Patempuran Pelabuhan - Spraits Kontra subtitles

Contra parantos lami francais panjang sareng puncak popularitasna salaku judul ieu, Spraits kontra dikenal salaku Contra III Perang Alien di AS atanapi anu parah dirobih Super Probotector: Pemberontak Alien di Éropa. Spirits Contra pencét Super Famicom dina tanggal 28 Pebruari 1992 dina hiji waktu Konami henteu tiasa ngalakukeun salah. Ngaran Konami hartosna game kualitas teu siga ayeuna di 15 taun kapengker. Contra Spirits gaduh suap pilem kualitas pikeun éta, hususna musik. Ieu utamina berkat diréktur pertandingan, Nobuya Nakazato. Anjeunna ngarasa yén buruan kedah gaduh atraksi pilem Hollywood Sci-Fi Aksi sareng anjeunna suksés berkat soundtrack epik sareng daérah maén anu anjeunna diperkenalkan ka buruan. Nalika maén anjeun ogé bakal perhatikeun yén unggal panggung gaduh boss mini. Nobuya nambihan ieu nalika anjeunna karasa gaya midangkeun tradisional dimana anjeun ngajalankeun tempat a panggung pikeun ngalawan bos di tungtungna ieu parah. Anjeunna yakin nyandak kaputusan anu leres pikeun nambihan bos mini. Gandeng sareng antrian game hebat, soundtrack hebat sareng grafis tambah sababaraha kali tungtungna damel Contra Spirits anu pangsaéna dina séri. Janten port munggaran anu badé dipilampah nyaéta dina Game Boy Advance. Ayeuna, GBA aya bumi seueur piss anu kirang nyukuran palabuhan Super Famicom sareng ieu sanés ngabébas. Anjeun tiasa nyarios yén ieu dilakukeun saatos waktos Konami lirén ngurus. Janten, hayu urang tingalikeun masalah-masalah kaulinan ieu. Mimiti area tampilan parantos diageungkeun, janten bari sprites langkung ageung hartosna aya euweuh rohangan. Grafis sacara signifikan blockier dibandingkeun sareng versi aslina. Warna na dikumbah atanapi ngan pikasieuneun. Ieu sigana pikeun dilakukeun aranjeunna langkung jéntré dina layar GBA generasi munggaran sanaos Sajujurna. Midangkeun parantos ogé robih. Teu aya deui bom pinter deui. Anjeun ngan ukur tiasa nahan hiji senjata pikeun sababaraha alesan sareng moal tiasa gerak bari nongkrong sareng moto dina waktos anu sasarengan. Ieu ngarecah sababaraha bagéan kaulinan. Lajeng aya pilihan ngagentos tahap-tahap overhead sareng tahap-tahap tina Mega Drive Contra kaulinan. Ieu katingali saatos tina tempat kusabab gaya béda game. Tungtungna kami gaduh audio. Yep, bijil sareng miskin pisan dibandingkeun sareng Super Famicom. Janten hehehehe, Kontra Spirits di GBA sanés mangrupikeun patch dina patandingan aslina. Aduh, intro leungit ogé! Salajengna up nyaéta port Game Boy aslina ku Factor 5. Ieu nempatkeun versi GBA éra. Kaulinan ngarasa asli sapertos aslina upami henteu langkung laun. Bom pinter anu hadir sareng urang ogé ngagaduhan intro. Aya seueur motong ati anjeun sareng sababaraha tingkatan anu langkung pondok atanapi rada dirobih. Tahap sapédah musna sareng sababaraha bos berprilaku béda tapi dasarna ieu mah Contra Spirits sareng versi maén hébat ogé. Contra Spirits ogé jalan ka Famicom berkat coder Cina, Ei-How Yang. Pasti ieu mangrupikeun vérsi teu resmi anu ngangge aset seni tina Super Kaulinan Famicom tapi moal kirang anu kirang ningali éta. Kaulinan nuturkeun aslina rada saé tapi aya béda tangtosna. Mimiti powerups diwateskeun lamun dibandingkeun sareng game aslina. Senapan sumebar ngan ukur api di 3 arah sabalikna tina 5 kusabab watesan hardware salaku conto. Kadali éta rada saé dipigawe sanajan pamuter henteu tiasa ngarobah arah bari rénggong. Anjeun ngan ukur tiasa nahan hiji pakarang ogé tapi éta henteu aya masalah anu lumayan. Aya genep tahap anu jinisna nuturkeun kaulinan asli. Tahap kahiji sami sareng leungit bos tank tingkat pertengahan. Tahap kadua saleresna tahap katilu ti aslina. Tahap katilu sabenerna tahap kaopatna. Sareng kuring pikirkeun panggung Kaopé saleresna tahap kalima, leres? Nope, éta tahap kadua tina pertandingan asli. Ngan ayeuna layar teu muterkeun, jelas. Langkung sadayana ieu mangrupikeun upaya anu lumayan. Pantes nyobian upami anjeun tiasa mendakanana

