Beteja e Porteve - Spirits Contra subtitles

Contra ka qenë një ekskluzivitet i gjatë me kulmin e popullaritetit të tij duke qenë ky titull, Spirits Contra i njohur ndryshe si Contra III Luftërat Alien në SH.B.A. ose ndryshuar në mënyrë të tmerrshme Super Problem: Rebelët e huaj në Evropë. Contra Spirits goditi Super Famicom në 28 shkurt 1992 në një kohë kur Konami nuk mund të bëjë asnjë gabim. Emri Konami nënkuptonte një lojë cilësore ndryshe nga 15 vitet e kaluara. Contra Spirits ka një gjallëri filmi cilësor për të, veçanërisht muzikën. Kjo kryesisht falë drejtorit të lojës, Nobuya Nakazato. Ai ndjeu që loja duhet të kishte tërheqjen e një filmi Hollywood Sci-Fi Action dhe ai pati sukses falë tingullit zanor epik dhe fushave të gjera të lojërave që prezantoi në lojë. Kur luani, do të vini re gjithashtu se çdo fazë ka një mini-shef. Nobuya shtoi këto pasi ai ndjeu stilin tradicional të gameplay ku ju drejtoni përmes një skena për të luftuar një shef në fund po bëhej e lodhshme. Ai me siguri mori vendimin e duhur për të shtuar mini shefat. Shoqëruar me lojën fantastike të lojës, fonogrami i shkëlqyer dhe grafika plus e shumëfishta mbarimet i bënë Contra Spirits më të mirët në seri. Pra, porti i parë që do të hedhim një vështrim është në Game Boy Advance. Tani, GBA ishte shtëpi për shumë portë të varfër të lagur poshtë porteve Super Famicom dhe kjo nuk është përjashtim. Mund të thuash që kjo është bërë pasi koha që Konami ndaloi të kujdeset. Pra, le të hedhim një vështrim në çështjet që ka kjo lojë. Së pari zona e ekranit është zmadhuar, kështu që ndërsa sprites janë më të mëdha do të thotë se ka nuk ka hapësirë. Grafikat janë dukshëm më bllokuese në krahasim me versionin origjinal. Ngjyrat janë larë ose thjesht të tmerrshme. Kjo është ndoshta për t'i bërë ata të qëndrojnë më shumë në ekranin GBA të gjeneratës së parë pse të jesh i sinqertë. Gameplay ka ndryshuar gjithashtu. Nuk ka më një bombë të zgjuar më. Ju mund të mbani vetëm një armë për disa arsye dhe nuk mund të lëvizni ndërsa varen dhe qëlloni në të njëjtën kohë. Kjo prish shumë pjesë të lojës. Atëherë ekziston zgjedhja për të zëvendësuar fazat mbitokësore me faza nga Mega Drive Contra game. Këto duken aq larg, për shkak të stilit të ndryshëm të lojës. Më në fund kemi audio. Po, i mprehtë dhe shumë i varfër në krahasim me Super Famicom. Pra, po, Contra Spirits në GBA nuk është një lojë në lojën origjinale. Oh, po, intro gjithashtu mungon! Tjetra është porti origjinal i Game Boy nga Factor 5. Kjo e turpëron versionin GBA. Gameplay ndjehet origjinale nëse jo pak më e ngadaltë. Bombë e zgjuar është e pranishme dhe ne gjithashtu kemi prezantimin. Ka shumë shkurtime që ju kujtojnë se disa nivele janë më të shkurtër ose ndryshuar paksa. Faza e biçikletave është zhdukur dhe disa bosë sillen ndryshe, por thelbësisht kjo është Contra Spirits dhe një version i shkëlqyeshëm i luajtur gjithashtu. Contra Spirits gjithashtu bëri rrugën e saj drejt Famicom falë koduesit kinez, Ei-How Yang. Sigurisht që ky është një version jozyrtar që përdor asetet e grabitura të artit nga Super Lojë Famicom por kurrë më pak është e lezetshme për tu parë. Loja ndjek origjinalin mjaft mirë por ka ndryshime natyrisht. Së pari, powerup-et janë të kufizuara kur krahasohen me lojën origjinale. Arma e përhapjes zjarret vetëm në 3 drejtime në krahasim me 5 për shkak të kufizimeve të harduerit për shembull. Kontrollet janë bërë mjaft mirë edhe pse lojtari nuk mund të ndryshojë drejtimin ndërsa përkuleshin. Mund të mbash vetëm një armë, por nuk është gjë e madhe. Ekzistojnë gjashtë faza që lloji i ndjekjes së lojës origjinale. Faza e parë është e ngjashme, por mungon shefi i rezervuarit të nivelit të mesëm. Faza e dytë është në të vërtetë faza e tretë nga origjinali. Faza e tretë është në të vërtetë faza e katërt. Dhe unë bast që ju mendoni se faza e katërt është në të vërtetë faza e pestë, apo jo? Jo, është faza e dytë nga loja origjinale. Vetëm tani ekrani nuk rrotullohet, padyshim. Mbi të gjitha kjo është një përpjekje mjaft e lezetshme. Ia vlen të provoni nëse mund ta gjeni

