Pulisi San Antonio mersihan tempat kajadian saatos némbak perwira anu kalibet subtitles

KAAYAAN. >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KUDU DITULUSKAN >> PEMANDU GIGI BESAR AYEUNA, KITU KUMAHA NULISKEUN ANJEUN UPDATE TERBARU AS OKÉ, urang teraskeun nyandak panganyarna paling anyar sateuacana aranjeunna tiasa aya BAWA ANJEUN UPDATE TERBARU SAJAKNA JADI AYEUNA AYEUNA KANGGO JEUNG CERITA DEVELOPING LAIN SAKUDUYA SADIA JADI AYEUNA SADAYANA NU NGADEGKEUN DONGENG INI WAKTU TI SISI BARAT, AYEUNA KA LAINNYA NGembangkeun Carita Waktos Ieu Ti Sisi Kulon, San Waktos ieu ti sisi beulah kulon, SAN POLISI ANTONIO parantos jelas SAN POLISI ANTONIO GEUS NYEBASKAN ADEGAN SATAPUSNA PAMARNA DITUTUP JEUNG POLISI ANTONIO TÉH NGABÉKEUN ADEGAN SÉSA SATU PUSAT DITUTUP JEUNG MAÉH MANJAL ADEGAN SÉSA SATU PUSAT NEMBAK JEUNG MAWASA LALAKI ANU SADAYANA NU NYOBA NGADANG MAWASA LALAKI ANJEUN ANU NYOBA DITANGKUNGKEUN KALAKSAAN DOMESTIK. HARANSI, SAHA SAHA NU NU NYobaan NANGTU KANA KASUKAAN DOMESTIK. HARANSI, Pimpinan POLISI NYAETA LALAKI DINA KALAKSAAN DOMESTIK. HARANSI, Pimpinan POLISI NYAOSKEUN MANUSA NGADAPKEUN GUNUNG PUSAT Pimpinan POLISI NYAETA JEUNG MANUSA NGADANGKETAN GUN PELAJAR Anu Maksakeun KA PUSAT LAIN Pikeun nembak paranti parahu aya di dinya Pikeun némbak paranti paranti aya hirup dina wengi ieu NANGTANG CLARKE DEVEN ADA HIRUP INI MALAM INI DINA PITUTUR DINA ANAK LALAKI JEUNG HIRUP MALAM INI DIAJAR NYEBUT KA ANAK LALAKI JEUNG SPOKESPERSON KELUARGA Anu NYarios SPOKE KA ANAK LALAKI JEUNG SPOKESPERSON KELUARGA ANJEUN NYAEUN PERCAYA CERITA ANU Juru bicara kulawarga anu nyatakeun yén aranjeunna percanten ka carita anu parantos didangukeun ngan ukur henteu acan réngsé. Aranjeunna percanten carita anu aranjeunna ngadangukeun ngan henteu nambahan. >> DEVON. >> Éta leres MYron STEVEN >> Éta leres MYron STEVEN sateuacan urang kéngingkeun anu kuring hoyong >> Éta leres MYron STEVEN sateuacan urang kéngingkeun anu kuring hoyong nunjukkeun naon anu katingalina ku adegan Sateuacan urang kéngingkeun yén kuring hoyong nunjukkeun naon anu katingalna siga ayeuna Ayah Tunjukkeun naon anu katingalina adegan ayeuna-ayeuna kaayaan anu teu kabeungkeut di buruan ieu. SUKA AYEUNA AYEUNA SITUASI TEU DILAKUKAN DI pakarangan ieu. KANAN DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami DIPASANGKEUN DI buruan ieu. BETUL DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami anjeun ningali sareng ningali ieu kabinét KANAN DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami anjeun ningali sareng ningali kabinét ieu caket sareng saksina nyarios ANJEUN NINGALI JEUNG NINGALI KABINET SADAYA JEUNG SAKSI NYAOSA JEUNG MANUSA NU TEMBANG ANJEUN Tatangga JEUNG SAKSI NYATA yén jalma anu ditémbak Sacara AKAL dina prosés Yén Lalaki Anu Ditémbak Sacara SEBENARNYA DINA PROSES NYOBA NGÉRÉNGKEUN KABINET BENERNA dina PROSES nyobian pikeun ngébréhkeun kabinét nalika pulisi nyobian ngalayanan anjeunna NYOBA NGEFÉNSI KABINét Nalika POLISI NYOBA NGAJAYANNA DENGAN HARANSI. Nalika pulisi nyobian pikeun ngalayanan anjeunna sareng HARANSI. Ngan sakedap ogé lalaki éta DENGAN HARANSI. Ngan ukur sakedap ANAK ANAK lalaki Ngan ukur sakedap