Patempuran Pelabuhan - Spraits Kontra

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="68.88" dur="5.44"> Contra parantos lami francais panjang sareng puncak popularitasna salaku judul ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="74.32" dur="4.92"> Spraits kontra dikenal salaku Contra III Perang Alien di AS atanapi anu parah dirobih </text>
<text sub="clublinks" start="79.24" dur="2.4"> Super Probotector: Pemberontak Alien di Éropa. </text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="7.02"> Spirits Contra pencét Super Famicom dina tanggal 28 Pebruari 1992 dina hiji waktu Konami henteu tiasa ngalakukeun salah. </text>
<text sub="clublinks" start="90.1" dur="4.26"> Ngaran Konami hartosna game kualitas teu siga ayeuna di 15 taun kapengker. </text>
<text sub="clublinks" start="95.42" dur="4.6"> Contra Spirits gaduh suap pilem kualitas pikeun éta, hususna musik. </text>
<text sub="clublinks" start="100.02" dur="3.48"> Ieu utamina berkat diréktur pertandingan, Nobuya Nakazato. </text>
<text sub="clublinks" start="104.44" dur="4.24"> Anjeunna ngarasa yén buruan kedah gaduh atraksi pilem Hollywood Sci-Fi Aksi sareng anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="108.68" dur="5.74"> suksés berkat soundtrack epik sareng daérah maén anu anjeunna diperkenalkan ka buruan. </text>
<text sub="clublinks" start="115.28" dur="3.78"> Nalika maén anjeun ogé bakal perhatikeun yén unggal panggung gaduh boss mini. </text>
<text sub="clublinks" start="119.07" dur="4.359"> Nobuya nambihan ieu nalika anjeunna karasa gaya midangkeun tradisional dimana anjeun ngajalankeun tempat a </text>
<text sub="clublinks" start="123.429" dur="3.551"> panggung pikeun ngalawan bos di tungtungna ieu parah. </text>
<text sub="clublinks" start="127.58" dur="2.4"> Anjeunna yakin nyandak kaputusan anu leres pikeun nambihan bos mini. </text>
<text sub="clublinks" start="130.44" dur="4.22"> Gandeng sareng antrian game hebat, soundtrack hebat sareng grafis tambah sababaraha kali </text>
<text sub="clublinks" start="134.66" dur="4.34"> tungtungna damel Contra Spirits anu pangsaéna dina séri. </text>
<text sub="clublinks" start="230.96" dur="3.88"> Janten port munggaran anu badé dipilampah nyaéta dina Game Boy Advance. </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="7.05"> Ayeuna, GBA aya bumi seueur piss anu kirang nyukuran palabuhan Super Famicom sareng ieu sanés ngabébas. </text>
<text sub="clublinks" start="241.9" dur="3.48"> Anjeun tiasa nyarios yén ieu dilakukeun saatos waktos Konami lirén ngurus. </text>
<text sub="clublinks" start="246.18" dur="3.1"> Janten, hayu urang tingalikeun masalah-masalah kaulinan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="250.04" dur="4.9"> Mimiti area tampilan parantos diageungkeun, janten bari sprites langkung ageung hartosna aya </text>
<text sub="clublinks" start="254.94" dur="1.54"> euweuh rohangan. </text>
<text sub="clublinks" start="256.48" dur="4.37"> Grafis sacara signifikan blockier dibandingkeun sareng versi aslina. </text>
<text sub="clublinks" start="260.85" dur="2.77"> Warna na dikumbah atanapi ngan pikasieuneun. </text>
<text sub="clublinks" start="264.04" dur="4.46"> Ieu sigana pikeun dilakukeun aranjeunna langkung jéntré dina layar GBA generasi munggaran sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="268.5" dur="0.88"> Sajujurna. </text>
<text sub="clublinks" start="270.14" dur="1.92"> Midangkeun parantos ogé robih. </text>
<text sub="clublinks" start="272.32" dur="1.72"> Teu aya deui bom pinter deui. </text>
<text sub="clublinks" start="274.36" dur="4.32"> Anjeun ngan ukur tiasa nahan hiji senjata pikeun sababaraha alesan sareng moal tiasa gerak bari nongkrong sareng moto </text>
