Crita paling dhuwur 5pm 10-17-20 subtitles

SAIKI SAIKI ATU SAIKI LIMA SAIKI INI LIMA MARET SAIKI INI LIMA MARET INI SAIKI INI LIMA MARET INI LAN SAIKI INI LIMA MARET INI LAN APROK SAIKI INI LIMA MARET INI LAN KANGGO SAIKI INI LIMA MARET ING KENE LAN NGANGGO NEGARA ING KENE LAN KANGGO NEGARA ING KENE LAN NGANGGO KANGGO NEGARA ING KENE LAN NGANGGO NEGARA NEGARA ING KENE LAN NGANGGO NEGARA NGAPAK POLITIK ING KENE LAN KANGGO NEGARA NEGARA KABEH KANGGO DAYA POLITIK KANGGO KUASA POLITIK KANGGO Kuwasa Politik saka KANGGO KUASA POLITIK WANITA. OF WANITA. OF WANITA. >> OF WANITA. >> LAN OF WANITA. >> LAN IKI OF WANITA. >> LAN TAUN INI OF WANITA. >> LAN TAUN INI A OF WANITA. >> LAN TAUN INI SANG BENAR OF WANITA. >> LAN TAHUN INI ANA SING PALANGIS OF WANITA. >> LAN TAUN INI ANA SING PALING SANGAR >> LAN TAUN INI ANA SING PALING SANGAR >> LAN TAUN INI ANA SING PALAPIS NANGIS >> LAN TAHUN INI ANA SING PALING SINGARAK >> Lan TAUN INI ANA SING SING APIK APIK >> LAN TAHUN INI SANGAT-SINGAL NANGIS KANGGO MILU VOTE. GOLEK Milih. GOLEK Milih. PLUS GOLEK Milih. PLUS HARI RAYA GOLEK Milih. PLUS HARI ING GOLEK Milih. PLUS HARI ING GOLEK Milih. PLUS HARI ING CAUVIN GOLEK Milih. PLUS HARI ING Jaman CAUVIN PLUS HARI ING Jaman CAUVIN PLUS HARI ING Jaman CAUVIN sing DIK tresnani PLUS HARI ING TRADISI ERA CINTA CAUVIN PLUS HARI ING TRADISI ERA CINTA CAUVIN UTAWA Ditambah dina preinan ing ERA CAUVIN TRADISI UTAWA NGUBAH TRADISI UTAMA ORA NGUBAH TRADISI TRESNA ATAU NGUBAH APA TRADISI TRESNA UTAWA NGUBAH APA KOWE TRADISI TRESNA UTAWA NGUBAH APA KANGGO TRADISI sing DIN tresnani Utawa Ngganti Apa sing Sampeyan Bisa Ditunggu-Tunggu TRADISI sing DIN tresnani Utawa Ngganti Apa sing Bisa Ditunggu-Tunggu TRADISI sing DINCINTA ATAU NGUBAH APA KANGGO DIPERLUKAN, Apa sing bisa diarepake kanggo seneng-seneng, Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman lan Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman lan nyenengake Apa sing bisa diarepake kanggo ngrameke, Aman lan FESTIVE. SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama, SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. NGAPI NGAPAK, A SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. NANGGI KAPAL, SHIFT SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama, SHIFT IN SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon maneh Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK A Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK DEVASTASI WE Katon BALIK DEVASTASI WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTASI WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTASI KITA KANGGO BALIK ING TAHUN PALING DADI KANGGO WILDFIRES WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTATING KANGGO WILDFIRES IN WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTATING KANGGO WILDFIRES ING OREGON Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON Taun kanggo WILDFIRES ing OREGON lan Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN APA Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN OWAH APA Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN APA OWAH Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN ORA KANGGO NGUBAH LAN APA Owah-owahan ing WEATHER LAN APA OGAH ING WIS LAN APA OWAH ING WEATHERING tegese obah LAN APA OWAH ING WEATHERING ING MUA. KANGGO MINDU ING ngarep. KANGGO MINDU ING ngarep. >> KANGGO MINDU ING ngarep. >> Sampeyan KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KOWE KANGGO MINDU ING ngarep. >> Warta Sampeyan Miwiti KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KANGGO Miwiti Bener KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun sewu >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun sewu >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Matur nuwun sanget >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Matur nuwun sanget gabung >> Matur nuwun sanget gabung >> Matur nuwun sanget gabung karo kita. AS AS >> AS >> Aku AS >> Aku BRITTANY AS >> Aku PALSU BRITTANY. >> Aku PALSU BRITTANY. >> Aku PALSU BRITTANY. LAN >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMU MULAI >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMU Miwiti >> Aku PALSU BRITTANY. Lan kita miwiti karo >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI MULAI KANGGO NGanyari >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI MULAI UPDATE ON LAN KAMI MULAI UPDATE ON LAN KAMI MULAI UPDATE ING OREGON LAN KAMI MULAI UPDATE ING KABEH OREGON. KANGGO OREGON. KANGGO OREGON. NGALAMI KANGGO OREGON. NGANANE KANGGO OREGON. NGGALAMI LIMA KANGGO OREGON. HANE PADA LIMA MINGGU KANGGO OREGON. CUMA LIMA MINGGU MINGGU KANGGO OREGON. CUMA LIMA MINGGU MINGGU CUMA LIMA MINGGU MINGGU CUMA LIMA MINGGU MUNG WIS CUMA LIMA MINGGU MUNG WIS ING KITA NGANGGO CUMA LIMA MINGGU MUNG KORO KANGGO KECIL CUMA LIMA MINGGU MUNG SING PALING KANGGO BLACK CUMA LIMA MINGGU MUNG KAMU KANGGO ROKOK HITAM KANTHI KANGGO ROKOK HITAM KECIL KANGGO ROKOK HITAM KECIL LAN KANGGO ROKOK HITAM KECIL LANJUT KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUT KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUT KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUTAN GOLEK NGGOLEK KANGGO ROKOK HITAM KECIL LANJUTAN DHEWE LAN ANTARA LUWIH MATI Lan puluhan pisanan mbuwang metu saka LAN ANTARA LUWIH BUNGA KONTROL LAN ANTARA LUWIH BUNGA KONTROL KABEH LAN ANTARA LUWIH BURU KONTROL KABEH APA LAN RUU LUWIH LUWIH KONTROL KABEH KANGGO KANGGO KONTROL KABEH APAK APA KONTROL KABEH APA APA NEGERI. NEGERI NEGERI Nanging NEGERI Nanging SAIKI NEGERI NANGING SAIKI IKI NEGERI NANGING SAIKI IKU KITA NANGING SAIKI IKU KITA NANGING SAIKI IKU TRANSISI NANGING SAIKI SING APIK KANG TRANSISI NANGING SAIKI IKI WIS TRANSISI LEBIH LANJUT NANG SAIKI SAIKI KITA TRANSISI LEBIH LANJUT NANG SAIKI SAIKI KITA TRANSISI ING LEBIH LANJUT A TRANSISI ING LEBIH LANJUT A TRANSISI ING UANG LEBIH LANJUT TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan, TRANSISI ING LEBIH LANJUT, UIN TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan, MUSIM KEBIJAKAN TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan, MUSIM KEBIJAK IKI MUSIM HUJAN, MUSIM KEBUTUH IKU MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIJUTAN Cepet MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIJAK IKU KECIL MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIYESAN Cepet-cepet Mudhun. CEPAT NGEKEK. CEPAT NGEKEK. IKU CEPAT NGEKEK. IKU NURUT CEPAT NGEKEK. IKU IKU CEPAT NGEKEK. IKU IKU IKU IKU IKU IKU NING BENER IKU IKU INTERAGENSI UTARA INTERAGENSI UTARA KOordinasi INTERNENSI UTARA PUSAT KOordinasi INTERNENSI UTARA. PUSAT KOORDINASI. PUSAT KOORDINASI. JOE PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI Duwe PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI WIS Luwih akeh PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI WIS Luwih ON PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI KANGGO LANJUTU JOE RAINERI KANGGO LANJUTU JOE RAINERI Kasedhiya Liyane babagan Sejarah Kita JOE RAINERI DUWE LEBIH LANJUT INI JOE RAINERI KANGGO LANJUT ING MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI INGKAP MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING KANJUNG A MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING KANGGO GAMPANG MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING NGADHAP SEASON KEBANGSA >> SAIKI ING NGADHAP SEASON KEBANGSA >> SAIKI NING KENE SEASON KEBUNGA ING >> SAIKI NING KENCI SEASON KEBANGSA ING >> SAIKI ING KENE KANGGO MUSIM KEBIJIEN UTARA UTARA >> SAIKI ING KENE KANGGO MUSIM KEBIJI-BENER ING sisih Lor Lor >> SAIKI ING KANGGO NAMPAK SEASON KEBIJIYAN ING WENI UTARA >> SAIKI ING KANGGO KANGGO MUSIM KEBUMI ING WIWEN UTARA INI ING NORTHWEST TAHUN INI ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH ING NORTHWEST TAHUN INI DIANGGO SEJARAH ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH ING NORTHWEST TAHUN INI DIPERSAYARAKE SING PITUTUR. SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMU BENGKEL SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMU BENGKEL A SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI NGANGGO REKOD SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI NGANGGO NOMOR REKODE >> KAMI NGANGGO NOMOR REKODE >> KAMI NGANGGO Nomer REKODOR saka >> KAMI NANGGALAKEN NAMPAK ACARA >> KAMI NGANGGO GAMPANG ACARA >> KAMI NANGGALAKEN NOMOR REKODE ACARA ING >> KAMI NANGGALAKAN NOMOR REKODA ACARA ING PASIFIK ACRES FOR PASIFIK ACRES FOR THE NORTHWEST UTAMA ACRES FOR THE NORTHWEST PASIFIK ING ACRES FOR THE PORIFIC NORTHWEST IN FIRE ACRES KANGGO PORIFIC NORTHWEST ING FIAS ACRES KANGGO PORIFIC NORTHWEST ING BANGSA APA NORTHWEST ING BANGSA API NORTHWEST ING BANGSA KEBANGSA KANG 2020. Taun 2020 2020. PALING APIK 2020. PALING 2020. PALING APIK 2020. PALING AYA KANGGO 2020. PALING KANGGO KANGGO 2020. PALING APIK KANGGO A 2020. PALING KANGGO KANGGO BESAR PALING KANGGO KANGGO BESAR PALING KANGGO KANGGO PUSH BESAR PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KENANGAN PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KANGGO BESAR AT PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KANGGO BESAR ING PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCUR PEMENANG BESAR AKHIR PALING KANGGO KANGGO DADI PUSH PUNCI BESAR ING Pungkasan PALING KANGGO KANGGO DADI PUSH PUNCI BESAR ING Pungkasan PUSH Winning Ing Pungkasan PUSHIN MENANG ING PUNGKAS MAKMUR PUSHIN MENANG ING Pungkasan Dina Kerja PUSHIN MENANG ING PUNGGUNG Dino minggu kerja. Dinten minggu kerja minggu. Dinten minggu kerja minggu. >> Dinten minggu kerja minggu. >> ING Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih-luwih Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka A >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka A >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka Yuta >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA BANGKIT >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA NGANGGO IKI >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA BANGKIT INI JUTA ACRES MEMBUAT TAUN IKI JUTA ACRES BANGKIT TAUN IKI LAN JUTA ACRES BANGKIT TAUN DAN SATRU INI YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN atusan atus YUTA ACRES BANGKIT TAUN IKI SATRUWEH YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN GATRU RUMAH YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN ATUS RATUHAN RUMAH LAN atusan omah sing dibukak LAN atusan omah sing dibukak menyang LAN atusan omah sing dibalekno menyang lemah. THE GROUND THE GROUND JOHN THE GROUND JOHN SALTENBERGER THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKU THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKU THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKI API JOHN SALTENBERGER IKI API JOHN SALTENBERGER IKU GANGGUN BODO JOHN SALTENBERGER IKU PROGRAM WISI KEBAKARAN JOHN SALTENBERGER KANGGO MANAGER PROGRAM WISI KEBAKARAN JOHN SALTENBERGER IKU MANAGER PROGRAM WISI KEBAKARAN Karo MANAGER PROGRAM WEATHER Karo MANAGER PROGRAM WEATHER KANG MANAGER PROGRAM WEATHER WITH THE NORTHWEST MANAGER PROGRAM WEATHER Karo INTERAGENSI UTARA INTERAGENSI UTARA KOordinasi INTERNENSI UTARA PUSAT KOordinasi INTERNENSI UTARA. PUSAT KOORDINASI. PUSAT KOORDINASI. >> PUSAT KOORDINASI. >> HE PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke ngandika PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene awake dhewe PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke ngomong yen awake dhewe urusan PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene awake dhewe urusan >> Dheweke jarene awake dhewe urusan >> Dheweke jarene awake dhewe urusan karo A >> Dheweke ujar manawa kita lagi urusan karo sepi >> Dheweke jarene awake dhewe urusan karo geni sing sepi >> Dheweke ujar manawa kita lagi urusan karo jaman geni sing tenang >> Dheweke jarene, awake dewe lagi urusan karo jaman geni sing tenang nganti >> Dheweke jarene, kita lagi urusan karo jaman geni sing tenang nganti kerja SEASON KEBIJIAN SEPIJI TANPA KULIT SEASON KEBIJIAN NGAJAM SETIAP HARI KERJA SEASON KEBIJIAN NGAJAM SETIAP MINGGU MINGGU. HARI MINGGU. HARI MINGGU. >> HARI MINGGU. >> APA HARI MINGGU. >> Apa sejatine HARI MINGGU. >> Apa sing bener-bener nyopir HARI MINGGU. >> Apa sejatine DROVE THE HARI MINGGU. >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut yaiku >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan lan >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan lan IKU KALAKUAN LAN IKU KANG KUKUH LAN KAGET IKU KANG KUKUH LAN KANGGO KANGGO IKU KANG KUKUH LAN KANGGO KANGGO KANGGO KUKUH LAN KANGGO KANGGO MENANG IKU KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO PEMENANG IKI KANGGO KANGGO PEMENANG sing teka KANGGO KANGGO PEMENANG KANGGO DATANG. TUNGGAL TUNGGAL LAN TUNGGAL LAN Aku TUNGGAL LAN Aku NGOMONG TUNGGAL LAN AKU NGAKAKI AKU TUNGGAL LAN AKU NGAKENI AKU TUNGGAL LAN AKU NGAKUT AKU KAGET LAN AKU NGAKUT AKU KAGET LAN AKU NGAKUT AKU KAGET OLEH LAN AKU NGAKONI AKU KAGET KUMA LAN AKU NGAKONI AKU KAGET KUWI KUAT LAN AKU NGAKONI AKU KAGET DENGAN KUAT KUAT LAN AKU NGAKONI KETETAPAN KUWI KUAT. Dening KANG KANG KANG KENE. Dening KANG KANG KANG KENE. A Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI KERING Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI Bahan Bakar KERING, KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GABUNGAN FUEL KERING, PANAS KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN Dhuwur KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN PEMENANG LINGKUNG WEATHER PANAS LAN WIS Dhuwur WEATHER WEATHER LAN HEBAR SING PEDAR WEATHER LANJUT PANAS NGGOLAK WEATHER LANJUT PANAS NGGERAKake dhisik. SEBARKAN PERINGKAT. SEBARKAN PERINGKAT. >> SEBARKAN PERINGKAT. >> MY SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI SEBARKAN PERINGKAT. >> SIRING ATIK SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI SINGIKU SAKA SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI ATIK SENI >> ATI ATIK SENI >> ATI ATIK SENENG Dinten Senen >> SINGKING SINGIKU DINING JENENG SENENG >> SIRING ATIK ING SENENG SENENG ING LABOR >> SINGKING SINGIKU DINING SENENG SENENG ING DINENGGU KERJA >> SINGKING SINGIKU DINING SENENG SENENG ING IKI KERJA Nalika >> SINGKING SINGIKU SORE APERNEN SENEN ING IKI LABOR Nalika SABTU ING APA KERJA Nalika SABUK DINENYA BASA APIK KANGENIN SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUT NGANGGO SABUK DINENYA ING BASA APIK APIK MENANG PUNIKA KANGGO SABUK DINENYA BASA APIK KANGENIN MENANG KETATU SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUT MENANG NGANGKUT KAYA SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUTING MENANG KANGGO Kuwat banget PEMENANG SANGAT KUAT PEMENANG NGANGGO KUAT KAYA PEMENANG KANGGO KUAT KANGGO KAYU PEMENANG KANGGO KUAT KANGGO KAYU PEMENANG NGANGGO KUAT KANGGO KAYU PEMENANG NANGKU KANGGO KAYU BANYU-WAYANG ING BALAPARAKU PEMENANG NANGKU KENCI KANGGO KAYU ING BALAKU ING JAMU KANG WIS DI RUMAHKU KAYU ING RUMAHKU NGANGGO KANG WIS DI RUMAHKU KANGGO BENGKUNG KANG KAYU DI RUMAH KANGGO BENGKENG LAN KANG WIS DI RUMAH INGKU NGGANDONG LAN CANGKUR KANG WIS DI RUMAH INGKU KANGGO BENGKUNG LAN CANGKANG BENGKUNG LAN CANGKUR-CAMPUR KANGGO BENGKUNG ORA LAN BRANCHES PECAH BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO MATI BENGKUNG ORA LANANG CABANG KECIL LAN BENGKUNG LAN CANGKUR-CAMPUR KECIL LAN BULAN BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO Rusak banjur IKI BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO MATI LAN LANGIT Mecah lan banjur langit PUTUS LAN IKI LANGIT NGISI Mecah lan banjur langit diisi PUTUS LAN LANGIT LANGIT KISU NGISI. ISI KANG ROKOK. ISI KANG ROKOK. OVER ISI KANG ROKOK. Liwat A ISI KANG ROKOK. Liwat sewulan ISI KANG ROKOK. Liwat SEBULAN AJA ISI KANG ROKOK. Liwat Sasi WULUH KANGGO ISI KANG ROKOK. Liwat Sasi WULUH KANGGO KABEH Liwat Sasi WULUH KANGGO KABEH Liwat Sasi WULUH ING KABEH PRAKTIS Liwat SEBULAN AJA KANGGO TANPA PRAKTIS, Liwat A WULANG KANTOR FOR ALL TUJUAN PRAKTIS, THE Liwat SEBULA PATUNG KANGGO TANPA PRAKTIS, GANGSA TUJUAN PRAKTIS, API TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBIJAKAN TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA IKI TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBIJAK KALAH TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA KALAH TUJUAN PRAKTIKAL, MUSIM KEBUNGA LAMPU KANGGO TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA KANGGO KANGGO SEASON OVER WITH kanggo SEASON Luwih KANGGO PASIFIK SEASON LAMPU KANGGO PORIFIC NORTHWEST. PORIFIC NORTHWEST. PORIFIC NORTHWEST. >> PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, WE PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, KAMU BOLEH PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, KITA BENAR PORIFIC NORTHWEST. >> Luwih becik, kita bisa uga mbungkus >> Luwih becik, kita bisa uga mbungkus >> BAIK, KITA BISA BISA BISA >> BAIK, KITA BISA NYAUTA KITA >> Luwih becik, kita bisa uga mbubuti kekarepan kita >> BAIK, KITA BISA NANGKIR SEASON WILDFIRE KITA >> BAIK, KITA BISA NYAUTA MUSIM WILDFIRE KAMI >> BAIK, KITA BISA NANGISAN MUSIM WILDFIRE KAMI ING INI UP SEASON WILDFIRE KAMI ING ING UP SEASON WILDFIRE KAMI ING ING OREGON. OREGON. OREGON. IKU OREGON. IKI A OREGON. IKI BEDA OREGON. KANGGO CERITA Beda OREGON. KANGGO CERITA Beda ing KANGGO CERITA Beda ing KANGGO CERITA BEDA ING KALIFORNIA. KALIFORNIA. KALIFORNIA. >> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep KALIFORNIA. >> KALIFORNIA TETAP KERING. >> KALIFORNIA TETAP KERING. >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku KANGGO >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA Udan >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA UUK ING >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA UUK ING NGAPAK >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku Katon Ora Udan Yen Katon Aku Katon Ora Udan Yen Katon Aku ndeleng ora udan ing ngarsane. Dheweke. Dheweke. KANGGO Dheweke. KANGGO WIS Dheweke. Dheweke wis ana ing sangisore Dheweke. KANGGO NGANGGO A Dheweke. KANGGO BANYU KAPET KANGGO BANYU KAPET KANGGO KANGGO NGANGGO Luwih Akeh KANGGO NGANGGO LINGKUNG LANJUT Wong-wong mau isih ana ing sangisore mili aliran njaba. OF ALUR OFFSHORE. OF ALUR OFFSHORE. IKI OF ALUR OFFSHORE. IKI CEPAT OF ALUR OFFSHORE. ANGIN sing Luwih gampang OF ALUR OFFSHORE. KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG GAMPANG KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG APA KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO KITA KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG KANGGO APA KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO INGKU ING kene KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO INGKU ING kene SAMA KANG APA ING KANG SENE SAMA KANG APA ING ING INI SAMA KANG APA INGKU ING ING PALIFIK SAMA KANG APA INGKU ING INI DI PALIFIK NORTHWEST. THE PORIFIC NORTHWEST. THE PORIFIC NORTHWEST. LAN THE PORIFIC NORTHWEST. LAN KANGGO THE PORIFIC NORTHWEST. LAN IKU THE PORIFIC NORTHWEST. LAN KANGGO LANGSUNG THE PORIFIC NORTHWEST. LAN SING INGKUNG NYAWANG LAN SING INGKUNG NYAWANG LAN KANGGO NGALAMI LANGSUNG Kahanan LAN SING PUNYA NGALAMI KAYU KERING LAN KANGGO NGARAMAKE Kahanan LANGSUNG LAN KANGGO NGARAMAKE LANGSUNG KAYU KANGGO RI. SYARAT KERING ING KENE. SYARAT KERING ING KENE. >> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN SYARAT KERING ING KENE. >> LAN GOLEK SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING KABEH >> LAN Katon ING KABEH >> Lan Nggolek bagean pungkasan >> Lan Katon ing bagean pungkasan saka >> LAN Katon ING Bagean pungkasan iki >> Lan Katon ing bagean pungkasan taun iki, >> Lan Nggolek bagean pungkasan taun iki, IT >> Lan Katon ing bagean pungkasan taun iki, ora Bagean saka taun iki, ora Bagean taun iki, ora katon Bagean taun iki, ora katon karo ibu Bagean taun iki, ora katon karo sifat ibu Bagean saka taun iki, ora katon karo sifat ibu BAGIAN ING TAHUN INI, ORA KETAMPAKAN ALAM IBU TAMPILAN ALAM IBU arep TAMPILAN ALAM IBU arep MUNCUL ALAM IBU TAMPILAN ALAM IBU Bakal KURUS TAMPILAN ALAM IBU KANG BENER TAMPILAN ALAM IBU KANG BENER A TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGERI TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGARA TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGARA KANGGO KANGGO Negara sing duwe KANG BENER KANGGO NEGERI sing WIS WIS KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng KANG BENER KANGGO NEGERI sing wis ndeleng KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng dhewe KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng sejarah sejatine dhewe-dhewe Wis Katon SEJARAH Dhewe Wis Katon Geni HISTORIK dhewe WIS KANGGO WENI KEBUNJAWI KABEH. MUSIM KEBAKARAN. MUSIM KEBAKARAN. THE MUSIM KEBAKARAN. THE OCEANIC MUSIM KEBAKARAN. SIJIL OCEANIK MUSIM KEBAKARAN. SIKLUS OCEANIK IKU MUSIM KEBAKARAN. CYCLE OCEANIC SAIKI MUSIM KEBAKARAN. CYCLE OCEANIK KANGGO NGANGGO CYCLE OCEANIK KANGGO NGANGGO SIKLUS OCEANIK KANU MBADHAK SIKLUS OCEANIK SAIKI KOWE WI WIS SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING A SIKLUS OCEANIK NGADI WIS WIS ING LA SIKLUS OCEANIK NGADI WIS WIS ING LA NINA SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS WIS ING LA NINA LAN SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING LA NINA LAN SIJI SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING LA NINA LAN SIJI LA Wis ing LA NINA LAN SIJI LA Wis ing LA NINA LAN SIJI LA NINA Wis ana ing LA NINA lan satunggaling acara LA NINA WIS ING LA NINA LAN SATU LA NINA NGALAMI TIKISIK. NINA OLEHIKAL TIKISIK. NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> SELATAN NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> KALIFORNIA Kidul NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> KALIFORNIA SELATAN tetep >> KALIFORNIA SELATAN tetep >> KALIFORNIA SELATAN tetep garing. KERING KERING THE KERING SELATAN KERING PLAIN SELATAN, KERING PLAIN SELATAN, THE PLAIN SELATAN, THE PLAIN SELATAN, SELATAN PLAIN SELATAN, BARU SELATAN PLAIN SELATAN, WETAN SELATAN TETEP PLAIN SELATAN, WETAN SELATAN TETAP KERING. ROCKIES SELATAN tetep garing. ROCKIES SELATAN tetep garing. >> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANGGO >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANGGO WILDFIRE >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANG WILDFIRE SEASON >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON IKI >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON IKI >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO GOLEK >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO WIS, >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO KABEH, KUTUT >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON KANGGO KABEH, CREWS Nindakake >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO KAPET, CREWS TERUS GAMBAR, CREWS TERUS GAMBAR, CREWS TERUS GAMBAR, CREWS Terus digawe GAMBAR, CREWS Terus Nggawe Kemajuan GAMBAR, CREWS Nerusake Nggawe Kemajuan GAMBAR, CREWS Nerusake NGgo Kemajuan Telu GAMBAR, CREWS Terus Nggawe kemajuan ing Telung Gedhe KANGGO NGGALAKAKE PROGRES ING TIGA BESAR KANGGO NGGALAKAKE PROGRES ING TIGA BESAR KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR MASIH MASIH KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR PERUTUS MASIH MASIH KANGGO NGGO MENGGUNAKAN PROGRES ING TIGA BESAR BESAR, MASIH MASIH NGASAK KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR PERUTUS MASIH NGECAM ING KAKI AWEWE IS MASIH NGECOK ING KAMI MULA MASIH NGECOK ING KAWON. Area Area THE Area THE RIVERSIDE Area KEBIJAKAN RIVERSIDE Area GANGGU RIVERSIDE LAN GANGGU RIVERSIDE LAN GANGSA LAN KLACKAMAS NEGERI GUNUNG LAN KLACKAMAS NEGERI BANYU LORENG LAN CLACKAMAS IKI NEGIERI BANYU LORI DAN CLACKAMAS SAIKI NEGARA BERSIH lan KLACKAMAS ING RIVERSIDE SAIKI 72 NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 SENI KANDUNG NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN KONTEN ING NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN KONTEN ING MARION PERCENT KONTEN ING MARION PERCENT KONTEN ING NEGARA MARION. Negara. Negara. THE Negara. THE BEECHY Negara. THE BEECHY CREEK Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK IKI Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 PERSEN KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 PERCENT KANDUNG KEBIJAKAN BEECHY CREEK IKU 80 PERCENT KANDUNG LAN KEBIJAKAN BEECHY CREEK KANGGO 80 PERCENT KONTEN LAN PERCENT ngemot lan PERCENT KONTEN LAN LIONHEAD PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA MARION BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LIONHEAD KEBANGSA ING KEDUA MARION LAN BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN LYNN BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN MASIH KEBANGSAAN LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN, KAMUNG KANGGO LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 wae LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 PERATUS LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 SENTEN INI. 46 PERCENT KANDUNG. 