Ngadamel 100 Bar És Krim Anjing Tanpa Bumi Dina Poé Anu Paling Panas! subtitles

- Dinten ayeuna, urang nuju ngadamel 100 és krim pikeun anjing khusus anu teu gaduh bumi dina korsi roda. - Duh Gusti, abdi resep pisan! - Éta mangrupikeun salah sahiji make-overs pangbadagna anu kantos kami laksanakeun. Janten hatur nuhun khusus ka sponsor urang, Alpha Paw, pikeun ngabantosan kami narik ieu. Ayeuna, kuring nuju di Tehachapi, California. Sareng kadieu ku kuring dipasihan panas. Maksad abdi, panas, panas, siga langkung saratus darajat. Tapi éta moal ngeureunkeun kami sabab kami aya di Marley's Mutts Rescue Ranch, sareng tempat ieu hebat. Urang bakal ngalakukeun anu khusus pisan dinten ayeuna. Anjeun terang yén kuring bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngabantosan anjing, tapi proyék ieu bakal unik sabab urang bakal ngabantosan anjing kabutuhan khusus dina korsi roda. Sareng sanés ngan ukur urang badé ngadamel és krim kanggo anak anjing ayeuna, tapi urang bakal ngasuh ruang ngan ukur pikeun anjing dina korsi roda. Éta bakal janten teu dipercaya. Ogé upami anjeun énggal di dieu. pastikeun anjeun ngalanggan. Upami anjeun resep anjing, hurungkeun bewara. Hayu urang pendak sareng Zach Skow, pangadeg Mutts Marley. Upami anjeun parantos nonton salah sahiji pidéo kuring, anjeun terang lalaki ieu di dieu. Zach Skow, pangadeg Marley's Mutts. Anjeun parantos ningali anjeunna. Kami parantos ngawangun réstoran pikeun anjing. Kami ngawangun liang bola pikeun anjing. Maksad abdi, kami parantos ngalaksanakeun sababaraha hal anu gélo. Tapi anjeun panginten henteu terang saleresna kumaha inspirasi anjeunna. Sapertos kumaha anjeunna damel sareng sabaraha anjing anjeunna disimpen ngawangun nyalametkeun hébat ieu. - Kuring didiagnosa kaserang panyakit ati tahap akhir taun 2008. Kuring dibéré kirang ti 90 dinten hirup tanpa cangkok ati. Anjing-anjing kuring sajuta persén ngabantosan nyalametkeun nyawa kuring. Sareng kuring ngan ukur ngalungkeun diri. Kuring ngamimitian ngabina lokal pikeun masarakat anu manusiawi. Salami prosés éta, éta ngabantosan kuring ngawangun awak, ngabantosan kuring ngawangun pikiran. Sareng waktos kuring masih layak pikeun cangkok ati, Abdi henteu peryogi deui. - Anjing nyalametkeun anjeun. - Sacara total, 100%. Sareng ayeuna di dieu kami, ampir 12 taun engké, kami parantos ngahemat sapertos 5.000 anjing. - Wah. - Kami gaduh sakumpulan program anu ngabantosan jalma anu nguntungkeun sareng ingon-ingon. - Anjeun ogé karya hébat, kami hoyong ngabantosan anjeun. Janten kuring hoyong milarian proyek. Abdi hoyong ngalakukeun anu ageung. Abdi hoyong ngadamel over space. - Kuring ngan ukur rohangan. - Henteu kunanaon. - Upami anjeun siap-siap. - Henteu kunanaon, hayu urang angkat. Hayu urang tingali deui, hayu. - Janten ieu tempat urang ngajaga piaraan anu gampang. Bener saha waé anu datang sareng badé anu aya kabisa, anu peryogi korsi, atanapi ngagaduhan kacilakaan sapertos parah, tetep di dieu. - [Rocky] Nalika kami mariksa rohangan, anjing pang manisna leumpang nepi ka Zach ku panon anu paling endah. - Janten ieu Avyanna. Anjeunna salah sahiji mutts kami anu sanggup, anu lumpuh. Anjeunna ngahaja sasaran di dieu, leungit mobilitasna. Kajadian masihan, éta ngajantenkeun lumpuh, sareng anjeunna ngalahirkeun anak anjingna pas kajadian éta. Sareng anjeunna- - Oh, anjeunna hamil? - Reuneuh. Anjeunna kaayaan tatu anu pikareueuseun ieu, tapi tetep kumaha waé ogé tiasa ngurus tina anak anjingna dugi ka bantosan tiasa sumping. Kami ngarepkeun supaya anjeunna diadopsi. Kami parantos nempatkeun anjeunna di luar kana média sosial. Urang bakal teraskeun ngalaksanakeun tulisan. Sareng kuring ngan ukur kedah percanten yén aya jalma di luar sana éta bakal hoyong anjeunna dina kahirupan aranjeunna. - [Rocky] Éta carita sapertos Avyanna anu ngajantenkeun abdi hoyong pikeun ngabantosan pisan. Zach teraskeun sareng nunjukkeun ka sésana daérah kuring sareng sababaraha masalah anu aya kalayan rohangan éta. - Mat karét ieu pasti kedah kaluar ti dieu. Aranjeunna ideu anu saé dina usum salju, tapi éta ngan sajuta darajat. - [Rocky] Oke tah ieu korsi roda aranjeunna leres-leres nganggo, leres? - [Zach] Leres. Kami gaduh sakumpulan diantarana. Urang kedah nyobian pikeun milarian naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna. - Kuring ngagaduhan ide anu saé, hehehehe Abdi ngagaduhan, roda anu muter ayeuna. Pikiran mimiti kuring nalika ningali rohangan ieu, aranjeunna nuju ngalakukeun anu pangsaéna pikeun naon anu dipiboga. Tapi geuwat, Abdi tiasa terang éta rohangan anu ngagaduhan poténsial. Naon anu anjeun nganggo héd kanggo? - Janten gudang, asalna mah ngan ukur pikeun nyimpen tuangeun anjing urang, tapi éta henteu hasil ogé. - Naha urang tiasa nganggo éta? - Leres. - Nalika Zach nunjukkeun kuring gudang, Kuring terang yén kedah aya hal anu urang tiasa laksanakeun. Henteu kunanaon. Abdi parantos ngagaduhan ideu puteran. Kuring naros ka Zach dimana anjingna bobo nalika wengi sareng Zach nyandak kuring sareng nunjukkeun rohangan médis ka kuring. - Ieu tempat hirupna. Terus urang nyiptakeun rohangan luar sareng kami parantos ngagarap anu ngajantenkeun langkung saé. - Janten éta bakal sesah kusabab hehehehe, nuju ngajalankeun rohangan médis. - Kuring nyobian tetep bersih di dieu. - Leres. - Sareng leres sesah pikeun ngalakukeun éta. - Tapi aranjeunna henteu tiasa bobo di luar, leres, 'sabab aya prédator anu bakal kéngingkeun aranjeunna. - Leres. - Leres, panginten urang tiasa inohong hiji hal di ditu. Sigana mah kuring ngagaduhan padamelan sanés pikeun kuring pikeun Avyanna sareng sadaya anjing anu bakal datang éta bakal leres-leres mikaresep rohangan ieu, tapi éta henteu mirah sareng éta moal gampang. Tapi alhamdulillah urang ngagaduhan sponsor anu saé éta bakal ngabantosan kami pikeun narik ieu. Sponsor kami, Alpha Paw ngagaduhan sababaraha produk anu saé, sapertos tanjakan anjing, bantalan kencing, sareng seueur deui, Kuring terang langsung yén perusahaan ieu leres-leres paduli sabab urang sabab CEO maranéhna, Ramon sareng putrana, Victor, saleresna turun sacara pribadi pikeun ngabantosan. - Kami resep pisan aya di dieu dinten ayeuna di Marley's Mutts. Kami leres-leres ageung pikeun anjing panyalametkeun. Kami gaduh dua banténg pit nyalametkeun di bumi kami. Sareng éta naha urang ngahontal pikeun nyarios, "Héy, panginten urang tiasa ngabantosan." - Kuring sareng kulawarga nganggo PawRamp sareng kuring nyarankeun pisan yén anjeun investasi pikeun anjing anjeun. Pikeun kulawarga urang, PawRamp parantos raoseun, khususon sareng anjing kami, Zoe, di dieu. Anjeunna anjing senior. Sareng sacara alami, sapertos seueur anjing senior, manehna boga masalah deui. Kadang-kadang sendi na nyerina. Teu ilahar. Leres? Seueur anjing senior anu gaduh rematik sareng anjeun henteu kedah ngantosan pikeun kéngingkeun salah sahiji dugi anjing anjeun anjing senior. PawRamp ngan ukur asup akal pikeun anjing leutik éta luncat luhur sareng ka handap, anjing senior, lamun anjing anjeun ngagaduhan masalah beurat, hal sapertos ieu bakal saé pisan pikeun aranjeunna. Gampang pisan pikeun anjing anjeun diajar. Kami ngajarkeun Zoe dina sababaraha detik ku ngan enticing dirina kalayan Ngaruwat. Oke, gadis alus. Éta dirakit langsung tina kotak. Janten anu anjeun kedah lakukeun nyaéta narik éta sareng nyetélna. Perkara teu jangkungna ranjang anjeun atanapi dipan, warta alus nyaéta PawRamp diluyukeun. Éta ngagaduhan opat setélan anu tiasa disetél dina éta. Sareng nalika urang henteu peryogi PawRamp, éta gampang turun ka kira-kira tilu inci, sahingga anjeun tiasa ngagéser handapeun sofa sareng ranjang anjeun. Anjeun kedah angkat kénging hiji dinten ayeuna. Buka alphapaw.com/rocky. Sareng upami anjeun ka ditu ayeuna, henteu ngan ukur anjeun bakal kéngingkeun potongan 15%, tapi kusabab Alpha Paw percanten ngabantosan anjing pisan, unggal-unggal ieu dijual, aranjeunna badé masihan $ 10 ka Marley's Mutts. Kuring bakal nempatkeun detailna dina pedaran ieu di handap. Janten buka klik tautan ayeuna, ngadamel investasi éta pikeun anjing anjeun sareng ngabantosan nyumbang ka Marley's Mutts, Hayu urang ngadukung perusahaan anu ngadukung nyalametkeun anjing. Buka alphapaw.com/rocky ayeuna. Hatur nuhun ageung pikeun Alpha Paw parantos ngabantosan kalayan proyék ieu. Aya anu janten kejutan ageung engké ti aranjeunna dina pidéo. Janten tetep awas pikeun éta. Sateuacan urang balik damel, saur éta penting pisan nyarios sakedik perkawis Avyanna. Hai, oh, anjeun saé. Leres. Avyanna jadi luar biasa amis sareng seueur anu kajantenan ka anjeunna. Abdi badé ngajantenkeun misi pribadi kuring pikeun ngarengsekeun rohangan ieu pikeun anjeunna sareng pastikeun yén anjeunna mendakan bumi. Henteu kunanaon, éta téh panas kaluar sareng kuring kedah kéngingkeun Avyanna sareng sadaya anjing anu sanés sababaraha és krim. Tim kuring sareng kuring, babarengan sareng sukarelawan Mutts Marley, anu atos padamelan sabab awak kami atos damel damel pakarangan hirup. Oke, urang tiasa narik ieu. Abdi terang urang tiasa. Tapi hiji-hijina cara urang bakal tiasa ngalakukeun éta sareng rencana anu mantep. Janten ieu anu kuring mikir. Urang badé motong liang dina pager. Ayeuna tong hariwang, sabab urang bakal narik anu héd sareng urang bakal jantenkeun rohangan éta ruang anu saleresna. Urang badékeun ku peti sareng sadaya anjing tiasa bobo di ditu wengi pikeun ngaluarkeun aranjeunna tina rohangan médis. Ayeuna anjing dina korsi roda nyandak seueur rohangan sareng aranjeunna henteu leres-leres kedah bobo dina korsi roda na. Janten urang badé ngadamel tempat anu sukarélawan tiasa waé rak korsi roda éta dina wengi, sateuacan aranjeunna nempatkeun doggos kana ranjang. Urang badé ngawangun tanjakan anjing anu tiasa diaksés korsi roda. Panas di dieu sareng kuring pikir hiji fix gampang pikeun masihan anjing ieu kanyamanan nyaeta ngiuhan sakabeh buruan. Urang masih peryogi téma, leres? Éta bakal ngabantosan aliran kreativitas sareng leres-leres ngabantosan kahirupan ka rohangan ieu. Samentawis waktos, awak kami tetep ngadorong sadayana ka payun. (musik caang) - Phew, hébat. - Henteu kunanaon, kuring kénging cet. Abdi kéngingkeun sadaya alat anu urang peryogikeun. Ayeuna, kuring nganteurkeun Zach kusabab kuring hoyong pisan pikeun reuwas Zach. Abdi hoyong kaget Sharon, sutradara eksekutif, Sharon maénkeun peran penting di organisasi Mutts Marley sareng anjeunna ngucurkeun haté sareng jiwa unggal dinten pikeun mastikeun yén éta lancar. Penting pisan pikeun anjing, tapi éta penting pisan pikeun saha waé anu damel pisan unggal dinten di Marley's Mutts. Hal éta ogé, éta leres-leres nempatkeun wates waktos kana naon anu urang lakukeun. Upami teu kitu, Zach bakal ningali éta sateuacan éta leres-leres réngsé. Urang kedah ngiringan seueur jalmi pikeun ngalaksanakeun proyek, tapi urang bakal ngalakukeun éta. Urang kedah ngalaksanakeunana. Sateuacan urang ngalih, kuring kedah ngenalkeun anjeun ka Cora Rose. Anjeunna sapertos sinar inspirasi. Budak leutik anu pikaresepeun anu parantos kaalaman, tapi anjeun tiasa terang yén anjeunna masih bahagia pisan sepanjang waktos. Anjeunna leres-leres hirup dina waktos ayeuna. Anjeunna anjing hébat. Oke, abdi tiasa ngaraoskeun éta babarengan. Tim urang ngalukis pager bodas. Urang badé nganteurkeun jukut engké, tapi aya hiji masalah. Kami hoyong bawa di gudang, tapi hanjakalna, budak urang nyobian. Éta beurat teuing. - Hiji, dua, tilu, angkat! (lalaki ngagerem) - [Rocky] Ieu mangrupikeun bagian anu penting tina rencana éta. Éta kedah sumping babarengan. Janten urang kedah mendakan langkung seueur jalmi pikeun mantuan kami mindahkeun ieu. Oke, urang ngagaduhan masalah. Janten kuring peryogi sadayana. Maksad abdi, sadayana anu urang gaduh didieu ayeuna, sabab héd éta beurat sareng urang kedah leres-leres mindahkeun sacara fisik sakabeh gudang. - Kumaha anjeun ngalih gudang? - [Rocky] Abdi hoyong antrian janten perpanjangan daérah. - Aya seueur sukarelawan anu aya di dieu ngabantuan leumpang anjing. - [Rocky] Saha waé anu tiasa lentong sareng masihan kami sapertos bicep. - Oké. - Hayu urang candak dina proyék. - Leres, urang bakal grab aranjeunna ayeuna. - Blake kumpul dulur sakurilingna sareng kuring percanten ka grup ieu, Kuring terang urang tiasa ngalakukeun ieu. - Teras anjeun sadayana badé ngagugulung ieu. Nalika kuring nyarios heave, anjeun badé angkat, sareng anjeun badé ngabantosan kuring di tukang. Oké. - Kadieu. Woo. Hiji dua tilu. (ngaheruk) Woo, Waduh! Padamelan anu saé. - [Rocky] Kuring bener-bener kagum ku tim ieu. Anjeun terang teu, Kuring kedah nyauran Zach ayeuna sareng kuring kedah nyarios ka anjeunna naon anu lumangsung. Oke, kahiji, hayu atuh masihan anjeun pembaruan. Éta panas. Timna capé. Tapi éta bakal ngahiji, man. Kuring henteu kantos ningali tim sukarelawan sareng pagawé damel pisan. - [Zach] Leres, babaturan. Éta