OFF GRID subtitles

Naon kajadian nalika DM sanés anu mutuskeun naon anu kajantenan nalika pertandingan? Hayu kuring ngajelaskeun kaayaan: Janten kuring parantos maénkeun online ogé sacara pribadi salami karir gim kuring. Dina hal ieu kuring aya di désa Texas dina waktos éta, maénkeun pertandingan langsung anu dibaturan babaturan kuring. Kami ngamimitian di tingkat 1 di Pathfinder, sareng kami badé ngaraosan di kota Absalom. Sareng kumargi sobat sareng kuring masih cicing sareng sepuh urang, dua pamaén janten sukarela urang ulin di imahna. Sigana mah mangrupakeun ide anu saé dina waktos éta! Sakumaha biasa, naon waé ngaran anu didaptarkeun sanés nami aslina. Kami gaduh: Kuring, murid umur kuliah anu damel di Walmart wanoh, maén dukun satengah orc. DM anu sobat kuliah kuring waktos éta. Réréncangan rerencangan kuring namina Dan anu Cleric sareng ogé kuliah. Bob anu saurang Samaun tentara sareng ... ogé, anjeun bakal langkung seueur terang ngeunaan anjeunna. 30-kitu taun, bodo badag, pikasieuneun. Pangalaman merangan. Sareng anjeunna maénkeun Barbar. Lisa, pamajikan Bob. Kuring yakin anjeunna ogé Samaun tentara, sareng ... anjeun ogé bakal diajar langkung seueur ngeunaan dirina. 30-taun umur, nyingsieunan dirina sorangan. Sareng anjeunna maénkeun satengah élf bagong. Ayeuna, urang kantos maén sareng Bob sareng Lisa di toko permainan lokal teras-terasan salami waktos. (Ningali deui yén toko permainan éta sapertos dikutuk, saleresna.) Kami maénkeun sababaraha papan kaulinan, sababaraha kaulinan kartu, sababaraha kaulinan pésta - hal-hal sapertos kitu. Aranjeunna unik, sigana? Bob mangrupikeun dude prajurit ageung sareng wani, sareng Lisa ngagaduhan kagagahan dirina nyalira. Kuring jelas émut ka dua aranjeunna masihan pidato panjang ngeunaan kumaha awéwé leres-leres tiasa Pee nangtung dina kontéks sababaraha kaulinan dewan, sareng kuring émut aranjeunna banter sareng reueus nya, tapi ... Éta henteu kedah hariwang ku nyalira. Kinda anéh sorangan cara, tapi aranjeunna katingalina pinuh ku sumanget. Pokokna, urang peryogi tempat maén. Bob nawiskeun imahna. Cenah anjeunna ngagaduhan méja anu saé éta cocog sareng sakitar 6 jalma anu saé, sareng kami ngémutan kéngingkeun pamaén ka genep antukna. Bumi abdi sanés pilihan; Imah DM sanés pilihan; sareng apartemen Dan paling henteu sajam urang ngajalankeun ti kota urang. Janten, bumi Bob sareng Lisa siga anu saé tempat maén di. Éta sanés, kanyataanna, tempat anu saé pikeun maén. Janten DM sareng kuring nyetir ka tempat éta sasarengan. Kuring anu nyetir, sareng réréncangan DM dina telepon meunang arah. Pitunjukna rada samar, sareng anjeunna mairan langsung nalika urang parantos ngalengkepan sababaraha hal: "Oh, hé, Bob nyarios yén anjeunna henteu hoyong kami ngawartosan ka saha waé ngeunaan dimana anjeunna cicing. " "Kunaon?" Kuring naroskeun sacara alami. "Sesuatu ngeunaan masalah hukum, abdi henteu terang." Tingkat Perhatosan: 1 Nya, naon waé. Kuring pikir lalaki éta bercanda atanapi anu sanésna. Pokokna, urang ngajalankeun kana tempat éta saatos urang akhirna mendakanana (pitunjuk anu anéh sareng samar), tapi kami mendakan jalan drive sareng mimiti narik. Éta nalika huskies Alaskan ieu mimiti ngabalak ka kami. Kami mutuskeun cicing dina mobil sabab éta téh anjing gedé, sareng Bob leumpang kaluar saatos urang nelepon anjeunna, shushes aranjeunna, sareng ngarahkeun urang ka. Kami netep ka jero bumi. Anjing-anjing datang nalika paguneman. Kami ngawartoskeun anjeunna aranjeunna anjing geulis. Anjeunna seuri sareng nyarios, "Anjeun terang, aranjeunna leres-leres tiasa maéhan saurang