46 PERCENT KANDUNG. >> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KAMI 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT A 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT KECIL 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik >> LAN KAMU NGANGGO RASA Udan Sithik >> LAN KAMU NGANGGO RASA SIKIT Udan >> LAN KAMU NGANGGO RASA KECIL Udan ing Udan >> Lan KAMI NANGGO SEDIKU SIKIT UANG ING >> LAN KAMU NGANGGO RASA SIKIT Udan ing Suwene Saka mangsa udan ing pungkasan OF THE HUTAN HUJAN ING MINGGU Pungkasan Saka mangsa udan ing minggu pungkasan utawa OF THE HUTAN HUJAN ING MINGGU Pungkasan Utawa. MINGGU ORA KAYA. MINGGU ORA KAYA. IKI MINGGU ORA KAYA. IKI IKI MINGGU ORA KAYA. IKI A MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO VISI MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO VISI MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO PITILING ING MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO PITILING Dhewe IKI KANGGO PITILING Dhewe IKI IKI IKI ASTORIA IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING NGISI IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING KANGGO KENE IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING KANGGO Katon ASTORIA ING KENE KANGGO Katon ASTORIA ING KENE KANGGO Katon KECIL ASTORIA ING KENE KANGGO Katon KANGGO A ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPANG KECIL ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPIL KANGGO KLIK ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPAK KANGGO KLUWIT ASTORIA ING KANGGO KANGGO NAMPANG KECIL KANGGO KLUWEH ING KENE. KANGGO KLUWIT Sithik ANA. KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo KANGGO KLUWIT Sithik ANA. NANGING Akeh KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh IN KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh ING KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh ing PORTLAND Nanging kanggo akeh ing PORTLAND Nanging kanggo akeh ing METRO PORTLAND NANGING KANGGO Akeh ING WILAYAH METRO PORTLAND NANGING BANYU-BENENG ING WILAYAH METRO PORTLAND, INGKANG NANGING Akeh wong ing wilayah PORTLAND METRO saiki NANGING APA SING APA ING WILAYAH METRO PORTLAND ING ANA NANGING Akeh wong ing wilayah PORTLAND METRO saiki pancen METRO Area Dina iki pancen nyata METRO Area Dina iki pancen apikan METRO Area Dina iki pancen apikan METRO Area Dina iki pancen ucul tenan METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget karo sawetara METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget, uga ana sawetara tugel HARI JATUH NIKI BECIL DAY FALL NICE KANGGO BEBERAPA KANGGO HARI GUGUR CECIL KANGGO BEBERAPA KANGGO SUNSHINES. KANGGO SUNSHINES. KANGGO SUNSHINES. Ayo Ayo KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa KANGGO SUNSHINES. Ayo padha mlebu KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa ing CHRIS KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, WE Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, KAMU Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ya, CHRIS, KAMU Miwiti Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ya, CHRIS, KITA Miwiti Ya, CHRIS, KITA Miwiti YA, CHRIS, KAMU Miwiti NINGALI YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA YEAH, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA BISA YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO NGARASA NGISI IKI YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA NGISI SHIFT IKI YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO NGANGGO NGANGGO NGANGGO IKI Deleng RASA NGAPAK IKI ING Katon RASA NGAPAK IKI ING Katon RASA NGAPAK IKI IKI WIS Katon RASA NGAPAK IKI ING WESI KANGGO RASA NGISI SHIFT IKI ING MUSIK ING KENE. MUSIM ING KENE. MUSIM ING KENE. >> MUSIM ING KENE. >> Ya, MUSIM ING KENE. >> Ya, Kayane MUSIM ING KENE. >> Ya, KAYU MUSIM ING KENE. >> YEAH, KAYA ROTA MUSIM ING KENE. >> YEAH, KANG KANGGO GUNUNG BOTOL >> YEAH, KANG KANGGO GUNUNG BOTOL >> YEAH, KANG KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO LAN >> Ya, KANGGO KANGGO LANGSUNG KANGGO LAN >> YEAH, KANG KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN >> YA, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN >> YA, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN KABEH >> Ya, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN KABEH LAN PUMPKINS LAN SAKA Kuwi LAN BOMBONG LAN KABEH KABEH. STUFF STUFF OH STUFF OH YEAH. OH YEAH. OH YEAH. YEAH. YEAH. YEAH. YEAH. YEAH. YEAH. LAN YEAH. LAN KITU YEAH. LAN KAMU NGANGGO YEAH. Lan kita bakal luwih akeh YEAH. Lan Kita bakal udan luwih akeh YEAH. Lan Kita bakal luwih udan ing YEAH. Lan kita bakal luwih udan ing Lan kita bakal luwih udan ing Lan Kita bakal udan luwih akeh ing ramalan. Ramalan Ramalan OF Ramalan Mesthi wae Ramalan BRITNEY KURSUS Ramalan BRITNEY KURSUS WE Ramalan BRITNEY KURSUS KAMI BRITNEY KURSUS KAMI BRITNEY KURSUS ING KANGGO GOLEK BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK KAKI BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK Udan BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK MUSIM Udan BRITNEY KURSUS KAMU MUKA MUSIM Udan KANG SINI Mlebu ing Musim Hujan KAMI MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING ING PASIFIK MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI DI UTARA PALIFIK MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI DI PALIFIK NORTHWEST MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING ING ING LANGIT PALIFIK SEPERTI KITA ING PORIFIC NORTHWEST AS WE ING NORTHWEST PACIFIK sing Katon ING NORTHWEST PACIFIC KANGGO Katon KANGGO LANGSUNG ING NORTHWEST PALIFIK ASU KANGGO KANGGO LANGSUNG ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO LANGSUNG A ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO DARI CERITA ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO KANGGO DAYU CERITA ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO MUNCUL KANGGO CERITA Katon LANGSUNG SANG CERITA KITA KANGGO Katon LANGSUNG Saka CERITA KITA KANGGO Sawetara Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE SAKA SALIRA Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE ING ANTARA Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE ING WENGI UTARA Sawetara sinar matahari ing sisih Lor Sawetara sinar srengenge Oregon sisih Lor Sawetara sinar srengenge ing pantai Oregon Lor Sawetara sinar matahari ing sisih Lor Oregon, sing luwih cedhak Sawetara sinar srengenge ing pantai Oregon Lor uga saiki. OREGON COAST EARLIER Dinten iki. OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging THE OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging klompok OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging CLOUDS Duwe OREGON COAST EARLIER Dinten iki. NANGING CLOUDS WIS GOLEK OREGON COAST EARLIER Dinten iki. NANGING CLOUDS WES GOLEK NANGING CLOUDS WES GOLEK Nanging klompok wis muter maneh ing NANGING CLOUDS WIS GOLEK ING A NANGING CLOUDS WIS GOLEK BALIK ING PRECURSOR Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge sadurunge, Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge sadurunge, sawetara ING PRECURSOR YA, Sawetara ING PRECURSOR YA, Sawetara Udan. Udan Udan KABEH Udan KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. THE KABEH KANGGO. WET KABEH KANGGO. MUSIM WET, KABEH KANGGO. MUSIM WET, KITA KABEH KANGGO. MUSIM WET, BIASA KAMI MUSIM WET, BIASA KAMI MUSIM WET, Udan normal kita MUSIM WET, Udan normal kita ing MUSIM WET, RAINFALL NORMAL KAMI DI PORTLAND MUSIM WET, RAINFALL normal kita ing PORTLAND lan RAINFALL IN PORTLAND lan RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER RAINFALL IN PORTLAND LAN OKTOBER IKU TIGA RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER Babagan Telung Inci RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER Babagan Telung inci lan OKTOBER Babagan Telung inci lan OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur OKTOBER Babagan Telung Inci banjur kuwi OKTOBER Babagan Telung inci lan banjur sing JUMPS OKTOBER Babagan Telung Inci banjur mungel OKTOBER Babagan Telung Inci banjur mung nganti tekan kana OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur luwih akeh OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur luwih akeh tinimbang luwih Banjur sing JUMPS luwih saka Banjur sing JUMPS luwih saka limang Banjur sing JUMPS nganti luwih saka limang lan Banjur sing JUMPS nganti luwih saka limang lan A Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan sithik Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan inci cilik Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan sawetara INCHES LIMA LAN INCI SEPAT ING APA LIMA LAN INCI SEPAT ING NOVEMBER. NOVEMBER NOVEMBER NOVEMBER NOVEMBER NOVEMBER IKI NOVEMBER NOVEMBER IKU NOVEMBER NOVEMBER IKU WETTEST NOVEMBER NOVEMBER IKU WULAN WETTEST NOVEMBER IKU WULAN WETTEST NOVEMBER IKU WULANG SENENG-SENENG NOVEMBER IKU WULT WETTEST ING NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST INI NOVEMBER IKI WULAN SENI WETTEST ING ARAH NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST ING ARAH ING Saka taun ing Rata-rata ing Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND Saka taun ing Rata-rata ing Portland Ditindakake Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND ora ditututi ING TAUN ONLINE ING PORTLAND DITUTUP ORA IKU Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND Tindakake ora adoh banget PORTLAND DITUTUP ORA KECIL PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIGA PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIGA PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER WITH PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER KANG SING PISAH BEHIND BY DECEMBER Kanthi meh BEHIND BY DECEMBER Kanthi Luwih Lima BEHIND BY DECEMBER Kanthi meh LIMA lan BEHIND BY DECEMBER Kanthi Luwih LIMA Lan A TINGGALING DECEMBER KANG SING PALING LIMA LAN SEPISAN TINGGALING DECEMBER DENGAN SINGLING LIMA LAN INCI SING PEDAK. LIMA LAN INCI SEPAT. LIMA LAN INCI SEPAT. LAN LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KITA TIPIK LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KITA TISIK MULAI LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI TYPICALLY Miwiti LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI TYPICALLY Miwiti Golek LAN KAMI TYPICALLY Miwiti Golek LAN KAMI TYPICALLY miwiti kanggo ndeleng LAN KITA TISIK MULAI KANGGO MUNGGU LAN KAMI TYPICALLY MULAI KANGGO MUNCIT GUNUNG LAN KAMI TYPICALLY MULAI KANGGO MUNJUK GUNUNG SNOWFALL GUNUNG SNOWFALL Dadi GUNUNG SNOWFALL dadi luwih GUNUNG SNOWFALL dadi luwih akeh GUNUNG SNOWFALL dadi luwih asring GUNUNG SNOWFALL Dadi LALAKI KEREN LAN SNOWFALL MOUNTAIN JADI LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT Luwih LEBIH FREQUENT LAN LEBIH LANJUT LALAKI LEBIH LANJUT LAN Luwih abot Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT Luwih LEBIH KEREN LAN LEBIH LANJUT KAYA KITA Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANG KITU Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANG INGKE Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANGGO NOVEMBER HEBAT INGKANG KANGGO NOVEMBER HEBAT AS KANGGO NOVEMBER LAN HEBAT KANGGO NOVEMBER LAN KOWE HEBAT SAKING NGANGGO NOVEMBER LAN Kowe NGERTI, HEBAT SAKING NGANGGO NOVEMBER LAN Kowe Ngerti, IKU HEBAT KANGGO NGANGGO NOVEMBER LAN KOWE NGERTI, KANG INGKAT HEBAT KANGGO NGANGGO NOVEMBER LAN KOWE NGERTI, KANGGO SAKA Lan sampeyan ngerti, iku mesthi LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK SKI LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK ING RESORT SKI LAN Kowe NGERTI, IKU SAKA GOLEKAN SKI RESORTS UP LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK ING RESEP SKI SAIKI Mugo-mugo SKI RESORTS SAIKI Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GAMPANG Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GABUNG Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GABUNG LAN Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GAMPANG GUNUNG LAN ING Mugo-mugo SKI RESORTS MUNGGU GUNUNG LAN ING BANYU MOUNT MOOD LAN ING Akeh MOUNT MOOD LAN ING LOKASI Akeh MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh sing ana ing MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh sing tekan sisih Lor LOKASI SAKA WETAN UTARA LOKASI WIS TANPA UTARA LOKASI Kasedhiya UTARA UTARA LOKASI Kasedhiya sisih Lor UTAWA DIBUKA LOKASI Kasedhiya sisih Lor UTAWA DIBUKA LOKASI Kasedhiya UTARA UTARA AKU DIBUKA KANGGO Nuwun. KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA ORA KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL TO KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL GOLEK KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL GOLEK A CARA TOO AWAL GOLEK A CARA NGALAMI KANGGO Gawe Prediksi CARA SINGAPU KANGGO Gawe PREDICTION CARA SINGAPU KANGGO Gawe Prediksi Ngono CARA SINGAPU KANGGO Gawe PREDICTION BISA. PREDICTION DUWE. PREDICTION DUWE. Nanging PREDICTION DUWE. Nanging aku PREDICTION DUWE. Nanging aku bisa PREDICTION DUWE. NANGING AKU NGANGGO PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NULITAKAKE Kowe PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NITUTUKAN IKU PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NULITAKAKE KAMU PREDICTION DUWE. Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita udan Nanging aku bisa ngandhani yen awake dhewe udan Nanging aku bisa ngandhani yen awake dhewe udan ing Nanging aku bisa menehi katrangan yen kita udan ing ramalan Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake udan ing ramalan lan Nanging aku bisa menehi katrangan yen kita udan ing ramalan lan bisa uga Udan ing ramalan lan MUNGKIN Udan ing ramalan lan bisa uga sawetara Udan ing ramalan lan bisa uga luwih dhuwur Udan ing ramalan lan bisa uga sawetara pilihan sing luwih dhuwur Udan ing ramalan lan bisa uga ana sawetara pilihan sing luwih gedhe Sawetara SNOWS ELEKSI sing luwih dhuwur Sawetara pamilihan sing luwih dhuwur nuli sesuk. ESOK. ESOK. Ayo Ayo ESOK. Ayo Ayo ESOK. Ayo njaluk sampeyan ESOK. Ayo Kowé mlebu ESOK. AYO GOLEK GOLEK GOLEK ESOK. Ayo Ayo Nggawe CAST FUTURE Ayo Ayo Nggawe CAST FUTURE Ayo Ayo Nggawe Nyata Nyata Ayo Ayo Nggawe Cepet Cepet Cepet. CEPAT NYATA. CEPAT NYATA. THE CEPAT NYATA. THE RESTA CEPAT NYATA. TANPA CEPAT NYATA. TANPA Bengi-Bengi CEPAT NYATA. TANPA MALAM INI CEPAT NYATA. TANPA Bengi-bengi iki klompok TANPA Bengi-bengi iki klompok WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK IKI LAN WENGI MALAM ING BENGKEL KLOSIK LAN KITA WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK LANJUT KOMPUTER KAMI WENGI MALAM ING BENGKEL CLICKDS MODEL LAN KOMPUTER KAMI MODEL KOMPUTER LANJUTAN MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO Nuduhake MODEL KOMPUTER KOMPUTER KAMI NAMPAK KANGGO MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO NUNJUKI SANGKLUNG KLIK KANGGO Nuduhake SOMBONG KLIK KANGGO NUNJUKI SATU BANYAK SPRINKLES KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES sing nempuh KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NING PALING UTAMA KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NGGABI OREGON UTARA KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NGGABI OREGON UTARA UTARA NGGABUTI OREGON UTARA UTARA NGGABI PALING PALING OREGON UTARA NGGABUTI OREGON UTARA WENGI Wengi iki NGGABI OREGON UTARA WENGI PALING Wengi NGGABI OREGON UTARA WENGI PALING WENGI DENENGE NGGABUTI OREGON UTARA WENGI ING BENGI WENGI WENGI Bengi-Bengi NENG SING AING Bengi-bengi NENG SING AUM WENGI Bengi-Bengi NENG SINGA WENGI SESUKU Aku Bengi-Bengi NENG SINGIKU WENGI SESUKU MUNIKU Bengi-bengi NENG SING AUM WENGI SUKU SINGIKU KITA KITA Bengi-bengi NING SINGA WENGI SUKU SINGIKU KITA KITU Bengi-Bengi NING SINGA WENGI WENGI MUNG SING KUWIT KAKU NGADU SUKSES INGKU KITU KITU KESUARU Esuk Aku mikir yen bakal padha SUKSES INGKU KITU KITA GOLEK OREGON SUKSES INGKU KITU KITU NGGATENGI OLEGON COAST. PANTAI OREGON. PANTAI OREGON. LAN PANTAI OREGON. LAN Yen PANTAI OREGON. LAN Yen KITA KANGGO PANTAI OREGON. LAN Yen KITA ORA PANTAI OREGON. LAN Yen KITA GAK WET PANTAI OREGON. LAN Yen KITA ORA KANGGO PANTAI OREGON. LAN Yen KITA BISA NGANGGO PREDAWN LAN Yen KITA BISA NGANGGO PREDAWN LAN Yen KITA BISA NGANGGO JAM PREDAWN Lan yen kita ora bakal entuk jam predawa ing LAN LAMU KITU BOLEH DIKENANG DENGAN JAM PREDAWN IN PORTLAND Lan Yen Kita ora bakal entuk jam sadurunge sadurunge ing Portland, Lan yen kita ora bakal entuk jam predawa ing portofolio esuk, iku JAM ING PORTLAND ESOK, IT JAM ING PORTLAND ESOK, IKU JAM ING PORTLAND ESOK, IKU JAM ING PORTLAND ESOK, IKU WET JAM ING PORTLAND ESOK, IKU WONG SING CETAK JAM ING PORTLAND ESOK, AKU AKAN NGANGGO THEREAFTER. Bakal luwih cepet THEREAFTER. Bakal luwih cepet THEREAFTER. LAGI, Bakal luwih cepet THEREAFTER. ULANG, PRIMARIL Bakal luwih cepet THEREAFTER. ULANG, CAHAYA PRIMERI Bakal luwih cepet THEREAFTER. MANEH, Udan Cahya UTAMA Bakal luwih cepet THEREAFTER. MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN UTAWA MANEH, Udan Cahya PRIMARILY UTAWA UTAWA ULANG, Udan Cahya PRIMARILY UTAWA UTAWA MINGGU. Utawa kanggo dina Minggu. Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANGA Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT A Utawa kanggo dina Minggu. Luwih Saka BIT kasebut Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUTNE BENARNYA Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT KANGGO BENAR BET LEBIH LANJUT KANGGO BENAR BET Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki isih gampang Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki isih gampang Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan sampeyan Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan sampeyan bisa SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe BISA SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara warna biru SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru ing MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BIRU MATI MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING JIWA MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN ING SABAR MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN ING SAKING ASU JARING ING KENE SAKA JARING ING KENE SAKING KABEH JAUH INI SAKING FARGO WILIK KITA JAUH INI SAKING LANGSUNG FARGO LANGIT JAUH INI SAKING KABEH FARGO SKY CAMERA. NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih A NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih PRETTY NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih apik-apik NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi Isih NET PRESET SABTU Dadi Isih NET PRESET SABTU Dadi Isih NET PRICE APIK SABTU. MALAM. MALAM. Udan MALAM. Udan sesuk MALAM. Udan SESUK KOWE MALAM. Udan sesuk kowe 70 Udan sesuk kowe 70 Udan sesuk kowe 70 ramalan Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka Udan sesuk kowe 70 prakiraan bakal teka Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka mung Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka mung A Prakiraan sing Bakal Ditampa Mung A Prakiraan sing bakal kasedhiya mung sithik. BIT BIT >> BIT >> KABEH BIT >> KABEH. >> KABEH. >> KABEH. Nuwun >> KABEH. Nuwun sewu >> KABEH. Nuwun sewu >> KABEH. Nuwun sewu CHRIS. Nuwun sewu CHRIS. Nuwun sewu CHRIS. THE Nuwun sewu CHRIS. THE PORTLAND Nuwun sewu CHRIS. POLISI PORTLAND Nuwun sewu CHRIS. BIRO POLISI PORTLAND Nuwun sewu CHRIS. BUREA POLISI PORTLAND Matur BUREA POLISI PORTLAND Matur BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG IKI BUREA POLISI PORTLAND KANGGO NGAPAK BUREA POLISI PORTLAND KANGGO NGUBAH BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG ORA GAMPANG GAMPANG BUREA POLISI PORTLAND NURU GAMPANG GAMPANG KAYA BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG GOLEK GANTI KANGGO KANGGO KANGGO NARANG KANGGO KANGGO KANGGO GANTI KANGGO CARANE KANGGO KANGGO KANGGO NARANG GAMPANG KANGGO NANGSULI PROSES KANGGO GANTI KANGGO KANGGO Nangani PROTESI DASAR KANGGO GANTI KANGGO KANGGO Nangani PROTESI DASAR TANGAN NGRINDU DASAR HANDLES protes adhedhasar dhasar feed HANDLES protes adhedhasar dhasar saran saka HANDLES protes adhedhasar bathi saka TANGAN NGANGGOL LAKSAN BASED ING BEKAS saka komunitas kasebut. FEEDBACK Saka KOMUNITAS. FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG IKI FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB KANGGO KANGGO FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG APIK APIK FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG APIK APIK APIK PBB NGOMONG APIK APIK APIK PBB NGOMONG APIK APIK IKI SETIAP PEGAWAI PBB NGOMONG APIK APIK IKI SETIAP PEGAWAI A PBB NGOMONG APIK APIK KANGGO ASLI SETIAP PEGAWI TIGA PBB NGOMONG APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA APIK APIK ING Telu PBB NGOMONG APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA APIK APIK APA GUGI Telu. Petugas nomer telu. Petugas nomer telu. KANGGO Petugas nomer telu. KANGGO KANGGO Petugas nomer telu. KANGGO DIPERLUKAN Petugas nomer telu. Wong-wong kudu dijaluk Wong-wong kudu dijaluk KANGGO DIPERLUKAN PROMINEN Wong-wong kudu dijaluk tampilake kanthi PROMINEN Wong-wong kudu dijaluk tampilake PROMINEN kasebut SING PUNYA DIPERLUKAN KANGGO NAMPILake Nomer Kuwi PROMINEN Nampilake Nomer Sing TAMPILAN PROMINEN ING NOMOR IKU PROMINEN Nampilake Nomer Sing Dhewe PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMET PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMETS INI PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMETS sajrone rame ING HELMET Dhewe Nalika rame ING HELMET Dhewe sajrone Manajemen Akeh ING HELMET Dhewe KANGGO ACARA MANUWE. ACARA PENGELOLAAN. ACARA PENGELOLAAN. THE ACARA PENGELOLAAN. BUREAU ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NGOMONG ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene uga Biro iku jarene uga Biro iku jarene uga wis dipasang maneh BUREAU NGOMONG ORA IKU DITUGUL LIMA Biro iku jarene uga wis milih limang pejabat maneh Biro iku jarene uga wis milih limang pejabat maneh LIMA PEGAWAI DITUGUR Saking LIMA PEGAWAI REASSIGNED Saka PROTEST LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES KANGGO LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES KANG INVESTASI TUGAS PROTES KANG INVESTASI TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO MBESEK TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO INGGRIS CONCERNS Ditampa dening Gegayutan Ditampa dening Publik Gegayutan Ditampa dening Masyarakat Umum Gegayutan sing Ditampa dening Umume Publik Tentang Wong-wong mau Gegayutan Ditampa dening Umume Publik Tentang Pejabat kasebut. Publik babagan pejabat kasebut. Publik babagan pejabat kasebut. LAN Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU Publik babagan pejabat kasebut. LAN aku arep lunga Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU NGANGGO Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU NGGOLAK Publik babagan pejabat kasebut. LAN Aku bakal miwiti dhisik LAN Aku bakal miwiti dhisik LAN Aku bakal miwiti dhisik LAN Aku bakal miwiti dhisik kanthi iki LAN aku bakal miwiti dhisik nganggo tulung LAN Aku bakal miwiti dhisik kanthi milih iki. KANG MUNG KANGGO PILIH. KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA Gawe KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA NGAKAK KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA NGANGGO SUARA KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA GOLEK KANGGO DIDUNGENG WANITA NGOMONGAKE SUARANE WANITA GOLEK KANGGO KANGGO DIENGGO WANITA GOLEK KANGGO KANGGO WANITA GOLEK KANGGO KANGGO KANGGO PILIH PILIH WANITA GOLEK KANGGO KANGGO DENGAN DALAN PEMILIH WANITA GOLEK KANGGO KANGGO KANGGO DALAN PEMILIHAN Sakdurunge dina pemilihan karo Sakdurunge dina pemilihan karo Maret SEDIKING HARI PEMILIHAN Karo MARCHES SEKITAR Sadurunge dina pemilihan karo Maret ing saindhenging Sakedap dina pemilihan karo Maret sak negara SEDIKING HARI PILIHAN Karo MARCHES SAJA NEGARA LAN MARCHES ngubengi negara lan MARCHES ngubengi negara lan hak MARCHES ngubengi negara lan ing kene MARCHES ngubengi negara lan ing kene MARCHES ngubengi negara lan ing kene ing PORTLAND. KENE ING KENE ING PORTLAND. KENE ING KENE ING PORTLAND. KRISTAL KENE ING KENE ING PORTLAND. KOYOU CRYSTAL KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL NANGGO KITA KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL NGANGGO KITA CARA KOUMOU CRYSTAL NGANGGO KITA CARA KOUMOU CRYSTAL NGGETAKKE KITA TOKOT CARA KOUMOU CRYSTAL NGGATAKKU KITA KANGGO KECIL CARA KOUMOU CRYSTAL NGGALAU KITA KANGGO DITUNCUL INI SABAT CARA KOUMOU CRYSTAL NGGATAKKU KITA KANGGO DITUNCUL ING SABAT POINT. Downcast ing sawetara titik. Downcast ing sawetara titik. >> Downcast ing sawetara titik. >> KAMI Downcast ing sawetara titik. >> Kita prelu Downcast ing sawetara titik. >> KITA KUDU Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg takon Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg takon >> Kita kudu mandheg takon >> Kita kudu mandheg takon kanggo kita >> Kita kudu mandheg njaluk hak-hak kita >> Kita kudu mandheg njaluk hak-hak lan >> Kita kudu mandheg njaluk hak lan wiwitane >> Kita prelu mandheg njaluk hak-hak lan miwiti panjaluk HAK-HAK KAMU LAN AWAK PEMINTA HAK-HAK KAMI LAN MULAI Nuntut. Dheweke. Dheweke. THE Dheweke. Tembung-tembung Dheweke. Tembung-tembung saka Dheweke. Tembung-tembung W. Dheweke. Tembung-tembung W. Bill Dheweke. Tembung-tembung W. BILL RESONATED Tembung-tembung W. BILL RESONATED TEMBUNG WILING W. BILL RESONAT Tembung-tembung W. BILL RESONATED ING TEMBUNG WILING W. BILL RESONATED KANG CROWD TEMBUNG WILING W. BILL RESONATED ING WENGI SABTU TEMBUNG WILING W. BILL RESONAT ING WENGI SUKU SUKU KANG MUKA SUKU SUKSES KANGGO WENGI SUKU SUKSES AYA KUMPUL KANGGO WENGI SUKSES INGGU MUNG KUNCUL KANGGO WENGI SUKSES INGGU MUNG GAMPANG GAMPANG Karo rame dina sabtu isuk-isuk dikethok kanggo KANGGO WENGI SUKSES MUNGGU KANGGO KANGGO PDT GATHERED DownTOWN FOR PDX GATHERED DownTOWN FOR WADON PDX KUMPUL KANG KUNCI KANGGO BUDAYA PDX GATHERED Down TO THE UNity WANITA PDX GATHERED DownTOWN TO THE UNity WOMEN UNity MARCH FOR PERHATIAN WANITA KANGGO PERHATIAN WANITA NGADILAKAKE KEADILAN. Adil. Adil. >> Adil. >> Aku Adil. >> AKU Adil. >> Aku ing kene Adil. >> Aku ING KENE Adil. >> Aku ing kene kanggo promosi Adil. >> INGKI ING KENE PUNYA PROMOTI A >> INGKI ING KENE PUNYA PROMOTI A >> ING KENE INGKANG NGGAMAKI BEDA >> INGKI ING KENE NANGGO LAKON BEDA >> ING KENE INGKANG NGGUNAKAKE CARA BEDA >> ING KENE INGKANG NGGAMAKI Pikirane sing Beda. Beda Cara Pikirane. Beda Cara Pikirane. >> Beda Cara Pikirane. >> WONG Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG TUNGGAL Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG KOPREN Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG KOPREN >> WONG-WONG KOPREN >> WONG-WONG KUNCI KANGGO NGADANG >> WONG SING GOLEK KANGGO DIGUNAKAN >> WONG-WONG SENG GOLEK DHUWEK KANGGO WANITA >> WONG SOMBONG BERSAMA KANGGO MAJU KANGGO WANITA >> WONG SOMBONG BERSAMA NGADILAKEN HAK WANITA LAN JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN JANGGU KANGGO WONG WARNA LAN NGOMONG JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGADALAKEN JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGOMPUN NGANGGO NGADILAKEN KANGGO WANITA LAN NGADALAKAKE JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGOMPUN ING NGANGGO WENANG SPEAK metu nglawan saiki NGOMBUL LAWAN ING ADMINISTRASI SAIKI. ADMINISTRASI. ADMINISTRASI. DALIA ADMINISTRASI. DALIA BAYLE ADMINISTRASI. DALIA BAYLE ENCOURAGES ADMINISTRASI. DALIA BAYLE NGGALAKAKE ING DALIA BAYLE NGGALAKAKE ING DALIA BAYLE NGANGGO GOLONGAN DALIA BAYLE NGANGGO GOLEK TO DALIA BAYLE NGGALAKAKE AWAK KANGGO Mikir DALIA BAYLE ENGKRAK GANGGU KANGGO PIKIR DALIA BAYLE ENGKRAK GAGIH KANGGO PIKIR STRUKTUR GANGGIH KANGGO MIKIR STRUKTUR GANGGIH KANGGO MIKIR STRUKTUR ING GANGGIH KANGGO PIKIR STRUKTUR MASYARAKAT. KANGGO MASYARAKAT. KANGGO MASYARAKAT. >> KANGGO MASYARAKAT. >> MIKIR KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR KANGGO MASYARAKAT. >> ORA PIKIR KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR ORA KAYA KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIRNE ORA BENER KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIRNE ORA KENE >> PIKIRNE ORA KENE >> PIKIRNE ORA BANYAK A >> PIKIRNE ORA KANGGO TOPI >> PIKIRNE ORA BANYU-BENI Saka Pungkasan >> PIKIRNE ORA BANYU-BENAR saka PERSPEKTIF TOP Down >> PIKIRNE ORA BANYU-BENAR saka PERSPEKTIF TURUN TOP PERSPEKTIF TOP Down Nanging PERSPEKTIF TURUN NINGGAL Nanging NYATA PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka Bangunan PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka Nggawe PERSPEKTIF TURUN NINGGAL ORA KANGGO MEMBUUN KANGGO Sejatine Saking Mbangun Wong-wong mau Pancen Saka Nggawe Wong-wong mau Ing Pancen Saka Nggawe Wong-wong Ing Sejatine Saking Mbangun Wong-wong mau Sithik Banget Pancen Saking Mbangun Wong-wong mau ing Sakehing Bener Pancen Saking Mbangun Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti Sejatine Saking Nggawe Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti Kito Sejatine Saking Nggawe Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti Karo Kabeh SANG BOTOL PALING SAKTI KITA KABEH ING SAKING BANYAK SING APIK KITA Kasedhiya ING SEDIKU PISANE NGANGGO KITA KABEH ING SAKING BANYAK SING APIK KABEH KANGGO Nuduhake ING SAKING BANYAK SING APIK KITA KABEH KANGGO Nuduhake SANG BOTOL PALING SAKTI KITA KABEH KANGGO Nuduhake ING APA ING SAKING BANYAK SING APIK KITA KABEH KANGGO Nuduhake ING APA KANGGO Nuduhake ING APA KANGGO Nuduhake ING NGAPE MANFAAT GAMPANG KANGGO INGKANG MANFAAT KANGGO Nuduhake ING NGAPAK MANFAAT Kuwi KANGGO Nuduhake ING NGAPAK MANFAAT MASYARAKAT IKI KANGGO Nuduhake ING NGAPAK APA KEUNTUNGE MASYARAKAT INI. MANFAAT MASYARAKAT IKU. MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke ana siji MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke salah sawijine MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke salah sawijine >> Dheweke salah sawijine >> Dheweke minangka salah sawijining juru wicara >> Dheweke salah sawijine juru pidato dina Setu. Juru Bicara SABTU. Juru Bicara SABTU. IKI