Policia e San Antonio pastron skenën pas të shtënave të përfshira nga oficerët subtitles

GJENDJA >> SHoferi i litarit të madh është në rregull, ne do të vazhdojmë të >> SHoferi i litarit të madh është në rregull, ne do të vazhdojmë t'ju sjellim azhurnimet më të fundit OSHT O MIR, Ne do të vazhdojmë t'ju sjellim azhurnimet më të fundit sa më shpejt që ata të bëhen të disponueshëm JU Sillni azhurnimet më të fundit sa më shpejt që ata të bëhen në dispozicion tani në një histori tjetër zhvillimore SHPEJT SI B BHENI T AV DISPONUESHOWM TANI N AN NJ AN TREGIM TO TJETR ZHVILLIMIT KIST T Kohë nga ana perëndimore, TANI N AN NJ ST TREGIM TJETR ZHVILLIMI KIST T Kohë nga ana perëndimore, SAN KJO Kohë nga ana perëndimore, SAN ANTONIO POLICIA E KANAR QARUAR SAN ANTONIO POLICIA E KAN C QAR THE SKEN SCN PAS NJOT SHTETI ZYRTAR DHE ANTONIO POLICE E KAN C QAR SKEN SCN PAS NJ SH ZYRTARI TOT SHTPUAR DHE VRASI NJ MAN NJERI SKENA PAS NJ SH ZYRTARI T SH SHTETUAR DHE VRASUR NJ MAN NJERI T WH CILIN ATA JANY duke u përpjekur të arrestojnë VRASI NJ MAN NJERI I CILI JAN duke u përpjekur të arrestojnë për dhunën në familje. GARANCIT, KUSH Ata po përpiqeshin të arrestonin për dhunën në familje. GARANCIT, KRYETARI I POLICIS S THOT ATAT NJERIun P ONR DHUNN N D FAMILJE. GARANCIT,, SHEFI I POLICIS S THOT SE NJERIU Mori një armë të një zyrtari Shefi i policisë thotë se njeriu mori një armë të një oficeri që forcoi një zyrtar tjetër PER TE SHKURTUAR DEVEN Clarke është atje PER TE SHKURTUAR DEVEN CLARKE ISSHT JETUESE KETE Mbrëmje në DEVON PER TE SHKURTUAR DEVEN CLARKE ESHTE JETOJE KETE Mbrëmje ne DEVON FOLI FMIJVE T MAN NJERIUT DHE JETOJNIS KISTEN Mbrëmje në DEVON FOLURI FILMIJVE T MAN NJERIUT DHE NJ SP BOT SPS FAMILJARE Q WH THOTAY BISEDONI F MANMIJVE T MAN NJERIUT DHE NJ SP BOT SPSUESE FAMILJARE Q WH THOT SE BESOJN TREGIMIN T THE TYRE NJ SP SPOK I FAMILJES I CILI THONI SE BESOJN THE TREGIMIN Q THE DREGJOJN J VET JM SE NUK SHTOHEN. ATA BESOJN TREGIMIN SE KAN HE DARGJUAR VETEM NUK SHTOHEN. >> DEVON. >> QAT ISSHT MIRONI I DREJT STEVEN >> AJO ISSHT E DREJTA MYRON STEVEN PARA SE T G MERRNI ATA QAT DUAM >> ESHTE E DREJTA MYRON STEVEN PARA SE TE SHKOHEM SE DUA TA TREGOJ SI DUKE SHKENCA PARA SE TA SHKOJM TH SE DUA T TO TREGOJ SI DUKE SKENA SI DREJT TANI SITUATA JU TREGONI SI DUKE SKENA SI DREJT TANI SITUATA E ZHVILLUAR N TH KIST ODR. SI TIGH DREJT TANI SITUATA E ZHVILLUAR N TH KIST ODR. DREJT KTU N TH KIST H SHTUSPI DHE NSE E SHPALLUR N IN KIST OBJL. DREJT KETU N TH KIST H SHTUSPI DHE NFSE SHIKONI DHE SHIKONI KESTO KABINET DREJT K HTU N TH KIST H SHTOPI DHE NFSE SHIKONI DHE SHIKONI K CTO KABINET Fqinjët dhe dëshmitarët thonë JU SHIKONI DHE SHIKONI KESTO KABINET FQINJT DHE D SSHMITAR ST THONI SE ISHTE Mashkulli që u qëllua Fqinjët dhe dëshmitarët thonë se njeriu i cili u qëllua