Naha protés di Portland masih kajantenan subtitles

BARI SABADÉNA BARI JEUNG GAWE BARI JEUNG GAWÉ DINA Nalika aranjeunna damel di BARI JEUNG GAWÉ DI FRONTLINES Nalika aranjeunna damel di FRONTLINES KA Nalika aranjeunna damel di FRONTLINES pikeun nangtayungan Sedengkeun aranjeunna jalan di FRONTLINES pikeun nangtayungan kota FRONTLINES pikeun nangtayungan kota FRONTLINES pikeun nangtayungan kota sapertos FRONTLINES NGAJIJI HANJI HAYAT DIPIKIRAN FRONTLINES pikeun nangtayungan kota saperti perkiraan FRONTLINES pikeun nangtayungan kota sapertos perkiraan kanggo instansi Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan Ti Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan tina Ngadeukeutkeun Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan tina Ngadeukeutkeun FLAMES. TI DARANGKEUN FLAMES. TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA MUNGSA TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA BISA KABEH TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA MUNGKIN KABEH TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA Najan SADAYANA, TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU KUDU AYEUNA TIASA SADAYANA, urang parantos kéngingkeun AYEUNA TIASA SADAYANA, KITA KITU NGADAPKEUN DOZENS Ayeuna sanaos sadayana éta, urang parantos kéngingkeun corétan AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU KAMI Meunangkeun Rupa-rupa E-mail Janten Kéngingkeun Dozén E-mail Janten Meunang Ratusan E-mail HENTEU Janten Meunangkeun Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés perkawis heula Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Mimiti Tapi Janten Meunangkeun Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Mimiti Tapi Ngeunaan Sanés perkawis heula tapi perkawis Sanés perkawis heula tapi perkawis naon Sanés perkawis heula tapi perkawis naon éta Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu kajadian Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu leres Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu lumangsung sateuacana NAON ANJEUN BENER Sateuacan Naon anu Leresna Sateuacanna Naon anu Leresna Sateuacan Sacara Pecah Naon Anu Leresna Sateuacan Sacara Pecah. Aranjeunna kaluar. Aranjeunna kaluar. JEAN Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim Ieu Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng Abdi JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu sareng kuring parantos kénging JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos kéngingkeun A JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos kéngingkeun hiji ton Sareng Abdi parantos kéngingkeun hiji ton Sareng Abdi parantos kéngingkeun sajumlah ton Sareng Abdi parantos kéngingkeun sajumlah ieu. Tina ieu. Tina ieu. abdi Tina ieu. MAKSAD ABDI Tina ieu. Hartosna Abdi Tina ieu. Hartosna kuring parantos kénging Tina ieu. Hartosna kuring ngagaduhan hiji Tina ieu. Hartosna kuring ngagaduhan hiji ngan Tina ieu. Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacan Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacan Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacanna Hartosna kuring parantos ngagaduhan hiji-hiji sateuacan sateuacan nunjukkeun. PAMERKEUN. PAMERKEUN. JEAN PAMERKEUN. JEAN SAJA PAMERKEUN. JEAN saurna PAMERKEUN. JEAN nyarios sareng THE PAMERKEUN. JEAN saur heula PAMERKEUN. JEAN saur sareng anu tiheula di PAMERKEUN. JEAN saur sareng anu tiheula di JEAN saur sareng anu tiheula di JEAN saur heula ti payun, JEAN saur heula ti payun, aya JEAN saur heula ti payun, aya na JEAN saur heula ti payun, aya anu teras JEAN saur heula ti payun, aya anu salajengna Sateuacanna, aya anu salajengna Sateuacanna, aya anu caket sareng no Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna perkawis berita Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna ngeunaan berita ngeunaan éta Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna ngeunaan berita anu turun ETA WARTA TENTANG DITANGGUNG ETA WARTA TENTANG PORTLAND TURUN ETA WARTA ngeunaan protés PORTLAND TURUN ETA WARTA TENTANG protés PORTLAND TURUN JEUNG ETA WARTA TENTANG PÉRÉSÉRAN PORSAN AND RIOTS. Protéksi Portugis sareng RIOTS. Protéksi Portugis sareng RIOTS. Boga Protéksi Portugis sareng RIOTS. Boga aranjeunna Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG JADI Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITUNGGUL KITU SAKIT Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG JEUNG KITU Kitu GEUS DITANGGUNG JEUNG KITU Kitu GEUS DITUNGGUL JEUNG KITU Kitu Seueur GEUS DITUNGGUL JADI SAKIT JADI JALMA GEUS DITANGGUNG JADI SEJAK KALIMAH JALMA ANJEUN GEUS DITANGGUNG JADI SAKIT JADI RÉH jalma anu naroskeun. Seueur jalma anu naroskeun. Seueur jalma anu naroskeun. URANG Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU BARÉ Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU DEUI URANG GAMBAR URANG KUDU DEUI URANG GAMBAR URANG KUDU SADAYANA DEUI URANG GAMBAR URANG KUDU SADAYANA DEUI ANDA LOBA URANG GAMBAR URANG KUDU BISA DEUI DEUI JEUNG A URANG GAMBAR URANG KUDU BISA DEUI DEUI JEUNG KITITOH. JEUNG TILIKAN. JEUNG TILIKAN. OBVIOUS JEUNG TILIKAN. KANGGO AYEUNA JEUNG TILIKAN. OBVIOUS Ayeuna urang JEUNG TILIKAN. JELEMA AYEUNA URANG TEU BISA JEUNG TILIKAN. OBVIOUS Ayeuna urang moal bisa marentah JEUNG TILIKAN. SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUUT SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUUT SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUU SAKTI SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGERTU SADAYANA INSTAN OBVIOUS AYEUNA URANG TEU BISA NGERTU SADAYANA INSTAN KANGGO AYEUNA AYEUNA urang teu tiasa ngaluarkeun unggal INSTANSI SADAYANA SADAYANA INSTAN SADAYANA SADAYANA INSTANSI NGADEGKEUN SADAYANA SADAYANA INSTANSI SADAYANA NGADEGKEUN SADAYANA INSTANSI SADAYANA NGADEGKEUN A SADAYANA INSTAN SOKONGKONGAN NGADEGKEUN TANDA