SCP-087 - The Stairwell subtitles

Hal munggaran anu maksa yayasan ka SCP-087 nyaéta béja tina seueur leungitna Universitas anu henteu dijelaskeun. Aya sababaraha téori ngeunaan naon anu aya di tukangeunana, tapi Agén disangka yén ilangna bakal ngaleungitkeun imajinasi sipil. Sadayana terang yén saha waé anu ngaleungit jadi anu terakhir ditingali dina gedong administrasi di kampus universitas, sareng ngan ngaleungit sareng éta kajantenan nalika lift teu jalan. Paguron luhur geuwat dieusian ku agén ti yayasan, nyiptakeun halangan pikeun administrasi gedong, sareng lingkungan anu diarepkeun tina SCP-087. Teu aya batur anu tiasa lebet di dinya, sareng kuring ngarepkeun naon anu aya di jero moal kaluar. Salah sahiji kapala élmuwan yayasan sumping konsultasi sareng panyilidikan. Naon anu tiasa nyababkeun leungit sadaya murid éta? Wawancara awal dokter sareng padamel anu damel di gedong universitas Éta nyandak sababaraha detil anu pikaresepeun: Rupa-rupa sora, sapertos ketukan sareng bahkan sora tindikan anu lemes rattle, éta bisa kadéngé tina panto anu ngarah kana undak henteu kapake di Aula 3B. Staf di gedong teu ngagaduhan alesan naék kana tangga éta kalayan dina pikiran éta kumaha raoseuneun teu tenang dilaporkeun, sanaos anjeunna nangtung di luar panto. Hiji-hijina alesan saha waé bakal naék tangga nyaéta. Palanggaran lift. Dina waktos éta, dokter nempatkeun sadayana dina hiji tempat. Karyawan naroskeun sabab aranjeunna mémori parantos dihapus berkat bahan kimia Amnestic / khusus digunakeun ku yayasan kalayan kamampuan mupus kenangan manusa. Yayasan ngan ukur dianggo pikeun padamel atanapi warga sipil anu mastikeun kontakna SCP, sareng dokter terang yén aranjeunna gaduh kana panangan Tangga. Pasti aya anu sieun dina tangga, sareng éta SCP Foundation Pilarian terang naon sateuacan éta nyababkeun sadayana urang ngaleungit. Ieu carita SCP-087 ogé katelah Infinite Staircase and Three jalur doomed turun ka jero poék. Dokter langkung resep pisan ngamimitian survey ngeunaan tangga sareng anomali anu pikasieuneun na Pasipatan. Barina ogé, anjeun moal aya diantara panaliti yayasan utama éta tanpa éta gagah, sareng sakedik waras. Sapertos standar, nalika perimeter diamankeun di sakitar tangga, dokter anu saé naros ngeunaan pamilihan mata pelajaran tés Kelas D. Pikeun anu henteu terang, Kelas D mangrupikeun cara sopan pikeun yayasan nyarios "ékspérimén Babi Guinea. " Dokter dikirim ka tilu tahanan Kelas D pikeun nalungtik SCP-087 Mimiti. D-8432. anjeunna yuswa 43 taun, numutkeun dokumén resmi ngeunaan kajadian éta lalaki jangkung rata sareng penampilan sareng profil psikologis biasa. Lalaki ieu pernah damel pikeun yayasan dina posisi resmi, tapi sering meunang Dégradasi kelas D maut kusabab panyalahgunaan kasalahan SCP-682 nyababkeun maotna sababaraha agén. Sigana ayeuna waktuna. Dokter ngajelaskeun paréntahna ka anjeunna: Nalungtik tangga, kéngingkeun seueur inpormasi sabisa-bisa, bantosan kami pikeun terang leres naon anu urang kaayaan di dieu. Upami anjeun hirup deui, éta bahkan tiasa janten promosi pikeun anjeun. Sareng janji éta, D-8432 ngagaduhan lampu banjir 75-watt sareng batréna salami 24 jam, headphone sareng camcorder genggam nganggo siaran langsung, sareng headphone pikeun komunikasi sareng Dr.Bright D-8432 dialungkeun kana panto dina koridor 3B, kana tangga. Numutkeun kana file anu henteu diklasifikasikeun, Yayasan ngajelaskeun tangga, SCP-087 nyaéta tangga platform unlit Tangga na turun dina sudut 38 derajat ku 13 léngkah sateuacan ngahontal platform semicircular sakitar 3 méter diaméterna. Arah katurunan muterkeun 180 derajat unggal platform. Sifat SCP-087 ngawatesan pisibilitas ka 1,5 lantai. Tapi dina pipikiran D-8432, "henteu hurung" saleresna henteu siga kecap anu leres. Anjeunna kapilih "nyerep gelap" Sanaos lampu 75-watt anu kuat, D-8432 ngan ukur ukur tiasa nyorot platform anu anjeunna jumeneng sareng tiasa nyorot ngan 9 léngkah 13 léngkah kana platform salajengna. Nalika D-8432 nonton kumaha sakedik lampu éta bersinar, anjeunna