KSAT 12 6 O'Clock News: 31 korrik 2020 subtitles

>> JEMI SHTOJN T TO NDIKOJM TH KIST VJESHT WITH ME NJ L SHUM DUAJ N AT RADAR LET ME T ME MERI K THTU KENTU PRANIM ME NJ A SHUM L DUA N R RADAR LET ME T G MERI KISTU K HERTU K HERTU KUJT QU Shpejt DUHET N R RADAR T L B GNI K GTU K HERTU KETU vërtet me shpejtësi KERTU KEMI DUHET TOT SHUM DUHET KETU vërtet me shpejtësi KA NGJITJME DUHET T MUND T TRET TEMA SHKO SHKEMI NJ TH VDREJT PARA KUJDES KUJDES P FORR T C QENI TANI TANI PARALAJMRIMI PARALAJMRIM P FORR T C GJITALUPUAR TANI TAN TAY HUAJ GUADALUPE NJ SL SHUM LITTLE TT PARALAJMRIMI PALLR TALL GJITALUPUAR TANI TANI TUAJ GUADALUPE NJ SL SHUM LEHTR T OF GONZALES QYTET DHE EDHE VERI GUADALUPE një rrëshqitëse e vogël e QYTETIT GONZALES DHE EDHE SHTETI BEXAR VERIORE LINDORE. KJO ËSHTË QYTETI GONZALES DHE SHTETI BEXAR VERIORE VERIORE. KJO UNSHT UN PA 6.30 DUHET TOT NDODHemi QYTETI BEXAR lindor. KJO 6.SHT UN DREJT 6.30 Ne do të kemi një lëvizje të veçantë Deri në 6.30 Ne do të kemi një THUNDERSTORM SHTETRORE duke lëvizur në jug në 35 milje pas orës 60 RREGULL TUN MUND T VEPRUAR N JUG N SOUTH 35 MILJE PER HOUR 60 MILJE FITUESIT DHE ORA DHE MUND T VETEM JUAJ N AT 35 MILJE PER HOUR 60 MILE PER HOUR WINDS MUND T FUQUAR DHE KUZERI ND SRMARRJES SI T GJITHA MILES PER HOUR WINDS MUND T FUQUAR DHE KUZERI NDRMARRJE N IFSE JENI ME K PTU POLYGONIN E VJETR DHE KUJDESI SIZE FEMIJE N IFSE JAN WITH KINTU POLYGONIT TELL VJETR N IN THUNDERSTORM JANI K THTU POLYGONI T Y VJET INR NUN THUNDERSTORM T SE VETHET PARALAJMRIM NUK VETM KA TEMA NVER TRAJTIMIN E RREZIKSHME KUJDES NUK VETM ATA Q WE DO T GJEMI EDHE NJ BO BOUNDAR JASHT PARALAJM NOTRIMI NUK VETM QAT T WE KEMI TI DUHET NJ AN BUJQSOR T O JASHTME RREZIKUAR PJES TRO HYRS EDHE MUND TI NJ BO DH BONIE TUT JASHTME RACING PJES AKROSSE TRO ZONS QAT S SO MUND T SHUM GJYKATA PJESA AKROSORE T THE ZONAVE QU FUNDIT TU MUND T FUNDIT TIN MUND T GJITHA N TO 30 MILE PER QAT SI FUNDIT TON MUND TIN GJITHA DUHET N 30 30 MILE PERR KURND Q QAT KA M TH T MADH DREJT G DUHET N 30 30 MILE P PR K THT QAT Q TH NUK KET THIRR L LIDHJEN E gjelbër në frontin e asaj storme HOUR ATA ATA THAS THEN THINE THE GREEN ORE PARA ATA STORM RRETH NJVER SHUM MVER SHUM RADAR JU JETONI N FR PARA Q TH STORM PR NJVER SHUMAGE MVER SHUMAGE M CO SHUMAGE T RADARIT T COM NGJESH VLERA N AL ALONGRAMIN E RIJETS S NEW REZULTATIT ME NJ L LOOND AT N AT ATFAR KA JAVA JUAJ ME NJ L LND AT N AT ATFAR JAVA JUAJ JUAJ N IN SHITJE. Java e javës ka në dyqan. >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI NË GATISHMËRI. >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI UPDATUAR. FALEMINDERIT TOU KATIE MARNYR >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI UPDATUAR. FALEMINDERIT TUAJ KATIE afër 2 javë pas pije të paralajmëruar UPDATED. FALEMINDERIT TUAJ KATIE afër 2 javë pas shoferit të pohuar të pijshëm të lulëzuar në një politikë 2 javë pas shoferit të pijshëm të pijshëm të lulëzuar në një klub të motorit të policisë zyrtare në Vozitësi PLUAR N A NJ CL Klub MOTORCIKLI ZYRTAR POLICIK N IN VEND T H HILL. CLUB MOTORCIKLIK I ZYRTARIT NUNT VEND T H HILL. NJ M ANEMTARIN E 4-të TAT KATTY KLUB ka SHTETI HILL. NJ M ANEMTARI I 4-të TAT SI CLUB KA DIET LIGJIN E THIN TH BLINE NJ M ANEMTARI I 4-t OF KATT CL KLUB KA DIET T CLUB TIN T LIGJIT TFOR ZBATIMIT TOT MOTORCIKCS SUE LIGJIT VDES KLUBI I MOTORCIKLIT TFOR zbatimit të të drejtës së hollë të linjës blu thotë që JOSEPH DIET TODAY NGA CLUB MOTORCIKLI I ZBATIMIT thotë se JOSEPH DIET TENI NGA LJNDET E TIJ N IN 18 Qershor Thotë Jozefi VDEKUR NDRMARR NGA LJNDET E TIJ N IN KRAHIN E 18 QERSHORIT N SHTETN KERR. LJNDET E TIJ N IN NDERTIMIN E 18 QERSHORIT NUNT VEND T K KERR. 3 ANELET TJERA T CLUB Rrëzimi në vend. 3 AN MTARTHER TTHER TJERA T CL CLUB JAN K VARGUAR QAT DIT DUHET 3 AN MTARTHER TTHER TJERA T THE CLUB JAN K VARGUARA QAT DIT W DUHEN DEPUTEVE T S SHENJN A VAN NJ A ROBUT NUK ISHTE VLERA QAT DIT DUHEN DEPUTEVE TAY SHENJT A VAN NJ A ROBUST NUK BOSA T PL PLUAR NM TYRE DEPUTET thonë se një furgon një rrobë NUK BOSHT E PLOTUAR NM TY GJYK W T R KA NDARIN BOSHT PL E PLOTUAR NM GJYKI TER CILA KAQIN ON N ON Autostradën 16. Ata kanë hipur në autostradë 16. >> Hulumtuesit thonë se nga A Autostradë 16. >> HULUMTUESIT thonë se se një shtëpi ka qenë i dehur dhe gërryer >> INVESTIGATOR THT thonë se se një shtëpi ka qenë e dehur dhe gërryer linjën e qendrës duke goditur grupin Shtëpia ishte e dehur dhe gërryer vijën e qendrës duke goditur grupin e blerësve kokë më shumë CENTER LINE HITTING GRUPI I BIKERS KRYETARI Q HE NDODHET ME 4 KUNSHILLA T OF E KRYETARIT T BIKERVE N HE T HE GJITHA KAQARUAR ME 4 SHUNNIME T AS ASSAULTIT TO INTOXIKACIONIT KUFIZUAR ME 4 KUNSHILLA T AS ASSAULTIT TO INTOXIKACIONIT ME NJE VEHICLE. 3 Këshillat e ASSULTI I INTOXIKACIONIT ME NJ V VEHIKLAR. 3 KUNSHILLA TS MANAJTIMIT T INT INTOXIKUAR ME A AUTOMJET. 3 KUNSHILLA T MAN MANAJTIMIT TO INTOXIKUAR ME VEZIKLE. JO FJALA PER NGA KERR MUNDUSIMI I INTOXHUAR ME NJ V VETIK. JO FJALA PER NGA SHTETI KERR N AN AN AUTOMJET. JO FJALA PREJ NGA SHTETI KERR N AN NJ CH VARBJE T U PARAQITUR. SHQYRTI N AN NJ CH SHUM P URGJIGJE. STEVE SPRIESTER: ESHTE KUJDESI UPROZUAR. >> STEVE SPRIESTER: Ai është i akuzuar për marrjen e parave nga >> STEVE SPRIESTER: Ai është i akuzuar për marrjen e parave nga investitorët në përdorimin e tij për të paguar AKUZUAR N T FITIMIN E PARA NGA INVESTITORT N IN P USRDORIMIN E TIJ P TOR T PAGUAR INVESTITOR INT N IN P USRDORIMIN E TIJ PR T PAGUAR INVESTITORTHERT TTHER TJERA TON GJITHA HYRJE INVESTITORTHERT TTHER TJERA SHUM VIKTIMET E KISTU HYRJE TTHER TJERA NDIKON VIKTIMET E KULTU MULTIMILLION-DOLLAR PONZI VIKTIMET E K SCTU SHKEMA TUL MULTIMILLION-DOLLAR PONZI P ACR FEDERAL SHKEMI POLITIK M PULR MULTIMILLION-DOLLAR P ACR T KRKUAR PASQYRAT FEDERALE PEDR SHKEMI P ACR KRKESA T IN INVESTIGATOR FS FEDERALE P FORR SIGURIME DHE Hetuesit për sigurinë dhe komisionin e shkëmbimit. KOMISIONI I SIGURIMEVE DHE Shkëmbimit. >> PARA PARA SAN ANTONIO KOMISIONI I SHKENCS. >> FORMER SAN ANTONIO P RESRGJEGJSIT E PAR DILLON COLLIER >> FORMERI SAN ANTONIO P RESRGJEGJSIT E PAR DILLON COLLIER Shpjegon SI PLANI PPRGJEGJS DILLON COLLIER SHPPRNDARJET SI PLANI ULTIMATELY DUHET APART. SHPENZONI SI PLANI ULTIMATELY FART APART. >> NJ LA LIGJI I DUHET NGA APART ULTIMATELI SHUME. >> NJ LA LIGJI I DUHUR NGA SECILI N CO GJYKAT F FEDERALE N SAN SAN >> NJ LA LIGJI I FITUAR NGA SECETI NUR GJYKAT F FEDERALE N SAN SAN ANTONIO KEKT WE JAVA KUNDR SECETI NUR GJYKAT F Federale N IN SAN ANTONIO K WETU JAVA KUNDR VIKTORIT ANTONIO K WETU JAVA KUNDR VESHTCESIS SUD AUDITIMIT TA LEHTICS SIC VIKTORIT 6 AUDITIMI I LEAFIT TIC VIKTORIT PRKUFITON SHKEMEN 6 VJETE PONZI QAT PRFSHI AUDITIMI I LEHTA PESRKUFITON SHKEMIN PONZI 6 VJET Q TH P INRFUNDOJN AM VIKTIMET E TYRE, PJESA PONZI SHKEMI QAT P INRFUNDOJN SHUM VIKTIMET E TIJ, POLITIKS S R SHTETIT SAN ANTONIO VIKTIMET E SAJ T I TJERA, ZYRTART E ZYRAVE TOL POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DHE PARA T F TJERA ZYRTAROLT E ZYRAVE TOL POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DHE PPRGJIGJEVE TTHER TJERA TIR PARA, POR PO, PCRKUAR ZYRTAR ANDT DHE PPRGJIGJET E TJERA TIR PARA, POR PO, P ACR SUIT PPRGJEGJSIT POR PO, në përputhje me SUIT TOOK N IN MORE SHUM SE 14 MILION N S SUIT QEN NORE M M SHUM SE 14 MILION DOLLARA NGA INVESTITORT N TO QENI N M MORE SHUM SE 14 MILION DOLLAR F NGA INVESTORT TOT P TOR T FURNUAR PJES TI AVIACIONIT. DOLLAR F NGA INVESTORT P TOR T HAPUR PJEST E AVIACIONIT. Ai KUJTUAR DUHET T BE LEXONI PJES TI AVIACIONIT PURR BLERJE. Ai KUJDES DUHET TEN LEXONI OSE SHITET N TO AIRLINE SHUM Ai KUJDES DUHET TEN LEXONI OSE SHITET AIRLINEVE KRYESORE T PRO PROMISIONIT TET KTHIMIT TE VITIT T 10 10 OSE SHITET NIR AIRLINET E MADHE T PRO PRANUAR Kthimin Vjetor nga 10 deri 12%. POR ai është i akuzuar PROMESIMI I KTHIMIT VJETOR prej 10 deri 12%. POR ai është i akuzuar për shumë keqpërdorim të parave TE 12%. POR ai është i akuzuar për shumë keqpërdorim të parave që marrin disa nga ato për të paguar MISSPEKTIMI I SHUM I PARA QAK DUHET DISA T IT T paguajnë investitorët e hershëm dhe shpenzimet Marrja e disa prej tyre për të paguar investitorët e hershëm dhe shpenzuar vetëm për disa prej tij në të Investitorët e hershëm dhe shpenzimet vetëm për disa nga qëllimet e tij të synuar, publike VETM DISA TI N ON QLLIMIN E TIJ SQYRT, REKRIME PUBLIKE P FORR KOMPANI FUNNIEST QURLLIMI I INTEGRUAR, REKRIMET PUBLIKE P FORR AVIACIONIN E INTEGRITETIT T KOMPANISUN FUNNIEST KOMPANIA FUNNIEST Reklama për AVIACIONIN E INTEGRITETIT T F INTEGRITETIT T F KOMPANISUN FUNNIEST T IN LEHTENSISEN LEE SCENE AVIACIONI I INTEGRITETIT N LED LEE Skenë LEE N TO një MAILBOX me qira në këtë dyqan afër UPS LEE SCENE LED në një MAILBOX me qira në këtë dyqan UPS afër BOERNE poshtë qytetit një të dytë MAILBOX N TH KIST UPS UDHORENI DHNI BOERNE N D VITI T A ADRESA E DYT DREJT TO N TH K 3T 3 STORY BOERNE QYTETE NJ AD ADRESA E DYT LEHT TO N TO K THT 3 3 Kompleks biznesi të historisë DUHET ADRESA DUHET N TH K 3T 3 KOMPJEKT TUS BIZNESIT TOR NDRMARRJES duke zbritur Rrugën, BARRY MARQUEE NR Kompleksi i BIZNESIT DUHET RREGULLAT, BARRI I MARQUEE NUK EVSHT EVIDENCAT QAT AVIACIONI STREET, BARRY MARQUEE NO DUHET Q TH KOMPANIA E AVIACIONIT ASSHT E KTU K HERTU, POR HE DHNIA QAT KOMPANIA E AVIACIONIT ASSHT KTU K HERTU, POR ai është pikturuar në këtë gjykim KOMPANIA ASSHT KVERTU K HERTU, POR ai është pikturuar në këtë fotografi të librit lexues nga një i pavlefshëm ISshtë FIKUAR N PH KIST PH FOTO SHQYRTUES TA K JNDS NGA një INCIDENT I PAVARUR. FOTO LIBRORE NGA NJC NDRMJETJE E PAVARUR. NUK KA PPRGJIGJE N A K ARKES INCIDENTI. NUK KA P RESRGJIGJE P AR K ARKES P FORR KOMENT NIS KIST UPSHA NUK KA P RESRGJIGJE P AR K RERKES FOR P FORR KOMENT NIS K PROT PRO PRINDJE TPS PCARDITSHME N IN RANCH T FA LIDHUR P FORR KOMENT N TH K PROT PRO PRINDJE T PRGJITHSHME NAK LIDHJE TAK LIDHJEVE T FA LIDHJEVE T PAJISJEVE T H DREJT T KUFISHT PRONA N IN LIDHJE TAK LIDHJE TAK LIDHJEVE T FA ARDHSHME TIS TJERA. SUITI CIVILE ASKUAR GJYKATA ADRESA E VNJSISHT. SUITI CIVILE KA GJYKUAR GJYKATA T TO ORDHZON P USR SH.B.A DHE TIJ SUITI CIVIL ASKUZONI GJYKAT TON T ORDHZON P FORR SHQIPRI DHE KOMPANIA E TIJ T SHPRNDARJEN FITONET E TIJ P TOR urdhrin për SH.B.A DHE KOMPANIA E TIJ P TOR T D SHKAKTUAR FITAT E TIJ PAGESA FINANCI KOMPANIA P DR T D SHKAKTUAR FITUESIT E TIJ PAGJENI M F T F GJITHA DHE T B BANETOHET NGA DISA PAGUANI P FRFUNDIMIN DHE BANOHET NGA NDIKIMI DISA SIGURIMEVE DILLON COLLIER KSAT DHE BANOHET NGA NDIKIMI DISA SIGURIMEVE DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. SIGURIME DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. >> Një Rishikim i regjistrimeve federale 12 LAJME. >> NJ RE SHQYRTIM T R REKORSS S F FEDERALEVE SHQYRT TH QAT PJES. PO JO >> NJ RE SHQYRTIM T R REKORSS S F FEDERALEVE SHQYRT TH QAT PJES. PO DUHET NUK KA NDARUR PENALE N IN KRIMINALI SHENI QE TRUPI. PO DUHET NUK KA NDARUR PENALE P INR LIDHJEN E T AL DREJTUARIT QENI KUFIZUAR PENALE N CON LIDHJEN E SHKEM SCS S KUVENDUAR. >> STEVE SPRIESTER: GOVERNOR GREG ABBOTT thotë se AUTORITETET SHALNDETSORE LOKALE NUK MUND T IS VJETEN GREG ABBOTT thotë se AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE NUK MUND T IS NDIKOJN VLERAT E SHKOLLRES PREEMPTIVE LIKE AUTORITETET NUK MUND T NDIKOJN VLERAT E SHKOLLRES PREEMPTIVE P LR T KUJTUAR KVETU KETU NUNT SHTETI BEXAR MBROJTJET E SHKOLLEMS PREEMPTIVE P LRDORIN KTU K INTU NUNT SHTETIN BEXAR MJEKICALSIN SHALNDETSORE METRO KANE K HERTU N IN SHTETIN BEXAR Drejtori Mjekësor i Shëndetit METRO SHTETI NJ DREJTIM 2 DREJTORI MJEKSOR METRO SHALNDETSOR SHPRNI NJ A DREJTIM 2 SHKA TE VEPRUAR, SI DUHET Q NUK DREJTORI VLERET NJ A UEJE DREJTIMI 2 javë, duke urdhëruar që asnjë student nuk do të lejohet WEEKS AGO, DUHET TAT NDONJ NO që studentët nuk do të lejohen në kampe BEXAR Deri në Studentët do të lejohen në kampe BEXAR SIPAS PAS KAMPUSET QYTETE BEXAR DERI PAS DITABS S L PUNS. POR ndërsa ato PAS DITS PUNABS. POR ndërsa qeveria dhe REPUBLIKANET T O TJERA DITA E PUNËS. POR KU QNDRUESH ANDM DHE REPUBLIKANE T TJERA Thanë sot se SH HENDETI LOKAL QYTETARI DHE REPUBLIKANI TTHER TJERA T SA BR TOD DITA Q A AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE MUND T SH MBIJETIN Tha sot që autoritetet lokale të shëndetit mund të mbyllin kamerat e zbritura në përgjigje të një AUTORITETET MUND T SH Mbyllen Kamerat e Rëna në përgjigje të një rezultati të jashtëm. Ata nuk mund të KAMPUSET N IN PPRGJIGJE N AN NJUT REZULTATIN E JASHTME. NUK MUND T P PARANDALOJN SHPËRTHIM. NUK MUND TRE PARALAJM DOSISHT T DO BNI GJYQSINUNT QYTETIN BEXAR PREEMPTIVELI B DONI K SOTU GJYQSIN QYTETIN BEXAR NELSON WOLFF KU JET Bëni kështu GJYQSIN QYTETIN BEXAR NELSON WOLFF KUSH TON GJITHA ME Kryetarin RON NIRENBERG IT SOUGHT NELSON WOLFF KUSH TON GJITHA ME Kryetarin RON NIRENBERG NUK KA NDIKUAR mendimin e qeverisë për këtë MAYOR RON NIRENBERG NUK KA NDIKUAR mendimin e qeverisë për këtë çështje. MATSHTJET Opinioni i Qeverisë për këtë çështje. M MNYRAT TANI SISTEMET DHE SHTETET SHKOLLORE ÇËSHTJE. MATSHTJET TANI SISTEMI DHE SHKOLLAT E SHKOLL CS MUND T BE NDODHEN NITH PERSON TANI DREJTAT E SHKOLL ANDS DHE SHKOLL CS NUK MUND T BNI NDJESHT IN N IN T CL DREJTAT E KLASAVE TERS PERSONAVE DREJT OR DREJT ose MUND TG BNI NITH TJER IN N IN DREJT OR T P KLASAVE TASS PERSONAVE DREJT OSE NDRMARRJET BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. E DREJTA E KLASAVE N OR DREJT OSE NDERTOHET BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. >> Ata duhet të lexojnë ende BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. >> KAN TO T TO LEXONI T ST GJITHA DUHET T G DHN TH TAT GJITHA SI është >> KAN TO T TO LEXONI T ST TI DUHET T G DHIVN TH T GJITHA QCE JAN IS CESHT M MUND T NDERTUAR. KËSHTU MENDOJ JU DUHET T TH BNI Q SE FIQI ISSHT MUND T NDERTUAR. Kështu që unë mendoj se ata do të marrin shumë më tepër PDRDESIMI I MUAJ. Kështu që unë mendoj se ata do të marrin shumë vetë dhe ai ka çfarë është ai QAT DO T T MUND TI MAKE SHUM DHE DUHET WHFAR DUHET T S BAYN. DHE DUA WHFAR DUHET T S BNI. STEVE SPRIESTER: SHKOLLë SAY. >> STEVE SPRIESTER: SHTETRAT E SHKOLL HAS KAN HA N TO 8 javë në >> STEVE SPRIESTER: SHTETET E SHKOLL HAS KAN HA N TO 8 javë në fillim të vitit shkollor N IFSE SHTETET DUHEN N 8 8 JAVA N THE FITIMIN E VITIT SHKOLLOR N IFSE DO T BN T BN R REMOTIN FILLIMI I VITIT TE SHKOLL IFS N IFSE DUA T TO BNI VETM TEM MSOJN MARSIMIN PAS KATTYRE TANI DUHET T BN VETM RREZIKON M LESIMIN PAS KT T S NDRMARREN T TO LEJOJN P FORR STUDENTT NË KAMPUS. SHTETET DO T CON KONSIDEROHEN N A RAST TAS BAZAVE TAS RASTIT. >> RASTET E DHUNENS SOM VDEKJES JANE N EX EKSPERTET E RREZIKUT TAY SHUM AS SI REZULTATI I K GT G DHNI PANDEMIK P ONR EKSPERTET E RREZIKUT T S SHUMS SI REZULTATI I K GT G DH GNI PANDEMIK Q TH NJ CO GJYKAT NEW E REPUBLIKA E RI REZULTATI I KIST G PROVIMI PANDEMIK QAT NJ A GJYKAT NEW E REPUBLIKS S NEW REPUBLIKS S TO ADRESIMIT KISTS SSSHTJE KAN KJO GJYKATA E RNDSISHME KA GJYQSUAR KURTO GJYKAT NEW T NEW VEANT P TOR T AD ADRESUAR K ISTS SHTJE. PAUL VENEMA ADRESA KISTS SSSHTJE STSHT themeluar KETU. PAUL VENEMA ISHTE KA SESIONI I PAR Krijuar këtu. PAUL VENEMA ISHTE K ISTU ISSHT THE SESIONI I PAR GJYKATA E PAR. ISHTE KA SESIONI I PAR SHUM NDDRMJET. >> ANshtë një mundësi për të marrë GOT NDERUAR. >> ANshtë një mundësi për t'u kujdesur për këto çështje që më pëlqejnë më shumë >> ANshtë një mundësi për t'u kujdesur për këto çështje që pëlqejnë më shumë procedurat e GJYKATAVE N TH KEST DITA KUJDESI I KOST IS ISSSHTJEVE DUHET TCE PROJEKTOHENA MOST GJYKATA GJYKATA N IN KEST OF DITA T OF GJITHA KTU GJYKATA E RE PROCEDURAT E GJYKAT THS N TH KAYTAY DITA T CO GJYKIMIT T TH K COTU GJYKATA E RE E KVSHILLIT T TH KURTY GJYKAT NEW E RE CONSHT KUFIZUAR REMOTE T COMP PLOT. RUSIE JUDGE REMOTET E KONSUARA TD KUFIZUAR. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON IT REMOT TLE PLOT. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON RREGULLISHT SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON RREGULLISHT GJYKATS GJYQ COSIN QAT SPANISHT P FORR RREGULLI WHOLE GJYKATA QAT SPANISHT P FORR Reflektime ai tha dhe përshtatet GJYKATA GJYKATA QAT SPANISHT P FORR Reflektime tha dhe i përshtatet OBJEKTIVAT E GJYKATAVE T WE GJITHA Reflektimet ato thanë dhe i përshtaten qëllimet e GJYKATAVE DUHET T BE JEMI SHUM FIQI DHE LULE OBJEKTIVAT E GJYKATAVE DUHET T TO JEMI SHUM FIQI DHE LUAN N T BE BNI SHUM FIQI DHE LUHET N BE VET VETM. NO VAZHDIM T VETM. >> DHE REFLEKTIMI N ON TUAJ TING BNI VETM. >> DHE REFLEKTIMI MBI VEPRIMET TUAJ DHE Sjelljen TUAJ >> DHE REFLEKTIMI PR VEPRIMET TUAJ DHE SHQYRTIMIN TUAJ TUAJ T VDEKJE STAFIN E TIJ, GJYQS VEPRIMET DHE PASQYRET TUAJ TUAJ FJALA STAFF, GJYQTI SHPENZON Q EX PJESMARRT SHUM SHENJT E TIJ, GJYKATA E SHPENZUAR QAT FITEN PJESMARRT SHPENZONI Q P PJESMARRJET T F PRFSHIJEN KRITERET T ALL GJITHA KOHA-PARA FITON KRITERET T ALL GJITHA MISDEMEANIT T SHUMS S VI SHUMSIS D SOM SHUMSIS KRITERET T ALL GJITHA TIR PAR T RNDSISHME TOL SHUMESTSIS SOL SHUMSIS S DREJTSIS WITH, me një histori SHKELJE TOL RNDSISHME TOL SHUMSIS VI SOL SHUMSISOM SOM SHUMSIS WITH S WITH SHUMSIS WITH S WITH SISTEMIT T OF SUBSTANCAVE RREZIKUARA TEND RREZIKUARA ME HISTORI T OF SUBSTANC ABS Abuzimi që do të kërkojmë në mënyra për të adresuar E SUBSTANC ABS Abuzimi Ne do të shohim në mënyra për të adresuar që sjellja dhe ne vijmë DUHET N W M WNYRAT P TOR T AD ADRESUAR QAT NDRMJET DHE T COM VAZHDOhemi N CON PCRFUNDIMIN Q TH KEMI TRAUMA ADRESA. KEMI T AD ADRESOJM ADD SHTYPIN ND INR RASTE SHALNDETSORE MENALE, të cilat thanë SHUM SHTOJCA ADRESA N IN DISA RASTE SHALNDETI Mendor SI SHUM SHENJT KOST RE REFLETTI KA BONEJEN BIG SHALNDETI MENTAL SHTETI SHUM E KFT RE REFLETTI KANONE BR SHYNIME T I TJERA T B MADH KOST RE REFLETT D KA BR M SHUM STYLET E TIJ T TJERA T L JETAVE TAV DUHET T. STYLET E TIJ T JETAVE T H DUHET T. >> JETOJ NART VETS QARTOSSORT NUK KA NGJESH. >> JETONI NART VITE QARTSUES NUK JAN AB T AB aftë për t'u larguar >> JETONI N IN VET QART QUSOR NOTT NUK JAN T aftë për të lënë shtëpinë e tyre. DUHET T DE BALNI QENI FUND TLE LNI Shtëpinë e tyre. KA DUHET TAL BNI ME FAMILJEN E DYT M MAYBE SHTEPIA E TYRE. DUHET T DE BALNI T WITH DREJT WITH NAY DITN ISSSHTJE FAMILJARE TAME NDRMARRJE ME ISSSHTJET E FAMILJES SI MIK DUHET DITA N AND DIT O PUTR GJYKAT NEWN E RE ISSHT FONDOHET NGA A SSHTJE DIT AND DHE DIT O DHE GJYKATA E RE FSHT FONDOHET NGA NJ COMM AN COMMZIM 100,000 dollarë nga GJYKATA E RI ISSHT A FINANCIOHEN N COMM NJ COMM AN COMMZIM 100,000 dollarë nga SHTETI. 100,000 dollarë angazhim nga SHTETI. >> DHE GRANTE 68.800 $ NGA SHTETI. >> DHE GRANDI 68.800 $ NGA KUNSHILLI I ZONS ALAMO E >> DHE GRANDI 68.800 $ NGA KUNSHILLI I ZONS ALAMO T G QEVERIS. PAUL VENEMA KSAT K COSHILLI I ZONS ALAMO QEVERISE. PAUL VENEMA KSAT 12 LAJME. Qeveritë. PAUL VENEMA KSAT 12 LAJME. >> STEVE SPRIESTER: EKSPERTET SAY 12 LAJME. >> STEVE SPRIESTER: EKSPERT ST Thoni që K TRTU KOH T LEHTM T LEHT TON >> STEVE SPRIESTER: EKSPERTET Thuaj se KESTU KOH T LEHTS T TO RRITJEN SUICIDIDEN PARA KESTU KOH T KUFITUARA T LE LEHTSIT T IN RRITEN SUICIDN P THR KOMBTIN DHE NRE FUSHA TONA, SUICIDI I RRITUR P THR KOMBIN DHE N IN ZONREN TONA, ,FAR QENDRA E TRAJTIMIT LOKAL Kombi dhe në zonën tonë, OFARAY thotë QYTETI I TRAJTIMIT LOKAL TY SHUME A WHFAR thotë QENDRA E TRAJTIMIT LOKAL TY SHUME NJC RRITJE DRASTIKE N PE POPULL Thotë se ata po shohin një rritje të rëndë në njerëz që arrijnë jashtë në krizë tjetër Rritja drastike në njerëz që arrijnë jashtë në krizë çdo gjë që kërcënon ose duke u përpjekur për të Arritja e jashtme në krizë çdo gjë që kërcënon ose duke u përpjekur për të vrarë THEMSELVES. TAT DHNA T O TJERA KUJTIMI OSE TT P ATRNDESHT TO T TO BILLNILL VESHJE. T TJERA T D DHNAT DUHET NJ A PROJEKTIM I GRUPIT P FORR Vrasin THEMSELVES. T TJERA TAT DHNAT DREJT A NJ PRO PROJEKTIM T GR GRUPIT P SR VETMJETAR BYT N BY FUND T SHPENZONI NJ PRO PROJEKTIM T GR GRIMIT PUR VETMJETAR BYT N BY FUND T VITIT. TANI DEVEN EKSPLORA T CL KLARES VETSIT NGA FUNDI I VITIT. TANI DEVA KLARA E SHPALL SHENJAT E PARALAJMRIMIT DHE SI TYRE VITI. TANI DEVA KLARA E SHPALL SHENJAT E PARALAJMRIMIT DHE SI MUND T G MIR TUAJ OSE DIKA TUAJ Shenjat e paralajmërimit dhe SI DUHET T G MUND T JUAJ VETM DIKA DUHET T DINI NDIHME PARA PARA MUND TET MIR TUAJ OSE DIKA DUHET TEL NDIHMOHNORE PARA PAS VAZHDIMIT. DINI NDIHME PARA N IT VAZHDIMIN E ARDHSHME. >> PORDR KAISERIN SHUMË VONË. >> P ACR GJYKATSIN E FAMILJES SA KAISERIT P OR MJEDISIN E FALAS >> PCR GJYKATN E FAMILJES KAMISE KAISER PVERR MALNYRN E AMERIKANEVE KAN RE JAN OR S OR BNI FONDACIONI FAMILJAR P OR MJEDHJEN E AMERIKANEVE KAN RE JAN OR OSE KA KORONAVIRUS KRISHTI KA AMERIKAN HAT KAN JAN OR OSE KA KORONAVIRUS KRIMI KA MUND T MBIJET NDIHMN E TYRE CORONAVIRUS KRIZA KA KUJDES NDIHMN E TIJ MENAXHORE DHE T NE NEVOJN AS NDIHMN M SHUM KUJDESI NDIHMN E TIJ MENAXHORE DHE T NE NEVOJN M M M SHUM Ndihmë ASIDE NGA CORONAVIRUS ISSHT DHE T NE NEVOJNI M M SHUM ASISTENC ASN NGA KORONAVIRUSI OLSHT TOLLAT FIZIKE SHALNDETI Mental ASIDE NGA CORONAVIRUS OLSHTOL TOLLAT FIZIKE SHKENCA T M SH HENDETIT TENT SHALNDETIT. TOLLAT FIZIKE EKSPERTET E SH HENDETIT MENALE thonë. >> RASHT ST VAJZA N THE NJERZIN EKSPERTET SI. >> STSHT SHTETRUAR NC PSYCHEIN E NJERIUT KA KRIJUAR N AN AN >> STSHT ST VAJTIMI N PS PSYCHEIN E NJERIUT KA KRIJUAR N TO NJ TR TREGTI UPWARD N IN NUMBERR T PSYCHE KA KRIJUAR N TO NJ TR TREGTI UPWARD N IN NUMBERR T S SUICIDAVE QAT DO T IN PRFUNDOJM UPWARD TREGTI N THE NUMRIN e VETMEVE Q MUND T PRFSHIJNI TING GJITHA LIKE PUNSIMIN, IZOLIM SOCIAL. MARY BETH FISK ISSHT CEO e QENDR ECS EKUMENIKE LOKALE FISKI ISSHT THE CEO I QENDR ECS EKUMENIKE NJ OR ORGANIZIMI LOKAL PONRKOHJE LOKALE CILA QENDRA EKUMENIKE NJE ORGANIZIMI LOKAL I NPROFITIT Q WH MUND T SHRBIME T CO K COSHILLIT ORGANIZATA E NDERTIMIT E CILA SHPRNI SHICRBIME TUN KUNSHILLIT T WE SHUM ND SESISHME KETU NJC RRITJE 65% DISPOZITON SH SERVRBIME TUN K COSHILLIT T WE SHENA K HERTU Një rritje e 65% në THO JEMI SHENJ HER KETU Një Rritje prej 65% N TH K THT RE M RENYR. N TH KOST M RENYN. >> NGA KOMUNITETI JON P FORR Arritja >> NGA KOMUNITETI JON P FORR MB SSHTETJEN NENI ABC LAJME >> NGA KOMUNITETI JON P FORR MB SSHTETJEN E NJS LAJME ABC NENI E PUBLIKUAR TAR MUAJ MB SSHTETI NJ AN LAJME ABC NENI PUBLIKOHET VJETR K THTU MUAJ PROJEKTUAR 20-20% e mundshme FJALA E PARA E KTU MUAJ PROJEKTUAR 20- 30% Rritja KOMB 30TARE N S SUICIDA PROJEKTUAR NJ P MUNDSIM 20 - 30% KRAHASIM KOMBTAR NU SUICIDET KT VITI SI RRITJET KOMB INTARI NIC SUICIDET K YT Y VITE NGA VEPRIMI I KVMBIMIT-19 PATRKA PSE FISKA TREGON KJO VITE NDRMARR KVIDHJE-19 ATKA PSE FISKU thotë se është e rëndësishme për të identifikuar GJYKATA-19 ATA PSE FISKA thotë se është e rëndësishme për të identifikuar sinjalet e paralajmërimit në vetveten tuaj Shtë e rëndësishme për të identifikuar shenjat e paralajmërimit në tuaj dhe të tjerët. KUJDES SHENJAT N IN TUAJ DHE T AND TJER OT. >> GJITHA LIKE T G DHNI DHNI DHE TË TJERËT. >> GJITHA LIKE T G DHNI DREJT PRODHIME PERSONALE TIZ PRISHTUAR >> GJITHA LIKE T G DHNI MW T MUND T PRESUAR Pozicionet PERSONALE EDHE JU JENI TAL B ANI SHUMO RRETH POSESIONET PERSONALE TIZ PRISHTUAR EDHE JU JENI TAL BALNI T GJITHA RRETH VDEKJES DHE VDEKJES SI GODBYE EDHE JU Jeni duke folur shumë për vdekjen dhe duke vdekur duke thënë të mira VDEKJE DHE VDEKJE QAY MIR TOOD GJITHA T LO DUHET TES DUHET SI ELLSHT ASHT A T DUHET TES DUHET SI DUHET T J DREJT A NJ DE DEPREZIM T G PRGJITHSHM I DUHET SI DUHET TUST DREJT A NJ DE DEPESIM T G PRGJITHSHM T RE DHNI TALL VRTETA DHE DUHET T BE BNI DEPOZIMI I P GRGJITHSHM DETYRALLS REALI DHE DUHET T BE INTERESOHET N IN FISK SHUM TET DH ANDNAT DHE NEMNDEMSISHME T TO INTERESOHEN N IN FISK SHUM Thotë se SI KUPTOJ PAJEN ISSHT I INTERESUAR N IN FISK M SHUM SI KUPton se PAIN PASHT REAL. DUHET T PA PAVARUR ISSHT RE REAL. >> P FORR K INT N IN KRIZA TOU GJITHA REAL. >> P FORR K THT N IN KRIZIS MUND T NDRYSHON PERSPEKTIVIT >> P FORR K INT N IN KRISA POUR T NDRYSHUAR PERSPEKTIVIT ISSHT I MUNDM DHE E RNDSISHME NDRYSHIMI I PERSPEKTIVIT ISSHT M PSUESHME DHE E RNDSISHME M MSOHET T TO MSOHET SHT P M ANDSUESHME DHE E RNDSISHME DUHET T IT MSOHET T TO B PLNI NJ INSTRUMENT MUZIK. ATJE JANE ARshtë MSIMI T TO B PLNI NJ A INSTRUMENT MUZIKOR. KERTU JANING GJITJE N AND DHE SI KJO ato INSTRUMENT MUZIKOR. KERTU JAN TH GJITHA N AND DHE K OTU KA QENI GJETJET N AND DHE K THTU KJO QE MUND T DO BNI PORTshtë E R IMNDSISHME PR JU MUND T DO BN E R IMNDSISHME P TOR KUJDES SI KEMI ND TORT të jemi MUND T DO BN E RPORTNDSISHME P TOR T KUJTUAR SI DUHET T BE JEMI MIR MNYR BS P BR BESIMET QAT Kujtoni SI DUHET T BE JEMI MIR MIR P FORR BESIMET Q NUK KEMI N IFSE DO T L KENI Mirënjohës për mirësitë që ne i kemi në qoftë se ju dëshironi të programoni një emërim për të ardhur NE KEMI N IFSE DO TIK DUHET T SCH PARASHIKONI një emërim që të vini KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE SHKAKTOI NJ AP EMPR T TO KTU KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE T Y MUND T C KENI KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE TOU MUND TALL T NGNI 2 NJ O O. JU MUND T C THIJNI 2 NJ O O. >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN 2 NJ O O. >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN TREGTUAR TI VIA TELEFON >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN T OFF OFRUAR VIA TELEFONI VIRTUALLY EDHE OFRUAR VIA TELEPHONE VIRTUALLY APO Një PROFESIONAL SH HENDETSOR MENAL VIRTUALLY APO SH ANDETSORE MJETORE PROFESIONALE T HE SHALNDETIT TENT SHNDETIT MUND TE VINI N SHTPIN TUAJ Q WE KEMI OSE NJ A SH HENDETS SH MNDETSORE PROFESIONALE MUND T COM Vijë N H SHTPIN TUAJ KEMI T ALL GJITHA T THE DREJT INN E INFORMACIONIT TANI MUND TE VINI NOM SHTPIN TUAJ NE KEMI T ALL GJITHA INFORMACIONIN E DREJT TANI N KS KSAT DOT COM RAPORTIMI N IN T ALL GJITHA E DREJTA E INFORMACIONIT TANI PPORTR RAPORTIN E KSAT DOT COM N IN QENDR MEDN MJEKSORE DEVA KLARA P KSR RAPORTIN E KSAT DOT COM N THE QENDR MEDSIN MJEKSORE DEVEN CLARKE KSAT 12 LAJME. >> Një burrë i moshuar 20 vjet është duke u përballur me një tarifë të vrasjes kapitale për një tregtim të lidhur me drogë që Një KUJDES VRET KAPITAL P FORR NJ SH SHOQR Lidhur me Drogën QAT K KNJ 2 persona LIDHJE P DRR LIDHJEN E BARNAVE QAT KA VARUR 2 NJERZ NJ A GURI GRAND SHTYPI BEXAR K PERKUAR 2 NJERZIT NJ GR GRUPI BEXAR GRAND JURY INDICTED ZION LE MON NJ BE QARKULLIMI I JURIS GRUPI BEXAR JURY INDICTED ZION LE MON VAJZIMI I PRANUAR N A A ZIONI I LEHTSISHOOM I SHKURTSISHT I SHPENZUAR N AT NJ COMP KOMPJES APARTAMENT VERIORE SHIKIMI I PRANUAR N A KOMPJENCN E KOMPETENCS SIPAS VARAJIT T VETUR N IN MUND T TO BNI KOMPLEMENTI P NORTHR MBROJTJEN E SHTETIT VERI N NORTH MUND T AC BHETI N INDIKTIM. LE MON PACKRMBLEDHJE N M MUND TC KUPTUAR N IND INDIKTIM. LE MON SHOQRISHT ME SHUM DARREN MEEKS AND AND TREGIMI. LE MON SHOQRISHT ME SHUM DARREN MEEKS DHE CHANCIMIN E KIDNDSIS THE N THE KRYETAR. SHTETI I SHENJTS DARREN MEEKS DHE CHANS CIDER N THE KRYETAR. Trupat e tyre u gjetën brenda SHKENC C N C KND. Trupat e tyre ishin gjetur në një veturë. NJ W GRUA KUSH KA KLUAR Trupat e tyre ishin gjetur në një veturë. NJ W GRUALE QO KU KAQUAR T TO DHINGNI NJNE VIKTIM NJË MAKINË. NJ W GRUA KUSH KLIENTE T DETYRONI NJ THE VIKTIMET E DUAJ POLITIKOLN PR T DREJTUARIT JANI DETYR ON NJ OF VIKTIMET E DUHUR POLITIKA RRETH T DE DHNAVE T AL DHNUARA T DUHET T S DHNI POLITIKA E DUHUR POR TAT DHALNAT TAL DREJTS S AL PRMBLEDHJES T DREJTS SLE DUHET T TO B IDNI IDENTIFIKIMIN E LE MON KUR POLICE LATERA E TRAJTIMIT TU BARNAVE DUHET T TO DHNI IDENTIFIKIMIN E PARA PASQYRS P CONRFUNDUAR T H GJENI A IDENTIFIKIMI PARA PASQYRS POLITIKA NDR TI GJYROJN WE Armë. POLITIKA E LEHTSISHME T TOKS E KONFRONUAR TI GJUHEN NJ WE Armë. LEONI DUHET POLITIKA E SHTETIT Armë. LEONI DUHET POLITIKA SHOQRIMI SSHT VET-MBROJTJE. SHKOLLIMI ISHTE VET-MBROJTJE. >> STEVE SPRIESTER: TANI DNNI Ishte vetvetiu-mbrojtje. >> STEVE SPRIESTER: TANI DUHET EMRI I NJ A GRUPI GIUAR në A >> STEVE SPRIESTER: TANI TANI EMRI T OF GRUAVE VRET N IN KOLLISION N ON QYTET Emri i një gruaje të vrarë në një koleksion në veri më të verdhë të qytetit që ajo politikë thotë COLLISIONI N ON VAJTN E VERTETIT T CITY QYTETIT Q CITY POLITIKA Q S SHENJT E SHPRNJE NGA NJ A NJ MAN SHTETI ANI VERIORE Q POLITIKA SAY TAY GJITHA SHPRNDETH BYN BY NGA NJ MAN NJ SHTYPI PIR T MIR T JETN E TIJ T L JETS TUAJ. CASHT SHPRNJE NGA NJ MAN NJER MANZ T PIRPUNUAR T T TAKE NXNI JETN E TIJ JETN E TIJ. VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR Merrni JETISN E TIJ T L JETS TJETR. VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR SI 19 VJET-VJET VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR SI 19 VJET SAR RAMOS SAVANNAH RAMOS P ACR SI 19 RAMOS SAVANNAH të Vjetër të Vjetër, në përputhje me RAMOSET E POLITIKS, U GJUHET KUR 26 SAVANNAH RAMOS P ACR KUFIZUAR RAMOSET E POLITIKS GJENI KUFIZUAR KUR 26 VJET BURKA E VJETE E KOBS RAMOSET E POLICIS u Vranë KU VJET 26 VJET KOLBIKA E VJETR E POLITIKE DUHET NGA VETIKA E TIJ NERS TIJ. N AN AN BURKA E VJETR E VJETR VJETORE VJET NH VETE TJETE. N AN ATTEMPT T TO MJETE N V VETE. N AN ANTEMPT T TO VRET TI VETEM. NDODH N ATTEMPT TE VRET TI VETEM. NDODHET N IN Bllokun e 6800 RAMOS BABCOCK Vritni të Vetë. NDODHET N IN Bllokun e 6800 RAMOS BABCOCK ISSHT Zjarri SUV CAUGHT. Blloku 6800 RAMOS BABCOCK SSHT Zjarri SUV CAUGHT. 2 NJER PEZ TTHER TJERA N THE SUV WERE ISshtë zjarri SUV CAUGHT. 2 NJER PEZ TTHER TJERA N THE SUV JAN TAK BNI POLITIKS SOS SPITALIT 2 NJERZ T O TJERA N THE SUV JAN TAK BNI POLITIKS SOS SPITALIT T SHUM BURKE RAN AWAY. POR ISHTE TAKENI POLITIKS S SPITALIT TAY SHUM BURKE RAN AWAY. POR ISHTE Arritur. BESHT BEHET Thuaj BURKE RAN AWAY. POR ISHTE Arritur. BEshtë ngarkuar me vrasje. >> KOHA RUAJ TRAFIKA TANI NUK KA KOMBTARE E VALRTETE T TO TELL GJITHA PR LUMBN DUHET TING GJITHA TRE GJITHA TRAFIKU I VALRTET TOR T TO T T T SHNOJN AB RRETH LIKAVE TIK GJITHA TING GJITHA JAN T M LND SMN SM NGJARJE KETU N I I 35 DHE DUHET TIK GJENI TING GJITHA T MUND TOV SHUM NDODHENI K HERTU N I 35 vjeç dhe EVANS, POR N IFSE DO T L KENI N IN ZGJIDHJE KETU N I 35 DHE EVANS, POR NOUSE JU DUHET N THE EVANS, POR NOUSE JU JENI NDISTRTJET NDARJEN KA. TI MUND TE SHOHESH DISTANCA KERTU. JU MUND TI SHENI KOSTU STORME P BRGJIGJEN SHQIP DISTANCA KETE. JU MUND TI SHENI KOST ST STORME T B NDRMARRJEN QERRIKE P DERFUNDIMTAR PFRFUNDIMTAR SI KEMI KOST ST STORME T B NDRMARRJEN SKYJIT PFRFUNDIMTAR PFRFUNDIMTAR THS SAN P USRDORET T TO JEMI PRDORUR vetëm disa minuta PARKRFUNDIMI P DRFUNDIMTAR SI KEMI PRDORUAR T J DREJT PARA 6 MINUTE. PEDRDORUAR T J DREJT A SHUM MINUTA TAST PASTR 6. >> STEVE SPRIESTER: MUND TIK KAM 6. >> STEVE SPRIESTER: Më pëlqen që STORMS që po zgjaten brenda >> STEVE SPRIESTER: Më pëlqen që STORMS JAN B QRE NDIKOJNIST. STORMET Q B MUND T PARA NDISTRTJEN. >> ITANI M M SHUM KOHA OMINOUS DISTANCA. >> NDEROHEN M M SHUM KOHA OMINOZE T IT NDODH TONI NJ W GRUAJ >> NDEROHEN M M SHUM KOHA OMINOZE T IT NDODH TON A N A NJOM GRUA P ERZGJEDHJE QAT NUK KA THES THOSE THOSE NDODHET N TO NJOM GRUM T E SHPIRTSISHT Q NO NUK Mendoj se K PTO PERFEKTUAR ITSHT AN NJ L VITE IMPressIVE PERFEKTOHTI ANSHT L NJINE RRJET IMPESIVE E STORME SI KTU. PO,'SHT TING GJITHA T THE GJITHA SHPRNDARJE NGA E STORME SI KETO. PO,'SHT TING GJITHA T W DHNI MNYR NGA VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE Vjen T ALL GJITHA MUND T VDES NGA VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE PJES VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE PJESA E TIJ KA SHUME SEKT AS SI PJESA E TIJ KA SHUME SHUM AS SI RRETH E TIJ KA SHUME SHUM SI RRETH 06:00 PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA RRETH 06:00 PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA OSE SI PARA 6 DHE KJO THSHT TH Q 06:00 PM PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA OSE PARA PARA 6 DHE KA KA KATTU KUJDES KUJDES PARAQITJE OSE PFR PARA 6 DHE KJO ATSHT TH QAT SHUM MUND T W PARALAJMRINARSUAR KUJDES QAT MUND T HA KENI DUHET NJ AL ALERT SHUM THUNDERSTORM PARALAJMSISHT QOU MUND T KENI NJ AN ALERT P ONR T PH DHNAT TUAJ T KNDUAR KJO MUND TVE KENI NJ AN ALERT N ON APP-in e telefonit tuaj të telefonit tuaj. N ON APLIKEN E TUAJ TONE KUVENDIT TONE telefonit të telefonit KSAT. >> KCTO PRFSHIJE VLERA LIKE APP VESHJE. >> KCTO PRFSHIJE VENDEVE T L MUND T KENYA Liqenit P SANR SAN MARCUS >> K INTO PCRFSHIJE VENDEVE LIKE KENYA Liqenin Përtej SAN MARCUS SEGUIN KA GUADALUPE KENYA Liqeni P TOR MIR SEGUIN SAN MARCUS KA N IN QYTET GUADALUPE SEGUIN KA N IN SHTYP T G GUADALUPE BRAUNFELET E RI DHE VERTETIN Lindore SHTYPI BRAUNFELET E RI DHE BEXARI I VERTETIT VERTETAR PCRFSHIRN N A NJ SCH SCHERTZ KERTU BRAUNFELET E RI DHE BEXARI I VERTETE VERTORE NDEROJN A NJ A SHERTZ Q TH KAQ SHUM FARA NAR FAR NORTHEAST. BEXAR PCRFSHIJEN NJ SCH SCHERTZ KA K SOTU N THE FJALN E PAR F FARUAJ N N VERTETIN. KJO PJESA E STORMIT QE ESHTE SO N THE FAR NN N N FAL NN VERTETORE. KJO PJESA E STORMIT QAT SHT C KAPITULLI I PRODHIMIT KJO PJESA E STORMIT QAT ISSHT C KAPITULLUAR P PROR PRODHIMIN E 60 OJQEVE PR MILET DHE MIRE PER HOUR KAPITULLI I PRODHIMIT 60 SHLENDETSIT DHE MJETET PR SHUM SHNDETSIT DHE SHITJEN E MJETIT T QU KUJDESIT 60 SHLENDETSIT DHE MJETET P MIR MJETET DHE MNYRSIN E MJETEVE TART KUFIZUARA HASHT VAJZONI NJ B BIT A SHP BRNDARJE BIT FINANCAT DHE SIZEZA E SIZMEVE TART KUZERIT SHT MSOJN NJ BITIST SHPRNDARJE PECR T afruar RADARIN TONA KOORKONI NJ B BIT SHPISTRNDARJE NGA PPRPARAJI I sitit tonë të radarit këtu këtu, por në perëndim P APRPARETI SITETIT TONA RADAR K HERTU POR JET WEST N WEST P WESTRMUNDJE KERTU SHT A një RREGULL SHERNDETSOR SHNDETSOR SITE KETU POR N TO P WESTRP WESTRNDARJE KA NDODH L SHUM SHENJT SH HENDETSORE T TRAJNIMEVE Q TH KAN SHUM SHT NJ L SHUM SHINENDETI SH HENDETSOR T TH TRAJTIMEVE QAT KAN SHUM FREKUENTA THUNDERSTORMS QAT KAN SHUM LEHTJE FREKUESE KA, DHE KENDALL DREJTIMI FREKUESHT TH KERTU, DHE SHTETI KENDALL DUHET N THE VERIun e DUHET T NDOSHT, DHE SHTETI KENDALL TUST DREJT TO N NORTH VERIIN E DUHET T TH BNJ TH Q'N VET QYTET DUHET N THE VERI T GJITHA T GJITHA që vërtet nga KERRVILLE, T ALL GJITHA MNYR G BNDSISHT QAT KA V REREJT NGA KERRVILLE T ALL GJITHA MUAJ PRFSHIRSUAR K HERTU KETU N TO KANYON KERRVILLE T ALL GJITHA M WNYRRO NRON GJYKN TJETORTN KOMUNIKUAR KETU N TO SHICERBIMIN E UJIT CANYON LAKE KONFORTUAR KETU PVERR SHRBIMIN E UJIT CANYON T AL L SND SSISHT TUS NDRMARRJEVE JAN S DIKA. SH SERVRBIMI I URDHSISAKE I Liqenit EDHE SIPRMARRJEVE DIKA JAN VETM. Brenda asaj pjese të SUSPEKTET JAN S DIKA. BRENDA SE SEKSIONIT TOR STORMEVE DISA VARGJEN E VOGL. NUK BIGJEN BRENDA SE SEKSIONIT TOR STORMEVE DISA VARGJEN E VOGL. NUK BIGJONI DUHET T G SHKENI V WREJTJE STORMET DISA VEANJE T VOGLA. NUK BIGJONI DUHET T G SHKEMI V WREJTAR PARALAJM THN KIST Kohë do të kërkojmë që DUHET T G SHUM PARALAJMN KIST KOH DO T C THIJOJMAT KTO LEHTJE FREKUENTE KA KTU. KOHA KOHA T C DO TALL THIRRIN Q NDODHEN FREKUENTE KA KTU. SO PO, N YSE JU DUHET T THE M DREJTIMI FREKUESH THM KETE. PO PO, N YSE JU DUHET N THE VERI VERE NUK DO T DUHET TER SHUM PO PO, N YSE DUHET T THE VERI N IT VERI N IS MUND T TO SHUME DIK DN DHE SHUM SHUM NDIHMN NDELRMJET NJOO SHUM N ST STORMET KETU P FORR TUAJ DHE PENRGJITHSHME Q M MUND T VJETI NOM SHQIPRI DUHET TSE SHUM DUA JU DHE PENRGJITHSHME Q NDODHNI N TO FJAL T SOUTH JUGJIS SE SHUM DUA T Y DUHET T CON KSNDOJN TH MOUNYR, DISA JUAJ E JUGUT DUA T DUHET T TO KSNDOJN TH MOUNDSISHME, DUHET T WE KEMI GUAR JU DUHET T TH KUPTOHET TOU GJITHA, DUHET T G DUHET T WE GJITHA DUHET TOT DREJT I TIN VEJTIN KEMI DUHET T WE GJITHA T G GJITHA TIN BN RAJONIN DREJT THE DREJT THE DUHET DHE MUNDAY GOT RIJENI I SAJ K HERTU K RTU DREJT THE DREJT DHE MUND T EV BNI DIKA DISA VET E VETM POR KTO LEHTZIMI DHE MUND T EV NDONJ S DISA VARGJEN E VDET, POR K Lt Linj L K HERTU. KJO THIKA DISA VAJZA T SM VDEKJE POR K LT L Linjë K HERTU. KJO LINJE E THJET E GJYQ THSISHT QAT NDODHET NGA LINJ K HERTU. KJO LINJE E THIN E GJYQSISHT QAT NDODHET NGA BERNIE P THRMES BUJQSIT TUAJ LINJE E GJYQ THSISAT QAT NDODHET NGA BERNIE PRORMES BUJQSIT T J DREJT TO P TOR T BERNIE PROR BULVERDE DUHET T TO RRETH SHKURT HERVE KETU Q TH KA NJ A histori POR GJITHA KETU Q TH KA NJ A HISTORI T OF PRODHIMIT TLE K 45NDSIS 45 MILE FEMIJET K HERTU QAT KAN A NJ H HISTORI T OF NDRTIMIT 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS GUPS N IN BRAUNFELET E RE E PRODHIMIT T 45 GJYKATAVE T 45 45 KLEND 45SISHME P MIR MNYR B N IN BRAUNFELET E RI DHE ATA Q IS po bie poshtë në GJITHA SHPENZONI NUN BRAUNFEL NEW T RE DHE Q D po bie poshtë në SAN ANTONIO DHE BEXAR SHTET DHE Q IS po bie poshtë në SAN ANTONIO DHE BEXAR QYTET ashtu që ata do të jenë të befasishëm brenda SAN ANTONIO DHE BEXAR QYTET DUAJ DO T BE BN S SURRIZIM NIN MINUTET E TIJ 1520. NSE FITIMET Ata do të jenë të befasishëm brenda minutave të ardhshme 1520. NSE FITIMET E FITIMIT T FITUAR NGA VET SI KETO ZGJIDHJA E DYT E BUXHETIT SI PARA ITSHT E VETA E VET RAS SI K EVTU NDRMARRJE DO T CAR KEMI NJ CH SHENJE. ISSHT THE E VETA E VERTET N TH KIST MENNYR WE do të mbajmë një shans. DISA THANDERSTORME NGJARJE DO T CAR KEMI NDODHJE. DISA TANDERSTORME NGA KA DO T K KEMBIJM TUAJ DISA TANDERSTORME NGA KA DO T K KEMBIJMOU TP UPDUAR PROR RESTIN E T THE >> Lidhur me SHALNDETIN LOKAL AUTORITETET E SHUMA N THE RIUJTIMIN E SHKOLLS. Vazhdojmë AUTORITETET N THE RAPELJEN E SHKOLLSS. VAZHDOhemi T D MISNDROJM WITH N WITH ATTORNEY E SHKOLLS. VAZHDOhemi T D DISAJNOJME N P ATRGJIGJEN E PTRGJITHSHME N IN LIGJIN E QEVERIS SHPISRNDARJE ME ATTORNEY T PRGJITHSHME N AN ANALIZA LIGJORE T G QEVERIS S SHALNDETIT E P GRGJITHSHME N IN ANALIZSN LIGJORE T GOVERNORIT T OF KODIT TAL SHALNDETIT DHE SIGURIS TE TEXAS ANALIZA E KODIT TAL SH ANDNDETIT DHE TF SIGURIS TE TX TEKASIT GRANAT E LIGJIT TATE SHTETIT, LOKALE DHE GRANDAT E LIGJIT SHTETIT T C KODIT TF SIGURIS,, FUQET PUR FUQIT T A AUTORITETIT TAL SHALNDETSIS L LOKALE GRANAT E LIGJIT SHTETROR, FUQIA E AUTORITETIT TAL SHALNDETIT TOC SHNDETIT P BER QENDRIME PR QUARANTINE NAMELY POWER FUQET E AUTORITETIT SHALNDETSOR P BER QENDRIME TOW FUQI KUARANTINA NAMELY POWER N TO MJETET PREVENTIVE. QYTETET KUARANTINE FUQI FAMILORE N TO MASAT PREVENTIVE. NJAMELIGJI SHTETI LIGJIN QAT I jep TE MASAT PREVENTIVE. NJAME LIGJ SHTETI LIGJIN QIV I DHNI QEVERISJES Autoritetin për NJ S LIGJ SHTETI LIGJIN QIV I DHNI QEVERIS AUTORITETIN T RE REVOJN DREJTORIN E SHALNDETIT QEVERITARI I AUTORITETIT T TO REVOJN DREJTORIN SHNDETSOR Q NUK E BNI. DHE REVOKE DREJTORI SH HENDETSOR Q WH NUK E BNI. DHE SHTETI DITA. SI KA N CILA NUK E bëri. DHE SHTETI DITA. SI KA NDRKOMBTAR TV PROVIMIT T CL KLARSIS DITA E SHTETIT. SI NDIKONI NER INTERESIN E FITIMIT TAR KLARITYSIS FOR P FORR Mësuesit e prindërve INTERESI I OFERTIT T KLARITYSIS FOR P FORR M TESUESIT P PARR MSUESIN SHKOLL ANDS DHE GJITHA P FORR M TESUESIT P PARR MSUESIN SHKOLL AND DHE EDO VDEKJE N ON REPENCIMIN E SHKOLLS PERSONA SHKOLLORE DHE EDO VDEKJE N ON SHKOLL RET që rihapin kokën e fillimit të VDEKJE N ON SHKOLL RES që rihapin kokën e fillimit të semestrit. DOKTORI WU KUSH ISSHT KTU VETE E FITIMIT T THE SEMESTIT. DOKTORI WU KUSH ISSHT HER KETU TONA ME INPUT NGA TJERA SEMESTRI. DOKTORI WU KUSH ISSHT HER K HERTU KUJTIMI ME HYRJE NGA EKSPERTET TJERA T HE SHALNDETIT DHE SHKOLLS DETYRIMI ME HYRJE NGA EKSPERTET TTHER TJERA TAL SHALNDETIT DHE PUNSOR SCHOOLT E SHKOLLS WSHT T NDIKOJN EKSPERTET E SHALNDETIT DHE SHTETEVE T SCHOOL SHKOLLS T SHKOLL WS DO TS NDIKOJN AN NJATE DREJTIM STAKTUESIT DO T IS JETSNI NJ AN DREJTIM T HE SHENJTSISHT TEND ndryshuar në Javën e Vjetër. SHTETI JAVA E DREJTIVESIS AM E SH HENDETUAR T HE SHNDETIT TAL SHALNDETIT. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë JAVEN TJETER. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë rekomandime që do të udhëzojë DREJTIVE do të përfshijë rekomandime që do të udhëheqin shkollat ​​për siguri REKOMANDIME QAT DO T G DHNI SHKOLLAT E SHKOLL ONS P ONR RESTARIMIN E SIGURT OF T IN PERSONIT SHTETET SHKOLLORE PESTR RESTARIMIN E SIGURT OF T IN INSTRUCTION PERSON. Direktiva e re RESTARIMI I INSTRUKTIMIT T P PERSONAVE. Direktiva e re do të bazohet në SHNDETIN UDHËZIM. Direktiva e re do të bazohet në treguesit e shëndetit më shumë dhe DO T B BAZUAR N ON TREGUESIT TAL SHNDETSIS M M M SHUM DHE NUK DO TC PRFshihen UDHZUES PR TREGUESIT M M SHUM DHE DO TLL PRFshihen UDHZUES P FORR SISTEMET SHKOLLORE P RR T BESUAR DO T IN PRFITOJM UDHZUES P FORR SISTEMET SHKOLLORE P RR T BESUAR DUHET TENT NDOSHM SISTEMET SHKOLLORE P RR T R BESUAR N W MNYRI T AND HAPUR DHE NDIKIMI I DHJETS SIN SHUM DUHET N W VETA DREJTINN E HAPUR DHE KAPACITETIT TC RRITJES P FORR PERSON WINDOW HAPI DHE KAPACITETI I RRITJES P FORR INSTRUCTION PERSON. SHTETI KAPACITETI P FORR INSTRUCTION PERSON. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë gjithashtu UDHËZIM. DREJTIMI I ndryshuar DO T R PRFSHIJE RREKTORIN E KRKUAR RAPORTI I DREJTIMI DO T IN PRFSHIJ R EDHE RECORD RREGULLIMI I KRKUAR RAPORTI I T D DHANAVE TF INFEKTIMIT T CO CVID-19 RECORD KQURKONI RAPORTIMI I T D DHANAVE TF INFEKTIMIT TV COVID-19 T TO SHNDETIT METRO T MON MONITORIT T D DHANAT E INFEKTIMIT COVID-19 T M METRO SHRONDETSIT T MONITORIT T HE SHNDETSIS OF S SCHOOL SHKOLL INDS INDIVIDUALE. T M METRO SH HENDETSISHT N MON MONITOR T THE SHALNDETIT T OF SHKOLL INDS INDIVIDUALE. AUTORITETI SH HENDETSOR QENDRA BEXAR SH HENDETI I SHKOLL INDS INDIVIDUALE. DOKTORI I AUTORITETIT TAL SHNDETIT BEXAR QENDRA WU DHE METROHEALTH DOKTORI I AUTORITETIT TAL SH HENDETIT TAL SH HENDETIT BEXAR DHE METROHEALTH Ne do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me DOKTORI WU DHE METROHEALTH DO T CON VAZHDOJM COL T COL BASHKPUNOJME SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDËRIT VAZHDIMI T COL BASHK COLPUNIM ME SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDRIT DHE NXUDNSIT DHE T E B ENIJIN SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDRIT DHE NXUDNSIT DHE T E THEMELOHEN KESTU UDHZUES. QYTETARI DO DHE STUDENTT DHE T E KNDSISHME KESTU UDHZUES. QYTETI DO T G DHNI PERFUNDIMIN E KOMUNITETIT KESTU UDHZUES. QYTETI DO T G DHNI PERFUNDIMIN E KOMUNITETIT GJAT VITIT T NE VJETR KUFIZUAR I KOMUNITETIT T G GATHERIT DHURNI VITIN E VITIT TX VJETR 19-DHE QYTETIT SHKOLL AS NJ A QYTET GJAT SHOQIDRIT TEK JAVS S NE VITIT TX VITIT - 19 DHE QYTETIT SHKOLL AS SI QYTET T WH CIL ISS ISSHTED SHKUAR P FORR COVID-19 DHE QYTET SHKOLL AS NJALL SHTYPI I QYTETIT Cila është planifikuar për ditën e mërkurë 5 Gusht DUHET CILA SCHSHTED E PRSHKRUAR P FORR NDEDRMJET 5 Gushtit në 07:00 PM. Linja e Fundit është E Mërkurë 5 Gusht në 07:00 PM. Linja e Fundit THSHT QAT SHTYTI I QEVERIS 07:00. Linja e Fundit THSHT QAT DH STNI P STR SHTYPIN E QEVERISJES NUK E NDRYSHON QAT NDAYRTIMI I QEVERIS DIT NUK E NDRYSHONI SHUMVERSIN E NDIKIMIT T CVID-19 N IN DITA NUK KA NDRYSHON SIGJITET E NDIKIMIT TV CVID-19 N COMM KOMUNITETIN TON,, Ashpërsia e ndikimit të kokës-19 në bashkësinë tonë, SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN KOMUNITETI JON, SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN EX EKSPERIENCIMI AKTUAL SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN JANP EKSPERIENCIONI KOMUNITETI SUBSTANTIAL KALIMI AKTUAL I KALIMIT T COMM BASHKSIS SUBSTANTIALE. N C RASTET E SHUM TRANSMISIONI SUBSTANTIAL KOMUNITET. N C RASTET NDRMJET POPULLIT TO RINJ VAZHDON T R RREZIKON. TRANSMETIM. N C RASTET NDRMJET POPULLIT TO RINJ VAZHDON T R RREZIKON. DUHET KIST WE JAV, 12% e RASTVE NJERZIT RINJ VAZHDON T TO RREZIKON. DUHET KIST WE JAVA, 12% e RASTEVE JAN AM JAN NON KTU 18 DHE NDN. DUHET KIST WE JAVA, 12% e RASTEVE JAN AM JAN NON KTU 18 DHE NDN. NJNE PERCENT NGA JAVA E PRDITSHME. SISTEMI HOSPITAL TUAJ SHKOLLOR PARA NDARJES N UN MUND T ST STRESIT DHE PATIENTST T WH CILAT JAN TRE TRAJTUAR N MJETET NDERR T SE TRAJTIMIT TR STRESIT DHE PATIENTST T WH CILAT JANRE TRE TRAJTUAR N TH KESTOS SPITALI JAN A NGA SAN DHE PATIENTT Q WH JAN TREGUAR N IN KESTOS HOSPITALE JAN NGA SAN ANTONIO DHE GJYKIMI I SAJ KESTU SPITALI JAN NGA SAN ANTONIO DHE KOMUNITET E TIJ SURROUNDJE. Qëllimi i një ANTONIO DHE KOMUNITETET E TIJ P SR MBROJTJE. Qëllimi i një direktive të ndryshuar të shëndetit është Komuniteteve. Qëllimi i një direktive të ndryshuar të shëndetit është që të besoni konfliktin dhe Direktiva e ndryshuar e shëndetit është që të besoni konfliktin dhe mënyrën e duhur për familjet, KUJTOJN CON KONFUZIONIN DHE UCERTAINTY P FR FAMILJET, MACHSUESIT DHE SHKOLLN UCERTAIN P FORR FAMILJE, MSUESHTS DHE ADMINISTRATOR SCHOOL SHKOLLS DHE T PRO DH PRONIEN M TESUESIT DHE ADMINISTRATOR SCHOOLT E SHKOLLS DHE T PRO PVRNDARNI REKOMANDIME DHE SH HENDETIN ADMINISTRATORT DHE T PRO DHVNIEN REKOMANDIME DHE TREGUESIT TAL SH HENDETIT P FORR SHKOLLAT N TO REKOMANDIME DHE TREGUESIT TAL SH HENDETSIS FOR P FORR SHKOLL TOT T KONSIDEROJN AS SI KUJTIMI N IN IN TREGUESIT P FORR SHKOLL TON T TO KONSIDEROJN AS SI KTHEHT TO N TO DOKTORIN E INSTRUKSIONIT PERSON KONSIDONI SI KU JAN TET Ktheheni N IN DOKTORIN E INSTRUKSIONIMIT BERGGREN P PR SHTYP DOGTORI I INSTRUKSIONIMIT PERSON BERGGREN ka thënë para se kush është PANDEMIKA BEXAR BERGGREN SASHT SA PARA KUSH ISSHT DREJTORI PANDEMIK BEXAR. SHT PR T DHNAT KUSH SHT DREJTORI PANDEMIK BEXAR. ISSHT P ABR T D DHNAT NUK DATA DHE Shpresoj se kjo DREJTOR. ISSHT P ABR T D DHNAT NUK DATA DHE Shpresojmë që SHTOJN TH NJ AM Direktivë DO T H NDIHMOJ NUK DATA DHE SHPERBESISHT Q TH SHTOJN A NJ DI Direktivë DO T H NDIHMN T CL KLARIFIKOJN S SITUATIN P FORR NDRYSHOHET NJ DI DREJTIMI DO T H NDIHMN T CL KLARIFIKOJNIT SITUATIN P FORR T GJITHA. T ALL GJITHA E DREJTA Deri tani KLARIFIKONI SITUATIN P FORDO GJITHA. T ALL GJITHA E DREJTA DUHET T G NDERMOJMO N D TAT DHNAT TA DITS. Të gjithë. T ALL GJITHA E DREJTA DUHET T G NDERMOJMO N D TAT DHNAT TA DITS. DITA JEMI RAPORTIMI 550 E RE Le të futemi në të dhënat e sotme. DITA JEMI RAPORTIMI 550 RASTET E RI T OF KUVIT-19 QAT Sillni DITA JEMI RAPORTUAR 550 RASTET E RI T OF KUVIT-19 Q TH Sillni N 40,000 RASTET E GJYKAT -S-19 QAT JAN N US 40,000 803 RASTET PUSR DHN SH.B.A N 80 40,000 803 RAST P THR KUFIZIMIN E KUVENDIT-19 PANDEMIKA KETU N 803 RASTET TUS DYTAR DHNI NGJARJ-19 K PTU PANDEMIK N IN SAN ANTONIO JEMI RAPORTIM CVIDI-19 K THETU PANDEMIK N IN SAN ANTONIO JEMI RAPORTUAR 839 RASTET N SE SEVEN-DITUR TONA SAN ANTONIO JEMI RAPORTUAR 839 RASTET N AV VAZHDIMIN E SHTETIT TV DITS-DITS Sonë. NE GJITHASHTU 839 RASTET NER SHUMNJ DND AVSIN E AVELACIONIT TOL ROLLIKIMIT. JEMI Pafundësisht kemi 2 Vdekje të Re VEREZIMI I ROLLIMIT. JEMI Pafundësisht kemi 2 VDEKJE T NEW RE PPORTR RAPORTIN TONA N TO BARDH Pafundësisht KANE 2 VDEKJE T NEW RE P TOR RAPORTIN TONA T FEMALEVE T WH BARDH. NJNE N 60 60-të DHE DHE T RE RAPORTET TONA N TO FEMALE T WH BARDH. NJNE N 60 60 VJET DHE T O TJERT N IN vitet 70 të saj Femra. NJNE N 60 60-të T HER DYT THE DHE T TJERT N IN 70-të T HER DYT AND DHE po kërkojmë për ju T O TJERET N 70 70-të T HER TIJ DHE JEMI TK KRKOJM FOR P TOR TI MBIJET T TIJ DHE TYRE TES DUHET DHE JEMI T AS KKRKOJMOU P FORR TI T K MBIJNI T AND DUHET DHE T THE TYRE T DUHET N IN LUTJET TONA SI ME MBIJET TIJ DHE TYRE T LO DUHET N PR LUTJET TONA SI ME T O TJERT. KEMI TOST HUMBT Në lutjet tona si me të tjerët. KEMI T L GJITHA 349 HUMBAN T OF VESHJEVE TRI miqve tanë TE TJERET. KEMI T L GJITHA 349 HUMBAN T OF FJESHTAR FVE TAN F TRI miqve tanë dhe të dashuruar këtu këtu në SAN 349 SH OFRBIMET TONA FINANCAT TIGH VESHTA DHE VETE TV DUHET KETU N SAN SAN ANTONIO, SPITALET E PRGJITHSHME JAN W DHE TV DUHET KESTU N IN SAN ANTONIO, HOSPITAL OT E PRGJITHSHM DUHET T TO VAZHDOJN ANTONIO, SPITALI T O PRGJITHSHM VAZHDOJN TE SHIKONI TRENDA POSITIVE. QË DO TË THOTË VAZHDIMI TE SHIKOJT TRENZA POSITIVE. CILI DO QENI ATA Q WE DO T DO SHUM SHUM TRENCAT POSITIVE. CIL MET NDIKOHEN Q TH KT Q WENI TIJOJN A NJ AN NDRKOMBTAR T D DUHET T C MUND T P KNDSISHM Pacientët TOTAL KJO QAT KEMI SHTOJN AN NJOT TJER T D DUHET TAN MUND T PRDREJT P pacientëve gjithsej në tonët e spitalorëve tanë. DUHET T C MUND T P MUND T P PATIENTVE TAL TOTALI N TONA T IN SPITALIT TON 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA TONA T H SPITALIT TON H 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA DITA E DIT. NE KEMI 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA DITA E DIT. KEMI 364 N IC ICU CILA DSHT D Zhdukur DJE. KEMI 364 N IC ICU CILA DSHT D VDES 16 NGA TENA DHE KANE 364 N IC ICU CILA DSHT D VDES 16 NGA PJESA DHE KA JANE 252 N V Ventilatorë CILA SHT 16 NGA PJESA DHE KA JANE 252 N V Ventilatorë CILA ISSHT R RUAJ N THE T NDRMARRJEN SI TET 252 P VR VENTILATORT E CILA ISSHT R RREGULLUESHME T S NDRMARRJEN SI DUHET T Y DREJT. KA JANE 3 STILL RREGULLUESHME NAME T DREJT AS DUHET TANI DERI. KERTU JAN 3 3 DUHEN 380. EKSPOZoni M ME DUHET N TO. KERTU JAN 3 3 DUHEN 380. EKSPOZOJ M ME SHUM 380. EKSPOZOJ M ME T MUAJ PR KAPACITETIN PAT, 53% E TE ME ME PER KAPACITETIN PAT, 53% te Ventilatoreve dhe 15% P ONR KAPACITETIN PAT, 53% T OF VENTILATORVE DHE 15% TED BEDHJEVE SPITALALE N AVNDSISHME N Ventilatorët dhe 15% e feçeve spitalore janë të disponueshme në sistemin tonë spitalor ASA E SH BNDETOSVE TOS SPITALIT DISPOZITM N IN SISTEMIN TONI HOSPITAL RRETH SI KAM T SA BNI NGJARJE NDN SE SHUM SISTEMI JONOSSIS HOSPITALE QE NDODH T R NDRMARRJEN ND MUND T STRESIT T L BN M ME T NDEROJ NVER T Unë thashë VETEM NDERA STRES T BN T T NDERMOJ N GJYQGESIN E BEXAR NELSON STRESI LET ME TAN TN NDEROJM TO N TO GJYQSIN E BEXARIT NELSON FALEMINDERIT ME PAR F T ALL GJITHA GJYKATA BEXAR QYTET NELSON THANKS ME ME PAR OF T ALL GJITHA FALEMINDERIT T ALL GJITHA P FORR PUN FALEMINDERIT ME PAR F ME T ALL GJITHA FALEMINDERIT TUAJ P FORR PUN US ME US SHTET Ne do fillojmë të sjellim FALEMINDERIT T ALL GJITHA TUAJ P FORR PUN ME SHUM JU po fillojmë të sjellim ME SHBA JEMI po fillojmë të sjellim numrat e humbur. NUMBT NDERI. >> DUHET M A SHUM MAY SHUM MNYR NUMBR T VDES >> DUHET M SHUM M W SHUM MUND T TO DHNI DHE NE shpresojmë të jemi në gjendje të >> VAZHDONI SHUM MAY SHUM MUND T DYT T TO SHUM DHE NE shpresojmë që të jemi në gjendje të vazhdojmë që ATA TREGT NDR TE SHUM DUHET T TO JEMI FUND T TO VAZHDOJM TH ATA Q TR TREGON PROR MUAJIN E Gushtit VAZHDIMI QAT TREGON T TH PARA MUAJIN E Gushtit po po hyjmë A. MUAJI I Gushtit JEMI HYRJE A. >> Vërtetë një SHUM HYRJE A. >> P RERGJIGJE NJ V SHUM >> Një kohë kur do të shkojmë >> REALI NJ A SHUM >> Një kohë kur ne do të kemi për të bërë mirë nëse ne presim >> Një kohë kur ne do të kemi për të bërë mirë nëse i presim shkollat ​​në DUHET T DO BNI MIR N IFSE KEMI SHPENZON SHKOLL TOT T BE JENI SUKSESE N IN HAPJEN E TYRE SHKOLL TOT T TO JAN TUC SUKSESUAR N HAPJEN E TYRE DUA TANK FALEMINDERIT P FORR farë jeni Jini të suksesshëm në hapjen e tyre, kështu që ju falënderojmë për atë që jeni duke bërë Kështu që ju faleminderit për atë që jeni duke u mbajtur atë që po bëni B DONI Q K KAQ Q JENI DO TING BNI DITA DHE NDIHMOHET KISTU MBIJE QAT ATFAR JU po bëni sot dhe NDIHMONI KIST NDSRMJET PYETJE. Ne i kemi marrë DITA DHE NDIHMOHET KISTS NDRMJET PYETJE. JEMI DUHET DREJTORI NGA SSSHTJE RRETH. JEMI DUHET DREJTORI NGA GOVERNOR TODAY, THEY DREJTORI NGA QYTETARI DHE TANI, Ata thanë që këto borde do të dëshirojnë QYTETARI DHE TANI, Ata thanë që këto borde të kurorës do të vendosin kur dhe se si do të SI KETO K BORKUA TRE GJITHA DUHET TEC DHNI K HTO DHE SI DUHET T OP HAPNI KU DO T OP HAPNI N H SI VENDOSI KUR DHE SI DUHET T HAPUR KU DO T OP HAPI N IN SI T HAPNI. HAPI KU DO T OP HAPNI N H SI T HAPNI. JEMI MIR T MIR Ata do të hapen. Ne po marrim mbështetje të vërtetë të madhe nga siguria Ne po marrim mbështetje të vërtetë të madhe nga shpërndarjet e sigurimit K INTU N SAN SAN ANTONIO. MBROJTJA NGA SHTETET E SIGURIS KTU N SAN SAN ANTONIO. Unë besoj se ju lutem të merren SHQYRTIMET KETU N SAN SAN ANTONIO. Unë besoj se ATA THONA MENALE QO KA SHENJ SCHOOL SHKOLLA KETU KUJT Unë besoj se ATA KANOHEN MALLRA QO KA SHKOLLA K HERTU KAYTU KUJTAY thonë se ata do të hapen në gusht KUSH KA DISA SHKOLLA K HERTU SHTYT THE QY NUK JAN TO HAPUR N 13 Gusht. Unë BESIMI BERNIE Ata do të hapen më 13 gusht. Unë besoj se SHTETET E SHKOLL BS BERNIE SHKENCS Q HAPNI 13-të. Unë besoj se SHTETET E SHKOLL BS SERN BERNIE Q SHTOJN TO TEN HAPNI DISA N IN Gusht SHTETET E SHKOLL GS SHKOHEN T TO HAPNI DIT IN N A Gusht, Unë besoj se PASURIA E 17-të MAYBE DISA N IN Gusht, Unë besoj se EARLIERI 17 MAYBE MAYBE MARSOHET. KA NGJARJE EARLIERI I 17-të MAYBE MAYBE EARLIER. KA NGJARJE Q G DO T BNI STEPPING N IN KU JEMI Mund të jetë më e hershme. KA NGJARJE Q G DO T BE BNI STEPPING N IN KU DUAJ NUK DO T HA KEMI KET SHPESHT T JEMI STEPPING N WH KU DUHET T WE NUK DO TVE KEMI K THTT KONTROLLIT. Ne ende kemi një DUA NUK DO T HA KEMI KIST KONTROLLIT. Ne do të kemi një mënyrë të mirë për të shkuar në kushtet tona NËN KONTROLL. Ne do të kemi një mënyrë të mirë për të shkuar në kushtet e kohës sonë të dyfishimit që duhej të Mënyrat e mira për të shkuar në kushtet e kohës sonë të diskutimit që duhet të jemi në gjendje të forcojë këto ditë KOHA DOBLIKUAR Q KA NEVOJ T TO JEMI FUND T TO NDRROJM TH KT DITA PUTR SHUM T GJITHA Jini të aftë për të forcuar këto ditë, por shumë më gjatë se sa ekzistuesja 18. DHE DO T ST NDODHemi PAS NJ SHUM Më të gjërë se sa ekzistuesja 18. Dhe do të vazhdojmë akoma në lidhje me Ekziston 18. DHE DO T ST VAZHDOJM N AT RRETH 17.7% RMIMI I INFEKTIMIT CILA SHT NDODHET N AB RRETH 17.7% CILA E INFEKTIMIT CILA STSHT DUHET T CON KONSIDEROHEN M HIGH T HIGH LART 17.7% CILA E INFEKTIMIT CILA STSHT ST NUK MUND T KONSIDERUESHME LART WE N W JEMI N 5 5. DUKE DUHET T TOO GJITHA KONSIDEROHEN T GJITHA JEMI N 5. 5. S SO T MUND T TO BNI FALAS JEMI N 5. 5. SIKA JEMI DO T G MERRNI PACKR STANDARDET E SIGURUARA QAT KEMI Pra, ne do të marrim para për standardet e sigurta që ne kemi përpara. FASI MASAT E GJITHA STANDARDET E SIGURME QAT KEMI PARA. MJETET E FUNDIT QING NDODHEN NJ REP NGA SHT TAKON PARA. MJETET E FUNDIT NGA NJ RE REP NGA MUND T NDRMARREN NGA SHBA N MUND 5 Një REP NGA MUND T NDRMARR NGA SHTYPI N ON MUND T 5 5-T WE MUND T KEMI NJ W MUND T DYT DUHET NGA SHTYPI N M MUND T 5 5-T WE DUHET T HA KEMI NJAY MNYR T GJITHA PR T MSUAR PR T GJITHA KU JAN TO. DUHET T HA KENI një mënyrë të gjatë për të shkuar në marrjen e prapme KU JU JEMI. Kështu që do të jetë. DISA JU Merrni prapa KU JEMI JEMI. Kështu që do të jetë. DISA JU DIN RREZIKONI Kështu që do të jetë. DISA JU DINI RREZIKONI GJITHA QOU DUHET T BE JENI DI T DREJT TH GJITHA QING DUHET T TO BN SHUM KUJDES P ABR KTO KTO GJITHA QAT DUHET T TO BN SHUM KUJDES POR KTO K SCHOOLTU SHKOLLAT HAPIN N IN SHUM KUJDES P ABR KTO K THTU SHKOLLAT HAPIN N WE KA KSHTUAR T TO TIJ SHKOLL OPT HAPJEN N WE KA T AS KRKUAR T TO QENI QENI KUJDES DHE T TO DUHET T TO CILIN I KEMI KUQ TI MIRYSISHT T BE BNI KUJDES DHE T L D LGJOJN TO WHFAR S DREJTORI I SHALNDETSIS W DO T BNI KUJDES DHE T TO D LGJOJN TO T WH CILIN DREJTORI I SHALNDETSIS DO T S B SNI K HERTU N IN KUSHTET E TYRE DREJTORI I SH HENDETSIS S DO T S BAYNI K HERTU N T KUSHTET E K ADRKESS S TYRE RRETH SI KA SHKENI RRETH KETU N T KUSHTET E TYRE K ADSHILLA E TIJ RRETH SI KANOJNO P DR TUR GJATAT Q KA PAS GJY K ADSHILLA P ABR SI T GJITHA PURR GJETJE SE POR KET TH THSHT E RREZIKSHME NUK DO DUHET QE POR KETE E RREZIKSHME MOS NUK DO T B BESON E RREZIKSHME NUK DO T DO T B DO T B BESONI KERTO NUK KA DUHET TOWN SHTOHET QAT Mos u besoni se këtu NUK JAN T SHTETOHEN QAT TEKNIKT MUND T SP SHPRNJO هستند NUK KA NDODHEN T SH SHUM SI M TESUESIT MUND T SP NDNI SMUNDJEN SI T SHUM SI Adoleshentët MUND T SP NDRNI SISMUNDJEN SI T QU DREJT AS SI TUL LIDHJEN SUL MNYRT DUKE DUHET T BE BN SHUM SISMUNDJET DUHET SI T QU SHUM SI TUL VJETET DUHET T IT NUK DO T TO BN SHUM KUJDES KUJDES NSE MUND T OP HAPNI Të rriturit kështu që është duke shkuar për të qenë shumë kujdes shumë nëse mund të hapni SHUM KUJDES N IFSE MUND T OP HAPNI N WE DO TID SHKRUAR TJET LETTERR T N WE JU SHTETUAJ TJER L LETTERR SHQIPTARIT NUK E DI JEMI SHKRUAJ TJERET LETTERR T TO SHQIPTARIT NUK E DSOJM WE DUHET T AN PSRGJIGJEN P TOR K ORTO OSE MUND QEVERITARI NUK E DUA KEMI P WERGJIGJE P TOR K ORTO OSE MUND T BE JEMI QAT JEMI JEMI JET L DUHET NJ AN PSRGJIGJE N TH K ORTO OSE MUND T BE JEMI ATKA JEMI JETOJM WE JEMI I MADH. NE KEMI NUK JEMI ATFAR JEMI JEMI JEMI MADH. KEMI NJ AN P ANRGJIGJE DHE TUAJ T WE MUND TIJ GREAT. JEMI NJ AN PSRGJIGJE DHE TONA TAN JANING T T FEMIJET SI E MENYNUAR PARA. NJ AN P ANRGJIGJE DHE TONA JEMI TAV FEMIJET SI E MENYNUAR PARA. Ata kanë ATTORNEY RREGULLORE JOE SHTETI SI E MENYNUAR PARA. KA ATA TORRIK T AT SHPIRTSIS JO JOE GONZALES ADMINISTRATOR TAD KADSHILLIT KA ATA TORRIK T AT SHKRUHET GJY GONZALES GJYQSI ADMINISTRATOR KRYETAR RON RON HALE. GONZALES GJYKATI ADMINISTRATOR KRYETAR RON RON HALE. SHERIFI NGA DUA SHITSIT TONA GJYQTAR RON RON HALE. SHERIFIKIMI NGA JU DUHET SHITJET TONA TANI JAN M MYSELF WROTE NJ L LETTERR T SHERIFI NGA DUHET SHITJET TONA TANI JAN M MYSELF WROTE NJ L LETTERR P GR QEVERISJEN DHE ATFAR NDODH TI JAN M VETM T W VETM NJ L LETTERR P TOR QEVERIS DHE ATFAR D NDR T REVOJN GJYQSIT E RIDERIT T TO QYTETARI DHE WHFAR NDODH TUD REVOJN GJYQSIT TID RIDERIT T B MNI VENDIM REVOJNI GJYQSIT E RIDERIT T BNI VENDIM ME P WITHRSHTATJE PERSONALE BAKENI NJ D VENDIM ME PPRSHKRIM T TO Bonit të Njohjes Personale. DHE BONI I NJOHJES PERSONALE. DHE EFEKTI I KA ISHTE SHT BONI I NJOHJES. DHE EFEKTI I KA JANE NDAR DHN POPULLSIN JN E JAILIT EFEKTI I KA JANE DHNI POPULLSINN E XHELIT TONA TANI SI NDRNI POPULLSINN E JAILIT TANI TANI SI 3,747. N J SHPRNDARJE TANI SI 3,747. N J SHARBIMIN NGA një PIK E ultë OSE DISA 2900 3747. N J SHARBIMIN NGA një PIK E ultë, ose DISA 2900 ITSHTP EKSPENZIVE për T ALL GJITHA T NGA një PIK E ultë OSE DISA 2900 ITSHT EX EKSPENZIMTUAR T ALL GJITHA TOST KOSTOVE T T TATUESVE ESHTE SHPENZUESHME P ALLR T ALL GJITHA TATIMTART E KOSTOJN 56 Jeni 56,000 DOLLARA MORE T TJERA DETYRUESIT TAXPAYER CT JU JENI 56,000 DOLLARA MORE SHUM NDARJE NGA T OF QEVERIT JU JENI 56,000 M D SHUM DOLLAR E EDO Q BNI TEC VENDIMIT T THE QEVERIS EDO SHQYRTIMI I VENDIMIT T G QEVERIS ME P RESRKTHIMIN E NDRYSHIMEVE VENDIM ME REZULTIMIN E NDRYSHIMEVE Q HE BJN T TO JENI FUQI GJYQSORE ME PPRZGJEDHJE N THE NDRYSHIME T HE GJITHA T TO BNI T R NDRMARRJE TUD DREJTAT GJYQSORE, DO T S BURNI SIGURIN DUHET T BE BNI T R DREJTAT GJYQSORE, Unë jam i SIGURUAR Faturën nga industria e kam marrë për të T R DREJTAT, Unë jam i sigurt që faturat nga industria e kam marrë shumë për të bërë atë, pasi tani ne jemi duke shkruar vetëm GOT INDUSTRIA SHKO T H NDODHET TAI TANI JEMI SHKRUAR VETM NJ O 3R të PERSONALE TEC BNI TANI JEMI VETRM SHKRUAJMNE NJR 3RD T B LIDHJEVE P RR SHQYRTIMIN PERSONALE Q TH NE NJNE 3RD T B Bonove të Njohjes Personale Q R JEMI PARA. NDRMARR ME LIDHJET E NJOHJES Q TH JEMI PARA. SI NDRMARR WITH ME SHQYRTARIN NUK MUND T NDRMARR KA PARA. NDERME ME SHQYRTARIN A NUK METE FAKTIT QE NUK DO T T BNI QYTETARI NUK MUND T FAKTUAR Q NOT NUK KANIS TAK BN PR BURONERST N THE TATE CILS FAKTI Q NUK JAN T TAK BN BURONERST N THE ATEMIMIN Q TH DO T DUHET. BELONT N THE T R CILS Q TH DUHET T. >> JAN J DHOMA JONA N IN JEOPARDY Ne shpresojmë që SHTETI JU SHPESH DHE T DO BNI M .NYRN E DREJT. >> FALEMINDERIT GJYQSIN DHE AGJEN A DHE B DONI Mënyrën e DREJT. >> FALEMINDERIT GJYQSIN DHE KUNDR T A RUAJME MBIJEN TUAJ >> FALEMINDERIT JU DREJT AND DHE KUND AR T A RUAJME MBI KUJDESIN TUAJ DUHET TT VAZHDONI P WR PUN Kujtoni KUJDESIN TUAJ Deri sa të vazhdojmë të punoni me PUN USN E SH.B.A. UDHZUAR DUHET T G VAZHDOJM W T TO PUNOJM WITH PUNS S US SHQIPRIS H HARDH PROR MUAJIN E Gushtit dhe Shpresës ME PUNN E SHQIPRISARD SI KUJT MON MUAJ MUAJIN E Gushtit dhe shpresë e gjërave që do të TYRE MUAJI I Gushtit dhe GJITHA SHPRFSHIJE T TH GJITHA T'DO T T NDIKOJN AND DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM GJITHA NE DO T T NDIKOJN AND DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM P FORR SHKOLL TOS T TO HAPUR SI GJITHA DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM P FORR SHKOLL TOS T TO HAPI SI T AL GJITHA JEMI SIGURISHT T S NDRNI. P FORR SHKOLL TOT T TO HAPUR SI GJITHA JAN BE SIGURISHT T S NDRMARRJEN N. >> GJITHA E DREJTA MUAJORE LVIZJE Jini të SIGURISHT T TO NDRNI N. >> GJITHA E DREJTA KRYETARI Q MUND T THE PYETJET TANI SI T HE BNI >> T ALL GJITHA E DREJTA KRYETARI P MR PYETJET TANI SI T DO B DNI KUJTIMI I KILNDIT. DERI PYETJET TANI SI KA GJAT KRISHTIMIT T DITS. Ai tha se sot që qyteti GJAT KRIJIMIT TIL DITS. Ai tha se sot që qyteti vazhdon të ndahet me atë që Ai tha se sot që qyteti do të shkëputet me atë që guvernatori GREG ABBOTT MUND T D DISAGREZONI ME ATFAR SHQIPTUA E GOVERNOR GREG, tha sot, që SHALNDETI LOKAL GABERNOR GREG ABBOTT tha sot që SE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK MUND T P PARAQITJEN Tha DITA Q DE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE MUND T MUND T PARA SHKOLLAT MBI MBROJTJEN E SHKOLL TOS P TOR TRE PARAQITUR DEPARTAMENTET NUK MUND T P PARA PARATHIVNIE SHKOLLAT P TOR PARAQITJEN E SHPESHTSIS MBIJET SHKOLLS P PR PARAQITJEN E SH SPNDETSIS D SIS SMUNDJEVE ME KT Q H MIR SH SPNDETI I SISMUNDJES ME QE SI KAQ S SAKONI DEPARTAMENTI I SHALNDETIT E SISMUNDJES ME KATT H QOW SI KA FAMUAJ DEPARTAMENTI I SHALNDETIT T W SHENJSIS S DIKA TIN GJITHA T AM NDRYSHUAR SAID DEPARTAMENTI SH HENDETSOR DO T BE JETS GJITHA DISA LIDHJE TIVE DREJTIVESIS S AM SHUMENDSUARA TEND ndryshuar, DISA JANI SI GJITHA TIN GJITHA T DI DREJTIVESIS AM SAL SHUMSISHT T SHENJTUAR, JAVA SI SHTETSUAR. NUK KEMI DREJTIMI SH HENDETSOR, JAVA E DITS SOM KUFIZUAR. NUK KEMI DETAJE ende në atë që mund të jetë JAVEN TJETER. NUK KEMI DETAJE PER T WH CILA QIGH MUND T BE BNI KA SHENDA. DETAJET ende në atë që mund të bëhet, por ai tha. QAT DO T BE JAN AN TREGU JETI, por tha. KJO DO T BE JET IND NJ IND Tregues i BAZUAR N IND TREGUESIT T HE SH HENDETIT QE DO TY JET TREGUESI I BAZUAR N ON TREGUESIT T HE SHALNDETSIS T TO NDIHMOJM D VENDOS DREJTAT E SHKOLLS BAZUAR N ON TREGUESIT T HE SHALNDETSIS TO P TOR TEL NDRMARRJE SHKENCAT E SHKOLLS VENDOS KU ​​JENI HAPJEN N IN PERSON T H NDIHMOJN D SHTETET E SHKOLL DS VENDOSI KUR T TO HAPNI N IN MARSIM T PERSONIT SIGURisht. DHE SI T KUR DUHET TEN HAPIN N IN MFSIM T P PERSONIT SIGURisht. DHE SI T TO RREZIKON KAPACITETIN. SIGURISHT EDHE MARSIMI SIGURISHT. DHE SI T TO RREZIKON KAPACITETIN. SHKOLL ALSISHT EDHE SHKOLLS DO T BE KRKOHET T TO KAPACITETI I RRITUR. SHKOLLSSISHT EDHE SHKOLLS DO TQU KRKOHEN T TO RAPORTIN ANDO GJETJE TV CILIDSIS N RAST SHKOLL WT DO T RE KRKOHEN T TO RAPORTIN ANDO RREZIKUAR TV CILS NP Departamentin e Shëndetit DHE DO T JEMI RAPORTI YDO ASASSHTJE RASTET N DE Departamentin e Shëndetit DHE DO T BE PRDORNI FEEDBACK NGA QYTET DEPARTAMENTI SHALNDETSOR DHE DO T US PRDORNI FEEDBACK NGA QYTETI I QYTETIT QAT NUK JEMI TAL KALUAR RRETH P USRDORIMI I FEEDBACK-it NGA QYTETI QYTET QAT JEMI TAL GALUAR POR K STU K HERTU QYTET DUHET QAT KEMI TAL GALUAR POR K STU K HERTU QYTETI ISSHT T GJITHA T ALL GJITHA SI K HERTU QYTETI ISSHT T GJITHA T ON GJITHA PARA N SHKOLL THS QAT NDODHET T NDODHUR SHT T GJITHA T ON GJITHA PARA NACK SHKOLL THS QAT NDIKON ND NERMJET NDRMJET. ONLINE N ON QYTET SHKOLL THS QAT NDIKON NDEDRNJSIMIN e ardhshëm. ONLINE N P FJAL FN FACEBOOK T THE QYTETIT SI MIR W. Të mërkurën. ONLINE N P FJAL FN FACEBOOK T THE QYTETIT SI MIR W. Kështu që ata do të përdorin gjithçka FAQE FACEBOOK SI MIR. Kështu që ata do të përdorin gjithçka që duhet të thuash Kështu që ata do të përdorin gjithçka që ju duhet të thoni për të ndihmuar. DUHET T S SHENJN N H NDIHM. >> STEVE SPRIESTER: FORMULATE TE NDIHMOSH. >> STEVE SPRIESTER: FORMULULONI QE DREJTORI I RI SH HENDETSOR Po, >> STEVE SPRIESTER: FORMULULONI QE DREJTORI I RI I SHNDETIT TJETA DUHET, YDO Q NDODH T HE FJALON SHTETIN ISHTE QE DREJTORI I RI SH HENDETSORI DUHET, YDO KUNDR TI FELT SHTETIN LESHT KLIKUAR PRET Q SHALNDETI YDO KANDOH TI FELT SHTETIN ASSHT C KLIRE E PRETT Q TH SE DEPARTAMENTI SH HENDETSOR KA FUQIN TO N TO KUJDESI PRETTY QAT SE DEPARTAMENTI SH HENDETSOR JAN THE FUQIN TO P TOR PARAQITJEN E VDEKJES DISA T DEPARTAMENTI KA FUQIN P TOR PARAQITJEN E MBYRJES DISA T TH KTU SHKOLLORE POR T R BNI P CLRBASHKT MBI MBYRJEN DISA T TH KTU SHKOLLORE POR T R B RNI NDIKOJNOM DISA T CON KONFUZIONIT QAT KESTU SHKOLLAT POR T R BELNI NDIKOJN KONFUZIONIN Q NDODHET KETE. Ata VENDOSI T TO DISA T CON KONFUZIONIT QAT NDODHET KETE. Ata VENDOSI T IS NXSN UDHZUES T NEW REJA INSTEAD ATJE JASHTE. Ata VENDOSI T IS SHTYPIN UDHZUES T NEW REJA INSTEAD T G SHKENJ ONS SER KUJTIMI S ISSHTJ G UDHZUES T NEW RE P INR T MSUAR N TH MATNYRJE T C AKTUARA NGA MENA EDHE SHTETI INTERESUESHT EN ENOUGH. FALEMINDERIT KOMITET P FORR T ALL GJITHA tunelet e tij që bëjnë dhe atëherë këto shqetësime KOMISIONI P FORR T ALL GJITHA TUNNELET E TIJ SI B ANDNI DHE KETO KENNDNJC KANC K HERKES T HE SHENJE P ABR ATFAR NDODHET N IN Të BNI DHE KETEN KCNDCNJC KCNDSISHT T HE SHENJE PR FAR APSHT NDODHEN N COM SHUM KOMALE DHE GJARJE ME Tha RRETH WHFAR NDODHET NUNT SHUM Komale DHE GJARJE ME FAKTIN QAT HAPIN SHQYRTI KOMAL DHE GJITHA ME FAKTIN Q HAPHENI N IN AUGUST SI DETYRUAR FAKTI QAT QYNI HAPIN N A Gusht, SI EKZEKUTUAR INTERESUES Q TH Ai. N A GAT SI E ARDHME E INTERESUAR Q TH Ai. VENDOSI KOMENTI PATR KT AS Interesant që ai. VENDOSI T COM KOMENTIT P THR KT AS SI DUHET P BYR MUND T DITS VENDOSI T COM KOMENTIT P THR KT AS M AS SHUM NGA NUMT E MSIMIT DUHET NGA NUMRIET TOD S DITS SAY MUNDIT 550 raste të reja, JEMI TANI NUMBR 550 550 RASTET E RE, JEMI TANI N AT 40.803 SHKOLLAT TONA E SHTETR-DITA 550 RASTET E RI, JEMI TANI N AT 40,803 AVERIMI I ROLLIKIMIT TV SHENJT-DIT TONA ATSHT AT N 8 839 në një 24 orë 40,803 VEREZA E ROLLIKIMIT T SE SHTETVE TUR DITVE TONA 8SHT N 8 839 në një PERIOD 24 orë. 2 VDEKJE T NEW RE. VEREZIMI ISSHT N IN 839 N IN PERIUDHN 24 orë. 2 VDEKJE T NEW RE. JEMI N 34 349 TRENDS N IN PERIUDHA. 2 VDEKJE T NEW RE. JEMI N 34 349 TREGTET N SH HRBIMIN DHE I SHENI DHE TI JEMI N 34 349 TREGTET NOS SHOSRBIMIN DHE SHENI TI DHE P VR VENTILATOR STT Q ST T TR TRAJNON N SPITALI DHE SHENI TI DHE P ANDR VENTILATOR STT Q ST MUND T TRYNOJN IN N IN DREJTIMIN E DREJT. ATA JANË VENTILATOR STT Q ST MUND T TRAJTOJN IN N IN DREJTIMIN E DREJT. ATA JAN TR TREGTOHEN. DREJTIMI I DREJT. ATA JAN TR TREGTOHEN. >> T ALL GJITHA E DREJTA, LETNI TANI TANI TREGTIMI në rënie. >> T ALL GJITHA E DREJTA, TANI DUHET TANI DUHET T WH GJITHA T TO KETIE T G BNI >> T ALL GJITHA E DREJTA, TANI DUHET TANI DUHET T WH GJITHA T TO KATIE T TO MUND T MUND T SHUM N ST STORMET Q TH JENI DUHET T WH GJITHA T TO KATIE T TO MUND T LEXONI N STORMET QAT NUK JENI TAL FALUAR DUHET N ST STORME QAT NUK JENI TAL FALUAR P OR KTO. ATJE JASHTE. >> PO STORMS që lëvizin NGA VERI VERI DUHET GJITHA E >> PO STORMA që lëvizin NGA VERI VERI DUHET T K GJITHA TING GJITHA SEVERALE Q G SHKENI K HERTU VERI VETOTM DUHET TIN GJITHA T SE GJITHA VLERA T HER GJITHA KEMI GJITHA THEMELET E STORMEVE GJETJET E VRTET GM Q G SHKENI K HERTU KEMI T THE GJITHA THEMELIMET E STORMEVE KAPITULLI I PRODHIMIT DO TOT DUHET THEMELET THEMELORE TAP CILSIS OF S PRO PRODHIMIT T HA DREJT ANDS S VETEMJEVE DHE DISA KAPITULLI I PRODHIMIT DISA VEJTJE T SM VOGLA DHE DISA FITUESHME. POR NE JEMI SHUM DISA FEMIJE E VAJZA DHE DISA FJALA T GUARA. POR NE DO T DUHET TUN NDEROJME BASHKIMET E JASHTME FITIMET E VETM. POR NE JEMI DUHET TUN NDERTOJME DHNIE TUT JASHTME Q M NDIKOJN ASHTN E STORMIT. ATAJ BUJQARSIT T JASHTME T LNDSOJN A AHEAD T OF STORMIT. KETO BOUNDARIES FLO. DO T DO BNI 2 AADI I STORMIT. KETO BOUNDARIES FLO. DO T DO BNI 2 GJITHA DO TI DO FEMIJET FLO. DO T DO BNI 2 GJYKA DO T P PRZGJITJE SHPENZIMET E B WNDS SI GJETJET TI DO T P PIKNJOJN SP SHPENZIME T W DYT THS S BO BUJQARYSIN E JASHTME Q M SHUM PICKRZGJEDHNI SHPENJET WIND SI BOUNDARIN E JASHTME Q TH NDODHEN PROR BRAUNFELET E REA TANI BULETI I JASHTME Q TH Q M NDODHET NGA BRAUNFELET E REA TANI PUN WN NO PORTIONET E PROR BRAUNFELET E REPARA TANI PUNOJNO N P PORTIONET E SHTETIT BEXAR QAT KIKONI PUNA N PORTONI TY QYTETIT BEXAR Q NDODHIN DERI N 45 MILE PER HOUR QYTETI BEXAR QAT KUPTUAR DUHET DERI N 45 45 MILE P PR MNYR NGA ORA KA QENA N IN BRAUNFEL NEW T NEW RE FITONI N 45 45 MILE P HOR K HOTUR MNYR KA NGJARJE N B BRAUNFELET E REA S SO TENI KUPTUESHT TH K BTU N B BRAUNFEL NEW T NEW RE T SO MUND TICE SHENI L THND THSISHT që POR THESEOUTFLOW DO TUAJ V NOTREJT TH QAT KTO K THTO BOUNDARIES SIPAS K BTU KUFIZUAR NJOFTIMI PR KOSTO KUNRKESA TUN PARAQITJE SI T B KUFIZUAR NO TUN TJERA T SM VJETUR DETYRAT SI K BT B BUMP NO TJERA T SM TJERA TALL VDEKJE T VDREJT AS SI K BTU BUMNI NO TTHER TJERA TJERA T TJERA TUN VDEKURA T SM VEPRUARA SI K BTU BUMNI N BO BAZAT E TJERA T O JASHTME. ATA JANË ZGJEDHET SI K BTU KUFIZUAR NO BONDARI TTHER TJERA TUT JASHTME. JANE KAPITULLI I PRODHIMIT T NEW RI BASHKIMET E JASHTME. JANE KAPITULLI I PRODHIMIT TV ZHVILLIMIT T NEW REPUBLIKS SUN RE KAPITULLI I PRODHIMIT T DE ZHVILLIMIT T NEW RI ​​TUN TRETSIS AND DHE Q IS ISSHT SI ZHVILLIMI I TRETSIS AND DHE Q IS ISSHT EX saktësisht ATFAR APSHT NDODHET N IN ATA ISSHT saktësisht ATFAR HSHT H NDODHET N IN GONZALES TUNT QYTETIT GUADALUPE FAR KA NDIKUAR N IN VITET GUZALELE TU GUADALUPE QYTET KAQ SHUME SHTETET E GUZALEVE TU GUADALUPE KAQ T MUND T AT GJITHA K LTO LIDHJE LIDHJE T GJITHA SHTETET KA QENI TE GJITHA KINTO LIDHJE TIT LIDHJEVE T B KUFITUAR N E DO TTHER TJERA Q TH DO T H NDIHMOJN N KESTO LIDHJE LIDHJE T B HUMBIMIT N E ACHDO TJERA TJETAT Q W DO T H NDIHMOJN TO T NXNI NUSIN ND STORM EDO TTHER TJERA QAT DO T H NDIHMOJN TO T SP NGJYROJN NO NUSH NDN ZHVILLIMIN E STORMIT POR unë NJOHUR NUSH ND ZHVILLIMIN E STORM POR DUA T TO QNDROHET FOKUZUAR P FORR ZHVILLIMI POR DUA T TO QNDODHET FOKUAR P FORR KOHN Q BE NDODHET Dëshironi të qëndroni të përqendruar për kohën që do të jetë në THUNDERSTORM RREZIKUAR paralajmërim që KOHA TING BNI NUN MUNNYR TUN THUNDERSTORM PARALAJMSIN SI UNTIL 8.34 CO MAO NORTHEAST THUNDERSTORM PARALAJMRIMIT QE UNTILIT 8.34 CO MAORT PORTIONI Verior i Qarkut BEXAR Deri në 8,34 CO PORTIONI MAORT Northeast i Portali GUADALUPE QYTET GUADALUPE PORTIONI I PORTI I QYTETIT GUADALUPE QYTETOR BEXAR TORT QYTETARAVE SI QENI. PORTI GUADALUPE QYTET TUNT SHQIPEVE SI MIR AS. THIRRET K HERTU LUAJ PR FJAL SHQIPTARI SI QENI. THIRRET K HERTU LUAJ P FORR LINDJET N AB RRETH 50 MJETE P PR ORA THARRET KETU LUAJ P FORR LARG UN DERI N AB RRETH 50 MIJE PERR KURND THN Q ISHTE VALLREJT WITH ME T O GJITHA DERI N AB RRETH 50 MIJE PERR K HOND THT QAS MUND T JANALL REZULTONI ME BOUNDARIN E JASHTM DHE DISA VARGJEN E LARGER QAT ISHTE VALLREJT WITH ME SJELLJEN E JASHTME DHE DISA VARGJE T MADH K HERTU, POR A KA NDIKON KUJDESI DHE DISA VARGJET E RREGULLUAR K BTU, POR NUK KA MUND T KENI PORTIN E STORMIT KETU, POR SI MUND T KUJT K THTO PORTIONI I STORMIT po fillon të zbritet APARTA KA KJO PORTIONI I STORMIT po fillon të bie në këmbë aty pranë Fillimi për të zënë vend aty pranë Liqeni i CANYON-it P BR M T MIRAR KALI KANYON LIRI PACKR M T MADH T TO MBAJTSISOM SIKA NICKEL SIZE NIKEL CANYON LAKE BACK më larg në perëndim DISA NICKEL SIZE NGJARJE E MUND T PRGJITHSHME NGA WEST DISA NIKEL NDERME VETE PERGJEGJESISHT PER GJENERALE NGA KERRVILLE JUG I KOMUNIKUAR TE GJITHA E PRGJITHSHME E MUNDSHME NGA KERRVILLE JUG T OF KUFIZUAR T ALL GJITHA MAYNYRN N TO LAKE KANYON KERRVILLE JUGORE E KONFORTUAR T ALL GJITHA MAYNYRN DREJT TO N Liqenin CANYON KA GJERI VERI I BULVERDE MAYNYR M T GJITHA KANYONI Liqenit këtu vetëm në veri të BULVERDE KJO PORTIONI I RRJETIT ISSHT K NORTHTU VERI VERI I BULVERDE K PTU PORTI I RRJETIT po bie poshtë në Jug në RRETH K PTO PORTIONI I RREZIKUT po bie në jug në RRETH 3035 MILES NDERTIMI I GJYQSIS SOUTH S SOUTH JUGUT N AB RRETH 3035 MILE P PR ORA. Kështu që kjo do të jetë 3035 MILE PER HOUR. Kështu që kjo do të shkojë te BERNIE KETU PRETTY NË ORË. Kështu që kjo do të shkojë te BERNIE KETU PRETTY së shpejti SHUM STORM I ELEKTRIFIKUAR GJITHA T B BERNIE KETU KUJT SHUM SHTYPI E ELEKTRIFIKUAR KTU KETU një ton ndriçimi SI QEN Së shpejti SHUM STORM I ELEKTRIFIKUAR KETU Një ton ndriçimi SI QENI PARA KIST DO T CON vazhdojë KETU Një ton të ndriçimit SI QENI PARA KISTO do të vazhdojë të hidhet në Jug. KUJTIMI I KISTU KUNDR KJO DO T CON VAZHDON N TO DROPN E JUGUT. KOHSIMI I KISTU K GTO M GNYET N ZEMR T DROP JUG. KOHSIMI I KTU K GTU MUND T PARA N ZEM OFRIN E DREJTS SUNT BEXARIT RRETH 7.30 KETOJN INT N HE ZEMRIN E SIGH DREJTS SUNT BEXAR RRETH 7.30 ose VAZHDONI T TO MBIJENI UPDATUARA E DREJTA E QYTETIT BEXAR RRETH 7.30 ose VAZHDONI T K MBIJENI Q U NDODHET DUKE KET NEWSAST Ose VAZHDONI T K MBIJENI QOU NDODHENI KURT N NEWNJASHT INSIN N IN T J DREJT RE REZULTM me shpejtësi NJ A LOOND AT N AT 7 DUKE DUHET T NEW K NEWT NEW NDIKIMI N J T J DREJT QU SHUM SHUM NDRMARRJE N THE 7 DIT WEN Q WE VAZHDIM T TO SHTYPI Vërtetë me shpejtësi një libër në 7 ditët ne do të vazhdojmë të shohim STORMS izoluar në kohë DITA DO T CON VAZHDOJMOR T SE SHIKONI STORMET E ISOLLUARA N AT KOHA TRO GJYKATA T THE STORMET E ISOLATUARA N T KOHA TRO GJYKAT OFS S WE JAVS S BY Mesdheut të ardhshëm PROR GJYKAT OFN E JAVS S BY MESS S WE JAVS S VITIT TX NDRMARRJES ISSHT E DYT DO T BE NDODHET. GUYS DUHEN T ALL GJITHA >> JEMI DUHET T AND NDIKOJM AND DHE MUND T AND BIJN AND DHE FUQI PLANE MBROJTJEN >> JEMI JEMI DUHET DHE NDEROJM AND DHE PLANI P DERFUNDIMIN E FILLUAR DHE T SA SHENJTOU E DUHET DISPOZITA NAY FUND DHE PLOTSIMI E FILLUAR DHE T SA SHENI TANI DUHET TAL BNI NJOT TJER P OR NJ O E FILLUAR DHE TI SHENI TANI DUHET T JETOJN AN TJER FOR P FORR NJ O SHUM NOR NORRIS SHKEN Bisedoni për një tjetër për të shkuar një tjetër Noris shkon dhe konkurrojnë. SHKO TR GJITHA E NORRIS SHKOJN AND DHE KONKURRENI. >> KETO N ON KOHA Ose N THE DHE KONKURREN >> KETE N ON KOHA Ose N THE SPURS DO T COMP konkurrojnë Tonin në A >> KETO N ON KOH APO N THE SHKURTILLT DO T COMP konkurrojnë TONIGHT N G GAME QAT K COSHILLA N IN SPURS do të konkurrojnë ton në një lojë që shkon në standardet në sportet e mëdha. GAME QAT K THESHILLA N IN STANDINGS N IN SPORTE TIG BIG BOARD. ... ISSHT DITA P SPR SHKURT WT T W FUND T THE SHENJTN E SAKRAMENTO KINGS N IN PAR F të 8 FUQI SONY TREGTI SACRAMENTO KINGS N THE PAR F T 8 8 lojrave të farave TONA N IN PAR F T OF 8 Lojrave VESHJE P FORR GRUPET E VLERA TREGUAR RREGULLORE E PAR KUJDESI GAMES P FORR KLUBET E VLERA TREGONI SPURAT E PARAMES GAMIN E PRGJITHSHM SEZONI SIGUROR SI MARS, SHENJ THESISHT GJITHA E PAR E RREGULLUESHME E RREGULLUESHME E SEZONIT SI MASME, 10. KU JAN T BE BNI SEASON GAME SINCE MARCH, 10. KUR KUR T RREJTOJN AS SI 10 DHE PAS THEN E 10-ta. KUR KA TANI I KAN NGA 10 DHE PASQYRIMIN E SHPIRTSISHT HAPPENED HIT SPURS SI DHE 10 DHE PASQYRIMIN E SHKURTUAR NDODHEN SPURS HIT REBOOT ME RREGULLIN E SHTYPI NDODHEN SPURS HIT REBOOT ME RREZIKun e vitit 2736 N R RECORDIN E DYT REBOOT ME RREGULLIN E 2736 NEC RREGULLIN E DYT M T DYT T OF TEKMAVE T CON KONFERENCS P WESTRBESTIN 2736 NEC RREGULLIN E DYT M T MIR T KOMBMSTARFVE T CON KONFERENCS S WEST VENDIT N. E TEKMAVE TF KONFERENC WESTS VERDORE në BUBBLE, QOLLIME TPS POPS, N THE BUBBLE, QPSLLIMET E POPSIONIT, ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ KUSH BULEQI, QOLLIMET E POPSIONIT, ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ Q WH DUHET T K M KNYROJN SPURAT ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ KU DUHET T TO MBIJET PLAYOFF TG GJITHA EDHE DUHET T K M KNYROJN STREAKun e gjallë të SPURSVE T AL GJITHA. LUGJET E GJITHA PLAYOFF LIVE. >> RREZIMI I SPURSIT RREZIK LRENDONI JET. >> REZULTATI I SPURSIT LUGEN PA LAMARCUS DHE TREGU KUSH >> REZULTATI I SPURSIT LUAJ PA PA LAMARCUS DHE TREGIMI QO JAN B DN DONENUAR P FORR PA LAMARCUS DHE GJITHA KUSH JAN BONERONE P FORR SEZONIN DHE KUJDESIN E SHUMS JAN B B DR D T FOR B FORNA P FORR SEZONIN DHE SHPIRTN E KUJDESIT BRYN FORBES do të ulet FORUMET E BRENDSH ANDM T SE SHENJTS DHE KUJDESI SHPIRTS SI T S DREJT T TONA BRYN FORBES do të ulet në ton me dritën e ndezur Ton me një quad të ndritshëm ... ME LEXIMIN E BRENDSH ...M ... TREGTSIA DETYRAT E JOHN DITA ... FIQIMI I DITS JOHN FEELS P FORR TEAMMATIN E TIJ të FJAL. TIGH DREJT THESIT JO DITEN E JOHN VETE P FORR TEAMMATIN E TIJ T F FJALS. >> ISSHT ASNJERHER MIR P FORR TEAMMATIN E TIJ T F FJALS. >> NSHT Asnjëherë nuk jeni mirë. >> NSHT Asnjëherë nuk jeni mirë. >> SHIKONI DISA Ndihmë JU DINI >> SHIKONI DISA Ndihmon P AGRPARAJ, DUHET TIK LN S I SHUM >> SHIKONI DISA Ndihmon PARPARAJ, DUHET TIK NDODHME SI thash se JEMI LEXUESHME SI DUHET VET KUNDR, JU DUHEN T MUND TID SHAM T WE GJITHA JEMI LEHTSISHT T ON BESOJN AG NDRMARRJEN NA K THT L LUIS DASHUR T TO BNI JEMI LEHTSISHT T SET DUHET VETM N IN KIST L LUIS LOVE T B DONI K ISTO NOTSHT NJOFTIMI PUNA JONA SI DUHET N TH KISTVE LUIS DASHUR T TO BNI K ISTU NOTSHT NJOFTIMI PUNA TONA DUHET T CAR KUJDESI FORC P OR NGJARJE N SO NUK JEMI ISSHT NOT NJOFTIMI PUNA TONA SI DUHET TE KUJDESI FORC P OR NGJARJE N NO T NO GJITHA DUA T TO DUHET T G BESOJM K TOU DINI KUJDESI FORC O PR NGJARJE N T NO GJITHA DUAJ T G SHUM TANI TN DUHET TVER GJITHA NUK JEMI KONFIDENT T ALL GJITHA DUAN T G BNUT TOU DUHET TVER GJITHA DUHET T I'GJITHA Unë jam i bindur që ai do të jetë në gjendje të luajë për VERDO T SO GJITHA NUK Unë jam i bindur që ai do të jetë në gjendje të luaj për ju. KJO QE DUHET T BE JET AB FUND T PL B PLNI PR TI DNUAR. KJO >> Një UDHHEQS S TO LEHTSISHTIT JU DINI KETI >> NJ U UDHHEQS S TO REBIKIMIT T SP FURNIZJEVE T PL LUAJN 3 3 Lojrat e Ekspozitës >> NJ U UDHHEQS S TO REBULTIMIT T FURNIZJEVE TAY LUAJN 3 3 Lojëra EKSPOZITA KU MUND T GJENI NJAS TASA T OF PLAYING SPURS PLANUAR 3 Lojrat EKSPOZITIVE KU MUND T MUND TI KUJT PL T OF PLANIFIKIMIT N OF PARA T NO FANJEVE T 0 0 ISHTE M G SHUM A NJ SHUMAS P OFR PLANIFIKIM N IN PARA T NO TANEVE T OF 0 SHUM PRFSHIR ND FNI N FR PARA T FANJEVE T 0 0 KRKESS NJ F Z FNI T D NDRYSHME TYRE RRETH I RRETH. P CRMBLEDHJE NJ F Z FNI T D NDRYSHME TANI RRETH I RI VETM. >> Krijon me siguri A Thotë YOUNG VESHTNI. >> MIRIO B MNI NJ >> SHUM >> MIR. >> MIRIO B MNI NJ >> SHUM >> MIR. >> SI DHE FILJANE VARG PR >> MIRA. >> SI DHE FILJANE VARQEN P FORR 3 GJITHA Q TH NE >> SI DHE FILI KA VARGUAR P BR 3 GJITHA Q KEMNI POR 3 lojrat që i kemi shumë larg dhe këtu thjesht duhen KA DUHET T DREJT AND DHE KA DUHET TIK KENI VIKT D T D NDRYSHME P ITR T DUHET SI DUHET DHE KA DUHET T DUHET NJ VI VIKT D T D NDRYSHME P ITR T DUHET T IN them në asgjë më mirë VIKT D E NDRYSHME P ITR T DUHET TAY SHUM NUK M ME SHUM MEGAN SI KOMPONENTI I VJETR Thuaj N B MET T MADH ME MEGAN SI KOMPONONI I WARM ISSHT M ISSHT M Mashtrimi SHT Q TH N IFSE MEGAN thotë se KOMPONONI I WARM ISSHT M MISSIMI ISSHT Q TH N IFSE DO T BN KUNDR REAL. ISSHTIS SHPRNDARJE THSHT TH Q IF N IFSE DO T RREVIT T REAL. Unë bëj SHPESHT RE REAL. >> Unë vetëm. >> Unë vetëm. >> E TYRE DO TIN BINNI T TH MNYRE JUST. >> E TYRE DO TIN THIRKSISHME Q R NDIKONI DHE >> E TYRE DO TIN MIRINMINDERIT QOU JENI ROLLIKUAR DHE 3RD NUK KA NDODHJE. Qëndron SHKOLLIMI DHE 3RD NUK BODY. Q STNDRON T M BNI YDO PO, DUHET TIN GJITHA E 3RDHTB NUKBODI. Q STNDRON T M BNI YDO PO, DUHET T K GJITHA FEELS B MJN DO PO, DUHET TIN NDODHET E FEELS T L PRNIJ NJ A GAME P BRDORIM KU JU Feelët ju pëlqejnë një lojë të ndezur kur ju vetëm keni vetveten dhe LIKE NJAME GAME BACKING AWAY DUHET TANI VETM VET Y TUAJ DHE BENCH SI DUH TUAJ DHE GOTTA JU VETEM VETN TUAJ DHE BENCH SI TYRE DHE GOTTA Luftoni KUNDR PARA QENI DHE GOTTA Luftoni KUNDR RESTIT. Lufta KUNDR RESTIT. >> SPURAT N IN KINGS do të luajnë RESTI. >> SPURAT N K MBRETRT do të luajnë me ton në 7 në ORLANDO, POP >> SHKURTIMI N IN MBRETRIN do të luajë ton në 7 në ORLANDO, POP TO TO TO US MILLS PATTY IS TANI Ton në 7 në ORLANDO, POP TOLD SHUME SHBA MAT PATTY OSHT por ai nuk është i ngut, ai është vetëm TLD SHUM US MALLSET PATTY NUK OSHT TI NUK HSHT KURNDSISHT, Ai nuk është duke u dashur. NUMBERR 8 N THE NUK KUPTOHET, NUK DUHET T PL BAYNI. NUMBERR 8 NEM MEMPHISN E MBAJTSIN E TREGUARA PORTLAND NUK LUHET. NUMRI 8 N M MEMPHISN E MBAJTN N T MBROJTJEN N P PORTLAND P THR K AFT AF AFAT T B PRDORUR MEMPHISA P WESTR MBROJTJEN N P PORTLANDA KIST AFTRIN B MOT T MJEDAVE T T MIR K AFT AFAT T B TYRE T T MUND T MUND T K GJITHA ME ARMT Q L FUND T GJITHA T D GJITHA KOMBTARE Marrja e një gju me armë të bllokuar gjatë kohës që KUJTIMI I KUJTESIT I 1-të ANTHEM KOMBTAR GJITHA GJAT GJAT ANTHEMIT KOMBTAR TART KUJDESIT TT KUFIZUAR KUJDESI I BI SH MANNDETSOR I BIJIT T WH CILHS ANTIMI I DYT I P BLRZITSHM PAZRDORIMI P MANRDORIMI BIG MANUES I VERIUT CILA E MUND T KUJT PAS BULETIN P USRDORIMI MANUAR I VERIUT CILA E MUND T FUNDIT TUN FUNDIT TASS PASURIS IT U BAMR N ON PLUS FOUL PASI BOUNCE ISHT SL u përplas në PLUS THE GOIN E PAR E PAR E JORK YS SI PARA P PLR PLUSIN E PAR të Lojës së Parë të Jorkut të Ri SINCE 3/25/2019 KU JU SUFERUAR A GAME E PAR E RI E JORKIT SINCE 3/25/2019 KU JA SUFERUAR NJ LED LED LEHTA LEGJ T B BRENDSHME 3/25/2019 KU JA SUFERUAR NJ BL BLAZERS LEGJ T B BRENDSHME LED 3530 PAS NJ O TREGU DY 2. BLAZERS LEZH LEHTRO TRO BRAKEN LED 3530 PAS NJ TREGU DY 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR HUMBAN 3530 PAS NJNE KART QU 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR HUMBON KAMILLA TALL BALL DHE PUSHTET JARRON JACKSON JUNIOR HUMBON CAMILLA BALL MUND T AND NDOSHT AND DHE PUSHON T IT DHNN DHE T KUJDES DAM N LITTLE KAMILLA E BALLA MERRET DHE PUSHONET E DYT AND DHE KUQ T DUHET N K L LNDN E KNGUAR DHN E PAR F 3 DHNI DHE FAMILJET DAMI NIT LITTLE ZGJIDH SHPSTRBJET TIR PAR 3 GAME, PORTLAND NDES 6150 NUK KA NJND D T PAR 3 THE GAME, PORTLAND MUND T 61 6150 KOHA OZ K BLT BL BLAZERS LED GAME, PORTLAND DUHET 6150 KOHA OZ K LEDT AT BLAZERS LED N H HALFTIME 6868 N KOHA T TH K LEDT LED LED LED Blazers N H HALFTIME 6868 N PORTLAND shkon për të fituar një nga 40 HALFTIME 6868 N PORTLAND DUHET T W FITOJN O NJ 40 40 N TO NJ 35 35 DHE MB OSHTETJE TIME PORTLAND DUHET T TO FITOJN O NJ 40 40 N O 35 DHE N AND M SNYRJE TIME PUPRKOHSHME DHE NDIHME PUTR SPORTET WHO P OR NJNE 35 DHE MB OSHTETJE TIME MBIJETSHME DHE NDIHMIMI I SPURAVE Q JANE TANI 3 DHE NJ G GALA T H GJITHA DHE NDIHME PUTR SPIJET T WH CIL AT JANOW TANI 3 DHE NJAM GALA TAL GJITHA PARA MEMFISIS DHE 8-të JANE TANI 3 DHE NJE LUME LUME PARA MEMFISE DHE 8-te SPURAT E TYRE SIPAS MEMFISIS DHE 8-të SPURAT E P ENRFUNDUARA TA 3 duke mposhtur TONIGHT E KINGS, SPURAT E PCRFUNDUARA TI 3 duke mposhtur tonën e mbretërve, kështu që ata po marrin ndihmë NGA RRITJA E TONAVE T MBRETRVE, Kështu që ata po fitojnë ndihmë ata që duhet të dini kur ju Kështu që ata po marrin ndihmë ata që duhet të dini kur ju flisni për disa nga spurset janë NUK KAN TN DINI KU JENI TAL MUND T TO NDIKOJN DHNI TUR SPURAVE JAN T OH P OHRDOREN OH JU JEMI JU DUA T BNI Faleminderit për DISA T SP SPURSIT NUK JAN T OH KUJT OH, JU JEMI JU DUA TN DUHET T NO NUK MUND T BNI. KËTO JANË LIKE OH JU JEMI DUHET TN DUHET T NO NDONA T MIR. KESTU JAN Lojtarë të mëdhenj nëse ato janë duke shkuar NUK ESHTE PUNE E MADHE. KESTU JAN Lojtarë të mëdhenj nëse ato do të bëjnë lojërat. PO DHE TI Lojëra të mëdha nëse ato do të bëjnë lojërat. PO, DHE E DINI QAT DUHET T K MBIJET Bëni PLAYOFFS. PO, DHE E DINI Q DUHET T K MBIJET SE QNDRONI T GJITHA. YEAH. DINI Q DUHET T K MBIJET SE QNDRONI T GJITHA. YEAH. Ata kanë qenë një nga çelësat Q ST BRENI T GJITHA. YEAH. Ata kanë qenë një nga lojtarët kryesorë në luftën kundër Ata kanë qenë një nga lojtarët kryesorë në luftën kundër KETE PANDEMIKE KETU SAN Lojtarët në luftën kundër K HERTU PANDEMIKE KETU SAN SAN ANTONIO DHE BEXAR SHTETI SAN K HERTU PANDEMIK N IN AN SANITIO SAN DHE BEXAR SAN ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P FORR SHTETI ANTONIO DHE BEXAR SAN ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P QR KSAT Q DHE A ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P KSR PYETJEN E KSAT DHE JEMI T JO BASHKUARA T BY QYTETIT ASSISTANT KSAT DHE TA DITS JEMI T JO BASHKUARA PR MBROJTJEN E ASETISTANIT DHE METRO INTERIM JEMI T JO BASHKUARA NGA MANAXHERI I ASSISTANIT T CITY QYTETIT DHE KOLEGJET E DREJTORIT TAL SHALNDETIT METRO INTERIMIT MENAXHIMI DHE INTERIM METRO DREJTORI SHALNDETSOR DOKTOR COLLEEN BRIDGER DOKTORI FALEMINDERIT DOKTORI KUJDES DOKTORI SHALNDETSOR KOLEGJI BRIDGJERIKE FALEMINDERIT P FORR T BE BN WITH ME SHBA K HERTU KISTO EVENING. DOKTORI I BRENDSHME FALEMINDERIT P FORR T BN WITH ME SHBA KTU K THTO EVENING. DUA N TO FILLIMIN E PAR ME SHBA KETU K THTO EVENING. DUA T TO NDRMARRJEN E PAR BY NGA PYETJE RRETH TUAJ DUA T START NDRMARRJEN PARAJ T BY KKRKOJM AB RRETH REACTIMIT TUAJ N TO ATFAR GREG GOVERNOR NGA PYETJE RRETH REACTIONIT TUAJ N WH FAR GJYQSUAR GREG ABBOTT tha sot REACTIONI N WH WHFAR SA GJYQ ABSUESHME GOVERNOR GREG ABBOTT QEN DITA QAT DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE ABBOTT tha sot, që DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK KAN THE FUQIN Q DE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK KAN THE FUQIN TO N TO SHKOLLT E Mbyllur NUK KAN THE FUQIN TO T TO SHKOLL PS TOS VLERSUAR ND CLRMARRJE PRER PARAQITJEN E SHKOLL CLVE TOS MBYRET N IN RREZIK PR PARANDALIMIN E SHKRIMIT T TH KTI N OR RENDI P TOR T P PARANDALUAR SHKRIMIN E K ILTL LLNGJIS,, CILA'SHT REACTIONI TUAJ P TOR PARAQITJEN E SHPRNDARJES S IL K ILT IL LLNGJIS,, Cila është reagimi juaj në atë. ILLNESS, ATFAR''SHT RE Reagimi juaj NO KT TO. >> KJO ISSHT A NJIT BIT E LITTUAR FAR DUHET T FOR NDIKOJM FOR NGA LEADERSHIPI SHTETRIS BE S BE FITIMIT N ON KISTS SSHTJE. NGA LEADERSHIPI I SHTETIT T BE FILLUAR N ON KSTS SSHTJE. Kështu që çdo send ka të njëjtin UDHZUES N ON KIST IS SHTJE. Kështu që çdo send ka librin e njëjtë dhe në të njëjtin grup të SI Q E E DREJTVER VERDO KA PLANIFIKIMI I NDRMARRJE DHE N THE TAME DREJTAT E RREZIKUT DISA UDHZUES TEA që thanë që autoritetet vendore të shëndetit mund të shkojnë në atë që plotësohet. ATA AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE DUHET TEP HAPI N TH KT V ZGJIDHJE plotësohet për disa nga ato udhëheqës NDIKONI N KT V ZGJIDHJE plotësohet për disa nga udhëheqësit dhe aq sa ato që ne kemi. P FORR DISA T TH K THTU UDHHEQ ANDS DHE SI ATA Q KA VAJN. NJOFTIMI I DITS SHT Dhe kështu që ajo që kemi bërë. Njoftimi i sotëm është i dini. SHUM NJ A BIT LITTLE Njoftimi i sotëm është i dini. Unë GUESS një copë e vogël e asaj udhëzuese që ne e pranojmë JU DINI Unë GUESS një copë e vogël e asaj udhëzuese që po kërkojmë për ju e dini se ne do të E KUJDESI Q TH UDHZOHET Q RE JEMI DUHET T FOR DUHET T WE DUHET TP PRGJEGJM PCRGJIGJE. DUHET P FORR TI DUHET TP PRGJIGJEM AKTUAJ. SI QE ESHTE PPRGJIGJE AKTUAJ. SO që është më shumë udhëzues. T H NDIHMOJM IN N VAKRTJEN VENDIMIN E TYRE. Ne duam fëmijë dhe studentë. KAN AM SHUMNJEN E DYT T OF RREZIKUT DHE SHUMSIN LE E PRGJITHSHME TUR EKSPOZIMIT T TO CVID-19 DHE MASA E DYT E EKSPOZIMIT T TO NDIKOJM--19 SI MUND. EKSPOZIMI N CO KONVIDHJE-19 SI E MUNDSISHME. >> SHTOJN L T L LIKE KISTO SI E MUNDSISHME. >> SHTOJN L T L LIKE KISTO PANDEMIKE P DERFUNDON PUT A >> SIJET NUK KAN KTU PANDEMIKE PFRFUNDON PFRMBLEDHJE PANDEMIKA KA PFRFUNDUAR T P DREJT A SPOTLIGHT N ON SHALNDETIN METRO. KJO DIKA SPOTLIGHT N ON SHALNDETIN METRO. KERTU JAN S DIKA KRITIKA P IR T SHUM SHALNDETI METRO. KERTU JAN S DIKA KRITIKA T I SHUM EKSPRES-LAJME WROTE NJ AN NENI KRITIKAT P IR SHTYPIN-LAJME E SHPIRT W NDODHEN NENI RRETH TRAJTUESVE TT KONTAKTIT DHE SI EXPRESS-LAJME WROTE NENI RRETH KONKAKUESVE T CON KONTAKTIT DHE SI DUHET T TOO BNI NJ A WHILE P FORR RRETH KRAKTUESVE T CON KONTAKTIT DHE SI DUHET T TOO B TOONI KNGJI P FORR KONTAKT TT TRAJTUESVE T TO AKTUAJ DUHET T TOO PRKOHET NJ WH BLIJE P FORR KONTAKT TT TRAJTORVE T G GJITHA AKTUALE GJITHA KUFIZUAR KU JENI PREERBASHK KONTAKT TAC TRAJTOR TOVE T GJITHA AKTUALE TIR PUNUAR KU JENI PRBASHK ME ASHT PARA T VLERSIMIT GJETI PUNUAR KU JENI MARRDHNI ME KATTU VLERSIMIN E PAR T ALL GJITHA DHE KU JEMI NE GJITHA ME KATTU VLERSIMIN E PAR T ALL GJITHA DHE KU JEMI NE T PUNSOJM TH KEST NJERZ Q TH JAN MBROJT T ALL GJITHA DHE KU JAN JEMI T H PUNSUAR K PET NJERZ Q TH JAN S SUPPOZUAR T TO THIRRIN DHE LLOJIN E TRACK DUHET K PETU NJERZ Q TH JAN S SUPPOZohen T TO THIRRIN DHE LLOJIN E TRACK DUHET T H DUHET SI KA VIRUSI SPSHT SHPREHT. T C THIRRIN DHE TIN GJITHA T TRACK DUHET SI KA VIRUSI SPSHT SHPREHT. >> SHUMOT SI KA VIRUS ISSHT SP SHPREHT. >> Një SHUM OF KRITIKA. >> Një SHUM OF KRITIKA. DHE JU DINI SI është A është E KRITIKIS. DHE JU DUH T NUK SHT ASHT A NJIT BIT E LIDHUR LIKE KRITIKUAR T THE DHE JU DUH T IT NUK SHT ASHT A SHT A NJ LIDHJE E BIK LS SI KRITIKOHEN DEPARTAMENTIN E ZJARRIS FOR P NOTR NUK V PNJE BITETI I LIKTSISHT LIKE KRITIKUAR T DE DEPARTAMENTIT TE ZJARRIT PUTR NUK SHT NDRNI A ZJARR. DEPARTAMENTI Zjarri PR NUK SHT NDRNJ ZJARRI. PARA ATA JANE PERRGJIGJET P ORR RREZIK OUT ZJARR. PARA ATA JAN T W aftë për të porositur ENGJIN E tyre të zjarrit dhe plotësisht PARA ATA JAN T AB aftë për të porositur ENGJIN e tyre të zjarrit dhe TRAJNIMIN E PLOT T ALL GJITHA T PUNAS SIR TYRE. ENGINA E ZJARRIT DHE TRAJNIMI I PLOT T ALL GJITHA TA PUNS S THE TYRE. SI JU DINI JEMI ROLLIKUAR ME JANE DUHET TAL BNI DIKA KRITIKIMI T DESERVE DHE DISA KRITIKA TD PAVARUR. POR TUAJ KRITIKA DHE DIKA KRITIKIZA E PADEZUAR. POR JU DUHET KU JU DUHET TOM DUHET KRITIKA E PAVARUR. POR JU DINI KU JU DUA DUHET TIK KENI. DHE NJERZIT JAN DINI KUR KU JENI DIKUJT SI KENI. DHE NJERZIT JAN AF AFRIK. MUND T A KISHOJN IN N IN NJER PEZ DHE T WE KNDOJN SI. DUHET TY T RREZIKONI ME TI Kështu që ne e njohim atë. DUHET T TO BNI T R RREZIKONI ME TI JEMI duke u përpjekur të bëjmë më të mirën DUHET TY BNI T R RREZIKONI ME TI JEMI duke u përpjekur të bëjmë më të mirën që MUND T WITH BN WITH REZULTATET QAT NE Ne po mundohemi të bëjmë më të mirën që mundemi me burimet që i kemi dhe ato. MUND ME BURIMET Q RES KEMI DHE. Duke u përpjekur TOU DUHET ATFAR WE Ne kemi thënë KA DHE. Duke u përpjekur TI DUHET TAT BN WE T WE NDRMARA T R DREJTN E DREJTS SP SH DENDETIT TAL SHALNDETIT Duke u përpjekur TI DUH TAT BNI Q WE JEMI Thamë E DREJTA TP DEPARTAMENTIT TAL SHNDETIT TANI ISSHT L LET A po bëjmë më mirë VERDO E DREJTA E DEPARTAMENTIT SHALNDETSOR TANI LSHT LET'S T BNI MET SHUM DIT. SI TY DH CONNI T TR DHNI TT DHNI TT KONTAKTIT N IN HULUMTUES T C RASTIT T KEMI TANI TANI TANI N A 165. INVESTIGATORT E RASTIT T TO MUND TANI TANI TANI N A 165. DERI N THE JEMI TANI N TO 165. DERI N THE PIKN KU SHUME N THE DERI N THE PIKN E KU SHUM N THE FILLIMIN E SPIKES S DYT PIKA KU SHUM N THE FILLIMIN E SPIKES S DYT N IT MNYR N US 7 DITA NGJARJE E SPIKEVE TON DYT N IT MNYRING N US 7 DITA P TOR T COMP PLOTLESUAR RASTIN KA MUND T BNI N US RRETH 7 DITA P TOR T COMP PRFUNDUAR HETIMIN E RASTIT. P COMPR T COMP PLOTSUAR HETIMIN E RASTIT. PROCESI NUK JEMI FINANCIM TANI HETIMI. PROCESI TI JEMI TANI FINANCIM N WITH NJ O DIT. PROCESI TI JEMI TANI FINANCIM N WITH NJ O DIT. DUHET VERDO DIT WE KEMI M T MIR DHE N WITH NJ O DIT. DUHET VERDO DIT WE KEMI M B T B MIR DHE M LESOJN AND DHE RRITEN DHE NE DUHET VERDO DITA T G BNI M T MIR AND DHE MARSOJN WE DHE RRITEN DHE TP PRGJIGJEM. JEMI MSUAR DHE T GRO RREZIKONI DHE TP PRGJIGJEM. Unë mendoj se ju e dini PERGJIGJE. Unë mendoj se ju e dini se më e mira që mund të bëni në 100 Unë mendoj se ju e dini se më e mira që mund të bëni në një 100 VJET PANDEMIKE KU ASNJ OF nga SHBA M B TEST MIR TOU MUND T DO B DONI N A 100 PANDEMIKE 100 VJET WHN NUK ASH OFNI N US SHUM US N US SHUM US N US SHTYPIN E SHQIPRIS H DUHET PDO EKSPERIENCA PANDEMIKA VITI KU ASNJ OF TAY NGJYRA T US SHUM N US SHUM NUK KAN AN EKSPERIENC INN SI T TO BNI K THTU P FORR T NDERUAR DITA E GJITHA KA EKSPERIENC IN N H SI T TO BNI K FORTU P FORR T DE NDRMARRJEN E TIJ. N H SI T TO BNI K FORTU P FORR TAL NDRMARRJEN E saj. >> DHE DOKTORI Unë mendoj ME. >> DHE DOKTORI Unë mendoj se duke e parë këtë pandemike >> DHE DOKTORI Unë mendoj se përmes kësaj pandemike që ka qenë shumë e specifikimit RRETH KISTU PANDEMIKE KTO QEN SHUM SPECULIM DHE DUHET T SHENJT DUHET SHUM OF SPECULIM DHE DUHET T SHENJT DISA KONSIRACIONE PR SI T CO GJITHA-19 DHE SHENJTR SHTYP DISA KONSIRACIONET POR SI T CO GJITH COM-19 RASTE OSE PARA. KUPTIMET RRETH SI KUVENDI-19 RASTET OSE PARA. MUND T T JU SHUM SHT USPI RASTE OSE PARA. MUND T T B TNI T US SHUM NSE JAN AN KVERT INSTANCIM N IN KT MUND T T JU SHTOJN US N USSE ERSHT KA GJITHA INSTANC IN N IN T WH CILE DUHET TU KUFIZUAR SI A K THTU QENI INSTANC IN N IN T S CILA DYTU DUHET T CO VLEROJET SI PATIENT TV KUVIT PA VET AKTUAJ DISA DUHET T BE SHPENZONI SI PATIENT T CO FUQIT PA AKTUAJ DUKE A PAVARSISHT PATIENT PA PA ACTUALLY KA KA TEST T P POSITIVE OSE THSHT KUAJ KISHTI TESTIN POSITIV OSE THSHT TH K ETO KOHA KU JANE NJAT PATIENT TV KUVIT TESTI POSITIV OSE THSHT KVERTO KOHA KU JU MUND T CO ARDHENI NJNE PATIENT T CO KUVIT. MË SHUMË SE NJË HERË Një herë kur mund të llogariten NJNE PATIENT TV COVID. M M SHUM SE SI KA SI KA PUNA PROCESI. MUND T BE ARDHENI. M M SHUM SE SI KA SI KA PUNA PROCESI. >> DUHET T AN PSRGJIGJEN PAR TUAJ SI MUND T PUNONI K THT PUNCES. >> DUHET TS PSRGJIGJEN PYETJEN TUAJ. >> DUHET TS PSRGJIGJEN PYETJEN TUAJ. JEMI VETM NJEROPZIT QO KEMI PYETJE. JEMI VET COM VETN NJERZIT TO CIL HAT KAN TESTET POSITIVE. JAN 2 2 LIDHJE E provave. KJO NJ O Q TH DUHET P FORR MATERIALE GJENETIKE Q TH KA QALNDRON NJ TEST PCR DHNI P FORR MATERIALE GJENETIKE QAT KA QALNDRON NJ A TEST T PC PCR DHE KA NJ K OT M LNYR P FORR ATA KA QARUAR NJ A provë të PCR DHE KA NJ Q TH DUHET P THER PROTEININ QIV JETON N TH KT DHE KA NJ O K THT Q L DUHET P THER PROTEININ Q L JETON NAT MATERIAL T PENRGJITHSHM Q TH Q CNDET PROTEIN Q TH JETON N TH KATTAT MATERIALE GJENETIKE QAT NDODHET NJ AN provë ANTIGJENA. JAVA SI VET MATERIALE GJENETIKE QAT NDODHET NJEST TEST ANTIGEN. JAVA PUTR KT provat SI POSITIVE NJEST TEST ANTIGJEN. JAVA PUTR VITIN E KESTT T Provat SI POSITIVE SI SIPAS. Q IS SHT GUIDANC E KOSTO TESTIME SI POSITIVE SI SHEKU. Q IS SHT GUIDANCA NGA SHTETI NJAS CHASE. Q IS SHT GUIDANCA NGA SHTETI QAT ATSHT UDHZUES NGA GJYKATA NGA SHTETI QAT THESHT UDHZUES NGA QEVERISJEN FEDERALE DHE QE Q IS THESHT GUIDANCA NGA QEVERISJEN E FEDERALIT DHE KA ISSHT WH ATFAR WE KA DUHET TONE BJM WE NGA SHUM V QEVERISJEN FEDERALE DHE KA ISSHT ATFAR KA DUHET TONE BJMRO NGA V VNJE SHTPI. NSE NUK DO FAR WE DUHET TONE BJM F NGA V VNJES S BE fillimit. NSE NUK KENI A FILLIM. NSE NUK KENI një TEST Pozitiv P COR KUVID-19 TUAJ KAN A NJ T TEST Pozitiv P COR VEPRIM-19 nuk ju përfshihen në rastin tonë TESTI Pozitiv P COR SHUMVN-19 NUK JENI PRFSHIR N IN VJET T O RASTIT. NUK JANC PRFSHIR N IN VENDIN TON T RASTIT. PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C MUND COUNT. PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C MUND TI DUHET TVER NDERTOHET DYT PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C DUHET DIKA DUHET T CO NDEROHET DYT J DUHET T DI DREJTLY MUNDSISHT N IFSE DISA B BENI TUNT KUFIZUAR DYRE T J DREJTLY T MUND T P NDOSHME NESE DISA REINSPEKTUAR QE DUHET NDREJT MUNDSISHT NESE DISA T IS REINSPEKTUAR QE TY MUND T KUJDES TW DYT DISA REINSPEKTUAR QE NUK KA T DUHET TU NDIKOHET TUAJ DUHET. TYRE DUHET T CO NDIKOHET DYT H NUK. YDO VENDI TJETSE QAT NUK. YDO SHPRNDARJE QSE TJERA Q WE JEMI LIGJUAR. YDO SHPRNDARJE QSE TJERA Q WE JEMI LIGJUAR. >> STEVE SPRIESTER: DOKTOR JEMI njoftuar. >> STEVE SPRIESTER: NDIDRKOMBTAR NDERTESA KULET NDIKONI JU >> STREVE SPRIESTER: BRIDGER KOLLET DOKTOR KUJDES T Y BOUNI T JO BNI. KRYETARI I METRO-s ND COLRKOMBTAR NDLERKOMBTAR NDIKON T BINNI N US SHUM US. KRYETARI I SHALNDETIT T METRO P FORR KT C RAST PR QEN DHE A BASHKIMI I SHBA. KREU I SHALNDETSIS M METRO P FORR KTAS RAST PR QEN DHE A DHE DUHET TLE DUHET TOM DYT OF SH HENDETI P FORR KAST C RAST N Q QEN DHE A DUHET DUHET T S DUHET T TH KTU TI DINI DHE Q CNDRONI DISA P THR KT M KNY ZOTE T INTERNETIT M B T MIR JU DINI thashethemet e INTERNETIT MUT SHUM SE KETU ME SHUM KT SHKOLL Thashethemet e INTERNETIT M B M T MIR K WITHTU ME ME SHUM KIST G SHKOJN IN N IN DHE DO T OF DHNI TUR GJYKATA P FORR KJO ME SHUME KIST G SHKENJE N AND DHE M'NYRA TUR GJYKATA P FORR K TT TONA TV BVNI P INR N AND DHE DO TLL DUHET TUR GJYKATA P FORR K CONT CON KONSESIM TONA N ON TIGHNDNJ AT N 10. 10. K TTO TONA KONSESIMI N THE NIGHTBEAT N AT 10. T 10. FALEMINDERIT >> SINCE PANDEMIK NIGHTBEAT N 10. 10. 10. FALEMINDERIT >> SI SHENI PROKTORIN PANDEMIK BEGAN DHE SHITJET E GAMBLES >> SINCE PROKTORI PANDEMIK BEGAN DHE SHITJET E GAMBLEVE KANUR SIGUROJN THE KOMPANIA PROKTORI DHE SHITJET E GAMBBS SI KAN S SIGURIMIN E KOMPANIS M prodhon markat që i pëlqejnë letrat KANUR KUFIZUAR KOMPANIA B MNDANDSISHME BRANDS LIKE SHUME letre letre karrige TOILET TALET Krijon marka të ngjashme me peshqirët e letrave me vlerë PUJT KARMIN TOILET PUFER PAPER TIS KUFIZUARA LETIR DHE P DR DISHA P ,R SHUM, SHITJET TOTALORE JAN DUHET LLOJET E PUFFS SAPURA TI LIDHURA DHE DAHN DISH, SHITJET TAL PRDITSHME ishin 5% në 3 muajt e Mbarimit Sapun e gjellës, SHITJET TOTALORE JAN 5% në 3 muajt që përfundojnë në Qershor. 5% në 3 muajt që përfundojnë në Qershor. STEVE SPRIESTER: KJO N J QERSHOR. >> STEVE SPRIESTER: KI KRAHASUAR ME KOHA T S BN S >> STEVE SPRIESTER: KI KRAHASUAR ME VITIN E VET SAST VET SAST SHTETI I KOMPANISY KRAHASUAR ME VITIN E DITS S KUFIZUAR Shtëpi KOMPANIA KUJDESI DHE NJ UNSIT E KUJDESIT KUJDESIT VITI I VETS KUJDESI KOMBETARI KUJDESI DHE NDARJET E KUJDESIT FAMILJES SHUM E MADH NJITSIT KUJDESI DHE FAMILJE KUJDESI P GRERMARRJEN PR MIR 2030%. FALEMINDERIT T QU QUARANTINE .SHT EVEN MORE SHUM 2030%. FALEMINDERIT P TOR KUARANTIN ISSHT KONSUMATORT JAN C QLENDRIM DHE 2030%. FALEMINDERIT P TOR KUARANTIN SSHT KONSUMATORT JAN C PJES pastrimi dhe larja e enëve më shumë si ato Konsumatorët JAN PJES pastrimi dhe larja më shumë pasi ato shpenzojnë më shumë kohë në shtëpi. >> DUHET SI JETA. CAM DREJTI TANI TANI DO T DUHET KOST ST STORME NOO ZON LULE T L MJETET CAM DREJT TANI TANI DO T G DUHET KOSTOR STORME N THE ZONAT E ZYRS SI MUND T Y MUND T SHIH T THE BNI T M BNI STORMET N THE LUGJET E ZYRS SI TIK MUND T MUND TI K MNDOJNM MNYRJEN E TYRE NO K VIT VI SHTYPIN KATIE YEAH, JU MUND TI KI MIKU MUNGJEN E TYRE N TH K VIT VI PEWRGJIGJE KATIE YEAH,'SHT W V WRTET W E VRTET E JASHTME TANI UDHZUAR N TH K VITEW VEWSHT KATIE YEAH,'SHT VINDJE REZULTSISHT VJETSR TANI TANI N AC MOST T MADH T OF SHTETIT BEXAR REshtë vërtet WINDY SI VETEM TANI NRO M SHUM T OF SHTETIT BEXAR SI BNI QAT BUNDARI TUT JASHT AKTUAJ MOST SHUM T CO SHTETIT BEXAR Q SI T BO DHARYNI TUT JETS SUT JASHTME DUHET T W VESHJEN PARA SI BNI Q TH NDODHET SI BOUNDARI I JASHTME Q NDODHIN AJEN E STORMEVE JEMI V WSHT T VESHTUAR AHADI I STORMEVE NDRMARREN NGA DHE FITIMET N AT STORMET KAN M SHPRNDARUR DHE FJALT N AT AIRPORT ose OSE SIGURUAR 25 PRORMES DHE FJALA N W AIRPORT ose SIGURUAR RRETH 25 MILE P RR DREJTURN E ORURS S N TANI N IFSE Aeroporti OSE SIGURUAR Rreth 25 MILE PLESR DREJTURN E ORURS TANI TANI N IFSE DO TLD DUHET T US B USNI Q TH WINDS MILES PER HOUR DREJT TANI TANI N IFSE DO T TO DUHET T US BNI Q W FITUESIT E FILLUAR T P P PRGJITNI JASHTUT JU DUHET T US BNI QAT FITON STARTT FILLUAR T TO P PRGJITNI JASHT N MUND T VET Filloi të zgjedh jashtë saj është shumë e mundshme që BOUNDARI i jashtëm duke lëvizur PROR Lshtë shumë e lehtë që BOUNDARI JASHT SHQYRTUAR PROR PARAJTIMIN E RREZIKUESHME DREJTSIS AND Lëvizja BOUNDARE PROR RRETH PARAJTIMIN E RREZIKSHME DHE DUHET T Y BNI N AT krye të SHTETI KUJDES PARAQITJE DHE DUHET TUAJ N AT TOP T THE NEWSCAST. QE KA SHPIRTUAR DUHET TUAJ N AT TOP T THE NEWSCAST. QE KA KAFIRUAR P OFR GJYKAT TH QAT ESHTE LAJME E MIROOD, E REJA. ATA KA KAFIRUAR T OF GJYKATA QAT ISSHT LAJME E MIR, POR NE DO T DO KEMI DIKA SHUM E GJYKATA Q TH ESHTE LAJME E MIR, POR NE DO T KEMI DIKA SHUM SH HENDETSISHT TIN RREZIKUAR PR K OTO POR NE DO T DO KEMI DIKA SHUM SH HENDETSISHT T RA SH RANDETSHME SI KA MUND T EV DYT SH HENDETSISHT RREZIKONI SI KA MUND T BNI DISA VARGJEN E VET DHE DISA STORME DUHET MEN SHUM VEJTJE E VDEKJE DHE DISA STORME Q M VAZHDOJNRO NGA PJESA E VEPRA E VDET DHE DISA STORME Q M MUND T PARA NJ PJESA TUNT QENDR KS KENDALL DHE FILLON Lëvizja PROR Nje PORTI T QYTETIT KENDALL DHE VEND T H HILLIT. Do të marrim një vështrim SHTETI KENDALL DHE VENDI I HILLIT. Ne do të marrim një vështrim në të djathtën e RADARIT N L TET TIJ VEND. Ne do të marrim një vështrim në të djathtën e RADARIT N L TET TIJ E DREJTA RADAR NO T L BETNI T GJITHA E DREJTA, JEMI GJITHA RRETH >> GJITHA E DREJTA, JAM T ALL GJITHA RRETH STORMEVE NUK MUND T SHUM P THER NGJARJEN E TIJ. FAR SHT STORMET NUK JAN SO SHUM RRETH SEKTORIT T OF tyre. FAR SHT DUHET Ashpërsia e tyre. WHFAR LSHT DUHET TIK TIJ. DUHET TIK NDIKOJ T. >> LAJMET E MIRA, SHUM THE NJ T T. >> LAJME T MIRA, THUNDERSTORM SHTETI KUJDES SI NJ O >> LAJME TOOD MIRA, THUNDERSTORM E RREZIKUAR PARALAJMRIMI NJ O GJITHA KA DUHET TANI DUHET THUNDERSTORM PARALAJMRIMIN NJ O SHUM WE Q DUHET TA SHUM AKTUAR AKTUALE T L LETSOHET T SHPENZONI NJ L LITTLE KEMI DUHET TA DITA KA SHPIRTUAR AKTUALE LETE SHPESHT A NJ A BIT T L SHUM AKTUALE LET T EX SHPESHT A NJ B BIT T L SHUM NAR LIDHJE T G MIRA, POR NE DUHET DIKA BIT SHUMLY LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET TOM DREJTIN DISA FITUALE T MADHE LAJME TOOD MIRA, POR NUK KEMI DISA FITUAJ TUAJ T MADH M G SHUM NGA SHQIP BRI KOHA E MADH FITONI TAN T B NDRMARRJEN T OF BUJQESIT T O JASHTME. SI VAJN E GJITHA TANI ND BRMARRJEN E NJ BO BOUNDARI T O JASHTM. Kështu që ata janë temat e STORMS. NJ O JASHT BOUNDARY. Kështu që ata janë temat e STORMS. NJ BO BUJQUTS S O JASHTME KA NDIKUAR STORMS THEMSELVES. NJ BO BOUNDAR I JASHTME JAN Q M NDODHET PROR DH ITNI DHE PRODHIMI I NJ W VITI BULETARI BESHT NDRMARR TH NGA DHE DUHET T PRO PRODHUAR T G GJITHA T W GJITHA prej 45 MILE PROR DHNI DHE PRODHUAR NJUST MIR T GJITHA prej 45 MIJ PS PER HOUR N NE GJYKATA TE REJA NUK FITIMET E 45 MILE PER HOUR FALAS NGJARJE TE REJA NUK KANE SE SHUME QEN E LART NE SAN PER HOUR BRAUNFELET E RI VETE NUK KENI AJN TH GJITHA Q HIGH LLOGARI N IN SAN ANTONIO DUHET TAN, POR TANUR TAN V SESHTET T A GJITHA QUST N HIGH M HIGHNYR HIGH N IN SAN ANTONIO DUHET, POR P BRGJIGJEN O E VETA TONA ISSHT E DREJT N TO RRETH 23 MILE PER HOUR SI MUND TI KTU KETU NAM Kamerën TONA EDHE P ONR KAMERERN TONA MUND TI KTU K ONTU N ON KAMER ON TUAJ EDHE P CR KAMERAN TONA ICONIN E LITT TH K THTU DUHET KAMERA TONA EDHE P ONR KAMERAN TONA ICONIN E LITT TH KA NDRYSHUAR NDRYSHUAR NGA SHUM CLOUDY N A A ICONI I LITTUAR KA DUHET TAN NDRYSHOHET NGA CLOUDY SHUM N TO një ICON TONDERSTORM LITTLE DHE TI NDRYSHUAR NGA CLOUDY SHUM N TO një ICON TONDERSTORM LITTLE DHE DUHET T L MUND T KEMI LIDHJE TONDERSTORMI ICON DHE DUHET T L MUND T WE KEMI DIKUA TIN RREZIKUARA P APRMBAJTJEN A DUHET TI NDIKOJN WE DIKA TIN RREZIKUARA PPRMBAJTJEN AIRPORTI N AT KIST Kohë. DISA RAIN PPRMARRJEN AIRPORT NPORT KT Kohë. Aeroporti në këtë kohë. GJETJET E GJYKATA. P ACR T GJETJET E GJYKATA. QRONDRON ZONA SI 31 MILET PERR KURTU KETU GJETJET ELSHEHERE. PROR ZONN SI 31 MILET PER KURTU KTU N SAN SAN ANTONIO QE GJITHA TANUST AREA SO 31 MILES PER HOUR KETU NE SAN ANTONIO QE DO TE DREJNI NE 35 MILE PER HOUR NE N SAN SAN ANTONIO QAT NDODHET TONA N TO 35 MILJE PR KNDN N K KERRVILLE PARA K KNGVE DERI N 35 35 KLESNDSISHT N HO HOUR N K KERRVILLE KUNDR T K BNENI LIKELIN TONA DUHET T TO KTU BULETINI Q KA Q BE NDODHET PRORMES DHE Q IS SHT THE Vija e gjelbër e hollë dhe mund të shihni këtu RRETH DHE KJO ISSHT THE Linja e Thënë e Gjelbër DHE MUND T SE SHENI KETU N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi pak Linja e Gjelbër DHE MUND T SE SHENI KETU N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi disa gjëra që shkojnë N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi disa gjëra që shkojnë këtu. JEMI SHKOLLIM GJITHA SHKENI KTU. Ne do të bisedojmë në lidhje me të gjithë të drejtën tani KETU. Ne do të bisedojmë në lidhje me të gjithë të drejtën TANI TANI QAT KA SHUM GJYKUAR Q TH POR T ALL GJITHA T IT DREJTT TANI TANI QAT KA SHUM SHPENZUAR Q NDODH A NJ A FITUAR TIT LND BSISHT QOL POLITIKA SHUM Q TH KA DUHET NJIT BIT LITTLE EARLIER QAT KA SHKUAR TANI TANI BECNJA SE DUHET NJAR SHUM BIT E PRGJITHSHME QAT NDODHET TANI TANI QENI QAT SHUM TH VET THN PARAQITJE KUJDES KUJDES KJO GJITHA TANI NDEROHEN Q SE SHUM TH SE VETN PARALAJMRIA PARALAJMRIA KA SHPIRTUAR QAT ISSHT DISA LAJME TOOD MIRA, KUJDES PARAQITJE SHTETE KUJDES KA SHPIRTUAR QE SSHT DISA LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET T G SHUM E SHPARRUAR Q IS SSHT NEW DISA LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET TOT SHUM SH HENDETSISHT. VESHJE RREZIKULLORE LINE POR NE DUHET TOT SHUM SH HENDETSISHT. REZULTIKU LINE BRIKEN OSE KLASERI I STORMEVE QE SH HENDETSISHT. REZULTANI LINE E BRENDSHME OSE KLASERI I STORMEVE QE SHPESH NGA PJESA E OSE KLASERI I STORMEVE QE SHPENZONIN NGA PJESA E QYTETIT T TH KENDALLS KA N T TUCKER SHPENZONET PROR TJETR T OF PJESS S KENDALLS SI QENI TUJUAR. QYTETI KENDALL KA N IN VEND TUCKER. KJO DSHT NDODH N SOUTH JUGJIN SOUTH E JU KA A COUNTY. KJO po bie në jug, KA NJ A LVIZJE E VETM VERIORE në perëndim Kjo po bie në jug, ajo ka një lëvizje të vogël perëndimore në perëndim të saj në mënyrë aktive Unë do të shkoj SHUM L SOUTHVIZJEN VERIORE JUALE perëndimore në TI AKTUAJ Do të DUHET DHE SHPRNI K THT RRETH. P ITR T NDRMARRJE AKTUAJ DO TO DUHET DUHET DHE ZGJEDHEN K THT RRETH. NUK MUND TI SHIKONI DUHET KTO NGA RRETH. SI MUND TI SHIKONI PJESN E STORMIT Q ISHTE NUK MUND TI SHIKONI PJESN E STORMIT QAT E MUND T COM VAJN OF N OF AUSTIN PJESA E STORMIT QAT E MUND T COM VAJN T OF ZONS S A AUSTINIT PROR SHQIPRI DHE SHUM NGA HULUMTIMI I ZONS S A AUTTINIT PRQERRJEN QYTET DHE SAN MARCUS QAT SI vërtet ka ZONA PROR QYTET DHE SAN MARCUS QAT V REREJT H KA FILLUAR DH WENI, POR SI SAN MARCUS QAT V RERREJT H KA KA FILLUAR P WER T DETYRUAR, POR NUK KA DUHET T L DUHET TER KA DUHET SHUM E ND WERMARR T WE DUHET, POR SI DUHET TIK NDODHME KERTO DHNI SHUM ENERGJI KETU. N THE T DUHET TIK KUJT DUHET SHUM ENERGJI KETU. N. MBAJTIMIN E Perendimit E ENERGJIS KETU. N THE WEST N WESTSE N SOSE NUK RASHT RA NDARJE, POR TUAJ SI N WEST POSHT WEST N WEST MBROJTJEN E MBAJTSIT, POR SHENI që KA FITUAJ KA VARE NSE NUK RASHT RA TIN RIND ,SISHME, POR SHENIMI QAT WIND KA FITUAR TALL NDALLRMARRJEN SINGER NJOFTIMI Q W WIND KA K PSHTUAR TALL RIRE SAMERAVE TRANSGUIDA TING NDRMARRJES LLOJI I GOING CRAZY K PRKUAR NGA KAMERA TS TRANSGUIDAVE SINGER T OF GJITHA T G GJITHA CRAZY KETU. Lshtë e mundshme për shkak të KAMERA LIDHJE E GJITHA CRAZY K HERTU. Lshtë shumë e lehtë për shkak të kësaj KETU. LSHT L E MUND T BNI T BO BOUNDARIT T O JASHTME DHE Q TH ESHTE BULETI I JASHTME DHE QE ESHTE KAI VESHJE E GJETE QE TANI ESHTE BULETARI I DYT DHE Q TH ISSHT TH KINET L Vijë e gjelbër QE TANI THSHT TH NGA BANDERA N AT SHUM KJO LINJE E GJYQSISAT QAT TANI ISSHT NGA BANDERA N AT SHUM PRORB BRN BERNIE IESHT PUNA P BR BANDERA N AT SHUM NGA BERNIE Wshtë PUNA P THRMES PRETTY SHUM QENDRA PROR BERNIE WSHT PUNA PRORMES PRETTY SHUM QENDRIN E SHTETIT BEXAR KA DHE ITSHT GJITHMON PREJ. SHTETI GUADALUPE. Pra, kjo është ajo që prodhohet një orë më pak se 45 orë COUNTY. SO KJO WHSHT WHFAR KA PRODHUAR NJ A MNYRA E MJETE 45 HULUMTUAR PREJ NDARJE N IN BRAUNFELET E RE PRODHUAR NJ 45 MUSTNYR T 45 OR 45S N 45 45 orë më shumë, në sytë e ri të gërshetave DHNI DHSNI N IN LUMB T NEW BRAUNFEL NEWVE T NEW LIRA LIKE RRETH 30 MILJE PER HOUR DUHET LIKE RRETH 30 MILE PER HOUR SO K HERTU N SAN SAN ANTONIO, POR LIKE RRETH 30 MILET PER HOUR SO K HERTU N SAN SAN ANTONIO, POR K THTU DO T CON VAZHDOJM TO T BNI Pra, KETU N SAN SAN ANTONIO, por kjo do të vazhdojë të zhyten në jug. NUK JEMI SHUM Kjo do të vazhdojë të zhytet në jug. Kështu që ne do të kemi atë që shkon N JUGJENIK. Kështu që ne do të kemi atë që shkojmë në atë kohë kur do të kemi veprimin QAT NGJITJEN PAS KT WE KA NGJITJEM THEMELET AKTUALE STORMS AKTUALE. UN NUK Atëherë ne do të kemi ato STORMS AKTUALE. Unë nuk harroj rreth miqve tanë STORMS THEMSELVES. Unë nuk harroj për miqtë tanë më larg në Lindje KERTU Harrojeni RRETH SHENJEVE TONA PARRFUNDIMTAR N LINDJEN KA DISA LETT TOL izoluar FALAS P TOR LINDJEN NUK KAN DISA T IS DHNAT TD ISOLATUAR TUN THONDERSTORM QE JAN S DISA T C DHNAT T IS ISLATUARA T IS ISLATUARA Q TH T DHNI T START CILAVE N KUFIZUAR T TO PRODHIMIT TW TYRE THIRRJET E THONDERSTORM QAT K STARTSHTUAR TD PRODHUAR TUN TYRE T BO DYTSIT T O TJERA TUT DYTSIT Q SHUMER Filluar për të prodhuar pronat e tyre të jashtme që janë më të mëdha se sa më shumë se më shumë Shtëpitë e jashtme që janë më të mëdha se sa më shumë RRETH N SHUM NUK JEMI DIKA GJITHA SHUM T N GJITHA. BULETI I JASHTME RANI NM TANI TANI DUHET T S DEMI SHUM L LETTR të bukur. Thirrjet THUNDERSTORM KA N T TANI NE DUHET DIKA GJENDJE E MIR N. Thirrjet e THUNDERSTORMA KTU N THE JUGJIN E GONZALEVE N SO KTO THELAT E THONDERSTORM KA N THE JUGJIN E GONZALEVE N SO KISTIME Kohë, asgjë nuk është e rëndë dhe JUGONI I GONZAJEVE N SO KIST KOHA, asgjë nuk është e rëndë dhe që është disa nga të rejat me të vërtetë të mira KOHA, NUK ISSHT SHUM SE DHE Q AND THSHT DISA L SND RE T G REZERME T MIRA, POR SHUM OF LEHTSISHT FREKUES KJO ISSHT S DISA LAJME T G MIRA TOOD MIRA, por shumë ndriçim të shpeshtë K FTU KROTU NGA BERNIE K THTU POR SHUM LEHTSISHT FREKUESHT HER KETU PRORPARA BERNIE KA KRKOJ KERRVILLE afër tij për të marrë KETU KROTU NGA BERNIE KA KERRVILLE afër tij për të marrë dritën e ndezur vetëm për një KERRVILLE afër tij për të marrë ndriçimin vetëm për një të dytë, kështu që ne mund të lloji i SEE DUHET T DREJT J TUST DREJT A P FORR T A DYT, DUHET T K NDIKOJM TI SHIKONI NGJYRAT E VUERTETA T E DYT, DUHET T K NDIKOhemi T SHIKONI NGJARJET E V TRRTETA T THE RADARIT KETU KA NDIKUR NGJARJET E VRTETA T THE RADARIT KETU KA NDIKUHUR DIKA T SH SHUM. RADAR KETU KA ISHT DISA SHUME SHPREHT. AGO HALF HOUR INDIKATING DISA SHUM DREJTSISHT. AGO HALF HOUR duke treguar disa dëme të vogla nuk jam duke e parë atë AGO HALF HOUR DREJTOMSIMI DISA VARGJE T VEARA NUK DO TI shoh ato që tani janë disa LAJME TOOD MIRA, POR VEPRIMI I VEAR NUK DO TI NDODH TH T N GJITHA Q IS ISSHT DISA LAJME T G MIR, POR SH SERVRBIMI I VARGES TANI Q IS ISSHT S DISA LAJME T G MIRA, POR SHICERBIMI I UJIT DUHET TIN THESKS K HERTU T ALL GJITHA M WNYR NGA. SH SERVRBIMI I VESHT ​​STSISILL DUHET T HER MENI KTU T ALL GJITHA M WNYR NGA. Thelbësisht janë vetëm për këtë Mendon KTU T ALL GJITHA MNYR F NGA. Thelbësore JAN TO JU DUHET TUL BUJQSIT T US afërt të SHBA P ERQETSISHT TYRE JANUST TUST DUHET TUL BUVLARDS SAR SHUMS N O SHUM P TOR T B BERNIE T ALL GJITHA M WNYR SHUM NUL BULVERDE T US SHUMS P TOR T BIRNUAR T ALL GJITHA MAYNYR N IN VEND TUAJ KU JAN DUHET PVERR T B BIRNUAR T ALL GJITHA M WNYR N IN VEND TUCKER KA MUND T JET S DISA NICKEL SIZE NDERGJETE QE N T SHTYTIN E TUCKER KA DUHET T S DISA NIKEL NNJRJEN E NDARJES NUK KA NUK MUND T TO BN TO T DO BN D Dëmtim OSE DISA NICKEL SIZE VEPRIMI QAT NUK MUND T BNI Dëmtim OSE ANDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni NUK DUHET T DO BNI D DMTIMIN OSE ANDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni PING-un e disa SIKE NICKEL YDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni PING-un e PINGULLIT T N NDELRMARRJES SIKA NICKEL SIZE ME KESTO QELJE PING PING E DISA NIKEL NDERME VETE ME KETO QELJE SI KETO KELJE KETU JANE PERGJITHSHME VEPRIMI ME K THTU QELJE KA KELLTO QELJE KETU JAN G TEN PRGJITHSHME duke lëvizur në Jug KESTU QELJE K HERTU JAN T G PRGJITHSHME QOV VAZHDOJN TO N THE JUG N RRETH 35 MILJE PER HOUR. Lëvizja në jug në RRETH 35 MILET PERR ORA. POR RRETH NDIKOJ ato RRETH 35 MILJE PER HOUR. POR KUNDR T I BINN M THNDSIN DIKA POR RRETH NDIKOJ ato që kanë disa nga lloji i lëvizjes jugperëndimore DISA LIDHJE T MO LVIZJES S WEST VERIUT TER VERIUT N TO TYRE LLOJI I LVEVIZJES S WEST VEREVE VERIORE N THE T K GJITHA TET NDOSHME T P ND ARMARRJE Një TRAJT ON K ONTU P FORR TU. PMR T GJITHA NETELELET E PUSHTSIS TR SI TRACK KETU për ju. DHE BRONI KT. K SOTO QAT MUND T SE SHUM VLERSIMIN E RUAJT OFS S THE MRNDES RAS S RA K RAT RAIN DHE MUND TE DIN VLERSIMI I RUGJ OFS S THE MIRQYRJES S TH K RAT RA RREZIK DHE MUND T S DISA NIKELL SIZE SIZE, E K RATIN RAIN DHE MAYBE DISA NIKEL NDARJE SIZE, Parku HOLLYWOOD, 6.56 ATA NICKEL SIZE NDARJE, HOLLYWOOD PARK, 6.56 QAT NDON N IN 10 MINUTE HOLLYWOOD PARK, 6.56 QAT NDODHEN N IN RRETH 10 SHENJE MINUTE N PARK OAK PARKU 6.58, NGJARJE N AB RRETH 10 MINUTE SHOTA N IN Parkun OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 ALL ALL WAY SHTETI N PARK Parkun OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 T ALL GJITHA M WNYRAT N D SHQIPRI ALAMO, SHUM AIRPORT 7 '04 T ALL GJITHA M WNYRAT DUHET N AL LARTIGH ALAMO, MBI MBYRJEN E AKTVE T PARK PARA N 7 7.15 DH TONI Zbritja në ALAMO HEIGHTS, ALMOST PARK MB Mbyllur në 7.15 deri në kohën e orës 7 O'CLOCK. KJO KUR MBROJTJA E PARKUVE N 7 7.15 P TOR GJETJEN E OR HOS 7 O'CLOCK. KJO KU JA K THT W K WSHILLA T START NXNI T TO HYRNI ORA 7 O'CLOCK. KJO KU JANE K THT W KILLSHILLA T START NDRMARRJEN PR T DHNUAR NION PORTIONIN E PRANIMIT TUNT QYTETIT BEXAR Kjo do të fillojë të hedhë në pjesë të mbylljes së vendit qofshin BEXAR N TO SAN ANTONIO TE HAPA PORTIONI I MBYETIT GJYQSOR T G QYTETIT TX BEXARIT N SAN SAN ANTONIO P TOR HAPJEN KETU KTU DUHET T G BETNI NJ SHUM MBROJTJE N SAN SAN ANTONIO T TO HAPI K HERTU KUJT I MUND T G BNI NJ L L LND AT N AT PARAJT Q WE NDIKOJM DUHET KETU KU JU MUND TI MUND TI NJ L L LND THE N PARAJT Q'MUND T JEMI JAVA Q NDODHEN DHE DO T G MUND TI N THE PARAJT QEN DO T VAZHDUAJ JAVA E DUHET T AND MUND T MUND T MUND T KJO STORMET JO-SEVERE JAVA Q COMNDRON DHE NUK DO T FEMI P THR KESTO STORMET JO-SEVARA K EVT EV VITE, Do T VAZHDOJM PROR KTO STORME JO T SE VEPRUARA KIST MUND T VAZHDOJM I', DO T VAZHDOJM TO T NDODH T UPDUAR N ON SHOQRI K EVT EVESTOJE, DO TT VAZHDIM T TO NDODHENI TUAJ UPDATUAR N ON MEDIA SOCIALE DHE T KASAT MBIJENI N ON MEDIA SHOQ ONRORE DHE P OFR VESHJEN E AKATIT T KS ARSIMIT T PRGJITHSHME MEDIAT DHE T OF APLIKIMIT PATR VESHJEN KSAT FJALA T J PRGJITHSHME SHUM N WE KEKTEK Javë POR APLIKIMI I VESHJES P SPRGJIGJE PENRGJITHSHME DUHET SHUM NOT K WET WE JAV POR NE DO TRY KEMOJMOW T NDRYSHME DUHET SHUM N TH K WET WE Javë, por do të mbajmë më të ulët në ndryshimet e disa banjove dhe më shumë Ne do të mbajmë më ulët në ndryshimet e disa treguesve dhe më shumë histori jo-të veçanta gjatë kohës që DISA DREJTUES DHE M M SHUM ND STRMARRJE NDMSRMARRJEVE QENI DIT TN E NDRMARRJES DHE NO E Dielë SI STORMET JO-SEVERE GJAT NDRMARRJES DHE NO NDUNRMARRJEN SI MIR PATTERNI I UJIT TONA DITA TOMORROW DHE N S E Diel SI DUHET PATTERNIN E VESHTS SUR TUAJ T R REMNDROJM SL SIGURISHT T UN NDOSHME WELL PATTERN VESHTN TONA Q R NGJARJE SIGURISHT TS PYETJE DHE AT TH Q G MUND T LEJOJN RREGULLIMI I SIGURISIGH S UN SHUM DHE QAT DUHET T ALL LEJOJM FOR P FORR DISA KUJDES TOW VETEM DHE ATA Q DUHET T ALL LEJOJN FOR P FORR DISA KUJDES TOW LND OFS S RA RAIN P OR DITA T NE NDRME DHE NE DISA VEPRIM T CO LND OFS T RA RREZIKUT PVERR DITA T NE VAJTJES DHE NE TUR GJYKATS DO T BE JEMI KETU >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. ... >> DHE FALEMINDERIT MIR SE MIR, MIROR MIR TO N Y T FR GJITHA 31 GJYQSIN E RE në 5 E Hënë, MIR MIRN N TO T MIR 31 KORRIK NID GJYKAT N NEW 5 T DO DO TEC BNI NJ KTU SAN SAN FRSHT E MIR E 31 GJYQ NEWS E RE në 5 DO TEC BECNI NJ KTU POLIC SHTETRORE SAN ANTONIO KA NJ A A B RNI KECNDONI KIST MAN MANUAL POLICIA SAN ANTONIO KU DUHET GARANC PURR TIJ POLICIA ANTONIO KA NJE GARANCI VDEKJE P FORR ARRESTIN E TIJ N IN LIDHJEN ME A GARANCI P MR VITIN PESTR ARRESTIN E TIJ N CON LIDHJEN ME NJ ST STABBIM FATAL N ON QYTET ARRESTI N CON LIDHJE ME NDRMARRJEN FATale N S VETA 32 VITORE N N VERTETIN E QYTETIT STABBIMI FATAL N S ANJETN VERTETORE T QYTETIT 32 VJETOR I VJETRVE XHAMET E VJETR. Ai është i akuzuar 32 VITI VJETOR I VJETR JAMES WALKER. Ai është i acaruar i stabilit 49 vjet të moshuar DAVID JAMES WALKER. Ai është i acaruar i stabit 49 vjet të vjetra DAVID mbijetuar STABBING 49 VJET P DAR VJETRINV DAVID MBI VDEKJEN Brenda një dhome moteli në PYETJE P TOR VDEKJEN Brenda një dhome moteli në udhëtimin brenda parkut të industrisë P DER VDEKJEN Brenda një dhome moteli në rrugëtimin brenda parkut të industrisë ne e dimë tani emri i një 17 UDHZUARI N PARK PARKU INDUSTRIS WE TANI TANI EMRI T 17 VJET 17 VJET Q WH DUHET DHE TANI TANI EMRI T OF NJ VITI 17 VJET T WH CILA Q SHNDODHET DHE VRET N ON VERI VITI I VJETR Q DUHET DHE VRET N ON VITIN E VETM MBI VETN BEXAR VARGUAR N THE VITIN E VETS VERTETOR P IDR VLERSIMIN E PROVUESHME MJETORE BEXAR SI DETYRIMI PYETXSIMI MJETOR BEXAR PROVIMI MJETOR IDENTIFIKIMI I TIJ SI DAWN IDENTIFIKIMI I PROVIMIT TAM PROVIMIT MJEKSOR SI AS DAWN CARSON, GARCIA APSHT PAVARUR HI SI DAVN CARSON, GARCIA APSHT ambasaduar në mes të CARSON, GARCIA WSHT ambasaduar në mes të natës dhe të shtënë në RRETH 4.30 AMBUSHUAR N THE mesin e natës DHE SHPRNDARJEN N 4. 4.30 K 4.T M MIRN N M MCCULLOUGH Nata dhe SHTETI RRETH 4.30 K30TIS MENAXIM N ON AVENUE MCCULLOUGH. K MT M MIRNND ONS N ON AVENUE MCCULLOUGH. >> VETE TUAJ AVENUE. >> DRIVE TUAJ PLATE DRIVE. Ata thonë se ai >> DRIVE TUAJ PLATE DRIVE. Ata thonë se disa miqsh PAS KUR DRIVE PLATE. Ata thanë se disa miq janë të këqija kur ai FITUAR DISA SHKENA PAS KU DUA NGA VETEM. Ai DUHET TUT JASHT. >> KA JANE 3 persona njerez DUHET TUT JASHTME. >> K WTU JAN PE 3 NJERZOR NJ P PERSON PUSHTET P AR NJ G GUN DHE DHE >> K WTU JAN 3 3 NJERZOR NJ O PERSON PUSHTET PDR NJ A GUN DHE SHUM SHUM. SUNPEKTET PERSONI POLLIKON P OR NJ G GUN DHE SHKIMIN E TIJ. TUS DUHET T S DUHET T S DUHET GARZA SHTIMI I TIJ. SUNPEKTET RREZI GARZA WSHT PARAQITUR VDEKJEN N THE SHKENCN N AT AROUND RAN OFF GARZA ISHTE PRANOHUAR N THE SHKENC AT N A 08:00 AM Një shofer në një të bardhë VDES N THE SHKENC AT N A RRETH 08:00 AM Një shofer në një mjet automatik të bardhë të kryqëzuar mbi median 08:00 AM NJ DR Vozitësi në një automjet të bardhë të kryqëzuar mbi median dhe DUHET PROR NJ B BARRIER DHE MJETET E SHPIRTSISHME PVERR MJEDISIN DHE DUHET NGA një KUFIZUAR DHE NO TRAFIKUN TC ARSIMIT. KJO ËSHTË DHE DUHET PROR NJ A KUFIZUAR DHE TA TRAFIKUT TC FUNDIT. KJO ONSHT ON NOO LINDN JUGORE 4.10 NO TRAFIKUN TC PARAQITUR. KJO ONSHT ON NOO LINDN JUGORE 4,10 JU jeni POOR T L DHNAT JUGROHORE 4.10 JU JENI I 35. 2 NJER WZIT JANAK TAK BNI JU jeni I 35. 2 NJER PEZIT JAN T TAK BENNI POLITIKS S SPITALIT N AT I 35. 2 NJERZIT JAN TUAJ N TO POLITIKN SPITALE N THE SHKENC WE NUK JEMI SIGURIMI FAR POLITIKA HOSPITALE NEN SHKENC WE NUK JEMI SIGURISHT ATFAR KUSHTET KA NDON. Skena NUK JEMI SIGURIMI CILA KUSHTETOJNER NUK ishin. SI DUHET TELL SHENI PERSONIN KUSHTETI ATA JAN N IN. SI DUHET TI SHTOJN US SHUM P PERSONI I makinës ka qenë më seriozisht SI DUHET T US SHTOJN US PERSONIN E MAKINAVE SHUM N H SHUMUR SERBE DHE PERSONIN N THE E veturës ISHTE M M SHUM NGJARJE SERIOZE DHE PERSONI N THE KUJDES. NUK NOTSHT SI QENI NGJARJE DHE PERSONI N THE KUJDES. NUK NOTSHT C E Q CNDRUAR ATFAR NDODHET Kamion. NUK NOTSHT C E PRGJITHSHME ATFAR ATFAR SI KA KAQ. Mijëra të njerëzve SHENQSISHT QAT NDEROJ. Mijëra njerëz të aplikuar për të bërë atë tani klinik QAT KAQ. Mijëra njerëz të aplikuar për të bërë atë tani provat klinike të TEXAS është duke filluar APLIKUAR P DOR T BNI TANI K TRTIMET Klinike Teksasit po fillon Faza 3 SHTETET Klinike P FORR TRIALITET E TEXASS BESHT BE PGRFUNDIMI Faza 3 HYRJET Klinike P FORR MODERNA. Faza 3 SHTETET Klinike P FORR MODERNA. >> STUDIMI I VAKSINAVE COVID-19 MODERNA. >> STUDIMI I VACCIN COS COVID-19 P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T BNI >> STUDIMI I VAKSIN COS COVID-19 P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T E BETNI NJ A VAKSIN. Ne marrim P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T E BETNI NJ V VAKSIN. Ne i marrim ato KU JENI VAKSIN. KEMI TOT GJITHA PLACEBO. DITA 5 NJERZ SHOTA PLACEBO. DITA 5 NJERZIT JANJ TED INJEKTUAR ACHDO JAN T AS pyetur SHITJE PLACEBO. DITA 5 NJERZIT JAN IN TJ INJEKTUAR ACHDO JAN AS T AS pyetur për të mbajtur një ditar të JAN IN TJ INJEKTUAR ACHDO JAN AS T AS ASHKUAR T K MBIJEN DITAR T OF Simboleve të tyre. P KR T RUAJ një DITAR T SY Simptomave të tyre. >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN A Simptomat e tyre. >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN E VAKSINS QAT DO T C KRIJOJE A >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN E VAKSIN THS Q DO T C krijojë një LONGAS VACCINE QAT DO T C KRIJOJ A NJ LONGJ >> >> T ALL GJITHA E DREJTA Një SHUM E KNDSISHME >> T ALL GJITHA DREJT A NJ L LNDAST TAST KUFIZUAR N R RADAR, NUK KUJDES paralajmërime të rënda në këtë kohë që është disi e mirë RADAR, NUK KUJDES PARARSUESHME N AT KIST T Kohë që është DISA LAJME TOOD MIRA, POR KORTO STORME JAN KJO KOHA Q IS ISSHT S DISA LAJME T G MIRA, POR K STTY STORME JAN ST T NO SHKENI Zhurmuese T GJITHA KISTO LAJME, POR K STTO STORMA JAN DUHET T NO SHKENOJN NO ZGJIDHT O P OR T ALL GJITHA KIGHT L LEHTJEN E TIJ DO T DE PRFUNDUAR DISPOZITONI Zhurmëm, por të gjithë këtë ndriçim ata do të marrin përfundimisht vëmendjen tuaj që ne mund të LEHTSIMI I TIJ DO T G BNI PFRFUNDIM M ATSIMIN TUAJ Q WE MUND T KEMI DISA T ST GJITHA TR FUNDIT Merrni vëmendjen tuaj, ne mund të kemi disa sende të forta të fituara mund të jenë edhe një copë e vogël e KAN DISA T ST DREJTIN T DYT T GJITHA MUND T BNI NJ B L BND T L VETEM MUND T EV BNI NJIT BIT T L GJITHA TIL VEPRIMIT T SM VEJT, por nuk është asgjë që po shkon VEPRIMI I VEAR por nuk është asgjë që po shkon të bëjë ndonjë dëm të treguar se ju dëshironi NUK NOTSHT NUK KA GJITHA DO T IS BN T BNI ANDO SHPRNDARJE T SH DUHET T W Dëshironi të vendosni MIND TUAJ N AT LEHT KTU B DONI YDO SHUM DAMMIM T SH DUHET T W DUA T TO V PNI MINDHEN TUAJ N E LEHTNJ TH NUK KA NUK KENI KASAT P TOR VAJIN MIND TUAJ N E LEHT KTU N IFSE NUK KAN APLIKIMIN E ARSIT KSAT Shkarkoni Shkarkojeni N YSE NUK KAN APLIKIMIN E RRETHIT TAT KSAT SHKRONI PHER SHTYPIN P BR 10 MINUTA APLIKIMI I VESHJES SHKEN E SHKARKUAR T B RREZIKUT RRETH 10 MINUTAVE PAS KIST NUK JAN T BNI A SI QENI 10 MINUTA PAS K THT JEMI SHKOJN T BE JEMI FILLIMI I NJ AP APLIKI KASTR T THE TYRE PAS KISTO JEMI QENI T BE JEMI N START FILLIM N AN APLIKIM KASTN E TYRE DUHET TOU BNI NAD RADAR SI KTU Fillimi i një APP CASTI TUAJ DUHET TUAJ NGA RADAR SI K STTU STORMET KISTO NGA SAN ANTONIO BESIMI P THR K RT RADAR SI KTO STORME KISTY NGA AN ANTONIO DHE BEXAR VENDI QAT SHT FALAS STORMET KISTO N TH AN ANTONIO DHE BEXAR QYTET Q TH'SHT SHKUAR FALAS NORE SHITJEN E APPLEVE N IN DHE BEXAR QENI QAT ASHT A SHKARKONI FALAS NORE SHITJEN E APLIKUARA NORE SHITJEN E ANDROIDIT SI DUHET VAZHDIMI T K MBIJENI UPDATEDIN KA N T TONA TEC FORTN E PARA T PARA N GUYET E NIGHTBEAT. KERTU N T TONA TEC PARAJT TEC PARASHIKUAR N G GUY T NIGHTBEAT. GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN TONA N ON GUY T NIGHTBEAT. GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN THE T SHUM. GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN THE T SHUM. FALEMINDERIT KITTY. Të rënda. FALEMINDERIT KITTY. >> DHE FALEMINDERIT P FORR VESHJEN E FALEMINDERIT KITTY. >> DHE FALEMINDERIT P FORR VESHJEN E LAJME N 6 6 T'SHTYPIT TI SHUM >> DHE FALEMINDERIT P FORR VAJZIMIN E LAJMEVE N 6 6 TE SHTYPIT TI SHUM K HERTU K ONTU N ON NIGHTBEAT N AT 10.

KSAT 12 6 O'Clock News: 31 korrik 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="9.033" dur="5.566"> >> JEMI SHTOJN T TO NDIKOJM TH KIST VJESHT WITH ME NJ L SHUM DUAJ N AT RADAR LET ME T ME MERI K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="14.601" dur="0.631"> KENTU PRANIM ME NJ A SHUM L DUA N R RADAR LET ME T G MERI KISTU K HERTU K HERTU KUJT QU Shpejt </text>
<text sub="clublinks" start="15.234" dur="2.398"> DUHET N R RADAR T L B GNI K GTU K HERTU KETU vërtet me shpejtësi KERTU KEMI DUHET TOT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="17.634" dur="2.098"> DUHET KETU vërtet me shpejtësi KA NGJITJME DUHET T MUND T TRET TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="19.734" dur="1.165"> SHKO SHKEMI NJ TH VDREJT PARA KUJDES KUJDES P FORR T C QENI TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="20.901" dur="1.098"> PARALAJMRIMI PARALAJMRIM P FORR T C GJITALUPUAR TANI TAN TAY HUAJ GUADALUPE NJ SL SHUM LITTLE TT </text>
<text sub="clublinks" start="22.001" dur="0.598"> PARALAJMRIMI PALLR TALL GJITALUPUAR TANI TANI TUAJ GUADALUPE NJ SL SHUM LEHTR T OF GONZALES QYTET DHE EDHE VERI </text>
<text sub="clublinks" start="22.601" dur="2.598"> GUADALUPE një rrëshqitëse e vogël e QYTETIT GONZALES DHE EDHE SHTETI BEXAR VERIORE LINDORE. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="25.201" dur="1.831"> QYTETI GONZALES DHE SHTETI BEXAR VERIORE VERIORE. KJO UNSHT UN PA 6.30 DUHET TOT NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="27.034" dur="1.831"> QYTETI BEXAR lindor. KJO 6.SHT UN DREJT 6.30 Ne do të kemi një lëvizje të veçantë </text>
<text sub="clublinks" start="28.867" dur="0.598"> Deri në 6.30 Ne do të kemi një THUNDERSTORM SHTETRORE duke lëvizur në jug në 35 milje pas orës 60 </text>
<text sub="clublinks" start="29.467" dur="2.398"> RREGULL TUN MUND T VEPRUAR N JUG N SOUTH 35 MILJE PER HOUR 60 MILJE FITUESIT DHE ORA DHE MUND T VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="31.867" dur="1.032"> JUAJ N AT 35 MILJE PER HOUR 60 MILE PER HOUR WINDS MUND T FUQUAR DHE KUZERI ND SRMARRJES SI T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="32.901" dur="1.898"> MILES PER HOUR WINDS MUND T FUQUAR DHE KUZERI NDRMARRJE N IFSE JENI ME K PTU POLYGONIN E VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="34.801" dur="0.631"> DHE KUJDESI SIZE FEMIJE N IFSE JAN WITH KINTU POLYGONIT TELL VJETR N IN THUNDERSTORM </text>
