MATI GRID subtitles

Apa sing kedadeyan nalika DM dudu sing mutusake kedadeyan ing game kasebut? Ayo kula nggambarake kahanan: Dadi, aku wis main online uga kanthi pribadi sajrone karir game. Ngono aku ing deso Texas nalika semana, main game langsung sing kancaku mlaku. Kita diwiwiti ing level 1 ing Pathfinder, lan kita bakal seneng-seneng ing kutha Absalom. Lan amarga aku lan kancaku isih urip bareng wong tuwa, loro pemain dadi sukarelawan kita dolanan ing omahe. Kayane apike nalika semana! Kaya biasane, jeneng sing didaftar ora jeneng asli. Kita duwe: Aku, mahasiswa sing lagi kerja ing Walmart nalika semana, main penyihir setengah orc. DM sing dadi kancaku kuliah nalika semana. Kanca kancaku sing jenenge Dan sing dadi Pendeta lan uga kuliah. Bob sing dadi veteran tentara lan ... sampeyan bakal enggal sinau babagan dheweke. 30-soko lawas taun, wong lanang amba, medeni. Pengalaman pertempuran. Lan dheweke main Barbar. Lisa, garwane Bob. Aku yakin dheweke uga veteran tentara, lan ... sampeyan uga bakal sinau luwih lengkap babagan dheweke. Umur 30 taun, intimidasi dhewe. Lan dheweke main setengah peri nakal. Saiki, kita wis main karo Bob lan Lisa ing toko game lokal lan wis suwe. (Nyawang kabeh toko game kasebut pancen dikutuk, sejatine.) Kita main papan game, sawetara game kertu, sawetara game pesta - macem-macem perkara. Kayane padha aneh? Bob minangka prajurit prajurit gedhe sing duwe keberanian, lan Lisa duwe wani dhewe. Aku jelas kelingan wong loro mau menehi pidato dawa babagan kepiye pancen wanita bisa nindakake nguyuh ngadeg ing konteks game Papan, lan aku kelingan dheweke banter lan bangga iku, nanging ... Ora perlu kuatir dhewe. Kinda aneh dhewe cara, nanging dheweke katon kaya semangat. Oalah, kita butuh papan kanggo dolanan. Bob nawakake omahe. Dheweke ujar yen duwe meja gedhe lan gedhe sing cocog karo klompok 6 wong, lan kita arep entuk pemain kaping enem pungkasane. Omahku dudu pilihan; Omah DM dudu pilihan; lan apartemen Dan paling ora sakjam perjalanan saka kutha kita. Dadi, omahe Bob lan Lisa kayane enak papan kanggo dolanan. Nyatane, dudu papan sing apik kanggo dolanan. Dadi, aku lan DM mlaku bareng ing papan kasebut. Aku sing nyopir, lan kancaku DM ing telpon njupuk pituduh. Petunjuk kasebut rada samar, lan dheweke komentar kanthi santai nalika rampung babagan: "Oh, hei, Bob ujar manawa dheweke ora pengin kita arep dakcritakake marang sapa wae babagan papan dununge. " "Napa?" Aku takon kanthi alami. "Ana masalah legal, aku ora ngerti." Tingkat Prihatin: 1 Lho, opo wae. Aku ngerti wong lanang kasebut guyon utawa liya-liyane. Oalah, kita drive menyang papan kasebut sawise pungkasane ditemokake (arah sing aneh lan ora jelas), nanging bisa ditemokake cara drive banjur wiwiti mlebu. Mula nalika huskies-e wong-wong Alaskan iki padha nggrundel karo kita. Kita mutusake tetep ing mobil amarga iku asu gedhe, lan Bob metu sawise kita nelpon, shushes dheweke, lan nuntun kita mlebu. Kita mapan ing omah. Asu-asu teka nalika ngobrol. Kita ujar manawa dheweke lagi asu ayu. Dheweke ngguyu lan ujar, "Sampeyan ngerti, kabeh bisa mateni wong lanang." Banjur dheweke negesake maneh iki kanthi nada sing luwih serius, ujar "Ora serius. Dheweke wis trampil, lan pancen ora bisa mateni wong sing dikongkon. " Tingkat Prihatin: 2 Omah paling ora apik. Kita kanthi cepet ditakoni karo Bob lan Lisa, "Kowe kabeh yakin yen sampeyan ora nderek? Sampeyan pancen penting supaya sampeyan ora ngandhani polisi kita. "Dheweke ora bakal