Убиени 2 мажи, жена повредена во напад на бејзбол палка во домот Винддер, соопшти полицијата subtitles

Време е да се осигурате дека имате наш БЕСПЛАТНИ ПРИДОБИВЕН ПРИРАЧНИК АПП. OЕ URЕ НАШИТЕ ТИМ НА МЕТЕРОЛОГИСТИ АПП БЕСПЛАТНА ПИНПОИНТ Тракер. НАШИОТ ТИМ НА МЕТЕРОЛОГИСТИ ILLЕ СЕ СЛЕДУВА ПАТ СТОРМ, САМО НАШИОТ ТИМ НА МЕТЕОРОЛОГИТИ ILLЕ СЕ СЛЕДУВА ПАТ СТОРМ, САМО ПРЕБАРУВАЈТЕ СЕ СТРУЧНИОТ WKMG. СЛЕДЕТЕ ПАТ СТОРМ, САМО ПРЕБАРУВАЈТЕ СЕ СТРУЧНИОТ WKMG. >>> ОБВРСКИТЕ СЕ ПРОДОЛУВАТЕ ПОБАРУВАЕ WKMG APP STORE. >>> ОБВРСКИТЕ СЕ СЕ ПОГЛЕДА НА СЦЕНАТА НА ГРУЗОМНО УСЛОВО. >>> ОБВРСКИТЕ СЕ СЕ ПОГЛЕДА НА СЦЕНАТА НА ГРУЗОМНО УСЛОВО. >> ПОДВИДНИКОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО А СЦЕНА НА ГРУСОМА УБИСТВО. >> ПОСЕБНИОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО ОСНОВЕН БАТ. >> ПОСЕБНИОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО ОСНОВЕН БАТ. ДВЕЕ НА 10-ГОДИНИ ДЕЦА 911 ОСНОВЕН БАТ. ДВЕЕ НА ДЕТСКИ ДЕТСКИ ПОВТОРНИ 911 Додека се крие во Бањата. ДВЕЕ НА ДЕТСКИ ДЕТСКИ ПОВТОРНИ 911 Додека се крие во Бањата. EZZY CASTRO Е ВО ВИДЕДЕР СО Додека се крие во бањата. ЕЗЗИ КАСТРО Е ВО ВИДЕМЕР СО НАЈГОЛЕМО. ЕЗЗИ КАСТРО Е ВО ВИДЕМЕР СО НАЈГОЛЕМО. >> Новинар: ЗНАЕМЕ ЕДНА Најдоцна. >> Репортер: ЗНАЕМЕ ЕДНО ВИКТИМ СЕ РЕГУРИРА ATА НА >> Репортер: ЗНАЕМЕ ЕДНО ВИКТИМ СЕ СЕ ПОВИ ATУВА СО СПОЛНИТЕ ПРАВО СЕГА, И ПРАВО ВИКТИМ СЕ СЕ ПРИГОВУВА СЕ ПОСЛЕДНИОТ ПРАВО, И ПРАВО ПО СЕ МОOUЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАСАТ СЦЕНАТА БОЛНО ПРАВО СЕГА, И ПРАВО ПО СЕ МОЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТУДИТЕ СЦЕНАТА ОВДЕ ОВДЕ. ПОГОДНЕТЕ МОЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТУДИТЕ СЦЕНАТА ОВДЕ ТУКА. ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИНА ОВДЕ ОВДЕ. ПОЛИЦИСКОТО ПЕТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИШНО ДЕЛО КОЈ РАБОТНО СОГЛАСНОСТ ВО ПОЛИЦИСКОТО ПЕТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИШНО РАБОТНО КОЈ се заклучил себеси во бањата и се распарчил 911 ЗА МОНО КОЈ се заклучил себеси во бањата и повикал 911 ЗА ПОМОШ. Бања и повикан 911 ЗА ПОМОШ. >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СПИСИТЕ, ВАС ПОМОШ. >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СЕ ОПИРАТЕ, ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СЕ ОПИРАТЕ, ДА ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ ДА СЕ РАСУВАМЕ СО СЕМЕЈСТВОТО. ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ ДА СЕ РАСУВАМЕ СО СЕМЕЈСТВО. НАШИОТ СРЦЕ И МОИТЕ СЕКОЈНО СЕМЕЈНО НАШИОТ СРЦЕ И МО PRИТЕ СЕ СЕКОГАШ ОДИТЕ ДА СО нив. НАШИОТ СРЦЕ И МО PRИТЕ СЕ СЕКОГАШ ОДИТЕ ДА СО нив. >> Новинар: WINDEMERE POLICE ОДИЕ ДА СО нив. >> Новинар: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING DEADLY DOME >> Новинар: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING DEADLY HOME INVASION OF LAKE CESCENT ИСПИТУВАINGЕ НА СВЕТНА ДОМОВНА ИНВЕЗАЦИЈА НА ЕЗЕЧНИЦИТЕ РЕЗЕРВИРАESЕ НА ЛЕК НА ПАРК АВЕНУЕ. ИНВЕЗАЦИЈА НА РЕЗЕРВИЕ НА ЕНЕРСКИОТ ЦЕРСЕЦЕНТ ОД ПАРК АВЕНА. ПОВЕVЕ ДЕВИД СЕ СЛУЧУВА СОВЕДОТ РЕЗЕРВИРАЈТЕ ОД ПАРК АВЕНУЕ. ЧИЕФ ДАВИД вели дека суспекцијата ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИЕ ЧИЕФ ДАВИД вели дека ПОСЕБНИОТ ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПРАВУВААТ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА ОД ЗАЕДНИЦАТА. ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПРАВУВААТ ДА ЈА ДА ЈА ДА ГО ИЗЗЕМЕ ЗЕМЈАТА. >> Ние знаеме што на ВИДЕО Преку заедницата. >> ДА ЗНАЕМЕ ТОА НА ВИДЕОТО ПОСТОЕМЕ ОД СВЕТСКИОТ ВЛЕЗ >> СЕ ЗНАЕМЕ ТОА НА ВИДЕОТО ПОСТОЕВЕ ОД СВЕТСКИОТ ВЕБА ОВДЕ КОИ ИМА ДА ГО ПОСТОИ ПАТ ПОСТОЕВЕ ОД СВЕТСКОТО ВЛЕЗ ОВДЕ ТОА КАКО ДОГОВОРИ ДА ГО ОДГОВОРИ ПАТОТ по висок степен на брзина, изменет ОВДЕ ТОА ТОА ИМА ДОГОВОРУВА ПАТОТ ПОГОЛЕМО НА БЕЗБЕДНОСОК, БЕЗБЕДНО ВО ОВОЈ ВЛЕГ И АКТУЕЛНО ОВОД ОСВОЈ ДОГОВОР, БЕСПЛАТНО ВО ОВОЈ ВЛЕГ И АКТУАЛНО ПОСТАВЕН ДАТЕКОВО. ОТВОРА ОТВОРА ВНАТРЕШНА И АКТУАЛНО ПОДГОТВЕН ДАТЕ. >> Репортер: ХОПКИНИ ПОВИДЕНА ДА ОТВОРЕН ДЕН >> Репортер: ХОПКИНОТ ПОБЕДНО ДА СТЕГААТ ПАРКИРАНА ПАТУВАЕ НА ПИКУП >> Репортер: ХОПКИНОТ ПОБЕДНИ ДА СТРИАТ ПАТУВАЕ НА ПИКУП ПАРКИРАНА НАДВОРЕД ДОМ ДОМА КОГА Е КОГА EИВЕТЕ КАМИОН ЗА ПИКУП ПАРКИРАНА НАДВОРЕШНА ДОМА КОЈА Е КОГА ШТО СЕ ДОБИВ КАТ НАДВОРЕШНА ДОМА КОГА Е ДА ГО ИМАШ КАТ КАТ ОД ДОМАЕРИТЕ И - ВНИМАНИЕ Тој беше оној КАТ од домашните и - претпазливост од домаќините и нештата ДОМААРИ И - ВНИМАНИЕ ОД Домаќините и нештата ДОБИВНА НАСИЛНА. ДОМААРИ И НИКОВИТЕ ДАЛИ НАСИЛНА. >> ДОМАИНИТЕ Внатре од OLИВОТНО. >> ДОМАИНИТЕ Внатре од жител ПРОДОЛНУВА НА >> ДОМАИНИТЕ Внатре од ИВОТНИК СОГЛАСУВААТ ОД ОДГОВОРНОТО СО КОГО ВРЕМЕ RESИВОТНИОТ КОНТРОГОДИРА ОД ОДГОВОРНОТО СО КОГО ВРЕМЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ НИВО, О ОДГОВОР ДО КОГА ВРЕМЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ НИЕ ОСТАВУВАМ, СЕ ВЕРУВАМ ДВЕЕ НА НАВРШУВА НЕ СЕ ОСТАВУВА НЕ, ВЕРУВАМ ДЕЛО НА THEИВОТНИТЕ. ВЕРУВАЈТЕ НАСТАП НА OFИВОТНИТЕ. НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОИ СЕ RESИВОТНИЦИ. НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОЈ - ПРВИОТ НА ВИКТИМ. НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОЈ - ПРВИОТ НА ВИКТИМ. ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. ПРВИТЕ НА ВИКТИМ. ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. >> Репортер: ПОВЕЕ СЕ вели ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. >> Новинар: ПОВЕЛНИКОТ СЕ СЛУEDБИ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ДОБИВИ >> Новинар: ПОВЕЕТО вели дека УТИШАНИТЕ ЗДРАВЈЕ за да ги нападнат насилниците, убивајќи ги ДВЕ ТОА КОРИСТИТЕ КОИ НИВО ДА ГО ПОДВИДАТЕ VИВОТНИТЕ, Убивајќи двајца мажи и Сериозно повредувајќи A НАВРШИТЕ НА VИВОТНИТЕ, УБАВ ДВА МАА И СЕРИОЛО ВНАТРЕШУВА AЕ OMена, која е сега во МАENА И СЕРИВО ПОВТОРНО WЕНА, која е сега во Болницата. ЕНА КОГА СЕГА ВО БОЛНИЦАТА. ТОА ГРУДОНСКА 10-ГОДИНА БОЛНИЦА. ТОА ГРУДОНСКА ГОДИНА 10-ГОДИНА КОЈ СЕ ПОВРЗИ 911 Додека се криеше ТОА ГРУДОНСКА ГОДИНА 10-ГОДИНА КОЈ СЕ ПОВРЗИ 911 Додека се криеше во Бањата. КОЈ БОГАШ 911 Додека се криеше во бањата. ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. БАЊА. ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. >> Тоа е зачудувачки, ОВА БРАВ ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. >> Тоа е воодушевувачки, ОВОЈ ДОБИР НА МЛАДИТЕ И ДИЗАЈНОТ >> Тоа е зачудувачки, ОВОЈ ДОБИР НА МЛАДИТЕ И ДИЗАЈНИКОТ РАБОТЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. МЛАДИОТ ЧОВЕК И РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. >> Новинар: БЕШЕ ХОПКИНС ВАЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. >> Репортер: ХОПКИНИТЕ РАБОТИТЕ ВО ДРУГИ БАТ >> Репортер: ХОПКИНИТЕ РАБОТИТЕ ВО ДРУГИ ЛАНИЧКИ УСЛОВИ НА ДОМОТ И ГО РАБОТНИОТ ДАНКЕР СОСТОЈБА ВО ДРУГИ ЛАНИ ВНАТРЕШНА ДОМА HА И ПРИДРУНА ДИКАРНО КОАР И НЕ Е ДА СЕ ВНАТРЕШНА ДОМАА И ПОДРШКА ПРОДАВНИ БЕЛЕШКА И НЕ МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ СО нив. БИЛЕЕ И НЕ МО BEЕ ДА ОДГОВОРИ СО нив. ПРАВЕТЕ СЕГА Е ДЕЛЕ ВО БОЛНИЦАТА ОДГОВОР СО нив. ПРАВЕТЕ СЕГА Е ДЕЛЕ ВО БОЛНИОТ БОЛНО ФАКТИРА TЕ ДВЕ СОВЕТИ НА УТРЕ ПРАВЕТЕ СЕГА Е ВО БИЗНИСКОТО НО ФАКУВАЕ ДВЕ СОДРИНИ НА УТРАА И ПОВЕЕ НА ДОГОВОР

Убиени 2 мажи, жена повредена во напад на бејзбол палка во домот Винддер, соопшти полицијата

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.136"> Време е да се осигурате дека имате наш БЕСПЛАТНИ ПРИДОБИВЕН ПРИРАЧНИК АПП. OЕ URЕ НАШИТЕ ТИМ НА МЕТЕРОЛОГИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="3.17" dur="2.602"> АПП БЕСПЛАТНА ПИНПОИНТ Тракер. НАШИОТ ТИМ НА МЕТЕРОЛОГИСТИ ILLЕ СЕ СЛЕДУВА ПАТ СТОРМ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="5.773" dur="2.502"> НАШИОТ ТИМ НА МЕТЕОРОЛОГИТИ ILLЕ СЕ СЛЕДУВА ПАТ СТОРМ, САМО ПРЕБАРУВАЈТЕ СЕ СТРУЧНИОТ WKMG. </text>
