2 wong sing mateni, wanita tatu ing serangan baseball ing omah Windermere, ujare polisi subtitles

WAKTU GAMPANG MANGSA PADHIR ING APPAT PINPOINT TRACKER GRATIS. TEAM KAMU METEOROLOGISI bakal APP APLIKASI TRIPER PINPOINT GRATIS. TEKNET METEOROLOGISI KAMI AKAN NGENTAKI PATH, JAWA TEKN METEOROLOGISI KAMI AKAN MENGJAWA PATHOR STORM, LANGKAH MELENGKE APA WKMG APP. LALAKI PATH STORM, LANGKAH MELENGKE APLIKASI WKMG APP. >>> AUTHORITIES ING SAIKI Telusuri WKMG APP STORE. >>> AUTHORITIES NGENTOT ING SCENE ING GRUESOME MURDER. >>> AUTHORITIES NGENTOT ING SCENE ING GRUESOME MURDER. >> SUSPEK ING ING NGANGGAL DENGAN A SCENE ING GRATIS MURDER. >> SUSAH KANGGO ING ING NGATEKAN BATAL. >> SUSAH KANGGO ING ING NGATEKAN BATAL. Bocah-bocah cilik 10-taun-taun kepungkur 911 BATANG BATANG. Bocah-bocah cilik 10-taun-taun diluncurake 911 ING SUKU ING ING BATHROOM. Bocah-bocah cilik 10-taun-taun diluncurake 911 ING SUKU ING ING BATHROOM. EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN NUNGGUH ING BISA ING BATHROOM. EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN PUTRA. EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN PUTRA. >> Wartawan: KITA ngerti ING TERBARNA. >> Wartawan: KITA ngerti manawa VICTIM IS RECOVERING IN THE >> Wartawan: KITA ngerti manawa VICTIM IS RECOVERING AT KANAN HOSPITAL Saiki, VICTIM IS RECOVERING AT KANAN HOSPITAL SAIKI, Lan RASA NGANGGO Yen Sampeyan Bisa Nemokake SCENE KANAN HOSPITAL SAIKI, Lan KANGGO NGGENE ING NGEWARI ING NGETEKA ING SENIA. NGANGGO PADIS AKU NDELENG ING NGETEKA DENGAN INI. POLIS INGKI INI NUNG KULIT 10 taun OGTOH kene. POLIS INGKE INI, ING KENE 10-taun sing didadekke POLIS INGGO INI, ING KENE 10-taun-taun sing didadek-ndherek HIMSELF ING BATHROOM lan DIPUNCUL 911 DENGAN Wong sing KENE NGAPAK ING ING ING BATHROOM lan DITUTURAN 911 UNTUK BUKU. BATHROOM lan dicekel 911 UNTUK MEMBANG. >> WESAN ora bisa ngrusak, Sampeyan NGANGKA. >> WANGSA NATE ING NGGO, kowe ngerti, apa sing bakal dakkarepake >> Warta TAK ING ING KANGGO, kowe ngerti, apa KENE KITA WULUS ING ING KELUARGA. KANGGO, APA KANGGO NU MANGSAAK ING KELUARGA. KANGGO KAMI LAN PANALITU ING SIRI KELUARGA. KANGGO KAMI LAN PANJENENGAN ING NGANGGO. KANGGO KAMI LAN PANJENENGAN ING NGANGGO. >> Wartawan: POLISI WINDEMERE GAMPANG PIKE. >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING HOME DEADLY >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING INVASION HOME DEADLY AND LAKE KRESCENT Nampilake INVASION HOME ING BISA ING NGLUKIS DI LENGKAP KRESCEN RESERVE ING TAMAN BUKU. INVASION AT LAKE KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DIDANG DIDANG SUMBAT RESERVE TAMAN KANGGURU PARIK. ANAK DIDANG DIDANG DUMADANG SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DIPANGGUH UNTUK DAPAT ANAK DIDANG DIDANG DUMADANG SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DIPANGGUH UNTUK MANGSA KOMUNITI. EZEKIEL HOPKINS DIPANGGIH UNTUK GAMBUH LAMPIRAN. >> Kita ngerti yen ing video SARI KOMUNITAS. >> Kita ngerti yen ing video sing kita lakoni saka ENTAN >> Kita ngerti yen ing video sing kita lakoni saka ENTANAN WONTEN ing kene, dheweke bakal nggawe dalan mudhun KAMI MUNGSA ING ENTUNGAN BULANAN INI YANG KANGGO NUNGGAL BASA-BASA ING RATU KANGGO PITUKU TENGAH ING DINI NINI NGGALKANG PENTING ING RATU TINGGI TINGGI, DITUKU ING ING ENTANAN LAN AKU ING KADAR TINGGI TUNGGUH, DITUTU ING ING ENTANAN lan AKU TINDAK DIPUKA DIRI. INTO ING ENTRANSO lan