KSAT 12 6 O'Clock News: 29 Qershor 2020 subtitles

E RI N 6 6 QYTETI I SAN ANTONIO DUHET T DHNI NDASRMJET DHE LETTERR DESIST ANTONIO D SRGIMI I LASNDSISAS SAS VETM DHE DESIST TE 8 KOMPANIA T 8 SHENJTSIS CO LOKALE LETTERR DESIST N TO 8 SH CORBIMET LOKALE T S firmosur KOMPANIA Qyteti thotë që është duke bërë BOGUS N 8 8 SHPRNDARJE LOKALE KUJDES KOMPANIA Qyteti thotë se është duke bërë kërkesa BOGUS QAT SAN ANTONIO QYTETI thotë se është duke bërë kërkesa BOGUS Q DEPARTAMENTI POLICIA SAN ANTONIO ISSHT DUHET KARKESA Q TH DEPARTAMENTI POLICIK ANS S IS SAN ANTONIO LSHT FOR DUHET P VR VOLUNTEERS P FORR A DEPARTAMENTI I POLICIS ISS ISSHT L DUHET P VR VOLUNTEERS P FORR NJ P PATROL CIVILIAN K HERTU THSHT Q P VR VULLNETAR FORT P FORR PATROL CIVILIAN K HERTU THSHT TH Q TH ZGJEDHJE QAT ZYRT QYTETAR PATROLI CIVILIAN K HERTU ISSHT TH QAT KOH Q ZYRTAR CITYT QYTETART JAN T TAL BESIMIT PR K CLTO KARKESA ZGJEDH Q ZYRTART QYTETAR AT JAN T TAL BNI POR T IT K CLRKESA T IT KTU SAP DUHET P FORR T JANI duke folur P ITR TA K CLRKESA Q TH SAPD SHT DUHET P FORR 200 VOLUNTEERS Q S SAPD ISSHT DUHET P FORR 200 vullnetarë të ndihmojnë zyrtarët me zhurmë, 200 VOLUNTEERS T TO NDIHMOJ ZYRTAR WITHT ME RIOT, MENAXHUAR QYTETARI PYETJE T H NDIHMOJ ZYRTART ME RIOTS, MENAXHUARI QYTETARI QENI AKTETET E BIZNESIT MENAXHUARI QYTETARI QENI AKTIVITET E VETIT T BIZNESIT VEPRIMET E JAMES ALFARO T B BIZNESIT TW BIZNESIT. JAMES ALFARO VETEM. >> JAN UN TE PAVARRUAR DHE JAMES ALFARO. >> JANE ERIK MENAXHIMI I PAVARRUAR DHE I PAPRANUAR QYTET >> JAN MENAXHIMI I PAVARRUAR DHE I PAPRANUAR I QYTETIT ERIK WALSH THOTE MENAXHIMI I QYTETARIT TA PAPRANUAR ERIK WALSH thotë kuotën që po kalon një kohë kur WALSH THOT QUOTE DUHET N A Kohë kur banorët tanë janë duke folur për DUKE DUHET Kohë kur banorët tanë janë duke folur për ndryshime në zgjedhjen e fluturuesve QYTETAR AT JAN SP T SP JAN FJAL P FORR NDRYSHIME N POLICING P FLR FLYERT P LR KTO KIKTU VETEM NDRYSHIMET N P POLICING FLYERS T L KUJTOHEN K ONTU VET SEM T NDEKRMARRNI T ST KUJDES KONTROVIMI. NE NUK K ONTU VETM T PRKOHNI KONTROVIMIN. Ne nuk e durojmë këto veprime dhe unë KUJTIMI I STOKE. NUK KEMI VENDOSJE K ATCT VEPRIMET DHE Shpresoj që K INDTO INDIVIDUALE DO PORRFUNDOJM TH KCTTCT VEPRIMET DHE Unë Shpresoj se KIVTO INDIVIDUALE DO TAS PRFUNDOJM F PINRFUNDIMTARIN E K HTU KUFIZUAR Shpresoj se K INDTO INDIVIDUALE DO TAS PASRFUNDOJMIN FINALI K THTO veprime të dëmshme. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR P CERFUNDIMI P FRFUNDIMTARI KESTO AKTIME TAR RREZIKSHME. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR CHIE WILLIAM MCMANUS SI KTU VEPRIMET. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR CHIE WILLIAM MCMANUS SI K PTOS POSHTOS SI MUND T AF KAFSHM CHIE WILLIAM MCMANUS SI K PTOS POSTER ASSHT NUK KA AF AFTIM WHKA PSRMBYTET ME QYTETIN E SAN POSTER NUK KA P AFRFSHIR WHKA PRMBYTET ME QYTETIN E SAN ANTONIO N NOR MENAJ DHE GRUA WHFAR ME SHQYRTIN E SAN ANTONIO JO MENA DHE GRUA Q WH VANIN SAN ANTONIO ANTONIO OR MENA DHE GRUA Q WH VINI UNIFORMIN E POLICIS SAN SAN ANTONIO. KUSH VESH UNIFORMIT POLICIKE SAN ANTONIO. >> MJETE EDGEWOOD UNIFORMI I POLICIS. >> RRETHI I SHKOLLEPS PEPR PAJISJE PEPR PAJISJE SHKOLLORE >> BORDI I SHTETIT T SCHOOL SHENJTS S SCHOOL SHUMS SEP SHENJTS SG SHQYRTIMIT TG BUJQSIS TH Bordi i besimit i pavarur i shkollës u mblodh këtë rast pas diskutimit të së ardhmes Bordi i besimeve u mblodh këtu pas kësaj për të diskutuar të ardhmen e DINA SERRANO, bordi i saj PAS PAS diskutimit të së ardhmes së DINA SERRANO, PRESIDENTI I VETS S V Bordit të saj. E DINA SERRANO, PRESIDENTI I VETS S V Bordit. >> Në atë takim që vjen PRESIDENTI VICE. >> N TH KATT ME TAKIME T COM BNI VETESS SI një javë pas mbrojtësve >> N TH KATT ME TAKIME T COM BNI VETESS SI NJ WE javë pas mbrojtësve të zbuluar një postim të fytyrës SE A JAVA PAS MBROJTJEVE T RE REVAJTUAR NJ P POST TB FASKUAR NGA SERRANO Q SH SHTOJN NJ MAN NJ MAN SHPRNI NJ P POST T F FASKUAR P BYR SERRANO QAT SHOQRONI një burrë me kokën e tij në një LAJME TONA NGA SERRANO QOW SHOQRONI një njeri me kokën e tij në një lajm koleksionisti ynë DILLON NUR VAJ, A ME KRYETARIN E TIJ N A NJS LAJME DILLON COLLIER TONA P ONR VAJ, Një përmbledhje kundër kohëve të fundit DILLON KOLEGJI P WAR VAJ, NJ B SHKOLLAS KUNDR FUQIT T R DREJT AND DHE FUQI BACKLASH KUNDR TREGTIMIT T R RREZIKUT TOR SHKURT ANDR DHE KU JA RUAJ PJESA P THR KT FUQI-NUST FUQI DHE KU JA RUAJME PJESA E K THNDSISHT T ZGJEDHUR. SI VDES PJESA E KATTU TRUPI I ZGJEDHUR. >> NJNE MUAJ PTERR T BR SW SWORN Trupi i zgjedhur. >> NJNE MUAJ PAS T BE GJITHA SWORN N AS SI EDHUAJ >> NJNE MUAJ PAS T BE GJITHA SWORN N AS SI FURNI EDGEWOOD ISD DINA SERRANO ISHTE N AS SI EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO ISHTE Fokusi i një thirrje takimi ISD TRUSTEE DINA SERRANO ISHTE Fokusi i një takimi të thirrur posaçërisht për adresën e saj Fokusi i një takimi të thirrur në mënyrë të veçantë për adresën e saj. SERRANO KA FASUAR A SPECIFIKUESHME TE ADRESoni KONDUKTIN E TIJ. SERRANO KA FAKTUAR N CR KRITIKIZIM MASOR RRITJES SJELLJA. SERRANO KA FAKTUAR NJ A KRITIKIZIM MASIV RRITS PAS Krijimit të këtij postimi të fytyrës RRITJA E KRITIKAVE MASIVE PAS MIRSIMIT T TH JAVAVE TAY DITS S F FASBOOKIT TOST PASURIS. SHTOHET PAS MIRSIMIT T WE DITSIT TAT DYQATSISOST S TH KTY FASTEBOOK. SHTOHET NJ MAN NJERI T S IDENTIFIKUAR SI TJERA JAVA DITA E KAT FRIT. SHTOHET NJ MAN NJERI T S IDENTIFIKUAR SI HUSBANDI I TIJ ME KRYETARIN E TIJ N IN A NJ MAN NJERI I IDENTIFIKUAR SI HUSBANI I TIJ me kokën e tij në një numër dhe fëmijët e tyre 2 HUSBANDI ME KRYETN E TIJ N IN një NUM ANDR DHE TYRE 2 F CHMIJ P T P NDRTUAR N ON FUNDIN TJETër T NUMA DHE TYRE 2 F CHMIJ PT T P FUQITJE N END FUNDIN T TJER OF T REPUBLIKICES SICE UNICEF-it UNICEF duhet të kërkojë 35 NDRTIMI P ENDR FUNDIN T TJER OF T ROPE UNICEF DUHET TIG REZHENOJ 35 nga 39 KOMENTE QYTETE UNICEF ROPE DUHET REZENGJEN 35 nga 39 KOMENTE QYTETE T S SUBMITuara VIA E-MAIL DHE LEXONI Prej 39 KOMENTEVE T C QYTETUAR T S NDRMARRJE VIA E-MAIL DHE LEXOJN BY NGA NJ SP SPOKESWOMAN DISTRIK VAZHDUESH VIA E-MAIL DHE LEXONI NGA NJ FJALOR TO SHPIRTSIS C T RREZIKUT P CR SERRANO N TO HAP NGA NJAL THIRRJE SPOKESWOMAN TR RREZIKUT P FORR SERRANO T TO HAPI SHPMANRNDARJEN PERMANMANI OSE REMOVE Thirrni P SERR SERRANO T TO HAPI DUHET PERMANMANisht OSE REMOVE HERSELF NGA BORDI Deri në Zbritni në mënyrë të përhershme ose hiqni veten nga bordi deri sa ai mund të shkojë nëpër. VETEM NGA Bordi DUHET DUHET T G M GNYR NGA TRAJTIMIN E SENSITIVITETIT K THTU FOTO DUHET TO DH THNRO TRAJNIMIN E SENSITIVITETIT T TH K PHTU FOTO ANSHT D NJ D SHPRNDARJE OUTRAGEOUS TRAJNIMI I SENSITIVITETIT KISTO FOTO ASSHT AN NJ D SHPRNDARJE OUTRAGEOUS E RACIZMIT Q ST NDODH PARA ISHTE NJ D DEMONSTRIM I JASHTM I RACIZMIT Q ST NDODH PARA TUAJ sot. E RACIZMIT Q ST NDODH PARA QEN DHE TANI. >> SI EDUKATOR I FORMER 5 TTHER TJERA TUAJ sot. >> SI NJE EDUKATOR I FORM PE 5 NJERZ TTHER TJER SH T SH DREJTUAR TE FJALN N. >> SI NJE EDUKATOR I FORM PE 5 NJERZ TTHER TJER T SH SHTYPUAR T SP FJALOJNES N IN PERSON DESPITES KVVIT-19 NJERZIT DUHET T SP FJALOHN N IN PERSONIN PRSHKRUES PANDEMIKIN E KUVIT-19 PCRFSHIR 88 VITI I VJETR PERSONI PESRSHKRUES PEMR PJESMARRJEN E PANDEMIKEVE TV KUVIT-19 P 88RMBLEDHJE 88 VITI DOROTI I VJETR PANDEMIK P INRFSHIR 88 VITI I DOROTHYS S-VJETR MUND T BNI K ANDR DOROTHI DUHET T IT JET ED EDUKATOR T-KUFIZUAR PAKR BARRIER Q WH NDODHET 40 THIRRJE NJ EDUKATOR T B KUFIZUAR TAR KUFIZUAR Q WH Mbylli VETE 40 VJET PUNOJN P EDR EDUKUAR EDUKATOR I CIL SPS PENTRQYRET MBI 40 VJET PUNOJNG PGR EDGEWOOD NOOSE. VITET E PUNS P FORR EDGEWOOD NOOSE. >> Ashtë një SHENJT E RACIZMIT DHE Lak. >> ASHT A NJ S SHENJE RACISME DHE Urrejtje. DHE JU DUHET TA urreheni >> ASHT A NJ S SHENJE RACISME DHE Urrejtje. DHE JU DUHET T H NDODHNI T SE SHIKONI NJ P PERSON T WH CIL SS SUPPOHET HATE. DHE JU DUHET T H NDODHNI T TO SHIKONI NJ P PERSON T WH CIL SS P SRZGJEDHNI T JET PROFESIONAL DHE LIDER P SER T SHIKUAR NJ P PERSON TO CILOS P SRZGJEDHNI T TO JET PROFESIONAL DHE UDHHEQ INS N IN RRUGN SHKOLLOR. T BE BNI PROFESIONAL DHE LIDER N IN SHTYPIN E SHKOLLS. VAJNI DISA N ON MEDIAT SOCIALE NIST SHTETIN SHKOLLOR. NDODHNOM DHNI NIAL MEDIAT SOCIALE LIKE SE K THTU. NDODHNOM DHNI NIAL MEDIAT SOCIALE LIKE SE K THTU. Shtë e drejtë. LIKE QE. Shtë e drejtë. >> PCERSHKRIMI NJ B LIGJ PAS Shtë e drejtë. SHPENZIMI NJ B BILLOR PAS MUND T ARSYEVE POSTIMI I SERRANO-s SHPENZIMI NJ B BILLOR PAS DISKUTIMIT T P POSTS S SER SERRANO SIPAS DYQEVE TOS MBYRJE. SHQYRTIMI I POSHTS S SER SERRANO’S SIPAS DYQEVE TOS MBYRIT. SIGURTET E REKONVANUAR DHE PARA DYTVE T CL MBYRUR SIGURTECT E REKONVANUAR DHE SHPRNDARJE Q NUK KAN SIGURIMET E REKONVANUAR DHE SHKOLLUAR QE KANE QENQEN PUBLIKE HERE DHE HENRY NJOFTUAR QE ATA KA QENE SHQYRTEN PUBLIKE TIJ DHE HENRI SHTETUAR NGA KA PRESIDENTI I VETE POR CENTURY PUBLIKUAR TIJ DHE HENRI SHTETUAR N H KISTES PRESIDENT VET, por P CORMARRJE NUK KIKONI SHPRNI N K PRTIS PRESIDENTIN E VETS, por nuk mund të fillojë atë jashtë bordit ALTOGETHER për shkak se ai është NUK MUND T KRKOHET N TYRE ALTOGETERIN E BORDIT SI është një zyrtar i zgjedhur në publik ALTOGETERI I BORDIT SI ESHTE NJE ZYRTAR I ZGJEDHUAR NE PUBLIK LETERI I SHTETIT SERRANO NE NJ OFF ZYRTAR I ZGJEDHUAR N P PUBLIK LETR P STR SHTYPIN SERRANO N AT PAR F DHLINNI T TO KOMENTIT SHTETI SERATHOSOR I SHTETIT T AT PARA DEKLARUAR PMENTR KOMENT PARA T SHENJTSIS SI KA PLANE E PARA DEKLINUAR T COM KOMENTIT PARA SE T BNI SI KA PLANE N AT K POT PO PARA SE T BNI T NUK KA PLANET N TH K POT PO NUMR T TO HAPUR. NIS K POT PO PIK T TO HAPNI. >> Do të qëndroj në bord TËRHIQEM. >> Unë do të qëndroj në bordin që mund të jetë aq shumë unë nuk dua >> Unë do të qëndroj në bordin që mund të jetë aq shumë unë nuk dua të kërkoj. Q MUND T BE BNI SI NUK M G SHUM T RES REZHENOJ. VENDIMI SERRANO NUK T RES REZYOHET. VENDIMI I SERRANOVE T TO MOS DREJTN T C DHAMENI PESRSHKRIMIN E KESRKESS >> VENDIMI i SERRANO-s për të mos kërkuar regjistrimin e një paramendimi nga bordi i ISD EDGEWOOD REZULTIMI VAI DESPITENTN NJE PREJT F NGA KRYETARI I Bordit të EDGEWOOD ISD QD DONOR DT DHE NGA PARAQITJA E BARDH EDS SD EDGEWOOD PARAQIT QAT DONORT DHE PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET TUL KUJDES PRESIDENTI QAT DONORT DHE PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET T P NDIKOJN S MBUPSHTETJEN E TYRE. NSE SERRANO PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET TUL NDIKOJN S MBUPSHTETJEN E TYRE. N SERSE SERRANO RUAJTUAR N AN YDO M WNYR LIDHEN MBROJTJA E TYRE. N SERSE SERRANO RUAJTUAR N AN YDO M WNY Lidhur me Bordin e Mirëbesimeve P ONR MBROJT INSISHME N AN YDO MNYR CON T TO LIDHJE Bordit të Mirëbesimeve N ON DHONNA MBI DELON COLLIER KSAT DHNI K BORBIMIN E BESIMET N ON SIDA T WEST MBAJTESIT DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. West Side DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. >> DOKTOR ATT N THE SHUM N US SHBA 12 LAJME. >> DOKTOR ATT N AT SISTEMIN E KUJDESIT SHALNDETSOR N B SHUM JAN JANAR KUJDES >> DOKTOR ATT N AT SISTEMIN E KUJDESIT TAL SHNDET BSIS B S US SHTETIT JAN W JAN W KUJDES PARAQIT PUBLIK QAT KUVIDIN SISTEMI I KUJDESIT SHALNDETSOR JAN KUJDES PUBLIKA QAT KRIZA E KUVITIT WSHT W MIROR PUBLIKA QAT KRIZA E KUVITIT WSHT W MIR SE KU MENDONI KU NDODH T KRIZA ISSHT W E MUND T TH MIR SE MENDONI KU VDES T TO SPITALIZIMET Një GRUPI I Ata mendojnë kur të vijnë në spitalizëm një grup doktorësh që mbajnë një shtyp HOSPITALIZIMET Një GRUPI Doktorësh që mbajnë një konferencë SHTYPI K AFTT AFT Doktorët që mbajnë një konferencë për shtyp K AFTU AFT WN PARALAJMSIN QAT PATIENTST E KUVENDIT JAN KONFERENCA KISTO PASQYRJE KUJDES PARAQIT QAT PATIENTST E MUND T PRAN FOR P FORR KUJDES, NUK JANUST N IN KUJDES PARAQIT QAT PATIENTT E MUND T PRAN FOR P FORR KUJDES, NUK JANUST T IN GJITHA N ER ERRIRN E TIJ, POR RRETH PRITJA P FORR KUJDES, NUK DUHET N IN ERRIRN E TIJ, POR N THE QYTETIN, ZYRTIN E VET E TYRE POR NGA QYTETI, NUMRI T PUNT ZYRTAR T SH SHUM QAT 27% T THE Qyteti, numrat më të fundit zyrtarë tregojnë se 27% e më shumë se 4100 pendë në NUMR T SH SHUM Q TH 27% T THE M M SHUM SE 4100 BEDA NUNT SHTET DUHET T AV NDJESHME. M M SHUM SE 4100 BESA N IN SHTET JAN JAN DHN T MIRATueshme. POR DREJTORI I KRITIKIT SHTETI JAN DHN T DREJT. POR DREJTORI I KUJDESIT KRITIK P FORR SH HENDETIN METODIK POR DREJTORI I KUJDESIT KRITIK P FORR SISTEMIN E SHALNDETSISET METODIKE P SRGJIGJE KERTO A KUJDESI P FORR SISTEMIN E SHALNDET MSIS M METODIKE thotë se ka një diskriminim midis SISTEMI thotë se këtu ka një diskriminim midis raportimit në spitalor DISKREPANIA NDRKOMBTAR RREGULLORE P ONR STRESIN E SPITALIT. DHE WHFAR JAN Doktorët RAPORTIMI I STRESIT T SPITALIT. DHE WHFAR DOKTORT JAN AKTUALE SHUMEN. Stresi. DHE WHFAR DOKTORT JAN AKTUALE SHUMEN. N THSE KA KA NDODH PR SHTETE AKTUAJ. N THSE KA KA NDODH P FORR P 3RDITUR 3 - 4 DIT CIL IS SHT NSE KA KA NDODH P FORR T 3 MUND T 3 - 4 DITST E CILA JSHT T NDEROHET T ALL GJITHA 3 - 4 DITET E PRGJITHSHME CILA JSHT PARA KAQ T GJITHA KLASA DHE K ANDT ALL GJITHA Unë jam këtu DUHET PARAQITJA E GJITHA KLASAVE DHE K ANDT ALL GJITHA Unë jam KETU KONFERENC SHTYPI. NE JEMI KLASA DHE KATT ALL GJITHA Unë jam KETU KONFERENCA SHTYPI. JEMI GJITHA T SHIKONI Pacientët. KISTU KONFERENCA SHTYPI. JEMI GJITHA T SHIKONI Pacientët. JEMI NE NJE PJESE TE RI TE VETE PREJENTT E SHQYRTUARA T GJITHA. JEMI N A NJART PJES T NEW RI ​​T Y JORKIT Q N IN ICU NUK JEMI NE JEMI N A NJART PJES të RI VJETOR T TH JETS QAT N IN ICU NUK JEMI N E TIJ. Q IN N ICU NUK JEMI N THE TIJ. K ISTU ANSHT F FABILJE PRMBLEDHJE SYTE. KERTU JAN SET SHUM F P FRMBLEDHJE PRER MUND T GJITHA FREMAN KA JA FUQITUR P FR MUND T PRKOHSHME AKTUAJ N AT KOLISE E FREEMANIT, POR NUK KA TA UDHNI TREGTI N AT Kolizionin FREEMAN, POR NUK KA JANE AKTIVATUAR N IFSE ISSHT COLISEUM POR NUK KA JANE AKTIVATUAR N IFSE NUK NOTSHT NUK JET FOR P FORRDORIMI TUAJ NGA JANE AKTIVATOHET N ITSE NUK DO T BE JET FOR P USRDORIMI TUAJ NGA KVIDA NUK DO T BE JET FOR P USRDORIMI TUAJ NGA INSTEAD PATIENTT E KUVITIT. DO T BE BNI A PAVARSIT CO E VEANTA INSTEAD. DUHET T BE JET A NJ UN NJ UNSIS E HAPSISHME P FORR PATIENTST Pacientët INSTEAD. DUHET T BE BN UN NJIT NJITSIS E HAPUR P FORR PATIENTT që vuajnë nga gjërat që pëlqejnë NJ UNSIA SHTETE PR PATIENTT që vuajnë nga gjërat që i pëlqejnë FRACTURES APO KUSH JANEC RECOVER SUFERIMI NGA GJITHA LIKE FRAKTURAT OSE KUSH JAN R RECOVEROHEN NGA SIGURIME. FRACTURES OSE KUSH JAN R Rigjenerojnë nga kirurgjitë. SHTETI JUVENILE BEXAR NGA kirurgjitë. >> PASQYRAT E QYTETIT TX QYTETIT BEXAR JAN RE RAPORTUESHME >> FABRIKAT E QYTETIT TX QYTETIT BEXAR JAN RE RAPORTUES T GJITHA-19 RASTET DISPOZITA FACILITETET JAN RAPORTI T CO GJYKATAVE TV SHUMSISHM-19 RRETH STAFIT DHE T THE COVID-19 RASTE NDRMARRJEN PAR FMIJT DHE FILMIJ THT K THTU. ZYRTART JAN DHE FILMIJT K THTU. Zyrtarët nuk janë duke thënë se si shumë raste F CHMIJT K THTU. ZYRTAR AT NUK JAN S TAY SHUMS SI RASTE T MAN SHUMS SI LIGJET E PRIVACIS, POR NUK DUHET T H SHUM RASTE TY SHUM BS SI LIDHJEN E LIGJEVE TIV PRIVACIS,, POR konfirmuar se ato po shohin SI LIGJET E PRIVACIS, POR konfirmuar se ato po shohin erëza të VIRUS-it. TANI SHTOJ Konfirmohet se ata po shohin pikat e VIRUS. TANI SHTOJN TH QAT NUK MUND T NDODHEN N THE SPIKES E VIRUSIT. TANI SHTOJN US Q TH DO TIK DUHET N IN KOMUNITET. JANE SHIKU SHBA QUST DUHET TIK NDODHEN N THE KOMUNITET. JANE SHTOJN TESTIN POSITIV N IN FAKLITET COMMUNITY. JANE SHTOJN T TESTIN POSITIV N THE FAMILJET DHE VERDO F CHMIJ THT Q G NDODHEN NO TESTI Pozitiv N THE FAMILJET DHE VERDO F CHMIJ THT Q G NDON N E VITIN BEXAR DHE VERDO F CHMIJAT Që shkon në çdo qendër të përcaktimit të qarqeve BEXAR JUVENILE OSE QE QENDRA BEXAR QENDRIMI I DETYRIMIT JUVENILE APO THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE QENDRA E DETYRIMIT JUVENILE APO THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE QENDRA E TRAJTIMIT TUD GJYQSIS QYTETI I TRAJTIMIT TUD QYTETIT TUD GJYQSIT TYLOR CYNDI KRIER JAN SC SHPENHET P FORR KUSHTET SH HENDETSORE ADMISIONI DERI. JEMI TLD DUHET ANTARAT E STAFIT janë duke punuar me sistemin e shëndetit universitar në AN MTAR STT E STAFF JAN W po punojnë me SISTEMIN E SHALNDETIT TIV UNIVERSITARIT për të Menaxhuar OUTHDO Rini me Simptomat SISTEMI I SH HENDETIT T UNIVERSITARIT P TOR Manaxhimin e YDO RINIS WITH ME Simbolet që përfshijnë implikimin MENAXHINI YDO RINIS WITH ME SISTEMET QC PRFUNDON ISOLIMIN E KUFIZUAR TAR QUARANTINE DHE Q IN PRFUNDON ISOLIMIN DHE TRAJTIMIN E KUARANCS SM KUFIZUAR. ISOLIMI DHE TRAJTIMI QUARANTINE. MJETET EFEKTIVITETIN E MJEDISIT T ALL GJITHA TRAJTIMI. EFEKTIVITETI MASK N SHUM T K GJITHA LIDHJE EFEKTIVITETI MASK NUR SHUM T K GJITHA LIDHJE T KOMBTAR NS S EV VETS S CA SHUM LLOJET E KONVERSIONEVE KOMB EVTARE SI K CANDOJN DISA KONTROVIZ. DISA POSTE KOMBTARI EVEN SI KUSNDOJN DISA KONTROLL. DISA POSTE Q CNDRUESHME ONLINE JAN CL VLERSIM Polemika. DISA PUSHTET NDRMARRJE ONLINE JAN CL SHKAKTUAR QAT SENN Y MUND T BNIJ MNYRI NDRMARRJES ONLINE JAN CL SHKAKTUAR QAT NDODHNI TI MUND T TH MJETN E MIR T MUND T F NDOODRTOHEN USHQIMIN APO LI T GJITHA QAT NDODHNI TI MUND T TH NDJESHNI T TH FJALT T L MESME USHQIMIN OSE LI T SM NDRMARRJEN NGA MASKA O'CLOCK. DO T DHNI LIKE USHQIMI OSE T SM DUHET NGA MASKA O'CLOCK. MVERSIMI NUK DO T F FILROJT CORONAVIRUS MASKA O'CLOCK. MVERSIMI NUK DO T F FILTOHET GJYKATA E CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN IT NUK FILLONI GJYKATN CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN T TH NDRMARREN INDEKSIT TONUST FRIEDMANI GJYKATA RANI NGA INDEKSI ynë i Mirëbesimit DHE DO T T DUHET TOU JEMI PARA QAT P INDR INDEKSIN TON TUST FUQIT DHE DO T T DUHET TELL JU PARA QAT KARKESA ISSHT F FALSE NJSE EKSPERT LOKAL DO T T DUHET T FR GJITHA PARA Q CL K CLRKESA FSHT FALAS NJP EKSPERT LOKAL SHPLARNDSISHT PSE DHE T T DHNON SI PRANIMI FSHT FALAS NJ EX EKSPERT LOKAL SHPENZONI PSE DHE TELL DH USNI SI T TO BNI MASKEN TUAJ, MOST SHUM SHPESH PSE DHE SHUM SI T TO BAKENI MASKEN TUAJ, MOST SHUM EFIKTUES. T M BNI MASKEN TUAJ, M M SHUM EFICIENTE. >> E DREJTA TANI KA JAN SO SHUM SHUM EFIKAS. >> E DREJTA TANI K THTU JAN SO SHUM MTPRGJIGJE P FORR MASKAT Q TH MBROJTJEN >> E DREJTA TANI KANE JAN SO M OP SHUM OP MTPRGJIGJE PR MASKAT QAT MBROJTJEN KUNDR KVIDHJES-19 OPTIONET P FORR MASKA QAT MBROJTJEN KUNDRVITIT-19 NUK MUND T BE BN MVERNYR, veçanërisht KUNDR FUNDIT-19 NUK MUND T BE JET O PRGJIGJE, veçanërisht kur të dëgjoni njerëzit thonë ata Bëhuni PVERRGJIGJE, veçanërisht kur ju dëgjoni njerëz që thoni se nuk punoni në të gjitha. ATJE JANE KU JU QENI NJERZ T S SHENJT NUK PUNOJN AT T GJITHA. KERTO JAN CL SHENJE T AS GJITHA P WHRKUFSHM Mos punoni në të gjitha. KERTO JAN CL SHENJE T AS GJITHA PYR MUND T MUND T MUND T MUND T PUN. SHKELA T MAN SHUM SI PSE MUND T MUND T MUND T PUNOJN. NJNE prej tyre TANI Qarkullues MASET NUK PUNOJN. NJNE prej tyre TANI ND CRTIMI NDRKOMBTAR T S PRFUNDUAR N IFSE MUND T SM MIR SM NJNE prej tyre TANI QNDRON T ON GJITHA ONLINE T IF MUND T IF MUND T MUND T SM BELLNI FJALT Q TH NDODHIN NGA ONLINE thotë: NOUSE MUND T SM B SMNI MELLNDSISHT Q TH NDODHIN NGA MASKA. VIRUSI MUND T G BN MRONYR ODORST QAT Vijnë NGA MASKA. VIRUSI MUND T G BNI NGA. RREZIKONI NGA AKATI JON Maskë. VIRUSI MUND T G BNI NGA. JEMI RRETH NGA INDEKSI I Mirëbesimit në KSAT TONA. PËR. JEMI RRETH NGA INDEKSI I Mirëbesimit në KSAT TONA. EKSPERT ST thonë se që është i rremë dhe INDEKSI I besimit. EKSPERT ST thonë se që është i rremë dhe ARSYETI DUHET T DO BNI ME EKSPERT ST thonë se që është i gabuar dhe ARSYE DUHET të bëjë me madhësi të pjesshme. KËTO JANË. ARSYE DUHET T DO BNI ME SIZME T PJESM. KËTO JANË. >> EKTEMI SHUM SIZA E PJESM. KËTO JANË. >> MOLEKULET EKNIKUALE T SHUMIN PR TTH GJITHA-19 >> MOLEKULET EKNIKUALE T SHUM PRMES TJETRI VIRUSI KVIDH-19 është një mikroskopik MOLEKULET TJERA VIRUSI I KUVIT-19 ISSHT A MIKROORGANIZMI MIKROSKOPIKE ITSHT DUHET VIRUS ISSHT A MIKROORGANIZMI MIKROSKOPIK DUAJ ISSHT SHUM SHUM SHUM SHUM COMP MIKROORGANIZMI DUAJ SHT SHUM SHUM M SHUM KOMPJEKTI PASQYR MOS Q MO MOLEKULE Q WITH M WITH SHUM SHUM SHUM M SHUM KOMPULTET PAS MULEJT TH Q TH MUND T BNI VOTR TOT BNDHERSNI, NUK KA MOLECULE QAT MUND T VAJZONIN N VAZHDUESHT T BN T SM MUAJ, NUK KA MNYR Q TH MUND T PARAQITIN AN VOTIMET T TO BN T SM MUAJ, NUK MUND T MUND T TH MUND T MUND T PARAQITIN NJ O PAD NGA HYRJE NO MUAJ QAT MUND T PARAQITIN ND ORMARRJEN NGA HYRJA N N NOSE TUAJ. ODOR NGA HYRJE N N NOSE TUAJ. Të qenit i thëni asnjë maskë është duke provuar NOSE TUAJ. TING B SAND NOSISHT NUK MASKA ISSHT PRO DUHET T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të QENI I SAJ NUK MASKA ISSHT IS DUHET T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të kohës. DOKTORI I FRED T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të kohës. DOKTORI I FRED SO DOKTOR ME TI SH HENDETSISHT SAN KOHA. KAMPBELLI I KUQARUAR DOKTOR DUH T SHNDETOHET SAN ANTONIO thotë se si ju përdorni KAMPBELLI ME TI SH HENDETSISHT SAN ANTONIO SJEN SI T US PERDORET MASKA ISSHT E RNDSISHME YDO MASKA ME ANTONIO thotë se SI T US PERDORNI MASKA IMSHT IM E RNDSISHME YDO MASKA ME MAT T MADH Sesa 2 Shtresa MASKA ISSHT E RNDSISHME ASDO MASKA ME MAT T MADHM THR se 2 shtresa po shkon për të zvogëluar shansin I MADH Q 2 Shtresa po shkon për të zvogëluar shansin e transferimit. Shtë duke shkuar për të zvogëluar shansin e transferimit. >> COVID-19. Në të paktën. E KALIMIT. >> COVID-19. Në të paktën. >> LATERA SHUME K THT Pambuk >> COVID-19. Në të paktën. >> SHUMER N A KT MASKE Pambuku >> LATERA SHUME K THTO Maska prej pambuku që blini KU JENI Xhep Brenda KU JU Maska JU Blini KU JENE Xhep Brenda KU MUND T IN INSERTOJN A një tufë Diferencash Bleni K PND P Xhepi Brenda KUSH MUND T IN INSERTOJN A një tufë lloje të ndryshme të filtrit. MUND TS INSERTI një tufë Lloje të ndryshme të filtrit. NJE MATERIALE QE DOKTOR Llojet e filtrit. NJE MATERIALE QE KAMPBELL DOKTOR KAMPBELL PUNE SUGJESUESE NJNE MATERIALE QAT KAMPBELL KAMPBELL I DOKTORIT PUNON M T MIRAT, MUND T HA KENI TOU GJITHA. CAMPBELL SUGJESUES PUNA M THE T MIRAT, MUND T HA KENI TOU MIR. DUHET T T KOHET T TO NDIKOJN S DISA BEST, JU MUND TVE KENI TOU MIR. DUHET KAJT KOHA TUT P CRNDEROJN S DISA JANE VJETR PUBLIKA po bëhet DUHET T T KOHET T TO SHP CRNI DIKA JANE T O VJETRA PUBLIKA po kërkohet të mos përdorë dhe 95 maska JANE VJET THER PUBLIKA BESHT ASHKONI NUK P TORDORIMI DHE 95 MASKA SI TU MUND T FJENA K ASRKUAR NUK T TO PRDORET DHE 95 MASKA T SO MUND T FUQIT P FORR PROFESIONALET MJEKSORE, GJYKATA Kështu që ata mund të ruhen për profesionistët mjekësorë, FURNIZIMIN E GJYKATAVE, KSAT 12 LAJME. PROFESIONALE MJEKSORE, FRIEDMANI GJYKATA, KSAT 12 LAJME. >> SHERIFFET E SHTETIT KERR FRIEDMAN, KSAT 12 LAJME. >> ZYRA E SHERIFFIT TUNT QYTETIT KERR P INRZGJEDHJE NJ. TODDLER >> ZYRA E SHERIFFIT TUNT QERRIT KERR PRZGJEDHJE NJ A TODDLER DROWNING NGA JAVA. ZYRA P INRKUFIZUAR Një TODDLER DROWNING NGA JAVA. Në përputhje me SHERIFIT, THE SHPESH NGA JAVA. Në përputhje me SHERIFIT, 20 MUAJ MUAJ ASSHT N IN KANOE OSE SIPAS SHERIFIKIMIT, 20 MUAJ MUAJ NAS MNYR OR APO KAYAK N ON L RNDN GUADALUPE. 20 MUAJ MUAJM N A NJ A KANOE OSE KAYAK N ON L RNDN GUADALUPE. KU JU FLIPPED TOSSING T THE KAYAK MBI RRETHIN GUADALUPE. KUR ASHT SHPESHT T TI FMIJN NO UJER Q KUR DUHET TOS SHPIRTOJN T FOSMIJN N THE UJIN QAT TRAJTOJE T B FMIJT E FILMIJS F CHMIJ NO UJ TH Q TH FEMI I FILMIJS RSHT RNDSUAR RRETH Trupi i FILMIJS RSHTEC RECNDSISHME RRETH orës 6.30 QE NDODHEN F CHMIJN RRETH 6.30 QE NDODHEN F CHMIJ HT NUK JAN ID T ID identifikuar, POR NE JEMI 6.30 QE NDODHEN FEMIJEN NUK KA JENI IDENTIFIKUAR, POR NE DUHET TA NUK KANE VESHT ​​A NUK JENI IDENTIFIKUAR, POR NE JEMI DUHET TA NUK VESHT ​​TA VESHTACK NJACK XHAMET T L JET NOS, JO FJALA P ONR NDONJ TLD DUHET NUK KAN WE VESHT ​​KUJTET JET, JO FJALI P ONR YDO GJITHA T P MESME. >> Emrat e TYRE DHE KU JANE VDEKJEN NJ C THIRR TOL ROLLIT T DYT T OF DREJT S DISA T THE JANE VDEKUR NJALL THIRR TOL RREZIKUT TOM DREJT J T J DREJT OF DISA T C RASTEVE TS PRZGJEDHURA P OR KALA THIRRJEN E DREJT DISA E RASTEVE TOL PRZGJEDHURA P OR VDEKJEN E PASUR. >> 11 VJET AGO THEY LEONA MAN SHOT PAVARUR NAMJET E TYRE DHE KU AGO THEY LEONA MAN SHOT PAVARUR NAMJET E TYRE DHE KU JANE VDES ZGJIDHURA EM NRT E TYRE DHE KU JAN KANE VDEKUR ERIK MENDOZA 2010 NJ R ROLL SHTUAR ATA MENI MENJENZA TUR VDEKUR 2010 T A DHALLNI T S RREGULLUAR DISA JOE SOTO 2017 DREJT DISA ERIC MENDOZA 2010 NJ A SHUM ROLL SHTYPI JOE SOTO 2017 TUST DREJT S DISA T C RASTEVE TS ZGJIDHURA P OR THIRRJEN JOE SOTO 2017 T J DREJT S DISA T C RASTEVE TS PRZGJEDHURA P OR DECADE TAST PARA ME QYTET OSE E RASTET E P UNRZGJEDHURA P OR VDEKJEN E PRKOHSHME ME QYTETIN DHE SITET Q WE NEVOJN T TO NDIKOJM DECADE PASTRUAR ME QYTETIN DHE SITET NE DUHET T IN NDIKOJN NUMRIN E HULUMTUESVE N IN SITET NE DUHET T IN NDIKOJN NUMRIN E HULUMTUESVE NIV DIVISIONIN TONI T HOMICIDS, TY NUMRI I HULUMTUESVE NIV DIVISIONIN TOM HOMICIDS TON,, KA T DUHET T V VIZITONI Q S SITUATA. DIVISIONI I HOMICIDS TON, ata kanë nevojë për vizitë që gjendja. >> DHE SHENI KU MUND T G BNI DUHET T V VIZITON SE SITUATA. >> DHE SHENI KU MUND T G BN M SHUM >> DHE SHENI KU MUND T G MERRNI M M SHUM Fuqinë e Njeriut. M M SHUM Fuqia e Njeriut. >> ERIN WROTE A 2016 PAVARUR FUQI MAN. >> ERIN WROTE NJ 2016 AARON NORCO SONYSUAR 2016 AU SHTET DHE >> ERIN WROTE NJ 2016 AARON NORCO SON AARON 2016 PSRZGJEDHUR DUHET DHE VRET N IN VESHJEN E PASGJIGJIT T OF NORCO SON AARON IS SHTET DHE VYET N IN VESHJEN E VRTETS S A AUTOMJETIT DUHET RRUGOR 2016 VARGUARI N SE VESHT ​​PN E VENRTETS S A VEZIKES GJAT NJ A ND ARMARRJE T RA RREZIKUT RRUGOR 2016 që SIQ DROVE NJ V MJETE Q D KUNDR TC INCIDENTIT T RA RREZIKUT RRUGOR 2016 QE DUHET T S SHENI SI DUHET T CH K CHRKONI RREZIKULLI I KNDSISHME SI KA DROVA T S SHENJT S DUHET T KRKONI PACKR KUJDES ME POLITIK JAVA QEK JETON TE SHENJE SI DUHET TEC KRKONI PASQYRS ME POLIC JAVA E DUHET T BY B BYNI ME POLIC JAVA VET DUHET TAL BNI MUAJ. DUKE FOLUR ME MUA. >> NJ OF MIND TUAJ BESHT D Zhdukur PËR MUA. >> NJ OF MIND TUAJ JAN T D HUAJ T ALL GJITHA LLOJET E MINERAVE RABBIT >> NJ OF MIND TUAJ JAN D T D HUAJ T ALL GJITHA LLOJET E MINIKAVE RABBIT DHE KOMUNIKIMIT. T ALL GJITHA LLOJET E MINIKAVE RABBIT DHE KOMUNIKIMIT. >> NJ L LITTLE DHE GJITHA GJYKATA DHE KOMUNIKIMI. >> NJ L LITND AND DHE GJITHA MOSON M WSUESHME P FORR M T MIR >> NJ L LITTLE DHE GJITHA MUND T A DHNI M LONNYR P FORR PJESN SHUM THE P THER T QEN SHTYPI POLICE Një mënyrë e gjatë për pjesën më të madhe ata thonë se përpjekja për të bërë politika empatike T H SHUM Ata thanë se politika përpiqet të jesh DESPITET EMPATETIKE SHUMS LIDHJET E RASTIT T RREZIKUT PUTR K THTO P DRSHKRIMI EMPATETIKIC TAD RREZIKUT TAS RREZIKUT TU RREZIKSHME P FORR K THTY Q NUK T AR ARDHEN. RREZIKONI TAD RREZIKUT P THR K THTY QO NDODHEN. >> SENSITIVITETI I SUGJERSVE TRO NDARUR KUSH ARNIT. >> TRAJNIMI I SENSITIVITETIT TRO NDRMARRJE TRO SENGJESHTSISHT, T DREJT T THE BNI >> TRAJNIMI I SENSITIVITETIT TRO NDRMARRJE T J SIGURUESHME DUHET TET BNI FAMILJET E DINI QAT JAN ID ID TRAJNIMI DUHET TET BNI TAM FAMILJEVE T K BN F THMIJ ID TAT BASHKUAJ T ID BASHKUAJ T ID BASHKSISHT FAMILJET E DINI Q ID IDI JAN T W PUNOJN ON T K TYRE KRYESORE T S THESHT QAT DO T CAR KUJDESI PUNA P ONR TYRE KRYESORE TYRE thotë se ata do të kujdesen që ata të ndihmojnë ata thonë se nëse SAPD SI ATA DO T CAR KUJDESI DO TEL NDIHMOJNY TAY GJITHA N IFSE SAPD BUXHETI I TIJ i ardhshëm. SHENI NSE SAPD BUXHETI I TIJ i ardhshëm. >> Përfshinë M SHUM HOMICID BUXHETI I VJETR. >> PCRFSHIJN M M M SHUM DETEKTIVAT E HOMICID TOS për të shpenzuar më shumë kohë >> PCRFSHIJN M M M SHUMECT DETEKTIVAT E HOMICID TOS P TOR T SP MENDSUAR M M SHUM KOH ONN N C RASTET E POLRZGJEDHURA K THT NJERZ DETEKTIVAT P TOR T PRPARUARA M M SHUM KOH N ON RASTE TS PRZGJEDHURA KEST NJERZ T HA KU VET T LO DUHET P CR RASTET E POLRZGJEDHURA KEST Q PE POPULL T KU SHUM DUHET T LO DUHET DHE ATA NUK KAN NO DREJT TYRE KA NUK KAN L DUHET TES DUHET DHE NUK KANVE ASHT J DREJT THE TA NUK KANE P ANRGJIGJE. KA NUK JAN J DREJT THESIS HA NUK KA PRGJIGJE P ANRGJIGJE. >> DHE NUK E DIN WH KUR PSRGJIGJET N ON >> DHE NUK E DINI KU JAN QO JAN TO T MERENI KOST >> DHE NUK E D KNO K WHT QEN DO T MEREN K THTO PRGJIGJE Jessie DEGOLLADO KSAT JAN T G GJITHA T G GJENI K THTO P ANRGJIGJE JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 LAJME. >> Bëni një vështrim në të drejtën e rrugëve tani që është kjo koha e kursimit tuaj të kursit të trafikut duke dhënë një SHOT E DREJTA TANI KJO ISSHT KOHA TUAJ RUAJ T TR TRAFIKUT T G DH USNI N A SHUM LOOP 410, DHE CROSSROADS SAVER TRAFIKUAR T DHNI NJ A SHITJE T LOOP 410, DHE P WRPUNIMIN E KRAHASAVE TRO KRAHASUARA SI MUND T SE SHIKONI N THE E L LND 4S 410, DHE P WRQYRIMI I CROSSROVSS SI MUND TE SHIKONI NIDE DHNN E DREJT T DREJT TRE SHKRIMIT TUAJ PUNA SI MUND T SHIKONI N TO DREJTN E DREJT SIPAS SHKRIMIT TUAJ KA GJITHA LITTLE T OF CILS PJESA E DREJTA E DREJT OFS E SHKRIMIT TUAJ KA GJITHA L BNDN E GJETJE TP CILPT SIPERMARRJET T BE BNI DISA AKTESORE KERTU LIDHJE BITET E ATFAR AP PPRMBJET T BE BNI DISA AKSIDENTE DIKA TORT SHUM PPRMBJET T TO BNI NDODHJE NDERMARRJE NDRMARRJEVE T INCIDENTIT QER NDODHEN N FOR LARGIMI I NDRTJESHT KERTO RRETH N FOR 10-të P FORR 10 DHE KROSSROADE KJO NDIKONI KTU RRETH P FORR 10-të P 10R 10 DHE KROSSROJT TH K THT EVESTIM. 10-të P 10R 10 DHE KRRASA T TH KT EVESTIM. LIVE SHUM nga jashtë. >> SHUME CLOUDY GRY DHE ADAM me flokë të ashpër. >> SHUME CLOUDY GRY DHE ADAM me flokë të ashpër. >> PO LUCKILY, DUHET ADAM I KUQ. >> PO LUCKILY, DUHET TUAJ NUK është një Faktor i Vërtetë N O TON NUK JENI FAKTOR I REAL N IN SKY TAN IN TANAY. KJO MIR T WE DUHET T KETO KLUZA Q TH JAN SKY TODAY. KATT MIR T WE DUHET TVE KETO KLUZA QAT JAN F FILTOHEN P THR Q SUNSHINE DHE KANE K CLTO KLUJ QAT JAN F FILTOHEN P OR Q SUNSHINE DHE CLUDS JAN PR PRETTY FILTRIMI PATR Q SUNSHINE DHE CLOUDS JAN A RELENTLET E PARA TY KTU P AFRPARA CLOUDS JAN R RELENTLET PRETTY KJO PASPARA P FORR T DUHUR 3 SHENJAT E NJ F DHTNI TANI KU 8 SHENJET E AON P FORR FUQI NDRMARRJEN P FORR KT T KOH OF VITI N 6 6 62.0, KETU GJITHA TEL NDRMARRJEN PR KT T KOH OF VITI N 6 6 62.0, KETU VENDET E TUAJ TOL POLLENAVE. KOHA E VITIT N 6 6 62.0, KETU VENDET E POLLIKAVE TUAJ. DUHET NUK DUHET TPL DHNA SHTETI I POLLENIKOS TUAJ. DUHET NUK DUHET T T NDRMARRJET DUHET MODERATA E PJESM E PJESM DUHET NUK DUHET TOD NDRMARRJE DUHET MODERATA E MODERATUAR PJES E KUAJ N FUND T VDEKJES. MODERATA E MODERUAR PIGWEED GRASA E VET ON N ON FUND T VDIT. TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. Në fund të ulët. TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. 'SHT AKTUALE 2 shkallë më poshtë TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. 'SHTY AKTUALE 2 SHKELA NDRMARRJEN VJETORE. POR K HERTU GJITHA 'SHTY AKTUALE 2 SHKELA NDRMARRJEN VJETORE. POR K HERTU GJITHA NOR MNYRJEN TONA T OF ND OFRMARRJE T 79 KET Mesatare. POR K HERTU GJITHA NOR MORNYRJEN TONA T NDRMARRJE T 79 TAT GJITHA AKTUALE LIDHNEC RECORD P FORR MIRATIMI I TUAJ N 79 79 QE AKTUALE LIDHURI RREZIKun PR TM GJUH TEMPERATUROWN E LN US T US SHBA AKTUALE LIDHURI RREGULLT P FORR T W NDRTUAR TEMPERATUR USN E SUAJ P FORR DIT. HERE'S Ata i ngrohin SHBA TEMPERATURA E ultë P THER DIT. KETU ASHT NJ L SHUM N TH KATT MNYR PER DITEN. KETU ASHT NJ L SHUMAT N KT M CLNYR T CL SHKRUESHTRE NRE SHQIPRI NJ L SHTYPI N TH KT MNYR CL N CL SHUM NDODHJE NGA JUAJ PRGJITHSHM KA DUHET DISA DYT RREGULLIMI NGA N SOUTH JUGJETN E JUGUT KA QENI DISA AKTIVITET DUHET N ME Meksikë dhe EVEN VAL KA QENE DISA AKTIVITETE TOW DYTS N IN Meksikë dhe EVEN VAL VERDE VEND AKTIVITETI N ME MEXICO DHE EVEN VAL VERDE SHTETI GJUH J SHUM SHUM KLIKONI A SHTETI GJUH VERDE SHUM SHUM KLIKONI një pjesë të orëve të shkuara nga ajo GJUH J SHUM G SHUM KLIKONI NJ CO KUPTIM T HO ORURVE Q G NDODH T TH KTU QOWNNDODHEN Q WH KA NDODHUR KUPTIMI I OR HOS SI KA ATA Q NDODHET QIC KA NDODH NDRMARRJE SHUM VAL VERDE SHTYPI DHE T ALL GJITHA DUHET T WH CILA KA NDIKUAR LOVVIZUAR SHUM VAL VERDE SHTETIN DHE T ALL GJITHA AKTIVITETIN QOU KENI KETU WEST OUT VERDE SHTETI VLERA DHE T ALL GJITHA AKTIVITETIN QE KENI KTU P WESTRBASHKT P WESTRPARA E DEL RIO EAGLE PASS AKTIVITETI QENI KTU KUJDES perëndimore të shqiponjës DEL RIO PAS SHUM pa dëshirë për ta bërë atë në E DEL RIO EAGLE PAS NDONJE MIR T PAVARUR T TO BNI KUFIRIN. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJTA PAVARSISHT T TO BNI KUFIRIN. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJT T R DREJT COM TANI KOMFORTAT 85 ose 86 IN BORDER. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJTA T R DREJTAT TANI KOMUNIKAT 85 OSE 86 N IN Liqenin e Kanionit KOMUNA E DREJT TANI 85 OSE 86 NAKE Liqenin CANYON 90 N FL FLORESVILLE 90 IN CANYON LAKE 90 N FL FLORESVILLE 90 N C CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, 90 N FL FLORESVILLE 90 N C CASTROVILLE NJ 85 85 RIO MEDINA, ZYRTARE N AT AIRPORT N CASTROVILLE NJE 85 RIO MEDINA, ZYRTARisht N AT AIRPORT N IN QYTET N AT 89 TILL BNI ZYRTARI N AT Aeroportin N T QYTET N 89 89 TILL BNI T 80-T KT EVESTIM. zgjidh QYTETI N 89 89 DO T F BESON PROR VITIN E 80-të. ZGJIDHNI NOM VERTETIN E VITIT 70 VITI I 80-të. SHTYPI NOR MENAXHIMIN E VETIT T U UPER 70. SHUM MUGJIKE SI KA NOR MORNYRN E NGJARJES S U UPERIT 70. SHUM MUGJIK NGA KERTU GJYKATA DHE MBROJTJE MORNING. SHUM MUGJIK NGA KTU GJYKATA DHE MBROJTJE E CLOUDY SHUM. temperaturat E GJYKAT ANDS DHE VLERSIMIT T M CLOUDY MOST SHUM. TEMPERATURAT DO T BE NDODHEN N IN DIT KRYESISHT ME RE. TEMPERATURAT DO T BE BNI RREZIKUTI N THE DITN TOM NDRMARRSIT THE SHUMS DO T M BNI DO T BE RREZIKONI N IN DITN TOM NDRMARRSIT PARA DO T BNI NO N 90 mesin e viteve 90 NDRMARRJA E PARAVE DO T M BNI N THE 90 të 95-të P FORR TEMPERATUREN E LART POR TEMPERATUR HIGHN E NDRMARRJE N 90 90 90 P CLR TEMPERATUR HIGHN E LART DISA CLOUDS MORNING LIDHEN N TO 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART DISA KLUESA TOR MNYRA QAD NDIKOJN DISA SUNSHIN D E VETM. DISA KLUESA TOR MNYRA Q LE NDIKOJN DISA VET SUNSHINE PTRZGJEDHJE. POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA DISA VDES PTR SUNSHINE. POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA >> WELFF NELSON VET ALM ME >> NOLSON WOLFF ALONG ME ANITA DOKTOR KURIAN NGA METROHEALTHI I SAN ANTONIO DHE KJO DOITOR ANITA KURIAN NGA METROHEALTHA E SAN ANTONIO DHE KJO ORSHT OR OSE SHUMSISHT-19 UPDATE P FORR METROHEALTHA E ANTONIOVE DHE KJO SHT OR OSE SHUM COSISHT-19 UPDATE PR SAN ORSHT OR OSE SHUMVSISHT-19 UPITONI P COMMR KOMUNITETIN SAN ANTONIO. GJATË KOMUNITETI SAN ANTONIO. PVERR VITIN E JAVS SOU MUND T MIRNI A KOMUNITETI ANTONIO. P OR VITIN JUAJ QENI M L T MIR MIR NDRMARRSISHT ALERT EMERGENCI TI WIRELESS JAVA QENI MIREL SE MIR SE VINI NJ EM ALERT EMERGJENCA WIRELESS WIRELESS NGA QYTETI I SAN ANTONIO N TUAJ EMERGENCIA E WIRELESS ALERT NGA QYTETI I SAN ANTONIO N. TEL T KUFIZUAR TUAJ. QYTETI I SAN ANTONIO N ON TENONE TUAJ TEL. >> PAVARRSISHT QAT NDIKON Telefonike telefonike. >> PAVARRSISHT QAT NDODHONI JEMI N SO M EXNYRI T SHUM >> PAVARRATSISHT QAT NDODHONI JEMI SI EKSPERIENCUAR një KURRKES EKSPONenciale N JEMI SI EKSPERIENCUAR një K SRKES EX EKSPONenciale N CO R INNDET-19 RASTET N KOMUNITETIN TON K SRKIMI EKSPONencial N IN R CONDSIT-19 RASTET N COMM KOMUNITETIN TON IN N IN KUJDESIN QAT KEMI NEVOJ SHUM RASTET N IN KOMUNITETIN TON IN N IN KUJDES Q TH KEMI NEVOJ IS ISSHT U E URDHSISHME SI MUND T KUJT N AT V ATREJTJE QAT KEMI NEVOJ IS ISSHT U E RNDSISHME SI MUND T KUJTOHET NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE Shtë urgjente SI JU FEMIJE FEMIJET NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE EDO SHTYPI E SHENA. ne do të NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE ACHDO M MON SHUM NDRMARRJE. Ne do të mbulojmë disa fusha teme kyçe, ACHDO M MON SHUM E MUND. DO T CO PRMBYNJON DISA FUSHA TIPARE KRYESORE, PROGRES DHE MVERSOHNI DISA FUSHA TIPARE KRYESORE, TREGUESIT DHE Treguesit e PARALAJM WRIMIT Q JAN TREGUESIT DHE TREGUESIT TAR PARALAJMRIMIT QAT JAN OFF ZYRTAR HET T HE SHALNDETIT PUBLIK LOKAL Treguesit paralajmërues që janë zyrtarë lokalë të shëndetit publik publik janë duke parë vëmendjen në vend se ku ZYRTART P HER SHALNDETIN PUBLIK TAL SHNDETSIS W JAN W T W VESHT ​​TO PETRCAKTIMIN KU JEMI N IN GJYKAT OFN E KTY JANI VESHT ​​T TO PETRCAKTOJN WH KU JEMI N IN GJYKAT OFN E K PTU PANDEMIKE DUHET T G DUHET N S DIK JEMI N THE GJYKAT OFN E K SOTU PANDEMIKE K SOTOJ SHKO N DIKA GRAFIKA TANI. E PARA PANDEMIKE DUHET TO DUHET TI DUHET GRAPHIKA TANI. E PARA NJ HER K HERTU ISSHT A A JAVA 2 SI Grafika TANI. E PARA NJ HER K HERTU ASHT A NJ WE JAVA 2 SI DECLINE 2 javë. Java e fundit KETU ASHT A NJ WE JAVA 2 SI DECLINE 2 javë. JAVA E VRTET THE E KOHS T HIGH NDERME 2 Deklaratë JAVA. JAVA E VRTET THE E PLRMBLEDHJES T PE PRMBLEDHJES SAK MUND T W FITUAR 400 RASTE, K WET WE JAVAT QAT Ngjarja më e lartë me majën më të lartë DETYRA ka qenë 400 raste, kjo javë që maja ka 700 raste dhe në fakt ISHTE 400 RASTE, K WET WE JAV TH QAT M PENYRON 700 raste dhe në fakt nëse Peak ishte 700 raste dhe në fakt nëse ju kujtoni ne vetëm duhet të kemi një N YSE JU KUJTOJM WE KEMI DUHET T NDRMARRJESHT TH ATA M 800NYR 800 800 JU KEMI VNJUSTM DUHET T H DUHET NJNE ATA MARNYR 800 800 T CON VAZHDOJM T SHKEMI N IN DREJTIMIN E SHPIRT KATTU KAI VITI 800 JEMI VAZHDIM T TO SHKEMI N TO DREJTIMIN E SHKRUAR N ON K THT Tregues. T MO SHUM N IN DREJTIMIN E SHKRUAR N ON KIST Tregues. JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI PISR K INDT Tregues. JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI PLERFUNDUAR N IFSE KA NEVOJ T TO LETVE JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI PLERFUNDUAR N IFSE NUK KA NEVOJ T LNI SHTPINO TUAJ KEEP 6 FET PLERFUNDUAR N IFSE DUHET T TO LNI SHTEPIN TUAJ KUJNI 6 FETETN E DISTANC BS ND OR T TJERAVE DHE SHTPIA JUAJ QE 6 KUJT E DISTANC BS ND OR TTH TJER ANDVE DHE VESHT ​​A NJAS MASKACE T FAKTE DHE SHUM TUAJ DISTANCA ND BR T TJERRVE DHE VESHTAS NJAS MASK T FASKUAR DHE QELNI duart tuaja shpesh. TANI PVERR T KAPACITETI I TESTIMIT. KAPACITETI JON P FORR T COL MBROJTJEN DISA SPECIMIN DITA INSHT RRETHSISHT STAILLET PER TE MBROJTJEN DISA SPECIMANE DITA ESHTE STAADILY RRITJET SI T TR KEMI T TO PRANOhemi P DARDITSHME INSHT RREZIKUESHME PERMBLEDHJE SI KEMI T TO MUND T TO KEMOHET T ME KEMOHET DETYRS P FORR SI T TR KEMI T TO KEMOhemi TET PRPAROJM THE KRKES P FORR M M SHUMS TESTIME T WH GJITHA JEMI MONYRI K DRKESA P FORR M M SHUM PESTR TESTA T WH GJITHA JEMI MBI QOLLIMIN TON OF E 3,000 provave DITA M M SHUM PROVA T GJITHA JEMI PORGJIGJEN QOLLIMIN TON OF prej 3,000 provave DITA JEMI PUNOJM TO T TO UPDATE Qëllimi ynë prej 3,000 provave, brenda ditës, ne jemi duke punuar për të rinovuar shkollën, sepse kjo është jashtë. JEMI PUNOJM TO T TO SHP URNDARJEN SHKOLL BS SHQIPRIS SI E DREJTUAR N T KUSHTET E REALITETIT T C AKTSIS SHKOLLI SHQYRTOHET N IN KUSHTET E REALITETIT AKTUAL Q JEMI N WITH SIGURIM N T KUSHTET E REALITETIT T C PRGJITHSH INM Q TH JEMI NDRMARRJEN TUR RASTET E RI. Q WE JEMI N WITH M THESIMIN E RASTET E RI. N IFSE DO TOU MENDONI T NE NEVOJN A A E RASTEVE TE REJA. N IFSE DO TOU MENDONI N KOUNDN TIS VITIT TV KUVIT-19 TV VEJT Sikur të mendoni se keni nevojë për një vizitë të provuar të COVID-19 CVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV T TO BNI COVID-19 VIZITA E PROVAVE COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV TOV GJITHA M M SHUM IN INFORMACION OSE TAKE BNI A DOT SAN ANTONIO DOT GOV P TOR T GJITHA MORE SHUM OR INFORMACION OSE T TO B TN A NJ SC SHKRIM T S VETM DHE MEMNYNI NE M M SHUM INFORMACION OSE TAKE BNI NJ SC SHKREJT S DHE M RNYRJE KEMI VENDE TEST TESTIMIT T ALL GJITHA VETSISHME DHE MEMNYETJE KEMI VITE TEST PROJEKTIMIT T ALL GJITHA Q THENDET THES SITETET PUBLIKE T T TESTIMIT KAN S SITET T T TESTIMIT T ALL GJITHA QYTETI SITET PUBLIK TESTIMIT janë vendosur në këto hapësira, QYTETI SITET PUBLIK T T TESTIMIT JAN SHPENZUAR N TH KOSTU HAPSIRJE, veçanërisht ku janë më të ultat JAN L TOC GJUHET N TH KOSTU HAPSIRJE, veçanërisht ku janë qasjet më të ulta. DHE KITT SITE RRETH Veçanërisht KU JANE QASJET E LIDHURA. DHE KOST SITE QA NUK K RERKOHEN NJ AP EMPRIM ACCESS. DHE KITT SITE Q AG NUK K RERKOJN NJ AP EMPRIM NUK K'RKESONI SIGURIMIN E SIGURIMIT Mos kërkoni një emërim NUK K RERKESONI SIGURIMET NUK DO T KRKONI urdhrin e një doktor. NUK K RERKESONI SIGURIMET NUK K RERKESONI NJ OR Urdhër Doktor. TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT NE K RERKONI urdhrin e një doktor. TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT T CON VAZHDOhemi T TO NEVOJN M SHUM RAST TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT T WE VAZHDONI T TO NEVOJN M M SHUM INVESTIGATORT E RASTIT DHE KONTAKTI VAZHDIMI T TO NEVOJN M M SHUM INVESTIGATORT E RASTIT DHE TAC KONKURUESVE TT KONTAKT T TRAJTUESVE TT KONTAKTIT JAN HULUMTUES DHE GJYKIMET E KONTAKTVE KONKAKTUES TREGUESIT JAN H T H PUNUAR DHE TRAJNUAR T TO BNI TRAJTORET KONTAKT Rrugët janë duke u punësuar dhe trajnuar që të përmbushin kërkesën dhe aq sa kemi nevojë Duke qenë i punësuar dhe i trajnuar për të përmbushur kërkesën dhe kështu që ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të konkurruar për të K DRKESA DHE NUK KEMI NDIHMN TUAJ T B COMPN KONKURREN T TO P COMPRFUNDOJM TH KEST KONTAKT Ndihma juaj për të konkurruar për të përmbushur këto kërkime të kontaktit. NSE JU OSE P COMPRFUNDON KESTO HULUMTIMET E KONTAKTIT. NSE JU DIKA DUHET TN DNI TANI HETIMET. NSE DUA DIKA DUHET TAS KUJT T PROJEKTUAR TE LUTEM PERGJIGJU DISA JU DINI KA TESTUAR POZITIV. JU LUTEM PSRGJIGJEN P THERGJIGJEN NGA SHALNDETI PUBLIK POSITIVE TESTUAR. JU LUTEM PSRGJIGJEN P THERGJIGJEN NGA ZYRAT PUBLIKE T HE SHALNDETIT T A SHENJTSISY JAN PR PRETTY QOU NUK MERREN THIRRI NGA ZYRTART P HER SHALNDETSIN PUBLIK JAN PR PRISHTIN Y TOU GJITHA. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, ZYRTAR AT JAN PR PRISHTIN Y TOU GJITHA. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NUMBERR TANI PVERR SH HRBIMET ONE. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NUMRI TANI PVERR T H HOSPITALVE KIST NUMBERR TANI P TOR T H HOSPITALVE KJO është K GNG KJO WHSHT WH KU JU L DINDOST M M SHUM RREZIKUARA E GAMEVE P AR NJEK Java e dytë SHT KU GJITHA SHUMA DIREKT P FORR një javë të dytë, në një radhë TANI DYT SEC NUMRI DREJTIMI MOST SHUM P FORR NJEK JAV T SEC DYT N IN TANI T DYT NUMRIN E PATIENTEVE POSITIVE NJ R RREZI TANI I DYT NUMRI I PAVITJEVE POSITIVE T COVID-19 N A NJ A SHENJT SPITIT TENT DHN UI P COR PATIENTOST POSITIVE T CO COVID-19 N A NJ S SHENJT SPITJE T DUHUR N U UICU OSE PUT N VENTILATORT KA N A NJ S SHENJT H SHITNDETSORE N U UICU OSE PUSHTET N ON Ventilatorë ka më shumë se sa të dyfishuar në vetëm CU OSE PUSHTET N V Ventilatorë ka më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. Kjo do të shkojë te M M SHUM SE DOBLEDHEN N J 7 DIT. KJO DO T LE DH TONI NR STRESIN SIGJIFIKUES N IN A 7 DITE. KJO DO T LE DH TONI N ST STRESIN SIGNIFIKUES N IN SISTEMIN SPITAL DHE MJEKSIN TONA STRESI SIGJIFIKUES N A SISTEMIN SPITAL DHE BURIMET TONA MJEK MEDSORE. NSE JU KUJDES SISTEMI HOSPITAL DHE BURIMET TONA MJEKSORE. NSE JENI V WSHTZUAR KT R T DREJT N TANI DHE JENI A Burimet. NSE DO T W VESHT ​​KIST T R DREJT N TANI DHE JU JENI GRANDPARENT OSE PRINDR T K RTO T R DREJTOW TANI DHE JU JENI GRANDPARENT OSE PRINDR T S DISA KU JAN N UNN 40 OSE N IFSE GRANDPARENT OSE PRINDR T S DISA KUSH ISSHT UN NGA 40 OSE N IFSE JU JENI TUAJ OSE N ORN 40 DIKA KUSH JAN N UNN 40 OSE NOUSE JENI VETS TUAJ OSE N UNN 40. K THT MESAZH SHT JU JENI TUAJ OSE NENI 40. Kjo MESAZH AGESHT FOR PR TUAJ. Gjysma e njerëzve KJO MESAZH ISSHT FOR PR TU. Gjysma e popullit të infektuar me kaviljen-19 WHO Fund PËR TY. Gjysma e popullit të infektuar me kaviljen-19 QO NDODHET NOS SPITALIN NUK KA INFEKTUAR ME SHUMV-19 QO NDODHET N THE SHOSRBIMIN NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHNDETIT. DERI N H SPITALIN NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHNDETIT. NJERZIT RINJ NUK janë KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETIT NJERZIT E RINJ NUK JAN TV PAVARUR. COVID-19 MUND T BE JET NJERZIT E RINJ NUK JAN TV PAVARUR. COVID-19 MUND T BE BN SE SHUM VJET P FORR NJERZIN E RINJ Pamposhtur. COVID-19 MUND T BE BN SHUM VJET FOR P PER NJERZIN E RINJ pa asnjë shëndet SHDNDET UNSOR SHUM EVEN P FORR NJERZIN E RINJ ME JO KUSHTET SHDNDETSORE TAL SHALNDETSIS SI JU LUTEM ME JO KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETIT DUHET T BE NDODHEN DHE TAKE BENI PARAQITJEVE JAN KUSHTET DUHET T BE JENI N A MNYRI DHE MUND T P PARAQITJEVE JAN KOH T REPUBLIKUARA ITSHT P NDODH Q TH NDODHEN DHE TAKE B PNI PARAQITJEVE JAN KOH TUB DOBLUARA NUK JAN QAT NDODHEN P ONR SHKRIMIN KOHA DUKE DUHET TUT NDODHME QAT N ON SHKRENA JAN DO KOHA DUHANI VAZHDIMI N P THER SHKRIMIN JAN DO KOH TUB DOBLINGUAR DHNI T TO SHTOJN A NJUR NATYRISTN E MISTNDSISHME T THE JAN DO DOKUESHTUB KOHA VAZHDON T TO SHPRNJOJNUR një natyrë shqetësuese të AKTIT SHTOJN A NJ NAT NATYRIST TIST VETSISHME T SP SHPIRTS S RREGULLORE TIS SISMUNDJES S AS K OFT JAVA, L SPNDSIA E RREZIKUT SIS SMUNDJES SI K OFT JAV, KOHA TANI DOBLINGU KA TANI L SPND SPSIA E SISMUNDJES SI K WET WE JAV,, KOHA E DOBLIMIT TANI DUHET TANI NGA 13 DITA KOHA E DYQANIT TANI DIKUAR NGA 13 DITA DERI 11 DITA. NSE JU KUJTOJM WE NE DUHET NGA 13 DITA DERI 11 DITA. NSE KUJT KUJT KEMI KUJT prej 36 ditëve të asaj TE 11 DITA. NSE KUJTOJM WE KEMI KUJT prej 36 ditëve të asaj kohe, jo shumë KA NJ PE MNYRI T OF 36 DIT OFVE T TH KTO KOHA, NUK JAN WE SHUM WEGO AGO, JEMI MIR B T MIR NJNE KOH, NUK MUND T SHUM VITE AGO, JEMI MIR TEL PARALAJMRUAR PARA QENI 18 WEEKS AGO, DO TELL DUHET T PARALAJMRUAR TANI PARAJM OFR N OF 18 DIT Q TH NDODHM KUJDES PARAQENI TANI TANI T OF 18 DITS QAT NDODHM T SHUM. Kjo do të thotë se DITET QAT NDODHEN T TO VESHJN. KJO MJENA Q TH MNYRIS EKSPONenciale N IN INFEKTIME WATCH. KJO MJETET QAT NDODHET RREZIKA EKSPONenciale N IN INFEKTIME RREZIKA EKSPONenciale N IN INFEKTIME CONSHT CON VAZHDON EDHE M M SHUM M PRO SHUMIN Kjo javë CONSHT CON VAZHDIMI EVEN M SHUM MM PAR K THT JAVA P THR KRAHASIM EDHE MORE SHUM M PRO PARM KT WE JAVA PENR KRAHASIMIN E JAVS S PRFUNDUshme. MBI JON THEN KRAHASUAR ME JAVN E VRTETS. PVERR T KUJDESIT T P POSITIVITETIT TON. SHOQRIA JON-19 JAVEN E SHKUAR. PVERR T KUJDESIT T P POSITIVITETIT TON. SHOQRIA JON-19 JAVA Cmimi i POSITIVITETIT. CILSIA E POSITIVITETIT T CO CIL -S SV VETIT T-VITIT T WH CIL ISS SHT Cmimi i POSITIVITETIT TEK JAVA CILA ISSHT THE PERRZGJEDHJA E TESTAVE TAT LAB Q KAN Cmimi i POSITIVITETIT CILA ESHTE PERCENCIMI I TESTAVE TAB LAB Q JAN P POSITIVE P COR KVIDVN-19 KA PERRZGJEDHJA E TESTAVE T L LAB Q FOR JAN P POSITIVE P FORR KVVIT-19 KAN IN T IN RNDSISHME JANE POZITIVE P FORR KVMBIMIN-19 KAN IN RRITUR N N TANI M SHUM M 20 T 20 GJITHA 20% T ALL GJITHA KTO RREZIKON TANI TANI M M SHUM M 20 20% T GJITHA KULTO REZULTATET E LABIT TEK JAVS. TANI M M SHUM SE 20% T OF GJITHA K ALLTO REZULTATET E LABIT TEK JAVS. POSITIVE TONA P FORR KUVID-19 QE T ALL GJITHA REZULTATET E LABIT T WE JAVS. POSITIVE TONA P FORR KUVID-19 QAT MJETET NJ N 5 5 prova kanë qenë Pozitivi JON FOR P FORR KUVID-19 QAT MJETET NJNE N 5 5 prova ishin pozitive. TANI N ON TON MJETET NJ IN N 5 5 prova ishin pozitive. TANI N ON VLERSIN TUAJ SPITALE. AGJIN SPITALIT Pozitive. TANI N ON VLERSIN TUAJ SPITALE. AGJEN SISTEMIT SPITAL vazhdon të bëhet nën VLERA E SPITALIT. PAR SISTEMIN HOSPITAL VAZHDON T TO BNN ST NGA STRESI I LART K THTO FALLA N L LIN SISTEMI VAZHDON PDR T ND STRMARRJE STRES TH E LART F K THTO FALLS N L RRJETI ME WHFAR JEMI SHUM STRESI I LART KISTU KA FUQUAR N L RREZIK me atë që po shohim me kullimin në ME ATFAR JEMI VSHTM ME K THERKIMIN N H SPITALIZIMET QUE NDODHEN ME K SRKIMIN N H SPITALIZIMET Q D NDODHEN-19 DHE NUMBERS SURGEON HOSPITALIZIMET DUHET N CO KUVID-19 DHE NUMBERS SURGEON T OF POPULLIT që përfundon në ICU OSE COVID-19 DHE NUMRI I SURGEONIT T PE POPULLIT që përfundon në ICU OSE N V VENTILATORT K HERTU E NJERZIT që përfundon në ICU OSE N V VENTILATORST K HERTU KUJTIMI I BOTTOMIT. NUMRI I P VR VENTILATORT K HERTU KUJDESI BOTTOM. NUMRI I RASTEVE T CO SHUMSIT-19 VAZHDON N TO Linja e Fundit. NUMRI I RASTEVE T CO FUNDIT-19 VAZHDON P TOR T S NDRMARRJE MP SHUM RASTET E GJYKATAVE-19 VAZHDON P TOR T S KRKONI TREGUESIT TP SHUM P INDR T DHNAT Treguesit SIGURIMI NP T MIALSUARIT TIC MSUARIT TREGUESIT EKONONIKUAR TP SHNDETSIS AL SAR MUND T SHUM TREGUESIT TOW SHPRNDARJEN natyrës së alarmit të asaj që është shumë shpejtësi e kësaj feste për javën e dytë NATYRA E K THET SHPESHTSIS TH SES KTUVE TIR PARA P FORR Javën e Dytë në një rradhë VETIT-19 KESTO ZJARRI P FORR Javën e Dytë në një rradhë KUVID-19 NUMRI I Peas EXCUSE ME COVID-19 N A NJOW RRETH SHUM PESHKN NUMRUAR TV SHUMSISV S SHUM MU SHUM--19 HOPPITALIZUAR POPULL POSITIV, NUMRI Peas EXCUSE ME COVID-19 NJERITZIT POZITIV T H HOSPITALIZUAR, DUHET N IC ICU OSE PUT HOSPITALIZUAR POPULLI POSITIV, D SRGUAR N IC ICU OSE PUT VENTILATOR HT KA M SHUM D SRGIMI N IC ICU OSE PUSHTET N V Ventilatorë ka më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. Ventilatorët kanë më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. Ne DUHET T AKTOJM SW NIF SHUM WE DUHET TCT AKTOHET DOBLEDHEN N J 7 DIT. Ne DUHET TCT AKTOJM SW NIF SHUM DUHET T A KEMI KOLEKTIVELI T B TONI K CONTU Ne DUHET TCT AKTOJM SW SHPRNDARJE MUND TLE KEMI AKTIKUESHME P TOR T CON BJM K THTU ZJARRI. NSE KET 10 TRENDS Kolektivisht për të mbajtur në këtë zjarre. NSE K 10T 10 10 TRENDS VAZHDOJN P një PORTION T MADH T Zjarret. NSE K 10T 10 10 TRENDS TT VAZHDOJN A një PORTION T L MADH T OF REZULTATS TONA, LIDHJEN DHE PER VAZHDIMI I një PORTIONI më të madh të banorëve tanë, limon dhe deri në spitalin në intensiv B RESRSITUR TONA LEMON DHE DERI N H SHRBIMIN N IN KUJDES Intensive KAN N V VENTILATORT N H SHQIPTARIN N CAR KUJDESI Intensiv JAN ON N V VENTILATORT T L MNJ T T MERI T O NDODHEN NJ 2 NNND T TO T DHNI KUJDESI ISHTE N V VENTILATORT E LET M SHUM NJN 2 ND T TO DHOUNI TONA T N NUMRIT T L VETM, Merrni vetëm një 2 ND T TO JU JENI NUMRI T N VETERSN NUMUMR T DHNAT, KRET N JAN M M M SHUM SE 6 KERTU JAN TONA E NUMBRVE TAT VETN T N NUMRUAR, KA JAN M M SHUM SE 6 KERT 6 JAN 6 650 M M SHUM RASTE T CO BARNAVE-19 KT KERTU JAN M TH SHUM SE 6 K 6TU JAN 6 650 M M SHUM RASTE T CO KVAJTSIS 19-19 KIST EVESTIMIN Sillni TOTALIN TON N TO 650 M C SHUM RASTET E K COMBIMIT-19 KT EVESTIMIN Sillni TOTALIN TON TO N TO 10,000 797. 881 PATIENTS JAN VITI SI T GJITHA TONA N TO 10,000 797. 881 PATIENTT JANE TANI N H SPITAL 10,000 797. 881 Pacientë JANE TANI N H SPITAL ME 79 DERI N WITH 79 DIT NGA PJESA E DITS DHE E K THTUA 274 N IC ICU DHE A 154 P ONR VENTILATOR WET T WE BNI MANK SHUM N IC ICU DHE A 154 P VR VENTILATORT I BJM TREGTISHT NUK KAN T T T PROJEKTUAR T TO RAPORTET NE DO T KUJTOJM HA NUK KAN T T T PROJEKTUAR T RAPORTOJM T T DHNNN DHE TANN T IT NDRMARRJEN TANI TANI NUK KAN T T T PROJEKT T RE RAPORTET TONA DHE TANI TANI TANI TANI T TO GJYKIMIT WOLF THANNI JEMI PUNOR TONA DHE TANI N O TANI TANI T GJYKIMIT WOLF FALEMINDERIT Ne do të punojmë për rritjen e WOLF WOLF FALEMINDERIT Ne po punojmë për të rritur aftësinë e spitalit. P ONR RRITJEN E KAPACITETIT SPITAL. >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ KAPACITETI HOSPITAL. >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER TODAY AND AND >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER TODAY DHE TI PAVARUR N IN BEXAR TONA Tha TODAY TANI EARLIER DHE DUHET T EN PAVARUR N IN RRETHINOS HOSPITALE QENDRORE TX BEXARIT HIMI I PAVARUR N IN HOSPITALIN E UNIVERSITETIT TOS SHOQRISOS HOSPITALE TOS HOSPITALIT T BE QYTETIT TX BEXARIT P TOR TC RRITUR QYTETI HOSPITAL UNIVERSITAR I SHPRNDARJES SOS SPITALIT P TOR TC RRITUR NUMRI I VDES SPITALI I UNIVERSITETIT PCR T RRITUR NUMRIN E VDEKJES SI T IN RRITUR T AN TJERA NUMRI I VDEKJES SJENE TC RREZIKONI TJET 74 74 TODAY. JANE TANI DUHET RREZIKON N ANNJ 74 74 TODAY. JAN N TANI T L MUND T AT MUND T M SHUM N LAJME 74 DIT. TANI JAN TANI DUHET T L BN AT M SHUM N ON LIDHJEN E REPUBLIKERS S SPACE HAPSIS IN N T TAK MIR PR MSIMIN E REPUBLIKS S SPACE HAPSIR INS S IN FUNDIT T TO SHOQROJN IT TA T CO BNI HAP SPACESIA E VEPRIMIT N BE T BE GJITHA PR T ALL DHOCNI T SHPRNDARJE N TO T CO ARDHN SUND T P PATIENTSS. RAM RAM T ALL SHUMNI T IT T DREJT T TO PAVARUR PACIENTS S SO BN. AIR SURVEY RAM AIR SURVEY CILA ASHT A DRUG PATIENTST SUND. AIR SURVEY RAM RREZIKULLI I CIL ISS ASHT A NJ DR DRAQ Q P USRDORET T TO TRAJTIMIN E TRAJTIMIT AIR SURVEY CILA ASHT A NJU DRUG QAT P USRDORET T T TRAJTOJN PE NJERZIN E TRAJTIMIT N IN KALM ISSHT vërtet QAT SI PRDORET T T TRAJNOJNOP NJERZIN E TRAJTIMIT N A NJAL KALIM ISSHT NDRMJET M MO SHUM NJERZIT N A NJAL CALM ISSHT NDIHME V MOREJT MO. Dhe kështu që ne do të shkojmë NDIHME L MOVIZJEN P OR TUT. DHE SHKEMI JEMI DO T DO BJN T GJITHA Q C MUND T TO TIJ N O SHUM. DHE NUK JEMI DO T DO BJN DO GJITHA NE MUND T TO NDIKOJM BESS TONA. B DOJN TVER GJITHA NE MUND T TO TC RNDESHM BESIMET TONA. JEMI EDHE DIKA MIR RRITEN BESEDN TONA. JEMI EDHE DISA PUN TOOD MIRA BONER JEMI EDHE DISA PUN TOOD MIRA DSUAR ME SH HRBIMET E TJERA. KEMI NJ. PUNA BONER ME SHOQATA TTHER TJERA. KEMI një mundësi për të hyrë brenda SPITALI T O TJERA. KEMI një mundësi për tu sjellë në disa raste si kritike MUND BRSIT TO P TOR T FITUAR NOM DIK T 88 KUFIZUAR 8815 KURNDT KUJDES KRITIK ME ndihmën e tij DISA LIKE 8815 FURNIZAT KUJDES KRITIKE ME NDIHME NGA DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE KUJDESI Infermierë ME NDIHM NGA DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE NGA NGA DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE NGA DADI MUAJ. PRESIDENTI VICE NGA DADI MUAJ. PRESIDENTI I PRANEZUES VITE SHENJTEST PJESA E HELAJ BABAI IM. VITI PRESIDENT SHPENI PER TESTIN DITA TESTI DITA duke folur me QEVERIT SHENA T SHUM P YRQITJEN E DITS S T DITS duke biseduar me QEVERIS QAT DO T BR Sillet N PE NJEROPZIT K THT Duke folur me qeverinë që do të sjellë në njerëz që bëjnë këtë gjë, ju keni shumë KJO DO T BR BNI N PE NJERZIT KISTO K DOTU K THTU K BTU KENI NJ A SHUM FJAL FIZIKE, POR NUK KA NEVOJ M M SHUM B DONI KEST KND TOU DUHET SHUM SH BNDETJE FIZIKE, POR NE KU T MIR NDIHM. SI TING BNI N IN SHTES KUJDESET FIZIKE, POR NE KEMI NDIHME MORE SHUM. SI TING BNI N N FURNIZAT SHTES KU JENI I MADHE HELP. SI T BR BNI N N SH NRBIMET SHTES KU JENI NJ A HAPI I MADH. PARAQIT TANI KETE INFERMIERET QE JENI JENI HAPEP I MADH. PARAQIT TANI K THTU JAN SHUM GJETJE QOU MUND T DO BN HAPI I MADH. PARAQIT TANI K THTU JAN SHUM GJETJE QOU MUND T DO B DON TO T TO NDIHMOJN US N US SHUM DUHET T SA B SAN SE JAN A SHUM TING GJITJE TOU MUND T DO B DON TO T TO NDIHMOJN US N US SHUM DUHET T SA SHENJE Q M TH TEL NDIHMOJN US N US SHUM WE DUHET TID SHNUAR QE MBI DHE MUND T Y DINI MASKEN P OR DHVERN Y DUHET T K DSOJM F MASKA T TO DREJTIMIT DHE PVERR TI DUHET MASKA T F DREJT T D SHKENCS NDRMARRJEN, DUHIN WHFAR FARJET N TO DANSIMIN E SHNDETSIS K, DUHET T WH KU DUHET T DO BN K DOTU. ATA QE SANITACIONI, JU DUHET YFAR Y DUHET T DO BNI KETE. KJO Q TH MUND T ST QNJ SHTPI DUHET Qëndroni SHTEPI. Ne kemi nevojë për të pasur më shumë punëdhënës që ofrojnë një mundësi për heqjen e njerëzve për të punuar në shtëpi. OFERTA E MUNDSISEM REMOTE P FORR POPULLIN T W PUNOJN AT N H SHTPI. Unë e di se po bëjmë që ne P FORR NJERZIT T W PUNOJN AT N H SHTPI. Unë e di se do të bëjmë që ne do të kemi rreth një të katërtën tonë Unë e di se po bëjmë që ne do të kemi rreth një të katërti të punësuarve tanë që punojnë në shtëpi. GOT RRETH A 4-të T OF PUNSUARAVE TONA që punojnë në shtëpi. N IFNSE PUN EMT E PUNUARA MUND T ST HAPNI DHE PUNT E PUNS N AT SHTPI. N IFNSE PUNPSIT MUND T ST HAPNI DHE NDIHMN T DO M SHUM VEPRONIN PUN AT N IFSE PUNSIT MUND T ST HAPNI DHE NDIHMN T DO BN M SHUM PUNOJNEM PUN N AT SHTOMPI QAT DO T BE JET T TERRIFIKE. NDIHME B DONI M M SHUM PUNO SHTPI N AT SHTEPI QAT DO T BE JET TERRIFIKE. DHE prindërit e shkollës SHTPI QAT DUHET TERRIK. DHE PRINDRIT E SHKOLL IS DUA T TO M THNDSIN RRETH DHE PRINDRIT SHKOLLOR DUA T TO M TONDSISHT T AB MUND T BNI K SRKUAR DISA T HO OR HOS TUAJ DUA T TO MUND TIN M THNDONI PR TAK MIRATUAR DISA TASS KLASAVE TICK KICKNDUAR NGA ORA JUAJ EDO F CHMIJ VITI FITIMI I DISA T HO KLASEDS SICK KLIKUAR ORA TUAJ VERDO VITE F CHMIJ K THTU VITI KLASA EDO VITE F CHMIJ TH K THT Y VITI N H SHTPI. QAT OPTIONI po shkon KJO VITE N H SHTPI. QAT OPTIONI GSHT DUHET T BE B THNI KA NUK E DNNI WHFAR NË SHTËPI. QAT OPTIONI GSHT DUHET T BE BNI KA NUK E DI WHFAR DO T DO BJ POR MUND TE HAPUR T BE BNI KA NUK E DNI FAR DUHET T DO BN MUND T OP HAPIN K THT SCHOOL SHKOLLS, POR OPTIONIN N TO DO T DO BNI POR MUND T OP HAPHENI KST SCHOOL SHKOLL BS, POR MUNDSIN TO T TO BNI N AT SHTPI N IFSE MUND T DO BNI K SCHOOLT SCHOOL SHKOLL ,S, POR MUNDSIA T TO BNI N AT SHTEPI N IFSE MUND T DO B DON TH KATT KSHT' SHUM SIGURT PR TUAJ B DONI N AT SHTEPI N IFSE MUND T DO B DONI K THT KT K AND T SA SIGURT P FORR TIJ DHE FILMIJ YT TUAJ DHE K ANDTY QE KJO ESHTE SHUME SIGURT PER TUAJ DHE FEMIJET TUAJ DHE KETA ME MJETERIK DHE F CHMIJ YT TUAJ DHE KOSTU ME KUSHTET MJEKSORE QAT JENI PFRFSHIR ME KUSHTET MJEKSORE QAT KENI PFRFSHIRSISHT T TO NEVOJN T ST QNDRONI T AT DREJT HN E SHTPIS N TANI KUSHTET Q TH JENI PFRFUNDUAR P TOR T ST QNUAR N AT TOM DREJTOM SHTPI TANI TANI DUHET T TO PUNOhemi T M BNI DUHET T ST QNDRONI N AT T DREJTOM SHTPI TANI DUHET T NE PUNOJM W T PUNOJM T BNI KATTU T MIR PR TY. Ne kemi nevojë Kështu që kemi nevojë për të punuar për të bërë atë më të lehtë për ju. Ne kemi nevojë për bizneset për të bërë më shumë më shumë EASIER P FORR TUAJ. Ne kemi nevojë për bizneset për të bërë më shumë më shumë për të ndihmuar ato të sigurta BIZNESET T TO BN M SHUM M SHUM T TO NDIHMOJN ZYRTART E TYRE P HR TEL NDIHMUAR SIGURIMET E ZYRAVE TEMPERATURA T OFF ZYRAVE T TYRE. PYETJE ZYRA TEMPERATURA ZYRTARPT. PYETJET E NJERZIT Q Vijnë N F FACIAL K CHRKESA TEMPERATURA. PYETJET E NJERZIT Q Vijnë ND FUSHN E KUSHTET SANITARE. E NJERZIT QAT VAJN IN N IN FUSHN KUSHTET SANITARE TVER VNDET. Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre KUSHTET SH CONNDETSORE. Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre në ndihmë me të punësuarit e tyre Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre në ndihmë me të punësuarit e tyre, pasi ata punojnë dhe zyrat e tyre N H NDIHME ME PUN EMSIT E TYRE SI PUN AND DHE ZYRAT E TYRE TANI GJITHA NJ JAVA E RREZIK SI PUNA DHE ZYRAT E TYRE TANI MUND T A JAVA T VNDET COMM TAN RREZIKSHME. NUK BESONI TANI GJITHA NJ WE JAVA E RNDSISHME Që vjen. NUK MUND T DIT MEMORIAL. Kështu që dua të them PO VJEN. NUK MUND T DIT MEMORIAL. DUA DUA T S SHUM T BE SHUM DITA MEMORIALE. DUA DUA T S SHUM B BEN SHUM KUJDES. Do të bëhem shumë B BENI SHUM KUJDES KUJDES. Unë do të jem shumë relativisht për të dërguar fëmijët tuaj SHUM KUJDES. Unë do të jem shumë relativisht për të dërguar fëmijët tuaj në plazhe. Lidhur me dërgimin e fëmijëve tuaj në plazhe. NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE MIR BEJETET. NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE T G MUND TG GJITHA LIKE TY BN NY BARS NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE T G MUND TG GJITHA TIK LNDOJNY QID NDODHEN N B BARA DHE SHPRNDARJEN KA KALUAR N US SHBA. GJITHA LIKE TY BNI N B BARA DHE SHPRNDARJE NDODHEN N US SHBA. Ne do të kemi më shumë DHE SHPRNDARI KA NACK SHBA. Ne do të kemi shumë më shumë situata të ndryshme. fishekzjarre, Ne do të kemi shumë më shumë situata të ndryshme. VESHJE, Unë e di që ju do të dërgoni SITUATE E VESHTIRE. FIREWORKS, DUHET TOU GJITHA TO GJITHA DUHET T S Dërgoni DISA ZJARJE T OFF VEPRUARA N AT TUAJ Unë e di se do të dërgoni disa zjarrfikje jashtë në shtëpinë tuaj. POR DUHET T TO GJITHA DISA ZJARJE T OFF VEPRUAR N H SHTEPIN TUAJ. POR DUHET T TO GJITHA KALABRIA KU JAN Trupat TJERA. HOME. POR DUHET T TO GJITHA KALABRIA KU JAN Trupat TJERA. Ne nuk kemi më shumë njerëz KALABRIA KU FEMIJET E TOKS. NUK KEMI M PE SHUM NJERZ T TO GJITHA TALL VETM DUHET T TO BNI 10 AT NE DUHET T M M SHUM NJER TOZIT TG GJITHA JU DUHET T TO BNI 10 T AT SHUM 10 N I M MNJ IN E DI T MUND T DO BNI 100, JU VALLREJT DUHET T DO BNI 10 TE SHUM M I SHUM DUHET T DO B DON 100, POR NUK DUHET T BE BNI NDERI TUAJ M M SHUM DUH T C MUND T DO B DON 100, POR DO T SH DUHET T BE BNI DUHET T Y NDODHNI AN. DUHET T C MUND T RE REALISHT POR NUK DUHET T BE BNI DUHET T Y NDODHNI AN. DUHET MUND T RE REALISHT T RE NDIHMOJN US SHUM US NGA PROR KTO SHUMT AN. DUHET MUND T NDREJTME REALISHT T US NDIHMOJN US P USRMES PR K WET Javë që po shkon të jetë MIRALL SE VINI NDIHME PR NGA KEKT WE JAVN E CILHS ISSHT DUHET T BE RREZIKSHME. QYTETARI SHT JAVA Q WH NDODHET T BE BN E RREZIKSHME. QEVERITARI po shkon të marrë disa vendime Të rrezikshme. QYTETARI GSHT DO T BNI DISA VENDIMET KETU PROBABLY MUND T COM Vijë SHKOJN TO T M BNI DISA VENDIME KETU PROBABLY DUHET TE NDODHEN. UNDERSTAND TI MUND KETU MUND T NDRMARREN. Unë NDSTSOJ TI MUND TVE KAM NJ A KONFERENCA SHTYPI QE Nesër. UNDERSTANDI TI MUND TA KEMI NJ CON KONFERENC PR T PR SHTYPIT Q CR KRIMI DHE UN S JEMI SI E SIGURISHME KEMI NJF KONFERENC PR TESS SHTYPIT QAT KRIMI DHE Unë jam i sigurt që ai po shkon të konsiderojë një numër të KRIMI DHE Unë jam i sigurt që është duke shkuar për të konsideruar një numër të biznesit të lartë të rrezikut është në rregull T CON KONSEMONI NUMBERR T B BIZNESIT T RREZIKUT T HIGH LART IS ISSHT T CL NDODHUR VEPRIMI BARJET CILA SHT BIZNESI E RREZIKUT T IS LART ALSHT T CL NDOSHME VEPRIMI BARJET E CILA ASHT A NJ M SHUM NJEP HAP E MADHE N DREJT MBAJTOJE BARAT E CILA ISSHT A NJ M B SHUM NJEP SHTYPE E MADH N IN DREJTIMIN E DREJTS VITET VENUE VENA FACILITETET E FILMIJVE JAN SPORTET E KONTAKTIT, VENDET TONA T W PUNS. MOSIMET E RESTIT N AND DHE SPORTET E KONTAKTIT, VENDET TONA T W PUNS. MO SHUM MOSIMET DHE N ON KT JAN R RREZIK të LART AND DHE Unë jam ADHURIMI. MJETET E MUNDSISHME DHE N ON KSHT RREZIK MIR DHE UN I'JENI SIGURISHT TI DO TS KONSIDONI DIKA P THR KT JANE RREZIK të LART DHE JU SIGUROJ TI DO TS KONSIDEROJN S DISA T TH KA DUA SIGURI DO TOU KONSIDEROJN S DIKA K THT DUA T TH THIKOJNIST SHTETNORTN NDHERKOMBTARE E KOSTI DUA T TH THIKOJ J FJALT NDHERKOMBTARE TIST RREZIKUTIT NG EDGE TE FALEMINDERITJE SHTETE T N RREZIKUT TIST NDERTIMIT N IN HARLANDALE DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT DISTRICT DHE MAYBE DYQANET N IN HARLANDALE DISTRIKT E RREZIKUT TG ARSIMIT DHE T M TJER MT TAY MUND T S MIR S DUHET TUS NDODHURA K THTU HARLANDALE DISTRIKT DHE T O TJERTHT TAY MUND TUS MUND T KUVENDUAR KA NDIKU SHUME SPORTE TTH TJERVE T B MIR DUHET TER GJITHA DIKA JAN M M SHUM PROGRAMI PORR SPORTE KJO NUK është koha për ISHTE DIKA JAN M M M SHUM PROGRAMI PORR SPORTE KJO NUK është koha për të sjellë në njerëz të rinj PROGRAMI KJO NUK THESHT THE KOHA T TO VITIT N IN NJER PEZ T Y RINJVE T GJITHA DHE MUND CASISHT T CA SHPENZIMIN A Sjellja në njerëz të rinj dhe shumë e mundshme duke shkaktuar një marrëveshje të madhe më shumë se sa ne GJITHA DHE MUNDSISHT SHPRNDARJE NJ DE SHUM SHENJTAL E MADH M M SHUM SE T KEMI TEMA. SHUM SHUM SHUM SHUM SHUMUB SE T TH KEMI TEMA. N J SHPRNDARJE. JEMI DUHET TE SHIKONI KAN T GJITHA. N J SHPRNDARJE. Ne do të shohim njerëz që vijnë në atë që kanë të vërtetë N J SHPRNDARJE. Ne do të shohim njerëz që vijnë në atë që kanë të vërtetë ne do t'i veçojmë ata. NJERZIT Vijnë N TH KATT HA KNDSISHME Ne do t'i veçojmë. KEMI DISA 58% JEMI po i SEPARATOJM SI. KEMI DISA 58% T IN PMRNDARJEVE TONA Q TH JAN KEMI DISA 58% TM KUFIZUARVE TONA QE JAN P POSITIVE TANI NE E INMAT TONA QE JANE POZITIVE TANI JEMI DO T BNI NJ JO PUN T GRE MADH T CON KONTROLLIMIT T THE POSITIVE TANI JEMI po bëjmë një punë të madhe të kontrollit të xhelit që dua të faleminderit PUNA E MADH E KONTROLLIT TA SHRBIMIT DUA T TH FALEMINDERIT SHITJET E SIGURUARA JAN FOR P FORR Q XHILI DUA T TH THIKON SJELLJEN E SIGURT AS JAN FOR P FORR KT AND DHE T M B MN M O 700 K CRKESA N ON SHITSITRET JAN FOR PR K ANDTO DHE JAN M BADN M O 700 K 700RKESA P ONR BIZNESA POR NE E gjetëm një DHE Ai është bërë rreth 700 thirrje mbi bizneset, por ne kemi gjetur një ditë që nuk e bëjnë atë. BIZNESET POR NE E gjetëm një ditë që nuk e bëjnë atë që kanë një javë për të bërë atë dhe ata DITA Q NUK DO T DO BNI KA NJ WE JAV TO T B DONI DHE AT AND NUK DO T DO BNI. Ata e fajësojnë atë KA NJ WE JAVA T TO BNI DHE NUK MUND T DO BNI. Ata i fajësojnë në zyrat e tyre korporative, SO A NUK E B DONI. Ata i fajësojnë në zyrat e tyre korporative, kështu që nëse jeni jashtë kësaj me ZYRAT E TYRE KORPORATA, N IFSE NUK JU JENI K WITHTU ME BIZNES T G BNI N TO T GJITHA NSE JU JENI K THTU ME KUSH BIZNES T IT BNI TET GJITHA Ne do të kemi qenë shumë mirë në lidhje me vetëm duke shkuar BIZNESI BETNI T TO GJITHA Q WE JEMI SHUM MIR P ABR T J DUHET TO BNI DHE T T BKNI T TO BNI JAN SHUM MIR POR T J DUHET T AND BNI DHE T T BESIMIN TUAJ, por FINES FT DO TILL FILLONI SI INSISTIK PAS DHE TAL BALNI T TO BNI, por PINRGJIGJET DO T START FILLONI TUAJ INSISTENI P ONR T NOT NDODH T KTU. P FRFUNDIMET DUHET T Y INSISTENI P ONR T NOT NDODH T TH KTU. >> GJYKAT SHUM SHUM DHE BOTTOM NUK E P FRDITOJN TH KT. >> GJYKIMI SHUM SHUM DHE LINDI I Fundit është NE >> GJYKAT V SHUM DHE LINDI I GJITHA WESHT NEVOJNI TUAJ T TO NDIHMOJN NE FJALT TUAJ Linja është e nevojshme për t'ju ndihmuar të afërmit tuaj për t'u siguruar që ne mund të marrim përmes DUHET T TO NDIHMOJM NE FJALT TUAJ T TO T BN SIGURIM NE MUND T G MIRM PR KISTO SO. P MR TAKE BN SIGURIM NE MUND T G MERRNI PROR KTO SO. >> QE BSHT A KRIJIMI I DITS KJO SO >> QE ISSHT A NJERRIZIMI I PRDITSHME NGA UDHZUES NELSON GJYQS SI WELL >> QE ISSHT A NJERRIZIMI I P DARDITSHME NGA WOLFF JUDGE NELSON SI DUHET SI NJ SAN RON MAYOR SAN ANTONIO NGA WOLFF JUDGE NELSON SI MIR SI NJAY MAYOR SAN ANTONIO RON NIRENBERG vazhdon të jetë një SI NJAY MAYOR SAN ANTONIO RON NIRENBERG VAZHDON T TO BNI SITUATA SHUME DREJT SHTETI KETU N SAN SAN NIRENBERG vazhdon të jetë një gjendje shumë e drejtpërdrejtë KTU N SAN SAN ANTONIO, le të shkojmë më shumë SITUATA SHUM E DIREKTE KETU N AN SAN ANTONIO, TET DUHET T O MNYS NUMBRTVE Q TH JANLE REZULTUAR ANTONIO, T L BNI SHUM NUMBRVE QAT JAN RE REZULTUAR Ditën e sotme pas regjistrimit të rekordit NUMBRT Q JAN RE LEXUAR T DITODS PTERR RECORD, duke u bërë javë më parë të shtunën. M M SHUM RI DITA PAS MIRECNDECSISHME RREGULLIMI PRER VITIN E SHENJTAT. M M SHUM RASTET E RI 650 TODAY. JAVA E DITS. M M SHUM RASTET E RI 650 TODAY. Q BR SI T NEW RI ​​TONA T NEW REPUBLIKA T NEW REJA RASTET 650 DITA. QAT Sillni TAN NEW T TOT RI TUAJ TOTALI N 10,797 ME 881 IN QAT Sillni TAN NEW T NEW RI ​​TUAJ TOTALI N 10 10,797 ME 881 NOS SHOSRBIM, 10.797 ME 881 N H SHQIPRI, 274 NU ICU DHE ME 154 TEN SPITALI, 274 N IC ICU DHE ME 154 P VR Ventilatorët LAJMET E MIRA SHT 274 N IC ICU DHE ME 154 P ONR VENTILATORST LAJMET E MIRA THSHT TH NUK KAN VDEKJE T NEW RE VENTILATORST E LAJMEVE TOOD MIRA THSHT NUK JAN VDEKJE T RE P RER RAPORTIN N TH K ASTU Q HE KENI TARD GJITHA KA NUK KA VDEKJE T NEW VDEKJE T TO RAPORTI P THR KTU SI TOU KUJTI Kryetari thoni se ata do të lëvizin RAPORTI P THR KTU Q AS T HE KND THEN Kryetari SI thoni se ne po lëvizim në drejtimin e gabuar. HE Kryetari thotë se ata po lëvizin në drejtimin e gabuar. Ai bisedoi rreth disa prej këtyre çelësave N DREJTIMIN E SHKRUAR. Ai bisedoi rreth disa prej indikatorëve kryesorë që ato janë BALLKUAR POR DISA T TH KTUJ Treguesve TEY PEYRGJITHSHM Q KT L MUND T SHUM N CL VLER TREGUESIT QAT ata po shikojnë në prova të ngushta. DUHET N AT SHUM VDEKJE TESTIMIT. >> DUKE TESTUAR. >> TRAJTIMET E KONTAKTIT DREJTOST M T MADH >> TRAJTIMET E KONTAKTIT DREJTOST M T MADH TOS K ITTU KA T KUFIZUAR LIKE ME KONTAKT TREGUESIT DREJTOST MOST T MADH T TH K ITTU T SO NDODHME LIDHJEN ME SITUATN SPITALE KU KEMI E K THTU KA T L KUFIZUAR LIKE ME SITUAT SPITALE KU M MNYRUAR Q TH KEMI M M SHUM SITUATA HOSPITALE KU E përmendur Q KEMI M M SHUM Sesa DUHET N THE PAST Përmendur që ne kemi më shumë se sa të dyfishuar në 7 ditët e fundit. Sasia e popullit SE DUHET N IN 7 DITN E PASUR. Sasia e popullit TANI N THE SHOSRBIMIN DHE AT TH Q 7 DITE. Sasia e njerëzve në TANI N H SHOSNDET THSIN DHE QALNDRIMIN E KOSTU NJERZIT TANI N H SPITAL DHE Q TH PRGJIGJEN E K THTU NJERZVE Q BE JANM T AD ADMITUAR NUK KAN NO NDERUAR Gjysma e këtyre njerëzve që janë të admiruar, nuk kanë kushte të shëndetshme dhe nënkupton ADMITUAR NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETSIS AND DHE N HE T VETEM NDODH O SI ATA KUJDES KUSHTET SH HENDETSORE DHE N HE T C VETEM NDODH TH P THRKJET Q TH KUJDES P TOR FOLKS 40 VJET DHE RINJ VAZHDON VETE QAT KUJDES P TOR FOLK 40 VJET DHE RRETH KUSH T GJITHA TE FOLKOJ 40 VJET DHE TE RI KU JENI TE MENDUAR QEN E DINI KA MUND KUSH TIN MNDINSISHME Q Y DUHET TER MUND T BE B BENI N A NJOS POZICION T B MIR Mendoni se ju e dini se mund të jetë në një pozitë më të mirë, pasi që ata nuk mund të pabindur Jini në një pozicion më të mirë, pasi që ata nuk mund të kushtojnë kushte të shëndetshme. POR SHUM KJO MUND T NOT MUND T KUSHTET SH HENDETSORE. POR SHUM T DHOLNAT Q KEMI VAJ KUSHTET SH HENDETSORE. POR SHUM T DREJTA Q KEMI TING HYRIN N H SHOSRBIMET FOLKAT Q TH KEMI VJET N H SHORBIMET >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA T THE NO HOSPITALT. >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA T THE TREGUESIT QAT K LNDOJN >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA TIC TREGUESIT QAT NUK KAN T SHUM TREGUESIT QAT NUK JAN TOO SHUM NASH FLETRE KUQ T ON KUQ N A FUSH FLN E KUQ T ON KUFIZUAR DHE DO T M LNOhemi N IN DREJTIMIN E SHPIRT, DHE GJYQ WELFF duke folur NELSON RRETH TUAVE TING SHPIRTOJME KUJDESE SHTESE N AT SISTEMIN E SHALNDETIT T UN UNIVERSITARIT, 74 JANING SHTES SHTES SHTES N AT SISTEMIN E SHALNDETIT TIV UNIVERSITARIT, 74 SH BNIME T NEW REPARA DITA AKTUALE P USRDORIMI AKTUAL N SY SISTEMIN E SHALNDETIT UNIVERSITAR, 74 SH BNIME T NEW REPARA DITA AKTUALE PALLRDORIMI I HAP SPACESIRS S HAPSISHME T HAPUR SH NEWNIMET E RI T T DHNAT AKTUALE P USRDORIMI I HAP SPACESIRS S PAJISJES SUS PUNUSSIS S SI Q NDIKOJN PAVAR ONN N ON ZGJEDHJE HAP SPACESIRI HAPUSSINOR I PUNUAR SI Q P NDODHEN PUSHTIN ON N ON K SRKESA ELEKTIVE TANI TANI ATA PUSHT THE PAVARN P SR KGRKIMET ELEKTIVE TANI TANI ND PRNI KREDIKT N IN KERT T TRAJNOJNV SHUM Kirurgjitë TANI JAN TANI PUSHTIMIN E BARNAVE N TH KERT T TRAJNOJNAT PATIENTVT E KUVITIT. N OPERATIM KUJDESET N TH K THT TRE TRAJNOJNAT PATIENTST E MUNDSIS. N IN VESHTN E DHOMAVE. Pacientët. N IN VESHTN E DHOMAVE. >> E VAZHDON T TO BNI SHUM DHOMA. >> JAN CON VAZHDIM T BNI Q TH SI T W DREJT AND DHE P FRFUNDIMT A THIRRJE >> E VAZHDUAN T TO BNI Q KTU Q AS DUHET DHE P FRFUNDIMTARI një THIR P TORPUNUESEVE T TO PRINDENTRVE DHE T TO Q AS SI DUHET DHE PALLRFUNDIMI një thirrje për punëdhënësit për prindërit dhe bizneset për të bërë më shumë punëdhënës P EMR PUNPSUESVE T PAR PRINDRVE DHE P BR BIZNESA T TO BN M SHUM PUNSUES N IFNI KA KAPITULLI T TO LET BIZNESET T TO BN M SHUM PUNPSUES N IFSE KENI KACNDSIN TO T TO LNI PUNT E PUNPSUESVE TUAJ NGA HOME NSE KENI KAPACITETIN T TO LNI PUNSIN TUAJ PUNOJN F NGA SHTPIA LUTEMI B DONI T SO NDOSHT EDHE TA SHUM PUNT TUAJ PUNOJN F NGA SHTPI PLER T DHNUAR T SO BNI T HE NDRMARRJEN EDHE PENTR PRINDRIT RRETH JU LUTEM T DO BNI T T GJITHA KALUAR PENTR PRINDRIT POR KONSIDERIM T DO BN DISA REMOTE PRINDERET RRETH KONSIDERIMIT T BN DIKA TEM MSOJNAR MARSOJN AS SI KEMI NJ A LITTLE KONSERUESI T DO BNI DIKA TEM MSOJN MSOJN AS SI KEMI NJ MBROJTJE T LEXUARIT NO SEMESTRI T F PARA M LESOJN AS SI KEMI NJ CL MBROJTJE T L VETM NO SEMESTRI T F PARA DHE P BR BIZNES MBROJTJEN N THE SEMESTRI T F PARA DHE PUSR BIZNES T TO BN M SHUM. DHE P BR BIZNESET T TO BN M SHUM. >> TEL NDIHMOJN IN N IN KIST PANDEMIK B DON M SHUM. >> T TO NDIHMOJN IN N IN KIST KA PANDEMIKE L >> T TO NDIHMOJN N IN KIST HE KA PANDEMIKE >> Ana jonë është e bashkuar tani HE L >> SIDA JON H TANI T JO B JONI PRBASHKN JOHNSON VERI Lindore >> PJESA JON TANI JAN T THE BASHKUARA JOHNSON VERI Lindjen e Pavarur SHPRNDARJES SHKOLLORE N IN SHHNIMI I SHKOLL INDS S SCHOOL SHUM SCHOOL PRBASHKT JOHNSON VERI në Lindjen e Veriut N SNDARJE T ALL GJITHA FUQIN SUMMER SHPENZIMI P SCHOOLR SHKOLL IND TEP PAVARUR N S PUSRZGJEDHJE T ALL GJITHA FUQI DREJT C DHE MUND T KUFIZIMIT NDARJE T ALL GJITHA FUQI DHE MUND T CON KUFIZUARIT SUMMER Q BE FILLON Ditën e sotme NIS RREZIKULLIMIN DHE DHE MUND T MUND T KUNDITRTIMIT T BE NDRMARRJEN N R RREZIKULLIMIN E ALARMINGUT DHE TESTIN POSITIV T CO CVID-19 N IN DITA N R RREZIKULLIMIN E RREZIKUT DHE TESTIN POSITIV T CO KVIDHJES-19 N A FUSHN TONA SHKOLL NORTHN VERIORE TESTI Pozitiv i COVID-19 N A FUSH ON TONA SHKOLL NORTHS VERIORE DISTRIKT DISTRICT BARRY PEREZ DISTRICT ZONA TONA SHKOLLA TANI VERTETORE SHKOLLORE SHPRNDARJES SPOKESMAN BARRY PEREZ konfirmuar në një tekst tek KSAT 12 SPERKESMANI BARRY PEREZ RREZIKONI PFRFITIMIN N A TEKST TE KSAT 12 KORTOR MORNIM QE Konfirmimi në një tekst tek KSAT 12 KORTOR MORND THS QAT SUSPENSIONI DO T L DUHET T AT DYT KORTOR MORND THS Q S SUSPENSIONI DO T L DUHET N GJYKAT 13N E PRGJITHSHME 13 GJYK SUSPENSIONI DO T L DUHET N AT GJYKAT UNN E DYT TH 13 GJITHA Q F FUNDON VEPRIMIN SIMILAR T T NDRMARR BY NGA JUDSON Deri më 13 korrik që ato vijojnë veprimin SIMILAR të marrë nga SHPISTRNDARJES SHKOLLORE TEP PAVARUR JUDSON VEPRIMI SIMILAR TAKEN NGA RREZIKTI I SHKOLLEPS S PAVARUR JUDSON P ACR T KUFIZUAR P RR RRUGSIN E KOHS RREZIKTI I PAVARUR SHKOLLENDS, PCR KRAHASIM T R ROCKETS KRYETARI ROBBIE WILLIAMS KJO KA QENI SIPAS ROCKETS KRYETARI I ROBBIE WILLIAMS KRYETARI QOS KAN BE T ALL GJITHA T GJITHA AKTIVITETET KAMPUS Deri në ROBBIE WILLIAMS KA QENI GJITHA T ON GJITHA AKTIVITETET KAMPUS Deri në 13 Korrik T ALL GJITHA P ONR AKTIVITETET E KAMPUS Deri në 13 Korrik, ndërsa vazhdojnë të monitorojnë gjendjen DHE 13 KORRIK PIRMBAJTJE N MON MONITOR T THE SITUATS DHE PCR KUNDR T TO VAJN EASTS VERIORE MONITORI I SITUAT ANDS DHE PCR KUFIZUAR NO SHKOLLISTN E SHKOLLS SIST SHQIPSIS SCHOOL S SCHOOL SHKOLL NORTHS S SHTETIT KRAHASUAR N SCHOOL SHKOLL NORTHN E SHKOLLMANSISIST SHKOLLORE TIST SHTYPIT T SCHOOL SHKOLLS S SCHOOL SHTYPIT T SCHOOL SHKOLLS SPOKESMAN SPOKESMAN SHKOLLOR I SHP SCHOOLRNDARJES SHKOLLORE SUSPENSIONI I TYRE DO T L DUHET T AT FUNDIT KUSHTUESI I AUBREY KUSHTETIMI I TIJ DO T L DUHET N AT KT WE Javë të paktën që raportuam SUSPENSIONI DO T L DUHET N AT K LET WE Javë, K WETë RAPORTI T NNJIGHN E VETM PASTR PPLRGJIGJE TURBO INSTANT K WET WE JAV WENI KU RAPORTUAJM NNI N NNJNJIN E VET ONM PPLR PPLRGJIGJEJE JETS TURBO N THE Verilindje. NESE N ON P ONRGJIGJE T HAP JSISHME TURBO N IN VERTETIN. JEMI DUHET TING MUND T KANAN HYRJET N THE Verilindje. JEMI SUPPOZOJMAN MUND T NDARJEN E TYRE DHE TANI JEMI SUPTIMIN MUND TJET MUND TJET DHE TANI DHRNIA DHRNIA SHKOLLORE M IN E MADHE N SAN Duke filluar nga dita e sotme dhe më e madhe SHP LRNDARJES SHKOLLORE N SAN SAN ANTONIO, SIDA VERIORE është bashkuar SHUMA SHTETI SHKOLLORE N SAN SAN ANTONIO, SIDA VERIORE është bashkuar në IN. >> NE PFRFUNDUAR T W DUHET T JEMI N THE KAMPS KAM FIKONI T U MUND T I MUND T MUND T MUND T KUPTOHEN FEMIJET E KAMPEVE KAM MUND T I MUND T MUND T KUPTOJME L GNDT JAN SA T SIGURUARA P KR TI DUHET T ALL GJITHA NORT VERTETIN ISHEN KU JAN LLOJET JAN SA TF SIGURUAR P FORR T K DUHET T ALL GJITHA NORTNJESHT N R KUFIZUAR N C KAMPET N AND DHE KA PASUR JU DUHET T ALL GJITHA Northeasti KA NDERUAR N C KAMPET N AND DHE K WTU KA B DON NJ A PUN T G MIR ME TAN N C KAMPET N AND DHE KA MUND T BN A NJ JO PUN T G MIR ME TI Q STNDRONI ME BE-në Të bësh një punë të mirë me të, që ka qëndruar brenda BE-së, DO T PROTOKOLA N IN TEA NJ PRO PROVA Q STNDRIMI P EUR BE, DO T DUHET PROTOKOLA NA TEA T A PRO PRODHIMET NART PJEST VENDORE PROTOKOLAT N TE TEA Një PRO QOSH N IN pjesët veriore janë NUMRI NJNE PRIORITETI ISSHT SA SIGURIA N P PJEST E VERTETEVE JAN NUMBERR NJ PR PRIORITETI SASHT SA SIGURIA DHE JU DINI KU JET NUMRI NJNE PRIORITET ISSHT SA SIGURI DHE JU DINI KU JET BR BRITANI ME SJETN E TIJ VERIORE DHE JU DINI KU JU BRITANIN ME BRENDA TIS VERTET WITHN E TIJ ME T CITY QYTETIN Q T NGJESH BRITANI ME VETN E TIJ VERIORE ME QYTETIN P WHR T TO QNUAR ME SHENJIN TUAJ, DO GJITHA ME QYTETIN QE T NDODHET ME SHENJT US TUAJ, SHPRNDARJE VERDO GJITHA T TO BNI DREJT ME SHUM SHENJT, DUHET T E GJITHA BODY T TO BNO ZGJEDHJE TIGH DREJT AND DHE DUH T BN DUHET T M BNI ZGJEDHJE T R DREJT ANDS DHE DUHET TN KUJT TVER GJITHA T SA SIGURUAR SI T P MIR. ZGJEDHJET DHE DUHET T K DUHET TE GJITHA TF SIGURUAR SI T P MIR. Kështu që ata thjesht ndjejnë këtë gjë VERDO SH SANDETI SIGURISHT SI MUNDESHME. DUHET TEL DUHET TEL NDIKOHEN K THT KA VENDIMIN E DREJT N AT KIST KOH Kështu që ata vetëm ndjeheni kështu që ishte vendimi i drejtë në këtë kohë ju VENDIMI I DREJTS N AT KIMETO KOH TOU BNI, POR. DO TI KIKONI BACK JU DINI, POR. DO T K KIKONI PACKR SHTYPIN E 13-të TN DNI KEMI A NJOH, POR. DO T K KUPTOJM ON N 13 13-T Y DUHET T WE KEMI NJ C SHUM KAMP I MADH. E 13-të JU DINI KEMI NJ A SHUM KAMP I MADH. Unë mendoj se do të marrim një mundësi të mirë GAMIMI I KAMPIT T MADH. Unë mendoj se do të marrim një mundësi të mirë për të fituar dhe sa më mirë gjithçka Unë mendoj se do të marrim një të mirë që mund të shkoj për të fituar dhe si më mirë çdo gjë tjetër T G FITONI DHE SI QENI VERDO GJITHA ELSE NAY DITN e 3RD. ELSE NAY DITN E 3RD. >> GJITHA E DREJTA SI SHUM MAN 20 E LART Dita e 3RD. >> T ALL GJITHA E DREJTA SI SHUM SCHOOL 20 SHKOLL HIGHT E LART JAN AF NDODHEN NGA DITA VERI SIDA PCRFSHIJE BRANDEIS BRANDON CLARKE, SHTESPI, J GARANCI I MARSHALL ASKED EVEN BRANDON CLARKE, SHTPI, J GARANCI MARSHALL I ASKUAR EVEN O'CONNOR N N verilindje GARANCI MARSHALL ASKENNOR EVEN O'KONNOR N IN 7 SHKOLL HIGHT E LART, PCRFSHIR O'CONNOR N N 7 Shkollat ​​e Mesme Verilindore, duke përfshirë CHURCHILL REAGAN JOHNSON 7 SHKOLL HIGHT E LART,, PCRFSHIJEN CHURCHILL ROOSEVELT RAGSEVELT MADISON GARDNER AND REAGAN JOHNSON CHURCHILL CHURCHILL ROOSEVELT REAGAN JOHNSON CHURCHILL MADISON GARDNER DHE LEE DHE JOHNSON ROOSEVELT MADISON KARDHERI DHE LEE DHE JOHNSON 3 SHKOLLAT E LARTA. QAT PRFUNDON LEE DHE JOHNSON 3 SHKOLLAT E LARTE. Q IN PCRFSHIJE T CO GJYKATS VAGON ROCKETS 3 shkolla të mesme. KCTO P INRFSHIJE T CO GJYKAT THES RROQET VAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE E GJYKAT THES HARLANDALE MEMORIALE VARRET VETERANE VETERANE VETERANE ISD ISHTE P AR SHTYP SHKOLLORE ISHTE HARLANDALE MEMORIALE VETERANE ASSHT FOR P FORR RREGULLIMIN E SHKOLLS ISSHT A NJAM FAMJE T SP VUMRUARA N ON QERSHOR ISD ISHTE P FORR SHP DRNDARJEN SHKOLLORE ISSHT A NJAM KAMPE T SP VLERSUAR P JR 17 QERSHOR PRFUNDUAR NGA EDGEWOOD ISD ON ISSHT A NJAM FAMILJE T SP VESHTUAR N 17 QERSHOR T F PRFUNDUARA NGA EDGEWOOD ISD JANE 22ND QAT AFTET 17 P FRFUNDUAR NGA EDGEWOOD ISD JANE 22ND Q TH NDODHIN N AN SHKOLL 4 4 I, duke përfshirë QERSHOR 22 NDAT QAT Pasojat TJERA 4 SHKOLLAT, PCRFSHIR HARLANDALE TJETA 4 I SHKOLL ,S, PCRFSHIJEN HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL dhe KENNEDY DHE TANI KANE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL DHE KENNEDY DHE TANI KANVE KU JANW VAJ GJUHA JUGORE DHE MEDINA KENNEDY DHE TANI KANE JU JENI JUGJET SOUTHR DHE MEDINA VALLEY ISH ALSHT EDHE P JORBASHKT DITA DHE ISHTE JUAJORE DHE MEDINA VALLEY ISHTE TIN BASHKSISHTI DIT AND DHE SUPTIMI I KAMPEVE T S VETEM ISSHT T JO PINRBASHKM DIT ANDN DHE SUPTIMI I KAMPEVE SUMME TIR GJITHA SI MUND T SHUM 3 M SHUM SUPERIMI I KAMPEVE T S SUMME SI MIR PAS SHKOLLORES SHUM. DHE FUSHA E PRAKTIKA P PRGATITJEN P FORR SEASONIN E KAMPIONIT USL RESTART A PRERGATITJEN P FORR SEASONIN E KAMPIONIT USL KUJDES RESTART NJ L LITTLE PVERR 2 javë CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A LITTLE Mbi 2 JAVA NGA USL TANI USL KA SHORTEN KJO LITTARI P 2R 2 JAVA NGA USL TANI USHT SHORTEN K THTU SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 NGA TANI USL KA SHORTEN KUJ SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 lojëra, të cilat do të thotë ESSA AS HE SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 lojëra, të cilat do të thotë ESSA SI KA 15 LEZA GAMES, E CILA NDONJE ESSA SI KA 15 LEZA P ONR SHKENCN PAS SEZONIT TIR TYRE KA 15 LEZA P THER SHKENC AFN PAS VIKTORYS T OP HAPIT TAS SEZON OS S REALIT KUJDESI PAS VIKTORISEN SEN HAPIT TAS SEZONS T O MADH MONARCHET E VETM HAPJA E VIKTORYS PVERR MONARCHET E VRTETM T BASHKUARA N MAR MARS do të luhet në një stil botëror MONARCHS BACK në MARCH do të luajë në një FORMAT CUP-STYLE botëror duke vendosur SAN ANTONIANA LAYNII N A FORMAT T W BOTS NUP CUP-STYLE PUTTING SAN ANTONIANS P RR RINJTIMET GJEOGRAFIKE SI AS FORMAT PUTTING SAN ANTONIANST RRJET GJEOGRAFIKE NDIKONI SI AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, QYTETAR GE GJUGRAFIK T S DUHET SI AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA CITY AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA CITY DHE TULSA Një TURNAROUND SHORT Qyteti OKLAHOMA DHE TULSA Një TURNAROUND I SHKURT WS DO T BE BNI TOP EKIPIT SHT DREJT DHE TULSA Një TURNAROUND I SHKURTILLS DO T BE BNI TOP EKIPIT RSHT J TREGULLUAR T TO KEMI SHKENCOT TOT TJERA DO T BE BNI TIPI I EKIPIT T TH DREJTR TR TRAJTUAR T TO KENI T CH GJITHA Shans për të luajtur këtë vit. SHPRNDARI T HA KENI SHKENC TOT TJERA për të luajtur këtë vit. >> DUHET TAT BNI FJAL P FORR T PL LUHET KT VIT. >> Unë do të tregoj shumë fjalë për çdo send që dhe është i eksituar >> DUHET T SP BN FJAL P FORR DO K THT TH Q AND DHE SHPESHT T TO MERRNI KUQ T Y GJITHA EDO GJITHA Q AND DH ISNI SHTYPIN PCR T FALUAR GJYKUJN Y Q NDONI S OF SHTET T THE TYRE DHE TI DI T BNI Merrni SHTYPIN NGA SHTETET E TYRE DHE DUHET T G MERRNI KALUAR T ALL GJITHA L LNI. YEAH, E SHTETEVE TIR TYRE DHE DUHET TET MERRNI KALUAR T Y GJITHA LOONI. PO,'SHT BACK TE JU T ALL GJITHA SHUM. PO,'SHT EKSPOZUAR REALI. ITshtë vërtet tërheqëse. >> DHE QE ISSHT HER K HERTU TANI DHE SHKENC RERISHT. >> DHE QE HERSHT HER K HERTU TANI DHE KA VLERA E VRTETRISHT JEMI vërtet >> DHE QE HERSHT HER KETU TANI DHE KU JAN VESHJE E VERE JEMI FOKUS EVROPIAN CLSHT VDEKJE E VRTETE JEMI FOKUSE VETM EVROPIAN N ON DO DETAJE T US SHBA FOKUSI EVROPIAN N ON EDO DETAJE T A AIRIT T US SH.B.A DUHET T BE BNI SHUM V N ON GJITHA DETAJE T A AIRIT amerikan ju duhet të jeni shumë të drejtë. AIR JU DUHET T BE JET. KUJT E DREJT E DREJT. >> SI BNI INVASIONIN E TIJ Krahu i drejte. >> SI BNI EVENI E TIJ INVASIONI SHUM E LUFTS SI vërtet >> SI BNI EVEN HYRJE E TIJ INVASIONIT SHUM OF E LUFTS Ne me të vërtetë dëgjon se listat do të punojnë për të ruajtur SHUM E LUFTS Ne vërtet dëgjojmë listat që do të punojnë për të mbajtur duke bërë atë që DUHET T TO PUNOJN TO T TO MUND T BNJMING TING BNJ WH farë na pëlqen. Dhe kështu që ne duhet të jemi B DONJ FAR P WER T MIR. Dhe kështu që ne duhet të jemi dakord me TUAJ. NE PËLQEJMË. Dhe kështu që ne duhet të jemi dakord me TUAJ. >> E MADH N H KA SA SA RRETH PREERBASHKM ME JU K THTU. >> E MADH N H KA SA SA SHTETN E SHTETIT. KESTO SHKOLLA JAN >> E MADH N H KA SA SA SHTETN E SHTETIT. K SCHOOLTU SHKOLLAT JAN CL MBI VEPRIMIN E Kamerave të Tyre UPDATE. KESTU SHKOLLAT JAN CL MBI VEPRIMIN E KAMPEVE T >> TYRE >> MIR TODAY ISSHT DITA E PAR Mbyllja e kamerave të tyre CO >> MIR SE DIT IS ISSHT D DITA E PAR E VOTIMIT TAR PARA DHE TING GJITHA >> WELL TODAY THESHT THE DITA E PAR E VOTIMIT TAR PARA DHE T TH GJITHA NDRMARRJEN E VBRTETA E VOTIMIT TAR SHUMSISH ANDM DHE T F GJETJEVE T NDRMARRJES NB VNJE T A BITHA T L NDRYSHME SI T HA KAN IN N SHPIRTSISHT E VRTET ASISH AM NGA BITHA E LIDHJE TIF NDRYSHME Sesa KANVE N IN VITET E PASTR DHE KETU Dalluar se sa ata kanë në vitet e kaluara dhe këtu për t'u folur për ne SHBA një copë litar më shumë rreth asaj që VITET E PASTRUAR DHE KETU T TO B TNI TK NDEROJN US N SHBA NJ A L LNDRI T B SHUM POR KT Q AS PJESA PR QASIN TONAT DHE A ANDSHT SH.B.A. NJIT SHUM LIDHJE M M SHUM POR K THT AS PJES PR PJESN E KSAT TON DHE NJ IS JACKIE KALLANAN SI PJESA E KSAT TONA QE DHE ISSHT JACKIE CALLANAN SHUM VENDI BEXAR JACKIE CALLANAN SHE THESHT ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE QENDRA BEXAR, FALEMINDERIT HESHT ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE TUNT BEXKEVE BEXAR, FALEMINDERIT T SO SHUM P FORR BASHKIMIN N SHBA ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE, FALEMINDERIT T SO SHUM FOR P FORR T JO BINNI T JASHKUARIT JACKI DUA DUA TG FILLOJ NGA JU JENI SHUM P FORR T PRBASHKUAR US JACKI DUA DUA T BE BNI NGA T AS BNI TOU GJITHA GJITHA JACKI DUA DUHET TG NDODH T AS K ASRKOJNOU TING GJITHA SHKENI TANAY DHE SI T M PENTRBASHKM Duke ju pyetur ju jeni gjërat që shkojnë sot, ashtu siç e përmenda dita e parë e votimit të hershëm unë DUHET SI E MENI KUJTUAR'SHT DITA E PAR E VOTIMIT T E PRZGJEDHUR DUH T MIR T MIRATUAR DISA thirrje DITA E PAR E VOTIMIT TAR PRFUNDUAR DUH T MIR T MIR SE MIR SE VINI NDRMARRJEN KETU N TO KSAT POR GJITHA DUHET T R MIR T MIRATUAR DIKA K CTU K HERTU N TO KSAT POR GJITJET që vrapojnë në mënyrë të butë. SI JAN KETU N TO KSAT RRETH GJITJEVE që shkojnë ngadalë. SI JAN TH GJITHA SHKENI N JENI AT. NDEROJN SM QUM. SI JAN TH GJITHA SHKENI N JENI AT. ... >> N TH KINTT PO PIK THE TANRE JAN TUN NDEROJN V SHUM SHUM BASHK. DITA E PAR e RUNNING VERY SHUM BASHK SM. Dita e parë e votimit të hershëm. DHE ZGJEDHJE Dita e parë e votimit të hershëm. DHE ZYRTART E ZGJEDHJEVE DUHET DITA OSE SI T VOTIMI I HAPUR. DHE ZYRTARLET E ZGJEDHJEVE DUHET DITA OSE DUHET T G BNI N IN KUJT THE T THE TJERA T TO Zyrtarët përgjysmë një ditë ose aq shumë për t'u marrë në KUQ T THE TJET TOT për të thënë. POR