Berita KSAT 12 6 O'Clock: 29 Juni 2020 subtitles

PAWARTA PADA 6 KOTA SAN ANTONIO LAMPIRAN CEKAT lan INSES DESIS ANTONIO LAMPIRAN CEKASA lan DESIST LETTER TO 8 LOKAL KOPI SIGN COMPANY DESIS MENULIS KANGGO 8 KOMPUTUS KOPI SIGN COMPANY KOTA WANGSA NATE NGANGGO BOGUS KANGGO 8 KOMPUTER KOPI SIGN KOTA DENGAN KANGGO ING WISI KANGGO BOGUS YANG SAN ANTONIO KOTA ING SAIKI NGANGGO KUNCI BOGUS YANG TUTUPAN JABATAN POLISI SAN ANTONIO DIDENGKEH KELULUSAN YANG JABATAN POLISI SAN ANTONIO ING AKU MEMBANGKE UNTUK VOLUNTEER PARA A JAMINAN POLISI DIDIKKEBARKAN kanggo VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN SINI KANGGO kanggo VOLUNTEERI DENGAN PATROL CIVILIAN INI ING INI PILIHAN KANGGO ING JAMINAN KOTA CIVILIAN PATROL ING ING INI PILIH YANG TANPA KAMPUNG KOMPUTEN ING NGENTOTI PILIHAN KENE KAMPUNG KAMPUNG KENE TALKING TENTI DENGAN KANGGO ING SUKAN DITANGGU UNTUK UP TO KENE TALKING NGENTOTI KANGGO ITU SAPD ING NGUTAN UP UP TO 200 VOLUNTEER SAPD ING NGGALKE UP UP TO 200 VOLUNTEER UNTUK NGANTEN PEGAWANG TANPA RIOTS, 200 VOLUNTEERI UNTUK NGANTEN TAWARAN KANGGO RIOTS, ING MANAGER KOTA DENGAN INGKU KANGGO NGGABUNGA NGGAWALANG TANPA RIOTS, MANAGER KOTA MUNGGUT ING AKU KANGGO MANAGER KOTA MUNGGUT ING AKU-ING AKSES NEGARA BISAN TINDAKAN ING BISA ORA PISAN NEGARA GAMPANG ALFARO. OWNER JAMES ALFARO. >> WULU ING UNGGULARI lan JAMES ALFARO. >> ADALAH ING KABUPATEN MANAGER ERIK ING UNTUK KENE >> GAMBAR TANPA KOMPUTER lan ING UNTUK PENTING ERIK WALSH SUKU MANAGER KOTA TANPA KOMUNITEN ERIK WALSH MUNGKIN SUKU SUKU DURING WALSH HARI ING TANJUNG MUNGSA WAKTU WANG PANJENENGAN KAMU DITUTUPAKAN DURING WAKTU ING PANJENENG KANGGO MUKA NUKAN UNTUK PERUBAHAN ING FIKIR DESENAN RESIDENTE NGENTANGGAL UNTUK PERBABAGANAN ING PENTING DESA TANPA KANGGO PERUBAHAN ing FIKES PENTING DENGAN-INGKI INI LENGKE MANGGO UNTUK KONEKTOR KANGGO. KITA NGENTUK INGKANG LENGKE MUNGGUH TANPA KONTRUKER. KITA BISA PAKSA TINDAK AKTIP KONTROVER STOKE. KITA BISA PAKSA TINDAK AKHE TANGGAL lan ING NGANGGO ING KANGGO INDIVIDU BISA TINDAK KANGGO TINDAKAN LAN AKU NATE ING INDIVIDUAT ING AKU TANGGALKE MASA KANGGO ING HARMFUL PADANG INDIVIDU ING ING AKU KANGGO MUNGGUH TINDAKAN HARMFUL. SUKAN TAMAT. Wangsulan kanthi AKU. SUKAN TAMAT. KAWASAN WILISI WILLIAM MCMANUS AS INI TINDAKAN. SUKAN TAMAT. ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER ING TANPA TANGGUT KAWASAN KAWASAN WILAYI AYA SAUTU ING POSTER ING NGANGGO TANPA ING SUKU DENGAN KOTA SAN POSTER TANPA SUKU APA APA DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR ING MENYANG LAN WANITA Apa sing Duwe karo kutha ing SAN ANTONIO NOR ING MENAK lan WANITA YANG GUNUH ING SAN ANTONIO ANTONIO NOR ING Wong lan WANITA sing Menehi UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. SUKAN MENGGANG UNIFORM POLITIK SAN ANTONIO. >> MEANTIME EDGEWOOD UNIFORM POLIS. >> DOKRIOT SEKOLAH MENENGAH EDITWOOD >> KULITAN SEKOLAH MENENGAH KABUPATEN KENE LEMBAGA DAFTAR SEKOLAH INDEPENDENT DATENGAN KANGGO ING ING NGANGGALKE SANGKUT JAWA LEMBAGA KATJANAN DIPANGGULKI INGKANG KANGSA ING ING NGANGGALKE ING NGUTUT DINA SERRANO, ITU BOARD AFTERNOON KANGGO MUDAH NUKAN DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. OF DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. >> ING NATE MENGGELANGKEL KANGGO PRESIDEN VICE. >> ING NATE MENGIKUT LUKIS MUNGSA ING Minggu MANGSA KUTI >> ING ING NGANGGO KANGGO ING MINGGU ING Minggu MUNGKUNG TANGGO JAWABAN MUNGSA ING Minggu MANGSA JAWAB KANGGO ING FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG NAMPANG DENGAN MANAWA DAFTUKKAN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO sing Nuduhake Wong sing Duwe Piyambak DENGAN SERRANO sing Nuduhake Wong lanang Karo Dhewe, ing WARNA DILLON KAMI ING WAVE, A DENGAN KANGGURAN DENGAN KABUPATEN DILLON KAMI ING KANGGO, BAKAL KANGGO MUDAH INGKANG KOLEKSI DILLON ING ING KANGGO, KANGGO NGGAL KANGGO ING SUKU SWORN-IN TRUSTEE LAN WHETHER BACKLASH LAMPIRAN KANGGO SWORN-IN TRUSTEE lan ING NGEYEKI NGAPANGKEN Bagean SWORN-IN TRUSTEE lan INGKE kudu nganggep bagean saka KANGAN sing dipilih. SHE NGEDANGGALKAN Bagean sing wis dipilih. >> WULAN PULANG PANJANG WULANG WULANG KATAWANAN sing dipilih. >> WULAN PULAN WULANG MUNGKU SWORN IN AS EDGEWOOD >> WULAN PULAN WULANG MUNGKU SWORN IN AS EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO IN AS EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO ING FOKUS ING MESYUARI KANGGO ISD TRUSTEE DINA SERRANO ING FOKUS ING MESYUARI DITUTU KHUSUS PADIH ADDRESS FOKUS KOMUNITAS PANGGILAN DITANGGUT UNTUK KONTEK KENE ADDRESS. SERRANO NAMAT GAMPANG A Khusus kanggo ADDRESS HER CONDUCT. SERRANO NUNGGUH KRITISISMEN GUNUNG GRATIS KONTAK. SERRANO NUNGGUH KRITIKISM MASIH GRATIS MUNGSA NAMPAK ING POS FACEBOOK GAMPANG KRITIKIS MUNGSA ING ING NGANGGO ING WULANG ING PUTRA ING PUTRA ING. ITU GAMPANG SUKAN MUNGGAL ING WULANG ING PALING PAKSA BASA. KANGGO ING SAIKI LALAKI MAN MANUSIA DITIKETAN AS PEMBANGUNAN HARI ING DENGAN. KANGGO NAMPI DENGAN MAN SHE DIPENGGALKE DENGAN MANUSIA ING ING SUKU DENGAN INI A A MAN SHE DIPANGGALKE DENGAN MANUSIA ING DENGAN KANGGURAN DENGAN PAKET ING TANPA lan ANAK 2 MANUSIA TANPA DENGAN KANGGO ING NOOS lan ING 2 ANAK-ANAK MUDAH ING KABEH TINDAK lan ING 2 BANAK TULISAN ING KABEH KARANGAN UNICEF KANGGO RESIGN 35 TARI ING KABEH KANGGO UNICEF KANGGO RESIGN 35 ING 39 KOMEN KITRI KANGGO UNICEF MUNGGUL RESIGN 35 ING 39 KOMEN KITIK DIDENAKAN VIA E-MAIL lan Waca OF 39 KOMEN KITIKAN DIPENGGALAKAN VIA E-MAIL lan DIKaca DENGAN POKOK DOKRI SUBMITTED VIA E-MAIL lan DIKaca DENGAN POKOK DENGAN DOKRIWOMAN DITOLONG UNTUK SERRANO UNTUK MENGANGSA DENGAN POKOK DOKRIWIS DESA DIKENCI UNTUK SERRANO UNTUK MENGETAKKAN PROSES AT DITAYANG UNTUK SERRANO UNTUK MENGGUNAKAN PRIBRAT UTAWA ATAWA NGEBAB LALASAN DARI KEMBANG UNTIL SAIKI UTAWA ATAWA NGANGGO LIRIK DARI KEMBANG UNTIL SHE KANGGO MANAJAWA HERSELF SARI AKHE ING BOARD UNTIL KANGGO MENGIKUTKAN KETENAKAN LATIHAN INI SHE KANGGO MUKA ING SENSITIVITI LATIHAN FOTO ING ING DEMONSTRASI KANGGO SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI KENE DEMONSTRASI RACISM I STAND sadurunge ING PENTAKSIRAN ING RENISMEN RACISM AKU KANG TANPA ING dina iki. ING RACISM AKU STAND sadurunge Sampeyan saiki. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN KANGGO. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 Wong liya sing Kasedhiya kanggo ngatonake >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 Wong liya Dikirim ing Ngomong ING PENTING DESPITE PAKSA-19 Wong-wong diutus kanggo ngucapake ing wong liya NATE ING POVI-19 PANDEMIK INGKRENISAN 88 taun PERSON DESPITE ING PANDEMIK PENDIDIKAN KENYATA 88 taun PANDEMIK MENGENUT 88 TAHUN-LORU DOROTHY TIDAK DIDIK ANTAKE BARRIER-BREAKING DOROTHY CALL ITU PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING sing SPES PUTIH TO 40 TAWASAN PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING YANG DITUTUP PITUTAN KE 40 TAHUN KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN EDUCATOR SATU TUTUP PUTIH ING 40 TAHUN LAMPIR KANGGO UNTUK EDGEWOOD THE NOOS. TAHUN KANGGO NUNGGUL UNTUK EDGEWOOD TINDAK. >> IS PENTING RACISM lan TANPA. >> Wigati KANGGO RACISM lan HATE. Lan SAIKI SUKU HATE >> Wigati KANGGO RACISM lan HATE. Lan BISAN KANGGO NATE MELIHAT PERSON Wong KAWEN HATE. Lan BISAN KANGGO NATE MELIHAT Wong sing DIDANGGO DIGUNAKAN UNTUK PROFESIONAL LAN PITU Kanggo Nelusuri PERSON Wong sing Disengkuyung supaya dadi PROFESIONAL lan PEMIMPIN ING DAERAH SEKOLAH. KANGGO UNTUK PROFESIONAL lan PEMIMPIN ING SEKOLAH SEKOLAH. PUTES ING SOSIAL MEDIA ING SEKOLAH MENENGAH. PUTIRAN ING SOSIAL MEDIA NGADI. PUTIRAN ING SOSIAL MEDIA NGADI. ITU JUST. NGANGGO. ITU JUST. >> KECAPAKAN RASA NGEDUT ITU JUST. >> WANGSULAN NGILANGKE PILIH NGEDALKE POS SERVANO POS >> WANGSULAN NGILANGKE APA NGILANGKE APA PELULISAN NGENTANG PENTING SERRANO POS. MENYANGGALKAN PORONGAN PENTING SERRANO POS. TRUSTEES DIPANGGIH lan GAMBANG TUTUP DITUTUP. TRUSTEES RECONVENED lan dingerteni yen dheweke ana TRUSTEES DIPENGGALKE lan DIPANGGUTKE INI DENGAN-INGKIRI DENGAN PUSAT PULISAN lan HENRY DITANGGUHKE ING INI INI DENGAN PUSAT PENTADBIRAN DENGAN lan HENRY DIDUKUKAN DENGAN HIS VES PRESIDEN PENTADHAN DIDANGGAN PENTENSANA lan HENRY DIDANGGANG DENGAN PITENAN VIS ING PRESIDEN TAPI DENGAN TANPA KANGSA ING KENE Digedekke karo Dheweke Visi PRESIDEN TETAPI TANPA APIK KENE KENE PAKET ING KUNCI JENIS KANGGO Ora bisa nerbitake dheweke nglawan papan kasebut amarga dadi opsi sing dipilih ing PUBLIK BOARD ALTOGETHER KANGGO SHE ISIKA ING PENTING DI PUBLIK SERAT LATER SERRANO AT Sawijining Kantor sing dipilih ing PUBLIK SERAT PERATURAN LATER SERRANO ING SUKU DENGAN KOMUNITIK KOMUNITAS LATER SERRANO ING DITUTUP DENGAN KOMUNIKAT sadurunge NUNGGAL NENG SHE TANPA RANCANGAN PULANG DITENTUKKE ING KOMUNYA sadurunge WANGSARI NGANGGO WARNA TANPA RANCANGAN ING PO PO TO Sadurunge Ngomong SHE ora NAMPAK RANCANGAN ING BASA-BASA ING KANGGO MUNGGUNG. PADA POINT ING UNTUK MUNGGAL. >> Aku bakal ING KENE STEP SAIKI. >> Aku bakal tetep ING KANGGO sing BISA YG BISA TANPA KANGGO >> Aku bakal tetep ING KANGGO sing BISA YG BISA TANPA KANGGO RESIGN. SUKU BISA NUNGGAL NUNGGUL TANPA RESIGN. >> DCRISO SERRANO TIDAK KANGGO RESIGN. >> DCRISI SERRANO TINDAK DIGALAKI KARET DIGANGGAL KENE >> DCRISO SERRANO TINDAK DIGADI KARET RESIGN DESPITE KANGGIH RESIGN ING KETUGA Saka EdgeWOOD ISD BOARD PRESIDEN YANG DONOR SARI SARI KANGGO EDGEWOOD ISD BOARD PRESIDEN YANG DONORS lan partai Komunitas PRESIDEN YANG DONORI lan KOMUNITI KOMUNITI KANGGO MUKA DOKOK DIRI. Yen SERRANO KOMUNITAS KOMUNITI KANGGO MUKA DOKOK DIRI. Yen SERRANO dielingake ing APA PEMBANGUNAN SOKONGAN. Yen SERRANO INGKIRI ING TANPA KANGGO ING ING KANGGITAN KABUPATEN INI DITENGGALKE ING APA KANGGO ING ING KONEKSI KANGGO ING KABUPATEN ING SENTONGAN DILLON COLLIER KSAT KANGGO KEPUTUSAN KABUPATEN ING WARNA DILLON KOLEKSI KANGGO WARNA 12 GAWAR. KANGGO WISI DILLON COLLIER KSAT 12 WARNA. >> DOKTOR ing AS BETH 12 WARNA. >> DOKTOR ing SISTEM KARAWANAN KESIHATAN AS ANTARA WARNA >> DOKTOR DI ANTARA KARSUS CARE KESIHATAN AS INGKANG PUBLIK KANGGO KANGGO SISTEM CARE KESIHATAN ING NGANGGO PUBLIK YANG KRISIS KANGGO MUNGGU ING BISA PUBLIK ING KRISIS KANGGO ING ING KANGGO MUNGKIN ING ING NGANGGUT MANGGUT KRISIS KANGGO ING ING ING ING NGENE NINI DENGAN HOSPITALISASI KUMPULAN Wong-wong iku nalika ngrampungake HOSPITALISASI GROUP DOKTOR HOSPITALISASI GROUP DOKTOR DOKTOR NGENTOT KOMUNITAS PRESS ING INGKANG KANGGO INGKANG KANGGO INGKE JAWA TINDAK KONTEN ING ING PEMBANGUNAN INGKANG KANGGO NATE TINDAK DENGAN KANGGO BEDS, Dudu JAWA ING PEMBANGUNAN TENAGA KANGGO NUNGGAL ING NGANGGO BEDS, BUKAN ING ING KANGGURAN ERUT Nunggu BEDS, Ora JAWA ING ING ER ING ING KOTA, ING KARANGAN Wong-wong mau TAPI ING ING KOTA, NOMBOR KOMPUTER Paling KENE TINGGO 27% ING KOTA, NGOMBOR KOMPUTER Paling KENE TINGGO 27% ING LEBIH LUKU 4100 BEDS ING NOMBOR NATE 27% ING LEBIH LUKU 4100 BAN ING ING ING NEGARA ING ING TETIK. Luwih saka 4100 BEDS ING NEGARA ING BISA NGENTANG. TAPI DIREKTOR KRITIKAL NEGARA ING BISA ING KENE. TAPI DIREKTOR KANGGO KRITIKAT UNTUK METHODIST HEALTHCARE TAPI DIREKTOR KANGGO KRITIKAL UNTUK SISTEM KESIHATAN METHODIST SESI ING INI KANGGO UNTUK SISTEM HEETTHCARE METHODIST INGKE ING ING SAK TANGGALKE SISTEM SAIKI ING DISKAUN ING ANTARA LAPORAN ING HOSPITAL TEMBANG INGKANG TANGGALKE ING WONG ING JABATAN HOSPITAL. Lan Apa DOKTOR Lapor babagan STRESS HOSPITAL. Lan Apa DOKTOR KANGGO DENGAN AKSARI. STRESS. Lan Apa DOKTOR KANGGO DENGAN AKSARI. Yen iki wis teka kanggo AKSARI PAKEN. Yen iki wis teka kanggo paling akhir 3 nganti 4 HARI sing IS Yen iki wis teka kanggo paling akhir 3 nganti 4 HARI sing IS JAMINAN SEMUA ING Pungkasan 3 nganti 4 HARI TANGGO NATE INGKANG SEMUA KELUAR lan ING KABEH AKU INI JANGAN INGGRIS KABEH KELUAR lan ING SEMUA AKU ING INI KONSULI PRESIA. KAMI KELAS lan ING SEMUA AKU ING INI KONSUS PRESEN INI. KITA KANGGO PAKIKE ING SAIKI. KONSUS ING PRESENI INI. KITA KANGGO PAKIKE ING SAIKI. KAWASAN ING BAHASA JAWA Anyar SAIKI Nampilake PATIENT. KANGGO ING Bagean YORK BARU ING INI ing KOKU TINDAK INI KANGGO ING Bagean YORK BARU ING INI ing KOKU TINDAK ING ING ING MATA. ING KANG ING KANGGO ing ICU ora bisa ing wilayah iki. Yaiku kesuksesan luwih akeh KENE. Yaiku APPK KESINITAN OVERFLOW SAIKI ING FREEMAN Yaiku KENWANGAN GAMPANG KENE DENGAN GRATIS ING GRATIS GRATIS ING APA KANGGO SAIKI SUKU GRATIS GRATIS ING GRATIS ING APA KANGGO ING AKU TINDAK DIKADALAKEN AKE KOLEKSIUM TAPI INI TINDAK DIPENGGALAKI KENE DENGAN INI KENE DENGAN KANGGO GAMPANG DITANGGALKE INGKE SUKU DITANGGO NATE ING UNTUK DIGUNAKAN DENGAN COVID INGGO BISA DIGUNAKAN DARI COVID PATIENTS INSTEAD. ING AKU KANGGO A COVID PATIENTS INSTEAD. ITU IS UNIT UNIT UNGGAL UNTUK PATIEN INSTEAD PATIENT. ITU AKU UNIT GAMPANG UNIT UNTUK KANGGO NUNGGALKE SUKU BARI UNIT-UNIT UNIT UNTUK KANGGURU MUNGSA NGEDALKE ING AKU NGAPUNGKE ARAHAN utawa Sopo MASUKU SUKU BEDHANA NGANGGO ING SAKIRU UTAWA SUKAN MELAYU DARI RANCANGAN. FRACTURES Utawa wong sing REKLUKU SAIKI LAMPIRAN. >> NEXI NEGARA JUVENILE SARI SAIKI. >> FASILIS KEBANGSAAN BEXAR NEGARA KANGGO JABAR >> FIKILITI JAIWANG-UNDANG BEXAR KANGGO LAPORAN COVID-19 KES AMONG THE STAFF FACILITIES REPORTING COVID-19 CASES AMONG KANGGO lan ING COVID-19 CASES AMONG PAKAI lan BAKAL INI. GAMPANG Lan BAKAL INI. OFFICIALS DONGENG NATE NGAPAK KENE KONSO BAKAL INI. KAWASAN TINDAK DENGAN NENG WULANG APA NGADALIKO KANGEN BISA KANGGO TENAGA PRIVASI, TAPI Ora ujar-uman KENE MANY CASES BISA ING UNTUK PRIVASI, TAPI TETAPI KENE ING SUKU KENE LUKISAN PRIVACY, TAPI TINDAK DENGAN INGKE SUKU DENGAN MENYANGKUT PAKAI VIRUS. TIP ING DITULISKE INGKE ING ING NGEBUT MACAM-UNDANG VIKUS. Wong-wong mau padha ngerti yen ora SPIKES VIRUS. Wong-wong mau padha ngerti apa sing kudu dakkarepake. Dheweke bisa ndeleng US YO KITA INGGO ING KOMUNITAS. Wong-wong padha Neliti tes POSITIF ing FASAN KOMUNITAS. Wong-wong padha Neliti tes POSITIF ing FACILISI lan ING ANAK ANAK NATE ING Tes POSITIF ING FAKILITAN lan ANAK ANAK ANU MANAJAWA ING SUKU NEGARA BEXAR Lan kabeh anak sing mbukak ING SUKU MAJLIS PENTING JUVENILE CENTER UTAWA KANGGO MAJLIS PENTING JUVENILE PUSAT JUVENILE UTAWA JAWA TENGAH KUDA CYNDI PUSAT JUVENILE PUSAT JAWA ATAU PUSAT KUDER JUVENILE KUDER JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDI TAYLOR CYNDI TAYLOR JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDI DIPUNTUT UNTUK KONTIT KESIHATAN UPM ADMISSION. KANGGO NU TANGGO KANGGO BASA KANGGO NGGOLAH DENGAN SISTEM HEALTH UNIVERSITI AHLI KOMUNITAN SUKU MUNGGUNG DENGKE SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI KANGGO Nggunakake APA YANG TANPA SISTEM SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MASA SUKU APA YANG TANPA SISTEM sing kalebu GAMPANG ANY YOUTH DENGAN SISTEM KENE NGARGO ISOLASI QUAREDINE GAMPANG Sing nglebokake ISOLASI QUAREDINE GAMBAR lan TREATMENT. KOMUNITAS KOMUNITAS lan RAWATAN. MASK KESIMPULAN MENJAWA SEMUA RAWATAN. MASKKAN KESIMPULAN SEMASA ING KETUKU KABUPATEN EKKEKOLEKTIF MASK SEMUA TINDAKAN KONSEP NUKAN KEBANGSAAN KANGGO NANGGAL TINDAKAN KONTUK NUKTUR NEGARA KANGGO NENGGALAKI KONTEKSING SUKAN. POS PENTING NATIONWIDE EVEN CAUSING KONTUK KANGGO. PENTING PENTING MENGGUNJUK ONLINE KANGGO GRATIS KONTROVERS. PENTING PENTING LUKISAN ONLINE KANGGO ING ING SENYA sing KANGGO NGADI BUKU KANGGO ONLINE KANGGO KANGGO ING SUKU KENE MACAPAK IKI IKE SMELL NGANGGUT Panganan utawa SMOKE KANGGO NUNGGUH ING NGETENGI KANGGO IKI NGIRI KANGGO MACAPAKAN DENGAN MAKANAN UTAWA MAKSULAT KEDAI O'CLOCK. KANGGO INGGO PADANG MAKLUKAN UTAWA SMOKE MASUKI MASKANE O'CLOCK. INGKOH KANGGO NATE WULANG KORONAVIRUS O'CLOCK MASK. INGKAH KABUPATEN ING SAIKI NGELEKA KOLEJ CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN IT Ora Nemokake KOLEJ CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN ITU INGKANG INGGU KANGGO TRANO KANGGO KURSUS RAKYA RAKYA RAN ITU ING NGANGKA INGKU KANGGO INDEKA lan KANGGO NU MENGENALKE ING KANGGO Nuli ING INDAH TRANSLITUS LAN KANGGO NU MENGENALKE ING KANGGO YANG KELIMA KANGGO KANGGO PELUANG LOKAL Kita bakal menehi pitunjuk marang sing ora bisa mbayar lan nyoba nggunakake KELULUSAN RASA ING JAMINAN LAMPIRAN LOKAL KENE DENGAN KENE DENGAN KANGGO NGGOLAH MASKU, PALING RASA LAMPIRAN KENE LAN JENIS KAMI NGANGGO INGGO MASKU, PALING UNGGUL. KANGGO MOLEKA MASKU, PALING UNGGUL. >> KANGGO SAIKI DENGAN MANAWA KESAN. >> KANGGO SAIKI, ING DENGAN PILIHAN MANY ING MASUK KANG TINDAK >> KANGGO SAIKI LUKU MANEH OGANA PILIHAN UNTUK MASKU YANG NGANGGO LAKON COVID-19 ITU BISA Obat-obatan kanggo pesawat sing nglindhungi COVID-19, bisa uga ora bisa LAGU COVID-19 ING BISA PITANGGIRAN, ING SEMASA ING NGANGGO ING KANGGURAN ING Wong Dadi INGGRIS, ING SEMENASA ING NGANGGALU ING KANGEN ING Wong ING KANGGO NATE ING ING KANGGO MANGGUT KANGGO. SAIKI NUNG NANGGALU ING KANGGURAN ING Wong-wong MANGSA ING ING KANGGO MANGGUT ING KATENAN. SAIKI LAKI MANAWA KENE ASING KENE ING NGANGGO OGO BISA KAMPUNG Yaiku BANYAK KANG ASI SUKU KENE KENE TINDAKAN INGKE ING KANGGO BUDAK. MANEH KUNCIT AS NGAKEN KENE MASUKA NGGALKE TANPA KAWAN. SATU TINDAKAN ING KANGGO WANGSULANA KANGGO MUDAH ING GAMPANG. Sawijining Wong Saiki Saiki Nggawe ONLINE Yen Sampeyan bisa SMELL Sawijining wong-wong mau Saiki nggawe koran ing ONLINE Yen sampeyan bisa menehi ODOR sing bakal teka HARI INI INI SUKU BISA OLEH SMELL ODORS sing bakal INGKE MASK. VIRUS DAPAT MANGSA INGKU ODORS sing Nantang MASK. VIRUS BISA DAPAT MANGSA KANGGO. KITA RANI INGKANG KITA KSAT MASK. VIRUS BISA DAPAT MANGSA KANGGO. KITA RANI INGKANG INGGU KANGSAAN TRANO KSAT. TO. KITA RANI INGKANG INGGU KANGSAAN TRANO KSAT. NGALAMATAKU ING NGAHA AKAL ING AKU SAHA AKU TRUST INDEX. EKALMU SUKU DENGAN ING AKU ING AKU SAHA NGAPAK INGGO LANWALING GALAKSAN SAIKI ING ISU AKU SUKU LAN NYATHAT ING SAK ING SUKU. Yaiku. WARNA SAHA AKTAKE ING GRATIS. Yaiku. >> TINJA EXTREMELY SAIZ Bagean. Yaiku. >> GOLEKSI TINI EXTREMELY MENJAWA ING COVID-19 >> GOLEKSI TINI EXTREMELY ING SUKU COVID-19 VIRUS ISIK MIKROSCOPIK MOLEKSI MENGGUNAKAN VOVID-19 VIRUS ISIK MIKROSCOPIK MIKROORGANISM ING MANGSA VIRUS IS MIKROSCOPIK MIKROORGANISM KANGGO MUNGGUL ING ING SAHA MIKROORGANISM ING SUKU DAH GAMPANG PAPAKSA KOMPUTEN ING MASALAH MUNGSA DENGAN TANGGAL PALING MENGGUNYA KOMPLEN ING MASALAH MUNGSA DENGAN PILIHAN KANGGO ING NGANGGO, ING NO MOLEKSI YANG DENGAN PILIHAN NGILANGGULI KANGGO, ING ING NGANGGO INGGU NGEJABAT VOTERS TO SMELL, ING ING NGANGGO INGKE SAIKI NGAJUT WAYANG KANGGO MACAPAT NAIK ING ODOR SUKU MENGIKUT ING ING KASAHA. ODOR Saka Nuli ING KASAHA. MANGSA TANPA KANG MASKU NATE PROVING ING PIKET. MANGSA TANPA KANGGO ING NGANGGO PEMETAHAN ING VIRUS PUTRA 100% ING MANGSA TANPA KANGGO ING NGANGGO ING KETUGA VIRUS KANGGO 100% ING PANJANG. SO DOKTOR KANGGO KANGGO PIRAP VIRUS 100% ING WASA. KENE DOKTOR FRED DOKTOR DENGAN INGKU SAN KESIHATAN ING WONG. KENE DOKTOR FRED DOKTOR DENGAN KANGGO ING SENTIASA SAN ANTONIO SAIKI DENGAN NGANGGO CAMPBELL DENGAN ING NGEBUT SAN ANTONIO SESYA NGANGGO INGGO MASK ING MASALAH APLIKAN APA ANTONIO HARI ING NGEGALISKE MASK ING MASALAH APLIKAN ANYA MASKU DENGAN PAKSA 2 MASKU IS PENTING ANY MASK DENGAN PAKSA 2 PELEK ING AKU KANGGO MUDAH ING PERANCANGAN GANTI NGGAWASING 2 GELANG TANGGALU MUDAH MUDAH ING TRANSMITTING. INGGRIS KANGGO ING TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. ING TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT KENE ING KOTA >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT ING KOTA MASAKIN INGKU >> LATER A LOT ING KOTA MASAKU ING NGANGGOLA DENGAN POKET INSIDE KANGGO MASKU BISA KANGGO tuku POKET INSIDE YANG KANGGO NENGGALKI BUNCH KANGGO Tuku duwe POKET ing njero wektu yen sampeyan bisa nyiyapake ANTIS PAKAI BEDHANA. BISA INSERT BUNCH JENAYAH JENIS-JENIS FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR JENIS FILTER. SATU MATERI YANG DOKTOR DOKTOR GAMPANG KAMPUNG KAMPUNG SATU MATERI YANG DOKTOR DOKTOR CAMPBELL KANGGO ING ING BESAN, ING ING NGANGGO. CAMPBELL GAMPANG TANGGAL NAIK ING ING ING ING ING, ING ING KANGGO MUNGGUL. Dadi MUNGSA BASA NGADI CUT UP LENGKAP BEST, sampeyan bisa uga ngerti. Dadi MUNGSA BASA NGADI TAPI KANGGO PAKET ING NGGAL PUBLIC IS NGAPAK Dadi MUNGSA BASA NGADI TAPI APE NGANGGO LUKA PAKET PUBLIK ISU-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KANGGO lan 95 MASKU LALAKON PUBLIK ISTUK INGGRIS SUKU DIGUNAKAN lan 95 MASKU JENIS NATE ING DIGARAKAN DITENGGALKE DIGUNAKAN lan 95 MASKU JAWA INGKU TANGGAL DIGANTI UNTUK PROFESIONAL MEDIKAL, KURSUS Dadi wong-wong mau bakal disimpen kanggo PROFESIONAL MEDIKAL, KOKURNEY FRIEDMAN, KSAT 12 PAWARTA. PROFESIONAL MEDIKAL, KURSUS KARAWAN, KSAT 12 GAWAR. >> KEMBANGAN KERR NEGARA FRIEDMAN, KSAT 12 WARNA. >> KAWASAN KERR KUNTUNG SHERIFF INVESTIGATING A TODDLER >> KAWASAN KERR KUNTUNG SHERIFF INVESTIGATING ING TODDLER KANGGO MUNGSA ING KAWAN. Tugas INVESTIGATING ING TODDLER ING NGENTAKSARI INGKAP WEKTEK. GAMPANG GAMPANG, ING GAMBAR SARI ING KAWIN. KOMUNITASAN ING SHERIFF, 20 wulan Wulan-widadari ana ing CANOE UTAWA KANGGO NUNGGUH ING SHERIFF, ING 20 Wulan-WULAN ING ING BOLA ATAU KAYAK ING RIVER GUADALUPE. 20 PULANG-WULANG NENG INGKE BOLA ATAWA KAYAK ING RIVER GUADALUPE. NUNG KENE TANGGO LIRIK KAYAK ING GRATIS GUADALUPE. NUNG KANGGO MUDAH NGAPAK ANAK INGKANG ING NGANGGO AIR NUNG KANGGO MUDAH NGAPAK ANAK ING KANG MAJAWA KANG ANAK KANG ANAK KANGGO BUKU ING ING KONTUNG KANG ANAK ANAK KANGGO TUTUP KANGGO BAKAK TINDAK DITENTUKKE TENTANG 6.30 ING WANG KANGGUH ANAK BUKAN TENTANG 6.30 YANG ANAK NGENTANG ANAK BISA PAKET, nanging NGAPAK 6.30 YANG ANAK TANPA ANAK BISA KANGGO, ING NGET ING KENE ING TANGGO ING WANG SUKU Ora JUTAWE, nanging ING NGETENG KENE ING ING WIS KANGGO ING TANGGAL KANGGO, Ora WULUS ING ANY Tandha ING INI ING NGANGGO ING SITUS KECAPAN, BUKAN KENE PAKET ING TANPA PAKET. >> NEGARA-ING NGGENAN LAN ING NGANGGO ING NGANGGO SANGGUT ROLL KANGGO JAWA SUKUR ING NGGOLAH DIANGGALKE TANGGAL ROLO KANGGO JAWA SUKU KANG TENAGA KASUT-UNTUK ING KABEH TAWASAN ING JAWA KANGGO ING TANGGAP UNTUK KABUPATEN PAST. >> 11 TAHUN AGU ING Wong LEONA MAN ING UNTUK NATE ING INI LAN APAB AGO TEMA LEONA MAN NGEDALAKI ING-ING INI KANGGO LAN NUNG DENGAN ING NGANGGO NATE ING UNIT GOLONGAN LAN WANG NINI DENGAN MANAO ERIC MENDOZA 2010 Wong-wong mau Nuli MENDOZA ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 ING SATU ERIC MENDOZA 2010 A SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 ING SENTIASA KAS ING UNTUK KABEH CALL JOE SOTO 2017 ING JUJAH ING KASUT-UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG PUTRA DENGAN KOTA UTAWA KES ING UNTUK DIDANG KENE DENGAN PAST DENGAN KOTA DENGAN KOTA DENGAN SITES KITA NGANGGO MANAJAWA PASANG DENGAN TANPA KOTA utawa SITES TAK INGKE UNTUK NGANGGALKAN PENTING PENTING SITES TAK ING NGEJUTKAN PENTING PENTING INGKOLEKTIF HOMIKIDMAT SILIH INVESTIGATORS ING DESENAN HOMIKIDMEN, ING ING ING WANGGO WISI SITUASI. DIVISI HOMISIDI KAMI, ING ING KANGSA ING WISAN SITUASI. >> Lan NDELENG APA DATENG padha entuk PERLU VISIT ING SITUASI. >> Lan Tampilake ing endi dheweke bisa njaluk luwih gedhe >> Lan NDELENG APA DATENG NGANGGUH MANUH MANUSIA. Luwih MAN manungsa. >> ERIN KULIT A 2016 UNSOLVED MAN MANUSIA. >> ERIN NULIS A 2016 ANU DIDENG ANTARA ANAK ANAK DIDI >> ERIN WROTE A 2016 ANAK DIDENG ANAK ANAK ANAK DITENENGKE lan dipateni ing SEAT PARI NORCO SON AARON KANGGO lan KONTEK ING PUTRA PENTING DENGAN KANGGUTAN 2016 KONSUS ING SEAT PELANGGAN DENGAN KENDERAAN DENGAN KANGGO 2016 JAWA KANGGO PENDIDIKAN KANGGO NGGALKANG KANGGO BASA KANGGO PARA RUJUKAN KANGGO JAWA TENGAH 2016 ING NGANGGO ING KANGGO MANGSA KANGGO SEMAK RINGKONG INGGRIS KANGGURU MUNGSA DUMADAKI UNDANG-UNDANG KANGGO MANGSA KANGGO SEMAK KENE DENGAN POLIS MUNGGU JAWA MANGSA INGKANG KANGGO KANGGO SEMPULAN KANGGO MACAPAT PULIH DENGAN MENGIKUT TALKING DENGAN POLIS MINGGU JAWA NENG NENGGALISI KANGGO. TALKING TO AKU. >> SATU ING AKU KANG TUNGGAL KANGGO. >> SUKAN ING AKU KANGGO MURAH ING KETUA BASA RABBIT >> SUKAN ING AKU KANGGO MUNGGAL UNGGAL KANGGO BASA RABBIT lan KOMUNIKASI. SEMUA KANGGO BASA RABBIT lan KOMUNIKASI. >> A LITTLE lan GESANG KEDAI LAN KOMUNIKASI. >> WULANG LAN PENTING MANGSA KANGGO ING NGANGGO PENTING >> WULANGAN lan ING NGANGGO PIRIK LAGU UNTUK PENTING PALING PALING NGGI ING DENGAN UU ING DADI DESEN Cara LAGU UNTUK PENTING PALING PALING NGENTOTI DIPANGGO DIPANGGU UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING DIDANG Wong-wong mau ngomongake DASAR ING EMPATEK GAMPANG EMPATHETIK KANGGO KES TENAGA KANGGO TANGGO KANGGO SANG AREN'T. KES KELUAR TAPI KANGGO TINDAK SUKU. >> SENSITIVITI BROWN SUGGESTS SENI AREN'T. >> SUGGESTS TANPA SENSITIVITI LAMPIRAN LAMPIRAN ING >> GAMPANG SENSITIVITI LUKIS DIRI JUST LETUS ING KELUARGA KENE yen ID Duwe LATIHAN INGKANG MENYANGKE ING KELUARGA NGADALU KTP ING NGANGGAL ING ING KANGGO NU SUKU Kulawarga ngerti yen KTP lagi dikerjakake ing wong-wong mau, yen dheweke nindakake apa-apa. KARYA ING ING KANGGO NU MELAYU NATE ING NGANGGAL MUNGGAL DENGAN ING SAPI KENE SAPD Wong-wong mau Nuli bakal ngrewangi wong-wong mau yen ora bakal nyepelakake dheweke. Nuwun INGKANG SAPDHI INGKANG NEGARA. >> NGAWALKI PAKSA LAKI HOMIKID NEGARA BUDAK. >> NGADUTKE KABEH DESANG HOMIKIDHEN UNTUK BASAJAWA BASA >> NGADUTKE KABEH DIDANG HOMIKIDHEN UNTUK NGEDITKE BASA MUNGSA ING CASES UNSOLVES KANGGO DETEKTIF UNTUK BASA WAKTU INGKU KASAL sing durung ditemtokake wong-wong iki saiki wis ora seneng ING KASUT sing ora bisa ditemtokake ING Wong-wong liya sing ora seneng INGKE ING lan ING NGANGGO NATE JAWA TINDAK NATE PALING NU TARI INGKANG lan ING TANGGAL JAWA ora ana wong liya. TANPA JAWA TANGGAL DENGAN TANPA JUJUNG. >> Lan padha ora ngerti kapan JAWABAN ON. >> Lan padha ora ngerti yen dheweke bakal entuk >> Lan dheweke ora ngerti yen dheweke bakal njupuk wong liya JESSIE DEGOLLADO KSAT Wong-wong iku MANGSA ING JAWAPAN JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 BALAK. >> Tampilake ING POKOK RASA ING SAIKI SAIKI ING ING DONGENG KANGGO ING SAKRANA NATE ING ASI KARAWAN SAIKI ING ING ING NGE ING SAKU TRAFFIK NGENTOT US KITA PAKET LOOP 410, lan KELULUSAN TRAFFIC SAJA NGGOLAH AS KAMI NGGO LOOP 410, Lan KROSSROADS KANGGO AS PADE SAIKI NGE OF LOOP 410, Lan KROSSROADS NGGENAK ING DENGAN KANGGO NU TENGOK ING TANGAN TANPA KANGGO Bisa dadi Nelusuri menyang sisih tangan sisih LAYAN SAIKI ING SITANGAN TUJUAN TAMPIL TANGAN ING SIRI ING ING GAMPANG ING APIKAN UNTUK MANGSA ING SUKU ACCIDENT ING NGGAK LITEN ING APPEN UNTUK DADI PADANG PADANGGIH ING SUKU LAMPIRAN UNTUK GAMPANG SUKU SUKU DIRI KANGGO ING SUKU SUKAN PANJENUNGAN ING NGANGGO ING SUKU 10 ING 10 INSAN lan KROSONG DOKTOR ING AKU ING NGETANGGUL 10 ING UNTUK 10 LAN KROSSROAD WANG KENE. 10'S FOR 10 Lan KROSSROAD ING WARNA. LIVE SAIKI LUKIRAN. >> SAIKI GROUDY GRAY lan HAZY ADAM. >> SAIKI GROUDY GRAY lan HAZY ADAM. >> >> YEAH LUCKILY, ING DUSAN HAZY ADAM. >> KANGGO YEAH, ING NGENTANG NGANGGO NU GALING TANGGAL Pungkasane Ora Ana Faktor Nyata ing JAWA KULIT ING. SAIKI BATAS ING PANGGUNGAN ING KANGGO PUTRA KULIT BASA. ING BAIK SAIKI KANGGO NATE ING KELOMBITAN ING NGANGGO ING SAKIT SUNSHINE LAN ING KELOMBITAN ING NGANGGO ING NGANGGO ING SUNSHINE LAN KABUPATEN KAMPUNG AYA PRETTY Nyepakke yen SUNSHINE lan CLOUDS ING PRETTY ING JAMINAN LELAKON ING PRETTY ING JAMINAN INGKANG KANGSA DENGAN BAB 3 TENAGA SAIKI DENGAN 8 JENIS AON UNTUK BASA KANGGO INGKE ING JAWA ING taun 6 62.0, ING SAIKI INGGRIS KANGGO ING ING TAHUN 6 62.0, ING NEGARA POLLEN SAIKI. WAKTU TAHUN 6 62.0, ING NEGARA POLLEN SAIKI. TINDAK BISA APEKTIF NEGARA POLLEN. ING JANGAN APLIKASI TANGGI MANGGO MODERATE GAMPANG GRATIS GRATIS KANGGO NAK TANGGAL TANGGAL MANGGO MODERATE GAMPANG GRATIS GRATIS ING TAMAT. GRATIS KANGGO GRATIS GRATIS GRATIS ING TAMAT. TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. ING TAMAT NGGENEH. TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. KANGGUH ING AKU 2 NGGALKE TEMBANG TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. KINI AKTIVITI 2 NGGALKE INGKE INGKANG. TAPI INI ING INI KINI AKTIVITI 2 NGGALKE INGKE INGKANG. TAPI ING ING ING NGANGGUT-KANGGO ING NGANGGO KANGGO saking 79 ingkang SUKAN. TETAPI WANG ING TANPA KANGGO ING NGANGGO KANGGO 79 YANG PAKSA NUKUT REKOD KANGGO KANGGO MORNING KANGGO KANGGO 79 YANG DIGALAKAN KANGGO WAKTU UNTUK WARM US TEMPERATUR AKSUN TINDAK KANGGO TANGGAL UNTUK WARM KANGGO TEMPAT KANGGO ING Dinten. WULANG TEMA WARM LENGKAP ASING ING Dinten. ING SAIKI ING NGGAL KENE PAKET PARA WULANG. ING SAIKI ING NGGALKE ING GRATIS KARANGAN ING ING ING KETUGA SAIKI ING GRATIS KUMPULAN ING GRATIS ING ING ING ING KANGGO MUNGSA ING SUKU GAMPANG ING SARI ING ING ING SAK INGKE SAK INGGU KANGGO AKTIVITI KANGGO ING PAXIKO lan NGGAL Yaiku TINDAK KANGGO NAMPAK AKTIF ing MEXICO lan NEGARA VAL VERDE AKTIVITI ing MEXIKO lan NGGAL VT VE NEGARA ING BAHASA JAWA DIPUNGA PULANG VERDE LANGGAN SAIKI DAPAT DITUTUPAKNA KAMPUNG ING ING NGGO NGANGGO LANGUJI LANGKAH LANGKAH LANGKAH ING KAMPUNG JAWA KANGGO DENGAN INTUNGKOPOUR YANG KANGGO MANGGUT COUPLE OF HOURS DENGAN ING WARNA TANGGUNGJAWA KANGGO KANGGO MUNGGUT KANGGO VAL VERDE LAN ALL DownPOUR sing Nate SINCE NGGALKE NEGARA VERDE NEGARA lan SEMUA AKTIVITI Sampeyan Deleng kene NATE NEGARA VERDE NEGARA LAN SEMUA AKTIVITI sing Sampeyan Deleng INSAN ING PITAKU KANGGO DEL RIO EAGLE PASS AKTIVITI Sampeyan Deleng ING ING ING NGANGGANG DEL RIO EAGLE PASS ING PANGGUNG UNTUK KANGGO ING ING NGANGGO LELAKON PANJITAS RASA DEL RIO KANGGO UNLIKEL KANGGO ING ING NGANGGO. SEMUA KANGGO TAMPUNG UNLIKELI ING ING NGANGGO ING BORDER. Kabeh TEMPERATUR LAMPIRAN RASA SAIKI KOMPORATOR 85 ATAWA 86 IN LATIHAN. Kabeh TEMPERATUR LAMPIRAN RASA SAIKI KOMPORATOR 85 ATAWA 86 ING CANYON LAKE RANCANGAN SAIKI KOMPUTER 85 UTAWA 86 IN CANYON LAKE 90 ING FLORESVILLE 90 IN CANYON LAKE 90 IN FLORESVILLE 90 IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, 90 IN FLORESVILLE 90 IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, GAMPANG GAMPANG ING AIRPORT IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, NGENTOTA ING AKHIRI ING TANPA ING 89 BAKAL KANGGO Offline ing AIRPORT ing TANPA INS 89 Bakal Nuli ngubungi 80 taun iki. GAMPANG TANPA ING 89 AKU NUNGGAL APE KENE 80 ING ITU. KANGGO ING KANGGO UPPER 70 ING 80 taun. KANGGO ING UPRANING UPPER 70. GAYA MUDAH GAMPANG Ing UPPER 70'S MORNING KULIT. GOLONG KANGGO ING MACAM MACAM MACAPAT LAN INGKANG MORNING. GAMPANG TANGGAP TANGGO TANGGO MACAPAT ING KABEH MACAMAT. TEMPERATUR ING KURSUS lan ING GRATIS PALING. TEMPERATUR ING RASA ING dina-dina KELOMBITAN PALING. TEMPERATUR ING AKU ING RISAN ING DARI AHEAD TOMORROW ING AKU KANGGO NATE ING RISE ING DARI AHEAD TOMORROW ING AKU KANGGO ING JAWA 90’N GANGGUNG TUNGGAL AHEAD GAMPANG ING ING KANGSA 90’S 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI ING KIDUNG 90 '95 UNTUK KAMPUNG TEMPERATUR PANGGUNAN TINGGI MENGGUNAKAN 95 KANGGO TEMPERATUR TINGGI MENGGUNAKAN GROUP MUDAH DUMADANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGALKANG SUNSHINE. KUMPULAN MENGGUNAKAN GRATIS MANGSA KANGGO ING NGANGGANG SUNSARI SUNSHINE. TAPI AFRICAN DIPANGSA ING EXTRA PANJENENGAN KANGSA DENGAN SUNSHINE. TAPI AFRICAN DIPANGSA ING EXTRA TAPI AFRICAN DIPANGSA ING ING NGANGGANG >> NELSON WOLFF PADAN DENGAN >> NELSON WOLFF ALONG DENGAN DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO lan ING DOKTOR ANITA KURIAN Saka METROHEALTH SAN ANTONIO lan ING ATAU ATAWA KANGGO-19 UPDATE METROHEALTH ANTONIO lan INI UTAWA UTAWA KANGGO-19 UPANG UNTUK SAN IS Utawa COVID-19 UPDATE UNTUK KOMUNITI SAN ANTONIO. KANGGO KOMUNITI SAN ANTONIO. OGING MENGGUNYA MENGGUNAK ING KANGGO MUNGGUT A KOMUNITI ANTONIO. OGING MENGGUNYA MENGGUNYA KANGGO KANGGO DIPANGGULAN INGKANG KABUPATEN ING KABUPATEN MINGGU INGGRIS NINI DITANGGALKE ING KETUJUAN JAMINAN ING KABUPATEN SAN ANTONIO KABUPATEN EMERGENCY ING KABUPATEN DARI KOTA SAN ANTONIO ING TELEFON KANGGO. KOTA DI SAN ANTONIO INTAN TELAN KANGGO. >> UNFORTUNATELY sing Nindakake Tanduran TELPON CELL. >> UNFORTUNATELY sing nggawe MEAN kita dadi >> UNFORTUNATELY sing NATE NGGUNAKI KITA NGADI KANGGO ING NGANGGO KANGGO BISA NGALAHKE SUKU EKONEKTOR ING COVID-19 KES ING KOMUNITI KENYANAAN INGGRIS ING KOVID-19 KATENAN ing KOMUNITAS KAMI INTENTENS YANG KANGGO COVID-19 KES ING KOMUNITAS ING INTENTION sing KANGGO MANGSAAK IS URGENT AS YOU NGANGGANG ING ATTENTION YANG KANGGO MANGSAAKAN URGENT ING ING NGANGGANG ING WIS ING NGANGGO INGKANG KEBANGSAAN JUGA IS URGENT ING ING NGANGGANG MUNGGUT ING PRAKTIKAN ING NGGALKEYA ING BAKAL MENGIKUT. WE'LL SAIKI NATE ING NGGALKE TANPA BASA-BULAN. WE'LL COVER SAIKI KASAHA TOPIK, ING Wengi MENGGANG WULANG. WE'LL COVER SAIKI KASAHA TOPIK, ING PROGRENI lan TAMPIL KAWASAN JAWA KANGGO SUKU, ING PROGRENI lan INDIKATOR PEMBANGUNAN YANG KABEH INDIKATOR PROGRONG LAN PEMBANGUNAN sing ING JAWATAN KESIHATAN PUBLIK LOKAL INDIKATOR PEMBANGUNAN KENE KAWASAN KESIHATAN AWAM LOKAL KENE ING MENANG ING DETERMIN DENG KAWASAN KESIHATAN AWAM LOKAL ING NGANGGOTI DENGAN DETERMINE KENE ING ING KURSUS ING NGANGGO ING KANGGO MUNGSA ING KANGGO ING KURSUS PANDEMIKI INGKANG INGKE NGANGGO SUKU KITA ING ING KURSUS PANDEMIK INGKE ING NGANGGO ING GRAPHIK SAIKI. ING SAHAMATNA PANDEMIK SO LET ING NGANGGO GRAPHIK SAIKI SAIKI. ING SUKU BASA ing kene yaiku 2 minggu minangka GRAPHICS SAIKI. ING SAHAWANG WULANG INI DENGAN 2 Minggu MUNGSA NGENTANG 2 Minggu. MINGGU ING BARI Wonten ing mriki 2 minggu minangka 2 minggu. MINGGU ING NGENTOT HARI ING TINGGI LENGKAP 2 MINGGU JATI. MINGGU ING NGENTOT HARI ING TINGGI LAKU HATI 400 KAS, ING MINGGU PEAK ING TINGGI TINGGI PADHINGGO 400 KAS, ING MINGGO INGKI PEAK KENE 700 KASES WIL 400 CASES, MINGGU ING INI NGGALAKAN 700 KASUS lan ING FUNGSA KUNG PEAK KENE 700 KASES lan ING FUNGSA ING INGKANG INGKANG INGKU INGKAH INGKU SUKU Yen sampeyan kudu ngelingake wong liya sing ora kudu 800 ING KONTEN Sampeyan kudu ngeling-eling yen ora bakal dakaniaya 800 INGKU TINDAK AKU ING TANGGAL SAKA Sing ora kudu 800 ING ING ING UNGGALIS ING ING KETIKA SANGSA ING INDIKATOR ING. KANGGO ING KETIKA MENENGAH ING INDIKATOR ING. KANGGO NULIS MUNGSA NUNG MOH NIMUT ING INDIKATOR INI. MACAPAT MUNGSA DENGAN KENE ING ING NGEYA ING ING ING NGANGGANG MACAPAT MUNGSA DENGAN KENE ING NGETEKU Yen sampeyan ora butuh NUNG NINI NATE ING NGANGGANG UNTUK KANGGO ING KOMPUTER 6 KANGGO BABAD ANTARA LAIN LAIN KANGGO KANGGO 6 KANGGO TANGGO TANGGO LAN TANGGO LAN TANGGAL KANGGO MASUK GOLEKA DAFTARKAN ANTIN LAIN lan GAMPANG MASKI FACE LAN WENGGAN KENE. SAIKI OGO TO Kasedhiyan Nguji. Kasedhiya KAMI UNTUK KOLEKTOR KANGGO ING SAIKI KANGGO ING JENAYAN KANGGO UNTUK KAMPUNG GRATIS ING PAKSA ING NGENTAK ISU KANGGO ING KENE ING KANGGO MANGGUT HARIAN ADALAH MENINGGAL KANGGO ING SUKU KANGGURU MENGIKUT ING DEMAND UNTUK AS KANGGO NATE MULISKE ING DEMAND UNTUK KENCILAN LAIN APA KENE TAPAK DEMAND UNTUK PESENAN KENE ING NGEBUT ING MATI KANGGO ING 3.000 SES PER DAY Tes liyane Yen Sampeyan bakal ngatasi LUKISAN 3,000 TES IN DAY KANGGO ING UNTUK KANGGO UPDATE MATLAMAT ING KAMU 3,000 TARI ING DARI KANGGO KANGGO UNDANGGULIS SEKOLAH KANGGO SUKU KITA KANGGO KANGGO UPDATE SEKOLAH KANGGO ING SUKU BASA KANGGO KANGGO BASA KABUP SEKOLAH KANGGO ING TENAN ING KABUPAKEN KANGGO MAJAWA ING KANGGO ING KANGGO ING KABEH REHADI KURSUS YANG KAMI KANGGO ING SUKU BASA KAS. ING KENE ING ING KANGGO BASA KAS. Dadi Yen sampeyan mikir sampeyan ora A OF CASES Anyar. Dadi Yen sampeyan mikir sampeyan ora mbutuhake uji coba 19-COVID-19 Dadi Yen Sampeyan Apa Sampeyan Ora Bakal Uji VOVIT-19 TENAGA KANGSA-19 ​​DOT SAN ANTONIO DOT GAK NATE COVID-19 TENAGA VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV DENGAN INFORMASI LUKU UTAWA NATE ING DOT SAN ANTONIO DOT GATE UNTUK KANGGO INFORMASI Luwih Utawa MANGSA ING PUTRA INGKE LAN INGKE INFORMASI Luwih Utawa Nindakake INGKIRI LIRIK DIRI lan INGKE ING AKU NATE nyoba TARI ING ORA LAYAN SULIT LAN INGKANG KENE ING NARI ING SUKU SEMUA ING KOTA DI ING PUTRA ULIT PUBLIK NATE TARI ING SEMUA ING KOTA DI KEDAI KESEMPUTAN PUBLIK DITENGKE ING ING TAMPUNG, KOTA KANGGO Ujian ING PUBLIK DITUTUP ING KAMPUNG, ING SUKU DENGAN ING KANGGO KOMUNITAS ING KASAHA, INGKAP MACAM ING AKU KANGGO. Lan Wong-wong sing Awal ESPECIAL YANG INI ING AKSARA ING AKH INI. Lan Wong-wong sing LAMPIRAN TINDAK DIKULUKAN APLIKASI AKSES. Lan Wong-wong sing LAMPIRAN TINDAK DIDANGGALKE APLIKASI INGGRIS ING INSURANS INGGRIS DONGGO TANPA APPOINTMENT DON'T REQUIRE INSURANCE ING INSURANCE DIGUNAKAN ASLI POKOK. GAMPANG INSURAN INSURANS ING JAWABAN ING JAWABAN PENTING. SAIKI OGON NGANGGO WISI KANGGO GAMPANG OLEH DOOTOR. SAIKI OGON NGEJABAT TRACING KONTAK KANGGO UNTUK KEDUANG KES SAIKI ora bakal ngubungi Tresna sing Kasedhiya Kanggo mbutuhake KES INVESTIGATOR KES KONEKTUKAN PERLUKAN KES INVESTIGATOR KES lan TRACERS KONTAK KONTAK INVESTIGATORS lan TRACERS KONTAK TRACERS KOMUNITAS INGGIH DITUKU lan DITUKU DENGKE TRACERS TRACERS TRANS INGGRIS DENGAN MENGGUNAKAN DEMAND LAN SO PAKAI Muga-muga disenengi lan diganggu menyang DEMAND lan mula kita kudu mbantah sampeyan DEMAND lan DENGAN ING NGE TINDAK DENGAN KOMUNITAS ING KOMUNITAS ING KONTEK GANTI KOMUNITAS INGGRIS KANGGO INGGRIS KONTAK. Yen sampeyan UTAWA GAMPANG INVESTIGASI KONTEK. Yen Sampeyan utawa ora ngerti yen sampeyan wis INVESTIGASI. Yen Sampeyan utawa ora ngerti yen sampeyan wis nyoba. SAIKI JAWABAN SUKU BASA KANG NINI NGAKTUT POSITIF. SAIKI JAWABAN ING TARI ING WULUS PUBLIC Kasedhiya POSITIF. SAIKI JAWABAN ING TARI ING KAWASAN KESIHATAN PUBLIK ING PRETTY YOU'LL DAPAT TAWASAN ING KAWASAN KESIHATAN PUBLIK ING PRETTY YOU'LL DAPAT SATUR. IT'S A 2, 1, 0, 2, 0, 7, KAWASAN ADALAH NGANGGO GOLEKTUNG ITA A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NGOMBUT SAIKI ORA PAKET ING HOSPITALS SAIKI. ITA A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NGOMBUT SAIKI ORA ING NGANGGAL WANG MAJAWA NUMBER SAIKI OGONIKA UNTUK HOSPITALS INI DENGAN GAME ING ING KENE GAME PALING DIRE UNTUK MINGGU KEDUA IS ING GAME PALING DIRE UNTUK MINGGU KEDUA ING ING KANGGO SAIKI KANGGO NAIK PALING DIRE UNTUK MINGGU KANGGO ING SAKA SAIKI PAKET KENAPA KANGGO PAKET-19 POSITIF KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI BUKU POSITIF 19 POSITIF ING SOS HOSPITAL TO UI PATIENT POSITIF-19 POSITIF DI SUKAN HOSPITAL ING UIKU ATAWA PUTRA VENTILATOR ING PENTING HOSPITAL TO UICU Utawa PUT ON VENTILATORS DENGAN LAKON CU Utawa PUT ing VENTILATORS Duwe luwih saka wong liya ing 7 HARI. ING KENE KANGGO Luwih luwih seneng ing 7 dinten. ING KENE KANGGO kanggo STRESS SIGNIFICANT IN A 7 HARI Iki bakal mbukak STRESS SIGNIFICANT IN SISTEM HOSPITAL lan MEDIKAL Kita STRESS SIGNIFICANT IN SISTEM HOSPITAL lan SUMBER MEDIKAL KAMI. Yen sampeyan bakal nuli SISTEM HOSPITAL LAN RESOLUS MEDIKAL KAMI. Yen Sampeyan bakal nonton Pungkasan saiki lan sampeyan ora RESEPIK. Yen sampeyan ora bisa ndeleng iki saiki lan sampeyan ora duwe GRANDPARENT utawa wong tuwa KANGEN ING SAIKI lan ING GRUPPAREN UTAWA KABUPATEN MANAWA ING SUKU 40 ING WISAN GRANDPARENT Utawa Ibu-ibu saka Sapa Wong sing Kasedhiya 40 Utawa yen Sampeyan dhewe utawa ora ana umur 40. Wong Wong Apa Ora Nate 40 Utawa Yen Sampeyan Sampeyan Utawa Utawa ora ngerti 40 Sampeyan dhewe utawa ora ana 40. PESANGGIH ING SAIKI Kanggo Sampeyan. HALF ING Wong PESANGGIH ING IS kanggo Sampeyan. HALF ING wong sing mlebu karo KOVID-19 sing Pungkasan KANGGO. HALF ING wong sing mlebu karo KOVID-19 sing Pungkasane UP ING HOSPITAL HAD NO TINDUNGAN DENGAN COVID-19 SUKU PADANGGULAN ING HOSPITAL ING TANPA KONTAK KESIHATAN. UP ING HOSPITAL HAD Ora ana KONTEN HEALTH. KANGGO BUKU SUKAN UNGGALING KONSUS KESIHATAN. KANGGO WO SUKU ING NGANGGO. COVID-19 DAPAT KANGGO WO SUKU ING NGANGGO. COVID-19 BISA KANGSA DENGAN ING WANO UNTUK INVINCIBLE. COVID-19 BISA KANGSA DENGAN ING WANO YOUNG TANPA TANPA KESIHAN NDELENGKEH INGKANG UNTUK Wong-wong YOUNG TANPA TANPA KONEKSI KESIHATAN TANPA TANPA KONTEN HEALTH TANPA MUNGKU lan NGADI PRECAUTI KONTEN JENIS KANGGO NUNGGUT LAN NGANGGO ING PRAKTOR YANG DUMADAKI PAKSA ING PUT Lan PRECAUTI TAMPILAN DENGAN MASA KENE PUTRA ING ING ING layar NUNGGUH WASA ING ING PUT ING NGETENG ING ING layar WAYANG NUNGGAL ING LAYAR ING ING DENGAN KONTIN KANGGO ING NGANGGALKE ING SUKU KANGGO NUNGGUH MUNGSA NUNGGUH UNTUK Nuduhake KENE PAKSAAN ING SEMASA Nuduhake SUMBANGAN DAFTAR PEMBANGUNAN SEMASA MELENGKE AS ING Minggu, PENDIDIKAN KOKUS ASING ING Minggu, ING DENGAN GAMPANG SAIKI Maca SAIKI MINGGU ING, ING DENGAN GAMPANG SAIKI DENGAN DENGAN 13 DARI WONG NGGOLAH ING SAIKI DITANGGANG DARI 13 HARI TO 11 HARI. Yen sampeyan ngelingake DITAMBANG DARI 13 HARI TO 11 HARI. Yen sampeyan bakal ngeling-eling babagan 36 dina nalika TO 11 HARI. Yen sampeyan bakal ngeling-eling babagan 36 dina nalika lagi wektu, ora kanggo nggawe akeh wong NDELENGAKAN PEPA 36 DESAWAN INI SAIKI WAKTU, BUKAN ING KENE MINGGU AGU, ING NGEJATI Sawijining Wanci, BUKH NU NGENTUK ING SEMO MUNGGUH, KANGGO NUNGGUL INGKANG APLIKAT WANGSA ING KABEH 18 taun Minggu MINGGU, KANGGO NATE INGKANG APLIKAT WANGSA ING NGGAL sawise 18 HARI SANGSA KANGGO DITUKUR PEMBANGUNAN ING APA SAIKI 18 HARI INGING KANGGO MUNGGUL ING NGANGGO. ING AKU-INGKI INI HARI INGKU KITA NUNGGAL MENYUKAK MENYARI. TAK INGKANG INI KANGGO INGKRIP GAMPANG AIR. TAK INGKANG INI KANGGO INGKRIP INGRUK ING INFEKI KONTAK RISA EKONTEN INFEKI ING ING KANGGO NUNG MUNGGAL ING WISHIRI INI IS NUNGGALKE PADANGGAL BASA NAMPANG INGKANG MINGGU ING ING DENGAN KANGGO NUNGGAL ING NGANGGO ING WIS ING MUNGGUT kanggo Minggu WULANG. OGAN ING KITA Banjur dibandhingake MINGGU Pungkasan. OGAN PADA RATE POSITIVITI GAMPANG. KANGGO KAMI-19 MINGGU Pungkasan. OGAN PADA RATE POSITIVITI GAMPANG. KAMI KANGGO-19 MINGGU KANGGO POSITIVITI. KAMI KANGGO-19 KANGGO POSITIVITI MINGGU YANG ANAK RATE POSITIVITI SEMINGGU MUNGKIN ING ING KANGGO TENAGA KANGGO RATOS POSITIVITI YANG PITAKSURAN ING KENE PAKET ING POSITIF KANGGO-19 PERCENTAGE LABES TAMPILAN POSITIF KANGGO-19 KANGGO NANGGALKEGA KANGGO POSITIF KANGGO-19 NATE DITUNTAKKE ING SAIKI Luwih saka 20% ING INI DITANGGUH LAGI SAIKI Luwih saka 20% ING SEMUA ING TANPA BAB MINGGU. SAIKI LUKU 20% ING SEMUA ING TANPA BAB MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 SEMUA RESEP KANGGO MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK KANGGO-19 YANG NANGGALKE TETAKI INS TESES INI POSITIF KAMI UNTUK KANGGO-19 KANGGO NATE ING INS TESES ING POSITIF. SAIKI ING KAMI LUKISAN INI TINGKATAN 5 ING POSITIF. SAIKI ING WIS HOSPITAL KAMI. HOSPITAL sing luwih akeh POSITIF. SAIKI ING WIS HOSPITAL KAMI. SISTEM HOSPITAL LAMPIRAN UNTUK KANGGO HOSPITAL SCORE. SISTEM HOSPITAL LAMPIRAN UNTUK KANGGO UNGGULAN STRESS TINGGI RINGKOL ING ING INS SISTEM KONEKTOR UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG TANPA KANGGO ING TANPA ING NGGAL-UNTUK APA APA KANGGO TINGGI TINGGI RINGKOT ING ING ING ING NGGALKE APA KANG TANPA DENGAN PANJENENGAN IN DENGAN APA-APA KANGGO NENG UBANG MACAM DI PADA HOSPITALISASI DESA TO SENGKONG KENE ING HOSPITALISASI DESA KANGGO-COVID-19 LAN KENE SURGEON HOSPITALISASI DESA KANGGO KANGGO-19 LAN KANGGO SURGEON Wong TUNGGAL NUNGGAL DI ICU UTAWA COVID-19 LAN KENE SURGEON Wong TAMAT DI ICU utawa ING VENTILATORS INI Wong-wong sing Pungkasane Ningkatake ing ICU utawa ING VENTILATORS INI INI LAKON BOTOL. PENTING OF ING VENTILATOR DI SINI DESA BOTOL. NOMBOR KOSIK-19 KONTEKNE TO LINE KOTA. NOMBOR KOSIK-19 KONTEKNE UNGGUL UNGGUL UNGGUL BASA KOVID-19 KES TENAGA KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APIK INDIKATOR PALING LAMPIRAN UNGGAL-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANGGALKANG PENDIDIKAN ING SUKU INDIKATOR Nuduhake NANJUR ALARMING ING SUKUWANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PARA ING UNTUK Minggu MANGSA TINDAKAN ING SUKU BASA-BASA KANGGO PUTRA ING KANGGIH BASA SUKUR ING KANGGO-KANGGO-19 Iki sing kaping pisanan kanggo minggu kaping pindho ing COVID-19 NOMBOR PEAS EXCUSE ME COVID-19 ING KANGGO-KANGGO-19 NATE ING KAMPUNG KANGGO-19 POSITIF POSITIF, Bilangan PEAS EXCUSE ME COVID-19 Wong POSITIF HOSPITALISIS, SENT TO ICU utawa PUT IN Wong POSITIF HOSPITALISEN, PENTING INGKU ATAWA PUT ing VENTILATOR Duwe LAKI PENTING INGKU ICU Utawa PUT ING VENTILATORS DENGAN KANGGO ING ING DENGAN ING JAWA 7 ING. VENTILATORS Duwe luwih saka wong liya ing 7 dinten. Kita kudu tumindak kanthi becik DITUTUP ING JAWA 7 dina. Kita kudu tumindak kanthi becik kita kudu nganakake KONTEN Kita kudu tumindak kanthi becik kita kudu nganakake budaya. Yen ING 10 TRENDS KOLEKTIF KANGGO UNTUK ING WULANG. Yen ING 10 ING TRANS INGGRIS PENTING LARGER WULANG. Yen ING 10 ING TRANS TINDAKAN PENTING LAMPIRAN RESEPEN LEMON UP lan UP Sambungake PORTION LARGER RESEPEN LEMON UP lan UP ING HOSPITAL INTENSIF KANGGO RESEPEN LEMON UP lan UP ING HOSPITAL ING INTENSIF KANGGO ING VENTILATORS LET ME ING HOSPITAL ING INTENSIF KANGGO ING VENTILATORS NGGALKAKI AKU SUKU SATU 2ND KANGGO KANGGO ING VENTILATOR LET ME ING SUKU SATU 2ND UNTUK KANGGO NU TARI KANGGO, Nampa SATU 2 NATE kanggo menehi sampeyan nomer paling gedhe, nanging luwih saka 6 ing kene Nasi nomer paling gedhe, Saiki luwih saka 6 ana 650 KES COVID-19 ING ING KENE BISA 6 ING INI 650 Luwih KES ING KANGGO-19 INGKEH MANAJAWA NGGAK RASA KABUP 650 KES TENAGA KANGGO-19 INGKANG MUNGSA MENGGOLAK OGI KANGGURU TO 10.000 797. 