2 lalaki tiwas, awéwé kacilakaan dina serangan bat bas di bumi Windermere, saur pulisi subtitles

WAKTU GAMPANG NU KADAWA KANGGO NU MUNGKIN APPAT TRACKER PINPOINT FREE. TEGING KAMI METEOROLOGISKEUN AKAN APPK FREE TRIPER PINPOINT. TEGING KAMI METEOROLOGISKEUN AKAN HENTEAKKAN PATH, ATAS TEGING KAMI METEOROLOGISKE BISA NANGGIHKAN PATH, TEU KUKU APA WKMG APP. LELAKI KUKU DENGAN STORM, LANGKAH MELENGKEUN APP WKMG APP. >>>> AUTHORISI KELUAR DIJAWA CARI WKMG APP APLIK. >>>> AUTHORITIES ING PUTIH ING SCENE OF GRUESOME MURDER. >>>> AUTHORITIES ING PUTIH ING SCENE OF GRUESOME MURDER. >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN ATAWA PELIKONAN NGATU GRATIS GRATIS. >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN DENGAN BATUR BATUR. >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN DENGAN BATUR BATUR. 10 ANTÉ-ANTIL ANAK DITAWANG 911 BATUR BATUR. 10 ANTU-ANAK ANAK DITILIHKEUN 911 MUNGKUL DENGAN DI BATHROOM. 10 ANTU-ANAK ANAK DITILIHKEUN 911 MUNGKUL DENGAN DI BATHROOM. EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN KUMAHA PELETON DI BATHROOM. EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN TERKINI. EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN TERKINI. >> Wartawan: Urang BUKU SATU PANGANYARNA. >> Wartawan: Urang KAHUJAN SATU VICTIM DIAJAKAT DI ATAWA >> Wartawan: Urang KAHUJAN SATU VICTIM MANGSAUKAN ATAS HOSPITAL ANTARA, ATAWA RAKU VICTIM MENYANGKEUN DI PELAKON HOSPITAL AYEUNA, JEUNG HENTEU AYA AKU DAPATKEJANA SCENE HOSPITAL RIGHT AYEUNA, ATAWA HENTEU AYA AKU DAPAT DENGAN PELAKON DI SENENGNA. NGASIHKEUN AKU BISA DAPAT NEGARA INGGO DI SENÉNA. POLISI NU DIA INI ANAK 10 APA-APA DENGAN OTÉN. POLISI DENGAN ITAU PAKET 10 TAHUN-ANTARA ANJEUN YANG DITUTUP POLISI NU NGATISKEUN ITA ANTARA 10 TAHUN-ANTARA ANJEUN ANJEUN DENGAN HATIS ​​DI BATHROOM AND DITILIK 911 UNTUK BOY SATU DIAJUTKAN HIMSELF IN THE BATHROOM AND CALLED 911 FOR HELP. BATHROOM DAN CALING 911 UNTUK BANTUAN. >> PERTANYAKAN TEU BOLEH HENTEU, YOU TULUNG. >> NU TU NU TENTUKAN, NU TAHU, APA YANG KITA NU MUNGKIN >> NU TATA NU TENTUKAN, HENTEU, AYA NU SANGGUH NU MANGSAU KELUARGA. TAHU, APA KITA NANGGUR SAHA KELUARGA. HATI DENGAN KAYU DENGAN JEUNG DAYANG Kinanti. HATI DENGAN KITA DENGAN HENTEUN AYA PELANGGANG MÉTÉ. HATI DENGAN KITA DENGAN HENTEUN AYA PELANGGANG MÉTÉ. >> Wartawan: POLISI WINDEMERE HANGGALKEUN KEPADA. >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING A LEADING HOME >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING A INVASION HOME INADADIS HENTEUR INGGAL MELENGKAP INVASION HADIAH DENGAN ATAU PANJANGKAN KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. INVASION AT LAKE KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DAVID SAPAT NYATA RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DAVID SUMBAT NUNGGUL KANGKUNG EZEKIEL HOPKINS DENGAN DAPATKEUN ANAK DAVID NGAMBUNGKAN SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DITADANGKE UNTUK MANGSA