Juru Bicara SABTU. TAUN INI Juru Bicara SABTU. ACARA TAUN INI Juru Bicara SABTU. ACARA ING TAUN IKI Juru Bicara SABTU. ACARA ING TAUN INI DIANGGUNG ACARA ING TAUN INI DIANGGUNG ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPENTUK ACARA ING TAUN INI DIANGGO LAN DIPUNCI ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPUNCI BIPOC ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPUNANG DADI WANITA BIPOC. LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. Aku LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. Aku BISA LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NYARI LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG KOWE LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG IKI LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG IKI A LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NYAJARAKE KANGGO KETENTUAN AKU BISA NYAJARAKE KANGGO KETENTUAN Aku bisa menehi katrangan minangka turunan saka SAYA BISA NULISAKEN KANGGO KANGGO KANGGO IKI SAYA BISA NULISAKEN KANGGO KANGGO TANPA TANAH INI AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI AKU BISA DITULUTKE KANGGO KANGGO KANGGO TANPA IKI IKI AKU BISA DITENANGKE KANGGO KANGGO TANPA TANPA IKI ING KENE AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI ING KENE AKU AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI INGKI INGKU TANPA TANPA ING INI INGGRU AKU TANPA TANPA ING INI INGGI AKU TANPA TANPA ING INI INGKANG INGKU GOLEK TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT INGKANG TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT INGKU TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT ING TENAK NENAK Saking papan dununge simbah-simbah SAKING TEMPAT ING TUMU PUNIKA SAKING TEMPAT INGKU NING KALIWUN. SAKING SAKA. SAKING SAKA. ORGANISER SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN Matur SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKI ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKI A ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM TO ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKKE ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO MBADHAK ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO MBADHAKE ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA WANITA ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA WANITA ING SUARA WANITA ING SUARA AWEWE ING DITAMPAK SUARA WANITA ING KOMUNITAS sing DITINDAK. KOMUNITAS sing ditindhes. KOMUNITAS sing ditindhes. >> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku Rasane KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku Rasane KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa iki KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa bener iki KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa yen saiki bener >> Aku rumangsa yen saiki bener >> Aku rumangsa yen hak iki saiki >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen ora bener >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen ora ana >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen paling penting Pancen PALING PALING Pancen Penting Penting Pancen Wancine PALING Penting Pancen Wancine PALING PENTING Pancen Wancine PALING PENTING DATANG Pancen WAKTU PALING PENTING KANGGO DATENG WAKTU PENTING KANGGO BERSAMA WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURI WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURake KABEH WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN GAMPANG KABEH WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURake KABEH WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURKAN KABEH GOLEK LAN AMPLIFIKASI KABEH Swara Lan AMPLIFIKASI KABEH SUARA KITA LAN LAN AMPLIFIKASI KABEH SUARA KAMU LAN Gawe LAN AMPLIFIKASI KABEH SUARA KAMU LAN GAMPANG GANTI. LAN GAMBAR. LAN GAMBAR. LAN LAN GAMBAR. LAN SAMBAR LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI Nindakake LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI ORA LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI ORA DATANG LAN KANG GANTI ORA DATANG LAN KANG GANTI ORA BENENG LAN KANG GOLEK ORA GAMPANG NGALAMI MALAM LAN KANG GOLEK ORA LAMPU NGALAMI LAN KANG OWAH ORA LAMPU NGALAMI GOLEK DALAM WENGI ENGGRIS GAGIH OVERNIGHT ENGGRIS ING GAMPANG OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO NGleksanani OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO LAKU OVERNIGHT ENGLIKASI GAMPANG GOLEK NGOPI SIVIKO OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO NGleksanani Tugas Sipil. KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING WETAN KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> Ing sawetoro wektu WE KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING WETA KITA Duwe KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> Ing sawetoro wektu kita kudu >> Ing sawetoro wektu kita kudu >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake APA >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae GUNAKAN ALAT KANGGO APA GUNAKAN ALAT KANGGO APA APA GAMPA ALAT KANGGO APA KANGGO GAMPA APA ALAT KANGGO KANGGO TRESNA GAMPA APA ALAT KANGGO KANGGO TRESNA GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO TRESNA KABEH GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO TRESNA KABEH GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO KANGGO TRESNA KABEH KANGGO TRESNA KABEH KANGGO TRESNA KABEH sing apik KANGGO TRESNA KABEH sing apik KANGGO TRESNA KABEH KANG APIK ING KANGGO KANGGO TRESNA KABEH sing apik ing jagad iki. Apik ing Jagad iki. Apik ing Jagad iki. PLEASE Apik ing Jagad iki. PILIH PILIH Apik ing Jagad iki. KANGGO Milih CRYSTAL Apik ing Jagad iki. PILIHEN PILIHEN CRYSTAL GOODWAY Apik ing Jagad iki. PILIH PILIH CRYSTAL GOODWAY KGW PILIH PILIH CRYSTAL GOODWAY KGW PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA PILIH MILIH KEPALA WARTA CRYSTAL GOODWAY PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA WONG PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA KANGGO WONG Sopo PAWARTA KEPALA KANGGO WONG Sopo WARTA KEPALA KANGGO WONG SING NGGUNAKAN PAWARTA KEPALA KANGGO WONG SING NGGUNAKAKE PAWARTA KEPALA KANGGO WONG KANG NGGUNAKAN HAWTHORNE PAWARTA KEPALA KANGGO WONG KANG NGGUNAKAKE Jembatan HAWTHORNE. NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO KANGGO NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO DITUTUP NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO ditutup NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO DITUTUP GAMBAR KANGGO DITUTUP GAMBAR KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI PENCARIAN KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR Miwiti KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR MULAI NOMO SIAM PENYELENGGAN MAWAT NING WULUH NAMA PENYELENGGAN MIMPUL SENAM PENYELENGGAN MIMPUN SING ENAM ENjing. SESUKE. SESUKE. IKU SESUKE. IKU MINGGU SESUKE. IKI SENENG MESU. IKI SENENG MESU. IKI SENENG MESU. MULTNOMAH IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH NGOMONG IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH KANGGO NEGARA MULTNOMAH KANGGO NEGARA MULTNOMAH KANGGO PANUTUP NEGARA MULTNOMAH KANGGO MATI PANUTUP NEGARA MULTNOMAH KANGGO PANUTUP BISA LAST NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO LAMPU NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO WIS NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO LAMPUNG KAYU PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGETIKA PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGanti pungkasan PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGANTI PANUTUP BISA TERAKHIR NGALAMI IKI PALING ENAM

Crita paling dhuwur 5pm 10-17-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167">SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="2.236"> SAIKI ATU</text>
<text sub="clublinks" start="7.007" dur="0.2"> SAIKI LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="7.207" dur="0.267"> SAIKI INI LIMA MARET</text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.166"> SAIKI INI LIMA MARET INI</text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.134"> SAIKI INI LIMA MARET INI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.1"> SAIKI INI LIMA MARET INI LAN APROK</text>
<text sub="clublinks" start="7.874" dur="0.134"> SAIKI INI LIMA MARET INI LAN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> SAIKI INI LIMA MARET ING KENE LAN NGANGGO NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> ING KENE LAN KANGGO NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> ING KENE LAN NGANGGO KANGGO NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.167"> ING KENE LAN NGANGGO NEGARA NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.769"> ING KENE LAN NGANGGO NEGARA NGAPAK POLITIK</text>
<text sub="clublinks" start="10.377" dur="0.066"> ING KENE LAN KANGGO NEGARA NEGARA KABEH KANGGO DAYA POLITIK</text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.167"> KANGGO KUASA POLITIK</text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.167"> KANGGO Kuwasa Politik saka</text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="0.067"> KANGGO KUASA POLITIK WANITA.</text>
<text sub="clublinks" start="10.844" dur="0.2"> OF WANITA.</text>
<text sub="clublinks" start="11.044" dur="0.1"> OF WANITA. >></text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.1"> OF WANITA. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="11.244" dur="0.134"> OF WANITA. >> LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.1"> OF WANITA. >> LAN TAUN INI</text>
<text sub="clublinks" start="11.478" dur="0.133"> OF WANITA. >> LAN TAUN INI A</text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.1"> OF WANITA. >> LAN TAUN INI SANG BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="11.711" dur="0.1"> OF WANITA. >> LAN TAHUN INI ANA SING PALANGIS</text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.067"> OF WANITA. >> LAN TAUN INI ANA SING PALING SANGAR</text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.2"> >> LAN TAUN INI ANA SING PALING SANGAR</text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.1"> >> LAN TAUN INI ANA SING PALAPIS NANGIS</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.201"> >> LAN TAHUN INI ANA SING PALING SINGARAK</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="1.801"> >> Lan TAUN INI ANA SING SING APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.301"> >> LAN TAHUN INI SANGAT-SINGAL NANGIS KANGGO MILU VOTE.</text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.333"> GOLEK Milih.</text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> GOLEK Milih. PLUS</text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> GOLEK Milih. PLUS HARI RAYA</text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> GOLEK Milih. PLUS HARI ING</text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.133"> GOLEK Milih. PLUS HARI ING</text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.1"> GOLEK Milih. PLUS HARI ING CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.067"> GOLEK Milih. PLUS HARI ING Jaman CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.267"> PLUS HARI ING Jaman CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PLUS HARI ING Jaman CAUVIN sing DIK tresnani</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="2.169"> PLUS HARI ING TRADISI ERA CINTA CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="0.2"> PLUS HARI ING TRADISI ERA CINTA CAUVIN UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.067"> Ditambah dina preinan ing ERA CAUVIN TRADISI UTAWA NGUBAH</text>
<text sub="clublinks" start="18.418" dur="0.2"> TRADISI UTAMA ORA NGUBAH</text>
<text sub="clublinks" start="18.618" dur="0.1"> TRADISI TRESNA ATAU NGUBAH APA</text>
<text sub="clublinks" start="18.718" dur="0.1"> TRADISI TRESNA UTAWA NGUBAH APA KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> TRADISI TRESNA UTAWA NGUBAH APA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.067"> TRADISI sing DIN tresnani Utawa Ngganti Apa sing Sampeyan Bisa Ditunggu-Tunggu</text>
<text sub="clublinks" start="19.019" dur="0.133"> TRADISI sing DIN tresnani Utawa Ngganti Apa sing Bisa Ditunggu-Tunggu</text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.067"> TRADISI sing DINCINTA ATAU NGUBAH APA KANGGO DIPERLUKAN,</text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.233"> Apa sing bisa diarepake kanggo seneng-seneng,</text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.134"> Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman</text>
<text sub="clublinks" start="19.586" dur="2.436"> Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman lan</text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.233"> Apa sing bisa diarepake kanggo nyenengake, aman lan nyenengake</text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.267"> Apa sing bisa diarepake kanggo ngrameke, Aman lan FESTIVE.</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.234"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV.</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.133"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="22.889" dur="0.2"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama,</text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.134"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. NGAPI NGAPAK, A</text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.066"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. NANGGI KAPAL, SHIFT</text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.167"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama, SHIFT IN</text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.067"> SAMBUTAN SELAMAT LAN FESTIV. Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON.</text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="1.702"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON.</text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.2"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE</text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.2"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.234"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK</text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.1"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon maneh</text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK A</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> Nanging sing pertama, SHIFT IN SEASON. WE Katon BALIK DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.234"> WE Katon BALIK DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.493" dur="0.066"> WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.167"> WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.726" dur="0.067"> KITA KANGGO BALIK ING TAHUN PALING DADI KANGGO WILDFIRES</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.133"> WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTATING KANGGO WILDFIRES IN</text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.067"> WE KANGGO BALIK ING TAUN DEVASTATING KANGGO WILDFIRES ING OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.2"> Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="1.836"> Taun kanggo WILDFIRES ing OREGON lan</text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.2"> Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN APA</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.2"> Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN OWAH APA</text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.233"> Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN APA OWAH</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.067"> Taun Kanggo WILDFIRES ING OREGON LAN ORA KANGGO NGUBAH</text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.234"> LAN APA Owah-owahan ing WEATHER</text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> LAN APA OGAH ING WIS</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> LAN APA OWAH ING WEATHERING tegese obah</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> LAN APA OWAH ING WEATHERING ING MUA.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.167"> KANGGO MINDU ING ngarep.</text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.133"> KANGGO MINDU ING ngarep. >></text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.2"> KANGGO MINDU ING ngarep. >> Sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.201"> KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> KANGGO MINDU ING ngarep. >> Warta Sampeyan Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="3.87"> KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KANGGO Miwiti Bener</text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.267"> KANGGO MINDU ING ngarep. >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI.</text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.334"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI.</text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="2.436"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >></text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.167"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun sewu</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.234"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Nuwun sewu</text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="0.2"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Matur nuwun sanget</text>
<text sub="clublinks" start="38.972" dur="0.067"> >> WARTA KANGGO Miwiti SAIKI. >> Matur nuwun sanget gabung</text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.2"> >> Matur nuwun sanget gabung</text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.066"> >> Matur nuwun sanget gabung karo kita.</text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> AS</text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.1"> AS >></text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.167"> AS >> Aku</text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.166"> AS >> Aku BRITTANY</text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.067"> AS >> Aku PALSU BRITTANY.</text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.2"> >> Aku PALSU BRITTANY.</text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.067"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.134"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="40.407" dur="0.1"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMU MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.2"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMU Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="1.435"> >> Aku PALSU BRITTANY. Lan kita miwiti karo</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI MULAI KANGGO NGanyari</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> >> Aku PALSU BRITTANY. LAN KAMI MULAI UPDATE ON</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.3"> LAN KAMI MULAI UPDATE ON</text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.2"> LAN KAMI MULAI UPDATE ING OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.067"> LAN KAMI MULAI UPDATE ING KABEH OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="42.976" dur="0.2"> KANGGO OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> KANGGO OREGON. NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> KANGGO OREGON. NGANANE</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> KANGGO OREGON. NGGALAMI LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> KANGGO OREGON. HANE PADA LIMA MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> KANGGO OREGON. CUMA LIMA MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.067"> KANGGO OREGON. CUMA LIMA MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.2"> CUMA LIMA MINGGU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="2.036"> CUMA LIMA MINGGU MUNG WIS</text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.2"> CUMA LIMA MINGGU MUNG WIS ING KITA NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.2"> CUMA LIMA MINGGU MUNG KORO KANGGO KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> CUMA LIMA MINGGU MUNG SING PALING KANGGO BLACK</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.067"> CUMA LIMA MINGGU MUNG KAMU KANGGO ROKOK HITAM KANTHI</text>
<text sub="clublinks" start="46.713" dur="0.2"> KANGGO ROKOK HITAM KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.134"> KANGGO ROKOK HITAM KECIL LAN</text>
<text sub="clublinks" start="47.047" dur="0.033"> KANGGO ROKOK HITAM KECIL LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.133"> KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="47.213" dur="0.234"> KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="1.835"> KANG ROKOK HITAM KECIL LANJUTAN GOLEK NGGOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="0.067"> KANGGO ROKOK HITAM KECIL LANJUTAN DHEWE</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.167"> LAN ANTARA LUWIH MATI</text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.133"> Lan puluhan pisanan mbuwang metu saka</text>
<text sub="clublinks" start="49.649" dur="0.1"> LAN ANTARA LUWIH BUNGA KONTROL</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.134"> LAN ANTARA LUWIH BUNGA KONTROL KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.1"> LAN ANTARA LUWIH BURU KONTROL KABEH APA</text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.067"> LAN RUU LUWIH LUWIH KONTROL KABEH KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.266"> KONTROL KABEH APAK APA</text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> KONTROL KABEH APA APA NEGERI.</text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.2"> NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="50.583" dur="0.067"> NEGERI Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> NEGERI Nanging SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.167"> NEGERI NANGING SAIKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="50.917" dur="0.067"> NEGERI NANGING SAIKI IKU KITA</text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="2.002"> NANGING SAIKI IKU KITA</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.233"> NANGING SAIKI IKU TRANSISI</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.167"> NANGING SAIKI SING APIK KANG TRANSISI</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.034"> NANGING SAIKI IKI WIS TRANSISI LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="53.42" dur="0.2"> NANG SAIKI SAIKI KITA TRANSISI LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.066"> NANG SAIKI SAIKI KITA TRANSISI ING LEBIH LANJUT A</text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.234"> TRANSISI ING LEBIH LANJUT A</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> TRANSISI ING UANG LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.133"> TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan,</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.133"> TRANSISI ING LEBIH LANJUT, UIN</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan, MUSIM KEBIJAKAN</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.066"> TRANSISI ING LEBIH LANJUT Udan, MUSIM KEBIJAK IKI</text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.267"> MUSIM HUJAN, MUSIM KEBUTUH IKU</text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="2.136"> MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIJUTAN Cepet</text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIJAK IKU KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.3"> MUSIM HUJAN, MUSIM KEBIYESAN Cepet-cepet Mudhun.</text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.334"> CEPAT NGEKEK.</text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.2"> CEPAT NGEKEK. IKU</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.067"> CEPAT NGEKEK. IKU NURUT</text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> CEPAT NGEKEK. IKU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.067"> CEPAT NGEKEK. IKU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="58.258" dur="0.3"> IKU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.2"> IKU IKU NING BENER</text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.067"> IKU IKU INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="58.825" dur="0.367"> INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="2.035"> KOordinasi INTERNENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="61.227" dur="0.234"> PUSAT KOordinasi INTERNENSI UTARA.</text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.334"> PUSAT KOORDINASI.</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> PUSAT KOORDINASI. JOE</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="62.128" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI WIS Luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.134"> PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI WIS Luwih ON</text>
<text sub="clublinks" start="62.362" dur="0.067"> PUSAT KOORDINASI. JOE RAINERI KANGGO LANJUTU</text>
<text sub="clublinks" start="62.429" dur="0.266"> JOE RAINERI KANGGO LANJUTU</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> JOE RAINERI Kasedhiya Liyane babagan Sejarah Kita</text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="1.635"> JOE RAINERI DUWE LEBIH LANJUT INI</text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.266"> JOE RAINERI KANGGO LANJUT ING MUSIM KEBAKARAN SEJARAH.</text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.334"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH.</text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >></text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="2.837"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI INGKAP</text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.233"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING KANJUNG A</text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="0.2"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING KANGGO GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.067"> MUSIM KEBAKARAN SEJARAH. >> SAIKI ING NGADHAP SEASON KEBANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> >> SAIKI ING NGADHAP SEASON KEBANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.134"> >> SAIKI NING KENE SEASON KEBUNGA ING</text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.2"> >> SAIKI NING KENCI SEASON KEBANGSA ING</text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.1"> >> SAIKI ING KENE KANGGO MUSIM KEBIJIEN UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.2"> >> SAIKI ING KENE KANGGO MUSIM KEBIJI-BENER ING sisih Lor Lor</text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="2.436"> >> SAIKI ING KANGGO NAMPAK SEASON KEBIJIYAN ING WENI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="72.005" dur="0.067"> >> SAIKI ING KANGGO KANGGO MUSIM KEBUMI ING WIWEN UTARA INI</text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.266"> ING NORTHWEST TAHUN INI</text>
<text sub="clublinks" start="72.338" dur="0.134"> ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH</text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.2"> ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH</text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> ING NORTHWEST TAHUN INI DIANGGO SEJARAH</text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> ING NORTHWEST TAHUN INI KANGGO SEJARAH</text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.066"> ING NORTHWEST TAHUN INI DIPERSAYARAKE SING PITUTUR.</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="0.234"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL.</text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >></text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.134"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.2"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMU BENGKEL</text>