anu kuring resep ngadangu. - Leres, man. Janten, henteu kunanaon. Kami nyobian pikeun nyiptakeun nami. Roda Doggo, atanapi Pup Roda. Kuring henteu weruh, naon anu janten nami anu saé pikeun rohangan éta? - [Zach] Ngaran anu pangsaéna, turun tangan, Wheelie World. - Wheelie Dunya. Oh, éta sampurna. Oké. Oké. Abdi badé masihan terang ka tim. Abdi henteu tiasa ngantosan anjeun ningali ieu. Nya, kuring bakal nga-tim na damel. Wheelie World, kuring resep pisan. Saha anu teu kersa angkat ka Wheelie World? Tim ieu nempatkeun dasar pikeun rumput sareng siapkeun tempat teduh kalayan nami Wheelie World. Éta kedah janten téma balap. Janten kuring naros ka tim pikeun sababaraha garis balap anu hébat sareng aranjeunna ngagaduhan kreatif sareng éta. - Kumaha upami éta sapertos naon anu urang lakukeun sapanjang jalan? Kusabab éta sapertos anu langkung bertekstur langkung. Leres? - Leres. - [Rocky] Abdi ngahargaan kreativitasna, Blake. Teraskeun karya anu saé. Ngomongkeun anjing, Kuring saleresna néwak Zach leumpang rada caket ka daérah damel. Janten anjeun terang naon, kuring nyanghareupan anjeunna. - Anjeun henteu disangka caket. - Nya, di dieu aya 20 hektar. Abdi kedah aya di mana waé. - Kuring sabenerna bungah anjeun aya di dieu kusabab Abdi henteu terang naha anjeun perhatoskeun, tapi kami nuju nyetél naon anu ditukangeun anjeun. - Ampir réngsé! - Urang ningali anjeun leumpang anjing korsi roda, Naaji sareng Cora Rose, sareng urang panginten, kumaha upami urang gaduh balapan? - Abdi kaulinan pikeun éta. - Leres, anjeun hoyong? Anjeun hoyong ngalakukeun éta? - Abdi parantos ningali Cora ngalih. Anjeunna ngagaduhan roda. - Abdi terang, oh hehehehe. Oke, anjeunna bakal janten awéwé kuring. Naaji bakal janten lalaki anjeun. - Naaji parantos ngahaneutkeun. - Anjeunna siap angkat, muhun. - Anjeunna siap ngaji. - Henteu kunanaon, Zach turun. Siap éléh. Hayu urang balap. (musik optimis) - Dina tanda anjeun, siapkeun, buka! - Hayu, Naaji! - Hayu, Cora! Hayu Cora! - Hayu urang Naaji! - Oh henteu, hayu Cora! Hayu Cora, hayu! - Hayu, Naaji! Anjeunna ngagaduhan suku panjang, kuring terang yén anjeunna bakal meunang, Kuring terang anjeunna gaduhna. (musik optimis) Hayu, anak anjing. - Hayu Cora, anjeun tiasa ngalakukeun éta! Ah, aw man. Henteu kunanaon, leres pisan. - Hapunten, punten budak awéwé leutik. Suku pondok. - Naon éta? Kumaha anjeun ngalakukeun éta? - Smoothie énjing ieu. Sempet protéin kuring oyag. - Naaji sareng Cora duanana juara di ditu, saliwatan. Dasi. - Kami rigged éta. Kuring bébéja ka Cora sateuacanna, kuring resep, tingali, upami anjeun ngantep karung kaindahan Hawaii ieu meunang ras ieu. Janten anjeunna resep, kuring lumpat. Abdi disiapkeun! - Abdi lumpat. - Hade gawe. Éta mangrupikeun waktos anu saé. Ayeuna deui ka daérah padamelan. Turf tungtungna diatur sareng urang henteu gaduh waktos seueur deui. Tim ieu balap pikeun ngarengsekeun padamelan. Bola kristal, naha urang badé ngalaksanakeun proyék ieu dina waktosna? - Tangtosna. - Leres! Navid, naha urang badé ngalaksanakeun proyék ieu dina waktosna? - Leres. - Leres! Anjeun nuju ngajalankeun proyék ieu ayeuna. - Abdi terang. - Naon anu anjeun pikirkeun? - Éta mungkin waé? - Éta, (seuri) éta caket. - Urang kedah beres. Abdi peryogi janji ti anjeun kusabab- - Oke, muhun, anjeun ngagaduhan éta. Urang bakal beres. Éta panginten kedah janten wengi engké. (Rocky seuri) Urang gé atos ngabéréskeun sanaos. - [Rocky] Kuring bakal cicing didieu sadayana wengi. Kuring bakal bobo di héd sareng anjeun. - Saé, éta leres-leres raoseun sareng AC hurung. - Henteu kunanaon, urang ngagaduhan sakedik masalah. Ayeuna proyek ampir réngsé sareng éta katingalina saé pisan di ditu. Tapi potongan ageung anu kuring hoyongkeun, potongan anu ngahimpun sadayana, éta sabenerna nyebutkeun Wheelie World. Kuring nelepon pikeun kéngingkeun cutatan khusus ngeunaan padamelan khusus. Abdi hoyong janten hal anu istiméwa. Sareng kami béak artos. Tapi kuring gaduh ide anu saé. Janten seueur anjeun anu saleresna anggota tina saluran ieu anu parantos ngagabung sareng unggal bulan anjeun mayar biaya bulanan. Abdi badé nganggo dana éta pikeun ngabantosan urang mésér tanda éta. Sangkan Marley's Mutts leres-leres ngaraos gaduh rohangan éta ngandung hartos pikeun anjing-anjing ieu. Janten upami anjeun anggota, hatur nuhun. Siga anjeun didieu sareng kuring ayeuna ngabantosan anjing-anjing ieu. Sakitu hatur nuhun. Upami anjeun hoyong janten anggota, upami anjeun hoyong gabung, ngan pencét éta tombol gabung. Sadaya dana éta pikeun ngabantosan kami pikeun ngabantosan langkung seueur anjing. Janten sukarelawan di tempat panyumputan anjing leres-leres penting. Aya seueur padamelan anu penting pisan. Anjeun kedah angkat barang anu beurat. Anjeun kedah milarian anjing. Anjeun kedah meresihan kotoran anjing. Tapi kadang anjeun kedah ngalakukeun padamelan anu sesah pisan siga ngagembung ban kembung. (awéwé surak) Dave leres-leres parantos ngabantosan mingpin proyék ieu. Kami naroskeun ka anjeunna pikeun ngahijikeun ieu sareng hartosna kuring, anjeunna dikocok sapertos kitu. Éta henteu katingalina sapertos ayeuna, tapi antosan waé. Maksad abdi, bayangkeun anjing ngacung, wheeling ngaliwatan torowongan. Éta badé ngahiji. Ngan anjeun antosan. Leres, éta bakal sampurna. Henteu kunanaon. Ieu rencana sareng gelembung ieu di dieu. Éta bakal ngantep anjing ngagugulung dina korsi roda na sareng urang badé motong liang. Aranjeunna leres-leres tiasa ningali di luar. Janten sapertos anjeun ningali kana jandéla anjeun, anjing dina korsi roda badé aya jandéla ka dunya luar. (mesin muter-muter) Sampurna. Naha ieu rencana induk pikeun korsi roda? - Leres, urang badé pasang sababaraha kait, dua atanapi tilu, gumantung kana beuratna. - Oké. - Teras kami badé nempatkeun tag nami sakedik anu ngagantung dina masing-masing pikeun anjing terang saha milik saha. Oh, sareng hayu atuh nunjukkeun ieu. - Henteu kunanaon. Naon ini? Parkir mobil balap hungkul. - Éta ogé bakal ngagantung di dieu ogé, janten sadayana terang dimana sadayana korsi roda angkatna. - Éta cool pisan. Unggal wengi anjing bakal tiasa nyetir roda na sareng sirah kana ranjang. (musik optimis) Alesan kuring resep ieu nyaéta, anjeun terang aya lampu anu sering di garasi. Atanapi upami anjeun damel dina mobil anjeun, anjeun ngagaduhanana. Éta samodel modél saatos éta. Sakedik langkung saé katingali. Éta sadayana némpél sakedik éta bakal leres-leres ngadamel bédana ageung. Surat-surat éta sumping berkat dana anggota sareng parios ieu, tingali ieu, urang badé pasang sadaya seratna. Éta badé ngeja Wheelie World. Baraya, ieu bakal tiis pisan. Hatur nuhun anggota. Henteu kunanaon, urang parantos réngsé, nempatkeun sababaraha touch finish di dinya, tapi manusa, éta panas pisan di dieu. Anjeun terang naon hartosna na? Ieu waktos és krim. Hayu pangsi awak awak ngadu ngarawat tiis pikeun sababaraha anjing anu saé. Oke, tapi sateuacan urang ngalakukeun éta, Kuring gaduh sababaraha warta anu saé. Batur aya di dieu, saleresna, resep ngadopsi Avyanna. Janten urang ayeuna badé pendak sareng anjeunna. Anjeun resep ngadopsi Avyanna? - Kuring yakin éta. - Hai, mojang. Oh, henteu kunanaon. Janten naha Avyanna? - Nya kuring ngalaman luka tulang tonggong sareng kuring hoyong anjing kabutuhan khusus. - [Rocky] Kumaha saur anjeun? Naha anjeun hoyong ngadopsi nya? - Urang parantos murag asih. Leres. - Janten oke, naha éta mangrupikeun adopsi? - Sigana mah, enya. - Leres! Oke, pangangkatan ieu ngajantenkeun kuring bagja pisan. Ieu anu bakal kami laksanakeun. Urang badé nyandak és krim sareng nyatana masihan és krim ka Avyanna. Anjeun kersa ngabantosan éta? - Leres pisan. - Oké. Heboh pisan. Aduh, éta waktos sapertos kitu éta ngan ukur ngabédakeun sapertos ageung. Éta sababna kuring ngalakukeun ieu sareng kuring henteu tiasa hatur nuhun ka sadayana anu parantos ngalanggan sareng nuturkeun sareng resep, sareng mairan. Ngan éta ngan, urang masarakat babarengan ngabantosan sato. Ieu hébat. Ieu Millie sareng Brandy ngabina Millie. Millie ngagaduhan carita anu istiméwa. Rahang na leres rusak. Janten anjeunna henteu tiasa tuang tuangeun anu atos. Sareng kuring pikir saprak urang ngadamel és krim, moal aya anjing anu langkung saé éta pantes és krim anu leres-leres raoseun. Janten kuring ngadamel anu khusus. Tingali ieu, kuring ngadamel kotak és krim alit, aranjeunna potongan buah kalapa alit tina és krim. Urang badé masihan sadayana anjing és krim, tapi kuring ngadamel ieu pisan khusus pikeun Millie. Millie, kéngingkeun. Brandy nuju leres-leres milari Millie. Sareng éta henteu gampang nalika anak anjing rahang rusak. Janten kadaharan anu lemes lemes ieu kedahna jadi seger pikeun anjeunna. Oke, éta kajadian. Kami badé ngadamel sababaraha anjing kanggo anjing. Ayeuna ieu naon anu kuring gaduh. Abdi gaduh sababaraha pupsicle kalapa alami éta aman pikeun anjing. Kami ngagaduhan vanili di dieu sareng kalapa, terus Abdi badé celupkeun kana carob. Ayeuna sapertos coklat, tapi henteu ngagaduhan theobromine dina éta. Janten carob ngeunah, ngeunah, tapi aman pikeun anjing. Abdi ogé ngagaduhan yoghurt pink sareng tangtosna kuring ngagaduhan panyawat anu aman, tingali ieu, hehehehe! Terus urang bakal ngajalankeun éta ka sadaya anjing. Abdi ngagaduhan anggota tim di dieu nyaéta sukarelawan sareng aranjeunna bakal ngabantosan kami. Janten hayu urang mimitian. (musik optimis) Anjeunna nuju tuang tuang anjing. Sababaraha sukarelawan di sakitar dieu, kuring henteu terang. - Kuring kedah nyobian, tingali naha éta saé. (seuri) (musik optimis) - Urang kedah ngadamel langkung seueur barudak. Éta mangrupikeun dinten paling panas di kota. Janten urang kedah ngajadikeun aranjeunna gancang sateuacan aranjeunna sadayana lebur. Henteu leres, beuleum langkung gancang, gancang deui. (musik optimis) Punten, waktosna. Waktos Pupusna! 100 anak anjing pikeun anjing. Ayeuna urang henteu leres gaduh saratus anjing, tapi urang bakalan nyéépkeun Marley's Mutts, Sangkan aranjeunna tiasa masihan anak anjing unggal dinten panas. Teu kunanaon, hayu urang angkat, hayu urang angkat. Tungtungna waktuna pikeun masihan Avyanna nya és krim és krim anu ditunggu-tunggu. Oké. - Anjeun siap? - Kami siap. - Oke, oh wow. Oh, éta gancang. - Wah! - Aduh, ngagantung. Oh, anjeun bakal beku otak. - [Rocky] Éta anu paling gancang anu kuring kantos tingali anjing tuang dalang. - Oh. - [Rocky] Marley's Mutts mangrupikeun organisasi anu saé pisan. Ayeuna kanyataan yén jalma tiasa online sareng ningali anjingna anu sayogi pikeun diadopsi sareng aya anu ningali Avyanna sareng ayeuna anjeunna nuju ngadahar kirik sareng kulawargana anu énggal. Éta ngan ukur ngahaneutan haté kuring, tapi anjeun terang naon? Masih aya 98 deui anu maot. Janten urang langkung saé damel. Ieu Canelo di dieu. Sareng Canelo resep anak anjing, kuring parantos terang. Anjeun tiasa nyandak kacamatan. Barney. Oh, tingali kana gigit anu sampurna. - [Awéwé] Ih. Budak bageur. - [Rocky] Oh, saé pisan, hah? Lucu pisan kumaha anjing, sapertos jalma resep, anjeun terang, aranjeunna tuang és krim na ku sababaraha cara. Abdi tuang és krim kuring gancang. Kuring meunang beku otak. Pumba didieu resep nyandak waktosna. Ayeuna kuring hoyong anjeun pendak sareng Phelps. Ayeuna Phelps ngagaduhan sindrom perenang, jadi panangan na sapertos dikonci babarengan. Éta sababna anjeunna anak korsi roda. Kami badé masihan anjeunna hal anu istimewa pisan di dieu. Anjing alus, budak alus Phelps. Sigana mah anjeunna resep kana percikan. Oh, (seuri) Abdi nyarios éta hit. Ieu leres-leres ngubaran anu sampurna pikeun anjing-anjing ieu dina dinten anu panas sapertos kitu. Sareng éta pikaresepeun pisan. Sadaya anjing ieu, kuring pikir aranjeunna ngan resep. Aranjeunna bagja pisan. Marley's Mutts kedah nyéépkeun seueur artos pikeun miara pikeun anjing korsi roda ieu. Aranjeunna teu tiasa ngendalikeun kamana badé ka kamar mandi. Janten kejutan salajengna ieu ti sponsor kami mangrupikeun masalah anu saé pisan. Pariksa ieu. Naha sadayana aya di ditu? - Leres, leres éta. - Cara urang sanggup ngalakukeun sadayana ieu nyaéta sabab kami ngagaduhan sponsor anu saé. Sareng dana sponsor ngan saukur diteruskeun sareng éta ngabantosan kami mayar sadayana. Sareng sponsor na ditarik ayeuna dina U-Haul. Urang badé ngareuwaskeun sadayana. Janten aranjeunna sadayana ayeuna aya di dieu. Di dieu aranjeunna didieu, didieu aranjeunna. (surak kelompok) Anjeun kersa pop ieu terbuka sareng nunjukkeun kejutanna? Hayu urang laksanakeun (surak kelompok) Ieu Heboh sabab nalika anjeun gaduh seueur anjing éta anjing korsi roda, Pee Pads ieu badé bénten pisan sareng aranjeunna badé peryogi anu ngurilingan. Janten tanjakan anjing bakal ngabantosan ageung. Henteu ngan ukur aranjeunna damel di bumi kuring, tapi ayeuna aranjeunna ogé bakal ngabantosan sato anu peryogi. Sakabéh tim Mutts Marley resep pisan kahadean Alpha Paw, tapi