SCP-087 - Tangga Tangga subtitles

Babagan pisanan sing meksa madegake SCP-087 yaiku warta kasebut saka pirang-pirang ngilang Universitas sing ora dingerteni. Ana sawetara teori babagan apa sing ana ing mburine, nanging Agen curiga sing ngilang bakal ngluwihi bayangan sipil. Kabeh wong ngerti manawa kabeh sing ilang, mula isih katon pungkasan bangunan administratif ing kampus universitas, lan mung ilang lan kedadeyan nalika elevator ora bisa digunakake. Universitas mengko dipenuhi agen saka yayasan kasebut, nggawe alangan administrasi bangunan, lan lingkungan sing dibayangake SCP-087. Ora ana wong liya sing bisa mlebu ing kana, lan muga-muga apa sing ana ing njero ora bisa metu. Salah sawijining pangareping ilmuwan yayasan kasebut nemoni penyelidikan. Apa sing bisa nyebabake ngilang kabeh siswa kasebut? Wawancara awal dhokter karo karyawan sing makarya ing gedung universitas Iki nggawa sawetara detail sing menarik: Macem-macem swara, kayata swara deg-degan lan uga swara tindikan rame, bisa keprungu saka lawang sing tumuju tangga sing ora digunakake ing Aula 3B. Staff ing gedung kasebut ora duwe alesan kanggo munggah undhak-undhakan kasebut kanthi pikirane kepiye dilaporake rasa ora tenang sing aneh, sanajan dheweke ngadeg ing njaba lawang. Siji-sijine alesan sapa wae sing munggah undhak-undhakan yaiku. Pelanggaran lift. Nalika semana, dhokter nyelehake kabeh ing sak papan. Karyawan takon amarga memori wis ora bisa ilang amarga bahan kimia Amnestic / khusus digunakake dening yayasan kanthi kemampuan kanggo mbusak kenangan manungsa. Dhasar kasebut digunakake mung kanggo karyawan utawa warga sipil sing ngonfirmasi kontak SCP, lan dhokter ngerti yen dheweke duwe tangan Tangga tangga. Mesthi ana sing keweden ing tangga kasebut, lan ana Yayasan SCP Temokake apa sadurunge nyebabake kabeh wong ilang. Iki crita SCP-087 sing uga dikenal minangka Infinite Staircase lan Three dalan pinasthi mudhun menyang telenging peteng. Dokter luwih semangat miwiti survey babagan tangga lan anomali sing medeni Properti Nanging, sampeyan ora kalebu peneliti utama yayasan kasebut tanpa wani, lan rada edan. Kaya standar, nalika keliling aman ngubengi undhak-undhakan, dhokter sing apik takon babagan pilihan mata pelajaran tes Kelas D. Kanggo sing ora ngerti, Kelas D minangka cara sing sopan kanggo yayasan kasebut "eksperimen Babi Guinea. " Dokter dikirim menyang telung tahanan Kelas D kanggo neliti SCP-087 Kaping pisanan D-8432. dheweke umur 43 taun, miturut dokumen resmi babagan insiden kasebut wong sing umure rata-rata lan penampilan lan profil psikologis biasa. Wong iki biyen kerja ing yayasan ing posisi resmi, nanging asring entuk Degradasi kelas D agawe agawe kesalahan amarga mbebayani nangani SCP-682 nyebabake pati sawetara agen. Katon kaya saiki. Dhokter nerangake pandhuane marang dheweke: Priksa tangga, entuk informasi sabisane, tulungen supaya ngerti kanthi tepat apa sing lagi dirampungake ing kene. Yen sampeyan urip maneh, bisa uga promosi sampeyan. Lan kanthi janji kasebut, D-8432 entuk lampu banjir 75 watt kanthi batere suwene 24 jam, headphone lan camcorder genggam nganggo siaran langsung, lan headphone kanggo komunikasi karo Dr.Bright D-8432 diuncalake liwat lawang ing koridor 3B, menyang tangga. Miturut file sing ora diklasifikasikake, Yayasan nggambarake tangga, SCP-087 yaiku tangga platform sing ora padhang Tangga mudhun kanthi sudut 38 derajat kanthi 13 langkah sadurunge tekan platform setengah lingkaran diameteripun udakara 3 meter. Arah keturunan muter 180 derajat kanthi saben platform. Sifat SCP-087 matesi visibilitas 1,5 lantai. Nanging ing pikirane D-8432, "ora surem" pancen ora kaya tembung sing pas. Dheweke dipilih "nyerep pepeteng" Sanajan lampu 75 watt sing kuat, D-8432 mung bisa madhangi sebagian platform