SADAYANA INSTÉSAN SADAYEUN NGADEGKEUN TANDA JEUNG SADAYANA INSTAN SOKONGKONGAN NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN NGADEGKEUN TANDA JEUNG NGADamelna NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN SORANA NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYARITA SORANA. SORANG SÉRÉNÉNÉ. SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN Bade SORANG SÉRÉNÉNÉ. Tapi kuring badé angkat SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN AKAN ASUM SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN AKAN ASUM TAPI AKAN AKAN ASUM TAPI AING AKAN NYAOSA NU PALING PALING TAPI AING AKAN NGABANDUNG ANU LOBA TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LOBA NU TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LALAKI E-mail ieu TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LALAKI E-mail ieu ti Kaseueuran E-mail ieu ti Kaseueuran E-mail ieu ti jalma Kaseueuran E-mail ieu ti jalma saha Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu aya Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun perkawis Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun ka Jalma anu naroskeun perkawis Jalma anu naroskeun langkung seueur Jalma anu naroskeun perkawis langkung seueur Jalma anu naroskeun perkawis protés anu langkung seueur Jalma anu naroskeun perkawis seueur deui anu protés ka anjeun Jalma anu naroskeun perkawis seueur protés anu anjeun terang, Langkung seueur protés anu anjeun terang, Langkung seueur protés anu anjeun terang, THE Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina éta Langkung seueur protés anu anjeun terang, anu sering dilakukeun Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina anu sering réngsé Langkung seueur protés anu anjeun terang, anu sering dilakukeun ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG MUNGSA ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES ANTARA ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES ANTARA POLISI CLASHES ANTARA POLISI CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI JEUNG CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI JEUNG RIOTERS. PROTESTER JEUNG RIOTERS. PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI URANG PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bade angkat PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bade angkat PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI KITU KUDU DEBUT PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI KITU KUDU DEBUT A PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bakal ngaluarkeun hutang BARU Janten urang bakal ngaluarkeun hutang BARU JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU DIDIEU Janten urang bakal ngaluarkeun hutang anyar didieu Janten urang bakal ngaluarkeun hutang anyar didieu di dieu JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU DIDIEU DINA KISAH. SEGMEN DIDIEU DI CARITA. SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> JEUNG SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng Éta SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta A SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta patarosan SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta patarosan éta >> Sareng éta patarosan éta >> Sareng éta patarosan aya didinya >> Sareng Ieu Pertanyaan Nyaéta CLASHES >> Sareng Ieu Pertanyaan Nyaéta CLASHES ANTARA Aya CLASHES ANTARA Aya CLASHES ANTARA PROTESTER Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG POLISI Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG POLISI Tukang PROTESTER JEUNG POLISI Tukang PROTESTER JEUNG PEUTING PEUTING PEUTING? PEUTING? PEUTING? >> PEUTING? >> THE PEUTING? >> jawabanana PEUTING? >> Walerna Nyaéta PEUTING? >> Waleranana NO. >> Waleranana NO. >> Waleranana NO. NYA >> Waleranana NO. HENTEU. HENTEU. HENTEU. Nuhun, HENTEU. Leres, Éta Éta HENTEU. Leres, Éta Éta Éta HENTEU. Leres, Éta Éta HENTEU. Leres, éta Éta anu paling ageung Leres, éta Éta anu paling ageung Leres, éta Éta anu panggedéna Leres, éta Éta anu panggedéna FON WE Leres, éta mangrupikeun hal anu paling ageung anu urang gaduh. FONT WE WE. FONT WE WE. THE FONT WE WE. JAWABAN FONT WE WE. Jawabanana nyaéta FONT WE WE. JAWABANNA TEU FONT WE WE. JAWABAN TEU Gancang JAWABAN TEU Gancang JAWABANNA TEU GAMPANG COINCIDENTALLY JAWABAN TEU GAMPAK COINCIDENTALLLY JAWABAN TEU GAMPANG COINCIDENTALL THOUGH, COINCIDENTALLY Cukup, COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA NYATA COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA NYATA SAJANA COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA ANJEUN COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA NU TADI COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA ANJEUN A BENERNA HANYA ANU A BENERNA HANYA JADI MINGGU BENERNA HANYA JADI MINGGU SAJAK BENERNA HANYA JADI MINGGU SAJANI BENERNA HANYA JADI MINGGU SEJAK Kieu BENERNA HANYA JADI MINGGU SAKI KITU SIEUN DIKULANG, MINGGU SAKI KITU KAHIJI DITANGGUL, MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, TÉH MINGGU SAKI KITU SIEUN DITULU, OGNA MINGGU SAKI KITU SIEUN DITULU, OGÉ JADI MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA Oge A MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA JADI MINGGU MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA JADI JADI MINGGU Éta ogé parantos saminggu Éta ogé janten saminggu ti PORTLAND Éta ogé mangrupikeun saminggu MULAI POLISI PORTLAND Éta ogé parantos saminggu MULI POLISI PORTLAND DIKASARAKEUN Éta ogé janten saminggu MULAI POLISI PORTLAND DIKROKOK KANA POLISI PORTLAND NGARIKSA KANA POLISI PORTLAND NGARIKSA PUNJUTAN PULIS PORTLAND NGARIKSA PUNJUT NU DI PULIS PORTLAND NGARIKSA PUNJUT NU A POLISI PORTLAND NGADOKONGKEUN KAPUNJUTAN SORANGAN. NANGTU DI protés. NANGTU DI protés. THE NANGTU DI protés. VIDEO na NANGTU DI protés. VIDEO KITU URANG NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali di dieu Pidéo anu urang tingali di dieu Pidéo anu urang tingali di dieu Pidéo anu urang tingali di dieu parantos lami VIDEO NU KITUATNA DI DIEU AYA SALASA LAST Pidéo anu urang tingali di dieu atos wengi kamari Pidéo Anu Urang Tingali DIDIEU AYEUNA BASA DASA MALAM TADI PALING TAPAK Wengi Wengi TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo Isuk TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo Grup Isuk KELOMPONG PAGI RABU KELOMPONG HARI Rebo diawalan Kelompok Isuk-isuk Rebo Ngalangkungan Ngalangkungan Kelompok Isuk-isuk Rebo Tembok Ngalangkungan Turun Turun MARCHED LALU DITURUNAN Maret ngaliwatan Portugis Downtown Maret ngaliwatan Portugis Downtown Pikeun Maret ngaliwatan Portugis Downtown Pikeun A Maret ngaliwatan Portugis Downtown sakedik Maret ngaliwatan Portland Downland handap sababaraha jam. PORTLAND SABAT JAM. PORTLAND SABAT JAM. POLISI PORTLAND SABAT JAM. POLISI TUNGGAL PORTLAND SABAT JAM. POLISI Bérés PORTLAND SABAT JAM. PULIT TAMAT TANGTU PORTLAND SABAT JAM. POLISI AKHIR TANGKAP 11 POLISI AKHIR TANGKAP 11 POLISI AKHIR NANGTUTAN 11 ORANG, POLISI RÉTÉTÉN NANGTUTAN 11 ORANG, SÉSA POLISI AKHIR NANGKIR 11 jelema, saur aranjeunna POLISI TUNGTUNG NANGTU NANGTANG 11 JALMA, SANGKA SANGKA SANGKA POLISI RÉTÉTÉN NANGTUTAN 11 JALMA, SÉÉÉNÉNA BAGI BLOK Jalma-jalma, éta cenah pikeun ngablokir JALMA, SÉÉÉÉNÉNA BAGI BLOK JALAN Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan blok sareng Jalma-jalma, éta cenah pikeun jalan ngahalangan sareng ngalempréh Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan ngahalangan sareng hal-hal ngalungkeun Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan ngahalangan sareng ngalungkeun hal-hal di Jalan-jalan JEUNG NGALANGKITAN hal Jalan-jalan sareng hal-hal anu miceun dina kop. KOPI KOPI AYEUNA KOPI AYEUNA SULIT KOPI AYEUNA SULIT KANA KOPI AYEUNA SANGSA WE KOPI AYEUNA TI SANGKA URANG TEU KOPI AYEUNA SAKIT TAPI URANG TEU NÉSA AYEUNA SAKIT TAPI URANG TEU NÉSA AYEUNA SANGSA KITU KITU TEU NÉSA AYEUNA TI SANGKA URANG TEU NAMPAK BESAR ANJEUN AYEUNA SANGSA KITU KITU TEU NANGTU KUMPULAN BESAR

Naha protés di Portland masih kajantenan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.101" dur="0.1"> BARI </text>
<text sub="clublinks" start="1.201" dur="0.1"> SABADÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="1.301" dur="0.067"> BARI JEUNG GAWE </text>
<text sub="clublinks" start="1.368" dur="0.1"> BARI JEUNG GAWÉ DINA </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.367"> Nalika aranjeunna damel di </text>
<text sub="clublinks" start="1.835" dur="0.066"> BARI JEUNG GAWÉ DI FRONTLINES </text>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="1.969"> Nalika aranjeunna damel di FRONTLINES KA </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.2"> Nalika aranjeunna damel di FRONTLINES pikeun nangtayungan </text>
<text sub="clublinks" start="4.07" dur="0.067"> Sedengkeun aranjeunna jalan di FRONTLINES pikeun nangtayungan kota </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.234"> FRONTLINES pikeun nangtayungan kota </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.166"> FRONTLINES pikeun nangtayungan kota sapertos </text>
<text sub="clublinks" start="4.537" dur="0.1"> FRONTLINES NGAJIJI HANJI HAYAT DIPIKIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.167"> FRONTLINES pikeun nangtayungan kota saperti perkiraan </text>
<text sub="clublinks" start="4.804" dur="0.067"> FRONTLINES pikeun nangtayungan kota sapertos perkiraan kanggo instansi </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.234"> Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan </text>
<text sub="clublinks" start="5.105" dur="0.2"> Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan Ti </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.167"> Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan tina Ngadeukeutkeun </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.066"> Siga Diperkirakeun Pikeun Pangasilan tina Ngadeukeutkeun FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="5.538" dur="0.201"> TI DARANGKEUN FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="5.739" dur="2.035"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.4"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.034"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA BISA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.167"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA MUNGKIN KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="8.375" dur="0.2"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA Najan SADAYANA, </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.066"> TI DARANGKEUN FLAMES. AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.201"> AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU </text>
<text sub="clublinks" start="8.842" dur="0.2"> AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="9.042" dur="0.133"> AYEUNA TIASA SADAYANA, urang parantos kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> AYEUNA TIASA SADAYANA, KITA KITU NGADAPKEUN DOZENS </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.134"> Ayeuna sanaos sadayana éta, urang parantos kéngingkeun corétan </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.066"> AYEUNA TIASA SADAYANA, KITU KAMI Meunangkeun Rupa-rupa E-mail </text>