ngomong sebabe, dheweke mung ngomong. Tingkat Keprihatinan: 3. Deleng ... nalika semana aku kudu mung budhal, nanging aku ngerti yen nyoba kanggo lunga banjur aku wis njaluk supaya pasangan sing edan iki tumindak apa-apa kanggo aku. Selku telpon uga ora dikenani biaya. Wadhuh Nanging, kita ing kana njupuk wektu sing dawa, mula kita manggon ing omah maneh. Omahku apik; ing tabel gedhe kaya disaranake. Banjur aku ngerti wong kasebut duwe bedhil ing omah ... Prihatin Tataran: 4. Kita terus maju. DM lan Dan kayane durung prihatin. Kita pungkasane wiwiti main game, ngenalake karakter, lan liya-liyane. Banjur wayahe ngulandara! Ing sawetara titik sajrone petualangan kasebut, ana argumen aturan antarane DM lan Bob. DM ujar "Inggih, kula DM." Bob ujar, "Lan omahku iki." ... Oke. Tingkat Prihatin: 5. Oke, ora apa-apa. Ing jalur iki, aku mung pengin game kasebut rampung, lan DM lan Dan diwiwiti dadi prihatin. Malah lelungan menyang kamar mandhi nggawe aku krasa kaku. Nanging pungkasane kita lagi petualang, Aku meh lali karo kedadeyan sing aneh ... Kita gelut karo sawetara iwak aneh, lan sawise iku, kita bisa nemokake bandha. Saiki, ing antarane macem-macem barang ing harta karun, ana gulung sulap. Aku padhang. Hei, gulung sulap! Penyihirku bisa nggunakake kabeh. Aku nyaranake, lan kabeh wong setuju - kajaba nakal setengah peri. Penyangak setengah elf nanggapi "Ya, aku duwe Gunakake Ajaib Piranti. "Aku nanggapi kanthi" Nanging aku bisa sinau mantra saka gulung. " Saiki, paling akeh tabel, kita bisa uga wis negosiasi babagan apa sing bakal diwenehake salah sawijine saka bandha minangka imbalan kanggo nggulung. Nanging, aku entuk wangsulan saka: "Lho dhisik, omahku. Sing nomer loro, watake bisa nendhang bokonge karakter sampeyan. Kaping telune? Sampeyan ana ing omahku. "Lan cara ngomonge yaiku wong sing ngancam wong liya. Aku kelingan bojone postur ing kursine kaya siyap ngalahake bojone lan ana asu-asu gedhe ing cedhak, ngerti yen ana gaman omah, lan kasunyatan sing gampang ditindakake para wong kasebut supaya ora ngandhani polisi bab mau kabeh banjur ana ing pikiranku. Minangka pangeling: Bob minangka wong militer sing duwe pengalaman pertempuran. Aku ngalami SATU fisik pasulayan sajrone uripku nalika semana, lan aku tuby. DM ana tubby. Dan pancen apik, bocah Kristen cilik sing ceking sing ora bakal nandhang mabur yen mripate dikepung. Kita padha diancam dening umur 30-an, sing njupuk game kasebut "Lan aku bakal nglarani sampeyan yen ora entuk apa sing dakkarepake "level. Tingkat Keprihatinan: 9000+ Aku nglilani dheweke njupuk gulung. Kita ngrampungake game kasebut. Aku lan DM mulih menyang omah. Kaya sing dakkandhakake, aku kandha dheweke kanthi cetha banget, "Kita ora bisa gabung karo wong-wong mau maneh, lan yen ndeleng ing toko game kita langsung budhal. " Kita ora nate ngobrol karo dheweke maneh, MUNGKIN sapisan. Kita mung ngilangi kontak kabeh, marang dheweke DM ora bisa mbukak game maneh, lan iki wae. Saiki, aku nolak menyang omah wong liya kajaba aku ngerti dheweke kanthi cukup. Ya, aku seneng banget OP bisa nyritakake, amarga kahanan kasebut kanthi sah. Gampang banget kanggo ngrampungake karo wong sing mbanting nalika arep mandhiri, nanging nalika ana masalah pindhah saka vokal dadi fisik lan sampeyan bakal kelangan nyawane, luwih becik ngakoni nalika nerangake main game. Ati-ati karo muter ing omah wong lan priksa manawa kanggo ngisi daya telpon lan nggawa batere batere. Apa pendapat sampeyan babagan kahanan iki?