<text sub="clublinks" start="73.64" dur="0.2"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMU BENGKEL A</text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.2"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI NGANGGO REKOD</text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="0.067"> SEJARAH KANGGO NGANGGO KANG SING KECIL. >> KAMI NGANGGO NOMOR REKODE</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.167"> >> KAMI NGANGGO NOMOR REKODE</text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.834"> >> KAMI NGANGGO Nomer REKODOR saka</text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.2"> >> KAMI NANGGALAKEN NAMPAK ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="75.308" dur="0.2"> >> KAMI NGANGGO GAMPANG ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.2"> >> KAMI NANGGALAKEN NOMOR REKODE ACARA ING</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.067"> >> KAMI NANGGALAKAN NOMOR REKODA ACARA ING PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.334"> ACRES FOR PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> ACRES FOR THE NORTHWEST UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.1"> ACRES FOR THE NORTHWEST PASIFIK ING</text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.133"> ACRES FOR THE PORIFIC NORTHWEST IN FIRE</text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> ACRES KANGGO PORIFIC NORTHWEST ING FIAS</text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.067"> ACRES KANGGO PORIFIC NORTHWEST ING BANGSA APA</text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="2.402"> NORTHWEST ING BANGSA API</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.267"> NORTHWEST ING BANGSA KEBANGSA KANG 2020.</text>
<text sub="clublinks" start="79.245" dur="0.334"> Taun 2020</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.067"> 2020. PALING APIK</text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> 2020. PALING</text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.234"> 2020. PALING APIK</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.1"> 2020. PALING AYA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.2"> 2020. PALING KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> 2020. PALING APIK KANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.067"> 2020. PALING KANGGO KANGGO BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.48" dur="0.233"> PALING KANGGO KANGGO BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.034"> PALING KANGGO KANGGO PUSH BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.747" dur="0.133"> PALING KANGGO KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KENANGAN</text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KANGGO BESAR AT</text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="1.234"> PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCI KANGGO BESAR ING</text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.067"> PALING KANGGO KANGGO NGANGGO PUNCUR PEMENANG BESAR AKHIR</text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.133"> PALING KANGGO KANGGO DADI PUSH PUNCI BESAR ING Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> PALING KANGGO KANGGO DADI PUSH PUNCI BESAR ING Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.234"> PUSH Winning Ing Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.133"> PUSHIN MENANG ING PUNGKAS MAKMUR</text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.167"> PUSHIN MENANG ING Pungkasan Dina Kerja</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.067"> PUSHIN MENANG ING PUNGGUNG Dino minggu kerja.</text>
<text sub="clublinks" start="83.183" dur="0.2"> Dinten minggu kerja minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.1"> Dinten minggu kerja minggu. >></text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.133"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.134"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.167"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe,</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.1"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih-luwih</text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.133"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.067"> Dinten minggu kerja minggu. >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka A</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.267"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka A</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="0.133"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka Yuta</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="1.602"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.234"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA BANGKIT</text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.2"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA NGANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> >> ING OREGON Dhewe, Luwih Saka YUTA ACARA BANGKIT INI</text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.201"> JUTA ACRES MEMBUAT TAUN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.167"> JUTA ACRES BANGKIT TAUN IKI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> JUTA ACRES BANGKIT TAUN DAN SATRU INI</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.134"> YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN atusan atus</text>
<text sub="clublinks" start="87.287" dur="0.133"> YUTA ACRES BANGKIT TAUN IKI SATRUWEH</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.067"> YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN GATRU RUMAH</text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> YUTA ACRES BANGKIT TAUN INI LAN ATUS RATUHAN RUMAH</text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.2"> LAN atusan omah sing dibukak</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.167"> LAN atusan omah sing dibukak menyang</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.066"> LAN atusan omah sing dibalekno menyang lemah.</text>
<text sub="clublinks" start="87.987" dur="0.234"> THE GROUND</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="1.835"> THE GROUND JOHN</text>
<text sub="clublinks" start="90.056" dur="0.2"> THE GROUND JOHN SALTENBERGER</text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.201"> THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKU</text>
<text sub="clublinks" start="90.457" dur="0.2"> THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKU</text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="0.066"> THE GROUND JOHN SALTENBERGER IKI API</text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="0.267"> JOHN SALTENBERGER IKI API</text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER IKU GANGGUN BODO</text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER IKU PROGRAM WISI KEBAKARAN</text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.1"> JOHN SALTENBERGER KANGGO MANAGER PROGRAM WISI KEBAKARAN</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.067"> JOHN SALTENBERGER IKU MANAGER PROGRAM WISI KEBAKARAN Karo</text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.2"> MANAGER PROGRAM WEATHER Karo</text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> MANAGER PROGRAM WEATHER KANG</text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.2"> MANAGER PROGRAM WEATHER WITH THE NORTHWEST</text>
<text sub="clublinks" start="92.058" dur="0.067"> MANAGER PROGRAM WEATHER Karo INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="1.969"> INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.2"> KOordinasi INTERNENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.267"> PUSAT KOordinasi INTERNENSI UTARA.</text>
<text sub="clublinks" start="94.561" dur="0.267"> PUSAT KOORDINASI.</text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. >></text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. >> HE</text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.133"> PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke ngandika</text>
<text sub="clublinks" start="95.161" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.134"> PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene awake dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="95.395" dur="0.1"> PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke ngomong yen awake dhewe urusan</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> PUSAT KOORDINASI. >> Dheweke jarene awake dhewe urusan</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.166"> >> Dheweke jarene awake dhewe urusan</text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.134"> >> Dheweke jarene awake dhewe urusan karo A</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.1"> >> Dheweke ujar manawa kita lagi urusan karo sepi</text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.134"> >> Dheweke jarene awake dhewe urusan karo geni sing sepi</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.166"> >> Dheweke ujar manawa kita lagi urusan karo jaman geni sing tenang</text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="1.836"> >> Dheweke jarene, awake dewe lagi urusan karo jaman geni sing tenang nganti</text>
<text sub="clublinks" start="98.098" dur="0.066"> >> Dheweke jarene, kita lagi urusan karo jaman geni sing tenang nganti kerja</text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.2"> SEASON KEBIJIAN SEPIJI TANPA KULIT</text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.201"> SEASON KEBIJIAN NGAJAM SETIAP HARI KERJA</text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.066"> SEASON KEBIJIAN NGAJAM SETIAP MINGGU MINGGU.</text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> HARI MINGGU.</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> HARI MINGGU. >></text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.134"> HARI MINGGU. >> APA</text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> HARI MINGGU. >> Apa sejatine</text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.067"> HARI MINGGU. >> Apa sing bener-bener nyopir</text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.133"> HARI MINGGU. >> Apa sejatine DROVE THE</text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.067"> HARI MINGGU. >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="99.499" dur="0.2"> >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.1"> >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> >> Apa sing bener-bener nolak acara kasebut yaiku</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.1"> >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan</text>
<text sub="clublinks" start="100.066" dur="0.134"> >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan lan</text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> Apa sing nyatane nyipta acara kasebut yaiku kekuwatan lan</text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="1.202"> IKU KALAKUAN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="101.468" dur="0.066"> IKU KANG KUKUH LAN KAGET</text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.134"> IKU KANG KUKUH LAN KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.2"> IKU KANG KUKUH LAN KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.2"> KANGGO KUKUH LAN KANGGO KANGGO MENANG</text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> IKU KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> KANGGO KANGGO PEMENANG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.067"> KANGGO KANGGO PEMENANG sing teka</text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.067"> KANGGO KANGGO PEMENANG KANGGO DATANG.</text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.2"> TUNGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> TUNGGAL LAN</text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.133"> TUNGGAL LAN Aku</text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.167"> TUNGGAL LAN Aku NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.2"> TUNGGAL LAN AKU NGAKAKI AKU</text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="1.836"> TUNGGAL LAN AKU NGAKENI AKU</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> TUNGGAL LAN AKU NGAKUT AKU KAGET</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.167"> LAN AKU NGAKUT AKU KAGET</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.234"> LAN AKU NGAKUT AKU KAGET OLEH</text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> LAN AKU NGAKONI AKU KAGET KUMA</text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> LAN AKU NGAKONI AKU KAGET KUWI KUAT</text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> LAN AKU NGAKONI AKU KAGET DENGAN KUAT KUAT</text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> LAN AKU NGAKONI KETETAPAN KUWI KUAT.</text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.367"> Dening KANG KANG KANG KENE.</text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="0.233"> Dening KANG KANG KANG KENE. A</text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.067"> Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI</text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="0.067"> Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI</text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="0.133"> Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI KERING</text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> Dening KANG KANG KANG KENE. KOMBINASI Bahan Bakar KERING,</text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.234"> KOMBINASI Bahan Bakar KERING,</text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="0.166"> GABUNGAN FUEL KERING, PANAS</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="1.702"> KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.234"> KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.233"> KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN Dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> KOMBINASI Bahan Bakar KERING, GANDA PANAS LAN PEMENANG LINGKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.267"> WEATHER PANAS LAN WIS Dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> WEATHER WEATHER LAN HEBAR SING PEDAR</text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.133"> WEATHER LANJUT PANAS NGGOLAK</text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.067"> WEATHER LANJUT PANAS NGGERAKake dhisik.</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> SEBARKAN PERINGKAT.</text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.1"> SEBARKAN PERINGKAT. >></text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.133"> SEBARKAN PERINGKAT. >> MY</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.201"> SEBARKAN PERINGKAT. >> SIRING ATIK</text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="2.235"> SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI SINGIKU SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.067"> SEBARKAN PERINGKAT. >> ATI ATIK SENI</text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.3"> >> ATI ATIK SENI</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.067"> >> ATI ATIK SENENG Dinten Senen</text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="0.2"> >> SINGKING SINGIKU DINING JENENG SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.134"> >> SIRING ATIK ING SENENG SENENG ING LABOR</text>
<text sub="clublinks" start="113.947" dur="0.1"> >> SINGKING SINGIKU DINING SENENG SENENG ING DINENGGU KERJA</text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.1"> >> SINGKING SINGIKU DINING SENENG SENENG ING IKI KERJA Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.067"> >> SINGKING SINGIKU SORE APERNEN SENEN ING IKI LABOR Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.233"> SABTU ING APA KERJA Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.1"> SABUK DINENYA BASA APIK KANGENIN</text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.067"> SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUT NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.133"> SABUK DINENYA ING BASA APIK APIK MENANG PUNIKA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> SABUK DINENYA BASA APIK KANGENIN MENANG KETATU</text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.2"> SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUT MENANG NGANGKUT KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> SABUK DINENYA ING BASA APIK LANJUTING MENANG KANGGO Kuwat banget</text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="1.201"> PEMENANG SANGAT KUAT</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.2"> PEMENANG NGANGGO KUAT KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.2"> PEMENANG KANGGO KUAT KANGGO KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.2"> PEMENANG KANGGO KUAT KANGGO KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.1"> PEMENANG NGANGGO KUAT KANGGO KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="117.016" dur="0.134"> PEMENANG NANGKU KANGGO KAYU BANYU-WAYANG ING BALAPARAKU</text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> PEMENANG NANGKU KENCI KANGGO KAYU ING BALAKU ING JAMU</text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.267"> KANG WIS DI RUMAHKU</text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> KAYU ING RUMAHKU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> KANG WIS DI RUMAHKU KANGGO BENGKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.167"> KANG KAYU DI RUMAH KANGGO BENGKENG LAN</text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.1"> KANG WIS DI RUMAH INGKU NGGANDONG LAN CANGKUR</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> KANG WIS DI RUMAH INGKU KANGGO BENGKUNG LAN CANGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.301"> BENGKUNG LAN CANGKUR-CAMPUR KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.066"> BENGKUNG ORA LAN BRANCHES PECAH</text>
<text sub="clublinks" start="118.384" dur="0.101"> BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO MATI</text>
<text sub="clublinks" start="118.485" dur="0.1"> BENGKUNG ORA LANANG CABANG KECIL LAN</text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> BENGKUNG LAN CANGKUR-CAMPUR KECIL LAN BULAN</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO Rusak banjur IKI</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> BENGKUNG ORA LANANG CABANG KANGGO MATI LAN LANGIT</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="1.502"> Mecah lan banjur langit</text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.2"> PUTUS LAN IKI LANGIT NGISI</text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.2"> Mecah lan banjur langit diisi</text>
<text sub="clublinks" start="120.72" dur="0.067"> PUTUS LAN LANGIT LANGIT KISU NGISI.</text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> ISI KANG ROKOK.</text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.134"> ISI KANG ROKOK. OVER</text>
<text sub="clublinks" start="121.154" dur="0.133"> ISI KANG ROKOK. Liwat A</text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.134"> ISI KANG ROKOK. Liwat sewulan</text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="0.067"> ISI KANG ROKOK. Liwat SEBULAN AJA</text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.2"> ISI KANG ROKOK. Liwat Sasi WULUH KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="121.688" dur="0.066"> ISI KANG ROKOK. Liwat Sasi WULUH KANGGO KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.301"> Liwat Sasi WULUH KANGGO KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="2.102"> Liwat Sasi WULUH ING KABEH PRAKTIS</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.4"> Liwat SEBULAN AJA KANGGO TANPA PRAKTIS,</text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.134"> Liwat A WULANG KANTOR FOR ALL TUJUAN PRAKTIS, THE</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.066"> Liwat SEBULA PATUNG KANGGO TANPA PRAKTIS, GANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="124.757" dur="0.234"> TUJUAN PRAKTIS, API</text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBIJAKAN</text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA IKI</text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBIJAK KALAH</text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA KALAH</text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIKAL, MUSIM KEBUNGA LAMPU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KEBUNGA KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.266"> SEASON OVER WITH kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.201"> SEASON Luwih KANGGO PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.066"> SEASON LAMPU KANGGO PORIFIC NORTHWEST.</text>
<text sub="clublinks" start="126.025" dur="0.167"> PORIFIC NORTHWEST.</text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.134"> PORIFIC NORTHWEST. >></text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.066"> PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK,</text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="1.702"> PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, WE</text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.2"> PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, KAMU BOLEH</text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> PORIFIC NORTHWEST. >> BAIK, KITA BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.066"> PORIFIC NORTHWEST. >> Luwih becik, kita bisa uga mbungkus</text>
<text sub="clublinks" start="128.561" dur="0.2"> >> Luwih becik, kita bisa uga mbungkus</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> >> BAIK, KITA BISA BISA BISA</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.166"> >> BAIK, KITA BISA NYAUTA KITA</text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.134"> >> Luwih becik, kita bisa uga mbubuti kekarepan kita</text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.1"> >> BAIK, KITA BISA NANGKIR SEASON WILDFIRE KITA</text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.133"> >> BAIK, KITA BISA NYAUTA MUSIM WILDFIRE KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="129.395" dur="0.067"> >> BAIK, KITA BISA NANGISAN MUSIM WILDFIRE KAMI ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="1.635"> UP SEASON WILDFIRE KAMI ING ING</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.234"> UP SEASON WILDFIRE KAMI ING ING OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.367"> OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.698" dur="0.1"> OREGON. IKU</text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.167"> OREGON. IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.133"> OREGON. IKI BEDA</text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.067"> OREGON. KANGGO CERITA Beda</text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> OREGON. KANGGO CERITA Beda ing</text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.333"> KANGGO CERITA Beda ing</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.067"> KANGGO CERITA BEDA ING KALIFORNIA.</text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.167"> KALIFORNIA.</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.233"> KALIFORNIA. >></text>
<text sub="clublinks" start="133.032" dur="2.103"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA</text>
<text sub="clublinks" start="135.135" dur="0.233"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep</text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA TETAP KERING.</text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.267"> >> KALIFORNIA TETAP KERING.</text>
<text sub="clublinks" start="135.869" dur="0.1"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.133"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA</text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA Udan</text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.134"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA UUK ING</text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. KANGGO TANPA UUK ING NGAPAK</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.067"> >> KALIFORNIA TETAP KERING. Aku Katon Ora Udan Yen Katon</text>
<text sub="clublinks" start="136.603" dur="0.233"> Aku Katon Ora Udan Yen Katon</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> Aku ndeleng ora udan ing ngarsane.</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.267"> Dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> Dheweke. KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="1.835"> Dheweke. KANGGO WIS</text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.2"> Dheweke. Dheweke wis ana ing sangisore</text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.201"> Dheweke. KANGGO NGANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> Dheweke. KANGGO BANYU KAPET</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.167"> KANGGO BANYU KAPET</text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.167"> KANGGO KANGGO NGANGGO Luwih Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.133"> KANGGO NGANGGO LINGKUNG LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.067"> Wong-wong mau isih ana ing sangisore mili aliran njaba.</text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.2"> OF ALUR OFFSHORE.</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> OF ALUR OFFSHORE. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> OF ALUR OFFSHORE. IKI CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.134"> OF ALUR OFFSHORE. ANGIN sing Luwih gampang</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> OF ALUR OFFSHORE. KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.267"> KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="141.04" dur="0.067"> KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> KANGGO ACARA ANGIN GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG APA</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="1.034"> KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO KITA</text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.201"> KANGGO ACARA ANGIN LANCANG GAMPANG KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO INGKU ING kene</text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> KANGGO ACARA ANGIN CEPAT MUNG KANGGO INGKU ING kene</text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.201"> SAMA KANG APA ING KANG SENE</text>
<text sub="clublinks" start="142.976" dur="0.167"> SAMA KANG APA ING ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="143.143" dur="0.2"> SAMA KANG APA INGKU ING ING PALIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="143.343" dur="0.066"> SAMA KANG APA INGKU ING INI DI PALIFIK NORTHWEST.</text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="0.201"> THE PORIFIC NORTHWEST.</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.066"> THE PORIFIC NORTHWEST. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> THE PORIFIC NORTHWEST. LAN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.134"> THE PORIFIC NORTHWEST. LAN IKU</text>
