Погледнете ја реакцијата на Андерсон Купер на Мајк Пенс со употреба на „м-збор“ subtitles

5STORINFECTIONS EUS THNT LOHEY STATETIRE TION, TN ЈОН РАЗВОЈ АКТУАЛНО ОДИЕ. ЕД ОД ЦЕС ПРИДРУНИ ИСТАНИЦИ ЗА ДРАВНИЦИ НИЕ ЛИНИ ОСИДЕ КЛИНИКА ПО СИТЕ ВТОР ИЛИ ОВИЕ МОOSTЕТИ ВО ТЕКСАСИТЕ, ООН не само што е Т Случај CNG БРОЈ ОФИИ РИ ДЕН. 'ЛК ДО ДОКР. Е НОРРЕ МОРИНФЕКТУ КАС, С 15 Г. EQ до W МАСКИ.ГЕВЕРНОРФ КАНСАС Е СТАТИВИДЕ ЗОПОСЕДНА И ГАМСНДХТ ПАРКИ. ОТВОРИТЕ АНДК НЕ Е ДОСТОЈБА ОБЕДИНЕВИ ПЕТЕЈОН ЕСАМЕ.БУ НА СЕ ВЕТНИЦА СО VIC TS WHOLYS TAS стр ВЕАИД WO OFFICIALN КУТЕ СЕ R MASK, WERYone Areas КАДЕ С МНТНГ, М МАСКИ ЕА ИЛЛ, Д ПОСТОИ КАКО ТИЛИ. ХАЛТИНГЛИЈАГО ПОГОЛЕМ, ИКЕ РЕС? ЕОПЛЕ ER ALLWN L BEENNG, THA ВЕБЕГСКИ ОБЕДИНЕЦИ И ПОВЕЕ Т ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ НЕ ДА ПРИДН АЛ БУНКЕР И СЕКОЈ ОД СУБ Т АСБЕ ПОДНЕСУВА ВЕРИМАСК. ЗОШТО ДОНУЕКЕ САМО ОДГОВОР ТЕП СВЕТСКИ СПИС CONA FORCE E ПОВИКУВА THEЕ НА W AGG О, ЈААХ, ХаА INNTSO AHUHALPERSONIR КОЈ ПОДНЕСУВАЕ Т ОДГОВОРНИОТ АНГ ОД ТИЕ. ОВА Е ВЕЕ ОДИ МИФ ДОДЕЛНИ НЕКОИ ДА ЈАС АЛЕГЕДЕЛ ЛИДИНГИНГ ВИРУС. ПЕТ ОВИЕ ЕДНО ПРИРОДНИ ФИРУТ >> САС за автомобили, до HEAESOM СЕ СЕ ИЗВЕСТУВАЕ СЕ ТЕНСЕ.ИСТО ENTDIFIEREN WHOLE GOVERNORS ДА ГИ ГИ ААНОДОЛБ БРИЕФИ КОГА ИЛИ САМО АНОРУС РАБОТНИ ТОМИ НА ПЛИТЕКСИСТ. БИДЕ ТИ С ООНЕРИ ТИЕНЕР ЗЕЛЕНА. Т Т Е ИТАЛИЈА Спуштен AAT ЕКОН ВЛАНОХМЕ ПРАВЕШЕ Коорт И НЕ СМЕТЕ СТИКИТЕ. НИКОГАШ THN НАЦИОНАЛНА ЛЕВИЛ И ТЕС Т СЕРИЈАУ Д ТОА ДЕЕ О ТРЕСЕ УЧЕС. НГСНИЧНО ВО КТ НЕ СЕ. ДЕЛИНЕРИРАЕ И ПРЕСИ ЕВ УПАТСТВО ИАГАИ РОЗА АРЕНТ. Е IS.W, DE ITAAL Пронајдете ИНГ. КАКО МНОГУ ТОУ СВЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ И С. THIEOOASISECRETAFTH и HAN SS МЕСЕЦ АГО БЕЗБЕДНИК ISN CSERO TDOZAS WINDOW IS CNN CEDNTHETIONAL CIOR COL ИМА МИСЛИ ЛУЕ И ЛЕТО КОГА ЕВИОН ЕДИН АНДЕР ТН И А ТЕ СЕ.МЕАН, А. ЛИДЕРСИОТ. >> >> Јас, ЗАБИРАМЕ ЈУХА МАШКО. ИСЕ Бр НА КАКО СЕ ПОСТОИ H ОД СВЕТОТ И ТОА ДО ОД МИЛИОНСКИ луѓе РАБОТИТЕ ГО ИНВЕФЕКТИВНО И НЕ0Е ЕД КАРТАР НА ОВИЕ БРОЈИ А. ОВДЕ ВО УНИД Е ОБВО, ВИДИТЕ СЕ СТРУУВА СО OFS'V O ВО Т АЕ БРОЈ ГЕР КОНЦЕРОНОЦИИНАТА ИТАЛИЈА Е Ш ЛИIGHА ВО ИТАЛИЈА Бр НА ТЕОСЕМ, ЛУЕ КОЈ ЦЕТ КАТ СВЕТСКИ СПИХИ, ОЛУТЕЛНД ПРЕВЕНТАБ. ТОА СОВЕТОТ Р Е ТУКА ВО ДОМ ХО УСП ЛИКЕХЕР ДО Г ГРИА ТИЕ МОЛИ ЛЕР НА СРЕДНОСТА НА ЗДРАВ, ТИЕ ПОТРЕБА ДА СПИТАЛНИ АНДЕ

Погледнете ја реакцијата на Андерсон Купер на Мајк Пенс со употреба на „м-збор“

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.639" dur="2.136"> 5STORINFECTIONS </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="12.646"> EUS </text>
<text sub="clublinks" start="10.609" dur="12.513"> THNT LOHEY STATETIRE TION, TN </text>
<text sub="clublinks" start="21.688" dur="6.473"> ЈОН РАЗВОЈ АКТУАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="15.415"> ОДИЕ. ЕД ОД ЦЕС </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="12.579"> ПРИДРУНИ ИСТАНИЦИ ЗА ДРАВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="3.97"></text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="8.842"> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="49.049" dur="5.672"> ЛИНИ ОСИДЕ КЛИНИКА </text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="1.935"> ПО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="54.787" dur="7.474"> ВТОР ИЛИ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.626" dur="4.505"> МОOSTЕТИ ВО ТЕКСАСИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="62.361" dur="4.371"> ООН не само што е Т </text>