<text sub="clublinks" start="9.442" dur="0.2"> Janten Kéngingkeun Dozén E-mail </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.134"> Janten Meunang Ratusan E-mail HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="9.776" dur="0.067"> Janten Meunangkeun Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.1"> Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="9.943" dur="1.001"> Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés perkawis heula </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.2"> Janten Meunang Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Mimiti Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.067"> Janten Meunangkeun Ratusan E-mail Sanés Ngeunaan Mimiti Tapi Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="11.211" dur="0.2"> Sanés perkawis heula tapi perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="11.411" dur="0.2"> Sanés perkawis heula tapi perkawis naon </text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.2"> Sanés perkawis heula tapi perkawis naon éta </text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.1"> Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu kajadian </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.134"> Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu leres </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.067"> Sanés perkawis heula tapi perkawis naon anu lumangsung sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.2"> NAON ANJEUN BENER Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> Naon anu Leresna Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.1"> Naon anu Leresna Sateuacan Sacara Pecah </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.067"> Naon Anu Leresna Sateuacan Sacara Pecah. </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.233"> Aranjeunna kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.236"> Aranjeunna kaluar. JEAN </text>
<text sub="clublinks" start="15.048" dur="0.2"> Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM </text>
<text sub="clublinks" start="15.248" dur="0.2"> Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim </text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.2"> Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.067"> Aranjeunna kaluar. JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.2"> JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu </text>
<text sub="clublinks" start="15.915" dur="0.101"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.1"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="16.116" dur="0.166"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> JEAN PUTNAM NGirim E-mail ieu sareng kuring parantos kénging </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.134"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos kéngingkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="16.483" dur="0.066"> JEAN PUTNAM NGIRIM E-mail ieu sareng kuring parantos kéngingkeun hiji ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.167"> Sareng Abdi parantos kéngingkeun hiji ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.134"> Sareng Abdi parantos kéngingkeun sajumlah ton </text>
<text sub="clublinks" start="16.85" dur="0.066"> Sareng Abdi parantos kéngingkeun sajumlah ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="16.916" dur="0.167"> Tina ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="17.083" dur="0.1"> Tina ieu. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.1"> Tina ieu. MAKSAD ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.101"> Tina ieu. Hartosna Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="17.384" dur="0.066"> Tina ieu. Hartosna kuring parantos kénging </text>
<text sub="clublinks" start="17.45" dur="0.1"> Tina ieu. Hartosna kuring ngagaduhan hiji </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.134"> Tina ieu. Hartosna kuring ngagaduhan hiji ngan </text>
<text sub="clublinks" start="17.684" dur="0.067"> Tina ieu. Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="17.751" dur="0.2"> Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="17.951" dur="0.1"> Hartosna kuring parantos kénging hiji hiji sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="18.051" dur="0.067"> Hartosna kuring parantos ngagaduhan hiji-hiji sateuacan sateuacan nunjukkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="18.118" dur="0.333"> PAMERKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="18.451" dur="0.2"> PAMERKEUN. JEAN </text>
<text sub="clublinks" start="18.651" dur="0.134"> PAMERKEUN. JEAN SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="0.1"> PAMERKEUN. JEAN saurna </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.1"> PAMERKEUN. JEAN nyarios sareng THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.985" dur="0.1"> PAMERKEUN. JEAN saur heula </text>
<text sub="clublinks" start="19.085" dur="0.134"> PAMERKEUN. JEAN saur sareng anu tiheula di </text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.066"> PAMERKEUN. JEAN saur sareng anu tiheula di </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.334"> JEAN saur sareng anu tiheula di </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.134"> JEAN saur heula ti payun, </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.1"> JEAN saur heula ti payun, aya </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> JEAN saur heula ti payun, aya na </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.067"> JEAN saur heula ti payun, aya anu teras </text>
<text sub="clublinks" start="20.02" dur="0.066"> JEAN saur heula ti payun, aya anu salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="20.086" dur="0.167"> Sateuacanna, aya anu salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="1.802"> Sateuacanna, aya anu caket sareng no </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.2"> Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.234"> Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna perkawis berita </text>
