Полицијата во Сан Антонио го расчисти местото на настанот по пукањето вклучено во офицерот subtitles

СОСТОЈБА. >> ВОЗАЧОТ НА ГОЛЕМАТА РИГАЛ Е ОК, Е ПРОДОЛИМЕ >> ВОЗАЧОТ НА ГОЛЕМАТА РИГАА Е ОДО CONЕН, CONЕ ПРОДОЛИМЕ ДА ВИ ДОНЕСЕМЕ НАЈНОВИТЕ Ажурирања ДОБРО Е, CONЕ ПРОДОЛИМЕ ДА ВИ СЕ РА BRЕМЕ НАЈНОВИТЕ Ажурирања ПОСЛЕ ПОСТАПУВААТ ВИ ДОНЕСУВАЈТЕ НАЈНОВИ Ажурирања НАСКОЛКУ СЕ СТАНУВААТ ДОСТАПНИ СЕГА НА ДРУГА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА НАСКОРО ДА СТАНАТ ДОСТАПНО СЕГА НА ДРУГА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА ОВОЈ ПАТ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА, СЕГА ДО УШТЕ РАЗВОЈ НА ПРИКАЗНА ОВОЈ ПАТ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА, САН ОВОЈ ВРЕМЕ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА, ПОЛИЦИЈАТА САН АНТОНИО ЈА ОБИСИА САН АНТОНИО ПОЛИЦИЈА ЈА ИСЧИСТИ СЦЕНАТА ПО ОБИЧНИКОТ ИСТРАOTЕ И АНТОНИО ПОЛИЦИЈА ЈА ИСЧИСТУВА СЦЕНАТА ПО ОБРАБОТКА И УБИЛ ЧОВЕК СЦЕНА ПО ОТВОРУВА SHЕ ОФИЦЕР И УБИЕ ЧОВЕК КОЈ СЕ ОБИДУВААТ ДА Уапсат УБИЕ ЧОВЕК КОЈ СЕ ОБИДУВАЛЕ ДА СЕ Уапсат за домашно насилство. ЗАГАРАНЦИ, КОЈ СЕ ОБИДУВААТ ДА СЕ Уапсат за домашното насилство. ГАРАНЦИИ, ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ГО КАSА ТОЈ ЧОВЕК ЗА ДОМАШНИОТ НАСИЛСТВО. ГАРАНТИ, ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ВЕЛИ ДЕКА ЧОВЕК ДОБИЛ ПОВЕЕ ОФИЦЕР ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ВЕЛИ ДЕКА ЧОВЕК ДОБИЛ ПОВЕ OFЕ ОФИЦЕР ШТО ФОРИЛ НА УШТЕ ОД СЛУБЕНИЕ ДА СЕ СНИМА ДЕВЕСНИОТ КЛАРК е таму ДА СЕ ПОКААТ ДЕВЕСНИОТ КЛАРК ИМА LИВЕЕ ОВА ВЕЧЕР ВО ДЕВОН ДА СЕ ПОКААТ ДЕВЕСНИОТ КЛАРК ИМЕ ВО ИВО ОВОЈ ВЕЧЕР ВО ДЕВОН ИЗГОВОРИ НА ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ И LИВЕЕ ОВОЈ ВЕЧЕР ВО ДЕВОН Зборувајте им на дечињата на мажот и фамилијарен портпарол кој вели ЗБОРУВАЈТЕ НА ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ И СЕМЕЈСТВЕН ПОРАНИЦА КОЈ КАAYААТ ДЕКА ВЕРУВААТ ВО ПРИКАЗНАТА ТИЕ СЕ СЕМЕЈСТВЕН ПОРАНИЦА КОЈ ВЕЛАТ ДЕКА ВЕРУВААТ ВО ПРИКАЗНАТА КОЈА СЛУШААТ САМО НЕ ДОДАВУВА. ВЕРУВААТ ПРИКАЗНА КОЈА СЛУШААТ САМО НЕ ДОДАВААТ. >> ДЕВОН. >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН ПРЕД ДА СЕ ОБЕДИМЕ НА ОНА ШТО САКАМ >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН ПРЕД ОДНЕСЕЕ ДЕКА САКАМ ДА ПОКА SHАМ КАКО СЕГА СЦЕНАТА ПРЕД ДА СЕ ОБЕДИМЕ ДА ОВА САКАМ ДА ТИ ПОКААМ КАКО СЕГА СЦЕНАТА ДЕСЕ СЕГА СОСТОЈБАТА ПОКАУВАЈТЕ КАКО СЕГА ДЕЛО СЦЕНАТА СЕГА СОСТОЈБАТА РАБОТА НА ОВОЈ ДВОР. КАКО ПРАВО СЕГА СОСТОЈБАТА РАБОТА НА ОВОЈ ДВОР. ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО РАЗВРШЕН ВО ОВОЈ ДВОР. ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ И ГИ ГЛЕДАТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ И ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ КОМСОВИ И СВЕДОКИ КАAYАТ ГИ ПОГЛЕДУВАТЕ И ГИ ГЛЕДАТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ СОСЕДИТЕ И СВЕДОЦИТЕ КААТ ДЕКА Е ЧОВЕКОТ КОЈ СЕ ПОТРЕБЕ СОСЕДИТЕ И СВЕДОЦИТЕ КАААТ ДЕКА ЧОВЕКОТ КОЈ СЕ ПОТРЕБЕЛ ВИСТИНА ВО ПРОЦЕСОТ НА ДЕКА ЧОВЕКОТ ШТЕТЕН ВЕСТ БЕШЕ ВО ПРОЦЕСОТ НА ОБЕДУВА TOЕ ДА ГО ПОВРШИ КАБИНЕТИТЕ ВИСТИНСКО ВО ПРОЦЕСОТ НА ОБЕДУВАЕ ДА ГО РЕФИНИРААТ КАБИНЕТИТЕ КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО УСЛУГИ ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ПОВРШИТЕ КАБИНЕТИТЕ КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО СЛУГИ СО ГАРАНЦИЈАТА. КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО СЛУГИ СО ГАРАНЦИЈАТА. САМО МОМЕНТИ ПРЕД ЧОВЕКОТ СО ГАРАНЦИЈА. САМО МОМЕНТИ ПРЕД ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ САМО МОМЕНТИ ПРЕД ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ кои пристигнуваат тука, велејќи дека тие се ДЕЦА кои пристигнуваат овде, велејќи дека се наоѓаат во држава на неверување ПРИСТИГНУВАЈТЕ ОВДЕ КАINGУВА THЕ ДЕКА СЕ ВО ДР STАВА НА НЕВЕРОЈАТА ЗА ШТО ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЛУЧУВА СЕ ВО ДР STАВА НА НЕВЕРОЈАТА ЗА ШТО ВЕЛИ ПОЛИЦИЈА СЕ СЛУЧИ СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО ЗА ШТО ВЕЛИ ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЛУЧИ СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР ПОЛИЦИСКИ САН АНТОНИО ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР ШЕФ НА ПОЛИЦИЈАТА САН АНТОНИО ВИЛИАМ МКМАНУС КАКО СЛУБЕНИЦИ Шефот на полицијата во Сан Антонио, Вилијам Мкманус, како службеници се обидуваа да му служат со 2 ВИЛИАМ МКМАНУС КАКО ОФИЦЕРИ ОБВИНУВААТ ДА ГО СЛУАТ СО 2 ГАРАНЦИИ, ЕДЕН ЗА ДОМАШНИ Се обидуваа да му служат со 2 гаранции, еден за домашно насилство, телесна повреда. ГАРАНТИ, ЕДНО ЗА ДОМАШНО НАСИЛСТВО, ТЕЛСКО ПОВРЕДА. И ВТОРИОТ ЗА ОБВЕНИЕ Насилство, телесна повреда. И ВТОРИ ЗА ПОВРЕДА НА БОНДАТА ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО И ВТОРИ ЗА ПОВРЕДА НА БОНДАТА ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО И КАА ПОВРЕДУВАЕ ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО И КАУВА СИТЕ КОИ СЕ НАВЛАСИ ВО И КААТ АГРЕСИВНИ СИТЕ КОИ БИЛА НАДВОР ОД ДРВОТО ПРЕДЕН ДЕЛ СИТЕ КОИ БИЛА НАДВОР ОД ДРВОТО ДРВО СТАНАА АГРЕСИВНО КОГА СЛУБЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДААТ ДА Уапсат ПРЕДНОТО ДВОР СТАНА АГРЕСИВНО КОГА СЛУБЕНИЦИТЕ ОБИДУВААТ ДА ГО Уапсат ДЕКА УДРИ ЕДЕН ОД нив КОГА СЛУICБЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГО Уапсат ДЕКА УДРИ ЕДЕН ОД ВО ГЛАВАТА СО КАНКА ЗА БОЈА НЕГО ДЕКА ЈА УДРИ ЕДЕН ОД ГЛАВАТА СО КОМЕНСКА БОЈА ВО ТОЈ ТОЧКА МКМАНУС КАКО 2 ГЛАВАТА СО МОANЕ НА БОЈА ВО ТОЈ ТОЧКА МКМАНУС КАКО 2-ТИ БОРБА НА ЗЕМЈАТА НА ТОЈ ПОГЛЕД МКМАНУС КАКО 2-ТИ БОРЕЕ НА ЗЕМЈАТА ТОА Е МОЛО ДА СЕ ДОБИЕ БОРЕШЕ НА ЗЕМЈАТА КОЈА Е МОЛО ДА БОETЕ ДА ГО ОБЕДЕЛЕ ПОВЕЕТО НА ОФИЦЕРОТ ОД