ieu ngan ukur mimiti. Sareng ayeuna waktuna kanggo acara utami. Oke, ieu anu bakal kami laksanakeun. Kuring bakal grab aranjeunna sareng kami bakal kaget aranjeunna. Terus urang bakal ngasuh sadayana anjing roda ngarah bisa mariksa deui. Nalika kuring mingpin Zach sareng Sharon lebet ka daérah énggal, haté kuring galécok. Zach sareng timnya damel pisan pikeun ngurus sadaya anjing di Marley's Mutts. Sareng aranjeunna pantes pisan. Kuring ngarepkeun aranjeunna resep naon anu urang parantos dilakukeun pikeun aranjeunna. - [Kelompok] Tilu, dua, hiji, Marley Mutts! - Saha. - Ya Allah. - Bangsat. - Abdi resep pisan éta! (musik optimis) Ieu keren pisan! - Ieu pisan rad. - Sigana mah kuring tiasa nangis. Duh. Ieu geulis. - Ieu leres pisan. - Oh, jelema-jelema ieu bakal resep pisan. - Janten mimitina urang ngagaduhan garis awal Wheelie World, leres? Dimana aranjeunna tiasa kabayang ngalangkungan tanjakan. Sababaraha anjing anu langkung alit tiasa lebet kana tanjakan. Dave ngawangunna. - Janten anjing leueur tiasa- - Anjeunna tumaros? - Leres. Leres. Dave ngawangun ieu sadayana ku tangan. - Duh. - Ayeuna di dieu di dieu mangrupikeun daérah anu nyoko. Janten upami aya anu nganggap ngadopsi anjing roda, aranjeunna henteu kedah calik dina taneuh. Aranjeunna henteu kedah nangtung. Kami ngagaduhan bangku anu handap pikeun aranjeunna tiasa linggih handap handap, - Sampurna. - Sareng aranjeunna bahkan tiasa roda dina bangku. Ieu ti Alpha Paw, aranjeunna nuju jalan. Kami ngagaduhan jalan anu sanés anu tiasa urang pasang di ditu, janten upami anjeun peryogi roda anu langkung ageung. Kami hoyong anu permanén yén panonpoé teu tiasa ngaganggu, angin teu tiasa ngaganggu. Janten urang kedah ngadamel custom ieu pikeun anjeun. Ieu Wheelie World di dieu. - Heboh. - Urang ampir henteu narik éta. Janten salah sahiji tantangan pangbadagna anu anjeun carioskeun ngeunaan Zach éta unggal wengi anjing badé lebet ka bumi, tapi aranjeunna di daérah médis sareng anjeun hoyong ngajaga anu beresih sareng bersih. Janten urang leres-leres terang yén urang kedah milarian jalan kaluarna. Janten didieu, anjeun ningali dimana wengi anjing-anjing sabenerna tiasa rak korsi roda na, tapi dimana aranjeunna angkat? Nya, abdi badé nunjukkeun. Salaku kamar tidur aranjeunna anu pinuh AC sareng dirancang pikeun aranjeunna bobo dina unggal wengi. (musik optimis) - Éta hebat, lalaki. - Abdi resep pisan éta. - Ieu pisan anu diperyogikeun ku aranjeunna. Ieu tiis pisan. - Kumaha istiméwa ieu? - Janten kennel handapeun dieu sareng sakitar, éta sampurna pisan. - Ieu geulis. - Leres, ieu pisan anu diperyogikeun ku aranjeunna. Janten anjeun sami sapertos niup liang dina pager. - Leres, kitu we, hehehe. Nya, - Janten cool lalaki. - Deui, sadayana kiridit ka sadaya sukarelawan, sadaya jelema ngagaduhan sareng kami nyorong ieu ku panangan. Kami henteu ngagaduhan anu mindahkeun éta, tapi kakuatan sukarelawan Mutts Marley. - Transformasi na ngan, éta geulis pisan. - Leres, ieu saé. - Sareng seueur kerja keras angkat kana ieu, hatur nuhun sadayana. - Janten kedah urang nyandak sababaraha anjing roda? - Leres! - Kedah urang bawa sababaraha anjing roda? (surak kelompok) Henteu kunanaon, hayu urang rebut anjing-anjing sareng tingali naon anu aranjeunna pikirkeun. (musik optimis) Naaji, Naaji, kuring henteu terang naha anjeun bakal lebet kana jalan éta. - [Zach] Kami hoyong nawiskeun rohangan khusus ieu dimana jalma tiasa uih deui sareng berinteraksi sareng anjing anu parantos ngalangkungan hal kritis, ngarobih kahirupan, ngarobih kahirupan, tapi kaluar tungtung séjén dina sisi anu caang sareng teras-terasan fokus kana lapisan pérak. - Tapi Naaji, aya hiji deui hal. Abdi peryogi bantosan sadayana. Pencét tautan di handap ieu sareng angkat PawRamp ku Alpha Paws pikeun anjing anjeun. Kusabab anjeun henteu ngan ukur anjeun bakal kéngingkeun hiji hal leres pisan pikeun anjing anjeun, tapi ogé $ 10 tina unggal mésér bade pikeun ngabantosan Marley's Mutts. Janten angkat klik tautan éta ayeuna. Sareng upami anjeun hoyong ningali pidéo anu langkung hébat sapertos kieu, buka nonton video éta di ditu. Eui! Eui! Eui. Buka nonton video éta, buka!

Ngadamel 100 Bar És Krim Anjing Tanpa Bumi Dina Poé Anu Paling Panas!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.15" dur="2.52"> - Dinten ayeuna, urang nuju ngadamel 100 és krim </text>
<text sub="clublinks" start="2.67" dur="3.04"> pikeun anjing khusus anu teu gaduh bumi dina korsi roda. </text>
<text sub="clublinks" start="5.71" dur="1.713"> - Duh Gusti, abdi resep pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="10.38" dur="2"> - Éta mangrupikeun salah sahiji make-overs pangbadagna anu kantos kami laksanakeun. </text>
<text sub="clublinks" start="12.38" dur="2.91"> Janten hatur nuhun khusus ka sponsor urang, Alpha Paw, </text>
<text sub="clublinks" start="15.29" dur="1.34"> pikeun ngabantosan kami narik ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="16.63" dur="2.21"> Ayeuna, kuring nuju di Tehachapi, California. </text>
<text sub="clublinks" start="18.84" dur="1.19"> Sareng kadieu ku kuring dipasihan panas. </text>
<text sub="clublinks" start="20.03" dur="1.28"> Maksad abdi, panas, panas, </text>
<text sub="clublinks" start="21.31" dur="1.52"> siga langkung saratus darajat. </text>
<text sub="clublinks" start="22.83" dur="1.1"> Tapi éta moal ngeureunkeun kami </text>
<text sub="clublinks" start="23.93" dur="2.2"> sabab kami aya di Marley's Mutts Rescue Ranch, </text>
<text sub="clublinks" start="26.13" dur="2.01"> sareng tempat ieu hebat. </text>
<text sub="clublinks" start="28.14" dur="2.21"> Urang bakal ngalakukeun anu khusus pisan dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="30.35" dur="2.55"> Anjeun terang yén kuring bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngabantosan anjing, </text>
<text sub="clublinks" start="32.9" dur="1.94"> tapi proyék ieu bakal unik </text>
<text sub="clublinks" start="34.84" dur="2.95"> sabab urang bakal ngabantosan anjing kabutuhan khusus dina korsi roda. </text>
<text sub="clublinks" start="37.79" dur="1.95"> Sareng sanés ngan ukur urang badé ngadamel és krim kanggo anak anjing ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="39.74" dur="2.41"> tapi urang bakal ngasuh ruang </text>
<text sub="clublinks" start="42.15" dur="1.6"> ngan ukur pikeun anjing dina korsi roda. </text>
<text sub="clublinks" start="43.75" dur="2"> Éta bakal janten teu dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="45.75" dur="0.87"> Ogé upami anjeun énggal di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="46.62" dur="1.15"> pastikeun anjeun ngalanggan. </text>
<text sub="clublinks" start="47.77" dur="2.65"> Upami anjeun resep anjing, hurungkeun bewara. </text>
<text sub="clublinks" start="50.42" dur="1.16"> Hayu urang pendak sareng Zach Skow, </text>
<text sub="clublinks" start="51.58" dur="1.54"> pangadeg Mutts Marley. </text>
<text sub="clublinks" start="53.12" dur="1.39"> Upami anjeun parantos nonton salah sahiji pidéo kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="54.51" dur="1.31"> anjeun terang lalaki ieu di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="55.82" dur="1.95"> Zach Skow, pangadeg Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="57.77" dur="0.833"> Anjeun parantos ningali anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="58.603" dur="1.017"> Kami parantos ngawangun réstoran pikeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="59.62" dur="1.97"> Kami ngawangun liang bola pikeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="61.59" dur="1.1"> Maksad abdi, kami parantos ngalaksanakeun sababaraha hal anu gélo. </text>
<text sub="clublinks" start="62.69" dur="3.14"> Tapi anjeun panginten henteu terang saleresna kumaha inspirasi anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="65.83" dur="3.32"> Sapertos kumaha anjeunna damel sareng sabaraha anjing anjeunna disimpen </text>
<text sub="clublinks" start="69.15" dur="1.61"> ngawangun nyalametkeun hébat ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="70.76" dur="2.57"> - Kuring didiagnosa kaserang panyakit ati tahap akhir taun 2008. </text>
<text sub="clublinks" start="73.33" dur="1.19"> Kuring dibéré kirang ti 90 dinten </text>
<text sub="clublinks" start="74.52" dur="1.35"> hirup tanpa cangkok ati. </text>
<text sub="clublinks" start="75.87" dur="2.68"> Anjing-anjing kuring sajuta persén ngabantosan nyalametkeun nyawa kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="78.55" dur="1.68"> Sareng kuring ngan ukur ngalungkeun diri. </text>
<text sub="clublinks" start="80.23" dur="2.09"> Kuring ngamimitian ngabina lokal pikeun masarakat anu manusiawi. </text>
<text sub="clublinks" start="82.32" dur="2.42"> Salami prosés éta, éta ngabantosan kuring ngawangun awak, </text>
<text sub="clublinks" start="84.74" dur="1.15"> ngabantosan kuring ngawangun pikiran. </text>
<text sub="clublinks" start="85.89" dur="2.31"> Sareng waktos kuring masih layak pikeun cangkok ati, </text>
<text sub="clublinks" start="88.2" dur="1.09"> Abdi henteu peryogi deui. </text>
<text sub="clublinks" start="89.29" dur="2.37"> - Anjing nyalametkeun anjeun. - Sacara total, 100%. </text>
<text sub="clublinks" start="91.66" dur="1.88"> Sareng ayeuna di dieu kami, ampir 12 taun engké, </text>
<text sub="clublinks" start="93.54" dur="1.463"> kami parantos ngahemat sapertos 5.000 anjing. - Wah. </text>
<text sub="clublinks" start="95.003" dur="2.587"> - Kami gaduh sakumpulan program anu ngabantosan jalma anu nguntungkeun </text>
<text sub="clublinks" start="97.59" dur="1.08"> sareng ingon-ingon. - Anjeun ogé </text>
<text sub="clublinks" start="98.67" dur="1.66"> karya hébat, kami hoyong ngabantosan anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="100.33" dur="1.62"> Janten kuring hoyong milarian proyek. </text>
<text sub="clublinks" start="101.95" dur="2.11"> Abdi hoyong ngalakukeun anu ageung. Abdi hoyong ngadamel over space. </text>
<text sub="clublinks" start="104.06" dur="1.44"> - Kuring ngan ukur rohangan. </text>
<text sub="clublinks" start="105.5" dur="0.833"> - Henteu kunanaon. - Upami anjeun siap-siap. </text>
<text sub="clublinks" start="106.333" dur="1.057"> - Henteu kunanaon, hayu urang angkat. </text>
<text sub="clublinks" start="107.39" dur="1.64"> Hayu urang tingali deui, hayu. </text>
<text sub="clublinks" start="109.03" dur="3.09"> - Janten ieu tempat urang ngajaga piaraan anu gampang. </text>
<text sub="clublinks" start="112.12" dur="2.82"> Bener saha waé anu datang sareng badé anu aya kabisa, </text>
<text sub="clublinks" start="114.94" dur="0.93"> anu peryogi korsi, </text>
<text sub="clublinks" start="115.87" dur="3.07"> atanapi ngagaduhan kacilakaan sapertos parah, tetep di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="118.94" dur="1.72"> - [Rocky] Nalika kami mariksa rohangan, </text>
<text sub="clublinks" start="120.66" dur="1.64"> anjing pang manisna leumpang nepi ka Zach </text>
<text sub="clublinks" start="122.3" dur="1.76"> ku panon anu paling endah. </text>
<text sub="clublinks" start="124.06" dur="1.63"> - Janten ieu Avyanna. </text>
<text sub="clublinks" start="125.69" dur="3.52"> Anjeunna salah sahiji mutts kami anu sanggup, anu lumpuh. </text>
<text sub="clublinks" start="129.21" dur="5"> Anjeunna ngahaja sasaran di dieu, leungit mobilitasna. </text>
<text sub="clublinks" start="134.26" dur="3.04"> Kajadian masihan, éta ngajantenkeun lumpuh, </text>
<text sub="clublinks" start="137.3" dur="2.44"> sareng anjeunna ngalahirkeun anak anjingna pas kajadian éta. </text>
<text sub="clublinks" start="139.74" dur="1.43"> Sareng anjeunna- - Oh, anjeunna hamil? </text>
<text sub="clublinks" start="141.17" dur="0.833"> - Reuneuh. </text>
<text sub="clublinks" start="142.003" dur="1.447"> Anjeunna kaayaan tatu anu pikareueuseun ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="143.45" dur="1.36"> tapi tetep kumaha waé ogé tiasa ngurus </text>
<text sub="clublinks" start="144.81" dur="1.56"> tina anak anjingna dugi ka bantosan tiasa sumping. </text>
<text sub="clublinks" start="146.37" dur="1.49"> Kami ngarepkeun supaya anjeunna diadopsi. </text>
<text sub="clublinks" start="147.86" dur="2.12"> Kami parantos nempatkeun anjeunna di luar kana média sosial. </text>
<text sub="clublinks" start="149.98" dur="1.22"> Urang bakal teraskeun ngalaksanakeun tulisan. </text>
<text sub="clublinks" start="151.2" dur="2.2"> Sareng kuring ngan ukur kedah percanten yén aya jalma di luar sana </text>
<text sub="clublinks" start="153.4" dur="1.82"> éta bakal hoyong anjeunna dina kahirupan aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="155.22" dur="2.14"> - [Rocky] Éta carita sapertos Avyanna anu ngajantenkeun abdi hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="157.36" dur="1.45"> pikeun ngabantosan pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="158.81" dur="1.92"> Zach teraskeun sareng nunjukkeun ka sésana daérah kuring </text>
