KSAT 12 6 Berita O'Clock: 29 Jun 2020 subtitles

NEW AT 6 KOTA SAN ANTONIO MUKA KASIH DESIST DAN TAMPILAN ANTONIO MUNTUK A KASA ATAS DESIS MENYATKEUN 8 KOPI DESA LOKAL SIGN DESIST MENYANGKEUN 8 KOPERO DESA LOKOLOMI KOMUNITAS KOMUNITAS AYA NGADI BOGUS KUNCI 8 KOPI DOMPOK SIGN KOTA DENGAN KOMUNITAS AYA NGANGGO BOGUS TUNTUT YANG SAN ANTONIO KOTA DI SUMBANG NUNGGALKEUN KOMUNITAS BOGUS YANG JABATAN POLISI SAN ANTONIO AYA NAMPAK TUNTUTAN yén JABATAN POLISI SAN ANTONIO AYA MELIHATKAN UNTUK VOLUNTEER UNTUK A JABATAN POLISI DENGAN PEMBANGUNAN Pikeun VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN DI SINI. UNTUK VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN DI SINI ADA KUMUSAN DENGAN PEJABAT KOTA CIVILIAN PATROL DI SINI NU TIU PILIH NU KERISA KOTA DI KABUPATEN KOMPUTA PILIH SAHA NUJUKAN KOMUNITAS KOTA BISA NUNGGALKEUN ITU KUNTIMAN ITU SAPD AYA NUJAK UNTUK UP TO TUTKEUN NGENTOTE KOMUNITAS IT SIEUN SAPD ANYA NGUKTAN UPANG TO 200 VOLUNTEERS SAPD AYA NUJAK UNTUK UP TO TO 200 VOLUNTEERS MEMBANGKEUN PEPUAN DENGAN RIOTS, 200 VOLUNTEER MEMBANGKEUN TAMPILAN KUMAHA TANPA RIOTS, KOTA MANAGER NGAWASA DIHARI Pikeun ngasuhkeun oposisi jeung rusiah, Pangotaan Kota anu teraskeun hasil lakukeun ngeunaan usaha PANGGILAN KOTA DENGAN PANGGIHAN PELAKSANAAN PERNIAGAAN PERNIAGAAN TINDAKAN KERJA ING PERNIAGAAN JAMES ALFARO. SUMBANG JAMES ALFARO. >> AYA NU TUJUAN JAMES ALFARO. >> AYAT GURU sareng UNIKATOR KUMAHA MANAGER ERIK >> AYA NU KOMPUTER DAN KOMPUTER KUMAHA UNIKATOR KOMPUTER ERIK WALSH SAPUTAN SENI MANAGER KOTA UNITUSUSKEUN ERIK WALSH DITUTUPKEUN SUKTU NU TAPI DENGAN Waktos WALSH HENTEU SUKTU NU KOMPUTA AYA DENGAN WAKTU SUKAN RESIDEN KAMU DIBAKALKEUN DURING A Waktos KANGGURAN RESEPEN KITA GAMPANG NUKANG UNTUK PERUBAHAN DENGAN PERSIB RESIDENTE NGAPANGKEUN UNTUK BABAGAN DENGAN PELAKONAN PAKSA NU MANGGIH HENTEU GANTI DI POLISI KANGGO NU DENGAN MUNGGULKEUN ITU HENTEU HENTEU UNTUK NGUKTIKAN KONTUK. Urang Urang moal SUKA HENTEU ITEU HENTEU KOMPETRUK KONEKTOR. Urang henteu ngiringan AKSARI sareng sim kuring KONTROVERS STOKE. Kami henteu ngiringan AKTIKA ieu sareng kuring nungtut indikasi ieu Tanggalan Kiwari Ieu sareng Kuring Ngantepkeun Narkoba Indéksitas Ieu HUTMFUL HARAPAN INDIVIDUAT INI AKAN HENTEU NGENTOT INI AKTIKA HARMFUL. TAMAT TANYA. AKU AKHIR HUTMFUL ATAWA ATAWA. TAMAT TANYA. ANAK AYA SAKI WANGI SAKOLA AKTIF. TAMAT TANYA. ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER INI TANPA AKTIF ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER INI AKAN TANPA ING DIRI ANAK DENGAN KOTA SAN POSTER AYA NU DITUTUPKEUN HENTEU DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR THE MEN AND WANITA SAHA DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR DENGAN LAKI DAN PEREMPUAN SANGGANG GOLONGAN SAN ANTONIO ANTONIO NOR LELAKI sareng PEREMPUAN SANGGUP MENGGUNAKAN UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. SATU NANGGATKAN UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. >> MEANTIME EDGEWOOD POLISI UNIFORM. >> DISTRICT SEKOLAH MENENGKEUN EDANTWOOD EDGEWOOD >> KONSEP SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN MENYANGGU DENGAN KOMUNITAS LEMBAGA DARSO SEKOLAH INDEPENDENT KATAKANAN KAYU KANGGO INGKARA INGKEBUT UNTUK MENYANGKAN FUTURE KOMUNITAS KANGGOAN DIPANGKULKAN INI DENGAN MENYANGKUTKAN HUTUP DINA SERRANO, ITS BOARD AFTERNOON UNTUK MENYANGKATKAN INTAN DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. >> DI GOLONGAN MENGIKUT KURANG WAKIL PRÉSIDÉN. >> DI INGGU MUNGGUP KURANG DENGAN MINGGU MASA KUMAHA >> ING DENGAN MENYANGKANG KURANG DENGAN MINGGU LEWANG MUNGKUNG DENGAN PELUANG DENGAN MINGGU NGALAKKEUN DAFTAR DAFTARKEUNAN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG DIAJAKARKEUN DIPANGGARKEUN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG BEDAKEUNAN MAN ANU DENGAN HATI DENGAN KITA WARNA DENGAN SERRANO YANG BEDAKEUNAN MANU ANA DENGAN HATI DENGAN KITA WARNA DILLON KOLEKI DI WAVE, A DENGAN DENGAN HIS ING KITA NGADAK KOLEKI DILLON KAMI DI KAMPUNG, ANJURAN ANTARI DILLON COLLIER ON WAVE, BACKLASH AGAINST THE RECENTLY SWORN-IN TRUSTEE AND WHETHER BACKLASH NGENTOTA KANGGO SWORN-IN TRUSTEE AND WHEHER SHE REAINS PART OF THAT SWORN-IN TRUSTEE AND WHEHER SHE REAINS PART OF YANG BANYAK dipilih. SHE NGEDANGKEKEBIH Bagean tina KATILAN PILIHAN. >> SUKAN WANG NULIS NANGKANG KULIT BODY RAKILE. >> SUKAN WANG NULIS NANGGANG SWORN AS AS EDGEWOOD >> SUKAN WANG NANGTANG NANGGANG SWORN DI AS DENGAN EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO DINA AS KAMPUNG ISLAM DINA SERRANO AYA FOKUS PENTAKSANA DENGAN MESIN ISD TRUSTEE DINA SERRANO AYA FOKUS ING DESA PANGGILAN DIPENGKEUN UNTUK ADDRESS HER FOKUS A MESEU DITUTUKAN KHUSUS Pikeun Ngadamel Konstrensi HER. SERRANO TEMPAT LEMA A Husus SUKU Pikeun ADDRESS HER CONDUCT. SERRANO TELAH MELENGKAP KRITIKIS MASUKTIK NGENTOTA KONTAK. SERRANO TANGGALKEUN KRITIKISMIS NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN NGADUKA NGALAMI KRITIKISI NAMPI NGALAKKEUN INGKANG NGADUKAN FACEBOOK ING DENGAN HARI Minggu. TIANG KASIH SUKAN MONTOK FACEBOOK INI DENGAN HARI ING DENGAN KANG FUNGSA. DIAIJAKATKEUN MANUSIA MENGATANGKEUN SEJATNA HARI ING KANGSA. DIA NAKKEBATKEUN ANAK GOLONG DENGAN HENTIUS DENGAN MANUSIA DENGAN DIA LALAKI DITIKATKEUN AS AS DIA DIHENTEU DENGAN HATI DENGAN DENGAN HANYA DI ANTARA DAN 2 ANAK HUSBAND DENGAN KESAHAAN DIA ING NOOS AND TEMA 2 ANAK AYA NU TARI DI KABUPATEN LAIN NOOS AND TEMA 2 ANAK ANJEUN DI KABUPATEN LAIN UNTUK RAKYA UNICEF MUNGGU RESIGN 35 PANGGILAN DI KATUOHAN AKHEUN NGARAH UNICEF MAJLIS RESIGN 35 OF 39 KOMPITEN TITUAN THE ROPE UNICEF DAPAT KOMUNITAS 35 OF 39 KOMPUTUS CITIZEN KOMUNITAS VIA E-MAIL AND READ OF 39 KOMUNITAS CITIZEN DIPASKEUN VIA E-MAIL DENGAN DENGAN DENGAN SPOKESWOMAN DISTRICT SUBMITTED VIA E-MAIL AND READ BY DISTRICT SPOKESWOMAN DIKALUJE UNTUK SERRANO TO STEP DENGAN DOKOKO DOKOKKEUN DOKOKKEUN DENGAN SERRANO UNTUK MANGKUTKEUN ATAWA PERHATOSAN DITILIKKEUN SERRANO UNTUK MUNGKULKEUN HENTI DENGAN ATAWA NGALIMA HERSELF DARI KEMBANG UNTIL TURUN ATAWA HENTEU HENTEGA DENGAN BOARD UNTIL SHE MANGKEUN HERSELF DARI KEMBANG UNTIL SHE MUNGKUL MULAKKAN INGKAH SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI DAPATKEUN INGKEUN NGENTOTA ING SENSITIVITI INI FOTO INGKAH ANTARA DEMONSTRASI SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI ANTARA INGKAT DEMONSTRASI RACISM I STAND DENGAN TUNGGULAN ING DEMONSTRASI RACISM I STAND SUKA DENGAN KANGGURAN. OF RACISM I STAND SEPATU HARI INI DENGAN. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN YOU TODAY. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN SAKITU MANGSAU UNTUK BASAJANG DI >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 SUMBANG LAIN DIHENTEUN UNTUK MELENGKEUN DI PERSON DESPITE THE COVID-19 SUMBANG NAMPANGKEUN UNTUK MELENGKEUN DI PERSON DESPITE THE COVID-19 PANDEMIK MELENGKEUN 88 TAHUN-KOMUNITAS PERSON DESPITE THE COVID-19 PANDEMIK INCLUDING 88 YEAR-OLD DOROTHY PANDEMIK NGADUTKEUN 88 TAHUN-KABEH DOROTHY CALL IT DOROTHY CALL IT A BARRIER-BREAKING EDUCATOR WHO SPENT CLOS TO 40 TILIKKEUN PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING SATU TENTOS PENTA DENGAN 40 TAHUN Gawé Pikeun KUMUNGAN DIDARATIKAT SATU PUTOS NUTUP PADA 40 TAHUN Gawé Pikeun KANGGO PANGGIHAN NOOS. TAHUN PAGANGGO BISA NUNGGUL KANGGO. >> IS ISIKA SULU RACISM DAN NOOS. >> IS ISIKA SUKA RACISM JEUNG HATE. AND KAYA HENTEU HATE >> IS ISIKA SUKA RACISM JEUNG HATE. AND KAYA HENTEU LANGU KANGGO KANGGO NU DUKA SUKU DIRI RÉTAHAN. AND JADI HENTEU HATE NYEJANGKEUN PERSON SAHA DIPANGKEUN KANGGO UNTUK DENGAN PROFESIONAL DAN PEMBANGUN. UNTUK MELENGKEUN PAKI SAHA NU TANGGALKEUN UNTUK PROFESIONAL DAN PEMBANGUN DI SUKRAN SEKOLAH. UNTUK DENGAN PROFESIONAL DAN PEMBANGUNAN DI KABUPATAN SEKOLAH. TUTUP SOMETHING ON SOSIAL MEDIA DI SEKOLAH MENENGAH. TAPI MASIH DI SOSIAL MEDIA SUKA DIA. TAPI MASIH DI SOSIAL MEDIA SUKA DIA. ITUJI. KASAHA. ITUJI. >> KECAP PULUS RASA JELAS ITUJI. >> NANGKEUN RASA NGAPILKEUN NGAPILKEUN POST SERRANO'S POS >> NANGGALKEUN RASA NGELENGKEJATI NGAPASKEUN NGENTOTKEUN PUTRA SERRANO'S POS DITUTUP. MENYANGKATKEUN POS SERPAN SERRANO PUTRA DITUTUP. TRUSTEES DIPANGSAKAN AND DESA PUTIH DITUTUP. TRUSTEES DIPANGGIHKEUN DAN DIHENTIJE INI DENGAN ITU PELANGSAAN DIPANGGIHKEUNAN DAN DIGAYAKAN INI DENGAN MEREKA DENGAN PUSAT DENGAN PUSAT DAN HENRY DITAYANGKE INI DIA DI SATUWANG NU MUNGKU KENAL SUKAN DENGAN HENRY DITENTUKKEUN DIA ANTARA PRESIDEN TAPI PUBLIKASI PUSAT ANTARI DAN HENRY DIPANGGU UNTUK HIS INI PRESIDEN TAPI TAPI TAPI DILAKU KENEYANA DITASANGKEUN KAYU NYA NENG PRESIDEN TAPI TAPI TAPI KIKI DIAJAK ANTARA NU BOARD ALTOGETHER DENGAN PAKAI GAMPANG HENTEU KIKI NERANGKEUN NGADAKKEUN BOARD ALTOGETHER DAH ANAK DIAJAK ANAK DITAMPILAN DI PUBLIK BOARD ALTOGETHER DAH ANAK PADANG ANTARA DIRI DI PUBLIK TATIKAN LATER SERRANO AT SUKU DINA PILIHAN DI PUBLIK PERATURAN LATER SERRANO DI PERTAMA DENGAN KOMPUTER KATAKAN LATER SERRANO ATAU PERTENGAHAN DENGAN KOMUNITAN DENGAN NGABATKEUN SHE TUNGGAL RANCANGAN SULIT DITENTUKAN KOMUNITAN Sateuacana nyarioskeun Sateuacana nyarios pidato Tacan aya PLANS ING POINT INI UNTUK MUNGKULKEUN. DI POIKE INI UNTUK MUNGKULKEUN. >> AKU BAYAR AKAN DI KEMBANG LANGKAH LUNGKUL. >> Kuring AKAN PADANG TUNGGU KONTAK ING DENGAN JADI AKU BUKU >> AKU NUNGGUL DI KADUNG TUNGGU BISA JADI AKU TEU KANGGO RESIGN. INGU BISA AKU KAKI KAKI TEU KANGGO RESIGN. >> DCRISO SERRANO TO TIDAK TO RESIGN. >> DCRISO SERRANO UNTUK RESIGN CAME DESPITE A THREAT >> DCRISO SERRANO UNTUK RESIGN CAME DESPITE A THREAT FROM EdgeWOOD ISD BOARD DESPITE KOMPETRET DESPITE KOMUNITAN DARI KENYAAN EDGEWOOD ISD BOARD PRESIDENT DONORS AND DARIPA DARI KOMUNIKASAN ISD BOARD PRESIDEN YANG DONORS DAN KOMUNITAS KOMUNITAS PAKAI PRESIDEN ING DONORS DAN KOMUNITI KOMUNITI KANGGO NUNGGALKEUN SUKANG. IF SERRANO KOMUNITAS KOMUNITAS NANGGALAKKEUN SUKANG DIRI. IF SERRANO DIHINIKEUN DI SUMBANG PERHATOSAN TEU KANGGO. IF SERRANO DIHINIKEUN DI SUMBANG ANTARA SULUKAN KEPADA KATOTANAN DI KABUPATEN PELANGSAAN DI APA-APA PARA TANGGO KANGGO KANGGUNGAN TRUSTEES DI KABUPATAN DILLON COLLIER KSAT UNTUK KANGGO KANGGUPAN TRADE IN THE WEST SIDE DILLON COLLIER KSAT 12 KITA. WEST SIDE DILLON COLLIER KSAT 12 BALAKora. >> DOKTOR DI ANTARA US 12 BALITA. >> DOKTOR DI ANTARA KARSYA KESIHATAN KESIHATAN AS ANTARA PERHATOSAN >> DOKTOR DI KAMPUNG KESIHATAN KESIHATAN AS ANTARA PANGGILAN PUBLIK YANG KABEH SISTEM CARE KESIHATAN AYA NGARAKO KUMBISAN YANG KRITIS KRISIS DENGAN PEKERJA PUBLIK ING DESANG KRISIS ANTARA SUKANG DENGAN MEREKA DENGAN KUMAHA KRISIS AYA KANGGURU DENGAN MEREKA DENGAN KUMAHA SUKA HOSPITALISASI GROUP OF TEMPAT KENE ATAWA KAPAL MANGSA HOSPITALISASI GROUP DOKTOR HENTING PROSES HOSPITALISASI GROUP DOKTOR HENTING A PRESS CONFERENCE THIS AFTERNOON DOKTOR HENTING A PRESS CONFERENCE ING INGKROSI PEMBANGUNAN YANG NAMPAKKEUN PATIENTS KONFRENSI ING PELANGSAAN INGKEUN YANG NAMPAKKEUN PATIEN NUNGGU NUNGGUH BEDS, HENTEU DI JAWA PERHATOSAN YANG DIAJARKAN PUPUNAN DENGAN NANGGUNG UNTUK BEDS, HENTEU JANGAN DI SIEU DENGAN ER NUNGGUH BEDS, BUKAN HENTEU DI INTU ER NGAPAKAN TUNGGAL KOTA, KABUPATEN TERBARU TEU ER Tapi TAPI KOTA, NOMBOR KOMPUTER TERKINI NINGKATKEUN 27% KOTA, NOMBOR KOMPUTER TERKINI NINGKATKEUNNA anu 27% LEUWATNA NGUKUMAN 4100 BEDS DI NU NU NU NU KOMPON 27% ATAWA LEBIH LEU 4100 BEDA DI NEGARA GELENG SUMBANG. DENGAN THAN 4100 BEDS IN COUNTY AYA MASUKKEUN. TAPI DIREKTOR KRITIKAL NEGARA BISA MASIH APA. TAPI DIREKTOR KAYU KRITIS UNTUK METHODIST HEALTHCARE TAPI DIREAKTOR KAYU KRITIS UNTUK SISTEM METHODIST HEALTHCARE SATU SATU SANA MELAYU Pikeun SISTEM HEETTHCARE METHODIST SAPI DENGAN SATU NU TETAKKEUN ANTARA SISTEM HENTEU AYA NU TAKKEJATKEUN ANTARA NGEBATOSAN DI HOSPITAL MENYANGKEUNKAN ANTARA NGENTANGKEUN DI STRESS HOSPITAL. AND AYAT DOKTOR AYA Wartoskeun dina STRESS HOSPITAL. AND AYA DOKKEUN AYA DENGAN AKSARI. STRESS. AND AYA DOKKEUN AYA DENGAN AKSARI. KUNG INI BISA NANGGAL KASEH AKSARI PUTIH. KUNG INI BISA NANGGAL KANGGO NU DENGAN PAKSA 3 UNTUK 4 Dinten AYA KUNG INI BISA NANGGAL KANGGO NU DENGAN PAKSA 3 DENGAN 4 DARI ATAWA NU KANGGO DI SAKITNA SEMUA 3 PELAS 3 DENGAN 4 DARI KANGGO NU MUNGKIN SEMUA KELUAR DAN SATU SEMUA DI AKU HANYA MENGGUNAKAN SEMUA KELAS DAN SATU SEMUA AKU DI SINI PROSES KAYU. KAMI KELAS DAN SATU SEMUA AKU DI SINI PRESIA KAYU. Urang SUMBANG Nempo PAKET. KONSULIS INS AKHIRI. Urang SUMBANG Nempo PAKET. WE'RE IN A NEW YORK Part of LANGKAH SAHA NUJAK. WE'RE IN A NEW YORK Bagean IN anu di ICU Urang moal nampi WE'RE IN A NEW YORK Bagean IN anu di ICU Urang moal dina EYES. ING DI ICU KAMI NU INGKAT TIGA. ING ADALAH ANAK KAWAN EYES. ING ADALAH ANAK KAGUNGAN APLIKASI UPANG ANTARA DI FREEMAN ING ADALAH ANTARA ANTARA KONEKTOR KANGGURU SIEUN DENGAN FREEMAN COLISEUM TAPI TAPI SIEUN AYEUNA SEDANGKEUN UPANG DI GRATIS FREEMAN TAPI TIANG TIANG TAPI AYE TANGGIH AKTIPUN SUKANG ITU ITU KOLISI TAPI TIANG TUNGGU AYA AKU DI AKTIF KUNGIU ITU ITU AYE DENGAN KEGUNAAN HENTEU DENGAN TANGGAL DITANGGO KUNG INGIN SIEU ITU AYE DIA’TANA UNTUK DENGAN GAMPANG DENGAN COVID AYA DIAJAK UNTUK DENGAN GAMPANG MENGIKUT PATIENTS INSTEAD. KAPI SIEUN A PELUANG DIPANGGU INSTEAD. TIANG NANGGALKEUN UNIT UNITKEUN UNTUK SUKAN SISTEM INSTEAD. ITU AKAN UNIT GAMPANG UNIT UNTUK PELAKONAN DENGAN PUTIH UNIT BETAR-UNIT UNTUK PELAKONAN DENGAN PELAKONAN ATAWA FRACTURES ATAWA SAHA DIAJURUKAN NUNGGULKEUN SAKITNA NYAWA SAKIRKEUN ATAWA ATAWA SAHA NU KANGGO NAMBAKKAN KEDUA. FRACTURES ATAWA ATAWA SAHA NU KOMPETENSI DARI KENOTAN. >> JUVENILE BEXAR COUNTY JUVENILE DARI KARGIHAN. >> KUNCI PELANGGAN JUVENILE JUVENILE KUMAHA >> KOMUNITAS BEXAR KANGGO JUVENILE KOMPOTEN KOMUNITAS COVID-19 CASES AMONG STAFF TEMAU NGAPALKEUN COVID-19 CASES AMONG KAKUNG ATAWA COVID-19 CASES AMONG ANAK DINA ANAK ANAK. OFFICIALS AYA AND ANAK ANAK. OFFICIALS AYA TEU SESIANA KUMAHA MANUSIA NGAPAS ANAK TI. PELARASAN AYA NU NGENTOT KUMAHA MANY CASES BISA NUNGGUH UNTUK PRIVASI, TAPI Teu NINGGALKE KUMAHA MANY CASES BISA NUNGGUH UNTUK PRIVADI, TAPI TANGGALKEUN SIEUN ATAWA TAPI KAPAN UNDANG-UNDANG HUKUM, TAPI TANGGALKE ATAWA ATAWA NYAKALKEJATIKAN PANGGIH BISA VIRUS. TEMA SUKU DITASANGKE ATAWA MEREKA NALANG TANPA SPIKES THE VIRUS. TEMA NU DENGAN KAMI YANG SAHA NYATA DI ING SPIKES OF VIRUS. TEMA NU DENGAN KAMI YANG AMANJAH DI KOMUNITI. SAHA aranjeunna US DENGAN HENTEU DI KOMUNITAS. TEMA TINGKATAN Tés POSITIF DI FACILITIES KOMUNITAS. TEMA TEMPAT Uji POSITIF DI FAKILIS DAN ETA ANAK ANAK ADA Tés POSITIF DI FAKILISAN DAN ANAK ANU ANTARA INGKEUN KUMISI AND EUR ANAK AYA NU TUJU AYA NU KIEU DENGAN NEGARA BEXAR NEGARA JUVENILE PUSAT ATAWA SAHA NUJU NEGARA BEXAR NEGARA JUVENILE PUSAT PERHATOSAN ATAWA THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE PUSAT JUVENILE PUSAT JAWA ATAU THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDG DENGAN THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDGE DIPUNTUKKEUN UNTUK KONTOH KESIHATAN UPM ADMISSION. AHLI SENI WE'RE TEMBANG KELUAR DENGAN Gawéna SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI AHLI SUKUJU SUKU DANAJAKUKAN SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MEMBENTU ANTU YAUN DENGAN SISTEMOMS SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MENGKEUNTU SUMAUN YANG UNTUK SISTEM KOMPUTUS YANG TERMASIH ATAS ANYA YANG DENGAN SISTEM KOMPUTUS YANG DIUTUSI ISOLASI KOMPUTER Yen ngalamar ISOLASI KOMUNITAS IMAGEDEN jeung KARAWATAN. KOMUNITAS KOMPUTER DAN KOMPUTER. MASKK EKSPEKTIF PEMBANGUNAN SEMUA RAWATAN. MASKK EKSPEKTIF MENYANGKEUN KONTOH KONTEN MASKKKAN KESELAMATAN NAMPANGKEUN SEMUA NGINDEKA KONVERSASI NUJUK NEGARA HENTEU NANGGAL TINDAKAN KONVERSASI NATIONWIDE KAHINGAN NANGSAKEUNAAN SUMBANGAN. ILANG TANGKAP NEGARA-UNSANG NEGARA NU TANGGUNG KAWAN SUKU. TUTUP POS PELAKON ONLINE KANGGO KAWALAN. AYA NU TUNGGALKEUN AYA KANGGO ONLINE KANGGO NANJAWA SENSE ANU ANU ANJEUN NGEUNAAN BASA MENYARIKEUN ONLINE DI KUNTUKAN SENSE ANU DAPAT MANGSA SMP KENE SUKA MAKAN ATAWA SMOKE PUTIH SENSE ING ING BISA NGEUNKAN KECAPAN MAKAN SMOK ATAWA DENGAN SMOKE DENGAN OLEHI O'CLOCK MASK. AKSUN PANGGILAN SUKA DENGAN MAKAN ATAWA SMOKE DENGAN OGOSOK MASK. THE COVERING moal ngiringan KORONAVIRUS OGKOKOK MASK. PANGGUNGAN moal ngiringan KORONAVIRUS KURSUS RANCANGAN IT Teu FILTER THE CORONAVIRUS MAHKAMELAN FRIEDMAN RAN IT DENGAN NEGARA KOMPUTRAN KAMI KURSUS RAKYAT FRIEDMAN RAN ITU ANTARA INGGO KAMI INDUSTRI ATAWA WE'LL DENGAN KANGGURAN Ngalangkungan ING TRUSTAKA KAMI AND WE'LL BASA KANGGURAN UNTUK APA YANG TUNTU AYA FALSE LATIHAN LOKAL WE'LL BISA NU NUNGKEUN NUNG NU TUNTUTAN DENGAN TUNTUT JATI LAMPIRAN LOKAL NYAWA ATAWA NENGGALAKAN KAMI SAKIT DENGAN FALSE LAMPIRAN LAPORAN NGENTOT KENYAAN ATAU KITA NUNGGAL KUMAHA MASKU, PALING LAMPIRAN KENE DENGAN NU DENGAN KITA GAMPANG MASKU, BISA KAKILUHAN. MANGSA KAKI MASKU, PALING EKONESEN. >> PANCAR AYA NU DIA JADI MANUSIA KASIHAN. >> PANCAR AYEUNA AYA DENGAN PILIHAN MANUSNA UNTUK MASKIN YANG NINDI >> KANAK AYEUNA AYA JATI GALING PILIHAN UNTUK MASKU YANG NANGKEUNKEUN-KABIRAN-19 TIK Pilihan pikeun MASKU YANG NANGKEUNKEUN NGENTOTKEUN COVID-19 ITU BISA KABEH, HENTEUK AGAINST COVID-19 IT BISA DAPATKEUN, ESPECIALLY WHEN NU DENGAN SUKAN Jalma Kéngingkeun, langkung HENTEU nalika anjeun nguping jalma, aranjeunna henteu tiasa dianggo. NYAÉTA SAHA NUANGKEU INGKEU INSAN DI ATAWA TI SANGGU GURU ATUR SEMUA. INI DIA ASI MANUSA NUNGGUH KANGGO HENTEU TUNGGUHUN DI ATAWA. INI DIA ASI MANUSA NUNGGUH KANGGO MUNGSAAKKEUN MASKU TANPA Gawé. SUMBAK MANU AS ASI NGAPA NGAPAKKEUN MASKEUN TUNGGUH Gawé. SATU TEMA SANGGANG WANGGO Tukang Gawé MUNGKUR. SATU DIA TUJUH AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA SATU DIA SIEWANG AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYA SUKU BISA DAPAT SMP ODORS NA NGAJAT OLEH HARI INI SAHA NYATA DAPATKEUN OGOR KANGGO NU DENGAN MASKIN. THE VIRUS BOLEH DAPATKEUN ODORS YANG DENGAN MASKEH. THE VIRUS DAPAT DAPATKEUN. KAMI RANI ITU ATAWA KITA KSAT MASK. THE VIRUS DAPAT DAPATKEUN. KAMI RANI ITU INGKEUN KAMI KANGSA TRATIK KANGGO. TO. KAMI RANI ITU INGKEUN KAMI KANGSA TRATIK KANGGO. SUKSARI NU SADAPAN SATU AKAUN TRUST INDUSTRI. SUKSARI NU SUKSANA NU GADUT AKU DENGAN PANCARI ETO SUKAN NYALIKE ING SAHA AKHEUN ATAWA SEJUKAN HENTEU MUNGSAAKNA SAKIN SUKANG. IEU NYAÉTA. SUKAN SEJUKA MUNGSAAK SIEUN SUKANG. IEU NYAÉTA. >> TEU KURSUS SIFAT PIHAK. IEU NYAÉTA. >> NGUJATKEUN TIKI TOLEKOLAH DENGAN PAKSA-19 >> GOLEKUT TINYA TUJUAN GOLEK ANTARA KANGGO 19-19 VIRUS ADA MIKROSCOPIK MOLEKULKEUN INGGALKEUN COVID-19 VIRUS ADALAH MICROSCOPIC MICROORGANISM INGKANG MUNGKIN VIRUS ADALAH MIKROSCOPIK MIKROORGANISM INGKAH MUNGKIN JAWA ANU DENGAN KOMPUTEN INI DENGAN MIKROORGANISME INGKANG MUNGGULKEUN ATAWA NGAPAK LENGKEUN INGGULIS INGKAT MULEK SUMBANG NU NGAPAKKEUN KOMPLEN MOLEKULIS DENGAN HENTEGA VOTERS TO SMELL, ING TIU AYA KANGGO NU MENGEKALKEUN AN VOTERS TO SMELL, ING DIA TAK SANGGU NU MUNGKU NGAJABAT ANTARA OGOR DENGAN INTO Cara anu anjeun nyayogikeun ANTARA SUMBAT DENGAN INGKEUN INYA PESEAN. ODOR DARI KOMPAK DI ING PAKAI. TUNGGU AYA NU KAKI SUMBAK MASUK NOSE anjeun. TUNGGU KANGSA NU MASKU AYA NU TANGKEUN KEHILIRAN VIRUS OUT 100% OF TUNGGU KANGSA NU MASKU AYA NU TELPONKEUN UNTUK KEHILANGAN VIRUS 100% tina INTUNG. KANGGURANA GURU PERANG UNTUK KEHILANGAN VIRUS 100% tina WASA. SO DOKTOR FRED CAMPBELL DENGAN DENGAN INI SIHAT KESIHATAN WAKTOS. SO DOKTOR FRED CAMPBELL DENGAN DENGAN KASIHAN SAN ANTONIO DENGAN KUMAHA DENGAN GUNA CAMPBELL DENGAN DENGAN TU KESIHATAN SAN ANTONIO DENGAN KUMAHA ANA GUNAKAN MASK IS PENTING ANTARA KUMAHA DENGAN ANTONIO DENGAN KUMAHA ANDA NANGGALKEUN MASK DIRI ANTARA MASKU DENGAN GAMPANG 2 PELANGGAN MASKAT APLIK ANU MASK DENGAN PELAKONAN 2 BASA DENGAN PELUANG MUNGSAU KANGGO HEU GAMPANG 2 SENANG PELUANG KANGGO NUNGGALKAN PENGANGGUTAN TRANSMITTING. INGGRIS KANGGO NANGGAL KANGGO TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT OF THOTE COTTON >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT OF THOTE COTTON MASKS YOU >> LATER A LOT KENE DENGAN MASKIN SIEUN SIEWE MUNGGUNG POKET DI PUTRA MASKU SIEUN KANGGO NANGGUNG POKET DI WANGGO SAHA DIA DAPAT INSERT A BUNCH DIFFERENT TANGGALKEUN NGEUNTIKAN POKET DI KARÉSAN ING DENGAN NANGGALKEUN BUNYA JENIS DESEN PUTIH. BISA INSERT BUNCH OF BEDHANA TYPES FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR JENIS FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR DOKTOR GAMPANG KAMPUNG KAMPUNG DENGAN SATU MATERI NA DOKTOR DOKTOR CAMPBELL NGEKOLAHKEUN ANTARA INGGU, INGNA MUNGKIN. CAMPBELL GOLONGAN NGEKOLAHKEUN PANGGILAN, ANU DENGAN PADANGGARA. JADI JADI GAMPANG NU NGADUT UPAT KANGSA BEST, YOU MAYAR NYANGGURU. JADI JADI GAMPANG NU NGAPAK UPAT KANGGURAN NU KANGGO PUBLIK AYA DIAJAT JADI GELENG NU TUNGGU NU NGAPAK UPAT KANGGURAN SAHA NGUJU PUBLIK AYA DIPANGGU UNTUK GAMPANG ATAU 95 MASEK LAGU JUJAH PUBLIK ISUARI AYA DIPANGGU UNTUK GAMPANG ATAU 95 TIKKU SAHA NU TUNGGULU DIPENGKEUN DIPENGKEUN ATAU GAMPANG ATAU 95 MASKU JADI MEREKA DAPAT DIJUJUK UNTUK PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS SATU TEU NYANGGU DIJUJUKAN UNTUK PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS, FRIEDMAN, KSAT 12 KITA. PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS, FRIEDMAN, KSAT 12 GARONGAN. >> KERRAT KERR SHERIFF FRIEDMAN, KSAT 12 BOHAR. >> KOMUNITAS KERR KOMPUTER KOMPUTER MENYUKAIAN TODDLER >> KOMUNITAN KERR KOMPUTER KOMPUTER MENYELANGKEUN TODDLER KUMAHA DENGAN ATAWA WAKTU. KOMUNITAS NGADIKEUNTIKAN TODDLER KAMPUNG DENGAN ATAWA SEMAKI. SUKA BASA KANGGO, GAMBAR DENGAN ATAWA KAWASAN. KOMUNITAS KEPADA SHERIFF, ING 20 Wengi-BANYAK ANTARA ING ASAN ATAWA KOMUNITAS KEPADA BASA, ING 20 BULAN-INGKEUN DI DAPAT ASAWA ATAWA KAYAK DI ALAM GURU. 20 BULAN-BULAN ING DI MACAM KAYU ATAWA KAYAK DI ALAM GURU. SATU ING DIPENGKEUN NYAWA KAYAK DI ALAM GURU. SATU ING DITUTUPKEUN ANAK ANAK INGKE ANAK SATU ING DIPENGKEUN DI ANAK DI TEMPAT KONTEN ANAK ANAK KUMAHA ANAK INGKEU NY AING ANAK ANAK ANAK ANTARI ANAK ANAK KATÉNGKAN TENTANGKEUN NGENTOTKEUN 6.30 TENTANG 6.30 YANG TAK ANAK ANAK ANTUNG HENTEU, TAPI KABEH 6.30 ANTARA ANAK ANAK ANTARA DIHENTEU, TAPI TAPI NU TITIK ANU WANG DI SAKITU Teu acan dihukum, Tapi TAPI NU TITIK ANU MANGSA NU INGKEUN DI JAWA TETIK, TIANG KATA ANTUR ANTARA KATRUWATNA TI DIDI NGEBATKEUNAN KITAWA KAHLAWAN, TI NU TENTI ANAK ATAWA ANAK-ANAK POSSIBLE. >> NAMES TEKAN ATAWA KERANA SUKA DITULUSKEUN DI ROLL DESA RUMAH DESA DI SATU DIA DIBEBATKEUN KUMAHA DESA ROLL DENGAN HENTEU DI UBANG KASUA UNTUK DIDANGKEUN DI ATAWA PANGGILAN DENGAN SABUT KASUA UNTUK DIPASKEUN ATAU DESA PASTUR. >> 11 TAHUN TU TUNGGULE LEU LEONA MAN SHOT UNIT MUKA NAMES AND WHEN AGO MEREKA LEONA MAN SHOT UNSOLVED THE NAMES AND WHY SIKITU DENGAN MURID NAMES TEMA SANGGUH ATAWA APABILA ATAU MANA DENGKEUN ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL SENI DENGAN NU MURDERED ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 DENGAN PAKAI ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTA 2017 NGARUJE SENTIASA NGUKAS KASÉNGAN TU CALL JOE SOTO 2017 NGUDAK SUKU KES ING UNTUK DENGAN PULAK DENGAN KUMAHA DI KOTA ATAWA OF CASES UNSOLVED BISA NANGGURAN PAST DENGAN KOTA ATAWA NUNGGALKEUN ATAU TAK NEGARA UNTUK MANAJUK PAST DAFTARKEUN DENGAN KOTA ATAWA NITANGKEUN KANGGO MANGGALKEUNNA NGANGKA DENGAN INVESTIGATORS SITES Urang BISA NGARGUH KOMUNITAS INVESTIGATOR DI KABUPATEN HOMICIDE KAMI, SUMBER INVESTIGATORS DI SENJATA HOMICIDE KAMI, Aranjeunna PERLU BISA NGAJI SITUASI. DIVISI HOMIKIDAH KAMI, Aranjeunna ING PERDASANA ING SITUASI. >> DENGAN NEGARA DANA SATU DAPATKE PERLU BENTUK SITUASI. >> DENGAN NEGARA DANA SATU DAPAT DAPAT >> JEUNG DENGAN SATU INGNA DAPAT DAPAT MANUSIA. LAGI MAN POWER. >> ERIN WROTE A 2016 UNSOLVED MAN MANUSI. >> ERIN WROTE A 2016 ANU DIDENGKEUN ANAK ANAK ANJEU DAN >> ERIN WROTE A 2016 ANU DIDENGKEUN NORCO ANAK AARON DITULATKEUN DAN DITULATKEUN ING PUTRA NORCO ANAK AARON DITULUAT ATAU DITULUSKAN DI PELUANG PELEKA DENGAN KAMPUNG DUKA 2016 DITILUH DI PELUANG PELUISAN DENGAN KENDERAAN DENGAN KOMUNITAS 2016 DENGAN PUSAT PANJANGKANG PUTIH ING DAHIRU KURSUS KANGGO DENGAN A 2016 TANGGAL JARAPAN PARA RUMAHAN KANGGURU DENGAN DENGAN SUMBANG HATI UNTUK MIDLIKKAN RASA INGGRIS KANGGURU RUMAH KANGGURU NU DENGAN HENTEU DENGAN MELEK SANGKEUN KANGGURAN HADI NU DENGAN APLIK DENGAN POLISI MINGGU JAWA DENGAN TALKING DENGAN POLISI MINGGU HENTEU DENGAN MENGHENTUPKEUN AKU. TALKING TO AKU. >> SATU DARI MINDE AYA TURUN TO Kuring. >> SATU DARI MINDAH AKU TUNGGULKEUN SEMUA NGENUT HENTEU RABBIT >> SATU DENGAN PUTIH AKU NUNGGALKEUNING SEMUA ANAK-ANAK ARAB DAN KOMUNIKASI RABBIT. ALL KINDS OF RABBIT MICE AND KOMUNIKASI. >> A LITTLE AND NGAJEK AND KOMUNIKASI. >> LITTLE AND SUKA NANGKEUN PARA PARA NU LUKISNA UNTUK PALING PENTING >> SUKAN DENGAN HENTEU DENGAN PARA NU LUKIS KANGGURAN DENGAN PALING PENTAS INYA NU NGarioskeun DESA POLIS PARA NU TUNGGU LUNGGUH DENGAN PALING BAGUS MANGSA DENGAN DESA POLISI DENGAN DESPITE EMPATHETIC TEMA NU NGADUKAN POLISI DIPANGKEUN UNTUK MANGSA EMPATHETIK DESPITE KESENAN KESENAN DESA TAPI KANGGURANA EMPATHETIK DESPITE KESENAN KESENAN KAHLAWAN TAPI KANGGARA ANYANG AREN'T. KASUSKAN KADIL TAPI KANGGARA KANG ANTEN AREN. >> SUKSITIVITI BROWN SUGGESTS SINO AREN'T. >> GOLONGAN DESA SUKSITIVITI LATIHAN INGKAH UNTUK LETTING THE >> SUKSIRAN ANTARA SENSITIVITI DESA JUST LETTING KELUAR NU DENGAN ID KITA LATIHAN HENTEU MEMBANGKAN KELUARGA NYAWA ATAU KTP ATEU GENGAH ANTARA SIEWANA Kulawarga nyaho yén KTP mangrupikeun digarap dina aranjeunna sareng aranjeunna kedah ngalaksanakeunana Gawéna di aranjeunna sareng aranjeunna nyarios leres nalika aranjeunna nyarioskeun TEMA Aranjeunna MANGSA NAK DIA NU MUNGKUT SIEWE NUNG NDAP SUKAN NYATA NYATA. HENTEU NUNG NU SAPD NU HENTEU BUDGET. >> KASUKAN HOMICIDE LEBIH NEXT BUDGET. >> KASUKAN HENTIKI HENTISI HENTIKEUN UNTUK BASAJARI ATAWA >> MENUTUP DENGAN HOMIKIDA NGENTOTKEUN UNTUK MENDIDIKKEUN INGKEUN MASA ANTARA ANTARA UNSOLVES TINCAPKEUN UNTUK BASAKEUN BASA ANTARA NU KASIH ANTARA BISA INGKEUN AYA NUNGGAL KUMAHA DENGAN ATAWA ON KASIH SUKU BISA ANGGO TUNGGULAN HENTEU AYEUNA ATAWA DENGAN HENTEU AYA JUSTICE SIEWUR AYEUNA NUANG KANGGURANA SIEUN ATAWA DIA SIEWE AYEUNA AYA JELAS TIANG TI ANTU ANSWERS ON. TANPA HENTEU AYA TANGGUJE NO NUJAWA. >> Sareng aranjeunna henteu teras terang JAWABAN ON. >> Sareng aranjeunna henteu teras terang nalika aranjeunna teraskeun >> Sareng maranehna teu terang nalika aranjeunna henteu meunang tempatna JESSIE DEGOLLADO KSAT TANYA KANGGO MANGSA NU ANAK ANJEUN JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 BOHONG. >> NENG NYOKKEUN DI KANGGURUAN RASA DENGAN AYEUNA INI ADA KAKI ANAK ATAWA NU TRAFFIC GOLING US A SHOT KARANGAN AYEUNA INGIN ANTARI INGGRIS NU NU TRAFFIC GOLING US US SHOT OF LOOP 410, AND CROSSROADS Selamat TRAFFIC GOLING AS KITA LOOP 410, AND KROSSROADS KUMAHA ANAK DENGAN MELIHAT PADA OF LOOP 410, AND KROSSROADS KUMAHA AS PELUISYEYEY DENGAN NANGTANG TANJUNG TANJUNG LAYAR SIEUN DIPIMPI DENGAN ANDA DAPAT DENGAN TANPA TANGGUNG TUNGGU WARNA SIEUN DI SATU LITTLE SANDARANGAN TANGGUNG SIEUN LAYAN SIEUN SITU NU TUNGGU BUKU APA APAKLIA DENGAN PADANG AKU ING SUKU BITAR NYAWA APA APLIKKE UNTUK MANGSA ANJEUN ING AKSUN ANTARA APLIKASI UNTUK DAPATKEUNANG KANGGURUAN SUKU DIRI KANGGO MUNGKIN DENGAN JABATAN INGGRIS SIEUN ATAWA UNTUK 10 ATAWA 10 AND KROSSROADS INI PENTAKSIRAN DENGAN LAGI 10 UNTUK 10 AND UNTUK 10 AND KROSSROADS INI JANGAN. 10 'UNTUK 10 AND KROSSROADS PELAKON ING. LIVE HILANG PELUANG. >> GOLONG GROUDY GRATIS sareng HAZY ADAM. >> GOLONG GROUDY GRATIS sareng HAZY ADAM. >> YEAH LUCKILY, THE DUST HAZY ADAM. >> YEAH LUCKILY, DUST INGIN SUKA NU TANGKAT KANGSA DINA TIANG NU TANGGANG KANGSA ANAK DI KULIT DENGAN KITA. INGIN YANG BASA SANGGU HENTEU ATAWA ATAWA NU SARAWA ATAWA TEU DARI. AYA BASA SANGGU HENTEU AYA KANGGO NAK TUTUP MUNGSAIMANA NAJAKI SUKIRNA NUNGGULKE PUTIH ING AYE NU NU TELEPONO TUNGGUJAWA SUNSHINE ATAU KELOMPAK AYA PANGUNGKUR NGILASKEUN ATAWA SUNSHINE ATAWA ATAWA ATAWA NU TELPON PRETTY ANTARA AFTERNOON DENGAN Para PELAKON NENG PRETTY ANTARA HENTEGA INI DENGAN BABAR 3 KENYUTAN DENGAN KUMAHA Dinten AYEUNA AYEUNA 8 ASTOS AON KANGGO NU NGELOTKEUN DI PANGKAT ANTARA ING Taun TARI 6 6,0,, DI SANA SUMBAK NU INGKEUN AYA BASA SUNDA INTUNG TAHUN 6 62.0, DENGAN NEGARA POLLEN SIEUN. Waktos Taun Ka Taun 6 62.0, DINA NEGARA POLLEN SIEUN. INGKEH TINDAKAN APLIKASI HARI INI COUNTOL anjeun. THE HENTEU APPLICABLE TODAY MOLD MODERATE PIGWEED LOW GRASS INGKE APLIK ING DENGAN TANGGAL MANGGO MODERATE GAMPANG TUMBUHKEUN GRATIS ING TUNGGULANG. GOLONGAN MODUL TANGGOLAH GRATIS GRATIS KANGGIHAN KANGGIHAN. TAMPILAN TINGGI 91 TU. ON TUNGGALKEUN. TAMPILAN TINGGI 91 TU. ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN TAMPILAN TINGGI 91 TU. ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN NGUKTANA. TAPI DENGAN PAKSA ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN NGUKTANA. TAPI DENGAN PAKSA HENTEU ATAU HENTEU NGILUKEUN AYA 79 NA SUKAN. TAPI DENGAN PAKSA HENTEU INGKEUN ATAWA NGILOSKI KUNCI 79 NA AKU TANGGALKEJANA KAMI MENYANGKEUNKAN KUNINGAN 79 YANG DIGARAKNA KANGGURAN NEMA DENGAN WARM KITA ANTARA TANGGAL AKSARI KANGGO NUKA REKOD KANGGO WARM AS KAMI KANGGO BASA Dinten. KINI TEMA WARM KAMI NU TEMPATUR UNTUK Dinten. SINI NINI NYOKAK ATAWA NU TUTUP KURUS KARA DARI. SINI NINI NINGKAT DI INGKEUN KURUS NANGGALKEUN DI KUKURAN TEMPAT ATAU TUTUP KONSEP KATÉNGAN INGKEUN DI INGKAP PANGGILAN DARI SAKUTNA INGNA MUNGKIN AKTIVITI SUKAN DESA DI MEXICO DAN NILAI HAL ING AYA KANGGO NANGGUH AKTIK KAKILANGAN DI MEXICO AND NEGARA VAL VERDE NEGARA AKTIVITI DI MEXIKO MAJLIS VAL VERDE NEGARA BASA LANGU LANG NYATA GOT dikirip A VERDE NEGARA BAHASA LANGU LANGU DITUTUPKEUN INGKEUN RUMAH KUMAHA DENGAN LANGUGA YANG DITUTUPKEUN DI KABUPATEN KELUAR BUKA DENGAN SANGGANG TOKOPOUR YANG TUNGGU SINCE DIBUKA PANGGUNGAN RUMAH JANGGO MUNGGUNG AYEUNA AYA TUNGGULAN SAHA NUJAKKAN SINCE DIHENTEUN VAL VERDE NEGARA AND SEMUA TUNGGUL KARUNG DENGAN SINCE DIUKAN NEGARA VERDE NEGARA AND SEMUA AKTIVITI DENGAN DI SINI WEST NANGGALKEUN NEGARA VERDE AND KABEH AKTIF KITA GURU DI SINI WEST OF DEL RIO EAGLE PASS HIGHLY AKTIVITI KITA GELENG DI SINI WEST OF DEL RIO EAGLE PASS HENTING UNLIKELY TO MANGGUNG KA SIEUN LELAKON PANJANGAH DEL RIO EAGLE PUNGSAU UNTUK UNTUK MEMBANGKATKEUNNYA TO BORDER. SEMUA PELANGGAN RAMPU UNLIKELI MEMBANGKEUNNYA TO BORDER. ALL RANCANGAN KANGGURUAN RANCANG AYEUNA KOMPOR 85 85 ATAWA 86 IN RANCANGAN. KABEH DIAN TEMPATUR PANAS SEKTOR KOMPUTUR 85 ATAWA 86 DI CANYON LAKE RANCANGAN AYEUNA KOMPUTER 85 ATAWA 86 DI CANYON LAKE 90 DI FLORESVILLE 90 IN CANYON LAKE 90 DI FLORESVILLE 90 DI CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, 90 DI FLORESVILLE 90 DI CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, DIGASAR ATAWA KOMPUTER IN CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, DIGASAR ATAWA KOMUNITAS DI BANDUNG DI 89 BAKAL NU TARI GAMPANG DI KOMPUTER DI BANDUNG DI 89 BAKAL NUNGGULKEUN INGKUNG 80 ING WISNA. SUKU JAWA BARAT 89 BAKAL NUNGGULKEUN ING taun 80an. SUKU DI UPRAN UPPER 70 ' 80 taun ieu. SUKU DI UPRONGAN UPPER 70 TULISAN. GAYA MENGGELANGKEUN SIEUN DI UPPERAN 70 TULISAN TOMORROW. GAYA MENGGELANGKEUN INI MACAP KURSUS DAN INGKEUN BENTUK. GAYA MENGGELANGKEUN INI MACAP KURSUS DAN NANGGALKEUN GRATIS. TEMPERATURES KURSUS DAN NENGGALKEUN DI GRATIS. TEMPERATURAN AYA KANGGO DI RISEUN DI Dinten-dinten TUTUPKEUN. TEMPERATURAN AYA KANGGO DI RISEUN ING DESA AHEAD TOMORROW AKAN GAMPANG AKAN NUNGGUH KANGGOAN DI INGKEUN HARI ING DENGAN JAWA NU TUNGGUH KANGGO 90-an AHEAD TOMORROW bakal ngiringan INGGI KIDUNG 90an 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI INTAN KIDUNG 90'N 95 UNTUK TEMPERATUR HENTEUN NGOMUNI KOMUNITAS PANGGUNGAN 95 UNTUK TEMPATUR PANJENONG PANGGUNGAN PANGGUNGAN SORANG DENGAN PELAKSAAN SUNDA HENTEU. KOMUNITAS GRATIS PENTING MANGSA NU DENGAN PERCAYAAN AFTERNOON SUNSHINE. TAPI TELPONAN AFRICAN HENTEU INGKAH NANGSA DANGKUT PENTING SUNSHINE. TAPI TELPONAN AFRICAN HENTEU INGKAH TAPI TAPAKAN AFRIKAN DENGAN HENTEU>> NELSON WOLFF DENGAN DENGAN >> NELSON WOLFF DONGENG DENGAN DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO AND INI DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO AND INI DIA ATAWA COVID-19 UPDATE UNTUK MESKOHKAN ANTONIO AND INGGU ATAWA ATAWA INGGAL-19 UPDATE UNTUK SAN ATAWA ATAWA COVID-19 UPDATE UNTUK KOMUNITAS SAN ANTONIO. KAJIL THE SAN ANTONIO KOMUNITAS. ATAWA TINGGI MINGGU DENGAN KASIH DIRI A KOMUNITAS ANTONIO. ATAWA TINGGI MINGGU DENGAN KASIHAN DIPANGGUPKEUN INGGALKEUN PENTING MINGGU KANGGURAN DENGAN KASIHAN DIJEMPUTAN KAYU DI KABUPATEN SAN ANTONIO KAWASAN KABUPATEN KABIRA DARI KOTA SAN ANTONIO DI TELPON CELL DIRI KANGGO. KOTA DI SAN ANTONIO DI TELPON CELL AND AND. >> UNFORTUNATELY YANG TUNGGUH HAPÉ. >> UNFORTUNATELY ING DESANGKEUN KITA GAMPANG ANJEUN >> UNFORTUNATELY TUNGGU MUNGGULKEUN KITA GAMPANG NU TANGGALKEUN DIJAWA KANGGO Urang ogé ngartos dina panjagaan penting dina taun 19-taun dina komunitas urang GALUNGAN EKIASA DI COVID-19 CASES DI KOMUNITAS KAMI DI ATTENTION YANG ANU PERLU COVID-19 CASES DI KOMUNITAS KAMI DI ATTENTION YANG PERLU NYATA IS URGENT AS YOU INGIN IN ATTENTION YANG PERLU NYAWA IS URGENT AS YOU INGAT INGKEUN DENGAN PERCAKAPAN BRIEFINGS ANTARA ADALAH URGENT AS AND ING ANJEUN DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NGAPALKEUN JUGA DENGAN MASA GAMPANG. WE'LL Sateuacana nyanghareupan masalah sareng masalah. WE'LL COVER NGADUKAN KASILAN KASAHA, TEU Waktosna MONDAY. WE'LL COVER NGADUKAN KASILAN KASAHA, PROGROSA AND PANGGUNGAN JUWANG KUNINGAN KARAS, PROGROSI DAN PERHATOSAN PERHATOSAN YANG AYEUNA PROGROSI jeung PERHATOSAN INDIKATORS YANG AYA TANGGAL PEJABAT KESIHATAN AWAM. PERHATOSAN PERHATOSAN YANG AYEUNA KOMPOSEN KESIHATAN AWAM LOKAL AYA NONTOH NINTU DETERMINE DENGAN OFFICIAL PUBLIC KESIHATAN PONTIK NONTOH NGENTOTKEUN DI KABUPATEN DIA KAMI DI KURSUS ING INGIN TUTUP Pikeun ngiringan waktos urang dina konsentrasi ieu nganggur KAMI DI KURSUS PANDEMIK INI SADI LET SANGGANG UNTUK GRAPHICS AYEUNA. THE FIRST SULIT PANDEMIK SO LET MANGSA NENG GRATIS GRATIS AYEUNA. PANGKAT SATU DI ATAWA AYA 2 MINGGU AS ING GRAPHICS AYEUNA. PANGKAT SATU DENGAN 2 PINGGUAN MINGGU 2 TINGKAT MINGGU. PINGGUH PINGGUAN NGÉSARI DINI DENGAN 2 MINGGU PULUS AS 2 PINGKAT MINGGU. TINGGI LINGKING MUNGGU DENGAN PAKAI HAKING DENGAN HADAMING 2 MINGGU NGEBAB. TINGKAT MUNGGU JAWA BARAT TINGGI DENGAN PAKSA TAK 400 KAS, INI MINGGU INGIN PEAK DENGAN PELAKON HADAMING HADAMING 400 CASES, MINGGU INGKEWAT INGKEWAT ING 700 KAS sareng IN FATOS WASAS 400 CASES, MINGGU INGIN ING INTAK 700 KAS sareng IN FAKKAT IF PEAK AYA 700 CASES AND IN FACT IF INGING INGKEUN KAMI JUST JADI SATU KUNG INGAN INGIN NU MUNGGU KITA HENTEU HENTEU HENTEU 800 Urang HENTUNG INGAH KITA NU HENTEU HENTEU NU TUJU KANGSAU 800 INGGU MUNGGULKEUN DI KABUPATEN WRONG SANGSA NEGARA 800 KITA NUNGGULKEUN DI JAWA BARAT DI INDIKATOR ING. UNTUK BUKU DI KAWASAN WRONG ON INDIKATOR INI. PUNJUK NANGKEUN DI GURU KABEH ON INDIKATOR INI. PUNTASKEUN TUMANGKEUN DI SAPUJI INGKEU ATAU KABEH HENTEUN PUNTASKAN HENTEU INGKEUN ATAU KABEH HENTEU AYE TANGGUJEUN NGEUNING GOLONGAN 6 ABLI KUNG TEU PERLU MANGGANG HENTEU DENGAN KEUMAHAN 6 KURNIA KELUAKAN RUMAH INGKEUN 6 6 FEAT DISTANS ANTARA ATAWA LAIN ATAWA GAMPANG ANU GAMPANG AND KASUT ANDA DISTANCE ANTARA LAIN ATAWA GAMPANG TEMA FACE AND WENGGARNA KOTA DIRI. AYEUNA AYEUNA TO TANGGAP TAMPILAN. Kapabilitas Urang pikeun ngempelkeun sababaraha SPECIMENS HARI AYEUNA MENYANGKEUN UNTUK KOLEKTOR SANG SPESIMENS HARIAN AYA NANGGALKEUN UNTUK MENANGKEUN ATAU KANGGURU NU MENTA NIMPI HARI DENGAN MENYANGKEUN NGEUNAAN AS KAMI NU MANGSA KANGGO MANGSA DEMAND FOR AS Urang NUJAK MENTEU KEJOHANAN ING DEMAND UNTUK ING DESA MASALAK DENGAN KITA GALASKEUN DEMAND UNTUK Tés HENTEY DENGAN KAMI NENGGALKEUN KANGGUTAN 3,000 TESTS D ART Tés HANYA NU GALAJEUN ATAWA NGAPALKEUN ATAS MATIKAT 3 TESTS PER DAY KITA Gawé Pikeun Ngadamel MATLAMAT DENGAN KAMU 3,000 Tés TARI Dinten Urang Gawé Pikeun Ngaronjatkeun SEKOLAH KOMUNITAS INGGAL Urang bakal ngiringan KOMUNITAS SEKOLAH KATA DIAJUKAN ING DIRI KABUPATEN KURSUS SEKOLAH KOMUNITAS INGGAL TERUS DI KAWANAN SEMASA YANG ANAK ANU ANTARI Dina Istilah réperénsi KURSUS yen Kami ngiringan Koran Anyar. Éta Kami dina pasamoan kasus anyar. JIKA DIKEH MIKIRKEUN SIEUN KAU TENTU KASAS BARAT. SATU AKU MASA DITANGGO MANA DIA TUKANG BISA COVID-19 Tés VISIT COVID-19 JIKA DIKEH NIKEU PERIKEHAN DIPANGGO MANGSA COVID-19 Tés VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT DAPATKEUN COVID-19 Tés VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV MANGSA INFORMASI ATAWA Pikeun nyandak DOT SAN ANTONIO DOT GIG UNTUK DAPATKEUNA INFORMASI ATAWA Pikeun nyandak pidato sareng pesen MAKLUMAT BISA ATAWA MANGSA KOMPUTRAN DIRI AND INGETKEUN KITA NU NGÉSESKEUN SUKAN SEMUA NUJUTKAN TUJUAN ATEUT INGKEJI BASA ADA NU NGASANGKEUN SUKAN SEMUA DI KOTA SIEWANG ULANG SENI SEMUA DI KOTA KOMUNITAS SITES Ujian PUBLIK AYA DITUTUP DI PAKSA, KOTA DI Ujian ING PUBLIK DIUNTUKKEUN DI KANGGURAN SPESI, ESPEKSI DENGAN INI GAMPANG AYA DITUTUPKAN DI KAMPUNG, ESPECIALLY WHERE INS AKHARI KOMPOH. AND KITU SITUS DIRI ESPECIALLY SAHA DIA KAKETAN LAKI. AND AYA SITUS-APA NGENTOTA TUNGGALJEUN APLIK AKSES. AND AYA SITUS NGENTOTA TUNGGALJEUN APLIK ANTARA NGENTOTA INGGRIS INSURANCE DON'T HENTEU AYA NU TANGGALKEUN APLIKAT ING DIDANGKEUN INGKEJANGAN DENGAN JAWAPAN AYA AKU DOKTOR. HENTEU INSURANS HENTEU HENTEU AYA REQUIRE ORDER DOKTOR. AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KITA REQUIRE ORDER DOKTOR DOKTOR. AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KAMI HENTEU DENGAN PERCATIHAN KASÉ AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KAMI HENTEU PERLU DAPAT DESANG KES INVESTIGATORS sareng KONTAK TUNGGALKEUN PERLU PERLINDUNGAN KESELENGKEUN KES KONTAK KOMPETENSI KONTAK PELABURAN JEUNG HUBUNGI HUBUNGI HUBUNGI TANGGALKEUN ATAWA DIHARI TRACERS TRAMER HUBUNGAN TANGGALKEUN DENGAN DIHENTEU DEMAND DENGAN DENGAN KAMI PERLU KAYU HIRED AND TRAINED TO MEET THE DEMAND AND SO NEGARA HENTEU INGO KOMPET THE DEMAND AND SO NEGERI PERLU NGEBANGKEUN KEPADA SAINGKEUN KOMPETENSI HILANG NU KOMPUTA INGKEUNA ATAWA NGOMBAKKAN INVESTIGASI HUBUNGAN. IF YOU ATAWA LAMPIRAN INGKHATI HUBUNGAN. KUNG AYAWA ATAWA DIA NU TU HENTEU AYEUNA PELABURAN. KUNG ATAWA ATAWA SUMBANG NU KATU NU DIAJUTKEUN POSITIF. PUNTUKAN JAWABANA SATU AYA NU DIAJARKEUN POSITIF. SAIKI NUJAWA TELONG DARI KESIHATAN AWAM Diuji POSITIF. PUNTASKEUN TEMPAT DARI KOMPOTEN KASIHAN AWAM MUNGTUNGKEUN AYA MÉSET PANGGILAN DARI PELLIK KAWASAN KASIHATAN AYA NGAJAK ANTARA MÉTÉNA. IT A A 2, 1, 0, 2, 0, 7, PELARASAN AYA PRETTY YOU'LL DAPATKEUN SATU. IT 'A 2, 1, 0, 2, 0, 7, SATU AYEUNA AYEUNA DENGAN HOSPITALS SATU. IT 'A 2, 1, 0, 2, 0, 7, SATU AYEUNA AYEUNA ATAWA HOSPITALS INI SUMA NU AYEUNA ATAWA HOSPITALS INI SAHA NGADANA GAME ING INI DENGAN GADIA PALING DIRE PUTIH UNTUK Minggu TINGKATAN IS DI SAHA GADEN PALING DIRE PUTIH UNTUK KOMUNITAS KEDUA DI KONTAK AYA KOMPUTNA NANGGAL NU PALING DIREHARI Pikeun Minggu KANGGO NINGGALKEUN AYA KONTOH KENUA KONTOH KABUPATEN COVID-19 POSITIF KOMUNITAS AYEUNA KAWINNA KENAPA KOMPOSEN POSITIF 19 POSITIF DI SOS HOSPITAL TO UI PATIENT POSITIF 19-19 DI SOSA HOSPITAL TO UICU ATAWA PUT ON VENTILATORS TELPON IN UG HOSPITAL TO UICU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU DENGAN DENGAN PAKSA CU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU AYA DENGAN DENGAN DENGAN PADA 7 HARI. INI AKAN LEPAT TO LAGI DENGAN DENGAN DENGAN DI KABELENG 7 Dinten. INI AKAN LEPAT UNTUK STRESS SIGNIFICANT DI A 7 HARI INI AKAN LEPAT KUMENTANG SIGNIFIKANT DI SISTEM HOSPITAL AND PERUBATAN STRESS SIGNIFICANT DI SISTEM HOSPITAL JEUNG SUMAT PERUBATAN. KUNG AYUH GELENG SISTEM HOSPITAL JEUNG SUMBER PERUBATAN. KUNG GIRI NU NINI NINI KARAKI ANAK ayeuna sareng anjeun SUMBER. KUNG NGINI NYUKU RASA INTAN AYEUNA ATAWA ANTARA GRANDPARENT ATAWA KATA KATAUH KAHLAWAN ieu AYEUNA AYA ATAWA GAMPANG GRANDPARENT ATAWA ANU KABEH SUKU DIPANA ANU AYEUNA 40 ATAWA IF GRANDPARENT ATAWA EUNGGU INGNA SAHA DIA KUMAHA 40 ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA KUMAHA 40. SATU AYA SATU NU MUKA 40 ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA TUJUAN 40. PESESAN INGNA AYA DIRI ATAWA ATAWA KUMAHA 40. PESESANAN DI ATAWA ATAWA. HALF DINA Jalma PESENAN INI KANGGO ATAWA. HALF INGGO INFIP DENGAN COVID-19 WHO AYA KANGGO ANJEUN. HALF ING DINA INFILI DENGAN COVID-19 SATU AYA UPAT DI HOSPITAL HAD NO DIPASANGKEUN DENGAN COVID-19 SATU AYA UPAT ING HOSPITAL HAD NO NANGGALKEUNSULAN KESIHATAN. UP ING HOSPITAL HAD NO UNDERINGING KONSEP KESIHATAN. RAKYU KABEH DIDA HENTEU KONSUSKI KESIHATAN KESIHATAN. RAKYU KABUPATEN TUNGGU INGIN. COVID-19 DAPAT RAKYU KABUPATEN TUNGGU INGIN. COVID-19 DAPAT DIAJARKEUN DI SAKITNA UNTUK Jalma INVINCIBLE. COVID-19 DAPAT DIAJARKEUN DI SAKITNA UNTUK DUA ANAK DENGAN TANPA KESIHATAN PELANGGAN HENTEU UNTUK SAKITU ANAK DENGAN TANPA NYATA KOMUNITAS KESIHATAN DENGAN TANPA KONSEP KESIHATAN KONTIKAN SIEUNYA HENTEU AYA GAMPANG ANU GAMPANG ATAU JELAS Konstitusina Sakali Sateuacana kaget sareng nyumputkeun deui dina waktos ieu AND NGAPANGKEUN PROSESI AYA KANGGO MASA ING PUT ANU ATAWA DI LAYAR MENYANGKATKEUN NGADASA SUKA NU PUTUP ING TUNGGU ING NINGGALKEUN DI GAMPANG DI GIGARAKNA AYA NUNGGUH WAKTU NUNGGUH UNTUK NAMPAKKEUNTIKAN Aya nu ngawakilankeun waktos pikeun nunjukkeun kahadean bangsa urang TUNTUKKAN PENTAKSIRAN ANTARA INGKASA NGAPUNGKEUN INGKEJI AS INGKING MINGGU, PENYATAAN KURSUS NAMPANG AS ING Minggu, INGGUJEY DENGAN AYEUNA AYEUNA NAMPANGKEUN PAKAI AS ING TINGGI, ING DENGAN NGADAKKEUN AYA AYEUNA DENGAN AYA DENGAN 13 Dinten Waktos anu nyontoan Ayeuna tos dilumpukkeun ti 13 Dinten dugi ka 11 Dinten. KUNG INGIN INGIN KAMI DITUTUP DARI 13 HARI TO 11 HARI. KUNG INGAN INGIN INGIN KAMI HADIAKAN PEAK 36 HARI INI TO 11 HARI. KUNG INGAN INGIN INGIN KAMI NGADEUNGKEUN 36 HARI INI DENGAN WAKTU, Henteu HENTEU MANUY SANGKANG PADU 36 HARI INI DENGAN Waktos, Henteu KANGGU NINGGAL MINGGU MINGGU RÉNG, AYA KANGGO NU MUNGKU SATU WAKTU, TANGGU NGEBAB ANU MINGGU MINGGU MINGGU, NINGGALKEUN AYA NGEBAB ANTARI INGGRIS ANTARA 18 MINGGU MINGGU, NGINUH KANGGO NANGGAL JAWA INGKEUN AYA KABEH 18 Dinten, AYA NU NU TUNGGUH PERHATOSAN AYA AYEUNA AYA 18 DARI TAK ANTARI SANGGANG NENGGANGKEUN. INGKEUN INI NYAWA HARI INI DENGAN KAMI NADI KANGGURU. Ieu musabab yen ieu Réntréasi INFECTIONS WATCH. ITAU INGKAH YANG DIHENTEAN RISIKO INPEKTIF KANGGOAN RISISO RISIKO INFECTION YANG HENTEU NOHON KUMAHA MASALAKI HARI INI IS NUNGGULKEUN NAK KOMPUTEN INI DENGAN MINGGU MINGGU INGKI SUKAN KELUAKAN HENTEU HENTEU INGKI MINGGU INGKEUNGAN DENGAN MINGGU PINGGANG. ATAWA PADA KURING KOMPASAS DENGAN MINGGU PINGGUH. ATAWA ATAWA KUSAHA POSITIVITI KITA. KAMING COVID-19 MINGGU KAMARI. ATAWA ATAWA KUSAHA POSITIVITI KITA. KAMI COVID-19 KAJIAN KADANGAN POSITIVITI. KAMI COVID-19 KAWASAAN KABUPATEN KORÉSAN MINGGUAN ATAWA KECAP LINGGI NGÉNOSKEUN DI GOLONGAN KANGGOAN PERCENTAGE LAB TESTS NA KADAS POSITIVITI NA NYUKU PERCENTAGE KENYANGAN LAB YANG AYA POSITIF UNTUK COVID-19 PERCENTAGE TEMA SUKAN YANG DITANGGANG PAKET KANGGO-19 AYA DITANGGANG Aya POSITIF BISA-COVID-19 TUNGGU KOMUNITAS AYA KAREHI DIAUNTUK 20% ATAWA INGNA DITASANGKEUN LAGI AYEUNA AYA DENGAN 20% ING SEMUA INGGULIS SANG APPÉ MINGGU MINGGU. AYEUNA AYA DENGAN 20% SEMUA INGGU SEMUA RESEP KURING MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 NA SEMUA RESEP KURING MINGGUANA. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 YANG HENTEUN SUKANG DI 5 Tés DI SINI POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 DENGAN MENYANGKEUN SATUWAKI DI 5 Tés DIETOSA POSITIF. AYEUNA AYEUNA SUKAN SUKAN ING TINGKATAN 5 TU DI POSITIF. AYEUNA AYEUNA DI KURING HOSPITAL KAMI. HOSPITAL NGENTOT POSITIVE. AYEUNA AYEUNA DI KURING HOSPITAL KAMI. SISTEM HOSPITAL NGENTOT KONTAK KUMAHA HOSPITAL SKOR. SISTEM HOSPITAL DENGAN SISTEM HENTANG UNTUK DIDAKATKAN UNTUK PANGGILAN SANGGANG HENTEU DI LINE SISTEM NUNGGULKEUN UNDANG-UNDANG GAMPANG TINGGIKEUN PUNGGU ING DENGAN APA DENGAN APA APA PELIPIHAN STRESS LINGGI GOLEK ING DENGAN HENTI DENGAN APA KITA GELENG PELUANG DENGAN PANGGIHAN DI DENGAN APA KANGGO NU DENGAN KADAN DI HOSPITALISASI DUA TO DENGAN NYUKU DI HOSPITALISASI DUA TO COVID-19 sareng NEGARA SURGEON HOSPITALISASI BASA DENGAN COVID-19 sareng NEGARA SURGEON NAMAKNA NGELENGKEUN DI ICU ATAWA COVID-19 sareng NEGARA KUNUNGAN SUKUWANG NAMUNG DI ATAWA ICU ATAWA ON VENTILATORS DI SINI SUMBANG NAMATKEUN DI ICU ATAWA DI KABUPATEN DENGAN PENTING SUMBER OF ON VENTILATORS DI SINI ANTARA BOTOL. Jumlah ERA COVID-19 KONTEK TO GARIS HANDAP. NUMBER OF COVID-19 KASÉKEUN KANGGO NENGGALKEUNKAN PALING PALINGGAL COVID-19 CASES TUNGGALKEUNAN UNTUK NU TANGGALKEUN PANGGILAN PALING TANGGALKEUN DI ALARMING TANGGALKEUN PANGGUNGAN INDIKATOR PALING NUJUTKAN ALAMAT ALARMING INGKANG INDIKATORS TUNJUKKAN ALAMAT ALARMING INGKEUN NGENTOTA INGKEYA KULIT UNTUK Minggu TINGKAT NUNGGULKAN INGKAH INGKAH INGKEYA SESÉNA UNTUK INGGRIS KOLEKTENG KOMUNITAS KADÉWASAN-19 INGIN INGIN UNTUK MINGGU KEDUA ING NU KENE KANGGO-19 NOMBOR PEAS EXCUSE ME COVID-19 ING TUNGGU-TUN NU KANGGO-19 NU DITAWANKEUN DI SUKA 19-19 SUKAN POSITIF HOSPITALIS, SUMBANG PEAS EXCUSE ME COVID-19 POSITIVE POSITIF HOSPITALIS, SENT TO ICU ATAWA PUT ON POSITIF RAKSIA HOSPITALISIS, SENT TO ICU ATAWA PUT ON VENTILATORS MANGSAANG HENTEU PENTAUYA TO ICU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU AYA DENGAN DENGAN DENGAN 7 HARI. VENTILATORS BASA DIA HENTEU DIHENTEU DI JAWA 7 HARI. Urang pasti bakal leres-leres waé DINANGSA DI JAWA 7 HARI. Urang kedah ngalakukeun sacara leres pasti nganggur ieu Urang kedah ngalakukeun sacara leres pasti nganggur ieu hukum. KUNG INI 10 10 TRENDS KOLEKTIF KANGGO NU KITU NYA. KUNG INGKAH 10 ING TRENDS NANGGALKEUN PELABUN PELEK PERTARA. KUNG INI 10 KONTAK KONTAK KOMUNITAS LARGER PELUPUNAN KITA DI LEMON UP AND UP TUTUPKEUNYA PENTING LARGER RESEPEN KAMI LEMON UP AND UP DI HOSPITAL INTENSIF KAMI RESIDENT LEMON UP AND UP DI HOSPITAL IN INTENSIVE CARE DI SINI DI VENTILATORS HENTEU ING HOSPITAL DI KANGGURAN INTENSIFI DI INTENT SENTENTEU NGADANGKEUN AKU KUMAHA NYAWA SATU 2ND KANGGO MANGSA DI SAHA NU VENTILATORS HENTEU DENGAN HANYA SATU 2ND UNTUK MENTE ING PINJAMAN HENTEU NGASILKEUN SATU 2ND UNTUK KUMENTAKI NU ANTARA TERBARU, ING DIA ATAU 6 KENE PINJAMAN HENTEU TERBARU, ATAWA DIA ATAWA 6 APA DENGAN 650 DESA NGADAKKEUN COVID-19 ING ADA DIA ATAU 6 KENE 650 DESA NGENE KENE PISANG-19 KENEJANG MANGSA NUNGGUL JAWA KITA 650 DASILKEUN PESANG TEMPAT-19 INGKEH MENYANGKEUN ATAWA JENIS KANGGURU DENGAN 10.000 797. PELANGGAN MANGSA NENG ASI DENGAN NU TUJU 10.000 797. 881 DITANCARA AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL 10.000 797. 881 PATIENT AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL DENGAN 79 UP DENGAN UP 79 YESTERDAY DARI KESEUNTUNG AND TARI 274 DI ICU sareng 154 ON VENTILATORS KAMI NU NGENTOTA Di ICU sareng A 154 ON VENTILATORS KAMI ANTARA TERHARI TANGGANG TANGGUNGJEJEUN Wartoskeun Urang Sateuacana INGKEUN AYA NU ING DESA NGAPASKEUN ATAUN ATAWA TEKEUN ATAWA TIASA AYEUNA AYEUNA AYA NU INGKEJI KANGGURAN NUKEJEUN BASA SUNDA ATAWA NAMPANGKEUN AYEUNA AYEUNA AYEUNA KANGGO JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING Waktos sareng TURN ITU AYEUNA AYEUNA AYEUNA Pikeun Ngadamel WOLF THANK WE'RE Gawé nalika nguasaan JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING ON INCREASING THE HOSPITAL CAPACITY. INGKAP KASAHA HOSPITAL. >> DITASARKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ KASUKAN HOSPITAL. >> DITASANGKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID DENGAN HARI INI DENGAN HARI INI >> DITASARKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID DENGAN HARI INI DENGAN HARI INI DENGAN DENGAN SUKU DENGAN DENGAN KAMI SAID DENGAN HARI ING DENGAN ATAWA KOMUNITAS DIA DI ATAWA DI NEGARA KOMUNITAS HOSPITAL DIPASARKEUNNYA DIA DI ATAWA KAMU BEXAR NEGARA HOSPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MANGKAT UNTUK UNTUK HOSPITAL HISPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK NANGGALKEUN NGANJATNA NGENAL SADENGAN UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK NANGGALKAN HENTEUN YANG BISA NU JADI MUDAH MANGSA ANAK SUMBAT DEAD NU HENTEUN KUDUH MANGSA ANJEUN 74 Dinten. SAHA TEH SANGGANG NINI Ngaronjatkeun ANTARI 74 DENGAN. TINGKAT AYEUNA AYEUNA NGARAKO KONTAK KONTAK KONTENG KOMBONG 74 Dinten ayeuna. TINGKAT AYEUNA AYEUNA NGAPEUNA ATAU ATAWA NGAPAL KITA NGENTONG KANGGO BUKU ANTARA INGKEBUNG ATAS NGAMBUNGKEUN ONAH NGÉTANG BALAS NGUKTANG GAMPANG ING INGKEBATI UNTUK NGENTOTKEUN IT UNTUK COVID AKSARA NANGGAL MANGSA KANGGURAN UNTUK NGADUKKEUN ITU UNTUK DIPADIHAKKAN PADIHAN. RAM RAM UNTUK NGEJATKEUN IT UNTUK DIDAKATKEUN DUKA KOMPUTER. RAM RAM SIFATKAN AIR YANG ANAK DADI DARIPA DANGGU. RAM RAM JAMINAN AIR YANG DIGUNAKAN DENGAN TREAT TREAT JAMINAN AIR KANA ANAK DENGAN KANGGO BOLEH TREAT RAKYAT DI CALM IS REALLY GUNA DIPANGGU UNTUK TREAT RAKYO DI CALM IS DIAJI NYANGGIHKEUN SAKITU DI CALAK DIRI HENTEUN NAMPANGKEUN TAPI. AND SO NANGGALKEUN Ngabantosankeun dina kaluar. AND SATU NGAKI NGAKON-UNDUH UNTUK MANGSA KITA AYA KANGGURU ON Kaluar. AND SO NANGGURAN MANGSA ANJEUN AYEUNA KANGGO UNTUK MANGSA KUNGAN KAMI. AYUH ATAWA KITA NUNGGUH UNTUK NANGGALKEUN KAMI. HENTEU JUGA NU NU NU NU BARAT Ngaronjatkeun BEDS KITA. HENTEU JUGA NU NU NUJU NGEBUT ANU GASA GOLEK DENGAN KANA HENTEU JUGA NU NGEBUT NGAROSA GASA GOLEK DESA DENGAN HOSPITAL LAIN. Urang boga Gawéna DAWA ANAK HOSPITAL LAIN. KAMI SANGGUH PELANGGUHAN NAMANG DI HOSPITAL LAIN. KAMI SANGGUH PELANGGAN MANGSA INGKEUN DI SOMETHING KUMAHA 8815 KRITIKAL PELABURAN DENGAN MENYANGKEUN DI SOMETHING LIKE 8815 JATI KRITIKAL NURSES DENGAN BANTUAN SUKUTAN KATUJU 8815 MANGSA KANGGURAN KRITIK DENGAN BANTUAN DENGAN JABATAN DEFENSE AND AND MELENG NURSES DENGAN BANTU DARI JABATAN DEFENSE AND DARI DARI JABATAN DEFENSE AND DI DADAK AKU. THE VES PRESIDENT DARI DADIK AKU. THE VICE PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY BAPA ABDI. THE VICE PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GIGNOR HENTEU YESTERDAY YESTERDAY GOLONGAN DENGAN GIGNOR anu bakal ngahasilkeun dina jalma ayeuna PANGHILAN DENGAN GOVERNOR YANG DIAJATI DI RAKSIA INGIN INGKEUNA BISA NU NGENTOT AYA BOLA JANGGO DI RAKYA BASA INGIN ING BISA ING ANU BISA KUMAHA BEDANG FILIS, TAPI DENGAN PERLU BISA SUKA NU INGKE BISA KANGGO NU DUMATAKAN KANGGURAN FISSIKAL, TAPI KAMI PERLU BISA NAMPANG. Kitu JANGGUP DI ADDITIONAL BEDANG FISSIS, TAPI KITA GELENG BISA BANTUAN. JADI GAMPANG DI BUKU TAMBAHAN INI DIA JADI HEBAT TULUNG. JADI GAMPANG DI BUKU TAMBAHAN INI DIA JATI GAMPANG GAMPANG. DARSARI AYEUNA NURSES INI DIA NGAJADI GAMPANG GAMPANG GAMPANG. DARSARI AYEUNA AYA DENGAN PAKSA ANAK ANAK ANJEUN LANGKAH GAMPANG. ANTARI AYEUNA AYA KANGGO NU DENGAN HENTEU AYA BISA NAMPANGKEUN KITA ARYA NANGGALKEUN AYA AYA KOMUNINGAN NAON ING BISA ING UNTUK MEMBANGKANG KITA AS ANTARI SENTIASA ATAWA NAMPANGKE US DAN NANGGALKEUN ATAU ATAWA ATAWA ATAWA KANGGURU MASKU ATAWA ATAWA ATAWA KANGGO NU TAHU MASKU MASKI KEKATAAN AND ATAWA KAYU NYAHU MASKI LEPAT UNTUK SISTEM SAKITASI, KAU NYAHU NYAWA Saham Béntang pikeun nyumput, Sadayana anjeun terang dina naon anu anjeun kedah lakukeun. INGIN SANITASI, KAKU HENTEU ANU KAJAK ANU BISA. INGU BOLEH NANGKEUN HOME KOMPUTAN HENTEU HENTEU. Kami kedah nyandak kakuatan sanés pikeun ngayakeun kamampuan pikeun jalma pikeun ngerjakeun imah. NAWANGKEUN KEPUTUSAN HENTEU UNTUK Jalma Pikeun Ngerjakeun di Bumi. Kuring TINGKATKEUN AYA MANGGUNG NU MANGSA UNTUK SUMBANG UNTUK Gawé di rumah. Kuring TINGKATKEUN AYA MANGGOLAH INGGU BASA NU GAMPANG TENGAH KASIL 4 taun Kuring TINGGU KITA NU MUNGGUH INGKEUNA ANTARA GAMPANG TENTANG 4 KUNG EMPLOYEES KAMI Gawé di BUMI. NGENTOTKEUN NGENTOTE KOMPASAN 4 GAMPANG KUMAHA di rumah tangga. JADI IF EMPLOYERS DAPAT MANGKUNG UP AND GOLONGAN Gawé di BUMI. Janten IF EMPLOYERS DAPAT NGIMPUT AND NAMPANGKEUN NGAREPANGKEUN ATAWA KUMAHA ATAWA JADI IF EMPLOYERS DAPAT NGIMPUT AND NAMPI NGEBANGKEUN AYA KANGGURU KANGGO DI RUMAH NYATA ANTARA TERHAD. BANTUAN HENTEU HENTEU NAMPANGKEUN DI KOMPUTNA INGGRIS TERPASIH. AND IBU PARIMAN RUMAH DENGAN PUTRA AKSARI. AND IBU PAARI SUKU KANGGO NU MUHASAN TENTANG AND IBU PAARI IYANGGU KANGGO NU MENGIKUT INGKUT SUMAU KANG RUMAH SIEUN Kuring miharep anjeun ngiringan ngartos sakedik kelas anjeun dirobih deui unggal taun ANAK NYABIL NU KOLEK KICKED KLIKI KUMAAN ATAWA ANAK TAUN ANTARA TAHUN KELAS AYA ANTARI TAUN ANAK AYEUN DI BAWA. Yen Pilihan nyaéta Bébas INGIN TAHUN DI HOME. YANG OPTION ING AKHEJE ING AKU KANG GURU DI BUMI. GALAKU YANG BISA NU KANGGO MUNGKIN DIA TAK ANU HENTEU NU ANYA NUNG NU TENTUKI BUKA MAYBE KANG INGIN AYA AKU HENTEU TU ANYANA NU TUNGGU MUNGSAUN KANGGO MUKA BUKU SEKOLAH INI, TAPI PILIHAN HE'LL TENTUT MAYBE MUKA NU KADUKAN SEKOLAH INI, TAPI PINTIHAN UNTUK BAWA ATAWA DI KUMAHA Upami anjeun tiasa SEKOLAH INI, TAPI KANGGO NANGGOLEH DI ATAWA DI BUMI Upami Anjeun tiasa ngalakukeun yén salingkuh langkung seueur pikeun anjeun TUHAN ING NU ING AKU BISA DAPAT AYEUNA AYA NU TAK ANU ANU ANJEUN ATAWA ANAK AND ANAK AND ANAK SATU ING DIPANG ANU ANU ANU ANAK ANYARI ANAK DAN ANAK ANU ANYARI ATAWA PERIKATAAN AND ANAK ANU DAN ANU DENGAN PERHATUAN PERUBATAN NA ANYA DEFINITELY DENGAN KOMUNITAS PERUBATAN SANGGU DEFINITELY KAJEUN HENTEUNA ATAWA HAYANG AYEUNA KESIMPAKAN YANG ANU AKAN TEJANGKEUN DI ATAWA RANCANG AYEUNA AYEUNA KITA GELENG BAWA NGEKTUNG PERLU BOLEH DENGAN HADIR RUMAH AYEUNA AYA GUNUH BISA KANGGURAN UNTUK MENGHAMPANGKEUN ATAWA DIKEUNA. URANG BUTUH SATU KITA GANGGU NUJAK GAWA Pikeun ngerjakeun Sadayana. Urang kedahna usaha pikeun ngalakukeunana langkung seueur BUDAK DIRI. Kami kedahna usaha pikeun ngalakukeun langkung seueur pikeun ngémutan aranjeunna GELENGKEUN INGKEUN AYA BISA BISA NGANJAWA KOMPASAN SAFEGUARD KANAK-KANAK UNTUK NAMPANG SAFEGUARD TEMPAT TEMPOH KOMPUTER TEMPERATURA. Pertanyaan TIKASI TEMPAT TEMPATUR. TANYA NU DIAN DONGENG KAWINNA TUJUAN TEMPOH. TANYA NU DIAN SUMBOSAN ING DENGAN FACIAL COVERING SANITARY CONDITIONS. SAKITU RAKYAT INGKEUN DI FACIAL COVERING SANITARY CONDITIONS. TEMA Aranjeunna MANGKANG UNTUK GAME MEREKA CONTOH SANITARI KOMUNITAS. TEMA Aranjeunna MANGKANG UNTUK GAME MEREKA DENGAN NAMPANGKAN PELEKA TEMA Aranjeunna Henteu Ngadamel GAME TEMA INI DENGAN BANTUAN DENGAN GAMPANG MERDEKA UNTUK KERJA DENGAN ATAWA GAMPANG TEMA INGKEUNI DENGAN PEKERJA MEREKA ASYA KERJA ATAWA TEMPOH NINYA AYEUNA GOLEK ANTARA NGENTOTA AS DENGAN PEKERJA ATAWA TARI INGKEUN AYEUNA AYA GOLEK SAINAN TINGKAT MINGGU. TANPA UNLIKE AYEUNA AYA DENGAN MINGGU MINGGU NGÉNGKEUN UP. HENTEU ARAH KABUPATEN. JADI AKU KAYU DENGAN KAPI UP. HENTEU ARAH KABUPATEN. JADI GANYA INGIN UNTUK SORÉNA DAY MEMORIAL. JADI GANYA INGIN SAPI SANGATNA SANGATNA SANGAT. KANGSA DIA SANGSA SANGATNA SANGATNA SANGGUP. AKU DIPANGGU NU KANGGO NU KITA ANAK ANU SANGATNA SANGAT. Kuring Sateuacana nyarioskeun barudak anjeun dina buku. DINCUTAN UNTUK NAMPAK ANAK ANU ANU KANGGO. KUNG ING DIA ATAWA MANA DIPANGNA THE GURU. KUNG ING DENGAN MANGSAU NU DENGAN ATAWA DAPATKEUN DI SUKA DENGAN DI BARS KUNG ING DENGAN MANGSAU NU DENGAN ATAWA DAPATKEUN DI SUKA DENGAN DI BARS AND NAMPANGKEUN DENGAN KAPI DENGAN AS. PENTING MERDEKA KITA DIDENGKEUN DI BARS AND NAMPANGKEUN KECAP NENG US. NGINI KANGGO MUNGGUH BASA ARTIKA AND NGAPKKEUN IT NGLUKKEUN Nuju AS. Urang nyangka bakal langkung langsung. FIREWORKS, Urang nyangka bakal langkung langsung. SAKA, TEU NYAHU INGU KANGGARA SENDIRI SITUASI SIFATIKASI. SADAK, AKU HENTEU INGU SANGGARA SENDIRI NGAPUNGKEUN ANTARA SAKITNA Kuring ngémut ka anjeun Pikeun ngintipkeun kagiatan anu hampang dina imah anjeun. TAPI TAPI PUNYA ANTARA SUMBAK SUMBER BASA DI KOTA. TAPI TU INGKEUN KUMAHA SANGGANG CALABRIA BUMI TAPI TAPI. NGIRI. TAPI TU INGKEUN KUMAHA SANGGANG CALABRIA BUMI TAPI TAPI. Urang HIDEN NU DITANGKEUN RÉTAN HENTEGA CALABRIA DIA BODES TOGETHER. Urang HINDU HENTEU HENTEU NGANUJO ULAN HENTEU DENGAN HENTEUN ATAWA 10 AT Urang teu resep deui jalma-jalma lain pikeun ngalakukeun 10 dina paling kuring nyaho anjeun tiasa ngalakukeun 100, KAJEUN HENTEU NGEUNINGAN 10 UNTUK PALING TUNGGU AKU DAPAT NU NGADUKAN 100, TAPI SIEUN AYEUNA PUTIH PALING PALING HENTEU INGU DAPAT NU NGADUH 100, TAPI ING ANU HENTEU AYE DIAJAK ANU ANTU. KASEH DIRI DAPAT TAPI ANU DIPUNTU SIEUN AYA SIEUN KABEH HENTEU AN. SATU DAPAT KAJAWA HENTEUN HENTEUNA HENTEUNA NGETIKA SHOOT AN. SATU DAPAT KANGGURAN HENTEU NYANGGO US NUNGGULKEUN INGKEUNA INGKEUN KANGGURAN HENTEU NYANGGALKEUN AS KITA NGETEPKEWANG INGKEUN ING SENTIASA INGGRIS. SUKAN NINGGAL MINGGU KANGGO NU DADAK MANGSA KANGGO. GOVERNOR KUMAHA NGAJUTKEUN AYA NGUDAH GURU DANGEROUS. GOVERNOR INGGRIS NGUMANGKEUN DESA NU DENGAN KABUPATEN DENGAN DENGAN PANCANG TEU MANGSA NU DESA DESA DESA JATI DENGAN PUPUNAN. Kuring UNDERSTAND DIA MUNGKIN DINI DIAJAKI DAPATKEUN KOMPUTER. Kuring UNDERSTAND DIA SIEUN AYA PERSIAKAN PROSES LIRIK. Kuring UNDERSTAND DIA SIEUN AYA AKU KONTAK PROSES YANG KROSUS ATAWA AKU SUKATKEUN NAJIL Boga KOMUNITAS PROSES YANG KRUIT ARTIK SIEUN DIA SUKA NU NUNGGUL SUMBANG KROSOS AKU NU MANGSA NUI MONTAK KOMUNITAS HENTEU RISIKO RISIKAL HENTEU SENTUH Nuju dihargakeun dina sababaraha usaha paling luhur bakal ngawaskeun kulit anu dilaksanakeun Usaha Tinggi RISIKO AYA KOMPUT KOMPUT TUTUP BARS YANG AYA TAPI ANTARA BETUL KANGGO DI KETAKAN RANCANGAN RUMAH TAHUN FACILISI ANAK AYA SUKU KOMPONSE, KOMPUTEN KAMI Gawéna. PANGGILAN TERUS DI GALASAN SUKAN HUBUNGAN, TEMPAT KITA NGEKONG. PANGGUNGAN INGIN HENTEUN ATAWA ING AYEUNA RAKYA YANG TINGGI Damel. PANGGILAN TERUS DI ATAWA DI ATAWA AYA RISIKO PANGGIHAN HENTEU AYEUNA AYA SIEUN ON SIEU RISIKAL HENTEU AYA AKU JENTI DENGAN PENTING HENTEU NU NU NU TUNGGU KANGGO SANGGU SATU HENTEU HENTEU AYA TUJUAN THANK NORTHEAST JETS DI DISTRICT EDGEWOOD UNTUK KEJURUANAN NORTHEAST JETS DI DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE JETS DI DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE LAIN BETTER SUSPENDED INI DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE LAIN BETTER SUSPENDED SAPI DENGAN PAKSA SUMBANG LEPAT LAIN ANTARA NANGGALKEUN INGNA SAPI AYA NABANG ADALAH PROGRAM SUKAN SUKAN AYA NU NU NU NAK SUKA PROGRAM SUKAN SUKAN PROGRAM INI BISA ING JADI DENGAN MEMBANGKEUN DI RAKYATANGAN YG DENGAN KUMAHA ATAU NUNGGALKEUN ATAWA MENYANGKEUN DI RAKYATANGAN YG DESA HENTEU DENGAN HENTEU GAMPANG HENTEU HENTEU DENGAN TROUBLE DENGAN KAMI PENDENGAN ATAU GAMPANG NU TAKKEUN GAMPANG HENTEU ATAU KANGGO MANGSA DENGAN ATAWA. GALUNGAN HENTEU HENTEU DENGAN KITA NANGGUP SAHA. DI JAIL. NINGGU KITA NGEBUT TANGGUH SAHA. DI JAIL. NINGGALKEUN KITA GELENG NANGGALKEUN DI SAKITNA NYANGGANG DI JAIL. NINGGALKEUN KITA GELENG NANGGALKEUN INGKEUN DI SAHA NU MANGGANGKEUN KANGGO NENGGALKEUN TAPI. SUKAN DENGAN INGNA NYANGGO KITA NENGGELENGKEUN TIGA. Kami miharep 58% Urang ngawaskeun ka aranjeunna. KAMI NU INGKEUN 58% INGATIS KAMU AYEUNA KAMI NU INGKEUN 58% INGATIS KAMI KANGGO AYEUNA AYA NU TANGGO BASA INMATES KAMI YANG AYEUNA AYA POSITIF AYEUNA AYA ATAWA KANGGURU GAMPANG HENTUKAN POSITIF AYEUNA AYA MUNGGU KAWASA GELENG NGANJUNGKEUN JAIL AYEUNA HAYANG KANGGURAN HEBAT KAKI NGAKONKEUN JAIL INGU KANGGO KANGGARA SUKU JABATAN DIA UNTUK NYAWA JAIL KITA GELENG NU DENGAN JAIJEUN JABATAN DENGAN YANG ANAK ATAWA DENGAN KUMAHA 700 PAKET Jual Sateuacana ANTARI SATU ANU DAN NU DIA MADUATNA 700 KUNTUNG DI PERNIAGAAN TAPI DENGAN KUMAHA ANTARI AND NINI DIAJEUN ATAWA 700 KUNTUNG ON NGÉNGKEUNAN TAPI KITA NGELUKEUN SUKA DENGAN KANGGO NU DIDA MANGGUNG SIEUN Usaha TAPI KITA NGELUKEUN SUKA DENGAN HENTEU AYA NU TIDAK DENGAN INI MANGKEUN ING DENGAN ATAWA NIMA Dinten ayeuna teu ninggali deui sareng MINGGU INGKEUN ATAWA MÉTÉKAT INGNA. TEMPAT aranjeunna ING HAD DENGAN MINGGU NGEUNTAK ITU ITEU ATAU INTAH MUNGKIN ITU. TEMPAT SIEWAN DI SENI TEMPAT KORPORATIS, SO HENTEU AYEUNA. TEMA SUKU MERDEKA INI KAWASAN CORPORATIS, JADI NUNG NU MOHADEYANG TEMPAT KORPORAT TEMA, JADI NUNG NU MOHADEYANA DENGAN NEGARA GOLEK NU MANGKEUNKEUN KITA KUNG KINI NU DENGAN PERNIAGAAN GAMPANG TIANG GAMPANG NU TANGGANG GAMPANG TANGGAL SANGGUH Usaha DAPATKEUN INGKEUWEU INGKEUN AYA GAMPANG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGURAN MANGSA NUNGGANG AND NGAPAL TANGGAL SIEUN UNTUK HENTEU KANGGO MUNGSAUN ATAWA NAMPANGKEUN KEUN TAPI AKAN NGAPUTAN ING DIRI PENTING AND NENGGALKEUN KEPUT NANUN AKAN NANGGANG AKAN MENTA INSIST ANU Sateuacana henteu ngintunkeun ieu. PUTUS AKAN Mimitian INSIST ANTARI Sateuacana teu ngiringan ieu. >> SUKAN JUJUR DAN BOTOTOM ON HENTEU NYUKULAN INI. >> SUKA JUJUR HENTEU JEUNG BOTTOM LINE IS WE >> SUKAN JUJURAN DAN BOTIKA NGENTEU DI KABARI KITA GELENG BOLEH UNTUK BANTUAN NEGARA LINE ADALAH Kami KAYU NYANGGANG UNTUK MEMBANGKEUN NEGARA UNTUK MASA NGEJATKEUN ATAU BISA DAPATKEUN PERLU BOLEH NAMPANGKEUN NEGARA UNTUK MIKEUASAAN ATAU DAPATKEUN INGKEUN ATAWA. INGIN UNTUK NU KITA DAPAT DAPATKEUN INGGALNA INI. >> IS ADALAH ANAK SUKAN HARI KASAHA SO. >> AYA NU WAKTU HARI INI DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL >> AYA NU DADAK AKAN HARIAN DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS SAN ANTONIO MAYOR RON DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KANGGO AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG HENTEU DENGAN SITUASI DIRI SENTIASA SANG ANTARA DI SAN NIRENBERG SAMPULAN DAPAT SITUASI DIREJEU SANGKAT INGNA DI SAN ANTONIO, LET'S GO OVER SITUASI SANGSA DI SENTIASA DI SAN ANTONIO, HENTEU ATAU ATAU NOMBOR NA TANGGAP ANTONIO, ATAWA KANGGO ATAU NOMBOR HENTEU ATAWA NANGGALKEUN DI ATAWA NGENTOTA NOMBOR DENGAN NU INGAT DENGAN HARI INI NULIS NULISKAN SEMAKAN WAKTU MINGGU SATURDAY. LEUWAT BAGI HARI INTÉRÉTAN NORMAT RECORD BREAKING MINGGU MINGGU SATURDAY. BISA KASÉ NGARAS 650 Dinten. WEEKEND SA Sabtu. BISA KASÉ NGARAS 650 Dinten. SATU JENIS NU KITA BUKA NENG WARNA CASES 650 dinten ieu. SUKAN JENIS KAMU NU TUJU BARU UPÉ TO 10.797 DENGAN 881 IN Yén Jumat ANTARI BARAT ANTARI TO 10.797 DENGAN 881 DI HOSPITAL, 10,797 DENGAN 881 DI HOSPITAL, 274 DI ICU AND 154 ON HOSPITAL, 274 DI ICU sareng 154 ON VENTILATORS KITA GARIA 274 IN ICU AND DENGAN 154 ON VENTILATORS KAYU BAIK ADALAH TI INI DIA TANPA KATURU BARU VENTILATORS KITA GARÉ DENGAN TIADA TIADA APAT DATÉS NGEUNAAN APA KANGGURAN ATAWA NU KANGGURAN ATAWA TI NU TIGA APA NGEBATKEUN ATAWA NU KANGGO NUNG NU NU DENGAN HENTEUN MAYOR NGAPUNYA SANGGU MANGSAU. LAPORAN KA SIEUN HENTE NU DENGAN KANGGURAN MAYOR NGADI MANGSAEUN HENTEU INGGRIS DI SALAH. Anjeunna MAYOR NGAPATOSKEUNA ATAU NGAPULISAN INGGULAN INGGULIS. DIA DIHENTI NU NGATI SENTI KOSONG ING INTU KAWASAN. Anjeunna nyarioskeun sabalikna ngeunaan kagiatan industri éta DITASANGKEUN NGENTOTI KOMUNITAS TANPA INDIKATOR YANG SIEW INI DENGAN MELENGKEUN ING DIRI SENI INDIKATOR YANG SIEW NYANGGANG ATAU PANUTUP PANGGIHAN. NYUTU PELEPAS DI PANGHATOS PANGKAL. >> THE Tés. >> KONTAK HUBUNGAN HENTEUNG PALING >> KONTAK HUBUNGAN HENTEUNG PALING TANGGAL DIRI SUKAN DENGAN NANGGALKEUN TRACER PALING DIREKEH MUNGKIN DENGAN SITUASI HOSPITAL DI SIA SINI NU DIAJAK KITU DENGAN SITUASI HOSPITAL DIANA Anjeunna MESIA SITUASI HOSPITAL DI SAHA NU MENTISKEYA KANGGO NU MANA KAKI DITANCANG MANGSA DENGAN PASTOS HENTEU ATAWA DENGAN KITA NANGGUR MANGSA DENGAN PAKSA ING 7 Dinten. PANGGILAN HAK DIRI THAN DITUTUKAN DI PAST 7 DARI. AMOGO INGGO AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL AND NA 7 HARI AMOUN TAK ING DINA DI HOSPITAL JEUNG HALF ING DINING Jalma AYEUNA DI HOSPITAL JEUNG HALF ING ING DIPANGGU AYA ADMITTED INGGRIS DIPANGKAN ATAWA ANAK DIPANGKEUN AYA TIDAK DITASARKEUN KONSEP KESIHATAN DITULUSKEUN AYA TANJUNG KONEKSI KESIHATAN KESIHATAN DAN NU NU DIGANGSA NUNG MUNGKUL ATAWA PERHATOSAN KOMUNITAS KESIHATAN ARNA SIEUN SAHA NUJUTKEUN PUTUNG ING PEMBANGUNAN KANGGO ROLA 40 TAHUN ARAWA HENTEU AYA NU PUTRA ING PEMBANGUNAN KANGGURAN 40 TAHUN JEUNG YOUNGER YANG BAWA UNTUK KUMAHA 40 TAHUN JEUNG KONEKI SUKA NU TARI INGU KANGGO MANGSA ANJEUN Saha waé anu mikiran yén anjeun nganggap lainna waé dina éta? Pikirkeun yén anjeun bakal ngartos dina ngiringan yén kuring ogé teu bisa maca deui? BE ING POSISI BETRIKA KAYU TU INGKE AYA MANGSA NU KONTEN KESIHATAN. TAPI KOMUNINGAN INI MUNGKIN Sateuacana henteu kedah nyarios kasabaran. TAPI KOMPAK KOMPAK KOMPAK KANG APA KANGGO DENGAN KONSEP KESIHATAN. TAPI KUNCI KOMUNITAS INGGRANA KANGGO NENGGALUAN HOSPITALS. PALING PALING APA INGKEUN ATAWA KANGGO NU HOSPITALS. >> Sareng sacara dasar INTO HOSPITALS. >> Sareng sacara dasar-dasar SEMUA INDIKATOR YANG TINGKAT TEMPAT >> AND KASASIHAN SEMUA INGGRIS NEGARA-SENI TANGGURU NU MANGGALKEUN DI SUKAI INDIKATORS YANG TEMA SUKA NU TANGGU MUNGGUNG DENGAN DASHBOARD AND KABEH MENYANGKEUN DI ATAWA DI LAMPIRAN DEDENGKEUN DI DASHBOARD AND KABEH GOLEK ING DI KETRUKAN SALIRA, sareng JUDGE NELSON WOLFF TALKING TENTANGKEUNYA TAMBAH BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 TANYA ADDING BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BANSA BARU DENGAN AKTIKA GAMPANG Dina SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BARU DENGAN ATAWA GAMPANG GAMPANG UNTUK GAMPANG UNTUK GAMPANG BEDS BARU HARI INGU-UNTUK MANGGUNGKEUN UNTUK GAMPANG UNTUK GAMPANG ING UNTUK KANGGURAN TUJUAN DUKSUKAN NGUKTIKAN TUJUAN NEGARA TUJI KANGGURU BUTIRAN INGKAN GOLEKTIF MEREKA PUTUP ING DI JAMINAN NEGARA SUKAN INGKEUN AYA NEGARA PUTTING BEDS ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. IN OPERATING BEDAL ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. DI KAMPUNGAN DENGAN KAMPUNG. PATIENTS. DI KAMPUNGAN DENGAN KAMPUNG. >> TEU YANG KANGGO MUNGGUNG KUNCI JAWA. >> TAPI NU MUNGKUL ANAK DAWA ANAK DIRI ANTARA WIN DENGAN AKHIRATANG >> TEU NYUKU UNTUK MUNGGUHNA ANTARA WELAS DAN AKHIRKEUN DIKEJATKEUN UNTUK PIKAT UNTUK KARAWANAN INGINAK YANG KANGGURU ATAWA AKHEUN AYA NGADILKEUNNA Pikeun EMPLOYERS UNTUK MANUK DAN KANGGO BISA GELENG UNTUK GAMPANG BISA TO EMPLOYERS TO Ibu-ibu sareng Usaha BISA UNTUK BISA ANTARA GOLEKE KANGGO MANGGUH KABUPATEN UNTUK LETE Usaha Pikeun Ngusahakeun Pamaluruhan Éta lamun Kapabilitas Pikeun Ngabéréskeun Gawé Sadérék ti Rumah Sakit KUNG KABEH KANGGO NU NGÉSAMÉNA NGÉSAMENKEUN UNTUK LARAK GOLEK MUNGKEUN RUMAH DENGAN KUMAHA GOLONGAN HENTEU GOLONGAN DARI KUMAHA DIRI PELEK PUNTIKAN NUNG NU JATI NU JUGA JAWA TENGKEUN KUMENTO NUNG NU MENTALU KUMAHA EUNGGARA NGENTOTE NGENTOTE KONTAK KAGUNGAN PEMBELAJARAN HENTEU AS PARA NANGGANGKEUN NGUMBANGKEUN INGKEUN PEMBANGUNAN HENTEU NGANJALAH DENGAN KAMI DAPATKAN TUTUP LITTLE INTO ING SEMESTER PEMBELAJARAN AS Urang DAPATKAN PANUTUP HENTEWANG INGKANG SEMESTER FALL AND UNTUK NEGARA UNTUK DITUTUP DI INGKEUN PANGGILAN SEMESTER AND BISA KEUSAHAAN UNTUK BISA. AND KANGGO UNTUK BISA UNTUK BASA LENGAN. >> NAMPANGKEUN DI PANDEMIK INI KAJIL. >> NAMPANGKEUN DI PANDEMIK INI DIA L >> TO BANTUAN DI PANDEMIK INI DIA L >> SUKAN GURU AYEUNA AYEUNA Gabung DIA L >> SIDI GURU AYEUNA AYEUNA NGUMAMBUH JOHNSON BULAN MALAM >> SUKAN KAMU AYEUNA AYEUNA NGUMAMBUNG JOHNSON JAWA BARAT DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH THE JOHNSON BULAN ING GRATIS DENGAN PELAKSAN DI JUMLAH DISTRICT SEKOLAH INDEPENDENT DI NAMPANGKEUN SEMUA KANGGUNGAN SUMMER DAN KONEKSI BOLEH MENYANGGANG NANGKAT SEMUA KANGGURAN SUMMER DAN PERKEBUTAN BOLEH MENYANGKEUN NGADUKAN DENGAN RISEUN ALARMING AND AND NGANJUNGKAN BISA NU ING DENGAN HENTEZAN UNTUK RISA ALARMING DAN ING ULIS PAKET-19 Dinten ayeuna nuju ka RISA ALARMING AND ujian COVID-19 POSITIVE DI SEKOLAH KAMI NORTHSIDE SEKOLAH THE COVID-19 Tés POSITIF DI KAWASAN KAMI NORTHSIDE SCHOOL DISTRICT SPOKESMAN BARRY PEREZ KAMI KAMU SEKOLAH SEKOLAH MENENGAH SPOKESMAN BARRY PEREZ MENYANGKAT DI TEKTOR UNTUK KSAT 12 DOKRIAN DOKOKMAN DI BARRY PEREZ TERUS DI TEXT TO KSAT 12 ING GOLEK NUNGKULKEUN INTÉTEK UNTUK KANGKAT DI KSAT 12 INGGU-ANING INGKEYANG KANGGURUAN NYEKTURAN PUTRA INGGO GOLONGAN INGKEJANG HENTEU AYA LENGKEUN ATAWA LEPAS UNTIL JULAI 13 JAWA KUMAHA SUSPENSI AYA LENGKEUN DI LEPAS UNTIL JULY 13 AYA NGUDAH TINDAKAN SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON UNTIL JULAI 13 NGILOSI AKTOR SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SCHOOL DISTRICT TINDAKAN SIMILAR DENGAN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIGANGUNAN UNTUK ROKETUR KEDUA SISTEM SEKOLAH INDEPENDENT DIDENGKEUN KEPADA ROKETE HEAD COUR ROBBIE AYA TIGA TIGA SUKA BISA NUNGGUL ROKETE HEAD GURU ROLBIE AYA TELAH KUMAHA DENGAN AKTIVITI CAMPUS UNTIL AYA ROBBIE AYA TELAH KUMAHA KABEH AKTIF KAMPUS UNTIL JULAI 13, KUNGGUP ALL DI KAMPUS AKTIVITI UNTIL JULY 13, KONTOH KONTOH MONITOR SITUATION JULY 13 MUNGKUL MENYANGKANG MONITOR SITUASI sareng KOMUNITAS HARI INTARI MALAWA MONITOR SITUASI JEUNG AKAUN KEPADA SAJUR ANTARI JAWA BARAT DOKRIMAN SUKA KEPADA KEPUTUSAN SEKOLAH SEKOLAH SEKOLAH SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR SEKOLAH DOKOKO SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR TEMA SUSPENSION ING AKAN PISA AUBREY CHANCELLOR TEMPATAN INGKEUNYA NGAWANGKEUN ATAWA LEPAS ING PINGGUAN INGKEUN INGKEJI LENGKAP SUSPENSION AYA LENGKEUN PUTRA INING MINGGU INGGRIS INGKEWARKEUN INGGO BASA ING INSTANT REPLAY TURBO Minggu Ieu Urang Ngeunaan BASA SUNDA MALING INTAN NAMPAKKAN JETS TURBO DI NORTHEAST. NIGHT ON INSTANT REPLAY TURBO JETS DI NORTHEAST. Kami bakal ngabantosan aranjeunna JETS DI NORTHEAST. Kami bakal nyauran aranjeunna sareng unggal dinten ayeuna Kami bakal nyauran aranjeunna tiasa nyobian dinten ayeuna sareng ayeuna narkoba SEKOLAH paling dipikaresep di SAN Ngiringan dinten ieu sareng ayeuna acara budaya paling anyar di SAN ANTONIO, SUKU NORTH Gabung DARSO SEKOLAH LARGEST DI SAN ANTONIO, SUKAN NORTH Gabung di. >> KAMI NANGGU KANGGO MUNGKIN DI KAMPUS ANAK KOMPOT UM SAYA UMMAT KITU DENGAN GAPS AYA KELUAR KAKAM KANAK-KANAK KOMUNIT UM Kuring MAJI KANA GAPS AYA JELAS KANGGURU ANU NGALU DENGAN SEMUA NORTHEAST INGGRIS SATU GAPS NGADALAKI KANGGURU NU DENGAN HENTEU SEMUA NORTHEAST INGNA RUN DI CAMPS IN DENGAN SUKA. ANU TUNGGUH SEMUA NORTHEAST NGAJEUN DI RÉSIA DI CAMPS IN DENGAN INGKEUN AYA MÉTÉHNA GAMPANG UNTUK ITU DI CAMPS DI DENGAN ATAWA NU NGAPATOS GAMPANG UNTUK GOLEK DENGAN ITU ITU GAMPANG NENGANGGANG EU I'LL NGAPAKKEUNAN KASIH GURU DENGAN ITU ITU GAMPANG NENGANGGUPUNG PELEKA IYLL DI TEA KOMUNITAS PROJE TANGGALKEUN DENGAN TEKONOLEK EU I'LL DI TEA KOMUNITAS SUKU DI KOMUNITAS NORTHEAST Protokol DI TEA KOMUNITAS PROAS KOMUNITAS ING PRISUK NORTHEAST Nomer SATU SAKIMAN ING partisipasi NORTHEAST Nomer SATU HENTEU AYA JAMINAN ATAWA ANU HENTEU AYEUNA SUMBANG SATU PRIORITI ISLAMUKU ATAWA KAYU HENTEU DENGAN MANUSIA ING DENGAN SUKAN NORTH. AND NU TAHU DENGAN NGERITA SUKU DENGAN SUKAN NORTH DENGAN KOTA DENGAN PUTRA KULITAN DENGAN SUKANG NORTH DENGAN KOTA DENGAN MUNGGUNG DENGAN KAMI KAKI, EVERYBODY'S DENGAN KOTA DENGAN PUNGGU MUNGGUNG DENGAN KAMI GAMPANG, ANJELAS HENTEU GAMPANG NAMPANGKEUN DENGAN KAMI DENGAN KAMI, NINGGAL EVERYBODY MANGSA KOLEH PILIH KOMPAK sareng anjeun terang NYUTU UNTUK GAMPANG PILIH KAKILAN AND AND INGIN NGAJATI SUMBANG EVERYBODY AS POSSIBLE. PILIHAN AND AND ANU DAPATKEUN KESEURANAN KESELAMATAN ASIP POSSIBLE. JADI HENTI NU MANGSA NU NU TAMI KAWASAN DESA SAUKAN ASAS. JADI HENTEU HENTEU AYA NU NGADISKEUN ITU ITU ITU ITU KAKI RAKYUASA DI Waktos ieu JADI HENTEU HENTEU AYA FIKIR INGU ITU ITU ITU KAKI RINGKATAN ATAS Waktos INI PANGGILAN RAYA DI ATAWA INGKEH BISA ING ATAWA, TAPI. AYA KIKE KANGKUR DI KAUNTOH anjeun, TAPI. AKU KIKE KANGGO DI KELEMA 13 ANU KITA HADANG KITA TAHU, TAPI. AKU KIKE KANGGO NUNG KULIT 13 ANU KITA NU TADI GAMPANG KAMPUNG GAMPANG THE 13 th anjeun terang Urang bakal kuat kaé. Kuring mikiran WE'LL DAPATKEUN BASA ANU BISA DAPATKEUN BUKU GAMPANG GAMPANG. Kuring mikiran WE'LL DAPATKEUN AYA BAIK ANTARA MANGGUNG ATAWA ASING WELL EVERYBODY Kuring mikiran WE'LL DAPAT DAPAT KUMAHA BISA NANGKEUN ATAS AS WELL EVERYBODY ELSE ON THE NANGKEUN GAIN AND AS WELL EVERYBODY ELSE IN THE 3RD DAY. ELSE DI Dinten 3RD. >> SEMUA PADANG AS ASYA 20 TINGGI 3RD DAY. >> SEMASA DENGAN AS MANUS AS 20 SEKOLAH TINGGAL DENGAN DENGAN TODAY'S NORTHSIDE INCLUDING BRANDEIS BRANDON CLARKE, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN KELOMPEKAN BRANDON, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN O'CONNOR DI NORTHEAST MARSHALL JAMINAN DENGAN ACARA O'CONNOR DI NORTHEAST 7 SEKOLAH TINGGI, INCLUDING O'CONNOR DI NORTHEAST 7 SEKOLAH TINGGI, MENUTUP REAGAN JOHNSON KURSUS 7 SEKOLAH TINGGI, MENYANGKEUN REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN KONEKTOR MADISON GARDNER REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT MADISON GARDNER AND LEE AND JOHNSON GOLNER GOLNER ROOSEVELT DAN LEE AND JOHNSON 3 SMA. Yen ngalamar LEE AND JOHNSON 3 SMA. Yen ngalamar KURSUS RAGET WAGON 3 SMA. Yen ngalamar KURSUS WANON WANON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE KURSUS TANGGAL ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISD AYA DENGAN DAERAH SEKOLAH VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISDIA ANTARA UNTUK SEKOLAH DENGAN SEKOLAH nyaéta SUMMER GRATIS GRATIS JUNE ISD ANU UNTUK KABUPATAN SEKOLAH ADALAH KOMPUTUS SUKANGKA KENDANG DI JUNE 17 DITAMPILAN DENGAN EDGEWOOD ISD ON AYA KOMPUTUS SUKANG KENDIRI JUNE 17 DITUTUPKEUN DENGAN EDGEWOOD ISD ON JUNE 22ND THAT AFFECTS 17 DITUTURAN DENGAN EDGEWOOD ISD ON JUNE 22ND YANG TUNGGALKEUN ATAWA 4 ANTARI, INCLUDING JUNE TUNGGU 22ND YANG NANGKEUN ANUMAN 4 I KOLEKOLAH, NAMPANG HARLANDALE ANOTHER 4 I SEKOLAH, Ngalebetkeun HARLANDALE MCCOLLUM BLOKKS MEMORIAL DAN HUKLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL AND KENNEDY AND AYEUNA BOTH AYEUNA MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL AND KENNEDY AND AYEUNA BOTH DENGAN KABUPATEN sareng MEDINA VALLEY ISD KENNEDY sareng AYA ANAK AYA NU TETANGHEU sareng MEDINA VALLEY ISDE JUGA JUGA NGAKLUKAN DENGAN GARUTNA AND MEDINA VALLEY TIDAK ADA JUGA NGAKLUKAN HARI ARYA NAMPANGKEUN TEMA SUMMER AYA JUWATI NGAGOLA DARI ARI SENTIASA NAMIN TEMA SUMMER AS DENGAN WELENG 3 DENGAN CAMPS NAMIN TEMA SUMMER AS SIEUN NGAPAK 3 DENGAN SEKOLAH DENGAN. AND PRACTICE FIELD PREPARING FOR USL CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A PREPARING UNTUK KOMUNITAS HAMPIRAN ASLI RESTART LITTLE OVER 2 MINGGU CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A LITTLE OVER 2 MINGGU MUNGGUNG AYEUNA USL AYEUNA PADANA LITTLE OVER 2 MINGGU DARI AYEUNA USL NAMANGKEUN INGKEUN YEAR. JUMLAH 16 DARI NU AYA USL MANGSA NENGKEUN SEHARI YEAR. DENGAN PENTING 16 GAMES, MUNGSA ESSA DIA AS HE YEAR'S SEAS. DENGAN JUMLAH 16 GAMES, MUNGSA NUNGGUH ESSA AS DIA NGAJEUNG 15 LEFT ON GAMES, NUNG DIA GAMPANG ESSA AS DIA MANGSA 15 LEWIH DI JADI SEKSYEN NENG WAKTU SENDIRI AYA 15 LEWIH DI JADI ARTÉNING SADÉ TARI INGKEUN KANGGO MUKA KANGSAAN INI SEKOLAH NGELENGKEUN KEBANGSAAN KANGGO MUKA KANGGO BUKU ATAU MAJLIS SEBENAR PANGGIHAN DI MACAM MANGSA KASUKAN BUKAN ATAU MAJLIS SEBENAR DI MACAM INGNA MULIS DI DUNIA CUP-STYLE MONARCHS BUNGKU DI MARKOL AKAN MUNGGU DI DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GUNUNG DI DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS ASI FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVAL SUCH AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, RIVIS GEOGRAPHIK KUMAHA AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA KOTA AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, KOTA OKLAHOMA AND TULSA A TURNAROUND SHORT KOMUNITAS OKLAHOMA AND TULSA GUNUNG TURNAROUND PUTRA AKAN Luhureun TEU TEU NYAWA AND TULSA TURNAROUND SHORT AKAN DAPAT TEU TUNGGUH TEU TEU DENGAN DIHENTI DENGAN ANAK ANAK AKAN PENTING TEKI DENGAN HENTEU DENGAN DENGAN ANAK ANAK UNTUK MELENGKEUN TAHUN INI. DITANGGU MANGSA KANGGURAN ANA DENGAN MELAYU TAHUN ING. >> Kuring SIEUN NYATA RATTAN DENGAN UNTUK MULISKEUN TAHAN. >> Kuring bakal nyarioskeun pikeun tiap mana jeung anu kedah >> Kuring bakal nyarioskeun pikeun tiap mana jeung anu kedah nyandak budaya anjeun ATAWA ATAWA ATAWA SATU SIEUN UNTUK DAPATKEUN COUCH YOU DAPATKEUN INGGI HARI INI ATAWA ANU DAPATKEUN DAPATKEUNAKI KOMPET NINI DAPATKEUN INGGI HARI ING AND ANU AKEUN DAPATKEUN KANGGO KASUA. Yéhah, OF THE HOMES AND YOU KNOW GET BACK TO YOU ALL LOOK. Yéhah, TIng BACK TO YOU KASIH. YEAH, ITALAH HENTEUN. TANGGO TANGGAL >> Sareng bilih di SINI sareng ayeuna NYANGSA KECAP. >> AND NA NYAWA DENGAN AYEUNA DENGAN ITALIS KANGGO NUTUP ATAWA >> Sareng bilih di SINI AYEUNA ATAWA NU NU TENTIASA TANGGAL-TENTANG GOLONGAN EUROPEAN ITALIS KANGGO NUTUP MANGSA ANJEUN EUROPEAN FOKUS DI EVERY DETETAK AS EUROPEAN FOKUS IN ON EVERET DATET ING AS KAKI NYANGSAU SANGSA IN AYA EUR HENTEU AS NUI KAYU KAYU KANG KUNTUNG NANG KADAR. AIR KAYU TANGGANG KANGGURAN PERANG KANGGO. >> KUMAHA PELAKONAN INI HANYA TUNGGU BUNGANG. >> KUMAHA ANAK INGGRISNYA NYANYAKAN INI NGETIKA KANGGO >> KATU NAK JADI NYAJUAN HENTEU SANGSAU INGKANG PERANGKAN KITA DIJADI SENI SORANG UNTUK DENGAN KEEP SANGATNA SANGGAH NGÉSANG ATAWA ANYA HENTEU NYAWA ATAWA KANGGO UNTUK NAMPI KUMAHA SENARAI BAWA Pikeun Ngawula NANGGALKEUN DI ANTARA KITA GAMPANG. AND SO NU GOT MANGSA MANGSA NAK SANGGUP KITA. AND KITA BISA NANGGATKEUN AYA GOLEKE DENGAN KA SIEUN. KAMI NINI. AND KITA BISA NANGGATKEUN AYA GOLEKE DENGAN KA SIEUN. >> HEBAT MUNGSA SA SA BUNGSA BUNGET ON SULU DENGAN DENGAN INI. >> GOLEK UNTUK SA FC SA BUNGKU DI UPDATE. TIANG SEKOLAH SIEUN >> GOLEK UNTUK SA FC SA BUNGKU DI UPDATE. KANGGURU SEKOLAH INGKEBIHAN TEMA CAMPS CO UPDATE. KANGGURU SEKOLAH INGKEJUTAN TEMA CAMPS CO >> WELENG DENGAN KOMUNITAS HARI INI. PANUTUP CAMPS CO ING DIRI >> WALA ING DENGAN HARI INGA DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN >> WELIS DENGAN KOMUNITAS HARI INGNA DENGAN HENTEU DENGAN PANGGIHAN DENGAN GAMPANG GOLEK OF EARLY VOTING AND THINGS INVINES FEELING A BITIT LITTLE BIT KENEH DIRI SUKA DI SUKA NU NAMPANG TAMADE BIT SUKU BEDA MEREKA DENGAN TIJEY DENGAN TAJUK TUJEY DENGAN TAJUK KOMPAK BEDAKEUN INGKEU ATA TIJEY DENGAN TAUN HENTEY DENGAN DENGAN TALK TO US LITTLE BIT ING DENGAN TAHUN SUKU DENGAN DENGAN TALK TO US TO LITTLE BIT HENTEU MENGUTUP DENGAN AS BAHASA DENGAN KSAT Q AND A AS KITA BETUL HENTEU TENTI DENGAN AS AS DI KSAT Q AND A IS JACKIE CALLANAN AS Bagean Bagian KSAT Q AND IS JACKIE CALLANAN SHE'S NEGARA BEXAR JACKIE CALLANAN SHE MANGSAAK PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, THANK PILIHAN PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, SALAMU HENTEU DENGAN NGUMAMBUH US PILIHAN ADMINISTRATOR, TERIMA KASIH INGGU BASA NGENGGANGKEUN JACKI AS DAN TEU KANGGURU DENGAN KAJEUN HENTEU UNTUK NGAGOLA JACKI KAMI DENGAN KANGGO NU DENGAN ASKING DENGAN SANGGUP JACKI AND AKU HENTEU DENGAN DENGAN ASKING SIEUN ING ATAU ATAU ATAWA KUMAHA DENGAN AS Kuring SENTIASA ITU ASKING KENE ANAK NU TARI KADAN AS Kuring SENTIASA ITU NYATA HARI SENTIASA HARI SUKADENGEU AS Kuring DITENTOSKEUN ITUN HARI ING DENGAN VOTING AKU HENTEU ATAU DIAJARKEUN AYA DESENKEUN HARI SENTIASA HARI NU TUNGGU HENTEU MANGGUNGKEUN ATAU DIAJARKEUN KUMAHA DENGAN DI KOMPOT DI KSAT KAHEU NU DIAJAKKEUN AYA NU DIAJAK PIKIRAN DI SANGGUP DI KANGKAT DI KSAT MUNGKIN BASA-BOLA KUMAHA. KUMAHA DITAWA DI KANGKAT DI KSAT MENGENALKEUNING BASA-BASA KUMAHA. TEU NYANGKEUN AYA BASAAN HENTEUN ATAWA. MENGGUNAKKEUN. TEU NYANGKEUN AYA BASAAN HENTEUN ATAWA. ... >> DI POET INI SAHA NYATA NYANGGANG SANGSA pisan. HARI ING TARI PANJANGGANAN SANGATNA SANGAT. HARI INGGRIS DENGAN PUTRA. AND PILIHAN HARI INGGRIS DENGAN PUTRA. AND PILIHAN PEJABAT HALF DINA ATAWA SO TO DENGAN POHON. AND PILIHAN NU TAMPILAN HALF DINA ATAWA KUMAHA MASUKAN DI KADIL ANU LAIN PELARASAN HALF DENGAN ATAWA KUMAHA DAPAT DI KANGGOAN LAIN SATU ASAWA. TAPI INI WAKTU GAMPANGKEUN DAPATKEUN DI PUNGSAAN LAIN SATU. TAPI INI INI NUNGGULKEUN PUPUNAN DENGAN KOMPUTER DENGAN KUMAHA COVID19. KATU NANGGALKEUN AYA NANGSA KANGGURAN SANG UNTUK DENGAN ATAWA Pikeun VOTERS YANG ANTARA HENTEU PERHATOSAN UNTUK DENGAN ATAWA Pikeun VOTER YANG KITA GOLEH GOLONGKE THE VOTERS YANG KANGGO NU GOLEK SUKA KANGGURANA NU DIAJAK ATAU ATAU AKU HENTEU DENGAN HARI INTARI Gumbira INGKE ATAWA INGKEUN ATAU ATAWA AKU PROSES DENGAN KANGGO NU DENGAN KERANA SUKA GURU SEMUA Gawé. AND AKU DAPATKEUN ING DENGAN ING DENGAN MEREKA DAWA TELPAT SEMUA Gawé. YEAH sareng dimana-mana INGIN SIEUN AYA SAKITAN BAWA. YEAH sareng EVERYTHING'S RUNNING VERY SMOOTHLY. YEAH sareng EVERYTHING'S RUNNING VERY SMOOTHLY. >> JEUNG JACKIE TINDAK TALK SANGKAP SANGGUR. >> Sareng JACKIE MENYANGKEUN TALK MENGENALKE SADANA PEPEK PEOPLE IF >> Sareng JACKIE MENYANGKEUN TALK MENGENALKE ANTARA MANUSIA KUNGSA INGKE INI DIDEN INTU JAWA TENTANGKE ANTARA SORANG ULANG NYAWA ATAWA TI SUKANG MUNGGU RÉTAN UNTUK VOTE AND NU TINGGALKEUN KUMAHA TEMA TU ING NU NU NU NU NU NU NU SUKU MUJUT ATAU MEREKA KUMAHA MASALAH HENTEU AYA NU TUNGGU TO VOTE AND SIEU HEAD OUT OVER IN NEXT HARI ING NGANGGANG NU NGÉSANG GAMPANG APA ANU BISA HARI INGKEUN HARI KANGGO NU MANA NU TENGOK SAHA NU MANA NU MANGSA NU DAWA KANGGURAN AS NGETIHKE LELAKANA NGENOT APA KANGGO NU NU MANGSA NU DITASKAN AS NGEJATKEUN AYA KANGGO NAMAK LAMPIRAN AS GELENG MANGSAAKAN PROSESI SAFETY YANG AYEUNA AYEUNA ... PERHATOSAN YANG AYEUNA AYAUNA ... DI TEMPAT. ... DI TEMPAT. >> YA, BISA KANGGURAN TEMPAT. >> YA, NGEUWIH UNTUK PEJABAT PILIHAN. KAMI GADUH >> YA, NGEUWIH UNTUK PEJABAT PILIHAN. Kami ngawaskeun Téknik LARGE PLASTIK PILIHAN PILIHAN. Kami parantos dicandak kaanggotaan PLASTIK LARGE anu bakal nganggur tanah air DITUTUPKAN PELAKON LARGE PLASTIK YANG AKAN DAPAT ING HUJUNG TUJUAN SUKU. KON TEU IT ING AKHEUN ING TANPA KABUPATEN KANGGO. KONTAKNA ITU AKAN NUNGGUL SUKU TUJUAN. KONTAKNA ITU AKAN NUNGGULKEUN VOTING. PILIHAN PILIHAN AKU AKAN bakal milih hasil. PEPUTERAN PILIHAN HENTEUH AYA MASUKI LAN BOLEH MASÉ BASA. PEPUTERAN PILIHAN AKAN DAPAT MASKU LAN BUKA ING AKU DENGAN INI AKHIR DIRI SIEWAN NGANJUNGKAN TUNGGUH SANITIZER UNTUK NEXT AND FOR TABLES. AND AS A VOTER ENTERS BE A NEXT AND FOR TABLES. AND AS NGOMBOT VOTER ENTERS ANTARA STATANG DIRI. KON TEU AND AS NGOMBOT VOTER ENTERS ANTARA STATANG DIRI. SO THE VOTER. AYEUNA AYEUNA KUMAHA PERHATOSAN DIRI SINI. SO THE VOTER. AYEUNA AYEUNA GAMPANG SANITIZER KANGGURAN ATAWA INGKAT NAJI. THE VOTER. AYEUNA AYEUNA GAMPANG SANITIZER KANGGURAN ATAWA INGKAT NAJI. YEAH LATIHAN DIRI. SANITIZER AND ING AKU MEREKA. YEAH LATIHAN DIRI. ... YEAH LATIHAN DIRI. ... PREPARE MAKANAN ... PREPARE DENGAN ... PREPARE DAYANG ... PLASTIK GELENG. ATAWA CANCEL. ... PLASTIK NUKA. ATAWA CANCEL. KONTOH YANG MUNGKIN BISA PLASTIK NUKA. ATAWA CANCEL. SATU LAKI SIEUN ING DAPAT PROSES DENGAN DENGAN LAGI SATU LIMA TEU DAPAT PROSES DENGAN KONTAK HENTEGA NGILIHAN WE'LL PROSES DENGAN KONTAK HENTEGA KOMPOTEN NILAI WE'LL PAKSA INGKAT TINDAK. HUBUNGAN VOTING WE'LL PUNTANG TO TABLE QUALIFYING. ... PEJABAT PILIHAN SILIH DITULU INGKAH PELAJAR YANG FOTO ... PERLU PELIKSAAN YANG FOTO ... I D. ... Kuring D. KANGGURU DAN Urang Gawé I D. KANGGURU DAN NUNGGAH KITA GUNA DI ATAWA ANU DAPAT MANGSA ATAWA STEPFORD AND Urang Gawé DI ATAWA KITA BISA NGAPANGKEUN ATAWA PANJENENGAN PANGGILAN ON SANGGANG BISA NGUMANGKEUN ATAWA KABEH PANJENENGAN PANGGUNGAN BAGANA PLASTIK DAN NU TANGGALKEUN AYEUNA KAHLAWANAN RÉSIA TANGGALKEUN BAG PLASTIK DAN NU TUJEY ATAU AYA TIANG NANGSA KANGGURU NANGKEUN ATAWA LAIN. PLASTIK BAG AND NUJEAK ATAWA TIANG AYEUNA AYA NANGKEUN UNTUK ATAWA LAIN. ... NONOS RONTOS. THEY'LL DAPATKEUN KANGGURAN BALLOT KADIL DIRI KANGGO TO NEXT. AND AYEUNA AYA DI BALLOT CARD WELL OVER TO NEXT. AND AYEUNA ITU AYA DI MAJI SAUTI PLASTIK NEXT. AND AYEUNA ITU AYA DI MAJI KELAS PLASTIK ... TUTUP PELANG PLASTIK ... TI. ... TUH. VOTING MENGGUNAKAN MACAMAT PLASTIK ATAWA ATAWA TUH. PANGGILAN MENGGUNAKAN MAIN PLASTIK ATAWA ATAWA ATAU KABEH MANGSA PANGGILAN MENGGUNAKAN PLASTIK MAJAWA ATAU ATAU KABEH MANGSA DIPANA PAKSA. BILKE INI ADALAH RACER KUNG ING SAKIN MANGSA BASA. NGAPALKEUN ING ANU RACER DAN AYA KANGGO. A PENCIL. NGAPALKEUN ING ANU RACER DAN AYA KANGGO. ... SUMUARI ITU KADIL KADIL DENGAN KOMPUTAN INGKEUN ATAWA KANGGO NANG KELUANG AKAN DIAUNCI ATEUN ATAWA KUMAHA ITAU ... KANG ... TABULATOR LET'S HOPE HE IS. TANGAN SANITIZER YANIS MEREKA MENYIMPANG LABOR DITASARKAN AND DIRI KANGGURU UNTUK PUTIH ING KASAHA. LABOR DIPANGGALKE TARI DENGAN DENGAN PUTRA ING PUTIH ING. ... >> AYEUNA AYEUNA DENGAN HARI INI DENGAN ASI DENGAN ASIL. IT NU DIPASANG AYA JADI KOMUNIKAS DENGAN MINGGU. IT POSTPONED DATE TO COVID AYE DENGAN PIKIR DIRI PADANGGU UNTUK MUNGKIN. IT NU DITAYUKEUN AYA DUMASANGKEUN KUMAHA DITANGKAT ATAWA AYA NU DITASIKKAN ATAWA KIEUNAN NYALIKKE KUMAHA NYALIKE PIKIR DIAJUKAN DAN DENGAN PUTIH INI MUNGKIN ... AND KAYU BASA INGIN NANGKUT ... VOTER TURNOUT. ... VOTER TURNOUT. >> WELL SATU ANJANA SUKA. VOTER TURNOUT. >> WELL SATU ANJANA SUKA. Anjeunna >> WELL SATU ANJANA SUKA. DIA SADIA ITU NYUKU KAPI ANAK NABI DIA SADIA ITU NYANGGO ITU KANGGO NUNG MUNGKULAN INI DENGAN MUNGKIN. IF ITADIA IT BACK KUNG MAKA ITU DIUKAN DI MUNGKIN. ... Dipasang dina MINGGU. ... KAJEUN AYA PUPUNAN ... KAJEUN AYA NUNGGUH TUNGGUH. HANYA AHEAD AS FAR YOU MAY PUTIH NANGGANG. HANYA AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KONTAK AYEUNA SAKEDIK. HANYA AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KUMAHA SUKU NU NOMBOR NU HENTE NANG TIANG TANGGI AS DENGAN POHON. KUMAHA AYA NU NU NU NU NOMBIH NU TANGGANG SANGNA SUMBANG NU TENGAH SANGATNA DI SUKURNA DITENGKEUN ATAWA NANGGUH AKU JATI DI NEGARA BEXAR JEUNG LAGI I'M JUJUR LATIHAN PANGGILAN PILIHAN BEXAR NEGARA ARI SIEUN AYA AKU JAWA KOMUNITAS PEJABAT PILIHAN DENGAN SUKU Leres KOMPUTES PEJABAT PILIHAN JEUNG NERANGKEUN UPEUN UNTUK DIAJATNA KAWASAN AND SAHA NANGGALKEUN UPU MUNGKIN DENGAN INI VOTERS. DIA UNTUK ING DENGAN VOTERS. >> Sareng JACKIE KAPIAN OF THE VOTERS. >> JEUNG JACKIE DAHULIS NU COVID-19 DENGAN SEMUA SANGAT >> JEUNG JACKIE KOMUNITAS COVID-19 AYA NU DUMASARKEUN LOKASI PANGGILAN DENGAN LAKU 19 COVID-19 DENGAN PAKSA NU LAKU NU DESA LOKASI PEOPELING DIPANGGU MANGSA KUMAHA PILIHAN LOKASI INGGO DIPANGGU UNTUK MAJI MACAMAT MACAM NEGARA KONSEP. DIGUNAKAN UNTUK MACARI MAJLIS MAJLIS MAJLIS. AYA AYEUNA AYEUNA DI RUMAH KAWASAN BEXAR. AYA AYEUNA AYA NU NU NUNGGUNG TEMPAT KANGGO NUNG MULIS ING MANGSA AYA AYEUNA AYA NU NU NUNGGUNG TEMPAT MUNGKUL ING INGKAH INGKAH INGKAH BISA TEMPAT KAYU AYA DIGANGGAL KOMUNITAS INGKAH INGKAH INI KANG TEMPAT TEMPAT AYA DIAUNTUK UNTUK DENGAN HENTEU DENGAN Waktos ieu TIASA TEMPAT KAYU DIAUNTUK UNTUK MENGUJANG MAJU MANA NU KOLEKI DENGAN Waktos ieu. UNTUK BASA-BASA ING ING DENGAN Waktosna. >> WELL, THANKS TIM. Leres, KAMI AROUND. >> WELL, THANKS TIM. Leres, KAMI AYEUNA >> WELL, THANKS TIM. YA, Urang BUDAK NYIEUN NEGARA BEXAR AYA NEGARA KELUAKAN PUSAT KONSEP BEXAR DI SAHA NU KITU TANPA KILOS PUSAT PERCAYAAN NEGARA DI SATUWANG NU GOLANG UNTUK KABEH PUSAT PERUSAHAAN DI SATU GAMPANG TANGGANG UNTUK 20 TAHUN. Urang moal nganggo UNTUK 20 TAUN. Urang teu kedah nganggo préparasi SATU ATAWA PRAKSI 3 20 TAHUN. Urang teu kedah nganggo préparasi SATU ATAWA PRAKSI 3 TAHUN ATAWA PANGKAL SATU ATAWA PRAKSI 3 TAHUN ATAWA ... KAHUN ATAWA ... 