TINDAKAN TINDAK DUKTUKAN kanthi temenan. >> Wartawan: HOPKINS DIUKA TO PUSHED DATE MUKA. >> Wartawan: HOPKINS DIUKALKE UNDANG-UNDANG PAKET TRUCK POKOK >> Wartawan: HOPKIN TRIED KANGGO PAKEUP TRUCK KANGGO ING ING SUKU KANGGO KANGGO PICKUP TRIKK KANGGO ING TANPA ING NGGO NGANGGO NUNG NABI DENGAN KANGGO Sawijining njaba saka omah sing ana nalika KAT ING KAT ING DENGAN MANU lan Piyambakipun KAT GOLONGAN ING SUKU ING KABUPATEN LAN - GAMPANG DUMADU OGIAN ING DENGAN-INGKANG PURWAKAN LAN PUTEK SAIKI LAN - GAMPANG OLEH ING NGANGGOTAN LAN THAWA GOT VIOLENT. SAIKI LAN ING GOLEKOLAH. >> ING KOMUNITIS INSIDE ING KULITAN. >> Wong-wong bebrayan ing lapangan kalebu >> Wong-wong bebrayan ing njero tanggungan sing dikirimake RESIDEN GAMPIRAN ING JAMINAN ING JAWA KANGGO NU DENGAN KANGGO NU DENGAN KANGGO, AKU DIBUAT ING DENGAN MASA NUNG DIA DENGAN DIDENG PANGGILAN, INGING AKU SUKUWIS KANGGO NENG PUTHI DUMADI, AKU NGEBAB SAIKI RASA RESEP. NGEBAB SUKUWALING RESIDEN. KANGEN PENTING, KANGGO - ING RESIDENS. KANGEN BISA POSITIF, KENE - KULIT VICTIM. KANGEN BISA POSITIF, KENE - KULIT VICTIM. SUKU VICTIM DIPANGGO. VICTIM PULANG. SUKU VICTIM DIPANGGO. >> Wartawan: ANAK SAIKI SUKU VICTIM DIPANGGO. >> Wartawan: ANAK SENTIASA TAK ING NGANGGALU >> Wartawan: ANAK SENTIASA TAK ING NGANGGALU UNTUK KANGGO KANGGO, KANGGO DUA NUNG NINI DIPANGGUTKU UNTUK KANGGO NGANGGOLI KANGGO, KANGGULU DUA MENYUTAN LAN KANGGO MUNGSA A KANGGO KANGGO, KANGGO DUA PENTING lan NGANGGO INGGO WANITA sing saiki ana ing LELAKON lan MENYELENGKAN INGKANG WANITA sing saiki wis ana ing HOSPITAL. WANITA SAIKI ING ING HOSPITAL. ITAU GRANDSON 10-taun-taun HOSPITAL. ITU ING GRANDSON 10-taun-taun sing wis 999 KENE DENGAN INI ITU ING GRANDSON 10-taun-taun sing ditumpangi 911 KENE DIDANGKANG ING BATHROOM. Sapa sing Cidhang 911 NINI DIDUKUKAN ING BATHROOM. ANAK KANG ANAK SUKAN. BATHROOM. ANAK KANG ANAK SUKAN. >> ITU GAMPANG, ING NGANGGO ANAK KANG ANAK SUKAN. >> KANGGURAN ING, ING NGGALKE MANAWA lan INGKANG TANGGAL >> KANGGURAN ING, ING NGGALKE ING MANUNGAN LAN KANGGO NENGGALAKAN TINDAKAN FENOMENAL. KANGGO MANU LAN KANG TINDAK DENGAN TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WAS Nindakake TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WARNA DITUTUP ING KABUPATEN >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKAN ING INSIDING BATHROOM ING ING ING ING ING ING ING ING TANPA DUMADANG lan HAD LOKAT ING ING SUKU BATHROOM ING ING ING ING NGANJAWA ING NGENTOT ING NGANJAWA MAJENIS DADI DENGAN TANPA KANGGO LAN ING NGANGGO Wonten ing njero ruangan BURAN lan HADI DRANK DENGAN TANPA ING NGANGGO. BATAL lan ora bakal nampa duweke. KANGEN SAIKI Dheweke ana ing HOSPITAL RESPONSIF ING ING. KAWASAN SAIKI DIA PAKSA ING HOSPITAL TAPI ING NGANGGUT ING PENTING MURDER KAWASAN SAIKI Dheweke Nuju ING HOSPITAL ING NGAPUNGKUL DUA PAKSA MURDER lan ANAK GOLEKSI

2 wong sing mateni, wanita tatu ing serangan baseball ing omah Windermere, ujare polisi

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.136"> WAKTU GAMPANG MANGSA PADHIR ING APPAT PINPOINT TRACKER GRATIS. TEAM KAMU METEOROLOGISI bakal </text>
<text sub="clublinks" start="3.17" dur="2.602"> APP APLIKASI TRIPER PINPOINT GRATIS. TEKNET METEOROLOGISI KAMI AKAN NGENTAKI PATH, JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="5.773" dur="2.502"> TEKN METEOROLOGISI KAMI AKAN MENGJAWA PATHOR STORM, LANGKAH MELENGKE APA WKMG APP. </text>