<text sub="clublinks" start="65.198" dur="2.97"> Случај CNG </text>
<text sub="clublinks" start="66.799" dur="2.069"> БРОЈ ОФИИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.601" dur="5.672"> РИ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="68.968" dur="18.685"> 'ЛК ДО ДОКР. </text>
<text sub="clublinks" start="74.373" dur="21.255"> Е НОРРЕ МОРИНФЕКТУ КАС, С 15 </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="3.87"> Г. </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="3.87"> EQ до W </text>
<text sub="clublinks" start="95.695" dur="8.107"> МАСКИ.ГЕВЕРНОРФ КАНСАС Е </text>
<text sub="clublinks" start="98.197" dur="8.609"> СТАТИВИДЕ ЗОПОСЕДНА И </text>
<text sub="clublinks" start="103.869" dur="10.811"> ГАМСНДХТ ПАРКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="113.646" dur="29.696"> ОТВОРИТЕ АНДК НЕ Е ДОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="137.703" dur="10.544"> ОБЕДИНЕВИ ПЕТЕЈОН ЕСАМЕ.БУ НА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="15.382"> ВЕТНИЦА СО </text>
<text sub="clublinks" start="158.324" dur="3.337"> VIC TS WHOLYS TAS стр </text>
<text sub="clublinks" start="158.324" dur="3.337"> ВЕАИД </text>
<text sub="clublinks" start="159.225" dur="3.504"> WO OFFICIALN </text>
<text sub="clublinks" start="161.727" dur="7.608"> КУТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="9.075"> R MASK, WERYone Areas </text>
<text sub="clublinks" start="169.402" dur="12.446"> КАДЕ С МНТНГ, М МАСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="173.74" dur="15.982"> ЕА ИЛЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="6.54"> Д </text>
<text sub="clublinks" start="187.253" dur="6.54"> ПОСТОИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="189.788" dur="7.141"> ТИЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="11.011"> ХАЛТИНГЛИЈАГО </text>
<text sub="clublinks" start="196.996" dur="12.346"> ПОГОЛЕМ, ИКЕ РЕС? ЕОПЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="205.738" dur="7.475"> ER ALLWN L BEENNG, THA </text>
<text sub="clublinks" start="209.409" dur="6.072"> ВЕБЕГСКИ ОБЕДИНЕЦИ И ПОВЕЕ Т </text>
<text sub="clublinks" start="213.279" dur="4.204"> ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ НЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="215.548" dur="3.236"> ПРИДН АЛ БУНКЕР </text>
<text sub="clublinks" start="217.549" dur="7.875"> И СЕКОЈ ОД СУБ </text>
<text sub="clublinks" start="219.786" dur="10.944"> Т АСБЕ ПОДНЕСУВА ВЕРИМАСК. </text>
<text sub="clublinks" start="225.491" dur="6.907"> ЗОШТО ДОНУЕКЕ </text>
<text sub="clublinks" start="230.796" dur="4.472"> САМО ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="12.346"> ТЕП СВЕТСКИ СПИС </text>
<text sub="clublinks" start="235.335" dur="13.646"> CONA FORCE E ПОВИКУВА THEЕ НА W AGG </text>
<text sub="clublinks" start="244.911" dur="12.111"> О, ЈААХ, ХаА </text>