KOMUNITI. EZEKIEL HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK MANGSA KOMUNITI. >> KAMI NU TAHU DI VIDEO TUTUP KOMUNITI. >> KAMU NU TAHU ING DI VIDEO KITA DENGAN KAMI DENGAN ENTAN >> KAMU NU TAHU yen dina VIDEO KITA DITITA DARI KARPETAN INTAN DENGAN KUMAHA DIA MANGGUNG JALAN KAMI NU DARI NU TUNGGULAN ENTAN ENTAN DI SINI NU NUNGGALKEUN NGARETIK KANGGURAN DI KADAR SANGGU NANGGANG, GELENG DI SINI NU NINGGALKEUN DI JALAN TUNGGU KANGGO NANGGANG GAMPANG, DIHENTI INTO ENTRANCE ING ATAWA AKSUN DI KADASA TINGGI RÉTANG, DIHENTEU INTO ENTRANCE ING ATAU DITUKU DUKTU DUKTU KUKU. INTO ENTRANCE ING AND AKTIKAT TANGGAL KANGGO. >> Wartawan: HOPKINS Diusahakeun TO PUSHED DATE BUKA. >> Wartawan: HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK LATIH PICKUP TRUCK PARKED >> Wartawan: HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK LATIH PICKUP TRUCK DIPASARKEUNAN DI RUMAH SUKANG LANGKAH KENCANG PICKUP DIJALIKKI KAMPUNG DENGAN KOMUNITAS YANG DIA MANA DIA PELUP Luar wates of a HOME NA DIA NU DIA NU LENGKAP KAT DENGAN PURWAKI AND - GAMPANG DENGAN DIA GELENG OGOS DENGAN KOMPUTES GURU AND - GAMPANG OLEH DENGAN TANPA GURU sareng BUMI GOT RUMAH DURAWA sareng - GOLONGAN DENGAN HUMANG DENGAN SUKAN GURU ARAWA. RUMAH TUNGGU sareng BAWA NIKOT. >> SUMBANG DI RUMAH DI KULITAN. >> SUMBANG DI RUMAH KOMPUTER DIANGGALKEUN >> SUMBANG DI RUMAH KOMPUTEN ING DIDANGKEUN DI ATAWA DI ATAWA RESIDENT YANG TANGGALKEUN DI ATAWA INTUNG WAKTU MERDEKA NU DIAJAKAR HIMIS DEFENDANT AT NA INTAK SUKU DENGAN NU DIAJAKAR NYANYA DIA, Kuring ATAWA KUMENTANG TANJUNG DITUTARKEUN HIMIA NU DIA, Kuring ATAWA KUMENTANG TANPA RESIDENTS. NGANJUHKEUN TENTANG TUTUP WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE RESIDENTS. WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE VICTIM FIRST. WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE VICTIM FIRST. TIASA VICTIM DIPANGSA. VICTIM PULANG. TIASA VICTIM DIPANGSA. >> Wartawan: ANAK SIEW TIASA VICTIM DIPANGSA. >> Wartawan: ANAK SATU NU SENTIU NU DENGAN KANGGO TO >> Wartawan: ANAK SATU NU TUNGGU KANGGO NU DIAJAKKEUN UNTUK KANGGO ARTIMIK, KILOS DUA YANG DIA MANGGANGKEUN KARÉSANG UNTUK KANGGO KANGGO, NGILOSKE DUA PELAWANAN DENGAN MENYANGKAT A ATTACK KANGGO, NGEMBOLA DUA PELAWAN AND NGOMUNIKEUN NGOMUN A WANITA NYAWA AYEUNA ATAWA LELAKI sareng NUNG NINJU NYAWA WANITA AYEUNA AYEUNA ATAWA HOSPITAL. WANITA YANG AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL. IT, nyaéta 10 GROUBE GRATSON HOSPITAL. IT AKU 10 GROUB GROUBE 10-TUNGGU YANG DITILOSKEUN 911 DIA NYAKUTKAN DI IT, ING GRANDSON 10-TUNGGU GRANDSON anu DITILIHKEUN 911 KUMAHA NYALIKAN DI BATHROOM. SINI DIAJUR 911 MENGHILIK DI DALAM BATHROOM. ANAK ANAK SUKUR. THE BATHROOM. ANAK ANAK SUKUR. >> SUMBANG ITU, BAKAL INI ANAK ANAK SUKUR. >> SUMBANG ITU, BUKU INGKEUN MANUJEUNG DAN MANUSIA >> IT GURU, INGGRIS INGKEUN MANUJEU ATAU PELANGSAAN MEMBAWA TUNGGUPAN FENOMENAL. MANUNG HENTEU sareng PELANGSAAN