KOHA KOHA KEMI SHUM Merrni në KUQ T THE TJET TOT T S SHUM. POR KOHA KOHA JU L ERNDISHT NDRKOMBTARI N HER K HERT COVID-19. DUHET TI DREJT S DISA PARAQITJE P FORR TIJ DHE P THER VOTERSRINS QAT JEMI V REREJT PARATHENIME P FORR TIJ DHE P THER VOTRINT QAT NUK JEMI MIR MIR SE ATA DO T COM VAJNRO VOTET Q JEMI VALLREJT DUHET TAT NDODHIN Q THE NDODHEN DHE NUK JEMI PRODHIM T THE TYRE Gëzuar që ata të vijnë dhe unë jam shumë PRODHIM i tyre sot që ata kanë gjithçka. DHE DO T SO PROVOJM T NM TANI QAT KANRE T GJITHA PUN. VETE DHE VDEKJE E TVER GJITHA QAT KAN HA JAN ALL T ALL GJITHA PUN. VETE DHE RDO GJITHA NDARJE SHUM BIK. VETE DHE RDO GJITHA NDARJE SHUM BIK. >> DHE JACKIE lloji i bisedës SHUM NGJASHME. >> DHE JACKIE LIDHJE RRETH WHFAR PRANI PRANE NESE >> DHE JACKIE lloji i bisedës RRETH ATFAR PRANON njerëzit në qoftë se ata nuk shkojnë sot? RRETH ATFAR PRONA PRAN N IFSE NUK DO TO NDIKOJ NOD DIT TO T V VOTOJE DHE ATA K HETO SHTYP Ata nuk shkojnë sot për të votuar dhe ata kryesojnë më shumë se disa ditë të afërta për të bërë ato TI VOTOJE DHE K HETU K OTU PVERR DITN E DYT T NE TJERA T TO B DONI VOTIMIN E PARA Q WH MUND T TIJ DITA T NE DYT TO P TOR T DO BN VOTIMIN E PARA Q WH MUND T KPNI T EX K ASNDSISHME SI L FND SI SIGURIM VOTIMI I HAPUR FAR KA MUND TP SHPESHT AS SI K FTO KARTO PARAQITJE SIGURORE QAT JANOW TANI PRANI SI K FTU K THTO K PTë PARAQITJE SIGURORE QE JANE TANI ... PARATHNIE QAT JAN N TANI ... N PL VEND. ... NË VEND. >> PO, pra mirë NË VEND. >> PO, MIR P FORR ZYRA T ZGJEDHJEVE. NE KEMI >> PO, MIR P FORR ZYRA T ZGJEDHJEVE. KEMI DUHET T GJITHA PLASTIK TRING SHUM ZYRA E ZGJEDHJEVE. KEMI DUHET NJ SHUM PLASTIK T SHPIRTSISHT Q G DO T G NDODHET NONT PARA T THE PVRCAKTUAR një burim plastik të madh që do të shkojë në frontin e tabelës cilësore. Kështu që Q DO T G NDODHEN PARA TABEL TS S QU KUALIFIKIMIT. Kështu që do të jetë kontakte TABELA CILIFIKUESE. Kështu që do të votohet me votimin. ZYRT E ZGJEDHJEVE DO DO T BE BNI VOTIM KONTAKTUES. ZYRTART E ZGJEDHJEVE DO TVE KENI MASKA DHE SHKU T OF KTO VOTIMI. ZYRA T ZGJEDHJEVE T W ZGJEDHJEVE DUHET T M DYT MASKA DHE SHKON P OFR K ANDT AND DHE SHKELJE TACE FYTEVE T THE TYRE DOR WHT E SANITIZERIT TAND DYT FOR P FORR T NE NDJES DHE P FORR TABELAT. DHE SI QENI HYR TOT VOTUAR QENI A FALAS DHE P THER TABELAT. DHE SI TT DHNI VOTOTR T B BENI STATION PERSONI KTU. KËSHTU DHE SI TT DHNI VOTOTR T B BENI STATION PERSONI KTU. SO VOTUESI. TANI DUHET T US PRDORNI dorën STATION PERSONI KETO. SO VOTUESI. TANI DO T US PERDORIMI SANITIZERIN E DORS DHE ATA DO TA DO. Votuesi. TANI DO T US PERDORIMI SANITIZERIN E DORS DHE ATA DO TA DO. PO SHENA E. SANITIZERI DHE KETO DO T DO. PO SHENA E. ... PO SHENA E. ... PRERGATITEN Ushqim ... PRERGATITni Ushqim ... PRERGATITEN USHQIMI ... DORJAT PLASTIKE. OSE KANCEL. ... Doreza plastike. OSE KANCEL. SI ATA MUND Doreza plastike. OSE KANCEL. SI ATA MUND T PRO PROCESI PROR T PARA SI KA MUND T PRO PROCESIT T TH NDRMARRJE ME PARA VOTIMIN E KONTAKTUES NUK DO T DUHET T PROCESI I DYT ME PARA VOTIMIN E KONTAKT T WE DO T G DUHET N TO TABELN E KUALIFIKIMIT. VOTIMI KONTAKTUESHT WE DO T G DUHET N T TABELN E KUALIFIKIMIT. ... ZYRT E ZGJEDHJEVE DUAJ T SHENJN NE STUDIMIN QAT FOTO ... NEVOJN THE STUDIMIN QAT FOTO ... Unë D. ... Unë D. STEPFORD DHE PUNOJM Unë D. STEPFORD DHE PUNOJM ON N ON KATT WE MUND T SC Skanojmë DO STEPFORD DHE PUNOJM ON N ON KATT WE MUND T SC SHKANOJM T DREJTAT E LICENCSES P THR T PATR KTO MUND T SC SHKANOJM E T DREJT LN E LICENSE PR VESHJEN PLASTIKE DHE Tha se JO E DREJTA E LICENC THS PROR QASJEN PLASTIKE DHE SHENQSIN Q NO ASNJ NO DUHET T MUND T AF NDIKOJN ACHDO T O TJERA. Qese PLASTIKE DHE SHENQ THSISHT Q ASNJ H DUHET T AF P AFRFSHIET EDO T O TJERT. ... BILL SIMON. Ata do të marrin kartolinën e tyre të mirë, pra, në afërsi. DHE TANI KA JANE N TH KARTA BALLOT WSHT MIR N TO VAJNJ. DHE TANI ITSHT K THTO N P QNDRIME T G QNDRUESHME PLASTIKE TJETRI. DHE TANI ITSHT K THTU N IN QLLIMET QONDORE PLASTIKE ... Q PLLIMET Q GNDRORE PLASTIKE ... K THTU. ... KJO. VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIK SHKO OSE KA. VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIKE SHPENZONI OSE N IFSE KANOS TOS ZGJEDHEN VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIK T BN OR N ORSE DO T ZGJEDHEN T TO KENI PENCIL. BILI JU THESHT RACER NSE KA ZGJEDHEN T TO KENI NJ A PENCIL. BILI JU THESHT RACERI DHE ASHT ST STYLUS. NJË LAPS. BILI JU THESHT RACERI DHE ASHT ST STYLUS. ... PAS TI KAPITUARA KARTA E TYRE DO TE VAJN AND DHE T T MIR T NDRMJET DO TE VAJNI DHE T T MIR T IT GJITHA T ... ... T ... ... Shpresa e TABULATORIT T'B'NI. SANITIZERI HANI YANIS TA LYNI PUNN E TRAJTUAR DHE TYRE P FORR T TO DUHET T P VNI DREJTN N. PUNA E TRAJTUAR DHE E TYRE P FORR T TO VAJNOV DREJT N IN. ... >> TANI DITA THESHT THE DITA Q W ISHTE E PROJEKTUAR ORIGINALLY P FORR MUND. ISHTE SHPENZUAR DREJT ASSHTED PROVUAR ORIGJINAL PR MUND. WSHT P SHPIRTSISHT P TOR T CO KUVENDUAR SI MUND T MUND T NDIKON PER MUND. WSHT P DUHET DUHET T TO SHUM SI MUND TV MENDONI DHE KIST DITAY DO T AF NDIKON T CO BVNI SI SI MUND T MUND T MUND T NDIKON DHE KIST D DITAY DO T AF NDIKON ... DHE K DTEL DELAY DO T AF NDIKOJN ... ... FJALT E VOTS. ... VURRTETOT E VOTOTS. >> MIR që është një gjë e madhe. SHQYRTIMI I VOTEVE. >> MIR që është një gjë e madhe. HE >> MIR që është një gjë e madhe. N IFSE NUK KA KA KA KA ISHTE N IFSE NUK KA NDODH P BRKUJT E KU NDODHET N IN MUND. NSE KA NDODH PACKRKUJT E KU NDODHET N M MUND. ... LJNDET N M MUND. ... JU MUND TVE BNI A ... JU DUHET TVE B BEN A NJ A BIT LIKT. M M SHUM si më larg JU DUHET TVE B BEN A NJ B BIT LITTLE. M M SHUM SI PASUAR VOTIMIN E PARA. BECNI TANI PAK. M M SHUM SI PASUAR VOTIMIN E PARA. BECNI TANI NUMRTAR AT JAN V SHUMER T HIGH LART HIGH K HIGHTU SI VOTIM I HAPUR. BECNI TANI NUMRTART JANRE SHUM të Lartë këtu NUMRAT JAN V SHUM T HIGH LART N HIGH VEND BEXAR DHE RRETH Unë jam vetëm N BE SHTET BEXAR DHE RRETH Unë jam vetëm PRODHIM I ZGJEDHJES QYTETI BEXAR DHE RRETH NUK DO T SO PROVO T ZYRTARVE T ELE ZGJEDHJEVE DHE T ST ND STRMARRJEN PRODHIMI I ZYRTARVE T ELE ZGJEDHJEVE DHE T ST ND STRMARRJET T TO BNI T KTU ZYRTAR ANDT DHE TEP NDALUAR N TO T JAN TH P FORR VOT THET. T BNI K FORTU VOTRT. >> DHE JACKIE për shkak të VOTUESIT. >> DHE JACKIE SHQYRTUAR NV KVIDHJEN-19 KA JAN S DISA T VETEM >> DHE JACKIE SHQYRTUAR NV KVIDHJEN-19 KA JAN S DISA LOKACIONET E VLERA TOT VOTIMIT T PE POPULLIT JAN GJYKATA-19 KJO JAN S DISA LOKACIONET E VOTIMIT T VOTIMIT T POPULLIT JAN US PEDRDORUAR T G SHKENJT TO N SHUM LOKACIONET E VOTIMIT T PE POPULLIT JAN US SHPEDRDORUR T G SHKENJT TO N TO MINNYR GJYKATA QYTETE BEXAR. PEDRDORUAR T G GJITHA KNDSISHT GJYKATA T BE BEXARIT. ATA JANE TANI T OF PLAY GJYKATA BEXAR QYTET. ATA JANE TANI T OF HUMBJES SI K EXTU SHPALLJE PSE ATA JANE TANI T OF HUMBJES SI K THTO SHPALLJE PSE K THTOS Vende nuk mund të përdoren SI KETO Shpjegim PSE ATA KOSTO Vende nuk mund të përdoren për votimin e hershëm të kësaj kohe KOSTU Vende NUK MUND T BE PRDOREN P FORR VOTIMIN E PARA T TH KUJTIMIT T KOHA P FORR VOTIMIN E PAR K THTU KOHA KOHA. >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO, NE Rreth. >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO NE JEMI >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO, NUK JEMI HUMBJEN SHTETIT BEXAR NUK JAN L HUMBAN QENDREN E DREJTSIS J SUST DREJT BES SX BEXARIT KU JEMI QENI NUK HUMPONI QENDRIN E DREJTSIS J S J DREJT BES SX BEXARIT KU JEMI QENI P FORR MBIJE QENDRA E DREJTSIS WH KU JEMI QENI P FORR MVER 20 VJET. NUK JEMI PRDORIM PR MVER 20 VJET. NUK JEMI PINGRDORIM PRECINCT NJ O APO PARCINCT 3 20 VJET. NUK JEMI PINGRDORIMI PARANDALOJN O NJNE APO PARANDALO 3 VJET OSE PREKINOKONI NJ P APO PARANDALIMIN 3 VJET OSE ... VITE OSE ... 3 NDERTESA QYTETE. ... 3 NDERTESA QYTETE. DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. 3 NDERTESA QYTETE. DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. AS N USHQIM. DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. AS N USHQIM. ... AS N USHQIM. ... Një PROKLAMIM ... NJC PROKLAMIM OSE RRETH. BACK NJ PRO PROCLAMIM OSE RRETH. BACK P ANR DO OSE RENDI. BACK P FORR UDO NDURTIME KEPT. P FORR DO NDURTIM KEPT. ... NDERTESA KEPT. ... Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. ... Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. Po dëgjojmë. Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. Po dëgjojmë. TUST DUHET TI Po dëgjojmë. DUHET T M DUHET TVE KENI KRKESA TEMPERATURA AT DUHET TY DUHET TVE KENI TEMPERATURA KERKESA N LA LAX XDO PERSONIN ND ENRMARRJEN DUHET TVE KENI KOHEME TEMPERATURA N LA LAX E ERSDO PERSON NDTERRMARRJEN NDURTIMIT. LAX EDO PERSONI NDINGRMARRJEN NDURTIMIT. ... BUILDING. ... NE NUK MUND ... NUK MUND T P VAJEMJ TH SE NE MUND T P NDIKOJM TH SE ... Vendosni që ... DUHET TAME NDRMARRJEN N O ODOR. ... ND DRMARRJEN NJERZIT P ONR ODORIN E ERIT. NE DUHET T NDRMARRJEN N O ODORIN E ER. Ne po shpresojmë dhe po lutemi JEMI duke shpresuar dhe po lutemi që votuesit e tyre mendojnë JANI SHPESH DHE JEMI Lutemi që votuesit e tyre presin zyrtarët tanë zgjedhorë dhe thanë QOT VOTuesit e tyre i shikojnë zyrtarët tanë zgjedhorë dhe thanë se ata do të veshin një maskë në ZYRTART E ZGJEDHJEVE DHE SHENJTSISHT QAT DO T VAJN A NJ M MASK TE POLITIKVE. POR PARA NE QAT DO T WE VESHT ​​A NJ M MASK TE POLLIKLT. POR RRETH NUK MUND TAND MANDAJMOHET. TE POLITIKAT. POR RRETH NUK MUND TAND MANDAJMOHET. ... >> DHE JACKIE me të vërtetë të shpejtë para se ne do të mund të tregoni SHBA ATFAR ON P ONR BALLOT DHE KUSH PARA NE DUHET TI MUND TI SHTOJN US USFAR P ONR T BALLOT DHE KUSH ... FAR ONSHT N BALLOT DHE KUSH ... >> MUND VOTE. ... >> MUND VOTE. >> MIR PAR KT IS K ISSHT >> MUND VOTE. >> MIR PAR KT IS K ISSHT VAZHDIMI I >> MIR PARA KIST IS ISSHT IS VAZHDIMI I B. VAZHDIMI I B. >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT NE B. >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT TELD KAM T MBAJN N IN MARS, 3RD. >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT KEMI TELD MBAJM N IN MARS, 3RD. ... I MBETURUAR N MAR MARS, 3RD. ... DHE LIGJI ... DHE LIGJI PAYRGJIGJE QAT DUHET DIRI I DHE LIGJI PAYRGJIGJE Q TH DHNI I DYT OF T KANDIDATS DUHET T W FITON N 50 50% DHE Thotë që SHUM DIRI I KANDIDATS T FITUAR DREJT 50% DHE ... KANDIDATI DUHET T W FITON N 50 50% DHE ... NJNE VOTE. Kështu që ata mendojnë ... NJNE VOTE. Kështu që ata mendojnë se këto më shumë pëlqejnë NJE VOTE. Kështu që ata mendojnë se ata më shumë pëlqejnë më shumë futbollin. Q TH KET SHUM T L PRFITOJ FOOTBALL. NSE NUK KA NDIKUAR N A A FOOTBALL. NSE NUK KA SHKO N NJ R RUNOFF 2 KANDIDAT E LARTA NSE NUK KA SHKO N NJ R RUNOFF 2 KANDIDAT E LARTA N IN NJ R RUNOFF. RUNOFF 2 KANDIDATAT më të Larta në një RUNOFF. PJESET E VETE KANE NJE BALLOT PER N A NJ R RUNOFF. PJESET E PARA KANE NJ B BALLOT P THR K RT R RUNOFF PJEST E PARA KANE BALLOT P THR K RET RE REPUBLIKAN TIR PAR RUNOFF DHE KJO REPUBLIKAN I PAR RUNOFF DHE ANI DEMOKRATIK P ONR M REPUBLIKA E PAR DHE PJESA DEMOKRATIKE P MER MUAJ DEMOKRATIKE. E HAPNI ME PJESA DEMOKRATIKE P MER MUAJ DEMOKRATIKE. Fillon me RUNOFF P FORR SENATIN SH.B.A. PJESA DEMOKRATIKE. Fillon me RUNOFF P FORR SEAT SEENATATE TEN SH.B.A. RUNOFF P FORR VESHJEN E SENATIT T US SHBA. ... SEAT. ... ATA BALLOTS. A ... ATA BALLOTS. Një ... QE BALLOTET E GJITHA. Një ... PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT T THE TIJ. ... PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT N THE TMNJ. NJE OSE PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT N THE TYRE. NJE OSE 2 KANE SHUME SHUME NJE OSE 2 KANE KOMISIONERET E SHUME SHUME QE KANE 2 KAN SHUMS KOMISIONERE TUNT SHENJT THESIS B që ato kanë kokat e partisë së tyre. KOMISIONERT TAN B KAN KRYETARI T PJESS. ... HAPPENI SHUM me shpejtësi WHSHT KU VOTO NGA PROCESI I TYRE DHE VOTIMET NGA NJE T PRO PROCESUAR DHE AT WH QEN KAN BO BARAN QE NGA NJY PROCESIN E TYRE DHE KU JU KUFIZUAR QE MAKINA. QE KU BANE QE MAKINA. NJ UNSIA. KERTU VETEM NJ O OSE MAKINË. NJ UNSIA. KERTO VETM NJ O APO ... NJ UNSIA. KERTO VETM NJ O OSE ... 2 SHKRIM, SHUM M NDONJ ... 2 SHPRNDARJES, M M SHUM KANDIDAT DO VOTO P FORR SHT PR 2 SHPRNDARJES, M M SHUM KANDIDAT DO T V VOTO P FORR SHT P FORR NJERZ. KANDIDATI DO T V VOTO P FORR SHT FOR P FORR NJERZ. Kështu që ata do të jenë në një QUITE NUK Njerëz. Kështu që ata do të jenë në një QUITE me shpejtësi. POR VERDO Kështu që ata do të jenë në një QUITE me shpejtësi. POR VERDO ... Shpejt. POR GJITHA ... KUSHTET VOTE N IN ZGJEDHJEN TONA ... KUSHTET VOTE N OFF ZYRT TANUR TCT ZGJEDHJEVE JANRE T TO NDIHMOJN KUSHTET E VOTEVE N IN ZYRT TAN T ELE ZGJEDHJEVE JAN T TO NDIHMOJN HER. Zyrtarët janë këtu për t'i ndihmuar. >> FJALA OSHT ASHT NJ MIR HER. >> FITIMI I V ITRTETSISHT Ashtë një skenar i rastit shumë i mirë i rastit P FORR WHFAR >> PBRQESHME'SHT një skenar i rastit shumë i mirë i provës P WHR ATFAR WE JEMI DUHET P FORR nëntor. Skenari i rastit i provës P WHR FAR JEMI DUHET P FORR nëntor. JAM I SIGURT JEMI DUHET P FORR nëntor. Unë jam i sigurtë COVID-19 shpresë se nuk do të jem Unë jam i sigurtë COVID-19 shpresoj se nuk do të jemi aq më shumë, por që COVID-19 HOPEFULLISHT NUK DO T NOT DUHET SI DUHET PASJET, POR Q S NDIKOJN SI DUHET TBA PRODHUAR SI PASTAJ PASJETE, POR Q S SI DETYR WESISHT Q WE DO TBA BNI MNYRI T WITH BNI M SO SHUM DISA DUHET TBA DO T BE BNI T BNI M WITH SHUM FITUESHME E GJITHA SHUM NDERME B BENI T WITH BNI ME SHUME POPRGJIGJE T E GJITHA SHUM G NGJARJE P FORR JU, Xhekie. VERDO GJITHA shkon butësisht për ju, Xhekie. >> FALEMINDERIT T TO M SHUM REALI JU, Xhekie. >> FALEMINDERIT T TO MSOHN RE SHUM REPERGJIKE >> FALEMINDERIT T TO MSOHEN M RE SHUM P HRGJIGJE POPRGJIGJE Q TH N IFSE VOTA N YSE JENI Duke shpresuar që, por në qoftë se VOTA N YSE JENI VIEWERS DO TIK DUHET T G SHKOJN N QE N IFSE VOTE N IFSE JAN VI VAJTAR WT DUHET T TO DUHET TO BNI Uebfaqen Tonë. Le ta shohim PIK VIT DUHET T TO DUHET T G SHKENI Uebfaqen Tonë. LI SHIKOJN ORA DHE KOHT Uebfaqja jonë. LI SHIKOJN OR HOS DHE KOHT VENDET E DEBATEVE T MNYAN ORA DHE KOHET VENDET E DEBATEVE P TOR T MIRATUAR P OFR VITIN E PAR E të VOTIMIT DEBATET VENDET P TOR T NDRMARRUAR T V VOTIMIT TAR PARAQR T S VOTUARA QIN ND GRMARRSIT KA DHNU SHKA T US KTU PESA SHTESA NORMALE NJ NOR ZGJEDHJE RUNOFF US P USR FOX 8 LAJME. POR KJO NJ O Q DO T JET ZGJEDHJET RUNOFF PER FOX 8 LAJME. POR K OTO Q TH DO T BE BNI LAJME. POR K OTO Q TH DO T BE JET BE P FORR 10 ditë. P 10R 10 DIT. >> GJITHA E DREJTA JACKIE KALLANAN 10 DITË. >> GJITHA E DREJTA JACKIE CALLANAN ju faleminderit shumë për kohën tuaj >> GJITHA E DREJTA JACKIE CALLANAN ju faleminderit shumë për kohën tuaj ju e vlerësojmë atë. FALEMINDERIT, FALEMINDERIT T FOR SHUM P FORR KOHN TUAJ T WE APLIKONI. FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, DO T BE JEMI Ne e vlerësojmë atë. FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, Do të jemi ... FALEMINDERIT TUAJ, DO T BE JEMI ... E DREJTA E DREJTA. ... E DREJTA E DREJTA. >> POR PARA DUHET T DHNI E DREJTA E DREJTA. >> POR PARA NE DUA T G JEMI NJ A R .NDSUAR të shpejtë. >> POR PARA NE DUA T G JEMI NJ A R .NDSUAR të shpejtë. BATTLE P OR T DHNI Zgjedhet JU KEMI RUAJTJE E MADHE. Lufta P OR T MNYR T ELE ZGJEDHJET DO T CON NDRTOHEN DERI BATTI PVERR T DHNI TCT ZGJEDHJET DO T CON NDRTOHEN GJAT PANDEMIKS SI FOKUSI I FUNDIT T BE NDRTOHET GJAT PANDEMIK WS ISHTE Fokusi i Epizodit të Fundjavë të PANDEMIKA ISHTE Fokusi i Episodit të Javës së fundit të SHPENZIMEVE të KSAT. Kjo është e reja SHPENZIMET E JAVAVE T OF SHKOLLEKS S KS KSAT. Kjo është PROGRAMI I RI DIGJITAL DUAJ TUAJ JAVA E REJA SHPENZIMET KSAT. Kjo është PROGRAMI I RI I DIT WES DIGJITALE JAVA E REJA Q AI SI Q AINDRON T P PERSPEKTIVITET PROGRAMI I LAJME DIGJITALE JAVA Q TH Q AINDRON T OFF OFRONI PERSPEKTIVA N TO STORITT që ju sjellim QMS SI QNDRON T P PRANOJM P PERSPEKTIVA N TO STORIT WET Q BR T BR SIKOJM TH PR TE SHTETET NDIKOJME NGA DITA. JU MUND T W KUJDES KSAT PROR DIT. JU MUND T W VSHTET KSAT SHPESH MIR MA N IN TIGH DREJTOT E VOTIMIT DITA. JU MUND T W VSHTOHET KSAT SHPPRNDARJEN MIR IN N IN T R DREJTOT E VOTIMIT TANI SHPESH MILJESI N IN T R DREJTOTN E VOTIMIT TANI N K DRKES P ONR APP-in e TV KSAT TANI ND DRMARRJE N AP APP-në në KSAT TV PANDEMIKA HSHT H HITIT P DR K DRKES ON N ON APP-në në TV KSAT PANDEMIKA ISSHT H HITIT BOTN E TET NDRMARRJES N IN SHUM MNYRA PANDEMIKA HSHT H HITIT BOTN E TET NDRMARRJES N A MNYRJE T MJETEVE VIKTIMI I VRTET ISS ISSHT KOSTCO Bota e pushimeve në shumë mënyra WIKTIMI I VRTET ISS ISSHT RASTI I FAMOUAR KOSTCO. Viktima e fundit është rasti i famshëm i KOSTCO-s. Klubi i anëtarëve të mëdhenj SHUMë Rasti i famshëm i tij. Klubi i anëtarëve të mëdhenj të elimës ka elimizuar kutitë e fletës së gjysmë Klubi i anëtarëve të mëdhenj të elimës ka eleminuar kasetat e gjysmës së gjysmë që kanë qenë qendra ELIMINUAR PERGJIGJET E GJYKATAVE TAL GJYKATAVE QAT KAN BE QENI QENDRA E GRADUACIONIT DHE L BNDSIT QAT NDODHEN QENDRA E GRADUACIONIT DHE PJESAVE TIR LINDJES COSTCO STOPPED QUIETLY E GRADUACIONIT DHE PJESAVE TIR LINDJES COSTCO STOPPED QUIETly SHITJET CAKS N AC SHUM N US SHBA PJES COSTCO SHPENZONI QI SHTYPI SHITJET E ES ACSHTJEVE NRO SHITJET E SAJ T US USHQIMVE TTS USHTARAVE P OR MUAJIN E PASUR. SHITJA E CAKESA N SHITJET E SAJ T US USHTARAVE PVERR MUAJIN E PASUR. INSTEAD THE BAKERY COSTCO IS RUAJTJET MBI MUAJIN E PASUR. INSTEAD BAKERY COSTCO NSHT TANI KUJTUESHME PINTR KLIENTET INSTEAD BAKERY COSTCO NSHT PO TANI K PORKESA TUST KRKESAVE TOW DREJT IT TYRE TANI KLIENTET T PO PIKSUARA DREJT TIJ 10 T CRKA TUN RREGULLIT TCH INCH thotë se një nënshkrim. VENDIMI EDHE 10IKA TUN RREZIKUT 10 INCH thotë një nënndarje. VENDIMI EDHE KINCIDAT ME NJ A REKOMANDIM NENI NDRMJET. VENDIMI EDHE COINCIDA ME NJEC REKOMANDIM NGA EKSPERTET E SHALNDETIT T TO SHENJEVE LINDJET ME NJ A REKOMANDIM NGA EKSPERTET E SHALNDETSIS AV PR T AV MUND T SHENJM GAZET E MADH N IN LEHTN E NGA EKSPERTET E SHALNDETSIS për të shmangur mbledhjet e mëdha në dritën e kaviljes-19. >> TRAJTIMI TANI N TO VESHTN TONA L LNI T NDIKOJNUT JET ON E LIR ME CAM 89 LIVE Le të marrim një vështrim të jashtëm me kamera të gjallë 89 shkallë, por që këtu shpresoj çdo send që ka një ME CAM LIVE 89 DEGREES SI K HTO Shpresa çdo gjë kanë një javë të mrekullueshme, por ne do të kemi KOPTU Shpresoj çdo send që ka një javë të mrekullueshme, por ne do të kemi një festë vetëm për të parë përpara JAVA E MONNDSISHME POR NE KEMI DHNI një ditë vetëm për të kërkuar përpara për të vazhduar Një ditë vetëm për të parë përpara për të javë. PAR AGJEN E JAVS. >> PO Ne bëjmë dhe është një gjë e mirë JAVA. >> PO JEMI DUHET DHE HESHT A NJ MIR T BE JET THE NDATRTSIA JULY TIPIKE P FORR >> PO JEMI DUHET DHE'SHT A NJ MIR T BE JET THE NDATRTSIA JULY TIPIKE P FORR TI DUHET TILL BNI Bëhuni HEATI TYPIKIK JULI P FORR TI TN DUHET TILL FEMIJET ME 100 DEGRE N AT KATT PO P YR TI DUHET TILL FEMIJET ME 100 DEGRE N AT KATT PO ND TRMARRJE DHE NDRMARRJEN N 91 91 ME 100 DEGRE N AT KATT PO PO P TR T NDRMARRJEN NGA 91 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART PAS DUHET T M MUND T B 91NI N TO 91 PERR TEMPERATURURN E LART PAS NJ A MORNING TOW LUM P TR TEMPERATUR HIGHN E LART PAS NJ A NUMR TOR MNYRAVE T 79 79 DHE P FORR PJESN SHUM NJOR MUND T NDORRMARRS S 79 79 DHE P TR TEMPERATURAT E PJESA MOST T MIRAT NDRMARR A A E 79 DHE P FORR TEMPERATURAT E PJESA MOST T MIRAT KA DUHET T D DHNI NJ B BIT NGA DISA T CL DHNUAR DHE TEMPERATURAT KAN DUHET TOWN DHNI NJ BY GRUPIN NGA DISA KUFIZUAR TOU CLOUD DHE QAT SI P WITHR PRFUNDIMIN E BITI P SR DISA CLOUD COVER DHE K THT M ANDSIMIN E SHPENZIMIT T L LOKACIONIT GJUH PR QYTETIN E KJO ME SHPESHTJEN E LOKACIONIT N SOUTH jugun e qytetit të UTICA TULA Lokacioni Jugperëndimor i qytetit të qytetit UTICA TULA KRAHASA, 9, 9, P FORR UTICA TULA KRISHTIKA VESHJE, 9, 9, PER TEMPERATURAT E LARTE DHE EVEN DEL SHKRIMET KRISTIKE, 9, 9, P TR TEMPERATURAT E LART DHE EVEN DEL RIO 97 TEMPERATURAT E LARTE DHE EVEN DEL RIO 97 E DREJTA SI NE SHKOJMRO P RR RESTIN RIO 97 E DREJTA SI NDODHME NGA RESTI I TEMPERATURAVE TIGH NESHME E DREJTA SI JEMI PRORMES P RRGJITJES S T TEMPERATURAVE TIGH NESHT F që bien para viteve të 80-ta E TEMPERATURAT E GJITHA T F NDRMARRJEN NGA 80-të TAD KUVARUARA P FORR NJ WE JAVA TOT HOT KTU. NDODHET NGA 80-të T HE KUVENDUAR P AR NJ WE JAVEK T H HOT KTU. OH PO, JU JEMI KADRKUAR P AR Një javë të nxehtë KETU. OH YEAH, YEAH JEMI ME JU QENI JAN R E DREJTA OH PO, JU JEMI ME JU JULI ISSHT E DREJTA RRETH KORNERIT DHE OSHT QO DUHET T BE BNI ME JULI JU DREJT RRETH KORNERIT DHE GSHT SI DUHET T BE JET NDERTET TUAJ JULY TUAJ SI NE KORNERI DHE GSHT SHKOLIMI T TO JET HE NDATRTSIA JUAJ TYPIKE TUAJ SI T G BNII N 4 4 GJYQN JULY DO NGROHJE TUJIKE TUAJ JULY TUAJ SI T G MIRONI NE 4 GJYQN JULY DO T FL LNDET ME 100 DEGRE B BEN FIROJT WITH ME 100 DEGRE, POR EDHE DO TUAJ NJOFTIMIN NJ A EXTRA AFTIKANE T L VETM DUHET N THE SKY POR EDHE DO TUAJ NJOFTIMI Një AFTICRANAN E VETITS AFTIKANE E VETSUAR N SK SKY SHT vërtet e Thjesht EXTRA AFRICAN DUHET N THE SKY ISSHT V RERTET E TRET N ON SHENAT DHE KENTO REshtë me të vërtetë e trasha N TH SHEN DHE KET DISPONUAR DISA DHE SHUM NAT SHEN DHE K ANDTO TP SHPRNDARJEN DISA DHE NDODRMARRJE NUK T ALL GJITHA KATT B BAD DHE EVEN N DISPONUARI DISA DHE NUK TA GJITHA T TH GJITHA Q B ANDNI DHE NGJARJE NUNT SHUM POLLEN NUK JAN NOT REAL JO T ALL GJITHA QAT BNI DHE NGJARJE N CO VEND T P POLLIKAVE NUK regjistrohen në të vërtetë. POR SHUM' VENDI I POLLIKAVE NUK regjistrohet në të vërtetë. POR L GSOHET PARA N IN KOH K HERTU DHE SHIJE REGJISTRIMI. POR LEJOJN T G PARA N IN KOH K HERTU K ANDTU DHE Shih se PCRFUNDIMTARICKT E TRET PARAQITI N IN KOHA KTU DHE SHIKONI Q CON PCRQendrimi i MADH P OR GULFIN DHE Karaiben. Q CON KONCENTRIMI I TRET P OR GULF DHE CARIBBEAN. KJO Q DUHET T BE NDODHET TONA GULFI DHE KARIBIJ. KJO Q DUHET T BE KUADrohet Mënyra TONA DHE ESPECIALE E MENDIMIN NR QAT DUHET T BE B TON K HESHILLA TONA DREJT E DHE P ERMES P THRMARRJEN PR M SHUM SHNIM NUR M BY TUR E MUND, M WNYR DHE PIALR E MIR SE VINI NUK M NOT SHUM SH NOTNIM P BYR T E Mërkurë, P ALRMES T AL GJITHA TON GJITHA KASASTAL M M SHUM NICENICESUESH BYM NGA E HURRTI, P ALRGJIGJE NGJARJE BEN KOSTAL DHE CREEPING EVEN N SAN P ALRGJIGJE EDHE T BEN KOSTAL DHE CREVIMIN E VJET INT NO SAN ANTONIO K HERTU. ju do të BENDOJN EV DHE CREVIMIN E PARA N SAN SAN ANTONIO KTU. JU Vini re SHTETRINT EKSTRA N THE ANTONIO KETU. JU Vini re SHTETRIN EX EKSTRA N IN AIR AJET L NIK LIDHJE SHENIMI I DUHET EXTRA N THE AIR N IT MUND T NDODHET P FORR NJ A SHUM DITORE MORE SHUM AIR Lshtë shumë i pëlqyeshëm për t'u varur për një copë ditë më shumë sa duhet vetëm për të mbajtur në MIND PR NJ CO SHUMLE DITORE M SHUM DUHET TOM DUHET T K MBIJEN N MIN MIND NSE JENI SENSITIV NIVE DUHET TOM DUHET T K MBIJEN N MIN MIND NSE JENI SIENIENTIV N TO KATT QND. KETU ANIMIMI NSE JENI SENSITIV N TO KT QNDS. KETU ANIMIMI NJNE M M SHUM Koha KA NDIKOJM QAT MBETET. KETU ANIMIMI NJNE M M SHUM Koha KA NDODHMO NUR E HSDND AND DHE DO T DUHET T MUNDEMI NJNE M T SHUM KOH KERTU KEMI NDRM TUR E MUND T AND DUHET T J DUHET TET MBIJET T CL KLIPARUAR NGA KATT LART E ARDHME DHE DUHET T MUND T KUPTUAR NGA Q CON NDRMJET P HIGHRMBLEDHJE SI K LT LIGJE KLIPROHET NGA Q CON P CONRFUNDIMI I LART SI K LTO GJYKATA DHE GJYKATA PARA P AR NJ CO SHUM A PCRMBLEDHJE SI QEN GJYKATA DHE GJYKATA RRETH NJ A SHUM DITA KTU. DHE GJYKATA RRETH P FORR NJ CO SHUM DIT QE. 89 DEGREES T R DREJTA TANI JU FACTOR E DITAVE KETE. 89 DEGREES TIGH DREJTA TANI TUAJ FAKTOR N THE HUMIDITET, NDODHET 89 DEGREES T R DREJTA TANI TUAJ FAKTOR N THE HUMIDITET, NDODHET NDIKONI 96 DHE NE KEMI. N H HUMIDITET, NDESHM SIKON 96 DHE KEMI. CLOUDS LIDHJE SHUM LIKE A 96 DHE KEMI. CLOUDS OVERHEAD LOOKS LIKE një copë e një vajze në SKY DHE A CLOUDS OVERHEAD LOOKS LIKE një copë e një vaji në skaj dhe një pjesë të madhe që është e tyre BITI I NJ HA VAJZA N IN SHQIP DHE SHUM Q IS SHT THE VEPRIMI I LUFTOUS S HIGH LART CILA SHT SHUM Q TH ISSHT KYSHT KUFIZUAR T CL CLOUD LART CIL ISS SHT DUHET QUITE NJ A DIT BIT SHTYPI I LART I CLOUD I CILHS LSHT DISPONUAR QASJ AN A NJ SHUM BIK 0,72. SO PO,'SHT NDRTSIA E MADH VAZHDIMI I PASURIT NJ A SHUM BIT 0,72. PO PO, ,SHT T IND DREJTA TIC DREJTAT INDIKA T NDRTSISHME T HE nxehtit 0.72. PO PO,'SHT E DREJTA TREGIMET NDERTIMET E NDERTIMIT TAT NDERTIMIT TANI RRETH 100 JUGJETI DHE perendimi i SAN TIC DREJTAT E T DREJTAT E T DREJTAVE TANI RRETH 100 JUGJETI DHE MBAJTIMIN E FEELS SAN ANTONIO DUHET NJ 190 MUND 190 RRETH 100 JUGJETI DHE JUAJTARI I SAN ANTONIO DUHET T A NDIKOJN A 190 MUND TULA LAREDO NJ O O 8, VIKTORI ANTONIO FEELS LIKE NJ 190 190 MUND TULA LAREDO NJ O O 8, VIKTORIA FEELS LIKE NJNE OH NJ O ANE TULA LAREDO NJE O 8, FIKTET E VIKTORIS L PëlqeJN NJNE ONE NJ O AN MT KUJTUAR SI Feelët më pëlqejnë një OH NJ O MEME KUJTUAR SI TREGIMET E NDERTIMIT. POINET E PARA JAN P RRMBARUAR SI TREGIMET E NDERTIMIT. PIKA TEW DYT JAN MUND T MIR N VAZHDIM Treguesit e nxehtësisë. PIKA TEW DYT JANAY MUND T MIR N VITET E 70-të, UDH SI KA MIR NO VITET E 70-të, HUMIDITETI THSHT TH THYRE JEMI T ALL GJITHA 70-ta, HUMIDITETI THSHTICK I TRET JEMI T ALL GJITHA T F NDROHM T IT DREJT TANI, HUMIDITETI ISSHT TH I GJITHA JEMI T ALL GJITHA TE NDEROJME DREJT TANI TANI, P ALRCAKTUAR TON NDERTUAR DHE Lindja e I NDESHME T R DREJT N TANI TANI, E PRBASHKT T NGJARJE DHE LINDJA E I 35 TEMPERATURAT E AIRIT AIKU. E PRGJITHSHME TON NDERTUAR DHE LINDJEN E I 35 TEMPERATURA AKTUALE TIR AIRIT. YDO GJITHA NGA 80-të T ulta 35 TEMPERATURA AKTUALE TIR AIRIT. YDO GJITHA NGA 80-ta më të ulëta deri në vitet 90-të SI KA ISSHT YDO GJITHA NGA 80-të T L NXOWN T TO NXN 90S 90 SI KA THSHT QUITE një përzierje PAS K THTU 83 N IN SIPAS 90-SOVE SIPAS NUK KA ISHTE një përzierje, por këtu ka 83 në FREDERICKSBURG 84 në KERRVILLE QUITE Një përzierje, SI KU 83 N FR FREDERICKSBURG 84 N ME MEANWHILE KERRVILLE, 97 N FREDERICKSBURG 84 N ME MANWHILE KERRVILLE, 97 N CAR SH SPRBIMET E CARRIZO DHE EVEN 90 MEANWHILE, 97 N IN SH SPRBIME TR KARIZZ ANDS DHE EVEN 90 TP PAVARUR DHE TANI WHFAR KRRKIMET E CARRIZO DHE EVEN 90 PAVARSISHT DHE TANI WHFAR H NDODH T TO NDARJET TONA KETU I PAPRUAR DHE TANI WHFAR H NDODH T TO NDARJET TONA K HERTU K ATU SAN ANTONIO PRANE N TO NGJARJET TONA K HERTU RRETH SAN ANTONIO P FORR DITA TVER VAJTJES SEVARA DO T RRETH SAN ANTONIO P FORR DIT T NE VAJTJES S NE VETE DO T SE SHTOJNM NGJARJEN N MID 90 P HER DIT TVER VAJTJEVE T NE VEJTJE DO T SE SHTOJNI NGJARJE N MID NDRMARRJEN E MUZSIT 90, N U 90-të. DUA TË THEM Shihni NGJARJEN E NDERMES ND MIDRKOMB 90TARE 90, N U 90-të. DUHET T FL DREJT fluturoj me 100 TOMORROW, UPER 90 '. DUHET T FL DREJT fluturoj me 100 N BY fund të kësaj jave dhe DUHET T FL LNDROHET ME 100 N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU Java dhe N INT PORGJIGJE N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU Java dhe N VITIN E POLRGJITHSHM T H HOTIDSIS. SO DREJT SO NO VITIN E PRDITSHME T H HOTIDSIS. SI DREJT SO RRETH 99 PER QE LARTE JAVA HOLIDAY. SI DREJT 99 RRETH 99 P FORR K TT T TEMPERATURA E LART NHE PARA DIT RREZIKON 99 P FORR KT T TEMPERATURA E LARTAY N A DIT AS SHEKUAR ME KATT SHTYPE EXTRA N SK SKY TEMPERATURA N THE DITET PARA Q TH MUND T KUJDES EXTRA N THE SKY SI MIR. ME ATA EXTRA DUHET N SK SKY AS WELL. KEMI NJNE SHUM SHPIRTSINOWN GJITHASHTU. KEMI NJNE SHUM T D SHPIRTSISHME NRO TRAJEN E LINJS, P ERMES KEMI NJNE SHUM T D DHPNUAR PROR TRAJNN E LINJ ,S, DUHET T WEST VETM P WESTR MBI GJUH AN NJ A SHUM PROR Trenin e Linjës, veçanërisht në perëndimin e gjuhës, një pjesë e orëve AGO. FAR SHENI K HERTU DUHET MBI GJUH AN Një pjesë e orëve AGO. FAR DUHET KETU K THTO GREEN DHE VERT WESTN E P WESTRGJITHSHME E AGO ore. FAR DUHET KETU K THT GRE GREEN DHE VERT WESTN E PRQYRS. Kjo është vetëm disa nga KJO GREEN DHE VERTN E MBAJTSISOWN. KJO DREJT DISA T CL CLUMEVE T HIGH LART TICK LARTER SI JAN TOWN. ATA JAN OF DISA T CLUMEVE T HIGH LART TICK THIRR THS QAT JAN NDRTIMIN E TREGUESVE N ZGJIDHJE TAT LART Q TH JAN QAT JAN BL TOW BLEROJM OF T OF THNDERSTORMS N ME Meksikë. POR pa dyshim që NDERTIMI I TRAJTIMIT N IN Meksikë. POR pa dyshim që të shihni ndonjë paracaktim të vërtetë MEXICO. POR pa dyshim që T SE SHIJNI YDO PRECIPITIMIN E REAL NGA KESTU BESNI NGA SHIKONI YDO PRECIPITIMI REAL NGA KESTU BAKENI K ACTU KUFIRIN KUFIZUAR KA MUND T BE BNI SHKURT NGA KESTO BAKENI NGA Kufiri KA MUND T BNI NJOW DREJT B SHUM, POR PJESA E SHUM. KUFIZUAR KA MUND T BE BNI NJOW DYT E KUFIZUAR POR PJES M SHUM. Shtë një PAVARURISHT SHOWER POR PJESA M M SHUM. SHT O NJ O SHUM SHUM PLRFSHIRSISHT T VESHJE TONA T O PRGJITHSHME 'SHTTHER NJTHER TJERI PJESMARRLSISHT PAVARESISHT, PATTERNI JON WE P WER VESHJEN E TYRE DUHET T S DREJT DISA TTHER TJERA TAT PATTERNIT TAT VESHJES T O PRGJITHSHME T DO SHTOJN S DISA VEPRIM NGA KOMBI PATTERNI DO SHTOJN S DISA VEPRIM N AC KOMB IST ISSHT N T N DUHET TUAJ N US SHBA PROR KOMBT ISSHT J TANI DUHET T US GJITHA N THE SHUMNDATRVESHJEN E VEANTA AKTIVE REAL AUTIVE JSHT DUHET TANI KUSHT US SHUM US N US SHUM RREGULLORE AKTIVE TAT RRETHIT TCT NDERTUAR T NDRMARRJEN PACIFIKE VESHJEN E VEPRIMIT TAL VRTETS AKTIV, BIG UPER NIVELI I DYT NOW VERI VET PACIFIK. NJOTR NJ O RRETH NDR NIVELI I ulte PER VERDETIN PACIFIK. NJOTR O NJ O ANGLAND GJITHA. NIVELI I LART I UPERR. VERI PERËNDIM. NJOTR O NJ O ANGLAND GJITHA. NIVELI I LART I UPERR. DUHET Q B BIGJON E BIGJISHT NUK është ENGLAND. NIVELI I LART I UPERR. DUHET QAT BIG BLUE ITSHT NUK OSHT E DREJTA E DREJTA TANI, SI ATA DUHET QAT BIG BLUE IT NUK NOTSHT E DREJTA E DREJT TANI, DUHET QAT KA MIR, por që po shkon të jetë E DREJTA E PRGJITHSHME TANI, DUAJ QAT KA MIR, por është duke shkuar për të lëvizur më shumë. K LTU KET MIR, por është duke shkuar për të lëvizur jashtë. K LT JAVA DHE V THNJIN mendoj se po shkon L MNDSISHT. KATT WE JAVA DHE V THNJ TH Unë mendoj se po shkojnë të vërtetë kanë një ndikim në tonë JAVA DUA TIN MINNDSISHME Q'DO T DUHET TO NDREJT HA KA NDIKUAR NDANRMARRJET TONA RAIN. TE REZULTOHEN KA NDIKUAR N ON NDRYSHIMET TONA RAIN. PRETTY SHUM E PARA DRY NDRYSHIMET E RAIN. PRETTY SHUM E DREJTA PARAJMRORE DUHET T THE JAV ANDS DHE THEN RAIN PRETTY SHUM E DREJTA PARAJMRORE DUHET T WE JAV ANDS DHE PANRDORIMET E RREGULLIT T COM BNI GJATA E JAV ANDS DHE PASTAJAT E RRITJEVE TIN VAJTARIT TE BESOJMACK N P PIKTUR ISHTE SHUM SHUM NDRYSHIMET NDODHEN N THE PIKTURE ASSHT SHKOLL HIGH E LART P OR KTU PIKTURA ISHTE SHUM E LARTOV PR KTU NGA E Diel. Kështu që, E KETU NGA E Diel. KJO KTO EVENING, CLOUDY SHUM M SO TOU MIR NGA E Diela. SI K EVT VJESHT, SHUM CLOUDY SOFTHEASTERLY BREZE N AT 10 deri 15. SHUM SHUM E LUFTSISHT BREZI N AT 10 deri në 15. CHRIS VERY STICKY DHE MUGJIA BREZI N AT 10 deri në 15. KRISHTI SHUM STICKY DHE KUJTIM I JASHTM Ne do të fillojmë Ditën CHRIS VERY STICKY DHE MUND T NDRMARRJE NUK DO T START FILLOJMOM DIT TN TUAJ JASHTME DO T START FILLOJM AT DIT 79N E NDRMARRJES N 79 79 PASQYT N 95 LATER T ON RREZIKONI N 79 79 THEN RREZIKONI N 95 95 LATERER N ON DIT SO S SO T TJERA SE DISA N 79 79 THEN RREZIKONI N 95 95 LATER IN N IN DIT SO S SO T TJERA SE DISA CLORS MORNING DUHET DHE N D DIT SO S SO T TJERA SE DISA KLUESA TOR MNYRA DUHET DUAJN F MIR N THE mes KLAMET E VETM DUHET DHE DUHET T G MIR N THE MUAJ QAT SI NJ W WARM I FETUAR, POR SHUM NDERIMI I MIR N THE MIDI QAT KA NJ W WARM FEMIJR, POR DUHET T G MIR ME DISA SUNSHINE N NJ W WARM FESISHT, POR DUHET TOOD MIR ME DISA SUNSHINE N TE TE NDRMJET NDRMJET Q MIR ME DISA SUNSHINE N TE ND MIDRMJET ND MIDRMARRJE QAT BREZIKE SI SHUM TE NDESHMET ND MIDRKOMBTARE QAT NGJARJE TUT VETEM SI VET SOSISHT BREZA E SHUM NOT është e njoftuar. POR SHIKONI WHFAR H NDODHNI Dukshme. POR SHIKONI ATFAR H NDODHET TEMPERATURAT KU JANE DREJT POR SHIKONI ATFAR H NDODHET TEMPERATURAT KU DREJT T U DREJT BY N BY 100 N BY ND FRRMJET TEMPERATURAT KU DREJT DERI NAR 100 SHKURTID N FR MIDNYR AND DHE E DHN AND DHE SHTOJN TO N TO K THT MARNYRID 100 N FR NDIDRMARRJEN DHE E SHNDETS DHE SHPRNIJ NAT KATTAY MAYNYRA T LESTERIT T BN NGA DHE E SHTAT AND DHE SHTOJN TO N TH KAYTAY M HNYRA T L VNJESHT COM T VAJN IN NGA AFRIKA Sesa ato. HAYES LESTER VAJ NGA AFRIKA SE THOSE. Shansi i treguesve me të vërtetë AFRIKA SE THOSE. Shansi i treguesve me të vërtetë nuk është vetëm ditën e diel dhe të hënë Shansi i treguesve me të vërtetë nuk është vetëm ditën e diel dhe të hënë dhe më pas vetëm një shans 20% NUK JEMI DUHET N A PATTERNIN E VETE T WE VESHJES GJYQSISHT, KU VAJ T TO RAJONOJN. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ PATTERNI I VESHTE KUAJ TES B RAN RA T RINNDSISHME. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ SHUM CO ADAMI DUHET T MIR. TE RREZIKONI. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ SHUM CO ADAMI DUHET T MIR. >> KODTU KUJTIMI N IN RAST TUAJ ADAMI SHUM mund të jetë i keq. >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. ... >> SI RREZIKUAR-RASTE DOKTORART E SOAR-19 RRETH N AT NJNE SISTEM TOS SPITALIT JAN W KUJDES Doktorët në një sistem spitalor po paralajmërojnë publikun. ORSHT W VESHT ​​SI TY JANI KUJDES PUBLIK. ORSHTOR VESHT ​​TH SI TIN MENDONI DOKTORST JAN F NGA TY PUBLIKU. ORSHTOR VESHJE SI T TH MENDONI DOKTOR AT JAN F NGA SISTEMI I SH HENDETIT METODIK THINK DOKTORST JAN F NGA SISTEMI METODIK SH HENDETSOR SHQYRTAR TOT TLD DUHET TY SHUM SISTEMI I SHALNDETSIS M METODIKE REPUBLIKAT E TOKS TANA JAN SH SHKURT ONR N ON KUJDES DHE VIRA TY TYRE DHE REALTORT TLD DUHET TANI JAN SH SHKURT ONR N ON KUJDES DHE TY VIRAL TY DHE DISA PLASMA PVRBASHKT. P ONR SHUM DHE VIRAL TY VIRAL DHE DISA PLASMA KONVALETTS. >> BOREDOMI DO T BE JEMI FUND T TO PLASMA CONVALESCENT DIKA. >> BOREDOMI DO T BE JEMI FEMR T D DISKUTUAR. NUK JEMI POLITIKT N >> BOREDOMI DO T BE JEMI FEMR T D DISKUTUAR. Pra, ne jemi politikë për të parë në Shkarkimit. Pra, ne do të bëjmë politika për të parë ... Shihni në ... NUMRIT HOT që i mbajnë zgjedhjet OSE ... NUMBT M SHUM HO Zgjedhjet OSE ISIS NUMRTT E MADH Zgjedhjet OSE ISHTE M M SHUM SPITALIZIMET. HOSPITALIZIMET E M ISIS SHUM. >> POLICIA SAN ANTONIO EDHE KA NEVOJ SPITALIZIMET M M SHUM. >> SAN ANTONIO POLICIA EDHE KA NEVOJ Ndihmuar TACK TRAJTIMIN 3 NJERZ >> POLITIKA SAN ANTONIO EDHE KA NEVOJ Ndihmuar Ndërhyrjen 3 personat e akuzuar për raste të ndërtimit Ndihmoni TRAJTIMIN E GJYKUAR 3 NJER ACZ T AC AKSUAR T ST STEALIMIT T RASJEVE T BE Birrës NGA ANA JUGORE ATV SHPRNDARJE N ST RREGULLIMET E RASTEVE T BE BUJQROS SIPAS JUAJVE T WE JAVAVE TAST HAPUR T IT HAPUR E BEER NGA ANA E JUGUT ATV ​​JAVA E PRGJITHSHME QAP NDODHET ME 24 Qershor dhe DH THENI I HIV-it Java e fundit që ndodhi më 24 qershor dhe DH THENIA E HIV-it P OFR ZARZAMORA JUAJ pranë 24 Qershor dhe DH THENI I HIV-it P OFR ZARZAMORAN JUGJITORE MILITARI Jugor. ATA THONE ZARZAMORA JUGJIKE pranë Milionareve Juglindore. Ata thonë se një pikëpamje vërejti një dorë Ushtria Juglindore. Ata thonë se një problem i pikturuar një dorë në punëdhënësin kur të dy NJNE SUBPEKT P PORGJIGJET NJ H Handhe në PUNSIN WHN Ndërsa 2 të TJERT RASTET E GRABIT T OF BUJQSIS N THE PUNSIN WHN Kurse 2 T O TJERT RASTET E GRABS S BE Birrës DHE KAN O T O TJERT RASTET E GRABIT T BE BUJQSIS AND DHE SHPRNDARI PA PAIN, STOPPERET E KRIMIT RREZIKONI PA PAIN, STRIMET E KRIMIT që ofrojnë PARAQITJE P FORR INFORMACION PA PAIN, STOPPERT E KRIMIT T OFF OFRUAR RUAJTJEN P FORR INFORMACION Q NDODHEN N AN ARRESA N IN KT OFERTA E KUJDESIT P FORR INFORMACION QAD NDODHEN N AR ARRESA N IN K CTAS RAST T TH NDRMARRJE NUMR N 10 DHNI N AN ARRESTIM N TH KISTAS RAST Q TH NUMRI RRETH 10 224-STOP, duke tronditur E RE RASTI QAT NUMRI RRETH 10 10 224-STOP, duke tronditur raportimin e ri mbi javën 224-STOP, STUNNING RAPORTI I RI PVERR VLERAT E JAVAVE K CLRKESA TIST SHPIRTSIS që RAPORTIMI PVERR SHKOLLAT E JAVAVE T CL KRKESAVE TIST SHPRNDARJES SAT INTELIGJENC RS RUSI ZGJIDHEN K CLRKESA TIST SHPIRTSIT QAT INTELIGJENCA RUSE T OFF OFRUAR PARA. TALIBANI INTELIGJENCA RUSE T OFF OFRUAR PARA. MILITANTST TALIBANë SI P RRQITJE P FORR PARA e ofruar. MILITANET TALIBANë SI KUJDES P FORR Vrasjen e Amerikanëve dhe Britanikëve MILITANT SI SHUM R P FORR VLERSIMIN E TRETEVE AMERIKANE DHE BRITANIKE N AF Afganistan, THOSE VRESIMI I TRUPEVE AMERIKANE DHE BRITANIKE N AF AFGANIAN, KTU SHTETE JAN B besojnë se kanë TROOPS IN AFGHANISTAN, KOSTO SHTYTE JAN B besuar që të kenë dritë për vdekjet e shumëfishit SHTETET JAN B TEL BESUAR T TO KAN DHN TO T TO VDEKJEVE T OF SHUMVE T SHUMVE T US SHUMS ZHEL N TO VDEKJET E KUFIZUARVE TUL SHUMA T SHUMVE, duke cituar inteligjencën amerikane TANEM ANTAR OFT TAN T N GRUPET SHTETERORE duke cituar inteligjencën e SHBA TANI AN CONTAR OFT E KONGRESIT N S SHENJAT E SHUM JAN INTELIGJENCA TANI ANEMTAR OFT E KONGRESIT N S SIDA T B DYT D K DRKOJN AN PSRGJIGJE T A PRETTTS KONGRESI PR SIDA T B BNA T D D DNGJIT T AN PSRGJIGJEVE NJ PRO PROCES T PR BIMVE T SM BASHKIMIT Q TH SI DUHET K DRKES P ANRGJIGJE N A PROCESI I BAZUESHMRISET SET MADHE Q TH SI DISA VOTUES T D SHPENZUAR DITN E PAR PROCESI I ZEMRS SI SI DISA VOTSUAR T D SHPENZUAR DITN E PAR T OF VOTuesit PESRSHKRUAR DITN E PAR T V VOTIMIT TAR PARA. E VOTIMIT T E SHUM. >> KJO KOHA T A GJITHA GJITHA JAN VOTIMI I HAPUR. >> KJO KOHA T A GJITHA T TH GJITHA JAN NJIT BIT T L NDRYSHME N AT >> KJO KOHA T A GJITHA T TH GJITHA JAN NJIT BIT T L NDRYSHME N THE POLLST DUHET T CO B CONI-19. NDARJE BIT E NDRYSHME NL SH PNIME T D DHNAT N TO SHUM-19. >> POR Q D NUK MUND T ndaloni njerëzit SISTEMET POLITIKE N TO SHUM-19. >> POR Q D NUK MUND T ndaloni njerëzit nga SHPREHIMI >> POR ATA NUK MUND T ndaluar njerëzit nga SHQYRTIMI N TO VOTE RREGULLORE TOT VOTUES NGA SHTOJN TO N V VOTE RREGULLORE TAR VLERA TAR VOTOSHME NGA GJYQS DHIDNI 10 Qershor T V VINI RREGULLAT E VLERS SAR VOTUESHME NGA DIT E GJYPS 10 GJYQS DITA E ZGJEDHJEVE NGA RRUGOR PROR DITN E 10-të Zgjedhor të GJITHA GJYQS 10 GJYQ BYSIT BY P THER MNYR >> >> Fillimi i TOR GJITHA T R DREJTA T R DREJTA >> T ALL GJITHA TOM NDRMARRSIT E NDRMARRJEN sot DISA ME DISA CLOUDS TOW TJERA TTHER TJERA TIS DHNAT P AFR AFAT T SUNNY DITA ME DISA CLOUDS LUAJ TTHER TJERA NJ A AF AFR SUNNY duke e bërë atë në 95 për të lartë TTHER TJERA T A NDERNRMARRJEN SUNNY NDRMARRJEN N TO 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART AND DHE T DO BN NDODHemi Duke e bërë atë në 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART DHE T DO BNI NDODHemi vetëm një copë pakicë në ditë TEMPERATURA DHE DO TAR NDODHME DREJT A DUHET T B GJITHA L LND N IN PARA DIT. RRETH NO VITIN 90 ' DUHET NJIT BIT T GJITHA NHE PARA DIT. KALIMI NO FALAS T RREZIKUT T U UPER 90 me të Përpara. Kthehu në fluturim të vërtetë të UPER 90 me 100 nga fundi i kësaj jave dhe VALLREJE FALAS ME 100 N THE FUND T OF K WETU JAV AND DHE N WE JAVA TP PRGJITHSHME EDHE 100 N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU JAV AND DHE N THE JAVENDN E PRFSHIRJESHME EDHE ATA që EXTRA HAZE N SK SKY ME N WE JAVN E PRZGJEDHJES EDHE PRMBJE QAT EXTRA VAJN N THE SKY me një kolonë më të fortë të një ATA EXTRA HAZE N THE SKY me një kolonë më të fortë të një pluhuri afrikan të kryesuar në mënyrën tonë Një kolonë më e dobët e një pluhuri afrikan të kryesuar mënyrën tonë, ne kemi një copë të një fryrje nga dhe AFRIKANI DUHET TAD DREJTUAR MUND TONA NE KEMI NJ B GRUPIN E NJRE PREJT FSIS F NGA DHE TANI, POR TANI OSHT SHPESH KAN A NJ B GRUP T OF NJ B NDRERMARRJE NGA DHE TANI, por P ITRDORIMI I KTHIMIT T AG RRITJES, DHE PASTAJ TANI, por P GRDORIMI I KTHIMIT T ARDHSHME, DHE PASQYRAT E RRITURA NUK DO T COM VAJN RE VET Kthehu RRETH, DHE PASQYRAT E RREGULLTA NUK JAN RE T VAJNALL T VEPRUAR NACK PIKTURE NDRYSHIMET NUK JAN RE T VAJN B REALI N FUND T P NDRMARRJEN DREJT AND DHE ND MONRMARR WITH KJO DREJT TANI TANI JEMI VETM VETM P AR NJ CH CHANC 20%, POR UN G MUAJ Q MIR QAT NUK M MIR. PR NJ A CHANC 20%, POR SHUM QU MNDS SI M B T MIR se sa asgjë. >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, THANKS SO QAT BN M T MNGJISHT. >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, FALEMINDERIT M FOR SHUM P WR TAT VREJT LAJME N AT >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, FALEMINDERIT M FOR SHUM P WR TAT VREJT LAJME N 6 6. SHUM P WR VESHJEN E LAJMEVE N 6. 6. >> Shihni KACKTU K FORTU P FORR 6. >> Shihni K BTU K FORTU P FORR TONIGHN E NIGHTBEAT N AT 10 SHTYP

KSAT 12 6 O'Clock News: 29 Qershor 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="8.8" dur="5.999"> E RI N 6 6 QYTETI I SAN ANTONIO DUHET T DHNI NDASRMJET DHE LETTERR DESIST </text>
<text sub="clublinks" start="14.801" dur="1.598"> ANTONIO D SRGIMI I LASNDSISAS SAS VETM DHE DESIST TE 8 KOMPANIA T 8 SHENJTSIS CO LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="16.401" dur="0.598"> LETTERR DESIST N TO 8 SH CORBIMET LOKALE T S firmosur KOMPANIA Qyteti thotë që është duke bërë BOGUS </text>
<text sub="clublinks" start="17.001" dur="1.431"> N 8 8 SHPRNDARJE LOKALE KUJDES KOMPANIA Qyteti thotë se është duke bërë kërkesa BOGUS QAT SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="18.434" dur="2.998"> QYTETI thotë se është duke bërë kërkesa BOGUS Q DEPARTAMENTI POLICIA SAN ANTONIO ISSHT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="21.434" dur="1.031"> KARKESA Q TH DEPARTAMENTI POLICIK ANS S IS SAN ANTONIO LSHT FOR DUHET P VR VOLUNTEERS P FORR A </text>
<text sub="clublinks" start="22.467" dur="1.298"> DEPARTAMENTI I POLICIS ISS ISSHT L DUHET P VR VOLUNTEERS P FORR NJ P PATROL CIVILIAN K HERTU THSHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="23.767" dur="0.598"> P VR VULLNETAR FORT P FORR PATROL CIVILIAN K HERTU THSHT TH Q TH ZGJEDHJE QAT ZYRT QYTETAR </text>
<text sub="clublinks" start="24.367" dur="1.432"> PATROLI CIVILIAN K HERTU ISSHT TH QAT KOH Q ZYRTAR CITYT QYTETART JAN T TAL BESIMIT PR K CLTO KARKESA </text>
<text sub="clublinks" start="25.801" dur="2.998"> ZGJEDH Q ZYRTART QYTETAR AT JAN T TAL BNI POR T IT K CLRKESA T IT KTU SAP DUHET P FORR T </text>
<text sub="clublinks" start="28.801" dur="2.064"> JANI duke folur P ITR TA K CLRKESA Q TH SAPD SHT DUHET P FORR 200 VOLUNTEERS </text>
<text sub="clublinks" start="30.867" dur="1.198"> Q S SAPD ISSHT DUHET P FORR 200 vullnetarë të ndihmojnë zyrtarët me zhurmë, </text>
<text sub="clublinks" start="32.067" dur="0.565"> 200 VOLUNTEERS T TO NDIHMOJ ZYRTAR WITHT ME RIOT, MENAXHUAR QYTETARI PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="32.634" dur="2.765"> T H NDIHMOJ ZYRTART ME RIOTS, MENAXHUARI QYTETARI QENI AKTETET E BIZNESIT </text>
<text sub="clublinks" start="35.401" dur="0.698"> MENAXHUARI QYTETARI QENI AKTIVITET E VETIT T BIZNESIT </text>
<text sub="clublinks" start="36.101" dur="0.331"> VEPRIMET E JAMES ALFARO T B BIZNESIT TW BIZNESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="36.434" dur="0.465"> JAMES ALFARO VETEM. >> JAN UN TE PAVARRUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="36.901" dur="2.331"> JAMES ALFARO. >> JANE ERIK MENAXHIMI I PAVARRUAR DHE I PAPRANUAR QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="39.234" dur="1.198"> >> JAN MENAXHIMI I PAVARRUAR DHE I PAPRANUAR I QYTETIT ERIK WALSH THOTE </text>
