ThunderZ x Desant - Në rrugën Da subtitles

Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim Shpenzoni paratë që fitoni Miqësohu me burrin tim të divorcuar Le të lindim të varfër dhe të vdesim me para Më mallkoni Së pari arrita nivelin tim Justshtë thjesht një humbje e parave tuaja Arti do të jetë bosh kur të vdes Qaj dhe puth Nuk ka rëndësi se cili është vëllai i vogël i MR.D Manius po i shikon të gjitha Siç e dini, Toonot është një artist mongol Ka një të njohur, ka një lidhje, ka një vëlla më të vogël Nuk ka rëndësi nëse personi që ndezi zjarrin është një djalë i njohur i ThunderZ Unë nuk ju pëlqen ju, ju jeni i keq Mongolian Kendrick Lamar Ashtë krim të këndosh këngë të mëdha ndërsa DESANT po këndon Kur këndohet një këngë, këlyshët janë të bukur dhe fëmijët prishen shpejt Nëse doni një këngë hit, ejani tek unë dhe paguani Gjeni paratë dhe këndojeni këngën haha Sigurohuni që rruga është e pastër Si je o vlla Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim BALLERGANG është nofka ime Pykë Baller është një lojë rap Mbaje dorën tifoz të madh Dhjetë pozicionet kryesore vetëm në Mongoli Duke luajtur topin, duke thyer vezët, duke shpenzuar para Sidoqoftë, çdo ditë ka një valë të numërimit të parave Mos ki frikë zemër, mos u bëj bukuroshe Pusho në paqe POP SMOKE përshëndes fëmijën Hë ha Qyteti UB Plaçkë e njohur E zakonshme te dera e lokalit Të gjithë këtu po përpiqen të fitojnë para Të gjitha sfidat BOW WOW gjithçka është normale Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim

ThunderZ x Desant - Në rrugën Da

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.76" dur="4.791">Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time</text>
<text sub="clublinks" start="14.894" dur="4.412"> Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë</text>
<text sub="clublinks" start="19.918" dur="4.3"> Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë</text>
<text sub="clublinks" start="24.644" dur="4.156"> Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim</text>
<text sub="clublinks" start="29.533" dur="1.876"> Shpenzoni paratë që fitoni</text>
<text sub="clublinks" start="31.856" dur="1.823"> Miqësohu me burrin tim të divorcuar</text>
<text sub="clublinks" start="34.126" dur="2.037"> Le të lindim të varfër dhe të vdesim me para</text>
<text sub="clublinks" start="36.631" dur="2.036"> Më mallkoni</text>
<text sub="clublinks" start="39.124" dur="1.855"> Së pari arrita nivelin tim</text>
<text sub="clublinks" start="41.488" dur="1.867"> Justshtë thjesht një humbje e parave tuaja</text>
<text sub="clublinks" start="43.833" dur="1.945"> Arti do të jetë bosh kur të vdes</text>
<text sub="clublinks" start="46.308" dur="1.61"> Qaj dhe puth</text>
<text sub="clublinks" start="47.918" dur="2.257"> Nuk ka rëndësi se cili është vëllai i vogël i MR.D</text>
<text sub="clublinks" start="50.175" dur="2.696"> Manius po i shikon të gjitha</text>
<text sub="clublinks" start="52.871" dur="2.599"> Siç e dini, Toonot është një artist mongol</text>
<text sub="clublinks" start="55.47" dur="2.177"> Ka një të njohur, ka një lidhje, ka një vëlla më të vogël</text>
<text sub="clublinks" start="57.647" dur="2.464"> Nuk ka rëndësi nëse personi që ndezi zjarrin është një djalë i njohur i ThunderZ</text>
<text sub="clublinks" start="60.111" dur="2.381"> Unë nuk ju pëlqen ju, ju jeni i keq Mongolian Kendrick Lamar</text>
<text sub="clublinks" start="62.492" dur="2.208"> Ashtë krim të këndosh këngë të mëdha ndërsa DESANT po këndon</text>
<text sub="clublinks" start="64.7" dur="2.385"> Kur këndohet një këngë, këlyshët janë të bukur dhe fëmijët prishen shpejt</text>
<text sub="clublinks" start="67.085" dur="2.613"> Nëse doni një këngë hit, ejani tek unë dhe paguani</text>
<text sub="clublinks" start="69.698" dur="3.018"> Gjeni paratë dhe këndojeni këngën haha</text>
<text sub="clublinks" start="73.007" dur="1.68"> Sigurohuni që rruga është e pastër</text>
<text sub="clublinks" start="75.165" dur="1.777"> Si je o vlla</text>
<text sub="clublinks" start="77.368" dur="4.398"> Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time</text>
<text sub="clublinks" start="82.275" dur="4.05"> Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="4.359"> Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë</text>
<text sub="clublinks" start="91.857" dur="3.771"> Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim</text>
<text sub="clublinks" start="96.605" dur="1.965"> BALLERGANG është nofka ime</text>
<text sub="clublinks" start="99.173" dur="1.78"> Pykë Baller është një lojë rap</text>
<text sub="clublinks" start="101.452" dur="1.742"> Mbaje dorën tifoz të madh</text>
<text sub="clublinks" start="103.893" dur="1.696"> Dhjetë pozicionet kryesore vetëm në Mongoli</text>
<text sub="clublinks" start="106.089" dur="2.773"> Duke luajtur topin, duke thyer vezët, duke shpenzuar para</text>
<text sub="clublinks" start="108.862" dur="2.498"> Sidoqoftë, çdo ditë ka një valë të numërimit të parave</text>
<text sub="clublinks" start="111.36" dur="2.287"> Mos ki frikë zemër, mos u bëj bukuroshe</text>
<text sub="clublinks" start="113.647" dur="2.711"> Pusho në paqe POP SMOKE përshëndes fëmijën</text>
<text sub="clublinks" start="116.358" dur="0.577"> Hë ha</text>
<text sub="clublinks" start="117.371" dur="1.035"> Qyteti UB</text>
<text sub="clublinks" start="118.531" dur="0.966"> Plaçkë e njohur</text>
<text sub="clublinks" start="119.497" dur="1.311"> E zakonshme te dera e lokalit</text>
<text sub="clublinks" start="120.943" dur="2.143"> Të gjithë këtu po përpiqen të fitojnë para</text>
<text sub="clublinks" start="123.086" dur="2.366"> Të gjitha sfidat BOW WOW gjithçka është normale</text>
<text sub="clublinks" start="125.566" dur="3.928"> Nga atje e deri më tani, shumë njerëz më kanë shpifur, por unë do të përpiqem më të mirën time</text>
<text sub="clublinks" start="130" dur="4.332"> Dhe nuk ka rëndësi se kush është këtu, është një besnikëri që ka punuar shumë çdo ditë</text>
<text sub="clublinks" start="135.04" dur="4.16"> Nga atje, karma ka qenë e zbrazët deri më tani, dhe tani unë dua të shikoj deklaratën time të llogarisë</text>
<text sub="clublinks" start="139.834" dur="4.098"> Rruga që kemi filluar nga atje ka arritur në destinacionin e saj, kështu që ne murmurisim</text>