diparéntahkeun pikeun caang kaluar panto ka koridor 3B Nalika anjeunna bersinar di lorong, éta sigana langkung jauh tina SCP-087. Parantos, awal kagiatan anomali atra: Aya gelap dimana-mana waé ngan ukur henteuna cahaya. Dina SCP-087, gelap ngadahar cahaya. Éta katingalina sapertos, bahan hideung anu ngan ukur tiasa salamet sajumlah cahaya bari sésana ngan moal muncul. D-8432 ngelek pisan ngalangkungan gumpalan dina tikoro. Panto koridor 3B ditutup di tukangeunana sareng anjeunna dipenta turun. Salamet nunjukkeun yén promosi henteu dipikaresep, tapi sanés anjeunna ngagaduhan pilihan. Upami anjeunna nyobian kabur ti SCP-087 sateuacan diidinan, anjeunna bakal ditembak langsung di tempat éta agén ti Yayasan SCP. Janten anjeunna nuturkeun paréntah dokter anu luhur sareng mimiti turun platform séjén. Euweuh ngeunaan komposisi fisik tangga sorangan anu henteu biasa - dasar na témbok éta beton polos, matte, kalayan pager logam. Hiji hal anu sigana ngan ukur hiji-hijina nyaéta sipat anéh tina cahaya. Éta dugi ka naék kana platform kadua teras ngadangu jeritan lemes Orok nangis .. Éta serangan panik, atanapi bahkan nyeri ti handap. Anjeunna naros kunaon anjeunna lirén, sareng ngajelaskeun sora gerung anu anjeunna nguping. Kadengena siga turun tina tangga, meureun 200 méter handapeun anjeunna. Anjeunna ngan ukur tiasa terang kecap "punten," "bantosan," sareng "turun di dieu." poekna. Tapi timna henteu nguping nanaon di luar tangga, janten anjeunna nyungkeun turun masihan. Platform anu sanés turun sareng aranjeunna mimiti ngadangukeun aranjeunna ogé, pikasieuneun ceurik anaking. "Punten," "bantosan," sareng "turun di dieu." D-8432 maréntahkeun nuluykeun sareng lirén ukur nalika éta perhatosan parobihan di lingkungan visual atanapi dina sora anjeunna nguping. D-8432, terang yén hirupna aya dina garis, kedah neraskeun sareng turun dua puluh di lantai luhur sateuacan anjeunna lirén nyarios yén anjeunna henteu acan kéngingkeun orok caket pisan. Éta masih disada jauh, sapertos nalika anjeunna mimiti nguping. Anjeunna ngawartosan yén pengamatan na kacatet, sareng dipaksa pikeun ngaléngkah. Dina satengah jam, D-8432 parantos ngahontal 50 lantai, sareng masih teu aya handapeun. Volume ceurik orok tetep sami angger siga ngalih ti D-8432 dina kecepatan anu sami sareng katurunan. Dina titik ieu, D-8432 ngumumkeun yén anjeunna ngaraos teu aman. Dokter nyarios yén lumrah nunjukkeun kaayaan. Anjeunna ningali sakedik waktos, sapertos dina video langsung, sareng naon-naon ngeunaan leres dasar tangga sareng masih teu meunang sora ceurik, éta henteu bisa disangkal pikasieuneun. Tapi hal-hal saéstuna paling parah. Nalika D-8432 ngaléngkah maju pikeun léngkah salajengna, éta beku. Handap kana platform anu aya anu teu acan bercahya Bohlam lampu 75 watt. Éta rupa. Bentuk sareng ukuran manusa anu anéh, tapi ngagaduhan sababaraha bédana anu pikasieuneun, kulit kulawu, anu kakurangan sungut, liang irung sareng murid. Sareng jelas, D-8432 ngaraos siga anjeunna ngalakukeun kontak mata sareng hal ieu. Anjeunna henteu tiasa gerak, anjeunna kajebak dina teuteup anu nembus tina hal ieu. Dina ieu, raray langsung disentak payun sareng sakitar 1 lengkah ti payuneun D-8432 panonna neuteup sorangan. D-8432 ngagorowok sareng lumpat, ngalir turun 50 lantai dina 18 menit anu saé, sateuacan ngalungkeun dirina ka koridor 3B. Di dinya anjeunna ambruk kusabab sieun sareng capé kana naon anu anjeunna tingali. Saatos nalungtik shot tina raray aneh, éta ditunjuk salaku SCP-087-1 Pikaresepeun, waktuna pikeun percobaan anu kadua. Dokter peryogi peryogi terang langkung seueur. Subjék tés anu kadua nyaéta D-9035, lalaki umur 28 taun anu sajarahna pikasieuneun pisan nuju awéwé. Anjeunna ngagaduhan hal anu sami sareng subjek sateuacanna, ngan langkung kuat dina waktos ayeuna Bohlam lampu 100 watt. Anjeunna ogé ngagaduhan 100 lampu LED alit ku tonggong caket sareng batréna 3 minggu, kalayan éta aranjeunna hoyong terang-terangan terang SCP-087 Hanjakalna, kakuatan tambahan bohlam anjeun