Polisi San Antonio ngresiki adegan kasebut sawise tembakan sing ditindakake petugas subtitles

Kahanan >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KITA Terusake >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KITA Terusake Nggawe Sampeyan Pembaruan Paling Anyar Oke, awake dewe terus nggawa update paling anyar sakdurunge bisa kasedhiya NGANGGO UPDATE TERBARU KANGGO SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO CERITA DEVELOPING LAIN LAGI KANGGO SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO CERITA MENGEMBANG ING WENGI WENI SAKING BARAT, SAIKI NGANGGO CERITA liyane sing NGEMBANG WAKTU ING SAKING WIS, SAN WIWIT SAKING SISI BARAT, POLISI SAN ANTONIO WIS WARNA POLISI SAN ANTONIO WIS NGADILake ADEGAN PUNING PUNGKASAN PATUT DIJupuk LAN POLISI ANTONIO WIS NGADILake ADEGAN PUNING PEGAWE DITEMBAK LAN MATI ADEGAN SAKUS petugas ditembak lan mateni wong sing nyoba nyoba MATI SAKING SAKING SAKING SAKING SOPRONG NGANGGO KANGGO DOMESTIK. JAMINAN, Sapa sing nyoba nyoba nyulik kekuwatan rumah tangga. WARRANTS, KAPULIS POLIS NGOMONG LAKU GOLEKSI DOMESTIK. WARRANTS, Pimpinan POLIS NGOMONG KANG MANUSA NGANGGO GUNUNG PEGAWE Pimpinan POLIS NGOMONG APIK APA WONG KANGGO NGANGGO GUNE PEGAWAI KANG PAKSA KEPADA PULSA LAIN KANGGO NAMPAK CLARKE DEVEN ING KENE KANGGO MENDAPAT CLARKE DEVEN, ING KANGGO DIDIKON ING DEVON Kanggo njupuk CLARKE DEVEN, INGSUN INGSUN ING NGADAPI ING DEVON SPOKE KANG ANAK LALAKI LAN Urip MALAM INI ING SPOKE DEVON NING ANAK LELAKI LAN SPOKESPERSON KELUARGA sing NGOMONG SPOKE ING ANAK LELAKI LAN SPOKESPERSON KELUARGA sing NGOMPUN KANGGO PERCAYA KANGGO JURUWARA KELUARGA SING NGOMONG KAPUNCAYA CERITA sing KANGGO dirungokake ORA BESAR. Dheweke percaya marang critane sing lagi dirungokake, durung rampung. >> DEVON. >> YEN IKI STEVEN MYRON >> YEN BENAR-BENAR STEVEN SEBELUM KANGGO INGKANG GOLEK >> YEN BENAR-BENAR STEVEN SEBELUM KANGGO KANGGO PUNYA KANGGO NAMPAK KANGGO APA KANGGO SCENE Sak durunge awake dewe arep ngerti apa sing katon adegan saiki. Tampilake Apa sing Katon Adegan Kaya Saiki, SITUASI KANG DILAKUKAN ING yard iki. KAYAK SINI SITUASI KANGGO DITANGKAP ING LIKEN INI. KENE INI DI RUMAH INI LAN Yen UNFOLDED IN YARD YEN. Tengen ing kene ing omah iki lan yen sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinet kasebut Tengen ing kene ing omah iki lan yen sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinete kasebut, kanca lan saksi kasebut Sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinèt kasebut lan saksi sing ujar manawa wong sing ditembak yaiku Tanggi lan Saksine ujar manawa wong sing ditembak bener-bener ana ing proses SAKING SAKING SAKING TEMBANG KANGGO PROSES NYOBA KABINET SEJENNYA ING PROSES NYOBA KAPINET Nalika Polisi nyoba ngawula. NYOBA KANGGO KABEH KAPINET Nalika Polisi nyoba ngawula karo garansi. Nalika Polisi nyoba nglayani dheweke karo JAMINAN. NGANJUR-JENENG ORA KANGGO MANEH Karo JAMINAN. NGANJUR-JENENG ORA ANAK-ANAK LALAKU NGANJUR-JENENG ORA ANAK-ANAK ANAK LALAKI LALAKI ING KANG SENI Bocah-bocah sing teka ing kene ujar manawa dheweke ana ing negara sing ora percaya Teka ing kene ujar manawa dheweke ana ing negara sing ora percaya babagan polisi sing dikandhani KANGGO NEGARA KANGGO PUNCI APA POLISI KANGGO KELUARGA KELUARGA Babagan Polisi sing Diandharake Kulawarga Ngenali Wong kasebut, wonge padha sawetara wong tuwa. KELUARGA NGENALAKEN KANGGO WONG KANGGO PALING PALING ANTONIO POLIS LELAKI IKU PALING ENGKENG SENIOR SANIOR SAN ANTONIO POLISI KOREA WillIAM MCMANUS