3 PEMBANGUNAN NEGARA. ... 3 TEMBANG NEGARA. AND KURSUS GRATIS GRATIS. 3 BANGBUNGAN NEGARA. AND KURSUS GRATIS GRATIS. AS IF MAKAN. AND KURSUS GRATIS GRATIS. AS IF MAKAN. ... AS IF MAKAN. ... PROSLAMASI ... A PROSLAMASI ATAWA ORDER. BALIK PROSLAMASI ATAWA ORDER. BATOK DENGAN ANTARA ATAWA ORDER. BUNGKU KANGGO NU KANGGO. UNTUK SUMBANG KEPANGGUNG. ... KEPETRONGAN KEKET. ... RUMAH SUMBANG DENGAN TRIAL. ... RUMAH SUMBANG DENGAN TRIAL. PANGHILAN WE'RE. KUMAHA SUMAT DENGAN TRIAL. PANGHILAN WE'RE. MEREKA HENTEU PANGHILAN WE'RE. TANYA DAPATKEUN DAPAT MÉTAKKEUN TEMPATUR TIK TANYA DAPATKE ATAWA DAPAT MANGSA CAKRAS TEMPERATUR DI LAX EVERY PERSON ENTERING THE WAJIB KOMPASAN TEMPERATURA DI LAX EVERY PERSON ENTERING BUILDING. TUASA SUKAN LAIN NU TUKMATKEUN BANGSA. ... BUKU. ... KAMI HENTEU TIASA ... Urang TINGKATKAN PUTUP ING Urang TINGKATKEUNAN AYA NU TARI ... PUT INGAN ... SAMPULAN DENGAN NEGARA KANGGO. ... DEMAND DENGAN ING ODOR ER. Kami GAMPANG TEMPAT ON ER'S ODOR. Kami Sateuacana teras ngadoa Kami Sateuacana sareng ngadangukeun yen aranjeunna milih saleresna AYEUNA AYA NU NU TUNGGU JEUNG NU NU TAYAK NU TUNGGU LAPORAN VOTERS RESPEK KOMPOTEN PILIHAN KOMPAK NAON SIEW VOTERS RESPEK KOMPOTEN PILIHAN KAMI ATAWA NU DAWA TAKI KANGGO NU MASUKKEUN MASKI PEPUTERAN PILIHAN JEUNG DESA NU TEMA SANGGU NU MASUKKEUN MASKI KEPADA PULAK. TAPI TIGA KAMI ING MEREKA AKAN MUNTAKKEUN DI MASMUR. TAPI TAPI DENGAN KAMI GUNUNG. KEPADA PULAK. TAPI TAPI DENGAN KAMI GUNUNG. ... >> DENGAN DENGAN JACKIE ANTARA SATU ANTARA MANGSA ANJEUN AYA KITA DENGAN KITA ANJEUN DI BALLOT AND SAHA Sateuacana, Kami bakal ningali anjeun dina naon waé ... SAHA NYATA DI BALUNG AND KABEH ...>> BISA VOTE. ... >> BISA PILIHAN. >> WELL INGIN INI INI NYAWA >> BUTA VOTE. >> WELL AGAIN INI INI INI KONTINUASI OF >> WELL AGAIN INI INI ADALAH HENTUKAN B. Konsep B. >> PEMILIHAN PRIMARI YANG KAMI B. >> PEMILIHAN PRIMARI YANG ANTARA KAMU DI MACAM, 3RD. >> PILIHAN PRIMARI YANG ANTARA HENTEU DI MARCH, 3RD. ... HILANG DI MACAM, 3RD. ... AND UNDANG-UNDANG ... AND UNDANG-UNDANG LENE SUKA UPPER DIR DIRI AND UNDANG-UNDANG UNDUH SANGGUP UPPER DIR OF CANDIDATE KANGGO NENG WANGI 50% AND SESI ANU UPPER DIR OF CANDIDATE TUNGGAL KANGGO DENGAN 50% sareng… CANDIDATE TUNGGU KANGGO DENGAN 50% sareng ... SATU VOTE. KON TEGI MEREKA ... SATU VOTE. SATU KERANA SUKA MERDEKA YANG MANGSA DENGAN MENGIKUT SATU VOTE. SATU LAKI SANG INGU MANGSA NU MANGSA NU DITUTUPAKAN RAKYAT. SATU INGKEU AYA NU NU TENGOK TU. KUNG ING DIA TIDAK MUKA INTO A MAÉN BAL. KUNG ING DIA TUKANG MUNGGU RUNOFF 2 KAMPUNG TINGGI KUNG ING DIA TUKANG MUNGGU RUNOFF 2 KANGGUNGAN PANGGUNGAN TERUS DI RUNOFF. RUNOFF THE 2 PANGGUNGAN TERBARU DI RUNOFF. RAKYAT DESA BOLEH BOLEH BASA DI RUNOFF. RAKYAT DESA KUMAHA BUNGSA BUNGSA KANGGURU RUNOFF RAKYAT DESA BOLEH BALLOT UNTUK REPUBLIKAN RUNOFF INTÉNA sareng REPUBLIKAN RUNOFF PERTAMA AND AND DEMOKRATIK SIHAT DI AKU REPUBLIKAN PERTAMA DAN DEMOKRATIK SIDANG DI AKU DEMOKRATIK SARA. MULIT IT DENGAN DEMOKRATIK SIDE ON ME DEMOKRATIK SIDE. MULIT IT DENGAN RUNOFF UNTUK USEN SENATE DEMOKRATIK SIDANG. MULIT IT DENGAN RUNOFF UNTUK US SENATE SEAT. THE RUNOFF UNTUK AS SENATE SEAT. ... SEAT. ... TUNGGULAN BOTONG. A ... TUNGGULAN BOTONG. A ... AYA BOTOL KULIT. A ... RAJAH NEGARA NEGARA DENGAN TEMA. ... MASALAH NEGARA NEGARA DENGAN TEMA. SATU ATAWA PAIR NEGERI REPS DI TEMA. SATU ATAWA 2 KONTAK MISS TELPON SATU ATAWA 2 KAWASAAN MISSIS TANGGAPAN MISS PELAKON NAMATNA 2 TUNGGU MISI PISIS NOMBOR PAKSA NU TUNGGU BASA ING PAKSA HAKI. JAWATANKUASA NUI NUNG NUNG NU TUNGGU BAGI. ... WILAYAH SANGGUP SUKU AYA NU KENOTA VOTERS DARI ANTARA SATU DIPAKALKEUN THE VOTERS DARI SATU TEMA DITUTUKAN ATAWA ATAWA INGKEUKAN SUKAN DARI ANTARA SATU DIPAKALKEUN ATAWA ATAWA INGKEUKAN MEREKA MACHINE. SATU INGIN SUKU MERDEKA MACINE. THE UNIT. ATAWA DENGAN ATAWA ATAWA ATAWA MACINE. THE UNIT. ATAWA DENGAN ATAWA ATAWA ... THE UNIT. ADA DENGAN SUKANG ... ATAWA 2 SPRING, SANGSA AYA ... 2 SPRING, PALING ANU KANGGO NU MANA PILIH BAGI UNTUK DENGAN 2 SPRING, PALING ANU KANGGO NU MANA PILIHAN UNTUK AYEUNA. CANDIDATE bakal milih pikeun jalma. SATU TEU SENTIASA DI ING DITUKTUR Jalma. SATU TEU SENTIASA DI ING DENGAN TIAP Leres. TAPI EVERY SATU TEU SENTIASA DI ING DENGAN TIAP Leres. TAPI EVERY ... GIRI. TAPI EVERY ... VOTE NEGARA DI PILIHAN KAMI ... NEGARA VOTE DI PILIHAN PILIHAN KITA AYA NAMPANG VOTE NEGARA DI KOMPOTEN PILIHAN KAMI KUMAHA NYAWA NAMPI. OFFICIALS INI DIA NAMPANGKEUN NYA. >> SUKAN TU GAGALNYA ITU BARAT HER. >> SUKAN JUJURNA ITU KANGSA PANGGILAN BARU KANGGO SAJU >> SUKA NU DITASCANGKE KES INGAN PANGGILAN PANGGILAN SANGSANA UNTUK APA KANGGO GURU NOVEMBER. UJI KASÉNASAN CENÉNAN NGÉSARI KANGGO NU MANGSA KASIH. ABDI YAKIN WE'RE MENJARAKAN NOVEMBER. AKU SUKU COVID-19 DENGAN HENTEU TAPI AKU SUKU-AYAT 19-HARI NU TUNGGU INGKEUN AYA BASA KAPI, TAPI TAPI 19 COVID-19 TINGKAT INGIN SANGGANG BASA INGNA, TAPI ING SIEWAN NYATA NGAPUNGKEUN ATAWA AS BADÉ, TAPI TANGGAPAN SAHA NYATA NGETUJUK MANGSA DENGAN MUNGKIN DENGAN HENTEU DENGAN NGAPALKEUN WE'LL NGAJABAT KANGGO MUNGKIN DENGAN DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU AYA GAMPANG UNTUK DAPAT DENGAN DENGAN HANYA HENTEU INGKEUN HENTEUN HENTEUN, JACKIE. AYE INGKEUN HENTEU AYA UNTUK KAU, JACKIE. >> TERIMA KASIH ING DENGAN YOU, JACKIE. >> TERIMA KASIH ING DENGAN HARAPAN DENGAN >> SUKA KANGGO NU DENGAN HENTEU HARAPAN TETAPI KUNGI NANG VOTE IF YOU AYE NGADI SUKI NAPI KUNGI NU VOTE IF YOU AYEU VIEWERS INGKEUN TO PADA INI TAPI KUNG ING VOTE IF YOU AYE VIEWERS ING TO TO WEBSITE KAMI. ANJATKE SUKA VIEWERS DIA NGADANGKEUN TO WEBSITE KAMI. HENTEU AYE SAPI JAM MAKA GANJANG WEBSITE KAMI. HILANGKEUN NGANUNGAN JAM MAUTAN GAMPANG NGANUTKEUN SABAT RUMAH JEUNG KATÉNGAN TUTUP DEBATES MANGSA KOMPUTA DESA HARI TEMPAT DEPATES UNTUK MENGHENTUKKEUN TENTA DENGAN PILIHAN PANGGILAN GALAJEU NYANGGO GAMPANG NU GAMPANG TAMBAHAN NORMALLY PILIHAN RUNOFF AS UNTUK ROTO 8 BALITA. TAPI INI SATU AKU DIAJAT PILIHAN RUNOFF US FOR FOX 8 BOHONG. TAPI INI SATU AKAN DENGAN BALONG. TAPI INI SATUJAK AYA DENGAN 10 Dinten. PARA 10 Dinten. >> SEMUA CAMPURAN JACKIE CALLANAN 10 Dinten. >> SEMUA RAKYAT JACKIE CALLANAN TERIMA KASIH ING DENGAN MASA ANDA >> KABEH DI JACKIE CALLANAN TERIMA KASIH INGGU ANU UNTUK WAKTU MASA KITA GAMPANG APPRECIATE IT. HATUR NUHUN, TERIMA KASIH HENTEU ATAWA UNTUK WAKTU MANGSA NAMPAKKEUN TI. THANK YOU, THANK YOU, WE'LL BE NANGGALKEUN TI. SALAMU HENTEU, INGGO KAU, KABEH ... TERIMA DENGAN, KABEH NU ... KANGGO KANGGO. ... KEMBANG KARET. >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGO BUNTUNG TUNGGAL. >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGANG UNTUK MENGIKUTKEUN ING DENGAN PENTING. THE >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGANG UNTUK MENGIKUTKEUN ING DENGAN PENTING. THE BATTLE ATAWA BISA ANGGOTA PILIHAN DIKEHKEUN PUTIH. THE BATTLE ATAWA GOLEKSI PILIHAN AYA KONEKTUK KUMAHA BATTE AYEUNA AYA PILIHAN PILIHAN AKAN DITUTUPKEUNTIKAN PANDEMIK AYA FOKUS INTARI KATAKAN DUKA PANDEMIK AYA FOKUS INGKING PALING MINGGU LEPAS MINGGU PANDEMIK mangrupikeun FOKUS MINGGU ANTARA ANTARA ANTARI NGANJALIKAN KSAT. Éta urang Anyar KAWASAN MINGGU EKSPEKTOR KSAT. INGAN PROGRAM BALAYAN KITA GURU BARAT EKPLETAT KSAT. ING PROGRAM BALAYAN KITA GURU BARAT PROGRAM YANG NANGKEUN Pikeun ngalaksanakeun PERSPEKTIF PROGRAM BALITA NGÉSGÉS HENTEUR NGENTOSA KANGGO NERANGKEUN PERSPEKTIF KANGGURU BISA KANGGO MANGGOL Éta Nuju Ngalangkungan PERSPEKTIF KANGGURU BUNGSA KITA GURU MANGSA DIA Nuju KANGGURAN HENTEU NGENTUKA INGGULIS UNTUK HARI INI. YOU bisa nongton KSAT TUTUP ING HARI. MANUJI NYANGKEUN NUJU KSAT MAJLIS MAIL IN VOTING RIGHT THE DAY. SIEUN AYA NANGKEUN NUJUT TUJI KSAT MAJLIS DI PILIHAN KADIL LAMPIRAN MAIL DI PILIHAN RAYA AYEUNA DI DEMAND DI APP TV KSAT AYEUNA AYA NU DEMAND DI tv KSAT APP THE PANDEMIC IS HITTING THE ON DEMAND DI TV KSAT APP PANDEMIK DIA HADTING KANGGURU DUNYA RETÉS DI ALOHA TEMA PANDEMIK NATE NUNGGUH DUNIA RETÉS DI ULANG DENGAN KANGGO NANG NU TUNGGUAN VICTIM TERBARU AYA COSTCO DUNTUNG RETAPON DI KOMUNITAS PANGGILAN TERBARU KANGGO NU TUNGGAL KAS CIPONO COSTCO. KANGGURAN TERUS TERUS DIPAS KASIL COSTCO. THE BIG BOX MEMBERSHIP CLUB TAMAT KASU TELEFON. KOMUNITAS BAKAL KOMPUTER AYA KELUAR MUNGSAUN NANGGALKEUN HAKF SHEET CAKES Pangéran Klub Pangéran Bérés Geuning MUNGKULKEUN HALF SHEET NGADILKEYA DENGAN CENTERPIECE DITASILKEUNTIKKAN KITA HALF NGADILKEUN YANG ANTARNA DENGAN PELAKSANAAN GRADUASI DAN ANJURAN SAHA NUJADE NENG NU TENGKEJI KANGGURU GRADUASI DAN RAKYAT BIRTHDAY COSTCO GAMPANG DITULU GRADUATION AND PARTIRES BIRTHDAY COSTCO QUIETLY DITUTUPKEUN NGEJATKEUN CAKES ACROSS ITS US Partai COSTCO QUIETLY DITUTUPKEUNTUKKEUN NGUKAKKAN KAKI AKAN MENJATIKAN AS KAMI NAMPI BULUS. Jual KEDUA NAMPAKKEUN ASI KITA NENGGALKEUN BULAN. INSTEAD THE COSTCO BAKERY IS NGARGUH PULUH PULUS BASA. INSTEAD BOSA COSTCO AYEUNA AYEUNA AYAU POINGKAN PELANGSAAN INSTEAD BOSA COSTCO AYEUNA AYEUNA AYAU POINGKAN PELANGGAN TENGGARA IT 10 INCH ROUND CAKE SAYS AYEUNA AYA NU KOMPOT PAKSA TANGGOLI 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA IT 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA NYANGGURAN DENGAN RUJUKAN SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA NYANGGURAN DENGAN RAKYO DARI SUKATKAN KASIHAN KUNCI TANPA KOMUNITAS KOMUNITAS KOMPUTEN KASIHAN HENTEU UNTUK NANGGALKEUN GAMPIRAN LARGE DI CAHAYA DARI PELANGSAAN KESIHATAN UNTUK GAMPANG LARGE LARGE DI CAHAYA COVID-19. >> Nembalan Ayeuna Pikeun Kami Warga Nyarioskeun LIVE BASA DITANGKEUN KUMAHA LAMI 89 Hirup HENTEU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NIKE LIVE CAM 89 MEMBANGKE INI DENGAN HOPE EVERYBODY HAD A DENGAN LAMI HAMI 89 NANGGAMALKEUN DENGAN HARAPAN EVERYBODY HAD DESA PULUS NGAPUN TAPI TAPI ANTARI INI DENGAN HENTE EVERYBODY HAD ANTARA WINDEKAN TAPI TAPI ANTARA GOLANG ANTARA NU TUJU TINGKATKEUN MINGGU MINGGU MINGGU TAPI ANTARI GOTA HOLIDAY SATU UNTUK MANGSA PELAKU UNTUK LAGU HOLIDAY SATU NU KOMPAK UNTUK MELENGKEUN MINGGU MINGGU. UNTUK MINGGU KULIT. >> YEAH KAMI BAWA ATAWA ANU BARAT THE WEEK. >> YEAH KAMI ATAWA ATAWA ANU BARAT KANGSA DENGAN JAWA TYPICAL JULY >> YEAH KAMI ATAWA ATAWA ANU BARAT KANGGUPAN HEAT TIKALIKAL JULAI UNTUK DENGAN HENTEU AYA NGAJUT JADI HEATIKAL JULAI HEBAT KANGGO UNTUK NYAWA HENTEU AYEUN NGAJUT DENGAN 100 JAMIN DI POEK UNTUK KAU AKAN HENTEU AYA NGAJUTAN DENGAN 100 JAMINAN ATAWA POÉ DENGAN POJÉ DENGAN KANGGURAN NUNGTUNG NU 91 DENGAN 100 MENYANGKE ATAWA ING PO TARI SADU KITA GAMPANG ITU UPANG TO 91 UNTUK TEMPERATUR HENTEU Dinten dinten ayeuna urang tiasa nyobian UNTUK KEJEMAAN PANGGAL TUNGGU NUNGGUH GENDIRI NGADUKAN KANGGOAN 79 AND BAGANGAN PALING GAMPANG HENTEU NGADUTKEUN NGADUKAN KANGGO 79 AND UNTUK BAGANA PALING GAMPANG DI INGKEUN AYA BUNTUNG A OF 79 AND UNTUK DENGAN PALING GAMPANG DI MAIN MUNGKULKEUN BITU DENGAN PELABURAN KELUAR AND NUI TEMPERATUR DI SINI NUNGKULKEUN DI ANTARA KANGGO NU DITUTUPKEUN NUI KOMPUTER ATAWA DENGAN PELAKSANAAN BIT DENGAN PAKSA NU TUTUP DENGAN KOMUNITAS ING DENGAN PELAKSANAAN TANPA LOKASI TANJUNG JAWA BARAT AYA DENGAN PELAKSANAAN NGUKTUR LOKASI KOMUNITAS TANPA UTIKA TULA LOKASI SOUTHWEST TANJUNG UTIKA TULA SPRY CRYSTAL, 9, 9, UNTUK UTIKA TULA CRYSTAL SPRINGS, 9, 9, UNTUK TEMPERATUR TINGGI JEUNG EVEN DEL TUNGGULAN KRYSTAL, 9, 9, UNTUK TEMPERATUR TINGGI DAN ACARA DEL RIO 97 TEMPERATUR TINGGI JEUNG EVEN DEL RIO 97 KAKI AS Urang NANGKEUN NYAWA RIO 97 PANAS AS KAMI NUI NAMBAK KOMPETENSI TEMPERATUR KANAN AS Urang JUMLIS ING PAKSA TEMPERATUR NIGHT NA NUNGGALKEUN DI 80 taun TEMPERATUR PANJELENG GELENG NU TUNGGU 80 ING DIA PANGGILAN UNTUK PINGGANG MINGGU SUKAN. NGILEU DIAJEUT 80 ORA KOMUNITAS UNTUK PINGGANG MINGGU HENTEU. OH YEAH, YEAH KAMI NU DITANGGU UNTUK MINGGU MINGGU DENGAN. OH YEAH, YEAH KAMI DENGAN ANDA JULY DENGAN PANJANG OH YEAH, YEAH KAMI DENGAN KAJAWA JULAI AYA TUNGGU JAWA KOMPUT KORPORAN DENGAN KUMAHA DENGAN KA JULAI AYA TUNGGU JAWA KOMPUT KOMPUTA DAN KANGGURAN NANGKEUN UNTUK JATY HEATIKAL JULAI AS KAMI KORNOR DAN MANGSAAKNA UNTUK JAWA TYPIKAL JATY HEAT AS KAMI DAPATKEUN DI JAWA 4 KULIT HEATIK JULAI TIK anjeun Nalika urang nampi 4 taun juli bakal digabungkeun 100 taun KONTAKAN DENGAN 100 PANGGURAN TAPI TUJEUN HENTEUN HENTEUN SORANG LATIHAN EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULISAN TAPI JUGA HENTEU NOTIS KANGGURANA LATIHAN EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULIS DIRI SANGKAT EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULIS DENGAN HENTEU AYA TARI DI Sabtu sareng dinten ieu IS REALLY THICK ON SATURDAY AND THEN IT'S DISPERSED SOMEWHAT AND TODAY AYEUNA DENGAN Saptu sareng langkung ayeuna maca Sumping sareng dinten ayeuna DISPERSED SOMEWHAT AND DENGAN ASA KASUA KABEH BUKA DAN ANTARA DI POLLEN NEGARA TEH DIPANGKEUN TANPA SATU KABEH BASA KANGSA INGNA DI POLLEN MAJLIS DENGAN HENTEUT HENTEUR. TAPI MASKI LET NEGARA POLLEN SAHA TEGI DAFTAR. TAPI TETI KANGGURU ING DIRI DI WAKTU DI SINI ATEUI Ngadaptar. TAPI TETI KANGGURU INWARI DI SINI DENGAN ATEUN SUKA ATAWA KONTEN PENTAS ANTARA WARNA DI WAKTU DI SINI ATEUN TEMPAT ANTARA KONCENTRASI PANGGILAN ATAWA GULF DAN CARIBBEAN. AYA KONKUS TENTUK GOLEK DAN GOLEKBANG. INGIN AYA KANGGO KITA ANAK THE GULF AND CARIBBEAN. SANGGUP MANGSA NANGGALKEUN PARA NU GAMPANG ATAWA ESPECIALLY AKU PIKIRAN INGIN AYA KANGGO NU DENGAN PARA HARI ATAU ESPECIALI SAYA DIKEH SAINGAN LEBIH NOTISABLE DENGAN PADAN, KOMUNITAS sareng ESPECIALLY SAYA DIKASILKEUN HENTEU DENGAN CATETAN DENGAN THURSDAY, ESPECIALLY ALONG THE COASTAL HANYA NOTISI DENGAN PELEK, ESPECIALLY DENGAN BENDA KASIH DENGAN NANGKUTKEUN INTO SAN ESPECIALLY DENGAN BUKU KOPI DENGAN NENG WARNA INTEK SAN ANTONIO DI SINI. YOU'LL TAPI ATAWA KAHLIKAN NAMPAK INTO SAN ANTONIO DI SINI. HENTEU HENTEU EXTRA HENTEU IN ANTONIO DI SINI. YOU'LL CATETAN EXTRA HENTEU ING DENGAN INI DENGAN HANG AROUND CATETAN EXTRA HENTEU DI INGKEUN AIR ITU TO HANG AROUND UNTUK COUPLE OF DARI JAWA AIR ITI NUNGGUH UNTUK HANG AROUND UNTUK COUPLE OF HARI INI DENGAN HENTEU DENGAN MENETAP UNTUK KAMPUNG DENGAN HARI ING DENGAN JUST SANGGU UNTUK MELENGKEUN INJAWA KUNGEU SENSITIF KANGGURU HANYA JUJUR UNTUK MANGSAKEUN INTAN HENTEU AYEUNA SENSITIFAT DAWA KASAHA. INI ANIMASI KUNG ING SINSIS KANGGO NU DENGAN. DINIT AN ANJURU ANTARA SATUJEGA MASA SATU GADANA KANGGURAN YANG leres. DENGAN ANIMASI SATU DENGAN MASA DENGAN MASA DENGAN KASAHA ANTARA ING DENGAN DENGAN SUKUR DENGAN ATAWA KITA DAPATKEUN SATU DIRI SATUJEGA INGKEUNAAN KANGGO Nuju NU DENGAN KOLEKTOR ING DENGAN KAMI HENTEU AYA DAPATKEUN PUTRA DENGAN THURSDAY AND KAMI DENGAN DAPATKEUN DIHENTEU DENGAN KONKUSUS HENTERI TINGGI LENGGANG DITUTUPKEUN DENGAN KONKUSUS PUNGSAING PANGERAN DENGAN SANGGUP LAN NEGARA UNTUK PELEK Konséntrasi AS YANG TINGGI JEUNG STIK DIRI UNTUK KANGGO ING DARI. AND STIKS AROUND UNTUK KAMPUNG DENGAN Dinten. 89 TUNGGALKEUNA HAK AYEUNA ATAWA FIKTOR DUA DAWA. 89 PANGGILAN RAYA AYEUNA AYA FAKTOR DI KABUPATEN, KUMAHA ITU 89 NGEMBUNGKEUN NGADEUNA AYEUNA AYA FAKTOR ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 ARI NINI NIMPAT. IN THE HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 AND Urang ngalakukeun. PELUANG OVERHEAD NGITA NGEBAB A 96 AND Urang AYEUNA. PELUANG OVERHEAD NGITA BUKU SITU TAPI ANTARA HAZE DI PUTUP DAN A PELUANG OVERHEAD BUKU NU TAPI TAPI ANTARA HAZE DI WILAYAH DAN LEUTIH DENGAN ATAWA LUNGKAP TENGAH BUKU DI KULITAN DAN KANGGURU AYA NU TELPONKEUN NABI KULIT DENGAN KUMAHA KUNCI DENGAN ITU ITU HENTEU DENGAN KABUPATEN YANG DITADANGKEUN UPIT KITU BIT DEW KELOMPUT DENGAN PELABURAN YANG DITAYANGAN KANGGO UPIT A BIT DEW 0.72. YA JADI, NU DENGAN TANGGAP WANG LAYERED UP QUIT A BIT DEW 0.72. Leres, YA, ITU GAMPANG TANGGUNG WARNA INDIKESE AYEUNA 0,72. Leres, YA, ITU GOLONGAN HEAT INDIKESE KABEH AYEUNA AYA KAROTA 100 GOLONGAN sareng BARAT SAN INDIKESE RAYA AYEUNA AYA KAROTA 100 UNTUK sareng SUKU ANTARA ANANIO SAN ANTONIO AYA 190 BISA NGADUKAN 100 KOTA sareng PERHATOSAN SAN ANTONIO NGELUAR AYA A 190 BOLEH TULA LAREDO SATU O 8, VICTORIA ANONIO FEELS LIKE A 190 BOLEH TULA LAREDO SATUNYA 8, FEJI VICTORIA LIKE SATU OH SANGGU TULA LAREDO SATU O 8, KELUAR VICTORIA KITA DENGAN SATU OH SATU DIAJAK DENGAN DENGAN FEELS LIKE SATU OH SANGGU NU SANGGANG NU SAKITNA NU INDONI KANGSA. POIN PUTRA DEW DITALIPKAN DENGAN INDIKAT HEAT. POIN APRÉ AYA DIAJATKEUN INI DIA NGADUKAN HEAT INDIK. POIN APRÉ AYA DIAJAK AYA DENGAN INI 70 taun, Cara Ngagawekeun Dina taun 70an, Anu leuwih HUMIDITI KUMAHA SEMUA 70-an, INGGU HUMIDITI AYA KANGGO NU GRATIS KABEH ITU KABEH, HUMIDITI AYA KANGGO NU GRATIS SEMUA GAMPANG GAMPANG, AYA NU TUNGGULU JAWA ATAWA TIMUR D MENYANGKEUN IT ANAK AYEUNA, ESPECIALLY LAGU sareng MALAWA I 35 AKTIVITI AIR AKTIF. ESPECIALLY ALONG AND EAST OF I 35 AKTIVITI AIR AKTIF. SATU SARI DARI KASAHA 80 ANTARI 35 AKTIVITI AIR AKTIF. SAHAJAWA DARI KURING 80 ANU TO UPPER 90 INGAN DIA SATUYA SARI NGANGKANG 80 taun TO UPPER 90 ING DENGAN SUKA JATI MIXTURE OUT TH 83 KANGKUNGAN UPPER 90 ING DENGAN KITU DENGAN KOMUNITAS ENTANA 83 DI FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE LENGKAP TUJUHAN MIXTURSARI INI 83 DI INUNG FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE MEANWHILE, 97 IN FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE MEANWHILE, 97 DI ECRI CARRIZO sareng KAMANJUNG 90 MEANWHILE, 97 DI ECRI CARRIZO sareng Waktos 90 UNPLEASANT AND AYEUNA AYEUNA KOMPUTER sareng ACARA CARRIZO 90 UNGGUL DAN AYEUNA AYEUNA AYA GOLONGAN DENGAN HATI DENGAN HATI UNPLEASANT AND AYEUNA AYEUNA AYA DIAJAK UNTUK DENGAN HATI SANGGANG DENGAN SANG ANTONIO HAYU NU DENGAN HATI KAMI DENGAN AROUND SAN ANTONIO UNTUK DIA NEXT SEVERAL DENGAN TUNGGULAN SAN ANTONIO DIA UNTUK HARI SENTIU AYE DIAJAK ATAU KLIMB UP DENGAN 90 taun UNTUK DENGAN HARI NEGARA HENTEU AYE DENGAN ATAU KLIMB UP DENGAN 90 KONTOR, UPPER 90'S. MAKSAD ABDI TEMPAT TEMA PUTRA UPID 90 PUTRA, UPPER 90'S. Kuring HENTEU LANGGAH MUDAH DENGAN 100 LIRIK, UPPER 90an. Kuring MEWANG HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DENGAN PUTIH INI MINGGU AND HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DENGAN TAMAT MINGGU ING ING DAN NANGGAPAN DENGAN TAMAT MINGGU ING AND INTING NGEKTARI NGEKTosan HOLIDAY. KAYA KAYA INTO MINGGU TINGKATAN HOLIDAY. SATU RASA JABAR 99 DENGAN TINGGI Minggu MINGGU. KATUASAAN KANGGURU NU KAKI 99 UNTUK INGKAT TELPON TINGGI ING DARI AHEAD TUNGGUL 99 DENGAN TEMPATUR HENTEU DI DENGAN HARI KOMPUTER DENGAN INI DENGAN EXTRA HENTEU DI KULIT TEMPERATUR DI DATÉ HARI AYEUN DENGAN HENTEU DENGAN KULIT DI KULIT AS WELL. DENGAN YANG EXTRA HENTEU DI KULIT AS WELL. KAMI HAD SANGGANG HENTEUR SNEAK AS WELL. KAMI HAD SANGGU NU TUNGGU LEMBAGA SNAPAK ANJEUN LARIS, ESPECIALLY KAMI NU NU TUJUNG AYA TUNGGULKEUN SNEAK ANTARA INGGRIS NGENTOTA, HENTEU JUJUR HENTEU INGGRIS LANGUGA KOUPLE INGKULAN LRAJI LINE, ESPECIALLY JUST WEST LANGTREE A COUPLE OF HOURS AGO. SAHA NUJEU SANA KALANGSAAN SUKU BAHASA JAWA KOMUNITAS JAMIN RUMAH. SAHA NUJEU DI SINI ANTARA GAMPANG INGGU sareng YÉS PARAJAWA DARI RUMAH JAWA. SAHA NUJEU DIAJI DI SANGGU GAMPANG sareng INGKAL YANG DIJAWA. YANG SUMBATAN SANGGO INGGAH INGGULIS sareng INGKAH YANG DI JAWA BARAT. INGIN YANG DIHENTEU NU TUTUP GOLONGAN PANGGILAN BANDUNG. AYA SAKITU SANGGU NU TUNGGU GRATIS PELANGGAN SIEUN AYA SUKU NU MELENGKEUN DI PELUANG TINGGI TINGGI SIEUN AYA SUKU MELENGKEUN THUNDERSTORMS DI MEXICO. TAPI UNLIKELY TO BUKU TUNGGU KELUAR DI MEKANISIKO. TAPI UNLIKELI MANGSA ANTARA PRAKTORAN REAL MEXICO. TAPI UNLIKELI MELIHAT ANU KENYANGSAAN REALISI DARI SATU BASA KANA DENGAN APA PELAKSANAAN KENYATAAN INI DENGAN MUNGKULKEUN ITU AKAN ACARA AKU JATI DARI SUMBANG ITU NAMPAK AKAN NUKAKKAN TUKANG BESEN DENGAN DAPAT KUMAHA ANAK NGAPAL UNTUK PALING PUTIH. BORDER DIA DAPAT HENTEU DAHULISAN ANAK NGAPAL UNTUK Bagean PALING. KASIH SANGGU HENTEU KATAKTOHAN TAPI KANGGURAN PALING GELENG. IT ITU HENTEU UNLIKELY HENTEU ATAWA HENTEGA ATAWA ANAK INI SANGGU HENTEU HENTEU HENTEU ATAWA ATAWA HENTEGA ATAWA ANAK GAMPANG TAPAK LAIN-LAIN ATAWA KABEH ANJEUN ATAWA ANTARA NAMPANG ATAWA ATAWA KOMUNITAS AKAN NANGTANG NEGARA TINDAKI NDANGKEUNKAN KAWANAN AKSES MANGSA NILAI NEGARA AYEUNA NEGARA NEGARA SATU Ngiringan Nasional Nusa Ayeuna Nganing Sadayana Éta Aktip Aktivitas BIG UPPER AYA JUJEU AYEUNA NEGARA US REAL AKTIF KANGSA ANU BIG UPPER TINGKAT ANTARA LEPAT REAL AKTIF BATANG GAMPANG UPPER ANTARA NGEUNTIKAN ATAWA KUMAHA PACIFIC NORTHWEST. SATU SATU AYA BAGI Anyar TINGKATKEUN GENDING OTOS PALING PACIFIK. SATU SATU ANTARA NU TUJU TENGAH. UPPER TINGKAT TINGGI. NORTHWEST. SATU SATU ANTARA NU TUJU TENGAH. UPPER TINGKAT TINGGI. KELUAKAN SANGATNA HENTEU HENTEU INGGRIS. UPPER TINGKAT TINGGI. KELUAKAN SANGGU BESAR HADI DENGAN HENTEWANG AYEUNA HENTEU AYEUNA, JADI MANAWA KAPI ANTARA BESAR BOLEH HENTEUN HENTEU AYEUNA KABAYAN AYEUNA, SAHA NUJAWA GANJANG TAPI MANGGUNG AYEUNA KAHIRANG AYEUNA, JADI ANU ANU ANU ANU MANGSA ANAK MANGSA GAMPANG OVERHEAD. LATER INI HAYU TAPI TIANG KANGGO MANGSA NENGGALAK OVERHEAD. LATER ING DENGAN ATAWA INGIN PULIS NGAMBIL OVERHEAD. LATER ING DENGAN ATAWA INGIN PULISKEUN AYA MANGSA ANJEUN AYA GAMPANG HENTEUNA ATAWA MINGGU AND NGANG ATAWA INGU MANGSA ANJEUN HENTEUN AYA GAMPANG UNTUK PUNGSAAN KAMI. MANGSA NU DENGAN IMPACT DI KANGGURAN RÉNA HUJAN. PRETTY DENGAN Kuring KUMENTANG DRY HUJAN CANGGIH. PRETTY DENGAN Kuring NGADANGKEUN KUMUK DENGAN MINGGU AND NAK RAIN PRETTY DENGAN Kuring NGADANGKEUN KUMUNG DENGAN MINGGU AND NGANAKKAN NGANAK HUJAN SAJA NINGKATKAN MINGGU AND NANGKEUNGAN HUJAN RAIN INGKEUN DI KANGGURU ING GOLEK NU TUNGGU HUNGGU CHANCES DENGAN BAKAL INT GOLEK INGNA TINGGI TINGKATKEUN DI SINI GAMBAR NYAWA TINGGI RÉTÉNA DIHENTEU DI SULU DENGAN SARI. JADI JENIS ITU, DITAWA DENGAN SAUTUN. JADI HENTEU ITU, BANYAK GROUD SOUTHEASTERLY DENGAN DUMADANG. JADI ITU JENIS, PALING GELENG NU TUNGGAL BUTEE BUNGSA BISA 10 TO 15. PALING GELENG NU TUNGGAL BUTEUR BIGURA DENGAN 10 KANGGO 15. KRISIS SANGGUP JEUNG GOLEK BREEZE ATAWA 10 KANGGO 15. KRISCIS SENI GOLEK JEUNG MUGGY NUNGGALKEUN WE'LL MINGGU DARI GALIS KRITUS GANGGANG AND GENGGOLA NGLUKKEUN TARI WANI GOLEKTOR TANGGALKEUN TINGKATAN MUNGGU JAWA ARTONG NING KASAHA 79 ARTIKA NAMPANGKEUN 95 LATER ON TOMORROW AT 79 KANGGURU NU NU NU NU 95 TARI ING DENGAN HARI INI SENTIASA HENTEU ATAWA AYA NU NU NU NU NU 95 TARI ING KARI DENGAN HANYA HENTEU AYA NU NGENTOTA KOMUNINGAN NANJI ING DENGAN DENGAN HENTEU HENTEU ATAU NGENTOTA ORA KOMPUTA ATAU GAMPANG DI HENTEU ING DENGAN MORNING CLOUDS MENYANGKE ATAN GAMPANG HENTEU DI DENGAN PUTRA INGKEWANG GAMPANG, TAPI TAPI Ngadap GOOD DI MID DENGAN ANTARA WARM, NGADI TAPI DENGAN PELANGGAN DENGAN SAKITNA WARM ANJEUN, TAPI NGAPANGKEUN DI ANTARA DI SAKITNA SUNSHINE DI TE MID-NINETIES HALANG DENGAN SAKITNA NUNG NUNG MUNGGU TEGN MID-NINETIES YANG KATA SUKURNA TEGI MID-NINETIES UNTUK LATIHAN BUTEU ITU HENTEU. LUKISAN BIGANGSAEU ITU CATETAN. TAPI PELUAS APA NYANGHANG CATETAN. TAPI PELUAT APA PELUYANA NU TEMPATUR KURING DI SAHA NANGTUNG TAPI AYEUNA HAYU NU KANGGO NU TEMPERATURES DI SATU RASA UPAT NEGARA 100 DENGAN FRIDAY TEMPERATUR DIANA NGINJANGKEUN ATAWA TUKAR SAUNYA 100 DENGAN FRIDAY AND SATURDAY AND ADD TO TO TUKAR 100 DENGAN JUMAAT sareng SAKTU sareng TAMBAH IN TO HARI INS LESTER DENGAN DARI AND SATURDAY AND ADD TO THE LESTER HAYES COMING IN AFRIKA THAN THOS. LESTER HAYES DENGAN DI AFRIKA DULANGNA. PENGANGKUTAN KASIH DENGAN AFRIKA TERIMA KASIH. TANGGAPAN PENDIDIKAN KANGGO ISTU ISTU UNTIL DENGAN JEUNG Dinten KELUAR PENDIDIKAN HENTEU AYA UNTIL HARI ING DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN KUMAHA ANTARA 20% PERANCANGAN Urang henteu resep nyobian dina acara anu tiasa datang. OKAY, SUKA JADI KA NU KONSEP WEATHER APABILA INGKEUN NGAPUNG. OKAY, TERIMA KASIH ING DUANG ADAM MANGSA BASAAN. UNTUK RAINFALL. OKAY, TERIMA KASIH ING DUANG ADAM MANGSA BASAAN. >> DENGAN DIHARI INI DI KASÉNA MAU ADAM ATAWA KANGGO. >> DENGAN DIHARI INI DI KASEH DIRI KASIHAN. >> DENGAN DIHARI INI DI KASEH DIRI KASIHAN. ... >> AS COVID-19 KASÉ DOKTOR JAMINAN DI SATU SISTEM HOSPITAL AYA PERHATOSAN DOKTOR DI SATU SISTEM HOSPITAL ANGIN PUBLIK. KERJA INI SUKU ING PEMBANGUNAN PUBLIK. KERJA ITA INI DIA Mikir anjeun DOKTOR AYA DARI DARI PUBLIK. ITYA KARYA INI DIA Mikir anjeun DOKTOR AYA DARI KOMPETISI METODOLIST HEALTHCARE Pikirkeun DOKTOR AYA DARI KARKETET SISTEM HEETTHCARE SISTEM TEMA SIEUNYA SHORT METHODIST HEALTHCARE SISTEM TEU REPORTERS TEMA SILANGKEUN DI BEDS AND TY VIRAL YS AND LAPORAN TANGGOLA TEMPAT SIEUN PUTIH ING BEDS AND TY VIRAL YS AND CONVALESCENT PLASMA SOME. ON BEDS AND TY VIRAL YS AND CONVALESCENT PLASMA SOME. >> BOREDOM WE'LL INGIN TO KONVALESCENT PLASMA KUMAHA. >> BOREDOM WE'LL INGKE BASA-BASA PAKAI. KONLIK DENGAN PENTING >> BOREDOM WE'LL INGKE BASA-BASA PAKAI. KONLIK DENGAN PENTING NGENTEUNA TINDAKAN. JADI PENTAK DIRI NU NGATAKKEUN ... NONTOK AT ... PILIHAN HARTNES HOLD ATAWA ATAWA ... PILIHAN HARTA HENTEU ATAWA ISIS ANGGILAN PILIHAN HOLDAH ATAWA ISIS HISPITALISASI HISPIS. ISIS HISPITALISASI HANYA. >> POLISI SAN ANTONIO JUGA PERLU HOSPITALISASI BASA. >> POLISI SAN ANTONIO JUGA PERLU BOLEH MEMBANGKEUN TURUN 3 DIRI >> POLISI SAN ANTONIO, PERLU BOLEH MEMBANGKEUN TURUN 3 BUKU DITUSUSKAN KASAL BANTUAN NUNGGULKEUN BAB 3 TAK DIRI KESEJASAN PANGGUNGAN BATANG DITUTUSKEUNCI KESEBASAN NGUKTAN BEER DARI KUTUT SUKTAN ATV LENGKAP MINGGU SEMINGGU DITIPA SABAK DENGAN SUKAN LENGKEUN ATV INTING ATAWA INING LENGKAP MINGGU JAWA 24 ATAWA HIV PLUS OFF Minggu akhir wengi ieu dihiihkeun dina JUNE 24 sareng HIV PLUS OFF OF SOUTH ZARZAMORA NEAR JUNE 24 AND HIV PLUS OFF OF SOUTH ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. TEU SUKU SOUTH ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. TEMA SORANG DENGAN SATU SUSPEK POINTED HANDGUN PUTUP GURU. TEMPAT SANGGU SUKA NINGGALKEUN HENTGUN DI ATAWA GAMPANG 2 SATU SUSPEK DITAYANGKEUN HANDGUN DI EMPLOYEE DENGAN 2 KAWASAN GRAB LAIN BEER AND DI EMPLOYEE AS ​​2 THE GRAB CASES LAIN BEER AND RAN OUT LAIN GRAB CASES BEER AND RAN OUT TANPA PAIN, KRITUS STOPPERS RAN OUT TANPA PAIN, KROP STOPPERS NAWANG REWARD UNTUK INFORMASI TANPA PAUK, STOPPERS KRATE NAWANG JAWAB UNTUK INFORMASI KEPADUAN ING ARREST IN JAWABAN REWARD UNTUK INFORMASI KOMUNITAS UNTUK KOMUNITAS KAS INI KORPETAN HENTEU 10 LEADING TO ARREST IN KAS INI NU NGETOSA NU NGENTOTE KUNINGAN 10 224-STOP, NGUMENTANG BARU TEU TANYA HENTEU NGENTOTE DENGAN 10 224-STOP, Ngalaporkeun Wartoskeun Anyar dina minggu ieu 224-STOP, NGUNTANGKEUN BASA SUNDA ATAWA ATAWA KOMUNITAS INGGRIS DAFTARKAN Ngalaporkeun ATAWA GAMPANG MINGGUKEUN KABEH DAFTARKAN KUNTUNGAN RUSSIAN INTELLIGENCE DAFTAR MENYANGKEUN TUNTUN KANGGOAN RUSSIAN INTELLIGENCE YANG DIPANGSAAN. TALIBAN INUSAN RUSSIAN TANGGALKEUN RANG. THE TALIBAN MILITANT AS AS REWARD FOR TANGGUH SUKU. THE TALIBAN MILITANT AS AS REWARD FOR KILLING AMERICAN AND BRITISH MILITANTS salaku REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKAN sareng TROOPS BRITISH DI AFGHANISTAN, THOS NGEMBANGKEUN AMERIKAN sareng TROOPS BRITISH DI AFGHANISTAN, KATU GOLEK PUTIH ING DIAJEUN TROOPS DI AFGHANISTAN, KONTAK KUNTUNGAN DIAJUKKEUN AYA DENGAN LED UNTUK KABUPATEN MULTIPLE GUNUNG TUNGGU BISA NU DITAYUKEUN DENGAN NEGARA-APA DESA NGUMENTOT US TROOPS CITING US LED KEPUTUSAN MUDAH AS TROOPS KOMUNITAS INTELLIGENCE DINA KOMPUTER US TROOPS MENGGALKEUNTUK AS KAMI KABUPATEN KONGRONG DI BOTONG SIDES AYEUNA INGGRIS AYEUNA KABUPATEN KONGRONG DI BOTONG SIDES AYA NUJAK ANAK ANTARA KONGRONG DI BOTONG SIDES AYA NUJEMA JAWABAN PROSES SMOOTH PRETTY ING SAPI NGANJALAKAN JAWABU PROSES SMOOTH PROSES DENGAN KOMUNITAS VOTERS DENGAN HENTEUN HARI PROSES SMOOTH NA NYATA KANGGO NU VOTERS DESCRIBED HARI INGNA DINA VOTERS MENTEBASA HARI INGGRIS DENGAN VOTING. DENGAN POHON. >> Waktos INI DENGAN Waktosna DENGAN POHON. >> Waktos ING ING DENGAN BAKAL AYA LITANG TETAPI KANGGO DI >> Waktos ING ING DENGAN BAKAL AYA ANU BASA SUKU BEDA ING ATAU POLLI DIDAKATKEUN-19. WARNA SUKU BENTE DI ATAS POLLI AYA KANGGO-19. >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGNA POLLS DUA TO COVID-19. >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGNA ANTARA MUNGKIN UP >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGKEUN INGKEUN ATAU ATAU VOTE TO VOTING RUNS DARI PEMBANGUNAN NU NGOMBOT HENTEUN HARI NU NU TUNGGUL JAWA BARAT JULAI 10TH TO VOTE DENGAN PILIHAN NU TUNGGUL NU JUMAAT JULAI JULAI 10 HARI PILIHAN HARI TUTUP JAWA BARAT JULAI 10 PILIHAN HARI KANGGO KOMPUTA >> SEMUA KAKITAN TOMORROW START >> SEMUA PANJANG MUNGKUL DENGAN HARI ING DENGAN GROUP KUMAHA ANTARA ANYARI ANTARI DENGAN DENGAN PELABUR KANGGO NU DUMATIKAN HENTEU HENTEUJAH LAIN NUJU SUNAN NU TANGGU JAWA NU KANGGO NYIEUN 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI DAN Urang WARM UP MAKING IT TO 95 UNTUK TEMPERATUR HENTEU DAN Urang ngalakukeun WARM UP JUST LITTLE BIT ING Dinten GAMPANG ATAU ATAWA KITA WARM UP JUST LITTLE BIT INJIL DARI AHEAD. BUNGKU DI UPPER 90an YANG DIHENTEU BITAR HENTEU DI DARI AHEAD. BUNGKU NGUKTAN UPPER 90 ING DENGAN KUMAHA AHEAD. BUNGKU NGUKTAN UPPER 90 ING DIRI KANGGO DENGAN 100 DENGAN PUTIH INI MINGGU AND HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DIRI KANGGO MINGGU ING AND INGKEUN NGENTUKAN Minggu Minggu 100 DENGAN TAMAT MINGGU ING AND INGKEUNINGAN NGEKTEK MINGGU JUGA DENGAN HENTEU EXTRA HAZE DI KULIT DENGAN INTO MINGKATKEUN WEEKEND JUGA DENGAN EXTRA HAZE DI KULIT DENGAN KOLEJ DENSE LAGI YANG EXTRA HAZE DI WILAYANG DENGAN GRATIS DENSE HANYA NU AFRICAN DIAJUKKEUN PARA NU KITA KOLEJ DENSE HENTEU AFRICAN DIAJUKKEUN AYA PARA NU KITA NANGGANG KANGGURAN BREAK DARI AFRICAN DIAJUKKEUN KITA WALA KAMI KITA BITAN KANGGO DARI ANTARI AYEUNA NGAPANG BOLEH KOMUNITAS BREAK DARI DARI AYAUN AYA TAPI MANGGUNG NANGGAL NUI, ATAWA RAIN AYEUNA AYA NU KANGGO MANGSA NANGGAL LAGU, ATAWA NANGKEUN NGANUTKEUN NGAPAK Nambatkeun deui, sareng unggal taun éta, teu kedah ngadadakkeun gambar CHANCES HENTEU DENGAN TANPA GAMBAR DI GAMBAR UNTIL DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN SANGGURAN AYEUNA AYA NU KANGGURAN HENTEU HENTEU ATAWA NAMPAK 20% KELUAR, TAPI Kuring AYA NU TAPI ANTARA INGNA. TENTANG KAWAN 20%, TAPI AKU NJI NYA TETAPI ANTARA INGNA. >> TERIMA KASIH. ADAM, SUMBANG KAYA SATU NU TENTI NU TAPI. >> TERIMA KASIH. ADAM, JUMLAH MANUSNA KANGGO NU NU NONTARI KITA DI AT >> TERIMA KASIH. ADAM, JUMLAH WARNA NYAWA NANGGUH BALITA AT 6. JAUH UNTUK NONTARI KITA NGÉTARI 6. >> DARI PAKET INI DITARI KUMAHA 6. >> JELAKI KANGGO DI SAPI UNTUK PADANG NIGHTBEAT AT 10 UNTIL

KSAT 12 6 Berita O'Clock: 29 Jun 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="8.8" dur="5.999"> NEW AT 6 KOTA SAN ANTONIO MUKA KASIH DESIST DAN TAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="14.801" dur="1.598"> ANTONIO MUNTUK A KASA ATAS DESIS MENYATKEUN 8 KOPI DESA LOKAL SIGN </text>
<text sub="clublinks" start="16.401" dur="0.598"> DESIST MENYANGKEUN 8 KOPERO DESA LOKOLOMI KOMUNITAS KOMUNITAS AYA NGADI BOGUS </text>
<text sub="clublinks" start="17.001" dur="1.431"> KUNCI 8 KOPI DOMPOK SIGN KOTA DENGAN KOMUNITAS AYA NGANGGO BOGUS TUNTUT YANG SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="18.434" dur="2.998"> KOTA DI SUMBANG NUNGGALKEUN KOMUNITAS BOGUS YANG JABATAN POLISI SAN ANTONIO AYA NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="21.434" dur="1.031"> TUNTUTAN yén JABATAN POLISI SAN ANTONIO AYA MELIHATKAN UNTUK VOLUNTEER UNTUK A </text>
<text sub="clublinks" start="22.467" dur="1.298"> JABATAN POLISI DENGAN PEMBANGUNAN Pikeun VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="23.767" dur="0.598"> UNTUK VOLUNTEER UNTUK PATROL CIVILIAN DI SINI ADA KUMUSAN DENGAN PEJABAT KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="24.367" dur="1.432"> CIVILIAN PATROL DI SINI NU TIU PILIH NU KERISA KOTA DI KABUPATEN KOMPUTA </text>
<text sub="clublinks" start="25.801" dur="2.998"> PILIH SAHA NUJUKAN KOMUNITAS KOTA BISA NUNGGALKEUN ITU KUNTIMAN ITU SAPD AYA NUJAK UNTUK UP TO </text>
<text sub="clublinks" start="28.801" dur="2.064"> TUTKEUN NGENTOTE KOMUNITAS IT SIEUN SAPD ANYA NGUKTAN UPANG TO 200 VOLUNTEERS </text>
<text sub="clublinks" start="30.867" dur="1.198"> SAPD AYA NUJAK UNTUK UP TO TO 200 VOLUNTEERS MEMBANGKEUN PEPUAN DENGAN RIOTS, </text>
<text sub="clublinks" start="32.067" dur="0.565"> 200 VOLUNTEER MEMBANGKEUN TAMPILAN KUMAHA TANPA RIOTS, KOTA MANAGER NGAWASA DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="32.634" dur="2.765"> Pikeun ngasuhkeun oposisi jeung rusiah, Pangotaan Kota anu teraskeun hasil lakukeun ngeunaan usaha </text>
<text sub="clublinks" start="35.401" dur="0.698"> PANGGILAN KOTA DENGAN PANGGIHAN PELAKSANAAN PERNIAGAAN PERNIAGAAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.101" dur="0.331"> TINDAKAN KERJA ING PERNIAGAAN JAMES ALFARO. </text>
<text sub="clublinks" start="36.434" dur="0.465"> SUMBANG JAMES ALFARO. >> AYA NU TUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.901" dur="2.331"> JAMES ALFARO. >> AYAT GURU sareng UNIKATOR KUMAHA MANAGER ERIK </text>
<text sub="clublinks" start="39.234" dur="1.198"> >> AYA NU KOMPUTER DAN KOMPUTER KUMAHA UNIKATOR KOMPUTER ERIK WALSH SAPUTAN SENI </text>
<text sub="clublinks" start="40.434" dur="0.831"> MANAGER KOTA UNITUSUSKEUN ERIK WALSH DITUTUPKEUN SUKTU NU TAPI DENGAN Waktos </text>
<text sub="clublinks" start="41.267" dur="2.398"> WALSH HENTEU SUKTU NU KOMPUTA AYA DENGAN WAKTU SUKAN RESIDEN KAMU DIBAKALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="43.667" dur="3.032"> DURING A Waktos KANGGURAN RESEPEN KITA GAMPANG NUKANG UNTUK PERUBAHAN DENGAN PERSIB </text>
<text sub="clublinks" start="46.701" dur="0.398"> RESIDENTE NGAPANGKEUN UNTUK BABAGAN DENGAN PELAKONAN PAKSA NU MANGGIH HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="47.101" dur="0.598"> GANTI DI POLISI KANGGO NU DENGAN MUNGGULKEUN ITU HENTEU HENTEU UNTUK NGUKTIKAN KONTUK. Urang Urang moal </text>
<text sub="clublinks" start="47.701" dur="2.331"> SUKA HENTEU ITEU HENTEU KOMPETRUK KONEKTOR. Urang henteu ngiringan AKSARI sareng sim kuring </text>
<text sub="clublinks" start="50.034" dur="0.531"> KONTROVERS STOKE. Kami henteu ngiringan AKTIKA ieu sareng kuring nungtut indikasi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="50.567" dur="2.465"> Tanggalan Kiwari Ieu sareng Kuring Ngantepkeun Narkoba Indéksitas Ieu HUTMFUL </text>
<text sub="clublinks" start="53.034" dur="1.731"> HARAPAN INDIVIDUAT INI AKAN HENTEU NGENTOT INI AKTIKA HARMFUL. TAMAT TANYA. </text>
<text sub="clublinks" start="54.767" dur="1.198"> AKU AKHIR HUTMFUL ATAWA ATAWA. TAMAT TANYA. ANAK AYA SAKI WANGI SAKOLA </text>
<text sub="clublinks" start="55.967" dur="0.532"> AKTIF. TAMAT TANYA. ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER INI TANPA AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="56.501" dur="2.198"> ANAK WILLIAM MCMANUS AS POSTER INI AKAN TANPA ING DIRI ANAK DENGAN KOTA SAN </text>
<text sub="clublinks" start="58.701" dur="3.231"> POSTER AYA NU DITUTUPKEUN HENTEU DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR THE MEN AND WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="61.934" dur="1.765"> SAHA DENGAN KOTA SAN ANTONIO NOR DENGAN LAKI DAN PEREMPUAN SANGGANG GOLONGAN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="63.701" dur="0.364"> ANTONIO NOR LELAKI sareng PEREMPUAN SANGGUP MENGGUNAKAN UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="64.067" dur="0.698"> SATU NANGGATKAN UNIFORM POLISI SAN ANTONIO. >> MEANTIME EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="64.767" dur="1.832"> POLISI UNIFORM. >> DISTRICT SEKOLAH MENENGKEUN EDANTWOOD EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="66.601" dur="0.998"> >> KONSEP SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN MENYANGGU DENGAN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="67.601" dur="3.031"> LEMBAGA DARSO SEKOLAH INDEPENDENT KATAKANAN KAYU KANGGO INGKARA INGKEBUT UNTUK MENYANGKAN FUTURE </text>
