A po ndodhin akoma protestat në Portland subtitles

DERISA Ndërsa ata Ndërsa ata punojnë Ndërsa ata punojnë më Ndërsa punojnë në Ndërsa punojnë në kufijtë e parë Ndërsa punojnë në vijat e para Ndërsa ata punojnë në kufijtë për të mbrojtur Ndërsa punojnë në vijat kufitare për të mbrojtur qytetet KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI TST VLERSUAR KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI T E VLERSOHEN KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI TST VLERSUARA P INR INSTANC SI VLERSUAR P INR INSTANT SI VLERSUAR P INR INSTANCRO NGA SI VLERSUAR P INR INSTANC F NGA QASJA SI VLERSUAR P INR INSTANC F NGA AF APRIMI I AFAMRVE. NGA flakët e qasjes. NGA flakët e qasjes. TANI NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZOHET NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATA, JEMI QEN TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke u marrë TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke marrë dhjetra TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke marrë dhjetra TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI MARR D DHJETO E-Posta elektronike JAN duke marrë dhjetra e-mail JAN G duke marrë dhjetra e-mail jo MERRNI DHJETEN E-Posta Elektronike P NOTR RRETH JAN G duke marrë dhjetra e-posta elektronike, jo për MERRNI DHJETENRA E-posta elektronike, jo rreth zjarreve MERRNI DHJETEN E-MAJL ESHT P NOTR ZJARRI POR MERRNI DHJETEN E-posta elektronike, jo për zjarret, por për JO RRETH ZJARREVE POR RRETH JO RRETH ZJARREVE POR PER ÇFAR JO RRETH ZJARREVE POR PER CFARE ISHTE JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFAR W NDODHTE JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFARAS ISHTE E DREJTA JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFAR W KA NDODHUR E DREJTA PARA ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA TYRE ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA SE T B SHKUARIN ÇFARAS ASSHT NDODHUR E DREJTA PARA SE T B SHKURTROJN. Ata thyen. Ata thyen. Xhin Ata thyen. XHAN PUTNAM Ata thyen. JEAN PUTNAM Dërguar Ata thyen. JEAN PUTNAM D SRGUAR KIST Ata thyen. JEAN PUTNAM D SRGUA KIST-E-mail JEAN PUTNAM D SRGUA KIST-E-mail JEAN PUTNAM DENTRGUA K -T-E-mail DHE JAN PUTNAM D SRGUA KISTIS E-mail DHE E KAM JEAN PUTNAM D SRGUA K -T-E-mail DHE UN I'JAM JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke u marrë JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke marrë JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke marrë një ton DHE Kam marrë një ton DHE Unë kam marrë një ton DHE Unë kam marrë një ton të këtyre. NGA KËTO. NGA KËTO. Une NGA KËTO. DUA TË THEM NGA KËTO. Do të thotë se kam NGA KËTO. Do të thotë se kam marrë NGA KËTO. Unë do të thotë se kam marrë një NGA KËTO. Dua të them që e kam marrë vetëm një NGA KËTO. Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para Unë do të thotë që kam marrë një vetëm para se të tregojnë. SHFAQJA. SHFAQJA. Xhin SHFAQJA. Tha XHANI SHFAQJA. XHANI THA ME SHFAQJA. Jeanne tha me SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret në SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret në Jeanne tha me zjarret në JEAN Tha me zjarret në para, XHAN tha me zjarr në para, atje është XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë tjetër XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë pranë PEFRPARA, KA PASQYR PEFRPARA, KA PASUR NR PEFRPARA, NUK KA PASUR ASNJ LAJM PEFRPARA, nuk ka pasur të ardhshëm për asnjë lajm PEFRPARA, nuk ka pasur të ardhshëm për asnjë lajm në lidhje me PEFRPARA, NUK KA PASUR ASNJ NEWS LAJM PR QYTETIN ASNJ NEWS LAJM PR QYTETIN ASNJ NEWS LAJM P ABR PORTLAND N D QYTETIN ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTT N D QYTET T PORTLAND ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTT N D QYTET TOWN PORTLAND DHE ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTAT DHE TI RIOTAT N D PORTLAND PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KENI PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KENI ATA PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KANE NDALUR PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. A KANE NDALUAR SO PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KANE NDALUAR Qysh prej PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KAN ST NDALUAR Q S SIQ KAN ST NDALUAR Q S SIQ KANE NDALUAR QEQE SHUME A KANE NDALUAR QEQE SHUME NJEREZ A KANE NDALUAR QE QE KA SHUME NJEREZ A KANE NDALUAR QE QE SHUME NJEREZ KANE PYETUR. SHUM njerëz kanë pyetur. SHUM njerëz kanë pyetur. NE SHUM njerëz kanë pyetur. FIGURUAM SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR VETEM SHUM njerëz kanë pyetur. KAM FIGURUAR SI SHKOJM SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA KEMI FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA KEMI FIGURUAR SE JU SHKOJMUST PRPARA DHE KEMI FIGURUAR SE DUHET T G SHKOJM PARA DHE T T MERRIM KEMI FIGURUAR T SHKOJM PRPARA DHE TAKE MERRNI A KAM FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA DHE SHIKOJM. DHE SHIKONI. DHE SHIKONI. DUKE PREZANTUAR DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NE DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND T RREGULLOJM DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLONI ÇDO PAMJESISHT TANI NUK MUND T RREGULLONI ÇDO INSTANT PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM EV ÇDO SHKALL T. DUKE PRANUAR TANI NUK MUND T R RREGULLONI ÇDO INSTANT T OF DIKU ÇDO INSTANT T OF DIKUJT ÇDO INSTANT T OF DREJTSIS ÇDO INSTANT T OF DUKE MBAJTUR DERI ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q H MBAJN A ÇDO INSTANT T OF DIKUJ MBAJN NJ A SHENJ ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q MBAJN NJ A SHENJ AND DHE ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q H MBAJN A NJ A SHENJ DHE BAKR Mbajtja e një shenje dhe bërja Mbajtja e një shenje dhe bërja e tyre Mbajtja e një shenje dhe bërja e zërit të tyre Mbajtja e një shenje dhe dëgjimi i zërit të tyre. Zëri i tyre dëgjoi. Zëri i tyre dëgjoi. POR Zëri i tyre dëgjoi. POR UNË JAM Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKOJ Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKOJ Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKUPTOJ Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKUPTOJ AT POR PO SHKUPTOJ AT POR PO SHKUPTOJ MS SHUM POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre e-mail POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre e-mail nga Shumica e këtyre postave elektronike nga Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit të cilët Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që janë Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin për Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin për NJERZIT QO PYETIN P THER T NJERZ Q WH PYETJEN PR M THE SHUM NJERZIT Q A PYETJEN PR M THE SHUM R NJERZ Q PYETJN AB P PROR PROTESTA M M T R TJERA NJERZ Q JAN AS PYETJE P ABR PROTESTT M TORE TJERA NJERZIT Q PYETJEN P PROR PROTESTA MORE T TJERA QN DI, MORE SHUM PROTESTA TOW RRUMBURA Q Y DI, MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHENI, M M SHUM PROTESTA TOW RRETHA NUK E DI, T ON NJT MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, ATA Q MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, T ON SHTATAT MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, ATA SHTAT PRFUNDONI MORE SHUM PROTESA TOW RRETHA NDIHENI, ATA Q OF SHPEJT END Mbarojnë me ATA Q OF SHTES OF P ENDRFUNDONI ME ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDOJN W ME SHKELJE ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDEN ME BASHKPUNIME NDRMJET ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDON ME P CLRPJESA ND BRMJET POLICIS BASHKPUNIMET NDRMJET POLICIS BASHKPUNIMET NDRMJET PROTESTUESVE TOL POLICIS BASHKPUNIMET NDRMJET PROTESTuesve TOL POLICIS DHE BASHKPUNIMET ND BRMJET PROTESTuesve DHE RIOTERERSVE T P POLICIS. Protestuesit dhe rrotulluesit. Protestuesit dhe rrotulluesit. KËSHTU QË Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar A Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra do të debutojmë për një të ri Pra do të debutojmë për një të ri Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar një segment të ri Pra, ne do të debutojmë një segment të ri këtu Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu në Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu në histori. SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE ASHT A NJ A SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT A PYETJE SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT A NJ A PYETJE ISHTE >> DHE SSHT A NJ A PYETJE ISHTE >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KETU >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KA NGJYRJE >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KA PASUR BASHKPJESHME NDRMJET KA NGJARJE NDRMJET KA NGJARJE MES PROTESTuesve KA NGJARJE MES PROTESTuesve DHE KA NGJARJE MES PROTESTuesve DHE POLICIS P KA PAJISJE NDWRMJET PROTESTuesve DHE POLICIS S L FUNDIT Protestuesit dhe policia e fundit Protestuesit dhe policia natën e fundit? Naten? Naten? >> Naten? >> THE Naten? >> PERGJIGJJA Naten? >> PERGJIGJA ESHTE Naten? >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. SSHT >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. NUK SHT JO. NUK SHT JO. NUK SHT JO. Po, NUK SHT JO. Po, kjo është NUK SHT JO. Po, kjo është NUK SHT JO. PO, ATA ATSHT THE NUK SHT JO. Po, kjo është më e madhja Po, kjo është më e madhja Po, kjo është gërma më e madhe Po, kjo është font më i madh ne Yeah, kjo është ajo e shkronjave më të mëdha që kemi. FONTE Q WE KEMI. FONTE Q WE KEMI. FONTE Q WE KEMI. PËRGJIGJA FONTE Q WE KEMI. PËRGJIGJA ËSHTË FONTE Q WE KEMI. P ANRGJIGJA NOSHT NO JO FONTE Q WE KEMI. P ANRGJIGJA NUK NOSHT E Shpejtë P ANRGJIGJA NUK NOSHT E Shpejtë P ANRGJIGJA NUK NOSHT E SHPEJT CO RASTCSISHT P ANRGJIGJA NUK NOSHT E MIR E SHPEJT RASTSISHT P ANRGJIGJA NUK NOSHT E MIR Q E SHPEJT MOU E MIR, RASTCSISHT MJETE MIROU, RASTCSISHT MJETE MUND T KUNDR, AKTUALISHT RASTCSISHT MJAFTISHT MENDUESHME, AKTUALISHT VETM RASTCSISHT MJETE M TH MIROU, në të vërtetë ashtu si RASTCSISHT MJAFTON T TH MENDUARA, AKTUALISHT SI TAN AS RASTCSISHT MJAFTOHET MENDIMI, AKTUALISHT SI TIHET RASTCSISHT MJAFTOHET MENDIMI, AKTUALISHT SI T IT JENEN A AKTUALISHT SI SI BESHT A AKTUALISHT VETM SI QEN BE JAV AKTUALISHT VETEM SI QENE NJE JAVE Qysh nga AKTUALISHT SI SI KA QEN A NJ WE JAV Qysh nga KTO AKTUALISHT VETEM SI QENE JAVA QE KETO ZJARR AKTUALISHT SI SI KA QEN NJ WE JAV S QIN K THTO KICTIC SHKELLUAR ZJARRAT, JAVA QIN JAN K KICTO ZGJEDHUR ZJARRT, JAVA QIN K THTU ZGJEDHEN KTO ZJARR, SSHT JAVA QIN K KTU KTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, SSHT AL EDHE JAVA QIN K KTO SHKKTUAR KTO ZJARR, ALSHT AL GJITHASHTU JAVA QIN KICTU KTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, ITSHT AL EDHE NJ JAVA QIN K KTU KICTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, SSHT AL EDHE Q JA JAV JAVA QIN K KTYRE ZGJEDHEN KESTO ZJARR, ALSHT AL EDHE Q N A JAV QIN EDHE JA QEN NJEK JAV QIN BESHT AL EDHE NJ WE JAV Q S NGA PORTLAND 'SHT AL EDHE NJ BE JAV QIN POLICIA E PORTLAND BESHT AL EDHE NJEK JAV SI POLICIA PORTLAND E RREGULLUAR BESHT AL EDHE NJEK JAV QIN POLICIA PORTLAND RREGULLUAR NDONJ POLICIA PORTLAND RREGULLUAR ÇDO POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME POLICIA PORTLAND RREGULLUA NDONJE ARRESTIME N AT POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME N A POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME NEST PROTEST. ARRESTIMET N AT PROTEST. ARRESTIMET N AT PROTEST. ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO Q WE JEMI ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO QE KA SHIKONI ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO Q. SHQIPRIJM ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO, Q'KRKOJM KTU VIDEO, Q'KRKOJM KTU ISHTE VIDEO që po kërkojmë këtu VIDEO Q WE KA KT SHIKONI KERETU KA FUND VIDEO, Q WE K LRKOJM H K HTU ISHTE T MESN VIDEO Q WE KA KT SHIKIM K HTU ISHTE NATIGHN E FUNDIT VIDEO Q WE KA KT SHIKONI K WTU ISHTE NESTN E FUNDIT ISHTE natën e së martës në ISHTE NESTN E MESME N INT TED MIR ISHTE NESTN E FUNDIT T INT MUngjesit të Martë Ishte natën e së martës në grupe të mëngjesit të së mërkurës GRUPET E mëngjesit të së Martës E MEDRESHME GRUPET E MORNGهاVE MARS E MEDRESHME GRUPET MORNGJES MARSUAR N THP THRMJET E MEDRESHME GRUPET E MENGJES MARSUAR ND DR QYTETIT Marshuar përmes qytetit Marshuar nëpër qytetin e porteve Marshuar përmes qytetit në Portland për Marshuar përmes qytetit Portland për një Marshuar nëpër qytetin e Portland për disa Marshuar nëpër qytetin e Portlandit për disa orë. PORTLAND PER disa orë. PORTLAND PER disa orë. POLICIA PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi arrestimin PORTLAND PER disa orë. POLICIA KA P ARRFUNDUAR ARRESTIMIN 11 POLICIA KA P ARRFUNDUAR ARRESTIMIN 11 POLICIA P ENDRFUNDOI TR ARRESTONI 11 NJERZ, POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJERZVE, ATA POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJER PZVE, THONIN POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJER PZVE, THONIN P SR TYRE POLICIA P ENDRFUNDOI T AR ARRESTOJNEO 11 NJER 11Z, ATA THAN S P FORR Bllokim NJERZ, THONIN P FORR Bllokim NJERZ, THON P FORR Bllokimin e Rrugëve NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e Rrugëve DHE NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen NJERZ, THON S P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen e gjërave NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen e gjërave në RRUG ANDT DHE HEDHJET E GJRAVE N RRUG ANDT DHE HEDHJET E GJRAVE NPS SHQIP. Policë Policë TANI Policë Tani që nga Policë Tani që atëherë Policë TANI SE PASTAJ NE Policë TANI SE PASTAJ NUK KEMI Policë TANI SE PASTAJ NUK KAN SE PAR TANI SE PASTAJ NUK KAN SE PAR TANI SE PASTAJ NUK KEMI PARA ASNJ TANI SE PASTAJ NUK KEMI PARA ASNJ T L MADH TANI SE PAS Atëherë nuk kemi parë ndonjë tubim të madh

A po ndodhin akoma protestat në Portland

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.1"> DERISA </text>
<text sub="clublinks" start="1.201" dur="0.1"> Ndërsa ata </text>
<text sub="clublinks" start="1.301" dur="0.067"> Ndërsa ata punojnë </text>
<text sub="clublinks" start="1.368" dur="0.1"> Ndërsa ata punojnë më </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.367"> Ndërsa punojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="1.835" dur="0.066"> Ndërsa punojnë në kufijtë e parë </text>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="1.969"> Ndërsa punojnë në vijat e para </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.2"> Ndërsa ata punojnë në kufijtë për të mbrojtur </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> Ndërsa punojnë në vijat kufitare për të mbrojtur qytetet </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.234"> KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.166"> KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI TST VLERSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.167"> KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI T E VLERSOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.067"> KUFIRT P TOR MBROJTJEN E QYTETEVE SI TST VLERSUARA P INR INSTANC </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.234"> SI VLERSUAR P INR INSTANT </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.2"> SI VLERSUAR P INR INSTANCRO NGA </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.167"> SI VLERSUAR P INR INSTANC F NGA QASJA </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.066"> SI VLERSUAR P INR INSTANC F NGA AF APRIMI I AFAMRVE. </text>
<text sub="clublinks" start="5.538" dur="0.201"> NGA flakët e qasjes. </text>
<text sub="clublinks" start="5.739" dur="2.035"> NGA flakët e qasjes. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.4"> NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZOHET </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.034"> NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.167"> NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="8.375" dur="0.2"> NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.066"> NGA flakët e qasjes. TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.201"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATA, JEMI QEN </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.133"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke u marrë </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke marrë dhjetra </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.134"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, JEMI duke marrë dhjetra </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.066"> TANI SHPENZONI T ALL GJITHA ATO, KEMI MARR D DHJETO E-Posta elektronike </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.2"> JAN duke marrë dhjetra e-mail </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.134"> JAN G duke marrë dhjetra e-mail jo </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.067"> MERRNI DHJETEN E-Posta Elektronike P NOTR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.1"> JAN G duke marrë dhjetra e-posta elektronike, jo për </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.001"> MERRNI DHJETENRA E-posta elektronike, jo rreth zjarreve </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.2"> MERRNI DHJETEN E-MAJL ESHT P NOTR ZJARRI POR </text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.067"> MERRNI DHJETEN E-posta elektronike, jo për zjarret, por për </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.2"> JO RRETH ZJARREVE POR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.2"> JO RRETH ZJARREVE POR PER ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> JO RRETH ZJARREVE POR PER CFARE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.1"> JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFAR W NDODHTE </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.134"> JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFARAS ISHTE E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> JO RRETH ZJARREVE POR RRETH ÇFAR W KA NDODHUR E DREJTA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.2"> ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> ÇFAR W HSHT NDODHUR E DREJTA PARA SE T B SHKUARIN </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.067"> ÇFARAS ASSHT NDODHUR E DREJTA PARA SE T B SHKURTROJN. </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.233"> Ata thyen. </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.236"> Ata thyen. Xhin </text>
<text sub="clublinks" start="15.048" dur="0.2"> Ata thyen. XHAN PUTNAM </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.2"> Ata thyen. JEAN PUTNAM Dërguar </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.2"> Ata thyen. JEAN PUTNAM D SRGUAR KIST </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.067"> Ata thyen. JEAN PUTNAM D SRGUA KIST-E-mail </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.2"> JEAN PUTNAM D SRGUA KIST-E-mail </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> JEAN PUTNAM DENTRGUA K -T-E-mail DHE </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.1"> JAN PUTNAM D SRGUA KISTIS E-mail DHE E KAM </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.166"> JEAN PUTNAM D SRGUA K -T-E-mail DHE UN I'JAM </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke u marrë </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.134"> JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke marrë </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> JEAN PUTNAM E DENTRGUA K -T-E-MAIL DHE UNVE JAM duke marrë një ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.167"> DHE Kam marrë një ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.134"> DHE Unë kam marrë një ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> DHE Unë kam marrë një ton të këtyre. </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.167"> NGA KËTO. </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.1"> NGA KËTO. Une </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.1"> NGA KËTO. DUA TË THEM </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.101"> NGA KËTO. Do të thotë se kam </text>
<text sub="clublinks" start="17.384" dur="0.066"> NGA KËTO. Do të thotë se kam marrë </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.1"> NGA KËTO. Unë do të thotë se kam marrë një </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.134"> NGA KËTO. Dua të them që e kam marrë vetëm një </text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.067"> NGA KËTO. Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.2"> Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.1"> Unë do të thotë se kam marrë një vetëm para </text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="0.067"> Unë do të thotë që kam marrë një vetëm para se të tregojnë. </text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.333"> SHFAQJA. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> SHFAQJA. Xhin </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.134"> SHFAQJA. Tha XHANI </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="0.1"> SHFAQJA. XHANI THA ME </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.1"> SHFAQJA. Jeanne tha me </text>
<text sub="clublinks" start="18.985" dur="0.1"> SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.134"> SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret në </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.066"> SHFAQJA. Jeanne tha me zjarret në </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.334"> Jeanne tha me zjarret në </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.134"> JEAN Tha me zjarret në para, </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.1"> XHAN tha me zjarr në para, atje është </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.067"> XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="20.02" dur="0.066"> XHAN tha me zjarr në para, atje ka qenë pranë </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.167"> PEFRPARA, KA PASQYR </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="1.802"> PEFRPARA, KA PASUR NR </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.2"> PEFRPARA, NUK KA PASUR ASNJ LAJM </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.234"> PEFRPARA, nuk ka pasur të ardhshëm për asnjë lajm </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.166"> PEFRPARA, nuk ka pasur të ardhshëm për asnjë lajm në lidhje me </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.067"> PEFRPARA, NUK KA PASUR ASNJ NEWS LAJM PR QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.301"> ASNJ NEWS LAJM PR QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.023" dur="0.166"> ASNJ NEWS LAJM P ABR PORTLAND N D QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTT N D QYTET T PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.134"> ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTT N D QYTET TOWN PORTLAND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> ASNJ NEWS LAJM P ABR PROTESTAT DHE TI RIOTAT N D PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.2"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.1"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KENI </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="2.236"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KENI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.2"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KANE NDALUR </text>