<text sub="clublinks" start="40.434" dur="0.831"> MENAXHIMI I QYTETARIT TA PAPRANUAR ERIK WALSH thotë kuotën që po kalon një kohë kur </text>
<text sub="clublinks" start="41.267" dur="2.398"> WALSH THOT QUOTE DUHET N A Kohë kur banorët tanë janë duke folur për </text>
<text sub="clublinks" start="43.667" dur="3.032"> DUKE DUHET Kohë kur banorët tanë janë duke folur për ndryshime në zgjedhjen e fluturuesve </text>
<text sub="clublinks" start="46.701" dur="0.398"> QYTETAR AT JAN SP T SP JAN FJAL P FORR NDRYSHIME N POLICING P FLR FLYERT P LR KTO KIKTU VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="47.101" dur="0.598"> NDRYSHIMET N P POLICING FLYERS T L KUJTOHEN K ONTU VET SEM T NDEKRMARRNI T ST KUJDES KONTROVIMI. NE NUK </text>
<text sub="clublinks" start="47.701" dur="2.331"> K ONTU VETM T PRKOHNI KONTROVIMIN. Ne nuk e durojmë këto veprime dhe unë </text>
<text sub="clublinks" start="50.034" dur="0.531"> KUJTIMI I STOKE. NUK KEMI VENDOSJE K ATCT VEPRIMET DHE Shpresoj që K INDTO INDIVIDUALE DO </text>
<text sub="clublinks" start="50.567" dur="2.465"> PORRFUNDOJM TH KCTTCT VEPRIMET DHE Unë Shpresoj se KIVTO INDIVIDUALE DO TAS PRFUNDOJM F PINRFUNDIMTARIN E K HTU KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="53.034" dur="1.731"> Shpresoj se K INDTO INDIVIDUALE DO TAS PASRFUNDOJMIN FINALI K THTO veprime të dëmshme. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR </text>
<text sub="clublinks" start="54.767" dur="1.198"> P CERFUNDIMI P FRFUNDIMTARI KESTO AKTIME TAR RREZIKSHME. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR CHIE WILLIAM MCMANUS SI KTU </text>
<text sub="clublinks" start="55.967" dur="0.532"> VEPRIMET. PYETJE P ENDRFUNDIMTAR CHIE WILLIAM MCMANUS SI K PTOS POSHTOS SI MUND T AF KAFSHM </text>
<text sub="clublinks" start="56.501" dur="2.198"> CHIE WILLIAM MCMANUS SI K PTOS POSTER ASSHT NUK KA AF AFTIM WHKA PSRMBYTET ME QYTETIN E SAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.701" dur="3.231"> POSTER NUK KA P AFRFSHIR WHKA PRMBYTET ME QYTETIN E SAN ANTONIO N NOR MENAJ DHE GRUA </text>
<text sub="clublinks" start="61.934" dur="1.765"> WHFAR ME SHQYRTIN E SAN ANTONIO JO MENA DHE GRUA Q WH VANIN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="63.701" dur="0.364"> ANTONIO OR MENA DHE GRUA Q WH VINI UNIFORMIN E POLICIS SAN SAN ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="64.067" dur="0.698"> KUSH VESH UNIFORMIT POLICIKE SAN ANTONIO. >> MJETE EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="64.767" dur="1.832"> UNIFORMI I POLICIS. >> RRETHI I SHKOLLEPS PEPR PAJISJE PEPR PAJISJE SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="66.601" dur="0.998"> >> BORDI I SHTETIT T SCHOOL SHENJTS S SCHOOL SHUMS SEP SHENJTS SG SHQYRTIMIT TG BUJQSIS TH </text>
<text sub="clublinks" start="67.601" dur="3.031"> Bordi i besimit i pavarur i shkollës u mblodh këtë rast pas diskutimit të së ardhmes </text>
<text sub="clublinks" start="70.634" dur="1.731"> Bordi i besimeve u mblodh këtu pas kësaj për të diskutuar të ardhmen e DINA SERRANO, bordi i saj </text>
<text sub="clublinks" start="72.367" dur="0.365"> PAS PAS diskutimit të së ardhmes së DINA SERRANO, PRESIDENTI I VETS S V Bordit të saj. </text>
<text sub="clublinks" start="72.734" dur="0.598"> E DINA SERRANO, PRESIDENTI I VETS S V Bordit. >> Në atë takim që vjen </text>
<text sub="clublinks" start="73.334" dur="2.131"> PRESIDENTI VICE. >> N TH KATT ME TAKIME T COM BNI VETESS SI një javë pas mbrojtësve </text>
<text sub="clublinks" start="75.467" dur="1.132"> >> N TH KATT ME TAKIME T COM BNI VETESS SI NJ WE javë pas mbrojtësve të zbuluar një postim të fytyrës </text>
<text sub="clublinks" start="76.601" dur="1.798"> SE A JAVA PAS MBROJTJEVE T RE REVAJTUAR NJ P POST TB FASKUAR NGA SERRANO Q SH SHTOJN NJ MAN NJ MAN </text>
<text sub="clublinks" start="78.401" dur="2.031"> SHPRNI NJ P POST T F FASKUAR P BYR SERRANO QAT SHOQRONI një burrë me kokën e tij në një LAJME TONA </text>
<text sub="clublinks" start="80.434" dur="2.431"> NGA SERRANO QOW SHOQRONI një njeri me kokën e tij në një lajm koleksionisti ynë DILLON NUR VAJ, A </text>
<text sub="clublinks" start="82.867" dur="0.598"> ME KRYETARIN E TIJ N A NJS LAJME DILLON COLLIER TONA P ONR VAJ, Një përmbledhje kundër kohëve të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="83.467" dur="0.565"> DILLON KOLEGJI P WAR VAJ, NJ B SHKOLLAS KUNDR FUQIT T R DREJT AND DHE FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="84.034" dur="2.331"> BACKLASH KUNDR TREGTIMIT T R RREZIKUT TOR SHKURT ANDR DHE KU JA RUAJ PJESA P THR KT </text>
<text sub="clublinks" start="86.367" dur="1.432"> FUQI-NUST FUQI DHE KU JA RUAJME PJESA E K THNDSISHT T ZGJEDHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="87.801" dur="2.998"> SI VDES PJESA E KATTU TRUPI I ZGJEDHUR. >> NJNE MUAJ PTERR T BR SW SWORN </text>
<text sub="clublinks" start="90.801" dur="0.831"> Trupi i zgjedhur. >> NJNE MUAJ PAS T BE GJITHA SWORN N AS SI EDHUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="91.634" dur="0.931"> >> NJNE MUAJ PAS T BE GJITHA SWORN N AS SI FURNI EDGEWOOD ISD DINA SERRANO ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="92.567" dur="2.298"> N AS SI EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO ISHTE Fokusi i një thirrje takimi </text>
<text sub="clublinks" start="94.867" dur="0.798"> ISD TRUSTEE DINA SERRANO ISHTE Fokusi i një takimi të thirrur posaçërisht për adresën e saj </text>
<text sub="clublinks" start="95.667" dur="3.165"> Fokusi i një takimi të thirrur në mënyrë të veçantë për adresën e saj. SERRANO KA FASUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="98.834" dur="0.531"> SPECIFIKUESHME TE ADRESoni KONDUKTIN E TIJ. SERRANO KA FAKTUAR N CR KRITIKIZIM MASOR RRITJES </text>
<text sub="clublinks" start="99.367" dur="2.498"> SJELLJA. SERRANO KA FAKTUAR NJ A KRITIKIZIM MASIV RRITS PAS Krijimit të këtij postimi të fytyrës </text>
<text sub="clublinks" start="101.867" dur="2.898"> RRITJA E KRITIKAVE MASIVE PAS MIRSIMIT T TH JAVAVE TAY DITS S F FASBOOKIT TOST PASURIS. SHTOHET </text>
<text sub="clublinks" start="104.767" dur="0.565"> PAS MIRSIMIT T WE DITSIT TAT DYQATSISOST S TH KTY FASTEBOOK. SHTOHET NJ MAN NJERI T S IDENTIFIKUAR SI TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="105.334" dur="1.165"> JAVA DITA E KAT FRIT. SHTOHET NJ MAN NJERI T S IDENTIFIKUAR SI HUSBANDI I TIJ ME KRYETARIN E TIJ N IN A </text>
<text sub="clublinks" start="106.501" dur="2.998"> NJ MAN NJERI I IDENTIFIKUAR SI HUSBANI I TIJ me kokën e tij në një numër dhe fëmijët e tyre 2 </text>
<text sub="clublinks" start="109.501" dur="2.931"> HUSBANDI ME KRYETN E TIJ N IN një NUM ANDR DHE TYRE 2 F CHMIJ P T P NDRTUAR N ON FUNDIN TJETër T </text>
<text sub="clublinks" start="112.434" dur="1.231"> NUMA DHE TYRE 2 F CHMIJ PT T P FUQITJE N END FUNDIN T TJER OF T REPUBLIKICES SICE UNICEF-it UNICEF duhet të kërkojë 35 </text>
<text sub="clublinks" start="113.667" dur="0.532"> NDRTIMI P ENDR FUNDIN T TJER OF T ROPE UNICEF DUHET TIG REZHENOJ 35 nga 39 KOMENTE QYTETE </text>
<text sub="clublinks" start="114.201" dur="2.398"> UNICEF ROPE DUHET REZENGJEN 35 nga 39 KOMENTE QYTETE T S SUBMITuara VIA E-MAIL DHE LEXONI </text>
<text sub="clublinks" start="116.601" dur="2.998"> Prej 39 KOMENTEVE T C QYTETUAR T S NDRMARRJE VIA E-MAIL DHE LEXOJN BY NGA NJ SP SPOKESWOMAN DISTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="119.601" dur="1.098"> VAZHDUESH VIA E-MAIL DHE LEXONI NGA NJ FJALOR TO SHPIRTSIS C T RREZIKUT P CR SERRANO N TO HAP </text>
<text sub="clublinks" start="120.701" dur="1.831"> NGA NJAL THIRRJE SPOKESWOMAN TR RREZIKUT P FORR SERRANO T TO HAPI SHPMANRNDARJEN PERMANMANI OSE REMOVE </text>
<text sub="clublinks" start="122.534" dur="0.998"> Thirrni P SERR SERRANO T TO HAPI DUHET PERMANMANisht OSE REMOVE HERSELF NGA BORDI Deri në </text>
<text sub="clublinks" start="123.534" dur="1.031"> Zbritni në mënyrë të përhershme ose hiqni veten nga bordi deri sa ai mund të shkojë nëpër. </text>
<text sub="clublinks" start="124.567" dur="1.898"> VETEM NGA Bordi DUHET DUHET T G M GNYR NGA TRAJTIMIN E SENSITIVITETIT K THTU FOTO </text>
<text sub="clublinks" start="126.467" dur="3.165"> DUHET TO DH THNRO TRAJNIMIN E SENSITIVITETIT T TH K PHTU FOTO ANSHT D NJ D SHPRNDARJE OUTRAGEOUS </text>
<text sub="clublinks" start="129.634" dur="1.931"> TRAJNIMI I SENSITIVITETIT KISTO FOTO ASSHT AN NJ D SHPRNDARJE OUTRAGEOUS E RACIZMIT Q ST NDODH PARA </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="0.698"> ISHTE NJ D DEMONSTRIM I JASHTM I RACIZMIT Q ST NDODH PARA TUAJ sot. </text>
<text sub="clublinks" start="132.267" dur="0.632"> E RACIZMIT Q ST NDODH PARA QEN DHE TANI. >> SI EDUKATOR I FORMER 5 TTHER TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="132.901" dur="2.898"> TUAJ sot. >> SI NJE EDUKATOR I FORM PE 5 NJERZ TTHER TJER SH T SH DREJTUAR TE FJALN N. </text>
<text sub="clublinks" start="135.801" dur="0.564"> >> SI NJE EDUKATOR I FORM PE 5 NJERZ TTHER TJER T SH SHTYPUAR T SP FJALOJNES N IN PERSON DESPITES KVVIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="136.367" dur="2.832"> NJERZIT DUHET T SP FJALOHN N IN PERSONIN PRSHKRUES PANDEMIKIN E KUVIT-19 PCRFSHIR 88 VITI I VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="139.201" dur="1.331"> PERSONI PESRSHKRUES PEMR PJESMARRJEN E PANDEMIKEVE TV KUVIT-19 P 88RMBLEDHJE 88 VITI DOROTI I VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="140.534" dur="0.998"> PANDEMIK P INRFSHIR 88 VITI I DOROTHYS S-VJETR MUND T BNI K ANDR </text>
<text sub="clublinks" start="141.534" dur="2.531"> DOROTHI DUHET T IT JET ED EDUKATOR T-KUFIZUAR PAKR BARRIER Q WH NDODHET 40 </text>
<text sub="clublinks" start="144.067" dur="0.598"> THIRRJE NJ EDUKATOR T B KUFIZUAR TAR KUFIZUAR Q WH Mbylli VETE 40 VJET PUNOJN P EDR EDUKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="144.667" dur="0.198"> EDUKATOR I CIL SPS PENTRQYRET MBI 40 VJET PUNOJNG PGR EDGEWOOD NOOSE. </text>
<text sub="clublinks" start="144.867" dur="2.398"> VITET E PUNS P FORR EDGEWOOD NOOSE. >> Ashtë një SHENJT E RACIZMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="147.267" dur="1.732"> Lak. >> ASHT A NJ S SHENJE RACISME DHE Urrejtje. DHE JU DUHET TA urreheni </text>
<text sub="clublinks" start="149.001" dur="2.798"> >> ASHT A NJ S SHENJE RACISME DHE Urrejtje. DHE JU DUHET T H NDODHNI T SE SHIKONI NJ P PERSON T WH CIL SS SUPPOHET </text>
<text sub="clublinks" start="151.801" dur="3.231"> HATE. DHE JU DUHET T H NDODHNI T TO SHIKONI NJ P PERSON T WH CIL SS P SRZGJEDHNI T JET PROFESIONAL DHE LIDER </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.931"> P SER T SHIKUAR NJ P PERSON TO CILOS P SRZGJEDHNI T TO JET PROFESIONAL DHE UDHHEQ INS N IN RRUGN SHKOLLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="156.967" dur="3.198"> T BE BNI PROFESIONAL DHE LIDER N IN SHTYPIN E SHKOLLS. VAJNI DISA N ON MEDIAT SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="160.167" dur="0.432"> NIST SHTETIN SHKOLLOR. NDODHNOM DHNI NIAL MEDIAT SOCIALE LIKE SE K THTU. </text>
<text sub="clublinks" start="160.601" dur="0.264"> NDODHNOM DHNI NIAL MEDIAT SOCIALE LIKE SE K THTU. Shtë e drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="160.867" dur="0.465"> LIKE QE. Shtë e drejtë. >> PCERSHKRIMI NJ B LIGJ PAS </text>
<text sub="clublinks" start="161.334" dur="2.398"> Shtë e drejtë. SHPENZIMI NJ B BILLOR PAS MUND T ARSYEVE POSTIMI I SERRANO-s </text>
<text sub="clublinks" start="163.734" dur="1.531"> SHPENZIMI NJ B BILLOR PAS DISKUTIMIT T P POSTS S SER SERRANO SIPAS DYQEVE TOS MBYRJE. </text>
<text sub="clublinks" start="165.267" dur="0.498"> SHQYRTIMI I POSHTS S SER SERRANO’S SIPAS DYQEVE TOS MBYRIT. SIGURTET E REKONVANUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="165.767" dur="1.732"> PARA DYTVE T CL MBYRUR SIGURTECT E REKONVANUAR DHE SHPRNDARJE Q NUK KAN </text>
<text sub="clublinks" start="167.501" dur="2.498"> SIGURIMET E REKONVANUAR DHE SHKOLLUAR QE KANE QENQEN PUBLIKE HERE DHE HENRY </text>
<text sub="clublinks" start="170.001" dur="3.031"> NJOFTUAR QE ATA KA QENE SHQYRTEN PUBLIKE TIJ DHE HENRI SHTETUAR NGA KA PRESIDENTI I VETE POR </text>
<text sub="clublinks" start="173.034" dur="0.998"> CENTURY PUBLIKUAR TIJ DHE HENRI SHTETUAR N H KISTES PRESIDENT VET, por P CORMARRJE NUK KIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="174.034" dur="2.931"> SHPRNI N K PRTIS PRESIDENTIN E VETS, por nuk mund të fillojë atë jashtë bordit ALTOGETHER për shkak se ai është </text>
<text sub="clublinks" start="176.967" dur="0.598"> NUK MUND T KRKOHET N TYRE ALTOGETERIN E BORDIT SI është një zyrtar i zgjedhur në publik </text>
<text sub="clublinks" start="177.567" dur="0.732"> ALTOGETERI I BORDIT SI ESHTE NJE ZYRTAR I ZGJEDHUAR NE PUBLIK LETERI I SHTETIT SERRANO NE </text>
<text sub="clublinks" start="178.301" dur="0.531"> NJ OFF ZYRTAR I ZGJEDHUAR N P PUBLIK LETR P STR SHTYPIN SERRANO N AT PAR F DHLINNI T TO KOMENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="178.834" dur="2.631"> SHTETI SERATHOSOR I SHTETIT T AT PARA DEKLARUAR PMENTR KOMENT PARA T SHENJTSIS SI KA PLANE </text>
<text sub="clublinks" start="181.467" dur="1.365"> E PARA DEKLINUAR T COM KOMENTIT PARA SE T BNI SI KA PLANE N AT K POT PO </text>
<text sub="clublinks" start="182.834" dur="0.265"> PARA SE T BNI T NUK KA PLANET N TH K POT PO NUMR T TO HAPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="183.101" dur="2.931"> NIS K POT PO PIK T TO HAPNI. >> Do të qëndroj në bord </text>
<text sub="clublinks" start="186.034" dur="2.531"> TËRHIQEM. >> Unë do të qëndroj në bordin që mund të jetë aq shumë unë nuk dua </text>
<text sub="clublinks" start="188.567" dur="0.265"> >> Unë do të qëndroj në bordin që mund të jetë aq shumë unë nuk dua të kërkoj. </text>
<text sub="clublinks" start="188.834" dur="0.831"> Q MUND T BE BNI SI NUK M G SHUM T RES REZHENOJ. VENDIMI SERRANO NUK </text>
<text sub="clublinks" start="189.667" dur="0.565"> T RES REZYOHET. VENDIMI I SERRANOVE T TO MOS DREJTN T C DHAMENI PESRSHKRIMIN E KESRKESS </text>
<text sub="clublinks" start="190.234" dur="2.565"> >> VENDIMI i SERRANO-s për të mos kërkuar regjistrimin e një paramendimi nga bordi i ISD EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="192.801" dur="3.031"> REZULTIMI VAI DESPITENTN NJE PREJT F NGA KRYETARI I Bordit të EDGEWOOD ISD QD DONOR DT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="195.834" dur="1.331"> NGA PARAQITJA E BARDH EDS SD EDGEWOOD PARAQIT QAT DONORT DHE PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET TUL KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="197.167" dur="0.532"> PRESIDENTI QAT DONORT DHE PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET T P NDIKOJN S MBUPSHTETJEN E TYRE. NSE SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="197.701" dur="2.498"> PARTNERT E KOMUNITETIT DUHET TUL NDIKOJN S MBUPSHTETJEN E TYRE. N SERSE SERRANO RUAJTUAR N AN YDO M WNYR LIDHEN </text>
<text sub="clublinks" start="200.201" dur="0.631"> MBROJTJA E TYRE. N SERSE SERRANO RUAJTUAR N AN YDO M WNY Lidhur me Bordin e Mirëbesimeve P ONR </text>
<text sub="clublinks" start="200.834" dur="2.598"> MBROJT INSISHME N AN YDO MNYR CON T TO LIDHJE Bordit të Mirëbesimeve N ON DHONNA MBI DELON COLLIER KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="203.434" dur="2.698"> DHNI K BORBIMIN E BESIMET N ON SIDA T WEST MBAJTESIT DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="206.134" dur="1.231"> West Side DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. >> DOKTOR ATT N THE SHUM N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="207.367" dur="0.598"> 12 LAJME. >> DOKTOR ATT N AT SISTEMIN E KUJDESIT SHALNDETSOR N B SHUM JAN JANAR KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="207.967" dur="2.498"> >> DOKTOR ATT N AT SISTEMIN E KUJDESIT TAL SHNDET BSIS B S US SHTETIT JAN W JAN W KUJDES PARAQIT PUBLIK QAT KUVIDIN </text>
<text sub="clublinks" start="210.467" dur="0.532"> SISTEMI I KUJDESIT SHALNDETSOR JAN KUJDES PUBLIKA QAT KRIZA E KUVITIT WSHT W MIROR </text>
<text sub="clublinks" start="211.001" dur="0.964"> PUBLIKA QAT KRIZA E KUVITIT WSHT W MIR SE KU MENDONI KU NDODH T </text>
<text sub="clublinks" start="211.967" dur="0.565"> KRIZA ISSHT W E MUND T TH MIR SE MENDONI KU VDES T TO SPITALIZIMET Një GRUPI I </text>
<text sub="clublinks" start="212.534" dur="2.565"> Ata mendojnë kur të vijnë në spitalizëm një grup doktorësh që mbajnë një shtyp </text>
<text sub="clublinks" start="215.101" dur="0.531"> HOSPITALIZIMET Një GRUPI Doktorësh që mbajnë një konferencë SHTYPI K AFTT AFT </text>
<text sub="clublinks" start="215.634" dur="1.098"> Doktorët që mbajnë një konferencë për shtyp K AFTU AFT WN PARALAJMSIN QAT PATIENTST E KUVENDIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="216.734" dur="3.098"> KONFERENCA KISTO PASQYRJE KUJDES PARAQIT QAT PATIENTST E MUND T PRAN FOR P FORR KUJDES, NUK JANUST N IN </text>
<text sub="clublinks" start="219.834" dur="1.665"> KUJDES PARAQIT QAT PATIENTT E MUND T PRAN FOR P FORR KUJDES, NUK JANUST T IN GJITHA N ER ERRIRN E TIJ, POR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="221.501" dur="2.798"> PRITJA P FORR KUJDES, NUK DUHET N IN ERRIRN E TIJ, POR N THE QYTETIN, ZYRTIN E VET </text>
<text sub="clublinks" start="224.301" dur="0.564"> E TYRE POR NGA QYTETI, NUMRI T PUNT ZYRTAR T SH SHUM QAT 27% T THE </text>
<text sub="clublinks" start="224.867" dur="2.665"> Qyteti, numrat më të fundit zyrtarë tregojnë se 27% e më shumë se 4100 pendë në </text>
<text sub="clublinks" start="227.534" dur="0.698"> NUMR T SH SHUM Q TH 27% T THE M M SHUM SE 4100 BEDA NUNT SHTET DUHET T AV NDJESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="228.234" dur="2.531"> M M SHUM SE 4100 BESA N IN SHTET JAN JAN DHN T MIRATueshme. POR DREJTORI I KRITIKIT </text>
<text sub="clublinks" start="230.767" dur="1.032"> SHTETI JAN DHN T DREJT. POR DREJTORI I KUJDESIT KRITIK P FORR SH HENDETIN METODIK </text>
<text sub="clublinks" start="231.801" dur="0.464"> POR DREJTORI I KUJDESIT KRITIK P FORR SISTEMIN E SHALNDETSISET METODIKE P SRGJIGJE KERTO A </text>
<text sub="clublinks" start="232.267" dur="1.532"> KUJDESI P FORR SISTEMIN E SHALNDET MSIS M METODIKE thotë se ka një diskriminim midis </text>
<text sub="clublinks" start="233.801" dur="0.531"> SISTEMI thotë se këtu ka një diskriminim midis raportimit në spitalor </text>
<text sub="clublinks" start="234.334" dur="2.698"> DISKREPANIA NDRKOMBTAR RREGULLORE P ONR STRESIN E SPITALIT. DHE WHFAR JAN Doktorët </text>
<text sub="clublinks" start="237.034" dur="2.398"> RAPORTIMI I STRESIT T SPITALIT. DHE WHFAR DOKTORT JAN AKTUALE SHUMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="239.434" dur="2.398"> Stresi. DHE WHFAR DOKTORT JAN AKTUALE SHUMEN. N THSE KA KA NDODH PR </text>
<text sub="clublinks" start="241.834" dur="1.131"> SHTETE AKTUAJ. N THSE KA KA NDODH P FORR P 3RDITUR 3 - 4 DIT CIL IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="242.967" dur="1.332"> NSE KA KA NDODH P FORR T 3 MUND T 3 - 4 DITST E CILA JSHT T NDEROHET T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="2.098"> 3 - 4 DITET E PRGJITHSHME CILA JSHT PARA KAQ T GJITHA KLASA DHE K ANDT ALL GJITHA Unë jam këtu </text>
<text sub="clublinks" start="246.401" dur="1.098"> DUHET PARAQITJA E GJITHA KLASAVE DHE K ANDT ALL GJITHA Unë jam KETU KONFERENC SHTYPI. NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="247.501" dur="2.231"> KLASA DHE KATT ALL GJITHA Unë jam KETU KONFERENCA SHTYPI. JEMI GJITHA T SHIKONI Pacientët. </text>
<text sub="clublinks" start="249.734" dur="1.598"> KISTU KONFERENCA SHTYPI. JEMI GJITHA T SHIKONI Pacientët. JEMI NE NJE PJESE TE RI TE VETE </text>
<text sub="clublinks" start="251.334" dur="3.231"> PREJENTT E SHQYRTUARA T GJITHA. JEMI N A NJART PJES T NEW RI ​​T Y JORKIT Q N IN ICU NUK JEMI NE </text>
<text sub="clublinks" start="254.567" dur="1.832"> JEMI N A NJART PJES të RI VJETOR T TH JETS QAT N IN ICU NUK JEMI N E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="256.401" dur="2.998"> Q IN N ICU NUK JEMI N THE TIJ. K ISTU ANSHT F FABILJE PRMBLEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="259.401" dur="1.798"> SYTE. KERTU JAN SET SHUM F P FRMBLEDHJE PRER MUND T GJITHA FREMAN </text>
<text sub="clublinks" start="261.201" dur="1.131"> KA JA FUQITUR P FR MUND T PRKOHSHME AKTUAJ N AT KOLISE E FREEMANIT, POR NUK KA TA </text>
<text sub="clublinks" start="262.334" dur="0.565"> UDHNI TREGTI N AT Kolizionin FREEMAN, POR NUK KA JANE AKTIVATUAR N IFSE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="262.901" dur="2.698"> COLISEUM POR NUK KA JANE AKTIVATUAR N IFSE NUK NOTSHT NUK JET FOR P FORRDORIMI TUAJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="265.601" dur="0.398"> JANE AKTIVATOHET N ITSE NUK DO T BE JET FOR P USRDORIMI TUAJ NGA KVIDA </text>
<text sub="clublinks" start="266.001" dur="0.998"> NUK DO T BE JET FOR P USRDORIMI TUAJ NGA INSTEAD PATIENTT E KUVITIT. DO T BE BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="267.001" dur="1.931"> PAVARSIT CO E VEANTA INSTEAD. DUHET T BE JET A NJ UN NJ UNSIS E HAPSISHME P FORR PATIENTST </text>
<text sub="clublinks" start="268.934" dur="0.531"> Pacientët INSTEAD. DUHET T BE BN UN NJIT NJITSIS E HAPUR P FORR PATIENTT që vuajnë nga gjërat që pëlqejnë </text>
<text sub="clublinks" start="269.467" dur="2.498"> NJ UNSIA SHTETE PR PATIENTT që vuajnë nga gjërat që i pëlqejnë FRACTURES APO KUSH JANEC RECOVER </text>
<text sub="clublinks" start="271.967" dur="2.398"> SUFERIMI NGA GJITHA LIKE FRAKTURAT OSE KUSH JAN R RECOVEROHEN NGA SIGURIME. </text>
<text sub="clublinks" start="274.367" dur="1.198"> FRACTURES OSE KUSH JAN R Rigjenerojnë nga kirurgjitë. SHTETI JUVENILE BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="275.567" dur="0.498"> NGA kirurgjitë. >> PASQYRAT E QYTETIT TX QYTETIT BEXAR JAN RE RAPORTUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="276.067" dur="2.732"> >> FABRIKAT E QYTETIT TX QYTETIT BEXAR JAN RE RAPORTUES T GJITHA-19 RASTET DISPOZITA </text>
<text sub="clublinks" start="278.801" dur="1.298"> FACILITETET JAN RAPORTI T CO GJYKATAVE TV SHUMSISHM-19 RRETH STAFIT DHE T THE </text>
<text sub="clublinks" start="280.101" dur="0.931"> COVID-19 RASTE NDRMARRJEN PAR FMIJT DHE FILMIJ THT K THTU. ZYRTART JAN </text>
<text sub="clublinks" start="281.034" dur="2.898"> DHE FILMIJT K THTU. Zyrtarët nuk janë duke thënë se si shumë raste </text>
<text sub="clublinks" start="283.934" dur="0.565"> F CHMIJT K THTU. ZYRTAR AT NUK JAN S TAY SHUMS SI RASTE T MAN SHUMS SI LIGJET E PRIVACIS, POR </text>
<text sub="clublinks" start="284.501" dur="1.998"> NUK DUHET T H SHUM RASTE TY SHUM BS SI LIDHJEN E LIGJEVE TIV PRIVACIS,, POR konfirmuar se ato po shohin </text>
<text sub="clublinks" start="286.501" dur="2.464"> SI LIGJET E PRIVACIS, POR konfirmuar se ato po shohin erëza të VIRUS-it. TANI SHTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="288.967" dur="0.498"> Konfirmohet se ata po shohin pikat e VIRUS. TANI SHTOJN TH QAT NUK MUND T NDODHEN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="289.467" dur="2.732"> SPIKES E VIRUSIT. TANI SHTOJN US Q TH DO TIK DUHET N IN KOMUNITET. JANE SHIKU </text>
<text sub="clublinks" start="292.201" dur="1.931"> SHBA QUST DUHET TIK NDODHEN N THE KOMUNITET. JANE SHTOJN TESTIN POSITIV N IN FAKLITET </text>
<text sub="clublinks" start="294.134" dur="1.798"> COMMUNITY. JANE SHTOJN T TESTIN POSITIV N THE FAMILJET DHE VERDO F CHMIJ THT Q G NDODHEN NO </text>
<text sub="clublinks" start="295.934" dur="0.531"> TESTI Pozitiv N THE FAMILJET DHE VERDO F CHMIJ THT Q G NDON N E VITIN BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="296.467" dur="0.565"> DHE VERDO F CHMIJAT Që shkon në çdo qendër të përcaktimit të qarqeve BEXAR JUVENILE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="297.034" dur="2.598"> QE QENDRA BEXAR QENDRIMI I DETYRIMIT JUVENILE APO THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE </text>
<text sub="clublinks" start="299.634" dur="1.298"> QENDRA E DETYRIMIT JUVENILE APO THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE QENDRA E TRAJTIMIT TUD GJYQSIS </text>
<text sub="clublinks" start="300.934" dur="3.165"> QYTETI I TRAJTIMIT TUD QYTETIT TUD GJYQSIT TYLOR CYNDI KRIER JAN SC SHPENHET P FORR KUSHTET SH HENDETSORE </text>
<text sub="clublinks" start="305.133" dur="4.066"> ADMISIONI DERI. JEMI TLD DUHET ANTARAT E STAFIT janë duke punuar me sistemin e shëndetit universitar në </text>
<text sub="clublinks" start="309.201" dur="1.198"> AN MTAR STT E STAFF JAN W po punojnë me SISTEMIN E SHALNDETIT TIV UNIVERSITARIT për të Menaxhuar OUTHDO Rini me Simptomat </text>
<text sub="clublinks" start="310.401" dur="1.298"> SISTEMI I SH HENDETIT T UNIVERSITARIT P TOR Manaxhimin e YDO RINIS WITH ME Simbolet që përfshijnë implikimin </text>
<text sub="clublinks" start="311.701" dur="3.198"> MENAXHINI YDO RINIS WITH ME SISTEMET QC PRFUNDON ISOLIMIN E KUFIZUAR TAR QUARANTINE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="314.901" dur="2.864"> Q IN PRFUNDON ISOLIMIN DHE TRAJTIMIN E KUARANCS SM KUFIZUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="317.767" dur="0.632"> ISOLIMI DHE TRAJTIMI QUARANTINE. MJETET EFEKTIVITETIN E MJEDISIT T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="318.401" dur="2.264"> TRAJTIMI. EFEKTIVITETI MASK N SHUM T K GJITHA LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="320.667" dur="1.332"> EFEKTIVITETI MASK NUR SHUM T K GJITHA LIDHJE T KOMBTAR NS S EV VETS S CA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="322.001" dur="1.798"> LLOJET E KONVERSIONEVE KOMB EVTARE SI K CANDOJN DISA KONTROVIZ. DISA POSTE </text>
<text sub="clublinks" start="323.801" dur="1.098"> KOMBTARI EVEN SI KUSNDOJN DISA KONTROLL. DISA POSTE Q CNDRUESHME ONLINE JAN CL VLERSIM </text>
<text sub="clublinks" start="324.901" dur="2.831"> Polemika. DISA PUSHTET NDRMARRJE ONLINE JAN CL SHKAKTUAR QAT SENN Y MUND T BNIJ MNYRI </text>
<text sub="clublinks" start="327.734" dur="0.531"> NDRMARRJES ONLINE JAN CL SHKAKTUAR QAT NDODHNI TI MUND T TH MJETN E MIR T MUND T F NDOODRTOHEN USHQIMIN APO LI T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="328.267" dur="2.632"> QAT NDODHNI TI MUND T TH NDJESHNI T TH FJALT T L MESME USHQIMIN OSE LI T SM NDRMARRJEN NGA MASKA O'CLOCK. DO T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="330.901" dur="0.998"> LIKE USHQIMI OSE T SM DUHET NGA MASKA O'CLOCK. MVERSIMI NUK DO T F FILROJT CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="331.901" dur="0.498"> MASKA O'CLOCK. MVERSIMI NUK DO T F FILTOHET GJYKATA E CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="332.401" dur="1.731"> NUK FILLONI GJYKATN CORONAVIRUS FRIEDMAN RAN T TH NDRMARREN INDEKSIT TONUST </text>
<text sub="clublinks" start="334.134" dur="3.131"> FRIEDMANI GJYKATA RANI NGA INDEKSI ynë i Mirëbesimit DHE DO T T DUHET TOU JEMI PARA QAT </text>
<text sub="clublinks" start="337.267" dur="1.098"> P INDR INDEKSIN TON TUST FUQIT DHE DO T T DUHET TELL JU PARA QAT KARKESA ISSHT F FALSE NJSE EKSPERT LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="338.367" dur="1.198"> DO T T DUHET T FR GJITHA PARA Q CL K CLRKESA FSHT FALAS NJP EKSPERT LOKAL SHPLARNDSISHT PSE DHE T T DHNON SI </text>
<text sub="clublinks" start="339.567" dur="3.198"> PRANIMI FSHT FALAS NJ EX EKSPERT LOKAL SHPENZONI PSE DHE TELL DH USNI SI T TO BNI MASKEN TUAJ, MOST SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="342.767" dur="1.832"> SHPESH PSE DHE SHUM SI T TO BAKENI MASKEN TUAJ, MOST SHUM EFIKTUES. </text>
<text sub="clublinks" start="344.601" dur="1.031"> T M BNI MASKEN TUAJ, M M SHUM EFICIENTE. >> E DREJTA TANI KA JAN SO SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="345.634" dur="3.098"> EFIKAS. >> E DREJTA TANI K THTU JAN SO SHUM MTPRGJIGJE P FORR MASKAT Q TH MBROJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="348.734" dur="0.498"> >> E DREJTA TANI KANE JAN SO M OP SHUM OP MTPRGJIGJE PR MASKAT QAT MBROJTJEN KUNDR KVIDHJES-19 </text>
<text sub="clublinks" start="349.234" dur="0.565"> OPTIONET P FORR MASKA QAT MBROJTJEN KUNDRVITIT-19 NUK MUND T BE BN MVERNYR, veçanërisht </text>
<text sub="clublinks" start="349.801" dur="1.864"> KUNDR FUNDIT-19 NUK MUND T BE JET O PRGJIGJE, veçanërisht kur të dëgjoni njerëzit thonë ata </text>
<text sub="clublinks" start="351.667" dur="0.565"> Bëhuni PVERRGJIGJE, veçanërisht kur ju dëgjoni njerëz që thoni se nuk punoni në të gjitha. ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="352.234" dur="2.665"> KU JU QENI NJERZ T S SHENJT NUK PUNOJN AT T GJITHA. KERTO JAN CL SHENJE T AS GJITHA P WHRKUFSHM </text>
<text sub="clublinks" start="354.901" dur="1.098"> Mos punoni në të gjitha. KERTO JAN CL SHENJE T AS GJITHA PYR MUND T MUND T MUND T MUND T PUN. </text>
<text sub="clublinks" start="356.001" dur="0.831"> SHKELA T MAN SHUM SI PSE MUND T MUND T MUND T PUNOJN. NJNE prej tyre TANI Qarkullues </text>
<text sub="clublinks" start="356.834" dur="1.998"> MASET NUK PUNOJN. NJNE prej tyre TANI ND CRTIMI NDRKOMBTAR T S PRFUNDUAR N IFSE MUND T SM MIR SM </text>
<text sub="clublinks" start="358.834" dur="2.198"> NJNE prej tyre TANI QNDRON T ON GJITHA ONLINE T IF MUND T IF MUND T MUND T SM BELLNI FJALT Q TH NDODHIN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="361.034" dur="0.631"> ONLINE thotë: NOUSE MUND T SM B SMNI MELLNDSISHT Q TH NDODHIN NGA MASKA. VIRUSI MUND T G BN MRONYR </text>
<text sub="clublinks" start="361.667" dur="2.532"> ODORST QAT Vijnë NGA MASKA. VIRUSI MUND T G BNI NGA. RREZIKONI NGA AKATI JON </text>
<text sub="clublinks" start="364.201" dur="1.431"> Maskë. VIRUSI MUND T G BNI NGA. JEMI RRETH NGA INDEKSI I Mirëbesimit në KSAT TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="365.634" dur="0.598"> PËR. JEMI RRETH NGA INDEKSI I Mirëbesimit në KSAT TONA. EKSPERT ST thonë se që është i rremë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="366.234" dur="3.098"> INDEKSI I besimit. EKSPERT ST thonë se që është i rremë dhe ARSYETI DUHET T DO BNI ME </text>
<text sub="clublinks" start="369.334" dur="3.131"> EKSPERT ST thonë se që është i gabuar dhe ARSYE DUHET të bëjë me madhësi të pjesshme. KËTO JANË. </text>
<text sub="clublinks" start="372.467" dur="1.032"> ARSYE DUHET T DO BNI ME SIZME T PJESM. KËTO JANË. >> EKTEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="373.501" dur="3.098"> SIZA E PJESM. KËTO JANË. >> MOLEKULET EKNIKUALE T SHUMIN PR TTH GJITHA-19 </text>
<text sub="clublinks" start="376.601" dur="1.398"> >> MOLEKULET EKNIKUALE T SHUM PRMES TJETRI VIRUSI KVIDH-19 është një mikroskopik </text>
<text sub="clublinks" start="378.001" dur="2.131"> MOLEKULET TJERA VIRUSI I KUVIT-19 ISSHT A MIKROORGANIZMI MIKROSKOPIKE ITSHT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="380.134" dur="2.731"> VIRUS ISSHT A MIKROORGANIZMI MIKROSKOPIK DUAJ ISSHT SHUM SHUM SHUM SHUM COMP </text>
<text sub="clublinks" start="382.867" dur="3.032"> MIKROORGANIZMI DUAJ SHT SHUM SHUM M SHUM KOMPJEKTI PASQYR MOS Q MO MOLEKULE Q WITH M WITH SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="385.901" dur="0.998"> SHUM SHUM M SHUM KOMPULTET PAS MULEJT TH Q TH MUND T BNI VOTR TOT BNDHERSNI, NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="386.901" dur="2.998"> MOLECULE QAT MUND T VAJZONIN N VAZHDUESHT T BN T SM MUAJ, NUK KA MNYR Q TH MUND T PARAQITIN AN </text>
<text sub="clublinks" start="389.901" dur="3.098"> VOTIMET T TO BN T SM MUAJ, NUK MUND T MUND T TH MUND T MUND T PARAQITIN NJ O PAD NGA HYRJE NO </text>
<text sub="clublinks" start="393.001" dur="2.664"> MUAJ QAT MUND T PARAQITIN ND ORMARRJEN NGA HYRJA N N NOSE TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="395.667" dur="4.565"> ODOR NGA HYRJE N N NOSE TUAJ. Të qenit i thëni asnjë maskë është duke provuar </text>
<text sub="clublinks" start="400.234" dur="0.898"> NOSE TUAJ. TING B SAND NOSISHT NUK MASKA ISSHT PRO DUHET T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="2.131"> QENI I SAJ NUK MASKA ISSHT IS DUHET T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të kohës. DOKTORI I FRED </text>
<text sub="clublinks" start="403.267" dur="1.098"> T K MBIJET VIRUSIT SI 100% të kohës. DOKTORI I FRED SO DOKTOR ME TI SH HENDETSISHT SAN </text>
<text sub="clublinks" start="404.367" dur="0.832"> KOHA. KAMPBELLI I KUQARUAR DOKTOR DUH T SHNDETOHET SAN ANTONIO thotë se si ju përdorni </text>
<text sub="clublinks" start="405.201" dur="3.098"> KAMPBELLI ME TI SH HENDETSISHT SAN ANTONIO SJEN SI T US PERDORET MASKA ISSHT E RNDSISHME YDO MASKA ME </text>
<text sub="clublinks" start="408.301" dur="1.698"> ANTONIO thotë se SI T US PERDORNI MASKA IMSHT IM E RNDSISHME YDO MASKA ME MAT T MADH Sesa 2 Shtresa </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.031"> MASKA ISSHT E RNDSISHME ASDO MASKA ME MAT T MADHM THR se 2 shtresa po shkon për të zvogëluar shansin </text>
<text sub="clublinks" start="412.034" dur="3.031"> I MADH Q 2 Shtresa po shkon për të zvogëluar shansin e transferimit. </text>
<text sub="clublinks" start="415.067" dur="0.532"> Shtë duke shkuar për të zvogëluar shansin e transferimit. >> COVID-19. Në të paktën. </text>
<text sub="clublinks" start="415.601" dur="3.198"> E KALIMIT. >> COVID-19. Në të paktën. >> LATERA SHUME K THT Pambuk </text>
<text sub="clublinks" start="418.801" dur="0.498"> >> COVID-19. Në të paktën. >> SHUMER N A KT MASKE Pambuku </text>
<text sub="clublinks" start="419.301" dur="0.631"> >> LATERA SHUME K THTO Maska prej pambuku që blini KU JENI Xhep Brenda KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="419.934" dur="2.565"> Maska JU Blini KU JENE Xhep Brenda KU MUND T IN INSERTOJN A një tufë Diferencash </text>
<text sub="clublinks" start="422.501" dur="0.364"> Bleni K PND P Xhepi Brenda KUSH MUND T IN INSERTOJN A një tufë lloje të ndryshme të filtrit. </text>
<text sub="clublinks" start="422.867" dur="0.965"> MUND TS INSERTI një tufë Lloje të ndryshme të filtrit. NJE MATERIALE QE DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="423.834" dur="3.198"> Llojet e filtrit. NJE MATERIALE QE KAMPBELL DOKTOR KAMPBELL PUNE SUGJESUESE </text>
<text sub="clublinks" start="427.034" dur="2.798"> NJNE MATERIALE QAT KAMPBELL KAMPBELL I DOKTORIT PUNON M T MIRAT, MUND T HA KENI TOU GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="429.834" dur="0.998"> CAMPBELL SUGJESUES PUNA M THE T MIRAT, MUND T HA KENI TOU MIR. DUHET T T KOHET T TO NDIKOJN S DISA </text>
<text sub="clublinks" start="430.834" dur="2.231"> BEST, JU MUND TVE KENI TOU MIR. DUHET KAJT KOHA TUT P CRNDEROJN S DISA JANE VJETR PUBLIKA po bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="433.067" dur="2.198"> DUHET T T KOHET T TO SHP CRNI DIKA JANE T O VJETRA PUBLIKA po kërkohet të mos përdorë dhe 95 maska </text>
<text sub="clublinks" start="435.267" dur="0.532"> JANE VJET THER PUBLIKA BESHT ASHKONI NUK P TORDORIMI DHE 95 MASKA SI TU MUND T FJENA </text>
<text sub="clublinks" start="435.801" dur="2.564"> K ASRKUAR NUK T TO PRDORET DHE 95 MASKA T SO MUND T FUQIT P FORR PROFESIONALET MJEKSORE, GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="438.367" dur="2.132"> Kështu që ata mund të ruhen për profesionistët mjekësorë, FURNIZIMIN E GJYKATAVE, KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="440.501" dur="0.564"> PROFESIONALE MJEKSORE, FRIEDMANI GJYKATA, KSAT 12 LAJME. >> SHERIFFET E SHTETIT KERR </text>
<text sub="clublinks" start="441.067" dur="1.865"> FRIEDMAN, KSAT 12 LAJME. >> ZYRA E SHERIFFIT TUNT QYTETIT KERR P INRZGJEDHJE NJ. TODDLER </text>
<text sub="clublinks" start="442.934" dur="2.931"> >> ZYRA E SHERIFFIT TUNT QERRIT KERR PRZGJEDHJE NJ A TODDLER DROWNING NGA JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="445.867" dur="0.598"> ZYRA P INRKUFIZUAR Një TODDLER DROWNING NGA JAVA. Në përputhje me SHERIFIT, THE </text>
<text sub="clublinks" start="446.467" dur="2.232"> SHPESH NGA JAVA. Në përputhje me SHERIFIT, 20 MUAJ MUAJ ASSHT N IN KANOE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="448.701" dur="1.298"> SIPAS SHERIFIKIMIT, 20 MUAJ MUAJ NAS MNYR OR APO KAYAK N ON L RNDN GUADALUPE. </text>
<text sub="clublinks" start="450.001" dur="0.898"> 20 MUAJ MUAJM N A NJ A KANOE OSE KAYAK N ON L RNDN GUADALUPE. KU JU FLIPPED TOSSING T THE </text>
<text sub="clublinks" start="450.901" dur="0.531"> KAYAK MBI RRETHIN GUADALUPE. KUR ASHT SHPESHT T TI FMIJN NO UJER Q </text>
<text sub="clublinks" start="451.434" dur="2.698"> KUR DUHET TOS SHPIRTOJN T FOSMIJN N THE UJIN QAT TRAJTOJE T B FMIJT E FILMIJS </text>
<text sub="clublinks" start="454.134" dur="0.698"> F CHMIJ NO UJ TH Q TH FEMI I FILMIJS RSHT RNDSUAR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="454.834" dur="2.498"> Trupi i FILMIJS RSHTEC RECNDSISHME RRETH orës 6.30 QE NDODHEN F CHMIJN </text>
<text sub="clublinks" start="457.334" dur="0.598"> RRETH 6.30 QE NDODHEN F CHMIJ HT NUK JAN ID T ID identifikuar, POR NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="457.934" dur="1.631"> 6.30 QE NDODHEN FEMIJEN NUK KA JENI IDENTIFIKUAR, POR NE DUHET TA NUK KANE VESHT ​​A </text>
<text sub="clublinks" start="459.567" dur="3.098"> NUK JENI IDENTIFIKUAR, POR NE JEMI DUHET TA NUK VESHT ​​TA VESHTACK NJACK XHAMET T L JET NOS, JO FJALA P ONR NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="462.667" dur="3.198"> TLD DUHET NUK KAN WE VESHT ​​KUJTET JET, JO FJALI P ONR YDO GJITHA T P MESME. </text>
<text sub="clublinks" start="469.933" dur="2.832"> >> Emrat e TYRE DHE KU JANE VDEKJEN NJ C THIRR TOL ROLLIT T DYT T OF DREJT S DISA T THE </text>
<text sub="clublinks" start="472.767" dur="2.332"> JANE VDEKUR NJALL THIRR TOL RREZIKUT TOM DREJT J T J DREJT OF DISA T C RASTEVE TS PRZGJEDHURA P OR KALA </text>
<text sub="clublinks" start="475.101" dur="2.964"> THIRRJEN E DREJT DISA E RASTEVE TOL PRZGJEDHURA P OR VDEKJEN E PASUR. </text>
<text sub="clublinks" start="481.333" dur="3.666"> >> 11 VJET AGO THEY LEONA MAN SHOT PAVARUR NAMJET E TYRE DHE KU </text>
<text sub="clublinks" start="485.001" dur="2.398"> AGO THEY LEONA MAN SHOT PAVARUR NAMJET E TYRE DHE KU JANE VDES </text>
<text sub="clublinks" start="487.401" dur="2.331"> ZGJIDHURA EM NRT E TYRE DHE KU JAN KANE VDEKUR ERIK MENDOZA 2010 NJ R ROLL SHTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="489.734" dur="1.831"> ATA MENI MENJENZA TUR VDEKUR 2010 T A DHALLNI T S RREGULLUAR DISA JOE SOTO 2017 DREJT DISA </text>
<text sub="clublinks" start="491.567" dur="2.832"> ERIC MENDOZA 2010 NJ A SHUM ROLL SHTYPI JOE SOTO 2017 TUST DREJT S DISA T C RASTEVE TS ZGJIDHURA P OR </text>
<text sub="clublinks" start="494.401" dur="1.098"> THIRRJEN JOE SOTO 2017 T J DREJT S DISA T C RASTEVE TS PRZGJEDHURA P OR DECADE TAST PARA ME QYTET OSE </text>
<text sub="clublinks" start="495.501" dur="1.831"> E RASTET E P UNRZGJEDHURA P OR VDEKJEN E PRKOHSHME ME QYTETIN DHE SITET Q WE NEVOJN T TO NDIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="497.334" dur="0.598"> DECADE PASTRUAR ME QYTETIN DHE SITET NE DUHET T IN NDIKOJN NUMRIN E HULUMTUESVE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="497.934" dur="1.665"> SITET NE DUHET T IN NDIKOJN NUMRIN E HULUMTUESVE NIV DIVISIONIN TONI T HOMICIDS, TY </text>
<text sub="clublinks" start="499.601" dur="0.598"> NUMRI I HULUMTUESVE NIV DIVISIONIN TOM HOMICIDS TON,, KA T DUHET T V VIZITONI Q S SITUATA. </text>
<text sub="clublinks" start="500.201" dur="2.398"> DIVISIONI I HOMICIDS TON, ata kanë nevojë për vizitë që gjendja. >> DHE SHENI KU MUND T G BNI </text>
<text sub="clublinks" start="502.601" dur="1.931"> DUHET T V VIZITON SE SITUATA. >> DHE SHENI KU MUND T G BN M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="504.534" dur="2.931"> >> DHE SHENI KU MUND T G MERRNI M M SHUM Fuqinë e Njeriut. </text>
<text sub="clublinks" start="507.467" dur="0.598"> M M SHUM Fuqia e Njeriut. >> ERIN WROTE A 2016 PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="508.067" dur="0.798"> FUQI MAN. >> ERIN WROTE NJ 2016 AARON NORCO SONYSUAR 2016 AU SHTET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="508.867" dur="3.032"> >> ERIN WROTE NJ 2016 AARON NORCO SON AARON 2016 PSRZGJEDHUR DUHET DHE VRET N IN VESHJEN E PASGJIGJIT T OF </text>
<text sub="clublinks" start="511.901" dur="2.131"> NORCO SON AARON IS SHTET DHE VYET N IN VESHJEN E VRTETS S A AUTOMJETIT DUHET RRUGOR 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="514.034" dur="0.598"> VARGUARI N SE VESHT ​​PN E VENRTETS S A VEZIKES GJAT NJ A ND ARMARRJE T RA RREZIKUT RRUGOR 2016 që SIQ DROVE </text>
<text sub="clublinks" start="514.634" dur="0.631"> NJ V MJETE Q D KUNDR TC INCIDENTIT T RA RREZIKUT RRUGOR 2016 QE DUHET T S SHENI SI DUHET T CH K CHRKONI </text>
<text sub="clublinks" start="515.267" dur="2.665"> RREZIKULLI I KNDSISHME SI KA DROVA T S SHENJT S DUHET T KRKONI PACKR KUJDES ME POLITIK JAVA QEK JETON </text>
<text sub="clublinks" start="517.934" dur="2.131"> TE SHENJE SI DUHET TEC KRKONI PASQYRS ME POLIC JAVA E DUHET T BY B BYNI </text>
<text sub="clublinks" start="520.067" dur="1.132"> ME POLIC JAVA VET DUHET TAL BNI MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="521.201" dur="3.198"> DUKE FOLUR ME MUA. >> NJ OF MIND TUAJ BESHT D Zhdukur </text>
<text sub="clublinks" start="524.401" dur="2.731"> PËR MUA. >> NJ OF MIND TUAJ JAN T D HUAJ T ALL GJITHA LLOJET E MINERAVE RABBIT </text>
<text sub="clublinks" start="527.134" dur="0.398"> >> NJ OF MIND TUAJ JAN D T D HUAJ T ALL GJITHA LLOJET E MINIKAVE RABBIT DHE KOMUNIKIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="527.534" dur="0.698"> T ALL GJITHA LLOJET E MINIKAVE RABBIT DHE KOMUNIKIMIT. >> NJ L LITTLE DHE GJITHA GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="528.234" dur="1.131"> DHE KOMUNIKIMI. >> NJ L LITND AND DHE GJITHA MOSON M WSUESHME P FORR M T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="529.367" dur="1.332"> >> NJ L LITTLE DHE GJITHA MUND T A DHNI M LONNYR P FORR PJESN SHUM THE P THER T QEN SHTYPI POLICE </text>
