Apa demonstrasi ing Portland isih ana subtitles

KANGGO SAKTI Nalika padha makarya KANG KANGGO KERJA Nalika padha makarya ing Nalika padha makarya ing FRONTLINES Nalika padha makarya ing FRONTLINES TO Nalika padha makarya ing FRONTLINES kanggo nglindhungi KANGGO NGgarap FRONTLINES KANGGO NGALAMI TANPA FRONTLINES KANGGO NGLindhungi FRONTLINES KANGGO NGEJAMAKE TOWNS KAYA FRONTLINES KANGGO NGELAMI TANPA KAYA NGADHAL FRONTLINES KANGGO NGLindhungi TOWNS KAYU KANGGO FRONTLINES KANGGO NGLindhungi TOWNS KAYU KANGGO INSTAN KAYU DIramalake INSTAN Kayane diramalake kanggo INSTAN saka Kayane diramalake kanggo INSTANS OF APLIKASI Kayane diramalake kanggo INSTAN saka FLAMES APLIKASI. SAKA GAMPANG GAMPANG. SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APA SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH, SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA KITU SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA KITU SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA WIS SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APA SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK E-mail Wis NAMPAK PINTU E-MAIL Wis NGUMEN PINTU E-mail ORA Wis entuk macem-macem email E-mail Wis entuk macem-macem email E-mail, APA APA Wis entuk macem-macem email E-mail, ora prekara babar pisan Wis NAMPAK PILIHAN E-MAIL ORA GOLEK APIK Wis NAMPAK PILIHAN E-mail ORA GOLEK APIK APIK APIK Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa sing Kasedhiya Dudu Babagan Sing Pertama, Nanging Apa Sing Dadi Kahanan Bener Dudu Babagan Sing Pertama, Nanging Babagan Apa sing Kahanan Sadurunge APA KANG BENAR sadurunge APA KANGGO BENER sadurunge APA KANGGO BENAR Sakdurunge Pecah APA KANGGO BENAR Sak durunge padha metu. KANGGO BROKE. KANGGO BROKE. JEAN KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM SENT KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM NGENTI IKI KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM NG kirim E-mail INI JEAN PUTNAM NG kirim E-mail INI JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail INI LAN JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL LAN AKU JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-mail INI LAN AKU KANGGO JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL INI LAN AKU NGANGGO JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-mail INI LAN AKU NGANGGO A JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL INI LAN AKU NGANGGO BANYAK LAN AKU KANGGO NGANGGO BULAN Lan aku wis entuk pirang-pirang ton LAN AKU KANGGO NGANGGO JENIS INI. Saka Iki. Saka Iki. Aku Saka Iki. AKU tegese Saka Iki. AKU KANGGO AKU Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO SIJI Saka Iki. AKU AKU NGANGGO SIJI Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO SIJI MUNG SAJI KANGGO AKU NGANGGO SIJI MUNG SAJI AKU AKU NGANGGO SIJI SIJI sadurunge KANGGO AKU NGANGGO SIJI SAJAMU SAJI-JOWO. Tampilake. Tampilake. JEAN Tampilake. JEAN NGOMONG Tampilake. JEAN NGOMONG KANG Tampilake. JEAN jarene karo Tampilake. JEAN NGOMONG IKI Tampilake. JEAN NGOMONG ING WIS AT Tampilake. JEAN NGUCAPAKAKE ING ASU ING JEAN NGUCAPAKAKE ING ASU ING JEAN NGOMONG APIK ING JABUR, JEAN NGOMONG IKI KALIMUTAN ING MURU, IKU JEAN NGOMONG IKI SAJALAN ING JAMAN, WIS KANGGO JEAN NGOMONG IKI SAJALUR ING NGADAP, WIWI SESUARU JEAN NGOMONG APIK-TETAK ING FOREFRONT, KANGGO ANJEJE Sadurunge, ana liyane Sadurunge, ana sing jejere NO Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane babar pisan Sadurunge, ana ing jejere ora ana kabar bab Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane karo warta babagan downcast TANPA WARTA KABEH Ora ana Warta Babagan PORTLAND TURUN Ora ana Warta babagan protes PORTLAND sing diturunake Ora ana Warta babagan protes PORTLAND sing diturunake lan Ora ana Warta babagan protes lan serangan ROTOT PORTLAND. PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Duwe PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Duwe PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg wiwit kawitan PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg wiwit jaman semana Wis padha mandheg wiwit jaman semana Wis padha mandheg mula wiwit pirang-pirang KANGGO NGEJEKI IKI SAKING WONG SING APA KANGGO DITETAPI IKI SAKING WIS Akeh Wong KANGGO DITETAPI IKI WIT-WIT Akeh Wong sing Takon. Akeh wong sing takon. Akeh wong sing takon. WE Akeh wong sing takon. WE GAMBAR Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA BENAR Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA BARU GOLEK Akeh wong sing takon. KAMU GOLEK APA KUDU NGADAP KAMU GOLEK APA KUDU NGADAP KAMU GAMBAR APA KUDU NGADULU LAN KAMU GAMBAR APA KUDU NGADULU LAN TAKE KAMU GAMBAR KITA BISA NGADILAKAKE LAN TAKE A KAMU GAMBAR KITA BISA NGADILAK LAN Katon Katon. LAN TAMPILAN. LAN TAMPILAN. OBVIOUSLY LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI LAN TAMPILAN. OBVIOUSLY SAIKI LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI KITU ORA BISA LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI KITU ORA BISA ATUR LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI SAIKI ORA BISA NGAREP SAKSI SAIKI SAIKI ORA BISA NGAREP SAKSI SAIKI SAIKI IKU ORA KATENE NGECE SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING KABEH SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING KABEH INSTAN SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING ING KABEH INSTANSANE KABEH INSTAN KABEH KABEH INSTAN OF HOLDING BEBERAPA Saben INSTANSA BEBERAPA PANJANG SETIAP INSTAN SABENE NANGGO A SETIAP INSTANE SABENE NANGGO TANDA SETIAP INSTAN SABENE NANGGO TANDA LAN SETIAP INSTAN SABENE NANGGO TANDA LAN