SCP-087 - Stairwell subtitles

Gjëja e parë që e detyroi fondacionin të SCP-087 ishte lajmi nga shumë zhdukje të pashpjegueshme të Universitetit. Kishte disa teori rreth asaj që mund të kishte qenë pas tyre, por agjentët dyshuan ajo zhdukje do të ishte përtej imagjinatës civile. Të gjithë e dinin se të gjithë ata që u zhdukën, prapë u panë për herë të fundit ndërtesa administrative në kampusin e universitetit, dhe vetëm zhduken dhe kjo ndodhi kur ashensori nuk punonte. Universitetet u mbushën shpejt me agjentë nga fondacioni, duke krijuar një pengesë për administratën ndërtesa, dhe mjedisi i parashikuar i SCP-087. Askush tjetër nuk mund të hynte atje, dhe shpresoj se ajo që ishte brenda nuk do të dilte jashtë. Një nga shkencëtarët kryesorë të fondacionit erdhi të konsultohet me hetimin. Çfarë mund të kishte shkaktuar zhdukjen e të gjithë atyre studentëve? Intervistat paraprake të mjekut me punonjësit që punonin në ndërtesën e universitetit Ai solli disa detaje interesante: Tinguj të ndryshëm, të tilla si goditje dhe madje edhe një tingull i dobët shpues gjëmim, mund të dëgjohej nga dera që çonte në shkallët e papërdorura në Sallën 3B. Stafi në ndërtesë nuk kishte asnjë arsye për të ngjitur ato shkallë akoma duke pasur parasysh këtë sa raportoi një ndjenjë e çuditshme e shqetësimit, edhe pse ai po qëndronte vetëm jashtë derës. E vetmja arsye që dikush do të ngjiste shkallët është. Shkelja e ashensorit. Në atë moment, mjeku vendosi gjithçka në një vend. Punonjësit pyetën sepse u ishte fshirë kujtesa falë kimikateve Amnestic / speciale përdoret nga fondacioni me aftësinë për të fshirë kujtimet njerëzore. Fondacioni i përdori ato vetëm për punonjësit ose civilët të cilët konfirmuan kontaktin me të SCP, dhe mjeku e dinte që ata e kishin atë në duar Shkallë. Duhet të ketë pasur diçka të frikësuar në shkallë, dhe ishte Fondacioni SCP Gjeni se çfarë më parë shkaktonte zhdukjen e të gjithëve. Kjo është historia e SCP-087 e njohur edhe si Shkallë e Pafund dhe Tre shtigje të dënuara deri në thellësitë e errëta. Mjeku ishte më shumë se i etur për të filluar një studim të shkallëve dhe anomalive të saj të tmerrshme Vetitë. Mbi të gjitha, ju nuk hyni në mesin e atyre studiuesve kryesorë të fondacionit pa qenë trim, dhe pak i çmendur. Siç ishte standardi, kur një rrethues ishte siguruar rreth shkallëve, një mjek i mirë pyeti mbi zgjedhjen e subjekteve të testit të Klasës D. Për ata që nuk e dinë, Klasa D është një mënyrë e sjellshme për fondacionin për të thënë "eksperimentale Derra nga Guinea." Mjeku u dërgua te tre të burgosurit e Klasës D për të hetuar SCP-087 Së pari D-8432 ai ishte 43 vjeç, sipas një dokumenti zyrtar mbi incidentin një njeri me shtat dhe pamje mesatare dhe profil të zakonshëm psikologjik. Ky njeri punonte për fondacionin në një pozicion zyrtar, por shpesh merrte degradimi vdekjeprurës i klasës D për shkak të trajtimit të gabimeve të rrezikshme SCP-682 çoi në vdekjen e disa agjentëve. Duket sikur është koha tani. Mjeku i shpjegoi udhëzimet e tij: Kontrolloni shkallët, merrni sa më shumë informacion, të na ndihmojë të zbulojmë saktësisht me çfarë kemi të bëjmë këtu. Nëse ktheheni të gjallë, mund të jetë edhe një promovim për ju. Dhe me atë premtim, D-8432 mori një llambë 75 vat përmbytëse me një bateri për 24 orë, kufje dhe kamera dore me transmetim i drejtpërdrejtë dhe kufje për komunikim me Dr.Bright D-8432 u hodh nga dera në korridorin 3B, mbi shkallët. Sipas skedarëve të paklasifikuar, Fondacioni përshkruan shkallët, SCP-087 është shkallë e platformës së pandriçuar Shkalla zbret në një kënd prej 38 gradë me 13 shkallë përpara se të arrijë platformën gjysmërrethore me diametër rreth 3 metra. Drejtimi i zbritjes rrotullohet 180 gradë me secilën platformë. Natyra e SCP-087 kufizon shikimin në 1.5 kate. Por në mendjen e D-8432, "jo i ndezur" me të vërtetë nuk dukej si fjala e duhur. Ai u zgjodh "errësirë ​​thithëse" Pavarësisht llambës së fuqishme 75 vat, D-8432 ishte në gjendje të ndriçonte vetëm pjesërisht platformë në të cilën ai qëndroi dhe arriti të