<text sub="clublinks" start="530.701" dur="2.998"> Një mënyrë e gjatë për pjesën më të madhe ata thonë se përpjekja për të bërë politika empatike T H SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="533.701" dur="2.064"> Ata thanë se politika përpiqet të jesh DESPITET EMPATETIKE SHUMS LIDHJET E RASTIT T RREZIKUT PUTR K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="535.767" dur="1.065"> P DRSHKRIMI EMPATETIKIC TAD RREZIKUT TAS RREZIKUT TU RREZIKSHME P FORR K THTY Q NUK T AR ARDHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="536.834" dur="1.731"> RREZIKONI TAD RREZIKUT P THR K THTY QO NDODHEN. >> SENSITIVITETI I SUGJERSVE TRO NDARUR </text>
<text sub="clublinks" start="538.567" dur="2.298"> KUSH ARNIT. >> TRAJNIMI I SENSITIVITETIT TRO NDRMARRJE TRO SENGJESHTSISHT, T DREJT T THE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="540.867" dur="0.565"> >> TRAJNIMI I SENSITIVITETIT TRO NDRMARRJE T J SIGURUESHME DUHET TET BNI FAMILJET E DINI QAT JAN ID ID </text>
<text sub="clublinks" start="541.434" dur="0.765"> TRAJNIMI DUHET TET BNI TAM FAMILJEVE T K BN F THMIJ ID TAT BASHKUAJ T ID BASHKUAJ T ID BASHKSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="542.201" dur="3.031"> FAMILJET E DINI Q ID IDI JAN T W PUNOJN ON T K TYRE KRYESORE T S THESHT QAT DO T CAR KUJDESI </text>
<text sub="clublinks" start="545.234" dur="1.998"> PUNA P ONR TYRE KRYESORE TYRE thotë se ata do të kujdesen që ata të ndihmojnë ata thonë se nëse SAPD SI </text>
<text sub="clublinks" start="547.234" dur="0.298"> ATA DO T CAR KUJDESI DO TEL NDIHMOJNY TAY GJITHA N IFSE SAPD BUXHETI I TIJ i ardhshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="547.534" dur="2.631"> SHENI NSE SAPD BUXHETI I TIJ i ardhshëm. >> Përfshinë M SHUM HOMICID </text>
<text sub="clublinks" start="550.167" dur="1.298"> BUXHETI I VJETR. >> PCRFSHIJN M M M SHUM DETEKTIVAT E HOMICID TOS për të shpenzuar më shumë kohë </text>
<text sub="clublinks" start="551.467" dur="0.632"> >> PCRFSHIJN M M M SHUMECT DETEKTIVAT E HOMICID TOS P TOR T SP MENDSUAR M M SHUM KOH ONN N C RASTET E POLRZGJEDHURA K THT NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="552.101" dur="2.298"> DETEKTIVAT P TOR T PRPARUARA M M SHUM KOH N ON RASTE TS PRZGJEDHURA KEST NJERZ T HA KU VET T LO DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="554.401" dur="0.564"> P CR RASTET E POLRZGJEDHURA KEST Q PE POPULL T KU SHUM DUHET T LO DUHET DHE ATA NUK KAN NO DREJT TYRE KA NUK </text>
<text sub="clublinks" start="554.967" dur="0.298"> KAN L DUHET TES DUHET DHE NUK KANVE ASHT J DREJT THE TA NUK KANE P ANRGJIGJE. </text>
<text sub="clublinks" start="555.267" dur="1.965"> KA NUK JAN J DREJT THESIS HA NUK KA PRGJIGJE P ANRGJIGJE. >> DHE NUK E DIN WH KUR </text>
<text sub="clublinks" start="557.234" dur="0.531"> PSRGJIGJET N ON >> DHE NUK E DINI KU JAN QO JAN TO T MERENI KOST </text>
<text sub="clublinks" start="557.767" dur="2.698"> >> DHE NUK E D KNO K WHT QEN DO T MEREN K THTO PRGJIGJE Jessie DEGOLLADO KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="560.467" dur="2.998"> JAN T G GJITHA T G GJENI K THTO P ANRGJIGJE JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="563.666" dur="2.899"> >> Bëni një vështrim në të drejtën e rrugëve tani që është kjo koha e kursimit tuaj të kursit të trafikut duke dhënë një SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="566.567" dur="0.565"> E DREJTA TANI KJO ISSHT KOHA TUAJ RUAJ T TR TRAFIKUT T G DH USNI N A SHUM LOOP 410, DHE CROSSROADS </text>
<text sub="clublinks" start="567.134" dur="2.531"> SAVER TRAFIKUAR T DHNI NJ A SHITJE T LOOP 410, DHE P WRPUNIMIN E KRAHASAVE TRO KRAHASUARA SI MUND T SE SHIKONI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="569.667" dur="0.932"> E L LND 4S 410, DHE P WRQYRIMI I CROSSROVSS SI MUND TE SHIKONI NIDE DHNN E DREJT T DREJT TRE SHKRIMIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="570.601" dur="0.498"> PUNA SI MUND T SHIKONI N TO DREJTN E DREJT SIPAS SHKRIMIT TUAJ KA GJITHA LITTLE T OF CILS </text>
<text sub="clublinks" start="571.101" dur="2.531"> PJESA E DREJTA E DREJT OFS E SHKRIMIT TUAJ KA GJITHA L BNDN E GJETJE TP CILPT SIPERMARRJET T BE BNI DISA AKTESORE </text>
<text sub="clublinks" start="573.634" dur="0.798"> KERTU LIDHJE BITET E ATFAR AP PPRMBJET T BE BNI DISA AKSIDENTE DIKA TORT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="574.434" dur="0.565"> PPRMBJET T TO BNI NDODHJE NDERMARRJE NDRMARRJEVE T INCIDENTIT QER NDODHEN N FOR </text>
<text sub="clublinks" start="575.001" dur="2.931"> LARGIMI I NDRTJESHT KERTO RRETH N FOR 10-të P FORR 10 DHE KROSSROADE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="577.934" dur="3.131"> NDIKONI KTU RRETH P FORR 10-të P 10R 10 DHE KROSSROJT TH K THT EVESTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="581.067" dur="3.165"> 10-të P 10R 10 DHE KRRASA T TH KT EVESTIM. LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="584.433" dur="5.366"> SHUM nga jashtë. >> SHUME CLOUDY GRY DHE ADAM me flokë të ashpër. </text>
<text sub="clublinks" start="589.801" dur="0.531"> >> SHUME CLOUDY GRY DHE ADAM me flokë të ashpër. >> PO LUCKILY, DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.731"> ADAM I KUQ. >> PO LUCKILY, DUHET TUAJ NUK është një Faktor i Vërtetë N O TON </text>
<text sub="clublinks" start="591.067" dur="2.898"> NUK JENI FAKTOR I REAL N IN SKY TAN IN TANAY. KJO MIR T WE DUHET T KETO KLUZA Q TH JAN </text>
<text sub="clublinks" start="593.967" dur="0.632"> SKY TODAY. KATT MIR T WE DUHET TVE KETO KLUZA QAT JAN F FILTOHEN P THR Q SUNSHINE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="594.601" dur="2.064"> KANE K CLTO KLUJ QAT JAN F FILTOHEN P OR Q SUNSHINE DHE CLUDS JAN PR PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="596.667" dur="1.865"> FILTRIMI PATR Q SUNSHINE DHE CLOUDS JAN A RELENTLET E PARA TY KTU P AFRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="598.534" dur="3.031"> CLOUDS JAN R RELENTLET PRETTY KJO PASPARA P FORR T DUHUR 3 SHENJAT E NJ F DHTNI </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="4.132"> TANI KU 8 SHENJET E AON P FORR FUQI NDRMARRJEN P FORR KT T KOH OF VITI N 6 6 62.0, KETU </text>
<text sub="clublinks" start="605.701" dur="0.398"> GJITHA TEL NDRMARRJEN PR KT T KOH OF VITI N 6 6 62.0, KETU VENDET E TUAJ TOL POLLENAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="606.101" dur="1.931"> KOHA E VITIT N 6 6 62.0, KETU VENDET E POLLIKAVE TUAJ. DUHET NUK DUHET TPL DHNA </text>
<text sub="clublinks" start="608.034" dur="3.098"> SHTETI I POLLENIKOS TUAJ. DUHET NUK DUHET T T NDRMARRJET DUHET MODERATA E PJESM E PJESM </text>
<text sub="clublinks" start="611.134" dur="2.131"> DUHET NUK DUHET TOD NDRMARRJE DUHET MODERATA E MODERATUAR PJES E KUAJ N FUND T VDEKJES. </text>
<text sub="clublinks" start="613.267" dur="0.565"> MODERATA E MODERUAR PIGWEED GRASA E VET ON N ON FUND T VDIT. TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. </text>
<text sub="clublinks" start="613.834" dur="0.598"> Në fund të ulët. TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. 'SHT AKTUALE 2 shkallë më poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="614.434" dur="1.865"> TEMPERATURA E LARTE 91 DEGRE. 'SHTY AKTUALE 2 SHKELA NDRMARRJEN VJETORE. POR K HERTU GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="616.301" dur="1.798"> 'SHTY AKTUALE 2 SHKELA NDRMARRJEN VJETORE. POR K HERTU GJITHA NOR MNYRJEN TONA T OF ND OFRMARRJE T 79 KET </text>
<text sub="clublinks" start="618.101" dur="2.231"> Mesatare. POR K HERTU GJITHA NOR MORNYRJEN TONA T NDRMARRJE T 79 TAT GJITHA AKTUALE LIDHNEC RECORD P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="620.334" dur="3.231"> MIRATIMI I TUAJ N 79 79 QE AKTUALE LIDHURI RREZIKun PR TM GJUH TEMPERATUROWN E LN US T US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="623.567" dur="0.898"> AKTUALE LIDHURI RREGULLT P FORR T W NDRTUAR TEMPERATUR USN E SUAJ P FORR DIT. HERE'S </text>
<text sub="clublinks" start="624.467" dur="1.532"> Ata i ngrohin SHBA TEMPERATURA E ultë P THER DIT. KETU ASHT NJ L SHUM N TH KATT MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="626.001" dur="0.898"> PER DITEN. KETU ASHT NJ L SHUMAT N KT M CLNYR T CL SHKRUESHTRE NRE SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="626.901" dur="0.531"> NJ L SHTYPI N TH KT MNYR CL N CL SHUM NDODHJE NGA JUAJ PRGJITHSHM KA DUHET DISA DYT </text>
<text sub="clublinks" start="627.434" dur="2.631"> RREGULLIMI NGA N SOUTH JUGJETN E JUGUT KA QENI DISA AKTIVITET DUHET N ME Meksikë dhe EVEN VAL </text>
<text sub="clublinks" start="630.067" dur="0.398"> KA QENE DISA AKTIVITETE TOW DYTS N IN Meksikë dhe EVEN VAL VERDE VEND </text>
<text sub="clublinks" start="630.467" dur="0.998"> AKTIVITETI N ME MEXICO DHE EVEN VAL VERDE SHTETI GJUH J SHUM SHUM KLIKONI A </text>
<text sub="clublinks" start="631.467" dur="2.632"> SHTETI GJUH VERDE SHUM SHUM KLIKONI një pjesë të orëve të shkuara nga ajo </text>
<text sub="clublinks" start="634.101" dur="0.598"> GJUH J SHUM G SHUM KLIKONI NJ CO KUPTIM T HO ORURVE Q G NDODH T TH KTU QOWNNDODHEN Q WH KA NDODHUR </text>
<text sub="clublinks" start="634.701" dur="1.398"> KUPTIMI I OR HOS SI KA ATA Q NDODHET QIC KA NDODH NDRMARRJE SHUM VAL VERDE SHTYPI DHE T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="636.101" dur="2.331"> DUHET T WH CILA KA NDIKUAR LOVVIZUAR SHUM VAL VERDE SHTETIN DHE T ALL GJITHA AKTIVITETIN QOU KENI KETU WEST </text>
<text sub="clublinks" start="638.434" dur="2.698"> OUT VERDE SHTETI VLERA DHE T ALL GJITHA AKTIVITETIN QE KENI KTU P WESTRBASHKT P WESTRPARA E DEL RIO EAGLE PASS </text>
<text sub="clublinks" start="641.134" dur="0.831"> AKTIVITETI QENI KTU KUJDES perëndimore të shqiponjës DEL RIO PAS SHUM pa dëshirë për ta bërë atë në </text>
<text sub="clublinks" start="641.967" dur="0.598"> E DEL RIO EAGLE PAS NDONJE MIR T PAVARUR T TO BNI KUFIRIN. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="642.567" dur="2.498"> PAVARSISHT T TO BNI KUFIRIN. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJT T R DREJT COM TANI KOMFORTAT 85 ose 86 IN </text>
<text sub="clublinks" start="645.067" dur="0.832"> BORDER. T ALL GJITHA TEMPERATURAT E DREJTA T R DREJTAT TANI KOMUNIKAT 85 OSE 86 N IN Liqenin e Kanionit </text>
<text sub="clublinks" start="645.901" dur="1.731"> KOMUNA E DREJT TANI 85 OSE 86 NAKE Liqenin CANYON 90 N FL FLORESVILLE 90 IN </text>
<text sub="clublinks" start="647.634" dur="2.698"> CANYON LAKE 90 N FL FLORESVILLE 90 N C CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, </text>
<text sub="clublinks" start="650.334" dur="0.565"> 90 N FL FLORESVILLE 90 N C CASTROVILLE NJ 85 85 RIO MEDINA, ZYRTARE N AT AIRPORT N </text>
<text sub="clublinks" start="650.901" dur="1.831"> CASTROVILLE NJE 85 RIO MEDINA, ZYRTARisht N AT AIRPORT N IN QYTET N AT 89 TILL BNI </text>
<text sub="clublinks" start="652.734" dur="1.098"> ZYRTARI N AT Aeroportin N T QYTET N 89 89 TILL BNI T 80-T KT EVESTIM. zgjidh </text>
<text sub="clublinks" start="653.834" dur="1.631"> QYTETI N 89 89 DO T F BESON PROR VITIN E 80-të. ZGJIDHNI NOM VERTETIN E VITIT 70 </text>
<text sub="clublinks" start="655.467" dur="3.098"> VITI I 80-të. SHTYPI NOR MENAXHIMIN E VETIT T U UPER 70. SHUM MUGJIKE SI KA </text>
<text sub="clublinks" start="658.567" dur="2.032"> NOR MORNYRN E NGJARJES S U UPERIT 70. SHUM MUGJIK NGA KERTU GJYKATA DHE MBROJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="660.601" dur="0.798"> MORNING. SHUM MUGJIK NGA KTU GJYKATA DHE MBROJTJE E CLOUDY SHUM. temperaturat </text>
<text sub="clublinks" start="661.401" dur="0.631"> E GJYKAT ANDS DHE VLERSIMIT T M CLOUDY MOST SHUM. TEMPERATURAT DO T BE NDODHEN N IN DIT </text>
<text sub="clublinks" start="662.034" dur="2.531"> KRYESISHT ME RE. TEMPERATURAT DO T BE BNI RREZIKUTI N THE DITN TOM NDRMARRSIT THE SHUMS DO T M BNI </text>
<text sub="clublinks" start="664.567" dur="2.032"> DO T BE RREZIKONI N IN DITN TOM NDRMARRSIT PARA DO T BNI NO N 90 mesin e viteve 90 </text>
<text sub="clublinks" start="666.601" dur="0.698"> NDRMARRJA E PARAVE DO T M BNI N THE 90 të 95-të P FORR TEMPERATUREN E LART </text>
<text sub="clublinks" start="667.301" dur="0.998"> POR TEMPERATUR HIGHN E NDRMARRJE N 90 90 90 P CLR TEMPERATUR HIGHN E LART DISA CLOUDS MORNING LIDHEN N TO </text>
<text sub="clublinks" start="668.301" dur="2.131"> 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART DISA KLUESA TOR MNYRA QAD NDIKOJN DISA SUNSHIN D E VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="670.434" dur="1.031"> DISA KLUESA TOR MNYRA Q LE NDIKOJN DISA VET SUNSHINE PTRZGJEDHJE. POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="671.467" dur="192.065"> DISA VDES PTR SUNSHINE. POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA </text>
<text sub="clublinks" start="863.534" dur="0.531"> POR AFRIKANIN DUHET që EXTRA >> WELFF NELSON VET ALM ME </text>
<text sub="clublinks" start="864.067" dur="2.598"> >> NOLSON WOLFF ALONG ME ANITA DOKTOR KURIAN NGA METROHEALTHI I SAN ANTONIO DHE KJO </text>
<text sub="clublinks" start="866.667" dur="2.998"> DOITOR ANITA KURIAN NGA METROHEALTHA E SAN ANTONIO DHE KJO ORSHT OR OSE SHUMSISHT-19 UPDATE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="869.667" dur="1.732"> METROHEALTHA E ANTONIOVE DHE KJO SHT OR OSE SHUM COSISHT-19 UPDATE PR SAN </text>
<text sub="clublinks" start="871.401" dur="0.998"> ORSHT OR OSE SHUMVSISHT-19 UPITONI P COMMR KOMUNITETIN SAN ANTONIO. GJATË </text>
<text sub="clublinks" start="872.401" dur="0.898"> KOMUNITETI SAN ANTONIO. PVERR VITIN E JAVS SOU MUND T MIRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="873.301" dur="0.598"> KOMUNITETI ANTONIO. P OR VITIN JUAJ QENI M L T MIR MIR NDRMARRSISHT ALERT EMERGENCI TI WIRELESS </text>
<text sub="clublinks" start="873.901" dur="2.531"> JAVA QENI MIREL SE MIR SE VINI NJ EM ALERT EMERGJENCA WIRELESS WIRELESS NGA QYTETI I SAN ANTONIO N TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="876.434" dur="1.731"> EMERGENCIA E WIRELESS ALERT NGA QYTETI I SAN ANTONIO N. TEL T KUFIZUAR TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="878.167" dur="1.298"> QYTETI I SAN ANTONIO N ON TENONE TUAJ TEL. >> PAVARRSISHT QAT NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="879.467" dur="3.232"> Telefonike telefonike. >> PAVARRSISHT QAT NDODHONI JEMI N SO M EXNYRI T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="882.701" dur="0.431"> >> PAVARRATSISHT QAT NDODHONI JEMI SI EKSPERIENCUAR një KURRKES EKSPONenciale N </text>
<text sub="clublinks" start="883.134" dur="2.698"> JEMI SI EKSPERIENCUAR një K SRKES EX EKSPONenciale N CO R INNDET-19 RASTET N KOMUNITETIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="885.834" dur="1.298"> K SRKIMI EKSPONencial N IN R CONDSIT-19 RASTET N COMM KOMUNITETIN TON IN N IN KUJDESIN QAT KEMI NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="887.134" dur="2.731"> SHUM RASTET N IN KOMUNITETIN TON IN N IN KUJDES Q TH KEMI NEVOJ IS ISSHT U E URDHSISHME SI MUND T KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="889.867" dur="1.032"> N AT V ATREJTJE QAT KEMI NEVOJ IS ISSHT U E RNDSISHME SI MUND T KUJTOHET NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="890.901" dur="0.531"> Shtë urgjente SI JU FEMIJE FEMIJET NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE EDO SHTYPI E SHENA. ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="891.434" dur="2.665"> NGA SHKURTIMET PARAQITJE EDHE ACHDO M MON SHUM NDRMARRJE. Ne do të mbulojmë disa fusha teme kyçe, </text>
<text sub="clublinks" start="894.101" dur="1.598"> ACHDO M MON SHUM E MUND. DO T CO PRMBYNJON DISA FUSHA TIPARE KRYESORE, PROGRES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="895.701" dur="0.564"> MVERSOHNI DISA FUSHA TIPARE KRYESORE, TREGUESIT DHE Treguesit e PARALAJM WRIMIT Q JAN </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.632"> TREGUESIT DHE TREGUESIT TAR PARALAJMRIMIT QAT JAN OFF ZYRTAR HET T HE SHALNDETIT PUBLIK LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="896.901" dur="2.064"> Treguesit paralajmërues që janë zyrtarë lokalë të shëndetit publik publik janë duke parë vëmendjen në vend se ku </text>
<text sub="clublinks" start="898.967" dur="3.032"> ZYRTART P HER SHALNDETIN PUBLIK TAL SHNDETSIS W JAN W T W VESHT ​​TO PETRCAKTIMIN KU JEMI N IN GJYKAT OFN E KTY </text>
<text sub="clublinks" start="902.001" dur="0.564"> JANI VESHT ​​T TO PETRCAKTOJN WH KU JEMI N IN GJYKAT OFN E K PTU PANDEMIKE DUHET T G DUHET N S DIK </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="2.965"> JEMI N THE GJYKAT OFN E K SOTU PANDEMIKE K SOTOJ SHKO N DIKA GRAFIKA TANI. E PARA </text>
<text sub="clublinks" start="905.534" dur="1.398"> PANDEMIKE DUHET TO DUHET TI DUHET GRAPHIKA TANI. E PARA NJ HER K HERTU ISSHT A A JAVA 2 SI </text>
<text sub="clublinks" start="906.934" dur="0.598"> Grafika TANI. E PARA NJ HER K HERTU ASHT A NJ WE JAVA 2 SI DECLINE 2 javë. Java e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="907.534" dur="2.431"> KETU ASHT A NJ WE JAVA 2 SI DECLINE 2 javë. JAVA E VRTET THE E KOHS T HIGH NDERME </text>
<text sub="clublinks" start="909.967" dur="1.532"> 2 Deklaratë JAVA. JAVA E VRTET THE E PLRMBLEDHJES T PE PRMBLEDHJES SAK MUND T W FITUAR 400 RASTE, K WET WE JAVAT QAT </text>
<text sub="clublinks" start="911.501" dur="2.998"> Ngjarja më e lartë me majën më të lartë DETYRA ka qenë 400 raste, kjo javë që maja ka 700 raste dhe në fakt </text>
<text sub="clublinks" start="914.501" dur="1.098"> ISHTE 400 RASTE, K WET WE JAV TH QAT M PENYRON 700 raste dhe në fakt nëse </text>
<text sub="clublinks" start="915.601" dur="1.331"> Peak ishte 700 raste dhe në fakt nëse ju kujtoni ne vetëm duhet të kemi një </text>
<text sub="clublinks" start="916.934" dur="0.598"> N YSE JU KUJTOJM WE KEMI DUHET T NDRMARRJESHT TH ATA M 800NYR 800 800 </text>
<text sub="clublinks" start="917.534" dur="2.631"> JU KEMI VNJUSTM DUHET T H DUHET NJNE ATA MARNYR 800 800 T CON VAZHDOJM T SHKEMI N IN DREJTIMIN E SHPIRT </text>
<text sub="clublinks" start="920.167" dur="1.498"> KATTU KAI VITI 800 JEMI VAZHDIM T TO SHKEMI N TO DREJTIMIN E SHKRUAR N ON K THT Tregues. </text>
<text sub="clublinks" start="921.667" dur="0.932"> T MO SHUM N IN DREJTIMIN E SHKRUAR N ON KIST Tregues. JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="922.601" dur="0.564"> PISR K INDT Tregues. JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI PLERFUNDUAR N IFSE KA NEVOJ T TO LETVE </text>
<text sub="clublinks" start="923.167" dur="2.532"> JU LUTEM Qëndro SHTPI KU JENI PLERFUNDUAR N IFSE NUK KA NEVOJ T LNI SHTPINO TUAJ KEEP 6 FET </text>
<text sub="clublinks" start="925.701" dur="0.564"> PLERFUNDUAR N IFSE DUHET T TO LNI SHTEPIN TUAJ KUJNI 6 FETETN E DISTANC BS ND OR T TJERAVE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="926.267" dur="2.565"> SHTPIA JUAJ QE 6 KUJT E DISTANC BS ND OR TTH TJER ANDVE DHE VESHT ​​A NJAS MASKACE T FAKTE DHE SHUM TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="928.834" dur="2.998"> DISTANCA ND BR T TJERRVE DHE VESHTAS NJAS MASK T FASKUAR DHE QELNI duart tuaja shpesh. TANI PVERR T </text>
<text sub="clublinks" start="932.266" dur="4.633"> KAPACITETI I TESTIMIT. KAPACITETI JON P FORR T COL MBROJTJEN DISA SPECIMIN DITA INSHT RRETHSISHT STAILLET </text>
<text sub="clublinks" start="936.901" dur="2.664"> PER TE MBROJTJEN DISA SPECIMANE DITA ESHTE STAADILY RRITJET SI T TR KEMI T TO PRANOhemi </text>
<text sub="clublinks" start="939.567" dur="0.998"> P DARDITSHME INSHT RREZIKUESHME PERMBLEDHJE SI KEMI T TO MUND T TO KEMOHET T ME KEMOHET DETYRS P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="940.567" dur="1.932"> SI T TR KEMI T TO KEMOhemi TET PRPAROJM THE KRKES P FORR M M SHUMS TESTIME T WH GJITHA JEMI MONYRI </text>
<text sub="clublinks" start="942.501" dur="0.631"> K DRKESA P FORR M M SHUM PESTR TESTA T WH GJITHA JEMI MBI QOLLIMIN TON OF E 3,000 provave DITA </text>
<text sub="clublinks" start="943.134" dur="2.465"> M M SHUM PROVA T GJITHA JEMI PORGJIGJEN QOLLIMIN TON OF prej 3,000 provave DITA JEMI PUNOJM TO T TO UPDATE </text>
<text sub="clublinks" start="945.601" dur="0.564"> Qëllimi ynë prej 3,000 provave, brenda ditës, ne jemi duke punuar për të rinovuar shkollën, sepse kjo është jashtë. </text>
<text sub="clublinks" start="946.167" dur="0.632"> JEMI PUNOJM TO T TO SHP URNDARJEN SHKOLL BS SHQIPRIS SI E DREJTUAR N T KUSHTET E REALITETIT T C AKTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="946.801" dur="2.931"> SHKOLLI SHQYRTOHET N IN KUSHTET E REALITETIT AKTUAL Q JEMI N WITH SIGURIM </text>
<text sub="clublinks" start="949.734" dur="1.931"> N T KUSHTET E REALITETIT T C PRGJITHSH INM Q TH JEMI NDRMARRJEN TUR RASTET E RI. </text>
<text sub="clublinks" start="951.667" dur="0.798"> Q WE JEMI N WITH M THESIMIN E RASTET E RI. N IFSE DO TOU MENDONI T NE NEVOJN A A </text>
<text sub="clublinks" start="952.467" dur="3.032"> E RASTEVE TE REJA. N IFSE DO TOU MENDONI N KOUNDN TIS VITIT TV KUVIT-19 TV VEJT </text>
<text sub="clublinks" start="955.501" dur="3.031"> Sikur të mendoni se keni nevojë për një vizitë të provuar të COVID-19 CVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="958.534" dur="1.198"> COVID-19 VIZITA E PROVAVE COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV TOV GJITHA M M SHUM IN INFORMACION OSE TAKE BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="959.734" dur="1.898"> DOT SAN ANTONIO DOT GOV P TOR T GJITHA MORE SHUM OR INFORMACION OSE T TO B TN A NJ SC SHKRIM T S VETM DHE MEMNYNI NE </text>
<text sub="clublinks" start="961.634" dur="0.631"> M M SHUM INFORMACION OSE TAKE BNI NJ SC SHKREJT S DHE M RNYRJE KEMI VENDE TEST TESTIMIT T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="962.267" dur="2.332"> VETSISHME DHE MEMNYETJE KEMI VITE TEST PROJEKTIMIT T ALL GJITHA Q THENDET THES SITETET PUBLIKE T T TESTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="964.601" dur="2.931"> KAN S SITET T T TESTIMIT T ALL GJITHA QYTETI SITET PUBLIK TESTIMIT janë vendosur në këto hapësira, </text>
<text sub="clublinks" start="967.534" dur="0.898"> QYTETI SITET PUBLIK T T TESTIMIT JAN SHPENZUAR N TH KOSTU HAPSIRJE, veçanërisht ku janë më të ultat </text>
<text sub="clublinks" start="968.434" dur="1.631"> JAN L TOC GJUHET N TH KOSTU HAPSIRJE, veçanërisht ku janë qasjet më të ulta. DHE KITT SITE RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="970.067" dur="0.565"> Veçanërisht KU JANE QASJET E LIDHURA. DHE KOST SITE QA NUK K RERKOHEN NJ AP EMPRIM </text>
<text sub="clublinks" start="970.634" dur="2.631"> ACCESS. DHE KITT SITE Q AG NUK K RERKOJN NJ AP EMPRIM NUK K'RKESONI SIGURIMIN E SIGURIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="973.267" dur="1.132"> Mos kërkoni një emërim NUK K RERKESONI SIGURIMET NUK DO T KRKONI urdhrin e një doktor. </text>
<text sub="clublinks" start="974.401" dur="1.698"> NUK K RERKESONI SIGURIMET NUK K RERKESONI NJ OR Urdhër Doktor. TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT NE </text>
<text sub="clublinks" start="976.101" dur="2.631"> K RERKONI urdhrin e një doktor. TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT T CON VAZHDOhemi T TO NEVOJN M SHUM RAST </text>
<text sub="clublinks" start="978.734" dur="0.831"> TANI PVERR T CON KONTAKT TAC TRAJTIMIT T WE VAZHDONI T TO NEVOJN M M SHUM INVESTIGATORT E RASTIT DHE KONTAKTI </text>
<text sub="clublinks" start="979.567" dur="0.565"> VAZHDIMI T TO NEVOJN M M SHUM INVESTIGATORT E RASTIT DHE TAC KONKURUESVE TT KONTAKT T TRAJTUESVE TT KONTAKTIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="980.134" dur="2.631"> HULUMTUES DHE GJYKIMET E KONTAKTVE KONKAKTUES TREGUESIT JAN H T H PUNUAR DHE TRAJNUAR T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="982.767" dur="1.898"> TRAJTORET KONTAKT Rrugët janë duke u punësuar dhe trajnuar që të përmbushin kërkesën dhe aq sa kemi nevojë </text>
<text sub="clublinks" start="984.667" dur="2.932"> Duke qenë i punësuar dhe i trajnuar për të përmbushur kërkesën dhe kështu që ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të konkurruar për të </text>
<text sub="clublinks" start="987.601" dur="0.464"> K DRKESA DHE NUK KEMI NDIHMN TUAJ T B COMPN KONKURREN T TO P COMPRFUNDOJM TH KEST KONTAKT </text>
<text sub="clublinks" start="988.067" dur="2.565"> Ndihma juaj për të konkurruar për të përmbushur këto kërkime të kontaktit. NSE JU OSE </text>
<text sub="clublinks" start="990.634" dur="0.898"> P COMPRFUNDON KESTO HULUMTIMET E KONTAKTIT. NSE JU DIKA DUHET TN DNI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="991.534" dur="0.598"> HETIMET. NSE DUA DIKA DUHET TAS KUJT T PROJEKTUAR TE LUTEM PERGJIGJU </text>
<text sub="clublinks" start="992.134" dur="2.198"> DISA JU DINI KA TESTUAR POZITIV. JU LUTEM PSRGJIGJEN P THERGJIGJEN NGA SHALNDETI PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="994.334" dur="1.865"> POSITIVE TESTUAR. JU LUTEM PSRGJIGJEN P THERGJIGJEN NGA ZYRAT PUBLIKE T HE SHALNDETIT T A SHENJTSISY JAN PR PRETTY QOU NUK MERREN </text>
<text sub="clublinks" start="996.201" dur="0.631"> THIRRI NGA ZYRTART P HER SHALNDETSIN PUBLIK JAN PR PRISHTIN Y TOU GJITHA. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, </text>
<text sub="clublinks" start="996.834" dur="2.431"> ZYRTAR AT JAN PR PRISHTIN Y TOU GJITHA. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NUMBERR TANI PVERR SH HRBIMET </text>
<text sub="clublinks" start="999.267" dur="3.032"> ONE. 'SHT A 2, 1, 0, 2, 0, 7, NUMRI TANI PVERR T H HOSPITALVE KIST </text>
<text sub="clublinks" start="1002.301" dur="1.064"> NUMBERR TANI P TOR T H HOSPITALVE KJO është K GNG </text>
<text sub="clublinks" start="1003.367" dur="1.198"> KJO WHSHT WH KU JU L DINDOST M M SHUM RREZIKUARA E GAMEVE P AR NJEK Java e dytë </text>
<text sub="clublinks" start="1004.567" dur="0.932"> SHT KU GJITHA SHUMA DIREKT P FORR një javë të dytë, në një radhë TANI DYT SEC NUMRI </text>
<text sub="clublinks" start="1005.501" dur="3.098"> DREJTIMI MOST SHUM P FORR NJEK JAV T SEC DYT N IN TANI T DYT NUMRIN E PATIENTEVE POSITIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1008.601" dur="1.131"> NJ R RREZI TANI I DYT NUMRI I PAVITJEVE POSITIVE T COVID-19 N A NJ A SHENJT SPITIT TENT DHN UI </text>
<text sub="clublinks" start="1009.734" dur="2.998"> P COR PATIENTOST POSITIVE T CO COVID-19 N A NJ S SHENJT SPITJE T DUHUR N U UICU OSE PUT N VENTILATORT KA </text>
<text sub="clublinks" start="1012.734" dur="3.031"> N A NJ S SHENJT H SHITNDETSORE N U UICU OSE PUSHTET N ON Ventilatorë ka më shumë se sa të dyfishuar në vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="1015.767" dur="0.532"> CU OSE PUSHTET N V Ventilatorë ka më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. Kjo do të shkojë te </text>
<text sub="clublinks" start="1016.301" dur="2.198"> M M SHUM SE DOBLEDHEN N J 7 DIT. KJO DO T LE DH TONI NR STRESIN SIGJIFIKUES N IN A </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.698"> 7 DITE. KJO DO T LE DH TONI N ST STRESIN SIGNIFIKUES N IN SISTEMIN SPITAL DHE MJEKSIN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1019.201" dur="0.598"> STRESI SIGJIFIKUES N A SISTEMIN SPITAL DHE BURIMET TONA MJEK MEDSORE. NSE JU KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1019.801" dur="1.531"> SISTEMI HOSPITAL DHE BURIMET TONA MJEKSORE. NSE JENI V WSHTZUAR KT R T DREJT N TANI DHE JENI A </text>
<text sub="clublinks" start="1021.334" dur="2.798"> Burimet. NSE DO T W VESHT ​​KIST T R DREJT N TANI DHE JU JENI GRANDPARENT OSE PRINDR T </text>
<text sub="clublinks" start="1024.134" dur="1.631"> K RTO T R DREJTOW TANI DHE JU JENI GRANDPARENT OSE PRINDR T S DISA KU JAN N UNN 40 OSE N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="1025.767" dur="2.998"> GRANDPARENT OSE PRINDR T S DISA KUSH ISSHT UN NGA 40 OSE N IFSE JU JENI TUAJ OSE N ORN 40 </text>
<text sub="clublinks" start="1028.767" dur="1.665"> DIKA KUSH JAN N UNN 40 OSE NOUSE JENI VETS TUAJ OSE N UNN 40. K THT MESAZH SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1030.434" dur="0.565"> JU JENI TUAJ OSE NENI 40. Kjo MESAZH AGESHT FOR PR TUAJ. Gjysma e njerëzve </text>
<text sub="clublinks" start="1031.001" dur="2.131"> KJO MESAZH ISSHT FOR PR TU. Gjysma e popullit të infektuar me kaviljen-19 WHO Fund </text>
<text sub="clublinks" start="1033.134" dur="2.431"> PËR TY. Gjysma e popullit të infektuar me kaviljen-19 QO NDODHET NOS SPITALIN NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="1035.567" dur="1.898"> INFEKTUAR ME SHUMV-19 QO NDODHET N THE SHOSRBIMIN NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHNDETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1037.467" dur="2.932"> DERI N H SPITALIN NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHNDETIT. NJERZIT RINJ NUK janë </text>
<text sub="clublinks" start="1040.401" dur="0.564"> KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETIT NJERZIT E RINJ NUK JAN TV PAVARUR. COVID-19 MUND T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="1040.967" dur="0.665"> NJERZIT E RINJ NUK JAN TV PAVARUR. COVID-19 MUND T BE BN SE SHUM VJET P FORR NJERZIN E RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.998"> Pamposhtur. COVID-19 MUND T BE BN SHUM VJET FOR P PER NJERZIN E RINJ pa asnjë shëndet SHDNDET UNSOR </text>
<text sub="clublinks" start="1043.634" dur="2.998"> SHUM EVEN P FORR NJERZIN E RINJ ME JO KUSHTET SHDNDETSORE TAL SHALNDETSIS SI JU LUTEM </text>
<text sub="clublinks" start="1046.634" dur="0.498"> ME JO KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETIT DUHET T BE NDODHEN DHE TAKE BENI PARAQITJEVE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1047.134" dur="2.631"> KUSHTET DUHET T BE JENI N A MNYRI DHE MUND T P PARAQITJEVE JAN KOH T REPUBLIKUARA ITSHT P NDODH Q TH NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1049.767" dur="0.798"> DHE TAKE B PNI PARAQITJEVE JAN KOH TUB DOBLUARA NUK JAN QAT NDODHEN P ONR SHKRIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="1050.567" dur="0.598"> KOHA DUKE DUHET TUT NDODHME QAT N ON SHKRENA JAN DO KOHA DUHANI VAZHDIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="1051.167" dur="2.432"> P THER SHKRIMIN JAN DO KOH TUB DOBLINGUAR DHNI T TO SHTOJN A NJUR NATYRISTN E MISTNDSISHME T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1053.601" dur="0.398"> JAN DO DOKUESHTUB KOHA VAZHDON T TO SHPRNJOJNUR një natyrë shqetësuese të AKTIT </text>
<text sub="clublinks" start="1054.001" dur="0.731"> SHTOJN A NJ NAT NATYRIST TIST VETSISHME T SP SHPIRTS S RREGULLORE TIS SISMUNDJES S AS K OFT JAVA, </text>
<text sub="clublinks" start="1054.734" dur="3.098"> L SPNDSIA E RREZIKUT SIS SMUNDJES SI K OFT JAV, KOHA TANI DOBLINGU KA TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1057.834" dur="1.431"> L SPND SPSIA E SISMUNDJES SI K WET WE JAV,, KOHA E DOBLIMIT TANI DUHET TANI NGA 13 DITA </text>
<text sub="clublinks" start="1059.267" dur="1.698"> KOHA E DYQANIT TANI DIKUAR NGA 13 DITA DERI 11 DITA. NSE JU KUJTOJM WE NE </text>
<text sub="clublinks" start="1060.967" dur="3.065"> DUHET NGA 13 DITA DERI 11 DITA. NSE KUJT KUJT KEMI KUJT prej 36 ditëve të asaj </text>
<text sub="clublinks" start="1064.034" dur="1.098"> TE 11 DITA. NSE KUJTOJM WE KEMI KUJT prej 36 ditëve të asaj kohe, jo shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1065.134" dur="0.631"> KA NJ PE MNYRI T OF 36 DIT OFVE T TH KTO KOHA, NUK JAN WE SHUM WEGO AGO, JEMI MIR B T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1065.767" dur="2.798"> NJNE KOH, NUK MUND T SHUM VITE AGO, JEMI MIR TEL PARALAJMRUAR PARA QENI 18 </text>
<text sub="clublinks" start="1068.567" dur="0.932"> WEEKS AGO, DO TELL DUHET T PARALAJMRUAR TANI PARAJM OFR N OF 18 DIT Q TH NDODHM </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="0.531"> KUJDES PARAQENI TANI TANI T OF 18 DITS QAT NDODHM T SHUM. Kjo do të thotë se </text>
<text sub="clublinks" start="1070.034" dur="2.565"> DITET QAT NDODHEN T TO VESHJN. KJO MJENA Q TH MNYRIS EKSPONenciale N IN INFEKTIME </text>
<text sub="clublinks" start="1072.601" dur="0.331"> WATCH. KJO MJETET QAT NDODHET RREZIKA EKSPONenciale N IN INFEKTIME </text>
<text sub="clublinks" start="1072.934" dur="2.998"> RREZIKA EKSPONenciale N IN INFEKTIME CONSHT CON VAZHDON EDHE M M SHUM M PRO SHUMIN Kjo javë </text>
<text sub="clublinks" start="1075.934" dur="3.031"> CONSHT CON VAZHDIMI EVEN M SHUM MM PAR K THT JAVA P THR KRAHASIM </text>
<text sub="clublinks" start="1078.967" dur="0.465"> EDHE MORE SHUM M PRO PARM KT WE JAVA PENR KRAHASIMIN E JAVS S PRFUNDUshme. MBI JON </text>
<text sub="clublinks" start="1079.434" dur="2.631"> THEN KRAHASUAR ME JAVN E VRTETS. PVERR T KUJDESIT T P POSITIVITETIT TON. SHOQRIA JON-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1082.067" dur="0.598"> JAVEN E SHKUAR. PVERR T KUJDESIT T P POSITIVITETIT TON. SHOQRIA JON-19 JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="1082.667" dur="0.932"> Cmimi i POSITIVITETIT. CILSIA E POSITIVITETIT T CO CIL -S SV VETIT T-VITIT T WH CIL ISS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1083.601" dur="0.998"> Cmimi i POSITIVITETIT TEK JAVA CILA ISSHT THE PERRZGJEDHJA E TESTAVE TAT LAB Q KAN </text>
<text sub="clublinks" start="1084.601" dur="3.098"> Cmimi i POSITIVITETIT CILA ESHTE PERCENCIMI I TESTAVE TAB LAB Q JAN P POSITIVE P COR KVIDVN-19 KA </text>
<text sub="clublinks" start="1087.701" dur="1.864"> PERRZGJEDHJA E TESTAVE T L LAB Q FOR JAN P POSITIVE P FORR KVVIT-19 KAN IN T IN RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1089.567" dur="1.998"> JANE POZITIVE P FORR KVMBIMIN-19 KAN IN RRITUR N N TANI M SHUM M 20 T 20 GJITHA 20% T ALL GJITHA KTO </text>
<text sub="clublinks" start="1091.567" dur="2.598"> RREZIKON TANI TANI M M SHUM M 20 20% T GJITHA KULTO REZULTATET E LABIT TEK JAVS. </text>
<text sub="clublinks" start="1094.167" dur="2.132"> TANI M M SHUM SE 20% T OF GJITHA K ALLTO REZULTATET E LABIT TEK JAVS. POSITIVE TONA P FORR KUVID-19 QE </text>
<text sub="clublinks" start="1096.301" dur="3.031"> T ALL GJITHA REZULTATET E LABIT T WE JAVS. POSITIVE TONA P FORR KUVID-19 QAT MJETET NJ N 5 5 prova kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="1099.334" dur="1.231"> Pozitivi JON FOR P FORR KUVID-19 QAT MJETET NJNE N 5 5 prova ishin pozitive. TANI N ON TON </text>
<text sub="clublinks" start="1100.567" dur="0.698"> MJETET NJ IN N 5 5 prova ishin pozitive. TANI N ON VLERSIN TUAJ SPITALE. AGJIN SPITALIT </text>
<text sub="clublinks" start="1101.267" dur="0.565"> Pozitive. TANI N ON VLERSIN TUAJ SPITALE. AGJEN SISTEMIT SPITAL vazhdon të bëhet nën </text>
<text sub="clublinks" start="1101.834" dur="2.531"> VLERA E SPITALIT. PAR SISTEMIN HOSPITAL VAZHDON T TO BNN ST NGA STRESI I LART K THTO FALLA N L LIN </text>
<text sub="clublinks" start="1104.367" dur="0.465"> SISTEMI VAZHDON PDR T ND STRMARRJE STRES TH E LART F K THTO FALLS N L RRJETI ME WHFAR JEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1104.834" dur="2.165"> STRESI I LART KISTU KA FUQUAR N L RREZIK me atë që po shohim me kullimin në </text>
<text sub="clublinks" start="1107.001" dur="0.931"> ME ATFAR JEMI VSHTM ME K THERKIMIN N H SPITALIZIMET QUE NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1107.934" dur="3.198"> ME K SRKIMIN N H SPITALIZIMET Q D NDODHEN-19 DHE NUMBERS SURGEON </text>
<text sub="clublinks" start="1111.134" dur="2.931"> HOSPITALIZIMET DUHET N CO KUVID-19 DHE NUMBERS SURGEON T OF POPULLIT që përfundon në ICU OSE </text>
<text sub="clublinks" start="1114.067" dur="1.098"> COVID-19 DHE NUMRI I SURGEONIT T PE POPULLIT që përfundon në ICU OSE N V VENTILATORT K HERTU </text>
<text sub="clublinks" start="1115.167" dur="3.065"> E NJERZIT që përfundon në ICU OSE N V VENTILATORST K HERTU KUJTIMI I BOTTOMIT. NUMRI I </text>
<text sub="clublinks" start="1118.234" dur="0.565"> P VR VENTILATORT K HERTU KUJDESI BOTTOM. NUMRI I RASTEVE T CO SHUMSIT-19 VAZHDON N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1118.801" dur="0.898"> Linja e Fundit. NUMRI I RASTEVE T CO FUNDIT-19 VAZHDON P TOR T S NDRMARRJE MP SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1119.701" dur="0.564"> RASTET E GJYKATAVE-19 VAZHDON P TOR T S KRKONI TREGUESIT TP SHUM P INDR T DHNAT Treguesit </text>
<text sub="clublinks" start="1120.267" dur="2.098"> SIGURIMI NP T MIALSUARIT TIC MSUARIT TREGUESIT EKONONIKUAR TP SHNDETSIS AL SAR MUND T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1122.367" dur="3.098"> TREGUESIT TOW SHPRNDARJEN natyrës së alarmit të asaj që është shumë shpejtësi e kësaj feste për javën e dytë </text>
<text sub="clublinks" start="1125.467" dur="1.332"> NATYRA E K THET SHPESHTSIS TH SES KTUVE TIR PARA P FORR Javën e Dytë në një rradhë VETIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1126.801" dur="2.598"> KESTO ZJARRI P FORR Javën e Dytë në një rradhë KUVID-19 NUMRI I Peas EXCUSE ME COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1129.401" dur="2.531"> N A NJOW RRETH SHUM PESHKN NUMRUAR TV SHUMSISV S SHUM MU SHUM--19 HOPPITALIZUAR POPULL POSITIV, </text>
<text sub="clublinks" start="1131.934" dur="0.531"> NUMRI Peas EXCUSE ME COVID-19 NJERITZIT POZITIV T H HOSPITALIZUAR, DUHET N IC ICU OSE PUT </text>
<text sub="clublinks" start="1132.467" dur="2.598"> HOSPITALIZUAR POPULLI POSITIV, D SRGUAR N IC ICU OSE PUT VENTILATOR HT KA M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1135.067" dur="1.532"> D SRGIMI N IC ICU OSE PUSHTET N V Ventilatorë ka më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="2.398"> Ventilatorët kanë më shumë se sa dyfish në vetëm 7 ditë. Ne DUHET T AKTOJM SW NIF SHUM WE DUHET TCT AKTOHET </text>
<text sub="clublinks" start="1139.001" dur="0.931"> DOBLEDHEN N J 7 DIT. Ne DUHET TCT AKTOJM SW NIF SHUM DUHET T A KEMI KOLEKTIVELI T B TONI K CONTU </text>
<text sub="clublinks" start="1139.934" dur="2.998"> Ne DUHET TCT AKTOJM SW SHPRNDARJE MUND TLE KEMI AKTIKUESHME P TOR T CON BJM K THTU ZJARRI. NSE KET 10 TRENDS </text>
<text sub="clublinks" start="1142.934" dur="0.565"> Kolektivisht për të mbajtur në këtë zjarre. NSE K 10T 10 10 TRENDS VAZHDOJN P një PORTION T MADH T </text>
<text sub="clublinks" start="1143.501" dur="1.864"> Zjarret. NSE K 10T 10 10 TRENDS TT VAZHDOJN A një PORTION T L MADH T OF REZULTATS TONA, LIDHJEN DHE PER </text>
<text sub="clublinks" start="1145.367" dur="0.565"> VAZHDIMI I një PORTIONI më të madh të banorëve tanë, limon dhe deri në spitalin në intensiv </text>
<text sub="clublinks" start="1145.934" dur="1.365"> B RESRSITUR TONA LEMON DHE DERI N H SHRBIMIN N IN KUJDES Intensive KAN N V VENTILATORT </text>
<text sub="clublinks" start="1147.301" dur="3.131"> N H SHQIPTARIN N CAR KUJDESI Intensiv JAN ON N V VENTILATORT T L MNJ T T MERI T O NDODHEN NJ 2 NNND T TO T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="1150.434" dur="1.431"> KUJDESI ISHTE N V VENTILATORT E LET M SHUM NJN 2 ND T TO DHOUNI TONA T N NUMRIT T L VETM, </text>
<text sub="clublinks" start="1151.867" dur="2.498"> Merrni vetëm një 2 ND T TO JU JENI NUMRI T N VETERSN NUMUMR T DHNAT, KRET N JAN M M M SHUM SE 6 KERTU JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1154.367" dur="1.932"> TONA E NUMBRVE TAT VETN T N NUMRUAR, KA JAN M M SHUM SE 6 KERT 6 JAN 6 650 M M SHUM RASTE T CO BARNAVE-19 KT </text>
<text sub="clublinks" start="1156.301" dur="3.031"> KERTU JAN M TH SHUM SE 6 K 6TU JAN 6 650 M M SHUM RASTE T CO KVAJTSIS 19-19 KIST EVESTIMIN Sillni TOTALIN TON N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1159.334" dur="3.098"> 650 M C SHUM RASTET E K COMBIMIT-19 KT EVESTIMIN Sillni TOTALIN TON TO N TO 10,000 797. 881 PATIENTS JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1162.434" dur="1.231"> VITI SI T GJITHA TONA N TO 10,000 797. 881 PATIENTT JANE TANI N H SPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1163.667" dur="2.965"> 10,000 797. 881 Pacientë JANE TANI N H SPITAL ME 79 DERI N WITH 79 DIT </text>
<text sub="clublinks" start="1169.166" dur="5.999"> NGA PJESA E DITS DHE E K THTUA 274 N IC ICU DHE A 154 P ONR VENTILATOR WET T WE BNI MANK SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1175.167" dur="1.798"> N IC ICU DHE A 154 P VR VENTILATORT I BJM TREGTISHT NUK KAN T T T PROJEKTUAR T TO RAPORTET </text>
<text sub="clublinks" start="1176.967" dur="1.098"> NE DO T KUJTOJM HA NUK KAN T T T PROJEKTUAR T RAPORTOJM T T DHNNN DHE TANN T IT NDRMARRJEN TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1178.067" dur="3.065"> NUK KAN T T T PROJEKT T RE RAPORTET TONA DHE TANI TANI TANI TANI T TO GJYKIMIT WOLF THANNI JEMI PUNOR </text>
<text sub="clublinks" start="1181.134" dur="2.198"> TONA DHE TANI N O TANI TANI T GJYKIMIT WOLF FALEMINDERIT Ne do të punojmë për rritjen e </text>
<text sub="clublinks" start="1183.334" dur="0.431"> WOLF WOLF FALEMINDERIT Ne po punojmë për të rritur aftësinë e spitalit. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.767" dur="1.098"> P ONR RRITJEN E KAPACITETIT SPITAL. >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1184.867" dur="0.565"> KAPACITETI HOSPITAL. >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER TODAY AND AND </text>
<text sub="clublinks" start="1185.434" dur="2.531"> >> TALKUAR ME GEORGE HERNANDEZ SAID TODAY EARLIER TODAY DHE TI PAVARUR N IN BEXAR TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1187.967" dur="2.232"> Tha TODAY TANI EARLIER DHE DUHET T EN PAVARUR N IN RRETHINOS HOSPITALE QENDRORE TX BEXARIT </text>
<text sub="clublinks" start="1190.201" dur="1.031"> HIMI I PAVARUR N IN HOSPITALIN E UNIVERSITETIT TOS SHOQRISOS HOSPITALE TOS HOSPITALIT T BE QYTETIT TX BEXARIT P TOR TC RRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="1191.234" dur="2.998"> QYTETI HOSPITAL UNIVERSITAR I SHPRNDARJES SOS SPITALIT P TOR TC RRITUR NUMRI I VDES </text>
<text sub="clublinks" start="1194.234" dur="1.431"> SPITALI I UNIVERSITETIT PCR T RRITUR NUMRIN E VDEKJES SI T IN RRITUR T AN TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1195.667" dur="0.998"> NUMRI I VDEKJES SJENE TC RREZIKONI TJET 74 74 TODAY. JANE TANI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1196.667" dur="0.465"> RREZIKON N ANNJ 74 74 TODAY. JAN N TANI T L MUND T AT MUND T M SHUM N LAJME </text>
<text sub="clublinks" start="1197.134" dur="2.665"> 74 DIT. TANI JAN TANI DUHET T L BN AT M SHUM N ON LIDHJEN E REPUBLIKERS S SPACE HAPSIS IN </text>