<text sub="clublinks" start="160.73" dur="1.52"> sareng sababaraha masalah anu aya </text>
<text sub="clublinks" start="162.25" dur="0.89"> kalayan rohangan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="163.14" dur="2.01"> - Mat karét ieu pasti kedah kaluar ti dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="165.15" dur="1.39"> Aranjeunna ideu anu saé dina usum salju, </text>
<text sub="clublinks" start="166.54" dur="1.73"> tapi éta ngan sajuta darajat. </text>
<text sub="clublinks" start="168.27" dur="0.833"> - [Rocky] Oke tah ieu korsi roda </text>
<text sub="clublinks" start="169.103" dur="1.677"> aranjeunna leres-leres nganggo, leres? </text>
<text sub="clublinks" start="170.78" dur="1"> - [Zach] Leres. Kami gaduh sakumpulan diantarana. </text>
<text sub="clublinks" start="171.78" dur="2.1"> Urang kedah nyobian pikeun milarian naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="173.88" dur="1.39"> - Kuring ngagaduhan ide anu saé, hehehehe </text>
<text sub="clublinks" start="175.27" dur="1.79"> Abdi ngagaduhan, roda anu muter ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="177.06" dur="1.6"> Pikiran mimiti kuring nalika ningali rohangan ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="178.66" dur="1.9"> aranjeunna nuju ngalakukeun anu pangsaéna pikeun naon anu dipiboga. </text>
<text sub="clublinks" start="180.56" dur="0.833"> Tapi geuwat, </text>
<text sub="clublinks" start="181.393" dur="2.767"> Abdi tiasa terang éta rohangan anu ngagaduhan poténsial. </text>
<text sub="clublinks" start="184.16" dur="1.64"> Naon anu anjeun nganggo héd kanggo? </text>
<text sub="clublinks" start="185.8" dur="3.09"> - Janten gudang, asalna mah ngan ukur pikeun nyimpen tuangeun anjing urang, </text>
<text sub="clublinks" start="188.89" dur="2.6"> tapi éta henteu hasil ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="191.49" dur="1.31"> - Naha urang tiasa nganggo éta? - Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="192.8" dur="1.05"> - Nalika Zach nunjukkeun kuring gudang, </text>
<text sub="clublinks" start="193.85" dur="2.56"> Kuring terang yén kedah aya hal anu urang tiasa laksanakeun. </text>
<text sub="clublinks" start="196.41" dur="1.67"> Henteu kunanaon. Abdi parantos ngagaduhan ideu puteran. </text>
<text sub="clublinks" start="198.08" dur="1.99"> Kuring naros ka Zach dimana anjingna bobo nalika wengi </text>
<text sub="clublinks" start="200.07" dur="2.07"> sareng Zach nyandak kuring sareng nunjukkeun rohangan médis ka kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="202.14" dur="1.63"> - Ieu tempat hirupna. </text>
<text sub="clublinks" start="203.77" dur="2.02"> Terus urang nyiptakeun rohangan luar </text>
<text sub="clublinks" start="205.79" dur="1.87"> sareng kami parantos ngagarap anu ngajantenkeun langkung saé. </text>
<text sub="clublinks" start="207.66" dur="1.624"> - Janten éta bakal sesah kusabab hehehehe, </text>
<text sub="clublinks" start="209.284" dur="1.439"> nuju ngajalankeun rohangan médis. </text>
<text sub="clublinks" start="210.723" dur="1.747"> - Kuring nyobian tetep bersih di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="212.47" dur="1.196"> - Leres. - Sareng leres sesah </text>
<text sub="clublinks" start="213.666" dur="0.908"> pikeun ngalakukeun éta. </text>
<text sub="clublinks" start="214.574" dur="1.056"> - Tapi aranjeunna henteu tiasa bobo di luar, leres, </text>
<text sub="clublinks" start="215.63" dur="1.15"> 'sabab aya prédator anu bakal kéngingkeun aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="216.78" dur="1.15"> - Leres. - Leres, panginten urang tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="217.93" dur="1.23"> inohong hiji hal di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="219.16" dur="1.55"> Sigana mah kuring ngagaduhan padamelan sanés pikeun kuring </text>
<text sub="clublinks" start="220.71" dur="2.152"> pikeun Avyanna sareng sadaya anjing anu bakal datang </text>
<text sub="clublinks" start="222.862" dur="1.308"> éta bakal leres-leres mikaresep rohangan ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="224.17" dur="2.15"> tapi éta henteu mirah sareng éta moal gampang. </text>
<text sub="clublinks" start="226.32" dur="1.73"> Tapi alhamdulillah urang ngagaduhan sponsor anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="228.05" dur="1.48"> éta bakal ngabantosan kami pikeun narik ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="229.53" dur="2.42"> Sponsor kami, Alpha Paw ngagaduhan sababaraha produk anu saé, </text>
<text sub="clublinks" start="231.95" dur="3"> sapertos tanjakan anjing, bantalan kencing, sareng seueur deui, </text>
<text sub="clublinks" start="234.95" dur="2.06"> Kuring terang langsung yén perusahaan ieu leres-leres paduli </text>
<text sub="clublinks" start="237.01" dur="3.81"> sabab urang sabab CEO maranéhna, Ramon sareng putrana, Victor, </text>
<text sub="clublinks" start="240.82" dur="2.58"> saleresna turun sacara pribadi pikeun ngabantosan. </text>
<text sub="clublinks" start="243.4" dur="2.4"> - Kami resep pisan aya di dieu dinten ayeuna di Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="245.8" dur="2.25"> Kami leres-leres ageung pikeun anjing panyalametkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="248.05" dur="2.7"> Kami gaduh dua banténg pit nyalametkeun di bumi kami. </text>
<text sub="clublinks" start="250.75" dur="1.567"> Sareng éta naha urang ngahontal pikeun nyarios, </text>
<text sub="clublinks" start="252.317" dur="2.153"> "Héy, panginten urang tiasa ngabantosan." </text>
<text sub="clublinks" start="254.47" dur="1.117"> - Kuring sareng kulawarga nganggo PawRamp </text>
<text sub="clublinks" start="255.587" dur="2.313"> sareng kuring nyarankeun pisan yén anjeun investasi </text>
<text sub="clublinks" start="257.9" dur="0.86"> pikeun anjing anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="258.76" dur="2.48"> Pikeun kulawarga urang, PawRamp parantos raoseun, </text>
<text sub="clublinks" start="261.24" dur="2.2"> khususon sareng anjing kami, Zoe, di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="263.44" dur="1.36"> Anjeunna anjing senior. </text>
<text sub="clublinks" start="264.8" dur="1.94"> Sareng sacara alami, sapertos seueur anjing senior, </text>
<text sub="clublinks" start="266.74" dur="1.47"> manehna boga masalah deui. </text>
<text sub="clublinks" start="268.21" dur="1.56"> Kadang-kadang sendi na nyerina. </text>
<text sub="clublinks" start="269.77" dur="1.02"> Teu ilahar. Leres? </text>
<text sub="clublinks" start="270.79" dur="2.89"> Seueur anjing senior anu gaduh rematik sareng anjeun henteu kedah ngantosan </text>
<text sub="clublinks" start="273.68" dur="1.98"> pikeun kéngingkeun salah sahiji dugi anjing anjeun anjing senior. </text>
<text sub="clublinks" start="275.66" dur="1.86"> PawRamp ngan ukur asup akal pikeun anjing leutik </text>
<text sub="clublinks" start="277.52" dur="2.19"> éta luncat luhur sareng ka handap, anjing senior, </text>
<text sub="clublinks" start="279.71" dur="1.53"> lamun anjing anjeun ngagaduhan masalah beurat, </text>
<text sub="clublinks" start="281.24" dur="2.25"> hal sapertos ieu bakal saé pisan pikeun aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="283.49" dur="1.47"> Gampang pisan pikeun anjing anjeun diajar. </text>
<text sub="clublinks" start="284.96" dur="2.2"> Kami ngajarkeun Zoe dina sababaraha detik ku </text>
<text sub="clublinks" start="287.16" dur="2.04"> ngan enticing dirina kalayan Ngaruwat. </text>
<text sub="clublinks" start="289.2" dur="2.49"> Oke, gadis alus. </text>
<text sub="clublinks" start="291.69" dur="1.78"> Éta dirakit langsung tina kotak. </text>
<text sub="clublinks" start="293.47" dur="2.51"> Janten anu anjeun kedah lakukeun nyaéta narik éta sareng nyetélna. </text>
<text sub="clublinks" start="295.98" dur="2.3"> Perkara teu jangkungna ranjang anjeun atanapi dipan, </text>
<text sub="clublinks" start="298.28" dur="1.8"> warta alus nyaéta PawRamp diluyukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="300.08" dur="2.08"> Éta ngagaduhan opat setélan anu tiasa disetél dina éta. </text>
<text sub="clublinks" start="302.16" dur="0.833"> Sareng nalika urang henteu peryogi PawRamp, </text>
<text sub="clublinks" start="302.993" dur="2.227"> éta gampang turun ka kira-kira tilu inci, </text>
<text sub="clublinks" start="305.22" dur="2.16"> sahingga anjeun tiasa ngagéser handapeun sofa sareng ranjang anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="307.38" dur="1.31"> Anjeun kedah angkat kénging hiji dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="308.69" dur="3.07"> Buka alphapaw.com/rocky. </text>
<text sub="clublinks" start="311.76" dur="1.25"> Sareng upami anjeun ka ditu ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="313.01" dur="2.32"> henteu ngan ukur anjeun bakal kéngingkeun potongan 15%, </text>
<text sub="clublinks" start="315.33" dur="2.75"> tapi kusabab Alpha Paw percanten ngabantosan anjing </text>
<text sub="clublinks" start="318.08" dur="2.41"> pisan, unggal-unggal ieu dijual, </text>
<text sub="clublinks" start="320.49" dur="2.91"> aranjeunna badé masihan $ 10 ka Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="323.4" dur="2.15"> Kuring bakal nempatkeun detailna dina pedaran ieu di handap. </text>
<text sub="clublinks" start="325.55" dur="2.38"> Janten buka klik tautan ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="327.93" dur="1.5"> ngadamel investasi éta pikeun anjing anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="329.43" dur="1.65"> sareng ngabantosan nyumbang ka Marley's Mutts, </text>
<text sub="clublinks" start="331.08" dur="2.38"> Hayu urang ngadukung perusahaan anu ngadukung nyalametkeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="333.46" dur="3.52"> Buka alphapaw.com/rocky ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="336.98" dur="2.35"> Hatur nuhun ageung pikeun Alpha Paw parantos ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="339.33" dur="0.833"> kalayan proyék ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="340.163" dur="1.827"> Aya anu janten kejutan ageung engké </text>
<text sub="clublinks" start="341.99" dur="1.16"> ti aranjeunna dina pidéo. </text>
<text sub="clublinks" start="343.15" dur="2.3"> Janten tetep awas pikeun éta. </text>
<text sub="clublinks" start="345.45" dur="1.99"> Sateuacan urang balik damel, saur éta penting pisan </text>
<text sub="clublinks" start="347.44" dur="2.067"> nyarios sakedik perkawis Avyanna. </text>
<text sub="clublinks" start="349.507" dur="1.706"> Hai, oh, anjeun saé. </text>
<text sub="clublinks" start="351.213" dur="1.187"> Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="352.4" dur="1.84"> Avyanna jadi luar biasa amis </text>
<text sub="clublinks" start="354.24" dur="1.75"> sareng seueur anu kajantenan ka anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="355.99" dur="2.92"> Abdi badé ngajantenkeun misi pribadi kuring pikeun ngarengsekeun rohangan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="358.91" dur="3.11"> pikeun anjeunna sareng pastikeun yén anjeunna mendakan bumi. </text>
<text sub="clublinks" start="362.02" dur="1.66"> Henteu kunanaon, éta téh panas kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="363.68" dur="2.08"> sareng kuring kedah kéngingkeun Avyanna sareng sadaya anjing anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="365.76" dur="1.46"> sababaraha és krim. </text>
<text sub="clublinks" start="367.22" dur="0.833"> Tim kuring sareng kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="368.053" dur="1.587"> babarengan sareng sukarelawan Mutts Marley, </text>
<text sub="clublinks" start="369.64" dur="3.24"> anu atos padamelan sabab awak kami atos damel damel </text>
<text sub="clublinks" start="372.88" dur="1.83"> pakarangan hirup. </text>
<text sub="clublinks" start="374.71" dur="1.04"> Oke, urang tiasa narik ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="375.75" dur="0.833"> Abdi terang urang tiasa. </text>
<text sub="clublinks" start="376.583" dur="1.627"> Tapi hiji-hijina cara urang bakal tiasa ngalakukeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="378.21" dur="1.25"> sareng rencana anu mantep. </text>
<text sub="clublinks" start="379.46" dur="1.04"> Janten ieu anu kuring mikir. </text>
<text sub="clublinks" start="380.5" dur="2.34"> Urang badé motong liang dina pager. </text>
<text sub="clublinks" start="382.84" dur="1.16"> Ayeuna tong hariwang, </text>
<text sub="clublinks" start="384" dur="2.01"> sabab urang bakal narik anu héd sareng urang bakal </text>
<text sub="clublinks" start="386.01" dur="1.94"> jantenkeun rohangan éta ruang anu saleresna. </text>