masih henteu tiasa ngaleungitkeun deui léngkah salapan. SCP-087 moal ngijinkeun. Anjeunna henteu terang naon horor anu ditingali ku aranjeunna, anjeunna turun ka dokter mesen, sareng mimiti ngempelkeun LED kana témbok dina unggal platform. LED salawasna ngan ukur nyorot lanté, tapi lampu na henteu hurung siga 1 léngkah pésta naon waé. Tangga sorangan bakal tetep dina gelap poek Saatos lantai dua, D-9035 ngalaporkeun ceurik anu sami nalika anjeunna nguping D-8432 sareng henteu betah. Sakumaha sateuacanna, nalika D-9035 turun, sora raheut henteu nambahan, saolah-olah anjeunna undak turun, naon sumber anu ngageleger bakal turun sareng tahan dina 200 méter handapeunna. Masih, anjeunna maréntahkeun turun sareng iklas LED nalika paranoia na gedé. Nalika anjeunna ngalangkungan lantai 51, anjeunna perhatoskeun ruksakna témbok sareng tangga Éta ibarat kakuatan anu ekstrim nganiaya. Nalika turun tina tangga anu ditumbuk, anjeunna ngaraos sieun, kahariwang, sareng paranoia beuki tumuh. Dokter merhatoskeun kanyataan yén SCP-087 tétéla nyababkeun kahariwang dina pangeusina sareng teror, sateuacan pendak sareng SCP-087-1 Nalika D-9035 ngahontal lantai 89 - pinuh 350 méter handapeun platform awal - éta lirén dina léngkahna, sareng ningal aya anu neuteup tina platform di handap. Sarua, rupana kulawu, ku panon bodas paéh. Anjeunna disarankeun pikeun tenang sareng ngusahakeun nembak pameunteu anu langkung saé, tapi anjeunna ngamimitian dina anjeunna sareng D-9035 lumpat pikeun hirupna. Anjeunna naék tangga kalayan laju anu luar biasa, bahkan ambruk ku kacapean sareng henteu gerak dina 14 menit satengahna. Nalika D-9035 ngagaduhan kakuatan pikeun bangun sareng gugah deui ka Koridor 3B sareng murag kana kaayaan catatonic. Dugi ka ayeuna, anjeunna henteu réaksi kana hal-hal, anjeunna henteu ngaréaksikeun sareng neuteup waé ka jauhna kalayan éksprési dahsyat. Ampir siga koridorna masih aya. Dokter hoyong ngalakukeun hiji tés deui sateuacan mesen SCP-087 tutup salamina cahaya, sareng éta anu pikasieuneun sadaya. Subjék pamungkas nyaéta D-9884, awéwé 23 taun sering depresi kusabab panggunaan kakuatan anu kaleuleuwihi. Dokter ngarepkeun yén D-D-9884 bakal ngumbara dugi ka jero, janten anjeunna mikeun ka anjeunna. stock tina ransel 3,75 liter cai, 15 batang nutrisi, sareng 1 panas simbut. Sedengkeun pikeun Yayasan, éta jauh pisan. Tapi teu aya saurang ogé anu terang kumaha leres na. Nalika D-9884 lebet kana SCP-087, sadaya lampu tina survey sateuacanna ngaleungit. Sanaos kitu, anjeunna maréntahkeun dugi ka jero. Anjeunna nguping ceurik budak misterius - upami éta budak pisan - sareng manehna dititah deui ka jero. Di lantai 496, katingalina yén D-9884 parantos asup kana teror maut manehna dititah deui ka jero. Saban-saban waktos, anjeunna ngarepkeun pikeun ningali-tingali deui wajah SCP-087-1. Sareng nalika D-9884 tungtungna runtuh sareng angkat ka lantai luhur, anjeunna henteu. Beungeutna némbongan, tapi waktos ieu aya incieunana di tukangeunana, ningali langsung kana kaméra ku panon kosong, kaget komo Samaun gaib. Raray anu némbongan ngabalukarkeun D-9884 panik, sareng kabur, tapi tibatan angkat ka lantai luhur naék tangga pikeun kaamanan, manéhna turun langkung handap dina tangga nyobian kabur. Langkung jero sareng langkung jero, sareng langkung jero dugi ka pidéo kaganggu. D-9884 moal balik deui. Saatos tés, SCP dipeunteun Euclid - panginten éta bahaya, tapi gampang nepi ka dinya. Lawang pikeun koridor 3B diganti ku panto anu didamel tina waja bertulang ku listrik mékanisme. Éta topéng, sapertos ruang perawatan anu saluyu sareng sésa-sésa wangunan. Koncina moal dileupaskeun dugi volt dikuatkeun sareng henteu dina waktos anu sami ngancik konci jarum jam. Sareng saatos pedalaman panto dijejeran sababaraha inci padding busa industri, staf gedong henteu kantos ngalaporkeun aya sora anu anéh. Sedengkeun pikeun anu leungit di lantai ngancik sajajalan sareng platform SCP 087 urang moal pernah terang. Tapi kuring ngan ukur tiasa nganggap yén éta moal pikaresepeun.

