОТ НА КОVEАТА ВО 3 часот. OTЕ СЕ ДА ГО ПОДГОДИРАМ СЕ ТОП НА КАПАТА И МАЕ 8А 8 часот Вторник СО ПОБЕДИ ЗА 75 МИЛИ АН ЧАС МОРА ДА БИДЕ ГРАБОТКА ВО КАКО ОВДЕ WЕ ГО СПОДЕЛУВА НЕКОИ КАКО ДА ЗГОЛУВА НА ДВД АПЕР ВО СПОДЕЛУВАЕ ВО CЕ ПОЧНУВАТЕ ВОДИТЕ НА СОСТОЈБИТЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ СЕ СЛУБИ ЛИЦА НА ГОЛЕМИ ОСНОВА НА ОВАА ПАТ НА ПРОЕКТИВНА ДВИЕЕ. ОВДЕ ШТО СЕ УБОВ ПОДНЕСУВА ПРАВО СЕГА. ЗА 135 МИЛИ ЈУР / СОСТОЈБА НА НАСАУ. СОВЕТИ ЛОКАТИРААТ ОВОЈ. ТОА НАСАУ и НОВА ПРОВИДЕНЦИОТ Остров. 530 МИЛИ ПРОДАВА ОД ТОА. 530 МИЛИ ПРОДАВА ОД ТОА. УБАВНИ ХОНТЕРИ ОД ОВОЈ ДЕМА Пронајдете ги зголемените брзи начини ТОА ДА СЕ ГЛАСАТ. 82 ЗБИРУВАЕ НА ЗДРАВЈЕТО ПРЕВОД НА 80 МАКЕД-ПЕР-ЧАС ПОДВИД НА СВЕТСКИОТ ПРЕВОД. КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛИ ПРОМЕНА МАЛКУ ОД ДЕН ДЕНЕС. НЕ МОЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ МНОГУ ИСКУСТВО Неколку од нив беа ARвездени на А.Т. ПОВТОРНО ДО ПОВТОРНИОТ МАСКИ. КАКО ОДГОВОРНИТЕ УПОТРЕБА ЦЕНТАР плаќа ПАТУВАЕ НА МОНО СОВЕТНИТЕ МОДЕЛИ И КОИ Е ТЕКОВИТЕ СИТЕ СИТЕ. СЛЕДАТЕЛИТЕ ТИ СЕ СЛЕДАТ. ПОДВИДНИ ИНТНИНИТИ И ВРЕМЕ МАТЕР. ГОЛЕМАТА ЗЛАТНА ЗОНА СИ СЕ ВИДИТЕ ТОА СЕ ПОСТОИ ТРОПИК СВЕТСКИ ВИНДИ. ДИВНИТЕ БИЗНИЦИ ДО 58 МИЛИ ПОД ХУРИН ОВАА ЗОНА. ТРОПИСКИ СТОРМ СИТЕ ЗБОРИ ПРЕГОВОРНО ВИСОКО ПОВЕЕ БОЈА. ИЗВЕДУВАЕ НА ЛЕСНИЦИТЕ ОД ВОНТОД Утрово. ПОГЛЕДАТЕ НИКОГАШНИ ВИДОВИ ПОДНЕСУВА ВО БЕЗБЕДНА СТРАНА. СО ЕД ИЛИ 2 ПОВЕTЕ. СО ВИДНИЦИ НА УСЛОВНА УБАВИНА СО ВИДНИЦИ НА УСЛОВНА УБАВИНА ВРЕДНОСТ ПОД 6 и 9 ПРАВИ ОВДЕ НА НАДВОРЕШНИТЕ ЕДГОВИ НА СЛЕДЕЕ ОД МАРИОНСКИТЕ ЗЕМЈА, ВЕДНИЦИ И ЗЕМЈИТЕ СЕ ЗЕМА ДЕЦА СЕ СЛЕДАТ ДА САМО СЛЕДНИ ВИДОВИ. СЕ СЕ ДА БИДАТ СЛЕДНИ ВИДОВИ. ОД ОВИЕ ОД ОВДЕ НА Исток

Објавена најновата песна на ураганот Исајас

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="10.545" dur="21.086"> СЛЕДНИЦА НА ИСТОИНИТЕ НА УПОТРЕБА. </text>
<text sub="clublinks" start="31.666" dur="0.279"> СЛЕДНИЦА НА ИСТОИНИТЕ НА УПОТРЕБА. </text>
<text sub="clublinks" start="31.946" dur="0.783"> ТОНИТЕН ДЕЛ НА ЦЕНТАРНА ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="32.764" dur="0.657"> ОСТАВУВА ВО КОМОНАТА КАКО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="33.455" dur="0.551"> КАКО РАБОТНИОТ СПАНИЕ НА Исток </text>
<text sub="clublinks" start="34.04" dur="0.397"> ГРАДЕЕ НА ДРАВАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="34.438" dur="0.561"> ОВА Е ПРАВО НА 6 НА 11 часот ЛИСА </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.128"> БЕЛЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="35.163" dur="0.689"> >> И INGИГЕРСКО ГАСТОН ВО </text>
<text sub="clublinks" start="35.853" dur="0.463"> ФЕРМАНГ АВСТИН тон. </text>
<text sub="clublinks" start="36.351" dur="0.657"> 15 ПОГЛАВЈЕ НА ПОДГОТОВКИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.009" dur="0.48"> И ПОТЕНЦИЈАЛНИ ВЛИЈАНИЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="37.49" dur="0.132"> СТОРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="37.657" dur="0.715"> ПРВИ, НИЕ СМЕ РАБОТНИ ГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="38.373" dur="0.508"> МЕТЕОРОЛОГИСТ ТОМ СОРАЛИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="38.882" dur="0.306"> НОВИОТ СОВЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="39.189" dur="0.136"> ТОМ? </text>
<text sub="clublinks" start="39.326" dur="0.874"> >> Добрите новости НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="40.201" dur="0.524"> BLИВЕТЕ ИЛИ GЕЛЕЗНИКОТ НА ГРАДЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="40.727" dur="0.631"> ЗАВРШНА ЕНЕРГИЈА ОД 5-то </text>
<text sub="clublinks" start="41.36" dur="0.587"> ОВНОГУ ОБВРСКО НА 8 ХИТ WIND </text>