Beteja e Porteve - Spirits Contra

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="68.88" dur="5.44"> Contra ka qenë një ekskluzivitet i gjatë me kulmin e popullaritetit të tij duke qenë ky titull, </text>
<text sub="clublinks" start="74.32" dur="4.92"> Spirits Contra i njohur ndryshe si Contra III Luftërat Alien në SH.B.A. ose ndryshuar në mënyrë të tmerrshme </text>
<text sub="clublinks" start="79.24" dur="2.4"> Super Problem: Rebelët e huaj në Evropë. </text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="7.02"> Contra Spirits goditi Super Famicom në 28 shkurt 1992 në një kohë kur Konami nuk mund të bëjë asnjë gabim. </text>
<text sub="clublinks" start="90.1" dur="4.26"> Emri Konami nënkuptonte një lojë cilësore ndryshe nga 15 vitet e kaluara. </text>
<text sub="clublinks" start="95.42" dur="4.6"> Contra Spirits ka një gjallëri filmi cilësor për të, veçanërisht muzikën. </text>
<text sub="clublinks" start="100.02" dur="3.48"> Kjo kryesisht falë drejtorit të lojës, Nobuya Nakazato. </text>
<text sub="clublinks" start="104.44" dur="4.24"> Ai ndjeu që loja duhet të kishte tërheqjen e një filmi Hollywood Sci-Fi Action dhe ai </text>
<text sub="clublinks" start="108.68" dur="5.74"> pati sukses falë tingullit zanor epik dhe fushave të gjera të lojërave që prezantoi në lojë. </text>
<text sub="clublinks" start="115.28" dur="3.78"> Kur luani, do të vini re gjithashtu se çdo fazë ka një mini-shef. </text>
<text sub="clublinks" start="119.07" dur="4.359"> Nobuya shtoi këto pasi ai ndjeu stilin tradicional të gameplay ku ju drejtoni përmes një </text>
<text sub="clublinks" start="123.429" dur="3.551"> skena për të luftuar një shef në fund po bëhej e lodhshme. </text>
<text sub="clublinks" start="127.58" dur="2.4"> Ai me siguri mori vendimin e duhur për të shtuar mini shefat. </text>
<text sub="clublinks" start="130.44" dur="4.22"> Shoqëruar me lojën fantastike të lojës, fonogrami i shkëlqyer dhe grafika plus e shumëfishta </text>
<text sub="clublinks" start="134.66" dur="4.34"> mbarimet i bënë Contra Spirits më të mirët në seri. </text>
<text sub="clublinks" start="230.96" dur="3.88"> Pra, porti i parë që do të hedhim një vështrim është në Game Boy Advance. </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="7.05"> Tani, GBA ishte shtëpi për shumë portë të varfër të lagur poshtë porteve Super Famicom dhe kjo nuk është përjashtim. </text>
<text sub="clublinks" start="241.9" dur="3.48"> Mund të thuash që kjo është bërë pasi koha që Konami ndaloi të kujdeset. </text>
<text sub="clublinks" start="246.18" dur="3.1"> Pra, le të hedhim një vështrim në çështjet që ka kjo lojë. </text>
<text sub="clublinks" start="250.04" dur="4.9"> Së pari zona e ekranit është zmadhuar, kështu që ndërsa sprites janë më të mëdha do të thotë se ka </text>
<text sub="clublinks" start="254.94" dur="1.54"> nuk ka hapësirë. </text>
<text sub="clublinks" start="256.48" dur="4.37"> Grafikat janë dukshëm më bllokuese në krahasim me versionin origjinal. </text>
<text sub="clublinks" start="260.85" dur="2.77"> Ngjyrat janë larë ose thjesht të tmerrshme. </text>
<text sub="clublinks" start="264.04" dur="4.46"> Kjo është ndoshta për t'i bërë ata të qëndrojnë më shumë në ekranin GBA të gjeneratës së parë pse </text>
<text sub="clublinks" start="268.5" dur="0.88"> të jesh i sinqertë. </text>
<text sub="clublinks" start="270.14" dur="1.92"> Gameplay ka ndryshuar gjithashtu. </text>
<text sub="clublinks" start="272.32" dur="1.72"> Nuk ka më një bombë të zgjuar më. </text>
<text sub="clublinks" start="274.36" dur="4.32"> Ju mund të mbani vetëm një armë për disa arsye dhe nuk mund të lëvizni ndërsa varen dhe qëlloni </text>
<text sub="clublinks" start="278.68" dur="1.18"> në të njëjtën kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="2.34"> Kjo prish shumë pjesë të lojës. </text>