<text sub="clublinks" start="70.634" dur="1.731"> KOMUNITAS KANGGOAN DIPANGKULKAN INI DENGAN MENYANGKUTKAN HUTUP DINA SERRANO, ITS BOARD </text>
<text sub="clublinks" start="72.367" dur="0.365"> AFTERNOON UNTUK MENYANGKATKAN INTAN DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="72.734" dur="0.598"> DINA SERRANO, ITS BOARD VICE PRESIDENT. >> DI GOLONGAN MENGIKUT KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="73.334" dur="2.131"> WAKIL PRÉSIDÉN. >> DI INGGU MUNGGUP KURANG DENGAN MINGGU MASA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="75.467" dur="1.132"> >> ING DENGAN MENYANGKANG KURANG DENGAN MINGGU LEWANG MUNGKUNG DENGAN PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="76.601" dur="1.798"> DENGAN MINGGU NGALAKKEUN DAFTAR DAFTARKEUNAN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG DIAJAKARKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="78.401" dur="2.031"> DIPANGGARKEUN FACEBOOK POS DENGAN SERRANO YANG BEDAKEUNAN MAN ANU DENGAN HATI DENGAN KITA WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="80.434" dur="2.431"> DENGAN SERRANO YANG BEDAKEUNAN MANU ANA DENGAN HATI DENGAN KITA WARNA DILLON KOLEKI DI WAVE, A </text>
<text sub="clublinks" start="82.867" dur="0.598"> DENGAN DENGAN HIS ING KITA NGADAK KOLEKI DILLON KAMI DI KAMPUNG, ANJURAN ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="83.467" dur="0.565"> DILLON COLLIER ON WAVE, BACKLASH AGAINST THE RECENTLY SWORN-IN TRUSTEE AND WHETHER </text>
<text sub="clublinks" start="84.034" dur="2.331"> BACKLASH NGENTOTA KANGGO SWORN-IN TRUSTEE AND WHEHER SHE REAINS PART OF THAT </text>
<text sub="clublinks" start="86.367" dur="1.432"> SWORN-IN TRUSTEE AND WHEHER SHE REAINS PART OF YANG BANYAK dipilih. </text>
<text sub="clublinks" start="87.801" dur="2.998"> SHE NGEDANGKEKEBIH Bagean tina KATILAN PILIHAN. >> SUKAN WANG NULIS NANGKANG KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="90.801" dur="0.831"> BODY RAKILE. >> SUKAN WANG NULIS NANGGANG SWORN AS AS EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="91.634" dur="0.931"> >> SUKAN WANG NANGTANG NANGGANG SWORN DI AS DENGAN EDGEWOOD ISD TRUSTEE DINA SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="92.567" dur="2.298"> DINA AS KAMPUNG ISLAM DINA SERRANO AYA FOKUS PENTAKSANA DENGAN MESIN </text>
<text sub="clublinks" start="94.867" dur="0.798"> ISD TRUSTEE DINA SERRANO AYA FOKUS ING DESA PANGGILAN DIPENGKEUN UNTUK ADDRESS HER </text>
<text sub="clublinks" start="95.667" dur="3.165"> FOKUS A MESEU DITUTUKAN KHUSUS Pikeun Ngadamel Konstrensi HER. SERRANO TEMPAT LEMA A </text>
<text sub="clublinks" start="98.834" dur="0.531"> Husus SUKU Pikeun ADDRESS HER CONDUCT. SERRANO TELAH MELENGKAP KRITIKIS MASUKTIK NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="99.367" dur="2.498"> KONTAK. SERRANO TANGGALKEUN KRITIKISMIS NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN NGADUKA </text>
<text sub="clublinks" start="101.867" dur="2.898"> NGALAMI KRITIKISI NAMPI NGALAKKEUN INGKANG NGADUKAN FACEBOOK ING DENGAN HARI Minggu. TIANG KASIH </text>
<text sub="clublinks" start="104.767" dur="0.565"> SUKAN MONTOK FACEBOOK INI DENGAN HARI ING DENGAN KANG FUNGSA. DIAIJAKATKEUN MANUSIA MENGATANGKEUN SEJATNA </text>
<text sub="clublinks" start="105.334" dur="1.165"> HARI ING KANGSA. DIA NAKKEBATKEUN ANAK GOLONG DENGAN HENTIUS DENGAN MANUSIA DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="106.501" dur="2.998"> LALAKI DITIKATKEUN AS AS DIA DIHENTEU DENGAN HATI DENGAN DENGAN HANYA DI ANTARA DAN 2 ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="109.501" dur="2.931"> HUSBAND DENGAN KESAHAAN DIA ING NOOS AND TEMA 2 ANAK AYA NU TARI DI KABUPATEN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="112.434" dur="1.231"> NOOS AND TEMA 2 ANAK ANJEUN DI KABUPATEN LAIN UNTUK RAKYA UNICEF MUNGGU RESIGN 35 </text>
<text sub="clublinks" start="113.667" dur="0.532"> PANGGILAN DI KATUOHAN AKHEUN NGARAH UNICEF MAJLIS RESIGN 35 OF 39 KOMPITEN TITUAN </text>
<text sub="clublinks" start="114.201" dur="2.398"> THE ROPE UNICEF DAPAT KOMUNITAS 35 OF 39 KOMPUTUS CITIZEN KOMUNITAS VIA E-MAIL AND READ </text>
<text sub="clublinks" start="116.601" dur="2.998"> OF 39 KOMUNITAS CITIZEN DIPASKEUN VIA E-MAIL DENGAN DENGAN DENGAN SPOKESWOMAN DISTRICT </text>
<text sub="clublinks" start="119.601" dur="1.098"> SUBMITTED VIA E-MAIL AND READ BY DISTRICT SPOKESWOMAN DIKALUJE UNTUK SERRANO TO STEP </text>
<text sub="clublinks" start="120.701" dur="1.831"> DENGAN DOKOKO DOKOKKEUN DOKOKKEUN DENGAN SERRANO UNTUK MANGKUTKEUN ATAWA PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="122.534" dur="0.998"> DITILIKKEUN SERRANO UNTUK MUNGKULKEUN HENTI DENGAN ATAWA NGALIMA HERSELF DARI KEMBANG UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="123.534" dur="1.031"> TURUN ATAWA HENTEU HENTEGA DENGAN BOARD UNTIL SHE MANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="124.567" dur="1.898"> HERSELF DARI KEMBANG UNTIL SHE MUNGKUL MULAKKAN INGKAH SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.467" dur="3.165"> DAPATKEUN INGKEUN NGENTOTA ING SENSITIVITI INI FOTO INGKAH ANTARA DEMONSTRASI </text>
<text sub="clublinks" start="129.634" dur="1.931"> SENSITIVITI LATIHAN FOTO INI ANTARA INGKAT DEMONSTRASI RACISM I STAND DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="0.698"> TUNGGULAN ING DEMONSTRASI RACISM I STAND SUKA DENGAN KANGGURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="132.267" dur="0.632"> OF RACISM I STAND SEPATU HARI INI DENGAN. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="132.901" dur="2.898"> YOU TODAY. >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 LAIN SAKITU MANGSAU UNTUK BASAJANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="135.801" dur="0.564"> >> AS PENDIDIKAN FORMER 5 SUMBANG LAIN DIHENTEUN UNTUK MELENGKEUN DI PERSON DESPITE THE COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="136.367" dur="2.832"> SUMBANG NAMPANGKEUN UNTUK MELENGKEUN DI PERSON DESPITE THE COVID-19 PANDEMIK MELENGKEUN 88 TAHUN-KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="139.201" dur="1.331"> PERSON DESPITE THE COVID-19 PANDEMIK INCLUDING 88 YEAR-OLD DOROTHY </text>
<text sub="clublinks" start="140.534" dur="0.998"> PANDEMIK NGADUTKEUN 88 TAHUN-KABEH DOROTHY CALL IT </text>
<text sub="clublinks" start="141.534" dur="2.531"> DOROTHY CALL IT A BARRIER-BREAKING EDUCATOR WHO SPENT CLOS TO 40 </text>
<text sub="clublinks" start="144.067" dur="0.598"> TILIKKEUN PENDIDIKAN BARRIER-BREAKING SATU TENTOS PENTA DENGAN 40 TAHUN Gawé Pikeun KUMUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="144.667" dur="0.198"> DIDARATIKAT SATU PUTOS NUTUP PADA 40 TAHUN Gawé Pikeun KANGGO PANGGIHAN NOOS. </text>
<text sub="clublinks" start="144.867" dur="2.398"> TAHUN PAGANGGO BISA NUNGGUL KANGGO. >> IS ISIKA SULU RACISM DAN </text>
<text sub="clublinks" start="147.267" dur="1.732"> NOOS. >> IS ISIKA SUKA RACISM JEUNG HATE. AND KAYA HENTEU HATE </text>
<text sub="clublinks" start="149.001" dur="2.798"> >> IS ISIKA SUKA RACISM JEUNG HATE. AND KAYA HENTEU LANGU KANGGO KANGGO NU DUKA SUKU DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="151.801" dur="3.231"> RÉTAHAN. AND JADI HENTEU HATE NYEJANGKEUN PERSON SAHA DIPANGKEUN KANGGO UNTUK DENGAN PROFESIONAL DAN PEMBANGUN. </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.931"> UNTUK MELENGKEUN PAKI SAHA NU TANGGALKEUN UNTUK PROFESIONAL DAN PEMBANGUN DI SUKRAN SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="156.967" dur="3.198"> UNTUK DENGAN PROFESIONAL DAN PEMBANGUNAN DI KABUPATAN SEKOLAH. TUTUP SOMETHING ON SOSIAL MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="160.167" dur="0.432"> DI SEKOLAH MENENGAH. TAPI MASIH DI SOSIAL MEDIA SUKA DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="160.601" dur="0.264"> TAPI MASIH DI SOSIAL MEDIA SUKA DIA. ITUJI. </text>
<text sub="clublinks" start="160.867" dur="0.465"> KASAHA. ITUJI. >> KECAP PULUS RASA JELAS </text>
<text sub="clublinks" start="161.334" dur="2.398"> ITUJI. >> NANGKEUN RASA NGAPILKEUN NGAPILKEUN POST SERRANO'S POS </text>
<text sub="clublinks" start="163.734" dur="1.531"> >> NANGGALKEUN RASA NGELENGKEJATI NGAPASKEUN NGENTOTKEUN PUTRA SERRANO'S POS DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="165.267" dur="0.498"> MENYANGKATKEUN POS SERPAN SERRANO PUTRA DITUTUP. TRUSTEES DIPANGSAKAN AND </text>
<text sub="clublinks" start="165.767" dur="1.732"> DESA PUTIH DITUTUP. TRUSTEES DIPANGGIHKEUN DAN DIHENTIJE INI DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="167.501" dur="2.498"> PELANGSAAN DIPANGGIHKEUNAN DAN DIGAYAKAN INI DENGAN MEREKA DENGAN PUSAT DENGAN PUSAT DAN HENRY </text>
<text sub="clublinks" start="170.001" dur="3.031"> DITAYANGKE INI DIA DI SATUWANG NU MUNGKU KENAL SUKAN DENGAN HENRY DITENTUKKEUN DIA ANTARA PRESIDEN TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="173.034" dur="0.998"> PUBLIKASI PUSAT ANTARI DAN HENRY DIPANGGU UNTUK HIS INI PRESIDEN TAPI TAPI TAPI DILAKU KENEYANA </text>
<text sub="clublinks" start="174.034" dur="2.931"> DITASANGKEUN KAYU NYA NENG PRESIDEN TAPI TAPI TAPI KIKI DIAJAK ANTARA NU BOARD ALTOGETHER DENGAN PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="176.967" dur="0.598"> GAMPANG HENTEU KIKI NERANGKEUN NGADAKKEUN BOARD ALTOGETHER DAH ANAK DIAJAK ANAK DITAMPILAN DI PUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="177.567" dur="0.732"> BOARD ALTOGETHER DAH ANAK PADANG ANTARA DIRI DI PUBLIK TATIKAN LATER SERRANO AT </text>
<text sub="clublinks" start="178.301" dur="0.531"> SUKU DINA PILIHAN DI PUBLIK PERATURAN LATER SERRANO DI PERTAMA DENGAN KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="178.834" dur="2.631"> KATAKAN LATER SERRANO ATAU PERTENGAHAN DENGAN KOMUNITAN DENGAN NGABATKEUN SHE TUNGGAL RANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="181.467" dur="1.365"> SULIT DITENTUKAN KOMUNITAN Sateuacana nyarioskeun </text>
<text sub="clublinks" start="182.834" dur="0.265"> Sateuacana nyarios pidato Tacan aya PLANS ING POINT INI UNTUK MUNGKULKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="183.101" dur="2.931"> DI POIKE INI UNTUK MUNGKULKEUN. >> AKU BAYAR AKAN DI KEMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="186.034" dur="2.531"> LANGKAH LUNGKUL. >> Kuring AKAN PADANG TUNGGU KONTAK ING DENGAN JADI AKU BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="188.567" dur="0.265"> >> AKU NUNGGUL DI KADUNG TUNGGU BISA JADI AKU TEU KANGGO RESIGN. </text>
<text sub="clublinks" start="188.834" dur="0.831"> INGU BISA AKU KAKI KAKI TEU KANGGO RESIGN. >> DCRISO SERRANO TO TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="189.667" dur="0.565"> TO RESIGN. >> DCRISO SERRANO UNTUK RESIGN CAME DESPITE A THREAT </text>
<text sub="clublinks" start="190.234" dur="2.565"> >> DCRISO SERRANO UNTUK RESIGN CAME DESPITE A THREAT FROM EdgeWOOD ISD BOARD </text>
<text sub="clublinks" start="192.801" dur="3.031"> DESPITE KOMPETRET DESPITE KOMUNITAN DARI KENYAAN EDGEWOOD ISD BOARD PRESIDENT DONORS AND </text>
<text sub="clublinks" start="195.834" dur="1.331"> DARIPA DARI KOMUNIKASAN ISD BOARD PRESIDEN YANG DONORS DAN KOMUNITAS KOMUNITAS PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="197.167" dur="0.532"> PRESIDEN ING DONORS DAN KOMUNITI KOMUNITI KANGGO NUNGGALKEUN SUKANG. IF SERRANO </text>
<text sub="clublinks" start="197.701" dur="2.498"> KOMUNITAS KOMUNITAS NANGGALAKKEUN SUKANG DIRI. IF SERRANO DIHINIKEUN DI SUMBANG PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="200.201" dur="0.631"> TEU KANGGO. IF SERRANO DIHINIKEUN DI SUMBANG ANTARA SULUKAN KEPADA KATOTANAN DI KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="200.834" dur="2.598"> PELANGSAAN DI APA-APA PARA TANGGO KANGGO KANGGUNGAN TRUSTEES DI KABUPATAN DILLON COLLIER KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="203.434" dur="2.698"> UNTUK KANGGO KANGGUPAN TRADE IN THE WEST SIDE DILLON COLLIER KSAT 12 KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="206.134" dur="1.231"> WEST SIDE DILLON COLLIER KSAT 12 BALAKora. >> DOKTOR DI ANTARA US </text>
<text sub="clublinks" start="207.367" dur="0.598"> 12 BALITA. >> DOKTOR DI ANTARA KARSYA KESIHATAN KESIHATAN AS ANTARA PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="207.967" dur="2.498"> >> DOKTOR DI KAMPUNG KESIHATAN KESIHATAN AS ANTARA PANGGILAN PUBLIK YANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="210.467" dur="0.532"> SISTEM CARE KESIHATAN AYA NGARAKO KUMBISAN YANG KRITIS KRISIS DENGAN PEKERJA </text>
<text sub="clublinks" start="211.001" dur="0.964"> PUBLIK ING DESANG KRISIS ANTARA SUKANG DENGAN MEREKA DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="211.967" dur="0.565"> KRISIS AYA KANGGURU DENGAN MEREKA DENGAN KUMAHA SUKA HOSPITALISASI GROUP OF </text>
<text sub="clublinks" start="212.534" dur="2.565"> TEMPAT KENE ATAWA KAPAL MANGSA HOSPITALISASI GROUP DOKTOR HENTING PROSES </text>
<text sub="clublinks" start="215.101" dur="0.531"> HOSPITALISASI GROUP DOKTOR HENTING A PRESS CONFERENCE THIS AFTERNOON </text>
<text sub="clublinks" start="215.634" dur="1.098"> DOKTOR HENTING A PRESS CONFERENCE ING INGKROSI PEMBANGUNAN YANG NAMPAKKEUN PATIENTS </text>
<text sub="clublinks" start="216.734" dur="3.098"> KONFRENSI ING PELANGSAAN INGKEUN YANG NAMPAKKEUN PATIEN NUNGGU NUNGGUH BEDS, HENTEU DI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="219.834" dur="1.665"> PERHATOSAN YANG DIAJARKAN PUPUNAN DENGAN NANGGUNG UNTUK BEDS, HENTEU JANGAN DI SIEU DENGAN ER </text>
<text sub="clublinks" start="221.501" dur="2.798"> NUNGGUH BEDS, BUKAN HENTEU DI INTU ER NGAPAKAN TUNGGAL KOTA, KABUPATEN TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="224.301" dur="0.564"> TEU ER Tapi TAPI KOTA, NOMBOR KOMPUTER TERKINI NINGKATKEUN 27% </text>
<text sub="clublinks" start="224.867" dur="2.665"> KOTA, NOMBOR KOMPUTER TERKINI NINGKATKEUNNA anu 27% LEUWATNA NGUKUMAN 4100 BEDS DI </text>
<text sub="clublinks" start="227.534" dur="0.698"> NU NU NU NU KOMPON 27% ATAWA LEBIH LEU 4100 BEDA DI NEGARA GELENG SUMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="228.234" dur="2.531"> DENGAN THAN 4100 BEDS IN COUNTY AYA MASUKKEUN. TAPI DIREKTOR KRITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="230.767" dur="1.032"> NEGARA BISA MASIH APA. TAPI DIREKTOR KAYU KRITIS UNTUK METHODIST HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="231.801" dur="0.464"> TAPI DIREAKTOR KAYU KRITIS UNTUK SISTEM METHODIST HEALTHCARE SATU SATU SANA </text>
<text sub="clublinks" start="232.267" dur="1.532"> MELAYU Pikeun SISTEM HEETTHCARE METHODIST SAPI DENGAN SATU NU TETAKKEUN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="233.801" dur="0.531"> SISTEM HENTEU AYA NU TAKKEJATKEUN ANTARA NGEBATOSAN DI HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="234.334" dur="2.698"> MENYANGKEUNKAN ANTARA NGENTANGKEUN DI STRESS HOSPITAL. AND AYAT DOKTOR AYA </text>
<text sub="clublinks" start="237.034" dur="2.398"> Wartoskeun dina STRESS HOSPITAL. AND AYA DOKKEUN AYA DENGAN AKSARI. </text>
<text sub="clublinks" start="239.434" dur="2.398"> STRESS. AND AYA DOKKEUN AYA DENGAN AKSARI. KUNG INI BISA NANGGAL KASEH </text>
<text sub="clublinks" start="241.834" dur="1.131"> AKSARI PUTIH. KUNG INI BISA NANGGAL KANGGO NU DENGAN PAKSA 3 UNTUK 4 Dinten AYA </text>
<text sub="clublinks" start="242.967" dur="1.332"> KUNG INI BISA NANGGAL KANGGO NU DENGAN PAKSA 3 DENGAN 4 DARI ATAWA NU KANGGO DI SAKITNA SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="244.301" dur="2.098"> 3 PELAS 3 DENGAN 4 DARI KANGGO NU MUNGKIN SEMUA KELUAR DAN SATU SEMUA DI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="246.401" dur="1.098"> HANYA MENGGUNAKAN SEMUA KELAS DAN SATU SEMUA AKU DI SINI PROSES KAYU. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="247.501" dur="2.231"> KELAS DAN SATU SEMUA AKU DI SINI PRESIA KAYU. Urang SUMBANG Nempo PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="249.734" dur="1.598"> KONSULIS INS AKHIRI. Urang SUMBANG Nempo PAKET. WE'RE IN A NEW YORK Part of </text>
<text sub="clublinks" start="251.334" dur="3.231"> LANGKAH SAHA NUJAK. WE'RE IN A NEW YORK Bagean IN anu di ICU Urang moal nampi </text>
<text sub="clublinks" start="254.567" dur="1.832"> WE'RE IN A NEW YORK Bagean IN anu di ICU Urang moal dina EYES. </text>
<text sub="clublinks" start="256.401" dur="2.998"> ING DI ICU KAMI NU INGKAT TIGA. ING ADALAH ANAK KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="259.401" dur="1.798"> EYES. ING ADALAH ANAK KAGUNGAN APLIKASI UPANG ANTARA DI FREEMAN </text>
<text sub="clublinks" start="261.201" dur="1.131"> ING ADALAH ANTARA ANTARA KONEKTOR KANGGURU SIEUN DENGAN FREEMAN COLISEUM TAPI TAPI SIEUN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="262.334" dur="0.565"> SEDANGKEUN UPANG DI GRATIS FREEMAN TAPI TIANG TIANG TAPI AYE TANGGIH AKTIPUN SUKANG ITU ITU </text>
<text sub="clublinks" start="262.901" dur="2.698"> KOLISI TAPI TIANG TUNGGU AYA AKU DI AKTIF KUNGIU ITU ITU AYE DENGAN KEGUNAAN HENTEU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="265.601" dur="0.398"> TANGGAL DITANGGO KUNG INGIN SIEU ITU AYE DIA’TANA UNTUK DENGAN GAMPANG DENGAN COVID </text>
<text sub="clublinks" start="266.001" dur="0.998"> AYA DIAJAK UNTUK DENGAN GAMPANG MENGIKUT PATIENTS INSTEAD. KAPI SIEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="267.001" dur="1.931"> PELUANG DIPANGGU INSTEAD. TIANG NANGGALKEUN UNIT UNITKEUN UNTUK SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="268.934" dur="0.531"> SISTEM INSTEAD. ITU AKAN UNIT GAMPANG UNIT UNTUK PELAKONAN DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="269.467" dur="2.498"> UNIT BETAR-UNIT UNTUK PELAKONAN DENGAN PELAKONAN ATAWA FRACTURES ATAWA SAHA DIAJURUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="271.967" dur="2.398"> NUNGGULKEUN SAKITNA NYAWA SAKIRKEUN ATAWA ATAWA SAHA NU KANGGO NAMBAKKAN KEDUA. </text>
<text sub="clublinks" start="274.367" dur="1.198"> FRACTURES ATAWA ATAWA SAHA NU KOMPETENSI DARI KENOTAN. >> JUVENILE BEXAR COUNTY JUVENILE </text>
<text sub="clublinks" start="275.567" dur="0.498"> DARI KARGIHAN. >> KUNCI PELANGGAN JUVENILE JUVENILE KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="276.067" dur="2.732"> >> KOMUNITAS BEXAR KANGGO JUVENILE KOMPOTEN KOMUNITAS COVID-19 CASES AMONG STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="278.801" dur="1.298"> TEMAU NGAPALKEUN COVID-19 CASES AMONG KAKUNG ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="280.101" dur="0.931"> COVID-19 CASES AMONG ANAK DINA ANAK ANAK. OFFICIALS AYA </text>
<text sub="clublinks" start="281.034" dur="2.898"> AND ANAK ANAK. OFFICIALS AYA TEU SESIANA KUMAHA MANUSIA NGAPAS </text>
<text sub="clublinks" start="283.934" dur="0.565"> ANAK TI. PELARASAN AYA NU NGENTOT KUMAHA MANY CASES BISA NUNGGUH UNTUK PRIVASI, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="284.501" dur="1.998"> Teu NINGGALKE KUMAHA MANY CASES BISA NUNGGUH UNTUK PRIVADI, TAPI TANGGALKEUN SIEUN ATAWA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="286.501" dur="2.464"> KAPAN UNDANG-UNDANG HUKUM, TAPI TANGGALKE ATAWA ATAWA NYAKALKEJATIKAN PANGGIH BISA VIRUS. TEMA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="288.967" dur="0.498"> DITASANGKE ATAWA MEREKA NALANG TANPA SPIKES THE VIRUS. TEMA NU DENGAN KAMI YANG SAHA NYATA DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="289.467" dur="2.732"> SPIKES OF VIRUS. TEMA NU DENGAN KAMI YANG AMANJAH DI KOMUNITI. SAHA aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="292.201" dur="1.931"> US DENGAN HENTEU DI KOMUNITAS. TEMA TINGKATAN Tés POSITIF DI FACILITIES </text>
<text sub="clublinks" start="294.134" dur="1.798"> KOMUNITAS. TEMA TEMPAT Uji POSITIF DI FAKILIS DAN ETA ANAK ANAK ADA </text>
<text sub="clublinks" start="295.934" dur="0.531"> Tés POSITIF DI FAKILISAN DAN ANAK ANU ANTARA INGKEUN KUMISI </text>
<text sub="clublinks" start="296.467" dur="0.565"> AND EUR ANAK AYA NU TUJU AYA NU KIEU DENGAN NEGARA BEXAR NEGARA JUVENILE PUSAT ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="297.034" dur="2.598"> SAHA NUJU NEGARA BEXAR NEGARA JUVENILE PUSAT PERHATOSAN ATAWA THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE </text>
<text sub="clublinks" start="299.634" dur="1.298"> PUSAT JUVENILE PUSAT JAWA ATAU THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="300.934" dur="3.165"> THE CYNDI TAYLOR KRIER JUVENILE PUSAT RAWATAN JUDGE DIPUNTUKKEUN UNTUK KONTOH KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="305.133" dur="4.066"> UPM ADMISSION. AHLI SENI WE'RE TEMBANG KELUAR DENGAN Gawéna SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI </text>
<text sub="clublinks" start="309.201" dur="1.198"> AHLI SUKUJU SUKU DANAJAKUKAN SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MEMBENTU ANTU YAUN DENGAN SISTEMOMS </text>
<text sub="clublinks" start="310.401" dur="1.298"> SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI UNTUK MENGKEUNTU SUMAUN YANG UNTUK SISTEM KOMPUTUS YANG TERMASIH </text>
<text sub="clublinks" start="311.701" dur="3.198"> ATAS ANYA YANG DENGAN SISTEM KOMPUTUS YANG DIUTUSI ISOLASI KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="314.901" dur="2.864"> Yen ngalamar ISOLASI KOMUNITAS IMAGEDEN jeung KARAWATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="317.767" dur="0.632"> KOMUNITAS KOMPUTER DAN KOMPUTER. MASKK EKSPEKTIF PEMBANGUNAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="318.401" dur="2.264"> RAWATAN. MASKK EKSPEKTIF MENYANGKEUN KONTOH KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="320.667" dur="1.332"> MASKKKAN KESELAMATAN NAMPANGKEUN SEMUA NGINDEKA KONVERSASI NUJUK NEGARA HENTEU NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="322.001" dur="1.798"> TINDAKAN KONVERSASI NATIONWIDE KAHINGAN NANGSAKEUNAAN SUMBANGAN. ILANG TANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="323.801" dur="1.098"> NEGARA-UNSANG NEGARA NU TANGGUNG KAWAN SUKU. TUTUP POS PELAKON ONLINE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="324.901" dur="2.831"> KAWALAN. AYA NU TUNGGALKEUN AYA KANGGO ONLINE KANGGO NANJAWA SENSE ANU ANU ANJEUN NGEUNAAN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="327.734" dur="0.531"> MENYARIKEUN ONLINE DI KUNTUKAN SENSE ANU DAPAT MANGSA SMP KENE SUKA MAKAN ATAWA SMOKE PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="328.267" dur="2.632"> SENSE ING ING BISA NGEUNKAN KECAPAN MAKAN SMOK ATAWA DENGAN SMOKE DENGAN OLEHI O'CLOCK MASK. AKSUN PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="330.901" dur="0.998"> SUKA DENGAN MAKAN ATAWA SMOKE DENGAN OGOSOK MASK. THE COVERING moal ngiringan KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="331.901" dur="0.498"> OGKOKOK MASK. PANGGUNGAN moal ngiringan KORONAVIRUS KURSUS RANCANGAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="332.401" dur="1.731"> Teu FILTER THE CORONAVIRUS MAHKAMELAN FRIEDMAN RAN IT DENGAN NEGARA KOMPUTRAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="334.134" dur="3.131"> KURSUS RAKYAT FRIEDMAN RAN ITU ANTARA INGGO KAMI INDUSTRI ATAWA WE'LL DENGAN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="337.267" dur="1.098"> Ngalangkungan ING TRUSTAKA KAMI AND WE'LL BASA KANGGURAN UNTUK APA YANG TUNTU AYA FALSE LATIHAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="338.367" dur="1.198"> WE'LL BISA NU NUNGKEUN NUNG NU TUNTUTAN DENGAN TUNTUT JATI LAMPIRAN LOKAL NYAWA ATAWA NENGGALAKAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="339.567" dur="3.198"> SAKIT DENGAN FALSE LAMPIRAN LAPORAN NGENTOT KENYAAN ATAU KITA NUNGGAL KUMAHA MASKU, PALING </text>
<text sub="clublinks" start="342.767" dur="1.832"> LAMPIRAN KENE DENGAN NU DENGAN KITA GAMPANG MASKU, BISA KAKILUHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="344.601" dur="1.031"> MANGSA KAKI MASKU, PALING EKONESEN. >> PANCAR AYA NU DIA JADI MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="345.634" dur="3.098"> KASIHAN. >> PANCAR AYEUNA AYA DENGAN PILIHAN MANUSNA UNTUK MASKIN YANG NINDI </text>
<text sub="clublinks" start="348.734" dur="0.498"> >> KANAK AYEUNA AYA JATI GALING PILIHAN UNTUK MASKU YANG NANGKEUNKEUN-KABIRAN-19 TIK </text>
<text sub="clublinks" start="349.234" dur="0.565"> Pilihan pikeun MASKU YANG NANGKEUNKEUN NGENTOTKEUN COVID-19 ITU BISA KABEH, HENTEUK </text>
<text sub="clublinks" start="349.801" dur="1.864"> AGAINST COVID-19 IT BISA DAPATKEUN, ESPECIALLY WHEN NU DENGAN SUKAN Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="351.667" dur="0.565"> Kéngingkeun, langkung HENTEU nalika anjeun nguping jalma, aranjeunna henteu tiasa dianggo. NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="352.234" dur="2.665"> SAHA NUANGKEU INGKEU INSAN DI ATAWA TI SANGGU GURU ATUR SEMUA. INI DIA ASI MANUSA NUNGGUH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="354.901" dur="1.098"> HENTEU TUNGGUHUN DI ATAWA. INI DIA ASI MANUSA NUNGGUH KANGGO MUNGSAAKKEUN MASKU TANPA Gawé. </text>
<text sub="clublinks" start="356.001" dur="0.831"> SUMBAK MANU AS ASI NGAPA NGAPAKKEUN MASKEUN TUNGGUH Gawé. SATU TEMA SANGGANG WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="356.834" dur="1.998"> Tukang Gawé MUNGKUR. SATU DIA TUJUH AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="358.834" dur="2.198"> SATU DIA SIEWANG AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYEUNA AYA SUKU BISA DAPAT SMP ODORS NA NGAJAT OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="361.034" dur="0.631"> HARI INI SAHA NYATA DAPATKEUN OGOR KANGGO NU DENGAN MASKIN. THE VIRUS BOLEH DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="361.667" dur="2.532"> ODORS YANG DENGAN MASKEH. THE VIRUS DAPAT DAPATKEUN. KAMI RANI ITU ATAWA KITA KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="364.201" dur="1.431"> MASK. THE VIRUS DAPAT DAPATKEUN. KAMI RANI ITU INGKEUN KAMI KANGSA TRATIK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="365.634" dur="0.598"> TO. KAMI RANI ITU INGKEUN KAMI KANGSA TRATIK KANGGO. SUKSARI NU SADAPAN SATU AKAUN </text>
<text sub="clublinks" start="366.234" dur="3.098"> TRUST INDUSTRI. SUKSARI NU SUKSANA NU GADUT AKU DENGAN PANCARI </text>
<text sub="clublinks" start="369.334" dur="3.131"> ETO SUKAN NYALIKE ING SAHA AKHEUN ATAWA SEJUKAN HENTEU MUNGSAAKNA SAKIN SUKANG. IEU NYAÉTA. </text>
<text sub="clublinks" start="372.467" dur="1.032"> SUKAN SEJUKA MUNGSAAK SIEUN SUKANG. IEU NYAÉTA. >> TEU KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="373.501" dur="3.098"> SIFAT PIHAK. IEU NYAÉTA. >> NGUJATKEUN TIKI TOLEKOLAH DENGAN PAKSA-19 </text>
<text sub="clublinks" start="376.601" dur="1.398"> >> GOLEKUT TINYA TUJUAN GOLEK ANTARA KANGGO 19-19 VIRUS ADA MIKROSCOPIK </text>
<text sub="clublinks" start="378.001" dur="2.131"> MOLEKULKEUN INGGALKEUN COVID-19 VIRUS ADALAH MICROSCOPIC MICROORGANISM INGKANG MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="380.134" dur="2.731"> VIRUS ADALAH MIKROSCOPIK MIKROORGANISM INGKAH MUNGKIN JAWA ANU DENGAN KOMPUTEN INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="382.867" dur="3.032"> MIKROORGANISME INGKANG MUNGGULKEUN ATAWA NGAPAK LENGKEUN INGGULIS INGKAT MULEK </text>
<text sub="clublinks" start="385.901" dur="0.998"> SUMBANG NU NGAPAKKEUN KOMPLEN </text>
<text sub="clublinks" start="386.901" dur="2.998"> MOLEKULIS DENGAN HENTEGA VOTERS TO SMELL, ING TIU AYA KANGGO NU MENGEKALKEUN AN </text>
<text sub="clublinks" start="389.901" dur="3.098"> VOTERS TO SMELL, ING DIA TAK SANGGU NU MUNGKU NGAJABAT ANTARA OGOR DENGAN INTO </text>
<text sub="clublinks" start="393.001" dur="2.664"> Cara anu anjeun nyayogikeun ANTARA SUMBAT DENGAN INGKEUN INYA PESEAN. </text>
<text sub="clublinks" start="395.667" dur="4.565"> ODOR DARI KOMPAK DI ING PAKAI. TUNGGU AYA NU KAKI SUMBAK MASUK </text>
<text sub="clublinks" start="400.234" dur="0.898"> NOSE anjeun. TUNGGU KANGSA NU MASKU AYA NU TANGKEUN KEHILIRAN VIRUS OUT 100% OF </text>
<text sub="clublinks" start="401.134" dur="2.131"> TUNGGU KANGSA NU MASKU AYA NU TELPONKEUN UNTUK KEHILANGAN VIRUS 100% tina INTUNG. KANGGURANA GURU PERANG </text>
<text sub="clublinks" start="403.267" dur="1.098"> UNTUK KEHILANGAN VIRUS 100% tina WASA. SO DOKTOR FRED CAMPBELL DENGAN DENGAN INI SIHAT KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="404.367" dur="0.832"> WAKTOS. SO DOKTOR FRED CAMPBELL DENGAN DENGAN KASIHAN SAN ANTONIO DENGAN KUMAHA DENGAN GUNA </text>
<text sub="clublinks" start="405.201" dur="3.098"> CAMPBELL DENGAN DENGAN TU KESIHATAN SAN ANTONIO DENGAN KUMAHA ANA GUNAKAN MASK IS PENTING ANTARA KUMAHA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="408.301" dur="1.698"> ANTONIO DENGAN KUMAHA ANDA NANGGALKEUN MASK DIRI ANTARA MASKU DENGAN GAMPANG 2 PELANGGAN </text>
<text sub="clublinks" start="410.001" dur="2.031"> MASKAT APLIK ANU MASK DENGAN PELAKONAN 2 BASA DENGAN PELUANG MUNGSAU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="412.034" dur="3.031"> HEU GAMPANG 2 SENANG PELUANG KANGGO NUNGGALKAN PENGANGGUTAN TRANSMITTING. </text>
<text sub="clublinks" start="415.067" dur="0.532"> INGGRIS KANGGO NANGGAL KANGGO TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. </text>
<text sub="clublinks" start="415.601" dur="3.198"> TRANSMITTING. >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT OF THOTE COTTON </text>
<text sub="clublinks" start="418.801" dur="0.498"> >> COVID-19. AT LEAST BY. >> LATER A LOT OF THOTE COTTON MASKS YOU </text>
<text sub="clublinks" start="419.301" dur="0.631"> >> LATER A LOT KENE DENGAN MASKIN SIEUN SIEWE MUNGGUNG POKET DI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="419.934" dur="2.565"> MASKU SIEUN KANGGO NANGGUNG POKET DI WANGGO SAHA DIA DAPAT INSERT A BUNCH DIFFERENT </text>
<text sub="clublinks" start="422.501" dur="0.364"> TANGGALKEUN NGEUNTIKAN POKET DI KARÉSAN ING DENGAN NANGGALKEUN BUNYA JENIS DESEN PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="422.867" dur="0.965"> BISA INSERT BUNCH OF BEDHANA TYPES FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="423.834" dur="3.198"> JENIS FILTER. SATU MATERI NA DOKTOR DOKTOR GAMPANG KAMPUNG KAMPUNG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="427.034" dur="2.798"> SATU MATERI NA DOKTOR DOKTOR CAMPBELL NGEKOLAHKEUN ANTARA INGGU, INGNA MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="429.834" dur="0.998"> CAMPBELL GOLONGAN NGEKOLAHKEUN PANGGILAN, ANU DENGAN PADANGGARA. JADI JADI GAMPANG NU NGADUT UPAT KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="430.834" dur="2.231"> BEST, YOU MAYAR NYANGGURU. JADI JADI GAMPANG NU NGAPAK UPAT KANGGURAN NU KANGGO PUBLIK AYA DIAJAT </text>
<text sub="clublinks" start="433.067" dur="2.198"> JADI GELENG NU TUNGGU NU NGAPAK UPAT KANGGURAN SAHA NGUJU PUBLIK AYA DIPANGGU UNTUK GAMPANG ATAU 95 MASEK </text>
<text sub="clublinks" start="435.267" dur="0.532"> LAGU JUJAH PUBLIK ISUARI AYA DIPANGGU UNTUK GAMPANG ATAU 95 TIKKU SAHA NU TUNGGULU DIPENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="435.801" dur="2.564"> DIPENGKEUN ATAU GAMPANG ATAU 95 MASKU JADI MEREKA DAPAT DIJUJUK UNTUK PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="438.367" dur="2.132"> SATU TEU NYANGGU DIJUJUKAN UNTUK PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS, FRIEDMAN, KSAT 12 KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="440.501" dur="0.564"> PROFESIONAL PERUBATAN, KURSUS, FRIEDMAN, KSAT 12 GARONGAN. >> KERRAT KERR SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="441.067" dur="1.865"> FRIEDMAN, KSAT 12 BOHAR. >> KOMUNITAS KERR KOMPUTER KOMPUTER MENYUKAIAN TODDLER </text>
<text sub="clublinks" start="442.934" dur="2.931"> >> KOMUNITAN KERR KOMPUTER KOMPUTER MENYELANGKEUN TODDLER KUMAHA DENGAN ATAWA WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="445.867" dur="0.598"> KOMUNITAS NGADIKEUNTIKAN TODDLER KAMPUNG DENGAN ATAWA SEMAKI. SUKA BASA KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="446.467" dur="2.232"> GAMBAR DENGAN ATAWA KAWASAN. KOMUNITAS KEPADA SHERIFF, ING 20 Wengi-BANYAK ANTARA ING ASAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="448.701" dur="1.298"> KOMUNITAS KEPADA BASA, ING 20 BULAN-INGKEUN DI DAPAT ASAWA ATAWA KAYAK DI ALAM GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="450.001" dur="0.898"> 20 BULAN-BULAN ING DI MACAM KAYU ATAWA KAYAK DI ALAM GURU. SATU ING DIPENGKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="450.901" dur="0.531"> KAYAK DI ALAM GURU. SATU ING DITUTUPKEUN ANAK ANAK INGKE ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="451.434" dur="2.698"> SATU ING DIPENGKEUN DI ANAK DI TEMPAT KONTEN ANAK ANAK KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="454.134" dur="0.698"> ANAK INGKEU NY AING ANAK ANAK ANAK ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="454.834" dur="2.498"> ANAK ANAK KATÉNGKAN TENTANGKEUN NGENTOTKEUN 6.30 </text>
<text sub="clublinks" start="457.334" dur="0.598"> TENTANG 6.30 YANG TAK ANAK ANAK ANTUNG HENTEU, TAPI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="457.934" dur="1.631"> 6.30 ANTARA ANAK ANAK ANTARA DIHENTEU, TAPI TAPI NU TITIK ANU WANG DI SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="459.567" dur="3.098"> Teu acan dihukum, Tapi TAPI NU TITIK ANU MANGSA NU INGKEUN DI JAWA TETIK, TIANG KATA ANTUR ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="462.667" dur="3.198"> KATRUWATNA TI DIDI NGEBATKEUNAN KITAWA KAHLAWAN, TI NU TENTI ANAK ATAWA ANAK-ANAK POSSIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="469.933" dur="2.832"> >> NAMES TEKAN ATAWA KERANA SUKA DITULUSKEUN DI ROLL DESA RUMAH DESA DI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="472.767" dur="2.332"> DIA DIBEBATKEUN KUMAHA DESA ROLL DENGAN HENTEU DI UBANG KASUA UNTUK DIDANGKEUN DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="475.101" dur="2.964"> PANGGILAN DENGAN SABUT KASUA UNTUK DIPASKEUN ATAU DESA PASTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="481.333" dur="3.666"> >> 11 TAHUN TU TUNGGULE LEU LEONA MAN SHOT UNIT MUKA NAMES AND WHEN </text>
<text sub="clublinks" start="485.001" dur="2.398"> AGO MEREKA LEONA MAN SHOT UNSOLVED THE NAMES AND WHY SIKITU DENGAN MURID </text>
<text sub="clublinks" start="487.401" dur="2.331"> NAMES TEMA SANGGUH ATAWA APABILA ATAU MANA DENGKEUN ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL </text>
<text sub="clublinks" start="489.734" dur="1.831"> SENI DENGAN NU MURDERED ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTO 2017 DENGAN PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="491.567" dur="2.832"> ERIC MENDOZA 2010 SOMBER ROLL CALL JOE SOTA 2017 NGARUJE SENTIASA NGUKAS KASÉNGAN TU </text>
<text sub="clublinks" start="494.401" dur="1.098"> CALL JOE SOTO 2017 NGUDAK SUKU KES ING UNTUK DENGAN PULAK DENGAN KUMAHA DI KOTA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="495.501" dur="1.831"> OF CASES UNSOLVED BISA NANGGURAN PAST DENGAN KOTA ATAWA NUNGGALKEUN ATAU TAK NEGARA UNTUK MANAJUK </text>
<text sub="clublinks" start="497.334" dur="0.598"> PAST DAFTARKEUN DENGAN KOTA ATAWA NITANGKEUN KANGGO MANGGALKEUNNA NGANGKA DENGAN INVESTIGATORS </text>
<text sub="clublinks" start="497.934" dur="1.665"> SITES Urang BISA NGARGUH KOMUNITAS INVESTIGATOR DI KABUPATEN HOMICIDE KAMI, </text>
<text sub="clublinks" start="499.601" dur="0.598"> SUMBER INVESTIGATORS DI SENJATA HOMICIDE KAMI, Aranjeunna PERLU BISA NGAJI SITUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="500.201" dur="2.398"> DIVISI HOMIKIDAH KAMI, Aranjeunna ING PERDASANA ING SITUASI. >> DENGAN NEGARA DANA SATU DAPATKE </text>
<text sub="clublinks" start="502.601" dur="1.931"> PERLU BENTUK SITUASI. >> DENGAN NEGARA DANA SATU DAPAT DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="504.534" dur="2.931"> >> JEUNG DENGAN SATU INGNA DAPAT DAPAT MANUSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="507.467" dur="0.598"> LAGI MAN POWER. >> ERIN WROTE A 2016 UNSOLVED </text>
<text sub="clublinks" start="508.067" dur="0.798"> MAN MANUSI. >> ERIN WROTE A 2016 ANU DIDENGKEUN ANAK ANAK ANJEU DAN </text>
<text sub="clublinks" start="508.867" dur="3.032"> >> ERIN WROTE A 2016 ANU DIDENGKEUN NORCO ANAK AARON DITULATKEUN DAN DITULATKEUN ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="511.901" dur="2.131"> NORCO ANAK AARON DITULUAT ATAU DITULUSKAN DI PELUANG PELEKA DENGAN KAMPUNG DUKA 2016 </text>
<text sub="clublinks" start="514.034" dur="0.598"> DITILUH DI PELUANG PELUISAN DENGAN KENDERAAN DENGAN KOMUNITAS 2016 DENGAN PUSAT PANJANGKANG PUTIH ING DAHIRU </text>
<text sub="clublinks" start="514.634" dur="0.631"> KURSUS KANGGO DENGAN A 2016 TANGGAL JARAPAN PARA RUMAHAN KANGGURU DENGAN DENGAN SUMBANG HATI UNTUK MIDLIKKAN </text>
<text sub="clublinks" start="515.267" dur="2.665"> RASA INGGRIS KANGGURU RUMAH KANGGURU NU DENGAN HENTEU DENGAN MELEK </text>
<text sub="clublinks" start="517.934" dur="2.131"> SANGKEUN KANGGURAN HADI NU DENGAN APLIK DENGAN POLISI MINGGU JAWA DENGAN TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="520.067" dur="1.132"> DENGAN POLISI MINGGU HENTEU DENGAN MENGHENTUPKEUN AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="521.201" dur="3.198"> TALKING TO AKU. >> SATU DARI MINDE AYA TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="524.401" dur="2.731"> TO Kuring. >> SATU DARI MINDAH AKU TUNGGULKEUN SEMUA NGENUT HENTEU RABBIT </text>
<text sub="clublinks" start="527.134" dur="0.398"> >> SATU DENGAN PUTIH AKU NUNGGALKEUNING SEMUA ANAK-ANAK ARAB DAN KOMUNIKASI RABBIT. </text>
<text sub="clublinks" start="527.534" dur="0.698"> ALL KINDS OF RABBIT MICE AND KOMUNIKASI. >> A LITTLE AND NGAJEK </text>
<text sub="clublinks" start="528.234" dur="1.131"> AND KOMUNIKASI. >> LITTLE AND SUKA NANGKEUN PARA PARA NU LUKISNA UNTUK PALING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="529.367" dur="1.332"> >> SUKAN DENGAN HENTEU DENGAN PARA NU LUKIS KANGGURAN DENGAN PALING PENTAS INYA NU NGarioskeun DESA POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="530.701" dur="2.998"> PARA NU TUNGGU LUNGGUH DENGAN PALING BAGUS MANGSA DENGAN DESA POLISI DENGAN DESPITE EMPATHETIC </text>
<text sub="clublinks" start="533.701" dur="2.064"> TEMA NU NGADUKAN POLISI DIPANGKEUN UNTUK MANGSA EMPATHETIK DESPITE KESENAN KESENAN DESA TAPI KANGGURANA </text>
<text sub="clublinks" start="535.767" dur="1.065"> EMPATHETIK DESPITE KESENAN KESENAN KAHLAWAN TAPI KANGGARA ANYANG AREN'T. </text>
<text sub="clublinks" start="536.834" dur="1.731"> KASUSKAN KADIL TAPI KANGGARA KANG ANTEN AREN. >> SUKSITIVITI BROWN SUGGESTS </text>
<text sub="clublinks" start="538.567" dur="2.298"> SINO AREN'T. >> GOLONGAN DESA SUKSITIVITI LATIHAN INGKAH UNTUK LETTING THE </text>
<text sub="clublinks" start="540.867" dur="0.565"> >> SUKSIRAN ANTARA SENSITIVITI DESA JUST LETTING KELUAR NU DENGAN ID KITA </text>
<text sub="clublinks" start="541.434" dur="0.765"> LATIHAN HENTEU MEMBANGKAN KELUARGA NYAWA ATAU KTP ATEU GENGAH ANTARA SIEWANA </text>
<text sub="clublinks" start="542.201" dur="3.031"> Kulawarga nyaho yén KTP mangrupikeun digarap dina aranjeunna sareng aranjeunna kedah ngalaksanakeunana </text>
<text sub="clublinks" start="545.234" dur="1.998"> Gawéna di aranjeunna sareng aranjeunna nyarios leres nalika aranjeunna nyarioskeun </text>
<text sub="clublinks" start="547.234" dur="0.298"> TEMA Aranjeunna MANGSA NAK DIA NU MUNGKUT SIEWE NUNG NDAP SUKAN NYATA NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="547.534" dur="2.631"> HENTEU NUNG NU SAPD NU HENTEU BUDGET. >> KASUKAN HOMICIDE LEBIH </text>
<text sub="clublinks" start="550.167" dur="1.298"> NEXT BUDGET. >> KASUKAN HENTIKI HENTISI HENTIKEUN UNTUK BASAJARI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="551.467" dur="0.632"> >> MENUTUP DENGAN HOMIKIDA NGENTOTKEUN UNTUK MENDIDIKKEUN INGKEUN MASA ANTARA ANTARA UNSOLVES </text>
<text sub="clublinks" start="552.101" dur="2.298"> TINCAPKEUN UNTUK BASAKEUN BASA ANTARA NU KASIH ANTARA BISA INGKEUN AYA NUNGGAL KUMAHA DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="554.401" dur="0.564"> ON KASIH SUKU BISA ANGGO TUNGGULAN HENTEU AYEUNA ATAWA DENGAN HENTEU AYA JUSTICE SIEWUR AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="554.967" dur="0.298"> NUANG KANGGURANA SIEUN ATAWA DIA SIEWE AYEUNA AYA JELAS TIANG TI ANTU ANSWERS ON. </text>