ТОА Е МОЛ ДОСЕГА ДА ГО ДОБИЕ ПЕРЕЕТО НА ОФИЦЕРОТ ОД НАВИСТИКОТ КАКО ДВАТА ПАТА ПОВЕЕТО ОФИЦЕР ОД ХОЛСТЕР КАКО 2-ТОТ ПАТ ОД ПОВЕЕТО ВО МАНА КАА УШТЕ ХОЛСТЕР КАКО 2 ПАТНИК ОД ПОВЕЕТО ВО МАНА ВЕИ: УШТЕ ЕДНИ ОБВИНИТЕЛ ОДНЕСЕ ЕДЕН УДАР АВТОМАТИКАТА ВО МАНА ВЕЛИ ДЕКА УШТЕ ДЕНЕЦ ОБВИНИТЕЛ ОБИВИ ЕДНО СНИМАНСКО УДРУВА SЕ ОД СТАРИ ОФИЦЕР ОБЕДИ ЕДНО СНИМАНСКО УДРУВАOMЕ НЕКОИ СТАРИ КОИ СЕГА СЕ ОБЈАВИ МРТИ НА БОЛНИЦАТА СЕГА НЕКОИ СТАР КОИ СЕГА СЕ ОБЈАВУВААТ МРТВИ ВО БОЛНИЦАТА СЕГА Е НАЈДНЕСНИТЕ ДЕЦА СЕГА СЕ МРТВИ НА БОЛНИЦАТА Е НАЈДОБРИТЕ ДЕЦА КОИ КАААТ ТАКОВ ТАТ НАЈДОБРИТЕ ДЕЦА ШТО КА THААТ ДЕКА ТЕКОВ ТАТКО СЕ СНИМАЛ ВО ГРБОТ СЕ СОСТАВУВААТ КОЈ ВЕЛИ ДЕКА СЕ СНИМАЛ ТАТКОВИОТ ВО ГРБОТ СЕ СОСТАВУВААТ ПРИКАЗНАТА ПОДАРНА ОД ЧОВЕКОТ Снимено во грбот се сомневаат во приказната што ја дал човекот. ИМА И СО СОСТАВУВАЕ ДЕКА БИЛ ПРИКАЗНАТА ПОДАРЕНА ОД ЧОВЕКОТ ИМА ИМА СО СОМНЕBЕ ДЕКА Е ВКЛУЧЕН ВО ДОМАШЕН ИМА И СОСТАВУВАЕ ДЕКА Е ВКЛУЧЕН ВО ВНАТРЕШНА РАЗБИРАА ПОРАДИ ТОА КАAYААТ ВКЛУЧЕН ВО ВНАТРЕШНИ ПРЕСУДА ПОРАДИ ТОА КАAYААТ ДЕКА ДЕВОЈКАТА ГО ОБВИНЕ ПРЕДИЗВИКИ ПОРАДИ ТОА КА SААТ ДЕКА НЕГОВИОТ ДЕВОЈКА го обвини ПРЕД да биде со ДЕКА НЕГОВИОТ ДЕВОЈКА го обвини пред да беше со девојчето. БЕШЕ СО НИВНИОТ ПРЕД да беше со девојчето. Тој беше со нивната мајка 30 години и никогаш ДЕВОЈКО БЕШЕ СО МАЈКАТА 30 ГОДИНИ И НИКОГАШ НЕМАЛ ПОЛИК. МАЈКА 30 ГОДИНИ И НИКОГАШ НЕМАЛЕ ПОЛИК. >> ЗА НЕА TOЕ ГИ ИЗРАБОТИ ОВИЕ ИМАЛ ПОЛИК. >> НЕАМА ДА ГИ ОБВИ ОВИА ОБВИНУВАА И ГРАДОТ ДО >> НЕАМА ДА ГИ ОБВИНЕ ОВИА ОБВИНУВАА И ГРАДОТ САМО СКОПЧИ НА ТОА И И ОБВЕНИ ОБВИНУВАА И ГРАДОТ САМО СКОПЧИ НА ТОЈ И НЕГО ОБВИНУВАЈТЕ ГО И ПОЛИГУВАЈТЕ ПО ОАКА САМО СКОПАЕ НА НЕКОГАШ И НЕГО ГО ОБВИНУВААТ И ПОТРИГУВАЈТЕ БИДЕЈТЕ ДЕКА ТАКА ГО ПОВИКА. И ТОА ДОАА ДО ТОА НЕГО И ПОТРИГУВАЈ го ПОРАДИ ТОА ТАКА ПОВИКА. И ТОА ДОАА ДО КУ THEАТА ВО ЧЕСТ НА НЕОПИСИРАН И КАКО ТАКА. И ТОА ДОЈДА ДО КУАТА ВО НЕОПИСЕН ЧОВЕК И РЕДОВНО ОБЛЕКА ДА ЈА СЛУАМ КУ HА ВО НЕОПИСЕН ЧОВЕК И РЕДОВНО ОБЛЕКА ДА ГО СЛУУВАТЕ И ДА ГО ПУКАТЕ И УБИЕТЕ РЕДОВНО ОБЛЕКУВАIMЕ ЗА НЕГО СЛУУВАЕ И ДА ГО РАБОТИТЕ И УБИЕТЕ ГО НАЗАД. И ДА ГО ПУКАТ И ДА ГО УБИВАТ ВО ГРБОТ. ♪ ВО ГРБОТ. ♪ ♪ ♪ НЕ Е НЕ ПРАВО. >> И ТОА ЧОВЕКОТ ТОА ГО КАУВА ТОА >> И ТОЈ ЧОВЕК ВЕЛИ ДЕКА ИМАЛЕ И УНИФОРМИРАНИ >> И ТОЈ ЧОВЕК ВЕЛИ ДЕКА ИМАЛЕ И УНИФОРМИРАНИ СЛУБЕНИЦИ ОВДЕ НА СЦЕНАТА КОЈ ТУКА ИМААТ УНИФОРМИРАНИ ОФИЦЕРИ НА СЦЕНАТА ШТО СЕ ОБЈАВИ САМО ОФИЦЕРИТЕ ОВДЕ НА СЦЕНАТА КОИ СЕ ОБЈАВИАТ СЕБЕ И ТЕКОВ ЧОВЕК И СТРЕС ОБЈАВИ СЕБЕ И ТЕКОВ ЧОВЕК И СТРЕС ДЕКА ОВА Е МНОГУ ПРИЛИМЕНАРНО И ТОЈ ЧОВЕК СЕ ИСТРЕСИ ДЕКА ОВА Е МНОГУ ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛИТЕ ТОА ОВА Е МНОГУ ПРИЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛИТЕ МОLDЕ ДА СЕ ПРОМЕНАТ ОД КОГА ДОБИЕ А

Полицијата во Сан Антонио го расчисти местото на настанот по пукањето вклучено во офицерот

