Nggawe 100 Bar Krim Asu Kranjang Ing Dina Paling Penting! subtitles

- Dina iki, kita nggawe 100 panganan es krim kanggo kabutuhan khusus asu sing wis ora duwe omah ing kursi rodha. - Dhuh Gusti, kula tresnani! - Iki minangka salah sawijining make-up paling gedhe sing wis rampung. Matur suwun khusus kanggo sponsor kita, Alpha Paw, kanggo mbantu kita narik iki. Saiki, aku ing Tehachapi, California. Lan dakkandhani yen panas. Maksudku, panas, panas, kaya luwih saka satus derajat. Nanging ora bakal ngalangi kita amarga kita ana ing Marley's Mutts Rescue Ranch, lan papan iki apik banget. Kita bakal nindakake perkara sing istimewa banget dina iki. Sampeyan ngerti aku bakal nindakake apa wae kanggo mbantu segawon, nanging proyek iki bakal dadi unik amarga kita bakal nulungi segawon kabutuhan khusus ing kursi rodha. Lan ora mung saiki kita bakal nggawe es krim kanggo anak kirik, nanging kita bakal ngatasi kabeh ruang mung kanggo segawon ing kursi rodha. Bakal ora bisa dipercaya. Uga yen sampeyan lagi anyar ing kene. priksa manawa sampeyan langganan. Yen sampeyan seneng karo segawon, uripake notifikasi. Ayo ketemu Zach Skow, pangadeg Mutts Marley. Yen sampeyan wis nonton video apa wae, sampeyan ngerti wong iki ing kene. Zach Skow, pangadeg Mutts Marley. Sampeyan wis ndeleng dheweke. Kita wis nggawe restoran kanggo segawon. Kita nggawe jugangan bal kanggo segawon. Maksudku, kita wis nindakake sawetara perkara sing gila. Nanging sampeyan bisa uga ora ngerti sejatine inspirasi. Kaya sepira anggone nyambut gawe lan asu sing disimpen bangunan ngluwari apik tenan iki. - Aku didiagnosis kena penyakit ati ing tahap pungkasan ing taun 2008. Aku diwenehi kurang saka 90 dina urip tanpa transplantasi ati. Anjingku sing sayuta persen mbantu nylametake nyawaku. Lan aku mung melu ngopeni. Aku wiwit ngopeni sacara lokal kanggo masarakat sing manusiawi. Sajrone proses kasebut, mbantu mbantu awak, nulungi aku mantep. Lan nalika aku wis layak transplantasi ati, Aku ora butuh maneh. - Asu nylametake sampeyan. - Sakabehe, 100%. Lan saiki saiki, meh 12 taun mengko, kita wis nyimpen kaya 5.000 segawon. - Wah. - Kita duwe akeh program sing bisa nguntungake wong lan ingon-ingon. - Kowe kabeh padha karya sing apik tenan, kita pengin mbantu sampeyan. Dadi aku pengin nemokake proyek. Aku pengin nggawe sing gedhe. Aku pengin nggawe papan. - Aku mung duwe papan. - Oke, oke. - Yen sampeyan wis siyap. - Oke, ayo lunga. Ayo ndang ndeleng, ayo. - Dadi ing kene kita njaga kewan ingon sing gampang. Sapa sejatine sapa sing teka-teki sing gampang, sing butuh kursi, utawa ngalami cedera parah, tetep bali ing kene. - [Rocky] Nalika lagi mriksa papan, asu sing paling manis mlaku menyang Zach kanthi mripat sing paling apik tenan. - Dadi Avyanna. Dheweke minangka salah sawijining mutts sing gampang lan lumpuh. Dheweke sengaja disasarake ing kene, ilang mobilitas. Kedadeyan kasebut menehi, dheweke lumpuh, banjur nglairake anak kirik pas kelakon. Lan dheweke- - Oh, dheweke meteng? - Kandhutan Dheweke ngalami cedera sing nggegirisi iki, nanging tetep wae bisa ngurus anak kirik nganti bantuan bisa teka. Kita ngarep-arep supaya dheweke diadopsi. Kita wis ngeterake dheweke ing media sosial. Kita bakal terus nindakake kiriman. Lan aku mung kudu percaya manawa ana wong ing kana iku bakal pengin dheweke ing urip. - [Rocky] Crita kaya Avyanna sing dakkarepake kanggo mbantu banget. Zach ndhisiki lan nuduhake kabeh wilayahku lan sawetara masalah sing lagi dialami karo papan kasebut. - Tikar karet iki mesthine kudu lunga saka kene. Dheweke minangka ide sing apik nalika musim salju, nanging mung sejuta derajat. - [Rocky] Oke dadi kursi roda iki lagi bener nggunakake, bener? - [Zach] Yo. Kita duwe akeh. Kita mung kudu nyoba ngerti apa sing kudu ditindakake. - Aku duwe ide apik, ya, Aku entuk, rodhane saiki muter. Pikirane pisanan nalika ndeleng papan iki, dheweke nindakake sing paling apik karo apa sing diduweni. Nanging langsung, Aku ngerti yen papan kasebut duweni potensi. Nggunakake apa ing gudang? - Dadi gudang, wiwitane mung kanggo nyimpen panganan segawon, nanging iki ora bisa sukses banget. - Apa kita bisa nggunakake? - Yo wis. - Nalika Zach nuduhake kula gudang, Aku ngerti manawa ana prekara sing bisa ditindakake. Oke kabeh. Aku wis duwe ide muter. Aku takon karo Zach ing endi asune turu ing wayah wengi lan Zach ngajak aku lan nuduhake ruang medis. - Iki papan dununge. Banjur kita nggawe ruangan ruangan lan kita wis ngupayakake supaya luwih apik. - Dadi angel banget amarga ya, sampeyan lagi mbukak ruang medis. - Aku nyoba njaga kebersihan ing kene. - Yo wis. - Lan angel banget kanggo nglakoni. - Nanging dheweke ora bisa turu ing njaba, bener, amarga ana predator sing bakal entuk. - Yo wis. - Ya, bisa uga kita bisa tokoh metu ana. Kayane kerja dakkurangi kanggo aku kanggo Avyanna lan kabeh asu mbesuk sing bakal seneng banget ing papan iki, nanging ora bakal murah lan ora gampang. Nanging matur nuwun sanget amarga kita duwe sponsor apik tenan iku bakal mbantu kita narik iki. Sponsor kita, Alpha Paw duwe sawetara produk sing apik tenan, kaya tanjakan segawon, bantalan kencing, lan liya-liyane, Aku ngerti dhisik manawa perusahaan iki pancen peduli kita amarga CEO, Ramon lan putrane, Victor, sejatine teka dhewe kanggo nulungi. - Kita seneng banget bisa teka ing dina iki ing Marley's Mutts. Sejatine kita pancen asu penyelamat. Ing omah kita duwe loro banteng pit. Lan mulane aku padha ngucapake, "Hei, bisa uga kita bisa nulungi." - Aku lan kulawarga nggunakake PawRamp lan aku nyaranake sampeyan nggawe investasi kanggo asu sampeyan. Kanggo kulawarga, PawRamp pancen apik banget, utamane karo asu kita, Zoe, ing kene. Dheweke asu senior. Lan kanthi alami, kaya akeh asu senior, dheweke duwe masalah punggung. Kadhangkala sendhi nglarani dheweke. Ora umum. Leres? Akeh asu senior sing ngalami arthritis lan sampeyan ora sabar ngenteni kanggo entuk salah sawijining nganti asu sampeyan minangka asu senior. PawRamp mung nggawe akal kanggo segawon cilik sing mlumpat munggah, mudhun, asu senior, yen asu sampeyan duwe masalah bobot, kaya ngene iki bakal apik banget kanggo dheweke. Anjing sampeyan gampang sinau. Kita mulang Zoe sajrone sawetara detik mung memikat dheweke karo ngruwat. Oke, cah wadon sing apik. Bakal teka langsung metu saka kothak. Dadi sampeyan mung kudu narik metu lan nyiyapake. Ora preduli dhuwure amben utawa sofa, kabar apik yaiku PawRamp sing disetel. Wis kasedhiya papat setelan sing bisa disetel. Lan nalika kita ora butuh PawRamp, gampang nganti udakara telung inci, supaya sampeyan bisa geser ing ngisor kursi utawa amben. Sampeyan saiki kudu golek. Bukak menyang alphapaw.com/rocky. Lan yen sampeyan lunga saiki, sampeyan ora mung bakal entuk potongan 15%, nanging amarga Alpha Paw percaya nulungi segawon kabeh, kabeh iki adol, dheweke bakal menehi $ 10 kanggo Marley's Mutts. Aku bakal menehi rincian ing gambaran ing ngisor iki. Dadi klik link saiki, nggawe investasi kanggo asu sampeyan lan menehi sumbangan kanggo Marley's Mutts, Ayo ndhukung perusahaan sing ndhukung nylametake asu. Bukak menyang alphapaw.com/rocky saiki. Matur suwun sanget kanggo Alpha Paw amarga wis mbantu karo proyek iki. Ana sing bakal dadi kaget mengko saka wong-wong mau ing video kasebut. Dadi, jaga-jaga metu saka iku. Sadurunge bali kerja, aku nganggep penting banget kanggo ngomong sethithik babagan Avyanna. Hai, oh, sampeyan apik tenan. Yo wis Avyanna pancen manis banget lan wis akeh kedadeyan dheweke. Aku bakal nggawe misi pribadi kanggo ngrampungake papan iki kanggo dheweke lan priksa manawa dheweke nemokake omah. Oke, panas banget lan aku kudu golek Avyanna lan kabeh asu liyane sawetara es krim. Aku lan tim, bebarengan karo sukarelawan Mutts Marley, sregep nyambut gawe amarga kru kerja angel nggawa plataran urip. Oke, kita bisa ngrampungake. Aku ngerti kita bisa. Nanging siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku kanthi rencana sing mantep. Dadi, iki sing dakkira. Kita pancen bakal ngethok bolongan pager. Nanging aja padha sumelang, amarga kita bakal narik kawigaten lan kita bakal bisa jupukake ruangan kasebut minangka ruangan sejati. Kita bakal nyelehake karo peti lan kabeh asu bisa turu ing kana ing wayah wengi kanggo ngeterake dheweke metu saka ruang medis. Saiki asu ing kursi rodha njupuk akeh papan lan dheweke sejatine ora butuh turu ing kursi rodhane. Dadi, kita bakal nggawe papan sing bisa ditindakake para sukarelawan rak kursi roda mau bengi, sadurunge padha turu ing doggos. Kita bakal nggawe dalan segawon sing bisa diakses kursi roda. Panas ing kene lan muga-muga bisa uga gampang banget kanggo asu-asu iki yaiku iyub-iyub kabeh pakarangan. Kita isih butuh tema, ya? Iki bakal mbantu kreativitas mili lan mbantu urip menyang papan iki. Kangge, kru kita terus maju kabeh. (musik padhang) - Wah, apik. - Oke, aku golek cet. Aku entuk kabeh alat sing dibutuhake. Saiki, aku ngeterake Zach amarga aku kepengin banget kanggo ngagetne Zach. Aku pengin kaget Sharon, direktur eksekutif, Sharon duwe peran penting ing organisasi Marley's Mutts lan dheweke saben dina ngeculake ati lan jiwa kanggo mesthekake yen mlaku lancar. Iku penting banget kanggo segawon, nanging penting banget kanggo kabeh wong sing kerja keras saben dina ing Marley's Mutts. Nanging, prekara iki pancen nemtokake wates wektu apa sing lagi ditindakake. Yen ora, Zach bakal ndeleng sadurunge wis rampung. Kita kudu nggawa akeh wong ing kanggo ngrampungake proyek, nanging kita bakal bisa. Kita kudu nglakoni. Sadurunge maju, aku kudu ngenalake sampeyan karo Cora Rose. Dheweke minangka sinar inspirasi. Bocah cilik sing apik banget sing wis dialami, nanging sampeyan bisa ngerti dheweke isih seneng banget. Dheweke pancen urip saiki. Dheweke asu apik banget. Oke, aku bisa ngrasakake bareng-bareng. Tim kasebut nglukis pager putih. Kita bakal nggawa gambut mengko, nanging ana siji masalah. Kita pengin nggawa ing gudang, nanging sayangé, wong lanang kita nyoba. Pancen abot banget. - Siji, loro, telu, go! (wong nggrundel) - [Rocky] Iki minangka bagéyan penting saka rencana kasebut. Kudu bareng-bareng. Dadi, kita kudu golek wong liya kanggo mbantu kita mindhah iki. Oke, kita duwe masalah. Dadi aku butuh kabeh wong. Maksudku, kabeh wong sing ana ing kene saiki, amarga gudang iku abot lan kita kudu bener mindhah kabeh gudang kanthi fisik. - Kepiye sampeyan mindhah gudang? - [Rocky] Aku pengin nggawe baris dadi ekstensi saka wilayah kasebut. - Ana akeh sukarelawan sing ana ing kene kanggo mbantu nyawang segawon. - [Rocky] Sapa wae sing bisa lentur lan menehi kaya bisep. - Oke. - Ayo digawa ing proyek kasebut. - Ya, kita bakal nyekel dheweke saiki - Blake kumpul kabeh wong ing sekitar lan aku percaya tenan karo grup iki, Aku ngerti yen kita bisa nindakake iki. - Lan banjur sampeyan mung bakal nggegirisi bab iki. Nalika dakkandhakake, sampeyan bakal lunga, lan sampeyan bakal nulungi aku ing mburi. Oke - Ayo. Woo. Siji, loro, telu. (nggrundel) Woo, waduh! Proyek apik - [Rocky] Aku pancen kesengsem karo tim iki. Sampeyan ngerti apa, Aku saiki kudu nelpon Zach lan aku kudu ngandhani apa sing kedadeyan. Oke, dhisik, dakwenehake nganyari. Panas banget. Tim wis kesel. Nanging wis teka bareng, wong. Aku durung nate weruh tim sukarelawan lan staf kerja keras. - [Zach] Yo, konco. Yaiku sing dakkarepake dirungokake. - Ya, wong lanang. Dadi, oke. Kita nyoba nggawe jeneng. Roda Doggo, utawa Pup Roda. Aku ora ngerti, apa jeneng sing apik kanggo papan kasebut? - [Zach] Jeneng paling apik, tangan mudhun, Wheelie World. - Wheelie World. Oh, iku sampurna. Oke Oke Aku arep menehi kabar marang tim. Aku ora sabar ngenteni sampeyan ndeleng iki. Dadi, aku bakal nggawe tim bisa digunakake. Wheelie World, aku seneng. Sapa sing ora gelem