sing ngadeg lan bisa madhangi mung 9 langkah 13 langkah menyang platform sabanjure. Nalika D-8432 mirsani sithik lampu kasebut, dheweke dikon terang metu lawang koridor 3B Nalika dheweke mencorong ing lorong, katon luwih adoh tinimbang SCP-087. Wis, wiwitan kegiyatan anomali wis jelas: Ana peteng ing endi wae mung yen ora ana cahya. Ing SCP-087, peteng mangan cahya. Katon kaya, bahan ireng sing mung bisa urip kanthi sawetara cahya sisan ora bakal katon. D-8432 ngulu banget ing benjolan ing tenggorokan. Lawang kanggo koridor 3B ditutup ing buri lan dheweke dijaluk mudhun. Survival nuduhake manawa promosi ora bisa ditindakake, nanging dheweke ora duwe pilihan. Yen nyoba lolos saka SCP-087 sadurunge diidini, dheweke bakal ditembak langsung ing papan kasebut agen saka Yayasan SCP. Mula dheweke nuruti pandhuan saka dhokter sing luhur lan mula nuli mudhun platform liyane. Ora ana komposisi fisik tangga sing ora biasa - dhasar lan tembok padha beton polos, matte, kanthi pagar logam. Siji bab sing katon mung siji yaiku sipat cahya sing aneh. Nganti dheweke tekan platform kaping loro lan keprungu jeritan alus Nangis bayi .. Iki minangka serangan panik, utawa uga rasa nyeri saka ngisor. Dheweke takon kenapa dheweke mandheg, lan nerangake swarane geger sing keprungu. Kayane kaya mudhun saka tangga, bisa udakara 200 meter ing sangisore. Dheweke mung bisa ngerti tembung "tulung," "tulung," lan "mudhun ing kene." pepeteng. Nanging tim kasebut ora krungu apa-apa ing njaba tangga teparo, mula dheweke njaluk mudhun menehi. Platform liyane mudhun lan dheweke uga krungu dheweke, keweden nangis bocah. "Mangga," "tulung," lan "mudhun ing kene." D-8432 diperintah supaya terus lan mandheg mung nalika ngerteni perubahan lingkungan visual utawa swarane keprungu. D-8432, ngerti yen uripe wis cedhak, dheweke kudu terus mudhun rongpuluh wong ing lantai ndhuwur sadurunge mandheg ngandhani yen durung entuk bayine luwih cedhak kabeh. Isine isih adoh banget, kaya nalika krungu. Dheweke dikandhani yen pengamatane direkam, lan kepeksa terus maju. Sajrone setengah jam, D-8432 wis tekan 50 jubin, lan isih durung ana ngisor Volume nangis bayi tetep padha kaya-kaya pindhah saka D-8432 kanthi kecepatan sing padha karo keturunan. Ing jalur iki, D-8432 ngumumake yen dheweke merasa ora aman. Dhokter ujar manawa wajar amarga ana kahanan. Dheweke ndeleng sethithik kabeh wektu, kaya ing video langsung, lan ana sejatine tangga teparo sing sejatine durung bisa keprungu nalika nangis, pancen ora bisa ditolak medeni. Nanging prekara iki pancen paling ala. Nalika D-8432 njupuk langkah maju kanggo langkah sabanjure, dadi saya beku. Ing platform kasebut, ana soko sing durung madhangi Bohlam lampu 75 watt. Iku pasuryan. Wujud lan ukuran manungsa sing aneh, nanging duwe beda beda, kulit abu-abu, sing kurang cangkeme, irung lan murid. Lan kanthi jelas, D-8432 rumangsa yen dheweke wis kontak karo perkara iki. Dheweke ora bisa obah, dheweke kepepet ing mripat sing nembus bab iki. Ing praupan iki, pasuryan langsung gojeg-gegeg lan udakara 1 langkah saka pasuryan D-8432 matane mandeng dhewe. D-8432 njerit lan mlayu, mlayu mudhun ing jubin 50 sajrone 18 menit, sadurunge mbuwang awake menyang koridor 3B. Ing kana dheweke ambruk amarga wedi lan kesel banget apa sing dideleng. Sawise mriksa gambar rai sing aneh, dheweke ditunjuk dadi SCP-087-1 Apike, saiki kanggo eksperimen kaping pindho. Dokter mung perlu ngerti luwih lengkap. Subjek tes kaping pindho yaiku D-9035, wong lanang umur 28 taun kanthi sejarah sengit banget tumrap wanita. Dheweke entuk barang sing padha karo subjek sadurunge, mung saiki luwih kuat Bohlam 100 watt. Dheweke uga entuk 100 lampu LED cilik kanthi punggung lengket kanthi batere 3 minggu, dheweke pengin terus madhangi SCP-087 Sayange, daya ekstra