Warta KSAT 12 6 O'Clock: 31 Jul 2020 subtitles

>> Kita KANGGO Miwiti Wiwiti ING WISAN DENGAN LOT AKU NUKU DI RADAR LET AK ING NGANGGO KANGGO ING DENGAN LOT ING AKU MUKA DI RADAR LET AK ING ING NGETI UPI INI DENGAN Cepet Cepet SAIKI RADAR LET AK ING ING INI INI DENGAN Cepet Cepet, Yen Sampeyan Bakal Mbukak Kasedhiya UP SAIKI Cepet Cepet, Sampeyan bakal entuk GOLEKTOR PUNTUK GOLEK ING PELUANG KANGGO LENGKAP UNTUK CARI SAIKI PEMBANGUNAN THUNDERSTORM UNTUK CARI SAIKI HAYES GUADALUPE A SLIVER LITTLE OF PEMBANGUNAN UNTUK CARI SAIKI HAYES GUADALUPE A SLIVER LITTLE NEGARA GONZALES LAN JUGA GUADALUPE SLIVER ING SITUS PAKSA NEGARA GONZALES lan JAWA NEXI ING JAMINAN WULANG. ING NEGARA GONZALES LAN JUJUNG SAIKI BULAN. ING ING UNTIL 6.30 GUNUNG GOT A NEXI NEXAR NEXAR. ING ING UNTIL 6.30 GUNUNG SAIKI GAMPANG TEMPOH ING NGANGGO UNTIL 6.30 GOLEKI GOLEKTOR GAMPANG GOLEKTOR GOLEKUT DIUTUS 35 INGGU JAM 60 SEVERE THUNDERSTORM Nggoleki KESUKAN ING 35 MILES PER HOUR 60 MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE LUKAN ING 35 MILES PER HOUR 60 MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE lan SAIZ SUKU SUKU MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE lan SAIZ SUKE SUKAN Yen sampeyan lagi karo Pariwara YELLOW iki Lan SAIZ SUKU SUKAN Yen Sampeyan KENE DENGAN POLYGON KANGGO ING TENGAH TENGAH KANGGO MACAMEN ING POLYGON KANGGO ING INGKANG SEKOLAH INGKANG GAMPANG Ora BISA ING KANGGO ING PELANGGAN INGKANG INGKANG GAMPANG ING BISAN KANGGO NUNGGUH INGGRIS ING ING ING ING GRATIS PARNNGET Ora BISAN ING KANGGO NATE TARI ING NGENTOT ANTARA KONRANGAN ACROSS KENANGAN BISA ING GRATIS ROTING ACROSS BOUNDARY RIJI LUKISAN Bagean ACROSS RACING ING KAWINAN YANG NGANGGO WANGGO KANGGO UP TO 30 MILES PER Sapa sing ora bakal bisa ngepang nganti 30 taun GAMPANG GUS PULANGGANG 30 WANGGU SAWA BISA sing ING NGANGGO NGGAL MAJAWA ING KANGGO WULU YANG NUNGGUH ING NGANGGO NGANGGO ING JAWA KANGGO STORM ING NGENTUK KAMPUNG RADAR NGAPAK ING TANPA KANGGO STORM ING NGENTUK KADAR RADAR LAKON KANGGO ING UNTUK KANGGO LATER ING JAWATAN KULIT DENGAN PANJENENGAN ING TENGOK KANGGO DENGAN NENGGALKE APA MINGGU KANGGO ING KANGGO. WEEKEND ING ING KANGGO. >> Gunakake KEJAYAAN: KEEP US IN KANGGO. >> TUKANG PUTRA: KEHILANGAN US DITUKUR. SALAMU KATIE SUKU >> TUKANG PUTRA: KEHILANGAN US DITUKUR. SALAMU KATIE DENGAN 2 MINGGU SELEPAS DADI Dianyari. SALAMU KATIE DENGAN 2 MINGGU MUNGKU DIDANG DUMADI DIDUK DUMADI DI POLISI 2 MINGGU MUNGKU DIDANG GOLEK DIDUKUKAN DIDUKU ING ING PENTING POLIS PELANGGAN POLISI DRIVER TUTUP ING GRATIS KOMPOTEN KOMPUTER POLISI ING NEGARA. PELEKA motretIK INGGRIS ING NEGARA. PAHLAWAN TAWA KENE KE 4 HILL NEGARA. KOMEN 4 ING ING CLUB KANGGO ING TUKANG LENE BLUE KOMEN 4 ING ING CLUB KANGGO ING KELUARIKAN LUKIS LUKIS LENE BLUE LINE DIAT ING PUTIH LINE LINE LAWAN ENTORIKASI KLIK LATIHAN INGKU JOSEPH DI DIHARI ING DARI PELUANG KOMPUTER INFORCEMENT NGENTOTA JOSEPH DIODE JAWA ING DARI INSURAN ING taun 18 HARI INGKU JOSEPH PADEKAN ING INSUR INGKU ING JAWA KANGGUL 18 taun ing KERR NEGARA. INGGO INGKANG ING JAWA KULIT 18 taun ing KERR. 3 KABUPATEN LAIN KABUPATEN KANGGO ING KERR. 3 Anggota ING KELUANG LAIN KANGGO ING ING TARI 3 AHLI LAIN ING GRAB KANGGO DENGAN ING DENGAN HARI INGKU TETAPI DENGAN VAN SUKA KANGGO ING TUNGGUL ING TUNGGU MUNGGUL JABAR LATIHAN ING VAN YANG TANGGAL DENGAN TANPA KOSONG DITOLAK ING INI DEPUTI SUKAN VAN sing ROBUST BISA DITUTUP ING ING KENE DENGAN INI DENGAN KANGGO BOSES TEMPAT ING INI KENE DENGAN ING NGETHENGING RI 16. Wong-wong mau Nuli Munggah Dina Tinggi .... >> INVESTIGATOR DATANG ING ING ING A HIGHWAY 16. >> INVESTIGATORS NGENTANG ING RUMAH ING DENGAN KANGGO lan NANGGOLKE >> INVESTIGATORS INGGRIS ING ING KAMPUNG WANG DUMADI lan NENGGOLAK DENGAN CENTER LINE MENENGAH GROUP RUMAH ING NGGO lan NANGGALKEJENENG PUSAT LENE CENTER MENENGAH GROUP BIKERS HEAD INGKU PUSAT LINE MENENGAH GROUP BIKERS HEAD ING INI KANGGO DENGAN 4 NEGARA Wong-wong BIKERS HEAD ING INI BISA DITANGGANG DENGAN 4 NEGARA INTOXICATION ASSAULT DENGAN A Dikembangake Kanthi 4 NEGARA INTOXICATION ASSAULT Kanthi VEHIKEL. 3 NEGARA KAB INSAXIKASI ASSAULT KANGGO PENDEK. 3 NEGARA MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH A KANGGO. 3 NEGARA MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH VEHICLE. Ora WORD YET SARI KERR MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH VEHICLE. Ora WORD YET Saka KERR NEGARA ING AN KANGGO. Ora ana WORD YET Saka KERR NEGARA ING BASA sing wis nganyari. NEGARA ING BASA sing nganyari. >> Gegayuhan SPEES: HE CHARGE sing dianyari. >> PULANG RASA NGENTUK: KANGGO ING NGANGGO WANG SARI >> SPRIESTER KANGGO: Dheweke njupuk dhuwit saka dhuwit dhuwit saka INVESTORS nalika nggunakake DITANGGUH ING NGANGGO WANG SUKU SAIKI INVESTORS INGGRIS DGI GAMPANG TANGGO BASA INVESTORS INGGRIS ING ING PEMBANGKANG INVESTORI LAIN NATE INVESTORI LAIN KABUPATEN INI INVESTOR LAIN AMONG KENE ING MULTIMILLION-DOLLAR PONZI VICTIMS ING SEKOLAH GRATIS-DOLLAR PONZI KOMUNITASAN DENGAN FEDERAL MULTIMILLION-DOLLAR PONZI SCHEME ACCORDING TO INFESTIGATOR FEDERAL FOR THE SEKOLAH DIGANGGAL UNTUK INFESTIGATOR FEDERAL UNTUK KANGGURAN lan INVESTIGATOR UNTUK KESELAMATAN DAN KOMUNITAS EKONOMI. KESELAMATAN lan KOMUNITAS EKSPESEN. >> FORMER SAN ANTONIO SULIT KOMISI GURU. >> FORMER SAN ANTONIO RESPONDERS DILLON COLLIER >> FORMER SAN ANTONIO RESPONDERS DILLON COLLIER EXPLAINS TANPA PELAN TANGGAL WARNA DILLON KOLEKSI LAKON APA APLIKAN APLIKASI FELAN ULTIMATELY. LAMPIRAN APA APLIKAN APLIKASI FELAN ULTIMATELY. >> LAWSUIT FILED BY ULTIMATELY FELL APART. >> LAWSUIT FILED BY SEC IN KURSUS FEDERAL IN SAN >> A LAWSUIT FILED BY SEC IN KURSUS FEDERAL ING SAN ANTONIO ING MINGGU KANGGO ING KURSUS FEDERAL ING SAN ANTONIO ING MINGGU LAGU VICTOR ANTONIO MINGGU LENGKAP TENAGA PELAKSANA VICTOR TINGKATAN TINDAK 6 Audisi LEAF VICTOR NEMAHKI KEMPULAN PONZI Pungkasan TAHUN 6 Audisi DAFTAR MUDAH KELAS PONZI TAHUN 6 sing kalebu JAWA PONZI PELEKA YANG NGENALIKKE AMONG ITS VICTIMS, DIPENGGALKE POLISI SAN ANTONIO AMONG ITS VICTIMS, DITANGGAL SAN ANTONIO PEJABAT POLISI lan LAIN DITULISKAN SAN ANTONIO PEJABAT POLISI lan TANGGALU TANGGAL UNTUK YES, GAMPANG Pelanggan lan TANGGAPAN LAIN TANGGO TINDAK, ING GAMPANG SUKU TANGGAPAN TANGGO YES, GAMPANG NUNGGUH TANJUNG TOOK ING ING luwih saka 14 Yuta Nuju TOOK SUIT ING luwih saka 14 Juta DOLLAR Saka INVESTORS TO TOOK ING luwih saka 14 JUTAWAN DOLLAR Saka INVESTOR UNTUK MENGIKUT Bagean AVIATION. DOLLAR Saka INVESTOR UNTUK MENGGUNAKAN Bagean AVIASI. Dheweke DITUTUPKE ING AKU KANGGO PEMBANGUNAN PAMPASAN PURCHASE. Dheweke luwih dhisik yen bakal dideleng utawa didol menyang AIRLINES MAJOR Dheweke ngenteni maneh yen bakal diwadhahi utawa diwenehi dhuwit menyang sekolah sing menehi pitulung nalika 10 taun Utawa EMAS TO MAJOR KANGGO MACAMAT MUNGKULKE ING JAWA KANGGO 10 TO 12%. TAPI DENGAN DUMADANG PROMISI RETUR TAHUN 10 nganti 12%. TETAPI DENGAN KANGGO MUNGSA ING GRATIS WANG KANGGO 12%. TETAPI DENGAN MENGIKUT MUNGSA ING KANGGO ING NGANGGUT ING NGANGGUT kanggo mbayar dhuwit MISA KANGGO UU WANG NGANGGO UU ING NGANGGO kanggo mbayar INVESTORS lan GAMPANG Nampa SAIKI DENGAN UNTUK BAYAR INVESTORI LENGKAPAN lan MENDIRI LUKISAN ING ING ING INI INVESTORAN GAMPANG lan GAMPANG ING ING SUKU ING ING ING SUKU DITUKU, KAMPUNG ING PENTING LUKU ING ING TANGGAP TUJUAN, KENYATA AWAM UNTUK SYARIKAT FUNNIEST TUJUAN INTENDED, REKOD PUBLIK UNTUK AVIASI INTEGRITI INTEGRITI COMPANY REKOD KANGGO INGGRISI INTEGRITI KOMUNITAS FUNNIEST IN LEE SCENE LED TO RENTED AVIATION INTEGRITI IN LEE SCENE LED TO MAILBOX RENTED IN UPS STORE NEAR LEE SCENE LED DENGAN MAILBOX RENTED IN UPS STORE NEAR DOWNTOWN BOERNE A SECOND MAILBOX ING UPS STORE NEAR DOWNTOWN BOERNE PELAJAR ADDRESS KEDUA KANGGO 3 JAWA LATIHAN BOERNE KANGGO NGGAL KANGGO NGGAL UNTUK ING BISAN PERNIAGAAN KANGGO BAB 3 KENYANGAN ADDRESS KANGGO GRATIS NEGARA BISA 3 KANGGO, KANGGO BIRU MARQUEE KOMPLEX BISNES BISA ING BISA, KANGGO MARQUEE BANDAR TANPA PANJENISAN KAWAN, KANGGO MARQUEE BUKU TANPA KOMUNITASIK DENGAN KOMPUTER AVIASI INI INI, INGGO KENYATAAN yen Perusahaan AVIASI ING ING TIAGA, Nanging DIA GAMBAR ING JAIL KOMPUTER ING INI INI, Nanging DIA GAMBAR ING POKOK JAIL ING ING SONG IS GAMBAR ING POKOK JAIL ING PENTING DARI ANTARA PENTING. FUNGSI BUKU SARI UNTUK PENTING. Apa ora NATE TANGGAP GAMBANG. Apa ora NATE TANGGAL UNTUK KOMUNITIKAN ING UPSCALE Apa ora Nampa TANGGO MAMPU KOMUNITAN INI HUKUMAN UPSCALE ING ROHANAN ROTO UNTUK KOMENSI ING UPSCALE ITU INI ASI OGAN RANCH KENE ADDRESS KANGEN LENGAN. HARTANAH ING FAIR OAKS RANCH KANGGO ADDRESS KANGEN PUTIH. KAMPUNG CIVIL NANGGAL WARNA ADDRESS KEDANG TANPA Pungkasan. KUNCIT KANGGO NUNGGUH TAWAR KANGGO NU DENGAN AS lan KANGGO KELUARGA CIVIL DENGAN KARET UNTUK NATE UNTUK AS DAN KOMPUTISAN HIS UNTUK MENYUKAI KANGGO KANGGO KANGGO AS lan KOMPUTER DENGAN KANGGO GOLEKA PELANCONGAN ING NGANGGO KOMPUTER kanggo ngrampungake gebugane kanthi mbayar lan diwenehi bathi PAYAN RANO lan DIPANGGO DARI NAMPEL ING SAIKI SAIKI DILLON COLLIER KSAT Lan dibuwang saka ING KESELAMATAN SAIKI DILLON COLLIER KSAT 12 BALAK. KESELAMATAN DILLON COLLIER KSAT 12 BALITA. >> Nliti wangsulane pitunjuk 12 WARNA. >> Nliti wangsulane pitunjuk babagan nulungi. YES TIDAK BISA >> Nliti wangsulane pitunjuk babagan nulungi. OO BISA PADANGGIH DIJAMASAN ING KRIMENAL SUKU BAKAL. OO BISA PAKSA TANGGO KRIMENAL ING SUMBANGAN UNGGUH BASA-BISA GAMPANG KRIMINAL ING ING SUMBULAN KANGGO KOLEKSI YANG DIPANGGAL. >> SPRIESTER GAMPANG: GIGNOR GRATIS ABBOTT NGENTOT AUTHORITIES HEALTH HEALTH LOKAL GRATIS ABBOTT ING AKTOR KESIHATAN KESELAMATAN LOKAL TIDAK BISA NATE ING PROSEKTOR PREEMPTIVE ISU AUTHORITI TINDAKAN NATE ING PROSEKTOR PREEMPTIF ISTU KENE ING INI NGANGGO ING INI NEGARA PANUTUP PELAKSANA PANJENENGAN ING KENE ING INI INI ING NEGARA BEXAR NEGARA METIK HEALTH Wong-wong iku wis ana ing BEXAR NEGARA DIREKTOR MEDRO HEALTH HEATTH DIREKTIF 2 DIRECTOR MEDRO HEALTH MEDIA DIPENGGALKAN 2 Minggu Minggu DOKTOR DIANGGALKE 2 MINGGU LENGKAP 2 MINGGU, NATE ING TANGGAL BISA PELAJAR INGGRIS MINGGU SEMO, NATE ING NGEJAWA MAJAWA KENE ING ING TANGGAL ING CAMPUS KONTEN BEXAR UNTIL PELAJAR ING AKU TAMPILAN ING KAMPUNG KOMUNIKON ING ING INS KAMPUNG KOMBLESAN UNTIL SELEPAS HARI. TAPI KENE Pungkasan wengi. TAPI KENE GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN HARI LABOR. TAPI KENE GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN KANGGO NU KESUKATAN LOKAL GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN HARI ING TUNGGAL KANGGO LOKAL HEALTH HEUTTH BOLEH SHUT SUKU PADHARI ING AUTHORITI KESIHATAN LOKAL BISA PUNYA KUNCI KAMPUNG TANGGO ING RESPONSE TO AN AUTHORITI bisa mbebasake KAMPUS TINDAK ING RESPONSE KANGGO. Wong-wong padha ora bisa KAMPUNG ING RESPONSE UNTUK KABUPATEN. Wong-wong mau ora bisa menehi jaminan WABAH. Wong-wong iku ora bisa menehi apus-apus babagan negara PREEMPTIVELY NAHA JAWA KONTOL JUDGE NELSON WOLFF YG DENGAN DENGAN Nindakake KENE BEXAR NEGARA JELGE NELSON WOLFF sing DENGAN TANPA MAYOR RON NIRENBERG IT NELSON WOLFF SAIKI DENGAN MAYOR RON NIRENBERG ITU ING AKU NUKAN PENTING MAYOR RON NIRENBERG ITU INGKANG PENTING GAMPANG PAKET ING ISU INI. KANGGO PENTING GOVERNOR ING ISI INI. BASA SAIKI SUKURAN lan KABUPATAN SEKOLAH ISU. BASA-BASA SAIKI SUKURAN lan KABUPATEN SEKOLAH DAPAT MUNGKU KABUPATEN ING PERSON SAIKI LAN KABUPATEN SEKOLAH BISA ING KANGGO ING KELUAR PERSON ATAWA KANGGO PAKET BISA NGGOLAH ING KELUAR ING KELUAR PERSON ATAWA NGANGGO INGGO KANGGO ING JUDGMENT ING. KELAYANAN RASA KELUAR ATAWA HOLD OFF BASAR DENGAN JAWA ING KANGGO. >> Dheweke kudu maca maneh BASED ING JUDGMENT ING KETAWA. >> Dheweke kudu maca maneh yen sampeyan bakal ngerti yen ICE IS >> Dheweke kudu maca maneh nalika ngerti yen ICE ora bisa dakkarepake. Dadi aku mikir Kowe ngerti yen menehi ICE ora bisa dakkirim. Dadi aku mikir yen dheweke bakal njupuk sampeyan kaya KANGGO SUKU. Dadi aku mikir yen dheweke bakal njupuk sampeyan supaya luwih lan bisa ngerti apa sing kudu ING ING KANGGO NATE ING NGANGGO NU LUKU LAN JAWA NGAPAK ING APA KANGGO SAK INGKU. Lan SHE NATE INGKE SHE KANGGO. >> PULANG RASA JAWA: SEKOLAH NABANG. >> SPRIESTER JAWABAH: DAERAH SEKOLAH UNTUK KANGGO 8 MINGGU AT >> PELAKSANA NEGARA: DAERAH SEKOLAH DENGAN 8 Minggu MUNGKU ING SEKOLAH SEKOLAH IF DISTRICTS MUNGSA DENGAN 8 Minggu ING AKU KANGGURAN SEKOLAH KENE ING NGANGGANG APA ING NGANGGAL PULA WAKTU SEKOLAH KENE ING ING NGANGGALAKE ING KANGGURAN INGKANG MUDAH INGKANG MATI INI Dheweke pengin nindakake saiki kanthi cepet nalika sinau yen dheweke bakal nyengkuyung kanggo para panaliti ING CAMPUS. EKONSEN ING AKU KONTOR ING KES DENGAN KASAHA BASIS. >> KASAS VIOLEN DOMESTIK ING ING SATU RISIKO KANGGO MUNGSA ING NGETEKA PADEMIK ING PANDEMIK ING PRISIKO KANGGO MUNGKIN AS ING RESOLUSI KANGGO PANDEMIK DIDANGGAN ING KURSUS ANTARA GAMPANG APA RESULT KANGGO PANDEMIK DIDANG ANU KABUPATEN KHUSUS BARU UNTUK ADDRISI ISU INI WANG KANGGO BASA ESPESEN ANTEN ING UNTUK KENCI ISI IS INGKE TANGGALKE SAIKI. PAUL VENEMA ADDRESS ISU-ISU INGGIRI DIANGGO SAIKI. PAUL VENEMA ING ING ING SESI WANGSULIT Kasedhiya ing kene. PAUL VENEMA ING ING ING SESI UNTUK GOT UNTUK. ING ING SESI ING SESI GOT ING TANPA ING. >> ITU KANGGO kanggo njupuk GOT UNDERWAY. >> ITU PANLITEN KANGGO ING UNTUK KANGGO ING ISI TANGGAL LALUAN >> ITU PANLITEN KANGGO ING NGANGGAL ING ISU ISU MANAJAKING KANGGURUAN MAJLIS ING KANGGO KAWAN ING ISU-ISU MELENGKONTUK KEGUNAAN MAJLIS MACAM ING ING HARI ING NGANGGO JAWA BARU ING PROJEKTIF KURSUS ING PARI ING TARI ING KURSUS ING KONTEN ING KANGGO ING KURSUS ANTARI INGGRIS DITULUSKAN. JUDGE ROSIE GAMBAR LENGKAP. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ TUTUPKE GAMBAR LENGKAP. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ NIKE INGKE SPEEDLIN-GONZALEZ NAWANGKE ING KANGGO MACAM TANGGO JAWA RASA DENGAN SEMUA KANGGO MAJELENG KANGGO ING REFLEKSI KANGGO MACAPAT LANJE KANGGO BASA MAJAM ANTARI SPANISH UNTUK REFLEKSI KANGGO MACAPAKAN lan GAMPIR TUJUAN KURSUS ANTARI GUNUNG REFLEKSI KANGGO MAJLIS lan nggegirisi MATA KURSUS MAJLIS KENE GOLONGAN KANGGO BASA-BOLA KOMUNIT TUJUAN KURSUS INGKU TANGGO GOLEKI KANGGO ING TANGGO KOLEK lan ING PUTRA INTO KANGGO BASA-BOLA KOLO lan ING DADANA ING ING NGANGGILIR DIRI. ING INGGANG-INGKANG SANGGUT. >> Lan REFLECTING IN YOUR NGANGGO WULANG-AWARE. >> Lan REFLECTING ING AKTIF lan BEHAVIOR >> Lan REFLECTING ING AKTIF Sampeyan lan STAFF HERIOR sampeyan, JUDGE TINDAKAN lan STAFF KENE PAKAI BOLEH, ING KANGGO MUDAH DENGAN KANGGO KAKULUSAN INGKANG, KANGGO MAJLIS KANGGO ING SUKU RAKYAT DITANGGALKE ING SITUS PESAKITAN TANGGO KRITERIA SEMUA WANGSA PITAKTUR KANGGO KRITERIA SEMUA MISSEMIOR KURSUS TANPA KANGGO KRITERIA SEMUA TANPA DOMESTIK KENE KAWASAN DOSESTIK VIOLENS KES TANPA DENGAN SEJARAH KONTOR ING ING KANGGO KAWASAN KES DENGAN SEJARAKAN ING SUKSANA KANGGO ING TANGGALU NAMPAK DENGAN PAKSA ING SENTONGAN ING ING KANGGO ING ING NGANGGAL ULANG-KANGGO ING ADA KANGGO MUNGGUL LAN KANGGO SAIKI PARA WISAN KENE NGARGO ING KABEH LAN KABEH KITA ING KONEKTUK ADDRESS TRAUMA. KAMI KANGGO ADAKLUKAN ADALAH ING KASUT MENTAL KESIHATAN MENTAL HEE SAID MANY OF ADDRESS ADAKAT ING KASUT MENTAL KESIHATAN MENTAL KEDAI MANUSIA ING REFLEK KANGGO NUNG MUNGGAL MENTAL KESIHATAN MENTAL MANY NGGENAH ING REFLEKAN SANGGUH NATE ING BISA KANGGURU REFLEK KANG TANGGAL NATE ING NGANGGO ING BIG HIS ING NGANGGO BASA. KANGGO BISA PITULUH NGANGGO TO. >> LARANGAN TANPA TANPA TIDAK SAIKI TO. >> LIMPAK TUTUP SUTAB TANPA ING KENE PUTIH >> LIMA TANPA TUTUP SAIKI ING ING KANGGO UNTUK MELIHATI KONTEK. PANJENENGAN MUDAH ING ING ING KANGGO UNDANG-UNDANG. PANJENENGAN MUNGSA DENGAN KELUARGA MAYBE SAME KOTA. SAIKI NGEMBANG DENGAN ING ISU ISU KANGGO SAMBUNG ING ING LAN ING Dino DENGAN ISU KELUARGA NGGO SAMBUNG ING DI ING DENGAN lan ING DARI KURSUS BARU DITADANG DENGAN A ISU ING DARI LAN HARI ING KURSUS BARU DITUTUP DENGAN KOMUNITAS $ 100,000 SAIKI KURSUS Anyar DITUTUP DENGAN KOMUNITAS $ 100,000 Saka NEGARA. $ 100,000 KOMUNITAS SARI WANGSA. >> Lan THE $ 68,800 GRANT SARI NEGARA. >> Lan ING GRATIS $ 68,800 GRATIS saka KAWASAN ALAMO >> Lan ING GRATIS $ 68,800 GRATIS saka KAWASAN ALAMO KAMPUNG. PAUL VENEMA KSAT NEGARA ALAMO KAWASAN GABUNGAN. PAUL VENEMA KSAT 12 WARNA. KANGAN. PAUL VENEMA KSAT 12 WARNA. >> TUKANG PUTRA: EKAL LATIHAN 12 WARNA. >> SPRIESTER GAMPANG: NGALAKKE INGKANG NGANGGO WANGSUL ING NGANGGO LIRIK >> SPRIESTER KANGGO: EKALESI MANGSA KEBANGSAAN KANGGO MUDAH UNTUK MANAJAWA SUARA KANGGO KANGGO TRYING KANGGO MUNGSA ING GRATIS KANGGO ING SUKU ING NEGARA LAN ING KAWASAN, GAMPANG GOLEKTIKAN INGGRUK ING NEGARA LAN ING ING KAWASAN, APA PUSAT TREATMENT LOKAL ING NEGARA LAN DI KAWASAN KAMI, APA PUSAT LUKISAN LOKAL SATUWAKI SENJANA APA PUSAT TREATMENT LOKAL KENE TINDAK DENGAN MANAJAWA ING PANJENENGAN DRASTIK ING Wong HARI INGKE SUKU DENGAN MANAJAKAN KANGGO ING PANJENENGAN ING Wong-wong MUNGSAI ING KABUPATEN KRISIS KANGGITAN DRASTIK ING Wong-wong MEMBANGKANG ING KRISIS ING SAKITU MENGIKUTKAN ATAU MENGIKUT MASA SUKU ING KRISIS ING JAMINAN UTAWA ATAWA GAMPANG UNDANG-UNDANG kanggo mateni TEMA. DATA liyane Nggayuh utawa nggayuh kanggo mateni TEMA. LAIN DATA LAIN PROJEKSI GRIM FOR KONEKTEMEN. DATA LAIN Nuduhake PROJEK GRIM UNTUK SUKU DENGAN Pungkasan Nuduhake PROJEK GRIM UNTUK SUKU BAGI TUTUP TAHUN. SAIKI LAMPIRAN GRATIS GAMPANG GAMBAR OLEH ING TAHUN. SAIKI KLARKE MELENGKELKEN Tandha Pambiji lan Cara Sampeyan TAHUN. SAIKI LAMPIRAN GRATIS MANGSA TANDA PARNNGET LAN NGANGGO INGKE LANANG Tandha Pambiji lan Cara Sampeyan Bisa Entuk dhewe Utawa Sapa Sampeyan Ora Ngerteni Biyantu sadurunge BISA DAPAT APA ATAWA APA SAIKI ING NGETO NGETO SAK INGKE ING NGANGGO. KANGGO NULIS ING ING NGANGGO MANGGUT. >> WAYANG NGGOLAHKANG PADA KABUPATEN TOO LATE. >> WAYANG GOLEKSI KEPADA FOLUS KELUARGA KAISER OVER HALF >> WAYANG GOLEKSI KEPADA FOLEHAN KELUARGA KAISER BISA OALFI AMERIKA YANG Duwe Duwe DATANG utawa DIDANG FOUNDATION KELUARGA NGAPAK TANPA HAMF AMERIKA YANG Duwe REA ATAWA DIDIKU CORONAVIRUS KRISIS DUMADANG AMERIKA NGADALAKI ATAWA DIDIKAN CORONAVIRUS KRISIS NGALAKKANG TANPA MENTAL MENTAL CORONAVIRUS KRISIS NGALAKI MENTAL MENTAL MENTAL lan NATE ING ASSISTANCE HARMING MENTAL MENTAL ING NGANGGO lan NGANGGO ING BENTUK ASALIS DARI KORONAVIRUS Lan PERLUKAN LUKIS ASSISTANS DARI CORONAVIRUS ADALAH KESIHATAN MENTAL FOLSIA TOLLS ASIDIK DARI CORONAVIRUS IS ING FOLSIKAL TOLLS EKONOMI KESIHATAN MENTAL. TOLLS FIZIKAL MENTAL KESIMPULAN KESIHATAN MENTAL. >> ITU STRAIN ING ING SUKUR KANGGO SUKU. >> KULITAN ING ING PSYCHE HUMAN DITUTUPKE TO AN >> KULITAN ING ING PSYCHE HUMAN DITANGGALKE TO TRAN UPWARD ING nomer PSYCHE NUNGGALKEJUKAN UNTUK TRAN UPWARD ING NGANGGO SUKAN SUKAN UPWARD TREND IN PILIH SUKSES YANG TARI INGKE INGKANG UNTUK UNTUK UNEMPLOYMENT, ISOLASI SOSIAL. FISK MARIA BETH IS CEO PUSAT EKUMENIKAL LOKAL FISK yaiku CEO CENTER EKOMENENIKAL ORGANISASI NONPROFIT LOKAL CENTER EKOSENENIKAL ORGANISASI NEGOSI LOKAL YANG DITANGGKE PERKHIDMATAN NEGARA ORGANISASI NONPROFIT YANG DIDANGGO PERKHIDMATAN NEGARA KOMUNITAS ING NGEWARI INI DENGAN MANUSUN 65% NAWANGKE PERKHIDMATAN NEGARA KANGGO Nuli DENGAN INI DENGAN INI 65% GAMPANG ING GAMPANG TARI INGKE ING AKU 65% NGANGGO ING SAIKI. ING KAWIN. >> SARI KOMUNITAS KITA REUTING. >> SARI KOMUNITAS KAMI UNTUK SOKONG ANTARA ABC >> SARI KOMUNITAS KAMI UNTUK SOKONGAN KABUPATEN ABC ARTIKEL ANTARI ING BULAN Ndhukung ANTARA ABC ARTIKEL GOLONGAN ING SUKU BULAN PROJEK POSSIBLE 20 TO 30% GAMPANG PAMPANGGAL ING BULAN ING PROSES POSSIBLE 20 TO 30% INGNES NATIONAL ING SUICIDES PROJEK POSSIBLE 20 TO 30% INNGALISAN NATIONAL ING SUICIDES ING TUNGGAL KANGGO Keuntungan NATIONAL ING SUICIDES ING TUNGGAL KANGGO-19 KENE DENGAN KENE ING TAHUN BISA KANGGO-19 KENE ING NGENE FISK ING PENTING KANGGO KANGGO COVID-19 ING ANAK KANGGO NU MELENGKE ING PENTING KANGGO KANGGO PENTAKSIRAN ING PANDANGAN ING PENTING DIPANGGALKE Tandha Pambiji ing awake dhewe lan wong liya. Tandha WARNING INSELI lan LAIN. >> Pungkasane GAMPANG GAMPANG Lan LAIN. >> Pungkasane Duwe Nggawe POSESES PENTING PROSES PENTING >> Pungkasane Duwe Nggawe POSSESI PROSES PENTAKSIKAN INGGRIS JAWA TUNGGAL ING NGENTOT POSSESI PENTING PRISIKEN ING JENIS INGKE TALKING KENE ING NGETENGAH KATENANAN DENGAN MENYUKU GOODBYE SAIKI NU TARI KANGGO NU TUNGGU MUNGSA DATENG lan MENG UBALING NGAPAK ING GOODBYE KEMATENAN lan ING NGOMONG GOODBYE KANGGO ING ING SAIKI UNTUK KANGGO JAWA KANGGO ING JAWA AS NGANGGO INGKU UNDANG-UNDANG GUNUNG NATE INGKE ING UNTUK KANGGO ING JAMINAN DEPAAN KETUA DENGAN PANGGETAN DEPRESSION GENERAL DETUKU DIRI LAN ITU DITENCANG ING ING ING ING ING SAKIT DETACH lan DIPENGKE ING ING ING ING ING ING ING SUKU DENGAN APA KANGGO UNGGIRAN ING PAIN IS Dienggo ING FISK INGGRIS ING UNTUK KANGGO PA ING APIK. KANGGO NATE INGKAH ING PA LUKU. >> Amarga ING KRISIS ING babagan REAL. >> Amarga wong-wong ing KRISIS banjur ngganti PERSPEKTIF >> Kanggo wong-wong ing KRISIS sing Nggoleki PERSPEKTIF KENE POSSIBLE lan LAMPIRAN Penting GAMPANG PERSPEKTIF ING POSSIBLE lan GAMPANG PENTING MANGGIT PAPAN MELAYU IS POSSIBLE lan GAMPANG PENTING MIKE INGKE UNTUK MACAPAT INSTRUMEN MUASA. SAIKI Pengajaran IT kanggo Miwiti INSTRUMEN MUIDIK. Yaiku PESANGGIH ING LAN NGANGGO INSTRUMEN MUSIK. Yaiku PESANGGIH ING LAN LAN ING NGANGGO BEDHAN ING ING LAN ING ING NGANGGANG MACAPEN ING NGANGGO Sampeyan bisa nindakake IMPORTANTI kanggo ngeling-eling carane kita ora perlu BISA ING KANG PITANGSA ING NGANGGALISI KANGGO NATE NGANGGO GRATIS UNTUK KEBENANAN YANG ANAK INGKE TANPA KENE ING GRATIS KANGGO ING BLAH ING AKU KANGGO NUNG MUNG NUNGGUH GRATIS ING BLESSINGS YANG KITA BAKAL ING NGE ING KANGGO GRATIS APA KANGGO LENGKAP KAMI AKU KENE ING NGEJATKE APLIKASI APLIKASI KANGGO Nuju ING ING TO PUSAT ECUMENISAL Jadwal APA APAKULUS ING NGANGGO ING SUKU DENGAN PUSAT EKONENIKAL sing Sampeyan bisa TUTUP DITAWE ING PUSAT EKONENISIKAL ING AKU CARI 2 SAIKI O. Sampeyan bisa Nelpon 2 SAIKI O. >> 616-0885 TAPI LAYANAN INI 2 ONE O. >> 616-0885 TAPI LAYANAN OGOSO TANPA DITAWI VIA TELEPHONE >> 616-0885 TAPI PERKHIDMATAN Dhewe TANGGAL VIA TELEPHONE VIRTUAL TANPA TAWASAN VIA TELEPHONE ING UTAWA ATAWA PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL WISHIRI UTAWA ATAWA PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL BISA KANGGO ING ING ING KANGGURAN ING KAMU Utawa PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL BISA GAMPANG ING TANPA PUTRO BISA GAMPANG TO RUMAH ANDA KITA DENGAN KABEH INFORMASI KANGGO SAIKI DI KSAT DOT KOMUNITIK IN SEMUA INFORMASI KANGGO SAIKI DI KSAT DOT COM LAPORAN DI PUSAT MEDIKAL DEVEN CLARKE ING KSAT DOT COM LAPORAN ING DENGAN MEDIA CENTER DEVEN CLARKE KSAT 12 KABEH. >> A 20 TAHUN-LAGU MAN NGANGGO KANGGURUAN MODAL KANGGO UNTUK KANGGO BASA-BASA GOLONGAN KANGGO MODAL UNTUK KANGGO BASA-BASA KAMPUNG DENGAN DILULUSAN 2 PAWAN TAMPILAN DUMADU-DIRI SOKONG DENGAN KAMPUNG 2 Wong KAMPUNG GRATIS GRATIS Duwe dipateni 2 wong sing dadi GRATIS GRATIS JURY sing didhaptar ZION LE MON A GRATIS GRATIS GRATIS JURY INDICTED ZION LE MONYO KANGGO ING SAIKI KANGGO DIPENGKEBARK ZION LE MONYO SAIKI DITOLEKKE ING APLIKASI KOMUNITAN BULAN. SHOOTING KANGGO ING APLIKASI KOMUNITAN SUKAN BUKU ING APA KANGGO BUNGAN BUKU NORTH COMPLEX BACK IN MUNGSA GAMPANG Nuju ING INDUSTRI. LE MON BACK IN MUNGSA GAMPANG MENENGGANG INDUSTRI. LE MON SAIKI NATE ING LANGKAH DENGAN DAN ING INDUSTRI. LE MON DIPANGGULI INGKANG DARREN MINGGU lan CIDER PESANAN ING TUNGGAL. DAPAT-INGGIH MUDAH DENGAN DARREN MEKAN lan CIDER CHANCE ING ING DENGAN. TEMA ING KANGGO ING ING ING ING TUNGGO CHANCE CIDER ING HEAD. TEMA ING KANGGO ING ING KARET. Wong WANITA YANG GUNUNG TEMA ING KANGGO ING ING KARET. Wong WANITA YANG KANGGO MUNGSA ING TARI ING SUKU KANG KAR. Wong WANITA YANG KANGGO KANGGO ING TAPI SUKU DASING TENAGA VICTIMS KENE TENTANG GAMPANG NU ING DENGAN POLIS KUNCI TENAGA VICTIMS NGENTOT DENGAN DATU LATER DIDANG UNDANG-UNDANG AKU KANGGO DASAR TANGGO BENTUK KANGGO DENGAN DATU LATER SHE ING DIDANG KENE DENGAN PENTING LE MON ING DANA DRUG DEAL LATER SHE ING ING KANGGO MUNGKIN LE MON DENGAN DUMADI DUMADI DUMATIKAN IDENTIFY LE MON DENGAN DUMADI POLIS DITIMPULI INI DENGAN TANPA LAMPIRAN. POLISI LEON TOLD GALUNGAN ING ING NGETEK POLIS KUNCI LEON TOLD WEAPON. POLIS KUNCI LEON TOS KANGGO WISI. SAIKI NATE INGKANG PUTIH. >> WANCANGAN JAWA: KANGGO SAIKI ING SELF-DEFENSE. >> WANCANGAN PENTING: KAMI Saiki ngerti jenenge wong wadon sing dipateni ing A >> SPRIESTER KANGGO: KAMI SAIKI ngerti jenenge wong wadon sing dipateni ing korupsi ing kutha NAMA WANITA DIJAWA ING KOLEKSI ING SUKAN WANGSA KOTA DENGAN POLIS KOLEKSI DI TUTUP PENTADBUNGAN KOTEN DUMADI POLIS DITENTUKKE DENGAN MANU DIDANGKANG Tartamtu Wigati sing Polisi DIPENGGALKE DENGAN MANAWA KANGGO UNTUK KANGGO BASA ING OGN BISA. WANGGO ING SUKU DENGAN MANU KANGGO NENG ING WISATA YESTERDAY. THE VICTIM NATE DITIMPI TUKU ING-ING KABUPATEN ING JAWA. THE VICTIM DENGAN PENTING AS 19 TAHUN THE VICTIM DENGAN PENTING AS 19 TAHUN-LAGU SAVANNAH RAMOS GAMPANG AS 19 TAHUN-SAVANNAH RAMOS KOMUNITAS DENGAN POLISI RAMOS WILUH DENGAN 26 SAVANNAH RAMOS KOMUNIKASI KANGGO POLISI RAMOS KENUNGAN DENGAN 26 taun KOLEKI KOLEKI TANPA KELUAR POLISI RAMOS KUNENAN ING DENGAN 26 KULIT WARNA TANPA KOLEKI DUMADAKI KENE ING INI KANGGO. IN AN BURKE BOLEKE TAHUN-NGGALKE NGANGGO LENGKAP KENE ING ING DENGAN HERS. ING ATTEMPT TO Kasedhiya VEHICLE INTO. ING ATTEMPT UNTUK MONTOH KONSEN. ITAH ING ING ING Gunakake kanggo mateni HIMSELF. KANGGO INGKANG ING 6800 Bloker BABCOCK RAMOS KONSIA GOLANG. KENE ING ING ING 6800 BLOK OF BABCOCK RAMOS IS SUV CAUGHT FIRE. THE 6800 BLOK OF BABCOCK RAMOS IS SUV CAUGHT FIRE. 2 Wong liya ing TANJUNG INI IS SUV CAUGHT FIRE. 2 Wong liya sing ana ing lapangan SUV ING ING KONTEN HOSPITAL 2 Wong-wong liya sing ana ing SUV INGKOH ING POLIS HOSPITAL ING NGANGGO BURKE RAN AWAY. TAPI WAS TUKEN TO POLIS HOSPITAL ULAPAN BURKE RAN AWAY. TAPI KENE LATER ARRESTED. Dheweke SUKU BURKE RAN AWAY. TAPI WANG LATER ARRESTED. Dheweke wis digunakake karo MURDER. >> WULU WULAN GOLEKTU SAIKI TANPA KANGGO ING JENIS KANGGO NATE INGKE ING ING NGUT INGKE NGGALKE ING NGANGGURU TRAFFIK REAL UNTUK KENE MUKA ING NGUT INGKE ING NGENTONG NGGENE ING ING NGANGGO INGGO DI ING AKU DI AKU 35 AND HARI INGKE BEDHAN KENE NGEDLIKAN INGGO INI DI AKU 35 AND ACARA, TETAPI Yen sampeyan NAMPAK ING LAMPIRAN INI ING AKU 35 lan ACAN, TETAPI Yen sampeyan NAMPAK ING ING BUKAN, TETAPI Yen sampeyan NENG INGKE ING KABUPATEN INI. Sampeyan bisa NDELENG DESAN INI. Sampeyan bisa Deleng saka STORMS NGEMBANGAN KAYU SISTEMAN INI. Sampeyan bisa Nonton ING STORMS NGANGGO WAYANG KULIT DATEKER ING WE'RE KANGGO STORMS NGEMBANGKOLEKTOR KEMENANGAN GOLEKTIKAN KANGGO ING TANGGU DIGUNAKAN UNTUK MASA GAMPANG MINIT DEFINITELY DARKER ING KANGGO GAMPANG MACAPAT ING PENTAKSIRAN ING PENTING 6. GUNTUK GAMPANG JAWA ING PENTAKSIRAN NGGAL 6. >> JATI LATIHAN: AKU NATE 6. >> GAMPANG JAWA: AKU SUKAN STORMS BREWING OFF IN >> GANJANG TAMPIL: AKU SUKAN STORMS BREWING IN THE DAERAH. STORMS BREWING OFF IN DAERAH. >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS MASA ING KABEH. >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS MASA Nuju KANGGO WANITA >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS WULANGAN Nuli Nuju ING WANITA WISAN NGANGGO TANPA INGGO KANGGO NATE ING WANITA WANJANA KANG ING NGANGGO TINDAK DIPANGGALKE ING APA LAKSANA KANGGO NAK LAKTOR ING APIKASI LAMPIRAN INI. YEAH, ING ING NGANGGO INGKANG-KANGGURAN MUNGGO ING STORMS Pungkasane. YEAH, ING ING ING ING KANGGO MUNGGUL ING NEGARA INGGRIS ING AUSTIN LAN Nerangake ING WONG TARI ING NEGARA INGGAL ING SENTONGAN lan Bagean NEGARA INGGRIS ING AUSTIN lan Bagean ING ING SAIKI JAWA KANGGO AS Bagean ing kene wis ora ana ing endi wae ING ITU NGADI DENGAN TANPA ING APIKO 06:00 PM MUNGGU TENTUT 10 MINIT TAMBAH 06:00 PM MUNGGU APA 10 MINIT UTAWA DENGAN 6 JAWA lan INI NGALAMI 06:00 PM MUNGGU BENTUK 10 MINIT UTAWA DENGAN 6 JAWA lan ING WIS ING PELUANG Utawa BISA sadurunge 6 lan ING ING ING KANGGO INGKANG GURU BASA ING NGANGGO ING NGANGGO INGKE GOT AN ALERT PELANGGAN INGKANG GURU ING SAIKI ING NGANGGOLAH DENGAN KOMEN NUNG NINI NUNGGUH GAMPANG Tandha ING KANGGURU APP CAMPURAN TELEFON KANG PAJAWA. ING APLIKASI TANGGAL KANGGO CELL PHONE PHONE. >> TEMPAT TEMPAT NGGENEH WEAL APP. >> KENE TINDAKAN TEMPAT LUKA KENYA NGAPAK ING ORA TO SAN MARCUS >> KENE LUKISAN TEMPAT SUKA KENYA LAKE OVER TO SAN MARCUS SEGUIN INI DI GUADALUPE KENYA LAKE ORA KANGGO SAN MARCUS SEGUIN ING ING INSAN GUADALUPE SEGUIN ING ING GUADALUPE NEGARA BRAUNFEL APABAR LAN NORTH NEGARA BRAUNFEL BONTEN LAN LAN JAWA SEMEN ING NGANGGOLEH SEKOLAH INI BRAUNFEL BARU LAN NORTH EXTERN INXUDING KANGGO A SCHERTZ MUNGSA DENGAN LUKISAN FAR FAR NORTHEAST. BEXAR MENENGAHKAN SEKOLAH NGENTOT JADI FAR FAR NORTHEAST PITAN. Bagean ING KANGGO ING SUKU BISAN LIRIK FAR FAR NORTHEAST. Bagean ING KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING PRODUKMEN Bagean ING KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING PRODUKAN 60 MILE PER lan MILE PER HOUR GAMPANG MENGANGKUT 60 MILE PER Lan MILE PER HOUR WINDS lan SAIZ SUKU SUKU 60 MILE PER Lan MILE PER WUR WINDS LAN SAIJI SUKAR SUKU SAIKI NENGGALKE BIT DITUTUP WINDS lan SAIZ SUKE SAIKI NENGGALAKAN BIT DITENGKUTKE SUKU DITANGKANGKE INGKANG RADAR MELENGKAPKAN BIT DITENGKUTKE ING NAMPANG LAPORAN KAMI RADAR SITU TIAGA TAPI ING WIS LAMPIRAN ING SITUS RADAR KAMI ING INI TAPI KANGGO ING ING WANG MACAM ING ING APA NGANGGAL SUTI INI TAPI TANGGAL KANGGO ING ING ING WIS ING NGANGGO NGANGGO ING ING SAKTIK ING SAKAL Yaiku LINE HEALTHY LORON KANGGO ING SADUWANG KENE THUNDERSTORMS sing Duwe PAKET LAMPIRAN RASA ING KENE, lan KAMPUNG CAMPURAN CAMPURAN ING ING, LAN NEGARA KENDALL JAWA NENG WULAN LAMPIRAN ING ING, LAN NEGARA KENDALL JAWA NENG WULANG BUKU YANG KANGGO MUNGGUT NEGARA INGGRIS ING NORTH BURNING INGKU SARI ING KERRVILLE SEMUA INGKU WONG GELENGAN INGKE BISA DARI KERRVILLE SEMUA PARA INGKANG KOMPUTEN ING ING OGO CANYON KERRVILLE SEMUA KANGGO LENGKAP KOMPUTEN ING ING OGO NGANGGO CANYON LAKE WEATHER SERVICE JUGA KOMPUTER ING ING OGI KANGGO CANYON LAKE KOMUNITIS DUMADAKAN JUGA DENGAN TANPA KANGGO. NGGALKE PANGGILAN INGGO JUGA TANPA KANGGO. INSIDE bagean kasebut saka SUSAH KANGGO NANGGALU. INSIDI SEKSYEN STORMS KANGGO PIRIK INGGO. Ora BIG INSIDI SEKSYEN STORMS KANGGO PIRIK INGGO. Ora BENGGO BISA PIKE ING WIS SARI STORMS SAIKI NGGUNAKAN. Ora BIG ENYE ING NGANGGO MACAPEN ING WAKTU ING WIS ING NGGENAN SAIKI KANGGO MACAPAK ING WIS ING ING NGANGGO ING NGANGGO INGKE ING KANGGO. ING WAKTU ING NGISI KANGGO ING TEMBANG ING ING SAK ING. Ya Ya, Yen sampeyan NGGALKAN ING CAMPURAN LAMPIRAN INI. Bener, OO, Yen sampeyan ndeleng INN BISAN ING NGANGGO ING SAIKI Ya, Ya, Yen sampeyan ndeleng INN BISAN ING NGANGGO ING NGGALKE NGGENENG-ARAH ING LANJUT lan ING TULISAN OMINOUS PUTIH LOOP ING STORMS SINI UNTUK KANGGO lan INGGRUK ING AKU ING UNTUK KEBANGSAAN SOUTH SOMETHING ELSE KANGGO lan SUKU NGGAK INGGU ING SOMETHING ELSET SUKAN SOMETHING LENGKAP INGKU INGKE ING ING UNTUK MUNGKULKE INGKU, Dadi KENE GOLEKI GUNUNG KANGGO KANGGO INGKU, ING KANGGO GUNUH ING GUNUNG NGANGGO ING RAIN ITU SAIKI GAMPANG GAMPANG TANGGAL GOLEK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO KANGGO MAJAWA Entuk GAMPANG ING NGANGGIH ING NGANGGO ING NGANGGOTI LAN NGANGGO ING NGANGGAL ING NGLENGKE LAN NGANGGO NUNG MENGGUNAKAN ING NGANGGUN NGANGGANG MACAM TAPI ING ING INI DI SINI. SAIKI PANJENENG NENGGALANG NGAPEN ING NGANGGO LENGKAP INI. ING ING NGGAK LINE ING GRATIS SAIKI LINE SINI. ING ING NGGAK LINE ING GRATIS YANG BERKENAL MUNGSA BERNIE MANGSA BULVERDE LINE GESA YANG NATE NGENTAK DARI BERNIE MANGSA ING BULVERDE ING UNTUK BERNIE MENGENUT BULVERDE ING ING KANGGO ING SUKU WANG SUKU TENTANG SHIRTS ING INI NGANGGO ING NGANGGO ING PRODUKAN 45 MILE PER HOUR LAMPIRAN INI NUNG NENG JADI PADANG PADUL PADANGGULAN 45 MILE PER HOUR WINDUS GUSTS UP IN BRAUNFELS OF PRODUCING 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS UP IN BRAUNFELS BARU LAN DENGAN NGANGGOLAK DENGAN INTO NGANGGO GUSI UP BRAUNFELS BALAK lan ING NGANGGOLAK DENGAN INTO SAN ANTONIO lan NEGARA Lan sing bakal mandhiri mudhun ing SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR Dadi wong-wong mau ora bakal disandhangake karo SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR Dadi Banget Wong-wong mau ora bakal diweruhi karo 1500 MINIT. Yen WINDS Wong-wong mau bakal disandhangake karo NEXT 1520 MINIT. Yen wong-wong padha milih-milih INGKAP INI LEMBAR TANJUNG KENEWANG KANGGO ING NGANGGO ING JENIS KANGGO LAKI KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG KANGGO INGGRIS KANGGO. ITU ITU JAWA KANGGO LALAKI KANGGO INGKANG KANGGO ING NGANGGAL MAJABAT. LAMPIRAN LAMPIRAN WISITA KANGGO NAK MANGSA KANGGO. Sawetara THUNDERSTORMS ING ING KANGGO ING KANGGO Sawetara THUNDERSTORMS SAIKI INGKE INGKE INGKE NGEDANGGO INGKANG TANGGAL ING KANGGO >> KANGGURU LOKAL KESIHATAN LOT AUTHORITIES IN REOPENING SCHOOLS. KITA SULIT TO AUTHORITIES IN PEMBANGUNAN SEKOLAH. KANGGO KANGGO INGKANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PADANGGULAN ING SEKOLAH. KANGGO KANGGO NDELENGKE DENGAN ING UMUM ATTORNEY ING LEGAL GOVERNOR Tampilake Karo UMUM INTORNEY ING ANALISIS LEGAL GIGNOR ING TEXAS HEALTH UMUM ING ANALISIS KANGGO GOVERNOR ING KODE KESIHATAN TEXAS lan KESELAMATAN ANALISIS TEKAS TEXAS KESIHATAN lan KESELAMATAN NEGERI KESELAMATAN GRATIS, LOKAL Lan GRATIS GRATIS KENYATA KESELAMATAN, ING POSIS KESIHATAN KESIHATAN LOKAL GRANS UNDANG-UNDANG NEGARA, KANGGO PUTRA AUTHORITI KESIHATAN LOKAL KANGSA DENGAN TANPA KANGGO NOMELI KANGGO POWERS AUTHORITY HEALTH KANGGO TANPA KANGGO ING TANPA KANGGO UNTUK MENGGALAKAL MASA ITU. TANPA KANGGO MACAMEN PANGGAL UNTUK UNTUK PANGGAL MULENG. UNDANG-UNDANG NEGARA LATIH NEGARA NATE ING UNTUK LANGKAH PREVENTIF. UNDANG-UNDANG NEGERI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LUKISAN NEGARA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGO INGGO GAMPANG KENAIKI KANGGO ULANGAN DIREKTOR HEALTH GOVERNOR AUTHORITY kanggo REVOKE DIRECTOR KESIHATAN sing ora ditindakake. Lan THE ULAWAN DIRECTOR HEALTH sing DIDIK DENGAN. Lan KANGGO PAKSA. Apa ing Kang Dheweke Dudu. Lan KANGGO PAKSA. Apa-apa ING INTERING PROVIDING CLARITY KENYATA NGGAK. Apa maneh INTERFORMEN ING PROVIDING KANGGO UNTUK GURU NUNG JAWA PENTADBANGAN KARUHAN PROVIDING KANGGO UNTUK SEKOLAH GURU BUKU GURU SUKAN KANGGO KANGGO STARF SEKOLAH GURSARI GURU ING SUKU DUMADANG lan TANPA JAWABAN ING SEKOLAH MEMBANGKA STAFF SEKOLAH LAN KABEH NUNJAWA ING SEKOLAH MEMBANGKAT AHEAD WANGSULAN AKU TUTUP ING SEKOLAH MEMBANGKANG AHEAD WANGSULAN SEMESTER. DOKTOR WU SAPI SINI AHEAD PELAPASAN SEMESTER. DOKTOR WU SAIKI KANGEN PENTING DENGAN INPUT Saka LAIN SEMESTER. DOKTOR WU SAIKI ING TANPA BASA INPUT SARI SAHA AKTIVITI KESIHATAN lan SEKOLAH TONIGHT DENGAN INPUT SARI SESEPANGKEN KESALATAN HEUKTUR lan para STAKEHOLDER SEKOLAH ISU GAMPANG Eksprési HEALTH lan STAKEHOLDER SEKOLAH bakal NATE ISTIKAT DIREKTIF PENTAKSIKAN NUNGGAL UNTUK MINGGU LUKIS NEGERI DIREKTIF KENE. KANGGO GANTI KESIHATAN DIREKTIF KESIHATAN LENGKAP. DIREKTIF KANGGO KENEKA KANGGO NEXT MINGGU. DIREKTIF KANGGO YG NGADANGGAL RUKADI sing bakal tuntunan DIREKTIF bakal ngrampungake rekomendasi sing bakal nuntun SISTEM SEKOLAH ing SAFE RAFIAN sing bakal nuntun SISTEM SEKOLAH ING PELUANG ING PELUANG DAERAH SEKOLAH ING PELUANG SAFE INSTRUKI PERSON. THE DIREKTIF Anyar PELANGGAN INSTRUKI PERSON. DIREKTIF Anyar bakal didadekake pasien INSTRUKSIF. DIREKTIF Anyar bakal didadekna ing indhikasi indhustri liyane lan Bakal Digunakake IN INDIKATOR KESIHATAN LAGI lan tuntunan tuntunan INDIKATOR LAGI LAN tuntunan GOLEKOLAH UNTUK SISTEM SEKOLAH UNTUK MENENGAH UPON Pedoman INGKOLEKTEN WE'LL UNTUK SISTEM SEKOLAH UNTUK MENGANGGUT UPON ING TANGGIH WANG SISTEM SEKOLAH UNTUK KANGGO UPON KANGGO ING WINDOW WANGGO MUKA DENGAN LAN INC NUNGGUL ING WISI WINDOW DIDUKUKAN lan MANGGAPKAN KANGGO UNTUK ING PERSON WINDOW Dibukak lan Mupangate Kasedhiya kanggo INSTRUKSIKAN PERSON. KANGGO Kasedhiya kanggo INSTRUKI PERSON. DIREKTIF KANGGO YG JAWA INGKIRI INSTRUKSIF. DIREKTIF sing GAMPANG AKU bakal nambahi REKTOR YANG DIPANGGO JAWA INGGO DIREKTIF KANGGO NATE INGRUKAN REKOD KANGGO LAPORAN DIDANGAN INFEKTIF COVID-19 LAPORAN REKA KANGGO LAPORAN DATA INFECTION COVID-19 METRO KESIHATAN MONITOR COVID-19 INFECTION DATA METRO HEALTH TO MONITOR KESIHATAN SEKOLAHAN INDIVIDU. KANGGO METRO KESIHATAN MONITOR KESIHATAN SEKOLAHAN INDIVIDU. BEXAR NEGARA KESIHATAN HEALTH KAWASAN SEKOLAH INDIVIDU. BEXAR NEGARA KESIHATAN DOKTOR WUAT WU lan METROHEALTH WE'LL BEXAR NEGARA KESIHATAN DOKTOR WISEKA WU lan METROHEALTH WE'LL LAMPIRAN UNTUK KOLEKTOR DOKTOR WU LAN METROHEALTH KONTEKAN UNTUK KOLEKSI DENGAN SISTEM SEKOLAH LOKAL. Wong tuwa Sambungake KOMUNITAS DENGAN SISTEM SEKOLAH MENENGAH. Wong tuwa lan siswa lan dadi ESTABLISH SISTEM SEKOLAH MENENGAH. Wong tuwa lan siswa lan nggawe tuntunan tuntunan kasebut. KOTA WILANGSA NATE Lan PELAJAR LAN UNTUK PITADIKAN INGKAP TENAGA. KOTA DENGAN KOMUNITAS KOMUNITAS KANGGO ING tuntunan. KOTA DENGAN KOMUNITAS KOMUNITAS MENANGGAL ING GAMPANG NEXT KOMUNITAS GRATIS KOMUNITAS GURU ING TUKANG MINGGU-19 LAN KAMPUNG SEKOLAH DURING NEXT MINGGU MUNGGUL-19 LAN KANGGO SEKOLAH, TANPA BANDUNG TUNGGAL COVID-19 LAN KANGGO SEKOLAH, TANPA BANDAR YANG DIJAWA KANGGO UNDANG-UNDANG WEDNESDAY 5TH AT HALL NAJI JADI KANGSA DENGAN WEDNESDAY OGOS 5TH AT 07:00 PM. ING BOTTOM LINE IS WEDNESDAY OGOS 5TH AT 07:00 PM. LINE BOTTOM ING KANGGO NJABAT GOVERNOR 07:00 PM. Garis BOTTOM ING ING KANGGO NU GAMPANG KANGGO ING TANGGAL DIDUBUKAN WANG KANGGO NATE GAMPANG KANGGO ING TANGGAL NUKAN KUKUNGAN KANGGO-19 IMPACT IN HARI INGGO TUKAR ING KABEH KANGGO ING KANGGO-19 KESELAMATAN IMPEK COVID-19 ING KOMUNITAS KAMI, NEGARA SAN ANTONIO BEXAR KOMUNITI KITA, SAN ANTONIO BEXAR NEGARA ING NGANGGO INGGRIS SAN ANTONIO BEXAR NEGARA DENGAN KOMUNITAS SUBSTANTIAL KAMPUNG TRANSMISI KOMUNITAS GRATIS. IN CASES AMONGST TRANSMISS KOMUNITAS SUBSTANTIAL. Ing CASES AMONGST PUDAK KANGGO RISAH. TRANSMISSION. Ing CASES AMONGST PUDAK KANGGO RISAH. JAWA ING Minggu, 12% KES KANGGO WANG SULU KANGGO RISAH. INGKANG MINGGU, 12% KES ING NGETOSA 18 ING ING NGALAKI 18 LAN UNDER. INGKANG MINGGU, 12% KES ING NGETOSA 18 ING ING NGALAKI 18 LAN UNDER. SAIKI PERCENT ING minggu kepungkur. SISTEM HOSPITAL SKY KAMI DITENTUKKE INGKE ING SUKAN STRESS LAN PATIENTEN YANG KANGGO TENGOK NATE ING NGEJAT-INGKAN STRESS lan PATIEN YANG KANGGO DENGAN HOSPITAL ING ING SAN Lan PATIENTO YANG KANGGO ING HOSPITALS ING SARI ANTARI SAN ANTONIO LAN ITS HOSPITAL ING ING DARI SAN ANTONIO lan KOMUNITAS SITUSIA. KANGGO ING AN ANTONIO LAN KOMUNITISAN SUKAN. KANGGO INGKTIF KESIHATAN HEEDED YANG DIPANGGALI TO KOMUNITAS. MATLAMAT DIREKTIF KESIHATAN sing diowahi dadi luwih saka Konflik lan DIREKTIF KESIHATAN GANTI KANGGO NULIS KONSUS lan KONSEP kanggo KELUARGA, KANGGO SULIT LAN KÉSULIT KANGGO ING KELUARGA, GURU lan SEKOLAH