<text sub="clublinks" start="387.95" dur="2.55"> Urang badékeun ku peti sareng sadaya anjing tiasa bobo </text>
<text sub="clublinks" start="390.5" dur="2.6"> di ditu wengi pikeun ngaluarkeun aranjeunna tina rohangan médis. </text>
<text sub="clublinks" start="393.1" dur="2.27"> Ayeuna anjing dina korsi roda nyandak seueur rohangan </text>
<text sub="clublinks" start="395.37" dur="2.39"> sareng aranjeunna henteu leres-leres kedah bobo dina korsi roda na. </text>
<text sub="clublinks" start="397.76" dur="2"> Janten urang badé ngadamel tempat anu sukarélawan tiasa waé </text>
<text sub="clublinks" start="399.76" dur="1.69"> rak korsi roda éta dina wengi, </text>
<text sub="clublinks" start="401.45" dur="1.773"> sateuacan aranjeunna nempatkeun doggos kana ranjang. </text>
<text sub="clublinks" start="403.223" dur="2.917"> Urang badé ngawangun tanjakan anjing anu tiasa diaksés korsi roda. </text>
<text sub="clublinks" start="406.14" dur="0.833"> Panas di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="406.973" dur="2.537"> sareng kuring pikir hiji fix gampang pikeun masihan anjing ieu kanyamanan </text>
<text sub="clublinks" start="409.51" dur="1.84"> nyaeta ngiuhan sakabeh buruan. </text>
<text sub="clublinks" start="411.35" dur="1.46"> Urang masih peryogi téma, leres? </text>
<text sub="clublinks" start="412.81" dur="2.74"> Éta bakal ngabantosan aliran kreativitas sareng leres-leres ngabantosan kahirupan </text>
<text sub="clublinks" start="415.55" dur="1.14"> ka rohangan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="416.69" dur="0.833"> Samentawis waktos, </text>
<text sub="clublinks" start="417.523" dur="2.314"> awak kami tetep ngadorong sadayana ka payun. </text>
<text sub="clublinks" start="419.837" dur="2.583"> (musik caang) </text>
<text sub="clublinks" start="432.931" dur="2.289"> - Phew, hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="435.22" dur="0.91"> - Henteu kunanaon, kuring kénging cet. </text>
<text sub="clublinks" start="436.13" dur="1.43"> Abdi kéngingkeun sadaya alat anu urang peryogikeun. </text>
<text sub="clublinks" start="437.56" dur="1.91"> Ayeuna, kuring nganteurkeun Zach kusabab kuring hoyong pisan </text>
<text sub="clublinks" start="439.47" dur="0.93"> pikeun reuwas Zach. </text>
<text sub="clublinks" start="440.4" dur="2.25"> Abdi hoyong kaget Sharon, sutradara eksekutif, </text>
<text sub="clublinks" start="442.65" dur="1.24"> Sharon maénkeun peran penting </text>
<text sub="clublinks" start="443.89" dur="1.61"> di organisasi Mutts Marley </text>
<text sub="clublinks" start="445.5" dur="2.05"> sareng anjeunna ngucurkeun haté sareng jiwa unggal dinten </text>
<text sub="clublinks" start="447.55" dur="1.92"> pikeun mastikeun yén éta lancar. </text>
<text sub="clublinks" start="449.47" dur="1.22"> Penting pisan pikeun anjing, </text>
<text sub="clublinks" start="450.69" dur="3.47"> tapi éta penting pisan pikeun saha waé anu damel pisan </text>
<text sub="clublinks" start="454.16" dur="1.3"> unggal dinten di Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="455.46" dur="2.23"> Hal éta ogé, éta leres-leres nempatkeun wates waktos </text>
<text sub="clublinks" start="457.69" dur="0.91"> kana naon anu urang lakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="458.6" dur="3.05"> Upami teu kitu, Zach bakal ningali éta sateuacan éta leres-leres réngsé. </text>
<text sub="clublinks" start="461.65" dur="0.833"> Urang kedah ngiringan seueur jalmi </text>
<text sub="clublinks" start="462.483" dur="2.413"> pikeun ngalaksanakeun proyek, tapi urang bakal ngalakukeun éta. </text>
<text sub="clublinks" start="464.896" dur="2.094"> Urang kedah ngalaksanakeunana. </text>
<text sub="clublinks" start="466.99" dur="3.18"> Sateuacan urang ngalih, kuring kedah ngenalkeun anjeun ka Cora Rose. </text>
<text sub="clublinks" start="470.17" dur="2.1"> Anjeunna sapertos sinar inspirasi. </text>
<text sub="clublinks" start="472.27" dur="2.57"> Budak leutik anu pikaresepeun anu parantos kaalaman, </text>
<text sub="clublinks" start="474.84" dur="3.16"> tapi anjeun tiasa terang yén anjeunna masih bahagia pisan sepanjang waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="478" dur="1.52"> Anjeunna leres-leres hirup dina waktos ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="479.52" dur="1.343"> Anjeunna anjing hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="482.18" dur="1.46"> Oke, abdi tiasa ngaraoskeun éta babarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="483.64" dur="1.63"> Tim urang ngalukis pager bodas. </text>
<text sub="clublinks" start="485.27" dur="1.93"> Urang badé nganteurkeun jukut engké, </text>
<text sub="clublinks" start="487.2" dur="1.35"> tapi aya hiji masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="488.55" dur="1.14"> Kami hoyong bawa di gudang, </text>
<text sub="clublinks" start="489.69" dur="2.38"> tapi hanjakalna, budak urang nyobian. </text>
<text sub="clublinks" start="492.07" dur="1.33"> Éta beurat teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="493.4" dur="2.257"> - Hiji, dua, tilu, angkat! </text>
<text sub="clublinks" start="498.846" dur="2.044"> (lalaki ngagerem) </text>
<text sub="clublinks" start="500.89" dur="1.44"> - [Rocky] Ieu mangrupikeun bagian anu penting tina rencana éta. </text>
<text sub="clublinks" start="502.33" dur="1.1"> Éta kedah sumping babarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="503.43" dur="1.36"> Janten urang kedah mendakan langkung seueur jalmi </text>
<text sub="clublinks" start="504.79" dur="1.27"> pikeun mantuan kami mindahkeun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="506.06" dur="0.9"> Oke, urang ngagaduhan masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="506.96" dur="1.85"> Janten kuring peryogi sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="508.81" dur="2.48"> Maksad abdi, sadayana anu urang gaduh didieu ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="511.29" dur="2.41"> sabab héd éta beurat sareng urang kedah leres-leres </text>
<text sub="clublinks" start="513.7" dur="0.963"> mindahkeun sacara fisik sakabeh gudang. </text>
<text sub="clublinks" start="514.663" dur="3.157"> - Kumaha anjeun ngalih gudang? </text>
<text sub="clublinks" start="517.82" dur="2.19"> - [Rocky] Abdi hoyong antrian janten perpanjangan </text>
<text sub="clublinks" start="520.01" dur="1.06"> daérah. </text>
<text sub="clublinks" start="521.07" dur="1.99"> - Aya seueur sukarelawan anu aya di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="523.06" dur="1.38"> ngabantuan leumpang anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="524.44" dur="2.211"> - [Rocky] Saha waé anu tiasa lentong sareng masihan kami sapertos bicep. </text>
<text sub="clublinks" start="526.651" dur="1.029"> - Oké. - Hayu urang candak </text>
<text sub="clublinks" start="527.68" dur="0.85"> dina proyék. - Leres, urang bakal grab aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="528.53" dur="0.833"> ayeuna. - Blake kumpul </text>
<text sub="clublinks" start="529.363" dur="2.307"> dulur sakurilingna sareng kuring percanten ka grup ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="531.67" dur="1.59"> Kuring terang urang tiasa ngalakukeun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="533.26" dur="1.94"> - Teras anjeun sadayana badé ngagugulung ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="535.2" dur="2.09"> Nalika kuring nyarios heave, anjeun badé angkat, </text>
<text sub="clublinks" start="537.29" dur="1.432"> sareng anjeun badé ngabantosan kuring di tukang. </text>
<text sub="clublinks" start="538.722" dur="1.128"> Oké. - Kadieu. </text>
<text sub="clublinks" start="539.85" dur="0.833"> Woo. </text>
<text sub="clublinks" start="544.46" dur="3.583"> Hiji dua tilu. (ngaheruk) </text>
<text sub="clublinks" start="549.382" dur="3.468"> Woo, Waduh! Padamelan anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="552.85" dur="2.336"> - [Rocky] Kuring bener-bener kagum ku tim ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="555.186" dur="0.833"> Anjeun terang teu, </text>
<text sub="clublinks" start="556.019" dur="0.861"> Kuring kedah nyauran Zach ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="556.88" dur="1.65"> sareng kuring kedah nyarios ka anjeunna naon anu lumangsung. </text>
<text sub="clublinks" start="558.53" dur="1.25"> Oke, kahiji, hayu atuh masihan anjeun pembaruan. </text>
<text sub="clublinks" start="559.78" dur="1.97"> Éta panas. Timna capé. </text>
<text sub="clublinks" start="561.75" dur="1.37"> Tapi éta bakal ngahiji, man. </text>
<text sub="clublinks" start="563.12" dur="1.94"> Kuring henteu kantos ningali tim sukarelawan </text>
<text sub="clublinks" start="565.06" dur="1.688"> sareng pagawé damel pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="566.748" dur="1.202"> - [Zach] Leres, babaturan. Éta anu kuring resep ngadangu. </text>
<text sub="clublinks" start="567.95" dur="1.01"> - Leres, man. Janten, henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="568.96" dur="1.48"> Kami nyobian pikeun nyiptakeun nami. </text>
<text sub="clublinks" start="570.44" dur="2.22"> Roda Doggo, atanapi Pup Roda. </text>
<text sub="clublinks" start="572.66" dur="2.9"> Kuring henteu weruh, naon anu janten nami anu saé pikeun rohangan éta? </text>
<text sub="clublinks" start="575.56" dur="3.29"> - [Zach] Ngaran anu pangsaéna, turun tangan, Wheelie World. </text>
<text sub="clublinks" start="578.85" dur="1.22"> - Wheelie Dunya. </text>
<text sub="clublinks" start="580.07" dur="1.29"> Oh, éta sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="581.36" dur="0.833"> Oké. Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="582.193" dur="1.317"> Abdi badé masihan terang ka tim. </text>
<text sub="clublinks" start="583.51" dur="1.38"> Abdi henteu tiasa ngantosan anjeun ningali ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="584.89" dur="2.248"> Nya, kuring bakal nga-tim na damel. </text>
<text sub="clublinks" start="587.138" dur="2.442"> Wheelie World, kuring resep pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="589.58" dur="2.22"> Saha anu teu kersa angkat ka Wheelie World? </text>
<text sub="clublinks" start="591.8" dur="1.85"> Tim ieu nempatkeun dasar pikeun rumput </text>
<text sub="clublinks" start="593.65" dur="2.85"> sareng siapkeun tempat teduh kalayan nami Wheelie World. </text>
<text sub="clublinks" start="596.5" dur="1.13"> Éta kedah janten téma balap. </text>
<text sub="clublinks" start="597.63" dur="2.31"> Janten kuring naros ka tim pikeun sababaraha garis balap anu hébat </text>
<text sub="clublinks" start="599.94" dur="1.41"> sareng aranjeunna ngagaduhan kreatif sareng éta. </text>
<text sub="clublinks" start="601.35" dur="2.01"> - Kumaha upami éta sapertos naon anu urang lakukeun sapanjang jalan? </text>
<text sub="clublinks" start="603.36" dur="3.44"> Kusabab éta sapertos anu langkung bertekstur langkung. </text>
<text sub="clublinks" start="606.8" dur="1.45"> Leres? - Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="608.25" dur="1.55"> - [Rocky] Abdi ngahargaan kreativitasna, Blake. </text>
<text sub="clublinks" start="609.8" dur="1.1"> Teraskeun karya anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="611.9" dur="0.95"> Ngomongkeun anjing, </text>
<text sub="clublinks" start="612.85" dur="2.83"> Kuring saleresna néwak Zach leumpang rada caket </text>
<text sub="clublinks" start="615.68" dur="0.833"> ka daérah damel. </text>
<text sub="clublinks" start="616.513" dur="1.397"> Janten anjeun terang naon, kuring nyanghareupan anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="617.91" dur="1.63"> - Anjeun henteu disangka caket. </text>
<text sub="clublinks" start="619.54" dur="2.53"> - Nya, di dieu aya 20 hektar. Abdi kedah aya di mana waé. </text>
<text sub="clublinks" start="622.07" dur="1.79"> - Kuring sabenerna bungah anjeun aya di dieu kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="623.86" dur="0.833"> Abdi henteu terang naha anjeun perhatoskeun, </text>
<text sub="clublinks" start="624.693" dur="1.147"> tapi kami nuju nyetél naon anu ditukangeun anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="625.84" dur="0.833"> - Ampir réngsé! </text>
<text sub="clublinks" start="627.63" dur="3.06"> - Urang ningali anjeun leumpang anjing korsi roda, Naaji sareng Cora Rose, </text>
<text sub="clublinks" start="630.69" dur="1.64"> sareng urang panginten, kumaha upami urang gaduh balapan? </text>
<text sub="clublinks" start="632.33" dur="1.41"> - Abdi kaulinan pikeun éta. - Leres, anjeun hoyong? </text>
<text sub="clublinks" start="633.74" dur="1.96"> Anjeun hoyong ngalakukeun éta? - Abdi parantos ningali Cora ngalih. </text>
<text sub="clublinks" start="635.7" dur="2.42"> Anjeunna ngagaduhan roda. - Abdi terang, oh hehehehe. </text>
