Одгледувана 3x06 Промо "Реален живот С ** т" subtitles

Јас сум Зои Johонсон. Јас сум омиленото дете на татко ми. О Боже. Дали е Зо-Зо со дете? Не, не, не, не не. Зои не е бремена. Барем, не мислам. Секако не од мене. Сите овие пичове ќе молат за вие да бидете нивен еден што не се заканувачки црн пријател.

Одгледувана 3x06 Промо "Реален живот С ** т"

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.179" dur="2.3"> Јас сум Зои Johонсон. Јас сум омиленото дете на татко ми. </text>
<text sub="clublinks" start="7.539" dur="1.271"> О Боже. Дали е Зо-Зо со дете? </text>
<text sub="clublinks" start="9.958" dur="0.661"> Не, не, не, не не. </text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.789"> Зои не е бремена. </text>
<text sub="clublinks" start="11.388" dur="1.091"> Барем, не мислам. </text>
<text sub="clublinks" start="12.438" dur="0.871"> Секако не од мене. </text>
<text sub="clublinks" start="20.848" dur="1.043"> Сите овие пичове ќе молат </text>
<text sub="clublinks" start="21.87" dur="2.122"> за вие да бидете нивен еден што не се заканувачки црн пријател. </text>