Pertempuran Port - Spraits Kontra subtitles

Contra wis jangka panjang francais kanthi puncak popularitas dadi judhul iki, Contra Spirits digunakake dikenal minangka Contra III Wars Alien ing AS utawa owah-owahan sing elek banget Super Probotector: Pemberontak Alien ing Eropa. Contra Spirits nyerang Super Famicom tanggal 28 Februari 1992 ing wektu Konami ora bisa salah. Jeneng Konami tegese dolanan kualitas ora beda ing 15 taun kepungkur. Contra Spirits nduwe getaran film sing bermutu, utamane musik. Iki utamane kanggo direktur game, Nobuya Nakazato. Dheweke rumangsa dolanan kasebut kudu duwe daya tarik film Hollywood Sci-Fi Action lan dheweke sukses thanks kanggo soundtrack epik lan wilayah dolanan sing dituduhake menyang game kasebut. Nalika muter, sampeyan uga bakal ngerti yen saben tahapan duwe bos mini. Nobuya nambahake iki amarga dheweke rumangsa gaya tradisional tradisional ing game sing sampeyan lakoni tahapan kanggo nglawan bos ing pungkasane dadi tungkak. Dheweke yakin nggawe keputusan sing tepat kanggo nambah bos mini. Gabung karo play game sing hebat banget, soundtrack lan grafis sing apik ditambah kanthi pirang-pirang pungkasan nggawe Contra Spirits paling apik ing seri kasebut. Dadi port pisanan sing bakal digoleki yaiku ing Game Boy Advance. Saiki, GBA minangka omah ing akeh piss sing nyirnakake plabuhan Super Famicom lan ora liya. Sampeyan bisa ngomong manawa iki digawe sawise wektu Konami mandheg ngrawat. Dadi, ayo ndelok masalah sing ana ing game iki. Pisanan area tampilan wis digedhekake, saengga dene kembang putih luwih gedhe tegese ana ora ana ruang. Grafis kasebut kanthi nyata blockier dibandhingake versi asli. Werna dikumbah utawa mung nggegirisi. Iki bisa uga nggawe wong-wong mau luwih cetha ing layar GBA generasi pisanan sanajan jujur. Paraga gamelan uga wis owah. Ora ana bom sing pinter maneh. Sampeyan mung bisa nyekel gaman siji kanggo sawetara sebab lan ora bisa obah nalika nggantung lan njupuk ing wektu sing padha. Iki ngilangi pirang-pirang bagean game kasebut. Banjur ana pilihan kanggo ngganti tahapan ndhuwur ndhuwur karo tahap saka Mega Drive Contra dolanan. Iki katon ora bisa dilalekake amarga gaya game sing beda. Pungkasane kita duwe audio kasebut. Yep, mengecil lan sithik mbandhingake karo Super Famicom. Dadi ya, Contra Spirits ing GBA dudu tembelan ing game asli. Oh, ya, intro uga ilang! Sabanjure munggah minangka port Game Boy asli dening Factor 5. Iki nggawe versi GBA dadi malu. Game gamelan ngrasa asli yen ora sithik luwih alon. Bom pinter wis ana lan kita uga duwe intro. Ana akeh potongan sing bisa ngeling-eling karo sawetara level sing luwih cendhek utawa rada diowahi. Tahap mancal wis ilang lan sawetara panggedhe dadi beda nanging dhasar Contra iki Spirits lan versi muter sing apik uga. Contra Spirits uga mberkahi menyang Famicom berkat coder Cina, Ei-How Yang. Mesthi wae iki minangka versi ora resmi sing nggunakake aset seni saka Super Dolanan Famicom, nanging ora nyenengake. Game nderek asline kanthi apik nanging ana beda sing beda. Pisanan powerups diwatesi yen dibandhingake karo game asli. Senapan sing nyebar mung murub ing 3 arah tinimbang 5 amarga watesan hardware tuladhane Kontrol cukup apik sanajan pamuter ora bisa ngganti arah nalika ngempel. Sampeyan mung bisa nyekel siji gaman uga, nanging ora akeh. Ana enem tahap sing manut karo game asli. Tahap pertama padha nanging ora ana boss tank level pertengahan. Tahap kapindho sejatine tahap katelu saka asline. Tahap nomer sejatine tahap papat. Lan aku kepiye mikir tahapan Papat kaping papat yaiku tahap kaping lima, ta? Ora, iku tahap kapindho saka game asli. Mung saiki layar ora muter, temenan. Liwat kabeh iki minangka usaha sing apik banget. Coba coba yen sampeyan bisa nemokake