ishte në të vërtetë në procesin e SE NJERIU Q WH U SHKUA ISHT VRTET N IN PROCESIN E T PYRGJEDHUR P TOR RINDJIMIN E KABINETAVE AKTUALISHT N IN PROCESIN E T PRGJITHSHME T TO RINDENI KABINETET KUR POLICIA JET PRPJEKUR T TR MUNDEN T TO RINDROJNAB KABINETET KUR POLICIA JET PRPJEKUR T TO SH SERRBIMIN E TIJ ME GARANCN. KUR POLICIA JE PRPORUR T TO SH SERRBONI ATI ME GARANCN. VETEM MOMENTET PARA NJEREZVE ME GARANCI. VETEM MOMENTET PARA FILMIJVE T MAN NJERIUT VETEM MOMENTEVE PARA FILMIJ THEVE T MAN NJERIUT T ARRITUR KTU, duke thënë se ata F CHMIJT Q AR ARRISIN KTU duke thënë se janë në një shtet të mosbesimit MBI ARRITJEN KETU duke thënë se janë në një shtet të mosbesimit për atë që policia thotë se ka ndodhur JAN IN N IN SHTETIN E MOSBESIMIT P WHR ÇFARAY THOT POLICIA NDODH FAMILJEN E IDENTIFIKUAR P WHR ÇFARAY THOT POLICIA NDODH FAMILJEN E IDENTIFIKUAR NJERIU DARRELL DISA SENIOR I VJETORR FAMILJA E IDENTIFIKUAR NJERIU ISSHT DARRELL DISA KRYETAR I POLICIS S SENIOR I VJETR NJERIU ISSHT D DARRELL DISA KRYETAR I SENIORIT TLD VJETR T SAN SAN ANTONIO WILLIAM MCMANUS SI ZYRTAR SHEFI I POLICIS SAN S W SAN ANTONIO WILLIAM MCMANUS SI ZYRTAR T MUND T SHPVERBANIN ME 2 WILLIAM MCMANUS SI ZYRTART po përpiqeshin ta shërbenin me 2 garanci, një për shtëpinë JEN duke u përpjekur t'i shërbejnë Atij me 2 garanci, një për dhunën në familje, dëmtim trupor. GARANCIT, NJ ONE P VIR DHUNN N D FAMILJE, D INMIMI TRUPOR. DHE E DYTA P AR NJ A BOND DHUNA, dëmtimi trupor. DHE E DYT FOR P FORR SHKELJEN E BONDIT P FORR DHUNN N FAMILJE DHE E DYTA P FORR SHKELJEN E BONDIT P VIR DHUNN N FAMILJE DHE THOTT SHKELJE P FORR DHUNN NAM FAMILJE DHE THOT T ALL GJITHA QAS ISHTE JASHT N IN DHE THOT T ALL GJITHA Q W ISHTE JASHT N Y OBDRIN E PARONT U Bënë AGRESIVE T ALL GJITHA Q WH ISHIN JASHT N Y OBTRIN E PARONT B BHEN AGRESIVE KUR ZYRTART JAN T VEPRUAR N AR ARRESTIM OBRI PARA BHET AGRESIV KUR ZYRTART U PIRKUAR TA ARRESTOJN TH Q TH T HE SHEN H NJ ONEN prej TYRE N IN KUR ZYRTART JAN PR T ARRESTUAR Q TH T H SHKELT HN NJN prej TYRE KRYETARI ME KANCEN E Bojërave AJO Q HE SHENI NJ ONEN OF ATA N IN KOK ME NJ KANC NGJYRE N TH AT PO PIK MCMANUS SI 2 Kreu me një kanaçe bojë në atë pikë MCMANUS si 2 ishin duke u mundur në terren N TH ATIN PIK MCMANUS SI T 2 2 MUNDEN N THE TOKND QAT SSHT ND MORMARRJE T A B MOHET NJ MO MOL UDHZUAR N THE TOKNDN QS ASHT A NJLE MOL WSHT në gjendje të merrte armën e ZYRTARIT NGA KJO MOSHT NJ MO MOL WSHT E AFT T MERRN G ARMUNN E ZYRTARIT NGA ND HRMARRSI SI 2 SHKURTR ARMSI I ZYRTARIT NGA FOLGI SI T 2 THOTO NJ AN TJETR 2 SHKURTAT MBI ARM THEN N AT MANNA HOLSTER SI 2 FOUGHT MBI ARM GN N MAN MANNA THON: NJ OFF ZYRTAR TO TJERIR QLLONI NJ ONE SHIKIM Arma në Mana thotë se një zyrtar tjetër ka shkrepur një të shtënë duke goditur disa të moshuar që u paralajmërua ZYRTARI QIRNI NJ ONE