<text sub="clublinks" start="35.434" dur="0.565"> JANI K THTU POLYGONI T Y VJET INR NUN THUNDERSTORM T SE VETHET PARALAJMRIM NUK VETM KA TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="36.001" dur="1.031"> NVER TRAJTIMIN E RREZIKSHME KUJDES NUK VETM ATA Q WE DO T GJEMI EDHE NJ BO BOUNDAR JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="37.034" dur="3.098"> PARALAJM NOTRIMI NUK VETM QAT T WE KEMI TI DUHET NJ AN BUJQSOR T O JASHTME RREZIKUAR PJES TRO HYRS </text>
<text sub="clublinks" start="40.134" dur="1.965"> EDHE MUND TI NJ BO DH BONIE TUT JASHTME RACING PJES AKROSSE TRO ZONS QAT S SO MUND T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="42.101" dur="0.998"> GJYKATA PJESA AKROSORE T THE ZONAVE QU FUNDIT TU MUND T FUNDIT TIN MUND T GJITHA N TO 30 MILE PER </text>
<text sub="clublinks" start="43.101" dur="0.564"> QAT SI FUNDIT TON MUND TIN GJITHA DUHET N 30 30 MILE PERR KURND Q QAT KA M TH T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="43.667" dur="0.632"> DREJT G DUHET N 30 30 MILE P PR K THT QAT Q TH NUK KET THIRR L LIDHJEN E gjelbër në frontin e asaj storme </text>
<text sub="clublinks" start="44.301" dur="1.998"> HOUR ATA ATA THAS THEN THINE THE GREEN ORE PARA ATA STORM RRETH NJVER SHUM MVER SHUM RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="46.301" dur="0.631"> JU JETONI N FR PARA Q TH STORM PR NJVER SHUMAGE MVER SHUMAGE M CO SHUMAGE T RADARIT T COM NGJESH </text>
<text sub="clublinks" start="46.934" dur="4.798"> VLERA N AL ALONGRAMIN E RIJETS S NEW REZULTATIT ME NJ L LOOND AT N AT ATFAR KA JAVA JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="51.734" dur="0.265"> ME NJ L LND AT N AT ATFAR JAVA JUAJ JUAJ N IN SHITJE. </text>
<text sub="clublinks" start="52.001" dur="0.564"> Java e javës ka në dyqan. >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI </text>
<text sub="clublinks" start="52.567" dur="1.332"> NË GATISHMËRI. >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI UPDATUAR. FALEMINDERIT TOU KATIE MARNYR </text>
<text sub="clublinks" start="53.901" dur="0.931"> >> STEVE SPRIESTER: MBIJENI UPDATUAR. FALEMINDERIT TUAJ KATIE afër 2 javë pas pije të paralajmëruar </text>
<text sub="clublinks" start="54.834" dur="0.565"> UPDATED. FALEMINDERIT TUAJ KATIE afër 2 javë pas shoferit të pohuar të pijshëm të lulëzuar në një politikë </text>
<text sub="clublinks" start="55.401" dur="2.664"> 2 javë pas shoferit të pijshëm të pijshëm të lulëzuar në një klub të motorit të policisë zyrtare në </text>
<text sub="clublinks" start="58.067" dur="2.198"> Vozitësi PLUAR N A NJ CL Klub MOTORCIKLI ZYRTAR POLICIK N IN VEND T H HILL. </text>
<text sub="clublinks" start="60.267" dur="0.598"> CLUB MOTORCIKLIK I ZYRTARIT NUNT VEND T H HILL. NJ M ANEMTARIN E 4-të TAT KATTY KLUB ka </text>
<text sub="clublinks" start="60.867" dur="2.632"> SHTETI HILL. NJ M ANEMTARI I 4-të TAT SI CLUB KA DIET LIGJIN E THIN TH BLINE </text>
<text sub="clublinks" start="63.501" dur="3.031"> NJ M ANEMTARI I 4-t OF KATT CL KLUB KA DIET T CLUB TIN T LIGJIT TFOR ZBATIMIT TOT MOTORCIKCS SUE LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="66.534" dur="0.565"> VDES KLUBI I MOTORCIKLIT TFOR zbatimit të të drejtës së hollë të linjës blu thotë që JOSEPH DIET TODAY NGA </text>
<text sub="clublinks" start="67.101" dur="2.764"> CLUB MOTORCIKLI I ZBATIMIT thotë se JOSEPH DIET TENI NGA LJNDET E TIJ N IN 18 Qershor </text>
<text sub="clublinks" start="69.867" dur="1.698"> Thotë Jozefi VDEKUR NDRMARR NGA LJNDET E TIJ N IN KRAHIN E 18 QERSHORIT N SHTETN KERR. </text>
<text sub="clublinks" start="71.567" dur="1.132"> LJNDET E TIJ N IN NDERTIMIN E 18 QERSHORIT NUNT VEND T K KERR. 3 ANELET TJERA T CLUB </text>
<text sub="clublinks" start="72.701" dur="1.498"> Rrëzimi në vend. 3 AN MTARTHER TTHER TJERA T CL CLUB JAN K VARGUAR QAT DIT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="74.201" dur="1.931"> 3 AN MTARTHER TTHER TJERA T THE CLUB JAN K VARGUARA QAT DIT W DUHEN DEPUTEVE T S SHENJN A VAN NJ A ROBUT NUK </text>
<text sub="clublinks" start="76.134" dur="3.198"> ISHTE VLERA QAT DIT DUHEN DEPUTEVE TAY SHENJT A VAN NJ A ROBUST NUK BOSA T PL PLUAR NM TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="79.334" dur="1.831"> DEPUTET thonë se një furgon një rrobë NUK BOSHT E PLOTUAR NM TY GJYK W T R KA NDARIN </text>
<text sub="clublinks" start="81.167" dur="0.298"> BOSHT PL E PLOTUAR NM GJYKI TER CILA KAQIN ON N ON Autostradën 16. </text>
<text sub="clublinks" start="81.467" dur="1.498"> Ata kanë hipur në autostradë 16. >> Hulumtuesit thonë se nga A </text>
<text sub="clublinks" start="82.967" dur="0.998"> Autostradë 16. >> HULUMTUESIT thonë se se një shtëpi ka qenë i dehur dhe gërryer </text>
<text sub="clublinks" start="83.967" dur="1.632"> >> INVESTIGATOR THT thonë se se një shtëpi ka qenë e dehur dhe gërryer linjën e qendrës duke goditur grupin </text>
<text sub="clublinks" start="85.601" dur="0.498"> Shtëpia ishte e dehur dhe gërryer vijën e qendrës duke goditur grupin e blerësve kokë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="86.101" dur="2.064"> CENTER LINE HITTING GRUPI I BIKERS KRYETARI Q HE NDODHET ME 4 KUNSHILLA T OF </text>
<text sub="clublinks" start="88.167" dur="1.032"> E KRYETARIT T BIKERVE N HE T HE GJITHA KAQARUAR ME 4 SHUNNIME T AS ASSAULTIT TO INTOXIKACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="89.201" dur="2.498"> KUFIZUAR ME 4 KUNSHILLA T AS ASSAULTIT TO INTOXIKACIONIT ME NJE VEHICLE. 3 Këshillat e </text>
<text sub="clublinks" start="91.701" dur="0.631"> ASSULTI I INTOXIKACIONIT ME NJ V VEHIKLAR. 3 KUNSHILLA TS MANAJTIMIT T INT INTOXIKUAR ME A </text>
<text sub="clublinks" start="92.334" dur="2.965"> AUTOMJET. 3 KUNSHILLA T MAN MANAJTIMIT TO INTOXIKUAR ME VEZIKLE. JO FJALA PER NGA KERR </text>
<text sub="clublinks" start="95.301" dur="0.831"> MUNDUSIMI I INTOXHUAR ME NJ V VETIK. JO FJALA PER NGA SHTETI KERR N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="96.134" dur="0.365"> AUTOMJET. JO FJALA PREJ NGA SHTETI KERR N AN NJ CH VARBJE T U PARAQITUR. </text>
<text sub="clublinks" start="96.501" dur="0.498"> SHQYRTI N AN NJ CH SHUM P URGJIGJE. STEVE SPRIESTER: ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="97.001" dur="0.564"> KUJDESI UPROZUAR. >> STEVE SPRIESTER: Ai është i akuzuar për marrjen e parave nga </text>
<text sub="clublinks" start="97.567" dur="2.465"> >> STEVE SPRIESTER: Ai është i akuzuar për marrjen e parave nga investitorët në përdorimin e tij për të paguar </text>
<text sub="clublinks" start="100.034" dur="1.931"> AKUZUAR N T FITIMIN E PARA NGA INVESTITORT N IN P USRDORIMIN E TIJ P TOR T PAGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="101.967" dur="1.832"> INVESTITOR INT N IN P USRDORIMIN E TIJ PR T PAGUAR INVESTITORTHERT TTHER TJERA TON GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="103.801" dur="0.898"> HYRJE INVESTITORTHERT TTHER TJERA SHUM VIKTIMET E KISTU </text>
<text sub="clublinks" start="104.701" dur="0.531"> HYRJE TTHER TJERA NDIKON VIKTIMET E KULTU MULTIMILLION-DOLLAR PONZI </text>
<text sub="clublinks" start="105.234" dur="0.565"> VIKTIMET E K SCTU SHKEMA TUL MULTIMILLION-DOLLAR PONZI P ACR FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="105.801" dur="2.131"> SHKEMI POLITIK M PULR MULTIMILLION-DOLLAR P ACR T KRKUAR PASQYRAT FEDERALE PEDR </text>
<text sub="clublinks" start="107.934" dur="0.998"> SHKEMI P ACR KRKESA T IN INVESTIGATOR FS FEDERALE P FORR SIGURIME DHE </text>
<text sub="clublinks" start="108.934" dur="2.331"> Hetuesit për sigurinë dhe komisionin e shkëmbimit. </text>
<text sub="clublinks" start="111.267" dur="0.565"> KOMISIONI I SIGURIMEVE DHE Shkëmbimit. >> PARA PARA SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="111.834" dur="0.531"> KOMISIONI I SHKENCS. >> FORMER SAN ANTONIO P RESRGJEGJSIT E PAR DILLON COLLIER </text>
<text sub="clublinks" start="112.367" dur="1.998"> >> FORMERI SAN ANTONIO P RESRGJEGJSIT E PAR DILLON COLLIER Shpjegon SI PLANI </text>
<text sub="clublinks" start="114.367" dur="3.065"> PPRGJEGJS DILLON COLLIER SHPPRNDARJET SI PLANI ULTIMATELY DUHET APART. </text>
<text sub="clublinks" start="117.434" dur="0.765"> SHPENZONI SI PLANI ULTIMATELY FART APART. >> NJ LA LIGJI I DUHET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="118.201" dur="0.631"> APART ULTIMATELI SHUME. >> NJ LA LIGJI I DUHUR NGA SECILI N CO GJYKAT F FEDERALE N SAN SAN </text>
<text sub="clublinks" start="118.834" dur="2.631"> >> NJ LA LIGJI I FITUAR NGA SECETI NUR GJYKAT F FEDERALE N SAN SAN ANTONIO KEKT WE JAVA KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="121.467" dur="0.232"> SECETI NUR GJYKAT F Federale N IN SAN ANTONIO K WETU JAVA KUNDR VIKTORIT </text>
<text sub="clublinks" start="121.701" dur="0.598"> ANTONIO K WETU JAVA KUNDR VESHTCESIS SUD AUDITIMIT TA LEHTICS SIC VIKTORIT 6 </text>
<text sub="clublinks" start="122.301" dur="2.998"> AUDITIMI I LEAFIT TIC VIKTORIT PRKUFITON SHKEMEN 6 VJETE PONZI QAT PRFSHI </text>
<text sub="clublinks" start="125.301" dur="1.731"> AUDITIMI I LEHTA PESRKUFITON SHKEMIN PONZI 6 VJET Q TH P INRFUNDOJN AM VIKTIMET E TYRE, </text>
<text sub="clublinks" start="127.034" dur="1.898"> PJESA PONZI SHKEMI QAT P INRFUNDOJN SHUM VIKTIMET E TIJ, POLITIKS S R SHTETIT SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="128.934" dur="0.498"> VIKTIMET E SAJ T I TJERA, ZYRTART E ZYRAVE TOL POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DHE PARA T F TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="129.434" dur="2.631"> ZYRTAROLT E ZYRAVE TOL POLICIS SAN S AN SAN ANTONIO DHE PPRGJIGJEVE TTHER TJERA TIR PARA, POR PO, PCRKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="132.067" dur="1.198"> ZYRTAR ANDT DHE PPRGJIGJET E TJERA TIR PARA, POR PO, P ACR SUIT </text>
<text sub="clublinks" start="133.267" dur="1.032"> PPRGJEGJSIT POR PO, në përputhje me SUIT TOOK N IN MORE SHUM SE 14 MILION </text>
<text sub="clublinks" start="134.301" dur="2.931"> N S SUIT QEN NORE M M SHUM SE 14 MILION DOLLARA NGA INVESTITORT N TO </text>
<text sub="clublinks" start="137.234" dur="0.798"> QENI N M MORE SHUM SE 14 MILION DOLLAR F NGA INVESTORT TOT P TOR T FURNUAR PJES TI AVIACIONIT. </text>
<text sub="clublinks" start="138.034" dur="3.098"> DOLLAR F NGA INVESTORT P TOR T HAPUR PJEST E AVIACIONIT. Ai KUJTUAR DUHET T BE LEXONI </text>
<text sub="clublinks" start="141.134" dur="0.598"> PJES TI AVIACIONIT PURR BLERJE. Ai KUJDES DUHET TEN LEXONI OSE SHITET N TO AIRLINE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="141.734" dur="2.865"> Ai KUJDES DUHET TEN LEXONI OSE SHITET AIRLINEVE KRYESORE T PRO PROMISIONIT TET KTHIMIT TE VITIT T 10 10 </text>
<text sub="clublinks" start="144.601" dur="2.898"> OSE SHITET NIR AIRLINET E MADHE T PRO PRANUAR Kthimin Vjetor nga 10 deri 12%. POR ai është i akuzuar </text>
<text sub="clublinks" start="147.501" dur="2.531"> PROMESIMI I KTHIMIT VJETOR prej 10 deri 12%. POR ai është i akuzuar për shumë keqpërdorim të parave </text>
<text sub="clublinks" start="150.034" dur="0.598"> TE 12%. POR ai është i akuzuar për shumë keqpërdorim të parave që marrin disa nga ato për të paguar </text>
<text sub="clublinks" start="150.634" dur="2.998"> MISSPEKTIMI I SHUM I PARA QAK DUHET DISA T IT T paguajnë investitorët e hershëm dhe shpenzimet </text>
<text sub="clublinks" start="153.634" dur="0.465"> Marrja e disa prej tyre për të paguar investitorët e hershëm dhe shpenzuar vetëm për disa prej tij në të </text>
<text sub="clublinks" start="154.101" dur="1.064"> Investitorët e hershëm dhe shpenzimet vetëm për disa nga qëllimet e tij të synuar, publike </text>
<text sub="clublinks" start="155.167" dur="3.032"> VETM DISA TI N ON QLLIMIN E TIJ SQYRT, REKRIME PUBLIKE P FORR KOMPANI FUNNIEST </text>
<text sub="clublinks" start="158.201" dur="2.031"> QURLLIMI I INTEGRUAR, REKRIMET PUBLIKE P FORR AVIACIONIN E INTEGRITETIT T KOMPANISUN FUNNIEST KOMPANIA FUNNIEST </text>
<text sub="clublinks" start="160.234" dur="1.831"> Reklama për AVIACIONIN E INTEGRITETIT T F INTEGRITETIT T F KOMPANISUN FUNNIEST T IN LEHTENSISEN LEE SCENE </text>
<text sub="clublinks" start="162.067" dur="0.998"> AVIACIONI I INTEGRITETIT N LED LEE Skenë LEE N TO një MAILBOX me qira në këtë dyqan afër UPS </text>
<text sub="clublinks" start="163.067" dur="1.098"> LEE SCENE LED në një MAILBOX me qira në këtë dyqan UPS afër BOERNE poshtë qytetit një të dytë </text>
<text sub="clublinks" start="164.167" dur="0.598"> MAILBOX N TH KIST UPS UDHORENI DHNI BOERNE N D VITI T A ADRESA E DYT DREJT TO N TH K 3T 3 STORY </text>
<text sub="clublinks" start="164.767" dur="1.865"> BOERNE QYTETE NJ AD ADRESA E DYT LEHT TO N TO K THT 3 3 Kompleks biznesi të historisë DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="166.634" dur="3.198"> ADRESA DUHET N TH K 3T 3 KOMPJEKT TUS BIZNESIT TOR NDRMARRJES duke zbritur Rrugën, BARRY MARQUEE NR </text>
<text sub="clublinks" start="169.834" dur="0.898"> Kompleksi i BIZNESIT DUHET RREGULLAT, BARRI I MARQUEE NUK EVSHT EVIDENCAT QAT AVIACIONI </text>
<text sub="clublinks" start="170.734" dur="1.698"> STREET, BARRY MARQUEE NO DUHET Q TH KOMPANIA E AVIACIONIT ASSHT E KTU K HERTU, POR HE </text>
<text sub="clublinks" start="172.434" dur="0.498"> DHNIA QAT KOMPANIA E AVIACIONIT ASSHT KTU K HERTU, POR ai është pikturuar në këtë gjykim </text>
<text sub="clublinks" start="172.934" dur="2.731"> KOMPANIA ASSHT KVERTU K HERTU, POR ai është pikturuar në këtë fotografi të librit lexues nga një i pavlefshëm </text>
<text sub="clublinks" start="175.667" dur="2.132"> ISshtë FIKUAR N PH KIST PH FOTO SHQYRTUES TA K JNDS NGA një INCIDENT I PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="177.801" dur="1.498"> FOTO LIBRORE NGA NJC NDRMJETJE E PAVARUR. NUK KA PPRGJIGJE N A K ARKES </text>
<text sub="clublinks" start="179.301" dur="0.564"> INCIDENTI. NUK KA P RESRGJIGJE P AR K ARKES P FORR KOMENT NIS KIST UPSHA </text>
<text sub="clublinks" start="179.867" dur="2.765"> NUK KA P RESRGJIGJE P AR K RERKES FOR P FORR KOMENT NIS K PROT PRO PRINDJE TPS PCARDITSHME N IN RANCH T FA LIDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="182.634" dur="0.631"> P FORR KOMENT N TH K PROT PRO PRINDJE T PRGJITHSHME NAK LIDHJE TAK LIDHJEVE T FA LIDHJEVE T PAJISJEVE T H DREJT T KUFISHT </text>
<text sub="clublinks" start="183.267" dur="2.798"> PRONA N IN LIDHJE TAK LIDHJE TAK LIDHJEVE T FA ARDHSHME TIS TJERA. SUITI CIVILE ASKUAR GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="186.067" dur="0.598"> ADRESA E VNJSISHT. SUITI CIVILE KA GJYKUAR GJYKATA T TO ORDHZON P USR SH.B.A DHE TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="186.667" dur="2.532"> SUITI CIVIL ASKUZONI GJYKAT TON T ORDHZON P FORR SHQIPRI DHE KOMPANIA E TIJ T SHPRNDARJEN FITONET E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="189.201" dur="1.931"> P TOR urdhrin për SH.B.A DHE KOMPANIA E TIJ P TOR T D SHKAKTUAR FITAT E TIJ PAGESA FINANCI </text>
<text sub="clublinks" start="191.134" dur="0.631"> KOMPANIA P DR T D SHKAKTUAR FITUESIT E TIJ PAGJENI M F T F GJITHA DHE T B BANETOHET NGA DISA </text>
<text sub="clublinks" start="191.767" dur="2.465"> PAGUANI P FRFUNDIMIN DHE BANOHET NGA NDIKIMI DISA SIGURIMEVE DILLON COLLIER KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="194.234" dur="2.765"> DHE BANOHET NGA NDIKIMI DISA SIGURIMEVE DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="197.001" dur="0.698"> SIGURIME DILLON COLLIER KSAT 12 LAJME. >> Një Rishikim i regjistrimeve federale </text>
<text sub="clublinks" start="197.701" dur="0.564"> 12 LAJME. >> NJ RE SHQYRTIM T R REKORSS S F FEDERALEVE SHQYRT TH QAT PJES. PO JO </text>
<text sub="clublinks" start="198.267" dur="0.532"> >> NJ RE SHQYRTIM T R REKORSS S F FEDERALEVE SHQYRT TH QAT PJES. PO DUHET NUK KA NDARUR PENALE N IN KRIMINALI </text>
<text sub="clublinks" start="198.801" dur="2.398"> SHENI QE TRUPI. PO DUHET NUK KA NDARUR PENALE P INR LIDHJEN E T AL DREJTUARIT </text>
<text sub="clublinks" start="201.201" dur="3.164"> QENI KUFIZUAR PENALE N CON LIDHJEN E SHKEM SCS S KUVENDUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="205.433" dur="3.766"> >> STEVE SPRIESTER: GOVERNOR GREG ABBOTT thotë se AUTORITETET SHALNDETSORE LOKALE NUK MUND T IS VJETEN </text>
<text sub="clublinks" start="209.201" dur="2.098"> GREG ABBOTT thotë se AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE NUK MUND T IS NDIKOJN VLERAT E SHKOLLRES PREEMPTIVE LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="211.301" dur="0.598"> AUTORITETET NUK MUND T NDIKOJN VLERAT E SHKOLLRES PREEMPTIVE P LR T KUJTUAR KVETU KETU NUNT SHTETI BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="211.901" dur="2.431"> MBROJTJET E SHKOLLEMS PREEMPTIVE P LRDORIN KTU K INTU NUNT SHTETIN BEXAR MJEKICALSIN SHALNDETSORE METRO </text>
<text sub="clublinks" start="214.334" dur="0.898"> KANE K HERTU N IN SHTETIN BEXAR Drejtori Mjekësor i Shëndetit METRO SHTETI NJ DREJTIM 2 </text>
<text sub="clublinks" start="215.234" dur="0.698"> DREJTORI MJEKSOR METRO SHALNDETSOR SHPRNI NJ A DREJTIM 2 SHKA TE VEPRUAR, SI DUHET Q NUK </text>
<text sub="clublinks" start="215.934" dur="0.565"> DREJTORI VLERET NJ A UEJE DREJTIMI 2 javë, duke urdhëruar që asnjë student nuk do të lejohet </text>
<text sub="clublinks" start="216.501" dur="2.664"> WEEKS AGO, DUHET TAT NDONJ NO që studentët nuk do të lejohen në kampe BEXAR Deri në </text>
<text sub="clublinks" start="219.167" dur="0.932"> Studentët do të lejohen në kampe BEXAR SIPAS PAS </text>
<text sub="clublinks" start="220.101" dur="0.898"> KAMPUSET QYTETE BEXAR DERI PAS DITABS S L PUNS. POR ndërsa ato </text>
<text sub="clublinks" start="221.001" dur="2.164"> PAS DITS PUNABS. POR ndërsa qeveria dhe REPUBLIKANET T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="223.167" dur="0.565"> DITA E PUNËS. POR KU QNDRUESH ANDM DHE REPUBLIKANE T TJERA Thanë sot se SH HENDETI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="223.734" dur="2.131"> QYTETARI DHE REPUBLIKANI TTHER TJERA T SA BR TOD DITA Q A AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE MUND T SH MBIJETIN </text>
<text sub="clublinks" start="225.867" dur="0.532"> Tha sot që autoritetet lokale të shëndetit mund të mbyllin kamerat e zbritura në përgjigje të një </text>
<text sub="clublinks" start="226.401" dur="2.698"> AUTORITETET MUND T SH Mbyllen Kamerat e Rëna në përgjigje të një rezultati të jashtëm. Ata nuk mund të </text>
<text sub="clublinks" start="229.101" dur="0.598"> KAMPUSET N IN PPRGJIGJE N AN NJUT REZULTATIN E JASHTME. NUK MUND T P PARANDALOJN </text>
<text sub="clublinks" start="229.701" dur="1.498"> SHPËRTHIM. NUK MUND TRE PARALAJM DOSISHT T DO BNI GJYQSINUNT QYTETIN BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="231.201" dur="0.564"> PREEMPTIVELI B DONI K SOTU GJYQSIN QYTETIN BEXAR NELSON WOLFF KU JET </text>
<text sub="clublinks" start="231.767" dur="0.765"> Bëni kështu GJYQSIN QYTETIN BEXAR NELSON WOLFF KUSH TON GJITHA ME Kryetarin RON NIRENBERG IT SOUGHT </text>
<text sub="clublinks" start="232.534" dur="3.031"> NELSON WOLFF KUSH TON GJITHA ME Kryetarin RON NIRENBERG NUK KA NDIKUAR mendimin e qeverisë për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="235.567" dur="1.098"> MAYOR RON NIRENBERG NUK KA NDIKUAR mendimin e qeverisë për këtë çështje. MATSHTJET </text>
<text sub="clublinks" start="236.667" dur="0.632"> Opinioni i Qeverisë për këtë çështje. M MNYRAT TANI SISTEMET DHE SHTETET SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="237.301" dur="2.298"> ÇËSHTJE. MATSHTJET TANI SISTEMI DHE SHKOLLAT E SHKOLL CS MUND T BE NDODHEN NITH PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="239.601" dur="2.698"> TANI DREJTAT E SHKOLL ANDS DHE SHKOLL CS NUK MUND T BNI NDJESHT IN N IN T CL DREJTAT E KLASAVE TERS PERSONAVE DREJT OR DREJT ose </text>
<text sub="clublinks" start="242.301" dur="2.531"> MUND TG BNI NITH TJER IN N IN DREJT OR T P KLASAVE TASS PERSONAVE DREJT OSE NDRMARRJET BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="244.834" dur="3.198"> E DREJTA E KLASAVE N OR DREJT OSE NDERTOHET BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. >> Ata duhet të lexojnë ende </text>
<text sub="clublinks" start="248.034" dur="0.931"> BAZUAR N ON GJYKIMIN E TYRE. >> KAN TO T TO LEXONI T ST GJITHA DUHET T G DHN TH TAT GJITHA SI është </text>
<text sub="clublinks" start="248.967" dur="0.565"> >> KAN TO T TO LEXONI T ST TI DUHET T G DHIVN TH T GJITHA QCE JAN IS CESHT M MUND T NDERTUAR. KËSHTU MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="249.534" dur="0.631"> JU DUHET T TH BNI Q SE FIQI ISSHT MUND T NDERTUAR. Kështu që unë mendoj se ata do të marrin shumë më tepër </text>
<text sub="clublinks" start="250.167" dur="1.832"> PDRDESIMI I MUAJ. Kështu që unë mendoj se ata do të marrin shumë vetë dhe ai ka çfarë është ai </text>
<text sub="clublinks" start="252.001" dur="2.531"> QAT DO T T MUND TI MAKE SHUM DHE DUHET WHFAR DUHET T S BAYN. </text>
<text sub="clublinks" start="254.534" dur="1.031"> DHE DUA WHFAR DUHET T S BNI. STEVE SPRIESTER: SHKOLLë </text>
<text sub="clublinks" start="255.567" dur="0.632"> SAY. >> STEVE SPRIESTER: SHTETRAT E SHKOLL HAS KAN HA N TO 8 javë në </text>
<text sub="clublinks" start="256.201" dur="2.164"> >> STEVE SPRIESTER: SHTETET E SHKOLL HAS KAN HA N TO 8 javë në fillim të vitit shkollor N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="258.367" dur="0.565"> SHTETET DUHEN N 8 8 JAVA N THE FITIMIN E VITIT SHKOLLOR N IFSE DO T BN T BN R REMOTIN </text>
<text sub="clublinks" start="258.934" dur="0.565"> FILLIMI I VITIT TE SHKOLL IFS N IFSE DUA T TO BNI VETM TEM MSOJN MARSIMIN PAS KATTYRE </text>
<text sub="clublinks" start="259.501" dur="2.098"> TANI DUHET T BN VETM RREZIKON M LESIMIN PAS KT T S NDRMARREN T TO LEJOJN P FORR STUDENTT </text>
<text sub="clublinks" start="262" dur="6.399"> NË KAMPUS. SHTETET DO T CON KONSIDEROHEN N A RAST TAS BAZAVE TAS RASTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="269.1" dur="4.399"> >> RASTET E DHUNENS SOM VDEKJES JANE N EX EKSPERTET E RREZIKUT TAY SHUM AS SI REZULTATI I K GT G DHNI PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="273.501" dur="3.031"> P ONR EKSPERTET E RREZIKUT T S SHUMS SI REZULTATI I K GT G DH GNI PANDEMIK Q TH NJ CO GJYKAT NEW E REPUBLIKA E RI </text>
<text sub="clublinks" start="276.534" dur="0.565"> REZULTATI I KIST G PROVIMI PANDEMIK QAT NJ A GJYKAT NEW E REPUBLIKS S NEW REPUBLIKS S TO ADRESIMIT KISTS SSSHTJE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="277.101" dur="0.598"> KJO GJYKATA E RNDSISHME KA GJYQSUAR KURTO GJYKAT NEW T NEW VEANT P TOR T AD ADRESUAR K ISTS SHTJE. PAUL VENEMA </text>
<text sub="clublinks" start="277.701" dur="2.331"> ADRESA KISTS SSSHTJE STSHT themeluar KETU. PAUL VENEMA ISHTE KA SESIONI I PAR </text>
<text sub="clublinks" start="280.034" dur="3.065"> Krijuar këtu. PAUL VENEMA ISHTE K ISTU ISSHT THE SESIONI I PAR GJYKATA E PAR. </text>
<text sub="clublinks" start="283.101" dur="2.931"> ISHTE KA SESIONI I PAR SHUM NDDRMJET. >> ANshtë një mundësi për të marrë </text>
<text sub="clublinks" start="286.034" dur="0.798"> GOT NDERUAR. >> ANshtë një mundësi për t'u kujdesur për këto çështje që më pëlqejnë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="286.834" dur="0.631"> >> ANshtë një mundësi për t'u kujdesur për këto çështje që pëlqejnë më shumë procedurat e GJYKATAVE N TH KEST DITA </text>
<text sub="clublinks" start="287.467" dur="2.632"> KUJDESI I KOST IS ISSSHTJEVE DUHET TCE PROJEKTOHENA MOST GJYKATA GJYKATA N IN KEST OF DITA T OF GJITHA KTU GJYKATA E RE </text>
<text sub="clublinks" start="290.101" dur="0.998"> PROCEDURAT E GJYKAT THS N TH KAYTAY DITA T CO GJYKIMIT T TH K COTU GJYKATA E RE </text>
<text sub="clublinks" start="291.101" dur="0.598"> E KVSHILLIT T TH KURTY GJYKAT NEW E RE CONSHT KUFIZUAR REMOTE T COMP PLOT. RUSIE JUDGE </text>
<text sub="clublinks" start="291.701" dur="2.631"> REMOTET E KONSUARA TD KUFIZUAR. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON IT </text>
<text sub="clublinks" start="294.334" dur="2.831"> REMOT TLE PLOT. JUDGE ROSIE SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON RREGULLISHT </text>
<text sub="clublinks" start="297.167" dur="1.898"> SPEEDLIN-GONZALEZ THIRRON RREGULLISHT GJYKATS GJYQ COSIN QAT SPANISHT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="299.067" dur="0.598"> RREGULLI WHOLE GJYKATA QAT SPANISHT P FORR Reflektime ai tha dhe përshtatet </text>
<text sub="clublinks" start="299.667" dur="0.632"> GJYKATA GJYKATA QAT SPANISHT P FORR Reflektime tha dhe i përshtatet OBJEKTIVAT E GJYKATAVE T WE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="300.301" dur="3.198"> Reflektimet ato thanë dhe i përshtaten qëllimet e GJYKATAVE DUHET T BE JEMI SHUM FIQI DHE LULE </text>
<text sub="clublinks" start="303.501" dur="2.031"> OBJEKTIVAT E GJYKATAVE DUHET T TO JEMI SHUM FIQI DHE LUAN N </text>
<text sub="clublinks" start="305.534" dur="0.898"> T BE BNI SHUM FIQI DHE LUHET N BE VET VETM. </text>
<text sub="clublinks" start="306.434" dur="1.431"> NO VAZHDIM T VETM. >> DHE REFLEKTIMI N ON TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="307.867" dur="0.798"> TING BNI VETM. >> DHE REFLEKTIMI MBI VEPRIMET TUAJ DHE Sjelljen TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="308.667" dur="0.565"> >> DHE REFLEKTIMI PR VEPRIMET TUAJ DHE SHQYRTIMIN TUAJ TUAJ T VDEKJE STAFIN E TIJ, GJYQS </text>
<text sub="clublinks" start="309.234" dur="2.631"> VEPRIMET DHE PASQYRET TUAJ TUAJ FJALA STAFF, GJYQTI SHPENZON Q EX PJESMARRT </text>
<text sub="clublinks" start="311.867" dur="2.032"> SHUM SHENJT E TIJ, GJYKATA E SHPENZUAR QAT FITEN PJESMARRT </text>
<text sub="clublinks" start="313.901" dur="2.731"> SHPENZONI Q P PJESMARRJET T F PRFSHIJEN KRITERET T ALL GJITHA KOHA-PARA </text>
<text sub="clublinks" start="316.634" dur="0.598"> FITON KRITERET T ALL GJITHA MISDEMEANIT T SHUMS S VI SHUMSIS D SOM SHUMSIS </text>
<text sub="clublinks" start="317.234" dur="0.731"> KRITERET T ALL GJITHA TIR PAR T RNDSISHME TOL SHUMESTSIS SOL SHUMSIS S DREJTSIS WITH, me një histori </text>
<text sub="clublinks" start="317.967" dur="2.998"> SHKELJE TOL RNDSISHME TOL SHUMSIS VI SOL SHUMSISOM SOM SHUMSIS WITH S WITH SHUMSIS WITH S WITH SISTEMIT T OF SUBSTANCAVE </text>
<text sub="clublinks" start="320.967" dur="0.565"> RREZIKUARA TEND RREZIKUARA ME HISTORI T OF SUBSTANC ABS Abuzimi që do të kërkojmë në mënyra për të adresuar </text>
<text sub="clublinks" start="321.534" dur="0.565"> E SUBSTANC ABS Abuzimi Ne do të shohim në mënyra për të adresuar që sjellja dhe ne vijmë </text>
<text sub="clublinks" start="322.101" dur="2.398"> DUHET N W M WNYRAT P TOR T AD ADRESUAR QAT NDRMJET DHE T COM VAZHDOhemi N CON PCRFUNDIMIN Q TH KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="325.8" dur="4.399"> TRAUMA ADRESA. KEMI T AD ADRESOJM ADD SHTYPIN ND INR RASTE SHALNDETSORE MENALE, të cilat thanë SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="330.201" dur="2.998"> SHTOJCA ADRESA N IN DISA RASTE SHALNDETI Mendor SI SHUM SHENJT KOST RE REFLETTI KA BONEJEN BIG </text>
<text sub="clublinks" start="333.201" dur="0.731"> SHALNDETI MENTAL SHTETI SHUM E KFT RE REFLETTI KANONE BR SHYNIME T I TJERA T B MADH </text>
<text sub="clublinks" start="333.934" dur="0.265"> KOST RE REFLETT D KA BR M SHUM STYLET E TIJ T TJERA T L JETAVE TAV DUHET T. </text>
<text sub="clublinks" start="334.201" dur="2.731"> STYLET E TIJ T JETAVE T H DUHET T. >> JETOJ NART VETS QARTOSSORT </text>
<text sub="clublinks" start="336.934" dur="1.831"> NUK KA NGJESH. >> JETONI NART VITE QARTSUES NUK JAN AB T AB aftë për t'u larguar </text>
<text sub="clublinks" start="338.767" dur="2.998"> >> JETONI N IN VET QART QUSOR NOTT NUK JAN T aftë për të lënë shtëpinë e tyre. DUHET T DE BALNI </text>
<text sub="clublinks" start="341.767" dur="0.565"> QENI FUND TLE LNI Shtëpinë e tyre. KA DUHET TAL BNI ME FAMILJEN E DYT M MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="342.334" dur="0.965"> SHTEPIA E TYRE. DUHET T DE BALNI T WITH DREJT WITH NAY DITN ISSSHTJE FAMILJARE TAME NDRMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="343.301" dur="3.198"> ME ISSSHTJET E FAMILJES SI MIK DUHET DITA N AND DIT O PUTR GJYKAT NEWN E RE ISSHT FONDOHET NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="346.501" dur="1.831"> SSHTJE DIT AND DHE DIT O DHE GJYKATA E RE FSHT FONDOHET NGA NJ COMM AN COMMZIM 100,000 dollarë nga </text>
<text sub="clublinks" start="348.334" dur="0.931"> GJYKATA E RI ISSHT A FINANCIOHEN N COMM NJ COMM AN COMMZIM 100,000 dollarë nga SHTETI. </text>
<text sub="clublinks" start="349.267" dur="2.898"> 100,000 dollarë angazhim nga SHTETI. >> DHE GRANTE 68.800 $ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="352.167" dur="3.165"> SHTETI. >> DHE GRANDI 68.800 $ NGA KUNSHILLI I ZONS ALAMO E </text>
<text sub="clublinks" start="355.334" dur="1.998"> >> DHE GRANDI 68.800 $ NGA KUNSHILLI I ZONS ALAMO T G QEVERIS. PAUL VENEMA KSAT </text>
<text sub="clublinks" start="357.334" dur="0.231"> K COSHILLI I ZONS ALAMO QEVERISE. PAUL VENEMA KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="357.567" dur="1.698"> Qeveritë. PAUL VENEMA KSAT 12 LAJME. >> STEVE SPRIESTER: EKSPERTET SAY </text>
<text sub="clublinks" start="359.267" dur="0.932"> 12 LAJME. >> STEVE SPRIESTER: EKSPERT ST Thoni që K TRTU KOH T LEHTM T LEHT TON </text>
<text sub="clublinks" start="360.201" dur="0.564"> >> STEVE SPRIESTER: EKSPERTET Thuaj se KESTU KOH T LEHTS T TO RRITJEN SUICIDIDEN PARA </text>
<text sub="clublinks" start="360.767" dur="0.732"> KESTU KOH T KUFITUARA T LE LEHTSIT T IN RRITEN SUICIDN P THR KOMBTIN DHE NRE FUSHA TONA, </text>
<text sub="clublinks" start="361.501" dur="2.998"> SUICIDI I RRITUR P THR KOMBIN DHE N IN ZONREN TONA, ,FAR QENDRA E TRAJTIMIT LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="364.501" dur="0.798"> Kombi dhe në zonën tonë, OFARAY thotë QYTETI I TRAJTIMIT LOKAL TY SHUME A </text>
<text sub="clublinks" start="365.301" dur="1.031"> WHFAR thotë QENDRA E TRAJTIMIT LOKAL TY SHUME NJC RRITJE DRASTIKE N PE POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="366.334" dur="3.031"> Thotë se ata po shohin një rritje të rëndë në njerëz që arrijnë jashtë në krizë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="369.367" dur="0.798"> Rritja drastike në njerëz që arrijnë jashtë në krizë çdo gjë që kërcënon ose duke u përpjekur për të </text>
<text sub="clublinks" start="370.167" dur="0.565"> Arritja e jashtme në krizë çdo gjë që kërcënon ose duke u përpjekur për të vrarë THEMSELVES. TAT DHNA T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="370.734" dur="2.265"> KUJTIMI OSE TT P ATRNDESHT TO T TO BILLNILL VESHJE. T TJERA T D DHNAT DUHET NJ A PROJEKTIM I GRUPIT P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="373.001" dur="1.931"> Vrasin THEMSELVES. T TJERA TAT DHNAT DREJT A NJ PRO PROJEKTIM T GR GRUPIT P SR VETMJETAR BYT N BY FUND T </text>
<text sub="clublinks" start="374.934" dur="0.998"> SHPENZONI NJ PRO PROJEKTIM T GR GRIMIT PUR VETMJETAR BYT N BY FUND T VITIT. TANI DEVEN EKSPLORA T CL KLARES </text>
<text sub="clublinks" start="375.934" dur="0.598"> VETSIT NGA FUNDI I VITIT. TANI DEVA KLARA E SHPALL SHENJAT E PARALAJMRIMIT DHE SI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="376.534" dur="2.598"> VITI. TANI DEVA KLARA E SHPALL SHENJAT E PARALAJMRIMIT DHE SI MUND T G MIR TUAJ OSE DIKA TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="379.134" dur="2.765"> Shenjat e paralajmërimit dhe SI DUHET T G MUND T JUAJ VETM DIKA DUHET T DINI NDIHME PARA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="381.901" dur="0.264"> MUND TET MIR TUAJ OSE DIKA DUHET TEL NDIHMOHNORE PARA PAS VAZHDIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="382.167" dur="0.532"> DINI NDIHME PARA N IT VAZHDIMIN E ARDHSHME. >> PORDR KAISERIN </text>
<text sub="clublinks" start="382.701" dur="2.398"> SHUMË VONË. >> P ACR GJYKATSIN E FAMILJES SA KAISERIT P OR MJEDISIN E FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="385.101" dur="3.031"> >> PCR GJYKATN E FAMILJES KAMISE KAISER PVERR MALNYRN E AMERIKANEVE KAN RE JAN OR S OR BNI </text>
<text sub="clublinks" start="388.134" dur="3.031"> FONDACIONI FAMILJAR P OR MJEDHJEN E AMERIKANEVE KAN RE JAN OR OSE KA KORONAVIRUS KRISHTI KA </text>
<text sub="clublinks" start="391.167" dur="1.332"> AMERIKAN HAT KAN JAN OR OSE KA KORONAVIRUS KRIMI KA MUND T MBIJET NDIHMN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="392.501" dur="0.564"> CORONAVIRUS KRIZA KA KUJDES NDIHMN E TIJ MENAXHORE DHE T NE NEVOJN AS NDIHMN M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="393.067" dur="2.765"> KUJDESI NDIHMN E TIJ MENAXHORE DHE T NE NEVOJN M M M SHUM Ndihmë ASIDE NGA CORONAVIRUS ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="395.834" dur="1.798"> DHE T NE NEVOJNI M M SHUM ASISTENC ASN NGA KORONAVIRUSI OLSHT TOLLAT FIZIKE SHALNDETI Mental </text>
<text sub="clublinks" start="397.634" dur="0.298"> ASIDE NGA CORONAVIRUS OLSHTOL TOLLAT FIZIKE SHKENCA T M SH HENDETIT TENT SHALNDETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="397.934" dur="1.231"> TOLLAT FIZIKE EKSPERTET E SH HENDETIT MENALE thonë. >> RASHT ST VAJZA N THE NJERZIN </text>
<text sub="clublinks" start="399.167" dur="1.198"> EKSPERTET SI. >> STSHT SHTETRUAR NC PSYCHEIN E NJERIUT KA KRIJUAR N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="400.367" dur="0.598"> >> STSHT ST VAJTIMI N PS PSYCHEIN E NJERIUT KA KRIJUAR N TO NJ TR TREGTI UPWARD N IN NUMBERR T </text>
<text sub="clublinks" start="400.967" dur="2.532"> PSYCHE KA KRIJUAR N TO NJ TR TREGTI UPWARD N IN NUMBERR T S SUICIDAVE QAT DO T IN PRFUNDOJM </text>
<text sub="clublinks" start="403.501" dur="2.964"> UPWARD TREGTI N THE NUMRIN e VETMEVE Q MUND T PRFSHIJNI TING GJITHA LIKE PUNSIMIN, </text>
<text sub="clublinks" start="407.366" dur="4.899"> IZOLIM SOCIAL. MARY BETH FISK ISSHT CEO e QENDR ECS EKUMENIKE LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="412.267" dur="0.565"> FISKI ISSHT THE CEO I QENDR ECS EKUMENIKE NJ OR ORGANIZIMI LOKAL PONRKOHJE LOKALE CILA </text>
<text sub="clublinks" start="412.834" dur="0.798"> QENDRA EKUMENIKE NJE ORGANIZIMI LOKAL I NPROFITIT Q WH MUND T SHRBIME T CO K COSHILLIT </text>
<text sub="clublinks" start="413.634" dur="3.198"> ORGANIZATA E NDERTIMIT E CILA SHPRNI SHICRBIME TUN KUNSHILLIT T WE SHUM ND SESISHME KETU NJC RRITJE 65% </text>
<text sub="clublinks" start="416.834" dur="0.531"> DISPOZITON SH SERVRBIME TUN K COSHILLIT T WE SHENA K HERTU Një rritje e 65% në THO </text>
<text sub="clublinks" start="417.367" dur="1.998"> JEMI SHENJ HER KETU Një Rritje prej 65% N TH K THT RE M RENYR. </text>
<text sub="clublinks" start="419.367" dur="2.132"> N TH KOST M RENYN. >> NGA KOMUNITETI JON P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="421.501" dur="0.564"> Arritja >> NGA KOMUNITETI JON P FORR MB SSHTETJEN NENI ABC LAJME </text>
<text sub="clublinks" start="422.067" dur="0.565"> >> NGA KOMUNITETI JON P FORR MB SSHTETJEN E NJS LAJME ABC NENI E PUBLIKUAR TAR MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="422.634" dur="2.231"> MB SSHTETI NJ AN LAJME ABC NENI PUBLIKOHET VJETR K THTU MUAJ PROJEKTUAR 20-20% e mundshme </text>
<text sub="clublinks" start="424.867" dur="2.998"> FJALA E PARA E KTU MUAJ PROJEKTUAR 20- 30% Rritja KOMB 30TARE N S SUICIDA </text>
<text sub="clublinks" start="427.867" dur="1.732"> PROJEKTUAR NJ P MUNDSIM 20 - 30% KRAHASIM KOMBTAR NU SUICIDET KT VITI SI </text>
<text sub="clublinks" start="429.601" dur="0.598"> RRITJET KOMB INTARI NIC SUICIDET K YT Y VITE NGA VEPRIMI I KVMBIMIT-19 PATRKA PSE FISKA TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="430.201" dur="2.598"> KJO VITE NDRMARR KVIDHJE-19 ATKA PSE FISKU thotë se është e rëndësishme për të identifikuar </text>
<text sub="clublinks" start="432.801" dur="2.931"> GJYKATA-19 ATA PSE FISKA thotë se është e rëndësishme për të identifikuar sinjalet e paralajmërimit në vetveten tuaj </text>
<text sub="clublinks" start="435.734" dur="2.431"> Shtë e rëndësishme për të identifikuar shenjat e paralajmërimit në tuaj dhe të tjerët. </text>
<text sub="clublinks" start="438.167" dur="1.198"> KUJDES SHENJAT N IN TUAJ DHE T AND TJER OT. >> GJITHA LIKE T G DHNI DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="439.367" dur="0.565"> DHE TË TJERËT. >> GJITHA LIKE T G DHNI DREJT PRODHIME PERSONALE TIZ PRISHTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="439.934" dur="0.631"> >> GJITHA LIKE T G DHNI MW T MUND T PRESUAR Pozicionet PERSONALE EDHE JU JENI TAL B ANI SHUMO RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="440.567" dur="1.832"> POSESIONET PERSONALE TIZ PRISHTUAR EDHE JU JENI TAL BALNI T GJITHA RRETH VDEKJES DHE VDEKJES SI GODBYE </text>
<text sub="clublinks" start="442.401" dur="3.098"> EDHE JU Jeni duke folur shumë për vdekjen dhe duke vdekur duke thënë të mira </text>
<text sub="clublinks" start="445.501" dur="0.631"> VDEKJE DHE VDEKJE QAY MIR TOOD GJITHA T LO DUHET TES DUHET SI ELLSHT ASHT A </text>
<text sub="clublinks" start="446.134" dur="1.098"> T DUHET TES DUHET SI DUHET T J DREJT A NJ DE DEPREZIM T G PRGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="447.234" dur="0.531"> I DUHET SI DUHET TUST DREJT A NJ DE DEPESIM T G PRGJITHSHM T RE DHNI TALL VRTETA DHE DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="447.767" dur="1.098"> DEPOZIMI I P GRGJITHSHM DETYRALLS REALI DHE DUHET T BE INTERESOHET N IN FISK SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="448.867" dur="0.565"> TET DH ANDNAT DHE NEMNDEMSISHME T TO INTERESOHEN N IN FISK SHUM Thotë se SI KUPTOJ PAJEN ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="449.434" dur="1.631"> I INTERESUAR N IN FISK M SHUM SI KUPton se PAIN PASHT REAL. </text>
<text sub="clublinks" start="451.067" dur="3.032"> DUHET T PA PAVARUR ISSHT RE REAL. >> P FORR K INT N IN KRIZA TOU GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="454.101" dur="0.531"> REAL. >> P FORR K THT N IN KRIZIS MUND T NDRYSHON PERSPEKTIVIT </text>
<text sub="clublinks" start="454.634" dur="3.231"> >> P FORR K INT N IN KRISA POUR T NDRYSHUAR PERSPEKTIVIT ISSHT I MUNDM DHE E RNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="457.867" dur="0.432"> NDRYSHIMI I PERSPEKTIVIT ISSHT M PSUESHME DHE E RNDSISHME M MSOHET T TO MSOHET </text>
<text sub="clublinks" start="458.301" dur="0.598"> SHT P M ANDSUESHME DHE E RNDSISHME DUHET T IT MSOHET T TO B PLNI NJ INSTRUMENT MUZIK. ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="458.901" dur="2.298"> ARshtë MSIMI T TO B PLNI NJ A INSTRUMENT MUZIKOR. KERTU JANING GJITJE N AND DHE SI KJO ato </text>
<text sub="clublinks" start="461.201" dur="1.098"> INSTRUMENT MUZIKOR. KERTU JAN TH GJITHA N AND DHE K OTU KA QENI </text>
<text sub="clublinks" start="462.301" dur="1.931"> GJETJET N AND DHE K THTU KJO QE MUND T DO BNI PORTshtë E R IMNDSISHME PR </text>
<text sub="clublinks" start="464.234" dur="1.831"> JU MUND T DO BN E R IMNDSISHME P TOR KUJDES SI KEMI ND TORT të jemi </text>
<text sub="clublinks" start="466.067" dur="1.098"> MUND T DO BN E RPORTNDSISHME P TOR T KUJTUAR SI DUHET T BE JEMI MIR MNYR BS P BR BESIMET QAT </text>
<text sub="clublinks" start="467.167" dur="0.565"> Kujtoni SI DUHET T BE JEMI MIR MIR P FORR BESIMET Q NUK KEMI N IFSE DO T L KENI </text>
<text sub="clublinks" start="467.734" dur="0.631"> Mirënjohës për mirësitë që ne i kemi në qoftë se ju dëshironi të programoni një emërim për të ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="468.367" dur="2.098"> NE KEMI N IFSE DO TIK DUHET T SCH PARASHIKONI një emërim që të vini KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE </text>
<text sub="clublinks" start="470.467" dur="0.798"> SHKAKTOI NJ AP EMPR T TO KTU KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE T Y MUND T C KENI </text>
<text sub="clublinks" start="471.267" dur="1.532"> KETU N CENT QENDR ECN EKUMENIKE TOU MUND TALL T NGNI 2 NJ O O. </text>
<text sub="clublinks" start="472.801" dur="0.998"> JU MUND T C THIJNI 2 NJ O O. >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN </text>
<text sub="clublinks" start="473.801" dur="3.231"> 2 NJ O O. >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN TREGTUAR TI VIA TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="477.034" dur="0.298"> >> 616-0885 POR SH SERVRBIMET JAN T OFF OFRUAR VIA TELEFONI VIRTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="477.334" dur="1.031"> EDHE OFRUAR VIA TELEPHONE VIRTUALLY APO Një PROFESIONAL SH HENDETSOR MENAL </text>
<text sub="clublinks" start="478.367" dur="0.598"> VIRTUALLY APO SH ANDETSORE MJETORE PROFESIONALE T HE SHALNDETIT TENT SHNDETIT MUND TE VINI N SHTPIN TUAJ Q WE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="478.967" dur="0.898"> OSE NJ A SH HENDETS SH MNDETSORE PROFESIONALE MUND T COM Vijë N H SHTPIN TUAJ KEMI T ALL GJITHA T THE DREJT INN E INFORMACIONIT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="479.867" dur="1.732"> MUND TE VINI NOM SHTPIN TUAJ NE KEMI T ALL GJITHA INFORMACIONIN E DREJT TANI N KS KSAT DOT COM RAPORTIMI N IN </text>
<text sub="clublinks" start="481.601" dur="2.998"> T ALL GJITHA E DREJTA E INFORMACIONIT TANI PPORTR RAPORTIN E KSAT DOT COM N IN QENDR MEDN MJEKSORE DEVA KLARA </text>