MATI GRID

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="7.689">Apa sing kedadeyan nalika DM dudu sing mutusake kedadeyan ing game kasebut? Ayo</text>
<text sub="clublinks" start="7.689" dur="2.631"> kula nggambarake kahanan:</text>
<text sub="clublinks" start="10.32" dur="7.64"> Dadi, aku wis main online uga kanthi pribadi sajrone karir game. Ngono aku ing deso</text>
<text sub="clublinks" start="17.96" dur="6.75"> Texas nalika semana, main game langsung sing kancaku mlaku. Kita diwiwiti</text>
<text sub="clublinks" start="24.71" dur="7.101"> ing level 1 ing Pathfinder, lan kita bakal seneng-seneng ing kutha Absalom. Lan</text>
<text sub="clublinks" start="31.811" dur="5.369"> amarga aku lan kancaku isih urip bareng wong tuwa, loro pemain dadi sukarelawan</text>
<text sub="clublinks" start="37.18" dur="5.81"> kita dolanan ing omahe. Kayane apike nalika semana!</text>
<text sub="clublinks" start="42.99" dur="5.15"> Kaya biasane, jeneng sing didaftar ora jeneng asli.</text>
<text sub="clublinks" start="48.14" dur="1"> Kita duwe:</text>
<text sub="clublinks" start="49.14" dur="6.03"> Aku, mahasiswa sing lagi kerja ing Walmart nalika semana, main penyihir setengah orc.</text>
<text sub="clublinks" start="55.17" dur="4.139"> DM sing dadi kancaku kuliah nalika semana.</text>
<text sub="clublinks" start="59.309" dur="7.041"> Kanca kancaku sing jenenge Dan sing dadi Pendeta lan uga kuliah.</text>
<text sub="clublinks" start="66.35" dur="7.55"> Bob sing dadi veteran tentara lan ... sampeyan bakal enggal sinau babagan dheweke. 30-soko</text>
<text sub="clublinks" start="73.9" dur="8.19"> lawas taun, wong lanang amba, medeni. Pengalaman pertempuran. Lan dheweke main Barbar.</text>
<text sub="clublinks" start="82.09" dur="8.569"> Lisa, garwane Bob. Aku yakin dheweke uga veteran tentara, lan ... sampeyan uga bakal sinau luwih lengkap</text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="7.951"> babagan dheweke. Umur 30 taun, intimidasi dhewe. Lan dheweke main setengah peri</text>
<text sub="clublinks" start="98.61" dur="1.029"> nakal.</text>
<text sub="clublinks" start="99.639" dur="6.69"> Saiki, kita wis main karo Bob lan Lisa ing toko game lokal lan wis suwe.</text>
<text sub="clublinks" start="106.329" dur="7.14"> (Nyawang kabeh toko game kasebut pancen dikutuk, sejatine.) Kita main papan</text>
<text sub="clublinks" start="113.469" dur="8.29"> game, sawetara game kertu, sawetara game pesta - macem-macem perkara. Kayane padha aneh?</text>
<text sub="clublinks" start="121.759" dur="7.2"> Bob minangka prajurit prajurit gedhe sing duwe keberanian, lan Lisa duwe wani dhewe.</text>
<text sub="clublinks" start="128.959" dur="6.64"> Aku jelas kelingan wong loro mau menehi pidato dawa babagan kepiye pancen wanita bisa nindakake</text>
<text sub="clublinks" start="135.599" dur="7.081"> nguyuh ngadeg ing konteks game Papan, lan aku kelingan dheweke banter lan bangga</text>
<text sub="clublinks" start="142.68" dur="7.029"> iku, nanging ... Ora perlu kuatir dhewe. Kinda aneh dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="149.709" dur="4.431"> cara, nanging dheweke katon kaya semangat.</text>