SHTETN duke goditur disa të moshuar të cilët ishin paralajmëruar të vdekur në spital tani është DISA TLD VJETR Q WH JAN PR PARALAJMRUAR T DE VDEKUR N AT SPITAL TANI ISSHT THE F THEMIJT M M T MIRA I VDEKUR NOS SPITAL TANI ISSHT THE F THEMIJT M M T MIR Q S THOT S Q TH ISHTE BABAI I TYRE FOSTMIJ MT M M SHUM T WH CIL ST THOT SE ATI I TIJ U SHTETUA N KTHEHT JAN D Kush thotë që babai i tyre u qëllua në shpinë po dyshojnë për historinë e dhënë nga njeriu SHOT N IN Prapa po dyshojnë në historinë e dhënë nga njeriu ISSHT AL gjithashtu ka dyshim se ai ishte TREGIMIA E Jepur nga Njeriu SHT AL K THTU EDHE PYETJE PR T HE Q HENDRUAR N HE NJ A FAMILJE KA EDHE DYSHTUESE Q HE SHT PVRFSHIR N NJ AL ZGJEDHJE T D BRENDSHME SEPSE THAN P INRFshihet në një grindje në familje, sepse ata thonë se e dashura e tij e akuzoi atë ZGJIDHJET SEPSE THONIN SE VJESHTARI I TIJ E KA AKUZUAR ATA PARA SE T W ISHTE ME QAT DASHURI I TIJ E AKUNDSONI PARA SE T W ISHTE ME VAJZN. AI ISHTE ME TYRE PARA SE T W ISHTE ME DASHURIN. Ai ishte me nënën e tyre për 30 vjet dhe asnjëherë DASHURI. Ai ishte me nënën e tyre për 30 vjet dhe kurrë nuk kishte një akuzë. NENA PER 30 VITE DHE ASNJEHERE NUK KISHTE SHENIM. >> PER TE BENI ATA KISHTE NJE SHENIM. >> PER TE BEN TE ATA AKUZAT DHE PER QYTETIN >> PER TE BEN TE ATA AKUZAT DHE QYTETI TI HUMBET PER TI DHE DHE AKUZUAR AKUZAT DHE P THER QYTETIN T J HUMBN MBI TIJ DHE TA AKUZOJN CH DHE TAR SHENOJN B SEPSE ATA VETEM KERHENI PER TI DHE DHE ATA AKUZONI DHE ATA E FUNDONI SEPSE SHPALLA SA. DHE Q COM VINI N THE AJO DHE E NGARKOJNE SEPSE E THOTE KAQ. DHE Q COM VINI N THE SHT HPI N IN NJ MAN NJERIU PA SHENJ AND DHE Tha kështu. DHE Q COM VINI N THE SHT HPI N IN NJ MAN NJERI PA SHENJE DHE VESHJE T REG RREGULLT PR T SER SH SERRBUAR SHTUSPI N IN NJ MAN NJERI T UN PA SHENUAR DHE VESHJE TUL RREGULLT P TOR T SER SHRBUAR DHE P TOR T SH SHKURTUAR DHE VRASUR AT VESHJE T REG RREGULLTA P SERR T SER SHVERBUAR AT DHE T TO SHKURTUAR T AND TIJ DHE T K VRAS TIJ Prapa. DHE T’I QYTETONI DHE T’I VRANI Prapa. ♪ NË PJESËN E PRAPME. ♪ ♪ ♪ NUK ITSHT IT E padrejtë. >> DHE ATA NJERIU THOT SE AT >> DHE ATA NJERIU THON SE KA EDHE ISHIN UNIFORMUAR >> DHE ATA NJERIU THON SE KA EDHE KA KISHTE ZYRTARE TE UNIFORMUAR KETU NE SKENEN KUSH KA EDHE KA KENI ZYRTAR UN T UN UNIFORMUAR KERETU N THE SKEN Q WH SHPALLI VET ZYRTART K HTU N THE SKENE KUSH SHPALLEN VET DHE ATA NJERIU EDHE STRESON SHPALLI VET DHE ATA NJERIU EDHE STRESON SE KJO ISSHT SHUM PARAPEL DHE ATA NJERIU EDHE STRESON SE KJO JAN IS INFORMACION SHUMY PARAPRAK DHE DETAJET QAT KJO ISSHT IN INFORMACION SHUM PARAPRAK DHE DETAJAT MUND T CH NDRYSHOJNCE NJ HEherë

Policia e San Antonio pastron skenën pas të shtënave të përfshira nga oficerët

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.003" dur="1"> GJENDJA >> SHoferi i litarit të madh është në rregull, ne do të vazhdojmë të </text>