<text sub="clublinks" start="8.276" dur="1.534"> LALAKI PATH STORM, LANGKAH MELENGKE APLIKASI WKMG APP. >>> AUTHORITIES ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="9.844" dur="5.438"> Telusuri WKMG APP STORE. >>> AUTHORITIES NGENTOT ING SCENE ING GRUESOME MURDER. </text>
<text sub="clublinks" start="15.316" dur="1.601"> >>> AUTHORITIES NGENTOT ING SCENE ING GRUESOME MURDER. >> SUSPEK ING ING NGANGGAL DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="16.951" dur="2.235"> SCENE ING GRATIS MURDER. >> SUSAH KANGGO ING ING NGATEKAN BATAL. </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="1.267"> >> SUSAH KANGGO ING ING NGATEKAN BATAL. Bocah-bocah cilik 10-taun-taun kepungkur 911 </text>
<text sub="clublinks" start="20.488" dur="1.667"> BATANG BATANG. Bocah-bocah cilik 10-taun-taun diluncurake 911 ING SUKU ING ING BATHROOM. </text>
<text sub="clublinks" start="22.156" dur="1.667"> Bocah-bocah cilik 10-taun-taun diluncurake 911 ING SUKU ING ING BATHROOM. EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.858" dur="0.299"> NUNGGUH ING BISA ING BATHROOM. EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="24.158" dur="1.401"> EZZY CASTRO ING ING WINDEMERE DENGAN PUTRA. >> Wartawan: KITA ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="25.593" dur="2.235"> ING TERBARNA. >> Wartawan: KITA ngerti manawa VICTIM IS RECOVERING IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> >> Wartawan: KITA ngerti manawa VICTIM IS RECOVERING AT KANAN HOSPITAL Saiki, </text>
<text sub="clublinks" start="28.463" dur="2.334"> VICTIM IS RECOVERING AT KANAN HOSPITAL SAIKI, Lan RASA NGANGGO Yen Sampeyan Bisa Nemokake SCENE </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="0.399"> KANAN HOSPITAL SAIKI, Lan KANGGO NGGENE ING NGEWARI ING NGETEKA ING SENIA. </text>
<text sub="clublinks" start="31.265" dur="1.801"> NGANGGO PADIS AKU NDELENG ING NGETEKA DENGAN INI. POLIS INGKI INI NUNG KULIT 10 taun </text>
<text sub="clublinks" start="33.1" dur="1.367"> OGTOH kene. POLIS INGKE INI, ING KENE 10-taun sing didadekke </text>
<text sub="clublinks" start="34.469" dur="3.536"> POLIS INGGO INI, ING KENE 10-taun-taun sing didadek-ndherek HIMSELF ING BATHROOM lan DIPUNCUL 911 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="38.006" dur="0.199"> Wong sing KENE NGAPAK ING ING ING BATHROOM lan DITUTURAN 911 UNTUK BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="38.206" dur="2.101"> BATHROOM lan dicekel 911 UNTUK MEMBANG. >> WESAN ora bisa ngrusak, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.335"> NGANGKA. >> WANGSA NATE ING NGGO, kowe ngerti, apa sing bakal dakkarepake </text>
<text sub="clublinks" start="42.677" dur="0.6"> >> Warta TAK ING ING KANGGO, kowe ngerti, apa KENE KITA WULUS ING ING KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.311" dur="1.734"> KANGGO, APA KANGGO NU MANGSAAK ING KELUARGA. KANGGO KAMI LAN PANALITU ING SIRI </text>
<text sub="clublinks" start="45.079" dur="0.399"> KELUARGA. KANGGO KAMI LAN PANJENENGAN ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="45.48" dur="1.6"> KANGGO KAMI LAN PANJENENGAN ING NGANGGO. >> Wartawan: POLISI WINDEMERE </text>
<text sub="clublinks" start="47.115" dur="1.733"> GAMPANG PIKE. >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING HOME DEADLY </text>