Gawe NGANGGO TANDA LAN Gawe NGANGGO TANDA LAN GAWE NGANGGO TANDA LAN Gawe Swara NGANGGO TANDA LAN NGADALAKAKE SUARA. SAKING SUCU KANGGO. SAKING SUCU KANGGO. Nanging SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep lunga SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep SAKING SUCU KANGGO. NANGING AKU NGANGGO ASSUME SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep ngramal sing Nanging aku arep ngramal sing Nanging aku arep ngramal sing paling Nanging aku arep ngramal sing paling Nanging aku arep ngramal sing paling akeh iki Nanging aku arep ngramal sing paling E-mail iki Nanging aku arep ngramal sing paling E-mail iki saka PALING E-mail ING SAKA PALING E-mail ING KABEH PALING E-mail ING KANGGO WONG SOPA PALING E-mail ING SAKING SAKING WONG PALING E-mail ING SAKING WONG SING PITUTUR PALING E-mail ING SAKING WONG SING PITUTUR PALING E-mail ING SAKING SAKING WONG KANG TANE PUNYA Wong sing takon babagan Wong sing takon bab liyane Wong sing takon babagan akeh sing luwih akeh Wong sing takon babagan protes sing akeh Wong sing takon babagan luwih akeh protes sampeyan Wong sing takon babagan protes liyane sing sampeyan ngerti, Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, THE Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, liyane Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, siji-sijine Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring rampung Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring dipungkasi Wong-wong sing asring rampung Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES ANTARA Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES antarane polisi CLASHET ANTARA POLIS CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI lan CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI lan RIOTER. PROTESTER lan RIOTER. PROTESTER lan RIOTER. Dadi PROTESTER lan RIOTER. Dadi awake dhewe PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep lunga PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep menyang PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dewe arep DEBUT PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep utang A PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep nggawe utang BARU Dadi, awake dhewe arep nggawe utang BARU Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene Dadi, kita bakal menehi utang bagean anyar ing kene Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene crita. SEGMEN ING KENE ING CERITA. SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN IKI SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN IKI A SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN KANGGO Pitakon SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN KANGGO Pitakon >> LAN KANGGO Pitakon >> LAN KANGGO Pitakon Ana Ing kana >> LAN KANGGO Pitakon Ana CLASHES >> LAN KANGGO INGKANG PITAKON ANA CLASHES ANTARA Ana CLASHET ANTARA Ana CLASHET antarane PROTESTER Ana CLASHES antarane PROTESTER lan Ana CLASHET antarane PROTESTER lan POLISI Ana CLASHET ANTARA PROTESTER lan POLISI Pungkasan PROTESTER lan POLIS Pungkasan PROTESTER lan POLIS WENGI Bengi? Bengi? Bengi? >> Bengi? >> THE Bengi? >> Wangsulane Bengi? >> JAWABANE IKI Bengi? >> JAWABANE ORA. >> JAWABANE ORA. >> JAWABANE ORA. IKU >> JAWABANE ORA. IKI ORA. IKI ORA. IKI ORA. YEAH, IKI ORA. YEAH, IKU IKI ORA. YEAH, IKU IKU IKI ORA. YEAH, IKU IKU IKI ORA. YA, IKU IKU PALING LUCU YA, IKU IKU PALING LUCU YEAH, IKU IKU PALING BESAR YEAH, IKU IKU PALING BESAR WE WE YEAH, Kuwi KANGGO FONT paling gedhe sing kita lakoni. FONT WE Duwe. FONT WE Duwe. THE FONT WE Duwe. JAWABAN FONT WE Duwe. JAWABAN IKI FONT WE Duwe. JAWABANE ORA FONT WE Duwe. JAWABANE ORA CEPAT JAWABANE ORA CEPAT JAWABANE ORA KENCI KECAP JAWABANE ORA KENCENG COCENSI JAWABANE ORA KODE CEPET, COINCIDENTALLY ENTHGHGH THOUGH, COINCIDENTALLY ENTHGHGH THOUGH, SETIAP COINCIDENTALLY ENGHGH THOUGH, SAUATNA NGAN COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI APA COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI KANGGO A SEBENERNE BENE ORA A SEBENERNE BENE IKI WIS MINGGU SEJENNE BISA IKU WIS MINGGU SEBENARNE BISA IKU WIS MINGKING IKI SEBENARNE BISA IKI WIS MINGKU ING NGISI SAENE JENENG KANGGO MINGGU MULAI ING KANGGO DITULIS, MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN DITUKUNG, IKI MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, ORA ORA MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, ORA WIS MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE ORA A MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE MINGGU MINGGU MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE ORA WIS WIS ORA WIS WIS MINGGU ORA IKU WIS MINGGU MULAI PORTLAND ORA KANGGO MINGGU MULAI POLIS PORTLAND ORA KANGGO MINGGU MULAI POLIS PORTLAND REKODE ORA WIS WIS MINGKU Wiwit POLISI PORTLAND REKODE APA POLISI PORTLAND REKODE APA POLISI PORTLAND NGrekam Panyekel POLISI PORTLAND REKODE NANG APIK APA POLISI PORTLAND REKODE APA APA POLISI PORTLAND REKODE NANGGO PAKET. TUNGGAL ING PROTES. TUNGGAL ING PROTES. THE TUNGGAL ING PROTES. VIDEO ING TUNGGAL ING PROTES. VIDEO KITU TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon Deleng TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon ING kene VIDEO sing Katon ING kene VIDEO sing Katon ING KENE VIDEO sing Katon ING KENE LAST VIDEO sing KANGGO Deleng ING KENE SENENG LAST VIDEO sing KANGGO Deleng ING KENE WI SENI WENGI VIDEO sing Katon ING ING INI WENGI PALING LASA WENGI PALASA SELASA ING JAM WIS LASA SENI WENGI ING RABU WIS LASA SENI WENGI ING WENGI ISUK WIS LASA SENI WENGI ING KELOMPONG MESU WENNESDAY KELOMPONG MESU RABU KELOMPONG MESU