ANAK ANAK LALAKI DATANG DIDIEU Kieu cenah ANAK ANAK DATANG DIDIEU KANGGO NU ANJEUN DINA NEGARA KECAP DATANG DIDIEU Kieu Sebutkeun yén maranéhna aya dina kaayaan teu percaya ngeunaan naon anu dicarioskeun ku pulisi ANJEUN DI NEGERI KECAPKEUN KONSEP POLISI NYIEUNKEUN KELUARGA NGENTI Ngeunaan naon anu ceuk pulisi anu lumangsung kulawarga ngenalkeun lalaki éta ngaraoskeun sababaraha senior. KELUARGA NGENALKEUN LALAKI ANU DARRELL SATUA PULAU SANIOR SAN ANTONIO POLISI Pimpinan LALAKI TEU SADARENGAN ANTARA SANIOR SAN ANTONIO POLISI KETUA WILLIAM MCMANUS SEBAGAI PUSAT SAN ANTONIO Pimpinan POLISI WILLIAM MCMANUS SEBAGAI PÉSÉNGÉNÉNÉNGNGGALNG TRANSERNGERNEUN DENGAN 2 William MCMANUS salaku petugas anu nyobian ngawula ka Anjeunna sareng 2 HARANSI, HIJI KANGGO PEMULIHAN ANJEUN nyobian pikeun ngaladénan Anjeunna sareng 2 HARANSI, HIJI Pikeun KASARAHAN DOMESTIK, TUHAN BADAN. HARANSI, HIJI Pikeun KASARAHAN DOMESTIK, TUHAN BADAN. JEUNG KADUA Pikeun BOND KASARAHAN, TUHAN BADAN. JEUNG KADUA Pikeun PELAKSANAAN BOND DENGAN KAHAYAAN KELUARGA JEUNG KADUA Pikeun PELAKSANAAN BOND Pikeun KOROTOHAN KELUARGA JEUNG NYARIET Pelanggaran Pikeun Kekerasan Kulawarga Sareng Nyarios Sadayana Anu Jaba di JEUNG KACAPNA SADAYANA SAHA JABAR DI PALING DEUI JADI JADI AGRESIF Sadayana anu aya di luareun buruan hareup ngajantenkeun agrésif nalika petugas nyobian nyerang Hareupeun Taman ngajantenkeun agrésif Nalika patugas nyobian nyerang anjeunna yén anjeunna pencét salah sahiji di antarana Nalika patugas nyobian ngarebut anjeunna yén anjeunna pencét salah sahiji aranjeunna dina sirah kalayan tiasa cet Anjeunna yén anjeunna pencét salah sahijina dina sirah sareng tiasa tina titik éta MCMANUS salaku 2 SIRAH DENGAN CANNYA NGARIT DI TITIK MCMANUS AS 2 NU NULIS DI DASAR Dina titik éta MCMANUS AS 2 anu nyerat di bumi éta hiji mol anu tiasa kéngingkeun Anu nyerat dina taneuh éta hiji mol anu tiasa kéngingkeun pejabat petugas ti Éta mol anu tiasa kéngingkeun petugas ti kolong salaku 2 anu dipendakan. GUN PUSAT DARI HOLSTER AS 2 PIKIRAN DI GUN DI MANNA SABAB LAIN HOLSTER SEBAGAI 2 PEMIKIRAN DI GUN AT MANNA NYAÉNG LAINAN PÉSÉNG LAIN DIPIMPIN SATU SING DAPAT GUN DI MANNA NYAUTAN LAIN PETUGAS SADAYANA SATUSNA NEMBANG NGADEUKEUL KULU ANU ANU DIPANGSA Petugas mimiti salah nembak sababaraha lami anu diumumkeun maot dina OSIS ayeuna nya éta Sababaraha lami anu diumumkeun maot dina rumah sakit AYEUNA ANAK PALING ANAK MATI DI HOSPITAL AYEUNA ANAK PALING BARANG ANJEUN NU BASA ANJEUN Kaseueuran barudak anu nyarios yén bapakna ditémbak di tukang anu ngadua Saha anu nyebatkeun yén bapakna ditembak di tukang anu ngadongéngkeun carita anu dipasihkeun ku lalaki éta Ditémbak di tukang anu ngadongéngkeun carita anu dipasihkeun ku lalaki ogé aya anu ragu yén anjeunna Carita anu dipasihkeun ku lalaki éta ogé aya anu ragu yén anjeunna kalibet dina komet Oge aya anu ragu yén anjeunna kalebetkeun kana perobihan khusus sabab aranjeunna nyarios TERLIBAT DINA ALTERCASI DOMESTIK Kusabab ANJEUN NYAJAEUN PACARAN NYA TUHAN ALTERCATION sabab aranjeunna nyarios yén kabogoh na nuduh anjeunna sateuacan anjeunna sareng ANJEUN KAWINNA Tuduhkeun Anjeunna Saméméh Anjeunna sareng