lunga menyang Wheelie World? Tim kasebut nyedhiyakake pondasi kanggo gambut lan nyiyapake iyub-iyub kanthi jeneng Wheelie World. Sampeyan kudu dadi tema balap. Dadi aku takon marang tim babagan garis balap sing apik lan dheweke dadi kreatif. - Kepiye yen kaya ngono sing ditindakake? Amarga iku kaya tekstur sing luwih cilik. Ya? - Yo wis. - [Rocky] Aku seneng kreatifitas, Blake. Tindakake gaweyan sing apik. Ngomong babagan asu, Aku nyatane Zach mlaku-mlaku kanthi cedhak menyang wilayah kerja. Dadi sampeyan ngerti, aku ngadhepi dheweke. - Sampeyan mestine ora ana ing sekitar. - Ing kene, ana 20 hektar. Aku kudu ana ing endi wae. - Aku sejatine seneng amarga sampeyan ana ing kene amarga Aku ora ngerti yen sampeyan ngeweruhi, nanging kita lagi nyepetake sampeyan. - Meh rampung! - Kita ndeleng sampeyan mlaku-mlaku asu kursi roda, Naaji lan Cora Rose, lan kita mikir, kepiye yen duwe balapan? - Aku game kanggo iku. - Yo gelem? Sampeyan pengin nglakoni? - Aku wis ndeleng Cora obah. Dheweke entuk rodha. - Aku ngerti, oh iyo. Oke, dheweke bakal dadi wedokku. Naaji bakal dadi pacarmu. - Naaji wis anget. - Dheweke wis siyap lunga, oke. - Dheweke wis siyap mlayu. - Oke, Zach mudhun. Bersiap-siap kanggo kalah. Ayo balapan. (musik optimis) - Tandha tandha sampeyan, siyap-siyap! - Ayo, Naaji! - Ayo, Cora! Ayo Cora! - Ayo Naaji! - O, ayo Cora! Ayo Cora, ayo! - Ayo, Naaji! Dheweke duwe sikil dawa, aku ngerti yen dheweke bakal menang, Aku ngerti dheweke duwe. (musik optimis) Ayo, kirik. - Ayo Cora, sampeyan bisa nindakake iku! Ah, wong lanang. Oke, kabeh. - Nuwun sewu, nuwun sewu cah cilik. Sikil sing luwih cekak. - Ana apa? Kepiye carane sampeyan nindakake? - Gamelan esuk iki. Apa protein saya goyang. - Naaji lan Cora kalorone dadi pemenang ing kana, omong-omongan. Dasi. - We rigged iku. Aku marang Cora sadurunge, aku kaya, delengen, yen sampeyan ngeculake karung kecantikan Hawaii iki menang balapan iki. Dadi dheweke kaya, aku mlaku. Aku wis diatur! - Aku mlaku. - Pakaryan sing apik. Iku wektu sing apik tenan. Saiki bali menyang wilayah kerja. Jarak iki pungkasane disetel lan kita ora duwe wektu maneh. Tim kasebut balap kanggo ngrampungake tugas. Bola kristal, apa kita bakal ngrampungake proyek iki ing wektu sing tepat? - Mesthi wae. - Ya! Navid, apa kita bakal ngrampungake proyek iki ing wektu sing tepat? - Ya. - Ya! Sampeyan saiki lagi nggarap proyek iki. - Aku ngerti. - Apa sampeyan mikir? - Apa bisa? - Iku, (ngguyu) wis cedhak. - Kita kudu ngrampungake. Aku butuh janji saka kowe amarga- - Oke, oke, sampeyan wis entuk. Bakal rampung. Sampeyan bisa uga kudu wengi mengko. (Rocky ngguyu) Nanging, bakal rampung. - [Rocky] Aku bakal nginep ing wayah wengi iki. Aku bakal turu ing gudang karo sampeyan. - Apik, pancen nyaman banget karo AC. - Oke, kita duwe masalah sithik. Saiki proyek meh rampung lan katon apik banget ing kana. Nanging potongan gedhe sing dakkarepake, potongan sing nyawiji kabeh, sing sejatine jarene Wheelie World. Aku nelpon kanggo njaluk penawaran khusus babagan tugas khusus. Aku pengin dadi khusus. Lan kita entek dhuwit. Nanging aku duwe ide sing apik. Dadi ana akeh sing sejatine dadi anggota saka saluran iki sing wis gabung lan saben wulan sampeyan mbayar ragad saben wulan. Aku bakal nggunakake dana kasebut kanggo mbantu tuku tandha kasebut. Dadi Marley's Mutts pancen rumangsa duwe ruang iku tegese segawon iki. Dadi yen sampeyan anggota, matur nuwun. Kayane sampeyan bareng karo aku saiki nulungi segawon iki. Matur nuwun. Yen sampeyan pengin dadi anggota, yen sampeyan pengin gabung, mung pencet tombol gabung kasebut. Kabeh dana kasebut kanggo mbantu kita nulungi segawon liyane. Dadi sukarelawan ing papan perlindungan asu iku penting banget. Ana akeh proyek sing penting banget. Sampeyan kudu ngangkat barang sing abot. Sampeyan kudu mlaku-mlaku segawon. Sampeyan kudu ngresiki kotoran segawon. Nanging kadang sampeyan kudu nindakake tugas sing angel tenan kaya kembung inflasi ban. (wanita surak) Dave pancen wis nulungi ngarahake proyek iki. Kita njaluk dheweke nggabungake iki lan tegese, dheweke mecut kaya ngono. Saiki ora katon kaya saiki, nanging ngenteni wae. Maksudku, mbayangake asu sing lagi kesusu, wheeling liwat trowongan. Bakal kumpul. Mung ngenteni. Ya, pancen sampurna. Oke kabeh. Mangkene rencana karo gelembung iki ing kene. Bakal ngidini segawon muter ing kursi rodhane lan kita bakal ngethok bolongan. Dheweke sejatine bisa ndeleng ing njaba. Dadi kaya sampeyan ndeleng ing jendhela, segawon ing kursi rodha bakal ana jendhela menyang jagad njaba. (mesin muter) Sampurna Apa iki rencana utama kanggo kursi roda? - Ya, kita bakal pasang pirang-pirang, loro utawa telu, gumantung saka bobot. - Oke. - Banjur kita bakal menehi label jeneng sethithik sing digantung ing saben wong kanggo segawon ngerti sapa duweke. Oh, lan dakjalukake nuduhake iki. - Oke, oke. Opo iki Parkir mobil balap wae. - Bakal digantung ing kene uga, dadi kabeh wong ngerti kabeh kursi roda mau lunga. - Pancen apik tenan. Saben wengi, segawon bakal bisa muter rodhane lan turu. (musik optimis) Alesan aku tresna iki, sampeyan ngerti ana lampu sing akeh ing garasi. Utawa yen nggarap mobil sampeyan, sampeyan duwe. Minangka modele sawise iku. Katon luwih apik. Iku kabeh tutul cilik sing bakal nggawe prabédan amba. Surat kasebut diwenehake amarga dana anggota lan priksa iki, delengen iki, kita bakal masang kabeh huruf. Bakal ngeja Wheelie World. Wong lanang, iki pancen apik banget. Matur nuwun anggota. Oke, kita wis rampung, nempatno sentuhan pungkasan, nanging manungsa, panas banget ing kene. Sampeyan ngerti apa tegese? Wayahe es krim. Ayo pivot kru pit nggawe panganan sing adhem kanggo sawetara segawon sing apik. Oke, nanging sadurunge kita nindakake, Aku duwe kabar apik tenan. Ana wong ing kene, sejatine, kasengsem nganggo Avyanna. Dadi, saiki kita bakal nemoni dheweke. Apa sampeyan kepengin nggunakake Avyanna? - Aku yakin. - Hai, cah. Oh, ora apa-apa. Dadi kenapa Avyanna? - Dadi aku ciloko balung mburi lan aku pengin asu kabutuhan khusus. - [Rocky] Apa sampeyan mikir? Apa sampeyan pengin njupuk dheweke? - Kita tresna banget. Yo wis - Dadi ora apa, apa iki adopsi? - Dakkira ya, ya. - Yo! Oke, adopsi iki nggawe aku seneng banget. Iki sing bakal ditindakake. Kita bakal njupuk es krim lan sejatine menehi es krim menyang Avyanna. Kowe pengin ngrewangi? - Pancen. - Oke. Apik tenan Wah, wayahe kaya ngono sing mung nggawe prabédan gedhe banget. Mula aku nindakake iki lan aku ora bisa matur suwun kabeh sing wis langganan lan tindakake bebarengan lan seneng, lan komentar. Kaya biasane, kita minangka komunitas sing nulungi kéwan. Iki apik tenan. Iki Millie lan Brandy ngopeni Millie. Millie entuk crita khusus. Rahange pancen wis tugel. Dadi dheweke ora bisa mangan panganan sing angel. Lan aku mikir wiwit nggawe es krim, ora bisa dadi asu sing luwih apik sing pantes diwenehi es krim sing enak tenan. Dadi aku nggawe sing istimewa. Deleng iki, aku nggawe kothak es krim cilik, lagi es krim klapa cilik. Kita bakal menehi kabeh es krim, nanging aku nggawe iki spesial banget kanggo Millie. Millie, entuk. Brandy pancen wis nggoleki Millie. Lan ora gampang yen kirik duwe rahang rusak. Dadi panganan adhem sing empuk tenan iki dadi sumilir kanggo dheweke. Oke, wis kedadeyan. Kita bakal nggawe sawetara kirik kanggo asu. Saiki aku duwe. Aku duwe sawetara kirik klapa alami sing aman kanggo segawon. Kita duwe vanilla ing kene lan klapa, banjur aku bakal nyelehake ing carob. Saiki kaya coklat, nanging ora ana ing theobromine. Dadi carob iku enak, enak, nanging kanggo segawon aman. Aku uga duwe yogurt jambon lan mesthine aku duwe sawetara tetanduran sing aman, deloken iki, ya! Banjur kita bakal mbukak kabeh asu kasebut. Aku duwe anggota tim ing kene sing dadi sukarelawan lan dheweke bakal nulungi kita. Dadi ayo miwiti. (musik optimis) Dheweke lagi mangan panganan segawon. Sawetara sukarelawan ing sekitar kene, aku ora ngerti. - Aku kudu nyoba, ndeleng manawa apik. (ngguyu) (musik optimis) - Kita kudu nggawe kirik luwih akeh. Minangka salah sawijining dina paling panas ing kutha. Dadi, kita kudu nggawe dheweke cepet sadurunge kabeh padha nyawiji. Oke, celup luwih cepet, celup luwih cepet. (musik optimis) Oke, wayahe. Wektu kirik! 100 kirik kanggo asu. Saiki kita ora duwe asu satus, nanging kita bakal ninggalake sisa kanggo Marley's Mutts, saengga bisa menehi kirik saben dina panas. Ayo, ayo, ayo lunga. Akhire wis wayahe menehi Avyanna kirik es krim sing ditunggu-tunggu. Oke - Sampeyan siyap? - Kita siyap. - Oke, oh wah. Oh, cepet banget. - Wah! - Wah, terus. Oh, sampeyan bakal beku otak. - [Rocky] Sing paling cepet aku nate ndeleng segawon mangan kirik. - Oh. - [Rocky] Marley's Mutts minangka organisasi sing apik tenan. Saiki kasunyatan manawa masarakat bisa online lan ndeleng segawon kasebut sing kasedhiya kanggo adopsi lan ana sing weruh Avyanna lan saiki dheweke lagi mangan bocah cilik karo kulawargane sing anyar. Iki mung gawe panas atiku, nanging sampeyan ngerti apa? Isih ana 98 liyane sing bakal ilang. Dadi luwih becik kita makarya. Iki Canelo ing kene. Lan Canelo seneng karo bocah cilik, aku wis ngerti. Sampeyan bisa njupuk cokotan. Barney Oh, delengen gigitan sing sampurna. - [Wadon] Uh. Bocah apik. - [Rocky] O, apik banget, ya? Kuciwane lucu banget, kok segawon, kaya wong seneng, sampeyan ngerti, padha mangan es krim kanthi cara sing beda-beda. Aku mangan es krimku kanthi cepet. Aku beku otak. Pumba ing kene seneng njupuk wektu. Saiki aku pengin sampeyan ketemu Phelps. Saiki Phelps duwe sindrom perenang, dadi lengene kaya dikunci bareng. Mula dheweke dadi bocah kursi roda. Kita bakal menehi dheweke spesial ing kene. Asu apik, bocah lanang sing apik Phelps. Aku mikir dheweke seneng taburan kasebut. Oh, (ngguyu) Aku bakal ujar manawa ana hit. Iki pancen paling apik kanggo segawon iki ing dina sing panas banget. Lan nyenengake banget. Kabeh segawon iki, dak kira padha seneng. Dheweke seneng banget. Marley's Mutts kudu ngentekake akeh dhuwit kanggo ngrawat kanggo segawon kursi roda iki. Dheweke ora bisa ngendhaleni mandhi jedhing. Dadi kejutan sabanjure saka sponsor kita minangka masalah gedhe. Priksa iki. Apa ana wong ing kana? - Yo wis. - Cara kanggo nindakake kabeh yaiku amarga kita duwe sponsor apik tenan. Dadi dana sponsor mung diterusake lan iku mbantu kita mbayar kabeh. Lan sponsor saiki ditarik ing U-Haul. Kita bakal kaget kabeh. Dadi, dheweke kabeh saiki lagi ana ing kene. Wonten mriki, wonten mriki. (klompok klompok) Sampeyan pengin mbukak iki lan nuduhake gumun? Ayo ayo (klompok klompok) Iki apik tenan amarga yen sampeyan duwe segawon segawon yaiku segawon kursi roda, Pee Pads iki bakal nggawe prabédan amba lan dheweke butuh kebutuhan kanggo ngubengi. Dadi tanjakan doggy bakal mbantu banget. Ora mung kerja ing omahku, nanging saiki dheweke uga bakal nulungi kéwan sing butuh. Kabeh tim Mutts Marley seneng banget loman Alpha Paw, nanging iki mung wiwitan. Lan saiki wayahe acara utama. Oke, iki sing bakal kita lakoni. Aku bakal nyekel dheweke lan kita bakal kaget. Banjur kita bakal nggawa kabeh asu roda mula dheweke bisa mriksa. Nalika aku nggawa Zach lan Sharon menyang wilayah anyar, atiku gelisah. Zach lan time kerja keras kanggo ngurus kabeh asu ing Mutley Marley. Lan dheweke paling pantes. Muga-muga dheweke seneng karo apa sing wis digawe kanggo dheweke. - [Grup] Telu, loro, siji, Mutley Marley! - Wah. - Dhuh Gusti. - Sialan. - Aku seneng! (musik optimis) Iki keren banget! - Iki rad banget. - Aku bisa nangis. Aduh. Iki ayu. - Iki pancen hebat. - Oh, wong-wong iki bakal seneng. - Dadi luwih dhisik kita wis entuk garis wiwitan Wheelie World, bener? Endi dheweke bisa muter liwat dalan. Sawetara asu cilik bisa mlebu ing dalan. Dave