<text sub="clublinks" start="3.004" dur="2.101"> >> SHoferi i litarit të madh është në rregull, ne do të vazhdojmë t'ju sjellim azhurnimet më të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="5.106" dur="0.9"> OSHT O MIR, Ne do të vazhdojmë t'ju sjellim azhurnimet më të fundit sa më shpejt që ata të bëhen të disponueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="6.04" dur="0.6"> JU Sillni azhurnimet më të fundit sa më shpejt që ata të bëhen në dispozicion tani në një histori tjetër zhvillimore </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="2.601"> SHPEJT SI B BHENI T AV DISPONUESHOWM TANI N AN NJ AN TREGIM TO TJETR ZHVILLIMIT KIST T Kohë nga ana perëndimore, </text>
<text sub="clublinks" start="9.244" dur="0.398"> TANI N AN NJ ST TREGIM TJETR ZHVILLIMI KIST T Kohë nga ana perëndimore, SAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.644" dur="0.633"> KJO Kohë nga ana perëndimore, SAN ANTONIO POLICIA E KANAR QARUAR </text>
<text sub="clublinks" start="10.311" dur="2.401"> SAN ANTONIO POLICIA E KAN C QAR THE SKEN SCN PAS NJOT SHTETI ZYRTAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="12.747" dur="0.265"> ANTONIO POLICE E KAN C QAR SKEN SCN PAS NJ SH ZYRTARI TOT SHTPUAR DHE VRASI NJ MAN NJERI </text>
<text sub="clublinks" start="13.014" dur="0.699"> SKENA PAS NJ SH ZYRTARI T SH SHTETUAR DHE VRASUR NJ MAN NJERI T WH CILIN ATA JANY duke u përpjekur të arrestojnë </text>
<text sub="clublinks" start="13.715" dur="2.267"> VRASI NJ MAN NJERI I CILI JAN duke u përpjekur të arrestojnë për dhunën në familje. GARANCIT, </text>
<text sub="clublinks" start="16.017" dur="2.601"> KUSH Ata po përpiqeshin të arrestonin për dhunën në familje. GARANCIT, KRYETARI I POLICIS S THOT ATAT NJERIun </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.599"> P ONR DHUNN N D FAMILJE. GARANCIT,, SHEFI I POLICIS S THOT SE NJERIU Mori një armë të një zyrtari </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="2.602"> Shefi i policisë thotë se njeriu mori një armë të një oficeri që forcoi një zyrtar tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="23.424" dur="0.8"> PER TE SHKURTUAR DEVEN Clarke është atje </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="2.335"> PER TE SHKURTUAR DEVEN CLARKE ISSHT JETUESE KETE Mbrëmje në DEVON </text>
<text sub="clublinks" start="26.561" dur="1.2"> PER TE SHKURTUAR DEVEN CLARKE ESHTE JETOJE KETE Mbrëmje ne DEVON FOLI FMIJVE T MAN NJERIUT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="27.762" dur="0.599"> JETOJNIS KISTEN Mbrëmje në DEVON FOLURI FILMIJVE T MAN NJERIUT DHE NJ SP BOT SPS FAMILJARE Q WH THOTAY </text>