Babaturan. Anjeunna sareng aranjeunna Sateuacana Anjeunna sareng PACARAN. Anjeunna sareng indungna salami 30 taun teu kantos PACARAN. Anjeunna sareng indungna salami 30 taun sareng henteu kantos kagungan biaya. Indung salami 30 taun sareng henteu kantos kagungan biaya. >> Pikeun anjeunna ngadamel éta SADAYEUN NGASIM. >> Pikeun anjeunna ngadamel tuduhan éta sareng kota ka >> Pikeun anjeunna ngadamel tuduhan-tuduhan éta sareng pikeun kota ngan ukur luncat kana éta sareng sareng dituduh Tuduhan sareng pikeun kota ngan ukur ngorondang éta sareng dituduh anjeunna sareng ngasuh anjeunna kusabab anjeunna HANYA JUMP DINA JEUNG JEUNG DITUDUHKEUN JEUNG DANGDUT NYAUNGANNA sabab cenah kitu. Sareng Anu sumping ka MANÉHNA JEUNG DIMANGSA MANÉHNA sabab cenah kitu. JEUNG ANU DATANG KA RUMAH DI LALAKI BATAK JEUNG CEUK Kitu. Sareng Anu sumping ka imah dina lalaki anu teu gaduh baju sareng baju biasa pikeun ngawula ka Anjeunna RUMAH DI LALAKI BAKAL JEUNG BÉRÉG angger pikeun ngawula ka Anjeunna sareng némbak anjeunna sareng maéhan anjeunna Pakéan angger pikeun ngaladénan anjeunna sareng nembak anjeunna sareng maéhan anjeunna di tukang. JEUNG KUDU nembak anjeunna sareng maéhan anjeunna di tukang. ♪ DINA DEUI. ♪ ♪ ♪ ♪ éta sanés éta henteu adil. >> Sareng eta jalmi nyarios kitu >> Sareng eta lalaki nyarios yen aya oge anu teu dikenalkeun >> Sareng eta jalmi nyarios yén aya ogé pejabat anu teu dikenal di dieu di tempat anu Aya ogé pejabat anu teu dikenal di dieu di tempat anu ngumumkeun dirina sorangan Patugas DIDIEU DI TKP SAHA NÉBONGKEUN DIRI SADAYANA JEUNG MANUSA JUGA ogé setrés Naha ngumumkeun nyalira Sareng éta lalaki ogé neken yén ieu sateuacana Sareng Éta Lalaki ogé Tekenan yén ieu mangrupikeun inpormasi anu sateuacana JEUNG DÉSIL Yén Ieu Inpormasi Sateuacana JEUNG DETAIL BISA ROBAH SAUNGKIT AYA

Pulisi San Antonio mersihan tempat kajadian saatos némbak perwira anu kalibet

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.003" dur="1"> KAAYAAN. >> PEMANDU RIG BIG OKAY, KUDU DITULUSKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3.004" dur="2.101"> >> PEMANDU GIGI BESAR AYEUNA, KITU KUMAHA NULISKEUN ANJEUN UPDATE TERBARU AS </text>
<text sub="clublinks" start="5.106" dur="0.9"> OKÉ, urang teraskeun nyandak panganyarna paling anyar sateuacana aranjeunna tiasa aya </text>
<text sub="clublinks" start="6.04" dur="0.6"> BAWA ANJEUN UPDATE TERBARU SAJAKNA JADI AYEUNA AYEUNA KANGGO JEUNG CERITA DEVELOPING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="6.641" dur="2.601"> SAKUDUYA SADIA JADI AYEUNA SADAYANA NU NGADEGKEUN DONGENG INI WAKTU TI SISI BARAT, </text>
<text sub="clublinks" start="9.244" dur="0.398"> AYEUNA KA LAINNYA NGembangkeun Carita Waktos Ieu Ti Sisi Kulon, San </text>
<text sub="clublinks" start="9.644" dur="0.633"> Waktos ieu ti sisi beulah kulon, SAN POLISI ANTONIO parantos jelas </text>
<text sub="clublinks" start="10.311" dur="2.401"> SAN POLISI ANTONIO GEUS NYEBASKAN ADEGAN SATAPUSNA PAMARNA DITUTUP JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="12.747" dur="0.265"> POLISI ANTONIO TÉH NGABÉKEUN ADEGAN SÉSA SATU PUSAT DITUTUP JEUNG MAÉH MANJAL </text>