<text sub="clublinks" start="26.226" dur="0.2"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. A KANE NDALUAR SO </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.133"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KANE NDALUAR Qysh prej </text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.067"> PROTESTA DHE RIOTA T PORTLAND. KAN ST NDALUAR Q S SIQ </text>
<text sub="clublinks" start="26.626" dur="0.234"> KAN ST NDALUAR Q S SIQ </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.133"> KANE NDALUAR QEQE SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.1"> A KANE NDALUAR QEQE SHUME NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.134"> A KANE NDALUAR QE QE KA SHUME NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.066"> A KANE NDALUAR QE QE SHUME NJEREZ KANE PYETUR. </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.167"> SHUM njerëz kanë pyetur. </text>
<text sub="clublinks" start="27.46" dur="0.167"> SHUM njerëz kanë pyetur. NE </text>
<text sub="clublinks" start="27.627" dur="0.134"> SHUM njerëz kanë pyetur. FIGURUAM </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="1.434"> SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="0.201"> SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> SHUM njerëz kanë pyetur. KAM FIGURUAR SI SHKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> SHUM njerëz kanë pyetur. KEMI FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.201"> KEMI FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> KEMI FIGURUAR SE JU SHKOJMUST PRPARA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.067"> KEMI FIGURUAR SE DUHET T G SHKOJM PARA DHE T T MERRIM </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> KEMI FIGURUAR T SHKOJM PRPARA DHE TAKE MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.066"> KAM FIGURUAR SE DUKE SHKOJM PRPARA DHE SHIKOJM. </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.301"> DHE SHIKONI. </text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.066"> DHE SHIKONI. DUKE PREZANTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.067"> DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.134"> DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NE </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="0.167"> DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND T RREGULLOJM </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.066"> DHE SHIKONI. PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM </text>
<text sub="clublinks" start="31.097" dur="0.234"> PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLONI ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.033"> PAMJESISHT TANI NUK MUND T RREGULLONI ÇDO INSTANT </text>
<text sub="clublinks" start="31.531" dur="0.167"> PAMJESISHT TANI NUK MUND T R RREGULLOJM EV ÇDO SHKALL T. </text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.067"> DUKE PRANUAR TANI NUK MUND T R RREGULLONI ÇDO INSTANT T OF DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="1.301"> ÇDO INSTANT T OF DIKUJT </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.2"> ÇDO INSTANT T OF DREJTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.2"> ÇDO INSTANT T OF DUKE MBAJTUR DERI </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.2"> ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q H MBAJN A </text>
<text sub="clublinks" start="33.666" dur="0.101"> ÇDO INSTANT T OF DIKUJ MBAJN NJ A SHENJ </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.133"> ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q MBAJN NJ A SHENJ AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> ÇDO INSTANT T OF DIKUJT Q H MBAJN A NJ A SHENJ DHE BAKR </text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.233"> Mbajtja e një shenje dhe bërja </text>
<text sub="clublinks" start="34.2" dur="0.134"> Mbajtja e një shenje dhe bërja e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.133"> Mbajtja e një shenje dhe bërja e zërit të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> Mbajtja e një shenje dhe dëgjimi i zërit të tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.2"> Zëri i tyre dëgjoi. </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.1"> Zëri i tyre dëgjoi. POR </text>
<text sub="clublinks" start="34.834" dur="0.1"> Zëri i tyre dëgjoi. POR UNË JAM </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.067"> Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.134"> Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.1"> Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKUPTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.066"> Zëri i tyre dëgjoi. POR PO SHKUPTOJ AT </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.234"> POR PO SHKUPTOJ AT </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> POR PO SHKUPTOJ MS SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.1"> POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="1.101"> POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.2"> POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre e-mail </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.067"> POR Unë jam duke shkuar për të supozuar se shumica e këtyre e-mail nga </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.233"> Shumica e këtyre postave elektronike nga </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit të cilët </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.134"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që janë </text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.1"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin për </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.067"> Shumica e këtyre postave elektronike nga njerëzit që pyesin për </text>