<text sub="clublinks" start="8.276" dur="1.534"> СЛЕДЕТЕ ПАТ СТОРМ, САМО ПРЕБАРУВАЈТЕ СЕ СТРУЧНИОТ WKMG. >>> ОБВРСКИТЕ СЕ ПРОДОЛУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.844" dur="5.438"> ПОБАРУВАЕ WKMG APP STORE. >>> ОБВРСКИТЕ СЕ СЕ ПОГЛЕДА НА СЦЕНАТА НА ГРУЗОМНО УСЛОВО. </text>
<text sub="clublinks" start="15.316" dur="1.601"> >>> ОБВРСКИТЕ СЕ СЕ ПОГЛЕДА НА СЦЕНАТА НА ГРУЗОМНО УСЛОВО. >> ПОДВИДНИКОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО А </text>
<text sub="clublinks" start="16.951" dur="2.235"> СЦЕНА НА ГРУСОМА УБИСТВО. >> ПОСЕБНИОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО ОСНОВЕН БАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="1.267"> >> ПОСЕБНИОТ ГИ ПОДГОВОРИ СО ОСНОВЕН БАТ. ДВЕЕ НА 10-ГОДИНИ ДЕЦА 911 </text>
<text sub="clublinks" start="20.488" dur="1.667"> ОСНОВЕН БАТ. ДВЕЕ НА ДЕТСКИ ДЕТСКИ ПОВТОРНИ 911 Додека се крие во Бањата. </text>
<text sub="clublinks" start="22.156" dur="1.667"> ДВЕЕ НА ДЕТСКИ ДЕТСКИ ПОВТОРНИ 911 Додека се крие во Бањата. EZZY CASTRO Е ВО ВИДЕДЕР СО </text>
<text sub="clublinks" start="23.858" dur="0.299"> Додека се крие во бањата. ЕЗЗИ КАСТРО Е ВО ВИДЕМЕР СО НАЈГОЛЕМО. </text>
<text sub="clublinks" start="24.158" dur="1.401"> ЕЗЗИ КАСТРО Е ВО ВИДЕМЕР СО НАЈГОЛЕМО. >> Новинар: ЗНАЕМЕ ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="25.593" dur="2.235"> Најдоцна. >> Репортер: ЗНАЕМЕ ЕДНО ВИКТИМ СЕ РЕГУРИРА ATА НА </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> >> Репортер: ЗНАЕМЕ ЕДНО ВИКТИМ СЕ СЕ ПОВИ ATУВА СО СПОЛНИТЕ ПРАВО СЕГА, И ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="28.463" dur="2.334"> ВИКТИМ СЕ СЕ ПРИГОВУВА СЕ ПОСЛЕДНИОТ ПРАВО, И ПРАВО ПО СЕ МОOUЕТЕ МОЕТЕ ДА СЕ ГЛАСАТ СЦЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="0.399"> БОЛНО ПРАВО СЕГА, И ПРАВО ПО СЕ МОЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТУДИТЕ СЦЕНАТА ОВДЕ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="31.265" dur="1.801"> ПОГОДНЕТЕ МОЕ МОЕТЕ ДА СЕ СТУДИТЕ СЦЕНАТА ОВДЕ ТУКА. ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="33.1" dur="1.367"> ОВДЕ ОВДЕ. ПОЛИЦИСКОТО ПЕТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИШНО ДЕЛО КОЈ РАБОТНО СОГЛАСНОСТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="34.469" dur="3.536"> ПОЛИЦИСКОТО ПЕТЕ ДА СЕ Е 10-ГОДИШНО РАБОТНО КОЈ се заклучил себеси во бањата и се распарчил 911 ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="38.006" dur="0.199"> МОНО КОЈ се заклучил себеси во бањата и повикал 911 ЗА ПОМОШ. </text>