<text sub="clublinks" start="638.12" dur="1.14"> Oke, anjeunna bakal janten awéwé kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="639.26" dur="0.833"> Naaji bakal janten lalaki anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="640.093" dur="1.073"> - Naaji parantos ngahaneutkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="641.166" dur="1.634"> - Anjeunna siap angkat, muhun. - Anjeunna siap ngaji. </text>
<text sub="clublinks" start="642.8" dur="2.24"> - Henteu kunanaon, Zach turun. Siap éléh. </text>
<text sub="clublinks" start="645.04" dur="3"> Hayu urang balap. (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="656.597" dur="3.555"> - Dina tanda anjeun, siapkeun, buka! </text>
<text sub="clublinks" start="660.152" dur="1.273"> - Hayu, Naaji! - Hayu, Cora! </text>
<text sub="clublinks" start="661.425" dur="3.054"> Hayu Cora! - Hayu urang Naaji! </text>
<text sub="clublinks" start="664.479" dur="1.049"> - Oh henteu, hayu Cora! </text>
<text sub="clublinks" start="665.528" dur="2.402"> Hayu Cora, hayu! - Hayu, Naaji! </text>
<text sub="clublinks" start="667.93" dur="2.364"> Anjeunna ngagaduhan suku panjang, kuring terang yén anjeunna bakal meunang, </text>
<text sub="clublinks" start="670.294" dur="1.265"> Kuring terang anjeunna gaduhna. </text>
<text sub="clublinks" start="671.559" dur="2.583"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="676.022" dur="1.56"> Hayu, anak anjing. - Hayu Cora, </text>
<text sub="clublinks" start="677.582" dur="1.31"> anjeun tiasa ngalakukeun éta! </text>
<text sub="clublinks" start="678.892" dur="2"> Ah, aw man. </text>
<text sub="clublinks" start="681.794" dur="1.854"> Henteu kunanaon, leres pisan. - Hapunten, </text>
<text sub="clublinks" start="683.648" dur="1.555"> punten budak awéwé leutik. </text>
<text sub="clublinks" start="685.203" dur="1.377"> Suku pondok. </text>
<text sub="clublinks" start="686.58" dur="2.33"> - Naon éta? Kumaha anjeun ngalakukeun éta? </text>
<text sub="clublinks" start="688.91" dur="1.64"> - Smoothie énjing ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="690.55" dur="1.31"> Sempet protéin kuring oyag. </text>
<text sub="clublinks" start="691.86" dur="3.02"> - Naaji sareng Cora duanana juara di ditu, saliwatan. </text>
<text sub="clublinks" start="694.88" dur="1.58"> Dasi. - Kami rigged éta. </text>
<text sub="clublinks" start="696.46" dur="1.96"> Kuring bébéja ka Cora sateuacanna, kuring resep, tingali, </text>
<text sub="clublinks" start="698.42" dur="3.63"> upami anjeun ngantep karung kaindahan Hawaii ieu meunang ras ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="702.05" dur="1.75"> Janten anjeunna resep, kuring lumpat. </text>
<text sub="clublinks" start="703.8" dur="1.42"> Abdi disiapkeun! - Abdi lumpat. </text>
<text sub="clublinks" start="705.22" dur="0.833"> - Hade gawe. </text>
<text sub="clublinks" start="706.053" dur="1.527"> Éta mangrupikeun waktos anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="707.58" dur="1.66"> Ayeuna deui ka daérah padamelan. </text>
<text sub="clublinks" start="709.24" dur="2.654"> Turf tungtungna diatur sareng urang henteu gaduh waktos seueur deui. </text>
<text sub="clublinks" start="711.894" dur="3.046"> Tim ieu balap pikeun ngarengsekeun padamelan. </text>
<text sub="clublinks" start="714.94" dur="1.413"> Bola kristal, naha urang badé ngalaksanakeun proyék ieu dina waktosna? </text>
<text sub="clublinks" start="716.353" dur="1.457"> - Tangtosna. - Leres! </text>
<text sub="clublinks" start="717.81" dur="1.893"> Navid, naha urang badé ngalaksanakeun proyék ieu dina waktosna? </text>
<text sub="clublinks" start="719.703" dur="0.833"> - Leres. - Leres! </text>
<text sub="clublinks" start="720.536" dur="2.184"> Anjeun nuju ngajalankeun proyék ieu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="722.72" dur="0.98"> - Abdi terang. - Naon anu anjeun pikirkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="723.7" dur="1.64"> - Éta mungkin waé? </text>
<text sub="clublinks" start="725.34" dur="2.91"> - Éta, (seuri) éta caket. </text>
<text sub="clublinks" start="728.25" dur="0.97"> - Urang kedah beres. </text>
<text sub="clublinks" start="729.22" dur="1.29"> Abdi peryogi janji ti anjeun kusabab- </text>
<text sub="clublinks" start="730.51" dur="1.61"> - Oke, muhun, anjeun ngagaduhan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="732.12" dur="1.06"> Urang bakal beres. </text>
<text sub="clublinks" start="733.18" dur="1.595"> Éta panginten kedah janten wengi engké. </text>
<text sub="clublinks" start="734.775" dur="1.245"> (Rocky seuri) Urang gé atos ngabéréskeun sanaos. </text>
<text sub="clublinks" start="736.02" dur="1.21"> - [Rocky] Kuring bakal cicing didieu sadayana wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="737.23" dur="1.78"> Kuring bakal bobo di héd sareng anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="739.01" dur="2.85"> - Saé, éta leres-leres raoseun sareng AC hurung. </text>
<text sub="clublinks" start="741.86" dur="1.57"> - Henteu kunanaon, urang ngagaduhan sakedik masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="743.43" dur="2"> Ayeuna proyek ampir réngsé </text>
<text sub="clublinks" start="745.43" dur="1.62"> sareng éta katingalina saé pisan di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="747.05" dur="1.77"> Tapi potongan ageung anu kuring hoyongkeun, </text>
<text sub="clublinks" start="748.82" dur="1.39"> potongan anu ngahimpun sadayana, </text>
<text sub="clublinks" start="750.21" dur="2.01"> éta sabenerna nyebutkeun Wheelie World. </text>
<text sub="clublinks" start="752.22" dur="2.59"> Kuring nelepon pikeun kéngingkeun cutatan khusus ngeunaan padamelan khusus. </text>
<text sub="clublinks" start="754.81" dur="1.6"> Abdi hoyong janten hal anu istiméwa. </text>
<text sub="clublinks" start="756.41" dur="1.18"> Sareng kami béak artos. </text>
<text sub="clublinks" start="757.59" dur="1.9"> Tapi kuring gaduh ide anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="759.49" dur="1.71"> Janten seueur anjeun anu saleresna anggota </text>
<text sub="clublinks" start="761.2" dur="1.28"> tina saluran ieu anu parantos ngagabung </text>
<text sub="clublinks" start="762.48" dur="1.79"> sareng unggal bulan anjeun mayar biaya bulanan. </text>
<text sub="clublinks" start="764.27" dur="3.03"> Abdi badé nganggo dana éta pikeun ngabantosan urang mésér tanda éta. </text>
<text sub="clublinks" start="767.3" dur="2.99"> Sangkan Marley's Mutts leres-leres ngaraos gaduh rohangan </text>
<text sub="clublinks" start="770.29" dur="1.67"> éta ngandung hartos pikeun anjing-anjing ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="771.96" dur="1.69"> Janten upami anjeun anggota, hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="773.65" dur="2.95"> Siga anjeun didieu sareng kuring ayeuna ngabantosan anjing-anjing ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="776.6" dur="0.91"> Sakitu hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="777.51" dur="1.55"> Upami anjeun hoyong janten anggota, upami anjeun hoyong gabung, </text>
<text sub="clublinks" start="779.06" dur="1.19"> ngan pencét éta tombol gabung. </text>
<text sub="clublinks" start="780.25" dur="2.813"> Sadaya dana éta pikeun ngabantosan kami pikeun ngabantosan langkung seueur anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="787.24" dur="2.72"> Janten sukarelawan di tempat panyumputan anjing leres-leres penting. </text>
<text sub="clublinks" start="789.96" dur="1.37"> Aya seueur padamelan anu penting pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="791.33" dur="1.97"> Anjeun kedah angkat barang anu beurat. Anjeun kedah milarian anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="793.3" dur="1.11"> Anjeun kedah meresihan kotoran anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="794.41" dur="2.09"> Tapi kadang anjeun kedah ngalakukeun padamelan anu sesah pisan </text>
<text sub="clublinks" start="796.5" dur="2.163"> siga ngagembung ban kembung. </text>
<text sub="clublinks" start="799.519" dur="1.681"> (awéwé surak) </text>
<text sub="clublinks" start="801.2" dur="2.23"> Dave leres-leres parantos ngabantosan mingpin proyék ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="803.43" dur="1.85"> Kami naroskeun ka anjeunna pikeun ngahijikeun ieu sareng hartosna kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="805.28" dur="1.16"> anjeunna dikocok sapertos kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="806.44" dur="2.3"> Éta henteu katingalina sapertos ayeuna, tapi antosan waé. </text>
<text sub="clublinks" start="808.74" dur="1.7"> Maksad abdi, bayangkeun anjing ngacung, </text>
<text sub="clublinks" start="810.44" dur="1.74"> wheeling ngaliwatan torowongan. </text>
<text sub="clublinks" start="812.18" dur="1.053"> Éta badé ngahiji. </text>
<text sub="clublinks" start="813.233" dur="1.527"> Ngan anjeun antosan. </text>
<text sub="clublinks" start="814.76" dur="1.64"> Leres, éta bakal sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="816.4" dur="2.37"> Henteu kunanaon. Ieu rencana sareng gelembung ieu di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="818.77" dur="2.86"> Éta bakal ngantep anjing ngagugulung dina korsi roda na </text>
<text sub="clublinks" start="821.63" dur="1.34"> sareng urang badé motong liang. </text>
<text sub="clublinks" start="822.97" dur="1.76"> Aranjeunna leres-leres tiasa ningali di luar. </text>
<text sub="clublinks" start="824.73" dur="1.95"> Janten sapertos anjeun ningali kana jandéla anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="826.68" dur="2.2"> anjing dina korsi roda badé aya jandéla </text>
<text sub="clublinks" start="828.88" dur="1.363"> ka dunya luar. </text>
<text sub="clublinks" start="830.243" dur="3"> (mesin muter-muter) </text>
<text sub="clublinks" start="838.87" dur="0.833"> Sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="841.52" dur="2.92"> Naha ieu rencana induk pikeun korsi roda? </text>
<text sub="clublinks" start="844.44" dur="2.68"> - Leres, urang badé pasang sababaraha kait, dua atanapi tilu, </text>
<text sub="clublinks" start="847.12" dur="0.977"> gumantung kana beuratna. - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="848.097" dur="1.593"> - Teras kami badé nempatkeun tag nami sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="849.69" dur="1.05"> anu ngagantung dina masing-masing </text>
<text sub="clublinks" start="850.74" dur="2.6"> pikeun anjing terang saha milik saha. </text>
<text sub="clublinks" start="853.34" dur="2.04"> Oh, sareng hayu atuh nunjukkeun ieu. - Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="855.38" dur="0.85"> Naon ini? </text>
<text sub="clublinks" start="856.23" dur="1.443"> Parkir mobil balap hungkul. </text>
<text sub="clublinks" start="857.673" dur="2.277"> - Éta ogé bakal ngagantung di dieu ogé, </text>
<text sub="clublinks" start="859.95" dur="1.85"> janten sadayana terang dimana sadayana korsi roda angkatna. </text>
<text sub="clublinks" start="861.8" dur="1.62"> - Éta cool pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="863.42" dur="3.194"> Unggal wengi anjing bakal tiasa nyetir roda na </text>
<text sub="clublinks" start="866.614" dur="1.361"> sareng sirah kana ranjang. </text>
<text sub="clublinks" start="867.975" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="881.72" dur="1.31"> Alesan kuring resep ieu nyaéta, </text>
<text sub="clublinks" start="883.03" dur="2.64"> anjeun terang aya lampu anu sering di garasi. </text>
<text sub="clublinks" start="885.67" dur="1.61"> Atanapi upami anjeun damel dina mobil anjeun, anjeun ngagaduhanana. </text>
<text sub="clublinks" start="887.28" dur="1.24"> Éta samodel modél saatos éta. </text>
<text sub="clublinks" start="888.52" dur="1.49"> Sakedik langkung saé katingali. </text>
<text sub="clublinks" start="890.01" dur="1.53"> Éta sadayana némpél sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="891.54" dur="2.3"> éta bakal leres-leres ngadamel bédana ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="900.77" dur="2.59"> Surat-surat éta sumping berkat dana anggota </text>
<text sub="clublinks" start="903.36" dur="2.13"> sareng parios ieu, tingali ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="905.49" dur="1"> urang badé pasang sadaya seratna. </text>
<text sub="clublinks" start="906.49" dur="1.52"> Éta badé ngeja Wheelie World. </text>
<text sub="clublinks" start="908.01" dur="2.84"> Baraya, ieu bakal tiis pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="910.85" dur="1.493"> Hatur nuhun anggota. </text>
<text sub="clublinks" start="917.17" dur="0.833"> Henteu kunanaon, urang parantos réngsé, </text>
<text sub="clublinks" start="918.003" dur="1.767"> nempatkeun sababaraha touch finish di dinya, </text>