lalaki." Teras anjeunna negeskeun deui ieu dina nada anu langkung serius, nyarios "Henteu serius. Aranjeunna dilatih, sareng aranjeunna BISA leres-leres maéhan saurang lalaki anu maréntahkeun. " Tingkat Perhatosan: 2 Imah, sahenteuna, saé. Kami gancang ditaros ku Bob sareng Lisa, "Anjeun pasti yén anjeun henteu dituturkeun leres? Penting pisan pikeun anjeun pikeun henteu nyaritakeun pulisi ngeunaan urang. "Aranjeunna moal nyarios kunaon, aranjeunna ngan ukur nyarios kitu. Tingkat Perhatosan: 3. Tingali ... dina waktos éta kuring kedah angkat, tapi kuring ngagaduhan raos anu sanés upami kuring nyobian miang maka kuring bakal naroskeun pasangan anu gélo ieu pikeun ngalakukeun naon-naon ka kuring. Sél kuring telepon ogé henteu dieusi. Duh. Pokokna, urang aya di tempat anu panjang, janten urang netep deui. Deui, imahna saé; éta méja sakumaha ageung sakumaha anu disarankankeun. Teras kuring terang si éta boga bedil di imahna ... Perhatosan Tingkat: 4. Urang teraskeun. DM sareng Dan sigana henteu paduli kana hal-hal éta. Kami tungtungna mimitian maénkeun kaulinan, ngenalkeun karakter, sareng sajabana Teras waktosna kanggo petualangan! Dina sababaraha waktos nalika nyarios petualangan, aya argumen aturan antara DM sareng Bob. DM nyarios "Nya, abdi DM." Bob nyarios, "Sareng éta bumi abdi." ... Henteu kunanaon. Tingkat Perhatosan: 5. Oke, damang. Dina titik ieu kuring ngan ukur hoyong pertandingan réngsé, sareng DM sareng Dan parantos dimimitian janten prihatin. Bahkan perjalanan ka kamar mandi ngajantenkeun kuring asa panceg. Tapi akhirna urang nuju petualangan, Kuring ampir teu mopohokeun kana anéh-anéh anu lumangsung ... Kami merjuangkeun sababaraha urang lauk anu anéh, sareng saatosna, urang mendakan harta karun. Ayeuna, diantara sababaraha barang dina harta karun, aya gulung sulap. Kuring caang. Hei, gulung sulap! Dukun abdi tiasa nganggo total éta. Kuring nyarankeun salaku loba, jeung dulur satuju - kecuali tukang sihir satengah élf. Si tukang sihir satengah élf ngaréspon ku "Nya, abdi gaduh Paké magis Alat. "Kuring némbalan ku" Tapi kuring tiasa diajar mantra tina gulung. " Ayeuna, paling seueur tabel, urang panginten tiasa negosiasi sakedik ngeunaan naon anu salah saurang urang tiasa nyerah tina harta karun salaku imbalan pikeun ngagulung. Tapi tibatan, kuring ngagaduhan jawaban sapanjang garis tina: "Nya mimitina, éta imah kuring. Kadua, karakter kuring tiasa nincak butut karakter anjeun. Katilu? Anjeun aya di RUMAHKU. "Sareng cara anjeunna nyarioskeun nyaéta jalma anu ngancam batur. Abdi émut salakina postur dina korsi na sapertos anjeunna siap ngéléhkeun batur butut, sareng ayana anjing ageung di caketna, pangetahuan yén aya senjata api di imah, sareng kanyataan saderhana ieu jalma aktip nyarios ka kami henteu ngawartosan pulisi ngeunaan aranjeunna sadayana asup kana pikiran kuring sakaligus. Salaku panginget: Bob mangrupikeun jalma militér anu gaduh pangalaman tempur. Kuring parantos asup kana SATU fisik pertengkaran dina sapanjang hirup kuring dina waktos éta, sareng kuring tubby. DM éta tubby. Dan éta saé, Budak Kristen leutik ceking anu henteu bakal menyakiti laleur upami éta panon na panon. Kami nuju kaancam ku umur 30-taun anu nyandak pertandingan ka "Sareng kuring bakal nganyenyeri anjeun upami kuring henteu kénging naon anu kuring pikahoyong "tingkat. Tingkat Perhatosan: 9000+ Kuring ngantep manehna nyandak gulung. Urang réngsé buruan. DM sareng kuring nganterkeun ka bumi. Salaku urang ngalakukeun, kuring bébéja anjeunna jelas pisan, "Kami henteu gaul sareng jalma-jalma éta deui, sareng upami urang ningali aranjeunna