Kasedhiya kanggo kulawargane, GURU lan ADMINISTRATOR SEKOLAH LAN NANGGAL GURU LAN ADMINISTRATOR SEKOLAH LAN NANGGALANG SUKU-SUKAN DAN KESIHATAN ADMINISTRATORS lan ngenalake saran lan indhustri pasien kanggo sekolah Rekomendasi lan INDIKATOR KESIHATAN UNTUK SEKOLAH UNTUK KONSIDER AS DENGAN KANGGURAN ING KANGGO INDIKATOR UNTUK SEKOLAH UNTUK KONSIDER AS DENGAN INI DENGAN ING DENGAN DOKTOR PENDIDIKAN PERSON KONSIDER AS DENGAN ING NGANGGOLAH ING INSTRUKI DOKTOR PERSON BERGGREN NANGGALKE SUKU sadurunge DOKTOR INSTRUKTIF PERSON BERGGREN NGANGGO SAKALAKU SAKALAKU SUKU DENGAN PANDEMIK BEXAR BERGGREN NUNGGUH SUKU DENGAN SAIKI JATI PENGARAH PANDEMIK. IT IS TENTANG DATA Sapa sing dadi BEXAR PANDEMIC DIRECTOR. IT IS TENTANG DATA DUKA DENGAN lan NGEDALAKEN PENGARAH. IT IS TENTANG DATA DUKA DENGAN lan NGEDALIKE ING DIPANGGAL DENGAN DIREKTIF KANGSA NYUT Ora DATES lan GAMPANG SUKU DENGAN KANG DIREKTIF KANGGO MEMBANGKUTKAN SITUASI KANGGO GAMPANG DIREKTIF KANGGO NUNGGULKE SITUASI KANGGO UNTUK. ALL KANGGO SAIKI LAMPIRAN SITUASI KANGGO. SEMUA KANGGO SAIKI ING ING NGANGGO ING JAWA ING DATA. Saben WAWO. SEMUA KANGGO SAIKI ING ING NGANGGO ING JAWA ING DATA. HARI INGGO LAPORAN 550 PAWARTA LET ING NGANGGO ING PUTRA. Dina iki KANGGO NATE WARNA 550 KATENAI AS KANGGO-19 YANG JAWA Dina iki KANGGO NATE WARNA 550 KATENAI AS KANGGO-19 sing NAMPANG US TO 40,000 KES COVID-19 sing nggawa AS 40.000 803 KES ING FAR DURING US TO 40,000 803 KES ING FAR DENGAN KANGGO-19 PANDEMIK DI SINI 803 KES ING FAR DURING COVID-19 PANDEMIK DI SINI DI SAN ANTONIO COVID-19 PANDEMIK SINI DI SAN ANTONIO KITA NGAPALKENE 839 KES ING PUTRA-Dinten SAN ANTONIO KITA NGAPAKKE 839 KES IN AVERAGE SEVEN-DAY ING PANJANG. KAMI KANGGO 839 CASES IN AVERAGE SEVEN-DAY ROLLING. KANGGO ING UNFORTUNATELY ING 2 TENAGA ING ROLLING AVERAGE. KANGGO NUNGGUH UNFORTUNATELY Duwe 2 KABUPATEN BASA UNON NGANGLANGKEJAWA TANPA PUTIH UNFORTUNATELY Duwe 2 KABUPATEN UNTUK NGENTOTKEUNTEN JAWA KANGGO PUTIH PUTIH. SAIKI ING 60-an lan KANGGO WULAN WULANG UNTUK PUTIH PUTIH. SAIKI ING 60-an lan sing liyane ing taun 70-an FEMALES. SAIKI ING 60-an lan wong-wong liya ing taun 70-an lan ora bakal takon menyang sampeyan Wong-wong liya ing taun 70-an lan ora bakal takon supaya sampeyan uga ora bisa nampa dheweke Lan GANGGUH NATE ING UNTUK MACARI-INGING KANGGURAN LAN ING KANGGO ING DENGAN ING PRINERS Mugi-mugi Wong-wong mau lan wong-wong padha seneng ing ING PRAYERS AS karo wong liya. KITA SAIKI KAREN ING PRAYERS KAMI DENGAN LAIN-LAIN. ING SAIKI KANGGURAN 349 ING NEGARA BASA LAIN-LAIN. ING SAIKI Saiki KENAL 349 ING NEGARA TANGGAL LANJAWA lan KANGGO ING ING SAN 349 saka kanca-kanca sing paling gedhe lan ditresnani ing kene ing SAN ANTONIO, HOSPITAL SEMUA Lan ditresnani ing kene ing SAN ANTONIO, HOSPITAL ING BISA SAIKI Deleng ANTONIO, HOSPITAL OVERALL ING ING ING UNTUK NDELENG TRENDS POSITIF. KANGGO PUTIH TINDAKAN Nemokake TROS POSITIF. KANGGO NUNGGUH ING NGALAMU KITA SUKU TROSES POSITIF. KANGGO NUNGGUH ING NGALAMU KANGGO ING ING SUKU BISA KANGGO UNTUK KANGGO TANGGAL JAWA NUNG KITA DENGAN NDELENG ANTARI KANGGO UNTUK KANGGO WULANGAN ING PADA HOSPITALS KAMI. KANGGO UNTUK BISHAT TEMPOH ING BASA HOSPITALS KAMI. 926. ING ING BASA 39 SARI ATAWA HOSPITALS KAMI. 926. ING ING BASA 39 Saka YESTERDAY. INGKU 926. ING ING BASA 39 Saka YESTERDAY. KAMI KANGGO 364 ING ICU YANG KANGGUNG YESTERDAY. KAMI KANGGO 364 ING ICU YANG KANGGURAN 16 Saka YESTERDAY lan ING AKU 364 ING ICU YANG KANGGO MUNGGUNG 16 Saka YESTERDARI LAN NANGKA 252 ING VENTILATOR KENE 16 Saka YESTERDAY lan ana 252 ING VENTILATOR YANG KANGGO NANGGAL SAME AS YESTERDAY 252 ING VENTILATOR YANG KANGGO NAMPAK ING ASE YESTERDAY JAWA KANGGO TO. Yaiku 3 BASA KANGGO NAMPAK ING ASE YESTERDAY JAWA KANGGO UP TO. Yaiku 3 MASIH 380. NULIS AKU JAWA UP TO. Yaiku 3 MASIH 380. NAMPANG AKU INGKU 380. GAMPANG AKU ING AKU ING KABUPATEN PAT, 53% OF KANGGO ING KENE, KANGGO 53% VENTILATOR lan 15% ING KENALANGAN PAT, 53% ING KABUPATEN lan 15% ING BESAR HOSPITAL ING APA VENTILATORS lan 15% ING BESAR HOSPITAL ING ING SISTEM HOSPITAL ING BESAR HOSPITAL ING ING SISTEM HOSPITAL KENE AS SUKU DITENTUKKE ING ING SUKU SISTEM HOSPITAL KAMI DIGUNAKAN ING AKU NGEDITKE ING UNDER-INGKE INGKE INGKE KANGGO LET ME Aku NDAFTUKKE UNDER-INGKE ING SUKU KULIT SULIT AKU NATE ING KENE ING NEGARA BEXAR NELSON STRESS LET ME NATE ING ING OGO TO NEGARA BEXAR JUDGE NELSON ING AKU PITIKAN ING KABEH NEGARA BEXAR NEGARA JAWA NELSON ING AKU BASA ING NGANGGURU ING KABEH SEMUA INGGALU UNTUK KANGGO SALAMU PEER AKU TANPA INGGAL ING ING ING NGANGGURU UNTUK KANGGO DENGAN MUNGSA DENGAN KAMI GUNUNG SUKUR SEMUA ING UNTUK UNTUK KANGGO BISA US KAMI Miwiti MANGSA ING KANGGO AS INGGO MUNGSA MENGGUNAKAN PINJAMAN P mandhiri nomer. >> MASALAH PUNTUKAN PIRANG LENGKAP Nomer SAIKI. >> MASUKU PADANG LAGI SANGGU SANGGUH ING NGANGGO lan ING NGANGGO UNGGUL JAWA >> MASIH INGKU SANGGO LIRIK SANGGO SUKU ING NGANGGO lan ING NGANGGO MACAPAT KANGGO UNTUK KANGGO SAIKI TREND ING KANGGO lan KANGGO GENDANG KANGGO ING SAIKI KANGGO SAIKI ING TRANO ING BULAN AKU Sambungake yen Tres babagan Wulan Gedhung sing ora bisa ENTER A. BULAN OGOS INGGRIS ING TANGGAL A. >> GAGAL banget ENTERING A. >> DENGAN LAGI >> A WASA NUNGGAL ING KANGGO >> GANTI LAGI >> A WASA NUNGGUH ING KANGGO ING NGANGGO Yen WIS NGAPANG >> Waktos MUNGSAU KANGGO KANGGO ING NGANGGALKE ING KANG SEKOLAH NGANGGO INGGRIS KANGGO NUNG MUNGSA NUNGGUH SEKOLAH NGANGGOLAH UNTUK MENGIKUT INGKANG KANGGO MUKA SEKOLAH UNGGU SUKU ING ING KANGGO MUKA JAWA KANGGO INGKE UNTUK APA GAMPANG INGKANG ING KANGGO MUKA JAWA KANGGO ING UNTUK APA DENGAN KANGGO ING AKU Dadi SALAMU UNTUK APA APA BISA ING KANGGO INGKANG TINDAK Nindakake KEBANGSAAN YANG ANTÉH ING NGANGGO ING BISA lan NGEMBANG-INGKE ING SUKU GAMPANG APA KANG ING KANGGO INGGANG punapa lan BANTENG ING KENE ING SUKU BASA ISU. KANGGO KANGGO ING NGOMONG lan NGANGGO Nggawe WULANG ING PUTRA ING SUKU. KAMI NATE INGKTIK SARI PENTING masalah. KAMI NATE INGKTOR SARI AKHARI ING JAM IKI, INI DIREKTOR DARI GAMBAR NU DENGAN, INGKE NGANGGO INGKI KOTA HARI INGGRIS, ING NGANGGO INGKI KOTA KANGGO MACAPAT KENE DENGAN LAN APA DENGAN KANGGO GAMPANG KENE ING ING KANGGO MACAPAT KENE DENGAN APA DENGAN KANGGO NUKAK DENGAN KENE TINDAKAN DENGAN lan KENE ING KANGGO MUKA DENGAN MEREKA DIBUKA KENE INI DENGAN KANGGO MUKA. BUKA Yen dheweke bakal mbukak nalika nggawe dheweke bakal mbukak. NANGGUN NANGGAL NAMPANG GAMPANG Dheweke bakal dibukak. GAMPANG GOLONGAN GOLONGAN GOLONGAN ING SUKU KANGGO NATE ING GRATIS GOLONGAN SARI KANGGO PADU KANGGO ING SAN ANTONIO. Dhukungan SARI SISTEM KESELAMATAN DI SAN ANTONIO. AKU NATE INGKANG TINDAK NU TARI DESRI DI SAN ANTONIO. AKU NATE INGKE SUKU CALAKU MALU SADU NUNG DUMADAKI SEKOLAH DI SAIKI AKU NGEBAB ING TUNGGU BISA TARI ING SUKU DENGAN SEKOLAH DENGAN SAIKI INI NGANGGO MUKA DUKA OGOS Sapa sing duwe Sekolah SAIKI ING INGKANG TENAGA KANGGO MUKA KANGGO 13 OGOS. Aku KANGGO BERNIE TEMA ING NGANGGO MUKA KANGGO 13 OGOS. AKU KABUPATEN KARANGAN BERNIE SEKOLAH MUKA KANGGO 13H. AKU KABUPATEN KARANGAN BERNIE SEKOLAH MUKA KANGGO MUKA SOMETIME DI OGOS DAERAH SEKOLAH MELENG KANGGO SOSETIME MUKA ING AKU KANGGO INGGU-ANU MAYBE 17 SOMETIME IN OGOS ING AKU PANJANGGUNGAN PUTRA MAYBE kaping 17. ING MASIH PUTUS MAYBE 17 Pungkasane MAYBE EARLIER. ING KENE KANG ING KANGGO ING SUKU DENGAN KAMI LATIHAN MAYBE. ING KENE KANG ING KANGGO ING SUKU ING KANGGO INGKANG KANGGO INGKE ING KANGGO MANGSA KANGGO ING ING KANGGO INGKANG KANGGO NATE ING ING KONTROL ING UNDER. KAMI NGATI A ING KITA KANG ING BISA KANG ING KAWIN. KAMI KANGGO MUNGGUNG WANGGO NGANGGO ING KENE UNDER KONTROL. KAMI KANGGO MUNGGUNG WANGGO NGANGGO ING JAWA KANGGO ING KANGGO ING KANGGO MUNGSAU Cara-cara sing Gayo ING ING BASA-BASA ING KOMUNITAS ING KAMU KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNGGAL JAWA GAMPANG TUNGGU ING NGE TUNGGU KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NATE ING TARI ING SUKU Dadi bisa ngiringan wong-wong sing akeh banget amarga luwih akeh 18. lan ora bisa digunakake SAIKI LAKYA LAKIR KANGGO ING NGENTANG 18. Lan KANGGO MUNGGU NGEBUT ING TENTANG NGEDALAKEN 18. Lan NGGI NGGENE MUNGGUT ING TUTUP 17.7% KADANGAN INFEKI YANG KANGGO MUNGGUT ING KANGGUNGAN 17.7% KANGGO ING NGANGGOLEKA KANGGO WANG TUNGGAL 17,7% RATUS INFEKI YANG KANGGO MUNGGU WULANG TOO PADULING TINGGI KANGGO DENGAN 5. KANGGO MAJLIS WAYANG TOO KONSIDER KANGGO ING NGENTUK KANGGO 5. NGANGGO NANGGALIS MANGSA KANGGO KAMI KANGGO 5. KANGGO NANG TANGGO MIKE KANGGO menyang STANDARD KAYU sing KANGGO Dadi ora bakal entuk mancal menyang standhane sing wis disimpen sadurunge kita bakal dakdeleng sadurunge. FACE MASKS THING KANDUNGAN SAFE YANG KANGGO SUKU. MASALAH FACE THING REP SARI AKU TAKEN Sadurunge. MASALAH GAMPANG MANA ING REP SAIKI MANGSA ING NGETUAK ASI ING AS LELAKI KANGGO PIKE 5 A REP SAIKI MANGSA INGGRIS DARI AS DENGAN MUNGSA DENGAN 5 PUNYA KANGGO DENGAN KANGGO WONG KANGGO SUKU DARI AS DENGAN MUNGGUNG KE 5 ITAU KANGGO DENGAN KANGGO ING NGANGGO PIKIRAN ING NGANGGO. MASIH Duwe RASA LAGI KANGGO ING NGANGGO ING KANGGO. JADI O NGANGGANG. KANGGO DAPATKE ING KANG KINI. JADI MUNGSA NUNGGUH. KANGGO PIKEN NGANGGO JADI O NGANGGANG. ING NGEBAB NGANGGO INGGRIS NGGENE ING SUKU KANGGO NGGENE NGGENENG ING ING NGANGGANG PUTRA ING NGANGGO Wong-wong sing bakal digunakake kanggo ngrampungake nalika bocah-bocah sekolah kasebut dibukak NANGGALKE SENTIASA INGKE ING SEKOLAH KANGGO DITUKA ING ING KANGGO MANGSA ING KANGGO SEKOLAH DIBUKA ING INGKE INGKE ING UNTUK KANGGO ING SAIKI KANGGO lan NGENTEN TENGAH APA KANGGO NATE INGKU BISA ING KANGGO MUNGGUNG lan NGENTENI UNDANG-UNDANG JAWA HEUWATI DIPANGGO lan NATE DENGAN APA DIREKTOR HEALTH sing bakal dakkandhani ing kene. DIRECTOR HEALTH NATE INGKU ING ING KENE TETAWA KENE TEMPOH ING NGETEKA KENE ING ING TENAGA KANGGO NERAKA ING NGENTUK KENE ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGALIS ADVICE TENTANG TANPA ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING NGANGGALA ING ING NGANGGALA ING NGANGGAL INGKE ING NGANGGALKE ING ING NGANGGO INGKE NGANGGO INGKANG TANGGAL RANGKA INGO NGANGGO INGKANG TANGGAL Ojo NGENTOTI INGKANG TANGGAL DENGAN TAMPILAN YANG TEENAGERS PADE SUKU Ora Ngetokake TIGA sing TEENAGERS bisa ngerteni diskusi JAWA ASIKAN AS S TEENAGERS DAPAT MENGIKUT TEMBANG MACAPAKU ASIKAL AS S ADULES Dadi KANGGO MUNGKIN TAK INGGALKE SUKU Cepet AS LUKISAN KANGGO MANGSA KANGGO ING SAIKI SUKU KENE SAIKI KENE ADALAH DENGAN KANGGO NGANGGO SANGGUH ING SAIKI ING KANGGO NUNG MUNGGO BISA KANGGO MUKA KANGGO ING TANGGAL Yen sampeyan Bisa MUKA UP ING KITA NGAPAK ING APA SAIKI ING KAMU NATE NULIS APA ING NGENTOTA KANGGO NU GAMPANG TUNGGU KANGGO NAK NULIS ANU-ANU MELEKA ING GIGNOR ING AKU NGENTUKAN KITA KANGGUTAN ING ANSWER ING ING ATAU GOVERNOR AKU NGENTUK KITA KANGGO Nampa ING ANSWER ING ATAU ATAU NGGALKE APA APA KANG GURU ING TANGGAL GOT ANSWER TO ING UTAWA ATAWA ING NGET ING KENE ING NGET ING KANGGO ING ING SAK ING NGGRA. KAMI GOT Ora BISA ING KENE ING KANGGO ING ING SAIKI. KITA KANGGO WAWASAN lan KANGGO ING WISI HEBAT. KANGGO NATE ING JAWABAN lan ING AKU KANGGO ING AKU KANGGO NUNG APA DITENTENG sadurunge. JAWABAN lan ING AKU KANGGO NGANGGO SAIKI DENGAN AKU MENTIONED. Wong-wong padha DATENGAN SISTEM ATTORNEY TROUBLE AS MENTIONED sadurunge. Wong-wong mau DATENGAN MENYANG GOLEKSI GONZALES HEAD ADMINISTRATOR Wong-wong mau DESA PENTING GOLONGAN GONZALES HEAD ADMINISTRATOR JUDGE RON RON HALE. ING GONZALES HEAD ADMINISTRATOR JUDGE RON RON HALE. SHERIFF SARI AKU NGEJATIK DENGAN KAMI JUDGE RON RON HALE. SHERIFF DARI AKU NGANGGO PAKAI SUKU SAK ING ING AKU KANGGO LELAKON SARI AKU NGEJATI PAKIKAN ING AKU ING AKU KANGGO ING SAKITU DENGAN GIGNOR lan ING DENGAN KANGGO ING AKU KANGGO WIS ING SAKITU KANGGO lan INGKU KANGGO NULIS KANGGO JUDG RIDER GOVERNOR LAN APA KANGGO NENGGOLEH JUDI RIDER KANGGO NGGOLAH DENGKE DITANGGALKI JUDG RIDER KANGGO INGKU TANGGAL DENGAN TANGGOLEH UNTUK PERSONAL GAMPANG TINDAK DENGAN TANGGAP UNTUK BENGKEL PERSONAL BOND. Lan THE RECOGNISAN KANGGO BERSE. Lan Efek saka HAD wis IS GAMPANG GAMPANG. Lan Efek HAD ING AYE NGANGGO POPULASI JAIL Efek saka HAD ING DIDANGGAL DIDANGKANG UPAH POPULASI JAIL SAIKI AS IN GAMPANG POPULASI JAIL KAMI SAIKI AS 3.747. ING JAIL SAIKI AS 3.747. ING JAIL SARI NGGOLA PAKSA TANPA UTAWA 2900 3.747. ING JAIL SAIKI NGGEN LENGKE UTAWA LUKA 2900 ING TANGGAL UNTUK SEMUA ING SAIKI PAKSA TANPA APA ATAWA SUKAN 2900 ITU GAMPANG TO ALL KANGGO KANGGO INGGRIS ING KANGGURU MACAPAT ING KANGGO DUMADI 56.000 DOLLAR Luwih TAXPAYERS KANGGO NUNGGUNG DIRI 56.000 Luwih DOLLAR APLIKASI KANGGO Sampeyan 56.000 Luwih DOLLAR WULANG TANPA DESA GAMBAR Saben LAKSAN TINDAKAN KAMPUNG DENGAN GAMPANG NUKAB DENGAN GABUNG TAHAPAN TANPA TANGGAP TANGGAP-KANGGO NUNG DIGANGGAL UNTUK KANGGO JUDIKAL DENGAN TANGGAP TANGGAP-KANGGO NUNG DIGUNAKAN UNTUK KANGGO BASA JUDIK, AKU SUKU DENGAN BUKU GAMPANG DUMADU PADANG JAWA KANGGO, AKU JADI GOLO DENGAN GOT INDUSTRI GOT DENGI SUKU KENYATA, AKU JADI GOLEK DENGAN GOT INDUSTRI GOT UNTUK KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI KANGGURAN GOT INDUSTRI GOT UNTUK KANGGO SAIKI KANGGO ING SAK ING ING SAKITU ING SUKU 3RD ING PERSONAL KANGGO SAIKI ING KANGGO ING SUKU SUKU 3RD BONK REKKNNAN PERSONAL Sawijining 3RD BONS RECOGNIZANCE PERSONAL sing Kita sadurunge Diwasa. BISAN ANTARA DENGAN REKNNAN BONDS sing kita saiki sadurunge. KENE TETIK DENGAN GAMPANG NATE ING ING NGANGGO ING sadurunge. BISAN NGETENGKE DENGAN GOVERNOR ING NGGELAH ING FAKTOR YANG TINDAK DENGAN KANGEN GOVERNOR ING NGEGAL ING FAKTOR YANG TINDAK DENGAN KANGGO NATE PROSONER ING NATE INI GALATKAN SUKU-INGO NGANGGO TANPA JAWA ING KANGGO RASA ING KANGGO. PRISONER ING RASA ING AKU KANGGO. >> IT JAIL KAMI ING JEOPARDY KITA NGANGGO NEGARA BISA MUNGSA KANGGO lan Nindakake INGKOH ING RASA. >> SUKA DENGAN JAWA lan ING AKU A Lan NGANGGO WANGTU KAYU. >> NGGUNGA INGKU JAWA KAMPUNG LAN NGANGGO ING KANGGO >> GALAKNA ING JUDI lan NGANGGO INGKANG KANGGO ING KANGGO UP UP KANGGO KANGGO LAKON Pangeling-eling KANGGO GURU UP LET ING SAIKI KANGGO DENGAN KANGGO AS KANGGO SUKU PANDHENE KANGGO KANGGO ING UNTUK KANGGO DENGAN KERJA AS DENGAN ING BULAN OGOS lan GAMPANG DENGAN AS KARYA KANGGO MUNGGUL BULAN OGOS lan ING NGANGGOTH ING KANGGO BULAN OGOS lan HARI ING NGANGGO WULANG lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEMENT THUR WE'LL TURN lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEN UNTUK SEKOLAH DENGAN ASI BASA Lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEMENT FOR SEKOLAH MEMBUKAK ASAKI SADI INGING INGKANG SUKU KANGGO. UNTUK SEKOLAH UNTUK MUKA AS DENGAN INGGRIS ING SUKU TO. >> SEMUA PANJANGGAL MUNGGUH MAYOR KANGGO NUNGGUH ING SUKU TO. >> SEMUA KANGGO MUNGGUN MUNGSA KANGGO ING SAIKI SAIKI AS DENGI Nindakake >> SEMUA KANGGO MUNGGUNG MAJLIS NGENTANG PUNTEN SAIKI AS DENGI NUNGGAL NUNGGAL BUKU. UPAT TANPA KANGGO NUNG DIA DENGAN NUNGGAL ING NGENTUKAN HARIAN. Dheweke DENGAN ING NGOMBUT YANG KOTA NGANGGO WANGGO. Dheweke DENGAN ING KANGGO YANG KOTA TANPA ING DENGAN APA Dheweke DENGAN ING KANGGO YANG KOTA DITULUKAN DENGAN APA GIGNOR GRATIS ABBOTT GAMPANG GOLEK DENGAN APA KANGGO GRATIS ABBOTT KANGGO NU KESIHAN LOKAL GOVERNOR GREG ABBOTT KANGGO NU TUNGGAL JABATAN KESIHATAN LOKAL SUKU PADHE ING JABATAN KESELAMATAN LOKAL TANPA JADI TUTUP SEKOLAH PANUTUP UNTUK MENGIKUT JAMINAN TANPA SEKOLAH PANUTUP PANGGAL UNTUK MENGIKUTKAN SPONG TUTUP SEKOLAH UNTUK MACAPAT PEMBANGUNAN SULIT ING DENGAN INI NGEBAB DENGAN DIA SULIT PEMBANGUNAN DENGAN NGEBAB DENGAN NULI KETABIHAN KESIHATAN MENYELENGKE DENGAN INI NGEBAB DENGAN JABATAN KESIHATAN PUNGSAAN INGGRIS KANGGO PENDANG GAMPANG JABATAN KESIHATAN Bakal DITAMPANGna ING TANGGAL DIRI DIREKTIF, SOMETIME KANGGO NATE ING TANGGAL KANGSA DENGAN KESIHATAN, KABUPATEN SOMETIME NEXT. Kita ora duwe KESIHATAN KESIHATAN, NEXT SOMETIME NEGARA. KANGGO NATE ING NGANGGO SUKU ING APA YANG BAWA NEXT MINGGU. Kita ora bakal ngrampungake apa sing BAKAL TETAPI DENGAN SUKU. BUTIR-TAMPIL ING APA YANG KANGGO MUNGSA DENGAN ING SUKU. Wong-wong iku bakal dadi indhustor NAPI DENGI SUKU. ING KENE BISA WANG INDIKATOR KANGGO ING INDIKATOR KESIHATAN Yen Wong-wong mau bakal dadi INDIKATOR sing didadekake ING INDIKATOR KESIHATAN UNTUK MEMBANGKUTKAN SEKOLAH DESEN SEKOLAH DASAR ING INDIKATOR KESIHATAN UNTUK MEMBANTU DISTRICTS SEKOLAH DENGAN MEMBUKA DI ING PERSON UNTUK MEMBANTU KEDUDUKAN SEKOLAH MENTUKA KENE KANGGO MUKA ING ING ING KELUARGA PEMBELA. Lan Cara TO NUNG MUKA KANGGO MUKA ING ING KELUARGA PEMBELA. Lan Cara Mupangate Kapabilitas. KESELAMATAN JUGA KESELAMATAN KULIT. Lan Cara Mupangate Kapabilitas. JAMINAN ING KELUAR ING KELUAR INGGRIS MANGGAP KANGGO. KELUARGA SAIKI SAIKI KANGGO JALIKE KABEH APA ANAK KANGGO PAKET SEKOLAH bakal dibutuhake kanggo nglaporake APA KES INGGRIS KE JABATAN HEALTH lan WE'LL LAPORAN ANY CASIL KASAHA ING JAMINAN KESIHATAN lan ora bakal nggunakake Pintu Saka Kota JAMINAN KESIHATAN lan ora bakal nggunakake TARI ING KOTA TANPA KANGGO ING TANGGAL GAMPANG GAMPANG DENGAN TANPA KOTA YANG KANGGO ING TANGGAL MUNGKUT DIDEKA INI KOTA SAIKI KANGGO NUNGGUH ING SUKU ING INI KOTA KANGGO ING ING ING KANGGO SAIKI ING KOTA NGENTOTI KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG TO SEKOLAH DENGAN NEGARA IS NUNGGAL ING ING BISA KANGGO ING SEKOLAH YANG NGANGGO WULANG NU INGGRIS. ONLINE ING KOTA SEKOLAH YANG NGANGGO TAK INGGRAN. ONLINE ING PACARA FACEBOOK KOTA AS WELL. WEDNESDAY. ONLINE ING PACARA FACEBOOK KOTA AS WELL. Dadi Wong-wong iku bakal nggunakake kabeh apa FACEBOOK PAGE AS WELL. Dadi Wong-wong sing bakal nggunakake kabeh sing bakal dakkandhani Dadi Wong-wong sing bakal nggunakake kabeh sing bakal menehi pitulung. Sampeyan kudu ngomong. >> TUKANG PUTRA: DUKSULAK NAMPANG. >> Gegayuhan STEVE: MENGGALAKAT ING TANGGAL DIREKTOR KESIHATAN BARU, >> SPRIESTER NGENTOT: MENGGELAKAKAN ANTEKOROR KESIHATAN BARU YEAH, ANYE LAKI KENE ING NEGARA NEGARA ING JENIS DIREKTOR YEAH, ANYGA LAKI KENE ING NEGARA NEGARA KENE ING PRETTY KANGGO ING WANGSA ANYGA LAMPIRAN NATE ING NEGARA NEGARA ING PRETTY CLEAR AKU JABATAN HEALTH NGANGGOTA PRETTY CLEAR ING JAMINAN KESIHATAN KANGGO MANAJAWA KENE DENGAN PAKSA ING PUTIH JAMINAN NGANGGO WANGSA KANGGO UNTUK MENUTUP ING SUKU SEKOLAH INGKE TANGGAL PREEMPTIVELI DITUTUPKE PENTING SEKOLAH ING NGANGGO ING JUJUNG SULANGAN SEKOLAH INGKANG NGANGGO TUJUAN SAIKI KONTUS KANGGO ING ING SUKU. Wong-wong mau padha DIPENGOKE PENTING RASA DIDIMATAN ING ING ING SADANA. Wong-wong mau Ditemtokake kanggo menehi pitunjuk anyar INSTEAD ING SAIKI. Wong-wong mau DIDANGKANGKE ING ING UNTUK PENTING ING UNTUK ING ING KURUS GARIS PANDUAN GANTI INSTEAD ING ING INI KANGGO PATHIR DENGAN PARAJAWA DENGAN NEGARA GAMPANG GAMPANG. SALAMU KOMITIKEN KANGGO UNTUK TUNNEL KANGGO MAJAWA KONSEP DADI KOMUNITAS UNTUK SEMUA TINDAK LAN TANGGAP LAN ING NGETENGAN KONSUS DENGAN APA PADANA ING SAK Mengkono lan Mengkono Konfigurasi Dheweke Nuli MENGENUTKAN ING NGANGGALU ING NEGARA KOMUNIT lan ING NGANGGALU NENGGALKE APA NUNGGUH ING NGANGGO ING SUKU DENGAN NEGARA LAN NGANGGOTH DENGAN FAKTOR YANG NANG TINDAK DIPUKA NEGARA KOMUNIKAL lan NGGALKE GOLEKA YANG TINDAK DENGAN DIBUAT ING ASKULUN ING kasunyatan sing padha mbukak ing OGOS AS JAWA INGKAT INGKANG INI. ING AKU AS JADI KEPENTINGAN DENGAN JABUR. TAMBAHAN KOMUNITAS ING AS MENARIK ING Dheweke. TAMBAHAN KOMPUTER ING ING NGANGGO ING WANG TARI ING TAMBAHAN KOMPUTER ING ING NGANGGO DENGAN NOMBOR KANGGO WANG TARI ING TARI WIS DENGAN NOMBOR KANGGO NU WULANG 550 KAS ING, KANGGO SAIKI NOMBOR 550 KASMEN BARU, KANGGO Saiki udakara 40,803 ROLLING SEWEN-HARI 550 KES anyar, ora saiki saiki udakara 40,803 DIDENGAN KANGGO BISA SUKAN HARI 40,803 APLIKASI RASA MUNGSA KANGGO BASA ING KANGGO PADA 839 ING 24 WULUS GAMUNG. 2 KABUPATEN BARU. AVERAGE ING ing taun 839 ING 24 WULUS TEMPOH. 2 KABUPATEN BARU. KANGGO 349 ING TRANS ING PERIOD. 2 KABUPATEN BARU. KAMI ING 349 TRANS ING HOSPITAL lan aku Mriksa ANDA lan ING KAMI ING 349 TRENDS ING HOSPITAL Lan aku Deleng ANDHARI LAN ING VENTILATORS MASIH TRANSEN HOSPITAL LAN AKU NDELENG Sampeyan lan ING VENTILATOR MUNGSA TRENDING ING KETIKA. Wong-wong padha VENTILATORS MENGETAH ING TRADHAT ING KARANGAN. Wong-wong iku Tresna. KANGGO KARANGAN. Wong-wong iku Tresna. >> SEMUA KARANGAN, SAIKI LURSAN SAIKI TRENDING KANGGO. >> SEMUA KARANGAN, KANGGO NGGALKE SAIKI ING ING KATIE KANG ING KANGGO >> SEMUA KARANGAN, ING NGANGKA BISA ING ING KANGGO KATIE KANGGO MUKA MUKA KANGGO STORMS YANG KABEH ING NGE ING KANGGO NU KATIE MANGSA NAMPAK ING KANGGO STORMS YANG KANGGO MENGENUT HARI KANGGO STORMS YANG NGANGGO SAIKI ING ING ING SAKA. SAIKI. >> YES STORMS Nggolek ING NU KANGGURSENING ING TARI ING KENE >> YES STORMS Nggoleki ING NORTH NGANGGO GOLEK ING TUTUP ING ING NGLEK NORTH NATE TARI ING TINDAK BASA-BASA MUNGSA ING ING INI NGANGGO WULANG-UNDANG GAMPANG TENAGA KANGGURU BEDHAN SEHARI INGGRIS ING ING ING KANGGO MANAJAWA STORMS KANGGO ING KANGGO ING PRODUKMEN GAMPANG GAMPANG TENAGA KANGGO STORMS KANGGO ING PRODUK MUDAH SANGGOTAN NGGAL GAMPANG PAKET ING PRODUK MANGSA DENGAN PANJENENGAN lan NGANGGANG PAKAI. TAPI GUNUNG GRATIS GOT PANJENENGAN KANGGO MACAPAT LAN NGANGGO PENTING. TAPI GUNUNG SAIKI GOT OUTFLOW BOUNDARIES GAMPANG TANGGUH WINDUNG. TETAPI GUNUNG TAMPILAN INGGO NGGAL-UNTUK KANGGO LENGKAP GOLEKTIF. Pungkasan KENEWANGAN BOJAWA NGENTANG OLEH KANGGO STORM. Pungkasane FLO BOUNDARIES. WE'LL DO 2 AHEAD KANGGO. Pungkasane FLO BOUNDARIES. WE'LL Nindakake 2 Pungkasane Wong-wong bakal FLO BOUNDARIES. WE'LL Nindakake 2 ING ING NGANGGO NU UAP ING ING AKSARA NGANGGO Wong-wong mau bakal milih APA PENTING WINDING sing digawa metu PIL ANGGOTA NGANGGO WINDUNG TUNGGAL KANGGO PENDIDIKAN KANGGO SAIKI BOJANJI TANJUNG KANGGO MUNGSA ING NGGAL-UNTUK BRAUNFEL BAGI SAIKI KONEKTOR ING PENTING SAIKI BRAUNFEL BARU SAIKI KANGGO ING POSISAN NEGARA BEXAR YANG KIKO UP KARYA INTO POSESAN NEGARA BEXAR YANG KICK UP UP WINDS TO 45 MILES PER HOUR BEXAR NEGARA YANG KIKO UP WINDS UP TO 45 MILES PER HOUR GUSTS ING ING BRAUNFELS SO NGANGGO UNGGU 45 MILES PER HOUR GUSTS ING BRAUNFELS BAGONG GUSTS ING BRAUNFELS BAGONG Dadi ora bakal menehi kabar manawa ora ana CATETAN ING NGANGGO ING TANGGUNG TANGGUNG TUNGGALKE TUNGGAL KANG ING SUKU CATETAN YANG TAPI KENE NGETONGAN KANGGO ING ASING INI NGANGGO INGKANG KANGEN BOUNDARIES DENGAN ING NGAPAK ING NGLUKKAN KENCANGAN THUNDERSTORM SMALLER YANG LAIN. LAIN SMALLER THUNDERSTORM CELLS DENGAN INI NGAPAK ING NGLUKKAN BOUNDARIES LAIN. Wong-wong padha NGAWAN KENE DENGAN ING NGAPAK ING KENE. Wong-wong iku kapacak ngetrapake Anyar BOUNGSARI OUTFLOW. Wong-wong iku kapacak ngetrapake PEMBANGUNAN PEMBANGUNAN Anyar lan GAMPANG MENGANGKUTKAN PEMBANGUNAN LAGU BAGONG lan ING AKU TANGGO PEMBANGUNAN THUNDERSTORM lan ING NGANGGO APA YANG DIANGGALAKEN ING IS ISKE TANGGAL APA KANGGO NUNGGUH ING GONZALES GUADALUPE Apa sing dienggo ing negara liya GONZALES NEGARA INGGRIS GUNZALES NEGARA NEGARA GOLEKI GOLEKSI ING ING NGANGGURAN ING ING KANGGURU LITTLE ING NGAPAK NEGARA NEGARA INGGRIS ING ING ING ING SANGGUN ING NGANGGO INGKE INI NGGALU LAIN Iki LITTLE LUTES BUMPING INTO ING LAIN LAIN AKU NGANTONG UNTUK GAMPANG NOUS UNDER STORM ING LAIN LAIN BISA NGANTONG UNTUK NAMPAK UNTUK UNTUK PEMBANGUNAN STORM TAPI AKU SPARK NOUS UNDER PEMBANGUNAN STORM TAPI, ING AKU KANGGO MUNGSA FOKUS KANGGO PERKEMBANGAN TAPI, ING AKU KANGGO MUNGSA FOKUS UNTUK WAKTU MUNGSA ING SEKTOR ING NGE TAYAK TEMPOH UNTUK PANJENENGAN ING TARI ING ING KANGGURUYA WAKTU MUNGSA ING SEKTOR PEMBANGUNAN INGKANG UNDANG-UNDANG 8.34 CO MAO NORTHEAST PEMBANGUNAN THUNDERSTORM ING UNTIL 8.34 CO MAO PELEK NORTHEAST PELEKAN NEGARA BEXAR UNTIL 8.34 CO MAO PELEKONAN NORTHEAST PEMBANGUNAN NEGARA PELAMISAN NEGARA PELUANG KUNCI PANDUAN GOLONGAN BEXAR PELUAR HARI KONTEN AS WELL. PANDUAN GOLONGAN GABUNGAN GABUNGAN AS WELL. TIGA INGKANG ING NGANGGAM kanggo WINDS HAYS COUNTY AS WELL. TIGA ING ING NGANGGO UNTUK WINDS UP UNTUK TENTANG 50 MILES PER HOUR TIGA ING INI NGANGGO WINDS UP ING NGENTANGGAL 50 MILES PER HOUR YANG DENGAN ING NGETENGAN UP NUNGGAL 50 JUTAWAN PERHARI ING NGANGGAL DENGAN KANGGURAN BOUNDARY LAN HANYA NUNGGUH ING NGANGGO DENGAN LUNGER LENGGAPAN DAN KANGGO LARGER NGANGGO, ING NGET ING NGGALU BOUNDARY lan SAIKI LARGER HAIL SINI, TAPI DENGAN MENYANGKE ING PORTION ING STORM IS SINI, TAPI ING ING NGANGGALISI PORONYEN STORM ING NGANGGO APIK INGKU PORTION ING STORM ING AKU Miwiti APLIKAN APART ING JAWA Miwiti kanggo Telpon APART ING NEAR CANYON MANGSA KANGGO PADA NEAR CANYON LAKE PAKE KUNCI KE NIKEL SAIZ NIKEL PALING BARU CANYON LAKE PAKE KUNCI KE NIKEL SAIZ NIKEL SAIKI HIL POSSIBLE INGGRIS KANGGO NIKEL SAIZ HAIL KANGGO RUMAH INGGRIS SARI KERRVILLE SOUTH KOMPUTUR SEMUA KENE POSSIBLE DARI KERRVILLE SOUTH KOMPUTER SEMUA PARA ING TANPA CANYON LAKE KERRVILLE LENGKAP KOMPUTEN ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO CANYON MUNGSAAKU ING JAWA KANGGO BULVERDE ING ING NGANGGO ING CANYON NGANGGO ING ING SATU NORTH BULVERDE ING PORTION ING LINE Piyambakipun NORTH BULVERDE ING PORTION ING LINE ING NGANGGALKE PORTION ING APA ING NGANGGOLAK ING LUKIS ING TANPA 3035 Mil GOLONGAN KANGGO BUNGSA ING TENTANG 3035 MILES PER HOUR. Dadi KANG ING BISA 3035 MILES PER HOUR. Bener, ING ING NGANGGO INGGU MEKIE INI INI PRETTY PER HOUR. Dadi, ING AKU KANGGO ING NGNIE SINI DENGAN PRETTY SOON VERY ELECTRIFIED STORM NGANGGO INGGO BERNIE ING PRETTY SOON SANGGITAN STORM SAIKI SAIKI ING TON LENGKONG AS WELL SOON SENTIASA STORM KANGGO ING NGOMBANG KANGGO ING NGANGGO INGKE INGKANG INGKE ING ING KANGGO Wonten ing mriki LONTOR ING NGEJABAT ING KANGGO ING ING ING NGANGGAL UNTUK KANGGO. NULIS ING ING KABEH LAMPIRAN ING ING SULIT UNTUK KANGGO WANGSUL. MASIH ING ING ING NGANGGO ING ING ING ING ING NG GOLONG KANGGO. TULIAN ING ING ING NGANGGO ING ING ING KANGGO BUNGA BEXAR KARET TENTUH 7.30 ING ING ING ING KANGGO BUNGA BEXAR KARANGAN TENTANG 7.30 Utawa Konsep Kanggo Ngepetake Sampeyan BEXAR NEGARA KARANGAN TENTANG 7.30 utawa Konsep Kanggo ngepetake Sampeyan Nggawe Anyar News iki Utawa Konsep Kanggo Ngepetake Sampeyan Mbahas Pungkasan Anyar ING KANGGO MUNGGUT Cepet SUKU PADA 7 ING JAWABAN ING JAWA ING-ING, Cepet SUKA ING PITU ING dina 7 dina Cepet Cepet SAIKI ING DENGAN ING KULIT 7 DENGAN NDELENG STORMS sing GOLEKSI DI KANGGO HARI KANGGO NUNGGAL NDAFTU STORMS DITOLEKI ING PANJANGGO MUNGSA KURSUS STORMS ISOLATED SA KANGGO MUNGSA KURSUS TINGKATAN MENGIKUT TENGAH NEGARA Mengkono KURSUS WEEKEND DENGAN PENTAKSENE ING NEXT MINGGU HEAT HEBAT HEBUNG LAN Bakal PANJANG. NDELENGKU ING TANPA >> KANGGO MAJAWA MUNGGAL lan NGANGGO UPIKAN MUNGGAL >> Kita SAIKI AKU LAMPIRAN lan MANAJAWA ATAU GAMPANG MUNGKU MUNGGUNG DIPENGKE UP Lan Down PLAY DEFENSE Diwiwiti lan Dheweke SAIKI KENE TALK TO SATOSING ANU Diwiwiti lan Dheweke ngerti sampeyan ngerti kanggo siji wong liya sing bakal teka. TALK TO SUKU ING ANU SUKU KANGGO UNDANG-UNDANG NORRIS KANGGO MAJAWA KOMPETEN. ING LAIN NORRIS NGANGGO LAN METENGANE. >> ING ING WASA utawa ING Lan KOMPETAN. >> ING ING WASA utawa ING SUKU TENGOK KOMPUTEN INA >> ING ING WASA utawa ING SPURS AKU bakal ngrampungake TARI ING ING dolanan sing wis ngrampungake GAMPANG AKU NJAWA TONTOH ING GAME ING NEGARA ING KANGGO ING SUKAN BESAR. GAME OLEH NEGARA IN STANDING IN SPESENSI BIG. ... IT IS Dinten UNTUK TEMBANG SUKU BISA GAMPANG TARI KAMPUNG SACRAMENTO ING PUTRA 8 GAMPANG TANJUNG SACRAMENTO KONTOH ING SUKU 8 KANGGIHAN GAMES UNTUK GAMPANG ROTA WULANG ING TANPA 8 GAMES MENGIKUT KEDAI ANAK MUDAH KABUPATEN SPURS GAMES SEEDING UNTUK GAMPANG NGENTOT ANOMBOL GOLEKRANA KABUPATEN NEGARA KULIT GRATIS GAMPANG MARKAH SUKSARA WANG SEKOLAH KANGGO GRATIS SUKUR, 10th. NUNG DAWA KANGGO NATE ING HARI KANGGO LENGKAP GAS, 10th. NUNG KENE DAWA ING DENGAN INI DENGAN 10 LAN WANG THE 10th. NUNG KENE DENGAN ING DENGAN 10 ING DENGAN KAMPUNG SAIKI DENGAN ING SUKU AS DENGAN 10 AND MUNGSA SHUTDOWN NGANGGO SPURS HENTE REBOOT DENGAN REKOD SHUTDOWN NANGGALKEJAWA KANGGO MACAM REBOOT DENGAN REKOD KANGGO 2736 ING REKOD KANGGURU LENGKAP REBOOT DENGAN REKOD KANGGO 2736 ING REKOD BASA KEDUA saka KONSEP KONSEP WESTERN 2736 ING REKA KANGGO BUKU ING KOMUNITAS WESTERN IN ING KOMUNITAS ING WIS ING ING ING NGENTOT, POPS MAJLIS, ING BUBBLE, MATLAMAT POPS, NUKU MUNGSA PUTRA YOUNG BABBLE, POPS MATLAMAT, NGEMBANGKAN PEMAJUAN TANGGO YANG TUNGGU MANGSA UNTUK SUKU PEMBANGUNAN PEMAJUAN TANGGO YG KANGGO MANGSAJAWA MACAM PLAYOFF LIRIK SAIKI NUNGGUH UNTUK MANGSA KANGGURU GRATIS NGANGGO LIRIK. LONG PLAYOFF STREAK ALIVE. >> PUTRA RESUME PUTRA NANGGunakake. >> TUTUP SUMBER MACAM TANPA TANPA LAMARCUS lan TAWASAN Sopo >> TUTUP PUTUS SUKUR TANPA TANPA LAMARCUS lan ING TAWASAN KANGEN DENGAN BAKAL TANPA LAMARCUS lan RASA MUDAH NGENTOTA KANGGO UNTUK SEPAK NEGARA SUKU LAN MENJAGA AYAT ING NGGAL KANGGO NGGAL ING SENI LAN TANGGO NGGOLA WANGSA ING NGANGGO ING SEBARGA LAN TANGGOL UNTUK NGANGGO ING AKU SIT PADANE TEMBANG BRYN AKU SIT TARI KANGGO BALIK KANGGO WULANG TANPA CABUT ... DENGAN TANPA KANGGO ... PANJENENGAN KAMPUNG DENGAN JOHN ... KANGGO BEDHANA ING JOHN KANGGO UNTUK KANGGO. KANGGO WULANGAN ING JOHN UNTUK KANGGO FIKIR KENE. >> ITUNne BISA SAIKI UNTUK KANGGO FIKIR KANGGO. >> Sampeyan ora bisa ngerti sing sampeyan ngerti. >> Sampeyan ora bisa ngerti sing sampeyan ngerti. >> Deleng SOMEBODY NGEDANGGIH Sampeyan ngerti. >> Deleng SOMEBODY NAMPANG LAMPIRAN, kowe ngerti yen dakkirim >> Deleng SOMEBODY NGEDALIKE LAMPIRAN, kowe ngerti yen aku bakal maca LAMPIRAN, KENE KANGGO NAK AKU SUKU KITA NGAPAKI LAKIRAN ING AKU ING SAKA ING ING ING SAK TUNGGU LAMPIRAN KITA KANGGO NATE DENGAN ING SAKA ING ING ING KANGGO LOUIS ING ING NGANGGO ING INI KANGGO MUNGGURAN AKU ING ING LOUIS ING ING NGANGGO ING INI KANGGO MUNGGUNG KITA ING KENE, ING NGEBARI KANGGO NANGGAL ING SUKU DARI SAKANE WO ADALAH KABUPATEN KITA BISA KENE KABEH KANGGO CARE KANGGO ING SARI SARI ING TANPA TANPA ING KENE SUKU KENE KENE KOMPETEREN KARET ING OGO SAIKI TANPA KANGGO SEMUA KANGGO NGENTUKKE ING KENE TUNGGAL ING TUNGGAL NUNGGAL KANG SUKU Kabeh kepengin nglumpukake sampeyan ngerti yen ora bakal rumangsa yen dheweke ora bisa muter maneh EGO UNDANG-UNDANG NUNGGAL JAWA ora KONTEN ING ING TUNGGU NUNGGAL ING KENE. ING Wong iki ora bisa muter kanggo ngerti. ING >> GAMPANG GAMPANG UPANG KANGGO Sampeyan ngerti. INI >> GAMPANG GAMPANG UNTUK MENGIKUT GAMPANG GAMPANG 3 GAMES GAMPANG >> GAMPANG GAMPANG UNTUK KANGGO MACAM-UNTUK MAJLIS KANGGO 3 GAMPANG GAMPANG NGAPANG GAMPANG GAMPANG 3 GAMPANG GAMPANG MACAPAKU KEMAJAHAN PUTRA ING TANPA TINDAKAN 0 NATE INGKU TASTE PLAYING IN FRONT OF NO FANS 0 ING TANPA TINDAK KANGGO 0 KELUARGA NGEDALKE ING ING SAKITU NGEBAB. KELUARGA NGEDAK-INGKE NGEDAL-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. >> GOLEKSI GAMPANG A HARI ING NGANGGO YOUNG. >> GOLEKSI GAMPANG A >> GAYUH. >> GOLEKSI GAMPANG A >> GAYUH. >> Gandhengane lan PHIL TOO KANGGO >> Gawe sing apik. >> Cara lan FILIR TOFO NGETEK ANTARI ING 3 GAMES sing KITA KITA >> Cara lan PHIL TOO KANGGO ING NGET ING 3 GAMES sing Kita GUNA TAPI 3 GAMES YANG KITA BISA KANGGO ARAWA ING AKU SUKU NUNGGAL JAWA KOMUNING lan ING ING SAKYA SUKU DENGAN KANGGO ING AKU BISAN LUKA lan ING ING SUKU DENGAN KENE PAKSA ING ITU AKU SUKU ING ING TETIK BEDHARGA BEDHE ING AKU ING AKU ING ING NGETANGGO MELAN WULANG MEGAN ING ING KOMPUTER SUKU ING NGETAN TIDAK MEGAN ING ING KOMPONEN WARM IS MUNGKULKE ING ING KANGGO MEGAN SAIKI WARM KOMPUTEN ING JAMINAN ING ING KENE ING NGANGGO RUNYA. IS NUNGGAL JADI NUNG MUNGGUNG NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL. >> Aku nggawe MANGGO RUN NGANGGO. >> AKU GUSUN. >> AKU GUSUN. >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikir JUST >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikir sampeyan >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikirake sampeyan lan 3RD ING NOBODY. STAND IT ROLLING lan 3RD ING NOBODY. STANDS ING NGANGGO APA YES, KANGGO SUKU 3RD ING NOBODY. Kahanan ITAU NGANGGO APA YES, KANGGO NENG INGKE INGKANG GAMPANG APA YES, KANGGO NATE INGKE BALANG AKU GAMPANG GAMPANG MACAPAK ING KENE GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG NGAPAK ING NGANG KANGGO MACAPAK LANJABUR LAN JAWA KANGGO GAME BONSARI ING NGANGGANG ING SAHA ING NGANGGO MUDAH DIRI KANGGO LAN KANGGO MACAPAKAN ANDA GOTTA ING ING PADIHAN LAN NEGARA LAN NGANGGO MACAMEN MANUSAWA LAN ING NGANGGO GOTTA FIGHT AGAINST MUNGKUL MUNGGUT lan ING GOTTA FIGHT ING KENAIKAN. Gelut ING KENAIKAN. >> SPURS ING KINGS INGGRANA MAIN KANGGO. >> SPURS ING KINGS INGGRAD MACAM TEMBANG AT 7 IN ORLANDO, POP >> SPURS ING KINGS INGGO MUNGGU WULANG ATAUN 7 IN ORLANDO, POP TOLD US PATTY MILLS PAKSA Wengi ing 7 taun ing ORLANDO, POP KUNCI JENIS ASIL POP KENE SUKURAN ING SUKU, DIA KUNCI JENIS KANGGO AS KANGGO ING SAIKI, ING JENIS ING JENIS. NUMBER 8 ING ING Ora BASA SUKUR, Dheweke ora seneng. Nomer 8 ING WANG MEMPHIS NGENTOT DI PORTLAND Ora PLAYING. Bilangan 8 ING MEMPHIS PALING TEMPAT ING PORTLAND ING KAJIAN INGGRUK BOTH MEMPHIS WEST TUKING ING PORTLAND KANGGO INGKANG KAMPUNG DENGAN KOMUNITAS DENGAN ARMS Kunci KANGGO INGKANG APLIKEN KANGGO ING NGANGGO KANGGO DENGAN ARMS KANGGO KANGGO MELENGKU NEGARA NGANGGO KENE DENGAN ARMS KUNCI NGENTOT DENGAN ANTEMEN NEGARA NEGARA 1ST QUARTER BLAZERS BIG KANGGO NUNGGUL ING ANTARI NEGARA NEGARA 1 SATUR BLUZERS BIG MAN GAMPANG PAKSA ING NGENE ANTHEM 1ST QUARTER BLAZERS BIG MAN GAMPANG NORTH YANG KANGGO MANAJAWA KANGGO LAKON MAN MANUSAKEN NORTH YANG KANGGO NANGGALKEJAWA KANGGO ING ING DITUTUP ING TULISAN LEMBAGA PESENAN ING ING DITUT ING GRATIS KANGGO PIRANG TEMA YORK Pungkasan ING PLUS TEMPOH NEGARA PIRANG TEMA YORK 3/25/2019 KANGGO NANGGALU SINCE UNTUK GAME PONTOR YORK 3/25/2019 KANGGO NANGGALKAN LED BLUZERS LEFT LEFT LEGER 3/25/2019 KENE NANGSA DENGAN SUKU CUKAI LEGK LEGER LED 3530 SELEPAS SUKAN 2ND. CUKAI LEFT LEGT LEA BLAZERS LED 3530 SELEPAS SATU SUKAN 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR KELUARKAN ING 3530 SELEPAS SUKAN 2ND. JARRON JUNSON JUNIOR KELUARKAN KAMPUNG CAMILLA Munggah lan PUSHES JARRON JUNSON JUNIOR KELUARKAN CAMILLA NGGALKE NGAPENKE LAN POSHES IT BACK CAMILLA NGGOLA MENGGALKI LAN NUKI DADAN KANGGO LAN KANGGO ING ING ING ING ING SAKITAH DITULUS ING SULIT 3 IT KANGGO LAN KANGGO DAMU ING ING KANGGO MUNGGUL DENGAN PITABUR 3 KANGGO, PELEKA GAMPANG UP 6150 KANGGO BETUL ING SUKU 3 GAME, PELUANG KANGGO UP 6150 PANJENONG LANANG GAME, PORTLAND MUNGGUL UPU 6150 PANJENENGAN ING BLAZERS LED LAN HALFTIME 6868 N PANJENENGAN PANJENENGAN LED ING ING HALFTIME 6868 N PORTLAND KANGGO UNTUK SAKITNA 40 HALFTIME 6868 N PORTLAND GAMPANG TANGGAP WISAN 40 UNTUK DENGAN 35 AT PORTLAND GAMPANG TANGGAP WISAN 40 TO ANU 35 Lan TANPA KANGGURU MUNGGUNG LAN NUNGGAL ING JAWA Nuju SATU 35 Lan TANPA SOKONGAN TANPA MUNGSA lan MEMBANGKUT ING SUKU SAIKI DUMADI 3 LAN GAMEN HALF Lan NUNGGALKE ING SUKU DUMADI NINI DUMADI 3 AND GAMES HALF MEMPHIS LAN 8th SAIKI 3 LAN GAMES HALF MEMPHIS LAN 8 HARI ING SUKU TENAGA 3 GAMPANG MEMPHIS lan kaping 8 PELEK DIDENGKE INGKU 3 DENGAN MENGENUT TARI KARI, SPUR KOMPUTEN TEMPAT 3 DENGAN MEMBANG-KUNTUR KANGGURAN, KONTEN ING NGETEK DENGAN MENGGANG TANPA KANGGO, BISAN ING NGANGGO ING NGANGGO MANGGUN ING DENGAN KANGENO KENE Dadi wong-wong padha njaluk ngerti apa sampeyan ora ngerti yen sampeyan bakal menehi pitunjuk TAK INGO KENE ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU SUKU DENGAN KANGGO OH OH KITA KENE TALK ING SUKU BASA-BASA SAIKI SUKA KANGGO OH KITA KENE TUNGGU KENE TUNGGAL BUKU. Yaiku KANGGO OH KANGGO NATE ING NGEBUT BUKAN KANGGO BESAR. Iki GAMES GOLEKE yen ING-ING NGANGGO TINDAK BUKU. Iki GAMES GOLEKE yen ING-ING NGANGGO NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan GAMES GOLEKE Yen ING-ING NGANGGO NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan ngerti yen dheweke pengin NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan ngerti yen dheweke pengin njaga sing luwih cepet. YEAH. KANGGO NUNGGUH ING ING NGANGGANG UNGGAL MANGGANG WANGSA. YEAH. Wong-wong iku wis salah siji KUNCI ING KANGGO NATE. YEAH. Wong-wong mau wis dadi salah sawijining tukang sing paling akeh ing perang Wong-wong mau wis dadi salah sawijining pujian ing KEJAGAAN ING ANTARA PANDEMIK INI ing SAN PEMIMPIN ING ING APPEN ING PANDEMIK INI DI SAN ANTONIO lan NEGARA SAN ING PANDEMIK INI INI DI SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR SAN ANTONIO, KESIHATAN METRO ANTONIO lan BEXAR NEGARA SAN ANTONIO, METRO HEALTH lan UNTUK KSAT Q lan A ANTONIO, METRO HEALTH lan UNTUK KANGGO KSAT Q lan IS KANGGO DENGAN ASSISTANT CITY HARI ING KSAT Q lan IS KANGGO Gabung dening MANAGER City ASSISTANT lan INTERIM METRO Kita KANGGO DENGAN MANAGER KOTA ASETISTEN lan INTERIM METRO KESIHATAN DIETEKTOR DOKTOR MANAGER lan INTERIM METRO DIRECTOR DOKTOR KOLEKTOR KOLEKTOR JUMPA DOKTOR DOKTOR DIREKTOR KOLEKTOR DOKTOR GRATIS KANGGO NGGOLAH DENGAN KAMI DENGAN KAMI ING WISAN. DOKTOR DOKTOR BRIDGER UNTUK DENGAN KAMI DENGAN KAMI WANITA. AKU KANGGO TULIS WULANG KANGGO US ING WISAN. AKU KANGGO UNTUK Miwiti GUNA INGKANG INGKANG ING KANGGO ING AKU KANGGO UNTUK MENGIKUT DENGAN MENGIKUT REACTION ANDA ING KANGGO GOVERNOR DENGAN NANJAWAB Sampeyan ING REACTION ING KANGGO GOVERNOR GREG ABBOTT SAID TODAY TINDAKAN APA APAKUKU GIGNOR GIGNOR GRATIS KANGGO ING TANGGUNGJAWA KESIHATAN LOKAL ABBOTT SUKU DENGAN NGEBAB DENGAN KESELAMATAN LOKAL DIDIK DUMANA ING NGANGGO PAKAI Yen JABATAN KESELAMATAN LOKAL TIDAK DUMADUHKU KABEH DENGAN SEKOLAH DITUTUP Aja duwe kekuatan kanggo ngiyarake sekolah sing wis ditutup UNTUK MENENGAH SEKOLAH DITUTUP ING ORDER UNTUK MENGIKUTKAN SPIKO ING ING ORDER UNTUK NGEDAHKE INGKOH INGKANG INGKANG ING, ING AKU KANGGO KANGGO UNTUK INGKOH INGKANG INGKANG ING, ING APA KANGGO MUNGSAAN INI. Ora ngerti, Apa REA REKAL ANDA. >> ING ING LITIT LITTLE APA KANGGO INGGRIS SARI AKU UNDANG-UNDANG PELAJAR NEGARA ING ISU KANGGO. SARI ING UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA ING ISI INI. Dadi, EVERYBODY NATE ING SAMUGA PELAJARAN ING ISI INI. Dadi, EVERYBODY NATE ING SAMBUNG PEMBANGUNAN lan ING DATENG GAMPANG Bener, EVERYBODY NATE ING SAMBUNG MAJLIS lan ING DATENG GAMPANG. Panuntun TEA PENTING YANG NGANGGO PITUWANG LOKAL KESELAMATAN LOKAL KUNCI NGENTANG ING DENGAN NAMPUNG Yen AUTHORITIES KESIHATAN LOKAL KANGGO MUNGKU ING DENGAN KANGGO NU TELAH DENGAN APA PELEKA Gegayuhan nglumpukake Sing bakal ngisi ING PENTING TEMPOH LAN UNTUK APA KANGGO. ING PENTING TEMPOH INGKANG lan ING WANG KANGGO. Pengumuman ING dina iki Lan SO YA KANGGO NAK KANGGO. Pengumuman INGGRIS ING KENE. AKU NUNJUKKE PITEN LIT Pengumuman INGGRIS ING KENE. KANGGO NAMPI GITITAN ING SITU JAMINAN YANG KAMI RE Sampeyan ngerti. AKU NJUKUKKAN SIT NGGALKE PITABURAN YANG KANGGO MENGIKUT ING AKU NGADALAH KITA NGADI ING JAMINAN YANG KANGGO MACAPAKU UNTUK KENE KABEH IKU KANGGO NUNGGUL BASA SUKU. MENYANGKE UNTUK KENE ING NGETO AKU KANGGO NUNGGUL BASA. Dadi ITU IS RESPOND LAMPIRAN. Dadi, ITU Luwih Bisa Menehi Pitunjuk. MANGSA INGKANG ING KANGGO. KITA