Врвни приказни од 17:00 часот, 10-17-20 часот subtitles

СЕГА СЕГА НА СЕГА ПЕТ СЕГА НА ПЕТ МАРТИ СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И ПРЕД СЕ СЕГА НА ПЕТ ПАРТИ ОВДЕ И ОД СЕ СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И ОД СЕГА ДР COUNTАВАТА ОВДЕ И ОД ЗЕМЈАТА ОВДЕ И ПРЕД СИЛУВАЕТО НА ЗЕМЈАТА ОВДЕ И ПРЕД СВЕСОТ НА ЗЕМЈАТА ОВДЕ И ПРЕД ДР COUNTАВАТА ПРЕВИДУВАЈТЕ ГО ПОЛИТИЧКИОТ ОВДЕ И ПРЕД ДР COUNTАВАТА ЈА ЗАПРЕЧУВАТЕ ПОЛИТИЧКАТА моќ ИСКРЕУВАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW ВНИМАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW НА ИСКРЕДУВАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW НА WЕНИТЕ. НА WЕНИ. НА WЕНИ. >> НА WЕНИ. >> И НА WЕНИ. >> И ОВА НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА А. НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА МИТИНГ НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА СЕ ДОБИЕ >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ЈА ИЗЛЕЗЕМЕ >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ГО ИЗЛЕЗЕМЕ ГЛАСОТ. ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО КОВИН ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕРАТА КОВИН ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕРАТА КОВИН ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО КОВИНСКАТА ЕРА ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБОУВААТ ТРАДИЦИИ ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБОУВААТ ТРАДИЦИИ ИЛИ ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБО BУВААТ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО ВИЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕТЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ ПРОМЕНУВА WHЕ ЗА ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, БЕЗБЕДНО ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, БЕЗБЕДНО И ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВО, БЕЗБЕДНО И ФЕСТИВНО ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВИ, БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВО, БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, А. БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, СМЕНА БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, СМЕНА ВО БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НИЕ НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НИЕ ГЛЕДАМЕ НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ НАзад НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ НАВОДНО НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. ГЛЕДАМЕ НАВОД А. НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАВИШТАТА СЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАВИШТАТА СЕ ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО РАБОТА НА ГОДИНАТА ГОДИНА СЕ ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИНА ПОГЛЕДНУВАМЕ НАВРШУВА AЕ ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ СЕ ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИЧКА ГОДИНА ЗА ВЕЛИ СВЕТИ ВО ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИТЕЛИ ЗА ВЕЛИ СВЕIRИ ВО ОРЕГОН ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И ШТО ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И КОЈА ПРОМЕНА ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И ШТО ПРОМЕНИ ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И КОИ ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕТО И ШТО ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕТО И ШТО ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕНСТВО СМИНИ И ШТО ПРОМЕНА ВО ВРЕМЕТО СЕ ПОДДИВУВА И ШТО ПРОМЕНА ВО ВРЕМЕТО СЕ ПОДНЕСУВА ПРЕДИЗВИКА. СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИОТ СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТ СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ ПРАВО СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ ЗА >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> Благодарам многу за приклучување >> Благодарам многу за приклучување >> ТОЛКУ БЛАГОДАРАМ ЗА ПРИДРУБЕНОСТ. САД САД >> САД >> Јас сум САД >> БРИТАНСКИ СУМ САД >> Јас сум британски фалкери. >> Јас сум британски фалкери. >> Јас сум британски фалкери. И >> Јас сум британски фалкери. И НИЕ >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО АН >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање на Орегон И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање на ILубителите на Орегон. ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД НЕ САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД НЕ САМО ЗА ПЕТ ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕТ БЕЛО САМО ЗА ПЕТ ПЕТ НЕДЕЛА ПОДЕЛЕ САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА НЕДЕЛИ бевме под дебели САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД СЕ ПОДЕЛИВЕ ПОДГЛЕД ЦРНО САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД СЕ ПОДГЛЕДЕН ПОДГЛЕД ЦРНО ЦУМО ПОДГЛАСНИ ЦРНО ПУШЕЕ ПОД ГЛАСЕН ЦРН ЦУМО И СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДЕСЕТИ СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДУЗИЦИ ОД СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН ДУСТВЕ Оган ПОДГЛАСНИ ЦРНО ЦУМЕН ПУШЕЕ И ДЕСЕТЕ ОГАНИ ПОДГЛЕДУВАЛЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДОСЕЦЕ ОГНИ И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ ИЗГОРЕНИ И ДЕСЕТЕЛИ ПОАРИ ОГУВААТ И ДЕСЕТЕ ПОАРИ ИЗГОРВААТ ОД КОНТРОЛА И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ СЕ САЛААТ ОД КОНТРОЛА И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ ИЗГОРТУВААТ ОД КОНТРОЛА СО СИТЕ И ДЕСЕТЕ ПОАРИ ИЗгорат од контрола над сите наши НА КОНТРОЛА СО СИТЕ НА КОНТРОЛА СО СИТЕ ДРATEАВИ. ДР STАВА ДР STАВА НО ДР STАВА НО СЕГА ДР STАВА НО СЕГА ТОА ДР STАВА НО СЕГА КАКО СМЕ НО СЕГА КАКО СМЕ НО СЕГА ТОА ШТО ПРЕОДНУВАМЕ НО СЕГА ТОА ПРЕОДНУВАМЕ НО СЕГА ДЕКА ПРЕОДНУВАМЕ ВО ПОВЕЕ НО СЕГА ТОА ПОВЕSУВАМЕ ВО ПОВЕЕ НО СЕГА ДЕКА ПРЕОДНУВАМЕ ВО ПОВЕЕ А. ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ А. ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ВЕ RAЕ ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПОREАР ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА Е ДОINИВА СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА Е ДОINИВА СЕЗОНА, ПО FАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО ДОINИВА СЕЗОНА, ПОREАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО ОБЕЗБЕДУВАЕ ДОINИВА СЕЗОНА, ПОREАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО ОДБЕЛЕЕ. БРЗО ДОБЕДЕЕ. БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА Е БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СЕ РАБОТИ БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СЕ РАБОТИ БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СПОРЕД ТОА ТОА СПОРЕД ТОА ТОА СПОРЕД СЕВЕРИШТЕТО ТОА СПОРЕД СЕВЕРИШТАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА СЕВЕРНА ЗАПАДНА ИНТЕРАГЕНЦИЈА КООРДИНАЦИЈА НА СЕВЕРОПАДНА ИНТЕРАГЕНЦИЈА СЕВЕРНИ ИЗВЕДЕН ЦЕНТАР ЗА ИНТЕРЕГЕНЦИЈА. Координативен центар. Координативен центар. JOО Координативен центар. JOО РАЈНЕРИ Координативен центар. JOо Раинери има Координативен центар. JOО Раинери има повеќе Координативен центар. JOО Раинери има уште повеќе Координативен центар. JOО Раинери има повеќе наши JOО Раинери има повеќе наши JOО Раинери има повеќе за нашата историска историја EО Раинери има повеќе за нашиот историски оган EО РАИНЕРИ ИМА ПОВЕЕ НА НАШАТА ИСТОРИСКА ОГНЕНА СЕЗОНА. ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ Близу ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ ВО БЛИЗИНА А. ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ Близу оган ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРСКА СЕЗОНА ВО СЕВЕРНИОСЕГО >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО СЕВЕРИСОПИШТО ОВА >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО СЕВЕРНИОСЕГ ОВАА ГОДИНА >> НИКАДЕ БЕЗ БЕЗ ПО FАРСКА СЕЗОНА ВО СЕВЕРЕРОСЕКОВ ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ВО СЕВЕРЕКОСЕКОВИОТ ГОДИН ВО СЕВЕРЕКСЕШКОТО ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО И ВО ИСТОРИСКИОТ ОВАА ГОДИНА ВО СЕВЕРОТ СЕВЕР И ВО ИСТОРИСКА ОВАА ГОДИНА ИСТОРИСКА ДА СЕ КАЕ ВО СЕВЕРЕКОСИТЕ ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО ДА ГО КААМ ВО СЕВЕРЕКСПЕТИОТ ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО ДА КА SАМ НАЈ најмалку. ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> НИЕ ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ПОГОРИВЕ ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ПОГАМЕ А. ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ АКТ >> ЗАПИЛИМЕ РЕКОРД БРОЈ ДОСТАНИ ЗА >> ЗАПАРИМЕ РЕКОРД БРОЈ АКТЕРИ ЗА >> ЗАПАНИМЕ РЕКОРД БРОЈ АКРЕТИ ЗА ПАЦИФИКОТ НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКОТ НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ Северозападен НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАВЕД ВО НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ ВО ПОАР НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИЧНИОТ СЕВЕРНИ ЗАВЕД ВО ПО FАРНАТА СЕЗОНА НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИЧНИОТ СЕВЕРНИ ВЕЛИ ВО ПО FАРНАТА СЕЗОНА ТАА СЕВЕРИЗАВЕН ВО ПО FАРНА СЕЗОНА ТОА СЕВЕРИЗАВНО ВО ПО FАРНА СЕЗОНА КОЈА 2020 ГОДИНА. 2020 година 2020. ПОВЕЕ 2020. НАЈОДВЕЕ 2020. НАЈ ТОА 2020. НАЈВЕЕ ОД ТОА ДОАINGА 2020. Најмногу од тоа што доаѓа 2020. Најмногу од тоа што доаѓа со А. 2020. Најмногу од тоа што доаѓа со големо Најмногу од тоа што доаѓа со големо Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветровите Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветровите на Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот од Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот на Туркање на ветрите на крајот од Туркање на ветровите на крајот на трудот Туркање на ветрите на крајот од денот на трудот Туркање на ветровите на крајот од викендот на ДЕНОТ НА ТРУДОТ. ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ВО ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ВО ОРЕГОН ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН, ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ОРЕГОН САМО, ПОВЕЕ ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД А. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД А. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕOREЕ ОД МИЛИОН >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД МИЛИОН АКЦИИ >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД ИЗГОРЕНИ МИЛИОНСКИ АКТЕРИ >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД МИЛИОН АКРЕТИ ОПАВАНО ОВА >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕ THЕ ОД ИЗГОРЕНИ МИЛИОН АКЦИИ ОВАА ГОДИНА ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКЦИ ОВАА ГОДИНА ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И Стотици ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И Стотици ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКРИ ОВОА ГОДИНА И Стотици домови ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКРИ ОВАА ГОДИНА И СИЛИИ Стотици домови ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И СЕ ИСПОГОДИЈА Стотици домови И СЕ ИСПОГОДУВААТ Стотици домови И Стотици домови изгорени во И Стотици домови изгорени на земјата. НА ЗЕМЈАТА. НА ЗЕМЈАТА. HОН НА ЗЕМЈАТА. HОН САЛТЕНБЕРГЕР НА ЗЕМЈАТА. JOОН САЛТЕНБЕРГЕР Е НА ЗЕМЈАТА. HОН Салтенбергер е тој НА ЗЕМЈАТА. HОН Салтенбергер е огнот HОН Салтенбергер е огнот HОН Салтенбергер е огнено време HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е ПОГРАНИЧНА ВРЕМЕНСКА ПРОГРАМА HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е УПРАВУВАЧ ОД ПОAMАР ВРЕМЕНСКА ПРОГРАМА HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е ОДГОВОРНИОТ ВРЕМЕРСКИ ПРОГРАМА СО ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМАТА СО ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО СЕВЕРЕВОТО ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО СЕВЕРИШТАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА СЕВЕРЕЗАВНАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА КООРДИНАЦИЈА НА СЕВЕРИШТАТА ИЗВЕШТАЈА КОРДИНАЦИОН ЦЕНТАР НА СЕВЕРИЗАВЕН ИНТЕРАНЕЦИЈА. Координативен центар. Координативен центар. >> Координативен центар. >> ТОЈ Координативен центар. >> ТЕКОВЕЕ Координативен центар. >> НЕ РЕКА Координативен центар. >> Тој рече дека бевме Координативен центар. >> Тој рече дека се занимававме Координативен центар. >> Тој рече дека сме се занимавале со >> Тој рече дека сме се занимавале со >> Тој рече дека сме се занимавале со А. >> Тој рече дека сме се занимавале со тивко >> Тој рече дека се занимаваме со тивок оган >> Тој рече дека се занимававме со тивка оган сезонава >> Тој рече дека се занимававме со тивок пожарен период до кога >> Тој рече дека се занимававме со тивка сезона на оган до трудот ТИВА ПОUАРСКА СЕЗОНА ДО ТРУДОТ ТИВА ПОUАРНА СЕЗОНА ДО ДЕН НА ТРУДОТ СИЗОНА НА ПИЛА ПОIАРИ ДО ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. ДЕН ВИКЕНД. ДЕН ВИКЕНД. >> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОЗВОЛИ ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОЗДУВА ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОДИ НАСТАНОТ >> ШТО НАВИСТИНА ВОДИ НАСТАНОТ >> ШТО НАВИСТИНА БЕШЕ НАСТАНОТ >> ШТО НАВИСТИНА СЕ ОБЕДИ НАСТАНОТ >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ БЕШЕ ЈАКОТ >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ БЕШЕ СИЛАТА И >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ Е СИЛАТА И БЕШЕ СИЛАТА И ТОА БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА ВИНДИТЕ БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА ВЕТОИТЕ ТОА СУДИЛНОСТ НА ВЕ WИТЕ ТОА ОД СУДИНСТВОТО ОД ВИНДЕРИТЕ ДОЈДЕА ОД СУДИЛНОСТ НА ВИНДРИТЕ КОИ ПОЧНАА. ДОЈДЕ. ДОЈДЕ. И ДОЈДЕ. И ЈАС ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ дека бев ДОЈДЕ. И ИЗВЕДУВАМ дека сум изненаден И ИЗВЕДУВАМ дека сум изненаден И исповедам дека сум изненаден од И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИЛ КАКО И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО. КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. А. КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. КОМБИНАЦИЈА КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. КОМБИНАЦИЈА НА КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. Комбинација на суво КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. Комбинација на суви горива, Комбинација на суви горива, Комбинација на суви горива, топло Комбинација на суви горива, топло време Комбинација на суви горива, топло време и Комбинација на суви горива, топло време и висока Комбинација на суви горива, топло време и високи ветрови ТОПЛО ВРЕМЕ И ВИСОКИ ВИНДИ СЕ шират топло време и високи ветрови ВО ВРЕМЕ ВО ВРЕМЕ И ВИСОКИ ВИНЦИ ВО ВРЕМЕТО ВО ВРЕМЕ И ВИСОКИТЕ ВИНЦИ СЕ ШИРИТЕ ПОESАРИТЕ. ШИРИТЕ ОГНОВИ. ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> МОЈОТ ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> МОЕТО СРЦЕ ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО МОЕ ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО СМЕ СВЕТО ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО СМЕ СО СРЦЕ НА ПОНЕДЕЛНИК >> СРЦЕТО СМЕ СО СРЦЕ НА ПОНЕДЕЛНИК >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛЕН ПОНЕДЕЛНИК >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОДДРУМ НА >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДЕН НА ТРУДОТ >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДНО НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДНО НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ КОГА >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛЕН ПОЦЕДЕН НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ КОГА ПОпладне на денот на трудот кога ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ВЕИ ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМААТ ВИНДРИТЕ ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМАТ ВИНДИТЕ ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ СЕ СИЛНИ ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ ТОА СИЛНИ ТОА ПОпладне на ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ВИНДИТЕ ТОЛКУ СИЛНИ ВИНДИТЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ТОЛКУ ВИНДИТЕ ДОБИВАТ толку силни, колку многу дрвја ВИНДИТЕ ДОБИВААТ толку силни, колку многу дрвја ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ СИЛНИ КОЛКУ МНОГУ ДРВАТА ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ ТОЛКУ ТОЛКУ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ СИЛНИ КОЛКУ МНОГУ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ БЕШЕ Дрвата на мојот дом се виткаа ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВЕ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВАА И Дрвата на мојот дом се виткаа и разграночуваа ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВААТ И ГО ТРАНСПОРТИ СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ СВЕЕЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ КРЕПА СВЕТЕЕ СЕ И СЕ РАБОТАТ ТРАНСПОРТИ СВЕТЕЕ И ГРАНЦИ СЕ КРЕВААТ И СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ КРЕВААТ И ПОТОА СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ РАБОТАА, А ПОТОА СВЕТЕЕ СЕ И ОСТАВКИ СЕ КРЕВААТ, А ПОТОА НЕБО ИСКУРУВАЕ И ПОТОА НЕБО ИСКУРУВАЕ И ТОГАШ СЕ ПОЛНИ НЕБОТО ИСКУРУВАЕ И ПОТОА НЕБОТО ИСПОЛНЕТО ИСКУПУВАЕ И ПОТОА НЕБОТО ИСПОЛНЕТО СО ЧУМ. Исполнет со пушење. Исполнет со пушење. ЗАВРШИ Исполнет со пушење. НАД А. Исполнет со пушење. ПРЕД МЕСЕЦ Исполнет со пушење. ПОД ПОСЛЕ МЕСЕЦ Исполнет со пушење. ЗА ПОДОЦИЈА ЗА МЕСЕЦ Исполнет со пушење. ПО ПОЦЕН МЕСЕЦ ПО ПОЦЕН МЕСЕЦ ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОАРОТ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАР ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОREАРНА СЕЗОНА ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАРНАТА СЕЗОНА Е ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ СО ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ СО СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ЗА СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ПАЦИФИКОТ СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ПАЦИФИКОТ СЕВЕРНИ. Пацифик северозападен. Пацифик северозападен. >> Пацифик северозападен. >> ДОБРО, Пацифик северозападен. >> ДОБРО, НИЕ Пацифик северозападен. >> ДОБРО, МОIGHЕМЕ Пацифик северозападен. >> Е, МОIGHЕ ДА БИДЕМЕ Пацифик северозападен. >> ДОБРО, МОЕ ДА БИДЕМЕ ПОВИСНО >> ДОБРО, МОЕ ДА БИДЕМЕ ПОВИСНО >> ДОБРО, МО BEЕ ДА ГО ОБВРШИМЕ >> ДОБРО, МОЕ ДА ГО ОБВИШИМЕ НАШИОТ >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ГО ОБВИШУВАМЕ НАШИОТ ВИЛДФИР >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ГИ ОБВИШУВАМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ЈА ЗАВРШИМЕМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ТУКА >> ДОБРО, МО BEЕ ДА ЈА ОБВИШНИМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ТУКА ВО ОД НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ОВДЕ ВО ОД НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ОВДЕ ОРЕГОН. ОРЕГОН ОРЕГОН ТОА Е ОРЕГОН ТОА Е ОРЕГОН Тоа е различно ОРЕГОН Тоа е различна приказна ОРЕГОН Тоа е различна приказна во Тоа е различна приказна во Тоа е различна приказна во Калифорнија. КАЛИФОРНИЈА. КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. Јас >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. ГЛЕДАМ >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. ГЛЕДАМ НЕ >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДО RAД >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. Не гледам дожд во >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДО RAД ВО ВИД >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕД НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕД НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕДАТА ЗА НИВ. НИВ. НИВ. ТИЕ НИВ. ТИЕ СЕ НИВ. ПОДДЕЛНИ СЕ НИВ. ТИЕ СЕ ПОД А НИВ. ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ ТИЕ СЕ ПОДМНОГУ ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ офшор ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ ОТФОРНИ ПЛОВИ. НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА ВЕЛИГДЕН НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТ НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО ВО ОВОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО НА ШТО ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТЕР СЕДИН СЛИЧНО СО ОН ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН СЛИЧНО СО ОНИЕ ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИОТ НАСТАН СЛИЧНО СО ОВА што го имаме ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТЕР СЛИЧНО СЛУЧУВАЕ ОД ОВОЈ што го имаме СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА ВО СЛИЧНО ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА ВО ПАЦИФИКАТА СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНОЗАВЕН. Пацификот северозапад. Пацификот северозапад. И Пацификот северозапад. И ТАКА Пацификот северозапад. И ТОА ТОА Пацификот северозапад. И ТАКА САМО Пацификот северозапад. И ТАКА САМО ЧУВА И ТАКА САМО ЧУВА И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ СУВИ И ТАКА САМО ДА ГО ПРОДОЛУВА УСЛОВИТЕ СУВАНИ И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ СУШИТЕ ТУКА. УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАЕ УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И ГЛЕДАЕ ВО УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАЕ ВО УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАKЕ ПОДОЦНА >> И БАРАKЕ ПОДОЦНА >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВА >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА, >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА, ТОА >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА, НЕ ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ појавува ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ појавува мајка ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ ПОЈАВУВА МАЈКА ПРИРОДА ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ ПОЈАВУВА МАЈКАТА ПРИРОДА ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ ОБИЈАВУВА МАЈКА ПРИРОДА ОДИ ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДИ ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДА ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДЕ ПРИЈАВЕТЕ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДИ KИВА ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДЕ KИВОТНА ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДЕ KИВОСТ НА А. ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДЕ KИВО НА ДР STАВА ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДИ KИВО ДРАВНА ДРATEАВА ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА СЕ БИДИ KИВО ДР AАВА КОЈА ИМА ДА БИДЕ INИВО ДО ДР STАВА КОЈА ИМА ДА СЕ БИДИ ЕБЕЛИ ДР STАВА КОЈА ВЕREЕ ДА СЕ БИДИ ЕБЕЛИ ДР STАВА КОЈА ВЕЕ СЕ ГЛЕДА ДА СЕ БИДИ ИВО ДР TOАВА КОЈА ВЕADЕ ГО ГЛЕДА СВОИТЕ ДА БИДЕ KИВО ДО ДР STАВА КОЈА ВЕADЕ СЕ ГО ГЛЕДА СВОИТЕ ДА БИДЕ БИДЕН ДО ДР STАВА КОЈА ВЕADЕ ГО ГЛЕДА СВОЈАТА ИСТОРИСКА ВЕREЕ ГО ГЛЕДАМ СВОЈОТ ИСТОРИСКИ СВОЈ ВЕREЕ ГО ГЛЕДАЛ СВОЈОТ ИСТОРИСКИ ПОАР ВЕREЕ ГЛЕДАМ СВОЈА СВОЈА ИСТОРИСКА ОГНЕНА СЕЗОНА. СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ТИЕ СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИ ЦИКЛУС СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС Е СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕЕ ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО А. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕADЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА НИНА ВЕREЕ ВО ЛА Нина и една ла Нина ОКУР ВЕREЕ ВО ЛА Нина и една ла Нина Обично типично. НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУГО НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА >> ЈУГА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. Суво Суво ТИЕ Суво ЈУГОТО Суво Јужните рамнини, Суво Јужните рамнини, Јужните рамнини, Јужните рамнини, јужното Јужните рамнини, јужните карпи Јужните рамнини, јужните карпи остануваат Јужните рамнини, јужните карпи остануваат суви. Јужните карпи остануваат суви. Јужните карпи остануваат суви. >> Јужните карпи остануваат суви. >> EО Јужните карпи остануваат суви. >> EО РАЈНЕРИ Јужните карпи остануваат суви. >> JOE RAINERI KGW Јужните карпи остануваат суви. >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА ВИЛДФИР >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА СЕЗОНА ВИЛДФИР >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА Е СЕЗОНА ВИЛДФАЈР >> И ДОДЕКА Е СЕЗОНА ВИЛДФАЈР >> И ДОДЕКА СЕ ОДВИРУВА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА, >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА, КРИВИ >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА, Екипите прават >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР СЕ ОБВИНУВА, Екипите продолжуваат ОБВИВУВАЕ, екипите продолжуваат ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат со ОБВИВУВАЕ, екипите продолжуваат да прават ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да продолжуваат со напредокот ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат на тројца ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат на три големи ДА ПРОГРЕСИРАМЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ДА ПРОГРЕСИРАМ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ ДА ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ Уште ДА СЕ ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ СЕ УШТЕ СЕ ДОСТАНИ ДА СЕ ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОАРИ СЕ УШТЕ СЕ ПОСЕДУВАТ ДА ПРОГРЕСИМЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОАРИ СЕ УШТЕ СЕ СТАНЕТЕ ВО НАШИТЕ ПОESАРИ СЕ УШТЕ САМАТЕ НАШИ ПОESАРИ СЕ УШТЕ САМАТЕ НА НАШАТА ПОДРАЧЈЕ. ОБЛАСТ. ОБЛАСТ. ТИЕ ОБЛАСТ. ОД РЕКОР ОБЛАСТ. ПО FАР ОД РЕКОВИНАТА ОБЛАСТ. ПОIАР ОД РЕКОРСТВО И ПОIАР ОД РЕКОРСТВО И ПОIАР ОД РЕКОВОТ И КЛАКАМАСИ ЗЕМЈА ОД ПОIVИРОК И КЛАКАМАС ЗЕМЈА ОД РЕКОР ПО ANDАР И КЛАКАМАС Е ЗЕМЈАТА ОД РОКОТ ПОIАР И КЛАКАМАС Е СЕГА ЗЕМЈАТА ОД ПОIИРОТ И КЛАКАМАС СЕГА Е 72 ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС Е СЕГА 72 ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС Е СЕГА 72 ТЕКОТ ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИНА 72 ПРОЦЕНТИ ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИНА 72 ПОСТОЈА ВО ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИ 72 ОСТАНА ВО МАРИОН ПРОЦЕНТИ СОДРИНА ВО МАРИОН ПРОЦЕНТИ СОДРИНА ВО ЗЕМЈАТА МАРИОН. ЗЕМЈА ЗЕМЈА ТИЕ ЗЕМЈА ВИКА ЗЕМЈА КРЕЧКИОТ ПИЛИ ЗЕМЈА КРЕКСКИ ПОАР НА ПЛАИ ЗЕМЈА КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИ Е ЗЕМЈА КРЕКСКИ ПОIАР ОД ПАРИ Е 80 КРЕКСКИ ПОIАР ОД ПАРИ Е 80 КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 ОСНОВИ КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕН КРЕКСКИОТ ПОIАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕН И КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕНИ И СОДРИНА ОСНОВНО И СОДРИНА ПОРОТСКА И ЛЕВСОВАТА СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГНОТ НА ЛАВОСТАВАТА СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГНИЦАТА ЛАВЕСТВА ВО СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГАШОВОСТАТА ОГНИЦА И ДВЕ СОДРИНА ОТЧЕТО И ПОIАРОТ НА ЛАВЕСТАВАТА ВО ДВЕ МАРИОН ПОIАР ОД ЛАВОСТА ВО ДВЕ МАРИОН ПОIАР ОД ЛАВОСТАВИТЕ И ВО МАРИОН И ПОIАР ОД ЛАВОСТА И ВО МАРИОН И ЛИН ПОIАР ОД ЛАВОСТАВИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН ПОIАР ОД ЛАВОСТА ВО ДВЕТЕ МАРИОН И ЛИНСКИ ЗЕМЈИ Е ОГНОТ НА ЛАВОСОДИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН СЕ УШТЕ ОГНОТ НА ЛАВОСОДИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН СЕ УШТЕ САМО И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46 И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46 ПРОЦЕНТИ И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46 ОСТАНА. 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И НИЕ 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВМЕ 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВМЕ А 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВАМЕ МАЛКУ 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ ВКУС >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ ВКУС НА >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ Вкус на дождливиот дожд >> И ДОБИВАМЕ Мал вкус на дождливата сезона >> И ДОБИВАМЕ Мал вкус на дождливата сезона во >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС ВО ДОYИАТА СЕЗОНА ВО >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС ВО ПОСЛЕДНИЦАТА ДОЕЛНА СЕЗОНА НА ВРЕАТА СЕЗОНА ВО ПОСЛЕДНАТА НА ВРЕYАТА СЕЗОНА ВО ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА НА ВРЕYАТА СЕзона во последната недела или ОД ВРЕYАТА СЕзона во последната недела или така. НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД ОД НЕ НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВОТО ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВОТО ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ ВИЕ ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ ДА МОLDЕШ ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВАТА АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГИ ВИДИТЕ АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГИ ВИДИТЕ АСТОРИЈА КАДЕ КОГА МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ МНОГУ АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВИЕ А. АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ неколку АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ ОБЛАГИ АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ ОБЛАГИ АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ НЕКОЛКУ ОБЛАСТИ ТУКА. ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД МЕТРО НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНСКОТО МЕТРО ПОДРАЧЈЕ НО ЗА МНОГУ ДЕНЕС ВО ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ А. НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА УБАВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА УБАВ ПАА МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ПАALLАТА ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА СПАСОТ ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА СПАСУВАЕ СО НЕКОИ ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕДИЗВИК ДЕН ДО СО НЕКОИ ПАУШИ УБАВ ДНЕВЕН ПАALL СО НЕКОИ ПАУЗИ УБАВ ДЕН НА ПАALLА СО Неколку паузи ПОБЕДЕН ДЕН НА ПАALLАТА СО НЕКОИ ПАТУВАА ЗА сончеви зраци. ЗА СОНЦЕРИ. ЗА СОНЦЕРИ. АЈДЕ ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да внесеме ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме во Крис ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. Да, Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, НИЕ Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, СМЕ Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ ЈАХ, Крис, почнуваме да гледаме ЈАх, Крис, почнуваме да се чувствуваме ЈАх, Крис, почнуваме да гледаме мирис ЈАх, Крис, почнуваме да го гледаме ова ЈАХ, Крис, почнуваме да ја гледаме миризбата на оваа промена ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ЧУВСТВЕНАТА СМРЕА ОВАА СВЕТЛА ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ СЕ Мирис на оваа промена ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ СЕ Мирис на оваа смена во ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕ СЕ ПОМИРУВАЕ ОВАА Смена во сезоната ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕ ЈА ОВАА СМЕТКА ВО СЕЗОНАТА ОД СЕГА ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ ЈА ОВАА СМЕТКА ВО СЕЗОНАТА ТУКА. СЕЗОНАТА ТУКА. СЕЗОНАТА ТУКА. >> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, СЕЗОНАТА ТУКА. >> ДА, КАКО СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, како и СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, КАКО РОТЕСЕТИ СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, како КАТКОСТИ ЛИСТА >> ЈАХ, како КАТКОСТИ ЛИСТА >> ЈАХ, КАКО СТЕТЕТИ ЛИСТИ И >> ЈАХ, како КАТКОСТИТЕ ЛИСТА И ТОА >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ! >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ И >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ И СИТЕ >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТА И ТИЧКИТЕ И СИТЕ ТОА И тиквите и сето тоа И тиквите и сета таа материја. СТВАРИ. СТВАРИ. Ох СТВАРИ. О ЈАХ. О ЈАХ. О ЈАХ. ДА ДА ДА ДА ДА ДА И ДА И ТИЕ ДА И ДОБИВМЕ ДА И ДОБИВМЕ ПОВЕЕ ДА И ПОВЕЕ ДОINДУВАМЕ ДА И ПОВЕЕ ДОINДУВАМЕ ДА И ПОВЕЕ ДО RAДУВАМЕ ВО И ПОВЕЕ ДО RAДУВАМЕ ВО И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДОINДАМ ВО ПРОГНОЗАТА. ПРОГНОЗА. ПРОГНОЗА. НА ПРОГНОЗА. СЕКАКО ПРОГНОЗА. СЕГА БРТИНИ ПРОГНОЗА. СЕ разбира дека БРТИНИ НИЕ ПРОГНОЗА. ЗА КУРС БРТНИ СМЕ ЗА КУРС БРТНИ СМЕ ЗА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ЗА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШИОТ НА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШИОТ ВРНЕYЕ НА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШАТА ДОINИВА СЕЗОНА НА КУРС БРТНИ ТУКА ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШАТА ДО RAИВА СЕЗОНА ВЛЕЗОТ ВО НАШАТА ВРЕА СЕЗОНА ОВДЕ ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДОYИВА СЕЗОНА ТУКА ВО ВЛЕГУВАЕ НА НАШАТА ВРЕ RAА СЕЗОНА ТУКА ВО ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ВРЕА СЕЗОНА ТУКА ВО ПАЦИФИКА ВЛЕГУВАЈТЕ ЈА НАШАТА ВРЕYА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНО ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДО RAИВА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАД ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДОINИВА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИТЕ СЕВЕРЗАВНО КАКО НЕ ВО Пацификот северозападен како нас ВО Пацификот северозапад како што гледаме ВО Пацификот северозапад како што изгледаме во живо ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од А. ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од една приказна ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од нас ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од приказна што ја имавме ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА КОЈА ИМААТ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ сонце ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕСТВО МЕСТО ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕР СО СЕВЕРОТ НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРОТ НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРНИОТ ОРЕГОН НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ НЕКОЈА СОНЦИЈА ПОМЕУ СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕСТ ПОРАНО ДЕНЕС ПОРАНЕШНО НЕКОЈА СОНЦЕ ИСТРАONУВА МЕСЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗ. ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ ИМААТ ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЕЛЕНИТЕ СЕ ТУЛИРААТ ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ СЕ РОАЛЕ НАЗАД НО ОБЛАГИТЕ СЕ РОАЛЕ НАЗАД Но, облаците се вратија назад НО ОБЛАГИТЕ СЕ РО RАЛЕ НАЗАД ВО А. НО ОБЛАГИТЕ СЕ ОТКРИРААТ ВРАТИ ВО ОБРАЗОВНИК НО ОБЛАГИТЕ СЕ ОТКРИРААТ ВРАТИ ВО ПРЕКУСОР НА Но, облаците се свртеа назад во претходник на ДА, НО ОБЛАГИТЕ СЕ РО RАЛЕ НАЗАД ВО ОБРАЗОВНИК НА ДА, НЕКОИ ВО ПРЕКУСОР НА ДА, НЕКОИ ВО ПРЕКУСОР НА ДА, НЕКОЈ ДО RAД. ДОЖД. ДОЖД. СИТЕ ДОЖД. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. ТИЕ ВО РЕД. Влажното ВО РЕД. Влажната сезона, ВО РЕД. НАВОСНАТА СЕЗОНА, НАША ВО РЕД. МОСТАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА МОСТАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА МОСНАТА СЕЗОНА, НАШИОТ НОРМАЛЕН ВРЕЕ Влажната сезона, нашиот нормален дожд МОСНАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА ДО RAДА ВО ПОРТЛЕНД МОСТАТА СЕЗОНА, НАШАТА НОРМАЛНА ДОINДА ВО ПОРТЛЕНД И ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ВЕINЕ ВЕALLЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ОК ДО RAДА ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ОД ТРИ ИНЦИ ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЦИ И ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И. ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ПОТОА ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ ТОА ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГА ТОА СКЛОПИ ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЦИ И ПО ТОА ТОКА СЕ СКЛУЧУВА ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ ОТКАКУ скокаат ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ПОТОА ТОА СЕ СКЛОУВА ДО ПОВЕЕ ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ СЕ СКЛОУВА ДО ПОВЕЕ ОД ТОГАШ ТОК СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД ПО ТОА ТОК СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ ПО ТОА ТОК СКОПА ДА ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ТОГАШ ТОА СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И А. ПО ТОА ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВО ТОГАШ ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ ТОГАШ ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ ВО ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ ВО ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ ВО НОЕМВРИ. НОЕМВРИ НОЕМВРИ НОЕМВРИ НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е ТОЈ НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е НАЈДОБРО НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА НОЕМВРИ СЕ ПОСЕГО НАЈДОБРО МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА НОЕМВРИ Е НАЈВЛЕСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО ПОРТЛЕНД СЛЕДУВА СО СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД НЕ СЛЕДУВАМЕ НА СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД НЕ НЕ СЕ ПРЕГЛЕДУВА НЕКОЛКУ ВО СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД СО СРЕДНОСТ НА ГОДИНАТА СО СРЕДНО ВО ПОРТЛЕНД, НЕ СЕ ПРЕДМЕЛУВА ПОРТЛАНД СЛЕДЕЛЕ НЕ ПРЕДМЕН ПОРТЛЕНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОЗАД ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПО ОД ОВА ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ СО ПОРТЛАНД СЕ СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОЈА ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕГО ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ И ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ и пет ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОЈ ПЕТ И ПОЛОВИНА Зад декември со скоро пет и половина инчи. ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И НИЕ ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично започнуваме ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично започнуваме да гледаме И ние типично започнуваме да гледаме И, типично, започнуваме да го гледаме И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНАТА И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНСКИОТ СНЕГ И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНСКИОТ СНЕOWЕН СТРЕЕ СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНЕ СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА МНОГУ СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНЕ ПОВЕ MЕ СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА ПОВЕЕ ФРЕКВЕНТ СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА ПОВЕЕ ФРЕКВЕНТ И СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА СЕ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ КАКО НИЕ МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ ДОДЕКА МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ ДОКОЛКУ ВЛЕГУВАМЕ МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО КОГА СТАНАМЕ ВО НОЕМВРИ ТЕШКО КАКО СТАНУВАМЕ ВО НОЕМВРИ ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ВАС ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ЗНАЕТЕ, ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕТЕ, ТОА Е ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕШ, СЕКОГАШ Е И, вие знаете, тоа е секогаш И, вие знаете, тоа е секогаш надежта И, вие знаете, тоа е секогаш во надеж И, вие знаете, тоа е секогаш надежта на И ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е НАДЕА НА СКИ И, вие знаете, тоа е СЕКОГАШ надеж за скијачките ресторани И, ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е НАДЕАТА НА СКИЈОВНИТЕ РЕСОРТИ И, ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СЕ ОЧЕКУВА НАСЕБАТА НА СКИЈОТ РЕСОРТИ Надеж за скијачките ресорти Надеж за скијачките ресорти на планината Надеж за скијачките ресурси на планината качулка Надеж за скијачките ресурси на планината качулка и Надеж за скијачките ресурси на планината качулка и во Надеж за скијачките ресурси на планината и многу МОНТИРАOODЕ И ВО МНОГУ МОНТ КАПУШТЕ И НА МНОГУ ЛОКАЦИИ МОНТИРАЕ И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ПРЕД СИТЕ МОНТИРАЕ И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ОД СО МОНТ ХУД И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ОД СЕГЕРЕШКОТО ЛОКАЦИИ ОД СЕВЕРИШТЕТО ЛОКАЦИИ ПРЕД СЕВЕРИШТЕТО ДО ЛОКАЦИИ ПРЕД СЕВЕРНИОТ ЗАПИШУВАЕ ОТВОРЕНИ ЛОКАЦИИ ПРЕКУ СЕВЕРИШТЕТО ЛОКАЦИИ ОД ОД СЕВЕРИШТИОТ ЗАПИТ ЗА ОТВОРЕНИ ЛОКАЦИИТЕ ОД СЕГОВЕРИСКОТО ЗАПРАВИ ОТВОРИ ЗА БЛАГОДАРНОСТ. ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. НАЧИН ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. И ПАК ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕМНОГУ НАЧИН ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕДМНОГУ ПАТ ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕМНОГУ ПРЕДМЕТЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПАТ ПРЕЧИН ПРЕД РАБОТА А. ПАТ ПРЕЧИН ПРЕД РАБОТА А. ПРЕМНОГУ НАЧИН ПРЕД ПРЕДИЗВИКА ПРЕДМНОГУ ПРЕДМЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ ПРЕЧИН ПАТ ПРЕД ПРЕДМЕТЕ ПРЕДИЗВИК ЗА ТОА ПАТ ПРЕЧИН ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПРЕДИЗВИКА ЗА СЕГА. ПРЕДГОВОР НА СЕГА. ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО ЈАС ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МОANАМ ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА КААМ ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CЕ ДА ТЕ КА TАМ ТОА ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА НИЕ ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ШТО ПРАВИМЕ НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ШТО ПРАВИМЕ НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРНЕМЕ НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ НА НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗАТА НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗАТА И НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗА И МОBЕБЕ ДОINД ВО ПРОГНОЗА И Можеби ДО RAД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ НЕКОИ ДОINД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ ДА Е НЕКОЈ ПОВИСОК ДО RAД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ НЕКОЛКУ ПОГОЛЕМА ЕЛИВАЦИЈА ВРНЕЕ ВО ПРОГНОЗА И МОBЕБЕ ДЕКОЛКУ НЕКОЛКУ ВИСОКИ ЛИВСКИ СНЕГИ НЕКОИ ВИСОКИ СНО ELEИ НА ЛИВАЦИЈА УТРЕ НЕКОИ ПОГОЛЕМИ ЕЛИВАЦИИ СНЕГИ. УТРЕ. УТРЕ. АЈДЕ УТРЕ. АЈДЕ ДА СЕ УТРЕ. Ајде да ве добиеме УТРЕ. Ајде да ве влеземе УТРЕ. Ајде да ве добиеме во иднината УТРЕ. Ајде да ве добиеме во иднината Ајде да ве добиеме во иднината Ајде да ве добиеме во иднината CAST реално АЈДЕ ДА ВЕ ВОДИМЕ ВО РЕАЛНО БРЗО ИДНИНА РЕАЛНО БРЗО. РЕАЛНО БРЗО. ТИЕ РЕАЛНО БРЗО. ОСТАТОКОТ РЕАЛНО БРЗО. ОСТАТОКОТ ОД РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИ ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИ ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕВААТ ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕВААТ И ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИТЕ ЛЕСТАНИ И НАШИТЕ ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛИСТЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕР ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕСЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ Лепење и наш компјутерски модел ЛЕСЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ВРШИ ПРИКАУВА ЛЕБЕ ANDЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ЛЕICЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ПОКАУВА НЕКОИ ЛЕICЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРАЕ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТУВАЕ НА ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРАНО НА СЕВЕРОТ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОН ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ ХИТУВАЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ УДРЕЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗДОК ДОцна ХИТУВА THEЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗ ВЕЧЕРВА ХИТУВАЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКО БРЕЗО КОНЕЧНО ВЕЧЕРВА ОД ХИТУВАЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОНСКО БРЕЗЕ КОНЕЦ ВЕЧЕРВА ОД РАНО ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕР ОРЕГОНСКИОТ БРЕЗ ВЕЧЕРВА ОД РАНА УТРЕ ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНА УТРЕ ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО И ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО МИСЛАМ ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО МИСЛАМ ДА СМЕ ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРЕ Мислам дека сме влажни ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРЕ Мислам дека сме влажни и УТРЕ Мислам дека сме и влажни УТРЕ МИСЛАМ дека сме влажни и покрај нив УТРЕ Мислам дека сме влажни и по орегонот УТРЕ Мислам дека сме влажни и покрај орегонскиот брег. Орегонскиот брег. Орегонскиот брег. И Орегонскиот брег. И АКО Орегонскиот брег. И АКО СМЕ Орегонскиот брег. И АКО НЕ СМЕ Орегонскиот брег. И ако не сме влажни Орегонскиот брег. И ако не сме влажни од Орегонскиот брег. И АКО НЕ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ ОД ПРЕДВОРЕНАТА И АКО НЕ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ ОД ПРЕДВОРЕНАТА И АКО НЕ СМЕ ПОВЕЕ ОД ОСНОВАНО ЧАСОВИ И АКО НЕ СМЕ ПОВОНИ ОД ОСНОВНИ ЧАСОВИ ВО И АКО НЕ СМЕ ПОВЕЕ ОД ОСНОВАНИ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД И АКО Утре не сме влажни со предвремени часови во Портланд, И АКО УТРЕ НЕ СМЕ ПОВОНИ ОД ОДРЕДЕНИ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД, ТОА ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, ИТ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, WЕ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, Е БИДЕ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, Е БИДЕ ВЛЕГО ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, BEЕ БИДЕ НАВОСТОКО КРАТКО ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, ORTЕ БИДЕ ЛИСНО КРАТКО ПОТОА. ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛИНА ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ДА ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ДА ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ ЗА ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЌЕ ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА А. ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА БИТ ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ УБАВА ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ ПРАВО ПРАВО ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ ПРАВО ПРАВО ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА НА ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ЗА ШЕЕСЕТ ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ ПОВЕЕ ЗА ТОА БИТ Убава ПРАВА СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ И ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ УБАВО ПРАВО СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ И ТИ ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ПО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да СЕГА НА ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и можеш СЕГА НА ШЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да сеуште СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да се види уште СЕГА ПО ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да се види уште некои СЕГА ПО ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и може и понатаму да видите некои сини СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да сеуште гледате некое сино небо СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да сеуште гледате исклучено сино небо СЕГА НА ШЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да сеуште гледате некакво сино небо УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СВЕТО УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СВЕТО УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЕ СИНО НЕБО НА ДИСТАНАТА УШТЕ ТУКА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТРАНАТА УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТАНАТА ОДДЕЛЕНИЕ УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТРАНАТА ОД НАШЕТО ДИСТИНАТА ТУКА ОД НАШОТО ОДДИЛУВАЕТО ОВД ОД НИЕ ОДДИЛУВАЕТО ОВД ОД НАШИТЕ ФАРГО ДИСТАНАЦИЈАТА ОВДЕ ОД НАШИТЕ ДУБИ ФАРГО НЕБО ДИСТАНАТА ОВДЕ ОД НАШИТЕ ВЕЛЕС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ПА ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. СЕ уште ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ДАЛИ УШТЕ А. ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ТАКА УШТЕ СИЛИ ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. СЕ Уште прилично убаво ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ПА УШТЕ УБАВ УБАВ САБОТА ПА УШТЕ УБАВ УБАВ САБОТА СЕ УШТЕ ПРИ УБАВ УБАВ САБОТА ВЕЧЕР. ВЕЧЕР. ВЕЧЕР. ДОЖД ВЕЧЕР. УТРЕ ДО RAД ВЕЧЕР. УТРЕ ДО RAДИ ТИ ВЕЧЕР. ВРНЕЕ УТРЕ СИ 70 ВРНЕЕ УТРЕ СИ 70 ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗИ ДОААТЕ ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ИВЕЕТЕ ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА COMИВЕЕТЕ ВО ВРЕЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ ВО САМО ВРЕЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ ВО САМО А. ПРОГНОЗА ДА ОДНЕСЕ ВО САМО А. ПРОГНОЗА ДА СЕ ОСТАНИ САМО БИТ. БИТ. БИТ. >> БИТ. >> СИТЕ БИТ. >> ЦЕЛО ДЕСНО. >> ЦЕЛО ДЕСНО. >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ МНОГУ >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ТИЕ БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ПОРТЛЕНД БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. БИРО НА ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ВЕЛИ БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА ВЕЛИ БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА КА SУВА БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА КА SУВА БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАAYУВА ВАШИ ПРОМЕНИ БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАУВА ДА СЕ ПРАВИ ПРОМЕНИ БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАУВА КАКО ПРАВИ ПРОМЕНИ БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА ВЕSУВА ВАШИ ПРОМЕНИ НА КАКО ПРАВИ ПРОМЕНИ ВО КАКО ПРАВИ ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАЧИ ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАБОТИ ПРОТЕСТИ ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАБОТИ ЗАСНОВАНИ ПРОТЕСТИ ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАКОВИ ПРОТЕСТИ Врз основа на ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ Врз основа на ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ НА ФИДЕК ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОД ПОВРАТА ОД ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОБРАБОТКИ ОД ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОДНОСИ ОД ЗАЕДНИЦАТА. Повратна информација од заедницата. Повратна информација од заедницата. PBB Повратна информација од заедницата. ВЕЛИ ПББ Повратна информација од заедницата. ПББ ГО КАА Повратна информација од заедницата. ПББ КАAYА ITЕ Повратна информација од заедницата. PBB вели дека ќе додели Повратна информација од заедницата. PBB вели дека ќе додели секој PBB вели дека ќе додели секој PBB вели дека ќе додели секој службеник PBB вели дека ќе додели секој службеник А. PBB вели дека ќе додели секој службеник ТРИ PBB вели дека ќе му додели на секој службеник ТРИ цифри PBB вели дека ќе му додели на секој службеник три броја. СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. ТИЕ Е СЕ СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. Е БИДАТ СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. Е СЕ БАРАТ СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. THEЕ СЕ БАРАТ THEЕ СЕ БАРАТ PROЕ СЕ БАРАТ ВЕЧНО BEЕ БИДАТ ПОБАРУВА TOЕ ВО КОМИНТАЛНО прикажување BEЕ СЕ БАРАТ ДА ГО ПРИКА ​​PROАТ ВО КОМИНТАЛНО Е БИДАТ ПОТРЕБНО ОД КОМИНАЛНО ПОКА DУВАЈТЕ го тој број ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број КРИВИЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број ВЕЧНО ОБЈАВИТЕ ГО БРОЈОТ НА НИВНИТЕ ШЕЛИ ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ ГО БРОЈОТ ВО ВРЕМЕ НА СИМЕНИТЕ СЕЛИ ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број на нивните кациги за време на толпата НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕ на толпата НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕТО УПРАВУВАЕ НА ТРОГОТ НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕ НАСТАНИТЕ ЗА УПРАВУВАЕ СО ГЛАВА. НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. ТИЕ НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРО НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРООТ ВЕЛИ НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО ГО КАА НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО КАSУВА НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО КАAYУВА И ИМА БИРОТО КАAYУВА И ИМА Бирото вели дека исто така е преработено Бирото вели дека исто така е преработено за пет Бирото вели дека исто така, РАНСИНГИРАЛ ПЕТ ОФИЦЕРИ Бирото вели дека исто така, РАНСИНГИРАЛ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД РЕАСИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД РЕСАНСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ПРОТЕСТ ПРЕДМЕТЕНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛНИ НА ПРОТЕСТ РЕАГИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛИИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОДЕКА РЕАГИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛИИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОДЕКА ВЛЕГУВААТ ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ Додека инвестирате ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНОСТИ ДОДЕЛЕВИ ИНВЕСТИРАЕ НА РАБОТИ ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРААТ РАЗГОВОРИ ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ РАЗГОВОРИ ОДНЕСЕНИ ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ ПОЗАДИЦИ ОД ОДНЕСЕНИ ОД ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ ПОЗАДИЦИ ПРЕТСТАВЕНИ ОД РАЗГОВОРИ ОТКАЧЕНИ ОД ПОЗНАВАА ОД ЈАВНОСТА ПОЗНАВАА ОД ЈАВНОСТА ЗА ГО РАЗГОВОРИ ОД ЈАВНОСТА ЗА ОВИЕ ГО РАЗГОВОРИТЕ ОД ЈАВНОСТА ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И јас сум ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И Одам ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ ПРВ ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВА И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВА ВЕ МОЛАМ И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ. СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. ЕНИ СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. Wените прават СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. Wените ги прават своите СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. WЕНИТЕ ГИ ИЗРАБОТУВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. WЕНИТЕ ГИ СЛУШААТ СВОИТЕ ГЛАСИ WЕНИТЕ ГИ СЛУШААТ СВОИТЕ ГЛАСИ WЕНИТЕ ГИ ИЗВЕШУВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНО ПРЕД WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШАНИ ПРЕД ИЗБОРИ WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД ИЗБОРНИ ДЕН СО ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО Марши околу земјата ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И МАРШИ ОКОЛУ ДР COUNTАВАТА И Марши околу земјата и правото МАРШИ ОКОЛУ ДР COUNTАВАТА И ПРАВО ОВДЕ МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И ПРАВО ОВДЕ ВО МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ ПОВЕЕ НАЧИН ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАШИНИ НЕ ЗЕМА ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИНОТ НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛЕДИ КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛОБОДИ ВО СРЕДИНАТА НА КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ЗЕМА ДА СЕ СЛОБОДИ ВО НЕКОИ КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛОБОДИТЕ НА НЕКОИ ТОЧКА. ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> НИЕ ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> НИ ТРЕБА ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да застанеме ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да престанеме да прашуваме ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да престанеме да бараме >> Треба да престанеме да бараме >> Треба да престанеме да ги прашуваме нашите >> Треба да престанеме да бараме наши права >> Треба да престанеме да бараме наши права и >> Треба да престанеме да бараме наши права и да започнеме >> Треба да престанеме да бараме наши права и да започнеме со барање НАШИТЕ ПРАВА И ПОЧНУВАТЕ БАРАЕ НАШИТЕ ПРАВА И ПОЧНУВАЈТЕ ГО БАРАЕ. НИВ. НИВ. ТИЕ НИВ. ЗБОРОВИТЕ НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА В. НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ НИВ. РЕЗОНИРААТ ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ РЕЗОНИРААТ ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ ЗБОРОВИТЕ НА Б. БИЛО РЕЗОНИРАНО СО ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ РЕЗОНИРААТ СО ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО МЛАДИТЕ ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО СЛОБОДАТА СО СЛОБОДА ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО СЛОБОДНИОТ УТРО СО МАЛА САБОТА УТРО СО СОБРАНИЕТО СО САБОТА УТРО СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ ЗА СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ ЗА СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРЕ СОБРАНИ ВО КОЛИЦАТА ЗА PDX СОБЕРЕН ДОГЛЕД ЗА PDX СОБИРАЕ СО ГЛАВАТА ЗА PDЕНИТЕ НА PDX СОБИРАЕ НАГРАДИН ЗА .