Promo-ish 3x06 Promo "Real Life S ** t" subtitles

Abdi Zoey Johnson. Abdi budak karesep bapak kuring. Ya Allah. Naha Zo-Zo sareng murangkalih? Teuing, henteu ogé. Zoey henteu hamil. Sahenteuna, kuring henteu nyangka. Pastina sanés ku kuring. Sadayana bageur ieu bakal ngemis pikeun anjeun janten réncang hideung anu henteu ngancem

Promo-ish 3x06 Promo "Real Life S ** t"

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="5.179" dur="2.3"> Abdi Zoey Johnson. Abdi budak karesep bapak kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="7.539" dur="1.271"> Ya Allah. Naha Zo-Zo sareng murangkalih? </text>
<text sub="clublinks" start="9.958" dur="0.661"> Teuing, henteu ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.789"> Zoey henteu hamil. </text>
<text sub="clublinks" start="11.388" dur="1.091"> Sahenteuna, kuring henteu nyangka. </text>
<text sub="clublinks" start="12.438" dur="0.871"> Pastina sanés ku kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="20.848" dur="1.043"> Sadayana bageur ieu bakal ngemis </text>
<text sub="clublinks" start="21.87" dur="2.122"> pikeun anjeun janten réncang hideung anu henteu ngancem </text>