<text sub="clublinks" start="555.267" dur="1.965"> TANPA HENTEU AYA TANGGUJE NO NUJAWA. >> Sareng aranjeunna henteu teras terang </text>
<text sub="clublinks" start="557.234" dur="0.531"> JAWABAN ON. >> Sareng aranjeunna henteu teras terang nalika aranjeunna teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="557.767" dur="2.698"> >> Sareng maranehna teu terang nalika aranjeunna henteu meunang tempatna JESSIE DEGOLLADO KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="560.467" dur="2.998"> TANYA KANGGO MANGSA NU ANAK ANJEUN JESSIE DEGOLLADO KSAT 12 BOHONG. </text>
<text sub="clublinks" start="563.666" dur="2.899"> >> NENG NYOKKEUN DI KANGGURUAN RASA DENGAN AYEUNA INI ADA KAKI ANAK ATAWA NU TRAFFIC GOLING US A SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="566.567" dur="0.565"> KARANGAN AYEUNA INGIN ANTARI INGGRIS NU NU TRAFFIC GOLING US US SHOT OF LOOP 410, AND CROSSROADS </text>
<text sub="clublinks" start="567.134" dur="2.531"> Selamat TRAFFIC GOLING AS KITA LOOP 410, AND KROSSROADS KUMAHA ANAK DENGAN MELIHAT PADA </text>
<text sub="clublinks" start="569.667" dur="0.932"> OF LOOP 410, AND KROSSROADS KUMAHA AS PELUISYEYEY DENGAN NANGTANG TANJUNG TANJUNG LAYAR SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="570.601" dur="0.498"> DIPIMPI DENGAN ANDA DAPAT DENGAN TANPA TANGGUNG TUNGGU WARNA SIEUN DI SATU LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="571.101" dur="2.531"> SANDARANGAN TANGGUNG SIEUN LAYAN SIEUN SITU NU TUNGGU BUKU APA APAKLIA DENGAN PADANG AKU </text>
<text sub="clublinks" start="573.634" dur="0.798"> ING SUKU BITAR NYAWA APA APLIKKE UNTUK MANGSA ANJEUN ING AKSUN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="574.434" dur="0.565"> APLIKASI UNTUK DAPATKEUNANG KANGGURUAN SUKU DIRI KANGGO MUNGKIN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="575.001" dur="2.931"> JABATAN INGGRIS SIEUN ATAWA UNTUK 10 ATAWA 10 AND KROSSROADS INI </text>
<text sub="clublinks" start="577.934" dur="3.131"> PENTAKSIRAN DENGAN LAGI 10 UNTUK 10 AND UNTUK 10 AND KROSSROADS INI JANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="581.067" dur="3.165"> 10 'UNTUK 10 AND KROSSROADS PELAKON ING. LIVE </text>
<text sub="clublinks" start="584.433" dur="5.366"> HILANG PELUANG. >> GOLONG GROUDY GRATIS sareng HAZY ADAM. </text>
<text sub="clublinks" start="589.801" dur="0.531"> >> GOLONG GROUDY GRATIS sareng HAZY ADAM. >> YEAH LUCKILY, THE DUST </text>
<text sub="clublinks" start="590.334" dur="0.731"> HAZY ADAM. >> YEAH LUCKILY, DUST INGIN SUKA NU TANGKAT KANGSA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="591.067" dur="2.898"> TIANG NU TANGGANG KANGSA ANAK DI KULIT DENGAN KITA. INGIN YANG BASA SANGGU HENTEU ATAWA ATAWA NU SARAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="593.967" dur="0.632"> TEU DARI. AYA BASA SANGGU HENTEU AYA KANGGO NAK TUTUP MUNGSAIMANA NAJAKI SUKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="594.601" dur="2.064"> NUNGGULKE PUTIH ING AYE NU NU TELEPONO TUNGGUJAWA SUNSHINE ATAU KELOMPAK AYA PANGUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="596.667" dur="1.865"> NGILASKEUN ATAWA SUNSHINE ATAWA ATAWA ATAWA NU TELPON PRETTY ANTARA AFTERNOON DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="598.534" dur="3.031"> Para PELAKON NENG PRETTY ANTARA HENTEGA INI DENGAN BABAR 3 KENYUTAN DENGAN KUMAHA Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="4.132"> AYEUNA AYEUNA 8 ASTOS AON KANGGO NU NGELOTKEUN DI PANGKAT ANTARA ING Taun TARI 6 6,0,, DI SANA </text>
<text sub="clublinks" start="605.701" dur="0.398"> SUMBAK NU INGKEUN AYA BASA SUNDA INTUNG TAHUN 6 62.0, DENGAN NEGARA POLLEN SIEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="606.101" dur="1.931"> Waktos Taun Ka Taun 6 62.0, DINA NEGARA POLLEN SIEUN. INGKEH TINDAKAN APLIKASI HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="608.034" dur="3.098"> COUNTOL anjeun. THE HENTEU APPLICABLE TODAY MOLD MODERATE PIGWEED LOW GRASS </text>
<text sub="clublinks" start="611.134" dur="2.131"> INGKE APLIK ING DENGAN TANGGAL MANGGO MODERATE GAMPANG TUMBUHKEUN GRATIS ING TUNGGULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="613.267" dur="0.565"> GOLONGAN MODUL TANGGOLAH GRATIS GRATIS KANGGIHAN KANGGIHAN. TAMPILAN TINGGI 91 TU. </text>
<text sub="clublinks" start="613.834" dur="0.598"> ON TUNGGALKEUN. TAMPILAN TINGGI 91 TU. ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="614.434" dur="1.865"> TAMPILAN TINGGI 91 TU. ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN NGUKTANA. TAPI DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="616.301" dur="1.798"> ITU sacara AKTIF 2 MENYANGKEUN NGUKTANA. TAPI DENGAN PAKSA HENTEU ATAU HENTEU NGILUKEUN AYA 79 NA </text>
<text sub="clublinks" start="618.101" dur="2.231"> SUKAN. TAPI DENGAN PAKSA HENTEU INGKEUN ATAWA NGILOSKI KUNCI 79 NA AKU TANGGALKEJANA </text>
<text sub="clublinks" start="620.334" dur="3.231"> KAMI MENYANGKEUNKAN KUNINGAN 79 YANG DIGARAKNA KANGGURAN NEMA DENGAN WARM KITA ANTARA TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="623.567" dur="0.898"> AKSARI KANGGO NUKA REKOD KANGGO WARM AS KAMI KANGGO BASA Dinten. KINI </text>
<text sub="clublinks" start="624.467" dur="1.532"> TEMA WARM KAMI NU TEMPATUR UNTUK Dinten. SINI NINI NYOKAK ATAWA NU TUTUP KURUS </text>
<text sub="clublinks" start="626.001" dur="0.898"> KARA DARI. SINI NINI NINGKAT DI INGKEUN KURUS NANGGALKEUN DI KUKURAN </text>
<text sub="clublinks" start="626.901" dur="0.531"> TEMPAT ATAU TUTUP KONSEP KATÉNGAN INGKEUN DI INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="627.434" dur="2.631"> PANGGILAN DARI SAKUTNA INGNA MUNGKIN AKTIVITI SUKAN DESA DI MEXICO DAN NILAI HAL </text>
<text sub="clublinks" start="630.067" dur="0.398"> ING AYA KANGGO NANGGUH AKTIK KAKILANGAN DI MEXICO AND NEGARA VAL VERDE NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="630.467" dur="0.998"> AKTIVITI DI MEXIKO MAJLIS VAL VERDE NEGARA BASA LANGU LANG NYATA GOT dikirip A </text>
<text sub="clublinks" start="631.467" dur="2.632"> VERDE NEGARA BAHASA LANGU LANGU DITUTUPKEUN INGKEUN RUMAH KUMAHA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="634.101" dur="0.598"> LANGUGA YANG DITUTUPKEUN DI KABUPATEN KELUAR BUKA DENGAN SANGGANG TOKOPOUR YANG TUNGGU SINCE DIBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="634.701" dur="1.398"> PANGGUNGAN RUMAH JANGGO MUNGGUNG AYEUNA AYA TUNGGULAN SAHA NUJAKKAN SINCE DIHENTEUN VAL VERDE NEGARA AND SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="636.101" dur="2.331"> TUNGGUL KARUNG DENGAN SINCE DIUKAN NEGARA VERDE NEGARA AND SEMUA AKTIVITI DENGAN DI SINI WEST </text>
<text sub="clublinks" start="638.434" dur="2.698"> NANGGALKEUN NEGARA VERDE AND KABEH AKTIF KITA GURU DI SINI WEST OF DEL RIO EAGLE PASS HIGHLY </text>
<text sub="clublinks" start="641.134" dur="0.831"> AKTIVITI KITA GELENG DI SINI WEST OF DEL RIO EAGLE PASS HENTING UNLIKELY TO MANGGUNG KA SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="641.967" dur="0.598"> LELAKON PANJANGAH DEL RIO EAGLE PUNGSAU UNTUK UNTUK MEMBANGKATKEUNNYA TO BORDER. SEMUA PELANGGAN RAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="642.567" dur="2.498"> UNLIKELI MEMBANGKEUNNYA TO BORDER. ALL RANCANGAN KANGGURUAN RANCANG AYEUNA KOMPOR 85 85 ATAWA 86 IN </text>
<text sub="clublinks" start="645.067" dur="0.832"> RANCANGAN. KABEH DIAN TEMPATUR PANAS SEKTOR KOMPUTUR 85 ATAWA 86 DI CANYON LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="645.901" dur="1.731"> RANCANGAN AYEUNA KOMPUTER 85 ATAWA 86 DI CANYON LAKE 90 DI FLORESVILLE 90 IN </text>
<text sub="clublinks" start="647.634" dur="2.698"> CANYON LAKE 90 DI FLORESVILLE 90 DI CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, </text>
<text sub="clublinks" start="650.334" dur="0.565"> 90 DI FLORESVILLE 90 DI CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, DIGASAR ATAWA KOMPUTER IN </text>
<text sub="clublinks" start="650.901" dur="1.831"> CASTROVILLE AN 85 RIO MEDINA, DIGASAR ATAWA KOMUNITAS DI BANDUNG DI 89 BAKAL NU TARI </text>
<text sub="clublinks" start="652.734" dur="1.098"> GAMPANG DI KOMPUTER DI BANDUNG DI 89 BAKAL NUNGGULKEUN INGKUNG 80 ING WISNA. SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="653.834" dur="1.631"> JAWA BARAT 89 BAKAL NUNGGULKEUN ING taun 80an. SUKU DI UPRAN UPPER 70 ' </text>
<text sub="clublinks" start="655.467" dur="3.098"> 80 taun ieu. SUKU DI UPRONGAN UPPER 70 TULISAN. GAYA MENGGELANGKEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="658.567" dur="2.032"> DI UPPERAN 70 TULISAN TOMORROW. GAYA MENGGELANGKEUN INI MACAP KURSUS DAN INGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="660.601" dur="0.798"> BENTUK. GAYA MENGGELANGKEUN INI MACAP KURSUS DAN NANGGALKEUN GRATIS. TEMPERATURES </text>
<text sub="clublinks" start="661.401" dur="0.631"> KURSUS DAN NENGGALKEUN DI GRATIS. TEMPERATURAN AYA KANGGO DI RISEUN DI Dinten-dinten </text>
<text sub="clublinks" start="662.034" dur="2.531"> TUTUPKEUN. TEMPERATURAN AYA KANGGO DI RISEUN ING DESA AHEAD TOMORROW AKAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="664.567" dur="2.032"> AKAN NUNGGUH KANGGOAN DI INGKEUN HARI ING DENGAN JAWA NU TUNGGUH KANGGO 90-an </text>
<text sub="clublinks" start="666.601" dur="0.698"> AHEAD TOMORROW bakal ngiringan INGGI KIDUNG 90an 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="667.301" dur="0.998"> INTAN KIDUNG 90'N 95 UNTUK TEMPERATUR HENTEUN NGOMUNI KOMUNITAS PANGGUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="668.301" dur="2.131"> 95 UNTUK TEMPATUR PANJENONG PANGGUNGAN PANGGUNGAN SORANG DENGAN PELAKSAAN SUNDA HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="670.434" dur="1.031"> KOMUNITAS GRATIS PENTING MANGSA NU DENGAN PERCAYAAN AFTERNOON SUNSHINE. TAPI TELPONAN AFRICAN HENTEU INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="671.467" dur="192.065"> NANGSA DANGKUT PENTING SUNSHINE. TAPI TELPONAN AFRICAN HENTEU INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="863.534" dur="0.531"> TAPI TAPAKAN AFRIKAN DENGAN HENTEU>> NELSON WOLFF DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="864.067" dur="2.598"> >> NELSON WOLFF DONGENG DENGAN DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO AND INI </text>
<text sub="clublinks" start="866.667" dur="2.998"> DOKTOR ANITA KURIAN DARI METROHEALTH SAN ANTONIO AND INI DIA ATAWA COVID-19 UPDATE UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="869.667" dur="1.732"> MESKOHKAN ANTONIO AND INGGU ATAWA ATAWA INGGAL-19 UPDATE UNTUK SAN </text>
<text sub="clublinks" start="871.401" dur="0.998"> ATAWA ATAWA COVID-19 UPDATE UNTUK KOMUNITAS SAN ANTONIO. KAJIL </text>
<text sub="clublinks" start="872.401" dur="0.898"> THE SAN ANTONIO KOMUNITAS. ATAWA TINGGI MINGGU DENGAN KASIH DIRI A </text>
<text sub="clublinks" start="873.301" dur="0.598"> KOMUNITAS ANTONIO. ATAWA TINGGI MINGGU DENGAN KASIHAN DIPANGGUPKEUN INGGALKEUN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="873.901" dur="2.531"> MINGGU KANGGURAN DENGAN KASIHAN DIJEMPUTAN KAYU DI KABUPATEN SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="876.434" dur="1.731"> KAWASAN KABUPATEN KABIRA DARI KOTA SAN ANTONIO DI TELPON CELL DIRI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="878.167" dur="1.298"> KOTA DI SAN ANTONIO DI TELPON CELL AND AND. >> UNFORTUNATELY YANG TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="879.467" dur="3.232"> HAPÉ. >> UNFORTUNATELY ING DESANGKEUN KITA GAMPANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="882.701" dur="0.431"> >> UNFORTUNATELY TUNGGU MUNGGULKEUN KITA GAMPANG NU TANGGALKEUN DIJAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="883.134" dur="2.698"> Urang ogé ngartos dina panjagaan penting dina taun 19-taun dina komunitas urang </text>
<text sub="clublinks" start="885.834" dur="1.298"> GALUNGAN EKIASA DI COVID-19 CASES DI KOMUNITAS KAMI DI ATTENTION YANG ANU PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="887.134" dur="2.731"> COVID-19 CASES DI KOMUNITAS KAMI DI ATTENTION YANG PERLU NYATA IS URGENT AS YOU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="889.867" dur="1.032"> IN ATTENTION YANG PERLU NYAWA IS URGENT AS YOU INGAT INGKEUN DENGAN PERCAKAPAN BRIEFINGS ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="890.901" dur="0.531"> ADALAH URGENT AS AND ING ANJEUN DENGAN PELAKSANAAN ATAWA NGAPALKEUN JUGA DENGAN MASA GAMPANG. WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="891.434" dur="2.665"> Sateuacana nyanghareupan masalah sareng masalah. WE'LL COVER NGADUKAN KASILAN KASAHA, TEU </text>
<text sub="clublinks" start="894.101" dur="1.598"> Waktosna MONDAY. WE'LL COVER NGADUKAN KASILAN KASAHA, PROGROSA AND </text>
<text sub="clublinks" start="895.701" dur="0.564"> PANGGUNGAN JUWANG KUNINGAN KARAS, PROGROSI DAN PERHATOSAN PERHATOSAN YANG AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.632"> PROGROSI jeung PERHATOSAN INDIKATORS YANG AYA TANGGAL PEJABAT KESIHATAN AWAM. </text>
<text sub="clublinks" start="896.901" dur="2.064"> PERHATOSAN PERHATOSAN YANG AYEUNA KOMPOSEN KESIHATAN AWAM LOKAL AYA NONTOH NINTU DETERMINE DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="898.967" dur="3.032"> OFFICIAL PUBLIC KESIHATAN PONTIK NONTOH NGENTOTKEUN DI KABUPATEN DIA KAMI DI KURSUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="902.001" dur="0.564"> INGIN TUTUP Pikeun ngiringan waktos urang dina konsentrasi ieu nganggur </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="2.965"> KAMI DI KURSUS PANDEMIK INI SADI LET SANGGANG UNTUK GRAPHICS AYEUNA. THE FIRST SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="905.534" dur="1.398"> PANDEMIK SO LET MANGSA NENG GRATIS GRATIS AYEUNA. PANGKAT SATU DI ATAWA AYA 2 MINGGU AS ING </text>
<text sub="clublinks" start="906.934" dur="0.598"> GRAPHICS AYEUNA. PANGKAT SATU DENGAN 2 PINGGUAN MINGGU 2 TINGKAT MINGGU. PINGGUH PINGGUAN NGÉSARI </text>
<text sub="clublinks" start="907.534" dur="2.431"> DINI DENGAN 2 MINGGU PULUS AS 2 PINGKAT MINGGU. TINGGI LINGKING MUNGGU DENGAN PAKAI HAKING DENGAN HADAMING </text>
<text sub="clublinks" start="909.967" dur="1.532"> 2 MINGGU NGEBAB. TINGKAT MUNGGU JAWA BARAT TINGGI DENGAN PAKSA TAK 400 KAS, INI MINGGU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="911.501" dur="2.998"> PEAK DENGAN PELAKON HADAMING HADAMING 400 CASES, MINGGU INGKEWAT INGKEWAT ING 700 KAS sareng IN FATOS </text>
<text sub="clublinks" start="914.501" dur="1.098"> WASAS 400 CASES, MINGGU INGIN ING INTAK 700 KAS sareng IN FAKKAT IF </text>
<text sub="clublinks" start="915.601" dur="1.331"> PEAK AYA 700 CASES AND IN FACT IF INGING INGKEUN KAMI JUST JADI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="916.934" dur="0.598"> KUNG INGAN INGIN NU MUNGGU KITA HENTEU HENTEU HENTEU 800 Urang HENTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="917.534" dur="2.631"> INGAH KITA NU HENTEU HENTEU NU TUJU KANGSAU 800 INGGU MUNGGULKEUN DI KABUPATEN WRONG </text>
<text sub="clublinks" start="920.167" dur="1.498"> SANGSA NEGARA 800 KITA NUNGGULKEUN DI JAWA BARAT DI INDIKATOR ING. </text>
<text sub="clublinks" start="921.667" dur="0.932"> UNTUK BUKU DI KAWASAN WRONG ON INDIKATOR INI. PUNJUK NANGKEUN DI GURU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="922.601" dur="0.564"> ON INDIKATOR INI. PUNTASKEUN TUMANGKEUN DI SAPUJI INGKEU ATAU KABEH HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="923.167" dur="2.532"> PUNTASKAN HENTEU INGKEUN ATAU KABEH HENTEU AYE TANGGUJEUN NGEUNING GOLONGAN 6 </text>
<text sub="clublinks" start="925.701" dur="0.564"> ABLI KUNG TEU PERLU MANGGANG HENTEU DENGAN KEUMAHAN 6 KURNIA </text>
<text sub="clublinks" start="926.267" dur="2.565"> KELUAKAN RUMAH INGKEUN 6 6 FEAT DISTANS ANTARA ATAWA LAIN ATAWA GAMPANG ANU GAMPANG AND KASUT ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="928.834" dur="2.998"> DISTANCE ANTARA LAIN ATAWA GAMPANG TEMA FACE AND WENGGARNA KOTA DIRI. AYEUNA AYEUNA TO </text>
<text sub="clublinks" start="932.266" dur="4.633"> TANGGAP TAMPILAN. Kapabilitas Urang pikeun ngempelkeun sababaraha SPECIMENS HARI AYEUNA MENYANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="936.901" dur="2.664"> UNTUK KOLEKTOR SANG SPESIMENS HARIAN AYA NANGGALKEUN UNTUK MENANGKEUN ATAU KANGGURU NU MENTA NIMPI </text>
<text sub="clublinks" start="939.567" dur="0.998"> HARI DENGAN MENYANGKEUN NGEUNAAN AS KAMI NU MANGSA KANGGO MANGSA DEMAND FOR </text>
<text sub="clublinks" start="940.567" dur="1.932"> AS Urang NUJAK MENTEU KEJOHANAN ING DEMAND UNTUK ING DESA MASALAK DENGAN KITA GALASKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="942.501" dur="0.631"> DEMAND UNTUK Tés HENTEY DENGAN KAMI NENGGALKEUN KANGGUTAN 3,000 TESTS D ART </text>
<text sub="clublinks" start="943.134" dur="2.465"> Tés HANYA NU GALAJEUN ATAWA NGAPALKEUN ATAS MATIKAT 3 TESTS PER DAY KITA Gawé Pikeun Ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="945.601" dur="0.564"> MATLAMAT DENGAN KAMU 3,000 Tés TARI Dinten Urang Gawé Pikeun Ngaronjatkeun SEKOLAH KOMUNITAS INGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="946.167" dur="0.632"> Urang bakal ngiringan KOMUNITAS SEKOLAH KATA DIAJUKAN ING DIRI KABUPATEN KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="946.801" dur="2.931"> SEKOLAH KOMUNITAS INGGAL TERUS DI KAWANAN SEMASA YANG ANAK ANU ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="949.734" dur="1.931"> Dina Istilah réperénsi KURSUS yen Kami ngiringan Koran Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="951.667" dur="0.798"> Éta Kami dina pasamoan kasus anyar. JIKA DIKEH MIKIRKEUN SIEUN KAU TENTU </text>
<text sub="clublinks" start="952.467" dur="3.032"> KASAS BARAT. SATU AKU MASA DITANGGO MANA DIA TUKANG BISA COVID-19 Tés VISIT COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="955.501" dur="3.031"> JIKA DIKEH NIKEU PERIKEHAN DIPANGGO MANGSA COVID-19 Tés VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="958.534" dur="1.198"> COVID-19 Tés VISIT COVID-19 DOT SAN ANTONIO DOT GOV MANGSA INFORMASI ATAWA Pikeun nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="959.734" dur="1.898"> DOT SAN ANTONIO DOT GIG UNTUK DAPATKEUNA INFORMASI ATAWA Pikeun nyandak pidato sareng pesen </text>
<text sub="clublinks" start="961.634" dur="0.631"> MAKLUMAT BISA ATAWA MANGSA KOMPUTRAN DIRI AND INGETKEUN KITA NU NGÉSESKEUN SUKAN SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="962.267" dur="2.332"> NUJUTKAN TUJUAN ATEUT INGKEJI BASA ADA NU NGASANGKEUN SUKAN SEMUA DI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="964.601" dur="2.931"> SIEWANG ULANG SENI SEMUA DI KOTA KOMUNITAS SITES Ujian PUBLIK AYA DITUTUP DI PAKSA, </text>
<text sub="clublinks" start="967.534" dur="0.898"> KOTA DI Ujian ING PUBLIK DIUNTUKKEUN DI KANGGURAN SPESI, ESPEKSI DENGAN INI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="968.434" dur="1.631"> AYA DITUTUPKAN DI KAMPUNG, ESPECIALLY WHERE INS AKHARI KOMPOH. AND KITU SITUS DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="970.067" dur="0.565"> ESPECIALLY SAHA DIA KAKETAN LAKI. AND AYA SITUS-APA NGENTOTA TUNGGALJEUN APLIK </text>
<text sub="clublinks" start="970.634" dur="2.631"> AKSES. AND AYA SITUS NGENTOTA TUNGGALJEUN APLIK ANTARA NGENTOTA INGGRIS INSURANCE DON'T </text>
<text sub="clublinks" start="973.267" dur="1.132"> HENTEU AYA NU TANGGALKEUN APLIKAT ING DIDANGKEUN INGKEJANGAN DENGAN JAWAPAN AYA AKU DOKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="974.401" dur="1.698"> HENTEU INSURANS HENTEU HENTEU AYA REQUIRE ORDER DOKTOR. AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="976.101" dur="2.631"> REQUIRE ORDER DOKTOR DOKTOR. AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KAMI HENTEU DENGAN PERCATIHAN KASÉ </text>
<text sub="clublinks" start="978.734" dur="0.831"> AYEUNA AYEUNA KONTAK TRACING KAMI HENTEU PERLU DAPAT DESANG KES INVESTIGATORS sareng KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="979.567" dur="0.565"> TUNGGALKEUN PERLU PERLINDUNGAN KESELENGKEUN KES KONTAK KOMPETENSI KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="980.134" dur="2.631"> PELABURAN JEUNG HUBUNGI HUBUNGI HUBUNGI TANGGALKEUN ATAWA DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="982.767" dur="1.898"> TRACERS TRAMER HUBUNGAN TANGGALKEUN DENGAN DIHENTEU DEMAND DENGAN DENGAN KAMI PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="984.667" dur="2.932"> KAYU HIRED AND TRAINED TO MEET THE DEMAND AND SO NEGARA HENTEU INGO KOMPET </text>
<text sub="clublinks" start="987.601" dur="0.464"> THE DEMAND AND SO NEGERI PERLU NGEBANGKEUN KEPADA SAINGKEUN KOMPETENSI </text>
<text sub="clublinks" start="988.067" dur="2.565"> HILANG NU KOMPUTA INGKEUNA ATAWA NGOMBAKKAN INVESTIGASI HUBUNGAN. IF YOU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="990.634" dur="0.898"> LAMPIRAN INGKHATI HUBUNGAN. KUNG AYAWA ATAWA DIA NU TU HENTEU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="991.534" dur="0.598"> PELABURAN. KUNG ATAWA ATAWA SUMBANG NU KATU NU DIAJUTKEUN POSITIF. PUNTUKAN JAWABANA </text>
<text sub="clublinks" start="992.134" dur="2.198"> SATU AYA NU DIAJARKEUN POSITIF. SAIKI NUJAWA TELONG DARI KESIHATAN AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="994.334" dur="1.865"> Diuji POSITIF. PUNTASKEUN TEMPAT DARI KOMPOTEN KASIHAN AWAM MUNGTUNGKEUN AYA MÉSET </text>
<text sub="clublinks" start="996.201" dur="0.631"> PANGGILAN DARI PELLIK KAWASAN KASIHATAN AYA NGAJAK ANTARA MÉTÉNA. IT A A 2, 1, 0, 2, 0, 7, </text>
<text sub="clublinks" start="996.834" dur="2.431"> PELARASAN AYA PRETTY YOU'LL DAPATKEUN SATU. IT 'A 2, 1, 0, 2, 0, 7, SATU AYEUNA AYEUNA DENGAN HOSPITALS </text>
<text sub="clublinks" start="999.267" dur="3.032"> SATU. IT 'A 2, 1, 0, 2, 0, 7, SATU AYEUNA AYEUNA ATAWA HOSPITALS INI </text>
<text sub="clublinks" start="1002.301" dur="1.064"> SUMA NU AYEUNA ATAWA HOSPITALS INI SAHA NGADANA GAME </text>
<text sub="clublinks" start="1003.367" dur="1.198"> ING INI DENGAN GADIA PALING DIRE PUTIH UNTUK Minggu TINGKATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1004.567" dur="0.932"> IS DI SAHA GADEN PALING DIRE PUTIH UNTUK KOMUNITAS KEDUA DI KONTAK AYA KOMPUTNA NANGGAL NU </text>
<text sub="clublinks" start="1005.501" dur="3.098"> PALING DIREHARI Pikeun Minggu KANGGO NINGGALKEUN AYA KONTOH KENUA KONTOH KABUPATEN COVID-19 POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1008.601" dur="1.131"> KOMUNITAS AYEUNA KAWINNA KENAPA KOMPOSEN POSITIF 19 POSITIF DI SOS HOSPITAL TO UI </text>
<text sub="clublinks" start="1009.734" dur="2.998"> PATIENT POSITIF 19-19 DI SOSA HOSPITAL TO UICU ATAWA PUT ON VENTILATORS TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="1012.734" dur="3.031"> IN UG HOSPITAL TO UICU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU DENGAN DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="1015.767" dur="0.532"> CU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU AYA DENGAN DENGAN DENGAN PADA 7 HARI. INI AKAN LEPAT TO </text>
<text sub="clublinks" start="1016.301" dur="2.198"> LAGI DENGAN DENGAN DENGAN DI KABELENG 7 Dinten. INI AKAN LEPAT UNTUK STRESS SIGNIFICANT DI A </text>
<text sub="clublinks" start="1018.501" dur="0.698"> 7 HARI INI AKAN LEPAT KUMENTANG SIGNIFIKANT DI SISTEM HOSPITAL AND PERUBATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1019.201" dur="0.598"> STRESS SIGNIFICANT DI SISTEM HOSPITAL JEUNG SUMAT PERUBATAN. KUNG AYUH GELENG </text>
<text sub="clublinks" start="1019.801" dur="1.531"> SISTEM HOSPITAL JEUNG SUMBER PERUBATAN. KUNG GIRI NU NINI NINI KARAKI ANAK ayeuna sareng anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1021.334" dur="2.798"> SUMBER. KUNG NGINI NYUKU RASA INTAN AYEUNA ATAWA ANTARA GRANDPARENT ATAWA KATA KATAUH </text>
<text sub="clublinks" start="1024.134" dur="1.631"> KAHLAWAN ieu AYEUNA AYA ATAWA GAMPANG GRANDPARENT ATAWA ANU KABEH SUKU DIPANA ANU AYEUNA 40 ATAWA IF </text>
<text sub="clublinks" start="1025.767" dur="2.998"> GRANDPARENT ATAWA EUNGGU INGNA SAHA DIA KUMAHA 40 ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA KUMAHA 40. </text>
<text sub="clublinks" start="1028.767" dur="1.665"> SATU AYA SATU NU MUKA 40 ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA TUJUAN 40. PESESAN INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1030.434" dur="0.565"> AYA DIRI ATAWA ATAWA KUMAHA 40. PESESANAN DI ATAWA ATAWA. HALF DINA Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="1031.001" dur="2.131"> PESENAN INI KANGGO ATAWA. HALF INGGO INFIP DENGAN COVID-19 WHO AYA </text>
<text sub="clublinks" start="1033.134" dur="2.431"> KANGGO ANJEUN. HALF ING DINA INFILI DENGAN COVID-19 SATU AYA UPAT DI HOSPITAL HAD NO </text>
<text sub="clublinks" start="1035.567" dur="1.898"> DIPASANGKEUN DENGAN COVID-19 SATU AYA UPAT ING HOSPITAL HAD NO NANGGALKEUNSULAN KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1037.467" dur="2.932"> UP ING HOSPITAL HAD NO UNDERINGING KONSEP KESIHATAN. RAKYU KABEH DIDA HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1040.401" dur="0.564"> KONSUSKI KESIHATAN KESIHATAN. RAKYU KABUPATEN TUNGGU INGIN. COVID-19 DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1040.967" dur="0.665"> RAKYU KABUPATEN TUNGGU INGIN. COVID-19 DAPAT DIAJARKEUN DI SAKITNA UNTUK Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="1041.634" dur="1.998"> INVINCIBLE. COVID-19 DAPAT DIAJARKEUN DI SAKITNA UNTUK DUA ANAK DENGAN TANPA KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1043.634" dur="2.998"> PELANGGAN HENTEU UNTUK SAKITU ANAK DENGAN TANPA NYATA KOMUNITAS KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1046.634" dur="0.498"> DENGAN TANPA KONSEP KESIHATAN KONTIKAN SIEUNYA HENTEU AYA GAMPANG ANU GAMPANG ATAU JELAS </text>
<text sub="clublinks" start="1047.134" dur="2.631"> Konstitusina Sakali Sateuacana kaget sareng nyumputkeun deui dina waktos ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1049.767" dur="0.798"> AND NGAPANGKEUN PROSESI AYA KANGGO MASA ING PUT ANU ATAWA DI LAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="1050.567" dur="0.598"> MENYANGKATKEUN NGADASA SUKA NU PUTUP ING TUNGGU ING NINGGALKEUN DI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1051.167" dur="2.432"> DI GIGARAKNA AYA NUNGGUH WAKTU NUNGGUH UNTUK NAMPAKKEUNTIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1053.601" dur="0.398"> Aya nu ngawakilankeun waktos pikeun nunjukkeun kahadean bangsa urang </text>
<text sub="clublinks" start="1054.001" dur="0.731"> TUNTUKKAN PENTAKSIRAN ANTARA INGKASA NGAPUNGKEUN INGKEJI AS INGKING MINGGU, </text>
<text sub="clublinks" start="1054.734" dur="3.098"> PENYATAAN KURSUS NAMPANG AS ING Minggu, INGGUJEY DENGAN AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1057.834" dur="1.431"> NAMPANGKEUN PAKAI AS ING TINGGI, ING DENGAN NGADAKKEUN AYA AYEUNA DENGAN AYA DENGAN 13 Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="1059.267" dur="1.698"> Waktos anu nyontoan Ayeuna tos dilumpukkeun ti 13 Dinten dugi ka 11 Dinten. KUNG INGIN INGIN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1060.967" dur="3.065"> DITUTUP DARI 13 HARI TO 11 HARI. KUNG INGAN INGIN INGIN KAMI HADIAKAN PEAK 36 HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1064.034" dur="1.098"> TO 11 HARI. KUNG INGAN INGIN INGIN KAMI NGADEUNGKEUN 36 HARI INI DENGAN WAKTU, Henteu HENTEU MANUY </text>
<text sub="clublinks" start="1065.134" dur="0.631"> SANGKANG PADU 36 HARI INI DENGAN Waktos, Henteu KANGGU NINGGAL MINGGU MINGGU RÉNG, AYA KANGGO NU MUNGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1065.767" dur="2.798"> SATU WAKTU, TANGGU NGEBAB ANU MINGGU MINGGU MINGGU, NINGGALKEUN AYA NGEBAB ANTARI INGGRIS ANTARA 18 </text>
<text sub="clublinks" start="1068.567" dur="0.932"> MINGGU MINGGU, NGINUH KANGGO NANGGAL JAWA INGKEUN AYA KABEH 18 Dinten, AYA NU NU TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="0.531"> PERHATOSAN AYA AYEUNA AYA 18 DARI TAK ANTARI SANGGANG NENGGANGKEUN. INGKEUN INI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1070.034" dur="2.565"> HARI INI DENGAN KAMI NADI KANGGURU. Ieu musabab yen ieu Réntréasi INFECTIONS </text>
<text sub="clublinks" start="1072.601" dur="0.331"> WATCH. ITAU INGKAH YANG DIHENTEAN RISIKO INPEKTIF KANGGOAN </text>
<text sub="clublinks" start="1072.934" dur="2.998"> RISISO RISIKO INFECTION YANG HENTEU NOHON KUMAHA MASALAKI HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1075.934" dur="3.031"> IS NUNGGULKEUN NAK KOMPUTEN INI DENGAN MINGGU MINGGU INGKI SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1078.967" dur="0.465"> KELUAKAN HENTEU HENTEU INGKI MINGGU INGKEUNGAN DENGAN MINGGU PINGGANG. ATAWA PADA KURING </text>
<text sub="clublinks" start="1079.434" dur="2.631"> KOMPASAS DENGAN MINGGU PINGGUH. ATAWA ATAWA KUSAHA POSITIVITI KITA. KAMING COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1082.067" dur="0.598"> MINGGU KAMARI. ATAWA ATAWA KUSAHA POSITIVITI KITA. KAMI COVID-19 KAJIAN </text>
<text sub="clublinks" start="1082.667" dur="0.932"> KADANGAN POSITIVITI. KAMI COVID-19 KAWASAAN KABUPATEN KORÉSAN MINGGUAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1083.601" dur="0.998"> KECAP LINGGI NGÉNOSKEUN DI GOLONGAN KANGGOAN PERCENTAGE LAB TESTS NA </text>
<text sub="clublinks" start="1084.601" dur="3.098"> KADAS POSITIVITI NA NYUKU PERCENTAGE KENYANGAN LAB YANG AYA POSITIF UNTUK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1087.701" dur="1.864"> PERCENTAGE TEMA SUKAN YANG DITANGGANG PAKET KANGGO-19 AYA DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1089.567" dur="1.998"> Aya POSITIF BISA-COVID-19 TUNGGU KOMUNITAS AYA KAREHI DIAUNTUK 20% ATAWA INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1091.567" dur="2.598"> DITASANGKEUN LAGI AYEUNA AYA DENGAN 20% ING SEMUA INGGULIS SANG APPÉ MINGGU MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1094.167" dur="2.132"> AYEUNA AYA DENGAN 20% SEMUA INGGU SEMUA RESEP KURING MINGGU. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 NA </text>
<text sub="clublinks" start="1096.301" dur="3.031"> SEMUA RESEP KURING MINGGUANA. POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 YANG HENTEUN SUKANG DI 5 Tés DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1099.334" dur="1.231"> POSITIF KAMI UNTUK COVID-19 DENGAN MENYANGKEUN SATUWAKI DI 5 Tés DIETOSA POSITIF. AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1100.567" dur="0.698"> SUKAN SUKAN ING TINGKATAN 5 TU DI POSITIF. AYEUNA AYEUNA DI KURING HOSPITAL KAMI. HOSPITAL NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1101.267" dur="0.565"> POSITIVE. AYEUNA AYEUNA DI KURING HOSPITAL KAMI. SISTEM HOSPITAL NGENTOT KONTAK KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1101.834" dur="2.531"> HOSPITAL SKOR. SISTEM HOSPITAL DENGAN SISTEM HENTANG UNTUK DIDAKATKAN UNTUK PANGGILAN SANGGANG HENTEU DI LINE </text>
<text sub="clublinks" start="1104.367" dur="0.465"> SISTEM NUNGGULKEUN UNDANG-UNDANG GAMPANG TINGGIKEUN PUNGGU ING DENGAN APA DENGAN APA APA PELIPIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1104.834" dur="2.165"> STRESS LINGGI GOLEK ING DENGAN HENTI DENGAN APA KITA GELENG PELUANG DENGAN PANGGIHAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="1107.001" dur="0.931"> DENGAN APA KANGGO NU DENGAN KADAN DI HOSPITALISASI DUA TO </text>
<text sub="clublinks" start="1107.934" dur="3.198"> DENGAN NYUKU DI HOSPITALISASI DUA TO COVID-19 sareng NEGARA SURGEON </text>
<text sub="clublinks" start="1111.134" dur="2.931"> HOSPITALISASI BASA DENGAN COVID-19 sareng NEGARA SURGEON NAMAKNA NGELENGKEUN DI ICU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1114.067" dur="1.098"> COVID-19 sareng NEGARA KUNUNGAN SUKUWANG NAMUNG DI ATAWA ICU ATAWA ON VENTILATORS DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1115.167" dur="3.065"> SUMBANG NAMATKEUN DI ICU ATAWA DI KABUPATEN DENGAN PENTING SUMBER OF </text>
<text sub="clublinks" start="1118.234" dur="0.565"> ON VENTILATORS DI SINI ANTARA BOTOL. Jumlah ERA COVID-19 KONTEK TO </text>
<text sub="clublinks" start="1118.801" dur="0.898"> GARIS HANDAP. NUMBER OF COVID-19 KASÉKEUN KANGGO NENGGALKEUNKAN PALING PALINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1119.701" dur="0.564"> COVID-19 CASES TUNGGALKEUNAN UNTUK NU TANGGALKEUN PANGGILAN PALING TANGGALKEUN DI ALARMING </text>
<text sub="clublinks" start="1120.267" dur="2.098"> TANGGALKEUN PANGGUNGAN INDIKATOR PALING NUJUTKAN ALAMAT ALARMING INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1122.367" dur="3.098"> INDIKATORS TUNJUKKAN ALAMAT ALARMING INGKEUN NGENTOTA INGKEYA KULIT UNTUK Minggu TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="1125.467" dur="1.332"> NUNGGULKAN INGKAH INGKAH INGKEYA SESÉNA UNTUK INGGRIS KOLEKTENG KOMUNITAS KADÉWASAN-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1126.801" dur="2.598"> INGIN INGIN UNTUK MINGGU KEDUA ING NU KENE KANGGO-19 NOMBOR PEAS EXCUSE ME COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1129.401" dur="2.531"> ING TUNGGU-TUN NU KANGGO-19 NU DITAWANKEUN DI SUKA 19-19 SUKAN POSITIF HOSPITALIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1131.934" dur="0.531"> SUMBANG PEAS EXCUSE ME COVID-19 POSITIVE POSITIF HOSPITALIS, SENT TO ICU ATAWA PUT ON </text>
<text sub="clublinks" start="1132.467" dur="2.598"> POSITIF RAKSIA HOSPITALISIS, SENT TO ICU ATAWA PUT ON VENTILATORS MANGSAANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1135.067" dur="1.532"> PENTAUYA TO ICU ATAWA PUT ON VENTILATORS HENTEU AYA DENGAN DENGAN DENGAN 7 HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="1136.601" dur="2.398"> VENTILATORS BASA DIA HENTEU DIHENTEU DI JAWA 7 HARI. Urang pasti bakal leres-leres waé </text>
<text sub="clublinks" start="1139.001" dur="0.931"> DINANGSA DI JAWA 7 HARI. Urang kedah ngalakukeun sacara leres pasti nganggur ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1139.934" dur="2.998"> Urang kedah ngalakukeun sacara leres pasti nganggur ieu hukum. KUNG INI 10 10 TRENDS </text>
<text sub="clublinks" start="1142.934" dur="0.565"> KOLEKTIF KANGGO NU KITU NYA. KUNG INGKAH 10 ING TRENDS NANGGALKEUN PELABUN PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="1143.501" dur="1.864"> PERTARA. KUNG INI 10 KONTAK KONTAK KOMUNITAS LARGER PELUPUNAN KITA DI LEMON UP AND UP </text>
<text sub="clublinks" start="1145.367" dur="0.565"> TUTUPKEUNYA PENTING LARGER RESEPEN KAMI LEMON UP AND UP DI HOSPITAL INTENSIF </text>
<text sub="clublinks" start="1145.934" dur="1.365"> KAMI RESIDENT LEMON UP AND UP DI HOSPITAL IN INTENSIVE CARE DI SINI DI VENTILATORS HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1147.301" dur="3.131"> ING HOSPITAL DI KANGGURAN INTENSIFI DI INTENT SENTENTEU NGADANGKEUN AKU KUMAHA NYAWA SATU 2ND KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1150.434" dur="1.431"> MANGSA DI SAHA NU VENTILATORS HENTEU DENGAN HANYA SATU 2ND UNTUK MENTE ING PINJAMAN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1151.867" dur="2.498"> NGASILKEUN SATU 2ND UNTUK KUMENTAKI NU ANTARA TERBARU, ING DIA ATAU 6 KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1154.367" dur="1.932"> PINJAMAN HENTEU TERBARU, ATAWA DIA ATAWA 6 APA DENGAN 650 DESA NGADAKKEUN COVID-19 ING </text>
<text sub="clublinks" start="1156.301" dur="3.031"> ADA DIA ATAU 6 KENE 650 DESA NGENE KENE PISANG-19 KENEJANG MANGSA NUNGGUL JAWA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1159.334" dur="3.098"> 650 DASILKEUN PESANG TEMPAT-19 INGKEH MENYANGKEUN ATAWA JENIS KANGGURU DENGAN 10.000 797. </text>
<text sub="clublinks" start="1162.434" dur="1.231"> PELANGGAN MANGSA NENG ASI DENGAN NU TUJU 10.000 797. 881 DITANCARA AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1163.667" dur="2.965"> 10.000 797. 881 PATIENT AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL DENGAN 79 UP DENGAN UP 79 YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1169.166" dur="5.999"> DARI KESEUNTUNG AND TARI 274 DI ICU sareng 154 ON VENTILATORS KAMI NU NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1175.167" dur="1.798"> Di ICU sareng A 154 ON VENTILATORS KAMI ANTARA TERHARI TANGGANG TANGGUNGJEJEUN Wartoskeun </text>
<text sub="clublinks" start="1176.967" dur="1.098"> Urang Sateuacana INGKEUN AYA NU ING DESA NGAPASKEUN ATAUN ATAWA TEKEUN ATAWA TIASA AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1178.067" dur="3.065"> AYA NU INGKEJI KANGGURAN NUKEJEUN BASA SUNDA ATAWA NAMPANGKEUN AYEUNA AYEUNA AYEUNA KANGGO JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING </text>
<text sub="clublinks" start="1181.134" dur="2.198"> Waktos sareng TURN ITU AYEUNA AYEUNA AYEUNA Pikeun Ngadamel WOLF THANK WE'RE Gawé nalika nguasaan </text>
<text sub="clublinks" start="1183.334" dur="0.431"> JUDGE WOLF THANK WE'RE WORKING ON INCREASING THE HOSPITAL CAPACITY. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.767" dur="1.098"> INGKAP KASAHA HOSPITAL. >> DITASARKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ </text>
<text sub="clublinks" start="1184.867" dur="0.565"> KASUKAN HOSPITAL. >> DITASANGKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID DENGAN HARI INI DENGAN HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="1185.434" dur="2.531"> >> DITASARKEUN DENGAN GEORGE HERNANDEZ SAID DENGAN HARI INI DENGAN HARI INI DENGAN DENGAN SUKU DENGAN DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1187.967" dur="2.232"> SAID DENGAN HARI ING DENGAN ATAWA KOMUNITAS DIA DI ATAWA DI NEGARA KOMUNITAS HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1190.201" dur="1.031"> DIPASARKEUNNYA DIA DI ATAWA KAMU BEXAR NEGARA HOSPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK MANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="1191.234" dur="2.998"> UNTUK UNTUK HOSPITAL HISPITAL UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK NANGGALKEUN NGANJATNA NGENAL SADENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1194.234" dur="1.431"> UNIVERSITI HOSPITAL UNTUK NANGGALKAN HENTEUN YANG BISA NU JADI MUDAH MANGSA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1195.667" dur="0.998"> SUMBAT DEAD NU HENTEUN KUDUH MANGSA ANJEUN 74 Dinten. SAHA TEH SANGGANG NINI </text>
<text sub="clublinks" start="1196.667" dur="0.465"> Ngaronjatkeun ANTARI 74 DENGAN. TINGKAT AYEUNA AYEUNA NGARAKO KONTAK KONTAK KONTENG KOMBONG </text>
<text sub="clublinks" start="1197.134" dur="2.665"> 74 Dinten ayeuna. TINGKAT AYEUNA AYEUNA NGAPEUNA ATAU ATAWA NGAPAL KITA NGENTONG KANGGO BUKU ANTARA INGKEBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1199.801" dur="2.998"> ATAS NGAMBUNGKEUN ONAH NGÉTANG BALAS NGUKTANG GAMPANG ING INGKEBATI UNTUK NGENTOTKEUN IT UNTUK COVID </text>
<text sub="clublinks" start="1202.801" dur="1.631"> AKSARA NANGGAL MANGSA KANGGURAN UNTUK NGADUKKEUN ITU UNTUK DIPADIHAKKAN PADIHAN. RAM RAM </text>
<text sub="clublinks" start="1204.434" dur="0.731"> UNTUK NGEJATKEUN IT UNTUK DIDAKATKEUN DUKA KOMPUTER. RAM RAM SIFATKAN AIR YANG ANAK DADI </text>
<text sub="clublinks" start="1205.167" dur="0.532"> DARIPA DANGGU. RAM RAM JAMINAN AIR YANG DIGUNAKAN DENGAN TREAT TREAT </text>
<text sub="clublinks" start="1205.701" dur="2.464"> JAMINAN AIR KANA ANAK DENGAN KANGGO BOLEH TREAT RAKYAT DI CALM IS REALLY </text>
<text sub="clublinks" start="1208.167" dur="1.198"> GUNA DIPANGGU UNTUK TREAT RAKYO DI CALM IS DIAJI NYANGGIHKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1209.367" dur="0.598"> SAKITU DI CALAK DIRI HENTEUN NAMPANGKEUN TAPI. AND SO NANGGALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1209.967" dur="2.632"> Ngabantosankeun dina kaluar. AND SATU NGAKI NGAKON-UNDUH UNTUK MANGSA KITA AYA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1212.601" dur="0.398"> ON Kaluar. AND SO NANGGURAN MANGSA ANJEUN AYEUNA KANGGO UNTUK MANGSA KUNGAN KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.001" dur="2.864"> AYUH ATAWA KITA NUNGGUH UNTUK NANGGALKEUN KAMI. HENTEU JUGA NU NU NU NU BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="1215.867" dur="1.232"> Ngaronjatkeun BEDS KITA. HENTEU JUGA NU NU NUJU NGEBUT ANU GASA GOLEK DENGAN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="1217.101" dur="0.898"> HENTEU JUGA NU NGEBUT NGAROSA GASA GOLEK DESA DENGAN HOSPITAL LAIN. Urang boga </text>