<text sub="clublinks" start="154.14" dur="7.73"> Oalah, kita butuh papan kanggo dolanan. Bob nawakake omahe. Dheweke ujar yen duwe meja gedhe lan gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="161.87" dur="6.06"> sing cocog karo klompok 6 wong, lan kita arep entuk pemain kaping enem</text>
<text sub="clublinks" start="167.93" dur="8.41"> pungkasane. Omahku dudu pilihan; Omah DM dudu pilihan; lan apartemen Dan</text>
<text sub="clublinks" start="176.34" dur="6.11"> paling ora sakjam perjalanan saka kutha kita. Dadi, omahe Bob lan Lisa kayane enak</text>
<text sub="clublinks" start="182.45" dur="1.35"> papan kanggo dolanan.</text>
<text sub="clublinks" start="183.8" dur="4.189"> Nyatane, dudu papan sing apik kanggo dolanan.</text>
<text sub="clublinks" start="187.989" dur="7.901"> Dadi, aku lan DM mlaku bareng ing papan kasebut. Aku sing nyopir, lan kancaku DM</text>
<text sub="clublinks" start="195.89" dur="7.22"> ing telpon njupuk pituduh. Petunjuk kasebut rada samar, lan dheweke komentar kanthi santai</text>
<text sub="clublinks" start="203.11" dur="6.28"> nalika rampung babagan: "Oh, hei, Bob ujar manawa dheweke ora pengin kita</text>
<text sub="clublinks" start="209.39" dur="2.7"> arep dakcritakake marang sapa wae babagan papan dununge. "</text>
<text sub="clublinks" start="212.09" dur="2.83"> "Napa?" Aku takon kanthi alami.</text>
<text sub="clublinks" start="214.92" dur="3.929"> "Ana masalah legal, aku ora ngerti."</text>
<text sub="clublinks" start="218.849" dur="1.581"> Tingkat Prihatin: 1</text>
<text sub="clublinks" start="220.43" dur="6.75"> Lho, opo wae. Aku ngerti wong lanang kasebut guyon utawa liya-liyane. Oalah, kita drive menyang papan kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="227.18" dur="6.49"> sawise pungkasane ditemokake (arah sing aneh lan ora jelas), nanging bisa ditemokake cara drive</text>
<text sub="clublinks" start="233.67" dur="7.12"> banjur wiwiti mlebu. Mula nalika huskies-e wong-wong Alaskan iki padha nggrundel karo kita. Kita mutusake</text>
<text sub="clublinks" start="240.79" dur="6.779"> tetep ing mobil amarga iku asu gedhe, lan Bob metu sawise kita nelpon, shushes</text>
<text sub="clublinks" start="247.569" dur="1.98"> dheweke, lan nuntun kita mlebu.</text>
<text sub="clublinks" start="249.549" dur="5.881"> Kita mapan ing omah. Asu-asu teka nalika ngobrol. Kita ujar manawa dheweke lagi</text>
<text sub="clublinks" start="255.43" dur="8.96"> asu ayu. Dheweke ngguyu lan ujar, "Sampeyan ngerti, kabeh bisa mateni wong lanang." Banjur dheweke negesake maneh</text>
<text sub="clublinks" start="264.39" dur="8.27"> iki kanthi nada sing luwih serius, ujar "Ora serius. Dheweke wis trampil, lan pancen ora bisa</text>
<text sub="clublinks" start="272.66" dur="3.02"> mateni wong sing dikongkon. "</text>
<text sub="clublinks" start="275.68" dur="1.87"> Tingkat Prihatin: 2</text>
<text sub="clublinks" start="277.55" dur="6.24"> Omah paling ora apik. Kita kanthi cepet ditakoni karo Bob lan Lisa, "Kowe kabeh yakin</text>