<text sub="clublinks" start="919.77" dur="2.06"> tapi manusa, éta panas pisan di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="921.83" dur="1.59"> Anjeun terang naon hartosna na? </text>
<text sub="clublinks" start="923.42" dur="1.98"> Ieu waktos és krim. </text>
<text sub="clublinks" start="925.4" dur="2.63"> Hayu pangsi awak awak ngadu ngarawat tiis </text>
<text sub="clublinks" start="928.03" dur="1.74"> pikeun sababaraha anjing anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="929.77" dur="1.13"> Oke, tapi sateuacan urang ngalakukeun éta, </text>
<text sub="clublinks" start="930.9" dur="1.83"> Kuring gaduh sababaraha warta anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="932.73" dur="1.32"> Batur aya di dieu, saleresna, </text>
<text sub="clublinks" start="934.05" dur="1.62"> resep ngadopsi Avyanna. </text>
<text sub="clublinks" start="935.67" dur="1.43"> Janten urang ayeuna badé pendak sareng anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="937.1" dur="1.57"> Anjeun resep ngadopsi Avyanna? </text>
<text sub="clublinks" start="938.67" dur="1.937"> - Kuring yakin éta. - Hai, mojang. </text>
<text sub="clublinks" start="940.607" dur="1.386"> Oh, henteu kunanaon. Janten naha Avyanna? </text>
<text sub="clublinks" start="941.993" dur="1.607"> - Nya kuring ngalaman luka tulang tonggong </text>
<text sub="clublinks" start="943.6" dur="1.76"> sareng kuring hoyong anjing kabutuhan khusus. </text>
<text sub="clublinks" start="945.36" dur="0.833"> - [Rocky] Kumaha saur anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="946.193" dur="1.697"> Naha anjeun hoyong ngadopsi nya? </text>
<text sub="clublinks" start="947.89" dur="1.65"> - Urang parantos murag asih. Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="949.54" dur="1.35"> - Janten oke, naha éta mangrupikeun adopsi? </text>
<text sub="clublinks" start="950.89" dur="1.904"> - Sigana mah, enya. - Leres! </text>
<text sub="clublinks" start="952.794" dur="1.966"> Oke, pangangkatan ieu ngajantenkeun kuring bagja pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="954.76" dur="0.9"> Ieu anu bakal kami laksanakeun. </text>
<text sub="clublinks" start="955.66" dur="1.15"> Urang badé nyandak és krim </text>
<text sub="clublinks" start="956.81" dur="1.65"> sareng nyatana masihan és krim ka Avyanna. </text>
<text sub="clublinks" start="958.46" dur="1.015"> Anjeun kersa ngabantosan éta? </text>
<text sub="clublinks" start="959.475" dur="1.115"> - Leres pisan. - Oké. Heboh pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="960.59" dur="1.113"> Aduh, éta waktos sapertos kitu </text>
<text sub="clublinks" start="961.703" dur="1.837"> éta ngan ukur ngabédakeun sapertos ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="963.54" dur="1.15"> Éta sababna kuring ngalakukeun ieu </text>
<text sub="clublinks" start="964.69" dur="3.12"> sareng kuring henteu tiasa hatur nuhun ka sadayana anu parantos ngalanggan </text>
<text sub="clublinks" start="967.81" dur="2.16"> sareng nuturkeun sareng resep, sareng mairan. </text>
<text sub="clublinks" start="969.97" dur="2.94"> Ngan éta ngan, urang masarakat babarengan ngabantosan sato. </text>
<text sub="clublinks" start="972.91" dur="0.833"> Ieu hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="974.93" dur="3.5"> Ieu Millie sareng Brandy ngabina Millie. </text>
<text sub="clublinks" start="978.43" dur="1.61"> Millie ngagaduhan carita anu istiméwa. </text>
<text sub="clublinks" start="980.04" dur="2.18"> Rahang na leres rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="982.22" dur="1.57"> Janten anjeunna henteu tiasa tuang tuangeun anu atos. </text>
<text sub="clublinks" start="983.79" dur="1.84"> Sareng kuring pikir saprak urang ngadamel és krim, </text>
<text sub="clublinks" start="985.63" dur="1.77"> moal aya anjing anu langkung saé </text>
<text sub="clublinks" start="987.4" dur="1.98"> éta pantes és krim anu leres-leres raoseun. </text>
<text sub="clublinks" start="989.38" dur="0.833"> Janten kuring ngadamel anu khusus. </text>
<text sub="clublinks" start="990.213" dur="2.507"> Tingali ieu, kuring ngadamel kotak és krim alit, </text>
<text sub="clublinks" start="992.72" dur="2.12"> aranjeunna potongan buah kalapa alit tina és krim. </text>
<text sub="clublinks" start="994.84" dur="1.42"> Urang badé masihan sadayana anjing és krim, </text>
<text sub="clublinks" start="996.26" dur="1.91"> tapi kuring ngadamel ieu pisan khusus pikeun Millie. </text>
<text sub="clublinks" start="998.17" dur="1.123"> Millie, kéngingkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1002.11" dur="1.85"> Brandy nuju leres-leres milari Millie. </text>
<text sub="clublinks" start="1003.96" dur="3.31"> Sareng éta henteu gampang nalika anak anjing rahang rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="1007.27" dur="2.75"> Janten kadaharan anu lemes lemes ieu kedahna </text>
<text sub="clublinks" start="1010.02" dur="1.93"> jadi seger pikeun anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1011.95" dur="0.87"> Oke, éta kajadian. </text>
<text sub="clublinks" start="1012.82" dur="2.16"> Kami badé ngadamel sababaraha anjing kanggo anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1014.98" dur="0.833"> Ayeuna ieu naon anu kuring gaduh. </text>
<text sub="clublinks" start="1015.813" dur="2.587"> Abdi gaduh sababaraha pupsicle kalapa alami </text>
<text sub="clublinks" start="1018.4" dur="1.07"> éta aman pikeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1019.47" dur="1.567"> Kami ngagaduhan vanili di dieu sareng kalapa, </text>
<text sub="clublinks" start="1021.037" dur="2.823"> terus Abdi badé celupkeun kana carob. </text>
<text sub="clublinks" start="1023.86" dur="2.25"> Ayeuna sapertos coklat, </text>
<text sub="clublinks" start="1026.11" dur="1.48"> tapi henteu ngagaduhan theobromine dina éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1027.59" dur="3.01"> Janten carob ngeunah, ngeunah, tapi aman pikeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1030.6" dur="1.86"> Abdi ogé ngagaduhan yoghurt pink </text>
<text sub="clublinks" start="1032.46" dur="2.36"> sareng tangtosna kuring ngagaduhan panyawat anu aman, </text>
<text sub="clublinks" start="1034.82" dur="1.65"> tingali ieu, hehehehe! </text>
<text sub="clublinks" start="1036.47" dur="1.65"> Terus urang bakal ngajalankeun éta ka sadaya anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1038.12" dur="2.56"> Abdi ngagaduhan anggota tim di dieu nyaéta sukarelawan </text>
<text sub="clublinks" start="1040.68" dur="0.833"> sareng aranjeunna bakal ngabantosan kami. </text>
<text sub="clublinks" start="1041.513" dur="1.097"> Janten hayu urang mimitian. </text>
<text sub="clublinks" start="1043.561" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1053.5" dur="1.26"> Anjeunna nuju tuang tuang anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1054.76" dur="2.375"> Sababaraha sukarelawan di sakitar dieu, kuring henteu terang. </text>
<text sub="clublinks" start="1057.135" dur="1.882"> - Kuring kedah nyobian, tingali naha éta saé. </text>
<text sub="clublinks" start="1059.017" dur="1.823"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="1060.84" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1068.13" dur="1.593"> - Urang kedah ngadamel langkung seueur barudak. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.723" dur="1.697"> Éta mangrupikeun dinten paling panas di kota. </text>
<text sub="clublinks" start="1071.42" dur="1.77"> Janten urang kedah ngajadikeun aranjeunna gancang sateuacan aranjeunna sadayana lebur. </text>
<text sub="clublinks" start="1073.19" dur="1.667"> Henteu leres, beuleum langkung gancang, gancang deui. </text>
<text sub="clublinks" start="1074.857" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1086.22" dur="1.207"> Punten, waktosna. </text>
<text sub="clublinks" start="1087.427" dur="1.476"> Waktos Pupusna! </text>
<text sub="clublinks" start="1088.903" dur="1.797"> 100 anak anjing pikeun anjing. </text>
<text sub="clublinks" start="1090.7" dur="1.79"> Ayeuna urang henteu leres gaduh saratus anjing, </text>
<text sub="clublinks" start="1092.49" dur="1.88"> tapi urang bakalan nyéépkeun Marley's Mutts, </text>
<text sub="clublinks" start="1094.37" dur="2.14"> Sangkan aranjeunna tiasa masihan anak anjing unggal dinten panas. </text>
<text sub="clublinks" start="1096.51" dur="1.66"> Teu kunanaon, hayu urang angkat, hayu urang angkat. </text>
<text sub="clublinks" start="1098.17" dur="1.81"> Tungtungna waktuna pikeun masihan Avyanna </text>
<text sub="clublinks" start="1099.98" dur="3.14"> nya és krim és krim anu ditunggu-tunggu. </text>
<text sub="clublinks" start="1103.12" dur="0.833"> Oké. - Anjeun siap? </text>
<text sub="clublinks" start="1103.953" dur="2.17"> - Kami siap. - Oke, oh wow. </text>
<text sub="clublinks" start="1106.996" dur="2.504"> Oh, éta gancang. - Wah! </text>
<text sub="clublinks" start="1109.5" dur="1.53"> - Aduh, ngagantung. </text>
<text sub="clublinks" start="1111.03" dur="2.322"> Oh, anjeun bakal beku otak. </text>
<text sub="clublinks" start="1113.352" dur="1.288"> - [Rocky] Éta anu paling gancang anu kuring kantos tingali anjing </text>
<text sub="clublinks" start="1114.64" dur="1.86"> tuang dalang. - Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="1116.5" dur="2.297"> - [Rocky] Marley's Mutts mangrupikeun organisasi anu saé pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1118.797" dur="3.103"> Ayeuna kanyataan yén jalma tiasa online sareng ningali anjingna </text>
<text sub="clublinks" start="1121.9" dur="1.56"> anu sayogi pikeun diadopsi </text>
<text sub="clublinks" start="1123.46" dur="1.47"> sareng aya anu ningali Avyanna </text>
<text sub="clublinks" start="1124.93" dur="2.39"> sareng ayeuna anjeunna nuju ngadahar kirik sareng kulawargana anu énggal. </text>
<text sub="clublinks" start="1127.32" dur="1.78"> Éta ngan ukur ngahaneutan haté kuring, tapi anjeun terang naon? </text>
<text sub="clublinks" start="1129.1" dur="1.69"> Masih aya 98 deui anu maot. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.79" dur="1.39"> Janten urang langkung saé damel. </text>
<text sub="clublinks" start="1132.18" dur="1.59"> Ieu Canelo di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1133.77" dur="4.513"> Sareng Canelo resep anak anjing, kuring parantos terang. </text>
<text sub="clublinks" start="1142.414" dur="3.414"> Anjeun tiasa nyandak kacamatan. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.828" dur="0.833"> Barney. </text>
<text sub="clublinks" start="1149.073" dur="1.29"> Oh, tingali kana gigit anu sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="1159.818" dur="1.923"> - [Awéwé] Ih. </text>
<text sub="clublinks" start="1161.741" dur="4.129"> Budak bageur. </text>
<text sub="clublinks" start="1165.87" dur="1.71"> - [Rocky] Oh, saé pisan, hah? </text>
<text sub="clublinks" start="1167.58" dur="3.52"> Lucu pisan kumaha anjing, sapertos jalma resep, anjeun terang, </text>
<text sub="clublinks" start="1171.1" dur="1.94"> aranjeunna tuang és krim na ku sababaraha cara. </text>
<text sub="clublinks" start="1173.04" dur="1.13"> Abdi tuang és krim kuring gancang. </text>
<text sub="clublinks" start="1174.17" dur="1.43"> Kuring meunang beku otak. </text>
<text sub="clublinks" start="1175.6" dur="1.7"> Pumba didieu resep nyandak waktosna. </text>
<text sub="clublinks" start="1179.38" dur="1.31"> Ayeuna kuring hoyong anjeun pendak sareng Phelps. </text>
<text sub="clublinks" start="1180.69" dur="1.23"> Ayeuna Phelps ngagaduhan sindrom perenang, </text>
<text sub="clublinks" start="1181.92" dur="1.51"> jadi panangan na sapertos dikonci babarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.43" dur="1.94"> Éta sababna anjeunna anak korsi roda. </text>
<text sub="clublinks" start="1185.37" dur="2.663"> Kami badé masihan anjeunna hal anu istimewa pisan di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1188.033" dur="3.37"> Anjing alus, budak alus Phelps. </text>
<text sub="clublinks" start="1192.38" dur="1.24"> Sigana mah anjeunna resep kana percikan. </text>
<text sub="clublinks" start="1193.62" dur="2.45"> Oh, (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="1196.07" dur="1.61"> Abdi nyarios éta hit. </text>
<text sub="clublinks" start="1197.68" dur="2"> Ieu leres-leres ngubaran anu sampurna pikeun anjing-anjing ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1199.68" dur="1.06"> dina dinten anu panas sapertos kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="1200.74" dur="1.14"> Sareng éta pikaresepeun pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1201.88" dur="1.86"> Sadaya anjing ieu, kuring pikir aranjeunna ngan resep. </text>
<text sub="clublinks" start="1203.74" dur="0.983"> Aranjeunna bagja pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1206.39" dur="2.17"> Marley's Mutts kedah nyéépkeun seueur artos pikeun miara </text>
