Lauren Graham Jawaban Ellen 'patarosan Kaduruk' subtitles

Sadaya henteu, kuring badé maca patarosan. Anjeun kedah ngajawab hal anu kahiji anu aya dina pikiran anjeun. Satuluyna-- [DING] --hit kancingna. Tapi kedah jawaban anu jujur, OK? Poé Valentine nyaéta énjing. Naon hal anu paling romantis anu anjeun lakukeun pikeun batur. [SENTUH] I-- I-- [DING] Henteu, saatosna. Abdi henteu gaduh naon? Dupi éta masalah? Leres. Oh. Naon hal anu paling romantis anu anjeun lakukeun pikeun batur? Anjeun ngalakukeun panulis langit sareng barang. Abdi henteu tiasa bersaing. Iraha Portia kedah angkat ka kota, sareng kuring henteu sareng anjeunna, Kuring reuwas anjeunna. Sareng kuring nyauran hotél. Sareng kuring éta nyetél. Aranjeunna nempatkeun barang-barang kembang mawar anu ageung dina ranjang na. Janten nalika anjeunna leumpang ka kamar, sare ranjang ditutupan ku lakop kembang ros. Ellen, anjeun kabillionaire! Anjeun tiasa ngalakukeun hal ieu! [SENTUH] Éta henteu-- anjeun henteu kedah janten kabillionaire to-- Kuring terang dipikiran pisan, ih! [SENTUH] Naon hal pikasieuneun anu anjeun kantos dilakukeun? [DING] Diulas dina bar-- Saatos! [DING] [SENTUH] Saatos. Oh kitu. Henteu kunanaon. Naha anjeun teu kedah ngirining? Anjeun ngan ukur maén. [SENTUH] Éta ngajadikeun kuring mikir tina Jeopardy. Sareng upami - anjeun parantos to-- éta langsung. Éta sapertos Jeopardy. Henteu kunanaon. Henteu pisan siga éta Jeopardy. Teu. [SENTUH] Naon hal anu anjeun lakukeun sorangan? Maca. [DING] Hampura. Éta leres. Naon karesep anjeun-- Abdi kaserang. Naon? Abdi kasiksa kanggo maca, kuring pikir. Henteu, aranjeunna henteu kasawat anjeun. Oh. Oh muhun. Henteu, aya sababaraha oray anu kami simpen di dinya. Naon bagéan awak karesep anjeun dina sabalikna awewe atawa lalaki? Butt. [SENTUH] Butt. [SENTUH] Éta hurung sapertos anjeun resep pisan. Abdi resep éta. Upami anjeun nuju ngintip saluran sareng anjeun ningal diri dina TV, anjeun bakal nonton? Kungsi. [DING] Naon tilu barang anu anjeun kéngingkeun sareng anjeun di pulo gurun? Hiji buku notebook, pulpén, sareng sababaraha tequila. [SENTUH] [DING] Tequila! [APPLAUSE] Naon hal anu pangsaéna anu aya ka anjeun minggu ieu sajauh ieu? Nu keur didieu. Abdi sono ka anjeun. Kuring ogé sono ka anjeun. [DING] [SENTUH] Saha selebriti anu pangahirna anu anjeun ngagaduhan béntang ditarajang? Kuring patepung backstage Daniel Craig di Emas Globes. Sareng aya saur kuring. Sareng anjeunna seuri. Sareng anjeunna sapertos, hahaha! Sareng kuring sapertos, oh, kuring terang, lucu, henteu? [SENTUH] Anjeunna lucu sareng lucu. Anjeunna saé. Anjeunna lucu. [DING] Naon gaya busana anu anjeun henteu ngartos? Abdi henteu ngartos teuing tina jeans anu kajantenan. Aranjeunna lega, sareng aranjeunna cepak, sareng aranjeunna tinggi dilambungkeun? Éta henteu bantosan ka saha waé. [SENTUH] Abdi satuju. [APPLAUSE] Leres? Lebar, cepak. Henteu kunanaon. Naon anu anjeun bohong? Abdi angkat ka dokter. Abdi 5'9 ". Kuring parantos 5'9 "sadayana kahirupan kuring. Ceuk dokter kuring henteu ka 5'9 ". Kaula 5'8 ". Janten kuring parantos bohong sadayana ngeunaan kahirupan kuring 5'9 ". Abdi henteu terang. Aku bener-bener gelo ngeunaan eta. 5'9 "langkung langkung tiis, sanés? [DINGING] Henteu! Daptar acara luar biasa Zoey urang ngaluncurkeun Minggu dina tabuh 9:00 dina Néglasari. Awaskeun éta. Anjeunna nyanyi. Sareng anjeunna nuju kana bar. Sareng anjeunna nari. Kami badé uih.