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.003" dur="1">СОСТОЈБА. >> ВОЗАЧОТ НА ГОЛЕМАТА РИГАЛ Е ОК, Е ПРОДОЛИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="3.004" dur="2.101"> >> ВОЗАЧОТ НА ГОЛЕМАТА РИГАА Е ОДО CONЕН, CONЕ ПРОДОЛИМЕ ДА ВИ ДОНЕСЕМЕ НАЈНОВИТЕ Ажурирања</text>
<text sub="clublinks" start="5.106" dur="0.9"> ДОБРО Е, CONЕ ПРОДОЛИМЕ ДА ВИ СЕ РА BRЕМЕ НАЈНОВИТЕ Ажурирања ПОСЛЕ ПОСТАПУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="6.04" dur="0.6"> ВИ ДОНЕСУВАЈТЕ НАЈНОВИ Ажурирања НАСКОЛКУ СЕ СТАНУВААТ ДОСТАПНИ СЕГА НА ДРУГА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА</text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="2.601"> НАСКОРО ДА СТАНАТ ДОСТАПНО СЕГА НА ДРУГА РАЗВОЈНА ПРИКАЗНА ОВОЈ ПАТ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА,</text>
<text sub="clublinks" start="9.244" dur="0.398"> СЕГА ДО УШТЕ РАЗВОЈ НА ПРИКАЗНА ОВОЈ ПАТ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА, САН</text>
<text sub="clublinks" start="9.644" dur="0.633"> ОВОЈ ВРЕМЕ ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА, ПОЛИЦИЈАТА САН АНТОНИО ЈА ОБИСИА</text>
<text sub="clublinks" start="10.311" dur="2.401"> САН АНТОНИО ПОЛИЦИЈА ЈА ИСЧИСТИ СЦЕНАТА ПО ОБИЧНИКОТ ИСТРАOTЕ И</text>
<text sub="clublinks" start="12.747" dur="0.265"> АНТОНИО ПОЛИЦИЈА ЈА ИСЧИСТУВА СЦЕНАТА ПО ОБРАБОТКА И УБИЛ ЧОВЕК</text>
<text sub="clublinks" start="13.014" dur="0.699"> СЦЕНА ПО ОТВОРУВА SHЕ ОФИЦЕР И УБИЕ ЧОВЕК КОЈ СЕ ОБИДУВААТ ДА Уапсат</text>
<text sub="clublinks" start="13.715" dur="2.267"> УБИЕ ЧОВЕК КОЈ СЕ ОБИДУВАЛЕ ДА СЕ Уапсат за домашно насилство. ЗАГАРАНЦИ,</text>
<text sub="clublinks" start="16.017" dur="2.601"> КОЈ СЕ ОБИДУВААТ ДА СЕ Уапсат за домашното насилство. ГАРАНЦИИ, ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ГО КАSА ТОЈ ЧОВЕК</text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.599"> ЗА ДОМАШНИОТ НАСИЛСТВО. ГАРАНТИ, ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ВЕЛИ ДЕКА ЧОВЕК ДОБИЛ ПОВЕЕ ОФИЦЕР</text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="2.602"> ПОЛИЦИСКИОТ ШЕФ ВЕЛИ ДЕКА ЧОВЕК ДОБИЛ ПОВЕ OFЕ ОФИЦЕР ШТО ФОРИЛ НА УШТЕ ОД СЛУБЕНИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="23.424" dur="0.8"> ДА СЕ СНИМА ДЕВЕСНИОТ КЛАРК е таму</text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="2.335"> ДА СЕ ПОКААТ ДЕВЕСНИОТ КЛАРК ИМА LИВЕЕ ОВА ВЕЧЕР ВО ДЕВОН</text>
<text sub="clublinks" start="26.561" dur="1.2"> ДА СЕ ПОКААТ ДЕВЕСНИОТ КЛАРК ИМЕ ВО ИВО ОВОЈ ВЕЧЕР ВО ДЕВОН ИЗГОВОРИ НА ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ И</text>
<text sub="clublinks" start="27.762" dur="0.599"> LИВЕЕ ОВОЈ ВЕЧЕР ВО ДЕВОН Зборувајте им на дечињата на мажот и фамилијарен портпарол кој вели</text>
