Дали протестите во Портланд сè уште се случуваат subtitles

ДОДЕКА ДОДЕКА ТИЕ ДОДЕКА РАБОТАТ ДОДЕКА РАБОТАТ Додека тие работат на ДОДЕКА РАБОТАТ НА ПРАВНИТЕ ДОДЕКА РАБОТАТ НА ПРАВНИТЕ ДО Додека тие работат на границите за заштита Додека тие работат на границите за заштита на градовите ПРАВНИ ЛИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИТЕ КАКО ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИТЕ КАКО ОЦЕНУВАНИ РАНОВНИ РАБОТИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИ КАКО ПРОТИВ ПРОТИВ РАНОВНИ РАБОТИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДИТЕ КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАЛНИЦА КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАЛНИЦИ КАКО ОЦЕНУВАНИ ЗА ИНСТАНЦИЈА ОД КАКО ОЦЕНУВАНИ ЗА ИНСТАНЦИЈА ОД ПРИСТАПУВАЕТО КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАКТ ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗ ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗИ СИ ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА САМО ОГРАМИ ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ЗАСИГУВАЈТЕ СЕ, ТИЕ СЕГА ЗАСИГУВАЈТЕ СЕ, ТИЕ СЕГА ОБРАЗИ СЕ, СЕГА ОБРАЗОВИ СЕ, ОБЕДИНИ СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАТЕ ДЕСЕТИ СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАВЕ ДЕСЕТИ СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАВЕ ДЕСЕТИ Е-пошта ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошта НЕ добиваат десетици електронски пораки ДОБИВАТЕ ДЕСЕТЕ Е-пошта, за кои не се ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за пожарите ДОБИВАТЕ ДЕСЕТЕ Е-пошта, а не за пожарите, но ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за пожарите, но за НЕ ЗА ПО FАРИТЕ АМА ЗА НЕ ЗА ПО FАРИТЕ АМА ЗА ШТО НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМА ЗА ОНА ШТО БЕШЕ НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ШТО СЕ СЛУЧУВА НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ОНА ШТО СЕ СЛУЧИЛЕ ПРАВО НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ОНА ШТО СЕ СЛУЧИЛ ПРАВОТО ПРЕД ШТО СЕ СЛУЧИЛ ПРАВО ПРЕД ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ТИЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ДА СЕ ПОТКРИТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ДА ИСКРШАТ. СЕ ПРЕКАААТ. СЕ ПРЕКАААТ. EИН СЕ ПРЕКАААТ. EИН ПУТНАМ СЕ ПРЕКАААТ. ИСПРАТЕН ИН ПУТНАМ СЕ ПРЕКАААТ. EИН ПУТНАМ ГО ИСПРАТИ ОВА СЕ ПРЕКАААТ. Eин Путнам го испрати овој е-пошта Eин Путнам го испрати овој е-пошта EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И. Eин Путнам го испрати овој е-пошта и јас Eин Путнам го испрати овој е-пошта и јас сум бил EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И СЕ ДОБИВАМ EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И ЈАС СЕ ДОБИВАМ А. Eин Путнам го испрати овој е-пошта и добив еден тон И ДОБИВАВ ТОН И ДОБИВАМ ТОН ТОН И ДОБИВАМ ТОН ОВИЕ. ОД ОВИЕ. ОД ОВИЕ. Јас ОД ОВИЕ. МИСЛАМ ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДЕКА ОД ОВИЕ. ЗНАЧАМ ДОБИВ ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДОБИВ ЕДНО ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДА СО ДОБИВАМ ЕДНО САМО ОД ОВИЕ. ЗНАЧАМ ДА ПОДАМ ЕДНО ПРЕД ЗНАЧАМ ДА ПОДАМ ЕДНО ПРЕД ЗНАЧИМЕ ДОБИВ ЕДНО САМО ПРЕД ОВА ЗНАЧИМЕ ДОБИВ ЕДНО САМО ПРЕД ЕЗИЈАТА. Емисијата. Емисијата. EИН Емисијата. - рече Eин Емисијата. SAАН SA рече СО Емисијата. JАН SAЕ СЕ ОБЕДИ Емисијата. JАН SAИВА СО ПО FНИЦИТЕ Емисијата. JАН SA рече со огнот на Емисијата. JАН SA рече со пожарите на JАН SA рече со пожарите на JАН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОРОТ, JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОРОТ, ЕВЕ JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТОА Е JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТЕКА СЕ СЛЕДНО JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТОА Е СЛЕДНО ПРЕДГОВОР, ОВДЕ СЕ СЛЕДНО ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО БР ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА ВЕСТИ ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА НОВОСТ ЗА ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА НОВИ ЗА ОВА ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА ВЕСТИ ЗА ДОOWNЕЛОТО НЕМА ВЕСТИ ЗА ДРTАВОТО НЕМА ВЕСТИ ЗА ДОЛГО ПОРТЛЕНД НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ПОРТЛОНДУНСКИОТ ПРОТЕСТ НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ВО ПОРТЛОНДУНСКИТЕ ПРОТЕСТИ И НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ПОРТЛЕНД ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ИМАТЕ ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ИМАТЕ ТИЕ ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. СЕ ЗАСТАНАА ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА СТАНАТ ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА ОСТАНАТ ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА ПОСТОЈАТ ТАКА ТАКА ПОСТОЈАТ ТАКА ТОЛКУ СЕ ЗАСТАНАА ТОЛКУ СЕ ЗАСТАНАА ОД ОВОЈ МНОГУ ЛУЕ ТАКА ПОСТАНУВААТ ТОЛКУ ОТКОЛУ МНОГУ ЛУЕ ТАКА ПОСТАНУВААТ ТОЛКУ ОТКОЛУ МНОГУ ПРАШАНИ ЛУЕ. МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. НИЕ МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКУВАМЕ МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКУВАМЕ САМО МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ САМО ОДИМЕ МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД И СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕДЕЛИ И ЗЕМИМЕ СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ НАПРЕД И ЗЕМИМЕ А. СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ НАПРЕД И ПОГЛЕДНЕТЕ. И ПОГЛЕДНЕТЕ. И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА НИЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОЕ ДА УПРАВИМЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИНСТАН ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИСТАН ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИНСТАН НА НЕКОЕ СЕКОЈ ИСНОВНО НЕКОЕ СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ХОЛДИНГ СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДНЕСУВА СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА А СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС И СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС И КАРИ ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И ИЗВЕДУВАЕ ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И ПРАВЕЕ НИВНИ ОДРУВАЕ ПОТПИС И ИЗРАЗУВАЕ НА НИВНИОТ ГЛАС ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И СЛУШЕН ОД нивниот глас. СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ЈАС СУМ СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ ДА ПРЕСУДАМ СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДГОВОРУВАМ ТОА НО ОДГОВОРУВАМ ТОА НО ОДГОВОРУВАМ ТОА НАЈПАС НО ОДАМ ПОТВЕРУВАМ ТОА ПОВЕЕ НО ОДГОВОРУВАМ ДА ГО ПРЕЗЕМИМЕ ТОА МНОГУ ОВИЕ НО ОДАМ ДА ГО ПРЕДМЕТАМ ТОА МНОГУ ОВИЕ Е-пошти НО ОДГОВОРУВАМ ДА ГО ПРЕДМЕТАМ ТОА ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошти од ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошта ОД Повеќето од овие електронски пошти од луѓето ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошта ОД ЛУPЕ КОИ ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои се ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат за тоа ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат за ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА Луѓе кои прашуваат за повеќе ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕЕТО ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕOWЕ ПРОТЕСТИ ЛУPЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕOWЕ ВЕ ПРОТЕСТ ВО ТЕБЕ ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕDЕ ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, Оние ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, Оние што се ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, ОНИЕ СЕ ПОЧЕКУ ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, Оние што често завршуваат ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, ОНИЕ ШТО ПРЕДМЕТО ЗАВРШАТ ЕДНИТЕ ОД СЕКОГАШ ЗАВРШУВААТ ЕДНИТЕ ОД СЕКОЈДНЕВЕТО ЗАВРШУВААТ СО ПРЕСУДИ Оние што често завршуваат со судири меѓу ЕДНИТЕ ПОЈДОБРИ ОБЈАВУВААТ СО ПРЕСУДИ ПОЛИЦИЈАТА ПРЕСУДИ ПОМЕУ ПОЛИЦИЈАТА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПОЛИЦИСКИТЕ ПРОТЕСТЕРИ ПРЕСУДИ ПОМЕENУ ПОЛИЦИСКИТЕ ПРОТЕСТЕРИ И ПРЕСУДИ ПОМЕУ ПОЛИЦИСКИ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ТАКА СМЕ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ А. ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ НОВО ПА ОДИМЕ ДЕБИ НОВО Значи, ние ќе се обидеме да дебитираме нов сегмент ПА ОДВИДУВАМЕ ДЕБИ ЗА НОВ СЕГМЕН ТУКА ПА ОДВИДУВАМЕ ДЕБИ НА НОВ СЕГМЕН ПА ОДИМЕ ДА ДЕБИРАМЕ НОВ СЕГМЕН ТУКА НА ПА ОДИМЕ ДА ДЕБИРАМЕ НОВ СЕГМЕН ТУКА НА ПРИКАЗНАТА. СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И ТОА Е СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И тоа е А. СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И тоа е прашање СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И ТОА Е ПРАШАЕ >> И ТОА Е ПРАШАЕ >> И ТОА Е ПРАШАЕ >> И, ПРАШАЕ ИМА ПРЕСУДИ >> И ПРАШАЕ ИМА ПРЕСУДИ ПОМЕУ ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ПОМЕУ ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ И ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПОСЛЕДНО ИМААТ ПРЕСУДИ ПОМЕENУ ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПОСЛЕДНИ ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПОСЛЕДНАТ НОIGH? НОIGH? НОIGH? >> НОIGH? >> THE НОIGH? >> ОДГОВОР НОIGH? >> ОДГОВОРОТ Е НОIGH? >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. ТОА Е >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. НЕ Е. НЕ Е. НЕ Е. Да, НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОА НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОА НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОЈ НАЈГОЛЕМ ЈАХ, ТОА Е ТОЈ НАЈГОЛЕМ ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ фонт ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ ФОНТ ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ ФОНТАР што го имаме. Фонт што го имаме. Фонт што го имаме. ТИЕ Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ Е Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ Е НЕ Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО ОДГОВОРОТ НЕ БИДЕ БРЗИ СЛУЧАЈНО ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО СОСЛУЧНО ДОСТА ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО, Случајно, доволно замислено, СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, СЛУЧАЈНО ДОСТА ДАЛИ, ВИСТИНА СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕМЕ, ВИСТИНСКО САМО СЛУЧАЈНО ДОСТА МЕСЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО што СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ВИСТИНСКО САМО КАКО Е СЕДЕЛА ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО СЕ ЧУВА НЕДЕЛА ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ОД ОВИЕ НЕДЕЛА ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ОД ОВИЕ ПОIRАРИ, ЕДНА НЕДЕЛА ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ПОЧЕКАНО ОД ОВИЕ ПОESАРИ, ЕДНА НЕДЕЛА НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПО FАРИ, НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПО FАРИ ПОЧЕКАНИ, ТОА Е НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТО Е НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТЕ Е НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТЕ Е И А. НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ, ИСТО И ЕДЕНА НЕДЕЛА НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ПОЧЕКАНИ, И СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ОВА СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ОДНОС СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ПОРТЛЕНД ИСТЕ Е И НЕДЕЛА ОД ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА ИСТО Е ЕДНА НЕДЕЛА ОД СНИМАНА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА ИСТО Е СЕДЕЛА ОД ПОРТЛАНСКАТА ПОЛИЦИЈА РЕКОРИРАНА БИЛО ПОРТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА СЕ РЕКОРИРАНИ ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ПРИЈАВИ СЕКОЕ АПСЕА ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА РЕГИСИРАЛЕ БИЛО КАКВИ АПСЕА НА ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАБЕЛЕИ СЕКОЕ АПСЕИ ВО А. ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАБИЛИ СЕКОЕ АПСЕИ НА ПРОТЕСТ. АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ТИЕ АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО СМЕ АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ ВИДЕОТО што го бараме овде беше ВИДЕОТО што го баравме овде беше последно ВИДЕОТО што го баравме овде, беше последниот вторник ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВО ВЕЧЕРВА НОT ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ ВО ВЕСТИ беше последниот ВТОР НЕДЕЛА БЕСЕ ПОСЛЕДНИ ВТОРНИК ВЕЧЕР ВО БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВТОРНИК НОIGH ВО СРЕДА БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВО ВЕДЕЛ НОIGH ВО СРЕДА УТРО ПОСЛЕДНИОТ ВО ВЕДЕЛ НО ВО СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ СРЕДА УТРИ ГРУПИ МАРСИРААТ УТРИ НА СРЕДА СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ Маршираа низ СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ ВО Маршот низ градот Марширан низ градот Маршираше низ центарот на Портланд Маршираше низ центарот на Портланд за Маршираше низ центарот на Портланд за А. ПОМАУВАЈТЕ ПРЕКУ ДР PАВА ПОРТЛЕНД ПО неколку МАРШИРА THЕ ПО НАДГРАДЕ P ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето 11 ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето 11 ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, ТИЕ ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат тие ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат тие за ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат дека блокираат Луѓе, велат дека блокираат Луѓе, велат за блокирање на улиците Луѓе, велат за блокирање на улиците и Луѓе, велат за блокирање на улиците и фрлање Луѓе, тие велат дека блокираат улици и фрлаат работи Луѓе, тие велат дека блокираат улици и фрлаат работи на УЛИЦИ И Фрлање работи на УЛИЦИ И ФРЛАЕ НЕШТА ВО КОЛИ ПОЛИЦИ ПОЛИЦИ СЕГА ПОЛИЦИ СЕГА ОД ОДНОС ПОЛИЦИ СЕГА ОД ТОГАШ ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАГА НИЕ ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАГА НЕМАШ ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ СЕГА ОТКАКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ СЕГА ОТКАКО НИКОГАШ НЕ СМЕ ВИДЕЛЕ СЕГА ОТКАГА НЕ СМЕ ПОГЛЕДЕЛЕ НЕКОЛКУ ГОЛЕМИ СЕГА ОТКАГА НЕ СМЕ ПОГЛЕДЕЛЕ НЕКОЛКУ ГОЛЕМИ собири

Дали протестите во Портланд сè уште се случуваат

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.1"> ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="1.201" dur="0.1"> ДОДЕКА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.301" dur="0.067"> ДОДЕКА РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1.368" dur="0.1"> ДОДЕКА РАБОТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.367"> Додека тие работат на </text>
<text sub="clublinks" start="1.835" dur="0.066"> ДОДЕКА РАБОТАТ НА ПРАВНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="1.969"> ДОДЕКА РАБОТАТ НА ПРАВНИТЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.2"> Додека тие работат на границите за заштита </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> Додека тие работат на границите за заштита на градовите </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.234"> ПРАВНИ ЛИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.166"> ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИТЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИТЕ КАКО ОЦЕНУВАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.167"> РАНОВНИ РАБОТИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДОВИ КАКО ПРОТИВ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.067"> РАНОВНИ РАБОТИ ЗА ЗАШТИТА НА ГРАДИТЕ КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАЛНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.234"> КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.2"> КАКО ОЦЕНУВАНИ ЗА ИНСТАНЦИЈА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.167"> КАКО ОЦЕНУВАНИ ЗА ИНСТАНЦИЈА ОД ПРИСТАПУВАЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.066"> КАКО ПРОЦЕНУВАНИ ЗА ИНТАКТ ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="5.538" dur="0.201"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="5.739" dur="2.035"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.4"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗ </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.034"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗИ СИ </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.167"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА САМО ОГРАМИ </text>