bohlam sampeyan isih ora bisa ngeculake langkah sanga. SCP-087 ora ngidini. Dheweke ora ngerti apa horor sing dideleng, dheweke banjur nemoni dokter supaya, lan wiwit nemplekake LED ing tembok ing saben platform. LED mesthi mung madhangi jubin, nanging cahya ora bakal madhangi nalika 1 langkah pesta apa wae. Tangga dhewe bakal tetep peteng Sawise lantai loro, D-9035 nglaporake tangisan sing padha nalika krungu D-8432 lan ora tenang. Kaya sadurunge, nalika D-9035 mudhun, swarane swarane ora rame, kaya yen dheweke mudhun mudhun, apa sumber rintihan sing bakal mudhun lan terus ing 200 meter ing sangisore. Dheweke isih dikon mudhun lan nyelehake LED nalika paranoia tansaya gedhe. Nalika dheweke ngluwihi lantai 51, dheweke nemokake kerusakan ing tembok lan tangga Rasane kaya kekuwatan sing ekstrim. Nalika mudhun saka tangga sing remuk, dheweke ngrasakake rasa wedi, kuatir, lan paranoia saya gedhe. Dokter ngelingi kasunyatan manawa SCP-087 ketoke nyebabake kuatir ing warga lan teror, sadurunge nemoni SCP-087-1 Nalika D-9035 tekan lantai 89 - 350 meter ing sangisore platform awal - mandheg ing lakune, lan weruh ana barang sing ndeleng saka platform ing ngisor iki. Praupane padha, abu-abu, kanthi mripat putih sing mati. Dheweke didhukung supaya tenang lan nyoba njupuk foto rai sing luwih apik, nanging dheweke miwiti dheweke lan D-9035 mlayu nylametake nyawane. Dheweke munggah undhak-undhakan kanthi cepet banget, malah ambruk amarga kesel lan ora obah nganti 14 menit separo. Nalika D-9035 entuk kekuwatan kanggo tangi lan tangi maneh menyang Koridor 3B lan tumiba ing kahanan katatonik. Nganti saiki, dheweke ora reaksi marang prekara-prekara kasebut, dheweke ora bereaksi lan mung ndeleng jarak kanthi ekspresi elek. Kayane koridor isih ana. Dokter pengin nggawe tes maneh sadurunge mrentah SCP-087 supaya ditutup selawase cahya, lan sing paling medeni saka kabeh. Subyek pungkasan yaiku D-9884, wanita 23 taun sing asring depresi amarga nggunakake kekuwatan sing gedhe banget. Dokter ngarep-arep manawa D-D-9884 bisa lelungan paling jero, mula dheweke diparingi. Simpenan saka ransel 3.75 liter banyu, 15 bar nutrisi, lan 1 panas kemul Minangka kanggo Yayasan, wis adoh banget. Nanging ora ana siji-sijine sing ngerti kabeneran dheweke. Nalika D-9884 mlebu SCP-087, kabeh lampu saka survey sadurunge ilang. Nanging, dheweke diprentah supaya tekan ambane. Dheweke krungu tangisane bocah misterius - yen pancen bocah cilik - lan dheweke maneh didhawuhi mlebu ing jerone. Ing lantai 496, katon yen D-9884 mlebu teror mematikan dheweke didhawuhi mlebu maneh. Saben-saben, dheweke ngarep-arep bisa ndeleng kanthi pasuryan SCP-087-1. Lan nalika D-9884 pungkasane ambruk lan munggah ing lantai ndhuwur, dheweke nuli. Praupane katon, nanging wektu iki ana sawetara inci ing mburi dheweke, langsung ndeleng kamera kanthi mripat kosong, kaget malah veteran adikodrati. Pasuryan sing katon nyebabake D-9884 panik, lan uwal, nanging ora munggah ing ndhuwur munggah undhak-undhakan nganti aman, dheweke banjur mudhun kanthi luwih jero nyoba uwal. Luwih jero lan jero, lan luwih jero nganti video kasebut terganggu. D-9884 ora nate bali. Sawise tes, SCP diwenehi peringkat Euclid - bisa uga mbebayani, nanging gampang tekan kono. Lawang kanggo koridor 3B diganti lawang sing digawe saka baja penguat kanthi listrik mekanisme Dheweke nyamar, kaya kamar pangopènan sing cocog karo bangunan liyane. Kunci ora bakal diluncurake nganti volt diaktifake lan ora sekaligus tombol nguripake jarum jam. Lan sawise interior lawang diantrekake sawetara inci bantalan busa industri, staf bangunan ora nate nglaporake ana swara aneh. Minangka kanggo sing ilang ing jubin sing wis entek lan platform SCP 087 kita bisa uga ora ngerti. Nanging aku mung bisa nganggep ora bakal kepenak.