<text sub="clublinks" start="22.489" dur="0.166"> Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna ngeunaan berita ngeunaan éta </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.067"> Sateuacanna, aya anu teu aya salajengna ngeunaan berita anu turun </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="0.301"> ETA WARTA TENTANG DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="23.023" dur="0.166"> ETA WARTA TENTANG PORTLAND TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="23.189" dur="0.1"> ETA WARTA ngeunaan protés PORTLAND TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.134"> ETA WARTA TENTANG protés PORTLAND TURUN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="0.067"> ETA WARTA TENTANG PÉRÉSÉRAN PORSAN AND RIOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.2"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.1"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. Boga </text>
<text sub="clublinks" start="23.79" dur="2.236"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. Boga aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="26.026" dur="0.2"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="26.226" dur="0.2"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG JADI </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.133"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITUNGGUL KITU SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.067"> Protéksi Portugis sareng RIOTS. GEUS DITANGGUNG JEUNG KITU Kitu </text>
<text sub="clublinks" start="26.626" dur="0.234"> GEUS DITANGGUNG JEUNG KITU Kitu </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.133"> GEUS DITUNGGUL JEUNG KITU Kitu Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.1"> GEUS DITUNGGUL JADI SAKIT JADI JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="27.093" dur="0.134"> GEUS DITANGGUNG JADI SEJAK KALIMAH JALMA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="27.227" dur="0.066"> GEUS DITANGGUNG JADI SAKIT JADI RÉH jalma anu naroskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.167"> Seueur jalma anu naroskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="27.46" dur="0.167"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.627" dur="0.134"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="1.434"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="0.201"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="29.396" dur="0.2"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU BARÉ </text>
<text sub="clublinks" start="29.596" dur="0.066"> Seueur jalma anu naroskeun. URANG GAMBAR URANG KUDU DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.201"> URANG GAMBAR URANG KUDU DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="29.863" dur="0.1"> URANG GAMBAR URANG KUDU SADAYANA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.067"> URANG GAMBAR URANG KUDU SADAYANA DEUI ANDA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.1"> URANG GAMBAR URANG KUDU BISA DEUI DEUI JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="30.13" dur="0.066"> URANG GAMBAR URANG KUDU BISA DEUI DEUI JEUNG KITITOH. </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.301"> JEUNG TILIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.066"> JEUNG TILIKAN. OBVIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.067"> JEUNG TILIKAN. KANGGO AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.134"> JEUNG TILIKAN. OBVIOUS Ayeuna urang </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> JEUNG TILIKAN. JELEMA AYEUNA URANG TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="0.167"> JEUNG TILIKAN. OBVIOUS Ayeuna urang moal bisa marentah </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.066"> JEUNG TILIKAN. SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUUT </text>
<text sub="clublinks" start="31.097" dur="0.234"> SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUUT </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGARUU SAKTI </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.033"> SANGATNA AYEUNA URANG TEU BISA NGERTU SADAYANA INSTAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.531" dur="0.167"> OBVIOUS AYEUNA URANG TEU BISA NGERTU SADAYANA INSTAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.698" dur="0.067"> KANGGO AYEUNA AYEUNA urang teu tiasa ngaluarkeun unggal INSTANSI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="1.301"> SADAYANA INSTAN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="33.066" dur="0.2"> SADAYANA INSTANSI NGADEGKEUN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.2"> SADAYANA INSTANSI SADAYANA NGADEGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="33.466" dur="0.2"> SADAYANA INSTANSI SADAYANA NGADEGKEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="33.666" dur="0.101"> SADAYANA INSTAN SOKONGKONGAN NGADEGKEUN TANDA </text>
<text sub="clublinks" start="33.767" dur="0.133"> SADAYANA INSTÉSAN SADAYEUN NGADEGKEUN TANDA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.067"> SADAYANA INSTAN SOKONGKONGAN NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="33.967" dur="0.233"> NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="34.2" dur="0.134"> NGADEGKEUN TANDA JEUNG NGADamelna </text>
<text sub="clublinks" start="34.334" dur="0.133"> NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYIEUN SORANA </text>
<text sub="clublinks" start="34.467" dur="0.067"> NGADEGKEUN TANDA JEUNG NYARITA SORANA. </text>
<text sub="clublinks" start="34.534" dur="0.2"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="34.734" dur="0.1"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="34.834" dur="0.1"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="34.934" dur="0.067"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN Bade </text>
<text sub="clublinks" start="35.001" dur="0.134"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. Tapi kuring badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="35.135" dur="0.1"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN AKAN ASUM </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.066"> SORANG SÉRÉNÉNÉ. TAPI AKAN AKAN ASUM </text>