ndriçojë vetëm 9 hapa të 13 hapa drejt platformës tjetër. Kur D-8432 shikoi sa pak shkëlqente llamba, ai u udhëzua të shkëlqejë jashtë derës në korridorin 3B Kur ai shkëlqeu në korridor, dukej se shkëlqente shumë më larg sesa në SCP-087. Tashmë, fillimi i aktivitetit anormal ishte i qartë: Ka errësirë ​​kudo tjetër vetëm në mungesë të dritës. Në SCP-087, errësira ha dritë. Ajo dukej si, lëndë e zezë që mund të mbijetojë vetëm një sasi të caktuar drite ndërsa pjesa tjetër thjesht nuk do të shfaqet. D-8432 gëlltiti fort nëpër gungë në fyt. Dera e korridorit 3B u mbyll pas tij dhe atij iu kërkua të zbriste. Mbijetesa tregoi se ngritja në detyrë nuk kishte gjasa, por nuk është se ai kishte një zgjedhje. Nëse ai do të përpiqej të shpëtonte nga SCP-087 para se ta lejonin, ai do të qëllohej në vend agjentë të Fondacionit SCP. Kështu që ai ndoqi udhëzimet e një mjeku të rangut të lartë dhe filloi të zbriste një platformë tjetër. Asgjë në përbërjen fizike të vetë shkallëve nuk ishte e pazakontë - baza dhe muret ato ishin prej betoni të thjeshtë, mat, me një parmak metali. Një gjë që dukej e vetmja deri më tani ishin vetitë e çuditshme të dritës. Kjo ishte derisa arriti në platformën e dytë dhe dëgjoi një britmë të butë Foshnje duke qare .. Ishte një sulm paniku, apo edhe dhimbje nga poshtë. Ai pyeti pse u ndal dhe shpjegoi tingullin e një gjëmimi që dëgjoi. Dukej sikur po zbriste shkallët, mbase 200 metra poshtë tij. Ai mund të njihte vetëm fjalët "të lutem", "ndihmë" dhe "këtu poshtë". errësirë Por ekipi nuk dëgjoi asgjë jashtë shkallëve, kështu që ai u kërkoi atyre të zbresin dha Një tjetër platformë poshtë dhe ata filluan t'i dëgjojnë edhe ata, të tmerruar nga të qarat fëmijë "Ju lutem", "ndihmoni" dhe "këtu poshtë". D-8432 u urdhërua të vazhdojë dhe të ndalet vetëm kur vuri re ndryshime në mjedisin vizual ose në tingullin që dëgjoi. D-8432, duke e ditur që jeta e tij ishte në vijë, u desh të vazhdonte dhe zbriti njëzet dyshemetë poshtë shkallëve para se të ndalonin për të thënë se nuk e kishte arritur fëmijën fare me afer. Tingëllonte akoma shumë larg, si kur e dëgjoi për herë të parë. Atij iu tha që vëzhgimet e tij ishin regjistruar dhe u detyrua të vazhdonte tutje. Brenda gjysmë ore, D-8432 kishte arritur 50 kate, dhe akoma asnjë fund Vëllimi i të qarit të foshnjës mbeti i njëjtë gjatë gjithë kohës sikur lëvizi nga D-8432 me të njëjtën shpejtësi si zbritja. Në këtë pikë, D-8432 njoftoi se ndihej i pasigurt. Mjeku tha se ishte e natyrshme duke pasur parasysh rrethanat. Ai shihte pak gjatë gjithë kohës, si në videon live, dhe diçka në lidhje me natyrën e vërtetë të pafund të shkallëve dhe akoma duke mos arritur në tingullin e të qarit, ishte e pamohueshme e frikshme. Por gjërat vërtet dolën të ishin më të këqijat. Ndërsa D-8432 bëri një hap përpara për hapin tjetër, ai ngriu. Aty poshtë në platformë ishte diçka që nuk ishte ndriçuar ende Llambë 75 vat. Ishte një fytyrë. Forma dhe madhësia e çuditshme e njeriut, por kishte disa ndryshime të tmerrshme, lëkurë gri, e cila i mungon goja, vrimat e hundës dhe bebëzat. Dhe qartë, D-8432 ndihej sikur po kontaktonte syrin me këtë gjë. Ai nuk mund të lëvizte, ai ishte bllokuar në vështrimin depërtues të kësaj gjëje. Në këtë, fytyra u hov menjëherë dhe është rreth 1 hap larg nga fytyra e D-8432 sytë e tij ia ngul sytë. D-8432 bërtiti dhe vrapoi, duke zbritur 50 kate në 18 minuta të mahnitshme, para se të hidhej jashtë në korridorin 3B. Atje ai u shemb nga frika dhe lodhja e asaj që pa. Pasi shqyrtoi goditjen e fytyrës së çuditshme, ajo u caktua si SCP-087-1 Tërheqëse, është koha për një eksperiment të dytë. Mjeku thjesht duhej të dinte më shumë. Subjekti i dytë i provës ishte D-9035, një 28-vjeçar me një histori të urrejtjes ekstreme ndaj grave. Ai mori të njëjtat gjëra si lënda e mëparshme, vetëm më të forta këtë herë Llambë 100 vat. Ai gjithashtu mori 100 drita të vogla LED me një mbrapa ngjitëse me një bateri të ndezur 3 javë, me këtë ata donin të ndriçonin përgjithmonë SCP-087 Fatkeqësisht, fuqia shtesë e llambës suaj ende