<text sub="clublinks" start="28.363" dur="0.599"> ЗБОРУВАЈТЕ НА ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ И СЕМЕЈСТВЕН ПОРАНИЦА КОЈ КАAYААТ ДЕКА ВЕРУВААТ ВО ПРИКАЗНАТА ТИЕ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="3.069"> СЕМЕЈСТВЕН ПОРАНИЦА КОЈ ВЕЛАТ ДЕКА ВЕРУВААТ ВО ПРИКАЗНАТА КОЈА СЛУШААТ САМО НЕ ДОДАВУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="32.033" dur="2.969"> ВЕРУВААТ ПРИКАЗНА КОЈА СЛУШААТ САМО НЕ ДОДАВААТ. >> ДЕВОН.</text>
<text sub="clublinks" start="36.237" dur="0.9"> >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="37.138" dur="0.9"> >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН ПРЕД ДА СЕ ОБЕДИМЕ НА ОНА ШТО САКАМ</text>
<text sub="clublinks" start="38.039" dur="0.599"> >> ТОА Е ВИСТИНСКИОТ МИРОН СТИВЕН ПРЕД ОДНЕСЕЕ ДЕКА САКАМ ДА ПОКА SHАМ КАКО СЕГА СЦЕНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="2.601"> ПРЕД ДА СЕ ОБЕДИМЕ ДА ОВА САКАМ ДА ТИ ПОКААМ КАКО СЕГА СЦЕНАТА ДЕСЕ СЕГА СОСТОЈБАТА</text>
<text sub="clublinks" start="41.242" dur="2.635"> ПОКАУВАЈТЕ КАКО СЕГА ДЕЛО СЦЕНАТА СЕГА СОСТОЈБАТА РАБОТА НА ОВОЈ ДВОР.</text>
<text sub="clublinks" start="43.911" dur="1.034"> КАКО ПРАВО СЕГА СОСТОЈБАТА РАБОТА НА ОВОЈ ДВОР. ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО</text>
<text sub="clublinks" start="44.946" dur="0.833"> РАЗВРШЕН ВО ОВОЈ ДВОР. ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ И ГИ ГЛЕДАТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ</text>
<text sub="clublinks" start="45.78" dur="0.566"> ПРАВО ОВДЕ ВО ОВАА КУА И АКО ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ И ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ КОМСОВИ И СВЕДОКИ КАAYАТ</text>
<text sub="clublinks" start="46.347" dur="1.734"> ГИ ПОГЛЕДУВАТЕ И ГИ ГЛЕДАТЕ ОВИЕ КАБИНЕТИ СОСЕДИТЕ И СВЕДОЦИТЕ КААТ ДЕКА Е ЧОВЕКОТ КОЈ СЕ ПОТРЕБЕ</text>
<text sub="clublinks" start="48.082" dur="2.101"> СОСЕДИТЕ И СВЕДОЦИТЕ КАААТ ДЕКА ЧОВЕКОТ КОЈ СЕ ПОТРЕБЕЛ ВИСТИНА ВО ПРОЦЕСОТ НА</text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="0.633"> ДЕКА ЧОВЕКОТ ШТЕТЕН ВЕСТ БЕШЕ ВО ПРОЦЕСОТ НА ОБЕДУВА TOЕ ДА ГО ПОВРШИ КАБИНЕТИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="50.852" dur="2.601"> ВИСТИНСКО ВО ПРОЦЕСОТ НА ОБЕДУВАЕ ДА ГО РЕФИНИРААТ КАБИНЕТИТЕ КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО УСЛУГИ</text>
<text sub="clublinks" start="53.455" dur="0.398"> ОБИДУВА TOЕ ДА ГО ПОВРШИТЕ КАБИНЕТИТЕ КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО СЛУГИ СО ГАРАНЦИЈАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="53.855" dur="2.902"> КОГА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОБИДИ ДА ГО СЛУГИ СО ГАРАНЦИЈАТА. САМО МОМЕНТИ ПРЕД ЧОВЕКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="56.758" dur="0.499"> СО ГАРАНЦИЈА. САМО МОМЕНТИ ПРЕД ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="57.292" dur="1.6"> САМО МОМЕНТИ ПРЕД ДЕЦАТА НА ЧОВЕКОТ кои пристигнуваат тука, велејќи дека тие се</text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="0.566"> ДЕЦА кои пристигнуваат овде, велејќи дека се наоѓаат во држава на неверување</text>