<text sub="clublinks" start="35.301" dur="0.234"> TAPI AKAN AKAN ASUM </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.067"> TAPI AING AKAN NYAOSA NU PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="35.602" dur="0.1"> TAPI AING AKAN NGABANDUNG ANU LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="1.101"> TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LOBA NU </text>
<text sub="clublinks" start="36.803" dur="0.2"> TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LALAKI E-mail ieu </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.067"> TAPI AKAN AKAN ASUM ANJEUN LALAKI E-mail ieu ti </text>
<text sub="clublinks" start="37.07" dur="0.233"> Kaseueuran E-mail ieu ti </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.167"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma saha </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.134"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu aya </text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.1"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.1"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.067"> Kaseueuran E-mail ieu ti jalma anu naroskeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="37.971" dur="0.2"> Jalma anu naroskeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="38.171" dur="0.1"> Jalma anu naroskeun langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="38.271" dur="0.167"> Jalma anu naroskeun perkawis langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="38.438" dur="0.1"> Jalma anu naroskeun perkawis protés anu langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.1"> Jalma anu naroskeun perkawis seueur deui anu protés ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.067"> Jalma anu naroskeun perkawis seueur protés anu anjeun terang, </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.2"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, </text>
<text sub="clublinks" start="38.905" dur="1.068"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, THE </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.2"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.2"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina éta </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.2"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, anu sering dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.1"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, hiji-hijina anu sering réngsé </text>
<text sub="clublinks" start="40.673" dur="0.067"> Langkung seueur protés anu anjeun terang, anu sering dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.167"> ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES </text>
<text sub="clublinks" start="41.174" dur="0.133"> ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="41.307" dur="0.067"> ANJEUNG ANU LEUNGEUNG TUNGTUNG JEUNG CLASHES ANTARA POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="41.374" dur="0.3"> CLASHES ANTARA POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.101"> CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="2.302"> CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="44.077" dur="0.233"> CLASHES ANTARA PROTESTER POLISI JEUNG RIOTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.334"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.134"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.1"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="44.878" dur="0.1"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bade angkat </text>
<text sub="clublinks" start="44.978" dur="0.1"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bade angkat </text>
<text sub="clublinks" start="45.078" dur="0.133"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI KITU KUDU DEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="45.211" dur="0.1"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. JADI KITU KUDU DEBUT A </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.067"> PROTESTER JEUNG RIOTERS. Janten urang bakal ngaluarkeun hutang BARU </text>
<text sub="clublinks" start="45.378" dur="0.267"> Janten urang bakal ngaluarkeun hutang BARU </text>
<text sub="clublinks" start="45.645" dur="0.1"> JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.067"> JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="45.812" dur="0.067"> Janten urang bakal ngaluarkeun hutang anyar didieu </text>
<text sub="clublinks" start="45.879" dur="0.133"> Janten urang bakal ngaluarkeun hutang anyar didieu di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.067"> JADI KITU KUDU DEBUT SEGMEN BARU DIDIEU DINA KISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="46.079" dur="0.167"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. </text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.066"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="46.312" dur="0.134"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng Éta </text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="1.235"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta A </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.2"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta patarosan </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="0.067"> SEGMEN DIDIEU DI CARITA. >> Sareng éta patarosan éta </text>
<text sub="clublinks" start="48.148" dur="0.233"> >> Sareng éta patarosan éta </text>
<text sub="clublinks" start="48.381" dur="0.167"> >> Sareng éta patarosan aya didinya </text>
<text sub="clublinks" start="48.548" dur="0.2"> >> Sareng Ieu Pertanyaan Nyaéta CLASHES </text>