<text sub="clublinks" start="38.206" dur="2.101"> Бања и повикан 911 ЗА ПОМОШ. >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СПИСИТЕ, ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.335"> ПОМОШ. >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СЕ ОПИРАТЕ, ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.677" dur="0.6"> >> ЗБОРОВИТЕ НЕ МОАТ ДА СЕ ОПИРАТЕ, ДА ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ ДА СЕ РАСУВАМЕ СО СЕМЕЈСТВОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="43.311" dur="1.734"> ЗНАЕТЕ, ШТО САКАМЕ ДА СЕ РАСУВАМЕ СО СЕМЕЈСТВО. НАШИОТ СРЦЕ И МОИТЕ СЕКОЈНО </text>
<text sub="clublinks" start="45.079" dur="0.399"> СЕМЕЈНО НАШИОТ СРЦЕ И МО PRИТЕ СЕ СЕКОГАШ ОДИТЕ ДА СО нив. </text>
<text sub="clublinks" start="45.48" dur="1.6"> НАШИОТ СРЦЕ И МО PRИТЕ СЕ СЕКОГАШ ОДИТЕ ДА СО нив. >> Новинар: WINDEMERE POLICE </text>
<text sub="clublinks" start="47.115" dur="1.733"> ОДИЕ ДА СО нив. >> Новинар: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING DEADLY DOME </text>
<text sub="clublinks" start="48.883" dur="1"> >> Новинар: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING DEADLY HOME INVASION OF LAKE CESCENT </text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.201"> ИСПИТУВАINGЕ НА СВЕТНА ДОМОВНА ИНВЕЗАЦИЈА НА ЕЗЕЧНИЦИТЕ РЕЗЕРВИРАESЕ НА ЛЕК НА ПАРК АВЕНУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.086" dur="6.706"> ИНВЕЗАЦИЈА НА РЕЗЕРВИЕ НА ЕНЕРСКИОТ ЦЕРСЕЦЕНТ ОД ПАРК АВЕНА. ПОВЕVЕ ДЕВИД СЕ СЛУЧУВА СОВЕДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="58.826" dur="3.169"> РЕЗЕРВИРАЈТЕ ОД ПАРК АВЕНУЕ. ЧИЕФ ДАВИД вели дека суспекцијата ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПОТРЕБА ДА СЕ ДОБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.996" dur="0.867"> ЧИЕФ ДАВИД вели дека ПОСЕБНИОТ ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПРАВУВААТ ДА СЕ ДА СЕ ОБЕДУВА ОД ЗАЕДНИЦАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="62.897" dur="1.3"> ЕЗЕКИЕЛ ХОПКИНИ УПРАВУВААТ ДА ЈА ДА ЈА ДА ГО ИЗЗЕМЕ ЗЕМЈАТА. >> Ние знаеме што на ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="64.199" dur="1.233"> Преку заедницата. >> ДА ЗНАЕМЕ ТОА НА ВИДЕОТО ПОСТОЕМЕ ОД СВЕТСКИОТ ВЛЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="65.467" dur="1.767"> >> СЕ ЗНАЕМЕ ТОА НА ВИДЕОТО ПОСТОЕВЕ ОД СВЕТСКИОТ ВЕБА ОВДЕ КОИ ИМА ДА ГО ПОСТОИ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="67.235" dur="2.168"> ПОСТОЕВЕ ОД СВЕТСКОТО ВЛЕЗ ОВДЕ ТОА КАКО ДОГОВОРИ ДА ГО ОДГОВОРИ ПАТОТ по висок степен на брзина, изменет </text>
<text sub="clublinks" start="69.404" dur="2.869"> ОВДЕ ТОА ТОА ИМА ДОГОВОРУВА ПАТОТ ПОГОЛЕМО НА БЕЗБЕДНОСОК, БЕЗБЕДНО ВО ОВОЈ ВЛЕГ И АКТУЕЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.399"> ОВОД ОСВОЈ ДОГОВОР, БЕСПЛАТНО ВО ОВОЈ ВЛЕГ И АКТУАЛНО ПОСТАВЕН ДАТЕКОВО. </text>