di toko permainan kami langsung angkat. " Kami henteu kantos nyarios sareng aranjeunna deui kecuali MUNGKIN sakali. Kami ngan saukur ngeureunkeun kontak, ngawartoskeun aranjeunna DM henteu tiasa ngajalankeun pertandingan deui, sareng éta waé. Ayeuna, kuring nolak balik ka imah saha waé kecuali kuring terang pisan. Leres, kuring resep OP hirup nyaritakeun éta carita, kusabab éta kaayaan anu sah sacara tegang. Gampang pisan pikeun nungkulan anu ngaganggu nalika ngeunaan mandiri, tapi nalika aya kaayaan buka tina vokal kana fisik sareng anjeun tiasa kaleungitan nyawa anjeun pikeun nangtung, pangsaéna pikeun ngaku nalika ngeunaan kaulinan. Ati-ati ku maén di imah batur sareng pastikeun pikeun ngeusi batre telepon anjeun sareng nyandak bungkus batré luar sareng anjeun. Naon anu anjeun sadayana pikirkeun ngeunaan kaayaan ieu?

OFF GRID

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="7.689">Naon kajadian nalika DM sanés anu mutuskeun naon anu kajantenan nalika pertandingan? Hayu</text>
<text sub="clublinks" start="7.689" dur="2.631"> kuring ngajelaskeun kaayaan:</text>
<text sub="clublinks" start="10.32" dur="7.64"> Janten kuring parantos maénkeun online ogé sacara pribadi salami karir gim kuring. Dina hal ieu kuring aya di désa</text>
<text sub="clublinks" start="17.96" dur="6.75"> Texas dina waktos éta, maénkeun pertandingan langsung anu dibaturan babaturan kuring. Kami ngamimitian</text>
<text sub="clublinks" start="24.71" dur="7.101"> di tingkat 1 di Pathfinder, sareng kami badé ngaraosan di kota Absalom. Sareng</text>
<text sub="clublinks" start="31.811" dur="5.369"> kumargi sobat sareng kuring masih cicing sareng sepuh urang, dua pamaén janten sukarela</text>
<text sub="clublinks" start="37.18" dur="5.81"> urang ulin di imahna. Sigana mah mangrupakeun ide anu saé dina waktos éta!</text>
<text sub="clublinks" start="42.99" dur="5.15"> Sakumaha biasa, naon waé ngaran anu didaptarkeun sanés nami aslina.</text>
<text sub="clublinks" start="48.14" dur="1"> Kami gaduh:</text>
<text sub="clublinks" start="49.14" dur="6.03"> Kuring, murid umur kuliah anu damel di Walmart wanoh, maén dukun satengah orc.</text>
<text sub="clublinks" start="55.17" dur="4.139"> DM anu sobat kuliah kuring waktos éta.</text>
<text sub="clublinks" start="59.309" dur="7.041"> Réréncangan rerencangan kuring namina Dan anu Cleric sareng ogé kuliah.</text>
<text sub="clublinks" start="66.35" dur="7.55"> Bob anu saurang Samaun tentara sareng ... ogé, anjeun bakal langkung seueur terang ngeunaan anjeunna. 30-kitu</text>
<text sub="clublinks" start="73.9" dur="8.19"> taun, bodo badag, pikasieuneun. Pangalaman merangan. Sareng anjeunna maénkeun Barbar.</text>
<text sub="clublinks" start="82.09" dur="8.569"> Lisa, pamajikan Bob. Kuring yakin anjeunna ogé Samaun tentara, sareng ... anjeun ogé bakal diajar langkung seueur</text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="7.951"> ngeunaan dirina. 30-taun umur, nyingsieunan dirina sorangan. Sareng anjeunna maénkeun satengah élf</text>
<text sub="clublinks" start="98.61" dur="1.029"> bagong.</text>
<text sub="clublinks" start="99.639" dur="6.69"> Ayeuna, urang kantos maén sareng Bob sareng Lisa di toko permainan lokal teras-terasan salami waktos.</text>
<text sub="clublinks" start="106.329" dur="7.14"> (Ningali deui yén toko permainan éta sapertos dikutuk, saleresna.) Kami maénkeun sababaraha papan</text>
<text sub="clublinks" start="113.469" dur="8.29"> kaulinan, sababaraha kaulinan kartu, sababaraha kaulinan pésta - hal-hal sapertos kitu. Aranjeunna unik, sigana?</text>