<text sub="clublinks" start="143.91" dur="0.234"> THE PORIFIC NORTHWEST. LAN KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="144.144" dur="0.066"> THE PORIFIC NORTHWEST. LAN SING INGKUNG NYAWANG</text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="1.969"> LAN SING INGKUNG NYAWANG</text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> LAN KANGGO NGALAMI LANGSUNG Kahanan</text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> LAN SING PUNYA NGALAMI KAYU KERING</text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.133"> LAN KANGGO NGARAMAKE Kahanan LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.067"> LAN KANGGO NGARAMAKE LANGSUNG KAYU KANGGO RI.</text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.2"> SYARAT KERING ING KENE.</text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.234"> SYARAT KERING ING KENE. >></text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.166"> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.133"> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING</text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING</text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.067"> SYARAT KERING ING KENE. >> LAN Katon ING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> >> LAN Katon ING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.067"> >> Lan Nggolek bagean pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="0.1"> >> Lan Katon ing bagean pungkasan saka</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> >> LAN Katon ING Bagean pungkasan iki</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.067"> >> Lan Katon ing bagean pungkasan taun iki,</text>
<text sub="clublinks" start="148.381" dur="1.802"> >> Lan Nggolek bagean pungkasan taun iki, IT</text>
<text sub="clublinks" start="150.183" dur="0.067"> >> Lan Katon ing bagean pungkasan taun iki, ora</text>
<text sub="clublinks" start="150.25" dur="0.233"> Bagean saka taun iki, ora</text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.167"> Bagean taun iki, ora katon</text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.133"> Bagean taun iki, ora katon karo ibu</text>
<text sub="clublinks" start="150.783" dur="0.067"> Bagean taun iki, ora katon karo sifat ibu</text>
<text sub="clublinks" start="150.85" dur="0.134"> Bagean saka taun iki, ora katon karo sifat ibu</text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> BAGIAN ING TAHUN INI, ORA KETAMPAKAN ALAM IBU</text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.167"> TAMPILAN ALAM IBU arep</text>
<text sub="clublinks" start="151.217" dur="0.067"> TAMPILAN ALAM IBU arep</text>
<text sub="clublinks" start="151.284" dur="0.1"> MUNCUL ALAM IBU</text>
<text sub="clublinks" start="151.384" dur="0.067"> TAMPILAN ALAM IBU Bakal KURUS</text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.1"> TAMPILAN ALAM IBU KANG BENER</text>
<text sub="clublinks" start="151.551" dur="0.133"> TAMPILAN ALAM IBU KANG BENER A</text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.201"> TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="151.885" dur="0.2"> TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.067"> TAMPILAN ALAM IBU BISA BENER KANGGO NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="1.001"> KANGGO KANGGO Negara sing duwe</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.2"> KANG BENER KANGGO NEGERI sing WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.2"> KANG BENER KANGGO NEGERI sing wis ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.2"> KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> KANGGO KANGGO Negara sing wis ndeleng sejarah sejatine dhewe-dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.234"> Wis Katon SEJARAH Dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.133"> Wis Katon Geni HISTORIK dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> WIS KANGGO WENI KEBUNJAWI KABEH.</text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.2"> MUSIM KEBAKARAN.</text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.167"> MUSIM KEBAKARAN. THE</text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> MUSIM KEBAKARAN. THE OCEANIC</text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="2.236"> MUSIM KEBAKARAN. SIJIL OCEANIK</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> MUSIM KEBAKARAN. SIKLUS OCEANIK IKU</text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.233"> MUSIM KEBAKARAN. CYCLE OCEANIC SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> MUSIM KEBAKARAN. CYCLE OCEANIK KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.267"> CYCLE OCEANIK KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="157.924" dur="0.067"> SIKLUS OCEANIK KANU MBADHAK</text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.033"> SIKLUS OCEANIK SAIKI KOWE WI WIS</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.134"> SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING A</text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.1"> SIKLUS OCEANIK NGADI WIS WIS ING LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.258" dur="0.1"> SIKLUS OCEANIK NGADI WIS WIS ING LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.133"> SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS WIS ING LA NINA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="158.491" dur="0.1"> SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING LA NINA LAN SIJI</text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> SIKLUS OCEANIK SAIKI WIS ORA ING LA NINA LAN SIJI LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.234"> Wis ing LA NINA LAN SIJI LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.892" dur="0.166"> Wis ing LA NINA LAN SIJI LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.269"> Wis ana ing LA NINA lan satunggaling acara LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.234"> WIS ING LA NINA LAN SATU LA NINA NGALAMI TIKISIK.</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.233"> NINA OLEHIKAL TIKISIK.</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.201"> NINA OLEHIKAL TIKISIK. >></text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.2"> NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.133"> NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> KALIFORNIA Kidul</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.067"> NINA OLEHIKAL TIKISIK. >> KALIFORNIA SELATAN tetep</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.2"> >> KALIFORNIA SELATAN tetep</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> >> KALIFORNIA SELATAN tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.2"> KERING</text>
<text sub="clublinks" start="162.862" dur="0.167"> KERING THE</text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="0.134"> KERING SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.1"> KERING PLAIN SELATAN,</text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.066"> KERING PLAIN SELATAN, THE</text>
<text sub="clublinks" start="163.329" dur="1.869"> PLAIN SELATAN, THE</text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.2"> PLAIN SELATAN, SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.2"> PLAIN SELATAN, BARU SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.134"> PLAIN SELATAN, WETAN SELATAN TETEP</text>
<text sub="clublinks" start="165.732" dur="0.066"> PLAIN SELATAN, WETAN SELATAN TETAP KERING.</text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.234"> ROCKIES SELATAN tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.2"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >></text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.2"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE</text>
<text sub="clublinks" start="166.432" dur="2.636"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.201"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW</text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.3"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW WARTA.</text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="0.334"> >> JOE RAINERI KGW WARTA.</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.1"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >></text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.133"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.167"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANGGO WILDFIRE</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.101"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> LAN KANG WILDFIRE SEASON</text>
<text sub="clublinks" start="170.537" dur="0.066"> >> JOE RAINERI KGW WARTA. >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON IKI</text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.267"> >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON IKI</text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="1.335"> >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.4"> >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO WIS,</text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO KABEH, KUTUT</text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.167"> >> Lan Nalika WILDFIRE SEASON KANGGO KABEH, CREWS Nindakake</text>
<text sub="clublinks" start="172.972" dur="0.067"> >> LAN KANG SASA WILDFIRE SEASON KANGGO KAPET, CREWS TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.167"> GAMBAR, CREWS TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.1"> GAMBAR, CREWS TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.167"> GAMBAR, CREWS Terus digawe</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.067"> GAMBAR, CREWS Terus Nggawe Kemajuan</text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.1"> GAMBAR, CREWS Nerusake Nggawe Kemajuan</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.166"> GAMBAR, CREWS Nerusake NGgo Kemajuan Telu</text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> GAMBAR, CREWS Terus Nggawe kemajuan ing Telung Gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.236"> KANGGO NGGALAKAKE PROGRES ING TIGA BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.2"> KANGGO NGGALAKAKE PROGRES ING TIGA BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="0.2"> KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR MASIH MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.2"> KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR PERUTUS MASIH MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="0.201"> KANGGO NGGO MENGGUNAKAN PROGRES ING TIGA BESAR BESAR, MASIH MASIH NGASAK</text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.066"> KANGGO NGGALAKI PROGRES ING TIGA BESAR PERUTUS MASIH NGECAM ING KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="176.976" dur="0.234"> AWEWE IS MASIH NGECOK ING KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="177.21" dur="0.067"> MULA MASIH NGECOK ING KAWON.</text>
<text sub="clublinks" start="177.277" dur="0.2"> Area</text>
<text sub="clublinks" start="177.477" dur="0.167"> Area THE</text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.1"> Area THE RIVERSIDE</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> Area KEBIJAKAN RIVERSIDE</text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.067"> Area GANGGU RIVERSIDE LAN</text>
<text sub="clublinks" start="177.944" dur="2.035"> GANGGU RIVERSIDE LAN</text>
<text sub="clublinks" start="179.979" dur="0.201"> GANGSA LAN KLACKAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="180.18" dur="0.2"> NEGERI GUNUNG LAN KLACKAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.2"> NEGERI BANYU LORENG LAN CLACKAMAS IKI</text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="0.1"> NEGIERI BANYU LORI DAN CLACKAMAS SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.067"> NEGARA BERSIH lan KLACKAMAS ING RIVERSIDE SAIKI 72</text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.267"> NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72</text>
<text sub="clublinks" start="181.014" dur="0.167"> NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN</text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.166"> NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 SENI KANDUNG</text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="2.036"> NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN KONTEN ING</text>
<text sub="clublinks" start="183.383" dur="0.066"> NEGARA CLACKAMAS SAIKI 72 PERSEN KONTEN ING MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.267"> PERCENT KONTEN ING MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.716" dur="0.067"> PERCENT KONTEN ING NEGARA MARION.</text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.234"> Negara.</text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> Negara. THE</text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.134"> Negara. THE BEECHY</text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.1"> Negara. THE BEECHY CREEK</text>
<text sub="clublinks" start="184.384" dur="0.066"> Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK</text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK IKI</text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.067"> Negara. KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80</text>
<text sub="clublinks" start="184.751" dur="0.267"> KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80</text>
<text sub="clublinks" start="185.018" dur="2.135"> KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 PERSEN</text>
<text sub="clublinks" start="187.153" dur="0.2"> KEBIJAKAN BEECHY CREEK 80 PERCENT KANDUNG</text>
<text sub="clublinks" start="187.353" dur="0.201"> KEBIJAKAN BEECHY CREEK IKU 80 PERCENT KANDUNG LAN</text>
<text sub="clublinks" start="187.554" dur="0.066"> KEBIJAKAN BEECHY CREEK KANGGO 80 PERCENT KONTEN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.301"> PERCENT ngemot lan</text>
<text sub="clublinks" start="187.921" dur="0.1"> PERCENT KONTEN LAN LIONHEAD</text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD</text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.101"> PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING</text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.133"> PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA</text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> PERCENT KONTEN LAN KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA MARION</text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.2"> BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION</text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.133"> LIONHEAD KEBANGSA ING KEDUA MARION LAN</text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="1.635"> BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.201"> BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> BANGSA LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.1"> KEBAKARAN LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> KEBANGSAAN LIONHEAD ING KEDUA MARION LAN NEGARA LYNN, KAMUNG KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.2"> LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="191.124" dur="0.167"> LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 wae</text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.2"> LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 PERATUS</text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.067"> LAN NEGARA LYNN MASIH KANGGO 46 SENTEN INI.</text>
<text sub="clublinks" start="191.558" dur="2.736"> 46 PERCENT KANDUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.2"> 46 PERCENT KANDUNG. >></text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.2"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="194.694" dur="0.1"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="194.794" dur="0.2"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT</text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT A</text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KITA DAPAT KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.067"> 46 PERCENT KANDUNG. >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.133"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.133"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA Udan Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="195.828" dur="0.067"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA SIKIT Udan</text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.1"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA KECIL Udan ing Udan</text>
<text sub="clublinks" start="195.995" dur="2.236"> >> Lan KAMI NANGGO SEDIKU SIKIT UANG ING</text>
<text sub="clublinks" start="198.231" dur="0.067"> >> LAN KAMU NGANGGO RASA SIKIT Udan ing Suwene</text>
<text sub="clublinks" start="198.298" dur="0.2"> Saka mangsa udan ing pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.2"> OF THE HUTAN HUJAN ING MINGGU Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> Saka mangsa udan ing minggu pungkasan utawa</text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> OF THE HUTAN HUJAN ING MINGGU Pungkasan Utawa.</text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.234"> MINGGU ORA KAYA.</text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.1"> MINGGU ORA KAYA. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.1"> MINGGU ORA KAYA. IKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="199.332" dur="0.133"> MINGGU ORA KAYA. IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.101"> MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO VISI</text>
<text sub="clublinks" start="199.566" dur="0.1"> MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO VISI</text>
<text sub="clublinks" start="199.666" dur="0.1"> MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO PITILING ING</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.066"> MINGGU ORA KAYA. IKI KANGGO PITILING Dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="199.832" dur="0.267"> IKI KANGGO PITILING Dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="200.099" dur="0.101"> IKI IKI IKI ASTORIA</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="0.2"> IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING NGISI</text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.801"> IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING KANGGO KENE</text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> IKI KANGGO PITILING ING ASTORIA ING KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.234"> ASTORIA ING KENE KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.133"> ASTORIA ING KENE KANGGO Katon KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.133"> ASTORIA ING KENE KANGGO Katon KANGGO A</text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.134"> ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPANG KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="201.968" dur="0.1"> ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPIL KANGGO KLIK</text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.134"> ASTORIA ING KENE KANGGO NAMPAK KANGGO KLUWIT</text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.066"> ASTORIA ING KANGGO KANGGO NAMPANG KECIL KANGGO KLUWEH ING KENE.</text>
<text sub="clublinks" start="202.268" dur="0.2"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA.</text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.133"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. NANGING Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="202.802" dur="0.1"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh IN</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.167"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh ING</text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.067"> KANGGO KLUWIT Sithik ANA. Nanging kanggo akeh ing PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.233"> Nanging kanggo akeh ing PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.369" dur="0.1"> Nanging kanggo akeh ing METRO PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.469" dur="1.836"> NANGING KANGGO Akeh ING WILAYAH METRO PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.2"> NANGING BANYU-BENENG ING WILAYAH METRO PORTLAND, INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="205.505" dur="0.2"> NANGING Akeh wong ing wilayah PORTLAND METRO saiki</text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.2"> NANGING APA SING APA ING WILAYAH METRO PORTLAND ING ANA</text>
<text sub="clublinks" start="205.905" dur="0.067"> NANGING Akeh wong ing wilayah PORTLAND METRO saiki pancen</text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.234"> METRO Area Dina iki pancen nyata</text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> METRO Area Dina iki pancen apikan</text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.066"> METRO Area Dina iki pancen apikan</text>
<text sub="clublinks" start="206.372" dur="0.1"> METRO Area Dina iki pancen ucul tenan</text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="0.101"> METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="206.573" dur="0.133"> METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget karo sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="206.706" dur="0.067"> METRO Area Dina iki pancen jebule apik banget, uga ana sawetara tugel</text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.2"> HARI JATUH NIKI BECIL</text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.2"> DAY FALL NICE KANGGO BEBERAPA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.067"> HARI GUGUR CECIL KANGGO BEBERAPA KANGGO SUNSHINES.</text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="1.868"> KANGGO SUNSHINES.</text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="0.201"> KANGGO SUNSHINES. Ayo Ayo</text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="0.2"> KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa</text>
<text sub="clublinks" start="209.509" dur="0.2"> KANGGO SUNSHINES. Ayo padha mlebu</text>
<text sub="clublinks" start="209.709" dur="0.234"> KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa ing CHRIS</text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> KANGGO SUNSHINES. Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.2"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH,</text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.234"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS,</text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.1"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, WE</text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.167"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.133"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ya, CHRIS, KAMU Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> Ayo padha nggawa ing CHRIS MCGINNIS. Ya, CHRIS, KITA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.2"> Ya, CHRIS, KITA Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="1.802"> YA, CHRIS, KAMU Miwiti NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.2"> YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA</text>
<text sub="clublinks" start="213.346" dur="0.2"> YEAH, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA BISA</text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.134"> YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO NGARASA NGISI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="213.68" dur="0.2"> YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO RASA NGISI SHIFT IKI</text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> YA, CHRIS, KAMU MULAI KANGGO NGANGGO NGANGGO NGANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.2"> Deleng RASA NGAPAK IKI ING</text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="0.133"> Katon RASA NGAPAK IKI ING</text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.1"> Katon RASA NGAPAK IKI IKI WIS</text>
<text sub="clublinks" start="214.38" dur="0.134"> Katon RASA NGAPAK IKI ING WESI</text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.067"> KANGGO RASA NGISI SHIFT IKI ING MUSIK ING KENE.</text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> MUSIM ING KENE.</text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="1.601"> MUSIM ING KENE. >></text>
<text sub="clublinks" start="216.382" dur="0.201"> MUSIM ING KENE. >> Ya,</text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.233"> MUSIM ING KENE. >> Ya, Kayane</text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.167"> MUSIM ING KENE. >> Ya, KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.133"> MUSIM ING KENE. >> YEAH, KAYA ROTA</text>
<text sub="clublinks" start="217.116" dur="0.067"> MUSIM ING KENE. >> YEAH, KANG KANGGO GUNUNG BOTOL</text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="0.2"> >> YEAH, KANG KANGGO GUNUNG BOTOL</text>
<text sub="clublinks" start="217.383" dur="0.1"> >> YEAH, KANG KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO LAN</text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.167"> >> Ya, KANGGO KANGGO LANGSUNG KANGGO LAN</text>
<text sub="clublinks" start="217.65" dur="0.1"> >> YEAH, KANG KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN</text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.067"> >> YA, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="217.817" dur="0.1"> >> YA, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="217.917" dur="0.067"> >> Ya, KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG LAN POMPIN LAN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="217.984" dur="0.267"> LAN PUMPKINS LAN SAKA Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.067"> LAN BOMBONG LAN KABEH KABEH.</text>
<text sub="clublinks" start="218.318" dur="0.166"> STUFF</text>
<text sub="clublinks" start="218.484" dur="0.134"> STUFF OH</text>
<text sub="clublinks" start="218.618" dur="0.067"> STUFF OH YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="218.685" dur="0.233"> OH YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="218.918" dur="0.067"> OH YEAH. YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="218.985" dur="1.568"> YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="220.553" dur="0.234"> YEAH. YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="220.787" dur="0.233"> YEAH.</text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="0.134"> YEAH. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="221.154" dur="0.1"> YEAH. LAN KITU</text>
<text sub="clublinks" start="221.254" dur="0.1"> YEAH. LAN KAMU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="221.354" dur="0.1"> YEAH. Lan kita bakal luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="221.454" dur="0.134"> YEAH. Lan Kita bakal udan luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="221.588" dur="0.1"> YEAH. Lan Kita bakal luwih udan ing</text>
<text sub="clublinks" start="221.688" dur="0.066"> YEAH. Lan kita bakal luwih udan ing</text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.301"> Lan kita bakal luwih udan ing</text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> Lan Kita bakal udan luwih akeh ing ramalan.</text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.167"> Ramalan</text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.134"> Ramalan OF</text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.167"> Ramalan Mesthi wae</text>
<text sub="clublinks" start="222.589" dur="0.066"> Ramalan BRITNEY KURSUS</text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.134"> Ramalan BRITNEY KURSUS WE</text>