881 PESENAN DENGAN MANGSA NUNGGUH JAWA KANGGO TO 10.000 797. 881 PATIEN ING SAIKI ING HOSPITAL 10.000 797. 881 PATIEN SAIKI ING HOSPITAL TANPA 79 UP DENGAN UPIN YESTERDAY SAIKI YESTERDAY lan ING AKU 274 ing ICU lan 154 ING VENTILATOR KANGGO Nindakake Ing ICU lan 154 ING VENTILATOR KANGGO INGGIRAN ING SAK TEMA SUKRAN KANGGO INGGIRAN ING SAK TU ING TANGGAL JABAR LAPORAN KANGGO lan NGANGGO APLIK OGO SAIKI KANGGO TANPA KANGGO NATE ULAP NGLUKTIKAN KANGGURAN lan NGANGGO APLI SAIKI KANGGO UNTUK KANGGO JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING Wengi lan Nimbang saiki ora bisa ING ING JAWA KANGGO ING KANGGO ING ING NGANGGO JUDGE WOLF THANK WEEK KANGGO ING ING KANGGO KANGGO HOSPITAL. ING KANGGO MUDAH KABUPATEN HOSPITAL. >> DITENGKUTI DENGAN GEORGE HERNANDEZ KAMPUNG HOSPITAL. >> DITENGKUTI DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER DENGAN >> DITENGGALKAN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER Dinten iki SUKU DENGAN PADANGGULAN INGGRIS lan DIDANG DUMADANG ING DI INSUS NEGARA BEXAR NEGARA DIPANGGUHKE ING ING ING KAMU BEXAR NEGARA HOSPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MENENGKAP NEGARA UNIVERSITI UNIVERSITI NEGARA HOSPITAL UNTUK MANGGUTKAN NGOMBUTAN KABUPATEN SADUNYA UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MENINGKATKAN SUMBER INGKU SADYAH INGKOH INGKANG MENANGGALKU NOMBOR TU-TUN BABAD ING JAWA MANGSA ING JAWA 74 Dinten. Wong-wong padha saiki ndeleng MANGSA ANAKI 74 JAWA. Wong-wong saiki Saiki ndeleng luwih anyar ing BALITA 74 Pungkasan. Wong SAIKI ING ING ING NGANGGO ING NGANGGO PADA BUKU KANGGO ING NGANGGO WANGSA ING ING ING ING JAWA NENG NENG INGKE BISA PAKAI LUKA NUKAN ING NGANGGO WANGSA ING NGANGGO ING KANGGO UNTUK KANGGO GAMPANG MUKA KANGGO ING ING ING ING UNTUK NGEDITKE ING UNTUK KANGGO BUKU PATIEN. RAM RAM KANGGO LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA PATIENT. RAM RAM SURVEY AIR YANG ANAK ANAK WAYANG PATIENT. RAM RAM SURVEY AIR YANG ANAK DENGAN TREAT TREAT Slamet AIR sing KANGGO GOLEKA KANGGO UNTUK TAKE ING TAWAN ING CALM IS REALLY Wong-wong sing Gunakake TREAT TREAT ING wong ing CALM IS INGGIR MUNGGUT TANGGAL Wong ing KATMEN ING ING TANGGAL MUNGGUH ING SAIKI. Lan SO GUNUH NGANGGO MEMBANGKE NGALAMI SAIKI. Lan SO GUNUH NGANGGO TAK INGO KANGGO BISA KANGGO Pungkasan. Lan SATU GUN NGANGGO Nindakake INGKE BISA KANGGO NATE TINDAK UNTUK MENGIKUT KEDUA KAMI. NATE INGKE BISA ING KANGGO UNDANG UNTUK KANGGO ING KAMI. KANGGO NUNGGUH INGGRASA SAIKI MANGSA BEDS KITA. KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO LUKU GAWA NGANGGO DENGAN ING KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO LUKU GAWA NGANGGO DENGAN HOSPITAL LAIN. KAMI AN KARYA DENGAN ING HOSPITAL LAIN. KITA KANGGO GRATIS KANGGO ING GRATIS IN HOSPITAL LAIN. KAMI AKU PANJENONG KANGGO ING ING ING SUKU 8815 KRITIKAL PELUANG KANGGO GAMPANG ING NGANGGANGKE ING SUKU 8815 JAMINAN KRITIKAL ING NGANGGO SUKA KANGGO 8815 MANGSA KANGGURAN KRITIKAL SEMBANG DENGAN NGANTENAN KANGGO JABATAN NULIS MUNGSA DENGAN NGANTI DARI JABATAN KANGGO LAN SARI JABATAN DEFENSE LAN DAN DARI AKU. PRESIDEN VICE SARI AKU. ING VES PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY AKU KANGGO. ING VES PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GOVERNOR SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GIGNOR KANGGO MANGSA ING ING INI TALKING DENGAN GOVERNOR YANG NGANGGO ING ING ING ING INGKANG INGKE ING ING NGANGGOLEH ING NGANGGO Sing bakal Nantang ING ING ING ING ING ING ING ING NGANGGO, ING NGANGGO LAKON KANGGURAN FILIS, nanging NATE MANGGANG LAKI Apa BISAN ING ING NGANGGO LENGKAP FISIKAL, TAPI KITA PERLU BISA NGANTONG. KANGGO GRATIS IN ADDITIONAL BEDIS FISSIKAL, TAPI KENE KABEH NGENTANG. KANGGO GRATIS ING NU KENUTANA ING ING NGANGGO NGANGKA. Dadi GUNUNG ING BUKU TAMBAHAN ING ING NGANGGANG UNGGAI. PADANGKULAN SAIKI NURSES ING NGANGGO BASA-BISA PAKAI GAMPANG. Diwasa saiki wis akeh wong sing bisa ditindakake LANGKAH LAMPIRAN. PADANGGULAN ING ING SAHA TENANG ING NGAHA ING UNTUK NGALANGGO MUNGGUN US Lan NATE NGANGGO KANGGO ING NGAHA-ING NGAHA ING NGGO INGGO BISA NGLUKIS DENGAN KAMI LAN NATE NGANGGO KANGGO NGGO US LAN NATE NGGALKE ING OGO LAN KABEH KENE KENE MASIH OGO LAN O NGGO ngerti MASK KANG PITU KANGGO Lan OGO KENE MASKU MASKU MASIH ING SANITASI DISTANS, sampeyan ngerti apa sing sampeyan Saham kanggo nggawe SANITASI, sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake. ING AKU SANITASI, sampeyan ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni. Wong-wong sing bisa nahan omah ing omah iki. KANGGO NATE ING NGANGGUR LAMPIRAN EMPLOYER YANG DUMADANGKE PELUANG KANGGO ING UNTUK Wong KANGGO ING ING GAMPANG. NAWANGKE GRATISAN KANGGO ING UNTUK MAJLIS KANGGO ING ING GRA BISA. Aku ngerti KENE ING NGANGGO UNTUK Wong KANGGO BISA KANGGO ING INTAN. Aku ngerti KENE NGANGGO ING TANGGO GAMPIR TENAGA KANGGO SUKU 4 ATAWA Aku ngerti KENE NGANGGO ING TANGGO GOLEKE ING KENE 4 ING EMPLOYEES KANGGURU DI RUMAH. GOT OLEH 4S INGGUNG KANGGO MACAMEN ing omah. KAYA Yen EMPLOYERS BISA NGAPAL DAN GOLONGAN NGGOLAH DI GAWA. Dadi Yen EMPLOYERS bisa mundhak lan ngrewangi nindakake luwih saka kerja Dadi Yen EMPLOYERS bisa mundhak lan NGANTI MUNGSA ING BISA KANGGO ING ING ING ING NGGENIS KENE. MEMBANGHAT NGLUKU APA BISA KARYA ING ING POHEN KENE KARUH ING TERRIFIK. Lan Ibu-ibu Sekolah RUMAH DENGAN AKU KONTAK. Lan Ibu-ibu Sekolah Aku pengin Sampeyan mikir babagan iki Lan Ibu-ibu sekolah Aku pengin sampeyan mikir babagan njupuk sawetara omah sampeyan dijupuk AKU ING NGE INGKE TUNGGU UNTUK KANGGO ING GRATIS KOLEK KAMPUNG KANGGO Saben Wulan NAMBANG KOLEK KOLEK KICKED KAMPUNG ING DENGAN ANAK-ANAK ING TANGAN KELAS ANYARI ANAK ANAK ING ING ING ING. Yen OPTION KANGGO ING taun kepungkur. MUKA PILIHAN AKU MUDAH INGKE ING AKU TUNGGAL DI RUMAH. YANG OPTION KANGGO MUNGKU ING AKU ING NGANGGO APA KANGGO NU TUNGGAL MANGGUT BUKA MAYBE KANG ING NGE ING NGE ING NGEBARKE APA DENGAN KANGGO NUNG MENGENUT MELENGKE KANGGO MUKA SEKOLAH INI, TAPI PILIHAN TO Dheweke ora Ninggali MUNGSA MEMBUKA SEKOLAH INI, Nanging TINDAKAN KANGGO Nindakake ING ING ING NGGAL ING GOLEKU SEKOLAH INI, KANGGO PILIHAN ING NGANGGO ING ING ING ING ING NGGAL ING IKE BISA KANGGO Nindakake ING ING NGANGGO LAKON Nindakake ING ING ING ING Yen Sampeyan bisa Nindakake wong liya sing luwih aman kanggo anak lan bocah lan uga Yaiku, ING ING ING ING ING ING ING ING ING SADU lan ING ANAK lan ING MENGIKUT Lan bocah-bocah lan wong-wong sing duwe konstruktif sing bisa digunakake Kanthi KONSUS MEDIKAL YANG KANGGO MUNGGU DENGAN KANGGO ING SAIKI RUMAH SAIKI KESIMPULAN sing Sampeyan kudu mbutuhke ing KANAN RUMAH SAIKI JAWA NATE KITA KITA KANGGO KANGGO KANGGO PERLU KAYU KAYU DI RUMAH RUMAH SAIKI JAWA NATE KANGGO Nindakake KANGGO ING ING NGANGGOLEH UNTUK. Kita kudu Dadi KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK MACARI ING NGANGGO. KANGGO PERNIAGAAN NGGALISIKO ING ING BISA NGENTANGna Gampang kanggo sampeyan. KANGGO PERNIAGAAN NGGALISIKO KANGGO INGKANG BISA NGLANGGALIS Bisnis kanggo nggawe luwih akeh kanggo mbantu nglindhungi kanca UNTUK NAMPANG SAFEGUARD TEMPAT TEMPAT TEMPATUR. Pitakonan TAMPILAN TEMPERATUR TARI. Pitakonan saka wong-wong sing rawuh ing babagan TAMPILAN TEMPERATUR. Pitakonan saka Wong sing Nampa ING KONSEPAN SANITARY FACIAL. Wong-wong sing Nuju ING KONSEPAN SANITARI FAKSI. Wong-wong mau ora kudu ngejak game sing padha KOMUNITAS SANITARI. Wong-wong mau ora kudu ngejak GAME ING ING ING NGANGGO DENGAN GAMPANG Wong-wong mau ora kudu ngejak GAME ING ING ING NGANGGUT MACAPAN ING AKU ASING KANGGO BASA LAN KABUPATEN ING ING NGANGGALKE ING EMPEK-LAMPIRAN AS ING KARYA LAN TEMA-TARI ING SAIKI GAMPANG MINGGU AS KANGGO KANGGURU LAN KABUPATEN KANGGO SAIKI WEKTEK MUNGKUL ING NGANGGO UP. Ora UNLIKE SAIKI LUKISAN MINGGU MENGGUNAKAN MENGGALU UP. BUKAN ING UNTIK. JADI AKU NUNGGUT Teka UP. BUKAN ING UNTIK. JADI AKU NUNGGUT NU LAYANG PUTRA MAMPU. Dadi AKU NUNGGUT Nuli ING SAIKI KANG TINDAK. AKU SUKU Dadi luwih migunani. AKU SANGGUH LAMPIRAN UNTUK Nuduhake bocah-bocah KANGGO SAIKI. AKU SAIKI LAMPIRAN UNTUK NAWANGKE ANAK-ANAK ING SAIKI. LAMPIRAN UNTUK LAMPIRAN SAIKI Bocah-bocah kanggo Kraton. Yen wong-wong mau wis entuk lan njaluk KANGGO. Yen dheweke bakal entuk lan njaluk kaya dheweke ing BARS Yen wong-wong padha, lan njaluk kaya dheweke ing BARS lan nggegirisi. KANGGO NATE ING ING KANGGO ING BARS lan NGGI MACAPAT ITU KANGGO. KANGGO MUNGGUH ING luwih akeh Lan nglewati ITAwal menyang US. GAMPANG MUNGGUL RASA NU LAMPIRAN KANGGO. FIREWORKS, GAMPANG MUNGGUL RASA NU LAMPIRAN KANGGO. FIREWORKS, aku ngerti yen sampeyan lagi ngerti SITUASI KEDUA. FIREWORKS, aku ngerti yen sampeyan lagi bakal menehi pitunjuk kanggo nglampahi dhewe Aku ngerti ngerti yen sampeyan bakal bisa menehi pitunjuk kanggo omahmu. TAPI TINDAK DENGAN APA Sawetara FIREWORKS ING ING omah. TETAPI TANPA TANPA CALABRIA ING NGANGGO KANGGO. INGGRENG. TETAPI TANPA TANPA CALABRIA ING NGANGGO KANGGO. KITA KANGGO NAK TANGGO RAKO CALABRIA ING KANGGO BADAN. KANGGO INGING NGANGGO BASA MANAWA INGKE ING KANGGO INGKE ING NGANGGO 10 AT KITA KANGGO NAK TANGGO INGGO BASA ING KANGGO INGKE ING KANGGO INGKE 10 ING PALING KENE KANGGO NUNGGAL KANGGO Nindakake 100, Sampeyan Mesthi OGO ING NGANGGO 10 ING PALING TUNGGU AKU BISA TINDAK 100, nanging INGKE NGGAK INGKE PALING AKU KENE ING NGETENGAH ING 100 ING, nanging INGKE NGAPAK ING KETUGA. SATU RASA DIBUAT TAPI, ING NGE ING ING SUKU KENE. Dadi sampeyan bisa ngerti kanthi cepet babagan kita babagan iki Pilih AN. Dadi Sampeyan BISA PENTING MUNGGUT US NGALAMI WAKTANA ING KANGGO MUNGKIN PUNYA NAMPANG US NGARI INGKING MINGGO ING NGANGGO SUKUT GAMPANG. ING SAIKI MINGGU BISA NGANGGO ING SUKU DENGAN. GOVERNOR ING NGANGGO INGKANG TINDAK DANGEROUS. GOVERNOR ING NGANGGO INGKANG SUKU DAH ING NGETO GAMPANG MANGSA KANGGO INGGRIS NGENTOT ING ING NGANGGO MACANGATTULU. AKU UNDERSTAND DENGAN SAIKI ING ING PROBABLY MAY COMOR TOMORROW. AKU UNDERSTAND DIA SEDIA DENGAN KONTEN KENE SANGKUT. AKU UNDERSTAND DENGAN DENGAN KOMUNITAS PROSES YANG KROSUS lan AKU MELAYANG DADI Nduwe Konsep PROSES YANG KRIMI lan AKU MUNGKIN DENGAN MENGIKUT KOMUNITAS KRUS LAN AKU MANGGUNYE MANGSA KONSIDER PENTING GAMPANG RISIKO TUNGGAL TO KONSIDER ASILAN INGGRISING RISIKO TINGGI RATU KENE PUTIH ING BARU KENE Bisnis RISIKO TINGGI BISA KENE PUTIH KENE PAKET PAKSA ING NGETEK TUTUP BAR sing NATE ING BETEP ING NGENTOT ING KARANGAN KARANGAN TUNGGAL VENUE TAHUN FAKILASI ANAK GAMPANG SUKU WAKTU, KOMPUTEN KAMI KARYA. ING BISA KANGGO ING LANJUT SUKAN Sambung, KOMPAK PAKAI BUKU. ING PITU ING NGENTANG lan ING ING RISIKO TINGGI DAN AKU KARYA. KANGGO ING SAIKI LAN ING ING RISIKO TINGGI LENGGANG lan AKU SUKU INGKE ING ING AYE RISIKO TINGGI LENGGI DAN AKU MUNGKU Sampeyan ora bakal ngerti SUKU DENGAN KANGGO INGKANG SUKU ING AKU KANG INGGU NGENTANG DENIS NORTHEAST NORTHEAST ING AKU KANGGO KANGGO TANGGUTAN JAWA TENGAH PAKAI NORTHEAST IN EDISTWCT DISTRICT KANGGO PENDIDIKAN NORTHEAST JETS IN DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE JETS IN DAERAH KABUPATEN HARLANDALE KABUPATEN DENGAN KABUPATEN lan NGANGGO LAIN HARLANDALE DISTRICT LAN MAYBE LAIN-LAIN YANG TETAPI DIDANG KENE DENGAN ING APIK LAIN-LAIN TINDAK DIDANGGALKE ING ING SUKU APA NGENTANG PROGRAM SUKAN SUKU ING NGAPAK SABAB PROGRAM SUKAN SUKU ING ING BISA KANGGO ING NGANGGO ING ING ING KANGSA PROGRAM ING BISA KANGGO ING NGANGGO ING KANGGO YOUNG TOGETHER LAN POSSIBLY A Nggawe ING Wong TANGGO YG KANGGO lan KANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO MANGSA KANGGO TOGETHER lan PENTING Nggatekke KANGGO MANGSA KANGGO NGANGGO MUNGGU ING ING KANGGO. NGEDALKE GAMPANG NGUANG INGKANG KANGGO ING ING SENTUK. ING JAIL. Nonton INGKE BISA NULISKU. ING JAIL. MANGSA NDELENG wong-wong Memuji sing wis Kasedhiya ING JAIL. KANGGO NANJAWA TANGGO MANGGO ING ING KANGGO INGKANG TANGGAL NANGGAL ING SUKU. Wong-wong Nampa INGKANG INGKANG TANGGALKE ING SUKU TINDAK. ING KABEH 58% SAIKI KANGGO NATE INGKANG. ING KASAHA 58% INKAT ING KASAHA ING INI INGGRIS KANGGO 58% INKAT ING KANGGO YANG POSITIF KANGGO SAIKI KANGGO A ING INGATIS ING KANGGO POSITIF SAIKI KANGGO Nindakake INGGRIS UNGGUL MUNGSAU KABUPATEN POSITIF SAIKI KANGGO Nindakake TINDAK GOLEKTIKAN ING KABEH JAIL ING AKU KANGGO GAMPANG NGGOLAH UNDANGGULIS JAIL ING AKU KANGGO ING SUKU JENIS SANGSA KANGGO JAIL AKU KANGGO KANGGO ING SUKU SUKU DENGAN DENGAN DENGAN lan DENGAN DENGAN TANPA 700 JAWA ING Jual SUKU DENGAN YANG DENGAN LAN ING NGANGGURAN 700 KANGGO ING NEGARAAN TETAPI KITA NGAPAK SUKU Lan DENGAN DUMADI TANPA 700 KANGGO ING BISNES TAPI PERNIAGAAN KANGGO NU TARI ING dinten iki sing ora nindakake dheweke Usaha TAPI ING NGOMUNIKO SUKU BISA sing ora nindakake ING ING INI NGANGGO ING LANJUT HARI INGGO ING NGANGGANG NATE ING ING NGANGGAL ING KANGGO ING SUKU DENGAN ING NGALAKI DENGAN ING DENGAN ING NGANGGO. Wong-wong Nate ngaco HAD ING Minggu Kanggo Nindakake Dheweke lan Dheweke Ora Nindakake. Wong-wong mau Nulis ING ING KORPORAT TEMA, SO GAMPANG TINDAK. Wong-wong mau Nuli ING ING KORPORATOR KORPORATIS, Dadi Yen Sampeyan Ora Bakal Nuli Duwe TEMA KORPORAT TEMA, Dadi Yen Sampeyan Ora Bakal Nindakake BISNKE ING GRATIS KANGGO Yen sampeyan bakal golek bisnis kaya ngene Bisnis DAPAT MANGSA ING KANGGO ING SAIKI ING SAIKI ING UNTUK KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO LAN TENGKING KANGGO NATE INGGAL INGGAL ING ING SAIKI LAN KANGGO TANGGO ING NGANGGO PUTRA AKU Miwiti INSIST SAIKI lan NENGGALKE ING NGANGGO PUTRO ING AKU Miwiti INSIST ING ING ING NGANGGO. PUTRA AKU Miwiti INSIST ING ING ING NGANGGO. >> WULUS JAWA BULAN lan BAKAL ING ora seneng. >> SAIKI JAWA KULIT LAN BOTEN LOMBONG IS KAMI >> SAIKI JUDGE lan BOTTOM LINE NEGARA INGGO NGEBUT ING NGANGGO WULANG LAKON ING NEGARA ING KANGGO ING ING NGANGGUT UNTUK NGANGGO ING UNTUK KANGGO ING AKU KANGGO ING ING NGANGGO PERLUKAN ING NGANGGO UNTUK NEGARA ING UNTUK NGGALU KITA SAD ING ING ING NGET ING KENE. KANGGO INGGRIS KANGGO Nuli MANGSA INGKANG INI. >> SAIKI PADANGGURAN HARI ING JAWA. >> Yen NATE ING TARIKHARI SARI ING JUDGE NELSON WOLFF AS WELL >> Yen NATE SAIKI HARI ING JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS A SAN ANTONIO MAYOR RON SAIKI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS A SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KENE AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KENE SITUASI DIREJE SENTIASA SANG ANTARA DI SAN NIRENBERG KONEKTOR KANGGO ING SITUASI DIREKE ING SESI ING ING SAN ANTONIO, LET'S GO OVER SITUASI DIREKE ING SENUASI ING SAN ANTONIO, LET ING NGANGGO NOMBOR NUNGGUH ANTONIO, LET KANGGO NGOMBUT NOMBOR NGANGGO ING NGANGGO NUNG KANGGO MACAPAK UCAPAN NOMBOR YANG DENGAN ING NGOMBOT HARI ING NGULIT MULIP WANGTUK MUNGSA ING TARI. Luwih anyar HARI INGGANG MUNGSA WULANGAN MENGEKUT MINGGU ING dina Sabtu. LAGU KASMAS 650 Pungkasan. MINGGU ING dina Sabtu. LAGU KASMAS 650 Pungkasan. SENI KANGGO ING JUMLAH UNTUK TO CASES 650. WANG KANGGO BOLEH GOLEK ING UNTUK TO 10.797 TANPA 881 IN YU KANGGO MUNGKUL ING JENIS KANGGURAN TO 10,797 TANPA 881 ING HOSPITAL, 10.797 TANPA 881 ING HOSPITAL, 274 IN ICU LAN TANPA 154 ON HOSPITAL, 274 ing ICU lan TANPA 154 ING VENTILATORS BALAKAN sing apik 274 IN ICU LAN DENGAN 154 ING VENTILATORS BALAKONAN ING SAIKI INI TANPA DENGAN KABUPATEN Anyar VENTILATORS BALAYAN ING SAIKI ING ING NGANGGO WARNA KABUPATEN KENE JABAR SAIKI DENGAN ING NGALAKI ING BISA TANPA KABUPATEN KABEH UNGO LAPORAN YANG DENGAN KANGGURAN MANGSA ING MAYOR NGANGGUR-MANGSA ING NGANGGIRUT LAPORAN ING DENGAN NGANGGANG ING KANGGURU MUNGSAU MAYOR MANGSA ING KANGGO ING KANGGO ING KETIKA. SINI MAYOR NGANGGO MANGSA ING KANG INGGRIS ING KETIKA. Piyambakipun mratelakaken udhara babar pisan ING DIJAMAT ING WRONG. Dheweke DENGAN NENGGALKE PENTING INDIKATOR YANG KENE DITENTANGKE PENTING KABEH INDIKATOR YANG KABEH KENE SUKU DENGAN MENARIK ING TUTUP INDIKATOR YANG ING NGEJAWA ING NGUT ING KENIT ING TUTUP. MENJAWA ING TUTUP SAIKI. >> THE TESING. >> TRACERS KONTAK ING PALING KANGGO >> TRACERS KONTAK ING PALING KANGGO ING ING SUKU DENGAN Sambungake TRADIS ING PALING KANGGO ING SUKU DENGAN SITUASI HOSPITAL INI DIA Wong-wong sing dikepengini karo SITUASI HOSPITAL YANG KENE DENGAN-INGO MUNGGUNG BISA KANGGO SITUASI HOSPITAL ING DENGAN MESIN YANG KAMU NATE ING NGETANGKA KANGGO DI PASTIK DITULUTKU INGKU BISA ING KANGGO ING ING TARI ING BASA-BASA 7 ING. KANGGO ING Wong THAN DIPASANG DI PAST 7 ING. INGGO BUDAK SAIKI ING ING HOSPITAL LAN 7 HARI INGGO BASA-BISA ING ING ING HOSPITAL LAN HALF ING KABEH KANGGO SAIKI ING HOSPITAL LAN HALF ING Wong sing Dikarepake Ora Duwe HALF Wong-wong sing Dicanthang ora duwe pangerten babagan penyakit lan uga Dhewe DITULUKE TANPA TANPA MENYAMBUNG KESIMPULAN lan KESIHATAN Piyambak KONSIT KESIMPULAN lan KANGGO NUNG MUNGGAL ING WIS ING KANGGO RUMAH 40 TAHUN LAN KABUPATEN Cepet PUTE ING NGANGGO ING NGANGGOLEKI 40 TAHUN LAN KABUPATEN KENE KANGGO ROLO 40 TAHUN LAN KABUPATEN KENE TANGGO INGKE ING NGEBAB INGKANG INGKU Sapa sing ngeling-eling yen sampeyan bakal ngerti yen bakal ING ING POSITION BETTER Pikirake yen sampeyan ngerti yen bakal ana ing POSISI ANTARA TANPA ING ING ING ING NGANGGAL ING ING POSITION BETRANA ING ING ING ING ING KANGGO NATE ING ING KENITAN KESIMPULAN. TAPI LAWAN KANGGO SAIKI ING ING ING ING SANG UNGGAL MUNGGUT KONTEN KESIHATAN. TAPI RASA ING NGANGGO LATIHAN NGENTOT KONSIT KESIHATAN. TAPI TANPA RASA ING KANGGO ING ING ING ING HOSPITAL. Wong-wong sing padha teka ing HOSPITALS. >> Lan dhasar kabeh ING HOSPITALS. >> Lan dhasar ASASILING INDIKATOR sing padha INGGRIS >> Lan dhasar kabeh indhustri sing padha ora bisa ndeleng ING INDIKATOR YANG TINDAK MELENGKE ING NGIRI KANGGO ING DASHBOARD LAN GENDHING ING ING DENGAN KEDAI DENGAN DASHBOARD LAN NGGI ING KETENGGANAN KANGGO, LAN JUDGE NELSON WOLFF TALKING TENTANGKE TENAGA KENE TAMBAHAN BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 Wong-wong mau Nambah BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BAGI AKU GAMPANG MENGGUNA Ing SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BAGI ING AKTIKAT-INGUN Nggunakake SUKAN OPERATIS sing ora ana gandhengane BEDS ANTARI ING AKU MENGGUNAKI GAMPANG KANGGO WANGI DENGAN TANPA KANGGO ING NGANGGOLAH TAMPILAN OPERATING TANPA KANGGO MUKA KENE ING SUKAN Pilih Wong-wong mau PUTE ING ING SAIKI LAYAN Pilih LAMPIRAN ING ING SAIKI PUTTING BEDS ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. IN OPERATING BEDS ING ING NGANGGO BUKU TINDAK BUDAK. ING JAWA KANGGO BUKU. PATIEN. ING JAWA KANGGO BUKU. >> INGKU TANGGO TINDAK KAMPUNG JAWA. >> INGKANG TANGGAL UNTUK NGGUNAKAKAKAKAKAKAKANE SADIGA ASING DULUSAN RASA ING AKU >> INGKANG TANGGAL UNTUK Nindakake INGKE SUKU DENGAN KANGGO LAN AKU ING AKU KANGGO UNTUK GAMPANG ING KANGGO ING KANGGO Yaiku KANGGO MAJLIS KANGGO PITAKON ING EMPARA ING ING Wong tuwa lan nggarap bisnis kanggo nindakake luwih akeh TO EMPLOYERS kanggo wong tuwa lan nggarap usaha kanggo nindakake luwih akeh tenaga kerja, yen sampeyan bakal entuk katrampilan Bisnis kanggo nindakake luwih akeh panemune Yen sampeyan duwe katrampilan kanggo ngetrapake karyawan kerja saka omah Yen sampeyan duwe katrampilan kanggo ngetrapake GOLEKSI GAL saka MUNGKU INGGRIS GOLONGAN KANGGO ING SAIKI DARI RUMAH SUMBIH NUNGGAL NUNGGUH BASA JAWA TANGGO TUNGGUH ING OGANG TUNGGU UNTUK MENGIKUT INGKANG SUKU Wong tuwa NUNG MENGGALKE ING NGANGGO INGKE PEMBANGSAAN INGGRUK ING Amarga KANGGO NATE ING SAKIT MENGGUNAKAN INGKE PEMBANGSAAN INGGRIS ING KAMI NATE ING TUTUP LITTLE ING SEMESTER FALL PELAJAR AS KITA Nemu ING PANITIT ING ING SEMESTER FALL LAN UNTUK NEGARA UNTUK TUTUP ING SEMESTER FALL LAN UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK LAKU. Lan UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK LAKU. >> MEMBANGKANG ING PANDEMIK INI Apa luwih. >> MEMBANGSA ING PANDEMIK INI L >> MEMBANGKUT ING PANDEMIK DIA L >> PUTRA KAMI SAIKI Gabung HE L >> DONGENG KANGGO SAIKI KANGGO GRATIS ING JAWA JAWA >> DUMAHAN KAMI SAIKI Gabung karo KABUPATEN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH LANGKAH JOHNSON ING PELAJAR SEKOLAH LANGKAH JAWA TENGAH JOHNSON ING NGANGGUTKAN SEMASA KANGGO SUMMER DAERAH SEKOLAH INDEPENDENT ING NGANGGUTKAN SEMASA KANGGURUAN SUMMER lan KONEKTOR TINDAK GOLEKSI GAMPANG SEMANA KANGGO SUKMER lan KONEKTOR TEMBANG INGGAL-UNTUK KANGGURU RISE ALARMING Lan Konflik TINDAK BISA ING KANGGO ING RISIKO ALARMING LAN KESUJUAN POSITIF 19 Dina iki RISE ALARMING RISA lan KENCI POSITIF 19 POSITIVE ING SEKOLAH KOMUNITAS KAMI UJI KOSIDIF-19 POSITIF ing KAWASAN KAMI NORTHSIDE SEKOLAH DOKRIAN PROKESMAN BARRY PEREZ KAMI KAMI NORTHSIDE SEKOLAH KABUPATEN SPOKESMAN BARRY PEREZ KONEKSI ING TEXT TO KSAT 12 KABUPATEN SPOKESMAN BARRY PEREZ KONEKSI ING TEXT TO KSAT 12 ING SUKAN Konflik ing TEXT TO KSAT 12 ING SEMENAGA ING TANJUNG KANGGO NUNGGAL NGAWIT ING NGANGGO INGKANG GAMPANG KANGGO NENG PUTRA ING PUTRA JULAI 13 ING SUKAN SUSPENSION ING ING PANJANG UNTUK JULAI 13 ING AKU TINDAKAN SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON UNTIL JULAI 13 ING AKTIVITI SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SEKOLAH SEKOLAH TINDAKAN SIMILAR DENGAN JUDSON INDEPENDENT SCHOOL DISTRICT ACCORDING TO ROKET HEAD COACH DOKRI SEKOLAH INDEPENDENT DIGUNAKAN KANGGO ROKET HEAD GURU ROBBIE ING AKU KANGGO SUKU KANGGO ROKETI HEAD GURU ROBBIE MELAYU KANGGO DENGAN AKTIVITI KAMPUS UNTIL RIWONI AKSARA ROBBIE ING AKU KANGGO ING AKTIVITI CAMPUS UNTIL JULAI 13 NUNGGAL NUNGGAL ALL ING CAMPUS AKTIVITI UNTIL JULAI 13 NUNGGAL NUNGGUH MONITOR SITUASI JULAI 13 NUNGGUL NUNGGUH MONITOR SITUASI lan DIGUNTAKAN PADA Wengi Pungkasan MONITOR SITUASI lan DIGUNAKAN UNTUK SPOKESMAN DOKRIAN DOKISI DOKUSMING SEKOLAH PANUTUP SUKAN KEPUTUSAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRIAN SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR SEKOLAH KABUPATEN SPOKESMAN KABUPATEN SEMENANJUR TENAGA TANGGAL PELANGGAN ING AWAL MANGSA ING PUTRA ING MINGGU MINGGU ING ING SITRAPAK GAMPANG ING NGANGGO WANGGO ING MINGGU INGKE ING KANGGO BALIK ING ING TANGGAL INSTANT MINGGU INGGRIS ING ING ING ING KANGGO INGKANG APLI JAWA TURBO ING JAWA. MALAY ING INSTANT REPLAY TURBO JETS IN NORTHEAST. INGKE BISA ING NGANGGO JETS IN NORTHEAST. INGKU KANGGO NULIS ING NGETO KANGGO ING BISA lan SAIKI INGKU KANGGO NATE ING NGANGGO ING JAWA INGGAL LAN SAIKI SEKOLAH SEKOLAH SENARIH ING SAN MUNGGUL JAWA INGGO LAN ING SEKOLAH SEKOLAH TERBARU DI SAN ANTONIO, SUKU NORTH Gabung DAERAH SEKOLAH KARANGAN ing SAN ANTONIO, SUKAN NORTH Gabung IN. >> KITA NUNGGUL ING KANGGO ING ING bocah-bocah CAMPS KANGGO UM INGKU UMUNG AKU KENE GAPS ING ING NGAMU Bocah-bocah bocah CAMPS LIKE UM, INGKU NGENALIKE GAPS ING SUKU ING SUKU ING KENE KANGGO KANGGO SEMUA NORTHEAST WIS RUN NGAPAK ING GAPS NGALAMAKAN ING KENE KABEH KANGGO SEMUA NORTHEAST INGGRIS ING CAMPS INI LAN ING NGANGGO KANGGO KANGGO Kabeh NORTHEAST ING NGGAL ING CAMPS INI LAN ING NGANGGALAKU UNGGUL BASA-ING NGGOLAH ING CAMPS IN LAN APA Nindakake Proyek sing GAMPANG DENGAN ITU KANGGO MACAPEN EU Nindakake Tugas sing GAMPANG DENGAN ITU KANGGO MACAPAKAN KONKOLOKO I’LL EU ING TEOS A KOMUNITEN PRO SANGGUP MUNGGAL POKOKOLEKI I’LL EU ING TEA KOMUNITAS PROYA DI PENTADBARA NORTHEAST Protokol ing TEA KOMUNITAS PRO ing INFORMEN NORTHEAST NGOMPLOR SATU NU TENAGA KANGGO ING TAMU ING PENTADBARA NORTHEAST NOMBUT SATU TIADI PRIORITI IS ING ING ING ING KETAMINAN lan sampeyan ngerti kapan NOMBUT Sawijining PRIORITI IS ING ING ING ING ING ING ING KETAMATAN lan KANGGO NGETENGAN ING KENE DENGAN ING SUKAN NORTH Lan KENE KANGEN NINI KANGGO ING SUKAN ING SUKU TANPA KOTA DENGAN KOTEN KITA DENGAN SUKAN NORTH DENGAN KOTA DENGAN KANGGO MUNGSA DENGAN KAMI AKU, KABUPATEN DENGKIN KOTA DENGAN MUNGSA DENGAN KAMI KAKI, INGKE ING KANGGO NGGENE Karo US Sampeyan AISLE, INGGRIS KANGGO ING UNTUK MACAPAT POKOK KANGGO lan sampeyan ngerti KUNCI MENYEMBANG UNTUK GAMPANG PILIK KARANGAN lan ING NGEYA KEJEMAHAN ING KELUAR LELAKON ING KAMPUNG. PILIHAN lan sampeyan ngerti KENE KABUPATEN KESELAMATAN AS. Dadi Wong-wong kuwi pancen seneng banget kaya ngene KANGGUHAN ING KANGGO ING KABUPATEN. Dadi Wong-wong iku padha seneng karo wektu iki Dadi Wong-wong padha seneng-seneng kaya ngene iki TUTUP RASA ING ING ING KENE DENGAN KANGGO, TAPI. AKU KIK KANGGO ING Sampeyan ngerti, nanging TAPI. AKU KIKO KANGGO ING NGE 13 ING IKI KENE KENE KANGGO A Ngerti, nanging TAPI. AKU KIKO KANGGO ING tanggal 13 ANU KENE KITA NGANGGO KAMPUNG KAMPUNG GUNUNG 13UN NGANGGO KITA NGADI GAMPANG KAMPUNG GAMPANG. AKU KANGGO NAK GOLEK ING DAPAT BAIK GAMPANG KAMPUNG GAMPANG. AKU TANGGAL KELUAR ING UNTUK NGANGGO INGGANG BISA lan AS WELL EVERYBODY AKU TANGGAL KANGGO ING NGANGGO ING SAIKI KANGGO MAJAWA ATAU KANGGO WELL EVERYBODY ELSE ING KANGGO NGANGGO LAN AS WELL EVERYBODY ELSE ING Dinten 3RD. ELSE ING Dina 3RD. >> SEMUA CAMPUR DENGAN MANY AS 20 Duwur 3RD DAY. >> Kabeh RAYAKAN AS MANAWA AS 20 SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIPANGGAL DENGAN TODAY NORTHSIDE MENENGGALKAN BRANDEIS BRANDON CLARKE, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN KENYATA BRANDON, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN O'CONNOR IN NORTHEAST JAMINAN WARNA INGGRIS JAWA TENGAH TUTUP ING NORTHEAST 7 SMA, NAMPANG O'CONNOR IN NORTHEAST 7 Sekolah Tinggi, Nglumpukake REAGAN JOHNSON KURSUS 7 SEKOLAH TINGGI, NGALAMATKAN REAGAN JOHNSON KURSUS GAMPANG GOLEKTOR MADISON REAGAN JOHNSON KURSUS GAMPANG MADISON GARDNER lan LEE lan JOHNSON GAMPANG GOLEKS MADENON JANGGAL ROOTVELT DAN JOHNSON 3 Sekolah Menengah Tinggi. Sing kalebu LEE lan JOHNSON 3 Sekolah Tinggi. INGKE INGKAR KURSUS WAGON ROKET 3 Sekolah Tinggi. Sing kalebu KURSUS ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE KOLEJ KANGGO ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISD ING UNTUK DAERAH SEKOLAH VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISDIA KANGGO UNDANG-UNDANG SEKOLAH ADALAH KAMPUNG SENDIRI DI JUNE ISD IS UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG SEKOLAH ADALAH KAMPUNG SUKMER PENDIDIKAN ING JUNE 17 DITUTUPAN dening EDGEWOOD ISD ON IS CAMPURAN SENDIRI JAWA ING tanggal 17 JAWA KANGGO DENGAN EDGEWOOD ISD ING JUNE 22ND YANG GAMPANG 17 GOLEK DENGAN EDGEWOOD ISD tanggal JUNE 22ND KANGGO NUNG TUNGGU 4 ING SEKOLAH, INGGRIS JUNE 22ND KANGGO NUNG TANGGAL SUKU 4 I SEKOLAH, NAMPANG HARLANDALE ANOTHER 4 I SEKOLAH, MENGGELENG HADLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan KENNEDY lan saiki BOTH wis MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan KENNEDY Lan saiki BOTH DENGAN KABUPATEN lan MEDINA VALLEY ISD KENNEDY lan SAIKI BOTH DENGAN KABUPATEN lan MEDINA VALLEY IS IS INGGU BASA ING LANJUT VALLEY SOUTHWEST lan MEDINA IS ING JUGA NGGABUT ING DARI lan NGADI KAKEN SUMMER ING Apa SAIKI KANGGO ING SUKU DENGAN NENGGOLEKA KAKEN SUMMER ING DIRI KANGSA NAMPAK 3 Luwih CAMPURAN SUMMER ING ING ASI KANGGO NUNGGAL 3 SEKOLAH LANANG. Lan ING PRAKTIKAN PROMPAT UNTUK KANGGO BASA RASA KANGGO USL PREPARING UNTUK SEPARNA KAMPUNG ASLI RESTART LENGAN 2 minggu PAMPASAN PANJENENGAN RESTART LITTLE OVER 2 MINGGU SARI SAIKI USL NUNGGALKE LITTLE OVER 2 MINGGO SAIKI USL Nampilake PADHE ING taun. OGOT 16 SARI SAIKI USL Nampilake PAKSA ING TARI. KEDAI saka 16 GAMES, sing nggawe ESSA AS HE TUTUP TAHUN. KEDAI saka 16 GAMES, sing nggunakake ESSA AS Dhewe duwe 15 KIRI GAMES, sing nggegirisi ESSA AS DUMADI 15 GOLONG ING SEKOLAH MENENGGALKU SEMUA Nduwe 15 KANGGO ING SEKOLAH ING JAWA KANGGO SUKAN MUKA KANGGO BUKU Jadwal mbesuk nalika nemoni crita ing ndhuwur tanggal 16 Maret MUKA KANGGO MUNGSA BUKAN INSAN ING SEBARWO ING ING ING MACAN MELAYU ING CUP-STYLE WORLD MONARCHS BAKAL ING MARKEL MELAYU ING ING UNTUK CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GAMPANG ING DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS ASI FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS KANGGO ASAKAN RIO GRANDE AUSTIN, RIVIS GEOGRAPHIK KANGGO ASALAH RIO GRANDE AUSTIN, OKLAHOMA VALLEY RIO GRANDE AUSTIN, KOTA OKLAHOMA lan TULSA TURNAROUND SHORT KOTA OKLAHOMA lan TULSA TURNARO SHORT INGGRIS AKU JAWA ATAS TEGAL Lan TULSA TURNAROUND SHORT ING AKU PENTING TEKLI IS JAWA KENE DENGAN ANA PITAKON AKU JADI PENTING TEAM DIPANGGULKE ING ING TANGGAL DENGAN APA PELANGGAN MENGIKUT TAHAN INI. SEDANGGO ING NGANGGURU INGGANG APA KANGGO MUNGGUNG TAHUN ING. >> AKU NUNGGUH BASA-BASA NYAWA MUNTUK TAHAN INI. >> AKU NUNGGUH BASA-BANYAK NATE INGKE UNTUK-KABEH LAN APA DIBUAT >> AKU NUNGGUH BASA-BISAN NGANGGO UNTUK-INGSUN ING SAIKI LAN KABEH NAMPI INGKE ING NGAPAK Saben WULANGAN lan DIPANGGALKE UNTUK INGKE ING KAMPUNG DIPANGGALKE GOLEKA ING SUKU-ANGGO LAN KANGGO NGETENG GAMPANG KOMPUT KANGGO ING ING TEMA ING KANGGO LAN ING NGANGGO MACAPAT ING ING KANGGURAN SEMUA. YEAH, OF HOMES OF AND AND YOU ngerti GET BACK TO YOU ALL NAIKI. Ya, IT BACK TO YOU SEMUA NGGALU. YEAH, INGKANG TANGGAL NANGSA. KANGGO NANG TULIS. >> Lan manawa ana kene lan Nggayuh tenan. >> Lan ING INI SAIKI LAN ING AKU NYATA KANGGO >> Lan ING INI SAIKI LAN ITU NYUTIK ING GRATIS GOLEKUT EUROPEAN KUNCI INGKANG TUTUP KANGGO ING WISO EUROPEAN FOKUS ING ING SAKAT DENGAN AS FOKUS EUROPEAN ING ING SATU KANGGO AS KANGGO ING DIPANGGUL ING ING KANGGO ING AKU AS NGANGGO Sampeyan Kudu NGANGGO WANG KULIT. AIR Sampeyan DIPANGGAL NANGGAL ING WANG KANGGO. >> WANGSA KENE ING INSASIA WANG KANGGO. >> KANGSA ING INGKANG INGKU INGKANG INGKANG ING WANG KANGGO >> KANGGO NUNG NENG TENGOK INGKU INGKU INGKANG INGKANG KANGGO ING NGANGGOLAH SADUNYA KANGGO MUNGSA KANGGO INGGAL ING WAR KANGGO ING WIS SANGGO ING UNTUK KANGGO UNGGALIT PAPAN SENARING NGGOLAH UNTUK KANGGO Nindakake INGKANG APA KANGGO. Lan SO GOT TO MENGIKUT Nindakake ING KANGGO. Lan SO GOTONG KANGGO INGKE SUKU DENGAN ING INI. KANGGO. Lan SO GOTONG KANGGO INGKE SUKU DENGAN ING INI. >> GAMPANG TUNGGUH ING SA FC BACK ON AGUR karo Sampeyan. >> GALUNGGUNG GAMPANG SA ARTUNG KANGGO PADA UPDATE. Sekolah-sekolah kasebut >> GALUNGGUNG GAMPANG SA ARTUNG KANGGO PADA UPDATE. SEKOLAH INGKU TUTUP ING KAMPUNG CAMPS CO UPDATE. SEKOLAH INGGRIS KANGGO MACAM KOTA >> KANGGO WELL ING JAWA KANGGO PANUTEKA CAMPS CO >> WUARI ING JAWA ING NGUARI INGGO NGANGGO VOTING ING NGANGGO LAN LAN KANGGO MUDAH NGEJABAT ING VOTING ING NGANGGOTU LAN KANGGO BEDHANA ING NGETANGKE BIT ING KANGGO BISA ING ING KANGGO Nampilake ING SITUS BIT BASA SANGSA ING ING ING INI INTEKTIK lan ING DENGAN TALK TO BEDAHKE ING ING KANGGO ING ING TIGA lan ING NGANGGO TALK KANGGO NGGAK LITTIK ING NGENTOT TAHUN LAN ING NGANGGOLEH UNTUK KANGGO NGGOLAH UNDANG-UNDANG ASI UNDANG-UNDANG APA DENGAN AS Bagean ing KSAT Q lan IS AS LITTLE BITAR LAGI BISA YANG AS DENGAN Bagean KSAT Q AND IS CITANAN JACKIE AS Bagean Bagean KSAT Q lan IS JACKIE CALLANAN SHE ING NEGARA BEXAR JACKIE CALLANAN SHE ING PILIHAN NEGARA PENTADBIRAN NEGARA, THANK PILIHAN PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, INGGRIS KANGGO UNGGUL BASA NGGAJAWA PENTADBIRAN ADMINISTRATOR, ING ING NGANGGALIS UNTUK KANGGO MUNGGUN JACKI AS LAN AKU KANGGO DENGAN KANGGO NU MUNGGUN NGANGGO JACKI US LAN AKU KANGGO DENGAN MENGIKUT INGKE ING NGANGGUT JACKI lan AKU KANGGO DENGAN MENGIKUT INGKU ING NGANGGANG INGGU BASA-BISA ING AKU KENE ASKING ING ING NGANGGUT PADANGGULIS ING SUKU DENGAN MENTING DENGAN HARI INGGRIS DENGAN PAKSA PAKSAAN AKU SUKU BISA DITANGGUT MUNGKIN ING ING NGET ING NGANGGO VOTING KANGGO KENE KANGGO NATE DIPANGGIH DUMADANG PENDANG HARI INGGE NGANGGO PAKET VE KENE KANG KITA NENGGUT INGGI KANGGO SAIKI DI SAHA KANGGO NATE TANGGO SAIKI NGGAL ING SUKU ING TO KSAT NGENTUKKE ING NGANGGO LENGKAP. KANGGO SAIKI DI KSAT ING NGOMBUT KANGGO NENG TENGOK. NGANGGO INGKU BISA NGANGGO ING KANGGO. Mbusak SMOOTHLY. NGANGGO INGKU BISA NGANGGO ING KANGGO. ... >> ING POINT ING ING NGANGGO ING SANGGO NGGENE. ING KULIT ING RUNNING VERY SANGAT banget. HARI INGGO NGANGGO PORANG. Lan PILIH HARI INGGO NGANGGO PORANG. Lan PEJAMAT PILIHAN HALF ING UTAWA DENGAN TO VOTING ONG. Lan PEJAMAT PILIHAN HALF ING UTAWA DENGAN NIKE ING ING PITANGKAN YANG LAIN KAWASAN HALF ING UTAWA DENGAN DAPAT ING ING KETUNGAN LAIN LAIN. TETAPI INI WONG NUNGGUL KANGGO DAPAT ING ING KANGGO BISAH LAIN. TETAPI ING PANJEN ING NGETENGKE ING KOMUNIKASI KANGGO DENGAN INI COVID19. Dadi ora bakal menehi jaminan kanggo wong-wong mau lan kanggo para pemilih sing ora bisa tenan PRECAUTI KANGGO LAN UNTUK VOTERS YANG KANGGO GOLEKA KANGGO INGKU SUKU VOTERS YANG KANGGO ING SUKU DENGAN INGKU SUKU DENGAN-INGKU SUKU LAN AKU KENE NGAPAK Bungah sing padha Nuli bakal ING INGKE LAN AKU KENE NGAPAKI DENGAN ING KANGGO NUNG ING ING NGANGGANG UNGGUH KANGGO. Lan Aku Dadi Banget Wong-wong mau yen dheweke Kabeh Kerja. YEAH lan INGGRUKAN INGKANG ING ING KANGGO NATE ING KANGGURU. YEAH lan ING KANGGO NANGGO ING TANGGOL. YEAH lan ING KANGGO NANGGO ING TANGGOL. >> Lan JACKIE TINDAK TALK SANGGOT banget. >> Lan JACKIE TINDAK TALK MENGENUT APA KANGSA INGKANG INI >> Lan JACKIE TINDAK TALK MENGENUT APA KANGSA INGKANG ING KENE ING ING NGANGGANG NU TARI MENGENUT APA PESAKITAN ING ING SUKAN ING NGANGGO ING NGANGGO PARI ING VOTE lan DENGAN ING KETUNGGA Wong-wong mau ora bakal ngrampungake dina iki kanggo milih lan dheweke bisa nampa kabeh wektu ing dina DENGAN PILIH lan ING KETUGA DENGAN TANPA BUKU ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING BISA PAKEN HARI ING NGANGGO NU ING NGANGGO ING ING ING sing APA APA BISAN ING NGANGGALIS ING SUKU NGANGGALKE ING NGANGGOTU APA APA KANG ING NGANGGALIS ING NGANGGALIS PADANG ING SUKU ING KANGGURU ING PRESUKTIF ING SAIKI LAMPIRAN AS PEDALAKAN ING PRAKTOR KESIMPULAN ING SAIKI ... PRECAUTI YANG SAIKI ... ING TEMPAT. ... ING TEMPAT. >> YES, WELL FOR THE Ing TEMPAT. >> YES, WELL KANGGO PILIHAN PILIHAN. INGKU >> YES, WELL KANGGO PILIHAN PILIHAN. KANGGO INGKANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG PEJABAT PILIHAN. KANGGO NATE ING GRATIS GAMPANG PLASTIK TANPA KANGGO ING KANGGO DIDANGGALKAN PERUTINGAN PLASTIK LARGE YANG AKAN DADENG ING TANPA TUJU SUKU. Dadi IT SAIKI BISA KANGGO ING TANGGAL KANGGO. Dadi, ITU KONTAK KONTAK KAYU TINDAK. Dadi, ITU KONTEKAN VOTING KONTUK. TAMPILAN PILIHAN AKU NATE DENGAN PONTUK KONTEK. PEJABAT PILIHAN MUNGGUH ING MASKU LAN AKU KANGGO VOTING. KAWASAN PILIHAN AKU KANGGO MASUKAN LAN AKU ING ING LAN AKU KANGGO ING AKU SANITIZER TANGAN TANPA KANGGO lan UNTUK TABLES. Lan AS ANGGOTA VOTER IS A NEXT LAN UNTUK TABLES. Lan AS SENI VOTER ISTU KAYU PERSONAN INI. BISAN Lan AS SENI VOTER ISTU KAYU PERSONAN INI. Dadi THE VOTER. SAIKI GAMPANG TANPA GAMPANG STATANGAN PERSONAN. Dadi THE VOTER. SAIKI GAMPANG Gunakake SANITIZER TANGAN lan ING ING NGETEKU. ING VOTER. SAIKI GAMPANG Gunakake SANITIZER TANGAN lan ING ING NGETEKU. YEAH A STEP OF. SANITIZER lan ING AKU KANGEN. YEAH A STEP OF. ... YEAH A STEP OF. ... PREPARE MAKANAN ... PREPARE MAKAN ... PREPARE MAKANAN ... PLASTIK GOLEKSI. UTAWA CANCEL. ... PLASTIK Bungah. UTAWA CANCEL. KENE TINDAK BISA PLASTIK Bungah. UTAWA CANCEL. Dadi, dheweke bisa nggawe PROSES DENGAN LAGI Dadi, dheweke bisa nggawe PROSES DENGAN KONTAK LAMPIRAN Milih MUNGKUL PROSES DENGAN KONTAK KONTEK LAMPIRAN VOTING WE'LL KANGGO ING TINDAK QUALIFYING. KONTAK VOTING WE'LL KANGGO ING TINDAK Kuwalitas. ... LAMPIRAN PILIHAN MANGSA DENGAN ING KAJIAN YANG FOTO ... PERLUKAN KAJIAN YANG FOTO ... I D. ... I D. KANGGURU DAN KANGGO NGGOLAH Aku D. KANGGURU DAN KANGGO NATE ING ING KANGGO NGANGGO INGGRIS STEPFORD lan Kita KARYA ING KENE KANGGO NANJAWA ING KETAWA LAKON KANGGO INGKANG ING KENE BISA bisa njengkelake LAWA KENYATA LAKON ING BUKU PLASTIK lan SUKU TANPA LENGKAP MUNGSA BAGUS PLASTIK lan ora ana sing nate nemoni sapa wae. PLASTIK BAG lan SUKU sing ora ana sing nate nemoni saben wong liya. ... Kartu SIM. TEMA ING NGANGGO KANGGO BALLOT CARD ING KANGSA ING KANGGO. Lan SAIKI ITU INI INI BALLOT CARD WELL OVER TO NEXT. Lan SAIKI ITU ING MACAM MAJLIS PUTRA PLASTIK NEXT. Lan SAIKI ITU ING MACAMAT MAJLIS PLASTIK ... KENCANGAN TANPA PLASTIK ... KANGGO. ... ING. Milih Nggunakake PLASTIK GO UTAWA SAIKI. Milih Nggunakake PLASTIK MUKA utawa Yen dheweke bisa milih Milih Nggunakake PLASTIK MUKA utawa Yen wong-wong padha Milih Pendhidhikan. Milyar Sampeyan iku RACER Yen wong-wong padha milih PENCIL. Ringgit Sampeyan minangka RACER lan IS STYLUS. A PENCIL. Ringgit Sampeyan minangka RACER lan IS STYLUS. ... SARI KAYU Miwiti KAD ING KANGGO BISA NANGGO LAN TAKE ING OI KANGGO Bakal Nampilake lan Nindakake LAGI ... TO ... TABULATOR LET'S HOPE HE IS. TANGAN SANITIZER YANIS ING NGANGGO LABOR DIPANGGAL lan DENGAN ING KANGGO MANGSA KANGGURAN ING ING ING ING. LABOR DIPANGGULAK lan ING ING NGANGGO MANGSA KANGGO ING ING ING ING ING SUKU. ... >> Saiki DENGAN HARI ING TUNGGU NUNGGAL JAWA KANGGO. ITU KANGGO DIDUKUKAN INGGRIS KANGGO MUNGGUN BASA. ITU ING POSTPONED DIDIK INGKE NGANGGO WULANG NENG ULUKAN KANGGO. ITU KANGGO DIDUKUKAN PADIKSA KANGGO NUNGGUH NINI DIBUATKAN LAN KANGGO INGKANG KANGGO NGGALKE APA Apa sampeyan mikiraken lan Mbusak iki bakal ngrampungake ... Lan DELAY ING ING NGANGGANG ... VOTER TURNOUT. ... VOTER TURNOUT. >> WIS ING SUKU TEMBANG. VOTER TURNOUT. >> WIS ING SUKU TEMBANG. SINI >> WIS ING SUKU TEMBANG. DIA SUKA DENGAN ITA NUKUT NUNG NIKU DIA SUKA DENGAN KANGGO NUNG NENG KANGGO INGKANG ING MUNGGUNG. NUNG NIKI NUKI KANGGO NUNG NIKUT ING INGKANG ING. ... INJURED ING. ... Sampeyan bisa uga A ... Sampeyan bisa uga duwe BIT. LAGI AHEAD AS FAR Sampeyan wis NATE BITAR LITTLE. LAGI AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KANGGO NULI BITAR LITTIK. LAGI AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KANGGO NAIK ING ING NGOMBUT ING NGGENHENG HIDUP AS ING BUNAN. KANGGO SAIKI NU SUKU NAMPI NGOMONG ING SUKU NOMBOR TANGGAL SANGGUH ING SUKU DI ING NEGARA BEXAR lan AKU LAKIR ING NEGARA BEXAR lan LAMPIRAN AKU JAWA KOMUNIKASI PILIHAN NEGARA BEXAR lan LAMPIRAN AKU JAWA TENGAH KOMPUTERAN PEJABAT PILIHAN lan ING KANGGO UP KENE PROSES LAMPIRAN PILIHAN lan ING KANGGO UNGGUL BASA KAWASAN lan KABUPATEN KANGGO ING ING INI NGANG PITU. TO ADA ING VOTERS. >> Lan JACKIE KANGGO ING VOTERS. >> Lan JACKIE KANGGO COVID-19 ING SAIKI KABEH >> Lan JACKIE KANGGO KANGGO-19 ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN ING Wong COVID-19 INGKE ING LUKU PANGGILAN LUKAR PANGGENAN DIGANGGUT GAMPANG MAJAWA MAJAWA VOTING LOKASI RAKYAT DIPANGGUH GAMPANG MACAP MACAP MACAM MAJLIS KONSEP BEXAR. GUNTUK GAMPANG MACAP MACAM MACAP MACAM MAJLIS. SAIKI SAIKI PUTIH KOLEJ KANGSA. SAIKI PUTRA ING NGGO NGAPAK ING APA NGANA NGANGGO KANGGO SAIKI PUTRA ING NGGO NGAPAK ING APA KANG ING KENE TEMPAT KENE ING TEMPAT ING TANPA GAMPANG KANGSA ING KAJIAN ING KENE TEMPAT KENE TANGGO DIGUNAKAN KANGGO ING SAHA PAKSA Milih ING TEMPAT ING BISA DIGUNAKAN KANGGO ING ING NGANGGALU ING PANJENONG ING. UNTUK MUNGSA PAKSA PAKSA ING WARNA. >> WELL, THANKS TIM. Ya, KAMI KANGGO. >> WELL, THANKS TIM. Ya, KAMI >> WELL, THANKS TIM. OO, Kita BISA KURING WISI KANGGO BEXAR Ora NATE TANGGAL PUSUS JUSTICE NEGARA BEXAR ING WIS SAKULU Ora KENE PUSUS PUSAT KEBANGSAAN BEXAR ING NGISI KANGGO PAKEN CENTRE JUSTICE KANGGO ING NGANGGO PUTRA 20 taun. Ora nggunakake UNTUK 20 Taun. Kita ora bakal nggunakake PRATINAT UTAWA ATAWA PRAKSI 3 20 TAHUN. Kita ora bakal nggunakake PRAIN UTAWA UTAWA PRAKSI 3 TAHAN UTAWA MELAYU SATU APA ATAWA PRAKSI 3 TAHAN UTAWA ... TAHAN ATAWA ... 