<text sub="clublinks" start="59.46" dur="2.735"> ПРИСТИГНУВАЈТЕ ОВДЕ КАINGУВА THЕ ДЕКА СЕ ВО ДР STАВА НА НЕВЕРОЈАТА ЗА ШТО ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЛУЧУВА</text>
<text sub="clublinks" start="62.197" dur="1.467"> СЕ ВО ДР STАВА НА НЕВЕРОЈАТА ЗА ШТО ВЕЛИ ПОЛИЦИЈА СЕ СЛУЧИ СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО</text>
<text sub="clublinks" start="63.665" dur="1.1"> ЗА ШТО ВЕЛИ ПОЛИЦИЈАТА СЕ СЛУЧИ СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР</text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.499"> СЕМЕЈСТВОТО ИДЕНТИФИКИРАНО ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР ПОЛИЦИСКИ САН АНТОНИО</text>
<text sub="clublinks" start="65.267" dur="2.234"> ЧОВЕКОТ Е ДАРЕЛ НЕКОЈ СТАР СЕНИОР ШЕФ НА ПОЛИЦИЈАТА САН АНТОНИО ВИЛИАМ МКМАНУС КАКО СЛУБЕНИЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="0.633"> Шефот на полицијата во Сан Антонио, Вилијам Мкманус, како службеници се обидуваа да му служат со 2</text>
<text sub="clublinks" start="68.169" dur="2.435"> ВИЛИАМ МКМАНУС КАКО ОФИЦЕРИ ОБВИНУВААТ ДА ГО СЛУАТ СО 2 ГАРАНЦИИ, ЕДЕН ЗА ДОМАШНИ</text>
<text sub="clublinks" start="70.638" dur="0.5"> Се обидуваа да му служат со 2 гаранции, еден за домашно насилство, телесна повреда.</text>
<text sub="clublinks" start="71.172" dur="0.5"> ГАРАНТИ, ЕДНО ЗА ДОМАШНО НАСИЛСТВО, ТЕЛСКО ПОВРЕДА. И ВТОРИОТ ЗА ОБВЕНИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="71.706" dur="2.535"> Насилство, телесна повреда. И ВТОРИ ЗА ПОВРЕДА НА БОНДАТА ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО</text>
<text sub="clublinks" start="74.275" dur="1.301"> И ВТОРИ ЗА ПОВРЕДА НА БОНДАТА ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО И КАА</text>
<text sub="clublinks" start="75.61" dur="0.867"> ПОВРЕДУВАЕ ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО И КАУВА СИТЕ КОИ СЕ НАВЛАСИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="76.478" dur="2.501"> И КААТ АГРЕСИВНИ СИТЕ КОИ БИЛА НАДВОР ОД ДРВОТО ПРЕДЕН ДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="78.981" dur="0.599"> СИТЕ КОИ БИЛА НАДВОР ОД ДРВОТО ДРВО СТАНАА АГРЕСИВНО КОГА СЛУБЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДААТ ДА Уапсат</text>
<text sub="clublinks" start="79.581" dur="2.601"> ПРЕДНОТО ДВОР СТАНА АГРЕСИВНО КОГА СЛУБЕНИЦИТЕ ОБИДУВААТ ДА ГО Уапсат ДЕКА УДРИ ЕДЕН ОД нив</text>
<text sub="clublinks" start="82.184" dur="0.732"> КОГА СЛУICБЕНИЦИТЕ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГО Уапсат ДЕКА УДРИ ЕДЕН ОД ВО ГЛАВАТА СО КАНКА ЗА БОЈА</text>