<text sub="clublinks" start="28.363" dur="0.599"> BISEDONI F MANMIJVE T MAN NJERIUT DHE NJ SP BOT SPSUESE FAMILJARE Q WH THOT SE BESOJN TREGIMIN T THE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="3.069"> NJ SP SPOK I FAMILJES I CILI THONI SE BESOJN THE TREGIMIN Q THE DREGJOJN J VET JM SE NUK SHTOHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="32.033" dur="2.969"> ATA BESOJN TREGIMIN SE KAN HE DARGJUAR VETEM NUK SHTOHEN. >> DEVON. </text>
<text sub="clublinks" start="36.237" dur="0.9"> >> QAT ISSHT MIRONI I DREJT STEVEN </text>
<text sub="clublinks" start="37.138" dur="0.9"> >> AJO ISSHT E DREJTA MYRON STEVEN PARA SE T G MERRNI ATA QAT DUAM </text>
<text sub="clublinks" start="38.039" dur="0.599"> >> ESHTE E DREJTA MYRON STEVEN PARA SE TE SHKOHEM SE DUA TA TREGOJ SI DUKE SHKENCA </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="2.601"> PARA SE TA SHKOJM TH SE DUA T TO TREGOJ SI DUKE SKENA SI DREJT TANI SITUATA </text>
<text sub="clublinks" start="41.242" dur="2.635"> JU TREGONI SI DUKE SKENA SI DREJT TANI SITUATA E ZHVILLUAR N TH KIST ODR. </text>
<text sub="clublinks" start="43.911" dur="1.034"> SI TIGH DREJT TANI SITUATA E ZHVILLUAR N TH KIST ODR. DREJT KTU N TH KIST H SHTUSPI DHE NSE </text>
<text sub="clublinks" start="44.946" dur="0.833"> E SHPALLUR N IN KIST OBJL. DREJT KETU N TH KIST H SHTUSPI DHE NFSE SHIKONI DHE SHIKONI KESTO KABINET </text>
<text sub="clublinks" start="45.78" dur="0.566"> DREJT K HTU N TH KIST H SHTOPI DHE NFSE SHIKONI DHE SHIKONI K CTO KABINET Fqinjët dhe dëshmitarët thonë </text>
<text sub="clublinks" start="46.347" dur="1.734"> JU SHIKONI DHE SHIKONI KESTO KABINET FQINJT DHE D SSHMITAR ST THONI SE ISHTE Mashkulli që u qëllua </text>
<text sub="clublinks" start="48.082" dur="2.101"> Fqinjët dhe dëshmitarët thonë se njeriu i cili u qëllua ishte në të vërtetë në procesin e </text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="0.633"> SE NJERIU Q WH U SHKUA ISHT VRTET N IN PROCESIN E T PYRGJEDHUR P TOR RINDJIMIN E KABINETAVE </text>
<text sub="clublinks" start="50.852" dur="2.601"> AKTUALISHT N IN PROCESIN E T PRGJITHSHME T TO RINDENI KABINETET KUR POLICIA JET PRPJEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="53.455" dur="0.398"> T TR MUNDEN T TO RINDROJNAB KABINETET KUR POLICIA JET PRPJEKUR T TO SH SERRBIMIN E TIJ ME GARANCN. </text>
<text sub="clublinks" start="53.855" dur="2.902"> KUR POLICIA JE PRPORUR T TO SH SERRBONI ATI ME GARANCN. VETEM MOMENTET PARA NJEREZVE </text>
<text sub="clublinks" start="56.758" dur="0.499"> ME GARANCI. VETEM MOMENTET PARA FILMIJVE T MAN NJERIUT </text>
<text sub="clublinks" start="57.292" dur="1.6"> VETEM MOMENTEVE PARA FILMIJ THEVE T MAN NJERIUT T ARRITUR KTU, duke thënë se ata </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="0.566"> F CHMIJT Q AR ARRISIN KTU duke thënë se janë në një shtet të mosbesimit </text>