RABU MARET KELOMPONG MESU WENNES DARI MARANG KELOMPONG WENGI RABU INGKANG DATENG GOLEK MARCHED Liwat DownTOWN MARCHED Liwat PORTLAND TURUN MARCHED Liwat PORTLAND TURUN FOR MARCHED Liwat PORTLAND TURUN KANGGO A MARCHED Liwat PORTLAND TURUN Sithik MARCHED Liwat PORTLAND TURUN KANGGO JAM. PORTLAND KANGGO JAM sawetara. PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLISI PORTLAND KANGGO JAM sawetara. PUNGKAS POLISI PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLIS PUNGKAS PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLIS AKHIR TAMPIL PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLISI AKHIR TAMPIL 11 POLISI AKHIR TAMPIL 11 POLIS AKHIR NANGGO 11 WONG, POLISI NING TAPAK MENANGGO 11 WONG, KANGGO POLIS AKHIR NANGGO 11 WONG, jarene POLIS AKHIR NANGISAKE 11 WONG, SING DIKINGGO POLIS AKHIR NANGKAP 11 WONG, KANGGO NGANGGO BLOK WONG-WONG, KANGGO NGGO BLOK WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOK Wong-wong, jarene kanggo dalan BLOCK lan WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN Jebule WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN BARONGAN WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN KABEH NGANGGO Lurung-lurung lan mbuwang perkara ing Lurung-lurung lan mbuwang perkara ing COPS. KOPI KOPI SAIKI KOPI SAIKI Wiwit KOPI SAIKI IKI WIS KOPI SAIKI SAKI KAMU KOPI SAIKI MULA KITA WIS ORA KOPI SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon SAIKI MULA KITA WIS ORA KENE BESAR SAIKI MULA KITA WIS ORA NAMPAK GATHERING BESAR

Apa demonstrasi ing Portland isih ana

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.1">KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="1.201" dur="0.1"> SAKTI</text>
<text sub="clublinks" start="1.301" dur="0.067"> Nalika padha makarya</text>
<text sub="clublinks" start="1.368" dur="0.1"> KANG KANGGO KERJA</text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.367"> Nalika padha makarya ing</text>
<text sub="clublinks" start="1.835" dur="0.066"> Nalika padha makarya ing FRONTLINES</text>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="1.969"> Nalika padha makarya ing FRONTLINES TO</text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.2"> Nalika padha makarya ing FRONTLINES kanggo nglindhungi</text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> KANGGO NGgarap FRONTLINES KANGGO NGALAMI TANPA</text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.234"> FRONTLINES KANGGO NGLindhungi</text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.166"> FRONTLINES KANGGO NGEJAMAKE TOWNS KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> FRONTLINES KANGGO NGELAMI TANPA KAYA NGADHAL</text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.167"> FRONTLINES KANGGO NGLindhungi TOWNS KAYU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.067"> FRONTLINES KANGGO NGLindhungi TOWNS KAYU KANGGO INSTAN</text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.234"> KAYU DIramalake INSTAN</text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.2"> Kayane diramalake kanggo INSTAN saka</text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.167"> Kayane diramalake kanggo INSTANS OF APLIKASI</text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.066"> Kayane diramalake kanggo INSTAN saka FLAMES APLIKASI.</text>
<text sub="clublinks" start="5.538" dur="0.201"> SAKA GAMPANG GAMPANG.</text>
<text sub="clublinks" start="5.739" dur="2.035"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.4"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APA</text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.034"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.167"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="8.375" dur="0.2"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APIK APIK KABEH,</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.066"> SAKA GAMPANG GAMPANG. SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.201"> SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> SAIKI APA APA KANGGO KABEH, KITA WIS</text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.133"> SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.134"> SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.066"> SAIKI APA APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK E-mail</text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.2"> Wis NAMPAK PINTU E-MAIL</text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.134"> Wis NGUMEN PINTU E-mail ORA</text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.067"> Wis entuk macem-macem email E-mail</text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.1"> Wis entuk macem-macem email E-mail, APA APA</text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.001"> Wis entuk macem-macem email E-mail, ora prekara babar pisan</text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.2"> Wis NAMPAK PILIHAN E-MAIL ORA GOLEK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.067"> Wis NAMPAK PILIHAN E-mail ORA GOLEK APIK APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.2"> Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan</text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.2"> Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa</text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa</text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.1"> Dudu Babagan Pisanan Nanging Babagan Apa sing Kasedhiya</text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.134"> Dudu Babagan Sing Pertama, Nanging Apa Sing Dadi Kahanan Bener</text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> Dudu Babagan Sing Pertama, Nanging Babagan Apa sing Kahanan Sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.2"> APA KANG BENAR sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> APA KANGGO BENER sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> APA KANGGO BENAR Sakdurunge Pecah</text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.067"> APA KANGGO BENAR Sak durunge padha metu.</text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.233"> KANGGO BROKE.</text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.236"> KANGGO BROKE. JEAN</text>