<text sub="clublinks" start="8.375" dur="0.2"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ОБРАЗИ СЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.066"> ОД ПРИСТАПУВАЕ НА ПЛАМЕНИ. СЕГА ЗАСИГУВАЈТЕ СЕ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.201"> СЕГА ЗАСИГУВАЈТЕ СЕ, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> СЕГА ОБРАЗИ СЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.133"> СЕГА ОБРАЗОВИ СЕ, ОБЕДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАТЕ ДЕСЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.134"> СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАВЕ ДЕСЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.066"> СЕГА ОБРАЗИ СЕ, ОБЕДИНАВЕ ДЕСЕТИ Е-пошта </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.2"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошта </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.134"> НЕ добиваат десетици електронски пораки </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.067"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТЕ Е-пошта, за кои не се </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.1"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.001"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за пожарите </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.2"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТЕ Е-пошта, а не за пожарите, но </text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.067"> ДОБИВАТЕ ДЕСЕТИ Е-пошти кои не се за пожарите, но за </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.2"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ АМА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.2"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ АМА ЗА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМА ЗА ОНА ШТО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.1"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ШТО СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.134"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ОНА ШТО СЕ СЛУЧИЛЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> НЕ ЗА ПО FАРИТЕ, АМУ ЗА ОНА ШТО СЕ СЛУЧИЛ ПРАВОТО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.2"> ШТО СЕ СЛУЧИЛ ПРАВО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ДА СЕ ПОТКРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.067"> ШТО СЕ СЛУЧУВА ПРАВО ПРЕД ДА ИСКРШАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.233"> СЕ ПРЕКАААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.236"> СЕ ПРЕКАААТ. EИН </text>
<text sub="clublinks" start="15.048" dur="0.2"> СЕ ПРЕКАААТ. EИН ПУТНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.2"> СЕ ПРЕКАААТ. ИСПРАТЕН ИН ПУТНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.2"> СЕ ПРЕКАААТ. EИН ПУТНАМ ГО ИСПРАТИ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.067"> СЕ ПРЕКАААТ. Eин Путнам го испрати овој е-пошта </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.2"> Eин Путнам го испрати овој е-пошта </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И. </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.1"> Eин Путнам го испрати овој е-пошта и јас </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.166"> Eин Путнам го испрати овој е-пошта и јас сум бил </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И СЕ ДОБИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.134"> EАН ПУТНАМ ЈА ИСПРАТИ ОВАА Е-пошта И ЈАС СЕ ДОБИВАМ А. </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> Eин Путнам го испрати овој е-пошта и добив еден тон </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.167"> И ДОБИВАВ ТОН </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.134"> И ДОБИВАМ ТОН ТОН </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> И ДОБИВАМ ТОН ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.167"> ОД ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.1"> ОД ОВИЕ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.1"> ОД ОВИЕ. МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.101"> ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="17.384" dur="0.066"> ОД ОВИЕ. ЗНАЧАМ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.1"> ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДОБИВ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.134"> ОД ОВИЕ. ЗНАЧИМ ДА СО ДОБИВАМ ЕДНО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.067"> ОД ОВИЕ. ЗНАЧАМ ДА ПОДАМ ЕДНО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.2"> ЗНАЧАМ ДА ПОДАМ ЕДНО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.1"> ЗНАЧИМЕ ДОБИВ ЕДНО САМО ПРЕД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="0.067"> ЗНАЧИМЕ ДОБИВ ЕДНО САМО ПРЕД ЕЗИЈАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.333"> Емисијата. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> Емисијата. EИН </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.134"> Емисијата. - рече Eин </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="0.1"> Емисијата. SAАН SA рече СО </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.1"> Емисијата. JАН SAЕ СЕ ОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="18.985" dur="0.1"> Емисијата. JАН SAИВА СО ПО FНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.134"> Емисијата. JАН SA рече со огнот на </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.066"> Емисијата. JАН SA рече со пожарите на </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.334"> JАН SA рече со пожарите на </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.134"> JАН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОРОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.1"> JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОРОТ, ЕВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.067"> JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТЕКА СЕ СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.02" dur="0.066"> JИН SAЕ СЕ ПО FАРИ НА ПРЕДГОВОР, ТОА Е СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.167"> ПРЕДГОВОР, ОВДЕ СЕ СЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="1.802"> ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО БР </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.2"> ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.234"> ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА НОВОСТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.166"> ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА НОВИ ЗА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.067"> ПРЕДГОВОР, НЕМА СЛЕДНО НЕМА ВЕСТИ ЗА ДОOWNЕЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.301"> НЕМА ВЕСТИ ЗА ДРTАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="23.023" dur="0.166"> НЕМА ВЕСТИ ЗА ДОЛГО ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ПОРТЛОНДУНСКИОТ ПРОТЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.134"> НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ВО ПОРТЛОНДУНСКИТЕ ПРОТЕСТИ И </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> НЕМА ВЕСТИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ПОРТЛЕНД ПРОТЕСТИ И РИОСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.2"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.1"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ИМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="2.236"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ИМАТЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.2"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. СЕ ЗАСТАНАА </text>
<text sub="clublinks" start="26.226" dur="0.2"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА СТАНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.133"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА ОСТАНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.067"> ПРОТЕСНИ ПРОТЕСТИ И РИОСИ. ТАКА ПОСТОЈАТ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="26.626" dur="0.234"> ТАКА ПОСТОЈАТ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.133"> ТОЛКУ СЕ ЗАСТАНАА </text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.1"> ТОЛКУ СЕ ЗАСТАНАА ОД ОВОЈ МНОГУ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.134"> ТАКА ПОСТАНУВААТ ТОЛКУ ОТКОЛУ МНОГУ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.066"> ТАКА ПОСТАНУВААТ ТОЛКУ ОТКОЛУ МНОГУ ПРАШАНИ ЛУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.167"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.46" dur="0.167"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.627" dur="0.134"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="1.434"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="0.201"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКУВАМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ САМО ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> МНОГУ ЛУЕ ПРАШААТ. СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.201"> СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> СЛИКАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕД И </text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.067"> СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ ПРЕДЕЛИ И ЗЕМИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ НАПРЕД И ЗЕМИМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.066"> СЛИКУВАМЕ САМО ОДАМЕ НАПРЕД И ПОГЛЕДНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.301"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.066"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.067"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.134"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="0.167"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОЕ ДА УПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.066"> И ПОГЛЕДНЕТЕ. ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.097" dur="0.234"> ОЧИШТЕНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.033"> ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИНСТАН </text>
<text sub="clublinks" start="31.531" dur="0.167"> ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИСТАН </text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.067"> ОЧИГЛЕДНО СЕГА НЕ МОANЕМЕ ДА УПРАВИМЕ СЕКОЈ ИНСТАН НА НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="1.301"> СЕКОЈ ИСНОВНО НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.2"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ХОЛДИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.2"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.2"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА А </text>
<text sub="clublinks" start="33.666" dur="0.101"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.133"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС И </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> СЕКОЈА ИМНОСТ НА НЕКОЈ ДА СЕ ОДРУВА ПОТПИС И КАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.233"> ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И ИЗВЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="34.2" dur="0.134"> ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И ПРАВЕЕ НИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.133"> ОДРУВАЕ ПОТПИС И ИЗРАЗУВАЕ НА НИВНИОТ ГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> ОДРУВАЕ НА ПОТПИС И СЛУШЕН ОД нивниот глас. </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.2"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.1"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО </text>