<text sub="clublinks" start="59.46" dur="2.735"> MBI ARRITJEN KETU duke thënë se janë në një shtet të mosbesimit për atë që policia thotë se ka ndodhur </text>
<text sub="clublinks" start="62.197" dur="1.467"> JAN IN N IN SHTETIN E MOSBESIMIT P WHR ÇFARAY THOT POLICIA NDODH FAMILJEN E IDENTIFIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="63.665" dur="1.1"> P WHR ÇFARAY THOT POLICIA NDODH FAMILJEN E IDENTIFIKUAR NJERIU DARRELL DISA SENIOR I VJETORR </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.499"> FAMILJA E IDENTIFIKUAR NJERIU ISSHT DARRELL DISA KRYETAR I POLICIS S SENIOR I VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="65.267" dur="2.234"> NJERIU ISSHT D DARRELL DISA KRYETAR I SENIORIT TLD VJETR T SAN SAN ANTONIO WILLIAM MCMANUS SI ZYRTAR </text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="0.633"> SHEFI I POLICIS SAN S W SAN ANTONIO WILLIAM MCMANUS SI ZYRTAR T MUND T SHPVERBANIN ME 2 </text>
<text sub="clublinks" start="68.169" dur="2.435"> WILLIAM MCMANUS SI ZYRTART po përpiqeshin ta shërbenin me 2 garanci, një për shtëpinë </text>
<text sub="clublinks" start="70.638" dur="0.5"> JEN duke u përpjekur t'i shërbejnë Atij me 2 garanci, një për dhunën në familje, dëmtim trupor. </text>
<text sub="clublinks" start="71.172" dur="0.5"> GARANCIT, NJ ONE P VIR DHUNN N D FAMILJE, D INMIMI TRUPOR. DHE E DYTA P AR NJ A BOND </text>
<text sub="clublinks" start="71.706" dur="2.535"> DHUNA, dëmtimi trupor. DHE E DYT FOR P FORR SHKELJEN E BONDIT P FORR DHUNN N FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="74.275" dur="1.301"> DHE E DYTA P FORR SHKELJEN E BONDIT P VIR DHUNN N FAMILJE DHE THOTT </text>
<text sub="clublinks" start="75.61" dur="0.867"> SHKELJE P FORR DHUNN NAM FAMILJE DHE THOT T ALL GJITHA QAS ISHTE JASHT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="76.478" dur="2.501"> DHE THOT T ALL GJITHA Q W ISHTE JASHT N Y OBDRIN E PARONT U Bënë AGRESIVE </text>
<text sub="clublinks" start="78.981" dur="0.599"> T ALL GJITHA Q WH ISHIN JASHT N Y OBTRIN E PARONT B BHEN AGRESIVE KUR ZYRTART JAN T VEPRUAR N AR ARRESTIM </text>
<text sub="clublinks" start="79.581" dur="2.601"> OBRI PARA BHET AGRESIV KUR ZYRTART U PIRKUAR TA ARRESTOJN TH Q TH T HE SHEN H NJ ONEN prej TYRE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="82.184" dur="0.732"> KUR ZYRTART JAN PR T ARRESTUAR Q TH T H SHKELT HN NJN prej TYRE KRYETARI ME KANCEN E Bojërave </text>
<text sub="clublinks" start="82.917" dur="0.6"> AJO Q HE SHENI NJ ONEN OF ATA N IN KOK ME NJ KANC NGJYRE N TH AT PO PIK MCMANUS SI 2 </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="2.335"> Kreu me një kanaçe bojë në atë pikë MCMANUS si 2 ishin duke u mundur në terren </text>
<text sub="clublinks" start="85.887" dur="2.802"> N TH ATIN PIK MCMANUS SI T 2 2 MUNDEN N THE TOKND QAT SSHT ND MORMARRJE T A B MOHET NJ MO MOL </text>