<text sub="clublinks" start="41.949" dur="0.573"> БИРНИЦИ НА 80 МИЛИ ПОД ЧАС. </text>
<text sub="clublinks" start="42.557" dur="3.742"> ЗБИРКИТЕ ДА СЕ ДОБАВ СО 100 </text>
<text sub="clublinks" start="46.301" dur="0.969"> МИЛС НА ЧАС ЦЕЛО. </text>
<text sub="clublinks" start="47.304" dur="1.08"> ШТО СЕ РЕАЛНО САКАТЕ ДА ГОДИТЕ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="48.385" dur="0.536"> ПАТ НА ОТВОРЕНО ДВИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="48.922" dur="0.951"> Дали се пресели? </text>
<text sub="clublinks" start="49.874" dur="1.441"> НЕ, НЕ МОЕ ДА ДВИЕ МНОГУ на </text>
<text sub="clublinks" start="51.349" dur="0.158"> СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="51.541" dur="0.863"> Сè уште донесувајќи го само </text>
<text sub="clublinks" start="52.405" dur="0.619"> КОСТ НА ФЛОРИДА СЕД СОНДОН </text>
<text sub="clublinks" start="53.026" dur="0.208"> Утрово. </text>
<text sub="clublinks" start="53.235" dur="0.788"> 80 ЗБИРНИ ЗБОРОВИ ЗДВИДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="54.058" dur="2.474"> Јужна ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="56.566" dur="3.03"> ТОА ДОГОВОРИТЕ ВО НАШИОТ ОСНОВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="59.63" dur="2.678"> ПРАВО НА ТОП НА КАПА. </text>
<text sub="clublinks" start="62.342" dur="1.658"> ВЕДНО ПОДНЕСУВАЕ во 20 часот. Ако </text>
<text sub="clublinks" start="64.002" dur="2.666"> СИТЕ ПРОГРЕС ЗАСТАНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="66.669" dur="1.422"> Спуштете се таму </text>
<text sub="clublinks" start="68.092" dur="0.698"> РЕКАЛИБРАТИВЕН ИНТЕКАД НА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="68.792" dur="4.868"> СЕ СОСТОЈБА НА ГОЛЕМОТ НА КОVEАТА </text>
<text sub="clublinks" start="73.695" dur="2.243"> ВО 3 часот. OTЕ СЕ ДА ГО ПОДГОДИРАМ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.973" dur="1.257"> ТОП НА КАПАТА И МАЕ 8А 8 часот </text>
<text sub="clublinks" start="77.232" dur="0.16"> Вторник </text>
<text sub="clublinks" start="77.393" dur="0.632"> СО ПОБЕДИ ЗА 75 МИЛИ АН </text>
<text sub="clublinks" start="78.027" dur="0.166"> ЧАС </text>
<text sub="clublinks" start="78.194" dur="3.492"> МОРА ДА БИДЕ ГРАБОТКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="81.687" dur="1.451"> КАКО ОВДЕ WЕ ГО СПОДЕЛУВА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="83.139" dur="1.012"> КАКО ДА ЗГОЛУВА НА ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="84.152" dur="0.729"> АПЕР ВО СПОДЕЛУВАЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="84.882" dur="1.357"> CЕ ПОЧНУВАТЕ ВОДИТЕ НА СОСТОЈБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.273" dur="0.954"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ СЕ СЛУБИ ЛИЦА НА ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="87.261" dur="0.669"> ОСНОВА НА ОВАА ПАТ НА ПРОЕКТИВНА </text>
<text sub="clublinks" start="87.931" dur="0.188"> ДВИЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.678"> ОВДЕ ШТО СЕ УБОВ ПОДНЕСУВА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="88.834" dur="1.185"> СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="90.02" dur="2.235"> ЗА 135 МИЛИ ЈУР </text>
<text sub="clublinks" start="92.256" dur="3.972"> / СОСТОЈБА НА НАСАУ. </text>
<text sub="clublinks" start="96.263" dur="1.448"> СОВЕТИ ЛОКАТИРААТ ОВОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="97.712" dur="1.136"> ТОА НАСАУ и НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="98.85" dur="0.817"> ПРОВИДЕНЦИОТ Остров. 530 МИЛИ ПРОДАВА ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="99.701" dur="1.921"> 530 МИЛИ ПРОДАВА ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="101.623" dur="4.804"> УБАВНИ ХОНТЕРИ ОД ОВОЈ ДЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="106.428" dur="2.344"> Пронајдете ги зголемените брзи начини </text>