NGANGGO KANGGURAN LAN MUDA. NUNGGUH PENTING RISIKO lan INGKANG TANGGAP PADANGGAL UNTUK COVID-19 Lan PENTING GAMPANG LAMPIRAN UNTUK KANGGO-19 AS KANGGO. Gunakake kanggo COVID-19 AS POSSIBLE. >> IT IS SAIKI INI INI AS POSSIBLE. >> KENE ITA PANDEMIK INI KANGGO NUNGGULUT PUT A >> SEEMI ITAU PANDEMIK INI KANGGO MUTE ING PUTIK ING SUKU PANDEMIK NUNGGUH APLIKASI PUTRA ING SUKU METRO. ING ING SUKU SPOTLIGHT ING METRO HEALTH. ING NGE ING KRITIKISI SUKU METRO KESIHATAN. Yaiku Kritikalisasi Aku ngutamakake Kabar-Kabar sing anyar KRITIKISI AKU NU WARNA NGENTOT JAWITA KENE SENTIASA NGENTOTA KANGGO KANGGO lan KANGGO Kabar EXROTE NATE ANTARA TENTANGKE TANGGAL KANGGO KANGGO lan NGANGGO ITU TOOK ING KANGGO NGENTANGKE TRADUK KANGGO LAN TOKO ING TOOK IN TOOK A KANGGO UNTUK KANGGO TRADIS KANGGO IT TOOK TO TOOK A KANGGO UNTUK KANGGO KANGGO KANGGO ING AKTIKAN NGGENHANA ING NGANGGO Sambungake TRAMER NGGALKE GAMPIRAN ING NGANGGIH ING NGANGGO SAKA DENGAN ING ASSESSMENT PITAKHIR DAPATKAN ING NGANGGO INGKE SUKU DENGAN KANGGO ASSESSMENT UNTUK SEMUA LAN APA KANG ING ING DENGAN HIRING DENGAN ING ASSESSMENT SULIT ING KABEH lan ING NGE ING ING NGANGGO INGKAN INGKANG SUKU ALLAH lan ING ING ING NGANGGO ING INI KANGGO ING DIPANGGO KANGGO LAN TARI INGKE Wong-wong Iki sing Disengkuyung lan TINDAKI TRANCONG BUNGSA KENE ING VIRUS IS NGAPAK. KANGGO LAN TARI ING TRANSING KANGGO ING VIRUS ING SITUJUK. >> A LOT KANGGO VIRUS ING ING SUKU. >> Akeh KRITIKISM. >> Akeh KRITIKISM. Lan Sampeyan ngerti ING ITA ITU A OF KRITIKISM. Lan sampeyan ngerti ITU ITU LITTLE BIT LAMPIRAN KENE KRITIKO ING Lan Sampeyan ngerti ITU ITU LITTLE BIT LAMPIRAN KENE KRITIKO JABATAN FUNG DIDANG TANPA PUTTING LITTLE LIT LIKE KRITIKAT JAMINAN FIRE UNTUK NAMPI NGAPAK ING BASA. JABATAN FIRE UNTUK TANPA KANGGO BASA. SUKU ING INI ING ING NGANGGO SAIKI BASA. SUKU ING ING ING ING NGANGGO ING JAM IKI FIRE ING LANJUT SUKU ING ING ING ING ING NGANGGO ING JAM IKI FIRE ING ING LAN ING KETUGA. TEU FIRE ENGINE lan LATIHAN ING AKU ING KETUGA. Dadi sampeyan ngerti yen ora bisa nggawa ITU ING NGANGGOLAK DENGAN KRITIKISMEN SESEEN lan ING KRITIKISME UNDESERVED. NGANGGO KRITIKISMEN lan KABEH KRITIKSA UNDESERVED. TAPI KENE KENE DENGAN NGANGGO NANGGALU TANPA KRITIKIS. TAPI KENE ING NGETENGAH KENE ING NGETO KANGGO. Lan Wong Kasedhiya KANGGO NUNGGUH NUNGGALANE SUKU. Lan Wong Wong Sansaya. BISA KANGGO ING ING Wong lan KANGGO NATE MENGIKUT. SAIKI NAMPI ROLL DENGAN ITU KAYA KITA NGADHIK. SAIKI NU TARI INGKANG ROLL DENGAN ITU KANGGO NATE ING NGANGGO ING KANGGO SAIKI NDELENG ROLL DENGAN ING NGANGGO ING NGANGGO INGGU-ANAN INGKE BISA KANGGO BISA KANGGO KANGGO NATE TINDAK ING PALING APA KANGGO BISA KANGGO ING KANG RESEPI YANG KANGGO lan. BISHAT KANGGITAN KANGGO YAKUNG lan. TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing bakal NGANGGO lan. TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing kita nyandhak DEPARTMENT HEALTH SAIKI SAIKI TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing kita bakal nyandhang DEPARTMENT HEALTH SAIKI SAIKI LAKON ING SUKU KESIHATAN JAMINAN KANGGO SAIKI LAK ING NGANGGO NU ING BISAN. KANGGO NUKU TRACER IN TRANSIS ing KES INGKE ING KANGGO ING NGETO 165. KES INVESTIGATORS KE ING KANGGO SAIKI UP IN A 165. UP TO SAIKI KANGGO SAIKI 165. UP TO POOS DENGAN ING ING UP TO KANGGO DENGAN KANGGO ING GRATIS POINT KANA BISA ING GRATIS SPIKE KEDUA ING NGANGGO TENGAH DENGAN 7 ING MANGSA SPIKE KEDUA KANGGO ING NGANGGO TARI INGGO 7 HARI ING NGANGGOTE KAS ITAU NGENTI US DENGAN 7 HARI ING NGEMANG INGKAT KAS. KANGGO GAMPANG INGKIK INSES. PROSES IT INI SAIKI PUTRA INVESTIGASI. PROSES IT INI KANGGO NENG INGGRIS ING ING SUKU. PROSES IT INI KANGGO NENG INGGRIS ING ING SUKU. Dadi EGI HARI KANGGO NAWI BETUL LAN ING ING Dina. Dadi EGI HARI KANGGO NAWI BETRAN LAN KITA NGAKO lan NGALAKSAWA lan KITA Dadi EGO HARI KANGGO NAWI ING NGENTOTI LAN KITA NGAKO lan NGADI GRATIS lan KITA RESEP. KITA PIKSA lan NGGALI lan NANGGALKE. Aku mikir yen sampeyan wis ngerti RESPOND. Aku mikir yen sampeyan bisa ngerti sing paling apik sing bisa dilakoni ing 100 Aku mikir yen sampeyan ngerti paling apik sampeyan bisa nindakake ing 100 taun PANDEMIK ING APA US. Paling apik sing bisa sampeyan tindakake ing 100 taun PESEMEN ING APA NATE US ALIVE TODAY HAD ANY EXPERIENCE PANDEMIK YEAR ING APA ASU KANGGO NU TANGGAL DENGAN APA PEMBANGUNAN ING NGANGGO INGKANG UNTUK KANGGO MANGSA ANU NATE TARI ING PANJENENGAN ING NGALAMI KENE ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO MUNGKIN. ING AKU KANGGO INGKANG UNTUK KANGGO MUNGKU. >> Lan DOKTOR aku mikir Kanthi. >> Lan DOKTOR aku mikir babagan PANDEMIK INI >> Lan DOKTOR aku mikir babagan PANDEMIK iki yen wis akeh banget Nganti PANDEMIK INI KENE DENGAN PAKSA PAKSAAN lan SEMENANJANG KENE NUNGGAL ING SUKU SPESULASI lan JANJI KANGGO NUNGGALKE SAHA PELAKONAN NGENTOT Lan KONSEPI KANGGO NANGGAL NENGGALENGKE BISA KANGGO-19 KES UTAWA CASH. Konflik TENTANGAN Cara Kasedhiya 19-CAS utawa CASH. BISA KANGGO NENG DENGAN KITA Kasus utawa KAS. BISA KANGGO NATE ING KAMU ING INI KANG ING KENE BISA KANGGO NENG DENGAN KAMI KANG ING ANU INSTANS ING APA YANG KANGGO SUKAN NATE ING JAMINAN ING JAWA KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO DENGAN PANJENAN KANGGO ING TANPA KANGGO TANGGAP RASA ING SUKU DUMADAKAN AS DUMADAKKAN PENTING TANPA AKU-UNTUK PANJENENGAN A DIPANGGUHKE ING TANPA AKU-UNDANG NAMPANG ING AKSES POSITIF ATAWA ING ING BISA Nggoleki Tés POSITIF Utawa IS ING JAWA ING WAKO DENGAN SATU PANJENENGAN SUKU UJI POSITIF Utawa IS ING BASA MASA NU ING SUKU DITUTUPAKU PITAKU PAKAT LAGI INGKANG INI WAKTU DENGAN SATRIA NU TARI ING KAWIN. LAGI MENGIKUT KENE ING PROSES KARYA. MUNGKU BASA. LAGI MENGIKUT KENE ING PROSES KARYA. >> SAIKI JAWA ING WANGSULU Apa bisa digunakake PROSES. >> SO UNTUK TANPA SOAL SOAL. >> SO UNTUK TANPA SOAL SOAL. KITA KANGGO NATE NEGARA MANUNGNA SOALAN. KITA KANGGO NATE ING Wong sing Nemu TINDAK POSITIF. KANGGO 2 KANGAN TESTS Ana siji sing NARI ING MATERI GENESIS sing Disebut Tèks ing PCR MENYUKAKAN MATERI GENERAL YANG TARI ING TARI PCR lan ING TANGKA SUKU SUKU Wong-wong sing Dicoba Uji PCR lan ana sing Nuwun INGKE UNTUK NGETENGKONTEN YANG MENGAWALI Lan ana wong sing NINGGALKU kanggo protesine sing urip ING MATERI GENERAL YANG DITADANG PROTEIN sing Urip ING MATERI GENERAL YANG TARI ING ANTIGEN. MINGGAL BOTH MATERI GENERAL YANG TARI ING ANTIGEN. MINGGOTI KENCING TANGGOLONG AS KANG TENAGA POSITIF ANTES ANTIGEN. MINGGOTH KENCING TARI ING ASING POSITIF BAGI PILIH. Yaiku tuntunan ING TAWA ING POSITIF AS PAKIT. Yaiku tuntunan Saka NEGARA A BASA. Yaiku tuntunan saka NEGARA NEGARA ING SAIKI Tuntunan SARI SARI NATE NEGARA ING SADAK TINDAKAN DARI PAKAIAN PERSEKUTUAN lan INI Yaiku tuntunan Saka Gubernur FEDERAL lan apa sing bakal ditindakake saka VERY KERAJAAN PERSEKUTUAN lan ING AKU KANGGO NATE ING ING TANGGAL SANGGUH. Yen Sampeyan ora KANGGO NATE ING NGANGGO SANGGUH. Yen sampeyan ora duwe NGEDANG. Yen Sampeyan ora duwe nyoba kanggo POSITIF 19 Nemu Uji POSITIF UNTUK COVID-19 Sampeyan ora kalebu ING KASET UJI POSITIF UNTUK KOVID-19 Sampeyan ora kalebu ING KES negara. Ojo golek ING KASUNSIK KAMI. SOAL KANGGO UNTUK BISA NEGARA. SOAL KANGGO SAIKI SUKU BOLEH DIPANGGUL JAWA SOAL KANGGO SAIKI SUKU BOLEH DIBUAT ING PENTING DUA PAKET LUKIS DENGAN POSSIBLE KOMUNITAS ING SUKU DAH DIDANG NENGGIH DUA PAKSA KANGGO LUKU Yen ora TINDAK KANGGO INGKUNG ING SUKU KENE PAKET ING DITANGGUT INGKE ING AKU KANGGO DUNIA KANGGO WULANG KANGGO NATE ING ING NGANGGIRU DENGAN PENTING. Wong-wong padha bakal diduweni kaping pindho. ANUM TEMPAT ELSE BUKU. ANUM TEMPAT ELSE YANG KITA BISA PAKET. ANUM TEMPAT ELSE YANG KITA BISA PAKET. >> PULANG RASA JAWA: DOKTOR Kita ora diwartani. >> TAMPILAN KANGGO: DOKTOR GRATIS DOKTOR DOKTOR >> GANJANG TAMPAHAN: DOKTOR GRATIS DOKTOR GAMPANG KOMUNIKASI KANGGO GRATIS. HEAD OF METRO KOLEKSI PAKAI APLIKASI KANGGO NGGABUNGA AS. HEAD KESIHATAN METRO UNTUK KES ING IN Q AND A Nggabungake US. HEAD KESIHATAN METRO UNTUK KES ING IN Q LAN A lan NENGGALKE SUKU BAB Kasedhiya kanggo KES ING IN Q Lan A lan KANGGO UP ING KENE Lan NATE NGGALKE ING NGGO NGANGGO MACAM RUMOR INTERNET INGGRIS Sampeyan ngerti RUMOR INTERNET ING NGETENGAN ING TANPA BISA ING NGANGGO RUMOR INTERNET BETTER ING TANPA KANGGO ING NGANGGO ING ING LAN LAN KANGGO KANGGO ING TANPA ING NGANGGO ING ING LAN ING NGGO NGLUKIS KANGGO BASA ING SUMBANG ING ING DAN ING KURSUS UNTUK KONTEKTOR ING ING ING ING MALAK KANGGO ING 10. INGGO ING PEMBANGUNAN ING TANPA ING MALAM ING 10. ING INGKU >> JAWA PANDEMIK THE NIGHTBEAT AT 10. THANK YOU >> SINCE PROYOR BEGAN PANDEMIK DAN SALES GAMBLE >> SINCE PROJEK PANDEMIK BEGAN lan SALES GAMBLE WARNA KOMPUTER Pakaryan BEGAN lan GAMBLE SALES MUNGKIN KOMPUTER ING GAMPANG JENIS KANGGO BOUNTY PAPER KANGGO LAMPIRAN KOMPUTER ING NGANGGUTKEJENENGAN KANGGO BOUNTY PAPER TOWELS CHARMIN TOILET PAPER GAMBAR TANPA KUNCI BOUNTY PAPER CHARMIN TOILET PAPER PUFFS TISEDES DAWN TOWELS CHARMIN TOILET PAPER PUFFS TISSUES TIED AND DAWN DISH SOAP, TOTAL SALES INI DI UP TINDAKAN PUFFS TIED lan DAWN DISH SOAP, TOTAL SALES ING NGETENE 5% ING 3 wulan Pungkasan DISH SOAP, TOTAL SALES KANGGO UP 5% ING 3 BULAN TAMAT DI JUNE. 5% ING 3 wulan Pungkasan ing JUNE. >> Mantep SULIT: ING ING JUNE. >> WANCANGAN PENTING: DENGAN KOMPUTER DENGAN PASA GAMPANG >> GAMPANG PUTRA: DENGAN KOMPUTER ING ING PANJANG PANJANG TUNGGU ING JAWA KOMPUTER Dibandhingake WAKTU SAME TINGGI LENGKE Pungkasan taun, ING KOMPUTER ING GRATIS KOMPUTER lan KOMUNITAS ING GRATIS Paling Pungkasan taun ING KOMPUTER KOMPUTER KOMPUTER ING KABUPATEN KELUARGA lan KELUARGA UNTUK BISA KANGGO KARANGAN lan kulawarga KANGGO UNTUK KENE 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS BISA Luwih 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS KONSUMEN ING NGEKALKE lan 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS KONSUMEN ING NGEBUT lan NGENTUT WANGSA KENE DENGAN INI KONSUMEN ING NGOMUNI lan NGEDALKE NGEBUT WAYANG BASA DENGAN ING NGANGGO APA LAKU MUNGSA ING ING. >> SAIKI DENGAN LIVE. KANGGO KANGGO SAIKI NATE ING NEGARA KANGGO ING SUKU ING ING KANGGO CAM RAYA SAIKI NATE ING NEGARA KANGGO ING KANGGO ING ING NGGALKE ING NGEBAB INGKE. GOLONGAN ING ING KAWASAN ING NGEBAB ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING INI KATIE YEAH, Sampeyan bakal Nemokake wong-wong mau Nggawe WULANGAN ING INI KATIE YEAH, ING TANGGAL WINDY ING SAIKI Cara INGKE INI KATIE YEAH, KANGGO MACAMAT ING ING SAIKI ACROSS PALING RAKYAT BEXAR KANGGO WINDY ING SAIKI SAIKI ACROSS PALING NEGARA BEXAR KANGSA NUNGGAL KENE ACOSOS PALING NEGARA BEXAR INGKE SUKU JAWA KANGGO BOYARI KANGGO KANGSA NUNGGAL KANGGO PENDIDIKAN KANGGO NUNGGAL NYAWA AHLI STORMS DITANGGANG Kita bakal nonton AHEAD STORMS GALKIRI LUKISAN lan WINDING ING STORMS KANGGO INGGAL-INGKAN LAN BABAK ING AIRPORT ATAWA KANGGO NUNGGAL 25 KANGGO lan WINDEK ING AIRPORT UTAWA DIDANGKE ARO 25 25 MILES PER HOUR RIGHT SAIKI JIKA AIRPORT UTAWA DIDANGKE ING JAWA KANGGO 25 MILES PER RUMAH KANGGO SAIKI JAWA KENE NATE ING KENE MILES PER RUMAH SAIKI SAIKI Yen sampeyan KANGGO US ING AKU KANGGO Miwiti KANGGO UP KANGGO KANGGO NAK ING WINDUNG MULISKE KANGGO MUNGGALKE ING ING KANGGO ING SUKU Miwiti kanggo milih SAIKI ING ING KANGGO MUNGKU KANGGO BOYARI KANGGO KANGGO INGKANG ING NGANGGO KANGGURU BOJANA NGANGGO MUNGKU INGKANG INGKANG PUTRA Nggambarake BOUNDARI PELANGGANAN INGKANG GURU LAN JENIS KENE SUKU PENTING PELUANG INGKANG GURU LAN JATI ING AKU SUKU PENTEN PAWARTA. Sing Wis Nata Tandha sampeyan ing ndhuwur paling anyar. Sing wis Nuduhake KURSUS sing BAIK apik banget, THE NEWSCAST. Sing wis Nuduhake KURSUS sing BAIK sing BAIK, TAPI KITA BISA DUMADAH NGAKAL KURSUS sing BALAYAN NGGAL, APA KANGGO MUNGGUN DENGAN KANGGO NANG TUNGGAL KANGGO LENGKAP TAPI KITA NGENTAK DENGAN KANGGO INGKEBUT KESIHATAN SUKU HEALTHY RAINFALL ING ING NGANGGAL KANGGO NATE NGANGGO MACAM KANGGURAN LAN STORMS MAYBE KANGGO NAMPANG MACAM IKI KANGGO LAN STORMS SUKU MENGIKUT INGGRIS PENTING GAMPANG GAMPANG LAN KANGGO GRATIS NGEBAB LELAKONAN PELEKA KONTEN KENDALL Nggambarake PELESENAN KANGGO PENDIDIKAN LAN NEGARA. WE'LL njupuk ING AKU NEGARA KENDALL LAN NEGARA. WE'LL Nindakake TARI ING RADAR ING ING SAIKI NEGARA. WE'LL Nindakake TARI ING RADAR ING ING SAIKI RADAR RIGHT INTO IT LET YOU >> SEMUA KABUPATEN, AKU TUNGGUH >> SEMUA RASA, AKU TUNGGUH ING SUKU STORMS BUKAN ING TUNGGU BASA ING KENE. ING ITU KAWASAN BISA PAKSA ING NGENTEN TENANAN INI. ING ING NGANGGUT ITU KANGGO TANGGO. ING TANGGAL NANG KENE ITA HARI NGEBAB A A. >> BALAKAN sing BAIK, ING SINI A T. >> PAWARTA sing apik, INGKANG TAMPUNGAN INGKANG MANGSA BUKAN >> Pawarta sing apik, ING SEKTOR INGKANG PUNGSAAN ING SAK TANGGO KANGGO ING TUNGGAL PEMBANGUNAN INGGRIS KANGGO ING TANGGAL ING GAMPANG TANGGO LAMPIRAN ING AKU KANGGO LETT IT GAMPANG PADHARI ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APIK AKSARA ING AKU NGANGGO LIRIK LATTIK ING SAKITU NGEJABAR BESAR, ING NGETO GUNUH BIT SAIKI BALAR ING NGGAL, ING NGANGGO NATE NGAPAK INGSA NGGAL KANGGO PAWARTA sing Apik, TAPI GUN NGANGGO ING NGANGGO INGGANG-ING PANJENENG NGEDAL PANJENENGAN BESAR NGANGGO SUKU DENGAN KANGGO PIRANG. KAYA AHEAD ING NANGGALKE SAIKI BUKAN JAWA KANGGO. KENE AHEAD TEKNIK TEMA. KANGGO BOUNDARY. KENE AHEAD TEKNIK TEMA. ANSUNINGAN KANGGO WANGSULANA AKU KANGGO GAMPANG TEMPOH. Sawijining Bojomu Kancane wis Nggayuh lan ngramalake WINDING BOUNDARY DENGAN NGEDANGGAL LAN ING NGANGGO MAJABAT NGANGGO WANGGU 45 MILES THROUGH lan IT GUSUS WINDEN NGANGGO 45 MILES PER HOUR NEAR NEGARA BALUNG TANPA GUSAN 45 MILES PER HOUR NE NATE BRAUNFEL BARU BUKAN TIDAK DENGAN ING APA YANG TUNGGU ING SAN PER HOUR NEAR BRAUNFEL SAIKI BUKAN TANPA DITAYANG INGGU YANG TUNGGU ING SAN ANTONIO JAWA NGAPAK Nampilake GUSTI YANG TINGGI DI SAN ANTONIO SAIKI NET INGKE ING NGET ING KANGGO INGKE TENTANG 23 MILES PER HOUR AS PADE SAIKI ING ING KAMU CAMERA PAKET ING CAMERA BISA SAIKI INI ING KAMI CAMERA ING KAMU CAMERA KANGGURAN ICON KANGGO KAMI CAMERA DENGAN KAMI CAMERA KONTOR ICON ING INI KANGGO SUKU DARI KLANG DENGAN ICON KANGGO ING ING ING SENTIGA MUNGGAL ING GROUDY UNTUK KONEKTOR ICON KANGGO LITTLE GANTI PALING GANTI Nuju TANGGAL KANGGO LITTLE ICON LAN ITU AKU NGGALKE LONTOR LORON KANGGURU ICON lan INGKAH NGGALKE SANGSA KITA NGANGGO SANGGAL SUKU NATE INGKE ING ING KANGGO NAIK ING HUJAN LAMPIRAN ING PANJENGA INI. APA-HUJAN HUJAN APLIKASI LAMPIRAN INI PANJUNG. ING AIRPORT ING WAKTU. THE GUSTS ELSEWHERE. ACROSS THE THE GUSTS ELSEWHERE. ACROSS THE KAWASAN 31 MILES PER WULANG SINI GUSTS ELSEWHERE. ACROSS ING KAWASAN 31 MILES PER RUMAH ING ING ING SAN ANTONIO YANG KANGGO KAMU KAWASAN JAWA 31 MILES PER RUMAH ING ING ING SAN ANTONIO YANG KANGGO GAMPANG UNGGAL UNGGO 35 MILES PER HOUR IN INSAN ANTONIO YANG KANGGO GAMPANG UNGGAPAN 35 MILES PER HOUR DI KERRVILLE KENE UP TO 35 MILES PER HOUR IN KERRVILLE KENE NGEBAB OLEHAT INGKE BOUNDARY YANG TELAH GAMPANGGO lan ING ING ING ING GRATIS ING GRATIS lan Sampeyan bisa NDELENG SINI KANGGO lan ING ING NGGUNGA NGGAL ING ING IKI LAN ING PANJENENGAN ING NGEWANG LADI RADAR. SO GUNUH GOT FEW LINE GESANG lan Sampeyan bisa DENGAN ING ING RADAR LIVE. Dadi ora entuk GOLEKTIK TANGGO MUNGKUL ING LIVE RADAR. BISAN GUNUNG TANGGO GOLEK ING NGANGGO ING SINI. NU KANGGO ING TALK Bengi sing arep ning kene. KANGGO ING TALK NUNGGUH ING KANGGO ING SAIKI SAIKI ING kene. KANGGO ING TALK NUNGGAL ING KARANGAN ING SAIKI SAIKI JAWA TINDAK DENGAN DUMADI TENTANGKAN SEMUA KANGGO SAIKI JAWA TINDAKAN DUMADI TANPA KANGGO ING SUKU BIT. Yen polong ora ana sing nyandhak pitakon sing ora ana WANG KANGGO TANGGAL BIT JAWA ING SUKU WANG SAIKI DENGAN NGEBAB INGKANG GURU ING SAIKI WANG JAWA NATE ING SUKU PELANGGAN LAMPIRAN ING ING SUKU BISA KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI. PELUANG INGGRIS INGKANG GAMPANG MUNGGUT yen ING PAKEN ING SAIKI, ING NGET ING NGISI GOT GAMPANG KENE SANGSA KANGGO BABAR, ING NGANGGO Nuli GAMPANG GUSAN. Leres KANGGO ROKA LINE TAPI GUNUNG TANGGO MANGSA GANTI. Bener TULISAN NGGALKAN MAJLIS APLIKAN utawa KLISIK KANGGO SAIKI. KENYATA TANPA ROKA UTAWA ATAWA KELULUSAN STORMS sing ngetrenake ACROSS Utawa CLUSTER STORMS sing ngetrenake ACROSS PORTION negara KENDALL ING ING TUKU LAMPIRAN ACROSS PENTING PAKSA PAKSA ING ING ING SUKU TUCKER. NEGARA KENDALL ING ING INSARA TUCKER. ING ING NGANGGUT WANGI KANGGO INI NEGARA. ING ING NGANGGUT WANGI KANGGO NUNG MUNGGUH GAMPANG WULANG ING SENTUK ING ING NGANGGOLIS KANGGO ING ING NGANGGOLAH ING SAKITAN ING SAKITAN UNTUK MUNGKU ITU AKU AKHIR KANGGO GANTI SUKAN WANGSUL ING AKU ING AKU DENGAN AKTIVITI AKU LUKIS AKU LENGKE LAN PANJENGAAN INGKANG INGKANG. KANGGO ING AKTIK TANGGAL AKU GAMPANG PIKE GAMPANG MACAPAK INGKANG ING. Dadi sampeyan bisa NDELENGAN Lan LOOP INGKANG ING NGETANGGAL. Dadi Sampeyan bisa NDELENGAN Bagean saka STORM sing WIS Dadi sampeyan bisa NDELENGAN BAHASA INGGO STORM YANG KANGGO NATE TARI ING KANGEN AUSTIN Bagean STORM YANG KANGGO NATE ING SUKU ING KANGGO AUSTIN MANGSA ING PAHLAWANAN NUNGGAL ING NGEBUT ING KAWASAN AUSTIN MANGSA ING PUTUP LAN SAN MARCUS YANG TANGGAL KAWASAN INGGAL ING SUKU NEGARA lan SAN MARCUS YANG KANGGO MUNGGUNG DENGKU GUNUH, TAPI DENGAN SAN MARCUS YANG KANGGO MUNGGUT Nuli GAMPANG, TAPI DENGAN MENYANGKE ING ING NGENTANG Miwiti GAGALU, TAPI ING ING NGANGGALIS ING NGENTAK DENGAN ING SENANG ING TENAGA ING. TO THE SAIKI DENGAN ING NGANGGO PAKET TENANAN INGNA. Nuju ING WANG SAIKI ING ENERGI SINI. KANGGO ING JAWA KENE DENGAN NGANGGO NANGGUT, ING KANGGO WANG JAWA KENE DENGAN NUNGGUH, ING NGET ING KANGGO INGKANG WINDUNG TUNGGAL Yen ora bakal nolak, nanging sampeyan ora bisa menehi kabar manawa bisa milih maneh UP UP SINGER TRANSGUIDE CATETAN YANG NGANGGALKE PAKIKAN UP UP SINGER TRANSGUIDE CAMERAS TINDAK KANGGO PIK UP UP SINGER TRANSGUIDE CAMERAS TINDAK GOLEKI DI SINI. KANGGO INGKANG SUKU CAMERAS TINDAK KANGGO ING KANGGO. KANGGO INGKANG ING KANGGO Neng kene. KANGGO INGKANG ING KANGGO NGANGGOLEKA KANGGO PUNJUKAN LAN IS LEMBAR KANGGO PENDIDIKAN lan ING ING NGGUNGA NGGENGA ING SAIKI LEMBAR KANGGO PENDANGGAN LAN ING JAWA ING GRATIS ING SAIKI ING ING BANDERA ING SWELL LINE GAMPANG ING SAIKI BAKAL ING BANDERA ING SWELL KANGGO BERNIE ITU KANGGO KANGGO BANDERA ING SWELL KANGGO BERNIE ING KANGGURU MENGIKUT PRETTY ING NGANGGAL ING PUSAT Ngrampungake BERNIE ITU KANGGO INGKANG PRETTY ING TANGGAL PUSAT NEGARA BEXAR INI LAN ING SULAWA PENTING. NEGARA GUADALUPE. Dadi iki apa sing diwenehake 45 mile saben bengi NEGARA. Dadi iki apa sing dijaluk 45 MILE PER WULANG NGANGGO UP ING BRAUNFELS Anyar DITUTUPAKAN 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS UP ING LUKISAN BARU NGANGGO GUSI UP ING BRAUNFEL KENE NGAPAKSAAN KANGGO 30 MILES PER HOUR NGGATKE ING PADANG 30 MILES PER HOUR SO ING ING SAN ANTONIO, TAPI SUKA PADANG 30 MILES PER HOUR SO ING ING SAN ANTONIO, TAPI ING ING TUNGGAL UNTUK GAMPANG Bener SINI ING SAN ANTONIO, TAPI ING ING ING UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. KAYA GIT GOLONG ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG UNTUK KANGGO. Dadi ora bisa entuk sing mlebu KANGGO PUTRA. Dadi ora bisa njupuk sing nampa NUNG NU TARI ING NGGAL-RI KANGGO Nuli GAMPANG TINDAKAN KANGGO GAMPANG. Aku ora Nuli GUNUNG NATE TANGGO AKTOR STORMS. Aku ora bakal ujar babagan pitulung kita GAMPANG TEMPOH. AKU NGENTUKKE ING KANGSA ING KANGSA ING ING WULANG PENTENKE ING JAWA KANGGO ING PUTRA ING PUTRA ING APA SANGGUT JAWA KANGGO ING PINGGUT APA DENGAN PADANG KANGGO DIDANG KANGGO ING PADIKON KANGGO LITTLE LITTLE KENCAPAN sing diwiwiti kanggo ngumumake KENANGAN THUNDERSTORM sing Miwiti nambahi TEMA ING OWN OUTFLOW BOUNDARIES sing BIGGER Miwiti kanggo ngumumake TEMA SENDIRI SENDIRI WANJAWA KENE NGETEK KENEWAK SESIWAKI KANGGO BANJUR LAMPIRAN KANGGO ING SAIKI ING ING SAIKI KANGGO GUNUNG SAIKI KANGGO SUKU. RANCANGAN RIWANG SEKOLAH INFO ING ING SAIKI NATE ING NGGALKE ING NGGALKE NGENE. KUNCI THUNDERSTORM ING ING KANGGO SAIKI GUNUNG SAIKI LUKIS NATE. KANGGO KANGGO THUNDERSTORM ING ING KANGGO GONZALES BISA ING ING INI KELUAR THUNDERSTORM ING ING KANGGO GONZALES KANGGO ING ING ING, ING NGEBARKE SUKU LUKA GONZALES ING ING ING, ING NGEBARKE ING SUKU DENGAN LAN IS BANYAK KANGGO BALAKAN WAKTU, TANPA ING WISAN lan ING NGENE KABEH PADEN ING APA KANGGO PIRAK ING SAKIRAH WANG SENE PADE PADEN PADHIRING NGANGGO TAPI NGILANGKE ING NGANGGO ING SAKITU TAPI TANPA KANGGO ING NGANGGO INGKANG ING NGANGGAL KANGGO BERNIE ING NEAR KERRVILLE KANGGO UNTUK KANGGO ING ING NGANGGALANG BERNIE ING NEAR KERRVILLE DENGAN KANGGO UNTUK KANGGO LAMPIRAN ING UNTUK NEAR KERRVILLE DIDANG KANGGO UNTUK KANGGO ING KANGGO ING SUKU UNTUK SUKU, Dadi KITA NGANGGO LAMPIRAN MATI ING UNTUK KANGGO, BISA KITA NGANGGO Golek WARNA WARNA sing tulus KEDUA, BISA KITA NGANGGO NDELENG WARNA TRADIS RADAR INGKI SAIKI WARNA TRADIS ING RADAR INI, INGKANG PADIKIRING KANGGO SUKU. RADAR INI INI INI NGGENAH PAKIK TENGOK UP. HALF HOUR AGO INDIKATING KANGSA TUJUAN TEMBANG ING KANGGO. HALF RUMAH KANGGURU INDIKATING APA NGGALKE ING SUKU BUKAN HALF HOUR AGO INDIKATING KANGGO NGGENE NGGAL ING SAIKI ING SAIKI ING SAIKI YANG KENE PAKET ING NGALAK GAMPANG TANPA AKU NDELENG ING SAIKI SAIKI YANG KABEH KABEH KABEH, ING NGANGGAL KANGGO SERVIS SAIKI YANG KABEH NGGAL ING SAKAR, ING NGANGGO KANGGO MACARI INGGRIS ING NGANGGO ING ING NGANGGO PARA ING. SERVISAN KANGGO NGENTOT PITANGGUH ING ING ING WANG DARI. LAMPIRAN-INGKING TANGGO JAWA ING KANGGO Pikirane ing kene kabeh Wulan Saka. LAMPIRAN-INGKANG TANGGO JAWA ING SUKU TANPA BATENE LAMPIRAN-INGKING TANGGURAN ING UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-ING. US NEAR BULVERDE ING OGO NGGI SEMEN ING ING NGANGGO ING SUKU TUCKER O NGGINGKE NGNIE SEMUA ING PAHLUKAN ING ING SUKU TUCKER ING ING TANGGAL DENGAN NIKEL SAIZ HAIL ING NEGARA TUCKER ING ING NGUT ING KENE NICKEL SAIZ HAIL TANPA KANGGO ING UNTUK DUKTUR UTAWA Sawetara NIKEL SAIZ HAIL YANG TIDAK DUKA ING NGGEH ING ATAU ING ANYE TAPI, ING NGE ING NGANGGO Ora Nuli TINDAK DENGAN ATAWA APA-APA NGAPAL ING NGE ING NGANGGO ING PING PING SAIZ NICKEL ANYARI NGANGGO ING ING NGANGGO ING PING PING PING NGAPAK SAIZ NICKEL SAPI KANG TANPA PING PING SAIZ NICKEL SAIZ NGANGGAL DENGAN KENE KANG TENI KANG TENI KENE ING ING NGGENAK HAIL DENGAN KENE BISAN ING JENIS KANG KENE ING NGGO ING SUKU KENE ING INI INI NGGI NGGANA ING KETENGGANAN ING TOUT ING NGENTOT 35 MILES PER HOUR. Nggambarake TO SOUTH ING TANPA 35 MILES PER HOUR. TAPI LAGI AKU NATE INGKU SUKU TENTANG 35 MILES PER HOUR. TAPI LAGI AKU NATE INGKU SUKU TAPI LAMPIRAN AKU NATE INGKU SUKU DENGAN-UNTUK KANGGO ING ING SUKAN WULUS KANGGO TANGAN INGGRIS PENTING WULUS ING ING TINDAK Tandha INGGRIS PENTING WULUS ING ING ING TINDAKAN ING SUKU PUT A TRACK ING ING INI UNTUK. TO TINDAKAN-TINDAKAN ING NGGALKE ING ING PUTIH ING ING ING INI. Lan nyandhang ING iki. INGKE BISA Yen sampeyan bisa NDELENGKE ARTIVITI ARRIVAL ING RAIN lan SENI MAYBE GAMPANG TENAGA KANGGO ARTIVITI ING RAIN LAN MAYBE NABI SAIZ NICKEL, ING RAIN LAN MAYBE SATU NICKEL SIZE HAIL, TAMAN SUKUR, 6.56 NICKEL SIZE HAIL, TAMAN HOLLYWOOD, 6.56 ING ING ING NGENTONG 10 MINIT TAMAN HOLLYWOOD, 6.56 ING ING ING NGENTONG 10 TUTUP MINIT DI PARK OAK 6.58, Nuju ING NGENTANGKAN 10 MENTA SHOT DI PAKAI OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 SEMUA PARA PARA Tampilake ing Taman OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 SEMUA INGKU PARA TUNGGUL UNTUK ALAMO, ALMOST LAMPIRAN 7'04 SEMUA ING KANGGO MUNGGUNG KEPUTUSAN ALAMO, TUTUP PUTRA TEMA 7.15 UNTUK DURING KANGGO UNTUK ALAMO HEHAT, TUTUP TUTUP TUTUP DENGAN 7.15 MENGUTUR JAWA 7 O'CLOCK. WAYANG TUTUP TUTUP TO 7.15 MUNGSA ING JAWA 7 O'CLOCK. NUNG KENE ING AKU Miwiti MACAPAN INTO 7 JAMINAN O'CLOCK. NUNG KENE ING AKU Miwiti KANGGO ING PENTING PAKETAN NEGARA BEXAR ING AKU Miwiti GOLONG ING PORTION OF BEXAR COUNTY GETTING CLOSER TO SAN ANTONIO PAD PELUISAN NEGARA BEXAR NGANGGO KELUAR UNTUK SAN ANTONIO UNTUK MENGUPAKI DUMADI iki, supaya aku bisa golek sampeyan KLOSER UNTUK SAN ANTONIO UNTUK MENGANGGUT INI, ING NGE NGANGGO UU INGKE ING ING ING KANGGUT UP INGI BISA AKU NGENTUKKE ING NGLUKAT ING KANGGO UNDANG-UNDANG GAMPANG GAMPANG MENGEKUT WANGI MENGGUNAK LAN GAMPANG ING KANGGO BASA NATE GAMPANG MINGGU MENGGUNAK lan GAMPANG NAMPANG INGKANG-KANGGO STORMS NON-SEVERE Minggu Mlayu lan Nuli bakal Nuli INGKANG ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG, KANGGO NUNGGAL Nuli INI NON-SEVERE STORMS INI KANGGO, AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO GAMPANG SUKU KANGGO INGKU, AKU NUNGGUH UNTUK MENGETENI KANGGO UPDATED ING MEDIA SOSIAL lan KATANGAN KSAT KANGGO UPDATED ING SOSIAL MEDIA LAN KATENAN WEAT KSAT APP UMUM MEDIA lan INGKU WEATHER APP KATENANAN UTAWA JAWA ING TETAH ING PANJENENGAN INI MINGGU WEPHER APP SEMASA PANJANGSA ING ING SAIKI PANJENENGAN ING ING ING APA KANGGO ING NGANGGO INGGRIS ING JAWA PANJANG PANJENENGAN ING ING TET ING KITA KANGGO NGANGGO INGGRIS ING PENDAPATAN LANJAWA KANGGO NATE NGANGGO INGGI KANGGO ING SUKAN LANANG NGANGGO MAJAWA NGENTANG NEGARA Sawetara SHOWERS lan liyane STORMS NON-SEVERE DORANGAN ING DENGAN NUNG WULANG LAN INTO DENGAN AS STORMS Ora Bengi NINGGALKAN TARI SUKAN lan ING DAHULU DENGAN WIS KENE OTOH KANGGO LAN INTO WULANG AS KANGGO KAMI KANGGO INGGRIS NGETENGKE KANGGO KANGGO WISO KANGGO INGGRIS ING TANGGIH ING DITANGGANG LAN ING SUKU NGANGGO LAMPIRAN UNGGIRAN lan ING NGANGGO UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG KAMPUNG LENAR Lan sing arep ngumumake kanggo umume luwih saka umpamane, lan ora bisa KANGGO LUKIS PANGGILAN NGGENEH NGEBUT MAJLIS ING JAWA KANGGO LAN ING KURSUS AYA KANGSA DENGAN KANGGO >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. ... >> Lan ING GOODNESS KANG JAWA, ING GOLONGAN ING KANGGO ING JAWA KANGGO 31 Juli ING BAGUL 5 Jumuah, GORNGING APLI ING ING JAWA KANGGU 31 JULAI KABEH 5 ING NGALAMUN Jum'at JULAI 31ST ING BULAN ING 5 NGALANGKE ING NGANGGO ING MANIS SAN ANTONIO Apa sampeyan kudu nggawe ING POLISI SAN ANTONIO iki? Polisi ANTONIO Duwe WARNA MURDER NGANGGO KANGGO ING ING SUKUR DENGAN MURDER JAMINAN UNTUK KANGGO ING ING SUKU DENGAN PENTING GAMPANG ING KOTA Tanggalan Sanggup Karo Gegayutan sing Apik ing Titik Wulan Paling Dhuwur Kota 32 taun FATAL NGENTAKAN ING PUTRA BASA NUNG KENE 32 TANPA JAWA KANGGO PIRANG. Dheweke ACCUSED OF PUTIH NORTHEAST 32 TUNGGAL WALKER TAHUN-SEMENAGA. Wong ACCUSED OF STABBING 49 YEAR-OLD DAVID WALI JAMES WALKER. Wong ACCUSED OF STABBING 49 YEAR-OLD DAVID OVERSTREET STABBING 49 TAHUN-UNDUH DAVID DIDANG KANGGO UNTUK KANGGO ING KAMPUNG LAMPIRAN UNTUK KANGGO MUDAH ING KAMPUNG ING TENGAH ING TRAVEL INN ING TAMAN INDUSRI UNTUK KANGGO ING KAMPUNG ING TAMAN ING ING TRAVEL INN ING Taman Indhakan Kita Saiki ngerti jenenge 17 TRAVEL INN ING Taman Nasional KAMI SAIKI KANGGO NAMA ING 17 TAHUN YANG SAKRANA lan KANG KENE NGEBAB NAMA ANTARI 17 taun-taun sing dipateni lan dipateni nalika wulan NU. YEAR-LAH SAIKI KANGGO lan KANGGO ING SUKU Bengi NUNG NEGARA NEGARA BEXAR Dibunuh ing sisih lor Bengi ora bakal ngerti TANGGAL WARNA KANGGO BEXAR NEGARA PEMANGKUTAN PENTAKSIRAN DENGAN DAWN MEDIKAL PEPERIKSAAN MEDIKAL DENGAN AS DAWN CARSON, GARCIA APPARENTLY WAS Dhewe, DARN CARSON, GARCIA DIPANGGALKE ING ING ING ING ING SAD CARSON, GARCIA LAMPIRAN ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING LANJUT 4.30 GAMBUNG ING PADAN ING ING ING BISAN lan PAKET ING KAMPUNG 4.30 ING MORNING ING MCCULLOUGH Bengi lan dijupuk ING 4.30 MORNING ING INSAN MCCULLOUGH. ING ING ING KANGGO MCCULLOUGH AVENUE >> SAIKI NGANGGO. >> DIRI KANGGO GRATIS. Wong-wong padha ngomong >> DIRI KANGGO GRATIS. Wong-wong iku padha ngomong babagan apa wae PLATE DRIVE. Wong-wong iku padha ngomong ING ING SAIKI Rasane Dhewe TEMA SUKU DAH ING KABEH SUKU ING DENGAN KANGGURU MUNGKUT. Dheweke PENTING. >> ING WONG 3 PAWORAN SORANG PELUANG KABEH. >> ING WULANG 3 DENGAN MANUNG KELUGA WULANG KANGGO ARAWA >> ING WONG 3 Wong Sawijining Wong sing Ditarik Pariwisata lan Pariwisata. KANGGO PERSON DIPENGGALKE GUN LAN SHOT. SUSPEKS RAN KANGGO GARZA DITANGGANG GAMPANG Dheweke. SUSPEKS RAN KANGGO GARZA KANGGO MENGUTUT DENGAN ING SCENE AT AROUND RAN KANGGO GARZA KANGGO MENGUTUS ING SAJAWA KANGGO 08:00 PM PAKAI ING PUTIH KANGGO ING SCENE ING KANGGO 08:00 PAKAI TEMPAT ING PUTIH KENE PUTIH KENE MEDIA 08:00 AM DRIVER ING PUTIH KENEWANG KULIT ING KABUPATEN MEDIA LAN KABUPATEN KENE VEHICLE KROSSED ING Wong MEDIAN lan ING MELENGKE ING BARRIER lan INTO ING TRADING. ING Lan WIS NUNGGAL JAWA KANGGO lan ING TRADING. ING ING ING INSING LOOP 4.10 INTO ONRAING TRAFFIC. ING ING ING INSING LUKIS 4.10 ING LOOP SOUTHWEST 4.10 YOU'RE I 35. 2 Wong ING KANGGO TUKEN TO KANGGO NUNGGUL 35. 2 Wong KANGGO MANA ING DASAR HOSPITAL ING Aku 35. 2 Wong KANGGO ING TULISAN ING POLIS HOSPITAL ING SCENE ING TUNGGAL DASAR HOSPITAL ING SCENE ING TAK SUKU APA KONTEN ING INI INI. GAMPANG WULANG NATE INGKE APA KONEKSI ING INI INI. Apa maneh padha karo wong liya KONEKSI ING INI INI. Kadospundi kok padha nggunakake wong liya saka mobil luwih cepet Kepiye dheweke bisa nyandhak wong lanang saka karusakan luwih akeh lan luwih saka wong. ING KERANA ING LUKIS DENGAN KANGGO LAN PERSON ING TRUKU. LUKU NATE WULANG HURT LAN PERSON ING TRUKU. LUKU NATE WULANG APA DITANGGUH TRUCK. Kuwi BISA ING NGETENGKU KENAPA. KANGGO wong DITANGGALKE ING KRIT. IKLAN-INGKONG KABUPATEN ING DITANGGUH ING ING KLINIKAL SAIKI ING KUKU. KANGGO TANGGAL DIPANGGUH Nindakake INGKU KLAWANCARA KLAKIKAL TEXAS IS GAMPANG APLIKASI Nindakake ING SEKTOR KLINIKAL TEXAS ING ING TANGGAL FASA 3 KLAWAN KLINIK DENGAN WULANGAN TEXAS ING NGANGGO ING FASA 3 Ujian KLINIK UNTUK MODENNA. Fase 3 Ujian KLINIKAL UNTUK MODERNA. >> KAJIAN COVID-19 VACCINE THE MODERNA. >> KAJIAN KANGGO-19 VACCINE KANGGO PARA RUKISAN KAJIAN KANGGO >> KAJIAN COVID-19 VACCINE UNTUK PESAKA PELAKSANAAN ING NGANGGO PITU ING NGETEKA. NAMPANG KITA UNTUK PIHAK ULANGAN KAJIAN KANGGO NGANGGO ING VACCINE. KITA NGANGGO MANUWIS NGANGKA ING VACCINE. KITA NGANGGO KOLEKI PLACEBO. HARI ING 5 Wong KANGGO PLACEBO. HARI INGGO 5 Wong KANGGO INGKAT INI KANGGO DIPANGGO PLACEBO SHOT. HARI INGGO 5 Wong KANGGO INGKE ING INGKE DIPANGGULI UNTUK MENGIKUT DIARI OF ING INGKAT INI KANGGO INGKE UNTUK MENGETEP SARI KETUA SENDIRI. KANGGO KANGGO DIARI KANGGO. >> MATLAMAT UNTUK MEMBANGKE A SISTEM KENE. >> MATLAMAT KANGGO NGAMBAH VACCINE sing bakal nggawe A >> MATLAMAT KANGGO NGANGGAL VACCINE sing bakal nggawe LONGAS VACCINE sing bakal nggawe LONGAS >> SEMUA RASA ING NGENTOT >> SEMUA KANGGO ING NGGAL ING RADAR, TANPA ING WARNA ING PANJENGA INI KANGGO SAIKI RADAR, TANPA PELUKSAN ING WAKTU ING INI SANG UNDANG-UNDANG NANG UNGGAI BALAK apik, TAPI KORPOREN INI PANJENENG INI KANGGO NANG GUNA BALAKAN, ANTANG KANGGO STORMS ING NGENTANG SEMUA KENE Warta, TAPI KANGGURU STORMS ING SENI SEMASA KANGGO ING SEMUA ING KANGGO INGKANG ING AKU NGANGGO GAMPANG NOISY NATE ING SEMENAYANG ING ING NGANGGALIS ING ING AKU MANGSA INGGRIS NGENTENKE LAMPIRAN ING ING NGANGGÉH NGANGGOTA MENGGALAKAN ATTENTI ANDA KAMI KANGGO DENGAN PANJENENGAN NGANGGO GAMPANG ATTENTI KITA SAIKI DENGAN PANJENANG NGANGGO INGGRIS NGANGGO ING NGANGGO KANGGO NANG TANGGAL NANGGAL NANGGAL ING NGANGGOTE NGANGGANG WULANG MAYBE NUNG KULIT LITTIT LENGKAP KANGGO NGANGGO TANGGO ING TUNGGU ING SUKU SMIL HAIL TAPI TINDAKAN ING ING NGANGGANG ING SUKU DENGAN ING AKU KANGGO ING SUKU KANGGO ING NGANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING NGANGGO PUTUT ING SUKU GAMPANG APA KANGGO ING SAIKI ING NGE ING ING NGANGGUT ING ING SAIKI ING ING ING NGE KANGGO MACAPAK ING ING SAIKI ING Yen Sampeyan ora bakal duwe KAMPUNG UTAWA APP GO AHEAD DOWNLOAD Yen Sampeyan ora duwe WEATHER APA KANGGO APP GO AHEAD DOWNLOAD ITU ING NGENTOT 10 MINIT WEATHER APP GO AHEAD DOWNLOAD ITU ING NGENTAKI 10 menit MUNGKU ING KANGGO ING SAK IT IS APA 10 MINIT NUNG KULIT ING ING KANGGO Miwiti APP CAWA TULISAN KANGGO SANGSA ING KANGGO ING NGANGGO APIK ANAK APP CAST ING OWN WALK YOU SARI RADAR AS INI Miwiti ANA APP CAST ING OWN WALK YOU ING RADAR AS ING NEGARA KANGGO INGKANG SAN ANTONIO SAIKI MELENGKE RADAR AS ING KANGGO STORMS ING ING ING SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR KENYATA ING ING SAN ANTONIO lan NEGARA NEGARA YANG GRATIS GRATIS ING APPLE KANGGO DI Lan NEGARA BEXAR YANG PITENE GRATIS ING APPLE ING INTO ANDROID AS WELL WE'LL Konsep kanggo ngepang sampeyan UPDATEDIN ING ING TARI INTEKTEK LENGKAP ING ING PANDANGAN. SAIKI ING PANJANG UNTUK PANJENENG ING ING ING ING INS. SEMUA PANJENENGAN ING TINDAK TONIGHT ING GUYS NIGHTBEAT. SEMUA PANJENENGAN INGING Ora BISA. SEMUA PANJENENGAN INGING Ora BISA. KIMPUL THANKS. SAIKI. KIMPUL THANKS. >> Lan THANKS FOR MENARI ING KIMPUL THANKS. >> Lan THANKS UNTUK NAWAR KITA ING 6 WISI Waca Sampeyan >> Lan THANKS UNTUK NAWAR KULITAN ING 6 ING NGEWARI ING NGANGGO ING ING ING ING ING.

Warta KSAT 12 6 O'Clock: 31 Jul 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.033" dur="5.566"> >> Kita KANGGO Miwiti Wiwiti ING WISAN DENGAN LOT AKU NUKU DI RADAR LET AK ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="14.601" dur="0.631"> KANGGO ING DENGAN LOT ING AKU MUKA DI RADAR LET AK ING ING NGETI UPI INI DENGAN Cepet Cepet </text>
<text sub="clublinks" start="15.234" dur="2.398"> SAIKI RADAR LET AK ING ING INI INI DENGAN Cepet Cepet, Yen Sampeyan Bakal Mbukak Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="17.634" dur="2.098"> UP SAIKI Cepet Cepet, Sampeyan bakal entuk GOLEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="19.734" dur="1.165"> PUNTUK GOLEK ING PELUANG KANGGO LENGKAP UNTUK CARI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="20.901" dur="1.098"> PEMBANGUNAN THUNDERSTORM UNTUK CARI SAIKI HAYES GUADALUPE A SLIVER LITTLE OF </text>
<text sub="clublinks" start="22.001" dur="0.598"> PEMBANGUNAN UNTUK CARI SAIKI HAYES GUADALUPE A SLIVER LITTLE NEGARA GONZALES LAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="22.601" dur="2.598"> GUADALUPE SLIVER ING SITUS PAKSA NEGARA GONZALES lan JAWA NEXI ING JAMINAN WULANG. ING </text>
<text sub="clublinks" start="25.201" dur="1.831"> NEGARA GONZALES LAN JUJUNG SAIKI BULAN. ING ING UNTIL 6.30 GUNUNG GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="27.034" dur="1.831"> NEXI NEXAR NEXAR. ING ING UNTIL 6.30 GUNUNG SAIKI GAMPANG TEMPOH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.867" dur="0.598"> UNTIL 6.30 GOLEKI GOLEKTOR GAMPANG GOLEKTOR GOLEKUT DIUTUS 35 INGGU JAM 60 </text>
<text sub="clublinks" start="29.467" dur="2.398"> SEVERE THUNDERSTORM Nggoleki KESUKAN ING 35 MILES PER HOUR 60 MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="31.867" dur="1.032"> LUKAN ING 35 MILES PER HOUR 60 MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE lan SAIZ SUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="32.901" dur="1.898"> MILES PER HOUR WINDS POSSIBLE lan SAIZ SUKE SUKAN Yen sampeyan lagi karo Pariwara YELLOW iki </text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.631"> Lan SAIZ SUKU SUKAN Yen Sampeyan KENE DENGAN POLYGON KANGGO ING TENGAH TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="35.434" dur="0.565"> KANGGO MACAMEN ING POLYGON KANGGO ING INGKANG SEKOLAH INGKANG GAMPANG Ora BISA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="36.001" dur="1.031"> ING PELANGGAN INGKANG INGKANG GAMPANG ING BISAN KANGGO NUNGGUH INGGRIS ING ING ING ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="37.034" dur="3.098"> PARNNGET Ora BISAN ING KANGGO NATE TARI ING NGENTOT ANTARA KONRANGAN ACROSS KENANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="40.134" dur="1.965"> BISA ING GRATIS ROTING ACROSS BOUNDARY RIJI LUKISAN </text>
<text sub="clublinks" start="42.101" dur="0.998"> Bagean ACROSS RACING ING KAWINAN YANG NGANGGO WANGGO KANGGO UP TO 30 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="43.101" dur="0.564"> Sapa sing ora bakal bisa ngepang nganti 30 taun </text>
<text sub="clublinks" start="43.667" dur="0.632"> GAMPANG GUS PULANGGANG 30 WANGGU SAWA BISA sing ING NGANGGO NGGAL MAJAWA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="44.301" dur="1.998"> WULU YANG NUNGGUH ING NGANGGO NGANGGO ING JAWA KANGGO STORM ING NGENTUK KAMPUNG RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="46.301" dur="0.631"> NGAPAK ING TANPA KANGGO STORM ING NGENTUK KADAR RADAR LAKON KANGGO ING UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="46.934" dur="4.798"> LATER ING JAWATAN KULIT DENGAN PANJENENGAN ING TENGOK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.734" dur="0.265"> DENGAN NENGGALKE APA MINGGU KANGGO ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="52.001" dur="0.564"> WEEKEND ING ING KANGGO. >> Gunakake KEJAYAAN: KEEP US </text>
<text sub="clublinks" start="52.567" dur="1.332"> IN KANGGO. >> TUKANG PUTRA: KEHILANGAN US DITUKUR. SALAMU KATIE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="53.901" dur="0.931"> >> TUKANG PUTRA: KEHILANGAN US DITUKUR. SALAMU KATIE DENGAN 2 MINGGU SELEPAS DADI </text>
<text sub="clublinks" start="54.834" dur="0.565"> Dianyari. SALAMU KATIE DENGAN 2 MINGGU MUNGKU DIDANG DUMADI DIDUK DUMADI DI POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="55.401" dur="2.664"> 2 MINGGU MUNGKU DIDANG GOLEK DIDUKUKAN DIDUKU ING ING PENTING POLIS PELANGGAN POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="58.067" dur="2.198"> DRIVER TUTUP ING GRATIS KOMPOTEN KOMPUTER POLISI ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="60.267" dur="0.598"> PELEKA motretIK INGGRIS ING NEGARA. PAHLAWAN TAWA KENE KE 4 </text>
<text sub="clublinks" start="60.867" dur="2.632"> HILL NEGARA. KOMEN 4 ING ING CLUB KANGGO ING TUKANG LENE BLUE </text>
<text sub="clublinks" start="63.501" dur="3.031"> KOMEN 4 ING ING CLUB KANGGO ING KELUARIKAN LUKIS LUKIS LENE BLUE LINE </text>
<text sub="clublinks" start="66.534" dur="0.565"> DIAT ING PUTIH LINE LINE LAWAN ENTORIKASI KLIK LATIHAN INGKU JOSEPH DI DIHARI ING DARI </text>
<text sub="clublinks" start="67.101" dur="2.764"> PELUANG KOMPUTER INFORCEMENT NGENTOTA JOSEPH DIODE JAWA ING DARI INSURAN ING taun 18 </text>
<text sub="clublinks" start="69.867" dur="1.698"> HARI INGKU JOSEPH PADEKAN ING INSUR INGKU ING JAWA KANGGUL 18 taun ing KERR NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="71.567" dur="1.132"> INGGO INGKANG ING JAWA KULIT 18 taun ing KERR. 3 KABUPATEN LAIN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="72.701" dur="1.498"> KANGGO ING KERR. 3 Anggota ING KELUANG LAIN KANGGO ING ING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.201" dur="1.931"> 3 AHLI LAIN ING GRAB KANGGO DENGAN ING DENGAN HARI INGKU TETAPI DENGAN VAN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="76.134" dur="3.198"> KANGGO ING TUNGGUL ING TUNGGU MUNGGUL JABAR LATIHAN ING VAN YANG TANGGAL DENGAN TANPA KOSONG DITOLAK ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.831"> DEPUTI SUKAN VAN sing ROBUST BISA DITUTUP ING ING KENE DENGAN INI DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="81.167" dur="0.298"> BOSES TEMPAT ING INI KENE DENGAN ING NGETHENGING RI 16. </text>