Lauren Graham Jawaban Ellen 'patarosan Kaduruk'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="0.27"></text>
<text sub="clublinks" start="0.27" dur="1.08"> Sadaya henteu, kuring badé maca patarosan. </text>
<text sub="clublinks" start="1.35" dur="1.83"> Anjeun kedah ngajawab hal anu kahiji anu aya dina pikiran anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="3.18" dur="0.15"> Satuluyna-- </text>
<text sub="clublinks" start="3.33" dur="0.689"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="4.019" dur="0.708"> --hit kancingna. </text>
<text sub="clublinks" start="4.727" dur="2.323"> Tapi kedah jawaban anu jujur, OK? </text>
<text sub="clublinks" start="7.05" dur="1.68"> Poé Valentine nyaéta énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="8.73" dur="2.61"> Naon hal anu paling romantis anu anjeun lakukeun pikeun batur. </text>
<text sub="clublinks" start="11.34" dur="2.64"></text>
<text sub="clublinks" start="13.98" dur="1.18"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="15.16" dur="0.5"></text>
<text sub="clublinks" start="15.66" dur="0.79"> I-- I-- </text>
<text sub="clublinks" start="16.45" dur="0.65"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="17.1" dur="2.64"> Henteu, saatosna. </text>
<text sub="clublinks" start="19.74" dur="1.79"> Abdi henteu gaduh naon? </text>
<text sub="clublinks" start="21.53" dur="1.17"> Dupi éta masalah? </text>
<text sub="clublinks" start="22.7" dur="0.61"> Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="23.31" dur="0.33"> Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="23.64" dur="2.292"> Naon hal anu paling romantis anu anjeun lakukeun pikeun batur? </text>
<text sub="clublinks" start="25.932" dur="1.718"> Anjeun ngalakukeun panulis langit sareng barang. </text>
<text sub="clublinks" start="27.65" dur="0.96"> Abdi henteu tiasa bersaing. </text>
<text sub="clublinks" start="28.61" dur="2.52"> Iraha Portia kedah angkat ka kota, sareng kuring henteu sareng anjeunna, </text>
<text sub="clublinks" start="31.13" dur="0.78"> Kuring reuwas anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="31.91" dur="0.96"> Sareng kuring nyauran hotél. </text>
<text sub="clublinks" start="32.87" dur="1.08"> Sareng kuring éta nyetél. </text>
<text sub="clublinks" start="33.95" dur="3.18"> Aranjeunna nempatkeun barang-barang kembang mawar anu ageung </text>
<text sub="clublinks" start="37.13" dur="0.843"> dina ranjang na. </text>
<text sub="clublinks" start="37.973" dur="1.917"> Janten nalika anjeunna leumpang ka kamar, sare ranjang </text>
<text sub="clublinks" start="39.89" dur="1.29"> ditutupan ku lakop kembang ros. </text>
<text sub="clublinks" start="41.18" dur="1.71"> Ellen, anjeun kabillionaire! </text>
<text sub="clublinks" start="42.89" dur="1.44"> Anjeun tiasa ngalakukeun hal ieu! </text>
<text sub="clublinks" start="44.33" dur="1.17"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="45.5" dur="2.333"> Éta henteu-- anjeun henteu kedah janten kabillionaire to-- </text>
<text sub="clublinks" start="47.833" dur="1.55"> Kuring terang dipikiran pisan, ih! </text>
<text sub="clublinks" start="49.383" dur="1.727"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="51.11" dur="2.98"> Naon hal pikasieuneun anu anjeun kantos dilakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="54.09" dur="0.5"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="54.59" dur="0.84"> Diulas dina bar-- </text>
<text sub="clublinks" start="55.43" dur="1.344"> Saatos! </text>
<text sub="clublinks" start="56.774" dur="0.896"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="57.67" dur="0.896"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="58.566" dur="0.754"> Saatos. </text>