nuk mund të hidhej më tej hapi i nëntë. SCP-087 nuk do ta lejonte atë. Ai nuk kishte ide se çfarë tmerri po shikonin, ai shkoi te mjeku rendit, dhe filloi ngjitjen e LEDs në mur në secilën platformë. LED gjithmonë ndriçon vetëm dyshemenë, por drita nuk ndizet sa 1 hap përpara ndonjë parti. Shkallët vetë do të qëndronin në errësirën e përjetshme Pas katit të dytë, D-9035 raporton të njëjtën thirrje si kur dëgjoi D-8432 dhe nuk ishte në qetësi. Si më parë, kur D-9035 zbret, tingulli i zhurmës nuk rritet, sikur të kishte bërë një hap poshtë, çfarë burimi të tronditjes do të tërhiqej dhe do të mbahej në 200 metra poshtë tij. Akoma, ai u udhëzua të zbriste dhe të vendoste LED kur paranoja e tij u rrit. Kur ai tejkalon katin e 51-të, ai vëren dëmtime të murit dhe shkallëve Ishte si një forcë ekstreme që godiste copa. Ndërsa zbriste shkallët e shtypura, ai ndjeu se frika, ankthi dhe paranoja i rriteshin. Mjeku vuri re faktin që SCP-087 me sa duket po shkaktonte ankth tek banorët e saj dhe terror, para se të hasni në SCP-087-1 Kur D-9035 arriti në katin e 89-të - plot 350 metra poshtë platformës fillestare - ajo u ndal në gjurmët e tij, dhe pa diçka që vështronte nga platforma më poshtë. E njëjta fytyrë gri, me sy të bardhë të vdekur. Ai ishte i inkurajuar të qetësohej dhe u përpoq të bënte të shtëna më të mira në fytyrë, por ai filloi mbi të dhe D-9035 vrapoi për jetën e tij. Ai ngjiti shkallët me një shpejtësi të pabesueshme, madje u shemb nga lodhja dhe ishte i palëvizur për 14 minuta në gjysmë të rrugës. Kur D-9035 fitoi forcë të ngrihej dhe u ngrit përsëri në Korridorin 3B dhe ra në një gjendje katatonike. Deri më sot, ai nuk reagon ndaj gjërave, nuk reagon dhe shikon vetëm në distancë me një shprehje të tmerrshme. Ishte gati sikur korridori ishte akoma atje. Mjeku donte të bënte edhe një provë para se të porosiste SCP-087 të mbyllej përgjithmonë dritë, dhe kjo ishte më e frikshmja nga të gjitha. Subjekti i fundit ishte D-9884, një grua 23-vjeçare me depresion të shpeshtë për shkak të përdorimit të forcës së tepruar. Doktori shpresonte që D-D-9884 të udhëtonte në pjesën më të thellë të mundshme, kështu që ai ia dha asaj. rezervë nga një çantë shpine 3.75 litra ujë, 15 bare ushqyese dhe 1 nxehtë batanije. Sa i përket Fondacionit, ai ka qenë shumë larg. Por askush prej tyre nuk e dinte sa kishin të drejtë. Kur D-9884 hyri në SCP-087, të gjitha dritat nga studimi i mëparshëm u zhdukën. Sidoqoftë, ai u udhëzua të arrinte thellësitë. Ajo dëgjoi britmën e një fëmije misterioz - nëse do të ishte fare fëmijë - dhe ajo përsëri u urdhërua të shkonte në thellësi. Në katin e 496-të, u duk se D-9884 kishte hyrë në një terror vdekjeprurës ajo përsëri u urdhërua të shkonte më thellë. Herë pas here, ai shpresonte të merrte një vështrim nga afër të fytyrës së SCP-087-1. Dhe kur D-9884 më në fund u shemb dhe u ngjit sipër, ai e bëri. Fytyra e saj u shfaq, por këtë herë ishte disa centimetra pas saj, duke parë drejt kamera me sy bosh, befasuan edhe veteranin e mbinatyrshëm. Fytyra që u shfaq bëri që D-9884 të panikosej dhe të shpëtonte, por në vend që të ngjitej lart lart shkallëve për në siguri, ajo shkoi më thellë nëpër shkallë duke u përpjekur të shpëtonte. Më thellë dhe më thellë, dhe më thellë derisa video u ndërpre. D-9884 nuk u kthye më. Pas provave, SCP u vlerësua me Euklid - mbase ishte e rrezikshme, por ishte e lehtë për të arritur atje. Dera në korridorin 3B u zëvendësua nga një derë e bërë prej çeliku të përforcuar me elektrike mekanizëm Ishte maskuar, si një dhomë mirëmbajtjeje në përputhje me pjesën tjetër të ndërtesës. Bllokimi nuk do të lirohet derisa voltazhet të furnizohen dhe jo në të njëjtën kohë ktheu çelësin në drejtim të kundërt të akrepave të sahatit. Dhe pasi brendësia e derës është rreshtuar disa inç mbushje industriale të shkumës, stafi i ndërtesës kurrë nuk raportoi ndonjë zhurmë të çuditshme. Sa për ata që kanë humbur në katet e pafund të kthyera dhe platformën SCP 087 ne kurrë nuk mund ta dimë. Por unë vetëm mund të supozoj se nuk do të jetë e këndshme.