yasa. - Dadi asu sing kesusu bisa- - Iya? - Yo wis. Yo wis Dave nggawe kabeh iki kanthi tangan. - Ya ampun. - Saiki ing kene, kalebu wilayah adopsi. Dadi yen ana wong sing nganggep nganggo asu roda, ora usah lungguh ing lemah. Dheweke ora usah ngadek. Kita duwe bangku sedheng supaya bisa lungguh mudhun kurang, - Sampurna. - Lan dheweke malah bisa muter ing bangku. Iki saka Alpha Paw, dheweke lagi rame. Kita duwe dalan liyane sing bisa dipasang, dadi yen sampeyan butuh rodha sing luwih gedhe. We pengin soko permanen yen srengenge ora bisa repot, angin ora bisa repot. Dadi, kita wis ngrancang khusus kanggo sampeyan kabeh. Iki Wheelie World ing kene. - Apik tenan. - Kita meh ora narik. Dadi salah sawijining tantangan paling gedhe sing sampeyan critakake babagan Zach ana saben wengi, segawon bakal mlebu omah, nanging dheweke lagi ing wilayah medis lan sampeyan pengin tetep resik lan diresiki. Dadi kita pancen ngerti yen kudu ngrampungake solusine. Dadi ing kene, sampeyan ndeleng ing wayah wengi asu-asu pancen bisa rak kursi rodhane, nanging menyang endi? Ya, aku bakal nuduhake sampeyan. Minangka kamar turu, AC wis kebak lan dirancang supaya dheweke turu saben wengi. (musik optimis) - Pancen hebat, wong. - Aku seneng. - Iki padha karo sing dibutuhake. Iki keren banget. - Kepiye spesial iki? - Dadi kennel ing ngisor iki, pancen sampurna. - Iki apik banget. - Ya, iki pancen padha karo kabutuhane. Dadi sampeyan padha kaya nyebul bolongan ing pager. - Ya, dadi kita, ya. Ya, - Wong sing hebat banget. - Maneh, kabeh kredit kanggo kabeh sukarelawan, kabeh wong entuk lan kita nyurung kanthi tangan. Kita ora duwe wong sing pindhah, nanging kekuwatane sukarelawan Mutts Marley. - Transformasi kasebut mung apik banget. - Ya, iki apik. - Lan kerja keras banget tindak menyang iki, matur nuwun kabeh wong. - Dadi, apa kudu nggawa segawon rodhan rodha? - Yo! - Apa kita nggawa sawetara asu wheelies? (klompok klompok) Oke, ayo nyekel segawon lan ndeleng apa sing dipikirake. (musik optimis) Naaji, Naaji, aku ora ngerti apa sampeyan bakal melu dalan kasebut. - [Zach] Kita pengin nawakake ruang khusus iki ing ngendi masarakat bisa bali lan sesambungan karo segawon sing wis ngalami sesuatu kritis, ganti urip, ganti urip, nanging metu pucuk liyane ing sisih sing padhang lan mesthi fokus ing lapisan perak. - Nanging Naaji, ana siji liyane. Aku butuh pitulung kabeh. Klik link ing ngisor iki lan golek PawRamp dening Alpha Paws kanggo segawon sampeyan. Amarga sampeyan ora mung entuk sawetara pancen apik banget kanggo segawon sampeyan, nanging uga $ 10 saka saben tuku kanggo mbantu ndhukung Mutts Marley. Dadi klik link kasebut saiki. Lan yen sampeyan pengin ndeleng video sing luwih apik kaya iki, bukak video iku ing kana. Ayo, lunga, lunga. Bukak nonton video kasebut, bukak!

Nggawe 100 Bar Krim Asu Kranjang Ing Dina Paling Penting!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.15" dur="2.52">- Dina iki, kita nggawe 100 panganan es krim</text>
<text sub="clublinks" start="2.67" dur="3.04"> kanggo kabutuhan khusus asu sing wis ora duwe omah ing kursi rodha.</text>
<text sub="clublinks" start="5.71" dur="1.713"> - Dhuh Gusti, kula tresnani!</text>
<text sub="clublinks" start="10.38" dur="2"> - Iki minangka salah sawijining make-up paling gedhe sing wis rampung.</text>
<text sub="clublinks" start="12.38" dur="2.91"> Matur suwun khusus kanggo sponsor kita, Alpha Paw,</text>
<text sub="clublinks" start="15.29" dur="1.34"> kanggo mbantu kita narik iki.</text>
<text sub="clublinks" start="16.63" dur="2.21"> Saiki, aku ing Tehachapi, California.</text>
<text sub="clublinks" start="18.84" dur="1.19"> Lan dakkandhani yen panas.</text>
<text sub="clublinks" start="20.03" dur="1.28"> Maksudku, panas, panas,</text>
<text sub="clublinks" start="21.31" dur="1.52"> kaya luwih saka satus derajat.</text>
<text sub="clublinks" start="22.83" dur="1.1"> Nanging ora bakal ngalangi kita</text>
<text sub="clublinks" start="23.93" dur="2.2"> amarga kita ana ing Marley's Mutts Rescue Ranch,</text>
<text sub="clublinks" start="26.13" dur="2.01"> lan papan iki apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="28.14" dur="2.21"> Kita bakal nindakake perkara sing istimewa banget dina iki.</text>
<text sub="clublinks" start="30.35" dur="2.55"> Sampeyan ngerti aku bakal nindakake apa wae kanggo mbantu segawon,</text>
<text sub="clublinks" start="32.9" dur="1.94"> nanging proyek iki bakal dadi unik</text>
<text sub="clublinks" start="34.84" dur="2.95"> amarga kita bakal nulungi segawon kabutuhan khusus ing kursi rodha.</text>
<text sub="clublinks" start="37.79" dur="1.95"> Lan ora mung saiki kita bakal nggawe es krim kanggo anak kirik,</text>
<text sub="clublinks" start="39.74" dur="2.41"> nanging kita bakal ngatasi kabeh ruang</text>
<text sub="clublinks" start="42.15" dur="1.6"> mung kanggo segawon ing kursi rodha.</text>
<text sub="clublinks" start="43.75" dur="2"> Bakal ora bisa dipercaya.</text>
<text sub="clublinks" start="45.75" dur="0.87"> Uga yen sampeyan lagi anyar ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="46.62" dur="1.15"> priksa manawa sampeyan langganan.</text>
<text sub="clublinks" start="47.77" dur="2.65"> Yen sampeyan seneng karo segawon, uripake notifikasi.</text>
<text sub="clublinks" start="50.42" dur="1.16"> Ayo ketemu Zach Skow,</text>
<text sub="clublinks" start="51.58" dur="1.54"> pangadeg Mutts Marley.</text>
<text sub="clublinks" start="53.12" dur="1.39"> Yen sampeyan wis nonton video apa wae,</text>
<text sub="clublinks" start="54.51" dur="1.31"> sampeyan ngerti wong iki ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="55.82" dur="1.95"> Zach Skow, pangadeg Mutts Marley.</text>
<text sub="clublinks" start="57.77" dur="0.833"> Sampeyan wis ndeleng dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="58.603" dur="1.017"> Kita wis nggawe restoran kanggo segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="59.62" dur="1.97"> Kita nggawe jugangan bal kanggo segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="61.59" dur="1.1"> Maksudku, kita wis nindakake sawetara perkara sing gila.</text>
<text sub="clublinks" start="62.69" dur="3.14"> Nanging sampeyan bisa uga ora ngerti sejatine inspirasi.</text>
<text sub="clublinks" start="65.83" dur="3.32"> Kaya sepira anggone nyambut gawe lan asu sing disimpen</text>
<text sub="clublinks" start="69.15" dur="1.61"> bangunan ngluwari apik tenan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="70.76" dur="2.57"> - Aku didiagnosis kena penyakit ati ing tahap pungkasan ing taun 2008.</text>
<text sub="clublinks" start="73.33" dur="1.19"> Aku diwenehi kurang saka 90 dina</text>
<text sub="clublinks" start="74.52" dur="1.35"> urip tanpa transplantasi ati.</text>
<text sub="clublinks" start="75.87" dur="2.68"> Anjingku sing sayuta persen mbantu nylametake nyawaku.</text>
<text sub="clublinks" start="78.55" dur="1.68"> Lan aku mung melu ngopeni.</text>
<text sub="clublinks" start="80.23" dur="2.09"> Aku wiwit ngopeni sacara lokal kanggo masarakat sing manusiawi.</text>
<text sub="clublinks" start="82.32" dur="2.42"> Sajrone proses kasebut, mbantu mbantu awak,</text>
<text sub="clublinks" start="84.74" dur="1.15"> nulungi aku mantep.</text>
<text sub="clublinks" start="85.89" dur="2.31"> Lan nalika aku wis layak transplantasi ati,</text>
<text sub="clublinks" start="88.2" dur="1.09"> Aku ora butuh maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="89.29" dur="2.37"> - Asu nylametake sampeyan. - Sakabehe, 100%.</text>
<text sub="clublinks" start="91.66" dur="1.88"> Lan saiki saiki, meh 12 taun mengko,</text>
<text sub="clublinks" start="93.54" dur="1.463"> kita wis nyimpen kaya 5.000 segawon. - Wah.</text>
<text sub="clublinks" start="95.003" dur="2.587"> - Kita duwe akeh program sing bisa nguntungake wong</text>
<text sub="clublinks" start="97.59" dur="1.08"> lan ingon-ingon. - Kowe kabeh padha</text>
<text sub="clublinks" start="98.67" dur="1.66"> karya sing apik tenan, kita pengin mbantu sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="100.33" dur="1.62"> Dadi aku pengin nemokake proyek.</text>
<text sub="clublinks" start="101.95" dur="2.11"> Aku pengin nggawe sing gedhe. Aku pengin nggawe papan.</text>
<text sub="clublinks" start="104.06" dur="1.44"> - Aku mung duwe papan.</text>
<text sub="clublinks" start="105.5" dur="0.833"> - Oke, oke. - Yen sampeyan wis siyap.</text>
<text sub="clublinks" start="106.333" dur="1.057"> - Oke, ayo lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="107.39" dur="1.64"> Ayo ndang ndeleng, ayo.</text>
<text sub="clublinks" start="109.03" dur="3.09"> - Dadi ing kene kita njaga kewan ingon sing gampang.</text>
<text sub="clublinks" start="112.12" dur="2.82"> Sapa sejatine sapa sing teka-teki sing gampang,</text>
<text sub="clublinks" start="114.94" dur="0.93"> sing butuh kursi,</text>
<text sub="clublinks" start="115.87" dur="3.07"> utawa ngalami cedera parah, tetep bali ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="118.94" dur="1.72"> - [Rocky] Nalika lagi mriksa papan,</text>
<text sub="clublinks" start="120.66" dur="1.64"> asu sing paling manis mlaku menyang Zach</text>
<text sub="clublinks" start="122.3" dur="1.76"> kanthi mripat sing paling apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="124.06" dur="1.63"> - Dadi Avyanna.</text>
<text sub="clublinks" start="125.69" dur="3.52"> Dheweke minangka salah sawijining mutts sing gampang lan lumpuh.</text>
<text sub="clublinks" start="129.21" dur="5"> Dheweke sengaja disasarake ing kene, ilang mobilitas.</text>
<text sub="clublinks" start="134.26" dur="3.04"> Kedadeyan kasebut menehi, dheweke lumpuh,</text>
<text sub="clublinks" start="137.3" dur="2.44"> banjur nglairake anak kirik pas kelakon.</text>
<text sub="clublinks" start="139.74" dur="1.43"> Lan dheweke- - Oh, dheweke meteng?</text>
<text sub="clublinks" start="141.17" dur="0.833"> - Kandhutan</text>
<text sub="clublinks" start="142.003" dur="1.447"> Dheweke ngalami cedera sing nggegirisi iki,</text>
<text sub="clublinks" start="143.45" dur="1.36"> nanging tetep wae bisa ngurus</text>
<text sub="clublinks" start="144.81" dur="1.56"> anak kirik nganti bantuan bisa teka.</text>
<text sub="clublinks" start="146.37" dur="1.49"> Kita ngarep-arep supaya dheweke diadopsi.</text>
<text sub="clublinks" start="147.86" dur="2.12"> Kita wis ngeterake dheweke ing media sosial.</text>
<text sub="clublinks" start="149.98" dur="1.22"> Kita bakal terus nindakake kiriman.</text>
<text sub="clublinks" start="151.2" dur="2.2"> Lan aku mung kudu percaya manawa ana wong ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="153.4" dur="1.82"> iku bakal pengin dheweke ing urip.</text>
<text sub="clublinks" start="155.22" dur="2.14"> - [Rocky] Crita kaya Avyanna sing dakkarepake</text>
<text sub="clublinks" start="157.36" dur="1.45"> kanggo mbantu banget.</text>
<text sub="clublinks" start="158.81" dur="1.92"> Zach ndhisiki lan nuduhake kabeh wilayahku</text>
<text sub="clublinks" start="160.73" dur="1.52"> lan sawetara masalah sing lagi dialami</text>
<text sub="clublinks" start="162.25" dur="0.89"> karo papan kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="163.14" dur="2.01"> - Tikar karet iki mesthine kudu lunga saka kene.</text>
<text sub="clublinks" start="165.15" dur="1.39"> Dheweke minangka ide sing apik nalika musim salju,</text>
<text sub="clublinks" start="166.54" dur="1.73"> nanging mung sejuta derajat.</text>
<text sub="clublinks" start="168.27" dur="0.833"> - [Rocky] Oke dadi kursi roda iki</text>
<text sub="clublinks" start="169.103" dur="1.677"> lagi bener nggunakake, bener?</text>
<text sub="clublinks" start="170.78" dur="1"> - [Zach] Yo. Kita duwe akeh.</text>