<text sub="clublinks" start="222.789" dur="0.066"> Ramalan BRITNEY KURSUS KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="222.855" dur="1.402"> BRITNEY KURSUS KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.2"> BRITNEY KURSUS ING KANGGO GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.234"> BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK Udan</text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.1"> BRITNEY KURSUS KAMU MUNJUK MUSIM Udan</text>
<text sub="clublinks" start="224.991" dur="0.067"> BRITNEY KURSUS KAMU MUKA MUSIM Udan KANG SINI</text>
<text sub="clublinks" start="225.058" dur="0.167"> Mlebu ing Musim Hujan KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="225.225" dur="0.1"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="225.325" dur="0.166"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI</text>
<text sub="clublinks" start="225.491" dur="0.167"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING ING PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="225.658" dur="0.067"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI DI UTARA PALIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="225.725" dur="0.067"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING INI DI PALIFIK NORTHWEST</text>
<text sub="clublinks" start="225.792" dur="0.066"> MUKA MUSIM HUJAN KAMI ING ING ING LANGIT PALIFIK SEPERTI KITA</text>
<text sub="clublinks" start="225.858" dur="0.201"> ING PORIFIC NORTHWEST AS WE</text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.1"> ING NORTHWEST PACIFIK sing Katon</text>
<text sub="clublinks" start="226.159" dur="0.1"> ING NORTHWEST PACIFIC KANGGO Katon KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.1"> ING NORTHWEST PALIFIK ASU KANGGO KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="226.359" dur="1.835"> ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO LANGSUNG A</text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.234"> ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO DARI CERITA</text>
<text sub="clublinks" start="228.428" dur="0.2"> ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO KANGGO DAYU CERITA</text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.067"> ING NORTHWEST PALIFIK AS KANGGO KANGGO MUNCUL KANGGO CERITA</text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.233"> Katon LANGSUNG SANG CERITA KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.167"> Katon LANGSUNG Saka CERITA KITA KANGGO Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.134"> Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE</text>
<text sub="clublinks" start="229.229" dur="0.066"> Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE SAKA SALIRA</text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.1"> Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE ING ANTARA</text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.067"> Katon LANGSUNG SANG CERITA KAMU KANGGO SUNSHINE ING WENGI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.267"> Sawetara sinar matahari ing sisih Lor</text>
<text sub="clublinks" start="229.729" dur="0.133"> Sawetara sinar srengenge Oregon sisih Lor</text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.167"> Sawetara sinar srengenge ing pantai Oregon Lor</text>
<text sub="clublinks" start="230.029" dur="0.134"> Sawetara sinar matahari ing sisih Lor Oregon, sing luwih cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="230.163" dur="0.067"> Sawetara sinar srengenge ing pantai Oregon Lor uga saiki.</text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.2"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki.</text>
<text sub="clublinks" start="230.43" dur="0.066"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.134"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging THE</text>
<text sub="clublinks" start="230.63" dur="0.634"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging klompok</text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.2"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. Nanging CLOUDS Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="0.234"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. NANGING CLOUDS WIS GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="231.698" dur="0.066"> OREGON COAST EARLIER Dinten iki. NANGING CLOUDS WES GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="231.764" dur="0.167"> NANGING CLOUDS WES GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.2"> Nanging klompok wis muter maneh ing</text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.201"> NANGING CLOUDS WIS GOLEK ING A</text>
<text sub="clublinks" start="232.332" dur="0.066"> NANGING CLOUDS WIS GOLEK BALIK ING PRECURSOR</text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.167"> Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge sadurunge,</text>
<text sub="clublinks" start="232.665" dur="0.067"> Nanging klompok wis muter maneh ing sadurunge sadurunge, sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="232.732" dur="0.234"> ING PRECURSOR YA, Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="232.966" dur="0.066"> ING PRECURSOR YA, Sawetara Udan.</text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.201"> Udan</text>
<text sub="clublinks" start="233.233" dur="0.133"> Udan KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="233.366" dur="0.067"> Udan KABEH KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="1.935"> KABEH KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.2"> KABEH KANGGO. THE</text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="0.2"> KABEH KANGGO. WET</text>
<text sub="clublinks" start="235.768" dur="0.201"> KABEH KANGGO. MUSIM WET,</text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.2"> KABEH KANGGO. MUSIM WET, KITA</text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.067"> KABEH KANGGO. MUSIM WET, BIASA KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="236.236" dur="0.3"> MUSIM WET, BIASA KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.067"> MUSIM WET, Udan normal kita</text>
<text sub="clublinks" start="236.603" dur="0.166"> MUSIM WET, Udan normal kita ing</text>
<text sub="clublinks" start="236.769" dur="0.067"> MUSIM WET, RAINFALL NORMAL KAMI DI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="236.836" dur="0.067"> MUSIM WET, RAINFALL normal kita ing PORTLAND lan</text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.3"> RAINFALL IN PORTLAND lan</text>
<text sub="clublinks" start="237.203" dur="1.235"> RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER</text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.2"> RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER</text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.2"> RAINFALL IN PORTLAND LAN OKTOBER IKU TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.2"> RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER Babagan Telung Inci</text>
<text sub="clublinks" start="239.038" dur="0.067"> RAINFALL IN PORTLAND lan OKTOBER Babagan Telung inci lan</text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.2"> OKTOBER Babagan Telung inci lan</text>
<text sub="clublinks" start="239.305" dur="0.1"> OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur</text>
<text sub="clublinks" start="239.405" dur="0.134"> OKTOBER Babagan Telung Inci banjur kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="239.539" dur="0.067"> OKTOBER Babagan Telung inci lan banjur sing JUMPS</text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.066"> OKTOBER Babagan Telung Inci banjur mungel</text>
<text sub="clublinks" start="239.672" dur="0.1"> OKTOBER Babagan Telung Inci banjur mung nganti tekan kana</text>
<text sub="clublinks" start="239.772" dur="0.1"> OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="239.872" dur="0.067"> OKTOBER Babagan Telung inci banjur banjur luwih akeh tinimbang luwih</text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.234"> Banjur sing JUMPS luwih saka</text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> Banjur sing JUMPS luwih saka limang</text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> Banjur sing JUMPS nganti luwih saka limang lan</text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.2"> Banjur sing JUMPS nganti luwih saka limang lan A</text>
<text sub="clublinks" start="240.54" dur="1.802"> Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan sithik</text>
<text sub="clublinks" start="242.342" dur="0.233"> Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan inci cilik</text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.067"> Banjur, JUMPS nganti luwih saka limang lan sawetara INCHES</text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.3"> LIMA LAN INCI SEPAT ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.067"> LIMA LAN INCI SEPAT ING NOVEMBER.</text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.3"> NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.067"> NOVEMBER NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.1"> NOVEMBER NOVEMBER IKI</text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.167"> NOVEMBER NOVEMBER IKU</text>
<text sub="clublinks" start="243.643" dur="0.133"> NOVEMBER NOVEMBER IKU WETTEST</text>
<text sub="clublinks" start="243.776" dur="0.067"> NOVEMBER NOVEMBER IKU WULAN WETTEST</text>
<text sub="clublinks" start="243.843" dur="0.167"> NOVEMBER IKU WULAN WETTEST</text>
<text sub="clublinks" start="244.01" dur="0.067"> NOVEMBER IKU WULANG SENENG-SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="244.077" dur="0.1"> NOVEMBER IKU WULT WETTEST ING</text>
<text sub="clublinks" start="244.177" dur="0.067"> NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST</text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.133"> NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST INI</text>
<text sub="clublinks" start="244.377" dur="0.067"> NOVEMBER IKI WULAN SENI WETTEST ING ARAH</text>
<text sub="clublinks" start="244.444" dur="0.066"> NOVEMBER IKU WULAN SENI WETTEST ING ARAH ING</text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="1.602"> Saka taun ing Rata-rata ing</text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.2"> Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="246.312" dur="0.2"> Saka taun ing Rata-rata ing Portland Ditindakake</text>
<text sub="clublinks" start="246.512" dur="0.234"> Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND ora ditututi</text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> ING TAUN ONLINE ING PORTLAND DITUTUP ORA IKU</text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.067"> Saka taun ing AVERAGE ing PORTLAND Tindakake ora adoh banget</text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="0.267"> PORTLAND DITUTUP ORA KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.067"> PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIGA</text>
<text sub="clublinks" start="247.247" dur="0.166"> PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIGA</text>
<text sub="clublinks" start="247.413" dur="0.1"> PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="247.513" dur="0.134"> PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER WITH</text>
<text sub="clublinks" start="247.647" dur="0.067"> PORTLAND DITUTUP ORA SINGKIT JIJI DECEMBER KANG SING PISAH</text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.2"> BEHIND BY DECEMBER Kanthi meh</text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> BEHIND BY DECEMBER Kanthi Luwih Lima</text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.033"> BEHIND BY DECEMBER Kanthi meh LIMA lan</text>
<text sub="clublinks" start="248.014" dur="1.401"> BEHIND BY DECEMBER Kanthi Luwih LIMA Lan A</text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.234"> TINGGALING DECEMBER KANG SING PALING LIMA LAN SEPISAN</text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> TINGGALING DECEMBER DENGAN SINGLING LIMA LAN INCI SING PEDAK.</text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.333"> LIMA LAN INCI SEPAT.</text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.1"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.201"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.1"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KITA TIPIK</text>
<text sub="clublinks" start="250.45" dur="0.066"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KITA TISIK MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI TYPICALLY Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.067"> LIMA LAN INCI SEPAT. LAN KAMI TYPICALLY Miwiti Golek</text>
<text sub="clublinks" start="250.65" dur="0.2"> LAN KAMI TYPICALLY Miwiti Golek</text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.167"> LAN KAMI TYPICALLY miwiti kanggo ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="251.017" dur="0.167"> LAN KITA TISIK MULAI KANGGO MUNGGU</text>
<text sub="clublinks" start="251.184" dur="2.002"> LAN KAMI TYPICALLY MULAI KANGGO MUNCIT GUNUNG</text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.067"> LAN KAMI TYPICALLY MULAI KANGGO MUNJUK GUNUNG SNOWFALL</text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.233"> GUNUNG SNOWFALL Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="253.486" dur="0.167"> GUNUNG SNOWFALL dadi luwih</text>
<text sub="clublinks" start="253.653" dur="0.2"> GUNUNG SNOWFALL dadi luwih akeh</text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> GUNUNG SNOWFALL dadi luwih asring</text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.1"> GUNUNG SNOWFALL Dadi LALAKI KEREN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.067"> SNOWFALL MOUNTAIN JADI LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="254.12" dur="0.234"> Luwih LEBIH FREQUENT LAN LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.066"> LALAKI LEBIH LANJUT LAN Luwih abot</text>
<text sub="clublinks" start="254.42" dur="0.067"> Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="254.487" dur="0.067"> Luwih LEBIH KEREN LAN LEBIH LANJUT KAYA KITA</text>
<text sub="clublinks" start="254.554" dur="0.2"> Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANG KITU</text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.2"> Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANG INGKE</text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> Luwih LEBIH LANJUT LAN LEBIH LANJUT KANGGO NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="2.236"> HEBAT INGKANG KANGGO NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.2"> HEBAT AS KANGGO NOVEMBER LAN</text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.2"> HEBAT KANGGO NOVEMBER LAN KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="257.657" dur="0.2"> HEBAT SAKING NGANGGO NOVEMBER LAN Kowe NGERTI,</text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.234"> HEBAT SAKING NGANGGO NOVEMBER LAN Kowe Ngerti, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="258.091" dur="0.2"> HEBAT KANGGO NGANGGO NOVEMBER LAN KOWE NGERTI, KANG INGKAT</text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.067"> HEBAT KANGGO NGANGGO NOVEMBER LAN KOWE NGERTI, KANGGO SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="258.358" dur="0.233"> Lan sampeyan ngerti, iku mesthi</text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="0.034"> LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN</text>
<text sub="clublinks" start="258.625" dur="0.1"> LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN</text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.1"> LAN KOWE NGERTI, IKU KANGGO HARAPAN</text>
<text sub="clublinks" start="258.825" dur="0.133"> LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK SKI</text>
<text sub="clublinks" start="258.958" dur="0.067"> LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK ING RESORT SKI</text>
<text sub="clublinks" start="259.025" dur="0.067"> LAN Kowe NGERTI, IKU SAKA GOLEKAN SKI RESORTS UP</text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.066"> LAN KOWE NGERTI, IKU SAKA GOLEK ING RESEP SKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="259.158" dur="0.234"> Mugo-mugo SKI RESORTS SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.1"> Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="259.492" dur="0.1"> Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GABUNG</text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.067"> Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GABUNG LAN</text>
<text sub="clublinks" start="259.659" dur="0.1"> Mugo-mugo SKI RESORTS MUNG GAMPANG GUNUNG LAN ING</text>
<text sub="clublinks" start="259.759" dur="0.067"> Mugo-mugo SKI RESORTS MUNGGU GUNUNG LAN ING BANYU</text>
<text sub="clublinks" start="259.826" dur="1.201"> MOUNT MOOD LAN ING Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="261.027" dur="0.2"> MOUNT MOOD LAN ING LOKASI Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.201"> MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh sing ana ing</text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.066"> MOUNT HOOD LAN ING LOKASI Akeh sing tekan sisih Lor</text>
<text sub="clublinks" start="261.694" dur="0.2"> LOKASI SAKA WETAN UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="261.894" dur="0.101"> LOKASI WIS TANPA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.1"> LOKASI Kasedhiya UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.133"> LOKASI Kasedhiya sisih Lor UTAWA DIBUKA</text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.267"> LOKASI Kasedhiya sisih Lor UTAWA DIBUKA</text>
<text sub="clublinks" start="262.495" dur="0.067"> LOKASI Kasedhiya UTARA UTARA AKU DIBUKA KANGGO Nuwun.</text>
<text sub="clublinks" start="262.562" dur="2.102"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING.</text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.2"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA</text>
<text sub="clublinks" start="264.864" dur="0.134"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.1"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL</text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.1"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL TO</text>
<text sub="clublinks" start="265.198" dur="0.1"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.067"> KANGGO DIBUKA KANGGO THANKSGIVING. CARA TOO AWAL GOLEK A</text>
<text sub="clublinks" start="265.365" dur="0.3"> CARA TOO AWAL GOLEK A</text>
<text sub="clublinks" start="265.665" dur="0.067"> CARA NGALAMI KANGGO Gawe Prediksi</text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.1"> CARA SINGAPU KANGGO Gawe PREDICTION</text>
<text sub="clublinks" start="265.832" dur="0.1"> CARA SINGAPU KANGGO Gawe Prediksi Ngono</text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="0.067"> CARA SINGAPU KANGGO Gawe PREDICTION BISA.</text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.2"> PREDICTION DUWE.</text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.033"> PREDICTION DUWE. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="266.232" dur="0.1"> PREDICTION DUWE. Nanging aku</text>
<text sub="clublinks" start="266.332" dur="0.1"> PREDICTION DUWE. Nanging aku bisa</text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> PREDICTION DUWE. NANGING AKU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="0.201"> PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NULITAKAKE Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="266.733" dur="0.233"> PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NITUTUKAN IKU</text>
<text sub="clublinks" start="266.966" dur="1.201"> PREDICTION DUWE. NANGING AKU BISA NULITAKAKE KAMU</text>
<text sub="clublinks" start="268.167" dur="0.067"> PREDICTION DUWE. Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake</text>
<text sub="clublinks" start="268.234" dur="0.234"> Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake</text>
<text sub="clublinks" start="268.468" dur="0.167"> Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita udan</text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.1"> Nanging aku bisa ngandhani yen awake dhewe udan</text>
<text sub="clublinks" start="268.735" dur="0.166"> Nanging aku bisa ngandhani yen awake dhewe udan ing</text>
<text sub="clublinks" start="268.901" dur="0.101"> Nanging aku bisa menehi katrangan yen kita udan ing ramalan</text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> Nanging aku bisa menehi katrangan manawa kita nindakake udan ing ramalan lan</text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.066"> Nanging aku bisa menehi katrangan yen kita udan ing ramalan lan bisa uga</text>
<text sub="clublinks" start="269.168" dur="0.201"> Udan ing ramalan lan MUNGKIN</text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="0.166"> Udan ing ramalan lan bisa uga sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> Udan ing ramalan lan bisa uga luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="1.735"> Udan ing ramalan lan bisa uga sawetara pilihan sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="271.471" dur="0.066"> Udan ing ramalan lan bisa uga ana sawetara pilihan sing luwih gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="271.537" dur="0.301"> Sawetara SNOWS ELEKSI sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="271.838" dur="0.066"> Sawetara pamilihan sing luwih dhuwur nuli sesuk.</text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.234"> ESOK.</text>
<text sub="clublinks" start="272.138" dur="0.067"> ESOK. Ayo Ayo</text>
<text sub="clublinks" start="272.205" dur="0.133"> ESOK. Ayo Ayo</text>
<text sub="clublinks" start="272.338" dur="0.1"> ESOK. Ayo njaluk sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="272.438" dur="0.134"> ESOK. Ayo Kowé mlebu</text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.1"> ESOK. AYO GOLEK GOLEK GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="272.672" dur="0.067"> ESOK. Ayo Ayo Nggawe CAST FUTURE</text>
<text sub="clublinks" start="272.739" dur="0.2"> Ayo Ayo Nggawe CAST FUTURE</text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.133"> Ayo Ayo Nggawe Nyata Nyata</text>
<text sub="clublinks" start="273.072" dur="0.067"> Ayo Ayo Nggawe Cepet Cepet Cepet.</text>
<text sub="clublinks" start="273.139" dur="0.2"> CEPAT NYATA.</text>
<text sub="clublinks" start="273.339" dur="0.1"> CEPAT NYATA. THE</text>
<text sub="clublinks" start="273.439" dur="0.034"> CEPAT NYATA. THE RESTA</text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.167"> CEPAT NYATA. TANPA</text>
<text sub="clublinks" start="273.64" dur="0.1"> CEPAT NYATA. TANPA Bengi-Bengi</text>
<text sub="clublinks" start="273.74" dur="0.2"> CEPAT NYATA. TANPA MALAM INI</text>
<text sub="clublinks" start="273.94" dur="0.067"> CEPAT NYATA. TANPA Bengi-bengi iki klompok</text>
<text sub="clublinks" start="274.007" dur="1.401"> TANPA Bengi-bengi iki klompok</text>
<text sub="clublinks" start="275.408" dur="0.234"> WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK</text>
<text sub="clublinks" start="275.642" dur="0.2"> WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK IKI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="275.842" dur="0.167"> WENGI MALAM ING BENGKEL KLOSIK LAN KITA</text>
<text sub="clublinks" start="276.009" dur="0.1"> WENGI MALAM ING BENGKEL KLIK LANJUT KOMPUTER KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="276.109" dur="0.066"> WENGI MALAM ING BENGKEL CLICKDS MODEL LAN KOMPUTER KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> MODEL KOMPUTER LANJUTAN</text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.1"> MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="276.609" dur="0.2"> MODEL KOMPUTER KOMPUTER KAMI NAMPAK KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.067"> MODEL KOMPUTER KOMPUTER KANGGO NUNJUKI SANGKLUNG KLIK</text>
<text sub="clublinks" start="276.876" dur="0.267"> KANGGO Nuduhake SOMBONG KLIK</text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="0.1"> KANGGO NUNJUKI SATU BANYAK SPRINKLES</text>
<text sub="clublinks" start="277.243" dur="0.134"> KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES sing nempuh</text>
<text sub="clublinks" start="277.377" dur="0.133"> KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NING PALING UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.1"> KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NGGABI OREGON UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="277.61" dur="0.067"> KANGGO Nuduhake SOMBONG SPRINKLES NGGABI OREGON UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="277.677" dur="1.702"> NGGABUTI OREGON UTARA UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> NGGABI PALING PALING OREGON UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.2"> NGGABUTI OREGON UTARA WENGI Wengi iki</text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.134"> NGGABI OREGON UTARA WENGI PALING Wengi</text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.167"> NGGABI OREGON UTARA WENGI PALING WENGI DENENGE</text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.066"> NGGABUTI OREGON UTARA WENGI ING BENGI WENGI WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.267"> Bengi-Bengi NENG SING AING</text>
<text sub="clublinks" start="280.446" dur="0.034"> Bengi-bengi NENG SING AUM WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="280.48" dur="0.1"> Bengi-Bengi NENG SINGA WENGI SESUKU Aku</text>
<text sub="clublinks" start="280.58" dur="0.133"> Bengi-Bengi NENG SINGIKU WENGI SESUKU MUNIKU</text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.067"> Bengi-bengi NENG SING AUM WENGI SUKU SINGIKU KITA KITA</text>
<text sub="clublinks" start="280.78" dur="0.1"> Bengi-bengi NING SINGA WENGI SUKU SINGIKU KITA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="0.067"> Bengi-Bengi NING SINGA WENGI WENGI MUNG SING KUWIT KAKU NGADU</text>
<text sub="clublinks" start="280.947" dur="0.2"> SUKSES INGKU KITU KITU KESUARU</text>
<text sub="clublinks" start="281.147" dur="0.167"> Esuk Aku mikir yen bakal padha</text>
<text sub="clublinks" start="281.314" dur="0.133"> SUKSES INGKU KITU KITA GOLEK OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> SUKSES INGKU KITU KITU NGGATENGI OLEGON COAST.</text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.801"> PANTAI OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="282.315" dur="0.2"> PANTAI OREGON. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.2"> PANTAI OREGON. LAN Yen</text>
<text sub="clublinks" start="282.715" dur="0.234"> PANTAI OREGON. LAN Yen KITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.1"> PANTAI OREGON. LAN Yen KITA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="283.049" dur="0.1"> PANTAI OREGON. LAN Yen KITA GAK WET</text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> PANTAI OREGON. LAN Yen KITA ORA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.067"> PANTAI OREGON. LAN Yen KITA BISA NGANGGO PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.383" dur="0.233"> LAN Yen KITA BISA NGANGGO PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.616" dur="0.067"> LAN Yen KITA BISA NGANGGO JAM PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.167"> Lan yen kita ora bakal entuk jam predawa ing</text>