<text sub="clublinks" start="1218.001" dur="2.431"> Gawéna DAWA ANAK HOSPITAL LAIN. KAMI SANGGUH PELANGGUHAN NAMANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="1220.434" dur="2.598"> HOSPITAL LAIN. KAMI SANGGUH PELANGGAN MANGSA INGKEUN DI SOMETHING KUMAHA 8815 KRITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1223.034" dur="0.531"> PELABURAN DENGAN MENYANGKEUN DI SOMETHING LIKE 8815 JATI KRITIKAL NURSES DENGAN BANTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1223.567" dur="2.665"> SUKUTAN KATUJU 8815 MANGSA KANGGURAN KRITIK DENGAN BANTUAN DENGAN JABATAN DEFENSE AND AND </text>
<text sub="clublinks" start="1226.234" dur="1.031"> MELENG NURSES DENGAN BANTU DARI JABATAN DEFENSE AND DARI DARI </text>
<text sub="clublinks" start="1227.267" dur="0.532"> JABATAN DEFENSE AND DI DADAK AKU. THE VES PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="1227.801" dur="2.698"> DARI DADIK AKU. THE VICE PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1230.501" dur="1.331"> BAPA ABDI. THE VICE PRESIDENT SPENT YESTERDAY YESTERDAY TALKING DENGAN GIGNOR </text>
<text sub="clublinks" start="1231.834" dur="0.598"> HENTEU YESTERDAY YESTERDAY GOLONGAN DENGAN GIGNOR anu bakal ngahasilkeun dina jalma ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1232.434" dur="2.598"> PANGHILAN DENGAN GOVERNOR YANG DIAJATI DI RAKSIA INGIN INGKEUNA BISA NU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1235.034" dur="0.698"> AYA BOLA JANGGO DI RAKYA BASA INGIN ING BISA ING ANU BISA KUMAHA BEDANG FILIS, TAPI DENGAN PERLU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1235.734" dur="3.031"> SUKA NU INGKE BISA KANGGO NU DUMATAKAN KANGGURAN FISSIKAL, TAPI KAMI PERLU BISA NAMPANG. Kitu JANGGUP DI ADDITIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1238.767" dur="0.632"> BEDANG FISSIS, TAPI KITA GELENG BISA BANTUAN. JADI GAMPANG DI BUKU TAMBAHAN INI DIA JADI HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="1239.401" dur="0.598"> TULUNG. JADI GAMPANG DI BUKU TAMBAHAN INI DIA JATI GAMPANG GAMPANG. DARSARI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1240.001" dur="0.598"> NURSES INI DIA NGAJADI GAMPANG GAMPANG GAMPANG. DARSARI AYEUNA AYA DENGAN PAKSA ANAK ANAK ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1240.601" dur="2.798"> LANGKAH GAMPANG. ANTARI AYEUNA AYA KANGGO NU DENGAN HENTEU AYA BISA NAMPANGKEUN KITA ARYA NANGGALKEUN AYA </text>
<text sub="clublinks" start="1243.401" dur="0.298"> AYA KOMUNINGAN NAON ING BISA ING UNTUK MEMBANGKANG KITA AS ANTARI SENTIASA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1243.701" dur="3.031"> NAMPANGKE US DAN NANGGALKEUN ATAU ATAWA ATAWA ATAWA KANGGURU MASKU </text>
<text sub="clublinks" start="1246.734" dur="0.465"> ATAWA ATAWA ATAWA KANGGO NU TAHU MASKU MASKI KEKATAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1247.201" dur="2.898"> AND ATAWA KAYU NYAHU MASKI LEPAT UNTUK SISTEM SAKITASI, KAU NYAHU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1250.101" dur="0.898"> Saham Béntang pikeun nyumput, Sadayana anjeun terang dina naon anu anjeun kedah lakukeun. INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="1251.001" dur="3.164"> SANITASI, KAKU HENTEU ANU KAJAK ANU BISA. INGU BOLEH NANGKEUN HOME KOMPUTAN HENTEU HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1256.2" dur="3.832"> Kami kedah nyandak kakuatan sanés pikeun ngayakeun kamampuan pikeun jalma pikeun ngerjakeun imah. </text>
<text sub="clublinks" start="1260.034" dur="0.598"> NAWANGKEUN KEPUTUSAN HENTEU UNTUK Jalma Pikeun Ngerjakeun di Bumi. Kuring TINGKATKEUN AYA MANGGUNG NU MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1260.634" dur="2.265"> UNTUK SUMBANG UNTUK Gawé di rumah. Kuring TINGKATKEUN AYA MANGGOLAH INGGU BASA NU GAMPANG TENGAH KASIL 4 taun </text>
<text sub="clublinks" start="1262.901" dur="0.531"> Kuring TINGGU KITA NU MUNGGUH INGKEUNA ANTARA GAMPANG TENTANG 4 KUNG EMPLOYEES KAMI Gawé di BUMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1263.434" dur="2.198"> NGENTOTKEUN NGENTOTE KOMPASAN 4 GAMPANG KUMAHA di rumah tangga. JADI IF EMPLOYERS DAPAT MANGKUNG UP AND </text>
<text sub="clublinks" start="1265.634" dur="2.398"> GOLONGAN Gawé di BUMI. Janten IF EMPLOYERS DAPAT NGIMPUT AND NAMPANGKEUN NGAREPANGKEUN ATAWA KUMAHA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1268.034" dur="3.031"> JADI IF EMPLOYERS DAPAT NGIMPUT AND NAMPI NGEBANGKEUN AYA KANGGURU KANGGO DI RUMAH NYATA ANTARA TERHAD. </text>
<text sub="clublinks" start="1271.067" dur="2.332"> BANTUAN HENTEU HENTEU NAMPANGKEUN DI KOMPUTNA INGGRIS TERPASIH. AND IBU PARIMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1273.401" dur="0.531"> RUMAH DENGAN PUTRA AKSARI. AND IBU PAARI SUKU KANGGO NU MUHASAN TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="1273.934" dur="1.465"> AND IBU PAARI IYANGGU KANGGO NU MENGIKUT INGKUT SUMAU KANG RUMAH SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1275.401" dur="2.998"> Kuring miharep anjeun ngiringan ngartos sakedik kelas anjeun dirobih deui unggal taun ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1278.401" dur="1.031"> NYABIL NU KOLEK KICKED KLIKI KUMAAN ATAWA ANAK TAUN ANTARA TAHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1279.434" dur="1.965"> KELAS AYA ANTARI TAUN ANAK AYEUN DI BAWA. Yen Pilihan nyaéta Bébas </text>
<text sub="clublinks" start="1281.401" dur="1.298"> INGIN TAHUN DI HOME. YANG OPTION ING AKHEJE ING AKU KANG GURU </text>
<text sub="clublinks" start="1282.701" dur="0.564"> DI BUMI. GALAKU YANG BISA NU KANGGO MUNGKIN DIA TAK ANU HENTEU NU ANYA NUNG NU TENTUKI BUKA MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1283.267" dur="2.265"> KANG INGIN AYA AKU HENTEU TU ANYANA NU TUNGGU MUNGSAUN KANGGO MUKA BUKU SEKOLAH INI, TAPI PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1285.534" dur="0.565"> HE'LL TENTUT MAYBE MUKA NU KADUKAN SEKOLAH INI, TAPI PINTIHAN UNTUK BAWA ATAWA DI KUMAHA Upami anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="1286.101" dur="2.131"> SEKOLAH INI, TAPI KANGGO NANGGOLEH DI ATAWA DI BUMI Upami Anjeun tiasa ngalakukeun yén salingkuh langkung seueur pikeun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1288.234" dur="3.231"> TUHAN ING NU ING AKU BISA DAPAT AYEUNA AYA NU TAK ANU ANU ANJEUN ATAWA ANAK AND ANAK AND ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1291.467" dur="1.098"> SATU ING DIPANG ANU ANU ANU ANAK ANYARI ANAK DAN ANAK ANU ANYARI ATAWA PERIKATAAN </text>
<text sub="clublinks" start="1292.567" dur="1.032"> AND ANAK ANU DAN ANU DENGAN PERHATUAN PERUBATAN NA ANYA DEFINITELY </text>
<text sub="clublinks" start="1293.601" dur="0.598"> DENGAN KOMUNITAS PERUBATAN SANGGU DEFINITELY KAJEUN HENTEUNA ATAWA HAYANG AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1294.201" dur="2.431"> KESIMPAKAN YANG ANU AKAN TEJANGKEUN DI ATAWA RANCANG AYEUNA AYEUNA KITA GELENG BAWA NGEKTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1296.634" dur="2.698"> PERLU BOLEH DENGAN HADIR RUMAH AYEUNA AYA GUNUH BISA KANGGURAN UNTUK MENGHAMPANGKEUN ATAWA DIKEUNA. URANG BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="1299.334" dur="0.831"> SATU KITA GANGGU NUJAK GAWA Pikeun ngerjakeun Sadayana. Urang kedahna usaha pikeun ngalakukeunana langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1300.167" dur="2.998"> BUDAK DIRI. Kami kedahna usaha pikeun ngalakukeun langkung seueur pikeun ngémutan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1303.167" dur="0.598"> GELENGKEUN INGKEUN AYA BISA BISA NGANJAWA KOMPASAN SAFEGUARD KANAK-KANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1303.767" dur="1.032"> UNTUK NAMPANG SAFEGUARD TEMPAT TEMPOH KOMPUTER TEMPERATURA. Pertanyaan </text>
<text sub="clublinks" start="1304.801" dur="3.098"> TIKASI TEMPAT TEMPATUR. TANYA NU DIAN DONGENG KAWINNA </text>
<text sub="clublinks" start="1307.901" dur="0.798"> TUJUAN TEMPOH. TANYA NU DIAN SUMBOSAN ING DENGAN FACIAL COVERING SANITARY CONDITIONS. </text>
<text sub="clublinks" start="1308.701" dur="0.631"> SAKITU RAKYAT INGKEUN DI FACIAL COVERING SANITARY CONDITIONS. TEMA Aranjeunna MANGKANG UNTUK GAME MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="1309.334" dur="2.331"> CONTOH SANITARI KOMUNITAS. TEMA Aranjeunna MANGKANG UNTUK GAME MEREKA DENGAN NAMPANGKAN PELEKA TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1311.667" dur="2.332"> Aranjeunna Henteu Ngadamel GAME TEMA INI DENGAN BANTUAN DENGAN GAMPANG MERDEKA UNTUK KERJA DENGAN ATAWA GAMPANG TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="1314.001" dur="2.998"> INGKEUNI DENGAN PEKERJA MEREKA ASYA KERJA ATAWA TEMPOH NINYA AYEUNA GOLEK ANTARA NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1317.001" dur="0.531"> AS DENGAN PEKERJA ATAWA TARI INGKEUN AYEUNA AYA GOLEK SAINAN TINGKAT MINGGU. TANPA UNLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="1317.534" dur="3.231"> AYEUNA AYA DENGAN MINGGU MINGGU NGÉNGKEUN UP. HENTEU ARAH KABUPATEN. JADI AKU KAYU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1320.767" dur="0.698"> KAPI UP. HENTEU ARAH KABUPATEN. JADI GANYA INGIN UNTUK SORÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="1321.467" dur="0.532"> DAY MEMORIAL. JADI GANYA INGIN SAPI SANGATNA SANGATNA SANGAT. KANGSA DIA SANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1322.001" dur="2.664"> SANGATNA SANGATNA SANGGUP. AKU DIPANGGU NU KANGGO NU KITA ANAK ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1324.667" dur="1.532"> SANGATNA SANGAT. Kuring Sateuacana nyarioskeun barudak anjeun dina buku. </text>
<text sub="clublinks" start="1326.201" dur="0.564"> DINCUTAN UNTUK NAMPAK ANAK ANU ANU KANGGO. KUNG ING DIA ATAWA MANA DIPANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="1326.767" dur="2.065"> THE GURU. KUNG ING DENGAN MANGSAU NU DENGAN ATAWA DAPATKEUN DI SUKA DENGAN DI BARS </text>
<text sub="clublinks" start="1328.834" dur="2.798"> KUNG ING DENGAN MANGSAU NU DENGAN ATAWA DAPATKEUN DI SUKA DENGAN DI BARS AND NAMPANGKEUN DENGAN KAPI DENGAN AS. </text>
<text sub="clublinks" start="1331.634" dur="0.931"> PENTING MERDEKA KITA DIDENGKEUN DI BARS AND NAMPANGKEUN KECAP NENG US. NGINI KANGGO MUNGGUH BASA ARTIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1332.567" dur="0.632"> AND NGAPKKEUN IT NGLUKKEUN Nuju AS. Urang nyangka bakal langkung langsung. FIREWORKS, </text>
<text sub="clublinks" start="1333.201" dur="1.564"> Urang nyangka bakal langkung langsung. SAKA, TEU NYAHU INGU KANGGARA SENDIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1334.767" dur="2.032"> SITUASI SIFATIKASI. SADAK, AKU HENTEU INGU SANGGARA SENDIRI NGAPUNGKEUN ANTARA SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="1336.801" dur="2.798"> Kuring ngémut ka anjeun Pikeun ngintipkeun kagiatan anu hampang dina imah anjeun. TAPI TAPI PUNYA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="1339.601" dur="2.231"> SUMBAK SUMBER BASA DI KOTA. TAPI TU INGKEUN KUMAHA SANGGANG CALABRIA BUMI TAPI TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="1341.834" dur="1.631"> NGIRI. TAPI TU INGKEUN KUMAHA SANGGANG CALABRIA BUMI TAPI TAPI. Urang HIDEN NU DITANGKEUN RÉTAN HENTEGA </text>
<text sub="clublinks" start="1343.467" dur="0.565"> CALABRIA DIA BODES TOGETHER. Urang HINDU HENTEU HENTEU NGANUJO ULAN HENTEU DENGAN HENTEUN ATAWA 10 AT </text>
<text sub="clublinks" start="1344.034" dur="0.631"> Urang teu resep deui jalma-jalma lain pikeun ngalakukeun 10 dina paling kuring nyaho anjeun tiasa ngalakukeun 100, </text>
<text sub="clublinks" start="1344.667" dur="1.032"> KAJEUN HENTEU NGEUNINGAN 10 UNTUK PALING TUNGGU AKU DAPAT NU NGADUKAN 100, TAPI SIEUN AYEUNA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1345.701" dur="2.331"> PALING PALING HENTEU INGU DAPAT NU NGADUH 100, TAPI ING ANU HENTEU AYE DIAJAK ANU ANTU. KASEH DIRI DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1348.034" dur="2.798"> TAPI ANU DIPUNTU SIEUN AYA SIEUN KABEH HENTEU AN. SATU DAPAT KAJAWA HENTEUN HENTEUNA HENTEUNA NGETIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1350.834" dur="2.231"> SHOOT AN. SATU DAPAT KANGGURAN HENTEU NYANGGO US NUNGGULKEUN INGKEUNA INGKEUN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1353.067" dur="1.632"> HENTEU NYANGGALKEUN AS KITA NGETEPKEWANG INGKEUN ING SENTIASA INGGRIS. SUKAN NINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1354.701" dur="0.564"> MINGGU KANGGO NU DADAK MANGSA KANGGO. GOVERNOR KUMAHA NGAJUTKEUN AYA NGUDAH GURU </text>
<text sub="clublinks" start="1355.267" dur="0.465"> DANGEROUS. GOVERNOR INGGRIS NGUMANGKEUN DESA NU DENGAN KABUPATEN DENGAN DENGAN PANCANG </text>
<text sub="clublinks" start="1355.734" dur="1.865"> TEU MANGSA NU DESA DESA DESA JATI DENGAN PUPUNAN. Kuring UNDERSTAND DIA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1357.601" dur="0.931"> DINI DIAJAKI DAPATKEUN KOMPUTER. Kuring UNDERSTAND DIA SIEUN AYA PERSIAKAN PROSES </text>
<text sub="clublinks" start="1358.534" dur="1.231"> LIRIK. Kuring UNDERSTAND DIA SIEUN AYA AKU KONTAK PROSES YANG KROSUS ATAWA AKU SUKATKEUN NAJIL </text>
<text sub="clublinks" start="1359.767" dur="0.565"> Boga KOMUNITAS PROSES YANG KRUIT ARTIK SIEUN DIA SUKA NU NUNGGUL SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="1360.334" dur="2.031"> KROSOS AKU NU MANGSA NUI MONTAK KOMUNITAS HENTEU RISIKO RISIKAL HENTEU SENTUH </text>
<text sub="clublinks" start="1362.367" dur="0.898"> Nuju dihargakeun dina sababaraha usaha paling luhur bakal ngawaskeun kulit anu dilaksanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="1363.267" dur="3.098"> Usaha Tinggi RISIKO AYA KOMPUT KOMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="1366.367" dur="3.165"> TUTUP BARS YANG AYA TAPI ANTARA BETUL KANGGO DI KETAKAN RANCANGAN RUMAH TAHUN </text>
<text sub="clublinks" start="1371" dur="4.865"> FACILISI ANAK AYA SUKU KOMPONSE, KOMPUTEN KAMI Gawéna. PANGGILAN TERUS DI GALASAN </text>
<text sub="clublinks" start="1375.867" dur="0.598"> SUKAN HUBUNGAN, TEMPAT KITA NGEKONG. PANGGUNGAN INGIN HENTEUN ATAWA ING AYEUNA RAKYA YANG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="1376.467" dur="2.498"> Damel. PANGGILAN TERUS DI ATAWA DI ATAWA AYA RISIKO PANGGIHAN HENTEU AYEUNA AYA SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1378.967" dur="2.965"> ON SIEU RISIKAL HENTEU AYA AKU JENTI DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1381.934" dur="0.565"> HENTEU NU NU NU TUNGGU KANGGO SANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1382.501" dur="2.364"> SATU HENTEU HENTEU AYA TUJUAN THANK NORTHEAST JETS DI DISTRICT EDGEWOOD </text>
<text sub="clublinks" start="1384.867" dur="1.098"> UNTUK KEJURUANAN NORTHEAST JETS DI DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1385.967" dur="0.598"> JETS DI DISTRICT EDGEWOOD DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE LAIN BETTER SUSPENDED INI </text>
<text sub="clublinks" start="1386.567" dur="1.732"> DISTRICT HARLANDALE AND MAYBE LAIN BETTER SUSPENDED SAPI DENGAN PAKSA SUMBANG LEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1388.301" dur="2.898"> LAIN ANTARA NANGGALKEUN INGNA SAPI AYA NABANG ADALAH PROGRAM SUKAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1391.201" dur="0.931"> AYA NU NU NU NAK SUKA PROGRAM SUKAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1392.134" dur="0.631"> PROGRAM INI BISA ING JADI DENGAN MEMBANGKEUN DI RAKYATANGAN YG DENGAN KUMAHA ATAU NUNGGALKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1392.767" dur="2.465"> MENYANGKEUN DI RAKYATANGAN YG DESA HENTEU DENGAN HENTEU GAMPANG HENTEU HENTEU DENGAN TROUBLE DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1395.234" dur="1.031"> PENDENGAN ATAU GAMPANG NU TAKKEUN GAMPANG HENTEU ATAU KANGGO MANGSA DENGAN ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1396.267" dur="1.598"> GALUNGAN HENTEU HENTEU DENGAN KITA NANGGUP SAHA. DI JAIL. NINGGU KITA NGEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="1397.867" dur="2.932"> TANGGUH SAHA. DI JAIL. NINGGALKEUN KITA GELENG NANGGALKEUN DI SAKITNA NYANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1400.801" dur="2.998"> DI JAIL. NINGGALKEUN KITA GELENG NANGGALKEUN INGKEUN DI SAHA NU MANGGANGKEUN KANGGO NENGGALKEUN TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="1403.801" dur="2.131"> SUKAN DENGAN INGNA NYANGGO KITA NENGGELENGKEUN TIGA. Kami miharep 58% </text>
<text sub="clublinks" start="1405.934" dur="0.498"> Urang ngawaskeun ka aranjeunna. KAMI NU INGKEUN 58% INGATIS KAMU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1406.434" dur="1.031"> KAMI NU INGKEUN 58% INGATIS KAMI KANGGO AYEUNA AYA NU TANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1407.467" dur="0.565"> INMATES KAMI YANG AYEUNA AYA POSITIF AYEUNA AYA ATAWA KANGGURU GAMPANG HENTUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1408.034" dur="2.531"> POSITIF AYEUNA AYA MUNGGU KAWASA GELENG NGANJUNGKEUN JAIL AYEUNA HAYANG KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1410.567" dur="1.432"> HEBAT KAKI NGAKONKEUN JAIL INGU KANGGO KANGGARA SUKU JABATAN DIA UNTUK NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1412.001" dur="2.231"> JAIL KITA GELENG NU DENGAN JAIJEUN JABATAN DENGAN YANG ANAK ATAWA DENGAN KUMAHA 700 PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="1414.234" dur="0.931"> Jual Sateuacana ANTARI SATU ANU DAN NU DIA MADUATNA 700 KUNTUNG DI PERNIAGAAN TAPI DENGAN KUMAHA ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="1415.167" dur="0.565"> AND NINI DIAJEUN ATAWA 700 KUNTUNG ON NGÉNGKEUNAN TAPI KITA NGELUKEUN SUKA DENGAN KANGGO NU DIDA MANGGUNG SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1415.734" dur="2.065"> Usaha TAPI KITA NGELUKEUN SUKA DENGAN HENTEU AYA NU TIDAK DENGAN INI MANGKEUN ING DENGAN ATAWA NIMA </text>
<text sub="clublinks" start="1417.801" dur="3.198"> Dinten ayeuna teu ninggali deui sareng MINGGU INGKEUN ATAWA MÉTÉKAT INGNA. TEMPAT aranjeunna ING </text>
<text sub="clublinks" start="1421.001" dur="1.831"> HAD DENGAN MINGGU NGEUNTAK ITU ITEU ATAU INTAH MUNGKIN ITU. TEMPAT SIEWAN DI SENI TEMPAT KORPORATIS, SO </text>
<text sub="clublinks" start="1422.834" dur="0.898"> HENTEU AYEUNA. TEMA SUKU MERDEKA INI KAWASAN CORPORATIS, JADI NUNG NU MOHADEYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1423.734" dur="0.998"> TEMPAT KORPORAT TEMA, JADI NUNG NU MOHADEYANA DENGAN NEGARA GOLEK NU MANGKEUNKEUN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1424.734" dur="1.198"> KUNG KINI NU DENGAN PERNIAGAAN GAMPANG TIANG GAMPANG NU TANGGANG GAMPANG TANGGAL SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1425.934" dur="0.531"> Usaha DAPATKEUN INGKEUWEU INGKEUN AYA GAMPANG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGURAN MANGSA NUNGGANG AND NGAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="1426.467" dur="2.798"> TANGGAL SIEUN UNTUK HENTEU KANGGO MUNGSAUN ATAWA NAMPANGKEUN KEUN TAPI AKAN NGAPUTAN ING DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1429.267" dur="0.932"> PENTING AND NENGGALKEUN KEPUT NANUN AKAN NANGGANG AKAN MENTA INSIST ANU Sateuacana henteu ngintunkeun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1430.201" dur="3.198"> PUTUS AKAN Mimitian INSIST ANTARI Sateuacana teu ngiringan ieu. >> SUKAN JUJUR DAN BOTOTOM </text>
<text sub="clublinks" start="1433.401" dur="1.031"> ON HENTEU NYUKULAN INI. >> SUKA JUJUR HENTEU JEUNG BOTTOM LINE IS WE </text>
<text sub="clublinks" start="1434.434" dur="0.631"> >> SUKAN JUJURAN DAN BOTIKA NGENTEU DI KABARI KITA GELENG BOLEH UNTUK BANTUAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1435.067" dur="2.465"> LINE ADALAH Kami KAYU NYANGGANG UNTUK MEMBANGKEUN NEGARA UNTUK MASA NGEJATKEUN ATAU BISA DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1437.534" dur="1.531"> PERLU BOLEH NAMPANGKEUN NEGARA UNTUK MIKEUASAAN ATAU DAPATKEUN INGKEUN ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.067" dur="1.132"> INGIN UNTUK NU KITA DAPAT DAPATKEUN INGGALNA INI. >> IS ADALAH ANAK SUKAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="1440.201" dur="2.998"> KASAHA SO. >> AYA NU WAKTU HARI INI DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL </text>
<text sub="clublinks" start="1443.201" dur="0.531"> >> AYA NU DADAK AKAN HARIAN DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS SAN ANTONIO MAYOR RON </text>
<text sub="clublinks" start="1443.734" dur="2.398"> DARI JUDGE NELSON WOLFF AS WELL AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG KONTAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1446.134" dur="0.631"> AS SAN ANTONIO MAYOR RON NIRENBERG HENTEU DENGAN SITUASI DIRI SENTIASA SANG ANTARA DI SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1446.767" dur="0.698"> NIRENBERG SAMPULAN DAPAT SITUASI DIREJEU SANGKAT INGNA DI SAN ANTONIO, LET'S GO OVER </text>
<text sub="clublinks" start="1447.467" dur="0.532"> SITUASI SANGSA DI SENTIASA DI SAN ANTONIO, HENTEU ATAU ATAU NOMBOR NA TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="1448.001" dur="2.098"> ANTONIO, ATAWA KANGGO ATAU NOMBOR HENTEU ATAWA NANGGALKEUN DI ATAWA NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1450.101" dur="2.998"> NOMBOR DENGAN NU INGAT DENGAN HARI INI NULIS NULISKAN SEMAKAN WAKTU MINGGU SATURDAY. LEUWAT BAGI </text>
<text sub="clublinks" start="1453.101" dur="0.731"> HARI INTÉRÉTAN NORMAT RECORD BREAKING MINGGU MINGGU SATURDAY. BISA KASÉ NGARAS 650 Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="1453.834" dur="3.131"> WEEKEND SA Sabtu. BISA KASÉ NGARAS 650 Dinten. SATU JENIS NU KITA BUKA NENG WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="1456.967" dur="3.098"> CASES 650 dinten ieu. SUKAN JENIS KAMU NU TUJU BARU UPÉ TO 10.797 DENGAN 881 IN </text>
<text sub="clublinks" start="1460.067" dur="3.032"> Yén Jumat ANTARI BARAT ANTARI TO 10.797 DENGAN 881 DI HOSPITAL, </text>
<text sub="clublinks" start="1463.101" dur="1.231"> 10,797 DENGAN 881 DI HOSPITAL, 274 DI ICU AND 154 ON </text>
<text sub="clublinks" start="1464.334" dur="1.398"> HOSPITAL, 274 DI ICU sareng 154 ON VENTILATORS KITA GARIA </text>
<text sub="clublinks" start="1465.734" dur="0.565"> 274 IN ICU AND DENGAN 154 ON VENTILATORS KAYU BAIK ADALAH TI INI DIA TANPA KATURU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1466.301" dur="2.164"> VENTILATORS KITA GARÉ DENGAN TIADA TIADA APAT DATÉS NGEUNAAN APA KANGGURAN ATAWA NU KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1468.467" dur="0.598"> ATAWA TI NU TIGA APA NGEBATKEUN ATAWA NU KANGGO NUNG NU NU DENGAN HENTEUN MAYOR NGAPUNYA SANGGU MANGSAU. </text>
<text sub="clublinks" start="1469.067" dur="1.032"> LAPORAN KA SIEUN HENTE NU DENGAN KANGGURAN MAYOR NGADI MANGSAEUN HENTEU INGGRIS DI SALAH. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1470.101" dur="0.598"> MAYOR NGAPATOSKEUNA ATAU NGAPULISAN INGGULAN INGGULIS. DIA DIHENTI NU NGATI SENTI KOSONG </text>
<text sub="clublinks" start="1470.701" dur="1.398"> ING INTU KAWASAN. Anjeunna nyarioskeun sabalikna ngeunaan kagiatan industri éta </text>
<text sub="clublinks" start="1472.101" dur="0.564"> DITASANGKEUN NGENTOTI KOMUNITAS TANPA INDIKATOR YANG SIEW INI DENGAN MELENGKEUN ING DIRI SENI </text>
<text sub="clublinks" start="1472.667" dur="2.798"> INDIKATOR YANG SIEW NYANGGANG ATAU PANUTUP PANGGIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1475.467" dur="1.065"> NYUTU PELEPAS DI PANGHATOS PANGKAL. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="1476.534" dur="0.598"> Tés. >> KONTAK HUBUNGAN HENTEUNG PALING </text>
<text sub="clublinks" start="1477.134" dur="0.598"> >> KONTAK HUBUNGAN HENTEUNG PALING TANGGAL DIRI SUKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1477.734" dur="1.031"> NANGGALKEUN TRACER PALING DIREKEH MUNGKIN DENGAN SITUASI HOSPITAL DI SIA </text>
<text sub="clublinks" start="1478.767" dur="3.132"> SINI NU DIAJAK KITU DENGAN SITUASI HOSPITAL DIANA Anjeunna MESIA </text>
<text sub="clublinks" start="1481.901" dur="2.064"> SITUASI HOSPITAL DI SAHA NU MENTISKEYA KANGGO NU MANA KAKI DITANCANG MANGSA DENGAN PASTOS </text>
<text sub="clublinks" start="1483.967" dur="1.598"> HENTEU ATAWA DENGAN KITA NANGGUR MANGSA DENGAN PAKSA ING 7 Dinten. PANGGILAN HAK DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1485.567" dur="2.798"> THAN DITUTUKAN DI PAST 7 DARI. AMOGO INGGO AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL AND NA </text>
<text sub="clublinks" start="1488.367" dur="0.532"> 7 HARI AMOUN TAK ING DINA DI HOSPITAL JEUNG HALF ING DINING Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="1488.901" dur="1.798"> AYEUNA DI HOSPITAL JEUNG HALF ING ING DIPANGGU AYA ADMITTED INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1490.701" dur="0.564"> DIPANGKAN ATAWA ANAK DIPANGKEUN AYA TIDAK DITASARKEUN KONSEP KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1491.267" dur="1.965"> DITULUSKEUN AYA TANJUNG KONEKSI KESIHATAN KESIHATAN DAN NU NU DIGANGSA NUNG MUNGKUL ATAWA PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1493.234" dur="2.998"> KOMUNITAS KESIHATAN ARNA SIEUN SAHA NUJUTKEUN PUTUNG ING PEMBANGUNAN KANGGO ROLA 40 TAHUN ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1496.234" dur="0.298"> HENTEU AYA NU PUTRA ING PEMBANGUNAN KANGGURAN 40 TAHUN JEUNG YOUNGER YANG BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1496.534" dur="0.598"> UNTUK KUMAHA 40 TAHUN JEUNG KONEKI SUKA NU TARI INGU KANGGO MANGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1497.134" dur="2.331"> Saha waé anu mikiran yén anjeun nganggap lainna waé dina éta? </text>
<text sub="clublinks" start="1499.467" dur="1.432"> Pikirkeun yén anjeun bakal ngartos dina ngiringan yén kuring ogé teu bisa maca deui? </text>
<text sub="clublinks" start="1500.901" dur="0.631"> BE ING POSISI BETRIKA KAYU TU INGKE AYA MANGSA NU KONTEN KESIHATAN. TAPI KOMUNINGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1501.534" dur="2.365"> INI MUNGKIN Sateuacana henteu kedah nyarios kasabaran. TAPI KOMPAK KOMPAK KOMPAK KANG APA KANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1503.901" dur="3.031"> KONSEP KESIHATAN. TAPI KUNCI KOMUNITAS INGGRANA KANGGO NENGGALUAN HOSPITALS. </text>
<text sub="clublinks" start="1506.934" dur="0.565"> PALING PALING APA INGKEUN ATAWA KANGGO NU HOSPITALS. >> Sareng sacara dasar </text>
<text sub="clublinks" start="1507.501" dur="2.031"> INTO HOSPITALS. >> Sareng sacara dasar-dasar SEMUA INDIKATOR YANG TINGKAT TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1509.534" dur="0.465"> >> AND KASASIHAN SEMUA INGGRIS NEGARA-SENI TANGGURU NU MANGGALKEUN DI SUKAI </text>
<text sub="clublinks" start="1510.001" dur="0.598"> INDIKATORS YANG TEMA SUKA NU TANGGU MUNGGUNG DENGAN DASHBOARD AND KABEH MENYANGKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="1510.601" dur="1.931"> ATAWA DI LAMPIRAN DEDENGKEUN DI DASHBOARD AND KABEH GOLEK ING DI KETRUKAN SALIRA, sareng JUDGE </text>
<text sub="clublinks" start="1512.733" dur="5.232"> NELSON WOLFF TALKING TENTANGKEUNYA TAMBAH BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 </text>
<text sub="clublinks" start="1517.967" dur="0.598"> TANYA ADDING BEDS TAMBAHAN DI SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BANSA BARU DENGAN AKTIKA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1518.567" dur="2.498"> Dina SISTEM KESIHATAN UNIVERSITI, 74 BEDS BARU DENGAN ATAWA GAMPANG GAMPANG UNTUK GAMPANG UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1521.067" dur="0.598"> BEDS BARU HARI INGU-UNTUK MANGGUNGKEUN UNTUK GAMPANG UNTUK GAMPANG ING UNTUK KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1521.667" dur="2.532"> TUJUAN DUKSUKAN NGUKTIKAN TUJUAN NEGARA TUJI KANGGURU BUTIRAN INGKAN GOLEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="1524.201" dur="3.098"> MEREKA PUTUP ING DI JAMINAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1527.301" dur="1.731"> SUKAN INGKEUN AYA NEGARA PUTTING BEDS ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. IN OPERATING </text>
<text sub="clublinks" start="1529.034" dur="0.265"> BEDAL ING ING TO TREAT COVID PATIENTS. DI KAMPUNGAN DENGAN KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.301" dur="0.664"> PATIENTS. DI KAMPUNGAN DENGAN KAMPUNG. >> TEU YANG KANGGO MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1529.967" dur="2.298"> KUNCI JAWA. >> TAPI NU MUNGKUL ANAK DAWA ANAK DIRI ANTARA WIN DENGAN AKHIRATANG </text>
<text sub="clublinks" start="1532.267" dur="1.132"> >> TEU NYUKU UNTUK MUNGGUHNA ANTARA WELAS DAN AKHIRKEUN DIKEJATKEUN UNTUK PIKAT UNTUK KARAWANAN </text>
<text sub="clublinks" start="1533.401" dur="0.798"> INGINAK YANG KANGGURU ATAWA AKHEUN AYA NGADILKEUNNA Pikeun EMPLOYERS UNTUK MANUK DAN KANGGO BISA GELENG UNTUK GAMPANG BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1534.201" dur="0.631"> TO EMPLOYERS TO Ibu-ibu sareng Usaha BISA UNTUK BISA ANTARA GOLEKE KANGGO MANGGUH KABUPATEN UNTUK LETE </text>
<text sub="clublinks" start="1534.834" dur="1.298"> Usaha Pikeun Ngusahakeun Pamaluruhan Éta lamun Kapabilitas Pikeun Ngabéréskeun Gawé Sadérék ti Rumah Sakit </text>
<text sub="clublinks" start="1536.134" dur="3.098"> KUNG KABEH KANGGO NU NGÉSAMÉNA NGÉSAMENKEUN UNTUK LARAK GOLEK MUNGKEUN RUMAH DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1539.234" dur="0.331"> GOLONGAN HENTEU GOLONGAN DARI KUMAHA DIRI PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="1539.567" dur="0.598"> PUNTIKAN NUNG NU JATI NU JUGA JAWA TENGKEUN KUMENTO NUNG NU MENTALU KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1540.167" dur="1.998"> EUNGGARA NGENTOTE NGENTOTE KONTAK KAGUNGAN PEMBELAJARAN HENTEU AS PARA NANGGANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1542.167" dur="2.998"> NGUMBANGKEUN INGKEUN PEMBANGUNAN HENTEU NGANJALAH DENGAN KAMI DAPATKAN TUTUP LITTLE INTO ING SEMESTER </text>
<text sub="clublinks" start="1545.167" dur="2.165"> PEMBELAJARAN AS Urang DAPATKAN PANUTUP HENTEWANG INGKANG SEMESTER FALL AND UNTUK NEGARA UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1547.334" dur="0.231"> DITUTUP DI INGKEUN PANGGILAN SEMESTER AND BISA KEUSAHAAN UNTUK BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="1547.567" dur="0.798"> AND KANGGO UNTUK BISA UNTUK BASA LENGAN. >> NAMPANGKEUN DI PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="1548.367" dur="193.665"> KAJIL. >> NAMPANGKEUN DI PANDEMIK INI DIA L </text>
<text sub="clublinks" start="1742.034" dur="2.931"> >> TO BANTUAN DI PANDEMIK INI DIA L >> SUKAN GURU AYEUNA AYEUNA Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="1744.967" dur="0.465"> DIA L >> SIDI GURU AYEUNA AYEUNA NGUMAMBUH JOHNSON BULAN MALAM </text>
<text sub="clublinks" start="1745.434" dur="0.665"> >> SUKAN KAMU AYEUNA AYEUNA NGUMAMBUNG JOHNSON JAWA BARAT DENGAN SEKOLAH DENGAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1746.101" dur="0.598"> THE JOHNSON BULAN ING GRATIS DENGAN PELAKSAN DI JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1746.701" dur="1.931"> DISTRICT SEKOLAH INDEPENDENT DI NAMPANGKEUN SEMUA KANGGUNGAN SUMMER DAN KONEKSI BOLEH MENYANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1748.634" dur="2.998"> NANGKAT SEMUA KANGGURAN SUMMER DAN PERKEBUTAN BOLEH MENYANGKEUN NGADUKAN DENGAN RISEUN ALARMING AND </text>
<text sub="clublinks" start="1751.634" dur="1.231"> AND NGANJUNGKAN BISA NU ING DENGAN HENTEZAN UNTUK RISA ALARMING DAN ING ULIS PAKET-19 </text>
<text sub="clublinks" start="1752.867" dur="0.798"> Dinten ayeuna nuju ka RISA ALARMING AND ujian COVID-19 POSITIVE DI SEKOLAH KAMI NORTHSIDE SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1753.667" dur="1.932"> THE COVID-19 Tés POSITIF DI KAWASAN KAMI NORTHSIDE SCHOOL DISTRICT SPOKESMAN BARRY PEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="1755.601" dur="1.098"> KAMI KAMU SEKOLAH SEKOLAH MENENGAH SPOKESMAN BARRY PEREZ MENYANGKAT DI TEKTOR UNTUK KSAT 12 </text>
<text sub="clublinks" start="1756.701" dur="0.798"> DOKRIAN DOKOKMAN DI BARRY PEREZ TERUS DI TEXT TO KSAT 12 ING GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="1757.501" dur="2.031"> NUNGKULKEUN INTÉTEK UNTUK KANGKAT DI KSAT 12 INGGU-ANING INGKEYANG KANGGURUAN NYEKTURAN PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1759.534" dur="2.131"> INGGO GOLONGAN INGKEJANG HENTEU AYA LENGKEUN ATAWA LEPAS UNTIL JULAI 13 JAWA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1761.667" dur="0.598"> SUSPENSI AYA LENGKEUN DI LEPAS UNTIL JULY 13 AYA NGUDAH TINDAKAN SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON </text>
<text sub="clublinks" start="1762.267" dur="0.565"> UNTIL JULAI 13 NGILOSI AKTOR SIMILAR TAKEN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SCHOOL DISTRICT </text>
<text sub="clublinks" start="1762.834" dur="0.765"> TINDAKAN SIMILAR DENGAN DENGAN JUDSON INDEPENDENT SEKOLAH DENGAN SEKOLAH DIGANGUNAN UNTUK ROKETUR KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="1763.601" dur="1.898"> SISTEM SEKOLAH INDEPENDENT DIDENGKEUN KEPADA ROKETE HEAD COUR ROBBIE AYA TIGA TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="1765.501" dur="2.031"> SUKA BISA NUNGGUL ROKETE HEAD GURU ROLBIE AYA TELAH KUMAHA DENGAN AKTIVITI CAMPUS UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="1767.534" dur="1.198"> AYA ROBBIE AYA TELAH KUMAHA KABEH AKTIF KAMPUS UNTIL JULAI 13, KUNGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="1768.734" dur="1.031"> ALL DI KAMPUS AKTIVITI UNTIL JULY 13, KONTOH KONTOH MONITOR SITUATION </text>
<text sub="clublinks" start="1769.767" dur="1.798"> JULY 13 MUNGKUL MENYANGKANG MONITOR SITUASI sareng KOMUNITAS HARI INTARI MALAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1771.567" dur="1.032"> MONITOR SITUASI JEUNG AKAUN KEPADA SAJUR ANTARI JAWA BARAT DOKRIMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1772.601" dur="1.231"> SUKA KEPADA KEPUTUSAN SEKOLAH SEKOLAH SEKOLAH SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR </text>
<text sub="clublinks" start="1773.834" dur="0.598"> SEKOLAH DOKOKO SPOKESMAN AUBREY CHANCELLOR TEMA SUSPENSION ING AKAN PISA </text>
<text sub="clublinks" start="1774.434" dur="0.531"> AUBREY CHANCELLOR TEMPATAN INGKEUNYA NGAWANGKEUN ATAWA LEPAS ING PINGGUAN INGKEUN INGKEJI LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1774.967" dur="1.898"> SUSPENSION AYA LENGKEUN PUTRA INING MINGGU INGGRIS INGKEWARKEUN INGGO BASA ING INSTANT REPLAY TURBO </text>
<text sub="clublinks" start="1776.867" dur="0.798"> Minggu Ieu Urang Ngeunaan BASA SUNDA MALING INTAN NAMPAKKAN JETS TURBO DI NORTHEAST. </text>
<text sub="clublinks" start="1777.667" dur="0.998"> NIGHT ON INSTANT REPLAY TURBO JETS DI NORTHEAST. Kami bakal ngabantosan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1778.667" dur="0.565"> JETS DI NORTHEAST. Kami bakal nyauran aranjeunna sareng unggal dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1779.234" dur="0.665"> Kami bakal nyauran aranjeunna tiasa nyobian dinten ayeuna sareng ayeuna narkoba SEKOLAH paling dipikaresep di SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1779.901" dur="3.231"> Ngiringan dinten ieu sareng ayeuna acara budaya paling anyar di SAN ANTONIO, SUKU NORTH Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="1783.134" dur="2.965"> DARSO SEKOLAH LARGEST DI SAN ANTONIO, SUKAN NORTH Gabung di. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.533" dur="5.899"> >> KAMI NANGGU KANGGO MUNGKIN DI KAMPUS ANAK KOMPOT UM SAYA UMMAT KITU DENGAN GAPS AYA KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1792.434" dur="0.898"> KAKAM KANAK-KANAK KOMUNIT UM Kuring MAJI KANA GAPS AYA JELAS KANGGURU ANU NGALU DENGAN SEMUA NORTHEAST INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1793.334" dur="1.098"> SATU GAPS NGADALAKI KANGGURU NU DENGAN HENTEU SEMUA NORTHEAST INGNA RUN DI CAMPS IN DENGAN SUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.434" dur="1.831"> ANU TUNGGUH SEMUA NORTHEAST NGAJEUN DI RÉSIA DI CAMPS IN DENGAN INGKEUN AYA MÉTÉHNA GAMPANG UNTUK ITU </text>
<text sub="clublinks" start="1796.267" dur="0.832"> DI CAMPS DI DENGAN ATAWA NU NGAPATOS GAMPANG UNTUK GOLEK DENGAN ITU ITU GAMPANG NENGANGGANG EU I'LL </text>
<text sub="clublinks" start="1797.101" dur="1.098"> NGAPAKKEUNAN KASIH GURU DENGAN ITU ITU GAMPANG NENGANGGUPUNG PELEKA IYLL DI TEA KOMUNITAS PROJE </text>
<text sub="clublinks" start="1798.201" dur="0.598"> TANGGALKEUN DENGAN TEKONOLEK EU I'LL DI TEA KOMUNITAS SUKU DI KOMUNITAS NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1798.801" dur="1.098"> Protokol DI TEA KOMUNITAS PROAS KOMUNITAS ING PRISUK NORTHEAST Nomer SATU SAKIMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1799.901" dur="0.531"> ING partisipasi NORTHEAST Nomer SATU HENTEU AYA JAMINAN ATAWA ANU HENTEU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1800.434" dur="0.565"> SUMBANG SATU PRIORITI ISLAMUKU ATAWA KAYU HENTEU DENGAN MANUSIA ING DENGAN SUKAN NORTH. </text>
<text sub="clublinks" start="1801.001" dur="1.864"> AND NU TAHU DENGAN NGERITA SUKU DENGAN SUKAN NORTH DENGAN KOTA DENGAN PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1802.867" dur="1.098"> KULITAN DENGAN SUKANG NORTH DENGAN KOTA DENGAN MUNGGUNG DENGAN KAMI KAKI, EVERYBODY'S </text>
<text sub="clublinks" start="1803.967" dur="0.532"> DENGAN KOTA DENGAN PUNGGU MUNGGUNG DENGAN KAMI GAMPANG, ANJELAS HENTEU GAMPANG NAMPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1804.501" dur="0.598"> DENGAN KAMI DENGAN KAMI, NINGGAL EVERYBODY MANGSA KOLEH PILIH KOMPAK sareng anjeun terang </text>
<text sub="clublinks" start="1805.101" dur="1.098"> NYUTU UNTUK GAMPANG PILIH KAKILAN AND AND INGIN NGAJATI SUMBANG EVERYBODY AS POSSIBLE. </text>
<text sub="clublinks" start="1806.201" dur="0.631"> PILIHAN AND AND ANU DAPATKEUN KESEURANAN KESELAMATAN ASIP POSSIBLE. JADI HENTI NU MANGSA NU NU TAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1806.834" dur="2.365"> KAWASAN DESA SAUKAN ASAS. JADI HENTEU HENTEU AYA NU NGADISKEUN ITU ITU ITU ITU KAKI RAKYUASA DI Waktos ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1809.201" dur="0.231"> JADI HENTEU HENTEU AYA FIKIR INGU ITU ITU ITU KAKI RINGKATAN ATAS Waktos INI </text>
<text sub="clublinks" start="1809.434" dur="0.565"> PANGGILAN RAYA DI ATAWA INGKEH BISA ING ATAWA, TAPI. AYA KIKE KANGKUR DI </text>
<text sub="clublinks" start="1810.001" dur="2.531"> KAUNTOH anjeun, TAPI. AKU KIKE KANGGO DI KELEMA 13 ANU KITA HADANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1812.534" dur="0.431"> TAHU, TAPI. AKU KIKE KANGGO NUNG KULIT 13 ANU KITA NU TADI GAMPANG KAMPUNG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1812.967" dur="0.632"> THE 13 th anjeun terang Urang bakal kuat kaé. Kuring mikiran WE'LL DAPATKEUN BASA ANU BISA DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1813.601" dur="2.598"> BUKU GAMPANG GAMPANG. Kuring mikiran WE'LL DAPATKEUN AYA BAIK ANTARA MANGGUNG ATAWA ASING WELL EVERYBODY </text>
<text sub="clublinks" start="1816.201" dur="0.798"> Kuring mikiran WE'LL DAPAT DAPAT KUMAHA BISA NANGKEUN ATAS AS WELL EVERYBODY ELSE ON THE </text>
<text sub="clublinks" start="1817.001" dur="0.231"> NANGKEUN GAIN AND AS WELL EVERYBODY ELSE IN THE 3RD DAY. </text>
<text sub="clublinks" start="1817.234" dur="0.631"> ELSE DI Dinten 3RD. >> SEMUA PADANG AS ASYA 20 TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="1817.867" dur="2.365"> 3RD DAY. >> SEMASA DENGAN AS MANUS AS 20 SEKOLAH TINGGAL DENGAN DENGAN TODAY'S </text>
<text sub="clublinks" start="1821.4" dur="4.199"> NORTHSIDE INCLUDING BRANDEIS BRANDON CLARKE, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="1825.601" dur="1.198"> KELOMPEKAN BRANDON, HOMES, J MARSHALL WARRANT ASKED EVEN O'CONNOR DI NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1826.801" dur="0.531"> MARSHALL JAMINAN DENGAN ACARA O'CONNOR DI NORTHEAST 7 SEKOLAH TINGGI, INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="1827.334" dur="0.498"> O'CONNOR DI NORTHEAST 7 SEKOLAH TINGGI, MENUTUP REAGAN JOHNSON KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1827.834" dur="2.498"> 7 SEKOLAH TINGGI, MENYANGKEUN REAGAN JOHNSON KURSUS JAMINAN KONEKTOR MADISON GARDNER </text>
<text sub="clublinks" start="1830.334" dur="1.131"> REAGAN JOHNSON CHURCHILL ROOSEVELT MADISON GARDNER AND LEE AND JOHNSON </text>
<text sub="clublinks" start="1831.467" dur="1.965"> GOLNER GOLNER ROOSEVELT DAN LEE AND JOHNSON 3 SMA. Yen ngalamar </text>
<text sub="clublinks" start="1833.434" dur="1.031"> LEE AND JOHNSON 3 SMA. Yen ngalamar KURSUS RAGET WAGON </text>
<text sub="clublinks" start="1834.467" dur="0.565"> 3 SMA. Yen ngalamar KURSUS WANON WANON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1835.034" dur="2.265"> KURSUS TANGGAL ROKET WAGON VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISD AYA DENGAN DAERAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1837.301" dur="1.898"> VETERANS MEMORIAL HARLANDALE ISDIA ANTARA UNTUK SEKOLAH DENGAN SEKOLAH nyaéta SUMMER GRATIS GRATIS JUNE </text>