SCP-087 - Tangga Tangga

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.14" dur="4.77"> Babagan pisanan sing meksa madegake SCP-087 yaiku warta kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="4.91" dur="2.9"> saka pirang-pirang ngilang Universitas sing ora dingerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="7.81" dur="4.24"> Ana sawetara teori babagan apa sing ana ing mburine, nanging Agen curiga </text>
<text sub="clublinks" start="12.05" dur="5.09"> sing ngilang bakal ngluwihi bayangan sipil. </text>
<text sub="clublinks" start="17.14" dur="4.8"> Kabeh wong ngerti manawa kabeh sing ilang, mula isih katon pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="21.94" dur="4.66"> bangunan administratif ing kampus universitas, lan mung ilang </text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="2.519"> lan kedadeyan nalika elevator ora bisa digunakake. </text>
<text sub="clublinks" start="29.119" dur="4.321"> Universitas mengko dipenuhi agen saka yayasan kasebut, nggawe alangan administrasi </text>
<text sub="clublinks" start="33.44" dur="4.73"> bangunan, lan lingkungan sing dibayangake SCP-087. </text>
<text sub="clublinks" start="38.17" dur="4.2"> Ora ana wong liya sing bisa mlebu ing kana, lan muga-muga apa sing ana ing njero ora bisa metu. </text>
<text sub="clublinks" start="42.37" dur="5.31"> Salah sawijining pangareping ilmuwan yayasan kasebut nemoni penyelidikan. </text>
<text sub="clublinks" start="47.68" dur="2.35"> Apa sing bisa nyebabake ngilang kabeh siswa kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="50.03" dur="3.89"> Wawancara awal dhokter karo karyawan sing makarya ing gedung universitas </text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="5.28"> Iki nggawa sawetara detail sing menarik: Macem-macem swara, kayata swara deg-degan lan uga swara tindikan </text>
<text sub="clublinks" start="59.24" dur="5.99"> rame, bisa keprungu saka lawang sing tumuju tangga sing ora digunakake ing Aula 3B. </text>
<text sub="clublinks" start="65.23" dur="3.98"> Staff ing gedung kasebut ora duwe alesan kanggo munggah undhak-undhakan kasebut kanthi pikirane </text>
<text sub="clublinks" start="69.21" dur="4.99"> kepiye dilaporake rasa ora tenang sing aneh, sanajan dheweke ngadeg ing njaba lawang. </text>
<text sub="clublinks" start="74.2" dur="5.699"> Siji-sijine alesan sapa wae sing munggah undhak-undhakan yaiku. Pelanggaran lift. </text>
<text sub="clublinks" start="79.899" dur="2.741"> Nalika semana, dhokter nyelehake kabeh ing sak papan. </text>
<text sub="clublinks" start="82.64" dur="4.04"> Karyawan takon amarga memori wis ora bisa ilang amarga bahan kimia Amnestic / khusus </text>
<text sub="clublinks" start="86.68" dur="3.66"> digunakake dening yayasan kanthi kemampuan kanggo mbusak kenangan manungsa. </text>
<text sub="clublinks" start="90.34" dur="4.6"> Dhasar kasebut digunakake mung kanggo karyawan utawa warga sipil sing ngonfirmasi kontak </text>
<text sub="clublinks" start="94.94" dur="3.609"> SCP, lan dhokter ngerti yen dheweke duwe tangan </text>
<text sub="clublinks" start="98.549" dur="1.281"> Tangga tangga. </text>
<text sub="clublinks" start="99.83" dur="5.12"> Mesthi ana sing keweden ing tangga kasebut, lan ana Yayasan SCP </text>
<text sub="clublinks" start="104.95" dur="4.58"> Temokake apa sadurunge nyebabake kabeh wong ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="109.53" dur="6.4"> Iki crita SCP-087 sing uga dikenal minangka Infinite Staircase lan Three </text>
<text sub="clublinks" start="115.93" dur="3.26"> dalan pinasthi mudhun menyang telenging peteng. </text>
<text sub="clublinks" start="119.19" dur="5.209"> Dokter luwih semangat miwiti survey babagan tangga lan anomali sing medeni </text>
<text sub="clublinks" start="124.399" dur="1"> Properti </text>
<text sub="clublinks" start="125.399" dur="4.11"> Nanging, sampeyan ora kalebu peneliti utama yayasan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="129.509" dur="4.381"> tanpa wani, lan rada edan. </text>
<text sub="clublinks" start="133.89" dur="4.61"> Kaya standar, nalika keliling aman ngubengi undhak-undhakan, dhokter sing apik takon </text>
<text sub="clublinks" start="138.5" dur="2.79"> babagan pilihan mata pelajaran tes Kelas D. </text>
<text sub="clublinks" start="141.29" dur="4.559"> Kanggo sing ora ngerti, Kelas D minangka cara sing sopan kanggo yayasan kasebut "eksperimen </text>
<text sub="clublinks" start="145.849" dur="1"> Babi Guinea. " </text>
<text sub="clublinks" start="146.849" dur="5.991"> Dokter dikirim menyang telung tahanan Kelas D kanggo neliti SCP-087 </text>