<text sub="clublinks" start="171.78" dur="2.1"> Kita mung kudu nyoba ngerti apa sing kudu ditindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="173.88" dur="1.39"> - Aku duwe ide apik, ya,</text>
<text sub="clublinks" start="175.27" dur="1.79"> Aku entuk, rodhane saiki muter.</text>
<text sub="clublinks" start="177.06" dur="1.6"> Pikirane pisanan nalika ndeleng papan iki,</text>
<text sub="clublinks" start="178.66" dur="1.9"> dheweke nindakake sing paling apik karo apa sing diduweni.</text>
<text sub="clublinks" start="180.56" dur="0.833"> Nanging langsung,</text>
<text sub="clublinks" start="181.393" dur="2.767"> Aku ngerti yen papan kasebut duweni potensi.</text>
<text sub="clublinks" start="184.16" dur="1.64"> Nggunakake apa ing gudang?</text>
<text sub="clublinks" start="185.8" dur="3.09"> - Dadi gudang, wiwitane mung kanggo nyimpen panganan segawon,</text>
<text sub="clublinks" start="188.89" dur="2.6"> nanging iki ora bisa sukses banget.</text>
<text sub="clublinks" start="191.49" dur="1.31"> - Apa kita bisa nggunakake? - Yo wis.</text>
<text sub="clublinks" start="192.8" dur="1.05"> - Nalika Zach nuduhake kula gudang,</text>
<text sub="clublinks" start="193.85" dur="2.56"> Aku ngerti manawa ana prekara sing bisa ditindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="196.41" dur="1.67"> Oke kabeh. Aku wis duwe ide muter.</text>
<text sub="clublinks" start="198.08" dur="1.99"> Aku takon karo Zach ing endi asune turu ing wayah wengi</text>
<text sub="clublinks" start="200.07" dur="2.07"> lan Zach ngajak aku lan nuduhake ruang medis.</text>
<text sub="clublinks" start="202.14" dur="1.63"> - Iki papan dununge.</text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="2.02"> Banjur kita nggawe ruangan ruangan</text>
<text sub="clublinks" start="205.79" dur="1.87"> lan kita wis ngupayakake supaya luwih apik.</text>
<text sub="clublinks" start="207.66" dur="1.624"> - Dadi angel banget amarga ya,</text>
<text sub="clublinks" start="209.284" dur="1.439"> sampeyan lagi mbukak ruang medis.</text>
<text sub="clublinks" start="210.723" dur="1.747"> - Aku nyoba njaga kebersihan ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="212.47" dur="1.196"> - Yo wis. - Lan angel banget</text>
<text sub="clublinks" start="213.666" dur="0.908"> kanggo nglakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="214.574" dur="1.056"> - Nanging dheweke ora bisa turu ing njaba, bener,</text>
<text sub="clublinks" start="215.63" dur="1.15"> amarga ana predator sing bakal entuk.</text>
<text sub="clublinks" start="216.78" dur="1.15"> - Yo wis. - Ya, bisa uga kita bisa</text>
<text sub="clublinks" start="217.93" dur="1.23"> tokoh metu ana.</text>
<text sub="clublinks" start="219.16" dur="1.55"> Kayane kerja dakkurangi kanggo aku</text>
<text sub="clublinks" start="220.71" dur="2.152"> kanggo Avyanna lan kabeh asu mbesuk</text>
<text sub="clublinks" start="222.862" dur="1.308"> sing bakal seneng banget ing papan iki,</text>
<text sub="clublinks" start="224.17" dur="2.15"> nanging ora bakal murah lan ora gampang.</text>
<text sub="clublinks" start="226.32" dur="1.73"> Nanging matur nuwun sanget amarga kita duwe sponsor apik tenan</text>
<text sub="clublinks" start="228.05" dur="1.48"> iku bakal mbantu kita narik iki.</text>
<text sub="clublinks" start="229.53" dur="2.42"> Sponsor kita, Alpha Paw duwe sawetara produk sing apik tenan,</text>
<text sub="clublinks" start="231.95" dur="3"> kaya tanjakan segawon, bantalan kencing, lan liya-liyane,</text>
<text sub="clublinks" start="234.95" dur="2.06"> Aku ngerti dhisik manawa perusahaan iki pancen peduli</text>
<text sub="clublinks" start="237.01" dur="3.81"> kita amarga CEO, Ramon lan putrane, Victor,</text>
<text sub="clublinks" start="240.82" dur="2.58"> sejatine teka dhewe kanggo nulungi.</text>
<text sub="clublinks" start="243.4" dur="2.4"> - Kita seneng banget bisa teka ing dina iki ing Marley's Mutts.</text>
<text sub="clublinks" start="245.8" dur="2.25"> Sejatine kita pancen asu penyelamat.</text>
<text sub="clublinks" start="248.05" dur="2.7"> Ing omah kita duwe loro banteng pit.</text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="1.567"> Lan mulane aku padha ngucapake,</text>
<text sub="clublinks" start="252.317" dur="2.153"> "Hei, bisa uga kita bisa nulungi."</text>
<text sub="clublinks" start="254.47" dur="1.117"> - Aku lan kulawarga nggunakake PawRamp</text>
<text sub="clublinks" start="255.587" dur="2.313"> lan aku nyaranake sampeyan nggawe investasi</text>
<text sub="clublinks" start="257.9" dur="0.86"> kanggo asu sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="258.76" dur="2.48"> Kanggo kulawarga, PawRamp pancen apik banget,</text>
<text sub="clublinks" start="261.24" dur="2.2"> utamane karo asu kita, Zoe, ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="263.44" dur="1.36"> Dheweke asu senior.</text>
<text sub="clublinks" start="264.8" dur="1.94"> Lan kanthi alami, kaya akeh asu senior,</text>
<text sub="clublinks" start="266.74" dur="1.47"> dheweke duwe masalah punggung.</text>
<text sub="clublinks" start="268.21" dur="1.56"> Kadhangkala sendhi nglarani dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="269.77" dur="1.02"> Ora umum. Leres?</text>
<text sub="clublinks" start="270.79" dur="2.89"> Akeh asu senior sing ngalami arthritis lan sampeyan ora sabar ngenteni</text>
<text sub="clublinks" start="273.68" dur="1.98"> kanggo entuk salah sawijining nganti asu sampeyan minangka asu senior.</text>
<text sub="clublinks" start="275.66" dur="1.86"> PawRamp mung nggawe akal kanggo segawon cilik</text>
<text sub="clublinks" start="277.52" dur="2.19"> sing mlumpat munggah, mudhun, asu senior,</text>
<text sub="clublinks" start="279.71" dur="1.53"> yen asu sampeyan duwe masalah bobot,</text>
<text sub="clublinks" start="281.24" dur="2.25"> kaya ngene iki bakal apik banget kanggo dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="283.49" dur="1.47"> Anjing sampeyan gampang sinau.</text>
<text sub="clublinks" start="284.96" dur="2.2"> Kita mulang Zoe sajrone sawetara detik</text>
<text sub="clublinks" start="287.16" dur="2.04"> mung memikat dheweke karo ngruwat.</text>
<text sub="clublinks" start="289.2" dur="2.49"> Oke, cah wadon sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="291.69" dur="1.78"> Bakal teka langsung metu saka kothak.</text>
<text sub="clublinks" start="293.47" dur="2.51"> Dadi sampeyan mung kudu narik metu lan nyiyapake.</text>
<text sub="clublinks" start="295.98" dur="2.3"> Ora preduli dhuwure amben utawa sofa,</text>
<text sub="clublinks" start="298.28" dur="1.8"> kabar apik yaiku PawRamp sing disetel.</text>
<text sub="clublinks" start="300.08" dur="2.08"> Wis kasedhiya papat setelan sing bisa disetel.</text>
<text sub="clublinks" start="302.16" dur="0.833"> Lan nalika kita ora butuh PawRamp,</text>
<text sub="clublinks" start="302.993" dur="2.227"> gampang nganti udakara telung inci,</text>
<text sub="clublinks" start="305.22" dur="2.16"> supaya sampeyan bisa geser ing ngisor kursi utawa amben.</text>
<text sub="clublinks" start="307.38" dur="1.31"> Sampeyan saiki kudu golek.</text>
<text sub="clublinks" start="308.69" dur="3.07"> Bukak menyang alphapaw.com/rocky.</text>
<text sub="clublinks" start="311.76" dur="1.25"> Lan yen sampeyan lunga saiki,</text>
<text sub="clublinks" start="313.01" dur="2.32"> sampeyan ora mung bakal entuk potongan 15%,</text>
<text sub="clublinks" start="315.33" dur="2.75"> nanging amarga Alpha Paw percaya nulungi segawon</text>
<text sub="clublinks" start="318.08" dur="2.41"> kabeh, kabeh iki adol,</text>
<text sub="clublinks" start="320.49" dur="2.91"> dheweke bakal menehi $ 10 kanggo Marley's Mutts.</text>
<text sub="clublinks" start="323.4" dur="2.15"> Aku bakal menehi rincian ing gambaran ing ngisor iki.</text>
<text sub="clublinks" start="325.55" dur="2.38"> Dadi klik link saiki,</text>
<text sub="clublinks" start="327.93" dur="1.5"> nggawe investasi kanggo asu sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="329.43" dur="1.65"> lan menehi sumbangan kanggo Marley's Mutts,</text>
<text sub="clublinks" start="331.08" dur="2.38"> Ayo ndhukung perusahaan sing ndhukung nylametake asu.</text>
<text sub="clublinks" start="333.46" dur="3.52"> Bukak menyang alphapaw.com/rocky saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="336.98" dur="2.35"> Matur suwun sanget kanggo Alpha Paw amarga wis mbantu</text>
<text sub="clublinks" start="339.33" dur="0.833"> karo proyek iki.</text>
<text sub="clublinks" start="340.163" dur="1.827"> Ana sing bakal dadi kaget mengko</text>
<text sub="clublinks" start="341.99" dur="1.16"> saka wong-wong mau ing video kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="343.15" dur="2.3"> Dadi, jaga-jaga metu saka iku.</text>
<text sub="clublinks" start="345.45" dur="1.99"> Sadurunge bali kerja, aku nganggep penting banget</text>
<text sub="clublinks" start="347.44" dur="2.067"> kanggo ngomong sethithik babagan Avyanna.</text>
<text sub="clublinks" start="349.507" dur="1.706"> Hai, oh, sampeyan apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="351.213" dur="1.187"> Yo wis</text>
<text sub="clublinks" start="352.4" dur="1.84"> Avyanna pancen manis banget</text>
<text sub="clublinks" start="354.24" dur="1.75"> lan wis akeh kedadeyan dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="355.99" dur="2.92"> Aku bakal nggawe misi pribadi kanggo ngrampungake papan iki</text>
<text sub="clublinks" start="358.91" dur="3.11"> kanggo dheweke lan priksa manawa dheweke nemokake omah.</text>
<text sub="clublinks" start="362.02" dur="1.66"> Oke, panas banget</text>
<text sub="clublinks" start="363.68" dur="2.08"> lan aku kudu golek Avyanna lan kabeh asu liyane</text>
<text sub="clublinks" start="365.76" dur="1.46"> sawetara es krim.</text>
<text sub="clublinks" start="367.22" dur="0.833"> Aku lan tim,</text>
<text sub="clublinks" start="368.053" dur="1.587"> bebarengan karo sukarelawan Mutts Marley,</text>
<text sub="clublinks" start="369.64" dur="3.24"> sregep nyambut gawe amarga kru kerja angel nggawa</text>
<text sub="clublinks" start="372.88" dur="1.83"> plataran urip.</text>
<text sub="clublinks" start="374.71" dur="1.04"> Oke, kita bisa ngrampungake.</text>
<text sub="clublinks" start="375.75" dur="0.833"> Aku ngerti kita bisa.</text>
<text sub="clublinks" start="376.583" dur="1.627"> Nanging siji-sijine cara sing bisa ditindakake yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="378.21" dur="1.25"> kanthi rencana sing mantep.</text>
<text sub="clublinks" start="379.46" dur="1.04"> Dadi, iki sing dakkira.</text>
<text sub="clublinks" start="380.5" dur="2.34"> Kita pancen bakal ngethok bolongan pager.</text>
<text sub="clublinks" start="382.84" dur="1.16"> Nanging aja padha sumelang,</text>
<text sub="clublinks" start="384" dur="2.01"> amarga kita bakal narik kawigaten lan kita bakal bisa</text>
<text sub="clublinks" start="386.01" dur="1.94"> jupukake ruangan kasebut minangka ruangan sejati.</text>
<text sub="clublinks" start="387.95" dur="2.55"> Kita bakal nyelehake karo peti lan kabeh asu bisa turu</text>
<text sub="clublinks" start="390.5" dur="2.6"> ing kana ing wayah wengi kanggo ngeterake dheweke metu saka ruang medis.</text>
<text sub="clublinks" start="393.1" dur="2.27"> Saiki asu ing kursi rodha njupuk akeh papan</text>
<text sub="clublinks" start="395.37" dur="2.39"> lan dheweke sejatine ora butuh turu ing kursi rodhane.</text>
<text sub="clublinks" start="397.76" dur="2"> Dadi, kita bakal nggawe papan sing bisa ditindakake para sukarelawan</text>
<text sub="clublinks" start="399.76" dur="1.69"> rak kursi roda mau bengi,</text>
<text sub="clublinks" start="401.45" dur="1.773"> sadurunge padha turu ing doggos.</text>