<text sub="clublinks" start="283.79" dur="5.07"> yen sampeyan ora nderek? Sampeyan pancen penting supaya sampeyan ora ngandhani polisi</text>
<text sub="clublinks" start="288.86" dur="6.41"> kita. "Dheweke ora bakal ngomong sebabe, dheweke mung ngomong. Tingkat Keprihatinan: 3.</text>
<text sub="clublinks" start="295.27" dur="6.53"> Deleng ... nalika semana aku kudu mung budhal, nanging aku ngerti yen nyoba</text>
<text sub="clublinks" start="301.8" dur="8.12"> kanggo lunga banjur aku wis njaluk supaya pasangan sing edan iki tumindak apa-apa kanggo aku. Selku</text>
<text sub="clublinks" start="309.92" dur="3.87"> telpon uga ora dikenani biaya. Wadhuh</text>
<text sub="clublinks" start="313.79" dur="8.41"> Nanging, kita ing kana njupuk wektu sing dawa, mula kita manggon ing omah maneh. Omahku apik; ing</text>
<text sub="clublinks" start="322.2" dur="7.31"> tabel gedhe kaya disaranake. Banjur aku ngerti wong kasebut duwe bedhil ing omah ... Prihatin</text>
<text sub="clublinks" start="329.51" dur="1.66"> Tataran: 4.</text>
<text sub="clublinks" start="331.17" dur="6.97"> Kita terus maju. DM lan Dan kayane durung prihatin. Kita pungkasane</text>
<text sub="clublinks" start="338.14" dur="7.47"> wiwiti main game, ngenalake karakter, lan liya-liyane. Banjur wayahe ngulandara!</text>
<text sub="clublinks" start="345.61" dur="9.02"> Ing sawetara titik sajrone petualangan kasebut, ana argumen aturan antarane DM lan Bob. DM ujar</text>
<text sub="clublinks" start="354.63" dur="7.66"> "Inggih, kula DM." Bob ujar, "Lan omahku iki." ... Oke.</text>
<text sub="clublinks" start="362.29" dur="1.56"> Tingkat Prihatin: 5.</text>
<text sub="clublinks" start="363.85" dur="8.56"> Oke, ora apa-apa. Ing jalur iki, aku mung pengin game kasebut rampung, lan DM lan Dan diwiwiti</text>
<text sub="clublinks" start="372.41" dur="8.82"> dadi prihatin. Malah lelungan menyang kamar mandhi nggawe aku krasa kaku. Nanging pungkasane kita lagi petualang,</text>
<text sub="clublinks" start="381.23" dur="6.49"> Aku meh lali karo kedadeyan sing aneh ... Kita gelut karo sawetara iwak aneh,</text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="2.21"> lan sawise iku, kita bisa nemokake bandha.</text>
<text sub="clublinks" start="389.93" dur="6.85"> Saiki, ing antarane macem-macem barang ing harta karun, ana gulung sulap. Aku padhang.</text>
<text sub="clublinks" start="396.78" dur="7.16"> Hei, gulung sulap! Penyihirku bisa nggunakake kabeh. Aku nyaranake, lan kabeh wong</text>
<text sub="clublinks" start="403.94" dur="9.57"> setuju - kajaba nakal setengah peri. Penyangak setengah elf nanggapi "Ya, aku duwe Gunakake Ajaib</text>
<text sub="clublinks" start="413.51" dur="5.16"> Piranti. "Aku nanggapi kanthi" Nanging aku bisa sinau mantra saka gulung. "</text>
<text sub="clublinks" start="418.67" dur="6.16"> Saiki, paling akeh tabel, kita bisa uga wis negosiasi babagan apa sing bakal diwenehake salah sawijine</text>
<text sub="clublinks" start="424.83" dur="6.55"> saka bandha minangka imbalan kanggo nggulung. Nanging, aku entuk wangsulan</text>
