ThunderZ x Desant - On Da way subtitles

Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem Nyéépkeun artos anjeun kéngingkeun Silaturahmi ka lalaki kuring anu cerai Hayu urang lahir miskin sareng maot ku artos Kutuk kuring Mimiti kuring ngahontal tingkat kuring Éta ngan ukur nyéépkeun artos anjeun Seni bakal kosong nalika kuring maot Ceurik sareng cium Henteu janten masalah naon lanceukna MR.D Manius nuju nonton sadayana Sakumaha anjeun terang, Toonot mangrupikeun seniman Mongolia Aya kenalan, aya hubungan, aya lanceuk Henteu janten masalah upami jalma anu ngamimitian seuneu téh budak ThunderZ anu kawéntar Kuring henteu resep anjeun, anjeun goréng Mongol Kendrick Lamar Éta kajahatan pikeun nyanyi lagu ageung nalika DESANT nyanyi Nalika lagu ditembangkeun, anak anjing geulis sareng barudak gancang rusak Upami anjeun hoyong lagu hit, datang ka kuring sareng mayar Milarian artos sareng nyanyikeun lagu na haha Pastikeun jalanna jelas Kumaha kabarna, lanceuk? Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem BALLERGANG nyaéta landihan kuring Baller wedge mangrupikeun gim rap Cekel kipas badag leungeun kuring Sapuluh posisi top ngan di Mongolia Maénkeun bal, meupeuskeun endog, nyéépkeun artos Nanging, unggal dinten aya gelombang ngitung artos Entong sieun orok, tong janten orok anu saé Beristirahat di karapihan POP SMOKE Woo deui orok Hah ha Kota UB Barang rampasan dalit Biasa dina panto bar Sadayana didieu nyobian milarian artos Sadaya tantangan BOW WOW sadayana normal Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem

ThunderZ x Desant - On Da way

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.76" dur="4.791">Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna</text>
<text sub="clublinks" start="14.894" dur="4.412"> Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten</text>
<text sub="clublinks" start="19.918" dur="4.3"> Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="24.644" dur="4.156"> Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem</text>
<text sub="clublinks" start="29.533" dur="1.876"> Nyéépkeun artos anjeun kéngingkeun</text>
<text sub="clublinks" start="31.856" dur="1.823"> Silaturahmi ka lalaki kuring anu cerai</text>
<text sub="clublinks" start="34.126" dur="2.037"> Hayu urang lahir miskin sareng maot ku artos</text>
<text sub="clublinks" start="36.631" dur="2.036"> Kutuk kuring</text>
<text sub="clublinks" start="39.124" dur="1.855"> Mimiti kuring ngahontal tingkat kuring</text>
<text sub="clublinks" start="41.488" dur="1.867"> Éta ngan ukur nyéépkeun artos anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="43.833" dur="1.945"> Seni bakal kosong nalika kuring maot</text>
<text sub="clublinks" start="46.308" dur="1.61"> Ceurik sareng cium</text>
<text sub="clublinks" start="47.918" dur="2.257"> Henteu janten masalah naon lanceukna MR.D</text>
<text sub="clublinks" start="50.175" dur="2.696"> Manius nuju nonton sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="52.871" dur="2.599"> Sakumaha anjeun terang, Toonot mangrupikeun seniman Mongolia</text>
<text sub="clublinks" start="55.47" dur="2.177"> Aya kenalan, aya hubungan, aya lanceuk</text>
<text sub="clublinks" start="57.647" dur="2.464"> Henteu janten masalah upami jalma anu ngamimitian seuneu téh budak ThunderZ anu kawéntar</text>
<text sub="clublinks" start="60.111" dur="2.381"> Kuring henteu resep anjeun, anjeun goréng Mongol Kendrick Lamar</text>
<text sub="clublinks" start="62.492" dur="2.208"> Éta kajahatan pikeun nyanyi lagu ageung nalika DESANT nyanyi</text>
<text sub="clublinks" start="64.7" dur="2.385"> Nalika lagu ditembangkeun, anak anjing geulis sareng barudak gancang rusak</text>
<text sub="clublinks" start="67.085" dur="2.613"> Upami anjeun hoyong lagu hit, datang ka kuring sareng mayar</text>
<text sub="clublinks" start="69.698" dur="3.018"> Milarian artos sareng nyanyikeun lagu na haha</text>
<text sub="clublinks" start="73.007" dur="1.68"> Pastikeun jalanna jelas</text>
<text sub="clublinks" start="75.165" dur="1.777"> Kumaha kabarna, lanceuk?</text>
<text sub="clublinks" start="77.368" dur="4.398"> Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna</text>
<text sub="clublinks" start="82.275" dur="4.05"> Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="4.359"> Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="91.857" dur="3.771"> Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem</text>
<text sub="clublinks" start="96.605" dur="1.965"> BALLERGANG nyaéta landihan kuring</text>
<text sub="clublinks" start="99.173" dur="1.78"> Baller wedge mangrupikeun gim rap</text>
<text sub="clublinks" start="101.452" dur="1.742"> Cekel kipas badag leungeun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="103.893" dur="1.696"> Sapuluh posisi top ngan di Mongolia</text>
<text sub="clublinks" start="106.089" dur="2.773"> Maénkeun bal, meupeuskeun endog, nyéépkeun artos</text>
<text sub="clublinks" start="108.862" dur="2.498"> Nanging, unggal dinten aya gelombang ngitung artos</text>
<text sub="clublinks" start="111.36" dur="2.287"> Entong sieun orok, tong janten orok anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="113.647" dur="2.711"> Beristirahat di karapihan POP SMOKE Woo deui orok</text>
<text sub="clublinks" start="116.358" dur="0.577"> Hah ha</text>
<text sub="clublinks" start="117.371" dur="1.035"> Kota UB</text>
<text sub="clublinks" start="118.531" dur="0.966"> Barang rampasan dalit</text>
<text sub="clublinks" start="119.497" dur="1.311"> Biasa dina panto bar</text>
<text sub="clublinks" start="120.943" dur="2.143"> Sadayana didieu nyobian milarian artos</text>
<text sub="clublinks" start="123.086" dur="2.366"> Sadaya tantangan BOW WOW sadayana normal</text>
<text sub="clublinks" start="125.566" dur="3.928"> Ti dinya dugi ka ayeuna, seueur jalmi anu fitnah ka kuring, tapi kuring bakal nyobian anu pangsaéna</text>
<text sub="clublinks" start="130" dur="4.332"> Sareng henteu janten masalah saha waé anu aya di dieu, mangrupikeun kasatiaan anu parantos kerja keras unggal dinten</text>
<text sub="clublinks" start="135.04" dur="4.16"> Ti dinya, karma kosong dugi ka ayeuna, ayeuna kuring hoyong ningali pernyataan akun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="139.834" dur="4.098"> Jalan anu urang mimitian ti ditu parantos dugi ka tempat anu dituju, janten urang gremem</text>