<text sub="clublinks" start="37.971" dur="0.2"> NJERZIT QO PYETIN P THER T </text>
<text sub="clublinks" start="38.171" dur="0.1"> NJERZ Q WH PYETJEN PR M THE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="38.271" dur="0.167"> NJERZIT Q A PYETJEN PR M THE SHUM R </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> NJERZ Q PYETJN AB P PROR PROTESTA M M T R TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.1"> NJERZ Q JAN AS PYETJE P ABR PROTESTT M TORE TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.067"> NJERZIT Q PYETJEN P PROR PROTESTA MORE T TJERA QN DI, </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.2"> MORE SHUM PROTESTA TOW RRUMBURA Q Y DI, </text>
<text sub="clublinks" start="38.905" dur="1.068"> MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHENI, </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> M M SHUM PROTESTA TOW RRETHA NUK E DI, T ON NJT </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.2"> MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, ATA Q </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.2"> MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, T ON SHTATAT </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> MORE SHUM PROTESTA TOW RRETHA NDIHNI, ATA SHTAT PRFUNDONI </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.067"> MORE SHUM PROTESA TOW RRETHA NDIHENI, ATA Q OF SHPEJT END Mbarojnë me </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> ATA Q OF SHTES OF P ENDRFUNDONI ME </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDOJN W ME SHKELJE </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.133"> ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDEN ME BASHKPUNIME NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.067"> ATA Q OF SHTES P ENDRFUNDON ME P CLRPJESA ND BRMJET POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.3"> BASHKPUNIMET NDRMJET POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.101"> BASHKPUNIMET NDRMJET PROTESTUESVE TOL POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="2.302"> BASHKPUNIMET NDRMJET PROTESTuesve TOL POLICIS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="44.077" dur="0.233"> BASHKPUNIMET ND BRMJET PROTESTuesve DHE RIOTERERSVE T P POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.334"> Protestuesit dhe rrotulluesit. </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.134"> Protestuesit dhe rrotulluesit. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi </text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.1"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.1"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të </text>
<text sub="clublinks" start="45.078" dur="0.133"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.1"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar A </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.067"> Protestuesit dhe rrotulluesit. Pra do të debutojmë për një të ri </text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="0.267"> Pra do të debutojmë për një të ri </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> Pra, ne jemi duke shkuar për të debutuar një segment të ri </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.067"> Pra, ne do të debutojmë një segment të ri këtu </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.067"> Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu </text>
<text sub="clublinks" start="45.879" dur="0.133"> Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu në </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> Kështu që ne do të debutojmë një segment të ri këtu në histori. </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.167"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.066"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> </text>
<text sub="clublinks" start="46.312" dur="0.134"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.235"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE ASHT A NJ A </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.2"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT A PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> SEGMENTONI KTU N THE TREGIM. >> DHE SSHT A NJ A PYETJE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.233"> >> DHE SSHT A NJ A PYETJE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="48.381" dur="0.167"> >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KETU </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KA NGJYRJE </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> >> DHE SSHT A NJ A PYETJE KA KA PASUR BASHKPJESHME NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.3"> KA NGJARJE NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.1"> KA NGJARJE MES PROTESTuesve </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> KA NGJARJE MES PROTESTuesve DHE </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.1"> KA NGJARJE MES PROTESTuesve DHE POLICIS P </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.067"> KA