<text sub="clublinks" start="34.834" dur="0.1"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.067"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.134"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.1"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДАМ ДА ПРЕСУДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.066"> СЛУШЕН НИВНИОТ ГЛАС. НО ОДГОВОРУВАМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.234"> НО ОДГОВОРУВАМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> НО ОДГОВОРУВАМ ТОА НАЈПАС </text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.1"> НО ОДАМ ПОТВЕРУВАМ ТОА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="1.101"> НО ОДГОВОРУВАМ ДА ГО ПРЕЗЕМИМЕ ТОА МНОГУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.2"> НО ОДАМ ДА ГО ПРЕДМЕТАМ ТОА МНОГУ ОВИЕ Е-пошти </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.067"> НО ОДГОВОРУВАМ ДА ГО ПРЕДМЕТАМ ТОА ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошти од </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.233"> ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошта ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> Повеќето од овие електронски пошти од луѓето </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД ОВИЕ Е-пошта ОД ЛУPЕ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.134"> ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои се </text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОВИЕ Е-пошти од луѓето кои прашуваат за </text>
<text sub="clublinks" start="37.971" dur="0.2"> ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="38.171" dur="0.1"> Луѓе кои прашуваат за повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="38.271" dur="0.167"> ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕOWЕ ПРОТЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.1"> ЛУPЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕOWЕ ВЕ ПРОТЕСТ ВО ТЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.067"> ЛУEOЕ КОИ ПРАШААТ ЗА ПОВЕDЕ ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="38.905" dur="1.068"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, Оние </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, Оние што се </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.2"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ ЗНАЕТЕ, ОНИЕ СЕ ПОЧЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, Оние што често завршуваат </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.067"> ПОВЕЕ ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТИ, КОИ ЗНАЕТЕ, ОНИЕ ШТО ПРЕДМЕТО ЗАВРШАТ </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> ЕДНИТЕ ОД СЕКОГАШ ЗАВРШУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> ЕДНИТЕ ОД СЕКОЈДНЕВЕТО ЗАВРШУВААТ СО ПРЕСУДИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.133"> Оние што често завршуваат со судири меѓу </text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.067"> ЕДНИТЕ ПОЈДОБРИ ОБЈАВУВААТ СО ПРЕСУДИ ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.3"> ПРЕСУДИ ПОМЕУ ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.101"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПОЛИЦИСКИТЕ ПРОТЕСТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="2.302"> ПРЕСУДИ ПОМЕENУ ПОЛИЦИСКИТЕ ПРОТЕСТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="44.077" dur="0.233"> ПРЕСУДИ ПОМЕУ ПОЛИЦИСКИ ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.334"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.134"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ТАКА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.1"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.1"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.078" dur="0.133"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.1"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ А. </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.067"> ПРОТЕСТЕРИ И РИОТЕРИ. ПА ОДИМЕ ДЕБИ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="0.267"> ПА ОДИМЕ ДЕБИ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> Значи, ние ќе се обидеме да дебитираме нов сегмент </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.067"> ПА ОДВИДУВАМЕ ДЕБИ ЗА НОВ СЕГМЕН ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.067"> ПА ОДВИДУВАМЕ ДЕБИ НА НОВ СЕГМЕН </text>
<text sub="clublinks" start="45.879" dur="0.133"> ПА ОДИМЕ ДА ДЕБИРАМЕ НОВ СЕГМЕН ТУКА НА </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> ПА ОДИМЕ ДА ДЕБИРАМЕ НОВ СЕГМЕН ТУКА НА ПРИКАЗНАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.167"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.066"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="46.312" dur="0.134"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.235"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И тоа е А. </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.2"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И тоа е прашање </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> СЕГМЕНТ ОВДЕ НА ПРИКАЗНАТА. >> И ТОА Е ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.233"> >> И ТОА Е ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.381" dur="0.167"> >> И