NAMPAKKAN TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WAS NGAPOSKEUNKAN TELEFON. >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKEUN DI TUJUAN ANTARA >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKEUN DI ANTARA BATHROOM INSIDE OF HOME AND HAD DRANK DITUTUPKEUN DI ANTARA BATHROOM INSIDE OF HOME AND HAD DRANK BLEACH AND AYA NU TUNGGU JABAR INGGRIS BISA DAN HADI DENGAN DRANK DENGAN TIDAK DENGAN RESPONSIF DENGAN DIRI. BLEACH AND teu nganggur basa sareng aranjeunna. KASAR AYA NU DIA DENGAN HOSPITAL RESPONSIF DENGAN TEMA. KADAR AYA NU DIA DENGAN HOSPITAL TAPI NGAPANGKEUN DUA NEGARA MURDER KAHIRAN AYEUNA AYA NU DI HOSPITAL TAPI NGAPANGKEUN DUA NEGARA MURDER DAN ANTARA AGGRAVATED

2 lalaki tiwas, awéwé kacilakaan dina serangan bat bas di bumi Windermere, saur pulisi

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.136"> WAKTU GAMPANG NU KADAWA KANGGO NU MUNGKIN APPAT TRACKER PINPOINT FREE. TEGING KAMI METEOROLOGISKEUN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="3.17" dur="2.602"> APPK FREE TRIPER PINPOINT. TEGING KAMI METEOROLOGISKEUN AKAN HENTEAKKAN PATH, ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="5.773" dur="2.502"> TEGING KAMI METEOROLOGISKE BISA NANGGIHKAN PATH, TEU KUKU APA WKMG APP. </text>
<text sub="clublinks" start="8.276" dur="1.534"> LELAKI KUKU DENGAN STORM, LANGKAH MELENGKEUN APP WKMG APP. >>>> AUTHORISI KELUAR DIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="9.844" dur="5.438"> CARI WKMG APP APLIK. >>>> AUTHORITIES ING PUTIH ING SCENE OF GRUESOME MURDER. </text>
<text sub="clublinks" start="15.316" dur="1.601"> >>>> AUTHORITIES ING PUTIH ING SCENE OF GRUESOME MURDER. >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="16.951" dur="2.235"> PELIKONAN NGATU GRATIS GRATIS. >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN DENGAN BATUR BATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="19.22" dur="1.267"> >> TUJUAN NANGGALKEUN DENGAN DENGAN BATUR BATUR. 10 ANTÉ-ANTIL ANAK DITAWANG 911 </text>
<text sub="clublinks" start="20.488" dur="1.667"> BATUR BATUR. 10 ANTU-ANAK ANAK DITILIHKEUN 911 MUNGKUL DENGAN DI BATHROOM. </text>
<text sub="clublinks" start="22.156" dur="1.667"> 10 ANTU-ANAK ANAK DITILIHKEUN 911 MUNGKUL DENGAN DI BATHROOM. EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.858" dur="0.299"> KUMAHA PELETON DI BATHROOM. EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN TERKINI. </text>
<text sub="clublinks" start="24.158" dur="1.401"> EZZY CASTRO DIA IN WINDEMERE DENGAN TERKINI. >> Wartawan: Urang BUKU SATU </text>
<text sub="clublinks" start="25.593" dur="2.235"> PANGANYARNA. >> Wartawan: Urang KAHUJAN SATU VICTIM DIAJAKAT DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> >> Wartawan: Urang KAHUJAN SATU VICTIM MANGSAUKAN ATAS HOSPITAL ANTARA, ATAWA RAKU </text>