AS SAN ANTONIO Pimpinan POLISI william MCMANUS AS pejabat sing nyoba ngawula karo 2 WILLIAM MCMANUS SEWAKTU PUNGKUL NGOMPON NGLAYAKAN DADI 2 WARRANTS, SATU KANGGO ING POMPA KANGGO NGLAYAKAN Dhewe karo 2 JAMINAN, SATU KANG KANGSA KANGGO DOMESTIK, Cidera awak. JAMINAN, SIJI KANG KANGSA DOMESTIK, Cidera Badan. LAN sing nomer loro kanggo bocah lanang Kekerasan, Cidera Badan. LAN sing nomer loro kanggo nglanggar panjaluk kulawarga Lan sing nomer loro kanggo nglanggar panjaluk kulawarga lan kekarepan Pelanggaran kanggo Kekerasan kulawarga lan ujar kabeh sing ana ing njaba LAN KANGGO KANGGO Sapa wae sing ana ing njaba lapangan dadi AGGRESIF Kabeh sing ana ing njaba lapangan dadi agresif nalika pejabat nyoba nangkep LEMBUT DEKAT Dadi AGRESIF Nalika pejabat nyoba nyoba nangkep dheweke yen dheweke nemoni salah sawijine Nalika petugas nyoba nyekel dheweke yen dheweke nemoni salah sawijine ing sirah kanthi kaleng Dheweke sing nyabet salah sawijine ing sirah kanthi bisu kanggo pucuk MCMANUS minangka 2 KEPALA KANGGO KATEN PAINT DI MCMANUS POINT ING KANGGO 2 NULIS ING TANPA ING TITIK MCMANUS AS 2 NGGOLEK ING LORAN IKU LAKU BOLEH KANGGO KANGGO NULIS ING LORO IKU LILIK KANGGO NGANGGO GUNUNG PEGAWE SAKA MOLE IKI KANGGO KANGGO GUNENG PEGAWAI SAKING HOLSTER KANGGO 2 KANGGO NGALAMI GUNING PEGAWAI SAKING HOLSTER KANGGO 2 GAMPANG GUNUNG GUNUNG MANNA SAJI LAIN. HOLSTER SEBAGIAN 2 GOLONGAN GUN ING MANNA SABUN ORA OFFICER LAUT DIUTAMI THE GUN AT MANNA NGUNJUK APIK APIK ING SATU PUNYI SATU PUNCI NGGATAK LAKU WONG TUA sing PUNCAK Petugas didhisiki siji sing nembak sawetara wong tuwa sing dijaluk mati ing rumah sakit saiki Sawetara wong tuwa sing dijaluk mati ing rumah sakit saiki minangka anak sing paling akeh MATI ING HOSPITAL SAIKI ANAK PALING LALAKI sing NGAKAKAKE Bapake PALING ANAK ANA SING NGOMONG Bapake sing ditembak bali mbaleni Sapa sing ujar manawa bapakne ditembak mbalek maneh crita sing diwenehake wong lanang yaiku Ditembak ing mburine lagi nggegirisi CERITA sing diparingake dening wong lanang, uga ana sing ragu yen dheweke CERITA sing diparingake dening wong lanang uga ana sing ngganggu manawa dheweke melu ing rumah sakit ORA ORA KANGGO KANG KANG KANG IKUT ING ALTERKASI DOMESTIK Amarga SING NGOMONG TERLARUT ING ALTERCASI DOMESTIK Amarga padha ujar manawa pacare nyalahake dheweke ALTERCASI Amarga padha ujar manawa pacangane nuduh dheweke sadurunge dheweke karo KANG GOLLANG KANGGO Tuduhna, Sakdurunge karo pacangan. Dheweke bareng karo anake Sadurunge dheweke karo pacangan. Dheweke karo ibune suwene 30 taun lan ora nate nate GRILFRIEND. Dheweke karo ibune suwene 30 taun lan ora nate mbayar biaya. IBU Nganti 30 taun lan ora nate mbayar biaya. >> Kanggo Dheweke Nggawe KANGGO CHARGE. >> Kanggo Dheweke Nggawe Tuduhan kasebut lan kanggo kutha >> Kanggo Dheweke Nggawe Tuduhan kasebut lan kanggo kutha mung bakal disumpah lan dituduh Tuduhan lan supaya kutha mung bisa nyerang lan nuduh dheweke lan mbayar dheweke amarga dheweke NGGOLEK KANGGO LAN DUWAK DUWAK LAN DUWAK DUWE Amarga Dhewe Katon. LAN sing teka ing Dheweke lan mbayar dheweke amarga dheweke ngomong kaya ngono. Lan sing teka ing omah ing wong sing ora duwe garapan lan SAJAR KANGGO. Lan sing teka ing omah ing wong sing ora duwe pakean lan klambi sing biasa kanggo ngawula. RUMAH ING WONG TANPA BAKAL DUWAYE LAN KLAWAN REGULAR kanggo ngawula Dhewe lan kudu ditembak lan dipateni PAKAIAN REGULAR kanggo ngawula Dèkné lan nembak Dèkné lan matèni Dèkné. LAN KANGGO NGANGGO DUWE LAN MATI DADI