ТОА Е ПРАШАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> >> И, ПРАШАЕ ИМА ПРЕСУДИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> >> И ПРАШАЕ ИМА ПРЕСУДИ ПОМЕУ </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.3"> ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ПОМЕУ </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.1"> ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.1"> ИМА ПРЕДУПРЕДУВАЕ МЕWУ ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.067"> ПОСЛЕДНО ИМААТ ПРЕСУДИ ПОМЕENУ ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="2.369"> ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПОСЛЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.3"> ПРОТЕСТЕРИ И ПОЛИЦИЈА ПОСЛЕДНАТ НОIGH? </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.334"> НОIGH? </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.2"> НОIGH? >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.719" dur="0.133"> НОIGH? >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.067"> НОIGH? >> ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.134"> НОIGH? >> ОДГОВОРОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="53.053" dur="0.066"> НОIGH? >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.234"> >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.067"> >> ОДГОВОРОТ Е НЕ. НЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.267"> НЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="53.787" dur="0.2"> НЕ Е. Да, </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="1.001"> НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.2"> НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.2"> НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.067"> НЕ Е. ЈАХ, ТОА Е ТОЈ НАЈГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.2"> ЈАХ, ТОА Е ТОЈ НАЈГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.1"> ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ фонт </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.134"> ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ ФОНТ </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.066"> ЈАХ, ТОА Е ТОЈ Е НАЈГОЛЕМИОТ ФОНТАР што го имаме. </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.234"> Фонт што го имаме. </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.133"> Фонт што го имаме. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.067"> Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.134"> Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.2"> Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> Фонт што го имаме. ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.367"> ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.835"> ОДГОВОРОТ НЕ БИДЕ БРЗИ СЛУЧАЈНО </text>
<text sub="clublinks" start="58.992" dur="0.233"> ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО СОСЛУЧНО ДОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="59.225" dur="0.067"> ОДГОВОРОТ НЕ Е БРЗО, Случајно, доволно замислено, </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.267"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.133"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДАЛИ, ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.101"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕМЕ, ВИСТИНСКО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.1"> СЛУЧАЈНО ДОСТА МЕСЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.133"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.1"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО што </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.067"> СЛУЧАЈНО ДОСТА ДОСЕЛА, ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.193" dur="0.2"> ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.393" dur="0.1"> ВИСТИНСКО САМО КАКО Е СЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО СЕ ЧУВА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.167"> ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ОД ОВИЕ НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="60.794" dur="2.035"> ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ОД ОВИЕ ПОIRАРИ, ЕДНА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="0.267"> ВИСТИНСКО САМО КАКО ШТО Е ПОЧЕКАНО ОД ОВИЕ ПОESАРИ, ЕДНА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.2"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПО FАРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.167"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПО FАРИ ПОЧЕКАНИ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.133"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="63.596" dur="0.1"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.101"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ИСКОРЕНИ, ИСТЕ Е И А. </text>
<text sub="clublinks" start="63.797" dur="0.133"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ, ИСТО И ЕДЕНА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> НЕДЕЛА ОД ОВИЕ ПОESАРИ ПОЧЕКАНИ, И СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.3"> СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ОДНОС </text>
<text sub="clublinks" start="64.297" dur="0.134"> СЕ ИМА НЕДЕЛА ОД ПОРТЛЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> ИСТЕ Е И НЕДЕЛА ОД ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.1"> ИСТО Е ЕДНА НЕДЕЛА ОД СНИМАНА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> ИСТО Е СЕДЕЛА ОД ПОРТЛАНСКАТА ПОЛИЦИЈА РЕКОРИРАНА БИЛО </text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.267"> ПОРТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА СЕ РЕКОРИРАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.067"> ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ПРИЈАВИ СЕКОЕ АПСЕА </text>