<text sub="clublinks" start="72.707" dur="1.434"> ОТВОРА ОТВОРА ВНАТРЕШНА И АКТУАЛНО ПОДГОТВЕН ДАТЕ. >> Репортер: ХОПКИНИ ПОВИДЕНА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="74.175" dur="2.569"> ОТВОРЕН ДЕН >> Репортер: ХОПКИНОТ ПОБЕДНО ДА СТЕГААТ ПАРКИРАНА ПАТУВАЕ НА ПИКУП </text>
<text sub="clublinks" start="76.745" dur="2.201"> >> Репортер: ХОПКИНОТ ПОБЕДНИ ДА СТРИАТ ПАТУВАЕ НА ПИКУП ПАРКИРАНА НАДВОРЕД ДОМ ДОМА КОГА Е КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="1.967"> EИВЕТЕ КАМИОН ЗА ПИКУП ПАРКИРАНА НАДВОРЕШНА ДОМА КОЈА Е КОГА ШТО СЕ ДОБИВ КАТ </text>
<text sub="clublinks" start="80.916" dur="1.833"> НАДВОРЕШНА ДОМА КОГА Е ДА ГО ИМАШ КАТ КАТ ОД ДОМАЕРИТЕ И - ВНИМАНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="82.751" dur="1.667"> Тој беше оној КАТ од домашните и - претпазливост од домаќините и нештата </text>
<text sub="clublinks" start="84.419" dur="0.433"> ДОМААРИ И - ВНИМАНИЕ ОД Домаќините и нештата ДОБИВНА НАСИЛНА. </text>
<text sub="clublinks" start="84.853" dur="1.3"> ДОМААРИ И НИКОВИТЕ ДАЛИ НАСИЛНА. >> ДОМАИНИТЕ Внатре од </text>
<text sub="clublinks" start="86.154" dur="1.534"> OLИВОТНО. >> ДОМАИНИТЕ Внатре од жител ПРОДОЛНУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="87.722" dur="1.701"> >> ДОМАИНИТЕ Внатре од ИВОТНИК СОГЛАСУВААТ ОД ОДГОВОРНОТО СО КОГО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.457" dur="1.401"> RESИВОТНИОТ КОНТРОГОДИРА ОД ОДГОВОРНОТО СО КОГО ВРЕМЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ НИВО, О </text>
<text sub="clublinks" start="90.859" dur="1.634"> ОДГОВОР ДО КОГА ВРЕМЕ ДА ГО НАПЛАТИТЕ НИЕ ОСТАВУВАМ, СЕ ВЕРУВАМ ДВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.527" dur="0.233"> НАВРШУВА НЕ СЕ ОСТАВУВА НЕ, ВЕРУВАМ ДЕЛО НА THEИВОТНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="92.794" dur="3.036"> ВЕРУВАЈТЕ НАСТАП НА OFИВОТНИТЕ. НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.831" dur="1.367"> RESИВОТНИЦИ. НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОЈ - ПРВИОТ НА ВИКТИМ. </text>
<text sub="clublinks" start="97.232" dur="1.1"> НЕ Е ПОЗИТИВНИ, КОЈ - ПРВИОТ НА ВИКТИМ. ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.334"> ПРВИТЕ НА ВИКТИМ. ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. >> Репортер: ПОВЕЕ СЕ вели </text>
<text sub="clublinks" start="99.734" dur="2.201"> ОВИЕ ВИКТИМ Е ДЕКОГАШ. >> Новинар: ПОВЕЛНИКОТ СЕ СЛУEDБИ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.937" dur="1.3"> >> Новинар: ПОВЕЕТО вели дека УТИШАНИТЕ ЗДРАВЈЕ за да ги нападнат насилниците, убивајќи ги ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.238" dur="3.236"> ТОА КОРИСТИТЕ КОИ НИВО ДА ГО ПОДВИДАТЕ VИВОТНИТЕ, Убивајќи двајца мажи и Сериозно повредувајќи A </text>