<text sub="clublinks" start="28.463" dur="2.334"> VICTIM MENYANGKEUN DI PELAKON HOSPITAL AYEUNA, JEUNG HENTEU AYA AKU DAPATKEJANA SCENE </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="0.399"> HOSPITAL RIGHT AYEUNA, ATAWA HENTEU AYA AKU DAPAT DENGAN PELAKON DI SENENGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="31.265" dur="1.801"> NGASIHKEUN AKU BISA DAPAT NEGARA INGGO DI SENÉNA. POLISI NU DIA INI ANAK 10 APA-APA </text>
<text sub="clublinks" start="33.1" dur="1.367"> DENGAN OTÉN. POLISI DENGAN ITAU PAKET 10 TAHUN-ANTARA ANJEUN YANG DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="34.469" dur="3.536"> POLISI NU NGATISKEUN ITA ANTARA 10 TAHUN-ANTARA ANJEUN ANJEUN DENGAN HATIS ​​DI BATHROOM AND DITILIK 911 UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="38.006" dur="0.199"> BOY SATU DIAJUTKAN HIMSELF IN THE BATHROOM AND CALLED 911 FOR HELP. </text>
<text sub="clublinks" start="38.206" dur="2.101"> BATHROOM DAN CALING 911 UNTUK BANTUAN. >> PERTANYAKAN TEU BOLEH HENTEU, YOU </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.335"> TULUNG. >> NU TU NU TENTUKAN, NU TAHU, APA YANG KITA NU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="42.677" dur="0.6"> >> NU TATA NU TENTUKAN, HENTEU, AYA NU SANGGUH NU MANGSAU KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="43.311" dur="1.734"> TAHU, APA KITA NANGGUR SAHA KELUARGA. HATI DENGAN KAYU DENGAN JEUNG DAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="45.079" dur="0.399"> Kinanti. HATI DENGAN KITA DENGAN HENTEUN AYA PELANGGANG MÉTÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="45.48" dur="1.6"> HATI DENGAN KITA DENGAN HENTEUN AYA PELANGGANG MÉTÉ. >> Wartawan: POLISI WINDEMERE </text>
<text sub="clublinks" start="47.115" dur="1.733"> HANGGALKEUN KEPADA. >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING A LEADING HOME </text>
<text sub="clublinks" start="48.883" dur="1"> >> Wartawan: WINDEMERE POLICE INVESTIGATING A INVASION HOME INADADIS HENTEUR INGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.201"> MELENGKAP INVASION HADIAH DENGAN ATAU PANJANGKAN KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. </text>
<text sub="clublinks" start="52.086" dur="6.706"> INVASION AT LAKE KRESCENT RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DAVID SAPAT NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="58.826" dur="3.169"> RESERVE OFF PARK AVENUE. ANAK DAVID SUMBAT NUNGGUL KANGKUNG EZEKIEL HOPKINS DENGAN DAPATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="61.996" dur="0.867"> ANAK DAVID NGAMBUNGKAN SUSPEK EZEKIEL HOPKINS DITADANGKE UNTUK MANGSA KOMUNITI. </text>
<text sub="clublinks" start="62.897" dur="1.3"> EZEKIEL HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK MANGSA KOMUNITI. >> KAMI NU TAHU DI VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="64.199" dur="1.233"> TUTUP KOMUNITI. >> KAMU NU TAHU ING DI VIDEO KITA DENGAN KAMI DENGAN ENTAN </text>