<text sub="clublinks" start="431.38" dur="8.38"> saka: "Lho dhisik, omahku. Sing nomer loro, watake bisa nendhang bokonge karakter sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="439.76" dur="8.33"> Kaping telune? Sampeyan ana ing omahku. "Lan cara ngomonge yaiku wong sing ngancam</text>
<text sub="clublinks" start="448.09" dur="6.77"> wong liya. Aku kelingan bojone postur ing kursine kaya siyap ngalahake bojone</text>
<text sub="clublinks" start="454.86" dur="6.11"> lan ana asu-asu gedhe ing cedhak, ngerti yen ana gaman</text>
<text sub="clublinks" start="460.97" dur="6.19"> omah, lan kasunyatan sing gampang ditindakake para wong kasebut supaya ora ngandhani polisi</text>
<text sub="clublinks" start="467.16" dur="5.23"> bab mau kabeh banjur ana ing pikiranku.</text>
<text sub="clublinks" start="472.39" dur="9.01"> Minangka pangeling: Bob minangka wong militer sing duwe pengalaman pertempuran. Aku ngalami SATU fisik</text>
<text sub="clublinks" start="481.4" dur="9.15"> pasulayan sajrone uripku nalika semana, lan aku tuby. DM ana tubby. Dan pancen apik,</text>
<text sub="clublinks" start="490.55" dur="7.07"> bocah Kristen cilik sing ceking sing ora bakal nandhang mabur yen mripate dikepung. Kita padha</text>
<text sub="clublinks" start="497.62" dur="6.06"> diancam dening umur 30-an, sing njupuk game kasebut "Lan aku bakal nglarani sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="503.68" dur="4.8"> yen ora entuk apa sing dakkarepake "level.</text>
<text sub="clublinks" start="508.48" dur="2.87"> Tingkat Keprihatinan: 9000+</text>
<text sub="clublinks" start="511.35" dur="7.34"> Aku nglilani dheweke njupuk gulung. Kita ngrampungake game kasebut. Aku lan DM mulih menyang omah. Kaya sing dakkandhakake, aku kandha</text>
<text sub="clublinks" start="518.69" dur="5.58"> dheweke kanthi cetha banget, "Kita ora bisa gabung karo wong-wong mau maneh, lan yen ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="524.27" dur="3.45"> ing toko game kita langsung budhal. "</text>
<text sub="clublinks" start="527.72" dur="7.32"> Kita ora nate ngobrol karo dheweke maneh, MUNGKIN sapisan. Kita mung ngilangi kontak kabeh,</text>
<text sub="clublinks" start="535.04" dur="4.38"> marang dheweke DM ora bisa mbukak game maneh, lan iki wae.</text>
<text sub="clublinks" start="539.42" dur="5.25"> Saiki, aku nolak menyang omah wong liya kajaba aku ngerti dheweke kanthi cukup.</text>
<text sub="clublinks" start="544.67" dur="8.61"> Ya, aku seneng banget OP bisa nyritakake, amarga kahanan kasebut kanthi sah.</text>
<text sub="clublinks" start="553.28" dur="4.97"> Gampang banget kanggo ngrampungake karo wong sing mbanting nalika arep mandhiri, nanging nalika ana masalah</text>
<text sub="clublinks" start="558.25" dur="7.61"> pindhah saka vokal dadi fisik lan sampeyan bakal kelangan nyawane, luwih becik ngakoni</text>
<text sub="clublinks" start="565.86" dur="5.66"> nalika nerangake main game. Ati-ati karo muter ing omah wong lan priksa manawa</text>
<text sub="clublinks" start="571.52" dur="4.045"> kanggo ngisi daya telpon lan nggawa batere batere.</text>
<text sub="clublinks" start="575.565" dur="2.915"> Apa pendapat sampeyan babagan kahanan iki?</text>