<text sub="clublinks" start="1199.801" dur="2.998"> N T TAK MIR PR MSIMIN E REPUBLIKS S SPACE HAPSIR INS S IN FUNDIT T TO SHOQROJN IT TA T CO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1202.801" dur="1.631"> HAP SPACESIA E VEPRIMIT N BE T BE GJITHA PR T ALL DHOCNI T SHPRNDARJE N TO T CO ARDHN SUND T P PATIENTSS. RAM RAM </text>
<text sub="clublinks" start="1204.434" dur="0.731"> T ALL SHUMNI T IT T DREJT T TO PAVARUR PACIENTS S SO BN. AIR SURVEY RAM AIR SURVEY CILA ASHT A DRUG </text>
<text sub="clublinks" start="1205.167" dur="0.532"> PATIENTST SUND. AIR SURVEY RAM RREZIKULLI I CIL ISS ASHT A NJ DR DRAQ Q P USRDORET T TO TRAJTIMIN E TRAJTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1205.701" dur="2.464"> AIR SURVEY CILA ASHT A NJU DRUG QAT P USRDORET T T TRAJTOJN PE NJERZIN E TRAJTIMIT N IN KALM ISSHT vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="1208.167" dur="1.198"> QAT SI PRDORET T T TRAJNOJNOP NJERZIN E TRAJTIMIT N A NJAL KALIM ISSHT NDRMJET M MO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1209.367" dur="0.598"> NJERZIT N A NJAL CALM ISSHT NDIHME V MOREJT MO. Dhe kështu që ne do të shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1209.967" dur="2.632"> NDIHME L MOVIZJEN P OR TUT. DHE SHKEMI JEMI DO T DO BJN T GJITHA Q C MUND T TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1212.601" dur="0.398"> N O SHUM. DHE NUK JEMI DO T DO BJN DO GJITHA NE MUND T TO NDIKOJM BESS TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.001" dur="2.864"> B DOJN TVER GJITHA NE MUND T TO TC RNDESHM BESIMET TONA. JEMI EDHE DIKA MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1215.867" dur="1.232"> RRITEN BESEDN TONA. JEMI EDHE DISA PUN TOOD MIRA BONER </text>
<text sub="clublinks" start="1217.101" dur="0.898"> JEMI EDHE DISA PUN TOOD MIRA DSUAR ME SH HRBIMET E TJERA. KEMI NJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1218.001" dur="2.431"> PUNA BONER ME SHOQATA TTHER TJERA. KEMI një mundësi për të hyrë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="1220.434" dur="2.598"> SPITALI T O TJERA. KEMI një mundësi për tu sjellë në disa raste si kritike </text>
<text sub="clublinks" start="1223.034" dur="0.531"> MUND BRSIT TO P TOR T FITUAR NOM DIK T 88 KUFIZUAR 8815 KURNDT KUJDES KRITIK ME ndihmën e tij </text>
<text sub="clublinks" start="1223.567" dur="2.665"> DISA LIKE 8815 FURNIZAT KUJDES KRITIKE ME NDIHME NGA DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1226.234" dur="1.031"> KUJDESI Infermierë ME NDIHM NGA DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE NGA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1227.267" dur="0.532"> DEPARTAMENTI I MBROJTJES DHE DHE NGA DADI MUAJ. PRESIDENTI VICE </text>
<text sub="clublinks" start="1227.801" dur="2.698"> NGA DADI MUAJ. PRESIDENTI I PRANEZUES VITE SHENJTEST PJESA E HELAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1230.501" dur="1.331"> BABAI IM. VITI PRESIDENT SHPENI PER TESTIN DITA TESTI DITA duke folur me QEVERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1231.834" dur="0.598"> SHENA T SHUM P YRQITJEN E DITS S T DITS duke biseduar me QEVERIS QAT DO T BR Sillet N PE NJEROPZIT K THT </text>
<text sub="clublinks" start="1232.434" dur="2.598"> Duke folur me qeverinë që do të sjellë në njerëz që bëjnë këtë gjë, ju keni shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1235.034" dur="0.698"> KJO DO T BR BNI N PE NJERZIT KISTO K DOTU K THTU K BTU KENI NJ A SHUM FJAL FIZIKE, POR NUK KA NEVOJ M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1235.734" dur="3.031"> B DONI KEST KND TOU DUHET SHUM SH BNDETJE FIZIKE, POR NE KU T MIR NDIHM. SI TING BNI N IN SHTES </text>
<text sub="clublinks" start="1238.767" dur="0.632"> KUJDESET FIZIKE, POR NE KEMI NDIHME MORE SHUM. SI TING BNI N N FURNIZAT SHTES KU JENI I MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="1239.401" dur="0.598"> HELP. SI T BR BNI N N SH NRBIMET SHTES KU JENI NJ A HAPI I MADH. PARAQIT TANI KETE </text>
<text sub="clublinks" start="1240.001" dur="0.598"> INFERMIERET QE JENI JENI HAPEP I MADH. PARAQIT TANI K THTU JAN SHUM GJETJE QOU MUND T DO BN </text>
<text sub="clublinks" start="1240.601" dur="2.798"> HAPI I MADH. PARAQIT TANI K THTU JAN SHUM GJETJE QOU MUND T DO B DON TO T TO NDIHMOJN US N US SHUM DUHET T SA B SAN SE </text>
<text sub="clublinks" start="1243.401" dur="0.298"> JAN A SHUM TING GJITJE TOU MUND T DO B DON TO T TO NDIHMOJN US N US SHUM DUHET T SA SHENJE Q M TH </text>
<text sub="clublinks" start="1243.701" dur="3.031"> TEL NDIHMOJN US N US SHUM WE DUHET TID SHNUAR QE MBI DHE MUND T Y DINI MASKEN </text>
<text sub="clublinks" start="1246.734" dur="0.465"> P OR DHVERN Y DUHET T K DSOJM F MASKA T TO DREJTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1247.201" dur="2.898"> DHE PVERR TI DUHET MASKA T F DREJT T D SHKENCS NDRMARRJEN, DUHIN WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1250.101" dur="0.898"> FARJET N TO DANSIMIN E SHNDETSIS K, DUHET T WH KU DUHET T DO BN K DOTU. ATA QE </text>
<text sub="clublinks" start="1251.001" dur="3.164"> SANITACIONI, JU DUHET YFAR Y DUHET T DO BNI KETE. KJO Q TH MUND T ST QNJ SHTPI DUHET Qëndroni SHTEPI. </text>
<text sub="clublinks" start="1256.2" dur="3.832"> Ne kemi nevojë për të pasur më shumë punëdhënës që ofrojnë një mundësi për heqjen e njerëzve për të punuar në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="1260.034" dur="0.598"> OFERTA E MUNDSISEM REMOTE P FORR POPULLIN T W PUNOJN AT N H SHTPI. Unë e di se po bëjmë që ne </text>
<text sub="clublinks" start="1260.634" dur="2.265"> P FORR NJERZIT T W PUNOJN AT N H SHTPI. Unë e di se do të bëjmë që ne do të kemi rreth një të katërtën tonë </text>
<text sub="clublinks" start="1262.901" dur="0.531"> Unë e di se po bëjmë që ne do të kemi rreth një të katërti të punësuarve tanë që punojnë në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="1263.434" dur="2.198"> GOT RRETH A 4-të T OF PUNSUARAVE TONA që punojnë në shtëpi. N IFNSE PUN EMT E PUNUARA MUND T ST HAPNI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1265.634" dur="2.398"> PUNT E PUNS N AT SHTPI. N IFNSE PUNPSIT MUND T ST HAPNI DHE NDIHMN T DO M SHUM VEPRONIN PUN AT </text>
<text sub="clublinks" start="1268.034" dur="3.031"> N IFSE PUNSIT MUND T ST HAPNI DHE NDIHMN T DO BN M SHUM PUNOJNEM PUN N AT SHTOMPI QAT DO T BE JET T TERRIFIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1271.067" dur="2.332"> NDIHME B DONI M M SHUM PUNO SHTPI N AT SHTEPI QAT DO T BE JET TERRIFIKE. DHE prindërit e shkollës </text>
<text sub="clublinks" start="1273.401" dur="0.531"> SHTPI QAT DUHET TERRIK. DHE PRINDRIT E SHKOLL IS DUA T TO M THNDSIN RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1273.934" dur="1.465"> DHE PRINDRIT SHKOLLOR DUA T TO M TONDSISHT T AB MUND T BNI K SRKUAR DISA T HO OR HOS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1275.401" dur="2.998"> DUA T TO MUND TIN M THNDONI PR TAK MIRATUAR DISA TASS KLASAVE TICK KICKNDUAR NGA ORA JUAJ EDO F CHMIJ VITI </text>
<text sub="clublinks" start="1278.401" dur="1.031"> FITIMI I DISA T HO KLASEDS SICK KLIKUAR ORA TUAJ VERDO VITE F CHMIJ K THTU VITI </text>
<text sub="clublinks" start="1279.434" dur="1.965"> KLASA EDO VITE F CHMIJ TH K THT Y VITI N H SHTPI. QAT OPTIONI po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="1281.401" dur="1.298"> KJO VITE N H SHTPI. QAT OPTIONI GSHT DUHET T BE B THNI KA NUK E DNNI WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1282.701" dur="0.564"> NË SHTËPI. QAT OPTIONI GSHT DUHET T BE BNI KA NUK E DI WHFAR DO T DO BJ POR MUND TE HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="1283.267" dur="2.265"> T BE BNI KA NUK E DNI FAR DUHET T DO BN MUND T OP HAPIN K THT SCHOOL SHKOLLS, POR OPTIONIN N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1285.534" dur="0.565"> DO T DO BNI POR MUND T OP HAPHENI KST SCHOOL SHKOLL BS, POR MUNDSIN TO T TO BNI N AT SHTPI N IFSE MUND T DO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1286.101" dur="2.131"> K SCHOOLT SCHOOL SHKOLL ,S, POR MUNDSIA T TO BNI N AT SHTEPI N IFSE MUND T DO B DON TH KATT KSHT' SHUM SIGURT PR TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1288.234" dur="3.231"> B DONI N AT SHTEPI N IFSE MUND T DO B DONI K THT KT K AND T SA SIGURT P FORR TIJ DHE FILMIJ YT TUAJ DHE K ANDTY </text>
<text sub="clublinks" start="1291.467" dur="1.098"> QE KJO ESHTE SHUME SIGURT PER TUAJ DHE FEMIJET TUAJ DHE KETA ME MJETERIK </text>
<text sub="clublinks" start="1292.567" dur="1.032"> DHE F CHMIJ YT TUAJ DHE KOSTU ME KUSHTET MJEKSORE QAT JENI PFRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="1293.601" dur="0.598"> ME KUSHTET MJEKSORE QAT KENI PFRFSHIRSISHT T TO NEVOJN T ST QNDRONI T AT DREJT HN E SHTPIS N TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1294.201" dur="2.431"> KUSHTET Q TH JENI PFRFUNDUAR P TOR T ST QNUAR N AT TOM DREJTOM SHTPI TANI TANI DUHET T TO PUNOhemi T M BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1296.634" dur="2.698"> DUHET T ST QNDRONI N AT T DREJTOM SHTPI TANI DUHET T NE PUNOJM W T PUNOJM T BNI KATTU T MIR PR TY. Ne kemi nevojë </text>
<text sub="clublinks" start="1299.334" dur="0.831"> Kështu që kemi nevojë për të punuar për të bërë atë më të lehtë për ju. Ne kemi nevojë për bizneset për të bërë më shumë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1300.167" dur="2.998"> EASIER P FORR TUAJ. Ne kemi nevojë për bizneset për të bërë më shumë më shumë për të ndihmuar ato të sigurta </text>
<text sub="clublinks" start="1303.167" dur="0.598"> BIZNESET T TO BN M SHUM M SHUM T TO NDIHMOJN ZYRTART E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1303.767" dur="1.032"> P HR TEL NDIHMUAR SIGURIMET E ZYRAVE TEMPERATURA T OFF ZYRAVE T TYRE. PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="1304.801" dur="3.098"> ZYRA TEMPERATURA ZYRTARPT. PYETJET E NJERZIT Q Vijnë N F FACIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1307.901" dur="0.798"> K CHRKESA TEMPERATURA. PYETJET E NJERZIT Q Vijnë ND FUSHN E KUSHTET SANITARE. </text>
<text sub="clublinks" start="1308.701" dur="0.631"> E NJERZIT QAT VAJN IN N IN FUSHN KUSHTET SANITARE TVER VNDET. Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1309.334" dur="2.331"> KUSHTET SH CONNDETSORE. Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre në ndihmë me të punësuarit e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1311.667" dur="2.332"> Ata kanë nevojë për të vazhduar lojën e tyre në ndihmë me të punësuarit e tyre, pasi ata punojnë dhe zyrat e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1314.001" dur="2.998"> N H NDIHME ME PUN EMSIT E TYRE SI PUN AND DHE ZYRAT E TYRE TANI GJITHA NJ JAVA E RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="1317.001" dur="0.531"> SI PUNA DHE ZYRAT E TYRE TANI MUND T A JAVA T VNDET COMM TAN RREZIKSHME. NUK BESONI </text>
<text sub="clublinks" start="1317.534" dur="3.231"> TANI GJITHA NJ WE JAVA E RNDSISHME Që vjen. NUK MUND T DIT MEMORIAL. Kështu që dua të them </text>
<text sub="clublinks" start="1320.767" dur="0.698"> PO VJEN. NUK MUND T DIT MEMORIAL. DUA DUA T S SHUM T BE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1321.467" dur="0.532"> DITA MEMORIALE. DUA DUA T S SHUM B BEN SHUM KUJDES. Do të bëhem shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1322.001" dur="2.664"> B BENI SHUM KUJDES KUJDES. Unë do të jem shumë relativisht për të dërguar fëmijët tuaj </text>
<text sub="clublinks" start="1324.667" dur="1.532"> SHUM KUJDES. Unë do të jem shumë relativisht për të dërguar fëmijët tuaj në plazhe. </text>
<text sub="clublinks" start="1326.201" dur="0.564"> Lidhur me dërgimin e fëmijëve tuaj në plazhe. NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1326.767" dur="2.065"> BEJETET. NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE T G MUND TG GJITHA LIKE TY BN NY BARS </text>
<text sub="clublinks" start="1328.834" dur="2.798"> NSE DO T G GJENI K ANDTU DHE T G MUND TG GJITHA TIK LNDOJNY QID NDODHEN N B BARA DHE SHPRNDARJEN KA KALUAR N US SHBA. </text>
<text sub="clublinks" start="1331.634" dur="0.931"> GJITHA LIKE TY BNI N B BARA DHE SHPRNDARJE NDODHEN N US SHBA. Ne do të kemi më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1332.567" dur="0.632"> DHE SHPRNDARI KA NACK SHBA. Ne do të kemi shumë më shumë situata të ndryshme. fishekzjarre, </text>
<text sub="clublinks" start="1333.201" dur="1.564"> Ne do të kemi shumë më shumë situata të ndryshme. VESHJE, Unë e di që ju do të dërgoni </text>
<text sub="clublinks" start="1334.767" dur="2.032"> SITUATE E VESHTIRE. FIREWORKS, DUHET TOU GJITHA TO GJITHA DUHET T S Dërgoni DISA ZJARJE T OFF VEPRUARA N AT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1336.801" dur="2.798"> Unë e di se do të dërgoni disa zjarrfikje jashtë në shtëpinë tuaj. POR DUHET T TO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1339.601" dur="2.231"> DISA ZJARJE T OFF VEPRUAR N H SHTEPIN TUAJ. POR DUHET T TO GJITHA KALABRIA KU JAN Trupat TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="1341.834" dur="1.631"> HOME. POR DUHET T TO GJITHA KALABRIA KU JAN Trupat TJERA. Ne nuk kemi më shumë njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="1343.467" dur="0.565"> KALABRIA KU FEMIJET E TOKS. NUK KEMI M PE SHUM NJERZ T TO GJITHA TALL VETM DUHET T TO BNI 10 AT </text>
<text sub="clublinks" start="1344.034" dur="0.631"> NE DUHET T M M SHUM NJER TOZIT TG GJITHA JU DUHET T TO BNI 10 T AT SHUM 10 N I M MNJ IN E DI T MUND T DO BNI 100, </text>
<text sub="clublinks" start="1344.667" dur="1.032"> JU VALLREJT DUHET T DO BNI 10 TE SHUM M I SHUM DUHET T DO B DON 100, POR NUK DUHET T BE BNI NDERI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1345.701" dur="2.331"> M M SHUM DUH T C MUND T DO B DON 100, POR DO T SH DUHET T BE BNI DUHET T Y NDODHNI AN. DUHET T C MUND T RE REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="1348.034" dur="2.798"> POR NUK DUHET T BE BNI DUHET T Y NDODHNI AN. DUHET MUND T RE REALISHT T RE NDIHMOJN US SHUM US NGA PROR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="1350.834" dur="2.231"> SHUMT AN. DUHET MUND T NDREJTME REALISHT T US NDIHMOJN US P USRMES PR K WET Javë që po shkon të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="1353.067" dur="1.632"> MIRALL SE VINI NDIHME PR NGA KEKT WE JAVN E CILHS ISSHT DUHET T BE RREZIKSHME. QYTETARI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1354.701" dur="0.564"> JAVA Q WH NDODHET T BE BN E RREZIKSHME. QEVERITARI po shkon të marrë disa vendime </text>
<text sub="clublinks" start="1355.267" dur="0.465"> Të rrezikshme. QYTETARI GSHT DO T BNI DISA VENDIMET KETU PROBABLY MUND T COM Vijë </text>
<text sub="clublinks" start="1355.734" dur="1.865"> SHKOJN TO T M BNI DISA VENDIME KETU PROBABLY DUHET TE NDODHEN. UNDERSTAND TI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1357.601" dur="0.931"> KETU MUND T NDRMARREN. Unë NDSTSOJ TI MUND TVE KAM NJ A KONFERENCA SHTYPI QE </text>
<text sub="clublinks" start="1358.534" dur="1.231"> Nesër. UNDERSTANDI TI MUND TA KEMI NJ CON KONFERENC PR T PR SHTYPIT Q CR KRIMI DHE UN S JEMI SI E SIGURISHME </text>
<text sub="clublinks" start="1359.767" dur="0.565"> KEMI NJF KONFERENC PR TESS SHTYPIT QAT KRIMI DHE Unë jam i sigurt që ai po shkon të konsiderojë një numër të </text>
<text sub="clublinks" start="1360.334" dur="2.031"> KRIMI DHE Unë jam i sigurt që është duke shkuar për të konsideruar një numër të biznesit të lartë të rrezikut është në rregull </text>
<text sub="clublinks" start="1362.367" dur="0.898"> T CON KONSEMONI NUMBERR T B BIZNESIT T RREZIKUT T HIGH LART IS ISSHT T CL NDODHUR VEPRIMI BARJET CILA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1363.267" dur="3.098"> BIZNESI E RREZIKUT T IS LART ALSHT T CL NDOSHME VEPRIMI BARJET E CILA ASHT A NJ M SHUM NJEP HAP E MADHE N DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="1366.367" dur="3.165"> MBAJTOJE BARAT E CILA ISSHT A NJ M B SHUM NJEP SHTYPE E MADH N IN DREJTIMIN E DREJTS VITET VENUE VENA </text>
<text sub="clublinks" start="1371" dur="4.865"> FACILITETET E FILMIJVE JAN SPORTET E KONTAKTIT, VENDET TONA T W PUNS. MOSIMET E RESTIT N AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1375.867" dur="0.598"> SPORTET E KONTAKTIT, VENDET TONA T W PUNS. MO SHUM MOSIMET DHE N ON KT JAN R RREZIK të LART AND DHE Unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="1376.467" dur="2.498"> ADHURIMI. MJETET E MUNDSISHME DHE N ON KSHT RREZIK MIR DHE UN I'JENI SIGURISHT TI DO TS KONSIDONI DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1378.967" dur="2.965"> P THR KT JANE RREZIK të LART DHE JU SIGUROJ TI DO TS KONSIDEROJN S DISA T TH KA DUA </text>
<text sub="clublinks" start="1381.934" dur="0.565"> SIGURI DO TOU KONSIDEROJN S DIKA K THT DUA T TH THIKOJNIST SHTETNORTN NDHERKOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="1382.501" dur="2.364"> E KOSTI DUA T TH THIKOJ J FJALT NDHERKOMBTARE TIST RREZIKUTIT NG EDGE </text>
<text sub="clublinks" start="1384.867" dur="1.098"> TE FALEMINDERITJE SHTETE T N RREZIKUT TIST NDERTIMIT N IN HARLANDALE DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT DISTRICT DHE MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1385.967" dur="0.598"> DYQANET N IN HARLANDALE DISTRIKT E RREZIKUT TG ARSIMIT DHE T M TJER MT TAY MUND T S MIR S DUHET TUS NDODHURA K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="1386.567" dur="1.732"> HARLANDALE DISTRIKT DHE T O TJERTHT TAY MUND TUS MUND T KUVENDUAR KA NDIKU SHUME SPORTE </text>
<text sub="clublinks" start="1388.301" dur="2.898"> TTH TJERVE T B MIR DUHET TER GJITHA DIKA JAN M M SHUM PROGRAMI PORR SPORTE KJO NUK është koha për </text>
<text sub="clublinks" start="1391.201" dur="0.931"> ISHTE DIKA JAN M M M SHUM PROGRAMI PORR SPORTE KJO NUK është koha për të sjellë në njerëz të rinj </text>
<text sub="clublinks" start="1392.134" dur="0.631"> PROGRAMI KJO NUK THESHT THE KOHA T TO VITIT N IN NJER PEZ T Y RINJVE T GJITHA DHE MUND CASISHT T CA SHPENZIMIN A </text>
<text sub="clublinks" start="1392.767" dur="2.465"> Sjellja në njerëz të rinj dhe shumë e mundshme duke shkaktuar një marrëveshje të madhe më shumë se sa ne </text>
<text sub="clublinks" start="1395.234" dur="1.031"> GJITHA DHE MUNDSISHT SHPRNDARJE NJ DE SHUM SHENJTAL E MADH M M SHUM SE T KEMI TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1396.267" dur="1.598"> SHUM SHUM SHUM SHUM SHUMUB SE T TH KEMI TEMA. N J SHPRNDARJE. JEMI DUHET TE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1397.867" dur="2.932"> KAN T GJITHA. N J SHPRNDARJE. Ne do të shohim njerëz që vijnë në atë që kanë të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="1400.801" dur="2.998"> N J SHPRNDARJE. Ne do të shohim njerëz që vijnë në atë që kanë të vërtetë ne do t'i veçojmë ata. </text>
<text sub="clublinks" start="1403.801" dur="2.131"> NJERZIT Vijnë N TH KATT HA KNDSISHME Ne do t'i veçojmë. KEMI DISA 58% </text>
<text sub="clublinks" start="1405.934" dur="0.498"> JEMI po i SEPARATOJM SI. KEMI DISA 58% T IN PMRNDARJEVE TONA Q TH JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1406.434" dur="1.031"> KEMI DISA 58% TM KUFIZUARVE TONA QE JAN P POSITIVE TANI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1407.467" dur="0.565"> E INMAT TONA QE JANE POZITIVE TANI JEMI DO T BNI NJ JO PUN T GRE MADH T CON KONTROLLIMIT T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1408.034" dur="2.531"> POSITIVE TANI JEMI po bëjmë një punë të madhe të kontrollit të xhelit që dua të faleminderit </text>
<text sub="clublinks" start="1410.567" dur="1.432"> PUNA E MADH E KONTROLLIT TA SHRBIMIT DUA T TH FALEMINDERIT SHITJET E SIGURUARA JAN FOR P FORR Q </text>
<text sub="clublinks" start="1412.001" dur="2.231"> XHILI DUA T TH THIKON SJELLJEN E SIGURT AS JAN FOR P FORR KT AND DHE T M B MN M O 700 K CRKESA N ON </text>
<text sub="clublinks" start="1414.234" dur="0.931"> SHITSITRET JAN FOR PR K ANDTO DHE JAN M BADN M O 700 K 700RKESA P ONR BIZNESA POR NE E gjetëm një </text>
<text sub="clublinks" start="1415.167" dur="0.565"> DHE Ai është bërë rreth 700 thirrje mbi bizneset, por ne kemi gjetur një ditë që nuk e bëjnë atë. </text>
<text sub="clublinks" start="1415.734" dur="2.065"> BIZNESET POR NE E gjetëm një ditë që nuk e bëjnë atë që kanë një javë për të bërë atë dhe ata </text>
<text sub="clublinks" start="1417.801" dur="3.198"> DITA Q NUK DO T DO BNI KA NJ WE JAV TO T B DONI DHE AT AND NUK DO T DO BNI. Ata e fajësojnë atë </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="1.831"> KA NJ WE JAVA T TO BNI DHE NUK MUND T DO BNI. Ata i fajësojnë në zyrat e tyre korporative, SO </text>
<text sub="clublinks" start="1422.834" dur="0.898"> A NUK E B DONI. Ata i fajësojnë në zyrat e tyre korporative, kështu që nëse jeni jashtë kësaj me </text>
<text sub="clublinks" start="1423.734" dur="0.998"> ZYRAT E TYRE KORPORATA, N IFSE NUK JU JENI K WITHTU ME BIZNES T G BNI N TO T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1424.734" dur="1.198"> NSE JU JENI K THTU ME KUSH BIZNES T IT BNI TET GJITHA Ne do të kemi qenë shumë mirë në lidhje me vetëm duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="1425.934" dur="0.531"> BIZNESI BETNI T TO GJITHA Q WE JEMI SHUM MIR P ABR T J DUHET TO BNI DHE T T BKNI T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1426.467" dur="2.798"> JAN SHUM MIR POR T J DUHET T AND BNI DHE T T BESIMIN TUAJ, por FINES FT DO TILL FILLONI SI INSISTIK </text>
<text sub="clublinks" start="1429.267" dur="0.932"> PAS DHE TAL BALNI T TO BNI, por PINRGJIGJET DO T START FILLONI TUAJ INSISTENI P ONR T NOT NDODH T KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="1430.201" dur="3.198"> P FRFUNDIMET DUHET T Y INSISTENI P ONR T NOT NDODH T TH KTU. >> GJYKAT SHUM SHUM DHE BOTTOM </text>
<text sub="clublinks" start="1433.401" dur="1.031"> NUK E P FRDITOJN TH KT. >> GJYKIMI SHUM SHUM DHE LINDI I Fundit është NE </text>
<text sub="clublinks" start="1434.434" dur="0.631"> >> GJYKAT V SHUM DHE LINDI I GJITHA WESHT NEVOJNI TUAJ T TO NDIHMOJN NE FJALT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1435.067" dur="2.465"> Linja është e nevojshme për t'ju ndihmuar të afërmit tuaj për t'u siguruar që ne mund të marrim përmes </text>
<text sub="clublinks" start="1437.534" dur="1.531"> DUHET T TO NDIHMOJM NE FJALT TUAJ T TO T BN SIGURIM NE MUND T G MIRM PR KISTO SO. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.067" dur="1.132"> P MR TAKE BN SIGURIM NE MUND T G MERRNI PROR KTO SO. >> QE BSHT A KRIJIMI I DITS </text>
<text sub="clublinks" start="1440.201" dur="2.998"> KJO SO >> QE ISSHT A NJERRIZIMI I PRDITSHME NGA UDHZUES NELSON GJYQS SI WELL </text>
<text sub="clublinks" start="1443.201" dur="0.531"> >> QE ISSHT A NJERRIZIMI I P DARDITSHME NGA WOLFF JUDGE NELSON SI DUHET SI NJ SAN RON MAYOR SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="1443.734" dur="2.398"> NGA WOLFF JUDGE NELSON SI MIR SI NJAY MAYOR SAN ANTONIO RON NIRENBERG vazhdon të jetë një </text>
<text sub="clublinks" start="1446.134" dur="0.631"> SI NJAY MAYOR SAN ANTONIO RON NIRENBERG VAZHDON T TO BNI SITUATA SHUME DREJT SHTETI KETU N SAN SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1446.767" dur="0.698"> NIRENBERG vazhdon të jetë një gjendje shumë e drejtpërdrejtë KTU N SAN SAN ANTONIO, le të shkojmë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1447.467" dur="0.532"> SITUATA SHUM E DIREKTE KETU N AN SAN ANTONIO, TET DUHET T O MNYS NUMBRTVE Q TH JANLE REZULTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1448.001" dur="2.098"> ANTONIO, T L BNI SHUM NUMBRVE QAT JAN RE REZULTUAR Ditën e sotme pas regjistrimit të rekordit </text>
<text sub="clublinks" start="1450.101" dur="2.998"> NUMBRT Q JAN RE LEXUAR T DITODS PTERR RECORD, duke u bërë javë më parë të shtunën. M M SHUM RI </text>
<text sub="clublinks" start="1453.101" dur="0.731"> DITA PAS MIRECNDECSISHME RREGULLIMI PRER VITIN E SHENJTAT. M M SHUM RASTET E RI 650 TODAY. </text>
<text sub="clublinks" start="1453.834" dur="3.131"> JAVA E DITS. M M SHUM RASTET E RI 650 TODAY. Q BR SI T NEW RI ​​TONA T NEW REPUBLIKA T NEW REJA </text>
<text sub="clublinks" start="1456.967" dur="3.098"> RASTET 650 DITA. QAT Sillni TAN NEW T TOT RI TUAJ TOTALI N 10,797 ME 881 IN </text>
<text sub="clublinks" start="1460.067" dur="3.032"> QAT Sillni TAN NEW T NEW RI ​​TUAJ TOTALI N 10 10,797 ME 881 NOS SHOSRBIM, </text>
<text sub="clublinks" start="1463.101" dur="1.231"> 10.797 ME 881 N H SHQIPRI, 274 NU ICU DHE ME 154 TEN </text>
<text sub="clublinks" start="1464.334" dur="1.398"> SPITALI, 274 N IC ICU DHE ME 154 P VR Ventilatorët LAJMET E MIRA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1465.734" dur="0.565"> 274 N IC ICU DHE ME 154 P ONR VENTILATORST LAJMET E MIRA THSHT TH NUK KAN VDEKJE T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="1466.301" dur="2.164"> VENTILATORST E LAJMEVE TOOD MIRA THSHT NUK JAN VDEKJE T RE P RER RAPORTIN N TH K ASTU Q HE KENI TARD GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1468.467" dur="0.598"> KA NUK KA VDEKJE T NEW VDEKJE T TO RAPORTI P THR KTU SI TOU KUJTI Kryetari thoni se ata do të lëvizin </text>
<text sub="clublinks" start="1469.067" dur="1.032"> RAPORTI P THR KTU Q AS T HE KND THEN Kryetari SI thoni se ne po lëvizim në drejtimin e gabuar. HE </text>
<text sub="clublinks" start="1470.101" dur="0.598"> Kryetari thotë se ata po lëvizin në drejtimin e gabuar. Ai bisedoi rreth disa prej këtyre çelësave </text>
<text sub="clublinks" start="1470.701" dur="1.398"> N DREJTIMIN E SHKRUAR. Ai bisedoi rreth disa prej indikatorëve kryesorë që ato janë </text>
<text sub="clublinks" start="1472.101" dur="0.564"> BALLKUAR POR DISA T TH KTUJ Treguesve TEY PEYRGJITHSHM Q KT L MUND T SHUM N CL VLER </text>
<text sub="clublinks" start="1472.667" dur="2.798"> TREGUESIT QAT ata po shikojnë në prova të ngushta. </text>
<text sub="clublinks" start="1475.467" dur="1.065"> DUHET N AT SHUM VDEKJE TESTIMIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="1476.534" dur="0.598"> DUKE TESTUAR. >> TRAJTIMET E KONTAKTIT DREJTOST M T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="1477.134" dur="0.598"> >> TRAJTIMET E KONTAKTIT DREJTOST M T MADH TOS K ITTU KA T KUFIZUAR LIKE ME </text>
<text sub="clublinks" start="1477.734" dur="1.031"> KONTAKT TREGUESIT DREJTOST MOST T MADH T TH K ITTU T SO NDODHME LIDHJEN ME SITUATN SPITALE KU KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1478.767" dur="3.132"> E K THTU KA T L KUFIZUAR LIKE ME SITUAT SPITALE KU M MNYRUAR Q TH KEMI M M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1481.901" dur="2.064"> SITUATA HOSPITALE KU E përmendur Q KEMI M M SHUM Sesa DUHET N THE PAST </text>
<text sub="clublinks" start="1483.967" dur="1.598"> Përmendur që ne kemi më shumë se sa të dyfishuar në 7 ditët e fundit. Sasia e popullit </text>
<text sub="clublinks" start="1485.567" dur="2.798"> SE DUHET N IN 7 DITN E PASUR. Sasia e popullit TANI N THE SHOSRBIMIN DHE AT TH Q </text>
<text sub="clublinks" start="1488.367" dur="0.532"> 7 DITE. Sasia e njerëzve në TANI N H SHOSNDET THSIN DHE QALNDRIMIN E KOSTU NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="1488.901" dur="1.798"> TANI N H SPITAL DHE Q TH PRGJIGJEN E K THTU NJERZVE Q BE JANM T AD ADMITUAR NUK KAN NO NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1490.701" dur="0.564"> Gjysma e këtyre njerëzve që janë të admiruar, nuk kanë kushte të shëndetshme dhe nënkupton </text>
<text sub="clublinks" start="1491.267" dur="1.965"> ADMITUAR NUK KA KUSHTET E SHNDETSHME T HE SHALNDETSIS AND DHE N HE T VETEM NDODH O SI ATA KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="1493.234" dur="2.998"> KUSHTET SH HENDETSORE DHE N HE T C VETEM NDODH TH P THRKJET Q TH KUJDES P TOR FOLKS 40 VJET DHE RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="1496.234" dur="0.298"> VAZHDON VETE QAT KUJDES P TOR FOLK 40 VJET DHE RRETH KUSH T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1496.534" dur="0.598"> TE FOLKOJ 40 VJET DHE TE RI KU JENI TE MENDUAR QEN E DINI KA MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1497.134" dur="2.331"> KUSH TIN MNDINSISHME Q Y DUHET TER MUND T BE B BENI N A NJOS POZICION T B MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1499.467" dur="1.432"> Mendoni se ju e dini se mund të jetë në një pozitë më të mirë, pasi që ata nuk mund të pabindur </text>
<text sub="clublinks" start="1500.901" dur="0.631"> Jini në një pozicion më të mirë, pasi që ata nuk mund të kushtojnë kushte të shëndetshme. POR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1501.534" dur="2.365"> KJO MUND T NOT MUND T KUSHTET SH HENDETSORE. POR SHUM T DHOLNAT Q KEMI VAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1503.901" dur="3.031"> KUSHTET SH HENDETSORE. POR SHUM T DREJTA Q KEMI TING HYRIN N H SHOSRBIMET </text>
<text sub="clublinks" start="1506.934" dur="0.565"> FOLKAT Q TH KEMI VJET N H SHORBIMET >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1507.501" dur="2.031"> NO HOSPITALT. >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA T THE TREGUESIT QAT K LNDOJN </text>
<text sub="clublinks" start="1509.534" dur="0.465"> >> DHE THEMELORE T ALL GJITHA TIC TREGUESIT QAT NUK KAN T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1510.001" dur="0.598"> TREGUESIT QAT NUK JAN TOO SHUM NASH FLETRE KUQ T ON KUQ </text>
<text sub="clublinks" start="1510.601" dur="1.931"> N A FUSH FLN E KUQ T ON KUFIZUAR DHE DO T M LNOhemi N IN DREJTIMIN E SHPIRT, DHE GJYQ </text>
<text sub="clublinks" start="1512.733" dur="5.232"> WELFF duke folur NELSON RRETH TUAVE TING SHPIRTOJME KUJDESE SHTESE N AT SISTEMIN E SHALNDETIT T UN UNIVERSITARIT, 74 </text>
<text sub="clublinks" start="1517.967" dur="0.598"> JANING SHTES SHTES SHTES N AT SISTEMIN E SHALNDETIT TIV UNIVERSITARIT, 74 SH BNIME T NEW REPARA DITA AKTUALE P USRDORIMI AKTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="1518.567" dur="2.498"> N SY SISTEMIN E SHALNDETIT UNIVERSITAR, 74 SH BNIME T NEW REPARA DITA AKTUALE PALLRDORIMI I HAP SPACESIRS S HAPSISHME T HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="1521.067" dur="0.598"> SH NEWNIMET E RI T T DHNAT AKTUALE P USRDORIMI I HAP SPACESIRS S PAJISJES SUS PUNUSSIS S SI Q NDIKOJN PAVAR ONN N ON ZGJEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="1521.667" dur="2.532"> HAP SPACESIRI HAPUSSINOR I PUNUAR SI Q P NDODHEN PUSHTIN ON N ON K SRKESA ELEKTIVE TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="3.098"> ATA PUSHT THE PAVARN P SR KGRKIMET ELEKTIVE TANI TANI ND PRNI KREDIKT N IN KERT T TRAJNOJNV SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1527.301" dur="1.731"> Kirurgjitë TANI JAN TANI PUSHTIMIN E BARNAVE N TH KERT T TRAJNOJNAT PATIENTVT E KUVITIT. N OPERATIM </text>
<text sub="clublinks" start="1529.034" dur="0.265"> KUJDESET N TH K THT TRE TRAJNOJNAT PATIENTST E MUNDSIS. N IN VESHTN E DHOMAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.301" dur="0.664"> Pacientët. N IN VESHTN E DHOMAVE. >> E VAZHDON T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="2.298"> SHUM DHOMA. >> JAN CON VAZHDIM T BNI Q TH SI T W DREJT AND DHE P FRFUNDIMT A THIRRJE </text>
<text sub="clublinks" start="1532.267" dur="1.132"> >> E VAZHDUAN T TO BNI Q KTU Q AS DUHET DHE P FRFUNDIMTARI një THIR P TORPUNUESEVE T TO PRINDENTRVE DHE T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1533.401" dur="0.798"> Q AS SI DUHET DHE PALLRFUNDIMI një thirrje për punëdhënësit për prindërit dhe bizneset për të bërë më shumë punëdhënës </text>
<text sub="clublinks" start="1534.201" dur="0.631"> P EMR PUNPSUESVE T PAR PRINDRVE DHE P BR BIZNESA T TO BN M SHUM PUNSUES N IFNI KA KAPITULLI T TO LET </text>
<text sub="clublinks" start="1534.834" dur="1.298"> BIZNESET T TO BN M SHUM PUNPSUES N IFSE KENI KACNDSIN TO T TO LNI PUNT E PUNPSUESVE TUAJ NGA HOME </text>
<text sub="clublinks" start="1536.134" dur="3.098"> NSE KENI KAPACITETIN T TO LNI PUNSIN TUAJ PUNOJN F NGA SHTPIA LUTEMI B DONI T SO NDOSHT EDHE TA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1539.234" dur="0.331"> PUNT TUAJ PUNOJN F NGA SHTPI PLER T DHNUAR T SO BNI T HE NDRMARRJEN EDHE PENTR PRINDRIT RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1539.567" dur="0.598"> JU LUTEM T DO BNI T T GJITHA KALUAR PENTR PRINDRIT POR KONSIDERIM T DO BN DISA REMOTE </text>
<text sub="clublinks" start="1540.167" dur="1.998"> PRINDERET RRETH KONSIDERIMIT T BN DIKA TEM MSOJNAR MARSOJN AS SI KEMI NJ A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1542.167" dur="2.998"> KONSERUESI T DO BNI DIKA TEM MSOJN MSOJN AS SI KEMI NJ MBROJTJE T LEXUARIT NO SEMESTRI T F PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1545.167" dur="2.165"> M LESOJN AS SI KEMI NJ CL MBROJTJE T L VETM NO SEMESTRI T F PARA DHE P BR BIZNES </text>
<text sub="clublinks" start="1547.334" dur="0.231"> MBROJTJEN N THE SEMESTRI T F PARA DHE PUSR BIZNES T TO BN M SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1547.567" dur="0.798"> DHE P BR BIZNESET T TO BN M SHUM. >> TEL NDIHMOJN IN N IN KIST PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="193.665"> B DON M SHUM. >> T TO NDIHMOJN IN N IN KIST KA PANDEMIKE L </text>
<text sub="clublinks" start="1742.034" dur="2.931"> >> T TO NDIHMOJN N IN KIST HE KA PANDEMIKE >> Ana jonë është e bashkuar tani </text>
<text sub="clublinks" start="1744.967" dur="0.465"> HE L >> SIDA JON H TANI T JO B JONI PRBASHKN JOHNSON VERI Lindore </text>
<text sub="clublinks" start="1745.434" dur="0.665"> >> PJESA JON TANI JAN T THE BASHKUARA JOHNSON VERI Lindjen e Pavarur SHPRNDARJES SHKOLLORE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1746.101" dur="0.598"> SHHNIMI I SHKOLL INDS S SCHOOL SHUM SCHOOL PRBASHKT JOHNSON VERI në Lindjen e Veriut N SNDARJE T ALL GJITHA FUQIN SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1746.701" dur="1.931"> SHPENZIMI P SCHOOLR SHKOLL IND TEP PAVARUR N S PUSRZGJEDHJE T ALL GJITHA FUQI DREJT C DHE MUND T KUFIZIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1748.634" dur="2.998"> NDARJE T ALL GJITHA FUQI DHE MUND T CON KUFIZUARIT SUMMER Q BE FILLON Ditën e sotme NIS RREZIKULLIMIN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1751.634" dur="1.231"> DHE MUND T MUND T KUNDITRTIMIT T BE NDRMARRJEN N R RREZIKULLIMIN E ALARMINGUT DHE TESTIN POSITIV T CO CVID-19 N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1752.867" dur="0.798"> DITA N R RREZIKULLIMIN E RREZIKUT DHE TESTIN POSITIV T CO KVIDHJES-19 N A FUSHN TONA SHKOLL NORTHN VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="1753.667" dur="1.932"> TESTI Pozitiv i COVID-19 N A FUSH ON TONA SHKOLL NORTHS VERIORE DISTRIKT DISTRICT BARRY PEREZ DISTRICT </text>
<text sub="clublinks" start="1755.601" dur="1.098"> ZONA TONA SHKOLLA TANI VERTETORE SHKOLLORE SHPRNDARJES SPOKESMAN BARRY PEREZ konfirmuar në një tekst tek KSAT 12 </text>
<text sub="clublinks" start="1756.701" dur="0.798"> SPERKESMANI BARRY PEREZ RREZIKONI PFRFITIMIN N A TEKST TE KSAT 12 KORTOR MORNIM QE </text>
<text sub="clublinks" start="1757.501" dur="2.031"> Konfirmimi në një tekst tek KSAT 12 KORTOR MORND THS QAT SUSPENSIONI DO T L DUHET T AT DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1759.534" dur="2.131"> KORTOR MORND THS Q S SUSPENSIONI DO T L DUHET N GJYKAT 13N E PRGJITHSHME 13 GJYK </text>
<text sub="clublinks" start="1761.667" dur="0.598"> SUSPENSIONI DO T L DUHET N AT GJYKAT UNN E DYT TH 13 GJITHA Q F FUNDON VEPRIMIN SIMILAR T T NDRMARR BY NGA JUDSON </text>
<text sub="clublinks" start="1762.267" dur="0.565"> Deri më 13 korrik që ato vijojnë veprimin SIMILAR të marrë nga SHPISTRNDARJES SHKOLLORE TEP PAVARUR JUDSON </text>
<text sub="clublinks" start="1762.834" dur="0.765"> VEPRIMI SIMILAR TAKEN NGA RREZIKTI I SHKOLLEPS S PAVARUR JUDSON P ACR T KUFIZUAR P RR RRUGSIN E KOHS </text>
<text sub="clublinks" start="1763.601" dur="1.898"> RREZIKTI I PAVARUR SHKOLLENDS, PCR KRAHASIM T R ROCKETS KRYETARI ROBBIE WILLIAMS KJO KA QENI </text>
<text sub="clublinks" start="1765.501" dur="2.031"> SIPAS ROCKETS KRYETARI I ROBBIE WILLIAMS KRYETARI QOS KAN BE T ALL GJITHA T GJITHA AKTIVITETET KAMPUS Deri në </text>
<text sub="clublinks" start="1767.534" dur="1.198"> ROBBIE WILLIAMS KA QENI GJITHA T ON GJITHA AKTIVITETET KAMPUS Deri në 13 Korrik </text>
<text sub="clublinks" start="1768.734" dur="1.031"> T ALL GJITHA P ONR AKTIVITETET E KAMPUS Deri në 13 Korrik, ndërsa vazhdojnë të monitorojnë gjendjen DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1769.767" dur="1.798"> 13 KORRIK PIRMBAJTJE N MON MONITOR T THE SITUATS DHE PCR KUNDR T TO VAJN EASTS VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="1771.567" dur="1.032"> MONITORI I SITUAT ANDS DHE PCR KUFIZUAR NO SHKOLLISTN E SHKOLLS SIST SHQIPSIS SCHOOL S SCHOOL SHKOLL NORTHS S SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="1772.601" dur="1.231"> KRAHASUAR N SCHOOL SHKOLL NORTHN E SHKOLLMANSISIST SHKOLLORE TIST SHTYPIT T SCHOOL SHKOLLS S SCHOOL SHTYPIT T SCHOOL SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="1773.834" dur="0.598"> SPOKESMAN SPOKESMAN SHKOLLOR I SHP SCHOOLRNDARJES SHKOLLORE SUSPENSIONI I TYRE DO T L DUHET T AT FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1774.434" dur="0.531"> KUSHTUESI I AUBREY KUSHTETIMI I TIJ DO T L DUHET N AT KT WE Javë të paktën që raportuam </text>
<text sub="clublinks" start="1774.967" dur="1.898"> SUSPENSIONI DO T L DUHET N AT K LET WE Javë, K WETë RAPORTI T NNJIGHN E VETM PASTR PPLRGJIGJE TURBO INSTANT </text>
<text sub="clublinks" start="1776.867" dur="0.798"> K WET WE JAV WENI KU RAPORTUAJM NNI N NNJNJIN E VET ONM PPLR PPLRGJIGJEJE JETS TURBO N THE Verilindje. </text>
<text sub="clublinks" start="1777.667" dur="0.998"> NESE N ON P ONRGJIGJE T HAP JSISHME TURBO N IN VERTETIN. JEMI DUHET TING MUND T KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="1778.667" dur="0.565"> HYRJET N THE Verilindje. JEMI SUPPOZOJMAN MUND T NDARJEN E TYRE DHE TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1779.234" dur="0.665"> JEMI SUPTIMIN MUND TJET MUND TJET DHE TANI DHRNIA DHRNIA SHKOLLORE M IN E MADHE N SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1779.901" dur="3.231"> Duke filluar nga dita e sotme dhe më e madhe SHP LRNDARJES SHKOLLORE N SAN SAN ANTONIO, SIDA VERIORE është bashkuar </text>
<text sub="clublinks" start="1783.134" dur="2.965"> SHUMA SHTETI SHKOLLORE N SAN SAN ANTONIO, SIDA VERIORE është bashkuar në IN. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.533" dur="5.899"> >> NE PFRFUNDUAR T W DUHET T JEMI N THE KAMPS KAM FIKONI T U MUND T I MUND T MUND T MUND T KUPTOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1792.434" dur="0.898"> FEMIJET E KAMPEVE KAM MUND T I MUND T MUND T KUPTOJME L GNDT JAN SA T SIGURUARA P KR TI DUHET T ALL GJITHA NORT VERTETIN ISHEN </text>
<text sub="clublinks" start="1793.334" dur="1.098"> KU JAN LLOJET JAN SA TF SIGURUAR P FORR T K DUHET T ALL GJITHA NORTNJESHT N R KUFIZUAR N C KAMPET N AND DHE KA PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="1794.434" dur="1.831"> JU DUHET T ALL GJITHA Northeasti KA NDERUAR N C KAMPET N AND DHE K WTU KA B DON NJ A PUN T G MIR ME TAN </text>
<text sub="clublinks" start="1796.267" dur="0.832"> N C KAMPET N AND DHE KA MUND T BN A NJ JO PUN T G MIR ME TI Q STNDRONI ME BE-në </text>
<text sub="clublinks" start="1797.101" dur="1.098"> Të bësh një punë të mirë me të, që ka qëndruar brenda BE-së, DO T PROTOKOLA N IN TEA NJ PRO PROVA </text>
<text sub="clublinks" start="1798.201" dur="0.598"> Q STNDRIMI P EUR BE, DO T DUHET PROTOKOLA NA TEA T A PRO PRODHIMET NART PJEST VENDORE </text>
<text sub="clublinks" start="1798.801" dur="1.098"> PROTOKOLAT N TE TEA Një PRO QOSH N IN pjesët veriore janë NUMRI NJNE PRIORITETI ISSHT SA SIGURIA </text>
<text sub="clublinks" start="1799.901" dur="0.531"> N P PJEST E VERTETEVE JAN NUMBERR NJ PR PRIORITETI SASHT SA SIGURIA DHE JU DINI KU JET </text>
<text sub="clublinks" start="1800.434" dur="0.565"> NUMRI NJNE PRIORITET ISSHT SA SIGURI DHE JU DINI KU JET BR BRITANI ME SJETN E TIJ VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="1801.001" dur="1.864"> DHE JU DINI KU JU BRITANIN ME BRENDA TIS VERTET WITHN E TIJ ME T CITY QYTETIN Q T NGJESH </text>
<text sub="clublinks" start="1802.867" dur="1.098"> BRITANI ME VETN E TIJ VERIORE ME QYTETIN P WHR T TO QNUAR ME SHENJIN TUAJ, DO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1803.967" dur="0.532"> ME QYTETIN QE T NDODHET ME SHENJT US TUAJ, SHPRNDARJE VERDO GJITHA T TO BNI DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="1804.501" dur="0.598"> ME SHUM SHENJT, DUHET T E GJITHA BODY T TO BNO ZGJEDHJE TIGH DREJT AND DHE DUH T BN </text>
<text sub="clublinks" start="1805.101" dur="1.098"> DUHET T M BNI ZGJEDHJE T R DREJT ANDS DHE DUHET TN KUJT TVER GJITHA T SA SIGURUAR SI T P MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1806.201" dur="0.631"> ZGJEDHJET DHE DUHET T K DUHET TE GJITHA TF SIGURUAR SI T P MIR. Kështu që ata thjesht ndjejnë këtë gjë </text>
<text sub="clublinks" start="1806.834" dur="2.365"> VERDO SH SANDETI SIGURISHT SI MUNDESHME. DUHET TEL DUHET TEL NDIKOHEN K THT KA VENDIMIN E DREJT N AT KIST KOH </text>
<text sub="clublinks" start="1809.201" dur="0.231"> Kështu që ata vetëm ndjeheni kështu që ishte vendimi i drejtë në këtë kohë ju </text>
<text sub="clublinks" start="1809.434" dur="0.565"> VENDIMI I DREJTS N AT KIMETO KOH TOU BNI, POR. DO TI KIKONI BACK </text>
<text sub="clublinks" start="1810.001" dur="2.531"> JU DINI, POR. DO T K KIKONI PACKR SHTYPIN E 13-të TN DNI KEMI A </text>
<text sub="clublinks" start="1812.534" dur="0.431"> NJOH, POR. DO T K KUPTOJM ON N 13 13-T Y DUHET T WE KEMI NJ C SHUM KAMP I MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="1812.967" dur="0.632"> E 13-të JU DINI KEMI NJ A SHUM KAMP I MADH. Unë mendoj se do të marrim një mundësi të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="1813.601" dur="2.598"> GAMIMI I KAMPIT T MADH. Unë mendoj se do të marrim një mundësi të mirë për të fituar dhe sa më mirë gjithçka </text>
<text sub="clublinks" start="1816.201" dur="0.798"> Unë mendoj se do të marrim një të mirë që mund të shkoj për të fituar dhe si më mirë çdo gjë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="1817.001" dur="0.231"> T G FITONI DHE SI QENI VERDO GJITHA ELSE NAY DITN e 3RD. </text>
<text sub="clublinks" start="1817.234" dur="0.631"> ELSE NAY DITN E 3RD. >> GJITHA E DREJTA SI SHUM MAN 20 E LART </text>