<text sub="clublinks" start="81.467" dur="1.498"> Wong-wong mau Nuli Munggah Dina Tinggi .... >> INVESTIGATOR DATANG ING ING ING A </text>
<text sub="clublinks" start="82.967" dur="0.998"> HIGHWAY 16. >> INVESTIGATORS NGENTANG ING RUMAH ING DENGAN KANGGO lan NANGGOLKE </text>
<text sub="clublinks" start="83.967" dur="1.632"> >> INVESTIGATORS INGGRIS ING ING KAMPUNG WANG DUMADI lan NENGGOLAK DENGAN CENTER LINE MENENGAH GROUP </text>
<text sub="clublinks" start="85.601" dur="0.498"> RUMAH ING NGGO lan NANGGALKEJENENG PUSAT LENE CENTER MENENGAH GROUP BIKERS HEAD INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="86.101" dur="2.064"> PUSAT LINE MENENGAH GROUP BIKERS HEAD ING INI KANGGO DENGAN 4 NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="88.167" dur="1.032"> Wong-wong BIKERS HEAD ING INI BISA DITANGGANG DENGAN 4 NEGARA INTOXICATION ASSAULT DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="89.201" dur="2.498"> Dikembangake Kanthi 4 NEGARA INTOXICATION ASSAULT Kanthi VEHIKEL. 3 NEGARA KAB </text>
<text sub="clublinks" start="91.701" dur="0.631"> INSAXIKASI ASSAULT KANGGO PENDEK. 3 NEGARA MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH A </text>
<text sub="clublinks" start="92.334" dur="2.965"> KANGGO. 3 NEGARA MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH VEHICLE. Ora WORD YET SARI KERR </text>
<text sub="clublinks" start="95.301" dur="0.831"> MANSLAUGHTER INTOXICATED WITH VEHICLE. Ora WORD YET Saka KERR NEGARA ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="96.134" dur="0.365"> KANGGO. Ora ana WORD YET Saka KERR NEGARA ING BASA sing wis nganyari. </text>
<text sub="clublinks" start="96.501" dur="0.498"> NEGARA ING BASA sing nganyari. >> Gegayuhan SPEES: HE </text>
<text sub="clublinks" start="97.001" dur="0.564"> CHARGE sing dianyari. >> PULANG RASA NGENTUK: KANGGO ING NGANGGO WANG SARI </text>
<text sub="clublinks" start="97.567" dur="2.465"> >> SPRIESTER KANGGO: Dheweke njupuk dhuwit saka dhuwit dhuwit saka INVESTORS nalika nggunakake </text>
<text sub="clublinks" start="100.034" dur="1.931"> DITANGGUH ING NGANGGO WANG SUKU SAIKI INVESTORS INGGRIS DGI GAMPANG TANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="101.967" dur="1.832"> INVESTORS INGGRIS ING ING PEMBANGKANG INVESTORI LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="103.801" dur="0.898"> NATE INVESTORI LAIN KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="104.701" dur="0.531"> INVESTOR LAIN AMONG KENE ING MULTIMILLION-DOLLAR PONZI </text>
<text sub="clublinks" start="105.234" dur="0.565"> VICTIMS ING SEKOLAH GRATIS-DOLLAR PONZI KOMUNITASAN DENGAN FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="105.801" dur="2.131"> MULTIMILLION-DOLLAR PONZI SCHEME ACCORDING TO INFESTIGATOR FEDERAL FOR THE </text>
<text sub="clublinks" start="107.934" dur="0.998"> SEKOLAH DIGANGGAL UNTUK INFESTIGATOR FEDERAL UNTUK KANGGURAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="108.934" dur="2.331"> INVESTIGATOR UNTUK KESELAMATAN DAN KOMUNITAS EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="111.267" dur="0.565"> KESELAMATAN lan KOMUNITAS EKSPESEN. >> FORMER SAN ANTONIO SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="111.834" dur="0.531"> KOMISI GURU. >> FORMER SAN ANTONIO RESPONDERS DILLON COLLIER </text>
<text sub="clublinks" start="112.367" dur="1.998"> >> FORMER SAN ANTONIO RESPONDERS DILLON COLLIER EXPLAINS TANPA PELAN </text>
<text sub="clublinks" start="114.367" dur="3.065"> TANGGAL WARNA DILLON KOLEKSI LAKON APA APLIKAN APLIKASI FELAN ULTIMATELY. </text>
<text sub="clublinks" start="117.434" dur="0.765"> LAMPIRAN APA APLIKAN APLIKASI FELAN ULTIMATELY. >> LAWSUIT FILED BY </text>
<text sub="clublinks" start="118.201" dur="0.631"> ULTIMATELY FELL APART. >> LAWSUIT FILED BY SEC IN KURSUS FEDERAL IN SAN </text>
<text sub="clublinks" start="118.834" dur="2.631"> >> A LAWSUIT FILED BY SEC IN KURSUS FEDERAL ING SAN ANTONIO ING MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="121.467" dur="0.232"> KANGGO ING KURSUS FEDERAL ING SAN ANTONIO ING MINGGU LAGU VICTOR </text>
<text sub="clublinks" start="121.701" dur="0.598"> ANTONIO MINGGU LENGKAP TENAGA PELAKSANA VICTOR TINGKATAN TINDAK 6 </text>
<text sub="clublinks" start="122.301" dur="2.998"> Audisi LEAF VICTOR NEMAHKI KEMPULAN PONZI Pungkasan TAHUN 6 </text>
<text sub="clublinks" start="125.301" dur="1.731"> Audisi DAFTAR MUDAH KELAS PONZI TAHUN 6 sing kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="127.034" dur="1.898"> JAWA PONZI PELEKA YANG NGENALIKKE AMONG ITS VICTIMS, DIPENGGALKE POLISI SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="128.934" dur="0.498"> AMONG ITS VICTIMS, DITANGGAL SAN ANTONIO PEJABAT POLISI lan LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="129.434" dur="2.631"> DITULISKAN SAN ANTONIO PEJABAT POLISI lan TANGGALU TANGGAL UNTUK YES, GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="132.067" dur="1.198"> Pelanggan lan TANGGAPAN LAIN TANGGO TINDAK, ING GAMPANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="133.267" dur="1.032"> TANGGAPAN TANGGO YES, GAMPANG NUNGGUH TANJUNG TOOK ING ING luwih saka 14 Yuta </text>
<text sub="clublinks" start="134.301" dur="2.931"> Nuju TOOK SUIT ING luwih saka 14 Juta DOLLAR Saka INVESTORS TO </text>
<text sub="clublinks" start="137.234" dur="0.798"> TOOK ING luwih saka 14 JUTAWAN DOLLAR Saka INVESTOR UNTUK MENGIKUT Bagean AVIATION. </text>
<text sub="clublinks" start="138.034" dur="3.098"> DOLLAR Saka INVESTOR UNTUK MENGGUNAKAN Bagean AVIASI. Dheweke DITUTUPKE ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="141.134" dur="0.598"> PEMBANGUNAN PAMPASAN PURCHASE. Dheweke luwih dhisik yen bakal dideleng utawa didol menyang AIRLINES MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="141.734" dur="2.865"> Dheweke ngenteni maneh yen bakal diwadhahi utawa diwenehi dhuwit menyang sekolah sing menehi pitulung nalika 10 taun </text>
<text sub="clublinks" start="144.601" dur="2.898"> Utawa EMAS TO MAJOR KANGGO MACAMAT MUNGKULKE ING JAWA KANGGO 10 TO 12%. TAPI DENGAN DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="147.501" dur="2.531"> PROMISI RETUR TAHUN 10 nganti 12%. TETAPI DENGAN KANGGO MUNGSA ING GRATIS WANG </text>
<text sub="clublinks" start="150.034" dur="0.598"> KANGGO 12%. TETAPI DENGAN MENGIKUT MUNGSA ING KANGGO ING NGANGGUT ING NGANGGUT kanggo mbayar dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="150.634" dur="2.998"> MISA KANGGO UU WANG NGANGGO UU ING NGANGGO kanggo mbayar INVESTORS lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="153.634" dur="0.465"> Nampa SAIKI DENGAN UNTUK BAYAR INVESTORI LENGKAPAN lan MENDIRI LUKISAN ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="154.101" dur="1.064"> INVESTORAN GAMPANG lan GAMPANG ING ING SUKU ING ING ING SUKU DITUKU, KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="155.167" dur="3.032"> ING PENTING LUKU ING ING TANGGAP TUJUAN, KENYATA AWAM UNTUK SYARIKAT FUNNIEST </text>
<text sub="clublinks" start="158.201" dur="2.031"> TUJUAN INTENDED, REKOD PUBLIK UNTUK AVIASI INTEGRITI INTEGRITI COMPANY </text>
<text sub="clublinks" start="160.234" dur="1.831"> REKOD KANGGO INGGRISI INTEGRITI KOMUNITAS FUNNIEST IN LEE SCENE LED TO RENTED </text>
<text sub="clublinks" start="162.067" dur="0.998"> AVIATION INTEGRITI IN LEE SCENE LED TO MAILBOX RENTED IN UPS STORE NEAR </text>
<text sub="clublinks" start="163.067" dur="1.098"> LEE SCENE LED DENGAN MAILBOX RENTED IN UPS STORE NEAR DOWNTOWN BOERNE A SECOND </text>
<text sub="clublinks" start="164.167" dur="0.598"> MAILBOX ING UPS STORE NEAR DOWNTOWN BOERNE PELAJAR ADDRESS KEDUA KANGGO 3 JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="164.767" dur="1.865"> LATIHAN BOERNE KANGGO NGGAL KANGGO NGGAL UNTUK ING BISAN PERNIAGAAN KANGGO BAB 3 </text>
<text sub="clublinks" start="166.634" dur="3.198"> KENYANGAN ADDRESS KANGGO GRATIS NEGARA BISA 3 KANGGO, KANGGO BIRU MARQUEE </text>
<text sub="clublinks" start="169.834" dur="0.898"> KOMPLEX BISNES BISA ING BISA, KANGGO MARQUEE BANDAR TANPA PANJENISAN </text>
<text sub="clublinks" start="170.734" dur="1.698"> KAWAN, KANGGO MARQUEE BUKU TANPA KOMUNITASIK DENGAN KOMPUTER AVIASI INI INI, INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="172.434" dur="0.498"> KENYATAAN yen Perusahaan AVIASI ING ING TIAGA, Nanging DIA GAMBAR ING JAIL </text>
<text sub="clublinks" start="172.934" dur="2.731"> KOMPUTER ING INI INI, Nanging DIA GAMBAR ING POKOK JAIL ING ING SONG </text>
<text sub="clublinks" start="175.667" dur="2.132"> IS GAMBAR ING POKOK JAIL ING PENTING DARI ANTARA PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="177.801" dur="1.498"> FUNGSI BUKU SARI UNTUK PENTING. Apa ora NATE TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="179.301" dur="0.564"> GAMBANG. Apa ora NATE TANGGAL UNTUK KOMUNITIKAN ING UPSCALE </text>
<text sub="clublinks" start="179.867" dur="2.765"> Apa ora Nampa TANGGO MAMPU KOMUNITAN INI HUKUMAN UPSCALE ING ROHANAN ROTO </text>
<text sub="clublinks" start="182.634" dur="0.631"> UNTUK KOMENSI ING UPSCALE ITU INI ASI OGAN RANCH KENE ADDRESS KANGEN LENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="183.267" dur="2.798"> HARTANAH ING FAIR OAKS RANCH KANGGO ADDRESS KANGEN PUTIH. KAMPUNG CIVIL NANGGAL WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="186.067" dur="0.598"> ADDRESS KEDANG TANPA Pungkasan. KUNCIT KANGGO NUNGGUH TAWAR KANGGO NU DENGAN AS lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="186.667" dur="2.532"> KELUARGA CIVIL DENGAN KARET UNTUK NATE UNTUK AS DAN KOMPUTISAN HIS UNTUK MENYUKAI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="189.201" dur="1.931"> KANGGO KANGGO AS lan KOMPUTER DENGAN KANGGO GOLEKA PELANCONGAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="191.134" dur="0.631"> KOMPUTER kanggo ngrampungake gebugane kanthi mbayar lan diwenehi bathi </text>
<text sub="clublinks" start="191.767" dur="2.465"> PAYAN RANO lan DIPANGGO DARI NAMPEL ING SAIKI SAIKI DILLON COLLIER KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="194.234" dur="2.765"> Lan dibuwang saka ING KESELAMATAN SAIKI DILLON COLLIER KSAT 12 BALAK. </text>
<text sub="clublinks" start="197.001" dur="0.698"> KESELAMATAN DILLON COLLIER KSAT 12 BALITA. >> Nliti wangsulane pitunjuk </text>
<text sub="clublinks" start="197.701" dur="0.564"> 12 WARNA. >> Nliti wangsulane pitunjuk babagan nulungi. YES TIDAK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="198.267" dur="0.532"> >> Nliti wangsulane pitunjuk babagan nulungi. OO BISA PADANGGIH DIJAMASAN ING KRIMENAL </text>
<text sub="clublinks" start="198.801" dur="2.398"> SUKU BAKAL. OO BISA PAKSA TANGGO KRIMENAL ING SUMBANGAN UNGGUH BASA-BISA </text>
<text sub="clublinks" start="201.201" dur="3.164"> GAMPANG KRIMINAL ING ING SUMBULAN KANGGO KOLEKSI YANG DIPANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="205.433" dur="3.766"> >> SPRIESTER GAMPANG: GIGNOR GRATIS ABBOTT NGENTOT AUTHORITIES HEALTH HEALTH LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="209.201" dur="2.098"> GRATIS ABBOTT ING AKTOR KESIHATAN KESELAMATAN LOKAL TIDAK BISA NATE ING PROSEKTOR PREEMPTIVE ISU </text>
<text sub="clublinks" start="211.301" dur="0.598"> AUTHORITI TINDAKAN NATE ING PROSEKTOR PREEMPTIF ISTU KENE ING INI NGANGGO ING INI NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="211.901" dur="2.431"> PANUTUP PELAKSANA PANJENENGAN ING KENE ING INI INI ING NEGARA BEXAR NEGARA METIK HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="214.334" dur="0.898"> Wong-wong iku wis ana ing BEXAR NEGARA DIREKTOR MEDRO HEALTH HEATTH DIREKTIF 2 </text>
<text sub="clublinks" start="215.234" dur="0.698"> DIRECTOR MEDRO HEALTH MEDIA DIPENGGALKAN 2 Minggu Minggu </text>
<text sub="clublinks" start="215.934" dur="0.565"> DOKTOR DIANGGALKE 2 MINGGU LENGKAP 2 MINGGU, NATE ING TANGGAL BISA PELAJAR INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="216.501" dur="2.664"> MINGGU SEMO, NATE ING NGEJAWA MAJAWA KENE ING ING TANGGAL ING CAMPUS KONTEN BEXAR UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="219.167" dur="0.932"> PELAJAR ING AKU TAMPILAN ING KAMPUNG KOMUNIKON ING ING INS </text>
<text sub="clublinks" start="220.101" dur="0.898"> KAMPUNG KOMBLESAN UNTIL SELEPAS HARI. TAPI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="221.001" dur="2.164"> Pungkasan wengi. TAPI KENE GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="223.167" dur="0.565"> HARI LABOR. TAPI KENE GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN KANGGO NU KESUKATAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="223.734" dur="2.131"> GOVERNOR LAN REPUBLIKAN LAIN HARI ING TUNGGAL KANGGO LOKAL HEALTH HEUTTH BOLEH SHUT </text>
<text sub="clublinks" start="225.867" dur="0.532"> SUKU PADHARI ING AUTHORITI KESIHATAN LOKAL BISA PUNYA KUNCI KAMPUNG TANGGO ING RESPONSE TO AN </text>
<text sub="clublinks" start="226.401" dur="2.698"> AUTHORITI bisa mbebasake KAMPUS TINDAK ING RESPONSE KANGGO. Wong-wong padha ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="229.101" dur="0.598"> KAMPUNG ING RESPONSE UNTUK KABUPATEN. Wong-wong mau ora bisa menehi jaminan </text>
<text sub="clublinks" start="229.701" dur="1.498"> WABAH. Wong-wong iku ora bisa menehi apus-apus babagan negara </text>
<text sub="clublinks" start="231.201" dur="0.564"> PREEMPTIVELY NAHA JAWA KONTOL JUDGE NELSON WOLFF YG DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="231.767" dur="0.765"> Nindakake KENE BEXAR NEGARA JELGE NELSON WOLFF sing DENGAN TANPA MAYOR RON NIRENBERG IT </text>
<text sub="clublinks" start="232.534" dur="3.031"> NELSON WOLFF SAIKI DENGAN MAYOR RON NIRENBERG ITU ING AKU NUKAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="235.567" dur="1.098"> MAYOR RON NIRENBERG ITU INGKANG PENTING GAMPANG PAKET ING ISU INI. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="236.667" dur="0.632"> PENTING GOVERNOR ING ISI INI. BASA SAIKI SUKURAN lan KABUPATAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="237.301" dur="2.298"> ISU. BASA-BASA SAIKI SUKURAN lan KABUPATEN SEKOLAH DAPAT MUNGKU KABUPATEN ING PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="2.698"> SAIKI LAN KABUPATEN SEKOLAH BISA ING KANGGO ING KELUAR PERSON ATAWA KANGGO PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="242.301" dur="2.531"> BISA NGGOLAH ING KELUAR ING KELUAR PERSON ATAWA NGANGGO INGGO KANGGO ING JUDGMENT ING. </text>
<text sub="clublinks" start="244.834" dur="3.198"> KELAYANAN RASA KELUAR ATAWA HOLD OFF BASAR DENGAN JAWA ING KANGGO. >> Dheweke kudu maca maneh </text>
<text sub="clublinks" start="248.034" dur="0.931"> BASED ING JUDGMENT ING KETAWA. >> Dheweke kudu maca maneh yen sampeyan bakal ngerti yen ICE IS </text>
<text sub="clublinks" start="248.967" dur="0.565"> >> Dheweke kudu maca maneh nalika ngerti yen ICE ora bisa dakkarepake. Dadi aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="249.534" dur="0.631"> Kowe ngerti yen menehi ICE ora bisa dakkirim. Dadi aku mikir yen dheweke bakal njupuk sampeyan kaya </text>
<text sub="clublinks" start="250.167" dur="1.832"> KANGGO SUKU. Dadi aku mikir yen dheweke bakal njupuk sampeyan supaya luwih lan bisa ngerti apa sing kudu </text>
<text sub="clublinks" start="252.001" dur="2.531"> ING ING KANGGO NATE ING NGANGGO NU LUKU LAN JAWA NGAPAK ING APA KANGGO SAK INGKU. </text>
<text sub="clublinks" start="254.534" dur="1.031"> Lan SHE NATE INGKE SHE KANGGO. >> PULANG RASA JAWA: SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="255.567" dur="0.632"> NABANG. >> SPRIESTER JAWABAH: DAERAH SEKOLAH UNTUK KANGGO 8 MINGGU AT </text>
<text sub="clublinks" start="256.201" dur="2.164"> >> PELAKSANA NEGARA: DAERAH SEKOLAH DENGAN 8 Minggu MUNGKU ING SEKOLAH SEKOLAH IF </text>
<text sub="clublinks" start="258.367" dur="0.565"> DISTRICTS MUNGSA DENGAN 8 Minggu ING AKU KANGGURAN SEKOLAH KENE ING NGANGGANG APA ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="258.934" dur="0.565"> PULA WAKTU SEKOLAH KENE ING ING NGANGGALAKE ING KANGGURAN INGKANG MUDAH INGKANG MATI INI </text>
<text sub="clublinks" start="259.501" dur="2.098"> Dheweke pengin nindakake saiki kanthi cepet nalika sinau yen dheweke bakal nyengkuyung kanggo para panaliti </text>
<text sub="clublinks" start="262" dur="6.399"> ING CAMPUS. EKONSEN ING AKU KONTOR ING KES DENGAN KASAHA BASIS. </text>
<text sub="clublinks" start="269.1" dur="4.399"> >> KASAS VIOLEN DOMESTIK ING ING SATU RISIKO KANGGO MUNGSA ING NGETEKA PADEMIK ING PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="273.501" dur="3.031"> ING PRISIKO KANGGO MUNGKIN AS ING RESOLUSI KANGGO PANDEMIK DIDANGGAN ING KURSUS ANTARA GAMPANG APA </text>
<text sub="clublinks" start="276.534" dur="0.565"> RESULT KANGGO PANDEMIK DIDANG ANU KABUPATEN KHUSUS BARU UNTUK ADDRISI ISU INI </text>
<text sub="clublinks" start="277.101" dur="0.598"> WANG KANGGO BASA ESPESEN ANTEN ING UNTUK KENCI ISI IS INGKE TANGGALKE SAIKI. PAUL VENEMA </text>
<text sub="clublinks" start="277.701" dur="2.331"> ADDRESS ISU-ISU INGGIRI DIANGGO SAIKI. PAUL VENEMA ING ING ING SESI WANGSULIT </text>
<text sub="clublinks" start="280.034" dur="3.065"> Kasedhiya ing kene. PAUL VENEMA ING ING ING SESI UNTUK GOT UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="283.101" dur="2.931"> ING ING SESI ING SESI GOT ING TANPA ING. >> ITU KANGGO kanggo njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="286.034" dur="0.798"> GOT UNDERWAY. >> ITU PANLITEN KANGGO ING UNTUK KANGGO ING ISI TANGGAL LALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="286.834" dur="0.631"> >> ITU PANLITEN KANGGO ING NGANGGAL ING ISU ISU MANAJAKING KANGGURUAN MAJLIS ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="287.467" dur="2.632"> KAWAN ING ISU-ISU MELENGKONTUK KEGUNAAN MAJLIS MACAM ING ING HARI ING NGANGGO JAWA BARU ING </text>
<text sub="clublinks" start="290.101" dur="0.998"> PROJEKTIF KURSUS ING PARI ING TARI ING KURSUS ING KONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="291.101" dur="0.598"> ING KANGGO ING KURSUS ANTARI INGGRIS DITULUSKAN. JUDGE ROSIE </text>
<text sub="clublinks" start="291.701" dur="2.631"> GAMBAR LENGKAP. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ TUTUPKE </text>
<text sub="clublinks" start="294.334" dur="2.831"> GAMBAR LENGKAP. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ NIKE INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="297.167" dur="1.898"> SPEEDLIN-GONZALEZ NAWANGKE ING KANGGO MACAM TANGGO JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="299.067" dur="0.598"> RASA DENGAN SEMUA KANGGO MAJELENG KANGGO ING REFLEKSI KANGGO MACAPAT LANJE </text>
<text sub="clublinks" start="299.667" dur="0.632"> KANGGO BASA MAJAM ANTARI SPANISH UNTUK REFLEKSI KANGGO MACAPAKAN lan GAMPIR TUJUAN KURSUS ANTARI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="300.301" dur="3.198"> REFLEKSI KANGGO MAJLIS lan nggegirisi MATA KURSUS MAJLIS KENE GOLONGAN KANGGO BASA-BOLA KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="303.501" dur="2.031"> TUJUAN KURSUS INGKU TANGGO GOLEKI KANGGO ING TANGGO KOLEK lan ING PUTRA INTO </text>
<text sub="clublinks" start="305.534" dur="0.898"> KANGGO BASA-BOLA KOLO lan ING DADANA ING ING NGANGGILIR DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="306.434" dur="1.431"> ING INGGANG-INGKANG SANGGUT. >> Lan REFLECTING IN YOUR </text>
<text sub="clublinks" start="307.867" dur="0.798"> NGANGGO WULANG-AWARE. >> Lan REFLECTING ING AKTIF lan BEHAVIOR </text>
<text sub="clublinks" start="308.667" dur="0.565"> >> Lan REFLECTING ING AKTIF Sampeyan lan STAFF HERIOR sampeyan, JUDGE </text>
<text sub="clublinks" start="309.234" dur="2.631"> TINDAKAN lan STAFF KENE PAKAI BOLEH, ING KANGGO MUDAH DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="311.867" dur="2.032"> KAKULUSAN INGKANG, KANGGO MAJLIS KANGGO ING SUKU RAKYAT </text>
<text sub="clublinks" start="313.901" dur="2.731"> DITANGGALKE ING SITUS PESAKITAN TANGGO KRITERIA SEMUA WANGSA PITAKTUR </text>
<text sub="clublinks" start="316.634" dur="0.598"> KANGGO KRITERIA SEMUA MISSEMIOR KURSUS TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="317.234" dur="0.731"> KRITERIA SEMUA TANPA DOMESTIK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="317.967" dur="2.998"> KAWASAN DOSESTIK VIOLENS KES TANPA DENGAN SEJARAH KONTOR ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="320.967" dur="0.565"> KAWASAN KES DENGAN SEJARAKAN ING SUKSANA KANGGO ING TANGGALU NAMPAK DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="321.534" dur="0.565"> ING SENTONGAN ING ING KANGGO ING ING NGANGGAL ULANG-KANGGO ING ADA KANGGO MUNGGUL LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="322.101" dur="2.398"> SAIKI PARA WISAN KENE NGARGO ING KABEH LAN KABEH KITA ING KONEKTUK </text>
<text sub="clublinks" start="325.8" dur="4.399"> ADDRESS TRAUMA. KAMI KANGGO ADAKLUKAN ADALAH ING KASUT MENTAL KESIHATAN MENTAL HEE SAID MANY OF </text>
<text sub="clublinks" start="330.201" dur="2.998"> ADDRESS ADAKAT ING KASUT MENTAL KESIHATAN MENTAL KEDAI MANUSIA ING REFLEK KANGGO NUNG MUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="333.201" dur="0.731"> MENTAL KESIHATAN MENTAL MANY NGGENAH ING REFLEKAN SANGGUH NATE ING BISA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="333.934" dur="0.265"> REFLEK KANG TANGGAL NATE ING NGANGGO ING BIG HIS ING NGANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="334.201" dur="2.731"> KANGGO BISA PITULUH NGANGGO TO. >> LARANGAN TANPA TANPA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="336.934" dur="1.831"> SAIKI TO. >> LIMPAK TUTUP SUTAB TANPA ING KENE PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="338.767" dur="2.998"> >> LIMA TANPA TUTUP SAIKI ING ING KANGGO UNTUK MELIHATI KONTEK. PANJENENGAN MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="341.767" dur="0.565"> ING ING ING KANGGO UNDANG-UNDANG. PANJENENGAN MUNGSA DENGAN KELUARGA MAYBE SAME </text>
<text sub="clublinks" start="342.334" dur="0.965"> KOTA. SAIKI NGEMBANG DENGAN ING ISU ISU KANGGO SAMBUNG ING ING LAN ING Dino </text>
<text sub="clublinks" start="343.301" dur="3.198"> DENGAN ISU KELUARGA NGGO SAMBUNG ING DI ING DENGAN lan ING DARI KURSUS BARU DITADANG DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="346.501" dur="1.831"> ISU ING DARI LAN HARI ING KURSUS BARU DITUTUP DENGAN KOMUNITAS $ 100,000 SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="0.931"> KURSUS Anyar DITUTUP DENGAN KOMUNITAS $ 100,000 Saka NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="349.267" dur="2.898"> $ 100,000 KOMUNITAS SARI WANGSA. >> Lan THE $ 68,800 GRANT SARI </text>
<text sub="clublinks" start="352.167" dur="3.165"> NEGARA. >> Lan ING GRATIS $ 68,800 GRATIS saka KAWASAN ALAMO </text>
<text sub="clublinks" start="355.334" dur="1.998"> >> Lan ING GRATIS $ 68,800 GRATIS saka KAWASAN ALAMO KAMPUNG. PAUL VENEMA KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="357.334" dur="0.231"> NEGARA ALAMO KAWASAN GABUNGAN. PAUL VENEMA KSAT 12 WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="357.567" dur="1.698"> KANGAN. PAUL VENEMA KSAT 12 WARNA. >> TUKANG PUTRA: EKAL LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="359.267" dur="0.932"> 12 WARNA. >> SPRIESTER GAMPANG: NGALAKKE INGKANG NGANGGO WANGSUL ING NGANGGO LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="360.201" dur="0.564"> >> SPRIESTER KANGGO: EKALESI MANGSA KEBANGSAAN KANGGO MUDAH UNTUK MANAJAWA SUARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="360.767" dur="0.732"> KANGGO TRYING KANGGO MUNGSA ING GRATIS KANGGO ING SUKU ING NEGARA LAN ING KAWASAN, </text>
<text sub="clublinks" start="361.501" dur="2.998"> GAMPANG GOLEKTIKAN INGGRUK ING NEGARA LAN ING ING KAWASAN, APA PUSAT TREATMENT LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="364.501" dur="0.798"> ING NEGARA LAN DI KAWASAN KAMI, APA PUSAT LUKISAN LOKAL SATUWAKI SENJANA </text>
<text sub="clublinks" start="365.301" dur="1.031"> APA PUSAT TREATMENT LOKAL KENE TINDAK DENGAN MANAJAWA ING PANJENENGAN DRASTIK ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="366.334" dur="3.031"> HARI INGKE SUKU DENGAN MANAJAKAN KANGGO ING PANJENENGAN ING Wong-wong MUNGSAI ING KABUPATEN KRISIS </text>
<text sub="clublinks" start="369.367" dur="0.798"> KANGGITAN DRASTIK ING Wong-wong MEMBANGKANG ING KRISIS ING SAKITU MENGIKUTKAN ATAU MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="370.167" dur="0.565"> MASA SUKU ING KRISIS ING JAMINAN UTAWA ATAWA GAMPANG UNDANG-UNDANG kanggo mateni TEMA. DATA liyane </text>
<text sub="clublinks" start="370.734" dur="2.265"> Nggayuh utawa nggayuh kanggo mateni TEMA. LAIN DATA LAIN PROJEKSI GRIM FOR </text>
<text sub="clublinks" start="373.001" dur="1.931"> KONEKTEMEN. DATA LAIN Nuduhake PROJEK GRIM UNTUK SUKU DENGAN Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="374.934" dur="0.998"> Nuduhake PROJEK GRIM UNTUK SUKU BAGI TUTUP TAHUN. SAIKI LAMPIRAN GRATIS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="375.934" dur="0.598"> GAMBAR OLEH ING TAHUN. SAIKI KLARKE MELENGKELKEN Tandha Pambiji lan Cara Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="376.534" dur="2.598"> TAHUN. SAIKI LAMPIRAN GRATIS MANGSA TANDA PARNNGET LAN NGANGGO INGKE LANANG </text>
<text sub="clublinks" start="379.134" dur="2.765"> Tandha Pambiji lan Cara Sampeyan Bisa Entuk dhewe Utawa Sapa Sampeyan Ora Ngerteni Biyantu sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="381.901" dur="0.264"> BISA DAPAT APA ATAWA APA SAIKI ING NGETO NGETO SAK INGKE ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="382.167" dur="0.532"> KANGGO NULIS ING ING NGANGGO MANGGUT. >> WAYANG NGGOLAHKANG PADA KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.398"> TOO LATE. >> WAYANG GOLEKSI KEPADA FOLUS KELUARGA KAISER OVER HALF </text>
<text sub="clublinks" start="385.101" dur="3.031"> >> WAYANG GOLEKSI KEPADA FOLEHAN KELUARGA KAISER BISA OALFI AMERIKA YANG Duwe Duwe DATANG utawa DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="388.134" dur="3.031"> FOUNDATION KELUARGA NGAPAK TANPA HAMF AMERIKA YANG Duwe REA ATAWA DIDIKU CORONAVIRUS KRISIS DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="391.167" dur="1.332"> AMERIKA NGADALAKI ATAWA DIDIKAN CORONAVIRUS KRISIS NGALAKKANG TANPA MENTAL MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="392.501" dur="0.564"> CORONAVIRUS KRISIS NGALAKI MENTAL MENTAL MENTAL lan NATE ING ASSISTANCE </text>
<text sub="clublinks" start="393.067" dur="2.765"> HARMING MENTAL MENTAL ING NGANGGO lan NGANGGO ING BENTUK ASALIS DARI KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="395.834" dur="1.798"> Lan PERLUKAN LUKIS ASSISTANS DARI CORONAVIRUS ADALAH KESIHATAN MENTAL FOLSIA TOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="397.634" dur="0.298"> ASIDIK DARI CORONAVIRUS IS ING FOLSIKAL TOLLS EKONOMI KESIHATAN MENTAL. </text>
<text sub="clublinks" start="397.934" dur="1.231"> TOLLS FIZIKAL MENTAL KESIMPULAN KESIHATAN MENTAL. >> ITU STRAIN ING ING SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="399.167" dur="1.198"> KANGGO SUKU. >> KULITAN ING ING PSYCHE HUMAN DITUTUPKE TO AN </text>
<text sub="clublinks" start="400.367" dur="0.598"> >> KULITAN ING ING PSYCHE HUMAN DITANGGALKE TO TRAN UPWARD ING nomer </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="2.532"> PSYCHE NUNGGALKEJUKAN UNTUK TRAN UPWARD ING NGANGGO SUKAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="403.501" dur="2.964"> UPWARD TREND IN PILIH SUKSES YANG TARI INGKE INGKANG UNTUK UNTUK UNEMPLOYMENT, </text>
<text sub="clublinks" start="407.366" dur="4.899"> ISOLASI SOSIAL. FISK MARIA BETH IS CEO PUSAT EKUMENIKAL LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="412.267" dur="0.565"> FISK yaiku CEO CENTER EKOMENENIKAL ORGANISASI NONPROFIT LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="412.834" dur="0.798"> CENTER EKOSENENIKAL ORGANISASI NEGOSI LOKAL YANG DITANGGKE PERKHIDMATAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="413.634" dur="3.198"> ORGANISASI NONPROFIT YANG DIDANGGO PERKHIDMATAN NEGARA KOMUNITAS ING NGEWARI INI DENGAN MANUSUN 65% </text>
<text sub="clublinks" start="416.834" dur="0.531"> NAWANGKE PERKHIDMATAN NEGARA KANGGO Nuli DENGAN INI DENGAN INI 65% GAMPANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="417.367" dur="1.998"> GAMPANG TARI INGKE ING AKU 65% NGANGGO ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="419.367" dur="2.132"> ING KAWIN. >> SARI KOMUNITAS KITA </text>
<text sub="clublinks" start="421.501" dur="0.564"> REUTING. >> SARI KOMUNITAS KAMI UNTUK SOKONG ANTARA ABC </text>
<text sub="clublinks" start="422.067" dur="0.565"> >> SARI KOMUNITAS KAMI UNTUK SOKONGAN KABUPATEN ABC ARTIKEL ANTARI ING BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="422.634" dur="2.231"> Ndhukung ANTARA ABC ARTIKEL GOLONGAN ING SUKU BULAN PROJEK POSSIBLE 20 TO 30% </text>
<text sub="clublinks" start="424.867" dur="2.998"> GAMPANG PAMPANGGAL ING BULAN ING PROSES POSSIBLE 20 TO 30% INGNES NATIONAL ING SUICIDES </text>
<text sub="clublinks" start="427.867" dur="1.732"> PROJEK POSSIBLE 20 TO 30% INNGALISAN NATIONAL ING SUICIDES ING TUNGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="429.601" dur="0.598"> Keuntungan NATIONAL ING SUICIDES ING TUNGGAL KANGGO-19 KENE DENGAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="430.201" dur="2.598"> ING TAHUN BISA KANGGO-19 KENE ING NGENE FISK ING PENTING KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="432.801" dur="2.931"> COVID-19 ING ANAK KANGGO NU MELENGKE ING PENTING KANGGO KANGGO PENTAKSIRAN ING PANDANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="435.734" dur="2.431"> ING PENTING DIPANGGALKE Tandha Pambiji ing awake dhewe lan wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="438.167" dur="1.198"> Tandha WARNING INSELI lan LAIN. >> Pungkasane GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="439.367" dur="0.565"> Lan LAIN. >> Pungkasane Duwe Nggawe POSESES PENTING PROSES PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="439.934" dur="0.631"> >> Pungkasane Duwe Nggawe POSSESI PROSES PENTAKSIKAN INGGRIS JAWA TUNGGAL ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="440.567" dur="1.832"> POSSESI PENTING PRISIKEN ING JENIS INGKE TALKING KENE ING NGETENGAH KATENANAN DENGAN MENYUKU GOODBYE </text>
<text sub="clublinks" start="442.401" dur="3.098"> SAIKI NU TARI KANGGO NU TUNGGU MUNGSA DATENG lan MENG UBALING NGAPAK ING GOODBYE </text>
<text sub="clublinks" start="445.501" dur="0.631"> KEMATENAN lan ING NGOMONG GOODBYE KANGGO ING ING SAIKI UNTUK KANGGO JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="446.134" dur="1.098"> KANGGO ING JAWA AS NGANGGO INGKU UNDANG-UNDANG GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.531"> NATE INGKE ING UNTUK KANGGO ING JAMINAN DEPAAN KETUA DENGAN PANGGETAN </text>
<text sub="clublinks" start="447.767" dur="1.098"> DEPRESSION GENERAL DETUKU DIRI LAN ITU DITENCANG ING ING ING ING ING SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="448.867" dur="0.565"> DETACH lan DIPENGKE ING ING ING ING ING ING ING SUKU DENGAN APA KANGGO UNGGIRAN ING PAIN IS </text>
<text sub="clublinks" start="449.434" dur="1.631"> Dienggo ING FISK INGGRIS ING UNTUK KANGGO PA ING APIK. </text>
<text sub="clublinks" start="451.067" dur="3.032"> KANGGO NATE INGKAH ING PA LUKU. >> Amarga ING KRISIS ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="454.101" dur="0.531"> REAL. >> Amarga wong-wong ing KRISIS banjur ngganti PERSPEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="454.634" dur="3.231"> >> Kanggo wong-wong ing KRISIS sing Nggoleki PERSPEKTIF KENE POSSIBLE lan LAMPIRAN Penting </text>
<text sub="clublinks" start="457.867" dur="0.432"> GAMPANG PERSPEKTIF ING POSSIBLE lan GAMPANG PENTING MANGGIT PAPAN MELAYU </text>
<text sub="clublinks" start="458.301" dur="0.598"> IS POSSIBLE lan GAMPANG PENTING MIKE INGKE UNTUK MACAPAT INSTRUMEN MUASA. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="458.901" dur="2.298"> Pengajaran IT kanggo Miwiti INSTRUMEN MUIDIK. Yaiku PESANGGIH ING LAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="461.201" dur="1.098"> INSTRUMEN MUSIK. Yaiku PESANGGIH ING LAN LAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="462.301" dur="1.931"> BEDHAN ING ING LAN ING ING NGANGGANG MACAPEN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="464.234" dur="1.831"> Sampeyan bisa nindakake IMPORTANTI kanggo ngeling-eling carane kita ora perlu </text>
<text sub="clublinks" start="466.067" dur="1.098"> BISA ING KANG PITANGSA ING NGANGGALISI KANGGO NATE NGANGGO GRATIS UNTUK KEBENANAN YANG ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="467.167" dur="0.565"> INGKE TANPA KENE ING GRATIS KANGGO ING BLAH ING AKU KANGGO NUNG MUNG NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="467.734" dur="0.631"> GRATIS ING BLESSINGS YANG KITA BAKAL ING NGE ING KANGGO GRATIS APA KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="468.367" dur="2.098"> KAMI AKU KENE ING NGEJATKE APLIKASI APLIKASI KANGGO Nuju ING ING TO PUSAT ECUMENISAL </text>
<text sub="clublinks" start="470.467" dur="0.798"> Jadwal APA APAKULUS ING NGANGGO ING SUKU DENGAN PUSAT EKONENIKAL sing Sampeyan bisa TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="471.267" dur="1.532"> DITAWE ING PUSAT EKONENISIKAL ING AKU CARI 2 SAIKI O. </text>
<text sub="clublinks" start="472.801" dur="0.998"> Sampeyan bisa Nelpon 2 SAIKI O. >> 616-0885 TAPI LAYANAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="3.231"> 2 ONE O. >> 616-0885 TAPI LAYANAN OGOSO TANPA DITAWI VIA TELEPHONE </text>
<text sub="clublinks" start="477.034" dur="0.298"> >> 616-0885 TAPI PERKHIDMATAN Dhewe TANGGAL VIA TELEPHONE VIRTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="477.334" dur="1.031"> TANPA TAWASAN VIA TELEPHONE ING UTAWA ATAWA PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="478.367" dur="0.598"> WISHIRI UTAWA ATAWA PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL BISA KANGGO ING ING ING KANGGURAN ING KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="0.898"> Utawa PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL BISA GAMPANG ING TANPA PUTRO </text>
<text sub="clublinks" start="479.867" dur="1.732"> BISA GAMPANG TO RUMAH ANDA KITA DENGAN KABEH INFORMASI KANGGO SAIKI DI KSAT DOT KOMUNITIK IN </text>
<text sub="clublinks" start="481.601" dur="2.998"> SEMUA INFORMASI KANGGO SAIKI DI KSAT DOT COM LAPORAN DI PUSAT MEDIKAL DEVEN CLARKE </text>
<text sub="clublinks" start="484.601" dur="2.964"> ING KSAT DOT COM LAPORAN ING DENGAN MEDIA CENTER DEVEN CLARKE KSAT 12 KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="488.333" dur="3.966"> >> A 20 TAHUN-LAGU MAN NGANGGO KANGGURUAN MODAL KANGGO UNTUK KANGGO BASA-BASA </text>
<text sub="clublinks" start="492.301" dur="0.364"> GOLONGAN KANGGO MODAL UNTUK KANGGO BASA-BASA KAMPUNG DENGAN DILULUSAN 2 PAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="492.667" dur="2.832"> TAMPILAN DUMADU-DIRI SOKONG DENGAN KAMPUNG 2 Wong KAMPUNG GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="495.501" dur="1.331"> Duwe dipateni 2 wong sing dadi GRATIS GRATIS JURY sing didhaptar ZION LE MON </text>
<text sub="clublinks" start="496.834" dur="0.531"> A GRATIS GRATIS GRATIS JURY INDICTED ZION LE MONYO KANGGO ING SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="497.367" dur="2.498"> DIPENGKEBARK ZION LE MONYO SAIKI DITOLEKKE ING APLIKASI KOMUNITAN BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="499.867" dur="0.498"> SHOOTING KANGGO ING APLIKASI KOMUNITAN SUKAN BUKU ING APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="500.367" dur="0.698"> BUNGAN BUKU NORTH COMPLEX BACK IN MUNGSA GAMPANG Nuju ING INDUSTRI. LE MON </text>
<text sub="clublinks" start="501.067" dur="2.132"> BACK IN MUNGSA GAMPANG MENENGGANG INDUSTRI. LE MON SAIKI NATE ING LANGKAH DENGAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="503.201" dur="2.998"> ING INDUSTRI. LE MON DIPANGGULI INGKANG DARREN MINGGU lan CIDER PESANAN ING TUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="506.201" dur="0.931"> DAPAT-INGGIH MUDAH DENGAN DARREN MEKAN lan CIDER CHANCE ING ING DENGAN. TEMA ING KANGGO ING ING ING ING TUNGGO </text>
<text sub="clublinks" start="507.134" dur="2.098"> CHANCE CIDER ING HEAD. TEMA ING KANGGO ING ING KARET. Wong WANITA YANG GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="509.234" dur="1.331"> TEMA ING KANGGO ING ING KARET. Wong WANITA YANG KANGGO MUNGSA ING TARI ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="510.567" dur="0.598"> KANG KAR. Wong WANITA YANG KANGGO KANGGO ING TAPI SUKU DASING TENAGA VICTIMS KENE TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="511.167" dur="1.798"> GAMPANG NU ING DENGAN POLIS KUNCI TENAGA VICTIMS NGENTOT DENGAN DATU LATER DIDANG UNDANG-UNDANG AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="512.967" dur="2.098"> DASAR TANGGO BENTUK KANGGO DENGAN DATU LATER SHE ING DIDANG KENE DENGAN PENTING LE MON ING DANA </text>
<text sub="clublinks" start="515.067" dur="0.932"> DRUG DEAL LATER SHE ING ING KANGGO MUNGKIN LE MON DENGAN DUMADI DUMADI DUMATIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="516.001" dur="2.998"> IDENTIFY LE MON DENGAN DUMADI POLIS DITIMPULI INI DENGAN TANPA LAMPIRAN. POLISI LEON TOLD </text>
<text sub="clublinks" start="519.001" dur="1.831"> GALUNGAN ING ING NGETEK POLIS KUNCI LEON TOLD </text>
<text sub="clublinks" start="520.834" dur="0.398"> WEAPON. POLIS KUNCI LEON TOS KANGGO WISI. </text>
<text sub="clublinks" start="521.234" dur="0.665"> SAIKI NATE INGKANG PUTIH. >> WANCANGAN JAWA: KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="521.901" dur="1.998"> ING SELF-DEFENSE. >> WANCANGAN PENTING: KAMI Saiki ngerti jenenge wong wadon sing dipateni ing A </text>
<text sub="clublinks" start="523.901" dur="0.498"> >> SPRIESTER KANGGO: KAMI SAIKI ngerti jenenge wong wadon sing dipateni ing korupsi ing kutha </text>
<text sub="clublinks" start="524.401" dur="0.598"> NAMA WANITA DIJAWA ING KOLEKSI ING SUKAN WANGSA KOTA DENGAN POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="525.001" dur="2.731"> KOLEKSI DI TUTUP PENTADBUNGAN KOTEN DUMADI POLIS DITENTUKKE DENGAN MANU DIDANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="527.734" dur="0.565"> Tartamtu Wigati sing Polisi DIPENGGALKE DENGAN MANAWA KANGGO UNTUK KANGGO BASA ING OGN BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="528.301" dur="2.964"> WANGGO ING SUKU DENGAN MANU KANGGO NENG ING WISATA YESTERDAY. THE VICTIM NATE DITIMPI </text>