<text sub="clublinks" start="249.048" dur="12.312"> INNTSO AHUHALPERSONIR КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="257.089" dur="11.312"> ПОДНЕСУВАЕ Т </text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="7.975"> ОДГОВОРНИОТ АНГ ОД ТИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="268.468" dur="2.902"> ОВА Е ВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="269.469" dur="5.839"> ОДИ МИФ </text>
<text sub="clublinks" start="271.437" dur="7.975"> ДОДЕЛНИ НЕКОИ ДА ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="275.374" dur="17.451"> АЛЕГЕДЕЛ ЛИДИНГИНГ ВИРУС. </text>
<text sub="clublinks" start="279.479" dur="16.549"> ПЕТ ОВИЕ ЕДНО ПРИРОДНИ ФИРУТ </text>
<text sub="clublinks" start="292.892" dur="5.572"> >> САС за автомобили, до </text>
<text sub="clublinks" start="297.096" dur="4.337"> HEAESOM </text>
<text sub="clublinks" start="300.5" dur="12.412"> СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="300.5" dur="12.412"> ИЗВЕСТУВАЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.873" dur="7.607"> ТЕНСЕ.ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="306.873" dur="7.607"> ENTDIFIEREN </text>
<text sub="clublinks" start="312.979" dur="15.448"> WHOLE GOVERNORS </text>
<text sub="clublinks" start="314.547" dur="23.957"> ДА ГИ ГИ ААНОДОЛБ </text>
<text sub="clublinks" start="328.494" dur="14.081"> БРИЕФИ КОГА ИЛИ САМО АНОРУС </text>
<text sub="clublinks" start="338.571" dur="6.807"> РАБОТНИ ТОМИ НА ПЛИТЕКСИСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="342.642" dur="12.279"> БИДЕ ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="12.313"> С </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="12.313"> ООНЕРИ ТИЕНЕР ЗЕЛЕНА. Т </text>
<text sub="clublinks" start="355.521" dur="9.243"> Т </text>
<text sub="clublinks" start="364.497" dur="3.437"> Е </text>
<text sub="clublinks" start="364.497" dur="3.437"> ИТАЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="365.431" dur="9.677"> Спуштен AAT </text>
<text sub="clublinks" start="371.971" dur="5.973"> ЕКОН ВЛАНОХМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="376.976" dur="5.572"> ПРАВЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="376.976" dur="5.572"> Коорт </text>
<text sub="clublinks" start="378.01" dur="6.106"> И НЕ СМЕТЕ СТИКИТЕ. НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="382.615" dur="18.484"> THN </text>
<text sub="clublinks" start="384.183" dur="32.432"> НАЦИОНАЛНА ЛЕВИЛ И ТЕС Т СЕРИЈАУ </text>
<text sub="clublinks" start="414.38" dur="6.64"> Д </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="8.075"> ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="422.054" dur="5.005"> ДЕЕ О </text>
<text sub="clublinks" start="425.491" dur="3.504"> ТРЕСЕ УЧЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="427.493" dur="5.072"> НГСНИЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="431.03" dur="7.474"> ВО КТ НЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="432.632" dur="7.641"> ДЕЛИНЕРИРАЕ И ПРЕСИ </text>
<text sub="clublinks" start="438.57" dur="13.615"> ЕВ </text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="10.977"> УПАТСТВО ИАГАИ РОЗА АРЕНТ. </text>