SCP-087 - Stairwell

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.14" dur="4.77">Gjëja e parë që e detyroi fondacionin të SCP-087 ishte lajmi</text>
<text sub="clublinks" start="4.91" dur="2.9"> nga shumë zhdukje të pashpjegueshme të Universitetit.</text>
<text sub="clublinks" start="7.81" dur="4.24"> Kishte disa teori rreth asaj që mund të kishte qenë pas tyre, por agjentët dyshuan</text>
<text sub="clublinks" start="12.05" dur="5.09"> ajo zhdukje do të ishte përtej imagjinatës civile.</text>
<text sub="clublinks" start="17.14" dur="4.8"> Të gjithë e dinin se të gjithë ata që u zhdukën, prapë u panë për herë të fundit</text>
<text sub="clublinks" start="21.94" dur="4.66"> ndërtesa administrative në kampusin e universitetit, dhe vetëm zhduken</text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="2.519"> dhe kjo ndodhi kur ashensori nuk punonte.</text>
<text sub="clublinks" start="29.119" dur="4.321"> Universitetet u mbushën shpejt me agjentë nga fondacioni, duke krijuar një pengesë për administratën</text>
<text sub="clublinks" start="33.44" dur="4.73"> ndërtesa, dhe mjedisi i parashikuar i SCP-087.</text>
<text sub="clublinks" start="38.17" dur="4.2"> Askush tjetër nuk mund të hynte atje, dhe shpresoj se ajo që ishte brenda nuk do të dilte jashtë.</text>
<text sub="clublinks" start="42.37" dur="5.31"> Një nga shkencëtarët kryesorë të fondacionit erdhi të konsultohet me hetimin.</text>
<text sub="clublinks" start="47.68" dur="2.35"> Çfarë mund të kishte shkaktuar zhdukjen e të gjithë atyre studentëve?</text>
<text sub="clublinks" start="50.03" dur="3.89"> Intervistat paraprake të mjekut me punonjësit që punonin në ndërtesën e universitetit</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="5.28"> Ai solli disa detaje interesante: Tinguj të ndryshëm, të tilla si goditje dhe madje edhe një tingull i dobët shpues</text>
<text sub="clublinks" start="59.24" dur="5.99"> gjëmim, mund të dëgjohej nga dera që çonte në shkallët e papërdorura në Sallën 3B.</text>
<text sub="clublinks" start="65.23" dur="3.98"> Stafi në ndërtesë nuk kishte asnjë arsye për të ngjitur ato shkallë akoma duke pasur parasysh këtë</text>
<text sub="clublinks" start="69.21" dur="4.99"> sa raportoi një ndjenjë e çuditshme e shqetësimit, edhe pse ai po qëndronte vetëm jashtë derës.</text>
<text sub="clublinks" start="74.2" dur="5.699"> E vetmja arsye që dikush do të ngjiste shkallët është. Shkelja e ashensorit.</text>
<text sub="clublinks" start="79.899" dur="2.741"> Në atë moment, mjeku vendosi gjithçka në një vend.</text>
<text sub="clublinks" start="82.64" dur="4.04"> Punonjësit pyetën sepse u ishte fshirë kujtesa falë kimikateve Amnestic / speciale</text>
<text sub="clublinks" start="86.68" dur="3.66"> përdoret nga fondacioni me aftësinë për të fshirë kujtimet njerëzore.</text>
<text sub="clublinks" start="90.34" dur="4.6"> Fondacioni i përdori ato vetëm për punonjësit ose civilët të cilët konfirmuan kontaktin me të</text>
<text sub="clublinks" start="94.94" dur="3.609"> SCP, dhe mjeku e dinte që ata e kishin atë në duar</text>
<text sub="clublinks" start="98.549" dur="1.281"> Shkallë.</text>
<text sub="clublinks" start="99.83" dur="5.12"> Duhet të ketë pasur diçka të frikësuar në shkallë, dhe ishte Fondacioni SCP</text>
<text sub="clublinks" start="104.95" dur="4.58"> Gjeni se çfarë më parë shkaktonte zhdukjen e të gjithëve.</text>
<text sub="clublinks" start="109.53" dur="6.4"> Kjo është historia e SCP-087 e njohur edhe si Shkallë e Pafund dhe Tre</text>
<text sub="clublinks" start="115.93" dur="3.26"> shtigje të dënuara deri në thellësitë e errëta.</text>
<text sub="clublinks" start="119.19" dur="5.209"> Mjeku ishte më shumë se i etur për të filluar një studim të shkallëve dhe anomalive të saj të tmerrshme</text>
<text sub="clublinks" start="124.399" dur="1"> Vetitë.</text>
<text sub="clublinks" start="125.399" dur="4.11"> Mbi të gjitha, ju nuk hyni në mesin e atyre studiuesve kryesorë të fondacionit</text>
<text sub="clublinks" start="129.509" dur="4.381"> pa qenë trim, dhe pak i çmendur.</text>
<text sub="clublinks" start="133.89" dur="4.61"> Siç ishte standardi, kur një rrethues ishte siguruar rreth shkallëve, një mjek i mirë pyeti</text>
<text sub="clublinks" start="138.5" dur="2.79"> mbi zgjedhjen e subjekteve të testit të Klasës D.</text>
<text sub="clublinks" start="141.29" dur="4.559"> Për ata që nuk e dinë, Klasa D është një mënyrë e sjellshme për fondacionin për të thënë "eksperimentale</text>
<text sub="clublinks" start="145.849" dur="1"> Derra nga Guinea."</text>
<text sub="clublinks" start="146.849" dur="5.991"> Mjeku u dërgua te tre të burgosurit e Klasës D për të hetuar SCP-087</text>