Pertempuran Port - Spraits Kontra

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="68.88" dur="5.44"> Contra wis jangka panjang francais kanthi puncak popularitas dadi judhul iki, </text>
<text sub="clublinks" start="74.32" dur="4.92"> Contra Spirits digunakake dikenal minangka Contra III Wars Alien ing AS utawa owah-owahan sing elek banget </text>
<text sub="clublinks" start="79.24" dur="2.4"> Super Probotector: Pemberontak Alien ing Eropa. </text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="7.02"> Contra Spirits nyerang Super Famicom tanggal 28 Februari 1992 ing wektu Konami ora bisa salah. </text>
<text sub="clublinks" start="90.1" dur="4.26"> Jeneng Konami tegese dolanan kualitas ora beda ing 15 taun kepungkur. </text>
<text sub="clublinks" start="95.42" dur="4.6"> Contra Spirits nduwe getaran film sing bermutu, utamane musik. </text>
<text sub="clublinks" start="100.02" dur="3.48"> Iki utamane kanggo direktur game, Nobuya Nakazato. </text>
<text sub="clublinks" start="104.44" dur="4.24"> Dheweke rumangsa dolanan kasebut kudu duwe daya tarik film Hollywood Sci-Fi Action lan dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="108.68" dur="5.74"> sukses thanks kanggo soundtrack epik lan wilayah dolanan sing dituduhake menyang game kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="115.28" dur="3.78"> Nalika muter, sampeyan uga bakal ngerti yen saben tahapan duwe bos mini. </text>
<text sub="clublinks" start="119.07" dur="4.359"> Nobuya nambahake iki amarga dheweke rumangsa gaya tradisional tradisional ing game sing sampeyan lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="123.429" dur="3.551"> tahapan kanggo nglawan bos ing pungkasane dadi tungkak. </text>
<text sub="clublinks" start="127.58" dur="2.4"> Dheweke yakin nggawe keputusan sing tepat kanggo nambah bos mini. </text>
<text sub="clublinks" start="130.44" dur="4.22"> Gabung karo play game sing hebat banget, soundtrack lan grafis sing apik ditambah kanthi pirang-pirang </text>
<text sub="clublinks" start="134.66" dur="4.34"> pungkasan nggawe Contra Spirits paling apik ing seri kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="230.96" dur="3.88"> Dadi port pisanan sing bakal digoleki yaiku ing Game Boy Advance. </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="7.05"> Saiki, GBA minangka omah ing akeh piss sing nyirnakake plabuhan Super Famicom lan ora liya. </text>
<text sub="clublinks" start="241.9" dur="3.48"> Sampeyan bisa ngomong manawa iki digawe sawise wektu Konami mandheg ngrawat. </text>
<text sub="clublinks" start="246.18" dur="3.1"> Dadi, ayo ndelok masalah sing ana ing game iki. </text>
<text sub="clublinks" start="250.04" dur="4.9"> Pisanan area tampilan wis digedhekake, saengga dene kembang putih luwih gedhe tegese ana </text>
<text sub="clublinks" start="254.94" dur="1.54"> ora ana ruang. </text>
<text sub="clublinks" start="256.48" dur="4.37"> Grafis kasebut kanthi nyata blockier dibandhingake versi asli. </text>
<text sub="clublinks" start="260.85" dur="2.77"> Werna dikumbah utawa mung nggegirisi. </text>
<text sub="clublinks" start="264.04" dur="4.46"> Iki bisa uga nggawe wong-wong mau luwih cetha ing layar GBA generasi pisanan sanajan </text>
<text sub="clublinks" start="268.5" dur="0.88"> jujur. </text>
<text sub="clublinks" start="270.14" dur="1.92"> Paraga gamelan uga wis owah. </text>
<text sub="clublinks" start="272.32" dur="1.72"> Ora ana bom sing pinter maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="274.36" dur="4.32"> Sampeyan mung bisa nyekel gaman siji kanggo sawetara sebab lan ora bisa obah nalika nggantung lan njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="278.68" dur="1.18"> ing wektu sing padha. </text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="2.34"> Iki ngilangi pirang-pirang bagean game kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="282.66" dur="3.85"> Banjur ana pilihan kanggo ngganti tahapan ndhuwur ndhuwur karo tahap saka Mega Drive Contra </text>