<text sub="clublinks" start="403.223" dur="2.917"> Kita bakal nggawe dalan segawon sing bisa diakses kursi roda.</text>
<text sub="clublinks" start="406.14" dur="0.833"> Panas ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="406.973" dur="2.537"> lan muga-muga bisa uga gampang banget kanggo asu-asu iki</text>
<text sub="clublinks" start="409.51" dur="1.84"> yaiku iyub-iyub kabeh pakarangan.</text>
<text sub="clublinks" start="411.35" dur="1.46"> Kita isih butuh tema, ya?</text>
<text sub="clublinks" start="412.81" dur="2.74"> Iki bakal mbantu kreativitas mili lan mbantu urip</text>
<text sub="clublinks" start="415.55" dur="1.14"> menyang papan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="416.69" dur="0.833"> Kangge,</text>
<text sub="clublinks" start="417.523" dur="2.314"> kru kita terus maju kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="419.837" dur="2.583"> (musik padhang)</text>
<text sub="clublinks" start="432.931" dur="2.289"> - Wah, apik.</text>
<text sub="clublinks" start="435.22" dur="0.91"> - Oke, aku golek cet.</text>
<text sub="clublinks" start="436.13" dur="1.43"> Aku entuk kabeh alat sing dibutuhake.</text>
<text sub="clublinks" start="437.56" dur="1.91"> Saiki, aku ngeterake Zach amarga aku kepengin banget</text>
<text sub="clublinks" start="439.47" dur="0.93"> kanggo ngagetne Zach.</text>
<text sub="clublinks" start="440.4" dur="2.25"> Aku pengin kaget Sharon, direktur eksekutif,</text>
<text sub="clublinks" start="442.65" dur="1.24"> Sharon duwe peran penting</text>
<text sub="clublinks" start="443.89" dur="1.61"> ing organisasi Marley's Mutts</text>
<text sub="clublinks" start="445.5" dur="2.05"> lan dheweke saben dina ngeculake ati lan jiwa</text>
<text sub="clublinks" start="447.55" dur="1.92"> kanggo mesthekake yen mlaku lancar.</text>
<text sub="clublinks" start="449.47" dur="1.22"> Iku penting banget kanggo segawon,</text>
<text sub="clublinks" start="450.69" dur="3.47"> nanging penting banget kanggo kabeh wong sing kerja keras</text>
<text sub="clublinks" start="454.16" dur="1.3"> saben dina ing Marley's Mutts.</text>
<text sub="clublinks" start="455.46" dur="2.23"> Nanging, prekara iki pancen nemtokake wates wektu</text>
<text sub="clublinks" start="457.69" dur="0.91"> apa sing lagi ditindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="458.6" dur="3.05"> Yen ora, Zach bakal ndeleng sadurunge wis rampung.</text>
<text sub="clublinks" start="461.65" dur="0.833"> Kita kudu nggawa akeh wong ing</text>
<text sub="clublinks" start="462.483" dur="2.413"> kanggo ngrampungake proyek, nanging kita bakal bisa.</text>
<text sub="clublinks" start="464.896" dur="2.094"> Kita kudu nglakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="466.99" dur="3.18"> Sadurunge maju, aku kudu ngenalake sampeyan karo Cora Rose.</text>
<text sub="clublinks" start="470.17" dur="2.1"> Dheweke minangka sinar inspirasi.</text>
<text sub="clublinks" start="472.27" dur="2.57"> Bocah cilik sing apik banget sing wis dialami,</text>
<text sub="clublinks" start="474.84" dur="3.16"> nanging sampeyan bisa ngerti dheweke isih seneng banget.</text>
<text sub="clublinks" start="478" dur="1.52"> Dheweke pancen urip saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="479.52" dur="1.343"> Dheweke asu apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="482.18" dur="1.46"> Oke, aku bisa ngrasakake bareng-bareng.</text>
<text sub="clublinks" start="483.64" dur="1.63"> Tim kasebut nglukis pager putih.</text>
<text sub="clublinks" start="485.27" dur="1.93"> Kita bakal nggawa gambut mengko,</text>
<text sub="clublinks" start="487.2" dur="1.35"> nanging ana siji masalah.</text>
<text sub="clublinks" start="488.55" dur="1.14"> Kita pengin nggawa ing gudang,</text>
<text sub="clublinks" start="489.69" dur="2.38"> nanging sayangé, wong lanang kita nyoba.</text>
<text sub="clublinks" start="492.07" dur="1.33"> Pancen abot banget.</text>
<text sub="clublinks" start="493.4" dur="2.257"> - Siji, loro, telu, go!</text>
<text sub="clublinks" start="498.846" dur="2.044"> (wong nggrundel)</text>
<text sub="clublinks" start="500.89" dur="1.44"> - [Rocky] Iki minangka bagéyan penting saka rencana kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="502.33" dur="1.1"> Kudu bareng-bareng.</text>
<text sub="clublinks" start="503.43" dur="1.36"> Dadi, kita kudu golek wong liya</text>
<text sub="clublinks" start="504.79" dur="1.27"> kanggo mbantu kita mindhah iki.</text>
<text sub="clublinks" start="506.06" dur="0.9"> Oke, kita duwe masalah.</text>
<text sub="clublinks" start="506.96" dur="1.85"> Dadi aku butuh kabeh wong.</text>
<text sub="clublinks" start="508.81" dur="2.48"> Maksudku, kabeh wong sing ana ing kene saiki,</text>
<text sub="clublinks" start="511.29" dur="2.41"> amarga gudang iku abot lan kita kudu bener</text>
<text sub="clublinks" start="513.7" dur="0.963"> mindhah kabeh gudang kanthi fisik.</text>
<text sub="clublinks" start="514.663" dur="3.157"> - Kepiye sampeyan mindhah gudang?</text>
<text sub="clublinks" start="517.82" dur="2.19"> - [Rocky] Aku pengin nggawe baris dadi ekstensi</text>
<text sub="clublinks" start="520.01" dur="1.06"> saka wilayah kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="521.07" dur="1.99"> - Ana akeh sukarelawan sing ana ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="523.06" dur="1.38"> kanggo mbantu nyawang segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="524.44" dur="2.211"> - [Rocky] Sapa wae sing bisa lentur lan menehi kaya bisep.</text>
<text sub="clublinks" start="526.651" dur="1.029"> - Oke. - Ayo digawa</text>
<text sub="clublinks" start="527.68" dur="0.85"> ing proyek kasebut. - Ya, kita bakal nyekel dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="528.53" dur="0.833"> saiki - Blake kumpul</text>
<text sub="clublinks" start="529.363" dur="2.307"> kabeh wong ing sekitar lan aku percaya tenan karo grup iki,</text>
<text sub="clublinks" start="531.67" dur="1.59"> Aku ngerti yen kita bisa nindakake iki.</text>
<text sub="clublinks" start="533.26" dur="1.94"> - Lan banjur sampeyan mung bakal nggegirisi bab iki.</text>
<text sub="clublinks" start="535.2" dur="2.09"> Nalika dakkandhakake, sampeyan bakal lunga,</text>
<text sub="clublinks" start="537.29" dur="1.432"> lan sampeyan bakal nulungi aku ing mburi.</text>
<text sub="clublinks" start="538.722" dur="1.128"> Oke - Ayo.</text>
<text sub="clublinks" start="539.85" dur="0.833"> Woo.</text>
<text sub="clublinks" start="544.46" dur="3.583"> Siji, loro, telu. (nggrundel)</text>
<text sub="clublinks" start="549.382" dur="3.468"> Woo, waduh! Proyek apik</text>
<text sub="clublinks" start="552.85" dur="2.336"> - [Rocky] Aku pancen kesengsem karo tim iki.</text>
<text sub="clublinks" start="555.186" dur="0.833"> Sampeyan ngerti apa,</text>
<text sub="clublinks" start="556.019" dur="0.861"> Aku saiki kudu nelpon Zach</text>
<text sub="clublinks" start="556.88" dur="1.65"> lan aku kudu ngandhani apa sing kedadeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="558.53" dur="1.25"> Oke, dhisik, dakwenehake nganyari.</text>
<text sub="clublinks" start="559.78" dur="1.97"> Panas banget. Tim wis kesel.</text>
<text sub="clublinks" start="561.75" dur="1.37"> Nanging wis teka bareng, wong.</text>
<text sub="clublinks" start="563.12" dur="1.94"> Aku durung nate weruh tim sukarelawan</text>
<text sub="clublinks" start="565.06" dur="1.688"> lan staf kerja keras.</text>
<text sub="clublinks" start="566.748" dur="1.202"> - [Zach] Yo, konco. Yaiku sing dakkarepake dirungokake.</text>
<text sub="clublinks" start="567.95" dur="1.01"> - Ya, wong lanang. Dadi, oke.</text>
<text sub="clublinks" start="568.96" dur="1.48"> Kita nyoba nggawe jeneng.</text>
<text sub="clublinks" start="570.44" dur="2.22"> Roda Doggo, utawa Pup Roda.</text>
<text sub="clublinks" start="572.66" dur="2.9"> Aku ora ngerti, apa jeneng sing apik kanggo papan kasebut?</text>
<text sub="clublinks" start="575.56" dur="3.29"> - [Zach] Jeneng paling apik, tangan mudhun, Wheelie World.</text>
<text sub="clublinks" start="578.85" dur="1.22"> - Wheelie World.</text>
<text sub="clublinks" start="580.07" dur="1.29"> Oh, iku sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="581.36" dur="0.833"> Oke Oke</text>
<text sub="clublinks" start="582.193" dur="1.317"> Aku arep menehi kabar marang tim.</text>
<text sub="clublinks" start="583.51" dur="1.38"> Aku ora sabar ngenteni sampeyan ndeleng iki.</text>
<text sub="clublinks" start="584.89" dur="2.248"> Dadi, aku bakal nggawe tim bisa digunakake.</text>
<text sub="clublinks" start="587.138" dur="2.442"> Wheelie World, aku seneng.</text>
<text sub="clublinks" start="589.58" dur="2.22"> Sapa sing ora gelem lunga menyang Wheelie World?</text>
<text sub="clublinks" start="591.8" dur="1.85"> Tim kasebut nyedhiyakake pondasi kanggo gambut</text>
<text sub="clublinks" start="593.65" dur="2.85"> lan nyiyapake iyub-iyub kanthi jeneng Wheelie World.</text>
<text sub="clublinks" start="596.5" dur="1.13"> Sampeyan kudu dadi tema balap.</text>
<text sub="clublinks" start="597.63" dur="2.31"> Dadi aku takon marang tim babagan garis balap sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="599.94" dur="1.41"> lan dheweke dadi kreatif.</text>
<text sub="clublinks" start="601.35" dur="2.01"> - Kepiye yen kaya ngono sing ditindakake?</text>
<text sub="clublinks" start="603.36" dur="3.44"> Amarga iku kaya tekstur sing luwih cilik.</text>
<text sub="clublinks" start="606.8" dur="1.45"> Ya? - Yo wis.</text>
<text sub="clublinks" start="608.25" dur="1.55"> - [Rocky] Aku seneng kreatifitas, Blake.</text>
<text sub="clublinks" start="609.8" dur="1.1"> Tindakake gaweyan sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="611.9" dur="0.95"> Ngomong babagan asu,</text>
<text sub="clublinks" start="612.85" dur="2.83"> Aku nyatane Zach mlaku-mlaku kanthi cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="615.68" dur="0.833"> menyang wilayah kerja.</text>
<text sub="clublinks" start="616.513" dur="1.397"> Dadi sampeyan ngerti, aku ngadhepi dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="617.91" dur="1.63"> - Sampeyan mestine ora ana ing sekitar.</text>
<text sub="clublinks" start="619.54" dur="2.53"> - Ing kene, ana 20 hektar. Aku kudu ana ing endi wae.</text>
<text sub="clublinks" start="622.07" dur="1.79"> - Aku sejatine seneng amarga sampeyan ana ing kene amarga</text>
<text sub="clublinks" start="623.86" dur="0.833"> Aku ora ngerti yen sampeyan ngeweruhi,</text>
<text sub="clublinks" start="624.693" dur="1.147"> nanging kita lagi nyepetake sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="625.84" dur="0.833"> - Meh rampung!</text>
<text sub="clublinks" start="627.63" dur="3.06"> - Kita ndeleng sampeyan mlaku-mlaku asu kursi roda, Naaji lan Cora Rose,</text>
<text sub="clublinks" start="630.69" dur="1.64"> lan kita mikir, kepiye yen duwe balapan?</text>
<text sub="clublinks" start="632.33" dur="1.41"> - Aku game kanggo iku. - Yo gelem?</text>
<text sub="clublinks" start="633.74" dur="1.96"> Sampeyan pengin nglakoni? - Aku wis ndeleng Cora obah.</text>
<text sub="clublinks" start="635.7" dur="2.42"> Dheweke entuk rodha. - Aku ngerti, oh iyo.</text>
<text sub="clublinks" start="638.12" dur="1.14"> Oke, dheweke bakal dadi wedokku.</text>
<text sub="clublinks" start="639.26" dur="0.833"> Naaji bakal dadi pacarmu.</text>
<text sub="clublinks" start="640.093" dur="1.073"> - Naaji wis anget.</text>
<text sub="clublinks" start="641.166" dur="1.634"> - Dheweke wis siyap lunga, oke. - Dheweke wis siyap mlayu.</text>
<text sub="clublinks" start="642.8" dur="2.24"> - Oke, Zach mudhun. Bersiap-siap kanggo kalah.</text>