<text sub="clublinks" start="531.267" dur="1.098"> TUKU ING-ING KABUPATEN ING JAWA. THE VICTIM DENGAN PENTING AS 19 TAHUN </text>
<text sub="clublinks" start="532.367" dur="2.232"> THE VICTIM DENGAN PENTING AS 19 TAHUN-LAGU SAVANNAH RAMOS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="534.601" dur="0.631"> AS 19 TAHUN-SAVANNAH RAMOS KOMUNITAS DENGAN POLISI RAMOS WILUH DENGAN 26 </text>
<text sub="clublinks" start="535.234" dur="1.398"> SAVANNAH RAMOS KOMUNIKASI KANGGO POLISI RAMOS KENUNGAN DENGAN 26 taun KOLEKI KOLEKI TANPA KELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="536.634" dur="3.198"> POLISI RAMOS KUNENAN ING DENGAN 26 KULIT WARNA TANPA KOLEKI DUMADAKI KENE ING INI KANGGO. IN AN </text>
<text sub="clublinks" start="539.834" dur="0.898"> BURKE BOLEKE TAHUN-NGGALKE NGANGGO LENGKAP KENE ING ING DENGAN HERS. ING ATTEMPT TO </text>
<text sub="clublinks" start="540.734" dur="1.231"> Kasedhiya VEHICLE INTO. ING ATTEMPT UNTUK MONTOH KONSEN. ITAH ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="541.967" dur="2.998"> Gunakake kanggo mateni HIMSELF. KANGGO INGKANG ING 6800 Bloker BABCOCK RAMOS </text>
<text sub="clublinks" start="544.967" dur="1.432"> KONSIA GOLANG. KENE ING ING ING 6800 BLOK OF BABCOCK RAMOS IS SUV CAUGHT FIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="546.401" dur="0.598"> THE 6800 BLOK OF BABCOCK RAMOS IS SUV CAUGHT FIRE. 2 Wong liya ing TANJUNG INI </text>
<text sub="clublinks" start="547.001" dur="2.331"> IS SUV CAUGHT FIRE. 2 Wong liya sing ana ing lapangan SUV ING ING KONTEN HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="549.334" dur="0.565"> 2 Wong-wong liya sing ana ing SUV INGKOH ING POLIS HOSPITAL ING NGANGGO BURKE RAN AWAY. TAPI WAS </text>
<text sub="clublinks" start="549.901" dur="2.531"> TUKEN TO POLIS HOSPITAL ULAPAN BURKE RAN AWAY. TAPI KENE LATER ARRESTED. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="552.434" dur="2.998"> SUKU BURKE RAN AWAY. TAPI WANG LATER ARRESTED. Dheweke wis digunakake karo MURDER. </text>
<text sub="clublinks" start="556.4" dur="3.465"> >> WULU WULAN GOLEKTU SAIKI TANPA KANGGO ING JENIS KANGGO NATE INGKE ING ING NGUT INGKE NGGALKE ING NGANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="559.867" dur="0.532"> TRAFFIK REAL UNTUK KENE MUKA ING NGUT INGKE ING NGENTONG NGGENE ING ING NGANGGO INGGO DI ING AKU DI AKU 35 AND </text>
<text sub="clublinks" start="560.401" dur="2.698"> HARI INGKE BEDHAN KENE NGEDLIKAN INGGO INI DI AKU 35 AND ACARA, TETAPI Yen sampeyan NAMPAK ING </text>
<text sub="clublinks" start="563.101" dur="0.898"> LAMPIRAN INI ING AKU 35 lan ACAN, TETAPI Yen sampeyan NAMPAK ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="564.001" dur="0.598"> BUKAN, TETAPI Yen sampeyan NENG INGKE ING KABUPATEN INI. Sampeyan bisa NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="564.601" dur="1.998"> DESAN INI. Sampeyan bisa Deleng saka STORMS NGEMBANGAN KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="566.601" dur="0.564"> SISTEMAN INI. Sampeyan bisa Nonton ING STORMS NGANGGO WAYANG KULIT DATEKER ING WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="567.167" dur="2.865"> KANGGO STORMS NGEMBANGKOLEKTOR KEMENANGAN GOLEKTIKAN KANGGO ING TANGGU DIGUNAKAN UNTUK MASA GAMPANG MINIT </text>
<text sub="clublinks" start="570.034" dur="2.031"> DEFINITELY DARKER ING KANGGO GAMPANG MACAPAT ING PENTAKSIRAN ING PENTING 6. </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.998"> GUNTUK GAMPANG JAWA ING PENTAKSIRAN NGGAL 6. >> JATI LATIHAN: AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="575.067" dur="0.498"> 6. >> GAMPANG JAWA: AKU SUKAN STORMS BREWING OFF IN </text>
<text sub="clublinks" start="575.567" dur="0.332"> >> GANJANG TAMPIL: AKU SUKAN STORMS BREWING IN THE DAERAH. </text>
<text sub="clublinks" start="575.901" dur="2.998"> STORMS BREWING OFF IN DAERAH. >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS MASA </text>
<text sub="clublinks" start="578.901" dur="1.898"> ING KABEH. >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS MASA Nuju KANGGO WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="580.801" dur="0.598"> >> DENGAN ITU LAGI OMINOUS WULANGAN Nuli Nuju ING WANITA WISAN NGANGGO TANPA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="581.401" dur="1.064"> KANGGO NATE ING WANITA WANJANA KANG ING NGANGGO TINDAK DIPANGGALKE ING APA LAKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="582.467" dur="1.198"> KANGGO NAK LAKTOR ING APIKASI LAMPIRAN INI. YEAH, ING ING NGANGGO INGKANG-KANGGURAN MUNGGO </text>
<text sub="clublinks" start="583.667" dur="1.998"> ING STORMS Pungkasane. YEAH, ING ING ING ING KANGGO MUNGGUL ING NEGARA INGGRIS ING AUSTIN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="585.667" dur="0.165"> Nerangake ING WONG TARI ING NEGARA INGGAL ING SENTONGAN lan Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="585.834" dur="2.998"> NEGARA INGGRIS ING AUSTIN lan Bagean ING ING SAIKI JAWA KANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="588.834" dur="2.098"> Bagean ing kene wis ora ana ing endi wae </text>
<text sub="clublinks" start="590.934" dur="0.931"> ING ITU NGADI DENGAN TANPA ING APIKO 06:00 PM MUNGGU TENTUT 10 MINIT </text>
<text sub="clublinks" start="591.867" dur="1.532"> TAMBAH 06:00 PM MUNGGU APA 10 MINIT UTAWA DENGAN 6 JAWA lan INI NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="593.401" dur="0.564"> 06:00 PM MUNGGU BENTUK 10 MINIT UTAWA DENGAN 6 JAWA lan ING WIS ING PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="593.967" dur="2.632"> Utawa BISA sadurunge 6 lan ING ING ING KANGGO INGKANG GURU BASA ING NGANGGO ING NGANGGO INGKE GOT AN ALERT </text>
<text sub="clublinks" start="596.601" dur="0.698"> PELANGGAN INGKANG GURU ING SAIKI ING NGANGGOLAH DENGAN KOMEN </text>
<text sub="clublinks" start="597.301" dur="0.731"> NUNG NINI NUNGGUH GAMPANG Tandha ING KANGGURU APP CAMPURAN TELEFON KANG PAJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="598.034" dur="0.998"> ING APLIKASI TANGGAL KANGGO CELL PHONE PHONE. >> TEMPAT TEMPAT NGGENEH </text>
<text sub="clublinks" start="599.034" dur="0.598"> WEAL APP. >> KENE TINDAKAN TEMPAT LUKA KENYA NGAPAK ING ORA TO SAN MARCUS </text>
<text sub="clublinks" start="599.634" dur="2.431"> >> KENE LUKISAN TEMPAT SUKA KENYA LAKE OVER TO SAN MARCUS SEGUIN INI DI GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="602.067" dur="1.698"> KENYA LAKE ORA KANGGO SAN MARCUS SEGUIN ING ING INSAN GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="0.932"> SEGUIN ING ING GUADALUPE NEGARA BRAUNFEL APABAR LAN NORTH </text>
<text sub="clublinks" start="604.701" dur="2.098"> NEGARA BRAUNFEL BONTEN LAN LAN JAWA SEMEN ING NGANGGOLEH SEKOLAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="606.801" dur="1.498"> BRAUNFEL BARU LAN NORTH EXTERN INXUDING KANGGO A SCHERTZ MUNGSA DENGAN LUKISAN FAR FAR NORTHEAST. </text>
<text sub="clublinks" start="608.301" dur="3.031"> BEXAR MENENGAHKAN SEKOLAH NGENTOT JADI FAR FAR NORTHEAST PITAN. Bagean ING KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="611.334" dur="1.998"> BISAN LIRIK FAR FAR NORTHEAST. Bagean ING KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING PRODUKMEN </text>
<text sub="clublinks" start="613.334" dur="1.531"> Bagean ING KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING PRODUKAN 60 MILE PER lan MILE PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="614.867" dur="0.598"> GAMPANG MENGANGKUT 60 MILE PER Lan MILE PER HOUR WINDS lan SAIZ SUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="615.467" dur="2.532"> 60 MILE PER Lan MILE PER WUR WINDS LAN SAIJI SUKAR SUKU SAIKI NENGGALKE BIT DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="618.001" dur="1.731"> WINDS lan SAIZ SUKE SAIKI NENGGALAKAN BIT DITENGKUTKE SUKU DITANGKANGKE INGKANG RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="619.734" dur="0.865"> MELENGKAPKAN BIT DITENGKUTKE ING NAMPANG LAPORAN KAMI RADAR SITU TIAGA TAPI ING WIS </text>
<text sub="clublinks" start="620.601" dur="0.631"> LAMPIRAN ING SITUS RADAR KAMI ING INI TAPI KANGGO ING ING WANG MACAM ING ING APA NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="621.234" dur="2.465"> SUTI INI TAPI TANGGAL KANGGO ING ING ING WIS ING NGANGGO NGANGGO ING ING SAKTIK ING SAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="623.701" dur="0.498"> Yaiku LINE HEALTHY LORON KANGGO ING SADUWANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="624.201" dur="0.898"> THUNDERSTORMS sing Duwe PAKET LAMPIRAN RASA ING KENE, lan KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="625.101" dur="0.564"> CAMPURAN CAMPURAN ING ING, LAN NEGARA KENDALL JAWA NENG WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="625.667" dur="2.465"> LAMPIRAN ING ING, LAN NEGARA KENDALL JAWA NENG WULANG BUKU YANG KANGGO MUNGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="628.134" dur="0.898"> NEGARA INGGRIS ING NORTH BURNING INGKU SARI ING KERRVILLE SEMUA INGKU WONG </text>
<text sub="clublinks" start="629.034" dur="0.565"> GELENGAN INGKE BISA DARI KERRVILLE SEMUA PARA INGKANG KOMPUTEN ING ING OGO CANYON </text>
<text sub="clublinks" start="629.601" dur="2.531"> KERRVILLE SEMUA KANGGO LENGKAP KOMPUTEN ING ING OGO NGANGGO CANYON LAKE WEATHER SERVICE JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="632.134" dur="0.498"> KOMPUTER ING ING OGI KANGGO CANYON LAKE KOMUNITIS DUMADAKAN JUGA DENGAN TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="632.634" dur="1.798"> NGGALKE PANGGILAN INGGO JUGA TANPA KANGGO. INSIDE bagean kasebut saka </text>
<text sub="clublinks" start="634.434" dur="3.165"> SUSAH KANGGO NANGGALU. INSIDI SEKSYEN STORMS KANGGO PIRIK INGGO. Ora BIG </text>
<text sub="clublinks" start="637.601" dur="1.398"> INSIDI SEKSYEN STORMS KANGGO PIRIK INGGO. Ora BENGGO BISA PIKE ING WIS SARI </text>
<text sub="clublinks" start="639.001" dur="0.831"> STORMS SAIKI NGGUNAKAN. Ora BIG ENYE ING NGANGGO MACAPEN ING WAKTU ING WIS ING NGGENAN </text>
<text sub="clublinks" start="639.834" dur="0.531"> SAIKI KANGGO MACAPAK ING WIS ING ING NGANGGO ING NGANGGO INGKE ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="640.367" dur="1.765"> ING WAKTU ING NGISI KANGGO ING TEMBANG ING ING SAK ING. Ya Ya, Yen sampeyan NGGALKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="642.134" dur="0.598"> CAMPURAN LAMPIRAN INI. Bener, OO, Yen sampeyan ndeleng INN BISAN ING NGANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="642.734" dur="2.598"> Ya, Ya, Yen sampeyan ndeleng INN BISAN ING NGANGGO ING NGGALKE NGGENENG-ARAH ING LANJUT lan ING TULISAN OMINOUS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="646.266" dur="3.599"> LOOP ING STORMS SINI UNTUK KANGGO lan INGGRUK ING AKU ING UNTUK KEBANGSAAN SOUTH SOMETHING ELSE </text>
<text sub="clublinks" start="649.867" dur="2.432"> KANGGO lan SUKU NGGAK INGGU ING SOMETHING ELSET SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="652.301" dur="1.931"> SOMETHING LENGKAP INGKU INGKE ING ING UNTUK MUNGKULKE INGKU, Dadi KENE GOLEKI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="654.234" dur="0.598"> KANGGO KANGGO INGKU, ING KANGGO GUNUH ING GUNUNG NGANGGO ING RAIN ITU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="654.834" dur="2.565"> GAMPANG GAMPANG TANGGAL GOLEK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO KANGGO MAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="657.401" dur="3.098"> Entuk GAMPANG ING NGANGGIH ING NGANGGO ING NGANGGOTI LAN NGANGGO ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="660.501" dur="0.431"> ING NGLENGKE LAN NGANGGO NUNG MENGGUNAKAN ING NGANGGUN NGANGGANG MACAM TAPI ING ING INI DI SINI. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="660.934" dur="1.998"> PANJENENG NENGGALANG NGAPEN ING NGANGGO LENGKAP INI. ING ING NGGAK LINE ING GRATIS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="662.934" dur="3.031"> LINE SINI. ING ING NGGAK LINE ING GRATIS YANG BERKENAL MUNGSA BERNIE MANGSA BULVERDE </text>
<text sub="clublinks" start="665.967" dur="1.132"> LINE GESA YANG NATE NGENTAK DARI BERNIE MANGSA ING BULVERDE ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="667.101" dur="2.798"> BERNIE MENGENUT BULVERDE ING ING KANGGO ING SUKU WANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="669.901" dur="0.698"> TENTANG SHIRTS ING INI NGANGGO ING NGANGGO ING PRODUKAN 45 MILE PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="670.601" dur="0.598"> LAMPIRAN INI NUNG NENG JADI PADANG PADUL PADANGGULAN 45 MILE PER HOUR WINDUS GUSTS UP IN BRAUNFELS </text>
<text sub="clublinks" start="671.201" dur="1.431"> OF PRODUCING 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS UP IN BRAUNFELS BARU LAN DENGAN NGANGGOLAK DENGAN INTO </text>
<text sub="clublinks" start="672.634" dur="1.098"> NGANGGO GUSI UP BRAUNFELS BALAK lan ING NGANGGOLAK DENGAN INTO SAN ANTONIO lan NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="673.734" dur="2.731"> Lan sing bakal mandhiri mudhun ing SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR Dadi wong-wong mau ora bakal disandhangake karo </text>
<text sub="clublinks" start="676.467" dur="0.632"> SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR Dadi Banget Wong-wong mau ora bakal diweruhi karo 1500 MINIT. Yen WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="677.101" dur="2.631"> Wong-wong mau bakal disandhangake karo NEXT 1520 MINIT. Yen wong-wong padha milih-milih INGKAP INI </text>
<text sub="clublinks" start="680.566" dur="3.866"> LEMBAR TANJUNG KENEWANG KANGGO ING NGANGGO ING JENIS KANGGO LAKI KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG KANGGO INGGRIS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="684.434" dur="1.898"> ITU ITU JAWA KANGGO LALAKI KANGGO INGKANG KANGGO ING NGANGGAL MAJABAT. LAMPIRAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="686.334" dur="0.498"> WISITA KANGGO NAK MANGSA KANGGO. Sawetara THUNDERSTORMS ING ING KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="686.834" dur="2.531"> Sawetara THUNDERSTORMS SAIKI INGKE INGKE INGKE NGEDANGGO INGKANG TANGGAL ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="690.2" dur="194.799"> >> KANGGURU LOKAL KESIHATAN LOT AUTHORITIES IN REOPENING SCHOOLS. KITA SULIT TO </text>
<text sub="clublinks" start="885.001" dur="2.198"> AUTHORITIES IN PEMBANGUNAN SEKOLAH. KANGGO KANGGO INGKANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PADANGGULAN </text>
<text sub="clublinks" start="887.201" dur="0.631"> ING SEKOLAH. KANGGO KANGGO NDELENGKE DENGAN ING UMUM ATTORNEY ING LEGAL GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="887.834" dur="2.531"> Tampilake Karo UMUM INTORNEY ING ANALISIS LEGAL GIGNOR ING TEXAS HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="890.367" dur="0.998"> UMUM ING ANALISIS KANGGO GOVERNOR ING KODE KESIHATAN TEXAS lan KESELAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="891.367" dur="2.932"> ANALISIS TEKAS TEXAS KESIHATAN lan KESELAMATAN NEGERI KESELAMATAN GRATIS, LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="894.301" dur="0.598"> Lan GRATIS GRATIS KENYATA KESELAMATAN, ING POSIS KESIHATAN KESIHATAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="894.901" dur="2.631"> GRANS UNDANG-UNDANG NEGARA, KANGGO PUTRA AUTHORITI KESIHATAN LOKAL KANGSA DENGAN TANPA KANGGO NOMELI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="897.534" dur="1.098"> POWERS AUTHORITY HEALTH KANGGO TANPA KANGGO ING TANPA KANGGO UNTUK MENGGALAKAL MASA ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="898.634" dur="0.698"> TANPA KANGGO MACAMEN PANGGAL UNTUK UNTUK PANGGAL MULENG. UNDANG-UNDANG NEGARA LATIH NEGARA NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="899.334" dur="0.531"> UNTUK LANGKAH PREVENTIF. UNDANG-UNDANG NEGERI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="899.867" dur="2.698"> LUKISAN NEGARA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NGANGGO INGGO GAMPANG KENAIKI KANGGO ULANGAN DIREKTOR HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="2.932"> GOVERNOR AUTHORITY kanggo REVOKE DIRECTOR KESIHATAN sing ora ditindakake. Lan THE </text>
<text sub="clublinks" start="905.501" dur="0.631"> ULAWAN DIRECTOR HEALTH sing DIDIK DENGAN. Lan KANGGO PAKSA. Apa ing </text>
<text sub="clublinks" start="906.134" dur="2.465"> Kang Dheweke Dudu. Lan KANGGO PAKSA. Apa-apa ING INTERING PROVIDING CLARITY </text>
<text sub="clublinks" start="908.601" dur="1.331"> KENYATA NGGAK. Apa maneh INTERFORMEN ING PROVIDING KANGGO UNTUK GURU NUNG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="909.934" dur="0.531"> PENTADBANGAN KARUHAN PROVIDING KANGGO UNTUK SEKOLAH GURU BUKU GURU SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="910.467" dur="2.398"> KANGGO KANGGO STARF SEKOLAH GURSARI GURU ING SUKU DUMADANG lan TANPA JAWABAN ING SEKOLAH MEMBANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="912.867" dur="0.898"> STAFF SEKOLAH LAN KABEH NUNJAWA ING SEKOLAH MEMBANGKAT AHEAD WANGSULAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="913.767" dur="1.098"> TUTUP ING SEKOLAH MEMBANGKANG AHEAD WANGSULAN SEMESTER. DOKTOR WU SAPI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="914.867" dur="2.432"> AHEAD PELAPASAN SEMESTER. DOKTOR WU SAIKI KANGEN PENTING DENGAN INPUT Saka LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="917.301" dur="0.998"> SEMESTER. DOKTOR WU SAIKI ING TANPA BASA INPUT SARI SAHA AKTIVITI KESIHATAN lan SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="918.301" dur="2.831"> TONIGHT DENGAN INPUT SARI SESEPANGKEN KESALATAN HEUKTUR lan para STAKEHOLDER SEKOLAH ISU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="921.134" dur="1.031"> Eksprési HEALTH lan STAKEHOLDER SEKOLAH bakal NATE ISTIKAT DIREKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="922.167" dur="0.998"> PENTAKSIKAN NUNGGAL UNTUK MINGGU LUKIS NEGERI DIREKTIF KENE. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="923.167" dur="0.465"> GANTI KESIHATAN DIREKTIF KESIHATAN LENGKAP. DIREKTIF KANGGO KENEKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="923.634" dur="2.165"> NEXT MINGGU. DIREKTIF KANGGO YG NGADANGGAL RUKADI sing bakal tuntunan </text>
<text sub="clublinks" start="925.801" dur="3.131"> DIREKTIF bakal ngrampungake rekomendasi sing bakal nuntun SISTEM SEKOLAH ing SAFE </text>
<text sub="clublinks" start="928.934" dur="0.498"> RAFIAN sing bakal nuntun SISTEM SEKOLAH ING PELUANG ING PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="929.434" dur="0.598"> DAERAH SEKOLAH ING PELUANG SAFE INSTRUKI PERSON. THE DIREKTIF Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="930.034" dur="2.931"> PELANGGAN INSTRUKI PERSON. DIREKTIF Anyar bakal didadekake pasien </text>
<text sub="clublinks" start="932.967" dur="0.432"> INSTRUKSIF. DIREKTIF Anyar bakal didadekna ing indhikasi indhustri liyane lan </text>
<text sub="clublinks" start="933.401" dur="2.198"> Bakal Digunakake IN INDIKATOR KESIHATAN LAGI lan tuntunan tuntunan </text>
<text sub="clublinks" start="935.601" dur="3.198"> INDIKATOR LAGI LAN tuntunan GOLEKOLAH UNTUK SISTEM SEKOLAH UNTUK MENENGAH UPON </text>
<text sub="clublinks" start="938.801" dur="0.364"> Pedoman INGKOLEKTEN WE'LL UNTUK SISTEM SEKOLAH UNTUK MENGANGGUT UPON ING TANGGIH WANG </text>
<text sub="clublinks" start="939.167" dur="2.765"> SISTEM SEKOLAH UNTUK KANGGO UPON KANGGO ING WINDOW WANGGO MUKA DENGAN LAN INC </text>
<text sub="clublinks" start="941.934" dur="1.931"> NUNGGUL ING WISI WINDOW DIDUKUKAN lan MANGGAPKAN KANGGO UNTUK ING PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="943.867" dur="1.098"> WINDOW Dibukak lan Mupangate Kasedhiya kanggo INSTRUKSIKAN PERSON. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="944.967" dur="0.565"> Kasedhiya kanggo INSTRUKI PERSON. DIREKTIF KANGGO YG JAWA INGKIRI </text>
<text sub="clublinks" start="945.534" dur="2.531"> INSTRUKSIF. DIREKTIF sing GAMPANG AKU bakal nambahi REKTOR YANG DIPANGGO JAWA INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="948.067" dur="0.632"> DIREKTIF KANGGO NATE INGRUKAN REKOD KANGGO LAPORAN DIDANGAN INFEKTIF COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="948.701" dur="3.098"> LAPORAN REKA KANGGO LAPORAN DATA INFECTION COVID-19 METRO KESIHATAN MONITOR </text>
<text sub="clublinks" start="951.801" dur="0.598"> COVID-19 INFECTION DATA METRO HEALTH TO MONITOR KESIHATAN SEKOLAHAN INDIVIDU. </text>
<text sub="clublinks" start="952.401" dur="2.531"> KANGGO METRO KESIHATAN MONITOR KESIHATAN SEKOLAHAN INDIVIDU. BEXAR NEGARA KESIHATAN HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="954.934" dur="0.665"> KAWASAN SEKOLAH INDIVIDU. BEXAR NEGARA KESIHATAN DOKTOR WUAT WU lan METROHEALTH WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="955.601" dur="2.398"> BEXAR NEGARA KESIHATAN DOKTOR WISEKA WU lan METROHEALTH WE'LL LAMPIRAN UNTUK KOLEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="958.001" dur="2.598"> DOKTOR WU LAN METROHEALTH KONTEKAN UNTUK KOLEKSI DENGAN SISTEM SEKOLAH LOKAL. Wong tuwa </text>
<text sub="clublinks" start="960.601" dur="0.831"> Sambungake KOMUNITAS DENGAN SISTEM SEKOLAH MENENGAH. Wong tuwa lan siswa lan dadi ESTABLISH </text>
<text sub="clublinks" start="961.434" dur="0.631"> SISTEM SEKOLAH MENENGAH. Wong tuwa lan siswa lan nggawe tuntunan tuntunan kasebut. KOTA WILANGSA NATE </text>
<text sub="clublinks" start="962.067" dur="2.465"> Lan PELAJAR LAN UNTUK PITADIKAN INGKAP TENAGA. KOTA DENGAN KOMUNITAS KOMUNITAS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="964.534" dur="3.031"> ING tuntunan. KOTA DENGAN KOMUNITAS KOMUNITAS MENANGGAL ING GAMPANG NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="967.567" dur="0.932"> KOMUNITAS GRATIS KOMUNITAS GURU ING TUKANG MINGGU-19 LAN KAMPUNG SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="968.501" dur="2.898"> DURING NEXT MINGGU MUNGGUL-19 LAN KANGGO SEKOLAH, TANPA BANDUNG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="971.401" dur="0.898"> COVID-19 LAN KANGGO SEKOLAH, TANPA BANDAR YANG DIJAWA KANGGO UNDANG-UNDANG WEDNESDAY 5TH AT </text>
<text sub="clublinks" start="972.301" dur="1.931"> HALL NAJI JADI KANGSA DENGAN WEDNESDAY OGOS 5TH AT 07:00 PM. ING BOTTOM LINE IS </text>
<text sub="clublinks" start="974.234" dur="1.198"> WEDNESDAY OGOS 5TH AT 07:00 PM. LINE BOTTOM ING KANGGO NJABAT GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="975.434" dur="0.531"> 07:00 PM. Garis BOTTOM ING ING KANGGO NU GAMPANG KANGGO ING TANGGAL DIDUBUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="975.967" dur="2.698"> WANG KANGGO NATE GAMPANG KANGGO ING TANGGAL NUKAN KUKUNGAN KANGGO-19 IMPACT IN </text>
<text sub="clublinks" start="978.667" dur="1.698"> HARI INGGO TUKAR ING KABEH KANGGO ING KANGGO-19 </text>
<text sub="clublinks" start="980.367" dur="0.565"> KESELAMATAN IMPEK COVID-19 ING KOMUNITAS KAMI, NEGARA SAN ANTONIO BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="980.934" dur="1.665"> KOMUNITI KITA, SAN ANTONIO BEXAR NEGARA ING NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="982.601" dur="0.498"> SAN ANTONIO BEXAR NEGARA DENGAN KOMUNITAS SUBSTANTIAL KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="983.101" dur="2.731"> TRANSMISI KOMUNITAS GRATIS. IN CASES AMONGST </text>
<text sub="clublinks" start="985.834" dur="1.031"> TRANSMISS KOMUNITAS SUBSTANTIAL. Ing CASES AMONGST PUDAK KANGGO RISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="986.867" dur="1.498"> TRANSMISSION. Ing CASES AMONGST PUDAK KANGGO RISAH. JAWA ING Minggu, 12% KES </text>
<text sub="clublinks" start="988.367" dur="3.098"> KANGGO WANG SULU KANGGO RISAH. INGKANG MINGGU, 12% KES ING NGETOSA 18 ING ING NGALAKI 18 LAN UNDER. </text>
<text sub="clublinks" start="991.467" dur="3.165"> INGKANG MINGGU, 12% KES ING NGETOSA 18 ING ING NGALAKI 18 LAN UNDER. SAIKI PERCENT ING minggu kepungkur. </text>
<text sub="clublinks" start="995.2" dur="5.299"> SISTEM HOSPITAL SKY KAMI DITENTUKKE INGKE ING SUKAN STRESS LAN PATIENTEN YANG KANGGO TENGOK </text>
<text sub="clublinks" start="1000.501" dur="2.298"> NATE ING NGEJAT-INGKAN STRESS lan PATIEN YANG KANGGO DENGAN HOSPITAL ING ING SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1002.801" dur="1.198"> Lan PATIENTO YANG KANGGO ING HOSPITALS ING SARI ANTARI SAN ANTONIO LAN ITS </text>
<text sub="clublinks" start="1004.001" dur="0.898"> HOSPITAL ING ING DARI SAN ANTONIO lan KOMUNITAS SITUSIA. KANGGO ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="1004.901" dur="0.598"> ANTONIO LAN KOMUNITISAN SUKAN. KANGGO INGKTIF KESIHATAN HEEDED YANG DIPANGGALI TO </text>
<text sub="clublinks" start="1005.501" dur="1.431"> KOMUNITAS. MATLAMAT DIREKTIF KESIHATAN sing diowahi dadi luwih saka Konflik lan </text>
<text sub="clublinks" start="1006.934" dur="1.898"> DIREKTIF KESIHATAN GANTI KANGGO NULIS KONSUS lan KONSEP kanggo KELUARGA, </text>
<text sub="clublinks" start="1008.834" dur="1.331"> KANGGO SULIT LAN KÉSULIT KANGGO ING KELUARGA, GURU lan SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1010.167" dur="2.198"> Kasedhiya kanggo kulawargane, GURU lan ADMINISTRATOR SEKOLAH LAN NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1012.367" dur="0.532"> GURU LAN ADMINISTRATOR SEKOLAH LAN NANGGALANG SUKU-SUKAN DAN KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1012.901" dur="2.564"> ADMINISTRATORS lan ngenalake saran lan indhustri pasien kanggo sekolah </text>
<text sub="clublinks" start="1015.467" dur="1.432"> Rekomendasi lan INDIKATOR KESIHATAN UNTUK SEKOLAH UNTUK KONSIDER AS DENGAN KANGGURAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1016.901" dur="3.131"> INDIKATOR UNTUK SEKOLAH UNTUK KONSIDER AS DENGAN INI DENGAN ING DENGAN DOKTOR PENDIDIKAN PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="1020.034" dur="1.698"> KONSIDER AS DENGAN ING NGANGGOLAH ING INSTRUKI DOKTOR PERSON BERGGREN NANGGALKE SUKU sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="1021.734" dur="3.165"> DOKTOR INSTRUKTIF PERSON BERGGREN NGANGGO SAKALAKU SAKALAKU SUKU DENGAN PANDEMIK BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="1024.901" dur="0.831"> BERGGREN NUNGGUH SUKU DENGAN SAIKI JATI PENGARAH PANDEMIK. IT IS TENTANG DATA </text>
<text sub="clublinks" start="1025.734" dur="1.998"> Sapa sing dadi BEXAR PANDEMIC DIRECTOR. IT IS TENTANG DATA DUKA DENGAN lan NGEDALAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="1027.734" dur="2.498"> PENGARAH. IT IS TENTANG DATA DUKA DENGAN lan NGEDALIKE ING DIPANGGAL DENGAN DIREKTIF KANGSA NYUT </text>
<text sub="clublinks" start="1030.234" dur="0.531"> Ora DATES lan GAMPANG SUKU DENGAN KANG DIREKTIF KANGGO MEMBANGKUTKAN SITUASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1030.767" dur="2.798"> GAMPANG DIREKTIF KANGGO NUNGGULKE SITUASI KANGGO UNTUK. ALL KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1033.567" dur="1.832"> LAMPIRAN SITUASI KANGGO. SEMUA KANGGO SAIKI ING ING NGANGGO ING JAWA ING DATA. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.401" dur="1.031"> Saben WAWO. SEMUA KANGGO SAIKI ING ING NGANGGO ING JAWA ING DATA. HARI INGGO LAPORAN 550 PAWARTA </text>
<text sub="clublinks" start="1036.434" dur="3.165"> LET ING NGANGGO ING PUTRA. Dina iki KANGGO NATE WARNA 550 KATENAI AS KANGGO-19 YANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1039.601" dur="3.164"> Dina iki KANGGO NATE WARNA 550 KATENAI AS KANGGO-19 sing NAMPANG US TO 40,000 </text>
<text sub="clublinks" start="1042.767" dur="0.998"> KES COVID-19 sing nggawa AS 40.000 803 KES ING FAR DURING </text>
<text sub="clublinks" start="1043.767" dur="3.032"> US TO 40,000 803 KES ING FAR DENGAN KANGGO-19 PANDEMIK DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1046.801" dur="2.998"> 803 KES ING FAR DURING COVID-19 PANDEMIK DI SINI DI SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="1049.801" dur="1.631"> COVID-19 PANDEMIK SINI DI SAN ANTONIO KITA NGAPALKENE 839 KES ING PUTRA-Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="1051.434" dur="0.498"> SAN ANTONIO KITA NGAPAKKE 839 KES IN AVERAGE SEVEN-DAY ING PANJANG. KAMI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1051.934" dur="1.998"> 839 CASES IN AVERAGE SEVEN-DAY ROLLING. KANGGO ING UNFORTUNATELY ING 2 TENAGA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1053.934" dur="0.531"> ROLLING AVERAGE. KANGGO NUNGGUH UNFORTUNATELY Duwe 2 KABUPATEN BASA UNON NGANGLANGKEJAWA TANPA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1054.467" dur="2.632"> UNFORTUNATELY Duwe 2 KABUPATEN UNTUK NGENTOTKEUNTEN JAWA KANGGO PUTIH PUTIH. SAIKI ING 60-an lan </text>
<text sub="clublinks" start="1057.101" dur="0.698"> KANGGO WULAN WULANG UNTUK PUTIH PUTIH. SAIKI ING 60-an lan sing liyane ing taun 70-an </text>
<text sub="clublinks" start="1057.801" dur="0.564"> FEMALES. SAIKI ING 60-an lan wong-wong liya ing taun 70-an lan ora bakal takon menyang sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1058.367" dur="2.665"> Wong-wong liya ing taun 70-an lan ora bakal takon supaya sampeyan uga ora bisa nampa dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1061.034" dur="3.031"> Lan GANGGUH NATE ING UNTUK MACARI-INGING KANGGURAN LAN ING KANGGO ING DENGAN ING PRINERS </text>
<text sub="clublinks" start="1064.067" dur="0.565"> Mugi-mugi Wong-wong mau lan wong-wong padha seneng ing ING PRAYERS AS karo wong liya. KITA SAIKI KAREN </text>
<text sub="clublinks" start="1064.634" dur="2.665"> ING PRAYERS KAMI DENGAN LAIN-LAIN. ING SAIKI KANGGURAN 349 ING NEGARA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1067.301" dur="0.531"> LAIN-LAIN. ING SAIKI Saiki KENAL 349 ING NEGARA TANGGAL LANJAWA lan KANGGO ING ING SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1067.834" dur="2.565"> 349 saka kanca-kanca sing paling gedhe lan ditresnani ing kene ing SAN ANTONIO, HOSPITAL SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="1070.401" dur="1.131"> Lan ditresnani ing kene ing SAN ANTONIO, HOSPITAL ING BISA SAIKI Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="1071.534" dur="1.598"> ANTONIO, HOSPITAL OVERALL ING ING ING UNTUK NDELENG TRENDS POSITIF. KANGGO PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1073.134" dur="0.598"> TINDAKAN Nemokake TROS POSITIF. KANGGO NUNGGUH ING NGALAMU KITA SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1073.734" dur="2.631"> TROSES POSITIF. KANGGO NUNGGUH ING NGALAMU KANGGO ING ING SUKU BISA KANGGO UNTUK KANGGO TANGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1076.367" dur="1.298"> NUNG KITA DENGAN NDELENG ANTARI KANGGO UNTUK KANGGO WULANGAN ING PADA HOSPITALS KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1077.667" dur="2.998"> KANGGO UNTUK BISHAT TEMPOH ING BASA HOSPITALS KAMI. 926. ING ING BASA 39 SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1080.667" dur="3.165"> ATAWA HOSPITALS KAMI. 926. ING ING BASA 39 Saka YESTERDAY. INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1083.834" dur="2.398"> 926. ING ING BASA 39 Saka YESTERDAY. KAMI KANGGO 364 ING ICU YANG KANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1086.234" dur="1.298"> YESTERDAY. KAMI KANGGO 364 ING ICU YANG KANGGURAN 16 Saka YESTERDAY lan ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1087.534" dur="0.631"> 364 ING ICU YANG KANGGO MUNGGUNG 16 Saka YESTERDARI LAN NANGKA 252 ING VENTILATOR KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1088.167" dur="3.132"> 16 Saka YESTERDAY lan ana 252 ING VENTILATOR YANG KANGGO NANGGAL SAME AS YESTERDAY </text>
<text sub="clublinks" start="1091.301" dur="3.131"> 252 ING VENTILATOR YANG KANGGO NAMPAK ING ASE YESTERDAY JAWA KANGGO TO. Yaiku 3 BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1094.434" dur="3.098"> KANGGO NAMPAK ING ASE YESTERDAY JAWA KANGGO UP TO. Yaiku 3 MASIH 380. NULIS AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1097.534" dur="1.531"> JAWA UP TO. Yaiku 3 MASIH 380. NAMPANG AKU INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1099.067" dur="3.132"> 380. GAMPANG AKU ING AKU ING KABUPATEN PAT, 53% OF </text>
<text sub="clublinks" start="1102.201" dur="0.964"> KANGGO ING KENE, KANGGO 53% VENTILATOR lan 15% </text>
<text sub="clublinks" start="1103.167" dur="3.032"> ING KENALANGAN PAT, 53% ING KABUPATEN lan 15% ING BESAR HOSPITAL ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="1106.201" dur="0.831"> VENTILATORS lan 15% ING BESAR HOSPITAL ING ING SISTEM HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1107.034" dur="1.931"> ING BESAR HOSPITAL ING ING SISTEM HOSPITAL KENE AS SUKU DITENTUKKE ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1108.967" dur="2.298"> SISTEM HOSPITAL KAMI DIGUNAKAN ING AKU NGEDITKE ING UNDER-INGKE INGKE INGKE KANGGO LET ME </text>
<text sub="clublinks" start="1111.267" dur="0.932"> Aku NDAFTUKKE UNDER-INGKE ING SUKU KULIT SULIT AKU NATE ING KENE ING NEGARA BEXAR NELSON </text>
<text sub="clublinks" start="1112.201" dur="0.998"> STRESS LET ME NATE ING ING OGO TO NEGARA BEXAR JUDGE NELSON ING AKU PITIKAN ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1113.201" dur="0.564"> NEGARA BEXAR NEGARA JAWA NELSON ING AKU BASA ING NGANGGURU ING KABEH SEMUA INGGALU UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1113.767" dur="2.765"> SALAMU PEER AKU TANPA INGGAL ING ING ING NGANGGURU UNTUK KANGGO DENGAN MUNGSA DENGAN KAMI GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1116.534" dur="1.398"> SUKUR SEMUA ING UNTUK UNTUK KANGGO BISA US KAMI Miwiti MANGSA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1117.934" dur="0.331"> KANGGO AS INGGO MUNGSA MENGGUNAKAN PINJAMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="1.898"> P mandhiri nomer. >> MASALAH PUNTUKAN PIRANG LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1120.167" dur="0.798"> Nomer SAIKI. >> MASUKU PADANG LAGI SANGGU SANGGUH ING NGANGGO lan ING NGANGGO UNGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1120.967" dur="1.765"> >> MASIH INGKU SANGGO LIRIK SANGGO SUKU ING NGANGGO lan ING NGANGGO MACAPAT KANGGO UNTUK KANGGO SAIKI TREND ING </text>
<text sub="clublinks" start="1122.734" dur="0.531"> KANGGO lan KANGGO GENDANG KANGGO ING SAIKI KANGGO SAIKI ING TRANO ING BULAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1123.267" dur="2.465"> Sambungake yen Tres babagan Wulan Gedhung sing ora bisa ENTER A. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.734" dur="1.465"> BULAN OGOS INGGRIS ING TANGGAL A. >> GAGAL banget </text>
<text sub="clublinks" start="1127.201" dur="0.598"> ENTERING A. >> DENGAN LAGI >> A WASA NUNGGAL ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1127.801" dur="2.631"> >> GANTI LAGI >> A WASA NUNGGUH ING KANGGO ING NGANGGO Yen WIS NGAPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1130.434" dur="0.365"> >> Waktos MUNGSAU KANGGO KANGGO ING NGANGGALKE ING KANG SEKOLAH NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1130.801" dur="0.598"> INGGRIS KANGGO NUNG MUNGSA NUNGGUH SEKOLAH NGANGGOLAH UNTUK MENGIKUT INGKANG KANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1131.401" dur="2.431"> SEKOLAH UNGGU SUKU ING ING KANGGO MUKA JAWA KANGGO INGKE UNTUK APA </text>
<text sub="clublinks" start="1133.834" dur="0.198"> GAMPANG INGKANG ING KANGGO MUKA JAWA KANGGO ING UNTUK APA DENGAN KANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1134.034" dur="1.898"> Dadi SALAMU UNTUK APA APA BISA ING KANGGO INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1135.934" dur="2.831"> Nindakake KEBANGSAAN YANG ANTÉH ING NGANGGO ING BISA lan NGEMBANG-INGKE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1138.767" dur="3.232"> GAMPANG APA KANG ING KANGGO INGGANG punapa lan BANTENG ING KENE ING SUKU BASA ISU. KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1142.001" dur="3.098"> ING NGOMONG lan NGANGGO Nggawe WULANG ING PUTRA ING SUKU. KAMI NATE INGKTIK SARI </text>
<text sub="clublinks" start="1145.101" dur="0.431"> PENTING masalah. KAMI NATE INGKTOR SARI AKHARI ING JAM IKI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="1145.534" dur="0.565"> DIREKTOR DARI GAMBAR NU DENGAN, INGKE NGANGGO INGKI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1146.101" dur="0.598"> HARI INGGRIS, ING NGANGGO INGKI KOTA KANGGO MACAPAT KENE DENGAN LAN APA DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1146.701" dur="2.131"> GAMPANG KENE ING ING KANGGO MACAPAT KENE DENGAN APA DENGAN KANGGO NUKAK DENGAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1148.834" dur="2.131"> TINDAKAN DENGAN lan KENE ING KANGGO MUKA DENGAN MEREKA DIBUKA KENE INI DENGAN KANGGO MUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1150.967" dur="0.532"> BUKA Yen dheweke bakal mbukak nalika nggawe dheweke bakal mbukak. NANGGUN NANGGAL NAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1151.501" dur="2.398"> Dheweke bakal dibukak. GAMPANG GOLONGAN GOLONGAN GOLONGAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1153.901" dur="1.931"> KANGGO NATE ING GRATIS GOLONGAN SARI KANGGO PADU KANGGO ING SAN ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="1155.834" dur="0.931"> Dhukungan SARI SISTEM KESELAMATAN DI SAN ANTONIO. AKU NATE INGKANG TINDAK NU TARI </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="2.898"> DESRI DI SAN ANTONIO. AKU NATE INGKE SUKU CALAKU MALU SADU NUNG DUMADAKI SEKOLAH DI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1159.667" dur="3.032"> AKU NGEBAB ING TUNGGU BISA TARI ING SUKU DENGAN SEKOLAH DENGAN SAIKI INI NGANGGO MUKA DUKA OGOS </text>
<text sub="clublinks" start="1162.701" dur="1.031"> Sapa sing duwe Sekolah SAIKI ING INGKANG TENAGA KANGGO MUKA KANGGO 13 OGOS. Aku KANGGO BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="1163.734" dur="0.698"> TEMA ING NGANGGO MUKA KANGGO 13 OGOS. AKU KABUPATEN KARANGAN BERNIE SEKOLAH MUKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1164.434" dur="3.031"> 13H. AKU KABUPATEN KARANGAN BERNIE SEKOLAH MUKA KANGGO MUKA SOMETIME DI OGOS </text>
<text sub="clublinks" start="1167.467" dur="1.065"> DAERAH SEKOLAH MELENG KANGGO SOSETIME MUKA ING AKU KANGGO INGGU-ANU MAYBE 17 </text>
<text sub="clublinks" start="1168.534" dur="0.931"> SOMETIME IN OGOS ING AKU PANJANGGUNGAN PUTRA MAYBE kaping 17. ING MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="1169.467" dur="2.832"> PUTUS MAYBE 17 Pungkasane MAYBE EARLIER. ING KENE KANG ING KANGGO ING SUKU DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1172.301" dur="1.398"> LATIHAN MAYBE. ING KENE KANG ING KANGGO ING SUKU ING KANGGO INGKANG KANGGO INGKE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1173.701" dur="1.231"> MANGSA KANGGO ING ING KANGGO INGKANG KANGGO NATE ING ING KONTROL ING UNDER. KAMI NGATI A </text>