<text sub="clublinks" start="152.84" dur="5.81"> Së pari D-8432 ai ishte 43 vjeç, sipas një dokumenti zyrtar mbi incidentin</text>
<text sub="clublinks" start="158.65" dur="4.869"> një njeri me shtat dhe pamje mesatare dhe profil të zakonshëm psikologjik.</text>
<text sub="clublinks" start="163.519" dur="4.72"> Ky njeri punonte për fondacionin në një pozicion zyrtar, por shpesh merrte</text>
<text sub="clublinks" start="168.239" dur="6.311"> degradimi vdekjeprurës i klasës D për shkak të trajtimit të gabimeve të rrezikshme SCP-682</text>
<text sub="clublinks" start="174.55" dur="2.11"> çoi në vdekjen e disa agjentëve.</text>
<text sub="clublinks" start="176.66" dur="2.969"> Duket sikur është koha tani.</text>
<text sub="clublinks" start="179.629" dur="4.791"> Mjeku i shpjegoi udhëzimet e tij: Kontrolloni shkallët, merrni sa më shumë informacion, të na ndihmojë të zbulojmë saktësisht</text>
<text sub="clublinks" start="184.42" dur="2.08"> me çfarë kemi të bëjmë këtu.</text>
<text sub="clublinks" start="186.5" dur="3.57"> Nëse ktheheni të gjallë, mund të jetë edhe një promovim për ju.</text>
<text sub="clublinks" start="190.07" dur="5.57"> Dhe me atë premtim, D-8432 mori një llambë 75 vat përmbytëse me një bateri</text>
<text sub="clublinks" start="195.64" dur="5.159"> për 24 orë, kufje dhe kamera dore me</text>
<text sub="clublinks" start="200.8" dur="5.22"> transmetim i drejtpërdrejtë dhe kufje për komunikim me Dr.Bright</text>
<text sub="clublinks" start="206.02" dur="5.94"> D-8432 u hodh nga dera në korridorin 3B, mbi shkallët.</text>
<text sub="clublinks" start="211.96" dur="5.24"> Sipas skedarëve të paklasifikuar, Fondacioni përshkruan shkallët, SCP-087 është</text>
<text sub="clublinks" start="217.209" dur="2.361"> shkallë e platformës së pandriçuar</text>
<text sub="clublinks" start="219.57" dur="5.33"> Shkalla zbret në një kënd prej 38 gradë me 13 shkallë përpara se të arrijë platformën gjysmërrethore</text>
<text sub="clublinks" start="224.9" dur="2.82"> me diametër rreth 3 metra.</text>
<text sub="clublinks" start="227.72" dur="3.799"> Drejtimi i zbritjes rrotullohet 180 gradë me secilën platformë.</text>
<text sub="clublinks" start="231.519" dur="6.701"> Natyra e SCP-087 kufizon shikimin në 1.5 kate.</text>
<text sub="clublinks" start="238.22" dur="4.609"> Por në mendjen e D-8432, "jo i ndezur" me të vërtetë nuk dukej si fjala e duhur.</text>
<text sub="clublinks" start="242.829" dur="3.171"> Ai u zgjodh "errësirë ​​thithëse"</text>
<text sub="clublinks" start="246" dur="5.939"> Pavarësisht llambës së fuqishme 75 vat, D-8432 ishte në gjendje të ndriçonte vetëm pjesërisht</text>
<text sub="clublinks" start="251.939" dur="4.501"> platformë në të cilën ai qëndroi dhe arriti të ndriçojë vetëm 9 hapa të</text>
<text sub="clublinks" start="256.44" dur="2.97"> 13 hapa drejt platformës tjetër.</text>
<text sub="clublinks" start="259.41" dur="4.73"> Kur D-8432 shikoi sa pak shkëlqente llamba, ai u udhëzua të shkëlqejë</text>
<text sub="clublinks" start="264.14" dur="2.97"> jashtë derës në korridorin 3B</text>
<text sub="clublinks" start="267.11" dur="6.48"> Kur ai shkëlqeu në korridor, dukej se shkëlqente shumë më larg sesa në SCP-087.</text>
<text sub="clublinks" start="273.59" dur="4.86"> Tashmë, fillimi i aktivitetit anormal ishte i qartë: Ka errësirë ​​kudo tjetër</text>
<text sub="clublinks" start="278.45" dur="1.75"> vetëm në mungesë të dritës.</text>
<text sub="clublinks" start="280.2" dur="3.16"> Në SCP-087, errësira ha dritë.</text>
<text sub="clublinks" start="283.36" dur="4.77"> Ajo dukej si, lëndë e zezë që mund të mbijetojë vetëm një sasi të caktuar drite ndërsa</text>
<text sub="clublinks" start="288.13" dur="1.95"> pjesa tjetër thjesht nuk do të shfaqet.</text>
<text sub="clublinks" start="290.08" dur="3.2"> D-8432 gëlltiti fort nëpër gungë në fyt.</text>
<text sub="clublinks" start="293.28" dur="4.51"> Dera e korridorit 3B u mbyll pas tij dhe atij iu kërkua të zbriste.</text>
<text sub="clublinks" start="297.79" dur="5"> Mbijetesa tregoi se ngritja në detyrë nuk kishte gjasa, por nuk është se ai kishte një zgjedhje.</text>
<text sub="clublinks" start="302.79" dur="5.54"> Nëse ai do të përpiqej të shpëtonte nga SCP-087 para se ta lejonin, ai do të qëllohej në vend</text>
<text sub="clublinks" start="308.33" dur="1.49"> agjentë të Fondacionit SCP.</text>
<text sub="clublinks" start="309.82" dur="4.03"> Kështu që ai ndoqi udhëzimet e një mjeku të rangut të lartë dhe filloi të zbriste</text>
<text sub="clublinks" start="313.85" dur="1.22"> një platformë tjetër.</text>