<text sub="clublinks" start="484.601" dur="2.964"> P KSR RAPORTIN E KSAT DOT COM N THE QENDR MEDSIN MJEKSORE DEVEN CLARKE KSAT 12 LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="488.333" dur="3.966"> >> Një burrë i moshuar 20 vjet është duke u përballur me një tarifë të vrasjes kapitale për një tregtim të lidhur me drogë që </text>
<text sub="clublinks" start="492.301" dur="0.364"> Një KUJDES VRET KAPITAL P FORR NJ SH SHOQR Lidhur me Drogën QAT K KNJ 2 persona </text>
<text sub="clublinks" start="492.667" dur="2.832"> LIDHJE P DRR LIDHJEN E BARNAVE QAT KA VARUR 2 NJERZ NJ A GURI GRAND SHTYPI BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="495.501" dur="1.331"> K PERKUAR 2 NJERZIT NJ GR GRUPI BEXAR GRAND JURY INDICTED ZION LE MON </text>
<text sub="clublinks" start="496.834" dur="0.531"> NJ BE QARKULLIMI I JURIS GRUPI BEXAR JURY INDICTED ZION LE MON VAJZIMI I PRANUAR N A A </text>
<text sub="clublinks" start="497.367" dur="2.498"> ZIONI I LEHTSISHOOM I SHKURTSISHT I SHPENZUAR N AT NJ COMP KOMPJES APARTAMENT VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="499.867" dur="0.498"> SHIKIMI I PRANUAR N A KOMPJENCN E KOMPETENCS SIPAS VARAJIT T VETUR N IN MUND T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="500.367" dur="0.698"> KOMPLEMENTI P NORTHR MBROJTJEN E SHTETIT VERI N NORTH MUND T AC BHETI N INDIKTIM. LE MON </text>
<text sub="clublinks" start="501.067" dur="2.132"> PACKRMBLEDHJE N M MUND TC KUPTUAR N IND INDIKTIM. LE MON SHOQRISHT ME SHUM DARREN MEEKS AND AND </text>
<text sub="clublinks" start="503.201" dur="2.998"> TREGIMI. LE MON SHOQRISHT ME SHUM DARREN MEEKS DHE CHANCIMIN E KIDNDSIS THE N THE KRYETAR. </text>
<text sub="clublinks" start="506.201" dur="0.931"> SHTETI I SHENJTS DARREN MEEKS DHE CHANS CIDER N THE KRYETAR. Trupat e tyre u gjetën brenda </text>
<text sub="clublinks" start="507.134" dur="2.098"> SHKENC C N C KND. Trupat e tyre ishin gjetur në një veturë. NJ W GRUA KUSH KA KLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="509.234" dur="1.331"> Trupat e tyre ishin gjetur në një veturë. NJ W GRUALE QO KU KAQUAR T TO DHINGNI NJNE VIKTIM </text>
<text sub="clublinks" start="510.567" dur="0.598"> NJË MAKINË. NJ W GRUA KUSH KLIENTE T DETYRONI NJ THE VIKTIMET E DUAJ POLITIKOLN PR T DREJTUARIT </text>
<text sub="clublinks" start="511.167" dur="1.798"> JANI DETYR ON NJ OF VIKTIMET E DUHUR POLITIKA RRETH T DE DHNAVE T AL DHNUARA T DUHET T S DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="512.967" dur="2.098"> POLITIKA E DUHUR POR TAT DHALNAT TAL DREJTS S AL PRMBLEDHJES T DREJTS SLE DUHET T TO B IDNI IDENTIFIKIMIN E LE MON KUR POLICE </text>
<text sub="clublinks" start="515.067" dur="0.932"> LATERA E TRAJTIMIT TU BARNAVE DUHET T TO DHNI IDENTIFIKIMIN E PARA PASQYRS P CONRFUNDUAR T H GJENI A </text>
<text sub="clublinks" start="516.001" dur="2.998"> IDENTIFIKIMI PARA PASQYRS POLITIKA NDR TI GJYROJN WE Armë. POLITIKA E LEHTSISHME T TOKS </text>
<text sub="clublinks" start="519.001" dur="1.831"> E KONFRONUAR TI GJUHEN NJ WE Armë. LEONI DUHET POLITIKA E SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="520.834" dur="0.398"> Armë. LEONI DUHET POLITIKA SHOQRIMI SSHT VET-MBROJTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="521.234" dur="0.665"> SHKOLLIMI ISHTE VET-MBROJTJE. >> STEVE SPRIESTER: TANI DNNI </text>
<text sub="clublinks" start="521.901" dur="1.998"> Ishte vetvetiu-mbrojtje. >> STEVE SPRIESTER: TANI DUHET EMRI I NJ A GRUPI GIUAR në A </text>
<text sub="clublinks" start="523.901" dur="0.498"> >> STEVE SPRIESTER: TANI TANI EMRI T OF GRUAVE VRET N IN KOLLISION N ON QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="524.401" dur="0.598"> Emri i një gruaje të vrarë në një koleksion në veri më të verdhë të qytetit që ajo politikë thotë </text>
<text sub="clublinks" start="525.001" dur="2.731"> COLLISIONI N ON VAJTN E VERTETIT T CITY QYTETIT Q CITY POLITIKA Q S SHENJT E SHPRNJE NGA NJ A NJ MAN SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="527.734" dur="0.565"> ANI VERIORE Q POLITIKA SAY TAY GJITHA SHPRNDETH BYN BY NGA NJ MAN NJ SHTYPI PIR T MIR T JETN E TIJ T L JETS TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="528.301" dur="2.964"> CASHT SHPRNJE NGA NJ MAN NJER MANZ T PIRPUNUAR T T TAKE NXNI JETN E TIJ JETN E TIJ. VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="531.267" dur="1.098"> Merrni JETISN E TIJ T L JETS TJETR. VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR SI 19 VJET-VJET </text>
<text sub="clublinks" start="532.367" dur="2.232"> VIKTIMI ISHTE IDENTIFIKUAR SI 19 VJET SAR RAMOS SAVANNAH RAMOS P ACR </text>
<text sub="clublinks" start="534.601" dur="0.631"> SI 19 RAMOS SAVANNAH të Vjetër të Vjetër, në përputhje me RAMOSET E POLITIKS, U GJUHET KUR 26 </text>
<text sub="clublinks" start="535.234" dur="1.398"> SAVANNAH RAMOS P ACR KUFIZUAR RAMOSET E POLITIKS GJENI KUFIZUAR KUR 26 VJET BURKA E VJETE E KOBS </text>
<text sub="clublinks" start="536.634" dur="3.198"> RAMOSET E POLICIS u Vranë KU VJET 26 VJET KOLBIKA E VJETR E POLITIKE DUHET NGA VETIKA E TIJ NERS TIJ. N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="539.834" dur="0.898"> BURKA E VJETR E VJETR VJETORE VJET NH VETE TJETE. N AN ATTEMPT T TO </text>
<text sub="clublinks" start="540.734" dur="1.231"> MJETE N V VETE. N AN ANTEMPT T TO VRET TI VETEM. NDODH N </text>
<text sub="clublinks" start="541.967" dur="2.998"> ATTEMPT TE VRET TI VETEM. NDODHET N IN Bllokun e 6800 RAMOS BABCOCK </text>
<text sub="clublinks" start="544.967" dur="1.432"> Vritni të Vetë. NDODHET N IN Bllokun e 6800 RAMOS BABCOCK ISSHT Zjarri SUV CAUGHT. </text>
<text sub="clublinks" start="546.401" dur="0.598"> Blloku 6800 RAMOS BABCOCK SSHT Zjarri SUV CAUGHT. 2 NJER PEZ TTHER TJERA N THE SUV WERE </text>
<text sub="clublinks" start="547.001" dur="2.331"> ISshtë zjarri SUV CAUGHT. 2 NJER PEZ TTHER TJERA N THE SUV JAN TAK BNI POLITIKS SOS SPITALIT </text>
<text sub="clublinks" start="549.334" dur="0.565"> 2 NJERZ T O TJERA N THE SUV JAN TAK BNI POLITIKS SOS SPITALIT T SHUM BURKE RAN AWAY. POR ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="549.901" dur="2.531"> TAKENI POLITIKS S SPITALIT TAY SHUM BURKE RAN AWAY. POR ISHTE Arritur. BESHT BEHET </text>
<text sub="clublinks" start="552.434" dur="2.998"> Thuaj BURKE RAN AWAY. POR ISHTE Arritur. BEshtë ngarkuar me vrasje. </text>
<text sub="clublinks" start="556.4" dur="3.465"> >> KOHA RUAJ TRAFIKA TANI NUK KA KOMBTARE E VALRTETE T TO TELL GJITHA PR LUMBN DUHET TING GJITHA TRE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="559.867" dur="0.532"> TRAFIKU I VALRTET TOR T TO T T T SHNOJN AB RRETH LIKAVE TIK GJITHA TING GJITHA JAN T M LND SMN SM NGJARJE KETU N I I 35 DHE </text>
<text sub="clublinks" start="560.401" dur="2.698"> DUHET TIK GJENI TING GJITHA T MUND TOV SHUM NDODHENI K HERTU N I 35 vjeç dhe EVANS, POR N IFSE DO T L KENI N IN </text>
<text sub="clublinks" start="563.101" dur="0.898"> ZGJIDHJE KETU N I 35 DHE EVANS, POR NOUSE JU DUHET N THE </text>
<text sub="clublinks" start="564.001" dur="0.598"> EVANS, POR NOUSE JU JENI NDISTRTJET NDARJEN KA. TI MUND TE SHOHESH </text>
<text sub="clublinks" start="564.601" dur="1.998"> DISTANCA KERTU. JU MUND TI SHENI KOSTU STORME P BRGJIGJEN SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="566.601" dur="0.564"> DISTANCA KETE. JU MUND TI SHENI KOST ST STORME T B NDRMARRJEN QERRIKE P DERFUNDIMTAR PFRFUNDIMTAR SI KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="567.167" dur="2.865"> KOST ST STORME T B NDRMARRJEN SKYJIT PFRFUNDIMTAR PFRFUNDIMTAR THS SAN P USRDORET T TO JEMI PRDORUR vetëm disa minuta </text>
<text sub="clublinks" start="570.034" dur="2.031"> PARKRFUNDIMI P DRFUNDIMTAR SI KEMI PRDORUAR T J DREJT PARA 6 MINUTE. </text>
<text sub="clublinks" start="572.067" dur="2.998"> PEDRDORUAR T J DREJT A SHUM MINUTA TAST PASTR 6. >> STEVE SPRIESTER: MUND TIK KAM </text>
<text sub="clublinks" start="575.067" dur="0.498"> 6. >> STEVE SPRIESTER: Më pëlqen që STORMS që po zgjaten brenda </text>
<text sub="clublinks" start="575.567" dur="0.332"> >> STEVE SPRIESTER: Më pëlqen që STORMS JAN B QRE NDIKOJNIST. </text>
<text sub="clublinks" start="575.901" dur="2.998"> STORMET Q B MUND T PARA NDISTRTJEN. >> ITANI M M SHUM KOHA OMINOUS </text>
<text sub="clublinks" start="578.901" dur="1.898"> DISTANCA. >> NDEROHEN M M SHUM KOHA OMINOZE T IT NDODH TONI NJ W GRUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="580.801" dur="0.598"> >> NDEROHEN M M SHUM KOHA OMINOZE T IT NDODH TON A N A NJOM GRUA P ERZGJEDHJE QAT NUK KA THES THOSE THOSE </text>
<text sub="clublinks" start="581.401" dur="1.064"> NDODHET N TO NJOM GRUM T E SHPIRTSISHT Q NO NUK Mendoj se K PTO PERFEKTUAR ITSHT AN NJ L VITE IMPressIVE </text>
<text sub="clublinks" start="582.467" dur="1.198"> PERFEKTOHTI ANSHT L NJINE RRJET IMPESIVE E STORME SI KTU. PO,'SHT TING GJITHA T THE GJITHA SHPRNDARJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="583.667" dur="1.998"> E STORME SI KETO. PO,'SHT TING GJITHA T W DHNI MNYR NGA VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="585.667" dur="0.165"> Vjen T ALL GJITHA MUND T VDES NGA VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE PJES </text>
<text sub="clublinks" start="585.834" dur="2.998"> VENDI I HILLIT N A AUSTIN DHE PJESA E TIJ KA SHUME SEKT AS SI </text>
<text sub="clublinks" start="588.834" dur="2.098"> PJESA E TIJ KA SHUME SHUM AS SI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="590.934" dur="0.931"> E TIJ KA SHUME SHUM SI RRETH 06:00 PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA </text>
<text sub="clublinks" start="591.867" dur="1.532"> RRETH 06:00 PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA OSE SI PARA 6 DHE KJO THSHT TH Q </text>
<text sub="clublinks" start="593.401" dur="0.564"> 06:00 PM PM mund të afrohet rreth 10 MINUTA OSE PARA PARA 6 DHE KA KA KATTU KUJDES KUJDES PARAQITJE </text>
<text sub="clublinks" start="593.967" dur="2.632"> OSE PFR PARA 6 DHE KJO ATSHT TH QAT SHUM MUND T W PARALAJMRINARSUAR KUJDES QAT MUND T HA KENI DUHET NJ AL ALERT </text>
<text sub="clublinks" start="596.601" dur="0.698"> SHUM THUNDERSTORM PARALAJMSISHT QOU MUND T KENI NJ AN ALERT P ONR T PH DHNAT TUAJ T KNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="597.301" dur="0.731"> KJO MUND TVE KENI NJ AN ALERT N ON APP-in e telefonit tuaj të telefonit tuaj. </text>
<text sub="clublinks" start="598.034" dur="0.998"> N ON APLIKEN E TUAJ TONE KUVENDIT TONE telefonit të telefonit KSAT. >> KCTO PRFSHIJE VLERA LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="599.034" dur="0.598"> APP VESHJE. >> KCTO PRFSHIJE VENDEVE T L MUND T KENYA Liqenit P SANR SAN MARCUS </text>
<text sub="clublinks" start="599.634" dur="2.431"> >> K INTO PCRFSHIJE VENDEVE LIKE KENYA Liqenin Përtej SAN MARCUS SEGUIN KA GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="602.067" dur="1.698"> KENYA Liqeni P TOR MIR SEGUIN SAN MARCUS KA N IN QYTET GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="603.767" dur="0.932"> SEGUIN KA N IN SHTYP T G GUADALUPE BRAUNFELET E RI DHE VERTETIN Lindore </text>
<text sub="clublinks" start="604.701" dur="2.098"> SHTYPI BRAUNFELET E RI DHE BEXARI I VERTETIT VERTETAR PCRFSHIRN N A NJ SCH SCHERTZ KERTU </text>
<text sub="clublinks" start="606.801" dur="1.498"> BRAUNFELET E RI DHE BEXARI I VERTETE VERTORE NDEROJN A NJ A SHERTZ Q TH KAQ SHUM FARA NAR FAR NORTHEAST. </text>
<text sub="clublinks" start="608.301" dur="3.031"> BEXAR PCRFSHIJEN NJ SCH SCHERTZ KA K SOTU N THE FJALN E PAR F FARUAJ N N VERTETIN. KJO PJESA E STORMIT QE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="611.334" dur="1.998"> SO N THE FAR NN N N FAL NN VERTETORE. KJO PJESA E STORMIT QAT SHT C KAPITULLI I PRODHIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="613.334" dur="1.531"> KJO PJESA E STORMIT QAT ISSHT C KAPITULLUAR P PROR PRODHIMIN E 60 OJQEVE PR MILET DHE MIRE PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="614.867" dur="0.598"> KAPITULLI I PRODHIMIT 60 SHLENDETSIT DHE MJETET PR SHUM SHNDETSIT DHE SHITJEN E MJETIT T QU KUJDESIT </text>
<text sub="clublinks" start="615.467" dur="2.532"> 60 SHLENDETSIT DHE MJETET P MIR MJETET DHE MNYRSIN E MJETEVE TART KUFIZUARA HASHT VAJZONI NJ B BIT A SHP BRNDARJE BIT </text>
<text sub="clublinks" start="618.001" dur="1.731"> FINANCAT DHE SIZEZA E SIZMEVE TART KUZERIT SHT MSOJN NJ BITIST SHPRNDARJE PECR T afruar RADARIN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="619.734" dur="0.865"> KOORKONI NJ B BIT SHPISTRNDARJE NGA PPRPARAJI I sitit tonë të radarit këtu këtu, por në perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="620.601" dur="0.631"> P APRPARETI SITETIT TONA RADAR K HERTU POR JET WEST N WEST P WESTRMUNDJE KERTU SHT A një RREGULL SHERNDETSOR SHNDETSOR </text>
<text sub="clublinks" start="621.234" dur="2.465"> SITE KETU POR N TO P WESTRP WESTRNDARJE KA NDODH L SHUM SHENJT SH HENDETSORE T TRAJNIMEVE Q TH KAN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="623.701" dur="0.498"> SHT NJ L SHUM SHINENDETI SH HENDETSOR T TH TRAJTIMEVE QAT KAN SHUM FREKUENTA </text>
<text sub="clublinks" start="624.201" dur="0.898"> THUNDERSTORMS QAT KAN SHUM LEHTJE FREKUESE KA, DHE KENDALL </text>
<text sub="clublinks" start="625.101" dur="0.564"> DREJTIMI FREKUESHT TH KERTU, DHE SHTETI KENDALL DUHET N THE VERIun e </text>
<text sub="clublinks" start="625.667" dur="2.465"> DUHET T NDOSHT, DHE SHTETI KENDALL TUST DREJT TO N NORTH VERIIN E DUHET T TH BNJ TH Q'N VET </text>
<text sub="clublinks" start="628.134" dur="0.898"> QYTET DUHET N THE VERI T GJITHA T GJITHA që vërtet nga KERRVILLE, T ALL GJITHA MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="629.034" dur="0.565"> G BNDSISHT QAT KA V REREJT NGA KERRVILLE T ALL GJITHA MUAJ PRFSHIRSUAR K HERTU KETU N TO KANYON </text>
<text sub="clublinks" start="629.601" dur="2.531"> KERRVILLE T ALL GJITHA M WNYRRO NRON GJYKN TJETORTN KOMUNIKUAR KETU N TO SHICERBIMIN E UJIT CANYON LAKE </text>
<text sub="clublinks" start="632.134" dur="0.498"> KONFORTUAR KETU PVERR SHRBIMIN E UJIT CANYON T AL L SND SSISHT TUS NDRMARRJEVE JAN S DIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="632.634" dur="1.798"> SH SERVRBIMI I URDHSISAKE I Liqenit EDHE SIPRMARRJEVE DIKA JAN VETM. Brenda asaj pjese të </text>
<text sub="clublinks" start="634.434" dur="3.165"> SUSPEKTET JAN S DIKA. BRENDA SE SEKSIONIT TOR STORMEVE DISA VARGJEN E VOGL. NUK BIGJEN </text>
<text sub="clublinks" start="637.601" dur="1.398"> BRENDA SE SEKSIONIT TOR STORMEVE DISA VARGJEN E VOGL. NUK BIGJONI DUHET T G SHKENI V WREJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="639.001" dur="0.831"> STORMET DISA VEANJE T VOGLA. NUK BIGJONI DUHET T G SHKEMI V WREJTAR PARALAJM THN KIST Kohë do të kërkojmë që </text>
<text sub="clublinks" start="639.834" dur="0.531"> DUHET T G SHUM PARALAJMN KIST KOH DO T C THIJOJMAT KTO LEHTJE FREKUENTE KA KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="640.367" dur="1.765"> KOHA KOHA T C DO TALL THIRRIN Q NDODHEN FREKUENTE KA KTU. SO PO, N YSE JU DUHET T THE M </text>
<text sub="clublinks" start="642.134" dur="0.598"> DREJTIMI FREKUESH THM KETE. PO PO, N YSE JU DUHET N THE VERI VERE NUK DO T DUHET TER SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="642.734" dur="2.598"> PO PO, N YSE DUHET T THE VERI N IT VERI N IS MUND T TO SHUME DIK DN DHE SHUM SHUM NDIHMN NDELRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="646.266" dur="3.599"> NJOO SHUM N ST STORMET KETU P FORR TUAJ DHE PENRGJITHSHME Q M MUND T VJETI NOM SHQIPRI DUHET TSE SHUM DUA </text>
<text sub="clublinks" start="649.867" dur="2.432"> JU DHE PENRGJITHSHME Q NDODHNI N TO FJAL T SOUTH JUGJIS SE SHUM DUA T Y DUHET T CON KSNDOJN TH MOUNYR, </text>
<text sub="clublinks" start="652.301" dur="1.931"> DISA JUAJ E JUGUT DUA T DUHET T TO KSNDOJN TH MOUNDSISHME, DUHET T WE KEMI GUAR </text>
<text sub="clublinks" start="654.234" dur="0.598"> JU DUHET T TH KUPTOHET TOU GJITHA, DUHET T G DUHET T WE GJITHA DUHET TOT DREJT I TIN VEJTIN </text>
<text sub="clublinks" start="654.834" dur="2.565"> KEMI DUHET T WE GJITHA T G GJITHA TIN BN RAJONIN DREJT THE DREJT THE DUHET DHE MUNDAY </text>
<text sub="clublinks" start="657.401" dur="3.098"> GOT RIJENI I SAJ K HERTU K RTU DREJT THE DREJT DHE MUND T EV BNI DIKA DISA VET E VETM POR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="660.501" dur="0.431"> LEHTZIMI DHE MUND T EV NDONJ S DISA VARGJEN E VDET, POR K Lt Linj L K HERTU. KJO THIKA </text>
<text sub="clublinks" start="660.934" dur="1.998"> DISA VAJZA T SM VDEKJE POR K LT L Linjë K HERTU. KJO LINJE E THJET E GJYQ THSISHT QAT NDODHET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="662.934" dur="3.031"> LINJ K HERTU. KJO LINJE E THIN E GJYQSISHT QAT NDODHET NGA BERNIE P THRMES BUJQSIT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="665.967" dur="1.132"> LINJE E GJYQ THSISAT QAT NDODHET NGA BERNIE PRORMES BUJQSIT T J DREJT TO P TOR T </text>
<text sub="clublinks" start="667.101" dur="2.798"> BERNIE PROR BULVERDE DUHET T TO RRETH SHKURT HERVE KETU Q TH KA NJ A histori </text>
<text sub="clublinks" start="669.901" dur="0.698"> POR GJITHA KETU Q TH KA NJ A HISTORI T OF PRODHIMIT TLE K 45NDSIS 45 MILE </text>
<text sub="clublinks" start="670.601" dur="0.598"> FEMIJET K HERTU QAT KAN A NJ H HISTORI T OF NDRTIMIT 45 MILE PER HOUR WIND GUSTS GUPS N IN BRAUNFELET E RE </text>
<text sub="clublinks" start="671.201" dur="1.431"> E PRODHIMIT T 45 GJYKATAVE T 45 45 KLEND 45SISHME P MIR MNYR B N IN BRAUNFELET E RI DHE ATA Q IS po bie poshtë në </text>
<text sub="clublinks" start="672.634" dur="1.098"> GJITHA SHPENZONI NUN BRAUNFEL NEW T RE DHE Q D po bie poshtë në SAN ANTONIO DHE BEXAR SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="673.734" dur="2.731"> DHE Q IS po bie poshtë në SAN ANTONIO DHE BEXAR QYTET ashtu që ata do të jenë të befasishëm brenda </text>
<text sub="clublinks" start="676.467" dur="0.632"> SAN ANTONIO DHE BEXAR QYTET DUAJ DO T BE BN S SURRIZIM NIN MINUTET E TIJ 1520. NSE FITIMET </text>
<text sub="clublinks" start="677.101" dur="2.631"> Ata do të jenë të befasishëm brenda minutave të ardhshme 1520. NSE FITIMET E FITIMIT T FITUAR NGA VET SI KETO </text>
<text sub="clublinks" start="680.566" dur="3.866"> ZGJIDHJA E DYT E BUXHETIT SI PARA ITSHT E VETA E VET RAS SI K EVTU NDRMARRJE DO T CAR KEMI NJ CH SHENJE. </text>
<text sub="clublinks" start="684.434" dur="1.898"> ISSHT THE E VETA E VERTET N TH KIST MENNYR WE do të mbajmë një shans. DISA THANDERSTORME </text>
<text sub="clublinks" start="686.334" dur="0.498"> NGJARJE DO T CAR KEMI NDODHJE. DISA TANDERSTORME NGA KA DO T K KEMBIJM TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="686.834" dur="2.531"> DISA TANDERSTORME NGA KA DO T K KEMBIJMOU TP UPDUAR PROR RESTIN E T THE </text>
<text sub="clublinks" start="690.2" dur="194.799"> >> Lidhur me SHALNDETIN LOKAL AUTORITETET E SHUMA N THE RIUJTIMIN E SHKOLLS. Vazhdojmë </text>
<text sub="clublinks" start="885.001" dur="2.198"> AUTORITETET N THE RAPELJEN E SHKOLLSS. VAZHDOhemi T D MISNDROJM WITH N WITH ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="887.201" dur="0.631"> E SHKOLLS. VAZHDOhemi T D DISAJNOJME N P ATRGJIGJEN E PTRGJITHSHME N IN LIGJIN E QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="887.834" dur="2.531"> SHPISRNDARJE ME ATTORNEY T PRGJITHSHME N AN ANALIZA LIGJORE T G QEVERIS S SHALNDETIT </text>
<text sub="clublinks" start="890.367" dur="0.998"> E P GRGJITHSHME N IN ANALIZSN LIGJORE T GOVERNORIT T OF KODIT TAL SHALNDETIT DHE SIGURIS TE TEXAS </text>
<text sub="clublinks" start="891.367" dur="2.932"> ANALIZA E KODIT TAL SH ANDNDETIT DHE TF SIGURIS TE TX TEKASIT GRANAT E LIGJIT TATE SHTETIT, LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="894.301" dur="0.598"> DHE GRANDAT E LIGJIT SHTETIT T C KODIT TF SIGURIS,, FUQET PUR FUQIT T A AUTORITETIT TAL SHALNDETSIS L LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="894.901" dur="2.631"> GRANAT E LIGJIT SHTETROR, FUQIA E AUTORITETIT TAL SHALNDETIT TOC SHNDETIT P BER QENDRIME PR QUARANTINE NAMELY POWER </text>
<text sub="clublinks" start="897.534" dur="1.098"> FUQET E AUTORITETIT SHALNDETSOR P BER QENDRIME TOW FUQI KUARANTINA NAMELY POWER N TO MJETET PREVENTIVE. </text>
<text sub="clublinks" start="898.634" dur="0.698"> QYTETET KUARANTINE FUQI FAMILORE N TO MASAT PREVENTIVE. NJAMELIGJI SHTETI LIGJIN QAT I jep </text>
<text sub="clublinks" start="899.334" dur="0.531"> TE MASAT PREVENTIVE. NJAME LIGJ SHTETI LIGJIN QIV I DHNI QEVERISJES Autoritetin për </text>
<text sub="clublinks" start="899.867" dur="2.698"> NJ S LIGJ SHTETI LIGJIN QIV I DHNI QEVERIS AUTORITETIN T RE REVOJN DREJTORIN E SHALNDETIT </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="2.932"> QEVERITARI I AUTORITETIT T TO REVOJN DREJTORIN SHNDETSOR Q NUK E BNI. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="905.501" dur="0.631"> REVOKE DREJTORI SH HENDETSOR Q WH NUK E BNI. DHE SHTETI DITA. SI KA N </text>
<text sub="clublinks" start="906.134" dur="2.465"> CILA NUK E bëri. DHE SHTETI DITA. SI KA NDRKOMBTAR TV PROVIMIT T CL KLARSIS </text>
<text sub="clublinks" start="908.601" dur="1.331"> DITA E SHTETIT. SI NDIKONI NER INTERESIN E FITIMIT TAR KLARITYSIS FOR P FORR Mësuesit e prindërve </text>
<text sub="clublinks" start="909.934" dur="0.531"> INTERESI I OFERTIT T KLARITYSIS FOR P FORR M TESUESIT P PARR MSUESIN SHKOLL ANDS DHE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="910.467" dur="2.398"> P FORR M TESUESIT P PARR MSUESIN SHKOLL AND DHE EDO VDEKJE N ON REPENCIMIN E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="912.867" dur="0.898"> PERSONA SHKOLLORE DHE EDO VDEKJE N ON SHKOLL RET që rihapin kokën e fillimit të </text>
<text sub="clublinks" start="913.767" dur="1.098"> VDEKJE N ON SHKOLL RES që rihapin kokën e fillimit të semestrit. DOKTORI WU KUSH ISSHT KTU </text>
<text sub="clublinks" start="914.867" dur="2.432"> VETE E FITIMIT T THE SEMESTIT. DOKTORI WU KUSH ISSHT HER KETU TONA ME INPUT NGA TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="917.301" dur="0.998"> SEMESTRI. DOKTORI WU KUSH ISSHT HER K HERTU KUJTIMI ME HYRJE NGA EKSPERTET TJERA T HE SHALNDETIT DHE SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="918.301" dur="2.831"> DETYRIMI ME HYRJE NGA EKSPERTET TTHER TJERA TAL SHALNDETIT DHE PUNSOR SCHOOLT E SHKOLLS WSHT T NDIKOJN </text>
<text sub="clublinks" start="921.134" dur="1.031"> EKSPERTET E SHALNDETIT DHE SHTETEVE T SCHOOL SHKOLLS T SHKOLL WS DO TS NDIKOJN AN NJATE DREJTIM </text>
<text sub="clublinks" start="922.167" dur="0.998"> STAKTUESIT DO T IS JETSNI NJ AN DREJTIM T HE SHENJTSISHT TEND ndryshuar në Javën e Vjetër. SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="923.167" dur="0.465"> JAVA E DREJTIVESIS AM E SH HENDETUAR T HE SHNDETIT TAL SHALNDETIT. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë </text>
<text sub="clublinks" start="923.634" dur="2.165"> JAVEN TJETER. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë rekomandime që do të udhëzojë </text>
<text sub="clublinks" start="925.801" dur="3.131"> DREJTIVE do të përfshijë rekomandime që do të udhëheqin shkollat ​​për siguri </text>
<text sub="clublinks" start="928.934" dur="0.498"> REKOMANDIME QAT DO T G DHNI SHKOLLAT E SHKOLL ONS P ONR RESTARIMIN E SIGURT OF T IN PERSONIT </text>
<text sub="clublinks" start="929.434" dur="0.598"> SHTETET SHKOLLORE PESTR RESTARIMIN E SIGURT OF T IN INSTRUCTION PERSON. Direktiva e re </text>
<text sub="clublinks" start="930.034" dur="2.931"> RESTARIMI I INSTRUKTIMIT T P PERSONAVE. Direktiva e re do të bazohet në SHNDETIN </text>
<text sub="clublinks" start="932.967" dur="0.432"> UDHËZIM. Direktiva e re do të bazohet në treguesit e shëndetit më shumë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="933.401" dur="2.198"> DO T B BAZUAR N ON TREGUESIT TAL SHNDETSIS M M M SHUM DHE NUK DO TC PRFshihen UDHZUES PR </text>
<text sub="clublinks" start="935.601" dur="3.198"> TREGUESIT M M SHUM DHE DO TLL PRFshihen UDHZUES P FORR SISTEMET SHKOLLORE P RR T BESUAR </text>
<text sub="clublinks" start="938.801" dur="0.364"> DO T IN PRFITOJM UDHZUES P FORR SISTEMET SHKOLLORE P RR T BESUAR DUHET TENT NDOSHM </text>
<text sub="clublinks" start="939.167" dur="2.765"> SISTEMET SHKOLLORE P RR T R BESUAR N W MNYRI T AND HAPUR DHE NDIKIMI I DHJETS SIN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="941.934" dur="1.931"> DUHET N W VETA DREJTINN E HAPUR DHE KAPACITETIT TC RRITJES P FORR PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="943.867" dur="1.098"> WINDOW HAPI DHE KAPACITETI I RRITJES P FORR INSTRUCTION PERSON. SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="944.967" dur="0.565"> KAPACITETI P FORR INSTRUCTION PERSON. Direktiva e ndryshuar do të përfshijë gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="945.534" dur="2.531"> UDHËZIM. DREJTIMI I ndryshuar DO T R PRFSHIJE RREKTORIN E KRKUAR RAPORTI I </text>
<text sub="clublinks" start="948.067" dur="0.632"> DREJTIMI DO T IN PRFSHIJ R EDHE RECORD RREGULLIMI I KRKUAR RAPORTI I T D DHANAVE TF INFEKTIMIT T CO CVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="948.701" dur="3.098"> RECORD KQURKONI RAPORTIMI I T D DHANAVE TF INFEKTIMIT TV COVID-19 T TO SHNDETIT METRO T MON MONITORIT </text>
<text sub="clublinks" start="951.801" dur="0.598"> T D DHANAT E INFEKTIMIT COVID-19 T M METRO SHRONDETSIT T MONITORIT T HE SHNDETSIS OF S SCHOOL SHKOLL INDS INDIVIDUALE. </text>
<text sub="clublinks" start="952.401" dur="2.531"> T M METRO SH HENDETSISHT N MON MONITOR T THE SHALNDETIT T OF SHKOLL INDS INDIVIDUALE. AUTORITETI SH HENDETSOR QENDRA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="954.934" dur="0.665"> SH HENDETI I SHKOLL INDS INDIVIDUALE. DOKTORI I AUTORITETIT TAL SHNDETIT BEXAR QENDRA WU DHE METROHEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="955.601" dur="2.398"> DOKTORI I AUTORITETIT TAL SH HENDETIT TAL SH HENDETIT BEXAR DHE METROHEALTH Ne do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me </text>
<text sub="clublinks" start="958.001" dur="2.598"> DOKTORI WU DHE METROHEALTH DO T CON VAZHDOJM COL T COL BASHKPUNOJME SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDËRIT </text>
<text sub="clublinks" start="960.601" dur="0.831"> VAZHDIMI T COL BASHK COLPUNIM ME SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDRIT DHE NXUDNSIT DHE T E B ENIJIN </text>
<text sub="clublinks" start="961.434" dur="0.631"> SISTEMET SHKOLLORE LOKALE. PRINDRIT DHE NXUDNSIT DHE T E THEMELOHEN KESTU UDHZUES. QYTETARI DO </text>
<text sub="clublinks" start="962.067" dur="2.465"> DHE STUDENTT DHE T E KNDSISHME KESTU UDHZUES. QYTETI DO T G DHNI PERFUNDIMIN E KOMUNITETIT </text>
<text sub="clublinks" start="964.534" dur="3.031"> KESTU UDHZUES. QYTETI DO T G DHNI PERFUNDIMIN E KOMUNITETIT GJAT VITIT T NE VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="967.567" dur="0.932"> KUFIZUAR I KOMUNITETIT T G GATHERIT DHURNI VITIN E VITIT TX VJETR 19-DHE QYTETIT SHKOLL AS NJ A QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="968.501" dur="2.898"> GJAT SHOQIDRIT TEK JAVS S NE VITIT TX VITIT - 19 DHE QYTETIT SHKOLL AS SI QYTET T WH CIL ISS ISSHTED SHKUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="971.401" dur="0.898"> COVID-19 DHE QYTET SHKOLL AS NJALL SHTYPI I QYTETIT Cila është planifikuar për ditën e mërkurë 5 Gusht </text>
<text sub="clublinks" start="972.301" dur="1.931"> DUHET CILA SCHSHTED E PRSHKRUAR P FORR NDEDRMJET 5 Gushtit në 07:00 PM. Linja e Fundit është </text>
<text sub="clublinks" start="974.234" dur="1.198"> E Mërkurë 5 Gusht në 07:00 PM. Linja e Fundit THSHT QAT SHTYTI I QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="975.434" dur="0.531"> 07:00. Linja e Fundit THSHT QAT DH STNI P STR SHTYPIN E QEVERISJES NUK E NDRYSHON </text>
<text sub="clublinks" start="975.967" dur="2.698"> QAT NDAYRTIMI I QEVERIS DIT NUK E NDRYSHONI SHUMVERSIN E NDIKIMIT T CVID-19 N IN </text>
<text sub="clublinks" start="978.667" dur="1.698"> DITA NUK KA NDRYSHON SIGJITET E NDIKIMIT TV CVID-19 N COMM KOMUNITETIN TON,, </text>
<text sub="clublinks" start="980.367" dur="0.565"> Ashpërsia e ndikimit të kokës-19 në bashkësinë tonë, SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN </text>
<text sub="clublinks" start="980.934" dur="1.665"> KOMUNITETI JON, SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN EX EKSPERIENCIMI AKTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="982.601" dur="0.498"> SHTETI SAN ANTONIO BEXAR JAN JANP EKSPERIENCIONI KOMUNITETI SUBSTANTIAL </text>
<text sub="clublinks" start="983.101" dur="2.731"> KALIMI AKTUAL I KALIMIT T COMM BASHKSIS SUBSTANTIALE. N C RASTET E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="985.834" dur="1.031"> TRANSMISIONI SUBSTANTIAL KOMUNITET. N C RASTET NDRMJET POPULLIT TO RINJ VAZHDON T R RREZIKON. </text>
<text sub="clublinks" start="986.867" dur="1.498"> TRANSMETIM. N C RASTET NDRMJET POPULLIT TO RINJ VAZHDON T R RREZIKON. DUHET KIST WE JAV, 12% e RASTVE </text>
<text sub="clublinks" start="988.367" dur="3.098"> NJERZIT RINJ VAZHDON T TO RREZIKON. DUHET KIST WE JAVA, 12% e RASTEVE JAN AM JAN NON KTU 18 DHE NDN. </text>
<text sub="clublinks" start="991.467" dur="3.165"> DUHET KIST WE JAVA, 12% e RASTEVE JAN AM JAN NON KTU 18 DHE NDN. NJNE PERCENT NGA JAVA E PRDITSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="995.2" dur="5.299"> SISTEMI HOSPITAL TUAJ SHKOLLOR PARA NDARJES N UN MUND T ST STRESIT DHE PATIENTST T WH CILAT JAN TRE TRAJTUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="1000.501" dur="2.298"> MJETET NDERR T SE TRAJTIMIT TR STRESIT DHE PATIENTST T WH CILAT JANRE TRE TRAJTUAR N TH KESTOS SPITALI JAN A NGA SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1002.801" dur="1.198"> DHE PATIENTT Q WH JAN TREGUAR N IN KESTOS HOSPITALE JAN NGA SAN ANTONIO DHE GJYKIMI I SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1004.001" dur="0.898"> KESTU SPITALI JAN NGA SAN ANTONIO DHE KOMUNITET E TIJ SURROUNDJE. Qëllimi i një </text>
<text sub="clublinks" start="1004.901" dur="0.598"> ANTONIO DHE KOMUNITETET E TIJ P SR MBROJTJE. Qëllimi i një direktive të ndryshuar të shëndetit është </text>
<text sub="clublinks" start="1005.501" dur="1.431"> Komuniteteve. Qëllimi i një direktive të ndryshuar të shëndetit është që të besoni konfliktin dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1006.934" dur="1.898"> Direktiva e ndryshuar e shëndetit është që të besoni konfliktin dhe mënyrën e duhur për familjet, </text>
<text sub="clublinks" start="1008.834" dur="1.331"> KUJTOJN CON KONFUZIONIN DHE UCERTAINTY P FR FAMILJET, MACHSUESIT DHE SHKOLLN </text>
<text sub="clublinks" start="1010.167" dur="2.198"> UCERTAIN P FORR FAMILJE, MSUESHTS DHE ADMINISTRATOR SCHOOL SHKOLLS DHE T PRO DH PRONIEN </text>
<text sub="clublinks" start="1012.367" dur="0.532"> M TESUESIT DHE ADMINISTRATOR SCHOOLT E SHKOLLS DHE T PRO PVRNDARNI REKOMANDIME DHE SH HENDETIN </text>
<text sub="clublinks" start="1012.901" dur="2.564"> ADMINISTRATORT DHE T PRO DHVNIEN REKOMANDIME DHE TREGUESIT TAL SH HENDETIT P FORR SHKOLLAT N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1015.467" dur="1.432"> REKOMANDIME DHE TREGUESIT TAL SH HENDETSIS FOR P FORR SHKOLL TOT T KONSIDEROJN AS SI KUJTIMI N IN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1016.901" dur="3.131"> TREGUESIT P FORR SHKOLL TON T TO KONSIDEROJN AS SI KTHEHT TO N TO DOKTORIN E INSTRUKSIONIT PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="1020.034" dur="1.698"> KONSIDONI SI KU JAN TET Ktheheni N IN DOKTORIN E INSTRUKSIONIMIT BERGGREN P PR SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="1021.734" dur="3.165"> DOGTORI I INSTRUKSIONIMIT PERSON BERGGREN ka thënë para se kush është PANDEMIKA BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="1024.901" dur="0.831"> BERGGREN SASHT SA PARA KUSH ISSHT DREJTORI PANDEMIK BEXAR. SHT PR T DHNAT </text>
<text sub="clublinks" start="1025.734" dur="1.998"> KUSH SHT DREJTORI PANDEMIK BEXAR. ISSHT P ABR T D DHNAT NUK DATA DHE Shpresoj se kjo </text>
<text sub="clublinks" start="1027.734" dur="2.498"> DREJTOR. ISSHT P ABR T D DHNAT NUK DATA DHE Shpresojmë që SHTOJN TH NJ AM Direktivë DO T H NDIHMOJ </text>
<text sub="clublinks" start="1030.234" dur="0.531"> NUK DATA DHE SHPERBESISHT Q TH SHTOJN A NJ DI Direktivë DO T H NDIHMN T CL KLARIFIKOJN S SITUATIN P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1030.767" dur="2.798"> NDRYSHOHET NJ DI DREJTIMI DO T H NDIHMN T CL KLARIFIKOJNIT SITUATIN P FORR T GJITHA. T ALL GJITHA E DREJTA Deri tani </text>
<text sub="clublinks" start="1033.567" dur="1.832"> KLARIFIKONI SITUATIN P FORDO GJITHA. T ALL GJITHA E DREJTA DUHET T G NDERMOJMO N D TAT DHNAT TA DITS. </text>
<text sub="clublinks" start="1035.401" dur="1.031"> Të gjithë. T ALL GJITHA E DREJTA DUHET T G NDERMOJMO N D TAT DHNAT TA DITS. DITA JEMI RAPORTIMI 550 E RE </text>
<text sub="clublinks" start="1036.434" dur="3.165"> Le të futemi në të dhënat e sotme. DITA JEMI RAPORTIMI 550 RASTET E RI T OF KUVIT-19 QAT Sillni </text>
<text sub="clublinks" start="1039.601" dur="3.164"> DITA JEMI RAPORTUAR 550 RASTET E RI T OF KUVIT-19 Q TH Sillni N 40,000 </text>
<text sub="clublinks" start="1042.767" dur="0.998"> RASTET E GJYKAT -S-19 QAT JAN N US 40,000 803 RASTET PUSR DHN </text>
<text sub="clublinks" start="1043.767" dur="3.032"> SH.B.A N 80 40,000 803 RAST P THR KUFIZIMIN E KUVENDIT-19 PANDEMIKA KETU N </text>
<text sub="clublinks" start="1046.801" dur="2.998"> 803 RASTET TUS DYTAR DHNI NGJARJ-19 K PTU PANDEMIK N IN SAN ANTONIO JEMI RAPORTIM </text>
<text sub="clublinks" start="1049.801" dur="1.631"> CVIDI-19 K THETU PANDEMIK N IN SAN ANTONIO JEMI RAPORTUAR 839 RASTET N SE SEVEN-DITUR TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1051.434" dur="0.498"> SAN ANTONIO JEMI RAPORTUAR 839 RASTET N AV VAZHDIMIN E SHTETIT TV DITS-DITS Sonë. NE GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="1051.934" dur="1.998"> 839 RASTET NER SHUMNJ DND AVSIN E AVELACIONIT TOL ROLLIKIMIT. JEMI Pafundësisht kemi 2 Vdekje të Re </text>
<text sub="clublinks" start="1053.934" dur="0.531"> VEREZIMI I ROLLIMIT. JEMI Pafundësisht kemi 2 VDEKJE T NEW RE PPORTR RAPORTIN TONA N TO BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="1054.467" dur="2.632"> Pafundësisht KANE 2 VDEKJE T NEW RE P TOR RAPORTIN TONA T FEMALEVE T WH BARDH. NJNE N 60 60-të DHE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1057.101" dur="0.698"> T RE RAPORTET TONA N TO FEMALE T WH BARDH. NJNE N 60 60 VJET DHE T O TJERT N IN vitet 70 të saj </text>
<text sub="clublinks" start="1057.801" dur="0.564"> Femra. NJNE N 60 60-të T HER DYT THE DHE T TJERT N IN 70-të T HER DYT AND DHE po kërkojmë për ju </text>
<text sub="clublinks" start="1058.367" dur="2.665"> T O TJERET N 70 70-të T HER TIJ DHE JEMI TK KRKOJM FOR P TOR TI MBIJET T TIJ DHE TYRE TES DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1061.034" dur="3.031"> DHE JEMI T AS KKRKOJMOU P FORR TI T K MBIJNI T AND DUHET DHE T THE TYRE T DUHET N IN LUTJET TONA SI ME </text>
<text sub="clublinks" start="1064.067" dur="0.565"> MBIJET TIJ DHE TYRE T LO DUHET N PR LUTJET TONA SI ME T O TJERT. KEMI TOST HUMBT </text>
<text sub="clublinks" start="1064.634" dur="2.665"> Në lutjet tona si me të tjerët. KEMI T L GJITHA 349 HUMBAN T OF VESHJEVE TRI miqve tanë </text>
<text sub="clublinks" start="1067.301" dur="0.531"> TE TJERET. KEMI T L GJITHA 349 HUMBAN T OF FJESHTAR FVE TAN F TRI miqve tanë dhe të dashuruar këtu këtu në SAN </text>
<text sub="clublinks" start="1067.834" dur="2.565"> 349 SH OFRBIMET TONA FINANCAT TIGH VESHTA DHE VETE TV DUHET KETU N SAN SAN ANTONIO, SPITALET E PRGJITHSHME JAN W </text>
<text sub="clublinks" start="1070.401" dur="1.131"> DHE TV DUHET KESTU N IN SAN ANTONIO, HOSPITAL OT E PRGJITHSHM DUHET T TO VAZHDOJN </text>
<text sub="clublinks" start="1071.534" dur="1.598"> ANTONIO, SPITALI T O PRGJITHSHM VAZHDOJN TE SHIKONI TRENDA POSITIVE. QË DO TË THOTË </text>
<text sub="clublinks" start="1073.134" dur="0.598"> VAZHDIMI TE SHIKOJT TRENZA POSITIVE. CILI DO QENI ATA Q WE DO T DO SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1073.734" dur="2.631"> TRENCAT POSITIVE. CIL MET NDIKOHEN Q TH KT Q WENI TIJOJN A NJ AN NDRKOMBTAR T D DUHET T C MUND T P KNDSISHM Pacientët TOTAL </text>
<text sub="clublinks" start="1076.367" dur="1.298"> KJO QAT KEMI SHTOJN AN NJOT TJER T D DUHET TAN MUND T PRDREJT P pacientëve gjithsej në tonët e spitalorëve tanë. </text>
<text sub="clublinks" start="1077.667" dur="2.998"> DUHET T C MUND T P MUND T P PATIENTVE TAL TOTALI N TONA T IN SPITALIT TON 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1080.667" dur="3.165"> TONA T H SPITALIT TON H 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA DITA E DIT. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1083.834" dur="2.398"> 926. ATA DSHT D VDES 39 NGA DITA E DIT. KEMI 364 N IC ICU CILA DSHT D Zhdukur </text>
<text sub="clublinks" start="1086.234" dur="1.298"> DJE. KEMI 364 N IC ICU CILA DSHT D VDES 16 NGA TENA DHE KANE </text>
<text sub="clublinks" start="1087.534" dur="0.631"> 364 N IC ICU CILA DSHT D VDES 16 NGA PJESA DHE KA JANE 252 N V Ventilatorë CILA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1088.167" dur="3.132"> 16 NGA PJESA DHE KA JANE 252 N V Ventilatorë CILA ISSHT R RUAJ N THE T NDRMARRJEN SI TET </text>
<text sub="clublinks" start="1091.301" dur="3.131"> 252 P VR VENTILATORT E CILA ISSHT R RREGULLUESHME T S NDRMARRJEN SI DUHET T Y DREJT. KA JANE 3 STILL </text>
<text sub="clublinks" start="1094.434" dur="3.098"> RREGULLUESHME NAME T DREJT AS DUHET TANI DERI. KERTU JAN 3 3 DUHEN 380. EKSPOZoni M ME </text>
<text sub="clublinks" start="1097.534" dur="1.531"> DUHET N TO. KERTU JAN 3 3 DUHEN 380. EKSPOZOJ M ME SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1099.067" dur="3.132"> 380. EKSPOZOJ M ME T MUAJ PR KAPACITETIN PAT, 53% E </text>
<text sub="clublinks" start="1102.201" dur="0.964"> TE ME ME PER KAPACITETIN PAT, 53% te Ventilatoreve dhe 15% </text>
<text sub="clublinks" start="1103.167" dur="3.032"> P ONR KAPACITETIN PAT, 53% T OF VENTILATORVE DHE 15% TED BEDHJEVE SPITALALE N AVNDSISHME N </text>
<text sub="clublinks" start="1106.201" dur="0.831"> Ventilatorët dhe 15% e feçeve spitalore janë të disponueshme në sistemin tonë spitalor ASA </text>
<text sub="clublinks" start="1107.034" dur="1.931"> E SH BNDETOSVE TOS SPITALIT DISPOZITM N IN SISTEMIN TONI HOSPITAL RRETH SI KAM T SA BNI NGJARJE NDN SE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1108.967" dur="2.298"> SISTEMI JONOSSIS HOSPITALE QE NDODH T R NDRMARRJEN ND MUND T STRESIT T L BN M ME T NDEROJ NVER T </text>
<text sub="clublinks" start="1111.267" dur="0.932"> Unë thashë VETEM NDERA STRES T BN T T NDERMOJ N GJYQGESIN E BEXAR NELSON </text>
<text sub="clublinks" start="1112.201" dur="0.998"> STRESI LET ME TAN TN NDEROJM TO N TO GJYQSIN E BEXARIT NELSON FALEMINDERIT ME PAR F T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1113.201" dur="0.564"> GJYKATA BEXAR QYTET NELSON THANKS ME ME PAR OF T ALL GJITHA FALEMINDERIT T ALL GJITHA P FORR PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1113.767" dur="2.765"> FALEMINDERIT ME PAR F ME T ALL GJITHA FALEMINDERIT TUAJ P FORR PUN US ME US SHTET Ne do fillojmë të sjellim </text>
<text sub="clublinks" start="1116.534" dur="1.398"> FALEMINDERIT T ALL GJITHA TUAJ P FORR PUN ME SHUM JU po fillojmë të sjellim </text>
<text sub="clublinks" start="1117.934" dur="0.331"> ME SHBA JEMI po fillojmë të sjellim numrat e humbur. </text>
<text sub="clublinks" start="1118.267" dur="1.898"> NUMBT NDERI. >> DUHET M A SHUM MAY SHUM MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="1120.167" dur="0.798"> NUMBR T VDES >> DUHET M SHUM M W SHUM MUND T TO DHNI DHE NE shpresojmë të jemi në gjendje të </text>
<text sub="clublinks" start="1120.967" dur="1.765"> >> VAZHDONI SHUM MAY SHUM MUND T DYT T TO SHUM DHE NE shpresojmë që të jemi në gjendje të vazhdojmë që ATA TREGT NDR </text>
<text sub="clublinks" start="1122.734" dur="0.531"> TE SHUM DUHET T TO JEMI FUND T TO VAZHDOJM TH ATA Q TR TREGON PROR MUAJIN E Gushtit </text>
<text sub="clublinks" start="1123.267" dur="2.465"> VAZHDIMI QAT TREGON T TH PARA MUAJIN E Gushtit po po hyjmë A. </text>
<text sub="clublinks" start="1125.734" dur="1.465"> MUAJI I Gushtit JEMI HYRJE A. >> Vërtetë një SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1127.201" dur="0.598"> HYRJE A. >> P RERGJIGJE NJ V SHUM >> Një kohë kur do të shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1127.801" dur="2.631"> >> REALI NJ A SHUM >> Një kohë kur ne do të kemi për të bërë mirë nëse ne presim </text>
<text sub="clublinks" start="1130.434" dur="0.365"> >> Një kohë kur ne do të kemi për të bërë mirë nëse i presim shkollat ​​në </text>
<text sub="clublinks" start="1130.801" dur="0.598"> DUHET T DO BNI MIR N IFSE KEMI SHPENZON SHKOLL TOT T BE JENI SUKSESE N IN HAPJEN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1131.401" dur="2.431"> SHKOLL TOT T TO JAN TUC SUKSESUAR N HAPJEN E TYRE DUA TANK FALEMINDERIT P FORR farë jeni </text>
<text sub="clublinks" start="1133.834" dur="0.198"> Jini të suksesshëm në hapjen e tyre, kështu që ju falënderojmë për atë që jeni duke bërë </text>