<text sub="clublinks" start="121.759" dur="7.2"> Bob mangrupikeun dude prajurit ageung sareng wani, sareng Lisa ngagaduhan kagagahan dirina nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="128.959" dur="6.64"> Kuring jelas émut ka dua aranjeunna masihan pidato panjang ngeunaan kumaha awéwé leres-leres tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="135.599" dur="7.081"> Pee nangtung dina kontéks sababaraha kaulinan dewan, sareng kuring émut aranjeunna banter sareng reueus</text>
<text sub="clublinks" start="142.68" dur="7.029"> nya, tapi ... Éta henteu kedah hariwang ku nyalira. Kinda anéh sorangan</text>
<text sub="clublinks" start="149.709" dur="4.431"> cara, tapi aranjeunna katingalina pinuh ku sumanget.</text>
<text sub="clublinks" start="154.14" dur="7.73"> Pokokna, urang peryogi tempat maén. Bob nawiskeun imahna. Cenah anjeunna ngagaduhan méja anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="161.87" dur="6.06"> éta cocog sareng sakitar 6 jalma anu saé, sareng kami ngémutan kéngingkeun pamaén ka genep</text>
<text sub="clublinks" start="167.93" dur="8.41"> antukna. Bumi abdi sanés pilihan; Imah DM sanés pilihan; sareng apartemen Dan</text>
<text sub="clublinks" start="176.34" dur="6.11"> paling henteu sajam urang ngajalankeun ti kota urang. Janten, bumi Bob sareng Lisa siga anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="182.45" dur="1.35"> tempat maén di.</text>
<text sub="clublinks" start="183.8" dur="4.189"> Éta sanés, kanyataanna, tempat anu saé pikeun maén.</text>
<text sub="clublinks" start="187.989" dur="7.901"> Janten DM sareng kuring nyetir ka tempat éta sasarengan. Kuring anu nyetir, sareng réréncangan DM</text>
<text sub="clublinks" start="195.89" dur="7.22"> dina telepon meunang arah. Pitunjukna rada samar, sareng anjeunna mairan langsung</text>
<text sub="clublinks" start="203.11" dur="6.28"> nalika urang parantos ngalengkepan sababaraha hal: "Oh, hé, Bob nyarios yén anjeunna henteu hoyong kami</text>
<text sub="clublinks" start="209.39" dur="2.7"> ngawartosan ka saha waé ngeunaan dimana anjeunna cicing. "</text>
<text sub="clublinks" start="212.09" dur="2.83"> "Kunaon?" Kuring naroskeun sacara alami.</text>
<text sub="clublinks" start="214.92" dur="3.929"> "Sesuatu ngeunaan masalah hukum, abdi henteu terang."</text>
<text sub="clublinks" start="218.849" dur="1.581"> Tingkat Perhatosan: 1</text>
<text sub="clublinks" start="220.43" dur="6.75"> Nya, naon waé. Kuring pikir lalaki éta bercanda atanapi anu sanésna. Pokokna, urang ngajalankeun kana tempat éta</text>
<text sub="clublinks" start="227.18" dur="6.49"> saatos urang akhirna mendakanana (pitunjuk anu anéh sareng samar), tapi kami mendakan jalan drive</text>
<text sub="clublinks" start="233.67" dur="7.12"> sareng mimiti narik. Éta nalika huskies Alaskan ieu mimiti ngabalak ka kami. Kami mutuskeun</text>
<text sub="clublinks" start="240.79" dur="6.779"> cicing dina mobil sabab éta téh anjing gedé, sareng Bob leumpang kaluar saatos urang nelepon anjeunna, shushes</text>
<text sub="clublinks" start="247.569" dur="1.98"> aranjeunna, sareng ngarahkeun urang ka.</text>
<text sub="clublinks" start="249.549" dur="5.881"> Kami netep ka jero bumi. Anjing-anjing datang nalika paguneman. Kami ngawartoskeun anjeunna aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="255.43" dur="8.96"> anjing geulis. Anjeunna seuri sareng nyarios, "Anjeun terang, aranjeunna leres-leres tiasa maéhan saurang lalaki." Teras anjeunna negeskeun deui</text>
<text sub="clublinks" start="264.39" dur="8.27"> ieu dina nada anu langkung serius, nyarios "Henteu serius. Aranjeunna dilatih, sareng aranjeunna BISA leres-leres</text>