PAJISJE NDWRMJET PROTESTuesve DHE POLICIS S L FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="2.369"> Protestuesit dhe policia e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.3"> Protestuesit dhe policia natën e fundit? </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.334"> Naten? </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.2"> Naten? >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.719" dur="0.133"> Naten? >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.067"> Naten? >> PERGJIGJJA </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.134"> Naten? >> PERGJIGJA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="53.053" dur="0.066"> Naten? >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.234"> >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.067"> >> P ANRGJIGJA NOSHT NO JO. NUK SHT JO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.267"> NUK SHT JO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.787" dur="0.2"> NUK SHT JO. Po, </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="1.001"> NUK SHT JO. Po, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.2"> NUK SHT JO. Po, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.2"> NUK SHT JO. PO, ATA ATSHT THE </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.067"> NUK SHT JO. Po, kjo është më e madhja </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.2"> Po, kjo është më e madhja </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.1"> Po, kjo është gërma më e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.134"> Po, kjo është font më i madh ne </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.066"> Yeah, kjo është ajo e shkronjave më të mëdha që kemi. </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.234"> FONTE Q WE KEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.133"> FONTE Q WE KEMI. </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.067"> FONTE Q WE KEMI. PËRGJIGJA </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.134"> FONTE Q WE KEMI. PËRGJIGJA ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.2"> FONTE Q WE KEMI. P ANRGJIGJA NOSHT NO JO </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> FONTE Q WE KEMI. P ANRGJIGJA NUK NOSHT E Shpejtë </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.367"> P ANRGJIGJA NUK NOSHT E Shpejtë </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.835"> P ANRGJIGJA NUK NOSHT E SHPEJT CO RASTCSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="58.992" dur="0.233"> P ANRGJIGJA NUK NOSHT E MIR E SHPEJT RASTSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="59.225" dur="0.067"> P ANRGJIGJA NUK NOSHT E MIR Q E SHPEJT MOU E MIR, </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.267"> RASTCSISHT MJETE MIROU, </text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.133"> RASTCSISHT MJETE MUND T KUNDR, AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.101"> RASTCSISHT MJAFTISHT MENDUESHME, AKTUALISHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.1"> RASTCSISHT MJETE M TH MIROU, në të vërtetë ashtu si </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.133"> RASTCSISHT MJAFTON T TH MENDUARA, AKTUALISHT SI TAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.1"> RASTCSISHT MJAFTOHET MENDIMI, AKTUALISHT SI TIHET </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.067"> RASTCSISHT MJAFTOHET MENDIMI, AKTUALISHT SI T IT JENEN A </text>
<text sub="clublinks" start="60.193" dur="0.2"> AKTUALISHT SI SI BESHT A </text>
<text sub="clublinks" start="60.393" dur="0.1"> AKTUALISHT VETM SI QEN BE JAV </text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> AKTUALISHT VETEM SI QENE NJE JAVE Qysh nga </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.167"> AKTUALISHT SI SI KA QEN A NJ WE JAV Qysh nga KTO </text>
<text sub="clublinks" start="60.794" dur="2.035"> AKTUALISHT VETEM SI QENE JAVA QE KETO ZJARR </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="0.267"> AKTUALISHT SI SI KA QEN NJ WE JAV S QIN K THTO KICTIC SHKELLUAR ZJARRAT, </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.2"> JAVA QIN JAN K KICTO ZGJEDHUR ZJARRT, </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.167"> JAVA QIN K THTU ZGJEDHEN KTO ZJARR, SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.133"> JAVA QIN K KTU KTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, SSHT AL EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="63.596" dur="0.1"> JAVA QIN K KTO SHKKTUAR KTO ZJARR, ALSHT AL GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.101"> JAVA QIN KICTU KTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, ITSHT AL EDHE NJ </text>
<text sub="clublinks" start="63.797" dur="0.133"> JAVA QIN K KTU KICTYRE ZGJEDHJE ZJARRI, SSHT AL EDHE Q JA JAV </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> JAVA QIN K KTYRE ZGJEDHEN KESTO ZJARR, ALSHT AL EDHE Q N A JAV QIN </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.3"> EDHE JA QEN NJEK JAV QIN </text>
<text sub="clublinks" start="64.297" dur="0.134"> BESHT AL EDHE NJ WE JAV Q S NGA PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> 'SHT AL EDHE NJ BE JAV QIN POLICIA E PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.1"> BESHT AL EDHE NJEK JAV SI POLICIA PORTLAND E RREGULLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> BESHT AL EDHE NJEK JAV QIN POLICIA PORTLAND RREGULLUAR NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.267"> POLICIA PORTLAND RREGULLUAR ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.067"> POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME </text>
<text sub="clublinks" start="65.098" dur="0.033"> POLICIA PORTLAND RREGULLUA NDONJE ARRESTIME N AT </text>