<text sub="clublinks" start="88.69" dur="0.9"> UDHZUAR N THE TOKNDN QS ASHT A NJLE MOL WSHT në gjendje të merrte armën e ZYRTARIT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="89.591" dur="2.001"> KJO MOSHT NJ MO MOL WSHT E AFT T MERRN G ARMUNN E ZYRTARIT NGA ND HRMARRSI SI 2 SHKURTR </text>
<text sub="clublinks" start="91.626" dur="1.568"> ARMSI I ZYRTARIT NGA FOLGI SI T 2 THOTO NJ AN TJETR 2 SHKURTAT MBI ARM THEN N AT MANNA </text>
<text sub="clublinks" start="93.195" dur="0.899"> HOLSTER SI 2 FOUGHT MBI ARM GN N MAN MANNA THON: NJ OFF ZYRTAR TO TJERIR QLLONI NJ ONE SHIKIM </text>
<text sub="clublinks" start="94.096" dur="0.565"> Arma në Mana thotë se një zyrtar tjetër ka shkrepur një të shtënë duke goditur disa të moshuar që u paralajmërua </text>
<text sub="clublinks" start="94.696" dur="2.502"> ZYRTARI QIRNI NJ ONE SHTETN duke goditur disa të moshuar të cilët ishin paralajmëruar të vdekur në spital tani është </text>
<text sub="clublinks" start="97.199" dur="1.7"> DISA TLD VJETR Q WH JAN PR PARALAJMRUAR T DE VDEKUR N AT SPITAL TANI ISSHT THE F THEMIJT M M T MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="98.934" dur="1.266"> I VDEKUR NOS SPITAL TANI ISSHT THE F THEMIJT M M T MIR Q S THOT S Q TH ISHTE BABAI I TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="100.202" dur="0.599"> FOSTMIJ MT M M SHUM T WH CIL ST THOT SE ATI I TIJ U SHTETUA N KTHEHT JAN D </text>
<text sub="clublinks" start="100.803" dur="2.534"> Kush thotë që babai i tyre u qëllua në shpinë po dyshojnë për historinë e dhënë nga njeriu </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="0.633"> SHOT N IN Prapa po dyshojnë në historinë e dhënë nga njeriu ISSHT AL gjithashtu ka dyshim se ai ishte </text>
<text sub="clublinks" start="104.005" dur="2.001"> TREGIMIA E Jepur nga Njeriu SHT AL K THTU EDHE PYETJE PR T HE Q HENDRUAR N HE NJ A FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="106.007" dur="2.602"> KA EDHE DYSHTUESE Q HE SHT PVRFSHIR N NJ AL ZGJEDHJE T D BRENDSHME SEPSE THAN </text>
<text sub="clublinks" start="108.643" dur="1.968"> P INRFshihet në një grindje në familje, sepse ata thonë se e dashura e tij e akuzoi atë </text>
<text sub="clublinks" start="110.612" dur="0.533"> ZGJIDHJET SEPSE THONIN SE VJESHTARI I TIJ E KA AKUZUAR ATA PARA SE T W ISHTE ME </text>
<text sub="clublinks" start="111.146" dur="1.467"> QAT DASHURI I TIJ E AKUNDSONI PARA SE T W ISHTE ME VAJZN. AI ISHTE ME TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="112.614" dur="3.002"> PARA SE T W ISHTE ME DASHURIN. Ai ishte me nënën e tyre për 30 vjet dhe asnjëherë </text>
<text sub="clublinks" start="115.617" dur="1.234"> DASHURI. Ai ishte me nënën e tyre për 30 vjet dhe kurrë nuk kishte një akuzë. </text>