<text sub="clublinks" start="286.51" dur="0.49"> dolanan. </text>
<text sub="clublinks" start="287.18" dur="2.86"> Iki katon ora bisa dilalekake amarga gaya game sing beda. </text>
<text sub="clublinks" start="291.24" dur="1.54"> Pungkasane kita duwe audio kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="292.78" dur="4.34"> Yep, mengecil lan sithik mbandhingake karo Super Famicom. </text>
<text sub="clublinks" start="297.12" dur="4.21"> Dadi ya, Contra Spirits ing GBA dudu tembelan ing game asli. </text>
<text sub="clublinks" start="301.33" dur="3.17"> Oh, ya, intro uga ilang! </text>
<text sub="clublinks" start="370.24" dur="2.94"> Sabanjure munggah minangka port Game Boy asli dening Factor 5. </text>
<text sub="clublinks" start="373.72" dur="1.96"> Iki nggawe versi GBA dadi malu. </text>
<text sub="clublinks" start="376.2" dur="2.82"> Game gamelan ngrasa asli yen ora sithik luwih alon. </text>
<text sub="clublinks" start="379.02" dur="3.02"> Bom pinter wis ana lan kita uga duwe intro. </text>
<text sub="clublinks" start="382.6" dur="4.08"> Ana akeh potongan sing bisa ngeling-eling karo sawetara level sing luwih cendhek utawa rada diowahi. </text>
<text sub="clublinks" start="387.14" dur="4.84"> Tahap mancal wis ilang lan sawetara panggedhe dadi beda nanging dhasar Contra iki </text>
<text sub="clublinks" start="391.98" dur="3.2"> Spirits lan versi muter sing apik uga. </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="4.96"> Contra Spirits uga mberkahi menyang Famicom berkat coder Cina, Ei-How Yang. </text>
<text sub="clublinks" start="502.92" dur="4.06"> Mesthi wae iki minangka versi ora resmi sing nggunakake aset seni saka Super </text>
<text sub="clublinks" start="506.98" dur="3.54"> Dolanan Famicom, nanging ora nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="511.18" dur="3.66"> Game nderek asline kanthi apik nanging ana beda sing beda. </text>
<text sub="clublinks" start="515.54" dur="3.16"> Pisanan powerups diwatesi yen dibandhingake karo game asli. </text>
<text sub="clublinks" start="518.7" dur="5.009"> Senapan sing nyebar mung murub ing 3 arah tinimbang 5 amarga watesan hardware </text>
<text sub="clublinks" start="523.709" dur="0.871"> tuladhane </text>
<text sub="clublinks" start="525.1" dur="3.44"> Kontrol cukup apik sanajan pamuter ora bisa ngganti arah nalika </text>
<text sub="clublinks" start="528.54" dur="1"> ngempel. </text>
<text sub="clublinks" start="529.88" dur="3.36"> Sampeyan mung bisa nyekel siji gaman uga, nanging ora akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="533.78" dur="2.9"> Ana enem tahap sing manut karo game asli. </text>
<text sub="clublinks" start="537.18" dur="3.44"> Tahap pertama padha nanging ora ana boss tank level pertengahan. </text>
<text sub="clublinks" start="541.12" dur="3.18"> Tahap kapindho sejatine tahap katelu saka asline. </text>
<text sub="clublinks" start="544.3" dur="2.03"> Tahap nomer sejatine tahap papat. </text>
<text sub="clublinks" start="546.33" dur="3.37"> Lan aku kepiye mikir tahapan Papat kaping papat yaiku tahap kaping lima, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="550.18" dur="2.26"> Ora, iku tahap kapindho saka game asli. </text>
<text sub="clublinks" start="552.9" dur="2.78"> Mung saiki layar ora muter, temenan. </text>
<text sub="clublinks" start="556.22" dur="1.62"> Liwat kabeh iki minangka usaha sing apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="557.98" dur="1.84"> Coba coba yen sampeyan bisa nemokake </text>