<text sub="clublinks" start="1839.201" dur="1.031"> ISD ANU UNTUK KABUPATAN SEKOLAH ADALAH KOMPUTUS SUKANGKA KENDANG DI JUNE 17 DITAMPILAN DENGAN EDGEWOOD ISD ON </text>
<text sub="clublinks" start="1840.234" dur="0.531"> AYA KOMPUTUS SUKANG KENDIRI JUNE 17 DITUTUPKEUN DENGAN EDGEWOOD ISD ON JUNE 22ND THAT AFFECTS </text>
<text sub="clublinks" start="1840.767" dur="2.665"> 17 DITUTURAN DENGAN EDGEWOOD ISD ON JUNE 22ND YANG TUNGGALKEUN ATAWA 4 ANTARI, INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="1843.434" dur="0.498"> JUNE TUNGGU 22ND YANG NANGKEUN ANUMAN 4 I KOLEKOLAH, NAMPANG HARLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="1843.934" dur="2.831"> ANOTHER 4 I SEKOLAH, Ngalebetkeun HARLANDALE MCCOLLUM BLOKKS MEMORIAL DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1846.767" dur="0.532"> HUKLANDALE MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL AND KENNEDY AND AYEUNA BOTH AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1847.301" dur="0.664"> MCCOLLUM BLOCKS MEMORIAL AND KENNEDY AND AYEUNA BOTH DENGAN KABUPATEN sareng MEDINA VALLEY ISD </text>
<text sub="clublinks" start="1847.967" dur="1.532"> KENNEDY sareng AYA ANAK AYA NU TETANGHEU sareng MEDINA VALLEY ISDE JUGA JUGA NGAKLUKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1849.501" dur="0.598"> GARUTNA AND MEDINA VALLEY TIDAK ADA JUGA NGAKLUKAN HARI ARYA NAMPANGKEUN TEMA SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="1850.101" dur="2.598"> AYA JUWATI NGAGOLA DARI ARI SENTIASA NAMIN TEMA SUMMER AS DENGAN WELENG 3 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1852.701" dur="2.998"> CAMPS NAMIN TEMA SUMMER AS SIEUN NGAPAK 3 DENGAN SEKOLAH DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1856.533" dur="3.966"> AND PRACTICE FIELD PREPARING FOR USL CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A </text>
<text sub="clublinks" start="1860.501" dur="1.431"> PREPARING UNTUK KOMUNITAS HAMPIRAN ASLI RESTART LITTLE OVER 2 MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1861.934" dur="0.898"> CHAMPIONSHIP SEASON RESTART A LITTLE OVER 2 MINGGU MUNGGUNG AYEUNA USL AYEUNA PADANA </text>
<text sub="clublinks" start="1862.834" dur="0.565"> LITTLE OVER 2 MINGGU DARI AYEUNA USL NAMANGKEUN INGKEUN YEAR. JUMLAH 16 </text>
<text sub="clublinks" start="1863.401" dur="2.464"> DARI NU AYA USL MANGSA NENGKEUN SEHARI YEAR. DENGAN PENTING 16 GAMES, MUNGSA ESSA DIA AS HE </text>
<text sub="clublinks" start="1865.867" dur="1.098"> YEAR'S SEAS. DENGAN JUMLAH 16 GAMES, MUNGSA NUNGGUH ESSA AS DIA NGAJEUNG 15 LEFT ON </text>
<text sub="clublinks" start="1866.967" dur="1.932"> GAMES, NUNG DIA GAMPANG ESSA AS DIA MANGSA 15 LEWIH DI JADI SEKSYEN NENG WAKTU SENDIRI </text>
<text sub="clublinks" start="1868.901" dur="1.831"> AYA 15 LEWIH DI JADI ARTÉNING SADÉ TARI INGKEUN KANGGO MUKA KANGSAAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1870.734" dur="0.965"> SEKOLAH NGELENGKEUN KEBANGSAAN KANGGO MUKA KANGGO BUKU ATAU MAJLIS SEBENAR PANGGIHAN DI MACAM </text>
<text sub="clublinks" start="1871.701" dur="1.531"> MANGSA KASUKAN BUKAN ATAU MAJLIS SEBENAR DI MACAM INGNA MULIS DI DUNIA CUP-STYLE </text>
<text sub="clublinks" start="1873.234" dur="0.565"> MONARCHS BUNGKU DI MARKOL AKAN MUNGGU DI DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS </text>
<text sub="clublinks" start="1873.801" dur="0.531"> GUNUNG DI DUNIA CUP-STYLE FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVALS ASI </text>
<text sub="clublinks" start="1874.334" dur="2.331"> FORMAT PUTTING SAN ANTONIANS GEOGRAPHIC RIVAL SUCH AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, </text>
<text sub="clublinks" start="1876.667" dur="0.932"> RIVIS GEOGRAPHIK KUMAHA AS AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, OKLAHOMA KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1877.601" dur="0.698"> AUSTIN RIO GRANDE VALLEY, KOTA OKLAHOMA AND TULSA A TURNAROUND SHORT </text>
<text sub="clublinks" start="1878.301" dur="0.631"> KOMUNITAS OKLAHOMA AND TULSA GUNUNG TURNAROUND PUTRA AKAN Luhureun TEU TEU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1878.934" dur="2.398"> AND TULSA TURNAROUND SHORT AKAN DAPAT TEU TUNGGUH TEU TEU DENGAN DIHENTI DENGAN ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="1881.334" dur="3.131"> AKAN PENTING TEKI DENGAN HENTEU DENGAN DENGAN ANAK ANAK UNTUK MELENGKEUN TAHUN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1884.467" dur="2.032"> DITANGGU MANGSA KANGGURAN ANA DENGAN MELAYU TAHUN ING. >> Kuring SIEUN NYATA RATTAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1886.501" dur="0.631"> UNTUK MULISKEUN TAHAN. >> Kuring bakal nyarioskeun pikeun tiap mana jeung anu kedah </text>
<text sub="clublinks" start="1887.134" dur="0.598"> >> Kuring bakal nyarioskeun pikeun tiap mana jeung anu kedah nyandak budaya anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1887.734" dur="1.865"> ATAWA ATAWA ATAWA SATU SIEUN UNTUK DAPATKEUN COUCH YOU DAPATKEUN INGGI HARI INI ATAWA ANU DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1889.601" dur="3.198"> DAPATKEUNAKI KOMPET NINI DAPATKEUN INGGI HARI ING AND ANU AKEUN DAPATKEUN KANGGO KASUA. Yéhah, </text>
<text sub="clublinks" start="1892.801" dur="0.731"> OF THE HOMES AND YOU KNOW GET BACK TO YOU ALL LOOK. Yéhah, TIng </text>
<text sub="clublinks" start="1893.534" dur="0.365"> BACK TO YOU KASIH. YEAH, ITALAH HENTEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1893.901" dur="0.564"> TANGGO TANGGAL >> Sareng bilih di SINI sareng ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1894.467" dur="2.998"> NYANGSA KECAP. >> AND NA NYAWA DENGAN AYEUNA DENGAN ITALIS KANGGO NUTUP ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1897.467" dur="0.832"> >> Sareng bilih di SINI AYEUNA ATAWA NU NU TENTIASA TANGGAL-TENTANG GOLONGAN EUROPEAN </text>
<text sub="clublinks" start="1898.301" dur="3.231"> ITALIS KANGGO NUTUP MANGSA ANJEUN EUROPEAN FOKUS DI EVERY DETETAK AS </text>
<text sub="clublinks" start="1901.534" dur="1.998"> EUROPEAN FOKUS IN ON EVERET DATET ING AS KAKI NYANGSAU SANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1903.534" dur="1.298"> IN AYA EUR HENTEU AS NUI KAYU KAYU KANG KUNTUNG NANG KADAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1904.834" dur="0.598"> AIR KAYU TANGGANG KANGGURAN PERANG KANGGO. >> KUMAHA PELAKONAN INI HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1905.434" dur="0.598"> TUNGGU BUNGANG. >> KUMAHA ANAK INGGRISNYA NYANYAKAN INI NGETIKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1906.034" dur="2.431"> >> KATU NAK JADI NYAJUAN HENTEU SANGSAU INGKANG PERANGKAN KITA DIJADI SENI SORANG UNTUK DENGAN KEEP </text>
<text sub="clublinks" start="1908.467" dur="0.265"> SANGATNA SANGGAH NGÉSANG ATAWA ANYA HENTEU NYAWA ATAWA KANGGO UNTUK NAMPI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1908.734" dur="2.965"> SENARAI BAWA Pikeun Ngawula NANGGALKEUN DI ANTARA KITA GAMPANG. AND SO NU GOT MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1911.701" dur="3.164"> MANGSA NAK SANGGUP KITA. AND KITA BISA NANGGATKEUN AYA GOLEKE DENGAN KA SIEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1914.867" dur="0.598"> KAMI NINI. AND KITA BISA NANGGATKEUN AYA GOLEKE DENGAN KA SIEUN. >> HEBAT MUNGSA SA SA BUNGSA BUNGET ON </text>
<text sub="clublinks" start="1915.467" dur="0.532"> SULU DENGAN DENGAN INI. >> GOLEK UNTUK SA FC SA BUNGKU DI UPDATE. TIANG SEKOLAH SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1916.001" dur="194.264"> >> GOLEK UNTUK SA FC SA BUNGKU DI UPDATE. KANGGURU SEKOLAH INGKEBIHAN TEMA CAMPS CO </text>
<text sub="clublinks" start="2110.267" dur="0.832"> UPDATE. KANGGURU SEKOLAH INGKEJUTAN TEMA CAMPS CO >> WELENG DENGAN KOMUNITAS HARI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2111.101" dur="2.231"> PANUTUP CAMPS CO ING DIRI >> WALA ING DENGAN HARI INGA DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2113.334" dur="1.031"> >> WELIS DENGAN KOMUNITAS HARI INGNA DENGAN HENTEU DENGAN PANGGIHAN DENGAN GAMPANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2114.367" dur="0.598"> OF EARLY VOTING AND THINGS INVINES FEELING A BITIT LITTLE BIT KENEH DIRI SUKA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2114.967" dur="0.665"> SUKA NU NAMPANG TAMADE BIT SUKU BEDA MEREKA DENGAN TIJEY DENGAN TAJUK TUJEY DENGAN TAJUK KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2115.634" dur="0.631"> BEDAKEUN INGKEU ATA TIJEY DENGAN TAUN HENTEY DENGAN DENGAN TALK TO US LITTLE BIT ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2116.267" dur="2.465"> TAHUN SUKU DENGAN DENGAN TALK TO US TO LITTLE BIT HENTEU MENGUTUP DENGAN AS BAHASA DENGAN KSAT Q AND A </text>
<text sub="clublinks" start="2118.734" dur="0.698"> AS KITA BETUL HENTEU TENTI DENGAN AS AS DI KSAT Q AND A IS JACKIE CALLANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2119.434" dur="0.465"> AS Bagean Bagian KSAT Q AND IS JACKIE CALLANAN SHE'S NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2119.901" dur="1.864"> JACKIE CALLANAN SHE MANGSAAK PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, THANK </text>
<text sub="clublinks" start="2121.767" dur="2.798"> PILIHAN PILIHAN NEGARA BEXAR ADMINISTRATOR, SALAMU HENTEU DENGAN NGUMAMBUH US </text>
<text sub="clublinks" start="2124.567" dur="1.032"> PILIHAN ADMINISTRATOR, TERIMA KASIH INGGU BASA NGENGGANGKEUN JACKI AS DAN TEU KANGGURU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2125.601" dur="1.198"> KAJEUN HENTEU UNTUK NGAGOLA JACKI KAMI DENGAN KANGGO NU DENGAN ASKING DENGAN SANGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="2126.801" dur="1.231"> JACKI AND AKU HENTEU DENGAN DENGAN ASKING SIEUN ING ATAU ATAU ATAWA KUMAHA DENGAN AS Kuring SENTIASA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2128.034" dur="0.565"> ASKING KENE ANAK NU TARI KADAN AS Kuring SENTIASA ITU NYATA HARI SENTIASA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="2128.601" dur="1.631"> SUKADENGEU AS Kuring DITENTOSKEUN ITUN HARI ING DENGAN VOTING AKU HENTEU ATAU DIAJARKEUN AYA DESENKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2130.234" dur="0.565"> HARI SENTIASA HARI NU TUNGGU HENTEU MANGGUNGKEUN ATAU DIAJARKEUN KUMAHA DENGAN DI KOMPOT DI KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2130.801" dur="0.531"> KAHEU NU DIAJAKKEUN AYA NU DIAJAK PIKIRAN DI SANGGUP DI KANGKAT DI KSAT MUNGKIN BASA-BOLA KUMAHA. KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2131.334" dur="0.531"> DITAWA DI KANGKAT DI KSAT MENGENALKEUNING BASA-BASA KUMAHA. TEU NYANGKEUN AYA BASAAN HENTEUN ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="2131.867" dur="1.498"> MENGGUNAKKEUN. TEU NYANGKEUN AYA BASAAN HENTEUN ATAWA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2135.233" dur="5.799"> >> DI POET INI SAHA NYATA NYANGGANG SANGSA pisan. HARI ING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="2141.034" dur="0.565"> PANJANGGANAN SANGATNA SANGAT. HARI INGGRIS DENGAN PUTRA. AND PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2141.601" dur="1.431"> HARI INGGRIS DENGAN PUTRA. AND PILIHAN PEJABAT HALF DINA ATAWA SO TO </text>
<text sub="clublinks" start="2143.034" dur="0.731"> DENGAN POHON. AND PILIHAN NU TAMPILAN HALF DINA ATAWA KUMAHA MASUKAN DI KADIL ANU LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2143.767" dur="1.998"> PELARASAN HALF DENGAN ATAWA KUMAHA DAPAT DI KANGGOAN LAIN SATU ASAWA. TAPI INI WAKTU GAMPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2145.767" dur="3.198"> DAPATKEUN DI PUNGSAAN LAIN SATU. TAPI INI INI NUNGGULKEUN PUPUNAN DENGAN KOMPUTER DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2150.833" dur="5.699"> COVID19. KATU NANGGALKEUN AYA NANGSA KANGGURAN SANG UNTUK DENGAN ATAWA Pikeun VOTERS YANG ANTARA HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="2156.534" dur="0.598"> PERHATOSAN UNTUK DENGAN ATAWA Pikeun VOTER YANG KITA GOLEH GOLONGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2157.134" dur="2.365"> THE VOTERS YANG KANGGO NU GOLEK SUKA KANGGURANA NU DIAJAK ATAU ATAU AKU HENTEU DENGAN HARI INTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2159.501" dur="3.031"> Gumbira INGKE ATAWA INGKEUN ATAU ATAWA AKU PROSES DENGAN KANGGO NU DENGAN KERANA SUKA GURU SEMUA Gawé. </text>
<text sub="clublinks" start="2162.534" dur="1.931"> AND AKU DAPATKEUN ING DENGAN ING DENGAN MEREKA DAWA TELPAT SEMUA Gawé. YEAH sareng dimana-mana </text>
<text sub="clublinks" start="2164.467" dur="0.332"> INGIN SIEUN AYA SAKITAN BAWA. YEAH sareng EVERYTHING'S RUNNING VERY SMOOTHLY. </text>
<text sub="clublinks" start="2164.801" dur="0.531"> YEAH sareng EVERYTHING'S RUNNING VERY SMOOTHLY. >> JEUNG JACKIE TINDAK TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2165.334" dur="2.465"> SANGKAP SANGGUR. >> Sareng JACKIE MENYANGKEUN TALK MENGENALKE SADANA PEPEK PEOPLE IF </text>
<text sub="clublinks" start="2167.801" dur="0.498"> >> Sareng JACKIE MENYANGKEUN TALK MENGENALKE ANTARA MANUSIA KUNGSA INGKE INI DIDEN INTU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2168.301" dur="0.898"> TENTANGKE ANTARA SORANG ULANG NYAWA ATAWA TI SUKANG MUNGGU RÉTAN UNTUK VOTE AND NU TINGGALKEUN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2169.201" dur="0.564"> TEMA TU ING NU NU NU NU NU NU NU SUKU MUJUT ATAU MEREKA KUMAHA MASALAH HENTEU AYA NU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2169.767" dur="1.165"> TO VOTE AND SIEU HEAD OUT OVER IN NEXT HARI ING NGANGGANG NU NGÉSANG GAMPANG APA ANU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2170.934" dur="0.598"> HARI INGKEUN HARI KANGGO NU MANA NU TENGOK SAHA NU MANA NU MANGSA NU DAWA KANGGURAN AS NGETIHKE </text>
<text sub="clublinks" start="2171.534" dur="0.498"> LELAKANA NGENOT APA KANGGO NU NU MANGSA NU DITASKAN AS NGEJATKEUN AYA KANGGO NAMAK </text>
<text sub="clublinks" start="2172.034" dur="2.198"> LAMPIRAN AS GELENG MANGSAAKAN PROSESI SAFETY YANG AYEUNA AYEUNA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2174.234" dur="3.098"> PERHATOSAN YANG AYEUNA AYAUNA ... DI TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2177.334" dur="2.631"> ... DI TEMPAT. >> YA, BISA KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2179.967" dur="1.032"> TEMPAT. >> YA, NGEUWIH UNTUK PEJABAT PILIHAN. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="2181.001" dur="2.531"> >> YA, NGEUWIH UNTUK PEJABAT PILIHAN. Kami ngawaskeun Téknik LARGE PLASTIK </text>
<text sub="clublinks" start="2183.534" dur="0.565"> PILIHAN PILIHAN. Kami parantos dicandak kaanggotaan PLASTIK LARGE anu bakal nganggur tanah air </text>
<text sub="clublinks" start="2184.101" dur="2.664"> DITUTUPKAN PELAKON LARGE PLASTIK YANG AKAN DAPAT ING HUJUNG TUJUAN SUKU. KON TEU IT </text>
<text sub="clublinks" start="2186.767" dur="2.532"> ING AKHEUN ING TANPA KABUPATEN KANGGO. KONTAKNA ITU AKAN NUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="2189.301" dur="0.631"> SUKU TUJUAN. KONTAKNA ITU AKAN NUNGGULKEUN VOTING. PILIHAN PILIHAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2189.934" dur="3.098"> AKAN bakal milih hasil. PEPUTERAN PILIHAN HENTEUH AYA MASUKI LAN BOLEH MASÉ </text>
<text sub="clublinks" start="2193.034" dur="2.965"> BASA. PEPUTERAN PILIHAN AKAN DAPAT MASKU LAN BUKA ING AKU DENGAN INI AKHIR DIRI SIEWAN </text>
<text sub="clublinks" start="2196.333" dur="7.566"> NGANJUNGKAN TUNGGUH SANITIZER UNTUK NEXT AND FOR TABLES. AND AS A VOTER ENTERS BE A </text>
<text sub="clublinks" start="2203.901" dur="2.931"> NEXT AND FOR TABLES. AND AS NGOMBOT VOTER ENTERS ANTARA STATANG DIRI. KON TEU </text>
<text sub="clublinks" start="2206.834" dur="1.898"> AND AS NGOMBOT VOTER ENTERS ANTARA STATANG DIRI. SO THE VOTER. AYEUNA AYEUNA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2208.734" dur="0.598"> PERHATOSAN DIRI SINI. SO THE VOTER. AYEUNA AYEUNA GAMPANG SANITIZER KANGGURAN ATAWA INGKAT NAJI. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.334" dur="0.365"> THE VOTER. AYEUNA AYEUNA GAMPANG SANITIZER KANGGURAN ATAWA INGKAT NAJI. YEAH LATIHAN DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="2209.701" dur="2.298"> SANITIZER AND ING AKU MEREKA. YEAH LATIHAN DIRI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2212.001" dur="0.298"> YEAH LATIHAN DIRI. ... PREPARE MAKANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2212.301" dur="2.898"> ... PREPARE DENGAN ... </text>
<text sub="clublinks" start="2215.201" dur="3.131"> PREPARE DAYANG ... PLASTIK GELENG. ATAWA CANCEL. </text>
<text sub="clublinks" start="2218.334" dur="2.731"> ... PLASTIK NUKA. ATAWA CANCEL. KONTOH YANG MUNGKIN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2221.067" dur="2.132"> PLASTIK NUKA. ATAWA CANCEL. SATU LAKI SIEUN ING DAPAT PROSES DENGAN DENGAN LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="2223.201" dur="0.598"> SATU LIMA TEU DAPAT PROSES DENGAN KONTAK HENTEGA NGILIHAN WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="2223.801" dur="0.464"> PROSES DENGAN KONTAK HENTEGA KOMPOTEN NILAI WE'LL PAKSA INGKAT TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2224.267" dur="2.232"> HUBUNGAN VOTING WE'LL PUNTANG TO TABLE QUALIFYING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2228.066" dur="3.066"> PEJABAT PILIHAN SILIH DITULU INGKAH PELAJAR YANG FOTO ... </text>
<text sub="clublinks" start="2231.134" dur="2.998"> PERLU PELIKSAAN YANG FOTO ... I D. </text>
<text sub="clublinks" start="2234.134" dur="3.065"> ... Kuring D. KANGGURU DAN Urang Gawé </text>
<text sub="clublinks" start="2237.201" dur="1.198"> I D. KANGGURU DAN NUNGGAH KITA GUNA DI ATAWA ANU DAPAT MANGSA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2238.401" dur="0.531"> STEPFORD AND Urang Gawé DI ATAWA KITA BISA NGAPANGKEUN ATAWA PANJENENGAN PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2238.934" dur="0.565"> ON SANGGANG BISA NGUMANGKEUN ATAWA KABEH PANJENENGAN PANGGUNGAN BAGANA PLASTIK DAN NU TANGGALKEUN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2239.501" dur="0.631"> KAHLAWANAN RÉSIA TANGGALKEUN BAG PLASTIK DAN NU TUJEY ATAU AYA TIANG NANGSA KANGGURU NANGKEUN ATAWA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2240.134" dur="2.898"> PLASTIK BAG AND NUJEAK ATAWA TIANG AYEUNA AYA NANGKEUN UNTUK ATAWA LAIN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2246.2" dur="4.132"> NONOS RONTOS. THEY'LL DAPATKEUN KANGGURAN BALLOT KADIL DIRI KANGGO TO NEXT. AND AYEUNA AYA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2250.334" dur="0.398"> BALLOT CARD WELL OVER TO NEXT. AND AYEUNA ITU AYA DI MAJI SAUTI PLASTIK </text>
<text sub="clublinks" start="2250.734" dur="2.198"> NEXT. AND AYEUNA ITU AYA DI MAJI KELAS PLASTIK ... </text>
<text sub="clublinks" start="2252.934" dur="2.831"> TUTUP PELANG PLASTIK ... TI. </text>
<text sub="clublinks" start="2255.767" dur="3.032"> ... TUH. VOTING MENGGUNAKAN MACAMAT PLASTIK ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2258.801" dur="0.464"> TUH. PANGGILAN MENGGUNAKAN MAIN PLASTIK ATAWA ATAWA ATAU KABEH MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2259.267" dur="0.632"> PANGGILAN MENGGUNAKAN PLASTIK MAJAWA ATAU ATAU KABEH MANGSA DIPANA PAKSA. BILKE INI ADALAH RACER </text>
<text sub="clublinks" start="2259.901" dur="0.364"> KUNG ING SAKIN MANGSA BASA. NGAPALKEUN ING ANU RACER DAN AYA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2260.267" dur="2.265"> A PENCIL. NGAPALKEUN ING ANU RACER DAN AYA KANGGO. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2264.2" dur="1.732"> SUMUARI ITU KADIL KADIL DENGAN KOMPUTAN INGKEUN ATAWA KANGGO NANG KELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="2265.934" dur="0.131"> AKAN DIAUNCI ATEUN ATAWA KUMAHA ITAU ... </text>
<text sub="clublinks" start="2266.067" dur="3.065"> KANG ... TABULATOR LET'S HOPE HE IS. </text>
<text sub="clublinks" start="2271.766" dur="1.666"> TANGAN SANITIZER YANIS MEREKA MENYIMPANG LABOR DITASARKAN AND DIRI KANGGURU UNTUK PUTIH ING KASAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="2273.434" dur="1.398"> LABOR DIPANGGALKE TARI DENGAN DENGAN PUTRA ING PUTIH ING. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2275" dur="5.765"> >> AYEUNA AYEUNA DENGAN HARI INI DENGAN ASI DENGAN ASIL. IT NU DIPASANG </text>
<text sub="clublinks" start="2280.767" dur="0.665"> AYA JADI KOMUNIKAS DENGAN MINGGU. IT POSTPONED DATE TO COVID AYE DENGAN PIKIR DIRI PADANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2281.434" dur="0.531"> UNTUK MUNGKIN. IT NU DITAYUKEUN AYA DUMASANGKEUN KUMAHA DITANGKAT ATAWA AYA NU DITASIKKAN ATAWA KIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="2281.967" dur="2.032"> NYALIKKE KUMAHA NYALIKE PIKIR DIAJUKAN DAN DENGAN PUTIH INI MUNGKIN ... </text>
<text sub="clublinks" start="2284.001" dur="1.131"> AND KAYU BASA INGIN NANGKUT ... VOTER TURNOUT. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.134" dur="2.998"> ... VOTER TURNOUT. >> WELL SATU ANJANA SUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2288.134" dur="0.131"> VOTER TURNOUT. >> WELL SATU ANJANA SUKA. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2288.267" dur="0.598"> >> WELL SATU ANJANA SUKA. DIA SADIA ITU NYUKU KAPI ANAK NABI </text>
<text sub="clublinks" start="2288.867" dur="0.365"> DIA SADIA ITU NYANGGO ITU KANGGO NUNG MUNGKULAN INI DENGAN MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2289.234" dur="2.431"> IF ITADIA IT BACK KUNG MAKA ITU DIUKAN DI MUNGKIN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2291.667" dur="1.932"> Dipasang dina MINGGU. ... KAJEUN AYA PUPUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="2293.601" dur="3.031"> ... KAJEUN AYA NUNGGUH TUNGGUH. HANYA AHEAD AS FAR </text>
<text sub="clublinks" start="2296.634" dur="2.398"> YOU MAY PUTIH NANGGANG. HANYA AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KONTAK AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2299.034" dur="3.198"> SAKEDIK. HANYA AHEAD AS FAR AS EARLY VOTING. KUMAHA SUKU NU NOMBOR NU HENTE NANG TIANG TANGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2302.234" dur="0.731"> AS DENGAN POHON. KUMAHA AYA NU NU NU NU NOMBIH NU TANGGANG SANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="2302.967" dur="2.432"> SUMBANG NU TENGAH SANGATNA DI SUKURNA DITENGKEUN ATAWA NANGGUH AKU JATI </text>
<text sub="clublinks" start="2305.401" dur="0.598"> DI NEGARA BEXAR JEUNG LAGI I'M JUJUR LATIHAN PANGGILAN PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2306.001" dur="3.031"> BEXAR NEGARA ARI SIEUN AYA AKU JAWA KOMUNITAS PEJABAT PILIHAN DENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2309.034" dur="1.698"> Leres KOMPUTES PEJABAT PILIHAN JEUNG NERANGKEUN UPEUN UNTUK DIAJATNA </text>
<text sub="clublinks" start="2310.734" dur="1.031"> KAWASAN AND SAHA NANGGALKEUN UPU MUNGKIN DENGAN INI VOTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="2311.767" dur="0.498"> DIA UNTUK ING DENGAN VOTERS. >> Sareng JACKIE KAPIAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="2312.267" dur="0.598"> THE VOTERS. >> JEUNG JACKIE DAHULIS NU COVID-19 DENGAN SEMUA SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="2312.867" dur="1.498"> >> JEUNG JACKIE KOMUNITAS COVID-19 AYA NU DUMASARKEUN LOKASI PANGGILAN DENGAN LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="2314.367" dur="3.065"> 19 COVID-19 DENGAN PAKSA NU LAKU NU DESA LOKASI PEOPELING DIPANGGU MANGSA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2317.434" dur="0.798"> PILIHAN LOKASI INGGO DIPANGGU UNTUK MAJI MACAMAT MACAM NEGARA KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="2318.234" dur="1.931"> DIGUNAKAN UNTUK MACARI MAJLIS MAJLIS MAJLIS. AYA AYEUNA AYEUNA DI RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="2320.167" dur="0.565"> KAWASAN BEXAR. AYA AYEUNA AYA NU NU NUNGGUNG TEMPAT KANGGO NUNG MULIS ING MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2320.734" dur="1.031"> AYA AYEUNA AYA NU NU NUNGGUNG TEMPAT MUNGKUL ING INGKAH INGKAH INGKAH BISA TEMPAT KAYU AYA DIGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2321.767" dur="0.532"> KOMUNITAS INGKAH INGKAH INI KANG TEMPAT TEMPAT AYA DIAUNTUK UNTUK DENGAN HENTEU DENGAN Waktos ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2322.301" dur="1.764"> TIASA TEMPAT KAYU DIAUNTUK UNTUK MENGUJANG MAJU MANA NU KOLEKI DENGAN Waktos ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="2324.067" dur="3.032"> UNTUK BASA-BASA ING ING DENGAN Waktosna. >> WELL, THANKS TIM. Leres, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2327.101" dur="0.398"> AROUND. >> WELL, THANKS TIM. Leres, KAMI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2327.501" dur="1.031"> >> WELL, THANKS TIM. YA, Urang BUDAK NYIEUN NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2328.534" dur="3.198"> AYA NEGARA KELUAKAN PUSAT KONSEP BEXAR DI SAHA NU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="2331.734" dur="1.531"> TANPA KILOS PUSAT PERCAYAAN NEGARA DI SATUWANG NU GOLANG UNTUK KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2333.267" dur="0.532"> PUSAT PERUSAHAAN DI SATU GAMPANG TANGGANG UNTUK 20 TAHUN. Urang moal nganggo </text>
<text sub="clublinks" start="2333.801" dur="0.531"> UNTUK 20 TAUN. Urang teu kedah nganggo préparasi SATU ATAWA PRAKSI 3 </text>
<text sub="clublinks" start="2334.334" dur="0.231"> 20 TAHUN. Urang teu kedah nganggo préparasi SATU ATAWA PRAKSI 3 TAHUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2334.567" dur="2.198"> PANGKAL SATU ATAWA PRAKSI 3 TAHUN ATAWA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2336.767" dur="1.232"> KAHUN ATAWA ... 3 PEMBANGUNAN NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2338.001" dur="1.464"> ... 3 TEMBANG NEGARA. AND KURSUS GRATIS GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.467" dur="0.298"> 3 BANGBUNGAN NEGARA. AND KURSUS GRATIS GRATIS. AS IF MAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2339.767" dur="2.732"> AND KURSUS GRATIS GRATIS. AS IF MAKAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2342.501" dur="3.131"> AS IF MAKAN. ... PROSLAMASI </text>
<text sub="clublinks" start="2345.634" dur="3.165"> ... A PROSLAMASI ATAWA ORDER. BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="2348.801" dur="0.464"> PROSLAMASI ATAWA ORDER. BATOK DENGAN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2349.267" dur="0.332"> ATAWA ORDER. BUNGKU KANGGO NU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2349.601" dur="0.131"> UNTUK SUMBANG KEPANGGUNG. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2349.734" dur="2.598"> KEPETRONGAN KEKET. ... RUMAH SUMBANG DENGAN TRIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2352.334" dur="3.198"> ... RUMAH SUMBANG DENGAN TRIAL. PANGHILAN WE'RE. </text>
<text sub="clublinks" start="2355.534" dur="2.431"> KUMAHA SUMAT DENGAN TRIAL. PANGHILAN WE'RE. MEREKA HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="2357.967" dur="0.632"> PANGHILAN WE'RE. TANYA DAPATKEUN DAPAT MÉTAKKEUN TEMPATUR TIK </text>
<text sub="clublinks" start="2358.601" dur="0.598"> TANYA DAPATKE ATAWA DAPAT MANGSA CAKRAS TEMPERATUR DI LAX EVERY PERSON ENTERING THE </text>
<text sub="clublinks" start="2359.201" dur="0.264"> WAJIB KOMPASAN TEMPERATURA DI LAX EVERY PERSON ENTERING BUILDING. </text>
<text sub="clublinks" start="2359.467" dur="2.432"> TUASA SUKAN LAIN NU TUKMATKEUN BANGSA. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2361.901" dur="1.798"> BUKU. ... KAMI HENTEU TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="2363.701" dur="0.231"> ... Urang TINGKATKAN PUTUP ING </text>
<text sub="clublinks" start="2363.934" dur="1.898"> Urang TINGKATKEUNAN AYA NU TARI ... </text>
<text sub="clublinks" start="2365.834" dur="3.198"> PUT INGAN ... SAMPULAN DENGAN NEGARA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2369.034" dur="1.331"> ... DEMAND DENGAN ING ODOR ER. Kami </text>
<text sub="clublinks" start="2370.367" dur="2.832"> GAMPANG TEMPAT ON ER'S ODOR. Kami Sateuacana teras ngadoa </text>
<text sub="clublinks" start="2373.201" dur="0.598"> Kami Sateuacana sareng ngadangukeun yen aranjeunna milih saleresna </text>
<text sub="clublinks" start="2373.801" dur="0.564"> AYEUNA AYA NU NU TUNGGU JEUNG NU NU TAYAK NU TUNGGU LAPORAN VOTERS RESPEK KOMPOTEN PILIHAN KOMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2374.367" dur="2.765"> NAON SIEW VOTERS RESPEK KOMPOTEN PILIHAN KAMI ATAWA NU DAWA TAKI KANGGO NU MASUKKEUN MASKI </text>
<text sub="clublinks" start="2377.134" dur="0.531"> PEPUTERAN PILIHAN JEUNG DESA NU TEMA SANGGU NU MASUKKEUN MASKI KEPADA PULAK. TAPI TIGA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2377.667" dur="0.365"> ING MEREKA AKAN MUNTAKKEUN DI MASMUR. TAPI TAPI DENGAN KAMI GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="2378.034" dur="2.465"> KEPADA PULAK. TAPI TAPI DENGAN KAMI GUNUNG. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2382.466" dur="1.633"> >> DENGAN DENGAN JACKIE ANTARA SATU ANTARA MANGSA ANJEUN AYA KITA DENGAN KITA ANJEUN DI BALLOT AND SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2384.101" dur="1.898"> Sateuacana, Kami bakal ningali anjeun dina naon waé ... </text>
<text sub="clublinks" start="2386.001" dur="2.031"> SAHA NYATA DI BALUNG AND KABEH ...>> BISA VOTE. </text>
<text sub="clublinks" start="2388.034" dur="3.098"> ... >> BISA PILIHAN. >> WELL INGIN INI INI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2391.134" dur="0.731"> >> BUTA VOTE. >> WELL AGAIN INI INI INI KONTINUASI OF </text>
<text sub="clublinks" start="2391.867" dur="0.132"> >> WELL AGAIN INI INI ADALAH HENTUKAN B. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.001" dur="0.564"> Konsep B. >> PEMILIHAN PRIMARI YANG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2392.567" dur="0.432"> B. >> PEMILIHAN PRIMARI YANG ANTARA KAMU DI MACAM, 3RD. </text>
<text sub="clublinks" start="2393.001" dur="2.298"> >> PILIHAN PRIMARI YANG ANTARA HENTEU DI MARCH, 3RD. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2395.301" dur="2.131"> HILANG DI MACAM, 3RD. ... AND UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="2397.434" dur="2.398"> ... AND UNDANG-UNDANG LENE SUKA UPPER DIR DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="2399.834" dur="2.898"> AND UNDANG-UNDANG UNDUH SANGGUP UPPER DIR OF CANDIDATE KANGGO NENG WANGI 50% AND </text>
<text sub="clublinks" start="2402.734" dur="0.231"> SESI ANU UPPER DIR OF CANDIDATE TUNGGAL KANGGO DENGAN 50% sareng… </text>
<text sub="clublinks" start="2402.967" dur="0.565"> CANDIDATE TUNGGU KANGGO DENGAN 50% sareng ... SATU VOTE. KON TEGI MEREKA </text>
<text sub="clublinks" start="2403.534" dur="2.665"> ... SATU VOTE. SATU KERANA SUKA MERDEKA YANG MANGSA DENGAN MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="2406.201" dur="1.698"> SATU VOTE. SATU LAKI SANG INGU MANGSA NU MANGSA NU DITUTUPAKAN RAKYAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2407.901" dur="1.998"> SATU INGKEU AYA NU NU TENGOK TU. KUNG ING DIA TIDAK MUKA INTO A </text>
<text sub="clublinks" start="2409.901" dur="3.031"> MAÉN BAL. KUNG ING DIA TUKANG MUNGGU RUNOFF 2 KAMPUNG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2412.934" dur="1.598"> KUNG ING DIA TUKANG MUNGGU RUNOFF 2 KANGGUNGAN PANGGUNGAN TERUS DI RUNOFF. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.534" dur="3.065"> RUNOFF THE 2 PANGGUNGAN TERBARU DI RUNOFF. RAKYAT DESA BOLEH BOLEH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="2417.601" dur="0.698"> DI RUNOFF. RAKYAT DESA KUMAHA BUNGSA BUNGSA KANGGURU RUNOFF </text>
<text sub="clublinks" start="2418.301" dur="3.031"> RAKYAT DESA BOLEH BALLOT UNTUK REPUBLIKAN RUNOFF INTÉNA sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2421.334" dur="1.531"> REPUBLIKAN RUNOFF PERTAMA AND AND DEMOKRATIK SIHAT DI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2422.867" dur="0.632"> REPUBLIKAN PERTAMA DAN DEMOKRATIK SIDANG DI AKU DEMOKRATIK SARA. MULIT IT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2423.501" dur="0.598"> DEMOKRATIK SIDE ON ME DEMOKRATIK SIDE. MULIT IT DENGAN RUNOFF UNTUK USEN SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="2424.101" dur="0.198"> DEMOKRATIK SIDANG. MULIT IT DENGAN RUNOFF UNTUK US SENATE SEAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2424.301" dur="2.364"> THE RUNOFF UNTUK AS SENATE SEAT. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2426.667" dur="1.398"> SEAT. ... TUNGGULAN BOTONG. A </text>
<text sub="clublinks" start="2428.067" dur="2.532"> ... TUNGGULAN BOTONG. A ... </text>
<text sub="clublinks" start="2430.601" dur="2.998"> AYA BOTOL KULIT. A ... RAJAH NEGARA NEGARA DENGAN TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2433.601" dur="0.631"> ... MASALAH NEGARA NEGARA DENGAN TEMA. SATU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2434.234" dur="0.398"> PAIR NEGERI REPS DI TEMA. SATU ATAWA 2 KONTAK MISS TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="2434.634" dur="2.298"> SATU ATAWA 2 KAWASAAN MISSIS TANGGAPAN MISS PELAKON NAMATNA </text>
<text sub="clublinks" start="2436.934" dur="0.431"> 2 TUNGGU MISI PISIS NOMBOR PAKSA NU TUNGGU BASA ING PAKSA HAKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2437.367" dur="2.732"> JAWATANKUASA NUI NUNG NUNG NU TUNGGU BAGI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="2440.466" dur="4.766"> WILAYAH SANGGUP SUKU AYA NU KENOTA VOTERS DARI ANTARA SATU DIPAKALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2445.234" dur="3.231"> THE VOTERS DARI SATU TEMA DITUTUKAN ATAWA ATAWA INGKEUKAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2448.467" dur="2.298"> DARI ANTARA SATU DIPAKALKEUN ATAWA ATAWA INGKEUKAN MEREKA MACHINE. </text>
<text sub="clublinks" start="2450.767" dur="0.598"> SATU INGIN SUKU MERDEKA MACINE. THE UNIT. ATAWA DENGAN ATAWA ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2451.367" dur="0.132"> MACINE. THE UNIT. ATAWA DENGAN ATAWA ATAWA ... </text>
<text sub="clublinks" start="2451.501" dur="0.498"> THE UNIT. ADA DENGAN SUKANG ... ATAWA 2 SPRING, SANGSA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2452.001" dur="2.298"> ... 2 SPRING, PALING ANU KANGGO NU MANA PILIH BAGI UNTUK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2454.301" dur="2.131"> 2 SPRING, PALING ANU KANGGO NU MANA PILIHAN UNTUK AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2456.434" dur="2.598"> CANDIDATE bakal milih pikeun jalma. SATU TEU SENTIASA DI ING DITUKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="2459.034" dur="0.398"> Jalma. SATU TEU SENTIASA DI ING DENGAN TIAP Leres. TAPI EVERY </text>
<text sub="clublinks" start="2459.434" dur="0.131"> SATU TEU SENTIASA DI ING DENGAN TIAP Leres. TAPI EVERY ... </text>
<text sub="clublinks" start="2459.567" dur="0.565"> GIRI. TAPI EVERY ... VOTE NEGARA DI PILIHAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2460.134" dur="1.965"> ... NEGARA VOTE DI PILIHAN PILIHAN KITA AYA NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2462.101" dur="0.964"> VOTE NEGARA DI KOMPOTEN PILIHAN KAMI KUMAHA NYAWA NAMPI. </text>
<text sub="clublinks" start="2463.067" dur="2.865"> OFFICIALS INI DIA NAMPANGKEUN NYA. >> SUKAN TU GAGALNYA ITU BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2465.934" dur="0.565"> HER. >> SUKAN JUJURNA ITU KANGSA PANGGILAN BARU KANGGO SAJU </text>
<text sub="clublinks" start="2466.501" dur="2.531"> >> SUKA NU DITASCANGKE KES INGAN PANGGILAN PANGGILAN SANGSANA UNTUK APA KANGGO GURU NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="2469.034" dur="0.431"> UJI KASÉNASAN CENÉNAN NGÉSARI KANGGO NU MANGSA KASIH. ABDI YAKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2469.467" dur="0.632"> WE'RE MENJARAKAN NOVEMBER. AKU SUKU COVID-19 DENGAN HENTEU TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2470.101" dur="0.498"> AKU SUKU-AYAT 19-HARI NU TUNGGU INGKEUN AYA BASA KAPI, TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="1.264"> 19 COVID-19 TINGKAT INGIN SANGGANG BASA INGNA, TAPI ING SIEWAN NYATA NGAPUNGKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2471.867" dur="2.732"> AS BADÉ, TAPI TANGGAPAN SAHA NYATA NGETUJUK MANGSA DENGAN MUNGKIN DENGAN HENTEU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2474.601" dur="0.564"> NGAPALKEUN WE'LL NGAJABAT KANGGO MUNGKIN DENGAN DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU AYA GAMPANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2475.167" dur="0.298"> DAPAT DENGAN DENGAN HANYA HENTEU INGKEUN HENTEUN HENTEUN, JACKIE. </text>
<text sub="clublinks" start="2475.467" dur="2.232"> AYE INGKEUN HENTEU AYA UNTUK KAU, JACKIE. >> TERIMA KASIH ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2477.701" dur="0.431"> YOU, JACKIE. >> TERIMA KASIH ING DENGAN HARAPAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2478.134" dur="3.031"> >> SUKA KANGGO NU DENGAN HENTEU HARAPAN TETAPI KUNGI NANG VOTE IF YOU AYE </text>
<text sub="clublinks" start="2481.167" dur="0.598"> NGADI SUKI NAPI KUNGI NU VOTE IF YOU AYEU VIEWERS INGKEUN TO PADA </text>
<text sub="clublinks" start="2481.767" dur="2.732"> INI TAPI KUNG ING VOTE IF YOU AYE VIEWERS ING TO TO WEBSITE KAMI. ANJATKE SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="2484.501" dur="3.031"> VIEWERS DIA NGADANGKEUN TO WEBSITE KAMI. HENTEU AYE SAPI JAM MAKA GANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="2487.534" dur="0.698"> WEBSITE KAMI. HILANGKEUN NGANUNGAN JAM MAUTAN GAMPANG NGANUTKEUN SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="2488.234" dur="0.631"> RUMAH JEUNG KATÉNGAN TUTUP DEBATES MANGSA KOMPUTA DESA HARI </text>
<text sub="clublinks" start="2488.867" dur="2.432"> TEMPAT DEPATES UNTUK MENGHENTUKKEUN TENTA DENGAN PILIHAN PANGGILAN GALAJEU NYANGGO GAMPANG NU </text>
<text sub="clublinks" start="2491.866" dur="5.633"> GAMPANG TAMBAHAN NORMALLY PILIHAN RUNOFF AS UNTUK ROTO 8 BALITA. TAPI INI SATU AKU DIAJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2497.501" dur="0.231"> PILIHAN RUNOFF US FOR FOX 8 BOHONG. TAPI INI SATU AKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2497.734" dur="0.231"> BALONG. TAPI INI SATUJAK AYA DENGAN 10 Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="2497.967" dur="0.565"> PARA 10 Dinten. >> SEMUA CAMPURAN JACKIE CALLANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2498.534" dur="1.598"> 10 Dinten. >> SEMUA RAKYAT JACKIE CALLANAN TERIMA KASIH ING DENGAN MASA ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="2500.134" dur="0.565"> >> KABEH DI JACKIE CALLANAN TERIMA KASIH INGGU ANU UNTUK WAKTU MASA KITA GAMPANG APPRECIATE IT. HATUR NUHUN, </text>
<text sub="clublinks" start="2500.701" dur="0.431"> TERIMA KASIH HENTEU ATAWA UNTUK WAKTU MANGSA NAMPAKKEUN TI. THANK YOU, THANK YOU, WE'LL BE </text>
<text sub="clublinks" start="2501.134" dur="2.298"> NANGGALKEUN TI. SALAMU HENTEU, INGGO KAU, KABEH ... </text>
<text sub="clublinks" start="2503.434" dur="2.765"> TERIMA DENGAN, KABEH NU ... KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2506.201" dur="1.098"> ... KEMBANG KARET. >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2507.301" dur="0.531"> BUNTUNG TUNGGAL. >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGANG UNTUK MENGIKUTKEUN ING DENGAN PENTING. THE </text>
<text sub="clublinks" start="2507.834" dur="1.365"> >> TAPI PERTAMA KITA NGANGGANG UNTUK MENGIKUTKEUN ING DENGAN PENTING. THE BATTLE ATAWA BISA ANGGOTA PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2509.201" dur="1.831"> DIKEHKEUN PUTIH. THE BATTLE ATAWA GOLEKSI PILIHAN AYA KONEKTUK KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2511.034" dur="2.998"> BATTE AYEUNA AYA PILIHAN PILIHAN AKAN DITUTUPKEUNTIKAN PANDEMIK AYA FOKUS INTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2514.034" dur="1.165"> KATAKAN DUKA PANDEMIK AYA FOKUS INGKING PALING MINGGU LEPAS MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2515.201" dur="1.098"> PANDEMIK mangrupikeun FOKUS MINGGU ANTARA ANTARA ANTARI NGANJALIKAN KSAT. Éta urang Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2516.301" dur="0.598"> KAWASAN MINGGU EKSPEKTOR KSAT. INGAN PROGRAM BALAYAN KITA GURU BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2516.901" dur="0.598"> EKPLETAT KSAT. ING PROGRAM BALAYAN KITA GURU BARAT PROGRAM YANG NANGKEUN Pikeun ngalaksanakeun PERSPEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="2517.501" dur="2.431"> PROGRAM BALITA NGÉSGÉS HENTEUR NGENTOSA KANGGO NERANGKEUN PERSPEKTIF KANGGURU BISA KANGGO MANGGOL </text>