<text sub="clublinks" start="453.619" dur="9.943"> Е </text>
<text sub="clublinks" start="456.556" dur="8.574"> IS.W, DE ITAAL </text>
<text sub="clublinks" start="463.662" dur="4.671"> Пронајдете ИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="465.197" dur="4.471"> КАКО МНОГУ ТОУ СВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="468.4" dur="13.38"> ПРЕТСЕДАТЕЛ И С. </text>
<text sub="clublinks" start="479.612" dur="8.007"> THIEOOASISECRETAFTH и HAN SS </text>
<text sub="clublinks" start="481.847" dur="22.289"> МЕСЕЦ АГО БЕЗБЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="492.591" dur="16.616"> ISN CSERO TDOZAS WINDOW IS </text>
<text sub="clublinks" start="504.203" dur="8.475"> CNN CEDNTHETIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="509.342" dur="10.843"> CIOR COL </text>
<text sub="clublinks" start="516.582" dur="15.548"> ИМА МИСЛИ ЛУЕ И ЛЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="525.057" dur="13.079"> КОГА ЕВИОН ЕДИН АНДЕР ТН </text>
<text sub="clublinks" start="532.197" dur="6.24"> И А ТЕ СЕ.МЕАН, А. </text>
<text sub="clublinks" start="538.203" dur="0.935"> ЛИДЕРСИОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="538.503" dur="3.805"> >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="539.204" dur="9.276"> Јас, ЗАБИРАМЕ ЈУХА МАШКО. </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="13.214"> ИСЕ Бр </text>
<text sub="clublinks" start="546.178" dur="13.214"> НА КАКО СЕ ПОСТОИ H </text>
<text sub="clublinks" start="548.547" dur="12.479"> ОД СВЕТОТ И ТОА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="560.126" dur="2.602"> ОД МИЛИОНСКИ луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="561.093" dur="5.906"> РАБОТИТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="562.795" dur="4.838"> ИНВЕФЕКТИВНО И НЕ0Е ЕД </text>
<text sub="clublinks" start="567.066" dur="3.67"> КАРТАР НА ОВИЕ БРОЈИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="567.7" dur="15.515"> ОВДЕ ВО УНИД Е ОБВО, </text>
<text sub="clublinks" start="573.172" dur="25.091"> ВИДИТЕ СЕ СТРУУВА СО OFS'V O ВО Т АЕ БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="592.658" dur="11.544"> ГЕР КОНЦЕРОНОЦИИНАТА ИТАЛИЈА Е Ш </text>
<text sub="clublinks" start="598.397" dur="12.646"> ЛИIGHА ВО ИТАЛИЈА Бр </text>
<text sub="clublinks" start="604.269" dur="10.644"> НА ТЕОСЕМ, ЛУЕ КОЈ ЦЕТ КАТ </text>
<text sub="clublinks" start="611.11" dur="5.272"> СВЕТСКИ СПИХИ, ОЛУТЕЛНД ПРЕВЕНТАБ. </text>
<text sub="clublinks" start="614.98" dur="4.238"> ТОА СОВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="616.515" dur="3.104"> Р Е ТУКА ВО ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="619.285" dur="3.937"> ХО </text>
<text sub="clublinks" start="619.685" dur="3.737"> УСП ЛИКЕХЕР ДО Г </text>
<text sub="clublinks" start="623.289" dur="1.835"> ГРИА </text>
<text sub="clublinks" start="623.489" dur="3.17"> ТИЕ МОЛИ ЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="625.19" dur="5.272"> НА СРЕДНОСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="626.726" dur="3.736"> ЗДРАВ, ТИЕ ПОТРЕБА ДА СПИТАЛНИ АНДЕ </text>