<text sub="clublinks" start="278.68" dur="1.18"> dina waktos anu sasarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="280.32" dur="2.34"> Ieu ngarecah sababaraha bagéan kaulinan. </text>
<text sub="clublinks" start="282.66" dur="3.85"> Lajeng aya pilihan ngagentos tahap-tahap overhead sareng tahap-tahap tina Mega Drive Contra </text>
<text sub="clublinks" start="286.51" dur="0.49"> kaulinan. </text>
<text sub="clublinks" start="287.18" dur="2.86"> Ieu katingali saatos tina tempat kusabab gaya béda game. </text>
<text sub="clublinks" start="291.24" dur="1.54"> Tungtungna kami gaduh audio. </text>
<text sub="clublinks" start="292.78" dur="4.34"> Yep, bijil sareng miskin pisan dibandingkeun sareng Super Famicom. </text>
<text sub="clublinks" start="297.12" dur="4.21"> Janten hehehehe, Kontra Spirits di GBA sanés mangrupikeun patch dina patandingan aslina. </text>
<text sub="clublinks" start="301.33" dur="3.17"> Aduh, intro leungit ogé! </text>
<text sub="clublinks" start="370.24" dur="2.94"> Salajengna up nyaéta port Game Boy aslina ku Factor 5. </text>
<text sub="clublinks" start="373.72" dur="1.96"> Ieu nempatkeun versi GBA éra. </text>
<text sub="clublinks" start="376.2" dur="2.82"> Kaulinan ngarasa asli sapertos aslina upami henteu langkung laun. </text>
<text sub="clublinks" start="379.02" dur="3.02"> Bom pinter anu hadir sareng urang ogé ngagaduhan intro. </text>
<text sub="clublinks" start="382.6" dur="4.08"> Aya seueur motong ati anjeun sareng sababaraha tingkatan anu langkung pondok atanapi rada dirobih. </text>
<text sub="clublinks" start="387.14" dur="4.84"> Tahap sapédah musna sareng sababaraha bos berprilaku béda tapi dasarna ieu mah Contra </text>
<text sub="clublinks" start="391.98" dur="3.2"> Spirits sareng versi maén hébat ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="4.96"> Contra Spirits ogé jalan ka Famicom berkat coder Cina, Ei-How Yang. </text>
<text sub="clublinks" start="502.92" dur="4.06"> Pasti ieu mangrupikeun vérsi teu resmi anu ngangge aset seni tina Super </text>
<text sub="clublinks" start="506.98" dur="3.54"> Kaulinan Famicom tapi moal kirang anu kirang ningali éta. </text>
<text sub="clublinks" start="511.18" dur="3.66"> Kaulinan nuturkeun aslina rada saé tapi aya béda tangtosna. </text>
<text sub="clublinks" start="515.54" dur="3.16"> Mimiti powerups diwateskeun lamun dibandingkeun sareng game aslina. </text>
<text sub="clublinks" start="518.7" dur="5.009"> Senapan sumebar ngan ukur api di 3 arah sabalikna tina 5 kusabab watesan hardware </text>
<text sub="clublinks" start="523.709" dur="0.871"> salaku conto. </text>
<text sub="clublinks" start="525.1" dur="3.44"> Kadali éta rada saé dipigawe sanajan pamuter henteu tiasa ngarobah arah bari </text>
<text sub="clublinks" start="528.54" dur="1"> rénggong. </text>
<text sub="clublinks" start="529.88" dur="3.36"> Anjeun ngan ukur tiasa nahan hiji pakarang ogé tapi éta henteu aya masalah anu lumayan. </text>
<text sub="clublinks" start="533.78" dur="2.9"> Aya genep tahap anu jinisna nuturkeun kaulinan asli. </text>
<text sub="clublinks" start="537.18" dur="3.44"> Tahap kahiji sami sareng leungit bos tank tingkat pertengahan. </text>
<text sub="clublinks" start="541.12" dur="3.18"> Tahap kadua saleresna tahap katilu ti aslina. </text>
<text sub="clublinks" start="544.3" dur="2.03"> Tahap katilu sabenerna tahap kaopatna. </text>
<text sub="clublinks" start="546.33" dur="3.37"> Sareng kuring pikirkeun panggung Kaopé saleresna tahap kalima, leres? </text>
<text sub="clublinks" start="550.18" dur="2.26"> Nope, éta tahap kadua tina pertandingan asli. </text>
<text sub="clublinks" start="552.9" dur="2.78"> Ngan ayeuna layar teu muterkeun, jelas. </text>
<text sub="clublinks" start="556.22" dur="1.62"> Langkung sadayana ieu mangrupikeun upaya anu lumayan. </text>
<text sub="clublinks" start="557.98" dur="1.84"> Pantes nyobian upami anjeun tiasa mendakanana </text>