<text sub="clublinks" start="15.048" dur="0.2"> KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM</text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.2"> KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM SENT</text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.2"> KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM NGENTI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.067"> KANGGO BROKE. JEAN PUTNAM NG kirim E-mail INI</text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.2"> JEAN PUTNAM NG kirim E-mail INI</text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail INI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.1"> JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL LAN AKU</text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.166"> JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-mail INI LAN AKU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL INI LAN AKU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.134"> JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-mail INI LAN AKU NGANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> JEAN PUTNAM NGUNJUKI E-MAIL INI LAN AKU NGANGGO BANYAK</text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.167"> LAN AKU KANGGO NGANGGO BULAN</text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.134"> Lan aku wis entuk pirang-pirang ton</text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> LAN AKU KANGGO NGANGGO JENIS INI.</text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.167"> Saka Iki.</text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.1"> Saka Iki. Aku</text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.1"> Saka Iki. AKU tegese</text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.101"> Saka Iki. AKU KANGGO AKU</text>
<text sub="clublinks" start="17.384" dur="0.066"> Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.1"> Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO SIJI</text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.134"> Saka Iki. AKU AKU NGANGGO SIJI</text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.067"> Saka Iki. KANGGO AKU NGANGGO SIJI MUNG SAJI</text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.2"> KANGGO AKU NGANGGO SIJI MUNG SAJI</text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.1"> AKU AKU NGANGGO SIJI SIJI sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="0.067"> KANGGO AKU NGANGGO SIJI SAJAMU SAJI-JOWO.</text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.333"> Tampilake.</text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> Tampilake. JEAN</text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.134"> Tampilake. JEAN NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="0.1"> Tampilake. JEAN NGOMONG KANG</text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.1"> Tampilake. JEAN jarene karo</text>
<text sub="clublinks" start="18.985" dur="0.1"> Tampilake. JEAN NGOMONG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.134"> Tampilake. JEAN NGOMONG ING WIS AT</text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.066"> Tampilake. JEAN NGUCAPAKAKE ING ASU ING</text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.334"> JEAN NGUCAPAKAKE ING ASU ING</text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.134"> JEAN NGOMONG APIK ING JABUR,</text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.1"> JEAN NGOMONG IKI KALIMUTAN ING MURU, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> JEAN NGOMONG IKI SAJALAN ING JAMAN, WIS KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.067"> JEAN NGOMONG IKI SAJALUR ING NGADAP, WIWI SESUARU</text>
<text sub="clublinks" start="20.02" dur="0.066"> JEAN NGOMONG APIK-TETAK ING FOREFRONT, KANGGO ANJEJE</text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.167"> Sadurunge, ana liyane</text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="1.802"> Sadurunge, ana sing jejere NO</text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.2"> Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane</text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.234"> Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane babar pisan</text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.166"> Sadurunge, ana ing jejere ora ana kabar bab</text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.067"> Sadurunge, ana sing ora ana gandhengane karo warta babagan downcast</text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.301"> TANPA WARTA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="23.023" dur="0.166"> Ora ana Warta Babagan PORTLAND TURUN</text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> Ora ana Warta babagan protes PORTLAND sing diturunake</text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.134"> Ora ana Warta babagan protes PORTLAND sing diturunake lan</text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> Ora ana Warta babagan protes lan serangan ROTOT PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.2"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS.</text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.1"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="2.236"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.2"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg</text>
