Lauren Graham Wangsulan 'Masalah Burning' Ellen subtitles

Lho, aku arep maca pitakon. Sampeyan kudu mangsuli babagan pisanan sing teka ing pikiran. Banjur - [DING] --Nanging tombol. Nanging kudu jawaban sing jujur, ora apa-apa? Dina Valentine mbesuk. Apa sing paling romantis sampeyan wis rampung kanggo wong. [GAMPANG] Aku-- Aku-- [DING] Ora, sawise, sawise. Aku ora duwe? Apa ana masalah? Ya. Oh. Apa sampeyan sing paling romantis kanggo wong liya? Sampeyan nindakake panulis langit lan barang. Aku ora bisa saingan. Kapan Portia kudu metu saka kutha, lan aku ora karo dheweke, Aku kaget dheweke. Lan aku nelpon hotel. Lan aku nyiyapake. Lan dheweke nempatake barang-barang kembang mawar sing gedhe banget ing amben dheweke. Dadi nalika mlaku menyang kamar, amben kabeh ditutupi nganggo petal mawar sing wujude ati. Ellen, sampeyan dadi kabillionaire! Sampeyan bisa nindakake samubarang! [GAMPANG] Sing ora - sampeyan ora kudu dadi kabillionaire - Aku kepengin mikir, ora nyenengake! [GAMPANG] Apa paling nggegirisi nalika sampeyan wis rampung? [DING] Dalan ing bar-- Sawise! [DING] [GAMPANG] Sawise. Aku ndeleng. Ya kabeh. Nimbulake sampeyan ora kudu muni? Sampeyan mung muter. [GAMPANG] Iki ndadekake aku mikirake Jeopardy. Lan yen - sampeyan kudu-- langsung. Persis kaya Jeopardy. Ya kabeh. Ora kaya Jeopardy. Ora. [GAMPANG] Apa sing paling favorit sampeyan lakokna? Wacan. [DING] Nyuwun sewu. Sampeyan pancen bener. Apa sing paling disenengi - Aku njaluk hissed. Apa? Aku njaluk mesum kanggo maca, aku mikir. Ora, dheweke ora mesum sampeyan. Oh. Oh ok. Ora, mung sawetara ula sing kita simpen. Apa bagéan awak favorit sampeyan ing jinis lawan? Kancing. [GAMPANG] Kancing. [GAMPANG] Mengkono pancen sampeyan pancen seneng banget. Aku seneng. Yen sampeyan ngleyang saluran lan sampeyan ndeleng dhewe ing TV, sampeyan bakal nonton? Ora bakal nate. [DING] Apa telung barang sing bakal dijupuk sampeyan ing pulo sing sepi? Notebook, pena, lan sawetara tequila. [GAMPANG] [DING] Tequila! [APPLAUSE] Apa sing paling apik sing kedadeyan ing minggu iki adoh banget? Dadi kene. Aku kangen kowe. Aku uga kangen banget. [DING] [GAMPANG] Sapa sing selebriti pungkasan sing sampeyan lintang? Aku ketemu backstage Daniel Craig ing Golden Globes. Lan dakkandhakake. Lan dheweke ngguyu. Lan dheweke kaya, hahaha! Lan aku kaya, oh, aku ngerti, lucu, ya? [GAMPANG] Dheweke dadi cute lan apik banget. Dheweke apik. Dheweke cute. [DING] Apa gaya fashion sing sampeyan ora ngerti? Aku ora ngerti akeh jins sing kedadeyan. Dheweke amba, lan dheweke wis dipotong, lan padha dhuwur waisted? Sing ora nulungi wong liya. [GAMPANG] Aku setuju. [APPLAUSE] Bener? Wide, dipotong. Ya kabeh. Apa sing sampeyan ngapusi? Aku langsung mlebu dhokter. Aku 5'9 ". Aku wis 5'9 "uripku kabeh. Dokter ujar aku dudu 5'9 ". Aku 5'8 ". Dadi aku wis ngapusi kabeh umurku dadi 5'9 ". Aku ora ngerti. Aku pancen nesu. 5'9 "luwih adhem, apa ora? [DINGING] Ora! Playey Ekstra Luar Biasa Playey Zoey dina Minggu 9:00 ing NBC. Tontonen. Dheweke nyanyi. Lan dheweke ana ing garis. Lan dheweke nari. Kita bakal bali.