<text sub="clublinks" start="645.04" dur="3"> Ayo balapan. (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="656.597" dur="3.555"> - Tandha tandha sampeyan, siyap-siyap!</text>
<text sub="clublinks" start="660.152" dur="1.273"> - Ayo, Naaji! - Ayo, Cora!</text>
<text sub="clublinks" start="661.425" dur="3.054"> Ayo Cora! - Ayo Naaji!</text>
<text sub="clublinks" start="664.479" dur="1.049"> - O, ayo Cora!</text>
<text sub="clublinks" start="665.528" dur="2.402"> Ayo Cora, ayo! - Ayo, Naaji!</text>
<text sub="clublinks" start="667.93" dur="2.364"> Dheweke duwe sikil dawa, aku ngerti yen dheweke bakal menang,</text>
<text sub="clublinks" start="670.294" dur="1.265"> Aku ngerti dheweke duwe.</text>
<text sub="clublinks" start="671.559" dur="2.583"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="676.022" dur="1.56"> Ayo, kirik. - Ayo Cora,</text>
<text sub="clublinks" start="677.582" dur="1.31"> sampeyan bisa nindakake iku!</text>
<text sub="clublinks" start="678.892" dur="2"> Ah, wong lanang.</text>
<text sub="clublinks" start="681.794" dur="1.854"> Oke, kabeh. - Nuwun sewu,</text>
<text sub="clublinks" start="683.648" dur="1.555"> nuwun sewu cah cilik.</text>
<text sub="clublinks" start="685.203" dur="1.377"> Sikil sing luwih cekak.</text>
<text sub="clublinks" start="686.58" dur="2.33"> - Ana apa? Kepiye carane sampeyan nindakake?</text>
<text sub="clublinks" start="688.91" dur="1.64"> - Gamelan esuk iki.</text>
<text sub="clublinks" start="690.55" dur="1.31"> Apa protein saya goyang.</text>
<text sub="clublinks" start="691.86" dur="3.02"> - Naaji lan Cora kalorone dadi pemenang ing kana, omong-omongan.</text>
<text sub="clublinks" start="694.88" dur="1.58"> Dasi. - We rigged iku.</text>
<text sub="clublinks" start="696.46" dur="1.96"> Aku marang Cora sadurunge, aku kaya, delengen,</text>
<text sub="clublinks" start="698.42" dur="3.63"> yen sampeyan ngeculake karung kecantikan Hawaii iki menang balapan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="702.05" dur="1.75"> Dadi dheweke kaya, aku mlaku.</text>
<text sub="clublinks" start="703.8" dur="1.42"> Aku wis diatur! - Aku mlaku.</text>
<text sub="clublinks" start="705.22" dur="0.833"> - Pakaryan sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="706.053" dur="1.527"> Iku wektu sing apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="707.58" dur="1.66"> Saiki bali menyang wilayah kerja.</text>
<text sub="clublinks" start="709.24" dur="2.654"> Jarak iki pungkasane disetel lan kita ora duwe wektu maneh.</text>
<text sub="clublinks" start="711.894" dur="3.046"> Tim kasebut balap kanggo ngrampungake tugas.</text>
<text sub="clublinks" start="714.94" dur="1.413"> Bola kristal, apa kita bakal ngrampungake proyek iki ing wektu sing tepat?</text>
<text sub="clublinks" start="716.353" dur="1.457"> - Mesthi wae. - Ya!</text>
<text sub="clublinks" start="717.81" dur="1.893"> Navid, apa kita bakal ngrampungake proyek iki ing wektu sing tepat?</text>
<text sub="clublinks" start="719.703" dur="0.833"> - Ya. - Ya!</text>
<text sub="clublinks" start="720.536" dur="2.184"> Sampeyan saiki lagi nggarap proyek iki.</text>
<text sub="clublinks" start="722.72" dur="0.98"> - Aku ngerti. - Apa sampeyan mikir?</text>
<text sub="clublinks" start="723.7" dur="1.64"> - Apa bisa?</text>
<text sub="clublinks" start="725.34" dur="2.91"> - Iku, (ngguyu) wis cedhak.</text>
<text sub="clublinks" start="728.25" dur="0.97"> - Kita kudu ngrampungake.</text>
<text sub="clublinks" start="729.22" dur="1.29"> Aku butuh janji saka kowe amarga-</text>
<text sub="clublinks" start="730.51" dur="1.61"> - Oke, oke, sampeyan wis entuk.</text>
<text sub="clublinks" start="732.12" dur="1.06"> Bakal rampung.</text>
<text sub="clublinks" start="733.18" dur="1.595"> Sampeyan bisa uga kudu wengi mengko.</text>
<text sub="clublinks" start="734.775" dur="1.245"> (Rocky ngguyu) Nanging, bakal rampung.</text>
<text sub="clublinks" start="736.02" dur="1.21"> - [Rocky] Aku bakal nginep ing wayah wengi iki.</text>
<text sub="clublinks" start="737.23" dur="1.78"> Aku bakal turu ing gudang karo sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="739.01" dur="2.85"> - Apik, pancen nyaman banget karo AC.</text>
<text sub="clublinks" start="741.86" dur="1.57"> - Oke, kita duwe masalah sithik.</text>
<text sub="clublinks" start="743.43" dur="2"> Saiki proyek meh rampung</text>
<text sub="clublinks" start="745.43" dur="1.62"> lan katon apik banget ing kana.</text>
<text sub="clublinks" start="747.05" dur="1.77"> Nanging potongan gedhe sing dakkarepake,</text>
<text sub="clublinks" start="748.82" dur="1.39"> potongan sing nyawiji kabeh,</text>
<text sub="clublinks" start="750.21" dur="2.01"> sing sejatine jarene Wheelie World.</text>
<text sub="clublinks" start="752.22" dur="2.59"> Aku nelpon kanggo njaluk penawaran khusus babagan tugas khusus.</text>
<text sub="clublinks" start="754.81" dur="1.6"> Aku pengin dadi khusus.</text>
<text sub="clublinks" start="756.41" dur="1.18"> Lan kita entek dhuwit.</text>
<text sub="clublinks" start="757.59" dur="1.9"> Nanging aku duwe ide sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="759.49" dur="1.71"> Dadi ana akeh sing sejatine dadi anggota</text>
<text sub="clublinks" start="761.2" dur="1.28"> saka saluran iki sing wis gabung</text>
<text sub="clublinks" start="762.48" dur="1.79"> lan saben wulan sampeyan mbayar ragad saben wulan.</text>
<text sub="clublinks" start="764.27" dur="3.03"> Aku bakal nggunakake dana kasebut kanggo mbantu tuku tandha kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="767.3" dur="2.99"> Dadi Marley's Mutts pancen rumangsa duwe ruang</text>
<text sub="clublinks" start="770.29" dur="1.67"> iku tegese segawon iki.</text>
<text sub="clublinks" start="771.96" dur="1.69"> Dadi yen sampeyan anggota, matur nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="773.65" dur="2.95"> Kayane sampeyan bareng karo aku saiki nulungi segawon iki.</text>
<text sub="clublinks" start="776.6" dur="0.91"> Matur nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="777.51" dur="1.55"> Yen sampeyan pengin dadi anggota, yen sampeyan pengin gabung,</text>
<text sub="clublinks" start="779.06" dur="1.19"> mung pencet tombol gabung kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="780.25" dur="2.813"> Kabeh dana kasebut kanggo mbantu kita nulungi segawon liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="787.24" dur="2.72"> Dadi sukarelawan ing papan perlindungan asu iku penting banget.</text>
<text sub="clublinks" start="789.96" dur="1.37"> Ana akeh proyek sing penting banget.</text>
<text sub="clublinks" start="791.33" dur="1.97"> Sampeyan kudu ngangkat barang sing abot. Sampeyan kudu mlaku-mlaku segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="793.3" dur="1.11"> Sampeyan kudu ngresiki kotoran segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="794.41" dur="2.09"> Nanging kadang sampeyan kudu nindakake tugas sing angel tenan</text>
<text sub="clublinks" start="796.5" dur="2.163"> kaya kembung inflasi ban.</text>
<text sub="clublinks" start="799.519" dur="1.681"> (wanita surak)</text>
<text sub="clublinks" start="801.2" dur="2.23"> Dave pancen wis nulungi ngarahake proyek iki.</text>
<text sub="clublinks" start="803.43" dur="1.85"> Kita njaluk dheweke nggabungake iki lan tegese,</text>
<text sub="clublinks" start="805.28" dur="1.16"> dheweke mecut kaya ngono.</text>
<text sub="clublinks" start="806.44" dur="2.3"> Saiki ora katon kaya saiki, nanging ngenteni wae.</text>
<text sub="clublinks" start="808.74" dur="1.7"> Maksudku, mbayangake asu sing lagi kesusu,</text>
<text sub="clublinks" start="810.44" dur="1.74"> wheeling liwat trowongan.</text>
<text sub="clublinks" start="812.18" dur="1.053"> Bakal kumpul.</text>
<text sub="clublinks" start="813.233" dur="1.527"> Mung ngenteni.</text>
<text sub="clublinks" start="814.76" dur="1.64"> Ya, pancen sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="816.4" dur="2.37"> Oke kabeh. Mangkene rencana karo gelembung iki ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="818.77" dur="2.86"> Bakal ngidini segawon muter ing kursi rodhane</text>
<text sub="clublinks" start="821.63" dur="1.34"> lan kita bakal ngethok bolongan.</text>
<text sub="clublinks" start="822.97" dur="1.76"> Dheweke sejatine bisa ndeleng ing njaba.</text>
<text sub="clublinks" start="824.73" dur="1.95"> Dadi kaya sampeyan ndeleng ing jendhela,</text>
<text sub="clublinks" start="826.68" dur="2.2"> segawon ing kursi rodha bakal ana jendhela</text>
<text sub="clublinks" start="828.88" dur="1.363"> menyang jagad njaba.</text>
<text sub="clublinks" start="830.243" dur="3"> (mesin muter)</text>
<text sub="clublinks" start="838.87" dur="0.833"> Sampurna</text>
<text sub="clublinks" start="841.52" dur="2.92"> Apa iki rencana utama kanggo kursi roda?</text>
<text sub="clublinks" start="844.44" dur="2.68"> - Ya, kita bakal pasang pirang-pirang, loro utawa telu,</text>
<text sub="clublinks" start="847.12" dur="0.977"> gumantung saka bobot. - Oke.</text>
<text sub="clublinks" start="848.097" dur="1.593"> - Banjur kita bakal menehi label jeneng sethithik</text>
<text sub="clublinks" start="849.69" dur="1.05"> sing digantung ing saben wong</text>
<text sub="clublinks" start="850.74" dur="2.6"> kanggo segawon ngerti sapa duweke.</text>
<text sub="clublinks" start="853.34" dur="2.04"> Oh, lan dakjalukake nuduhake iki. - Oke, oke.</text>
<text sub="clublinks" start="855.38" dur="0.85"> Opo iki</text>
<text sub="clublinks" start="856.23" dur="1.443"> Parkir mobil balap wae.</text>
<text sub="clublinks" start="857.673" dur="2.277"> - Bakal digantung ing kene uga,</text>
<text sub="clublinks" start="859.95" dur="1.85"> dadi kabeh wong ngerti kabeh kursi roda mau lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="861.8" dur="1.62"> - Pancen apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="863.42" dur="3.194"> Saben wengi, segawon bakal bisa muter rodhane</text>
<text sub="clublinks" start="866.614" dur="1.361"> lan turu.</text>
<text sub="clublinks" start="867.975" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="881.72" dur="1.31"> Alesan aku tresna iki,</text>
<text sub="clublinks" start="883.03" dur="2.64"> sampeyan ngerti ana lampu sing akeh ing garasi.</text>
<text sub="clublinks" start="885.67" dur="1.61"> Utawa yen nggarap mobil sampeyan, sampeyan duwe.</text>
<text sub="clublinks" start="887.28" dur="1.24"> Minangka modele sawise iku.</text>
<text sub="clublinks" start="888.52" dur="1.49"> Katon luwih apik.</text>
<text sub="clublinks" start="890.01" dur="1.53"> Iku kabeh tutul cilik</text>
<text sub="clublinks" start="891.54" dur="2.3"> sing bakal nggawe prabédan amba.</text>
<text sub="clublinks" start="900.77" dur="2.59"> Surat kasebut diwenehake amarga dana anggota</text>
<text sub="clublinks" start="903.36" dur="2.13"> lan priksa iki, delengen iki,</text>
<text sub="clublinks" start="905.49" dur="1"> kita bakal masang kabeh huruf.</text>
<text sub="clublinks" start="906.49" dur="1.52"> Bakal ngeja Wheelie World.</text>
<text sub="clublinks" start="908.01" dur="2.84"> Wong lanang, iki pancen apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="910.85" dur="1.493"> Matur nuwun anggota.</text>
<text sub="clublinks" start="917.17" dur="0.833"> Oke, kita wis rampung,</text>
<text sub="clublinks" start="918.003" dur="1.767"> nempatno sentuhan pungkasan,</text>
<text sub="clublinks" start="919.77" dur="2.06"> nanging manungsa, panas banget ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="921.83" dur="1.59"> Sampeyan ngerti apa tegese?</text>
<text sub="clublinks" start="923.42" dur="1.98"> Wayahe es krim.</text>
<text sub="clublinks" start="925.4" dur="2.63"> Ayo pivot kru pit nggawe panganan sing adhem</text>