<text sub="clublinks" start="152.84" dur="5.81"> Kaping pisanan D-8432. dheweke umur 43 taun, miturut dokumen resmi babagan insiden kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="158.65" dur="4.869"> wong sing umure rata-rata lan penampilan lan profil psikologis biasa. </text>
<text sub="clublinks" start="163.519" dur="4.72"> Wong iki biyen kerja ing yayasan ing posisi resmi, nanging asring entuk </text>
<text sub="clublinks" start="168.239" dur="6.311"> Degradasi kelas D agawe agawe kesalahan amarga mbebayani nangani SCP-682 </text>
<text sub="clublinks" start="174.55" dur="2.11"> nyebabake pati sawetara agen. </text>
<text sub="clublinks" start="176.66" dur="2.969"> Katon kaya saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="179.629" dur="4.791"> Dhokter nerangake pandhuane marang dheweke: Priksa tangga, entuk informasi sabisane, tulungen supaya ngerti kanthi tepat </text>
<text sub="clublinks" start="184.42" dur="2.08"> apa sing lagi dirampungake ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="186.5" dur="3.57"> Yen sampeyan urip maneh, bisa uga promosi sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="190.07" dur="5.57"> Lan kanthi janji kasebut, D-8432 entuk lampu banjir 75 watt kanthi batere </text>
<text sub="clublinks" start="195.64" dur="5.159"> suwene 24 jam, headphone lan camcorder genggam nganggo </text>
<text sub="clublinks" start="200.8" dur="5.22"> siaran langsung, lan headphone kanggo komunikasi karo Dr.Bright </text>
<text sub="clublinks" start="206.02" dur="5.94"> D-8432 diuncalake liwat lawang ing koridor 3B, menyang tangga. </text>
<text sub="clublinks" start="211.96" dur="5.24"> Miturut file sing ora diklasifikasikake, Yayasan nggambarake tangga, SCP-087 yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="217.209" dur="2.361"> tangga platform sing ora padhang </text>
<text sub="clublinks" start="219.57" dur="5.33"> Tangga mudhun kanthi sudut 38 derajat kanthi 13 langkah sadurunge tekan platform setengah lingkaran </text>
<text sub="clublinks" start="224.9" dur="2.82"> diameteripun udakara 3 meter. </text>
<text sub="clublinks" start="227.72" dur="3.799"> Arah keturunan muter 180 derajat kanthi saben platform. </text>
<text sub="clublinks" start="231.519" dur="6.701"> Sifat SCP-087 matesi visibilitas 1,5 lantai. </text>
<text sub="clublinks" start="238.22" dur="4.609"> Nanging ing pikirane D-8432, "ora surem" pancen ora kaya tembung sing pas. </text>
<text sub="clublinks" start="242.829" dur="3.171"> Dheweke dipilih "nyerep pepeteng" </text>
<text sub="clublinks" start="246" dur="5.939"> Sanajan lampu 75 watt sing kuat, D-8432 mung bisa madhangi sebagian </text>
<text sub="clublinks" start="251.939" dur="4.501"> platform sing ngadeg lan bisa madhangi mung 9 langkah </text>
<text sub="clublinks" start="256.44" dur="2.97"> 13 langkah menyang platform sabanjure. </text>
<text sub="clublinks" start="259.41" dur="4.73"> Nalika D-8432 mirsani sithik lampu kasebut, dheweke dikon terang </text>
<text sub="clublinks" start="264.14" dur="2.97"> metu lawang koridor 3B </text>
<text sub="clublinks" start="267.11" dur="6.48"> Nalika dheweke mencorong ing lorong, katon luwih adoh tinimbang SCP-087. </text>
<text sub="clublinks" start="273.59" dur="4.86"> Wis, wiwitan kegiyatan anomali wis jelas: Ana peteng ing endi wae </text>
<text sub="clublinks" start="278.45" dur="1.75"> mung yen ora ana cahya. </text>
<text sub="clublinks" start="280.2" dur="3.16"> Ing SCP-087, peteng mangan cahya. </text>
<text sub="clublinks" start="283.36" dur="4.77"> Katon kaya, bahan ireng sing mung bisa urip kanthi sawetara cahya </text>
<text sub="clublinks" start="288.13" dur="1.95"> sisan ora bakal katon. </text>
<text sub="clublinks" start="290.08" dur="3.2"> D-8432 ngulu banget ing benjolan ing tenggorokan. </text>
<text sub="clublinks" start="293.28" dur="4.51"> Lawang kanggo koridor 3B ditutup ing buri lan dheweke dijaluk mudhun. </text>
<text sub="clublinks" start="297.79" dur="5"> Survival nuduhake manawa promosi ora bisa ditindakake, nanging dheweke ora duwe pilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="302.79" dur="5.54"> Yen nyoba lolos saka SCP-087 sadurunge diidini, dheweke bakal ditembak langsung ing papan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="308.33" dur="1.49"> agen saka Yayasan SCP. </text>
<text sub="clublinks" start="309.82" dur="4.03"> Mula dheweke nuruti pandhuan saka dhokter sing luhur lan mula nuli mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="313.85" dur="1.22"> platform liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="315.07" dur="5.09"> Ora ana komposisi fisik tangga sing ora biasa - dhasar lan tembok </text>