<text sub="clublinks" start="1134.034" dur="1.898"> Kështu që ju faleminderit për atë që jeni duke u mbajtur atë që po bëni </text>
<text sub="clublinks" start="1135.934" dur="2.831"> B DONI Q K KAQ Q JENI DO TING BNI DITA DHE NDIHMOHET KISTU </text>
<text sub="clublinks" start="1138.767" dur="3.232"> MBIJE QAT ATFAR JU po bëni sot dhe NDIHMONI KIST NDSRMJET PYETJE. Ne i kemi marrë </text>
<text sub="clublinks" start="1142.001" dur="3.098"> DITA DHE NDIHMOHET KISTS NDRMJET PYETJE. JEMI DUHET DREJTORI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1145.101" dur="0.431"> SSSHTJE RRETH. JEMI DUHET DREJTORI NGA GOVERNOR TODAY, THEY </text>
<text sub="clublinks" start="1145.534" dur="0.565"> DREJTORI NGA QYTETARI DHE TANI, Ata thanë që këto borde do të dëshirojnë </text>
<text sub="clublinks" start="1146.101" dur="0.598"> QYTETARI DHE TANI, Ata thanë që këto borde të kurorës do të vendosin kur dhe se si do të </text>
<text sub="clublinks" start="1146.701" dur="2.131"> SI KETO K BORKUA TRE GJITHA DUHET TEC DHNI K HTO DHE SI DUHET T OP HAPNI KU DO T OP HAPNI N H SI </text>
<text sub="clublinks" start="1148.834" dur="2.131"> VENDOSI KUR DHE SI DUHET T HAPUR KU DO T OP HAPI N IN SI T HAPNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1150.967" dur="0.532"> HAPI KU DO T OP HAPNI N H SI T HAPNI. JEMI MIR T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1151.501" dur="2.398"> Ata do të hapen. Ne po marrim mbështetje të vërtetë të madhe nga siguria </text>
<text sub="clublinks" start="1153.901" dur="1.931"> Ne po marrim mbështetje të vërtetë të madhe nga shpërndarjet e sigurimit K INTU N SAN SAN ANTONIO. </text>
<text sub="clublinks" start="1155.834" dur="0.931"> MBROJTJA NGA SHTETET E SIGURIS KTU N SAN SAN ANTONIO. Unë besoj se ju lutem të merren </text>
<text sub="clublinks" start="1156.767" dur="2.898"> SHQYRTIMET KETU N SAN SAN ANTONIO. Unë besoj se ATA THONA MENALE QO KA SHENJ SCHOOL SHKOLLA KETU KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="1159.667" dur="3.032"> Unë besoj se ATA KANOHEN MALLRA QO KA SHKOLLA K HERTU KAYTU KUJTAY thonë se ata do të hapen në gusht </text>
<text sub="clublinks" start="1162.701" dur="1.031"> KUSH KA DISA SHKOLLA K HERTU SHTYT THE QY NUK JAN TO HAPUR N 13 Gusht. Unë BESIMI BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="1163.734" dur="0.698"> Ata do të hapen më 13 gusht. Unë besoj se SHTETET E SHKOLL BS BERNIE SHKENCS Q HAPNI </text>
<text sub="clublinks" start="1164.434" dur="3.031"> 13-të. Unë besoj se SHTETET E SHKOLL BS SERN BERNIE Q SHTOJN TO TEN HAPNI DISA N IN Gusht </text>
<text sub="clublinks" start="1167.467" dur="1.065"> SHTETET E SHKOLL GS SHKOHEN T TO HAPNI DIT IN N A Gusht, Unë besoj se PASURIA E 17-të MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="1168.534" dur="0.931"> DISA N IN Gusht, Unë besoj se EARLIERI 17 MAYBE MAYBE MARSOHET. KA NGJARJE </text>
<text sub="clublinks" start="1169.467" dur="2.832"> EARLIERI I 17-të MAYBE MAYBE EARLIER. KA NGJARJE Q G DO T BNI STEPPING N IN KU JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1172.301" dur="1.398"> Mund të jetë më e hershme. KA NGJARJE Q G DO T BE BNI STEPPING N IN KU DUAJ NUK DO T HA KEMI KET </text>
<text sub="clublinks" start="1173.701" dur="1.231"> SHPESHT T JEMI STEPPING N WH KU DUHET T WE NUK DO TVE KEMI K THTT KONTROLLIT. Ne ende kemi një </text>
<text sub="clublinks" start="1174.934" dur="3.098"> DUA NUK DO T HA KEMI KIST KONTROLLIT. Ne do të kemi një mënyrë të mirë për të shkuar në kushtet tona </text>
<text sub="clublinks" start="1178.034" dur="1.331"> NËN KONTROLL. Ne do të kemi një mënyrë të mirë për të shkuar në kushtet e kohës sonë të dyfishimit që duhej të </text>
<text sub="clublinks" start="1179.367" dur="3.098"> Mënyrat e mira për të shkuar në kushtet e kohës sonë të diskutimit që duhet të jemi në gjendje të forcojë këto ditë </text>
<text sub="clublinks" start="1182.467" dur="1.032"> KOHA DOBLIKUAR Q KA NEVOJ T TO JEMI FUND T TO NDRROJM TH KT DITA PUTR SHUM T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1183.501" dur="3.098"> Jini të aftë për të forcuar këto ditë, por shumë më gjatë se sa ekzistuesja 18. DHE DO T ST NDODHemi </text>
<text sub="clublinks" start="1186.601" dur="0.531"> PAS NJ SHUM Më të gjërë se sa ekzistuesja 18. Dhe do të vazhdojmë akoma në lidhje me </text>
<text sub="clublinks" start="1187.134" dur="0.598"> Ekziston 18. DHE DO T ST VAZHDOJM N AT RRETH 17.7% RMIMI I INFEKTIMIT CILA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1187.734" dur="2.531"> NDODHET N AB RRETH 17.7% CILA E INFEKTIMIT CILA STSHT DUHET T CON KONSIDEROHEN M HIGH T HIGH LART </text>
<text sub="clublinks" start="1190.267" dur="0.632"> 17.7% CILA E INFEKTIMIT CILA STSHT ST NUK MUND T KONSIDERUESHME LART WE N W JEMI N 5 5. </text>
<text sub="clublinks" start="1190.901" dur="0.598"> DUKE DUHET T TOO GJITHA KONSIDEROHEN T GJITHA JEMI N 5. 5. S SO T MUND T TO BNI FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="1191.501" dur="2.598"> JEMI N 5. 5. SIKA JEMI DO T G MERRNI PACKR STANDARDET E SIGURUARA QAT KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1194.101" dur="3.131"> Pra, ne do të marrim para për standardet e sigurta që ne kemi përpara. FASI MASAT E GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1197.234" dur="0.731"> STANDARDET E SIGURME QAT KEMI PARA. MJETET E FUNDIT QING NDODHEN NJ REP NGA SHT TAKON </text>
<text sub="clublinks" start="1197.967" dur="1.998"> PARA. MJETET E FUNDIT NGA NJ RE REP NGA MUND T NDRMARREN NGA SHBA N MUND 5 </text>
<text sub="clublinks" start="1199.967" dur="1.232"> Një REP NGA MUND T NDRMARR NGA SHTYPI N ON MUND T 5 5-T WE MUND T KEMI NJ W MUND T DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1201.201" dur="2.998"> DUHET NGA SHTYPI N M MUND T 5 5-T WE DUHET T HA KEMI NJAY MNYR T GJITHA PR T MSUAR PR T GJITHA KU JAN TO. </text>
<text sub="clublinks" start="1204.201" dur="3.031"> DUHET T HA KENI një mënyrë të gjatë për të shkuar në marrjen e prapme KU JU JEMI. Kështu që do të jetë. DISA JU </text>
<text sub="clublinks" start="1207.234" dur="0.398"> Merrni prapa KU JEMI JEMI. Kështu që do të jetë. DISA JU DIN RREZIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1207.634" dur="1.031"> Kështu që do të jetë. DISA JU DINI RREZIKONI GJITHA QOU DUHET T BE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1208.667" dur="2.998"> DI T DREJT TH GJITHA QING DUHET T TO BN SHUM KUJDES P ABR KTO KTO </text>
<text sub="clublinks" start="1211.667" dur="1.332"> GJITHA QAT DUHET T TO BN SHUM KUJDES POR KTO K SCHOOLTU SHKOLLAT HAPIN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1213.001" dur="3.031"> SHUM KUJDES P ABR KTO K THTU SHKOLLAT HAPIN N WE KA KSHTUAR T TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1216.034" dur="1.798"> SHKOLL OPT HAPJEN N WE KA T AS KRKUAR T TO QENI QENI KUJDES DHE T TO DUHET T TO CILIN </text>
<text sub="clublinks" start="1217.834" dur="0.965"> I KEMI KUQ TI MIRYSISHT T BE BNI KUJDES DHE T L D LGJOJN TO WHFAR S DREJTORI I SHALNDETSIS W DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1218.801" dur="2.931"> KUJDES DHE T TO D LGJOJN TO T WH CILIN DREJTORI I SHALNDETSIS DO T S B SNI K HERTU N IN KUSHTET E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1221.734" dur="1.565"> DREJTORI I SH HENDETSIS S DO T S BAYNI K HERTU N T KUSHTET E K ADRKESS S TYRE RRETH SI KA SHKENI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1223.301" dur="0.498"> KETU N T KUSHTET E TYRE K ADSHILLA E TIJ RRETH SI KANOJNO P DR TUR GJATAT Q KA PAS GJY </text>
<text sub="clublinks" start="1223.801" dur="2.531"> K ADSHILLA P ABR SI T GJITHA PURR GJETJE SE POR KET TH THSHT E RREZIKSHME NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="1226.334" dur="1.198"> DUHET QE POR KETE E RREZIKSHME MOS NUK DO T B BESON </text>
<text sub="clublinks" start="1227.534" dur="0.798"> E RREZIKSHME NUK DO T DO T B DO T B BESONI KERTO NUK KA DUHET TOWN SHTOHET QAT </text>
<text sub="clublinks" start="1228.334" dur="3.031"> Mos u besoni se këtu NUK JAN T SHTETOHEN QAT TEKNIKT MUND T SP SHPRNJO هستند </text>
<text sub="clublinks" start="1231.367" dur="0.532"> NUK KA NDODHEN T SH SHUM SI M TESUESIT MUND T SP NDNI SMUNDJEN SI T SHUM SI </text>
<text sub="clublinks" start="1231.901" dur="0.631"> Adoleshentët MUND T SP NDRNI SISMUNDJEN SI T QU DREJT AS SI TUL LIDHJEN SUL MNYRT DUKE DUHET T BE BN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1232.534" dur="2.765"> SISMUNDJET DUHET SI T QU SHUM SI TUL VJETET DUHET T IT NUK DO T TO BN SHUM KUJDES KUJDES NSE MUND T OP HAPNI </text>
<text sub="clublinks" start="1235.301" dur="2.631"> Të rriturit kështu që është duke shkuar për të qenë shumë kujdes shumë nëse mund të hapni </text>
<text sub="clublinks" start="1237.934" dur="0.698"> SHUM KUJDES N IFSE MUND T OP HAPNI N WE DO TID SHKRUAR TJET LETTERR T </text>
<text sub="clublinks" start="1238.634" dur="0.565"> N WE JU SHTETUAJ TJER L LETTERR SHQIPTARIT NUK E DI </text>
<text sub="clublinks" start="1239.201" dur="0.564"> JEMI SHKRUAJ TJERET LETTERR T TO SHQIPTARIT NUK E DSOJM WE DUHET T AN PSRGJIGJEN P TOR K ORTO OSE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1239.767" dur="1.898"> QEVERITARI NUK E DUA KEMI P WERGJIGJE P TOR K ORTO OSE MUND T BE JEMI QAT JEMI JEMI JET L </text>
<text sub="clublinks" start="1241.667" dur="0.465"> DUHET NJ AN PSRGJIGJE N TH K ORTO OSE MUND T BE JEMI ATKA JEMI JETOJM WE JEMI I MADH. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1242.134" dur="2.931"> NUK JEMI ATFAR JEMI JEMI JEMI MADH. KEMI NJ AN P ANRGJIGJE DHE TUAJ T WE MUND TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1245.067" dur="2.532"> GREAT. JEMI NJ AN PSRGJIGJE DHE TONA TAN JANING T T FEMIJET SI E MENYNUAR PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1247.601" dur="0.631"> NJ AN P ANRGJIGJE DHE TONA JEMI TAV FEMIJET SI E MENYNUAR PARA. Ata kanë ATTORNEY RREGULLORE JOE </text>
<text sub="clublinks" start="1248.234" dur="3.098"> SHTETI SI E MENYNUAR PARA. KA ATA TORRIK T AT SHPIRTSIS JO JOE GONZALES ADMINISTRATOR TAD KADSHILLIT </text>
<text sub="clublinks" start="1251.334" dur="1.731"> KA ATA TORRIK T AT SHKRUHET GJY GONZALES GJYQSI ADMINISTRATOR KRYETAR RON RON HALE. </text>
<text sub="clublinks" start="1253.067" dur="3.032"> GONZALES GJYKATI ADMINISTRATOR KRYETAR RON RON HALE. SHERIFI NGA DUA SHITSIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1256.101" dur="2.031"> GJYQTAR RON RON HALE. SHERIFIKIMI NGA JU DUHET SHITJET TONA TANI JAN M MYSELF WROTE NJ L LETTERR T </text>
<text sub="clublinks" start="1258.134" dur="2.098"> SHERIFI NGA DUHET SHITJET TONA TANI JAN M MYSELF WROTE NJ L LETTERR P GR QEVERISJEN DHE ATFAR NDODH TI </text>
<text sub="clublinks" start="1260.234" dur="0.565"> JAN M VETM T W VETM NJ L LETTERR P TOR QEVERIS DHE ATFAR D NDR T REVOJN GJYQSIT E RIDERIT T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1260.801" dur="2.564"> QYTETARI DHE WHFAR NDODH TUD REVOJN GJYQSIT TID RIDERIT T B MNI VENDIM </text>
<text sub="clublinks" start="1263.367" dur="2.132"> REVOJNI GJYQSIT E RIDERIT T BNI VENDIM ME P WITHRSHTATJE PERSONALE </text>
<text sub="clublinks" start="1265.501" dur="0.531"> BAKENI NJ D VENDIM ME PPRSHKRIM T TO Bonit të Njohjes Personale. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1266.034" dur="2.365"> BONI I NJOHJES PERSONALE. DHE EFEKTI I KA ISHTE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="1268.401" dur="3.131"> BONI I NJOHJES. DHE EFEKTI I KA JANE NDAR DHN POPULLSIN JN E JAILIT </text>
<text sub="clublinks" start="1271.534" dur="3.131"> EFEKTI I KA JANE DHNI POPULLSINN E XHELIT TONA TANI SI </text>
<text sub="clublinks" start="1274.667" dur="2.632"> NDRNI POPULLSINN E JAILIT TANI TANI SI 3,747. N J SHPRNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="1277.301" dur="0.798"> TANI SI 3,747. N J SHARBIMIN NGA një PIK E ultë OSE DISA 2900 </text>
<text sub="clublinks" start="1278.101" dur="2.998"> 3747. N J SHARBIMIN NGA një PIK E ultë, ose DISA 2900 ITSHTP EKSPENZIVE për T ALL GJITHA T </text>
<text sub="clublinks" start="1281.101" dur="2.864"> NGA një PIK E ultë OSE DISA 2900 ITSHT EX EKSPENZIMTUAR T ALL GJITHA TOST KOSTOVE T T TATUESVE </text>
<text sub="clublinks" start="1283.967" dur="0.565"> ESHTE SHPENZUESHME P ALLR T ALL GJITHA TATIMTART E KOSTOJN 56 Jeni 56,000 DOLLARA MORE T TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1284.534" dur="2.465"> DETYRUESIT TAXPAYER CT JU JENI 56,000 DOLLARA MORE SHUM NDARJE NGA T OF QEVERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1287.001" dur="1.198"> JU JENI 56,000 M D SHUM DOLLAR E EDO Q BNI TEC VENDIMIT T THE QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="1288.201" dur="2.164"> EDO SHQYRTIMI I VENDIMIT T G QEVERIS ME P RESRKTHIMIN E NDRYSHIMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1290.367" dur="0.532"> VENDIM ME REZULTIMIN E NDRYSHIMEVE Q HE BJN T TO JENI FUQI GJYQSORE </text>
<text sub="clublinks" start="1290.901" dur="2.664"> ME PPRZGJEDHJE N THE NDRYSHIME T HE GJITHA T TO BNI T R NDRMARRJE TUD DREJTAT GJYQSORE, DO T S BURNI SIGURIN </text>
<text sub="clublinks" start="1293.567" dur="1.132"> DUHET T BE BNI T R DREJTAT GJYQSORE, Unë jam i SIGURUAR Faturën nga industria e kam marrë për të </text>
<text sub="clublinks" start="1294.701" dur="0.798"> T R DREJTAT, Unë jam i sigurt që faturat nga industria e kam marrë shumë për të bërë atë, pasi tani ne jemi duke shkruar vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="1295.501" dur="3.231"> GOT INDUSTRIA SHKO T H NDODHET TAI TANI JEMI SHKRUAR VETM NJ O 3R të PERSONALE </text>
<text sub="clublinks" start="1298.734" dur="2.331"> TEC BNI TANI JEMI VETRM SHKRUAJMNE NJR 3RD T B LIDHJEVE P RR SHQYRTIMIN PERSONALE Q TH NE </text>
<text sub="clublinks" start="1301.067" dur="0.565"> NJNE 3RD T B Bonove të Njohjes Personale Q R JEMI PARA. NDRMARR ME </text>
<text sub="clublinks" start="1301.634" dur="0.631"> LIDHJET E NJOHJES Q TH JEMI PARA. SI NDRMARR WITH ME SHQYRTARIN NUK MUND T NDRMARR </text>
<text sub="clublinks" start="1302.267" dur="0.998"> KA PARA. NDERME ME SHQYRTARIN A NUK METE FAKTIT QE NUK DO T T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1303.267" dur="0.632"> QYTETARI NUK MUND T FAKTUAR Q NOT NUK KANIS TAK BN PR BURONERST N THE TATE CILS </text>
<text sub="clublinks" start="1303.901" dur="2.398"> FAKTI Q NUK JAN T TAK BN BURONERST N THE ATEMIMIN Q TH DO T DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.301" dur="2.964"> BELONT N THE T R CILS Q TH DUHET T. >> JAN J DHOMA JONA N IN JEOPARDY </text>
<text sub="clublinks" start="1309.866" dur="7.933"> Ne shpresojmë që SHTETI JU SHPESH DHE T DO BNI M .NYRN E DREJT. >> FALEMINDERIT GJYQSIN DHE AGJEN A </text>
<text sub="clublinks" start="1317.801" dur="0.464"> DHE B DONI Mënyrën e DREJT. >> FALEMINDERIT GJYQSIN DHE KUNDR T A RUAJME MBIJEN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1318.267" dur="0.632"> >> FALEMINDERIT JU DREJT AND DHE KUND AR T A RUAJME MBI KUJDESIN TUAJ DUHET TT VAZHDONI P WR PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1318.901" dur="0.898"> Kujtoni KUJDESIN TUAJ Deri sa të vazhdojmë të punoni me PUN USN E SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.801" dur="3.031"> UDHZUAR DUHET T G VAZHDOJM W T TO PUNOJM WITH PUNS S US SHQIPRIS H HARDH PROR MUAJIN E Gushtit dhe Shpresës </text>
<text sub="clublinks" start="1322.834" dur="0.398"> ME PUNN E SHQIPRISARD SI KUJT MON MUAJ MUAJIN E Gushtit dhe shpresë e gjërave që do të TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1323.234" dur="2.131"> MUAJI I Gushtit dhe GJITHA SHPRFSHIJE T TH GJITHA T'DO T T NDIKOJN AND DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM </text>
<text sub="clublinks" start="1325.367" dur="3.198"> GJITHA NE DO T T NDIKOJN AND DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM P FORR SHKOLL TOS T TO HAPUR SI GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1328.567" dur="2.532"> DHE DO T SE SHTOJN AN NDIKIM P FORR SHKOLL TOS T TO HAPI SI T AL GJITHA JEMI SIGURISHT T S NDRNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1331.101" dur="0.598"> P FORR SHKOLL TOT T TO HAPUR SI GJITHA JAN BE SIGURISHT T S NDRMARRJEN N. >> GJITHA E DREJTA MUAJORE LVIZJE </text>
<text sub="clublinks" start="1331.701" dur="1.131"> Jini të SIGURISHT T TO NDRNI N. >> GJITHA E DREJTA KRYETARI Q MUND T THE PYETJET TANI SI T HE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1332.834" dur="0.531"> >> T ALL GJITHA E DREJTA KRYETARI P MR PYETJET TANI SI T DO B DNI KUJTIMI I KILNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1333.367" dur="0.898"> DERI PYETJET TANI SI KA GJAT KRISHTIMIT T DITS. Ai tha se sot që qyteti </text>
<text sub="clublinks" start="1334.267" dur="2.998"> GJAT KRIJIMIT TIL DITS. Ai tha se sot që qyteti vazhdon të ndahet me atë që </text>
<text sub="clublinks" start="1337.267" dur="0.432"> Ai tha se sot që qyteti do të shkëputet me atë që guvernatori GREG ABBOTT </text>
<text sub="clublinks" start="1337.701" dur="2.298"> MUND T D DISAGREZONI ME ATFAR SHQIPTUA E GOVERNOR GREG, tha sot, që SHALNDETI LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1340.001" dur="0.631"> GABERNOR GREG ABBOTT tha sot që SE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK MUND T P PARAQITJEN </text>
<text sub="clublinks" start="1340.634" dur="2.498"> Tha DITA Q DE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE MUND T MUND T PARA SHKOLLAT MBI MBROJTJEN E SHKOLL TOS P TOR TRE PARAQITUR </text>
<text sub="clublinks" start="1343.134" dur="0.998"> DEPARTAMENTET NUK MUND T P PARA PARATHIVNIE SHKOLLAT P TOR PARAQITJEN E SHPESHTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="1344.134" dur="1.631"> MBIJET SHKOLLS P PR PARAQITJEN E SH SPNDETSIS D SIS SMUNDJEVE ME KT Q H MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1345.767" dur="0.998"> SH SPNDETI I SISMUNDJES ME QE SI KAQ S SAKONI DEPARTAMENTI I SHALNDETIT </text>
<text sub="clublinks" start="1346.767" dur="3.232"> E SISMUNDJES ME KATT H QOW SI KA FAMUAJ DEPARTAMENTI I SHALNDETIT T W SHENJSIS S DIKA TIN GJITHA T AM NDRYSHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1350.001" dur="0.531"> SAID DEPARTAMENTI SH HENDETSOR DO T BE JETS GJITHA DISA LIDHJE TIVE DREJTIVESIS S AM SHUMENDSUARA TEND ndryshuar, DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1350.534" dur="0.498"> JANI SI GJITHA TIN GJITHA T DI DREJTIVESIS AM SAL SHUMSISHT T SHENJTUAR, JAVA SI SHTETSUAR. NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1351.034" dur="2.265"> DREJTIMI SH HENDETSOR, JAVA E DITS SOM KUFIZUAR. NUK KEMI DETAJE ende në atë që mund të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="1353.301" dur="0.431"> JAVEN TJETER. NUK KEMI DETAJE PER T WH CILA QIGH MUND T BE BNI KA SHENDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1353.734" dur="3.231"> DETAJET ende në atë që mund të bëhet, por ai tha. QAT DO T BE JAN AN TREGU </text>
<text sub="clublinks" start="1356.967" dur="1.932"> JETI, por tha. KJO DO T BE JET IND NJ IND Tregues i BAZUAR N IND TREGUESIT T HE SH HENDETIT </text>
<text sub="clublinks" start="1358.901" dur="1.798"> QE DO TY JET TREGUESI I BAZUAR N ON TREGUESIT T HE SHALNDETSIS T TO NDIHMOJM D VENDOS DREJTAT E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="1360.701" dur="3.131"> BAZUAR N ON TREGUESIT T HE SHALNDETSIS TO P TOR TEL NDRMARRJE SHKENCAT E SHKOLLS VENDOS KU ​​JENI HAPJEN N IN PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="1363.834" dur="0.565"> T H NDIHMOJN D SHTETET E SHKOLL DS VENDOSI KUR T TO HAPNI N IN MARSIM T PERSONIT SIGURisht. DHE SI T </text>
<text sub="clublinks" start="1364.401" dur="0.864"> KUR DUHET TEN HAPIN N IN MFSIM T P PERSONIT SIGURisht. DHE SI T TO RREZIKON KAPACITETIN. SIGURISHT EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="1365.267" dur="3.098"> MARSIMI SIGURISHT. DHE SI T TO RREZIKON KAPACITETIN. SHKOLL ALSISHT EDHE SHKOLLS DO T BE KRKOHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1368.367" dur="2.632"> KAPACITETI I RRITUR. SHKOLLSSISHT EDHE SHKOLLS DO TQU KRKOHEN T TO RAPORTIN ANDO GJETJE TV CILIDSIS N RAST </text>
<text sub="clublinks" start="1371.001" dur="0.698"> SHKOLL WT DO T RE KRKOHEN T TO RAPORTIN ANDO RREZIKUAR TV CILS NP Departamentin e Shëndetit DHE DO T JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1371.701" dur="0.564"> RAPORTI YDO ASASSHTJE RASTET N DE Departamentin e Shëndetit DHE DO T BE PRDORNI FEEDBACK NGA QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="1372.267" dur="2.765"> DEPARTAMENTI SHALNDETSOR DHE DO T US PRDORNI FEEDBACK NGA QYTETI I QYTETIT QAT NUK JEMI TAL KALUAR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1375.034" dur="0.398"> P USRDORIMI I FEEDBACK-it NGA QYTETI QYTET QAT JEMI TAL GALUAR POR K STU K HERTU QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="1375.434" dur="1.798"> DUHET QAT KEMI TAL GALUAR POR K STU K HERTU QYTETI ISSHT T GJITHA T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1377.234" dur="0.731"> SI K HERTU QYTETI ISSHT T GJITHA T ON GJITHA PARA N SHKOLL THS QAT NDODHET T NDODHUR </text>
<text sub="clublinks" start="1377.967" dur="3.198"> SHT T GJITHA T ON GJITHA PARA NACK SHKOLL THS QAT NDIKON ND NERMJET NDRMJET. ONLINE N ON QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="1381.167" dur="0.465"> SHKOLL THS QAT NDIKON NDEDRNJSIMIN e ardhshëm. ONLINE N P FJAL FN FACEBOOK T THE QYTETIT SI MIR W. </text>
<text sub="clublinks" start="1381.634" dur="2.665"> Të mërkurën. ONLINE N P FJAL FN FACEBOOK T THE QYTETIT SI MIR W. Kështu që ata do të përdorin gjithçka </text>
<text sub="clublinks" start="1384.301" dur="2.131"> FAQE FACEBOOK SI MIR. Kështu që ata do të përdorin gjithçka që duhet të thuash </text>
<text sub="clublinks" start="1386.434" dur="0.231"> Kështu që ata do të përdorin gjithçka që ju duhet të thoni për të ndihmuar. </text>
<text sub="clublinks" start="1386.667" dur="0.598"> DUHET T S SHENJN N H NDIHM. >> STEVE SPRIESTER: FORMULATE </text>
<text sub="clublinks" start="1387.267" dur="0.998"> TE NDIHMOSH. >> STEVE SPRIESTER: FORMULULONI QE DREJTORI I RI SH HENDETSOR Po, </text>
<text sub="clublinks" start="1388.267" dur="1.032"> >> STEVE SPRIESTER: FORMULULONI QE DREJTORI I RI I SHNDETIT TJETA DUHET, YDO Q NDODH T HE FJALON SHTETIN ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1389.301" dur="1.598"> QE DREJTORI I RI SH HENDETSORI DUHET, YDO KUNDR TI FELT SHTETIN LESHT KLIKUAR PRET Q SHALNDETI </text>
<text sub="clublinks" start="1390.901" dur="1.031"> YDO KANDOH TI FELT SHTETIN ASSHT C KLIRE E PRETT Q TH SE DEPARTAMENTI SH HENDETSOR KA FUQIN TO N TO </text>
<text sub="clublinks" start="1391.934" dur="0.565"> KUJDESI PRETTY QAT SE DEPARTAMENTI SH HENDETSOR JAN THE FUQIN TO P TOR PARAQITJEN E VDEKJES DISA T </text>
<text sub="clublinks" start="1392.501" dur="2.464"> DEPARTAMENTI KA FUQIN P TOR PARAQITJEN E MBYRJES DISA T TH KTU SHKOLLORE POR T R BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1394.967" dur="0.565"> P CLRBASHKT MBI MBYRJEN DISA T TH KTU SHKOLLORE POR T R B RNI NDIKOJNOM DISA T CON KONFUZIONIT QAT </text>
<text sub="clublinks" start="1395.534" dur="0.531"> KESTU SHKOLLAT POR T R BELNI NDIKOJN KONFUZIONIN Q NDODHET KETE. Ata VENDOSI T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1396.067" dur="2.198"> DISA T CON KONFUZIONIT QAT NDODHET KETE. Ata VENDOSI T IS NXSN UDHZUES T NEW REJA INSTEAD </text>
<text sub="clublinks" start="1398.267" dur="2.532"> ATJE JASHTE. Ata VENDOSI T IS SHTYPIN UDHZUES T NEW REJA INSTEAD T G SHKENJ ONS SER KUJTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="1400.801" dur="2.964"> S ISSHTJ G UDHZUES T NEW RE P INR T MSUAR N TH MATNYRJE T C AKTUARA NGA MENA EDHE SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="1405.2" dur="3.265"> INTERESUESHT EN ENOUGH. FALEMINDERIT KOMITET P FORR T ALL GJITHA tunelet e tij që bëjnë dhe atëherë këto shqetësime </text>
<text sub="clublinks" start="1408.467" dur="1.298"> KOMISIONI P FORR T ALL GJITHA TUNNELET E TIJ SI B ANDNI DHE KETO KENNDNJC KANC K HERKES T HE SHENJE P ABR ATFAR NDODHET N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1409.767" dur="2.032"> Të BNI DHE KETEN KCNDCNJC KCNDSISHT T HE SHENJE PR FAR APSHT NDODHEN N COM SHUM KOMALE DHE GJARJE ME </text>
<text sub="clublinks" start="1411.801" dur="0.598"> Tha RRETH WHFAR NDODHET NUNT SHUM Komale DHE GJARJE ME FAKTIN QAT HAPIN </text>
<text sub="clublinks" start="1412.401" dur="2.398"> SHQYRTI KOMAL DHE GJITHA ME FAKTIN Q HAPHENI N IN AUGUST SI DETYRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1414.801" dur="1.731"> FAKTI QAT QYNI HAPIN N A Gusht, SI EKZEKUTUAR INTERESUES Q TH Ai. </text>
<text sub="clublinks" start="1416.534" dur="0.565"> N A GAT SI E ARDHME E INTERESUAR Q TH Ai. VENDOSI KOMENTI PATR KT AS </text>
<text sub="clublinks" start="1417.101" dur="3.164"> Interesant që ai. VENDOSI T COM KOMENTIT P THR KT AS SI DUHET P BYR MUND T DITS </text>
<text sub="clublinks" start="1420.267" dur="3.132"> VENDOSI T COM KOMENTIT P THR KT AS M AS SHUM NGA NUMT E MSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1423.401" dur="1.331"> DUHET NGA NUMRIET TOD S DITS SAY MUNDIT 550 raste të reja, JEMI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1424.734" dur="1.431"> NUMBR 550 550 RASTET E RE, JEMI TANI N AT 40.803 SHKOLLAT TONA E SHTETR-DITA </text>
<text sub="clublinks" start="1426.167" dur="2.998"> 550 RASTET E RI, JEMI TANI N AT 40,803 AVERIMI I ROLLIKIMIT TV SHENJT-DIT TONA ATSHT AT N 8 839 në një 24 orë </text>
<text sub="clublinks" start="1429.167" dur="3.032"> 40,803 VEREZA E ROLLIKIMIT T SE SHTETVE TUR DITVE TONA 8SHT N 8 839 në një PERIOD 24 orë. 2 VDEKJE T NEW RE. </text>
<text sub="clublinks" start="1432.201" dur="2.931"> VEREZIMI ISSHT N IN 839 N IN PERIUDHN 24 orë. 2 VDEKJE T NEW RE. JEMI N 34 349 TRENDS N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1435.134" dur="0.598"> PERIUDHA. 2 VDEKJE T NEW RE. JEMI N 34 349 TREGTET N SH HRBIMIN DHE I SHENI DHE TI </text>
<text sub="clublinks" start="1435.734" dur="0.598"> JEMI N 34 349 TREGTET NOS SHOSRBIMIN DHE SHENI TI DHE P VR VENTILATOR STT Q ST T TR TRAJNON N </text>
<text sub="clublinks" start="1436.334" dur="2.198"> SPITALI DHE SHENI TI DHE P ANDR VENTILATOR STT Q ST MUND T TRYNOJN IN N IN DREJTIMIN E DREJT. ATA JANË </text>
<text sub="clublinks" start="1438.534" dur="0.531"> VENTILATOR STT Q ST MUND T TRAJTOJN IN N IN DREJTIMIN E DREJT. ATA JAN TR TREGTOHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.067" dur="1.998"> DREJTIMI I DREJT. ATA JAN TR TREGTOHEN. >> T ALL GJITHA E DREJTA, LETNI TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1441.067" dur="0.632"> TREGTIMI në rënie. >> T ALL GJITHA E DREJTA, TANI DUHET TANI DUHET T WH GJITHA T TO KETIE T G BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1441.701" dur="2.698"> >> T ALL GJITHA E DREJTA, TANI DUHET TANI DUHET T WH GJITHA T TO KATIE T TO MUND T MUND T SHUM N ST STORMET Q TH JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1444.401" dur="1.598"> DUHET T WH GJITHA T TO KATIE T TO MUND T LEXONI N STORMET QAT NUK JENI TAL FALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1446.001" dur="0.264"> DUHET N ST STORME QAT NUK JENI TAL FALUAR P OR KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="1446.267" dur="2.265"> ATJE JASHTE. >> PO STORMS që lëvizin NGA VERI VERI DUHET GJITHA E </text>
<text sub="clublinks" start="1448.534" dur="0.565"> >> PO STORMA që lëvizin NGA VERI VERI DUHET T K GJITHA TING GJITHA SEVERALE Q G SHKENI K HERTU </text>
<text sub="clublinks" start="1449.101" dur="2.564"> VERI VETOTM DUHET TIN GJITHA T SE GJITHA VLERA T HER GJITHA KEMI GJITHA THEMELET E STORMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1451.667" dur="0.432"> GJETJET E VRTET GM Q G SHKENI K HERTU KEMI T THE GJITHA THEMELIMET E STORMEVE KAPITULLI I PRODHIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1452.101" dur="2.198"> DO TOT DUHET THEMELET THEMELORE TAP CILSIS OF S PRO PRODHIMIT T HA DREJT ANDS S VETEMJEVE DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1454.301" dur="2.031"> KAPITULLI I PRODHIMIT DISA VEJTJE T SM VOGLA DHE DISA FITUESHME. POR NE JEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1456.334" dur="1.198"> DISA FEMIJE E VAJZA DHE DISA FJALA T GUARA. POR NE DO T DUHET TUN NDEROJME BASHKIMET E JASHTME </text>
<text sub="clublinks" start="1457.534" dur="2.231"> FITIMET E VETM. POR NE JEMI DUHET TUN NDERTOJME DHNIE TUT JASHTME Q M NDIKOJN ASHTN E STORMIT. ATAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1459.767" dur="3.198"> BUJQARSIT T JASHTME T LNDSOJN A AHEAD T OF STORMIT. KETO BOUNDARIES FLO. DO T DO BNI 2 </text>
<text sub="clublinks" start="1462.967" dur="1.932"> AADI I STORMIT. KETO BOUNDARIES FLO. DO T DO BNI 2 GJITHA DO TI DO </text>
<text sub="clublinks" start="1464.901" dur="0.564"> FEMIJET FLO. DO T DO BNI 2 GJYKA DO T P PRZGJITJE SHPENZIMET E B WNDS SI </text>
<text sub="clublinks" start="1465.467" dur="0.565"> GJETJET TI DO T P PIKNJOJN SP SHPENZIME T W DYT THS S BO BUJQARYSIN E JASHTME Q M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1466.034" dur="2.498"> PICKRZGJEDHNI SHPENJET WIND SI BOUNDARIN E JASHTME Q TH NDODHEN PROR BRAUNFELET E REA TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1468.534" dur="1.098"> BULETI I JASHTME Q TH Q M NDODHET NGA BRAUNFELET E REA TANI PUN WN NO PORTIONET E </text>
<text sub="clublinks" start="1469.634" dur="1.031"> PROR BRAUNFELET E REPARA TANI PUNOJNO N P PORTIONET E SHTETIT BEXAR QAT KIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1470.667" dur="1.198"> PUNA N PORTONI TY QYTETIT BEXAR Q NDODHIN DERI N 45 MILE PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="1471.867" dur="2.998"> QYTETI BEXAR QAT KUPTUAR DUHET DERI N 45 45 MILE P PR MNYR NGA ORA KA QENA N IN BRAUNFEL NEW T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="1474.867" dur="2.232"> FITONI N 45 45 MILE P HOR K HOTUR MNYR KA NGJARJE N B BRAUNFELET E REA S SO TENI </text>
<text sub="clublinks" start="1477.101" dur="1.731"> KUPTUESHT TH K BTU N B BRAUNFEL NEW T NEW RE T SO MUND TICE SHENI L THND THSISHT që POR THESEOUTFLOW </text>
<text sub="clublinks" start="1478.834" dur="0.798"> DO TUAJ V NOTREJT TH QAT KTO K THTO BOUNDARIES SIPAS K BTU KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1479.634" dur="2.731"> NJOFTIMI PR KOSTO KUNRKESA TUN PARAQITJE SI T B KUFIZUAR NO TUN TJERA T SM VJETUR </text>
<text sub="clublinks" start="1482.367" dur="0.598"> DETYRAT SI K BT B BUMP NO TJERA T SM TJERA TALL VDEKJE T VDREJT AS SI K BTU BUMNI NO TTHER TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1482.967" dur="2.432"> TJERA T TJERA TUN VDEKURA T SM VEPRUARA SI K BTU BUMNI N BO BAZAT E TJERA T O JASHTME. ATA JANË </text>
<text sub="clublinks" start="1485.401" dur="0.498"> ZGJEDHET SI K BTU KUFIZUAR NO BONDARI TTHER TJERA TUT JASHTME. JANE KAPITULLI I PRODHIMIT T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="1485.901" dur="2.698"> BASHKIMET E JASHTME. JANE KAPITULLI I PRODHIMIT TV ZHVILLIMIT T NEW REPUBLIKS SUN RE </text>
<text sub="clublinks" start="1488.601" dur="1.564"> KAPITULLI I PRODHIMIT T DE ZHVILLIMIT T NEW RI ​​TUN TRETSIS AND DHE Q IS ISSHT SI </text>
<text sub="clublinks" start="1490.167" dur="1.532"> ZHVILLIMI I TRETSIS AND DHE Q IS ISSHT EX saktësisht ATFAR APSHT NDODHET N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1491.701" dur="0.531"> ATA ISSHT saktësisht ATFAR HSHT H NDODHET N IN GONZALES TUNT QYTETIT GUADALUPE </text>
<text sub="clublinks" start="1492.234" dur="0.531"> FAR KA NDIKUAR N IN VITET GUZALELE TU GUADALUPE QYTET KAQ SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1492.767" dur="1.932"> SHTETET E GUZALEVE TU GUADALUPE KAQ T MUND T AT GJITHA K LTO LIDHJE LIDHJE T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1494.701" dur="0.564"> SHTETET KA QENI TE GJITHA KINTO LIDHJE TIT LIDHJEVE T B KUFITUAR N E DO TTHER TJERA Q TH DO T H NDIHMOJN N </text>
<text sub="clublinks" start="1495.267" dur="2.465"> KESTO LIDHJE LIDHJE T B HUMBIMIT N E ACHDO TJERA TJETAT Q W DO T H NDIHMOJN TO T NXNI NUSIN ND STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1497.734" dur="0.798"> EDO TTHER TJERA QAT DO T H NDIHMOJN TO T SP NGJYROJN NO NUSH NDN ZHVILLIMIN E STORMIT POR unë </text>
<text sub="clublinks" start="1498.534" dur="3.031"> NJOHUR NUSH ND ZHVILLIMIN E STORM POR DUA T TO QNDROHET FOKUZUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1501.567" dur="1.098"> ZHVILLIMI POR DUA T TO QNDODHET FOKUAR P FORR KOHN Q BE NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="1502.667" dur="1.832"> Dëshironi të qëndroni të përqendruar për kohën që do të jetë në THUNDERSTORM RREZIKUAR paralajmërim që </text>
<text sub="clublinks" start="1504.501" dur="0.564"> KOHA TING BNI NUN MUNNYR TUN THUNDERSTORM PARALAJMSIN SI UNTIL 8.34 CO MAO NORTHEAST </text>
<text sub="clublinks" start="1505.067" dur="0.498"> THUNDERSTORM PARALAJMRIMIT QE UNTILIT 8.34 CO MAORT PORTIONI Verior i Qarkut BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="1505.567" dur="2.165"> Deri në 8,34 CO PORTIONI MAORT Northeast i Portali GUADALUPE QYTET GUADALUPE PORTIONI I </text>
<text sub="clublinks" start="1507.734" dur="0.898"> PORTI I QYTETIT GUADALUPE QYTETOR BEXAR TORT QYTETARAVE SI QENI. </text>
<text sub="clublinks" start="1508.634" dur="1.698"> PORTI GUADALUPE QYTET TUNT SHQIPEVE SI MIR AS. THIRRET K HERTU LUAJ PR FJAL </text>
<text sub="clublinks" start="1510.334" dur="2.831"> SHQIPTARI SI QENI. THIRRET K HERTU LUAJ P FORR LINDJET N AB RRETH 50 MJETE P PR ORA </text>
<text sub="clublinks" start="1513.167" dur="0.932"> THARRET KETU LUAJ P FORR LARG UN DERI N AB RRETH 50 MIJE PERR KURND THN Q ISHTE VALLREJT WITH ME T O GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1514.101" dur="1.998"> DERI N AB RRETH 50 MIJE PERR K HOND THT QAS MUND T JANALL REZULTONI ME BOUNDARIN E JASHTM DHE DISA VARGJEN E LARGER </text>
<text sub="clublinks" start="1516.101" dur="0.564"> QAT ISHTE VALLREJT WITH ME SJELLJEN E JASHTME DHE DISA VARGJE T MADH K HERTU, POR A KA NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="1516.667" dur="0.565"> KUJDESI DHE DISA VARGJET E RREGULLUAR K BTU, POR NUK KA MUND T KENI PORTIN E STORMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1517.234" dur="1.898"> KETU, POR SI MUND T KUJT K THTO PORTIONI I STORMIT po fillon të zbritet APARTA KA </text>
<text sub="clublinks" start="1519.134" dur="0.898"> KJO PORTIONI I STORMIT po fillon të bie në këmbë aty pranë </text>
<text sub="clublinks" start="1520.034" dur="1.998"> Fillimi për të zënë vend aty pranë Liqeni i CANYON-it P BR M T MIRAR </text>
<text sub="clublinks" start="1522.034" dur="1.865"> KALI KANYON LIRI PACKR M T MADH T TO MBAJTSISOM SIKA NICKEL SIZE NIKEL </text>
<text sub="clublinks" start="1523.901" dur="0.498"> CANYON LAKE BACK më larg në perëndim DISA NICKEL SIZE NGJARJE E MUND T PRGJITHSHME NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1524.401" dur="0.598"> WEST DISA NIKEL NDERME VETE PERGJEGJESISHT PER GJENERALE NGA KERRVILLE JUG I KOMUNIKUAR TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1525.001" dur="2.231"> E PRGJITHSHME E MUNDSHME NGA KERRVILLE JUG T OF KUFIZUAR T ALL GJITHA MAYNYRN N TO LAKE KANYON </text>
<text sub="clublinks" start="1527.234" dur="1.898"> KERRVILLE JUGORE E KONFORTUAR T ALL GJITHA MAYNYRN DREJT TO N Liqenin CANYON KA GJERI VERI I BULVERDE </text>
<text sub="clublinks" start="1529.134" dur="0.565"> MAYNYR M T GJITHA KANYONI Liqenit këtu vetëm në veri të BULVERDE KJO PORTIONI I RRJETIT ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="1529.701" dur="2.764"> K NORTHTU VERI VERI I BULVERDE K PTU PORTI I RRJETIT po bie poshtë në Jug në RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="1532.467" dur="0.498"> K PTO PORTIONI I RREZIKUT po bie në jug në RRETH 3035 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="1532.967" dur="1.032"> NDERTIMI I GJYQSIS SOUTH S SOUTH JUGUT N AB RRETH 3035 MILE P PR ORA. Kështu që kjo do të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="1534.001" dur="2.031"> 3035 MILE PER HOUR. Kështu që kjo do të shkojë te BERNIE KETU PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="1536.034" dur="0.565"> NË ORË. Kështu që kjo do të shkojë te BERNIE KETU PRETTY së shpejti SHUM STORM I ELEKTRIFIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1536.601" dur="2.131"> GJITHA T B BERNIE KETU KUJT SHUM SHTYPI E ELEKTRIFIKUAR KTU KETU një ton ndriçimi SI QEN </text>
<text sub="clublinks" start="1538.734" dur="0.565"> Së shpejti SHUM STORM I ELEKTRIFIKUAR KETU Një ton ndriçimi SI QENI PARA KIST DO T CON vazhdojë </text>
<text sub="clublinks" start="1539.301" dur="2.364"> KETU Një ton të ndriçimit SI QENI PARA KISTO do të vazhdojë të hidhet në Jug. KUJTIMI I KISTU </text>
<text sub="clublinks" start="1541.667" dur="1.632"> KUNDR KJO DO T CON VAZHDON N TO DROPN E JUGUT. KOHSIMI I KISTU K GTO M GNYET N ZEMR T </text>
<text sub="clublinks" start="1543.301" dur="1.031"> DROP JUG. KOHSIMI I KTU K GTU MUND T PARA N ZEM OFRIN E DREJTS SUNT BEXARIT RRETH 7.30 </text>
<text sub="clublinks" start="1544.334" dur="1.865"> KETOJN INT N HE ZEMRIN E SIGH DREJTS SUNT BEXAR RRETH 7.30 ose VAZHDONI T TO MBIJENI UPDATUARA </text>
<text sub="clublinks" start="1546.201" dur="1.264"> E DREJTA E QYTETIT BEXAR RRETH 7.30 ose VAZHDONI T K MBIJENI Q U NDODHET DUKE KET NEWSAST </text>
<text sub="clublinks" start="1547.467" dur="2.165"> Ose VAZHDONI T K MBIJENI QOU NDODHENI KURT N NEWNJASHT INSIN N IN T J DREJT RE REZULTM me shpejtësi NJ A LOOND AT N AT 7 </text>
<text sub="clublinks" start="1549.634" dur="0.531"> DUKE DUHET T NEW K NEWT NEW NDIKIMI N J T J DREJT QU SHUM SHUM NDRMARRJE N THE 7 DIT WEN Q WE VAZHDIM T TO SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="1550.167" dur="2.598"> Vërtetë me shpejtësi një libër në 7 ditët ne do të vazhdojmë të shohim STORMS izoluar në kohë </text>
<text sub="clublinks" start="1552.767" dur="0.532"> DITA DO T CON VAZHDOJMOR T SE SHIKONI STORMET E ISOLLUARA N AT KOHA TRO GJYKATA T THE </text>
<text sub="clublinks" start="1553.301" dur="0.598"> STORMET E ISOLATUARA N T KOHA TRO GJYKAT OFS S WE JAVS S BY Mesdheut të ardhshëm </text>
<text sub="clublinks" start="1553.901" dur="1.564"> PROR GJYKAT OFN E JAVS S BY MESS S WE JAVS S VITIT TX NDRMARRJES ISSHT E DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1555.467" dur="200.898"> DO T BE NDODHET. GUYS DUHEN T ALL GJITHA >> JEMI DUHET T AND NDIKOJM AND DHE MUND T AND BIJN AND DHE FUQI PLANE MBROJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="1756.367" dur="2.032"> >> JEMI JEMI DUHET DHE NDEROJM AND DHE PLANI P DERFUNDIMIN E FILLUAR DHE T SA SHENJTOU E DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1758.401" dur="3.031"> DISPOZITA NAY FUND DHE PLOTSIMI E FILLUAR DHE T SA SHENI TANI DUHET TAL BNI NJOT TJER P OR NJ O </text>
<text sub="clublinks" start="1761.434" dur="1.998"> E FILLUAR DHE TI SHENI TANI DUHET T JETOJN AN TJER FOR P FORR NJ O SHUM NOR NORRIS SHKEN </text>
<text sub="clublinks" start="1763.434" dur="0.298"> Bisedoni për një tjetër për të shkuar një tjetër Noris shkon dhe konkurrojnë. </text>
<text sub="clublinks" start="1763.734" dur="0.631"> SHKO TR GJITHA E NORRIS SHKOJN AND DHE KONKURRENI. >> KETO N ON KOHA Ose N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1764.367" dur="0.632"> DHE KONKURREN >> KETE N ON KOHA Ose N THE SPURS DO T COMP konkurrojnë Tonin në A </text>
<text sub="clublinks" start="1765.001" dur="0.498"> >> KETO N ON KOH APO N THE SHKURTILLT DO T COMP konkurrojnë TONIGHT N G GAME QAT K COSHILLA N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1765.501" dur="1.198"> SPURS do të konkurrojnë ton në një lojë që shkon në standardet në sportet e mëdha. </text>
<text sub="clublinks" start="1766.701" dur="3.198"> GAME QAT K THESHILLA N IN STANDINGS N IN SPORTE TIG BIG BOARD. ... </text>
<text sub="clublinks" start="1773.1" dur="2.999"> ISSHT DITA P SPR SHKURT WT T W FUND T THE SHENJTN E SAKRAMENTO KINGS N IN PAR F të 8 </text>
<text sub="clublinks" start="1776.101" dur="0.564"> FUQI SONY TREGTI SACRAMENTO KINGS N THE PAR F T 8 8 lojrave të farave </text>
<text sub="clublinks" start="1776.667" dur="1.998"> TONA N IN PAR F T OF 8 Lojrave VESHJE P FORR GRUPET E VLERA TREGUAR RREGULLORE E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="1778.667" dur="0.498"> KUJDESI GAMES P FORR KLUBET E VLERA TREGONI SPURAT E PARAMES GAMIN E PRGJITHSHM SEZONI SIGUROR SI MARS, </text>
<text sub="clublinks" start="1779.167" dur="2.565"> SHENJ THESISHT GJITHA E PAR E RREGULLUESHME E RREGULLUESHME E SEZONIT SI MASME, 10. KU JAN T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1781.734" dur="0.598"> SEASON GAME SINCE MARCH, 10. KUR KUR T RREJTOJN AS SI 10 DHE PAS THEN </text>
<text sub="clublinks" start="1782.334" dur="0.965"> E 10-ta. KUR KA TANI I KAN NGA 10 DHE PASQYRIMIN E SHPIRTSISHT HAPPENED HIT SPURS </text>
<text sub="clublinks" start="1783.301" dur="2.531"> SI DHE 10 DHE PASQYRIMIN E SHKURTUAR NDODHEN SPURS HIT REBOOT ME RREGULLIN E </text>
<text sub="clublinks" start="1785.834" dur="0.631"> SHTYPI NDODHEN SPURS HIT REBOOT ME RREZIKun e vitit 2736 N R RECORDIN E DYT </text>
<text sub="clublinks" start="1786.467" dur="2.398"> REBOOT ME RREGULLIN E 2736 NEC RREGULLIN E DYT M T DYT T OF TEKMAVE T CON KONFERENCS P WESTRBESTIN </text>