<text sub="clublinks" start="1174.934" dur="3.098"> ING KITA KANG ING BISA KANG ING KAWIN. KAMI KANGGO MUNGGUNG WANGGO NGANGGO ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1178.034" dur="1.331"> UNDER KONTROL. KAMI KANGGO MUNGGUNG WANGGO NGANGGO ING JAWA KANGGO ING KANGGO ING KANGGO MUNGSAU </text>
<text sub="clublinks" start="1179.367" dur="3.098"> Cara-cara sing Gayo ING ING BASA-BASA ING KOMUNITAS ING KAMU KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNGGAL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1182.467" dur="1.032"> GAMPANG TUNGGU ING NGE TUNGGU KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NATE ING TARI ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1183.501" dur="3.098"> Dadi bisa ngiringan wong-wong sing akeh banget amarga luwih akeh 18. lan ora bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="1186.601" dur="0.531"> SAIKI LAKYA LAKIR KANGGO ING NGENTANG 18. Lan KANGGO MUNGGU NGEBUT ING TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="1187.134" dur="0.598"> NGEDALAKEN 18. Lan NGGI NGGENE MUNGGUT ING TUTUP 17.7% KADANGAN INFEKI YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1187.734" dur="2.531"> MUNGGUT ING KANGGUNGAN 17.7% KANGGO ING NGANGGOLEKA KANGGO WANG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1190.267" dur="0.632"> 17,7% RATUS INFEKI YANG KANGGO MUNGGU WULANG TOO PADULING TINGGI KANGGO DENGAN 5. </text>
<text sub="clublinks" start="1190.901" dur="0.598"> KANGGO MAJLIS WAYANG TOO KONSIDER KANGGO ING NGENTUK KANGGO 5. NGANGGO NANGGALIS MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1191.501" dur="2.598"> KAMI KANGGO 5. KANGGO NANG TANGGO MIKE KANGGO menyang STANDARD KAYU sing KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1194.101" dur="3.131"> Dadi ora bakal entuk mancal menyang standhane sing wis disimpen sadurunge kita bakal dakdeleng sadurunge. FACE MASKS THING </text>
<text sub="clublinks" start="1197.234" dur="0.731"> KANDUNGAN SAFE YANG KANGGO SUKU. MASALAH FACE THING REP SARI AKU TAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="1197.967" dur="1.998"> Sadurunge. MASALAH GAMPANG MANA ING REP SAIKI MANGSA ING NGETUAK ASI ING AS LELAKI KANGGO PIKE 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1199.967" dur="1.232"> A REP SAIKI MANGSA INGGRIS DARI AS DENGAN MUNGSA DENGAN 5 PUNYA KANGGO DENGAN KANGGO WONG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1201.201" dur="2.998"> SUKU DARI AS DENGAN MUNGGUNG KE 5 ITAU KANGGO DENGAN KANGGO ING NGANGGO PIKIRAN ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1204.201" dur="3.031"> MASIH Duwe RASA LAGI KANGGO ING NGANGGO ING KANGGO. JADI O NGANGGANG. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1207.234" dur="0.398"> DAPATKE ING KANG KINI. JADI MUNGSA NUNGGUH. KANGGO PIKEN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1207.634" dur="1.031"> JADI O NGANGGANG. ING NGEBAB NGANGGO INGGRIS NGGENE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1208.667" dur="2.998"> KANGGO NGGENE NGGENENG ING ING NGANGGANG PUTRA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1211.667" dur="1.332"> Wong-wong sing bakal digunakake kanggo ngrampungake nalika bocah-bocah sekolah kasebut dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="1213.001" dur="3.031"> NANGGALKE SENTIASA INGKE ING SEKOLAH KANGGO DITUKA ING ING KANGGO MANGSA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1216.034" dur="1.798"> SEKOLAH DIBUKA ING INGKE INGKE ING UNTUK KANGGO ING SAIKI KANGGO lan NGENTEN TENGAH APA </text>
<text sub="clublinks" start="1217.834" dur="0.965"> KANGGO NATE INGKU BISA ING KANGGO MUNGGUNG lan NGENTENI UNDANG-UNDANG JAWA HEUWATI </text>
<text sub="clublinks" start="1218.801" dur="2.931"> DIPANGGO lan NATE DENGAN APA DIREKTOR HEALTH sing bakal dakkandhani ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="1221.734" dur="1.565"> DIRECTOR HEALTH NATE INGKU ING ING KENE TETAWA KENE TEMPOH ING NGETEKA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1223.301" dur="0.498"> ING ING TENAGA KANGGO NERAKA ING NGENTUK KENE ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="1223.801" dur="2.531"> ADVICE TENTANG TANPA ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING NGANGGALA ING ING NGANGGALA ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1226.334" dur="1.198"> INGKE ING NGANGGALKE ING ING NGANGGO INGKE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1227.534" dur="0.798"> INGKANG TANGGAL RANGKA INGO NGANGGO INGKANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1228.334" dur="3.031"> Ojo NGENTOTI INGKANG TANGGAL DENGAN TAMPILAN YANG TEENAGERS PADE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1231.367" dur="0.532"> Ora Ngetokake TIGA sing TEENAGERS bisa ngerteni diskusi JAWA ASIKAN AS S </text>
<text sub="clublinks" start="1231.901" dur="0.631"> TEENAGERS DAPAT MENGIKUT TEMBANG MACAPAKU ASIKAL AS S ADULES Dadi KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1232.534" dur="2.765"> TAK INGGALKE SUKU Cepet AS LUKISAN KANGGO MANGSA KANGGO ING SAIKI SUKU KENE SAIKI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1235.301" dur="2.631"> ADALAH DENGAN KANGGO NGANGGO SANGGUH ING SAIKI ING KANGGO NUNG MUNGGO BISA KANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1237.934" dur="0.698"> KANGGO ING TANGGAL Yen sampeyan Bisa MUKA UP ING KITA NGAPAK ING APA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1238.634" dur="0.565"> ING KAMU NATE NULIS APA ING NGENTOTA KANGGO NU GAMPANG TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1239.201" dur="0.564"> KANGGO NAK NULIS ANU-ANU MELEKA ING GIGNOR ING AKU NGENTUKAN KITA KANGGUTAN ING ANSWER ING ING ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="1239.767" dur="1.898"> GOVERNOR AKU NGENTUK KITA KANGGO Nampa ING ANSWER ING ATAU ATAU NGGALKE APA APA KANG GURU ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1241.667" dur="0.465"> GOT ANSWER TO ING UTAWA ATAWA ING NGET ING KENE ING NGET ING KANGGO ING ING SAK ING NGGRA. KAMI GOT </text>
<text sub="clublinks" start="1242.134" dur="2.931"> Ora BISA ING KENE ING KANGGO ING ING SAIKI. KITA KANGGO WAWASAN lan KANGGO ING WISI </text>
<text sub="clublinks" start="1245.067" dur="2.532"> HEBAT. KANGGO NATE ING JAWABAN lan ING AKU KANGGO ING AKU KANGGO NUNG APA DITENTENG sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="1247.601" dur="0.631"> JAWABAN lan ING AKU KANGGO NGANGGO SAIKI DENGAN AKU MENTIONED. Wong-wong padha DATENGAN SISTEM ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="1248.234" dur="3.098"> TROUBLE AS MENTIONED sadurunge. Wong-wong mau DATENGAN MENYANG GOLEKSI GONZALES HEAD ADMINISTRATOR </text>
<text sub="clublinks" start="1251.334" dur="1.731"> Wong-wong mau DESA PENTING GOLONGAN GONZALES HEAD ADMINISTRATOR JUDGE RON RON HALE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="1253.067" dur="3.032"> GONZALES HEAD ADMINISTRATOR JUDGE RON RON HALE. SHERIFF SARI AKU NGEJATIK DENGAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1256.101" dur="2.031"> JUDGE RON RON HALE. SHERIFF DARI AKU NGANGGO PAKAI SUKU SAK ING ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1258.134" dur="2.098"> LELAKON SARI AKU NGEJATI PAKIKAN ING AKU ING AKU KANGGO ING SAKITU DENGAN GIGNOR lan ING DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1260.234" dur="0.565"> ING AKU KANGGO WIS ING SAKITU KANGGO lan INGKU KANGGO NULIS KANGGO JUDG RIDER </text>
<text sub="clublinks" start="1260.801" dur="2.564"> GOVERNOR LAN APA KANGGO NENGGOLEH JUDI RIDER KANGGO NGGOLAH DENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1263.367" dur="2.132"> DITANGGALKI JUDG RIDER KANGGO INGKU TANGGAL DENGAN TANGGOLEH UNTUK PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1265.501" dur="0.531"> GAMPANG TINDAK DENGAN TANGGAP UNTUK BENGKEL PERSONAL BOND. Lan THE </text>
<text sub="clublinks" start="1266.034" dur="2.365"> RECOGNISAN KANGGO BERSE. Lan Efek saka HAD wis IS </text>
<text sub="clublinks" start="1268.401" dur="3.131"> GAMPANG GAMPANG. Lan Efek HAD ING AYE NGANGGO POPULASI JAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1271.534" dur="3.131"> Efek saka HAD ING DIDANGGAL DIDANGKANG UPAH POPULASI JAIL SAIKI AS IN </text>
<text sub="clublinks" start="1274.667" dur="2.632"> GAMPANG POPULASI JAIL KAMI SAIKI AS 3.747. ING JAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1277.301" dur="0.798"> SAIKI AS 3.747. ING JAIL SARI NGGOLA PAKSA TANPA UTAWA 2900 </text>
<text sub="clublinks" start="1278.101" dur="2.998"> 3.747. ING JAIL SAIKI NGGEN LENGKE UTAWA LUKA 2900 ING TANGGAL UNTUK SEMUA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1281.101" dur="2.864"> SAIKI PAKSA TANPA APA ATAWA SUKAN 2900 ITU GAMPANG TO ALL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1283.967" dur="0.565"> KANGGO INGGRIS ING KANGGURU MACAPAT ING KANGGO DUMADI 56.000 DOLLAR Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="1284.534" dur="2.465"> TAXPAYERS KANGGO NUNGGUNG DIRI 56.000 Luwih DOLLAR APLIKASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1287.001" dur="1.198"> Sampeyan 56.000 Luwih DOLLAR WULANG TANPA DESA GAMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="1288.201" dur="2.164"> Saben LAKSAN TINDAKAN KAMPUNG DENGAN GAMPANG NUKAB DENGAN GABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1290.367" dur="0.532"> TAHAPAN TANPA TANGGAP TANGGAP-KANGGO NUNG DIGANGGAL UNTUK KANGGO JUDIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1290.901" dur="2.664"> DENGAN TANGGAP TANGGAP-KANGGO NUNG DIGUNAKAN UNTUK KANGGO BASA JUDIK, AKU SUKU DENGAN BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1293.567" dur="1.132"> GAMPANG DUMADU PADANG JAWA KANGGO, AKU JADI GOLO DENGAN GOT INDUSTRI GOT DENGI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1294.701" dur="0.798"> KENYATA, AKU JADI GOLEK DENGAN GOT INDUSTRI GOT UNTUK KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="1295.501" dur="3.231"> GOT INDUSTRI GOT UNTUK KANGGO SAIKI KANGGO ING SAK ING ING SAKITU ING SUKU 3RD ING PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1298.734" dur="2.331"> KANGGO SAIKI ING KANGGO ING SUKU SUKU 3RD BONK REKKNNAN PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1301.067" dur="0.565"> Sawijining 3RD BONS RECOGNIZANCE PERSONAL sing Kita sadurunge Diwasa. BISAN ANTARA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1301.634" dur="0.631"> REKNNAN BONDS sing kita saiki sadurunge. KENE TETIK DENGAN GAMPANG NATE ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1302.267" dur="0.998"> ING sadurunge. BISAN NGETENGKE DENGAN GOVERNOR ING NGGELAH ING FAKTOR YANG TINDAK DENGAN KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1303.267" dur="0.632"> GOVERNOR ING NGEGAL ING FAKTOR YANG TINDAK DENGAN KANGGO NATE PROSONER ING NATE INI </text>
<text sub="clublinks" start="1303.901" dur="2.398"> GALATKAN SUKU-INGO NGANGGO TANPA JAWA ING KANGGO RASA ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.301" dur="2.964"> PRISONER ING RASA ING AKU KANGGO. >> IT JAIL KAMI ING JEOPARDY </text>
<text sub="clublinks" start="1309.866" dur="7.933"> KITA NGANGGO NEGARA BISA MUNGSA KANGGO lan Nindakake INGKOH ING RASA. >> SUKA DENGAN JAWA lan ING AKU A </text>
<text sub="clublinks" start="1317.801" dur="0.464"> Lan NGANGGO WANGTU KAYU. >> NGGUNGA INGKU JAWA KAMPUNG LAN NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1318.267" dur="0.632"> >> GALAKNA ING JUDI lan NGANGGO INGKANG KANGGO ING KANGGO UP UP KANGGO KANGGO LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1318.901" dur="0.898"> Pangeling-eling KANGGO GURU UP LET ING SAIKI KANGGO DENGAN KANGGO AS KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1319.801" dur="3.031"> PANDHENE KANGGO KANGGO ING UNTUK KANGGO DENGAN KERJA AS DENGAN ING BULAN OGOS lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1322.834" dur="0.398"> DENGAN AS KARYA KANGGO MUNGGUL BULAN OGOS lan ING NGANGGOTH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1323.234" dur="2.131"> BULAN OGOS lan HARI ING NGANGGO WULANG lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1325.367" dur="3.198"> THUR WE'LL TURN lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEN UNTUK SEKOLAH DENGAN ASI BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1328.567" dur="2.532"> Lan Kita bakal Tampilake IMPLOVEMENT FOR SEKOLAH MEMBUKAK ASAKI SADI INGING INGKANG SUKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1331.101" dur="0.598"> UNTUK SEKOLAH UNTUK MUKA AS DENGAN INGGRIS ING SUKU TO. >> SEMUA PANJANGGAL MUNGGUH MAYOR </text>
<text sub="clublinks" start="1331.701" dur="1.131"> KANGGO NUNGGUH ING SUKU TO. >> SEMUA KANGGO MUNGGUN MUNGSA KANGGO ING SAIKI SAIKI AS DENGI Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1332.834" dur="0.531"> >> SEMUA KANGGO MUNGGUNG MAJLIS NGENTANG PUNTEN SAIKI AS DENGI NUNGGAL NUNGGAL BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1333.367" dur="0.898"> UPAT TANPA KANGGO NUNG DIA DENGAN NUNGGAL ING NGENTUKAN HARIAN. Dheweke DENGAN ING NGOMBUT YANG KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1334.267" dur="2.998"> NGANGGO WANGGO. Dheweke DENGAN ING KANGGO YANG KOTA TANPA ING DENGAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="1337.267" dur="0.432"> Dheweke DENGAN ING KANGGO YANG KOTA DITULUKAN DENGAN APA GIGNOR GRATIS ABBOTT </text>
<text sub="clublinks" start="1337.701" dur="2.298"> GAMPANG GOLEK DENGAN APA KANGGO GRATIS ABBOTT KANGGO NU KESIHAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1340.001" dur="0.631"> GOVERNOR GREG ABBOTT KANGGO NU TUNGGAL JABATAN KESIHATAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1340.634" dur="2.498"> SUKU PADHE ING JABATAN KESELAMATAN LOKAL TANPA JADI TUTUP SEKOLAH PANUTUP UNTUK MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1343.134" dur="0.998"> JAMINAN TANPA SEKOLAH PANUTUP PANGGAL UNTUK MENGIKUTKAN SPONG </text>
<text sub="clublinks" start="1344.134" dur="1.631"> TUTUP SEKOLAH UNTUK MACAPAT PEMBANGUNAN SULIT ING DENGAN INI NGEBAB DENGAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="1345.767" dur="0.998"> SULIT PEMBANGUNAN DENGAN NGEBAB DENGAN NULI KETABIHAN KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1346.767" dur="3.232"> MENYELENGKE DENGAN INI NGEBAB DENGAN JABATAN KESIHATAN PUNGSAAN INGGRIS KANGGO PENDANG </text>
<text sub="clublinks" start="1350.001" dur="0.531"> GAMPANG JABATAN KESIHATAN Bakal DITAMPANGna ING TANGGAL DIRI DIREKTIF, SOMETIME </text>
<text sub="clublinks" start="1350.534" dur="0.498"> KANGGO NATE ING TANGGAL KANGSA DENGAN KESIHATAN, KABUPATEN SOMETIME NEXT. Kita ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1351.034" dur="2.265"> KESIHATAN KESIHATAN, NEXT SOMETIME NEGARA. KANGGO NATE ING NGANGGO SUKU ING APA YANG BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1353.301" dur="0.431"> NEXT MINGGU. Kita ora bakal ngrampungake apa sing BAKAL TETAPI DENGAN SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1353.734" dur="3.231"> BUTIR-TAMPIL ING APA YANG KANGGO MUNGSA DENGAN ING SUKU. Wong-wong iku bakal dadi indhustor </text>
<text sub="clublinks" start="1356.967" dur="1.932"> NAPI DENGI SUKU. ING KENE BISA WANG INDIKATOR KANGGO ING INDIKATOR KESIHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1358.901" dur="1.798"> Yen Wong-wong mau bakal dadi INDIKATOR sing didadekake ING INDIKATOR KESIHATAN UNTUK MEMBANGKUTKAN SEKOLAH DESEN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="1360.701" dur="3.131"> DASAR ING INDIKATOR KESIHATAN UNTUK MEMBANTU DISTRICTS SEKOLAH DENGAN MEMBUKA DI ING PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="1363.834" dur="0.565"> UNTUK MEMBANTU KEDUDUKAN SEKOLAH MENTUKA KENE KANGGO MUKA ING ING ING KELUARGA PEMBELA. Lan Cara TO </text>
<text sub="clublinks" start="1364.401" dur="0.864"> NUNG MUKA KANGGO MUKA ING ING KELUARGA PEMBELA. Lan Cara Mupangate Kapabilitas. KESELAMATAN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="1365.267" dur="3.098"> KESELAMATAN KULIT. Lan Cara Mupangate Kapabilitas. JAMINAN ING KELUAR ING KELUAR INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1368.367" dur="2.632"> MANGGAP KANGGO. KELUARGA SAIKI SAIKI KANGGO JALIKE KABEH APA ANAK KANGGO PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="1371.001" dur="0.698"> SEKOLAH bakal dibutuhake kanggo nglaporake APA KES INGGRIS KE JABATAN HEALTH lan WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="1371.701" dur="0.564"> LAPORAN ANY CASIL KASAHA ING JAMINAN KESIHATAN lan ora bakal nggunakake Pintu Saka Kota </text>
<text sub="clublinks" start="1372.267" dur="2.765"> JAMINAN KESIHATAN lan ora bakal nggunakake TARI ING KOTA TANPA KANGGO ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1375.034" dur="0.398"> GAMPANG GAMPANG DENGAN TANPA KOTA YANG KANGGO ING TANGGAL MUNGKUT DIDEKA INI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1375.434" dur="1.798"> SAIKI KANGGO NUNGGUH ING SUKU ING INI KOTA KANGGO ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1377.234" dur="0.731"> SAIKI ING KOTA NGENTOTI KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG TO SEKOLAH DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1377.967" dur="3.198"> IS NUNGGAL ING ING BISA KANGGO ING SEKOLAH YANG NGANGGO WULANG NU INGGRIS. ONLINE ING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1381.167" dur="0.465"> SEKOLAH YANG NGANGGO TAK INGGRAN. ONLINE ING PACARA FACEBOOK KOTA AS WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1381.634" dur="2.665"> WEDNESDAY. ONLINE ING PACARA FACEBOOK KOTA AS WELL. Dadi Wong-wong iku bakal nggunakake kabeh apa </text>
<text sub="clublinks" start="1384.301" dur="2.131"> FACEBOOK PAGE AS WELL. Dadi Wong-wong sing bakal nggunakake kabeh sing bakal dakkandhani </text>
<text sub="clublinks" start="1386.434" dur="0.231"> Dadi Wong-wong sing bakal nggunakake kabeh sing bakal menehi pitulung. </text>
<text sub="clublinks" start="1386.667" dur="0.598"> Sampeyan kudu ngomong. >> TUKANG PUTRA: DUKSULAK </text>
<text sub="clublinks" start="1387.267" dur="0.998"> NAMPANG. >> Gegayuhan STEVE: MENGGALAKAT ING TANGGAL DIREKTOR KESIHATAN BARU, </text>
<text sub="clublinks" start="1388.267" dur="1.032"> >> SPRIESTER NGENTOT: MENGGELAKAKAN ANTEKOROR KESIHATAN BARU YEAH, ANYE LAKI KENE ING NEGARA NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1389.301" dur="1.598"> ING JENIS DIREKTOR YEAH, ANYGA LAKI KENE ING NEGARA NEGARA KENE ING PRETTY KANGGO ING WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1390.901" dur="1.031"> ANYGA LAMPIRAN NATE ING NEGARA NEGARA ING PRETTY CLEAR AKU JABATAN HEALTH NGANGGOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1391.934" dur="0.565"> PRETTY CLEAR ING JAMINAN KESIHATAN KANGGO MANAJAWA KENE DENGAN PAKSA ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1392.501" dur="2.464"> JAMINAN NGANGGO WANGSA KANGGO UNTUK MENUTUP ING SUKU SEKOLAH INGKE TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1394.967" dur="0.565"> PREEMPTIVELI DITUTUPKE PENTING SEKOLAH ING NGANGGO ING JUJUNG SULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1395.534" dur="0.531"> SEKOLAH INGKANG NGANGGO TUJUAN SAIKI KONTUS KANGGO ING ING SUKU. Wong-wong mau padha DIPENGOKE </text>
<text sub="clublinks" start="1396.067" dur="2.198"> PENTING RASA DIDIMATAN ING ING ING SADANA. Wong-wong mau Ditemtokake kanggo menehi pitunjuk anyar INSTEAD ING </text>
<text sub="clublinks" start="1398.267" dur="2.532"> SAIKI. Wong-wong mau DIDANGKANGKE ING ING UNTUK PENTING ING UNTUK ING ING KURUS </text>
<text sub="clublinks" start="1400.801" dur="2.964"> GARIS PANDUAN GANTI INSTEAD ING ING INI KANGGO PATHIR DENGAN PARAJAWA DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1405.2" dur="3.265"> GAMPANG GAMPANG. SALAMU KOMITIKEN KANGGO UNTUK TUNNEL KANGGO MAJAWA KONSEP DADI </text>
<text sub="clublinks" start="1408.467" dur="1.298"> KOMUNITAS UNTUK SEMUA TINDAK LAN TANGGAP LAN ING NGETENGAN KONSUS DENGAN APA PADANA ING SAK </text>
<text sub="clublinks" start="1409.767" dur="2.032"> Mengkono lan Mengkono Konfigurasi Dheweke Nuli MENGENUTKAN ING NGANGGALU ING NEGARA KOMUNIT lan ING NGANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="1411.801" dur="0.598"> NENGGALKE APA NUNGGUH ING NGANGGO ING SUKU DENGAN NEGARA LAN NGANGGOTH DENGAN FAKTOR YANG NANG TINDAK DIPUKA </text>
<text sub="clublinks" start="1412.401" dur="2.398"> NEGARA KOMUNIKAL lan NGGALKE GOLEKA YANG TINDAK DENGAN DIBUAT ING ASKULUN </text>
<text sub="clublinks" start="1414.801" dur="1.731"> ING kasunyatan sing padha mbukak ing OGOS AS JAWA INGKAT INGKANG INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1416.534" dur="0.565"> ING AKU AS JADI KEPENTINGAN DENGAN JABUR. TAMBAHAN KOMUNITAS ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="1417.101" dur="3.164"> MENARIK ING Dheweke. TAMBAHAN KOMPUTER ING ING NGANGGO ING WANG TARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="1420.267" dur="3.132"> TAMBAHAN KOMPUTER ING ING NGANGGO DENGAN NOMBOR KANGGO WANG TARI ING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="1423.401" dur="1.331"> WIS DENGAN NOMBOR KANGGO NU WULANG 550 KAS ING, KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1424.734" dur="1.431"> NOMBOR 550 KASMEN BARU, KANGGO Saiki udakara 40,803 ROLLING SEWEN-HARI </text>
<text sub="clublinks" start="1426.167" dur="2.998"> 550 KES anyar, ora saiki saiki udakara 40,803 DIDENGAN KANGGO BISA SUKAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="1429.167" dur="3.032"> 40,803 APLIKASI RASA MUNGSA KANGGO BASA ING KANGGO PADA 839 ING 24 WULUS GAMUNG. 2 KABUPATEN BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="2.931"> AVERAGE ING ing taun 839 ING 24 WULUS TEMPOH. 2 KABUPATEN BARU. KANGGO 349 ING TRANS ING </text>
<text sub="clublinks" start="1435.134" dur="0.598"> PERIOD. 2 KABUPATEN BARU. KAMI ING 349 TRANS ING HOSPITAL lan aku Mriksa ANDA lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="1435.734" dur="0.598"> KAMI ING 349 TRENDS ING HOSPITAL Lan aku Deleng ANDHARI LAN ING VENTILATORS MASIH TRANSEN </text>
<text sub="clublinks" start="1436.334" dur="2.198"> HOSPITAL LAN AKU NDELENG Sampeyan lan ING VENTILATOR MUNGSA TRENDING ING KETIKA. Wong-wong padha </text>
<text sub="clublinks" start="1438.534" dur="0.531"> VENTILATORS MENGETAH ING TRADHAT ING KARANGAN. Wong-wong iku Tresna. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.067" dur="1.998"> KANGGO KARANGAN. Wong-wong iku Tresna. >> SEMUA KARANGAN, SAIKI LURSAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1441.067" dur="0.632"> TRENDING KANGGO. >> SEMUA KARANGAN, KANGGO NGGALKE SAIKI ING ING KATIE KANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1441.701" dur="2.698"> >> SEMUA KARANGAN, ING NGANGKA BISA ING ING KANGGO KATIE KANGGO MUKA MUKA KANGGO STORMS YANG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1444.401" dur="1.598"> ING NGE ING KANGGO NU KATIE MANGSA NAMPAK ING KANGGO STORMS YANG KANGGO MENGENUT </text>
<text sub="clublinks" start="1446.001" dur="0.264"> HARI KANGGO STORMS YANG NGANGGO SAIKI ING ING ING SAKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1446.267" dur="2.265"> SAIKI. >> YES STORMS Nggolek ING NU KANGGURSENING ING TARI ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1448.534" dur="0.565"> >> YES STORMS Nggoleki ING NORTH NGANGGO GOLEK ING TUTUP ING ING NGLEK </text>
<text sub="clublinks" start="1449.101" dur="2.564"> NORTH NATE TARI ING TINDAK BASA-BASA MUNGSA ING ING INI NGANGGO WULANG-UNDANG GAMPANG TENAGA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="1451.667" dur="0.432"> BEDHAN SEHARI INGGRIS ING ING ING KANGGO MANAJAWA STORMS KANGGO ING KANGGO ING PRODUKMEN </text>
<text sub="clublinks" start="1452.101" dur="2.198"> GAMPANG GAMPANG TENAGA KANGGO STORMS KANGGO ING PRODUK MUDAH SANGGOTAN NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1454.301" dur="2.031"> GAMPANG PAKET ING PRODUK MANGSA DENGAN PANJENENGAN lan NGANGGANG PAKAI. TAPI GUNUNG GRATIS GOT </text>
<text sub="clublinks" start="1456.334" dur="1.198"> PANJENENGAN KANGGO MACAPAT LAN NGANGGO PENTING. TAPI GUNUNG SAIKI GOT OUTFLOW BOUNDARIES GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1457.534" dur="2.231"> TANGGUH WINDUNG. TETAPI GUNUNG TAMPILAN INGGO NGGAL-UNTUK KANGGO LENGKAP GOLEKTIF. Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1459.767" dur="3.198"> KENEWANGAN BOJAWA NGENTANG OLEH KANGGO STORM. Pungkasane FLO BOUNDARIES. WE'LL DO 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1462.967" dur="1.932"> AHEAD KANGGO. Pungkasane FLO BOUNDARIES. WE'LL Nindakake 2 Pungkasane Wong-wong bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1464.901" dur="0.564"> FLO BOUNDARIES. WE'LL Nindakake 2 ING ING NGANGGO NU UAP ING ING AKSARA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1465.467" dur="0.565"> Wong-wong mau bakal milih APA PENTING WINDING sing digawa metu </text>
<text sub="clublinks" start="1466.034" dur="2.498"> PIL ANGGOTA NGANGGO WINDUNG TUNGGAL KANGGO PENDIDIKAN KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1468.534" dur="1.098"> BOJANJI TANJUNG KANGGO MUNGSA ING NGGAL-UNTUK BRAUNFEL BAGI SAIKI KONEKTOR ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1469.634" dur="1.031"> SAIKI BRAUNFEL BARU SAIKI KANGGO ING POSISAN NEGARA BEXAR YANG KIKO UP </text>
<text sub="clublinks" start="1470.667" dur="1.198"> KARYA INTO POSESAN NEGARA BEXAR YANG KICK UP UP WINDS TO 45 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="1471.867" dur="2.998"> BEXAR NEGARA YANG KIKO UP WINDS UP TO 45 MILES PER HOUR GUSTS ING ING BRAUNFELS SO </text>
<text sub="clublinks" start="1474.867" dur="2.232"> NGANGGO UNGGU 45 MILES PER HOUR GUSTS ING BRAUNFELS BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="1477.101" dur="1.731"> GUSTS ING BRAUNFELS BAGONG Dadi ora bakal menehi kabar manawa ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="1478.834" dur="0.798"> CATETAN ING NGANGGO ING TANGGUNG TANGGUNG TUNGGALKE TUNGGAL KANG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1479.634" dur="2.731"> CATETAN YANG TAPI KENE NGETONGAN KANGGO ING ASING INI NGANGGO INGKANG KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="1482.367" dur="0.598"> BOUNDARIES DENGAN ING NGAPAK ING NGLUKKAN KENCANGAN THUNDERSTORM SMALLER YANG LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1482.967" dur="2.432"> LAIN SMALLER THUNDERSTORM CELLS DENGAN INI NGAPAK ING NGLUKKAN BOUNDARIES LAIN. Wong-wong padha </text>
<text sub="clublinks" start="1485.401" dur="0.498"> NGAWAN KENE DENGAN ING NGAPAK ING KENE. Wong-wong iku kapacak ngetrapake Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1485.901" dur="2.698"> BOUNGSARI OUTFLOW. Wong-wong iku kapacak ngetrapake PEMBANGUNAN PEMBANGUNAN Anyar lan </text>
<text sub="clublinks" start="1488.601" dur="1.564"> GAMPANG MENGANGKUTKAN PEMBANGUNAN LAGU BAGONG lan ING AKU TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1490.167" dur="1.532"> PEMBANGUNAN THUNDERSTORM lan ING NGANGGO APA YANG DIANGGALAKEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1491.701" dur="0.531"> IS ISKE TANGGAL APA KANGGO NUNGGUH ING GONZALES GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="1492.234" dur="0.531"> Apa sing dienggo ing negara liya GONZALES NEGARA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1492.767" dur="1.932"> GUNZALES NEGARA NEGARA GOLEKI GOLEKSI ING ING NGANGGURAN ING ING KANGGURU LITTLE ING NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="1494.701" dur="0.564"> NEGARA NEGARA INGGRIS ING ING ING ING SANGGUN ING NGANGGO INGKE INI NGGALU LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1495.267" dur="2.465"> Iki LITTLE LUTES BUMPING INTO ING LAIN LAIN AKU NGANTONG UNTUK GAMPANG NOUS UNDER STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1497.734" dur="0.798"> ING LAIN LAIN BISA NGANTONG UNTUK NAMPAK UNTUK UNTUK PEMBANGUNAN STORM TAPI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="3.031"> SPARK NOUS UNDER PEMBANGUNAN STORM TAPI, ING AKU KANGGO MUNGSA FOKUS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1501.567" dur="1.098"> PERKEMBANGAN TAPI, ING AKU KANGGO MUNGSA FOKUS UNTUK WAKTU MUNGSA ING SEKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="1502.667" dur="1.832"> ING NGE TAYAK TEMPOH UNTUK PANJENENGAN ING TARI ING ING KANGGURUYA </text>
<text sub="clublinks" start="1504.501" dur="0.564"> WAKTU MUNGSA ING SEKTOR PEMBANGUNAN INGKANG UNDANG-UNDANG 8.34 CO MAO NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1505.067" dur="0.498"> PEMBANGUNAN THUNDERSTORM ING UNTIL 8.34 CO MAO PELEK NORTHEAST PELEKAN NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="1505.567" dur="2.165"> UNTIL 8.34 CO MAO PELEKONAN NORTHEAST PEMBANGUNAN NEGARA PELAMISAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1507.734" dur="0.898"> PELUANG KUNCI PANDUAN GOLONGAN BEXAR PELUAR HARI KONTEN AS WELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1508.634" dur="1.698"> PANDUAN GOLONGAN GABUNGAN GABUNGAN AS WELL. TIGA INGKANG ING NGANGGAM kanggo WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="1510.334" dur="2.831"> HAYS COUNTY AS WELL. TIGA ING ING NGANGGO UNTUK WINDS UP UNTUK TENTANG 50 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="1513.167" dur="0.932"> TIGA ING INI NGANGGO WINDS UP ING NGENTANGGAL 50 MILES PER HOUR YANG DENGAN ING NGETENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1514.101" dur="1.998"> UP NUNGGAL 50 JUTAWAN PERHARI ING NGANGGAL DENGAN KANGGURAN BOUNDARY LAN HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1516.101" dur="0.564"> NUNGGUH ING NGANGGO DENGAN LUNGER LENGGAPAN DAN KANGGO LARGER NGANGGO, ING NGET ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="1516.667" dur="0.565"> BOUNDARY lan SAIKI LARGER HAIL SINI, TAPI DENGAN MENYANGKE ING PORTION ING STORM IS </text>
<text sub="clublinks" start="1517.234" dur="1.898"> SINI, TAPI ING ING NGANGGALISI PORONYEN STORM ING NGANGGO APIK INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="1519.134" dur="0.898"> PORTION ING STORM ING AKU Miwiti APLIKAN APART ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1520.034" dur="1.998"> Miwiti kanggo Telpon APART ING NEAR CANYON MANGSA KANGGO PADA </text>
<text sub="clublinks" start="1522.034" dur="1.865"> NEAR CANYON LAKE PAKE KUNCI KE NIKEL SAIZ NIKEL PALING BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1523.901" dur="0.498"> CANYON LAKE PAKE KUNCI KE NIKEL SAIZ NIKEL SAIKI HIL POSSIBLE INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1524.401" dur="0.598"> KANGGO NIKEL SAIZ HAIL KANGGO RUMAH INGGRIS SARI KERRVILLE SOUTH KOMPUTUR SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="1525.001" dur="2.231"> KENE POSSIBLE DARI KERRVILLE SOUTH KOMPUTER SEMUA PARA ING TANPA CANYON LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="1527.234" dur="1.898"> KERRVILLE LENGKAP KOMPUTEN ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO CANYON MUNGSAAKU ING JAWA KANGGO BULVERDE </text>
<text sub="clublinks" start="1529.134" dur="0.565"> ING ING NGANGGO ING CANYON NGANGGO ING ING SATU NORTH BULVERDE ING PORTION ING LINE </text>
<text sub="clublinks" start="1529.701" dur="2.764"> Piyambakipun NORTH BULVERDE ING PORTION ING LINE ING NGANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="1532.467" dur="0.498"> PORTION ING APA ING NGANGGOLAK ING LUKIS ING TANPA 3035 Mil </text>
<text sub="clublinks" start="1532.967" dur="1.032"> GOLONGAN KANGGO BUNGSA ING TENTANG 3035 MILES PER HOUR. Dadi KANG ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1534.001" dur="2.031"> 3035 MILES PER HOUR. Bener, ING ING NGANGGO INGGU MEKIE INI INI PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="1536.034" dur="0.565"> PER HOUR. Dadi, ING AKU KANGGO ING NGNIE SINI DENGAN PRETTY SOON VERY ELECTRIFIED STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1536.601" dur="2.131"> NGANGGO INGGO BERNIE ING PRETTY SOON SANGGITAN STORM SAIKI SAIKI ING TON LENGKONG AS WELL </text>
<text sub="clublinks" start="1538.734" dur="0.565"> SOON SENTIASA STORM KANGGO ING NGOMBANG KANGGO ING NGANGGO INGKE INGKANG INGKE ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1539.301" dur="2.364"> Wonten ing mriki LONTOR ING NGEJABAT ING KANGGO ING ING ING NGANGGAL UNTUK KANGGO. NULIS ING ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1541.667" dur="1.632"> LAMPIRAN ING ING SULIT UNTUK KANGGO WANGSUL. MASIH ING ING ING NGANGGO ING ING ING ING ING NG </text>
<text sub="clublinks" start="1543.301" dur="1.031"> GOLONG KANGGO. TULIAN ING ING ING NGANGGO ING ING ING KANGGO BUNGA BEXAR KARET TENTUH 7.30 </text>
<text sub="clublinks" start="1544.334" dur="1.865"> ING ING ING ING KANGGO BUNGA BEXAR KARANGAN TENTANG 7.30 Utawa Konsep Kanggo Ngepetake Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1546.201" dur="1.264"> BEXAR NEGARA KARANGAN TENTANG 7.30 utawa Konsep Kanggo ngepetake Sampeyan Nggawe Anyar News iki </text>
<text sub="clublinks" start="1547.467" dur="2.165"> Utawa Konsep Kanggo Ngepetake Sampeyan Mbahas Pungkasan Anyar ING KANGGO MUNGGUT Cepet SUKU PADA 7 </text>
<text sub="clublinks" start="1549.634" dur="0.531"> ING JAWABAN ING JAWA ING-ING, Cepet SUKA ING PITU ING dina 7 dina </text>
<text sub="clublinks" start="1550.167" dur="2.598"> Cepet Cepet SAIKI ING DENGAN ING KULIT 7 DENGAN NDELENG STORMS sing GOLEKSI DI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1552.767" dur="0.532"> HARI KANGGO NUNGGAL NDAFTU STORMS DITOLEKI ING PANJANGGO MUNGSA KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1553.301" dur="0.598"> STORMS ISOLATED SA KANGGO MUNGSA KURSUS TINGKATAN MENGIKUT TENGAH NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1553.901" dur="1.564"> Mengkono KURSUS WEEKEND DENGAN PENTAKSENE ING NEXT MINGGU HEAT HEBAT HEBUNG LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1555.467" dur="200.898"> Bakal PANJANG. NDELENGKU ING TANPA >> KANGGO MAJAWA MUNGGAL lan NGANGGO UPIKAN MUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1756.367" dur="2.032"> >> Kita SAIKI AKU LAMPIRAN lan MANAJAWA ATAU GAMPANG MUNGKU MUNGGUNG DIPENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1758.401" dur="3.031"> UP Lan Down PLAY DEFENSE Diwiwiti lan Dheweke SAIKI KENE TALK TO SATOSING ANU </text>
<text sub="clublinks" start="1761.434" dur="1.998"> Diwiwiti lan Dheweke ngerti sampeyan ngerti kanggo siji wong liya sing bakal teka. </text>
<text sub="clublinks" start="1763.434" dur="0.298"> TALK TO SUKU ING ANU SUKU KANGGO UNDANG-UNDANG NORRIS KANGGO MAJAWA KOMPETEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1763.734" dur="0.631"> ING LAIN NORRIS NGANGGO LAN METENGANE. >> ING ING WASA utawa ING </text>
<text sub="clublinks" start="1764.367" dur="0.632"> Lan KOMPETAN. >> ING ING WASA utawa ING SUKU TENGOK KOMPUTEN INA </text>
<text sub="clublinks" start="1765.001" dur="0.498"> >> ING ING WASA utawa ING SPURS AKU bakal ngrampungake TARI ING ING dolanan sing wis ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="1765.501" dur="1.198"> GAMPANG AKU NJAWA TONTOH ING GAME ING NEGARA ING KANGGO ING SUKAN BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1766.701" dur="3.198"> GAME OLEH NEGARA IN STANDING IN SPESENSI BIG. ... </text>
<text sub="clublinks" start="1773.1" dur="2.999"> IT IS Dinten UNTUK TEMBANG SUKU BISA GAMPANG TARI KAMPUNG SACRAMENTO ING PUTRA 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1776.101" dur="0.564"> GAMPANG TANJUNG SACRAMENTO KONTOH ING SUKU 8 KANGGIHAN GAMES UNTUK GAMPANG ROTA </text>
<text sub="clublinks" start="1776.667" dur="1.998"> WULANG ING TANPA 8 GAMES MENGIKUT KEDAI ANAK MUDAH KABUPATEN SPURS </text>
<text sub="clublinks" start="1778.667" dur="0.498"> GAMES SEEDING UNTUK GAMPANG NGENTOT ANOMBOL GOLEKRANA KABUPATEN NEGARA KULIT GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1779.167" dur="2.565"> GAMPANG MARKAH SUKSARA WANG SEKOLAH KANGGO GRATIS SUKUR, 10th. NUNG DAWA KANGGO NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="1781.734" dur="0.598"> HARI KANGGO LENGKAP GAS, 10th. NUNG KENE DAWA ING DENGAN INI DENGAN 10 LAN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="1782.334" dur="0.965"> THE 10th. NUNG KENE DENGAN ING DENGAN 10 ING DENGAN KAMPUNG SAIKI DENGAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1783.301" dur="2.531"> AS DENGAN 10 AND MUNGSA SHUTDOWN NGANGGO SPURS HENTE REBOOT DENGAN REKOD </text>
<text sub="clublinks" start="1785.834" dur="0.631"> SHUTDOWN NANGGALKEJAWA KANGGO MACAM REBOOT DENGAN REKOD KANGGO 2736 ING REKOD KANGGURU LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="1786.467" dur="2.398"> REBOOT DENGAN REKOD KANGGO 2736 ING REKOD BASA KEDUA saka KONSEP KONSEP WESTERN </text>
<text sub="clublinks" start="1788.867" dur="1.365"> 2736 ING REKA KANGGO BUKU ING KOMUNITAS WESTERN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1790.234" dur="0.998"> ING KOMUNITAS ING WIS ING ING ING NGENTOT, POPS MAJLIS, </text>
<text sub="clublinks" start="1791.234" dur="0.565"> ING BUBBLE, MATLAMAT POPS, NUKU MUNGSA PUTRA YOUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1791.801" dur="2.531"> BABBLE, POPS MATLAMAT, NGEMBANGKAN PEMAJUAN TANGGO YANG TUNGGU MANGSA UNTUK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1794.334" dur="0.298"> PEMBANGUNAN PEMAJUAN TANGGO YG KANGGO MANGSAJAWA MACAM PLAYOFF LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="1794.634" dur="0.698"> SAIKI NUNGGUH UNTUK MANGSA KANGGURU GRATIS NGANGGO LIRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1795.334" dur="0.498"> LONG PLAYOFF STREAK ALIVE. >> PUTRA RESUME PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="1795.834" dur="2.631"> NANGGunakake. >> TUTUP SUMBER MACAM TANPA TANPA LAMARCUS lan TAWASAN Sopo </text>
<text sub="clublinks" start="1798.467" dur="0.398"> >> TUTUP PUTUS SUKUR TANPA TANPA LAMARCUS lan ING TAWASAN KANGEN DENGAN BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1798.867" dur="0.598"> TANPA LAMARCUS lan RASA MUDAH NGENTOTA KANGGO UNTUK SEPAK NEGARA SUKU LAN MENJAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1799.467" dur="2.365"> AYAT ING NGGAL KANGGO NGGAL ING SENI LAN TANGGO NGGOLA WANGSA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1801.834" dur="0.698"> ING SEBARGA LAN TANGGOL UNTUK NGANGGO ING AKU SIT PADANE </text>