<text sub="clublinks" start="320.16" dur="3.44"> padha beton polos, matte, kanthi pagar logam. </text>
<text sub="clublinks" start="323.6" dur="4.99"> Siji bab sing katon mung siji yaiku sipat cahya sing aneh. </text>
<text sub="clublinks" start="328.59" dur="6.4"> Nganti dheweke tekan platform kaping loro lan keprungu jeritan alus </text>
<text sub="clublinks" start="334.99" dur="1.16"> Nangis bayi .. </text>
<text sub="clublinks" start="336.15" dur="4.99"> Iki minangka serangan panik, utawa uga rasa nyeri saka ngisor. </text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="4.38"> Dheweke takon kenapa dheweke mandheg, lan nerangake swarane geger sing keprungu. </text>
<text sub="clublinks" start="345.52" dur="4.64"> Kayane kaya mudhun saka tangga, bisa udakara 200 meter ing sangisore. </text>
<text sub="clublinks" start="350.16" dur="4.97"> Dheweke mung bisa ngerti tembung "tulung," "tulung," lan "mudhun ing kene." </text>
<text sub="clublinks" start="355.13" dur="1"> pepeteng. </text>
<text sub="clublinks" start="356.13" dur="3.65"> Nanging tim kasebut ora krungu apa-apa ing njaba tangga teparo, mula dheweke njaluk mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="1.04"> menehi. </text>
<text sub="clublinks" start="360.82" dur="4.92"> Platform liyane mudhun lan dheweke uga krungu dheweke, keweden nangis </text>
<text sub="clublinks" start="365.74" dur="1"> bocah. </text>
<text sub="clublinks" start="366.74" dur="2.35"> "Mangga," "tulung," lan "mudhun ing kene." </text>
<text sub="clublinks" start="369.09" dur="5.88"> D-8432 diperintah supaya terus lan mandheg mung nalika ngerteni perubahan lingkungan visual </text>
<text sub="clublinks" start="374.97" dur="2.18"> utawa swarane keprungu. </text>
<text sub="clublinks" start="377.15" dur="4.98"> D-8432, ngerti yen uripe wis cedhak, dheweke kudu terus mudhun rongpuluh wong </text>
<text sub="clublinks" start="382.13" dur="4.06"> ing lantai ndhuwur sadurunge mandheg ngandhani yen durung entuk bayine </text>
<text sub="clublinks" start="386.19" dur="1"> luwih cedhak kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="387.19" dur="3.471"> Isine isih adoh banget, kaya nalika krungu. </text>
<text sub="clublinks" start="390.661" dur="3.869"> Dheweke dikandhani yen pengamatane direkam, lan kepeksa terus maju. </text>
<text sub="clublinks" start="394.53" dur="5.94"> Sajrone setengah jam, D-8432 wis tekan 50 jubin, lan isih durung ana </text>
<text sub="clublinks" start="400.47" dur="1.18"> ngisor </text>
<text sub="clublinks" start="401.65" dur="3.97"> Volume nangis bayi tetep padha kaya-kaya </text>
<text sub="clublinks" start="405.62" dur="4.3"> pindhah saka D-8432 kanthi kecepatan sing padha karo keturunan. </text>
<text sub="clublinks" start="409.92" dur="4.27"> Ing jalur iki, D-8432 ngumumake yen dheweke merasa ora aman. </text>
<text sub="clublinks" start="414.19" dur="3.25"> Dhokter ujar manawa wajar amarga ana kahanan. </text>
<text sub="clublinks" start="417.44" dur="4.93"> Dheweke ndeleng sethithik kabeh wektu, kaya ing video langsung, </text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="5.06"> lan ana sejatine tangga teparo sing sejatine durung bisa keprungu nalika nangis, </text>
<text sub="clublinks" start="427.43" dur="1.33"> pancen ora bisa ditolak medeni. </text>
<text sub="clublinks" start="428.76" dur="3.92"> Nanging prekara iki pancen paling ala. </text>
<text sub="clublinks" start="432.68" dur="4.18"> Nalika D-8432 njupuk langkah maju kanggo langkah sabanjure, dadi saya beku. </text>
<text sub="clublinks" start="436.86" dur="4.6"> Ing platform kasebut, ana soko sing durung madhangi </text>
<text sub="clublinks" start="441.46" dur="1"> Bohlam lampu 75 watt. </text>
<text sub="clublinks" start="442.46" dur="1.39"> Iku pasuryan. </text>
<text sub="clublinks" start="443.85" dur="5.53"> Wujud lan ukuran manungsa sing aneh, nanging duwe beda beda, kulit abu-abu, </text>
<text sub="clublinks" start="449.38" dur="3.66"> sing kurang cangkeme, irung lan murid. </text>
<text sub="clublinks" start="453.04" dur="5.38"> Lan kanthi jelas, D-8432 rumangsa yen dheweke wis kontak karo perkara iki. </text>
<text sub="clublinks" start="458.42" dur="2.98"> Dheweke ora bisa obah, dheweke kepepet ing mripat sing nembus bab iki. </text>
<text sub="clublinks" start="461.4" dur="5.98"> Ing praupan iki, pasuryan langsung gojeg-gegeg lan udakara 1 langkah saka pasuryan D-8432 </text>