<text sub="clublinks" start="26.226" dur="0.2"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg</text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.133"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg wiwit kawitan</text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.067"> PROTONTS PORTLAND lan RIOTS. Wis padha mandheg wiwit jaman semana</text>
<text sub="clublinks" start="26.626" dur="0.234"> Wis padha mandheg wiwit jaman semana</text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.133"> Wis padha mandheg mula wiwit pirang-pirang</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.1"> KANGGO NGEJEKI IKI SAKING WONG SING APA</text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.134"> KANGGO DITETAPI IKI SAKING WIS Akeh Wong</text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.066"> KANGGO DITETAPI IKI WIT-WIT Akeh Wong sing Takon.</text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.167"> Akeh wong sing takon.</text>
<text sub="clublinks" start="27.46" dur="0.167"> Akeh wong sing takon. WE</text>
<text sub="clublinks" start="27.627" dur="0.134"> Akeh wong sing takon. WE GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="1.434"> Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA</text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="0.201"> Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> Akeh wong sing takon. KAMU GAMBAR KITA BARU GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> Akeh wong sing takon. KAMU GOLEK APA KUDU NGADAP</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.201"> KAMU GOLEK APA KUDU NGADAP</text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> KAMU GAMBAR APA KUDU NGADULU LAN</text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.067"> KAMU GAMBAR APA KUDU NGADULU LAN TAKE</text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> KAMU GAMBAR KITA BISA NGADILAKAKE LAN TAKE A</text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.066"> KAMU GAMBAR KITA BISA NGADILAK LAN Katon Katon.</text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.301"> LAN TAMPILAN.</text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.066"> LAN TAMPILAN. OBVIOUSLY</text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.067"> LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.134"> LAN TAMPILAN. OBVIOUSLY SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI KITU ORA BISA</text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="0.167"> LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI KITU ORA BISA ATUR</text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.066"> LAN TAMPILAN. SAKSI SAIKI SAIKI ORA BISA NGAREP</text>
<text sub="clublinks" start="31.097" dur="0.234"> SAKSI SAIKI SAIKI ORA BISA NGAREP</text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> SAKSI SAIKI SAIKI IKU ORA KATENE NGECE</text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.033"> SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="31.531" dur="0.167"> SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING KABEH INSTAN</text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.067"> SAKSI SAIKI SAIKI, BISA BISA NGARASA ING ING KABEH INSTANSANE</text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="1.301"> KABEH INSTAN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.2"> KABEH INSTAN OF HOLDING BEBERAPA</text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.2"> Saben INSTANSA BEBERAPA PANJANG</text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.2"> SETIAP INSTAN SABENE NANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="33.666" dur="0.101"> SETIAP INSTANE SABENE NANGGO TANDA</text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.133"> SETIAP INSTAN SABENE NANGGO TANDA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> SETIAP INSTAN SABENE NANGGO TANDA LAN Gawe</text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.233"> NGANGGO TANDA LAN Gawe</text>
<text sub="clublinks" start="34.2" dur="0.134"> NGANGGO TANDA LAN GAWE</text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.133"> NGANGGO TANDA LAN Gawe Swara</text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> NGANGGO TANDA LAN NGADALAKAKE SUARA.</text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.2"> SAKING SUCU KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.1"> SAKING SUCU KANGGO. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="34.834" dur="0.1"> SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku</text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.067"> SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep lunga</text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.134"> SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep</text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.1"> SAKING SUCU KANGGO. NANGING AKU NGANGGO ASSUME</text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.066"> SAKING SUCU KANGGO. Nanging aku arep ngramal sing</text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.234"> Nanging aku arep ngramal sing</text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> Nanging aku arep ngramal sing paling</text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.1"> Nanging aku arep ngramal sing