BALIK. ♪ ING BALIK. ♪ ♪ ♪ ♪ ORA BENAR-BENAR. >> LAN KANG KANGGO NGOMONG IKI >> Lan KANGGO KANGGO KANGGO ORA KANGGO UNIFORMASI >> Lan KANGGO KANGGO KANGGO WONG LANJUTAN OLEH KANGGO ING SENI ING SCENE Uga ana pejabat sing ora duwe informasi ing papan iki sing ngumumake awake dhewe Petugas ing kene ana ing adegan sing ngumumake dheweke lan wong uga kaku Apa Wara-wara Karo Karo Wong Kuwi Uga Teges Yen Kuwi PUTRA Lan Wong Kuwi Uga negesake, INI INFORMASI INGGRIS AWAM LAN DETAIL YEN IKI IKI INFORMASI AWAL SADAYANA LAN DETAILS BISA NGUBAH MUNGSA

Polisi San Antonio ngresiki adegan kasebut sawise tembakan sing ditindakake petugas

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.003" dur="1"> Kahanan >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KITA Terusake </text>
<text sub="clublinks" start="3.004" dur="2.101"> >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KITA Terusake Nggawe Sampeyan Pembaruan Paling Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="5.106" dur="0.9"> Oke, awake dewe terus nggawa update paling anyar sakdurunge bisa kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="6.04" dur="0.6"> NGANGGO UPDATE TERBARU KANGGO SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO CERITA DEVELOPING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="2.601"> LAGI KANGGO SAIKI SAIKI SAIKI KANGGO CERITA MENGEMBANG ING WENGI WENI SAKING BARAT, </text>
<text sub="clublinks" start="9.244" dur="0.398"> SAIKI NGANGGO CERITA liyane sing NGEMBANG WAKTU ING SAKING WIS, SAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.644" dur="0.633"> WIWIT SAKING SISI BARAT, POLISI SAN ANTONIO WIS WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="10.311" dur="2.401"> POLISI SAN ANTONIO WIS NGADILake ADEGAN PUNING PUNGKASAN PATUT DIJupuk LAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.747" dur="0.265"> POLISI ANTONIO WIS NGADILake ADEGAN PUNING PEGAWE DITEMBAK LAN MATI </text>
<text sub="clublinks" start="13.014" dur="0.699"> ADEGAN SAKUS petugas ditembak lan mateni wong sing nyoba nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="13.715" dur="2.267"> MATI SAKING SAKING SAKING SAKING SOPRONG NGANGGO KANGGO DOMESTIK. JAMINAN, </text>
<text sub="clublinks" start="16.017" dur="2.601"> Sapa sing nyoba nyoba nyulik kekuwatan rumah tangga. WARRANTS, KAPULIS POLIS NGOMONG LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.599"> GOLEKSI DOMESTIK. WARRANTS, Pimpinan POLIS NGOMONG KANG MANUSA NGANGGO GUNUNG PEGAWE </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="2.602"> Pimpinan POLIS NGOMONG APIK APA WONG KANGGO NGANGGO GUNE PEGAWAI KANG PAKSA KEPADA PULSA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.424" dur="0.8"> KANGGO NAMPAK CLARKE DEVEN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="2.335"> KANGGO MENDAPAT CLARKE DEVEN, ING KANGGO DIDIKON ING DEVON </text>
<text sub="clublinks" start="26.561" dur="1.2"> Kanggo njupuk CLARKE DEVEN, INGSUN INGSUN ING NGADAPI ING DEVON SPOKE KANG ANAK LALAKI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="27.762" dur="0.599"> Urip MALAM INI ING SPOKE DEVON NING ANAK LELAKI LAN SPOKESPERSON KELUARGA sing NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="28.363" dur="0.599"> SPOKE ING ANAK LELAKI LAN SPOKESPERSON KELUARGA sing NGOMPUN KANGGO PERCAYA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="3.069"> JURUWARA KELUARGA SING NGOMONG KAPUNCAYA CERITA sing KANGGO dirungokake ORA BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="32.033" dur="2.969"> Dheweke percaya marang critane sing lagi dirungokake, durung rampung. >> DEVON. </text>