SCP-087 - The Stairwell

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.14" dur="4.77">Hal munggaran anu maksa yayasan ka SCP-087 nyaéta béja</text>
<text sub="clublinks" start="4.91" dur="2.9"> tina seueur leungitna Universitas anu henteu dijelaskeun.</text>
<text sub="clublinks" start="7.81" dur="4.24"> Aya sababaraha téori ngeunaan naon anu aya di tukangeunana, tapi Agén disangka</text>
<text sub="clublinks" start="12.05" dur="5.09"> yén ilangna bakal ngaleungitkeun imajinasi sipil.</text>
<text sub="clublinks" start="17.14" dur="4.8"> Sadayana terang yén saha waé anu ngaleungit jadi anu terakhir ditingali dina</text>
<text sub="clublinks" start="21.94" dur="4.66"> gedong administrasi di kampus universitas, sareng ngan ngaleungit</text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="2.519"> sareng éta kajantenan nalika lift teu jalan.</text>
<text sub="clublinks" start="29.119" dur="4.321"> Paguron luhur geuwat dieusian ku agén ti yayasan, nyiptakeun halangan pikeun administrasi</text>
<text sub="clublinks" start="33.44" dur="4.73"> gedong, sareng lingkungan anu diarepkeun tina SCP-087.</text>
<text sub="clublinks" start="38.17" dur="4.2"> Teu aya batur anu tiasa lebet di dinya, sareng kuring ngarepkeun naon anu aya di jero moal kaluar.</text>
<text sub="clublinks" start="42.37" dur="5.31"> Salah sahiji kapala élmuwan yayasan sumping konsultasi sareng panyilidikan.</text>
<text sub="clublinks" start="47.68" dur="2.35"> Naon anu tiasa nyababkeun leungit sadaya murid éta?</text>
<text sub="clublinks" start="50.03" dur="3.89"> Wawancara awal dokter sareng padamel anu damel di gedong universitas</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="5.28"> Éta nyandak sababaraha detil anu pikaresepeun: Rupa-rupa sora, sapertos ketukan sareng bahkan sora tindikan anu lemes</text>
<text sub="clublinks" start="59.24" dur="5.99"> rattle, éta bisa kadéngé tina panto anu ngarah kana undak henteu kapake di Aula 3B.</text>
<text sub="clublinks" start="65.23" dur="3.98"> Staf di gedong teu ngagaduhan alesan naék kana tangga éta kalayan dina pikiran éta</text>
<text sub="clublinks" start="69.21" dur="4.99"> kumaha raoseuneun teu tenang dilaporkeun, sanaos anjeunna nangtung di luar panto.</text>
<text sub="clublinks" start="74.2" dur="5.699"> Hiji-hijina alesan saha waé bakal naék tangga nyaéta. Palanggaran lift.</text>
<text sub="clublinks" start="79.899" dur="2.741"> Dina waktos éta, dokter nempatkeun sadayana dina hiji tempat.</text>
<text sub="clublinks" start="82.64" dur="4.04"> Karyawan naroskeun sabab aranjeunna mémori parantos dihapus berkat bahan kimia Amnestic / khusus</text>
<text sub="clublinks" start="86.68" dur="3.66"> digunakeun ku yayasan kalayan kamampuan mupus kenangan manusa.</text>
<text sub="clublinks" start="90.34" dur="4.6"> Yayasan ngan ukur dianggo pikeun padamel atanapi warga sipil anu mastikeun kontakna</text>
<text sub="clublinks" start="94.94" dur="3.609"> SCP, sareng dokter terang yén aranjeunna gaduh kana panangan</text>
<text sub="clublinks" start="98.549" dur="1.281"> Tangga.</text>
<text sub="clublinks" start="99.83" dur="5.12"> Pasti aya anu sieun dina tangga, sareng éta SCP Foundation</text>
<text sub="clublinks" start="104.95" dur="4.58"> Pilarian terang naon sateuacan éta nyababkeun sadayana urang ngaleungit.</text>
<text sub="clublinks" start="109.53" dur="6.4"> Ieu carita SCP-087 ogé katelah Infinite Staircase and Three</text>
<text sub="clublinks" start="115.93" dur="3.26"> jalur doomed turun ka jero poék.</text>
<text sub="clublinks" start="119.19" dur="5.209"> Dokter langkung resep pisan ngamimitian survey ngeunaan tangga sareng anomali anu pikasieuneun na</text>
<text sub="clublinks" start="124.399" dur="1"> Pasipatan.</text>
<text sub="clublinks" start="125.399" dur="4.11"> Barina ogé, anjeun moal aya diantara panaliti yayasan utama éta</text>
<text sub="clublinks" start="129.509" dur="4.381"> tanpa éta gagah, sareng sakedik waras.</text>
<text sub="clublinks" start="133.89" dur="4.61"> Sapertos standar, nalika perimeter diamankeun di sakitar tangga, dokter anu saé naros</text>
<text sub="clublinks" start="138.5" dur="2.79"> ngeunaan pamilihan mata pelajaran tés Kelas D.</text>
<text sub="clublinks" start="141.29" dur="4.559"> Pikeun anu henteu terang, Kelas D mangrupikeun cara sopan pikeun yayasan nyarios "ékspérimén</text>
<text sub="clublinks" start="145.849" dur="1"> Babi Guinea. "</text>
<text sub="clublinks" start="146.849" dur="5.991"> Dokter dikirim ka tilu tahanan Kelas D pikeun nalungtik SCP-087</text>