paling</text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="1.101"> Nanging aku arep ngramal sing paling akeh iki</text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.2"> Nanging aku arep ngramal sing paling E-mail iki</text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.067"> Nanging aku arep ngramal sing paling E-mail iki saka</text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.233"> PALING E-mail ING SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> PALING E-mail ING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> PALING E-mail ING KANGGO WONG SOPA</text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.134"> PALING E-mail ING SAKING SAKING WONG</text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.1"> PALING E-mail ING SAKING WONG SING PITUTUR</text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> PALING E-mail ING SAKING WONG SING PITUTUR</text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.067"> PALING E-mail ING SAKING SAKING WONG KANG TANE PUNYA</text>
<text sub="clublinks" start="37.971" dur="0.2"> Wong sing takon babagan</text>
<text sub="clublinks" start="38.171" dur="0.1"> Wong sing takon bab liyane</text>
<text sub="clublinks" start="38.271" dur="0.167"> Wong sing takon babagan akeh sing luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> Wong sing takon babagan protes sing akeh</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.1"> Wong sing takon babagan luwih akeh protes sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.067"> Wong sing takon babagan protes liyane sing sampeyan ngerti,</text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.2"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti,</text>
<text sub="clublinks" start="38.905" dur="1.068"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, THE</text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, liyane</text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.2"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, siji-sijine</text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.2"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring</text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring rampung</text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.067"> Luwih akeh protes sing sampeyan ngerti, sing asring dipungkasi</text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> Wong-wong sing asring rampung</text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES</text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.133"> Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES ANTARA</text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.067"> Wong-wong sing asring rampung karo CLASHES antarane polisi</text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.3"> CLASHET ANTARA POLIS</text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.101"> CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="2.302"> CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI lan</text>
<text sub="clublinks" start="44.077" dur="0.233"> CLASHET ANTARA PROTESTER POLISI lan RIOTER.</text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.334"> PROTESTER lan RIOTER.</text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.134"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi awake dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.1"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep lunga</text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.1"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep menyang</text>
<text sub="clublinks" start="45.078" dur="0.133"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dewe arep DEBUT</text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.1"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep utang A</text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.067"> PROTESTER lan RIOTER. Dadi, awake dhewe arep nggawe utang BARU</text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="0.267"> Dadi, awake dhewe arep nggawe utang BARU</text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar</text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="45.879" dur="0.133"> Dadi, kita bakal menehi utang bagean anyar ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> Dadi, awake dhewe arep menehi utang bagean anyar ing kene crita.</text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.167"> SEGMEN ING KENE ING CERITA.</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.066"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >></text>
<text sub="clublinks" start="46.312" dur="0.134"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.235"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.2"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN KANGGO Pitakon</text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> SEGMEN ING KENE ING CERITA. >> LAN KANGGO Pitakon</text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.233"> >> LAN KANGGO Pitakon</text>
<text sub="clublinks" start="48.381" dur="0.167"> >> LAN KANGGO Pitakon Ana Ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> >> LAN KANGGO Pitakon Ana CLASHES</text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> >> LAN KANGGO INGKANG PITAKON ANA CLASHES ANTARA</text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.3"> Ana CLASHET ANTARA</text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.1"> Ana CLASHET antarane PROTESTER</text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> Ana CLASHES antarane PROTESTER lan</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.1"> Ana CLASHET antarane PROTESTER lan POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.067"> Ana CLASHET ANTARA PROTESTER lan POLISI Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="2.369"> PROTESTER lan POLIS Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.3"> PROTESTER lan POLIS WENGI Bengi?</text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.334"> Bengi?</text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.2"> Bengi? >></text>