<text sub="clublinks" start="928.03" dur="1.74"> kanggo sawetara segawon sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="929.77" dur="1.13"> Oke, nanging sadurunge kita nindakake,</text>
<text sub="clublinks" start="930.9" dur="1.83"> Aku duwe kabar apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="932.73" dur="1.32"> Ana wong ing kene, sejatine,</text>
<text sub="clublinks" start="934.05" dur="1.62"> kasengsem nganggo Avyanna.</text>
<text sub="clublinks" start="935.67" dur="1.43"> Dadi, saiki kita bakal nemoni dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="937.1" dur="1.57"> Apa sampeyan kepengin nggunakake Avyanna?</text>
<text sub="clublinks" start="938.67" dur="1.937"> - Aku yakin. - Hai, cah.</text>
<text sub="clublinks" start="940.607" dur="1.386"> Oh, ora apa-apa. Dadi kenapa Avyanna?</text>
<text sub="clublinks" start="941.993" dur="1.607"> - Dadi aku ciloko balung mburi</text>
<text sub="clublinks" start="943.6" dur="1.76"> lan aku pengin asu kabutuhan khusus.</text>
<text sub="clublinks" start="945.36" dur="0.833"> - [Rocky] Apa sampeyan mikir?</text>
<text sub="clublinks" start="946.193" dur="1.697"> Apa sampeyan pengin njupuk dheweke?</text>
<text sub="clublinks" start="947.89" dur="1.65"> - Kita tresna banget. Yo wis</text>
<text sub="clublinks" start="949.54" dur="1.35"> - Dadi ora apa, apa iki adopsi?</text>
<text sub="clublinks" start="950.89" dur="1.904"> - Dakkira ya, ya. - Yo!</text>
<text sub="clublinks" start="952.794" dur="1.966"> Oke, adopsi iki nggawe aku seneng banget.</text>
<text sub="clublinks" start="954.76" dur="0.9"> Iki sing bakal ditindakake.</text>
<text sub="clublinks" start="955.66" dur="1.15"> Kita bakal njupuk es krim</text>
<text sub="clublinks" start="956.81" dur="1.65"> lan sejatine menehi es krim menyang Avyanna.</text>
<text sub="clublinks" start="958.46" dur="1.015"> Kowe pengin ngrewangi?</text>
<text sub="clublinks" start="959.475" dur="1.115"> - Pancen. - Oke. Apik tenan</text>
<text sub="clublinks" start="960.59" dur="1.113"> Wah, wayahe kaya ngono</text>
<text sub="clublinks" start="961.703" dur="1.837"> sing mung nggawe prabédan gedhe banget.</text>
<text sub="clublinks" start="963.54" dur="1.15"> Mula aku nindakake iki</text>
<text sub="clublinks" start="964.69" dur="3.12"> lan aku ora bisa matur suwun kabeh sing wis langganan</text>
<text sub="clublinks" start="967.81" dur="2.16"> lan tindakake bebarengan lan seneng, lan komentar.</text>
<text sub="clublinks" start="969.97" dur="2.94"> Kaya biasane, kita minangka komunitas sing nulungi kéwan.</text>
<text sub="clublinks" start="972.91" dur="0.833"> Iki apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="974.93" dur="3.5"> Iki Millie lan Brandy ngopeni Millie.</text>
<text sub="clublinks" start="978.43" dur="1.61"> Millie entuk crita khusus.</text>
<text sub="clublinks" start="980.04" dur="2.18"> Rahange pancen wis tugel.</text>
<text sub="clublinks" start="982.22" dur="1.57"> Dadi dheweke ora bisa mangan panganan sing angel.</text>
<text sub="clublinks" start="983.79" dur="1.84"> Lan aku mikir wiwit nggawe es krim,</text>
<text sub="clublinks" start="985.63" dur="1.77"> ora bisa dadi asu sing luwih apik</text>
<text sub="clublinks" start="987.4" dur="1.98"> sing pantes diwenehi es krim sing enak tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="989.38" dur="0.833"> Dadi aku nggawe sing istimewa.</text>
<text sub="clublinks" start="990.213" dur="2.507"> Deleng iki, aku nggawe kothak es krim cilik,</text>
<text sub="clublinks" start="992.72" dur="2.12"> lagi es krim klapa cilik.</text>
<text sub="clublinks" start="994.84" dur="1.42"> Kita bakal menehi kabeh es krim,</text>
<text sub="clublinks" start="996.26" dur="1.91"> nanging aku nggawe iki spesial banget kanggo Millie.</text>
<text sub="clublinks" start="998.17" dur="1.123"> Millie, entuk.</text>
<text sub="clublinks" start="1002.11" dur="1.85"> Brandy pancen wis nggoleki Millie.</text>
<text sub="clublinks" start="1003.96" dur="3.31"> Lan ora gampang yen kirik duwe rahang rusak.</text>
<text sub="clublinks" start="1007.27" dur="2.75"> Dadi panganan adhem sing empuk tenan iki</text>
<text sub="clublinks" start="1010.02" dur="1.93"> dadi sumilir kanggo dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="1011.95" dur="0.87"> Oke, wis kedadeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="1012.82" dur="2.16"> Kita bakal nggawe sawetara kirik kanggo asu.</text>
<text sub="clublinks" start="1014.98" dur="0.833"> Saiki aku duwe.</text>
<text sub="clublinks" start="1015.813" dur="2.587"> Aku duwe sawetara kirik klapa alami</text>
<text sub="clublinks" start="1018.4" dur="1.07"> sing aman kanggo segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="1019.47" dur="1.567"> Kita duwe vanilla ing kene lan klapa,</text>
<text sub="clublinks" start="1021.037" dur="2.823"> banjur aku bakal nyelehake ing carob.</text>
<text sub="clublinks" start="1023.86" dur="2.25"> Saiki kaya coklat,</text>
<text sub="clublinks" start="1026.11" dur="1.48"> nanging ora ana ing theobromine.</text>
<text sub="clublinks" start="1027.59" dur="3.01"> Dadi carob iku enak, enak, nanging kanggo segawon aman.</text>
<text sub="clublinks" start="1030.6" dur="1.86"> Aku uga duwe yogurt jambon</text>
<text sub="clublinks" start="1032.46" dur="2.36"> lan mesthine aku duwe sawetara tetanduran sing aman,</text>
<text sub="clublinks" start="1034.82" dur="1.65"> deloken iki, ya!</text>
<text sub="clublinks" start="1036.47" dur="1.65"> Banjur kita bakal mbukak kabeh asu kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="1038.12" dur="2.56"> Aku duwe anggota tim ing kene sing dadi sukarelawan</text>
<text sub="clublinks" start="1040.68" dur="0.833"> lan dheweke bakal nulungi kita.</text>
<text sub="clublinks" start="1041.513" dur="1.097"> Dadi ayo miwiti.</text>
<text sub="clublinks" start="1043.561" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1053.5" dur="1.26"> Dheweke lagi mangan panganan segawon.</text>
<text sub="clublinks" start="1054.76" dur="2.375"> Sawetara sukarelawan ing sekitar kene, aku ora ngerti.</text>
<text sub="clublinks" start="1057.135" dur="1.882"> - Aku kudu nyoba, ndeleng manawa apik.</text>
<text sub="clublinks" start="1059.017" dur="1.823"> (ngguyu)</text>
<text sub="clublinks" start="1060.84" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1068.13" dur="1.593"> - Kita kudu nggawe kirik luwih akeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1069.723" dur="1.697"> Minangka salah sawijining dina paling panas ing kutha.</text>
<text sub="clublinks" start="1071.42" dur="1.77"> Dadi, kita kudu nggawe dheweke cepet sadurunge kabeh padha nyawiji.</text>
<text sub="clublinks" start="1073.19" dur="1.667"> Oke, celup luwih cepet, celup luwih cepet.</text>
<text sub="clublinks" start="1074.857" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1086.22" dur="1.207"> Oke, wayahe.</text>
<text sub="clublinks" start="1087.427" dur="1.476"> Wektu kirik!</text>
<text sub="clublinks" start="1088.903" dur="1.797"> 100 kirik kanggo asu.</text>
<text sub="clublinks" start="1090.7" dur="1.79"> Saiki kita ora duwe asu satus,</text>
<text sub="clublinks" start="1092.49" dur="1.88"> nanging kita bakal ninggalake sisa kanggo Marley's Mutts,</text>
<text sub="clublinks" start="1094.37" dur="2.14"> saengga bisa menehi kirik saben dina panas.</text>
<text sub="clublinks" start="1096.51" dur="1.66"> Ayo, ayo, ayo lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="1098.17" dur="1.81"> Akhire wis wayahe menehi Avyanna</text>
<text sub="clublinks" start="1099.98" dur="3.14"> kirik es krim sing ditunggu-tunggu.</text>
<text sub="clublinks" start="1103.12" dur="0.833"> Oke - Sampeyan siyap?</text>
<text sub="clublinks" start="1103.953" dur="2.17"> - Kita siyap. - Oke, oh wah.</text>
<text sub="clublinks" start="1106.996" dur="2.504"> Oh, cepet banget. - Wah!</text>
<text sub="clublinks" start="1109.5" dur="1.53"> - Wah, terus.</text>
<text sub="clublinks" start="1111.03" dur="2.322"> Oh, sampeyan bakal beku otak.</text>
<text sub="clublinks" start="1113.352" dur="1.288"> - [Rocky] Sing paling cepet aku nate ndeleng segawon</text>
<text sub="clublinks" start="1114.64" dur="1.86"> mangan kirik. - Oh.</text>
<text sub="clublinks" start="1116.5" dur="2.297"> - [Rocky] Marley's Mutts minangka organisasi sing apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="1118.797" dur="3.103"> Saiki kasunyatan manawa masarakat bisa online lan ndeleng segawon kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="1121.9" dur="1.56"> sing kasedhiya kanggo adopsi</text>
<text sub="clublinks" start="1123.46" dur="1.47"> lan ana sing weruh Avyanna</text>
<text sub="clublinks" start="1124.93" dur="2.39"> lan saiki dheweke lagi mangan bocah cilik karo kulawargane sing anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="1127.32" dur="1.78"> Iki mung gawe panas atiku, nanging sampeyan ngerti apa?</text>
<text sub="clublinks" start="1129.1" dur="1.69"> Isih ana 98 liyane sing bakal ilang.</text>
<text sub="clublinks" start="1130.79" dur="1.39"> Dadi luwih becik kita makarya.</text>
<text sub="clublinks" start="1132.18" dur="1.59"> Iki Canelo ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="1133.77" dur="4.513"> Lan Canelo seneng karo bocah cilik, aku wis ngerti.</text>
<text sub="clublinks" start="1142.414" dur="3.414"> Sampeyan bisa njupuk cokotan.</text>
<text sub="clublinks" start="1145.828" dur="0.833"> Barney</text>
<text sub="clublinks" start="1149.073" dur="1.29"> Oh, delengen gigitan sing sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="1159.818" dur="1.923"> - [Wadon] Uh.</text>
<text sub="clublinks" start="1161.741" dur="4.129"> Bocah apik.</text>
<text sub="clublinks" start="1165.87" dur="1.71"> - [Rocky] O, apik banget, ya?</text>
<text sub="clublinks" start="1167.58" dur="3.52"> Kuciwane lucu banget, kok segawon, kaya wong seneng, sampeyan ngerti,</text>
<text sub="clublinks" start="1171.1" dur="1.94"> padha mangan es krim kanthi cara sing beda-beda.</text>
<text sub="clublinks" start="1173.04" dur="1.13"> Aku mangan es krimku kanthi cepet.</text>
<text sub="clublinks" start="1174.17" dur="1.43"> Aku beku otak.</text>
<text sub="clublinks" start="1175.6" dur="1.7"> Pumba ing kene seneng njupuk wektu.</text>
<text sub="clublinks" start="1179.38" dur="1.31"> Saiki aku pengin sampeyan ketemu Phelps.</text>
<text sub="clublinks" start="1180.69" dur="1.23"> Saiki Phelps duwe sindrom perenang,</text>
<text sub="clublinks" start="1181.92" dur="1.51"> dadi lengene kaya dikunci bareng.</text>
<text sub="clublinks" start="1183.43" dur="1.94"> Mula dheweke dadi bocah kursi roda.</text>
<text sub="clublinks" start="1185.37" dur="2.663"> Kita bakal menehi dheweke spesial ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="1188.033" dur="3.37"> Asu apik, bocah lanang sing apik Phelps.</text>
<text sub="clublinks" start="1192.38" dur="1.24"> Aku mikir dheweke seneng taburan kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="1193.62" dur="2.45"> Oh, (ngguyu)</text>
<text sub="clublinks" start="1196.07" dur="1.61"> Aku bakal ujar manawa ana hit.</text>
<text sub="clublinks" start="1197.68" dur="2"> Iki pancen paling apik kanggo segawon iki</text>
<text sub="clublinks" start="1199.68" dur="1.06"> ing dina sing panas banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1200.74" dur="1.14"> Lan nyenengake banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1201.88" dur="1.86"> Kabeh segawon iki, dak kira padha seneng.</text>
<text sub="clublinks" start="1203.74" dur="0.983"> Dheweke seneng banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1206.39" dur="2.17"> Marley's Mutts kudu ngentekake akeh dhuwit kanggo ngrawat</text>