<text sub="clublinks" start="48.748" dur="0.067"> >> Sareng Ieu Pertanyaan Nyaéta CLASHES ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.3"> Aya CLASHES ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="49.115" dur="0.1"> Aya CLASHES ANTARA PROTESTER </text>
<text sub="clublinks" start="49.215" dur="0.134"> Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.1"> Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.067"> Aya CLASHES ANTARA PROTESTER JEUNG POLISI Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="2.369"> PROTESTER JEUNG POLISI Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.3"> PROTESTER JEUNG PEUTING PEUTING PEUTING? </text>
<text sub="clublinks" start="52.185" dur="0.334"> PEUTING? </text>
<text sub="clublinks" start="52.519" dur="0.2"> PEUTING? >> </text>
<text sub="clublinks" start="52.719" dur="0.133"> PEUTING? >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="52.852" dur="0.067"> PEUTING? >> jawabanana </text>
<text sub="clublinks" start="52.919" dur="0.134"> PEUTING? >> Walerna Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="53.053" dur="0.066"> PEUTING? >> Waleranana NO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.119" dur="0.234"> >> Waleranana NO. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="0.1"> >> Waleranana NO. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.067"> >> Waleranana NO. HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="53.52" dur="0.267"> HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="53.787" dur="0.2"> HENTEU. Nuhun, </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="1.001"> HENTEU. Leres, Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.2"> HENTEU. Leres, Éta Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.2"> HENTEU. Leres, Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.067"> HENTEU. Leres, éta Éta anu paling ageung </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.2"> Leres, éta Éta anu paling ageung </text>
<text sub="clublinks" start="55.655" dur="0.1"> Leres, éta Éta anu panggedéna </text>
<text sub="clublinks" start="55.755" dur="0.134"> Leres, éta Éta anu panggedéna FON WE </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.066"> Leres, éta mangrupikeun hal anu paling ageung anu urang gaduh. </text>
<text sub="clublinks" start="55.955" dur="0.234"> FONT WE WE. </text>
<text sub="clublinks" start="56.189" dur="0.133"> FONT WE WE. THE </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.067"> FONT WE WE. JAWABAN </text>
<text sub="clublinks" start="56.389" dur="0.134"> FONT WE WE. Jawabanana nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.2"> FONT WE WE. JAWABANNA TEU </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.067"> FONT WE WE. JAWABAN TEU Gancang </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.367"> JAWABAN TEU Gancang </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.835"> JAWABANNA TEU GAMPANG COINCIDENTALLY </text>
<text sub="clublinks" start="58.992" dur="0.233"> JAWABAN TEU GAMPAK COINCIDENTALLLY </text>
<text sub="clublinks" start="59.225" dur="0.067"> JAWABAN TEU GAMPANG COINCIDENTALL THOUGH, </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.267"> COINCIDENTALLY Cukup, </text>
<text sub="clublinks" start="59.559" dur="0.133"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.101"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="59.793" dur="0.1"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, NYATA NYATA SAJANA </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.133"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.1"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA NU TADI </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="0.067"> COINCIDENTALLY ENTHGHGH THATEGH, SAUATNA HANYA ANJEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="60.193" dur="0.2"> BENERNA HANYA ANU A </text>
<text sub="clublinks" start="60.393" dur="0.1"> BENERNA HANYA JADI MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="60.493" dur="0.134"> BENERNA HANYA JADI MINGGU SAJAK </text>
<text sub="clublinks" start="60.627" dur="0.167"> BENERNA HANYA JADI MINGGU SAJANI </text>
<text sub="clublinks" start="60.794" dur="2.035"> BENERNA HANYA JADI MINGGU SEJAK Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="0.267"> BENERNA HANYA JADI MINGGU SAKI KITU SIEUN DIKULANG, </text>
<text sub="clublinks" start="63.096" dur="0.2"> MINGGU SAKI KITU KAHIJI DITANGGUL, </text>
<text sub="clublinks" start="63.296" dur="0.167"> MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="63.463" dur="0.133"> MINGGU SAKI KITU SIEUN DITULU, OGNA </text>
<text sub="clublinks" start="63.596" dur="0.1"> MINGGU SAKI KITU SIEUN DITULU, OGÉ JADI </text>
<text sub="clublinks" start="63.696" dur="0.101"> MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA Oge A </text>
<text sub="clublinks" start="63.797" dur="0.133"> MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA JADI MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="63.93" dur="0.067"> MINGGU SAKI Kieu heula DITANGGAL, JUGA JADI JADI MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.3"> Éta ogé parantos saminggu </text>
<text sub="clublinks" start="64.297" dur="0.134"> Éta ogé janten saminggu ti PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.166"> Éta ogé mangrupikeun saminggu MULAI POLISI PORTLAND </text>
<text sub="clublinks" start="64.597" dur="0.1"> Éta ogé parantos saminggu MULI POLISI PORTLAND DIKASARAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.067"> Éta ogé janten saminggu MULAI POLISI PORTLAND DIKROKOK KANA </text>
<text sub="clublinks" start="64.764" dur="0.267"> POLISI PORTLAND NGARIKSA KANA </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.067"> POLISI PORTLAND NGARIKSA PUNJUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="65.098" dur="0.033"> PULIS PORTLAND NGARIKSA PUNJUT NU DI </text>