<text sub="clublinks" start="282.66" dur="3.85"> Atëherë ekziston zgjedhja për të zëvendësuar fazat mbitokësore me faza nga Mega Drive Contra </text>
<text sub="clublinks" start="286.51" dur="0.49"> game. </text>
<text sub="clublinks" start="287.18" dur="2.86"> Këto duken aq larg, për shkak të stilit të ndryshëm të lojës. </text>
<text sub="clublinks" start="291.24" dur="1.54"> Më në fund kemi audio. </text>
<text sub="clublinks" start="292.78" dur="4.34"> Po, i mprehtë dhe shumë i varfër në krahasim me Super Famicom. </text>
<text sub="clublinks" start="297.12" dur="4.21"> Pra, po, Contra Spirits në GBA nuk është një lojë në lojën origjinale. </text>
<text sub="clublinks" start="301.33" dur="3.17"> Oh, po, intro gjithashtu mungon! </text>
<text sub="clublinks" start="370.24" dur="2.94"> Tjetra është porti origjinal i Game Boy nga Factor 5. </text>
<text sub="clublinks" start="373.72" dur="1.96"> Kjo e turpëron versionin GBA. </text>
<text sub="clublinks" start="376.2" dur="2.82"> Gameplay ndjehet origjinale nëse jo pak më e ngadaltë. </text>
<text sub="clublinks" start="379.02" dur="3.02"> Bombë e zgjuar është e pranishme dhe ne gjithashtu kemi prezantimin. </text>
<text sub="clublinks" start="382.6" dur="4.08"> Ka shumë shkurtime që ju kujtojnë se disa nivele janë më të shkurtër ose ndryshuar paksa. </text>
<text sub="clublinks" start="387.14" dur="4.84"> Faza e biçikletave është zhdukur dhe disa bosë sillen ndryshe, por thelbësisht kjo është Contra </text>
<text sub="clublinks" start="391.98" dur="3.2"> Spirits dhe një version i shkëlqyeshëm i luajtur gjithashtu. </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="4.96"> Contra Spirits gjithashtu bëri rrugën e saj drejt Famicom falë koduesit kinez, Ei-How Yang. </text>
<text sub="clublinks" start="502.92" dur="4.06"> Sigurisht që ky është një version jozyrtar që përdor asetet e grabitura të artit nga Super </text>
<text sub="clublinks" start="506.98" dur="3.54"> Lojë Famicom por kurrë më pak është e lezetshme për tu parë. </text>
<text sub="clublinks" start="511.18" dur="3.66"> Loja ndjek origjinalin mjaft mirë por ka ndryshime natyrisht. </text>
<text sub="clublinks" start="515.54" dur="3.16"> Së pari, powerup-et janë të kufizuara kur krahasohen me lojën origjinale. </text>
<text sub="clublinks" start="518.7" dur="5.009"> Arma e përhapjes zjarret vetëm në 3 drejtime në krahasim me 5 për shkak të kufizimeve të harduerit </text>
<text sub="clublinks" start="523.709" dur="0.871"> për shembull. </text>
<text sub="clublinks" start="525.1" dur="3.44"> Kontrollet janë bërë mjaft mirë edhe pse lojtari nuk mund të ndryshojë drejtimin ndërsa </text>
<text sub="clublinks" start="528.54" dur="1"> përkuleshin. </text>
<text sub="clublinks" start="529.88" dur="3.36"> Mund të mbash vetëm një armë, por nuk është gjë e madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="533.78" dur="2.9"> Ekzistojnë gjashtë faza që lloji i ndjekjes së lojës origjinale. </text>
<text sub="clublinks" start="537.18" dur="3.44"> Faza e parë është e ngjashme, por mungon shefi i rezervuarit të nivelit të mesëm. </text>
<text sub="clublinks" start="541.12" dur="3.18"> Faza e dytë është në të vërtetë faza e tretë nga origjinali. </text>
<text sub="clublinks" start="544.3" dur="2.03"> Faza e tretë është në të vërtetë faza e katërt. </text>
<text sub="clublinks" start="546.33" dur="3.37"> Dhe unë bast që ju mendoni se faza e katërt është në të vërtetë faza e pestë, apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="550.18" dur="2.26"> Jo, është faza e dytë nga loja origjinale. </text>
<text sub="clublinks" start="552.9" dur="2.78"> Vetëm tani ekrani nuk rrotullohet, padyshim. </text>
<text sub="clublinks" start="556.22" dur="1.62"> Mbi të gjitha kjo është një përpjekje mjaft e lezetshme. </text>
<text sub="clublinks" start="557.98" dur="1.84"> Ia vlen të provoni nëse mund ta gjeni </text>