3 KANGGO TANGAN. ... 3 PEMBANGUNAN NEGARA. Lan KAWAN GRATIS NEGARA. 3 KANGAN KANGGO. Lan KAWAN GRATIS NEGARA. AS Yen panganan. Lan KAWAN GRATIS NEGARA. AS Yen panganan. ... AS Yen panganan. ... PROSLAMASI ... A PROSLAMASI ATAWA ORDER. BACK PROSLAMASI ATAWA ORDER. BACK UNTUK APA Utawa ORDER. BACK UNTUK PEMBANGUNAN SUKU. KANGGO ANTARA GAMPANG. ... KANGGO KEPT. ... RUMAH ING TANPA KANGGO. ... RUMAH ING TANPA KANGGO. KANGGO WULANG. ING WULANG KANGEN ING TRIAL. KANGGO WULANG. Dheweke kudu padha KANGGO WULANG. Wong-wong iku kudu duwe TEMPERATURAN SEMAK AT Wong-wong mau kudu golek kritik TEMPERATURA ing LAX EVERY PERSON ENTERING Kudu duwe TEMPAT TEMPERATUR DI PAKAI LAX EVERY PERSON ENJIN PEMBANGUNAN. LAX EVERY PERSON ENTERING PEMBANGUNAN. ... PEMBANGUNAN. ... KAMI DAPAT ... KITA BISA PUTIH KITA TINDAK PUTIH ... PUT ING ... SAMBUT NAIK ING ODOR ER. ... DEMAND SAMA ING ODOR ER. KAMI TANGAN INGGO ING ODOR ER. KANGGO ING NGEDAK lan PANALÉWÉ ING KITA NGANGGO lan ING NGANGGO ING WANG-ING VOTERS RESPEK KAMI ING NGANGGO lan ING NGANGGO ING WANG-UNDANG-ING VOTERS RESEP KANGGO PILIHAN PILIHAN lan KANGGO Yen para VOTERS RESPEK OGOTI PILIHAN KAMI lan NGANGGO INGKE ING KANGGO NATE ING MASK IN LAMPIRAN PILIHAN lan SUKU YANG ING KANGGO MASUKAN ING ING POLI. TAPI LAGI KAMI NUNG KENE TANGGAL NATE MASUK ING ING PANGGUNGAN. TAPI LAMPIRAN KITA NGENTAK. KANGGO ING POLIS. TAPI LAMPIRAN KITA NGENTAK. ... >> Lan Cepet Cepet JACKIE sadurunge KANGGO MACAPAKU NGENGGO APA APA ING ING BALUNG LAN Sadurunge kita bakal bisa menehi kabar apa sing ana ing BALLOT lan sing ... Apa ing BALLOT lan sing ... >> bisa milih. ... >> DAPAT VOTE. >> WELANGAN INGKANG ING NGANGGO >> Bisa milih. >> WELANGAN ING IS ING ING ING KONTINUASI ING >> WELANGAN INGKOH ING INI KONTINU KANGGO B. KONEKTIF B. >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA B. >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA NGANTI ING Maret, 3RD. >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA NGANTI ING Maret, 3RD. ... INGKULU ING MARIT, 3RD. ... Lan UNDANG-UNDANG ... Lan UNDANG-UNDANG-UNDANG WULANG Nuli UPPER DIR OF Lan UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG sing UPPER DIR KANDIDATE KANGGO DENGAN 50% lan HARI INGKE UPPER DIR OF CANDIDATE KANGGO WANGGO DENGAN 50% Lan… CANDIDATE DIDANG KANGGO NENG 50% Lan ... SATU VOTE. Dadi Pikirane ... SATU VOTE. Dadi, yen dheweke mikir yen luwih-luwih ONE VOTE. Dadi, yen dheweke mikir yen luwih dhisik bisa ngrokok. SAIKI LAMPIRAN KANGGO ING ING SAIKI. Yen dheweke ora mbukak mlebu A TEMBANG. Yen wong-wong mau ora mbukak mlebu ing 2 tingkat paling dhuwur Yen dheweke ora nemoni wong loro sing paling dhuwur ing RUNOFF. RUNOFF 2 KAMPUNG TINGGI TUNGGUH ING RUNOFF. Partai BAKAL LAYAN KANGGO ING RUNOFF. Partai BAKAL KAYU KANGGO BENGOTI KANGGO RUNOFF Partai BAKAL Duwe BALAK BUNGSA KANGGO RUNOFF UNTUK REPUBLIKAN KANGGO LAN REPUBLIKAN RUNOFF KANGGO INGKAP LAN DEMOKRATIK DENGAN AKU REPUBLIKAN DENGAN LAN TEMPAT DEMOKRATIK ing AKU DEMOKRATIK. Miwiti karo DEMOKRATIK DIDIK DI AKU DEMOKRATIK. Miwiti karo RUNOFF UNTUK AS SENATE TAMPIL DEMOKRATIK. Miwiti DENGAN RUNOFF UNTUK SEAT SENATE AS. RUNOFF UNTUK SEAT SENATE AS. ... SEAT. ... YANG TUNGGAL KANGGO. A ... YANG TUNGGAL KANGGO. ... ING NGGET TENGAH. A ... PUNJUKAN NEGARA NEGARA TEMA. ... PEMBANGUNAN NEGARA NEGARA APA ING. SAIKI UTAWA PAIR INSTRAT NEGARA ING. SATU UTAWA 2 ING NEGARA MISS Sawijining UTAWA 2 ING JAWATANKUASA KABUPATAN MISS NEGARA ING BAKAL LAKI 2 DENGAN MISI KOMUNITIS MISS DESA TANPA ING ING PEKEK. JAWATANKUASA ING INI KANGGO NABI KANGSA ING NGETHAK. ... GAMPANG INGGAL ING Cepet IS ING VOTERS DARI ANYU KABEH DITUTUPAN lan VOTERS DARI ANYU TINDAK DIPANGGULAN lan INI DENGAN ING KETUGA SAIKI ING TANGGURAN DIPANGGO lan ING KENE DIPIMPULAN ING MACINE. NUNG KENE TANGGO NATE ING MESIN. ING UNIT. SAIKI LUKU NINI ATAWA MACINE. ING UNIT. ING SAIKI LUKU UTAWA ... ING UNIT. ING SUKU NU ING SUKU SUKU ... 2 BAKAL, PALING APO ... 2 GAMPANG, ANYARI ING PALING APA KANG PILIHAN ING IS ING UNTUK 2 SPRING, PALING ANAK KANGGO NU MANA PILIH PADE PADIHAN kanggo wong liya. CANDIDATE bakal milih kanggo wong liya. SATU ING ING TUNGGU ING JENIS Wong. Dadi Wong-wong mau ora bakal gampang. TAPI LAGI Dadi Wong-wong mau ora bakal gampang. TAPI TANPA ... Cepet. TAPI TANPA ... PILIHAN NEGARA ING PILIHAN KAMI ... NEGARA NEGARA ING OGO PILIHAN KAMI ING ING NGANGGO NEGARA VOTE DI KABUPATEN PILIHAN KAMANG ING ING NGANGGO. KAWASAN ING ING ING NGANGGO. >> SAIKI ITU ING SAIKI HER. >> GOLONGAN KANGGO ING SANGSA KANGGO NGANGGO ING SENI NGANGGO >> GOLONG ING KASAHA TANGGO KANGGO ING SASING TANGGO NGANGGO ING UNTUK NOVEMBER. TES KASEN NGEBAB KENE UNTUK APA KANGGO NOVEMBER. Aku SUKU NAMPANG KABEH NOVEMBER. AKU SUKU COVID-19 KANGGO NATE TINDAK AKU SUKU COVID-19 GUNUNG INGKANG TANGGO Rasane ING TUNGGAL, BAKAL COVID-19 KANGGO INGKANG TANGGAL BISA ING BAKAL, TAPI DENGAN KANGGO NANGGAL ING SANGGUP AS BAD, ING NGEMANG KANGGO ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNJATKE MUNGSA DENGAN MUNGSA PAKSA SUKU NGGAK INGGRIS KANGGO MUNGSA ING NGANGGAL DENGAN ING KANGGO WULANG ING SUKU DIDANG KENE MUNGSA NAMPI DENGAN JAWA KELUAR ING NGANGGO INGKE, JACKIE. LAMPIRAN ING NGANGGO INGGO BASA, JACKIE. >> SALAH INGKU LANANG ING NGANGGAL Sampeyan, JACKIE. >> SALAH ING NGAHA NGANGGO PADIHAN >> SALAH ING NGANGGA BISA PADIHAN KANGGO Yen TAPI ING VOTE Yen Sampeyan DENGAN ING KANGGO Yen ING VOTE Yen Sampeyan PADANGKULAN NGAPAK Nanging TAPI Yen ING VOTE Yen Sampeyan bakal Nuli Mlaku menyang LAMAN WEB KAMI. SAIKI LAYAN VIEWERS ING NGANGGO PADA LAMAN WEB KAMI. SAIKI KANGGO ING JAM IKI lan KANGGO BASA LAMAN WEB KAMI SAIKI KANGGO WULAN lan NAWA TEMPAT TEMPAT KENE GELOMBONG lan KANGGO TEMPAT TUTUP KENE UNTUK MENGGUNAKUKAN SUKAN VOTING LAGU TEMPAT TUTUP KENE KUNCI TAMBAHAN PILIHAN KENE PAKET PAKAIAN DUMADANG GAMPANG Timbang Minggu GOLONGAN PILIHAN RUNOFF AS KANGGO ROTO 8 BALAKSA. TAPI INI INI SANG TUNGGU RUNOFF PILIHAN AS KANGGO FOX 8 BALITA. TETAPI INI SUKU TUNGGUH BALITA. TAPI INI INI YO NGANGGO PAKAI 10 JAWA. KANGGO 10 HARI. >> SEMUA JAWA CAMPURAN 10 HARI. >> SEMUA KANGGO JACKIE CALLANAN ING SALAH KANGGO ING WASA ING WAKTU >> SEMUA KANGGO JACKIE CALLANAN TERIMA KANGGO ING NGANGGO ING WAKTU KITA MANGGOLAK ITU. SAIKI, SALAMU NGANGGO PARI ING IKU KANGGO MACAPLIKAL ITU. SALAM KASAHA, INGGRIS, WE'LL BE KITA LAMPIRANI IT. SALAM KASIH, INGGRIS Sampeyan, Kita bakal ... SALAM KASAHA, KANGGO ... KANGGO KANGGO. ... KANGGO KANGGO. >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun BUNGA KANGGO. >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun ING AKU PADUANG Cepet. ING >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun ING AKU PADUANG Cepet. ING ING ING BASA-BISA NAHA PILIHAN PILIHAN Sampeyan PESANGGIH Cepet. ING ING BATANG NUNGGAL POMPUTER ING ING ING SUKU DADI LATIHAN BISAN POMPUTAN ING PUTIH ING NGANGGO ING PANDEMIK ING FOKUS ING Pungkasan DITANGGUHKEJAWA NENGGOLEKA PANDEMIK ING FOKUS LAKSANA WAKTU MINGGU Pungkasan PANDEMIK ING FOKUS KANGGURU MINGGU WAKTU MANGSA ING KAJIAN KSAT. ING WANG KITA KAWASAN MINGGU EKSPEKTOR KSAT. ING PROGRAM BALITA MINGGU BABAGAN GAMPANG KSAT. ING PROGRAM BALITA DIGITAL GANTI KAMI YANG NINI NGADI KANGGO NANGGAL PERSPEKTIF PROGRAM PORAKA MINGGU MENGGANGGAL NUNGGUH kanggo Nawakake PERSPEKTIF KANGGO STORI KANGGO MANGGO Yen Nuwun kanggo Nawakake PERSPEKTIF KANGGURU STORI KANGGO MANGSA ING ING NGET KANGGO STORI KANGGO MUNGSA ING NGANGGO. Sampeyan bisa Nonton KSAT Ngudhari Dina. Sampeyan bisa Nonton MAAT LENGKAP MAIL ING VOTING RIGHT THE DAY. Sampeyan bisa Nonton MAAT LENGKAP MAIL ING VOTING KARAWAN SAIKI LAMPIRAN MAIL ING ROTO KANGGO SAIKI ING DEMAND ING APP TV KSAT SAIKI ING DEMAND ing TV KSAT APP PANDEMIK IS ING NGANGGO ING DEMAND ING TV KSAT APP PANDEMIK KENE ING NGANGGO ING DUNIA KANGGO ING Pungkasan Cara PANDEMIK ING NGANGGO ING DUNIA KANGGO ING ING NGANGGO ING NGANGGO VICTIM TERKE ING IS COSTCO KANGGO INGGRIS ING KANGGO ING NGANGGO NGANGGO LAKANG KANGSA DENGAN KOS KELUARGA COSTCO. KENARI VI TERIMA KAS ING KOTA COSTCO. ING KABUPATEN ING GRATIS KANGGO KES KEDAI. ING KABUPAKAN CLUB NGGOLAH KANGGO NENGGUTKAN KANGGITAN HALF SHAKET ING GRAB MEMBERSHIP CLUB KANGGO NENGGOLAH INGKANG KANGGO HALF KANGGO YANG TUNGGAL KANGGO CENTERPIECE GOLONGAN KANGGO KANGGO HALF KANGGO NUNG NENG JADI TENGAH PENTEN GRADUATION Yen wis dadi CENTERPIECE GRADUATION lan Partai BIRTHDAY COSTCO QUIETLY DITENTANG KOMUNITAS GRADUATION lan BIRTHDAY COSTCO QUIETLY STOPPED SELLING CAKES ACROSS ITS US PIHAKAN COSTCO QUIETLY DITUNTAKAN KANGGO KAKI AKAN NAMPAK KULIT AS ING BULAN. Jual KAKI ACROSS ITU JAWA KAMU NGENTU BULAN. INSTEAD BAKERY COSTCO GOLEK ORA BULAN. INSTEAD BAKERY COSTCO SAIKI KANGGO MAJLIS TANGGAL CUKONAN INSTEAD BAKERY COSTCO SAIKI KANGGO MAJLIS TANGGAL KANGGO ING 10 INCH ROUND CAKE SAYS SAIKI POKEP TANGGAL WARNA PANGGILAN 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGILAN JUGA IT 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. TUTUP DENGAN KAWINAN DENGAN SUKU SUBSTITUTE. PANGGILAN JUGA NYANGGOLEH DENGAN SUKU SULU SARI SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG KAWASAN DENGAN SAKA DIUKALKE ING SAHA-MAJALANA KANGGO ING UNTUK KANGGO LARGE GATHERINGS LARGE ING Cahya SARI SAIKI UNGGAL UNTUK GAMPANG PADANGGULAN LARGE ING CAHAYA-19. >> SAIKI SAIKI UNTUK KAMI KANGGO ING SAIKI LUKIS ING AKHIR KANGGO MACAM LAMEN 89 LET ING TANGGAL NGLUKIS ING LAMENAN KAYU LAMEN NGELAM 89 KANGGO ING NGANGGALANG Kanthi LIVE CAM 89 ING ING ING ING NGANGGO ING SAPAKEN ING NGETEK ING NGANGGO ING WULANG ING SAKRANA MINGGU WAKTU WULANG TAPI TAPI KENE GOLEKOLAH INGGRIS ING NGOMBUT MINGGU INGGRIS ING TANGGULU GOLEK ING GOLEKOLI SAIKI NU TARI INGKE NGANGGO HOLIDAY SAIKI NU TARI INGKE ING UNTUK GAMPANG MINGGU. UNTUK MENGGUNAKAN MINGGU. >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI MINGGU >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI Dadi KANGGO JAWA TIPIKAL >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI KANGGO HEATIKAL JULAI JABUR UNTUK KANGGO NU DENGAN KANGGO NU DENGGALKE Dadi TEMA JULAI TYPIKAL UNTUK KANGGO ngerti yen bakal mlumpat karo 100 tingkat ing POINT KANGGO KANGGO NUNGGUH BASA-BISA KANGGO NUNG DENGAN 100 JAMINAN ING PO PO KANGGO ING KANGGURAN ITU DENGAN 91 Kanthi 100 TANGGILAN ING PO KANGGO ING KANGGURAN ING TO 91 KANGGO TEMPERATUR ING PANJENENG HARI ING KANGGO DUMADI UPAKO nganti 91 UNTUK TEMPERATUR TINGGAL ING GAMPANG TANGGAP LAMPIRAN KANGGO TEMPERATUR ING PANJENENG NUNGGAL KENE KANGGO KANGGOAN 79 LAN UNTUK Bagean Paling Pinggir SUMBANGAN MORNING KANGGO KANGGO 79 LAN UNTUK KEBANGSAAN PALING BASA DENGAN MEMBANGUN A Saka 79 lan UNTUK TEMPERATUR BAHASA PALING ING NGANGGALKE BOLEH DENGAN KANGGO DENGAN KAMPUNG TEMPATUR ING NGANGGALAKE BITAR OLEH KANG TUTAK DENGAN KUMPULAN DENGAN LAN ING NGANGGAL BIT OLEH KAMPUNG GRATIS DENGAN LAN ING NGANGGUT ING PENTING LOKASI KOTA ING ING NGANGGOTANG LOKASI KOMUNITAS TANPA UTAWA TULA LOKASI SOUTHWEST TANPA BASA UTAWA TULA SPRY, 9, 9, UNTUK UTAWA TULA KULITAN BULAN, 9, 9, KANGGO TEMPERATUR TINGGI LAN KANGEN TEMBANG KANGGO, 9, 9, KANGGO TEMPERATUR TINGGI LAN EVEN DEL RIO 97 TEMPERATUR LINGGI lan KANGGO DEL RIO 97 KANGGO ING KANGGO ING KANGGO RIO 97 KANGGO AS INGING KANGGO BASA ING TEMPERATUR KANGGO AS KANGGO ING TANGGAL KANGGO TEMPERATUR ING NU TELENGKEH KANGGO 80 taun ING TEMPERATUR LATIH TIDAK DIDIK INGKE ING 80 taun sing dipenggo Kanggo Minggu Minggu Panas. Ngirim sakdurunge 80-an sing dideleng kanggo Minggu Minggu Sehat. OH YEAH, YEAH KAMI HEADED UNTUK MINGGU PANJENENGAN PANI. OH YEAH, YEAH KITA NGAKAK INGKU JULAI MACAMAT RATU OH YEAH, YEAH KITA NGAKAK INGKU JULAI ING KETUNGGAAN CORNER lan ING AKU KANGGO DENGAN ING JULAI, KUNCI KANGGO ING CORNER lan ING AKU KANGGO UNTUK JAWA KANGGO JAWA TYPICAL CORNER LAN MANGSA KANGGO UNTUK JAWA TYPIK TEMPAT ING KANGGO ING ING NGANGGUN 4 JULAI HEATIKAL JULAI TYPIKAN AS INGKE ING ING tanggal 4 JULAI Bakal Bebarengan karo 100 DATANG KANGGO MACAPAK DENGAN 100 MANGSA ING TETIKU ING NGLUKKE CATETAN ING LAMPIRAN EKSPRIKA DIDANG ING DI KABEH TAPI TANPA INGKE ING CATETAN LAMPIRAN EXTRA AFRICAN Dhewe ING KULIT DIPANGGULKE EXTRA AFRICAN DIDANG ING SEKSYA KANGGO MACAPAKAN nalika Sabtu lan ana NATE DIKANGGO ING SUKU DENGAN LAN AKU DENGAN SUKITAN lan ING TANGGO ING Sabtu lan Mengkono SAIKI KANGGO lan ING TANPA BISA KANGGO BADAN lan INGKAH ING DIPANGGALKE SOMEWHAT lan ING NGOMBANG Ora BISA ING BADAN lan ING ING ING NEGARA POLLEN ora mesthi Ora BISA sing BADAN lan WISAN ING NEGARA POLLEN DENGAN TANPA KABUPATEN. TAPI TANPA LET NEGARA POLLEN DENGAN TANPA KABUPATEN. TAPI LET ING NGANGGO ING WISO SAIKI lan Deleng PENDAFTIKAN. TAPI LET ING NGANGGO ING WISO SAIKI DENGAN DENGAN TANPA PANCITEN KENE ING INSING ING SAIKI DENGAN LANJUT APA KONSEP THIKER ING KENE GULF LAN CARIBBEAN. SULIT KONTEN PENTING Luwih GULF LAN CARIBBEAN. SANGSA ING KANGGO MUNGGUH KAMI GULF LAN CARIBBEAN. ING NGANGGO KANGGO WULANG ATAWA PAMEDGANAN LAN ESPECIALI AKU TINDAK ING AKU KANGGO DENGAN PAKET PAKSAAN lan ESPECIALI KANGGO NAK TINDAK DENGAN KABARING DENGAN PADEKA, Cara lan ESPESIALI AKU TANPA CATETAN DENGAN PELEPONAN, ESPECIALI DIDANG TENGAH Wigati sing ora dingerteni, yen luwih saka BENDA KASUT lan ING SENYAI ING SAN ESPECIALLY LONG KANG TINDAK KANGGO lan ANTARA NGUTUS INTO SAN ANTONIO. YOU'LL BENDA lan KANGGO GRATIS INTO SAN ANTONIO SINI. Sampeyan ora bakal menehi tandha ExTRA ANTONIO SINI. Sampeyan ora bakal ngerti EXTRA DIDANG ING KANGGO ING AKU UNTUK HANG AROUND CATETAN EXTRA DIDANG ING KANGGO AIR ING TO HANG AROUND UNTUK KAMPUNG DENGAN HARI ING DENGAN AIR INGKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG KANGGO UNTUK KANGGO ING HARI ING DENGAN ING JAWA KANGGO NAMPI ING ING KANGGO Yen Sampeyan SENSITIF JUST LAMPIRAN UNTUK MANGSA ING ING KANGGO NUNGGUH ING SENSITIF ING ING KANGGO. ING ANIMASI Yen Sampeyan SENSITIF ING DUSAT. ING ANIMASI SAIKI LAKU MASA ING ING ING NGANGGO SUKU. ING ANIMASI SAIKI LAKI MASA ING ING ING NGANGGI MANGSA lan ING AKU MAJALIS SAIKI LAKU MASA ING ING NGANGGO ING KELUARI lan INGKE MAJAWA AKHE KANGGO DIPUTUSKE DENGAN TUNGGAL THURSDAY LAN KAMI DIPANGGO DAPAT DITUTUPAKANE OLEH KONTEN PENTING DENGAN KANGGO DITUTUPKE DENGAN KONTUSENTING TINGGI LENGKAP YANG TANGGAL LANJUT DENGAN KARANGAN Konsolidasi AS LINGERS lan STIKHE ING UNTUK KANGGO ING-ING INI. Lan KANGGO STIKUK UNTUK KANGGO ING-ING SAIKI. 89 MUNGKIN RASA SAIKI Sampeyan FAKTOR Saka HARI INI. 89 MUNGKIN RASA SAIKI Sampeyan FAKTOR ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE 89 NUNGGUS RASA SAIKI KANGGO FAKTOR ING HUMIDITY, KANGGO MACAPAT 96 lan KAMI NATE. ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 Lan KAMI AKU. LULUS OLEHEAD NGGALKE SUKA A 96 LAN KAMI AKU. TUTUP OVERHEAD MENCAPAKAN AKU NGOMBUT KAYU HAJI DI KULIT lan A TUTUP SAIKI BASA SUKU BASA NGADUKU KANGGO ING KAYU lan KANGGO SUKU TETAPI KANGGO ING KAYAK lan KANGGO MANGSA ING KENE TUTUP ING KAMPUNG KANGGO NATE TINDAK DENGAN KAMPUNG TENAGA KANGGO ING SITU DITANGGANG UPIT APA BIT DEW KOLEJ TINGGI TINGGI YANG KANGGO DENGAN LENGKAP UPIT A BIT DEW 0.72. Leres, Ya, ING MURGY HEAT TANPA LAMPIRAN UPIT A BIT DEW 0.72. KAYA YA, ITU MURGY HEAT INDIK KENE 0,72. Ya, Ya, INDONES HEAT ING SADUWANG SAIKI SAIKI NGETENGKE ING 100 BETUL LAN SAKITU WUANG SAN INDIKES KARANGAN SAIKI NGADI 100 BAIWAN lan BAKAL ING SAN ANTONIO SAIKI A 190 BOLEH NATEKEBUTAN 100 SUKAN lan SAKSIA INGKU SAN ANTONIO SEBELUM A 190 BISA TULA LAREDO ONE O 8, VICTORIA KANGGO ANTONIO A 190 BOLEH TULA LAREDO SATU O 8, FEXIA VICTORIA DATENG SUKU OH SAT TULA LAREDO SAIKI O 8, KANGGO VICTORIA NU SATUWU OH SATU NATE WANGGO DENGAN INI GAMPANG SUKU WANG OH NU SUKU DENGAN ING AKU NATE ING INDEKA HEAT. POIN KENE DITULUTKAN ING INDEKS HEAT. POWWEN ING APA KANGGO ING ING NGANGGO INDIKAT HEAT. POIN DEW ING ING NGANGGO INGKANG INGKANG-70 taun, ING PAMENSA ING NGANGGO ING taun 70-an, ING KABUPATEN KENE ING KETUGA 70, ING KEMUDUHAN KENE TARI INGKE ING ING SAIKI KANGGO ING SAIKI, HUMIDITI KENE TANGGAL ING KABEH SEMUA ING SAIKI SAIKI, SAIKI LAMPIRAN KABEH LAN PITEN NGANGGO WANG SAIKI SAIKI, WANGI LUKASAN lan WULAN AKU 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. ESPECIALLY ALONG lan Wengi I 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. ANYWHARI SARI NGENTOT KANGGO 80’S TO 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. ANYWARI WARI KANGGO 80 SANG UNGGANG UPPER 90 INGKANG BISA ANYWHARI WARI KANGGO 80 ING NGANGGANG UPPER 90 INGKE SUKU ING ING SUKU DENGAN 83 ING KANGGO UPPER 90 ING SAIKI KANGGO MACAPAT ING KABEH 83 ING FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE TANPA MIXTURE ING ING 83 IN FREDERICKSBURG 84 IN KERRVILLE MEANWHILE, 97 IN FREDERICKSBURG 84 IN KERRVILLE MEANWHILE, 97 ING PacriZO lan Bumi 90 MEANWHILE, 97 ING TANPA CARRIZO lan WILNA 90 UNGGULAN lan SAIKI DENGAN APA KOMPUTER lan ACARA CARRIZO 90 ING UNTUK lan SAIKI LUKA APA YANG DIDANG OGANG DI SENI UNPLEASANT lan SAIKI LUKA APA YANG KANGGO ING ING KAMU DI SENI SAN ANTONIO GAMPANG ING NGANGGANG KAMI DI SENI ANA ANA ANA ANU ANU UNGGUL BASA ING NGANGGUT Pungkasan SAN ANTONIO UNTUK HARI INI BISA NANGSA DENGAN KLIMB UP MID 90 UNTUK HARI INI SENTIASA ING NGEBUT ING KLIMB UP KANGGO 90 ING TOMORROW, UPPER 90’S. Aku MEAN Deleng TANPA PENTING UPID 90 KENE, UPPER 90’S. AKU MENGGUNAKAN INGGRIS DENGAN 100 TOMORROW, UPPER 90'S. AKU MENGGUNAKAN INGGRIS KANGGO DENGAN 100 DENGAN Pungkasan MINGGU ING lan JANGAN NGIRI DENGAN 100 ING AKU INGKANG INI lan ING UPMEN DENGAN Pungkasan ING MINGGU lan ING Minggu MANGSA GRATIS. KARANGAN INEK MINGGU HINGGAAN HUTANG. Bener TUNGGUL RAYU 99 UNTUK sing TUNGGUH MINGGU HOLIDAY. KANGGO PITU TUNGGUH 99 UNTUK KANGGO TENGGARA TUNGGUH ING ING HARI SUKAN 99 UNTUK KANGGO TEMPERATUR HARI ING DENGAN HARI ING DENGAN INI DENGAN EXTRA DIDANG ING KENIT TEMPERATUR IN DARI AHEAD DENGAN ING EXTRA DIDANG ING KENE KANGGO WELL. DENGAN INI EXTRA DIDANG INGGO DI KULIT AS WELL. KITA NAMPI SANGGANG TURUN SNAPAK AS WELL. KITA NAMPI SATU TURUN SNAPAK TURUN LENGKAP LINE, ESPECIALLY KANGGO NAMPI SATU TANGGUNG LENGKAP LENGKAP LINE LRA, ING AKU JAWA INGGAL BASA ING LANGSA ING TRAIN LINE, GAMPANG JAWA INGGAL BASA ING JAWA TENGAH KANGGO JAWA BASA. Apa Sampeyan Deleng ing kene JAWA INGGO BASA BASA SAWA ING NGGO BASA. Apa Sampeyan Nemokake ING ING NGANGGOTA LAN JAWA ING KANGGO ING JAM IKI. Apa sing Sampeyan Delengen kene Wong-wong padha Sebut ING BISA lan NGANGGO WANGGO ING JAWA. ING JAWA KANGGO ING GRATIS TINGGI LENGKAP TANJUNG. Wong-wong sing paling apik saka klompok paling dhuwur sing ngindhari saka THUNDERSTORMS ing KELOMBITAN sing luwih dhuwur sing ngincer saka THUNDERSTORMS ing MEXICO. TAPI UNLIKELY TO GAMPANG TAMPILAN KAMPUNG KANGGO DI MEXICO. TAPI UNLIKELI NGEWALAKI APA APA PEMBANGUNAN REAL MEXICO. TAPI UNLIKELI NGEBANGKE ING JAWABAN REAL PANJENAN Wiwit Iki Nggawe ACROSS ING NDELENG ANTAR PROSIPITASI REAL SARI ING NGANGGO ING AKU ACROSS BORDER ING KENE SARI ING NGANGGO ING AKU ACROSS BORDER ING KENE PITIKAN ING NGOMBUT BASA KANG PENTING. BORDER INGKU TANGGAL KANGGO BAKAL KANGGO PARA PENTING PALING PALING JAWA. KANGGO INGING UNLIKEL GAMPANG TAPI UNTUK Bagean PALING. ITU ITU KANGGO UNLIKELI KABEH KABEH KITA INGGO BASA ITU ING KABEH UNLIKEL KANGGO INGKE ING KABEH KENE KANGGO PENDIDIKAN KANGGO LAIN-LAIN KABUPATEN KAMI APA KANGGO NATE TINDAKAN AKU NAMPAK AKHIR KANGGO APLIKAN Nuduhake TINDAK SUKU AKU NATE AKU NEGARA NEGARA ING ING SAIKI DENGAN US ACROSS NEGARA ING SAIKI SAIKI DENGAN KAMI AKU KITA AKHIR KANGGO BIG UPPER Apa SAIKI TANPA US ING AKU KANGSA AKHEWANG AKHEWANG BIG UPPER TANGGAP LUKU PAKET TANPA AKTIF KANGGO BESAR UPPER ANTARI NGANGGO ING TENAGA PACIFIK. ANOTHER ONE OVER NEW TINGKATAN NGANGGO LUKIS TENAGA PACIFIK. ANOTHER ONE OVER NEW ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. NORTHWEST. ANOTHER ONE OVER NEW ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. NGANGGO ING SENYANG BESAR KENE ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. WIS KENE BIG BLUE H ING ING BISA KANGGO Saiki, BISA WIS KENE BIG BLUE HEN ING Ora Bener Saiki, Dadi Bener Banget KULIT OVERHEAD SAIKI, BISAN ING KANGGO TANGGO MANGSA KANGGO MUNGGUT OVERHEAD. LATER ING GUSUN TANGGO MANGSA KANG INGGO NGAJUT OVERHEAD. LATER ING Minggu lan aku mikir yen arep Nggolek OVERHEAD. LATER ING Minggu lan Aku mikir yen arep Mbukak Wigati ing dina iki MINGGU lan aku mikir yen arep golek luwih akeh babagan situs web kita. KANGGO UNDANG-UNDANG Duwe TINDAKAN ING KAJANA. PRETTY PALING PANJENENGAN AKU KANGGO HUJAN rangking PRETTY ING AKU PREDOMINANTY DRY MENGUTUR ING Minggu lan Muga-muga PRETTY ING AKU PREDOMINANTY DRY MENGGEL ING Minggu lan MUNGKIN PAKAI PAKAI PAKET ING NGARI ING Minggu lan MUNGKIN PAKAI HUJAN KANGGO ING ING GAMBAR TUNGGAL ING PANGGUNG TUNGGUH PELANGGAN DENGAN BAKAL ING GAMBAR ING ING TINGGI NGANGGAL ING INI GAMBAR MUNGSA PADHIKING PALING HIDUP DENGAN ING SUKAN. Bener WISAN, SINI OLEH ING BASA. BISAN INGKANG BISA, PALING PANJENENGAN KABUPATEN BY SUNDAY. Dadi KENEYAAN, PALING PANJENENGAN UNGGUL BUDAYA DENGAN 10 TO 15. BULAN ING PALING PAKET LENGKAP INGO TO 10 TO 15. KANGGO KRIS SANGGUP LAN GAMPANG BREEZE PADA 10 TO 15. KANGGO KRIS SANGGUP LAN MUGGY LAMPIRAN MUNGSA Dinten KANGGO KRITUS SANGGUH LAN MUGGY LAMPIRAN MUNGSA WULANG ING DADI TANGGAL WANGSUL WANGGO WANGGO ING SUKU WANGSA ing 79 MUNGKUL KULIT TO 95 LATER ING TOMORROW KANGGO 79 ING RISI TO 95 LATER ING DENGAN KANGSA ING LAIN PADAN 79 MUNGKUL KULIT TO 95 LATER ING Dinten BISA NGANGGO ING NGANGGO NGGAL-UNTUK PANJENENGAN ING DENGAN HARI ING LAIN INGKU NGENTAK PENTING MENGGELI lan NAMPAK ING ING ING KANGEN MENYAMBUNG KULIT NGGAL lan NGUKTIK ING ING ING KANGEN DENGAN WARM sing GAMPANG, NGAPAK GAMPANG GOLEK ING ING KANGEN DENGAN WARM NGETEKA, KANGGO NGANGGO MACAPAKAN ING SAKITNA WARM sing nyenengake, TAPI NGAPAL BAIK DENGAN PANJENENGAN ING JENIS ING DENGAN MID-NINETIES Becik DENGAN SUNSHINE ING ING MID-NINETI YANG KENUNGGURAN BATEN TE MID-NINETI YANG KANGGO NU TUNGGAL WARNA. GAMPANG GAMPANG TANGGAL WARNA. TAPI DENGAN APA PADIKONAN CATETAN. TAPI DENGAN APA PAKSA ING TEMPERATUR ING KARANGAN UP TAPI DENGAN APA PAKSA ING TEMPERATUR ING KARANGAN UP NEAR 100 OGO TEMPERATUR DIANGGURU KANGGO UP NEAR 100 OGO JAWA KELUAR DAN SUKURAN LAN TAMBAHAN OGARA 100 DENGAN JAWA lan SUKURAN LAN TAMBAH ING ING NGLUKIS KANGEN LESTER KANG ING SARI Lan SATURDAY LAN ADD ING ING NGLUKIS KENE LESTER ING AKU SARI Saka AFRIKA. LESTER HAYES NIKUT ING AFRIKA ING INI INI. KANGGO PENDIDIKAN kanthi nyata AFRIKA ING INI. KANGGO PENDIDIKAN INGGO ING BISA ING UNTIL DENGAN lan BULAN KANGGO PENDIDIKAN KANGGO ING TUNGGAL ING SUKU LAN JAWA LAN JAWA LAN ING WISAN ING PITUKAN 20% Ora Nate MENGIKUT ING APA KANGGO ING KANGGO ING ING NGANGGO. Oke, SALAH SAIKI KENEWAKI KABUPATEN MUNGSA ING NGANGGO. Oke, SALAH KENE MACAMEN ADAM ING AKU KANGGO. KANGGO WULANG. Oke, SALAH KENE MACAMEN ADAM ING AKU KANGGO. >> DENGAN ING TARI ING ING KES PALING ADAM NGAPAK ING HEBAT. >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. ... >> AS COVID-19 DOKTOR KOMPUTER AS ing SISTEM HOSPITAL DOKTOR ing SISTEM HOSPITAL ING NGANGGO PUBLIK. KANGGO ING ING ING ING SONG KANGGO PUBLIK. KANGGO ING ING ING ING NGANGGAL DOKTOR ING SUKUR PUBLIK. KARYA ITU ING ING NGANGGALAK DOKTOR KANGGO Saka SISTEM HEETHODIST HEALTHCARE Pikirane DOKTOR DARI GAMBAR SISTEM HEETTHCARE SISTEM HEETTHCARE SISTEM HEETTHCARE SISTEM HEETTHCARE TEMPAT ING ING KANGGO BEDS LAN TY VIRAL YS TANGGULIS TANGGAPAN TANGGOLAH KANGGO ING TANPA BEDAN LAN TY VIRAL YS LAN KONVALESCENT PLASMA KANGGO. ING BEDS lan TY VIRAL YS lan KONVALESCENT PENTING. >> PITIL BOREDOM ING ING SAIKI KONSEP PLASMA KONVALESCENT. >> KANGGO BOREDOM ING ING TINDAK. DENGAN POLI PENTING TO >> KANGGO BOREDOM ING ING TINDAK. DENGAN POLI PENTING NENGGALU AT TEMBANG. SATU DAPAT DADI MOLEH MENGIKUT ... HARIYU ... PILIH NOMBOR HENTE UTAWA ... PILIH NOMBOR HENTE UTAWA ISIS PILIH HARI NOMBOR UTAWA ISIS Luwih HOSPITALISASI. ISIS Luwih HOSPITALISASI. >> POLISAN SAN ANTONIO DENGAN PERLU Luwih akeh HOSPITALISASI. >> POLISAN SAN ANTONIO PAKSA TANPA NGEMBANGKANG TURUN 3 Wong >> POLISAN SAN ANTONIO, ING PERLU NGEMBANGKEUN TURUN 3 BABAR MEMBANGKANG TRANJUR TURUN 3 BANJEK DITENTUKKAN KATENAN KANGGO ING SUKU DARI SUKAN SUKAN KENEWASAN KASAHA NGENTOTA KANGSA DENGAN SUKAN LAMPIRAN ATV ING Pungkasan LAMPur iki OF BEER Saka LUKIS LENGAN ATV ING LING TINGKATAN MUNGKIN JAWA 24 lan ING KAWIN HIV PLUS MINGGU Pungkasan Minggu Sinuwun Pungkasan tanggal JUNE 24 lan PLUS HIV KANGGO ZUTZAMORA NEAR JUNE 24 Lan HIV PLUS NGALAMAT MILITARY GOLONGAN ZARZAMORA NEARHWEST. INGING INGKANG JAMINAN ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. Wong-wong mau padha takon MILITARY GAMPANG. Wong-wong mau Nuwun ING SUKAN SUSPEK DITUTUPAKAN HANDGUN ING EMPLOYEE DUMADAKI 2 SATU SUSPEK DIPANGGUPAN HANDGUN ING EMPLOYEE DUMADAKI 2 KAWAS GRAB LAIN ING EMPLOYEE DUMADANG KASAB GRAB KATAWAN 2 LAIN KAS GRAB LAIN saka BEER lan RAN TANPA TANPA PUTRA, PAKSA KRIM RAN OUT TANPA PAIN, STOPPERS KRIM NGANTOR REWARD INFORMATION TANPA PAIN, STOPPERS KRATE NAWANG KULIT UNTUK INFORMASI MEMBANGKE ING ARREST IN JAWABAN JAWAB UNTUK INFORMASI KANGGO ING KASAHA ING KES ING NGOMBUT 10 NGEBARKE ING KASAHA ING KES sing NATE TANPA KANGGO 10 224-STOP, GUNUNG WANGSANG NGILANGKE NGOMBAL EBE KENE NGETUNGAN 10 224-STOP, NGENTANGKE JAWABAN BARU ING KAWINAN 224-STOP, Nggawe Laporan Kabar Paling Anyar ing Minggu Minggu KANGGOAN LAPORAN ORA KETENGGANAN MINGGU BASA ING KANGGO JAWA INGGRIS KANGGOAN DAFTAR KANGGO YANG INGKANG INGGRIS RUSIA NGANGGO. TALIBAN INGGRIS JAWABAN RUSIA NGANGGO. ING GRATIS TALIBAN minangka REWARD FOR WANG TAWARAN. ING GRATIS TALIBAN minangka REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKAN lan JAWA MILITANTS AS minangka REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKA lan TROOPS BRITISH IN AFGHANISTAN, THOS KONSUS AMERIKA lan TROOPS BRITISH ING AFGHANISTAN, Wong-wong sing diukum GUNUNG TROOPS IN AFGHANISTAN, ING KENE NGGOLAH MANAJAWA KANGGO DENGAN LED ING KABUPATEN MULTIPLE BOUNTI YANG DIDUGA DUMADANGKE GAMPANG TENGAH KANGGO DENGAN MUDA KANGGO AS TROOPS CITING US LED TO DATENG MUDA KANGGO TRANPS AS MENGGALAKAN INGKRENI AS INGGRIS US TROOPS CITING US INTELLIGENCE SAIKI KABUPATEN KANGGO BOTH SIDES DIBUAT INGGRIS ING INGKAH INGGRIS ING KABEH ING KENE DENGAN ING KOMEN CONGRESS ING DIDENG ANAK NENGGELENG JAWABAN PROSES SMOOTH PRETTY ING INI NAWANGKULAHA JAWABAN PROSES SMOOTH PROSES YANG DUMADAKI DENGAN VOTERS DIDORANGKE ING SUKU PROSES SMOOTH YANG DUMADAKI SUMBER VOTERS DIDORANG ING PUTRA ING Para VOTER DITENTENG ING PUTRA ING NGANGGO VOTING. VOTING ING BUNGA. >> ING ING ING NGANGSA ING NGANGGO VOTING ONG. >> ING PANJENONG ING ING ING NGENTAK PADAKONAN ING ING NGENTOT >> ING PANJENONG ING ING NGANGGO PADHIR ING ING NGGAK-UNTUK ING PENTING DIDI-DIDI KANGGO-19. KANGGO BIT BASA KANGGO ING POLLI DIDANG KANGGO-19. >> TAPI YANG TINDAK DIDANG TANPA ING Wong POLLS DIDANG KANGGO COVID-19. >> TAPI YANG TINDAK DIDANG TANPA ING NGENTOTHIRI UP >> TAPI TANPA ING TANPA ING NGANGGO MANGGUT UPANG UNTUK Milih VOTING RUNS SAIKI NGOKONG TO PILIHAN MUNGSA PUNGAN NU TANGGAL JAWA KULIT JULAI 10th KANGGO PAKSA PILIHAN PUNYA KANGGO MUNGGU JAWA KULIT JULAI 10 HARI PILIHAN ING WONG ING JAWA KULIT JULAI 10 HARI PILIHAN ING KANGGURAN >> SEMUA KANGGO TOMORROW START >> SEMUA TANPA KANGGO MUNGKUL ING TANPA KANGGO ING SAIKI NGENTOT PADANGGAL NGANGGO ING NGENTANG-INGKAN SAIKI LAIN-INTING ASI ING PANJENENGAN SUNNYA NGGALKE ING TO 95 UNTUK TINGGI LAIN-LAIN PANJENENGAN SUNNYA NGANGGALKE ING NGETANGGA 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI LAN KITA NGETAK NGANGGO ING TO 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI lan ING NGANGGO WARM UP KANGGO BIT ING ING ING DARI TEMPATUR lan KAMI NUNGGUH WARM UP JAWA ING AKU ING ING ING HARI INI. BACK INTO UPPER 90’S JAWA TUNGGU BASA ING ING ING HARI. BACK INTO UPPER 90 KANGGO MACAPAK DENGAN AHEAD. Numpak INTO UPPER 90 KANGGO MACAPAK DENGAN 100 ING AKU ING MINGGU lan PUNYA KANGGO DENGAN 100 ING TANGGAM MUNGKU ING ING LAN ING MENGGUNAKAN Minggu Minggu 100 OLEH ING MINGGU ING LAN ING MINGGU MENGGUNAKAN MENGGUNAKAN ING JAWA KANGGO EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN INTO LENGKAP MINGGU JUGA DENGAN KANGGO EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN KOLEJ DENSE Luwih YANG EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN KOLEJ DENSE Luwih lengkap saka AFRIKAN KOLEJ DENSE Luwih saka AFRICAN DENGAN DENGAN PAKET ING KITA BISA PAKSA NGGALKE AFRICAN DIDUKUKAN DENGAN PAKET ING KITA BAKAL ING NGETAK ING NGANGGO LAN ING SAIKI LELAKON DITANGGUH ING NGGALKE LAN ING SAIKI TAPI DENGAN KANGGO NANGGAL-UNTUK LAGU, lan ING RAGA Saiki TETAPI MENGGALAKKE ING NGETANGGAL LANJUT, Lan ING RAAN KANGGO ING NGETENG RETURN LAMPIRAN, lan MANA-MANA ​​HUJAN MUDAH ING NGETANGGAL ING NGANGGO ING gambar PELANGGAN DENGAN TANPA ING ING ING GAMBAR UNTIL DENGAN lan Bengi Karo YANG RASA ING SAIKI KANG ING SAIKI NATE ING ATURAN 20% CUKUP, TAPI KENE PAKET ING NGETO KANGGO. TAMBAHAN 20% CUKAI, TAPI ING AKU NAMPI ING ING SUKU BUKU. >> SALAMO. ADAM, BANYAK SAIKI SAIKI ING ING NGENTUK. >> SALAMO. ADAM, ING JAWA KANGGO ING NGANGGO ING BALAK AT >> SALAMO. ADAM, ING JAWA KANGGO ING NGANGGO ING BALAKAN 6. LAMPIRAN UNTUK NAMPANG WARNA ING 6. >> Delengen INGKANG ING NGETI KANGGO 6. >> Delengen sampeyan MACAPAT SAIKI UNTUK MALAM MALU KANGGO PADA 10 UNTIL

Berita KSAT 12 6 O'Clock: 29 Juni 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="8.8" dur="5.999"> PAWARTA PADA 6 KOTA SAN ANTONIO LAMPIRAN CEKAT lan INSES DESIS </text>
<text sub="clublinks" start="14.801" dur="1.598"> ANTONIO LAMPIRAN CEKASA lan DESIST LETTER TO 8 LOKAL KOPI SIGN COMPANY </text>
<text sub="clublinks" start="16.401" dur="0.598"> DESIS MENULIS KANGGO 8 KOMPUTUS KOPI SIGN COMPANY KOTA WANGSA NATE NGANGGO BOGUS </text>
<text sub="clublinks" start="17.001" dur="1.431"> KANGGO 8 KOMPUTER KOPI SIGN KOTA DENGAN KANGGO ING WISI KANGGO BOGUS YANG SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="18.434" dur="2.998"> KOTA ING SAIKI NGANGGO KUNCI BOGUS YANG TUTUPAN JABATAN POLISI SAN ANTONIO DIDENGKEH </text>
<text sub="clublinks" start="21.434" dur="1.031"> KELULUSAN YANG JABATAN POLISI SAN ANTONIO ING AKU MEMBANGKE UNTUK VOLUNTEER PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="22.467" dur="1.298"> JAMINAN POLISI DIDIKKEBARKAN kanggo VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN SINI </text>
<text sub="clublinks" start="23.767" dur="0.598"> KANGGO kanggo VOLUNTEERI DENGAN PATROL CIVILIAN INI ING INI PILIHAN KANGGO ING JAMINAN KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="24.367" dur="1.432"> CIVILIAN PATROL ING ING INI PILIH YANG TANPA KAMPUNG KOMPUTEN ING NGENTOTI </text>
<text sub="clublinks" start="25.801" dur="2.998"> PILIHAN KENE KAMPUNG KAMPUNG KENE TALKING TENTI DENGAN KANGGO ING SUKAN DITANGGU UNTUK UP TO </text>
<text sub="clublinks" start="28.801" dur="2.064"> KENE TALKING NGENTOTI KANGGO ITU SAPD ING NGUTAN UP UP TO 200 VOLUNTEER </text>
<text sub="clublinks" start="30.867" dur="1.198"> SAPD ING NGGALKE UP UP TO 200 VOLUNTEER UNTUK NGANTEN PEGAWANG TANPA RIOTS, </text>
<text sub="clublinks" start="32.067" dur="0.565"> 200 VOLUNTEERI UNTUK NGANTEN TAWARAN KANGGO RIOTS, ING MANAGER KOTA DENGAN INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="32.634" dur="2.765"> KANGGO NGGABUNGA NGGAWALANG TANPA RIOTS, MANAGER KOTA MUNGGUT ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="35.401" dur="0.698"> MANAGER KOTA MUNGGUT ING AKU-ING AKSES NEGARA BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.101" dur="0.331"> TINDAKAN ING BISA ORA PISAN NEGARA GAMPANG ALFARO. </text>
<text sub="clublinks" start="36.434" dur="0.465"> OWNER JAMES ALFARO. >> WULU ING UNGGULARI lan </text>
<text sub="clublinks" start="36.901" dur="2.331"> JAMES ALFARO. >> ADALAH ING KABUPATEN MANAGER ERIK ING UNTUK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="39.234" dur="1.198"> >> GAMBAR TANPA KOMPUTER lan ING UNTUK PENTING ERIK WALSH SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="40.434" dur="0.831"> MANAGER KOTA TANPA KOMUNITEN ERIK WALSH MUNGKIN SUKU SUKU DURING </text>
<text sub="clublinks" start="41.267" dur="2.398"> WALSH HARI ING TANJUNG MUNGSA WAKTU WANG PANJENENGAN KAMU DITUTUPAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.667" dur="3.032"> DURING WAKTU ING PANJENENG KANGGO MUKA NUKAN UNTUK PERUBAHAN ING FIKIR DESENAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.701" dur="0.398"> RESIDENTE NGENTANGGAL UNTUK PERBABAGANAN ING PENTING DESA TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="47.101" dur="0.598"> PERUBAHAN ing FIKES PENTING DENGAN-INGKI INI LENGKE MANGGO UNTUK KONEKTOR KANGGO. KITA NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="47.701" dur="2.331"> INGKANG LENGKE MUNGGUH TANPA KONTRUKER. KITA BISA PAKSA TINDAK AKTIP </text>
<text sub="clublinks" start="50.034" dur="0.531"> KONTROVER STOKE. KITA BISA PAKSA TINDAK AKHE TANGGAL lan ING NGANGGO ING KANGGO INDIVIDU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="50.567" dur="2.465"> TINDAK KANGGO TINDAKAN LAN AKU NATE ING INDIVIDUAT ING AKU TANGGALKE MASA KANGGO ING HARMFUL </text>
<text sub="clublinks" start="53.034" dur="1.731"> PADANG INDIVIDU ING ING AKU KANGGO MUNGGUH TINDAKAN HARMFUL. SUKAN TAMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="54.767" dur="1.198"> Wangsulan kanthi AKU. SUKAN TAMAT. KAWASAN WILISI WILLIAM MCMANUS AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="55.967" dur="0.532"> TINDAKAN. SUKAN TAMAT. ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER ING TANPA TANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="56.501" dur="2.198"> KAWASAN KAWASAN WILAYI AYA SAUTU ING POSTER ING NGANGGO TANPA ING SUKU DENGAN KOTA SAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.701" dur="3.231"> POSTER TANPA SUKU APA APA DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR ING MENYANG LAN WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="61.934" dur="1.765"> Apa sing Duwe karo kutha ing SAN ANTONIO NOR ING MENAK lan WANITA YANG GUNUH ING SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="63.701" dur="0.364"> ANTONIO NOR ING Wong lan WANITA sing Menehi UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="64.067" dur="0.698"> SUKAN MENGGANG UNIFORM POLITIK SAN ANTONIO. >> MEANTIME EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="64.767" dur="1.832"> UNIFORM POLIS. >> DOKRIOT SEKOLAH MENENGAH EDITWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="66.601" dur="0.998"> >> KULITAN SEKOLAH MENENGAH KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="67.601" dur="3.031"> LEMBAGA DAFTAR SEKOLAH INDEPENDENT DATENGAN KANGGO ING ING NGANGGALKE SANGKUT JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="70.634" dur="1.731"> LEMBAGA KATJANAN DIPANGGULKI INGKANG KANGSA ING ING NGANGGALKE ING NGUTUT DINA SERRANO, ITU BOARD </text>
<text sub="clublinks" start="72.367" dur="0.365"> AFTERNOON KANGGO MUDAH NUKAN DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="72.734" dur="0.598"> OF DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. >> ING NATE MENGGELANGKEL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.334" dur="2.131"> PRESIDEN VICE. >> ING NATE MENGIKUT LUKIS MUNGSA ING Minggu MANGSA KUTI </text>