<text sub="clublinks" start="65.131" dur="0.834"> PULIS PORTLAND NGARIKSA PUNJUT NU A </text>
<text sub="clublinks" start="65.965" dur="0.301"> POLISI PORTLAND NGADOKONGKEUN KAPUNJUTAN SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="66.266" dur="0.333"> NANGTU DI protés. </text>
<text sub="clublinks" start="66.599" dur="0.201"> NANGTU DI protés. THE </text>
<text sub="clublinks" start="66.8" dur="0.133"> NANGTU DI protés. VIDEO na </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> NANGTU DI protés. VIDEO KITU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.066"> NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="0.1"> NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="67.233" dur="0.067"> NANGTU DI protés. Pidéo anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.3" dur="0.2"> Pidéo anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.134"> Pidéo anu urang tingali di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="67.634" dur="0.167"> Pidéo anu urang tingali di dieu parantos lami </text>
<text sub="clublinks" start="67.801" dur="0.1"> VIDEO NU KITUATNA DI DIEU AYA SALASA LAST </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> Pidéo anu urang tingali di dieu atos wengi kamari </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.067"> Pidéo Anu Urang Tingali DIDIEU AYEUNA BASA DASA MALAM </text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.333"> TADI PALING TAPAK Wengi Wengi </text>
<text sub="clublinks" start="68.401" dur="0.134"> TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo </text>
<text sub="clublinks" start="68.535" dur="1.368"> TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo Isuk </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.066"> TADI PALING TAPI Wengi Wengi ka Rebo Grup Isuk </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> KELOMPONG PAGI RABU </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.167"> KELOMPONG HARI Rebo diawalan </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.167"> Kelompok Isuk-isuk Rebo Ngalangkungan Ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.067"> Kelompok Isuk-isuk Rebo Tembok Ngalangkungan Turun Turun </text>
<text sub="clublinks" start="70.637" dur="0.3"> MARCHED LALU DITURUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.1"> Maret ngaliwatan Portugis Downtown </text>
<text sub="clublinks" start="71.037" dur="0.034"> Maret ngaliwatan Portugis Downtown Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.1"> Maret ngaliwatan Portugis Downtown Pikeun A </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.133"> Maret ngaliwatan Portugis Downtown sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="71.304" dur="0.067"> Maret ngaliwatan Portland Downland handap sababaraha jam. </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.233"> PORTLAND SABAT JAM. </text>
<text sub="clublinks" start="71.604" dur="0.1"> PORTLAND SABAT JAM. POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="71.704" dur="0.067"> PORTLAND SABAT JAM. POLISI TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="71.771" dur="0.2"> PORTLAND SABAT JAM. POLISI Bérés </text>
<text sub="clublinks" start="71.971" dur="0.134"> PORTLAND SABAT JAM. PULIT TAMAT TANGTU </text>
<text sub="clublinks" start="72.105" dur="0.067"> PORTLAND SABAT JAM. POLISI AKHIR TANGKAP 11 </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="1.801"> POLISI AKHIR TANGKAP 11 </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.401"> POLISI AKHIR NANGTUTAN 11 ORANG, </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.233"> POLISI RÉTÉTÉN NANGTUTAN 11 ORANG, SÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> POLISI AKHIR NANGKIR 11 jelema, saur aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.167"> POLISI TUNGTUNG NANGTU NANGTANG 11 JALMA, SANGKA SANGKA SANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.067"> POLISI RÉTÉTÉN NANGTUTAN 11 JALMA, SÉÉÉNÉNA BAGI BLOK </text>
<text sub="clublinks" start="74.941" dur="0.267"> Jalma-jalma, éta cenah pikeun ngablokir </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> JALMA, SÉÉÉÉNÉNA BAGI BLOK JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan blok sareng </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.133"> Jalma-jalma, éta cenah pikeun jalan ngahalangan sareng ngalempréh </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.067"> Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan ngahalangan sareng hal-hal ngalungkeun </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.066"> Jalma, aranjeunna nyarios pikeun jalan ngahalangan sareng ngalungkeun hal-hal di </text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.234"> Jalan-jalan JEUNG NGALANGKITAN hal </text>
<text sub="clublinks" start="75.942" dur="0.067"> Jalan-jalan sareng hal-hal anu miceun dina kop. </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.2"> KOPI </text>
<text sub="clublinks" start="76.209" dur="0.133"> KOPI AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="76.342" dur="1.569"> KOPI AYEUNA SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.2"> KOPI AYEUNA SULIT KANA </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.2"> KOPI AYEUNA SANGSA WE </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> KOPI AYEUNA TI SANGKA URANG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> KOPI AYEUNA SAKIT TAPI URANG TEU NÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.2"> AYEUNA SAKIT TAPI URANG TEU NÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="78.778" dur="0.1"> AYEUNA SANGSA KITU KITU TEU NÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.201"> AYEUNA TI SANGKA URANG TEU NAMPAK BESAR ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.033"> AYEUNA SANGSA KITU KITU TEU NANGTU KUMPULAN BESAR </text>