ЕНСКОТО ЕДИНСТВО НА PDX СОБИРА DЕ СО ГЛАВНИЦИТЕ ЗА МАРТ ОД UNЕНСКИТЕ ЕНИ НА XЕНИТЕ СОБИРА DЕ СО ГЛАВНИОТ ПАТ ЗА МАРТ ОД ЕНСКИТЕ OMЕНИ НА ЕНИТЕ ОД МАРТ ОД ITYЕНСКОТО ЕДИНСТВО MARЕНСКИ ЕДИНСТВЕН МАРШ ЗА ПРАВДА. ПРАВДА ПРАВДА >> ПРАВДА >> Јас ПРАВДА >> Јас сум ПРАВДА >> ЈАС СУМ ТУКА ПРАВДА >> ТУКА СУМ ПРАВДА >> ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ ПРАВДА >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ А. >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ А. >> ТУКА СЕ ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНО >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНИ НАЧИН >> ТУКА СУМ ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧЕН ПАТ >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> ЛУEOЕ РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> ДОЈДЕЛЕ ЛУPЕ РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> Луѓето дојдоа заедно РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> Луѓето дојдоа заедно >> Луѓето дојдоа заедно >> Луѓето дојдоа заедно да застанат >> Луѓето дојдоа заедно да застанат >> Луѓето дојдоа заедно да застанат за жените >> Луѓето дојдоа заедно за да застанат за правата на жените >> Луѓето дојдоа заедно да застанат за правата на жените и СТАНД ЗА RЕНСКИ ПРАВА И СТАНД ЗА IGHЕНСКИТЕ ПРАВА И ГОВОР СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ ТЕКОВНОТО ЗБОРИ ПРОТИВ ТЕКОВНО ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ ТЕКОВНА АДМИНИСТРАЦИЈА. АДМИНИСТРАЦИЈА. АДМИНИСТРАЦИЈА. ДАЛИЈА АДМИНИСТРАЦИЈА. ДАЛИЈА БЕЈЛ АДМИНИСТРАЦИЈА. ОБРАБОТУВА ДАЛИЈА БЕЈЛ АДМИНИСТРАЦИЈА. Далија Бејл го охрабрува Далија Бејл го охрабрува Далија Бејл го охрабрува народот Далија Бејл го охрабрува народот до Далија Бејл го охрабрува народот да се преиспита Далија Бејл го охрабрува народот да го преиспита Далија Бејл го охрабрува народот да ја преиспита структурата ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА НА ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА НА ОПШТЕСТВОТО. НА ОПШТЕСТВОТО. НА ОПШТЕСТВОТО. >> НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛИ НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ НЕ НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ НЕ ТАКА НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД А. >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВ >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВО >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВА ПАРСПЕКТИВА >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВО ПОГЛЕДУВАЕ НО ВРВНА ПАРСПЕКТИВНА НО ВРВО ПОСЛЕДНА Перспектива, но навистина ВРВО ПОСЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, АЛИ ВИСТИНА ОД ВРВНА ПАРСПЕКТИВА НОВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ПРЕГЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, НО НАВИСТИНА ОД ГРАДИА ОД ГОДИНА ВРВО ПОСЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, НО НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НАВИСТИНА ОД ЗГРАДА ОД ОНИЕ НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ НА ОНИЕ ПО МНОГУ НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО ДО НАВИСТИНА ОД ЗГРАДАЕ ОНИЕ НА МНОГУ ДНО ДО НИЕ НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ ДА СЕ СПОДЕЛИМЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ ДО СЕ СОЕДИМЕ НА МНОГУ ДНО ДО ОБИЧУВА ALLЕ СИТЕ ДА СЕ споделиме НА МНОГУ ДНО ДО ОБИЧУВАЕ СИТЕ ДА СЕ споделиме во кое и да е ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ОД КАКВО ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КОИ БИДЕ ПРИДОБИВКИ ДОБИЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО ОД КОИ ПРИДОБИВКИ ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КАКВИ ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОБЕДЕЛЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КОИ БИДЕЛИ ПРИДОБИВКИТЕ НА ОВО ОПШТЕСТВО ОБЕДЕЛЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ОД КАКВИ ИМА ПРИДОБИВКИТЕ ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА БЕШЕ ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ Звучници >> САБОТА БЕШЕ ЕДЕН ОД НЕКОЛКУ Звучници. Звучници сабота. Звучници сабота. ОВА Звучници сабота. ОВАА ГОДИНА Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БЕШЕ Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН ДОСТАВЕН ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН ДОСТАВЕН ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БЕШЕ ДОМАЕН И ЕЛЕД ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И ОБРАЗОВА ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И ГО ОБРАЗОВА БИПОЦ ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БИЛО ДОМАЕН И ОБРАЗОВАНИ БИПОЦ ЕНИ. И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. Јас И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. ЈАС МОЖАМ И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МОЖАМ ДА КАЖАМ И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МОANЕ ДА ТИ КАELLАМ И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МО CЕ ДА ТА КААМ КАКО И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. Јас можам да ти кажам како А. И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МО CЕ ДА ТЕ КАELLАМ КАКО ПРЕТСТАВНИК МО CЕ ДА ТЕ КАELLАМ КАКО ПРЕТСТАВНИК Јас можам да ти кажам како застапник на Јас можам да ти кажам како застапник на ова Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е каде Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е местото каде што сум Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е местото каде што сум ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАЈ СЕ ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е ОД КАДЕ СУМ ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАЈ СУМ ОД МЕСТИТЕ ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ЈАС ОД МЕСТИТЕ КАДЕ ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ОДАМ ОД МЕСТИ КАДЕ МОЕ ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ОДАМ ОД МЕСТИТЕ КАДЕ МОИ ПРЕТСТАВИ ОД МЕСТИТЕ КАДЕ ГИ МОИ ПРЕТСТАВИТЕ ОД МЕСТИТЕ КАДЕ СЕ МОИ ПРЕТСТАВИ ОД МЕСТИТЕ ОД КАДЕ СЕ МОИ ПРЕТСТАВИ. СЕ ОД. СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОР СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ ТОА ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ ТОА ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БЕШЕ А. ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИЛ ПЛАТФОРМА ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМПИФИКАЦИЈА НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА ЗА ДА ГО АМФИФИЛИРА НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ НА НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСИТЕ НА OMЕНИ НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ НА OMЕНИ ВО ГЛАСИТЕ НА OMЕНИТЕ ВО ГЛАСИТЕ НА WЕНИТЕ ВО ПОТПРЕСЕНИ ГЛАСОВИТЕ НА WЕНИТЕ ВО ПОТИСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ. ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Јас ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Се чувствувам ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Тоа се чувствувам ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВА СЕ ЧУВСТВУВАМ ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВОЈ ПРАВО Се чувствувам ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВОЈ ПРАВО СЕГА СЕ ЧУВАМ >> ОВОЈ ПРАВО СЕГА СЕ ЧУВАМ >> ЧУВСТВУВАМ СЕГА ОВОЈ ПРАВО >> Се чувствувам дека ова право сега е апсолутно >> Се чувствувам дека ова право сега е апсолутно >> ЧУВСТВУВАМ ДЕКА ОВА ПРАВО СЕГА СЕ АПСОЛУТНО НАЈСЕЧНО АПСОЛУТНО Е НАЈСОЈА АПСОЛУТНО Е ВАНО АПСОЛУТНО Е ВАMPНО ВРЕМЕ АПСОЛУТНО Е ВАOSTНО ВРЕМЕ АПСОЛУТНО Е НАЈВАНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕ АПСОЛУТНО Е НАЈВАORTНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ИДЕМЕ ЗАЕДНО И ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да се засилиме ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите наши ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите наши гласови И АМПИФИКАЦИЈА ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСИ И АМПИФИЦИРАЈТЕ ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСИ И И АМПИФИКАЦИЈА ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСА И ПРАВИ И АМПИФИЦИРАЈТЕ ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСОВИ И ПРОМЕНЕТЕ СЕ ПРОМЕНА. И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И Додека се менува И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И Додека се менува И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ доаѓа И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ доаѓа И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ ДОЈДУВА СВЕТЛИНА И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ ДОЈДУВА ОСТРАУВАЕ СО НЕERNЕЕ И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ СЕ ДОСТАВУВА СЕVЕВЕР И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ СЕ ДОЈДУВА СВЕТСТВО, го охрабрува народот НАДВОЗЕЧНАТА ЈА ОБРАБОТУВА ТРАВАТА НАДВОЗЕЧНАТА ЈА охрабрува толпата до НАДВОЗЕЧНАТА ЈА ОБРАБОТУВА ТРАВАТА ЗА ВЕБА НЕВЕСЕТНОСТ го охрабрува народот да го вежба нивниот НЕВЕСНИКТА ГО ОБРАБОТУВА ТРАВАТА ДА ГО ВЕБАТ НЕГОВИОТ ГРА .АН НЕВЕСНИКТА ГО ОБРАБОТУВА ТРОГОТ ДА ГО ВЕERБИ НИВНИОТ ГРА CАНСКИ ДОЛНОСТ. ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> ВО ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> ВО ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, НИЕ ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, имаме ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, мораме >> Во меѓувреме, мораме >> Во меѓувреме, мора да искористиме >> Во меѓувреме, мора да користиме какво било >> Во меѓувреме, мора да користиме какви било алатки >> Во меѓувреме, мора да користиме какви и да се алатки >> Во меѓувреме, мора да ги искористиме сите алатки што ги имаме Искористете ги какви и да се алатки Искористете ги какви и да се алатки ИСКОРИСТЕТЕ КАКВИ АЛАТЕРИ ИМАМЕ ЗА Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубовта Искористете ги какви и да се алатки за THEубовта Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за VEубов кон сите Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубов кон сето тоа Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубов кон сето тоа ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро во ова ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро во овој свет. ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛАМ ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ КРИСТАЛ ГЛАСАЈТЕ ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ ДОБРО ДА ГЛАСАТЕ КРИСТАЛ ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРА КГВ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРА КГВ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ОДГОВОР ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБАР КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБАР КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУЕ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУEOЕ КОИ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУEOЕ КОИ КОРИСТАТ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ ГО КОРИСТАТ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ КОРИСТАТ ХОВТОРНОТ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ КОРИСТАТ МОСТОТО ХОТОРН. КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. .Е КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. .Е БИДЕ КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. Е СЕ ЗАТВОРИ КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА БЕЗБЕДНИК BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА БЕЗБЕДНИК BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ПОЧЕТОК ОДРУВАЕ НА ОБВИНИЦИ BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ ПОЧНУВАЕ НА BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИКОТ ПОЧЕТОК ВО ШЕСТ ОДРУВАЕ ПОЧНУВАЕ ОД ШЕСТ ОДРУВАЕ ПОЧНУВА ATЕ ВО ШЕСТ часот ОДРУВАЕ ПОЧНУВАЕ ВО ШЕСТ УТРЕ Утре. УТРЕ СУМ. УТРЕ СУМ. ТОА Е УТРЕ СУМ. ТОА Е НЕДЕЛА УТРЕ СУМ. ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. МУЛТНОМАХ ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ЗЕМЈА НА МУЛТНОМА ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. КАУВА ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА ГО КАА ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА ГО КАА ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА ГО КАSА ЗБОРУВАЕТО ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КОА ОТВОРИТЕ МОUЕ ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА СЕ КАУВА ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ПОСЛЕДНО ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КАУВА ЗБОРУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНО ДО ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА КАУВА ОТКРАЕТО МОUЕ ДА ПОСЛЕДНО ДО ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КАА ОТКРАУВАЕТО МОUЕ ДА ПОСЛЕДНИ ДО КАКО ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНИ ДО КАКО ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНЕТЕ ДО КОЛКУ ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНИ ДО КОН ПОСЛЕ ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНИ ДОСКОЛЕ ШЕСТ

Врвни приказни од 17:00 часот, 10-17-20 часот

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167">СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="2.236"> СЕГА НА</text>
<text sub="clublinks" start="7.007" dur="0.2"> СЕГА ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="7.207" dur="0.267"> СЕГА НА ПЕТ МАРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.166"> СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.134"> СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И</text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.1"> СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И ПРЕД СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="7.874" dur="0.134"> СЕГА НА ПЕТ ПАРТИ ОВДЕ И ОД СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> СЕГА НА ПЕТ МАРТИ ОВДЕ И ОД СЕГА ДР COUNTАВАТА</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> ОВДЕ И ОД ЗЕМЈАТА</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> ОВДЕ И ПРЕД СИЛУВАЕТО НА ЗЕМЈАТА</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.167"> ОВДЕ И ПРЕД СВЕСОТ НА ЗЕМЈАТА</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.769"> ОВДЕ И ПРЕД ДР COUNTАВАТА ПРЕВИДУВАЈТЕ ГО ПОЛИТИЧКИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="10.377" dur="0.066"> ОВДЕ И ПРЕД ДР COUNTАВАТА ЈА ЗАПРЕЧУВАТЕ ПОЛИТИЧКАТА моќ</text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.167"> ИСКРЕУВАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW</text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.167"> ВНИМАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW НА</text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="0.067"> ИСКРЕДУВАЕ НА ПОЛИТИЧКАТА МОOW НА WЕНИТЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="10.844" dur="0.2"> НА WЕНИ.</text>
<text sub="clublinks" start="11.044" dur="0.1"> НА WЕНИ. >></text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.1"> НА WЕНИ. >> И</text>
<text sub="clublinks" start="11.244" dur="0.134"> НА WЕНИ. >> И ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.1"> НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="11.478" dur="0.133"> НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА А.</text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.1"> НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА МИТИНГ</text>
<text sub="clublinks" start="11.711" dur="0.1"> НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ</text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.067"> НА WЕНИ. >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ</text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.2"> >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ</text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.1"> >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА СЕ ДОБИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.201"> >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="1.801"> >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ЈА ИЗЛЕЗЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.301"> >> И ОВАА ГОДИНА РИТИНГ ПЛАЧИ ДА ГО ИЗЛЕЗЕМЕ ГЛАСОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.333"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС</text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.133"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.1"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО КОВИН</text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.067"> ИЗЛЕЗЕТЕ ГО ГЛАСОТ. ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕРАТА КОВИН</text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.267"> ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕРАТА КОВИН</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО КОВИНСКАТА ЕРА</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="2.169"> ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБОУВААТ ТРАДИЦИИ</text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="0.2"> ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБОУВААТ ТРАДИЦИИ ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.067"> ПЛУС ПРАЗНИЦИ ВО ЕКОВИНАТА КОВИН ОБО BУВААТ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="18.418" dur="0.2"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="18.618" dur="0.1"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="18.718" dur="0.1"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО ВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.067"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="19.019" dur="0.133"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ ПРОМЕНУВА WHЕ ЗА ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.067"> ОБОУВАНИ ТРАДИЦИИ ИЛИ МЕНУВАЕ ШТО МОЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА,</text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.233"> ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА,</text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.134"> ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, БЕЗБЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="19.586" dur="2.436"> ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВА, БЕЗБЕДНО И</text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.233"> ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВО, БЕЗБЕДНО И ФЕСТИВНО</text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.267"> ШТО МО CЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ЗА ЗАБАВИ, БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.234"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.133"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО</text>
<text sub="clublinks" start="22.889" dur="0.2"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВО,</text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.134"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, А.</text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.066"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, СМЕНА</text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.167"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВ, СМЕНА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.067"> БЕЗБЕДНИ И ФЕСТИВНИ ПРОСЛАВИ. НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА.</text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="1.702"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА.</text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.2"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.2"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. НИЕ ГЛЕДАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.234"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ НАзад</text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.1"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ НАВОДНО</text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. ГЛЕДАМЕ НАВОД А.</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> НО ПРВО, СМЕНА ВО СЕЗОНА. СЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАВИШТАТА</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.234"> СЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАВИШТАТА</text>
<text sub="clublinks" start="26.493" dur="0.066"> СЕ ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО РАБОТА НА ГОДИНАТА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.167"> СЕ ПОГЛЕДУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="26.726" dur="0.067"> ПОГЛЕДНУВАМЕ НАВРШУВА AЕ ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.133"> СЕ ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИЧКА ГОДИНА ЗА ВЕЛИ СВЕТИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.067"> ПОГЛЕДНУВАМЕ ВО ГОДИНА КОЛАСТИТЕЛИ ЗА ВЕЛИ СВЕIRИ ВО ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.2"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="1.836"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И</text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.2"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.2"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И КОЈА ПРОМЕНА</text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.233"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И ШТО ПРОМЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.067"> ГОДИНА ЗА СВЕТСКИ СВЕТИ ВО ОРЕГОН И КОИ ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.234"> И ШТО ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> И ШТО ПРОМЕНИ ВО ВРЕМЕНСТВО СМИНИ</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> И ШТО ПРОМЕНА ВО ВРЕМЕТО СЕ ПОДДИВУВА</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> И ШТО ПРОМЕНА ВО ВРЕМЕТО СЕ ПОДНЕСУВА ПРЕДИЗВИКА.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.167"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД.</text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.133"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >></text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.2"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.201"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТ</text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="3.87"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.267"> СМЕТИ ДВИЕЕ НАПРЕД. >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА.</text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.334"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА.</text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="2.436"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >></text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.167"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.234"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="0.2"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> БЛАГОДАРАМ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="38.972" dur="0.067"> >> ВАШИТЕ ВЕСТИ ПОЧНУВААТ СЕГА. >> Благодарам многу за приклучување</text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.2"> >> Благодарам многу за приклучување</text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.066"> >> ТОЛКУ БЛАГОДАРАМ ЗА ПРИДРУБЕНОСТ.</text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> САД</text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.1"> САД >></text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.167"> САД >> Јас сум</text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.166"> САД >> БРИТАНСКИ СУМ</text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.067"> САД >> Јас сум британски фалкери.</text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.2"> >> Јас сум британски фалкери.</text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.067"> >> Јас сум британски фалкери. И</text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.134"> >> Јас сум британски фалкери. И НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="40.407" dur="0.1"> >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.2"> >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО</text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="1.435"> >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО АН</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> >> Јас сум британски фалкери. И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.3"> И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање</text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.2"> И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање на Орегон</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.067"> И ПОЧНУВАМЕ СО Ажурирање на ILубителите на Орегон.</text>
<text sub="clublinks" start="42.976" dur="0.2"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН.</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД</text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.067"> ILЕБЕЛИ НА ОРЕГОН. САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.2"> САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="2.036"> САМО ЗА ПЕТ ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕТ БЕЛО</text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.2"> САМО ЗА ПЕТ ПЕТ НЕДЕЛА ПОДЕЛЕ</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.2"> САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА НЕДЕЛИ бевме под дебели</text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД СЕ ПОДЕЛИВЕ ПОДГЛЕД ЦРНО</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.067"> САМО ЗА ПЕТ НЕДЕЛА ПРЕД СЕ ПОДГЛЕДЕН ПОДГЛЕД ЦРНО ЦУМО</text>
<text sub="clublinks" start="46.713" dur="0.2"> ПОДГЛАСНИ ЦРНО ПУШЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.134"> ПОД ГЛАСЕН ЦРН ЦУМО И</text>
<text sub="clublinks" start="47.047" dur="0.033"> СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДЕСЕТИ</text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.133"> СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДУЗИЦИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="47.213" dur="0.234"> СЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН ДУСТВЕ Оган</text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="1.835"> ПОДГЛАСНИ ЦРНО ЦУМЕН ПУШЕЕ И ДЕСЕТЕ ОГАНИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="0.067"> ПОДГЛЕДУВАЛЕ ПОД ГЛАБЕН ЦРН ЦУМЕН И ДОСЕЦЕ ОГНИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.167"> И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ ИЗГОРЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.133"> И ДЕСЕТЕЛИ ПОАРИ ОГУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="49.649" dur="0.1"> И ДЕСЕТЕ ПОАРИ ИЗГОРВААТ ОД КОНТРОЛА</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.134"> И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ СЕ САЛААТ ОД КОНТРОЛА</text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.1"> И ДЕСЕТЕ ПО FАРИ ИЗГОРТУВААТ ОД КОНТРОЛА СО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.067"> И ДЕСЕТЕ ПОАРИ ИЗгорат од контрола над сите наши</text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.266"> НА КОНТРОЛА СО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> НА КОНТРОЛА СО СИТЕ ДРATEАВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.2"> ДР STАВА</text>
<text sub="clublinks" start="50.583" dur="0.067"> ДР STАВА НО</text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> ДР STАВА НО СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.167"> ДР STАВА НО СЕГА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="50.917" dur="0.067"> ДР STАВА НО СЕГА КАКО СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="2.002"> НО СЕГА КАКО СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.233"> НО СЕГА ТОА ШТО ПРЕОДНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.167"> НО СЕГА ТОА ПРЕОДНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.034"> НО СЕГА ДЕКА ПРЕОДНУВАМЕ ВО ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.42" dur="0.2"> НО СЕГА ТОА ПОВЕSУВАМЕ ВО ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.066"> НО СЕГА ДЕКА ПРЕОДНУВАМЕ ВО ПОВЕЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.234"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ВЕ RAЕ</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.133"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА,</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.133"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПОREАР</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.066"> ПРЕОДНУВАЕ ВО ПОВЕЕ ОД ВРНЕЕ СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА Е</text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.267"> ДОINИВА СЕЗОНА, ПО FАРНА СЕЗОНА Е</text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="2.136"> ДОINИВА СЕЗОНА, ПО FАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО</text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> ДОINИВА СЕЗОНА, ПОREАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО ОБЕЗБЕДУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.3"> ДОINИВА СЕЗОНА, ПОREАРНАТА СЕЗОНА Е БРЗО ОДБЕЛЕЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.334"> БРЗО ДОБЕДЕЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.2"> БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.067"> БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СЕ РАБОТИ</text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СЕ РАБОТИ</text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.067"> БРЗО ДОБЕДЕЕ. ТОА СПОРЕД ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="58.258" dur="0.3"> ТОА СПОРЕД ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.2"> ТОА СПОРЕД СЕВЕРИШТЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.067"> ТОА СПОРЕД СЕВЕРИШТАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="58.825" dur="0.367"> СЕВЕРНА ЗАПАДНА ИНТЕРАГЕНЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="2.035"> КООРДИНАЦИЈА НА СЕВЕРОПАДНА ИНТЕРАГЕНЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="61.227" dur="0.234"> СЕВЕРНИ ИЗВЕДЕН ЦЕНТАР ЗА ИНТЕРЕГЕНЦИЈА.</text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.334"> Координативен центар.</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> Координативен центар. JOО</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> Координативен центар. JOО РАЈНЕРИ</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.1"> Координативен центар. JOо Раинери има</text>
<text sub="clublinks" start="62.128" dur="0.1"> Координативен центар. JOО Раинери има повеќе</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.134"> Координативен центар. JOО Раинери има уште повеќе</text>
<text sub="clublinks" start="62.362" dur="0.067"> Координативен центар. JOО Раинери има повеќе наши</text>
<text sub="clublinks" start="62.429" dur="0.266"> JOО Раинери има повеќе наши</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> JOО Раинери има повеќе за нашата историска историја</text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="1.635"> EО Раинери има повеќе за нашиот историски оган</text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.266"> EО РАИНЕРИ ИМА ПОВЕЕ НА НАШАТА ИСТОРИСКА ОГНЕНА СЕЗОНА.</text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.334"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР.</text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >></text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="2.837"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ Близу</text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.233"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ ВО БЛИЗИНА А.</text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="0.2"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ Близу оган</text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.067"> ИСТОРИСКА СЕЗОНА ПО FАР. >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.134"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.2"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.1"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРСКА СЕЗОНА ВО СЕВЕРНИОСЕГО</text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.2"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО СЕВЕРИСОПИШТО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="2.436"> >> НИКАДЕ БЛИЗИ ПО FАРНА СЕЗОНА ВО СЕВЕРНИОСЕГ ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="72.005" dur="0.067"> >> НИКАДЕ БЕЗ БЕЗ ПО FАРСКА СЕЗОНА ВО СЕВЕРЕРОСЕКОВ ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.266"> БЕШЕ ВО СЕВЕРЕКОСЕКОВИОТ ГОДИН</text>
