Promo-ish 3x06 Promo "Nyata Urip S ** t" subtitles

Aku Zoey Johnson. Aku anak favorit bapakku. Duh, Gusti. Apa Zo-Zo duwe anak? Ora, ora, ora. Zoey ora meteng. Paling ora, aku ora mikir. Mesthi ora dening aku. Kabeh bolo iki arep ngemis kanggo sampeyan dadi kanca ireng sing ora duwe ancaman.

Promo-ish 3x06 Promo "Nyata Urip S ** t"

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.179" dur="2.3"> Aku Zoey Johnson. Aku anak favorit bapakku. </text>
<text sub="clublinks" start="7.539" dur="1.271"> Duh, Gusti. Apa Zo-Zo duwe anak? </text>
<text sub="clublinks" start="9.958" dur="0.661"> Ora, ora, ora. </text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.789"> Zoey ora meteng. </text>
<text sub="clublinks" start="11.388" dur="1.091"> Paling ora, aku ora mikir. </text>
<text sub="clublinks" start="12.438" dur="0.871"> Mesthi ora dening aku. </text>
<text sub="clublinks" start="20.848" dur="1.043"> Kabeh bolo iki arep ngemis </text>
<text sub="clublinks" start="21.87" dur="2.122"> kanggo sampeyan dadi kanca ireng sing ora duwe ancaman. </text>