Lauren Graham Wangsulan 'Masalah Burning' Ellen

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="0.27"></text>
<text sub="clublinks" start="0.27" dur="1.08"> Lho, aku arep maca pitakon. </text>
<text sub="clublinks" start="1.35" dur="1.83"> Sampeyan kudu mangsuli babagan pisanan sing teka ing pikiran. </text>
<text sub="clublinks" start="3.18" dur="0.15"> Banjur - </text>
<text sub="clublinks" start="3.33" dur="0.689"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="4.019" dur="0.708"> --Nanging tombol. </text>
<text sub="clublinks" start="4.727" dur="2.323"> Nanging kudu jawaban sing jujur, ora apa-apa? </text>
<text sub="clublinks" start="7.05" dur="1.68"> Dina Valentine mbesuk. </text>
<text sub="clublinks" start="8.73" dur="2.61"> Apa sing paling romantis sampeyan wis rampung kanggo wong. </text>
<text sub="clublinks" start="11.34" dur="2.64"></text>
<text sub="clublinks" start="13.98" dur="1.18"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="15.16" dur="0.5"></text>
<text sub="clublinks" start="15.66" dur="0.79"> Aku-- Aku-- </text>
<text sub="clublinks" start="16.45" dur="0.65"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="17.1" dur="2.64"> Ora, sawise, sawise. </text>
<text sub="clublinks" start="19.74" dur="1.79"> Aku ora duwe? </text>
<text sub="clublinks" start="21.53" dur="1.17"> Apa ana masalah? </text>
<text sub="clublinks" start="22.7" dur="0.61"> Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="23.31" dur="0.33"> Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="23.64" dur="2.292"> Apa sampeyan sing paling romantis kanggo wong liya? </text>
<text sub="clublinks" start="25.932" dur="1.718"> Sampeyan nindakake panulis langit lan barang. </text>
<text sub="clublinks" start="27.65" dur="0.96"> Aku ora bisa saingan. </text>
<text sub="clublinks" start="28.61" dur="2.52"> Kapan Portia kudu metu saka kutha, lan aku ora karo dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="31.13" dur="0.78"> Aku kaget dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="31.91" dur="0.96"> Lan aku nelpon hotel. </text>
<text sub="clublinks" start="32.87" dur="1.08"> Lan aku nyiyapake. </text>
<text sub="clublinks" start="33.95" dur="3.18"> Lan dheweke nempatake barang-barang kembang mawar sing gedhe banget </text>
<text sub="clublinks" start="37.13" dur="0.843"> ing amben dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="37.973" dur="1.917"> Dadi nalika mlaku menyang kamar, amben kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="39.89" dur="1.29"> ditutupi nganggo petal mawar sing wujude ati. </text>
<text sub="clublinks" start="41.18" dur="1.71"> Ellen, sampeyan dadi kabillionaire! </text>
<text sub="clublinks" start="42.89" dur="1.44"> Sampeyan bisa nindakake samubarang! </text>
<text sub="clublinks" start="44.33" dur="1.17"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="45.5" dur="2.333"> Sing ora - sampeyan ora kudu dadi kabillionaire - </text>
<text sub="clublinks" start="47.833" dur="1.55"> Aku kepengin mikir, ora nyenengake! </text>
<text sub="clublinks" start="49.383" dur="1.727"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="51.11" dur="2.98"> Apa paling nggegirisi nalika sampeyan wis rampung? </text>
<text sub="clublinks" start="54.09" dur="0.5"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="54.59" dur="0.84"> Dalan ing bar-- </text>
<text sub="clublinks" start="55.43" dur="1.344"> Sawise! </text>
<text sub="clublinks" start="56.774" dur="0.896"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="57.67" dur="0.896"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="58.566" dur="0.754"> Sawise. </text>
<text sub="clublinks" start="59.32" dur="0.52"> Aku ndeleng. </text>