<text sub="clublinks" start="13.014" dur="0.699"> ADEGAN SÉSA SATU PUSAT NEMBAK JEUNG MAWASA LALAKI ANU SADAYANA NU NYOBA NGADANG </text>
<text sub="clublinks" start="13.715" dur="2.267"> MAWASA LALAKI ANJEUN ANU NYOBA DITANGKUNGKEUN KALAKSAAN DOMESTIK. HARANSI, </text>
<text sub="clublinks" start="16.017" dur="2.601"> SAHA SAHA NU NU NYobaan NANGTU KANA KASUKAAN DOMESTIK. HARANSI, Pimpinan POLISI NYAETA LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.599"> DINA KALAKSAAN DOMESTIK. HARANSI, Pimpinan POLISI NYAOSKEUN MANUSA NGADAPKEUN GUNUNG PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="2.602"> Pimpinan POLISI NYAETA JEUNG MANUSA NGADANGKETAN GUN PELAJAR Anu Maksakeun KA PUSAT LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.424" dur="0.8"> Pikeun nembak paranti parahu aya di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="2.335"> Pikeun némbak paranti paranti aya hirup dina wengi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="26.561" dur="1.2"> NANGTANG CLARKE DEVEN ADA HIRUP INI MALAM INI DINA PITUTUR DINA ANAK LALAKI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="27.762" dur="0.599"> HIRUP MALAM INI DIAJAR NYEBUT KA ANAK LALAKI JEUNG SPOKESPERSON KELUARGA Anu NYarios </text>
<text sub="clublinks" start="28.363" dur="0.599"> SPOKE KA ANAK LALAKI JEUNG SPOKESPERSON KELUARGA ANJEUN NYAEUN PERCAYA CERITA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="3.069"> Juru bicara kulawarga anu nyatakeun yén aranjeunna percanten ka carita anu parantos didangukeun ngan ukur henteu acan réngsé. </text>
<text sub="clublinks" start="32.033" dur="2.969"> Aranjeunna percanten carita anu aranjeunna ngadangukeun ngan henteu nambahan. >> DEVON. </text>
<text sub="clublinks" start="36.237" dur="0.9"> >> Éta leres MYron STEVEN </text>
<text sub="clublinks" start="37.138" dur="0.9"> >> Éta leres MYron STEVEN sateuacan urang kéngingkeun anu kuring hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="38.039" dur="0.599"> >> Éta leres MYron STEVEN sateuacan urang kéngingkeun anu kuring hoyong nunjukkeun naon anu katingalina ku adegan </text>
<text sub="clublinks" start="38.64" dur="2.601"> Sateuacan urang kéngingkeun yén kuring hoyong nunjukkeun naon anu katingalna siga ayeuna Ayah </text>
<text sub="clublinks" start="41.242" dur="2.635"> Tunjukkeun naon anu katingalina adegan ayeuna-ayeuna kaayaan anu teu kabeungkeut di buruan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="43.911" dur="1.034"> SUKA AYEUNA AYEUNA SITUASI TEU DILAKUKAN DI pakarangan ieu. KANAN DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami </text>
<text sub="clublinks" start="44.946" dur="0.833"> DIPASANGKEUN DI buruan ieu. BETUL DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami anjeun ningali sareng ningali ieu kabinét </text>
<text sub="clublinks" start="45.78" dur="0.566"> KANAN DIDIEU DI RUMAH ieu sareng upami anjeun ningali sareng ningali kabinét ieu caket sareng saksina nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="46.347" dur="1.734"> ANJEUN NINGALI JEUNG NINGALI KABINET SADAYA JEUNG SAKSI NYAOSA JEUNG MANUSA NU TEMBANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="48.082" dur="2.101"> Tatangga JEUNG SAKSI NYATA yén jalma anu ditémbak Sacara AKAL dina prosés </text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="0.633"> Yén Lalaki Anu Ditémbak Sacara SEBENARNYA DINA PROSES NYOBA NGÉRÉNGKEUN KABINET </text>