<text sub="clublinks" start="1802.534" dur="0.365"> TEMBANG BRYN AKU SIT TARI KANGGO BALIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1802.901" dur="0.131"> WULANG TANPA CABUT ... </text>
<text sub="clublinks" start="1803.034" dur="2.598"> DENGAN TANPA KANGGO ... PANJENENGAN KAMPUNG DENGAN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="1805.634" dur="3.231"> ... KANGGO BEDHANA ING JOHN KANGGO UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1808.867" dur="1.932"> KANGGO WULANGAN ING JOHN UNTUK KANGGO FIKIR KENE. >> ITUNne BISA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1810.801" dur="0.264"> UNTUK KANGGO FIKIR KANGGO. >> Sampeyan ora bisa ngerti sing sampeyan ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="1811.067" dur="2.832"> >> Sampeyan ora bisa ngerti sing sampeyan ngerti. >> Deleng SOMEBODY NGEDANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="1813.901" dur="1.031"> Sampeyan ngerti. >> Deleng SOMEBODY NAMPANG LAMPIRAN, kowe ngerti yen dakkirim </text>
<text sub="clublinks" start="1814.934" dur="1.498"> >> Deleng SOMEBODY NGEDALIKE LAMPIRAN, kowe ngerti yen aku bakal maca </text>
<text sub="clublinks" start="1816.434" dur="0.598"> LAMPIRAN, KENE KANGGO NAK AKU SUKU KITA NGAPAKI LAKIRAN ING AKU ING SAKA ING ING ING SAK TUNGGU LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="1817.034" dur="1.231"> KITA KANGGO NATE DENGAN ING SAKA ING ING ING KANGGO LOUIS ING ING NGANGGO ING INI KANGGO MUNGGURAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1818.267" dur="3.132"> ING ING LOUIS ING ING NGANGGO ING INI KANGGO MUNGGUNG KITA ING KENE, ING NGEBARI KANGGO NANGGAL ING SUKU DARI SAKANE WO </text>
<text sub="clublinks" start="1821.401" dur="1.764"> ADALAH KABUPATEN KITA BISA KENE KABEH KANGGO CARE KANGGO ING SARI SARI ING TANPA TANPA ING KENE SUKU KENE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1823.167" dur="0.598"> KOMPETEREN KARET ING OGO SAIKI TANPA KANGGO SEMUA KANGGO NGENTUKKE ING KENE TUNGGAL ING TUNGGAL NUNGGAL KANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1823.767" dur="2.498"> Kabeh kepengin nglumpukake sampeyan ngerti yen ora bakal rumangsa yen dheweke ora bisa muter maneh </text>
<text sub="clublinks" start="1826.267" dur="2.832"> EGO UNDANG-UNDANG NUNGGAL JAWA ora KONTEN ING ING TUNGGU NUNGGAL ING KENE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="1829.101" dur="2.098"> Wong iki ora bisa muter kanggo ngerti. ING >> GAMPANG GAMPANG UPANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1831.201" dur="1.131"> Sampeyan ngerti. INI >> GAMPANG GAMPANG UNTUK MENGIKUT GAMPANG GAMPANG 3 GAMES GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1832.334" dur="1.998"> >> GAMPANG GAMPANG UNTUK KANGGO MACAM-UNTUK MAJLIS KANGGO 3 GAMPANG GAMPANG NGAPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1834.334" dur="0.498"> GAMPANG GAMPANG 3 GAMPANG GAMPANG MACAPAKU KEMAJAHAN PUTRA ING TANPA TINDAKAN 0 </text>
<text sub="clublinks" start="1834.834" dur="2.631"> NATE INGKU TASTE PLAYING IN FRONT OF NO FANS 0 </text>
<text sub="clublinks" start="1837.467" dur="2.998"> ING TANPA TINDAK KANGGO 0 KELUARGA NGEDALKE ING ING SAKITU NGEBAB. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.467" dur="0.432"> KELUARGA NGEDAK-INGKE NGEDAL-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. >> GOLEKSI GAMPANG A </text>
<text sub="clublinks" start="1840.901" dur="2.198"> HARI ING NGANGGO YOUNG. >> GOLEKSI GAMPANG A >> GAYUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1843.101" dur="2.631"> >> GOLEKSI GAMPANG A >> GAYUH. >> Gandhengane lan PHIL TOO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1845.734" dur="3.198"> >> Gawe sing apik. >> Cara lan FILIR TOFO NGETEK ANTARI ING 3 GAMES sing KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1848.934" dur="0.365"> >> Cara lan PHIL TOO KANGGO ING NGET ING 3 GAMES sing Kita GUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1849.301" dur="2.998"> TAPI 3 GAMES YANG KITA BISA KANGGO ARAWA ING AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1852.301" dur="2.998"> NUNGGAL JAWA KOMUNING lan ING ING SAKYA SUKU DENGAN KANGGO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1855.301" dur="1.664"> BISAN LUKA lan ING ING SUKU DENGAN KENE PAKSA ING ITU AKU SUKU ING ING TETIK </text>
<text sub="clublinks" start="1856.967" dur="0.598"> BEDHARGA BEDHE ING AKU ING AKU ING ING NGETANGGO MELAN WULANG MEGAN ING ING KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="1857.567" dur="1.898"> SUKU ING NGETAN TIDAK MEGAN ING ING KOMPONEN WARM IS MUNGKULKE ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1859.467" dur="3.232"> MEGAN SAIKI WARM KOMPUTEN ING JAMINAN ING ING KENE ING NGANGGO RUNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1862.701" dur="0.231"> IS NUNGGAL JADI NUNG MUNGGUNG NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL. >> Aku nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="1862.934" dur="0.198"> MANGGO RUN NGANGGO. >> AKU GUSUN. </text>
<text sub="clublinks" start="1863.134" dur="2.831"> >> AKU GUSUN. >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikir </text>
<text sub="clublinks" start="1865.967" dur="0.665"> JUST >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikir sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1866.634" dur="0.598"> >> Wong-wong mau Apa sampeyan mikirake sampeyan lan 3RD ING NOBODY. STAND IT </text>
<text sub="clublinks" start="1867.234" dur="2.831"> ROLLING lan 3RD ING NOBODY. STANDS ING NGANGGO APA YES, KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1870.067" dur="1.932"> 3RD ING NOBODY. Kahanan ITAU NGANGGO APA YES, KANGGO NENG INGKE INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1872.001" dur="0.598"> GAMPANG APA YES, KANGGO NATE INGKE BALANG AKU GAMPANG GAMPANG MACAPAK ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1872.601" dur="2.098"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG NGAPAK ING NGANG KANGGO MACAPAK LANJABUR LAN JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1874.701" dur="3.031"> KANGGO GAME BONSARI ING NGANGGANG ING SAHA ING NGANGGO MUDAH DIRI KANGGO LAN KANGGO MACAPAKAN ANDA GOTTA </text>
<text sub="clublinks" start="1877.734" dur="1.431"> ING ING PADIHAN LAN NEGARA LAN NGANGGO MACAMEN MANUSAWA LAN ING NGANGGO GOTTA FIGHT AGAINST </text>
<text sub="clublinks" start="1879.167" dur="0.265"> MUNGKUL MUNGGUT lan ING GOTTA FIGHT ING KENAIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1879.434" dur="0.731"> Gelut ING KENAIKAN. >> SPURS ING KINGS INGGRANA MAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1880.167" dur="0.565"> KANGGO. >> SPURS ING KINGS INGGRAD MACAM TEMBANG AT 7 IN ORLANDO, POP </text>
<text sub="clublinks" start="1880.734" dur="2.531"> >> SPURS ING KINGS INGGO MUNGGU WULANG ATAUN 7 IN ORLANDO, POP TOLD US PATTY MILLS PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="1883.267" dur="2.332"> Wengi ing 7 taun ing ORLANDO, POP KUNCI JENIS ASIL POP KENE SUKURAN ING SUKU, DIA </text>
<text sub="clublinks" start="1885.601" dur="0.698"> KUNCI JENIS KANGGO AS KANGGO ING SAIKI, ING JENIS ING JENIS. NUMBER 8 ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1886.301" dur="0.931"> Ora BASA SUKUR, Dheweke ora seneng. Nomer 8 ING WANG MEMPHIS NGENTOT DI PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="1887.234" dur="2.931"> Ora PLAYING. Bilangan 8 ING MEMPHIS PALING TEMPAT ING PORTLAND ING KAJIAN INGGRUK BOTH </text>
<text sub="clublinks" start="1890.167" dur="2.032"> MEMPHIS WEST TUKING ING PORTLAND KANGGO INGKANG KAMPUNG DENGAN KOMUNITAS DENGAN ARMS Kunci </text>
<text sub="clublinks" start="1892.201" dur="1.998"> KANGGO INGKANG APLIKEN KANGGO ING NGANGGO KANGGO DENGAN ARMS KANGGO KANGGO MELENGKU NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1894.201" dur="1.131"> NGANGGO KENE DENGAN ARMS KUNCI NGENTOT DENGAN ANTEMEN NEGARA NEGARA 1ST QUARTER BLAZERS BIG </text>
<text sub="clublinks" start="1895.334" dur="0.565"> KANGGO NUNGGUL ING ANTARI NEGARA NEGARA 1 SATUR BLUZERS BIG MAN GAMPANG PAKSA ING NGENE </text>
<text sub="clublinks" start="1895.901" dur="2.631"> ANTHEM 1ST QUARTER BLAZERS BIG MAN GAMPANG NORTH YANG KANGGO MANAJAWA KANGGO LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1898.534" dur="3.131"> MAN MANUSAKEN NORTH YANG KANGGO NANGGALKEJAWA KANGGO ING ING DITUTUP ING TULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1901.667" dur="0.898"> LEMBAGA PESENAN ING ING DITUT ING GRATIS KANGGO PIRANG TEMA YORK Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1902.567" dur="1.132"> ING PLUS TEMPOH NEGARA PIRANG TEMA YORK 3/25/2019 KANGGO NANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="1903.701" dur="3.031"> SINCE UNTUK GAME PONTOR YORK 3/25/2019 KANGGO NANGGALKAN LED BLUZERS LEFT LEFT LEGER </text>
<text sub="clublinks" start="1906.734" dur="1.898"> 3/25/2019 KENE NANGSA DENGAN SUKU CUKAI LEGK LEGER LED 3530 SELEPAS SUKAN 2ND. </text>
<text sub="clublinks" start="1908.634" dur="1.631"> CUKAI LEFT LEGT LEA BLAZERS LED 3530 SELEPAS SATU SUKAN 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR KELUARKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1910.267" dur="0.632"> 3530 SELEPAS SUKAN 2ND. JARRON JUNSON JUNIOR KELUARKAN KAMPUNG CAMILLA Munggah lan PUSHES </text>
<text sub="clublinks" start="1910.901" dur="2.598"> JARRON JUNSON JUNIOR KELUARKAN CAMILLA NGGALKE NGAPENKE LAN POSHES IT BACK </text>
<text sub="clublinks" start="1913.501" dur="2.898"> CAMILLA NGGOLA MENGGALKI LAN NUKI DADAN KANGGO LAN KANGGO ING ING ING ING ING SAKITAH DITULUS ING SULIT 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1916.401" dur="0.564"> IT KANGGO LAN KANGGO DAMU ING ING KANGGO MUNGGUL DENGAN PITABUR 3 KANGGO, PELEKA GAMPANG UP 6150 </text>
<text sub="clublinks" start="1916.967" dur="2.765"> KANGGO BETUL ING SUKU 3 GAME, PELUANG KANGGO UP 6150 PANJENONG LANANG </text>
<text sub="clublinks" start="1919.734" dur="2.131"> GAME, PORTLAND MUNGGUL UPU 6150 PANJENENGAN ING BLAZERS LED LAN HALFTIME 6868 N </text>
<text sub="clublinks" start="1921.867" dur="0.598"> PANJENENGAN PANJENENGAN LED ING ING HALFTIME 6868 N PORTLAND KANGGO UNTUK SAKITNA 40 </text>
<text sub="clublinks" start="1922.467" dur="2.532"> HALFTIME 6868 N PORTLAND GAMPANG TANGGAP WISAN 40 UNTUK DENGAN 35 AT </text>
<text sub="clublinks" start="1925.001" dur="1.631"> PORTLAND GAMPANG TANGGAP WISAN 40 TO ANU 35 Lan TANPA KANGGURU MUNGGUNG LAN NUNGGAL ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1926.634" dur="0.531"> Nuju SATU 35 Lan TANPA SOKONGAN TANPA MUNGSA lan MEMBANGKUT ING SUKU SAIKI DUMADI 3 LAN GAMEN HALF </text>
<text sub="clublinks" start="1927.167" dur="2.598"> Lan NUNGGALKE ING SUKU DUMADI NINI DUMADI 3 AND GAMES HALF MEMPHIS LAN 8th </text>
<text sub="clublinks" start="1929.767" dur="2.632"> SAIKI 3 LAN GAMES HALF MEMPHIS LAN 8 HARI ING SUKU TENAGA 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1932.401" dur="0.898"> GAMPANG MEMPHIS lan kaping 8 PELEK DIDENGKE INGKU 3 DENGAN MENGENUT TARI KARI, </text>
<text sub="clublinks" start="1933.301" dur="1.198"> SPUR KOMPUTEN TEMPAT 3 DENGAN MEMBANG-KUNTUR KANGGURAN, KONTEN ING NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="1934.501" dur="1.031"> DENGAN MENGGANG TANPA KANGGO, BISAN ING NGANGGO ING NGANGGO MANGGUN ING DENGAN KANGENO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1935.534" dur="0.998"> Dadi wong-wong padha njaluk ngerti apa sampeyan ora ngerti yen sampeyan bakal menehi pitunjuk </text>
<text sub="clublinks" start="1936.534" dur="1.098"> TAK INGO KENE ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU SUKU DENGAN KANGGO OH OH KITA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1937.634" dur="1.431"> TALK ING SUKU BASA-BASA SAIKI SUKA KANGGO OH KITA KENE TUNGGU KENE TUNGGAL BUKU. Yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="1939.067" dur="0.565"> KANGGO OH KANGGO NATE ING NGEBUT BUKAN KANGGO BESAR. Iki GAMES GOLEKE yen ING-ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1939.634" dur="0.631"> TINDAK BUKU. Iki GAMES GOLEKE yen ING-ING NGANGGO NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1940.267" dur="0.565"> GAMES GOLEKE Yen ING-ING NGANGGO NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan ngerti yen dheweke pengin </text>
<text sub="clublinks" start="1940.834" dur="193.765"> NGANGGO PLAYOFFS. Ya, lan sampeyan ngerti yen dheweke pengin njaga sing luwih cepet. YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2134.601" dur="1.798"> KANGGO NUNGGUH ING ING NGANGGANG UNGGAL MANGGANG WANGSA. YEAH. Wong-wong iku wis salah siji KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="2136.401" dur="1.131"> ING KANGGO NATE. YEAH. Wong-wong mau wis dadi salah sawijining tukang sing paling akeh ing perang </text>
<text sub="clublinks" start="2137.534" dur="1.198"> Wong-wong mau wis dadi salah sawijining pujian ing KEJAGAAN ING ANTARA PANDEMIK INI ing SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2138.734" dur="0.565"> PEMIMPIN ING ING APPEN ING PANDEMIK INI DI SAN ANTONIO lan NEGARA SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2139.301" dur="2.564"> ING PANDEMIK INI INI DI SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR SAN ANTONIO, KESIHATAN METRO </text>
<text sub="clublinks" start="2141.867" dur="2.632"> ANTONIO lan BEXAR NEGARA SAN ANTONIO, METRO HEALTH lan UNTUK KSAT Q lan A </text>
<text sub="clublinks" start="2144.501" dur="0.631"> ANTONIO, METRO HEALTH lan UNTUK KANGGO KSAT Q lan IS KANGGO DENGAN ASSISTANT CITY </text>
<text sub="clublinks" start="2145.134" dur="1.165"> HARI ING KSAT Q lan IS KANGGO Gabung dening MANAGER City ASSISTANT lan INTERIM METRO </text>
<text sub="clublinks" start="2146.301" dur="0.798"> Kita KANGGO DENGAN MANAGER KOTA ASETISTEN lan INTERIM METRO KESIHATAN DIETEKTOR DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2147.101" dur="0.631"> MANAGER lan INTERIM METRO DIRECTOR DOKTOR KOLEKTOR KOLEKTOR JUMPA DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2147.734" dur="2.498"> DOKTOR DIREKTOR KOLEKTOR DOKTOR GRATIS KANGGO NGGOLAH DENGAN KAMI DENGAN KAMI ING WISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2150.234" dur="1.331"> DOKTOR DOKTOR BRIDGER UNTUK DENGAN KAMI DENGAN KAMI WANITA. AKU KANGGO TULIS WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2151.567" dur="0.498"> KANGGO US ING WISAN. AKU KANGGO UNTUK Miwiti GUNA INGKANG INGKANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2152.067" dur="2.598"> ING AKU KANGGO UNTUK MENGIKUT DENGAN MENGIKUT REACTION ANDA ING KANGGO GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="2154.667" dur="0.398"> DENGAN NANJAWAB Sampeyan ING REACTION ING KANGGO GOVERNOR GREG ABBOTT SAID TODAY </text>
<text sub="clublinks" start="2155.067" dur="2.865"> TINDAKAN APA APAKUKU GIGNOR GIGNOR GRATIS KANGGO ING TANGGUNGJAWA KESIHATAN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2157.934" dur="0.465"> ABBOTT SUKU DENGAN NGEBAB DENGAN KESELAMATAN LOKAL DIDIK DUMANA ING NGANGGO PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="2158.401" dur="2.964"> Yen JABATAN KESELAMATAN LOKAL TIDAK DUMADUHKU KABEH DENGAN SEKOLAH DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2161.367" dur="0.232"> Aja duwe kekuatan kanggo ngiyarake sekolah sing wis ditutup </text>
<text sub="clublinks" start="2161.601" dur="0.598"> UNTUK MENENGAH SEKOLAH DITUTUP ING ORDER UNTUK MENGIKUTKAN SPIKO ING </text>
<text sub="clublinks" start="2162.201" dur="2.664"> ING ORDER UNTUK NGEDAHKE INGKOH INGKANG INGKANG ING, ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2164.867" dur="3.132"> KANGGO UNTUK INGKOH INGKANG INGKANG ING, ING APA KANGGO MUNGSAAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2168.001" dur="2.964"> Ora ngerti, Apa REA REKAL ANDA. >> ING ING LITIT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2172.1" dur="4.099"> APA KANGGO INGGRIS SARI AKU UNDANG-UNDANG PELAJAR NEGARA ING ISU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2176.201" dur="1.198"> SARI ING UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA ING ISI INI. Dadi, EVERYBODY NATE ING SAMUGA </text>
<text sub="clublinks" start="2177.401" dur="3.198"> PELAJARAN ING ISI INI. Dadi, EVERYBODY NATE ING SAMBUNG PEMBANGUNAN lan ING DATENG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2180.601" dur="3.164"> Bener, EVERYBODY NATE ING SAMBUNG MAJLIS lan ING DATENG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2185.5" dur="4.599"> Panuntun TEA PENTING YANG NGANGGO PITUWANG LOKAL KESELAMATAN LOKAL KUNCI NGENTANG ING DENGAN NAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2190.101" dur="3.231"> Yen AUTHORITIES KESIHATAN LOKAL KANGGO MUNGKU ING DENGAN KANGGO NU TELAH DENGAN APA PELEKA </text>
<text sub="clublinks" start="2193.334" dur="3.131"> Gegayuhan nglumpukake Sing bakal ngisi ING PENTING TEMPOH LAN UNTUK APA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2196.467" dur="1.532"> ING PENTING TEMPOH INGKANG lan ING WANG KANGGO. Pengumuman ING dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="2198.001" dur="1.998"> Lan SO YA KANGGO NAK KANGGO. Pengumuman INGGRIS ING KENE. AKU NUNJUKKE PITEN LIT </text>
<text sub="clublinks" start="2200.001" dur="0.564"> Pengumuman INGGRIS ING KENE. KANGGO NAMPI GITITAN ING SITU JAMINAN YANG KAMI RE </text>
<text sub="clublinks" start="2200.567" dur="2.632"> Sampeyan ngerti. AKU NJUKUKKAN SIT NGGALKE PITABURAN YANG KANGGO MENGIKUT ING AKU NGADALAH KITA NGADI </text>
<text sub="clublinks" start="2203.201" dur="3.131"> ING JAMINAN YANG KANGGO MACAPAKU UNTUK KENE KABEH IKU KANGGO NUNGGUL BASA SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2206.334" dur="2.998"> MENYANGKE UNTUK KENE ING NGETO AKU KANGGO NUNGGUL BASA. Dadi ITU IS </text>
<text sub="clublinks" start="2209.334" dur="3.198"> RESPOND LAMPIRAN. Dadi, ITU Luwih Bisa Menehi Pitunjuk. </text>
<text sub="clublinks" start="2212.933" dur="9.432"> MANGSA INGKANG ING KANGGO. KITA NGANGGO KANGGURAN LAN MUDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2224.966" dur="4.566"> NUNGGUH PENTING RISIKO lan INGKANG TANGGAP PADANGGAL UNTUK COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2229.534" dur="0.298"> Lan PENTING GAMPANG LAMPIRAN UNTUK KANGGO-19 AS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.834" dur="2.431"> Gunakake kanggo COVID-19 AS POSSIBLE. >> IT IS SAIKI INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2232.267" dur="2.998"> AS POSSIBLE. >> KENE ITA PANDEMIK INI KANGGO NUNGGULUT PUT A </text>
<text sub="clublinks" start="2235.267" dur="2.032"> >> SEEMI ITAU PANDEMIK INI KANGGO MUTE ING PUTIK ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2237.301" dur="1.831"> PANDEMIK NUNGGUH APLIKASI PUTRA ING SUKU METRO. ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2239.134" dur="1.098"> SPOTLIGHT ING METRO HEALTH. ING NGE ING KRITIKISI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2240.234" dur="0.598"> METRO KESIHATAN. Yaiku Kritikalisasi Aku ngutamakake Kabar-Kabar sing anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2240.834" dur="0.631"> KRITIKISI AKU NU WARNA NGENTOT JAWITA KENE SENTIASA NGENTOTA KANGGO KANGGO lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2241.467" dur="2.998"> Kabar EXROTE NATE ANTARA TENTANGKE TANGGAL KANGGO KANGGO lan NGANGGO ITU TOOK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2244.467" dur="2.098"> NGENTANGKE TRADUK KANGGO LAN TOKO ING TOOK IN TOOK A KANGGO UNTUK KANGGO TRADIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2246.567" dur="1.032"> IT TOOK TO TOOK A KANGGO UNTUK KANGGO KANGGO KANGGO ING AKTIKAN NGGENHANA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2247.601" dur="1.598"> Sambungake TRAMER NGGALKE GAMPIRAN ING NGANGGIH ING NGANGGO SAKA DENGAN ING ASSESSMENT PITAKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="2249.201" dur="0.598"> DAPATKAN ING NGANGGO INGKE SUKU DENGAN KANGGO ASSESSMENT UNTUK SEMUA LAN APA KANG ING ING DENGAN HIRING </text>
<text sub="clublinks" start="2249.801" dur="0.931"> DENGAN ING ASSESSMENT SULIT ING KABEH lan ING NGE ING ING NGANGGO INGKAN INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2250.734" dur="3.098"> ALLAH lan ING ING ING NGANGGO ING INI KANGGO ING DIPANGGO KANGGO LAN TARI INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2253.834" dur="3.065"> Wong-wong Iki sing Disengkuyung lan TINDAKI TRANCONG BUNGSA KENE ING VIRUS IS NGAPAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2256.901" dur="2.998"> KANGGO LAN TARI ING TRANSING KANGGO ING VIRUS ING SITUJUK. >> A LOT </text>
<text sub="clublinks" start="2259.901" dur="3.064"> KANGGO VIRUS ING ING SUKU. >> Akeh KRITIKISM. </text>
<text sub="clublinks" start="2262.967" dur="0.598"> >> Akeh KRITIKISM. Lan Sampeyan ngerti ING ITA ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="2263.567" dur="0.998"> OF KRITIKISM. Lan sampeyan ngerti ITU ITU LITTLE BIT LAMPIRAN KENE KRITIKO ING </text>
<text sub="clublinks" start="2264.567" dur="3.098"> Lan Sampeyan ngerti ITU ITU LITTLE BIT LAMPIRAN KENE KRITIKO JABATAN FUNG DIDANG TANPA PUTTING </text>
<text sub="clublinks" start="2267.667" dur="2.332"> LITTLE LIT LIKE KRITIKAT JAMINAN FIRE UNTUK NAMPI NGAPAK ING BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="2270.001" dur="0.598"> JABATAN FIRE UNTUK TANPA KANGGO BASA. SUKU ING INI ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2270.601" dur="2.031"> SAIKI BASA. SUKU ING ING ING ING NGANGGO ING JAM IKI FIRE ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="2272.634" dur="1.598"> SUKU ING ING ING ING ING NGANGGO ING JAM IKI FIRE ING ING LAN ING KETUGA. </text>
<text sub="clublinks" start="2274.234" dur="3.165"> TEU FIRE ENGINE lan LATIHAN ING AKU ING KETUGA. Dadi sampeyan ngerti yen ora bisa nggawa </text>
<text sub="clublinks" start="2280.466" dur="4.166"> ITU ING NGANGGOLAK DENGAN KRITIKISMEN SESEEN lan ING KRITIKISME UNDESERVED. NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2284.634" dur="2.498"> KRITIKISMEN lan KABEH KRITIKSA UNDESERVED. TAPI KENE KENE DENGAN NGANGGO NANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="2287.134" dur="3.231"> TANPA KRITIKIS. TAPI KENE ING NGETENGAH KENE ING NGETO KANGGO. Lan Wong Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="2290.367" dur="3.165"> KANGGO NUNGGUH NUNGGALANE SUKU. Lan Wong Wong Sansaya. </text>
<text sub="clublinks" start="2295.1" dur="6.565"> BISA KANGGO ING ING Wong lan KANGGO NATE MENGIKUT. SAIKI NAMPI ROLL DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2301.667" dur="0.898"> KAYA KITA NGADHIK. SAIKI NU TARI INGKANG ROLL DENGAN ITU KANGGO NATE ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2302.567" dur="3.232"> SAIKI NDELENG ROLL DENGAN ING NGANGGO ING NGANGGO INGGU-ANAN INGKE BISA KANGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2305.801" dur="1.431"> KANGGO NATE TINDAK ING PALING APA KANGGO BISA KANGGO ING KANG RESEPI YANG KANGGO lan. </text>
<text sub="clublinks" start="2307.234" dur="2.198"> BISHAT KANGGITAN KANGGO YAKUNG lan. TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing bakal </text>
<text sub="clublinks" start="2309.434" dur="0.631"> NGANGGO lan. TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing kita nyandhak DEPARTMENT HEALTH SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2310.067" dur="2.598"> TRYING TO Sampeyan ngerti apa sing kita bakal nyandhang DEPARTMENT HEALTH SAIKI SAIKI LAKON ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2312.667" dur="2.965"> KESIHATAN JAMINAN KANGGO SAIKI LAK ING NGANGGO NU ING BISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2316.066" dur="9.099"> KANGGO NUKU TRACER IN TRANSIS ing KES INGKE ING KANGGO ING NGETO 165. </text>
<text sub="clublinks" start="2325.167" dur="3.032"> KES INVESTIGATORS KE ING KANGGO SAIKI UP IN A 165. UP TO </text>
<text sub="clublinks" start="2328.201" dur="0.598"> SAIKI KANGGO SAIKI 165. UP TO POOS DENGAN ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2328.801" dur="2.631"> UP TO KANGGO DENGAN KANGGO ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2331.434" dur="0.898"> POINT KANA BISA ING GRATIS SPIKE KEDUA ING NGANGGO TENGAH DENGAN 7 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2332.334" dur="3.031"> MANGSA SPIKE KEDUA KANGGO ING NGANGGO TARI INGGO 7 HARI ING NGANGGOTE KAS </text>
<text sub="clublinks" start="2335.367" dur="1.298"> ITAU NGENTI US DENGAN 7 HARI ING NGEMANG INGKAT KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.667" dur="3.132"> KANGGO GAMPANG INGKIK INSES. PROSES IT INI SAIKI PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2339.801" dur="2.098"> INVESTIGASI. PROSES IT INI KANGGO NENG INGGRIS ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2341.901" dur="0.831"> PROSES IT INI KANGGO NENG INGGRIS ING ING SUKU. Dadi EGI HARI KANGGO NAWI BETUL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2342.734" dur="3.198"> ING ING Dina. Dadi EGI HARI KANGGO NAWI BETRAN LAN KITA NGAKO lan NGALAKSAWA lan KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2345.934" dur="3.131"> Dadi EGO HARI KANGGO NAWI ING NGENTOTI LAN KITA NGAKO lan NGADI GRATIS lan KITA RESEP. </text>
<text sub="clublinks" start="2349.067" dur="2.632"> KITA PIKSA lan NGGALI lan NANGGALKE. Aku mikir yen sampeyan wis ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="2351.701" dur="0.564"> RESPOND. Aku mikir yen sampeyan bisa ngerti sing paling apik sing bisa dilakoni ing 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2352.267" dur="1.998"> Aku mikir yen sampeyan ngerti paling apik sampeyan bisa nindakake ing 100 taun PANDEMIK ING APA US. </text>
<text sub="clublinks" start="2354.267" dur="0.598"> Paling apik sing bisa sampeyan tindakake ing 100 taun PESEMEN ING APA NATE US ALIVE TODAY HAD ANY EXPERIENCE </text>
<text sub="clublinks" start="2354.867" dur="2.998"> PANDEMIK YEAR ING APA ASU KANGGO NU TANGGAL DENGAN APA PEMBANGUNAN ING NGANGGO INGKANG UNTUK KANGGO MANGSA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2357.867" dur="3.032"> NATE TARI ING PANJENENGAN ING NGALAMI KENE ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2360.901" dur="0.898"> ING AKU KANGGO INGKANG UNTUK KANGGO MUNGKU. >> Lan DOKTOR aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="2361.801" dur="0.931"> Kanthi. >> Lan DOKTOR aku mikir babagan PANDEMIK INI </text>
<text sub="clublinks" start="2362.734" dur="0.998"> >> Lan DOKTOR aku mikir babagan PANDEMIK iki yen wis akeh banget </text>
<text sub="clublinks" start="2363.734" dur="2.698"> Nganti PANDEMIK INI KENE DENGAN PAKSA PAKSAAN lan SEMENANJANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2366.434" dur="2.998"> NUNGGAL ING SUKU SPESULASI lan JANJI KANGGO NUNGGALKE SAHA PELAKONAN NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="2369.434" dur="3.165"> Lan KONSEPI KANGGO NANGGAL NENGGALENGKE BISA KANGGO-19 KES UTAWA CASH. </text>
<text sub="clublinks" start="2372.601" dur="1.231"> Konflik TENTANGAN Cara Kasedhiya 19-CAS utawa CASH. BISA KANGGO NENG DENGAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2373.834" dur="1.398"> Kasus utawa KAS. BISA KANGGO NATE ING KAMU ING INI KANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2375.234" dur="0.598"> BISA KANGGO NENG DENGAN KAMI KANG ING ANU INSTANS ING APA YANG KANGGO SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2375.834" dur="2.998"> NATE ING JAMINAN ING JAWA KANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO DENGAN PANJENAN KANGGO ING TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2378.834" dur="0.931"> TANGGAP RASA ING SUKU DUMADAKAN AS DUMADAKKAN PENTING TANPA AKU-UNTUK PANJENENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2379.767" dur="0.598"> DIPANGGUHKE ING TANPA AKU-UNDANG NAMPANG ING AKSES POSITIF ATAWA ING ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2380.367" dur="1.932"> Nggoleki Tés POSITIF Utawa IS ING JAWA ING WAKO DENGAN SATU PANJENENGAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2382.301" dur="3.031"> UJI POSITIF Utawa IS ING BASA MASA NU ING SUKU DITUTUPAKU PITAKU PAKAT LAGI INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="2385.334" dur="1.298"> WAKTU DENGAN SATRIA NU TARI ING KAWIN. LAGI MENGIKUT KENE ING PROSES KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2386.634" dur="3.198"> MUNGKU BASA. LAGI MENGIKUT KENE ING PROSES KARYA. >> SAIKI JAWA ING WANGSULU </text>
<text sub="clublinks" start="2389.834" dur="3.065"> Apa bisa digunakake PROSES. >> SO UNTUK TANPA SOAL SOAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.901" dur="2.531"> >> SO UNTUK TANPA SOAL SOAL. KITA KANGGO NATE NEGARA MANUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="2395.434" dur="3.165"> SOALAN. KITA KANGGO NATE ING Wong sing Nemu TINDAK POSITIF. KANGGO 2 KANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2399.4" dur="5.599"> TESTS Ana siji sing NARI ING MATERI GENESIS sing Disebut Tèks ing PCR </text>
<text sub="clublinks" start="2405.001" dur="0.698"> MENYUKAKAN MATERI GENERAL YANG TARI ING TARI PCR lan ING TANGKA SUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2405.701" dur="0.598"> Wong-wong sing Dicoba Uji PCR lan ana sing Nuwun INGKE UNTUK NGETENGKONTEN YANG MENGAWALI </text>
<text sub="clublinks" start="2406.301" dur="2.231"> Lan ana wong sing NINGGALKU kanggo protesine sing urip ING MATERI GENERAL YANG DITADANG </text>
<text sub="clublinks" start="2408.534" dur="2.998"> PROTEIN sing Urip ING MATERI GENERAL YANG TARI ING ANTIGEN. MINGGAL BOTH </text>
<text sub="clublinks" start="2411.534" dur="2.131"> MATERI GENERAL YANG TARI ING ANTIGEN. MINGGOTI KENCING TANGGOLONG AS KANG TENAGA POSITIF </text>
<text sub="clublinks" start="2413.667" dur="3.198"> ANTES ANTIGEN. MINGGOTH KENCING TARI ING ASING POSITIF BAGI PILIH. Yaiku tuntunan </text>
<text sub="clublinks" start="2416.867" dur="1.532"> ING TAWA ING POSITIF AS PAKIT. Yaiku tuntunan Saka NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2418.401" dur="0.598"> A BASA. Yaiku tuntunan saka NEGARA NEGARA ING SAIKI Tuntunan SARI </text>
<text sub="clublinks" start="2419.001" dur="0.598"> SARI NATE NEGARA ING SADAK TINDAKAN DARI PAKAIAN PERSEKUTUAN lan INI </text>
<text sub="clublinks" start="2419.601" dur="2.031"> Yaiku tuntunan Saka Gubernur FEDERAL lan apa sing bakal ditindakake saka VERY </text>
<text sub="clublinks" start="2421.634" dur="3.131"> KERAJAAN PERSEKUTUAN lan ING AKU KANGGO NATE ING ING TANGGAL SANGGUH. Yen Sampeyan ora </text>
<text sub="clublinks" start="2424.767" dur="1.032"> KANGGO NATE ING NGANGGO SANGGUH. Yen sampeyan ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2425.801" dur="0.598"> NGEDANG. Yen Sampeyan ora duwe nyoba kanggo POSITIF 19 </text>
<text sub="clublinks" start="2426.401" dur="2.631"> Nemu Uji POSITIF UNTUK COVID-19 Sampeyan ora kalebu ING KASET </text>
<text sub="clublinks" start="2429.034" dur="1.898"> UJI POSITIF UNTUK KOVID-19 Sampeyan ora kalebu ING KES negara. </text>
<text sub="clublinks" start="2430.934" dur="2.931"> Ojo golek ING KASUNSIK KAMI. SOAL KANGGO UNTUK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2433.867" dur="2.798"> NEGARA. SOAL KANGGO SAIKI SUKU BOLEH DIPANGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2436.667" dur="0.732"> SOAL KANGGO SAIKI SUKU BOLEH DIBUAT ING PENTING DUA PAKET LUKIS DENGAN POSSIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="2437.401" dur="0.564"> KOMUNITAS ING SUKU DAH DIDANG NENGGIH DUA PAKSA KANGGO LUKU Yen ora </text>
<text sub="clublinks" start="2437.967" dur="2.665"> TINDAK KANGGO INGKUNG ING SUKU KENE PAKET ING DITANGGUT INGKE ING AKU KANGGO DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="2440.634" dur="3.098"> KANGGO WULANG KANGGO NATE ING ING NGANGGIRU DENGAN PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="2443.734" dur="2.998"> Wong-wong padha bakal diduweni kaping pindho. ANUM TEMPAT ELSE </text>
<text sub="clublinks" start="2446.734" dur="1.931"> BUKU. ANUM TEMPAT ELSE YANG KITA BISA PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="2448.667" dur="0.532"> ANUM TEMPAT ELSE YANG KITA BISA PAKET. >> PULANG RASA JAWA: DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2449.201" dur="2.698"> Kita ora diwartani. >> TAMPILAN KANGGO: DOKTOR GRATIS DOKTOR DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.598"> >> GANJANG TAMPAHAN: DOKTOR GRATIS DOKTOR GAMPANG KOMUNIKASI KANGGO GRATIS. HEAD OF METRO </text>
<text sub="clublinks" start="2452.501" dur="1.398"> KOLEKSI PAKAI APLIKASI KANGGO NGGABUNGA AS. HEAD KESIHATAN METRO UNTUK KES ING IN Q AND A </text>
<text sub="clublinks" start="2453.901" dur="3.231"> Nggabungake US. HEAD KESIHATAN METRO UNTUK KES ING IN Q LAN A lan NENGGALKE SUKU BAB </text>
<text sub="clublinks" start="2457.134" dur="1.331"> Kasedhiya kanggo KES ING IN Q Lan A lan KANGGO UP ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2458.467" dur="0.532"> Lan NATE NGGALKE ING NGGO NGANGGO MACAM RUMOR INTERNET INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="2459.001" dur="0.598"> Sampeyan ngerti RUMOR INTERNET ING NGETENGAN ING TANPA BISA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2459.601" dur="0.898"> RUMOR INTERNET BETTER ING TANPA KANGGO ING NGANGGO ING ING LAN LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2460.501" dur="0.564"> KANGGO ING TANPA ING NGANGGO ING ING LAN ING NGGO NGLUKIS KANGGO BASA ING SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="2461.067" dur="123.765"> ING ING DAN ING KURSUS UNTUK KONTEKTOR ING ING ING ING MALAK KANGGO ING 10. INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2584.834" dur="1.798"> ING PEMBANGUNAN ING TANPA ING MALAM ING 10. ING INGKU >> JAWA PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="2586.634" dur="1.098"> THE NIGHTBEAT AT 10. THANK YOU >> SINCE PROYOR BEGAN PANDEMIK DAN SALES GAMBLE </text>
<text sub="clublinks" start="2587.734" dur="1.898"> >> SINCE PROJEK PANDEMIK BEGAN lan SALES GAMBLE WARNA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="2589.634" dur="1.065"> Pakaryan BEGAN lan GAMBLE SALES MUNGKIN KOMPUTER ING GAMPANG JENIS KANGGO BOUNTY PAPER </text>
<text sub="clublinks" start="2590.701" dur="2.831"> KANGGO LAMPIRAN KOMPUTER ING NGANGGUTKEJENENGAN KANGGO BOUNTY PAPER TOWELS CHARMIN TOILET PAPER </text>
<text sub="clublinks" start="2593.534" dur="0.898"> GAMBAR TANPA KUNCI BOUNTY PAPER CHARMIN TOILET PAPER PUFFS TISEDES DAWN </text>
<text sub="clublinks" start="2594.434" dur="3.031"> TOWELS CHARMIN TOILET PAPER PUFFS TISSUES TIED AND DAWN DISH SOAP, TOTAL SALES INI DI UP </text>
<text sub="clublinks" start="2597.467" dur="1.798"> TINDAKAN PUFFS TIED lan DAWN DISH SOAP, TOTAL SALES ING NGETENE 5% ING 3 wulan Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="2599.267" dur="0.232"> DISH SOAP, TOTAL SALES KANGGO UP 5% ING 3 BULAN TAMAT DI JUNE. </text>
<text sub="clublinks" start="2599.501" dur="0.531"> 5% ING 3 wulan Pungkasan ing JUNE. >> Mantep SULIT: ING </text>
<text sub="clublinks" start="2600.034" dur="0.565"> ING JUNE. >> WANCANGAN PENTING: DENGAN KOMPUTER DENGAN PASA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2600.601" dur="0.564"> >> GAMPANG PUTRA: DENGAN KOMPUTER ING ING PANJANG PANJANG TUNGGU ING JAWA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="2601.167" dur="2.332"> Dibandhingake WAKTU SAME TINGGI LENGKE Pungkasan taun, ING KOMPUTER ING GRATIS KOMPUTER lan KOMUNITAS ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2603.501" dur="2.464"> Paling Pungkasan taun ING KOMPUTER KOMPUTER KOMPUTER ING KABUPATEN KELUARGA lan KELUARGA UNTUK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2605.967" dur="0.598"> KANGGO KARANGAN lan kulawarga KANGGO UNTUK KENE 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS </text>
<text sub="clublinks" start="2606.567" dur="0.998"> BISA Luwih 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS KONSUMEN ING NGEKALKE lan </text>
<text sub="clublinks" start="2607.567" dur="3.198"> 2030%. THANKS TO QUARANTINE IS KONSUMEN ING NGEBUT lan NGENTUT WANGSA KENE DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="2610.767" dur="2.965"> KONSUMEN ING NGOMUNI lan NGEDALKE NGEBUT WAYANG BASA DENGAN ING NGANGGO APA LAKU MUNGSA ING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.2" dur="3.732"> >> SAIKI DENGAN LIVE. KANGGO KANGGO SAIKI NATE ING NEGARA KANGGO ING SUKU ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2618.934" dur="2.431"> CAM RAYA SAIKI NATE ING NEGARA KANGGO ING KANGGO ING ING NGGALKE ING NGEBAB INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2621.367" dur="2.865"> GOLONGAN ING ING KAWASAN ING NGEBAB ING NGANGGO ING NGANGGO ING ING INI KATIE YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="2624.234" dur="1.231"> Sampeyan bakal Nemokake wong-wong mau Nggawe WULANGAN ING INI KATIE YEAH, ING TANGGAL WINDY ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2625.467" dur="0.898"> Cara INGKE INI KATIE YEAH, KANGGO MACAMAT ING ING SAIKI ACROSS PALING RAKYAT BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2626.367" dur="0.598"> KANGGO WINDY ING SAIKI SAIKI ACROSS PALING NEGARA BEXAR KANGSA NUNGGAL KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2626.967" dur="2.432"> ACOSOS PALING NEGARA BEXAR INGKE SUKU JAWA KANGGO BOYARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2629.401" dur="0.898"> KANGSA NUNGGAL KANGGO PENDIDIKAN KANGGO NUNGGAL NYAWA AHLI STORMS DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="2630.301" dur="1.331"> Kita bakal nonton AHEAD STORMS GALKIRI LUKISAN lan WINDING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2631.634" dur="0.898"> STORMS KANGGO INGGAL-INGKAN LAN BABAK ING AIRPORT ATAWA KANGGO NUNGGAL 25 </text>
<text sub="clublinks" start="2632.534" dur="0.598"> KANGGO lan WINDEK ING AIRPORT UTAWA DIDANGKE ARO 25 25 MILES PER HOUR RIGHT SAIKI JIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2633.134" dur="2.631"> AIRPORT UTAWA DIDANGKE ING JAWA KANGGO 25 MILES PER RUMAH KANGGO SAIKI JAWA KENE NATE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2635.767" dur="0.665"> MILES PER RUMAH SAIKI SAIKI Yen sampeyan KANGGO US ING AKU KANGGO Miwiti KANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="2636.434" dur="1.431"> KANGGO KANGGO NAK ING WINDUNG MULISKE KANGGO MUNGGALKE ING ING KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2637.867" dur="0.565"> Miwiti kanggo milih SAIKI ING ING KANGGO MUNGKU KANGGO BOYARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2638.434" dur="2.498"> KANGGO INGKANG ING NGANGGO KANGGURU BOJANA NGANGGO MUNGKU INGKANG INGKANG PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2640.934" dur="0.865"> Nggambarake BOUNDARI PELANGGANAN INGKANG GURU LAN JENIS KENE SUKU PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2641.801" dur="0.931"> PELUANG INGKANG GURU LAN JATI ING AKU SUKU PENTEN PAWARTA. Sing Wis Nata </text>