<text sub="clublinks" start="72.338" dur="0.134"> ВО СЕВЕРЕКСЕШКОТО ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО</text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.2"> И ВО ИСТОРИСКИОТ ОВАА ГОДИНА ВО СЕВЕРОТ СЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> И ВО ИСТОРИСКА ОВАА ГОДИНА ИСТОРИСКА ДА СЕ КАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> ВО СЕВЕРЕКОСИТЕ ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО ДА ГО КААМ</text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.066"> ВО СЕВЕРЕКСПЕТИОТ ОВАА ГОДИНА БЕШЕ ИСТОРИСКО ДА КА SАМ НАЈ најмалку.</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="0.234"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО.</text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >></text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.134"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.2"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ПОГОРИВЕ</text>
<text sub="clublinks" start="73.64" dur="0.2"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ПОГАМЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.2"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД</text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="0.067"> ИСТОРИСКИ ДА СЕ КА THEАМ НАЈМАЛКО. >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.167"> >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.834"> >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.2"> >> ЗАПИЛАМ РЕКОРД БРОЈ АКТ</text>
<text sub="clublinks" start="75.308" dur="0.2"> >> ЗАПИЛИМЕ РЕКОРД БРОЈ ДОСТАНИ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.2"> >> ЗАПАРИМЕ РЕКОРД БРОЈ АКТЕРИ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.067"> >> ЗАПАНИМЕ РЕКОРД БРОЈ АКРЕТИ ЗА ПАЦИФИКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.334"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ Северозападен</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.1"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАВЕД ВО</text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.133"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ ВО ПОАР</text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИЧНИОТ СЕВЕРНИ ЗАВЕД ВО ПО FАРНАТА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.067"> НА АКЦЕРИ ЗА ПАЦИФИЧНИОТ СЕВЕРНИ ВЕЛИ ВО ПО FАРНАТА СЕЗОНА ТАА</text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="2.402"> СЕВЕРИЗАВЕН ВО ПО FАРНА СЕЗОНА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.267"> СЕВЕРИЗАВНО ВО ПО FАРНА СЕЗОНА КОЈА 2020 ГОДИНА.</text>
<text sub="clublinks" start="79.245" dur="0.334"> 2020 година</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.067"> 2020. ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> 2020. НАЈОДВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.234"> 2020. НАЈ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.1"> 2020. НАЈВЕЕ ОД ТОА ДОАINGА</text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.2"> 2020. Најмногу од тоа што доаѓа</text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> 2020. Најмногу од тоа што доаѓа со А.</text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.067"> 2020. Најмногу од тоа што доаѓа со големо</text>
<text sub="clublinks" start="80.48" dur="0.233"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо</text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.034"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање</text>
<text sub="clublinks" start="80.747" dur="0.133"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање</text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветровите</text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветровите на</text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="1.234"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на</text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.067"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот</text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.133"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот од</text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> Најмногу од тоа што доаѓа со големо туркање на ветрите на крајот на</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.234"> Туркање на ветрите на крајот од</text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.133"> Туркање на ветровите на крајот на трудот</text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.167"> Туркање на ветрите на крајот од денот на трудот</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.067"> Туркање на ветровите на крајот од викендот на ДЕНОТ НА ТРУДОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="83.183" dur="0.2"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.1"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >></text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.133"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ВО</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.134"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ВО ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.167"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН,</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.1"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> ОРЕГОН САМО, ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.133"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.067"> ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ. >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД А.</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.267"> >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД А.</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="0.133"> >> САМО ОРЕГОН, ПОВЕOREЕ ОД МИЛИОН</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="1.602"> >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД МИЛИОН АКЦИИ</text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.234"> >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД ИЗГОРЕНИ МИЛИОНСКИ АКТЕРИ</text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.2"> >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕЕ ОД МИЛИОН АКРЕТИ ОПАВАНО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> >> САМО ВО ОРЕГОН, ПОВЕ THЕ ОД ИЗГОРЕНИ МИЛИОН АКЦИИ ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.201"> ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКЦИ ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.167"> ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И</text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И Стотици</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.134"> ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И Стотици</text>
<text sub="clublinks" start="87.287" dur="0.133"> ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКРИ ОВОА ГОДИНА И Стотици домови</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.067"> ИСПОГОДЕНИ МИЛИОНИ АКРИ ОВАА ГОДИНА И СИЛИИ Стотици домови</text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> ИЗГОРЕНИ МИЛИОНИ АКТЕРИ ОВАА ГОДИНА И СЕ ИСПОГОДИЈА Стотици домови</text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.2"> И СЕ ИСПОГОДУВААТ Стотици домови</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.167"> И Стотици домови изгорени во</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.066"> И Стотици домови изгорени на земјата.</text>
<text sub="clublinks" start="87.987" dur="0.234"> НА ЗЕМЈАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="1.835"> НА ЗЕМЈАТА. HОН</text>
<text sub="clublinks" start="90.056" dur="0.2"> НА ЗЕМЈАТА. HОН САЛТЕНБЕРГЕР</text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.201"> НА ЗЕМЈАТА. JOОН САЛТЕНБЕРГЕР Е</text>
<text sub="clublinks" start="90.457" dur="0.2"> НА ЗЕМЈАТА. HОН Салтенбергер е тој</text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="0.066"> НА ЗЕМЈАТА. HОН Салтенбергер е огнот</text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="0.267"> HОН Салтенбергер е огнот</text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.167"> HОН Салтенбергер е огнено време</text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е ПОГРАНИЧНА ВРЕМЕНСКА ПРОГРАМА</text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.1"> HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е УПРАВУВАЧ ОД ПОAMАР ВРЕМЕНСКА ПРОГРАМА</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.067"> HОН САЛТЕНБЕРГЕР Е ОДГОВОРНИОТ ВРЕМЕРСКИ ПРОГРАМА СО</text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.2"> ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО</text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМАТА СО</text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.2"> ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО СЕВЕРЕВОТО</text>
<text sub="clublinks" start="92.058" dur="0.067"> ВРЕМЕНСКИ УПРАВУВАЧ НА ПРОГРАМА СО СЕВЕРИШТАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="1.969"> СЕВЕРЕЗАВНАТА ИНТЕРАГЕНЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.2"> КООРДИНАЦИЈА НА СЕВЕРИШТАТА ИЗВЕШТАЈА</text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.267"> КОРДИНАЦИОН ЦЕНТАР НА СЕВЕРИЗАВЕН ИНТЕРАНЕЦИЈА.</text>
<text sub="clublinks" start="94.561" dur="0.267"> Координативен центар.</text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.1"> Координативен центар. >></text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> Координативен центар. >> ТОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.133"> Координативен центар. >> ТЕКОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="95.161" dur="0.1"> Координативен центар. >> НЕ РЕКА</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.134"> Координативен центар. >> Тој рече дека бевме</text>
<text sub="clublinks" start="95.395" dur="0.1"> Координативен центар. >> Тој рече дека се занимававме</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> Координативен центар. >> Тој рече дека сме се занимавале со</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.166"> >> Тој рече дека сме се занимавале со</text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.134"> >> Тој рече дека сме се занимавале со А.</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.1"> >> Тој рече дека сме се занимавале со тивко</text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.134"> >> Тој рече дека се занимаваме со тивок оган</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.166"> >> Тој рече дека се занимававме со тивка оган сезонава</text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="1.836"> >> Тој рече дека се занимававме со тивок пожарен период до кога</text>
<text sub="clublinks" start="98.098" dur="0.066"> >> Тој рече дека се занимававме со тивка сезона на оган до трудот</text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.2"> ТИВА ПОUАРСКА СЕЗОНА ДО ТРУДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.201"> ТИВА ПОUАРНА СЕЗОНА ДО ДЕН НА ТРУДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.066"> СИЗОНА НА ПИЛА ПОIАРИ ДО ВИКЕНД ДЕН НА ТРУДОТ.</text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> ДЕН ВИКЕНД.</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> ДЕН ВИКЕНД. >></text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.134"> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.067"> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОЗВОЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.133"> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОЗДУВА</text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.067"> ДЕН ВИКЕНД. >> ШТО НАВИСТИНА ВОДИ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="99.499" dur="0.2"> >> ШТО НАВИСТИНА ВОДИ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.1"> >> ШТО НАВИСТИНА БЕШЕ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> >> ШТО НАВИСТИНА СЕ ОБЕДИ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.1"> >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ БЕШЕ ЈАКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="100.066" dur="0.134"> >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ БЕШЕ СИЛАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> ШТО ВИСТИНСКО ВОДИ НАСТАНОТ Е СИЛАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="1.202"> БЕШЕ СИЛАТА И ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="101.468" dur="0.066"> БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.134"> БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА</text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.2"> БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА</text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.2"> БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА ВИНДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> БЕШЕ ЈА СИЛАТА И ВИДОЛНОСТА НА ВЕТОИТЕ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> СУДИЛНОСТ НА ВЕ WИТЕ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.067"> ОД СУДИНСТВОТО ОД ВИНДЕРИТЕ ДОЈДЕА</text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.067"> ОД СУДИЛНОСТ НА ВИНДРИТЕ КОИ ПОЧНАА.</text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.2"> ДОЈДЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> ДОЈДЕ. И</text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.133"> ДОЈДЕ. И ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.167"> ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.2"> ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="1.836"> ДОЈДЕ. И ИСПОВЕДУВАМ дека бев</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> ДОЈДЕ. И ИЗВЕДУВАМ дека сум изненаден</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.167"> И ИЗВЕДУВАМ дека сум изненаден</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.234"> И исповедам дека сум изненаден од</text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИЛ КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> И ИЗВЕДУВАМ СЕ ИЗНЕНАДИ КОЛКУ СИЛНО.</text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.367"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА.</text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="0.233"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. А.</text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.067"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. КОМБИНАЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="0.067"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. КОМБИНАЦИЈА НА</text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="0.133"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. Комбинација на суво</text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> КОЛКУ СИЛНО ДОБИВА. Комбинација на суви горива,</text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.234"> Комбинација на суви горива,</text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="0.166"> Комбинација на суви горива, топло</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="1.702"> Комбинација на суви горива, топло време</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.234"> Комбинација на суви горива, топло време и</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.233"> Комбинација на суви горива, топло време и висока</text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> Комбинација на суви горива, топло време и високи ветрови</text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.267"> ТОПЛО ВРЕМЕ И ВИСОКИ ВИНДИ</text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> СЕ шират топло време и високи ветрови</text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.133"> ВО ВРЕМЕ ВО ВРЕМЕ И ВИСОКИ ВИНЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.067"> ВО ВРЕМЕТО ВО ВРЕМЕ И ВИСОКИТЕ ВИНЦИ СЕ ШИРИТЕ ПОESАРИТЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> ШИРИТЕ ОГНОВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.1"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >></text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.133"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> МОЈОТ</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> МОЕТО СРЦЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.201"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО МОЕ</text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="2.235"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО СМЕ СВЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.067"> ШИРИТЕ ОГНОВИ. >> СРЦЕТО СМЕ СО СРЦЕ НА ПОНЕДЕЛНИК</text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.3"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СРЦЕ НА ПОНЕДЕЛНИК</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.067"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛЕН ПОНЕДЕЛНИК</text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="0.2"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОДДРУМ НА</text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.134"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДЕН НА ТРУДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="113.947" dur="0.1"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДНО НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.1"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛНИК ПОЦЕДНО НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ КОГА</text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.067"> >> СРЦЕТО СМЕ СО СВОЈОТ ПОНЕДЕЛЕН ПОЦЕДЕН НА ДЕНОТ НА ТРУДОТ КОГА</text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.233"> ПОпладне на денот на трудот кога</text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.1"> ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ВЕИ</text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.067"> ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМААТ ВИНДРИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.133"> ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМАТ ВИНДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ СЕ СИЛНИ</text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.2"> ПОПЛАДНЕ НА ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ ТОА СИЛНИ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> ПОпладне на ДЕН НА ТРУДОТ КОГА ЗЕМИТЕ ТОЛКУ ТОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="1.201"> ВИНДИТЕ ТОЛКУ СИЛНИ</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.2"> ВИНДИТЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ТОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.2"> ВИНДИТЕ ДОБИВАТ толку силни, колку многу дрвја</text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.2"> ВИНДИТЕ ДОБИВААТ толку силни, колку многу дрвја</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.1"> ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ СИЛНИ КОЛКУ МНОГУ ДРВАТА</text>
<text sub="clublinks" start="117.016" dur="0.134"> ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ ТОЛКУ ТОЛКУ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ</text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ТОЛКУ СИЛНИ КОЛКУ МНОГУ ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ</text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.267"> ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ БЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> Дрвата на мојот дом се виткаа</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВЕ</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.167"> ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВАА И</text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.1"> Дрвата на мојот дом се виткаа и разграночуваа</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> ДРВАТА ВО МОЈОТ ДОМ СЕ СВИНИВААТ И ГО ТРАНСПОРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.301"> СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.066"> СВЕЕЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ КРЕПА</text>
<text sub="clublinks" start="118.384" dur="0.101"> СВЕТЕЕ СЕ И СЕ РАБОТАТ ТРАНСПОРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="118.485" dur="0.1"> СВЕТЕЕ И ГРАНЦИ СЕ КРЕВААТ И</text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ КРЕВААТ И ПОТОА</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> СВЕТЕЕ СЕ И ТРАНСПОРТИ СЕ РАБОТАА, А ПОТОА</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> СВЕТЕЕ СЕ И ОСТАВКИ СЕ КРЕВААТ, А ПОТОА НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="1.502"> ИСКУРУВАЕ И ПОТОА НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.2"> ИСКУРУВАЕ И ТОГАШ СЕ ПОЛНИ НЕБОТО</text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.2"> ИСКУРУВАЕ И ПОТОА НЕБОТО ИСПОЛНЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="120.72" dur="0.067"> ИСКУПУВАЕ И ПОТОА НЕБОТО ИСПОЛНЕТО СО ЧУМ.</text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> Исполнет со пушење.</text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.134"> Исполнет со пушење. ЗАВРШИ</text>
<text sub="clublinks" start="121.154" dur="0.133"> Исполнет со пушење. НАД А.</text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.134"> Исполнет со пушење. ПРЕД МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="0.067"> Исполнет со пушење. ПОД ПОСЛЕ МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.2"> Исполнет со пушење. ЗА ПОДОЦИЈА ЗА МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="121.688" dur="0.066"> Исполнет со пушење. ПО ПОЦЕН МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.301"> ПО ПОЦЕН МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="2.102"> ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.4"> ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ,</text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.134"> ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ,</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.066"> ПОСЛЕДЕН МЕСЕЦ ПОДОЦНА ЗА СИТЕ ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОАРОТ</text>
<text sub="clublinks" start="124.757" dur="0.234"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАР</text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.067"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПОREАРНА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАРНАТА СЕЗОНА Е</text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.1"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ</text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.067"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО THEАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ</text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ СО</text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.067"> ПРАКТИЧНИ ЦЕЛИ, ПО FАРНАТА СЕЗОНА ЗАВРШИ СО</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.266"> СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.201"> СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ПАЦИФИКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.066"> СЕЗОНАТА ЗАВРШИ СО ПАЦИФИКОТ СЕВЕРНИ.</text>
<text sub="clublinks" start="126.025" dur="0.167"> Пацифик северозападен.</text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.134"> Пацифик северозападен. >></text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.066"> Пацифик северозападен. >> ДОБРО,</text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="1.702"> Пацифик северозападен. >> ДОБРО, НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.2"> Пацифик северозападен. >> ДОБРО, МОIGHЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> Пацифик северозападен. >> Е, МОIGHЕ ДА БИДЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.066"> Пацифик северозападен. >> ДОБРО, МОЕ ДА БИДЕМЕ ПОВИСНО</text>
<text sub="clublinks" start="128.561" dur="0.2"> >> ДОБРО, МОЕ ДА БИДЕМЕ ПОВИСНО</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> >> ДОБРО, МО BEЕ ДА ГО ОБВРШИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.166"> >> ДОБРО, МОЕ ДА ГО ОБВИШИМЕ НАШИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.134"> >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ГО ОБВИШУВАМЕ НАШИОТ ВИЛДФИР</text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.1"> >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ГИ ОБВИШУВАМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР</text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.133"> >> ДОБРО, МОIGHЕ ДА ЈА ЗАВРШИМЕМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ТУКА</text>
<text sub="clublinks" start="129.395" dur="0.067"> >> ДОБРО, МО BEЕ ДА ЈА ОБВИШНИМЕ НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ТУКА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="1.635"> ОД НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ОВДЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.234"> ОД НАШАТА СЕЗОНА ВИЛДФИР ОВДЕ ОРЕГОН.</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.367"> ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="131.698" dur="0.1"> ОРЕГОН ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.167"> ОРЕГОН ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.133"> ОРЕГОН Тоа е различно</text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.067"> ОРЕГОН Тоа е различна приказна</text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> ОРЕГОН Тоа е различна приказна во</text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.333"> Тоа е различна приказна во</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.067"> Тоа е различна приказна во Калифорнија.</text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.167"> КАЛИФОРНИЈА.</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.233"> КАЛИФОРНИЈА. >></text>
<text sub="clublinks" start="133.032" dur="2.103"> КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="135.135" dur="0.233"> КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА</text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> КАЛИФОРНИЈА. >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.267"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="135.869" dur="0.1"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. Јас</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. ГЛЕДАМ</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.133"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. ГЛЕДАМ НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДО RAД</text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.134"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. Не гледам дожд во</text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДО RAД ВО ВИД</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.067"> >> КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА. НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="136.603" dur="0.233"> НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> НЕ ГЛЕДАМ ДОINД ВО ГЛЕДАТА ЗА НИВ.</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.267"> НИВ.</text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> НИВ. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="1.835"> НИВ. ТИЕ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.2"> НИВ. ПОДДЕЛНИ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.201"> НИВ. ТИЕ СЕ ПОД А</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> НИВ. ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.167"> ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.167"> ТИЕ СЕ ПОДМНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.133"> ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ офшор</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.067"> ТИЕ СЕ ПОД МНОГУ ОТФОРНИ ПЛОВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.2"> НА ПРЕКРУШЕН ТЕК.</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА ВЕЛИГДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.134"> НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> НА ПРЕКРУШЕН ТЕК. ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.267"> ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН</text>
<text sub="clublinks" start="141.04" dur="0.067"> ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> ВО ОВОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИК СЛИЧНО НА ШТО</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="1.034"> ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТЕР СЕДИН СЛИЧНО СО ОН</text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.201"> ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТНИ НАСТАН СЛИЧНО СО ОНИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> ТОА ВЕЛИГДЕН ВЕТНИОТ НАСТАН СЛИЧНО СО ОВА што го имаме</text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> ТОЈ ВЕЛИГДЕН ВЕТЕР СЛИЧНО СЛУЧУВАЕ ОД ОВОЈ што го имаме</text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.201"> СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА</text>
<text sub="clublinks" start="142.976" dur="0.167"> СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="143.143" dur="0.2"> СЛИЧНО ОНА ШТО ИМАМЕ ТУКА ВО ПАЦИФИКАТА</text>