<text sub="clublinks" start="52.719" dur="0.133"> Bengi? >> THE</text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.067"> Bengi? >> Wangsulane</text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.134"> Bengi? >> JAWABANE IKI</text>
<text sub="clublinks" start="53.053" dur="0.066"> Bengi? >> JAWABANE ORA.</text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.234"> >> JAWABANE ORA.</text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> >> JAWABANE ORA. IKU</text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.067"> >> JAWABANE ORA. IKI ORA.</text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.267"> IKI ORA.</text>
<text sub="clublinks" start="53.787" dur="0.2"> IKI ORA. YEAH,</text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="1.001"> IKI ORA. YEAH, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.2"> IKI ORA. YEAH, IKU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.2"> IKI ORA. YEAH, IKU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.067"> IKI ORA. YA, IKU IKU PALING LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.2"> YA, IKU IKU PALING LUCU</text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.1"> YEAH, IKU IKU PALING BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.134"> YEAH, IKU IKU PALING BESAR WE WE</text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.066"> YEAH, Kuwi KANGGO FONT paling gedhe sing kita lakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.234"> FONT WE Duwe.</text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.133"> FONT WE Duwe. THE</text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.067"> FONT WE Duwe. JAWABAN</text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.134"> FONT WE Duwe. JAWABAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.2"> FONT WE Duwe. JAWABANE ORA</text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> FONT WE Duwe. JAWABANE ORA CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.367"> JAWABANE ORA CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.835"> JAWABANE ORA KENCI KECAP</text>
<text sub="clublinks" start="58.992" dur="0.233"> JAWABANE ORA KENCENG COCENSI</text>
<text sub="clublinks" start="59.225" dur="0.067"> JAWABANE ORA KODE CEPET,</text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.267"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THOUGH,</text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.133"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THOUGH, SETIAP</text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.101"> COINCIDENTALLY ENGHGH THOUGH, SAUATNA NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.1"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.133"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.1"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI APA</text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.067"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA NGALAMI KANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="60.193" dur="0.2"> SEBENERNE BENE ORA A</text>
<text sub="clublinks" start="60.393" dur="0.1"> SEBENERNE BENE IKI WIS MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> SEJENNE BISA IKU WIS MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.167"> SEBENARNE BISA IKU WIS MINGKING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="60.794" dur="2.035"> SEBENARNE BISA IKI WIS MINGKU ING NGISI</text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="0.267"> SAENE JENENG KANGGO MINGGU MULAI ING KANGGO DITULIS,</text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.2"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN,</text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.167"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN DITUKUNG, IKI</text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.133"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, ORA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="63.596" dur="0.1"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, ORA WIS</text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.101"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE ORA A</text>
<text sub="clublinks" start="63.797" dur="0.133"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> MINGGU MULA IKI IKI PANJENENGAN, DUWE ORA WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.3"> ORA WIS WIS MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="64.297" dur="0.134"> ORA IKU WIS MINGGU MULAI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> ORA KANGGO MINGGU MULAI POLIS PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.1"> ORA KANGGO MINGGU MULAI POLIS PORTLAND REKODE</text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> ORA WIS WIS MINGKU Wiwit POLISI PORTLAND REKODE APA</text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.267"> POLISI PORTLAND REKODE APA</text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.067"> POLISI PORTLAND NGrekam Panyekel</text>
<text sub="clublinks" start="65.098" dur="0.033"> POLISI PORTLAND REKODE NANG APIK APA</text>