<text sub="clublinks" start="1208.56" dur="1.32"> pikeun anjing korsi roda ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1209.88" dur="2.05"> Aranjeunna teu tiasa ngendalikeun kamana badé ka kamar mandi. </text>
<text sub="clublinks" start="1211.93" dur="4.19"> Janten kejutan salajengna ieu ti sponsor kami mangrupikeun masalah anu saé pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1216.12" dur="0.833"> Pariksa ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1216.953" dur="1.557"> Naha sadayana aya di ditu? - Leres, leres éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1218.51" dur="1.5"> - Cara urang sanggup ngalakukeun sadayana ieu nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="1220.01" dur="1.51"> sabab kami ngagaduhan sponsor anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="1221.52" dur="1.97"> Sareng dana sponsor ngan saukur diteruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="1223.49" dur="1.56"> sareng éta ngabantosan kami mayar sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="1225.05" dur="2.01"> Sareng sponsor na ditarik ayeuna dina U-Haul. </text>
<text sub="clublinks" start="1227.06" dur="1.93"> Urang badé ngareuwaskeun sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="1228.99" dur="0.86"> Janten aranjeunna sadayana ayeuna aya di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1229.85" dur="1.22"> Di dieu aranjeunna didieu, didieu aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1231.07" dur="2.15"> (surak kelompok) </text>
<text sub="clublinks" start="1233.22" dur="2.61"> Anjeun kersa pop ieu terbuka sareng nunjukkeun kejutanna? </text>
<text sub="clublinks" start="1235.83" dur="0.833"> Hayu urang laksanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="1239.296" dur="2.583"> (surak kelompok) </text>
<text sub="clublinks" start="1243.25" dur="2.506"> Ieu Heboh sabab nalika anjeun gaduh seueur anjing </text>
<text sub="clublinks" start="1245.756" dur="1.794"> éta anjing korsi roda, </text>
<text sub="clublinks" start="1247.55" dur="2.26"> Pee Pads ieu badé bénten pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1249.81" dur="2.22"> sareng aranjeunna badé peryogi anu ngurilingan. </text>
<text sub="clublinks" start="1252.03" dur="2.28"> Janten tanjakan anjing bakal ngabantosan ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.31" dur="1.3"> Henteu ngan ukur aranjeunna damel di bumi kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="1255.61" dur="2.673"> tapi ayeuna aranjeunna ogé bakal ngabantosan sato anu peryogi. </text>
<text sub="clublinks" start="1259.12" dur="2.69"> Sakabéh tim Mutts Marley resep pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1261.81" dur="3.33"> kahadean Alpha Paw, tapi ieu ngan ukur mimiti. </text>
<text sub="clublinks" start="1265.14" dur="1.42"> Sareng ayeuna waktuna kanggo acara utami. </text>
<text sub="clublinks" start="1266.56" dur="0.89"> Oke, ieu anu bakal kami laksanakeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1267.45" dur="2.13"> Kuring bakal grab aranjeunna sareng kami bakal kaget aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.58" dur="2.27"> Terus urang bakal ngasuh sadayana anjing roda </text>
<text sub="clublinks" start="1271.85" dur="1.35"> ngarah bisa mariksa deui. </text>
<text sub="clublinks" start="1273.2" dur="2.17"> Nalika kuring mingpin Zach sareng Sharon lebet ka daérah énggal, </text>
<text sub="clublinks" start="1275.37" dur="1.46"> haté kuring galécok. </text>
<text sub="clublinks" start="1276.83" dur="1.9"> Zach sareng timnya damel pisan pikeun ngurus </text>
<text sub="clublinks" start="1278.73" dur="1.65"> sadaya anjing di Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="1280.38" dur="2.27"> Sareng aranjeunna pantes pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1282.65" dur="2.59"> Kuring ngarepkeun aranjeunna resep naon anu urang parantos dilakukeun pikeun aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1285.24" dur="2.51"> - [Kelompok] Tilu, dua, hiji, Marley Mutts! </text>
<text sub="clublinks" start="1290.459" dur="1.518"> - Saha. - Ya Allah. </text>
<text sub="clublinks" start="1291.977" dur="1.474"> - Bangsat. - Abdi resep pisan éta! </text>
<text sub="clublinks" start="1293.451" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1316.593" dur="2.987"> Ieu keren pisan! - Ieu pisan rad. </text>
<text sub="clublinks" start="1319.58" dur="1.83"> - Sigana mah kuring tiasa nangis. </text>
<text sub="clublinks" start="1321.41" dur="1.39"> Duh. Ieu geulis. </text>
<text sub="clublinks" start="1322.8" dur="1.78"> - Ieu leres pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.58" dur="2.313"> - Oh, jelema-jelema ieu bakal resep pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1328.75" dur="4.12"> - Janten mimitina urang ngagaduhan garis awal Wheelie World, leres? </text>
<text sub="clublinks" start="1332.87" dur="1.213"> Dimana aranjeunna tiasa kabayang ngalangkungan tanjakan. </text>
<text sub="clublinks" start="1334.083" dur="2.653"> Sababaraha anjing anu langkung alit tiasa lebet kana tanjakan. </text>
<text sub="clublinks" start="1336.736" dur="2.107"> Dave ngawangunna. - Janten anjing leueur tiasa- </text>
<text sub="clublinks" start="1338.843" dur="1.432"> - Anjeunna tumaros? - Leres. Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="1340.275" dur="1.135"> Dave ngawangun ieu sadayana ku tangan. - Duh. </text>
<text sub="clublinks" start="1341.41" dur="2.4"> - Ayeuna di dieu di dieu mangrupikeun daérah anu nyoko. </text>
<text sub="clublinks" start="1343.81" dur="2.19"> Janten upami aya anu nganggap ngadopsi anjing roda, </text>
<text sub="clublinks" start="1346" dur="1.31"> aranjeunna henteu kedah calik dina taneuh. </text>
<text sub="clublinks" start="1347.31" dur="1.27"> Aranjeunna henteu kedah nangtung. </text>
<text sub="clublinks" start="1348.58" dur="1.55"> Kami ngagaduhan bangku anu handap pikeun aranjeunna tiasa linggih </text>
<text sub="clublinks" start="1350.13" dur="0.833"> handap handap, - Sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="1350.963" dur="2.587"> - Sareng aranjeunna bahkan tiasa roda dina bangku. </text>
<text sub="clublinks" start="1353.55" dur="1.61"> Ieu ti Alpha Paw, aranjeunna nuju jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="1355.16" dur="1.45"> Kami ngagaduhan jalan anu sanés anu tiasa urang pasang di ditu, </text>
<text sub="clublinks" start="1356.61" dur="1.46"> janten upami anjeun peryogi roda anu langkung ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="1358.07" dur="1.46"> Kami hoyong anu permanén </text>
<text sub="clublinks" start="1359.53" dur="2.72"> yén panonpoé teu tiasa ngaganggu, angin teu tiasa ngaganggu. </text>
<text sub="clublinks" start="1362.25" dur="2.55"> Janten urang kedah ngadamel custom ieu pikeun anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1364.8" dur="1.31"> Ieu Wheelie World di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1366.11" dur="1.57"> - Heboh. - Urang ampir </text>
<text sub="clublinks" start="1367.68" dur="1.34"> henteu narik éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1369.02" dur="2.95"> Janten salah sahiji tantangan pangbadagna anu anjeun carioskeun ngeunaan Zach </text>
<text sub="clublinks" start="1371.97" dur="3.54"> éta unggal wengi anjing badé lebet ka bumi, </text>
<text sub="clublinks" start="1375.51" dur="1.42"> tapi aranjeunna di daérah médis </text>
<text sub="clublinks" start="1376.93" dur="2.06"> sareng anjeun hoyong ngajaga anu beresih sareng bersih. </text>
<text sub="clublinks" start="1378.99" dur="1.867"> Janten urang leres-leres terang yén urang kedah milarian jalan kaluarna. </text>
<text sub="clublinks" start="1380.857" dur="2.703"> Janten didieu, anjeun ningali dimana wengi </text>
<text sub="clublinks" start="1383.56" dur="2.47"> anjing-anjing sabenerna tiasa rak korsi roda na, </text>
<text sub="clublinks" start="1386.03" dur="0.88"> tapi dimana aranjeunna angkat? </text>
<text sub="clublinks" start="1386.91" dur="1.45"> Nya, abdi badé nunjukkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1388.36" dur="2.69"> Salaku kamar tidur aranjeunna anu pinuh AC </text>
<text sub="clublinks" start="1391.05" dur="2.827"> sareng dirancang pikeun aranjeunna bobo dina unggal wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="1393.877" dur="2.583"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1408.043" dur="2.507"> - Éta hebat, lalaki. - Abdi resep pisan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1410.55" dur="2.294"> - Ieu pisan anu diperyogikeun ku aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1412.844" dur="1.778"> Ieu tiis pisan. - Kumaha istiméwa ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="1414.622" dur="1.33"> - Janten kennel handapeun dieu sareng sakitar, </text>
<text sub="clublinks" start="1415.952" dur="1.581"> éta sampurna pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1417.533" dur="0.833"> - Ieu geulis. </text>
<text sub="clublinks" start="1418.366" dur="1.942"> - Leres, ieu pisan anu diperyogikeun ku aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="1420.308" dur="2.352"> Janten anjeun sami sapertos niup liang dina pager. </text>
<text sub="clublinks" start="1422.66" dur="1.89"> - Leres, kitu we, hehehe. </text>
<text sub="clublinks" start="1424.55" dur="1.35"> Nya, - Janten cool lalaki. </text>
<text sub="clublinks" start="1425.9" dur="2.1"> - Deui, sadayana kiridit ka sadaya sukarelawan, </text>
<text sub="clublinks" start="1428" dur="2.427"> sadaya jelema ngagaduhan sareng kami nyorong ieu ku panangan. </text>
<text sub="clublinks" start="1430.427" dur="1.983"> Kami henteu ngagaduhan anu mindahkeun éta, </text>
<text sub="clublinks" start="1432.41" dur="2.46"> tapi kakuatan sukarelawan Mutts Marley. </text>
<text sub="clublinks" start="1434.87" dur="4.31"> - Transformasi na ngan, éta geulis pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1439.18" dur="2.19"> - Leres, ieu saé. - Sareng seueur kerja keras </text>
<text sub="clublinks" start="1441.37" dur="1.73"> angkat kana ieu, hatur nuhun sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="1443.1" dur="1.387"> - Janten kedah urang nyandak sababaraha anjing roda? </text>
<text sub="clublinks" start="1444.487" dur="1.623"> - Leres! - Kedah urang bawa </text>
<text sub="clublinks" start="1446.11" dur="1.981"> sababaraha anjing roda? (surak kelompok) </text>
<text sub="clublinks" start="1448.091" dur="1.549"> Henteu kunanaon, hayu urang rebut anjing-anjing </text>
<text sub="clublinks" start="1449.64" dur="1.063"> sareng tingali naon anu aranjeunna pikirkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1451.743" dur="2.667"> (musik optimis) </text>
<text sub="clublinks" start="1478.847" dur="3.236"> Naaji, Naaji, kuring henteu terang naha anjeun bakal lebet kana jalan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1485.16" dur="1.48"> - [Zach] Kami hoyong nawiskeun rohangan khusus ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1486.64" dur="1.5"> dimana jalma tiasa uih deui sareng berinteraksi </text>
<text sub="clublinks" start="1488.14" dur="1.95"> sareng anjing anu parantos ngalangkungan hal </text>
<text sub="clublinks" start="1490.09" dur="3.1"> kritis, ngarobih kahirupan, ngarobih kahirupan, </text>
<text sub="clublinks" start="1493.19" dur="2.45"> tapi kaluar tungtung séjén dina sisi anu caang </text>
<text sub="clublinks" start="1495.64" dur="2.483"> sareng teras-terasan fokus kana lapisan pérak. </text>
<text sub="clublinks" start="1500.28" dur="1.96"> - Tapi Naaji, aya hiji deui hal. </text>
<text sub="clublinks" start="1502.24" dur="1.02"> Abdi peryogi bantosan sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="1503.26" dur="2.61"> Pencét tautan di handap ieu sareng angkat PawRamp </text>
<text sub="clublinks" start="1505.87" dur="1.77"> ku Alpha Paws pikeun anjing anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1507.64" dur="1.88"> Kusabab anjeun henteu ngan ukur anjeun bakal kéngingkeun hiji hal </text>
<text sub="clublinks" start="1509.52" dur="1.61"> leres pisan pikeun anjing anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="1511.13" dur="3.04"> tapi ogé $ 10 tina unggal mésér bade </text>
<text sub="clublinks" start="1514.17" dur="1.72"> pikeun ngabantosan Marley's Mutts. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.89" dur="2.24"> Janten angkat klik tautan éta ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="1518.13" dur="2.27"> Sareng upami anjeun hoyong ningali pidéo anu langkung hébat sapertos kieu, </text>
<text sub="clublinks" start="1520.4" dur="1.02"> buka nonton video éta di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="1521.42" dur="1.8"> Eui! Eui! Eui. Buka nonton video éta, buka! </text>