<text sub="clublinks" start="143.343" dur="0.066"> СЛИЧНО НА ОНА ШТО ИМАМЕ ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНОЗАВЕН.</text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="0.201"> Пацификот северозапад.</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.066"> Пацификот северозапад. И</text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> Пацификот северозапад. И ТАКА</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.134"> Пацификот северозапад. И ТОА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="143.91" dur="0.234"> Пацификот северозапад. И ТАКА САМО</text>
<text sub="clublinks" start="144.144" dur="0.066"> Пацификот северозапад. И ТАКА САМО ЧУВА</text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="1.969"> И ТАКА САМО ЧУВА</text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ СУВИ</text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.133"> И ТАКА САМО ДА ГО ПРОДОЛУВА УСЛОВИТЕ СУВАНИ</text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.067"> И ТАКА САМО ДА ГО ЧУВА УСЛОВИТЕ СУШИТЕ ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.2"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.234"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >></text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.166"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И</text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.133"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И ГЛЕДАЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.067"> УСЛОВИ СЕ СУШАТ ТУКА. >> И БАРАKЕ ПОДОЦНА</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> >> И БАРАKЕ ПОДОЦНА</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.067"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="0.1"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.067"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА,</text>
<text sub="clublinks" start="148.381" dur="1.802"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА, ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="150.183" dur="0.067"> >> И БАРАЕ ВО ПОДОЦИОТ ДЕЛ НА ОВАА ГОДИНА, НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="150.25" dur="0.233"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.167"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ појавува</text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.133"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ појавува мајка</text>
<text sub="clublinks" start="150.783" dur="0.067"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ ПОЈАВУВА МАЈКА ПРИРОДА</text>
<text sub="clublinks" start="150.85" dur="0.134"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ СЕ ПОЈАВУВА МАЈКАТА ПРИРОДА</text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> ДЕЛ ОД ОВАА ГОДИНА, НЕ ОБИЈАВУВА МАЈКА ПРИРОДА ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.167"> ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="151.217" dur="0.067"> ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДА</text>
<text sub="clublinks" start="151.284" dur="0.1"> ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="151.384" dur="0.067"> ПРИЈАВЕТЕ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДИ KИВА</text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.1"> ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА Е БИДЕ KИВОТНА</text>
<text sub="clublinks" start="151.551" dur="0.133"> ПРИЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДЕ KИВОСТ НА А.</text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.201"> ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДЕ KИВО НА ДР STАВА</text>
<text sub="clublinks" start="151.885" dur="0.2"> ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА БИДИ KИВО ДРАВНА ДРATEАВА</text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.067"> ПОЈАВИ МАЈКА ПРИРОДА ОДНЕСУВА ДА СЕ БИДИ KИВО ДР AАВА КОЈА ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="1.001"> ДА БИДЕ INИВО ДО ДР STАВА КОЈА ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.2"> ДА СЕ БИДИ ЕБЕЛИ ДР STАВА КОЈА ВЕREЕ</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> ДА СЕ БИДИ ЕБЕЛИ ДР STАВА КОЈА ВЕЕ СЕ ГЛЕДА</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.2"> ДА СЕ БИДИ ИВО ДР TOАВА КОЈА ВЕADЕ ГО ГЛЕДА СВОИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.2"> ДА БИДЕ KИВО ДО ДР STАВА КОЈА ВЕADЕ СЕ ГО ГЛЕДА СВОИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> ДА БИДЕ БИДЕН ДО ДР STАВА КОЈА ВЕADЕ ГО ГЛЕДА СВОЈАТА ИСТОРИСКА</text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.234"> ВЕREЕ ГО ГЛЕДАМ СВОЈОТ ИСТОРИСКИ СВОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.133"> ВЕREЕ ГО ГЛЕДАЛ СВОЈОТ ИСТОРИСКИ ПОАР</text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> ВЕREЕ ГЛЕДАМ СВОЈА СВОЈА ИСТОРИСКА ОГНЕНА СЕЗОНА.</text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.2"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.167"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="2.236"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИ ЦИКЛУС</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС Е</text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.233"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> СЕЗОНА ЗА ПОREАРИ. ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.267"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ</text>
<text sub="clublinks" start="157.924" dur="0.067"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.033"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.134"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО А.</text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.1"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА</text>
<text sub="clublinks" start="158.258" dur="0.1"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА</text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.133"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И</text>
<text sub="clublinks" start="158.491" dur="0.1"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕADЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА</text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> ОКЕАНСКИОТ ЦИКЛУС ОДИ ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА</text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.234"> ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА</text>
<text sub="clublinks" start="158.892" dur="0.166"> ВЕREЕ ВО ЛА НИНА И ЕДНА ЛА НИНА</text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.269"> ВЕREЕ ВО ЛА Нина и една ла Нина ОКУР</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.234"> ВЕREЕ ВО ЛА Нина и една ла Нина Обично типично.</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.233"> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО.</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.201"> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >></text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.2"> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУГО</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.133"> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.067"> НИНА ОСВЕНУВА ТИПСКО. >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.2"> >> ЈУTHERНА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> >> ЈУГА КАЛИФОРНИЈА ОСТАНУВА СУВА.</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.2"> Суво</text>
<text sub="clublinks" start="162.862" dur="0.167"> Суво ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="0.134"> Суво ЈУГОТО</text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.1"> Суво Јужните рамнини,</text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.066"> Суво Јужните рамнини,</text>
<text sub="clublinks" start="163.329" dur="1.869"> Јужните рамнини,</text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.2"> Јужните рамнини, јужното</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.2"> Јужните рамнини, јужните карпи</text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.134"> Јужните рамнини, јужните карпи остануваат</text>
<text sub="clublinks" start="165.732" dur="0.066"> Јужните рамнини, јужните карпи остануваат суви.</text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.234"> Јужните карпи остануваат суви.</text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.2"> Јужните карпи остануваат суви. >></text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.2"> Јужните карпи остануваат суви. >> EО</text>
<text sub="clublinks" start="166.432" dur="2.636"> Јужните карпи остануваат суви. >> EО РАЈНЕРИ</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.201"> Јужните карпи остануваат суви. >> JOE RAINERI KGW</text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.3"> Јужните карпи остануваат суви. >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ.</text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="0.334"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ.</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.1"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >></text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.133"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И</text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.167"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА ВИЛДФИР</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.101"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА СЕЗОНА ВИЛДФИР</text>
<text sub="clublinks" start="170.537" dur="0.066"> >> ВЕСТИ за Eо Раинери КГВ. >> И ДОДЕКА Е СЕЗОНА ВИЛДФАЈР</text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.267"> >> И ДОДЕКА Е СЕЗОНА ВИЛДФАЈР</text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="1.335"> >> И ДОДЕКА СЕ ОДВИРУВА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР</text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.4"> >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА,</text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА, КРИВИ</text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.167"> >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР ОБВИНУВА, Екипите прават</text>
<text sub="clublinks" start="172.972" dur="0.067"> >> И ДОДЕКА СЕЗОНАТА ВИЛДФИР СЕ ОБВИНУВА, Екипите продолжуваат</text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.167"> ОБВИВУВАЕ, екипите продолжуваат</text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.1"> ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат со</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.167"> ОБВИВУВАЕ, екипите продолжуваат да прават</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.067"> ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат</text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.1"> ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да продолжуваат со напредокот</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.166"> ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат на тројца</text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> ОБВИНУВАЕ, екипите продолжуваат да напредуваат на три големи</text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.236"> ДА ПРОГРЕСИРАМЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ</text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.2"> ДА ПРОГРЕСИРАМ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ</text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="0.2"> ДА ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ Уште</text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.2"> ДА СЕ ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОIRАРИ СЕ УШТЕ СЕ ДОСТАНИ</text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="0.201"> ДА СЕ ПРОГРЕСИРАТЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОАРИ СЕ УШТЕ СЕ ПОСЕДУВАТ</text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.066"> ДА ПРОГРЕСИМЕ НА ТРИ ГОЛЕМИ ПОАРИ СЕ УШТЕ СЕ СТАНЕТЕ ВО НАШИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="176.976" dur="0.234"> ПОESАРИ СЕ УШТЕ САМАТЕ НАШИ</text>
<text sub="clublinks" start="177.21" dur="0.067"> ПОESАРИ СЕ УШТЕ САМАТЕ НА НАШАТА ПОДРАЧЈЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="177.277" dur="0.2"> ОБЛАСТ.</text>
<text sub="clublinks" start="177.477" dur="0.167"> ОБЛАСТ. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.1"> ОБЛАСТ. ОД РЕКОР</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> ОБЛАСТ. ПО FАР ОД РЕКОВИНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.067"> ОБЛАСТ. ПОIАР ОД РЕКОРСТВО И</text>
<text sub="clublinks" start="177.944" dur="2.035"> ПОIАР ОД РЕКОРСТВО И</text>
<text sub="clublinks" start="179.979" dur="0.201"> ПОIАР ОД РЕКОВОТ И КЛАКАМАСИ</text>
<text sub="clublinks" start="180.18" dur="0.2"> ЗЕМЈА ОД ПОIVИРОК И КЛАКАМАС</text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.2"> ЗЕМЈА ОД РЕКОР ПО ANDАР И КЛАКАМАС Е</text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="0.1"> ЗЕМЈАТА ОД РОКОТ ПОIАР И КЛАКАМАС Е СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.067"> ЗЕМЈАТА ОД ПОIИРОТ И КЛАКАМАС СЕГА Е 72</text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.267"> ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС Е СЕГА 72</text>
<text sub="clublinks" start="181.014" dur="0.167"> ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС Е СЕГА 72 ТЕКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.166"> ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИНА 72 ПРОЦЕНТИ</text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="2.036"> ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИНА 72 ПОСТОЈА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="183.383" dur="0.066"> ЗЕМЈАТА КЛАКАМАС СЕГА СЕ СОДРИ 72 ОСТАНА ВО МАРИОН</text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.267"> ПРОЦЕНТИ СОДРИНА ВО МАРИОН</text>
<text sub="clublinks" start="183.716" dur="0.067"> ПРОЦЕНТИ СОДРИНА ВО ЗЕМЈАТА МАРИОН.</text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.234"> ЗЕМЈА</text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> ЗЕМЈА ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.134"> ЗЕМЈА ВИКА</text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.1"> ЗЕМЈА КРЕЧКИОТ ПИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="184.384" dur="0.066"> ЗЕМЈА КРЕКСКИ ПОАР НА ПЛАИ</text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> ЗЕМЈА КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИ Е</text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.067"> ЗЕМЈА КРЕКСКИ ПОIАР ОД ПАРИ Е 80</text>
<text sub="clublinks" start="184.751" dur="0.267"> КРЕКСКИ ПОIАР ОД ПАРИ Е 80</text>
<text sub="clublinks" start="185.018" dur="2.135"> КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 ОСНОВИ</text>
<text sub="clublinks" start="187.153" dur="0.2"> КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕН</text>
<text sub="clublinks" start="187.353" dur="0.201"> КРЕКСКИОТ ПОIАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕН И</text>
<text sub="clublinks" start="187.554" dur="0.066"> КРЕКСКИОТ ПОREАР ОД ПАРИОТ Е 80 СОСТОЈБЕНИ И</text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.301"> СОДРИНА ОСНОВНО И</text>
<text sub="clublinks" start="187.921" dur="0.1"> СОДРИНА ПОРОТСКА И ЛЕВСОВАТА</text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГНОТ НА ЛАВОСТАВАТА</text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.101"> СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГНИЦАТА ЛАВЕСТВА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.133"> СОДРИНА ОТКОЛКУ И ОГАШОВОСТАТА ОГНИЦА И ДВЕ</text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> СОДРИНА ОТЧЕТО И ПОIАРОТ НА ЛАВЕСТАВАТА ВО ДВЕ МАРИОН</text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.2"> ПОIАР ОД ЛАВОСТА ВО ДВЕ МАРИОН</text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.133"> ПОIАР ОД ЛАВОСТАВИТЕ И ВО МАРИОН И</text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="1.635"> ПОIАР ОД ЛАВОСТА И ВО МАРИОН И ЛИН</text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.201"> ПОIАР ОД ЛАВОСТАВИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН</text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> ПОIАР ОД ЛАВОСТА ВО ДВЕТЕ МАРИОН И ЛИНСКИ ЗЕМЈИ Е</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.1"> ОГНОТ НА ЛАВОСОДИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН СЕ УШТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> ОГНОТ НА ЛАВОСОДИТЕ И ВО ЗЕМЈИТЕ МАРИОН И ЛИН СЕ УШТЕ САМО</text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.2"> И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО</text>
<text sub="clublinks" start="191.124" dur="0.167"> И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46</text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.2"> И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46 ПРОЦЕНТИ</text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.067"> И ЛИНСКИТЕ ЗЕМЈИ СЕ УШТЕ САМО 46 ОСТАНА.</text>
<text sub="clublinks" start="191.558" dur="2.736"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ.</text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.2"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >></text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.2"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И</text>
<text sub="clublinks" start="194.694" dur="0.1"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="194.794" dur="0.2"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВМЕ А</text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВАМЕ МАЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.067"> 46 СОДРИНА ПРОЦЕНТ. >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС</text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ ВКУС</text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.133"> >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ ВКУС НА</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.133"> >> И ДОБИВАМЕ МНОГУ Вкус на дождливиот дожд</text>
<text sub="clublinks" start="195.828" dur="0.067"> >> И ДОБИВАМЕ Мал вкус на дождливата сезона</text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.1"> >> И ДОБИВАМЕ Мал вкус на дождливата сезона во</text>
<text sub="clublinks" start="195.995" dur="2.236"> >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС ВО ДОYИАТА СЕЗОНА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="198.231" dur="0.067"> >> И ДОБИВАМЕ МЕЛ ВКУС ВО ПОСЛЕДНИЦАТА ДОЕЛНА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="198.298" dur="0.2"> НА ВРЕАТА СЕЗОНА ВО ПОСЛЕДНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.2"> НА ВРЕYАТА СЕЗОНА ВО ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> НА ВРЕYАТА СЕзона во последната недела или</text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> ОД ВРЕYАТА СЕзона во последната недела или така.</text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.234"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА.</text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.1"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.1"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е</text>
<text sub="clublinks" start="199.332" dur="0.133"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е</text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.101"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="199.566" dur="0.1"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="199.666" dur="0.1"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД ОД НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.066"> НЕДЕЛА ИЛИ ТАКА. ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВОТО</text>
<text sub="clublinks" start="199.832" dur="0.267"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВОТО</text>
<text sub="clublinks" start="200.099" dur="0.101"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="0.2"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ ВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.801"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВИОТ АСТОРИЈА КАДЕ ДА МОLDЕШ</text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> ОВА Е ПОГЛЕД ВО НЕГОВАТА АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГИ ВИДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.234"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГИ ВИДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.133"> АСТОРИЈА КАДЕ КОГА МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.133"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВИЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.134"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ неколку</text>
<text sub="clublinks" start="201.968" dur="0.1"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ ОБЛАГИ</text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.134"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ ОБЛАГИ</text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.066"> АСТОРИЈА КАДЕ МОUЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МНОГУ НЕКОЛКУ ОБЛАСТИ ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="202.268" dur="0.2"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО</text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.133"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="202.802" dur="0.1"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.167"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.067"> ПОВЕЕ МНОГУ ОБЛАСКИ ТУКА. НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.233"> НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="203.369" dur="0.1"> НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНД МЕТРО</text>
<text sub="clublinks" start="203.469" dur="1.836"> НО ЗА МНОГУ ВО ПОРТЛЕНСКОТО МЕТРО ПОДРАЧЈЕ</text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.2"> НО ЗА МНОГУ ДЕНЕС ВО ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="205.505" dur="0.2"> НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.2"> НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="205.905" dur="0.067"> НО ЗА МНОГУ ПОРТЛЕНД МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.234"> МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА</text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА УБАВО</text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.066"> МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА УБАВ ПАА</text>
<text sub="clublinks" start="206.372" dur="0.1"> МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ПАALLАТА</text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="0.101"> ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА СПАСОТ</text>
<text sub="clublinks" start="206.573" dur="0.133"> ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕКРАСЕН ДЕН НА СПАСУВАЕ СО НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="206.706" dur="0.067"> ПОВРШИНАТА НА МЕТРО ДЕНЕС БЕШЕ НАВИСТИНА ПРЕДИЗВИК ДЕН ДО СО НЕКОИ ПАУШИ</text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.2"> УБАВ ДНЕВЕН ПАALL СО НЕКОИ ПАУЗИ</text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.2"> УБАВ ДЕН НА ПАALLА СО Неколку паузи</text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.067"> ПОБЕДЕН ДЕН НА ПАALLАТА СО НЕКОИ ПАТУВАА ЗА сончеви зраци.</text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="1.868"> ЗА СОНЦЕРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="0.201"> ЗА СОНЦЕРИ. АЈДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="0.2"> ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме</text>
<text sub="clublinks" start="209.509" dur="0.2"> ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да внесеме</text>
<text sub="clublinks" start="209.709" dur="0.234"> ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме во Крис</text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> ЗА СОНЦЕРИ. Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС.</text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС.</text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.2"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. Да,</text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.234"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС,</text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.1"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.167"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.133"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> Ајде да донесеме во Крис МЦГИНИС. ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.2"> ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="1.802"> ЈАХ, Крис, почнуваме да гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.2"> ЈАх, Крис, почнуваме да се чувствуваме</text>
<text sub="clublinks" start="213.346" dur="0.2"> ЈАх, Крис, почнуваме да гледаме мирис</text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.134"> ЈАх, Крис, почнуваме да го гледаме ова</text>
<text sub="clublinks" start="213.68" dur="0.2"> ЈАХ, Крис, почнуваме да ја гледаме миризбата на оваа промена</text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> ЈАХ, КРИС, ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ЧУВСТВЕНАТА СМРЕА ОВАА СВЕТЛА</text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ СЕ Мирис на оваа промена</text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ СЕ Мирис на оваа смена во</text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕ СЕ ПОМИРУВАЕ ОВАА Смена во сезоната</text>
<text sub="clublinks" start="214.38" dur="0.134"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕ ЈА ОВАА СМЕТКА ВО СЕЗОНАТА ОД СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЧУВСТВЕТЕТЕ ЈА ОВАА СМЕТКА ВО СЕЗОНАТА ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> СЕЗОНАТА ТУКА.</text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="1.601"> СЕЗОНАТА ТУКА. >></text>
<text sub="clublinks" start="216.382" dur="0.201"> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ,</text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.233"> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ДА, КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.167"> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, како и</text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.133"> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, КАКО РОТЕСЕТИ</text>
<text sub="clublinks" start="217.116" dur="0.067"> СЕЗОНАТА ТУКА. >> ЈАХ, како КАТКОСТИ ЛИСТА</text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="0.2"> >> ЈАХ, како КАТКОСТИ ЛИСТА</text>
<text sub="clublinks" start="217.383" dur="0.1"> >> ЈАХ, КАКО СТЕТЕТИ ЛИСТИ И</text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.167"> >> ЈАХ, како КАТКОСТИТЕ ЛИСТА И ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="217.65" dur="0.1"> >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ!</text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.067"> >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ И</text>
<text sub="clublinks" start="217.817" dur="0.1"> >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТИ И ТИЧКИТЕ И СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="217.917" dur="0.067"> >> ЈАХ, како КОЛНИТЕ ЛИСТА И ТИЧКИТЕ И СИТЕ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="217.984" dur="0.267"> И тиквите и сето тоа</text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.067"> И тиквите и сета таа материја.</text>
<text sub="clublinks" start="218.318" dur="0.166"> СТВАРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="218.484" dur="0.134"> СТВАРИ. Ох</text>
<text sub="clublinks" start="218.618" dur="0.067"> СТВАРИ. О ЈАХ.</text>
<text sub="clublinks" start="218.685" dur="0.233"> О ЈАХ.</text>
<text sub="clublinks" start="218.918" dur="0.067"> О ЈАХ. ДА</text>
<text sub="clublinks" start="218.985" dur="1.568"> ДА</text>
<text sub="clublinks" start="220.553" dur="0.234"> ДА ДА</text>
<text sub="clublinks" start="220.787" dur="0.233"> ДА</text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="0.134"> ДА И</text>
<text sub="clublinks" start="221.154" dur="0.1"> ДА И ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="221.254" dur="0.1"> ДА И ДОБИВМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="221.354" dur="0.1"> ДА И ДОБИВМЕ ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="221.454" dur="0.134"> ДА И ПОВЕЕ ДОINДУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="221.588" dur="0.1"> ДА И ПОВЕЕ ДОINДУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="221.688" dur="0.066"> ДА И ПОВЕЕ ДО RAДУВАМЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.301"> И ПОВЕЕ ДО RAДУВАМЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДОINДАМ ВО ПРОГНОЗАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.167"> ПРОГНОЗА.</text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.134"> ПРОГНОЗА. НА</text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.167"> ПРОГНОЗА. СЕКАКО</text>
<text sub="clublinks" start="222.589" dur="0.066"> ПРОГНОЗА. СЕГА БРТИНИ</text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.134"> ПРОГНОЗА. СЕ разбира дека БРТИНИ НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="222.789" dur="0.066"> ПРОГНОЗА. ЗА КУРС БРТНИ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="222.855" dur="1.402"> ЗА КУРС БРТНИ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.2"> ЗА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.234"> ЗА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШИОТ</text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> НА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШИОТ ВРНЕYЕ</text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.1"> НА КУРС БРТНИ ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШАТА ДОINИВА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="224.991" dur="0.067"> НА КУРС БРТНИ ТУКА ВЛЕГУВАМЕ ВО НАШАТА ДО RAИВА СЕЗОНА</text>