<text sub="clublinks" start="315.07" dur="5.09"> Asgjë në përbërjen fizike të vetë shkallëve nuk ishte e pazakontë - baza dhe muret</text>
<text sub="clublinks" start="320.16" dur="3.44"> ato ishin prej betoni të thjeshtë, mat, me një parmak metali.</text>
<text sub="clublinks" start="323.6" dur="4.99"> Një gjë që dukej e vetmja deri më tani ishin vetitë e çuditshme të dritës.</text>
<text sub="clublinks" start="328.59" dur="6.4"> Kjo ishte derisa arriti në platformën e dytë dhe dëgjoi një britmë të butë</text>
<text sub="clublinks" start="334.99" dur="1.16"> Foshnje duke qare ..</text>
<text sub="clublinks" start="336.15" dur="4.99"> Ishte një sulm paniku, apo edhe dhimbje nga poshtë.</text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="4.38"> Ai pyeti pse u ndal dhe shpjegoi tingullin e një gjëmimi që dëgjoi.</text>
<text sub="clublinks" start="345.52" dur="4.64"> Dukej sikur po zbriste shkallët, mbase 200 metra poshtë tij.</text>
<text sub="clublinks" start="350.16" dur="4.97"> Ai mund të njihte vetëm fjalët "të lutem", "ndihmë" dhe "këtu poshtë".</text>
<text sub="clublinks" start="355.13" dur="1"> errësirë</text>
<text sub="clublinks" start="356.13" dur="3.65"> Por ekipi nuk dëgjoi asgjë jashtë shkallëve, kështu që ai u kërkoi atyre të zbresin</text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="1.04"> dha</text>
<text sub="clublinks" start="360.82" dur="4.92"> Një tjetër platformë poshtë dhe ata filluan t'i dëgjojnë edhe ata, të tmerruar nga të qarat</text>
<text sub="clublinks" start="365.74" dur="1"> fëmijë</text>
<text sub="clublinks" start="366.74" dur="2.35"> "Ju lutem", "ndihmoni" dhe "këtu poshtë".</text>
<text sub="clublinks" start="369.09" dur="5.88"> D-8432 u urdhërua të vazhdojë dhe të ndalet vetëm kur vuri re ndryshime në mjedisin vizual</text>
<text sub="clublinks" start="374.97" dur="2.18"> ose në tingullin që dëgjoi.</text>
<text sub="clublinks" start="377.15" dur="4.98"> D-8432, duke e ditur që jeta e tij ishte në vijë, u desh të vazhdonte dhe zbriti njëzet</text>
<text sub="clublinks" start="382.13" dur="4.06"> dyshemetë poshtë shkallëve para se të ndalonin për të thënë se nuk e kishte arritur fëmijën</text>
<text sub="clublinks" start="386.19" dur="1"> fare me afer.</text>
<text sub="clublinks" start="387.19" dur="3.471"> Tingëllonte akoma shumë larg, si kur e dëgjoi për herë të parë.</text>
<text sub="clublinks" start="390.661" dur="3.869"> Atij iu tha që vëzhgimet e tij ishin regjistruar dhe u detyrua të vazhdonte tutje.</text>
<text sub="clublinks" start="394.53" dur="5.94"> Brenda gjysmë ore, D-8432 kishte arritur 50 kate, dhe akoma asnjë</text>
<text sub="clublinks" start="400.47" dur="1.18"> fund</text>
<text sub="clublinks" start="401.65" dur="3.97"> Vëllimi i të qarit të foshnjës mbeti i njëjtë gjatë gjithë kohës sikur</text>
<text sub="clublinks" start="405.62" dur="4.3"> lëvizi nga D-8432 me të njëjtën shpejtësi si zbritja.</text>
<text sub="clublinks" start="409.92" dur="4.27"> Në këtë pikë, D-8432 njoftoi se ndihej i pasigurt.</text>
<text sub="clublinks" start="414.19" dur="3.25"> Mjeku tha se ishte e natyrshme duke pasur parasysh rrethanat.</text>
<text sub="clublinks" start="417.44" dur="4.93"> Ai shihte pak gjatë gjithë kohës, si në videon live,</text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="5.06"> dhe diçka në lidhje me natyrën e vërtetë të pafund të shkallëve dhe akoma duke mos arritur në tingullin e të qarit,</text>
<text sub="clublinks" start="427.43" dur="1.33"> ishte e pamohueshme e frikshme.</text>
<text sub="clublinks" start="428.76" dur="3.92"> Por gjërat vërtet dolën të ishin më të këqijat.</text>
<text sub="clublinks" start="432.68" dur="4.18"> Ndërsa D-8432 bëri një hap përpara për hapin tjetër, ai ngriu.</text>
<text sub="clublinks" start="436.86" dur="4.6"> Aty poshtë në platformë ishte diçka që nuk ishte ndriçuar ende</text>
<text sub="clublinks" start="441.46" dur="1"> Llambë 75 vat.</text>
<text sub="clublinks" start="442.46" dur="1.39"> Ishte një fytyrë.</text>
<text sub="clublinks" start="443.85" dur="5.53"> Forma dhe madhësia e çuditshme e njeriut, por kishte disa ndryshime të tmerrshme, lëkurë gri,</text>
<text sub="clublinks" start="449.38" dur="3.66"> e cila i mungon goja, vrimat e hundës dhe bebëzat.</text>
<text sub="clublinks" start="453.04" dur="5.38"> Dhe qartë, D-8432 ndihej sikur po kontaktonte syrin me këtë gjë.</text>
<text sub="clublinks" start="458.42" dur="2.98"> Ai nuk mund të lëvizte, ai ishte bllokuar në vështrimin depërtues të kësaj gjëje.</text>
<text sub="clublinks" start="461.4" dur="5.98"> Në këtë, fytyra u hov menjëherë dhe është rreth 1 hap larg nga fytyra e D-8432</text>