<text sub="clublinks" start="50.852" dur="2.601"> BENERNA dina PROSES nyobian pikeun ngébréhkeun kabinét nalika pulisi nyobian ngalayanan anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="53.455" dur="0.398"> NYOBA NGEFÉNSI KABINét Nalika POLISI NYOBA NGAJAYANNA DENGAN HARANSI. </text>
<text sub="clublinks" start="53.855" dur="2.902"> Nalika pulisi nyobian pikeun ngalayanan anjeunna sareng HARANSI. Ngan sakedap ogé lalaki éta </text>
<text sub="clublinks" start="56.758" dur="0.499"> DENGAN HARANSI. Ngan ukur sakedap ANAK ANAK lalaki </text>
<text sub="clublinks" start="57.292" dur="1.6"> Ngan ukur sakedap ANAK ANAK LALAKI DATANG DIDIEU Kieu cenah </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="0.566"> ANAK ANAK DATANG DIDIEU KANGGO NU ANJEUN DINA NEGARA KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="59.46" dur="2.735"> DATANG DIDIEU Kieu Sebutkeun yén maranéhna aya dina kaayaan teu percaya ngeunaan naon anu dicarioskeun ku pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="62.197" dur="1.467"> ANJEUN DI NEGERI KECAPKEUN KONSEP POLISI NYIEUNKEUN KELUARGA NGENTI </text>
<text sub="clublinks" start="63.665" dur="1.1"> Ngeunaan naon anu ceuk pulisi anu lumangsung kulawarga ngenalkeun lalaki éta ngaraoskeun sababaraha senior. </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.499"> KELUARGA NGENALKEUN LALAKI ANU DARRELL SATUA PULAU SANIOR SAN ANTONIO POLISI Pimpinan </text>
<text sub="clublinks" start="65.267" dur="2.234"> LALAKI TEU SADARENGAN ANTARA SANIOR SAN ANTONIO POLISI KETUA WILLIAM MCMANUS SEBAGAI PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="0.633"> SAN ANTONIO Pimpinan POLISI WILLIAM MCMANUS SEBAGAI PÉSÉNGÉNÉNÉNGNGGALNG TRANSERNGERNEUN DENGAN 2 </text>
<text sub="clublinks" start="68.169" dur="2.435"> William MCMANUS salaku petugas anu nyobian ngawula ka Anjeunna sareng 2 HARANSI, HIJI KANGGO PEMULIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.638" dur="0.5"> ANJEUN nyobian pikeun ngaladénan Anjeunna sareng 2 HARANSI, HIJI Pikeun KASARAHAN DOMESTIK, TUHAN BADAN. </text>
<text sub="clublinks" start="71.172" dur="0.5"> HARANSI, HIJI Pikeun KASARAHAN DOMESTIK, TUHAN BADAN. JEUNG KADUA Pikeun BOND </text>
<text sub="clublinks" start="71.706" dur="2.535"> KASARAHAN, TUHAN BADAN. JEUNG KADUA Pikeun PELAKSANAAN BOND DENGAN KAHAYAAN KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="74.275" dur="1.301"> JEUNG KADUA Pikeun PELAKSANAAN BOND Pikeun KOROTOHAN KELUARGA JEUNG NYARIET </text>
<text sub="clublinks" start="75.61" dur="0.867"> Pelanggaran Pikeun Kekerasan Kulawarga Sareng Nyarios Sadayana Anu Jaba di </text>
<text sub="clublinks" start="76.478" dur="2.501"> JEUNG KACAPNA SADAYANA SAHA JABAR DI PALING DEUI JADI JADI AGRESIF </text>
<text sub="clublinks" start="78.981" dur="0.599"> Sadayana anu aya di luareun buruan hareup ngajantenkeun agrésif nalika petugas nyobian nyerang </text>