<text sub="clublinks" start="272.66" dur="3.02"> maéhan saurang lalaki anu maréntahkeun. "</text>
<text sub="clublinks" start="275.68" dur="1.87"> Tingkat Perhatosan: 2</text>
<text sub="clublinks" start="277.55" dur="6.24"> Imah, sahenteuna, saé. Kami gancang ditaros ku Bob sareng Lisa, "Anjeun pasti</text>
<text sub="clublinks" start="283.79" dur="5.07"> yén anjeun henteu dituturkeun leres? Penting pisan pikeun anjeun pikeun henteu nyaritakeun pulisi ngeunaan</text>
<text sub="clublinks" start="288.86" dur="6.41"> urang. "Aranjeunna moal nyarios kunaon, aranjeunna ngan ukur nyarios kitu. Tingkat Perhatosan: 3.</text>
<text sub="clublinks" start="295.27" dur="6.53"> Tingali ... dina waktos éta kuring kedah angkat, tapi kuring ngagaduhan raos anu sanés upami kuring nyobian</text>
<text sub="clublinks" start="301.8" dur="8.12"> miang maka kuring bakal naroskeun pasangan anu gélo ieu pikeun ngalakukeun naon-naon ka kuring. Sél kuring</text>
<text sub="clublinks" start="309.92" dur="3.87"> telepon ogé henteu dieusi. Duh.</text>
<text sub="clublinks" start="313.79" dur="8.41"> Pokokna, urang aya di tempat anu panjang, janten urang netep deui. Deui, imahna saé; éta</text>
<text sub="clublinks" start="322.2" dur="7.31"> méja sakumaha ageung sakumaha anu disarankankeun. Teras kuring terang si éta boga bedil di imahna ... Perhatosan</text>
<text sub="clublinks" start="329.51" dur="1.66"> Tingkat: 4.</text>
<text sub="clublinks" start="331.17" dur="6.97"> Urang teraskeun. DM sareng Dan sigana henteu paduli kana hal-hal éta. Kami tungtungna</text>
<text sub="clublinks" start="338.14" dur="7.47"> mimitian maénkeun kaulinan, ngenalkeun karakter, sareng sajabana Teras waktosna kanggo petualangan!</text>
<text sub="clublinks" start="345.61" dur="9.02"> Dina sababaraha waktos nalika nyarios petualangan, aya argumen aturan antara DM sareng Bob. DM nyarios</text>
<text sub="clublinks" start="354.63" dur="7.66"> "Nya, abdi DM." Bob nyarios, "Sareng éta bumi abdi." ... Henteu kunanaon.</text>
<text sub="clublinks" start="362.29" dur="1.56"> Tingkat Perhatosan: 5.</text>
<text sub="clublinks" start="363.85" dur="8.56"> Oke, damang. Dina titik ieu kuring ngan ukur hoyong pertandingan réngsé, sareng DM sareng Dan parantos dimimitian</text>
<text sub="clublinks" start="372.41" dur="8.82"> janten prihatin. Bahkan perjalanan ka kamar mandi ngajantenkeun kuring asa panceg. Tapi akhirna urang nuju petualangan,</text>
<text sub="clublinks" start="381.23" dur="6.49"> Kuring ampir teu mopohokeun kana anéh-anéh anu lumangsung ... Kami merjuangkeun sababaraha urang lauk anu anéh,</text>
<text sub="clublinks" start="387.72" dur="2.21"> sareng saatosna, urang mendakan harta karun.</text>
<text sub="clublinks" start="389.93" dur="6.85"> Ayeuna, diantara sababaraha barang dina harta karun, aya gulung sulap. Kuring caang.</text>
<text sub="clublinks" start="396.78" dur="7.16"> Hei, gulung sulap! Dukun abdi tiasa nganggo total éta. Kuring nyarankeun salaku loba, jeung dulur</text>
<text sub="clublinks" start="403.94" dur="9.57"> satuju - kecuali tukang sihir satengah élf. Si tukang sihir satengah élf ngaréspon ku "Nya, abdi gaduh Paké magis</text>
<text sub="clublinks" start="413.51" dur="5.16"> Alat. "Kuring némbalan ku" Tapi kuring tiasa diajar mantra tina gulung. "</text>
<text sub="clublinks" start="418.67" dur="6.16"> Ayeuna, paling seueur tabel, urang panginten tiasa negosiasi sakedik ngeunaan naon anu salah saurang urang tiasa nyerah</text>