<text sub="clublinks" start="75.467" dur="1.132"> >> ING ING NGANGGO KANGGO ING MINGGU ING Minggu MUNGKUNG TANGGO JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="76.601" dur="1.798"> MUNGSA ING Minggu MANGSA JAWAB KANGGO ING FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG NAMPANG DENGAN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="78.401" dur="2.031"> DAFTUKKAN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO sing Nuduhake Wong sing Duwe Piyambak </text>
<text sub="clublinks" start="80.434" dur="2.431"> DENGAN SERRANO sing Nuduhake Wong lanang Karo Dhewe, ing WARNA DILLON KAMI ING WAVE, A </text>
<text sub="clublinks" start="82.867" dur="0.598"> DENGAN KANGGURAN DENGAN KABUPATEN DILLON KAMI ING KANGGO, BAKAL KANGGO MUDAH INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="83.467" dur="0.565"> KOLEKSI DILLON ING ING KANGGO, KANGGO NGGAL KANGGO ING SUKU SWORN-IN TRUSTEE LAN WHETHER </text>
<text sub="clublinks" start="84.034" dur="2.331"> BACKLASH LAMPIRAN KANGGO SWORN-IN TRUSTEE lan ING NGEYEKI NGAPANGKEN Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="86.367" dur="1.432"> SWORN-IN TRUSTEE lan INGKE kudu nganggep bagean saka KANGAN sing dipilih. </text>
<text sub="clublinks" start="87.801" dur="2.998"> SHE NGEDANGGALKAN Bagean sing wis dipilih. >> WULAN PULANG PANJANG WULANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="90.801" dur="0.831"> KATAWANAN sing dipilih. >> WULAN PULAN WULANG MUNGKU SWORN IN AS EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="91.634" dur="0.931"> >> WULAN PULAN WULANG MUNGKU SWORN IN AS EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="92.567" dur="2.298"> IN AS EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO ING FOKUS ING MESYUARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="94.867" dur="0.798"> ISD TRUSTEE DINA SERRANO ING FOKUS ING MESYUARI DITUTU KHUSUS PADIH ADDRESS </text>
<text sub="clublinks" start="95.667" dur="3.165"> FOKUS KOMUNITAS PANGGILAN DITANGGUT UNTUK KONTEK KENE ADDRESS. SERRANO NAMAT GAMPANG A </text>
<text sub="clublinks" start="98.834" dur="0.531"> Khusus kanggo ADDRESS HER CONDUCT. SERRANO NUNGGUH KRITISISMEN GUNUNG GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="99.367" dur="2.498"> KONTAK. SERRANO NUNGGUH KRITIKISM MASIH GRATIS MUNGSA NAMPAK ING POS FACEBOOK </text>
<text sub="clublinks" start="101.867" dur="2.898"> GAMPANG KRITIKIS MUNGSA ING ING NGANGGO ING WULANG ING PUTRA ING PUTRA ING. ITU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="104.767" dur="0.565"> SUKAN MUNGGAL ING WULANG ING PALING PAKSA BASA. KANGGO ING SAIKI LALAKI MAN MANUSIA DITIKETAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="105.334" dur="1.165"> PEMBANGUNAN HARI ING DENGAN. KANGGO NAMPI DENGAN MAN SHE DIPENGGALKE DENGAN MANUSIA ING ING SUKU DENGAN INI A </text>
<text sub="clublinks" start="106.501" dur="2.998"> A MAN SHE DIPANGGALKE DENGAN MANUSIA ING DENGAN KANGGURAN DENGAN PAKET ING TANPA lan ANAK 2 </text>
<text sub="clublinks" start="109.501" dur="2.931"> MANUSIA TANPA DENGAN KANGGO ING NOOS lan ING 2 ANAK-ANAK MUDAH ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="112.434" dur="1.231"> TINDAK lan ING 2 BANAK TULISAN ING KABEH KARANGAN UNICEF KANGGO RESIGN 35 </text>
<text sub="clublinks" start="113.667" dur="0.532"> TARI ING KABEH KANGGO UNICEF KANGGO RESIGN 35 ING 39 KOMEN KITRI </text>
<text sub="clublinks" start="114.201" dur="2.398"> KANGGO UNICEF MUNGGUL RESIGN 35 ING 39 KOMEN KITIK DIDENAKAN VIA E-MAIL lan Waca </text>
<text sub="clublinks" start="116.601" dur="2.998"> OF 39 KOMEN KITIKAN DIPENGGALAKAN VIA E-MAIL lan DIKaca DENGAN POKOK DOKRI </text>
<text sub="clublinks" start="119.601" dur="1.098"> SUBMITTED VIA E-MAIL lan DIKaca DENGAN POKOK DENGAN DOKRIWOMAN DITOLONG UNTUK SERRANO UNTUK MENGANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="120.701" dur="1.831"> DENGAN POKOK DOKRIWIS DESA DIKENCI UNTUK SERRANO UNTUK MENGETAKKAN PROSES AT </text>
<text sub="clublinks" start="122.534" dur="0.998"> DITAYANG UNTUK SERRANO UNTUK MENGGUNAKAN PRIBRAT UTAWA ATAWA NGEBAB LALASAN DARI KEMBANG UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="123.534" dur="1.031"> SAIKI UTAWA ATAWA NGANGGO LIRIK DARI KEMBANG UNTIL SHE KANGGO MANAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="124.567" dur="1.898"> HERSELF SARI AKHE ING BOARD UNTIL KANGGO MENGIKUTKAN KETENAKAN LATIHAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.467" dur="3.165"> SHE KANGGO MUKA ING SENSITIVITI LATIHAN FOTO ING ING DEMONSTRASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.634" dur="1.931"> SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI KENE DEMONSTRASI RACISM I STAND sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="0.698"> ING PENTAKSIRAN ING RENISMEN RACISM AKU KANG TANPA ING dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="132.267" dur="0.632"> ING RACISM AKU STAND sadurunge Sampeyan saiki. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="132.901" dur="2.898"> KANGGO. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 Wong liya sing Kasedhiya kanggo ngatonake </text>
<text sub="clublinks" start="135.801" dur="0.564"> >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 Wong liya Dikirim ing Ngomong ING PENTING DESPITE PAKSA-19 </text>
<text sub="clublinks" start="136.367" dur="2.832"> Wong-wong diutus kanggo ngucapake ing wong liya NATE ING POVI-19 PANDEMIK INGKRENISAN 88 taun </text>
<text sub="clublinks" start="139.201" dur="1.331"> PERSON DESPITE ING PANDEMIK PENDIDIKAN KENYATA 88 taun </text>
<text sub="clublinks" start="140.534" dur="0.998"> PANDEMIK MENGENUT 88 TAHUN-LORU DOROTHY TIDAK DIDIK ANTAKE BARRIER-BREAKING </text>
<text sub="clublinks" start="141.534" dur="2.531"> DOROTHY CALL ITU PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING sing SPES PUTIH TO 40 </text>
<text sub="clublinks" start="144.067" dur="0.598"> TAWASAN PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING YANG DITUTUP PITUTAN KE 40 TAHUN KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="144.667" dur="0.198"> EDUCATOR SATU TUTUP PUTIH ING 40 TAHUN LAMPIR KANGGO UNTUK EDGEWOOD THE NOOS. </text>
<text sub="clublinks" start="144.867" dur="2.398"> TAHUN KANGGO NUNGGUL UNTUK EDGEWOOD TINDAK. >> IS PENTING RACISM lan </text>
<text sub="clublinks" start="147.267" dur="1.732"> TANPA. >> Wigati KANGGO RACISM lan HATE. Lan SAIKI SUKU HATE </text>
<text sub="clublinks" start="149.001" dur="2.798"> >> Wigati KANGGO RACISM lan HATE. Lan BISAN KANGGO NATE MELIHAT PERSON Wong KAWEN </text>
<text sub="clublinks" start="151.801" dur="3.231"> HATE. Lan BISAN KANGGO NATE MELIHAT Wong sing DIDANGGO DIGUNAKAN UNTUK PROFESIONAL LAN PITU </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.931"> Kanggo Nelusuri PERSON Wong sing Disengkuyung supaya dadi PROFESIONAL lan PEMIMPIN ING DAERAH SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="156.967" dur="3.198"> KANGGO UNTUK PROFESIONAL lan PEMIMPIN ING SEKOLAH SEKOLAH. PUTES ING SOSIAL MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="160.167" dur="0.432"> ING SEKOLAH MENENGAH. PUTIRAN ING SOSIAL MEDIA NGADI. </text>
<text sub="clublinks" start="160.601" dur="0.264"> PUTIRAN ING SOSIAL MEDIA NGADI. ITU JUST. </text>
<text sub="clublinks" start="160.867" dur="0.465"> NGANGGO. ITU JUST. >> KECAPAKAN RASA NGEDUT </text>
<text sub="clublinks" start="161.334" dur="2.398"> ITU JUST. >> WANGSULAN NGILANGKE PILIH NGEDALKE POS SERVANO POS </text>
<text sub="clublinks" start="163.734" dur="1.531"> >> WANGSULAN NGILANGKE APA NGILANGKE APA PELULISAN NGENTANG PENTING SERRANO POS. </text>
<text sub="clublinks" start="165.267" dur="0.498"> MENYANGGALKAN PORONGAN PENTING SERRANO POS. TRUSTEES DIPANGGIH lan </text>
<text sub="clublinks" start="165.767" dur="1.732"> GAMBANG TUTUP DITUTUP. TRUSTEES RECONVENED lan dingerteni yen dheweke ana </text>
<text sub="clublinks" start="167.501" dur="2.498"> TRUSTEES DIPENGGALKE lan DIPANGGUTKE INI DENGAN-INGKIRI DENGAN PUSAT PULISAN lan HENRY </text>
<text sub="clublinks" start="170.001" dur="3.031"> DITANGGUHKE ING INI INI DENGAN PUSAT PENTADBIRAN DENGAN lan HENRY DIDUKUKAN DENGAN HIS VES PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="173.034" dur="0.998"> PENTADHAN DIDANGGAN PENTENSANA lan HENRY DIDANGGANG DENGAN PITENAN VIS ING PRESIDEN TAPI DENGAN TANPA KANGSA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="174.034" dur="2.931"> Digedekke karo Dheweke Visi PRESIDEN TETAPI TANPA APIK KENE KENE PAKET ING KUNCI JENIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="176.967" dur="0.598"> Ora bisa nerbitake dheweke nglawan papan kasebut amarga dadi opsi sing dipilih ing PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="177.567" dur="0.732"> BOARD ALTOGETHER KANGGO SHE ISIKA ING PENTING DI PUBLIK SERAT LATER SERRANO AT </text>
<text sub="clublinks" start="178.301" dur="0.531"> Sawijining Kantor sing dipilih ing PUBLIK SERAT PERATURAN LATER SERRANO ING SUKU DENGAN KOMUNITIK </text>
<text sub="clublinks" start="178.834" dur="2.631"> KOMUNITAS LATER SERRANO ING DITUTUP DENGAN KOMUNIKAT sadurunge NUNGGAL NENG SHE TANPA RANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="181.467" dur="1.365"> PULANG DITENTUKKE ING KOMUNYA sadurunge WANGSARI NGANGGO WARNA TANPA RANCANGAN ING PO PO TO </text>
<text sub="clublinks" start="182.834" dur="0.265"> Sadurunge Ngomong SHE ora NAMPAK RANCANGAN ING BASA-BASA ING KANGGO MUNGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="183.101" dur="2.931"> PADA POINT ING UNTUK MUNGGAL. >> Aku bakal ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="186.034" dur="2.531"> STEP SAIKI. >> Aku bakal tetep ING KANGGO sing BISA YG BISA TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="188.567" dur="0.265"> >> Aku bakal tetep ING KANGGO sing BISA YG BISA TANPA KANGGO RESIGN. </text>
<text sub="clublinks" start="188.834" dur="0.831"> SUKU BISA NUNGGAL NUNGGUL TANPA RESIGN. >> DCRISO SERRANO TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="189.667" dur="0.565"> KANGGO RESIGN. >> DCRISI SERRANO TINDAK DIGALAKI KARET DIGANGGAL KENE </text>
<text sub="clublinks" start="190.234" dur="2.565"> >> DCRISO SERRANO TINDAK DIGADI KARET RESIGN </text>
<text sub="clublinks" start="192.801" dur="3.031"> DESPITE KANGGIH RESIGN ING KETUGA Saka EdgeWOOD ISD BOARD PRESIDEN YANG DONOR </text>
<text sub="clublinks" start="195.834" dur="1.331"> SARI SARI KANGGO EDGEWOOD ISD BOARD PRESIDEN YANG DONORS lan partai Komunitas </text>
<text sub="clublinks" start="197.167" dur="0.532"> PRESIDEN YANG DONORI lan KOMUNITI KOMUNITI KANGGO MUKA DOKOK DIRI. Yen SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="197.701" dur="2.498"> KOMUNITAS KOMUNITI KANGGO MUKA DOKOK DIRI. Yen SERRANO dielingake ing APA PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="200.201" dur="0.631"> SOKONGAN. Yen SERRANO INGKIRI ING TANPA KANGGO ING ING KANGGITAN KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="200.834" dur="2.598"> DITENGGALKE ING APA KANGGO ING ING KONEKSI KANGGO ING KABUPATEN ING SENTONGAN DILLON COLLIER KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="203.434" dur="2.698"> KANGGO KEPUTUSAN KABUPATEN ING WARNA DILLON KOLEKSI KANGGO WARNA 12 GAWAR. </text>
<text sub="clublinks" start="206.134" dur="1.231"> KANGGO WISI DILLON COLLIER KSAT 12 WARNA. >> DOKTOR ing AS BETH </text>
<text sub="clublinks" start="207.367" dur="0.598"> 12 WARNA. >> DOKTOR ing SISTEM KARAWANAN KESIHATAN AS ANTARA WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="207.967" dur="2.498"> >> DOKTOR DI ANTARA KARSUS CARE KESIHATAN AS INGKANG PUBLIK KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="210.467" dur="0.532"> SISTEM CARE KESIHATAN ING NGANGGO PUBLIK YANG KRISIS KANGGO MUNGGU ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="211.001" dur="0.964"> PUBLIK ING KRISIS KANGGO ING ING KANGGO MUNGKIN ING ING NGANGGUT MANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="211.967" dur="0.565"> KRISIS KANGGO ING ING ING ING NGENE NINI DENGAN HOSPITALISASI KUMPULAN </text>
<text sub="clublinks" start="212.534" dur="2.565"> Wong-wong iku nalika ngrampungake HOSPITALISASI GROUP DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="215.101" dur="0.531"> HOSPITALISASI GROUP DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="215.634" dur="1.098"> DOKTOR NGENTOT KOMUNITAS PRESS ING INGKANG KANGGO INGKANG KANGGO INGKE JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="216.734" dur="3.098"> KONTEN ING ING PEMBANGUNAN INGKANG KANGGO NATE TINDAK DENGAN KANGGO BEDS, Dudu JAWA ING </text>
<text sub="clublinks" start="219.834" dur="1.665"> PEMBANGUNAN TENAGA KANGGO NUNGGAL ING NGANGGO BEDS, BUKAN ING ING KANGGURAN ERUT </text>
<text sub="clublinks" start="221.501" dur="2.798"> Nunggu BEDS, Ora JAWA ING ING ER ING ING KOTA, ING KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="224.301" dur="0.564"> Wong-wong mau TAPI ING ING KOTA, NOMBOR KOMPUTER Paling KENE TINGGO 27% ING </text>
<text sub="clublinks" start="224.867" dur="2.665"> KOTA, NGOMBOR KOMPUTER Paling KENE TINGGO 27% ING LEBIH LUKU 4100 BEDS ING </text>
<text sub="clublinks" start="227.534" dur="0.698"> NOMBOR NATE 27% ING LEBIH LUKU 4100 BAN ING ING ING NEGARA ING ING TETIK. </text>
<text sub="clublinks" start="228.234" dur="2.531"> Luwih saka 4100 BEDS ING NEGARA ING BISA NGENTANG. TAPI DIREKTOR KRITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="230.767" dur="1.032"> NEGARA ING BISA ING KENE. TAPI DIREKTOR KANGGO KRITIKAT UNTUK METHODIST HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="231.801" dur="0.464"> TAPI DIREKTOR KANGGO KRITIKAL UNTUK SISTEM KESIHATAN METHODIST SESI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="232.267" dur="1.532"> KANGGO UNTUK SISTEM HEETTHCARE METHODIST INGKE ING ING SAK TANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="233.801" dur="0.531"> SISTEM SAIKI ING DISKAUN ING ANTARA LAPORAN ING HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="234.334" dur="2.698"> TEMBANG INGKANG TANGGALKE ING WONG ING JABATAN HOSPITAL. Lan Apa DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="237.034" dur="2.398"> Lapor babagan STRESS HOSPITAL. Lan Apa DOKTOR KANGGO DENGAN AKSARI. </text>
<text sub="clublinks" start="239.434" dur="2.398"> STRESS. Lan Apa DOKTOR KANGGO DENGAN AKSARI. Yen iki wis teka kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="241.834" dur="1.131"> AKSARI PAKEN. Yen iki wis teka kanggo paling akhir 3 nganti 4 HARI sing IS </text>
<text sub="clublinks" start="242.967" dur="1.332"> Yen iki wis teka kanggo paling akhir 3 nganti 4 HARI sing IS JAMINAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="2.098"> ING Pungkasan 3 nganti 4 HARI TANGGO NATE INGKANG SEMUA KELUAR lan ING KABEH AKU INI </text>
<text sub="clublinks" start="246.401" dur="1.098"> JANGAN INGGRIS KABEH KELUAR lan ING SEMUA AKU ING INI KONSULI PRESIA. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="247.501" dur="2.231"> KELAS lan ING SEMUA AKU ING INI KONSUS PRESEN INI. KITA KANGGO PAKIKE ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="249.734" dur="1.598"> KONSUS ING PRESENI INI. KITA KANGGO PAKIKE ING SAIKI. KAWASAN ING BAHASA JAWA Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="251.334" dur="3.231"> SAIKI Nampilake PATIENT. KANGGO ING Bagean YORK BARU ING INI ing KOKU TINDAK INI </text>
<text sub="clublinks" start="254.567" dur="1.832"> KANGGO ING Bagean YORK BARU ING INI ing KOKU TINDAK ING ING ING MATA. </text>
<text sub="clublinks" start="256.401" dur="2.998"> ING KANG ING KANGGO ing ICU ora bisa ing wilayah iki. Yaiku kesuksesan luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="259.401" dur="1.798"> KENE. Yaiku APPK KESINITAN OVERFLOW SAIKI ING FREEMAN </text>
<text sub="clublinks" start="261.201" dur="1.131"> Yaiku KENWANGAN GAMPANG KENE DENGAN GRATIS ING GRATIS GRATIS ING APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="262.334" dur="0.565"> SAIKI SUKU GRATIS GRATIS ING GRATIS ING APA KANGGO ING AKU TINDAK DIKADALAKEN AKE </text>
<text sub="clublinks" start="262.901" dur="2.698"> KOLEKSIUM TAPI INI TINDAK DIPENGGALAKI KENE DENGAN INI KENE DENGAN KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="265.601" dur="0.398"> DITANGGALKE INGKE SUKU DITANGGO NATE ING UNTUK DIGUNAKAN DENGAN COVID </text>
<text sub="clublinks" start="266.001" dur="0.998"> INGGO BISA DIGUNAKAN DARI COVID PATIENTS INSTEAD. ING AKU KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="267.001" dur="1.931"> COVID PATIENTS INSTEAD. ITU IS UNIT UNIT UNGGAL UNTUK PATIEN </text>
<text sub="clublinks" start="268.934" dur="0.531"> INSTEAD PATIENT. ITU AKU UNIT GAMPANG UNIT UNTUK KANGGO NUNGGALKE SUKU BARI </text>
<text sub="clublinks" start="269.467" dur="2.498"> UNIT-UNIT UNIT UNTUK KANGGURU MUNGSA NGEDALKE ING AKU NGAPUNGKE ARAHAN utawa Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="271.967" dur="2.398"> MASUKU SUKU BEDHANA NGANGGO ING SAKIRU UTAWA SUKAN MELAYU DARI RANCANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="274.367" dur="1.198"> FRACTURES Utawa wong sing REKLUKU SAIKI LAMPIRAN. >> NEXI NEGARA JUVENILE </text>
<text sub="clublinks" start="275.567" dur="0.498"> SARI SAIKI. >> FASILIS KEBANGSAAN BEXAR NEGARA KANGGO JABAR </text>
<text sub="clublinks" start="276.067" dur="2.732"> >> FIKILITI JAIWANG-UNDANG BEXAR KANGGO LAPORAN COVID-19 KES AMONG THE STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="278.801" dur="1.298"> FACILITIES REPORTING COVID-19 CASES AMONG KANGGO lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="280.101" dur="0.931"> COVID-19 CASES AMONG PAKAI lan BAKAL INI. GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="281.034" dur="2.898"> Lan BAKAL INI. OFFICIALS DONGENG NATE NGAPAK KENE KONSO </text>
<text sub="clublinks" start="283.934" dur="0.565"> BAKAL INI. KAWASAN TINDAK DENGAN NENG WULANG APA NGADALIKO KANGEN BISA KANGGO TENAGA PRIVASI, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="284.501" dur="1.998"> Ora ujar-uman KENE MANY CASES BISA ING UNTUK PRIVASI, TAPI TETAPI KENE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="286.501" dur="2.464"> KENE LUKISAN PRIVACY, TAPI TINDAK DENGAN INGKE SUKU DENGAN MENYANGKUT PAKAI VIRUS. TIP ING </text>
<text sub="clublinks" start="288.967" dur="0.498"> DITULISKE INGKE ING ING NGEBUT MACAM-UNDANG VIKUS. Wong-wong mau padha ngerti yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="289.467" dur="2.732"> SPIKES VIRUS. Wong-wong mau padha ngerti apa sing kudu dakkarepake. Dheweke bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="292.201" dur="1.931"> US YO KITA INGGO ING KOMUNITAS. Wong-wong padha Neliti tes POSITIF ing FASAN </text>
<text sub="clublinks" start="294.134" dur="1.798"> KOMUNITAS. Wong-wong padha Neliti tes POSITIF ing FACILISI lan ING ANAK ANAK NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="295.934" dur="0.531"> Tes POSITIF ING FAKILITAN lan ANAK ANAK ANU MANAJAWA ING SUKU NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="296.467" dur="0.565"> Lan kabeh anak sing mbukak ING SUKU MAJLIS PENTING JUVENILE CENTER UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="297.034" dur="2.598"> KANGGO MAJLIS PENTING JUVENILE PUSAT JUVENILE UTAWA JAWA TENGAH KUDA CYNDI </text>
<text sub="clublinks" start="299.634" dur="1.298"> PUSAT JUVENILE PUSAT JAWA ATAU PUSAT KUDER JUVENILE KUDER JUVENILE </text>
<text sub="clublinks" start="300.934" dur="3.165"> PUSAT RAWATAN JUDI TAYLOR CYNDI TAYLOR JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDI DIPUNTUT UNTUK KONTIT KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="305.133" dur="4.066"> UPM ADMISSION. KANGGO NU TANGGO KANGGO BASA KANGGO NGGOLAH DENGAN SISTEM HEALTH UNIVERSITI </text>
<text sub="clublinks" start="309.201" dur="1.198"> AHLI KOMUNITAN SUKU MUNGGUNG DENGKE SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI KANGGO Nggunakake APA YANG TANPA SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="310.401" dur="1.298"> SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MASA SUKU APA YANG TANPA SISTEM sing kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="311.701" dur="3.198"> GAMPANG ANY YOUTH DENGAN SISTEM KENE NGARGO ISOLASI QUAREDINE GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="314.901" dur="2.864"> Sing nglebokake ISOLASI QUAREDINE GAMBAR lan TREATMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="317.767" dur="0.632"> KOMUNITAS KOMUNITAS lan RAWATAN. MASK KESIMPULAN MENJAWA SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="318.401" dur="2.264"> RAWATAN. MASKKAN KESIMPULAN SEMASA ING KETUKU KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="320.667" dur="1.332"> EKKEKOLEKTIF MASK SEMUA TINDAKAN KONSEP NUKAN KEBANGSAAN KANGGO NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="322.001" dur="1.798"> TINDAKAN KONTUK NUKTUR NEGARA KANGGO NENGGALAKI KONTEKSING SUKAN. POS PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="323.801" dur="1.098"> NATIONWIDE EVEN CAUSING KONTUK KANGGO. PENTING PENTING MENGGUNJUK ONLINE KANGGO GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="324.901" dur="2.831"> KONTROVERS. PENTING PENTING LUKISAN ONLINE KANGGO ING ING SENYA sing KANGGO NGADI BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="327.734" dur="0.531"> KANGGO ONLINE KANGGO KANGGO ING SUKU KENE MACAPAK IKI IKE SMELL NGANGGUT Panganan utawa SMOKE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="328.267" dur="2.632"> NUNGGUH ING NGETENGI KANGGO IKI NGIRI KANGGO MACAPAKAN DENGAN MAKANAN UTAWA MAKSULAT KEDAI O'CLOCK. KANGGO INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="330.901" dur="0.998"> PADANG MAKLUKAN UTAWA SMOKE MASUKI MASKANE O'CLOCK. INGKOH KANGGO NATE WULANG KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="331.901" dur="0.498"> O'CLOCK MASK. INGKAH KABUPATEN ING SAIKI NGELEKA KOLEJ CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="332.401" dur="1.731"> Ora Nemokake KOLEJ CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN ITU INGKANG INGGU KANGGO TRANO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="334.134" dur="3.131"> KURSUS RAKYA RAKYA RAN ITU ING NGANGKA INGKU KANGGO INDEKA lan KANGGO NU MENGENALKE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="337.267" dur="1.098"> Nuli ING INDAH TRANSLITUS LAN KANGGO NU MENGENALKE ING KANGGO YANG KELIMA KANGGO KANGGO PELUANG LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="338.367" dur="1.198"> Kita bakal menehi pitunjuk marang sing ora bisa mbayar lan nyoba nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="339.567" dur="3.198"> KELULUSAN RASA ING JAMINAN LAMPIRAN LOKAL KENE DENGAN KENE DENGAN KANGGO NGGOLAH MASKU, PALING RASA </text>
<text sub="clublinks" start="342.767" dur="1.832"> LAMPIRAN KENE LAN JENIS KAMI NGANGGO INGGO MASKU, PALING UNGGUL. </text>
<text sub="clublinks" start="344.601" dur="1.031"> KANGGO MOLEKA MASKU, PALING UNGGUL. >> KANGGO SAIKI DENGAN MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="345.634" dur="3.098"> KESAN. >> KANGGO SAIKI, ING DENGAN PILIHAN MANY ING MASUK KANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="348.734" dur="0.498"> >> KANGGO SAIKI LUKU MANEH OGANA PILIHAN UNTUK MASKU YANG NGANGGO LAKON COVID-19 ITU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="349.234" dur="0.565"> Obat-obatan kanggo pesawat sing nglindhungi COVID-19, bisa uga ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="349.801" dur="1.864"> LAGU COVID-19 ING BISA PITANGGIRAN, ING SEMASA ING NGANGGO ING KANGGURAN ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="351.667" dur="0.565"> Dadi INGGRIS, ING SEMENASA ING NGANGGALU ING KANGEN ING Wong ING KANGGO NATE ING ING KANGGO MANGGUT KANGGO. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="352.234" dur="2.665"> NUNG NANGGALU ING KANGGURAN ING Wong-wong MANGSA ING ING KANGGO MANGGUT ING KATENAN. SAIKI LAKI MANAWA KENE ASING KENE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="354.901" dur="1.098"> OGO BISA KAMPUNG Yaiku BANYAK KANG ASI SUKU KENE KENE TINDAKAN INGKE ING KANGGO BUDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="356.001" dur="0.831"> MANEH KUNCIT AS NGAKEN KENE MASUKA NGGALKE TANPA KAWAN. SATU TINDAKAN ING KANGGO WANGSULANA </text>
<text sub="clublinks" start="356.834" dur="1.998"> KANGGO MUDAH ING GAMPANG. Sawijining Wong Saiki Saiki Nggawe ONLINE Yen Sampeyan bisa SMELL </text>
<text sub="clublinks" start="358.834" dur="2.198"> Sawijining wong-wong mau Saiki nggawe koran ing ONLINE Yen sampeyan bisa menehi ODOR sing bakal teka </text>
<text sub="clublinks" start="361.034" dur="0.631"> HARI INI INI SUKU BISA OLEH SMELL ODORS sing bakal INGKE MASK. VIRUS DAPAT MANGSA INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="361.667" dur="2.532"> ODORS sing Nantang MASK. VIRUS BISA DAPAT MANGSA KANGGO. KITA RANI INGKANG KITA KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="364.201" dur="1.431"> MASK. VIRUS BISA DAPAT MANGSA KANGGO. KITA RANI INGKANG INGGU KANGSAAN TRANO KSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="365.634" dur="0.598"> TO. KITA RANI INGKANG INGGU KANGSAAN TRANO KSAT. NGALAMATAKU ING NGAHA AKAL ING AKU SAHA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="366.234" dur="3.098"> TRUST INDEX. EKALMU SUKU DENGAN ING AKU ING AKU SAHA NGAPAK INGGO LANWALING </text>
<text sub="clublinks" start="369.334" dur="3.131"> GALAKSAN SAIKI ING ISU AKU SUKU LAN NYATHAT ING SAK ING SUKU. Yaiku. </text>
<text sub="clublinks" start="372.467" dur="1.032"> WARNA SAHA AKTAKE ING GRATIS. Yaiku. >> TINJA EXTREMELY </text>
<text sub="clublinks" start="373.501" dur="3.098"> SAIZ Bagean. Yaiku. >> GOLEKSI TINI EXTREMELY MENJAWA ING COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="376.601" dur="1.398"> >> GOLEKSI TINI EXTREMELY ING SUKU COVID-19 VIRUS ISIK MIKROSCOPIK </text>
<text sub="clublinks" start="378.001" dur="2.131"> MOLEKSI MENGGUNAKAN VOVID-19 VIRUS ISIK MIKROSCOPIK MIKROORGANISM ING MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="380.134" dur="2.731"> VIRUS IS MIKROSCOPIK MIKROORGANISM KANGGO MUNGGUL ING ING SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="382.867" dur="3.032"> MIKROORGANISM ING SUKU DAH GAMPANG PAPAKSA KOMPUTEN ING MASALAH MUNGSA DENGAN TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="385.901" dur="0.998"> PALING MENGGUNYA KOMPLEN ING MASALAH MUNGSA DENGAN PILIHAN KANGGO ING NGANGGO, ING NO </text>
<text sub="clublinks" start="386.901" dur="2.998"> MOLEKSI YANG DENGAN PILIHAN NGILANGGULI KANGGO, ING ING NGANGGO INGGU NGEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="389.901" dur="3.098"> VOTERS TO SMELL, ING ING NGANGGO INGKE SAIKI NGAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="393.001" dur="2.664"> WAYANG KANGGO MACAPAT NAIK ING ODOR SUKU MENGIKUT ING ING KASAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="395.667" dur="4.565"> ODOR Saka Nuli ING KASAHA. MANGSA TANPA KANG MASKU NATE PROVING </text>
<text sub="clublinks" start="400.234" dur="0.898"> ING PIKET. MANGSA TANPA KANGGO ING NGANGGO PEMETAHAN ING VIRUS PUTRA 100% ING </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="2.131"> MANGSA TANPA KANGGO ING NGANGGO ING KETUGA VIRUS KANGGO 100% ING PANJANG. SO DOKTOR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="403.267" dur="1.098"> KANGGO PIRAP VIRUS 100% ING WASA. KENE DOKTOR FRED DOKTOR DENGAN INGKU SAN KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="404.367" dur="0.832"> ING WONG. KENE DOKTOR FRED DOKTOR DENGAN KANGGO ING SENTIASA SAN ANTONIO SAIKI DENGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="405.201" dur="3.098"> CAMPBELL DENGAN ING NGEBUT SAN ANTONIO SESYA NGANGGO INGGO MASK ING MASALAH APLIKAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="408.301" dur="1.698"> ANTONIO HARI ING NGEGALISKE MASK ING MASALAH APLIKAN ANYA MASKU DENGAN PAKSA 2 </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.031"> MASKU IS PENTING ANY MASK DENGAN PAKSA 2 PELEK ING AKU KANGGO MUDAH ING PERANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="412.034" dur="3.031"> GANTI NGGAWASING 2 GELANG TANGGALU MUDAH MUDAH ING TRANSMITTING. </text>
<text sub="clublinks" start="415.067" dur="0.532"> INGGRIS KANGGO ING TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. </text>
<text sub="clublinks" start="415.601" dur="3.198"> ING TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT KENE ING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="418.801" dur="0.498"> >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT ING KOTA MASAKIN INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="419.301" dur="0.631"> >> LATER A LOT ING KOTA MASAKU ING NGANGGOLA DENGAN POKET INSIDE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="419.934" dur="2.565"> MASKU BISA KANGGO tuku POKET INSIDE YANG KANGGO NENGGALKI BUNCH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="422.501" dur="0.364"> Tuku duwe POKET ing njero wektu yen sampeyan bisa nyiyapake ANTIS PAKAI BEDHANA. </text>
<text sub="clublinks" start="422.867" dur="0.965"> BISA INSERT BUNCH JENAYAH JENIS-JENIS FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="423.834" dur="3.198"> JENIS FILTER. SATU MATERI YANG DOKTOR DOKTOR GAMPANG KAMPUNG KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="427.034" dur="2.798"> SATU MATERI YANG DOKTOR DOKTOR CAMPBELL KANGGO ING ING BESAN, ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="429.834" dur="0.998"> CAMPBELL GAMPANG TANGGAL NAIK ING ING ING ING ING, ING ING KANGGO MUNGGUL. Dadi MUNGSA BASA NGADI CUT UP LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="430.834" dur="2.231"> BEST, sampeyan bisa uga ngerti. Dadi MUNGSA BASA NGADI TAPI KANGGO PAKET ING NGGAL PUBLIC IS NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="433.067" dur="2.198"> Dadi MUNGSA BASA NGADI TAPI APE NGANGGO LUKA PAKET PUBLIK ISU-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNTUK KANGGO lan 95 MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="435.267" dur="0.532"> LALAKON PUBLIK ISTUK INGGRIS SUKU DIGUNAKAN lan 95 MASKU JENIS NATE ING DIGARAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="435.801" dur="2.564"> DITENGGALKE DIGUNAKAN lan 95 MASKU JAWA INGKU TANGGAL DIGANTI UNTUK PROFESIONAL MEDIKAL, KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="438.367" dur="2.132"> Dadi wong-wong mau bakal disimpen kanggo PROFESIONAL MEDIKAL, KOKURNEY FRIEDMAN, KSAT 12 PAWARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="440.501" dur="0.564"> PROFESIONAL MEDIKAL, KURSUS KARAWAN, KSAT 12 GAWAR. >> KEMBANGAN KERR NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="441.067" dur="1.865"> FRIEDMAN, KSAT 12 WARNA. >> KAWASAN KERR KUNTUNG SHERIFF INVESTIGATING A TODDLER </text>
<text sub="clublinks" start="442.934" dur="2.931"> >> KAWASAN KERR KUNTUNG SHERIFF INVESTIGATING ING TODDLER KANGGO MUNGSA ING KAWAN. </text>
<text sub="clublinks" start="445.867" dur="0.598"> Tugas INVESTIGATING ING TODDLER ING NGENTAKSARI INGKAP WEKTEK. GAMPANG GAMPANG, ING </text>
<text sub="clublinks" start="446.467" dur="2.232"> GAMBAR SARI ING KAWIN. KOMUNITASAN ING SHERIFF, 20 wulan Wulan-widadari ana ing CANOE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="448.701" dur="1.298"> KANGGO NUNGGUH ING SHERIFF, ING 20 Wulan-WULAN ING ING BOLA ATAU KAYAK ING RIVER GUADALUPE. </text>
<text sub="clublinks" start="450.001" dur="0.898"> 20 PULANG-WULANG NENG INGKE BOLA ATAWA KAYAK ING RIVER GUADALUPE. NUNG KENE TANGGO LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="450.901" dur="0.531"> KAYAK ING GRATIS GUADALUPE. NUNG KANGGO MUDAH NGAPAK ANAK INGKANG ING NGANGGO AIR </text>
<text sub="clublinks" start="451.434" dur="2.698"> NUNG KANGGO MUDAH NGAPAK ANAK ING KANG MAJAWA KANG ANAK KANG ANAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="454.134" dur="0.698"> BUKU ING ING KONTUNG KANG ANAK ANAK KANGGO TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="454.834" dur="2.498"> KANGGO BAKAK TINDAK DITENTUKKE TENTANG 6.30 ING WANG KANGGUH ANAK BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="457.334" dur="0.598"> TENTANG 6.30 YANG ANAK NGENTANG ANAK BISA PAKET, nanging NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="457.934" dur="1.631"> 6.30 YANG ANAK TANPA ANAK BISA KANGGO, ING NGET ING KENE ING TANGGO ING WANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="459.567" dur="3.098"> Ora JUTAWE, nanging ING NGETENG KENE ING ING WIS KANGGO ING TANGGAL KANGGO, Ora WULUS ING ANY </text>
<text sub="clublinks" start="462.667" dur="3.198"> Tandha ING INI ING NGANGGO ING SITUS KECAPAN, BUKAN KENE PAKET ING TANPA PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="469.933" dur="2.832"> >> NEGARA-ING NGGENAN LAN ING NGANGGO ING NGANGGO SANGGUT ROLL KANGGO JAWA SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="472.767" dur="2.332"> ING NGGOLAH DIANGGALKE TANGGAL ROLO KANGGO JAWA SUKU KANG TENAGA KASUT-UNTUK ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="475.101" dur="2.964"> TAWASAN ING JAWA KANGGO ING TANGGAP UNTUK KABUPATEN PAST. </text>
<text sub="clublinks" start="481.333" dur="3.666"> >> 11 TAHUN AGU ING Wong LEONA MAN ING UNTUK NATE ING INI LAN APAB </text>
<text sub="clublinks" start="485.001" dur="2.398"> AGO TEMA LEONA MAN NGEDALAKI ING-ING INI KANGGO LAN NUNG DENGAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="487.401" dur="2.331"> NATE ING UNIT GOLONGAN LAN WANG NINI DENGAN MANAO ERIC MENDOZA 2010 </text>
<text sub="clublinks" start="489.734" dur="1.831"> Wong-wong mau Nuli MENDOZA ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="491.567" dur="2.832"> ERIC MENDOZA 2010 A SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 ING SENTIASA KAS ING UNTUK KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="494.401" dur="1.098"> CALL JOE SOTO 2017 ING JUJAH ING KASUT-UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG PUTRA DENGAN KOTA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="495.501" dur="1.831"> KES ING UNTUK DIDANG KENE DENGAN PAST DENGAN KOTA DENGAN KOTA DENGAN SITES KITA NGANGGO MANAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="497.334" dur="0.598"> PASANG DENGAN TANPA KOTA utawa SITES TAK INGKE UNTUK NGANGGALKAN PENTING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="497.934" dur="1.665"> SITES TAK ING NGEJUTKAN PENTING PENTING INGKOLEKTIF HOMIKIDMAT </text>
<text sub="clublinks" start="499.601" dur="0.598"> SILIH INVESTIGATORS ING DESENAN HOMIKIDMEN, ING ING ING WANGGO WISI SITUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="500.201" dur="2.398"> DIVISI HOMISIDI KAMI, ING ING KANGSA ING WISAN SITUASI. >> Lan NDELENG APA DATENG padha entuk </text>
<text sub="clublinks" start="502.601" dur="1.931"> PERLU VISIT ING SITUASI. >> Lan Tampilake ing endi dheweke bisa njaluk luwih gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="504.534" dur="2.931"> >> Lan NDELENG APA DATENG NGANGGUH MANUH MANUSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="507.467" dur="0.598"> Luwih MAN manungsa. >> ERIN KULIT A 2016 UNSOLVED </text>
<text sub="clublinks" start="508.067" dur="0.798"> MAN MANUSIA. >> ERIN NULIS A 2016 ANU DIDENG ANTARA ANAK ANAK DIDI </text>
<text sub="clublinks" start="508.867" dur="3.032"> >> ERIN WROTE A 2016 ANAK DIDENG ANAK ANAK ANAK DITENENGKE lan dipateni ing SEAT PARI </text>
<text sub="clublinks" start="511.901" dur="2.131"> NORCO SON AARON KANGGO lan KONTEK ING PUTRA PENTING DENGAN KANGGUTAN 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="514.034" dur="0.598"> KONSUS ING SEAT PELANGGAN DENGAN KENDERAAN DENGAN KANGGO 2016 JAWA KANGGO PENDIDIKAN KANGGO NGGALKANG </text>
<text sub="clublinks" start="514.634" dur="0.631"> KANGGO BASA KANGGO PARA RUJUKAN KANGGO JAWA TENGAH 2016 ING NGANGGO ING KANGGO MANGSA KANGGO SEMAK </text>
<text sub="clublinks" start="515.267" dur="2.665"> RINGKONG INGGRIS KANGGURU MUNGSA DUMADAKI UNDANG-UNDANG KANGGO MANGSA KANGGO SEMAK KENE DENGAN POLIS MUNGGU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="517.934" dur="2.131"> MANGSA INGKANG KANGGO KANGGO SEMPULAN KANGGO MACAPAT PULIH DENGAN MENGIKUT TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="520.067" dur="1.132"> DENGAN POLIS MINGGU JAWA NENG NENGGALISI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="521.201" dur="3.198"> TALKING TO AKU. >> SATU ING AKU KANG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="524.401" dur="2.731"> KANGGO. >> SUKAN ING AKU KANGGO MURAH ING KETUA BASA RABBIT </text>
<text sub="clublinks" start="527.134" dur="0.398"> >> SUKAN ING AKU KANGGO MUNGGAL UNGGAL KANGGO BASA RABBIT lan KOMUNIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="527.534" dur="0.698"> SEMUA KANGGO BASA RABBIT lan KOMUNIKASI. >> A LITTLE lan GESANG KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="528.234" dur="1.131"> LAN KOMUNIKASI. >> WULANG LAN PENTING MANGSA KANGGO ING NGANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="529.367" dur="1.332"> >> WULANGAN lan ING NGANGGO PIRIK LAGU UNTUK PENTING PALING PALING NGGI ING DENGAN UU ING DADI DESEN </text>
<text sub="clublinks" start="530.701" dur="2.998"> Cara LAGU UNTUK PENTING PALING PALING NGENTOTI DIPANGGO DIPANGGU UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PENTING DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="533.701" dur="2.064"> Wong-wong mau ngomongake DASAR ING EMPATEK </text>
<text sub="clublinks" start="535.767" dur="1.065"> GAMPANG EMPATHETIK KANGGO KES TENAGA KANGGO TANGGO KANGGO SANG AREN'T. </text>
<text sub="clublinks" start="536.834" dur="1.731"> KES KELUAR TAPI KANGGO TINDAK SUKU. >> SENSITIVITI BROWN SUGGESTS </text>
<text sub="clublinks" start="538.567" dur="2.298"> SENI AREN'T. >> SUGGESTS TANPA SENSITIVITI LAMPIRAN LAMPIRAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="540.867" dur="0.565"> >> GAMPANG SENSITIVITI LUKIS DIRI JUST LETUS ING KELUARGA KENE yen ID Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="541.434" dur="0.765"> LATIHAN INGKANG MENYANGKE ING KELUARGA NGADALU KTP ING NGANGGAL ING ING KANGGO NU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="542.201" dur="3.031"> Kulawarga ngerti yen KTP lagi dikerjakake ing wong-wong mau, yen dheweke nindakake apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="545.234" dur="1.998"> KARYA ING ING KANGGO NU MELAYU NATE ING NGANGGAL MUNGGAL DENGAN ING SAPI KENE SAPD </text>
<text sub="clublinks" start="547.234" dur="0.298"> Wong-wong mau Nuli bakal ngrewangi wong-wong mau yen ora bakal nyepelakake dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="547.534" dur="2.631"> Nuwun INGKANG SAPDHI INGKANG NEGARA. >> NGAWALKI PAKSA LAKI HOMIKID </text>
<text sub="clublinks" start="550.167" dur="1.298"> NEGARA BUDAK. >> NGADUTKE KABEH DESANG HOMIKIDHEN UNTUK BASAJAWA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="551.467" dur="0.632"> >> NGADUTKE KABEH DIDANG HOMIKIDHEN UNTUK NGEDITKE BASA MUNGSA ING CASES UNSOLVES KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="552.101" dur="2.298"> DETEKTIF UNTUK BASA WAKTU INGKU KASAL sing durung ditemtokake wong-wong iki saiki wis ora seneng </text>
<text sub="clublinks" start="554.401" dur="0.564"> ING KASUT sing ora bisa ditemtokake ING Wong-wong liya sing ora seneng INGKE ING lan ING NGANGGO NATE JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="554.967" dur="0.298"> NATE PALING NU TARI INGKANG lan ING TANGGAL JAWA ora ana wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="555.267" dur="1.965"> TANPA JAWA TANGGAL DENGAN TANPA JUJUNG. >> Lan padha ora ngerti kapan </text>