<text sub="clublinks" start="79.581" dur="2.601"> Hareupeun Taman ngajantenkeun agrésif Nalika patugas nyobian nyerang anjeunna yén anjeunna pencét salah sahiji di antarana </text>
<text sub="clublinks" start="82.184" dur="0.732"> Nalika patugas nyobian ngarebut anjeunna yén anjeunna pencét salah sahiji aranjeunna dina sirah kalayan tiasa cet </text>
<text sub="clublinks" start="82.917" dur="0.6"> Anjeunna yén anjeunna pencét salah sahijina dina sirah sareng tiasa tina titik éta MCMANUS salaku 2 </text>
<text sub="clublinks" start="83.518" dur="2.335"> SIRAH DENGAN CANNYA NGARIT DI TITIK MCMANUS AS 2 NU NULIS DI DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="85.887" dur="2.802"> Dina titik éta MCMANUS AS 2 anu nyerat di bumi éta hiji mol anu tiasa kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="88.69" dur="0.9"> Anu nyerat dina taneuh éta hiji mol anu tiasa kéngingkeun pejabat petugas ti </text>
<text sub="clublinks" start="89.591" dur="2.001"> Éta mol anu tiasa kéngingkeun petugas ti kolong salaku 2 anu dipendakan. </text>
<text sub="clublinks" start="91.626" dur="1.568"> GUN PUSAT DARI HOLSTER AS 2 PIKIRAN DI GUN DI MANNA SABAB LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="93.195" dur="0.899"> HOLSTER SEBAGAI 2 PEMIKIRAN DI GUN AT MANNA NYAÉNG LAINAN PÉSÉNG LAIN DIPIMPIN SATU SING DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="94.096" dur="0.565"> GUN DI MANNA NYAUTAN LAIN PETUGAS SADAYANA SATUSNA NEMBANG NGADEUKEUL KULU ANU ANU DIPANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="94.696" dur="2.502"> Petugas mimiti salah nembak sababaraha lami anu diumumkeun maot dina OSIS ayeuna nya éta </text>
<text sub="clublinks" start="97.199" dur="1.7"> Sababaraha lami anu diumumkeun maot dina rumah sakit AYEUNA ANAK PALING ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="98.934" dur="1.266"> MATI DI HOSPITAL AYEUNA ANAK PALING BARANG ANJEUN NU BASA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="100.202" dur="0.599"> Kaseueuran barudak anu nyarios yén bapakna ditémbak di tukang anu ngadua </text>
<text sub="clublinks" start="100.803" dur="2.534"> Saha anu nyebatkeun yén bapakna ditembak di tukang anu ngadongéngkeun carita anu dipasihkeun ku lalaki éta </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="0.633"> Ditémbak di tukang anu ngadongéngkeun carita anu dipasihkeun ku lalaki ogé aya anu ragu yén anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="104.005" dur="2.001"> Carita anu dipasihkeun ku lalaki éta ogé aya anu ragu yén anjeunna kalibet dina komet </text>
<text sub="clublinks" start="106.007" dur="2.602"> Oge aya anu ragu yén anjeunna kalebetkeun kana perobihan khusus sabab aranjeunna nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="108.643" dur="1.968"> TERLIBAT DINA ALTERCASI DOMESTIK Kusabab ANJEUN NYAJAEUN PACARAN NYA TUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="110.612" dur="0.533"> ALTERCATION sabab aranjeunna nyarios yén kabogoh na nuduh anjeunna sateuacan anjeunna sareng </text>