<text sub="clublinks" start="152.84" dur="5.81"> Mimiti. D-8432. anjeunna yuswa 43 taun, numutkeun dokumén resmi ngeunaan kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="158.65" dur="4.869"> lalaki jangkung rata sareng penampilan sareng profil psikologis biasa.</text>
<text sub="clublinks" start="163.519" dur="4.72"> Lalaki ieu pernah damel pikeun yayasan dina posisi resmi, tapi sering meunang</text>
<text sub="clublinks" start="168.239" dur="6.311"> Dégradasi kelas D maut kusabab panyalahgunaan kasalahan SCP-682</text>
<text sub="clublinks" start="174.55" dur="2.11"> nyababkeun maotna sababaraha agén.</text>
<text sub="clublinks" start="176.66" dur="2.969"> Sigana ayeuna waktuna.</text>
<text sub="clublinks" start="179.629" dur="4.791"> Dokter ngajelaskeun paréntahna ka anjeunna: Nalungtik tangga, kéngingkeun seueur inpormasi sabisa-bisa, bantosan kami pikeun terang leres</text>
<text sub="clublinks" start="184.42" dur="2.08"> naon anu urang kaayaan di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="186.5" dur="3.57"> Upami anjeun hirup deui, éta bahkan tiasa janten promosi pikeun anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="190.07" dur="5.57"> Sareng janji éta, D-8432 ngagaduhan lampu banjir 75-watt sareng batréna</text>
<text sub="clublinks" start="195.64" dur="5.159"> salami 24 jam, headphone sareng camcorder genggam nganggo</text>
<text sub="clublinks" start="200.8" dur="5.22"> siaran langsung, sareng headphone pikeun komunikasi sareng Dr.Bright</text>
<text sub="clublinks" start="206.02" dur="5.94"> D-8432 dialungkeun kana panto dina koridor 3B, kana tangga.</text>
<text sub="clublinks" start="211.96" dur="5.24"> Numutkeun kana file anu henteu diklasifikasikeun, Yayasan ngajelaskeun tangga, SCP-087 nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="217.209" dur="2.361"> tangga platform unlit</text>
<text sub="clublinks" start="219.57" dur="5.33"> Tangga na turun dina sudut 38 derajat ku 13 léngkah sateuacan ngahontal platform semicircular</text>
<text sub="clublinks" start="224.9" dur="2.82"> sakitar 3 méter diaméterna.</text>
<text sub="clublinks" start="227.72" dur="3.799"> Arah katurunan muterkeun 180 derajat unggal platform.</text>
<text sub="clublinks" start="231.519" dur="6.701"> Sifat SCP-087 ngawatesan pisibilitas ka 1,5 lantai.</text>
<text sub="clublinks" start="238.22" dur="4.609"> Tapi dina pipikiran D-8432, "henteu hurung" saleresna henteu siga kecap anu leres.</text>
<text sub="clublinks" start="242.829" dur="3.171"> Anjeunna kapilih "nyerep gelap"</text>
<text sub="clublinks" start="246" dur="5.939"> Sanaos lampu 75-watt anu kuat, D-8432 ngan ukur ukur tiasa nyorot</text>
<text sub="clublinks" start="251.939" dur="4.501"> platform anu anjeunna jumeneng sareng tiasa nyorot ngan 9 léngkah</text>
<text sub="clublinks" start="256.44" dur="2.97"> 13 léngkah kana platform salajengna.</text>
<text sub="clublinks" start="259.41" dur="4.73"> Nalika D-8432 nonton kumaha sakedik lampu éta bersinar, anjeunna diparéntahkeun pikeun caang</text>
<text sub="clublinks" start="264.14" dur="2.97"> kaluar panto ka koridor 3B</text>
<text sub="clublinks" start="267.11" dur="6.48"> Nalika anjeunna bersinar di lorong, éta sigana langkung jauh tina SCP-087.</text>
<text sub="clublinks" start="273.59" dur="4.86"> Parantos, awal kagiatan anomali atra: Aya gelap dimana-mana waé</text>
<text sub="clublinks" start="278.45" dur="1.75"> ngan ukur henteuna cahaya.</text>
<text sub="clublinks" start="280.2" dur="3.16"> Dina SCP-087, gelap ngadahar cahaya.</text>
<text sub="clublinks" start="283.36" dur="4.77"> Éta katingalina sapertos, bahan hideung anu ngan ukur tiasa salamet sajumlah cahaya bari</text>
<text sub="clublinks" start="288.13" dur="1.95"> sésana ngan moal muncul.</text>
<text sub="clublinks" start="290.08" dur="3.2"> D-8432 ngelek pisan ngalangkungan gumpalan dina tikoro.</text>
<text sub="clublinks" start="293.28" dur="4.51"> Panto koridor 3B ditutup di tukangeunana sareng anjeunna dipenta turun.</text>
<text sub="clublinks" start="297.79" dur="5"> Salamet nunjukkeun yén promosi henteu dipikaresep, tapi sanés anjeunna ngagaduhan pilihan.</text>
<text sub="clublinks" start="302.79" dur="5.54"> Upami anjeunna nyobian kabur ti SCP-087 sateuacan diidinan, anjeunna bakal ditembak langsung di tempat éta</text>
<text sub="clublinks" start="308.33" dur="1.49"> agén ti Yayasan SCP.</text>
<text sub="clublinks" start="309.82" dur="4.03"> Janten anjeunna nuturkeun paréntah dokter anu luhur sareng mimiti turun</text>
<text sub="clublinks" start="313.85" dur="1.22"> platform séjén.</text>
<text sub="clublinks" start="315.07" dur="5.09"> Euweuh ngeunaan komposisi fisik tangga sorangan anu henteu biasa - dasar na témbok</text>