<text sub="clublinks" start="557.234" dur="0.531"> JAWABAN ON. >> Lan padha ora ngerti yen dheweke bakal entuk </text>
<text sub="clublinks" start="557.767" dur="2.698"> >> Lan dheweke ora ngerti yen dheweke bakal njupuk wong liya JESSIE DEGOLLADO KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="560.467" dur="2.998"> Wong-wong iku MANGSA ING JAWAPAN JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 BALAK. </text>
<text sub="clublinks" start="563.666" dur="2.899"> >> Tampilake ING POKOK RASA ING SAIKI SAIKI ING ING DONGENG KANGGO ING SAKRANA NATE ING ASI </text>
<text sub="clublinks" start="566.567" dur="0.565"> KARAWAN SAIKI ING ING ING NGE ING SAKU TRAFFIK NGENTOT US KITA PAKET LOOP 410, lan KELULUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="567.134" dur="2.531"> TRAFFIC SAJA NGGOLAH AS KAMI NGGO LOOP 410, Lan KROSSROADS KANGGO AS PADE SAIKI NGE </text>
<text sub="clublinks" start="569.667" dur="0.932"> OF LOOP 410, Lan KROSSROADS NGGENAK ING DENGAN KANGGO NU TENGOK ING TANGAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="570.601" dur="0.498"> Bisa dadi Nelusuri menyang sisih tangan sisih LAYAN SAIKI ING SITANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="571.101" dur="2.531"> TUJUAN TAMPIL TANGAN ING SIRI ING ING GAMPANG ING APIKAN UNTUK MANGSA ING SUKU ACCIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="573.634" dur="0.798"> ING NGGAK LITEN ING APPEN UNTUK DADI PADANG PADANGGIH ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="574.434" dur="0.565"> LAMPIRAN UNTUK GAMPANG SUKU SUKU DIRI KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="575.001" dur="2.931"> SUKAN PANJENUNGAN ING NGANGGO ING SUKU 10 ING 10 INSAN lan KROSONG </text>
<text sub="clublinks" start="577.934" dur="3.131"> DOKTOR ING AKU ING NGETANGGUL 10 ING UNTUK 10 LAN KROSSROAD WANG KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="581.067" dur="3.165"> 10'S FOR 10 Lan KROSSROAD ING WARNA. LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="584.433" dur="5.366"> SAIKI LUKIRAN. >> SAIKI GROUDY GRAY lan HAZY ADAM. </text>
<text sub="clublinks" start="589.801" dur="0.531"> >> SAIKI GROUDY GRAY lan HAZY ADAM. >> >> YEAH LUCKILY, ING DUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.731"> HAZY ADAM. >> KANGGO YEAH, ING NGENTANG NGANGGO NU GALING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="591.067" dur="2.898"> Pungkasane Ora Ana Faktor Nyata ing JAWA KULIT ING. SAIKI BATAS ING PANGGUNGAN ING KANGGO PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="593.967" dur="0.632"> KULIT BASA. ING BAIK SAIKI KANGGO NATE ING KELOMBITAN ING NGANGGO ING SAKIT SUNSHINE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="594.601" dur="2.064"> ING KELOMBITAN ING NGANGGO ING NGANGGO ING SUNSHINE LAN KABUPATEN KAMPUNG AYA PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="596.667" dur="1.865"> Nyepakke yen SUNSHINE lan CLOUDS ING PRETTY ING JAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="598.534" dur="3.031"> LELAKON ING PRETTY ING JAMINAN INGKANG KANGSA DENGAN BAB 3 TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="4.132"> SAIKI DENGAN 8 JENIS AON UNTUK BASA KANGGO INGKE ING JAWA ING taun 6 62.0, ING </text>
<text sub="clublinks" start="605.701" dur="0.398"> SAIKI INGGRIS KANGGO ING ING TAHUN 6 62.0, ING NEGARA POLLEN SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="606.101" dur="1.931"> WAKTU TAHUN 6 62.0, ING NEGARA POLLEN SAIKI. TINDAK BISA APEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="608.034" dur="3.098"> NEGARA POLLEN. ING JANGAN APLIKASI TANGGI MANGGO MODERATE GAMPANG GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="611.134" dur="2.131"> KANGGO NAK TANGGAL TANGGAL MANGGO MODERATE GAMPANG GRATIS GRATIS ING TAMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="613.267" dur="0.565"> GRATIS KANGGO GRATIS GRATIS GRATIS ING TAMAT. TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="613.834" dur="0.598"> ING TAMAT NGGENEH. TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. KANGGUH ING AKU 2 NGGALKE TEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="614.434" dur="1.865"> TEMPERATUR TINGGI 91 MANGSA. KINI AKTIVITI 2 NGGALKE INGKE INGKANG. TAPI INI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="616.301" dur="1.798"> KINI AKTIVITI 2 NGGALKE INGKE INGKANG. TAPI ING ING ING NGANGGUT-KANGGO ING NGANGGO KANGGO saking 79 ingkang </text>
<text sub="clublinks" start="618.101" dur="2.231"> SUKAN. TETAPI WANG ING TANPA KANGGO ING NGANGGO KANGGO 79 YANG PAKSA NUKUT REKOD KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="620.334" dur="3.231"> KANGGO MORNING KANGGO KANGGO 79 YANG DIGALAKAN KANGGO WAKTU UNTUK WARM US TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="623.567" dur="0.898"> AKSUN TINDAK KANGGO TANGGAL UNTUK WARM KANGGO TEMPAT KANGGO ING Dinten. WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="624.467" dur="1.532"> TEMA WARM LENGKAP ASING ING Dinten. ING SAIKI ING NGGAL KENE PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="626.001" dur="0.898"> PARA WULANG. ING SAIKI ING NGGALKE ING GRATIS KARANGAN ING ING ING KETUGA </text>
<text sub="clublinks" start="626.901" dur="0.531"> SAIKI ING GRATIS KUMPULAN ING GRATIS ING ING ING ING KANGGO MUNGSA ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="627.434" dur="2.631"> GAMPANG ING SARI ING ING ING SAK INGKE SAK INGGU KANGGO AKTIVITI KANGGO ING PAXIKO lan NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="630.067" dur="0.398"> Yaiku TINDAK KANGGO NAMPAK AKTIF ing MEXICO lan NEGARA VAL VERDE </text>
<text sub="clublinks" start="630.467" dur="0.998"> AKTIVITI ing MEXIKO lan NGGAL VT VE NEGARA ING BAHASA JAWA DIPUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="631.467" dur="2.632"> PULANG VERDE LANGGAN SAIKI DAPAT DITUTUPAKNA KAMPUNG ING ING NGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="634.101" dur="0.598"> LANGUJI LANGKAH LANGKAH LANGKAH ING KAMPUNG JAWA KANGGO DENGAN INTUNGKOPOUR YANG KANGGO MANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="634.701" dur="1.398"> COUPLE OF HOURS DENGAN ING WARNA TANGGUNGJAWA KANGGO KANGGO MUNGGUT KANGGO VAL VERDE LAN ALL </text>
<text sub="clublinks" start="636.101" dur="2.331"> DownPOUR sing Nate SINCE NGGALKE NEGARA VERDE NEGARA lan SEMUA AKTIVITI Sampeyan Deleng kene </text>
<text sub="clublinks" start="638.434" dur="2.698"> NATE NEGARA VERDE NEGARA LAN SEMUA AKTIVITI sing Sampeyan Deleng INSAN ING PITAKU KANGGO DEL RIO EAGLE PASS </text>
<text sub="clublinks" start="641.134" dur="0.831"> AKTIVITI Sampeyan Deleng ING ING ING NGANGGANG DEL RIO EAGLE PASS ING PANGGUNG UNTUK KANGGO ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="641.967" dur="0.598"> LELAKON PANJITAS RASA DEL RIO KANGGO UNLIKEL KANGGO ING ING NGANGGO. SEMUA KANGGO TAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="642.567" dur="2.498"> UNLIKELI ING ING NGANGGO ING BORDER. Kabeh TEMPERATUR LAMPIRAN RASA SAIKI KOMPORATOR 85 ATAWA 86 IN </text>
<text sub="clublinks" start="645.067" dur="0.832"> LATIHAN. Kabeh TEMPERATUR LAMPIRAN RASA SAIKI KOMPORATOR 85 ATAWA 86 ING CANYON LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="645.901" dur="1.731"> RANCANGAN SAIKI KOMPUTER 85 UTAWA 86 IN CANYON LAKE 90 ING FLORESVILLE 90 IN </text>
<text sub="clublinks" start="647.634" dur="2.698"> CANYON LAKE 90 IN FLORESVILLE 90 IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, </text>
<text sub="clublinks" start="650.334" dur="0.565"> 90 IN FLORESVILLE 90 IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, GAMPANG GAMPANG ING AIRPORT IN </text>
<text sub="clublinks" start="650.901" dur="1.831"> CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, NGENTOTA ING AKHIRI ING TANPA ING 89 BAKAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="652.734" dur="1.098"> Offline ing AIRPORT ing TANPA INS 89 Bakal Nuli ngubungi 80 taun iki. GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="653.834" dur="1.631"> TANPA ING 89 AKU NUNGGAL APE KENE 80 ING ITU. KANGGO ING KANGGO UPPER 70 </text>
<text sub="clublinks" start="655.467" dur="3.098"> ING 80 taun. KANGGO ING UPRANING UPPER 70. GAYA MUDAH GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="658.567" dur="2.032"> Ing UPPER 70'S MORNING KULIT. GOLONG KANGGO ING MACAM MACAM MACAPAT LAN INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="660.601" dur="0.798"> MORNING. GAMPANG TANGGAP TANGGO TANGGO MACAPAT ING KABEH MACAMAT. TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="661.401" dur="0.631"> ING KURSUS lan ING GRATIS PALING. TEMPERATUR ING RASA ING dina-dina </text>
<text sub="clublinks" start="662.034" dur="2.531"> KELOMBITAN PALING. TEMPERATUR ING AKU ING RISAN ING DARI AHEAD TOMORROW ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="664.567" dur="2.032"> NATE ING RISE ING DARI AHEAD TOMORROW ING AKU KANGGO ING JAWA 90’N </text>
<text sub="clublinks" start="666.601" dur="0.698"> GANGGUNG TUNGGAL AHEAD GAMPANG ING ING KANGSA 90’S 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="667.301" dur="0.998"> ING KIDUNG 90 '95 UNTUK KAMPUNG TEMPERATUR PANGGUNAN TINGGI MENGGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="668.301" dur="2.131"> 95 KANGGO TEMPERATUR TINGGI MENGGUNAKAN GROUP MUDAH DUMADANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGALKANG SUNSHINE. </text>
<text sub="clublinks" start="670.434" dur="1.031"> KUMPULAN MENGGUNAKAN GRATIS MANGSA KANGGO ING NGANGGANG SUNSARI SUNSHINE. TAPI AFRICAN DIPANGSA ING EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="671.467" dur="192.065"> PANJENENGAN KANGSA DENGAN SUNSHINE. TAPI AFRICAN DIPANGSA ING EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="863.534" dur="0.531"> TAPI AFRICAN DIPANGSA ING ING NGANGGANG >> NELSON WOLFF PADAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="864.067" dur="2.598"> >> NELSON WOLFF ALONG DENGAN DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="866.667" dur="2.998"> DOKTOR ANITA KURIAN Saka METROHEALTH SAN ANTONIO lan ING ATAU ATAWA KANGGO-19 UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="869.667" dur="1.732"> METROHEALTH ANTONIO lan INI UTAWA UTAWA KANGGO-19 UPANG UNTUK SAN </text>
<text sub="clublinks" start="871.401" dur="0.998"> IS Utawa COVID-19 UPDATE UNTUK KOMUNITI SAN ANTONIO. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="872.401" dur="0.898"> KOMUNITI SAN ANTONIO. OGING MENGGUNYA MENGGUNAK ING KANGGO MUNGGUT A </text>
<text sub="clublinks" start="873.301" dur="0.598"> KOMUNITI ANTONIO. OGING MENGGUNYA MENGGUNYA KANGGO KANGGO DIPANGGULAN INGKANG KABUPATEN ING KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="873.901" dur="2.531"> MINGGU INGGRIS NINI DITANGGALKE ING KETUJUAN JAMINAN ING KABUPATEN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="876.434" dur="1.731"> KABUPATEN EMERGENCY ING KABUPATEN DARI KOTA SAN ANTONIO ING TELEFON KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="878.167" dur="1.298"> KOTA DI SAN ANTONIO INTAN TELAN KANGGO. >> UNFORTUNATELY sing Nindakake Tanduran </text>
<text sub="clublinks" start="879.467" dur="3.232"> TELPON CELL. >> UNFORTUNATELY sing nggawe MEAN kita dadi </text>
<text sub="clublinks" start="882.701" dur="0.431"> >> UNFORTUNATELY sing NATE NGGUNAKI KITA NGADI KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="883.134" dur="2.698"> KANGGO BISA NGALAHKE SUKU EKONEKTOR ING COVID-19 KES ING KOMUNITI </text>
<text sub="clublinks" start="885.834" dur="1.298"> KENYANAAN INGGRIS ING KOVID-19 KATENAN ing KOMUNITAS KAMI INTENTENS YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="887.134" dur="2.731"> COVID-19 KES ING KOMUNITAS ING INTENTION sing KANGGO MANGSAAK IS URGENT AS YOU NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="889.867" dur="1.032"> ING ATTENTION YANG KANGGO MANGSAAKAN URGENT ING ING NGANGGANG ING WIS ING NGANGGO INGKANG KEBANGSAAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="890.901" dur="0.531"> IS URGENT ING ING NGANGGANG MUNGGUT ING PRAKTIKAN ING NGGALKEYA ING BAKAL MENGIKUT. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="891.434" dur="2.665"> SAIKI NATE ING NGGALKE TANPA BASA-BULAN. WE'LL COVER SAIKI KASAHA TOPIK, ING </text>
<text sub="clublinks" start="894.101" dur="1.598"> Wengi MENGGANG WULANG. WE'LL COVER SAIKI KASAHA TOPIK, ING PROGRENI lan </text>
<text sub="clublinks" start="895.701" dur="0.564"> TAMPIL KAWASAN JAWA KANGGO SUKU, ING PROGRENI lan INDIKATOR PEMBANGUNAN YANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.632"> INDIKATOR PROGRONG LAN PEMBANGUNAN sing ING JAWATAN KESIHATAN PUBLIK LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="896.901" dur="2.064"> INDIKATOR PEMBANGUNAN KENE KAWASAN KESIHATAN AWAM LOKAL KENE ING MENANG ING DETERMIN DENG </text>
<text sub="clublinks" start="898.967" dur="3.032"> KAWASAN KESIHATAN AWAM LOKAL ING NGANGGOTI DENGAN DETERMINE KENE ING ING KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="902.001" dur="0.564"> ING NGANGGO ING KANGGO MUNGSA ING KANGGO ING KURSUS PANDEMIKI INGKANG INGKE NGANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="2.965"> KITA ING ING KURSUS PANDEMIK INGKE ING NGANGGO ING GRAPHIK SAIKI. ING SAHAMATNA </text>
<text sub="clublinks" start="905.534" dur="1.398"> PANDEMIK SO LET ING NGANGGO GRAPHIK SAIKI SAIKI. ING SUKU BASA ing kene yaiku 2 minggu minangka </text>
<text sub="clublinks" start="906.934" dur="0.598"> GRAPHICS SAIKI. ING SAHAWANG WULANG INI DENGAN 2 Minggu MUNGSA NGENTANG 2 Minggu. MINGGU ING BARI </text>
<text sub="clublinks" start="907.534" dur="2.431"> Wonten ing mriki 2 minggu minangka 2 minggu. MINGGU ING NGENTOT HARI ING TINGGI LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="909.967" dur="1.532"> 2 MINGGU JATI. MINGGU ING NGENTOT HARI ING TINGGI LAKU HATI 400 KAS, ING MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="911.501" dur="2.998"> PEAK ING TINGGI TINGGI PADHINGGO 400 KAS, ING MINGGO INGKI PEAK KENE 700 KASES </text>
<text sub="clublinks" start="914.501" dur="1.098"> WIL 400 CASES, MINGGU ING INI NGGALAKAN 700 KASUS lan ING FUNGSA KUNG </text>
<text sub="clublinks" start="915.601" dur="1.331"> PEAK KENE 700 KASES lan ING FUNGSA ING INGKANG INGKANG INGKU INGKAH INGKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="916.934" dur="0.598"> Yen sampeyan kudu ngelingake wong liya sing ora kudu 800 ING KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="917.534" dur="2.631"> Sampeyan kudu ngeling-eling yen ora bakal dakaniaya 800 INGKU TINDAK AKU ING TANGGAL SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="920.167" dur="1.498"> Sing ora kudu 800 ING ING ING UNGGALIS ING ING KETIKA SANGSA ING INDIKATOR ING. </text>
<text sub="clublinks" start="921.667" dur="0.932"> KANGGO ING KETIKA MENENGAH ING INDIKATOR ING. KANGGO NULIS MUNGSA NUNG MOH NIMUT </text>
<text sub="clublinks" start="922.601" dur="0.564"> ING INDIKATOR INI. MACAPAT MUNGSA DENGAN KENE ING ING NGEYA ING ING ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="923.167" dur="2.532"> MACAPAT MUNGSA DENGAN KENE ING NGETEKU Yen sampeyan ora butuh </text>
<text sub="clublinks" start="925.701" dur="0.564"> NUNG NINI NATE ING NGANGGANG UNTUK KANGGO ING KOMPUTER 6 KANGGO BABAD ANTARA LAIN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="926.267" dur="2.565"> KANGGO KANGGO 6 KANGGO TANGGO TANGGO LAN TANGGO LAN TANGGAL KANGGO MASUK GOLEKA </text>
<text sub="clublinks" start="928.834" dur="2.998"> DAFTARKAN ANTIN LAIN lan GAMPANG MASKI FACE LAN WENGGAN KENE. SAIKI OGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="932.266" dur="4.633"> Kasedhiyan Nguji. Kasedhiya KAMI UNTUK KOLEKTOR KANGGO ING SAIKI KANGGO ING JENAYAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="936.901" dur="2.664"> UNTUK KAMPUNG GRATIS ING PAKSA ING NGENTAK ISU KANGGO ING KENE ING KANGGO MANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="939.567" dur="0.998"> HARIAN ADALAH MENINGGAL KANGGO ING SUKU KANGGURU MENGIKUT ING DEMAND UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="940.567" dur="1.932"> AS KANGGO NATE MULISKE ING DEMAND UNTUK KENCILAN LAIN APA KENE TAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="942.501" dur="0.631"> DEMAND UNTUK PESENAN KENE ING NGEBUT ING MATI KANGGO ING 3.000 SES PER DAY </text>
<text sub="clublinks" start="943.134" dur="2.465"> Tes liyane Yen Sampeyan bakal ngatasi LUKISAN 3,000 TES IN DAY KANGGO ING UNTUK KANGGO UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="945.601" dur="0.564"> MATLAMAT ING KAMU 3,000 TARI ING DARI KANGGO KANGGO UNDANGGULIS SEKOLAH KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="946.167" dur="0.632"> KITA KANGGO KANGGO UPDATE SEKOLAH KANGGO ING SUKU BASA KANGGO KANGGO BASA KABUP </text>
<text sub="clublinks" start="946.801" dur="2.931"> SEKOLAH KANGGO ING TENAN ING KABUPAKEN KANGGO MAJAWA ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="949.734" dur="1.931"> ING KABEH REHADI KURSUS YANG KAMI KANGGO ING SUKU BASA KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="951.667" dur="0.798"> ING KENE ING ING KANGGO BASA KAS. Dadi Yen sampeyan mikir sampeyan ora A </text>
<text sub="clublinks" start="952.467" dur="3.032"> OF CASES Anyar. Dadi Yen sampeyan mikir sampeyan ora mbutuhake uji coba 19-COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="955.501" dur="3.031"> Dadi Yen Sampeyan Apa Sampeyan Ora Bakal Uji VOVIT-19 TENAGA KANGSA-19 ​​DOT SAN ANTONIO DOT GAK NATE </text>
<text sub="clublinks" start="958.534" dur="1.198"> COVID-19 TENAGA VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV DENGAN INFORMASI LUKU UTAWA NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="959.734" dur="1.898"> DOT SAN ANTONIO DOT GATE UNTUK KANGGO INFORMASI Luwih Utawa MANGSA ING PUTRA INGKE LAN INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="961.634" dur="0.631"> INFORMASI Luwih Utawa Nindakake INGKIRI LIRIK DIRI lan INGKE ING AKU NATE nyoba TARI ING ORA </text>
<text sub="clublinks" start="962.267" dur="2.332"> LAYAN SULIT LAN INGKANG KENE ING NARI ING SUKU SEMUA ING KOTA DI ING PUTRA ULIT PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="964.601" dur="2.931"> NATE TARI ING SEMUA ING KOTA DI KEDAI KESEMPUTAN PUBLIK DITENGKE ING ING TAMPUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="967.534" dur="0.898"> KOTA KANGGO Ujian ING PUBLIK DITUTUP ING KAMPUNG, ING SUKU DENGAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="968.434" dur="1.631"> KOMUNITAS ING KASAHA, INGKAP MACAM ING AKU KANGGO. Lan Wong-wong sing Awal </text>
<text sub="clublinks" start="970.067" dur="0.565"> ESPECIAL YANG INI ING AKSARA ING AKH INI. Lan Wong-wong sing LAMPIRAN TINDAK DIKULUKAN APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="970.634" dur="2.631"> AKSES. Lan Wong-wong sing LAMPIRAN TINDAK DIDANGGALKE APLIKASI INGGRIS ING INSURANS INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="973.267" dur="1.132"> DONGGO TANPA APPOINTMENT DON'T REQUIRE INSURANCE ING INSURANCE DIGUNAKAN ASLI POKOK. </text>
<text sub="clublinks" start="974.401" dur="1.698"> GAMPANG INSURAN INSURANS ING JAWABAN ING JAWABAN PENTING. SAIKI OGON NGANGGO WISI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="976.101" dur="2.631"> GAMPANG OLEH DOOTOR. SAIKI OGON NGEJABAT TRACING KONTAK KANGGO UNTUK KEDUANG KES </text>
<text sub="clublinks" start="978.734" dur="0.831"> SAIKI ora bakal ngubungi Tresna sing Kasedhiya Kanggo mbutuhake KES INVESTIGATOR KES </text>
<text sub="clublinks" start="979.567" dur="0.565"> KONEKTUKAN PERLUKAN KES INVESTIGATOR KES lan TRACERS KONTAK KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="980.134" dur="2.631"> INVESTIGATORS lan TRACERS KONTAK TRACERS KOMUNITAS INGGIH DITUKU lan DITUKU DENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="982.767" dur="1.898"> TRACERS TRACERS TRANS INGGRIS DENGAN MENGGUNAKAN DEMAND LAN SO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="984.667" dur="2.932"> Muga-muga disenengi lan diganggu menyang DEMAND lan mula kita kudu mbantah sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="987.601" dur="0.464"> DEMAND lan DENGAN ING NGE TINDAK DENGAN KOMUNITAS ING KOMUNITAS ING KONTEK </text>
<text sub="clublinks" start="988.067" dur="2.565"> GANTI KOMUNITAS INGGRIS KANGGO INGGRIS KONTAK. Yen sampeyan UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="990.634" dur="0.898"> GAMPANG INVESTIGASI KONTEK. Yen Sampeyan utawa ora ngerti yen sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="991.534" dur="0.598"> INVESTIGASI. Yen Sampeyan utawa ora ngerti yen sampeyan wis nyoba. SAIKI JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="992.134" dur="2.198"> SUKU BASA KANG NINI NGAKTUT POSITIF. SAIKI JAWABAN ING TARI ING WULUS PUBLIC </text>
<text sub="clublinks" start="994.334" dur="1.865"> Kasedhiya POSITIF. SAIKI JAWABAN ING TARI ING KAWASAN KESIHATAN PUBLIK ING PRETTY YOU'LL DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="996.201" dur="0.631"> TAWASAN ING KAWASAN KESIHATAN PUBLIK ING PRETTY YOU'LL DAPAT SATUR. IT'S A 2, 1, 0, 2, 0, 7, </text>
<text sub="clublinks" start="996.834" dur="2.431"> KAWASAN ADALAH NGANGGO GOLEKTUNG ITA A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NGOMBUT SAIKI ORA PAKET ING HOSPITALS </text>
<text sub="clublinks" start="999.267" dur="3.032"> SAIKI. ITA A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NGOMBUT SAIKI ORA ING NGANGGAL WANG MAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1002.301" dur="1.064"> NUMBER SAIKI OGONIKA UNTUK HOSPITALS INI DENGAN GAME </text>
<text sub="clublinks" start="1003.367" dur="1.198"> ING ING KENE GAME PALING DIRE UNTUK MINGGU KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="1004.567" dur="0.932"> IS ING GAME PALING DIRE UNTUK MINGGU KEDUA ING ING KANGGO SAIKI KANGGO NAIK </text>
<text sub="clublinks" start="1005.501" dur="3.098"> PALING DIRE UNTUK MINGGU KANGGO ING SAKA SAIKI PAKET KENAPA KANGGO PAKET-19 POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1008.601" dur="1.131"> KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI BUKU POSITIF 19 POSITIF ING SOS HOSPITAL TO UI </text>
<text sub="clublinks" start="1009.734" dur="2.998"> PATIENT POSITIF-19 POSITIF DI SUKAN HOSPITAL ING UIKU ATAWA PUTRA VENTILATOR </text>
<text sub="clublinks" start="1012.734" dur="3.031"> ING PENTING HOSPITAL TO UICU Utawa PUT ON VENTILATORS DENGAN LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1015.767" dur="0.532"> CU Utawa PUT ing VENTILATORS Duwe luwih saka wong liya ing 7 HARI. ING KENE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1016.301" dur="2.198"> Luwih luwih seneng ing 7 dinten. ING KENE KANGGO kanggo STRESS SIGNIFICANT IN A </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.698"> 7 HARI Iki bakal mbukak STRESS SIGNIFICANT IN SISTEM HOSPITAL lan MEDIKAL Kita </text>
<text sub="clublinks" start="1019.201" dur="0.598"> STRESS SIGNIFICANT IN SISTEM HOSPITAL lan SUMBER MEDIKAL KAMI. Yen sampeyan bakal nuli </text>
<text sub="clublinks" start="1019.801" dur="1.531"> SISTEM HOSPITAL LAN RESOLUS MEDIKAL KAMI. Yen Sampeyan bakal nonton Pungkasan saiki lan sampeyan ora </text>
<text sub="clublinks" start="1021.334" dur="2.798"> RESEPIK. Yen sampeyan ora bisa ndeleng iki saiki lan sampeyan ora duwe GRANDPARENT utawa wong tuwa </text>
<text sub="clublinks" start="1024.134" dur="1.631"> KANGEN ING SAIKI lan ING GRUPPAREN UTAWA KABUPATEN MANAWA ING SUKU 40 ING WISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1025.767" dur="2.998"> GRANDPARENT Utawa Ibu-ibu saka Sapa Wong sing Kasedhiya 40 Utawa yen Sampeyan dhewe utawa ora ana umur 40. </text>
<text sub="clublinks" start="1028.767" dur="1.665"> Wong Wong Apa Ora Nate 40 Utawa Yen Sampeyan Sampeyan Utawa Utawa ora ngerti 40 </text>
<text sub="clublinks" start="1030.434" dur="0.565"> Sampeyan dhewe utawa ora ana 40. PESANGGIH ING SAIKI Kanggo Sampeyan. HALF ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="1031.001" dur="2.131"> PESANGGIH ING IS kanggo Sampeyan. HALF ING wong sing mlebu karo KOVID-19 sing Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1033.134" dur="2.431"> KANGGO. HALF ING wong sing mlebu karo KOVID-19 sing Pungkasane UP ING HOSPITAL HAD NO </text>
<text sub="clublinks" start="1035.567" dur="1.898"> TINDUNGAN DENGAN COVID-19 SUKU PADANGGULAN ING HOSPITAL ING TANPA KONTAK KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1037.467" dur="2.932"> UP ING HOSPITAL HAD Ora ana KONTEN HEALTH. KANGGO BUKU SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1040.401" dur="0.564"> UNGGALING KONSUS KESIHATAN. KANGGO WO SUKU ING NGANGGO. COVID-19 DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1040.967" dur="0.665"> KANGGO WO SUKU ING NGANGGO. COVID-19 BISA KANGSA DENGAN ING WANO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.998"> INVINCIBLE. COVID-19 BISA KANGSA DENGAN ING WANO YOUNG TANPA TANPA KESIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1043.634" dur="2.998"> NDELENGKEH INGKANG UNTUK Wong-wong YOUNG TANPA TANPA KONEKSI KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1046.634" dur="0.498"> TANPA TANPA KONTEN HEALTH TANPA MUNGKU lan NGADI PRECAUTI </text>
<text sub="clublinks" start="1047.134" dur="2.631"> KONTEN JENIS KANGGO NUNGGUT LAN NGANGGO ING PRAKTOR YANG DUMADAKI PAKSA ING PUT </text>
<text sub="clublinks" start="1049.767" dur="0.798"> Lan PRECAUTI TAMPILAN DENGAN MASA KENE PUTRA ING ING ING layar </text>
<text sub="clublinks" start="1050.567" dur="0.598"> NUNGGUH WASA ING ING PUT ING NGETENG ING ING layar WAYANG NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1051.167" dur="2.432"> ING LAYAR ING ING DENGAN KONTIN KANGGO ING NGANGGALKE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1053.601" dur="0.398"> KANGGO NUNGGUH MUNGSA NUNGGUH UNTUK Nuduhake KENE PAKSAAN ING SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="1054.001" dur="0.731"> Nuduhake SUMBANGAN DAFTAR PEMBANGUNAN SEMASA MELENGKE AS ING Minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="1054.734" dur="3.098"> PENDIDIKAN KOKUS ASING ING Minggu, ING DENGAN GAMPANG SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1057.834" dur="1.431"> Maca SAIKI MINGGU ING, ING DENGAN GAMPANG SAIKI DENGAN DENGAN 13 DARI </text>
<text sub="clublinks" start="1059.267" dur="1.698"> WONG NGGOLAH ING SAIKI DITANGGANG DARI 13 HARI TO 11 HARI. Yen sampeyan ngelingake </text>
<text sub="clublinks" start="1060.967" dur="3.065"> DITAMBANG DARI 13 HARI TO 11 HARI. Yen sampeyan bakal ngeling-eling babagan 36 dina nalika </text>
<text sub="clublinks" start="1064.034" dur="1.098"> TO 11 HARI. Yen sampeyan bakal ngeling-eling babagan 36 dina nalika lagi wektu, ora kanggo nggawe akeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="1065.134" dur="0.631"> NDELENGAKAN PEPA 36 DESAWAN INI SAIKI WAKTU, BUKAN ING KENE MINGGU AGU, ING NGEJATI </text>
<text sub="clublinks" start="1065.767" dur="2.798"> Sawijining Wanci, BUKH NU NGENTUK ING SEMO MUNGGUH, KANGGO NUNGGUL INGKANG APLIKAT WANGSA ING KABEH 18 taun </text>
<text sub="clublinks" start="1068.567" dur="0.932"> Minggu MINGGU, KANGGO NATE INGKANG APLIKAT WANGSA ING NGGAL sawise 18 HARI SANGSA KANGGO DITUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="0.531"> PEMBANGUNAN ING APA SAIKI 18 HARI INGING KANGGO MUNGGUL ING NGANGGO. ING AKU-INGKI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1070.034" dur="2.565"> HARI INGKU KITA NUNGGAL MENYUKAK MENYARI. TAK INGKANG INI KANGGO INGKRIP GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1072.601" dur="0.331"> AIR. TAK INGKANG INI KANGGO INGKRIP INGRUK ING INFEKI KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="1072.934" dur="2.998"> RISA EKONTEN INFEKI ING ING KANGGO NUNG MUNGGAL ING WISHIRI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1075.934" dur="3.031"> IS NUNGGALKE PADANGGAL BASA NAMPANG INGKANG MINGGU ING ING DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1078.967" dur="0.465"> NUNGGAL ING NGANGGO ING WIS ING MUNGGUT kanggo Minggu WULANG. OGAN ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1079.434" dur="2.631"> Banjur dibandhingake MINGGU Pungkasan. OGAN PADA RATE POSITIVITI GAMPANG. KANGGO KAMI-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1082.067" dur="0.598"> MINGGU Pungkasan. OGAN PADA RATE POSITIVITI GAMPANG. KAMI KANGGO-19 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1082.667" dur="0.932"> KANGGO POSITIVITI. KAMI KANGGO-19 KANGGO POSITIVITI MINGGU YANG ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1083.601" dur="0.998"> RATE POSITIVITI SEMINGGU MUNGKIN ING ING KANGGO TENAGA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1084.601" dur="3.098"> RATOS POSITIVITI YANG PITAKSURAN ING KENE PAKET ING POSITIF KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1087.701" dur="1.864"> PERCENTAGE LABES TAMPILAN POSITIF KANGGO-19 KANGGO NANGGALKEGA </text>
<text sub="clublinks" start="1089.567" dur="1.998"> KANGGO POSITIF KANGGO-19 NATE DITUNTAKKE ING SAIKI Luwih saka 20% ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1091.567" dur="2.598"> DITANGGUH LAGI SAIKI Luwih saka 20% ING SEMUA ING TANPA BAB MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1094.167" dur="2.132"> SAIKI LUKU 20% ING SEMUA ING TANPA BAB MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1096.301" dur="3.031"> SEMUA RESEP KANGGO MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK KANGGO-19 YANG NANGGALKE TETAKI INS TESES INI </text>
<text sub="clublinks" start="1099.334" dur="1.231"> POSITIF KAMI UNTUK KANGGO-19 KANGGO NATE ING INS TESES ING POSITIF. SAIKI ING KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1100.567" dur="0.698"> LUKISAN INI TINGKATAN 5 ING POSITIF. SAIKI ING WIS HOSPITAL KAMI. HOSPITAL sing luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1101.267" dur="0.565"> POSITIF. SAIKI ING WIS HOSPITAL KAMI. SISTEM HOSPITAL LAMPIRAN UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1101.834" dur="2.531"> HOSPITAL SCORE. SISTEM HOSPITAL LAMPIRAN UNTUK KANGGO UNGGULAN STRESS TINGGI RINGKOL ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="1104.367" dur="0.465"> SISTEM KONEKTOR UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG TANPA KANGGO ING TANPA ING NGGAL-UNTUK APA APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1104.834" dur="2.165"> TINGGI TINGGI RINGKOT ING ING ING ING NGGALKE APA KANG TANPA DENGAN PANJENENGAN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1107.001" dur="0.931"> DENGAN APA-APA KANGGO NENG UBANG MACAM DI PADA HOSPITALISASI DESA TO </text>
<text sub="clublinks" start="1107.934" dur="3.198"> SENGKONG KENE ING HOSPITALISASI DESA KANGGO-COVID-19 LAN KENE SURGEON </text>
<text sub="clublinks" start="1111.134" dur="2.931"> HOSPITALISASI DESA KANGGO KANGGO-19 LAN KANGGO SURGEON Wong TUNGGAL NUNGGAL DI ICU UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1114.067" dur="1.098"> COVID-19 LAN KENE SURGEON Wong TAMAT DI ICU utawa ING VENTILATORS INI </text>
<text sub="clublinks" start="1115.167" dur="3.065"> Wong-wong sing Pungkasane Ningkatake ing ICU utawa ING VENTILATORS INI INI LAKON BOTOL. PENTING OF </text>
<text sub="clublinks" start="1118.234" dur="0.565"> ING VENTILATOR DI SINI DESA BOTOL. NOMBOR KOSIK-19 KONTEKNE TO </text>
<text sub="clublinks" start="1118.801" dur="0.898"> LINE KOTA. NOMBOR KOSIK-19 KONTEKNE UNGGUL UNGGUL UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1119.701" dur="0.564"> KOVID-19 KES TENAGA KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APIK </text>
<text sub="clublinks" start="1120.267" dur="2.098"> INDIKATOR PALING LAMPIRAN UNGGAL-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANGGALKANG PENDIDIKAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1122.367" dur="3.098"> INDIKATOR Nuduhake NANJUR ALARMING ING SUKUWANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PARA ING UNTUK Minggu MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1125.467" dur="1.332"> TINDAKAN ING SUKU BASA-BASA KANGGO PUTRA ING KANGGIH BASA SUKUR ING KANGGO-KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1126.801" dur="2.598"> Iki sing kaping pisanan kanggo minggu kaping pindho ing COVID-19 NOMBOR PEAS EXCUSE ME COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1129.401" dur="2.531"> ING KANGGO-KANGGO-19 NATE ING KAMPUNG KANGGO-19 POSITIF POSITIF, </text>
<text sub="clublinks" start="1131.934" dur="0.531"> Bilangan PEAS EXCUSE ME COVID-19 Wong POSITIF HOSPITALISIS, SENT TO ICU utawa PUT IN </text>
<text sub="clublinks" start="1132.467" dur="2.598"> Wong POSITIF HOSPITALISEN, PENTING INGKU ATAWA PUT ing VENTILATOR Duwe LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="1135.067" dur="1.532"> PENTING INGKU ICU Utawa PUT ING VENTILATORS DENGAN KANGGO ING ING DENGAN ING JAWA 7 ING. </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="2.398"> VENTILATORS Duwe luwih saka wong liya ing 7 dinten. Kita kudu tumindak kanthi becik </text>
<text sub="clublinks" start="1139.001" dur="0.931"> DITUTUP ING JAWA 7 dina. Kita kudu tumindak kanthi becik kita kudu nganakake KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="1139.934" dur="2.998"> Kita kudu tumindak kanthi becik kita kudu nganakake budaya. Yen ING 10 TRENDS </text>
<text sub="clublinks" start="1142.934" dur="0.565"> KOLEKTIF KANGGO UNTUK ING WULANG. Yen ING 10 ING TRANS INGGRIS PENTING LARGER </text>
<text sub="clublinks" start="1143.501" dur="1.864"> WULANG. Yen ING 10 ING TRANS TINDAKAN PENTING LAMPIRAN RESEPEN LEMON UP lan UP </text>
<text sub="clublinks" start="1145.367" dur="0.565"> Sambungake PORTION LARGER RESEPEN LEMON UP lan UP ING HOSPITAL INTENSIF </text>
<text sub="clublinks" start="1145.934" dur="1.365"> KANGGO RESEPEN LEMON UP lan UP ING HOSPITAL ING INTENSIF KANGGO ING VENTILATORS LET ME </text>
<text sub="clublinks" start="1147.301" dur="3.131"> ING HOSPITAL ING INTENSIF KANGGO ING VENTILATORS NGGALKAKI AKU SUKU SATU 2ND KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1150.434" dur="1.431"> KANGGO ING VENTILATOR LET ME ING SUKU SATU 2ND UNTUK KANGGO NU TARI KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="1151.867" dur="2.498"> Nampa SATU 2 NATE kanggo menehi sampeyan nomer paling gedhe, nanging luwih saka 6 ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="1154.367" dur="1.932"> Nasi nomer paling gedhe, Saiki luwih saka 6 ana 650 KES COVID-19 ING </text>
<text sub="clublinks" start="1156.301" dur="3.031"> ING KENE BISA 6 ING INI 650 Luwih KES ING KANGGO-19 INGKEH MANAJAWA NGGAK RASA KABUP </text>
<text sub="clublinks" start="1159.334" dur="3.098"> 650 KES TENAGA KANGGO-19 INGKANG MUNGSA MENGGOLAK OGI KANGGURU TO 10.000 797. 881 PESENAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1162.434" dur="1.231"> MANGSA NUNGGUH JAWA KANGGO TO 10.000 797. 881 PATIEN ING SAIKI ING HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1163.667" dur="2.965"> 10.000 797. 881 PATIEN SAIKI ING HOSPITAL TANPA 79 UP DENGAN UPIN YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1169.166" dur="5.999"> SAIKI YESTERDAY lan ING AKU 274 ing ICU lan 154 ING VENTILATOR KANGGO Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1175.167" dur="1.798"> Ing ICU lan 154 ING VENTILATOR KANGGO INGGIRAN ING SAK TEMA SUKRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1176.967" dur="1.098"> KANGGO INGGIRAN ING SAK TU ING TANGGAL JABAR LAPORAN KANGGO lan NGANGGO APLIK OGO SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1178.067" dur="3.065"> TANPA KANGGO NATE ULAP NGLUKTIKAN KANGGURAN lan NGANGGO APLI SAIKI KANGGO UNTUK KANGGO JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING </text>
<text sub="clublinks" start="1181.134" dur="2.198"> Wengi lan Nimbang saiki ora bisa ING ING JAWA KANGGO ING KANGGO ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1183.334" dur="0.431"> JUDGE WOLF THANK WEEK KANGGO ING ING KANGGO KANGGO HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.767" dur="1.098"> ING KANGGO MUDAH KABUPATEN HOSPITAL. >> DITENGKUTI DENGAN GEORGE HERNANDEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1184.867" dur="0.565"> KAMPUNG HOSPITAL. >> DITENGKUTI DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1185.434" dur="2.531"> >> DITENGGALKAN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER Dinten iki </text>
<text sub="clublinks" start="1187.967" dur="2.232"> SUKU DENGAN PADANGGULAN INGGRIS lan DIDANG DUMADANG ING DI INSUS NEGARA BEXAR NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1190.201" dur="1.031"> DIPANGGUHKE ING ING ING KAMU BEXAR NEGARA HOSPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MENENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1191.234" dur="2.998"> NEGARA UNIVERSITI UNIVERSITI NEGARA HOSPITAL UNTUK MANGGUTKAN NGOMBUTAN KABUPATEN SADUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="1194.234" dur="1.431"> UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MENINGKATKAN SUMBER INGKU SADYAH INGKOH INGKANG MENANGGALKU </text>
<text sub="clublinks" start="1195.667" dur="0.998"> NOMBOR TU-TUN BABAD ING JAWA MANGSA ING JAWA 74 Dinten. Wong-wong padha saiki ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="1196.667" dur="0.465"> MANGSA ANAKI 74 JAWA. Wong-wong saiki Saiki ndeleng luwih anyar ing BALITA </text>
<text sub="clublinks" start="1197.134" dur="2.665"> 74 Pungkasan. Wong SAIKI ING ING ING NGANGGO ING NGANGGO PADA BUKU KANGGO ING NGANGGO WANGSA ING ING ING ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1199.801" dur="2.998"> NENG NENG INGKE BISA PAKAI LUKA NUKAN ING NGANGGO WANGSA ING NGANGGO ING KANGGO UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1202.801" dur="1.631"> GAMPANG MUKA KANGGO ING ING ING ING UNTUK NGEDITKE ING UNTUK KANGGO BUKU PATIEN. RAM RAM </text>
<text sub="clublinks" start="1204.434" dur="0.731"> KANGGO LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA PATIENT. RAM RAM SURVEY AIR YANG ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1205.167" dur="0.532"> WAYANG PATIENT. RAM RAM SURVEY AIR YANG ANAK DENGAN TREAT TREAT </text>
<text sub="clublinks" start="1205.701" dur="2.464"> Slamet AIR sing KANGGO GOLEKA KANGGO UNTUK TAKE ING TAWAN ING CALM IS REALLY </text>
<text sub="clublinks" start="1208.167" dur="1.198"> Wong-wong sing Gunakake TREAT TREAT ING wong ing CALM IS INGGIR MUNGGUT TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1209.367" dur="0.598"> Wong ing KATMEN ING ING TANGGAL MUNGGUH ING SAIKI. Lan SO GUNUH NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1209.967" dur="2.632"> MEMBANGKE NGALAMI SAIKI. Lan SO GUNUH NGANGGO TAK INGO KANGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1212.601" dur="0.398"> Pungkasan. Lan SATU GUN NGANGGO Nindakake INGKE BISA KANGGO NATE TINDAK UNTUK MENGIKUT KEDUA KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.001" dur="2.864"> NATE INGKE BISA ING KANGGO UNDANG UNTUK KANGGO ING KAMI. KANGGO NUNGGUH INGGRASA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1215.867" dur="1.232"> MANGSA BEDS KITA. KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO LUKU GAWA NGANGGO DENGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1217.101" dur="0.898"> KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO LUKU GAWA NGANGGO DENGAN HOSPITAL LAIN. KAMI AN </text>
<text sub="clublinks" start="1218.001" dur="2.431"> KARYA DENGAN ING HOSPITAL LAIN. KITA KANGGO GRATIS KANGGO ING GRATIS IN </text>
