ThunderZ x Desant - On Da way subtitles

Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan Nglampahi dhuwit sing sampeyan bathi Kanca karo wong sing wis pegatan Ayo lair mlarat lan mati kanthi dhuwit Kutuk aku Pisanan aku tekan levelku Mung mbuwang-mbuwang dhuwit sampeyan Seni bakal kosong nalika aku mati Nangis lan ngambung Ora preduli apa adhine MR.D Manius lagi nonton kabeh Kaya sing sampeyan ngerteni, Toonot minangka seniman Mongolia Ana kenalan, ana gandhengane, ana adhi lanang Ora dadi masalah manawa wong sing miwiti kobongan iku bocah ThunderZ sing kondhang Aku ora seneng karo sampeyan, sampeyan Mongrian Kendrick Lamar sing ala Duwe kejahatan nyanyi lagu gedhe nalika DESANT nembang Nalika lagu ditembangake, kirik iku ayu lan bocah-bocah cepet-cepet rusak Yen sampeyan pengin lagu hits, marani aku lan mbayar Temokake dhuwit banjur nembang lagune haha Priksa manawa dalane wis bening Piye kabare cak Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan BALLERGANG iku celukan ku Baller wedge minangka game rap Nyekel kipas tangan gedhe Posisi paling dhuwur mung ing Mongolia Muter bal, mecah endhog, mbuwang dhuwit Nanging, saben dina ana gelombang ngetung dhuwit Aja wedi sayang, aja dadi bayi sing apikan Ngaso kanthi tentrem POP SMOKE ngrayu bayi Huh ha Kutha UB Jarahan sing akrab Biasa ing lawang bar Kabeh wong ing kene nyoba golek dhuwit Kabeh tantangan BOW WOW kabeh normal Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan

ThunderZ x Desant - On Da way

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.76" dur="4.791">Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik</text>
<text sub="clublinks" start="14.894" dur="4.412"> Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="19.918" dur="4.3"> Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku</text>
<text sub="clublinks" start="24.644" dur="4.156"> Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan</text>
<text sub="clublinks" start="29.533" dur="1.876"> Nglampahi dhuwit sing sampeyan bathi</text>
<text sub="clublinks" start="31.856" dur="1.823"> Kanca karo wong sing wis pegatan</text>
<text sub="clublinks" start="34.126" dur="2.037"> Ayo lair mlarat lan mati kanthi dhuwit</text>
<text sub="clublinks" start="36.631" dur="2.036"> Kutuk aku</text>
<text sub="clublinks" start="39.124" dur="1.855"> Pisanan aku tekan levelku</text>
<text sub="clublinks" start="41.488" dur="1.867"> Mung mbuwang-mbuwang dhuwit sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="43.833" dur="1.945"> Seni bakal kosong nalika aku mati</text>
<text sub="clublinks" start="46.308" dur="1.61"> Nangis lan ngambung</text>
<text sub="clublinks" start="47.918" dur="2.257"> Ora preduli apa adhine MR.D</text>
<text sub="clublinks" start="50.175" dur="2.696"> Manius lagi nonton kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="52.871" dur="2.599"> Kaya sing sampeyan ngerteni, Toonot minangka seniman Mongolia</text>
<text sub="clublinks" start="55.47" dur="2.177"> Ana kenalan, ana gandhengane, ana adhi lanang</text>
<text sub="clublinks" start="57.647" dur="2.464"> Ora dadi masalah manawa wong sing miwiti kobongan iku bocah ThunderZ sing kondhang</text>
<text sub="clublinks" start="60.111" dur="2.381"> Aku ora seneng karo sampeyan, sampeyan Mongrian Kendrick Lamar sing ala</text>
<text sub="clublinks" start="62.492" dur="2.208"> Duwe kejahatan nyanyi lagu gedhe nalika DESANT nembang</text>
<text sub="clublinks" start="64.7" dur="2.385"> Nalika lagu ditembangake, kirik iku ayu lan bocah-bocah cepet-cepet rusak</text>
<text sub="clublinks" start="67.085" dur="2.613"> Yen sampeyan pengin lagu hits, marani aku lan mbayar</text>
<text sub="clublinks" start="69.698" dur="3.018"> Temokake dhuwit banjur nembang lagune haha</text>
<text sub="clublinks" start="73.007" dur="1.68"> Priksa manawa dalane wis bening</text>
<text sub="clublinks" start="75.165" dur="1.777"> Piye kabare cak</text>
<text sub="clublinks" start="77.368" dur="4.398"> Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik</text>
<text sub="clublinks" start="82.275" dur="4.05"> Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="4.359"> Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku</text>
<text sub="clublinks" start="91.857" dur="3.771"> Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan</text>
<text sub="clublinks" start="96.605" dur="1.965"> BALLERGANG iku celukan ku</text>
<text sub="clublinks" start="99.173" dur="1.78"> Baller wedge minangka game rap</text>
<text sub="clublinks" start="101.452" dur="1.742"> Nyekel kipas tangan gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="103.893" dur="1.696"> Posisi paling dhuwur mung ing Mongolia</text>
<text sub="clublinks" start="106.089" dur="2.773"> Muter bal, mecah endhog, mbuwang dhuwit</text>
<text sub="clublinks" start="108.862" dur="2.498"> Nanging, saben dina ana gelombang ngetung dhuwit</text>
<text sub="clublinks" start="111.36" dur="2.287"> Aja wedi sayang, aja dadi bayi sing apikan</text>
<text sub="clublinks" start="113.647" dur="2.711"> Ngaso kanthi tentrem POP SMOKE ngrayu bayi</text>
<text sub="clublinks" start="116.358" dur="0.577"> Huh ha</text>
<text sub="clublinks" start="117.371" dur="1.035"> Kutha UB</text>
<text sub="clublinks" start="118.531" dur="0.966"> Jarahan sing akrab</text>
<text sub="clublinks" start="119.497" dur="1.311"> Biasa ing lawang bar</text>
<text sub="clublinks" start="120.943" dur="2.143"> Kabeh wong ing kene nyoba golek dhuwit</text>
<text sub="clublinks" start="123.086" dur="2.366"> Kabeh tantangan BOW WOW kabeh normal</text>
<text sub="clublinks" start="125.566" dur="3.928"> Saka kana nganti saiki, akeh wong sing fitnah marang aku, nanging aku bakal nyoba sing paling apik</text>
<text sub="clublinks" start="130" dur="4.332"> Lan ora dadi masalah sapa sing ana ing kene, minangka kasetyan sing wis kerja keras saben dina</text>
<text sub="clublinks" start="135.04" dur="4.16"> Saka kana, karma kosong nganti saiki, saiki aku pengin ndeleng pratelan akunku</text>
<text sub="clublinks" start="139.834" dur="4.098"> Dalan sing diwiwiti saka kana wis tekan papan sing dituju, mula kita gremengan</text>