<text sub="clublinks" start="320.16" dur="3.44"> éta beton polos, matte, kalayan pager logam.</text>
<text sub="clublinks" start="323.6" dur="4.99"> Hiji hal anu sigana ngan ukur hiji-hijina nyaéta sipat anéh tina cahaya.</text>
<text sub="clublinks" start="328.59" dur="6.4"> Éta dugi ka naék kana platform kadua teras ngadangu jeritan lemes</text>
<text sub="clublinks" start="334.99" dur="1.16"> Orok nangis ..</text>
<text sub="clublinks" start="336.15" dur="4.99"> Éta serangan panik, atanapi bahkan nyeri ti handap.</text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="4.38"> Anjeunna naros kunaon anjeunna lirén, sareng ngajelaskeun sora gerung anu anjeunna nguping.</text>
<text sub="clublinks" start="345.52" dur="4.64"> Kadengena siga turun tina tangga, meureun 200 méter handapeun anjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="350.16" dur="4.97"> Anjeunna ngan ukur tiasa terang kecap "punten," "bantosan," sareng "turun di dieu."</text>
<text sub="clublinks" start="355.13" dur="1"> poekna.</text>
<text sub="clublinks" start="356.13" dur="3.65"> Tapi timna henteu nguping nanaon di luar tangga, janten anjeunna nyungkeun turun</text>
<text sub="clublinks" start="359.78" dur="1.04"> masihan.</text>
<text sub="clublinks" start="360.82" dur="4.92"> Platform anu sanés turun sareng aranjeunna mimiti ngadangukeun aranjeunna ogé, pikasieuneun ceurik</text>
<text sub="clublinks" start="365.74" dur="1"> anaking.</text>
<text sub="clublinks" start="366.74" dur="2.35"> "Punten," "bantosan," sareng "turun di dieu."</text>
<text sub="clublinks" start="369.09" dur="5.88"> D-8432 maréntahkeun nuluykeun sareng lirén ukur nalika éta perhatosan parobihan di lingkungan visual</text>
<text sub="clublinks" start="374.97" dur="2.18"> atanapi dina sora anjeunna nguping.</text>
<text sub="clublinks" start="377.15" dur="4.98"> D-8432, terang yén hirupna aya dina garis, kedah neraskeun sareng turun dua puluh</text>
<text sub="clublinks" start="382.13" dur="4.06"> di lantai luhur sateuacan anjeunna lirén nyarios yén anjeunna henteu acan kéngingkeun orok</text>
<text sub="clublinks" start="386.19" dur="1"> caket pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="387.19" dur="3.471"> Éta masih disada jauh, sapertos nalika anjeunna mimiti nguping.</text>
<text sub="clublinks" start="390.661" dur="3.869"> Anjeunna ngawartosan yén pengamatan na kacatet, sareng dipaksa pikeun ngaléngkah.</text>
<text sub="clublinks" start="394.53" dur="5.94"> Dina satengah jam, D-8432 parantos ngahontal 50 lantai, sareng masih teu aya</text>
<text sub="clublinks" start="400.47" dur="1.18"> handapeun.</text>
<text sub="clublinks" start="401.65" dur="3.97"> Volume ceurik orok tetep sami angger siga</text>
<text sub="clublinks" start="405.62" dur="4.3"> ngalih ti D-8432 dina kecepatan anu sami sareng katurunan.</text>
<text sub="clublinks" start="409.92" dur="4.27"> Dina titik ieu, D-8432 ngumumkeun yén anjeunna ngaraos teu aman.</text>
<text sub="clublinks" start="414.19" dur="3.25"> Dokter nyarios yén lumrah nunjukkeun kaayaan.</text>
<text sub="clublinks" start="417.44" dur="4.93"> Anjeunna ningali sakedik waktos, sapertos dina video langsung,</text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="5.06"> sareng naon-naon ngeunaan leres dasar tangga sareng masih teu meunang sora ceurik,</text>
<text sub="clublinks" start="427.43" dur="1.33"> éta henteu bisa disangkal pikasieuneun.</text>
<text sub="clublinks" start="428.76" dur="3.92"> Tapi hal-hal saéstuna paling parah.</text>
<text sub="clublinks" start="432.68" dur="4.18"> Nalika D-8432 ngaléngkah maju pikeun léngkah salajengna, éta beku.</text>
<text sub="clublinks" start="436.86" dur="4.6"> Handap kana platform anu aya anu teu acan bercahya</text>
<text sub="clublinks" start="441.46" dur="1"> Bohlam lampu 75 watt.</text>
<text sub="clublinks" start="442.46" dur="1.39"> Éta rupa.</text>
<text sub="clublinks" start="443.85" dur="5.53"> Bentuk sareng ukuran manusa anu anéh, tapi ngagaduhan sababaraha bédana anu pikasieuneun, kulit kulawu,</text>
<text sub="clublinks" start="449.38" dur="3.66"> anu kakurangan sungut, liang irung sareng murid.</text>
<text sub="clublinks" start="453.04" dur="5.38"> Sareng jelas, D-8432 ngaraos siga anjeunna ngalakukeun kontak mata sareng hal ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="458.42" dur="2.98"> Anjeunna henteu tiasa gerak, anjeunna kajebak dina teuteup anu nembus tina hal ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="461.4" dur="5.98"> Dina ieu, raray langsung disentak payun sareng sakitar 1 lengkah ti payuneun D-8432</text>