<text sub="clublinks" start="467.38" dur="1.86"> matane mandeng dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="469.24" dur="5.84"> D-8432 njerit lan mlayu, mlayu mudhun ing jubin 50 sajrone 18 menit, </text>
<text sub="clublinks" start="475.08" dur="2.25"> sadurunge mbuwang awake menyang koridor 3B. </text>
<text sub="clublinks" start="477.33" dur="4.89"> Ing kana dheweke ambruk amarga wedi lan kesel banget apa sing dideleng. </text>
<text sub="clublinks" start="482.22" dur="5.68"> Sawise mriksa gambar rai sing aneh, dheweke ditunjuk dadi SCP-087-1 </text>
<text sub="clublinks" start="487.9" dur="3.62"> Apike, saiki kanggo eksperimen kaping pindho. </text>
<text sub="clublinks" start="491.57" dur="2.39"> Dokter mung perlu ngerti luwih lengkap. </text>
<text sub="clublinks" start="493.96" dur="6.01"> Subjek tes kaping pindho yaiku D-9035, wong lanang umur 28 taun kanthi sejarah sengit banget </text>
<text sub="clublinks" start="499.97" dur="1"> tumrap wanita. </text>
<text sub="clublinks" start="500.97" dur="5.15"> Dheweke entuk barang sing padha karo subjek sadurunge, mung saiki luwih kuat </text>
<text sub="clublinks" start="506.12" dur="1.4"> Bohlam 100 watt. </text>
<text sub="clublinks" start="507.52" dur="5.84"> Dheweke uga entuk 100 lampu LED cilik kanthi punggung lengket kanthi batere </text>
<text sub="clublinks" start="513.36" dur="5.059"> 3 minggu, dheweke pengin terus madhangi SCP-087 </text>
<text sub="clublinks" start="518.419" dur="4.391"> Sayange, daya ekstra bohlam sampeyan isih ora bisa ngeculake </text>
<text sub="clublinks" start="522.81" dur="1.24"> langkah sanga. </text>
<text sub="clublinks" start="524.05" dur="2.96"> SCP-087 ora ngidini. </text>
<text sub="clublinks" start="527.01" dur="3.91"> Dheweke ora ngerti apa horor sing dideleng, dheweke banjur nemoni dokter </text>
<text sub="clublinks" start="530.92" dur="4.7"> supaya, lan wiwit nemplekake LED ing tembok ing saben platform. </text>
<text sub="clublinks" start="535.62" dur="4.15"> LED mesthi mung madhangi jubin, nanging cahya ora bakal madhangi nalika 1 langkah </text>
<text sub="clublinks" start="539.77" dur="1.25"> pesta apa wae. </text>
<text sub="clublinks" start="541.02" dur="4.44"> Tangga dhewe bakal tetep peteng </text>
<text sub="clublinks" start="545.46" dur="7.38"> Sawise lantai loro, D-9035 nglaporake tangisan sing padha nalika krungu D-8432 lan ora tenang. </text>
<text sub="clublinks" start="552.84" dur="5.92"> Kaya sadurunge, nalika D-9035 mudhun, swarane swarane ora rame, </text>
<text sub="clublinks" start="558.76" dur="4.94"> kaya yen dheweke mudhun mudhun, apa sumber rintihan sing bakal mudhun lan terus </text>
<text sub="clublinks" start="563.7" dur="3.29"> ing 200 meter ing sangisore. </text>
<text sub="clublinks" start="566.99" dur="5.4"> Dheweke isih dikon mudhun lan nyelehake LED nalika paranoia </text>
<text sub="clublinks" start="572.39" dur="1"> tansaya gedhe. </text>
<text sub="clublinks" start="573.39" dur="4.59"> Nalika dheweke ngluwihi lantai 51, dheweke nemokake kerusakan ing tembok lan tangga </text>
<text sub="clublinks" start="577.98" dur="3.71"> Rasane kaya kekuwatan sing ekstrim. </text>
<text sub="clublinks" start="581.69" dur="6.08"> Nalika mudhun saka tangga sing remuk, dheweke ngrasakake rasa wedi, kuatir, lan paranoia saya gedhe. </text>
<text sub="clublinks" start="587.77" dur="5.16"> Dokter ngelingi kasunyatan manawa SCP-087 ketoke nyebabake kuatir ing warga </text>
<text sub="clublinks" start="592.93" dur="5.87"> lan teror, sadurunge nemoni SCP-087-1 </text>
<text sub="clublinks" start="598.8" dur="7.39"> Nalika D-9035 tekan lantai 89 - 350 meter ing sangisore platform awal - mandheg </text>
<text sub="clublinks" start="606.19" dur="5.09"> ing lakune, lan weruh ana barang sing ndeleng saka platform ing ngisor iki. </text>
<text sub="clublinks" start="611.28" dur="5.68"> Praupane padha, abu-abu, kanthi mripat putih sing mati. </text>
<text sub="clublinks" start="616.96" dur="4.41"> Dheweke didhukung supaya tenang lan nyoba njupuk foto rai sing luwih apik, nanging dheweke miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="621.37" dur="3.32"> dheweke lan D-9035 mlayu nylametake nyawane. </text>
<text sub="clublinks" start="624.69" dur="4.02"> Dheweke munggah undhak-undhakan kanthi cepet banget, malah ambruk amarga kesel </text>
<text sub="clublinks" start="628.71" dur="3.44"> lan ora obah nganti 14 menit separo. </text>
<text sub="clublinks" start="632.15" dur="5.53"> Nalika D-9035 entuk kekuwatan kanggo tangi lan tangi maneh menyang Koridor 3B </text>