<text sub="clublinks" start="111.146" dur="1.467"> ANJEUN KAWINNA Tuduhkeun Anjeunna Saméméh Anjeunna sareng Babaturan. Anjeunna sareng aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="112.614" dur="3.002"> Sateuacana Anjeunna sareng PACARAN. Anjeunna sareng indungna salami 30 taun teu kantos </text>
<text sub="clublinks" start="115.617" dur="1.234"> PACARAN. Anjeunna sareng indungna salami 30 taun sareng henteu kantos kagungan biaya. </text>
<text sub="clublinks" start="116.852" dur="2.001"> Indung salami 30 taun sareng henteu kantos kagungan biaya. >> Pikeun anjeunna ngadamel éta </text>
<text sub="clublinks" start="118.854" dur="1.834"> SADAYEUN NGASIM. >> Pikeun anjeunna ngadamel tuduhan éta sareng kota ka </text>
<text sub="clublinks" start="120.722" dur="1.2"> >> Pikeun anjeunna ngadamel tuduhan-tuduhan éta sareng pikeun kota ngan ukur luncat kana éta sareng sareng dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="121.924" dur="3.002"> Tuduhan sareng pikeun kota ngan ukur ngorondang éta sareng dituduh anjeunna sareng ngasuh anjeunna kusabab anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="2.368"> HANYA JUMP DINA JEUNG JEUNG DITUDUHKEUN JEUNG DANGDUT NYAUNGANNA sabab cenah kitu. Sareng Anu sumping ka </text>
<text sub="clublinks" start="127.329" dur="2.335"> MANÉHNA JEUNG DIMANGSA MANÉHNA sabab cenah kitu. JEUNG ANU DATANG KA RUMAH DI LALAKI BATAK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="129.665" dur="0.633"> CEUK Kitu. Sareng Anu sumping ka imah dina lalaki anu teu gaduh baju sareng baju biasa pikeun ngawula ka Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="130.332" dur="0.6"> RUMAH DI LALAKI BAKAL JEUNG BÉRÉG angger pikeun ngawula ka Anjeunna sareng némbak anjeunna sareng maéhan anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="130.933" dur="0.299"> Pakéan angger pikeun ngaladénan anjeunna sareng nembak anjeunna sareng maéhan anjeunna di tukang. </text>
<text sub="clublinks" start="131.233" dur="0.733"> JEUNG KUDU nembak anjeunna sareng maéhan anjeunna di tukang. ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="132" dur="3.169"> DINA DEUI. ♪ ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="135.17" dur="3.202"> ♪ ♪ éta sanés éta henteu adil. </text>
<text sub="clublinks" start="140.476" dur="0.566"> >> Sareng eta jalmi nyarios kitu </text>
<text sub="clublinks" start="141.043" dur="0.533"> >> Sareng eta lalaki nyarios yen aya oge anu teu dikenalkeun </text>
<text sub="clublinks" start="141.577" dur="2.134"> >> Sareng eta jalmi nyarios yén aya ogé pejabat anu teu dikenal di dieu di tempat anu </text>
<text sub="clublinks" start="143.746" dur="0.899"> Aya ogé pejabat anu teu dikenal di dieu di tempat anu ngumumkeun dirina sorangan </text>
<text sub="clublinks" start="144.647" dur="1.934"> Patugas DIDIEU DI TKP SAHA NÉBONGKEUN DIRI SADAYANA JEUNG MANUSA JUGA ogé setrés </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="0.566"> Naha ngumumkeun nyalira Sareng éta lalaki ogé neken yén ieu sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="147.183" dur="1.333"> Sareng Éta Lalaki ogé Tekenan yén ieu mangrupikeun inpormasi anu sateuacana JEUNG DÉSIL </text>
<text sub="clublinks" start="148.55" dur="1.868"> Yén Ieu Inpormasi Sateuacana JEUNG DETAIL BISA ROBAH SAUNGKIT AYA </text>