<text sub="clublinks" start="1220.434" dur="2.598"> HOSPITAL LAIN. KAMI AKU PANJENONG KANGGO ING ING ING SUKU 8815 KRITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1223.034" dur="0.531"> PELUANG KANGGO GAMPANG ING NGANGGANGKE ING SUKU 8815 JAMINAN KRITIKAL ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1223.567" dur="2.665"> SUKA KANGGO 8815 MANGSA KANGGURAN KRITIKAL SEMBANG DENGAN NGANTENAN KANGGO JABATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1226.234" dur="1.031"> NULIS MUNGSA DENGAN NGANTI DARI JABATAN KANGGO LAN SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1227.267" dur="0.532"> JABATAN DEFENSE LAN DAN DARI AKU. PRESIDEN VICE </text>
<text sub="clublinks" start="1227.801" dur="2.698"> SARI AKU. ING VES PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1230.501" dur="1.331"> AKU KANGGO. ING VES PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="1231.834" dur="0.598"> SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GIGNOR KANGGO MANGSA ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1232.434" dur="2.598"> TALKING DENGAN GOVERNOR YANG NGANGGO ING ING ING ING INGKANG INGKE ING ING NGANGGOLEH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1235.034" dur="0.698"> Sing bakal Nantang ING ING ING ING ING ING ING ING NGANGGO, ING NGANGGO LAKON KANGGURAN FILIS, nanging NATE MANGGANG LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="1235.734" dur="3.031"> Apa BISAN ING ING NGANGGO LENGKAP FISIKAL, TAPI KITA PERLU BISA NGANTONG. KANGGO GRATIS IN ADDITIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1238.767" dur="0.632"> BEDIS FISSIKAL, TAPI KENE KABEH NGENTANG. KANGGO GRATIS ING NU KENUTANA ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1239.401" dur="0.598"> NGANGKA. Dadi GUNUNG ING BUKU TAMBAHAN ING ING NGANGGANG UNGGAI. PADANGKULAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1240.001" dur="0.598"> NURSES ING NGANGGO BASA-BISA PAKAI GAMPANG. Diwasa saiki wis akeh wong sing bisa ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1240.601" dur="2.798"> LANGKAH LAMPIRAN. PADANGGULAN ING ING SAHA TENANG ING NGAHA ING UNTUK NGALANGGO MUNGGUN US Lan NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1243.401" dur="0.298"> KANGGO ING NGAHA-ING NGAHA ING NGGO INGGO BISA NGLUKIS DENGAN KAMI LAN NATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1243.701" dur="3.031"> KANGGO NGGO US LAN NATE NGGALKE ING OGO LAN KABEH KENE KENE MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="1246.734" dur="0.465"> OGO LAN O NGGO ngerti MASK KANG PITU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1247.201" dur="2.898"> Lan OGO KENE MASKU MASKU MASIH ING SANITASI DISTANS, sampeyan ngerti apa sing sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1250.101" dur="0.898"> Saham kanggo nggawe SANITASI, sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake. ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1251.001" dur="3.164"> SANITASI, sampeyan ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni. Wong-wong sing bisa nahan omah ing omah iki. </text>
<text sub="clublinks" start="1256.2" dur="3.832"> KANGGO NATE ING NGANGGUR LAMPIRAN EMPLOYER YANG DUMADANGKE PELUANG KANGGO ING UNTUK Wong KANGGO ING ING GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1260.034" dur="0.598"> NAWANGKE GRATISAN KANGGO ING UNTUK MAJLIS KANGGO ING ING GRA BISA. Aku ngerti KENE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1260.634" dur="2.265"> UNTUK Wong KANGGO BISA KANGGO ING INTAN. Aku ngerti KENE NGANGGO ING TANGGO GAMPIR TENAGA KANGGO SUKU 4 ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1262.901" dur="0.531"> Aku ngerti KENE NGANGGO ING TANGGO GOLEKE ING KENE 4 ING EMPLOYEES KANGGURU DI RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1263.434" dur="2.198"> GOT OLEH 4S INGGUNG KANGGO MACAMEN ing omah. KAYA Yen EMPLOYERS BISA NGAPAL DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1265.634" dur="2.398"> GOLONGAN NGGOLAH DI GAWA. Dadi Yen EMPLOYERS bisa mundhak lan ngrewangi nindakake luwih saka kerja </text>
<text sub="clublinks" start="1268.034" dur="3.031"> Dadi Yen EMPLOYERS bisa mundhak lan NGANTI MUNGSA ING BISA KANGGO ING ING ING ING NGGENIS KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="1271.067" dur="2.332"> MEMBANGHAT NGLUKU APA BISA KARYA ING ING POHEN KENE KARUH ING TERRIFIK. Lan Ibu-ibu Sekolah </text>
<text sub="clublinks" start="1273.401" dur="0.531"> RUMAH DENGAN AKU KONTAK. Lan Ibu-ibu Sekolah Aku pengin Sampeyan mikir babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="1273.934" dur="1.465"> Lan Ibu-ibu sekolah Aku pengin sampeyan mikir babagan njupuk sawetara omah sampeyan dijupuk </text>
<text sub="clublinks" start="1275.401" dur="2.998"> AKU ING NGE INGKE TUNGGU UNTUK KANGGO ING GRATIS KOLEK KAMPUNG KANGGO Saben Wulan </text>
<text sub="clublinks" start="1278.401" dur="1.031"> NAMBANG KOLEK KOLEK KICKED KAMPUNG ING DENGAN ANAK-ANAK ING TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1279.434" dur="1.965"> KELAS ANYARI ANAK ANAK ING ING ING ING. Yen OPTION KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1281.401" dur="1.298"> ING taun kepungkur. MUKA PILIHAN AKU MUDAH INGKE ING AKU TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1282.701" dur="0.564"> DI RUMAH. YANG OPTION KANGGO MUNGKU ING AKU ING NGANGGO APA KANGGO NU TUNGGAL MANGGUT BUKA MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1283.267" dur="2.265"> KANG ING NGE ING NGE ING NGEBARKE APA DENGAN KANGGO NUNG MENGENUT MELENGKE KANGGO MUKA SEKOLAH INI, TAPI PILIHAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="1285.534" dur="0.565"> Dheweke ora Ninggali MUNGSA MEMBUKA SEKOLAH INI, Nanging TINDAKAN KANGGO Nindakake ING ING ING NGGAL ING GOLEKU </text>
<text sub="clublinks" start="1286.101" dur="2.131"> SEKOLAH INI, KANGGO PILIHAN ING NGANGGO ING ING ING ING ING NGGAL ING IKE BISA KANGGO Nindakake ING ING NGANGGO LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1288.234" dur="3.231"> Nindakake ING ING ING ING Yen Sampeyan bisa Nindakake wong liya sing luwih aman kanggo anak lan bocah lan uga </text>
<text sub="clublinks" start="1291.467" dur="1.098"> Yaiku, ING ING ING ING ING ING ING ING ING SADU lan ING ANAK lan ING MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1292.567" dur="1.032"> Lan bocah-bocah lan wong-wong sing duwe konstruktif sing bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1293.601" dur="0.598"> Kanthi KONSUS MEDIKAL YANG KANGGO MUNGGU DENGAN KANGGO ING SAIKI RUMAH SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1294.201" dur="2.431"> KESIMPULAN sing Sampeyan kudu mbutuhke ing KANAN RUMAH SAIKI JAWA NATE KITA KITA KANGGO KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1296.634" dur="2.698"> PERLU KAYU KAYU DI RUMAH RUMAH SAIKI JAWA NATE KANGGO Nindakake KANGGO ING ING NGANGGOLEH UNTUK. Kita kudu </text>
<text sub="clublinks" start="1299.334" dur="0.831"> Dadi KITA NGANGGO KANGGO ING UNTUK MACARI ING NGANGGO. KANGGO PERNIAGAAN NGGALISIKO ING ING BISA NGENTANGna </text>
<text sub="clublinks" start="1300.167" dur="2.998"> Gampang kanggo sampeyan. KANGGO PERNIAGAAN NGGALISIKO KANGGO INGKANG BISA NGLANGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="1303.167" dur="0.598"> Bisnis kanggo nggawe luwih akeh kanggo mbantu nglindhungi kanca </text>
<text sub="clublinks" start="1303.767" dur="1.032"> UNTUK NAMPANG SAFEGUARD TEMPAT TEMPAT TEMPATUR. Pitakonan </text>
<text sub="clublinks" start="1304.801" dur="3.098"> TAMPILAN TEMPERATUR TARI. Pitakonan saka wong-wong sing rawuh ing babagan </text>
<text sub="clublinks" start="1307.901" dur="0.798"> TAMPILAN TEMPERATUR. Pitakonan saka Wong sing Nampa ING KONSEPAN SANITARY FACIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1308.701" dur="0.631"> Wong-wong sing Nuju ING KONSEPAN SANITARI FAKSI. Wong-wong mau ora kudu ngejak game sing padha </text>
<text sub="clublinks" start="1309.334" dur="2.331"> KOMUNITAS SANITARI. Wong-wong mau ora kudu ngejak GAME ING ING ING NGANGGO DENGAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1311.667" dur="2.332"> Wong-wong mau ora kudu ngejak GAME ING ING ING NGANGGUT MACAPAN ING AKU ASING KANGGO BASA LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1314.001" dur="2.998"> ING ING NGANGGALKE ING EMPEK-LAMPIRAN AS ING KARYA LAN TEMA-TARI ING SAIKI GAMPANG MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1317.001" dur="0.531"> AS KANGGO KANGGURU LAN KABUPATEN KANGGO SAIKI WEKTEK MUNGKUL ING NGANGGO UP. Ora UNLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1317.534" dur="3.231"> SAIKI LUKISAN MINGGU MENGGUNAKAN MENGGALU UP. BUKAN ING UNTIK. JADI AKU NUNGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="1320.767" dur="0.698"> Teka UP. BUKAN ING UNTIK. JADI AKU NUNGGUT NU LAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1321.467" dur="0.532"> PUTRA MAMPU. Dadi AKU NUNGGUT Nuli ING SAIKI KANG TINDAK. AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1322.001" dur="2.664"> Dadi luwih migunani. AKU SANGGUH LAMPIRAN UNTUK Nuduhake bocah-bocah </text>
<text sub="clublinks" start="1324.667" dur="1.532"> KANGGO SAIKI. AKU SAIKI LAMPIRAN UNTUK NAWANGKE ANAK-ANAK ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1326.201" dur="0.564"> LAMPIRAN UNTUK LAMPIRAN SAIKI Bocah-bocah kanggo Kraton. Yen wong-wong mau wis entuk lan njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="1326.767" dur="2.065"> KANGGO. Yen dheweke bakal entuk lan njaluk kaya dheweke ing BARS </text>
<text sub="clublinks" start="1328.834" dur="2.798"> Yen wong-wong padha, lan njaluk kaya dheweke ing BARS lan nggegirisi. </text>
<text sub="clublinks" start="1331.634" dur="0.931"> KANGGO NATE ING ING KANGGO ING BARS lan NGGI MACAPAT ITU KANGGO. KANGGO MUNGGUH ING luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1332.567" dur="0.632"> Lan nglewati ITAwal menyang US. GAMPANG MUNGGUL RASA NU LAMPIRAN KANGGO. FIREWORKS, </text>
<text sub="clublinks" start="1333.201" dur="1.564"> GAMPANG MUNGGUL RASA NU LAMPIRAN KANGGO. FIREWORKS, aku ngerti yen sampeyan lagi ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1334.767" dur="2.032"> SITUASI KEDUA. FIREWORKS, aku ngerti yen sampeyan lagi bakal menehi pitunjuk kanggo nglampahi dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1336.801" dur="2.798"> Aku ngerti ngerti yen sampeyan bakal bisa menehi pitunjuk kanggo omahmu. TAPI TINDAK DENGAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="1339.601" dur="2.231"> Sawetara FIREWORKS ING ING omah. TETAPI TANPA TANPA CALABRIA ING NGANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1341.834" dur="1.631"> INGGRENG. TETAPI TANPA TANPA CALABRIA ING NGANGGO KANGGO. KITA KANGGO NAK TANGGO RAKO </text>
<text sub="clublinks" start="1343.467" dur="0.565"> CALABRIA ING KANGGO BADAN. KANGGO INGING NGANGGO BASA MANAWA INGKE ING KANGGO INGKE ING NGANGGO 10 AT </text>
<text sub="clublinks" start="1344.034" dur="0.631"> KITA KANGGO NAK TANGGO INGGO BASA ING KANGGO INGKE ING KANGGO INGKE 10 ING PALING KENE KANGGO NUNGGAL KANGGO Nindakake 100, </text>
<text sub="clublinks" start="1344.667" dur="1.032"> Sampeyan Mesthi OGO ING NGANGGO 10 ING PALING TUNGGU AKU BISA TINDAK 100, nanging INGKE NGGAK INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1345.701" dur="2.331"> PALING AKU KENE ING NGETENGAH ING 100 ING, nanging INGKE NGAPAK ING KETUGA. SATU RASA DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1348.034" dur="2.798"> TAPI, ING NGE ING ING SUKU KENE. Dadi sampeyan bisa ngerti kanthi cepet babagan kita babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="1350.834" dur="2.231"> Pilih AN. Dadi Sampeyan BISA PENTING MUNGGUT US NGALAMI WAKTANA ING KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1353.067" dur="1.632"> PUNYA NAMPANG US NGARI INGKING MINGGO ING NGANGGO SUKUT GAMPANG. ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1354.701" dur="0.564"> MINGGU BISA NGANGGO ING SUKU DENGAN. GOVERNOR ING NGANGGO INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1355.267" dur="0.465"> DANGEROUS. GOVERNOR ING NGANGGO INGKANG SUKU DAH ING NGETO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1355.734" dur="1.865"> MANGSA KANGGO INGGRIS NGENTOT ING ING NGANGGO MACANGATTULU. AKU UNDERSTAND DENGAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1357.601" dur="0.931"> ING ING PROBABLY MAY COMOR TOMORROW. AKU UNDERSTAND DIA SEDIA DENGAN KONTEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1358.534" dur="1.231"> SANGKUT. AKU UNDERSTAND DENGAN DENGAN KOMUNITAS PROSES YANG KROSUS lan AKU MELAYANG DADI </text>
<text sub="clublinks" start="1359.767" dur="0.565"> Nduwe Konsep PROSES YANG KRIMI lan AKU MUNGKIN DENGAN MENGIKUT KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="1360.334" dur="2.031"> KRUS LAN AKU MANGGUNYE MANGSA KONSIDER PENTING GAMPANG RISIKO TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1362.367" dur="0.898"> TO KONSIDER ASILAN INGGRISING RISIKO TINGGI RATU KENE PUTIH ING BARU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1363.267" dur="3.098"> Bisnis RISIKO TINGGI BISA KENE PUTIH KENE PAKET PAKSA ING NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="1366.367" dur="3.165"> TUTUP BAR sing NATE ING BETEP ING NGENTOT ING KARANGAN KARANGAN TUNGGAL VENUE TAHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1371" dur="4.865"> FAKILASI ANAK GAMPANG SUKU WAKTU, KOMPUTEN KAMI KARYA. ING BISA KANGGO ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1375.867" dur="0.598"> SUKAN Sambung, KOMPAK PAKAI BUKU. ING PITU ING NGENTANG lan ING ING RISIKO TINGGI DAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1376.467" dur="2.498"> KARYA. KANGGO ING SAIKI LAN ING ING RISIKO TINGGI LENGGANG lan AKU SUKU INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1378.967" dur="2.965"> ING ING AYE RISIKO TINGGI LENGGI DAN AKU MUNGKU Sampeyan ora bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="1381.934" dur="0.565"> SUKU DENGAN KANGGO INGKANG SUKU ING AKU KANG INGGU NGENTANG DENIS NORTHEAST NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1382.501" dur="2.364"> ING AKU KANGGO KANGGO TANGGUTAN JAWA TENGAH PAKAI NORTHEAST IN EDISTWCT DISTRICT </text>
<text sub="clublinks" start="1384.867" dur="1.098"> KANGGO PENDIDIKAN NORTHEAST JETS IN DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1385.967" dur="0.598"> JETS IN DAERAH KABUPATEN HARLANDALE KABUPATEN DENGAN KABUPATEN lan NGANGGO LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1386.567" dur="1.732"> HARLANDALE DISTRICT LAN MAYBE LAIN-LAIN YANG TETAPI DIDANG KENE DENGAN ING APIK </text>
<text sub="clublinks" start="1388.301" dur="2.898"> LAIN-LAIN TINDAK DIDANGGALKE ING ING SUKU APA NGENTANG PROGRAM SUKAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1391.201" dur="0.931"> ING NGAPAK SABAB PROGRAM SUKAN SUKU ING ING BISA KANGGO ING NGANGGO ING ING ING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1392.134" dur="0.631"> PROGRAM ING BISA KANGGO ING NGANGGO ING KANGGO YOUNG TOGETHER LAN POSSIBLY A </text>
<text sub="clublinks" start="1392.767" dur="2.465"> Nggawe ING Wong TANGGO YG KANGGO lan KANGGO NUNGGAL UNTUK KANGGO MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1395.234" dur="1.031"> TOGETHER lan PENTING Nggatekke KANGGO MANGSA KANGGO NGANGGO MUNGGU ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1396.267" dur="1.598"> NGEDALKE GAMPANG NGUANG INGKANG KANGGO ING ING SENTUK. ING JAIL. Nonton INGKE BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1397.867" dur="2.932"> NULISKU. ING JAIL. MANGSA NDELENG wong-wong Memuji sing wis Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="1400.801" dur="2.998"> ING JAIL. KANGGO NANJAWA TANGGO MANGGO ING ING KANGGO INGKANG TANGGAL NANGGAL ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1403.801" dur="2.131"> Wong-wong Nampa INGKANG INGKANG TANGGALKE ING SUKU TINDAK. ING KABEH 58% </text>
<text sub="clublinks" start="1405.934" dur="0.498"> SAIKI KANGGO NATE INGKANG. ING KASAHA 58% INKAT ING KASAHA ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="1406.434" dur="1.031"> INGGRIS KANGGO 58% INKAT ING KANGGO YANG POSITIF KANGGO SAIKI KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1407.467" dur="0.565"> ING INGATIS ING KANGGO POSITIF SAIKI KANGGO Nindakake INGGRIS UNGGUL MUNGSAU KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1408.034" dur="2.531"> POSITIF SAIKI KANGGO Nindakake TINDAK GOLEKTIKAN ING KABEH JAIL ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1410.567" dur="1.432"> GAMPANG NGGOLAH UNDANGGULIS JAIL ING AKU KANGGO ING SUKU JENIS SANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1412.001" dur="2.231"> JAIL AKU KANGGO KANGGO ING SUKU SUKU DENGAN DENGAN DENGAN lan DENGAN DENGAN TANPA 700 JAWA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1414.234" dur="0.931"> Jual SUKU DENGAN YANG DENGAN LAN ING NGANGGURAN 700 KANGGO ING NEGARAAN TETAPI KITA NGAPAK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1415.167" dur="0.565"> Lan DENGAN DUMADI TANPA 700 KANGGO ING BISNES TAPI PERNIAGAAN KANGGO NU TARI ING dinten iki sing ora nindakake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1415.734" dur="2.065"> Usaha TAPI ING NGOMUNIKO SUKU BISA sing ora nindakake ING ING INI NGANGGO ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1417.801" dur="3.198"> HARI INGGO ING NGANGGANG NATE ING ING NGANGGAL ING KANGGO ING SUKU DENGAN ING NGALAKI DENGAN ING DENGAN ING NGANGGO. Wong-wong Nate ngaco </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="1.831"> HAD ING Minggu Kanggo Nindakake Dheweke lan Dheweke Ora Nindakake. Wong-wong mau Nulis ING ING KORPORAT TEMA, SO </text>
<text sub="clublinks" start="1422.834" dur="0.898"> GAMPANG TINDAK. Wong-wong mau Nuli ING ING KORPORATOR KORPORATIS, Dadi Yen Sampeyan Ora Bakal Nuli Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1423.734" dur="0.998"> TEMA KORPORAT TEMA, Dadi Yen Sampeyan Ora Bakal Nindakake BISNKE ING GRATIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1424.734" dur="1.198"> Yen sampeyan bakal golek bisnis kaya ngene </text>
<text sub="clublinks" start="1425.934" dur="0.531"> Bisnis DAPAT MANGSA ING KANGGO ING SAIKI ING SAIKI ING UNTUK KANGGO MUNGGUN ING NGANGGO LAN TENGKING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1426.467" dur="2.798"> NATE INGGAL INGGAL ING ING SAIKI LAN KANGGO TANGGO ING NGANGGO PUTRA AKU Miwiti INSIST </text>
<text sub="clublinks" start="1429.267" dur="0.932"> SAIKI lan NENGGALKE ING NGANGGO PUTRO ING AKU Miwiti INSIST ING ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1430.201" dur="3.198"> PUTRA AKU Miwiti INSIST ING ING ING NGANGGO. >> WULUS JAWA BULAN lan BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1433.401" dur="1.031"> ING ora seneng. >> SAIKI JAWA KULIT LAN BOTEN LOMBONG IS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1434.434" dur="0.631"> >> SAIKI JUDGE lan BOTTOM LINE NEGARA INGGO NGEBUT ING NGANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="1435.067" dur="2.465"> LAKON ING NEGARA ING KANGGO ING ING NGANGGUT UNTUK NGANGGO ING UNTUK KANGGO ING AKU KANGGO ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1437.534" dur="1.531"> PERLUKAN ING NGANGGO UNTUK NEGARA ING UNTUK NGGALU KITA SAD ING ING ING NGET ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.067" dur="1.132"> KANGGO INGGRIS KANGGO Nuli MANGSA INGKANG INI. >> SAIKI PADANGGURAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="1440.201" dur="2.998"> ING JAWA. >> Yen NATE ING TARIKHARI SARI ING JUDGE NELSON WOLFF AS WELL </text>
<text sub="clublinks" start="1443.201" dur="0.531"> >> Yen NATE SAIKI HARI ING JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS A SAN ANTONIO MAYOR RON </text>
<text sub="clublinks" start="1443.734" dur="2.398"> SAIKI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS A SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1446.134" dur="0.631"> AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KENE SITUASI DIREJE SENTIASA SANG ANTARA DI SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1446.767" dur="0.698"> NIRENBERG KONEKTOR KANGGO ING SITUASI DIREKE ING SESI ING ING SAN ANTONIO, LET'S GO OVER </text>
<text sub="clublinks" start="1447.467" dur="0.532"> SITUASI DIREKE ING SENUASI ING SAN ANTONIO, LET ING NGANGGO NOMBOR NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1448.001" dur="2.098"> ANTONIO, LET KANGGO NGOMBUT NOMBOR NGANGGO ING NGANGGO NUNG KANGGO MACAPAK UCAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="1450.101" dur="2.998"> NOMBOR YANG DENGAN ING NGOMBOT HARI ING NGULIT MULIP WANGTUK MUNGSA ING TARI. Luwih anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1453.101" dur="0.731"> HARI INGGANG MUNGSA WULANGAN MENGEKUT MINGGU ING dina Sabtu. LAGU KASMAS 650 Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="1453.834" dur="3.131"> MINGGU ING dina Sabtu. LAGU KASMAS 650 Pungkasan. SENI KANGGO ING JUMLAH UNTUK TO </text>
<text sub="clublinks" start="1456.967" dur="3.098"> CASES 650. WANG KANGGO BOLEH GOLEK ING UNTUK TO 10.797 TANPA 881 IN </text>
<text sub="clublinks" start="1460.067" dur="3.032"> YU KANGGO MUNGKUL ING JENIS KANGGURAN TO 10,797 TANPA 881 ING HOSPITAL, </text>
<text sub="clublinks" start="1463.101" dur="1.231"> 10.797 TANPA 881 ING HOSPITAL, 274 IN ICU LAN TANPA 154 ON </text>
<text sub="clublinks" start="1464.334" dur="1.398"> HOSPITAL, 274 ing ICU lan TANPA 154 ING VENTILATORS BALAKAN sing apik </text>
<text sub="clublinks" start="1465.734" dur="0.565"> 274 IN ICU LAN DENGAN 154 ING VENTILATORS BALAKONAN ING SAIKI INI TANPA DENGAN KABUPATEN Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1466.301" dur="2.164"> VENTILATORS BALAYAN ING SAIKI ING ING NGANGGO WARNA KABUPATEN KENE JABAR SAIKI DENGAN ING NGALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="1468.467" dur="0.598"> ING BISA TANPA KABUPATEN KABEH UNGO LAPORAN YANG DENGAN KANGGURAN MANGSA ING MAYOR NGANGGUR-MANGSA ING NGANGGIRUT </text>
<text sub="clublinks" start="1469.067" dur="1.032"> LAPORAN ING DENGAN NGANGGANG ING KANGGURU MUNGSAU MAYOR MANGSA ING KANGGO ING KANGGO ING KETIKA. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1470.101" dur="0.598"> MAYOR NGANGGO MANGSA ING KANG INGGRIS ING KETIKA. Piyambakipun mratelakaken udhara babar pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1470.701" dur="1.398"> ING DIJAMAT ING WRONG. Dheweke DENGAN NENGGALKE PENTING INDIKATOR YANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1472.101" dur="0.564"> DITENTANGKE PENTING KABEH INDIKATOR YANG KABEH KENE SUKU DENGAN MENARIK ING TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1472.667" dur="2.798"> INDIKATOR YANG ING NGEJAWA ING NGUT ING KENIT ING TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="1475.467" dur="1.065"> MENJAWA ING TUTUP SAIKI. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="1476.534" dur="0.598"> TESING. >> TRACERS KONTAK ING PALING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1477.134" dur="0.598"> >> TRACERS KONTAK ING PALING KANGGO ING ING SUKU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1477.734" dur="1.031"> Sambungake TRADIS ING PALING KANGGO ING SUKU DENGAN SITUASI HOSPITAL INI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="1478.767" dur="3.132"> Wong-wong sing dikepengini karo SITUASI HOSPITAL YANG KENE DENGAN-INGO MUNGGUNG BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1481.901" dur="2.064"> SITUASI HOSPITAL ING DENGAN MESIN YANG KAMU NATE ING NGETANGKA KANGGO DI PASTIK </text>
<text sub="clublinks" start="1483.967" dur="1.598"> DITULUTKU INGKU BISA ING KANGGO ING ING TARI ING BASA-BASA 7 ING. KANGGO ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="1485.567" dur="2.798"> THAN DIPASANG DI PAST 7 ING. INGGO BUDAK SAIKI ING ING HOSPITAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1488.367" dur="0.532"> 7 HARI INGGO BASA-BISA ING ING ING HOSPITAL LAN HALF ING KABEH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1488.901" dur="1.798"> SAIKI ING HOSPITAL LAN HALF ING Wong sing Dikarepake Ora Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1490.701" dur="0.564"> HALF Wong-wong sing Dicanthang ora duwe pangerten babagan penyakit lan uga Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1491.267" dur="1.965"> DITULUKE TANPA TANPA MENYAMBUNG KESIMPULAN lan KESIHATAN Piyambak </text>
<text sub="clublinks" start="1493.234" dur="2.998"> KONSIT KESIMPULAN lan KANGGO NUNG MUNGGAL ING WIS ING KANGGO RUMAH 40 TAHUN LAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1496.234" dur="0.298"> Cepet PUTE ING NGANGGO ING NGANGGOLEKI 40 TAHUN LAN KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1496.534" dur="0.598"> KANGGO ROLO 40 TAHUN LAN KABUPATEN KENE TANGGO INGKE ING NGEBAB INGKANG INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1497.134" dur="2.331"> Sapa sing ngeling-eling yen sampeyan bakal ngerti yen bakal ING ING POSITION BETTER </text>
<text sub="clublinks" start="1499.467" dur="1.432"> Pikirake yen sampeyan ngerti yen bakal ana ing POSISI ANTARA TANPA ING ING ING ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1500.901" dur="0.631"> ING ING POSITION BETRANA ING ING ING ING ING KANGGO NATE ING ING KENITAN KESIMPULAN. TAPI LAWAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1501.534" dur="2.365"> SAIKI ING ING ING ING SANG UNGGAL MUNGGUT KONTEN KESIHATAN. TAPI RASA ING NGANGGO LATIHAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1503.901" dur="3.031"> KONSIT KESIHATAN. TAPI TANPA RASA ING KANGGO ING ING ING ING HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1506.934" dur="0.565"> Wong-wong sing padha teka ing HOSPITALS. >> Lan dhasar kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="1507.501" dur="2.031"> ING HOSPITALS. >> Lan dhasar ASASILING INDIKATOR sing padha INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1509.534" dur="0.465"> >> Lan dhasar kabeh indhustri sing padha ora bisa ndeleng ING </text>
<text sub="clublinks" start="1510.001" dur="0.598"> INDIKATOR YANG TINDAK MELENGKE ING NGIRI KANGGO ING DASHBOARD LAN GENDHING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1510.601" dur="1.931"> ING DENGAN KEDAI DENGAN DASHBOARD LAN NGGI ING KETENGGANAN KANGGO, LAN JUDGE </text>
<text sub="clublinks" start="1512.733" dur="5.232"> NELSON WOLFF TALKING TENTANGKE TENAGA KENE TAMBAHAN BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 </text>
<text sub="clublinks" start="1517.967" dur="0.598"> Wong-wong mau Nambah BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BAGI AKU GAMPANG MENGGUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1518.567" dur="2.498"> Ing SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BAGI ING AKTIKAT-INGUN Nggunakake SUKAN OPERATIS sing ora ana gandhengane </text>
<text sub="clublinks" start="1521.067" dur="0.598"> BEDS ANTARI ING AKU MENGGUNAKI GAMPANG KANGGO WANGI DENGAN TANPA KANGGO ING NGANGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1521.667" dur="2.532"> TAMPILAN OPERATING TANPA KANGGO MUKA KENE ING SUKAN Pilih </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="3.098"> Wong-wong mau PUTE ING ING SAIKI LAYAN Pilih </text>
<text sub="clublinks" start="1527.301" dur="1.731"> LAMPIRAN ING ING SAIKI PUTTING BEDS ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. IN OPERATING </text>
<text sub="clublinks" start="1529.034" dur="0.265"> BEDS ING ING NGANGGO BUKU TINDAK BUDAK. ING JAWA KANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.301" dur="0.664"> PATIEN. ING JAWA KANGGO BUKU. >> INGKU TANGGO TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="2.298"> KAMPUNG JAWA. >> INGKANG TANGGAL UNTUK NGGUNAKAKAKAKAKAKAKANE SADIGA ASING DULUSAN RASA ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1532.267" dur="1.132"> >> INGKANG TANGGAL UNTUK Nindakake INGKE SUKU DENGAN KANGGO LAN AKU ING AKU KANGGO UNTUK GAMPANG ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1533.401" dur="0.798"> Yaiku KANGGO MAJLIS KANGGO PITAKON ING EMPARA ING ING Wong tuwa lan nggarap bisnis kanggo nindakake luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1534.201" dur="0.631"> TO EMPLOYERS kanggo wong tuwa lan nggarap usaha kanggo nindakake luwih akeh tenaga kerja, yen sampeyan bakal entuk katrampilan </text>
<text sub="clublinks" start="1534.834" dur="1.298"> Bisnis kanggo nindakake luwih akeh panemune Yen sampeyan duwe katrampilan kanggo ngetrapake karyawan kerja saka omah </text>
<text sub="clublinks" start="1536.134" dur="3.098"> Yen sampeyan duwe katrampilan kanggo ngetrapake GOLEKSI GAL saka MUNGKU INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1539.234" dur="0.331"> GOLONGAN KANGGO ING SAIKI DARI RUMAH SUMBIH </text>
<text sub="clublinks" start="1539.567" dur="0.598"> NUNGGAL NUNGGUH BASA JAWA TANGGO TUNGGUH ING OGANG TUNGGU UNTUK MENGIKUT INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1540.167" dur="1.998"> Wong tuwa NUNG MENGGALKE ING NGANGGO INGKE PEMBANGSAAN INGGRUK ING Amarga KANGGO NATE ING SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="1542.167" dur="2.998"> MENGGUNAKAN INGKE PEMBANGSAAN INGGRIS ING KAMI NATE ING TUTUP LITTLE ING SEMESTER FALL </text>
<text sub="clublinks" start="1545.167" dur="2.165"> PELAJAR AS KITA Nemu ING PANITIT ING ING SEMESTER FALL LAN UNTUK NEGARA UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1547.334" dur="0.231"> TUTUP ING SEMESTER FALL LAN UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK LAKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1547.567" dur="0.798"> Lan UNTUK NEGARA UNTUK UNTUK LAKU. >> MEMBANGKANG ING PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="193.665"> Apa luwih. >> MEMBANGSA ING PANDEMIK INI L </text>
<text sub="clublinks" start="1742.034" dur="2.931"> >> MEMBANGKUT ING PANDEMIK DIA L >> PUTRA KAMI SAIKI Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="1744.967" dur="0.465"> HE L >> DONGENG KANGGO SAIKI KANGGO GRATIS ING JAWA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1745.434" dur="0.665"> >> DUMAHAN KAMI SAIKI Gabung karo KABUPATEN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH LANGKAH JOHNSON ING </text>
<text sub="clublinks" start="1746.101" dur="0.598"> PELAJAR SEKOLAH LANGKAH JAWA TENGAH JOHNSON ING NGANGGUTKAN SEMASA KANGGO SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1746.701" dur="1.931"> DAERAH SEKOLAH INDEPENDENT ING NGANGGUTKAN SEMASA KANGGURUAN SUMMER lan KONEKTOR TINDAK GOLEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="1748.634" dur="2.998"> GAMPANG SEMANA KANGGO SUKMER lan KONEKTOR TEMBANG INGGAL-UNTUK KANGGURU RISE ALARMING </text>
<text sub="clublinks" start="1751.634" dur="1.231"> Lan Konflik TINDAK BISA ING KANGGO ING RISIKO ALARMING LAN KESUJUAN POSITIF 19 </text>
<text sub="clublinks" start="1752.867" dur="0.798"> Dina iki RISE ALARMING RISA lan KENCI POSITIF 19 POSITIVE ING SEKOLAH KOMUNITAS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1753.667" dur="1.932"> UJI KOSIDIF-19 POSITIF ing KAWASAN KAMI NORTHSIDE SEKOLAH DOKRIAN PROKESMAN BARRY PEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="1755.601" dur="1.098"> KAMI KAMI NORTHSIDE SEKOLAH KABUPATEN SPOKESMAN BARRY PEREZ KONEKSI ING TEXT TO KSAT 12 </text>
<text sub="clublinks" start="1756.701" dur="0.798"> KABUPATEN SPOKESMAN BARRY PEREZ KONEKSI ING TEXT TO KSAT 12 ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1757.501" dur="2.031"> Konflik ing TEXT TO KSAT 12 ING SEMENAGA ING TANJUNG KANGGO NUNGGAL NGAWIT </text>
<text sub="clublinks" start="1759.534" dur="2.131"> ING NGANGGO INGKANG GAMPANG KANGGO NENG PUTRA ING PUTRA JULAI 13 ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1761.667" dur="0.598"> SUSPENSION ING ING PANJANG UNTUK JULAI 13 ING AKU TINDAKAN SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON </text>
<text sub="clublinks" start="1762.267" dur="0.565"> UNTIL JULAI 13 ING AKTIVITI SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SEKOLAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1762.834" dur="0.765"> TINDAKAN SIMILAR DENGAN JUDSON INDEPENDENT SCHOOL DISTRICT ACCORDING TO ROKET HEAD COACH </text>
<text sub="clublinks" start="1763.601" dur="1.898"> DOKRI SEKOLAH INDEPENDENT DIGUNAKAN KANGGO ROKET HEAD GURU ROBBIE ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1765.501" dur="2.031"> SUKU KANGGO ROKETI HEAD GURU ROBBIE MELAYU KANGGO DENGAN AKTIVITI KAMPUS UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="1767.534" dur="1.198"> RIWONI AKSARA ROBBIE ING AKU KANGGO ING AKTIVITI CAMPUS UNTIL JULAI 13 NUNGGAL NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1768.734" dur="1.031"> ALL ING CAMPUS AKTIVITI UNTIL JULAI 13 NUNGGAL NUNGGUH MONITOR SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="1769.767" dur="1.798"> JULAI 13 NUNGGUL NUNGGUH MONITOR SITUASI lan DIGUNTAKAN PADA Wengi Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1771.567" dur="1.032"> MONITOR SITUASI lan DIGUNAKAN UNTUK SPOKESMAN DOKRIAN DOKISI DOKUSMING SEKOLAH PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1772.601" dur="1.231"> SUKAN KEPUTUSAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DOKRIAN SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR </text>
<text sub="clublinks" start="1773.834" dur="0.598"> SEKOLAH KABUPATEN SPOKESMAN KABUPATEN SEMENANJUR TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1774.434" dur="0.531"> TANGGAL PELANGGAN ING AWAL MANGSA ING PUTRA ING MINGGU MINGGU ING ING SITRAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1774.967" dur="1.898"> GAMPANG ING NGANGGO WANGGO ING MINGGU INGKE ING KANGGO BALIK ING ING TANGGAL INSTANT </text>
<text sub="clublinks" start="1776.867" dur="0.798"> MINGGU INGGRIS ING ING ING ING KANGGO INGKANG APLI JAWA TURBO ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1777.667" dur="0.998"> MALAY ING INSTANT REPLAY TURBO JETS IN NORTHEAST. INGKE BISA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1778.667" dur="0.565"> JETS IN NORTHEAST. INGKU KANGGO NULIS ING NGETO KANGGO ING BISA lan SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1779.234" dur="0.665"> INGKU KANGGO NATE ING NGANGGO ING JAWA INGGAL LAN SAIKI SEKOLAH SEKOLAH SENARIH ING SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1779.901" dur="3.231"> MUNGGUL JAWA INGGO LAN ING SEKOLAH SEKOLAH TERBARU DI SAN ANTONIO, SUKU NORTH Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="1783.134" dur="2.965"> DAERAH SEKOLAH KARANGAN ing SAN ANTONIO, SUKAN NORTH Gabung IN. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.533" dur="5.899"> >> KITA NUNGGUL ING KANGGO ING ING bocah-bocah CAMPS KANGGO UM INGKU UMUNG AKU KENE GAPS ING ING NGAMU </text>
<text sub="clublinks" start="1792.434" dur="0.898"> Bocah-bocah bocah CAMPS LIKE UM, INGKU NGENALIKE GAPS ING SUKU ING SUKU ING KENE KANGGO KANGGO SEMUA NORTHEAST WIS RUN </text>
<text sub="clublinks" start="1793.334" dur="1.098"> NGAPAK ING GAPS NGALAMAKAN ING KENE KABEH KANGGO SEMUA NORTHEAST INGGRIS ING CAMPS INI LAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1794.434" dur="1.831"> KANGGO KANGGO Kabeh NORTHEAST ING NGGAL ING CAMPS INI LAN ING NGANGGALAKU UNGGUL BASA-ING NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1796.267" dur="0.832"> ING CAMPS IN LAN APA Nindakake Proyek sing GAMPANG DENGAN ITU KANGGO MACAPEN EU </text>
<text sub="clublinks" start="1797.101" dur="1.098"> Nindakake Tugas sing GAMPANG DENGAN ITU KANGGO MACAPAKAN KONKOLOKO I’LL EU ING TEOS A KOMUNITEN PRO </text>
<text sub="clublinks" start="1798.201" dur="0.598"> SANGGUP MUNGGAL POKOKOLEKI I’LL EU ING TEA KOMUNITAS PROYA DI PENTADBARA NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1798.801" dur="1.098"> Protokol ing TEA KOMUNITAS PRO ing INFORMEN NORTHEAST NGOMPLOR SATU NU TENAGA KANGGO ING TAMU </text>
<text sub="clublinks" start="1799.901" dur="0.531"> ING PENTADBARA NORTHEAST NOMBUT SATU TIADI PRIORITI IS ING ING ING ING KETAMINAN lan sampeyan ngerti kapan </text>
<text sub="clublinks" start="1800.434" dur="0.565"> NOMBUT Sawijining PRIORITI IS ING ING ING ING ING ING ING KETAMATAN lan KANGGO NGETENGAN ING KENE DENGAN ING SUKAN NORTH </text>
<text sub="clublinks" start="1801.001" dur="1.864"> Lan KENE KANGEN NINI KANGGO ING SUKAN ING SUKU TANPA KOTA DENGAN KOTEN </text>
<text sub="clublinks" start="1802.867" dur="1.098"> KITA DENGAN SUKAN NORTH DENGAN KOTA DENGAN KANGGO MUNGSA DENGAN KAMI AKU, KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="1803.967" dur="0.532"> DENGKIN KOTA DENGAN MUNGSA DENGAN KAMI KAKI, INGKE ING KANGGO NGGENE </text>
<text sub="clublinks" start="1804.501" dur="0.598"> Karo US Sampeyan AISLE, INGGRIS KANGGO ING UNTUK MACAPAT POKOK KANGGO lan sampeyan ngerti KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="1805.101" dur="1.098"> MENYEMBANG UNTUK GAMPANG PILIK KARANGAN lan ING NGEYA KEJEMAHAN ING KELUAR LELAKON ING KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1806.201" dur="0.631"> PILIHAN lan sampeyan ngerti KENE KABUPATEN KESELAMATAN AS. Dadi Wong-wong kuwi pancen seneng banget kaya ngene </text>
<text sub="clublinks" start="1806.834" dur="2.365"> KANGGUHAN ING KANGGO ING KABUPATEN. Dadi Wong-wong iku padha seneng karo wektu iki </text>
<text sub="clublinks" start="1809.201" dur="0.231"> Dadi Wong-wong padha seneng-seneng kaya ngene iki </text>
<text sub="clublinks" start="1809.434" dur="0.565"> TUTUP RASA ING ING ING KENE DENGAN KANGGO, TAPI. AKU KIK KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="1810.001" dur="2.531"> Sampeyan ngerti, nanging TAPI. AKU KIKO KANGGO ING NGE 13 ING IKI KENE KENE KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="1812.534" dur="0.431"> Ngerti, nanging TAPI. AKU KIKO KANGGO ING tanggal 13 ANU KENE KITA NGANGGO KAMPUNG KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1812.967" dur="0.632"> GUNUNG 13UN NGANGGO KITA NGADI GAMPANG KAMPUNG GAMPANG. AKU KANGGO NAK GOLEK ING DAPAT BAIK </text>
<text sub="clublinks" start="1813.601" dur="2.598"> GAMPANG KAMPUNG GAMPANG. AKU TANGGAL KELUAR ING UNTUK NGANGGO INGGANG BISA lan AS WELL EVERYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="1816.201" dur="0.798"> AKU TANGGAL KANGGO ING NGANGGO ING SAIKI KANGGO MAJAWA ATAU KANGGO WELL EVERYBODY ELSE ING </text>
<text sub="clublinks" start="1817.001" dur="0.231"> KANGGO NGANGGO LAN AS WELL EVERYBODY ELSE ING Dinten 3RD. </text>
<text sub="clublinks" start="1817.234" dur="0.631"> ELSE ING Dina 3RD. >> SEMUA CAMPUR DENGAN MANY AS 20 Duwur </text>
<text sub="clublinks" start="1817.867" dur="2.365"> 3RD DAY. >> Kabeh RAYAKAN AS MANAWA AS 20 SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIPANGGAL DENGAN TODAY </text>
<text sub="clublinks" start="1821.4" dur="4.199"> NORTHSIDE MENENGGALKAN BRANDEIS BRANDON CLARKE, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="1825.601" dur="1.198"> KENYATA BRANDON, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN O'CONNOR IN NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1826.801" dur="0.531"> JAMINAN WARNA INGGRIS JAWA TENGAH TUTUP ING NORTHEAST 7 SMA, NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1827.334" dur="0.498"> O'CONNOR IN NORTHEAST 7 Sekolah Tinggi, Nglumpukake REAGAN JOHNSON KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1827.834" dur="2.498"> 7 SEKOLAH TINGGI, NGALAMATKAN REAGAN JOHNSON KURSUS GAMPANG GOLEKTOR MADISON </text>
<text sub="clublinks" start="1830.334" dur="1.131"> REAGAN JOHNSON KURSUS GAMPANG MADISON GARDNER lan LEE lan JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1831.467" dur="1.965"> GAMPANG GOLEKS MADENON JANGGAL ROOTVELT DAN JOHNSON 3 Sekolah Menengah Tinggi. Sing kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="1833.434" dur="1.031"> LEE lan JOHNSON 3 Sekolah Tinggi. INGKE INGKAR KURSUS WAGON ROKET </text>