<text sub="clublinks" start="59.84" dur="0.42"> Ya kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="60.26" dur="0.85"> Nimbulake sampeyan ora kudu muni? </text>
<text sub="clublinks" start="61.11" dur="1.13"> Sampeyan mung muter. </text>
<text sub="clublinks" start="62.24" dur="0.5"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="62.74" dur="2.35"> Iki ndadekake aku mikirake Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="65.09" dur="2.24"> Lan yen - sampeyan kudu-- </text>
<text sub="clublinks" start="67.33" dur="0.73"> langsung. </text>
<text sub="clublinks" start="68.06" dur="1.23"> Persis kaya Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="69.29" dur="1.03"> Ya kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="70.32" dur="1.25"> Ora kaya Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="71.57" dur="0.5"> Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="72.07" dur="0.635"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="72.705" dur="1.625"> Apa sing paling favorit sampeyan lakokna? </text>
<text sub="clublinks" start="74.33" dur="0.39"> Wacan. </text>
<text sub="clublinks" start="74.72" dur="0.56"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="75.28" dur="0.5"> Nyuwun sewu. </text>
<text sub="clublinks" start="75.78" dur="0.573"> Sampeyan pancen bener. </text>
<text sub="clublinks" start="76.353" dur="0.917"> Apa sing paling disenengi - </text>
<text sub="clublinks" start="77.27" dur="0.94"> Aku njaluk hissed. </text>
<text sub="clublinks" start="78.21" dur="0.59"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="78.8" dur="1.8"> Aku njaluk mesum kanggo maca, aku mikir. </text>
<text sub="clublinks" start="80.6" dur="1.085"> Ora, dheweke ora mesum sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="81.685" dur="0.5"> Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="82.185" dur="0.925"> Oh ok. </text>
<text sub="clublinks" start="83.11" dur="3.85"> Ora, mung sawetara ula sing kita simpen. </text>
<text sub="clublinks" start="86.96" dur="3.92"> Apa bagéan awak favorit sampeyan ing jinis lawan? </text>
<text sub="clublinks" start="90.88" dur="0.6"> Kancing. </text>
<text sub="clublinks" start="91.48" dur="1.386"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="92.866" dur="0.924"> Kancing. </text>
<text sub="clublinks" start="93.79" dur="1.39"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="95.18" dur="2.03"> Mengkono pancen sampeyan pancen seneng banget. </text>
<text sub="clublinks" start="97.21" dur="0.7"> Aku seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="97.91" dur="1.68"> Yen sampeyan ngleyang saluran </text>
<text sub="clublinks" start="99.59" dur="1.792"> lan sampeyan ndeleng dhewe ing TV, sampeyan bakal nonton? </text>
<text sub="clublinks" start="101.382" dur="0.718"> Ora bakal nate. </text>
<text sub="clublinks" start="102.1" dur="0.94"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="103.04" dur="3.335"> Apa telung barang sing bakal dijupuk sampeyan ing pulo sing sepi? </text>
<text sub="clublinks" start="106.375" dur="3.038"> Notebook, pena, lan sawetara tequila. </text>
<text sub="clublinks" start="109.413" dur="0.986"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="110.399" dur="0.986"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="111.385" dur="1.479"> Tequila! </text>
<text sub="clublinks" start="112.864" dur="2.966"> [APPLAUSE] </text>
<text sub="clublinks" start="115.83" dur="2.29"> Apa sing paling apik sing kedadeyan ing minggu iki </text>
<text sub="clublinks" start="118.12" dur="1.05"> adoh banget? </text>
<text sub="clublinks" start="119.17" dur="0.51"> Dadi kene. </text>