<text sub="clublinks" start="65.131" dur="0.834"> POLISI PORTLAND REKODE APA APA</text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.301"> POLISI PORTLAND REKODE NANGGO PAKET.</text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.333"> TUNGGAL ING PROTES.</text>
<text sub="clublinks" start="66.599" dur="0.201"> TUNGGAL ING PROTES. THE</text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.133"> TUNGGAL ING PROTES. VIDEO ING</text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> TUNGGAL ING PROTES. VIDEO KITU</text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon</text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.1"> TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon Deleng</text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.067"> TUNGGAL ING PROTES. VIDEO sing Katon ING kene</text>
<text sub="clublinks" start="67.3" dur="0.2"> VIDEO sing Katon ING kene</text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.134"> VIDEO sing Katon ING KENE</text>
<text sub="clublinks" start="67.634" dur="0.167"> VIDEO sing Katon ING KENE LAST</text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.1"> VIDEO sing KANGGO Deleng ING KENE SENENG LAST</text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> VIDEO sing KANGGO Deleng ING KENE WI SENI WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.067"> VIDEO sing Katon ING ING INI WENGI PALING LASA</text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.333"> WENGI PALASA SELASA ING JAM</text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.134"> WIS LASA SENI WENGI ING RABU</text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="1.368"> WIS LASA SENI WENGI ING WENGI ISUK</text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.066"> WIS LASA SENI WENGI ING KELOMPONG MESU WENNESDAY</text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> KELOMPONG MESU RABU</text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.167"> KELOMPONG MESU RABU MARET</text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.167"> KELOMPONG MESU WENNES DARI MARANG</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> KELOMPONG WENGI RABU INGKANG DATENG GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.3"> MARCHED Liwat DownTOWN</text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.1"> MARCHED Liwat PORTLAND TURUN</text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.034"> MARCHED Liwat PORTLAND TURUN FOR</text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.1"> MARCHED Liwat PORTLAND TURUN KANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.133"> MARCHED Liwat PORTLAND TURUN Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.067"> MARCHED Liwat PORTLAND TURUN KANGGO JAM.</text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.233"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara.</text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.1"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.067"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara. PUNGKAS POLISI</text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLIS PUNGKAS</text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.134"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLIS AKHIR TAMPIL</text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.067"> PORTLAND KANGGO JAM sawetara. POLISI AKHIR TAMPIL 11</text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="1.801"> POLISI AKHIR TAMPIL 11</text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.401"> POLIS AKHIR NANGGO 11 WONG,</text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.233"> POLISI NING TAPAK MENANGGO 11 WONG, KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> POLIS AKHIR NANGGO 11 WONG, jarene</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.167"> POLIS AKHIR NANGISAKE 11 WONG, SING DIKINGGO</text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> POLIS AKHIR NANGKAP 11 WONG, KANGGO NGANGGO BLOK</text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.267"> WONG-WONG, KANGGO NGGO BLOK</text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOK</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> Wong-wong, jarene kanggo dalan BLOCK lan</text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.133"> WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN Jebule</text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.067"> WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN BARONGAN</text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.066"> WONG-WONG, KANGGO NGANGGO JALAN BLOKOK LAN KABEH NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.234"> Lurung-lurung lan mbuwang perkara ing</text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> Lurung-lurung lan mbuwang perkara ing COPS.</text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.2"> KOPI</text>
<text sub="clublinks" start="76.209" dur="0.133"> KOPI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="1.569"> KOPI SAIKI Wiwit</text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.2"> KOPI SAIKI IKI WIS</text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.2"> KOPI SAIKI SAKI KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> KOPI SAIKI MULA KITA WIS ORA</text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> KOPI SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.2"> SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="78.778" dur="0.1"> SAIKI MULA KITA WIS ORA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.201"> SAIKI MULA KITA WIS ORA KENE BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.033"> SAIKI MULA KITA WIS ORA NAMPAK GATHERING BESAR</text>