<text sub="clublinks" start="225.058" dur="0.167"> ВЛЕЗОТ ВО НАШАТА ВРЕА СЕЗОНА ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="225.225" dur="0.1"> ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДОYИВА СЕЗОНА ТУКА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="225.325" dur="0.166"> ВЛЕГУВАЕ НА НАШАТА ВРЕ RAА СЕЗОНА ТУКА ВО</text>
<text sub="clublinks" start="225.491" dur="0.167"> ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ВРЕА СЕЗОНА ТУКА ВО ПАЦИФИКА</text>
<text sub="clublinks" start="225.658" dur="0.067"> ВЛЕГУВАЈТЕ ЈА НАШАТА ВРЕYА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНО</text>
<text sub="clublinks" start="225.725" dur="0.067"> ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДО RAИВА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИОТ СЕВЕРНИ ЗАД</text>
<text sub="clublinks" start="225.792" dur="0.066"> ВЛЕГУВАЕ ВО НАШАТА ДОINИВА СЕЗОНА ОВДЕ ВО ПАЦИФИКИТЕ СЕВЕРЗАВНО КАКО НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="225.858" dur="0.201"> ВО Пацификот северозападен како нас</text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.1"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="226.159" dur="0.1"> ВО Пацификот северозапад како што изгледаме во живо</text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.1"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од</text>
<text sub="clublinks" start="226.359" dur="1.835"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од А.</text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.234"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од една приказна</text>
<text sub="clublinks" start="228.428" dur="0.2"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од нас</text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.067"> ВО Пацификот северозапад како што гледаме во живо од приказна што ја имавме</text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.233"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА КОЈА ИМААТ</text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.134"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ сонце</text>
<text sub="clublinks" start="229.229" dur="0.066"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕСТВО МЕСТО</text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО IVEИВО ОД ПРИКАЗНА ИМАМЕ НЕКОЛКУ СОНЧЕР СО СЕВЕРОТ</text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.267"> НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРОТ</text>
<text sub="clublinks" start="229.729" dur="0.133"> НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРНИОТ ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.167"> НЕКОЈА СОНЦЕ СО СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ</text>
<text sub="clublinks" start="230.029" dur="0.134"> НЕКОЈА СОНЦИЈА ПОМЕУ СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕСТ ПОРАНО</text>
<text sub="clublinks" start="230.163" dur="0.067"> ДЕНЕС ПОРАНЕШНО НЕКОЈА СОНЦЕ ИСТРАONУВА МЕСЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗ.</text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.2"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС.</text>
<text sub="clublinks" start="230.43" dur="0.066"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО</text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.134"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО</text>
<text sub="clublinks" start="230.63" dur="0.634"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.2"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ ИМААТ</text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="0.234"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЕЛЕНИТЕ СЕ ТУЛИРААТ</text>
<text sub="clublinks" start="231.698" dur="0.066"> ОРЕГОН БРЕС ПОРАНИ ДЕНЕС. НО ОБЛАГИТЕ СЕ РОАЛЕ НАЗАД</text>
<text sub="clublinks" start="231.764" dur="0.167"> НО ОБЛАГИТЕ СЕ РОАЛЕ НАЗАД</text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.2"> Но, облаците се вратија назад</text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.201"> НО ОБЛАГИТЕ СЕ РО RАЛЕ НАЗАД ВО А.</text>
<text sub="clublinks" start="232.332" dur="0.066"> НО ОБЛАГИТЕ СЕ ОТКРИРААТ ВРАТИ ВО ОБРАЗОВНИК</text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> НО ОБЛАГИТЕ СЕ ОТКРИРААТ ВРАТИ ВО ПРЕКУСОР НА</text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.167"> Но, облаците се свртеа назад во претходник на ДА,</text>
<text sub="clublinks" start="232.665" dur="0.067"> НО ОБЛАГИТЕ СЕ РО RАЛЕ НАЗАД ВО ОБРАЗОВНИК НА ДА, НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="232.732" dur="0.234"> ВО ПРЕКУСОР НА ДА, НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="232.966" dur="0.066"> ВО ПРЕКУСОР НА ДА, НЕКОЈ ДО RAД.</text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.201"> ДОЖД.</text>
<text sub="clublinks" start="233.233" dur="0.133"> ДОЖД. СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="233.366" dur="0.067"> ДОЖД. ВО РЕД.</text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="1.935"> ВО РЕД.</text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.2"> ВО РЕД. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="0.2"> ВО РЕД. Влажното</text>
<text sub="clublinks" start="235.768" dur="0.201"> ВО РЕД. Влажната сезона,</text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.2"> ВО РЕД. НАВОСНАТА СЕЗОНА, НАША</text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.067"> ВО РЕД. МОСТАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА</text>
<text sub="clublinks" start="236.236" dur="0.3"> МОСТАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА</text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.067"> МОСНАТА СЕЗОНА, НАШИОТ НОРМАЛЕН ВРЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="236.603" dur="0.166"> Влажната сезона, нашиот нормален дожд</text>
<text sub="clublinks" start="236.769" dur="0.067"> МОСНАТА СЕЗОНА, НАША НОРМАЛНА ДО RAДА ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="236.836" dur="0.067"> МОСТАТА СЕЗОНА, НАШАТА НОРМАЛНА ДОINДА ВО ПОРТЛЕНД И</text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.3"> ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И</text>
<text sub="clublinks" start="237.203" dur="1.235"> ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ</text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.2"> ВЕINЕ ВЕALLЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ОК</text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.2"> ДО RAДА ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ</text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.2"> ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ОД ТРИ ИНЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="239.038" dur="0.067"> ДОINДУВАЕ ВО ПОРТЛЕНД И ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЦИ И</text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.2"> ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И.</text>
<text sub="clublinks" start="239.305" dur="0.1"> ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ПОТОА</text>
<text sub="clublinks" start="239.405" dur="0.134"> ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="239.539" dur="0.067"> ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГА ТОА СКЛОПИ</text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.066"> ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЦИ И ПО ТОА ТОКА СЕ СКЛУЧУВА</text>
<text sub="clublinks" start="239.672" dur="0.1"> ОКТОБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ ОТКАКУ скокаат</text>
<text sub="clublinks" start="239.772" dur="0.1"> ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ПОТОА ТОА СЕ СКЛОУВА ДО ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="239.872" dur="0.067"> ОКТОМБЕРИ ЗА ТРИ ИНЧИ И ТОГАШ СЕ СКЛОУВА ДО ПОВЕЕ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.234"> ТОГАШ ТОК СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> ПО ТОА ТОК СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> ПО ТОА ТОК СКОПА ДА ПОВЕЕ ОД ПЕТ И</text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.2"> ТОГАШ ТОА СКОПУВА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И А.</text>
<text sub="clublinks" start="240.54" dur="1.802"> ПО ТОА ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВО</text>
<text sub="clublinks" start="242.342" dur="0.233"> ТОГАШ ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.067"> ТОГАШ ТОК СКОПА ДО ПОВЕЕ ОД ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.3"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.067"> ПЕТ И ПОЛОВИНИ ИНЦИ ВО НОЕМВРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.3"> НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.067"> НОЕМВРИ НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.1"> НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е</text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.167"> НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е ТОЈ</text>
<text sub="clublinks" start="243.643" dur="0.133"> НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е НАЈДОБРО</text>
<text sub="clublinks" start="243.776" dur="0.067"> НОЕМВРИ НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="243.843" dur="0.167"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="244.01" dur="0.067"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ</text>
<text sub="clublinks" start="244.077" dur="0.1"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА</text>
<text sub="clublinks" start="244.177" dur="0.067"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.133"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛАСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="244.377" dur="0.067"> НОЕМВРИ СЕ ПОСЕГО НАЈДОБРО МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="244.444" dur="0.066"> НОЕМВРИ Е НАЈВЛЕСНИОТ МЕСЕЦ НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО</text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="1.602"> НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО</text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.2"> НА ГОДИНАТА СРЕДНО ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="246.312" dur="0.2"> СЛЕДУВА СО СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="246.512" dur="0.234"> НЕ СЛЕДУВАМЕ НА СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> НЕ СЕ ПРЕГЛЕДУВА НЕКОЛКУ ВО СРЕДНА ГОДИНА ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.067"> СО СРЕДНОСТ НА ГОДИНАТА СО СРЕДНО ВО ПОРТЛЕНД, НЕ СЕ ПРЕДМЕЛУВА</text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="0.267"> ПОРТЛАНД СЛЕДЕЛЕ НЕ ПРЕДМЕН</text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.067"> ПОРТЛЕНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОЗАД</text>
<text sub="clublinks" start="247.247" dur="0.166"> ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПО ОД ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="247.413" dur="0.1"> ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="247.513" dur="0.134"> ПОРТЛАНД СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ СО</text>
<text sub="clublinks" start="247.647" dur="0.067"> ПОРТЛАНД СЕ СЛЕДИ НЕ ПРЕДЕЛЕ ПОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОЈА</text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.2"> ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕГО</text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.033"> ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ И</text>
<text sub="clublinks" start="248.014" dur="1.401"> ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОГАШ ПЕТ и пет</text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.234"> ОД ОД ДЕКЕМВРИ СО СЕКОЈ ПЕТ И ПОЛОВИНА</text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> Зад декември со скоро пет и половина инчи.</text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.333"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ.</text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.1"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И</text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.201"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.1"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично</text>
<text sub="clublinks" start="250.45" dur="0.066"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично започнуваме</text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.067"> ПЕТ И ПОЛОВИ ИНЧИ. И ние типично започнуваме да гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="250.65" dur="0.2"> И ние типично започнуваме да гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.167"> И, типично, започнуваме да го гледаме</text>
<text sub="clublinks" start="251.017" dur="0.167"> И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="251.184" dur="2.002"> И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНСКИОТ СНЕГ</text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.067"> И ТИПИЧНО ПОЧНУВАМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ПЛАНИНСКИОТ СНЕOWЕН СТРЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.233"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНЕ</text>
<text sub="clublinks" start="253.486" dur="0.167"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="253.653" dur="0.2"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНЕ ПОВЕ MЕ</text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА ПОВЕЕ ФРЕКВЕНТ</text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.1"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА ПОВЕЕ ФРЕКВЕНТ И</text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.067"> СНЕГОТ НА ПЛАНИНАТА СТАНУВА СЕ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="254.12" dur="0.234"> МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.066"> МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО</text>
<text sub="clublinks" start="254.42" dur="0.067"> МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО</text>
<text sub="clublinks" start="254.487" dur="0.067"> МНОГУ ПОВЕQЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ КАКО НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="254.554" dur="0.2"> МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ ДОДЕКА</text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.2"> МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКИ ДОКОЛКУ ВЛЕГУВАМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> МНОГУ ПОВЕЕ И ПОВЕЕ ТЕШКО КОГА СТАНАМЕ ВО НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="2.236"> ТЕШКО КАКО СТАНУВАМЕ ВО НОЕМВРИ</text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.2"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И</text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.2"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ВАС</text>
<text sub="clublinks" start="257.657" dur="0.2"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ЗНАЕТЕ,</text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.234"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕТЕ, ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="258.091" dur="0.2"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е</text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.067"> ТЕШКО КАКО ВЛЕГУВАМЕ ВО НОЕМВРИ И ТИ ЗНАЕШ, СЕКОГАШ Е</text>
<text sub="clublinks" start="258.358" dur="0.233"> И, вие знаете, тоа е секогаш</text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="0.034"> И, вие знаете, тоа е секогаш надежта</text>
<text sub="clublinks" start="258.625" dur="0.1"> И, вие знаете, тоа е секогаш во надеж</text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.1"> И, вие знаете, тоа е секогаш надежта на</text>
<text sub="clublinks" start="258.825" dur="0.133"> И ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е НАДЕА НА СКИ</text>
<text sub="clublinks" start="258.958" dur="0.067"> И, вие знаете, тоа е СЕКОГАШ надеж за скијачките ресторани</text>
<text sub="clublinks" start="259.025" dur="0.067"> И, ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ Е НАДЕАТА НА СКИЈОВНИТЕ РЕСОРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.066"> И, ЗНАЕТЕ, СЕКОГАШ СЕ ОЧЕКУВА НАСЕБАТА НА СКИЈОТ РЕСОРТИ</text>
<text sub="clublinks" start="259.158" dur="0.234"> Надеж за скијачките ресорти</text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.1"> Надеж за скијачките ресорти на планината</text>
<text sub="clublinks" start="259.492" dur="0.1"> Надеж за скијачките ресурси на планината качулка</text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.067"> Надеж за скијачките ресурси на планината качулка и</text>
<text sub="clublinks" start="259.659" dur="0.1"> Надеж за скијачките ресурси на планината качулка и во</text>
<text sub="clublinks" start="259.759" dur="0.067"> Надеж за скијачките ресурси на планината и многу</text>
<text sub="clublinks" start="259.826" dur="1.201"> МОНТИРАOODЕ И ВО МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="261.027" dur="0.2"> МОНТ КАПУШТЕ И НА МНОГУ ЛОКАЦИИ</text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> МОНТИРАЕ И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ПРЕД СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.201"> МОНТИРАЕ И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ОД СО</text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.066"> МОНТ ХУД И ВО МНОГУ ЛОКАЦИИ ОД СЕГЕРЕШКОТО</text>
<text sub="clublinks" start="261.694" dur="0.2"> ЛОКАЦИИ ОД СЕВЕРИШТЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="261.894" dur="0.101"> ЛОКАЦИИ ПРЕД СЕВЕРИШТЕТО ДО</text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.1"> ЛОКАЦИИ ПРЕД СЕВЕРНИОТ ЗАПИШУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.133"> ОТВОРЕНИ ЛОКАЦИИ ПРЕКУ СЕВЕРИШТЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.267"> ЛОКАЦИИ ОД ОД СЕВЕРИШТИОТ ЗАПИТ ЗА ОТВОРЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="262.495" dur="0.067"> ЛОКАЦИИТЕ ОД СЕГОВЕРИСКОТО ЗАПРАВИ ОТВОРИ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.</text>
<text sub="clublinks" start="262.562" dur="2.102"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.2"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="264.864" dur="0.134"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. И ПАК</text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.1"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕМНОГУ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.1"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕДМНОГУ ПАТ</text>
<text sub="clublinks" start="265.198" dur="0.1"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПРЕМНОГУ ПРЕДМЕТЕ ДА СЕ НАПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.067"> ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА БЛАГОДАРАЕ. ПАТ ПРЕЧИН ПРЕД РАБОТА А.</text>
<text sub="clublinks" start="265.365" dur="0.3"> ПАТ ПРЕЧИН ПРЕД РАБОТА А.</text>
<text sub="clublinks" start="265.665" dur="0.067"> ПРЕМНОГУ НАЧИН ПРЕД ПРЕДИЗВИКА</text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.1"> ПРЕДМНОГУ ПРЕДМЕТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="265.832" dur="0.1"> ПРЕЧИН ПАТ ПРЕД ПРЕДМЕТЕ ПРЕДИЗВИК ЗА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="0.067"> ПАТ ПРЕЧИН ПРЕДУПРЕДУВАЕ НА ПРЕДИЗВИКА ЗА СЕГА.</text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.2"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА.</text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.033"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО</text>
<text sub="clublinks" start="266.232" dur="0.1"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО ЈАС</text>
<text sub="clublinks" start="266.332" dur="0.1"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МОANАМ</text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА КААМ</text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="0.201"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ</text>
<text sub="clublinks" start="266.733" dur="0.233"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CЕ ДА ТЕ КА TАМ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="266.966" dur="1.201"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="268.167" dur="0.067"> ПРЕДГОВОР НА СЕГА. НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ШТО ПРАВИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="268.234" dur="0.234"> НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ШТО ПРАВИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="268.468" dur="0.167"> НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.1"> НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРНЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="268.735" dur="0.166"> НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="268.901" dur="0.101"> НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗАТА</text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> НО МО CАМ ДА КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.066"> НО МО CАМ ДА ТИ КАELLАМ ДЕКА ВРЕМЕ ВРЕМЕ ВО ПРОГНОЗА И МОBЕБЕ</text>
<text sub="clublinks" start="269.168" dur="0.201"> ДОINД ВО ПРОГНОЗА И Можеби</text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="0.166"> ДО RAД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> ДОINД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ ДА Е НЕКОЈ ПОВИСОК</text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="1.735"> ДО RAД ВО ПРОГНОЗА И МОBЕ НЕКОЛКУ ПОГОЛЕМА ЕЛИВАЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="271.471" dur="0.066"> ВРНЕЕ ВО ПРОГНОЗА И МОBЕБЕ ДЕКОЛКУ НЕКОЛКУ ВИСОКИ ЛИВСКИ СНЕГИ</text>
<text sub="clublinks" start="271.537" dur="0.301"> НЕКОИ ВИСОКИ СНО ELEИ НА ЛИВАЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="271.838" dur="0.066"> УТРЕ НЕКОИ ПОГОЛЕМИ ЕЛИВАЦИИ СНЕГИ.</text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.234"> УТРЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="272.138" dur="0.067"> УТРЕ. АЈДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="272.205" dur="0.133"> УТРЕ. АЈДЕ ДА СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="272.338" dur="0.1"> УТРЕ. Ајде да ве добиеме</text>
<text sub="clublinks" start="272.438" dur="0.134"> УТРЕ. Ајде да ве влеземе</text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.1"> УТРЕ. Ајде да ве добиеме во иднината</text>
<text sub="clublinks" start="272.672" dur="0.067"> УТРЕ. Ајде да ве добиеме во иднината</text>
<text sub="clublinks" start="272.739" dur="0.2"> Ајде да ве добиеме во иднината</text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.133"> Ајде да ве добиеме во иднината CAST реално</text>
<text sub="clublinks" start="273.072" dur="0.067"> АЈДЕ ДА ВЕ ВОДИМЕ ВО РЕАЛНО БРЗО ИДНИНА</text>
<text sub="clublinks" start="273.139" dur="0.2"> РЕАЛНО БРЗО.</text>
<text sub="clublinks" start="273.339" dur="0.1"> РЕАЛНО БРЗО. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="273.439" dur="0.034"> РЕАЛНО БРЗО. ОСТАТОКОТ</text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.167"> РЕАЛНО БРЗО. ОСТАТОКОТ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="273.64" dur="0.1"> РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="273.74" dur="0.2"> РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="273.94" dur="0.067"> РЕАЛНО БРЗО. ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИ</text>
<text sub="clublinks" start="274.007" dur="1.401"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИ</text>
<text sub="clublinks" start="275.408" dur="0.234"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="275.642" dur="0.2"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕВААТ И</text>
<text sub="clublinks" start="275.842" dur="0.167"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОБЛАГИТЕ ЛЕСТАНИ И НАШИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="276.009" dur="0.1"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛИСТЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕР</text>
<text sub="clublinks" start="276.109" dur="0.066"> ОСТАНАТА ВЕЧЕРВА ОГЛАСНИТЕ ЛЕСЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> Лепење и наш компјутерски модел</text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> ЛЕСЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ВРШИ</text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.1"> ПРИКАУВА ЛЕБЕ ANDЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ</text>
<text sub="clublinks" start="276.609" dur="0.2"> ЛЕICЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ПОКАУВА НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.067"> ЛЕICЕЕ И НАШИОТ КОМПЈУТЕРСКИ МОДЕЛ ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ</text>
<text sub="clublinks" start="276.876" dur="0.267"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ</text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="0.1"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="277.243" dur="0.134"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТУВАЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="277.377" dur="0.133"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРАНО НА СЕВЕРОТ</text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.1"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОН</text>
<text sub="clublinks" start="277.61" dur="0.067"> ПОКАУВА НЕКОИ БРЧКИ ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ</text>
<text sub="clublinks" start="277.677" dur="1.702"> ХИТУВАЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРАБ</text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> УДРЕЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗДОК ДОцна</text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.2"> ХИТУВА THEЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКИ БРЕЗ ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.134"> ХИТУВАЕ НА СЕВЕРНИОТ ОРЕГОНСКО БРЕЗО КОНЕЧНО ВЕЧЕРВА ОД</text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.167"> ХИТУВАЕ НА СЕВЕРИОТ ОРЕГОНСКО БРЕЗЕ КОНЕЦ ВЕЧЕРВА ОД РАНО</text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.066"> ХИТИРА THEЕ НА СЕВЕР ОРЕГОНСКИОТ БРЕЗ ВЕЧЕРВА ОД РАНА УТРЕ</text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.267"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНА УТРЕ</text>
<text sub="clublinks" start="280.446" dur="0.034"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО</text>
<text sub="clublinks" start="280.48" dur="0.1"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО И</text>
<text sub="clublinks" start="280.58" dur="0.133"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО МИСЛАМ</text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.067"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРО МИСЛАМ ДА СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="280.78" dur="0.1"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРЕ Мислам дека сме влажни</text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="0.067"> ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОД РАНО УТРЕ УТРЕ Мислам дека сме влажни и</text>
<text sub="clublinks" start="280.947" dur="0.2"> УТРЕ Мислам дека сме и влажни</text>
<text sub="clublinks" start="281.147" dur="0.167"> УТРЕ МИСЛАМ дека сме влажни и покрај нив</text>
<text sub="clublinks" start="281.314" dur="0.133"> УТРЕ Мислам дека сме влажни и по орегонот</text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> УТРЕ Мислам дека сме влажни и покрај орегонскиот брег.</text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.801"> Орегонскиот брег.</text>
<text sub="clublinks" start="282.315" dur="0.2"> Орегонскиот брег. И</text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.2"> Орегонскиот брег. И АКО</text>
<text sub="clublinks" start="282.715" dur="0.234"> Орегонскиот брег. И АКО СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.1"> Орегонскиот брег. И АКО НЕ СМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="283.049" dur="0.1"> Орегонскиот брег. И ако не сме влажни</text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> Орегонскиот брег. И ако не сме влажни од</text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.067"> Орегонскиот брег. И АКО НЕ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ ОД ПРЕДВОРЕНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="283.383" dur="0.233"> И АКО НЕ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ ОД ПРЕДВОРЕНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="283.616" dur="0.067"> И АКО НЕ СМЕ ПОВЕЕ ОД ОСНОВАНО ЧАСОВИ</text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.167"> И АКО НЕ СМЕ ПОВОНИ ОД ОСНОВНИ ЧАСОВИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="283.85" dur="2.402"> И АКО НЕ СМЕ ПОВЕЕ ОД ОСНОВАНИ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="286.252" dur="0.434"> И АКО Утре не сме влажни со предвремени часови во Портланд,</text>
<text sub="clublinks" start="286.686" dur="0.067"> И АКО УТРЕ НЕ СМЕ ПОВОНИ ОД ОДРЕДЕНИ ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД, ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.2"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, ИТ</text>
<text sub="clublinks" start="286.953" dur="0.2"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, WЕ</text>
<text sub="clublinks" start="287.153" dur="0.1"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, Е БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.134"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, Е БИДЕ ВЛЕГО</text>
<text sub="clublinks" start="287.387" dur="0.233"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, BEЕ БИДЕ НАВОСТОКО КРАТКО</text>
<text sub="clublinks" start="287.62" dur="0.067"> ЧАСОВИ ВО ПОРТЛЕНД Утре, ORTЕ БИДЕ ЛИСНО КРАТКО ПОТОА.</text>