<text sub="clublinks" start="424.83" dur="6.55"> tina harta karun salaku imbalan pikeun ngagulung. Tapi tibatan, kuring ngagaduhan jawaban sapanjang garis</text>
<text sub="clublinks" start="431.38" dur="8.38"> tina: "Nya mimitina, éta imah kuring. Kadua, karakter kuring tiasa nincak butut karakter anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="439.76" dur="8.33"> Katilu? Anjeun aya di RUMAHKU. "Sareng cara anjeunna nyarioskeun nyaéta jalma anu ngancam</text>
<text sub="clublinks" start="448.09" dur="6.77"> batur. Abdi émut salakina postur dina korsi na sapertos anjeunna siap ngéléhkeun batur</text>
<text sub="clublinks" start="454.86" dur="6.11"> butut, sareng ayana anjing ageung di caketna, pangetahuan yén aya senjata api di</text>
<text sub="clublinks" start="460.97" dur="6.19"> imah, sareng kanyataan saderhana ieu jalma aktip nyarios ka kami henteu ngawartosan pulisi</text>
<text sub="clublinks" start="467.16" dur="5.23"> ngeunaan aranjeunna sadayana asup kana pikiran kuring sakaligus.</text>
<text sub="clublinks" start="472.39" dur="9.01"> Salaku panginget: Bob mangrupikeun jalma militér anu gaduh pangalaman tempur. Kuring parantos asup kana SATU fisik</text>
<text sub="clublinks" start="481.4" dur="9.15"> pertengkaran dina sapanjang hirup kuring dina waktos éta, sareng kuring tubby. DM éta tubby. Dan éta saé,</text>
<text sub="clublinks" start="490.55" dur="7.07"> Budak Kristen leutik ceking anu henteu bakal menyakiti laleur upami éta panon na panon. Kami nuju</text>
<text sub="clublinks" start="497.62" dur="6.06"> kaancam ku umur 30-taun anu nyandak pertandingan ka "Sareng kuring bakal nganyenyeri anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="503.68" dur="4.8"> upami kuring henteu kénging naon anu kuring pikahoyong "tingkat.</text>
<text sub="clublinks" start="508.48" dur="2.87"> Tingkat Perhatosan: 9000+</text>
<text sub="clublinks" start="511.35" dur="7.34"> Kuring ngantep manehna nyandak gulung. Urang réngsé buruan. DM sareng kuring nganterkeun ka bumi. Salaku urang ngalakukeun, kuring bébéja</text>
<text sub="clublinks" start="518.69" dur="5.58"> anjeunna jelas pisan, "Kami henteu gaul sareng jalma-jalma éta deui, sareng upami urang ningali</text>
<text sub="clublinks" start="524.27" dur="3.45"> aranjeunna di toko permainan kami langsung angkat. "</text>
<text sub="clublinks" start="527.72" dur="7.32"> Kami henteu kantos nyarios sareng aranjeunna deui kecuali MUNGKIN sakali. Kami ngan saukur ngeureunkeun kontak,</text>
<text sub="clublinks" start="535.04" dur="4.38"> ngawartoskeun aranjeunna DM henteu tiasa ngajalankeun pertandingan deui, sareng éta waé.</text>
<text sub="clublinks" start="539.42" dur="5.25"> Ayeuna, kuring nolak balik ka imah saha waé kecuali kuring terang pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="544.67" dur="8.61"> Leres, kuring resep OP hirup nyaritakeun éta carita, kusabab éta kaayaan anu sah sacara tegang.</text>
<text sub="clublinks" start="553.28" dur="4.97"> Gampang pisan pikeun nungkulan anu ngaganggu nalika ngeunaan mandiri, tapi nalika aya kaayaan</text>
<text sub="clublinks" start="558.25" dur="7.61"> buka tina vokal kana fisik sareng anjeun tiasa kaleungitan nyawa anjeun pikeun nangtung, pangsaéna pikeun ngaku</text>
<text sub="clublinks" start="565.86" dur="5.66"> nalika ngeunaan kaulinan. Ati-ati ku maén di imah batur sareng pastikeun</text>
<text sub="clublinks" start="571.52" dur="4.045"> pikeun ngeusi batre telepon anjeun sareng nyandak bungkus batré luar sareng anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="575.565" dur="2.915"> Naon anu anjeun sadayana pikirkeun ngeunaan kaayaan ieu?</text>