<text sub="clublinks" start="467.38" dur="1.86"> panonna neuteup sorangan.</text>
<text sub="clublinks" start="469.24" dur="5.84"> D-8432 ngagorowok sareng lumpat, ngalir turun 50 lantai dina 18 menit anu saé,</text>
<text sub="clublinks" start="475.08" dur="2.25"> sateuacan ngalungkeun dirina ka koridor 3B.</text>
<text sub="clublinks" start="477.33" dur="4.89"> Di dinya anjeunna ambruk kusabab sieun sareng capé kana naon anu anjeunna tingali.</text>
<text sub="clublinks" start="482.22" dur="5.68"> Saatos nalungtik shot tina raray aneh, éta ditunjuk salaku SCP-087-1</text>
<text sub="clublinks" start="487.9" dur="3.62"> Pikaresepeun, waktuna pikeun percobaan anu kadua.</text>
<text sub="clublinks" start="491.57" dur="2.39"> Dokter peryogi peryogi terang langkung seueur.</text>
<text sub="clublinks" start="493.96" dur="6.01"> Subjék tés anu kadua nyaéta D-9035, lalaki umur 28 taun anu sajarahna pikasieuneun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="499.97" dur="1"> nuju awéwé.</text>
<text sub="clublinks" start="500.97" dur="5.15"> Anjeunna ngagaduhan hal anu sami sareng subjek sateuacanna, ngan langkung kuat dina waktos ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="506.12" dur="1.4"> Bohlam lampu 100 watt.</text>
<text sub="clublinks" start="507.52" dur="5.84"> Anjeunna ogé ngagaduhan 100 lampu LED alit ku tonggong caket sareng batréna</text>
<text sub="clublinks" start="513.36" dur="5.059"> 3 minggu, kalayan éta aranjeunna hoyong terang-terangan terang SCP-087</text>
<text sub="clublinks" start="518.419" dur="4.391"> Hanjakalna, kakuatan tambahan bohlam anjeun masih henteu tiasa ngaleungitkeun deui</text>
<text sub="clublinks" start="522.81" dur="1.24"> léngkah salapan.</text>
<text sub="clublinks" start="524.05" dur="2.96"> SCP-087 moal ngijinkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="527.01" dur="3.91"> Anjeunna henteu terang naon horor anu ditingali ku aranjeunna, anjeunna turun ka dokter</text>
<text sub="clublinks" start="530.92" dur="4.7"> mesen, sareng mimiti ngempelkeun LED kana témbok dina unggal platform.</text>
<text sub="clublinks" start="535.62" dur="4.15"> LED salawasna ngan ukur nyorot lanté, tapi lampu na henteu hurung siga 1 léngkah</text>
<text sub="clublinks" start="539.77" dur="1.25"> pésta naon waé.</text>
<text sub="clublinks" start="541.02" dur="4.44"> Tangga sorangan bakal tetep dina gelap poek</text>
<text sub="clublinks" start="545.46" dur="7.38"> Saatos lantai dua, D-9035 ngalaporkeun ceurik anu sami nalika anjeunna nguping D-8432 sareng henteu betah.</text>
<text sub="clublinks" start="552.84" dur="5.92"> Sakumaha sateuacanna, nalika D-9035 turun, sora raheut henteu nambahan,</text>
<text sub="clublinks" start="558.76" dur="4.94"> saolah-olah anjeunna undak turun, naon sumber anu ngageleger bakal turun sareng tahan</text>
<text sub="clublinks" start="563.7" dur="3.29"> dina 200 méter handapeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="566.99" dur="5.4"> Masih, anjeunna maréntahkeun turun sareng iklas LED nalika paranoia na</text>
<text sub="clublinks" start="572.39" dur="1"> gedé.</text>
<text sub="clublinks" start="573.39" dur="4.59"> Nalika anjeunna ngalangkungan lantai 51, anjeunna perhatoskeun ruksakna témbok sareng tangga</text>
<text sub="clublinks" start="577.98" dur="3.71"> Éta ibarat kakuatan anu ekstrim nganiaya.</text>
<text sub="clublinks" start="581.69" dur="6.08"> Nalika turun tina tangga anu ditumbuk, anjeunna ngaraos sieun, kahariwang, sareng paranoia beuki tumuh.</text>
<text sub="clublinks" start="587.77" dur="5.16"> Dokter merhatoskeun kanyataan yén SCP-087 tétéla nyababkeun kahariwang dina pangeusina</text>
<text sub="clublinks" start="592.93" dur="5.87"> sareng teror, sateuacan pendak sareng SCP-087-1</text>
<text sub="clublinks" start="598.8" dur="7.39"> Nalika D-9035 ngahontal lantai 89 - pinuh 350 méter handapeun platform awal - éta lirén</text>
<text sub="clublinks" start="606.19" dur="5.09"> dina léngkahna, sareng ningal aya anu neuteup tina platform di handap.</text>
<text sub="clublinks" start="611.28" dur="5.68"> Sarua, rupana kulawu, ku panon bodas paéh.</text>
<text sub="clublinks" start="616.96" dur="4.41"> Anjeunna disarankeun pikeun tenang sareng ngusahakeun nembak pameunteu anu langkung saé, tapi anjeunna ngamimitian</text>
<text sub="clublinks" start="621.37" dur="3.32"> dina anjeunna sareng D-9035 lumpat pikeun hirupna.</text>
<text sub="clublinks" start="624.69" dur="4.02"> Anjeunna naék tangga kalayan laju anu luar biasa, bahkan ambruk ku kacapean</text>
<text sub="clublinks" start="628.71" dur="3.44"> sareng henteu gerak dina 14 menit satengahna.</text>