<text sub="clublinks" start="287.687" dur="0.233"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА.</text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="0.201"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО,</text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.1"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="0.1"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛИНА</text>
<text sub="clublinks" start="288.321" dur="0.2"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД</text>
<text sub="clublinks" start="288.521" dur="0.067"> ORTЕ БИДЕТЕ ПОВОНО ПО КАКО ПОТОА. ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ДА</text>
<text sub="clublinks" start="288.588" dur="1.802"> ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ДА</text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.2"> ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="290.59" dur="0.2"> ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.067"> ПОВТОРНО, ПРИМАРИЛНО СВЕТЛЕН ДОINД И ИЛИ ЗА НЕДЕЛА.</text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.233"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА.</text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.234"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЌЕ</text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.1"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="291.524" dur="0.134"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА А.</text>
<text sub="clublinks" start="291.658" dur="0.133"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА БИТ</text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="0.133"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ УБАВА</text>
<text sub="clublinks" start="291.924" dur="0.067"> ИЛИ ЗА НЕДЕЛА. ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ ПРАВО ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.2"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ ПРАВО ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="292.191" dur="0.067"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА</text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="0.1"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА НА</text>
<text sub="clublinks" start="292.358" dur="0.1"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ЗА ШЕЕСЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="292.458" dur="0.067"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ</text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.134"> ПОВЕЕ ЗА ТОА БИТ Убава ПРАВА СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ И</text>
<text sub="clublinks" start="292.659" dur="0.2"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МНОГУ УБАВО ПРАВО СЕГА ВО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ И ТИ</text>
<text sub="clublinks" start="292.859" dur="0.066"> ПОВЕЕ ЗА ТОА МОITЕ Убава ПРАВА СЕГА ПО ШЕЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да</text>
<text sub="clublinks" start="292.925" dur="1.235"> СЕГА НА ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и можеш</text>
<text sub="clublinks" start="294.16" dur="0.167"> СЕГА НА ШЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да сеуште</text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.233"> СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да се види уште</text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> СЕГА ПО ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да се види уште некои</text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.2"> СЕГА ПО ШЕТЕСЕТЕТИ ПЕТ и може и понатаму да видите некои сини</text>
<text sub="clublinks" start="294.961" dur="0.1"> СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да сеуште гледате некое сино небо</text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.133"> СЕГА НА ШЕСЕТИЕТЕ ПЕТ и може да сеуште гледате исклучено сино небо</text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.067"> СЕГА НА ШЕСЕТЕТИ ПЕТ и може да сеуште гледате некакво сино небо</text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.2"> УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СВЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="295.461" dur="0.167"> УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СВЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="295.628" dur="0.1"> УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЕ СИНО НЕБО НА ДИСТАНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> УШТЕ ТУКА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТРАНАТА</text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.067"> УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТАНАТА ОДДЕЛЕНИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.067"> УШТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ СИН СЕБЕ НА ОСТРАНАТА ОД НАШЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="295.962" dur="0.233"> ДИСТИНАТА ТУКА ОД НАШОТО</text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.134"> ОДДИЛУВАЕТО ОВД ОД НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.067"> ОДДИЛУВАЕТО ОВД ОД НАШИТЕ ФАРГО</text>
<text sub="clublinks" start="296.396" dur="0.133"> ДИСТАНАЦИЈАТА ОВДЕ ОД НАШИТЕ ДУБИ ФАРГО НЕБО</text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> ДИСТАНАТА ОВДЕ ОД НАШИТЕ ВЕЛЕС ФАРГО СКИ КАМЕРА.</text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.667"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА.</text>
<text sub="clublinks" start="297.263" dur="0.2"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ПА</text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.201"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. СЕ уште</text>
<text sub="clublinks" start="297.664" dur="0.2"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ДАЛИ УШТЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="297.864" dur="0.2"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ТАКА УШТЕ СИЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="298.064" dur="0.167"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. СЕ Уште прилично убаво</text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.067"> ВЕЛС ФАРГО СКИ КАМЕРА. ПА УШТЕ УБАВ УБАВ САБОТА</text>
<text sub="clublinks" start="298.298" dur="0.3"> ПА УШТЕ УБАВ УБАВ САБОТА</text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.067"> СЕ УШТЕ ПРИ УБАВ УБАВ САБОТА ВЕЧЕР.</text>
<text sub="clublinks" start="298.665" dur="0.2"> ВЕЧЕР.</text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> ВЕЧЕР. ДОЖД</text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> ВЕЧЕР. УТРЕ ДО RAД</text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> ВЕЧЕР. УТРЕ ДО RAДИ ТИ</text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.067"> ВЕЧЕР. ВРНЕЕ УТРЕ СИ 70</text>
<text sub="clublinks" start="299.299" dur="1.968"> ВРНЕЕ УТРЕ СИ 70</text>
<text sub="clublinks" start="301.267" dur="0.167"> ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА</text>
<text sub="clublinks" start="301.434" dur="0.234"> ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗИ ДОААТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="301.668" dur="0.2"> ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ИВЕЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="301.868" dur="0.1"> ВРНЕINЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА COMИВЕЕТЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="301.968" dur="0.1"> ВРЕЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ ВО САМО</text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.067"> ВРЕЕ УТРЕ СЕ 70 ПРОГНОЗА ДА СЕ ПОСТАНЕТЕ ВО САМО А.</text>
<text sub="clublinks" start="302.135" dur="0.2"> ПРОГНОЗА ДА ОДНЕСЕ ВО САМО А.</text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="0.067"> ПРОГНОЗА ДА СЕ ОСТАНИ САМО БИТ.</text>
<text sub="clublinks" start="302.402" dur="0.166"> БИТ.</text>
<text sub="clublinks" start="302.568" dur="0.101"> БИТ. >></text>
<text sub="clublinks" start="302.669" dur="0.133"> БИТ. >> СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.067"> БИТ. >> ЦЕЛО ДЕСНО.</text>
<text sub="clublinks" start="302.869" dur="0.233"> >> ЦЕЛО ДЕСНО.</text>
<text sub="clublinks" start="303.102" dur="0.1"> >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="303.202" dur="0.101"> >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="303.303" dur="0.2"> >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="303.503" dur="0.066"> >> ЦЕЛО ДЕСНО. БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС.</text>
<text sub="clublinks" start="303.569" dur="0.935"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС.</text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.2"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="0.2"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ПОРТЛЕНД</text>
<text sub="clublinks" start="304.904" dur="0.134"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="305.038" dur="0.1"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. БИРО НА ПОЛТЛЕНСКА ПОЛИЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> БЛАГОДАРАМ ПОВЕЕ ХРИС. ВЕЛИ БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.234"> ВЕЛИ БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.133"> БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА КА SУВА</text>
<text sub="clublinks" start="305.571" dur="0.134"> БИРОТО ПОЛТИНСКА ПОЛИЦИЈА КА SУВА</text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАAYУВА ВАШИ ПРОМЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.066"> БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАУВА ДА СЕ ПРАВИ ПРОМЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="305.838" dur="0.201"> БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА КАУВА КАКО ПРАВИ ПРОМЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.066"> БИРОТО ЗА ПОЛТЛИНСКА ПОЛИЦИЈА ВЕSУВА ВАШИ ПРОМЕНИ НА КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="306.105" dur="2.236"> ПРАВИ ПРОМЕНИ ВО КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="308.341" dur="0.2"> ПРАВИ ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАЧИ</text>
<text sub="clublinks" start="308.541" dur="0.2"> ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАБОТИ ПРОТЕСТИ</text>
<text sub="clublinks" start="308.741" dur="0.1"> ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАБОТИ ЗАСНОВАНИ ПРОТЕСТИ</text>
<text sub="clublinks" start="308.841" dur="0.067"> ПРОМЕНУВА ПРОМЕНИ КАКО СЕ РАКОВИ ПРОТЕСТИ Врз основа на</text>
<text sub="clublinks" start="308.908" dur="0.267"> ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ Врз основа на</text>
<text sub="clublinks" start="309.175" dur="0.1"> ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ НА ФИДЕК</text>
<text sub="clublinks" start="309.275" dur="0.1"> ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОД ПОВРАТА ОД</text>
<text sub="clublinks" start="309.375" dur="0.2"> ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОБРАБОТКИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.067"> ПРОТЕСТИ НА РАКОВИ ЗАСНОВАНИ ОДНОСИ ОД ЗАЕДНИЦАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="309.642" dur="0.2"> Повратна информација од заедницата.</text>
<text sub="clublinks" start="309.842" dur="2.436"> Повратна информација од заедницата. PBB</text>
<text sub="clublinks" start="312.278" dur="0.2"> Повратна информација од заедницата. ВЕЛИ ПББ</text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.201"> Повратна информација од заедницата. ПББ ГО КАА</text>
<text sub="clublinks" start="312.679" dur="0.233"> Повратна информација од заедницата. ПББ КАAYА ITЕ</text>
<text sub="clublinks" start="312.912" dur="0.2"> Повратна информација од заедницата. PBB вели дека ќе додели</text>
<text sub="clublinks" start="313.112" dur="0.067"> Повратна информација од заедницата. PBB вели дека ќе додели секој</text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.267"> PBB вели дека ќе додели секој</text>
<text sub="clublinks" start="313.446" dur="0.033"> PBB вели дека ќе додели секој службеник</text>
<text sub="clublinks" start="313.479" dur="0.1"> PBB вели дека ќе додели секој службеник А.</text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> PBB вели дека ќе додели секој службеник ТРИ</text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.133"> PBB вели дека ќе му додели на секој службеник ТРИ цифри</text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="0.067"> PBB вели дека ќе му додели на секој службеник три броја.</text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.536"> СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ.</text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. ТИЕ Е СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.2"> СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. Е БИДАТ</text>
<text sub="clublinks" start="316.849" dur="0.134"> СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. Е СЕ БАРАТ</text>
<text sub="clublinks" start="316.983" dur="0.067"> СЛУБЕНИК ТРИ ДИГИТАЛЕН БРОЈ. THEЕ СЕ БАРАТ</text>
<text sub="clublinks" start="317.05" dur="0.333"> THEЕ СЕ БАРАТ</text>
<text sub="clublinks" start="317.383" dur="0.167"> PROЕ СЕ БАРАТ ВЕЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="317.55" dur="0.1"> BEЕ БИДАТ ПОБАРУВА TOЕ ВО КОМИНТАЛНО прикажување</text>
<text sub="clublinks" start="317.65" dur="0.134"> BEЕ СЕ БАРАТ ДА ГО ПРИКА ​​PROАТ ВО КОМИНТАЛНО</text>
<text sub="clublinks" start="317.784" dur="0.066"> Е БИДАТ ПОТРЕБНО ОД КОМИНАЛНО ПОКА DУВАЈТЕ го тој број</text>
<text sub="clublinks" start="317.85" dur="0.201"> ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број</text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број</text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="1.168"> КРИВИЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број</text>
<text sub="clublinks" start="319.319" dur="0.2"> ВЕЧНО ОБЈАВИТЕ ГО БРОЈОТ НА НИВНИТЕ ШЕЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.233"> ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ ГО БРОЈОТ ВО ВРЕМЕ НА СИМЕНИТЕ СЕЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="319.752" dur="0.067"> ВЕЧНО ПОКАУВАЈТЕ го тој број на нивните кациги за време на толпата</text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="0.3"> НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕ на толпата</text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.134"> НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕТО УПРАВУВАЕ НА ТРОГОТ</text>
<text sub="clublinks" start="320.253" dur="0.067"> НА НИВНИТЕ СЛЕЧНИЦИ ВО ВРЕМЕ НАСТАНИТЕ ЗА УПРАВУВАЕ СО ГЛАВА.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="0.2"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="320.52" dur="0.133"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРО</text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.1"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРООТ ВЕЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="320.853" dur="0.201"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО ГО КАА</text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="2.235"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО КАSУВА</text>
<text sub="clublinks" start="323.289" dur="0.067"> НАСТАНИ ЗА УПРАВУВАЕ. БИРОТО КАAYУВА И ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="323.356" dur="0.334"> БИРОТО КАAYУВА И ИМА</text>
<text sub="clublinks" start="323.69" dur="0.1"> Бирото вели дека исто така е преработено</text>
<text sub="clublinks" start="323.79" dur="0.166"> Бирото вели дека исто така е преработено за пет</text>
<text sub="clublinks" start="323.956" dur="0.101"> Бирото вели дека исто така, РАНСИНГИРАЛ ПЕТ ОФИЦЕРИ</text>
<text sub="clublinks" start="324.057" dur="0.066"> Бирото вели дека исто така, РАНСИНГИРАЛ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="324.123" dur="0.267"> РЕАСИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="324.39" dur="0.134"> РЕСАНСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ПРОТЕСТ</text>
<text sub="clublinks" start="324.524" dur="0.1"> ПРЕДМЕТЕНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛНИ НА ПРОТЕСТ</text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.836"> РЕАГИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛИИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОДЕКА</text>
<text sub="clublinks" start="327.46" dur="0.067"> РЕАГИСИРАНИ ПЕТ ОФИЦЕРИ ОД ДОЛИИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОДЕКА ВЛЕГУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="327.527" dur="0.267"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ Додека инвестирате</text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.166"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНОСТИ ДОДЕЛЕВИ ИНВЕСТИРАЕ НА РАБОТИ</text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.067"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРААТ РАЗГОВОРИ</text>
<text sub="clublinks" start="328.027" dur="0.1"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ РАЗГОВОРИ ОДНЕСЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="0.1"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ ПОЗАДИЦИ ОД ОДНЕСЕНИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.067"> ПРОТЕСТИВНИ ДОЛНИЦИ ДОДЕКА ИНВЕСТИРАЈТЕ ПОЗАДИЦИ ПРЕТСТАВЕНИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="328.294" dur="0.234"> РАЗГОВОРИ ОТКАЧЕНИ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="328.528" dur="0.1"> ПОЗНАВАА ОД ЈАВНОСТА</text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.167"> ПОЗНАВАА ОД ЈАВНОСТА ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="328.795" dur="2.435"> ГО РАЗГОВОРИ ОД ЈАВНОСТА ЗА ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.267"> ГО РАЗГОВОРИТЕ ОД ЈАВНОСТА ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="331.497" dur="0.334"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ.</text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.2"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И</text>
<text sub="clublinks" start="332.031" dur="0.134"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И јас сум</text>
<text sub="clublinks" start="332.165" dur="0.1"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И Одам</text>
<text sub="clublinks" start="332.265" dur="0.2"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ</text>
<text sub="clublinks" start="332.465" dur="0.2"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ ПРВ</text>
<text sub="clublinks" start="332.665" dur="0.067"> ЈАВНОСТ ЗА ОНИ ОФИЦЕРИ. И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК</text>
<text sub="clublinks" start="332.732" dur="1.602"> И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК</text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО</text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.233"> И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="3.437"> И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВА ВЕ МОЛАМ</text>
<text sub="clublinks" start="338.204" dur="0.267"> И ОДАМ ПРВ ПОЧЕТОК СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="338.471" dur="0.234"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.133"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. ЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="338.838" dur="0.133"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. Wените прават</text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="0.167"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. Wените ги прават своите</text>
<text sub="clublinks" start="339.138" dur="0.234"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. WЕНИТЕ ГИ ИЗРАБОТУВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ</text>
<text sub="clublinks" start="339.372" dur="0.067"> СО ОВОЈ ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ. WЕНИТЕ ГИ СЛУШААТ СВОИТЕ ГЛАСИ</text>
<text sub="clublinks" start="339.439" dur="0.233"> WЕНИТЕ ГИ СЛУШААТ СВОИТЕ ГЛАСИ</text>
<text sub="clublinks" start="339.672" dur="0.067"> WЕНИТЕ ГИ ИЗВЕШУВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНО ПРЕД</text>
<text sub="clublinks" start="339.739" dur="1.702"> WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД</text>
<text sub="clublinks" start="341.441" dur="0.2"> WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШАНИ ПРЕД ИЗБОРИ</text>
<text sub="clublinks" start="341.641" dur="0.2"> WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН</text>
<text sub="clublinks" start="341.841" dur="0.067"> WЕНИТЕ ГИ ПРАВААТ СВОИТЕ ГЛАСИ СЛУШЕНИ ПРЕД ИЗБОРНИ ДЕН СО</text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.267"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО</text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.133"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ</text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="0.067"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.167"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ</text>
<text sub="clublinks" start="342.542" dur="0.066"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО Марши околу земјата</text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> ПРЕД ИЗБОРНИОТ ДЕН СО МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.234"> МАРШИ ОКОЛУ ДР COUNTАВАТА И</text>
<text sub="clublinks" start="342.909" dur="0.1"> Марши околу земјата и правото</text>
<text sub="clublinks" start="343.009" dur="0.067"> МАРШИ ОКОЛУ ДР COUNTАВАТА И ПРАВО ОВДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="343.076" dur="0.166"> МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И ПРАВО ОВДЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="343.242" dur="0.067"> МАРШИ ОКОЛУ ДРRYАВАТА И ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД.</text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="2.236"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД.</text>
<text sub="clublinks" start="345.545" dur="0.2"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="345.745" dur="0.2"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ</text>
<text sub="clublinks" start="345.945" dur="0.1"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="346.045" dur="0.134"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ ПОВЕЕ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="346.179" dur="0.2"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАШИНИ НЕ ЗЕМА</text>
<text sub="clublinks" start="346.379" dur="0.067"> ПРАВО ОВДЕ ВО ПОРТЛЕНД. КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА</text>
<text sub="clublinks" start="346.446" dur="0.3"> КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА</text>
<text sub="clublinks" start="346.746" dur="2.302"> КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИНОТ НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛЕДИ</text>
<text sub="clublinks" start="349.048" dur="0.2"> КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛОБОДИ ВО СРЕДИНАТА НА</text>
<text sub="clublinks" start="349.248" dur="0.267"> КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ЗЕМА ДА СЕ СЛОБОДИ ВО НЕКОИ</text>
<text sub="clublinks" start="349.515" dur="0.234"> КРИСТАЛ КУМУУ НАЧИН НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЛОБОДИТЕ НА НЕКОИ ТОЧКА.</text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.233"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН.</text>
<text sub="clublinks" start="349.982" dur="0.134"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >></text>
<text sub="clublinks" start="350.116" dur="0.1"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.1"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> НИ ТРЕБА</text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.134"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да</text>
<text sub="clublinks" start="350.45" dur="0.2"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да застанеме</text>
<text sub="clublinks" start="350.65" dur="0.2"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да престанеме да прашуваме</text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.067"> ДОOWNАВО НА НЕКОЈ ПОЕН. >> Треба да престанеме да бараме</text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="1.401"> >> Треба да престанеме да бараме</text>
<text sub="clublinks" start="352.318" dur="0.2"> >> Треба да престанеме да ги прашуваме нашите</text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.201"> >> Треба да престанеме да бараме наши права</text>
<text sub="clublinks" start="352.719" dur="0.233"> >> Треба да престанеме да бараме наши права и</text>
<text sub="clublinks" start="352.952" dur="0.2"> >> Треба да престанеме да бараме наши права и да започнеме</text>
<text sub="clublinks" start="353.152" dur="0.067"> >> Треба да престанеме да бараме наши права и да започнеме со барање</text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.234"> НАШИТЕ ПРАВА И ПОЧНУВАТЕ БАРАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="353.453" dur="0.066"> НАШИТЕ ПРАВА И ПОЧНУВАЈТЕ ГО БАРАЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.037"> НИВ.</text>
<text sub="clublinks" start="356.556" dur="0.2"> НИВ. ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.033"> НИВ. ЗБОРОВИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="356.789" dur="0.167"> НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.1"> НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА В.</text>
<text sub="clublinks" start="357.056" dur="0.2"> НИВ. ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="357.256" dur="0.067"> НИВ. РЕЗОНИРААТ ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="357.323" dur="0.234"> РЕЗОНИРААТ ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="0.1"> ЗБОРОВИТЕ НА Б. БИЛО РЕЗОНИРАНО СО</text>
<text sub="clublinks" start="357.657" dur="0.133"> ЗБОРОВИТЕ НА В.БИЛ РЕЗОНИРААТ СО</text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="2.403"> ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО МЛАДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="360.193" dur="0.2"> ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО СЛОБОДАТА СО СЛОБОДА</text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="0.067"> ЗБОРОВИТЕ НА В. БИЛ РЕЗОНИРААТ СО СЛОБОДНИОТ УТРО</text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.3"> СО МАЛА САБОТА УТРО</text>
<text sub="clublinks" start="360.76" dur="0.167"> СО СОБРАНИЕТО СО САБОТА УТРО</text>
<text sub="clublinks" start="360.927" dur="0.1"> СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ</text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.1"> СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="361.127" dur="0.133"> СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРО СОБРАНИ ВО ГРАДОТ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="361.26" dur="0.067"> СО СЛОБОДНИОТ САБОТА УТРЕ СОБРАНИ ВО КОЛИЦАТА ЗА PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="0.267"> СОБЕРЕН ДОГЛЕД ЗА PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.594" dur="1.769"> СОБИРАЕ СО ГЛАВАТА ЗА PDЕНИТЕ НА PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.363" dur="0.2"> СОБИРАЕ НАГРАДИН ЗА .ЕНСКОТО ЕДИНСТВО НА PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.563" dur="0.2"> СОБИРА DЕ СО ГЛАВНИЦИТЕ ЗА МАРТ ОД UNЕНСКИТЕ ЕНИ НА XЕНИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.067"> СОБИРА DЕ СО ГЛАВНИОТ ПАТ ЗА МАРТ ОД ЕНСКИТЕ OMЕНИ НА ЕНИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="363.83" dur="0.267"> ОД МАРТ ОД ITYЕНСКОТО ЕДИНСТВО</text>
<text sub="clublinks" start="364.097" dur="0.066"> MARЕНСКИ ЕДИНСТВЕН МАРШ ЗА ПРАВДА.</text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.167"> ПРАВДА</text>
<text sub="clublinks" start="364.33" dur="0.034"> ПРАВДА >></text>
<text sub="clublinks" start="364.364" dur="0.1"> ПРАВДА >> Јас</text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="0.1"> ПРАВДА >> Јас сум</text>
<text sub="clublinks" start="364.564" dur="0.1"> ПРАВДА >> ЈАС СУМ ТУКА</text>
<text sub="clublinks" start="364.664" dur="0.2"> ПРАВДА >> ТУКА СУМ</text>
<text sub="clublinks" start="364.864" dur="0.2"> ПРАВДА >> ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ</text>
<text sub="clublinks" start="365.064" dur="0.067"> ПРАВДА >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ А.</text>
<text sub="clublinks" start="365.131" dur="2.236"> >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ А.</text>
<text sub="clublinks" start="367.367" dur="0.2"> >> ТУКА СЕ ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="367.567" dur="0.033"> >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНИ НАЧИН</text>
<text sub="clublinks" start="367.6" dur="0.167"> >> ТУКА СУМ ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧЕН ПАТ</text>
<text sub="clublinks" start="367.767" dur="0.067"> >> ЈАС ТУКА ДА ПРОМОВИРАМ РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="367.834" dur="0.367"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА.</text>
<text sub="clublinks" start="368.201" dur="0.2"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >></text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> ЛУEOЕ</text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.167"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> ДОЈДЕЛЕ ЛУPЕ</text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.067"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> Луѓето дојдоа заедно</text>
<text sub="clublinks" start="368.735" dur="0.066"> РАЗЛИЧНИ НАЧИН НА МИСЛАТА. >> Луѓето дојдоа заедно</text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> >> Луѓето дојдоа заедно</text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.1"> >> Луѓето дојдоа заедно да застанат</text>
<text sub="clublinks" start="369.135" dur="0.167"> >> Луѓето дојдоа заедно да застанат</text>