<text sub="clublinks" start="2519.934" dur="0.831"> Éta Nuju Ngalangkungan PERSPEKTIF KANGGURU BUNGSA KITA GURU MANGSA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="2520.767" dur="0.565"> Nuju KANGGURAN HENTEU NGENTUKA INGGULIS UNTUK HARI INI. YOU bisa nongton KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2521.334" dur="2.431"> TUTUP ING HARI. MANUJI NYANGKEUN NUJU KSAT MAJLIS MAIL IN VOTING RIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="2523.767" dur="0.832"> THE DAY. SIEUN AYA NANGKEUN NUJUT TUJI KSAT MAJLIS DI PILIHAN KADIL </text>
<text sub="clublinks" start="2524.601" dur="124.631"> LAMPIRAN MAIL DI PILIHAN RAYA AYEUNA DI DEMAND DI APP TV KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2649.234" dur="1.931"> AYEUNA AYA NU DEMAND DI tv KSAT APP THE PANDEMIC IS HITTING THE </text>
<text sub="clublinks" start="2651.167" dur="0.598"> ON DEMAND DI TV KSAT APP PANDEMIK DIA HADTING KANGGURU DUNYA RETÉS DI ALOHA </text>
<text sub="clublinks" start="2651.767" dur="2.598"> TEMA PANDEMIK NATE NUNGGUH DUNIA RETÉS DI ULANG DENGAN KANGGO NANG NU TUNGGUAN VICTIM TERBARU AYA COSTCO </text>
<text sub="clublinks" start="2654.367" dur="0.432"> DUNTUNG RETAPON DI KOMUNITAS PANGGILAN TERBARU KANGGO NU TUNGGAL KAS CIPONO COSTCO. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.801" dur="3.198"> KANGGURAN TERUS TERUS DIPAS KASIL COSTCO. THE BIG BOX MEMBERSHIP CLUB TAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="2658.001" dur="1.298"> KASU TELEFON. KOMUNITAS BAKAL KOMPUTER AYA KELUAR MUNGSAUN NANGGALKEUN HAKF SHEET CAKES </text>
<text sub="clublinks" start="2659.301" dur="0.931"> Pangéran Klub Pangéran Bérés Geuning MUNGKULKEUN HALF SHEET NGADILKEYA DENGAN CENTERPIECE </text>
<text sub="clublinks" start="2660.234" dur="0.531"> DITASILKEUNTIKKAN KITA HALF NGADILKEUN YANG ANTARNA DENGAN PELAKSANAAN GRADUASI DAN ANJURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2660.767" dur="2.098"> SAHA NUJADE NENG NU TENGKEJI KANGGURU GRADUASI DAN RAKYAT BIRTHDAY COSTCO GAMPANG DITULU </text>
<text sub="clublinks" start="2662.867" dur="3.098"> GRADUATION AND PARTIRES BIRTHDAY COSTCO QUIETLY DITUTUPKEUN NGEJATKEUN CAKES ACROSS ITS US </text>
<text sub="clublinks" start="2665.967" dur="0.565"> Partai COSTCO QUIETLY DITUTUPKEUNTUKKEUN NGUKAKKAN KAKI AKAN MENJATIKAN AS KAMI NAMPI BULUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2666.534" dur="2.065"> Jual KEDUA NAMPAKKEUN ASI KITA NENGGALKEUN BULAN. INSTEAD THE COSTCO BAKERY IS </text>
<text sub="clublinks" start="2668.601" dur="3.098"> NGARGUH PULUH PULUS BASA. INSTEAD BOSA COSTCO AYEUNA AYEUNA AYAU POINGKAN PELANGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2671.701" dur="1.031"> INSTEAD BOSA COSTCO AYEUNA AYEUNA AYAU POINGKAN PELANGGAN TENGGARA IT 10 INCH ROUND CAKE SAYS </text>
<text sub="clublinks" start="2672.734" dur="1.298"> AYEUNA AYA NU KOMPOT PAKSA TANGGOLI 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2674.034" dur="1.998"> IT 10 INCH ROUND CAKE SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA NYANGGURAN DENGAN RUJUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2676.034" dur="0.565"> SUBSTITUTE. PANGGALAN JUGA NYANGGURAN DENGAN RAKYO DARI SUKATKAN KASIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2676.601" dur="2.664"> KUNCI TANPA KOMUNITAS KOMUNITAS KOMPUTEN KASIHAN HENTEU UNTUK NANGGALKEUN GAMPIRAN LARGE DI CAHAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2679.267" dur="3.032"> DARI PELANGSAAN KESIHATAN UNTUK GAMPANG LARGE LARGE DI CAHAYA COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2683" dur="4.799"> >> Nembalan Ayeuna Pikeun Kami Warga Nyarioskeun LIVE BASA DITANGKEUN KUMAHA LAMI 89 Hirup </text>
<text sub="clublinks" start="2687.801" dur="0.531"> HENTEU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NIKE LIVE CAM 89 MEMBANGKE INI DENGAN HOPE EVERYBODY HAD A </text>
<text sub="clublinks" start="2688.334" dur="0.631"> DENGAN LAMI HAMI 89 NANGGAMALKEUN DENGAN HARAPAN EVERYBODY HAD DESA PULUS NGAPUN TAPI TAPI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2688.967" dur="2.098"> INI DENGAN HENTE EVERYBODY HAD ANTARA WINDEKAN TAPI TAPI ANTARA GOLANG ANTARA NU TUJU TINGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2691.067" dur="1.798"> MINGGU MINGGU MINGGU TAPI ANTARI GOTA HOLIDAY SATU UNTUK MANGSA PELAKU UNTUK LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="2692.867" dur="0.265"> HOLIDAY SATU NU KOMPAK UNTUK MELENGKEUN MINGGU MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="2693.134" dur="1.931"> UNTUK MINGGU KULIT. >> YEAH KAMI BAWA ATAWA ANU BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2695.067" dur="0.565"> THE WEEK. >> YEAH KAMI ATAWA ATAWA ANU BARAT KANGSA DENGAN JAWA TYPICAL JULY </text>
<text sub="clublinks" start="2695.634" dur="0.598"> >> YEAH KAMI ATAWA ATAWA ANU BARAT KANGGUPAN HEAT TIKALIKAL JULAI UNTUK DENGAN HENTEU AYA NGAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="2696.234" dur="2.865"> JADI HEATIKAL JULAI HEBAT KANGGO UNTUK NYAWA HENTEU AYEUN NGAJUT DENGAN 100 JAMIN DI POEK </text>
<text sub="clublinks" start="2699.101" dur="0.531"> UNTUK KAU AKAN HENTEU AYA NGAJUTAN DENGAN 100 JAMINAN ATAWA POÉ DENGAN POJÉ DENGAN KANGGURAN NUNGTUNG NU 91 </text>
<text sub="clublinks" start="2699.634" dur="2.798"> DENGAN 100 MENYANGKE ATAWA ING PO TARI SADU KITA GAMPANG ITU UPANG TO 91 UNTUK TEMPERATUR HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="2702.434" dur="0.631"> Dinten dinten ayeuna urang tiasa nyobian </text>
<text sub="clublinks" start="2703.067" dur="2.998"> UNTUK KEJEMAAN PANGGAL TUNGGU NUNGGUH GENDIRI NGADUKAN KANGGOAN 79 AND BAGANGAN PALING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2706.067" dur="1.698"> HENTEU NGADUTKEUN NGADUKAN KANGGO 79 AND UNTUK BAGANA PALING GAMPANG DI INGKEUN AYA BUNTUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="2707.767" dur="0.565"> OF 79 AND UNTUK DENGAN PALING GAMPANG DI MAIN MUNGKULKEUN BITU DENGAN PELABURAN KELUAR AND NUI </text>
<text sub="clublinks" start="2708.334" dur="0.565"> TEMPERATUR DI SINI NUNGKULKEUN DI ANTARA KANGGO NU DITUTUPKEUN NUI KOMPUTER ATAWA DENGAN PELAKSANAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2708.901" dur="3.098"> BIT DENGAN PAKSA NU TUTUP DENGAN KOMUNITAS ING DENGAN PELAKSANAAN TANPA LOKASI TANJUNG JAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="2712.001" dur="0.431"> AYA DENGAN PELAKSANAAN NGUKTUR LOKASI KOMUNITAS TANPA UTIKA TULA </text>
<text sub="clublinks" start="2712.434" dur="0.598"> LOKASI SOUTHWEST TANJUNG UTIKA TULA SPRY CRYSTAL, 9, 9, UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2713.034" dur="2.531"> UTIKA TULA CRYSTAL SPRINGS, 9, 9, UNTUK TEMPERATUR TINGGI JEUNG EVEN DEL </text>
<text sub="clublinks" start="2715.567" dur="1.332"> TUNGGULAN KRYSTAL, 9, 9, UNTUK TEMPERATUR TINGGI DAN ACARA DEL RIO 97 </text>
<text sub="clublinks" start="2716.901" dur="0.631"> TEMPERATUR TINGGI JEUNG EVEN DEL RIO 97 KAKI AS Urang NANGKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2717.534" dur="0.531"> RIO 97 PANAS AS KAMI NUI NAMBAK KOMPETENSI TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="2718.067" dur="126.698"> KANAN AS Urang JUMLIS ING PAKSA TEMPERATUR NIGHT NA NUNGGALKEUN DI 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2844.767" dur="3.232"> TEMPERATUR PANJELENG GELENG NU TUNGGU 80 ING DIA PANGGILAN UNTUK PINGGANG MINGGU SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2848.001" dur="0.731"> NGILEU DIAJEUT 80 ORA KOMUNITAS UNTUK PINGGANG MINGGU HENTEU. OH YEAH, YEAH KAMI NU </text>
<text sub="clublinks" start="2848.734" dur="1.965"> DITANGGU UNTUK MINGGU MINGGU DENGAN. OH YEAH, YEAH KAMI DENGAN ANDA JULY DENGAN PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="2850.701" dur="1.831"> OH YEAH, YEAH KAMI DENGAN KAJAWA JULAI AYA TUNGGU JAWA KOMPUT KORPORAN DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2852.534" dur="0.565"> DENGAN KA JULAI AYA TUNGGU JAWA KOMPUT KOMPUTA DAN KANGGURAN NANGKEUN UNTUK JATY HEATIKAL JULAI AS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="2853.101" dur="0.598"> KORNOR DAN MANGSAAKNA UNTUK JAWA TYPIKAL JATY HEAT AS KAMI DAPATKEUN DI JAWA 4 KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="2853.701" dur="1.531"> HEATIK JULAI TIK anjeun Nalika urang nampi 4 taun juli bakal digabungkeun 100 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2855.234" dur="3.931"> KONTAKAN DENGAN 100 PANGGURAN TAPI TUJEUN HENTEUN HENTEUN SORANG LATIHAN EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="2859.167" dur="1.732"> TAPI JUGA HENTEU NOTIS KANGGURANA LATIHAN EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULIS DIRI SANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="2860.901" dur="0.531"> EXTRA AFRICAN HENTEU DI KULIS DENGAN HENTEU AYA TARI DI Sabtu sareng dinten ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2861.434" dur="0.565"> IS REALLY THICK ON SATURDAY AND THEN IT'S DISPERSED SOMEWHAT AND TODAY </text>
<text sub="clublinks" start="2862.001" dur="1.498"> AYEUNA DENGAN Saptu sareng langkung ayeuna maca Sumping sareng dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="2863.501" dur="1.031"> DISPERSED SOMEWHAT AND DENGAN ASA KASUA KABEH BUKA DAN ANTARA DI POLLEN NEGARA TEH DIPANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2864.534" dur="2.098"> TANPA SATU KABEH BASA KANGSA INGNA DI POLLEN MAJLIS DENGAN HENTEUT HENTEUR. TAPI MASKI LET </text>
<text sub="clublinks" start="2866.634" dur="0.565"> NEGARA POLLEN SAHA TEGI DAFTAR. TAPI TETI KANGGURU ING DIRI DI WAKTU DI SINI ATEUI </text>
<text sub="clublinks" start="2867.201" dur="2.031"> Ngadaptar. TAPI TETI KANGGURU INWARI DI SINI DENGAN ATEUN SUKA ATAWA KONTEN PENTAS ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="2869.234" dur="0.565"> WARNA DI WAKTU DI SINI ATEUN TEMPAT ANTARA KONCENTRASI PANGGILAN ATAWA GULF DAN CARIBBEAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2869.801" dur="1.664"> AYA KONKUS TENTUK GOLEK DAN GOLEKBANG. INGIN AYA KANGGO KITA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="2871.467" dur="3.032"> THE GULF AND CARIBBEAN. SANGGUP MANGSA NANGGALKEUN PARA NU GAMPANG ATAWA ESPECIALLY AKU PIKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="2874.501" dur="0.564"> INGIN AYA KANGGO NU DENGAN PARA HARI ATAU ESPECIALI SAYA DIKEH SAINGAN LEBIH NOTISABLE DENGAN PADAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2875.067" dur="0.565"> KOMUNITAS sareng ESPECIALLY SAYA DIKASILKEUN HENTEU DENGAN CATETAN DENGAN THURSDAY, ESPECIALLY ALONG THE COASTAL </text>
<text sub="clublinks" start="2875.634" dur="2.098"> HANYA NOTISI DENGAN PELEK, ESPECIALLY DENGAN BENDA KASIH DENGAN NANGKUTKEUN INTO SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2877.734" dur="1.731"> ESPECIALLY DENGAN BUKU KOPI DENGAN NENG WARNA INTEK SAN ANTONIO DI SINI. YOU'LL </text>
<text sub="clublinks" start="2879.467" dur="0.565"> TAPI ATAWA KAHLIKAN NAMPAK INTO SAN ANTONIO DI SINI. HENTEU HENTEU EXTRA HENTEU IN </text>
<text sub="clublinks" start="2880.034" dur="1.631"> ANTONIO DI SINI. YOU'LL CATETAN EXTRA HENTEU ING DENGAN INI DENGAN HANG AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="2881.667" dur="0.598"> CATETAN EXTRA HENTEU DI INGKEUN AIR ITU TO HANG AROUND UNTUK COUPLE OF DARI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2882.267" dur="2.632"> AIR ITI NUNGGUH UNTUK HANG AROUND UNTUK COUPLE OF HARI INI DENGAN HENTEU DENGAN MENETAP </text>
<text sub="clublinks" start="2884.901" dur="0.731"> UNTUK KAMPUNG DENGAN HARI ING DENGAN JUST SANGGU UNTUK MELENGKEUN INJAWA KUNGEU SENSITIF KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="2885.634" dur="1.798"> HANYA JUJUR UNTUK MANGSAKEUN INTAN HENTEU AYEUNA SENSITIFAT DAWA KASAHA. INI ANIMASI </text>
<text sub="clublinks" start="2887.434" dur="2.331"> KUNG ING SINSIS KANGGO NU DENGAN. DINIT AN ANJURU ANTARA SATUJEGA MASA SATU GADANA KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="2889.767" dur="0.632"> YANG leres. DENGAN ANIMASI SATU DENGAN MASA DENGAN MASA DENGAN KASAHA ANTARA ING DENGAN DENGAN SUKUR DENGAN ATAWA KITA DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2890.401" dur="2.498"> SATU DIRI SATUJEGA INGKEUNAAN KANGGO Nuju NU DENGAN KOLEKTOR ING DENGAN KAMI HENTEU AYA DAPATKEUN PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2892.901" dur="0.598"> DENGAN THURSDAY AND KAMI DENGAN DAPATKEUN DIHENTEU DENGAN KONKUSUS HENTERI TINGGI LENGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="2893.501" dur="2.498"> DITUTUPKEUN DENGAN KONKUSUS PUNGSAING PANGERAN DENGAN SANGGUP LAN NEGARA UNTUK PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="2896.001" dur="1.731"> Konséntrasi AS YANG TINGGI JEUNG STIK DIRI UNTUK KANGGO ING DARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2897.734" dur="0.631"> AND STIKS AROUND UNTUK KAMPUNG DENGAN Dinten. 89 TUNGGALKEUNA HAK AYEUNA ATAWA FIKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2898.367" dur="2.465"> DUA DAWA. 89 PANGGILAN RAYA AYEUNA AYA FAKTOR DI KABUPATEN, KUMAHA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2900.834" dur="0.465"> 89 NGEMBUNGKEUN NGADEUNA AYEUNA AYA FAKTOR ING HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 ARI NINI NIMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.301" dur="0.564"> IN THE HUMIDITY, IT FEELS LIKE 96 AND Urang ngalakukeun. PELUANG OVERHEAD NGITA NGEBAB A </text>
<text sub="clublinks" start="2901.867" dur="2.598"> 96 AND Urang AYEUNA. PELUANG OVERHEAD NGITA BUKU SITU TAPI ANTARA HAZE DI PUTUP DAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2904.467" dur="1.832"> PELUANG OVERHEAD BUKU NU TAPI TAPI ANTARA HAZE DI WILAYAH DAN LEUTIH DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2906.301" dur="1.231"> LUNGKAP TENGAH BUKU DI KULITAN DAN KANGGURU AYA NU TELPONKEUN NABI KULIT DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2907.534" dur="0.531"> KUNCI DENGAN ITU ITU HENTEU DENGAN KABUPATEN YANG DITADANGKEUN UPIT KITU BIT DEW </text>
<text sub="clublinks" start="2908.067" dur="2.665"> KELOMPUT DENGAN PELABURAN YANG DITAYANGAN KANGGO UPIT A BIT DEW 0.72. YA JADI, NU DENGAN TANGGAP WANG </text>
<text sub="clublinks" start="2910.734" dur="1.398"> LAYERED UP QUIT A BIT DEW 0.72. Leres, YA, ITU GAMPANG TANGGUNG WARNA INDIKESE AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2912.134" dur="1.231"> 0,72. Leres, YA, ITU GOLONGAN HEAT INDIKESE KABEH AYEUNA AYA KAROTA 100 GOLONGAN sareng BARAT SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2913.367" dur="3.032"> INDIKESE RAYA AYEUNA AYA KAROTA 100 UNTUK sareng SUKU ANTARA ANANIO SAN ANTONIO AYA 190 BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2916.401" dur="1.631"> NGADUKAN 100 KOTA sareng PERHATOSAN SAN ANTONIO NGELUAR AYA A 190 BOLEH TULA LAREDO SATU O 8, VICTORIA </text>
<text sub="clublinks" start="2918.034" dur="2.998"> ANONIO FEELS LIKE A 190 BOLEH TULA LAREDO SATUNYA 8, FEJI VICTORIA LIKE SATU OH SANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2921.034" dur="0.431"> TULA LAREDO SATU O 8, KELUAR VICTORIA KITA DENGAN SATU OH SATU DIAJAK DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2921.467" dur="0.998"> FEELS LIKE SATU OH SANGGU NU SANGGANG NU SAKITNA NU INDONI KANGSA. POIN PUTRA DEW </text>
<text sub="clublinks" start="2922.467" dur="3.198"> DITALIPKAN DENGAN INDIKAT HEAT. POIN APRÉ AYA DIAJATKEUN INI DIA NGADUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2925.667" dur="0.832"> HEAT INDIK. POIN APRÉ AYA DIAJAK AYA DENGAN INI 70 taun, </text>
<text sub="clublinks" start="2926.501" dur="0.698"> Cara Ngagawekeun Dina taun 70an, Anu leuwih HUMIDITI KUMAHA SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="2927.201" dur="1.931"> 70-an, INGGU HUMIDITI AYA KANGGO NU GRATIS KABEH ITU KABEH, </text>
<text sub="clublinks" start="2929.134" dur="2.998"> HUMIDITI AYA KANGGO NU GRATIS SEMUA GAMPANG GAMPANG, AYA NU TUNGGULU JAWA ATAWA TIMUR D </text>
<text sub="clublinks" start="2932.134" dur="1.431"> MENYANGKEUN IT ANAK AYEUNA, ESPECIALLY LAGU sareng MALAWA I 35 AKTIVITI AIR AKTIF. </text>
<text sub="clublinks" start="2933.567" dur="0.632"> ESPECIALLY ALONG AND EAST OF I 35 AKTIVITI AIR AKTIF. SATU SARI DARI KASAHA 80 ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="2934.201" dur="1.898"> 35 AKTIVITI AIR AKTIF. SAHAJAWA DARI KURING 80 ANU TO UPPER 90 INGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="2936.101" dur="2.598"> SATUYA SARI NGANGKANG 80 taun TO UPPER 90 ING DENGAN SUKA JATI MIXTURE OUT TH 83 </text>
<text sub="clublinks" start="2938.701" dur="3.098"> KANGKUNGAN UPPER 90 ING DENGAN KITU DENGAN KOMUNITAS ENTANA 83 DI FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE </text>
<text sub="clublinks" start="2941.801" dur="1.264"> LENGKAP TUJUHAN MIXTURSARI INI 83 DI INUNG FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE MEANWHILE, 97 IN </text>
<text sub="clublinks" start="2943.067" dur="0.565"> FREDERICKSBURG 84 DI KERRVILLE MEANWHILE, 97 DI ECRI CARRIZO sareng KAMANJUNG 90 </text>
<text sub="clublinks" start="2943.634" dur="0.565"> MEANWHILE, 97 DI ECRI CARRIZO sareng Waktos 90 UNPLEASANT AND AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2944.201" dur="1.964"> KOMPUTER sareng ACARA CARRIZO 90 UNGGUL DAN AYEUNA AYEUNA AYA GOLONGAN DENGAN HATI DENGAN HATI </text>
<text sub="clublinks" start="2946.167" dur="0.498"> UNPLEASANT AND AYEUNA AYEUNA AYA DIAJAK UNTUK DENGAN HATI SANGGANG DENGAN SANG ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="2946.667" dur="2.665"> HAYU NU DENGAN HATI KAMI DENGAN AROUND SAN ANTONIO UNTUK DIA NEXT SEVERAL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2949.334" dur="0.531"> TUNGGULAN SAN ANTONIO DIA UNTUK HARI SENTIU AYE DIAJAK ATAU KLIMB UP DENGAN 90 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2949.867" dur="3.065"> UNTUK DENGAN HARI NEGARA HENTEU AYE DENGAN ATAU KLIMB UP DENGAN 90 KONTOR, UPPER 90'S. MAKSAD ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="2952.934" dur="0.465"> TEMPAT TEMA PUTRA UPID 90 PUTRA, UPPER 90'S. Kuring HENTEU LANGGAH MUDAH DENGAN 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2953.401" dur="2.764"> LIRIK, UPPER 90an. Kuring MEWANG HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DENGAN PUTIH INI MINGGU AND </text>
<text sub="clublinks" start="2956.167" dur="1.732"> HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DENGAN TAMAT MINGGU ING ING DAN NANGGAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="2957.901" dur="0.531"> DENGAN TAMAT MINGGU ING AND INTING NGEKTARI NGEKTosan HOLIDAY. KAYA KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2958.434" dur="0.498"> INTO MINGGU TINGKATAN HOLIDAY. SATU RASA JABAR 99 DENGAN TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="2958.934" dur="1.498"> Minggu MINGGU. KATUASAAN KANGGURU NU KAKI 99 UNTUK INGKAT TELPON TINGGI ING DARI AHEAD </text>
<text sub="clublinks" start="2960.434" dur="3.098"> TUNGGUL 99 DENGAN TEMPATUR HENTEU DI DENGAN HARI KOMPUTER DENGAN INI DENGAN EXTRA HENTEU DI KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="2963.534" dur="1.731"> TEMPERATUR DI DATÉ HARI AYEUN DENGAN HENTEU DENGAN KULIT DI KULIT AS WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="2965.267" dur="0.532"> DENGAN YANG EXTRA HENTEU DI KULIT AS WELL. KAMI HAD SANGGANG HENTEUR SNEAK </text>
<text sub="clublinks" start="2965.801" dur="0.664"> AS WELL. KAMI HAD SANGGU NU TUNGGU LEMBAGA SNAPAK ANJEUN LARIS, ESPECIALLY </text>
<text sub="clublinks" start="2966.467" dur="2.332"> KAMI NU NU TUJUNG AYA TUNGGULKEUN SNEAK ANTARA INGGRIS NGENTOTA, HENTEU JUJUR HENTEU INGGRIS LANGUGA KOUPLE </text>
<text sub="clublinks" start="2968.801" dur="0.798"> INGKULAN LRAJI LINE, ESPECIALLY JUST WEST LANGTREE A COUPLE OF HOURS AGO. SAHA NUJEU SANA </text>
<text sub="clublinks" start="2969.601" dur="2.998"> KALANGSAAN SUKU BAHASA JAWA KOMUNITAS JAMIN RUMAH. SAHA NUJEU DI SINI ANTARA GAMPANG INGGU sareng YÉS PARAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2972.601" dur="1.564"> DARI RUMAH JAWA. SAHA NUJEU DIAJI DI SANGGU GAMPANG sareng INGKAL YANG DIJAWA. YANG SUMBATAN SANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2974.167" dur="0.565"> INGGAH INGGULIS sareng INGKAH YANG DI JAWA BARAT. INGIN YANG DIHENTEU NU TUTUP GOLONGAN PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2974.734" dur="2.531"> BANDUNG. AYA SAKITU SANGGU NU TUNGGU GRATIS PELANGGAN SIEUN AYA SUKU NU MELENGKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="2977.267" dur="2.998"> PELUANG TINGGI TINGGI SIEUN AYA SUKU MELENGKEUN THUNDERSTORMS DI MEXICO. TAPI UNLIKELY TO </text>
<text sub="clublinks" start="2980.267" dur="1.232"> BUKU TUNGGU KELUAR DI MEKANISIKO. TAPI UNLIKELI MANGSA ANTARA PRAKTORAN REAL </text>
<text sub="clublinks" start="2981.501" dur="0.631"> MEXICO. TAPI UNLIKELI MELIHAT ANU KENYANGSAAN REALISI DARI SATU BASA KANA </text>
<text sub="clublinks" start="2982.134" dur="1.398"> DENGAN APA PELAKSANAAN KENYATAAN INI DENGAN MUNGKULKEUN ITU AKAN ACARA AKU JATI </text>
<text sub="clublinks" start="2983.534" dur="3.131"> DARI SUMBANG ITU NAMPAK AKAN NUKAKKAN TUKANG BESEN DENGAN DAPAT KUMAHA ANAK NGAPAL UNTUK PALING PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2986.667" dur="0.898"> BORDER DIA DAPAT HENTEU DAHULISAN ANAK NGAPAL UNTUK Bagean PALING. KASIH SANGGU HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="2987.567" dur="0.598"> KATAKTOHAN TAPI KANGGURAN PALING GELENG. IT ITU HENTEU UNLIKELY HENTEU ATAWA HENTEGA ATAWA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="2988.167" dur="2.432"> INI SANGGU HENTEU HENTEU HENTEU ATAWA ATAWA HENTEGA ATAWA ANAK GAMPANG TAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2990.601" dur="2.131"> LAIN-LAIN ATAWA KABEH ANJEUN ATAWA ANTARA NAMPANG ATAWA ATAWA KOMUNITAS AKAN NANGTANG NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2992.734" dur="0.565"> TINDAKI NDANGKEUNKAN KAWANAN AKSES MANGSA NILAI NEGARA AYEUNA NEGARA NEGARA SATU </text>
<text sub="clublinks" start="2993.301" dur="1.431"> Ngiringan Nasional Nusa Ayeuna Nganing Sadayana Éta Aktip Aktivitas BIG UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="2994.734" dur="1.598"> AYA JUJEU AYEUNA NEGARA US REAL AKTIF KANGSA ANU BIG UPPER TINGKAT ANTARA LEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="2996.334" dur="3.031"> REAL AKTIF BATANG GAMPANG UPPER ANTARA NGEUNTIKAN ATAWA KUMAHA PACIFIC NORTHWEST. SATU SATU AYA BAGI Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2999.367" dur="1.432"> TINGKATKEUN GENDING OTOS PALING PACIFIK. SATU SATU ANTARA NU TUJU TENGAH. UPPER TINGKAT TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="3000.801" dur="0.598"> NORTHWEST. SATU SATU ANTARA NU TUJU TENGAH. UPPER TINGKAT TINGGI. KELUAKAN SANGATNA HENTEU HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="3001.401" dur="2.431"> INGGRIS. UPPER TINGKAT TINGGI. KELUAKAN SANGGU BESAR HADI DENGAN HENTEWANG AYEUNA HENTEU AYEUNA, JADI MANAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3003.834" dur="0.765"> KAPI ANTARA BESAR BOLEH HENTEUN HENTEU AYEUNA KABAYAN AYEUNA, SAHA NUJAWA GANJANG TAPI MANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3004.601" dur="0.564"> AYEUNA KAHIRANG AYEUNA, JADI ANU ANU ANU ANU MANGSA ANAK MANGSA GAMPANG OVERHEAD. LATER INI </text>
<text sub="clublinks" start="3005.167" dur="1.065"> HAYU TAPI TIANG KANGGO MANGSA NENGGALAK OVERHEAD. LATER ING DENGAN ATAWA INGIN PULIS </text>
<text sub="clublinks" start="3006.234" dur="3.131"> NGAMBIL OVERHEAD. LATER ING DENGAN ATAWA INGIN PULISKEUN AYA MANGSA ANJEUN AYA GAMPANG HENTEUNA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3009.367" dur="1.898"> MINGGU AND NGANG ATAWA INGU MANGSA ANJEUN HENTEUN AYA GAMPANG UNTUK PUNGSAAN KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3011.267" dur="1.232"> MANGSA NU DENGAN IMPACT DI KANGGURAN RÉNA HUJAN. PRETTY DENGAN Kuring KUMENTANG DRY </text>
<text sub="clublinks" start="3012.501" dur="0.598"> HUJAN CANGGIH. PRETTY DENGAN Kuring NGADANGKEUN KUMUK DENGAN MINGGU AND NAK RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3013.101" dur="0.531"> PRETTY DENGAN Kuring NGADANGKEUN KUMUNG DENGAN MINGGU AND NGANAKKAN NGANAK HUJAN SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="3013.634" dur="1.998"> NINGKATKAN MINGGU AND NANGKEUNGAN HUJAN RAIN INGKEUN DI KANGGURU ING GOLEK NU TUNGGU HUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="3015.634" dur="1.731"> CHANCES DENGAN BAKAL INT GOLEK INGNA TINGGI TINGKATKEUN DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="3017.367" dur="0.565"> GAMBAR NYAWA TINGGI RÉTÉNA DIHENTEU DI SULU DENGAN SARI. JADI JENIS ITU, </text>
<text sub="clublinks" start="3017.934" dur="2.565"> DITAWA DENGAN SAUTUN. JADI HENTEU ITU, BANYAK GROUD SOUTHEASTERLY </text>
<text sub="clublinks" start="3020.501" dur="0.798"> DENGAN DUMADANG. JADI ITU JENIS, PALING GELENG NU TUNGGAL BUTEE BUNGSA BISA 10 TO 15. </text>
<text sub="clublinks" start="3021.301" dur="0.564"> PALING GELENG NU TUNGGAL BUTEUR BIGURA DENGAN 10 KANGGO 15. KRISIS SANGGUP JEUNG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="3021.867" dur="2.465"> BREEZE ATAWA 10 KANGGO 15. KRISCIS SENI GOLEK JEUNG MUGGY NUNGGALKEUN WE'LL MINGGU DARI </text>
<text sub="clublinks" start="3024.334" dur="0.231"> GALIS KRITUS GANGGANG AND GENGGOLA NGLUKKEUN TARI WANI GOLEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="3024.567" dur="2.798"> TANGGALKEUN TINGKATAN MUNGGU JAWA ARTONG NING KASAHA 79 ARTIKA NAMPANGKEUN 95 LATER ON </text>
<text sub="clublinks" start="3027.367" dur="0.698"> TOMORROW AT 79 KANGGURU NU NU NU NU 95 TARI ING DENGAN HARI INI SENTIASA HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="3028.067" dur="1.498"> ATAWA AYA NU NU NU NU NU 95 TARI ING KARI DENGAN HANYA HENTEU AYA NU NGENTOTA KOMUNINGAN NANJI </text>
<text sub="clublinks" start="3029.567" dur="2.998"> ING DENGAN DENGAN HENTEU HENTEU ATAU NGENTOTA ORA KOMPUTA ATAU GAMPANG DI HENTEU ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3032.567" dur="3.032"> MORNING CLOUDS MENYANGKE ATAN GAMPANG HENTEU DI DENGAN PUTRA INGKEWANG GAMPANG, TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3035.601" dur="0.531"> Ngadap GOOD DI MID DENGAN ANTARA WARM, NGADI TAPI DENGAN PELANGGAN DENGAN SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="3036.134" dur="0.431"> WARM ANJEUN, TAPI NGAPANGKEUN DI ANTARA DI SAKITNA SUNSHINE DI TE MID-NINETIES </text>
<text sub="clublinks" start="3036.567" dur="2.332"> HALANG DENGAN SAKITNA NUNG NUNG MUNGGU TEGN MID-NINETIES YANG KATA SUKURNA </text>
<text sub="clublinks" start="3038.901" dur="1.764"> TEGI MID-NINETIES UNTUK LATIHAN BUTEU ITU HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="3040.667" dur="0.498"> LUKISAN BIGANGSAEU ITU CATETAN. TAPI PELUAS APA NYANGHANG </text>
<text sub="clublinks" start="3041.167" dur="2.698"> CATETAN. TAPI PELUAT APA PELUYANA NU TEMPATUR KURING DI SAHA NANGTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3043.867" dur="1.632"> TAPI AYEUNA HAYU NU KANGGO NU TEMPERATURES DI SATU RASA UPAT NEGARA 100 DENGAN FRIDAY </text>
<text sub="clublinks" start="3045.501" dur="1.698"> TEMPERATUR DIANA NGINJANGKEUN ATAWA TUKAR SAUNYA 100 DENGAN FRIDAY AND SATURDAY AND ADD TO TO </text>
<text sub="clublinks" start="3047.201" dur="3.064"> TUKAR 100 DENGAN JUMAAT sareng SAKTU sareng TAMBAH IN TO HARI INS LESTER DENGAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="3050.267" dur="1.032"> AND SATURDAY AND ADD TO THE LESTER HAYES COMING IN AFRIKA THAN THOS. </text>
<text sub="clublinks" start="3051.301" dur="0.564"> LESTER HAYES DENGAN DI AFRIKA DULANGNA. PENGANGKUTAN KASIH DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3051.867" dur="2.432"> AFRIKA TERIMA KASIH. TANGGAPAN PENDIDIKAN KANGGO ISTU ISTU UNTIL DENGAN JEUNG Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="3054.301" dur="2.131"> KELUAR PENDIDIKAN HENTEU AYA UNTIL HARI ING DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN KUMAHA ANTARA 20% PERANCANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3056.434" dur="4.298"> Urang henteu resep nyobian dina acara anu tiasa datang. OKAY, SUKA JADI KA NU </text>
<text sub="clublinks" start="3060.734" dur="187.098"> KONSEP WEATHER APABILA INGKEUN NGAPUNG. OKAY, TERIMA KASIH ING DUANG ADAM MANGSA BASAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3247.834" dur="2.931"> UNTUK RAINFALL. OKAY, TERIMA KASIH ING DUANG ADAM MANGSA BASAAN. >> DENGAN DIHARI INI DI KASÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="3250.767" dur="0.265"> MAU ADAM ATAWA KANGGO. >> DENGAN DIHARI INI DI KASEH DIRI KASIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.034" dur="2.731"> >> DENGAN DIHARI INI DI KASEH DIRI KASIHAN. ... </text>
<text sub="clublinks" start="3256.2" dur="3.765"> >> AS COVID-19 KASÉ DOKTOR JAMINAN DI SATU SISTEM HOSPITAL AYA PERHATOSAN </text>
<text sub="clublinks" start="3259.967" dur="2.232"> DOKTOR DI SATU SISTEM HOSPITAL ANGIN PUBLIK. KERJA INI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3262.201" dur="0.598"> ING PEMBANGUNAN PUBLIK. KERJA ITA INI DIA Mikir anjeun DOKTOR AYA DARI DARI </text>
<text sub="clublinks" start="3262.801" dur="2.431"> PUBLIK. ITYA KARYA INI DIA Mikir anjeun DOKTOR AYA DARI KOMPETISI METODOLIST HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="3265.234" dur="2.498"> Pikirkeun DOKTOR AYA DARI KARKETET SISTEM HEETTHCARE SISTEM TEMA SIEUNYA SHORT </text>
<text sub="clublinks" start="3267.734" dur="3.131"> METHODIST HEALTHCARE SISTEM TEU REPORTERS TEMA SILANGKEUN DI BEDS AND TY VIRAL YS AND </text>
<text sub="clublinks" start="3270.867" dur="1.198"> LAPORAN TANGGOLA TEMPAT SIEUN PUTIH ING BEDS AND TY VIRAL YS AND CONVALESCENT PLASMA SOME. </text>
<text sub="clublinks" start="3272.067" dur="3.032"> ON BEDS AND TY VIRAL YS AND CONVALESCENT PLASMA SOME. >> BOREDOM WE'LL INGIN TO </text>
<text sub="clublinks" start="3275.101" dur="5.398"> KONVALESCENT PLASMA KUMAHA. >> BOREDOM WE'LL INGKE BASA-BASA PAKAI. KONLIK DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="3280.501" dur="0.231"> >> BOREDOM WE'LL INGKE BASA-BASA PAKAI. KONLIK DENGAN PENTING NGENTEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="3280.734" dur="0.131"> TINDAKAN. JADI PENTAK DIRI NU NGATAKKEUN ... </text>
<text sub="clublinks" start="3280.867" dur="2.932"> NONTOK AT ... PILIHAN HARTNES HOLD ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3283.801" dur="4.264"> ... PILIHAN HARTA HENTEU ATAWA ISIS </text>
<text sub="clublinks" start="3288.067" dur="0.465"> ANGGILAN PILIHAN HOLDAH ATAWA ISIS HISPITALISASI HISPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="3288.534" dur="0.631"> ISIS HISPITALISASI HANYA. >> POLISI SAN ANTONIO JUGA PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="3289.167" dur="2.932"> HOSPITALISASI BASA. >> POLISI SAN ANTONIO JUGA PERLU BOLEH MEMBANGKEUN TURUN 3 DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="3292.101" dur="0.531"> >> POLISI SAN ANTONIO, PERLU BOLEH MEMBANGKEUN TURUN 3 BUKU DITUSUSKAN KASAL </text>
<text sub="clublinks" start="3292.634" dur="3.165"> BANTUAN NUNGGULKEUN BAB 3 TAK DIRI KESEJASAN PANGGUNGAN BATANG </text>
<text sub="clublinks" start="3295.801" dur="0.831"> DITUTUSKEUNCI KESEBASAN NGUKTAN BEER DARI KUTUT SUKTAN ATV LENGKAP MINGGU SEMINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="3296.634" dur="2.998"> DITIPA SABAK DENGAN SUKAN LENGKEUN ATV INTING ATAWA INING LENGKAP MINGGU JAWA 24 ATAWA HIV PLUS OFF </text>
<text sub="clublinks" start="3299.634" dur="1.598"> Minggu akhir wengi ieu dihiihkeun dina JUNE 24 sareng HIV PLUS OFF OF SOUTH ZARZAMORA NEAR </text>
<text sub="clublinks" start="3301.234" dur="0.565"> JUNE 24 AND HIV PLUS OFF OF SOUTH ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. TEU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3301.801" dur="2.264"> SOUTH ZARZAMORA NEAR SOUTHWEST MILITARY. TEMA SORANG DENGAN SATU SUSPEK POINTED HANDGUN </text>
<text sub="clublinks" start="3304.067" dur="0.565"> PUTUP GURU. TEMPAT SANGGU SUKA NINGGALKEUN HENTGUN DI ATAWA GAMPANG 2 </text>
<text sub="clublinks" start="3304.634" dur="2.765"> SATU SUSPEK DITAYANGKEUN HANDGUN DI EMPLOYEE DENGAN 2 KAWASAN GRAB LAIN BEER AND </text>
<text sub="clublinks" start="3307.401" dur="1.531"> DI EMPLOYEE AS ​​2 THE GRAB CASES LAIN BEER AND RAN OUT </text>
<text sub="clublinks" start="3308.934" dur="0.565"> LAIN GRAB CASES BEER AND RAN OUT TANPA PAIN, KRITUS STOPPERS </text>
<text sub="clublinks" start="3309.501" dur="0.631"> RAN OUT TANPA PAIN, KROP STOPPERS NAWANG REWARD UNTUK INFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="3310.134" dur="2.931"> TANPA PAUK, STOPPERS KRATE NAWANG JAWAB UNTUK INFORMASI KEPADUAN ING ARREST IN </text>
<text sub="clublinks" start="3313.067" dur="1.298"> JAWABAN REWARD UNTUK INFORMASI KOMUNITAS UNTUK KOMUNITAS KAS INI KORPETAN HENTEU 10 </text>
<text sub="clublinks" start="3314.367" dur="1.665"> LEADING TO ARREST IN KAS INI NU NGETOSA NU NGENTOTE KUNINGAN 10 224-STOP, NGUMENTANG BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3316.034" dur="0.531"> TEU TANYA HENTEU NGENTOTE DENGAN 10 224-STOP, Ngalaporkeun Wartoskeun Anyar dina minggu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="3316.567" dur="2.665"> 224-STOP, NGUNTANGKEUN BASA SUNDA ATAWA ATAWA KOMUNITAS INGGRIS DAFTARKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3319.234" dur="0.631"> Ngalaporkeun ATAWA GAMPANG MINGGUKEUN KABEH DAFTARKAN KUNTUNGAN RUSSIAN INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="3319.867" dur="1.898"> DAFTAR MENYANGKEUN TUNTUN KANGGOAN RUSSIAN INTELLIGENCE YANG DIPANGSAAN. TALIBAN </text>
<text sub="clublinks" start="3321.767" dur="2.132"> INUSAN RUSSIAN TANGGALKEUN RANG. THE TALIBAN MILITANT AS AS REWARD FOR </text>
<text sub="clublinks" start="3323.901" dur="0.898"> TANGGUH SUKU. THE TALIBAN MILITANT AS AS REWARD FOR KILLING AMERICAN AND BRITISH </text>
<text sub="clublinks" start="3324.801" dur="0.998"> MILITANTS salaku REWARD UNTUK MEMBANG AMERIKAN sareng TROOPS BRITISH DI AFGHANISTAN, THOS </text>
<text sub="clublinks" start="3325.801" dur="1.931"> NGEMBANGKEUN AMERIKAN sareng TROOPS BRITISH DI AFGHANISTAN, KATU GOLEK PUTIH ING DIAJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="3327.734" dur="0.998"> TROOPS DI AFGHANISTAN, KONTAK KUNTUNGAN DIAJUKKEUN AYA DENGAN LED UNTUK KABUPATEN MULTIPLE </text>
<text sub="clublinks" start="3328.734" dur="3.031"> GUNUNG TUNGGU BISA NU DITAYUKEUN DENGAN NEGARA-APA DESA NGUMENTOT US TROOPS CITING US </text>
<text sub="clublinks" start="3331.767" dur="1.132"> LED KEPUTUSAN MUDAH AS TROOPS KOMUNITAS INTELLIGENCE DINA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="3332.901" dur="1.898"> US TROOPS MENGGALKEUNTUK AS KAMI KABUPATEN KONGRONG DI BOTONG SIDES AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="3334.801" dur="0.531"> INGGRIS AYEUNA KABUPATEN KONGRONG DI BOTONG SIDES AYA NUJAK ANAK ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="3335.334" dur="0.598"> KONGRONG DI BOTONG SIDES AYA NUJEMA JAWABAN PROSES SMOOTH PRETTY ING SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3335.934" dur="2.798"> NGANJALAKAN JAWABU PROSES SMOOTH PROSES DENGAN KOMUNITAS VOTERS DENGAN HENTEUN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="3338.734" dur="1.031"> PROSES SMOOTH NA NYATA KANGGO NU VOTERS DESCRIBED HARI INGNA DINA </text>
<text sub="clublinks" start="3339.767" dur="0.332"> VOTERS MENTEBASA HARI INGGRIS DENGAN VOTING. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.101" dur="0.598"> DENGAN POHON. >> Waktos INI DENGAN Waktosna </text>
<text sub="clublinks" start="3340.701" dur="2.198"> DENGAN POHON. >> Waktos ING ING DENGAN BAKAL AYA LITANG TETAPI KANGGO DI </text>
<text sub="clublinks" start="3342.901" dur="0.464"> >> Waktos ING ING DENGAN BAKAL AYA ANU BASA SUKU BEDA ING ATAU POLLI DIDAKATKEUN-19. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.367" dur="2.732"> WARNA SUKU BENTE DI ATAS POLLI AYA KANGGO-19. >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="3346.101" dur="1.431"> POLLS DUA TO COVID-19. >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGNA ANTARA MUNGKIN UP </text>
<text sub="clublinks" start="3347.534" dur="0.731"> >> TAPI TUNGGU ING DIDANGKEUN INGKEUN INGKEUN ATAU ATAU VOTE TO VOTING RUNS </text>
<text sub="clublinks" start="3348.267" dur="0.498"> DARI PEMBANGUNAN NU NGOMBOT HENTEUN HARI NU NU TUNGGUL JAWA BARAT JULAI 10TH </text>
<text sub="clublinks" start="3348.767" dur="190.932"> TO VOTE DENGAN PILIHAN NU TUNGGUL NU JUMAAT JULAI JULAI 10 HARI PILIHAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="3539.701" dur="0.831"> TUTUP JAWA BARAT JULAI 10 PILIHAN HARI KANGGO KOMPUTA >> SEMUA KAKITAN TOMORROW START </text>
<text sub="clublinks" start="3540.534" dur="1.665"> >> SEMUA PANJANG MUNGKUL DENGAN HARI ING DENGAN GROUP KUMAHA ANTARA ANYARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="3542.201" dur="0.564"> DENGAN DENGAN PELABUR KANGGO NU DUMATIKAN HENTEU HENTEUJAH </text>
<text sub="clublinks" start="3542.767" dur="1.498"> LAIN NUJU SUNAN NU TANGGU JAWA NU KANGGO NYIEUN 95 UNTUK TEMPERATUR TINGGI DAN Urang WARM UP </text>
<text sub="clublinks" start="3544.267" dur="2.732"> MAKING IT TO 95 UNTUK TEMPERATUR HENTEU DAN Urang ngalakukeun WARM UP JUST LITTLE BIT ING Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="3547.001" dur="3.031"> GAMPANG ATAU ATAWA KITA WARM UP JUST LITTLE BIT INJIL DARI AHEAD. BUNGKU DI UPPER 90an </text>
<text sub="clublinks" start="3550.034" dur="0.431"> YANG DIHENTEU BITAR HENTEU DI DARI AHEAD. BUNGKU NGUKTAN UPPER 90 ING DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="3550.467" dur="1.065"> AHEAD. BUNGKU NGUKTAN UPPER 90 ING DIRI KANGGO DENGAN 100 DENGAN PUTIH INI MINGGU AND </text>
<text sub="clublinks" start="3551.534" dur="2.865"> HENTEU DIRENGKEUN DENGAN 100 DIRI KANGGO MINGGU ING AND INGKEUN NGENTUKAN Minggu Minggu </text>
<text sub="clublinks" start="3554.401" dur="1.498"> 100 DENGAN TAMAT MINGGU ING AND INGKEUNINGAN NGEKTEK MINGGU JUGA DENGAN HENTEU EXTRA HAZE DI KULIT DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3555.901" dur="0.498"> INTO MINGKATKEUN WEEKEND JUGA DENGAN EXTRA HAZE DI KULIT DENGAN KOLEJ DENSE LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="3556.401" dur="0.598"> YANG EXTRA HAZE DI WILAYANG DENGAN GRATIS DENSE HANYA NU AFRICAN DIAJUKKEUN PARA NU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3557.001" dur="2.131"> KOLEJ DENSE HENTEU AFRICAN DIAJUKKEUN AYA PARA NU KITA NANGGANG KANGGURAN BREAK DARI </text>
<text sub="clublinks" start="3559.134" dur="1.031"> AFRICAN DIAJUKKEUN KITA WALA KAMI KITA BITAN KANGGO DARI ANTARI AYEUNA NGAPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3560.167" dur="0.565"> BOLEH KOMUNITAS BREAK DARI DARI AYAUN AYA TAPI MANGGUNG NANGGAL NUI, ATAWA RAIN </text>
<text sub="clublinks" start="3560.734" dur="2.531"> AYEUNA AYA NU KANGGO MANGSA NANGGAL LAGU, ATAWA NANGKEUN NGANUTKEUN NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="3563.267" dur="1.598"> Nambatkeun deui, sareng unggal taun éta, teu kedah ngadadakkeun gambar </text>
<text sub="clublinks" start="3564.867" dur="0.565"> CHANCES HENTEU DENGAN TANPA GAMBAR DI GAMBAR UNTIL DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3565.434" dur="4.665"> SANGGURAN AYEUNA AYA NU KANGGURAN HENTEU HENTEU ATAWA NAMPAK 20% KELUAR, TAPI Kuring AYA NU TAPI ANTARA INGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="3570.101" dur="2.331"> TENTANG KAWAN 20%, TAPI AKU NJI NYA TETAPI ANTARA INGNA. >> TERIMA KASIH. ADAM, SUMBANG KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="3572.434" dur="0.598"> SATU NU TENTI NU TAPI. >> TERIMA KASIH. ADAM, JUMLAH MANUSNA KANGGO NU NU NONTARI KITA DI AT </text>
<text sub="clublinks" start="3573.034" dur="0.131"> >> TERIMA KASIH. ADAM, JUMLAH WARNA NYAWA NANGGUH BALITA AT 6. </text>
<text sub="clublinks" start="3573.167" dur="0.565"> JAUH UNTUK NONTARI KITA NGÉTARI 6. >> DARI PAKET INI DITARI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="3573.734" dur="0.798"> 6. >> JELAKI KANGGO DI SAPI UNTUK PADANG NIGHTBEAT AT 10 UNTIL </text>