<text sub="clublinks" start="1817.867" dur="2.365"> Dita e 3RD. >> T ALL GJITHA E DREJTA SI SHUM SCHOOL 20 SHKOLL HIGHT E LART JAN AF NDODHEN NGA DITA </text>
<text sub="clublinks" start="1821.4" dur="4.199"> VERI SIDA PCRFSHIJE BRANDEIS BRANDON CLARKE, SHTESPI, J GARANCI I MARSHALL ASKED EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="1825.601" dur="1.198"> BRANDON CLARKE, SHTPI, J GARANCI MARSHALL I ASKUAR EVEN O'CONNOR N N verilindje </text>
<text sub="clublinks" start="1826.801" dur="0.531"> GARANCI MARSHALL ASKENNOR EVEN O'KONNOR N IN 7 SHKOLL HIGHT E LART, PCRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="1827.334" dur="0.498"> O'CONNOR N N 7 Shkollat ​​e Mesme Verilindore, duke përfshirë CHURCHILL REAGAN JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1827.834" dur="2.498"> 7 SHKOLL HIGHT E LART,, PCRFSHIJEN CHURCHILL ROOSEVELT RAGSEVELT MADISON GARDNER AND REAGAN JOHNSON CHURCHILL </text>
<text sub="clublinks" start="1830.334" dur="1.131"> CHURCHILL ROOSEVELT REAGAN JOHNSON CHURCHILL MADISON GARDNER DHE LEE DHE JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1831.467" dur="1.965"> ROOSEVELT MADISON KARDHERI DHE LEE DHE JOHNSON 3 SHKOLLAT E LARTA. QAT PRFUNDON </text>
<text sub="clublinks" start="1833.434" dur="1.031"> LEE DHE JOHNSON 3 SHKOLLAT E LARTE. Q IN PCRFSHIJE T CO GJYKATS VAGON ROCKETS </text>
<text sub="clublinks" start="1834.467" dur="0.565"> 3 shkolla të mesme. KCTO P INRFSHIJE T CO GJYKAT THES RROQET VAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1835.034" dur="2.265"> E GJYKAT THES HARLANDALE MEMORIALE VARRET VETERANE VETERANE VETERANE ISD ISHTE P AR SHTYP SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="1837.301" dur="1.898"> ISHTE HARLANDALE MEMORIALE VETERANE ASSHT FOR P FORR RREGULLIMIN E SHKOLLS ISSHT A NJAM FAMJE T SP VUMRUARA N ON QERSHOR </text>
<text sub="clublinks" start="1839.201" dur="1.031"> ISD ISHTE P FORR SHP DRNDARJEN SHKOLLORE ISSHT A NJAM KAMPE T SP VLERSUAR P JR 17 QERSHOR PRFUNDUAR NGA EDGEWOOD ISD ON </text>
<text sub="clublinks" start="1840.234" dur="0.531"> ISSHT A NJAM FAMILJE T SP VESHTUAR N 17 QERSHOR T F PRFUNDUARA NGA EDGEWOOD ISD JANE 22ND QAT AFTET </text>
<text sub="clublinks" start="1840.767" dur="2.665"> 17 P FRFUNDUAR NGA EDGEWOOD ISD JANE 22ND Q TH NDODHIN N AN SHKOLL 4 4 I, duke përfshirë </text>
<text sub="clublinks" start="1843.434" dur="0.498"> QERSHOR 22 NDAT QAT Pasojat TJERA 4 SHKOLLAT, PCRFSHIR HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1843.934" dur="2.831"> TJETA 4 I SHKOLL ,S, PCRFSHIJEN HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1846.767" dur="0.532"> HARLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL dhe KENNEDY DHE TANI KANE </text>
<text sub="clublinks" start="1847.301" dur="0.664"> MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL DHE KENNEDY DHE TANI KANVE KU JANW VAJ GJUHA JUGORE DHE MEDINA </text>
<text sub="clublinks" start="1847.967" dur="1.532"> KENNEDY DHE TANI KANE JU JENI JUGJET SOUTHR DHE MEDINA VALLEY ISH ALSHT EDHE P JORBASHKT DITA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="0.598"> ISHTE JUAJORE DHE MEDINA VALLEY ISHTE TIN BASHKSISHTI DIT AND DHE SUPTIMI I KAMPEVE T S VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1850.101" dur="2.598"> ISSHT T JO PINRBASHKM DIT ANDN DHE SUPTIMI I KAMPEVE SUMME TIR GJITHA SI MUND T SHUM 3 M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1852.701" dur="2.998"> SUPERIMI I KAMPEVE T S SUMME SI MIR PAS SHKOLLORES SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1856.533" dur="3.966"> DHE FUSHA E PRAKTIKA P PRGATITJEN P FORR SEASONIN E KAMPIONIT USL RESTART A </text>
<text sub="clublinks" start="1860.501" dur="1.431"> PRERGATITJEN P FORR SEASONIN E KAMPIONIT USL KUJDES RESTART NJ L LITTLE PVERR 2 javë </text>
<text sub="clublinks" start="1861.934" dur="0.898"> CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A LITTLE Mbi 2 JAVA NGA USL TANI USL KA SHORTEN KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1862.834" dur="0.565"> LITTARI P 2R 2 JAVA NGA USL TANI USHT SHORTEN K THTU SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 </text>
<text sub="clublinks" start="1863.401" dur="2.464"> NGA TANI USL KA SHORTEN KUJ SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 lojëra, të cilat do të thotë ESSA AS HE </text>
<text sub="clublinks" start="1865.867" dur="1.098"> SEZONI I VITIT. Gjithsej 16 lojëra, të cilat do të thotë ESSA SI KA 15 LEZA </text>
<text sub="clublinks" start="1866.967" dur="1.932"> GAMES, E CILA NDONJE ESSA SI KA 15 LEZA P ONR SHKENCN PAS SEZONIT TIR TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1868.901" dur="1.831"> KA 15 LEZA P THER SHKENC AFN PAS VIKTORYS T OP HAPIT TAS SEZON OS S REALIT </text>
<text sub="clublinks" start="1870.734" dur="0.965"> KUJDESI PAS VIKTORISEN SEN HAPIT TAS SEZONS T O MADH MONARCHET E VETM </text>
<text sub="clublinks" start="1871.701" dur="1.531"> HAPJA E VIKTORYS PVERR MONARCHET E VRTETM T BASHKUARA N MAR MARS do të luhet në një stil botëror </text>
<text sub="clublinks" start="1873.234" dur="0.565"> MONARCHS BACK në MARCH do të luajë në një FORMAT CUP-STYLE botëror duke vendosur SAN ANTONIANA </text>
<text sub="clublinks" start="1873.801" dur="0.531"> LAYNII N A FORMAT T W BOTS NUP CUP-STYLE PUTTING SAN ANTONIANS P RR RINJTIMET GJEOGRAFIKE SI AS </text>
<text sub="clublinks" start="1874.334" dur="2.331"> FORMAT PUTTING SAN ANTONIANST RRJET GJEOGRAFIKE NDIKONI SI AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, </text>
<text sub="clublinks" start="1876.667" dur="0.932"> QYTETAR GE GJUGRAFIK T S DUHET SI AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA CITY </text>
<text sub="clublinks" start="1877.601" dur="0.698"> AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA CITY DHE TULSA Një TURNAROUND SHORT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.301" dur="0.631"> Qyteti OKLAHOMA DHE TULSA Një TURNAROUND I SHKURT WS DO T BE BNI TOP EKIPIT SHT DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.934" dur="2.398"> DHE TULSA Një TURNAROUND I SHKURTILLS DO T BE BNI TOP EKIPIT RSHT J TREGULLUAR T TO KEMI SHKENCOT TOT TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1881.334" dur="3.131"> DO T BE BNI TIPI I EKIPIT T TH DREJTR TR TRAJTUAR T TO KENI T CH GJITHA Shans për të luajtur këtë vit. </text>
<text sub="clublinks" start="1884.467" dur="2.032"> SHPRNDARI T HA KENI SHKENC TOT TJERA për të luajtur këtë vit. >> DUHET TAT BNI FJAL P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1886.501" dur="0.631"> T PL LUHET KT VIT. >> Unë do të tregoj shumë fjalë për çdo send që dhe është i eksituar </text>
<text sub="clublinks" start="1887.134" dur="0.598"> >> DUHET T SP BN FJAL P FORR DO K THT TH Q AND DHE SHPESHT T TO MERRNI KUQ T Y GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1887.734" dur="1.865"> EDO GJITHA Q AND DH ISNI SHTYPIN PCR T FALUAR GJYKUJN Y Q NDONI S OF SHTET T THE TYRE DHE TI DI T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1889.601" dur="3.198"> Merrni SHTYPIN NGA SHTETET E TYRE DHE DUHET T G MERRNI KALUAR T ALL GJITHA L LNI. YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="1892.801" dur="0.731"> E SHTETEVE TIR TYRE DHE DUHET TET MERRNI KALUAR T Y GJITHA LOONI. PO,'SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1893.534" dur="0.365"> BACK TE JU T ALL GJITHA SHUM. PO,'SHT EKSPOZUAR REALI. </text>
<text sub="clublinks" start="1893.901" dur="0.564"> ITshtë vërtet tërheqëse. >> DHE QE ISSHT HER K HERTU TANI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1894.467" dur="2.998"> SHKENC RERISHT. >> DHE QE HERSHT HER K HERTU TANI DHE KA VLERA E VRTETRISHT JEMI vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="1897.467" dur="0.832"> >> DHE QE HERSHT HER KETU TANI DHE KU JAN VESHJE E VERE JEMI FOKUS EVROPIAN </text>
<text sub="clublinks" start="1898.301" dur="3.231"> CLSHT VDEKJE E VRTETE JEMI FOKUSE VETM EVROPIAN N ON DO DETAJE T US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="1901.534" dur="1.998"> FOKUSI EVROPIAN N ON EDO DETAJE T A AIRIT T US SH.B.A DUHET T BE BNI SHUM V </text>
<text sub="clublinks" start="1903.534" dur="1.298"> N ON GJITHA DETAJE T A AIRIT amerikan ju duhet të jeni shumë të drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="1904.834" dur="0.598"> AIR JU DUHET T BE JET. KUJT E DREJT E DREJT. >> SI BNI INVASIONIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1905.434" dur="0.598"> Krahu i drejte. >> SI BNI EVENI E TIJ INVASIONI SHUM E LUFTS SI vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="1906.034" dur="2.431"> >> SI BNI EVEN HYRJE E TIJ INVASIONIT SHUM OF E LUFTS Ne me të vërtetë dëgjon se listat do të punojnë për të ruajtur </text>
<text sub="clublinks" start="1908.467" dur="0.265"> SHUM E LUFTS Ne vërtet dëgjojmë listat që do të punojnë për të mbajtur duke bërë atë që </text>
<text sub="clublinks" start="1908.734" dur="2.965"> DUHET T TO PUNOJN TO T TO MUND T BNJMING TING BNJ WH farë na pëlqen. Dhe kështu që ne duhet të jemi </text>
<text sub="clublinks" start="1911.701" dur="3.164"> B DONJ FAR P WER T MIR. Dhe kështu që ne duhet të jemi dakord me TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1914.867" dur="0.598"> NE PËLQEJMË. Dhe kështu që ne duhet të jemi dakord me TUAJ. >> E MADH N H KA SA SA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1915.467" dur="0.532"> PREERBASHKM ME JU K THTU. >> E MADH N H KA SA SA SHTETN E SHTETIT. KESTO SHKOLLA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1916.001" dur="194.264"> >> E MADH N H KA SA SA SHTETN E SHTETIT. K SCHOOLTU SHKOLLAT JAN CL MBI VEPRIMIN E Kamerave të Tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2110.267" dur="0.832"> UPDATE. KESTU SHKOLLAT JAN CL MBI VEPRIMIN E KAMPEVE T >> TYRE >> MIR TODAY ISSHT DITA E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="2111.101" dur="2.231"> Mbyllja e kamerave të tyre CO >> MIR SE DIT IS ISSHT D DITA E PAR E VOTIMIT TAR PARA DHE TING GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2113.334" dur="1.031"> >> WELL TODAY THESHT THE DITA E PAR E VOTIMIT TAR PARA DHE T TH GJITHA NDRMARRJEN E VBRTETA </text>
<text sub="clublinks" start="2114.367" dur="0.598"> E VOTIMIT TAR SHUMSISH ANDM DHE T F GJETJEVE T NDRMARRJES NB VNJE T A BITHA T L NDRYSHME SI T HA KAN IN N </text>
<text sub="clublinks" start="2114.967" dur="0.665"> SHPIRTSISHT E VRTET ASISH AM NGA BITHA E LIDHJE TIF NDRYSHME Sesa KANVE N IN VITET E PASTR DHE KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2115.634" dur="0.631"> Dalluar se sa ata kanë në vitet e kaluara dhe këtu për t'u folur për ne SHBA një copë litar më shumë rreth asaj që </text>
<text sub="clublinks" start="2116.267" dur="2.465"> VITET E PASTRUAR DHE KETU T TO B TNI TK NDEROJN US N SHBA NJ A L LNDRI T B SHUM POR KT Q AS PJESA PR QASIN TONAT DHE A ANDSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2118.734" dur="0.698"> SH.B.A. NJIT SHUM LIDHJE M M SHUM POR K THT AS PJES PR PJESN E KSAT TON DHE NJ IS JACKIE KALLANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2119.434" dur="0.465"> SI PJESA E KSAT TONA QE DHE ISSHT JACKIE CALLANAN SHUM VENDI BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2119.901" dur="1.864"> JACKIE CALLANAN SHE THESHT ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE QENDRA BEXAR, FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2121.767" dur="2.798"> HESHT ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE TUNT BEXKEVE BEXAR, FALEMINDERIT T SO SHUM P FORR BASHKIMIN N SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2124.567" dur="1.032"> ADMINISTRATOR I ZGJEDHJEVE, FALEMINDERIT T SO SHUM FOR P FORR T JO BINNI T JASHKUARIT JACKI DUA DUA TG FILLOJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2125.601" dur="1.198"> JU JENI SHUM P FORR T PRBASHKUAR US JACKI DUA DUA T BE BNI NGA T AS BNI TOU GJITHA GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2126.801" dur="1.231"> JACKI DUA DUHET TG NDODH T AS K ASRKOJNOU TING GJITHA SHKENI TANAY DHE SI T M PENTRBASHKM </text>
<text sub="clublinks" start="2128.034" dur="0.565"> Duke ju pyetur ju jeni gjërat që shkojnë sot, ashtu siç e përmenda dita e parë e votimit të hershëm unë </text>
<text sub="clublinks" start="2128.601" dur="1.631"> DUHET SI E MENI KUJTUAR'SHT DITA E PAR E VOTIMIT T E PRZGJEDHUR DUH T MIR T MIRATUAR DISA thirrje </text>
<text sub="clublinks" start="2130.234" dur="0.565"> DITA E PAR E VOTIMIT TAR PRFUNDUAR DUH T MIR T MIR SE MIR SE VINI NDRMARRJEN KETU N TO KSAT POR GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2130.801" dur="0.531"> DUHET T R MIR T MIRATUAR DIKA K CTU K HERTU N TO KSAT POR GJITJET që vrapojnë në mënyrë të butë. SI JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2131.334" dur="0.531"> KETU N TO KSAT RRETH GJITJEVE që shkojnë ngadalë. SI JAN TH GJITHA SHKENI N JENI AT. </text>
<text sub="clublinks" start="2131.867" dur="1.498"> NDEROJN SM QUM. SI JAN TH GJITHA SHKENI N JENI AT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2135.233" dur="5.799"> >> N TH KINTT PO PIK THE TANRE JAN TUN NDEROJN V SHUM SHUM BASHK. DITA E PAR e </text>
<text sub="clublinks" start="2141.034" dur="0.565"> RUNNING VERY SHUM BASHK SM. Dita e parë e votimit të hershëm. DHE ZGJEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2141.601" dur="1.431"> Dita e parë e votimit të hershëm. DHE ZYRTART E ZGJEDHJEVE DUHET DITA OSE SI T </text>
<text sub="clublinks" start="2143.034" dur="0.731"> VOTIMI I HAPUR. DHE ZYRTARLET E ZGJEDHJEVE DUHET DITA OSE DUHET T G BNI N IN KUJT THE T THE TJERA T TO </text>
<text sub="clublinks" start="2143.767" dur="1.998"> Zyrtarët përgjysmë një ditë ose aq shumë për t'u marrë në KUQ T THE TJET TOT për të thënë. POR KOHA KOHA KEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2145.767" dur="3.198"> Merrni në KUQ T THE TJET TOT T S SHUM. POR KOHA KOHA JU L ERNDISHT NDRKOMBTARI N HER K HERT </text>
<text sub="clublinks" start="2150.833" dur="5.699"> COVID-19. DUHET TI DREJT S DISA PARAQITJE P FORR TIJ DHE P THER VOTERSRINS QAT JEMI V REREJT </text>
<text sub="clublinks" start="2156.534" dur="0.598"> PARATHENIME P FORR TIJ DHE P THER VOTRINT QAT NUK JEMI MIR MIR SE ATA DO T COM VAJNRO </text>
<text sub="clublinks" start="2157.134" dur="2.365"> VOTET Q JEMI VALLREJT DUHET TAT NDODHIN Q THE NDODHEN DHE NUK JEMI PRODHIM T THE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2159.501" dur="3.031"> Gëzuar që ata të vijnë dhe unë jam shumë PRODHIM i tyre sot që ata kanë gjithçka. </text>
<text sub="clublinks" start="2162.534" dur="1.931"> DHE DO T SO PROVOJM T NM TANI QAT KANRE T GJITHA PUN. VETE DHE VDEKJE E TVER GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2164.467" dur="0.332"> QAT KAN HA JAN ALL T ALL GJITHA PUN. VETE DHE RDO GJITHA NDARJE SHUM BIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2164.801" dur="0.531"> VETE DHE RDO GJITHA NDARJE SHUM BIK. >> DHE JACKIE lloji i bisedës </text>
<text sub="clublinks" start="2165.334" dur="2.465"> SHUM NGJASHME. >> DHE JACKIE LIDHJE RRETH WHFAR PRANI PRANE NESE </text>
<text sub="clublinks" start="2167.801" dur="0.498"> >> DHE JACKIE lloji i bisedës RRETH ATFAR PRANON njerëzit në qoftë se ata nuk shkojnë sot? </text>
<text sub="clublinks" start="2168.301" dur="0.898"> RRETH ATFAR PRONA PRAN N IFSE NUK DO TO NDIKOJ NOD DIT TO T V VOTOJE DHE ATA K HETO SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="2169.201" dur="0.564"> Ata nuk shkojnë sot për të votuar dhe ata kryesojnë më shumë se disa ditë të afërta për të bërë ato </text>
<text sub="clublinks" start="2169.767" dur="1.165"> TI VOTOJE DHE K HETU K OTU PVERR DITN E DYT T NE TJERA T TO B DONI VOTIMIN E PARA Q WH MUND T TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2170.934" dur="0.598"> DITA T NE DYT TO P TOR T DO BN VOTIMIN E PARA Q WH MUND T KPNI T EX K ASNDSISHME SI L FND SI SIGURIM </text>
<text sub="clublinks" start="2171.534" dur="0.498"> VOTIMI I HAPUR FAR KA MUND TP SHPESHT AS SI K FTO KARTO PARAQITJE SIGURORE QAT JANOW TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2172.034" dur="2.198"> PRANI SI K FTU K THTO K PTë PARAQITJE SIGURORE QE JANE TANI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2174.234" dur="3.098"> PARATHNIE QAT JAN N TANI ... N PL VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="2177.334" dur="2.631"> ... NË VEND. >> PO, pra mirë </text>
<text sub="clublinks" start="2179.967" dur="1.032"> NË VEND. >> PO, MIR P FORR ZYRA T ZGJEDHJEVE. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2181.001" dur="2.531"> >> PO, MIR P FORR ZYRA T ZGJEDHJEVE. KEMI DUHET T GJITHA PLASTIK TRING SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2183.534" dur="0.565"> ZYRA E ZGJEDHJEVE. KEMI DUHET NJ SHUM PLASTIK T SHPIRTSISHT Q G DO T G NDODHET NONT PARA T THE </text>
<text sub="clublinks" start="2184.101" dur="2.664"> PVRCAKTUAR një burim plastik të madh që do të shkojë në frontin e tabelës cilësore. Kështu që </text>
<text sub="clublinks" start="2186.767" dur="2.532"> Q DO T G NDODHEN PARA TABEL TS S QU KUALIFIKIMIT. Kështu që do të jetë kontakte </text>
<text sub="clublinks" start="2189.301" dur="0.631"> TABELA CILIFIKUESE. Kështu që do të votohet me votimin. ZYRT E ZGJEDHJEVE DO </text>
<text sub="clublinks" start="2189.934" dur="3.098"> DO T BE BNI VOTIM KONTAKTUES. ZYRTART E ZGJEDHJEVE DO TVE KENI MASKA DHE SHKU T OF KTO </text>
<text sub="clublinks" start="2193.034" dur="2.965"> VOTIMI. ZYRA T ZGJEDHJEVE T W ZGJEDHJEVE DUHET T M DYT MASKA DHE SHKON P OFR K ANDT AND DHE SHKELJE TACE FYTEVE T THE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2196.333" dur="7.566"> DOR WHT E SANITIZERIT TAND DYT FOR P FORR T NE NDJES DHE P FORR TABELAT. DHE SI QENI HYR TOT VOTUAR QENI A </text>
<text sub="clublinks" start="2203.901" dur="2.931"> FALAS DHE P THER TABELAT. DHE SI TT DHNI VOTOTR T B BENI STATION PERSONI KTU. KËSHTU </text>
<text sub="clublinks" start="2206.834" dur="1.898"> DHE SI TT DHNI VOTOTR T B BENI STATION PERSONI KTU. SO VOTUESI. TANI DUHET T US PRDORNI dorën </text>
<text sub="clublinks" start="2208.734" dur="0.598"> STATION PERSONI KETO. SO VOTUESI. TANI DO T US PERDORIMI SANITIZERIN E DORS DHE ATA DO TA DO. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.334" dur="0.365"> Votuesi. TANI DO T US PERDORIMI SANITIZERIN E DORS DHE ATA DO TA DO. PO SHENA E. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.701" dur="2.298"> SANITIZERI DHE KETO DO T DO. PO SHENA E. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2212.001" dur="0.298"> PO SHENA E. ... PRERGATITEN Ushqim </text>
<text sub="clublinks" start="2212.301" dur="2.898"> ... PRERGATITni Ushqim ... </text>
<text sub="clublinks" start="2215.201" dur="3.131"> PRERGATITEN USHQIMI ... DORJAT PLASTIKE. OSE KANCEL. </text>
<text sub="clublinks" start="2218.334" dur="2.731"> ... Doreza plastike. OSE KANCEL. SI ATA MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2221.067" dur="2.132"> Doreza plastike. OSE KANCEL. SI ATA MUND T PRO PROCESI PROR T PARA </text>
<text sub="clublinks" start="2223.201" dur="0.598"> SI KA MUND T PRO PROCESIT T TH NDRMARRJE ME PARA VOTIMIN E KONTAKTUES NUK DO T DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="2223.801" dur="0.464"> PROCESI I DYT ME PARA VOTIMIN E KONTAKT T WE DO T G DUHET N TO TABELN E KUALIFIKIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2224.267" dur="2.232"> VOTIMI KONTAKTUESHT WE DO T G DUHET N T TABELN E KUALIFIKIMIT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2228.066" dur="3.066"> ZYRT E ZGJEDHJEVE DUAJ T SHENJN NE STUDIMIN QAT FOTO ... </text>
<text sub="clublinks" start="2231.134" dur="2.998"> NEVOJN THE STUDIMIN QAT FOTO ... Unë D. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.134" dur="3.065"> ... Unë D. STEPFORD DHE PUNOJM </text>
<text sub="clublinks" start="2237.201" dur="1.198"> Unë D. STEPFORD DHE PUNOJM ON N ON KATT WE MUND T SC Skanojmë DO </text>
<text sub="clublinks" start="2238.401" dur="0.531"> STEPFORD DHE PUNOJM ON N ON KATT WE MUND T SC SHKANOJM T DREJTAT E LICENCSES P THR T </text>
<text sub="clublinks" start="2238.934" dur="0.565"> PATR KTO MUND T SC SHKANOJM E T DREJT LN E LICENSE PR VESHJEN PLASTIKE DHE Tha se JO </text>
<text sub="clublinks" start="2239.501" dur="0.631"> E DREJTA E LICENC THS PROR QASJEN PLASTIKE DHE SHENQSIN Q NO ASNJ NO DUHET T MUND T AF NDIKOJN ACHDO T O TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="2240.134" dur="2.898"> Qese PLASTIKE DHE SHENQ THSISHT Q ASNJ H DUHET T AF P AFRFSHIET EDO T O TJERT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2246.2" dur="4.132"> BILL SIMON. Ata do të marrin kartolinën e tyre të mirë, pra, në afërsi. DHE TANI KA JANE N TH </text>
<text sub="clublinks" start="2250.334" dur="0.398"> KARTA BALLOT WSHT MIR N TO VAJNJ. DHE TANI ITSHT K THTO N P QNDRIME T G QNDRUESHME PLASTIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2250.734" dur="2.198"> TJETRI. DHE TANI ITSHT K THTU N IN QLLIMET QONDORE PLASTIKE ... </text>
<text sub="clublinks" start="2252.934" dur="2.831"> Q PLLIMET Q GNDRORE PLASTIKE ... K THTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2255.767" dur="3.032"> ... KJO. VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIK SHKO OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2258.801" dur="0.464"> KA. VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIKE SHPENZONI OSE N IFSE KANOS TOS ZGJEDHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2259.267" dur="0.632"> VOTIMI P USRDORIMI Q TH GJITHA PLASTIK T BN OR N ORSE DO T ZGJEDHEN T TO KENI PENCIL. BILI JU THESHT RACER </text>
<text sub="clublinks" start="2259.901" dur="0.364"> NSE KA ZGJEDHEN T TO KENI NJ A PENCIL. BILI JU THESHT RACERI DHE ASHT ST STYLUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2260.267" dur="2.265"> NJË LAPS. BILI JU THESHT RACERI DHE ASHT ST STYLUS. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2264.2" dur="1.732"> PAS TI KAPITUARA KARTA E TYRE DO TE VAJN AND DHE T T MIR T NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="2265.934" dur="0.131"> DO TE VAJNI DHE T T MIR T IT GJITHA T ... ... </text>
<text sub="clublinks" start="2266.067" dur="3.065"> T ... ... Shpresa e TABULATORIT T'B'NI. </text>
<text sub="clublinks" start="2271.766" dur="1.666"> SANITIZERI HANI YANIS TA LYNI PUNN E TRAJTUAR DHE TYRE P FORR T TO DUHET T P VNI DREJTN N. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.434" dur="1.398"> PUNA E TRAJTUAR DHE E TYRE P FORR T TO VAJNOV DREJT N IN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2275" dur="5.765"> >> TANI DITA THESHT THE DITA Q W ISHTE E PROJEKTUAR ORIGINALLY P FORR MUND. ISHTE SHPENZUAR DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="2280.767" dur="0.665"> ASSHTED PROVUAR ORIGJINAL PR MUND. WSHT P SHPIRTSISHT P TOR T CO KUVENDUAR SI MUND T MUND T NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2281.434" dur="0.531"> PER MUND. WSHT P DUHET DUHET T TO SHUM SI MUND TV MENDONI DHE KIST DITAY DO T AF NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="2281.967" dur="2.032"> T CO BVNI SI SI MUND T MUND T MUND T NDIKON DHE KIST D DITAY DO T AF NDIKON ... </text>
<text sub="clublinks" start="2284.001" dur="1.131"> DHE K DTEL DELAY DO T AF NDIKOJN ... ... FJALT E VOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.134" dur="2.998"> ... VURRTETOT E VOTOTS. >> MIR që është një gjë e madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="2288.134" dur="0.131"> SHQYRTIMI I VOTEVE. >> MIR që është një gjë e madhe. HE </text>
<text sub="clublinks" start="2288.267" dur="0.598"> >> MIR që është një gjë e madhe. N IFSE NUK KA KA KA KA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2288.867" dur="0.365"> N IFSE NUK KA NDODH P BRKUJT E KU NDODHET N IN MUND. </text>
<text sub="clublinks" start="2289.234" dur="2.431"> NSE KA NDODH PACKRKUJT E KU NDODHET N M MUND. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2291.667" dur="1.932"> LJNDET N M MUND. ... JU MUND TVE BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="2293.601" dur="3.031"> ... JU DUHET TVE B BEN A NJ A BIT LIKT. M M SHUM si më larg </text>
<text sub="clublinks" start="2296.634" dur="2.398"> JU DUHET TVE B BEN A NJ B BIT LITTLE. M M SHUM SI PASUAR VOTIMIN E PARA. BECNI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2299.034" dur="3.198"> PAK. M M SHUM SI PASUAR VOTIMIN E PARA. BECNI TANI NUMRTAR AT JAN V SHUMER T HIGH LART HIGH K HIGHTU </text>
<text sub="clublinks" start="2302.234" dur="0.731"> SI VOTIM I HAPUR. BECNI TANI NUMRTART JANRE SHUM të Lartë këtu </text>
<text sub="clublinks" start="2302.967" dur="2.432"> NUMRAT JAN V SHUM T HIGH LART N HIGH VEND BEXAR DHE RRETH Unë jam vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="2305.401" dur="0.598"> N BE SHTET BEXAR DHE RRETH Unë jam vetëm PRODHIM I ZGJEDHJES </text>
<text sub="clublinks" start="2306.001" dur="3.031"> QYTETI BEXAR DHE RRETH NUK DO T SO PROVO T ZYRTARVE T ELE ZGJEDHJEVE DHE T ST ND STRMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2309.034" dur="1.698"> PRODHIMI I ZYRTARVE T ELE ZGJEDHJEVE DHE T ST ND STRMARRJET T TO BNI T KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2310.734" dur="1.031"> ZYRTAR ANDT DHE TEP NDALUAR N TO T JAN TH P FORR VOT THET. </text>
<text sub="clublinks" start="2311.767" dur="0.498"> T BNI K FORTU VOTRT. >> DHE JACKIE për shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="2312.267" dur="0.598"> VOTUESIT. >> DHE JACKIE SHQYRTUAR NV KVIDHJEN-19 KA JAN S DISA T VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="2312.867" dur="1.498"> >> DHE JACKIE SHQYRTUAR NV KVIDHJEN-19 KA JAN S DISA LOKACIONET E VLERA TOT VOTIMIT T PE POPULLIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2314.367" dur="3.065"> GJYKATA-19 KJO JAN S DISA LOKACIONET E VOTIMIT T VOTIMIT T POPULLIT JAN US PEDRDORUAR T G SHKENJT TO N SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2317.434" dur="0.798"> LOKACIONET E VOTIMIT T PE POPULLIT JAN US SHPEDRDORUR T G SHKENJT TO N TO MINNYR GJYKATA QYTETE BEXAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2318.234" dur="1.931"> PEDRDORUAR T G GJITHA KNDSISHT GJYKATA T BE BEXARIT. ATA JANE TANI T OF PLAY </text>
<text sub="clublinks" start="2320.167" dur="0.565"> GJYKATA BEXAR QYTET. ATA JANE TANI T OF HUMBJES SI K EXTU SHPALLJE PSE </text>
<text sub="clublinks" start="2320.734" dur="1.031"> ATA JANE TANI T OF HUMBJES SI K THTO SHPALLJE PSE K THTOS Vende nuk mund të përdoren </text>
<text sub="clublinks" start="2321.767" dur="0.532"> SI KETO Shpjegim PSE ATA KOSTO Vende nuk mund të përdoren për votimin e hershëm të kësaj kohe </text>
<text sub="clublinks" start="2322.301" dur="1.764"> KOSTU Vende NUK MUND T BE PRDOREN P FORR VOTIMIN E PARA T TH KUJTIMIT T KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="2324.067" dur="3.032"> P FORR VOTIMIN E PAR K THTU KOHA KOHA. >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO, NE </text>
<text sub="clublinks" start="2327.101" dur="0.398"> Rreth. >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2327.501" dur="1.031"> >> MIR, FALEMINDERIT TIM. PO, NUK JEMI HUMBJEN SHTETIT BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2328.534" dur="3.198"> NUK JAN L HUMBAN QENDREN E DREJTSIS J SUST DREJT BES SX BEXARIT KU JEMI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="2331.734" dur="1.531"> NUK HUMPONI QENDRIN E DREJTSIS J S J DREJT BES SX BEXARIT KU JEMI QENI P FORR MBIJE </text>
<text sub="clublinks" start="2333.267" dur="0.532"> QENDRA E DREJTSIS WH KU JEMI QENI P FORR MVER 20 VJET. NUK JEMI PRDORIM </text>
<text sub="clublinks" start="2333.801" dur="0.531"> PR MVER 20 VJET. NUK JEMI PINGRDORIM PRECINCT NJ O APO PARCINCT 3 </text>
<text sub="clublinks" start="2334.334" dur="0.231"> 20 VJET. NUK JEMI PINGRDORIMI PARANDALOJN O NJNE APO PARANDALO 3 VJET OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2334.567" dur="2.198"> PREKINOKONI NJ P APO PARANDALIMIN 3 VJET OSE ... </text>
<text sub="clublinks" start="2336.767" dur="1.232"> VITE OSE ... 3 NDERTESA QYTETE. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.001" dur="1.464"> ... 3 NDERTESA QYTETE. DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.467" dur="0.298"> 3 NDERTESA QYTETE. DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. AS N USHQIM. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.767" dur="2.732"> DHE GJYKATA SHTETI SUPREME. AS N USHQIM. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2342.501" dur="3.131"> AS N USHQIM. ... Një PROKLAMIM </text>
<text sub="clublinks" start="2345.634" dur="3.165"> ... NJC PROKLAMIM OSE RRETH. BACK </text>
<text sub="clublinks" start="2348.801" dur="0.464"> NJ PRO PROCLAMIM OSE RRETH. BACK P ANR DO </text>
<text sub="clublinks" start="2349.267" dur="0.332"> OSE RENDI. BACK P FORR UDO NDURTIME KEPT. </text>
<text sub="clublinks" start="2349.601" dur="0.131"> P FORR DO NDURTIM KEPT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2349.734" dur="2.598"> NDERTESA KEPT. ... Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2352.334" dur="3.198"> ... Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. Po dëgjojmë. </text>
<text sub="clublinks" start="2355.534" dur="2.431"> Shtëpia YDO LLOJI I TRAJTIMIT. Po dëgjojmë. TUST DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="2357.967" dur="0.632"> Po dëgjojmë. DUHET T M DUHET TVE KENI KRKESA TEMPERATURA AT </text>
<text sub="clublinks" start="2358.601" dur="0.598"> DUHET TY DUHET TVE KENI TEMPERATURA KERKESA N LA LAX XDO PERSONIN ND ENRMARRJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2359.201" dur="0.264"> DUHET TVE KENI KOHEME TEMPERATURA N LA LAX E ERSDO PERSON NDTERRMARRJEN NDURTIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2359.467" dur="2.432"> LAX EDO PERSONI NDINGRMARRJEN NDURTIMIT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2361.901" dur="1.798"> BUILDING. ... NE NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2363.701" dur="0.231"> ... NUK MUND T P VAJEMJ TH SE </text>
<text sub="clublinks" start="2363.934" dur="1.898"> NE MUND T P NDIKOJM TH SE ... </text>
<text sub="clublinks" start="2365.834" dur="3.198"> Vendosni që ... DUHET TAME NDRMARRJEN N O ODOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2369.034" dur="1.331"> ... ND DRMARRJEN NJERZIT P ONR ODORIN E ERIT. NE </text>
<text sub="clublinks" start="2370.367" dur="2.832"> DUHET T NDRMARRJEN N O ODORIN E ER. Ne po shpresojmë dhe po lutemi </text>
<text sub="clublinks" start="2373.201" dur="0.598"> JEMI duke shpresuar dhe po lutemi që votuesit e tyre mendojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2373.801" dur="0.564"> JANI SHPESH DHE JEMI Lutemi që votuesit e tyre presin zyrtarët tanë zgjedhorë dhe thanë </text>
<text sub="clublinks" start="2374.367" dur="2.765"> QOT VOTuesit e tyre i shikojnë zyrtarët tanë zgjedhorë dhe thanë se ata do të veshin një maskë në </text>
<text sub="clublinks" start="2377.134" dur="0.531"> ZYRTART E ZGJEDHJEVE DHE SHENJTSISHT QAT DO T VAJN A NJ M MASK TE POLITIKVE. POR PARA NE </text>
<text sub="clublinks" start="2377.667" dur="0.365"> QAT DO T WE VESHT ​​A NJ M MASK TE POLLIKLT. POR RRETH NUK MUND TAND MANDAJMOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="2378.034" dur="2.465"> TE POLITIKAT. POR RRETH NUK MUND TAND MANDAJMOHET. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2382.466" dur="1.633"> >> DHE JACKIE me të vërtetë të shpejtë para se ne do të mund të tregoni SHBA ATFAR ON P ONR BALLOT DHE KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="2384.101" dur="1.898"> PARA NE DUHET TI MUND TI SHTOJN US USFAR P ONR T BALLOT DHE KUSH ... </text>
<text sub="clublinks" start="2386.001" dur="2.031"> FAR ONSHT N BALLOT DHE KUSH ... >> MUND VOTE. </text>
<text sub="clublinks" start="2388.034" dur="3.098"> ... >> MUND VOTE. >> MIR PAR KT IS K ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2391.134" dur="0.731"> >> MUND VOTE. >> MIR PAR KT IS K ISSHT VAZHDIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="2391.867" dur="0.132"> >> MIR PARA KIST IS ISSHT IS VAZHDIMI I B. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.001" dur="0.564"> VAZHDIMI I B. >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="2392.567" dur="0.432"> B. >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT TELD KAM T MBAJN N IN MARS, 3RD. </text>
<text sub="clublinks" start="2393.001" dur="2.298"> >> ZGJEDHJET PARIMORE QAT KEMI TELD MBAJM N IN MARS, 3RD. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2395.301" dur="2.131"> I MBETURUAR N MAR MARS, 3RD. ... DHE LIGJI </text>
<text sub="clublinks" start="2397.434" dur="2.398"> ... DHE LIGJI PAYRGJIGJE QAT DUHET DIRI I </text>
<text sub="clublinks" start="2399.834" dur="2.898"> DHE LIGJI PAYRGJIGJE Q TH DHNI I DYT OF T KANDIDATS DUHET T W FITON N 50 50% DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2402.734" dur="0.231"> Thotë që SHUM DIRI I KANDIDATS T FITUAR DREJT 50% DHE ... </text>
<text sub="clublinks" start="2402.967" dur="0.565"> KANDIDATI DUHET T W FITON N 50 50% DHE ... NJNE VOTE. Kështu që ata mendojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2403.534" dur="2.665"> ... NJNE VOTE. Kështu që ata mendojnë se këto më shumë pëlqejnë </text>
<text sub="clublinks" start="2406.201" dur="1.698"> NJE VOTE. Kështu që ata mendojnë se ata më shumë pëlqejnë më shumë futbollin. </text>
<text sub="clublinks" start="2407.901" dur="1.998"> Q TH KET SHUM T L PRFITOJ FOOTBALL. NSE NUK KA NDIKUAR N A A </text>
<text sub="clublinks" start="2409.901" dur="3.031"> FOOTBALL. NSE NUK KA SHKO N NJ R RUNOFF 2 KANDIDAT E LARTA </text>
<text sub="clublinks" start="2412.934" dur="1.598"> NSE NUK KA SHKO N NJ R RUNOFF 2 KANDIDAT E LARTA N IN NJ R RUNOFF. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.534" dur="3.065"> RUNOFF 2 KANDIDATAT më të Larta në një RUNOFF. PJESET E VETE KANE NJE BALLOT PER </text>
<text sub="clublinks" start="2417.601" dur="0.698"> N A NJ R RUNOFF. PJESET E PARA KANE NJ B BALLOT P THR K RT R RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="2418.301" dur="3.031"> PJEST E PARA KANE BALLOT P THR K RET RE REPUBLIKAN TIR PAR RUNOFF DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2421.334" dur="1.531"> KJO REPUBLIKAN I PAR RUNOFF DHE ANI DEMOKRATIK P ONR M </text>
<text sub="clublinks" start="2422.867" dur="0.632"> REPUBLIKA E PAR DHE PJESA DEMOKRATIKE P MER MUAJ DEMOKRATIKE. E HAPNI ME </text>
<text sub="clublinks" start="2423.501" dur="0.598"> PJESA DEMOKRATIKE P MER MUAJ DEMOKRATIKE. Fillon me RUNOFF P FORR SENATIN SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="2424.101" dur="0.198"> PJESA DEMOKRATIKE. Fillon me RUNOFF P FORR SEAT SEENATATE TEN SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="2424.301" dur="2.364"> RUNOFF P FORR VESHJEN E SENATIT T US SHBA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2426.667" dur="1.398"> SEAT. ... ATA BALLOTS. A </text>
<text sub="clublinks" start="2428.067" dur="2.532"> ... ATA BALLOTS. Një ... </text>
<text sub="clublinks" start="2430.601" dur="2.998"> QE BALLOTET E GJITHA. Një ... PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT T THE TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.601" dur="0.631"> ... PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT N THE TMNJ. NJE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2434.234" dur="0.398"> PAIRI I REPUBLIKAVE TATE SHTETIT N THE TYRE. NJE OSE 2 KANE SHUME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="2434.634" dur="2.298"> NJE OSE 2 KANE KOMISIONERET E SHUME SHUME QE KANE </text>
<text sub="clublinks" start="2436.934" dur="0.431"> 2 KAN SHUMS KOMISIONERE TUNT SHENJT THESIS B që ato kanë kokat e partisë së tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="2437.367" dur="2.732"> KOMISIONERT TAN B KAN KRYETARI T PJESS. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2440.466" dur="4.766"> HAPPENI SHUM me shpejtësi WHSHT KU VOTO NGA PROCESI I TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2445.234" dur="3.231"> VOTIMET NGA NJE T PRO PROCESUAR DHE AT WH QEN KAN BO BARAN QE </text>
<text sub="clublinks" start="2448.467" dur="2.298"> NGA NJY PROCESIN E TYRE DHE KU JU KUFIZUAR QE MAKINA. </text>
<text sub="clublinks" start="2450.767" dur="0.598"> QE KU BANE QE MAKINA. NJ UNSIA. KERTU VETEM NJ O OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2451.367" dur="0.132"> MAKINË. NJ UNSIA. KERTO VETM NJ O APO ... </text>
<text sub="clublinks" start="2451.501" dur="0.498"> NJ UNSIA. KERTO VETM NJ O OSE ... 2 SHKRIM, SHUM M NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="2452.001" dur="2.298"> ... 2 SHPRNDARJES, M M SHUM KANDIDAT DO VOTO P FORR SHT PR </text>
<text sub="clublinks" start="2454.301" dur="2.131"> 2 SHPRNDARJES, M M SHUM KANDIDAT DO T V VOTO P FORR SHT P FORR NJERZ. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.434" dur="2.598"> KANDIDATI DO T V VOTO P FORR SHT FOR P FORR NJERZ. Kështu që ata do të jenë në një QUITE NUK </text>
<text sub="clublinks" start="2459.034" dur="0.398"> Njerëz. Kështu që ata do të jenë në një QUITE me shpejtësi. POR VERDO </text>
<text sub="clublinks" start="2459.434" dur="0.131"> Kështu që ata do të jenë në një QUITE me shpejtësi. POR VERDO ... </text>
<text sub="clublinks" start="2459.567" dur="0.565"> Shpejt. POR GJITHA ... KUSHTET VOTE N IN ZGJEDHJEN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2460.134" dur="1.965"> ... KUSHTET VOTE N OFF ZYRT TANUR TCT ZGJEDHJEVE JANRE T TO NDIHMOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2462.101" dur="0.964"> KUSHTET E VOTEVE N IN ZYRT TAN T ELE ZGJEDHJEVE JAN T TO NDIHMOJN HER. </text>
<text sub="clublinks" start="2463.067" dur="2.865"> Zyrtarët janë këtu për t'i ndihmuar. >> FJALA OSHT ASHT NJ MIR </text>
<text sub="clublinks" start="2465.934" dur="0.565"> HER. >> FITIMI I V ITRTETSISHT Ashtë një skenar i rastit shumë i mirë i rastit P FORR WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="2466.501" dur="2.531"> >> PBRQESHME'SHT një skenar i rastit shumë i mirë i provës P WHR ATFAR WE JEMI DUHET P FORR nëntor. </text>
<text sub="clublinks" start="2469.034" dur="0.431"> Skenari i rastit i provës P WHR FAR JEMI DUHET P FORR nëntor. JAM I SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2469.467" dur="0.632"> JEMI DUHET P FORR nëntor. Unë jam i sigurtë COVID-19 shpresë se nuk do të jem </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="0.498"> Unë jam i sigurtë COVID-19 shpresoj se nuk do të jemi aq më shumë, por që </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="1.264"> COVID-19 HOPEFULLISHT NUK DO T NOT DUHET SI DUHET PASJET, POR Q S NDIKOJN SI DUHET TBA PRODHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2471.867" dur="2.732"> SI PASTAJ PASJETE, POR Q S SI DETYR WESISHT Q WE DO TBA BNI MNYRI T WITH BNI M SO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2474.601" dur="0.564"> DISA DUHET TBA DO T BE BNI T BNI M WITH SHUM FITUESHME E GJITHA SHUM NDERME </text>
<text sub="clublinks" start="2475.167" dur="0.298"> B BENI T WITH BNI ME SHUME POPRGJIGJE T E GJITHA SHUM G NGJARJE P FORR JU, Xhekie. </text>
<text sub="clublinks" start="2475.467" dur="2.232"> VERDO GJITHA shkon butësisht për ju, Xhekie. >> FALEMINDERIT T TO M SHUM REALI </text>
<text sub="clublinks" start="2477.701" dur="0.431"> JU, Xhekie. >> FALEMINDERIT T TO MSOHN RE SHUM REPERGJIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2478.134" dur="3.031"> >> FALEMINDERIT T TO MSOHEN M RE SHUM P HRGJIGJE POPRGJIGJE Q TH N IFSE VOTA N YSE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2481.167" dur="0.598"> Duke shpresuar që, por në qoftë se VOTA N YSE JENI VIEWERS DO TIK DUHET T G SHKOJN N </text>
<text sub="clublinks" start="2481.767" dur="2.732"> QE N IFSE VOTE N IFSE JAN VI VAJTAR WT DUHET T TO DUHET TO BNI Uebfaqen Tonë. Le ta shohim </text>
<text sub="clublinks" start="2484.501" dur="3.031"> PIK VIT DUHET T TO DUHET T G SHKENI Uebfaqen Tonë. LI SHIKOJN ORA DHE KOHT </text>
<text sub="clublinks" start="2487.534" dur="0.698"> Uebfaqja jonë. LI SHIKOJN OR HOS DHE KOHT VENDET E DEBATEVE T MNYAN </text>
<text sub="clublinks" start="2488.234" dur="0.631"> ORA DHE KOHET VENDET E DEBATEVE P TOR T MIRATUAR P OFR VITIN E PAR E të VOTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2488.867" dur="2.432"> DEBATET VENDET P TOR T NDRMARRUAR T V VOTIMIT TAR PARAQR T S VOTUARA QIN ND GRMARRSIT KA DHNU SHKA T US KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2491.866" dur="5.633"> PESA SHTESA NORMALE NJ NOR ZGJEDHJE RUNOFF US P USR FOX 8 LAJME. POR KJO NJ O Q DO T JET </text>
<text sub="clublinks" start="2497.501" dur="0.231"> ZGJEDHJET RUNOFF PER FOX 8 LAJME. POR K OTO Q TH DO T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2497.734" dur="0.231"> LAJME. POR K OTO Q TH DO T BE JET BE P FORR 10 ditë. </text>
<text sub="clublinks" start="2497.967" dur="0.565"> P 10R 10 DIT. >> GJITHA E DREJTA JACKIE KALLANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2498.534" dur="1.598"> 10 DITË. >> GJITHA E DREJTA JACKIE CALLANAN ju faleminderit shumë për kohën tuaj </text>
<text sub="clublinks" start="2500.134" dur="0.565"> >> GJITHA E DREJTA JACKIE CALLANAN ju faleminderit shumë për kohën tuaj ju e vlerësojmë atë. FALEMINDERIT, </text>
<text sub="clublinks" start="2500.701" dur="0.431"> FALEMINDERIT T FOR SHUM P FORR KOHN TUAJ T WE APLIKONI. FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, DO T BE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2501.134" dur="2.298"> Ne e vlerësojmë atë. FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, Do të jemi ... </text>
<text sub="clublinks" start="2503.434" dur="2.765"> FALEMINDERIT TUAJ, DO T BE JEMI ... E DREJTA E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2506.201" dur="1.098"> ... E DREJTA E DREJTA. >> POR PARA DUHET T DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="2507.301" dur="0.531"> E DREJTA E DREJTA. >> POR PARA NE DUA T G JEMI NJ A R .NDSUAR të shpejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="2507.834" dur="1.365"> >> POR PARA NE DUA T G JEMI NJ A R .NDSUAR të shpejtë. BATTLE P OR T DHNI Zgjedhet </text>
<text sub="clublinks" start="2509.201" dur="1.831"> JU KEMI RUAJTJE E MADHE. Lufta P OR T MNYR T ELE ZGJEDHJET DO T CON NDRTOHEN DERI </text>