<text sub="clublinks" start="82.917" dur="0.6"> НЕГО ДЕКА ЈА УДРИ ЕДЕН ОД ГЛАВАТА СО КОМЕНСКА БОЈА ВО ТОЈ ТОЧКА МКМАНУС КАКО 2</text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="2.335"> ГЛАВАТА СО МОANЕ НА БОЈА ВО ТОЈ ТОЧКА МКМАНУС КАКО 2-ТИ БОРБА НА ЗЕМЈАТА</text>
<text sub="clublinks" start="85.887" dur="2.802"> НА ТОЈ ПОГЛЕД МКМАНУС КАКО 2-ТИ БОРЕЕ НА ЗЕМЈАТА ТОА Е МОЛО ДА СЕ ДОБИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="88.69" dur="0.9"> БОРЕШЕ НА ЗЕМЈАТА КОЈА Е МОЛО ДА БОETЕ ДА ГО ОБЕДЕЛЕ ПОВЕЕТО НА ОФИЦЕРОТ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="89.591" dur="2.001"> ТОА Е МОЛ ДОСЕГА ДА ГО ДОБИЕ ПЕРЕЕТО НА ОФИЦЕРОТ ОД НАВИСТИКОТ КАКО ДВАТА ПАТА</text>
<text sub="clublinks" start="91.626" dur="1.568"> ПОВЕЕТО ОФИЦЕР ОД ХОЛСТЕР КАКО 2-ТОТ ПАТ ОД ПОВЕЕТО ВО МАНА КАА УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="93.195" dur="0.899"> ХОЛСТЕР КАКО 2 ПАТНИК ОД ПОВЕЕТО ВО МАНА ВЕИ: УШТЕ ЕДНИ ОБВИНИТЕЛ ОДНЕСЕ ЕДЕН УДАР</text>
<text sub="clublinks" start="94.096" dur="0.565"> АВТОМАТИКАТА ВО МАНА ВЕЛИ ДЕКА УШТЕ ДЕНЕЦ ОБВИНИТЕЛ ОБИВИ ЕДНО СНИМАНСКО УДРУВА SЕ ОД СТАРИ</text>
<text sub="clublinks" start="94.696" dur="2.502"> ОФИЦЕР ОБЕДИ ЕДНО СНИМАНСКО УДРУВАOMЕ НЕКОИ СТАРИ КОИ СЕГА СЕ ОБЈАВИ МРТИ НА БОЛНИЦАТА СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="97.199" dur="1.7"> НЕКОИ СТАР КОИ СЕГА СЕ ОБЈАВУВААТ МРТВИ ВО БОЛНИЦАТА СЕГА Е НАЈДНЕСНИТЕ ДЕЦА</text>
<text sub="clublinks" start="98.934" dur="1.266"> СЕГА СЕ МРТВИ НА БОЛНИЦАТА Е НАЈДОБРИТЕ ДЕЦА КОИ КАААТ ТАКОВ ТАТ</text>
<text sub="clublinks" start="100.202" dur="0.599"> НАЈДОБРИТЕ ДЕЦА ШТО КА THААТ ДЕКА ТЕКОВ ТАТКО СЕ СНИМАЛ ВО ГРБОТ СЕ СОСТАВУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="100.803" dur="2.534"> КОЈ ВЕЛИ ДЕКА СЕ СНИМАЛ ТАТКОВИОТ ВО ГРБОТ СЕ СОСТАВУВААТ ПРИКАЗНАТА ПОДАРНА ОД ЧОВЕКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="0.633"> Снимено во грбот се сомневаат во приказната што ја дал човекот. ИМА И СО СОСТАВУВАЕ ДЕКА БИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="104.005" dur="2.001"> ПРИКАЗНАТА ПОДАРЕНА ОД ЧОВЕКОТ ИМА ИМА СО СОМНЕBЕ ДЕКА Е ВКЛУЧЕН ВО ДОМАШЕН</text>
<text sub="clublinks" start="106.007" dur="2.602"> ИМА И СОСТАВУВАЕ ДЕКА Е ВКЛУЧЕН ВО ВНАТРЕШНА РАЗБИРАА ПОРАДИ ТОА КАAYААТ</text>
<text sub="clublinks" start="108.643" dur="1.968"> ВКЛУЧЕН ВО ВНАТРЕШНИ ПРЕСУДА ПОРАДИ ТОА КАAYААТ ДЕКА ДЕВОЈКАТА ГО ОБВИНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.612" dur="0.533"> ПРЕДИЗВИКИ ПОРАДИ ТОА КА SААТ ДЕКА НЕГОВИОТ ДЕВОЈКА го обвини ПРЕД да биде со</text>
<text sub="clublinks" start="111.146" dur="1.467"> ДЕКА НЕГОВИОТ ДЕВОЈКА го обвини пред да беше со девојчето. БЕШЕ СО НИВНИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="112.614" dur="3.002"> ПРЕД да беше со девојчето. Тој беше со нивната мајка 30 години и никогаш</text>