<text sub="clublinks" start="369.302" dur="1.835"> >> Луѓето дојдоа заедно да застанат за жените</text>
<text sub="clublinks" start="371.137" dur="0.2"> >> Луѓето дојдоа заедно за да застанат за правата на жените</text>
<text sub="clublinks" start="371.337" dur="0.067"> >> Луѓето дојдоа заедно да застанат за правата на жените и</text>
<text sub="clublinks" start="371.404" dur="0.233"> СТАНД ЗА RЕНСКИ ПРАВА И</text>
<text sub="clublinks" start="371.637" dur="0.134"> СТАНД ЗА IGHЕНСКИТЕ ПРАВА И ГОВОР</text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.133"> СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.1"> СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ</text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.167"> СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ</text>
<text sub="clublinks" start="372.171" dur="0.067"> СТАНДИРАЈТЕ ЗА ПРАВА НА OMЕНИТЕ И ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ ТЕКОВНОТО</text>
<text sub="clublinks" start="372.238" dur="0.4"> ЗБОРИ ПРОТИВ ТЕКОВНО</text>
<text sub="clublinks" start="372.638" dur="0.067"> ЗБОРЕТЕ ПРОТИВ ТЕКОВНА АДМИНИСТРАЦИЈА.</text>
<text sub="clublinks" start="372.705" dur="1.735"> АДМИНИСТРАЦИЈА.</text>
<text sub="clublinks" start="374.44" dur="0.2"> АДМИНИСТРАЦИЈА. ДАЛИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="374.64" dur="0.201"> АДМИНИСТРАЦИЈА. ДАЛИЈА БЕЈЛ</text>
<text sub="clublinks" start="374.841" dur="0.233"> АДМИНИСТРАЦИЈА. ОБРАБОТУВА ДАЛИЈА БЕЈЛ</text>
<text sub="clublinks" start="375.074" dur="0.067"> АДМИНИСТРАЦИЈА. Далија Бејл го охрабрува</text>
<text sub="clublinks" start="375.141" dur="0.234"> Далија Бејл го охрабрува</text>
<text sub="clublinks" start="375.375" dur="0.066"> Далија Бејл го охрабрува народот</text>
<text sub="clublinks" start="375.441" dur="0.167"> Далија Бејл го охрабрува народот до</text>
<text sub="clublinks" start="375.608" dur="0.134"> Далија Бејл го охрабрува народот да се преиспита</text>
<text sub="clublinks" start="375.742" dur="0.2"> Далија Бејл го охрабрува народот да го преиспита</text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.066"> Далија Бејл го охрабрува народот да ја преиспита структурата</text>
<text sub="clublinks" start="376.008" dur="0.167"> ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА</text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="2.036"> ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА НА</text>
<text sub="clublinks" start="378.211" dur="0.267"> ГЛУД ЗА РЕМИНИРАЕ НА СТРУКТУРАТА НА ОПШТЕСТВОТО.</text>
<text sub="clublinks" start="378.478" dur="0.333"> НА ОПШТЕСТВОТО.</text>
<text sub="clublinks" start="378.811" dur="0.234"> НА ОПШТЕСТВОТО. >></text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="0.033"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="379.078" dur="0.167"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="379.245" dur="0.1"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.1"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="379.445" dur="0.134"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> МИСЛЕТЕ НЕ ТАКА</text>
<text sub="clublinks" start="379.579" dur="0.1"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.067"> НА ОПШТЕСТВОТО. >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="379.746" dur="0.166"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД</text>
<text sub="clublinks" start="379.912" dur="0.067"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД А.</text>
<text sub="clublinks" start="379.979" dur="0.1"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВ</text>
<text sub="clublinks" start="380.079" dur="0.2"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВО</text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.167"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВА ПАРСПЕКТИВА</text>
<text sub="clublinks" start="380.446" dur="0.067"> >> РАЗМИСЛЕТЕ НЕ ТОЛКУ ОД ВРВО ПОГЛЕДУВАЕ НО</text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="1.835"> ВРВНА ПАРСПЕКТИВНА НО</text>
<text sub="clublinks" start="382.348" dur="0.167"> ВРВО ПОСЛЕДНА Перспектива, но навистина</text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.234"> ВРВО ПОСЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, АЛИ ВИСТИНА ОД</text>
<text sub="clublinks" start="382.749" dur="0.1"> ВРВНА ПАРСПЕКТИВА НОВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="382.849" dur="0.133"> ПРЕГЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, НО НАВИСТИНА ОД ГРАДИА ОД ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="382.982" dur="0.067"> ВРВО ПОСЛЕДНА ПЕРСПЕКТИВА, НО НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="383.049" dur="0.167"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.1"> НАВИСТИНА ОД ЗГРАДА ОД ОНИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="383.316" dur="0.133"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="383.449" dur="0.2"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ НА ОНИЕ ПО МНОГУ</text>
<text sub="clublinks" start="383.649" dur="1.836"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО</text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.2"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО ДО</text>
<text sub="clublinks" start="385.685" dur="0.2"> НАВИСТИНА ОД ЗГРАДАЕ ОНИЕ НА МНОГУ ДНО ДО НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="385.885" dur="0.067"> НАВИСТИНА ОД ГРАДЕЕ ОД ОВИЕ НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="385.952" dur="0.2"> НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.067"> НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="386.219" dur="0.133"> НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="386.352" dur="0.067"> НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ ДА СЕ СПОДЕЛИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.167"> НА МНОГУ ДНО ДО СИТЕ ДО СЕ СОЕДИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> НА МНОГУ ДНО ДО ОБИЧУВА ALLЕ СИТЕ ДА СЕ споделиме</text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.067"> НА МНОГУ ДНО ДО ОБИЧУВАЕ СИТЕ ДА СЕ споделиме во кое и да е</text>
<text sub="clublinks" start="386.753" dur="0.3"> ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ОД КАКВО</text>
<text sub="clublinks" start="387.053" dur="0.033"> ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КОИ БИДЕ ПРИДОБИВКИ</text>
<text sub="clublinks" start="387.086" dur="0.1"> ДОБИЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО ОД КОИ ПРИДОБИВКИ</text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="2.203"> ДОБИЈТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КАКВИ ПРИДОБИВКИ НА ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="389.389" dur="0.233"> ОБЕДЕЛЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ВО КОИ БИДЕЛИ ПРИДОБИВКИТЕ НА ОВО ОПШТЕСТВО</text>
<text sub="clublinks" start="389.622" dur="0.234"> ОБЕДЕЛЕТЕ ДА СЕ СПОДЕЛУВАТЕ ОД КАКВИ ИМА ПРИДОБИВКИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="389.856" dur="0.333"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ.</text>
<text sub="clublinks" start="390.189" dur="0.201"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >></text>
<text sub="clublinks" start="390.39" dur="0.133"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА</text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.1"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА БЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="390.623" dur="0.067"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА</text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.133"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА</text>
<text sub="clublinks" start="390.823" dur="0.067"> ПРИДОБИВКИ НА ТОА ОПШТЕСТВО СЕ. >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.267"> >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.167"> >> ТАА ЕДНА ОД НЕКОЛКУ Звучници</text>
<text sub="clublinks" start="391.324" dur="0.067"> >> САБОТА БЕШЕ ЕДЕН ОД НЕКОЛКУ Звучници.</text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.233"> Звучници сабота.</text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="1.602"> Звучници сабота. ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="393.226" dur="0.233"> Звучници сабота. ОВАА ГОДИНА</text>
<text sub="clublinks" start="393.459" dur="0.167"> Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН</text>
<text sub="clublinks" start="393.626" dur="0.234"> Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БЕШЕ</text>
<text sub="clublinks" start="393.86" dur="0.066"> Звучници сабота. ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН ДОСТАВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.201"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН ДОСТАВЕН</text>
<text sub="clublinks" start="394.127" dur="0.066"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И</text>
<text sub="clublinks" start="394.193" dur="0.134"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БЕШЕ ДОМАЕН И ЕЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.133"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И ОБРАЗОВА</text>
<text sub="clublinks" start="394.46" dur="0.134"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН СЕ ПОЧИТУВА И ГО ОБРАЗОВА БИПОЦ</text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.066"> ОВОЈ ГОДИНСКИ НАСТАН БИЛО ДОМАЕН И ОБРАЗОВАНИ БИПОЦ ЕНИ.</text>
<text sub="clublinks" start="394.66" dur="0.267"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ.</text>
<text sub="clublinks" start="394.927" dur="0.201"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. Јас</text>
<text sub="clublinks" start="395.128" dur="2.035"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. ЈАС МОЖАМ</text>
<text sub="clublinks" start="397.163" dur="0.2"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МОЖАМ ДА КАЖАМ</text>
<text sub="clublinks" start="397.363" dur="0.2"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МОANЕ ДА ТИ КАELLАМ</text>
<text sub="clublinks" start="397.563" dur="0.234"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МО CЕ ДА ТА КААМ КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="397.797" dur="0.2"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. Јас можам да ти кажам како А.</text>
<text sub="clublinks" start="397.997" dur="0.067"> И ЛЕД ОД IPЕНИТЕ БИПОЦ. МО CЕ ДА ТЕ КАELLАМ КАКО ПРЕТСТАВНИК</text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.167"> МО CЕ ДА ТЕ КАELLАМ КАКО ПРЕТСТАВНИК</text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.1"> Јас можам да ти кажам како застапник на</text>
<text sub="clublinks" start="398.331" dur="0.1"> Јас можам да ти кажам како застапник на ова</text>
<text sub="clublinks" start="398.431" dur="0.1"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја</text>
<text sub="clublinks" start="398.531" dur="0.067"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја</text>
<text sub="clublinks" start="398.598" dur="0.167"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е</text>
<text sub="clublinks" start="398.765" dur="0.2"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е каде</text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="1.435"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е местото каде што сум</text>
<text sub="clublinks" start="400.4" dur="0.066"> Јас можам да ти кажам како застапник на оваа земја ова е местото каде што сум</text>
<text sub="clublinks" start="400.466" dur="0.2"> ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАЈ СЕ</text>
<text sub="clublinks" start="400.666" dur="0.167"> ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е ОД КАДЕ СУМ</text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="0.2"> ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАЈ СУМ ОД МЕСТИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.134"> ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ЈАС ОД МЕСТИТЕ КАДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="401.167" dur="0.2"> ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ОДАМ ОД МЕСТИ КАДЕ МОЕ</text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.067"> ОД ОВАА ЗЕМЈА ОВА Е КАДЕ ОДАМ ОД МЕСТИТЕ КАДЕ МОИ ПРЕТСТАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="401.434" dur="0.2"> ОД МЕСТИТЕ КАДЕ ГИ МОИ ПРЕТСТАВИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="401.634" dur="0.134"> ОД МЕСТИТЕ КАДЕ СЕ МОИ ПРЕТСТАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.066"> ОД МЕСТИТЕ ОД КАДЕ СЕ МОИ ПРЕТСТАВИ.</text>
<text sub="clublinks" start="401.834" dur="0.301"> СЕ ОД.</text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.235"> СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОР</text>
<text sub="clublinks" start="404.37" dur="0.2"> СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН</text>
<text sub="clublinks" start="404.57" dur="0.201"> СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ</text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.066"> СЕ ОД. ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="404.837" dur="0.234"> ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ ТОА</text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.1"> ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="405.171" dur="0.067"> ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="405.238" dur="0.2"> ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БЕШЕ А.</text>
<text sub="clublinks" start="405.438" dur="0.067"> ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА</text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.166"> ОРГАНИЗАТОРОТ РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИЛ ПЛАТФОРМА</text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.067"> ОРГАНИЗАТОР РОЗЕЛАВН ВЕЛИ НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ</text>
<text sub="clublinks" start="405.738" dur="0.2"> НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМПИФИКАЦИЈА</text>
<text sub="clublinks" start="405.938" dur="2.436"> НАСТАНОТ БИДЕ ПЛАТФОРМА ЗА ДА ГО АМФИФИЛИРА</text>
<text sub="clublinks" start="408.374" dur="0.034"> НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="408.408" dur="0.166"> НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСИТЕ НА OMЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.067"> НАСТАНОТ Е ПЛАТФОРМА ЗА АМФИФИКАЦИЈА НА ГЛАСОВИТЕ НА OMЕНИ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="408.875" dur="0.3"> ГЛАСИТЕ НА OMЕНИТЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="409.175" dur="0.234"> ГЛАСИТЕ НА WЕНИТЕ ВО ПОТПРЕСЕНИ</text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> ГЛАСОВИТЕ НА WЕНИТЕ ВО ПОТИСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ.</text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.167"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="409.642" dur="0.033"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >></text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Јас</text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.2"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Се чувствувам</text>
<text sub="clublinks" start="409.976" dur="0.2"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> Тоа се чувствувам</text>
<text sub="clublinks" start="410.176" dur="2.035"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВА СЕ ЧУВСТВУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="412.211" dur="0.234"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВОЈ ПРАВО Се чувствувам</text>
<text sub="clublinks" start="412.445" dur="0.067"> ПРИТИСНИ ЗАЕДНИЦИ >> ОВОЈ ПРАВО СЕГА СЕ ЧУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.166"> >> ОВОЈ ПРАВО СЕГА СЕ ЧУВАМ</text>
<text sub="clublinks" start="412.678" dur="0.201"> >> ЧУВСТВУВАМ СЕГА ОВОЈ ПРАВО</text>
<text sub="clublinks" start="412.879" dur="0.1"> >> Се чувствувам дека ова право сега е апсолутно</text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.133"> >> Се чувствувам дека ова право сега е апсолутно</text>
<text sub="clublinks" start="413.112" dur="0.067"> >> ЧУВСТВУВАМ ДЕКА ОВА ПРАВО СЕГА СЕ АПСОЛУТНО НАЈСЕЧНО</text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.3"> АПСОЛУТНО Е НАЈСОЈА</text>
<text sub="clublinks" start="413.479" dur="0.1"> АПСОЛУТНО Е ВАНО</text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.067"> АПСОЛУТНО Е ВАMPНО ВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.1"> АПСОЛУТНО Е ВАOSTНО ВРЕМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="413.746" dur="0.167"> АПСОЛУТНО Е НАЈВАНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="413.913" dur="0.067"> АПСОЛУТНО Е НАЈВАORTНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.2"> ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="414.18" dur="2.102"> ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ИДЕМЕ ЗАЕДНО И</text>
<text sub="clublinks" start="416.282" dur="0.2"> ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да се засилиме</text>
<text sub="clublinks" start="416.482" dur="0.067"> ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите</text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите</text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.201"> ВАANTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите наши</text>
<text sub="clublinks" start="416.883" dur="0.066"> ВАORTНО ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕМЕ ЗАЕДНО и да ги засилиме сите наши гласови</text>
<text sub="clublinks" start="416.949" dur="0.201"> И АМПИФИКАЦИЈА ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСИ</text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.133"> И АМПИФИЦИРАЈТЕ ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСИ И</text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.134"> И АМПИФИКАЦИЈА ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСА И ПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="417.417" dur="0.066"> И АМПИФИЦИРАЈТЕ ГИ СИТЕ НАШИ ГЛАСОВИ И ПРОМЕНЕТЕ СЕ ПРОМЕНА.</text>
<text sub="clublinks" start="417.483" dur="0.2"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА.</text>
<text sub="clublinks" start="417.683" dur="0.101"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И</text>
<text sub="clublinks" start="417.784" dur="0.133"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА</text>
<text sub="clublinks" start="417.917" dur="0.1"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И Додека се менува</text>
<text sub="clublinks" start="418.017" dur="0.2"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И Додека се менува</text>
<text sub="clublinks" start="418.217" dur="0.201"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ</text>
<text sub="clublinks" start="418.418" dur="0.066"> И НАПРАВИ ПРОМЕНА. И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ доаѓа</text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="1.802"> И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ доаѓа</text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.2"> И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ ДОЈДУВА СВЕТЛИНА</text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.2"> И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ ДОЈДУВА ОСТРАУВАЕ СО НЕERNЕЕ</text>
<text sub="clublinks" start="420.686" dur="0.134"> И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ СЕ ДОСТАВУВА СЕVЕВЕР</text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.067"> И ДОДЕКА ПРОМЕНАТА НЕ СЕ ДОЈДУВА СВЕТСТВО, го охрабрува народот</text>
<text sub="clublinks" start="420.887" dur="0.166"> НАДВОЗЕЧНАТА ЈА ОБРАБОТУВА ТРАВАТА</text>
<text sub="clublinks" start="421.053" dur="0.167"> НАДВОЗЕЧНАТА ЈА охрабрува толпата до</text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.134"> НАДВОЗЕЧНАТА ЈА ОБРАБОТУВА ТРАВАТА ЗА ВЕБА</text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="0.1"> НЕВЕСЕТНОСТ го охрабрува народот да го вежба нивниот</text>
<text sub="clublinks" start="421.454" dur="0.1"> НЕВЕСНИКТА ГО ОБРАБОТУВА ТРАВАТА ДА ГО ВЕБАТ НЕГОВИОТ ГРА .АН</text>
<text sub="clublinks" start="421.554" dur="0.067"> НЕВЕСНИКТА ГО ОБРАБОТУВА ТРОГОТ ДА ГО ВЕERБИ НИВНИОТ ГРА CАНСКИ ДОЛНОСТ.</text>
<text sub="clublinks" start="421.621" dur="1.902"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ.</text>
<text sub="clublinks" start="423.523" dur="0.233"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >></text>
<text sub="clublinks" start="423.756" dur="0.167"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> ВО</text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="0.167"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> ВО</text>
<text sub="clublinks" start="424.09" dur="0.167"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме</text>
<text sub="clublinks" start="424.257" dur="0.1"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, НИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="424.357" dur="0.1"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, имаме</text>
<text sub="clublinks" start="424.457" dur="0.067"> ДА ГО ВЕБАТ НИВНИОТ ГРАIVАНСКИ ДОЛНОСТ. >> Во меѓувреме, мораме</text>
<text sub="clublinks" start="424.524" dur="0.267"> >> Во меѓувреме, мораме</text>
<text sub="clublinks" start="424.791" dur="0.166"> >> Во меѓувреме, мора да искористиме</text>
<text sub="clublinks" start="424.957" dur="0.1"> >> Во меѓувреме, мора да користиме какво било</text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="0.101"> >> Во меѓувреме, мора да користиме какви било алатки</text>
<text sub="clublinks" start="425.158" dur="2.035"> >> Во меѓувреме, мора да користиме какви и да се алатки</text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.067"> >> Во меѓувреме, мора да ги искористиме сите алатки што ги имаме</text>
<text sub="clublinks" start="427.26" dur="0.2"> Искористете ги какви и да се алатки</text>
<text sub="clublinks" start="427.46" dur="0.167"> Искористете ги какви и да се алатки</text>
<text sub="clublinks" start="427.627" dur="0.2"> ИСКОРИСТЕТЕ КАКВИ АЛАТЕРИ ИМАМЕ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="427.827" dur="0.067"> Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубовта</text>
<text sub="clublinks" start="427.894" dur="0.133"> Искористете ги какви и да се алатки за THEубовта</text>
<text sub="clublinks" start="428.027" dur="0.1"> Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за VEубов кон сите</text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.134"> Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубов кон сето тоа</text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.066"> Искористете ги какви и да се алатки што ги имаме за LOубов кон сето тоа</text>
<text sub="clublinks" start="428.327" dur="0.201"> ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е</text>
<text sub="clublinks" start="428.528" dur="0.066"> ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро</text>
<text sub="clublinks" start="428.594" dur="0.1"> ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро</text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.134"> ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро во ова</text>
<text sub="clublinks" start="428.828" dur="0.067"> ЗА THEУБОВТА НА СЕ што е добро во овој свет.</text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="1.468"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ.</text>
<text sub="clublinks" start="430.363" dur="0.2"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛАМ</text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ</text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.2"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ КРИСТАЛ ГЛАСАЈТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="430.963" dur="0.234"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ ДОБРО ДА ГЛАСАТЕ КРИСТАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="431.197" dur="0.067"> ДОБРО ВО ОВОЈ СВЕТ. ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРА КГВ</text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="3.036"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРА КГВ</text>
<text sub="clublinks" start="434.3" dur="0.2"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ</text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.2"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="0.201"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ОДГОВОР</text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.133"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБАР КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.1"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБАР КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУЕ</text>
<text sub="clublinks" start="435.134" dur="0.067"> ВЕ МОЛИМЕ ГЛАСАЈТЕ КРИСТАЛ ДОБРИ КГВ ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ</text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.2"> ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУEOЕ КОИ</text>
<text sub="clublinks" start="435.401" dur="0.167"> ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУEOЕ КОИ КОРИСТАТ</text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="2.636"> ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ ГО КОРИСТАТ</text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="0.234"> ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ КОРИСТАТ ХОВТОРНОТ</text>
<text sub="clublinks" start="438.438" dur="0.066"> ВЕСТИ ГЛАВИ ЗА ЛУPЕ КОИ КОРИСТАТ МОСТОТО ХОТОРН.</text>
<text sub="clublinks" start="438.504" dur="0.334"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН.</text>
<text sub="clublinks" start="438.838" dur="0.1"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. .Е</text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.133"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. .Е БИДЕ</text>
<text sub="clublinks" start="439.071" dur="0.101"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. Е СЕ ЗАТВОРИ</text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.2"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО</text>
<text sub="clublinks" start="439.372" dur="0.067"> КОРИСТЕТЕ ЈО МОСТОТ НА ХОТОРН. BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА БЕЗБЕДНИК</text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.333"> BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА БЕЗБЕДНИК</text>
<text sub="clublinks" start="439.772" dur="0.167"> BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="1.435"> BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ПОЧЕТОК ОДРУВАЕ НА ОБВИНИЦИ</text>
<text sub="clublinks" start="441.374" dur="0.2"> BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ ПОЧНУВАЕ НА</text>
<text sub="clublinks" start="441.574" dur="0.067"> BEЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНО ЗА ОДРУВАЕ НА БЕЗБЕДНИКОТ ПОЧЕТОК ВО ШЕСТ</text>
<text sub="clublinks" start="441.641" dur="0.233"> ОДРУВАЕ ПОЧНУВАЕ ОД ШЕСТ</text>
<text sub="clublinks" start="441.874" dur="0.167"> ОДРУВАЕ ПОЧНУВА ATЕ ВО ШЕСТ часот</text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="0.067"> ОДРУВАЕ ПОЧНУВАЕ ВО ШЕСТ УТРЕ Утре.</text>
<text sub="clublinks" start="442.108" dur="0.233"> УТРЕ СУМ.</text>
<text sub="clublinks" start="442.341" dur="0.134"> УТРЕ СУМ. ТОА Е</text>
<text sub="clublinks" start="442.475" dur="0.2"> УТРЕ СУМ. ТОА Е НЕДЕЛА</text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="0.067"> УТРЕ СУМ. ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО.</text>
<text sub="clublinks" start="442.742" dur="0.3"> ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО.</text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.134"> ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. МУЛТНОМАХ</text>
<text sub="clublinks" start="443.176" dur="2.135"> ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ЗЕМЈА НА МУЛТНОМА</text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="0.2"> ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. КАУВА ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА</text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="0.067"> ТОА Е НЕДЕЛНО УТРО. ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА ГО КАА</text>
<text sub="clublinks" start="445.578" dur="0.267"> ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА ГО КАА</text>
<text sub="clublinks" start="445.845" dur="0.133"> ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА ГО КАSА ЗБОРУВАЕТО</text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.1"> ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КОА ОТВОРИТЕ МОUЕ</text>
<text sub="clublinks" start="446.078" dur="0.134"> ЗЕМЈАТА МУЛТНОМА СЕ КАУВА ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ПОСЛЕДНО</text>
<text sub="clublinks" start="446.212" dur="0.1"> ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КАУВА ЗБОРУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНО ДО</text>
<text sub="clublinks" start="446.312" dur="0.1"> ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА КАУВА ОТКРАЕТО МОUЕ ДА ПОСЛЕДНО ДО</text>
<text sub="clublinks" start="446.412" dur="0.067"> ЗЕМЈАТА НА МУЛТНОМА СЕ КАА ОТКРАУВАЕТО МОUЕ ДА ПОСЛЕДНИ ДО КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="446.479" dur="0.233"> ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНИ ДО КАКО</text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.067"> ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА ПОСЛЕДНЕТЕ ДО КОЛКУ</text>
<text sub="clublinks" start="446.779" dur="0.2"> ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНИ ДО КОН ПОСЛЕ</text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.634"> ЗАВРШУВАЕТО МОLDЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНИ ДОСКОЛЕ ШЕСТ</text>