<text sub="clublinks" start="108.773" dur="1.045"> ТОА ДА СЕ ГЛАСАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="109.82" dur="0.594"> 82 ЗБИРУВАЕ НА ЗДРАВЈЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="110.415" dur="0.569"> ПРЕВОД НА 80 МАКЕД-ПЕР-ЧАС </text>
<text sub="clublinks" start="110.985" dur="0.763"> ПОДВИД НА СВЕТСКИОТ ПРЕВОД. </text>
<text sub="clublinks" start="111.782" dur="0.552"> КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛИ ПРОМЕНА МАЛКУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="112.368" dur="2.211"> ДЕН ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="114.613" dur="1.42"> НЕ МОЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ МНОГУ ИСКУСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="116.034" dur="2.057"> Неколку од нив беа ARвездени на А.Т. </text>
<text sub="clublinks" start="118.092" dur="1.248"> ПОВТОРНО ДО ПОВТОРНИОТ МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="119.375" dur="1.631"> КАКО ОДГОВОРНИТЕ УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="121.007" dur="1.01"> ЦЕНТАР плаќа ПАТУВАЕ НА МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="122.018" dur="4.309"> СОВЕТНИТЕ МОДЕЛИ И КОИ Е ТЕКОВИТЕ СИТЕ СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="126.328" dur="4.012"> СЛЕДАТЕЛИТЕ ТИ СЕ СЛЕДАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="130.342" dur="7.992"> ПОДВИДНИ ИНТНИНИТИ И ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.369" dur="0.609"> МАТЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="139.012" dur="1.839"> ГОЛЕМАТА ЗЛАТНА ЗОНА СИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.885" dur="0.711"> ВИДИТЕ ТОА СЕ ПОСТОИ ТРОПИК </text>
<text sub="clublinks" start="141.598" dur="0.42"> СВЕТСКИ ВИНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="142.053" dur="0.711"> ДИВНИТЕ БИЗНИЦИ ДО 58 МИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="142.798" dur="0.486"> ПОД ХУРИН ОВАА ЗОНА. </text>
<text sub="clublinks" start="143.285" dur="0.508"> ТРОПИСКИ СТОРМ СИТЕ ЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="143.828" dur="0.47"> ПРЕГОВОРНО ВИСОКО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="144.299" dur="0.181"> БОЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="144.482" dur="0.497"> ИЗВЕДУВАЕ НА ЛЕСНИЦИТЕ ОД ВОНТОД </text>
<text sub="clublinks" start="145.014" dur="0.347"> Утрово. </text>
<text sub="clublinks" start="145.395" dur="1.052"> ПОГЛЕДАТЕ НИКОГАШНИ ВИДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.481" dur="2.315"> ПОДНЕСУВА ВО БЕЗБЕДНА СТРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="148.797" dur="2.622"> СО ЕД ИЛИ 2 ПОВЕTЕ. СО ВИДНИЦИ НА УСЛОВНА УБАВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="151.453" dur="1.713"> СО ВИДНИЦИ НА УСЛОВНА УБАВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="153.2" dur="5.206"> ВРЕДНОСТ ПОД 6 и 9 ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="158.407" dur="5.75"> ОВДЕ НА НАДВОРЕШНИТЕ ЕДГОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="164.158" dur="1.585"> СЛЕДЕЕ ОД МАРИОНСКИТЕ ЗЕМЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="165.778" dur="1.591"> ВЕДНИЦИ И ЗЕМЈИТЕ СЕ ЗЕМА ДЕЦА СЕ СЛЕДАТ ДА САМО СЛЕДНИ ВИДОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="167.37" dur="4.393"> СЕ СЕ ДА БИДАТ СЛЕДНИ ВИДОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="171.774" dur="4.036"> ОД ОВИЕ ОД ОВДЕ НА Исток </text>