<text sub="clublinks" start="59.32" dur="0.52"> Oh kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="59.84" dur="0.42"> Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="60.26" dur="0.85"> Naha anjeun teu kedah ngirining? </text>
<text sub="clublinks" start="61.11" dur="1.13"> Anjeun ngan ukur maén. </text>
<text sub="clublinks" start="62.24" dur="0.5"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="62.74" dur="2.35"> Éta ngajadikeun kuring mikir tina Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="65.09" dur="2.24"> Sareng upami - anjeun parantos to-- </text>
<text sub="clublinks" start="67.33" dur="0.73"> éta langsung. </text>
<text sub="clublinks" start="68.06" dur="1.23"> Éta sapertos Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="69.29" dur="1.03"> Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="70.32" dur="1.25"> Henteu pisan siga éta Jeopardy. </text>
<text sub="clublinks" start="71.57" dur="0.5"> Teu. </text>
<text sub="clublinks" start="72.07" dur="0.635"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="72.705" dur="1.625"> Naon hal anu anjeun lakukeun sorangan? </text>
<text sub="clublinks" start="74.33" dur="0.39"> Maca. </text>
<text sub="clublinks" start="74.72" dur="0.56"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="75.28" dur="0.5"> Hampura. </text>
<text sub="clublinks" start="75.78" dur="0.573"> Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="76.353" dur="0.917"> Naon karesep anjeun-- </text>
<text sub="clublinks" start="77.27" dur="0.94"> Abdi kaserang. </text>
<text sub="clublinks" start="78.21" dur="0.59"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="78.8" dur="1.8"> Abdi kasiksa kanggo maca, kuring pikir. </text>
<text sub="clublinks" start="80.6" dur="1.085"> Henteu, aranjeunna henteu kasawat anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="81.685" dur="0.5"> Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="82.185" dur="0.925"> Oh muhun. </text>
<text sub="clublinks" start="83.11" dur="3.85"> Henteu, aya sababaraha oray anu kami simpen di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="86.96" dur="3.92"> Naon bagéan awak karesep anjeun dina sabalikna awewe atawa lalaki? </text>
<text sub="clublinks" start="90.88" dur="0.6"> Butt. </text>
<text sub="clublinks" start="91.48" dur="1.386"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="92.866" dur="0.924"> Butt. </text>
<text sub="clublinks" start="93.79" dur="1.39"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="95.18" dur="2.03"> Éta hurung sapertos anjeun resep pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="97.21" dur="0.7"> Abdi resep éta. </text>
<text sub="clublinks" start="97.91" dur="1.68"> Upami anjeun nuju ngintip saluran </text>
<text sub="clublinks" start="99.59" dur="1.792"> sareng anjeun ningal diri dina TV, anjeun bakal nonton? </text>
<text sub="clublinks" start="101.382" dur="0.718"> Kungsi. </text>
<text sub="clublinks" start="102.1" dur="0.94"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="103.04" dur="3.335"> Naon tilu barang anu anjeun kéngingkeun sareng anjeun di pulo gurun? </text>
<text sub="clublinks" start="106.375" dur="3.038"> Hiji buku notebook, pulpén, sareng sababaraha tequila. </text>
<text sub="clublinks" start="109.413" dur="0.986"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="110.399" dur="0.986"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="111.385" dur="1.479"> Tequila! </text>
<text sub="clublinks" start="112.864" dur="2.966"> [APPLAUSE] </text>
<text sub="clublinks" start="115.83" dur="2.29"> Naon hal anu pangsaéna anu aya ka anjeun minggu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="118.12" dur="1.05"> sajauh ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="119.17" dur="0.51"> Nu keur didieu. </text>