<text sub="clublinks" start="65.098" dur="0.033"> ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА РЕГИСИРАЛЕ БИЛО КАКВИ АПСЕА НА </text>
<text sub="clublinks" start="65.131" dur="0.834"> ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАБЕЛЕИ СЕКОЕ АПСЕИ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.301"> ПОЛТЛЕНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАБИЛИ СЕКОЕ АПСЕИ НА ПРОТЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.333"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="66.599" dur="0.201"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.133"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.1"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме </text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.067"> АРТЕСИ НА ПРОТЕСТ. ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.3" dur="0.2"> ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.134"> ВИДЕОТО што го бараме овде беше </text>
<text sub="clublinks" start="67.634" dur="0.167"> ВИДЕОТО што го баравме овде беше последно </text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.1"> ВИДЕОТО што го баравме овде, беше последниот вторник </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВО ВЕЧЕРВА НОT </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.067"> ВИДЕОТО што го бараме ОВДЕ ВО ВЕСТИ беше последниот ВТОР НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.333"> БЕСЕ ПОСЛЕДНИ ВТОРНИК ВЕЧЕР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.134"> БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВТОРНИК НОIGH ВО СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="1.368"> БЕШЕ ПОСЛЕДНИ ВО ВЕДЕЛ НОIGH ВО СРЕДА УТРО </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.066"> ПОСЛЕДНИОТ ВО ВЕДЕЛ НО ВО СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> СРЕДА УТРИ ГРУПИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.167"> МАРСИРААТ УТРИ НА СРЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.167"> СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ Маршираа низ </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> СРЕДА УТРОВНИ ГРУПИ ВО Маршот низ градот </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.3"> Марширан низ градот </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.1"> Маршираше низ центарот на Портланд </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.034"> Маршираше низ центарот на Портланд за </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.1"> Маршираше низ центарот на Портланд за А. </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.133"> ПОМАУВАЈТЕ ПРЕКУ ДР PАВА ПОРТЛЕНД ПО неколку </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.067"> МАРШИРА THЕ ПО НАДГРАДЕ P ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.233"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.1"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.067"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.134"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.067"> ПОРТЛЕНД ПО неколку часа. ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето 11 </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="1.801"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсењето 11 </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.401"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.233"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат тие </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.167"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат тие за </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> ПОЛИЦИЈАТА ЗАВРШИ Апсејќи 11 луѓе, велат дека блокираат </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.267"> Луѓе, велат дека блокираат </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> Луѓе, велат за блокирање на улиците </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> Луѓе, велат за блокирање на улиците и </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.133"> Луѓе, велат за блокирање на улиците и фрлање </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.067"> Луѓе, тие велат дека блокираат улици и фрлаат работи </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.066"> Луѓе, тие велат дека блокираат улици и фрлаат работи на </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.234"> УЛИЦИ И Фрлање работи на </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> УЛИЦИ И ФРЛАЕ НЕШТА ВО КОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.2"> ПОЛИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="76.209" dur="0.133"> ПОЛИЦИ СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="1.569"> ПОЛИЦИ СЕГА ОД ОДНОС </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.2"> ПОЛИЦИ СЕГА ОД ТОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.2"> ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАГА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАГА НЕМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> ПОЛИЦИ СЕГА ОТКАКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.2"> СЕГА ОТКАКО НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.778" dur="0.1"> СЕГА ОТКАКО НИКОГАШ НЕ СМЕ ВИДЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.201"> СЕГА ОТКАГА НЕ СМЕ ПОГЛЕДЕЛЕ НЕКОЛКУ ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.033"> СЕГА ОТКАГА НЕ СМЕ ПОГЛЕДЕЛЕ НЕКОЛКУ ГОЛЕМИ собири </text>