<text sub="clublinks" start="1834.467" dur="0.565"> 3 Sekolah Tinggi. Sing kalebu KURSUS ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1835.034" dur="2.265"> KOLEJ KANGGO ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISD ING UNTUK DAERAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1837.301" dur="1.898"> VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISDIA KANGGO UNDANG-UNDANG SEKOLAH ADALAH KAMPUNG SENDIRI DI JUNE </text>
<text sub="clublinks" start="1839.201" dur="1.031"> ISD IS UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG SEKOLAH ADALAH KAMPUNG SUKMER PENDIDIKAN ING JUNE 17 DITUTUPAN dening EDGEWOOD ISD ON </text>
<text sub="clublinks" start="1840.234" dur="0.531"> IS CAMPURAN SENDIRI JAWA ING tanggal 17 JAWA KANGGO DENGAN EDGEWOOD ISD ING JUNE 22ND YANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1840.767" dur="2.665"> 17 GOLEK DENGAN EDGEWOOD ISD tanggal JUNE 22ND KANGGO NUNG TUNGGU 4 ING SEKOLAH, INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1843.434" dur="0.498"> JUNE 22ND KANGGO NUNG TANGGAL SUKU 4 I SEKOLAH, NAMPANG HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1843.934" dur="2.831"> ANOTHER 4 I SEKOLAH, MENGGELENG HADLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan </text>
<text sub="clublinks" start="1846.767" dur="0.532"> HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan KENNEDY lan saiki BOTH wis </text>
<text sub="clublinks" start="1847.301" dur="0.664"> MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL lan KENNEDY Lan saiki BOTH DENGAN KABUPATEN lan MEDINA VALLEY ISD </text>
<text sub="clublinks" start="1847.967" dur="1.532"> KENNEDY lan SAIKI BOTH DENGAN KABUPATEN lan MEDINA VALLEY IS IS INGGU BASA ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="0.598"> VALLEY SOUTHWEST lan MEDINA IS ING JUGA NGGABUT ING DARI lan NGADI KAKEN SUMMER ING </text>
<text sub="clublinks" start="1850.101" dur="2.598"> Apa SAIKI KANGGO ING SUKU DENGAN NENGGOLEKA KAKEN SUMMER ING DIRI KANGSA NAMPAK 3 Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1852.701" dur="2.998"> CAMPURAN SUMMER ING ING ASI KANGGO NUNGGAL 3 SEKOLAH LANANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1856.533" dur="3.966"> Lan ING PRAKTIKAN PROMPAT UNTUK KANGGO BASA RASA KANGGO USL </text>
<text sub="clublinks" start="1860.501" dur="1.431"> PREPARING UNTUK SEPARNA KAMPUNG ASLI RESTART LENGAN 2 minggu </text>
<text sub="clublinks" start="1861.934" dur="0.898"> PAMPASAN PANJENENGAN RESTART LITTLE OVER 2 MINGGU SARI SAIKI USL NUNGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="1862.834" dur="0.565"> LITTLE OVER 2 MINGGO SAIKI USL Nampilake PADHE ING taun. OGOT 16 </text>
<text sub="clublinks" start="1863.401" dur="2.464"> SARI SAIKI USL Nampilake PAKSA ING TARI. KEDAI saka 16 GAMES, sing nggawe ESSA AS HE </text>
<text sub="clublinks" start="1865.867" dur="1.098"> TUTUP TAHUN. KEDAI saka 16 GAMES, sing nggunakake ESSA AS Dhewe duwe 15 KIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1866.967" dur="1.932"> GAMES, sing nggegirisi ESSA AS DUMADI 15 GOLONG ING SEKOLAH MENENGGALKU SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="1868.901" dur="1.831"> Nduwe 15 KANGGO ING SEKOLAH ING JAWA KANGGO SUKAN MUKA KANGGO BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1870.734" dur="0.965"> Jadwal mbesuk nalika nemoni crita ing ndhuwur tanggal 16 Maret </text>
<text sub="clublinks" start="1871.701" dur="1.531"> MUKA KANGGO MUNGSA BUKAN INSAN ING SEBARWO ING ING ING MACAN MELAYU ING CUP-STYLE WORLD </text>
<text sub="clublinks" start="1873.234" dur="0.565"> MONARCHS BAKAL ING MARKEL MELAYU ING ING UNTUK CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS </text>
<text sub="clublinks" start="1873.801" dur="0.531"> GAMPANG ING DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS ASI </text>
<text sub="clublinks" start="1874.334" dur="2.331"> FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS KANGGO ASAKAN RIO GRANDE AUSTIN, </text>
<text sub="clublinks" start="1876.667" dur="0.932"> RIVIS GEOGRAPHIK KANGGO ASALAH RIO GRANDE AUSTIN, OKLAHOMA </text>
<text sub="clublinks" start="1877.601" dur="0.698"> VALLEY RIO GRANDE AUSTIN, KOTA OKLAHOMA lan TULSA TURNAROUND SHORT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.301" dur="0.631"> KOTA OKLAHOMA lan TULSA TURNARO SHORT INGGRIS AKU JAWA ATAS TEGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1878.934" dur="2.398"> Lan TULSA TURNAROUND SHORT ING AKU PENTING TEKLI IS JAWA KENE DENGAN ANA PITAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1881.334" dur="3.131"> AKU JADI PENTING TEAM DIPANGGULKE ING ING TANGGAL DENGAN APA PELANGGAN MENGIKUT TAHAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1884.467" dur="2.032"> SEDANGGO ING NGANGGURU INGGANG APA KANGGO MUNGGUNG TAHUN ING. >> AKU NUNGGUH BASA-BASA NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1886.501" dur="0.631"> MUNTUK TAHAN INI. >> AKU NUNGGUH BASA-BANYAK NATE INGKE UNTUK-KABEH LAN APA DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="1887.134" dur="0.598"> >> AKU NUNGGUH BASA-BISAN NGANGGO UNTUK-INGSUN ING SAIKI LAN KABEH NAMPI INGKE ING NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1887.734" dur="1.865"> Saben WULANGAN lan DIPANGGALKE UNTUK INGKE ING KAMPUNG DIPANGGALKE GOLEKA ING SUKU-ANGGO LAN KANGGO NGETENG </text>
<text sub="clublinks" start="1889.601" dur="3.198"> GAMPANG KOMPUT KANGGO ING ING TEMA ING KANGGO LAN ING NGANGGO MACAPAT ING ING KANGGURAN SEMUA. YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="1892.801" dur="0.731"> OF HOMES OF AND AND YOU ngerti GET BACK TO YOU ALL NAIKI. Ya, IT </text>
<text sub="clublinks" start="1893.534" dur="0.365"> BACK TO YOU SEMUA NGGALU. YEAH, INGKANG TANGGAL NANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="1893.901" dur="0.564"> KANGGO NANG TULIS. >> Lan manawa ana kene lan </text>
<text sub="clublinks" start="1894.467" dur="2.998"> Nggayuh tenan. >> Lan ING INI SAIKI LAN ING AKU NYATA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1897.467" dur="0.832"> >> Lan ING INI SAIKI LAN ITU NYUTIK ING GRATIS GOLEKUT EUROPEAN </text>
<text sub="clublinks" start="1898.301" dur="3.231"> KUNCI INGKANG TUTUP KANGGO ING WISO EUROPEAN FOKUS ING ING SAKAT DENGAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="1901.534" dur="1.998"> FOKUS EUROPEAN ING ING SATU KANGGO AS KANGGO ING DIPANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="1903.534" dur="1.298"> ING ING KANGGO ING AKU AS NGANGGO Sampeyan Kudu NGANGGO WANG KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1904.834" dur="0.598"> AIR Sampeyan DIPANGGAL NANGGAL ING WANG KANGGO. >> WANGSA KENE ING INSASIA </text>
<text sub="clublinks" start="1905.434" dur="0.598"> WANG KANGGO. >> KANGSA ING INGKANG INGKU INGKANG INGKANG ING WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1906.034" dur="2.431"> >> KANGGO NUNG NENG TENGOK INGKU INGKU INGKANG INGKANG KANGGO ING NGANGGOLAH SADUNYA KANGGO MUNGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1908.467" dur="0.265"> INGGAL ING WAR KANGGO ING WIS SANGGO ING UNTUK KANGGO UNGGALIT PAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="1908.734" dur="2.965"> SENARING NGGOLAH UNTUK KANGGO Nindakake INGKANG APA KANGGO. Lan SO GOT TO MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1911.701" dur="3.164"> Nindakake ING KANGGO. Lan SO GOTONG KANGGO INGKE SUKU DENGAN ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1914.867" dur="0.598"> KANGGO. Lan SO GOTONG KANGGO INGKE SUKU DENGAN ING INI. >> GAMPANG TUNGGUH ING SA FC BACK ON </text>
<text sub="clublinks" start="1915.467" dur="0.532"> AGUR karo Sampeyan. >> GALUNGGUNG GAMPANG SA ARTUNG KANGGO PADA UPDATE. Sekolah-sekolah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="1916.001" dur="194.264"> >> GALUNGGUNG GAMPANG SA ARTUNG KANGGO PADA UPDATE. SEKOLAH INGKU TUTUP ING KAMPUNG CAMPS CO </text>
<text sub="clublinks" start="2110.267" dur="0.832"> UPDATE. SEKOLAH INGGRIS KANGGO MACAM KOTA >> KANGGO WELL ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2111.101" dur="2.231"> PANUTEKA CAMPS CO </text>
<text sub="clublinks" start="2113.334" dur="1.031"> >> WUARI ING JAWA ING NGUARI INGGO NGANGGO VOTING ING NGANGGO LAN LAN KANGGO MUDAH NGEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="2114.367" dur="0.598"> ING VOTING ING NGANGGOTU LAN KANGGO BEDHANA ING NGETANGKE BIT ING KANGGO BISA ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2114.967" dur="0.665"> Nampilake ING SITUS BIT BASA SANGSA ING ING ING INI INTEKTIK lan ING DENGAN TALK TO </text>
<text sub="clublinks" start="2115.634" dur="0.631"> BEDAHKE ING ING KANGGO ING ING TIGA lan ING NGANGGO TALK KANGGO NGGAK LITTIK ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="2116.267" dur="2.465"> TAHUN LAN ING NGANGGOLEH UNTUK KANGGO NGGOLAH UNDANG-UNDANG ASI UNDANG-UNDANG APA DENGAN AS Bagean ing KSAT Q lan IS </text>
<text sub="clublinks" start="2118.734" dur="0.698"> AS LITTLE BITAR LAGI BISA YANG AS DENGAN Bagean KSAT Q AND IS CITANAN JACKIE </text>
<text sub="clublinks" start="2119.434" dur="0.465"> AS Bagean Bagean KSAT Q lan IS JACKIE CALLANAN SHE ING NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2119.901" dur="1.864"> JACKIE CALLANAN SHE ING PILIHAN NEGARA PENTADBIRAN NEGARA, THANK </text>
<text sub="clublinks" start="2121.767" dur="2.798"> PILIHAN PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, INGGRIS KANGGO UNGGUL BASA NGGAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2124.567" dur="1.032"> PENTADBIRAN ADMINISTRATOR, ING ING NGANGGALIS UNTUK KANGGO MUNGGUN JACKI AS LAN AKU KANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2125.601" dur="1.198"> KANGGO NU MUNGGUN NGANGGO JACKI US LAN AKU KANGGO DENGAN MENGIKUT INGKE ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="2126.801" dur="1.231"> JACKI lan AKU KANGGO DENGAN MENGIKUT INGKU ING NGANGGANG INGGU BASA-BISA ING AKU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2128.034" dur="0.565"> ASKING ING ING NGANGGUT PADANGGULIS ING SUKU DENGAN MENTING DENGAN HARI INGGRIS DENGAN PAKSA PAKSAAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2128.601" dur="1.631"> SUKU BISA DITANGGUT MUNGKIN ING ING NGET ING NGANGGO VOTING KANGGO KENE KANGGO NATE DIPANGGIH DUMADANG PENDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2130.234" dur="0.565"> HARI INGGE NGANGGO PAKET VE KENE KANG KITA NENGGUT INGGI KANGGO SAIKI DI SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2130.801" dur="0.531"> KANGGO NATE TANGGO SAIKI NGGAL ING SUKU ING TO KSAT NGENTUKKE ING NGANGGO LENGKAP. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2131.334" dur="0.531"> SAIKI DI KSAT ING NGOMBUT KANGGO NENG TENGOK. NGANGGO INGKU BISA NGANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2131.867" dur="1.498"> Mbusak SMOOTHLY. NGANGGO INGKU BISA NGANGGO ING KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2135.233" dur="5.799"> >> ING POINT ING ING NGANGGO ING SANGGO NGGENE. ING KULIT ING </text>
<text sub="clublinks" start="2141.034" dur="0.565"> RUNNING VERY SANGAT banget. HARI INGGO NGANGGO PORANG. Lan PILIH </text>
<text sub="clublinks" start="2141.601" dur="1.431"> HARI INGGO NGANGGO PORANG. Lan PEJAMAT PILIHAN HALF ING UTAWA DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="2143.034" dur="0.731"> VOTING ONG. Lan PEJAMAT PILIHAN HALF ING UTAWA DENGAN NIKE ING ING PITANGKAN YANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2143.767" dur="1.998"> KAWASAN HALF ING UTAWA DENGAN DAPAT ING ING KETUNGAN LAIN LAIN. TETAPI INI WONG NUNGGUL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2145.767" dur="3.198"> DAPAT ING ING KANGGO BISAH LAIN. TETAPI ING PANJEN ING NGETENGKE ING KOMUNIKASI KANGGO DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2150.833" dur="5.699"> COVID19. Dadi ora bakal menehi jaminan kanggo wong-wong mau lan kanggo para pemilih sing ora bisa tenan </text>
<text sub="clublinks" start="2156.534" dur="0.598"> PRECAUTI KANGGO LAN UNTUK VOTERS YANG KANGGO GOLEKA KANGGO INGKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2157.134" dur="2.365"> VOTERS YANG KANGGO ING SUKU DENGAN INGKU SUKU DENGAN-INGKU SUKU LAN AKU KENE NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2159.501" dur="3.031"> Bungah sing padha Nuli bakal ING INGKE LAN AKU KENE NGAPAKI DENGAN ING KANGGO NUNG ING ING NGANGGANG UNGGUH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2162.534" dur="1.931"> Lan Aku Dadi Banget Wong-wong mau yen dheweke Kabeh Kerja. YEAH lan INGGRUKAN INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2164.467" dur="0.332"> ING ING KANGGO NATE ING KANGGURU. YEAH lan ING KANGGO NANGGO ING TANGGOL. </text>
<text sub="clublinks" start="2164.801" dur="0.531"> YEAH lan ING KANGGO NANGGO ING TANGGOL. >> Lan JACKIE TINDAK TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2165.334" dur="2.465"> SANGGOT banget. >> Lan JACKIE TINDAK TALK MENGENUT APA KANGSA INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="2167.801" dur="0.498"> >> Lan JACKIE TINDAK TALK MENGENUT APA KANGSA INGKANG ING KENE ING ING NGANGGANG NU TARI </text>
<text sub="clublinks" start="2168.301" dur="0.898"> MENGENUT APA PESAKITAN ING ING SUKAN ING NGANGGO ING NGANGGO PARI ING VOTE lan DENGAN ING KETUNGGA </text>
<text sub="clublinks" start="2169.201" dur="0.564"> Wong-wong mau ora bakal ngrampungake dina iki kanggo milih lan dheweke bisa nampa kabeh wektu ing dina </text>
<text sub="clublinks" start="2169.767" dur="1.165"> DENGAN PILIH lan ING KETUGA DENGAN TANPA BUKU ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING BISA PAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="2170.934" dur="0.598"> HARI ING NGANGGO NU ING NGANGGO ING ING ING sing APA APA BISAN ING NGANGGALIS ING SUKU NGANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="2171.534" dur="0.498"> ING NGANGGOTU APA APA KANG ING NGANGGALIS ING NGANGGALIS PADANG ING SUKU ING KANGGURU ING PRESUKTIF ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2172.034" dur="2.198"> LAMPIRAN AS PEDALAKAN ING PRAKTOR KESIMPULAN ING SAIKI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2174.234" dur="3.098"> PRECAUTI YANG SAIKI ... ING TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2177.334" dur="2.631"> ... ING TEMPAT. >> YES, WELL FOR THE </text>
<text sub="clublinks" start="2179.967" dur="1.032"> Ing TEMPAT. >> YES, WELL KANGGO PILIHAN PILIHAN. INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="2181.001" dur="2.531"> >> YES, WELL KANGGO PILIHAN PILIHAN. KANGGO INGKANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2183.534" dur="0.565"> PEJABAT PILIHAN. KANGGO NATE ING GRATIS GAMPANG PLASTIK TANPA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2184.101" dur="2.664"> DIDANGGALKAN PERUTINGAN PLASTIK LARGE YANG AKAN DADENG ING TANPA TUJU SUKU. Dadi IT </text>
<text sub="clublinks" start="2186.767" dur="2.532"> SAIKI BISA KANGGO ING TANGGAL KANGGO. Dadi, ITU KONTAK KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="2189.301" dur="0.631"> KAYU TINDAK. Dadi, ITU KONTEKAN VOTING KONTUK. TAMPILAN PILIHAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2189.934" dur="3.098"> NATE DENGAN PONTUK KONTEK. PEJABAT PILIHAN MUNGGUH ING MASKU LAN AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2193.034" dur="2.965"> VOTING. KAWASAN PILIHAN AKU KANGGO MASUKAN LAN AKU ING ING LAN AKU KANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2196.333" dur="7.566"> SANITIZER TANGAN TANPA KANGGO lan UNTUK TABLES. Lan AS ANGGOTA VOTER IS A </text>
<text sub="clublinks" start="2203.901" dur="2.931"> NEXT LAN UNTUK TABLES. Lan AS SENI VOTER ISTU KAYU PERSONAN INI. BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2206.834" dur="1.898"> Lan AS SENI VOTER ISTU KAYU PERSONAN INI. Dadi THE VOTER. SAIKI GAMPANG TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2208.734" dur="0.598"> STATANGAN PERSONAN. Dadi THE VOTER. SAIKI GAMPANG Gunakake SANITIZER TANGAN lan ING ING NGETEKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.334" dur="0.365"> ING VOTER. SAIKI GAMPANG Gunakake SANITIZER TANGAN lan ING ING NGETEKU. YEAH A STEP OF. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.701" dur="2.298"> SANITIZER lan ING AKU KANGEN. YEAH A STEP OF. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2212.001" dur="0.298"> YEAH A STEP OF. ... PREPARE MAKANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2212.301" dur="2.898"> ... PREPARE MAKAN ... </text>
<text sub="clublinks" start="2215.201" dur="3.131"> PREPARE MAKANAN ... PLASTIK GOLEKSI. UTAWA CANCEL. </text>
<text sub="clublinks" start="2218.334" dur="2.731"> ... PLASTIK Bungah. UTAWA CANCEL. KENE TINDAK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2221.067" dur="2.132"> PLASTIK Bungah. UTAWA CANCEL. Dadi, dheweke bisa nggawe PROSES DENGAN LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2223.201" dur="0.598"> Dadi, dheweke bisa nggawe PROSES DENGAN KONTAK LAMPIRAN Milih MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="2223.801" dur="0.464"> PROSES DENGAN KONTAK KONTEK LAMPIRAN VOTING WE'LL KANGGO ING TINDAK QUALIFYING. </text>
<text sub="clublinks" start="2224.267" dur="2.232"> KONTAK VOTING WE'LL KANGGO ING TINDAK Kuwalitas. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2228.066" dur="3.066"> LAMPIRAN PILIHAN MANGSA DENGAN ING KAJIAN YANG FOTO ... </text>
<text sub="clublinks" start="2231.134" dur="2.998"> PERLUKAN KAJIAN YANG FOTO ... I D. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.134" dur="3.065"> ... I D. KANGGURU DAN KANGGO NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2237.201" dur="1.198"> Aku D. KANGGURU DAN KANGGO NATE ING ING KANGGO NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="2238.401" dur="0.531"> STEPFORD lan Kita KARYA ING KENE KANGGO NANJAWA ING KETAWA LAKON KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2238.934" dur="0.565"> ING KENE BISA bisa njengkelake LAWA KENYATA LAKON ING BUKU PLASTIK lan SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2239.501" dur="0.631"> TANPA LENGKAP MUNGSA BAGUS PLASTIK lan ora ana sing nate nemoni sapa wae. </text>
<text sub="clublinks" start="2240.134" dur="2.898"> PLASTIK BAG lan SUKU sing ora ana sing nate nemoni saben wong liya. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2246.2" dur="4.132"> Kartu SIM. TEMA ING NGANGGO KANGGO BALLOT CARD ING KANGSA ING KANGGO. Lan SAIKI ITU INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2250.334" dur="0.398"> BALLOT CARD WELL OVER TO NEXT. Lan SAIKI ITU ING MACAM MAJLIS PUTRA PLASTIK </text>
<text sub="clublinks" start="2250.734" dur="2.198"> NEXT. Lan SAIKI ITU ING MACAMAT MAJLIS PLASTIK ... </text>
<text sub="clublinks" start="2252.934" dur="2.831"> KENCANGAN TANPA PLASTIK ... KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2255.767" dur="3.032"> ... ING. Milih Nggunakake PLASTIK GO UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2258.801" dur="0.464"> SAIKI. Milih Nggunakake PLASTIK MUKA utawa Yen dheweke bisa milih </text>
<text sub="clublinks" start="2259.267" dur="0.632"> Milih Nggunakake PLASTIK MUKA utawa Yen wong-wong padha Milih Pendhidhikan. Milyar Sampeyan iku RACER </text>
<text sub="clublinks" start="2259.901" dur="0.364"> Yen wong-wong padha milih PENCIL. Ringgit Sampeyan minangka RACER lan IS STYLUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2260.267" dur="2.265"> A PENCIL. Ringgit Sampeyan minangka RACER lan IS STYLUS. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2264.2" dur="1.732"> SARI KAYU Miwiti KAD ING KANGGO BISA NANGGO LAN TAKE ING OI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2265.934" dur="0.131"> Bakal Nampilake lan Nindakake LAGI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2266.067" dur="3.065"> TO ... TABULATOR LET'S HOPE HE IS. </text>
<text sub="clublinks" start="2271.766" dur="1.666"> TANGAN SANITIZER YANIS ING NGANGGO LABOR DIPANGGAL lan DENGAN ING KANGGO MANGSA KANGGURAN ING ING ING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.434" dur="1.398"> LABOR DIPANGGULAK lan ING ING NGANGGO MANGSA KANGGO ING ING ING ING ING SUKU. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2275" dur="5.765"> >> Saiki DENGAN HARI ING TUNGGU NUNGGAL JAWA KANGGO. ITU KANGGO DIDUKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2280.767" dur="0.665"> INGGRIS KANGGO MUNGGUN BASA. ITU ING POSTPONED DIDIK INGKE NGANGGO WULANG NENG ULUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2281.434" dur="0.531"> KANGGO. ITU KANGGO DIDUKUKAN PADIKSA KANGGO NUNGGUH NINI DIBUATKAN LAN KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="2281.967" dur="2.032"> KANGGO NGGALKE APA Apa sampeyan mikiraken lan Mbusak iki bakal ngrampungake ... </text>
<text sub="clublinks" start="2284.001" dur="1.131"> Lan DELAY ING ING NGANGGANG ... VOTER TURNOUT. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.134" dur="2.998"> ... VOTER TURNOUT. >> WIS ING SUKU TEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2288.134" dur="0.131"> VOTER TURNOUT. >> WIS ING SUKU TEMBANG. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2288.267" dur="0.598"> >> WIS ING SUKU TEMBANG. DIA SUKA DENGAN ITA NUKUT NUNG NIKU </text>
<text sub="clublinks" start="2288.867" dur="0.365"> DIA SUKA DENGAN KANGGO NUNG NENG KANGGO INGKANG ING MUNGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2289.234" dur="2.431"> NUNG NIKI NUKI KANGGO NUNG NIKUT ING INGKANG ING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2291.667" dur="1.932"> INJURED ING. ... Sampeyan bisa uga A </text>
<text sub="clublinks" start="2293.601" dur="3.031"> ... Sampeyan bisa uga duwe BIT. LAGI AHEAD AS FAR </text>
<text sub="clublinks" start="2296.634" dur="2.398"> Sampeyan wis NATE BITAR LITTLE. LAGI AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KANGGO NULI </text>
<text sub="clublinks" start="2299.034" dur="3.198"> BITAR LITTIK. LAGI AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KANGGO NAIK ING ING NGOMBUT ING NGGENHENG HIDUP </text>
<text sub="clublinks" start="2302.234" dur="0.731"> AS ING BUNAN. KANGGO SAIKI NU SUKU NAMPI NGOMONG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2302.967" dur="2.432"> NOMBOR TANGGAL SANGGUH ING SUKU DI ING NEGARA BEXAR lan AKU LAKIR </text>
<text sub="clublinks" start="2305.401" dur="0.598"> ING NEGARA BEXAR lan LAMPIRAN AKU JAWA KOMUNIKASI PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2306.001" dur="3.031"> NEGARA BEXAR lan LAMPIRAN AKU JAWA TENGAH KOMPUTERAN PEJABAT PILIHAN lan ING KANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="2309.034" dur="1.698"> KENE PROSES LAMPIRAN PILIHAN lan ING KANGGO UNGGUL BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2310.734" dur="1.031"> KAWASAN lan KABUPATEN KANGGO ING ING INI NGANG PITU. </text>
<text sub="clublinks" start="2311.767" dur="0.498"> TO ADA ING VOTERS. >> Lan JACKIE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2312.267" dur="0.598"> ING VOTERS. >> Lan JACKIE KANGGO COVID-19 ING SAIKI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2312.867" dur="1.498"> >> Lan JACKIE KANGGO KANGGO-19 ING SAIKI LAMPIRAN LAMPIRAN PANGGILAN ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="2314.367" dur="3.065"> COVID-19 INGKE ING LUKU PANGGILAN LUKAR PANGGENAN DIGANGGUT GAMPANG MAJAWA MAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2317.434" dur="0.798"> VOTING LOKASI RAKYAT DIPANGGUH GAMPANG MACAP MACAP MACAM MAJLIS KONSEP BEXAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2318.234" dur="1.931"> GUNTUK GAMPANG MACAP MACAM MACAP MACAM MAJLIS. SAIKI SAIKI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="2320.167" dur="0.565"> KOLEJ KANGSA. SAIKI PUTRA ING NGGO NGAPAK ING APA NGANA NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2320.734" dur="1.031"> SAIKI PUTRA ING NGGO NGAPAK ING APA KANG ING KENE TEMPAT KENE ING TEMPAT ING TANPA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2321.767" dur="0.532"> KANGSA ING KAJIAN ING KENE TEMPAT KENE TANGGO DIGUNAKAN KANGGO ING SAHA PAKSA Milih ING </text>
<text sub="clublinks" start="2322.301" dur="1.764"> TEMPAT ING BISA DIGUNAKAN KANGGO ING ING NGANGGALU ING PANJENONG ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2324.067" dur="3.032"> UNTUK MUNGSA PAKSA PAKSA ING WARNA. >> WELL, THANKS TIM. Ya, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2327.101" dur="0.398"> KANGGO. >> WELL, THANKS TIM. Ya, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2327.501" dur="1.031"> >> WELL, THANKS TIM. OO, Kita BISA KURING WISI KANGGO BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2328.534" dur="3.198"> Ora NATE TANGGAL PUSUS JUSTICE NEGARA BEXAR ING WIS SAKULU </text>
<text sub="clublinks" start="2331.734" dur="1.531"> Ora KENE PUSUS PUSAT KEBANGSAAN BEXAR ING NGISI KANGGO PAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="2333.267" dur="0.532"> CENTRE JUSTICE KANGGO ING NGANGGO PUTRA 20 taun. Ora nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="2333.801" dur="0.531"> UNTUK 20 Taun. Kita ora bakal nggunakake PRATINAT UTAWA ATAWA PRAKSI 3 </text>
<text sub="clublinks" start="2334.334" dur="0.231"> 20 TAHUN. Kita ora bakal nggunakake PRAIN UTAWA UTAWA PRAKSI 3 TAHAN UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2334.567" dur="2.198"> MELAYU SATU APA ATAWA PRAKSI 3 TAHAN UTAWA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2336.767" dur="1.232"> TAHAN ATAWA ... 3 KANGGO TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.001" dur="1.464"> ... 3 PEMBANGUNAN NEGARA. Lan KAWAN GRATIS NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.467" dur="0.298"> 3 KANGAN KANGGO. Lan KAWAN GRATIS NEGARA. AS Yen panganan. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.767" dur="2.732"> Lan KAWAN GRATIS NEGARA. AS Yen panganan. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2342.501" dur="3.131"> AS Yen panganan. ... PROSLAMASI </text>
<text sub="clublinks" start="2345.634" dur="3.165"> ... A PROSLAMASI ATAWA ORDER. BACK </text>
<text sub="clublinks" start="2348.801" dur="0.464"> PROSLAMASI ATAWA ORDER. BACK UNTUK APA </text>
<text sub="clublinks" start="2349.267" dur="0.332"> Utawa ORDER. BACK UNTUK PEMBANGUNAN SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2349.601" dur="0.131"> KANGGO ANTARA GAMPANG. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2349.734" dur="2.598"> KANGGO KEPT. ... RUMAH ING TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2352.334" dur="3.198"> ... RUMAH ING TANPA KANGGO. KANGGO WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2355.534" dur="2.431"> ING WULANG KANGEN ING TRIAL. KANGGO WULANG. Dheweke kudu padha </text>
<text sub="clublinks" start="2357.967" dur="0.632"> KANGGO WULANG. Wong-wong iku kudu duwe TEMPERATURAN SEMAK AT </text>
<text sub="clublinks" start="2358.601" dur="0.598"> Wong-wong mau kudu golek kritik TEMPERATURA ing LAX EVERY PERSON ENTERING </text>
<text sub="clublinks" start="2359.201" dur="0.264"> Kudu duwe TEMPAT TEMPERATUR DI PAKAI LAX EVERY PERSON ENJIN PEMBANGUNAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2359.467" dur="2.432"> LAX EVERY PERSON ENTERING PEMBANGUNAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2361.901" dur="1.798"> PEMBANGUNAN. ... KAMI DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2363.701" dur="0.231"> ... KITA BISA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="2363.934" dur="1.898"> KITA TINDAK PUTIH ... </text>
<text sub="clublinks" start="2365.834" dur="3.198"> PUT ING ... SAMBUT NAIK ING ODOR ER. </text>
<text sub="clublinks" start="2369.034" dur="1.331"> ... DEMAND SAMA ING ODOR ER. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2370.367" dur="2.832"> TANGAN INGGO ING ODOR ER. KANGGO ING NGEDAK lan PANALÉWÉ </text>
<text sub="clublinks" start="2373.201" dur="0.598"> ING KITA NGANGGO lan ING NGANGGO ING WANG-ING VOTERS RESPEK KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2373.801" dur="0.564"> ING NGANGGO lan ING NGANGGO ING WANG-UNDANG-ING VOTERS RESEP KANGGO PILIHAN PILIHAN lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2374.367" dur="2.765"> Yen para VOTERS RESPEK OGOTI PILIHAN KAMI lan NGANGGO INGKE ING KANGGO NATE ING MASK IN </text>
<text sub="clublinks" start="2377.134" dur="0.531"> LAMPIRAN PILIHAN lan SUKU YANG ING KANGGO MASUKAN ING ING POLI. TAPI LAGI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2377.667" dur="0.365"> NUNG KENE TANGGAL NATE MASUK ING ING PANGGUNGAN. TAPI LAMPIRAN KITA NGENTAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2378.034" dur="2.465"> KANGGO ING POLIS. TAPI LAMPIRAN KITA NGENTAK. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2382.466" dur="1.633"> >> Lan Cepet Cepet JACKIE sadurunge KANGGO MACAPAKU NGENGGO APA APA ING ING BALUNG LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2384.101" dur="1.898"> Sadurunge kita bakal bisa menehi kabar apa sing ana ing BALLOT lan sing ... </text>
<text sub="clublinks" start="2386.001" dur="2.031"> Apa ing BALLOT lan sing ... >> bisa milih. </text>
<text sub="clublinks" start="2388.034" dur="3.098"> ... >> DAPAT VOTE. >> WELANGAN INGKANG ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2391.134" dur="0.731"> >> Bisa milih. >> WELANGAN ING IS ING ING ING KONTINUASI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2391.867" dur="0.132"> >> WELANGAN INGKOH ING INI KONTINU KANGGO B. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.001" dur="0.564"> KONEKTIF B. >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2392.567" dur="0.432"> B. >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA NGANTI ING Maret, 3RD. </text>
<text sub="clublinks" start="2393.001" dur="2.298"> >> PILIHAN PRIMARI YANG KITA NGANTI ING Maret, 3RD. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2395.301" dur="2.131"> INGKULU ING MARIT, 3RD. ... Lan UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2397.434" dur="2.398"> ... Lan UNDANG-UNDANG-UNDANG WULANG Nuli UPPER DIR OF </text>
<text sub="clublinks" start="2399.834" dur="2.898"> Lan UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG sing UPPER DIR KANDIDATE KANGGO DENGAN 50% lan </text>
<text sub="clublinks" start="2402.734" dur="0.231"> HARI INGKE UPPER DIR OF CANDIDATE KANGGO WANGGO DENGAN 50% Lan… </text>
<text sub="clublinks" start="2402.967" dur="0.565"> CANDIDATE DIDANG KANGGO NENG 50% Lan ... SATU VOTE. Dadi Pikirane </text>
<text sub="clublinks" start="2403.534" dur="2.665"> ... SATU VOTE. Dadi, yen dheweke mikir yen luwih-luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2406.201" dur="1.698"> ONE VOTE. Dadi, yen dheweke mikir yen luwih dhisik bisa ngrokok. </text>
<text sub="clublinks" start="2407.901" dur="1.998"> SAIKI LAMPIRAN KANGGO ING ING SAIKI. Yen dheweke ora mbukak mlebu A </text>
<text sub="clublinks" start="2409.901" dur="3.031"> TEMBANG. Yen wong-wong mau ora mbukak mlebu ing 2 tingkat paling dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="2412.934" dur="1.598"> Yen dheweke ora nemoni wong loro sing paling dhuwur ing RUNOFF. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.534" dur="3.065"> RUNOFF 2 KAMPUNG TINGGI TUNGGUH ING RUNOFF. Partai BAKAL LAYAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2417.601" dur="0.698"> ING RUNOFF. Partai BAKAL KAYU KANGGO BENGOTI KANGGO RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="2418.301" dur="3.031"> Partai BAKAL Duwe BALAK BUNGSA KANGGO RUNOFF UNTUK REPUBLIKAN KANGGO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2421.334" dur="1.531"> REPUBLIKAN RUNOFF KANGGO INGKAP LAN DEMOKRATIK DENGAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2422.867" dur="0.632"> REPUBLIKAN DENGAN LAN TEMPAT DEMOKRATIK ing AKU DEMOKRATIK. Miwiti karo </text>
<text sub="clublinks" start="2423.501" dur="0.598"> DEMOKRATIK DIDIK DI AKU DEMOKRATIK. Miwiti karo RUNOFF UNTUK AS SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="2424.101" dur="0.198"> TAMPIL DEMOKRATIK. Miwiti DENGAN RUNOFF UNTUK SEAT SENATE AS. </text>
<text sub="clublinks" start="2424.301" dur="2.364"> RUNOFF UNTUK SEAT SENATE AS. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2426.667" dur="1.398"> SEAT. ... YANG TUNGGAL KANGGO. A </text>
<text sub="clublinks" start="2428.067" dur="2.532"> ... YANG TUNGGAL KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2430.601" dur="2.998"> ING NGGET TENGAH. A ... PUNJUKAN NEGARA NEGARA TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.601" dur="0.631"> ... PEMBANGUNAN NEGARA NEGARA APA ING. SAIKI UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2434.234" dur="0.398"> PAIR INSTRAT NEGARA ING. SATU UTAWA 2 ING NEGARA MISS </text>
<text sub="clublinks" start="2434.634" dur="2.298"> Sawijining UTAWA 2 ING JAWATANKUASA KABUPATAN MISS NEGARA ING BAKAL LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="2436.934" dur="0.431"> 2 DENGAN MISI KOMUNITIS MISS DESA TANPA ING ING PEKEK. </text>
<text sub="clublinks" start="2437.367" dur="2.732"> JAWATANKUASA ING INI KANGGO NABI KANGSA ING NGETHAK. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2440.466" dur="4.766"> GAMPANG INGGAL ING Cepet IS ING VOTERS DARI ANYU KABEH DITUTUPAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="2445.234" dur="3.231"> VOTERS DARI ANYU TINDAK DIPANGGULAN lan INI DENGAN ING KETUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2448.467" dur="2.298"> SAIKI ING TANGGURAN DIPANGGO lan ING KENE DIPIMPULAN ING MACINE. </text>
<text sub="clublinks" start="2450.767" dur="0.598"> NUNG KENE TANGGO NATE ING MESIN. ING UNIT. SAIKI LUKU NINI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2451.367" dur="0.132"> MACINE. ING UNIT. ING SAIKI LUKU UTAWA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2451.501" dur="0.498"> ING UNIT. ING SUKU NU ING SUKU SUKU ... 2 BAKAL, PALING APO </text>
<text sub="clublinks" start="2452.001" dur="2.298"> ... 2 GAMPANG, ANYARI ING PALING APA KANG PILIHAN ING IS ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2454.301" dur="2.131"> 2 SPRING, PALING ANAK KANGGO NU MANA PILIH PADE PADIHAN kanggo wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.434" dur="2.598"> CANDIDATE bakal milih kanggo wong liya. SATU ING ING TUNGGU ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="2459.034" dur="0.398"> Wong. Dadi Wong-wong mau ora bakal gampang. TAPI LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2459.434" dur="0.131"> Dadi Wong-wong mau ora bakal gampang. TAPI TANPA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2459.567" dur="0.565"> Cepet. TAPI TANPA ... PILIHAN NEGARA ING PILIHAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2460.134" dur="1.965"> ... NEGARA NEGARA ING OGO PILIHAN KAMI ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2462.101" dur="0.964"> NEGARA VOTE DI KABUPATEN PILIHAN KAMANG ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2463.067" dur="2.865"> KAWASAN ING ING ING NGANGGO. >> SAIKI ITU ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2465.934" dur="0.565"> HER. >> GOLONGAN KANGGO ING SANGSA KANGGO NGANGGO ING SENI NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2466.501" dur="2.531"> >> GOLONG ING KASAHA TANGGO KANGGO ING SASING TANGGO NGANGGO ING UNTUK NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="2469.034" dur="0.431"> TES KASEN NGEBAB KENE UNTUK APA KANGGO NOVEMBER. Aku SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2469.467" dur="0.632"> NAMPANG KABEH NOVEMBER. AKU SUKU COVID-19 KANGGO NATE TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="0.498"> AKU SUKU COVID-19 GUNUNG INGKANG TANGGO Rasane ING TUNGGAL, BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="1.264"> COVID-19 KANGGO INGKANG TANGGAL BISA ING BAKAL, TAPI DENGAN KANGGO NANGGAL ING SANGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="2471.867" dur="2.732"> AS BAD, ING NGEMANG KANGGO ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNJATKE MUNGSA DENGAN MUNGSA PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2474.601" dur="0.564"> SUKU NGGAK INGGRIS KANGGO MUNGSA ING NGANGGAL DENGAN ING KANGGO WULANG ING SUKU DIDANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2475.167" dur="0.298"> MUNGSA NAMPI DENGAN JAWA KELUAR ING NGANGGO INGKE, JACKIE. </text>
<text sub="clublinks" start="2475.467" dur="2.232"> LAMPIRAN ING NGANGGO INGGO BASA, JACKIE. >> SALAH INGKU LANANG ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2477.701" dur="0.431"> Sampeyan, JACKIE. >> SALAH ING NGAHA NGANGGO PADIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2478.134" dur="3.031"> >> SALAH ING NGANGGA BISA PADIHAN KANGGO Yen TAPI ING VOTE Yen Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2481.167" dur="0.598"> DENGAN ING KANGGO Yen ING VOTE Yen Sampeyan PADANGKULAN NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2481.767" dur="2.732"> Nanging TAPI Yen ING VOTE Yen Sampeyan bakal Nuli Mlaku menyang LAMAN WEB KAMI. SAIKI LAYAN </text>
<text sub="clublinks" start="2484.501" dur="3.031"> VIEWERS ING NGANGGO PADA LAMAN WEB KAMI. SAIKI KANGGO ING JAM IKI lan KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2487.534" dur="0.698"> LAMAN WEB KAMI SAIKI KANGGO WULAN lan NAWA TEMPAT TEMPAT KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2488.234" dur="0.631"> GELOMBONG lan KANGGO TEMPAT TUTUP KENE UNTUK MENGGUNAKUKAN SUKAN VOTING LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="2488.867" dur="2.432"> TEMPAT TUTUP KENE KUNCI TAMBAHAN PILIHAN KENE PAKET PAKAIAN DUMADANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2491.866" dur="5.633"> Timbang Minggu GOLONGAN PILIHAN RUNOFF AS KANGGO ROTO 8 BALAKSA. TAPI INI INI SANG TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2497.501" dur="0.231"> RUNOFF PILIHAN AS KANGGO FOX 8 BALITA. TETAPI INI SUKU TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2497.734" dur="0.231"> BALITA. TAPI INI INI YO NGANGGO PAKAI 10 JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2497.967" dur="0.565"> KANGGO 10 HARI. >> SEMUA JAWA CAMPURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2498.534" dur="1.598"> 10 HARI. >> SEMUA KANGGO JACKIE CALLANAN ING SALAH KANGGO ING WASA ING WAKTU </text>
<text sub="clublinks" start="2500.134" dur="0.565"> >> SEMUA KANGGO JACKIE CALLANAN TERIMA KANGGO ING NGANGGO ING WAKTU KITA MANGGOLAK ITU. SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="2500.701" dur="0.431"> SALAMU NGANGGO PARI ING IKU KANGGO MACAPLIKAL ITU. SALAM KASAHA, INGGRIS, WE'LL BE </text>
<text sub="clublinks" start="2501.134" dur="2.298"> KITA LAMPIRANI IT. SALAM KASIH, INGGRIS Sampeyan, Kita bakal ... </text>
<text sub="clublinks" start="2503.434" dur="2.765"> SALAM KASAHA, KANGGO ... KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2506.201" dur="1.098"> ... KANGGO KANGGO. >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="2507.301" dur="0.531"> BUNGA KANGGO. >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun ING AKU PADUANG Cepet. ING </text>
<text sub="clublinks" start="2507.834" dur="1.365"> >> Nanging PERTAMA KANGGO Nuwun ING AKU PADUANG Cepet. ING ING ING BASA-BISA NAHA PILIHAN PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2509.201" dur="1.831"> Sampeyan PESANGGIH Cepet. ING ING BATANG NUNGGAL POMPUTER ING ING ING SUKU DADI </text>