<text sub="clublinks" start="283.85" dur="2.402"> LAN LAMU KITU BOLEH DIKENANG DENGAN JAM PREDAWN IN PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="286.252" dur="0.434"> Lan Yen Kita ora bakal entuk jam sadurunge sadurunge ing Portland,</text>
<text sub="clublinks" start="286.686" dur="0.067"> Lan yen kita ora bakal entuk jam predawa ing portofolio esuk, iku</text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.2"> JAM ING PORTLAND ESOK, IT</text>
<text sub="clublinks" start="286.953" dur="0.2"> JAM ING PORTLAND ESOK, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="287.153" dur="0.1"> JAM ING PORTLAND ESOK, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.134"> JAM ING PORTLAND ESOK, IKU WET</text>
<text sub="clublinks" start="287.387" dur="0.233"> JAM ING PORTLAND ESOK, IKU WONG SING CETAK</text>
<text sub="clublinks" start="287.62" dur="0.067"> JAM ING PORTLAND ESOK, AKU AKAN NGANGGO THEREAFTER.</text>
<text sub="clublinks" start="287.687" dur="0.233"> Bakal luwih cepet THEREAFTER.</text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="0.201"> Bakal luwih cepet THEREAFTER. LAGI,</text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.1"> Bakal luwih cepet THEREAFTER. ULANG, PRIMARIL</text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="0.1"> Bakal luwih cepet THEREAFTER. ULANG, CAHAYA PRIMERI</text>
<text sub="clublinks" start="288.321" dur="0.2"> Bakal luwih cepet THEREAFTER. MANEH, Udan Cahya UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="288.521" dur="0.067"> Bakal luwih cepet THEREAFTER. MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="288.588" dur="1.802"> MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.2"> MANEH, Udan Cahya UTAMA LAN UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="290.59" dur="0.2"> MANEH, Udan Cahya PRIMARILY UTAWA UTAWA</text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.067"> ULANG, Udan Cahya PRIMARILY UTAWA UTAWA MINGGU.</text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.233"> Utawa kanggo dina Minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.234"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.1"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANGA</text>
<text sub="clublinks" start="291.524" dur="0.134"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT A</text>
<text sub="clublinks" start="291.658" dur="0.133"> Utawa kanggo dina Minggu. Luwih Saka BIT kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="0.133"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUTNE BENARNYA</text>
<text sub="clublinks" start="291.924" dur="0.067"> Utawa kanggo dina Minggu. LEBIH LANJUT KANGGO BENAR BET</text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.2"> LEBIH LANJUT KANGGO BENAR BET</text>
<text sub="clublinks" start="292.191" dur="0.067"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki isih gampang</text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="0.1"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki isih gampang</text>
<text sub="clublinks" start="292.358" dur="0.1"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak</text>
<text sub="clublinks" start="292.458" dur="0.067"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.134"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan</text>
<text sub="clublinks" start="292.659" dur="0.2"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="292.859" dur="0.066"> Luwih Luwih Saka Babagan kasebut, saiki wis cukup suwidak LIMA lan sampeyan bisa</text>
<text sub="clublinks" start="292.925" dur="1.235"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe BISA</text>
<text sub="clublinks" start="294.16" dur="0.167"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa</text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.233"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.2"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara warna biru</text>
<text sub="clublinks" start="294.961" dur="0.1"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru</text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.133"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru</text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.067"> SAIKI INI WULUH SIKU LIMA LAN Kowe isih bisa ndeleng sawetara langit biru ing</text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.2"> MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BIRU MATI</text>
<text sub="clublinks" start="295.461" dur="0.167"> MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING</text>
<text sub="clublinks" start="295.628" dur="0.1"> MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN</text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING JIWA</text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.067"> MASIH KANGGO NEMPIT LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN ING SABAR</text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.067"> MASIH KANGGO NAMPILAN LANGIT LANGIT BUNGA ING JALAN ING SAKING ASU</text>
<text sub="clublinks" start="295.962" dur="0.233"> JARING ING KENE SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.134"> JARING ING KENE SAKING KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.067"> JAUH INI SAKING FARGO WILIK KITA</text>
<text sub="clublinks" start="296.396" dur="0.133"> JAUH INI SAKING LANGSUNG FARGO LANGIT</text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> JAUH INI SAKING KABEH FARGO SKY CAMERA.</text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.667"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA.</text>
<text sub="clublinks" start="297.263" dur="0.2"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi</text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.201"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih</text>
<text sub="clublinks" start="297.664" dur="0.2"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih A</text>
<text sub="clublinks" start="297.864" dur="0.2"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="298.064" dur="0.167"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi isih apik-apik</text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.067"> NGGAMERA FARGO SKY CAMERA. Dadi Isih NET PRESET SABTU</text>
<text sub="clublinks" start="298.298" dur="0.3"> Dadi Isih NET PRESET SABTU</text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.067"> Dadi Isih NET PRICE APIK SABTU.</text>
<text sub="clublinks" start="298.665" dur="0.2"> MALAM.</text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> MALAM. Udan</text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> MALAM. Udan sesuk</text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> MALAM. Udan SESUK KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.067"> MALAM. Udan sesuk kowe 70</text>
<text sub="clublinks" start="299.299" dur="1.968"> Udan sesuk kowe 70</text>
<text sub="clublinks" start="301.267" dur="0.167"> Udan sesuk kowe 70 ramalan</text>
<text sub="clublinks" start="301.434" dur="0.234"> Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka</text>
<text sub="clublinks" start="301.668" dur="0.2"> Udan sesuk kowe 70 prakiraan bakal teka</text>
<text sub="clublinks" start="301.868" dur="0.1"> Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka</text>
<text sub="clublinks" start="301.968" dur="0.1"> Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka mung</text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.067"> Udan sesuk kowe 70 prakiraan teka mung A</text>
<text sub="clublinks" start="302.135" dur="0.2"> Prakiraan sing Bakal Ditampa Mung A</text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="0.067"> Prakiraan sing bakal kasedhiya mung sithik.</text>
<text sub="clublinks" start="302.402" dur="0.166"> BIT</text>
<text sub="clublinks" start="302.568" dur="0.101"> BIT >></text>
<text sub="clublinks" start="302.669" dur="0.133"> BIT >> KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.067"> BIT >> KABEH.</text>
<text sub="clublinks" start="302.869" dur="0.233"> >> KABEH.</text>
<text sub="clublinks" start="303.102" dur="0.1"> >> KABEH. Nuwun</text>
<text sub="clublinks" start="303.202" dur="0.101"> >> KABEH. Nuwun sewu</text>
<text sub="clublinks" start="303.303" dur="0.2"> >> KABEH. Nuwun sewu</text>
<text sub="clublinks" start="303.503" dur="0.066"> >> KABEH. Nuwun sewu CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="303.569" dur="0.935"> Nuwun sewu CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.2"> Nuwun sewu CHRIS. THE</text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="0.2"> Nuwun sewu CHRIS. THE PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="304.904" dur="0.134"> Nuwun sewu CHRIS. POLISI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.038" dur="0.1"> Nuwun sewu CHRIS. BIRO POLISI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> Nuwun sewu CHRIS. BUREA POLISI PORTLAND Matur</text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.234"> BUREA POLISI PORTLAND Matur</text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.133"> BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="305.571" dur="0.134"> BUREA POLISI PORTLAND KANGGO NGAPAK</text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> BUREA POLISI PORTLAND KANGGO NGUBAH</text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.066"> BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG ORA GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="305.838" dur="0.201"> BUREA POLISI PORTLAND NURU GAMPANG GAMPANG KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.066"> BUREA POLISI PORTLAND NGOMONG GOLEK GANTI KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="306.105" dur="2.236"> KANGGO NARANG KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="308.341" dur="0.2"> KANGGO GANTI KANGGO CARANE KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="308.541" dur="0.2"> KANGGO NARANG GAMPANG KANGGO NANGSULI PROSES</text>
<text sub="clublinks" start="308.741" dur="0.1"> KANGGO GANTI KANGGO KANGGO Nangani PROTESI DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="308.841" dur="0.067"> KANGGO GANTI KANGGO KANGGO Nangani PROTESI DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="308.908" dur="0.267"> TANGAN NGRINDU DASAR</text>
<text sub="clublinks" start="309.175" dur="0.1"> HANDLES protes adhedhasar dhasar feed</text>
<text sub="clublinks" start="309.275" dur="0.1"> HANDLES protes adhedhasar dhasar saran saka</text>
<text sub="clublinks" start="309.375" dur="0.2"> HANDLES protes adhedhasar bathi saka</text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.067"> TANGAN NGANGGOL LAKSAN BASED ING BEKAS saka komunitas kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="309.642" dur="0.2"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS.</text>
<text sub="clublinks" start="309.842" dur="2.436"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB</text>
<text sub="clublinks" start="312.278" dur="0.2"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.201"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="312.679" dur="0.233"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="312.912" dur="0.2"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="313.112" dur="0.067"> FEEDBACK Saka KOMUNITAS. PBB NGOMONG APIK APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.267"> PBB NGOMONG APIK APIK APIK</text>
<text sub="clublinks" start="313.446" dur="0.033"> PBB NGOMONG APIK APIK IKI SETIAP PEGAWAI</text>
<text sub="clublinks" start="313.479" dur="0.1"> PBB NGOMONG APIK APIK IKI SETIAP PEGAWAI A</text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> PBB NGOMONG APIK APIK KANGGO ASLI SETIAP PEGAWI TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.133"> PBB NGOMONG APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA APIK APIK ING Telu</text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="0.067"> PBB NGOMONG APIK APIK APIK APIK APIK APIK APA APIK APIK APA GUGI Telu.</text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.536"> Petugas nomer telu.</text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> Petugas nomer telu. KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.2"> Petugas nomer telu. KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="316.849" dur="0.134"> Petugas nomer telu. KANGGO DIPERLUKAN</text>
<text sub="clublinks" start="316.983" dur="0.067"> Petugas nomer telu. Wong-wong kudu dijaluk</text>
<text sub="clublinks" start="317.05" dur="0.333"> Wong-wong kudu dijaluk</text>
<text sub="clublinks" start="317.383" dur="0.167"> KANGGO DIPERLUKAN PROMINEN</text>
<text sub="clublinks" start="317.55" dur="0.1"> Wong-wong kudu dijaluk tampilake kanthi PROMINEN</text>
<text sub="clublinks" start="317.65" dur="0.134"> Wong-wong kudu dijaluk tampilake PROMINEN kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="317.784" dur="0.066"> SING PUNYA DIPERLUKAN KANGGO NAMPILake Nomer Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="317.85" dur="0.201"> PROMINEN Nampilake Nomer Sing</text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> TAMPILAN PROMINEN ING NOMOR IKU</text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="1.168"> PROMINEN Nampilake Nomer Sing Dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="319.319" dur="0.2"> PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMET</text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.233"> PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMETS INI</text>
<text sub="clublinks" start="319.752" dur="0.067"> PROMINEN Nampilake Nomer Sing Ana ing HELMETS sajrone rame</text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="0.3"> ING HELMET Dhewe Nalika rame</text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.134"> ING HELMET Dhewe sajrone Manajemen Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="320.253" dur="0.067"> ING HELMET Dhewe KANGGO ACARA MANUWE.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="0.2"> ACARA PENGELOLAAN.</text>
<text sub="clublinks" start="320.52" dur="0.133"> ACARA PENGELOLAAN. THE</text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> ACARA PENGELOLAAN. BUREAU</text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.1"> ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="320.853" dur="0.201"> ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene</text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="2.235"> ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene</text>
<text sub="clublinks" start="323.289" dur="0.067"> ACARA PENGELOLAAN. Biro iku jarene uga</text>
<text sub="clublinks" start="323.356" dur="0.334"> Biro iku jarene uga</text>
<text sub="clublinks" start="323.69" dur="0.1"> Biro iku jarene uga wis dipasang maneh</text>
<text sub="clublinks" start="323.79" dur="0.166"> BUREAU NGOMONG ORA IKU DITUGUL LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="323.956" dur="0.101"> Biro iku jarene uga wis milih limang pejabat maneh</text>
<text sub="clublinks" start="324.057" dur="0.066"> Biro iku jarene uga wis milih limang pejabat maneh</text>
<text sub="clublinks" start="324.123" dur="0.267"> LIMA PEGAWAI DITUGUR Saking</text>
<text sub="clublinks" start="324.39" dur="0.134"> LIMA PEGAWAI REASSIGNED Saka PROTEST</text>
<text sub="clublinks" start="324.524" dur="0.1"> LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES</text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.836"> LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="327.46" dur="0.067"> LIMA PEGAWAI REASSIGNED DARI TUGAS PROTES KANG INVESTASI</text>
<text sub="clublinks" start="327.527" dur="0.267"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI</text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.166"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS</text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.067"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS</text>
<text sub="clublinks" start="328.027" dur="0.1"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO MBESEK</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="0.1"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.067"> TUGAS PROTES KANG INVESTASI INGGRIS KANGGO INGGRIS</text>
<text sub="clublinks" start="328.294" dur="0.234"> CONCERNS Ditampa dening</text>
<text sub="clublinks" start="328.528" dur="0.1"> Gegayutan Ditampa dening Publik</text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.167"> Gegayutan Ditampa dening Masyarakat Umum</text>
<text sub="clublinks" start="328.795" dur="2.435"> Gegayutan sing Ditampa dening Umume Publik Tentang Wong-wong mau</text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.267"> Gegayutan Ditampa dening Umume Publik Tentang Pejabat kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="331.497" dur="0.334"> Publik babagan pejabat kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.2"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="332.031" dur="0.134"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU</text>
<text sub="clublinks" start="332.165" dur="0.1"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN aku arep lunga</text>
<text sub="clublinks" start="332.265" dur="0.2"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="332.465" dur="0.2"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN AKU NGGOLAK</text>
<text sub="clublinks" start="332.665" dur="0.067"> Publik babagan pejabat kasebut. LAN Aku bakal miwiti dhisik</text>
<text sub="clublinks" start="332.732" dur="1.602"> LAN Aku bakal miwiti dhisik</text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> LAN Aku bakal miwiti dhisik</text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.233"> LAN Aku bakal miwiti dhisik kanthi iki</text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="3.437"> LAN aku bakal miwiti dhisik nganggo tulung</text>
<text sub="clublinks" start="338.204" dur="0.267"> LAN Aku bakal miwiti dhisik kanthi milih iki.</text>
<text sub="clublinks" start="338.471" dur="0.234"> KANG MUNG KANGGO PILIH.</text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.133"> KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA</text>
<text sub="clublinks" start="338.838" dur="0.133"> KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA Gawe</text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="0.167"> KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA NGAKAK</text>
<text sub="clublinks" start="339.138" dur="0.234"> KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA NGANGGO SUARA</text>
<text sub="clublinks" start="339.372" dur="0.067"> KANG MUNG KANGGO PILIH. WANITA GOLEK KANGGO DIDUNGENG</text>
<text sub="clublinks" start="339.439" dur="0.233"> WANITA NGOMONGAKE SUARANE</text>
<text sub="clublinks" start="339.672" dur="0.067"> WANITA GOLEK KANGGO KANGGO DIENGGO</text>
<text sub="clublinks" start="339.739" dur="1.702"> WANITA GOLEK KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="341.441" dur="0.2"> WANITA GOLEK KANGGO KANGGO KANGGO PILIH PILIH</text>
<text sub="clublinks" start="341.641" dur="0.2"> WANITA GOLEK KANGGO KANGGO DENGAN DALAN PEMILIH</text>
<text sub="clublinks" start="341.841" dur="0.067"> WANITA GOLEK KANGGO KANGGO KANGGO DALAN PEMILIHAN</text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.267"> Sakdurunge dina pemilihan karo</text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.133"> Sakdurunge dina pemilihan karo Maret</text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="0.067"> SEDIKING HARI PEMILIHAN Karo MARCHES SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.167"> Sadurunge dina pemilihan karo Maret ing saindhenging</text>
<text sub="clublinks" start="342.542" dur="0.066"> Sakedap dina pemilihan karo Maret sak negara</text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> SEDIKING HARI PILIHAN Karo MARCHES SAJA NEGARA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.234"> MARCHES ngubengi negara lan</text>
<text sub="clublinks" start="342.909" dur="0.1"> MARCHES ngubengi negara lan hak</text>
<text sub="clublinks" start="343.009" dur="0.067"> MARCHES ngubengi negara lan ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="343.076" dur="0.166"> MARCHES ngubengi negara lan ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="343.242" dur="0.067"> MARCHES ngubengi negara lan ing kene ing PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="2.236"> KENE ING KENE ING PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="345.545" dur="0.2"> KENE ING KENE ING PORTLAND. KRISTAL</text>
<text sub="clublinks" start="345.745" dur="0.2"> KENE ING KENE ING PORTLAND. KOYOU CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="345.945" dur="0.1"> KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="346.045" dur="0.134"> KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="346.179" dur="0.2"> KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL NANGGO KITA</text>
<text sub="clublinks" start="346.379" dur="0.067"> KENE ING KENE ING PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL NGANGGO KITA</text>
<text sub="clublinks" start="346.446" dur="0.3"> CARA KOUMOU CRYSTAL NGANGGO KITA</text>
<text sub="clublinks" start="346.746" dur="2.302"> CARA KOUMOU CRYSTAL NGGETAKKE KITA TOKOT</text>
<text sub="clublinks" start="349.048" dur="0.2"> CARA KOUMOU CRYSTAL NGGATAKKU KITA KANGGO KECIL</text>
<text sub="clublinks" start="349.248" dur="0.267"> CARA KOUMOU CRYSTAL NGGALAU KITA KANGGO DITUNCUL INI SABAT</text>
<text sub="clublinks" start="349.515" dur="0.234"> CARA KOUMOU CRYSTAL NGGATAKKU KITA KANGGO DITUNCUL ING SABAT POINT.</text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.233"> Downcast ing sawetara titik.</text>
<text sub="clublinks" start="349.982" dur="0.134"> Downcast ing sawetara titik. >></text>
<text sub="clublinks" start="350.116" dur="0.1"> Downcast ing sawetara titik. >> KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.1"> Downcast ing sawetara titik. >> Kita prelu</text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.134"> Downcast ing sawetara titik. >> KITA KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="350.45" dur="0.2"> Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg</text>
<text sub="clublinks" start="350.65" dur="0.2"> Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg takon</text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.067"> Downcast ing sawetara titik. >> Kita kudu mandheg takon</text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="1.401"> >> Kita kudu mandheg takon</text>
<text sub="clublinks" start="352.318" dur="0.2"> >> Kita kudu mandheg takon kanggo kita</text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.201"> >> Kita kudu mandheg njaluk hak-hak kita</text>
<text sub="clublinks" start="352.719" dur="0.233"> >> Kita kudu mandheg njaluk hak-hak lan</text>
<text sub="clublinks" start="352.952" dur="0.2"> >> Kita kudu mandheg njaluk hak lan wiwitane</text>
<text sub="clublinks" start="353.152" dur="0.067"> >> Kita prelu mandheg njaluk hak-hak lan miwiti panjaluk</text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.234"> HAK-HAK KAMU LAN AWAK PEMINTA</text>
<text sub="clublinks" start="353.453" dur="0.066"> HAK-HAK KAMI LAN MULAI Nuntut.</text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.037"> Dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="356.556" dur="0.2"> Dheweke. THE</text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.033"> Dheweke. Tembung-tembung</text>
<text sub="clublinks" start="356.789" dur="0.167"> Dheweke. Tembung-tembung saka</text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.1"> Dheweke. Tembung-tembung W.</text>
<text sub="clublinks" start="357.056" dur="0.2"> Dheweke. Tembung-tembung W. Bill</text>
<text sub="clublinks" start="357.256" dur="0.067"> Dheweke. Tembung-tembung W. BILL RESONATED</text>
<text sub="clublinks" start="357.323" dur="0.234"> Tembung-tembung W. BILL RESONATED</text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="0.1"> TEMBUNG WILING W. BILL RESONAT</text>
<text sub="clublinks" start="357.657" dur="0.133"> Tembung-tembung W. BILL RESONATED ING</text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="2.403"> TEMBUNG WILING W. BILL RESONATED KANG CROWD</text>
<text sub="clublinks" start="360.193" dur="0.2"> TEMBUNG WILING W. BILL RESONATED ING WENGI SABTU</text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="0.067"> TEMBUNG WILING W. BILL RESONAT ING WENGI SUKU SUKU</text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.3"> KANG MUKA SUKU SUKSES</text>
<text sub="clublinks" start="360.76" dur="0.167"> KANGGO WENGI SUKU SUKSES AYA KUMPUL</text>
<text sub="clublinks" start="360.927" dur="0.1"> KANGGO WENGI SUKSES INGGU MUNG KUNCUL</text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.1"> KANGGO WENGI SUKSES INGGU MUNG GAMPANG GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="361.127" dur="0.133"> Karo rame dina sabtu isuk-isuk dikethok kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="361.26" dur="0.067"> KANGGO WENGI SUKSES MUNGGU KANGGO KANGGO PDT</text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="0.267"> GATHERED DownTOWN FOR PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.594" dur="1.769"> GATHERED DownTOWN FOR WADON PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.363" dur="0.2"> KUMPUL KANG KUNCI KANGGO BUDAYA PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.563" dur="0.2"> GATHERED Down TO THE UNity WANITA PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.067"> GATHERED DownTOWN TO THE UNity WOMEN UNity MARCH FOR</text>
<text sub="clublinks" start="363.83" dur="0.267"> PERHATIAN WANITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="364.097" dur="0.066"> PERHATIAN WANITA NGADILAKAKE KEADILAN.</text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.167"> Adil.</text>
<text sub="clublinks" start="364.33" dur="0.034"> Adil. >></text>
<text sub="clublinks" start="364.364" dur="0.1"> Adil. >> Aku</text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="0.1"> Adil. >> AKU</text>
<text sub="clublinks" start="364.564" dur="0.1"> Adil. >> Aku ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="364.664" dur="0.2"> Adil. >> Aku ING KENE</text>
<text sub="clublinks" start="364.864" dur="0.2"> Adil. >> Aku ing kene kanggo promosi</text>
<text sub="clublinks" start="365.064" dur="0.067"> Adil. >> INGKI ING KENE PUNYA PROMOTI A</text>
<text sub="clublinks" start="365.131" dur="2.236"> >> INGKI ING KENE PUNYA PROMOTI A</text>
<text sub="clublinks" start="367.367" dur="0.2"> >> ING KENE INGKANG NGGAMAKI BEDA</text>
<text sub="clublinks" start="367.567" dur="0.033"> >> INGKI ING KENE NANGGO LAKON BEDA</text>
<text sub="clublinks" start="367.6" dur="0.167"> >> ING KENE INGKANG NGGUNAKAKE CARA BEDA</text>
<text sub="clublinks" start="367.767" dur="0.067"> >> ING KENE INGKANG NGGAMAKI Pikirane sing Beda.</text>
<text sub="clublinks" start="367.834" dur="0.367"> Beda Cara Pikirane.</text>
<text sub="clublinks" start="368.201" dur="0.2"> Beda Cara Pikirane. >></text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> Beda Cara Pikirane. >> WONG</text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.167"> Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG TUNGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.067"> Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG KOPREN</text>