<text sub="clublinks" start="48.883" dur="1"> >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING INVASION HOME DEADLY AND LAKE KRESCENT </text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.201"> Nampilake INVASION HOME ING BISA ING NGLUKIS DI LENGKAP KRESCEN RESERVE ING TAMAN BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="52.086" dur="6.706"> INVASION AT LAKE KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DIDANG DIDANG SUMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="58.826" dur="3.169"> RESERVE TAMAN KANGGURU PARIK. ANAK DIDANG DIDANG DUMADANG SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DIPANGGUH UNTUK DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="61.996" dur="0.867"> ANAK DIDANG DIDANG DUMADANG SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DIPANGGUH UNTUK MANGSA KOMUNITI. </text>
<text sub="clublinks" start="62.897" dur="1.3"> EZEKIEL HOPKINS DIPANGGIH UNTUK GAMBUH LAMPIRAN. >> Kita ngerti yen ing video </text>
<text sub="clublinks" start="64.199" dur="1.233"> SARI KOMUNITAS. >> Kita ngerti yen ing video sing kita lakoni saka ENTAN </text>
<text sub="clublinks" start="65.467" dur="1.767"> >> Kita ngerti yen ing video sing kita lakoni saka ENTANAN WONTEN ing kene, dheweke bakal nggawe dalan mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="67.235" dur="2.168"> KAMI MUNGSA ING ENTUNGAN BULANAN INI YANG KANGGO NUNGGAL BASA-BASA ING RATU KANGGO PITUKU TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="69.404" dur="2.869"> ING DINI NINI NGGALKANG PENTING ING RATU TINGGI TINGGI, DITUKU ING ING ENTANAN LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.399"> ING KADAR TINGGI TUNGGUH, DITUTU ING ING ENTANAN lan AKU TINDAK DIPUKA DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="72.707" dur="1.434"> INTO ING ENTRANSO lan TINDAKAN TINDAK DUKTUKAN kanthi temenan. >> Wartawan: HOPKINS DIUKA TO </text>
<text sub="clublinks" start="74.175" dur="2.569"> PUSHED DATE MUKA. >> Wartawan: HOPKINS DIUKALKE UNDANG-UNDANG PAKET TRUCK POKOK </text>
<text sub="clublinks" start="76.745" dur="2.201"> >> Wartawan: HOPKIN TRIED KANGGO PAKEUP TRUCK KANGGO ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="1.967"> KANGGO KANGGO PICKUP TRIKK KANGGO ING TANPA ING NGGO NGANGGO NUNG NABI DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="80.916" dur="1.833"> Sawijining njaba saka omah sing ana nalika KAT ING KAT ING DENGAN MANU lan </text>
<text sub="clublinks" start="82.751" dur="1.667"> Piyambakipun KAT GOLONGAN ING SUKU ING KABUPATEN LAN - GAMPANG DUMADU OGIAN ING DENGAN-INGKANG PURWAKAN LAN PUTEK </text>
<text sub="clublinks" start="84.419" dur="0.433"> SAIKI LAN - GAMPANG OLEH ING NGANGGOTAN LAN THAWA GOT VIOLENT. </text>
<text sub="clublinks" start="84.853" dur="1.3"> SAIKI LAN ING GOLEKOLAH. >> ING KOMUNITIS INSIDE ING </text>
<text sub="clublinks" start="86.154" dur="1.534"> KULITAN. >> Wong-wong bebrayan ing lapangan kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="87.722" dur="1.701"> >> Wong-wong bebrayan ing njero tanggungan sing dikirimake </text>
<text sub="clublinks" start="89.457" dur="1.401"> RESIDEN GAMPIRAN ING JAMINAN ING JAWA KANGGO NU DENGAN KANGGO NU DENGAN KANGGO, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="90.859" dur="1.634"> DIBUAT ING DENGAN MASA NUNG DIA DENGAN DIDENG PANGGILAN, INGING AKU SUKUWIS </text>
<text sub="clublinks" start="92.527" dur="0.233"> KANGGO NENG PUTHI DUMADI, AKU NGEBAB SAIKI RASA RESEP. </text>