<text sub="clublinks" start="1788.867" dur="1.365"> 2736 NEC RREGULLIN E DYT M T MIR T KOMBMSTARFVE T CON KONFERENCS S WEST VENDIT N. </text>
<text sub="clublinks" start="1790.234" dur="0.998"> E TEKMAVE TF KONFERENC WESTS VERDORE në BUBBLE, QOLLIME TPS POPS, </text>
<text sub="clublinks" start="1791.234" dur="0.565"> N THE BUBBLE, QPSLLIMET E POPSIONIT, ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="1791.801" dur="2.531"> BULEQI, QOLLIMET E POPSIONIT, ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ Q WH DUHET T K M KNYROJN SPURAT </text>
<text sub="clublinks" start="1794.334" dur="0.298"> ZHVILLIMI I PLAYEREVE TO RINJ KU DUHET T TO MBIJET PLAYOFF TG GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1794.634" dur="0.698"> EDHE DUHET T K M KNYROJN STREAKun e gjallë të SPURSVE T AL GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="1795.334" dur="0.498"> LUGJET E GJITHA PLAYOFF LIVE. >> RREZIMI I SPURSIT RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="1795.834" dur="2.631"> LRENDONI JET. >> REZULTATI I SPURSIT LUGEN PA LAMARCUS DHE TREGU KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="1798.467" dur="0.398"> >> REZULTATI I SPURSIT LUAJ PA PA LAMARCUS DHE TREGIMI QO JAN B DN DONENUAR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="1798.867" dur="0.598"> PA LAMARCUS DHE GJITHA KUSH JAN BONERONE P FORR SEZONIN DHE KUJDESIN E SHUMS </text>
<text sub="clublinks" start="1799.467" dur="2.365"> JAN B B DR D T FOR B FORNA P FORR SEZONIN DHE SHPIRTN E KUJDESIT BRYN FORBES do të ulet </text>
<text sub="clublinks" start="1801.834" dur="0.698"> FORUMET E BRENDSH ANDM T SE SHENJTS DHE KUJDESI SHPIRTS SI T S DREJT T TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1802.534" dur="0.365"> BRYN FORBES do të ulet në ton me dritën e ndezur </text>
<text sub="clublinks" start="1802.901" dur="0.131"> Ton me një quad të ndritshëm ... </text>
<text sub="clublinks" start="1803.034" dur="2.598"> ME LEXIMIN E BRENDSH ...M ... TREGTSIA DETYRAT E JOHN DITA </text>
<text sub="clublinks" start="1805.634" dur="3.231"> ... FIQIMI I DITS JOHN FEELS P FORR TEAMMATIN E TIJ të FJAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1808.867" dur="1.932"> TIGH DREJT THESIT JO DITEN E JOHN VETE P FORR TEAMMATIN E TIJ T F FJALS. >> ISSHT ASNJERHER MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1810.801" dur="0.264"> P FORR TEAMMATIN E TIJ T F FJALS. >> NSHT Asnjëherë nuk jeni mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="1811.067" dur="2.832"> >> NSHT Asnjëherë nuk jeni mirë. >> SHIKONI DISA Ndihmë </text>
<text sub="clublinks" start="1813.901" dur="1.031"> JU DINI >> SHIKONI DISA Ndihmon P AGRPARAJ, DUHET TIK LN S I SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1814.934" dur="1.498"> >> SHIKONI DISA Ndihmon PARPARAJ, DUHET TIK NDODHME SI thash se JEMI LEXUESHME SI DUHET VET </text>
<text sub="clublinks" start="1816.434" dur="0.598"> KUNDR, JU DUHEN T MUND TID SHAM T WE GJITHA JEMI LEHTSISHT T ON BESOJN AG NDRMARRJEN NA K THT L LUIS DASHUR T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1817.034" dur="1.231"> JEMI LEHTSISHT T SET DUHET VETM N IN KIST L LUIS LOVE T B DONI K ISTO NOTSHT NJOFTIMI PUNA JONA SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1818.267" dur="3.132"> N TH KISTVE LUIS DASHUR T TO BNI K ISTU NOTSHT NJOFTIMI PUNA TONA DUHET T CAR KUJDESI FORC P OR NGJARJE N SO NUK JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1821.401" dur="1.764"> ISSHT NOT NJOFTIMI PUNA TONA SI DUHET TE KUJDESI FORC P OR NGJARJE N NO T NO GJITHA DUA T TO DUHET T G BESOJM K TOU DINI </text>
<text sub="clublinks" start="1823.167" dur="0.598"> KUJDESI FORC O PR NGJARJE N T NO GJITHA DUAJ T G SHUM TANI TN DUHET TVER GJITHA NUK JEMI KONFIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="1823.767" dur="2.498"> T ALL GJITHA DUAN T G BNUT TOU DUHET TVER GJITHA DUHET T I'GJITHA Unë jam i bindur që ai do të jetë në gjendje të luajë për </text>
<text sub="clublinks" start="1826.267" dur="2.832"> VERDO T SO GJITHA NUK Unë jam i bindur që ai do të jetë në gjendje të luaj për ju. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1829.101" dur="2.098"> QE DUHET T BE JET AB FUND T PL B PLNI PR TI DNUAR. KJO >> Një UDHHEQS S TO LEHTSISHTIT </text>
<text sub="clublinks" start="1831.201" dur="1.131"> JU DINI KETI >> NJ U UDHHEQS S TO REBIKIMIT T SP FURNIZJEVE T PL LUAJN 3 3 Lojrat e Ekspozitës </text>
<text sub="clublinks" start="1832.334" dur="1.998"> >> NJ U UDHHEQS S TO REBULTIMIT T FURNIZJEVE TAY LUAJN 3 3 Lojëra EKSPOZITA KU MUND T GJENI NJAS TASA T OF PLAYING </text>
<text sub="clublinks" start="1834.334" dur="0.498"> SPURS PLANUAR 3 Lojrat EKSPOZITIVE KU MUND T MUND TI KUJT PL T OF PLANIFIKIMIT N OF PARA T NO FANJEVE T 0 0 </text>
<text sub="clublinks" start="1834.834" dur="2.631"> ISHTE M G SHUM A NJ SHUMAS P OFR PLANIFIKIM N IN PARA T NO TANEVE T OF 0 SHUM PRFSHIR ND FNI </text>
<text sub="clublinks" start="1837.467" dur="2.998"> N FR PARA T FANJEVE T 0 0 KRKESS NJ F Z FNI T D NDRYSHME TYRE RRETH I RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="1840.467" dur="0.432"> P CRMBLEDHJE NJ F Z FNI T D NDRYSHME TANI RRETH I RI VETM. >> Krijon me siguri A </text>
<text sub="clublinks" start="1840.901" dur="2.198"> Thotë YOUNG VESHTNI. >> MIRIO B MNI NJ >> SHUM >> MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1843.101" dur="2.631"> >> MIRIO B MNI NJ >> SHUM >> MIR. >> SI DHE FILJANE VARG PR </text>
<text sub="clublinks" start="1845.734" dur="3.198"> >> MIRA. >> SI DHE FILJANE VARQEN P FORR 3 GJITHA Q TH NE </text>
<text sub="clublinks" start="1848.934" dur="0.365"> >> SI DHE FILI KA VARGUAR P BR 3 GJITHA Q KEMNI </text>
<text sub="clublinks" start="1849.301" dur="2.998"> POR 3 lojrat që i kemi shumë larg dhe këtu thjesht duhen </text>
<text sub="clublinks" start="1852.301" dur="2.998"> KA DUHET T DREJT AND DHE KA DUHET TIK KENI VIKT D T D NDRYSHME P ITR T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1855.301" dur="1.664"> SI DUHET DHE KA DUHET T DUHET NJ VI VIKT D T D NDRYSHME P ITR T DUHET T IN them në asgjë më mirë </text>
<text sub="clublinks" start="1856.967" dur="0.598"> VIKT D E NDRYSHME P ITR T DUHET TAY SHUM NUK M ME SHUM MEGAN SI KOMPONENTI I VJETR </text>
<text sub="clublinks" start="1857.567" dur="1.898"> Thuaj N B MET T MADH ME MEGAN SI KOMPONONI I WARM ISSHT M ISSHT M Mashtrimi SHT Q TH N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="1859.467" dur="3.232"> MEGAN thotë se KOMPONONI I WARM ISSHT M MISSIMI ISSHT Q TH N IFSE DO T BN KUNDR REAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1862.701" dur="0.231"> ISSHTIS SHPRNDARJE THSHT TH Q IF N IFSE DO T RREVIT T REAL. Unë bëj </text>
<text sub="clublinks" start="1862.934" dur="0.198"> SHPESHT RE REAL. >> Unë vetëm. </text>
<text sub="clublinks" start="1863.134" dur="2.831"> >> Unë vetëm. >> E TYRE DO TIN BINNI T TH MNYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1865.967" dur="0.665"> JUST. >> E TYRE DO TIN THIRKSISHME Q R NDIKONI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1866.634" dur="0.598"> >> E TYRE DO TIN MIRINMINDERIT QOU JENI ROLLIKUAR DHE 3RD NUK KA NDODHJE. Qëndron </text>
<text sub="clublinks" start="1867.234" dur="2.831"> SHKOLLIMI DHE 3RD NUK BODY. Q STNDRON T M BNI YDO PO, DUHET TIN GJITHA E </text>
<text sub="clublinks" start="1870.067" dur="1.932"> 3RDHTB NUKBODI. Q STNDRON T M BNI YDO PO, DUHET T K GJITHA FEELS </text>
<text sub="clublinks" start="1872.001" dur="0.598"> B MJN DO PO, DUHET TIN NDODHET E FEELS T L PRNIJ NJ A GAME P BRDORIM KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="1872.601" dur="2.098"> Feelët ju pëlqejnë një lojë të ndezur kur ju vetëm keni vetveten dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1874.701" dur="3.031"> LIKE NJAME GAME BACKING AWAY DUHET TANI VETM VET Y TUAJ DHE BENCH SI DUH TUAJ DHE GOTTA </text>
<text sub="clublinks" start="1877.734" dur="1.431"> JU VETEM VETN TUAJ DHE BENCH SI TYRE DHE GOTTA Luftoni KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="1879.167" dur="0.265"> PARA QENI DHE GOTTA Luftoni KUNDR RESTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1879.434" dur="0.731"> Lufta KUNDR RESTIT. >> SPURAT N IN KINGS do të luajnë </text>
<text sub="clublinks" start="1880.167" dur="0.565"> RESTI. >> SPURAT N K MBRETRT do të luajnë me ton në 7 në ORLANDO, POP </text>
<text sub="clublinks" start="1880.734" dur="2.531"> >> SHKURTIMI N IN MBRETRIN do të luajë ton në 7 në ORLANDO, POP TO TO TO US MILLS PATTY IS TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1883.267" dur="2.332"> Ton në 7 në ORLANDO, POP TOLD SHUME SHBA MAT PATTY OSHT por ai nuk është i ngut, ai është vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="1885.601" dur="0.698"> TLD SHUM US MALLSET PATTY NUK OSHT TI NUK HSHT KURNDSISHT, Ai nuk është duke u dashur. NUMBERR 8 N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1886.301" dur="0.931"> NUK KUPTOHET, NUK DUHET T PL BAYNI. NUMBERR 8 NEM MEMPHISN E MBAJTSIN E TREGUARA PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="1887.234" dur="2.931"> NUK LUHET. NUMRI 8 N M MEMPHISN E MBAJTN N T MBROJTJEN N P PORTLAND P THR K AFT AF AFAT T B PRDORUR </text>
<text sub="clublinks" start="1890.167" dur="2.032"> MEMPHISA P WESTR MBROJTJEN N P PORTLANDA KIST AFTRIN B MOT T MJEDAVE T T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1892.201" dur="1.998"> K AFT AFAT T B TYRE T T MUND T MUND T K GJITHA ME ARMT Q L FUND T GJITHA T D GJITHA KOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="1894.201" dur="1.131"> Marrja e një gju me armë të bllokuar gjatë kohës që KUJTIMI I KUJTESIT I 1-të ANTHEM KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="1895.334" dur="0.565"> GJITHA GJAT GJAT ANTHEMIT KOMBTAR TART KUJDESIT TT KUFIZUAR KUJDESI I BI SH MANNDETSOR I BIJIT T WH CILHS </text>
<text sub="clublinks" start="1895.901" dur="2.631"> ANTIMI I DYT I P BLRZITSHM PAZRDORIMI P MANRDORIMI BIG MANUES I VERIUT CILA E MUND T KUJT PAS BULETIN </text>
<text sub="clublinks" start="1898.534" dur="3.131"> P USRDORIMI MANUAR I VERIUT CILA E MUND T FUNDIT TUN FUNDIT TASS PASURIS IT U BAMR N ON PLUS FOUL </text>
<text sub="clublinks" start="1901.667" dur="0.898"> PASI BOUNCE ISHT SL u përplas në PLUS THE GOIN E PAR E PAR E JORK YS SI PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1902.567" dur="1.132"> P PLR PLUSIN E PAR të Lojës së Parë të Jorkut të Ri SINCE 3/25/2019 KU JU SUFERUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="1903.701" dur="3.031"> GAME E PAR E RI E JORKIT SINCE 3/25/2019 KU JA SUFERUAR NJ LED LED LEHTA LEGJ T B BRENDSHME </text>
<text sub="clublinks" start="1906.734" dur="1.898"> 3/25/2019 KU JA SUFERUAR NJ BL BLAZERS LEGJ T B BRENDSHME LED 3530 PAS NJ O TREGU DY 2. </text>
<text sub="clublinks" start="1908.634" dur="1.631"> BLAZERS LEZH LEHTRO TRO BRAKEN LED 3530 PAS NJ TREGU DY 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR HUMBAN </text>
<text sub="clublinks" start="1910.267" dur="0.632"> 3530 PAS NJNE KART QU 2ND. JARRON JACKSON JUNIOR HUMBON KAMILLA TALL BALL DHE PUSHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1910.901" dur="2.598"> JARRON JACKSON JUNIOR HUMBON CAMILLA BALL MUND T AND NDOSHT AND DHE PUSHON T IT DHNN DHE T KUJDES DAM N LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="1913.501" dur="2.898"> KAMILLA E BALLA MERRET DHE PUSHONET E DYT AND DHE KUQ T DUHET N K L LNDN E KNGUAR DHN E PAR F 3 </text>
<text sub="clublinks" start="1916.401" dur="0.564"> DHNI DHE FAMILJET DAMI NIT LITTLE ZGJIDH SHPSTRBJET TIR PAR 3 GAME, PORTLAND NDES 6150 </text>
<text sub="clublinks" start="1916.967" dur="2.765"> NUK KA NJND D T PAR 3 THE GAME, PORTLAND MUND T 61 6150 KOHA OZ K BLT BL BLAZERS LED </text>
<text sub="clublinks" start="1919.734" dur="2.131"> GAME, PORTLAND DUHET 6150 KOHA OZ K LEDT AT BLAZERS LED N H HALFTIME 6868 N </text>
<text sub="clublinks" start="1921.867" dur="0.598"> KOHA T TH K LEDT LED LED LED Blazers N H HALFTIME 6868 N PORTLAND shkon për të fituar një nga 40 </text>
<text sub="clublinks" start="1922.467" dur="2.532"> HALFTIME 6868 N PORTLAND DUHET T W FITOJN O NJ 40 40 N TO NJ 35 35 DHE MB OSHTETJE TIME </text>
<text sub="clublinks" start="1925.001" dur="1.631"> PORTLAND DUHET T TO FITOJN O NJ 40 40 N O 35 DHE N AND M SNYRJE TIME PUPRKOHSHME DHE NDIHME PUTR SPORTET WHO </text>
<text sub="clublinks" start="1926.634" dur="0.531"> P OR NJNE 35 DHE MB OSHTETJE TIME MBIJETSHME DHE NDIHMIMI I SPURAVE Q JANE TANI 3 DHE NJ G GALA T H GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1927.167" dur="2.598"> DHE NDIHME PUTR SPIJET T WH CIL AT JANOW TANI 3 DHE NJAM GALA TAL GJITHA PARA MEMFISIS DHE 8-të </text>
<text sub="clublinks" start="1929.767" dur="2.632"> JANE TANI 3 DHE NJE LUME LUME PARA MEMFISE DHE 8-te SPURAT E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="1932.401" dur="0.898"> SIPAS MEMFISIS DHE 8-të SPURAT E P ENRFUNDUARA TA 3 duke mposhtur TONIGHT E KINGS, </text>
<text sub="clublinks" start="1933.301" dur="1.198"> SPURAT E PCRFUNDUARA TI 3 duke mposhtur tonën e mbretërve, kështu që ata po marrin ndihmë </text>
<text sub="clublinks" start="1934.501" dur="1.031"> NGA RRITJA E TONAVE T MBRETRVE, Kështu që ata po fitojnë ndihmë ata që duhet të dini kur ju </text>
<text sub="clublinks" start="1935.534" dur="0.998"> Kështu që ata po marrin ndihmë ata që duhet të dini kur ju flisni për disa nga spurset janë </text>
<text sub="clublinks" start="1936.534" dur="1.098"> NUK KAN TN DINI KU JENI TAL MUND T TO NDIKOJN DHNI TUR SPURAVE JAN T OH P OHRDOREN OH JU JEMI JU DUA T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1937.634" dur="1.431"> Faleminderit për DISA T SP SPURSIT NUK JAN T OH KUJT OH, JU JEMI JU DUA TN DUHET T NO NUK MUND T BNI. KËTO JANË </text>
<text sub="clublinks" start="1939.067" dur="0.565"> LIKE OH JU JEMI DUHET TN DUHET T NO NDONA T MIR. KESTU JAN Lojtarë të mëdhenj nëse ato janë duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="1939.634" dur="0.631"> NUK ESHTE PUNE E MADHE. KESTU JAN Lojtarë të mëdhenj nëse ato do të bëjnë lojërat. PO DHE TI </text>
<text sub="clublinks" start="1940.267" dur="0.565"> Lojëra të mëdha nëse ato do të bëjnë lojërat. PO, DHE E DINI QAT DUHET T K MBIJET </text>
<text sub="clublinks" start="1940.834" dur="193.765"> Bëni PLAYOFFS. PO, DHE E DINI Q DUHET T K MBIJET SE QNDRONI T GJITHA. YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2134.601" dur="1.798"> DINI Q DUHET T K MBIJET SE QNDRONI T GJITHA. YEAH. Ata kanë qenë një nga çelësat </text>
<text sub="clublinks" start="2136.401" dur="1.131"> Q ST BRENI T GJITHA. YEAH. Ata kanë qenë një nga lojtarët kryesorë në luftën kundër </text>
<text sub="clublinks" start="2137.534" dur="1.198"> Ata kanë qenë një nga lojtarët kryesorë në luftën kundër KETE PANDEMIKE KETU SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2138.734" dur="0.565"> Lojtarët në luftën kundër K HERTU PANDEMIKE KETU SAN SAN ANTONIO DHE BEXAR SHTETI SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2139.301" dur="2.564"> K HERTU PANDEMIK N IN AN SANITIO SAN DHE BEXAR SAN ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2141.867" dur="2.632"> SHTETI ANTONIO DHE BEXAR SAN ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P QR KSAT Q DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="2144.501" dur="0.631"> ANTONIO, SHALNDETI METRO DHE P KSR PYETJEN E KSAT DHE JEMI T JO BASHKUARA T BY QYTETIT ASSISTANT </text>
<text sub="clublinks" start="2145.134" dur="1.165"> KSAT DHE TA DITS JEMI T JO BASHKUARA PR MBROJTJEN E ASETISTANIT DHE METRO INTERIM </text>
<text sub="clublinks" start="2146.301" dur="0.798"> JEMI T JO BASHKUARA NGA MANAXHERI I ASSISTANIT T CITY QYTETIT DHE KOLEGJET E DREJTORIT TAL SHALNDETIT METRO INTERIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2147.101" dur="0.631"> MENAXHIMI DHE INTERIM METRO DREJTORI SHALNDETSOR DOKTOR COLLEEN BRIDGER DOKTORI FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="2147.734" dur="2.498"> DOKTORI KUJDES DOKTORI SHALNDETSOR KOLEGJI BRIDGJERIKE FALEMINDERIT P FORR T BE BN WITH ME SHBA K HERTU KISTO EVENING. </text>
<text sub="clublinks" start="2150.234" dur="1.331"> DOKTORI I BRENDSHME FALEMINDERIT P FORR T BN WITH ME SHBA KTU K THTO EVENING. DUA N TO FILLIMIN E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="2151.567" dur="0.498"> ME SHBA KETU K THTO EVENING. DUA T TO NDRMARRJEN E PAR BY NGA PYETJE RRETH TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2152.067" dur="2.598"> DUA T START NDRMARRJEN PARAJ T BY KKRKOJM AB RRETH REACTIMIT TUAJ N TO ATFAR GREG GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="2154.667" dur="0.398"> NGA PYETJE RRETH REACTIONIT TUAJ N WH FAR GJYQSUAR GREG ABBOTT tha sot </text>
<text sub="clublinks" start="2155.067" dur="2.865"> REACTIONI N WH WHFAR SA GJYQ ABSUESHME GOVERNOR GREG ABBOTT QEN DITA QAT DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE </text>
<text sub="clublinks" start="2157.934" dur="0.465"> ABBOTT tha sot, që DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK KAN THE FUQIN </text>
<text sub="clublinks" start="2158.401" dur="2.964"> Q DE DEPARTAMENTET SH HENDETSORE LOKALE NUK KAN THE FUQIN TO N TO SHKOLLT E Mbyllur </text>
<text sub="clublinks" start="2161.367" dur="0.232"> NUK KAN THE FUQIN TO T TO SHKOLL PS TOS VLERSUAR ND CLRMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="2161.601" dur="0.598"> PRER PARAQITJEN E SHKOLL CLVE TOS MBYRET N IN RREZIK PR PARANDALIMIN E SHKRIMIT T TH KTI </text>
<text sub="clublinks" start="2162.201" dur="2.664"> N OR RENDI P TOR T P PARANDALUAR SHKRIMIN E K ILTL LLNGJIS,, CILA'SHT REACTIONI TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2164.867" dur="3.132"> P TOR PARAQITJEN E SHPRNDARJES S IL K ILT IL LLNGJIS,, Cila është reagimi juaj në atë. </text>
<text sub="clublinks" start="2168.001" dur="2.964"> ILLNESS, ATFAR''SHT RE Reagimi juaj NO KT TO. >> KJO ISSHT A NJIT BIT E LITTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2172.1" dur="4.099"> FAR DUHET T FOR NDIKOJM FOR NGA LEADERSHIPI SHTETRIS BE S BE FITIMIT N ON KISTS SSHTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2176.201" dur="1.198"> NGA LEADERSHIPI I SHTETIT T BE FILLUAR N ON KSTS SSHTJE. Kështu që çdo send ka të njëjtin </text>
<text sub="clublinks" start="2177.401" dur="3.198"> UDHZUES N ON KIST IS SHTJE. Kështu që çdo send ka librin e njëjtë dhe në të njëjtin grup të </text>
<text sub="clublinks" start="2180.601" dur="3.164"> SI Q E E DREJTVER VERDO KA PLANIFIKIMI I NDRMARRJE DHE N THE TAME DREJTAT E RREZIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="2185.5" dur="4.599"> DISA UDHZUES TEA që thanë që autoritetet vendore të shëndetit mund të shkojnë në atë që plotësohet. </text>
<text sub="clublinks" start="2190.101" dur="3.231"> ATA AUTORITETET SH HENDETSORE LOKALE DUHET TEP HAPI N TH KT V ZGJIDHJE plotësohet për disa nga ato udhëheqës </text>
<text sub="clublinks" start="2193.334" dur="3.131"> NDIKONI N KT V ZGJIDHJE plotësohet për disa nga udhëheqësit dhe aq sa ato që ne kemi. </text>
<text sub="clublinks" start="2196.467" dur="1.532"> P FORR DISA T TH K THTU UDHHEQ ANDS DHE SI ATA Q KA VAJN. NJOFTIMI I DITS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2198.001" dur="1.998"> Dhe kështu që ajo që kemi bërë. Njoftimi i sotëm është i dini. SHUM NJ A BIT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2200.001" dur="0.564"> Njoftimi i sotëm është i dini. Unë GUESS një copë e vogël e asaj udhëzuese që ne e pranojmë </text>
<text sub="clublinks" start="2200.567" dur="2.632"> JU DINI Unë GUESS një copë e vogël e asaj udhëzuese që po kërkojmë për ju e dini se ne do të </text>
<text sub="clublinks" start="2203.201" dur="3.131"> E KUJDESI Q TH UDHZOHET Q RE JEMI DUHET T FOR DUHET T WE DUHET TP PRGJEGJM PCRGJIGJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2206.334" dur="2.998"> DUHET P FORR TI DUHET TP PRGJIGJEM AKTUAJ. SI QE ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2209.334" dur="3.198"> PPRGJIGJE AKTUAJ. SO që është më shumë udhëzues. </text>
<text sub="clublinks" start="2212.933" dur="9.432"> T H NDIHMOJM IN N VAKRTJEN VENDIMIN E TYRE. Ne duam fëmijë dhe studentë. </text>
<text sub="clublinks" start="2224.966" dur="4.566"> KAN AM SHUMNJEN E DYT T OF RREZIKUT DHE SHUMSIN LE E PRGJITHSHME TUR EKSPOZIMIT T TO CVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2229.534" dur="0.298"> DHE MASA E DYT E EKSPOZIMIT T TO NDIKOJM--19 SI MUND. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.834" dur="2.431"> EKSPOZIMI N CO KONVIDHJE-19 SI E MUNDSISHME. >> SHTOJN L T L LIKE KISTO </text>
<text sub="clublinks" start="2232.267" dur="2.998"> SI E MUNDSISHME. >> SHTOJN L T L LIKE KISTO PANDEMIKE P DERFUNDON PUT A </text>
<text sub="clublinks" start="2235.267" dur="2.032"> >> SIJET NUK KAN KTU PANDEMIKE PFRFUNDON PFRMBLEDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2237.301" dur="1.831"> PANDEMIKA KA PFRFUNDUAR T P DREJT A SPOTLIGHT N ON SHALNDETIN METRO. KJO DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2239.134" dur="1.098"> SPOTLIGHT N ON SHALNDETIN METRO. KERTU JAN S DIKA KRITIKA P IR T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2240.234" dur="0.598"> SHALNDETI METRO. KERTU JAN S DIKA KRITIKA T I SHUM EKSPRES-LAJME WROTE NJ AN NENI </text>
<text sub="clublinks" start="2240.834" dur="0.631"> KRITIKAT P IR SHTYPIN-LAJME E SHPIRT W NDODHEN NENI RRETH TRAJTUESVE TT KONTAKTIT DHE SI </text>
<text sub="clublinks" start="2241.467" dur="2.998"> EXPRESS-LAJME WROTE NENI RRETH KONKAKUESVE T CON KONTAKTIT DHE SI DUHET T TOO BNI NJ A WHILE P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2244.467" dur="2.098"> RRETH KRAKTUESVE T CON KONTAKTIT DHE SI DUHET T TOO B TOONI KNGJI P FORR KONTAKT TT TRAJTUESVE T TO AKTUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2246.567" dur="1.032"> DUHET T TOO PRKOHET NJ WH BLIJE P FORR KONTAKT TT TRAJTORVE T G GJITHA AKTUALE GJITHA KUFIZUAR KU JENI PREERBASHK </text>
<text sub="clublinks" start="2247.601" dur="1.598"> KONTAKT TAC TRAJTOR TOVE T GJITHA AKTUALE TIR PUNUAR KU JENI PRBASHK ME ASHT PARA T VLERSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2249.201" dur="0.598"> GJETI PUNUAR KU JENI MARRDHNI ME KATTU VLERSIMIN E PAR T ALL GJITHA DHE KU JEMI NE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2249.801" dur="0.931"> ME KATTU VLERSIMIN E PAR T ALL GJITHA DHE KU JEMI NE T PUNSOJM TH KEST NJERZ Q TH JAN MBROJT </text>
<text sub="clublinks" start="2250.734" dur="3.098"> T ALL GJITHA DHE KU JAN JEMI T H PUNSUAR K PET NJERZ Q TH JAN S SUPPOZUAR T TO THIRRIN DHE LLOJIN E TRACK DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2253.834" dur="3.065"> K PETU NJERZ Q TH JAN S SUPPOZohen T TO THIRRIN DHE LLOJIN E TRACK DUHET T H DUHET SI KA VIRUSI SPSHT SHPREHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2256.901" dur="2.998"> T C THIRRIN DHE TIN GJITHA T TRACK DUHET SI KA VIRUSI SPSHT SHPREHT. >> SHUMOT </text>
<text sub="clublinks" start="2259.901" dur="3.064"> SI KA VIRUS ISSHT SP SHPREHT. >> Një SHUM OF KRITIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2262.967" dur="0.598"> >> Një SHUM OF KRITIKA. DHE JU DINI SI është A është </text>
<text sub="clublinks" start="2263.567" dur="0.998"> E KRITIKIS. DHE JU DUH T NUK SHT ASHT A NJIT BIT E LIDHUR LIKE KRITIKUAR T THE </text>
<text sub="clublinks" start="2264.567" dur="3.098"> DHE JU DUH T IT NUK SHT ASHT A SHT A NJ LIDHJE E BIK LS SI KRITIKOHEN DEPARTAMENTIN E ZJARRIS FOR P NOTR NUK V PNJE </text>
<text sub="clublinks" start="2267.667" dur="2.332"> BITETI I LIKTSISHT LIKE KRITIKUAR T DE DEPARTAMENTIT TE ZJARRIT PUTR NUK SHT NDRNI A ZJARR. </text>
<text sub="clublinks" start="2270.001" dur="0.598"> DEPARTAMENTI Zjarri PR NUK SHT NDRNJ ZJARRI. PARA ATA JANE PERRGJIGJET P ORR RREZIK </text>
<text sub="clublinks" start="2270.601" dur="2.031"> OUT ZJARR. PARA ATA JAN T W aftë për të porositur ENGJIN E tyre të zjarrit dhe plotësisht </text>
<text sub="clublinks" start="2272.634" dur="1.598"> PARA ATA JAN T AB aftë për të porositur ENGJIN e tyre të zjarrit dhe TRAJNIMIN E PLOT T ALL GJITHA T PUNAS SIR TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2274.234" dur="3.165"> ENGINA E ZJARRIT DHE TRAJNIMI I PLOT T ALL GJITHA TA PUNS S THE TYRE. SI JU DINI JEMI ROLLIKUAR ME </text>
<text sub="clublinks" start="2280.466" dur="4.166"> JANE DUHET TAL BNI DIKA KRITIKIMI T DESERVE DHE DISA KRITIKA TD PAVARUR. POR TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2284.634" dur="2.498"> KRITIKA DHE DIKA KRITIKIZA E PADEZUAR. POR JU DUHET KU JU DUHET TOM DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2287.134" dur="3.231"> KRITIKA E PAVARUR. POR JU DINI KU JU DUA DUHET TIK KENI. DHE NJERZIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2290.367" dur="3.165"> DINI KUR KU JENI DIKUJT SI KENI. DHE NJERZIT JAN AF AFRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2295.1" dur="6.565"> MUND T A KISHOJN IN N IN NJER PEZ DHE T WE KNDOJN SI. DUHET TY T RREZIKONI ME TI </text>
<text sub="clublinks" start="2301.667" dur="0.898"> Kështu që ne e njohim atë. DUHET T TO BNI T R RREZIKONI ME TI JEMI duke u përpjekur të bëjmë më të mirën </text>
<text sub="clublinks" start="2302.567" dur="3.232"> DUHET TY BNI T R RREZIKONI ME TI JEMI duke u përpjekur të bëjmë më të mirën që MUND T WITH BN WITH REZULTATET QAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="2305.801" dur="1.431"> Ne po mundohemi të bëjmë më të mirën që mundemi me burimet që i kemi dhe ato. </text>
<text sub="clublinks" start="2307.234" dur="2.198"> MUND ME BURIMET Q RES KEMI DHE. Duke u përpjekur TOU DUHET ATFAR WE Ne kemi thënë </text>
<text sub="clublinks" start="2309.434" dur="0.631"> KA DHE. Duke u përpjekur TI DUHET TAT BN WE T WE NDRMARA T R DREJTN E DREJTS SP SH DENDETIT TAL SHALNDETIT </text>
<text sub="clublinks" start="2310.067" dur="2.598"> Duke u përpjekur TI DUH TAT BNI Q WE JEMI Thamë E DREJTA TP DEPARTAMENTIT TAL SHNDETIT TANI ISSHT L LET A po bëjmë më mirë VERDO </text>
<text sub="clublinks" start="2312.667" dur="2.965"> E DREJTA E DEPARTAMENTIT SHALNDETSOR TANI LSHT LET'S T BNI MET SHUM DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2316.066" dur="9.099"> SI TY DH CONNI T TR DHNI TT DHNI TT KONTAKTIT N IN HULUMTUES T C RASTIT T KEMI TANI TANI TANI N A 165. </text>
<text sub="clublinks" start="2325.167" dur="3.032"> INVESTIGATORT E RASTIT T TO MUND TANI TANI TANI N A 165. DERI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2328.201" dur="0.598"> JEMI TANI N TO 165. DERI N THE PIKN KU SHUME N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2328.801" dur="2.631"> DERI N THE PIKN E KU SHUM N THE FILLIMIN E SPIKES S DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2331.434" dur="0.898"> PIKA KU SHUM N THE FILLIMIN E SPIKES S DYT N IT MNYR N US 7 DITA </text>
<text sub="clublinks" start="2332.334" dur="3.031"> NGJARJE E SPIKEVE TON DYT N IT MNYRING N US 7 DITA P TOR T COMP PLOTLESUAR RASTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2335.367" dur="1.298"> KA MUND T BNI N US RRETH 7 DITA P TOR T COMP PRFUNDUAR HETIMIN E RASTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.667" dur="3.132"> P COMPR T COMP PLOTSUAR HETIMIN E RASTIT. PROCESI NUK JEMI FINANCIM TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2339.801" dur="2.098"> HETIMI. PROCESI TI JEMI TANI FINANCIM N WITH NJ O DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2341.901" dur="0.831"> PROCESI TI JEMI TANI FINANCIM N WITH NJ O DIT. DUHET VERDO DIT WE KEMI M T MIR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2342.734" dur="3.198"> N WITH NJ O DIT. DUHET VERDO DIT WE KEMI M B T B MIR DHE M LESOJN AND DHE RRITEN DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="2345.934" dur="3.131"> DUHET VERDO DITA T G BNI M T MIR AND DHE MARSOJN WE DHE RRITEN DHE TP PRGJIGJEM. </text>
<text sub="clublinks" start="2349.067" dur="2.632"> JEMI MSUAR DHE T GRO RREZIKONI DHE TP PRGJIGJEM. Unë mendoj se ju e dini </text>
<text sub="clublinks" start="2351.701" dur="0.564"> PERGJIGJE. Unë mendoj se ju e dini se më e mira që mund të bëni në 100 </text>
<text sub="clublinks" start="2352.267" dur="1.998"> Unë mendoj se ju e dini se më e mira që mund të bëni në një 100 VJET PANDEMIKE KU ASNJ OF nga SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2354.267" dur="0.598"> M B TEST MIR TOU MUND T DO B DONI N A 100 PANDEMIKE 100 VJET WHN NUK ASH OFNI N US SHUM US N US SHUM US N US SHTYPIN E SHQIPRIS H DUHET PDO EKSPERIENCA </text>
<text sub="clublinks" start="2354.867" dur="2.998"> PANDEMIKA VITI KU ASNJ OF TAY NGJYRA T US SHUM N US SHUM NUK KAN AN EKSPERIENC INN SI T TO BNI K THTU P FORR T NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2357.867" dur="3.032"> DITA E GJITHA KA EKSPERIENC IN N H SI T TO BNI K FORTU P FORR T DE NDRMARRJEN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2360.901" dur="0.898"> N H SI T TO BNI K FORTU P FORR TAL NDRMARRJEN E saj. >> DHE DOKTORI Unë mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="2361.801" dur="0.931"> ME. >> DHE DOKTORI Unë mendoj se duke e parë këtë pandemike </text>
<text sub="clublinks" start="2362.734" dur="0.998"> >> DHE DOKTORI Unë mendoj se përmes kësaj pandemike që ka qenë shumë e specifikimit </text>
<text sub="clublinks" start="2363.734" dur="2.698"> RRETH KISTU PANDEMIKE KTO QEN SHUM SPECULIM DHE DUHET T SHENJT </text>
<text sub="clublinks" start="2366.434" dur="2.998"> DUHET SHUM OF SPECULIM DHE DUHET T SHENJT DISA KONSIRACIONE PR SI T CO GJITHA-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2369.434" dur="3.165"> DHE SHENJTR SHTYP DISA KONSIRACIONET POR SI T CO GJITH COM-19 RASTE OSE PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2372.601" dur="1.231"> KUPTIMET RRETH SI KUVENDI-19 RASTET OSE PARA. MUND T T JU SHUM SHT USPI </text>
<text sub="clublinks" start="2373.834" dur="1.398"> RASTE OSE PARA. MUND T T B TNI T US SHUM NSE JAN AN KVERT INSTANCIM N IN KT </text>
<text sub="clublinks" start="2375.234" dur="0.598"> MUND T T JU SHTOJN US N USSE ERSHT KA GJITHA INSTANC IN N IN T WH CILE DUHET TU KUFIZUAR SI A </text>
<text sub="clublinks" start="2375.834" dur="2.998"> K THTU QENI INSTANC IN N IN T S CILA DYTU DUHET T CO VLEROJET SI PATIENT TV KUVIT PA VET AKTUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2378.834" dur="0.931"> DISA DUHET T BE SHPENZONI SI PATIENT T CO FUQIT PA AKTUAJ DUKE A </text>
<text sub="clublinks" start="2379.767" dur="0.598"> PAVARSISHT PATIENT PA PA ACTUALLY KA KA TEST T P POSITIVE OSE THSHT KUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2380.367" dur="1.932"> KISHTI TESTIN POSITIV OSE THSHT TH K ETO KOHA KU JANE NJAT PATIENT TV KUVIT </text>
<text sub="clublinks" start="2382.301" dur="3.031"> TESTI POSITIV OSE THSHT KVERTO KOHA KU JU MUND T CO ARDHENI NJNE PATIENT T CO KUVIT. MË SHUMË SE NJË HERË </text>
<text sub="clublinks" start="2385.334" dur="1.298"> Një herë kur mund të llogariten NJNE PATIENT TV COVID. M M SHUM SE SI KA SI KA PUNA PROCESI. </text>
<text sub="clublinks" start="2386.634" dur="3.198"> MUND T BE ARDHENI. M M SHUM SE SI KA SI KA PUNA PROCESI. >> DUHET T AN PSRGJIGJEN PAR TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2389.834" dur="3.065"> SI MUND T PUNONI K THT PUNCES. >> DUHET TS PSRGJIGJEN PYETJEN TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2392.901" dur="2.531"> >> DUHET TS PSRGJIGJEN PYETJEN TUAJ. JEMI VETM NJEROPZIT QO KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2395.434" dur="3.165"> PYETJE. JEMI VET COM VETN NJERZIT TO CIL HAT KAN TESTET POSITIVE. JAN 2 2 LIDHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2399.4" dur="5.599"> E provave. KJO NJ O Q TH DUHET P FORR MATERIALE GJENETIKE Q TH KA QALNDRON NJ TEST PCR </text>
<text sub="clublinks" start="2405.001" dur="0.698"> DHNI P FORR MATERIALE GJENETIKE QAT KA QALNDRON NJ A TEST T PC PCR DHE KA NJ K OT M LNYR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2405.701" dur="0.598"> ATA KA QARUAR NJ A provë të PCR DHE KA NJ Q TH DUHET P THER PROTEININ QIV JETON N TH KT </text>
<text sub="clublinks" start="2406.301" dur="2.231"> DHE KA NJ O K THT Q L DUHET P THER PROTEININ Q L JETON NAT MATERIAL T PENRGJITHSHM Q TH Q CNDET </text>
<text sub="clublinks" start="2408.534" dur="2.998"> PROTEIN Q TH JETON N TH KATTAT MATERIALE GJENETIKE QAT NDODHET NJ AN provë ANTIGJENA. JAVA SI VET </text>
<text sub="clublinks" start="2411.534" dur="2.131"> MATERIALE GJENETIKE QAT NDODHET NJEST TEST ANTIGEN. JAVA PUTR KT provat SI POSITIVE </text>
<text sub="clublinks" start="2413.667" dur="3.198"> NJEST TEST ANTIGJEN. JAVA PUTR VITIN E KESTT T Provat SI POSITIVE SI SIPAS. Q IS SHT GUIDANC </text>
<text sub="clublinks" start="2416.867" dur="1.532"> E KOSTO TESTIME SI POSITIVE SI SHEKU. Q IS SHT GUIDANCA NGA SHTETI </text>
<text sub="clublinks" start="2418.401" dur="0.598"> NJAS CHASE. Q IS SHT GUIDANCA NGA SHTETI QAT ATSHT UDHZUES NGA GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="2419.001" dur="0.598"> NGA SHTETI QAT THESHT UDHZUES NGA QEVERISJEN FEDERALE DHE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2419.601" dur="2.031"> Q IS THESHT GUIDANCA NGA QEVERISJEN E FEDERALIT DHE KA ISSHT WH ATFAR WE KA DUHET TONE BJM WE NGA SHUM V </text>
<text sub="clublinks" start="2421.634" dur="3.131"> QEVERISJEN FEDERALE DHE KA ISSHT ATFAR KA DUHET TONE BJMRO NGA V VNJE SHTPI. NSE NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="2424.767" dur="1.032"> FAR WE DUHET TONE BJM F NGA V VNJES S BE fillimit. NSE NUK KENI A </text>
<text sub="clublinks" start="2425.801" dur="0.598"> FILLIM. NSE NUK KENI një TEST Pozitiv P COR KUVID-19 TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2426.401" dur="2.631"> KAN A NJ T TEST Pozitiv P COR VEPRIM-19 nuk ju përfshihen në rastin tonë </text>
<text sub="clublinks" start="2429.034" dur="1.898"> TESTI Pozitiv P COR SHUMVN-19 NUK JENI PRFSHIR N IN VJET T O RASTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2430.934" dur="2.931"> NUK JANC PRFSHIR N IN VENDIN TON T RASTIT. PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2433.867" dur="2.798"> COUNT. PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C MUND TI DUHET TVER NDERTOHET DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2436.667" dur="0.732"> PYETJET TUAJ TUAJ ISSHT C DUHET DIKA DUHET T CO NDEROHET DYT J DUHET T DI DREJTLY MUNDSISHT N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="2437.401" dur="0.564"> DISA B BENI TUNT KUFIZUAR DYRE T J DREJTLY T MUND T P NDOSHME NESE DISA REINSPEKTUAR QE </text>
<text sub="clublinks" start="2437.967" dur="2.665"> DUHET NDREJT MUNDSISHT NESE DISA T IS REINSPEKTUAR QE TY MUND T KUJDES TW DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2440.634" dur="3.098"> DISA REINSPEKTUAR QE NUK KA T DUHET TU NDIKOHET TUAJ DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="2443.734" dur="2.998"> TYRE DUHET T CO NDIKOHET DYT H NUK. YDO VENDI TJETSE QAT </text>
<text sub="clublinks" start="2446.734" dur="1.931"> NUK. YDO SHPRNDARJE QSE TJERA Q WE JEMI LIGJUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2448.667" dur="0.532"> YDO SHPRNDARJE QSE TJERA Q WE JEMI LIGJUAR. >> STEVE SPRIESTER: DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="2449.201" dur="2.698"> JEMI njoftuar. >> STEVE SPRIESTER: NDIDRKOMBTAR NDERTESA KULET NDIKONI JU </text>
<text sub="clublinks" start="2451.901" dur="0.598"> >> STREVE SPRIESTER: BRIDGER KOLLET DOKTOR KUJDES T Y BOUNI T JO BNI. KRYETARI I METRO-s </text>
<text sub="clublinks" start="2452.501" dur="1.398"> ND COLRKOMBTAR NDLERKOMBTAR NDIKON T BINNI N US SHUM US. KRYETARI I SHALNDETIT T METRO P FORR KT C RAST PR QEN DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="2453.901" dur="3.231"> BASHKIMI I SHBA. KREU I SHALNDETSIS M METRO P FORR KTAS RAST PR QEN DHE A DHE DUHET TLE DUHET TOM DYT OF </text>
<text sub="clublinks" start="2457.134" dur="1.331"> SH HENDETI P FORR KAST C RAST N Q QEN DHE A DUHET DUHET T S DUHET T TH KTU TI DINI </text>
<text sub="clublinks" start="2458.467" dur="0.532"> DHE Q CNDRONI DISA P THR KT M KNY ZOTE T INTERNETIT M B T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="2459.001" dur="0.598"> JU DINI thashethemet e INTERNETIT MUT SHUM SE KETU ME SHUM KT SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="2459.601" dur="0.898"> Thashethemet e INTERNETIT M B M T MIR K WITHTU ME ME SHUM KIST G SHKOJN IN N IN DHE DO T OF DHNI TUR GJYKATA P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="2460.501" dur="0.564"> KJO ME SHUME KIST G SHKENJE N AND DHE M'NYRA TUR GJYKATA P FORR K TT TONA TV BVNI </text>
<text sub="clublinks" start="2461.067" dur="123.765"> P INR N AND DHE DO TLL DUHET TUR GJYKATA P FORR K CONT CON KONSESIM TONA N ON TIGHNDNJ AT N 10. 10. </text>
<text sub="clublinks" start="2584.834" dur="1.798"> K TTO TONA KONSESIMI N THE NIGHTBEAT N AT 10. T 10. FALEMINDERIT >> SINCE PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="2586.634" dur="1.098"> NIGHTBEAT N 10. 10. 10. FALEMINDERIT >> SI SHENI PROKTORIN PANDEMIK BEGAN DHE SHITJET E GAMBLES </text>
<text sub="clublinks" start="2587.734" dur="1.898"> >> SINCE PROKTORI PANDEMIK BEGAN DHE SHITJET E GAMBLEVE KANUR SIGUROJN THE KOMPANIA </text>
<text sub="clublinks" start="2589.634" dur="1.065"> PROKTORI DHE SHITJET E GAMBBS SI KAN S SIGURIMIN E KOMPANIS M prodhon markat që i pëlqejnë letrat </text>
<text sub="clublinks" start="2590.701" dur="2.831"> KANUR KUFIZUAR KOMPANIA B MNDANDSISHME BRANDS LIKE SHUME letre letre karrige TOILET TALET </text>
<text sub="clublinks" start="2593.534" dur="0.898"> Krijon marka të ngjashme me peshqirët e letrave me vlerë </text>
<text sub="clublinks" start="2594.434" dur="3.031"> PUJT KARMIN TOILET PUFER PAPER TIS KUFIZUARA LETIR DHE P DR DISHA P ,R SHUM, SHITJET TOTALORE JAN DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2597.467" dur="1.798"> LLOJET E PUFFS SAPURA TI LIDHURA DHE DAHN DISH, SHITJET TAL PRDITSHME ishin 5% në 3 muajt e Mbarimit </text>
<text sub="clublinks" start="2599.267" dur="0.232"> Sapun e gjellës, SHITJET TOTALORE JAN 5% në 3 muajt që përfundojnë në Qershor. </text>
<text sub="clublinks" start="2599.501" dur="0.531"> 5% në 3 muajt që përfundojnë në Qershor. STEVE SPRIESTER: KJO </text>
<text sub="clublinks" start="2600.034" dur="0.565"> N J QERSHOR. >> STEVE SPRIESTER: KI KRAHASUAR ME KOHA T S BN S </text>
<text sub="clublinks" start="2600.601" dur="0.564"> >> STEVE SPRIESTER: KI KRAHASUAR ME VITIN E VET SAST VET SAST SHTETI I KOMPANISY </text>
<text sub="clublinks" start="2601.167" dur="2.332"> KRAHASUAR ME VITIN E DITS S KUFIZUAR Shtëpi KOMPANIA KUJDESI DHE NJ UNSIT E KUJDESIT KUJDESIT </text>
<text sub="clublinks" start="2603.501" dur="2.464"> VITI I VETS KUJDESI KOMBETARI KUJDESI DHE NDARJET E KUJDESIT FAMILJES SHUM E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2605.967" dur="0.598"> NJITSIT KUJDESI DHE FAMILJE KUJDESI P GRERMARRJEN PR MIR 2030%. FALEMINDERIT T QU QUARANTINE .SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2606.567" dur="0.998"> EVEN MORE SHUM 2030%. FALEMINDERIT P TOR KUARANTIN ISSHT KONSUMATORT JAN C QLENDRIM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2607.567" dur="3.198"> 2030%. FALEMINDERIT P TOR KUARANTIN SSHT KONSUMATORT JAN C PJES pastrimi dhe larja e enëve më shumë si ato </text>
<text sub="clublinks" start="2610.767" dur="2.965"> Konsumatorët JAN PJES pastrimi dhe larja më shumë pasi ato shpenzojnë më shumë kohë në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="2615.2" dur="3.732"> >> DUHET SI JETA. CAM DREJTI TANI TANI DO T DUHET KOST ST STORME NOO ZON LULE T L MJETET </text>
<text sub="clublinks" start="2618.934" dur="2.431"> CAM DREJT TANI TANI DO T G DUHET KOSTOR STORME N THE ZONAT E ZYRS SI MUND T Y MUND T SHIH T THE BNI T M BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2621.367" dur="2.865"> STORMET N THE LUGJET E ZYRS SI TIK MUND T MUND TI K MNDOJNM MNYRJEN E TYRE NO K VIT VI SHTYPIN KATIE YEAH, </text>
<text sub="clublinks" start="2624.234" dur="1.231"> JU MUND TI KI MIKU MUNGJEN E TYRE N TH K VIT VI PEWRGJIGJE KATIE YEAH,'SHT W V WRTET W E VRTET E JASHTME TANI </text>
<text sub="clublinks" start="2625.467" dur="0.898"> UDHZUAR N TH K VITEW VEWSHT KATIE YEAH,'SHT VINDJE REZULTSISHT VJETSR TANI TANI N AC MOST T MADH T OF SHTETIT BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="2626.367" dur="0.598"> REshtë vërtet WINDY SI VETEM TANI NRO M SHUM T OF SHTETIT BEXAR SI BNI QAT BUNDARI TUT JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="2626.967" dur="2.432"> AKTUAJ MOST SHUM T CO SHTETIT BEXAR Q SI T BO DHARYNI TUT JETS SUT JASHTME DUHET T W VESHJEN PARA </text>
<text sub="clublinks" start="2629.401" dur="0.898"> SI BNI Q TH NDODHET SI BOUNDARI I JASHTME Q NDODHIN AJEN E STORMEVE </text>
<text sub="clublinks" start="2630.301" dur="1.331"> JEMI V WSHT T VESHTUAR AHADI I STORMEVE NDRMARREN NGA DHE FITIMET N AT </text>
<text sub="clublinks" start="2631.634" dur="0.898"> STORMET KAN M SHPRNDARUR DHE FJALT N AT AIRPORT ose OSE SIGURUAR 25 </text>
<text sub="clublinks" start="2632.534" dur="0.598"> PRORMES DHE FJALA N W AIRPORT ose SIGURUAR RRETH 25 MILE P RR DREJTURN E ORURS S N TANI N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="2633.134" dur="2.631"> Aeroporti OSE SIGURUAR Rreth 25 MILE PLESR DREJTURN E ORURS TANI TANI N IFSE DO TLD DUHET T US B USNI Q TH WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="2635.767" dur="0.665"> MILES PER HOUR DREJT TANI TANI N IFSE DO T TO DUHET T US BNI Q W FITUESIT E FILLUAR T P P PRGJITNI JASHTUT </text>