<text sub="clublinks" start="2642.734" dur="1.098"> Tandha sampeyan ing ndhuwur paling anyar. Sing wis Nuduhake KURSUS sing BAIK apik banget, </text>
<text sub="clublinks" start="2643.834" dur="0.598"> THE NEWSCAST. Sing wis Nuduhake KURSUS sing BAIK sing BAIK, TAPI KITA BISA DUMADAH NGAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="2644.434" dur="2.398"> KURSUS sing BALAYAN NGGAL, APA KANGGO MUNGGUN DENGAN KANGGO NANG TUNGGAL KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2646.834" dur="0.798"> TAPI KITA NGENTAK DENGAN KANGGO INGKEBUT KESIHATAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2647.634" dur="0.531"> HEALTHY RAINFALL ING ING NGANGGAL KANGGO NATE NGANGGO MACAM KANGGURAN LAN STORMS </text>
<text sub="clublinks" start="2648.167" dur="1.098"> MAYBE KANGGO NAMPANG MACAM IKI KANGGO LAN STORMS SUKU MENGIKUT INGGRIS PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="2649.267" dur="2.732"> GAMPANG GAMPANG LAN KANGGO GRATIS NGEBAB LELAKONAN PELEKA KONTEN KENDALL </text>
<text sub="clublinks" start="2652.001" dur="0.998"> Nggambarake PELESENAN KANGGO PENDIDIKAN LAN NEGARA. WE'LL njupuk ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="2653.001" dur="0.564"> NEGARA KENDALL LAN NEGARA. WE'LL Nindakake TARI ING RADAR ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2653.567" dur="123.998"> NEGARA. WE'LL Nindakake TARI ING RADAR ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2777.567" dur="2.832"> RADAR RIGHT INTO IT LET YOU >> SEMUA KABUPATEN, AKU TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2780.401" dur="4.664"> >> SEMUA RASA, AKU TUNGGUH ING SUKU STORMS BUKAN ING TUNGGU BASA ING KENE. ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2785.067" dur="1.698"> KAWASAN BISA PAKSA ING NGENTEN TENANAN INI. ING ING NGANGGUT ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2786.767" dur="0.165"> KANGGO TANGGO. ING TANGGAL NANG KENE ITA </text>
<text sub="clublinks" start="2786.934" dur="0.731"> HARI NGEBAB A A. >> BALAKAN sing BAIK, ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2787.667" dur="0.998"> A T. >> PAWARTA sing apik, INGKANG TAMPUNGAN INGKANG MANGSA BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2788.667" dur="0.565"> >> Pawarta sing apik, ING SEKTOR INGKANG PUNGSAAN ING SAK TANGGO KANGGO ING TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2789.234" dur="2.598"> PEMBANGUNAN INGGRIS KANGGO ING TANGGAL ING GAMPANG TANGGO LAMPIRAN ING AKU KANGGO LETT IT </text>
<text sub="clublinks" start="2791.834" dur="0.298"> GAMPANG PADHARI ING NGANGGO-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG APIK </text>
<text sub="clublinks" start="2792.134" dur="2.831"> AKSARA ING AKU NGANGGO LIRIK LATTIK ING SAKITU NGEJABAR BESAR, ING NGETO GUNUH </text>
<text sub="clublinks" start="2794.967" dur="1.698"> BIT SAIKI BALAR ING NGGAL, ING NGANGGO NATE NGAPAK INGSA NGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2796.667" dur="2.932"> PAWARTA sing Apik, TAPI GUN NGANGGO ING NGANGGO INGGANG-ING PANJENENG NGEDAL </text>
<text sub="clublinks" start="2799.601" dur="0.898"> PANJENENGAN BESAR NGANGGO SUKU DENGAN KANGGO PIRANG. KAYA AHEAD ING </text>
<text sub="clublinks" start="2800.501" dur="0.598"> NANGGALKE SAIKI BUKAN JAWA KANGGO. KENE AHEAD TEKNIK TEMA. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2801.101" dur="0.631"> BOUNDARY. KENE AHEAD TEKNIK TEMA. ANSUNINGAN KANGGO WANGSULANA AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2801.734" dur="2.998"> GAMPANG TEMPOH. Sawijining Bojomu Kancane wis Nggayuh lan ngramalake WINDING </text>
<text sub="clublinks" start="2804.734" dur="0.898"> BOUNDARY DENGAN NGEDANGGAL LAN ING NGANGGO MAJABAT NGANGGO WANGGU 45 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="2805.634" dur="1.331"> THROUGH lan IT GUSUS WINDEN NGANGGO 45 MILES PER HOUR NEAR NEGARA BALUNG TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="2806.967" dur="0.798"> GUSAN 45 MILES PER HOUR NE NATE BRAUNFEL BARU BUKAN TIDAK DENGAN ING APA YANG TUNGGU ING SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2807.767" dur="0.498"> PER HOUR NEAR BRAUNFEL SAIKI BUKAN TANPA DITAYANG INGGU YANG TUNGGU ING SAN ANTONIO JAWA NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="2808.267" dur="2.698"> Nampilake GUSTI YANG TINGGI DI SAN ANTONIO SAIKI NET INGKE ING NGET ING KANGGO INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2811.266" dur="5.599"> TENTANG 23 MILES PER HOUR AS PADE SAIKI ING ING KAMU CAMERA PAKET ING CAMERA </text>
<text sub="clublinks" start="2816.867" dur="1.598"> BISA SAIKI INI ING KAMI CAMERA ING KAMU CAMERA KANGGURAN ICON KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2818.467" dur="0.632"> KAMI CAMERA DENGAN KAMI CAMERA KONTOR ICON ING INI KANGGO SUKU DARI KLANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2819.101" dur="2.598"> ICON KANGGO ING ING ING SENTIGA MUNGGAL ING GROUDY UNTUK KONEKTOR ICON KANGGO LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2821.701" dur="0.464"> GANTI PALING GANTI Nuju TANGGAL KANGGO LITTLE ICON LAN ITU AKU NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="2822.167" dur="3.065"> LONTOR LORON KANGGURU ICON lan INGKAH NGGALKE SANGSA KITA NGANGGO SANGGAL SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2825.234" dur="3.131"> NATE INGKE ING ING KANGGO NAIK ING HUJAN LAMPIRAN ING PANJENGA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2828.367" dur="1.632"> APA-HUJAN HUJAN APLIKASI LAMPIRAN INI PANJUNG. ING </text>
<text sub="clublinks" start="2830.001" dur="1.298"> AIRPORT ING WAKTU. THE GUSTS ELSEWHERE. ACROSS THE </text>
<text sub="clublinks" start="2831.301" dur="2.798"> THE GUSTS ELSEWHERE. ACROSS THE KAWASAN 31 MILES PER WULANG SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2834.101" dur="1.031"> GUSTS ELSEWHERE. ACROSS ING KAWASAN 31 MILES PER RUMAH ING ING ING SAN ANTONIO YANG KANGGO KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="2835.134" dur="3.131"> KAWASAN JAWA 31 MILES PER RUMAH ING ING ING SAN ANTONIO YANG KANGGO GAMPANG UNGGAL UNGGO 35 MILES PER HOUR IN </text>
<text sub="clublinks" start="2838.267" dur="0.898"> INSAN ANTONIO YANG KANGGO GAMPANG UNGGAPAN 35 MILES PER HOUR DI KERRVILLE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2839.167" dur="3.165"> UP TO 35 MILES PER HOUR IN KERRVILLE KENE NGEBAB OLEHAT INGKE </text>
<text sub="clublinks" start="2842.5" dur="5.732"> BOUNDARY YANG TELAH GAMPANGGO lan ING ING ING ING GRATIS ING GRATIS lan Sampeyan bisa NDELENG SINI </text>
<text sub="clublinks" start="2848.234" dur="3.031"> KANGGO lan ING ING NGGUNGA NGGAL ING ING IKI LAN ING PANJENENGAN ING NGEWANG LADI RADAR. SO GUNUH GOT FEW </text>
<text sub="clublinks" start="2851.267" dur="0.832"> LINE GESANG lan Sampeyan bisa DENGAN ING ING RADAR LIVE. Dadi ora entuk GOLEKTIK TANGGO MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="2852.101" dur="0.564"> ING LIVE RADAR. BISAN GUNUNG TANGGO GOLEK ING NGANGGO ING SINI. NU KANGGO ING TALK </text>
<text sub="clublinks" start="2852.667" dur="2.632"> Bengi sing arep ning kene. KANGGO ING TALK NUNGGUH ING KANGGO ING SAIKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2855.301" dur="0.898"> ING kene. KANGGO ING TALK NUNGGAL ING KARANGAN ING SAIKI SAIKI JAWA TINDAK DENGAN DUMADI </text>
<text sub="clublinks" start="2856.201" dur="1.531"> TENTANGKAN SEMUA KANGGO SAIKI JAWA TINDAKAN DUMADI TANPA KANGGO ING SUKU BIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2857.734" dur="0.931"> Yen polong ora ana sing nyandhak pitakon sing ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="2858.667" dur="0.632"> WANG KANGGO TANGGAL BIT JAWA ING SUKU WANG SAIKI DENGAN NGEBAB INGKANG GURU </text>
<text sub="clublinks" start="2859.301" dur="2.664"> ING SAIKI WANG JAWA NATE ING SUKU PELANGGAN LAMPIRAN ING ING SUKU BISA KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="2861.967" dur="2.265"> PELUANG INGGRIS INGKANG GAMPANG MUNGGUT yen ING PAKEN ING SAIKI, ING NGET ING NGISI GOT </text>
<text sub="clublinks" start="2864.234" dur="2.198"> GAMPANG KENE SANGSA KANGGO BABAR, ING NGANGGO Nuli GAMPANG GUSAN. Leres KANGGO ROKA LINE </text>
<text sub="clublinks" start="2866.434" dur="0.531"> TAPI GUNUNG TANGGO MANGSA GANTI. Bener TULISAN NGGALKAN MAJLIS APLIKAN utawa KLISIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2866.967" dur="0.565"> SAIKI. KENYATA TANPA ROKA UTAWA ATAWA KELULUSAN STORMS sing ngetrenake ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="2867.534" dur="3.031"> Utawa CLUSTER STORMS sing ngetrenake ACROSS PORTION negara KENDALL ING ING TUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2870.567" dur="0.998"> LAMPIRAN ACROSS PENTING PAKSA PAKSA ING ING ING SUKU TUCKER. </text>
<text sub="clublinks" start="2871.567" dur="1.732"> NEGARA KENDALL ING ING INSARA TUCKER. ING ING NGANGGUT WANGI KANGGO INI </text>
<text sub="clublinks" start="2873.301" dur="0.598"> NEGARA. ING ING NGANGGUT WANGI KANGGO NUNG MUNGGUH GAMPANG WULANG ING SENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2873.901" dur="1.198"> ING ING NGANGGOLIS KANGGO ING ING NGANGGOLAH ING SAKITAN ING SAKITAN UNTUK MUNGKU ITU AKU AKHIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2875.101" dur="3.131"> GANTI SUKAN WANGSUL ING AKU ING AKU DENGAN AKTIVITI AKU LUKIS AKU LENGKE LAN PANJENGAAN INGKANG INGKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2878.234" dur="1.398"> KANGGO ING AKTIK TANGGAL AKU GAMPANG PIKE GAMPANG MACAPAK INGKANG ING. Dadi sampeyan bisa NDELENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2879.634" dur="0.898"> Lan LOOP INGKANG ING NGETANGGAL. Dadi Sampeyan bisa NDELENGAN Bagean saka STORM sing WIS </text>
<text sub="clublinks" start="2880.534" dur="2.831"> Dadi sampeyan bisa NDELENGAN BAHASA INGGO STORM YANG KANGGO NATE TARI ING KANGEN AUSTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2883.367" dur="1.032"> Bagean STORM YANG KANGGO NATE ING SUKU ING KANGGO AUSTIN MANGSA ING PAHLAWANAN </text>
<text sub="clublinks" start="2884.401" dur="0.531"> NUNGGAL ING NGEBUT ING KAWASAN AUSTIN MANGSA ING PUTUP LAN SAN MARCUS YANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2884.934" dur="0.598"> KAWASAN INGGAL ING SUKU NEGARA lan SAN MARCUS YANG KANGGO MUNGGUNG DENGKU GUNUH, TAPI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2885.534" dur="1.965"> SAN MARCUS YANG KANGGO MUNGGUT Nuli GAMPANG, TAPI DENGAN MENYANGKE ING ING NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="2887.501" dur="3.131"> Miwiti GAGALU, TAPI ING ING NGANGGALIS ING NGENTAK DENGAN ING SENANG ING TENAGA ING. TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="2890.634" dur="1.431"> SAIKI DENGAN ING NGANGGO PAKET TENANAN INGNA. Nuju ING WANG SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2892.067" dur="1.032"> ING ENERGI SINI. KANGGO ING JAWA KENE DENGAN NGANGGO NANGGUT, ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2893.101" dur="0.564"> WANG JAWA KENE DENGAN NUNGGUH, ING NGET ING KANGGO INGKANG WINDUNG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2893.667" dur="1.532"> Yen ora bakal nolak, nanging sampeyan ora bisa menehi kabar manawa bisa milih maneh UP UP SINGER TRANSGUIDE </text>
<text sub="clublinks" start="2895.201" dur="0.564"> CATETAN YANG NGANGGALKE PAKIKAN UP UP SINGER TRANSGUIDE CAMERAS TINDAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2895.767" dur="2.565"> PIK UP UP SINGER TRANSGUIDE CAMERAS TINDAK GOLEKI DI SINI. KANGGO INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2898.334" dur="1.098"> CAMERAS TINDAK KANGGO ING KANGGO. KANGGO INGKANG ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2899.434" dur="1.931"> Neng kene. KANGGO INGKANG ING KANGGO NGANGGOLEKA KANGGO PUNJUKAN LAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="2901.367" dur="0.565"> LEMBAR KANGGO PENDIDIKAN lan ING ING NGGUNGA NGGENGA ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2901.934" dur="1.531"> LEMBAR KANGGO PENDANGGAN LAN ING JAWA ING GRATIS ING SAIKI ING ING BANDERA ING SWELL </text>
<text sub="clublinks" start="2903.467" dur="0.732"> LINE GAMPANG ING SAIKI BAKAL ING BANDERA ING SWELL KANGGO BERNIE ITU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2904.201" dur="0.598"> KANGGO BANDERA ING SWELL KANGGO BERNIE ING KANGGURU MENGIKUT PRETTY ING NGANGGAL ING PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="2904.801" dur="2.398"> Ngrampungake BERNIE ITU KANGGO INGKANG PRETTY ING TANGGAL PUSAT NEGARA BEXAR INI LAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="2908.4" dur="2.432"> SULAWA PENTING. NEGARA GUADALUPE. Dadi iki apa sing diwenehake 45 mile saben bengi </text>
<text sub="clublinks" start="2910.834" dur="2.465"> NEGARA. Dadi iki apa sing dijaluk 45 MILE PER WULANG NGANGGO UP ING BRAUNFELS Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="2913.301" dur="2.098"> DITUTUPAKAN 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS UP ING LUKISAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2915.401" dur="1.198"> NGANGGO GUSI UP ING BRAUNFEL KENE NGAPAKSAAN KANGGO 30 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="2916.601" dur="0.564"> NGGATKE ING PADANG 30 MILES PER HOUR SO ING ING SAN ANTONIO, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="2917.167" dur="0.732"> SUKA PADANG 30 MILES PER HOUR SO ING ING SAN ANTONIO, TAPI ING ING TUNGGAL UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2917.901" dur="3.131"> Bener SINI ING SAN ANTONIO, TAPI ING ING ING UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. KAYA GIT GOLONG </text>
<text sub="clublinks" start="2921.034" dur="0.998"> ING ING SAIKI UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG UNTUK KANGGO. Dadi ora bisa entuk sing mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="2922.034" dur="1.031"> KANGGO PUTRA. Dadi ora bisa njupuk sing nampa </text>
<text sub="clublinks" start="2923.067" dur="0.532"> NUNG NU TARI ING NGGAL-RI KANGGO Nuli GAMPANG TINDAKAN KANGGO GAMPANG. Aku ora </text>
<text sub="clublinks" start="2923.601" dur="1.698"> Nuli GUNUNG NATE TANGGO AKTOR STORMS. Aku ora bakal ujar babagan pitulung kita </text>
<text sub="clublinks" start="2925.301" dur="0.598"> GAMPANG TEMPOH. AKU NGENTUKKE ING KANGSA ING KANGSA ING ING WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="2925.901" dur="2.531"> PENTENKE ING JAWA KANGGO ING PUTRA ING PUTRA ING APA SANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="2928.434" dur="0.998"> JAWA KANGGO ING PINGGUT APA DENGAN PADANG KANGGO DIDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2929.434" dur="0.998"> ING PADIKON KANGGO LITTLE LITTLE KENCAPAN sing diwiwiti kanggo ngumumake </text>
<text sub="clublinks" start="2930.434" dur="0.598"> KENANGAN THUNDERSTORM sing Miwiti nambahi TEMA ING OWN OUTFLOW BOUNDARIES sing BIGGER </text>
<text sub="clublinks" start="2931.034" dur="2.231"> Miwiti kanggo ngumumake TEMA SENDIRI SENDIRI WANJAWA KENE NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="2933.267" dur="1.132"> KENEWAK SESIWAKI KANGGO BANJUR LAMPIRAN KANGGO ING SAIKI ING ING SAIKI KANGGO GUNUNG SAIKI KANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2934.401" dur="2.698"> RANCANGAN RIWANG SEKOLAH INFO ING ING SAIKI NATE ING NGGALKE ING NGGALKE NGENE. KUNCI THUNDERSTORM ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2937.101" dur="1.331"> SAIKI GUNUNG SAIKI LUKIS NATE. KANGGO KANGGO THUNDERSTORM ING ING KANGGO GONZALES BISA ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="2938.434" dur="0.998"> KELUAR THUNDERSTORM ING ING KANGGO GONZALES KANGGO ING ING ING, ING NGEBARKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2939.434" dur="0.998"> LUKA GONZALES ING ING ING, ING NGEBARKE ING SUKU DENGAN LAN IS BANYAK KANGGO BALAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2940.434" dur="1.631"> WAKTU, TANPA ING WISAN lan ING NGENE KABEH PADEN ING APA KANGGO PIRAK ING SAKIRAH </text>
<text sub="clublinks" start="2942.067" dur="0.565"> WANG SENE PADE PADEN PADHIRING NGANGGO TAPI NGILANGKE ING NGANGGO ING SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="2942.634" dur="1.865"> TAPI TANPA KANGGO ING NGANGGO INGKANG ING NGANGGAL KANGGO BERNIE ING NEAR KERRVILLE KANGGO UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2944.501" dur="2.898"> ING ING NGANGGALANG BERNIE ING NEAR KERRVILLE DENGAN KANGGO UNTUK KANGGO LAMPIRAN ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="2947.401" dur="0.598"> NEAR KERRVILLE DIDANG KANGGO UNTUK KANGGO ING KANGGO ING SUKU UNTUK SUKU, Dadi KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2948.001" dur="0.531"> LAMPIRAN MATI ING UNTUK KANGGO, BISA KITA NGANGGO Golek WARNA WARNA sing tulus </text>
<text sub="clublinks" start="2948.534" dur="2.665"> KEDUA, BISA KITA NGANGGO NDELENG WARNA TRADIS RADAR INGKI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="2951.201" dur="3.064"> WARNA TRADIS ING RADAR INI, INGKANG PADIKIRING KANGGO SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2954.267" dur="0.598"> RADAR INI INI INI NGGENAH PAKIK TENGOK UP. HALF HOUR AGO INDIKATING KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2954.867" dur="0.598"> TUJUAN TEMBANG ING KANGGO. HALF RUMAH KANGGURU INDIKATING APA NGGALKE ING SUKU BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2955.467" dur="0.632"> HALF HOUR AGO INDIKATING KANGGO NGGENE NGGAL ING SAIKI ING SAIKI ING SAIKI YANG KENE PAKET ING NGALAK </text>
<text sub="clublinks" start="2956.101" dur="2.531"> GAMPANG TANPA AKU NDELENG ING SAIKI SAIKI YANG KABEH KABEH KABEH, ING NGANGGAL KANGGO SERVIS </text>
<text sub="clublinks" start="2958.634" dur="0.998"> SAIKI YANG KABEH NGGAL ING SAKAR, ING NGANGGO KANGGO MACARI INGGRIS ING NGANGGO ING ING NGANGGO PARA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2959.634" dur="3.131"> SERVISAN KANGGO NGENTOT PITANGGUH ING ING ING WANG DARI. LAMPIRAN-INGKING TANGGO JAWA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2962.767" dur="1.898"> Pikirane ing kene kabeh Wulan Saka. LAMPIRAN-INGKANG TANGGO JAWA ING SUKU TANPA BATENE </text>
<text sub="clublinks" start="2964.667" dur="0.932"> LAMPIRAN-INGKING TANGGURAN ING UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2965.601" dur="1.098"> US NEAR BULVERDE ING OGO NGGI SEMEN ING ING NGANGGO ING SUKU TUCKER </text>
<text sub="clublinks" start="2966.701" dur="2.431"> O NGGINGKE NGNIE SEMUA ING PAHLUKAN ING ING SUKU TUCKER ING ING TANGGAL DENGAN NIKEL SAIZ HAIL </text>
<text sub="clublinks" start="2969.134" dur="0.531"> ING NEGARA TUCKER ING ING NGUT ING KENE NICKEL SAIZ HAIL TANPA KANGGO ING UNTUK DUKTUR UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2969.667" dur="1.765"> Sawetara NIKEL SAIZ HAIL YANG TIDAK DUKA ING NGGEH ING ATAU ING ANYE TAPI, ING NGE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2971.434" dur="3.031"> Ora Nuli TINDAK DENGAN ATAWA APA-APA NGAPAL ING NGE ING NGANGGO ING PING PING SAIZ NICKEL </text>
<text sub="clublinks" start="2974.467" dur="0.798"> ANYARI NGANGGO ING ING NGANGGO ING PING PING PING NGAPAK SAIZ NICKEL SAPI KANG TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="2975.267" dur="0.932"> PING PING SAIZ NICKEL SAIZ NGANGGAL DENGAN KENE KANG TENI KANG TENI KENE ING ING NGGENAK </text>
<text sub="clublinks" start="2976.201" dur="2.598"> HAIL DENGAN KENE BISAN ING JENIS KANG KENE ING NGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2978.801" dur="0.498"> KENE ING INI INI NGGI NGGANA ING KETENGGANAN ING TOUT ING NGENTOT 35 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2979.301" dur="2.531"> Nggambarake TO SOUTH ING TANPA 35 MILES PER HOUR. TAPI LAGI AKU NATE INGKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2981.834" dur="0.398"> TENTANG 35 MILES PER HOUR. TAPI LAGI AKU NATE INGKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="2982.234" dur="2.631"> TAPI LAMPIRAN AKU NATE INGKU SUKU DENGAN-UNTUK KANGGO ING ING SUKAN WULUS </text>
<text sub="clublinks" start="2984.867" dur="1.898"> KANGGO TANGAN INGGRIS PENTING WULUS ING ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="2986.767" dur="3.198"> Tandha INGGRIS PENTING WULUS ING ING ING TINDAKAN ING SUKU PUT A TRACK ING ING INI UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="2989.967" dur="3.198"> TO TINDAKAN-TINDAKAN ING NGGALKE ING ING PUTIH ING ING ING INI. Lan nyandhang ING iki. </text>
<text sub="clublinks" start="3001.266" dur="3.133"> INGKE BISA Yen sampeyan bisa NDELENGKE ARTIVITI ARRIVAL ING RAIN lan SENI MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="3004.401" dur="1.864"> GAMPANG TENAGA KANGGO ARTIVITI ING RAIN LAN MAYBE NABI SAIZ NICKEL, </text>
<text sub="clublinks" start="3006.267" dur="0.565"> ING RAIN LAN MAYBE SATU NICKEL SIZE HAIL, TAMAN SUKUR, 6.56 </text>
<text sub="clublinks" start="3006.834" dur="2.631"> NICKEL SIZE HAIL, TAMAN HOLLYWOOD, 6.56 ING ING ING NGENTONG 10 MINIT </text>
<text sub="clublinks" start="3009.467" dur="2.598"> TAMAN HOLLYWOOD, 6.56 ING ING ING NGENTONG 10 TUTUP MINIT DI PARK OAK 6.58, </text>
<text sub="clublinks" start="3012.067" dur="0.932"> Nuju ING NGENTANGKAN 10 MENTA SHOT DI PAKAI OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 SEMUA PARA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="3013.001" dur="0.598"> Tampilake ing Taman OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 SEMUA INGKU PARA TUNGGUL UNTUK ALAMO, ALMOST </text>
<text sub="clublinks" start="3013.601" dur="1.398"> LAMPIRAN 7'04 SEMUA ING KANGGO MUNGGUNG KEPUTUSAN ALAMO, TUTUP PUTRA TEMA 7.15 UNTUK DURING </text>
<text sub="clublinks" start="3015.001" dur="3.031"> KANGGO UNTUK ALAMO HEHAT, TUTUP TUTUP TUTUP DENGAN 7.15 MENGUTUR JAWA 7 O'CLOCK. WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="3018.034" dur="1.698"> TUTUP TUTUP TO 7.15 MUNGSA ING JAWA 7 O'CLOCK. NUNG KENE ING AKU Miwiti MACAPAN INTO </text>
<text sub="clublinks" start="3019.734" dur="2.331"> 7 JAMINAN O'CLOCK. NUNG KENE ING AKU Miwiti KANGGO ING PENTING PAKETAN NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3022.067" dur="0.598"> ING AKU Miwiti GOLONG ING PORTION OF BEXAR COUNTY GETTING CLOSER TO SAN ANTONIO PAD </text>
<text sub="clublinks" start="3022.667" dur="0.632"> PELUISAN NEGARA BEXAR NGANGGO KELUAR UNTUK SAN ANTONIO UNTUK MENGUPAKI DUMADI iki, supaya aku bisa golek sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3023.301" dur="2.531"> KLOSER UNTUK SAN ANTONIO UNTUK MENGANGGUT INI, ING NGE NGANGGO UU INGKE ING ING ING KANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="3025.834" dur="0.898"> UP INGI BISA AKU NGENTUKKE ING NGLUKAT ING KANGGO UNDANG-UNDANG GAMPANG GAMPANG MENGEKUT WANGI MENGGUNAK LAN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3026.734" dur="0.631"> ING KANGGO BASA NATE GAMPANG MINGGU MENGGUNAK lan GAMPANG NAMPANG INGKANG-KANGGO STORMS NON-SEVERE </text>
<text sub="clublinks" start="3027.367" dur="0.998"> Minggu Mlayu lan Nuli bakal Nuli INGKANG ING NGANGGANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG, KANGGO NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="3028.367" dur="2.898"> Nuli INI NON-SEVERE STORMS INI KANGGO, AKU NUNGGUH UNTUK KANGGO GAMPANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3031.267" dur="0.932"> KANGGO INGKU, AKU NUNGGUH UNTUK MENGETENI KANGGO UPDATED ING MEDIA SOSIAL lan KATANGAN KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="3032.201" dur="0.998"> KANGGO UPDATED ING SOSIAL MEDIA LAN KATENAN WEAT KSAT APP UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="3033.201" dur="2.431"> MEDIA lan INGKU WEATHER APP KATENANAN UTAWA JAWA ING TETAH ING PANJENENGAN INI MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="3035.634" dur="0.631"> WEPHER APP SEMASA PANJANGSA ING ING SAIKI PANJENENGAN ING ING ING APA KANGGO ING NGANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="3036.267" dur="2.098"> ING JAWA PANJANG PANJENENGAN ING ING TET ING KITA KANGGO NGANGGO INGGRIS ING PENDAPATAN LANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3038.367" dur="0.565"> KANGGO NATE NGANGGO INGGI KANGGO ING SUKAN LANANG NGANGGO MAJAWA NGENTANG NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="3038.934" dur="2.531"> Sawetara SHOWERS lan liyane STORMS NON-SEVERE DORANGAN ING DENGAN NUNG WULANG LAN INTO DENGAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="3041.467" dur="0.732"> STORMS Ora Bengi NINGGALKAN TARI SUKAN lan ING DAHULU DENGAN WIS KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3042.201" dur="0.564"> OTOH KANGGO LAN INTO WULANG AS KANGGO KAMI KANGGO INGGRIS NGETENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="3042.767" dur="2.765"> KANGGO KANGGO WISO KANGGO INGGRIS ING TANGGIH ING DITANGGANG LAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3045.534" dur="0.565"> NGANGGO LAMPIRAN UNGGIRAN lan ING NGANGGO UNTUK KANGGO UNDANG-UNDANG KAMPUNG LENAR </text>
<text sub="clublinks" start="3046.101" dur="0.598"> Lan sing arep ngumumake kanggo umume luwih saka umpamane, lan ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="3046.701" dur="187.964"> KANGGO LUKIS PANGGILAN NGGENEH NGEBUT MAJLIS ING JAWA KANGGO LAN ING KURSUS AYA KANGSA DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3234.667" dur="5.598"> >> DENGAN ING TARI ING ING KANGGUR NUNG DIDI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="3242.533" dur="4.332"> >> Lan ING GOODNESS KANG JAWA, ING GOLONGAN ING KANGGO ING JAWA KANGGO 31 Juli ING BAGUL 5 </text>
<text sub="clublinks" start="3246.867" dur="2.532"> Jumuah, GORNGING APLI ING ING JAWA KANGGU 31 JULAI KABEH 5 ING NGALAMUN </text>
<text sub="clublinks" start="3249.401" dur="0.998"> Jum'at JULAI 31ST ING BULAN ING 5 NGALANGKE ING NGANGGO ING MANIS SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="3250.401" dur="1.031"> Apa sampeyan kudu nggawe ING POLISI SAN ANTONIO iki? </text>
<text sub="clublinks" start="3251.434" dur="1.798"> Polisi ANTONIO Duwe WARNA MURDER NGANGGO KANGGO ING ING SUKUR DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3253.234" dur="2.931"> MURDER JAMINAN UNTUK KANGGO ING ING SUKU DENGAN PENTING GAMPANG ING KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="3256.167" dur="1.098"> Tanggalan Sanggup Karo Gegayutan sing Apik ing Titik Wulan Paling Dhuwur Kota 32 taun </text>
<text sub="clublinks" start="3257.267" dur="0.632"> FATAL NGENTAKAN ING PUTRA BASA NUNG KENE 32 TANPA JAWA KANGGO PIRANG. Dheweke ACCUSED OF </text>
<text sub="clublinks" start="3257.901" dur="2.431"> PUTIH NORTHEAST 32 TUNGGAL WALKER TAHUN-SEMENAGA. Wong ACCUSED OF STABBING 49 YEAR-OLD DAVID </text>
<text sub="clublinks" start="3260.334" dur="1.898"> WALI JAMES WALKER. Wong ACCUSED OF STABBING 49 YEAR-OLD DAVID OVERSTREET </text>
<text sub="clublinks" start="3262.234" dur="1.831"> STABBING 49 TAHUN-UNDUH DAVID DIDANG KANGGO UNTUK KANGGO ING KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3264.067" dur="2.032"> LAMPIRAN UNTUK KANGGO MUDAH ING KAMPUNG ING TENGAH ING TRAVEL INN ING TAMAN INDUSRI </text>
<text sub="clublinks" start="3266.101" dur="0.564"> UNTUK KANGGO ING KAMPUNG ING TAMAN ING ING TRAVEL INN ING Taman Indhakan Kita Saiki ngerti jenenge 17 </text>
<text sub="clublinks" start="3266.667" dur="2.465"> TRAVEL INN ING Taman Nasional KAMI SAIKI KANGGO NAMA ING 17 TAHUN YANG SAKRANA lan </text>
<text sub="clublinks" start="3269.134" dur="1.398"> KANG KENE NGEBAB NAMA ANTARI 17 taun-taun sing dipateni lan dipateni nalika wulan NU. </text>
<text sub="clublinks" start="3270.534" dur="0.631"> YEAR-LAH SAIKI KANGGO lan KANGGO ING SUKU Bengi NUNG NEGARA NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3271.167" dur="2.565"> Dibunuh ing sisih lor Bengi ora bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="3273.734" dur="2.665"> TANGGAL WARNA KANGGO BEXAR NEGARA PEMANGKUTAN PENTAKSIRAN DENGAN DAWN </text>
<text sub="clublinks" start="3276.401" dur="0.864"> MEDIKAL PEPERIKSAAN MEDIKAL DENGAN AS DAWN CARSON, GARCIA APPARENTLY WAS </text>
<text sub="clublinks" start="3277.267" dur="0.598"> Dhewe, DARN CARSON, GARCIA DIPANGGALKE ING ING ING ING ING SAD </text>
<text sub="clublinks" start="3277.867" dur="1.132"> CARSON, GARCIA LAMPIRAN ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING LANJUT 4.30 </text>
<text sub="clublinks" start="3279.001" dur="0.531"> GAMBUNG ING PADAN ING ING ING BISAN lan PAKET ING KAMPUNG 4.30 ING MORNING ING MCCULLOUGH </text>
<text sub="clublinks" start="3279.534" dur="2.665"> Bengi lan dijupuk ING 4.30 MORNING ING INSAN MCCULLOUGH. </text>
<text sub="clublinks" start="3282.201" dur="0.298"> ING ING ING KANGGO MCCULLOUGH AVENUE >> SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3282.501" dur="0.498"> NGANGGO. >> DIRI KANGGO GRATIS. Wong-wong padha ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="3283.001" dur="2.431"> >> DIRI KANGGO GRATIS. Wong-wong iku padha ngomong babagan apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="3285.434" dur="0.131"> PLATE DRIVE. Wong-wong iku padha ngomong ING ING SAIKI Rasane Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="3285.567" dur="0.332"> TEMA SUKU DAH ING KABEH SUKU ING DENGAN KANGGURU MUNGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="3285.901" dur="2.264"> Dheweke PENTING. >> ING WONG 3 PAWORAN SORANG </text>
<text sub="clublinks" start="3288.167" dur="3.065"> PELUANG KABEH. >> ING WULANG 3 DENGAN MANUNG KELUGA WULANG KANGGO ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="3291.234" dur="1.798"> >> ING WONG 3 Wong Sawijining Wong sing Ditarik Pariwisata lan Pariwisata. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3293.034" dur="2.765"> PERSON DIPENGGALKE GUN LAN SHOT. SUSPEKS RAN KANGGO GARZA DITANGGANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3295.801" dur="0.564"> Dheweke. SUSPEKS RAN KANGGO GARZA KANGGO MENGUTUT DENGAN ING SCENE AT AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="3296.367" dur="0.565"> RAN KANGGO GARZA KANGGO MENGUTUS ING SAJAWA KANGGO 08:00 PM PAKAI ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="3296.934" dur="0.931"> KANGGO ING SCENE ING KANGGO 08:00 PAKAI TEMPAT ING PUTIH KENE PUTIH KENE MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="3297.867" dur="2.165"> 08:00 AM DRIVER ING PUTIH KENEWANG KULIT ING KABUPATEN MEDIA LAN KABUPATEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3300.034" dur="1.598"> VEHICLE KROSSED ING Wong MEDIAN lan ING MELENGKE ING BARRIER lan INTO ING TRADING. ING </text>
<text sub="clublinks" start="3301.634" dur="2.998"> Lan WIS NUNGGAL JAWA KANGGO lan ING TRADING. ING ING ING INSING LOOP 4.10 </text>
<text sub="clublinks" start="3304.634" dur="1.831"> INTO ONRAING TRAFFIC. ING ING ING INSING LUKIS 4.10 </text>
<text sub="clublinks" start="3306.467" dur="0.565"> ING LOOP SOUTHWEST 4.10 YOU'RE I 35. 2 Wong ING KANGGO TUKEN TO </text>
<text sub="clublinks" start="3307.034" dur="0.531"> KANGGO NUNGGUL 35. 2 Wong KANGGO MANA ING DASAR HOSPITAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="3307.567" dur="2.132"> Aku 35. 2 Wong KANGGO ING TULISAN ING POLIS HOSPITAL ING SCENE ING TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="3309.701" dur="1.598"> DASAR HOSPITAL ING SCENE ING TAK SUKU APA KONTEN ING INI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="3311.301" dur="0.631"> GAMPANG WULANG NATE INGKE APA KONEKSI ING INI INI. Apa maneh padha karo wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="3311.934" dur="1.598"> KONEKSI ING INI INI. Kadospundi kok padha nggunakake wong liya saka mobil luwih cepet </text>
<text sub="clublinks" start="3313.534" dur="0.531"> Kepiye dheweke bisa nyandhak wong lanang saka karusakan luwih akeh lan luwih saka wong. </text>
<text sub="clublinks" start="3314.067" dur="2.498"> ING KERANA ING LUKIS DENGAN KANGGO LAN PERSON ING TRUKU. LUKU NATE WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="3316.567" dur="1.998"> HURT LAN PERSON ING TRUKU. LUKU NATE WULANG APA DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="3318.567" dur="1.498"> TRUCK. Kuwi BISA ING NGETENGKU KENAPA. KANGGO wong </text>
<text sub="clublinks" start="3320.067" dur="1.132"> DITANGGALKE ING KRIT. IKLAN-INGKONG KABUPATEN ING DITANGGUH ING ING KLINIKAL SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3321.201" dur="0.564"> ING KUKU. KANGGO TANGGAL DIPANGGUH Nindakake INGKU KLAWANCARA KLAKIKAL TEXAS IS GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3321.767" dur="2.565"> APLIKASI Nindakake ING SEKTOR KLINIKAL TEXAS ING ING TANGGAL FASA 3 KLAWAN KLINIK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3324.334" dur="3.131"> WULANGAN TEXAS ING NGANGGO ING FASA 3 Ujian KLINIK UNTUK MODENNA. </text>
<text sub="clublinks" start="3327.467" dur="0.532"> Fase 3 Ujian KLINIKAL UNTUK MODERNA. >> KAJIAN COVID-19 VACCINE </text>
<text sub="clublinks" start="3328.001" dur="1.698"> THE MODERNA. >> KAJIAN KANGGO-19 VACCINE KANGGO PARA RUKISAN KAJIAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3329.701" dur="2.998"> >> KAJIAN COVID-19 VACCINE UNTUK PESAKA PELAKSANAAN ING NGANGGO PITU ING NGETEKA. NAMPANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3332.701" dur="2.531"> UNTUK PIHAK ULANGAN KAJIAN KANGGO NGANGGO ING VACCINE. KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3335.234" dur="0.565"> MANUWIS NGANGKA ING VACCINE. KITA NGANGGO KOLEKI PLACEBO. HARI ING 5 Wong </text>
<text sub="clublinks" start="3335.801" dur="2.531"> KANGGO PLACEBO. HARI INGGO 5 Wong KANGGO INGKAT INI KANGGO DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3338.334" dur="1.665"> PLACEBO SHOT. HARI INGGO 5 Wong KANGGO INGKE ING INGKE DIPANGGULI UNTUK MENGIKUT DIARI OF </text>
<text sub="clublinks" start="3340.001" dur="0.364"> ING INGKAT INI KANGGO INGKE UNTUK MENGETEP SARI KETUA SENDIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.367" dur="0.498"> KANGGO KANGGO DIARI KANGGO. >> MATLAMAT UNTUK MEMBANGKE A </text>
<text sub="clublinks" start="3340.867" dur="0.532"> SISTEM KENE. >> MATLAMAT KANGGO NGAMBAH VACCINE sing bakal nggawe A </text>
<text sub="clublinks" start="3341.401" dur="188.198"> >> MATLAMAT KANGGO NGANGGAL VACCINE sing bakal nggawe LONGAS </text>
<text sub="clublinks" start="3529.601" dur="0.564"> VACCINE sing bakal nggawe LONGAS >> SEMUA RASA ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="3530.167" dur="3.198"> >> SEMUA KANGGO ING NGGAL ING RADAR, TANPA ING WARNA ING PANJENGA INI KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="3533.367" dur="0.865"> RADAR, TANPA PELUKSAN ING WAKTU ING INI SANG UNDANG-UNDANG NANG UNGGAI BALAK apik, TAPI KORPOREN INI </text>
<text sub="clublinks" start="3534.234" dur="1.298"> PANJENENG INI KANGGO NANG GUNA BALAKAN, ANTANG KANGGO STORMS ING NGENTANG SEMUA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3535.534" dur="1.131"> Warta, TAPI KANGGURU STORMS ING SENI SEMASA KANGGO ING SEMUA ING KANGGO INGKANG ING AKU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3536.667" dur="0.698"> GAMPANG NOISY NATE ING SEMENAYANG ING ING NGANGGALIS ING ING AKU MANGSA INGGRIS NGENTENKE </text>
<text sub="clublinks" start="3537.367" dur="0.565"> LAMPIRAN ING ING NGANGGÉH NGANGGOTA MENGGALAKAN ATTENTI ANDA KAMI KANGGO DENGAN PANJENENGAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3537.934" dur="2.665"> GAMPANG ATTENTI KITA SAIKI DENGAN PANJENANG NGANGGO INGGRIS NGANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3540.601" dur="0.731"> KANGGO NANG TANGGAL NANGGAL NANGGAL ING NGANGGOTE NGANGGANG WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="3541.334" dur="0.998"> MAYBE NUNG KULIT LITTIT LENGKAP KANGGO NGANGGO TANGGO ING TUNGGU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3542.334" dur="1.398"> SMIL HAIL TAPI TINDAKAN ING ING NGANGGANG ING SUKU DENGAN ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3543.734" dur="0.598"> ING SUKU KANGGO ING NGANGGO ING SUKU DENGAN KANGGO ING NGANGGO PUTUT ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="3544.334" dur="2.431"> GAMPANG APA KANGGO ING SAIKI ING NGE ING ING NGANGGUT ING ING SAIKI ING ING ING NGE </text>
<text sub="clublinks" start="3546.767" dur="0.598"> KANGGO MACAPAK ING ING SAIKI ING Yen Sampeyan ora bakal duwe KAMPUNG UTAWA APP GO AHEAD DOWNLOAD </text>
<text sub="clublinks" start="3547.367" dur="0.565"> Yen Sampeyan ora duwe WEATHER APA KANGGO APP GO AHEAD DOWNLOAD ITU ING NGENTOT 10 MINIT </text>
<text sub="clublinks" start="3547.934" dur="1.365"> WEATHER APP GO AHEAD DOWNLOAD ITU ING NGENTAKI 10 menit MUNGKU ING KANGGO ING SAK </text>
<text sub="clublinks" start="3549.301" dur="2.898"> IT IS APA 10 MINIT NUNG KULIT ING ING KANGGO Miwiti APP CAWA TULISAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3552.201" dur="0.898"> SANGSA ING KANGGO ING NGANGGO APIK ANAK APP CAST ING OWN WALK YOU SARI RADAR AS INI </text>
<text sub="clublinks" start="3553.101" dur="2.131"> Miwiti ANA APP CAST ING OWN WALK YOU ING RADAR AS ING NEGARA KANGGO INGKANG SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="3555.234" dur="0.598"> SAIKI MELENGKE RADAR AS ING KANGGO STORMS ING ING ING SAN ANTONIO lan NEGARA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3555.834" dur="1.631"> KENYATA ING ING SAN ANTONIO lan NEGARA NEGARA YANG GRATIS GRATIS ING APPLE KANGGO DI </text>
<text sub="clublinks" start="3557.467" dur="1.832"> Lan NEGARA BEXAR YANG PITENE GRATIS ING APPLE ING INTO ANDROID AS WELL WE'LL </text>
<text sub="clublinks" start="3559.301" dur="3.531"> Konsep kanggo ngepang sampeyan UPDATEDIN ING ING TARI INTEKTEK LENGKAP ING ING PANDANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3562.834" dur="3.198"> SAIKI ING PANJANG UNTUK PANJENENG ING ING ING ING INS. SEMUA PANJENENGAN ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="3566.034" dur="0.231"> TONIGHT ING GUYS NIGHTBEAT. SEMUA PANJENENGAN INGING Ora BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="3566.267" dur="0.332"> SEMUA PANJENENGAN INGING Ora BISA. KIMPUL THANKS. </text>
<text sub="clublinks" start="3566.601" dur="0.598"> SAIKI. KIMPUL THANKS. >> Lan THANKS FOR MENARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="3567.201" dur="2.364"> KIMPUL THANKS. >> Lan THANKS UNTUK NAWAR KITA ING 6 WISI Waca Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3569.567" dur="3.165"> >> Lan THANKS UNTUK NAWAR KULITAN ING 6 ING NGEWARI ING NGANGGO ING ING ING ING ING. </text>