<text sub="clublinks" start="116.852" dur="2.001"> NENA PER 30 VITE DHE ASNJEHERE NUK KISHTE SHENIM. >> PER TE BENI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="118.854" dur="1.834"> KISHTE NJE SHENIM. >> PER TE BEN TE ATA AKUZAT DHE PER QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="120.722" dur="1.2"> >> PER TE BEN TE ATA AKUZAT DHE QYTETI TI HUMBET PER TI DHE DHE AKUZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="121.924" dur="3.002"> AKUZAT DHE P THER QYTETIN T J HUMBN MBI TIJ DHE TA AKUZOJN CH DHE TAR SHENOJN B SEPSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="2.368"> VETEM KERHENI PER TI DHE DHE ATA AKUZONI DHE ATA E FUNDONI SEPSE SHPALLA SA. DHE Q COM VINI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="127.329" dur="2.335"> AJO DHE E NGARKOJNE SEPSE E THOTE KAQ. DHE Q COM VINI N THE SHT HPI N IN NJ MAN NJERIU PA SHENJ AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="129.665" dur="0.633"> Tha kështu. DHE Q COM VINI N THE SHT HPI N IN NJ MAN NJERI PA SHENJE DHE VESHJE T REG RREGULLT PR T SER SH SERRBUAR </text>
<text sub="clublinks" start="130.332" dur="0.6"> SHTUSPI N IN NJ MAN NJERI T UN PA SHENUAR DHE VESHJE TUL RREGULLT P TOR T SER SHRBUAR DHE P TOR T SH SHKURTUAR DHE VRASUR AT </text>
<text sub="clublinks" start="130.933" dur="0.299"> VESHJE T REG RREGULLTA P SERR T SER SHVERBUAR AT DHE T TO SHKURTUAR T AND TIJ DHE T K VRAS TIJ Prapa. </text>
<text sub="clublinks" start="131.233" dur="0.733"> DHE T’I QYTETONI DHE T’I VRANI Prapa. ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="132" dur="3.169"> NË PJESËN E PRAPME. ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="135.17" dur="3.202"> ♪ ♪ NUK ITSHT IT E padrejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="0.566"> >> DHE ATA NJERIU THOT SE AT </text>
<text sub="clublinks" start="141.043" dur="0.533"> >> DHE ATA NJERIU THON SE KA EDHE ISHIN UNIFORMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="141.577" dur="2.134"> >> DHE ATA NJERIU THON SE KA EDHE KA KISHTE ZYRTARE TE UNIFORMUAR KETU NE SKENEN KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="143.746" dur="0.899"> KA EDHE KA KENI ZYRTAR UN T UN UNIFORMUAR KERETU N THE SKEN Q WH SHPALLI VET </text>
<text sub="clublinks" start="144.647" dur="1.934"> ZYRTART K HTU N THE SKENE KUSH SHPALLEN VET DHE ATA NJERIU EDHE STRESON </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="0.566"> SHPALLI VET DHE ATA NJERIU EDHE STRESON SE KJO ISSHT SHUM PARAPEL </text>
<text sub="clublinks" start="147.183" dur="1.333"> DHE ATA NJERIU EDHE STRESON SE KJO JAN IS INFORMACION SHUMY PARAPRAK DHE DETAJET </text>
<text sub="clublinks" start="148.55" dur="1.868"> QAT KJO ISSHT IN INFORMACION SHUM PARAPRAK DHE DETAJAT MUND T CH NDRYSHOJNCE NJ HEherë </text>