<text sub="clublinks" start="2636.434" dur="1.431"> JU DUHET T US BNI QAT FITON STARTT FILLUAR T TO P PRGJITNI JASHT N MUND T VET </text>
<text sub="clublinks" start="2637.867" dur="0.565"> Filloi të zgjedh jashtë saj është shumë e mundshme që BOUNDARI i jashtëm duke lëvizur PROR </text>
<text sub="clublinks" start="2638.434" dur="2.498"> Lshtë shumë e lehtë që BOUNDARI JASHT SHQYRTUAR PROR PARAJTIMIN E RREZIKUESHME DREJTSIS AND </text>
<text sub="clublinks" start="2640.934" dur="0.865"> Lëvizja BOUNDARE PROR RRETH PARAJTIMIN E RREZIKSHME DHE DUHET T Y BNI N AT krye të </text>
<text sub="clublinks" start="2641.801" dur="0.931"> SHTETI KUJDES PARAQITJE DHE DUHET TUAJ N AT TOP T THE NEWSCAST. QE KA SHPIRTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2642.734" dur="1.098"> DUHET TUAJ N AT TOP T THE NEWSCAST. QE KA KAFIRUAR P OFR GJYKAT TH QAT ESHTE LAJME E MIROOD, </text>
<text sub="clublinks" start="2643.834" dur="0.598"> E REJA. ATA KA KAFIRUAR T OF GJYKATA QAT ISSHT LAJME E MIR, POR NE DO T DO KEMI DIKA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2644.434" dur="2.398"> E GJYKATA Q TH ESHTE LAJME E MIR, POR NE DO T KEMI DIKA SHUM SH HENDETSISHT TIN RREZIKUAR PR K OTO </text>
<text sub="clublinks" start="2646.834" dur="0.798"> POR NE DO T DO KEMI DIKA SHUM SH HENDETSISHT T RA SH RANDETSHME SI KA MUND T EV DYT </text>
<text sub="clublinks" start="2647.634" dur="0.531"> SH HENDETSISHT RREZIKONI SI KA MUND T BNI DISA VARGJEN E VET DHE DISA STORME </text>
<text sub="clublinks" start="2648.167" dur="1.098"> DUHET MEN SHUM VEJTJE E VDEKJE DHE DISA STORME Q M VAZHDOJNRO NGA PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="2649.267" dur="2.732"> VEPRA E VDET DHE DISA STORME Q M MUND T PARA NJ PJESA TUNT QENDR KS KENDALL DHE FILLON </text>
<text sub="clublinks" start="2652.001" dur="0.998"> Lëvizja PROR Nje PORTI T QYTETIT KENDALL DHE VEND T H HILLIT. Do të marrim një vështrim </text>
<text sub="clublinks" start="2653.001" dur="0.564"> SHTETI KENDALL DHE VENDI I HILLIT. Ne do të marrim një vështrim në të djathtën e RADARIT N L TET TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2653.567" dur="123.998"> VEND. Ne do të marrim një vështrim në të djathtën e RADARIT N L TET TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2777.567" dur="2.832"> E DREJTA RADAR NO T L BETNI T GJITHA E DREJTA, JEMI GJITHA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2780.401" dur="4.664"> >> GJITHA E DREJTA, JAM T ALL GJITHA RRETH STORMEVE NUK MUND T SHUM P THER NGJARJEN E TIJ. FAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="2785.067" dur="1.698"> STORMET NUK JAN SO SHUM RRETH SEKTORIT T OF tyre. FAR SHT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2786.767" dur="0.165"> Ashpërsia e tyre. WHFAR LSHT DUHET TIK TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2786.934" dur="0.731"> DUHET TIK NDIKOJ T. >> LAJMET E MIRA, SHUM THE </text>
<text sub="clublinks" start="2787.667" dur="0.998"> NJ T T. >> LAJME T MIRA, THUNDERSTORM SHTETI KUJDES SI NJ O </text>
<text sub="clublinks" start="2788.667" dur="0.565"> >> LAJME TOOD MIRA, THUNDERSTORM E RREZIKUAR PARALAJMRIMI NJ O GJITHA KA DUHET TANI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2789.234" dur="2.598"> THUNDERSTORM PARALAJMRIMIN NJ O SHUM WE Q DUHET TA SHUM AKTUAR AKTUALE T L LETSOHET T SHPENZONI NJ L LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="2791.834" dur="0.298"> KEMI DUHET TA DITA KA SHPIRTUAR AKTUALE LETE SHPESHT A NJ A BIT T L SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2792.134" dur="2.831"> AKTUALE LET T EX SHPESHT A NJ B BIT T L SHUM NAR LIDHJE T G MIRA, POR NE DUHET DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2794.967" dur="1.698"> BIT SHUMLY LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET TOM DREJTIN DISA FITUALE T MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="2796.667" dur="2.932"> LAJME TOOD MIRA, POR NUK KEMI DISA FITUAJ TUAJ T MADH M G SHUM NGA SHQIP BRI </text>
<text sub="clublinks" start="2799.601" dur="0.898"> KOHA E MADH FITONI TAN T B NDRMARRJEN T OF BUJQESIT T O JASHTME. SI VAJN E </text>
<text sub="clublinks" start="2800.501" dur="0.598"> GJITHA TANI ND BRMARRJEN E NJ BO BOUNDARI T O JASHTM. Kështu që ata janë temat e STORMS. NJ O JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="2801.101" dur="0.631"> BOUNDARY. Kështu që ata janë temat e STORMS. NJ BO BUJQUTS S O JASHTME KA NDIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2801.734" dur="2.998"> STORMS THEMSELVES. NJ BO BOUNDAR I JASHTME JAN Q M NDODHET PROR DH ITNI DHE PRODHIMI I NJ W VITI </text>
<text sub="clublinks" start="2804.734" dur="0.898"> BULETARI BESHT NDRMARR TH NGA DHE DUHET T PRO PRODHUAR T G GJITHA T W GJITHA prej 45 MILE </text>
<text sub="clublinks" start="2805.634" dur="1.331"> PROR DHNI DHE PRODHUAR NJUST MIR T GJITHA prej 45 MIJ PS PER HOUR N NE GJYKATA TE REJA NUK </text>
<text sub="clublinks" start="2806.967" dur="0.798"> FITIMET E 45 MILE PER HOUR FALAS NGJARJE TE REJA NUK KANE SE SHUME QEN E LART NE SAN </text>
<text sub="clublinks" start="2807.767" dur="0.498"> PER HOUR BRAUNFELET E RI VETE NUK KENI AJN TH GJITHA Q HIGH LLOGARI N IN SAN ANTONIO DUHET TAN, POR TANUR TAN </text>
<text sub="clublinks" start="2808.267" dur="2.698"> V SESHTET T A GJITHA QUST N HIGH M HIGHNYR HIGH N IN SAN ANTONIO DUHET, POR P BRGJIGJEN O E VETA TONA ISSHT E DREJT N TO </text>
<text sub="clublinks" start="2811.266" dur="5.599"> RRETH 23 MILE PER HOUR SI MUND TI KTU KETU NAM Kamerën TONA EDHE P ONR KAMERERN TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2816.867" dur="1.598"> MUND TI KTU K ONTU N ON KAMER ON TUAJ EDHE P CR KAMERAN TONA ICONIN E LITT TH K THTU DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2818.467" dur="0.632"> KAMERA TONA EDHE P ONR KAMERAN TONA ICONIN E LITT TH KA NDRYSHUAR NDRYSHUAR NGA SHUM CLOUDY N A A </text>
<text sub="clublinks" start="2819.101" dur="2.598"> ICONI I LITTUAR KA DUHET TAN NDRYSHOHET NGA CLOUDY SHUM N TO një ICON TONDERSTORM LITTLE DHE TI </text>
<text sub="clublinks" start="2821.701" dur="0.464"> NDRYSHUAR NGA CLOUDY SHUM N TO një ICON TONDERSTORM LITTLE DHE DUHET T L MUND T KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="2822.167" dur="3.065"> LIDHJE TONDERSTORMI ICON DHE DUHET T L MUND T WE KEMI DIKUA TIN RREZIKUARA P APRMBAJTJEN </text>
<text sub="clublinks" start="2825.234" dur="3.131"> A DUHET TI NDIKOJN WE DIKA TIN RREZIKUARA PPRMBAJTJEN AIRPORTI N AT KIST Kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="2828.367" dur="1.632"> DISA RAIN PPRMARRJEN AIRPORT NPORT KT Kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="2830.001" dur="1.298"> Aeroporti në këtë kohë. GJETJET E GJYKATA. P ACR T </text>
<text sub="clublinks" start="2831.301" dur="2.798"> GJETJET E GJYKATA. QRONDRON ZONA SI 31 MILET PERR KURTU KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2834.101" dur="1.031"> GJETJET ELSHEHERE. PROR ZONN SI 31 MILET PER KURTU KTU N SAN SAN ANTONIO QE GJITHA TANUST </text>
<text sub="clublinks" start="2835.134" dur="3.131"> AREA SO 31 MILES PER HOUR KETU NE SAN ANTONIO QE DO TE DREJNI NE 35 MILE PER HOUR NE </text>
<text sub="clublinks" start="2838.267" dur="0.898"> N SAN SAN ANTONIO QAT NDODHET TONA N TO 35 MILJE PR KNDN N K KERRVILLE PARA K KNGVE </text>
<text sub="clublinks" start="2839.167" dur="3.165"> DERI N 35 35 KLESNDSISHT N HO HOUR N K KERRVILLE KUNDR T K BNENI LIKELIN TONA DUHET T TO KTU </text>
<text sub="clublinks" start="2842.5" dur="5.732"> BULETINI Q KA Q BE NDODHET PRORMES DHE Q IS SHT THE Vija e gjelbër e hollë dhe mund të shihni këtu </text>
<text sub="clublinks" start="2848.234" dur="3.031"> RRETH DHE KJO ISSHT THE Linja e Thënë e Gjelbër DHE MUND T SE SHENI KETU N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi pak </text>
<text sub="clublinks" start="2851.267" dur="0.832"> Linja e Gjelbër DHE MUND T SE SHENI KETU N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi disa gjëra që shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="2852.101" dur="0.564"> N ON RADAR JET. Kështu që ne do të kemi disa gjëra që shkojnë këtu. JEMI SHKOLLIM </text>
<text sub="clublinks" start="2852.667" dur="2.632"> GJITHA SHKENI KTU. Ne do të bisedojmë në lidhje me të gjithë të drejtën tani </text>
<text sub="clublinks" start="2855.301" dur="0.898"> KETU. Ne do të bisedojmë në lidhje me të gjithë të drejtën TANI TANI QAT KA SHUM GJYKUAR Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="2856.201" dur="1.531"> POR T ALL GJITHA T IT DREJTT TANI TANI QAT KA SHUM SHPENZUAR Q NDODH A NJ A FITUAR TIT LND BSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2857.734" dur="0.931"> QOL POLITIKA SHUM Q TH KA DUHET NJIT BIT LITTLE EARLIER QAT KA SHKUAR TANI TANI BECNJA SE </text>
<text sub="clublinks" start="2858.667" dur="0.632"> DUHET NJAR SHUM BIT E PRGJITHSHME QAT NDODHET TANI TANI QENI QAT SHUM TH VET THN PARAQITJE KUJDES KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="2859.301" dur="2.664"> KJO GJITHA TANI NDEROHEN Q SE SHUM TH SE VETN PARALAJMRIA PARALAJMRIA KA SHPIRTUAR QAT ISSHT DISA LAJME TOOD MIRA, </text>
<text sub="clublinks" start="2861.967" dur="2.265"> KUJDES PARAQITJE SHTETE KUJDES KA SHPIRTUAR QE SSHT DISA LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET T G SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2864.234" dur="2.198"> E SHPARRUAR Q IS SSHT NEW DISA LAJME TOOD MIRA, POR NE DUHET TOT SHUM SH HENDETSISHT. VESHJE RREZIKULLORE LINE </text>
<text sub="clublinks" start="2866.434" dur="0.531"> POR NE DUHET TOT SHUM SH HENDETSISHT. REZULTIKU LINE BRIKEN OSE KLASERI I STORMEVE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2866.967" dur="0.565"> SH HENDETSISHT. REZULTANI LINE E BRENDSHME OSE KLASERI I STORMEVE QE SHPESH NGA PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="2867.534" dur="3.031"> OSE KLASERI I STORMEVE QE SHPENZONIN NGA PJESA E QYTETIT T TH KENDALLS KA N T TUCKER </text>
<text sub="clublinks" start="2870.567" dur="0.998"> SHPENZONET PROR TJETR T OF PJESS S KENDALLS SI QENI TUJUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2871.567" dur="1.732"> QYTETI KENDALL KA N IN VEND TUCKER. KJO DSHT NDODH N SOUTH JUGJIN SOUTH E JU KA A </text>
<text sub="clublinks" start="2873.301" dur="0.598"> COUNTY. KJO po bie në jug, KA NJ A LVIZJE E VETM VERIORE në perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="2873.901" dur="1.198"> Kjo po bie në jug, ajo ka një lëvizje të vogël perëndimore në perëndim të saj në mënyrë aktive Unë do të shkoj </text>
<text sub="clublinks" start="2875.101" dur="3.131"> SHUM L SOUTHVIZJEN VERIORE JUALE perëndimore në TI AKTUAJ Do të DUHET DHE SHPRNI K THT RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="2878.234" dur="1.398"> P ITR T NDRMARRJE AKTUAJ DO TO DUHET DUHET DHE ZGJEDHEN K THT RRETH. NUK MUND TI SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2879.634" dur="0.898"> DUHET KTO NGA RRETH. SI MUND TI SHIKONI PJESN E STORMIT Q ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2880.534" dur="2.831"> NUK MUND TI SHIKONI PJESN E STORMIT QAT E MUND T COM VAJN OF N OF AUSTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2883.367" dur="1.032"> PJESA E STORMIT QAT E MUND T COM VAJN T OF ZONS S A AUSTINIT PROR SHQIPRI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2884.401" dur="0.531"> SHUM NGA HULUMTIMI I ZONS S A AUTTINIT PRQERRJEN QYTET DHE SAN MARCUS QAT SI vërtet ka </text>
<text sub="clublinks" start="2884.934" dur="0.598"> ZONA PROR QYTET DHE SAN MARCUS QAT V REREJT H KA FILLUAR DH WENI, POR SI </text>
<text sub="clublinks" start="2885.534" dur="1.965"> SAN MARCUS QAT V RERREJT H KA KA FILLUAR P WER T DETYRUAR, POR NUK KA DUHET T L DUHET TER KA DUHET SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2887.501" dur="3.131"> E ND WERMARR T WE DUHET, POR SI DUHET TIK NDODHME KERTO DHNI SHUM ENERGJI KETU. N THE T </text>
<text sub="clublinks" start="2890.634" dur="1.431"> DUHET TIK KUJT DUHET SHUM ENERGJI KETU. N. MBAJTIMIN E Perendimit </text>
<text sub="clublinks" start="2892.067" dur="1.032"> E ENERGJIS KETU. N THE WEST N WESTSE N SOSE NUK RASHT RA NDARJE, POR TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="2893.101" dur="0.564"> SI N WEST POSHT WEST N WEST MBROJTJEN E MBAJTSIT, POR SHENI që KA FITUAJ KA VARE </text>
<text sub="clublinks" start="2893.667" dur="1.532"> NSE NUK RASHT RA TIN RIND ,SISHME, POR SHENIMI QAT WIND KA FITUAR TALL NDALLRMARRJEN SINGER </text>
<text sub="clublinks" start="2895.201" dur="0.564"> NJOFTIMI Q W WIND KA K PSHTUAR TALL RIRE SAMERAVE TRANSGUIDA TING NDRMARRJES LLOJI I GOING CRAZY </text>
<text sub="clublinks" start="2895.767" dur="2.565"> K PRKUAR NGA KAMERA TS TRANSGUIDAVE SINGER T OF GJITHA T G GJITHA CRAZY KETU. Lshtë e mundshme për shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="2898.334" dur="1.098"> KAMERA LIDHJE E GJITHA CRAZY K HERTU. Lshtë shumë e lehtë për shkak të kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="2899.434" dur="1.931"> KETU. LSHT L E MUND T BNI T BO BOUNDARIT T O JASHTME DHE Q TH ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2901.367" dur="0.565"> BULETI I JASHTME DHE QE ESHTE KAI VESHJE E GJETE QE TANI ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="2901.934" dur="1.531"> BULETARI I DYT DHE Q TH ISSHT TH KINET L Vijë e gjelbër QE TANI THSHT TH NGA BANDERA N AT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2903.467" dur="0.732"> KJO LINJE E GJYQSISAT QAT TANI ISSHT NGA BANDERA N AT SHUM PRORB BRN BERNIE IESHT PUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2904.201" dur="0.598"> P BR BANDERA N AT SHUM NGA BERNIE Wshtë PUNA P THRMES PRETTY SHUM QENDRA </text>
<text sub="clublinks" start="2904.801" dur="2.398"> PROR BERNIE WSHT PUNA PRORMES PRETTY SHUM QENDRIN E SHTETIT BEXAR KA DHE ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2908.4" dur="2.432"> GJITHMON PREJ. SHTETI GUADALUPE. Pra, kjo është ajo që prodhohet një orë më pak se 45 orë </text>
<text sub="clublinks" start="2910.834" dur="2.465"> COUNTY. SO KJO WHSHT WHFAR KA PRODHUAR NJ A MNYRA E MJETE 45 HULUMTUAR PREJ NDARJE N IN BRAUNFELET E RE </text>
<text sub="clublinks" start="2913.301" dur="2.098"> PRODHUAR NJ 45 MUSTNYR T 45 OR 45S N 45 45 orë më shumë, në sytë e ri të gërshetave </text>
<text sub="clublinks" start="2915.401" dur="1.198"> DHNI DHSNI N IN LUMB T NEW BRAUNFEL NEWVE T NEW LIRA LIKE RRETH 30 MILJE PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="2916.601" dur="0.564"> DUHET LIKE RRETH 30 MILE PER HOUR SO K HERTU N SAN SAN ANTONIO, POR </text>
<text sub="clublinks" start="2917.167" dur="0.732"> LIKE RRETH 30 MILET PER HOUR SO K HERTU N SAN SAN ANTONIO, POR K THTU DO T CON VAZHDOJM TO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2917.901" dur="3.131"> Pra, KETU N SAN SAN ANTONIO, por kjo do të vazhdojë të zhyten në jug. NUK JEMI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2921.034" dur="0.998"> Kjo do të vazhdojë të zhytet në jug. Kështu që ne do të kemi atë që shkon </text>
<text sub="clublinks" start="2922.034" dur="1.031"> N JUGJENIK. Kështu që ne do të kemi atë që shkojmë në atë kohë kur do të kemi veprimin </text>
<text sub="clublinks" start="2923.067" dur="0.532"> QAT NGJITJEN PAS KT WE KA NGJITJEM THEMELET AKTUALE STORMS AKTUALE. UN NUK </text>
<text sub="clublinks" start="2923.601" dur="1.698"> Atëherë ne do të kemi ato STORMS AKTUALE. Unë nuk harroj rreth miqve tanë </text>
<text sub="clublinks" start="2925.301" dur="0.598"> STORMS THEMSELVES. Unë nuk harroj për miqtë tanë më larg në Lindje KERTU </text>
<text sub="clublinks" start="2925.901" dur="2.531"> Harrojeni RRETH SHENJEVE TONA PARRFUNDIMTAR N LINDJEN KA DISA LETT TOL izoluar </text>
<text sub="clublinks" start="2928.434" dur="0.998"> FALAS P TOR LINDJEN NUK KAN DISA T IS DHNAT TD ISOLATUAR TUN THONDERSTORM QE </text>
<text sub="clublinks" start="2929.434" dur="0.998"> JAN S DISA T C DHNAT T IS ISLATUARA T IS ISLATUARA Q TH T DHNI T START CILAVE N KUFIZUAR T TO PRODHIMIT TW TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2930.434" dur="0.598"> THIRRJET E THONDERSTORM QAT K STARTSHTUAR TD PRODHUAR TUN TYRE T BO DYTSIT T O TJERA TUT DYTSIT Q SHUMER </text>
<text sub="clublinks" start="2931.034" dur="2.231"> Filluar për të prodhuar pronat e tyre të jashtme që janë më të mëdha se sa më shumë se më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2933.267" dur="1.132"> Shtëpitë e jashtme që janë më të mëdha se sa më shumë RRETH N SHUM NUK JEMI DIKA GJITHA SHUM T N GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="2934.401" dur="2.698"> BULETI I JASHTME RANI NM TANI TANI DUHET T S DEMI SHUM L LETTR të bukur. Thirrjet THUNDERSTORM KA N T </text>
<text sub="clublinks" start="2937.101" dur="1.331"> TANI NE DUHET DIKA GJENDJE E MIR N. Thirrjet e THUNDERSTORMA KTU N THE JUGJIN E GONZALEVE N SO KTO </text>
<text sub="clublinks" start="2938.434" dur="0.998"> THELAT E THONDERSTORM KA N THE JUGJIN E GONZALEVE N SO KISTIME Kohë, asgjë nuk është e rëndë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2939.434" dur="0.998"> JUGONI I GONZAJEVE N SO KIST KOHA, asgjë nuk është e rëndë dhe që është disa nga të rejat me të vërtetë të mira </text>
<text sub="clublinks" start="2940.434" dur="1.631"> KOHA, NUK ISSHT SHUM SE DHE Q AND THSHT DISA L SND RE T G REZERME T MIRA, POR SHUM OF LEHTSISHT FREKUES </text>
<text sub="clublinks" start="2942.067" dur="0.565"> KJO ISSHT S DISA LAJME T G MIRA TOOD MIRA, por shumë ndriçim të shpeshtë K FTU KROTU NGA BERNIE K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="2942.634" dur="1.865"> POR SHUM LEHTSISHT FREKUESHT HER KETU PRORPARA BERNIE KA KRKOJ KERRVILLE afër tij për të marrë </text>
<text sub="clublinks" start="2944.501" dur="2.898"> KETU KROTU NGA BERNIE KA KERRVILLE afër tij për të marrë dritën e ndezur vetëm për një </text>
<text sub="clublinks" start="2947.401" dur="0.598"> KERRVILLE afër tij për të marrë ndriçimin vetëm për një të dytë, kështu që ne mund të lloji i SEE </text>
<text sub="clublinks" start="2948.001" dur="0.531"> DUHET T DREJT J TUST DREJT A P FORR T A DYT, DUHET T K NDIKOJM TI SHIKONI NGJYRAT E VUERTETA T </text>
<text sub="clublinks" start="2948.534" dur="2.665"> E DYT, DUHET T K NDIKOhemi T SHIKONI NGJARJET E V TRRTETA T THE RADARIT KETU KA NDIKUR </text>
<text sub="clublinks" start="2951.201" dur="3.064"> NGJARJET E VRTETA T THE RADARIT KETU KA NDIKUHUR DIKA T SH SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2954.267" dur="0.598"> RADAR KETU KA ISHT DISA SHUME SHPREHT. AGO HALF HOUR INDIKATING DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2954.867" dur="0.598"> SHUM DREJTSISHT. AGO HALF HOUR duke treguar disa dëme të vogla nuk jam duke e parë atë </text>
<text sub="clublinks" start="2955.467" dur="0.632"> AGO HALF HOUR DREJTOMSIMI DISA VARGJE T VEARA NUK DO TI shoh ato që tani janë disa LAJME TOOD MIRA, POR </text>
<text sub="clublinks" start="2956.101" dur="2.531"> VEPRIMI I VEAR NUK DO TI NDODH TH T N GJITHA Q IS ISSHT DISA LAJME T G MIR, POR SH SERVRBIMI I VARGES </text>
<text sub="clublinks" start="2958.634" dur="0.998"> TANI Q IS ISSHT S DISA LAJME T G MIRA, POR SHICERBIMI I UJIT DUHET TIN THESKS K HERTU T ALL GJITHA M WNYR NGA. </text>
<text sub="clublinks" start="2959.634" dur="3.131"> SH SERVRBIMI I VESHT ​​STSISILL DUHET T HER MENI KTU T ALL GJITHA M WNYR NGA. Thelbësisht janë vetëm për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="2962.767" dur="1.898"> Mendon KTU T ALL GJITHA MNYR F NGA. Thelbësore JAN TO JU DUHET TUL BUJQSIT T US afërt të SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="2964.667" dur="0.932"> P ERQETSISHT TYRE JANUST TUST DUHET TUL BUVLARDS SAR SHUMS N O SHUM P TOR T B BERNIE T ALL GJITHA M WNYR </text>
<text sub="clublinks" start="2965.601" dur="1.098"> SHUM NUL BULVERDE T US SHUMS P TOR T BIRNUAR T ALL GJITHA MAYNYR N IN VEND TUAJ KU JAN DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="2966.701" dur="2.431"> PVERR T B BIRNUAR T ALL GJITHA M WNYR N IN VEND TUCKER KA MUND T JET S DISA NICKEL SIZE NDERGJETE QE </text>
<text sub="clublinks" start="2969.134" dur="0.531"> N T SHTYTIN E TUCKER KA DUHET T S DISA NIKEL NNJRJEN E NDARJES NUK KA NUK MUND T TO BN TO T DO BN D Dëmtim OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2969.667" dur="1.765"> DISA NICKEL SIZE VEPRIMI QAT NUK MUND T BNI Dëmtim OSE ANDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni </text>
<text sub="clublinks" start="2971.434" dur="3.031"> NUK DUHET T DO BNI D DMTIMIN OSE ANDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni PING-un e disa SIKE NICKEL </text>
<text sub="clublinks" start="2974.467" dur="0.798"> YDO GJITHA, por ju mund të dëgjoni PING-un e PINGULLIT T N NDELRMARRJES SIKA NICKEL SIZE ME KESTO QELJE </text>
<text sub="clublinks" start="2975.267" dur="0.932"> PING PING E DISA NIKEL NDERME VETE ME KETO QELJE SI KETO KELJE KETU JANE PERGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="2976.201" dur="2.598"> VEPRIMI ME K THTU QELJE KA KELLTO QELJE KETU JAN G TEN PRGJITHSHME duke lëvizur në Jug </text>
<text sub="clublinks" start="2978.801" dur="0.498"> KESTU QELJE K HERTU JAN T G PRGJITHSHME QOV VAZHDOJN TO N THE JUG N RRETH 35 MILJE PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2979.301" dur="2.531"> Lëvizja në jug në RRETH 35 MILET PERR ORA. POR RRETH NDIKOJ ato </text>
<text sub="clublinks" start="2981.834" dur="0.398"> RRETH 35 MILJE PER HOUR. POR KUNDR T I BINN M THNDSIN DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2982.234" dur="2.631"> POR RRETH NDIKOJ ato që kanë disa nga lloji i lëvizjes jugperëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="2984.867" dur="1.898"> DISA LIDHJE T MO LVIZJES S WEST VERIUT TER VERIUT N TO TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2986.767" dur="3.198"> LLOJI I LVEVIZJES S WEST VEREVE VERIORE N THE T K GJITHA TET NDOSHME T P ND ARMARRJE Një TRAJT ON K ONTU P FORR TU. </text>
<text sub="clublinks" start="2989.967" dur="3.198"> PMR T GJITHA NETELELET E PUSHTSIS TR SI TRACK KETU për ju. DHE BRONI KT. </text>
<text sub="clublinks" start="3001.266" dur="3.133"> K SOTO QAT MUND T SE SHUM VLERSIMIN E RUAJT OFS S THE MRNDES RAS S RA K RAT RAIN DHE MUND TE DIN </text>
<text sub="clublinks" start="3004.401" dur="1.864"> VLERSIMI I RUGJ OFS S THE MIRQYRJES S TH K RAT RA RREZIK DHE MUND T S DISA NIKELL SIZE SIZE, </text>
<text sub="clublinks" start="3006.267" dur="0.565"> E K RATIN RAIN DHE MAYBE DISA NIKEL NDARJE SIZE, Parku HOLLYWOOD, 6.56 ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3006.834" dur="2.631"> NICKEL SIZE NDARJE, HOLLYWOOD PARK, 6.56 QAT NDON N IN 10 MINUTE </text>
<text sub="clublinks" start="3009.467" dur="2.598"> HOLLYWOOD PARK, 6.56 QAT NDODHEN N IN RRETH 10 SHENJE MINUTE N PARK OAK PARKU 6.58, </text>
<text sub="clublinks" start="3012.067" dur="0.932"> NGJARJE N AB RRETH 10 MINUTE SHOTA N IN Parkun OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 ALL ALL WAY </text>
<text sub="clublinks" start="3013.001" dur="0.598"> SHTETI N PARK Parkun OAK 6.58, AIRPORT 7 '04 T ALL GJITHA M WNYRAT N D SHQIPRI ALAMO, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3013.601" dur="1.398"> AIRPORT 7 '04 T ALL GJITHA M WNYRAT DUHET N AL LARTIGH ALAMO, MBI MBYRJEN E AKTVE T PARK PARA N 7 7.15 DH TONI </text>
<text sub="clublinks" start="3015.001" dur="3.031"> Zbritja në ALAMO HEIGHTS, ALMOST PARK MB Mbyllur në 7.15 deri në kohën e orës 7 O'CLOCK. KJO KUR </text>
<text sub="clublinks" start="3018.034" dur="1.698"> MBROJTJA E PARKUVE N 7 7.15 P TOR GJETJEN E OR HOS 7 O'CLOCK. KJO KU JA K THT W K WSHILLA T START NXNI T TO HYRNI </text>
<text sub="clublinks" start="3019.734" dur="2.331"> ORA 7 O'CLOCK. KJO KU JANE K THT W KILLSHILLA T START NDRMARRJEN PR T DHNUAR NION PORTIONIN E PRANIMIT TUNT QYTETIT BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3022.067" dur="0.598"> Kjo do të fillojë të hedhë në pjesë të mbylljes së vendit qofshin BEXAR N TO SAN ANTONIO TE HAPA </text>
<text sub="clublinks" start="3022.667" dur="0.632"> PORTIONI I MBYETIT GJYQSOR T G QYTETIT TX BEXARIT N SAN SAN ANTONIO P TOR HAPJEN KETU KTU DUHET T G BETNI NJ SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3023.301" dur="2.531"> MBROJTJE N SAN SAN ANTONIO T TO HAPI K HERTU KUJT I MUND T G BNI NJ L L LND AT N AT PARAJT Q WE NDIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="3025.834" dur="0.898"> DUHET KETU KU JU MUND TI MUND TI NJ L L LND THE N PARAJT Q'MUND T JEMI JAVA Q NDODHEN DHE DO T G MUND TI </text>
<text sub="clublinks" start="3026.734" dur="0.631"> N THE PARAJT QEN DO T VAZHDUAJ JAVA E DUHET T AND MUND T MUND T MUND T KJO STORMET JO-SEVERE </text>
<text sub="clublinks" start="3027.367" dur="0.998"> JAVA Q COMNDRON DHE NUK DO T FEMI P THR KESTO STORMET JO-SEVARA K EVT EV VITE, Do T VAZHDOJM </text>
<text sub="clublinks" start="3028.367" dur="2.898"> PROR KTO STORME JO T SE VEPRUARA KIST MUND T VAZHDOJM I', DO T VAZHDOJM TO T NDODH T UPDUAR N ON SHOQRI </text>
<text sub="clublinks" start="3031.267" dur="0.932"> K EVT EVESTOJE, DO TT VAZHDIM T TO NDODHENI TUAJ UPDATUAR N ON MEDIA SOCIALE DHE T KASAT </text>
<text sub="clublinks" start="3032.201" dur="0.998"> MBIJENI N ON MEDIA SHOQ ONRORE DHE P OFR VESHJEN E AKATIT T KS ARSIMIT T PRGJITHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="3033.201" dur="2.431"> MEDIAT DHE T OF APLIKIMIT PATR VESHJEN KSAT FJALA T J PRGJITHSHME SHUM N WE KEKTEK Javë POR </text>
<text sub="clublinks" start="3035.634" dur="0.631"> APLIKIMI I VESHJES P SPRGJIGJE PENRGJITHSHME DUHET SHUM NOT K WET WE JAV POR NE DO TRY KEMOJMOW T NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="3036.267" dur="2.098"> DUHET SHUM N TH K WET WE Javë, por do të mbajmë më të ulët në ndryshimet e disa banjove dhe më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="3038.367" dur="0.565"> Ne do të mbajmë më ulët në ndryshimet e disa treguesve dhe më shumë histori jo-të veçanta gjatë kohës që </text>
<text sub="clublinks" start="3038.934" dur="2.531"> DISA DREJTUES DHE M M SHUM ND STRMARRJE NDMSRMARRJEVE QENI DIT TN E NDRMARRJES DHE NO E Dielë SI </text>
<text sub="clublinks" start="3041.467" dur="0.732"> STORMET JO-SEVERE GJAT NDRMARRJES DHE NO NDUNRMARRJEN SI MIR PATTERNI I UJIT TONA </text>
<text sub="clublinks" start="3042.201" dur="0.564"> DITA TOMORROW DHE N S E Diel SI DUHET PATTERNIN E VESHTS SUR TUAJ T R REMNDROJM SL SIGURISHT T UN NDOSHME </text>
<text sub="clublinks" start="3042.767" dur="2.765"> WELL PATTERN VESHTN TONA Q R NGJARJE SIGURISHT TS PYETJE DHE AT TH Q G MUND T LEJOJN </text>
<text sub="clublinks" start="3045.534" dur="0.565"> RREGULLIMI I SIGURISIGH S UN SHUM DHE QAT DUHET T ALL LEJOJM FOR P FORR DISA KUJDES TOW VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="3046.101" dur="0.598"> DHE ATA Q DUHET T ALL LEJOJN FOR P FORR DISA KUJDES TOW LND OFS S RA RAIN P OR DITA T NE NDRME DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="3046.701" dur="187.964"> DISA VEPRIM T CO LND OFS T RA RREZIKUT PVERR DITA T NE VAJTJES DHE NE TUR GJYKATS DO T BE JEMI KETU </text>
<text sub="clublinks" start="3234.667" dur="5.598"> >> KODTU NDRMJET N IN RASTIN T M MOSHTUAR TI. ... </text>
<text sub="clublinks" start="3242.533" dur="4.332"> >> DHE FALEMINDERIT MIR SE MIR, MIROR MIR TO N Y T FR GJITHA 31 GJYQSIN E RE në 5 </text>
<text sub="clublinks" start="3246.867" dur="2.532"> E Hënë, MIR MIRN N TO T MIR 31 KORRIK NID GJYKAT N NEW 5 T DO DO TEC BNI NJ KTU SAN SAN </text>
<text sub="clublinks" start="3249.401" dur="0.998"> FRSHT E MIR E 31 GJYQ NEWS E RE në 5 DO TEC BECNI NJ KTU POLIC SHTETRORE SAN ANTONIO KA NJ A </text>
<text sub="clublinks" start="3250.401" dur="1.031"> A B RNI KECNDONI KIST MAN MANUAL POLICIA SAN ANTONIO KU DUHET GARANC PURR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="3251.434" dur="1.798"> POLICIA ANTONIO KA NJE GARANCI VDEKJE P FORR ARRESTIN E TIJ N IN LIDHJEN ME A </text>
<text sub="clublinks" start="3253.234" dur="2.931"> GARANCI P MR VITIN PESTR ARRESTIN E TIJ N CON LIDHJEN ME NJ ST STABBIM FATAL N ON QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="3256.167" dur="1.098"> ARRESTI N CON LIDHJE ME NDRMARRJEN FATale N S VETA 32 VITORE N N VERTETIN E QYTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="3257.267" dur="0.632"> STABBIMI FATAL N S ANJETN VERTETORE T QYTETIT 32 VJETOR I VJETRVE XHAMET E VJETR. Ai është i akuzuar </text>
<text sub="clublinks" start="3257.901" dur="2.431"> 32 VITI VJETOR I VJETR JAMES WALKER. Ai është i acaruar i stabilit 49 vjet të moshuar DAVID </text>
<text sub="clublinks" start="3260.334" dur="1.898"> JAMES WALKER. Ai është i acaruar i stabit 49 vjet të vjetra DAVID mbijetuar </text>
<text sub="clublinks" start="3262.234" dur="1.831"> STABBING 49 VJET P DAR VJETRINV DAVID MBI VDEKJEN Brenda një dhome moteli në </text>
<text sub="clublinks" start="3264.067" dur="2.032"> PYETJE P TOR VDEKJEN Brenda një dhome moteli në udhëtimin brenda parkut të industrisë </text>
<text sub="clublinks" start="3266.101" dur="0.564"> P DER VDEKJEN Brenda një dhome moteli në rrugëtimin brenda parkut të industrisë ne e dimë tani emri i një 17 </text>
<text sub="clublinks" start="3266.667" dur="2.465"> UDHZUARI N PARK PARKU INDUSTRIS WE TANI TANI EMRI T 17 VJET 17 VJET Q WH DUHET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3269.134" dur="1.398"> TANI TANI EMRI T OF NJ VITI 17 VJET T WH CILA Q SHNDODHET DHE VRET N ON VERI </text>
<text sub="clublinks" start="3270.534" dur="0.631"> VITI I VJETR Q DUHET DHE VRET N ON VITIN E VETM MBI VETN BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3271.167" dur="2.565"> VARGUAR N THE VITIN E VETS VERTETOR P IDR VLERSIMIN E PROVUESHME MJETORE BEXAR </text>
<text sub="clublinks" start="3273.734" dur="2.665"> SI DETYRIMI PYETXSIMI MJETOR BEXAR PROVIMI MJETOR IDENTIFIKIMI I TIJ SI DAWN </text>
<text sub="clublinks" start="3276.401" dur="0.864"> IDENTIFIKIMI I PROVIMIT TAM PROVIMIT MJEKSOR SI AS DAWN CARSON, GARCIA APSHT PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="3277.267" dur="0.598"> HI SI DAVN CARSON, GARCIA APSHT ambasaduar në mes të </text>
<text sub="clublinks" start="3277.867" dur="1.132"> CARSON, GARCIA WSHT ambasaduar në mes të natës dhe të shtënë në RRETH 4.30 </text>
<text sub="clublinks" start="3279.001" dur="0.531"> AMBUSHUAR N THE mesin e natës DHE SHPRNDARJEN N 4. 4.30 K 4.T M MIRN N M MCCULLOUGH </text>
<text sub="clublinks" start="3279.534" dur="2.665"> Nata dhe SHTETI RRETH 4.30 K30TIS MENAXIM N ON AVENUE MCCULLOUGH. </text>
<text sub="clublinks" start="3282.201" dur="0.298"> K MT M MIRNND ONS N ON AVENUE MCCULLOUGH. >> VETE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3282.501" dur="0.498"> AVENUE. >> DRIVE TUAJ PLATE DRIVE. Ata thonë se ai </text>
<text sub="clublinks" start="3283.001" dur="2.431"> >> DRIVE TUAJ PLATE DRIVE. Ata thonë se disa miqsh PAS KUR </text>
<text sub="clublinks" start="3285.434" dur="0.131"> DRIVE PLATE. Ata thanë se disa miq janë të këqija kur ai </text>
<text sub="clublinks" start="3285.567" dur="0.332"> FITUAR DISA SHKENA PAS KU DUA NGA VETEM. </text>
<text sub="clublinks" start="3285.901" dur="2.264"> Ai DUHET TUT JASHT. >> KA JANE 3 persona njerez </text>
<text sub="clublinks" start="3288.167" dur="3.065"> DUHET TUT JASHTME. >> K WTU JAN PE 3 NJERZOR NJ P PERSON PUSHTET P AR NJ G GUN DHE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3291.234" dur="1.798"> >> K WTU JAN 3 3 NJERZOR NJ O PERSON PUSHTET PDR NJ A GUN DHE SHUM SHUM. SUNPEKTET </text>
<text sub="clublinks" start="3293.034" dur="2.765"> PERSONI POLLIKON P OR NJ G GUN DHE SHKIMIN E TIJ. TUS DUHET T S DUHET T S DUHET GARZA </text>
<text sub="clublinks" start="3295.801" dur="0.564"> SHTIMI I TIJ. SUNPEKTET RREZI GARZA WSHT PARAQITUR VDEKJEN N THE SHKENCN N AT AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="3296.367" dur="0.565"> RAN OFF GARZA ISHTE PRANOHUAR N THE SHKENC AT N A 08:00 AM Një shofer në një të bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="3296.934" dur="0.931"> VDES N THE SHKENC AT N A RRETH 08:00 AM Një shofer në një mjet automatik të bardhë të kryqëzuar mbi median </text>
<text sub="clublinks" start="3297.867" dur="2.165"> 08:00 AM NJ DR Vozitësi në një automjet të bardhë të kryqëzuar mbi median dhe DUHET PROR NJ B BARRIER DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3300.034" dur="1.598"> MJETET E SHPIRTSISHME PVERR MJEDISIN DHE DUHET NGA një KUFIZUAR DHE NO TRAFIKUN TC ARSIMIT. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="3301.634" dur="2.998"> DHE DUHET PROR NJ A KUFIZUAR DHE TA TRAFIKUT TC FUNDIT. KJO ONSHT ON NOO LINDN JUGORE 4.10 </text>
<text sub="clublinks" start="3304.634" dur="1.831"> NO TRAFIKUN TC PARAQITUR. KJO ONSHT ON NOO LINDN JUGORE 4,10 JU jeni </text>
<text sub="clublinks" start="3306.467" dur="0.565"> POOR T L DHNAT JUGROHORE 4.10 JU JENI I 35. 2 NJER WZIT JANAK TAK BNI </text>
<text sub="clublinks" start="3307.034" dur="0.531"> JU jeni I 35. 2 NJER PEZIT JAN T TAK BENNI POLITIKS S SPITALIT N AT </text>
<text sub="clublinks" start="3307.567" dur="2.132"> I 35. 2 NJERZIT JAN TUAJ N TO POLITIKN SPITALE N THE SHKENC WE NUK JEMI SIGURIMI FAR </text>
<text sub="clublinks" start="3309.701" dur="1.598"> POLITIKA HOSPITALE NEN SHKENC WE NUK JEMI SIGURISHT ATFAR KUSHTET KA NDON. </text>
<text sub="clublinks" start="3311.301" dur="0.631"> Skena NUK JEMI SIGURIMI CILA KUSHTETOJNER NUK ishin. SI DUHET TELL SHENI PERSONIN </text>
<text sub="clublinks" start="3311.934" dur="1.598"> KUSHTETI ATA JAN N IN. SI DUHET TI SHTOJN US SHUM P PERSONI I makinës ka qenë më seriozisht </text>
<text sub="clublinks" start="3313.534" dur="0.531"> SI DUHET T US SHTOJN US PERSONIN E MAKINAVE SHUM N H SHUMUR SERBE DHE PERSONIN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="3314.067" dur="2.498"> E veturës ISHTE M M SHUM NGJARJE SERIOZE DHE PERSONI N THE KUJDES. NUK NOTSHT SI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="3316.567" dur="1.998"> NGJARJE DHE PERSONI N THE KUJDES. NUK NOTSHT C E Q CNDRUAR ATFAR NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="3318.567" dur="1.498"> Kamion. NUK NOTSHT C E PRGJITHSHME ATFAR ATFAR SI KA KAQ. Mijëra të njerëzve </text>
<text sub="clublinks" start="3320.067" dur="1.132"> SHENQSISHT QAT NDEROJ. Mijëra njerëz të aplikuar për të bërë atë tani klinik </text>
<text sub="clublinks" start="3321.201" dur="0.564"> QAT KAQ. Mijëra njerëz të aplikuar për të bërë atë tani provat klinike të TEXAS është duke filluar </text>
<text sub="clublinks" start="3321.767" dur="2.565"> APLIKUAR P DOR T BNI TANI K TRTIMET Klinike Teksasit po fillon Faza 3 SHTETET Klinike P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="3324.334" dur="3.131"> TRIALITET E TEXASS BESHT BE PGRFUNDIMI Faza 3 HYRJET Klinike P FORR MODERNA. </text>
<text sub="clublinks" start="3327.467" dur="0.532"> Faza 3 SHTETET Klinike P FORR MODERNA. >> STUDIMI I VAKSINAVE COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="3328.001" dur="1.698"> MODERNA. >> STUDIMI I VACCIN COS COVID-19 P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="3329.701" dur="2.998"> >> STUDIMI I VAKSIN COS COVID-19 P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T E BETNI NJ A VAKSIN. Ne marrim </text>
<text sub="clublinks" start="3332.701" dur="2.531"> P FORR PJESMARRJET E STUDIMIT DO T E BETNI NJ V VAKSIN. Ne i marrim ato </text>
<text sub="clublinks" start="3335.234" dur="0.565"> KU JENI VAKSIN. KEMI TOT GJITHA PLACEBO. DITA 5 NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="3335.801" dur="2.531"> SHOTA PLACEBO. DITA 5 NJERZIT JANJ TED INJEKTUAR ACHDO JAN T AS pyetur </text>
<text sub="clublinks" start="3338.334" dur="1.665"> SHITJE PLACEBO. DITA 5 NJERZIT JAN IN TJ INJEKTUAR ACHDO JAN AS T AS pyetur për të mbajtur një ditar të </text>
<text sub="clublinks" start="3340.001" dur="0.364"> JAN IN TJ INJEKTUAR ACHDO JAN AS T AS ASHKUAR T K MBIJEN DITAR T OF Simboleve të tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="3340.367" dur="0.498"> P KR T RUAJ një DITAR T SY Simptomave të tyre. >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN A </text>
<text sub="clublinks" start="3340.867" dur="0.532"> Simptomat e tyre. >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN E VAKSINS QAT DO T C KRIJOJE A </text>
<text sub="clublinks" start="3341.401" dur="188.198"> >> Q GLLIMI P TOR ZHVILLIMIN E VAKSIN THS Q DO T C krijojë një LONGAS </text>
<text sub="clublinks" start="3529.601" dur="0.564"> VACCINE QAT DO T C KRIJOJ A NJ LONGJ >> >> T ALL GJITHA E DREJTA Një SHUM E KNDSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="3530.167" dur="3.198"> >> T ALL GJITHA DREJT A NJ L LNDAST TAST KUFIZUAR N R RADAR, NUK KUJDES paralajmërime të rënda në këtë kohë që është disi e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="3533.367" dur="0.865"> RADAR, NUK KUJDES PARARSUESHME N AT KIST T Kohë që është DISA LAJME TOOD MIRA, POR KORTO STORME JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3534.234" dur="1.298"> KJO KOHA Q IS ISSHT S DISA LAJME T G MIRA, POR K STTY STORME JAN ST T NO SHKENI Zhurmuese T GJITHA KISTO </text>
<text sub="clublinks" start="3535.534" dur="1.131"> LAJME, POR K STTO STORMA JAN DUHET T NO SHKENOJN NO ZGJIDHT O P OR T ALL GJITHA KIGHT L LEHTJEN E TIJ DO T DE PRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3536.667" dur="0.698"> DISPOZITONI Zhurmëm, por të gjithë këtë ndriçim ata do të marrin përfundimisht vëmendjen tuaj që ne mund të </text>
<text sub="clublinks" start="3537.367" dur="0.565"> LEHTSIMI I TIJ DO T G BNI PFRFUNDIM M ATSIMIN TUAJ Q WE MUND T KEMI DISA T ST GJITHA TR FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="3537.934" dur="2.665"> Merrni vëmendjen tuaj, ne mund të kemi disa sende të forta të fituara mund të jenë edhe një copë e vogël e </text>
<text sub="clublinks" start="3540.601" dur="0.731"> KAN DISA T ST DREJTIN T DYT T GJITHA MUND T BNI NJ B L BND T L VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="3541.334" dur="0.998"> MUND T EV BNI NJIT BIT T L GJITHA TIL VEPRIMIT T SM VEJT, por nuk është asgjë që po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="3542.334" dur="1.398"> VEPRIMI I VEAR por nuk është asgjë që po shkon të bëjë ndonjë dëm të treguar se ju dëshironi </text>
<text sub="clublinks" start="3543.734" dur="0.598"> NUK NOTSHT NUK KA GJITHA DO T IS BN T BNI ANDO SHPRNDARJE T SH DUHET T W Dëshironi të vendosni MIND TUAJ N AT LEHT KTU </text>
<text sub="clublinks" start="3544.334" dur="2.431"> B DONI YDO SHUM DAMMIM T SH DUHET T W DUA T TO V PNI MINDHEN TUAJ N E LEHTNJ TH NUK KA NUK KENI KASAT </text>
<text sub="clublinks" start="3546.767" dur="0.598"> P TOR VAJIN MIND TUAJ N E LEHT KTU N IFSE NUK KAN APLIKIMIN E ARSIT KSAT Shkarkoni Shkarkojeni </text>
<text sub="clublinks" start="3547.367" dur="0.565"> N YSE NUK KAN APLIKIMIN E RRETHIT TAT KSAT SHKRONI PHER SHTYPIN P BR 10 MINUTA </text>
<text sub="clublinks" start="3547.934" dur="1.365"> APLIKIMI I VESHJES SHKEN E SHKARKUAR T B RREZIKUT RRETH 10 MINUTAVE PAS KIST NUK JAN T BNI A </text>
<text sub="clublinks" start="3549.301" dur="2.898"> SI QENI 10 MINUTA PAS K THT JEMI SHKOJN T BE JEMI FILLIMI I NJ AP APLIKI KASTR T THE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="3552.201" dur="0.898"> PAS KISTO JEMI QENI T BE JEMI N START FILLIM N AN APLIKIM KASTN E TYRE DUHET TOU BNI NAD RADAR SI KTU </text>
<text sub="clublinks" start="3553.101" dur="2.131"> Fillimi i një APP CASTI TUAJ DUHET TUAJ NGA RADAR SI K STTU STORMET KISTO NGA SAN ANTONIO </text>
<text sub="clublinks" start="3555.234" dur="0.598"> BESIMI P THR K RT RADAR SI KTO STORME KISTY NGA AN ANTONIO DHE BEXAR VENDI QAT SHT FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="3555.834" dur="1.631"> STORMET KISTO N TH AN ANTONIO DHE BEXAR QYTET Q TH'SHT SHKUAR FALAS NORE SHITJEN E APPLEVE N IN </text>
<text sub="clublinks" start="3557.467" dur="1.832"> DHE BEXAR QENI QAT ASHT A SHKARKONI FALAS NORE SHITJEN E APLIKUARA NORE SHITJEN E ANDROIDIT SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="3559.301" dur="3.531"> VAZHDIMI T K MBIJENI UPDATEDIN KA N T TONA TEC FORTN E PARA T PARA N GUYET E NIGHTBEAT. </text>
<text sub="clublinks" start="3562.834" dur="3.198"> KERTU N T TONA TEC PARAJT TEC PARASHIKUAR N G GUY T NIGHTBEAT. GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3566.034" dur="0.231"> TONA N ON GUY T NIGHTBEAT. GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN THE T SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="3566.267" dur="0.332"> GJITHA E DREJTA E MIR NUK JAN THE T SHUM. FALEMINDERIT KITTY. </text>
<text sub="clublinks" start="3566.601" dur="0.598"> Të rënda. FALEMINDERIT KITTY. >> DHE FALEMINDERIT P FORR VESHJEN E </text>
<text sub="clublinks" start="3567.201" dur="2.364"> FALEMINDERIT KITTY. >> DHE FALEMINDERIT P FORR VESHJEN E LAJME N 6 6 T'SHTYPIT TI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="3569.567" dur="3.165"> >> DHE FALEMINDERIT P FORR VAJZIMIN E LAJMEVE N 6 6 TE SHTYPIT TI SHUM K HERTU K ONTU N ON NIGHTBEAT N AT 10. </text>