<text sub="clublinks" start="92.794" dur="3.036"> NGEBAB SUKUWALING RESIDEN. KANGEN PENTING, KANGGO - ING </text>
<text sub="clublinks" start="95.831" dur="1.367"> RESIDENS. KANGEN BISA POSITIF, KENE - KULIT VICTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="97.232" dur="1.1"> KANGEN BISA POSITIF, KENE - KULIT VICTIM. SUKU VICTIM DIPANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.334"> VICTIM PULANG. SUKU VICTIM DIPANGGO. >> Wartawan: ANAK SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="99.734" dur="2.201"> SUKU VICTIM DIPANGGO. >> Wartawan: ANAK SENTIASA TAK ING NGANGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="101.937" dur="1.3"> >> Wartawan: ANAK SENTIASA TAK ING NGANGGALU UNTUK KANGGO KANGGO, KANGGO DUA </text>
<text sub="clublinks" start="103.238" dur="3.236"> NUNG NINI DIPANGGUTKU UNTUK KANGGO NGANGGOLI KANGGO, KANGGULU DUA MENYUTAN LAN KANGGO MUNGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="106.508" dur="1.1"> KANGGO KANGGO, KANGGO DUA PENTING lan NGANGGO INGGO WANITA sing saiki ana ing </text>
<text sub="clublinks" start="107.642" dur="0.7"> LELAKON lan MENYELENGKAN INGKANG WANITA sing saiki wis ana ing HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="108.376" dur="3.002"> WANITA SAIKI ING ING HOSPITAL. ITAU GRANDSON 10-taun-taun </text>
<text sub="clublinks" start="111.38" dur="1.133"> HOSPITAL. ITU ING GRANDSON 10-taun-taun sing wis 999 KENE DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="112.547" dur="0.3"> ITU ING GRANDSON 10-taun-taun sing ditumpangi 911 KENE DIDANGKANG ING BATHROOM. </text>
<text sub="clublinks" start="112.881" dur="1.067"> Sapa sing Cidhang 911 NINI DIDUKUKAN ING BATHROOM. ANAK KANG ANAK SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="113.949" dur="1.534"> BATHROOM. ANAK KANG ANAK SUKAN. >> ITU GAMPANG, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="115.484" dur="2.134"> ANAK KANG ANAK SUKAN. >> KANGGURAN ING, ING NGGALKE MANAWA lan INGKANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="117.653" dur="1.233"> >> KANGGURAN ING, ING NGGALKE ING MANUNGAN LAN KANGGO NENGGALAKAN TINDAKAN FENOMENAL. </text>
<text sub="clublinks" start="118.921" dur="2.067"> KANGGO MANU LAN KANG TINDAK DENGAN TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WAS </text>
<text sub="clublinks" start="120.989" dur="0.766"> Nindakake TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WARNA DITUTUP ING KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="121.757" dur="1.801"> >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKAN ING INSIDING BATHROOM ING ING ING ING ING ING ING ING TANPA DUMADANG lan HAD </text>
<text sub="clublinks" start="123.559" dur="1.868"> LOKAT ING ING SUKU BATHROOM ING ING ING ING NGANJAWA ING NGENTOT ING NGANJAWA MAJENIS DADI DENGAN TANPA KANGGO LAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="125.46" dur="1.134"> Wonten ing njero ruangan BURAN lan HADI DRANK DENGAN TANPA ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="126.628" dur="1.568"> BATAL lan ora bakal nampa duweke. KANGEN SAIKI Dheweke ana ing HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="128.197" dur="1.7"> RESPONSIF ING ING. KAWASAN SAIKI DIA PAKSA ING HOSPITAL TAPI ING NGANGGUT ING PENTING MURDER </text>
<text sub="clublinks" start="129.899" dur="1.3"> KAWASAN SAIKI Dheweke Nuju ING HOSPITAL ING NGAPUNGKUL DUA PAKSA MURDER lan ANAK GOLEKSI </text>