<text sub="clublinks" start="65.131" dur="0.834"> POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME N A </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.301"> POLICIA PORTLAND RREGULLON CDO ARRESTIME NEST PROTEST. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.333"> ARRESTIMET N AT PROTEST. </text>
<text sub="clublinks" start="66.599" dur="0.201"> ARRESTIMET N AT PROTEST. </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.133"> ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO Q WE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO QE KA SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.1"> ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO Q. SHQIPRIJM </text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.067"> ARRESTIMET N AT PROTEST. VIDEO, Q'KRKOJM KTU </text>
<text sub="clublinks" start="67.3" dur="0.2"> VIDEO, Q'KRKOJM KTU </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.134"> ISHTE VIDEO që po kërkojmë këtu </text>
<text sub="clublinks" start="67.634" dur="0.167"> VIDEO Q WE KA KT SHIKONI KERETU KA FUND </text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.1"> VIDEO, Q WE K LRKOJM H K HTU ISHTE T MESN </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> VIDEO Q WE KA KT SHIKIM K HTU ISHTE NATIGHN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.067"> VIDEO Q WE KA KT SHIKONI K WTU ISHTE NESTN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.333"> ISHTE natën e së martës në </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.134"> ISHTE NESTN E MESME N INT TED MIR </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="1.368"> ISHTE NESTN E FUNDIT T INT MUngjesit të Martë </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.066"> Ishte natën e së martës në grupe të mëngjesit të së mërkurës </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> GRUPET E mëngjesit të së Martës </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.167"> E MEDRESHME GRUPET E MORNGهاVE MARS </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.167"> E MEDRESHME GRUPET MORNGJES MARSUAR N THP THRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> E MEDRESHME GRUPET E MENGJES MARSUAR ND DR QYTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.3"> Marshuar përmes qytetit </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.1"> Marshuar nëpër qytetin e porteve </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.034"> Marshuar përmes qytetit në Portland për </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.1"> Marshuar përmes qytetit Portland për një </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.133"> Marshuar nëpër qytetin e Portland për disa </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.067"> Marshuar nëpër qytetin e Portlandit për disa orë. </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.233"> PORTLAND PER disa orë. </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.1"> PORTLAND PER disa orë. POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.067"> PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.134"> PORTLAND PER disa orë. POLICIA Mbaroi arrestimin </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.067"> PORTLAND PER disa orë. POLICIA KA P ARRFUNDUAR ARRESTIMIN 11 </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="1.801"> POLICIA KA P ARRFUNDUAR ARRESTIMIN 11 </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.401"> POLICIA P ENDRFUNDOI TR ARRESTONI 11 NJERZ, </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.233"> POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJERZVE, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJER PZVE, THONIN </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.167"> POLICIA P ENDRFUNDOI ARRESTIMIN E 11 NJER PZVE, THONIN P SR TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> POLICIA P ENDRFUNDOI T AR ARRESTOJNEO 11 NJER 11Z, ATA THAN S P FORR Bllokim </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.267"> NJERZ, THONIN P FORR Bllokim </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> NJERZ, THON P FORR Bllokimin e Rrugëve </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e Rrugëve DHE </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.133"> NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.067"> NJERZ, THON S P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen e gjërave </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.066"> NJERZ, THONIN P FORR Bllokimin e rrugëve dhe hedhjen e gjërave në </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.234"> RRUG ANDT DHE HEDHJET E GJRAVE N </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> RRUG ANDT DHE HEDHJET E GJRAVE NPS SHQIP. </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.2"> Policë </text>
<text sub="clublinks" start="76.209" dur="0.133"> Policë TANI </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="1.569"> Policë Tani që nga </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.2"> Policë Tani që atëherë </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.2"> Policë TANI SE PASTAJ NE </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> Policë TANI SE PASTAJ NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> Policë TANI SE PASTAJ NUK KAN SE PAR </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.2"> TANI SE PASTAJ NUK KAN SE PAR </text>
<text sub="clublinks" start="78.778" dur="0.1"> TANI SE PASTAJ NUK KEMI PARA ASNJ </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.201"> TANI SE PASTAJ NUK KEMI PARA ASNJ T L MADH </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.033"> TANI SE PAS Atëherë nuk kemi parë ndonjë tubim të madh </text>