<text sub="clublinks" start="1208.56" dur="1.32"> kanggo segawon kursi roda iki.</text>
<text sub="clublinks" start="1209.88" dur="2.05"> Dheweke ora bisa ngendhaleni mandhi jedhing.</text>
<text sub="clublinks" start="1211.93" dur="4.19"> Dadi kejutan sabanjure saka sponsor kita minangka masalah gedhe.</text>
<text sub="clublinks" start="1216.12" dur="0.833"> Priksa iki.</text>
<text sub="clublinks" start="1216.953" dur="1.557"> Apa ana wong ing kana? - Yo wis.</text>
<text sub="clublinks" start="1218.51" dur="1.5"> - Cara kanggo nindakake kabeh yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="1220.01" dur="1.51"> amarga kita duwe sponsor apik tenan.</text>
<text sub="clublinks" start="1221.52" dur="1.97"> Dadi dana sponsor mung diterusake</text>
<text sub="clublinks" start="1223.49" dur="1.56"> lan iku mbantu kita mbayar kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1225.05" dur="2.01"> Lan sponsor saiki ditarik ing U-Haul.</text>
<text sub="clublinks" start="1227.06" dur="1.93"> Kita bakal kaget kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1228.99" dur="0.86"> Dadi, dheweke kabeh saiki lagi ana ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="1229.85" dur="1.22"> Wonten mriki, wonten mriki.</text>
<text sub="clublinks" start="1231.07" dur="2.15"> (klompok klompok)</text>
<text sub="clublinks" start="1233.22" dur="2.61"> Sampeyan pengin mbukak iki lan nuduhake gumun?</text>
<text sub="clublinks" start="1235.83" dur="0.833"> Ayo ayo</text>
<text sub="clublinks" start="1239.296" dur="2.583"> (klompok klompok)</text>
<text sub="clublinks" start="1243.25" dur="2.506"> Iki apik tenan amarga yen sampeyan duwe segawon segawon</text>
<text sub="clublinks" start="1245.756" dur="1.794"> yaiku segawon kursi roda,</text>
<text sub="clublinks" start="1247.55" dur="2.26"> Pee Pads iki bakal nggawe prabédan amba</text>
<text sub="clublinks" start="1249.81" dur="2.22"> lan dheweke butuh kebutuhan kanggo ngubengi.</text>
<text sub="clublinks" start="1252.03" dur="2.28"> Dadi tanjakan doggy bakal mbantu banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1254.31" dur="1.3"> Ora mung kerja ing omahku,</text>
<text sub="clublinks" start="1255.61" dur="2.673"> nanging saiki dheweke uga bakal nulungi kéwan sing butuh.</text>
<text sub="clublinks" start="1259.12" dur="2.69"> Kabeh tim Mutts Marley seneng banget</text>
<text sub="clublinks" start="1261.81" dur="3.33"> loman Alpha Paw, nanging iki mung wiwitan.</text>
<text sub="clublinks" start="1265.14" dur="1.42"> Lan saiki wayahe acara utama.</text>
<text sub="clublinks" start="1266.56" dur="0.89"> Oke, iki sing bakal kita lakoni.</text>
<text sub="clublinks" start="1267.45" dur="2.13"> Aku bakal nyekel dheweke lan kita bakal kaget.</text>
<text sub="clublinks" start="1269.58" dur="2.27"> Banjur kita bakal nggawa kabeh asu roda</text>
<text sub="clublinks" start="1271.85" dur="1.35"> mula dheweke bisa mriksa.</text>
<text sub="clublinks" start="1273.2" dur="2.17"> Nalika aku nggawa Zach lan Sharon menyang wilayah anyar,</text>
<text sub="clublinks" start="1275.37" dur="1.46"> atiku gelisah.</text>
<text sub="clublinks" start="1276.83" dur="1.9"> Zach lan time kerja keras kanggo ngurus</text>
<text sub="clublinks" start="1278.73" dur="1.65"> kabeh asu ing Mutley Marley.</text>
<text sub="clublinks" start="1280.38" dur="2.27"> Lan dheweke paling pantes.</text>
<text sub="clublinks" start="1282.65" dur="2.59"> Muga-muga dheweke seneng karo apa sing wis digawe kanggo dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="1285.24" dur="2.51"> - [Grup] Telu, loro, siji, Mutley Marley!</text>
<text sub="clublinks" start="1290.459" dur="1.518"> - Wah. - Dhuh Gusti.</text>
<text sub="clublinks" start="1291.977" dur="1.474"> - Sialan. - Aku seneng!</text>
<text sub="clublinks" start="1293.451" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1316.593" dur="2.987"> Iki keren banget! - Iki rad banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1319.58" dur="1.83"> - Aku bisa nangis.</text>
<text sub="clublinks" start="1321.41" dur="1.39"> Aduh. Iki ayu.</text>
<text sub="clublinks" start="1322.8" dur="1.78"> - Iki pancen hebat.</text>
<text sub="clublinks" start="1324.58" dur="2.313"> - Oh, wong-wong iki bakal seneng.</text>
<text sub="clublinks" start="1328.75" dur="4.12"> - Dadi luwih dhisik kita wis entuk garis wiwitan Wheelie World, bener?</text>
<text sub="clublinks" start="1332.87" dur="1.213"> Endi dheweke bisa muter liwat dalan.</text>
<text sub="clublinks" start="1334.083" dur="2.653"> Sawetara asu cilik bisa mlebu ing dalan.</text>
<text sub="clublinks" start="1336.736" dur="2.107"> Dave yasa. - Dadi asu sing kesusu bisa-</text>
<text sub="clublinks" start="1338.843" dur="1.432"> - Iya? - Yo wis. Yo wis</text>
<text sub="clublinks" start="1340.275" dur="1.135"> Dave nggawe kabeh iki kanthi tangan. - Ya ampun.</text>
<text sub="clublinks" start="1341.41" dur="2.4"> - Saiki ing kene, kalebu wilayah adopsi.</text>
<text sub="clublinks" start="1343.81" dur="2.19"> Dadi yen ana wong sing nganggep nganggo asu roda,</text>
<text sub="clublinks" start="1346" dur="1.31"> ora usah lungguh ing lemah.</text>
<text sub="clublinks" start="1347.31" dur="1.27"> Dheweke ora usah ngadek.</text>
<text sub="clublinks" start="1348.58" dur="1.55"> Kita duwe bangku sedheng supaya bisa lungguh</text>
<text sub="clublinks" start="1350.13" dur="0.833"> mudhun kurang, - Sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="1350.963" dur="2.587"> - Lan dheweke malah bisa muter ing bangku.</text>
<text sub="clublinks" start="1353.55" dur="1.61"> Iki saka Alpha Paw, dheweke lagi rame.</text>
<text sub="clublinks" start="1355.16" dur="1.45"> Kita duwe dalan liyane sing bisa dipasang,</text>
<text sub="clublinks" start="1356.61" dur="1.46"> dadi yen sampeyan butuh rodha sing luwih gedhe.</text>
<text sub="clublinks" start="1358.07" dur="1.46"> We pengin soko permanen</text>
<text sub="clublinks" start="1359.53" dur="2.72"> yen srengenge ora bisa repot, angin ora bisa repot.</text>
<text sub="clublinks" start="1362.25" dur="2.55"> Dadi, kita wis ngrancang khusus kanggo sampeyan kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1364.8" dur="1.31"> Iki Wheelie World ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="1366.11" dur="1.57"> - Apik tenan. - Kita meh</text>
<text sub="clublinks" start="1367.68" dur="1.34"> ora narik.</text>
<text sub="clublinks" start="1369.02" dur="2.95"> Dadi salah sawijining tantangan paling gedhe sing sampeyan critakake babagan Zach</text>
<text sub="clublinks" start="1371.97" dur="3.54"> ana saben wengi, segawon bakal mlebu omah,</text>
<text sub="clublinks" start="1375.51" dur="1.42"> nanging dheweke lagi ing wilayah medis</text>
<text sub="clublinks" start="1376.93" dur="2.06"> lan sampeyan pengin tetep resik lan diresiki.</text>
<text sub="clublinks" start="1378.99" dur="1.867"> Dadi kita pancen ngerti yen kudu ngrampungake solusine.</text>
<text sub="clublinks" start="1380.857" dur="2.703"> Dadi ing kene, sampeyan ndeleng ing wayah wengi</text>
<text sub="clublinks" start="1383.56" dur="2.47"> asu-asu pancen bisa rak kursi rodhane,</text>
<text sub="clublinks" start="1386.03" dur="0.88"> nanging menyang endi?</text>
<text sub="clublinks" start="1386.91" dur="1.45"> Ya, aku bakal nuduhake sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="1388.36" dur="2.69"> Minangka kamar turu, AC wis kebak</text>
<text sub="clublinks" start="1391.05" dur="2.827"> lan dirancang supaya dheweke turu saben wengi.</text>
<text sub="clublinks" start="1393.877" dur="2.583"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1408.043" dur="2.507"> - Pancen hebat, wong. - Aku seneng.</text>
<text sub="clublinks" start="1410.55" dur="2.294"> - Iki padha karo sing dibutuhake.</text>
<text sub="clublinks" start="1412.844" dur="1.778"> Iki keren banget. - Kepiye spesial iki?</text>
<text sub="clublinks" start="1414.622" dur="1.33"> - Dadi kennel ing ngisor iki,</text>
<text sub="clublinks" start="1415.952" dur="1.581"> pancen sampurna.</text>
<text sub="clublinks" start="1417.533" dur="0.833"> - Iki apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1418.366" dur="1.942"> - Ya, iki pancen padha karo kabutuhane.</text>
<text sub="clublinks" start="1420.308" dur="2.352"> Dadi sampeyan padha kaya nyebul bolongan ing pager.</text>
<text sub="clublinks" start="1422.66" dur="1.89"> - Ya, dadi kita, ya.</text>
<text sub="clublinks" start="1424.55" dur="1.35"> Ya, - Wong sing hebat banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1425.9" dur="2.1"> - Maneh, kabeh kredit kanggo kabeh sukarelawan,</text>
<text sub="clublinks" start="1428" dur="2.427"> kabeh wong entuk lan kita nyurung kanthi tangan.</text>
<text sub="clublinks" start="1430.427" dur="1.983"> Kita ora duwe wong sing pindhah,</text>
<text sub="clublinks" start="1432.41" dur="2.46"> nanging kekuwatane sukarelawan Mutts Marley.</text>
<text sub="clublinks" start="1434.87" dur="4.31"> - Transformasi kasebut mung apik banget.</text>
<text sub="clublinks" start="1439.18" dur="2.19"> - Ya, iki apik. - Lan kerja keras banget</text>
<text sub="clublinks" start="1441.37" dur="1.73"> tindak menyang iki, matur nuwun kabeh wong.</text>
<text sub="clublinks" start="1443.1" dur="1.387"> - Dadi, apa kudu nggawa segawon rodhan rodha?</text>
<text sub="clublinks" start="1444.487" dur="1.623"> - Yo! - Apa kita nggawa</text>
<text sub="clublinks" start="1446.11" dur="1.981"> sawetara asu wheelies? (klompok klompok)</text>
<text sub="clublinks" start="1448.091" dur="1.549"> Oke, ayo nyekel segawon</text>
<text sub="clublinks" start="1449.64" dur="1.063"> lan ndeleng apa sing dipikirake.</text>
<text sub="clublinks" start="1451.743" dur="2.667"> (musik optimis)</text>
<text sub="clublinks" start="1478.847" dur="3.236"> Naaji, Naaji, aku ora ngerti apa sampeyan bakal melu dalan kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="1485.16" dur="1.48"> - [Zach] Kita pengin nawakake ruang khusus iki</text>
<text sub="clublinks" start="1486.64" dur="1.5"> ing ngendi masarakat bisa bali lan sesambungan</text>
<text sub="clublinks" start="1488.14" dur="1.95"> karo segawon sing wis ngalami sesuatu</text>
<text sub="clublinks" start="1490.09" dur="3.1"> kritis, ganti urip, ganti urip,</text>
<text sub="clublinks" start="1493.19" dur="2.45"> nanging metu pucuk liyane ing sisih sing padhang</text>
<text sub="clublinks" start="1495.64" dur="2.483"> lan mesthi fokus ing lapisan perak.</text>
<text sub="clublinks" start="1500.28" dur="1.96"> - Nanging Naaji, ana siji liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="1502.24" dur="1.02"> Aku butuh pitulung kabeh.</text>
<text sub="clublinks" start="1503.26" dur="2.61"> Klik link ing ngisor iki lan golek PawRamp</text>
<text sub="clublinks" start="1505.87" dur="1.77"> dening Alpha Paws kanggo segawon sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="1507.64" dur="1.88"> Amarga sampeyan ora mung entuk sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="1509.52" dur="1.61"> pancen apik banget kanggo segawon sampeyan,</text>
<text sub="clublinks" start="1511.13" dur="3.04"> nanging uga $ 10 saka saben tuku</text>
<text sub="clublinks" start="1514.17" dur="1.72"> kanggo mbantu ndhukung Mutts Marley.</text>
<text sub="clublinks" start="1515.89" dur="2.24"> Dadi klik link kasebut saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="1518.13" dur="2.27"> Lan yen sampeyan pengin ndeleng video sing luwih apik kaya iki,</text>
<text sub="clublinks" start="1520.4" dur="1.02"> bukak video iku ing kana.</text>
<text sub="clublinks" start="1521.42" dur="1.8"> Ayo, lunga, lunga. Bukak nonton video kasebut, bukak!</text>