<text sub="clublinks" start="36.237" dur="0.9"> >> YEN IKI STEVEN MYRON </text>
<text sub="clublinks" start="37.138" dur="0.9"> >> YEN BENAR-BENAR STEVEN SEBELUM KANGGO INGKANG GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="38.039" dur="0.599"> >> YEN BENAR-BENAR STEVEN SEBELUM KANGGO KANGGO PUNYA KANGGO NAMPAK KANGGO APA KANGGO SCENE </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="2.601"> Sak durunge awake dewe arep ngerti apa sing katon adegan saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="41.242" dur="2.635"> Tampilake Apa sing Katon Adegan Kaya Saiki, SITUASI KANG DILAKUKAN ING yard iki. </text>
<text sub="clublinks" start="43.911" dur="1.034"> KAYAK SINI SITUASI KANGGO DITANGKAP ING LIKEN INI. KENE INI DI RUMAH INI LAN Yen </text>
<text sub="clublinks" start="44.946" dur="0.833"> UNFOLDED IN YARD YEN. Tengen ing kene ing omah iki lan yen sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinet kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="45.78" dur="0.566"> Tengen ing kene ing omah iki lan yen sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinete kasebut, kanca lan saksi kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="46.347" dur="1.734"> Sampeyan ndeleng lan ndeleng kabinèt kasebut lan saksi sing ujar manawa wong sing ditembak yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="48.082" dur="2.101"> Tanggi lan Saksine ujar manawa wong sing ditembak bener-bener ana ing proses </text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="0.633"> SAKING SAKING SAKING TEMBANG KANGGO PROSES NYOBA KABINET </text>
<text sub="clublinks" start="50.852" dur="2.601"> SEJENNYA ING PROSES NYOBA KAPINET Nalika Polisi nyoba ngawula. </text>
<text sub="clublinks" start="53.455" dur="0.398"> NYOBA KANGGO KABEH KAPINET Nalika Polisi nyoba ngawula karo garansi. </text>
<text sub="clublinks" start="53.855" dur="2.902"> Nalika Polisi nyoba nglayani dheweke karo JAMINAN. NGANJUR-JENENG ORA KANGGO MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="56.758" dur="0.499"> Karo JAMINAN. NGANJUR-JENENG ORA ANAK-ANAK LALAKU </text>
<text sub="clublinks" start="57.292" dur="1.6"> NGANJUR-JENENG ORA ANAK-ANAK ANAK LALAKI LALAKI ING KANG SENI </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="0.566"> Bocah-bocah sing teka ing kene ujar manawa dheweke ana ing negara sing ora percaya </text>
<text sub="clublinks" start="59.46" dur="2.735"> Teka ing kene ujar manawa dheweke ana ing negara sing ora percaya babagan polisi sing dikandhani </text>
<text sub="clublinks" start="62.197" dur="1.467"> KANGGO NEGARA KANGGO PUNCI APA POLISI KANGGO KELUARGA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="63.665" dur="1.1"> Babagan Polisi sing Diandharake Kulawarga Ngenali Wong kasebut, wonge padha sawetara wong tuwa. </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.499"> KELUARGA NGENALAKEN KANGGO WONG KANGGO PALING PALING ANTONIO POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="65.267" dur="2.234"> LELAKI IKU PALING ENGKENG SENIOR SANIOR SAN ANTONIO POLISI KOREA WillIAM MCMANUS AS </text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="0.633"> SAN ANTONIO Pimpinan POLISI william MCMANUS AS pejabat sing nyoba ngawula karo 2 </text>
<text sub="clublinks" start="68.169" dur="2.435"> WILLIAM MCMANUS SEWAKTU PUNGKUL NGOMPON NGLAYAKAN DADI 2 WARRANTS, SATU KANGGO ING POMPA </text>