<text sub="clublinks" start="115.617" dur="1.234"> ДЕВОЈКО БЕШЕ СО МАЈКАТА 30 ГОДИНИ И НИКОГАШ НЕМАЛ ПОЛИК.</text>
<text sub="clublinks" start="116.852" dur="2.001"> МАЈКА 30 ГОДИНИ И НИКОГАШ НЕМАЛЕ ПОЛИК. >> ЗА НЕА TOЕ ГИ ИЗРАБОТИ ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="118.854" dur="1.834"> ИМАЛ ПОЛИК. >> НЕАМА ДА ГИ ОБВИ ОВИА ОБВИНУВАА И ГРАДОТ ДО</text>
<text sub="clublinks" start="120.722" dur="1.2"> >> НЕАМА ДА ГИ ОБВИНЕ ОВИА ОБВИНУВАА И ГРАДОТ САМО СКОПЧИ НА ТОА И И ОБВЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="121.924" dur="3.002"> ОБВИНУВАА И ГРАДОТ САМО СКОПЧИ НА ТОЈ И НЕГО ОБВИНУВАЈТЕ ГО И ПОЛИГУВАЈТЕ ПО ОАКА</text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="2.368"> САМО СКОПАЕ НА НЕКОГАШ И НЕГО ГО ОБВИНУВААТ И ПОТРИГУВАЈТЕ БИДЕЈТЕ ДЕКА ТАКА ГО ПОВИКА. И ТОА ДОАА ДО ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="127.329" dur="2.335"> НЕГО И ПОТРИГУВАЈ го ПОРАДИ ТОА ТАКА ПОВИКА. И ТОА ДОАА ДО КУ THEАТА ВО ЧЕСТ НА НЕОПИСИРАН И</text>
<text sub="clublinks" start="129.665" dur="0.633"> КАКО ТАКА. И ТОА ДОЈДА ДО КУАТА ВО НЕОПИСЕН ЧОВЕК И РЕДОВНО ОБЛЕКА ДА ЈА СЛУАМ</text>
<text sub="clublinks" start="130.332" dur="0.6"> КУ HА ВО НЕОПИСЕН ЧОВЕК И РЕДОВНО ОБЛЕКА ДА ГО СЛУУВАТЕ И ДА ГО ПУКАТЕ И УБИЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="130.933" dur="0.299"> РЕДОВНО ОБЛЕКУВАIMЕ ЗА НЕГО СЛУУВАЕ И ДА ГО РАБОТИТЕ И УБИЕТЕ ГО НАЗАД.</text>
<text sub="clublinks" start="131.233" dur="0.733"> И ДА ГО ПУКАТ И ДА ГО УБИВАТ ВО ГРБОТ. ♪</text>
<text sub="clublinks" start="132" dur="3.169"> ВО ГРБОТ. ♪</text>
<text sub="clublinks" start="135.17" dur="3.202"> ♪ ♪ НЕ Е НЕ ПРАВО.</text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="0.566"> >> И ТОА ЧОВЕКОТ ТОА ГО КАУВА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="141.043" dur="0.533"> >> И ТОЈ ЧОВЕК ВЕЛИ ДЕКА ИМАЛЕ И УНИФОРМИРАНИ</text>
<text sub="clublinks" start="141.577" dur="2.134"> >> И ТОЈ ЧОВЕК ВЕЛИ ДЕКА ИМАЛЕ И УНИФОРМИРАНИ СЛУБЕНИЦИ ОВДЕ НА СЦЕНАТА КОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="143.746" dur="0.899"> ТУКА ИМААТ УНИФОРМИРАНИ ОФИЦЕРИ НА СЦЕНАТА ШТО СЕ ОБЈАВИ САМО</text>
<text sub="clublinks" start="144.647" dur="1.934"> ОФИЦЕРИТЕ ОВДЕ НА СЦЕНАТА КОИ СЕ ОБЈАВИАТ СЕБЕ И ТЕКОВ ЧОВЕК И СТРЕС</text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="0.566"> ОБЈАВИ СЕБЕ И ТЕКОВ ЧОВЕК И СТРЕС ДЕКА ОВА Е МНОГУ ПРИЛИМЕНАРНО</text>
<text sub="clublinks" start="147.183" dur="1.333"> И ТОЈ ЧОВЕК СЕ ИСТРЕСИ ДЕКА ОВА Е МНОГУ ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="148.55" dur="1.868"> ТОА ОВА Е МНОГУ ПРИЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛИТЕ МОLDЕ ДА СЕ ПРОМЕНАТ ОД КОГА ДОБИЕ А</text>