<text sub="clublinks" start="637.68" dur="2.01"> lan tumiba ing kahanan katatonik. </text>
<text sub="clublinks" start="639.69" dur="5.95"> Nganti saiki, dheweke ora reaksi marang prekara-prekara kasebut, dheweke ora bereaksi lan mung ndeleng jarak </text>
<text sub="clublinks" start="645.64" dur="1.72"> kanthi ekspresi elek. </text>
<text sub="clublinks" start="647.36" dur="2.84"> Kayane koridor isih ana. </text>
<text sub="clublinks" start="650.2" dur="4.94"> Dokter pengin nggawe tes maneh sadurunge mrentah SCP-087 supaya ditutup selawase </text>
<text sub="clublinks" start="655.14" dur="3.79"> cahya, lan sing paling medeni saka kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="658.93" dur="5.751"> Subyek pungkasan yaiku D-9884, wanita 23 taun sing asring depresi </text>
<text sub="clublinks" start="664.681" dur="1.599"> amarga nggunakake kekuwatan sing gedhe banget. </text>
<text sub="clublinks" start="666.28" dur="5.64"> Dokter ngarep-arep manawa D-D-9884 bisa lelungan paling jero, mula dheweke diparingi. </text>
<text sub="clublinks" start="671.92" dur="6.52"> Simpenan saka ransel 3.75 liter banyu, 15 bar nutrisi, lan 1 panas </text>
<text sub="clublinks" start="678.44" dur="1"> kemul </text>
<text sub="clublinks" start="679.44" dur="3.81"> Minangka kanggo Yayasan, wis adoh banget. </text>
<text sub="clublinks" start="683.25" dur="3.94"> Nanging ora ana siji-sijine sing ngerti kabeneran dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="687.19" dur="6.6"> Nalika D-9884 mlebu SCP-087, kabeh lampu saka survey sadurunge ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="693.79" dur="3.02"> Nanging, dheweke diprentah supaya tekan ambane. </text>
<text sub="clublinks" start="696.81" dur="4.32"> Dheweke krungu tangisane bocah misterius - yen pancen bocah cilik - lan </text>
<text sub="clublinks" start="701.13" dur="1.5"> dheweke maneh didhawuhi mlebu ing jerone. </text>
<text sub="clublinks" start="702.63" dur="7.32"> Ing lantai 496, katon yen D-9884 mlebu teror mematikan </text>
<text sub="clublinks" start="709.95" dur="3.11"> dheweke didhawuhi mlebu maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="713.06" dur="4.49"> Saben-saben, dheweke ngarep-arep bisa ndeleng kanthi pasuryan SCP-087-1. </text>
<text sub="clublinks" start="717.55" dur="6.5"> Lan nalika D-9884 pungkasane ambruk lan munggah ing lantai ndhuwur, dheweke nuli. </text>
<text sub="clublinks" start="724.05" dur="5.67"> Praupane katon, nanging wektu iki ana sawetara inci ing mburi dheweke, langsung ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="729.72" dur="4.75"> kamera kanthi mripat kosong, kaget malah veteran adikodrati. </text>
<text sub="clublinks" start="734.47" dur="4.88"> Pasuryan sing katon nyebabake D-9884 panik, lan uwal, nanging ora munggah ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="739.35" dur="4.41"> munggah undhak-undhakan nganti aman, dheweke banjur mudhun kanthi luwih jero nyoba uwal. </text>
<text sub="clublinks" start="743.76" dur="5.48"> Luwih jero lan jero, lan luwih jero nganti video kasebut terganggu. </text>
<text sub="clublinks" start="749.24" dur="2.35"> D-9884 ora nate bali. </text>
<text sub="clublinks" start="751.59" dur="5.1"> Sawise tes, SCP diwenehi peringkat Euclid - bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="756.69" dur="3.36"> mbebayani, nanging gampang tekan kono. </text>
<text sub="clublinks" start="760.05" dur="4.45"> Lawang kanggo koridor 3B diganti lawang sing digawe saka baja penguat kanthi listrik </text>
<text sub="clublinks" start="764.5" dur="1"> mekanisme </text>
<text sub="clublinks" start="765.5" dur="4.24"> Dheweke nyamar, kaya kamar pangopènan sing cocog karo bangunan liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="769.74" dur="4.14"> Kunci ora bakal diluncurake nganti volt diaktifake lan ora sekaligus </text>
<text sub="clublinks" start="773.88" dur="2.31"> tombol nguripake jarum jam. </text>
<text sub="clublinks" start="776.19" dur="4.04"> Lan sawise interior lawang diantrekake sawetara inci bantalan busa industri, </text>
<text sub="clublinks" start="780.23" dur="2.83"> staf bangunan ora nate nglaporake ana swara aneh. </text>
<text sub="clublinks" start="783.06" dur="5.25"> Minangka kanggo sing ilang ing jubin sing wis entek lan platform SCP 087 </text>
<text sub="clublinks" start="788.31" dur="2.66"> kita bisa uga ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="790.97" dur="3.75"> Nanging aku mung bisa nganggep ora bakal kepenak. </text>