<text sub="clublinks" start="70.638" dur="0.5"> KANGGO NGLAYAKAN Dhewe karo 2 JAMINAN, SATU KANG KANGSA KANGGO DOMESTIK, Cidera awak. </text>
<text sub="clublinks" start="71.172" dur="0.5"> JAMINAN, SIJI KANG KANGSA DOMESTIK, Cidera Badan. LAN sing nomer loro kanggo bocah lanang </text>
<text sub="clublinks" start="71.706" dur="2.535"> Kekerasan, Cidera Badan. LAN sing nomer loro kanggo nglanggar panjaluk kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="74.275" dur="1.301"> Lan sing nomer loro kanggo nglanggar panjaluk kulawarga lan kekarepan </text>
<text sub="clublinks" start="75.61" dur="0.867"> Pelanggaran kanggo Kekerasan kulawarga lan ujar kabeh sing ana ing njaba </text>
<text sub="clublinks" start="76.478" dur="2.501"> LAN KANGGO KANGGO Sapa wae sing ana ing njaba lapangan dadi AGGRESIF </text>
<text sub="clublinks" start="78.981" dur="0.599"> Kabeh sing ana ing njaba lapangan dadi agresif nalika pejabat nyoba nangkep </text>
<text sub="clublinks" start="79.581" dur="2.601"> LEMBUT DEKAT Dadi AGRESIF Nalika pejabat nyoba nyoba nangkep dheweke yen dheweke nemoni salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="82.184" dur="0.732"> Nalika petugas nyoba nyekel dheweke yen dheweke nemoni salah sawijine ing sirah kanthi kaleng </text>
<text sub="clublinks" start="82.917" dur="0.6"> Dheweke sing nyabet salah sawijine ing sirah kanthi bisu kanggo pucuk MCMANUS minangka 2 </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="2.335"> KEPALA KANGGO KATEN PAINT DI MCMANUS POINT ING KANGGO 2 NULIS ING TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="85.887" dur="2.802"> ING TITIK MCMANUS AS 2 NGGOLEK ING LORAN IKU LAKU BOLEH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="88.69" dur="0.9"> KANGGO NULIS ING LORO IKU LILIK KANGGO NGANGGO GUNUNG PEGAWE SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="89.591" dur="2.001"> MOLE IKI KANGGO KANGGO GUNENG PEGAWAI SAKING HOLSTER KANGGO 2 KANGGO NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="91.626" dur="1.568"> GUNING PEGAWAI SAKING HOLSTER KANGGO 2 GAMPANG GUNUNG GUNUNG MANNA SAJI LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="93.195" dur="0.899"> HOLSTER SEBAGIAN 2 GOLONGAN GUN ING MANNA SABUN ORA OFFICER LAUT DIUTAMI </text>
<text sub="clublinks" start="94.096" dur="0.565"> THE GUN AT MANNA NGUNJUK APIK APIK ING SATU PUNYI SATU PUNCI NGGATAK LAKU WONG TUA sing PUNCAK </text>
<text sub="clublinks" start="94.696" dur="2.502"> Petugas didhisiki siji sing nembak sawetara wong tuwa sing dijaluk mati ing rumah sakit saiki </text>
<text sub="clublinks" start="97.199" dur="1.7"> Sawetara wong tuwa sing dijaluk mati ing rumah sakit saiki minangka anak sing paling akeh </text>
<text sub="clublinks" start="98.934" dur="1.266"> MATI ING HOSPITAL SAIKI ANAK PALING LALAKI sing NGAKAKAKE Bapake </text>
<text sub="clublinks" start="100.202" dur="0.599"> PALING ANAK ANA SING NGOMONG Bapake sing ditembak bali mbaleni </text>
<text sub="clublinks" start="100.803" dur="2.534"> Sapa sing ujar manawa bapakne ditembak mbalek maneh crita sing diwenehake wong lanang yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="0.633"> Ditembak ing mburine lagi nggegirisi CERITA sing diparingake dening wong lanang, uga ana sing ragu yen dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="104.005" dur="2.001"> CERITA sing diparingake dening wong lanang uga ana sing ngganggu manawa dheweke melu ing rumah sakit </text>