<text sub="clublinks" start="119.68" dur="0.77"> Aku kangen kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="120.45" dur="2.514"> Aku uga kangen banget. </text>
<text sub="clublinks" start="122.964" dur="0.5"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="123.464" dur="0.996"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="124.46" dur="3.44"> Sapa sing selebriti pungkasan sing sampeyan lintang? </text>
<text sub="clublinks" start="127.9" dur="2.79"> Aku ketemu backstage Daniel Craig ing Golden Globes. </text>
<text sub="clublinks" start="130.69" dur="0.99"> Lan dakkandhakake. </text>
<text sub="clublinks" start="131.68" dur="0.66"> Lan dheweke ngguyu. </text>
<text sub="clublinks" start="132.34" dur="1"> Lan dheweke kaya, hahaha! </text>
<text sub="clublinks" start="133.34" dur="2.345"> Lan aku kaya, oh, aku ngerti, lucu, ya? </text>
<text sub="clublinks" start="135.685" dur="1.215"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="136.9" dur="1.86"> Dheweke dadi cute lan apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="138.76" dur="0.66"> Dheweke apik. </text>
<text sub="clublinks" start="139.42" dur="0.5"> Dheweke cute. </text>
<text sub="clublinks" start="139.92" dur="1"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="140.92" dur="2.41"> Apa gaya fashion sing sampeyan ora ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="143.33" dur="3.59"> Aku ora ngerti akeh jins sing kedadeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="146.92" dur="2.01"> Dheweke amba, lan dheweke wis dipotong, </text>
<text sub="clublinks" start="148.93" dur="1.05"> lan padha dhuwur waisted? </text>
<text sub="clublinks" start="149.98" dur="1.934"> Sing ora nulungi wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="151.914" dur="1.97"> [GAMPANG] </text>
<text sub="clublinks" start="153.884" dur="0.5"> Aku setuju. </text>
<text sub="clublinks" start="154.384" dur="0.5"> [APPLAUSE] </text>
<text sub="clublinks" start="154.884" dur="0.982"> Bener? </text>
<text sub="clublinks" start="155.866" dur="3.464"> Wide, dipotong. </text>
<text sub="clublinks" start="159.33" dur="1.4"> Ya kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="160.73" dur="1.767"> Apa sing sampeyan ngapusi? </text>
<text sub="clublinks" start="162.497" dur="1.083"> Aku langsung mlebu dhokter. </text>
<text sub="clublinks" start="163.58" dur="0.63"> Aku 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="164.21" dur="1.208"> Aku wis 5'9 "uripku kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="165.418" dur="1.612"> Dokter ujar aku dudu 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="167.03" dur="1.62"> Aku 5'8 ". </text>
<text sub="clublinks" start="168.65" dur="2.805"> Dadi aku wis ngapusi kabeh umurku dadi 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="171.455" dur="3.135"> Aku ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="174.59" dur="2.36"> Aku pancen nesu. </text>
<text sub="clublinks" start="176.95" dur="4.408"> 5'9 "luwih adhem, apa ora? </text>
<text sub="clublinks" start="181.358" dur="1.522"> [DINGING] </text>
<text sub="clublinks" start="182.88" dur="0.5"> Ora! </text>
<text sub="clublinks" start="183.38" dur="2.742"></text>
<text sub="clublinks" start="186.122" dur="3.108"> Playey Ekstra Luar Biasa Playey Zoey dina Minggu 9:00 ing NBC. </text>
<text sub="clublinks" start="189.23" dur="0.66"> Tontonen. </text>
<text sub="clublinks" start="189.89" dur="0.57"> Dheweke nyanyi. </text>
<text sub="clublinks" start="190.46" dur="0.84"> Lan dheweke ana ing garis. </text>
<text sub="clublinks" start="191.3" dur="0.69"> Lan dheweke nari. </text>
<text sub="clublinks" start="191.99" dur="1.82"> Kita bakal bali. </text>
<text sub="clublinks" start="193.81" dur="1.19"></text>