<text sub="clublinks" start="65.467" dur="1.767"> >> KAMU NU TAHU yen dina VIDEO KITA DITITA DARI KARPETAN INTAN DENGAN KUMAHA DIA MANGGUNG JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="67.235" dur="2.168"> KAMI NU DARI NU TUNGGULAN ENTAN ENTAN DI SINI NU NUNGGALKEUN NGARETIK KANGGURAN DI KADAR SANGGU NANGGANG, GELENG </text>
<text sub="clublinks" start="69.404" dur="2.869"> DI SINI NU NINGGALKEUN DI JALAN TUNGGU KANGGO NANGGANG GAMPANG, DIHENTI INTO ENTRANCE ING ATAWA AKSUN </text>
<text sub="clublinks" start="72.307" dur="0.399"> DI KADASA TINGGI RÉTANG, DIHENTEU INTO ENTRANCE ING ATAU DITUKU DUKTU DUKTU KUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="72.707" dur="1.434"> INTO ENTRANCE ING AND AKTIKAT TANGGAL KANGGO. >> Wartawan: HOPKINS Diusahakeun TO </text>
<text sub="clublinks" start="74.175" dur="2.569"> PUSHED DATE BUKA. >> Wartawan: HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK LATIH PICKUP TRUCK PARKED </text>
<text sub="clublinks" start="76.745" dur="2.201"> >> Wartawan: HOPKINS DITASANGKEUN UNTUK LATIH PICKUP TRUCK DIPASARKEUNAN DI RUMAH SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="1.967"> LANGKAH KENCANG PICKUP DIJALIKKI KAMPUNG DENGAN KOMUNITAS YANG DIA MANA DIA PELUP </text>
<text sub="clublinks" start="80.916" dur="1.833"> Luar wates of a HOME NA DIA NU DIA NU LENGKAP KAT DENGAN PURWAKI AND - GAMPANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="82.751" dur="1.667"> DIA GELENG OGOS DENGAN KOMPUTES GURU AND - GAMPANG OLEH DENGAN TANPA GURU sareng BUMI GOT </text>
<text sub="clublinks" start="84.419" dur="0.433"> RUMAH DURAWA sareng - GOLONGAN DENGAN HUMANG DENGAN SUKAN GURU ARAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="84.853" dur="1.3"> RUMAH TUNGGU sareng BAWA NIKOT. >> SUMBANG DI RUMAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="86.154" dur="1.534"> KULITAN. >> SUMBANG DI RUMAH KOMPUTER DIANGGALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="87.722" dur="1.701"> >> SUMBANG DI RUMAH KOMPUTEN ING DIDANGKEUN DI ATAWA DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="89.457" dur="1.401"> RESIDENT YANG TANGGALKEUN DI ATAWA INTUNG WAKTU MERDEKA NU DIAJAKAR HIMIS </text>
<text sub="clublinks" start="90.859" dur="1.634"> DEFENDANT AT NA INTAK SUKU DENGAN NU DIAJAKAR NYANYA DIA, Kuring ATAWA KUMENTANG TANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="92.527" dur="0.233"> DITUTARKEUN HIMIA NU DIA, Kuring ATAWA KUMENTANG TANPA RESIDENTS. </text>
<text sub="clublinks" start="92.794" dur="3.036"> NGANJUHKEUN TENTANG TUTUP WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE </text>
<text sub="clublinks" start="95.831" dur="1.367"> RESIDENTS. WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE VICTIM FIRST. </text>
<text sub="clublinks" start="97.232" dur="1.1"> WE'RE NOT POSITIVE, WHERE - THE VICTIM FIRST. TIASA VICTIM DIPANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.334"> VICTIM PULANG. TIASA VICTIM DIPANGSA. >> Wartawan: ANAK SIEW </text>