<text sub="clublinks" start="106.007" dur="2.602"> ORA ORA KANGGO KANG KANG KANG IKUT ING ALTERKASI DOMESTIK Amarga SING NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="108.643" dur="1.968"> TERLARUT ING ALTERCASI DOMESTIK Amarga padha ujar manawa pacare nyalahake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="110.612" dur="0.533"> ALTERCASI Amarga padha ujar manawa pacangane nuduh dheweke sadurunge dheweke karo </text>
<text sub="clublinks" start="111.146" dur="1.467"> KANG GOLLANG KANGGO Tuduhna, Sakdurunge karo pacangan. Dheweke bareng karo anake </text>
<text sub="clublinks" start="112.614" dur="3.002"> Sadurunge dheweke karo pacangan. Dheweke karo ibune suwene 30 taun lan ora nate nate </text>
<text sub="clublinks" start="115.617" dur="1.234"> GRILFRIEND. Dheweke karo ibune suwene 30 taun lan ora nate mbayar biaya. </text>
<text sub="clublinks" start="116.852" dur="2.001"> IBU Nganti 30 taun lan ora nate mbayar biaya. >> Kanggo Dheweke Nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="118.854" dur="1.834"> KANGGO CHARGE. >> Kanggo Dheweke Nggawe Tuduhan kasebut lan kanggo kutha </text>
<text sub="clublinks" start="120.722" dur="1.2"> >> Kanggo Dheweke Nggawe Tuduhan kasebut lan kanggo kutha mung bakal disumpah lan dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="121.924" dur="3.002"> Tuduhan lan supaya kutha mung bisa nyerang lan nuduh dheweke lan mbayar dheweke amarga dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="2.368"> NGGOLEK KANGGO LAN DUWAK DUWAK LAN DUWAK DUWE Amarga Dhewe Katon. LAN sing teka ing </text>
<text sub="clublinks" start="127.329" dur="2.335"> Dheweke lan mbayar dheweke amarga dheweke ngomong kaya ngono. Lan sing teka ing omah ing wong sing ora duwe garapan lan </text>
<text sub="clublinks" start="129.665" dur="0.633"> SAJAR KANGGO. Lan sing teka ing omah ing wong sing ora duwe pakean lan klambi sing biasa kanggo ngawula. </text>
<text sub="clublinks" start="130.332" dur="0.6"> RUMAH ING WONG TANPA BAKAL DUWAYE LAN KLAWAN REGULAR kanggo ngawula Dhewe lan kudu ditembak lan dipateni </text>
<text sub="clublinks" start="130.933" dur="0.299"> PAKAIAN REGULAR kanggo ngawula Dèkné lan nembak Dèkné lan matèni Dèkné. </text>
<text sub="clublinks" start="131.233" dur="0.733"> LAN KANGGO NGANGGO DUWE LAN MATI DADI BALIK. ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="132" dur="3.169"> ING BALIK. ♪ ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="135.17" dur="3.202"> ♪ ♪ ORA BENAR-BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="0.566"> >> LAN KANG KANGGO NGOMONG IKI </text>
<text sub="clublinks" start="141.043" dur="0.533"> >> Lan KANGGO KANGGO KANGGO ORA KANGGO UNIFORMASI </text>
<text sub="clublinks" start="141.577" dur="2.134"> >> Lan KANGGO KANGGO KANGGO WONG LANJUTAN OLEH KANGGO ING SENI ING SCENE </text>
<text sub="clublinks" start="143.746" dur="0.899"> Uga ana pejabat sing ora duwe informasi ing papan iki sing ngumumake awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="144.647" dur="1.934"> Petugas ing kene ana ing adegan sing ngumumake dheweke lan wong uga kaku </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="0.566"> Apa Wara-wara Karo Karo Wong Kuwi Uga Teges Yen Kuwi PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="147.183" dur="1.333"> Lan Wong Kuwi Uga negesake, INI INFORMASI INGGRIS AWAM LAN DETAIL </text>
<text sub="clublinks" start="148.55" dur="1.868"> YEN IKI IKI INFORMASI AWAL SADAYANA LAN DETAILS BISA NGUBAH MUNGSA </text>