<text sub="clublinks" start="106.508" dur="1.1"> НАВРШИТЕ НА VИВОТНИТЕ, УБАВ ДВА МАА И СЕРИОЛО ВНАТРЕШУВА AЕ OMена, која е сега во </text>
<text sub="clublinks" start="107.642" dur="0.7"> МАENА И СЕРИВО ПОВТОРНО WЕНА, која е сега во Болницата. </text>
<text sub="clublinks" start="108.376" dur="3.002"> ЕНА КОГА СЕГА ВО БОЛНИЦАТА. ТОА ГРУДОНСКА 10-ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="111.38" dur="1.133"> БОЛНИЦА. ТОА ГРУДОНСКА ГОДИНА 10-ГОДИНА КОЈ СЕ ПОВРЗИ 911 Додека се криеше </text>
<text sub="clublinks" start="112.547" dur="0.3"> ТОА ГРУДОНСКА ГОДИНА 10-ГОДИНА КОЈ СЕ ПОВРЗИ 911 Додека се криеше во Бањата. </text>
<text sub="clublinks" start="112.881" dur="1.067"> КОЈ БОГАШ 911 Додека се криеше во бањата. ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="113.949" dur="1.534"> БАЊА. ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. >> Тоа е зачудувачки, ОВА БРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="115.484" dur="2.134"> ДЕТСКОТО НЕ БЕСПЛАТНО. >> Тоа е воодушевувачки, ОВОЈ ДОБИР НА МЛАДИТЕ И ДИЗАЈНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="117.653" dur="1.233"> >> Тоа е зачудувачки, ОВОЈ ДОБИР НА МЛАДИТЕ И ДИЗАЈНИКОТ РАБОТЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="118.921" dur="2.067"> МЛАДИОТ ЧОВЕК И РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. >> Новинар: БЕШЕ ХОПКИНС </text>
<text sub="clublinks" start="120.989" dur="0.766"> ВАЕ ФЕНОМЕНАЛНА РАБОТА. >> Репортер: ХОПКИНИТЕ РАБОТИТЕ ВО ДРУГИ БАТ </text>
<text sub="clublinks" start="121.757" dur="1.801"> >> Репортер: ХОПКИНИТЕ РАБОТИТЕ ВО ДРУГИ ЛАНИЧКИ УСЛОВИ НА ДОМОТ И ГО РАБОТНИОТ ДАНКЕР </text>
<text sub="clublinks" start="123.559" dur="1.868"> СОСТОЈБА ВО ДРУГИ ЛАНИ ВНАТРЕШНА ДОМА HА И ПРИДРУНА ДИКАРНО КОАР И НЕ Е ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.46" dur="1.134"> ВНАТРЕШНА ДОМАА И ПОДРШКА ПРОДАВНИ БЕЛЕШКА И НЕ МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ СО нив. </text>
<text sub="clublinks" start="126.628" dur="1.568"> БИЛЕЕ И НЕ МО BEЕ ДА ОДГОВОРИ СО нив. ПРАВЕТЕ СЕГА Е ДЕЛЕ ВО БОЛНИЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="128.197" dur="1.7"> ОДГОВОР СО нив. ПРАВЕТЕ СЕГА Е ДЕЛЕ ВО БОЛНИОТ БОЛНО ФАКТИРА TЕ ДВЕ СОВЕТИ НА УТРЕ </text>
<text sub="clublinks" start="129.899" dur="1.3"> ПРАВЕТЕ СЕГА Е ВО БИЗНИСКОТО НО ФАКУВАЕ ДВЕ СОДРИНИ НА УТРАА И ПОВЕЕ НА ДОГОВОР </text>