<text sub="clublinks" start="368.735" dur="0.066"> Beda Cara Pikirane. >> WONG-WONG KOPREN</text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> >> WONG-WONG KOPREN</text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.1"> >> WONG-WONG KUNCI KANGGO NGADANG</text>
<text sub="clublinks" start="369.135" dur="0.167"> >> WONG SING GOLEK KANGGO DIGUNAKAN</text>
<text sub="clublinks" start="369.302" dur="1.835"> >> WONG-WONG SENG GOLEK DHUWEK KANGGO WANITA</text>
<text sub="clublinks" start="371.137" dur="0.2"> >> WONG SOMBONG BERSAMA KANGGO MAJU KANGGO WANITA</text>
<text sub="clublinks" start="371.337" dur="0.067"> >> WONG SOMBONG BERSAMA NGADILAKEN HAK WANITA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="371.404" dur="0.233"> JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="371.637" dur="0.134"> JANGGU KANGGO WONG WARNA LAN NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.133"> JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGADALAKEN</text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.1"> JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGOMPUN NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.167"> NGADILAKEN KANGGO WANITA LAN NGADALAKAKE</text>
<text sub="clublinks" start="372.171" dur="0.067"> JANGGU KANGGO WANITA WANITA LAN NGOMPUN ING NGANGGO WENANG</text>
<text sub="clublinks" start="372.238" dur="0.4"> SPEAK metu nglawan saiki</text>
<text sub="clublinks" start="372.638" dur="0.067"> NGOMBUL LAWAN ING ADMINISTRASI SAIKI.</text>
<text sub="clublinks" start="372.705" dur="1.735"> ADMINISTRASI.</text>
<text sub="clublinks" start="374.44" dur="0.2"> ADMINISTRASI. DALIA</text>
<text sub="clublinks" start="374.64" dur="0.201"> ADMINISTRASI. DALIA BAYLE</text>
<text sub="clublinks" start="374.841" dur="0.233"> ADMINISTRASI. DALIA BAYLE ENCOURAGES</text>
<text sub="clublinks" start="375.074" dur="0.067"> ADMINISTRASI. DALIA BAYLE NGGALAKAKE ING</text>
<text sub="clublinks" start="375.141" dur="0.234"> DALIA BAYLE NGGALAKAKE ING</text>
<text sub="clublinks" start="375.375" dur="0.066"> DALIA BAYLE NGANGGO GOLONGAN</text>
<text sub="clublinks" start="375.441" dur="0.167"> DALIA BAYLE NGANGGO GOLEK TO</text>
<text sub="clublinks" start="375.608" dur="0.134"> DALIA BAYLE NGGALAKAKE AWAK KANGGO Mikir</text>
<text sub="clublinks" start="375.742" dur="0.2"> DALIA BAYLE ENGKRAK GANGGU KANGGO PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.066"> DALIA BAYLE ENGKRAK GAGIH KANGGO PIKIR STRUKTUR</text>
<text sub="clublinks" start="376.008" dur="0.167"> GANGGIH KANGGO MIKIR STRUKTUR</text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="2.036"> GANGGIH KANGGO MIKIR STRUKTUR ING</text>
<text sub="clublinks" start="378.211" dur="0.267"> GANGGIH KANGGO PIKIR STRUKTUR MASYARAKAT.</text>
<text sub="clublinks" start="378.478" dur="0.333"> KANGGO MASYARAKAT.</text>
<text sub="clublinks" start="378.811" dur="0.234"> KANGGO MASYARAKAT. >></text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="0.033"> KANGGO MASYARAKAT. >> MIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.078" dur="0.167"> KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.245" dur="0.1"> KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.1"> KANGGO MASYARAKAT. >> ORA PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.445" dur="0.134"> KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIR ORA KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="379.579" dur="0.1"> KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIRNE ORA BENER</text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.067"> KANGGO MASYARAKAT. >> PIKIRNE ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="379.746" dur="0.166"> >> PIKIRNE ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="379.912" dur="0.067"> >> PIKIRNE ORA BANYAK A</text>
<text sub="clublinks" start="379.979" dur="0.1"> >> PIKIRNE ORA KANGGO TOPI</text>
<text sub="clublinks" start="380.079" dur="0.2"> >> PIKIRNE ORA BANYU-BENI Saka Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.167"> >> PIKIRNE ORA BANYU-BENAR saka PERSPEKTIF TOP Down</text>
<text sub="clublinks" start="380.446" dur="0.067"> >> PIKIRNE ORA BANYU-BENAR saka PERSPEKTIF TURUN TOP</text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="1.835"> PERSPEKTIF TOP Down Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="382.348" dur="0.167"> PERSPEKTIF TURUN NINGGAL Nanging NYATA</text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.234"> PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka</text>
<text sub="clublinks" start="382.749" dur="0.1"> PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka Bangunan</text>
<text sub="clublinks" start="382.849" dur="0.133"> PERSPEKTIF TOP Down Nanging Sejatine Saka Nggawe</text>
<text sub="clublinks" start="382.982" dur="0.067"> PERSPEKTIF TURUN NINGGAL ORA KANGGO MEMBUUN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="383.049" dur="0.167"> Sejatine Saking Mbangun Wong-wong mau</text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.1"> Pancen Saka Nggawe Wong-wong mau Ing</text>
<text sub="clublinks" start="383.316" dur="0.133"> Pancen Saka Nggawe Wong-wong Ing</text>
<text sub="clublinks" start="383.449" dur="0.2"> Sejatine Saking Mbangun Wong-wong mau Sithik Banget</text>
<text sub="clublinks" start="383.649" dur="1.836"> Pancen Saking Mbangun Wong-wong mau ing Sakehing Bener</text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.2"> Pancen Saking Mbangun Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti</text>
<text sub="clublinks" start="385.685" dur="0.2"> Sejatine Saking Nggawe Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti Kito</text>
<text sub="clublinks" start="385.885" dur="0.067"> Sejatine Saking Nggawe Wong-wong mau ing Saking Pentinge Nganti Karo Kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="385.952" dur="0.2"> SANG BOTOL PALING SAKTI KITA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.067"> ING SAKING BANYAK SING APIK KITA Kasedhiya</text>
<text sub="clublinks" start="386.219" dur="0.133"> ING SEDIKU PISANE NGANGGO KITA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="386.352" dur="0.067"> ING SAKING BANYAK SING APIK KABEH KANGGO Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.167"> ING SAKING BANYAK SING APIK KITA KABEH KANGGO Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> SANG BOTOL PALING SAKTI KITA KABEH KANGGO Nuduhake ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.067"> ING SAKING BANYAK SING APIK KITA KABEH KANGGO Nuduhake ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="386.753" dur="0.3"> KANGGO Nuduhake ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="387.053" dur="0.033"> KANGGO Nuduhake ING NGAPE MANFAAT</text>
<text sub="clublinks" start="387.086" dur="0.1"> GAMPANG KANGGO INGKANG MANFAAT</text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="2.203"> KANGGO Nuduhake ING NGAPAK MANFAAT Kuwi</text>
<text sub="clublinks" start="389.389" dur="0.233"> KANGGO Nuduhake ING NGAPAK MANFAAT MASYARAKAT IKI</text>
<text sub="clublinks" start="389.622" dur="0.234"> KANGGO Nuduhake ING NGAPAK APA KEUNTUNGE MASYARAKAT INI.</text>
<text sub="clublinks" start="389.856" dur="0.333"> MANFAAT MASYARAKAT IKU.</text>
<text sub="clublinks" start="390.189" dur="0.201"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >></text>
<text sub="clublinks" start="390.39" dur="0.133"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.1"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="390.623" dur="0.067"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke ana siji</text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.133"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke salah sawijine</text>
<text sub="clublinks" start="390.823" dur="0.067"> MANFAAT MASYARAKAT IKU. >> Dheweke salah sawijine</text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.267"> >> Dheweke salah sawijine</text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.167"> >> Dheweke minangka salah sawijining juru wicara</text>
<text sub="clublinks" start="391.324" dur="0.067"> >> Dheweke salah sawijine juru pidato dina Setu.</text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.233"> Juru Bicara SABTU.</text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="1.602"> Juru Bicara SABTU. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="393.226" dur="0.233"> Juru Bicara SABTU. TAUN INI</text>
<text sub="clublinks" start="393.459" dur="0.167"> Juru Bicara SABTU. ACARA TAUN INI</text>
<text sub="clublinks" start="393.626" dur="0.234"> Juru Bicara SABTU. ACARA ING TAUN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="393.86" dur="0.066"> Juru Bicara SABTU. ACARA ING TAUN INI DIANGGUNG</text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.201"> ACARA ING TAUN INI DIANGGUNG</text>
<text sub="clublinks" start="394.127" dur="0.066"> ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN</text>
<text sub="clublinks" start="394.193" dur="0.134"> ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPENTUK</text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.133"> ACARA ING TAUN INI DIANGGO LAN DIPUNCI</text>
<text sub="clublinks" start="394.46" dur="0.134"> ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPUNCI BIPOC</text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.066"> ACARA TAHUN INI DIANGGO LAN DIPUNANG DADI WANITA BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.66" dur="0.267"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.927" dur="0.201"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. Aku</text>
<text sub="clublinks" start="395.128" dur="2.035"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. Aku BISA</text>
<text sub="clublinks" start="397.163" dur="0.2"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NYARI</text>
<text sub="clublinks" start="397.363" dur="0.2"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="397.563" dur="0.234"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG IKI</text>
<text sub="clublinks" start="397.797" dur="0.2"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NGOMONG IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="397.997" dur="0.067"> LAN DIPERANG DADI WANITA BIPOC. AKU BISA NYAJARAKE KANGGO KETENTUAN</text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.167"> AKU BISA NYAJARAKE KANGGO KETENTUAN</text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.1"> Aku bisa menehi katrangan minangka turunan saka</text>
<text sub="clublinks" start="398.331" dur="0.1"> SAYA BISA NULISAKEN KANGGO KANGGO KANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="398.431" dur="0.1"> SAYA BISA NULISAKEN KANGGO KANGGO TANPA TANAH INI</text>
<text sub="clublinks" start="398.531" dur="0.067"> AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI</text>
<text sub="clublinks" start="398.598" dur="0.167"> AKU BISA DITULUTKE KANGGO KANGGO KANGGO TANPA IKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="398.765" dur="0.2"> AKU BISA DITENANGKE KANGGO KANGGO TANPA TANPA IKI ING KENE</text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="1.435"> AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI ING KENE AKU</text>
<text sub="clublinks" start="400.4" dur="0.066"> AKU BISA NYAJARAKE INGKANG KANGGO KANGGO TANPA IKI INGKI INGKU</text>
<text sub="clublinks" start="400.466" dur="0.2"> TANPA TANPA ING INI INGGRU AKU</text>
<text sub="clublinks" start="400.666" dur="0.167"> TANPA TANPA ING INI INGGI AKU</text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="0.2"> TANPA TANPA ING INI INGKANG INGKU GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.134"> TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="401.167" dur="0.2"> TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT INGKU</text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.067"> TANPA TANPA ING INI IKU INGKU SAKING TEMPAT ING TENAK NENAK</text>
<text sub="clublinks" start="401.434" dur="0.2"> Saking papan dununge simbah-simbah</text>
<text sub="clublinks" start="401.634" dur="0.134"> SAKING TEMPAT ING TUMU PUNIKA</text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.066"> SAKING TEMPAT INGKU NING KALIWUN.</text>
<text sub="clublinks" start="401.834" dur="0.301"> SAKING SAKA.</text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.235"> SAKING SAKA. ORGANISER</text>
<text sub="clublinks" start="404.37" dur="0.2"> SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN</text>
<text sub="clublinks" start="404.57" dur="0.201"> SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN Matur</text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.066"> SAKING SAKA. ORGANIZER ROSELAWN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="404.837" dur="0.234"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.1"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="405.171" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKI</text>
<text sub="clublinks" start="405.238" dur="0.2"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="405.438" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM</text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.166"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM TO</text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN KANGGO ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKKE</text>
<text sub="clublinks" start="405.738" dur="0.2"> ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO MBADHAK</text>
<text sub="clublinks" start="405.938" dur="2.436"> ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO MBADHAKE</text>
<text sub="clublinks" start="408.374" dur="0.034"> ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA</text>
<text sub="clublinks" start="408.408" dur="0.166"> ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA</text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> ACARA KANGGO PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA WANITA</text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.067"> ACARA IKU PLATFORM KANGGO NGAPEKAKE SUARA WANITA ING</text>
<text sub="clublinks" start="408.875" dur="0.3"> SUARA WANITA ING</text>
<text sub="clublinks" start="409.175" dur="0.234"> SUARA AWEWE ING DITAMPAK</text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> SUARA WANITA ING KOMUNITAS sing DITINDAK.</text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.167"> KOMUNITAS sing ditindhes.</text>
<text sub="clublinks" start="409.642" dur="0.033"> KOMUNITAS sing ditindhes. >></text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku</text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.2"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku Rasane</text>
<text sub="clublinks" start="409.976" dur="0.2"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku Rasane</text>
<text sub="clublinks" start="410.176" dur="2.035"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa iki</text>
<text sub="clublinks" start="412.211" dur="0.234"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa bener iki</text>
<text sub="clublinks" start="412.445" dur="0.067"> KOMUNITAS sing ditindhes. >> Aku rumangsa yen saiki bener</text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.166"> >> Aku rumangsa yen saiki bener</text>
<text sub="clublinks" start="412.678" dur="0.201"> >> Aku rumangsa yen hak iki saiki</text>
<text sub="clublinks" start="412.879" dur="0.1"> >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen ora bener</text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.133"> >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen ora ana</text>
<text sub="clublinks" start="413.112" dur="0.067"> >> Aku rumangsa yen hak iki saiki pancen paling penting</text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.3"> Pancen PALING PALING</text>
<text sub="clublinks" start="413.479" dur="0.1"> Pancen Penting Penting</text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.067"> Pancen Wancine PALING Penting</text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.1"> Pancen Wancine PALING PENTING</text>
<text sub="clublinks" start="413.746" dur="0.167"> Pancen Wancine PALING PENTING DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="413.913" dur="0.067"> Pancen WAKTU PALING PENTING KANGGO DATENG</text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.2"> WAKTU PENTING KANGGO BERSAMA</text>
<text sub="clublinks" start="414.18" dur="2.102"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN</text>
<text sub="clublinks" start="416.282" dur="0.2"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURI</text>
<text sub="clublinks" start="416.482" dur="0.067"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURake KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN GAMPANG KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.201"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURake KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.883" dur="0.066"> WAKTU PENTING KANGGO NGANGGO LAN NYAMPURKAN KABEH GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="416.949" dur="0.201"> LAN AMPLIFIKASI KABEH Swara</text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.133"> Lan AMPLIFIKASI KABEH SUARA KITA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.134"> LAN AMPLIFIKASI KABEH SUARA KAMU LAN Gawe</text>
<text sub="clublinks" start="417.417" dur="0.066"> LAN AMPLIFIKASI KABEH SUARA KAMU LAN GAMPANG GANTI.</text>
<text sub="clublinks" start="417.483" dur="0.2"> LAN GAMBAR.</text>
<text sub="clublinks" start="417.683" dur="0.101"> LAN GAMBAR. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="417.784" dur="0.133"> LAN GAMBAR. LAN SAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="417.917" dur="0.1"> LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI</text>
<text sub="clublinks" start="418.017" dur="0.2"> LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI Nindakake</text>
<text sub="clublinks" start="418.217" dur="0.201"> LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI ORA</text>
<text sub="clublinks" start="418.418" dur="0.066"> LAN GAMBAR. LAN KANG GANTI ORA DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="1.802"> LAN KANG GANTI ORA DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.2"> LAN KANG GANTI ORA BENENG</text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.2"> LAN KANG GOLEK ORA GAMPANG NGALAMI MALAM</text>
<text sub="clublinks" start="420.686" dur="0.134"> LAN KANG GOLEK ORA LAMPU NGALAMI</text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.067"> LAN KANG OWAH ORA LAMPU NGALAMI GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="420.887" dur="0.166"> DALAM WENGI ENGGRIS GAGIH</text>
<text sub="clublinks" start="421.053" dur="0.167"> OVERNIGHT ENGGRIS ING GAMPANG</text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.134"> OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO NGleksanani</text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="0.1"> OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO LAKU</text>
<text sub="clublinks" start="421.454" dur="0.1"> OVERNIGHT ENGLIKASI GAMPANG GOLEK NGOPI SIVIKO</text>
<text sub="clublinks" start="421.554" dur="0.067"> OVERNIGHT ENGLANGGENake WONG KANGGO NGleksanani Tugas Sipil.</text>
<text sub="clublinks" start="421.621" dur="1.902"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil.</text>
<text sub="clublinks" start="423.523" dur="0.233"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >></text>
<text sub="clublinks" start="423.756" dur="0.167"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING</text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="0.167"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING</text>
<text sub="clublinks" start="424.09" dur="0.167"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING WETAN</text>
<text sub="clublinks" start="424.257" dur="0.1"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> Ing sawetoro wektu WE</text>
<text sub="clublinks" start="424.357" dur="0.1"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> ING WETA KITA Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="424.457" dur="0.067"> KANGGO NGleksanakake Tugas Sipil. >> Ing sawetoro wektu kita kudu</text>
<text sub="clublinks" start="424.524" dur="0.267"> >> Ing sawetoro wektu kita kudu</text>
<text sub="clublinks" start="424.791" dur="0.166"> >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake</text>
<text sub="clublinks" start="424.957" dur="0.1"> >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake APA</text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="0.101"> >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae</text>
<text sub="clublinks" start="425.158" dur="2.035"> >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae</text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.067"> >> Ing sawetoro wektu, kita kudu nggunakake alat apa wae</text>
<text sub="clublinks" start="427.26" dur="0.2"> GUNAKAN ALAT KANGGO APA</text>
<text sub="clublinks" start="427.46" dur="0.167"> GUNAKAN ALAT KANGGO APA APA</text>
<text sub="clublinks" start="427.627" dur="0.2"> GAMPA ALAT KANGGO APA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="427.827" dur="0.067"> GAMPA APA ALAT KANGGO KANGGO TRESNA</text>
<text sub="clublinks" start="427.894" dur="0.133"> GAMPA APA ALAT KANGGO KANGGO TRESNA</text>
<text sub="clublinks" start="428.027" dur="0.1"> GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO TRESNA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.134"> GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO TRESNA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.066"> GUNAKAN ALAT KANGGO APA KANGGO KANGGO TRESNA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="428.327" dur="0.201"> KANGGO TRESNA KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="428.528" dur="0.066"> KANGGO TRESNA KABEH sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="428.594" dur="0.1"> KANGGO TRESNA KABEH sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.134"> KANGGO TRESNA KABEH KANG APIK ING KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="428.828" dur="0.067"> KANGGO TRESNA KABEH sing apik ing jagad iki.</text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="1.468"> Apik ing Jagad iki.</text>
<text sub="clublinks" start="430.363" dur="0.2"> Apik ing Jagad iki. PLEASE</text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> Apik ing Jagad iki. PILIH PILIH</text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.2"> Apik ing Jagad iki. KANGGO Milih CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="430.963" dur="0.234"> Apik ing Jagad iki. PILIHEN PILIHEN CRYSTAL GOODWAY</text>
<text sub="clublinks" start="431.197" dur="0.067"> Apik ing Jagad iki. PILIH PILIH CRYSTAL GOODWAY KGW</text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="3.036"> PILIH PILIH CRYSTAL GOODWAY KGW</text>
<text sub="clublinks" start="434.3" dur="0.2"> PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA</text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.2"> PILIH MILIH KEPALA WARTA CRYSTAL GOODWAY</text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="0.201"> PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA</text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.133"> PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA</text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.1"> PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA WONG</text>
<text sub="clublinks" start="435.134" dur="0.067"> PILIH PILIHEN CRYSTAL GOODWAY KGW WARTA KEPALA KANGGO WONG Sopo</text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.2"> PAWARTA KEPALA KANGGO WONG Sopo</text>
<text sub="clublinks" start="435.401" dur="0.167"> WARTA KEPALA KANGGO WONG SING NGGUNAKAN</text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="2.636"> PAWARTA KEPALA KANGGO WONG SING NGGUNAKAKE</text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="0.234"> PAWARTA KEPALA KANGGO WONG KANG NGGUNAKAN HAWTHORNE</text>
<text sub="clublinks" start="438.438" dur="0.066"> PAWARTA KEPALA KANGGO WONG KANG NGGUNAKAKE Jembatan HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.504" dur="0.334"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.838" dur="0.1"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.133"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="439.071" dur="0.101"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO DITUTUP</text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.2"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO ditutup</text>
<text sub="clublinks" start="439.372" dur="0.067"> NGgunakake Jembatan HAWTHORNE. KANGGO DITUTUP GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.333"> KANGGO DITUTUP GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="439.772" dur="0.167"> KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="1.435"> KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI PENCARIAN</text>
<text sub="clublinks" start="441.374" dur="0.2"> KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR Miwiti</text>
<text sub="clublinks" start="441.574" dur="0.067"> KUDU DITUTUP KANGGO MAWENSI GAMBAR MULAI NOMO SIAM</text>
<text sub="clublinks" start="441.641" dur="0.233"> PENYELENGGAN MAWAT NING WULUH NAMA</text>
<text sub="clublinks" start="441.874" dur="0.167"> PENYELENGGAN MIMPUL SENAM</text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="0.067"> PENYELENGGAN MIMPUN SING ENAM ENjing.</text>
<text sub="clublinks" start="442.108" dur="0.233"> SESUKE.</text>
<text sub="clublinks" start="442.341" dur="0.134"> SESUKE. IKU</text>
<text sub="clublinks" start="442.475" dur="0.2"> SESUKE. IKU MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="0.067"> SESUKE. IKI SENENG MESU.</text>
<text sub="clublinks" start="442.742" dur="0.3"> IKI SENENG MESU.</text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.134"> IKI SENENG MESU. MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="443.176" dur="2.135"> IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="0.2"> IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="0.067"> IKI SENENG MESU. NEGARA MULTNOMAH KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="445.578" dur="0.267"> NEGARA MULTNOMAH KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="445.845" dur="0.133"> NEGARA MULTNOMAH KANGGO PANUTUP</text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.1"> NEGARA MULTNOMAH KANGGO MATI PANUTUP</text>
<text sub="clublinks" start="446.078" dur="0.134"> NEGARA MULTNOMAH KANGGO PANUTUP BISA LAST</text>
<text sub="clublinks" start="446.212" dur="0.1"> NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO LAMPU</text>
<text sub="clublinks" start="446.312" dur="0.1"> NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO WIS</text>
<text sub="clublinks" start="446.412" dur="0.067"> NEGARA MULTNOMAH NURUTI PANUTUP BISA NGANGGO LAMPUNG KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="446.479" dur="0.233"> PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGETIKA</text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.067"> PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGanti pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="446.779" dur="0.2"> PANUTUP BISA NGANGGO LAST NGANTI</text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.634"> PANUTUP BISA TERAKHIR NGALAMI IKI PALING ENAM</text>