<text sub="clublinks" start="119.68" dur="0.77"> Abdi sono ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="120.45" dur="2.514"> Kuring ogé sono ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="122.964" dur="0.5"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="123.464" dur="0.996"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="124.46" dur="3.44"> Saha selebriti anu pangahirna anu anjeun ngagaduhan béntang ditarajang? </text>
<text sub="clublinks" start="127.9" dur="2.79"> Kuring patepung backstage Daniel Craig di Emas Globes. </text>
<text sub="clublinks" start="130.69" dur="0.99"> Sareng aya saur kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="131.68" dur="0.66"> Sareng anjeunna seuri. </text>
<text sub="clublinks" start="132.34" dur="1"> Sareng anjeunna sapertos, hahaha! </text>
<text sub="clublinks" start="133.34" dur="2.345"> Sareng kuring sapertos, oh, kuring terang, lucu, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="135.685" dur="1.215"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="136.9" dur="1.86"> Anjeunna lucu sareng lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="138.76" dur="0.66"> Anjeunna saé. </text>
<text sub="clublinks" start="139.42" dur="0.5"> Anjeunna lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="139.92" dur="1"> [DING] </text>
<text sub="clublinks" start="140.92" dur="2.41"> Naon gaya busana anu anjeun henteu ngartos? </text>
<text sub="clublinks" start="143.33" dur="3.59"> Abdi henteu ngartos teuing tina jeans anu kajantenan. </text>
<text sub="clublinks" start="146.92" dur="2.01"> Aranjeunna lega, sareng aranjeunna cepak, </text>
<text sub="clublinks" start="148.93" dur="1.05"> sareng aranjeunna tinggi dilambungkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="149.98" dur="1.934"> Éta henteu bantosan ka saha waé. </text>
<text sub="clublinks" start="151.914" dur="1.97"> [SENTUH] </text>
<text sub="clublinks" start="153.884" dur="0.5"> Abdi satuju. </text>
<text sub="clublinks" start="154.384" dur="0.5"> [APPLAUSE] </text>
<text sub="clublinks" start="154.884" dur="0.982"> Leres? </text>
<text sub="clublinks" start="155.866" dur="3.464"> Lebar, cepak. </text>
<text sub="clublinks" start="159.33" dur="1.4"> Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="160.73" dur="1.767"> Naon anu anjeun bohong? </text>
<text sub="clublinks" start="162.497" dur="1.083"> Abdi angkat ka dokter. </text>
<text sub="clublinks" start="163.58" dur="0.63"> Abdi 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="164.21" dur="1.208"> Kuring parantos 5'9 "sadayana kahirupan kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="165.418" dur="1.612"> Ceuk dokter kuring henteu ka 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="167.03" dur="1.62"> Kaula 5'8 ". </text>
<text sub="clublinks" start="168.65" dur="2.805"> Janten kuring parantos bohong sadayana ngeunaan kahirupan kuring 5'9 ". </text>
<text sub="clublinks" start="171.455" dur="3.135"> Abdi henteu terang. </text>
<text sub="clublinks" start="174.59" dur="2.36"> Aku bener-bener gelo ngeunaan eta. </text>
<text sub="clublinks" start="176.95" dur="4.408"> 5'9 "langkung langkung tiis, sanés? </text>
<text sub="clublinks" start="181.358" dur="1.522"> [DINGING] </text>
<text sub="clublinks" start="182.88" dur="0.5"> Henteu! </text>
<text sub="clublinks" start="183.38" dur="2.742"></text>
<text sub="clublinks" start="186.122" dur="3.108"> Daptar acara luar biasa Zoey urang ngaluncurkeun Minggu dina tabuh 9:00 dina Néglasari. </text>
<text sub="clublinks" start="189.23" dur="0.66"> Awaskeun éta. </text>
<text sub="clublinks" start="189.89" dur="0.57"> Anjeunna nyanyi. </text>
<text sub="clublinks" start="190.46" dur="0.84"> Sareng anjeunna nuju kana bar. </text>
<text sub="clublinks" start="191.3" dur="0.69"> Sareng anjeunna nari. </text>
<text sub="clublinks" start="191.99" dur="1.82"> Kami badé uih. </text>
<text sub="clublinks" start="193.81" dur="1.19"></text>