<text sub="clublinks" start="2511.034" dur="2.998"> LATIHAN BISAN POMPUTAN ING PUTIH ING NGANGGO ING PANDEMIK ING FOKUS ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="2514.034" dur="1.165"> DITANGGUHKEJAWA NENGGOLEKA PANDEMIK ING FOKUS LAKSANA WAKTU MINGGU Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="2515.201" dur="1.098"> PANDEMIK ING FOKUS KANGGURU MINGGU WAKTU MANGSA ING KAJIAN KSAT. ING WANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2516.301" dur="0.598"> KAWASAN MINGGU EKSPEKTOR KSAT. ING PROGRAM BALITA MINGGU BABAGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2516.901" dur="0.598"> GAMPANG KSAT. ING PROGRAM BALITA DIGITAL GANTI KAMI YANG NINI NGADI KANGGO NANGGAL PERSPEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="2517.501" dur="2.431"> PROGRAM PORAKA MINGGU MENGGANGGAL NUNGGUH kanggo Nawakake PERSPEKTIF KANGGO STORI KANGGO MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2519.934" dur="0.831"> Yen Nuwun kanggo Nawakake PERSPEKTIF KANGGURU STORI KANGGO MANGSA ING ING NGET </text>
<text sub="clublinks" start="2520.767" dur="0.565"> KANGGO STORI KANGGO MUNGSA ING NGANGGO. Sampeyan bisa Nonton KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2521.334" dur="2.431"> Ngudhari Dina. Sampeyan bisa Nonton MAAT LENGKAP MAIL ING VOTING RIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="2523.767" dur="0.832"> THE DAY. Sampeyan bisa Nonton MAAT LENGKAP MAIL ING VOTING KARAWAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2524.601" dur="124.631"> LAMPIRAN MAIL ING ROTO KANGGO SAIKI ING DEMAND ING APP TV KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2649.234" dur="1.931"> SAIKI ING DEMAND ing TV KSAT APP PANDEMIK IS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2651.167" dur="0.598"> ING DEMAND ING TV KSAT APP PANDEMIK KENE ING NGANGGO ING DUNIA KANGGO ING Pungkasan Cara </text>
<text sub="clublinks" start="2651.767" dur="2.598"> PANDEMIK ING NGANGGO ING DUNIA KANGGO ING ING NGANGGO ING NGANGGO VICTIM TERKE ING IS COSTCO </text>
<text sub="clublinks" start="2654.367" dur="0.432"> KANGGO INGGRIS ING KANGGO ING NGANGGO NGANGGO LAKANG KANGSA DENGAN KOS KELUARGA COSTCO. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.801" dur="3.198"> KENARI VI TERIMA KAS ING KOTA COSTCO. ING KABUPATEN ING GRATIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2658.001" dur="1.298"> KES KEDAI. ING KABUPAKAN CLUB NGGOLAH KANGGO NENGGUTKAN KANGGITAN HALF SHAKET </text>
<text sub="clublinks" start="2659.301" dur="0.931"> ING GRAB MEMBERSHIP CLUB KANGGO NENGGOLAH INGKANG KANGGO HALF KANGGO YANG TUNGGAL KANGGO CENTERPIECE </text>
<text sub="clublinks" start="2660.234" dur="0.531"> GOLONGAN KANGGO KANGGO HALF KANGGO NUNG NENG JADI TENGAH PENTEN GRADUATION </text>
<text sub="clublinks" start="2660.767" dur="2.098"> Yen wis dadi CENTERPIECE GRADUATION lan Partai BIRTHDAY COSTCO QUIETLY DITENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2662.867" dur="3.098"> KOMUNITAS GRADUATION lan BIRTHDAY COSTCO QUIETLY STOPPED SELLING CAKES ACROSS ITS US </text>
<text sub="clublinks" start="2665.967" dur="0.565"> PIHAKAN COSTCO QUIETLY DITUNTAKAN KANGGO KAKI AKAN NAMPAK KULIT AS ING BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2666.534" dur="2.065"> Jual KAKI ACROSS ITU JAWA KAMU NGENTU BULAN. INSTEAD BAKERY COSTCO </text>
<text sub="clublinks" start="2668.601" dur="3.098"> GOLEK ORA BULAN. INSTEAD BAKERY COSTCO SAIKI KANGGO MAJLIS TANGGAL CUKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="2671.701" dur="1.031"> INSTEAD BAKERY COSTCO SAIKI KANGGO MAJLIS TANGGAL KANGGO ING 10 INCH ROUND CAKE SAYS </text>
<text sub="clublinks" start="2672.734" dur="1.298"> SAIKI POKEP TANGGAL WARNA PANGGILAN 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGILAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2674.034" dur="1.998"> IT 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. TUTUP DENGAN KAWINAN DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2676.034" dur="0.565"> SUBSTITUTE. PANGGILAN JUGA NYANGGOLEH DENGAN SUKU SULU SARI SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2676.601" dur="2.664"> KAWASAN DENGAN SAKA DIUKALKE ING SAHA-MAJALANA KANGGO ING UNTUK KANGGO LARGE GATHERINGS LARGE ING Cahya </text>
<text sub="clublinks" start="2679.267" dur="3.032"> SARI SAIKI UNGGAL UNTUK GAMPANG PADANGGULAN LARGE ING CAHAYA-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2683" dur="4.799"> >> SAIKI SAIKI UNTUK KAMI KANGGO ING SAIKI LUKIS ING AKHIR KANGGO MACAM LAMEN 89 </text>
<text sub="clublinks" start="2687.801" dur="0.531"> LET ING TANGGAL NGLUKIS ING LAMENAN KAYU LAMEN NGELAM 89 KANGGO ING NGANGGALANG </text>
<text sub="clublinks" start="2688.334" dur="0.631"> Kanthi LIVE CAM 89 ING ING ING ING NGANGGO ING SAPAKEN ING NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="2688.967" dur="2.098"> ING NGANGGO ING WULANG ING SAKRANA MINGGU WAKTU WULANG TAPI TAPI KENE GOLEKOLAH INGGRIS ING NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="2691.067" dur="1.798"> MINGGU INGGRIS ING TANGGULU GOLEK ING GOLEKOLI SAIKI NU TARI INGKE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2692.867" dur="0.265"> HOLIDAY SAIKI NU TARI INGKE ING UNTUK GAMPANG MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="2693.134" dur="1.931"> UNTUK MENGGUNAKAN MINGGU. >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2695.067" dur="0.565"> MINGGU >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI Dadi KANGGO JAWA TIPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2695.634" dur="0.598"> >> YEAH KITA NGADI lan ING SAIKI KANGGO HEATIKAL JULAI JABUR UNTUK KANGGO NU DENGAN KANGGO NU DENGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="2696.234" dur="2.865"> Dadi TEMA JULAI TYPIKAL UNTUK KANGGO ngerti yen bakal mlumpat karo 100 tingkat ing POINT </text>
<text sub="clublinks" start="2699.101" dur="0.531"> KANGGO KANGGO NUNGGUH BASA-BISA KANGGO NUNG DENGAN 100 JAMINAN ING PO PO KANGGO ING KANGGURAN ITU DENGAN 91 </text>
<text sub="clublinks" start="2699.634" dur="2.798"> Kanthi 100 TANGGILAN ING PO KANGGO ING KANGGURAN ING TO 91 KANGGO TEMPERATUR ING PANJENENG </text>
<text sub="clublinks" start="2702.434" dur="0.631"> HARI ING KANGGO DUMADI UPAKO nganti 91 UNTUK TEMPERATUR TINGGAL ING GAMPANG TANGGAP LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2703.067" dur="2.998"> KANGGO TEMPERATUR ING PANJENENG NUNGGAL KENE KANGGO KANGGOAN 79 LAN UNTUK Bagean Paling Pinggir </text>
<text sub="clublinks" start="2706.067" dur="1.698"> SUMBANGAN MORNING KANGGO KANGGO 79 LAN UNTUK KEBANGSAAN PALING BASA DENGAN MEMBANGUN A </text>
<text sub="clublinks" start="2707.767" dur="0.565"> Saka 79 lan UNTUK TEMPERATUR BAHASA PALING ING NGANGGALKE BOLEH DENGAN KANGGO DENGAN KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2708.334" dur="0.565"> TEMPATUR ING NGANGGALAKE BITAR OLEH KANG TUTAK DENGAN KUMPULAN DENGAN LAN ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2708.901" dur="3.098"> BIT OLEH KAMPUNG GRATIS DENGAN LAN ING NGANGGUT ING PENTING LOKASI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="2712.001" dur="0.431"> ING ING NGANGGOTANG LOKASI KOMUNITAS TANPA UTAWA TULA </text>
<text sub="clublinks" start="2712.434" dur="0.598"> LOKASI SOUTHWEST TANPA BASA UTAWA TULA SPRY, 9, 9, UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2713.034" dur="2.531"> UTAWA TULA KULITAN BULAN, 9, 9, KANGGO TEMPERATUR TINGGI LAN KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="2715.567" dur="1.332"> TEMBANG KANGGO, 9, 9, KANGGO TEMPERATUR TINGGI LAN EVEN DEL RIO 97 </text>
<text sub="clublinks" start="2716.901" dur="0.631"> TEMPERATUR LINGGI lan KANGGO DEL RIO 97 KANGGO ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2717.534" dur="0.531"> RIO 97 KANGGO AS INGING KANGGO BASA ING TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="2718.067" dur="126.698"> KANGGO AS KANGGO ING TANGGAL KANGGO TEMPERATUR ING NU TELENGKEH KANGGO 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2844.767" dur="3.232"> ING TEMPERATUR LATIH TIDAK DIDIK INGKE ING 80 taun sing dipenggo Kanggo Minggu Minggu Panas. </text>
<text sub="clublinks" start="2848.001" dur="0.731"> Ngirim sakdurunge 80-an sing dideleng kanggo Minggu Minggu Sehat. OH YEAH, YEAH KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2848.734" dur="1.965"> HEADED UNTUK MINGGU PANJENENGAN PANI. OH YEAH, YEAH KITA NGAKAK INGKU JULAI MACAMAT RATU </text>
<text sub="clublinks" start="2850.701" dur="1.831"> OH YEAH, YEAH KITA NGAKAK INGKU JULAI ING KETUNGGAAN CORNER lan ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2852.534" dur="0.565"> DENGAN ING JULAI, KUNCI KANGGO ING CORNER lan ING AKU KANGGO UNTUK JAWA KANGGO JAWA TYPICAL </text>
<text sub="clublinks" start="2853.101" dur="0.598"> CORNER LAN MANGSA KANGGO UNTUK JAWA TYPIK TEMPAT ING KANGGO ING ING NGANGGUN 4 JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="2853.701" dur="1.531"> HEATIKAL JULAI TYPIKAN AS INGKE ING ING tanggal 4 JULAI Bakal Bebarengan karo 100 DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="2855.234" dur="3.931"> KANGGO MACAPAK DENGAN 100 MANGSA ING TETIKU ING NGLUKKE CATETAN ING LAMPIRAN EKSPRIKA DIDANG ING DI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2859.167" dur="1.732"> TAPI TANPA INGKE ING CATETAN LAMPIRAN EXTRA AFRICAN Dhewe ING KULIT DIPANGGULKE </text>
<text sub="clublinks" start="2860.901" dur="0.531"> EXTRA AFRICAN DIDANG ING SEKSYA KANGGO MACAPAKAN nalika Sabtu lan ana </text>
<text sub="clublinks" start="2861.434" dur="0.565"> NATE DIKANGGO ING SUKU DENGAN LAN AKU DENGAN SUKITAN lan ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2862.001" dur="1.498"> ING Sabtu lan Mengkono SAIKI KANGGO lan ING TANPA BISA KANGGO BADAN lan INGKAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="2863.501" dur="1.031"> DIPANGGALKE SOMEWHAT lan ING NGOMBANG Ora BISA ING BADAN lan ING ING ING NEGARA POLLEN ora mesthi </text>
<text sub="clublinks" start="2864.534" dur="2.098"> Ora BISA sing BADAN lan WISAN ING NEGARA POLLEN DENGAN TANPA KABUPATEN. TAPI TANPA LET </text>
<text sub="clublinks" start="2866.634" dur="0.565"> NEGARA POLLEN DENGAN TANPA KABUPATEN. TAPI LET ING NGANGGO ING WISO SAIKI lan Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="2867.201" dur="2.031"> PENDAFTIKAN. TAPI LET ING NGANGGO ING WISO SAIKI DENGAN DENGAN TANPA PANCITEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2869.234" dur="0.565"> ING INSING ING SAIKI DENGAN LANJUT APA KONSEP THIKER ING KENE GULF LAN CARIBBEAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2869.801" dur="1.664"> SULIT KONTEN PENTING Luwih GULF LAN CARIBBEAN. SANGSA ING KANGGO MUNGGUH KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2871.467" dur="3.032"> GULF LAN CARIBBEAN. ING NGANGGO KANGGO WULANG ATAWA PAMEDGANAN LAN ESPECIALI AKU TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2874.501" dur="0.564"> ING AKU KANGGO DENGAN PAKET PAKSAAN lan ESPECIALI KANGGO NAK TINDAK DENGAN KABARING DENGAN PADEKA, </text>
<text sub="clublinks" start="2875.067" dur="0.565"> Cara lan ESPESIALI AKU TANPA CATETAN DENGAN PELEPONAN, ESPECIALI DIDANG TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="2875.634" dur="2.098"> Wigati sing ora dingerteni, yen luwih saka BENDA KASUT lan ING SENYAI ING SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2877.734" dur="1.731"> ESPECIALLY LONG KANG TINDAK KANGGO lan ANTARA NGUTUS INTO SAN ANTONIO. YOU'LL </text>
<text sub="clublinks" start="2879.467" dur="0.565"> BENDA lan KANGGO GRATIS INTO SAN ANTONIO SINI. Sampeyan ora bakal menehi tandha ExTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2880.034" dur="1.631"> ANTONIO SINI. Sampeyan ora bakal ngerti EXTRA DIDANG ING KANGGO ING AKU UNTUK HANG AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="2881.667" dur="0.598"> CATETAN EXTRA DIDANG ING KANGGO AIR ING TO HANG AROUND UNTUK KAMPUNG DENGAN HARI ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2882.267" dur="2.632"> AIR INGKANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2884.901" dur="0.731"> UNTUK KANGGO ING HARI ING DENGAN ING JAWA KANGGO NAMPI ING ING KANGGO Yen Sampeyan SENSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="2885.634" dur="1.798"> JUST LAMPIRAN UNTUK MANGSA ING ING KANGGO NUNGGUH ING SENSITIF ING ING KANGGO. ING ANIMASI </text>
<text sub="clublinks" start="2887.434" dur="2.331"> Yen Sampeyan SENSITIF ING DUSAT. ING ANIMASI SAIKI LAKU MASA ING ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2889.767" dur="0.632"> SUKU. ING ANIMASI SAIKI LAKI MASA ING ING ING NGANGGI MANGSA lan ING AKU MAJALIS </text>
<text sub="clublinks" start="2890.401" dur="2.498"> SAIKI LAKU MASA ING ING NGANGGO ING KELUARI lan INGKE MAJAWA AKHE KANGGO DIPUTUSKE DENGAN TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2892.901" dur="0.598"> THURSDAY LAN KAMI DIPANGGO DAPAT DITUTUPAKANE OLEH KONTEN PENTING DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2893.501" dur="2.498"> DITUTUPKE DENGAN KONTUSENTING TINGGI LENGKAP YANG TANGGAL LANJUT DENGAN KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2896.001" dur="1.731"> Konsolidasi AS LINGERS lan STIKHE ING UNTUK KANGGO ING-ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2897.734" dur="0.631"> Lan KANGGO STIKUK UNTUK KANGGO ING-ING SAIKI. 89 MUNGKIN RASA SAIKI Sampeyan FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2898.367" dur="2.465"> Saka HARI INI. 89 MUNGKIN RASA SAIKI Sampeyan FAKTOR ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2900.834" dur="0.465"> 89 NUNGGUS RASA SAIKI KANGGO FAKTOR ING HUMIDITY, KANGGO MACAPAT 96 lan KAMI NATE. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.564"> ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 Lan KAMI AKU. LULUS OLEHEAD NGGALKE SUKA A </text>
<text sub="clublinks" start="2901.867" dur="2.598"> 96 LAN KAMI AKU. TUTUP OVERHEAD MENCAPAKAN AKU NGOMBUT KAYU HAJI DI KULIT lan A </text>
<text sub="clublinks" start="2904.467" dur="1.832"> TUTUP SAIKI BASA SUKU BASA NGADUKU KANGGO ING KAYU lan KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2906.301" dur="1.231"> TETAPI KANGGO ING KAYAK lan KANGGO MANGSA ING KENE TUTUP ING KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2907.534" dur="0.531"> KANGGO NATE TINDAK DENGAN KAMPUNG TENAGA KANGGO ING SITU DITANGGANG UPIT APA BIT DEW </text>
<text sub="clublinks" start="2908.067" dur="2.665"> KOLEJ TINGGI TINGGI YANG KANGGO DENGAN LENGKAP UPIT A BIT DEW 0.72. Leres, Ya, ING MURGY HEAT </text>
<text sub="clublinks" start="2910.734" dur="1.398"> TANPA LAMPIRAN UPIT A BIT DEW 0.72. KAYA YA, ITU MURGY HEAT INDIK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2912.134" dur="1.231"> 0,72. Ya, Ya, INDONES HEAT ING SADUWANG SAIKI SAIKI NGETENGKE ING 100 BETUL LAN SAKITU WUANG SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2913.367" dur="3.032"> INDIKES KARANGAN SAIKI NGADI 100 BAIWAN lan BAKAL ING SAN ANTONIO SAIKI A 190 BOLEH </text>
<text sub="clublinks" start="2916.401" dur="1.631"> NATEKEBUTAN 100 SUKAN lan SAKSIA INGKU SAN ANTONIO SEBELUM A 190 BISA TULA LAREDO ONE O 8, VICTORIA </text>
<text sub="clublinks" start="2918.034" dur="2.998"> KANGGO ANTONIO A 190 BOLEH TULA LAREDO SATU O 8, FEXIA VICTORIA DATENG SUKU OH SAT </text>
<text sub="clublinks" start="2921.034" dur="0.431"> TULA LAREDO SAIKI O 8, KANGGO VICTORIA NU SATUWU OH SATU NATE WANGGO DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2921.467" dur="0.998"> GAMPANG SUKU WANG OH NU SUKU DENGAN ING AKU NATE ING INDEKA HEAT. POIN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2922.467" dur="3.198"> DITULUTKAN ING INDEKS HEAT. POWWEN ING APA KANGGO ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2925.667" dur="0.832"> INDIKAT HEAT. POIN DEW ING ING NGANGGO INGKANG INGKANG-70 taun, ING </text>
<text sub="clublinks" start="2926.501" dur="0.698"> PAMENSA ING NGANGGO ING taun 70-an, ING KABUPATEN KENE ING KETUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2927.201" dur="1.931"> 70, ING KEMUDUHAN KENE TARI INGKE ING ING SAIKI KANGGO ING SAIKI, </text>
<text sub="clublinks" start="2929.134" dur="2.998"> HUMIDITI KENE TANGGAL ING KABEH SEMUA ING SAIKI SAIKI, SAIKI LAMPIRAN KABEH LAN PITEN </text>
<text sub="clublinks" start="2932.134" dur="1.431"> NGANGGO WANG SAIKI SAIKI, WANGI LUKASAN lan WULAN AKU 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. </text>
<text sub="clublinks" start="2933.567" dur="0.632"> ESPECIALLY ALONG lan Wengi I 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. ANYWHARI SARI NGENTOT KANGGO 80’S TO </text>
<text sub="clublinks" start="2934.201" dur="1.898"> 35 TEMPERATUR AIR AKTIF. ANYWARI WARI KANGGO 80 SANG UNGGANG UPPER 90 INGKANG BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2936.101" dur="2.598"> ANYWHARI WARI KANGGO 80 ING NGANGGANG UPPER 90 INGKE SUKU ING ING SUKU DENGAN 83 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2938.701" dur="3.098"> KANGGO UPPER 90 ING SAIKI KANGGO MACAPAT ING KABEH 83 ING FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="2941.801" dur="1.264"> TANPA MIXTURE ING ING 83 IN FREDERICKSBURG 84 IN KERRVILLE MEANWHILE, 97 IN </text>
<text sub="clublinks" start="2943.067" dur="0.565"> FREDERICKSBURG 84 IN KERRVILLE MEANWHILE, 97 ING PacriZO lan Bumi 90 </text>
<text sub="clublinks" start="2943.634" dur="0.565"> MEANWHILE, 97 ING TANPA CARRIZO lan WILNA 90 UNGGULAN lan SAIKI DENGAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="2944.201" dur="1.964"> KOMPUTER lan ACARA CARRIZO 90 ING UNTUK lan SAIKI LUKA APA YANG DIDANG OGANG DI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="0.498"> UNPLEASANT lan SAIKI LUKA APA YANG KANGGO ING ING KAMU DI SENI SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="2946.667" dur="2.665"> GAMPANG ING NGANGGANG KAMI DI SENI ANA ANA ANA ANU ANU UNGGUL BASA ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="2949.334" dur="0.531"> Pungkasan SAN ANTONIO UNTUK HARI INI BISA NANGSA DENGAN KLIMB UP MID 90 </text>
<text sub="clublinks" start="2949.867" dur="3.065"> UNTUK HARI INI SENTIASA ING NGEBUT ING KLIMB UP KANGGO 90 ING TOMORROW, UPPER 90’S. Aku MEAN </text>
<text sub="clublinks" start="2952.934" dur="0.465"> Deleng TANPA PENTING UPID 90 KENE, UPPER 90’S. AKU MENGGUNAKAN INGGRIS DENGAN 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2953.401" dur="2.764"> TOMORROW, UPPER 90'S. AKU MENGGUNAKAN INGGRIS KANGGO DENGAN 100 DENGAN Pungkasan MINGGU ING lan </text>
<text sub="clublinks" start="2956.167" dur="1.732"> JANGAN NGIRI DENGAN 100 ING AKU INGKANG INI lan ING UPMEN </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="0.531"> DENGAN Pungkasan ING MINGGU lan ING Minggu MANGSA GRATIS. KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2958.434" dur="0.498"> INEK MINGGU HINGGAAN HUTANG. Bener TUNGGUL RAYU 99 UNTUK sing TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2958.934" dur="1.498"> MINGGU HOLIDAY. KANGGO PITU TUNGGUH 99 UNTUK KANGGO TENGGARA TUNGGUH ING ING HARI </text>
<text sub="clublinks" start="2960.434" dur="3.098"> SUKAN 99 UNTUK KANGGO TEMPERATUR HARI ING DENGAN HARI ING DENGAN INI DENGAN EXTRA DIDANG ING KENIT </text>
<text sub="clublinks" start="2963.534" dur="1.731"> TEMPERATUR IN DARI AHEAD DENGAN ING EXTRA DIDANG ING KENE KANGGO WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="2965.267" dur="0.532"> DENGAN INI EXTRA DIDANG INGGO DI KULIT AS WELL. KITA NAMPI SANGGANG TURUN SNAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2965.801" dur="0.664"> AS WELL. KITA NAMPI SATU TURUN SNAPAK TURUN LENGKAP LINE, ESPECIALLY </text>
<text sub="clublinks" start="2966.467" dur="2.332"> KANGGO NAMPI SATU TANGGUNG LENGKAP LENGKAP LINE LRA, ING AKU JAWA INGGAL BASA ING LANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2968.801" dur="0.798"> ING TRAIN LINE, GAMPANG JAWA INGGAL BASA ING JAWA TENGAH KANGGO JAWA BASA. Apa Sampeyan Deleng ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="2969.601" dur="2.998"> JAWA INGGO BASA BASA SAWA ING NGGO BASA. Apa Sampeyan Nemokake ING ING NGANGGOTA LAN JAWA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2972.601" dur="1.564"> ING JAM IKI. Apa sing Sampeyan Delengen kene Wong-wong padha Sebut </text>
<text sub="clublinks" start="2974.167" dur="0.565"> ING BISA lan NGANGGO WANGGO ING JAWA. ING JAWA KANGGO ING GRATIS TINGGI LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2974.734" dur="2.531"> TANJUNG. Wong-wong sing paling apik saka klompok paling dhuwur sing ngindhari saka THUNDERSTORMS ing </text>
<text sub="clublinks" start="2977.267" dur="2.998"> KELOMBITAN sing luwih dhuwur sing ngincer saka THUNDERSTORMS ing MEXICO. TAPI UNLIKELY TO </text>
<text sub="clublinks" start="2980.267" dur="1.232"> GAMPANG TAMPILAN KAMPUNG KANGGO DI MEXICO. TAPI UNLIKELI NGEWALAKI APA APA PEMBANGUNAN REAL </text>
<text sub="clublinks" start="2981.501" dur="0.631"> MEXICO. TAPI UNLIKELI NGEBANGKE ING JAWABAN REAL PANJENAN Wiwit Iki Nggawe ACROSS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2982.134" dur="1.398"> NDELENG ANTAR PROSIPITASI REAL SARI ING NGANGGO ING AKU ACROSS BORDER ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2983.534" dur="3.131"> SARI ING NGANGGO ING AKU ACROSS BORDER ING KENE PITIKAN ING NGOMBUT BASA KANG PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2986.667" dur="0.898"> BORDER INGKU TANGGAL KANGGO BAKAL KANGGO PARA PENTING PALING PALING JAWA. KANGGO INGING UNLIKEL </text>
<text sub="clublinks" start="2987.567" dur="0.598"> GAMPANG TAPI UNTUK Bagean PALING. ITU ITU KANGGO UNLIKELI KABEH KABEH KITA INGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2988.167" dur="2.432"> ITU ING KABEH UNLIKEL KANGGO INGKE ING KABEH KENE KANGGO PENDIDIKAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2990.601" dur="2.131"> LAIN-LAIN KABUPATEN KAMI APA KANGGO NATE TINDAKAN AKU NAMPAK AKHIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2992.734" dur="0.565"> APLIKAN Nuduhake TINDAK SUKU AKU NATE AKU NEGARA NEGARA ING ING SAIKI DENGAN US </text>
<text sub="clublinks" start="2993.301" dur="1.431"> ACROSS NEGARA ING SAIKI SAIKI DENGAN KAMI AKU KITA AKHIR KANGGO BIG UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="2994.734" dur="1.598"> Apa SAIKI TANPA US ING AKU KANGSA AKHEWANG AKHEWANG BIG UPPER TANGGAP LUKU PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="2996.334" dur="3.031"> TANPA AKTIF KANGGO BESAR UPPER ANTARI NGANGGO ING TENAGA PACIFIK. ANOTHER ONE OVER NEW </text>
<text sub="clublinks" start="2999.367" dur="1.432"> TINGKATAN NGANGGO LUKIS TENAGA PACIFIK. ANOTHER ONE OVER NEW ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="3000.801" dur="0.598"> NORTHWEST. ANOTHER ONE OVER NEW ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. NGANGGO ING SENYANG BESAR KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3001.401" dur="2.431"> ENGLAND. UPPER TINGGI TINGGI. WIS KENE BIG BLUE H ING ING BISA KANGGO Saiki, BISA </text>
<text sub="clublinks" start="3003.834" dur="0.765"> WIS KENE BIG BLUE HEN ING Ora Bener Saiki, Dadi Bener Banget </text>
<text sub="clublinks" start="3004.601" dur="0.564"> KULIT OVERHEAD SAIKI, BISAN ING KANGGO TANGGO MANGSA KANGGO MUNGGUT OVERHEAD. LATER ING </text>
<text sub="clublinks" start="3005.167" dur="1.065"> GUSUN TANGGO MANGSA KANG INGGO NGAJUT OVERHEAD. LATER ING Minggu lan aku mikir yen arep </text>
<text sub="clublinks" start="3006.234" dur="3.131"> Nggolek OVERHEAD. LATER ING Minggu lan Aku mikir yen arep Mbukak Wigati ing dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="3009.367" dur="1.898"> MINGGU lan aku mikir yen arep golek luwih akeh babagan situs web kita. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.267" dur="1.232"> KANGGO UNDANG-UNDANG Duwe TINDAKAN ING KAJANA. PRETTY PALING PANJENENGAN AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3012.501" dur="0.598"> HUJAN rangking PRETTY ING AKU PREDOMINANTY DRY MENGUTUR ING Minggu lan Muga-muga </text>
<text sub="clublinks" start="3013.101" dur="0.531"> PRETTY ING AKU PREDOMINANTY DRY MENGGEL ING Minggu lan MUNGKIN PAKAI PAKAI PAKET ING </text>
<text sub="clublinks" start="3013.634" dur="1.998"> NGARI ING Minggu lan MUNGKIN PAKAI HUJAN KANGGO ING ING GAMBAR TUNGGAL ING PANGGUNG TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3015.634" dur="1.731"> PELANGGAN DENGAN BAKAL ING GAMBAR ING ING TINGGI NGANGGAL ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3017.367" dur="0.565"> GAMBAR MUNGSA PADHIKING PALING HIDUP DENGAN ING SUKAN. Bener WISAN, </text>
<text sub="clublinks" start="3017.934" dur="2.565"> SINI OLEH ING BASA. BISAN INGKANG BISA, PALING PANJENENGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="3020.501" dur="0.798"> BY SUNDAY. Dadi KENEYAAN, PALING PANJENENGAN UNGGUL BUDAYA DENGAN 10 TO 15. </text>
<text sub="clublinks" start="3021.301" dur="0.564"> BULAN ING PALING PAKET LENGKAP INGO TO 10 TO 15. KANGGO KRIS SANGGUP LAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3021.867" dur="2.465"> BREEZE PADA 10 TO 15. KANGGO KRIS SANGGUP LAN MUGGY LAMPIRAN MUNGSA Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="3024.334" dur="0.231"> KANGGO KRITUS SANGGUH LAN MUGGY LAMPIRAN MUNGSA WULANG ING DADI </text>
<text sub="clublinks" start="3024.567" dur="2.798"> TANGGAL WANGSUL WANGGO WANGGO ING SUKU WANGSA ing 79 MUNGKUL KULIT TO 95 LATER ING </text>
<text sub="clublinks" start="3027.367" dur="0.698"> TOMORROW KANGGO 79 ING RISI TO 95 LATER ING DENGAN KANGSA ING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3028.067" dur="1.498"> PADAN 79 MUNGKUL KULIT TO 95 LATER ING Dinten BISA NGANGGO ING NGANGGO NGGAL-UNTUK PANJENENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3029.567" dur="2.998"> ING DENGAN HARI ING LAIN INGKU NGENTAK PENTING MENGGELI lan NAMPAK ING ING ING KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="3032.567" dur="3.032"> MENYAMBUNG KULIT NGGAL lan NGUKTIK ING ING ING KANGEN DENGAN WARM sing GAMPANG, NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="3035.601" dur="0.531"> GAMPANG GOLEK ING ING KANGEN DENGAN WARM NGETEKA, KANGGO NGANGGO MACAPAKAN ING SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="3036.134" dur="0.431"> WARM sing nyenengake, TAPI NGAPAL BAIK DENGAN PANJENENGAN ING JENIS ING DENGAN MID-NINETIES </text>
<text sub="clublinks" start="3036.567" dur="2.332"> Becik DENGAN SUNSHINE ING ING MID-NINETI YANG KENUNGGURAN BATEN </text>
<text sub="clublinks" start="3038.901" dur="1.764"> TE MID-NINETI YANG KANGGO NU TUNGGAL WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="3040.667" dur="0.498"> GAMPANG GAMPANG TANGGAL WARNA. TAPI DENGAN APA PADIKONAN </text>
<text sub="clublinks" start="3041.167" dur="2.698"> CATETAN. TAPI DENGAN APA PAKSA ING TEMPERATUR ING KARANGAN UP </text>
<text sub="clublinks" start="3043.867" dur="1.632"> TAPI DENGAN APA PAKSA ING TEMPERATUR ING KARANGAN UP NEAR 100 OGO </text>
<text sub="clublinks" start="3045.501" dur="1.698"> TEMPERATUR DIANGGURU KANGGO UP NEAR 100 OGO JAWA KELUAR DAN SUKURAN LAN TAMBAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="3047.201" dur="3.064"> OGARA 100 DENGAN JAWA lan SUKURAN LAN TAMBAH ING ING NGLUKIS KANGEN LESTER KANG ING SARI </text>
<text sub="clublinks" start="3050.267" dur="1.032"> Lan SATURDAY LAN ADD ING ING NGLUKIS KENE LESTER ING AKU SARI Saka AFRIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="3051.301" dur="0.564"> LESTER HAYES NIKUT ING AFRIKA ING INI INI. KANGGO PENDIDIKAN kanthi nyata </text>
<text sub="clublinks" start="3051.867" dur="2.432"> AFRIKA ING INI. KANGGO PENDIDIKAN INGGO ING BISA ING UNTIL DENGAN lan BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="3054.301" dur="2.131"> KANGGO PENDIDIKAN KANGGO ING TUNGGAL ING SUKU LAN JAWA LAN JAWA LAN ING WISAN ING PITUKAN 20% </text>
<text sub="clublinks" start="3056.434" dur="4.298"> Ora Nate MENGIKUT ING APA KANGGO ING KANGGO ING ING NGANGGO. Oke, SALAH SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3060.734" dur="187.098"> KENEWAKI KABUPATEN MUNGSA ING NGANGGO. Oke, SALAH KENE MACAMEN ADAM ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3247.834" dur="2.931"> KANGGO WULANG. Oke, SALAH KENE MACAMEN ADAM ING AKU KANGGO. >> DENGAN ING TARI ING ING KES </text>
<text sub="clublinks" start="3250.767" dur="0.265"> PALING ADAM NGAPAK ING HEBAT. >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.034" dur="2.731"> >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="3256.2" dur="3.765"> >> AS COVID-19 DOKTOR KOMPUTER AS ing SISTEM HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="3259.967" dur="2.232"> DOKTOR ing SISTEM HOSPITAL ING NGANGGO PUBLIK. KANGGO ING ING ING ING SONG </text>
<text sub="clublinks" start="3262.201" dur="0.598"> KANGGO PUBLIK. KANGGO ING ING ING ING NGANGGAL DOKTOR ING SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="3262.801" dur="2.431"> PUBLIK. KARYA ITU ING ING NGANGGALAK DOKTOR KANGGO Saka SISTEM HEETHODIST HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="3265.234" dur="2.498"> Pikirane DOKTOR DARI GAMBAR SISTEM HEETTHCARE SISTEM HEETTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="3267.734" dur="3.131"> SISTEM HEETTHCARE SISTEM HEETTHCARE TEMPAT ING ING KANGGO BEDS LAN TY VIRAL YS </text>
<text sub="clublinks" start="3270.867" dur="1.198"> TANGGULIS TANGGAPAN TANGGOLAH KANGGO ING TANPA BEDAN LAN TY VIRAL YS LAN KONVALESCENT PLASMA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3272.067" dur="3.032"> ING BEDS lan TY VIRAL YS lan KONVALESCENT PENTING. >> PITIL BOREDOM ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3275.101" dur="5.398"> KONSEP PLASMA KONVALESCENT. >> KANGGO BOREDOM ING ING TINDAK. DENGAN POLI PENTING TO </text>
<text sub="clublinks" start="3280.501" dur="0.231"> >> KANGGO BOREDOM ING ING TINDAK. DENGAN POLI PENTING NENGGALU AT </text>
<text sub="clublinks" start="3280.734" dur="0.131"> TEMBANG. SATU DAPAT DADI MOLEH MENGIKUT ... </text>
<text sub="clublinks" start="3280.867" dur="2.932"> HARIYU ... PILIH NOMBOR HENTE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3283.801" dur="4.264"> ... PILIH NOMBOR HENTE UTAWA ISIS </text>
<text sub="clublinks" start="3288.067" dur="0.465"> PILIH HARI NOMBOR UTAWA ISIS Luwih HOSPITALISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="3288.534" dur="0.631"> ISIS Luwih HOSPITALISASI. >> POLISAN SAN ANTONIO DENGAN PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="3289.167" dur="2.932"> Luwih akeh HOSPITALISASI. >> POLISAN SAN ANTONIO PAKSA TANPA NGEMBANGKANG TURUN 3 Wong </text>
<text sub="clublinks" start="3292.101" dur="0.531"> >> POLISAN SAN ANTONIO, ING PERLU NGEMBANGKEUN TURUN 3 BABAR </text>
<text sub="clublinks" start="3292.634" dur="3.165"> MEMBANGKANG TRANJUR TURUN 3 BANJEK DITENTUKKAN KATENAN KANGGO ING SUKU DARI SUKAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3295.801" dur="0.831"> KENEWASAN KASAHA NGENTOTA KANGSA DENGAN SUKAN LAMPIRAN ATV ING Pungkasan LAMPur iki </text>
<text sub="clublinks" start="3296.634" dur="2.998"> OF BEER Saka LUKIS LENGAN ATV ING LING TINGKATAN MUNGKIN JAWA 24 lan ING KAWIN HIV PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="3299.634" dur="1.598"> MINGGU Pungkasan Minggu Sinuwun Pungkasan tanggal JUNE 24 lan PLUS HIV KANGGO ZUTZAMORA NEAR </text>
<text sub="clublinks" start="3301.234" dur="0.565"> JUNE 24 Lan HIV PLUS NGALAMAT MILITARY GOLONGAN ZARZAMORA NEARHWEST. INGING INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="3301.801" dur="2.264"> JAMINAN ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. Wong-wong mau padha takon </text>
<text sub="clublinks" start="3304.067" dur="0.565"> MILITARY GAMPANG. Wong-wong mau Nuwun ING SUKAN SUSPEK DITUTUPAKAN HANDGUN ING EMPLOYEE DUMADAKI 2 </text>
<text sub="clublinks" start="3304.634" dur="2.765"> SATU SUSPEK DIPANGGUPAN HANDGUN ING EMPLOYEE DUMADAKI 2 KAWAS GRAB LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3307.401" dur="1.531"> ING EMPLOYEE DUMADANG KASAB GRAB KATAWAN 2 LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3308.934" dur="0.565"> KAS GRAB LAIN saka BEER lan RAN TANPA TANPA PUTRA, PAKSA KRIM </text>
<text sub="clublinks" start="3309.501" dur="0.631"> RAN OUT TANPA PAIN, STOPPERS KRIM NGANTOR REWARD INFORMATION </text>
<text sub="clublinks" start="3310.134" dur="2.931"> TANPA PAIN, STOPPERS KRATE NAWANG KULIT UNTUK INFORMASI MEMBANGKE ING ARREST IN </text>
<text sub="clublinks" start="3313.067" dur="1.298"> JAWABAN JAWAB UNTUK INFORMASI KANGGO ING KASAHA ING KES ING NGOMBUT 10 </text>
<text sub="clublinks" start="3314.367" dur="1.665"> NGEBARKE ING KASAHA ING KES sing NATE TANPA KANGGO 10 224-STOP, GUNUNG WANGSANG </text>
<text sub="clublinks" start="3316.034" dur="0.531"> NGILANGKE NGOMBAL EBE KENE NGETUNGAN 10 224-STOP, NGENTANGKE JAWABAN BARU ING KAWINAN </text>
<text sub="clublinks" start="3316.567" dur="2.665"> 224-STOP, Nggawe Laporan Kabar Paling Anyar ing Minggu Minggu KANGGOAN </text>
<text sub="clublinks" start="3319.234" dur="0.631"> LAPORAN ORA KETENGGANAN MINGGU BASA ING KANGGO JAWA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="3319.867" dur="1.898"> KANGGOAN DAFTAR KANGGO YANG INGKANG INGGRIS RUSIA NGANGGO. TALIBAN </text>
<text sub="clublinks" start="3321.767" dur="2.132"> INGGRIS JAWABAN RUSIA NGANGGO. ING GRATIS TALIBAN minangka REWARD FOR </text>
<text sub="clublinks" start="3323.901" dur="0.898"> WANG TAWARAN. ING GRATIS TALIBAN minangka REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKAN lan JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3324.801" dur="0.998"> MILITANTS AS minangka REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKA lan TROOPS BRITISH IN AFGHANISTAN, THOS </text>
<text sub="clublinks" start="3325.801" dur="1.931"> KONSUS AMERIKA lan TROOPS BRITISH ING AFGHANISTAN, Wong-wong sing diukum GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3327.734" dur="0.998"> TROOPS IN AFGHANISTAN, ING KENE NGGOLAH MANAJAWA KANGGO DENGAN LED ING KABUPATEN MULTIPLE </text>
<text sub="clublinks" start="3328.734" dur="3.031"> BOUNTI YANG DIDUGA DUMADANGKE GAMPANG TENGAH KANGGO DENGAN MUDA KANGGO AS TROOPS CITING US </text>
<text sub="clublinks" start="3331.767" dur="1.132"> LED TO DATENG MUDA KANGGO TRANPS AS MENGGALAKAN INGKRENI AS INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="3332.901" dur="1.898"> US TROOPS CITING US INTELLIGENCE SAIKI KABUPATEN KANGGO BOTH SIDES DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="3334.801" dur="0.531"> INGGRIS ING INGKAH INGGRIS ING KABEH ING KENE DENGAN ING KOMEN </text>
<text sub="clublinks" start="3335.334" dur="0.598"> CONGRESS ING DIDENG ANAK NENGGELENG JAWABAN PROSES SMOOTH PRETTY ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="3335.934" dur="2.798"> NAWANGKULAHA JAWABAN PROSES SMOOTH PROSES YANG DUMADAKI DENGAN VOTERS DIDORANGKE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3338.734" dur="1.031"> PROSES SMOOTH YANG DUMADAKI SUMBER VOTERS DIDORANG ING PUTRA ING </text>
<text sub="clublinks" start="3339.767" dur="0.332"> Para VOTER DITENTENG ING PUTRA ING NGANGGO VOTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.101" dur="0.598"> VOTING ING BUNGA. >> ING ING ING NGANGSA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3340.701" dur="2.198"> VOTING ONG. >> ING PANJENONG ING ING ING NGENTAK PADAKONAN ING ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3342.901" dur="0.464"> >> ING PANJENONG ING ING NGANGGO PADHIR ING ING NGGAK-UNTUK ING PENTING DIDI-DIDI KANGGO-19. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.367" dur="2.732"> KANGGO BIT BASA KANGGO ING POLLI DIDANG KANGGO-19. >> TAPI YANG TINDAK DIDANG TANPA ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="3346.101" dur="1.431"> POLLS DIDANG KANGGO COVID-19. >> TAPI YANG TINDAK DIDANG TANPA ING NGENTOTHIRI UP </text>
<text sub="clublinks" start="3347.534" dur="0.731"> >> TAPI TANPA ING TANPA ING NGANGGO MANGGUT UPANG UNTUK Milih VOTING RUNS </text>
<text sub="clublinks" start="3348.267" dur="0.498"> SAIKI NGOKONG TO PILIHAN MUNGSA PUNGAN NU TANGGAL JAWA KULIT JULAI 10th </text>
<text sub="clublinks" start="3348.767" dur="190.932"> KANGGO PAKSA PILIHAN PUNYA KANGGO MUNGGU JAWA KULIT JULAI 10 HARI PILIHAN ING WONG </text>
<text sub="clublinks" start="3539.701" dur="0.831"> ING JAWA KULIT JULAI 10 HARI PILIHAN ING KANGGURAN >> SEMUA KANGGO TOMORROW START </text>
<text sub="clublinks" start="3540.534" dur="1.665"> >> SEMUA TANPA KANGGO MUNGKUL ING TANPA KANGGO ING SAIKI NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3542.201" dur="0.564"> PADANGGAL NGANGGO ING NGENTANG-INGKAN SAIKI LAIN-INTING ASI ING PANJENENGAN SUNNYA NGGALKE ING TO 95 UNTUK TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="3542.767" dur="1.498"> LAIN-LAIN PANJENENGAN SUNNYA NGANGGALKE ING NGETANGGA 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI LAN KITA NGETAK </text>
<text sub="clublinks" start="3544.267" dur="2.732"> NGANGGO ING TO 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI lan ING NGANGGO WARM UP KANGGO BIT ING ING ING DARI </text>
<text sub="clublinks" start="3547.001" dur="3.031"> TEMPATUR lan KAMI NUNGGUH WARM UP JAWA ING AKU ING ING ING HARI INI. BACK INTO UPPER 90’S </text>
<text sub="clublinks" start="3550.034" dur="0.431"> JAWA TUNGGU BASA ING ING ING HARI. BACK INTO UPPER 90 KANGGO MACAPAK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3550.467" dur="1.065"> AHEAD. Numpak INTO UPPER 90 KANGGO MACAPAK DENGAN 100 ING AKU ING MINGGU lan </text>
<text sub="clublinks" start="3551.534" dur="2.865"> PUNYA KANGGO DENGAN 100 ING TANGGAM MUNGKU ING ING LAN ING MENGGUNAKAN Minggu Minggu </text>
<text sub="clublinks" start="3554.401" dur="1.498"> 100 OLEH ING MINGGU ING LAN ING MINGGU MENGGUNAKAN MENGGUNAKAN ING JAWA KANGGO EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3555.901" dur="0.498"> INTO LENGKAP MINGGU JUGA DENGAN KANGGO EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN KOLEJ DENSE Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="3556.401" dur="0.598"> YANG EXTRA HAZE ING KULIT DENGAN KOLEJ DENSE Luwih lengkap saka AFRIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3557.001" dur="2.131"> KOLEJ DENSE Luwih saka AFRICAN DENGAN DENGAN PAKET ING KITA BISA PAKSA NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="3559.134" dur="1.031"> AFRICAN DIDUKUKAN DENGAN PAKET ING KITA BAKAL ING NGETAK ING NGANGGO LAN ING SAIKI LELAKON </text>
<text sub="clublinks" start="3560.167" dur="0.565"> DITANGGUH ING NGGALKE LAN ING SAIKI TAPI DENGAN KANGGO NANGGAL-UNTUK LAGU, lan ING RAGA </text>
<text sub="clublinks" start="3560.734" dur="2.531"> Saiki TETAPI MENGGALAKKE ING NGETANGGAL LANJUT, Lan ING RAAN KANGGO ING NGETENG </text>
<text sub="clublinks" start="3563.267" dur="1.598"> RETURN LAMPIRAN, lan MANA-MANA ​​HUJAN MUDAH ING NGETANGGAL ING NGANGGO ING gambar </text>
<text sub="clublinks" start="3564.867" dur="0.565"> PELANGGAN DENGAN TANPA ING ING ING GAMBAR UNTIL DENGAN lan Bengi Karo </text>
<text sub="clublinks" start="3565.434" dur="4.665"> YANG RASA ING SAIKI KANG ING SAIKI NATE ING ATURAN 20% CUKUP, TAPI KENE PAKET ING NGETO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3570.101" dur="2.331"> TAMBAHAN 20% CUKAI, TAPI ING AKU NAMPI ING ING SUKU BUKU. >> SALAMO. ADAM, BANYAK SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3572.434" dur="0.598"> SAIKI ING ING NGENTUK. >> SALAMO. ADAM, ING JAWA KANGGO ING NGANGGO ING BALAK AT </text>
<text sub="clublinks" start="3573.034" dur="0.131"> >> SALAMO. ADAM, ING JAWA KANGGO ING NGANGGO ING BALAKAN 6. </text>
<text sub="clublinks" start="3573.167" dur="0.565"> LAMPIRAN UNTUK NAMPANG WARNA ING 6. >> Delengen INGKANG ING NGETI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3573.734" dur="0.798"> 6. >> Delengen sampeyan MACAPAT SAIKI UNTUK MALAM MALU KANGGO PADA 10 UNTIL </text>