<text sub="clublinks" start="467.38" dur="1.86"> sytë e tij ia ngul sytë.</text>
<text sub="clublinks" start="469.24" dur="5.84"> D-8432 bërtiti dhe vrapoi, duke zbritur 50 kate në 18 minuta të mahnitshme,</text>
<text sub="clublinks" start="475.08" dur="2.25"> para se të hidhej jashtë në korridorin 3B.</text>
<text sub="clublinks" start="477.33" dur="4.89"> Atje ai u shemb nga frika dhe lodhja e asaj që pa.</text>
<text sub="clublinks" start="482.22" dur="5.68"> Pasi shqyrtoi goditjen e fytyrës së çuditshme, ajo u caktua si SCP-087-1</text>
<text sub="clublinks" start="487.9" dur="3.62"> Tërheqëse, është koha për një eksperiment të dytë.</text>
<text sub="clublinks" start="491.57" dur="2.39"> Mjeku thjesht duhej të dinte më shumë.</text>
<text sub="clublinks" start="493.96" dur="6.01"> Subjekti i dytë i provës ishte D-9035, një 28-vjeçar me një histori të urrejtjes ekstreme</text>
<text sub="clublinks" start="499.97" dur="1"> ndaj grave.</text>
<text sub="clublinks" start="500.97" dur="5.15"> Ai mori të njëjtat gjëra si lënda e mëparshme, vetëm më të forta këtë herë</text>
<text sub="clublinks" start="506.12" dur="1.4"> Llambë 100 vat.</text>
<text sub="clublinks" start="507.52" dur="5.84"> Ai gjithashtu mori 100 drita të vogla LED me një mbrapa ngjitëse me një bateri të ndezur</text>
<text sub="clublinks" start="513.36" dur="5.059"> 3 javë, me këtë ata donin të ndriçonin përgjithmonë SCP-087</text>
<text sub="clublinks" start="518.419" dur="4.391"> Fatkeqësisht, fuqia shtesë e llambës suaj ende nuk mund të hidhej më tej</text>
<text sub="clublinks" start="522.81" dur="1.24"> hapi i nëntë.</text>
<text sub="clublinks" start="524.05" dur="2.96"> SCP-087 nuk do ta lejonte atë.</text>
<text sub="clublinks" start="527.01" dur="3.91"> Ai nuk kishte ide se çfarë tmerri po shikonin, ai shkoi te mjeku</text>
<text sub="clublinks" start="530.92" dur="4.7"> rendit, dhe filloi ngjitjen e LEDs në mur në secilën platformë.</text>
<text sub="clublinks" start="535.62" dur="4.15"> LED gjithmonë ndriçon vetëm dyshemenë, por drita nuk ndizet sa 1 hap përpara</text>
<text sub="clublinks" start="539.77" dur="1.25"> ndonjë parti.</text>
<text sub="clublinks" start="541.02" dur="4.44"> Shkallët vetë do të qëndronin në errësirën e përjetshme</text>
<text sub="clublinks" start="545.46" dur="7.38"> Pas katit të dytë, D-9035 raporton të njëjtën thirrje si kur dëgjoi D-8432 dhe nuk ishte në qetësi.</text>
<text sub="clublinks" start="552.84" dur="5.92"> Si më parë, kur D-9035 zbret, tingulli i zhurmës nuk rritet,</text>
<text sub="clublinks" start="558.76" dur="4.94"> sikur të kishte bërë një hap poshtë, çfarë burimi të tronditjes do të tërhiqej dhe do të mbahej</text>
<text sub="clublinks" start="563.7" dur="3.29"> në 200 metra poshtë tij.</text>
<text sub="clublinks" start="566.99" dur="5.4"> Akoma, ai u udhëzua të zbriste dhe të vendoste LED kur paranoja e tij</text>
<text sub="clublinks" start="572.39" dur="1"> u rrit.</text>
<text sub="clublinks" start="573.39" dur="4.59"> Kur ai tejkalon katin e 51-të, ai vëren dëmtime të murit dhe shkallëve</text>
<text sub="clublinks" start="577.98" dur="3.71"> Ishte si një forcë ekstreme që godiste copa.</text>
<text sub="clublinks" start="581.69" dur="6.08"> Ndërsa zbriste shkallët e shtypura, ai ndjeu se frika, ankthi dhe paranoja i rriteshin.</text>
<text sub="clublinks" start="587.77" dur="5.16"> Mjeku vuri re faktin që SCP-087 me sa duket po shkaktonte ankth tek banorët e saj</text>
<text sub="clublinks" start="592.93" dur="5.87"> dhe terror, para se të hasni në SCP-087-1</text>
<text sub="clublinks" start="598.8" dur="7.39"> Kur D-9035 arriti në katin e 89-të - plot 350 metra poshtë platformës fillestare - ajo u ndal</text>
<text sub="clublinks" start="606.19" dur="5.09"> në gjurmët e tij, dhe pa diçka që vështronte nga platforma më poshtë.</text>
<text sub="clublinks" start="611.28" dur="5.68"> E njëjta fytyrë gri, me sy të bardhë të vdekur.</text>
<text sub="clublinks" start="616.96" dur="4.41"> Ai ishte i inkurajuar të qetësohej dhe u përpoq të bënte të shtëna më të mira në fytyrë, por ai filloi</text>
<text sub="clublinks" start="621.37" dur="3.32"> mbi të dhe D-9035 vrapoi për jetën e tij.</text>
<text sub="clublinks" start="624.69" dur="4.02"> Ai ngjiti shkallët me një shpejtësi të pabesueshme, madje u shemb nga lodhja</text>
<text sub="clublinks" start="628.71" dur="3.44"> dhe ishte i palëvizur për 14 minuta në gjysmë të rrugës.</text>
<text sub="clublinks" start="632.15" dur="5.53"> Kur D-9035 fitoi forcë të ngrihej dhe u ngrit përsëri në Korridorin 3B</text>