<text sub="clublinks" start="632.15" dur="5.53"> Nalika D-9035 ngagaduhan kakuatan pikeun bangun sareng gugah deui ka Koridor 3B</text>
<text sub="clublinks" start="637.68" dur="2.01"> sareng murag kana kaayaan catatonic.</text>
<text sub="clublinks" start="639.69" dur="5.95"> Dugi ka ayeuna, anjeunna henteu réaksi kana hal-hal, anjeunna henteu ngaréaksikeun sareng neuteup waé ka jauhna</text>
<text sub="clublinks" start="645.64" dur="1.72"> kalayan éksprési dahsyat.</text>
<text sub="clublinks" start="647.36" dur="2.84"> Ampir siga koridorna masih aya.</text>
<text sub="clublinks" start="650.2" dur="4.94"> Dokter hoyong ngalakukeun hiji tés deui sateuacan mesen SCP-087 tutup salamina</text>
<text sub="clublinks" start="655.14" dur="3.79"> cahaya, sareng éta anu pikasieuneun sadaya.</text>
<text sub="clublinks" start="658.93" dur="5.751"> Subjék pamungkas nyaéta D-9884, awéwé 23 taun sering depresi</text>
<text sub="clublinks" start="664.681" dur="1.599"> kusabab panggunaan kakuatan anu kaleuleuwihi.</text>
<text sub="clublinks" start="666.28" dur="5.64"> Dokter ngarepkeun yén D-D-9884 bakal ngumbara dugi ka jero, janten anjeunna mikeun ka anjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="671.92" dur="6.52"> stock tina ransel 3,75 liter cai, 15 batang nutrisi, sareng 1 panas</text>
<text sub="clublinks" start="678.44" dur="1"> simbut.</text>
<text sub="clublinks" start="679.44" dur="3.81"> Sedengkeun pikeun Yayasan, éta jauh pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="683.25" dur="3.94"> Tapi teu aya saurang ogé anu terang kumaha leres na.</text>
<text sub="clublinks" start="687.19" dur="6.6"> Nalika D-9884 lebet kana SCP-087, sadaya lampu tina survey sateuacanna ngaleungit.</text>
<text sub="clublinks" start="693.79" dur="3.02"> Sanaos kitu, anjeunna maréntahkeun dugi ka jero.</text>
<text sub="clublinks" start="696.81" dur="4.32"> Anjeunna nguping ceurik budak misterius - upami éta budak pisan - sareng</text>
<text sub="clublinks" start="701.13" dur="1.5"> manehna dititah deui ka jero.</text>
<text sub="clublinks" start="702.63" dur="7.32"> Di lantai 496, katingalina yén D-9884 parantos asup kana teror maut</text>
<text sub="clublinks" start="709.95" dur="3.11"> manehna dititah deui ka jero.</text>
<text sub="clublinks" start="713.06" dur="4.49"> Saban-saban waktos, anjeunna ngarepkeun pikeun ningali-tingali deui wajah SCP-087-1.</text>
<text sub="clublinks" start="717.55" dur="6.5"> Sareng nalika D-9884 tungtungna runtuh sareng angkat ka lantai luhur, anjeunna henteu.</text>
<text sub="clublinks" start="724.05" dur="5.67"> Beungeutna némbongan, tapi waktos ieu aya incieunana di tukangeunana, ningali langsung kana</text>
<text sub="clublinks" start="729.72" dur="4.75"> kaméra ku panon kosong, kaget komo Samaun gaib.</text>
<text sub="clublinks" start="734.47" dur="4.88"> Raray anu némbongan ngabalukarkeun D-9884 panik, sareng kabur, tapi tibatan angkat ka lantai luhur</text>
<text sub="clublinks" start="739.35" dur="4.41"> naék tangga pikeun kaamanan, manéhna turun langkung handap dina tangga nyobian kabur.</text>
<text sub="clublinks" start="743.76" dur="5.48"> Langkung jero sareng langkung jero, sareng langkung jero dugi ka pidéo kaganggu.</text>
<text sub="clublinks" start="749.24" dur="2.35"> D-9884 moal balik deui.</text>
<text sub="clublinks" start="751.59" dur="5.1"> Saatos tés, SCP dipeunteun Euclid - panginten éta</text>
<text sub="clublinks" start="756.69" dur="3.36"> bahaya, tapi gampang nepi ka dinya.</text>
<text sub="clublinks" start="760.05" dur="4.45"> Lawang pikeun koridor 3B diganti ku panto anu didamel tina waja bertulang ku listrik</text>
<text sub="clublinks" start="764.5" dur="1"> mékanisme.</text>
<text sub="clublinks" start="765.5" dur="4.24"> Éta topéng, sapertos ruang perawatan anu saluyu sareng sésa-sésa wangunan.</text>
<text sub="clublinks" start="769.74" dur="4.14"> Koncina moal dileupaskeun dugi volt dikuatkeun sareng henteu dina waktos anu sami</text>
<text sub="clublinks" start="773.88" dur="2.31"> ngancik konci jarum jam.</text>
<text sub="clublinks" start="776.19" dur="4.04"> Sareng saatos pedalaman panto dijejeran sababaraha inci padding busa industri,</text>
<text sub="clublinks" start="780.23" dur="2.83"> staf gedong henteu kantos ngalaporkeun aya sora anu anéh.</text>
<text sub="clublinks" start="783.06" dur="5.25"> Sedengkeun pikeun anu leungit di lantai ngancik sajajalan sareng platform SCP 087</text>
<text sub="clublinks" start="788.31" dur="2.66"> urang moal pernah terang.</text>
<text sub="clublinks" start="790.97" dur="3.75"> Tapi kuring ngan ukur tiasa nganggap yén éta moal pikaresepeun.</text>