<text sub="clublinks" start="2511.034" dur="2.998"> BATTI PVERR T DHNI TCT ZGJEDHJET DO T CON NDRTOHEN GJAT PANDEMIKS SI FOKUSI I FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2514.034" dur="1.165"> T BE NDRTOHET GJAT PANDEMIK WS ISHTE Fokusi i Epizodit të Fundjavë të </text>
<text sub="clublinks" start="2515.201" dur="1.098"> PANDEMIKA ISHTE Fokusi i Episodit të Javës së fundit të SHPENZIMEVE të KSAT. Kjo është e reja </text>
<text sub="clublinks" start="2516.301" dur="0.598"> SHPENZIMET E JAVAVE T OF SHKOLLEKS S KS KSAT. Kjo është PROGRAMI I RI DIGJITAL DUAJ TUAJ JAVA E REJA </text>
<text sub="clublinks" start="2516.901" dur="0.598"> SHPENZIMET KSAT. Kjo është PROGRAMI I RI I DIT WES DIGJITALE JAVA E REJA Q AI SI Q AINDRON T P PERSPEKTIVITET </text>
<text sub="clublinks" start="2517.501" dur="2.431"> PROGRAMI I LAJME DIGJITALE JAVA Q TH Q AINDRON T OFF OFRONI PERSPEKTIVA N TO STORITT që ju sjellim </text>
<text sub="clublinks" start="2519.934" dur="0.831"> QMS SI QNDRON T P PRANOJM P PERSPEKTIVA N TO STORIT WET Q BR T BR SIKOJM TH PR </text>
<text sub="clublinks" start="2520.767" dur="0.565"> TE SHTETET NDIKOJME NGA DITA. JU MUND T W KUJDES KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2521.334" dur="2.431"> PROR DIT. JU MUND T W VSHTET KSAT SHPESH MIR MA N IN TIGH DREJTOT E VOTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2523.767" dur="0.832"> DITA. JU MUND T W VSHTOHET KSAT SHPPRNDARJEN MIR IN N IN T R DREJTOT E VOTIMIT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2524.601" dur="124.631"> SHPESH MILJESI N IN T R DREJTOTN E VOTIMIT TANI N K DRKES P ONR APP-in e TV KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2649.234" dur="1.931"> TANI ND DRMARRJE N AP APP-në në KSAT TV PANDEMIKA HSHT H HITIT </text>
<text sub="clublinks" start="2651.167" dur="0.598"> P DR K DRKES ON N ON APP-në në TV KSAT PANDEMIKA ISSHT H HITIT BOTN E TET NDRMARRJES N IN SHUM MNYRA </text>
<text sub="clublinks" start="2651.767" dur="2.598"> PANDEMIKA HSHT H HITIT BOTN E TET NDRMARRJES N A MNYRJE T MJETEVE VIKTIMI I VRTET ISS ISSHT KOSTCO </text>
<text sub="clublinks" start="2654.367" dur="0.432"> Bota e pushimeve në shumë mënyra WIKTIMI I VRTET ISS ISSHT RASTI I FAMOUAR KOSTCO. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.801" dur="3.198"> Viktima e fundit është rasti i famshëm i KOSTCO-s. Klubi i anëtarëve të mëdhenj SHUMë </text>
<text sub="clublinks" start="2658.001" dur="1.298"> Rasti i famshëm i tij. Klubi i anëtarëve të mëdhenj të elimës ka elimizuar kutitë e fletës së gjysmë </text>
<text sub="clublinks" start="2659.301" dur="0.931"> Klubi i anëtarëve të mëdhenj të elimës ka eleminuar kasetat e gjysmës së gjysmë që kanë qenë qendra </text>
<text sub="clublinks" start="2660.234" dur="0.531"> ELIMINUAR PERGJIGJET E GJYKATAVE TAL GJYKATAVE QAT KAN BE QENI QENDRA E GRADUACIONIT DHE L BNDSIT </text>
<text sub="clublinks" start="2660.767" dur="2.098"> QAT NDODHEN QENDRA E GRADUACIONIT DHE PJESAVE TIR LINDJES COSTCO STOPPED QUIETLY </text>
<text sub="clublinks" start="2662.867" dur="3.098"> E GRADUACIONIT DHE PJESAVE TIR LINDJES COSTCO STOPPED QUIETly SHITJET CAKS N AC SHUM N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2665.967" dur="0.565"> PJES COSTCO SHPENZONI QI SHTYPI SHITJET E ES ACSHTJEVE NRO SHITJET E SAJ T US USHQIMVE TTS USHTARAVE P OR MUAJIN E PASUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2666.534" dur="2.065"> SHITJA E CAKESA N SHITJET E SAJ T US USHTARAVE PVERR MUAJIN E PASUR. INSTEAD THE BAKERY COSTCO IS </text>
<text sub="clublinks" start="2668.601" dur="3.098"> RUAJTJET MBI MUAJIN E PASUR. INSTEAD BAKERY COSTCO NSHT TANI KUJTUESHME PINTR KLIENTET </text>
<text sub="clublinks" start="2671.701" dur="1.031"> INSTEAD BAKERY COSTCO NSHT PO TANI K PORKESA TUST KRKESAVE TOW DREJT IT TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2672.734" dur="1.298"> TANI KLIENTET T PO PIKSUARA DREJT TIJ 10 T CRKA TUN RREGULLIT TCH INCH thotë se një nënshkrim. VENDIMI EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2674.034" dur="1.998"> 10IKA TUN RREZIKUT 10 INCH thotë një nënndarje. VENDIMI EDHE KINCIDAT ME NJ A REKOMANDIM </text>
<text sub="clublinks" start="2676.034" dur="0.565"> NENI NDRMJET. VENDIMI EDHE COINCIDA ME NJEC REKOMANDIM NGA EKSPERTET E SHALNDETIT T TO SHENJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="2676.601" dur="2.664"> LINDJET ME NJ A REKOMANDIM NGA EKSPERTET E SHALNDETSIS AV PR T AV MUND T SHENJM GAZET E MADH N IN LEHTN E </text>
<text sub="clublinks" start="2679.267" dur="3.032"> NGA EKSPERTET E SHALNDETSIS për të shmangur mbledhjet e mëdha në dritën e kaviljes-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2683" dur="4.799"> >> TRAJTIMI TANI N TO VESHTN TONA L LNI T NDIKOJNUT JET ON E LIR ME CAM 89 LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="2687.801" dur="0.531"> Le të marrim një vështrim të jashtëm me kamera të gjallë 89 shkallë, por që këtu shpresoj çdo send që ka një </text>
<text sub="clublinks" start="2688.334" dur="0.631"> ME CAM LIVE 89 DEGREES SI K HTO Shpresa çdo gjë kanë një javë të mrekullueshme, por ne do të kemi </text>
<text sub="clublinks" start="2688.967" dur="2.098"> KOPTU Shpresoj çdo send që ka një javë të mrekullueshme, por ne do të kemi një festë vetëm për të parë përpara </text>
<text sub="clublinks" start="2691.067" dur="1.798"> JAVA E MONNDSISHME POR NE KEMI DHNI një ditë vetëm për të kërkuar përpara për të vazhduar </text>
<text sub="clublinks" start="2692.867" dur="0.265"> Një ditë vetëm për të parë përpara për të javë. </text>
<text sub="clublinks" start="2693.134" dur="1.931"> PAR AGJEN E JAVS. >> PO Ne bëjmë dhe është një gjë e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="2695.067" dur="0.565"> JAVA. >> PO JEMI DUHET DHE HESHT A NJ MIR T BE JET THE NDATRTSIA JULY TIPIKE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2695.634" dur="0.598"> >> PO JEMI DUHET DHE'SHT A NJ MIR T BE JET THE NDATRTSIA JULY TIPIKE P FORR TI DUHET TILL BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2696.234" dur="2.865"> Bëhuni HEATI TYPIKIK JULI P FORR TI TN DUHET TILL FEMIJET ME 100 DEGRE N AT KATT PO </text>
<text sub="clublinks" start="2699.101" dur="0.531"> P YR TI DUHET TILL FEMIJET ME 100 DEGRE N AT KATT PO ND TRMARRJE DHE NDRMARRJEN N 91 91 </text>
<text sub="clublinks" start="2699.634" dur="2.798"> ME 100 DEGRE N AT KATT PO PO P TR T NDRMARRJEN NGA 91 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART PAS </text>
<text sub="clublinks" start="2702.434" dur="0.631"> DUHET T M MUND T B 91NI N TO 91 PERR TEMPERATURURN E LART PAS NJ A MORNING TOW LUM </text>
<text sub="clublinks" start="2703.067" dur="2.998"> P TR TEMPERATUR HIGHN E LART PAS NJ A NUMR TOR MNYRAVE T 79 79 DHE P FORR PJESN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2706.067" dur="1.698"> NJOR MUND T NDORRMARRS S 79 79 DHE P TR TEMPERATURAT E PJESA MOST T MIRAT NDRMARR A A </text>
<text sub="clublinks" start="2707.767" dur="0.565"> E 79 DHE P FORR TEMPERATURAT E PJESA MOST T MIRAT KA DUHET T D DHNI NJ B BIT NGA DISA T CL DHNUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2708.334" dur="0.565"> TEMPERATURAT KAN DUHET TOWN DHNI NJ BY GRUPIN NGA DISA KUFIZUAR TOU CLOUD DHE QAT SI P WITHR PRFUNDIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2708.901" dur="3.098"> BITI P SR DISA CLOUD COVER DHE K THT M ANDSIMIN E SHPENZIMIT T L LOKACIONIT GJUH PR QYTETIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2712.001" dur="0.431"> KJO ME SHPESHTJEN E LOKACIONIT N SOUTH jugun e qytetit të UTICA TULA </text>
<text sub="clublinks" start="2712.434" dur="0.598"> Lokacioni Jugperëndimor i qytetit të qytetit UTICA TULA KRAHASA, 9, 9, P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2713.034" dur="2.531"> UTICA TULA KRISHTIKA VESHJE, 9, 9, PER TEMPERATURAT E LARTE DHE EVEN DEL </text>
<text sub="clublinks" start="2715.567" dur="1.332"> SHKRIMET KRISTIKE, 9, 9, P TR TEMPERATURAT E LART DHE EVEN DEL RIO 97 </text>
<text sub="clublinks" start="2716.901" dur="0.631"> TEMPERATURAT E LARTE DHE EVEN DEL RIO 97 E DREJTA SI NE SHKOJMRO P RR RESTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2717.534" dur="0.531"> RIO 97 E DREJTA SI NDODHME NGA RESTI I TEMPERATURAVE TIGH NESHME </text>
<text sub="clublinks" start="2718.067" dur="126.698"> E DREJTA SI JEMI PRORMES P RRGJITJES S T TEMPERATURAVE TIGH NESHT F që bien para viteve të 80-ta </text>
<text sub="clublinks" start="2844.767" dur="3.232"> E TEMPERATURAT E GJITHA T F NDRMARRJEN NGA 80-të TAD KUVARUARA P FORR NJ WE JAVA TOT HOT KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2848.001" dur="0.731"> NDODHET NGA 80-të T HE KUVENDUAR P AR NJ WE JAVEK T H HOT KTU. OH PO, JU JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2848.734" dur="1.965"> KADRKUAR P AR Një javë të nxehtë KETU. OH YEAH, YEAH JEMI ME JU QENI JAN R E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="2850.701" dur="1.831"> OH PO, JU JEMI ME JU JULI ISSHT E DREJTA RRETH KORNERIT DHE OSHT QO DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2852.534" dur="0.565"> ME JULI JU DREJT RRETH KORNERIT DHE GSHT SI DUHET T BE JET NDERTET TUAJ JULY TUAJ SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="2853.101" dur="0.598"> KORNERI DHE GSHT SHKOLIMI T TO JET HE NDATRTSIA JUAJ TYPIKE TUAJ SI T G BNII N 4 4 GJYQN JULY DO </text>
<text sub="clublinks" start="2853.701" dur="1.531"> NGROHJE TUJIKE TUAJ JULY TUAJ SI T G MIRONI NE 4 GJYQN JULY DO T FL LNDET ME 100 DEGRE </text>
<text sub="clublinks" start="2855.234" dur="3.931"> B BEN FIROJT WITH ME 100 DEGRE, POR EDHE DO TUAJ NJOFTIMIN NJ A EXTRA AFTIKANE T L VETM DUHET N THE SKY </text>
<text sub="clublinks" start="2859.167" dur="1.732"> POR EDHE DO TUAJ NJOFTIMI Një AFTICRANAN E VETITS AFTIKANE E VETSUAR N SK SKY SHT vërtet e Thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="2860.901" dur="0.531"> EXTRA AFRICAN DUHET N THE SKY ISSHT V RERTET E TRET N ON SHENAT DHE KENTO </text>
<text sub="clublinks" start="2861.434" dur="0.565"> REshtë me të vërtetë e trasha N TH SHEN DHE KET DISPONUAR DISA DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2862.001" dur="1.498"> NAT SHEN DHE K ANDTO TP SHPRNDARJEN DISA DHE NDODRMARRJE NUK T ALL GJITHA KATT B BAD DHE EVEN N </text>
<text sub="clublinks" start="2863.501" dur="1.031"> DISPONUARI DISA DHE NUK TA GJITHA T TH GJITHA Q B ANDNI DHE NGJARJE NUNT SHUM POLLEN NUK JAN NOT REAL </text>
<text sub="clublinks" start="2864.534" dur="2.098"> JO T ALL GJITHA QAT BNI DHE NGJARJE N CO VEND T P POLLIKAVE NUK regjistrohen në të vërtetë. POR SHUM' </text>
<text sub="clublinks" start="2866.634" dur="0.565"> VENDI I POLLIKAVE NUK regjistrohet në të vërtetë. POR L GSOHET PARA N IN KOH K HERTU DHE SHIJE </text>
<text sub="clublinks" start="2867.201" dur="2.031"> REGJISTRIMI. POR LEJOJN T G PARA N IN KOH K HERTU K ANDTU DHE Shih se PCRFUNDIMTARICKT E TRET </text>
<text sub="clublinks" start="2869.234" dur="0.565"> PARAQITI N IN KOHA KTU DHE SHIKONI Q CON PCRQendrimi i MADH P OR GULFIN DHE Karaiben. </text>
<text sub="clublinks" start="2869.801" dur="1.664"> Q CON KONCENTRIMI I TRET P OR GULF DHE CARIBBEAN. KJO Q DUHET T BE NDODHET TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2871.467" dur="3.032"> GULFI DHE KARIBIJ. KJO Q DUHET T BE KUADrohet Mënyra TONA DHE ESPECIALE E MENDIMIN NR </text>
<text sub="clublinks" start="2874.501" dur="0.564"> QAT DUHET T BE B TON K HESHILLA TONA DREJT E DHE P ERMES P THRMARRJEN PR M SHUM SHNIM NUR M BY TUR E MUND, </text>
<text sub="clublinks" start="2875.067" dur="0.565"> M WNYR DHE PIALR E MIR SE VINI NUK M NOT SHUM SH NOTNIM P BYR T E Mërkurë, P ALRMES T AL GJITHA TON GJITHA KASASTAL </text>
<text sub="clublinks" start="2875.634" dur="2.098"> M M SHUM NICENICESUESH BYM NGA E HURRTI, P ALRGJIGJE NGJARJE BEN KOSTAL DHE CREEPING EVEN N SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2877.734" dur="1.731"> P ALRGJIGJE EDHE T BEN KOSTAL DHE CREVIMIN E VJET INT NO SAN ANTONIO K HERTU. ju do të </text>
<text sub="clublinks" start="2879.467" dur="0.565"> BENDOJN EV DHE CREVIMIN E PARA N SAN SAN ANTONIO KTU. JU Vini re SHTETRINT EKSTRA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2880.034" dur="1.631"> ANTONIO KETU. JU Vini re SHTETRIN EX EKSTRA N IN AIR AJET L NIK LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2881.667" dur="0.598"> SHENIMI I DUHET EXTRA N THE AIR N IT MUND T NDODHET P FORR NJ A SHUM DITORE MORE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2882.267" dur="2.632"> AIR Lshtë shumë i pëlqyeshëm për t'u varur për një copë ditë më shumë sa duhet vetëm për të mbajtur në MIND </text>
<text sub="clublinks" start="2884.901" dur="0.731"> PR NJ CO SHUMLE DITORE M SHUM DUHET TOM DUHET T K MBIJEN N MIN MIND NSE JENI SENSITIV NIVE </text>
<text sub="clublinks" start="2885.634" dur="1.798"> DUHET TOM DUHET T K MBIJEN N MIN MIND NSE JENI SIENIENTIV N TO KATT QND. KETU ANIMIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2887.434" dur="2.331"> NSE JENI SENSITIV N TO KT QNDS. KETU ANIMIMI NJNE M M SHUM Koha KA NDIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="2889.767" dur="0.632"> QAT MBETET. KETU ANIMIMI NJNE M M SHUM Koha KA NDODHMO NUR E HSDND AND DHE DO T DUHET T MUNDEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2890.401" dur="2.498"> NJNE M T SHUM KOH KERTU KEMI NDRM TUR E MUND T AND DUHET T J DUHET TET MBIJET T CL KLIPARUAR NGA KATT LART </text>
<text sub="clublinks" start="2892.901" dur="0.598"> E ARDHME DHE DUHET T MUND T KUPTUAR NGA Q CON NDRMJET P HIGHRMBLEDHJE SI K LT LIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="2893.501" dur="2.498"> KLIPROHET NGA Q CON P CONRFUNDIMI I LART SI K LTO GJYKATA DHE GJYKATA PARA P AR NJ CO SHUM A </text>
<text sub="clublinks" start="2896.001" dur="1.731"> PCRMBLEDHJE SI QEN GJYKATA DHE GJYKATA RRETH NJ A SHUM DITA KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="2897.734" dur="0.631"> DHE GJYKATA RRETH P FORR NJ CO SHUM DIT QE. 89 DEGREES T R DREJTA TANI JU FACTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2898.367" dur="2.465"> E DITAVE KETE. 89 DEGREES TIGH DREJTA TANI TUAJ FAKTOR N THE HUMIDITET, NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="2900.834" dur="0.465"> 89 DEGREES T R DREJTA TANI TUAJ FAKTOR N THE HUMIDITET, NDODHET NDIKONI 96 DHE NE KEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.564"> N H HUMIDITET, NDESHM SIKON 96 DHE KEMI. CLOUDS LIDHJE SHUM LIKE A </text>
<text sub="clublinks" start="2901.867" dur="2.598"> 96 DHE KEMI. CLOUDS OVERHEAD LOOKS LIKE një copë e një vajze në SKY DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="2904.467" dur="1.832"> CLOUDS OVERHEAD LOOKS LIKE një copë e një vaji në skaj dhe një pjesë të madhe që është e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="2906.301" dur="1.231"> BITI I NJ HA VAJZA N IN SHQIP DHE SHUM Q IS SHT THE VEPRIMI I LUFTOUS S HIGH LART CILA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2907.534" dur="0.531"> SHUM Q TH ISSHT KYSHT KUFIZUAR T CL CLOUD LART CIL ISS SHT DUHET QUITE NJ A DIT BIT </text>
<text sub="clublinks" start="2908.067" dur="2.665"> SHTYPI I LART I CLOUD I CILHS LSHT DISPONUAR QASJ AN A NJ SHUM BIK 0,72. SO PO,'SHT NDRTSIA E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2910.734" dur="1.398"> VAZHDIMI I PASURIT NJ A SHUM BIT 0,72. PO PO, ,SHT T IND DREJTA TIC DREJTAT INDIKA T NDRTSISHME T HE nxehtit </text>
<text sub="clublinks" start="2912.134" dur="1.231"> 0.72. PO PO,'SHT E DREJTA TREGIMET NDERTIMET E NDERTIMIT TAT NDERTIMIT TANI RRETH 100 JUGJETI DHE perendimi i SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2913.367" dur="3.032"> TIC DREJTAT E T DREJTAT E T DREJTAVE TANI RRETH 100 JUGJETI DHE MBAJTIMIN E FEELS SAN ANTONIO DUHET NJ 190 MUND 190 </text>
<text sub="clublinks" start="2916.401" dur="1.631"> RRETH 100 JUGJETI DHE JUAJTARI I SAN ANTONIO DUHET T A NDIKOJN A 190 MUND TULA LAREDO NJ O O 8, VIKTORI </text>
<text sub="clublinks" start="2918.034" dur="2.998"> ANTONIO FEELS LIKE NJ 190 190 MUND TULA LAREDO NJ O O 8, VIKTORIA FEELS LIKE NJNE OH NJ O ANE </text>
<text sub="clublinks" start="2921.034" dur="0.431"> TULA LAREDO NJE O 8, FIKTET E VIKTORIS L PëlqeJN NJNE ONE NJ O AN MT KUJTUAR SI </text>
<text sub="clublinks" start="2921.467" dur="0.998"> Feelët më pëlqejnë një OH NJ O MEME KUJTUAR SI TREGIMET E NDERTIMIT. POINET E PARA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2922.467" dur="3.198"> P RRMBARUAR SI TREGIMET E NDERTIMIT. PIKA TEW DYT JAN MUND T MIR N VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="2925.667" dur="0.832"> Treguesit e nxehtësisë. PIKA TEW DYT JANAY MUND T MIR N VITET E 70-të, </text>
<text sub="clublinks" start="2926.501" dur="0.698"> UDH SI KA MIR NO VITET E 70-të, HUMIDITETI THSHT TH THYRE JEMI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2927.201" dur="1.931"> 70-ta, HUMIDITETI THSHTICK I TRET JEMI T ALL GJITHA T F NDROHM T IT DREJT TANI, </text>
<text sub="clublinks" start="2929.134" dur="2.998"> HUMIDITETI ISSHT TH I GJITHA JEMI T ALL GJITHA TE NDEROJME DREJT TANI TANI, P ALRCAKTUAR TON NDERTUAR DHE Lindja e I </text>
<text sub="clublinks" start="2932.134" dur="1.431"> NDESHME T R DREJT N TANI TANI, E PRBASHKT T NGJARJE DHE LINDJA E I 35 TEMPERATURAT E AIRIT AIKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2933.567" dur="0.632"> E PRGJITHSHME TON NDERTUAR DHE LINDJEN E I 35 TEMPERATURA AKTUALE TIR AIRIT. YDO GJITHA NGA 80-të T ulta </text>
<text sub="clublinks" start="2934.201" dur="1.898"> 35 TEMPERATURA AKTUALE TIR AIRIT. YDO GJITHA NGA 80-ta më të ulëta deri në vitet 90-të SI KA ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2936.101" dur="2.598"> YDO GJITHA NGA 80-të T L NXOWN T TO NXN 90S 90 SI KA THSHT QUITE një përzierje PAS K THTU 83 N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2938.701" dur="3.098"> SIPAS 90-SOVE SIPAS NUK KA ISHTE një përzierje, por këtu ka 83 në FREDERICKSBURG 84 në KERRVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="2941.801" dur="1.264"> QUITE Një përzierje, SI KU 83 N FR FREDERICKSBURG 84 N ME MEANWHILE KERRVILLE, 97 N </text>
<text sub="clublinks" start="2943.067" dur="0.565"> FREDERICKSBURG 84 N ME MANWHILE KERRVILLE, 97 N CAR SH SPRBIMET E CARRIZO DHE EVEN 90 </text>
<text sub="clublinks" start="2943.634" dur="0.565"> MEANWHILE, 97 N IN SH SPRBIME TR KARIZZ ANDS DHE EVEN 90 TP PAVARUR DHE TANI WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="2944.201" dur="1.964"> KRRKIMET E CARRIZO DHE EVEN 90 PAVARSISHT DHE TANI WHFAR H NDODH T TO NDARJET TONA KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="0.498"> I PAPRUAR DHE TANI WHFAR H NDODH T TO NDARJET TONA K HERTU K ATU SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="2946.667" dur="2.665"> PRANE N TO NGJARJET TONA K HERTU RRETH SAN ANTONIO P FORR DITA TVER VAJTJES SEVARA DO T </text>
<text sub="clublinks" start="2949.334" dur="0.531"> RRETH SAN ANTONIO P FORR DIT T NE VAJTJES S NE VETE DO T SE SHTOJNM NGJARJEN N MID 90 </text>
<text sub="clublinks" start="2949.867" dur="3.065"> P HER DIT TVER VAJTJEVE T NE VEJTJE DO T SE SHTOJNI NGJARJE N MID NDRMARRJEN E MUZSIT 90, N U 90-të. DUA TË THEM </text>
<text sub="clublinks" start="2952.934" dur="0.465"> Shihni NGJARJEN E NDERMES ND MIDRKOMB 90TARE 90, N U 90-të. DUHET T FL DREJT fluturoj me 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2953.401" dur="2.764"> TOMORROW, UPER 90 '. DUHET T FL DREJT fluturoj me 100 N BY fund të kësaj jave dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2956.167" dur="1.732"> DUHET T FL LNDROHET ME 100 N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU Java dhe N INT PORGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="0.531"> N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU Java dhe N VITIN E POLRGJITHSHM T H HOTIDSIS. SO DREJT SO </text>
<text sub="clublinks" start="2958.434" dur="0.498"> NO VITIN E PRDITSHME T H HOTIDSIS. SI DREJT SO RRETH 99 PER QE LARTE </text>
<text sub="clublinks" start="2958.934" dur="1.498"> JAVA HOLIDAY. SI DREJT 99 RRETH 99 P FORR K TT T TEMPERATURA E LART NHE PARA DIT </text>
<text sub="clublinks" start="2960.434" dur="3.098"> RREZIKON 99 P FORR KT T TEMPERATURA E LARTAY N A DIT AS SHEKUAR ME KATT SHTYPE EXTRA N SK SKY </text>
<text sub="clublinks" start="2963.534" dur="1.731"> TEMPERATURA N THE DITET PARA Q TH MUND T KUJDES EXTRA N THE SKY SI MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="2965.267" dur="0.532"> ME ATA EXTRA DUHET N SK SKY AS WELL. KEMI NJNE SHUM SHPIRTSINOWN </text>
<text sub="clublinks" start="2965.801" dur="0.664"> GJITHASHTU. KEMI NJNE SHUM T D SHPIRTSISHME NRO TRAJEN E LINJS, P ERMES </text>
<text sub="clublinks" start="2966.467" dur="2.332"> KEMI NJNE SHUM T D DHPNUAR PROR TRAJNN E LINJ ,S, DUHET T WEST VETM P WESTR MBI GJUH AN NJ A SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2968.801" dur="0.798"> PROR Trenin e Linjës, veçanërisht në perëndimin e gjuhës, një pjesë e orëve AGO. FAR SHENI K HERTU </text>
<text sub="clublinks" start="2969.601" dur="2.998"> DUHET MBI GJUH AN Një pjesë e orëve AGO. FAR DUHET KETU K THTO GREEN DHE VERT WESTN E P WESTRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="2972.601" dur="1.564"> E AGO ore. FAR DUHET KETU K THT GRE GREEN DHE VERT WESTN E PRQYRS. Kjo është vetëm disa nga </text>
<text sub="clublinks" start="2974.167" dur="0.565"> KJO GREEN DHE VERTN E MBAJTSISOWN. KJO DREJT DISA T CL CLUMEVE T HIGH LART TICK LARTER SI JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2974.734" dur="2.531"> TOWN. ATA JAN OF DISA T CLUMEVE T HIGH LART TICK THIRR THS QAT JAN NDRTIMIN E TREGUESVE N </text>
<text sub="clublinks" start="2977.267" dur="2.998"> ZGJIDHJE TAT LART Q TH JAN QAT JAN BL TOW BLEROJM OF T OF THNDERSTORMS N ME Meksikë. POR pa dyshim që </text>
<text sub="clublinks" start="2980.267" dur="1.232"> NDERTIMI I TRAJTIMIT N IN Meksikë. POR pa dyshim që të shihni ndonjë paracaktim të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="2981.501" dur="0.631"> MEXICO. POR pa dyshim që T SE SHIJNI YDO PRECIPITIMIN E REAL NGA KESTU BESNI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2982.134" dur="1.398"> SHIKONI YDO PRECIPITIMI REAL NGA KESTU BAKENI K ACTU KUFIRIN KUFIZUAR KA MUND T BE BNI SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="2983.534" dur="3.131"> NGA KESTO BAKENI NGA Kufiri KA MUND T BNI NJOW DREJT B SHUM, POR PJESA E SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2986.667" dur="0.898"> KUFIZUAR KA MUND T BE BNI NJOW DYT E KUFIZUAR POR PJES M SHUM. Shtë një PAVARURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2987.567" dur="0.598"> SHOWER POR PJESA M M SHUM. SHT O NJ O SHUM SHUM PLRFSHIRSISHT T VESHJE TONA T O PRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="2988.167" dur="2.432"> 'SHTTHER NJTHER TJERI PJESMARRLSISHT PAVARESISHT, PATTERNI JON WE P WER VESHJEN E TYRE DUHET T S DREJT DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2990.601" dur="2.131"> TTHER TJERA TAT PATTERNIT TAT VESHJES T O PRGJITHSHME T DO SHTOJN S DISA VEPRIM NGA KOMBI </text>
<text sub="clublinks" start="2992.734" dur="0.565"> PATTERNI DO SHTOJN S DISA VEPRIM N AC KOMB IST ISSHT N T N DUHET TUAJ N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2993.301" dur="1.431"> PROR KOMBT ISSHT J TANI DUHET T US GJITHA N THE SHUMNDATRVESHJEN E VEANTA AKTIVE REAL AUTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="2994.734" dur="1.598"> JSHT DUHET TANI KUSHT US SHUM US N US SHUM RREGULLORE AKTIVE TAT RRETHIT TCT NDERTUAR T NDRMARRJEN PACIFIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2996.334" dur="3.031"> VESHJEN E VEPRIMIT TAL VRTETS AKTIV, BIG UPER NIVELI I DYT NOW VERI VET PACIFIK. NJOTR NJ O RRETH NDR </text>
<text sub="clublinks" start="2999.367" dur="1.432"> NIVELI I ulte PER VERDETIN PACIFIK. NJOTR O NJ O ANGLAND GJITHA. NIVELI I LART I UPERR. </text>
<text sub="clublinks" start="3000.801" dur="0.598"> VERI PERËNDIM. NJOTR O NJ O ANGLAND GJITHA. NIVELI I LART I UPERR. DUHET Q B BIGJON E BIGJISHT NUK është </text>
<text sub="clublinks" start="3001.401" dur="2.431"> ENGLAND. NIVELI I LART I UPERR. DUHET QAT BIG BLUE ITSHT NUK OSHT E DREJTA E DREJTA TANI, SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3003.834" dur="0.765"> DUHET QAT BIG BLUE IT NUK NOTSHT E DREJTA E DREJT TANI, DUHET QAT KA MIR, por që po shkon të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="3004.601" dur="0.564"> E DREJTA E PRGJITHSHME TANI, DUAJ QAT KA MIR, por është duke shkuar për të lëvizur më shumë. K LTU KET </text>
<text sub="clublinks" start="3005.167" dur="1.065"> MIR, por është duke shkuar për të lëvizur jashtë. K LT JAVA DHE V THNJIN mendoj se po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="3006.234" dur="3.131"> L MNDSISHT. KATT WE JAVA DHE V THNJ TH Unë mendoj se po shkojnë të vërtetë kanë një ndikim në tonë </text>
<text sub="clublinks" start="3009.367" dur="1.898"> JAVA DUA TIN MINNDSISHME Q'DO T DUHET TO NDREJT HA KA NDIKUAR NDANRMARRJET TONA RAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.267" dur="1.232"> TE REZULTOHEN KA NDIKUAR N ON NDRYSHIMET TONA RAIN. PRETTY SHUM E PARA DRY </text>
<text sub="clublinks" start="3012.501" dur="0.598"> NDRYSHIMET E RAIN. PRETTY SHUM E DREJTA PARAJMRORE DUHET T THE JAV ANDS DHE THEN RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3013.101" dur="0.531"> PRETTY SHUM E DREJTA PARAJMRORE DUHET T WE JAV ANDS DHE PANRDORIMET E RREGULLIT T COM BNI </text>
<text sub="clublinks" start="3013.634" dur="1.998"> GJATA E JAV ANDS DHE PASTAJAT E RRITJEVE TIN VAJTARIT TE BESOJMACK N P PIKTUR ISHTE SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3015.634" dur="1.731"> NDRYSHIMET NDODHEN N THE PIKTURE ASSHT SHKOLL HIGH E LART P OR KTU </text>
<text sub="clublinks" start="3017.367" dur="0.565"> PIKTURA ISHTE SHUM E LARTOV PR KTU NGA E Diel. Kështu që, </text>
<text sub="clublinks" start="3017.934" dur="2.565"> E KETU NGA E Diel. KJO KTO EVENING, CLOUDY SHUM M SO TOU MIR </text>
<text sub="clublinks" start="3020.501" dur="0.798"> NGA E Diela. SI K EVT VJESHT, SHUM CLOUDY SOFTHEASTERLY BREZE N AT 10 deri 15. </text>
<text sub="clublinks" start="3021.301" dur="0.564"> SHUM SHUM E LUFTSISHT BREZI N AT 10 deri në 15. CHRIS VERY STICKY DHE MUGJIA </text>
<text sub="clublinks" start="3021.867" dur="2.465"> BREZI N AT 10 deri në 15. KRISHTI SHUM STICKY DHE KUJTIM I JASHTM Ne do të fillojmë Ditën </text>
<text sub="clublinks" start="3024.334" dur="0.231"> CHRIS VERY STICKY DHE MUND T NDRMARRJE NUK DO T START FILLOJMOM DIT TN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3024.567" dur="2.798"> JASHTME DO T START FILLOJM AT DIT 79N E NDRMARRJES N 79 79 PASQYT N 95 LATER T ON </text>
<text sub="clublinks" start="3027.367" dur="0.698"> RREZIKONI N 79 79 THEN RREZIKONI N 95 95 LATERER N ON DIT SO S SO T TJERA SE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="3028.067" dur="1.498"> N 79 79 THEN RREZIKONI N 95 95 LATER IN N IN DIT SO S SO T TJERA SE DISA CLORS MORNING DUHET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3029.567" dur="2.998"> N D DIT SO S SO T TJERA SE DISA KLUESA TOR MNYRA DUHET DUAJN F MIR N THE mes </text>
<text sub="clublinks" start="3032.567" dur="3.032"> KLAMET E VETM DUHET DHE DUHET T G MIR N THE MUAJ QAT SI NJ W WARM I FETUAR, POR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3035.601" dur="0.531"> NDERIMI I MIR N THE MIDI QAT KA NJ W WARM FEMIJR, POR DUHET T G MIR ME DISA SUNSHINE N </text>
<text sub="clublinks" start="3036.134" dur="0.431"> NJ W WARM FESISHT, POR DUHET TOOD MIR ME DISA SUNSHINE N TE TE NDRMJET NDRMJET Q </text>
<text sub="clublinks" start="3036.567" dur="2.332"> MIR ME DISA SUNSHINE N TE ND MIDRMJET ND MIDRMARRJE QAT BREZIKE SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3038.901" dur="1.764"> TE NDESHMET ND MIDRKOMBTARE QAT NGJARJE TUT VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="3040.667" dur="0.498"> SI VET SOSISHT BREZA E SHUM NOT është e njoftuar. POR SHIKONI WHFAR H NDODHNI </text>
<text sub="clublinks" start="3041.167" dur="2.698"> Dukshme. POR SHIKONI ATFAR H NDODHET TEMPERATURAT KU JANE DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="3043.867" dur="1.632"> POR SHIKONI ATFAR H NDODHET TEMPERATURAT KU DREJT T U DREJT BY N BY 100 N BY ND FRRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="3045.501" dur="1.698"> TEMPERATURAT KU DREJT DERI NAR 100 SHKURTID N FR MIDNYR AND DHE E DHN AND DHE SHTOJN TO N TO K THT </text>
<text sub="clublinks" start="3047.201" dur="3.064"> MARNYRID 100 N FR NDIDRMARRJEN DHE E SHNDETS DHE SHPRNIJ NAT KATTAY MAYNYRA T LESTERIT T BN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="3050.267" dur="1.032"> DHE E SHTAT AND DHE SHTOJN TO N TH KAYTAY M HNYRA T L VNJESHT COM T VAJN IN NGA AFRIKA Sesa ato. </text>
<text sub="clublinks" start="3051.301" dur="0.564"> HAYES LESTER VAJ NGA AFRIKA SE THOSE. Shansi i treguesve me të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="3051.867" dur="2.432"> AFRIKA SE THOSE. Shansi i treguesve me të vërtetë nuk është vetëm ditën e diel dhe të hënë </text>
<text sub="clublinks" start="3054.301" dur="2.131"> Shansi i treguesve me të vërtetë nuk është vetëm ditën e diel dhe të hënë dhe më pas vetëm një shans 20% </text>
<text sub="clublinks" start="3056.434" dur="4.298"> NUK JEMI DUHET N A PATTERNIN E VETE T WE VESHJES GJYQSISHT, KU VAJ T TO RAJONOJN. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3060.734" dur="187.098"> PATTERNI I VESHTE KUAJ TES B RAN RA T RINNDSISHME. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ SHUM CO ADAMI DUHET T MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="3247.834" dur="2.931"> TE RREZIKONI. Në rregull, FALEMINDERIT TUAJ SHUM CO ADAMI DUHET T MIR. >> KODTU KUJTIMI N IN RAST TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3250.767" dur="0.265"> ADAMI SHUM mund të jetë i keq. >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.034" dur="2.731"> >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="3256.2" dur="3.765"> >> SI RREZIKUAR-RASTE DOKTORART E SOAR-19 RRETH N AT NJNE SISTEM TOS SPITALIT JAN W KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="3259.967" dur="2.232"> Doktorët në një sistem spitalor po paralajmërojnë publikun. ORSHT W VESHT ​​SI TY </text>
<text sub="clublinks" start="3262.201" dur="0.598"> JANI KUJDES PUBLIK. ORSHTOR VESHT ​​TH SI TIN MENDONI DOKTORST JAN F NGA TY </text>
<text sub="clublinks" start="3262.801" dur="2.431"> PUBLIKU. ORSHTOR VESHJE SI T TH MENDONI DOKTOR AT JAN F NGA SISTEMI I SH HENDETIT METODIK </text>
<text sub="clublinks" start="3265.234" dur="2.498"> THINK DOKTORST JAN F NGA SISTEMI METODIK SH HENDETSOR SHQYRTAR TOT TLD DUHET TY SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3267.734" dur="3.131"> SISTEMI I SHALNDETSIS M METODIKE REPUBLIKAT E TOKS TANA JAN SH SHKURT ONR N ON KUJDES DHE VIRA TY TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3270.867" dur="1.198"> REALTORT TLD DUHET TANI JAN SH SHKURT ONR N ON KUJDES DHE TY VIRAL TY DHE DISA PLASMA PVRBASHKT. </text>
<text sub="clublinks" start="3272.067" dur="3.032"> P ONR SHUM DHE VIRAL TY VIRAL DHE DISA PLASMA KONVALETTS. >> BOREDOMI DO T BE JEMI FUND T TO </text>
<text sub="clublinks" start="3275.101" dur="5.398"> PLASMA CONVALESCENT DIKA. >> BOREDOMI DO T BE JEMI FEMR T D DISKUTUAR. NUK JEMI POLITIKT N </text>
<text sub="clublinks" start="3280.501" dur="0.231"> >> BOREDOMI DO T BE JEMI FEMR T D DISKUTUAR. Pra, ne jemi politikë për të parë në </text>
<text sub="clublinks" start="3280.734" dur="0.131"> Shkarkimit. Pra, ne do të bëjmë politika për të parë ... </text>
<text sub="clublinks" start="3280.867" dur="2.932"> Shihni në ... NUMRIT HOT që i mbajnë zgjedhjet OSE </text>
<text sub="clublinks" start="3283.801" dur="4.264"> ... NUMBT M SHUM HO Zgjedhjet OSE ISIS </text>
<text sub="clublinks" start="3288.067" dur="0.465"> NUMRTT E MADH Zgjedhjet OSE ISHTE M M SHUM SPITALIZIMET. </text>
<text sub="clublinks" start="3288.534" dur="0.631"> HOSPITALIZIMET E M ISIS SHUM. >> POLICIA SAN ANTONIO EDHE KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="3289.167" dur="2.932"> SPITALIZIMET M M SHUM. >> SAN ANTONIO POLICIA EDHE KA NEVOJ Ndihmuar TACK TRAJTIMIN 3 NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="3292.101" dur="0.531"> >> POLITIKA SAN ANTONIO EDHE KA NEVOJ Ndihmuar Ndërhyrjen 3 personat e akuzuar për raste të ndërtimit </text>
<text sub="clublinks" start="3292.634" dur="3.165"> Ndihmoni TRAJTIMIN E GJYKUAR 3 NJER ACZ T AC AKSUAR T ST STEALIMIT T RASJEVE T BE Birrës NGA ANA JUGORE ATV </text>
<text sub="clublinks" start="3295.801" dur="0.831"> SHPRNDARJE N ST RREGULLIMET E RASTEVE T BE BUJQROS SIPAS JUAJVE T WE JAVAVE TAST HAPUR T IT HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="3296.634" dur="2.998"> E BEER NGA ANA E JUGUT ATV ​​JAVA E PRGJITHSHME QAP NDODHET ME 24 Qershor dhe DH THENI I HIV-it </text>
<text sub="clublinks" start="3299.634" dur="1.598"> Java e fundit që ndodhi më 24 qershor dhe DH THENIA E HIV-it P OFR ZARZAMORA JUAJ pranë </text>
<text sub="clublinks" start="3301.234" dur="0.565"> 24 Qershor dhe DH THENI I HIV-it P OFR ZARZAMORAN JUGJITORE MILITARI Jugor. ATA THONE </text>
<text sub="clublinks" start="3301.801" dur="2.264"> ZARZAMORA JUGJIKE pranë Milionareve Juglindore. Ata thonë se një pikëpamje vërejti një dorë </text>
<text sub="clublinks" start="3304.067" dur="0.565"> Ushtria Juglindore. Ata thonë se një problem i pikturuar një dorë në punëdhënësin kur të dy </text>
<text sub="clublinks" start="3304.634" dur="2.765"> NJNE SUBPEKT P PORGJIGJET NJ H Handhe në PUNSIN WHN Ndërsa 2 të TJERT RASTET E GRABIT T OF BUJQSIS </text>
<text sub="clublinks" start="3307.401" dur="1.531"> N THE PUNSIN WHN Kurse 2 T O TJERT RASTET E GRABS S BE Birrës DHE KAN O </text>
<text sub="clublinks" start="3308.934" dur="0.565"> T O TJERT RASTET E GRABIT T BE BUJQSIS AND DHE SHPRNDARI PA PAIN, STOPPERET E KRIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="3309.501" dur="0.631"> RREZIKONI PA PAIN, STRIMET E KRIMIT që ofrojnë PARAQITJE P FORR INFORMACION </text>
<text sub="clublinks" start="3310.134" dur="2.931"> PA PAIN, STOPPERT E KRIMIT T OFF OFRUAR RUAJTJEN P FORR INFORMACION Q NDODHEN N AN ARRESA N IN KT </text>
<text sub="clublinks" start="3313.067" dur="1.298"> OFERTA E KUJDESIT P FORR INFORMACION QAD NDODHEN N AR ARRESA N IN K CTAS RAST T TH NDRMARRJE NUMR N 10 </text>
<text sub="clublinks" start="3314.367" dur="1.665"> DHNI N AN ARRESTIM N TH KISTAS RAST Q TH NUMRI RRETH 10 224-STOP, duke tronditur E RE </text>
<text sub="clublinks" start="3316.034" dur="0.531"> RASTI QAT NUMRI RRETH 10 10 224-STOP, duke tronditur raportimin e ri mbi javën </text>
<text sub="clublinks" start="3316.567" dur="2.665"> 224-STOP, STUNNING RAPORTI I RI PVERR VLERAT E JAVAVE K CLRKESA TIST SHPIRTSIS që </text>
<text sub="clublinks" start="3319.234" dur="0.631"> RAPORTIMI PVERR SHKOLLAT E JAVAVE T CL KRKESAVE TIST SHPRNDARJES SAT INTELIGJENC RS RUSI </text>
<text sub="clublinks" start="3319.867" dur="1.898"> ZGJIDHEN K CLRKESA TIST SHPIRTSIT QAT INTELIGJENCA RUSE T OFF OFRUAR PARA. TALIBANI </text>
<text sub="clublinks" start="3321.767" dur="2.132"> INTELIGJENCA RUSE T OFF OFRUAR PARA. MILITANTST TALIBANë SI P RRQITJE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="3323.901" dur="0.898"> PARA e ofruar. MILITANET TALIBANë SI KUJDES P FORR Vrasjen e Amerikanëve dhe Britanikëve </text>
<text sub="clublinks" start="3324.801" dur="0.998"> MILITANT SI SHUM R P FORR VLERSIMIN E TRETEVE AMERIKANE DHE BRITANIKE N AF Afganistan, THOSE </text>
<text sub="clublinks" start="3325.801" dur="1.931"> VRESIMI I TRUPEVE AMERIKANE DHE BRITANIKE N AF AFGANIAN, KTU SHTETE JAN B besojnë se kanë </text>
<text sub="clublinks" start="3327.734" dur="0.998"> TROOPS IN AFGHANISTAN, KOSTO SHTYTE JAN B besuar që të kenë dritë për vdekjet e shumëfishit </text>
<text sub="clublinks" start="3328.734" dur="3.031"> SHTETET JAN B TEL BESUAR T TO KAN DHN TO T TO VDEKJEVE T OF SHUMVE T SHUMVE T US SHUMS </text>
<text sub="clublinks" start="3331.767" dur="1.132"> ZHEL N TO VDEKJET E KUFIZUARVE TUL SHUMA T SHUMVE, duke cituar inteligjencën amerikane TANEM ANTAR OFT TAN T N </text>
<text sub="clublinks" start="3332.901" dur="1.898"> GRUPET SHTETERORE duke cituar inteligjencën e SHBA TANI AN CONTAR OFT E KONGRESIT N S SHENJAT E SHUM JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3334.801" dur="0.531"> INTELIGJENCA TANI ANEMTAR OFT E KONGRESIT N S SIDA T B DYT D K DRKOJN AN PSRGJIGJE T A PRETTTS </text>
<text sub="clublinks" start="3335.334" dur="0.598"> KONGRESI PR SIDA T B BNA T D D DNGJIT T AN PSRGJIGJEVE NJ PRO PROCES T PR BIMVE T SM BASHKIMIT Q TH SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3335.934" dur="2.798"> K DRKES P ANRGJIGJE N A PROCESI I BAZUESHMRISET SET MADHE Q TH SI DISA VOTUES T D SHPENZUAR DITN E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="3338.734" dur="1.031"> PROCESI I ZEMRS SI SI DISA VOTSUAR T D SHPENZUAR DITN E PAR T OF </text>
<text sub="clublinks" start="3339.767" dur="0.332"> VOTuesit PESRSHKRUAR DITN E PAR T V VOTIMIT TAR PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.101" dur="0.598"> E VOTIMIT T E SHUM. >> KJO KOHA T A GJITHA GJITHA JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3340.701" dur="2.198"> VOTIMI I HAPUR. >> KJO KOHA T A GJITHA T TH GJITHA JAN NJIT BIT T L NDRYSHME N AT </text>
<text sub="clublinks" start="3342.901" dur="0.464"> >> KJO KOHA T A GJITHA T TH GJITHA JAN NJIT BIT T L NDRYSHME N THE POLLST DUHET T CO B CONI-19. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.367" dur="2.732"> NDARJE BIT E NDRYSHME NL SH PNIME T D DHNAT N TO SHUM-19. >> POR Q D NUK MUND T ndaloni njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="3346.101" dur="1.431"> SISTEMET POLITIKE N TO SHUM-19. >> POR Q D NUK MUND T ndaloni njerëzit nga SHPREHIMI </text>
<text sub="clublinks" start="3347.534" dur="0.731"> >> POR ATA NUK MUND T ndaluar njerëzit nga SHQYRTIMI N TO VOTE RREGULLORE TOT VOTUES </text>
<text sub="clublinks" start="3348.267" dur="0.498"> NGA SHTOJN TO N V VOTE RREGULLORE TAR VLERA TAR VOTOSHME NGA GJYQS DHIDNI 10 Qershor </text>
<text sub="clublinks" start="3348.767" dur="190.932"> T V VINI RREGULLAT E VLERS SAR VOTUESHME NGA DIT E GJYPS 10 GJYQS DITA E ZGJEDHJEVE NGA RRUGOR </text>
<text sub="clublinks" start="3539.701" dur="0.831"> PROR DITN E 10-të Zgjedhor të GJITHA GJYQS 10 GJYQ BYSIT BY P THER MNYR >> >> Fillimi i TOR GJITHA T R DREJTA T R DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="3540.534" dur="1.665"> >> T ALL GJITHA TOM NDRMARRSIT E NDRMARRJEN sot DISA ME DISA CLOUDS TOW TJERA TTHER TJERA TIS DHNAT P AFR AFAT T SUNNY </text>
<text sub="clublinks" start="3542.201" dur="0.564"> DITA ME DISA CLOUDS LUAJ TTHER TJERA NJ A AF AFR SUNNY duke e bërë atë në 95 për të lartë </text>
<text sub="clublinks" start="3542.767" dur="1.498"> TTHER TJERA T A NDERNRMARRJEN SUNNY NDRMARRJEN N TO 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART AND DHE T DO BN NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="3544.267" dur="2.732"> Duke e bërë atë në 95 P FORR TEMPERATUR HIGHN E LART DHE T DO BNI NDODHemi vetëm një copë pakicë në ditë </text>
<text sub="clublinks" start="3547.001" dur="3.031"> TEMPERATURA DHE DO TAR NDODHME DREJT A DUHET T B GJITHA L LND N IN PARA DIT. RRETH NO VITIN 90 ' </text>
<text sub="clublinks" start="3550.034" dur="0.431"> DUHET NJIT BIT T GJITHA NHE PARA DIT. KALIMI NO FALAS T RREZIKUT T U UPER 90 me të </text>
<text sub="clublinks" start="3550.467" dur="1.065"> Përpara. Kthehu në fluturim të vërtetë të UPER 90 me 100 nga fundi i kësaj jave dhe </text>
<text sub="clublinks" start="3551.534" dur="2.865"> VALLREJE FALAS ME 100 N THE FUND T OF K WETU JAV AND DHE N WE JAVA TP PRGJITHSHME EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="3554.401" dur="1.498"> 100 N THE P ENDRFUNDIMIN E K WETU JAV AND DHE N THE JAVENDN E PRFSHIRJESHME EDHE ATA që EXTRA HAZE N SK SKY ME </text>
<text sub="clublinks" start="3555.901" dur="0.498"> N WE JAVN E PRZGJEDHJES EDHE PRMBJE QAT EXTRA VAJN N THE SKY me një kolonë më të fortë të një </text>
<text sub="clublinks" start="3556.401" dur="0.598"> ATA EXTRA HAZE N THE SKY me një kolonë më të fortë të një pluhuri afrikan të kryesuar në mënyrën tonë </text>
<text sub="clublinks" start="3557.001" dur="2.131"> Një kolonë më e dobët e një pluhuri afrikan të kryesuar mënyrën tonë, ne kemi një copë të një fryrje nga dhe </text>
<text sub="clublinks" start="3559.134" dur="1.031"> AFRIKANI DUHET TAD DREJTUAR MUND TONA NE KEMI NJ B GRUPIN E NJRE PREJT FSIS F NGA DHE TANI, POR TANI OSHT SHPESH </text>
<text sub="clublinks" start="3560.167" dur="0.565"> KAN A NJ B GRUP T OF NJ B NDRERMARRJE NGA DHE TANI, por P ITRDORIMI I KTHIMIT T AG RRITJES, DHE PASTAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3560.734" dur="2.531"> TANI, por P GRDORIMI I KTHIMIT T ARDHSHME, DHE PASQYRAT E RRITURA NUK DO T COM VAJN RE VET </text>
<text sub="clublinks" start="3563.267" dur="1.598"> Kthehu RRETH, DHE PASQYRAT E RREGULLTA NUK JAN RE T VAJNALL T VEPRUAR NACK PIKTURE </text>
<text sub="clublinks" start="3564.867" dur="0.565"> NDRYSHIMET NUK JAN RE T VAJN B REALI N FUND T P NDRMARRJEN DREJT AND DHE ND MONRMARR WITH </text>
<text sub="clublinks" start="3565.434" dur="4.665"> KJO DREJT TANI TANI JEMI VETM VETM P AR NJ CH CHANC 20%, POR UN G MUAJ Q MIR QAT NUK M MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="3570.101" dur="2.331"> PR NJ A CHANC 20%, POR SHUM QU MNDS SI M B T MIR se sa asgjë. >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, THANKS SO </text>
<text sub="clublinks" start="3572.434" dur="0.598"> QAT BN M T MNGJISHT. >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, FALEMINDERIT M FOR SHUM P WR TAT VREJT LAJME N AT </text>
<text sub="clublinks" start="3573.034" dur="0.131"> >> FALEMINDERIT TUAJ. ADAM, FALEMINDERIT M FOR SHUM P WR TAT VREJT LAJME N 6 6. </text>
<text sub="clublinks" start="3573.167" dur="0.565"> SHUM P WR VESHJEN E LAJMEVE N 6. 6. >> Shihni KACKTU K FORTU P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="3573.734" dur="0.798"> 6. >> Shihni K BTU K FORTU P FORR TONIGHN E NIGHTBEAT N AT 10 SHTYP </text>