<text sub="clublinks" start="637.68" dur="2.01"> dhe ra në një gjendje katatonike.</text>
<text sub="clublinks" start="639.69" dur="5.95"> Deri më sot, ai nuk reagon ndaj gjërave, nuk reagon dhe shikon vetëm në distancë</text>
<text sub="clublinks" start="645.64" dur="1.72"> me një shprehje të tmerrshme.</text>
<text sub="clublinks" start="647.36" dur="2.84"> Ishte gati sikur korridori ishte akoma atje.</text>
<text sub="clublinks" start="650.2" dur="4.94"> Mjeku donte të bënte edhe një provë para se të porosiste SCP-087 të mbyllej përgjithmonë</text>
<text sub="clublinks" start="655.14" dur="3.79"> dritë, dhe kjo ishte më e frikshmja nga të gjitha.</text>
<text sub="clublinks" start="658.93" dur="5.751"> Subjekti i fundit ishte D-9884, një grua 23-vjeçare me depresion të shpeshtë</text>
<text sub="clublinks" start="664.681" dur="1.599"> për shkak të përdorimit të forcës së tepruar.</text>
<text sub="clublinks" start="666.28" dur="5.64"> Doktori shpresonte që D-D-9884 të udhëtonte në pjesën më të thellë të mundshme, kështu që ai ia dha asaj.</text>
<text sub="clublinks" start="671.92" dur="6.52"> rezervë nga një çantë shpine 3.75 litra ujë, 15 bare ushqyese dhe 1 nxehtë</text>
<text sub="clublinks" start="678.44" dur="1"> batanije.</text>
<text sub="clublinks" start="679.44" dur="3.81"> Sa i përket Fondacionit, ai ka qenë shumë larg.</text>
<text sub="clublinks" start="683.25" dur="3.94"> Por askush prej tyre nuk e dinte sa kishin të drejtë.</text>
<text sub="clublinks" start="687.19" dur="6.6"> Kur D-9884 hyri në SCP-087, të gjitha dritat nga studimi i mëparshëm u zhdukën.</text>
<text sub="clublinks" start="693.79" dur="3.02"> Sidoqoftë, ai u udhëzua të arrinte thellësitë.</text>
<text sub="clublinks" start="696.81" dur="4.32"> Ajo dëgjoi britmën e një fëmije misterioz - nëse do të ishte fare fëmijë - dhe</text>
<text sub="clublinks" start="701.13" dur="1.5"> ajo përsëri u urdhërua të shkonte në thellësi.</text>
<text sub="clublinks" start="702.63" dur="7.32"> Në katin e 496-të, u duk se D-9884 kishte hyrë në një terror vdekjeprurës</text>
<text sub="clublinks" start="709.95" dur="3.11"> ajo përsëri u urdhërua të shkonte më thellë.</text>
<text sub="clublinks" start="713.06" dur="4.49"> Herë pas here, ai shpresonte të merrte një vështrim nga afër të fytyrës së SCP-087-1.</text>
<text sub="clublinks" start="717.55" dur="6.5"> Dhe kur D-9884 më në fund u shemb dhe u ngjit sipër, ai e bëri.</text>
<text sub="clublinks" start="724.05" dur="5.67"> Fytyra e saj u shfaq, por këtë herë ishte disa centimetra pas saj, duke parë drejt</text>
<text sub="clublinks" start="729.72" dur="4.75"> kamera me sy bosh, befasuan edhe veteranin e mbinatyrshëm.</text>
<text sub="clublinks" start="734.47" dur="4.88"> Fytyra që u shfaq bëri që D-9884 të panikosej dhe të shpëtonte, por në vend që të ngjitej lart</text>
<text sub="clublinks" start="739.35" dur="4.41"> lart shkallëve për në siguri, ajo shkoi më thellë nëpër shkallë duke u përpjekur të shpëtonte.</text>
<text sub="clublinks" start="743.76" dur="5.48"> Më thellë dhe më thellë, dhe më thellë derisa video u ndërpre.</text>
<text sub="clublinks" start="749.24" dur="2.35"> D-9884 nuk u kthye më.</text>
<text sub="clublinks" start="751.59" dur="5.1"> Pas provave, SCP u vlerësua me Euklid - mbase ishte</text>
<text sub="clublinks" start="756.69" dur="3.36"> e rrezikshme, por ishte e lehtë për të arritur atje.</text>
<text sub="clublinks" start="760.05" dur="4.45"> Dera në korridorin 3B u zëvendësua nga një derë e bërë prej çeliku të përforcuar me elektrike</text>
<text sub="clublinks" start="764.5" dur="1"> mekanizëm</text>
<text sub="clublinks" start="765.5" dur="4.24"> Ishte maskuar, si një dhomë mirëmbajtjeje në përputhje me pjesën tjetër të ndërtesës.</text>
<text sub="clublinks" start="769.74" dur="4.14"> Bllokimi nuk do të lirohet derisa voltazhet të furnizohen dhe jo në të njëjtën kohë</text>
<text sub="clublinks" start="773.88" dur="2.31"> ktheu çelësin në drejtim të kundërt të akrepave të sahatit.</text>
<text sub="clublinks" start="776.19" dur="4.04"> Dhe pasi brendësia e derës është rreshtuar disa inç mbushje industriale të shkumës,</text>
<text sub="clublinks" start="780.23" dur="2.83"> stafi i ndërtesës kurrë nuk raportoi ndonjë zhurmë të çuditshme.</text>
<text sub="clublinks" start="783.06" dur="5.25"> Sa për ata që kanë humbur në katet e pafund të kthyera dhe platformën SCP 087</text>
<text sub="clublinks" start="788.31" dur="2.66"> ne kurrë nuk mund ta dimë.</text>
<text sub="clublinks" start="790.97" dur="3.75"> Por unë vetëm mund të supozoj se nuk do të jetë e këndshme.</text>