ThunderZ x Desant - На пат subtitles

Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе И не е важно кој е тука, тоа е лојалноста која работи напорно секој ден Од таму, кармата беше празна до сега, и сега сакам да ја погледнам изјавата за мојата сметка Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме Потрошете ги парите што ги заработивте Дружете се со мојот разведен човек Да се ​​родиме сиромашни и да умреме со пари Проклет ме Прво го достигнав моето ниво Тоа е само трошење на вашите пари Уметноста ќе биде празна кога ќе умрам Плачете и бакнувајте се Не е важно кој е помладиот брат на М.Р.Д. Маниус го гледа сето тоа Како што знаете, Toonot е монголски уметник Има познаник, има врска, има и помал брат Не е важно дали лицето кое го запалило пожарот е добро познато момче од „ТандерЗ“ Не те сакам, ти си лош монголски Кендрик Ламар Криминално е да се пеат големи песни додека пее ДЕСАНТ Кога се пее песна, кученцата е убава, а децата брзо се распаѓаат Ако сакате хит-песна, дојдете кај мене и платете Пронајдете ги парите и отпејте ја песната хаха Бидете сигурни дека патот е чист Како си брат? Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе И не е важно кој е тука, тоа е лојалност која работи напорно секој ден Од таму, кармата беше празна до сега, сега сакам да ја видам изјавата за сметката Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме BALLERGANG е мојот прекар Балерски клин е рап игра Држи ме за рака голем вентилатор Топ десет позиции само во Монголија Играње топка, кршење јајца, трошење пари Сепак, секој ден има бран на пребројување пари Не плаши се бебе, не биди убаво бебе Почивај во мир ПОП ЦУМЕ woo back бебе Аха ха УБ град Познат плен Обично на вратата од барот Секој овде се обидува да заработи пари Сите BOW WOW предизвик сè е нормално Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе И не е важно кој е тука, тоа е лојалност која работи напорно секој ден Од таму, кармата беше празна до сега, сега сакам да ја видам изјавата за мојата сметка Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме

ThunderZ x Desant - На пат

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.76" dur="4.791">Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе</text>
<text sub="clublinks" start="14.894" dur="4.412"> И не е важно кој е тука, тоа е лојалноста која работи напорно секој ден</text>
<text sub="clublinks" start="19.918" dur="4.3"> Од таму, кармата беше празна до сега, и сега сакам да ја погледнам изјавата за мојата сметка</text>
<text sub="clublinks" start="24.644" dur="4.156"> Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме</text>
<text sub="clublinks" start="29.533" dur="1.876"> Потрошете ги парите што ги заработивте</text>
<text sub="clublinks" start="31.856" dur="1.823"> Дружете се со мојот разведен човек</text>
<text sub="clublinks" start="34.126" dur="2.037"> Да се ​​родиме сиромашни и да умреме со пари</text>
<text sub="clublinks" start="36.631" dur="2.036"> Проклет ме</text>
<text sub="clublinks" start="39.124" dur="1.855"> Прво го достигнав моето ниво</text>
<text sub="clublinks" start="41.488" dur="1.867"> Тоа е само трошење на вашите пари</text>
<text sub="clublinks" start="43.833" dur="1.945"> Уметноста ќе биде празна кога ќе умрам</text>
<text sub="clublinks" start="46.308" dur="1.61"> Плачете и бакнувајте се</text>
<text sub="clublinks" start="47.918" dur="2.257"> Не е важно кој е помладиот брат на М.Р.Д.</text>
<text sub="clublinks" start="50.175" dur="2.696"> Маниус го гледа сето тоа</text>
<text sub="clublinks" start="52.871" dur="2.599"> Како што знаете, Toonot е монголски уметник</text>
<text sub="clublinks" start="55.47" dur="2.177"> Има познаник, има врска, има и помал брат</text>
<text sub="clublinks" start="57.647" dur="2.464"> Не е важно дали лицето кое го запалило пожарот е добро познато момче од „ТандерЗ“</text>
<text sub="clublinks" start="60.111" dur="2.381"> Не те сакам, ти си лош монголски Кендрик Ламар</text>
<text sub="clublinks" start="62.492" dur="2.208"> Криминално е да се пеат големи песни додека пее ДЕСАНТ</text>
<text sub="clublinks" start="64.7" dur="2.385"> Кога се пее песна, кученцата е убава, а децата брзо се распаѓаат</text>
<text sub="clublinks" start="67.085" dur="2.613"> Ако сакате хит-песна, дојдете кај мене и платете</text>
<text sub="clublinks" start="69.698" dur="3.018"> Пронајдете ги парите и отпејте ја песната хаха</text>
<text sub="clublinks" start="73.007" dur="1.68"> Бидете сигурни дека патот е чист</text>
<text sub="clublinks" start="75.165" dur="1.777"> Како си брат?</text>
<text sub="clublinks" start="77.368" dur="4.398"> Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе</text>
<text sub="clublinks" start="82.275" dur="4.05"> И не е важно кој е тука, тоа е лојалност која работи напорно секој ден</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="4.359"> Од таму, кармата беше празна до сега, сега сакам да ја видам изјавата за сметката</text>
<text sub="clublinks" start="91.857" dur="3.771"> Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме</text>
<text sub="clublinks" start="96.605" dur="1.965"> BALLERGANG е мојот прекар</text>
<text sub="clublinks" start="99.173" dur="1.78"> Балерски клин е рап игра</text>
<text sub="clublinks" start="101.452" dur="1.742"> Држи ме за рака голем вентилатор</text>
<text sub="clublinks" start="103.893" dur="1.696"> Топ десет позиции само во Монголија</text>
<text sub="clublinks" start="106.089" dur="2.773"> Играње топка, кршење јајца, трошење пари</text>
<text sub="clublinks" start="108.862" dur="2.498"> Сепак, секој ден има бран на пребројување пари</text>
<text sub="clublinks" start="111.36" dur="2.287"> Не плаши се бебе, не биди убаво бебе</text>
<text sub="clublinks" start="113.647" dur="2.711"> Почивај во мир ПОП ЦУМЕ woo back бебе</text>
<text sub="clublinks" start="116.358" dur="0.577"> Аха ха</text>
<text sub="clublinks" start="117.371" dur="1.035"> УБ град</text>
<text sub="clublinks" start="118.531" dur="0.966"> Познат плен</text>
<text sub="clublinks" start="119.497" dur="1.311"> Обично на вратата од барот</text>
<text sub="clublinks" start="120.943" dur="2.143"> Секој овде се обидува да заработи пари</text>
<text sub="clublinks" start="123.086" dur="2.366"> Сите BOW WOW предизвик сè е нормално</text>
<text sub="clublinks" start="125.566" dur="3.928"> Од таму до сега, многу луѓе ме клеветеа, но јас ќе се обидам се од себе</text>
<text sub="clublinks" start="130" dur="4.332"> И не е важно кој е тука, тоа е лојалност која работи напорно секој ден</text>
<text sub="clublinks" start="135.04" dur="4.16"> Од таму, кармата беше празна до сега, сега сакам да ја видам изјавата за мојата сметка</text>
<text sub="clublinks" start="139.834" dur="4.098"> Патот што го започнавме од таму ја достигна својата дестинација, па затоа негодуваме</text>