<text sub="clublinks" start="99.734" dur="2.201"> TIASA VICTIM DIPANGSA. >> Wartawan: ANAK SATU NU SENTIU NU DENGAN KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="101.937" dur="1.3"> >> Wartawan: ANAK SATU NU TUNGGU KANGGO NU DIAJAKKEUN UNTUK KANGGO ARTIMIK, KILOS DUA </text>
<text sub="clublinks" start="103.238" dur="3.236"> YANG DIA MANGGANGKEUN KARÉSANG UNTUK KANGGO KANGGO, NGILOSKE DUA PELAWANAN DENGAN MENYANGKAT A </text>
<text sub="clublinks" start="106.508" dur="1.1"> ATTACK KANGGO, NGEMBOLA DUA PELAWAN AND NGOMUNIKEUN NGOMUN A WANITA NYAWA AYEUNA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="107.642" dur="0.7"> LELAKI sareng NUNG NINJU NYAWA WANITA AYEUNA AYEUNA ATAWA HOSPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="108.376" dur="3.002"> WANITA YANG AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL. IT, nyaéta 10 GROUBE GRATSON </text>
<text sub="clublinks" start="111.38" dur="1.133"> HOSPITAL. IT AKU 10 GROUB GROUBE 10-TUNGGU YANG DITILOSKEUN 911 DIA NYAKUTKAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="112.547" dur="0.3"> IT, ING GRANDSON 10-TUNGGU GRANDSON anu DITILIHKEUN 911 KUMAHA NYALIKAN DI BATHROOM. </text>
<text sub="clublinks" start="112.881" dur="1.067"> SINI DIAJUR 911 MENGHILIK DI DALAM BATHROOM. ANAK ANAK SUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="113.949" dur="1.534"> THE BATHROOM. ANAK ANAK SUKUR. >> SUMBANG ITU, BAKAL INI </text>
<text sub="clublinks" start="115.484" dur="2.134"> ANAK ANAK SUKUR. >> SUMBANG ITU, BUKU INGKEUN MANUJEUNG DAN MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="117.653" dur="1.233"> >> IT GURU, INGGRIS INGKEUN MANUJEU ATAU PELANGSAAN MEMBAWA TUNGGUPAN FENOMENAL. </text>
<text sub="clublinks" start="118.921" dur="2.067"> MANUNG HENTEU sareng PELANGSAAN NAMPAKKAN TINDAKAN FENOMENAL. >> Wartawan: HOPKINS WAS </text>
<text sub="clublinks" start="120.989" dur="0.766"> NGAPOSKEUNKAN TELEFON. >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKEUN DI TUJUAN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="121.757" dur="1.801"> >> Wartawan: HOPKINS DITUTUPKEUN DI ANTARA BATHROOM INSIDE OF HOME AND HAD DRANK </text>
<text sub="clublinks" start="123.559" dur="1.868"> DITUTUPKEUN DI ANTARA BATHROOM INSIDE OF HOME AND HAD DRANK BLEACH AND AYA NU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="125.46" dur="1.134"> JABAR INGGRIS BISA DAN HADI DENGAN DRANK DENGAN TIDAK DENGAN RESPONSIF DENGAN DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="126.628" dur="1.568"> BLEACH AND teu nganggur basa sareng aranjeunna. KASAR AYA NU DIA DENGAN HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="128.197" dur="1.7"> RESPONSIF DENGAN TEMA. KADAR AYA NU DIA DENGAN HOSPITAL TAPI NGAPANGKEUN DUA NEGARA MURDER </text>
<text sub="clublinks" start="129.899" dur="1.3"> KAHIRAN AYEUNA AYA NU DI HOSPITAL TAPI NGAPANGKEUN DUA NEGARA MURDER DAN ANTARA AGGRAVATED </text>